PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-11

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

elmali-turta
25-05-07, 17:21
ben küçük bir tüyo verim 46 bölümde tarıka yeni bir rakip çıkıor ...

evet bizimkilerin kapıcısı cafer diziye hulusunin çapkın arkadaşı olarak diziye katılıyor

Tarığa rakip çıktığını biryerde daha okumuştum:)
Aslında bunu ve ikinci yazılanı tahmin etmek çokda zor değil neyse bakıp görücez:):img-cool2

Kara İnci
25-05-07, 17:24
İnsanın kendine ettiğini, tüm cihan bir araya gelse yapamaz. 25 MAYIS 2006 tarihi sadece ve sadece sizin tarafınızdan yaşandı. Hatalarınız için bizleri suçlamayın. Belgin hanım, biz anımsatmasak da hatırlardı. kafası meşgulde olsa, rüyalara göre hayat da yaşasa, aklı fikri kendini aldattığını bildiği kocasında olduğuna göre, bu günün tarihi onu hemen 1 yıl önceye götürecekti.

Sizin bankanız ne bunları unutturur ne de kurtları korkutur. Puslu vadide burnumuz kokuyu aldı bir kez. Dua edin santaj racona ters. Yoksa o bankayı bu gün son kez görmüş olacaktınız.

Son kez uyarıyorum. YY forumundaki ve platformdaki hiç bir arkadaşımın tek bir tel saçına bile zarar vermeye niyetlenmeyin, sonun kötü olur.

Gerçi bizlere ve kv deki arkadaşlara gerek yok.... Belgin ve Hacer anne yeterince morartmış. Dövecek yerde kalmamış.

Not: Yeter bu kadar kötülük... ruh dururmum bozuldu... ben kötü düşünmek için programlanmamışım beynim duruyor...

Not 2 : Eğer oğlunu affederse bizde Hulusi'yi Belgin'in hışmından kurtaralım. Olmuyor böyle adam her dakika dayak yeme modunda yaşıyor.

Not 3 : Özlemişim yazmayı. Keşke masamın arkasında müfettişler olmasa da daha rahat yazabilsem ama ne mümkün :img-wink:

Bana bak bana...Sen kim oluyorsun da benim Hulusi'me posta koyuyorsun bakıyım.Ne olmuş yani birazcık gününü gün ettiyse.Bu erkekliğin şanındandır.Bak benim Vahi'ye şan şöhret ne haddine.Eskiden de pısırıktı şimdi de pısırık hep de pısırık olacak.Neyse benim demek istediğim şu;Seni bastonumun menziline bir alırsam görürsün dünyanın kaç bucak olduğunu.Şimdi kes bu rajonları.Beni koltuğumdan kaldırma.Bu işe bir el atarsam puslu vadide ancak sizden arta kalanların kokusunu alırlar ona göre...:dito Netice Hala

Not:Bu iş çığrından çıkmaya başladı.Dizimizin güzelim karakterleri ne hale geldi.Benden bu kadar.Bundan sonrasını bünyem kaldırmaz...:img-yes: :img-grin2

Fixxxer
25-05-07, 17:36

evet bizimkilerin kapıcısı cafer diziye hulusunin çapkın arkadaşı olarak diziye katılıyor

çok normal bodrum da çıkması,yadırgamamak lazım.sağ da sol da 300 spartalı filminden fırlamış adamların popülasyonunun en yoğun olduğu yer orası, bizim naz ın karakteri de aşikar.

nazoşist
25-05-07, 17:37
arkadaşım ılk kez gırıyorsun foruma,yenı uyel oldun galıba hoşgeldın emınmısn bu rakıp olayından .

bızm tarık .tekelıoğlu tarık derken bırde rakıp mı çıkacak başımıza ama zaten atlatana kadar rakıplerı neler cektık biz bodrumda aşk ıstıyoruz aşk.

evet bu rakip konusu kesin!!!!daha neler biliorum ama paylaşamıorum ya ve sinir oluorum ama rakip kesin var

pas.si.on79
25-05-07, 17:43
Not 3 : Özlemişim yazmayı. Keşke masamın arkasında müfettişler olmasa da daha rahat yazabilsem ama ne mümkün :img-wink:

Asucuğum,sen YY için ne risklere girmişsin.Sen ne kadar forumu okurken dudaklarını koparsan da onlar anlar..:) Gülmemekte imkansız..
O zaman dikkatli olmanı tavsiye ederim..
Bir dost:)

Bu arada bir haber gelmiş.Tarık NAzı kıskanacakmış hem de kimden Ercan YAzgandan ooh ohh iyi sizce şansı ne kadar... :) ZAten başkası olsaydı artık off derdim.Artık NAz ın TArıkı kıskanmasını istiyoruz.YAni bu sefer kıskandırma olayında güleceğiz. Bu bana hani şoför için düşümüştük ya..SAlak birşey olsun diye. Yani Ercan Bey diziye komik bir karekter olarak girer diye düşünüyorum.

Gerçi HAndeciğim doktor olarak girdirmişsin sen ama bilemedim valla. Herşey mümkün..

qsawe
25-05-07, 17:44
evet bu rakip konusu kesin!!!!daha neler biliorum ama paylaşamıorum ya ve sinir oluorum ama rakip kesin var

Hoşgeldin aramıza. Ama sana bir tavsiye, biliyorum ama söyleyemem tarzı cümleleri sakın bir daha kurma. Valla sonunu iyi göremem bu durumda. Ya aralıksız taciz mesajı alırsın, ya da bir yerlerde kıstırılırsın, baston menziline girersin....

Uyarmadın diyemezsin.... Bence bildiklerini şifreli de olsa ufak ufak yaz... sonunu hazırlama......................................... ..

pas.si.on79
25-05-07, 17:50

valla arkadaşım verdiğin bilgiler ve söylemek isteyipte söylemediğin ama yine söylesen çok iyi olur bilgileri için teşekkürler...

Evet en azından bodrumda aşk çook mu uzak görünüyor?

not:yazamıyorum bile nasıl uzak olmasın.. üçüncü değiştirişim.:)

Olur olur..BOdrumda Aşk Olmaz Olur mu...:img-hyste
kendi kendimizi teselli ediyorum.

melis15
25-05-07, 18:03
Arkadaşlar fulyada bodrumda barışın sitesinde resimleri var barışla merveninde resimleri var bide bu üçüncü kişiler girerse bunla aşklarını nasıl itiraf edecekler ben anlamıyorum zaten tarık tekelioğlunla uğraşıyor bide üçüncü kişi olması bakalım bizleri neler bekliyor bu üçüncü kişi hiç hoşuma gitmedi bekleyip görelim.

handeozbek
25-05-07, 18:05
Henüz kesin olmamakla dizimiz artık 22:10'da olabilir. Haberiniz olsun.:img-wink:

pas.si.on79
25-05-07, 18:10
Arkadaşlar fulyada bodrumda barışın sitesinde resimleri var barışla merveninde resimleri var bide bu üçüncü kişiler girerse bunla aşklarını nasıl itiraf edecekler ben anlamıyorum zaten tarık tekelioğlunla uğraşıyor bide üçüncü kişi olması bakalım bizleri neler bekliyor bu üçüncü kişi hiç hoşuma gitmedi bekleyip görelim.

aa evet ben de gördüm.Çok güzel çıkmışlar..

Henüz kesin olmamakla dizimiz artık 22:10'da olabilir. Haberiniz olsun.:img-wink:

Hande çarşamba günü mü peki..Herkes biryerlerden tüyo alıyor.:)
Valla tüyo alan alana.Acar yy ciler... :good:

handeozbek
25-05-07, 18:11
Hande çarşamba günü mü peki..Herkes biryerlerden tüyo alıyor.:)
Valla tüyo alan alana.Acar yy ciler... :good:

Evet çarşamba gamze.Herhangi bir gün değişikliği yok. Sadece saat değişikliği

tarik_naz
25-05-07, 18:31

e-kolay'ın şimdiye kadar bi yanlışını görmedik. dizi gününün değiştiğini bile yapımcılardan önce onlar öğrenmişlerdi.

prime time - 2' ye uzun bi süre sonra dönmek çok güzel olacak en son 16.bölümü saat 22.00 da izlemiştik. 29 bölüm sonra tekrar 22.00 da olacak dizimiz. ayrıca o saatteki rakipler de 20 kuşağındaki rakiplere göre daha kolay. reytinglere çok olumlu etki yapacaktır. ne diyelim hayırlı olsun yeni saatimiz.

handeozbek
25-05-07, 18:34
e-kolay'ın şimdiye kadar bi yanlışını görmedik. dizi gününün değiştiğini bile yapımcılardan önce onlar öğrenmişlerdi.

prime time - 2' ye uzun bi süre sonra dönmek çok güzel olacak en son 16.bölümü saat 22.00 da izlemiştik. 29 bölüm sonra tekrar 22.00 da olacak dizimiz. ayrıca o saatteki rakipler de 20 kuşağındaki rakiplere göre daha kolay. reytinglere çok olumlu etki yapacaktır. ne diyelim hayırlı olsun yeni saatimiz.

Bende aynı fikirdeyim.Bu değişiklik reytinglere olumlu yansıyacaktır. Malum yaz geliyor. saat 20:00'de olan dizilere insanlar yetişemiyor. Hem bu açıdan hem de karşımızda olacak rakipler açısından 22:10 bizler için daha iyi olacaktır. Ne diyelim hayırlısı.:img-wink:

jenn
25-05-07, 18:37
ARKADAŞLAR FOTOLAR BÖLÜMÜNE BUGÜN SETTE ÇEKİLMİŞ TAZE FOTOLAR EKLEDİM:)
LİNK AŞAĞIDA

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3459755#post3459755

pas.si.on79
25-05-07, 18:40
Serdar haklısın aynı fikirdeyim.Ama yazın o diziler ara verecektir.
HAyırlı uğurlu olsun.. Böylelikle geç kalma korkumuz olmayacak. Valla bu hafta eve 8 i geçerek evde oluyorum. Yazın biraz daha işlerimiz yoğun oluyor. Kendi adıma sevindim. Gerçi biraz daha bekliyoruz ama olsun. Geç olsun güç olmasın:)

not:Bengi abla çok teşekkürler.. ŞAnsal Ağbiye de ayrıca sevgi ve selamlarımızı çok teşekkür ettiğimizi söylersen memnun oluruz.

melis15
25-05-07, 18:41
Bencede 22.00olması iyi ama bakalım starda daha bir şey yok bakalım star ne yapacağı beli olmaz bodrumda sürekli haberler geliyor dizimizle ilgili bugün barışı mervenin ve filizin çekimleri yokmuş havuzda güneşlenmişler resimlerde çok güzel bodrumdan daha çok haberler alıyoruz barışın sitesinden.:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

azizoz
25-05-07, 18:57
22.10 en doğrusu olacaktır.:good: :good: :good: starın kafası o kadar çalışıyordur herhalde.o saatte bizim geçemeyeceğimiz dizi yok.:happy0064 hem a.y. ve y.d. izleyen ve bizim dizimizi seven çok fazla izleyici var.elveda derken ve iki yabancı yaz aylarında izlenmez herhalde.senaryoları ilgimi çekmiyor.kara duvak malum ilk onda bile bulunmaz.hem çekimlerin bodruma kayması izleyicide merak ve heyecan uyandıracaktır.gazetelerde artık bize daha çok yer ayrılır ve reyting ilk5 listesinde bizimde adımız çıkar.bye

kaptan80
25-05-07, 19:00
özetimiz gelmiş aslında yine bi çok soru özette yok bence ama yinede güzel bi özet ve tarık nez la arasında ki aşkın farkına geç olsada farkına vardı bence özet kısa ama açıklıyıcı mesala tarık ın naza cevabı zor olan bi soru ben mi tarık tekelioglumu şimdi naz ne yapıcak hangisinde karar kılıcak bence şöför tarık ı seçecek zaten böyle olması gerekiyor bodrum meseli tarık ve nazın aşk tatili olacak gibi me geliyor yani naz tarık ben şöför tarık ı seviyorum diyecek bu bölümde sonrada bodruma gidicekler orada neler olucak şimdilik belirsiz ama bence beklenen itiraf bu bölümde gelicek sonra tarık nazı alıp bodruma gidicekler beraber onların peşinde tabiyki hulusi ve belginde gidicek

cerenimo
25-05-07, 19:03

Nee?
Bu ne yine yaa...Artık yapmazlar öyle bir şey... Doğru mu bu haber??
Bodrumda aşk bekliyoruz, bu nerden çıktı şimdi?? Yok yok, doğru değildir heralde... Nerden haber?? Site ismi??

cerenimo
25-05-07, 19:07

Nee?
Biliyorsun, ama söyleyemez misin??
Valla böyle bir cümle kurmayacaktın işte:)
Bence bir daha kurma, en azından yarı tarafını kurtarırsın:)
Hoşgeldin aramıza...İyi yorumlar:) Tabi şimdiye kadar kıstırılmamış ve hayattaysan:)

ayşenurr
25-05-07, 19:07
dizimiz saat 22.00 da olursa çok iyi olur. yaz için en uygun saat.
Bodrum fotoğraflarını gördüm.keyifleri yerinde, hem çalışıyorlar hemde tatil
yapıyorlar.devamlı çalıştılar,hakettiler.

cerenimo
25-05-07, 19:15

:happy0064 :happy0064
Bu çok iyi oldu işte:)
Neden bilmiyorum ama coook sevindim :icon_whis :)
Hem yazın 20.00da ne izlenir ki, millet geziniyor ortada o saatlerde:)

cerenimo
25-05-07, 19:17
ARKADAŞLAR FOTOLAR BÖLÜMÜNE BUGÜN SETTE ÇEKİLMİŞ TAZE FOTOLAR EKLEDİM:)
LİNK AŞAĞIDA

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3459755#post3459755

Ellerine sağlık..
Çok güzeller, bence Bodrum mükemmel olacak, her ne kadar 3. şahıslardan bahsediliyorsa da... Gerçi onun da zevkini çıkarmak lazım :img-wink: :)

sinemim_g
25-05-07, 19:41
oo çok şey konuşulmuş neler olmuş bugün..
saat değişiyormuşşş...yeni rakipp çıkıyormuş..setten yeni resimler gelmişş ohh ohh:happy0064
bodrum resimlerini görüncee 2 hafta nasıl beklenir diye düşündüm..bodrumda aşk izlemek varken neden rakipp bari tarık bu rakiple artık yetti be diyip naza açılsınn yuhh yanii kıza 100 küsür talip çıksın diyemi bekliyor:img-hyste

elmali-turta
25-05-07, 19:58
Resimler süper Bengi Ablacım Şansal Abimizin ellerine sağlık:)
Saat değişimi inşallah iyi olur:img-wink:
Bu arada ben bişi yaptım daha çok yeni ama bi bakın profilimdeki siteye nasıl olmuş...:img-blush :img-blush :img-in_lo

handeozbek
25-05-07, 20:16
Bu arada ben bişi yaptım daha çok yeni ama bi bakın profilimdeki siteye nasıl olmuş...:img-blush :img-blush :img-in_lo

Miraycım siten harika olmuş canım:img-wink: . Hayırlı olsun. Yeni resimler koyunca daha da güzelleşecek. Ben demiştim sana sen sitede yaparsın diye. Tahmin yeteneğimi malum dizimizden kazandım:)

sinemim_g
25-05-07, 20:28
mirayy canım güzel olmuşş siten:good:

hemen bağlanıyoruz...

naz:gördün mü
tarık:neyi..?
naz:miray site yapmış yeni
tarık:hıı evet gördüm...heryere reklam afişi asmış görmem mi
naz:güzel olmuş ama,
tarık:olmuş canım olmamış demedim..elelrine sağlık
naz:aa bak yeni resimler eklenmiş...
tarık:çok güzel çıkmışızz yaa şu karizmaya bak
naz:hele sen şu güzelliğe bak ne güzel çıkmışım
tarık:çokta mütevazisin
naz:diyene bak...karizmaymış...yerim karizmanı be
tarık:yedin zaten yiyeceğin kadar karizmamı kaldı...1-2 saat çarşamba günlerini doldurcaz diye düşmediğim hal kalmadı..tarık aşağı tarık yukarı..kılıbık olduk elinde bee..çan çannn çan tarık...ne yaptığını sanıyorsun tarık...forma tarık..şapka tarık...
naz:yeter yeter devam etmee..amma çıt kırıldımmışsın yaaa
tarık:sayende
naz:sayemdeymişş ben senin yüzünden ne hale geldimm
tarık:............???
naz:Bişey sordumm?
tarık:bende sana soruyororum işte ne hale geldin???
naz:görmüyomusun şu halimi...bi diyemedinnn şeyi...
tarık: (sırıtarak)neyi?
naz:..............
tarık:ımmm bişey bekleniyor yani bendennn
naz:evett..bodrum bodrum..bi diyemedin seni bodruma götüreyim diee
tarık::img-blush :icon_whis :img-in_lo :img-help: :icon_sorr :img-polic

pas.si.on79
25-05-07, 20:30

Canım :) inan bu mesajını okuyunca herhalde dedim.SAyfa diyecekti.Gittim baktım sayfaya..Bir de imza yapmışsın.. Sonra Hande yorumuyla pekiştirince baktım,yeni gördüm. Eline sağlık.:happy0064

Seni tebrik ediyorum.İçindeki bu azim ve enerji hiç eksilmesin.

