PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-11

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

handeozbek
23-05-07, 21:55
Özetle fragman birleşince ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor.
Son cümlede ne diyordu? Tarık, Naza Tarık Tekelioğlu mu ben mi diye sorar? Demek ki Naz ilgiyi yine çok abartıyor. Belki de Tarık önce gerçeği açıklıyor. Sonra da şimdi gerçeği öğrendin. Hangimizi seçiyorsun diye soruyor?

frk
23-05-07, 21:56
Aaaa şimdi aklıma geldi...
Bu Tarık tekelioğuyum meselesi Tarıkın deliliğine falan bağlanmasın...
Naz Vahi ve Ümite Tarıkın, Tekelioğlu olduğunu söyler şaşkın bir halde...
O sırada Ümit ve Vahi, Tarık için üzülmektedirler, çünkü Tarıkın artık tam bir deli olduğunu düşünüyorlardır:)

İşte olay bu bencede. Naz ayılınca babasıyla veya ümitle konuşur ancak onlarda Tarığın sıyırdığını, söylediklerine aldırmaması gerektiğini söylerlerse nolcak?

erdalss
23-05-07, 22:01
arkadaslar kessınlıkle bu olanlar hayal degılmıss.....

coqette
23-05-07, 22:01
Daha okumaları bitiremedim ama frk fragman için çok sağol. Harikasın:img-wink:

erdalss
23-05-07, 22:03
İşte olay bu bencede. Naz ayılınca babasıyla veya ümitle konuşur ancak onlarda Tarığın sıyırdığını, söylediklerine aldırmaması gerektiğini söylerlerse nolcak?

ewt yaa ole bısı olursa cok sınır bozucu olur...ama baya cıddı bısı yaaa naz bunu pek yalan olarak algılamıcak gıbı...ama umıt ve vahı nabar bende cok merak edıyorumm...

cerenimo
23-05-07, 22:05
sıcak sıcak fragman fotoları.Fırından yeni çıktı el yakıyor:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3438766&posted=1#post3438766

Ellerine sağlık Hande, harika olmuşlar.
NOT!: Ben bu gün amma çok harika, müthiş, mükemmel kelimelerini kullandım yaw:)

cerenimo
23-05-07, 22:10
Aklıma ister istemez ''Aşk Oyunu'' geldi.İzleyenler bilirler bir Ekinimiz wardı ilk şarkıcı Alpayı görmüştü.Böle tarıkınki gibi başlamıştı sadece aynada değil o gerçekte görüyordu:img-hyste Tabi kimsenin aklına gelmezdi ilerde olucak olanlar sonuç vahim tümör çıktı ekinin kafada nerden geldi aklıma bunlar :img-hyste
Siz sallamayın beni bende tarıka benzemeye başladım kafayı yedim:):)

:img-hyste :img-hyste
Zaten bu gunlerde bütün diziler aşk oyununa benzemeye başladı.:) Bu da benzer:)
Ama tümör olan bir şey, bu olmayan bir şey :) Şizofreni Şizofreni bu:)
Çok teşhis koyar gördüm beni:)
NOT!: Bu günlerde psikoloji dersini fazla takıyorum heralde, durumum vahim:)

ayşenurr
23-05-07, 22:14
Tarık Tekelioğlu kimliğinin açıklanacağını sanmam.fragmanda açıklıyor ama senaristler yine çevirirler.eğer gerçekten açıklanırsa şoför Tarık&Naz aşkını
bize göstermemiş olacaklar.bende bu duruma çok üzülürüm.:img-cray:

charlie
23-05-07, 22:33
İtiraf veya aşk , olmadan , Tekelioğlu kimliği ortaya çıkarsa , Tarık ile Naz arasında yaşanan onca şeyin ,ne anlamı kalır? Ya cerenimo ve frk un dediğine benzer birşey veya hayal olmalı...
Çok teşekkürler frk,fragman için...

burcin_kaplan
23-05-07, 22:36
:img-hyste :img-hyste
Zaten bu gunlerde bütün diziler aşk oyununa benzemeye başladı.:) Bu da benzer:)
Ama tümör olan bir şey, bu olmayan bir şey :) Şizofreni Şizofreni bu:)
Çok teşhis koyar gördüm beni:)
NOT!: Bu günlerde psikoloji dersini fazla takıyorum heralde, durumum vahim:)

Benzemezse ayıp aşk oyunu bütün konuları işlemişti 46 bölümde saolsun ondan her yerde esinti görmemiz normaldir:img-hyste
Haklısın walla ama bir hastalığı daha war bunun kişilik bölünmesi +şizofreni , tarıkla naz bence bakırköyde kavuşucaklar birbirlerine bizde o sırada koridora çıkıp alkışlıcaz onları:img-hyste

cerenimo
23-05-07, 22:59
Benzemezse ayıp aşk oyunu bütün konuları işlemişti 46 bölümde saolsun ondan her yerde esinti görmemiz normaldir:img-hyste
Haklısın walla ama bir hastalığı daha war bunun kişilik bölünmesi +şizofreni , tarıkla naz bence bakırköyde kavuşucaklar birbirlerine bizde o sırada koridora çıkıp alkışlıcaz onları

Aşk oyunu öyleydi ya, zaten olay Keremcemin ayrılmasından bitmemiş, konu bulamamaya başlamışklar artık:) Ondan bitmiş, Yasemin Ergenenin bir röpörtajında okumuştum:) Neyse, bizim dizide (gerçi o da bir zamanlar bizim diziydi ama:)) işlenecek konu çoook.Daha bir sürü konu var valla:)
Bakırköy olabilir :img-hyste :img-hyste
Zaten bu gidişle cidden öyle olacak :) Başka yerde kavuşurlarsa şaşarım:)
Hatta orada bile kavuşamayabilirler:) Şimdi deliyiz, akıllandıktan sonra inşallah gibi:):img-hyste

jlee
23-05-07, 23:01
Dizide akıl sağlığı yerinde bir tek Tarık'ımız vardı onu da kaybettik :sad53:
Gerçi bu kadar çok kimliği bünyede barındırıp bir yandan da gizleyerek bugünlere kadar dayanmış olmasına bile şaşmalı :img-pilot

Of ama ya... Bu bölüm bu hafta yayınlanmalıydı... 17. bölümü hatılıyorum da, daha dizi Cuma günlerine aitken maç var diye "sadece bu haftalık" diyerek ne güzel Perşembe günü yayınlamışlardı. Sonra toptan günü değişti ama o ayrı konu tabi :img-hyste
Keşke bu hafta da öyle bir güzellik yapılsaydı. Star TV bu, bir yığın boş vakit var. Abidik gubidik filmler yayınlayacaklarına YY'mize yer açsaydılar fena mı olurdu yani? Ünal Bey'in neden yayınlanmadığını bilmeyişinden yola çıkarsak dizinin çekimlerinde bir aksaklık da söz konusu değil... Bilemedim.
Her neyse, geçti zaten artık :img-beee: (Bu Star'aydı)

Fragmana gelecek olursak, sonunda Naz'ın kendisini Tarık kollarına atışı (izleyememiş olanlar heyecan yapmasın, bayılmaktan bahsediyorum) çok başarılı :happy0064 Tarık nihayet ben "Tarık Tekelioğlu'yum" diye isyan ediyor gibi gözüküyor.. Ama bence o "rüyadır rüya"

schmetterling
23-05-07, 23:17
Ya rüya falan geçtim onu da, hatırlar mısınız Mert ve kardeşi varken Kız Kulesi önündeki o mükemmel manzarayı Tarık-Naz için kullanmadılar diye üzülmüştük.. Hatırlayan parmak kaldırsın:img-hyste

Kullanmışlar işte bu bölümde, o sahne rüya da olsa gerçek de ben sırf bu nedenden dolayı heyecanlanacağım..

cerenimo
23-05-07, 23:23
Ya rüya falan geçtim onu da, hatırlar mısınız Mert ve kardeşi varken Kız Kulesi önündeki o mükemmel manzarayı Tarık-Naz için kullanmadılar diye üzülmüştük.. Hatırlayan parmak kaldırsın:img-hyste

Kullanmışlar işte bu bölümde, o sahne rüya da olsa gerçek de ben sırf bu nedenden dolayı heyecanlanacağım..

bye Ben hatırladıım. Parmak kaldırma smilei bulamadım, ama en yakını en baştaki:) (gerçi bu da el sallama ama neyse artık idare ediverin:))
Gerçekten de kullanmışlar onu, geceki manzarayı diyorsan eğer...
Benim de çok hoşuma gitti gerçekten.Önceden bu kadar güzel manzaralar kullanmıyorlardı dizimizde.Gecen bölüm Tarıkın oturduğu ve arkasından cekilmiş olan bir manzara vardı mesela.Şu son bölümlerde baya güzel manzaralar var ve bu da dizimize zevk katıyor gercekten:)

schmetterling
23-05-07, 23:31
Tarık ayna önünde:

Tarık: Ah be Alfonso ne yapacağım ben.. Naz gitti hiç tanımadığı şımarık, ukala, saygısız Tarık Tekelioğlu’na vuruldu
Alfonso: Bana vurulsaydı daha mı iyiydi?
Tarık: en azından senin hakkındaki gerçekleri biliyor, yani senin ben olduğumu.. ama Tarık Tekelioğlu için öyle mi.. o onun gözünde bir iyilik meleği…
Alfonso: bunu kendi çıkarın için kullanabilirsin, hazır o Tarık tekelioğlu'na ısınmışken söyle Tarık Tekelioğlu olduğunu, kızamaz sana bu durumda
Tarık: aslında haklısın ama bana inanmaz ki, kim inanır şoförü bi anda ona banka sahibi olduğunu söylese…
Alfonso: Beni kabullendi ama..
Tarık: ben de şaşırdım buna.. Naz’ı anlamak zor zaten, tepkilerini kestiremiyorum önceden
Alfonso: ne seninle ne sensiz durumları yani
Tarık: yook onsuz olmaz, bundan eminim…
Alfonso: Ya Tarık sen ne kadar değiştin farkında mısın? Bana benzemiyorsun artık, sadece fiziksel olarak benzerlik kaldı.. Ne oldu bi gecelik ilişkilerin adamına?
Tarık: o adam aşık oldu Alfonso, hayatın en güzel duygusunu tattı
Alfonso: peki ya babasının parasını bir güzel çarçur eden serseriye ne oldu?
Tarık: 700 lira maaşla kıt kanaat geçinen bir şoför oldu, paranın ne zahmetle kazanıldığını anladı, emeğe saygı duymayı öğrendi
Alfonso: sana bir şey itiraf edeyim mi Tarık, bence o serseri en sonunda “adam” oldu.. Ben senin tarafındayım... Yalanların üzerine kurma sevdanı…

Tarık aynanın yanındaki duvara dayanır “Haklısın Alfonso , sağol” der ve telefonunu alıp Naz’ı arar ve onu geçen gece köfte yedikleri sahile davet eder…

handeozbek
23-05-07, 23:37
Küçük bir nostaljiye ne dersiniz?:img-wink:

http://www.sentüp.com/watch?v=VHEyJZ-WZyg

schmetterling
23-05-07, 23:49

canım ellerine sağlık ya... nostaljiye daldım ne kadar da özlemişim... süperdi, süper:happy0064 :happy0064 :happy0064

cerenimo
23-05-07, 23:52
Tarık ayna önünde:

Tarık: Ah be Alfonso ne yapacağım ben.. Naz gitti hiç tanımadığı şımarık, ukala, saygısız Tarık Tekelioğlu’na vuruldu
Alfonso: Bana vurulsaydı daha mı iyiydi?
Tarık: en azından senin hakkındaki gerçekleri biliyor, yani senin ben olduğumu.. ama Tarık Tekelioğlu için öyle mi.. o onun gözünde bir iyilik meleği…
Alfonso: bunu kendi çıkarın için kullanabilirsin, hazır o Tarık tekelioğlu'na ısınmışken söyle Tarık Tekelioğlu olduğunu, kızamaz sana bu durumda
Tarık: aslında haklısın ama bana inanmaz ki, kim inanır şoförü bi anda ona banka sahibi olduğunu söylese…
Alfonso: Beni kabullendi ama..
Tarık: ben de şaşırdım buna.. Naz’ı anlamak zor zaten, tepkilerini kestiremiyorum önceden
Alfonso: ne seninle ne sensiz durumları yani
Tarık: yook onsuz olmaz, bundan eminim…
Alfonso: Ya Tarık sen ne kadar değiştin farkında mısın? Bana benzemiyorsun artık, sadece fiziksel olarak benzerlik kaldı.. Ne oldu bi gecelik ilişkilerin adamına?
Tarık: o adam aşık oldu Alfonso, hayatın en güzel duygusunu tattı
Alfonso: peki ya babasının parasını bir güzel çarçur eden serseriye ne oldu?
Tarık: 700 lira maaşla kıt kanaat geçinen bir şoför oldu, paranın ne zahmetle kazanıldığını anladı, emeğe saygı duymayı öğrendi
Alfonso: sana bir şey itiraf edeyim mi Tarık, bence o serseri en sonunda “adam” oldu.. Ben senin tarafındayım... Yalanların üzerine kurma sevdanı…

Tarık aynanın yanındaki duvara dayanır “Haklısın Alfonso , sağol” der ve telefonunu alıp Naz’ı arar ve onu geçen gece köfte yedikleri sahile davet eder…

Harikasınız valla...:happy0064
Nostalji mükemmel olmuş özellikle:)
Özlemişiz yaw:)

coqette
23-05-07, 23:55
Uzun zamandır sınavlarla boğuştuğum için misafir olarak yorumları okuyordum. Ama katılamıyordum. Sonunda sınavlar bitti ve buradayım. Kopma konusunda sizler kadar becerikli olmasam da yorumları seve seve katılacağım. Aranızda tam olarak yer almak çok güzel

Hoşgeldin aramıza... Ve de özet için çok teşekkürler:img-wink: Yorumlarını da bekliyoruz...

Olabilir...
Hoşlanma=merak diye düşünmüş olabilirler cidden...
Keske dizimizde de bundan, gerçekten bir merak gibi bahsetselerdi...Olsun canım, ne olacak, o sahne eğer rüya veya hayal değilse (ki bu sefer cidden benzemiyor) Tarık Tekelioğlu çıkıyor ortaya, Naz da bayılıyor Zaten bir insanın gizemliliği başkalarını çeker, bu şekilde düşünürsek gayet de mantıklı :img-wink:
Çok güzel bir bölüm olacak ya. Hala fragmanın etkisindeyim:img-blush

Hoşlanma merak olayına girmişken bu Naz'ın ilgilenmiyorum merak ediyorum olayı gibi o yüzden Naz kızımız Tarık Tekelioğlu'yla ingilenmiyor arkadaşlar sadece merak ediyor.:icon_whis (Zaten ben de merakından dolayı öyle davrandığını söylemiştim. Tabii Naz'ın herşeyi gibi merak etmesi de abartılı)

sıcak sıcak fragman fotoları.Fırından yeni çıktı el yakıyor

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3438766&posted=1#post3438766

Hande resimler çok güzel. Çok teşekkürler:good:

Aaaa şimdi aklıma geldi...
Bu Tarık tekelioğuyum meselesi Tarıkın deliliğine falan bağlanmasın...
Naz Vahi ve Ümite Tarıkın, Tekelioğlu olduğunu söyler şaşkın bir halde...
O sırada Ümit ve Vahi, Tarık için üzülmektedirler, çünkü Tarıkın artık tam bir deli olduğunu düşünüyorlardır

Bana da böyle bağlıyacaklarmış gibi geliyor. Ümit'in Tarık'a bakışları sanki gerçekten onun deli olduğunu düşünmeye başlamış gibiydi. Sonunda Tarık'a bunu da yaptılar ya... Yazık yani... Gerçi bu kadar yalan ve Naz'ın sonucunda normal bir belirti ama gene de üzülmemek elde değil... Allah Belgin Hanım'ın tüm Tarık'larını Naz'ın şerrinden korusun...:icon_sorr

Benzemezse ayıp aşk oyunu bütün konuları işlemişti 46 bölümde saolsun ondan her yerde esinti görmemiz normaldir.Haklısın walla ama bir hastalığı daha war bunun kişilik bölünmesi +şizofreni , tarıkla naz bence bakırköyde kavuşucaklar birbirlerine bizde o sırada koridora çıkıp alkışlıcaz onları:img-hyste

:img-hyste :img-hyste Durum onu gösteriyor gerçektende... Neyse cnm en azından bizler de orda olup bunca zamandır beklediğimiz sahneye kendi gözlerimizle şahit olacağız.:img-wink: Üstelik rüya mıydı değil miydi derdi de olmayacak. (Yok gene de emin olamazsak birbirimizi çimdikleriz ve de rüyasa da Tarık-Naz'ı çimdikleriz nolcek):img-hyste

erdalss
23-05-07, 23:56
bende bu sentupler acılmıyo ya.

hüseyingazi
23-05-07, 23:59
bende bu sentupler acılmıyo ya.

