PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-11

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

jenn
28-05-07, 09:06
günaydın arkadaşlar: kaç gündür bu forumu takip edemedim.yoğun bir dönemdeyim..gamzeciğim büyük geçmiş olsun diyorum sana ve ucuz atlatlattığın için allaha şükür diyorum..tezaycığım,canımcımmm burdanda kutlayım seni:)) süpergirl aktiviten hiç eksilmeden devam etsin yaşamın boyunca,gönlünden geçirdiğin her güzel şey gerçekleşsin çook öptüm:)..dizimizi çok özledik değilmi??ben yeni saatini çok olumlu buluyorum.akşamın sekizinde ilk yarısını o kadar sağlıksız seyrediyordumki..şimdi artık şöyle ayaklarımı uzatıp rahatça izlediğim dönemlere geri dönmüş olacağım:)) bu arada you tuberye çok güzel yy klipleri eklendi arkadaşlarca sevgili serdar ve sevgili hande ve ışık arkadaşımızın çalışmalarını izledim.hepsi birbirinden güzel.tebrik ediyorum onları:))

cave77
28-05-07, 10:12
Herkese merhaba :)))

Evet ben de bir süredir buraya mesaj atamıyordum malum yoğunluktan ötürü:icon_sorr iyi dilekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkürler arkadaşlar inşallah daha nice seneleri burada hep birlikte kutlarız esas ben sizleri iyi ki tanıdım:good: yani öyle yoğunum ki daha şu uzun fragmanı bile göremedim gerçi kısasını bile daha televizyonda göremedim ki :)))

Gamzeciğim bu arada gerçekten çok geçmiş olsun,ucuz atlamışsınız Allah'a şükür.

Açıkçası ben de dizinin saatinin 22:00'ye çekilmesinden bir hayli memnun kaldım bu reytinge olumlu yansıyacaktır ayrıca o saat bizim için uğurlu bir saatti..gene eski günlerimize döneceğiz çünkü yaz geldi ve yazın Yalancı Yarim bir başka güzellikte oluyor(geçen yazdan biliyoruz hepimizin kalbini bir anda çalmıştı) hele bir de işin içine o Bodrum denen büyülü mekan eklenince tam süper oldu gerçekten:good: bizi yaz sıcağında aşk dolu Bodrum geceleri bekliyor sanırım :)))) sabırla ve de umutla 46'yı bekliyoruz:good: :img-cool2

RebeCa
28-05-07, 11:24
Herkese selam arkadaşlar,
Sonunda pazartesı geldı,bundan sonrası çabuk gecer.
1-Açıkçası dizinin saat 22 00 ye alınmasına sevındım.
2-Tezay doğum gunun kutlu olsun.herseyın en guzelı senın olsun ıyıkı aramızdasın ıyıkı varsın.
3-Gamze çok geçmış olsun yenı okudum.
4-fragmanı kısa olanını dun tv de gördum ama uzun olana kısmet olmadı
5-gerı sayım başladı gel bodrumlu bölümler gel.
6-Ebru hoşgeldın, yorumlarını özledık.

pas.si.on79
28-05-07, 12:30
Merhaba Canlarım,İyi hAftalar,,,
Evet bugün pazartesi ve ÇArşambaya az kaldı.ÇArşamba günü zaten o günün heyecanıyla bekliyoruz. 22,10 a alınması yine de biz 22,00 diye düşünelim çok güzel.. NAsılda geçti geçen bu yaz diye Zerrin Özerin bir şarkısı var.Tezayın mesajıyla o şarkı aklıma geldi.YAlancı YArim bir yaz günü kalbimizi çaldı.

İyi şeyler olacak iyi.. :) Ama öncesinde 45.bölümümüz var... Fragmanda bugün çıkacak.Her zaman ki gibi PAzartesi veriyorlardı. Uzun fragmanı ben de göremeyen mağdurlardanım.AMa olsun..Yüzdük yüzdük sonuna geldik.İlk fragmanı gördüm.

Herkese kolay gelsin..

saYYgıner
28-05-07, 13:01
Bu bölümde Tarık'tan büyük itirafı duysak ta eminim ki Naz buna önce şok olacak ve daha sonra arkadaşlarımızın senaryolarında yazdıgı gibi bir şekilde inanmayacak. Gerçekten Tarık ın bu itirafını söylemesini onun rahatsızlık duydugu için yaptıgını sanacak.
Bodruma da Tarık için psikolojik, Naz için ise Tarık ı bu dertten kurtarmak için gideceklerini sanıyorum. Ama bu bölümde yola çıksalar tam süper olacak yoksa 46 yı geçip 47 ye gelebilir izleyecegimiz ilk aşk görüntüleri.. Hadi hayırlısı arkadaşlar :)

charlie
28-05-07, 13:07
46.bölümün yarısı Bodrum'da (ymış) olduğuna göre ,korktuğun başına gelecek gibi saYYgıner...olsun , üzülme...gece ,sahilde şarkılar var...o da romantik sayılır...