AneLkALeX
25-05-07, 21:00
naz bodruma belgın hanımın staj için yollamasıylaa gıdermı gıderr heee hanıı :Ptarık nasıl gıder dersenız onuda wahı gozkulak olsun dıye yollar :img-wink:

nazoşist
25-05-07, 21:05
naz bodruma belgın hanımın staj için yollamasıylaa gıdermı gıderr heee hanıı :Ptarık nasıl gıder dersenız onuda wahı gozkulak olsun dıye yollar :img-wink:

saolasın emre

erdalss
25-05-07, 21:12

walla dogrumu dogruuu:good: bencede bole bısı olabılır ama bodrummeselesı onemlı uzunkalınacak gıbı...

nası bı plan war acaba senarıstlerde cok merak edıyomm yaws...:happy0064

burcin_kaplan
25-05-07, 21:16

Bilgi için saol ama zaten biliyorduk.Ve süpriz olarakta kalsa çok daha iyi olurdu.

ANIL_
25-05-07, 21:18

ve Sevgili Nazoşist;

Ben bu tür bilgilieri fragmandan, özetten veya dizi ekibinden birinden duymayı tercih ederim. Bazenleri işin büyüsünü kaçırıyorsunuz...

hüseyingazi
25-05-07, 21:25
(Fragmandı,özetti,tüyoydu derken bodrumdan koptuk mu yoksa.YY forumu üyeleri tekrar bodrumda.)

Akşam saatlerinde bodrumda dizi çekimleri hızla sürerken ,bir grup forum üyeside heyecanla çekimleri izlemektedir.

YÖNETMEN:Arkadaşlar herkes son hazırlıklarını yapsın çekime bir sonraki sahneyle devam ediyoruz.Barış Merve sizde bırakın artık şu forum üyeleriyle sohbet etmeyide gelin artık.
BARIŞ-MERVE:Tamam geliyoruz.(içses: forum üyeleri bizi bırakırsa tabiki)
YÖNETMEN:Şimdiki sahnede naz sen şurda duruyorsun ve tarığa saçma sapan şeyler söylüyorsun.Tarık sende naza daha saçma şeyler söyleyerek cevap veriyorsun İkinizde saçmalarken kavga ediyorsunuz.Sonra yoldan geçen birinin bakışlarından rahatsız olup kavgayı kesiyorsunuz.O sinirle birbirinizden ayrılıp sinirli sinirli odalarınıza gidiyorsunuz.Böylece güzelim akşamı beraber eğlenerek değil sabaha kadar birbirinize sinir olarak geçiriyorsunuz tamam mı?Herkes yerini alsın.
TARIK-NAZ:Tamam biz hazırız.
YÖNETMEN:Eeee siz kavga ederken yanınızdan geçip size dik dik bakacak figüran nerde?
SET GÖREVLİSİ:Daha gelmedi.Ben ona sekizde sette ol demiştim yoksa o sabah sekiz mi anladı.Cebini arıyorum ulaşılamıyor.
YÖN:Akşamın bu saatinde yedek figüranı nerden bulacağız şimdi?
SET GÖR:Şu forum üyeleri boş boş bizi izliyorlar onlardan birini kullansak.
YÖN:Birgün bunu söyleyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi tamam çağır birini gelsin sete.Dua etsinlerki zor durumdayız yoksa onlardan birini hayatta buraya sokmazdım.Dikkat edin gelen kişi sağı solu karıştırıp bilgi toplamaya çalışmasın.
(Görevli forum üyelerinin yanına gelip durumu açıklar.Hepside bu işe gönüllü olur ama görevli içlerinden Ebruyu alıp sete döner)
EBRU:İyi akşamlar ,kolay gelsin.Bana bi beş dakika verin senaryoyu okuyup rolüme çalışayım.Evet senaryo nerde alıyım hemen.
YÖN:Yok ya çok uyanıksın sen.Senaryoyu sana gösterelimde beş dk içinde tüm arkadaşlarına anlat dimi.Yok senaryo menaryo rol basit,repliğin bile yok.Sadece nazla tarık kavga ederken yanlarından onlara bakarak geçip gideceksin.Anlaşıldı mı?
EBRU:Anlaşıldı(içses:tüh ya çabuk uyandı oysa senaryoya ulaşmam an meselesiydi)
YÖNETMEN:3-2-1 kayıt
(Tarıkla naz kavga etmeye, ebruda yürümeye başlar.Tam ebru onlara bakıp geçip gidecekken aniden durur ve konuşmaya başlar)
EBRU:Nedir sizin derdiniz akşam akşam.Ne bu şiddetli geçimsizlik durumları.Niye bağrışıp duruyorsunuz ki,kendinize yazık.Hem bakın hava ne güzel kokuyor.Buram buram aşk kokuyor .Bırakın didişmeyi buranın ve aşkınızın keyfini çıkarın.Hem hava dedimde aklıma ne geldi (tarığa dönerek) senin sesin güzele benziyor şöyle güzel bi isterdimi söylede hava yumuşasın.Hem bende sana eşlik ederim.
YÖN:Keeeeesssssss.Napıyorsun sen ya.Sana repliğin bile yok dedim ama sen maşallah konuşmaktan kimseye laf bırakmadın .Alın bunu başkası gelsin.
(Sıradaki gelen miraydır)
YÖN:3-2-1-Kayıt
(Tarıkla naz kavga etmeye,Mirayda yürümeye başlar.Tam miray onlara bakıp geçip gidecekken aniden durur ve konuşmaya başlar)
MİRAY:Pardon kavganızı bölüyorum ama siz filizin abisi tarık değilmisiniz?
TARIK:Evet
MİRAY:Ben filizin çok büyük bir hayranıyım şey pardon arkadaşıyım.Sizi görünce merak ettim filizde burdamı?Burdaysa nerde kalıyor?Hangi sebeple bodruma geldi?Gelmediyse gelecek mi?Gelecekse ne zaman?Erkek arkadaşı vardı ümit oda gelecekmi?Gelecekse berabermi gelecekler?Yoksa ayrı ayrı gelip burdamı buluşacaklar?......
KAMERAMAN:Daha çekmeye devam edeyim mi?
YÖN:Bi sussa araya girip keessss diyeceğim ama susmuyorki.Bu diğerindende beter çıktı.Keeeessss.Bunuda alın sıradaki gelsin.
(BU SEFER COQETTE VE FRK GELİR)
YÖNETMEN:3-2-1-KAYITTTT

(Tarıkla naz kavga etmeye,COQ-FRK yürümeye başlar.Tam onlara bakıp geçip gidecekken aniden dururlar ve bi bankın arkasına geçip gizli kamerayla çekime başlar)
YÖN:Keeeesssss.Siz ne yapıyorsunuz orda.
COQ-FRK:Biz aynı zamanda YYTV muhabirleriyiz.Şimdi bunlar farkında olmadan itiraf felan ederlerse kaçırmayalım çekip tüm forumla paylaşalım dedik.Fena mı ettik?
YÖN:Sıradakiiiiiiiii
(bu sefer gelen cansudur)
YÖN:Bak bu sefer baştan anlaşalım.tek bir söz söylemek yok tamam mı?
CANSU:(Konuşmadan başını sağlar)
YÖN:Aferin bu sefer olacak herhalde.3-2-1- kayıtttt
(Tarıkla naz kavga etmeye,Cansuda yürümeye başlar.Tam onlara bakıp geçip gidecekken aniden durur ve cebinden çıkardığı gül ve notu tarığa verir.Notta şunlar yazıyordur:
'Bu gülü sevdiğin kıza yani naza ver ve aranızdaki aşk biran önce ortaya çıksın.Nooollluuuuuurrrrrr bu gülü naza veeerrrrrr nolurrrrrrrrr.')
YÖN:Artık dayanamayacağım.Gidin başkasını getirin
(bu sefer sinemim-g gelir)
YÖN:3-2-1-Kayıtttt
(Tarıkla naz kavga etmeye,sinemim-g yürümeye başlar.Tam onlara bakıp geçip gidecekken aniden durur ve cebinden çıkardığı fotoları tarığa verir.)
SİN.:Bunlar aşıkların italyada mutlaka gezip görmesi gereken yerler .Alın bunları yanınızda bulunsun bigün yolunuz düşerse mutlaka buraları gezin tavsiye ederim.
Yön:kessssss.Artık dayanamayacağım şimdi gidin ve doğru düzgün birini getirin.
(bu sefer saYYgıner gelir)
YÖN:3-2-1-KAYIT
KAMERAMAN:Bi dakika bi sorun var kamerada ,bana 10 dk verin halledeyim
(tarık -naz -saYY çekim için bekleşirken say. sürekli saatine bakmaktadır.aradan 10 dk geçer.)
YÖN:3-2-1-kayıttttt
SAY:kusura bakmayın vakit çok geç olmuş ben sabah erken kalkacağım .Size doyum olmaz ama ben kaçtım (der ve koşarak ordan uzaklaşır.)
Tüm ekip şok halindedir vakit gece yarısı olmuş ama tek bir sahne bile çekememişlerdir.Yönetmen sonunda patlar:
YÖN:Yeteeeerrrrr.Çekmiyorummmm .Çıkarttım bu sahneyi yok çekmiyorum.Kavga mavga yok bitti gitti.Toparlanın gidiyoruz.Ben biraz daha burda kalırsam 'YY dizisi forum üyelerinin katledilmesi' filmini hem çekeceğim hemde oynayacağım.
Ekip toplanıp gider.Ekip toplanana kadar sessizce bekleyen forum üyeleri onların gitmesiyle sevinç çığlıkları atmaya başlarlar.

HÜSEYİNGAZİ:Şiişşşttt sessiz olun şimdi anlayacaklar.
SERDAR:Arkadaşlar nazla tarığın saçma sapan bi nedenle kavga edip bodrum bölümlerinin zehir olmasını önleme operasyonumuz başarıyla sona erdi.
HÜS:Tamam artık asuyu arada figüran çocuğu serbest bıraksın.
SERDAR:(Telefonla asuyu arar)Alo asu hala arkadaşınlamı berabersin?
ASU :Evet
SERDAR:Naz tarığa çorba yapamadı.Dikkat dikkat tekrar ediyorum naz tarığa çorba yapamadı.
ASU:Tamam anlaşıldı.
SERDAR:Sen arkadaşı BOŞVER gelip bize çorba yap.
ASU:Tamam çorba yapmak nedirki 5 dklık iş
SERDAR:Anlaşıldı tamam.
FRK:O nasıl konuşma öyle ben bişey anlamadım.
SERDAR:Merak etme biz asuyla kimse planımızı anlamasın diye şifreli konuştuk .Çocuğu sebest bırakıp 5 dk sonra gelecek.
EBRU:Tamam bu operasyon hepimizi çok yordu artık dinlenmeye gidelim.
HÜS:Bende bu geceki nöbetçi listesini okuyorum.Coq-frk-say-hüs ve de gözlemci olarakta aslıhan-charlie-bedişş.
NÖB:Tamam nöbet başlasın.
HÜS:Bir dakika niye hep biz nöb oluyoruz bugün başkalarını seçelim bizde bigün dinlenmiş olalım.
SAY:İyide hangi başkalarını seçeceksin kimse kalmadıki
HÜS.:(Bir sağa bir sola bakar ama kimse kalmamıştır)Neyse bugünde biz tutalım artık şimdi yoklama yapıyorum.frk?
FRK:Burda
HÜS:Coqette?
COQ:Burda
hüs:saYYgıner?
SAY:-
FRK:Yok
COQ:Gitmiş.
HÜS:Yine mi?:img-fear2

tarik_naz
25-05-07, 21:38
Tarık : Bazı sırlar sahiplerinde kaldıkça çekicidir.

bu sözün anlamı, bazı şeyleri biliyosundur ama karşındakine söylemeyip, o heyecanı kaybettirmediğin için karşındaki sürekli merak eder ve bildiğin şey her zaman çekici gelir.

bodrum bodrum diye heyecanla bekliyoruz, ama bodrumda olup biten tüm bilgilerin paylaşılması heyecanı bir nebze de olsa düşürüyo. "ben dizi hakkında bir çok şey biliyorum, şu şöyle olacak, şurda şu gelecek" diye bir takım bilgilerin diziden önce verilmemesi taraftarıyım.

erdalss
25-05-07, 21:45
oo mukemmel olmus yaaaaa....sız enıyı senaryo yazmaya baslayın bence sızden de ıyı seyler cıkar bence:good:

uyeler ısını basarıyla tamamlamıs bıze sewınmek duserr...:img-hyste

sinemim_g
25-05-07, 21:47
hüseyin çokk güzell olmuş yinee ellerine sağlıkk:happy0064

evet lütfenn bodrumu askıya almayınn:img-in_lo
heyecanı bastırmayın ,herşey tatında kalsın:img-blush

http://img118.imageshack.us/img118/9092/untitledfgzy9.jpg (http://imageshack.us)

barışakarsuyase
25-05-07, 22:05
mükemel resimler ekleyenlerin ve çekenlerin ellerine sağlık
ahhhhhhhh bodrum bodrum
bu arada 22.10 olması güzel olur bence yaz tatilinde en güzel saat bu gerçi yy gününde ben bir yere çıkmem ama neyse:happy0064

erdalss
25-05-07, 22:16
bencede ya bı kısı bılıyosa solemelı yada hıc solemesın yeter bu kadar tuyo fln fıln gıbı cumleler solenmesın...sonra bızım ıcımızde kalıyo ne dıye cok merak edıyoruz...solenıncede zewkı kalmıyo otekı turlude bence ıyı olmuyo....

ayrıca saat 22.10 a gecmesı cok coookk gusel olur...eskısı gıbı bence,,oo saate tadı ayrı bı guzel cııyodu ayrıca dogru yazın 8 pek ıyı olmuyo hava kararmadan fılm baslıyo fln...gece ızlemesı daha zewklı yanı degısık bı hawası warr....:)

qsawe
25-05-07, 22:56
Birçok tüyo gelmiş. Bana göre tatsız olmuş ama neyse, yazılmış artık. Bazı arkadaşların yazdıklarına katılmamak mümkün değil. Tahminlerin bol olduğu bu forumda, her duyulanın yazılması hoş değil. Dizinin bölüm öncesinde, kısacık yazılan bu bilgiler, kişileri ya çok büyük beklentilere, ya da, bölüme olumsuz ön yargı ile bakmaya yöneltiyor. Oyuncularımız ve uğur kediden başka kişiler, bildiklerini kendilerine saklamaya devam etseler ben daha fazla mutlu olacağım.