Umarım sentüp diye girmiyorsundurSentüp yerine başka bişey yazıyoruzya o mu açılmıyor

saYYgıner
24-05-07, 00:00

Eline saglık Hande izlemeye doyamıyor insan :):img-yes:

erdalss
24-05-07, 00:12
sayygıner sıteye yenı katılan bırısıne acıklamaların cok ıyı sagoll...:icon_evil

:mad72:

saYYgıner
24-05-07, 00:20
bu arada bende hoşgeldin demeyi unutmuştum... yok be erdalss bu foruma yeni giren eski giren diye bir ayrım yapılmaz.. ben seni forumdaş oldugun için kendime yakın görüp öyle yazdım.. kırıcı olmayı asla istemem bu forumda öyle küçük görme gibi şeyler falan olmaz uzun zamandır takip ediyorsan bunu bilirsin arkadaşım..

erdalss
24-05-07, 00:32
hosbulduk arkadasım yaa...ayrımolmaması cok gusel bısı yenı gelenlere boyl espırılerle karsılamanızda cok ıyı bısı ,,aranıza katıldım mutluyum..... dewamm

:D:D

saYYgıner
24-05-07, 00:35
hosbulduk arkadasım yaa...ayrımolmaması cok gusel bısı yenı gelenlere boyl espırılerle karsılamanızda cok ıyı bısı ,,aranıza katıldım mutluyum..... dewamm

:D:D

tabi yaaaa:img-hyste
patron frk bugün patronun karşısına cıkıp isyan bayragını cekcem diyodu haberin olsun hea.. neymiş efendim 3 kuruş maaşla dünyanın işini yaptırıyormuşsunuz bak senn yaaaa

erdalss
24-05-07, 00:41
walla frk bana ılk gunden baya yardım ettı sagolsun :img-yes:

cıksın patrounun karsısına :img-cool2

senınde yardımlarını unutmam yaww.....yüüüütüüüpp....:img-hyste

frk
24-05-07, 00:44
Nöbetçiler yavaş yavaş toplansak hani. El ayak çekilmeye başlıyo artık.. :D

Patronum buralarda mısın? saYYgıner burda. coqette burdadır heralde.

Laf arasında kaynadı. 5 maaş ikramiyeyi unutmuş değilim.:img-hyste :img-hyste Gerçi dün başıma gelenlerden sonra....

saYYgıner
24-05-07, 00:45

ya sen bu frk u bi tanısan warya inanılmaz tehlikeli birisi hea öyle böyle degil yaa. bi ara muhabirligimi yapıyodu inan adamı bodruma gönderiyoruz o k.v. ıraq a gidiyo.. böylesine tehlikeli birinden başka ne beklenebilirki.. :img-hyste :img-hyste

patron ama bak karsına öyle cıkıp bagırır cagırırsa çok görme alttan al yani sonuçta çok iyi niyetli biridir bizim frkkkk

saYYgıner
24-05-07, 00:47
Nöbetçiler yavaş yavaş toplansak hani. El ayak çekilmeye başlıyo artık.. :D

Patronum buralarda mısın? saYYgıner burda. coqette burdadır heralde.

harbi ya patronda bi suskunluk seziyorum zaten hayır olsun inşşşşş
sevgili coqiii arkadaşım eger dizifilm. deysen bi belirti bırak anlarız biz.. ha birde tabiiki oturumu başlatmak üzereyiz cabuk yetiş toplantıya :img-yes:

charlie
24-05-07, 00:49
Sabırla bekliyoruz valla...fragman şokunda millet galiba...Hoşgeldin erdalss...kusura bakma ,geç oldu ama...

coqette
24-05-07, 00:59
harbi ya patronda bi suskunluk seziyorum zaten hayır olsun inşşşşş
sevgili coqiii arkadaşım eger dizifilm. deysen bi belirti bırak anlarız biz.. ha birde tabiiki oturumu başlatmak üzereyiz cabuk yetiş toplantıya :img-yes:

Burdayım, burdayım nöbeti kaçırır mıyım hiç aşkolsun. Sen kaçma da biz burdayız.:img-hyste Herkes fragman şokunda gerçekten. Ben de şimdi oda arkadşımla onu tartışıyordum. Yabancı seslerde lazım değil mi?:img-hyste Patrona gelince frk 5 maaş ikramiyeyi unutmamış,ama hakkı bize fragmanı izlettirdi sağolsun:happy0064 Sen bence kendini kurtarmaya bak sasa:img-help: Bu arada senin Hamdi'ye çok teşekkürler bizi içsesten kurtardı. Onun durum nasılmış? Ondan haber alamadım. Ama duyduğumuza göre içses normale dönmüş. Gözümüz aydın arkadaşlar. Rasida ve içsesi yeniden beraberler:happy0064 :happy0064

Bu arada hoşgeldin erdalss arkadaşım sen de:happy0064 Aramıza katılmana sevindim. Yorumlarını bekliyoruz. Zaten istesende artık yazamadan duramayacaksın. Kaçısın yok:img-hyste

saYYgıner
24-05-07, 01:08
Burdayım, burdayım nöbeti kaçırır mıyım hiç aşkolsun. Sen kaçma da biz burdayız.:img-hyste Herkes fragman şokunda gerçekten. Ben de şimdi oda arkadşımla onu tartışıyordum. Yabancı seslerde lazım değil mi?:img-hyste Patrona gelince frk 5 maaş ikramiyeyi unutmamış,ama hakkı bize fragmanı izlettirdi sağolsun:happy0064 Sen bence kendini kurtarmaya bak sasa:img-help: Bu arada senin Hamdi'ye çok teşekkürler bizi içsesten kurtardı. Onun durum nasılmış? Ondan haber alamadım. Ama duyduğumuza göre içses normale dönmüş.

Hamdi iyi ya hepinize slmları var son bir kaç gündür de şampiyonlar ligi finaline gitcem falan diyodu hrealde yunanistandadır şu anda... Geldikten sonra görürsem anlatırım durumları :img-hyste

Ama bak sen benim doktor raporunu görmedin galiba.. Geçen akşam aniden rahatsızlanıp hastaneye gittim doktorlar teşhisi anında koydular; Affedilmemekten kaynaklanan patronizmanın etkisiyle damarlardaki yy tribal enfeksiyonu :img-hyste :img-hyste

Bakalım bu gece dayanabildigim kadar dayanıp sizlerle beraber olmaya calışcam. Gerçi ben rüyamda bile yazıp okuyorum burada :img-hyste :img-hyste

coqette
24-05-07, 01:17
Hamdi iyi ya hepinize slmları var son bir kaç gündür de şampiyonlar ligi finaline gitcem falan diyodu hrealde yunanistandadır şu anda... Geldikten sonra görürsem anlatırım durumları :img-hyste

Ama bak sen benim doktor raporunu görmedin galiba.. Geçen akşam aniden rahatsızlanıp hastaneye gittim doktorlar teşhisi anında koydular; Affedilmemekten kaynaklanan patronizmanın etkisiyle damarlardaki yy tribal enfeksiyonu :img-hyste :img-hyste

Bakalım bu gece dayanabildigim kadar dayanıp sizlerle beraber olmaya calışcam. Gerçi ben rüyamda bile yazıp okuyorum burada :img-hyste :img-hyste

Ben senin raporu gördüm:img-hyste :img-hyste

Ben gördüm görmesine de, hatta patron da görmüş ve de sana ben onu yemedim gelince sorguya hazır ol yazmıştı (yanlış hatırlamıyorsam)Yani dikkatli ol bahanelerini iyi hazırla. Bir yerde açık verme.:img-help: Cin gibidir bizim patron biliyorsun.:img-help:

saYYgıner
24-05-07, 01:21
Ya tek sıkıntım da o zaten.. Adam Belgin hnmın otelde Tarık ile Naz ın odalarının arasındaki odayı tutup tam buluşacakları sırada kapıdan kafasını uzatması gibi cıkıyo karsımıza :):)

Patron dedim de aklıma geldi... Patroooooonnnnnnnn uyudunmu sen bak kapıyı calmadan gircem odana simdi iyice mreak etmeye basladım.. Tık tık tık.. patroooonnnnnn

hüseyingazi
24-05-07, 01:24
Arkadaşlar ben şu anda ne haldeyim?

A-Çok kötüyüm
B-çok yorgunum(özellikle ellerim)
C-Psikolojim bozuldu
D-hepsi

saYYgıner
24-05-07, 01:28
D patroncugum D Ben sizin ruhunuzu bilirim :)

frk
24-05-07, 01:29

A-Çok kötüyüm
C-Psikolojim bozuldu
D-hepsi

Patron D şıkkı diyorum ve burdan bu gece aramızda olamayacağın anlamını çıkarıyorum.

coqette
24-05-07, 01:29

A-Çok kötüyüm
C-Psikolojim bozuldu
D-hepsi

Patroncum bu çok zor olmuş Yani normalde caveba D diyecem ama şuan da deyince kafam karıştı?:img-help: Acaba belki dinlenmişsindir de B düzelmiş olabilir mi diye? :icon_whis

hüseyingazi
24-05-07, 01:32
Dün akşam saat 23 ten bu saate kadar(saat sabah 07-12 arası hariç çünkü o sırada uyudum)hiç durmaksızın soru yazıyorum.Tabi soru aralarında dinlenirkende buraya yazıyorum.Şu anda ne haldeyim bilmiyorum el ve bileklerimde artık ağrı ötesi bişey var.Ama burayı okumadığımı sanmayın bütün yazılanları okudum(saYYgıner :dito )

ve nihayet mutlu son yazı işim tamamen bitti artık tamamen burdayım.Ama bi sorunum var o kadar çok soru ve şık yazdımki normal yazamıyorum(bknz bir önceki mesajım)

tarik_naz
24-05-07, 01:33
ah Haluk ah, şoför Tarık'a Tarık Tekelioğlu yetmezmiş gibi bir de Alfonso Tarık'ı musallat ettin aynada. ama şoför Tarık bu sefer biraz daha avantajlı çünkü Naz, onun Alfonso olduğunu biliyo ve Alfonso'yu reddetmiş bir kız, o yüzden kavga etmez Tarık, Alfonso ile. Ama neden ortaya çıkıyo bu alfonso.

Tarık "sen olmasaydın bunlar başıma gelmezdi" diye dert mi yanıyo acaba. Alfonso da ona " seni beni bırak da, Tarık Tekelioğlu'na bak, biraz daha gizlersen kendini, sen değil Naz kafayı yiyecek haberin olsun" diye nasihat mi verir acaba.

oğlum Tarık, uyma sen Alfonso'ya, Naz'a bi kaç gün mesaj atma o unutur tarık Tekelioğlu'nu. daha 3 bölüm önce tüm 41 bölümü unuttu. onu mu unutmayacak :)

biraz ciddiyete bürünürsek, Naz'ın Tekelioğlu hayranlığının sürmesi daha dakka bir (-) etken. yine ekilme ikinci (-) etken. özet ile fragman uyuşmazlığı (-) etken. Ama "Tarık Tekelioğlu benim" sözü tüm bu (-) 'lerin önüne geçip ,Bodrum öncesi bizi dumura düşürecek (+) bir etken.

46, 46 dedik 45' i görmez olduk ama en büyük bomba 45'te olacak sanırım. hadi hayırlısı.

frk
24-05-07, 01:35
Dün akşam saat 23 ten bu saate kadar(saat sabah 07-12 arası hariç çünkü o sırada uyudum)hiç durmaksızın soru yazıyorum.Tabi soru aralarında dinlenirkende buraya yazıyorum.Şu anda ne haldeyim bilmiyorum el ve bileklerimde artık ağrı ötesi bişey var.Ama burayı okumadığımı sanmayın bütün yazılanları okudum(saYYgıner :dito )

ve nihayet mutlu son yazı işim tamamen bitti artık tamamen burdayım.Ama bi sorunum var o kadar çok soru ve şık yazdımki normal yazamıyorum(bknz bir önceki mesajım)

Patron sorma. Bende sabah 7de yatıp 12de kalktım. Önceki günde aynıydı. Bugün daha beter olacak.

Sen bu gece burda mısın değil misin şimdi?

saYYgıner
24-05-07, 01:39
Patron sorma. Bende sabah 7de yatıp 12de kalktım. Önceki günde aynıydı. Bugün daha beter olacak.

Ewt patron bi cvp ver de ona göre hazırlayalım kahveleri :img-hyste :img-hyste :img-hyste

hüseyingazi
24-05-07, 01:44
Ben erdimmi yoksa tam dün gece birkaçyüz kadar adsız yycilerden bahsettim
bugün burda kaç tane bugün dizi yokmu sorusuyla karşilaştım hatırlamıyorum. Bunu soranalrın hiçbiri tanıdık değildi üstelik.Bunlara ek olarak bugün üye olanlar ve bugün yazmaya başlayanlarda ekstra.Hepside hoş gelmiş sefa gelmiş.Gerçi saYYgıner saYYgınerliğini yapıp birini geldiğine geleceğine pişman etmek üzereydiki sonu tatlıya bağlandı.

NOT:saYYgıner sabahtan beri bana yazdığın mesajlara ve laf atmalara cevabımı tek bir notta topluyorumtroest :dito :img-tomat

coqette
24-05-07, 01:45

Patroncum yazık sana:icon_sorr Ama buna rağmen bizi kovalamaktan yorulmadın, maşallah patron hala o ilk gördüğümüzdeki filinta gibi patronsun :good: Ayıptır sorması patron ne sorusu bunlar. Yoksa bizi sınav mı yapıcan Bodrum öncesi:img-blush

Şaka maka ben de yorgunluktan ölüyorum patron aynı senin gibi 7-12 arası uyudum. :img-help: :img-help:

saYYgıner
24-05-07, 01:49
Ben erdimmi yoksa tam dün gece birkaçyüz kadar adsız yycilerden bahsettim
bugün burda kaç tane bugün dizi yokmu sorusuyla karşilaştım hatırlamıyorum. Bunu soranalrın hiçbiri tanıdık değildi üstelik.Bunlara ek olarak bugün üye olanlar ve bugün yazmaya başlayanlarda ekstra.Hepside hoş gelmiş sefa gelmiş.Gerçi saYYgıner saYYgınerliğini yapıp birini geldiğine geleceğine pişman etmek üzereydiki sonu tatlıya bağlandı.