AYRICA BEN SAÇMA SAPAN TAHMİN YAPILMASINI VE TERS KÖŞEYE YATILMASINI ÇOK SEVİYORUM

Benim elimden keyif aldığım şeyleri almayın arkadaşlar. Lütfen susun.

ceza_cansu
25-05-07, 22:59
Bende kesinlikle dizide olucak şeylerin bölümden önce öğrenilmesine karşıyım.O zaman tahmin falan yapmıyor kimse.Ne olucağını bilirkende tahmin yapılmaz zaten.Ama bu forumun en güzel taraflarından bir tanesi de Asu ablanın dediği gibi sayfalarca tahmin yapıp sonucunda ters köşeye yatılması.

NOT:Bu yazı dizi oyuncularımız ve uğur kedimiz için geçerli değildir.Onlar ayrı onlar özel:)

hüseyingazi
25-05-07, 23:44
yoq ben okuldan dolayı aksamları olmuyom ertesı gunu bı bakıyom 4-5 sayfa yorum olmus ....sımdı bakıyomda sakın kaldı birass :D

Ben erken geldim senaryo bile yazıp ekledim ama diğerleri biraz geç gelecek herhalde.Bizim forumun ne zaman kopacağı belli olmaz o yüzden heran takipte olmak lazım.Bakarsın akşamdan kopmuşuz,bakarsın gece,bakarsın sabahın nurunda.

Bak sen kimse nöbetçi değil herhalde dedin, forumdakilerin kulaklaları çınladı herhalde biranda sayı arttı.

skyline_91
25-05-07, 23:45
arkadaşlar starın resmi sitesine eklenmiş yeni özet biraz değişik:img-wink:
ayrıca yeni bi resim var ve de dizi saati 22:10 diye yazıyor
demek ki artık dizi 22:10 da olcağı kesinleşti

handeozbek
25-05-07, 23:49
45.BÖLÜM ÖZETİ (Star tv'nin sitesinde yer alan )

Tarık Naz’ı, Tarık Tekelioğlu sevdasından soğutmak için randevu verdiği yere gitmez. Fakat Naz, Tarık’ın beklediğinin tam tersine Tarık Tekelioğlu’na hiç kızmaz. Hulusi’nin bütün planları işliyordur. Naz, Tarık Tekelioğlu’nun bir iyilik meleği olduğuna inanmıştır. Hatta Tarık’dan zamanında Vahi’ye Hulusi’yle ilgili tüm bildiklerini anlattığını, bu sayede Hulusi’ye Vahi’yi sevdirdiğini hatırlatır. Şimdi de kendisine Tarık Tekelioğlu’yla ilgili tüm bildiklerini, Tarık Tekelioğlu’nun en büyük sırlarını anlatmasını ister. Bunun üzerine Tarık daha fazla dayanamaz ve Tarık Tekelioğlu’nun en büyük sırrını açıklayacağını söyler. Naz merakla Tarık’ın sırrı söylemesini beklerken Tarık, “Tarık Tekelioğlu benim” der.

30 Mayıs Çarşamba 22:10 / YENİ BÖLÜM

erdalss
25-05-07, 23:56
inanmıyorum yaaaa....demek harbıden acıklanıyo haaa....icimden bı hıs ınanmıcaklar dıyo ama hayırlısı...bı yandan naz bayılıyo....cok karısık yawwww...ee tabı naz o kadar kızdırdı cocugu yeter demenın zamanı gelmıstı ama bunların sofor-patron askları nı gormekısterdık cok hafıften yasattılar ama sımdı sankı eskısı gıbı zewklı bı ask olacıgına ınanmıyorum ama yıne hepımız zewkle ızlıcezz..emınım...:good:

iste bu yaaaaaa saatt 22.10 mukemmel olcakbu ıstee...:happy0064 :happy0064

qsawe
26-05-07, 00:26
Bu özet daha açıklayıcı mı olmuş ne? Böylece Tarık yalancı olmaktan kurtulur!!!

Ama bunun sonrası nasıl gelir? Biz birçok kez benzer özet ve dış ses dinledik. Bir sonraki sahnede herşey değişti. O nedenle çok takılmamak lazım bu açıklamaya. Zaten ilk özete göre herkes bir tahmin yaptı. Naz bayılır ayıldığında anımsamaz. Naz Tarık'ın deli olduğuna inanır falan gibi tahminler yapıldı.

Beni hiç biri ilgilendirmiyor. Nasılsa senaritler yine topu doksana takacak... ya ters köşe olacağız ya da kedinin karşısındaki fare gibi donup kalacağız.

Beni tek ilgilendiren yalanların aslında bitmiş olması. Sonra ister kıvırırlar ister kıvırmazlar ( tabi bu dediğim o sahnenin gerçek olduğu durumlar için geçerli).

En hakiki yalan aşkda yalanlar biter gerçekler yaşanır.

saYYgıner
26-05-07, 00:30
ewt oyle oldu galıba...:happy0064

bi sayygıner eksık....:img-hyste

geldim arkadaşlar.. henüz alt tarafta konuyu görüntüleyen kişilere bakmadım ama ben buradayım.. umarım iyisinizdir, dizi saatimiz de degişmiş ohh oh ne güzel artık eve yetişmek için 160 km hızla gelmicem araba da rahatladı bende :img-hyste :img-hyste

saYYgıner
26-05-07, 01:05
(Fragmandı,özetti,tüyoydu derken bodrumdan koptuk mu yoksa.YY forumu üyeleri tekrar bodrumda.)

Akşam saatlerinde bodrumda dizi çekimleri hızla sürerken ,bir grup forum üyeside heyecanla çekimleri izlemektedir.

YÖNETMEN:Arkadaşlar herkes son hazırlıklarını yapsın çekime bir sonraki sahneyle devam ediyoruz.Barış Merve sizde bırakın artık şu forum üyeleriyle sohbet etmeyide gelin artık.
BARIŞ-MERVE:Tamam geliyoruz.(içses: forum üyeleri bizi bırakırsa tabiki)
YÖNETMEN:Şimdiki sahnede naz sen şurda duruyorsun ve tarığa saçma sapan şeyler söylüyorsun.Tarık sende naza daha saçma şeyler söyleyerek cevap veriyorsun İkinizde saçmalarken kavga ediyorsunuz.Sonra yoldan geçen birinin bakışlarından rahatsız olup kavgayı kesiyorsunuz.O sinirle birbirinizden ayrılıp sinirli sinirli odalarınıza gidiyorsunuz.Böylece güzelim akşamı beraber eğlenerek değil sabaha kadar birbirinize sinir olarak geçiriyorsunuz tamam mı?Herkes yerini alsın.
TARIK-NAZ:Tamam biz hazırız.
YÖNETMEN:Eeee siz kavga ederken yanınızdan geçip size dik dik bakacak figüran nerde?
SET GÖREVLİSİ:Daha gelmedi.Ben ona sekizde sette ol demiştim yoksa o sabah sekiz mi anladı.Cebini arıyorum ulaşılamıyor.
YÖN:Akşamın bu saatinde yedek figüranı nerden bulacağız şimdi?
SET GÖR:Şu forum üyeleri boş boş bizi izliyorlar onlardan birini kullansak.
YÖN:Birgün bunu söyleyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi tamam çağır birini gelsin sete.Dua etsinlerki zor durumdayız yoksa onlardan birini hayatta buraya sokmazdım.Dikkat edin gelen kişi sağı solu karıştırıp bilgi toplamaya çalışmasın.
(Görevli forum üyelerinin yanına gelip durumu açıklar.Hepside bu işe gönüllü olur ama görevli içlerinden Ebruyu alıp sete döner)
EBRU:İyi akşamlar ,kolay gelsin.Bana bi beş dakika verin senaryoyu okuyup rolüme çalışayım.Evet senaryo nerde alıyım hemen.
YÖN:Yok ya çok uyanıksın sen.Senaryoyu sana gösterelimde beş dk içinde tüm arkadaşlarına anlat dimi.Yok senaryo menaryo rol basit,repliğin bile yok.Sadece nazla tarık kavga ederken yanlarından onlara bakarak geçip gideceksin.Anlaşıldı mı?
EBRU:Anlaşıldı(içses:tüh ya çabuk uyandı oysa senaryoya ulaşmam an meselesiydi)
YÖNETMEN:3-2-1 kayıt
(Tarıkla naz kavga etmeye, ebruda yürümeye başlar.Tam ebru onlara bakıp geçip gidecekken aniden durur ve konuşmaya başlar)
EBRU:Nedir sizin derdiniz akşam akşam.Ne bu şiddetli geçimsizlik durumları.Niye bağrışıp duruyorsunuz ki,kendinize yazık.Hem bakın hava ne güzel kokuyor.Buram buram aşk kokuyor .Bırakın didişmeyi buranın ve aşkınızın keyfini çıkarın.Hem hava dedimde aklıma ne geldi (tarığa dönerek) senin sesin güzele benziyor şöyle güzel bi isterdimi söylede hava yumuşasın.Hem bende sana eşlik ederim.
YÖN:Keeeeesssssss.Napıyorsun sen ya.Sana repliğin bile yok dedim ama sen maşallah konuşmaktan kimseye laf bırakmadın .Alın bunu başkası gelsin.
(Sıradaki gelen miraydır)
YÖN:3-2-1-Kayıt
(Tarıkla naz kavga etmeye,Mirayda yürümeye başlar.Tam miray onlara bakıp geçip gidecekken aniden durur ve konuşmaya başlar)
MİRAY:Pardon kavganızı bölüyorum ama siz filizin abisi tarık değilmisiniz?
TARIK:Evet
MİRAY:Ben filizin çok büyük bir hayranıyım şey pardon arkadaşıyım.Sizi görünce merak ettim filizde burdamı?Burdaysa nerde kalıyor?Hangi sebeple bodruma geldi?Gelmediyse gelecek mi?Gelecekse ne zaman?Erkek arkadaşı vardı ümit oda gelecekmi?Gelecekse berabermi gelecekler?Yoksa ayrı ayrı gelip burdamı buluşacaklar?......
KAMERAMAN:Daha çekmeye devam edeyim mi?
YÖN:Bi sussa araya girip keessss diyeceğim ama susmuyorki.Bu diğerindende beter çıktı.Keeeessss.Bunuda alın sıradaki gelsin.
(BU SEFER COQETTE VE FRK GELİR)
YÖNETMEN:3-2-1-KAYITTTT

(Tarıkla naz kavga etmeye,COQ-FRK yürümeye başlar.Tam onlara bakıp geçip gidecekken aniden dururlar ve bi bankın arkasına geçip gizli kamerayla çekime başlar)
YÖN:Keeeesssss.Siz ne yapıyorsunuz orda.
COQ-FRK:Biz aynı zamanda YYTV muhabirleriyiz.Şimdi bunlar farkında olmadan itiraf felan ederlerse kaçırmayalım çekip tüm forumla paylaşalım dedik.Fena mı ettik?
YÖN:Sıradakiiiiiiiii
(bu sefer gelen cansudur)
YÖN:Bak bu sefer baştan anlaşalım.tek bir söz söylemek yok tamam mı?
CANSU:(Konuşmadan başını sağlar)
YÖN:Aferin bu sefer olacak herhalde.3-2-1- kayıtttt
(Tarıkla naz kavga etmeye,Cansuda yürümeye başlar.Tam onlara bakıp geçip gidecekken aniden durur ve cebinden çıkardığı gül ve notu tarığa verir.Notta şunlar yazıyordur:
'Bu gülü sevdiğin kıza yani naza ver ve aranızdaki aşk biran önce ortaya çıksın.Nooollluuuuuurrrrrr bu gülü naza veeerrrrrr nolurrrrrrrrr.')
YÖN:Artık dayanamayacağım.Gidin başkasını getirin
(bu sefer sinemim-g gelir)
YÖN:3-2-1-Kayıtttt
(Tarıkla naz kavga etmeye,sinemim-g yürümeye başlar.Tam onlara bakıp geçip gidecekken aniden durur ve cebinden çıkardığı fotoları tarığa verir.)
SİN.:Bunlar aşıkların italyada mutlaka gezip görmesi gereken yerler .Alın bunları yanınızda bulunsun bigün yolunuz düşerse mutlaka buraları gezin tavsiye ederim.
Yön:kessssss.Artık dayanamayacağım şimdi gidin ve doğru düzgün birini getirin.
(bu sefer saYYgıner gelir)
YÖN:3-2-1-KAYIT
KAMERAMAN:Bi dakika bi sorun var kamerada ,bana 10 dk verin halledeyim
(tarık -naz -saYY çekim için bekleşirken say. sürekli saatine bakmaktadır.aradan 10 dk geçer.)
YÖN:3-2-1-kayıttttt
SAY:kusura bakmayın vakit çok geç olmuş ben sabah erken kalkacağım .Size doyum olmaz ama ben kaçtım (der ve koşarak ordan uzaklaşır.)
Tüm ekip şok halindedir vakit gece yarısı olmuş ama tek bir sahne bile çekememişlerdir.Yönetmen sonunda patlar:
YÖN:Yeteeeerrrrr.Çekmiyorummmm .Çıkarttım bu sahneyi yok çekmiyorum.Kavga mavga yok bitti gitti.Toparlanın gidiyoruz.Ben biraz daha burda kalırsam 'YY dizisi forum üyelerinin katledilmesi' filmini hem çekeceğim hemde oynayacağım.
Ekip toplanıp gider.Ekip toplanana kadar sessizce bekleyen forum üyeleri onların gitmesiyle sevinç çığlıkları atmaya başlarlar.

HÜSEYİNGAZİ:Şiişşşttt sessiz olun şimdi anlayacaklar.
SERDAR:Arkadaşlar nazla tarığın saçma sapan bi nedenle kavga edip bodrum bölümlerinin zehir olmasını önleme operasyonumuz başarıyla sona erdi.
HÜS:Tamam artık asuyu arada figüran çocuğu serbest bıraksın.
SERDAR:(Telefonla asuyu arar)Alo asu hala arkadaşınlamı berabersin?
ASU :Evet
SERDAR:Naz tarığa çorba yapamadı.Dikkat dikkat tekrar ediyorum naz tarığa çorba yapamadı.
ASU:Tamam anlaşıldı.
SERDAR:Sen arkadaşı BOŞVER gelip bize çorba yap.
ASU:Tamam çorba yapmak nedirki 5 dklık iş
SERDAR:Anlaşıldı tamam.
FRK:O nasıl konuşma öyle ben bişey anlamadım.
SERDAR:Merak etme biz asuyla kimse planımızı anlamasın diye şifreli konuştuk .Çocuğu sebest bırakıp 5 dk sonra gelecek.
EBRU:Tamam bu operasyon hepimizi çok yordu artık dinlenmeye gidelim.
HÜS:Bende bu geceki nöbetçi listesini okuyorum.Coq-frk-say-hüs ve de gözlemci olarakta aslıhan-charlie-bedişş.
NÖB:Tamam nöbet başlasın.
HÜS:Bir dakika niye hep biz nöb oluyoruz bugün başkalarını seçelim bizde bigün dinlenmiş olalım.
SAY:İyide hangi başkalarını seçeceksin kimse kalmadıki
HÜS.:(Bir sağa bir sola bakar ama kimse kalmamıştır)Neyse bugünde biz tutalım artık şimdi yoklama yapıyorum.frk?
FRK:Burda
HÜS:Coqette?
COQ:Burda
SAY:-
FRK:Yok
COQ:Gitmiş.
HÜS:Yine mi?:img-fear2

Muhteşemsin patron :img-hyste başka dicek kelime bulamıyorum puhahahaha hala gülüyorum yaaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Eline saglık harika bi operasyon olmuş tbrxxx

charlie
26-05-07, 01:09
Yaaa...ben de gülmekten okuyamadım....bekliyordum , gece toptan söyleyeyim diye ama , birazdan kaçarsınız , maçarsınız...eline , gönlüne sağlık hüseyingazi...

saYYgıner
26-05-07, 01:14
Yaaa...ben de gülmekten okuyamadım....bekliyordum , gece toptan söyleyeyim diye ama , birazdan kaçarsınız , maçarsınız...eline , gönlüne sağlık hüseyingazi...

Sevgili charlie bende erken cıkmak zorunda olan bir forum üyesi olarak bu laftan kendime de pay cıkardım.. Ama şunu belirtmek istiyorum ki kamuoyu da bunu bilsin.. Gerçekten hiç bir gece kaçmadım sadece yarınımı düşünerek yaptım.. Peki bir kez daha kamuoyuna sormak isterim, Ey yüce Türk halkı sizce ben böyle yapmakla hata mı ettim?? :img-hyste :img-hyste

hüseyingazi
26-05-07, 01:16
Muhteşemsin patron :img-hyste başka dicek kelime bulamıyorum puhahahaha hala gülüyorum yaaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Eline saglık harika bi operasyon olmuş tbrxxx

Dün buradan uzak kalmak zorunda kaldığımdan bugün dayanamayıp erkenden koptum.Tabi erken kopmamım bir nedenide yarın sabah yine iş var o yüzden erken kalkacağım ve yine o yüzden bu gece çok geç saate kadar kalamıyacağım.
Beğendiğinize sevindim çiçekleri odama yollayın.:img-hyste

frk
26-05-07, 01:17
Ben bu gece coqettenin dün yarım kalan ve patronun bugünki senaryosunun devamını bekliyorum. İlgililere duyurulur.. bilmiyorum yani..

saYYgıner
26-05-07, 01:24
Ne yaparsan yap istersen burdan hiç çıkmadan 24 saat nöbet tut sabıkalısın.
Adın çıktı dokuza inmez artık sekize.

Forumda bir hafta boyunca 7/24 nöbet tutmuş bir sasa düşünün...

Patronun böylesine yazıklar olsunnnnn
Batsın bu tvvvv
Bitsin bu tvvvvv
Yaptıgım o güzel haberlere yazıklar olsun
Ben naptım patron sana
Mahkum ettin beni şu küçücük odayaaaa :img-hyste :img-hyste

Tamam patroncum sen merak etme adımı 8e indirmek istiyorum ama bir süre daha affınıza sıgınmak istiyorum..İmkanım olsa feda etmek için can atardım..

saYYgıner
26-05-07, 01:35
sasa: Ya kalksana kanka bilg basından
knkası: Dur be abi foruma bakıyodm bişyler yazim dedim galiba sen burda sabıkalısın bende hoş beş takılıyorum
sasa: Aptal herif sende gitmiş can düşmanı patronuma yalakalık etmişsin repliklerini tebrik etmeler bilmem neler offf ne adamsın ya sanane olum adam yazmış millet gülmüş... Kalk cabuk kalk!!!... Offf ya ben nasıl düzeltcem şimdi kendimi??
sasa(içses): Acaba anladılarmı bunları benim yazmadıgımı yaaa.. Kesin patron çakmıştır davayı yoksa hayatta bu laflara karsı sessiz ve sakin kalmazdı
sasa(içses 2):Aslında güzel fikir yaa tabi bu aksam da böle takılalım bari dün aksam delikanlı patron sarkısını unutturmuş olurum Nİ HA HA HA :):)

saYYgıner
26-05-07, 01:46
Ellerine saglık serdarcıgım yine olayı bitirmişsin. Zaten yarış koyman da apayrı bi mevzu :happy0064 :happy0064

hüseyingazi
26-05-07, 01:48
arkadaslar yenı bı topıc acılsa vede orda gunluk konulardan konusulsa,muhabbetler flnedılse...burda yorumlar fln yapılıyo yaa...

yetısemıyoz,,ne oldugunu anlamıyom yaww... :D:D

Böyle bişey yaparlar mı yapmazlar mı insanlar orda buluşup günlük konulardan bahsederler mi bilmem ama bizim burda olmamızın tek sebebi yalancı yarim.Zaten burda günlük olylardan bahsetmiyoruz konuştuğumuz şakalaştığımız her konunun çıkış noktası yy dir.Oyüzden sadece buraya yazıyorum ve burdakilerle muhabbet ediyorum.Çünkü bizim konular eninde sonunda yy gider.
Eğer eski sayfaları okuduysan bu konuları hatırlaman lazım ama eğer okumadıysan bir forum arkadaşımız olarak sana yardım etmek hepimizin görevi.
Yetişemediğin yer neyse söyle yetiştirelim,anlamadığın yer nereyse söyle anlatalım senide forumdaki eğlenceli muhabbete ortak edelim.:happy0064

pas.si.on79
26-05-07, 01:49
Hüseyingazi son repliklerini çok başarılı buldum.Çok hoş olmuş..Eline sağlık.

ztar özet ve hayret fotoyu değiştirmiş.. TAbi bir de 22.10 da kesinleşmiş.. KEndi adıma söyleyim..Benim için çok iyi oldu.. Sonra yaz geldi..Malum herkes eve daha geç giriyor ve tv başına daha geç geçiyor.. Bunun olumlu etkisi olacaktır..

Neyse hayırlı uğurlu olsun..

erdalss
26-05-07, 01:50
yaaaaa mukemmmmmmeell olmus yaaaaa....wallahi cok begendımm......sonuda cokıyı bıtmıs....herseyıyle mukemmel vıdeo sagol...

coqette
26-05-07, 01:51
Sevgili patroncum ve de nöbetdaşlarım çok özrü dilerim. İnanınki uyumadım, ama yabancı güçler tarafından alıkonuldum. :img-hyste Patroncum alıntılıyamadım ama Bodrum olayına koptum harikaydı. :good: :good: Eeeee kimin patronu:icon_whis Bu arada aramıza yeni nöbetçiler mi ekleniyor ne? Hikayenin devamını inşallah fırsat bulursam yazcam bende:img-wink: Zaten artık tamamen burdayım inşallah(yani bu gece için):happy0064 Tabii yazılanları da bir toparlayabilirsem:img-blush

erdalss
26-05-07, 01:55
Böyle bişey yaparlar mı yapmazlar mı insanlar orda buluşup günlük konulardan bahsederler mi bilmem ama bizim burda olmamızın tek sebebi yalancı yarim.Zaten burda günlük olylardan bahsetmiyoruz konuştuğumuz şakalaştığımız her konunun çıkış noktası yy dir.Oyüzden sadece buraya yazıyorum ve burdakilerle muhabbet ediyorum.Çünkü bizim konular eninde sonunda yy gider.
Eğer eski sayfaları okuduysan bu konuları hatırlaman lazım ama eğer okumadıysan bir forum arkadaşımız olarak sana yardım etmek hepimizin görevi.
Yetişemediğin yer neyse söyle yetiştirelim,anlamadığın yer nereyse söyle anlatalım senide forumdaki eğlenceli muhabbete ortak edelim.:happy0064

benım dedıgım yy bolumu ıcıne yanı dıs tarafa fln degıl ama sız burasını kurmusunz burasna alısmısınz,, ben yazmadım farzedın o msj bole daha ıyı...
ayrıca bende aranızda olmak ısterım ,,sevınırım...
suana kadar takıldıgım sey sıze neden patron dıyolarr... :img-polic

tarik_naz
26-05-07, 01:58
Sorularımı neden cevaplamadınız bakayım, hem de çok merak ettiğiniz sorular bunlar. :icon_twis

HeyScenarist dergisine sorulacak sorular .

kapak resmi

http://img266.imageshack.us/img266/9841/bscap0735nv2.jpg

1-) naz'ın doğum günü ne zaman?

a) 29 aralık
b) 29 ocak
c) hiç bir zaman

2-) naz'ın camdan fırlattığı gülü tarık ne yaptı?

a) kitap arasında sakladı, verecek zamanı bekliyo
b) bir yere koydu ama yerini unuttu
c) satın aldığı çingene bayana geri iade etti

3-) naz ve tarık hamakta yıldız kayınca hangi dilekleri tuttular?

a) naz, bora'nın teyzesini görmemek, tarık, bora'nın arabasını görmemek
b) naz, "en kısa zamanda tarık'ın naz'a aşkını itiraf etmesini", tarık, " en kısa zamanda naz'a aşkını itiraf etmeyi"
c) naz, "sabaha kadar bu şekilde kalmayı", tarık, "vahi ve ümit'in derin bi uykuda olmasını"

4- ) 14 şubat'ta yarım kalan güne ne oldu?

a) tamamlanamadı
b) 33.bölümde tamamlandı
c) şubat 28 çektiğine göre, 14 şubat da yarısı olduğuna göre, o gün yarım gün sayılıyo

5- ) tarık ve naz'ın sarhoş oldukları gecenin devamında ne oldu?

a) naz "gitme" dedi, tarık gitmedi.
b) sabaha kadar uyudular.
c) yorum yok

bu beşinin cevabını istiyorum :)

hüseyingazi
26-05-07, 01:59
Hüseyingazi son repliklerini çok başarılı buldum.Çok hoş olmuş..Eline sağlık.

ztar özet ve hayret fotoyu değiştirmiş.. TAbi bir de 22.10 da kesinleşmiş.. KEndi adıma söyleyim..Benim için çok iyi oldu.. Sonra yaz geldi..Malum herkes eve daha geç giriyor ve tv başına daha geç geçiyor.. Bunun olumlu etkisi olacaktır..

Neyse hayırlı uğurlu olsun..

Okuyanların ,okuyup yorum yapanlarında eline sağlık beğendiğinize sevindim.

Bende saat değişikliğinin hepimiz için daha iyi olacağını düşünüyorum.Ama starın böyle yapacağını sanmıyordum çünkü eueo starda o saatte başka bir program oluyordu.
Artık işten koşa koşa gel yemekti şuydu buydu hallet saat 8e kadar işlerini bitirip diziye yetişme telaşı sona eriyor.Hem dizi erken olunca erkendende bitiyordu bakıyorum saat 10 bile olmamış dizi bitmiş ee şimdi ben ne yapacağım der gibi ortada kalıyordum.Çok iyi oldu hepimize hayırlı olsun.

ceza_cansu
26-05-07, 02:00
Serdar:img-hyste :img-hyste :img-hyste sorular süper.Hepsine C diyorum.Özellikle son sorunun C olduğundan %100 eminim.Bu arada o benim canım gülümü de unutmamışsın yazmışsın.Çok saol:):)

ANIL_
26-05-07, 02:02
Sorularımı neden cevaplamadınız bakayım, hem de çok merak ettiğiniz sorular bunlar. :icon_twis

kapak resmi

a) 29 aralık
b) 29 ocak
c) hiç bir zaman

b) naz, "en kısa zamanda tarık'ın naz'a aşkını itiraf etmesini", tarık, " en kısa zamanda naz'a aşkını itiraf etmeyi"
c) naz, "sabaha kadar bu şekilde kalmayı", tarık, "vahi ve ümit'in derin bi uykuda olmasını"

a) tamamlanamadı
b) 33.bölümde tamamlandı
c) şubat 28 çektiğine göre, 14 şubat da yarısı olduğuna göre, o gün yarım gün sayılıyo

c) yorum yok

1-) C yada 29 Şubat ( 4 yılda bir olayı )2-) C :img-wink:
3-) C :img-blush
4-) C :img-yes:
5-) C :img-in_lo :img-hyste

saYYgıner
26-05-07, 02:02
benım dedıgım yy bolumu ıcıne yanı dıs tarafa fln degıl ama sız burasını kurmusunz burasna alısmısınz,, ben yazmadım farzedın o msj bole daha ıyı...
ayrıca bende aranızda olmak ısterım ,,sevınırım...
suana kadar takıldıgım sey sıze neden patron dıyolarr... :img-polic

Erdalcıgım.. Patrona böyle soru sorulurmu?? Bana sorsana canım benim :img-hyste
Bak şimdi.... hüseyingazi, yani nam ı diger patronumuz YYTV adında bir kanal kurdu.. Bu kanal dizimiz ile ilgili olan herşeyi yayınlayan bir kanal.. Ben haber sorumlusu, frk coqi muhabir, daha bir çok arkadaşımız da çeşitli programlar hazırlama ve sunma görevleri edindiler..

Yani uzun lafın kısası artık sende bir YYTV çalışanı olarak geceleri ben cıktıktan sonra yoklugumu patrona hissettirmemeye calışan arkadaşlarım frkk ve coqii ye ortak olup patronumuzu bir şekilde oyalayacaksın.. Ondan sonra da muhabbete devam ediyorlar zaten sabahlara kadar.. Ertesi sabah ben işe geldigimde günlük gülistanlık oluyor her taraf.. Bu film her gün böyle dönüp gidiyor sevgili erdal :img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
26-05-07, 02:03
Kesinlikle bütün cevaplar ''C''
Favori C 'lerim ise;

-c) şubat 28 çektiğine göre, 14 şubat da yarısı olduğuna göre, o gün yarım gün sayılıyo
-c) yorum yok
-c) satın aldığı çingene bayana geri iade etti:img-hyste :img-hyste

pas.si.on79
26-05-07, 02:03
yeni bir çalışma daha yaptım. hareketli ve heyecanlı

http://www.sentüp.com/watch?v=vPGx7eSffHk

bilmeden kendimi aştım valla, yeni yeni anlıyorum. 3 günde 2 klip :)

iyi seyirler.

Serdar güzel olmuş..Yoook Hayır ..Güzel çok az kalır..Harikulade olmuş..
Canlılık,hareket,duygusallık,romantiklik hepsi mevcut..Fotolar çok güzel işlenmiş.. Farklı açılımlarla çok güzel yansıtılmış.Bir şArkıda bu kadar uyar bizimkilere,özellikle Tarıka...

Ben de çok bilmişlik yapıp, bu işleri bilir gibi böyle yorum yapmışım ama bir izleyici olarak duyguları ve kareleri yerli yerinde ayrıca videolar,sesler,o kadar ince düşünülmüş ki hiç sıkmadan seri olarak izliyorsun..Bu diziyi izlemeyen biri bu klipten çok etkilenir bence..