NOT:saYYgıner sabahtan beri bana yazdığın mesajlara ve laf atmalara cevabımı tek bir notta topluyorumtroest :dito :img-tomat

Patrooooonnnnn bu kadar laf atmayı biliyorsun da neden sadece beni sorguluyorsun bak çok üzülüyorum burada.. Hemde bu kadar yorgunken işin gücün yok kafama tokmakları vurup vurup cekiyorsun :img-hyste :img-hyste

Not 1: Erdalss arkadaşımız biraz alınganlıga vurdu işi. Gerçi hata bendeydi ayıp ettim cocuga ama özelde tatlıya bagladık, şimdi kankayız :happy0064

Not 2 (hazır cvp notu): Ahhhhh kafammmm :img-hyste

hüseyingazi
24-05-07, 01:51

Ewt patron bi cvp ver de ona göre hazırlayalım kahveleri :img-hyste :img-hyste :img-hyste

inşallah burdayım ama bu sabah olduğu gibi 7 ye kadar değil.Çünkü bugün tatilimin son gecesi yarın iş başı.Malesef yarın gece yanınızda olamayabilirim ama bi fırsatını bulursam mutlaka gecenin herhangi bir saatinde uğramaya çalışacağım.Yazabilirmiim bilmiyorum belkide sadec okuyabileceğim.Alt kısma yarın iyi bakın o ziyaretçilerden biride ben olabilirim

saYYgıner
24-05-07, 01:52
Patroncum yazık sana:icon_sorr Ama buna rağmen bizi kovalamaktan yorulmadın, maşallah patron hala o ilk gördüğümüzdeki filinta gibi patronsun :good: Ayıptır sorması patron ne sorusu bunlar. Yoksa bizi sınav mı yapıcan Bodrum öncesi:img-blush

Şaka maka ben de yorgunluktan ölüyorum patron aynı senin gibi 7-12 arası uyudum. :img-help: :img-help:

coqi, yazdıklarının altına bir adet den den koyuyorum..

sasa: Arkadaşlar şimdi size bir teklifim olcak.. gelin biz aramızda para toplayıp buraya gece bekçisi tutalım..

gece yolcuları : sus sasaaaaaa:img-fie: :img-pirat :fighting2 :img-tomat :img-tomat

saYYgıner
24-05-07, 01:55
inşallah burdayım ama bu sabah olduğu gibi 7 ye kadar değil.Çünkü bugün tatilimin son gecesi yarın iş başı.Malesef yarın gece yanınızda olamayabilirim ama bi fırsatını bulursam mutlaka gecenin herhangi bir saatinde uğramaya çalışacağım.Yazabilirmiim bilmiyorum belkide sadec okuyabileceğim.Alt kısma yarın iyi bakın o ziyaretçilerden biride ben olabilirim

tamam patroncum yarın aksam gözümüz ziyaretçi defterinde olck sen merak etme.. ama yarın okudugum yorumların sol üst kısmında mutlaka hüseyingazi tarafından gönderildigini gösteren bir belirti görmem lazım :img-pilot :img-pilot

hüseyingazi
24-05-07, 01:57
Not 1: Erdalss arkadaşımız biraz alınganlıga vurdu işi. Gerçi hata bendeydi ayıp ettim cocuga ama özelde tatlıya bagladık, şimdi kankayız :happy0064

Not 2 (hazır cvp notu): Ahhhhh kafammmm :img-hyste

tabi yaaaa:img-hyste
patron frk bugün patronun karşısına cıkıp isyan bayragını cekcem diyodu haberin olsun hea.. neymiş efendim 3 kuruş maaşla dünyanın işini yaptırıyormuşsunuz bak senn yaaaa

Seninle kanka olduğunu anlamamak elde değil.çocuğun siteye girip biraz zaman geçirip seninle tanışmasının hemen ardından peşpeşe yazdığınız nesajları görüp artık kanka olduğunuzu anlamamak mümkünmü

frk
24-05-07, 02:00
İşte YYTV nin yılmaz muhabiri frk
Sonunda kedi olalı bi fare yakaladın ama öyle böyle değil kocamaaaaannn bi fare.
Yarın hatırlat sana bi maaş yok yok 5 maaş ikramiye vereceğim.Bide terfi ettireceğim:img-hyste :happy0064

Patron şu işi bi konuşsak:img-hyste

saYYgıner
24-05-07, 02:00
Bu arada bugünkü fragmana da küçük bir yorum; Tarık ın büyük itirafı yapma sahnesi kendi kendine kurdugu bir hayaldir diye düşünüyorum..

Bunu kendisi asla başaramaz diyorum ve ekliyorum mutlaka bir başka sebep sonucunda T.T. kimligi ortaya cıkacaktır..
Tıpkı elin İtalyan kızının Alfonso ortaya cıkmasında Naz ın eline resmi vermesi gibi

Not: İnşalah yanılırım ve hiç bir şey hayal degildir.. Çünkü bıktım artık rüyaları hayalleri izlemekten.. Aşk görmek istiyorum... (Hala ve sonuna dek)

hüseyingazi
24-05-07, 02:02
serdar yine ödev başında herhalde .
Gerçi gitsede kurtulamıyorki kendi gidiyor adı burdaki senaryolarda geziyor.
Dün gece rahat uyuyabiildin mi bari yoksa kulakların çın çın öttümü?

saYYgıner
24-05-07, 02:04
Patron şu işi bi konuşsak:img-hyste

Patron hatırlarmısınız kanalı kurdugumuz ilk gün benim size acık acık paradan bahsettigimi?? Maaşlarımızın ne kadar filan olacagını?? :img-yes:

Bakın işte bu frkkk öle sinsi öle sinsi ki en mutlu anınızı bekleyip öyle cıkarıyor para işini :img-hyste :img-hyste

Yazık yazık işte böleleri yüzünden adam olmuyoruz :img-hyste :img-hyste

Ahh frkk ahh bir hamdi iki sen walla

Edit: Aslında en mutlu anınız olmayabilir.. Lafın gelişi öyle geldi işte :icon_whis

frk
24-05-07, 02:12
Aaaaa yanlış anlaşıldım. Ben onu öylesine sordum patrona. Yazının sonunda da gülüyorum zaten. Yoksa ben maaşımdan da yy setindeki muhabirliğimdende sonuna kadar memnunum.

saYYgıner
24-05-07, 02:14
Aaaaa yanlış anlaşıldım. Ben onu öylesine sordum patrona. Yazının sonunda da gülüyorum zaten. Yoksa ben maaşımdan da yy setindeki muhabirliğimdende sonuna kadar memnunum.

Korktun dimiiii.. Seni gidi şam şeytanı seni :img-hyste :img-hyste
Neyse frkcugum hakkındır alabilirsin.. Hatta ben sana bişy diym mi aramızda kalsın da bende para isteme işini tekrarlamayı düşünüyorum

saYYgıner
24-05-07, 02:15
Bu arada coqette den son 15 dakikadır haber alınamadıgını görüyorum umarım sızmamıştır o yorgunum dedigi msjın üstüne

hüseyingazi
24-05-07, 02:15
Patron hatırlarmısınız kanalı kurdugumuz ilk gün benim size acık acık paradan bahsettigimi?? Maaşlarımızın ne kadar filan olacagını?? :img-yes:

Bakın işte bu frkkk öle sinsi öle sinsi ki en mutlu anınızı bekleyip öyle cıkarıyor para işini :img-hyste :img-hyste

Yazık yazık işte böleleri yüzünden adam olmuyoruz :img-hyste :img-hyste

Ahh frkk ahh bir hamdi iki sen walla

frk artık benim adamım ona laf söyleyen karşısında beni bulur:img-hyste

Bir kere frk bu güne kadar maaşın paranın lafını bile etmedi.Hatta para yok seni otobüsle bodruma yollayacağız dedim o bana ne dedi biliyor musun?
Patron sok o otobüs bileti parasını cebine belki lazım olur ben gerekirse bodruma kadar koşarım dedi ve koşarak gitti.
Evet bizim frk,iyiliksever frk,fedakar frk.

Oşimdi ben onun fragmanı yakalamasına karşılık içimden gelerek teklif ettiğim 5 maaş ikramiye veTERFİ ye karşılık bu işi bi konuşalım diyor.Sen hemen kötüye çek.Bence frk patron ben herşeyi yy için yaptım ne o maaşı nede o terfiyi haketmiyorum diyecek

hüseyingazi
24-05-07, 02:19

BAK İŞTE TAM SÖYLEDİĞİM GİBİ .
Üstelik ben yukardaki mesajı frkun bu mesajını görmeden yazmıştım.

Bak bak görde anla saYYgıner analar ne fedakarlar doğuruyor titre ve kendine gel

tarik_naz
24-05-07, 02:19
serdar yine ödev başında herhalde .
Gerçi gitsede kurtulamıyorki kendi gidiyor adı burdaki senaryolarda geziyor.
Dün gece rahat uyuyabiildin mi bari yoksa kulakların çın çın öttümü?

ödev yok bu gece, ama tarık-naz yordu bugün beni. video klip yapmaya soyundum, o bölüm senin bu bölüm benim, ordan şu videoyu kes, şurdan şu fotoyu al, birleştir, süresini ayarla, söze uygun olsun derken baya yoruldum.

dün herkese bugün için "fragman çıkabilir" dedim. kendim izlemeye fırsat bulamadım. dün için valla en son kızlar nasıl başlarının çaresine bakacaklardı onu düşünüyolardı heralde. bugün devamı gelmedi onun. "tabi çekemediler naz'ın bana ilgi göstermesini" :)

bu hafta dizinin olmayışının tek avantajı oldu. o da artık fragman ve özet bekleme derdi olmayacak. bir hafta boyunca stressiz bir şekilde dizi gününü bekleyecez.

"hande hadi yine iyisin bu hafta da köprü izlemeyeceksin"

not: yaptığım video klip "yalanci-yarim.blogspot" da var. saolsun cemile koymuş. ordan izleyebilirsiniz.

coqette
24-05-07, 02:21
Bu arada coqette den son 15 dakikadır haber alınamadıgını görüyorum umarım sızmamıştır o yorgunum dedigi msjın üstüne

Yok sızmadım burdayım. Patrondan cevap bekliyordum. Yorgunum dediysem de kaç gündür böyleyim ama nöbetimi eksiksiz tuttum. :img-wink:

saYYgıner
24-05-07, 02:24
ödev yok bu gece, ama tarık-naz yordu bugün beni. video klip yapmaya soyundum, o bölüm senin bu bölüm benim, ordan şu videoyu kes, şurdan şu fotoyu al, birleştir, süresini ayarla, söze uygun olsun derken baya yoruldum.

dün herkese bugün için "fragman çıkabilir" dedim. kendim izlemeye fırsat bulamadım. dün için valla en son kızlar nasıl başlarının çaresine bakacaklardı onu düşünüyolardı heralde. bugün devamı gelmedi onun. "tabi çekemediler naz'ın bana ilgi göstermesini" :)

not: yaptığım video klip "yalanci-yarim.blogspot" da var. saolsun cemile koymuş. ordan izleyebilirsiniz.

Bir kez daha eline saglık klip için de Serdarcıgım sanki senaryo replik olayını biraz ihmal eder gördüm seni... Sakın bırakmayasın heeee :img-yes: :img-huh: :img-polic :img-wink:

hüseyingazi
24-05-07, 02:26
Nazdan eveti duydun tüm forumu unuttun.
Ama sana küçük bi hatırlatma evet diyen NAZ yani bizim yydeki NAZ.
Sakın onu normal insanlarla bir tuma .Heran dediğini unutabilir ya da inkar edebilir ya da en iyi yaptığı şeyi yapabilir lafı kıvırabilir.

TARIK:Naz sen serdarı seviyor musun?
NAZ:Evet...
SERDAR::happy0064 :happy0064
NAZ:Hemde çok seviyorum. Hatta aşığım .Ama ne tatlı çocuk değil mi?
O gözleri ,elleri.minicik burnu hertarafı çok şeker?
SERDAR:Ne?
Tarık:Naz sen kimden bahsediyorsun?
NAZ:Hani otelde dün gördüğüm bebek vardıya adı Serdar ondan bahsediyorum.Sen kimi sordun?
TARIK:Aynı kişiyi sordum naz aynı kişiyi.
SERDAR::blink:

Serdar: :img-cray:

Naz:Ne oldu şimdi buna?Neden ağlıyor?

Tarık:Törenle Naz zedeler arasına katıldı ya,ona duygulandı herhalde

Naz:Naz zede mi?Ben ne yaptım şimdi?

Tarık:Sorun zaten senin yaptıkların değil yapmadıkların

Naz:Ben ne yapmadım şimdi?

Serdar:Bir evet bile demedin ne olacak

Tarık:Sen de abarttın yani Serdar.Bana aylardır demediği şeyi sana 10 dakika için de söyler mi sandın

Serdar:Ne bileyim bir umut bekledim işte

Naz:Tek sorun bu muydu?Söyleyeyim o zaman "evet"

Serdar:Söyledi işte.Bana evet dedi

Naz:Söylemem mi Serdar.Aramızda bir evetin lafı mı olur.

Tarık(içses):Ah Serdar ah.Naz konusunda acemi olduğun nasıl belli oluyor.

Tarık:Serdar bence bu sözlere hemen kapılma.Naz'ın sağı solu hiç belli olmaz.

Serdar:Bu konuda yanıldığımı zannetmiyorum.Bana evet dedi.Yani beni seviyor.:happy0064

Naz:Nerden çıkardın seni sevidiğimi canım.Ben sadece evet dedim.Lafımı hemen nasıl da çarpıtıyorsun.Bir evetten bunu çıkardın ya pes.Tarık bile bu kadarını yapmamıştı

Serdar: Peki sen eveti neden dedin?

Naz:Ben de aynı soruyu tam sana soracaktım ki Naz beni seviyor diye bağırmaya başladın.Sahi ben neye evet dedim?

Serdar: :img-fear2

Tarık:Sana söylemiştim.Naz bu,sağı solu belli olmaz diye.Sakalımız da var ama dinleyenimiz yok.Bir de bu dizinin sıkı takipçisiyim diyorsun.Naz'ı bu zamana kadar tanıyamadıktan sonra ne önemi var...:img-yes: :img-grin2

[QUOTE=hüseyingazi;3428848]SERDAR:(Otobüsün kapısına vurarak)Kızlar ne olur artık alın beni otobüse.
KIZLAR:Hayırrrrrrr
SERDAR:Lütfen affedin beni yaptım bir hata uydum naza
CANSU:Sen bizi otobüsün önünde bıraktın gittin biz onu biliriz.
SERDAR:Sizi buraya getirmemin hatrına beni affedin.
BURÇİN:Hayırrrrr.
SERDAR:Hem ben olmazsam siz nasıl geri döneceksiniz?
MİRAY:Dönmekmi? kim biz mi?YY ekibi gidene kadar burdayız.Hiç bir yere gitmiyoruz.
SERDAR:Rasida bari sen yapma .Bak ben senin iç sesini getirsinler diye taaa öbür gruba haber saldım.Gel vicdanının sesini dinle aç şu kapıyı.
Rasida:Vicdanımın sesini dinlemek isterdim ama biliyorsunki iç sesim şimdi benden çokkk uzakta.
SERDAR:Şimdi kaldım mı ortada.

TARIK-NAZ:işte intikam böyle alınır serdar.Nİ Hİ HAHAHAHA

Serdar sen dün gece olanaları hafızandan sildin harhalde nazın sana evet demesinden sonraki olayaları hatırlamıyorsun sana üç ayrı senaryoyla ufak bi hatırlatma

saYYgıner
24-05-07, 02:33
Puhahahaha hihiihihih ya ben bu replikleri yeni görüyorum harika walla patron Serdar kardeşimin yüregine indirmişsiniz walla Belginsiz Hulusi gibi kalmış ortada :) :P

Kara İnci
24-05-07, 02:33
YALANCI YARİM 45.BÖLÜM ÖZETİ
Naz'ın Tarık Tekelioğlu'na olan aşırı ilgisine daha fazla dayanamayan Tarık çileden çıkıyor. Naz, yaptıklarından deli gibi pişman olsa da merakına yeniliyor. Tarık'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Naz'ın aklı karışık. Sadri, sonunda Hulisi'nin yalanını ortaya çıkariyor. Bunu öğrenen Tarık ne yapacak? Tarık Naz'a cevaplanması çok zor olan bir soru yöneltiyor.Ben mi yoksa Tarık Tekelioğlu mu?

Star Tv bugün boynu bükük kalan Yalancı Yarim severlere bir güzellik yaptı ve fragmanı vererek bir nebze de olsun bizleri mutlu etti.Umarım bu inceliklerini bundan sonra ki bütün yayın politikalarına da yansıtırlar...

Gelelim fragman tahlilimize;Gördüğüm kadarıyla Tarık'ın ayna ile muhabbetleri devam ediyor.Üstelik boyut değiştirmiş bir şekilde.Anlaşılan Tarık'ı Tarık Tekelioğlu ile yaptığı ikili görüşmeler kesmemiş ve buna 3. bir kişilik olarak Alfonso'yu da dahil etmiş.Daha önceki yorumlarım da Tarık'ın bu kendi kendine aynada konuşmasıyla gelişen şizofren tavırlarını,Barış'ın performansı açısından muhteşem bulduğumu ama bu zamana kadar dengeli bir tavır sergileyen Tarık karakteri açısından hiç beğenmediğimi belirtmiştim.Ama fragmanı izleyince anladım ki hata etmişim.Çünkü senaristlerimiz ,bu toplu konuşmaya yeni bir kişilik eklentisi yaparak,beterin beteri var cümlesinin içeriğini güzel bir şekilde ifade etmeyi ve bizlere çok büyük bir ders vermeyi hedeflemiş.Ben kendimce dersimi aldım ve bu konu hakkında yorum yapmamaya karar verdim.Sadece şunu söyleyebilirim ki "Allah beterinden saklasın"...:img-help: :img-grin2

Fragmanın dışsesin de bahsi geçen Tarık Tekelioğlu'nun Naz'ı ekmesi ve Naz'ın bunu problem etmemesi konusuna gelirsek eğer;Naz'ın Tarık Tekelioğlu hayranlığının ve Hulusi Amca'sının oğlu hakkında attığı yalanlara inanma saflığının devam ettiği gün gibi aşikar.Naz'ın bu halleri bizim için yeni bir durum değil.Yeni olan özetten anlaşıldığı kadarıyla Tarık'ın sonunda tavrını koyacak olması.Gerçi bu tavır çok önceleri konulmalıydı ama geç de olsa Tarık'ın doğru yolu bulması ve sonun da Tarık karakterine yakışır bir hal sergiliyecek olması beni açıkçası sevindirdi...

Final sahnesin de Naz'ın bayılması durumunun Tarık'ın,Tarık Tekelioğlu kimliğini itiraf etmesinden kaynaklanacağını zannetmiyorum.Çünkü bu olayın ortaya çıkması için erken olduğu düşüncesindeyim.Tarık'ın ağzından Tarık Tekelioğlu ismi çıkıyor ama bence onun hakkında başka bir açıklama yapacak .Ya da çok küçük bir ihtimalle itiraf söz konusu olacak ama anlattıklarıyla Naz'ın bayılma anı birbirine denk düştüğü için Naz kendine geldiğinde hiçbirşey hatırlamayacak.Tabi bunlar benim tahminlerim.Ne kadarının gerçeklerle bağlantısı olduğunu önümüzde ki hafta izleyip göreceğiz...

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki;Her ne olursa olsun tek isteğim bu bölümün, dizimizin eski kalitesine ulaşmasını hedefleyen düzeyde bir bölüm olması...:img-yes:

tarik_naz
24-05-07, 02:34
Bir kez daha eline saglık klip için de Serdarcıgım sanki senaryo replik olayını biraz ihmal eder gördüm seni... Sakın bırakmayasın heeee :img-yes: :img-huh: :img-polic :img-wink:

hani "herşey üstüste bindi" derler ya şuan aynen o konumdayım. önceden söz vermesem klip işi daha sonraya sarkacaktı, aslında senaryo da var. o da yarım kaldı. aklımda güzel replikler de var :) ya ben dizi için mi çalışıyorum? benim derslerim var :) aklım başıma mı geliyo acaba?

Naz: Tarıkkkkk, ya çok uykum geldi ne zaman bitecek çekimler.
Tarık: (sessizce) dur dur dur
Naz: ne oldu?
Tarık: serdar'ın aklı başına geliyo sanırım, diziyle ilişiğini kesecek heralde. kurtulduk Naz.
Naz: aman sen onun lafına bakma, gidecem der, bir hafta sonra geri gelir. hem merak etme onun aklı başında, aklı sıra naz yapıyo bize.

Tarık Naz'a dönüp,

Tarık: senin gibi mi? :img-wink:
Naz: ne alakası var benimle.
Tarık: Naz yapıyo dedin yaa
Naz: tabi yaa, tabiki benimle alakası var, çocuğa "evet" demedim diye kendini derslere verdi. diziyi bu yüzden bırakıyo.
Tarık: ee ne yapacaksın?
Naz: valla benim yüzümden fanatik bir yy izleyicisinin terk-i diyar eylemesine gönlüm razı olmaz. gidip açık açık söyleyecem ben o "evet"i senin için demiştim diyecem.

Tarık: (içses) oğlum tarık bi serdar kadar olmadın, ne diye gitmedin italya'ya. :img-hyste

hüseyingazi durumu kurtarması kolay oldu yaa :)

saYYgıner
24-05-07, 02:43
coqiiii.... frkkkk....herkes cıktıktan burası size emanet, yerleri süpürürsünüz camları açıp forumu havalandırırsınız sonra da kapatır gidersiniz :)
ben daha dayanamıyorum çünkü sizin gibi 12 de kalkmıyorum,, ayrıca da sakın kaçıyo demeyin gelirim oraya heee :) hadi arkadaşlar hepinize ii geceler...

hüseyingazi
24-05-07, 02:47
Puhahahaha hihiihihih ya ben bu replikleri yeni görüyorum harika walla patron Serdar kardeşimin yüregine indirmişsiniz walla Belginsiz Hulusi gibi kalmış ortada :) :P

Sen hem nöbetten erken kaçıyorsun hemde gelince yorum okumaya kaldığın yerden devam etmiyorsun.
Neyse hadi sen git artık çok bile kaldın son iki güne bakarak.
yarın gece görüşebilirmiyiz bilmiyorum ama kalbim sizinle olacak.Yazdıklarınızı yarın gece okuyamasamda cuma sabahı mutlaka okurum yani seni uyarayımda ben yokken benim hakkımda fazla atıp tutma.

hüseyingazi
24-05-07, 02:51
hani "herşey üstüste bindi" derler ya şuan aynen o konumdayım. önceden söz vermesem klip işi daha sonraya sarkacaktı, aslında senaryo da var. o da yarım kaldı. aklımda güzel replikler de var :) ya ben dizi için mi çalışıyorum? benim derslerim var :) aklım başıma mı geliyo acaba?

Tarık: serdar'ın aklı başına geliyo sanırım, diziyle ilişiğini kesecek heralde. kurtulduk Naz.
Naz: aman sen onun lafına bakma, gidecem der, bir hafta sonra geri gelir. hem merak etme onun aklı başında, aklı sıra naz yapıyo bize.

Tarık Naz'a dönüp,

Naz: tabi yaa, tabiki benimle alakası var, çocuğa "evet" demedim diye kendini derslere verdi. diziyi bu yüzden bırakıyo.
Naz: valla benim yüzümden fanatik bir yy izleyicisinin terk-i diyar eylemesine gönlüm razı olmaz. gidip açık açık söyleyecem ben o "evet"i senin için demiştim diyecem.

Tarık: (içses) oğlum tarık bi serdar kadar olmadın, ne diye gitmedin italya'ya. :img-hyste

BENCEDE ÇOK KOLAY OLDU.
Ama biliyorsunki yy de hiç bi şey göründüğü gibi değildir.
Tıpkı yukarda yazdıkların gibi.
Onlar senin rüyan birazdan uyanacaksın ve ortada evet mevet kalmayacak

coqette
24-05-07, 02:56
Star Tv bugün boynu bükük kalan Yalancı Yarim severlere bir güzellik yaptı ve fragmanı vererek bir nebze de olsun bizleri mutlu etti.[B]Umarım bu inceliklerini bundan sonra ki bütün yayın politikalarına da yansıtırlar...
Gelelim fragman tahlilimize;Gördüğüm kadarıyla Tarık'ın ayna ile muhabbetleri devam ediyor.Üstelik boyut değiştirmiş bir şekilde.Anlaşılan Tarık'ı Tarık Tekelioğlu ile yaptığı ikili görüşmeler kesmemiş ve buna 3. bir kişilik olarak Alfonso'yu da dahil etmiş.Daha önceki yorumlarım da Tarık'ın bu kendi kendine aynada konuşmasıyla gelişen şizofren tavırlarını,Barış'ın performansı açısından muhteşem bulduğumu ama bu zamana kadar dengeli bir tavır sergileyen Tarık karakteri açısından hiç beğenmediğimi belirtmiştim.Ama fragmanı izleyince anladım ki hata etmişim.Çünkü senaristlerimiz ,bu toplu konuşmaya yeni bir kişilik eklentisi yaparak,beterin beteri var cümlesinin içeriğini güzel bir şekilde ifade etmeyi ve bizlere çok büyük bir ders vermeyi hedeflemiş.Ben kendimce dersimi aldım ve bu konu hakkında yorum yapmamaya karar verdim.Sadece şunu söyleyebilirim ki "Allah beterinden saklasın"...:img-help: :img-grin2

Fragmanın dışsesin de bahsi geçen Tarık Tekelioğlu'nun Naz'ı ekmesi ve Naz'ın bunu problem etmemesi konusuna gelirsek eğer;Naz'ın Tarık Tekelioğlu hayranlığının ve Hulusi Amca'sının oğlu hakkında attığı yalanlara inanma saflığının devam ettiği gün gibi aşikar.Naz'ın bu halleri bizim için yeni bir durum değil.Yeni olan özetten anlaşıldığı kadarıyla Tarık'ın sonunda tavrını koyacak olması.Gerçi bu tavır çok önceleri konulmalıydı ama geç de olsa Tarık'ın doğru yolu bulması ve sonun da Tarık karakterine yakışır bir hal sergiliyecek olması beni açıkçası sevindirdi...
Final sahnesin de Naz'ın bayılması durumunun Tarık'ın,Tarık Tekelioğlu kimliğini itiraf etmesinden kaynaklanacağını zannetmiyorum.Çünkü bu olayın ortaya çıkması için erken olduğu düşüncesindeyim.Tarık'ın ağzından Tarık Tekelioğlu ismi çıkıyor ama bence onun hakkında başka bir açıklama yapacak .Ya da çok küçük bir ihtimalle itiraf söz konusu olacak ama anlattıklarıyla Naz'ın bayılma anı birbirine denk düştüğü için Naz kendine geldiğinde hiçbirşey hatırlamayacak.Tabi bunlar benim tahminlerim.Ne kadarının gerçeklerle bağlantısı olduğunu önümüzde ki hafta izleyip göreceğiz...

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki;Her ne olursa olsun tek isteğim bu bölümün, dizimizin eski kalitesine ulaşmasını hedefleyen düzeyde bir bölüm olması...:img-yes:

Analizlerini gerçekten çok beğeniyorum, çünkü benim aklımdan ve içimden geçenlerin çoğuyla aynı... Koyulttuğum yerlere tamamen katılıyorum:img-yes:

Tarık'la Naz'ın sahildeki konuşmalarına gelince bence de ordaki sözlerin ve bakışmaların arasında baya şey olacakmış gibi, çünkü Naz'ın şüphe dolu kötü bakışlarına karşılık Tarık'ın bakışları aşk doluydu. Üstelikte hafifçe gülümsüyordu. Oysa "ben T.Tekelioğluyum" derken bir kızgınlık var. Bence orda gene farzet ben T.Tekelioğluyum gibisinden bir diyalog geçebilir. Yani Naz'ın bu gerçeği öğrenmesi için daha erken bence. Ve de eğer Tarık gerçekten bu durumu böyle söylesene ben Naz'ın direk bayılarak tepki vereceğini de sanmıyorum.Ya güler dalga geçer, ya da önce bağırıp çağırıp çekip gider, anca sonradan merakına yenik düşüp gerçeği öğrenmek ister. Ama bunun için bayılacağını sanmıyorum.

Bütün bunlardan çıkacak bir tek sonuç var gene heyecanlı, komik ve de (umuyorum) romantik bir bölüm bizi bekliyor. :happy0064 Belki bu bölümde Bodrum'a neden ve nasıl gidileceğininde temelleri atılır:img-wink:

Not: iyi gecelerbye sasa merak etme asli görevlerimizi ihmal etmeyiz:good:

tarik_naz
24-05-07, 03:00
BENCEDE ÇOK KOLAY OLDU.
Ama biliyorsunki yy de hiç bi şey göründüğü gibi değildir.
Tıpkı yukarda yazdıkların gibi.
Onlar senin rüyan birazdan uyanacaksın ve ortada evet mevet kalmayacak

:img-hyste

birazdan uyuyacam, bakalım sabah kalktığımda o "evet" geçerliliğini sürdürecek mi :) dün gece "seviyor", sabah "sevmiyor".

tarık: (naz için) bi günün bi gününü ne zaman tuttu ki

belki de o zaman bu zamandır.

tarık: o tutan gün eğer sende tutarsa, ben de seni tutarım haberin olsun.
serdar: kıskanmayalım lütfen

serdar: (içses) oğlum serdar, tarık'ın sabıka dosyası kabarık haberin olsun. fazla üzerine gitme. her an böyle :img-black olabilirsin. yarın ilk iş o "evet"in başına "arkadaşça" ifadesini koymak olsun. finaller öncesi sakatlık çıkmasın :)

Kara İnci
24-05-07, 03:01

Tarık Naz'a dönüp,

Tarık:Neden geri döndün?

Naz:Düşündüm de birine boşu boşuna umut vermek bana yakışmaz.Ucunda Serdar'ı izleyici olarak kaybetmek olsa bile...

Tarık:Peki şimdi ne olacak?

Naz:Serdar bu biraz tavır yapar sonra nasılsa geri döner.Eee ne demişler "Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır"...

Tarık:Sen ne zaman döneceksin benim dükkana

Naz:Ben o dükkandan hiç çıkmadım ki döneyim...:img-grin2

Not:Serdar durumu kurtardım zannetme...:img-grin2

hüseyingazi
24-05-07, 03:02
Sonunda sesin çıktı coqette bende ne oldu diye merak etmeye başlamıştım.Bu gece erken ayrılacağım o yüzden biran önce kopmaya başlayalım yoksa yine geç kopup saati 7 edeceğiz sonrada charlie yarın yine mesaj yazacak ben 3 e kadar bekledim kopmadınız ben çıkınca ortalığı kaynattınız diye.Hem bu gece burası kalabalık belki senaryo devam ettirme işine onlarda katılır.

tarik_naz
24-05-07, 03:07
Tarık:Neden geri döndün?