Teşekkürler..

tarik_naz
26-05-07, 02:05
Kesinlikle bütün cevaplar ''C''
Favori C 'lerim ise;

-c) şubat 28 çektiğine göre, 14 şubat da yarısı olduğuna göre, o gün yarım gün sayılıyo
-c) yorum yok
-c) satın aldığı çingene bayana geri iade etti:img-hyste :img-hyste

öss sisteminin gözünü seveyim, sorsana gençlere şu soruları, bak nasıl da hepsini doğru cevaplıyolar. ne güzel tüm cevaplar "c". öös de bu sorular çıksaydı hande full çekerdi valla, hem yorulmazdı da c,c,c,c,c :):)

Kara İnci
26-05-07, 02:07
Serdar:img-hyste :img-hyste :img-hyste sorular süper.Hepsine C diyorum.Özellikle son sorunun C olduğundan %100 eminim.Bu arada o benim canım gülümü de unutmamışsın yazmışsın.Çok saol:):)

Ben de hepsine c diyorum.Nedense içime öyle doğdu...Bunda üçüzümün hislerinin de aynı olmasının etkisi var galiba...:img-grin2...Aslında son sorunun c şıkkında bulunan yorum yok seçeneğini genişletmek isterdim ama yorumsuz kalınması en iyisi galiba...:img-grin2

erdalss
26-05-07, 02:08
Erdalcıgım.. Patrona böyle soru sorulurmu?? Bana sorsana canım benim :img-hyste
Bak şimdi.... hüseyingazi, yani nam ı diger patronumuz YYTV adında bir kanal kurdu.. Bu kanal dizimiz ile ilgili olan herşeyi yayınlayan bir kanal.. Ben haber sorumlusu, frk coqi muhabir, daha bir çok arkadaşımız da çeşitli programlar hazırlama ve sunma görevleri edindiler..

Yani uzun lafın kısası artık sende bir YYTV çalışanı olarak geceleri ben cıktıktan sonra yoklugumu patrona hissettirmemeye calışan arkadaşlarım frkk ve coqii ye ortak olup patronumuzu bir şekilde oyalayacaksın.. Ondan sonra da muhabbete devam ediyorlar zaten sabahlara kadar.. Ertesi sabah ben işe geldigimde günlük gülistanlık oluyor her taraf.. Bu film her gün böyle dönüp gidiyor sevgili erdal :img-hyste :img-hyste

hımm anladım yytv....:img-yes:

bizlerde yytv calısanları :img-hyste

:img-pilot

hüseyingazi
26-05-07, 02:15

iyi seyirler.

klip tek kelimeyle harika olmuş.Bilmeden kendimi aştım valla demişsin bende sana günaydın serdar sen kendini aşalı çok oldu yenimi farkettin diyorum.
Müziğiyle ,müzikle çok çok uyumlu sahneleriyle ,replikler ve bakışmalarla harika olmuş,ellerine sağlık.
Zevkle izledim(sanki ilk defa izler gibi) şiddetle kınadım(neden daha önce yapmadın diye ama malum ders durumları)

pas.si.on79
26-05-07, 02:17
Ben de hepsine c diyorum.Nedense içime öyle doğdu...Bunda üçüzümün hislerinin de aynı olmasının etkisi var galiba...:img-grin2...Aslında son sorunun c şıkkında bulunan yorum yok seçeneğini genişletmek isterdim ama yorumsuz kalınması en iyisi galiba...:img-grin2

Sorular cevaplanmış..Hepsi C ... 5 tanesi de çok önemli konu... Hayır öss de şöyle sormaları lazım. Bu 5 C sonuçlarını nasıl anlamlı bir şekilde senaryolar yazılabilir.. Nasıl bağlanır?
Çok zor bir soru.. :img-hyste
Yani bir bağlasalar... :img-help:

Arkadaşlar belki de Naz aslında bunun için kızgındır..Doğum günü unutulmuştur.Herkes unutmuştur. :img-hyste Özellikle Tarık unutmuştur. O yüzden bu şekilde tavır alıyordur.
Babası ve ümit belki onlarda unutmuştur.. Ya da ONlar unutmadılarsa bile Tarıkın unutması NAzı etkiliyordur.:img-hyste

hüseyingazi
26-05-07, 02:26
hımm anladım yytv....:img-yes:

bizlerde yytv calısanları :img-hyste

:img-pilot

YY ve YYTV anlamak öyle 'hımmmm anladım' demekle kolay kolay anlaşılmaz.Sen anlamışım sanarsın sonra bi bakarsın ters köşesin.Hani anlatılmaz yaşanır dedikleri şey varya işte buda öyle bişey.O yüzden anladıklarını pekiştirmen ve yapılan muhabbetlere yabancı kalmaman için seni yy bölüm yorumları başlığının eski tozlu sayfalarını okumaya davet ediyorum.
Ama bu sayfaları okumadan önce seni bir konuda uyarmam lazım sayfaları ve senaryoları okuduğunda kafan karışabilir ben nerdeyim ,hangisi gerçekti ,hangisi senaryoydu diye düşünebilirsin .Bu durumda sakın telaşlanma çünkü bu durum geçici( ya da biz geçtiğini sanıp kendimizi kandırıyoruz)

erdalss
26-05-07, 02:34
patron bey 3 tane bolum yorumları dıye konu war hangısınden baslıyım... :img-hyste

:img-help:

coqette
26-05-07, 02:38
patron bey 3 tane bolum yorumları dıye konu war hangısınden baslıyım... :img-hyste

sevgili erdalss aslında onun çok daha öncesi de var ama bence o kadar geriye gitme günümüze dönemezsin sonra:img-hyste

Patroncum yaa, acı arkadaşa daha ilk günleri... Önce burdaki 3 sayfadan başlasın (zaten onlar bile bugün bitmez:img-wink: ), sonra daha eskilere gider:icon_whis

erdalss
26-05-07, 02:40
hepsını 80 sayfadan saysan vede kendıme bı program hazırlasam gunde 40 sayfa okusam 6 gunde bıtırırm heralde...:D

Bedişş
26-05-07, 02:55
Slm Arkadaşlar,
İki gündür buraya uğrayamadım.Valla forum ahalisi gene eskisi gibi çoşmuş.Oku oku bitiremedim.Çok güzel haberler vermişsiniz.Öncelikle dizi saatinin 22.00 ye alınmasına çok sevindim.Başından beri hep istediğim bir saatti.Raytinglere olumlu bir katkısı olacağına inanıyorum....

Birde tüyolar verilmiş.Bende Asuman ve diğer arkadaşlara katılıyorum.Lütfen birşey bilen burdan bildiğini açıklamasın.Buranın büyüsü bozuluyor.Gereksiz beklentiler içine giriliyor.sonra dizi başladığın da o söylenen tüyolar olmayınca hayal kırıklığı yaşanıyor.Bunu daha önce de yaşadık...

Ozetten yola çıkarak tahminler yapılması daha eğlenceli olduğu için bu konu da arkadaşların daha dikkatli davranmaları uygun olur diye düşünüyorum....

Herkese iyi hafta sonları ve iyi nöbetler....

hüseyingazi
26-05-07, 03:12

YYTV MERKEZİ GÖKDELENİ EN ÜST KAT
(KAPI ÇALAR)
HÜSEYİNGAZİ:Giiirrr
ERDALSS:İyi günler
HÜSEYİNGAZİ:Buyrun özellikle benimle görüşmek istemişsiniz,nasıl yardımcı olabilirim.
ERD:Ben çok fanatik bir yy izleyicisiyim.Geçen gün internette dolaşırken tesadüfen YYTV diye bir kanal olduğunu öğrendim.Sordum soruşturdum nedir diye yy ve yyciler için kurulan bir kanal dediler
HÜSEYİNGAZİ:Evet
ERD:Bu kanalda kimler çalışıyor diye sordum .YY me gönül vermiş herkes dediler.Gitsem bende orda çalışabilirmiyim dedim.Tabiki istersen çalışırsın dediler.Ama patronla bi konuş dediler
HÜS:Kusura bakma ama biraz acele edermisin yarım saat sonra bizim ekiple bi operasyona gideceğim.Sonrada akşama yeni senaryolar üretmek için buluşacağız.Sadede gelelim
ERD:Pardon toparlıyorum .Kim bu patron dedim sizin adınızı verdiler bende sizin yanınıza geldim.
HÜS:Yani?
ERD:Yani bende aranıza katılmak için izin istiyorum patron bey.
HÜS:bırakalım bu beyi meyi izin istiyorum laflarını isteyen herkes aramıza katılabilir izin vermek ne haddime.
ERD:Tamam bıraktım
HÜS:Şimdi şu soruları cevapla bakalım yy ve forum konusunda ne kadar bilgiye sahipsin,eksiklerin neler,nereleri tekrar etmen lazım.
ERD:Ama bu sorular dediğiniz şey 80 sayfalık bir kitapçık ben bunları nasıl okurum nasıl cevaplarım?
HÜS:Daha çalışmaya başlamadan pes mi ediyorsun.Sen hele bir başla başlayınca bitirisin.şimdi bu kitapçıkla birlikte doğruca yan sokataki 1.Ek gökdelen binamıza git ve orda en üst kattaki coqetteyi bul sana başvuru formunu doldurtsun.Sonrada doldurduğun forumla birlikte onunda bir alt sokağındaki 2.Ek gökdelen binasına git ve en üst kattaki frku bul ve formu ona teslim et.Anladınmı?
ERDALSS:Anladım.
HÜS:En son olarakta arka çıkış kapısını sor ve oraya git.
ERD:Niye önden çıkmak yasak mı?
HÜS:Çıkmak için gitmeyeceksin ,arka çıkış kapısında saYYgıneri bul oda sana soru kitapçığının cevap anahtarını versin.Yanlışlarını ordan düzeltirsin.
ERD:Bişeyi merak ettim .Hepiniz bir gökdelende çalışırken o niye arka çıkış kapısında çalışıyor?
HÜS:Kimseye görünmeden ve rahatça kaçabilmek için tabiki
:img-hyste :img-hyste

hüseyingazi
26-05-07, 03:21
son senaryomuda yazıp aranızdan YAVAŞ YAVAŞ ayrılıyorum.Sabah erken kalkmam lazım ama yarın gece burdayım size iyi geceler iyi nöbetler.
:img-yes: bye bye :sad53: :sad53:

NOT:Huylu huyundan vazgeçmezmiş saYYgıner yine sessizce kaçmış.Sanki ben gidiyorum dese onu buraya zincirleyip göndermeyeceğiz.

frk
26-05-07, 03:25
son senaryomuda yazıp aranızdan YAVAŞ YAVAŞ ayrılıyorum.Sabah erken kalkmam lazım ama yarın gece burdayım size iyi geceler iyi nöbetler.
:img-yes: bye bye :sad53: :sad53:

NOT:Huylu huyundan vazgeçmezmiş saYYgıner yine sessizce kaçmış.Sanki ben gidiyorum dese onu buraya zincirleyip göndermeyeceğiz.

Patron iyi geceler. İyi uykular. Yarın görüşmek üzere.bye

saYYgıner nöbetlerden kaytarıyo. Onun departmanını değiştirmek lazım :)

Kanal bize emanet :kahve

charlie
26-05-07, 03:27
Sen ne iyi bir patronsun yaa hüseyingazi...teşekkürler ,senaryolar için...iyisi mi ,nöbeti erdalss'a bırakıp kaçayım ben de...herkese iyi geceler...

O da gitmiiiiiiiiiişş.....gecenin yıldızı....

coqette
26-05-07, 03:31
iyi geceler patroncumbye ,
Gene döktürdün döktürdün gidiyorsun, ama yarın kaçışın yok haberin olsun:icon_whis

Burayı merak etme bugün sabaha kadar burdayım. :img-yes: Baskınlara karşı da tedbirliyiz... Her türlü önlemimizi aldık... İçin rahat olsun patroncum.

İyi uykular, tatlı rüyalarbye

Not: Patron gittiğine göre kağıtları çıkarın arkadaşlar, oyunumuza kaldığımız yerden devam edelim... :img-hyste Uyumak isteyenler için uyku tulumları da aldığımız önlemler arasındadır duyurulur.:img-wink:

coqette
26-05-07, 03:54
Patroncum senin nostaljilere takılırken gözüme bir şey çarptı. Hani 6. bölümde Tarık sahneye çıkma karırını Naz'a bırkaıyor ya... O sırada sahnedeki kız ne diyor? " Sen bu kadar KILIBIK değildin, kız arkadaşın kıskanıyor diye satıyor musun yoksa bizi?" Patroncum Tarık'ın bu günleri taaaa o zamanlardan belliymiş.:img-hyste İtalya'nın hızlı çapkınlarından Alphonso'nun (ki taaa lisede bile kılıbık değilmiş) düştüğü bu duruma en uygun kelime bu oluyor heralde... :img-hyste :img-hyste :img-hyste Ahhhh ahhhhh....:icon_sorr

frk
26-05-07, 07:19
Bu gecelikde benden bu kadar. Tüm forum sakinlerine günaydın. En güzel günler sizlerin olsun efendim.

sinemim_g
26-05-07, 07:23
hüseyin yine çok güzel yazmışş veda etmeden öncee:good:
herkeze günaydın..saat değişikliği kesinleşmişş yeni özet gelmiş ama anlayamadım yeni özet diğer özetle alakasız değil mi:img-in_lo

handeozbek
26-05-07, 09:37
İnsan video yapmaya başladı mı tutamıyor kendini. Herkes stres atmak için gezmeye gider ben video hazırlıyorum:) Öss'ye kadar video molası versem çok iyi olacak. Soruların içinde video görmeye başlarım mazallah:) O zaman bu son videoma kısa süreli veda çalışması diyelim:)

http://www.sentüp.com/watch?v=CYasBecL58Q

sinemim_g
26-05-07, 11:57
handecim ellerine sağlık:good:

valla bu aralar sessiz mi forum banamı öyle geliyo..herkes kendini bodruma saklıyor herhalde:img-yes:

şu tarık tekelioğlu meselesi hal oldu sanırım hepimiz aynı fikirdeyizz naz buna inanmayacak:happy0064

capcup
26-05-07, 12:01
:img-yes: ELLERİNE SAĞLIK HANDE VİDEO SÜPER ÖTESİ OLMUŞŞ 6 DEFA İZLEDİM DOYAMADIMMM ÇOK TEŞEKKÜRLERRR:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

elmali-turta
26-05-07, 12:02

iyi seyirler.