Naz:Düşündüm de birine boşu boşuna umut vermek bana yakışmaz.Ucunda Serdar'ı izleyici olarak kaybetmek olsa bile...

Tarık:Peki şimdi ne olacak?

Naz:Serdar bu biraz tavır yapar sonra nasılsa geri döner.Eee ne demişler "Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır"...

Tarık:Sen ne zaman döneceksin benim dükkana

Naz:Ben o dükkandan hiç çıkmadım ki döneyim...:img-grin2

Not:Serdar durumu kurtardım zannetme...:img-grin2

valla ben de geri adım attım zaten, Tarık'ın kürkçü dükkanına girmek istemem :)

aaa aklıma ne geldi şimdi.

tarık kimleri dövdü? bora ve cenk
peki bunlar hiç müştemilata girdi mi? hayır.

peki tarık kimleri dövmedi? burak ve mert
pekii bunlar müştemilata girdi mi? evet

demek ki neymiş "tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış" dayak yememek için dükkana gitmek şart. :)

hüseyingazi
24-05-07, 03:32
Arkadaşlar size doyum olmaz ama ben artık YAVAŞ YAVAŞ gidiyorum.
Ama çok üzgünüm çünkü artık her gece her gece sizinle kopamayacağım.
Bazı geceler burdan uzak kalmak zorunda kalacağım of ya söylerken bile içim sıkılıyor.
Neyse size iyi geceler yarın gece bir iki mesajda benim için yazın ben nasıl olsa geçte olsa sizi okuyup güleceğim.Arada saYYgınere sahip olun yokluğumda buraları fazla karıştırmasın.bye bye :sad53:

NOT:Bugün erken gideceğimiz duyulmuş herhalde izleyici koltukları bomboş sadece biz kaldık.

Kara İnci
24-05-07, 03:38
valla ben de geri adım attım zaten, Tarık'ın kürkçü dükkanına girmek istemem :)

aaa aklıma ne geldi şimdi.

tarık kimleri dövdü? bora ve cenk
peki bunlar hiç müştemilata girdi mi? hayır.

peki tarık kimleri dövmedi? burak ve mert
pekii bunlar müştemilata girdi mi? evet

demek ki neymiş "tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış" dayak yememek için dükkana gitmek şart. :)

Öncelikle kırmızıya bürünen acil kısma cevap vereyim :img-grin2.İşin aslı geri adım atmana çok sevindim.Bu ısrarcı tavrında biraz daha inat etseydin,Tarık'ın kürkçü dükkanına senin kürkün de dahil olacaktı...:img-hyste Sen de dahil olsaydın eğer,vizon Bora ve Cenk ile iyi vakit geçirirdiniz.Canınız hiç sıkılmazdı...:img-grin2

Geri kalan kısma gelince;Tarık,Mert ve Burak'ın müştemilata girmesine izin verdi ama o konuda şartlar başkaydı.Öncelikle her ikisi de iyi karakterlerdi ve en önemlisi ısrarcı(Bak bu ısrarcı kısmı seni ilgilendiriyor:img-grin2) tavırları yoktu.Zaten Burak'ın Naz'la ilgilendiğini gösterici hiçbir atılımı olmadı.Mert ise Naz'a karşı davranışlarında herzaman ölçülüydü.Anlayacağın Tarık'ın darba yönelik bir harekette bulunmasını gerektirici tavır sergilemediler ve ödül olarak dükkana girmeyi ve çıkarken kürklerini de yanlarında götürmeyi hak kazandılar...:img-grin2

Not:Sevgili coqette yorumum hakkında ki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim...:img-wink:

frk
24-05-07, 03:42
Bazı geceler burdan uzak kalmak zorunda kalacağım of ya söylerken bile içim sıkılıyor.
Neyse size iyi geceler yarın gece bir iki mesajda benim için yazın ben nasıl olsa geçte olsa sizi okuyup güleceğim.Arada saYYgınere sahip olun yokluğumda buraları fazla karıştırmasın.bye bye :sad53:

NOT:Bugün erken gideceğimiz duyulmuş herhalde izleyici koltukları bomboş sadece biz kaldık.

Patronum iyi geceler. Merak etme zorda olsa yokluğunu hissettirmemeye çalışırız. Ama arasıra uğra bikaç satır yaz. Gecenin bu saatlerinde bizleri yalnız bırakma.

Muhabirin frk....:sad53:

coqette
24-05-07, 03:45

Aaaaa patroncum nereye senin için bir sahne yazıyordum. Sense gidiyorsun. Neyse yarın işin varsa tutmak istemem. Kolay gelsin . İYİ GECELER:good:

hüseyingazi
24-05-07, 04:01
Aaaaa patroncum nereye senin için bir sahne yazıyordum. Sense gidiyorsun. Neyse yarın işin varsa tutmak istemem. Kolay gelsin . İYİ GECELER:good:

Senin hatırın için 5 dk daha kalayım ve çıkayım bari.
Bak senin hatırın için kalıyorum dedim kalmamın yazdıklarını merak etmemle ve okumadan gidersem uyku tutmayacağıyla hiçbir ilgisi yok yanlış anlama sakın

coqette
24-05-07, 04:02
Sonunda sesin çıktı coqette bende ne oldu diye merak etmeye başlamıştım.Bu gece erken ayrılacağım o yüzden biran önce kopmaya başlayalım yoksa yine geç kopup saati 7 edeceğiz sonrada charlie yarın yine mesaj yazacak ben 3 e kadar bekledim kopmadınız ben çıkınca ortalığı kaynattınız diye.Hem bu gece burası kalabalık belki senaryo devam ettirme işine onlarda katılır.

Burdayım patron her zamanki gibi... Çağırdın da gelmedim mi?:img-blush

Tarık müştemilatta Serdar'dan kurtulduğunu düşünüp sevinir.

Tarık(içses): Neyse sonunda onunda gözünü korkuttuk. Artık Naz'la rahatça konuşabilirim. Forumdakilerde uyumuşlardır. Oh be...
Tarık: Demek o dükkandan hiç çıkmadın? Peki bu Tarık Tekelioğlu'na olan ilgin neydi peki?
Naz: Babababak nasıl çarpıtıyor gene? Onunla ilgilenmiyordum, sadece onu merak ettim.
Tarık: Sadece merakmış.:hıh
Naz: Tabiii sadece merak.Yani kredimizi kesen, üstüne arabanızı ben alıyım ama sizde kalsın gibi teklifler yapan, beni sürekli eken biri için herkesin ne hoş çocuk demesi, Belgin Teyze ve Hulusi Amca'nın da onca kızgınlığa rağmen onu övmesi, Hulusi Amca'nın anlattığı TT'nin yaptığı onca iyilik dolu yardımlar.... Hepsi ona olan merakımı arttırdı. O yüzden de onunla buluşmak istedim.
Tarık: Hadi inandım.
Naz: Ne demek hadi inandım? Ne yani inanmıyor musun?
Tarık: İnandım dedim ya Naz...
Naz: İnandım demedin, hadi inandım dedin.O bambaşka bir şey. O inanmadım da inanmış gibi görüneyim bari demek...
Tarık: Hadi öyle olsun.
Naz: Bak hala hadiliyor.Ayrıca biraz tuhaf olmuyor mu bu muhabbet böyle şoförüme açıklama yapıyormuşum gibi?
Tarık: Hı hı...
Naz: Bir de kabul ediyorsun yani?
Tarık: Hı hı..
Naz: Bz bu konuşmayı daha önce yapmış mıydık?
Tarık: Hı hı
Naz: Hatırlıyorsun yani?
Naz: O zaman bunca açıklamadan sonra neden hiçbir şey yapmıyorsun?
Tarık: Bir şey yapmamı istiyorsun yani?
Naz: Eh artık bir zahmet...
Tarık: Peki ne yapmamı istiyorsun?
Naz:Bilmem belki söylemek isteyipte söyleyemediğin şeyler vardır.
Tarık: Evet haklısın var. Naz, sana her seferinde söylemek isteyipte garip bir şekilde aylardır fırsat bulamadığım bir şey var. Böyle susucak mısın karşımda?
Naz : Napıyım telefon sesi ya da yangın bekliyordum. Hala bir şey olmayınca bir an öyle şaşkınlıktan dalmışım.
Tarık: Merak etme burda şömine yok. Serdar gider gitmez de telefonu kapattım.
Naz: Hala inanmakta zorlanıyorum. Aylar sonra ilk defa yalnızız. Ne Belgin Teyze, ne Hulusi Amca ne de forum ahalisi, hatta Serdar bile yok... Ne olur artık bir an önce söyle Tarık... Yarın gene unutmuş gibi davranabiliriz. Hemde kimseye çaktırmadan....
Tarık: Naz, BEN SENİ SEVİYORUM. Burda kalmamın da, tüm yaptıklarına katlanmamın da, hatta bazı zamanlar gitmemin de nedeni sensin. Seni ilk gördüğüm andan beri seviyorum. Hatta seni ilk gördüğümde "oğlum Tarık bu kızla çok işin var" demiştim. Ve de daha çok işim olacak.

Veeeeee sonunda 3. öpüşme gerçekleşir.:love04:

Naz: Ben de SENİ SEVİYORUM Tarık. Şoförmüş, Alfonsoymuş, fakirmiş, zenginmiş, hiç farketmez. Ben yalnızca seni istiyorum. Yanımda olmanı istiyorum.

:love04: :love04: :love04:

Güneşin ilk ışıklarını farkeden aşıklarımız, hem kimseye yakalanmamak hem de birazcıkta uyuyabilmek için ayrılırlar. Naz odasında, Tarık ise müştemiletta suratlarında kocaman birer sırıtışla uyamaktadırlar. O sırada koltuğun arkasından bir takım sesler gelir.

COQETTE: Frk kaydettin değil mi herşeyi?
FRK: Ayıp ettin. Kaçar mı?
SAYYGINER(ağlamaklı): İnanmıyorum arkadaşlar sonunda itiraf ettiler, sonunda itiraf ettiler. Hala inanamıyorum.
FRK: Çektiğim görüntüleri izleyince inanırsın.
COQETTE: Hadi arkadaşlar Tarık uyanıp bizi farketmeden sessizce çıkalım.
SAYY: Haklısın, çabuk olalım
FRK: Ben hemen bu görüntüleri YYTV izleyicileri ve forum ahalisi için bilgisayara yüklemeye gidiyorum.
COQ: Tamam hadi sen git. Patron bizimle gurur duyacak.
SAYY: Evet, artık nöbete kalamaması kötü oldu. Tüm bunları canlı izleme fırsatını kaçırdı maalesef.
COQ: Evet maalesef. :icon_whis

Patron gitmediysen bu senin için:img-hyste Nostaljileri beğenirsin umarım.:img-wink:

Not: Bu sessiz nöbette bununla idare ediver patroncum.:img-blush

frk
24-05-07, 04:15
coqette süper olmuş eline sağlık. Hele sonu bomba bitmiş:img-hyste :img-hyste

hüseyingazi
24-05-07, 04:15
Burdayım patron her zamanki gibi... Çağırdın da gelmedim mi?:img-blush

Tarık müştemilatta Serdar'dan kurtulduğunu düşünüp sevinir.

Tarık(içses): Neyse sonunda onunda gözünü korkuttuk. Artık Naz'la rahatça konuşabilirim. Forumdakilerde uyumuşlardır. Oh be...
Tarık: Demek o dükkandan hiç çıkmadın? Peki bu Tarık Tekelioğlu'na olan ilgin neydi peki?
Naz: Babababak nasıl çarpıtıyor gene? Onunla ilgilenmiyordum, sadece onu merak ettim.
Tarık: Sadece merakmış.:hıh
Naz: Tabiii sadece merak.Yani kredimizi kesen, üstüne arabanızı ben alıyım ama sizde kalsın gibi teklifler yapan, beni sürekli eken biri için herkesin ne hoş çocuk demesi, Belgin Teyze ve Hulusi Amca'nın da onca kızgınlığa rağmen onu övmesi, Hulusi Amca'nın anlattığı TT'nin yaptığı onca iyilik dolu yardımlar.... Hepsi ona olan merakımı arttırdı. O yüzden de onunla buluşmak istedim.
Tarık: Hadi öyle olsun
Naz: Ne demek hadi öyle olsun? Ne yani inanmıyor musun?
Tarık: İnandım dedim ya Naz...
Naz: İnandım demedin, hadi inandım dedin.O bambaşka bir şey. O inanmadım da inanmış gibi görüneyim bari demek...
Tarık: Hadi öyle olsun.
Naz: Bak hala hadiliyor.Ayrıca biraz tuhaf olmuyor mu bu muhabbet böyle şoförüme açıklama yapıyormuşum gibi?
Tarık: Hı hı...
Naz: Bir de kabul ediyorsun yani?
Tarık: Hı hı..
Naz: Bz bu konuşmayı daha önce yapmış mıydık?
Naz: Hatırlıyorsun yani?
Naz: O zaman bunca açıklamadan sonra neden hiçbir şey yapmıyorsun?
Tarık: Bir şey yapmamı istiyorsun yani?
Naz: Eh artık bir zahmet...
Tarık: Peki ne yapmamı istiyorsun?
Naz:Bilmem belki söylemek isteyipte söyleyemediğin şeyler vardır.
Tarık: Evet haklısın var. Naz, sana her seferinde söylemek isteyipte garip bir şekilde aylardır fırsat bulamadığım bir şey var. Böyle susucak mısın karşımda?
Naz : Napıyım telefon sesi ya da yangın bekliyordum. Hala bir şey olmayınca bir an öyle şaşkınlıktan dalmışım.
Tarık: Merak etme burda şömine yok. Serdar gider gitmez de telefonu kapattım.
Naz: Hala inanmakta zorlanıyorum. Aylar sonra ilk defa yalnızız. Ne Belgin Teyze, ne Hulusi Amca ne de forum ahalisi, hatta Serdar bile yok... Ne olur artık bir an önce söyle Tarık... Yarın gene unutmuş gibi davranabiliriz. Hemde kimseye çaktırmadan....
Tarık: Naz, BEN SENİ SEVİYORUM. Burda kalmamın da, tüm yaptıklarına katlanmamın da, hatta bazı zamanlar gitmemin de nedeni sensin. Seni ilk gördüğüm andan beri seviyorum. Hatta seni ilk gördüğümde "oğlum Tarık bu kızla çok işin var" demiştim. Ve de daha çok işim olacak.

Veeeeee sonunda 3. öpüşme gerçekleşir.:love04:

Naz: Ben de SENİ SEVİYORUM Tarık. Şoförmüş, Alfonsoymuş, fakirmiş, zenginmiş, hiç farketmez. Ben yalnızca seni istiyorum. Yanımda olmanı istiyorum.

:love04: :love04: :love04:

Güneşin ilk ışıklarını farkeden aşıklarımız, hem kimseye yakalanmamak hem de birazcıkta uyuyabilmek için ayrılırlar. Naz odasında, Tarık ise müştemiletta suratlarında kocaman birer sırıtışla uyamaktadırlar. O sırada koltuğun arkasından bir takım sesler gelir.