İnsan video yapmaya başladı mı tutamıyor kendini. Herkes stres atmak için gezmeye gider ben video hazırlıyorum:) Öss'ye kadar video molası versem çok iyi olacak. Soruların içinde video görmeye başlarım mazallah:) O zaman bu son videoma kısa süreli veda çalışması diyelim:)

http://www.sentüp.com/watch?v=CYasBecL58Q

Handecim,Serdarcım ellerinize sağlık..Videolar harika çok beğendim..... süperler:good: :good:

hüseyingazi
26-05-07, 12:11
hüseyin yine çok güzel yazmışş veda etmeden öncee:good:
herkeze günaydın..saat değişikliği kesinleşmişş yeni özet gelmiş ama anlayamadım yeni özet diğer özetle alakasız değil mi:img-in_lo

Aslında akşam bir tane bodrum senaryosu yazmıştım ama gece mesaisinde yytv ile ilgili sorular gelince bende olaya bir senaryoyla yaklaşmak istedim.Gece gece ancak o kadar oldu idare edin artık.Ama beğendiğine sevindim ve zahmet edip yorum yazdığın için sağol.:img-yes: :img-wink:

skyline_91
26-05-07, 12:40
şimdi aklıma bişi geldi....sanırım anelkalex arkadışımız bi tüyo vermişti (sayfasını bulamadım şimdi)belgin nazı staj için bodruma gönderiyodu.vahi de onu korusun diye nazı gönderiyodu.demek ki bodruma şoför tarık-naz olarak gidecekler..o zaman bu bölümde tarık tekelioğlu benim demesi ya hayal ya da naz inanmıyo:img-yes:

sinemim_g
26-05-07, 12:46
şimdi aklıma bişi geldi....sanırım anelkalex arkadışımız bi tüyo vermişti (sayfasını bulamadım şimdi)belgin nazı staj için bodruma gönderiyodu.vahi de onu korusun diye nazı gönderiyodu.demek ki bodruma şoför tarık-naz olarak gidecekler..o zaman bu bölümde tarık tekelioğlu benim demesi ya hayal ya da naz inanmıyo:img-yes:

o kesin zaten naz inanırsa bende ne olayım:img-hyste bu kız doğrulara inanmıyo yalanlara sazan gibi kanıyo:img-hyste

tarık:işte..karşındayım..tarık tekelioğlu benim
naz bayılır....
tarık:naz..aç gözlerini..bağır çağır kız ama böyle yapma aç gözlerini
naz: tarık...
tarık:naz..bana çokmu kızdın..iyimisin
naz:iyiyim..iyiyim..akşam yemeği yemedim açlıktan herhalde
tarık:neeee..sen şimdi şaşırdığın için kızdığın için bayılmadın mı
naz:neye kızıcam ki..
tarık:tekelioğlu tarık benim dedim yaaa
naz:hee o mesele..takma kafana tarık zaten bende türkan şorayım:img-hyste

pas.si.on79
26-05-07, 15:34
ARKADAŞLAR BEN DİZİMİZİ ÇOK ÖZLEDİM:img-sorry
:icon_sorr :icon_sorr :not_i: :img-pilot

Handeciğim henüz video çalışmanı izleyemedim.Umarım en kısa zamanda izlerim çünkü çok merak ettim.

tarik_naz
26-05-07, 15:54
ARKADAŞLAR BEN DİZİMİZİ ÇOK ÖZLEDİM:img-sorry
:icon_sorr :icon_sorr :not_i: :img-pilot

Handeciğim henüz video çalışmanı izleyemedim.Umarım en kısa zamanda izlerim çünkü çok merak ettim.

özlememek için kendinizi işe verin arkadaşlar çok iyi oluyo valla :) ben de özledim ama video klipler, senaryolar derken aslında özlem kalmadı. şimdi yarım kalan senaryoyu bitirmeye çalışıyorum :) orda da tarık ve naz olduğu için bi bakıma diziyi izliyorum :img-hyste

handeozbek
26-05-07, 16:09
Ben video yapımını da bitirdim. Şuanda 37. bölümü izliyorum:) Hakikaten dizi olmayınca insan çok yadırgıyor. Alışmışız 45 haftadır kesintisiz izlemeye. Ne yapalım bu seferlikte böyle olsun. Bir hafta 2 saat geç izleyelim. Bu arada bu hafta dizimizden evvel asterix ve oburix filmi varmış. Hani izleyeceğiz ya bilginiz olsun dedim:)

cerenimo
26-05-07, 16:26
45.BÖLÜM ÖZETİ (Star tv'nin sitesinde yer alan )

Tarık Naz’ı, Tarık Tekelioğlu sevdasından soğutmak için randevu verdiği yere gitmez. Fakat Naz, Tarık’ın beklediğinin tam tersine Tarık Tekelioğlu’na hiç kızmaz. Hulusi’nin bütün planları işliyordur. Naz, Tarık Tekelioğlu’nun bir iyilik meleği olduğuna inanmıştır. Hatta Tarık’dan zamanında Vahi’ye Hulusi’yle ilgili tüm bildiklerini anlattığını, bu sayede Hulusi’ye Vahi’yi sevdirdiğini hatırlatır. Şimdi de kendisine Tarık Tekelioğlu’yla ilgili tüm bildiklerini, Tarık Tekelioğlu’nun en büyük sırlarını anlatmasını ister. Bunun üzerine Tarık daha fazla dayanamaz ve Tarık Tekelioğlu’nun en büyük sırrını açıklayacağını söyler. Naz merakla Tarık’ın sırrı söylemesini beklerken Tarık, “Tarık Tekelioğlu benim” der.

30 Mayıs Çarşamba 22:10 / YENİ BÖLÜM

:img-swoon
İnanmıyorum ya, gerçekten açıklıyor demenk:)
:happy0064 :happy0064
Çok güzel günler bizi bekliyor arkadaslarım:) Mutluyum yaw:)
Artık çarşamba gelsin de, izlyelim dizimizi:)

cerenimo
26-05-07, 16:49

kapak resmi

a) 29 aralık
b) 29 ocak
c) hiç bir zaman

a) tamamlanamadı
b) 33.bölümde tamamlandı

c) yorum yok

Oooooo sorular güzel, bir de şıklı, ondan hemen cevaplayayım...

1.C
Aslında değil, ama dizimizde bize böyle bir sahne gösterilmedi ve biz hala ne zaman olduğunu bilmiyoruz, daha doğrusu bilemiyoruz...

2. cevabın A olmasını isterdim ama hiç zannetmiyorum, bence D
= yani Tarık değil ama senaristler unuttu ve bir daha cıkacağını sanmıyorum.Gerçi burayı okuyan Uğur Kedimiz var, Cansunun mesajlarını okuyorsa bir yerlerden bir zaman cıkabilir:)

3.Normalde A, ama bunu dilerken kastettikleri şey çok farklıydı... En azından Tarıkın...(Borayı görmemek, Nazın yanlız kalması:)) Nazın kastettiği şeyi bilmiyorum... Onun isteğinde tarıkla ilgili bir durum yok heralde:)

4.C :)

5.A :)

sinemim_g
26-05-07, 16:50
tarık açıklıyorda bizim kızımız inanacakmı bakalım..inanmayacak tabikide...
4 gün kaldı..sabur sabır...fregman az mı gösteriliyor benmi raslamıyorum bugün hiç görmedim..

frk
26-05-07, 16:52
4 gün kaldı..sabur sabır...fregman az mı gösteriliyor benmi raslamıyorum bugün hiç görmedim..

Ben starda çarşamba gününden sonra fragmanı hiç görmedim.

handeozbek
26-05-07, 16:55

Star sadece çarşamba günü verdi. Seyirci niçin bu hafta dizi yayınlanmadı demesin diye. Euro star perşembe günü uzun fragmanı verdi. O da bir daha vermedi. Sanırım bu saat değişmesiyle alakalı. Galiba star yine pazartesi yayınlamaya başlayacak fragmanı.

elmali-turta
26-05-07, 16:55

Pazartesinden sonra daha sık gösterilir herlade:img-wink:
Çarşamba günü yayınlanmasının sebebi Serdar'ın da önceden dediği gibi dizinin haftaya yayınlanacağını seyirciye bildirmek..:img-wink:

cerenimo
26-05-07, 17:14

İnanmayacağı kesin zaten.Aslında bana kalırsa ilk inancak, daha sonra Ümitle Vahiye söyleyecek, deli olayı gircek işin içine:) Biz evde ne halde oluruz bilinmez:)
Fragman gerçekten çıkmıyor doğru dürüst... Bir
Çarşamba gördük, bir daha da görmedim ben :(
Ben de çok özledim dizimizi ya, yokluğu cidden farkedildi...Doğal olarak...
Yazılım var diye başta olmasaydı diye düşünmüştüm... Sonra dizimizin olmadığını öğrendim, içim rahatlamıştı, daha sonra yazılı ertelendi yaa...Şansa bak:)Ertelenmesin diye de o kadar uğraşmıştım ama olmadı:)

boguzhan
26-05-07, 17:16
aslında cok guzel bi dizi fakat konu her seferinde başa dönüo sürekli aynı şeyler oluncada insan sklyo bi yerden sora...

azizoz
26-05-07, 17:49
aslında cok guzel bi dizi fakat konu her seferinde başa dönüo sürekli aynı şeyler oluncada insan sklyo bi yerden sora...
senin gibi düşünen o kadar çok kişi var ki...ama korkma.artık çok güzel,tempolu ve farklı bölümler izleyeceğiz.
saat değiştirilmesi işine gelince star fragmanda 20.00 diye verdi.demekki saatin değiştirilmesine 1-2 gün içinde karar verildi.fragman hiç çıkmıyor.boşuna beklemeyelim.

erdalss
26-05-07, 17:51
YYTV MERKEZİ GÖKDELENİ EN ÜST KAT
(KAPI ÇALAR)
HÜSEYİNGAZİ:Giiirrr
ERDALSS:İyi günler
HÜSEYİNGAZİ:Buyrun özellikle benimle görüşmek istemişsiniz,nasıl yardımcı olabilirim.
ERD:Ben çok fanatik bir yy izleyicisiyim.Geçen gün internette dolaşırken tesadüfen YYTV diye bir kanal olduğunu öğrendim.Sordum soruşturdum nedir diye yy ve yyciler için kurulan bir kanal dediler
HÜSEYİNGAZİ:Evet
ERD:Bu kanalda kimler çalışıyor diye sordum .YY me gönül vermiş herkes dediler.Gitsem bende orda çalışabilirmiyim dedim.Tabiki istersen çalışırsın dediler.Ama patronla bi konuş dediler
HÜS:Kusura bakma ama biraz acele edermisin yarım saat sonra bizim ekiple bi operasyona gideceğim.Sonrada akşama yeni senaryolar üretmek için buluşacağız.Sadede gelelim
ERD:Pardon toparlıyorum .Kim bu patron dedim sizin adınızı verdiler bende sizin yanınıza geldim.
HÜS:Yani?
ERD:Yani bende aranıza katılmak için izin istiyorum patron bey.
HÜS:bırakalım bu beyi meyi izin istiyorum laflarını isteyen herkes aramıza katılabilir izin vermek ne haddime.
ERD:Tamam bıraktım
HÜS:Şimdi şu soruları cevapla bakalım yy ve forum konusunda ne kadar bilgiye sahipsin,eksiklerin neler,nereleri tekrar etmen lazım.
ERD:Ama bu sorular dediğiniz şey 80 sayfalık bir kitapçık ben bunları nasıl okurum nasıl cevaplarım?
HÜS:Daha çalışmaya başlamadan pes mi ediyorsun.Sen hele bir başla başlayınca bitirisin.şimdi bu kitapçıkla birlikte doğruca yan sokataki 1.Ek gökdelen binamıza git ve orda en üst kattaki coqetteyi bul sana başvuru formunu doldurtsun.Sonrada doldurduğun forumla birlikte onunda bir alt sokağındaki 2.Ek gökdelen binasına git ve en üst kattaki frku bul ve formu ona teslim et.Anladınmı?
ERDALSS:Anladım.
HÜS:En son olarakta arka çıkış kapısını sor ve oraya git.
ERD:Niye önden çıkmak yasak mı?
HÜS:Çıkmak için gitmeyeceksin ,arka çıkış kapısında saYYgıneri bul oda sana soru kitapçığının cevap anahtarını versin.Yanlışlarını ordan düzeltirsin.
ERD:Bişeyi merak ettim .Hepiniz bir gökdelende çalışırken o niye arka çıkış kapısında çalışıyor?
HÜS:Kimseye görünmeden ve rahatça kaçabilmek için tabiki

patron beyy mukemmel senaryoo yawwsss :happy0064

hüseyingazi
26-05-07, 18:22
patron beyy mukemmel senaryoo yawwsss :happy0064

Kameraya bak ve el salla artık sende meşhur oldun.
Hem bak hala bey diyorsun sen beni nazla karıştırdın herhalde.
Dün gece eski sayfaları nasıl okuyacağım diye sorduğun soruyu böyle yanıtlamak istedim ama ben bunu yazdığımda sen çoktan gitmiştin.
Hem sen ödevini yapmaya başladın mı okuyormusun eski sayfaları?
yoksa daha başlamadan pes mi ediyorsun?Gözün korkmasın eski sayfalardan bi başladınmı okumaya zaten hepsini okumadan bırakamayacağını göreceksin.

burcin_kaplan
26-05-07, 18:41
Selamlar arkadaşlar herkese.
Bu hafta dizi yoktu ama hızlı geçti günler.Özette beklemediğimiz kadar açık gelmiş zaten ama bu işin altında da beklerim ben bişeler biliyorsunuz ki 30. bölümdeki dış seste özette itiraf war diyordu gördük o itirafları:) Yani bence tarık onu der demesinede Naz ayıldığında Tarık sen kıskandığın için yapıyorsun bilmem ne vs. bunlar gibi bişeler dicek bence ben böle bişe bekliyorum sonuçta daha tarık tekelioğlu olayının çıkması için erken..:)

NOT: arkadaşlar forumun belli başlı kuralları var biliyoruz ki ama bu aralar forumda bu kurallara uyulmamaya başlandı.
-Tek cümlelik mesajlar yasak ve Yazım kurallarınada dikkat edelim lütfen Okunaklı ve düzgün yazılması çok önemli.Daha dikkatli olalım...

elmali-turta
26-05-07, 18:58
NOT: arkadaşlar forumun belli başlı kuralları var biliyoruz ki ama bu aralar forumda bu kurallara uyulmamaya başlandı.
-Tek cümlelik mesajlar yasak ve Yazım kurallarınada dikkat edelim lütfen Okunaklı ve düzgün yazılması çok önemli.Daha dikkatli olalım...

Evet arkadaşlar bnde Burçine katılıyorum bu sıra özellikle yeni üyeler tarafından bu tek cümlelik mesajlar çok yazılıyor örneğin gece yazılan yazılar çok fazla sohbete dönüşüyor modlarımızdan uyarı almak sitemiyorsak biraz daha özen göstermeliyiz unutmayalım burası bi sohbet odası değildir....ona göre davranmalıyız...

handeozbek
26-05-07, 19:16
Bende Burçin ve Miray'a katılıyorum. Elbetteki sohbet etmek en doğal hakkınız. Ama tür konuşmaları özelden halledin. Mesajlarınız diziyle alakalı olmalı. Mesajın arasına çaktırmadan sohbet içerikli bir kaç cümle yazabilirsiniz tabi:).Ama Tek cümlelik mesajlar ve dil bilgisi hataları forum kurallarına aykırı biliyorsunuz ki. E uyarı almamızı istemezsiniz herhalde.

schmetterling
26-05-07, 19:31
ben foruma girmeyeli dolu haber gelmiş,özetler, fotoğraflar, senaryolar, tüyolar.. iki dakika boş bırakmaya gelmiyor vallahi burayı...

bu arada fark ettiyseniz ztar bi kere erkenden verdi fragmanı, onu da yanlış verdi.. saatini değiştirmişler şimdi de:img-hyste tutturamayacak bi türlü olmuyor..:img-hyste

cerenimo
26-05-07, 19:37
ben foruma girmeyeli dolu haber gelmiş,özetler, fotoğraflar, senaryolar, tüyolar.. iki dakika boş bırakmaya gelmiyor vallahi burayı...

bu arada fark ettiyseniz ztar bi kere erkenden verdi fragmanı, onu da yanlış verdi.. saatini değiştirmişler şimdi de:img-hyste tutturamayacak bi türlü olmuyor..:img-hyste

1 kere de doğru ve tam yapsınlar bir işi ya:)
Haklısın bu sefer de saat tutmadı:)
Neyse, ben 22.10a alınmasına çok sevindim açıkçası... Yazın 8de kimse izleyemezdi zaten, çok akıllıca ve mantıklı bir iş yapmışlar.
Her şeyleri acele adamların. 2-3 günde karar vermişler dizimizin saatine, demek daha önceden konuşulmuş, fakat bir sonuca varılamamış veya YY ekibi zaten bu saati istiyor, fakat ztar tv yapmıyordu, şimdi kabul ettiler:img-wink:

kozanak
26-05-07, 19:38
[QUOTE=burcin_kaplan;3473223]Selamlar arkadaşlar herkese.
Bu hafta dizi yoktu ama hızlı geçti günler.Özette beklemediğimiz kadar açık gelmiş zaten ama bu işin altında da beklerim ben bişeler biliyorsunuz ki 30. bölümdeki dış seste özette itiraf war diyordu gördük o itirafları:) Yani bence tarık onu der demesinede Naz ayıldığında Tarık sen kıskandığın için yapıyorsun bilmem ne vs. bunlar gibi bişeler dicek bence ben böle bişe bekliyorum sonuçta daha tarık tekelioğlu olayının çıkması için erken..:)
Açık ve net biçimde özette her şeyin ortaya çıkacağı belirtliyor fakat gözleriyle görmeden kimse inanmak istemiyor demekki dizimizdeki yalanlar bi nebze olsun gerçeğe dönüşmüş özetler ve dış sesler sayesinde ..

azizoz
26-05-07, 19:47
artık kimliğini göstermesinin tam zamanı.:img-pilot naz'ı inandıramazsa tek çıkar yol bu.