COQETTE: Frk kaydettin değil mi herşeyi?
FRK: Ayıp ettin. Kaçar mı?
SAYYGINER(ağlamaklı): İnanmıyorum arkadaşlar sonunda itiraf ettiler, sonunda itiraf ettiler. Hala inanamıyorum.
FRK: Çektiğim görüntüleri izleyince yayınlarsın.
COQETTE: Hadi arkadaşlar Tarık uyanıp bizi farketmeden sessizce çıkalım.
SAYY: Haklısın, çabuk olalım
FRK: Ben hemen gidip bu görüntüleri YYTV izleyicileri ve forum ahalisi için bilgisayara yüklemeye gidiyorum.
COQ: Tamam hadi sen git. Patron bizimle gurur duyacak.
SAYY: Evet, artık nöbete kalamaması kötü oldu. Tüm bunları canlı izleme fırsatını kaçırdı maalesef.
COQ: Evet maalesef. :icon_whis

Patron gitmediysen bu senin için:img-hyste

Okurken kaç bölüm gözümün önünden geçti sayamadım.Valla süper bir kolaj senaryo olmuş.
Hele itiraf inanasım gelmedi.
Ama itiraf bitip herkes uykuya dalınca sizin o kanepenin ardında üç kişi sığmaya çalışarak bizim için görüntü almaya çalıştığınız sahnede gözlerim yaşardı.Gördünmü bizim çocukları helal olsun diye düşünürken son cümle beni derinden vurdu.
'Patron gitmediysen bu senin için '
Artık gözyaşlarıma hakim olamadım ve:not_i: :icon_cry: :sad53:

coqette
24-05-07, 04:24
coqette süper olmuş eline sağlık. Hele sonu bomba bitmiş:img-hyste :img-hyste

sağol cnm. Eeee artık muhabirlik görevine alışmaya başladık. Ekipçe her yerden her dakika çıkabiliriz. Üstelik çaktımadık da böylece başka gizli anları da yakalayabiliriz.:img-wink:

Okurken kaç bölüm gözümün önünden geçti sayamadım.Valla süper bir kolaj senaryo olmuş.
Hele itiraf inanasım gelmedi.
Ama itiraf bitip herkes uykuya dalınca sizin o kanepenin ardında üç kişi sığmaya çalışarak bizim için görüntü almaya çalıştığınız sahnede gözlerim yaşardı.Gördünmü bizim çocukları helal olsun diye düşünürken son cümle beni derinden vurdu.
'Patron gitmediysen bu senin için '
Artık gözyaşlarıma hakim olamadım ve:not_i: :icon_cry: :sad53:

Patroncum ne demek sen yeter ki iste biz hep görevimizin başında senin ve YYseverler için çalışıyoruz. Su, Tarık, Naz, hatta Netice Halamız bile uyur ama biz YYTV Muhabirleri uyumayız. Ama bu geceki bomba haberimizden sonra ben de müsadenizi isteyeceğim. Okul malum... Erken gitmem lazım. Oyüzden ben de müsadenizi istiyorum.:img-blush

coqette
24-05-07, 04:50
Bugün erken kaçtığım, şeyy pardon erken ayrılmak zorunda olduğum için üzgünüm. Ama gene günaydın mesajını yazmak istedim.

Tüm forum halkına

GÜNAYDINLAAAAR

Bugün yapacak çok işimiz var. Elimizde didiklenmeye hazır bir adet özet, bir adet fragman ve bir sürü tüyomuz var. Süreniz 6 gün.İstediğiniz konudan başlayabilirsiniz.

Hazııııır.... Başlayıııın.

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar. Başarılar diliyor ve ben yatağıma doğru yola çıkıyorum. bye

frk
24-05-07, 07:07
Arkadaşlar bende bir androit olmadığımı ispatlamak adına günlük hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum tabi nerde kaldığımı bulabilirsem. :D:D

Hepinize iyi yorumlar iyi eğlenceler..

Günaydınlar efendim..

pas.si.on79
24-05-07, 08:24
GÜNAYDINLAR..

Arkadaşlar , fragman çok güzel..Kaç kere izlediğimi sayamadım.

Ümitin Vahi Beyin sonrasında da Naz ın elbirliği ile TArık ın deli olduğunu söylemezlerse harika bir bölüm olacağını düşünüyorum. Naz ın bayılma nedeni, lütfen Tarık ın deli olduğunu düşündüğünden değil de, çok şaşırdığından olsun...O sahne çok güzel. Sahne fotosu Avatarımda :)

TArık Tekelioğlu olduğunu söyleyen ve birçok sırlarla dolu Tarıkın hikayesini (Hulusiden kaçışlarını vs.) düşünürse gerçek olabileceğini anlaması lazım.Ama bu bizim Naz..YA çok cindir.Ya da çok saf....

Bu fragman diğerlerine göre kısa mı bilmiyorum;ama eğer uzun fragman çıkarsa haber verirmisiniz?

LARISSA
24-05-07, 08:58
GÜNAYDINLAR..

Arkadaşlar , fragman çok güzel..Kaç kere izlediğimi sayamadım.

Ümitin Vahi Beyin sonrasında da Naz ın elbirliği ile TArık ın deli olduğunu söylemezlerse harika bir bölüm olacağını düşünüyorum. Naz ın bayılma nedeni, lütfen Tarık ın deli olduğunu düşündüğünden değil de, çok şaşırdığından olsun...O sahne çok güzel. Sahne fotosu Avatarımda :)

TArık Tekelioğlu olduğunu söyleyen ve birçok sırlarla dolu Tarıkın hikayesini (Hulusiden kaçışlarını vs.) düşünürse gerçek olabileceğini anlaması lazım.Ama bu bizim Naz..YA çok cindir.Ya da çok saf....

Bu fragman diğerlerine göre kısa mı bilmiyorum;ama eğer uzun fragman çıkarsa haber verirmisiniz?

fragmanı nerden seyredebiliriz.. yardımıcı olabilirmisiniz?

darklife
24-05-07, 09:09
dün euro starda tekrarı vardı geçen bölümün ii oldu geçen hafta tamamını isleyememiştim :img-hyste
yeni bölüme 7 gün varrrrrrrrrrrr dahhaaaa çoooook var :img-polic

RebeCa
24-05-07, 12:52
Selam arkadaşlar,
Dün maalesef migrenim tuttu ve erken yatmak zorunda kaldım.Olanları okudum .Burdan özeti ekleyen arkadaşımız yalancı_yarim'e ve fragman linkini ve resimlerini ekleyen hande vefrk arkadaşımıza teşekkürler.Fragmanı 1 kere ızledım .Öğlen arasında tekrar izleyeceğim.
Yorumuma gelince,
Hepimizin takıldığı konu Tarığ'ın itirafı ve Naz'ın bayılması.Rüya mı degıl mı bilmiyorum ama umarım rüyadır.Çünkü Naz daha tam olarak açık ve net bir şekilde Tarığ'a aşkını ıtıraf etmedı (tamam uyurken Tarık sandığı Sadri'ye itiraf etti buna karşılık sıra Tarık ta dıye düşünüyor.)Ama Tarık da meşhur bızm melek kardeşler (pınar ve mert) zamanında kafe de itiraf etmişti üstelik Naz masada onlarla beraberken.
Yani tam olarak patron Naz ve şoför ve alfonso Tarık aşkını göremeden Naz'ın Tekeliğolu kımlıgını öğrenmesı benım içime hiç sınmez açıkçası.
45. bölümün çok güzel olacagını zaten bılıyordum hele 46,47,48 tadından yenmeyecek ,bu yaz gunlerınde ılaç gıbı gelecek yalancı yarım.
Tüm ekıbe tekrar teşekkürler .
Herzaman sizinleyiz.:good: :good:

Freddie
24-05-07, 13:02
arkadaşlar yalancı yarim gelecek sezon devam edicek mi

sude9
24-05-07, 13:07
YALANCI YARİM 45.BÖLÜM ÖZETİ
Naz'ın Tarık Tekelioğlu'na olan aşırı ilgisine daha fazla dayanamayan Tarık çileden çıkıyor. Naz, yaptıklarından deli gibi pişman olsa da merakına yeniliyor. Tarık'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Naz'ın aklı karışık. Sadri, sonunda Hulisi'nin yalanını ortaya çıkariyor. Bunu öğrenen Tarık ne yapacak? Tarık Naz'a cevaplanması çok zor olan bir soru yöneltiyor.Ben mi yoksa Tarık Tekelioğlu mu?

Bölümü vermediler özet ve fragmanla gönül almayamı çalışıyorlar acaba:icon_whis bir haftalık bir şey değilde devamlı bir uygulama olur umarım

Naz pişman demek zamanı gelmişti,Tarık neler söylemiş olmalı ki kaybetme korkusunu yaşamaya başladı Naz.....aynalarla konuşa konuşa patlayacağı kesindi.....yalnız şu aklı karışık meselesi yine ortaya çıktı...ilk zamanlardaki aklı karışık hali bir ölçü anlaşılabilirdi de bu seferkini anlamakta zorlanıyorum...Tekelioğlu'na duyduğu meraktan öteye geçmeye başladı,Hulusi'nin söyledikleri görmediği ve tanımadığı kişi için bu kadar ilgi duymasına yeterli olmamalıydı

Tarık ,Tarık Tekelioğlu'yum sözünü sorduğu soruya karşı aldığı cevap yüzünden vermiş olmalı...Naz o esnada tercihini şöföründen değilde Tekelioğlu' dan yana kullandıysa,buna iyice kızan Tarık gerçeği açıklıyor olmalı......umarım rüya veya hayal değildir,ters köşe olmayalım :)

thesunset
24-05-07, 13:47
Hepinize Selamlar, kardesimin dedigine gore euro star fragman'in uzun versiyonu yayinladi:img-yes:
Tarik ve Naz ;Vahi ev onundeler ve Tarik arkasina bakmadan gidiyor, Naz onu bagriyor ve Tarik Naz'a bakiyor ve yine arkasina donerek gidiyor, Naz sinirli bir sekilde cellosunu tutuyor ve diger taraftan gidiyor
Baska sahneler: Hulusi ve bir kadin,
Belgin tek basina oturuyor(deniz kenarinda)

melis15
24-05-07, 14:13
Bende seyretim fragmanı bence Hulisin yanındaki kadın 25 mayıs olayı olmasın sebeb Belgin çok düşünceli eğer öylese Hulisi bodrum kaça bilir ne deriniz Barışın sitesinde Metin bey hulisini bodrumda olduğunu söyledi belki tarıkl barışma olacak artık bence tarık naza kısacak bodrum gidecek tabiki nazda ümitle tarıktan özür ve aşkını açıklamaya gidecek gibime geliyor sebeb daha bütün ekip bodrum gitmedi sadecetarık naz hulisi ve ümit ordaymış bide ercen yazgan ordaymış benim tahminim ekip bu hafta bodrum ulaşacak bizleri çok güzel bölümler bekliyor bodrumda metin bey haberleri hergün veriyor bence fragman artık erken verilecek dizi yedekli çekiliyor bundan sonra erken göreceğiz fragmanı bana öyle geliyor bekleyip göreceğiz.

handeozbek
24-05-07, 14:24
Nostaljimizin 2. kısmı eklenmiştir.:img-wink:

http://www.sentüp.com/watch?v=Btw3E4ytzyI

Not:Sentüp=Youtube

sinemim_g
24-05-07, 14:31
arkadaşlar yalancı yarim gelecek sezon devam edicek mi

edicekk..böyle giderse 3 sezon daha gider:img-hyste

neyse gelelim fregmana..yok yok bu rüyaa!!imkansız 45. bölümde bu olamaz..

ben tarık tekelioğluyum dermişimmm..diycek,şaka yaptım diycek ne bileyimm buna hazırlıklı değildik yaa önce aşklarını yaşasalardı hem 45. açıklanırsa nasıl devam eder dizi ortada yalan kalmaz kii:img-in_lo bu işin sonunda bi oyun çıkacak ama hayırlı nasıl beklenir koca haftaaa uffffff:img-blush :img-yes:

cancan00619
24-05-07, 14:59
Arkadaşlar uzun fragmanı kaydeden var mı?

sinemim_g
24-05-07, 15:20

fregman uzamış mıı:img-in_lo ayy ben onu görmedim starı açayım hemenn

handeozbek
24-05-07, 15:22
Uzun fragman lafını duyduğumdan beri bir stara bir euroya zaplıyorum. Şu saate kadar ikisinde de yakalayamadım. Serdar bizde bitmez fragman nöbeti.:)

frk
24-05-07, 15:27

Uzun fragmanın olduğunu şimdi öğrendim. Denk gelirsem onuda kayıt ederim. Gerçi onu kaydeden olmuştur heralde.

schmetterling
24-05-07, 15:35
Uzun fragman lafını duyduğumdan beri bir stara bir euroya zaplıyorum. Şu saate kadar ikisinde de yakalayamadım. Serdar bizde bitmez fragman nöbeti.:)

gerçekten ya... kısa gelir uzunu bekleriz, uzun gelir yetinmeyiz didik didik ederiz:img-hyste yok yok gerçekten koğuştan çıkmamalıydık biz:img-hyste

schmetterling
24-05-07, 15:40
Bu arada Serdarrr klip inanılmaz güzel olmuş, ellerine yüreğine sağlık.. senin videonu görünce blog'da dedim ki içimden ya "cennet" ya "herşey sensin".. tuttu biri:img-hyste çok teşekkür ederiz arkadaşım...

not: sondaki replikle beraber damardan bitirmişsin bi de söylemeden edemedim..

sinemim_g
24-05-07, 15:48
bitmezz bitmezz bu nöbetler..stara bakıyorumm uzun fregman olduğunu duyduğumdan berii yokk youtubeyi didikleyelim belki koyulmuştur:img-wink:

Fixxxer
24-05-07, 15:50
genel olarak rüya olarak yorumlanan tarık-naz kimlik analizi vol 2 nun gerçek olduğunu düşünmekle birlikte(hatta rüya olmadığına kalıbımı basarım) sanki daha farklı bir şekilde olayı geçiştireceklermiş gibime geliyor,bilmiyorum.

ha belki de tarık artık yeter dedi bu işkenceye.hz.davut güzel söylemiş zamanında; abyssus abyssum invocat.yani uçurum uçurumu doğurur.o kadar yalandan sonra,günü kurtardığını zannederek belki de hergün naz ı kendinden biraz daha uzaklaştırdığını anladı tarık efendi.ve hiç olmayacak bir zamanda kendisini deşifre etti.

tarik_naz
24-05-07, 15:55
Bu arada Serdarrr klip inanılmaz güzel olmuş, ellerine yüreğine sağlık.. senin videonu görünce blog'da dedim ki içimden ya "cennet" ya "herşey sensin".. tuttu biri:img-hyste çok teşekkür ederiz arkadaşım...

saol Gizem. valla dün videoyu yaparken, baya bölüm karıştırdım , ister istemez biraz izledim ve gerçekten moralim bozuldu. ne güzel bölümler varmıştı öyle. şimdi de dizimiz güzel, ona sözüm yok ama bu dizi 26.bölümde final yapsaymıştı. "işte zirvede bırakmak" sözü tam yerli yerinde olacakmış.

gerçekten ya... kısa gelir uzunu bekleriz, uzun gelir yetinmeyiz didik didik ederiz:img-hyste yok yok gerçekten koğuştan çıkmamalıydık biz:img-hyste

sizi kaçırmakla hata mı ettim acaba :) bak siz de geri adım attınız, geri gelin bodrum'dan, "Rasida ile BAKIR Tencerede KÖY Yemekleri" öğrenmeye devam edin :):)

dün 5.bölüme biraz baktım da, Naz'ın bir kişiyi suçsuz olduğu halde suçladığı zaman çok kötü olduğunu, ve özür dilemek için kendini paraladığını "Tarık'ı hırsız sandıktan" sonra "özür dileme çabasından" daha iyi anlıyoruz. yani naz'ın yapısından dolayı, Tarık Tekelioğlu'na mahcubiyetten doğan özel çaba gösteriyo. bakalım özür dilemesine gerek kalmadan soğuyacak mı Tarık Tekelioğlu'ndan. haaa Tarık kimliğini açıkladı ama Naz orda bayılıyosa elbet vardır bi numara. :) senaristimiz acemi cadı'da bu tür itirafları sihir ile kolayca unutturuyodu, yy de de bayılma ile unutturacak sanırım :)

RebeCa
24-05-07, 15:58
Bende seyretim fragmanı bence Hulisin yanındaki kadın 25 mayıs olayı olmasın sebeb Belgin çok düşünceli eğer öylese Hulisi bodrum kaça bilir ne deriniz Barışın sitesinde Metin bey hulisini bodrumda olduğunu söyledi belki tarıkl barışma olacak artık bence tarık naza kısacak bodrum gidecek tabiki nazda ümitle tarıktan özür ve aşkını açıklamaya gidecek gibime geliyor sebeb daha bütün ekip bodrum gitmedi sadecetarık naz hulisi ve ümit ordaymış bide ercen yazgan ordaymış benim tahminim ekip bu hafta bodrum ulaşacak bizleri çok güzel bölümler bekliyor bodrumda metin bey haberleri hergün veriyor bence fragman artık erken verilecek dizi yedekli çekiliyor bundan sonra erken göreceğiz fragmanı bana öyle geliyor bekleyip göreceğiz.