Kara İnci
26-05-07, 20:12
Selamlar arkadaşlar herkese.

Burçin'ciğim senin de dediğin gibi bu işin için de bir iş var:img-grin2.Çünkü henüz Tarık Tekelioğlu olayının ortaya çıkması için erken.Eğer Tarık'ın yapacağı bu itirafa Naz gerçekten inanırsa herhalde sevgili olmadan ayrılan çift olarak Naz ve Tarık tarihe geçer.Ama belli mi olur Naz Hanım Tarık Tekelioğlu'na o kadar hayran ki bu durum hoşuna bile gidebilir:img-grin2.Tabi bu zayıf bir ihtimal.Hatta ihtimal dahilin de bile değil.Ben de forumda ki birçok arkadaşım gibi Naz'ın Tarık'ın itirafını onun son zamanlarda ki psikolojik dengesizliğine bağlayacağını düşünüyorum...:img-yes:

Not:Kırmızı ile yazılan bölüme dikkat...:img-wink:

pas.si.on79
26-05-07, 20:14
Arkadaşlar merhaba,

Sabah işe gelirken bir kaza atlattık.ARabanın freni tutmadı..Neyse ki küçük çarpışmalarla büyük bir hızla boş alana girdik.:Allahtan boş alan vardı... Merak etmeyin şuan iyiyim. Problem yok..Çoook iyiyim. YAlnız kaza anında ve gözlerimi açtığımda aklımda , Yalancı Yarim vardı. Bunu kiminiz saçma bulacak, belki de kiminiz abartığımı düşünceksiniz.Ama gerçek... Merak etmeyin herşeyin bilincindeyim.

Serdar sen de demişsin ki özlediyseniz kendinizi işe verin..Valla işe kendimi veriyorum da eğer o sırada diziye dair birşey yapmıyorsan gerçekten zaman çok zor geçiyor.

Tarık Tekelioğlu olduğunun daha çıkacağını sanmıyorum. Ama Naz inanmaz ..Arkadaşlar şimdiden söyleyim. SOnra Tarık a kızmak yok. Daha önceden söylediğim gibi Tarık görevini yaptı.. İnanıp inanmamak Naz a kalmış..İnansaydı..

tarik_naz
26-05-07, 20:27
Arkadaşlar merhaba,

Sabah işe gelirken bir kaza atlattık.ARabanın freni tutmadı..Neyse ki küçük çarpışmalarla büyük bir hızla boş alana girdik.:Allahtan boş alan vardı... Merak etmeyin şuan iyiyim. Problem yok..Çoook iyiyim. YAlnız kaza anında ve gözlerimi açtığımda aklımda , Yalancı Yarim vardı. Bunu kiminiz saçma bulacak, belki de kiminiz abartığımı düşünceksiniz.Ama gerçek... Merak etmeyin herşeyin bilincindeyim.

Serdar sen de demişsin ki özlediyseniz kendinizi işe verin..Valla işe kendimi veriyorum da eğer o sırada diziye dair birşey yapmıyorsan gerçekten zaman çok zor geçiyor.

Tarık Tekelioğlu olduğunun daha çıkacağını sanmıyorum. Ama Naz inanmaz ..Arkadaşlar şimdiden söyleyim. SOnra Tarık a kızmak yok. Daha önceden söylediğim gibi Tarık görevini yaptı.. İnanıp inanmamak Naz a kalmış..İnansaydı..

gamze çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış. o anda bile yalancı yarim'i düşünmen ise senin ne kadar gerçek bir yalancı yarimci olduğunu gösterir. aynı durumda ben olsam, aklımın ucuna bile gelmezdi heralde. tekrar geçmiş olsun.

burcin_kaplan
26-05-07, 20:34
Arkadaşlar merhaba,

Gamze çook geçmiş olsun. Umarım bir daha böle bir durumla karşılaşmazsın.
Bu arada tarık'a kızmamak durumunaa gelirsem bununla ilgili söz vermek istemiyorum walla her an kızabilirim Naz'a kızmak serbestte Tarık'a kızmak yok mu herşey karşılıklı:):)

pas.si.on79
26-05-07, 20:44
gamze çok çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış. o anda bile yalancı yarim'i düşünmen ise senin ne kadar gerçek bir yalancı yarimci olduğunu gösterir. aynı durumda ben olsam, aklımın ucuna bile gelmezdi heralde. tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.Serdar o an tabi hiçbirşey düşünemiyorsun ama yine de bilmiyorum belki de öncesinde daha doğrusu şu sıralar yy aklımda olduğu için,o zaman bir an yy yi düşündüm.

Gamze çook geçmiş olsun. Umarım bir daha böle bir durumla karşılaşmazsın.
Bu arada tarık'a kızmamak durumunaa gelirsem bununla ilgili söz vermek istemiyorum walla her an kızabilirim Naz'a kızmak serbestte Tarık'a kızmak yok mu herşey karşılıklı:):)

Sağol canım.ne yalan söyleyim korktum..Neyse ki sorun yok..
Tabi canım Tarık a kızması gerektiğinde kızılır.Ben de bazen kızdığım oldu.. Hani sonra Tarık Tekelioğlu olduğunu söyleyecekti niye söylemedi diye kızmayım demek istedim. Ama tabi kimse en azından 44 e kadar TArık Tekelioğlu olduğunu itiraf etseydi çok geç kaldı, diye düşünmüyordur. Zaten dizinin konusu o..

Oğlan bizim kız bizim..Sonunda :bella Dolayısıyla Tarık ı Naz ı hem severiz hem kızarız. :)

burcin_kaplan
26-05-07, 20:49
Tabi canım Tarık a kızması gerektiğinde kızılır.Ben de bazen kızdığım oldu.. Hani sonra Tarık Tekelioğlu olduğunu söyleyecekti niye söylemedi diye kızmayım demek istedim. Ama tabi kimse en azından 44 e kadar TArık Tekelioğlu olduğunu itiraf etseydi çok geç kaldı, diye düşünmüyordur. Zaten dizinin konusu o..

Oğlan bizim kız bizim..Sonunda :bella Dolayısıyla Tarık ı Naz ı hem severiz hem kızarız. :)

Döverizde :):) Yani buralarda olsalar dövmüştük bile hemde kaç kere:img-hyste
Valla ben tarık'a kızarım neden kızarım söylemicekti, ben söylemesini istemiyorum sen git önce bir aşkını itiraf et :) önce bir onu itiraf ette diğerine sıra gelicek zaten.Ondan dolayı Naz'ın vereceği herangi bir tepki yaa işte kıskandığın için böyle diyorsun vb... tepkiler açıkcası beni sevindiricek ben çünkü tekelioğlu olayının daha açığa çıkmasını istemiyorum.Artık sevgili olmalarını istiyorum.Önce bir sevgili olsunlarda ondan sonra açığa çıksın tekelioğlu olayı.

handeozbek
26-05-07, 20:54
Çok geçmiş olsun gamzecim.Allah korumuş.Ucuz kurtulmuşsunuz. Miray'ın herkese selamı var. Gamzeye geçmiş olsun dileklerimi iletmemi istedi. Kendisi Bursa'da olduğu için kopmaya benim bağlantımla katılacak:)

Not:Bende kendimi hem videolarda hem de dizide nostaljiye verdim. Sabahtan beri 4 bölüm izledim.20,21,37 ve şuan 29'u izliyorum. Dizi olmayınca bu hafta ne yapacaksın. Çok özledim ya. Gelse de çarşamba izlesek. Allahtan çarşamba bizden evvel komik ve güzel bir film var. Starın bize jesti.:) Ya korkunç bir film olsaydı:)

cerenimo
26-05-07, 20:56
Valla ben tarık'a kızarım neden kızarım söylemicekti, ben söylemesini istemiyorum sen git önce bir aşkını itiraf et :) önce bir onu itiraf ette diğerine sıra gelicek zaten.Ondan dolayı Naz'ın vereceği herangi bir tepki yaa işte kıskandığın için böyle diyorsun vb... tepkiler açıkcası beni sevindiricek ben çünkü tekelioğlu olayının daha açığa çıkmasını istemiyorum.Artık sevgili olmalarını istiyorum.Önce bir sevgili olsunlarda ondan sonra açığa çıksın tekelioğlu olayı.

:img-hyste
Bence de...Daha çok erken, hem de baya bir çok:) Şoför patron aşkı görmeden bu olaya girilmesi, konuların da çabucak tükenmesi demek bana kalırsa. Öyle bir şey olursa, artık sürekli aynı sahneleri izleriz gibime geliyor... Çünkü yine bana göre konu üremez, üreyemez.... Gerçi isteseler baya üretirler ama...:icon_whis
NOT!: Gamze gerçekten çok çok geçmiş olsun.Baya büyük bir badire atlatmışsınız.... O sırada bile Yalancı Yarimi düşünmek büyük başarı:)

ceza_cansu
26-05-07, 21:07
Arkadaşlar merhaba,

Herkese selam arkadaşlar.Gamzecim canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.

Bende Naz'ın inanacağını sanmıyorum.Çünkü Ümit eminim Nazla Tarık'dan daha önce konuşucak.Tarık'ın delirdiğini söylicek ama Naz inanmicak.Tarık sahilde gerçeği itiraf ettiğinde de Tarık'ın delirdiğini ve bunun sorumlusunun kendisi olduğunu düşünerek bayılıcak

Bu arada bende Burçin'e,Miray'a ve Hande'ye katılıyorum.Burada hepimiz bir çok mesajlar atıyoruz.Birçoğu da eğlenceli konularda olur.Ama bu konuların hepsi Yalancı Yarim den konulardır.Asla Yalancı Yarim'in dışına çıkmaz yazdıklarımız.Hepsinin diziyle alakası vardır ve de böyle olmalıdır.

Kara İnci
26-05-07, 21:11
Arkadaşlar merhaba,

Gamze'ciğim öncelikle geçmiş olsun.İyi olmana çok sevindim:img-yes: .Umarım bir daha böyle kötü bir olayla karşılaşmazsın...:img-wink:

Kaza anında bile Yalancı Yarim'i düşünmen konusuna gelirsek eğer;Böyle durumlarda insanın aklına birçok şeyin geldiğini duymuştum ama dizi gelmesi bakımından sen tek örneksindir herhalde.Benim bu konuyu araştırmam lazım.Bu yüzden acilen beni bulsan iyi olur...:img-grin2

Son cümlende bahsettiğin,Tarık'ın görevini yaptığı konusunda ki düşüncelerine ben de katılıyorum.Eğer Tarık altında hiçbir hile hurda olmadan içten bir şekilde Naz'a gerçekleri açıklarda,Naz çeşitli sebeplerden ötürü buna inanmazsa kendi bileceği iş.Hatta böyle bir durumun Tarık'a ilerde şöyle bir avantaj sağlayacağı inancındayım.Tarık Tekelioğlu olayı daha sonra ortaya çıkarsa en azından Tarık ben sana daha önce söylemiştim ama bana inanmadın diyerek suçunu biraz olsun hafifletebilir.Tabi o ana kadar bu itirafını başka bir yalanla geçersiz kılmazsa...:img-grin2

Kara İnci
26-05-07, 21:26

Burçin'ciğim ne yapsın çocuk.Şoför Tarık olarak o kadar çok şey yaptı ama hiçbir faydası olmadı.Naz Tarık'ın çabalarına resmen gözlerini ve kulaklarını kapadı.Ama konu Tarık Tekelioğlu oldumu maşallah radarları iyi çalışıyor.Tarık şansını bir de Tarık Tekelioğlu olarak denemek istemiş olamaz mı?Hazır Naz'ın radarları o konuya açıkken arada aşkını da itiraf edecektir belki...:img-grin2Tabi bunların hepsi hayal.Tarık Tekelioğlu olayı ortaya çıkmayacağına göre bu konuda tartışmakta gereksiz aslında.Ama son söz olarak şunu söyleyeyim;Ben de Tarık Tekelioğlu olayının ortaya çıkmasından önce aşk adına birşeyler görmek istiyorum.Daha sonra Tarık Tekelioğlu olayından mı olur başka bir sebepten dolayı mı olur,ayrılık yaşayabilirler.Orasına biz karışmayız.Ama ondan öncesi bizden sorulur...:img-grin2

ceza_cansu
26-05-07, 21:36
Ya ne oluyor herkes Tarık'ı savunur olmuş.Tarık istediği kadar Tarık Tekelioğlu kimliğini itiraf etsin önemli olan aşkını itiraf etmesi.Zaten onu da anlamış değilim.Sen kızı 2 kere öp bir kere öpmeye yelten ama hala aşkını itiraf edeme.Sonra gel ben Tarık Tekelioğlu'yum de en lüzumsuz itirafı yap suçsuz ol.Olur mu?Olmaz.Ben onu suçlamaya devam ederim.

Hem Naz'ın inanmamasının nedeni var.O da Ümit.Kimbilir neler dicek Naz'a.Naz önce inanmicak tabi ama Tarık, ben Tarık Tekelioğlu'yum dediği zaman Ümit'e inanıcak.Aslında burda Tarık yine suçlu.Zamanlama hatası var adamda.Ümitten önce söyleseydi ve Naz inanmasaydı tamam derdim.Ama şimdi demem:)

burcin_kaplan
26-05-07, 21:41
Ya ne oluyor herkes Tarık'ı savunur olmuş.Tarık istediği kadar Tarık Tekelioğlu kimliğini itiraf etsin önemli olan aşkını itiraf etmesi.Zaten onu da anlamış değilim.Sen kızı 2 kere öp bir kere öpmeye yelten ama hala aşkını itiraf edeme.Sonra gel ben Tarık Tekelioğlu'yum de en lüzumsuz itirafı yap suçsuz ol.Olur mu?Olmaz.Ben onu suçlamaya devam ederim.