Meli15 ,Metın bey kim ?

schmetterling
24-05-07, 16:00
dün 5.bölüme biraz baktım da, Naz'ın bir kişiyi suçsuz olduğu halde suçladığı zaman çok kötü olduğunu, ve özür dilemek için kendini paraladığını "Tarık'ı hırsız sandıktan" sonra "özür dileme çabasından" daha iyi anlıyoruz. yani naz'ın yapısından dolayı, Tarık Tekelioğlu'na mahcubiyetten doğan özel çaba gösteriyo. bakalım özür dilemesine gerek kalmadan soğuyacak mı Tarık Tekelioğlu'ndan. haaa Tarık kimliğini açıkladı ama Naz orda bayılıyosa elbet vardır bi numara. :) senaristimiz acemi cadı'da bu tür itirafları sihir ile kolayca unutturuyodu, yy de de bayılma ile unutturacak sanırım :)

devam etsin yaa yoksa yaz geçmek bilmez..:happy0064

ya bu bayılma unutmasına işaret tabi de, biri demişti forumda Feyza'ydı galiba(yanlış hatırlıyorsam düzeltin) "eee yalan kalmadı dizide" diye:img-hyste çok haklıydı.. Tarık Tekelioğlu gerçeği açıklanamaz.. daha şoför Tarık patron Naz aşkını göremedşk, değil mi...:icon_whis sakın ha bana Alfonso olduğunu biliyor eskisi gibi olmaz o aşk demeyin, o da şoför Alfonso da, sadece biri biraz daha hızlı:img-hyste

sinemim_g
24-05-07, 16:04
özel mesajlar geliyor bana 'merve-barış italya seferi' sanaryosunu devam etmiycekmisin diye:img-blush artık italya söz konusu olmadığı için yazmayı bıraktım zaten son yazdığımda türkiyeye dönüyolardı mesajdan sonra yazasım geldi baktım italya yok kıvırıp bodruma adım atalım dedim:img-wink:
flowerin serisini bozmayayım buraya yazayım dedim...

bu sefer barış-merve değil tarık-naz olarak devam edicem onlarda daha fazla malzeme var:img-hyste

naz:ne yaptığını sanıyorsun sen?
tarık:valizimi topluyorum
naz:yine ne yaptım..ne diye gidiyosun sen şimdi yinee
tarık:gidiyorum değil gidiyoruz
naz:ruz..ne demek ruz..nereye gidiyoruz
tarık:bodruma
naz:hani italyaya...
tarık:öyle yazmışlar karıştırma biliyorum sende herkes gibi hayallere kapıldın ama önce para biriktiriyolarlar italya için bodrumla idare et biraz
naz:tühh feyzanın italya sanaryosu boşa gitti..kız yazmıştı zahmet edip
tarık:kim neler yazdı ama bizim inatçıların tınladığımı var
naz:tınlasalardı biz çoktan evlenmiş 2-3 çocuk sahibi olmuştuk
tarık:2-3 mü??sence bu kadar az mı
naz:bu az mı???az mı oluyo 3...
tarık:yy'ciler için evet
naz:ehh yuhhh
tarık: ha ha haa:img-pilot
naz:ne oldu şimdi?
tarık:6 akılıma geldi
naz:ne 6 sı?
tarık:yuhh demiştin ya
naz:6 keremi demişim
tarık:hayır 6 öpüşme hanii...
naz:hıı evet tühh kaldı
tarık:bodruma artıkk
naz:sen tarık tekelioğlu benim diye açıklarsan naz seni biraz zor öper
tarık:zorla öperim..hani zorla öpüyorum hep
naz:Sen... beni.... zorla öptüm ben istemeseydim zor öperdin!
tarık: oleyyy beeee:happy0064 oleyy işte buu
naz:ne olduu beee
tarık:sende istedin..biliyodum..söyledin iştee sonunda söylettim
naz: :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

(ayy bodrumu yazacaktım aklım kaydıı illa bu konuya gitcem yaa:img-hyste )

devamı gelcek:img-wink:

tarik_naz
24-05-07, 16:09
devam etsin yaa yoksa yaz geçmek bilmez..:happy0064

ya bu bayılma unutmasına işaret tabi de, biri demişti forumda Feyza'ydı galiba(yanlış hatırlıyorsam düzeltin) "eee yalan kalmadı dizide" diye:img-hyste çok haklıydı.. Tarık Tekelioğlu gerçeği açıklanamaz.. daha şoför Tarık patron Naz aşkını göremedşk, değil mi...:icon_whis sakın ha bana Alfonso olduğunu biliyor eskisi gibi olmaz o aşk demeyin, o da şoför Alfonso da, sadece biri biraz daha hızlı:img-hyste

gizem bu konu çok karışık olacağa benziyo

aşk başlayınca, heleki tarık şoförken aşk başlayınca. naz tarık'a ne gözle bakacak

alfonso mu, şoför tarık mı?

şuan için alfonso'yu unutmuş gibi gözüküyor "orda alfonso'sun, burda benim şoförüm" diyerek ama aklının bi köşesinde "bak bak şoförüyle aşk yaşıyo" dedirtmemek için alfonso'ya sığınabilir mi acaba. ya da aşkın gözü kördür deyip, aşka bodoslama dalar mı ???

schmetterling
24-05-07, 16:12
gizem bu konu çok karışık olacağa benziyo

aşk başlayınca, heleki tarık şoförken aşk başlayınca. naz tarık'a ne gözle bakacak

alfonso mu, şoför tarık mı?

şuan için alfonso'yu unutmuş gibi gözüküyor "orda alfonso'sun, burda benim şoförüm" diyerek ama aklının bi köşesinde "bak bak şoförüyle aşk yaşıyo" dedirtmemek için alfonso'ya sığınabilir mi acaba. ya da aşkın gözü kördür deyip, aşka bodoslama dalar mı ???

bodoslama dalmalı... "dünyaya bir daha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim ...." demeli... sonuna kadar yaşamalı aşkını sığınmadan hiç bir şeye çünkü unutma Naz Tarık'a Tarık şoförken aşık oldu.. gerçekten hangi sahnede ilk açığa çıktı bu duygusu?

love-angel
24-05-07, 16:15
arkadaşlar nasıl bi yy aşkı aşıladıysanız artık bana izlemeden yapamıyorum.Dün fragmanı starda vermişler ben o sırada tekrarı izlediğim için kaçırdım.Burdada fragmanın verildiğini öğrenince iice bi meraklandım.İndirmeyede vaktim yoktu yani meraktan çatlamak üzereydim.Malum ÖSS yüzünden artık bilgisayar odamda olmadığı için istediğim zaman girip çıkamıyorum.O yüzden sabah resmen bi operasyonla yy fragmanını izleyip içim rahat gittim dersaneye.Eee tabi fragmanın verdiği neşede vardı üzerimde yüzümde bi gülücükle dinledim dersleri.Yorum yapamadım die ölüyodum.Gelir gelmez bilgisayarı açtım ama şimdide uzunu varmış yaaa off Bide onu bekle merak et nolucak benim bu halim bilemiyorum.Bu arada serdarın klibi izlemedim ama izlicem eminim güzel olmuştur şimdiden ellerine sağlık

tarik_naz
24-05-07, 16:19
bodoslama dalmalı... "dünyaya bir daha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim ...." demeli... sonuna kadar yaşamalı aşkını sığınmadan hiç bir şeye çünkü unutma Naz Tarık'a Tarık şoförken aşık oldu.. gerçekten hangi sahnede ilk açığa çıktı bu duygusu?

sözel olarak ilk defa 43.bölümde açığa çıktı :)

Naz: ilk gördüğümde filinta gibi delikanlıydın...

ilk gördüğü an

naz: hoşgeldin babacım (sarılıp yanağını öperken Tarık'ı görür ve imalı bi şekilde) "buldun mu uygun bir şoför". derken ki bakışlar unutulmaz. :img-hyste

schmetterling
24-05-07, 16:23
sözel olarak ilk defa 43.bölümde açığa çıktı :)

Naz: ilk gördüğümde filinta gibi delikanlıydın...

ilk gördüğü an

naz: hoşgeldin babacım (sarılıp yanağını öperken Tarık'ı görür ve imalı bi şekilde) "buldun mu uygun bir şoför". derken ki bakışlar unutulmaz. :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste harbiden mükemmel bakışlardı.. "baba bu şoför değil damat adayı damaaattt":img-hyste

buradan Tarık ve Naz'a "Seni Her Gördüğümde" adlı Erkin Baba şarkısını yolluyorum...

handeozbek
24-05-07, 16:24
Mirayla ufak bir didikleme yaptık:) Ortak basın bültenimizi okuyorum. Naz, önce Tarık'ın dediklerine inanacak. Onu Tarık Tekelioğlu sanacak. Sonra Naz, Ümitle konuşunca onun delirdiğini düşünecek. Kendisinin sebep olduğunu düşündüğü için vicdan azabı çekecek. Tarık'a şevkat gösterecek. Hatta hal ve hareketlerini bile takip edebilir:) Bodrum'a da Tarık'a temiz hava aldırmak için gidiyor olabilirler.:):)

elmali-turta
24-05-07, 16:27
Mirayla ufak bir didikleme yaptık:) Ortak basın bültenimizi okuyorum. Naz, önce Tarık'ın dediklerine inanacak. Onu Tarık Tekelioğlu sanacak. Sonra Naz, Ümitle konuşunca onun delirdiğini düşünecek. Kendisinin sebep olduğunu düşündüğü için vicdan azabı çekecek. Tarık'a şevkat gösterecek. Hatta hal ve hareketlerini bile takip edebilir:) Bodrum'a da Tarık'a temiz hava aldırmak için gidiyor olabilirler.:):)

Evet Hande'nin yazdığı ortak basın bültenimizde de belirttiği gibi bizce bu şekilde olucak belki önce Naz inanmayabilir ama kesin delirdiğini düşünecek:)
Bu tahminimizle en azından %10'nunu tuttururuz gibime geliyor hı Hande ne dersin:img-wink:

sinemim_g
24-05-07, 16:30

işştee buu:img-yes: tahlill bu..didikleme bu...beklediğimiz buu:good:
100 veriyorum her ikinizede:img-yes: tamamen katılıyorummm yalancı yarime uygun bir diyaliz...bencede tarığın delirdiği için böyle bişey söylediğini kendini tarık t. zannettiğini düşünecek...

pas.si.on79
24-05-07, 16:35

ben de buna yakın düşündüm.. Ama bir türlü yazamadım..

O son sahne hayal değil..Rüya kesinlikle değil..
YAlnız Hande Ümitler öncesinde de söylemiş olabilirler diye düşünmüştüm. Ümit Tarıkı o şekilde tekrar görünce Onun hakkında iyice endişelenir.Naz a anlatır.

NAz bu kadar ciddi olduğunu düşünmez.Ama TArık itiraf edince Ben bu çocuğa ne yapmışım böyle.. diye düşünür.. Hatta Mertle yarışmıştı ya .. Onun gibi Şimdi de Tarık Tekelioğlu ile yarışacağını düşünür.Ama kutluyorum sizi... Akabinde de TArıkın psikolojisini düzeltmek için Onunla Bodruma giderler..
Böyle olabilir..

1 ncisi her ne kadar patlanması gerekse de Şoför Tarık olarak Nazın sevgili olduklarını görmek istiyorum.

2ncisi arkadaşlar böylelikle , TArık yalancı olmamış oluyor.

Söylediğinde inansaydı :img-hyste

handeozbek
24-05-07, 16:35
Evet Hande'nin yazdığı ortak basın bültenimizde de belirttiği gibi bizce bu şekilde olucak belki önce Naz inanmayabilir ama kesin delirdiğini düşünecek:)
Bu tahminimizle en azından %10'nunu tuttururuz gibime geliyor hı Hande ne dersin:img-wink:

Bende çok yüksek bir ihtimal veriyorum miraycım. Zaten Ümit'in 2.kez Tarık'ı kendi kendine konuşurken görmesi bunu gösteriyor.Bir önceki bölümde Naz, Tarık'ın ne kadar çok Tarık Tekelioğlu olmak istediğini gördü. Daha önceki bölümlerde de buna bir çok örnek var. E Nazda da feci bir yanlış anlama kapasitesi var. Daha ne olsun:)

handeozbek
24-05-07, 16:42
ben de buna yakın düşündüm.. Ama bir türlü yazamadım..

O son sahne hayal değil..Rüya kesinlikle değil..
YAlnız Hande Ümitler öncesinde de söylemiş olabilirler diye düşünmüştüm. Ümit Tarıkı o şekilde tekrar görünce Onun hakkında iyice endişelenir.Naz a anlatır.

NAz bu kadar ciddi olduğunu düşünmez.Ama TArık itiraf edince Ben bu çocuğa ne yapmışım böyle.. diye düşünür.. Hatta Mertle yarışmıştı ya .. Onun gibi Şimdi de Tarık Tekelioğlu ile yarışacağını düşünür.Ama kutluyorum sizi... Akabinde de TArıkın psikolojisini düzeltmek için Onunla Bodruma giderler..
Böyle olabilir..

1 ncisi her ne kadar patlanması gerekse de Şoför Tarık olarak Nazın sevgili olduklarını görmek istiyorum.

2ncisi arkadaşlar böylelikle , TArık yalancı olmamış oluyor.