Hem Naz'ın inanmamasının nedeni var.O da Ümit.Kimbilir neler dicek Naz'a.Naz önce inanmicak tabi ama Tarık, ben Tarık Tekelioğlu'yum dediği zaman Ümit'e inanıcak.Aslında burda Tarık yine suçlu.Zamanlama hatası var adamda.Ümitten önce söyleseydi ve Naz inanmasaydı tamam derdim.Ama şimdi demem:)

Aynen katılıyorum sana.Yani sonuçta birde şöle bir durum war tarık neden itiraf ediyor.Ben tarıkın itiraf etme sebebinin içten gelerek olmasını isterdim üzgünüm bir yalan söyledim buralara geldi ama sana artık dürüst olmak istiyorum aramızda yalan kalsın istemiyorum gibi bişeyler demesini isterdim ama bu tamamen Tarık tekelioğlunun kendi kişiliğinin önüne geçmesine izin weriyor demek olucak.tarık tekelioğlu ile yarışamayacağınıda kabul etmiş olmadı mı itiraf ederk.Yani itiraf etme sebebi ney;
-nazın tarık tekelioğlunu düşünüp durması mı ?? bu mudur yani ?:)

ceza_cansu
26-05-07, 21:47
Aynen katılıyorum sana.Yani sonuçta birde şöle bir durum war tarık neden itiraf ediyor.Ben tarıkın itiraf etme sebebinin içten gelerek olmasını isterdim üzgünüm bir yalan söyledim buralara geldi ama sana artık dürüst olmak istiyorum aramızda yalan kalsın istemiyorum gibi bişeyler demesini isterdim ama bu tamamen Tarık tekelioğlunun kendi kişiliğinin önüne geçmesine izin weriyor demek olucak.tarık tekelioğlu ile yarışamayacağınıda kabul etmiş olmadı mı itiraf ederk.Yani itiraf etme sebebi ney;
-nazın tarık tekelioğlunu düşünüp durması mı ?? bu mudur yani ?:)

Hiç.Çok haklısın.Ben Tarık'ın itirafı vicdan azabı yüzünden yapmasını isterdim.Sevdiği kadına daha fazla yalan söylemek istemeyip,herşeyi ona itiraf etmek istemesini isterdim.Ama o ne yapıyor.Resmen şoför Tarık-Tarık Tekelioğlu savaşına girdi.Baktı şoför Tarık kaybediyor(aslında böyle birşey yok.naz'ın aklındaki tek kişi şoför Tarık.Ama Hulusi'nin sözleri ve duyduğu vicdan azabı sanki Tarık Tekelioğlu'na aşık olmuş gibi gösteriyor) anında ispiyonladı Tarık Tekelioğlu'nu.Naz'ın bunu duyunca deliriceğini ve Tarık'ın yüzünü bir daha görmek istemiceğini çok iyi biliyor.

Kısaca Tarık'ın yaptığı şey itiraf falan değil.Ya benim olursun(yani şoför Tarık'ın) ya da ikimizin de olamazsın demek istiyor.

Kara İnci
26-05-07, 21:53

Cansu'cuğum Naz'ı,Tarık'ın itirafına inanmaması durumunda ben suçlu bulmam.Haklı gerekçeleri de olabilir.Ama bu Tarık'ın sakladığı büyük yalanını itiraf ettiği gerçeğini de ortadan kaldırmaz.Yani Naz inansada inanmasa da bu ilerde Tarık'a avantaj yaratacak bence...

Tarık'ın aşkını itiraf etmemesi konusuna gelince;Sen iki kere öp bir kere öpmeye yelten sonra karşında ki sana,sen yaptın davası yapsın,arkadaşım muhabbeti açsın,başka biriyle aranı yapmaya çalışıp seni İtalya'ya postalamaya çalışsın bunlar da yetmezmiş gibi eline zili alıp seni oynatsın sen de git ona aşkını itiraf et.Sence Naz bunu anlar mı?

Tarık:Naz ben sana aşığım?

Naz elinde ki zili göstererek...

Naz:Daha zili çalmamıştım Tarık,yarışma başlamadı.Zilden sonra diğer adaylarla aynı anda itiraf yapacaksın...:img-grin2

Tarık: :img-swoon

Naz: :img-grin2

burcin_kaplan
26-05-07, 21:55
Cansu'cuğum Naz'ı,Tarık'ın itirafına inanmaması durumunda ben suçlu bulmam.Haklı gerekçeleri de olabilir.Ama bu Tarık'ın sakladığı büyük yalanını itiraf ettiği gerçeğini de ortadan kaldırmaz.Yani Naz inansada inanmasa da bu ilerde Tarık'a avantaj yaratacak bence...

Songül önemli olan itirafı yaptığı değil neden yaptığı... Yukardaki bu konu hakkinde ki yazılarımızada cevap isteriz:)
Ayrııcaa Naz gerektiği yerde çokta yakın dawrandı mesela 33. bölüm kayıkta tarık ona sarıldığında kız tokadıda basabilirdi.Hiç yaptımı öle bişey tarıkın ona her yaklaşışında ters bir tepki werdi mi? yoo dünden razı:) ama işte tarıkta o cesaret yok kii:)

ceza_cansu
26-05-07, 21:57

Tarık'ın aşkını itiraf etmemesi konusuna gelince;Sen iki kere öp bir kere öpmeye yelten sonra karşında ki sana,sen yaptın davası yapsın,arkadaşım muhabbeti açsın,başka biriyle aranı yapmaya çalışıp seni İtalya'ya postalamaya çalışsın bunlar da yetmezmiş gibi eline zili alıp seni oynatsın sen de git ona aşkını itiraf et.Sence Naz bunu anlar mı?

Tarık:Naz ben sana aşığım?

Naz elinde ki zili göstererek...

Naz:Daha zili çalmamıştım Tarık,yarışma başlamadı.Zilden sonra diğer adaylarla aynı anda itiraf yapacaksın...:img-grin2

Tarık: :img-swoon

Naz: :img-grin2

Ya işte sorun o.Tarık kelime oyunu yapıp duruyor.Sanki zeka yarışmalarına katılıcak.Naz zaten kaç kere dedi bıktım bu kelime oyunlarından diye.Tarık Naz'a açık açık ''Ben sana aşığım'' dese sorun falan kalmicak.Naz anında indirir bütün yelkenleri suya.O zaman zilmiş,yok arkadaşlıkmış bütün bunlar kalkar.Aşkım,sevgilim,canım bunlar gelir:)

Kara İnci
26-05-07, 22:09
Sizin itiraf anlayışınız sanırım sadece sana aşığım kelimesini duymaktan ibaret.Aslında Tarık bunu sözlü ifade etmese de birçok defa ima etti.Şimdi siz diyeceksiniz ki ima edene kadar söylesin.Ama Naz hiçbir zaman ona duymak istediği cevabı vermeyecekti.Tarık da bunu bildiği için hiçbir zaman o cesareti kendinde bulamadı.Üstelik Tarık değil miydi bütün çiçeklerim,bütün şarkılarım sanaydı diyen.33.bölümde yaşananlardan sonra eve geri döndüklerinde herşeyi unutup Belgin Hanım'ın söylediklerine istinaden Burak'a aşık olduğunu zanneden kim di?Tarık daha kime aşık olduğunu bilmeyen bu kıza mı itiraf da bulunacaktı.Tarık Naz'ın duygularından emin olmalı ki gerçek bir itirafta buluna bilsin.Tabi önce Naz bu dengesiz duygu oynamalarından vazgeçmeli ve gerçek aşkının kim olduğuna karar vermeli.Ondan sonrası kolay...:img-grin2

ceza_cansu
26-05-07, 22:16
Sizin itiraf anlayışınız sanırım sadece sana aşığım kelimesini duymaktan ibaret.Aslında Tarık bunu sözlü ifade etmese de birçok defa ima etti.Şimdi siz diyeceksiniz ki ima edene kadar söylesin.Ama Naz hiçbir zaman ona duymak istediği cevabı vermeyecekti.Tarık da bunu bildiği için hiçbir zaman o cesareti kendinde bulamadı.Üstelik Tarık değil miydi bütün çiçeklerim,bütün şarkılarım sanaydı diyen.33.bölümde yaşananlardan sonra eve geri döndüklerinde herşeyi unutup Belgin Hanım'ın söylediklerine istinaden Burak'a aşık olduğunu zanneden kim di?Tarık daha kime aşık olduğunu bilmeyen bu kıza mı itiraf da bulunacaktı.Tarık Naz'ın duygularından emin olmalı ki gerçek bir itirafta buluna bilsin.Tabi önce Naz bu dengesiz duygu oynamalarından vazgeçmeli ve gerçek aşkının kim olduğuna karar vermeli.Ondan sonrası kolay...:img-grin2

İlk önce şu belirttiğim kısma cevap verim.Biz buna halk dilinde kısaca kaçmak diyoruz.Tarık resmen itiraftan korkup kaçıyor.Nerden biliyor Naz'ın böyle bir tepki vericeğini.Eğer Naz böyle bir tepki verecek olsaydı,Tarık'a öpmesi için 2 kere izin vermezdi.Tarık Naz'la açık açık konuşsun ama Naz Tarık'a istediği cevabı vermesin o zaman tamam.Ama Tarık sadece açık konuşmaktan çok herşeyi yapıyor.

skyline_91
26-05-07, 22:17

bravo songül çok güzel söyledin gerçekten durumu çok güzel özetledin:img-yes:

burcin_kaplan
26-05-07, 22:21

şimdi itiraf demek bence ''seni seviyorum'' demektir birşeyleri lafla söylemektir.ama bana aşkını belli etmek dersen o tavırlarla göstermektir ama itirafa girmez mi diye sorarsan hayır girmez itiraf daha somut bir kawram çünkü.

Ama Naz hiçbir zaman ona duymak istediği cevabı vermeyecekti.
Demişsin songül ama buda yanlış bence.Tarık ona yakın dawrandığında yada ne bilim herangi bir ilgi gösterdiğinde Naz hiç bir zaman tarık'a hayır diyemedi buna en açık örnekte tabiki 33. bölüm.
Şimdi bütün çiçeklerim bütün şarkılarım sanaydı lafını tarık nasıl söledi bir ona gelelim isterseniz önce:) sölemiyorduda Naz baskı yaptırıp söletmedi mi?? gene tarık sustuda naz bişeylerin adımını attırmadı mı. Tarık hiç bir zaman nazdan cesaret almazsa bir adım atmadı.32. bölüm otel olayını düşünelim.O bölüm deki olaylar ne kadar güzeldi 33. bölümde kesinlikle öle ama ondan sonra naz'ın o tavırlarına karşı sergilediği tavırda yanlıştı naza bir seni seviyorum dese naz ''olmaz tarık bugün o yemektede aslında ben seni öptükten sonra öle dicektim '' mi dicekti?? yani böle bişe war mı? kesinlikle bir itiraf gelse Naz kabul edicek bir kere bunu ilk başta TArıkın idrak etmesi lazım her zmaan naza saf muamelesi yaptık ama ortada tarıkta saf bunu da anlamak lazım kız o kadar şey yapıyor kıskanıyor sofia ile ilgili neler yaptıbirleştirmeye bile çalıştı ondan sonra bir 41. bölüm war. Tarık sonunda idrak etti dedim gitmesini istemediğini gene olmadı.ondan sonra onunda üzeri kapandı.
haaa birde sofia ya hep sevgilim deyip olayları başlatanda tarık eğer naza o benim sevgilim değil sevdiğim kadında o değil başkası deseydi açık bir şekilde deseydi öle dolaylaı olarak yok vatanım burası fln değil itiraf şekildne deseydi Naz kesinlikle kabul ederdi artık umarım bodrumda görücez bunları Tarık bir seni seviyoru mdesin naz neler yapar neler...:)

ceza_cansu
26-05-07, 22:24
şimdi itiraf demek bence ''seni seviyorum'' demektir birşeyleri lafla söylemektir.ama bana aşkını belli etmek dersen o tavırlarla göstermektir ama itirafa girmez mi diye sorarsan hayır girmez itiraf daha somut bir kawram çünkü.

Ama Naz hiçbir zaman ona duymak istediği cevabı vermeyecekti.
Demişsin songül ama buda yanlış bence.Tarık ona yakın dawrandığında yada ne bilim herangi bir ilgi gösterdiğinde Naz hiç bir zaman tarık'a hayır diyemedi buna en açık örnekte tabiki 33. bölüm.
Şimdi bütün çiçeklerim bütün şarkılarım sanaydı lafını tarık nasıl söledi bir ona gelelim isterseniz önce:) sölemiyorduda Naz baskı yaptırıp söletmedi mi?? gene tarık sustuda naz bişeylerin adımını attırmadı mı. Tarık hiç bir zaman nazdan cesaret almazsa bir adım atmadı.32. bölüm otel olayını düşünelim.O bölüm deki olaylar ne kadar güzeldi 33. bölümde kesinlikle öle ama ondan sonra naz'ın o tavırlarına karşı sergilediği tavırda yanlıştı naza bir seni seviyorum dese naz ''olmaz tarık bugün o yemektede aslında ben seni öptükten sonra öle dicektim '' mi dicekti?? yani böle bişe war mı? kesinlikle bir itiraf gelse Naz kabul edicek bir kere bunu ilk başta TArıkın idrak etmesi lazım her zmaan naza saf muamelesi yaptık ama ortada tarıkta saf bunu da anlamak lazım kız o kadar şey yapıyor kıskanıyor sofia ile ilgili neler yaptıbirleştirmeye bile çalıştı ondan sonra bir 41. bölüm war. Tarık sonunda idrak etti dedim gitmesini istemediğini gene olmadı.ondan sonra onunda üzeri kapandı.
haaa birde sofia ya hep sevgilim deyip olayları başlatanda tarık eğer naza o benim sevgilim değil sevdiğim kadında o değil başkası deseydi açık bir şekilde deseydi öle dolaylaı olarak yok vatanım burası fln değil itiraf şekildne deseydi Naz kesinlikle kabul ederdi artık umarım bodrumda görücez bunları Tarık bir seni seviyoru mdesin naz neler yapar neler...:)

:happy0064 :happy0064 :happy0064 İşte budur benim canım ikizim.Çok haklısın sana sonuna kadar katılıyorum

Kara İnci
26-05-07, 22:24
İlk önce şu belirttiğim kısma cevap verim.Biz buna halk dilinde kısaca kaçmak diyoruz.Tarık resmen itiraftan korkup kaçıyor.Nerden biliyor Naz'ın böyle bir tepki vericeğini.Eğer Naz böyle bir tepki verecek olsaydı,Tarık'a öpmesi için 2 kere izin vermezdi.Tarık Naz'la açık açık konuşsun ama Naz Tarık'a istediği cevabı vermesin o zaman tamam.Ama Tarık sadece açık konuşmaktan çok herşeyi yapıyor.

Evet Tarık itiraftan korktu.Çünkü karşısın da Naz gibi ne yapacağı belli olmayan birisi var.Mumlar eşliğinde romantik bir geceden aklında sadece Tarık'ın sakarlığı kalan bir kişiden her türlü dengesiz cevap beklenebilir.Tarık'ın itirafta bulunabilmesi için Naz'ın cevabından emin olması lazım.Çünkü Naz olumsuz bir cevap verdiği anda Tarık'ın gitmesi gerekecek.Tarık hayır cevabını alma riskine karşı Naz'dan emin olmayı bekliyor.Şimdi en azından bir umudu var...:img-yes:

ceza_cansu
26-05-07, 22:41
Aslında düşününce Tarık korkmakta haklı.Naz kızar ama neden

TARIK:Naz artık ben dayanamicam
NAZ:Neye Tarık
TARIK:Bak biliyorum kızıcaksın.Belkide beni tersliceksin.Bir daha görmek istemiceksin ama sana bu kad