Söylediğinde inansaydı :img-hyste

Evet bizce de buna benzer bir şeyler olacak. Ümitle babası Naz korkmasın diye ona bu delirme olayını söylemeyeceklerdi. Naz, Ümite Tarık bana gerçek kimliğini itiraf etti derse Ümit durumun vehametinden korkup Naz'a gerçekleri söyleyebilir. Bunun böyle olduğunu düşünmemin iki sebebi var. Birincisi Naz, gerçekten bu duruma baştan inanmış ki bayıldı. İkincisi ise senaristler Naz'ın bu duruma nasıl tepki vereceğini bize göstermek isteyebilirler.

barışakarsuyase
24-05-07, 16:42
herkese merhaba

frangmanı daha yeni görüyorum ve şok... naz niye bayılıyor acaba tarık sevdiğinimi söyledi yoksa tarık tekelioğlu olduğunumu söyledi birde tarık aynayla iyice bozdu ama ümit bakıyordu pencereden acaba neyi gördü merak konusundayım
arkadaşlar ben şimdi izledim frangmanı nazın bayıldığı sahnede anladığım kadarıyla tekelioğlu olduğunu söylüyo naz bayılıyoooo acaba rüyamı işte bunu merak ediyorum bilen varmı

tarik_naz
24-05-07, 16:49
Miray, Hande güzel bi tespit. Özette de "Naz yaptıklarından pişman ama merakına yeniliyo" diyodu sanırım. ben bu cümleden, "Tarık'ın ayna ile konuştuğunu Naz'ın daha önce öğreneceği, o yüzden onu üzdüğü için pişman olacağı ama merakı yüzünden, yine Tarık'ı üzeceğini bile bile buluşmaya gideceği" anlamını çıkardım.

o zaman son sahnedeki bayılma

1- "sonunda Tarık'ı delirttim" bayılması
2- "aşırı yorgunluk ve uykusuzluktan doğan, bünyenin zayıf düşmesi" bayılması
3- "sınav öncesi heyecanı" (ay bu nerden geldi, naz öss ye girmiyo ki :):))

ama "Tarık Tekelioğlu benim" sözüne inanıp bayılma değil bence. şimdiye kadar Tarık'ın her dediğini yüz kere sorgulayan, sürekli yalan olduğunu düşünen Naz'ın buna bir kere de inanması beklenemez.

love-angel
24-05-07, 16:51

Bence son derece haklısınız.Sabahın yedisinde yakalanma korkusuyla izleyipte ondan sonra aceleyle foruma bakıp çıkınca yorum yapamammıştım.Yani Nazda bu yanlış anlama kapasitesi zaten vardı bide dış etkenlerde işin içine karışırsa artık ben Nazı düşünemiyorum.

NOT:Serdar gerçekten klip mükemmel olmuş sonu hele çok hoş olmuş emeğine sağlık:happy0064 :happy0064

elmali-turta
24-05-07, 16:53
Miray, Hande güzel bi tespit. Özette de "Naz yaptıklarından pişman ama merakına yeniliyo" diyodu sanırım. ben bu cümleden, "Tarık'ın ayna ile konuştuğunu Naz'ın daha önce öğreneceği, o yüzden onu üzdüğü için pişman olacağı ama merakı yüzünden, yine Tarık'ı üzeceğini bile bile buluşmaya gideceği" anlamını çıkardım.

ama "Tarık Tekelioğlu benim" sözüne inanıp bayılma değil bence. şimdiye kadar Tarık'ın her dediğini yüz kere sorgulayan, sürekli yalan olduğunu düşünen Naz'ın buna bir kere de inanması beklenemez.

Evet bu git gide aklıma yatıyor:)
Çok haklısın Serdar inanıp bayılması için Naz kızımızın çok saf olması lazım:):img-hyste

barışakarsuyase
24-05-07, 16:53
yok yok bence bu ben tarık tekelioğluyum lafının üzerine gelen bir bayılma çok ciddiye benziyordu bayılma olamaz bence yani bilmiyorum iyice şaşırdım:icon_sorr :img-blush

Fixxxer
24-05-07, 16:54
Bende çok yüksek bir ihtimal veriyorum miraycım. Zaten Ümit'in 2.kez Tarık'ı kendi kendine konuşurken görmesi bunu gösteriyor.Bir önceki bölümde Naz, Tarık'ın ne kadar çok Tarık Tekelioğlu olmak istediğini gördü. Daha önceki bölümlerde de buna bir çok örnek var. E Nazda da feci bir yanlış anlama kapasitesi var. Daha ne olsun:)

bence ümit 2. kez tarığı aynı şekilde gördüğü zaman onun deliliğinden ziyade ablasına olan duygularına kulak misafiri olacak(duyguya kulak misafiri olmak?)

handeozbek
24-05-07, 16:56

Evet bencede mantıklı. Böylece özetin anlaşılmaz olan cümlesi de bir nebze olsun anlaşılmış oluyor. Ama iç sesim:) (Kulakların çınlasın deniz:)) nedense Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrendiği için bayılıyor diyor.

love-angel
24-05-07, 17:03
Evet bencede mantıklı. Böylece özetin anlaşılmaz olan cümlesi de bir nebze olsun anlaşılmış oluyor. Ama iç sesim:) (Kulakların çınlasın deniz:)) nedense Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrendiği için bayılıyor diyor.
o cümleyi açıklıyoda bu cümle ortada kalıyo o zamanda
Tarık Naz'a cevaplanması çok zor olan bir soru yöneltiyor.Ben mi yoksa Tarık Tekelioğlu mu?

handeozbek
24-05-07, 17:06
o cümleyi açıklıyoda bu cümle ortada kalıyo o zamanda
Tarık Naz'a cevaplanması çok zor olan bir soru yöneltiyor.Ben mi yoksa Tarık Tekelioğlu mu?

Hayır açıkta kalmıyor. Bence Tarık ben Tarık Tekelioğluyum dedikten sonra Naz'a seçimini yap diyecek.

handeozbek
24-05-07, 17:08
Hatta Bodrum bölümlerinin bir keyifli yönü daha keşfedilmiş oluyor böylece. Naz Tarık'ın böyle düşünmesine kendisinin sebep olduğunu düşünür ve çok üzülür. Tarık'a kendisinin çok özel bir insan olduğunu hissettirmeye çalışır. Bunun için çabalarken Tarık'a daha da çok aşık olur:)

tarik_naz
24-05-07, 17:20
Hayır açıkta kalmıyor. Bence Tarık ben Tarık Tekelioğluyum dedikten sonra Naz'a seçimini yap diyecek.

Fragman görüntülerine bakarak

" tarık tekelioğluyum" dedikten sonra hemen bayılıyo gibi ama bazen arada replikler ve başka sahneler olabiliyo.

naz belki tarık tekelioğlu hakkında çok güzel şeyler söylüyo, zaten tarık ellerini açıp "tarık tekelioğluyum demeden önce" naz gülümsüyodu. tarık da sinirlenip o sözü demiş olabilir.

"tarık: tarık tekelioğluyum"

naz gülümserken birden bozuluyo.

"naz: saçmalama"

"Tarık: o zaman ben mi, tarık tekelioğlu mu?"

dikkat!! naz bayılmadan önce tarık'ın yüz ifadesi naz'dan güzel bişey duymayı bekler gibi.

sinemim_g
24-05-07, 18:05
istermisiniz naz şaşırdığından,ummadığı bişey duyduğundan bizim beklediğimiz şeylerden değilde durup dururken bayılsın...
nazz hastaa..çok hasta..ımm beyninde ur varmış meselaa...
ayy nerden geldi aklıma yaa:img-blush

handeozbek
24-05-07, 18:28
Biraz evvel euroda uzun fragmanı izledim. Tarık aynadaki Alfonso'ya sen yaptın diyor. Tarıkla Naz evin önündeler. Naz'ın üstünde mesaj çekerkenki kıyafeti var. Yanında da çellosu. Tarık bir hışımla uzaklaşıyor. Naz arkasından bağırıyor. Hulisi'nin yanında çok hoş bir bayan var. Belgin üzgün bir şekilde sahilde oturuyor.
En önemli havadisi söylüyorum. Müzikte değişik. 20. bölüm fragmanında çalan müzik çalıyor:)

schmetterling
24-05-07, 18:34
istermisiniz naz şaşırdığından,ummadığı bişey duyduğundan bizim beklediğimiz şeylerden değilde durup dururken bayılsın...
nazz hastaa..çok hasta..ımm beyninde ur varmış meselaa...
ayy nerden geldi aklıma yaa:img-blush

aman diyeyim lafını geri al forum ahalisi domates almaya gitti çünkü manava:img-hyste

1. Allah korusun
2. dizimiz klişe dolmasın..

arkadaşlar söyledikleriniz çok mantıklı.. Naz'ın Tarık'ın itirafından önce delilik meselesini Ümit'ten duyacağını düşünüyorum.. Tarık Alfonso'yla dertleşiyor bence, çünkü Alfonso Tarık Tekelioğlu'ndan daha aydınlık bi yanı Tarık'ın ( başka bi yerde böyle bi cümle kursam direk Bakırköy'e kapatırlardı beni:img-hyste ) ve bu dertleşmeyi Ümit görüyor ve duyuyor... "Artık söyleyeceğim Alfonso, Tarık Tekelioğlu olduğumu açıklayacağım artık" tarzı bir cümleyi Ümit duyup Naz'a söylerse Naz da itiraf beklediği bi anda "ben Tarık Tekelioğlu'yum" lafını duyarsa bayılması normal..

Ümit: demedi deme Naz Alfonso iyi değil, aynasıyla konuşuyordu, yok Tarık Tekelioğlu oymuş da bilmem ne...
Naz: hahahahhahahha Tarık hehehe bizim Tarık.. yok artık...

sahilde Naz-Tarık

Tarık: sana bir şey itiraf edeceğim Naz
(Naz aşk itirafı bekler, gülümser)
Tarık: Tarık Tekelioğlu benim

amanınnnn bayıl hopppp:img-hyste

azizoz
24-05-07, 18:38
hiç beklemiyordum.star ilk defa bu kadar çabuk fragman verdi.siteye girip izledim ağzım açık kaldı.bu bölüm güzel olacak.tabi bölüm sonu bayılma sahnesi olmazsa.bodrum için alt yapı oluşturmak lazımdı.öylede yapılmış. naz tarığa gerçekleri söylemediği için ,tarıkta nazın tekelioğluna bu kadar samimi yaklaşımı için birbirlerini bir süre yiyecekler,ama sonrası çok müthiş olacak.
senaristlerin bodrum'a gitme konusunda nasıl bir yol izlediğini merak ediyorum.hiç hesapta yokken hepsi bodruma neden gitsin ki?vahi beyin tanıdığı yakın bir arkadaşı davet eder gibime geliyor.yada sadece naz ve tarık.happy0064 :happy0064 :happy0064ünal abi röportajında istanbul'da olduğunu söylemişti.bodrum'da sadece merve ve barışın ve birkaç kişinin olduğunu,çekimlerin onlarla beraber sürdüğünü söylemişti.

sinemim_g
24-05-07, 18:40
Biraz evvel euroda uzun fragmanı izledim. Tarık aynadaki Alfonso'ya sen yaptın diyor. Tarıkla Naz evin önündeler. Naz'ın üstünde mesaj çekerkenki kıyafeti var. Yanında da çellosu. Tarık bir hışımla uzaklaşıyor. Naz arkasından bağırıyor. Hulisi'nin yanında çok hoş bir bayan var. Belgin üzgün bir şekilde sahilde oturuyor.
En önemli havadisi söylüyorum. Müzikte değişik. 20. bölüm fragmanında çalan müzik çalıyor:)

değişmiş mi müzik...:img-blush ben hala izleyemedim uzun fregmanı :img-in_lo
starı kim değiştiriyo ya açıyorum bakıyorum başka kanal:img-pilot

aman diyeyim lafını geri al forum ahalisi domates almaya gitti çünkü manava

1. Allah korusun
2. dizimiz klişe dolmasın..
:img-hyste :img-hyste :img-hyste aldım aldımm...çoktan aldım sözümü geri..
ama ne yapayım çok düşündüm farklı bişey bulayım diyee...bu aklıma geldi olamaz mı canım hastadır belki...:img-blush
yok yok cidden bu kız tarık tekelioğlu benim dediğinde bayılıyor bencede...:img-in_lo

schmetterling
24-05-07, 18:45

amanın da amanın... o müzikkk:img-hyste gerçekten en önemli havadismiş canım yaa... müziği benziyor kendi de benzesin inşallah:happy0064 ( huyu da benzesin inşallah derler ya ondan:img-hyste )

bu arada 20. bölüm fragmanındaki öpüşmenin 20. bölümün kendisindeki öpüşmeden farklı bir sahnesi daha olduğunu fark etmiş miydiniz?

tam farklı değilmiş de farklı bi açıymış galiba, ya da ben yysizlikten kıvranıyorum:img-hyste

skyline_91
24-05-07, 18:58
bu arada 20. bölüm fragmanındaki öpüşmenin 20. bölümün kendisindeki öpüşmeden farklı bir sahnesi daha olduğunu fark etmiş miydiniz?

tam farklı değilmiş de farklı bi açıymış galiba, ya da ben yysizlikten kıvranıyorum:img-hyste

evet bana da öyle geldi şimdi bir daha izleyince ama sanırım fragmanı keserek öyle oluşturmuşlar orasını yani bnde tam bişi diyemem:img-hyste

azizoz
24-05-07, 19:10
ya zaman geçmez oldu bir anda.:icon_sorr uzun fragman ediniz.hala rastlayamadım.işi bilen biri varsa you tube ye eklesin.ordakilerin hepsi kısa.
fragman erken verilincede böyle oluyo.meraktan çatlamaya başladım.birbirimize destek olmamız lazım.yoksa bende bayılacam.:img-swoon :img-swoon :img-swoon

pas.si.on79
24-05-07, 19:11
amanın da amanın... o müzikkk:img-hyste gerçekten en önemli havadismiş canım yaa... müziği benziyor kendi de benzesin inşallah:happy0064 ( huyu da benzesin inşallah derler ya ondan:img-hyste )

Gizemciğim farklı derken ne demek istedin anlamadım. Bir hatırlatır mısın? şuan izleyemem de ....

elmali-turta
24-05-07, 19:12

Ah canım:img-hyste kıyamam:img-hyste
Yok yok bu yalancı yarimsizlik bizim bünyelere yaramadı valla:img-hyste

tarik_naz
24-05-07, 19:14

evet fragman ile dizideki öpüşme arasında fark vardı. dizide öpüşme bitip dudaklar ayrıldıktan sonra bi daha öpüşme olmuyo ama fragman da dudaklar ayrıldıktan sonra ikinci bir öpüşme oluyo :img-wink: dizide o sahneyi kestikleri zaten izlerken de belli oluyo. kopukluk olmuş :)

pas.si.on79
24-05-07, 19:18
evet fragman ile dizideki öpüşme arasında fark vardı. dizide öpüşme bitip dudaklar ayrıldıktan sonra bi daha öpüşme olmuyo ama fragman da dudaklar ayrıldıktan sonra ikinci bir öpüşme oluyo :img-wink: dizide o sahneyi kestikleri zaten izlerken de belli oluyo. kopukluk olmuş :)

serdar sonra bir de rüya gördü hatırlarsan.. Rüyasında öptüğünü görmüş müydü? Belki de fragmandaki iki sahneyle(rüya ve öpüşme) birleştirmişlerdir.
Bilmiyorum belki de vardır bir kopukluk... :icon_whis Ama rüya sonrakindeydi ..Doğru..

şuan aynen şu vaziyetteyim:icon_whis :)

eski defterleri karıştırın bakalım. İZleyemiyorumda . :) altından neler çıkacak..

n

tarik_naz
24-05-07, 19:24
serdar sonra bir de rüya gördü hatırlarsan.. Rüyasında öptüğünü görmüş müydü? Belki de fragmandaki iki sahneyle(rüya ve öpüşme) birleştirmişlerdir.
Bilmiyorum belki de vardır bir kopukluk... :icon_whis Ama rüya sonrakindeydi ..