YY siz koca iki hafta geçirdik...48 bl.ü beklemeyi de biliriz ...(ben mi söylüyorum bunları?)

saYYgıner
28-05-07, 13:24
O zaman desene charlie sabır taşımız birazcık daha aşınacak :):) Neyse canım beklicez artık hiç izleyememekten daha iyidir.. Geçen hafta bende herkes gibi çarşamba akşamı kendime yapacak bir şey bulamayanlardandım :(

darklife
28-05-07, 14:09
fragmanı gördüm özlem sona eriyor :) güsel bi bölüm yine :img-hyste

pas.si.on79
28-05-07, 15:05
fragmanı gördüm özlem sona eriyor :) güsel bi bölüm yine :img-hyste

Nasıl yani?..Arkadaşlar farklı bir fragman mı çıktı?
Özlem sona eriyordan kasıt;
TArık'ın Tarık TEkelioğlu benim demesini ve Nazın bayılıp TArıkın tutmasını mı diyorsun?:img-hyste
Unut onu.. :img-wink:
derim ben..:)
Naz Hanım inanmaz..

saYYgıner
28-05-07, 15:12
Ünal Hocam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.. Durumlar nasıl?? Siz daha gitmedinizmi??

Bir de sizden tek bişey istiyorum, lütfen dizimizin uzayıp uzamayacagını kesin bir dille söyleyebilirmisiniz???

Silverart
28-05-07, 15:13
Gamze, büyük geçmiş olsun.Kiss Ü.S.

elmali-turta
28-05-07, 15:15
Ünal Bey merhabalar
Bodrumdamısınz?Çekimler nasıl gidiyor herkesler ordamı?:img-wink:
Çokmu soru sordum ne:img-blush Neyse nasılsınız iyimisiniz:)

sinemim_g
28-05-07, 15:17
Ünal Hocam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.. Durumlar nasıl?? Siz daha gitmedinizmi??

Bir de sizden tek bişey istiyorum, lütfen dizimizin uzayıp uzamayacagını kesin bir dille söyleyebilirmisiniz???

evet bu konuda bi netlik varmı??eyer uzamıycaksa 52 de biticekse yalancı yarim bu tarık tekelioğlu davası gerçek olabilir...artık gerçekleri açıklıyor olabilirler ama önce aşk sonra gerçekler derim ben kii hepimizin öyle olduğunu düşünüyorum...biz şöför tarığı seviyoruz(naz gibi oldu:img-in_lo )önce şöför tarık-nazlı kız naz aşkını görelim :img-yes: sonra tarık tekelioğlu-naz özkul aşkını görelim:img-yes:

sonra bide hulusicanla-belginnaz'ı görelim:img-hyste

darklife
28-05-07, 15:17
Nasıl yani?..Arkadaşlar farklı bir fragman mı çıktı?
Özlem sona eriyordan kasıt;
TArık'ın Tarık TEkelioğlu benim demesini ve Nazın bayılıp TArıkın tutmasını mı diyorsun?:img-hyste
Unut onu.. :img-wink:
derim ben..:)
Naz Hanım inanmaz..

yok canım nerdeee :) keşke olsa
ama o manada dil yani kaç haftadır izleyemedik o manada :img-hyste :img-hyste

Silverart
28-05-07, 15:18
Mrhb. arkadaşım hayır değilim perşembe günü uçuyorum, ben hariç heme hemen herkez orada ayrıca 46 bölümden itibaren dizimize katılan yeni arkadaşlarımızda oradalr.

pas.si.on79
28-05-07, 15:20
Gamze, büyük geçmiş olsun.Kiss Ü.S.

Ünal Bey-Abi çok teşekkür ederim. Çok korktum ama işte sağolsun yy forum dostlarımla korkumu attım.

Ben de Vahi Amcamın üzerine fazla gelmeyin diye yazacaktım. :)

Silverart
28-05-07, 15:23
Sizler istediğiniz sürece bu dizi bitmez şu anda devamı için karar alınmış durumda.

pas.si.on79
28-05-07, 15:23
yok canım nerdeee :) keşke olsa
ama o manada dil yani kaç haftadır izleyemedik o manada :img-hyste :img-hyste

Haklısın valla..Nasıl özledik..SAnki aileden birileri.. Her hafta böyle bize misafir olmalarını bekliyoruz..

darklife
28-05-07, 15:24
Haklısın valla..Nasıl özledik..SAnki aileden birileri.. Her hafta böyle bize misafir olmalarını bekliyoruz..

e dogaldır aylardık alıştık :) hepsine

frk
28-05-07, 15:28
Sizler istediğiniz sürece bu dizi bitmez şu anda devamı için karar alınmış durumda.

İşte bu haber çok güzel ilaç gibi geldi desem yeridir. Bizler hep istiyoruz şüpheniz olmasın..

coqette
28-05-07, 15:32
Ünal Abi hoşgeldin,
Burlara gelipte sevindirici haberler verdiğin için çok teşekkürler. Siz yeter ki devam edin biz her zaman izleriz.:good:

ceza_cansu
28-05-07, 15:33
Selam herkese.Ünal bey hoşgeldiniz.İyi yolculuklar şimdiden.Sizden birşey isticem oraya gittiğinizde senaristlere şoför Tarık'ın Naz'a vericeği bir gül sahnesi görmek istediğimizi söylermisiniz.Özellikle ben taktım güle.İmzamdan belli sanırım:)

charlie
28-05-07, 15:44
Uzun fragmanın kısadan tek farkı ; Belgin Hanım deniz kenarında oturmuş , kara kara düşünüyor...bir de evin bahçesinde , Naz Tarık'ın arkasından birşeyler söylüyor , Tarık dönüp bakıyor ama yürümeye devam ediyor...daha önce arkadaşlar söylemişlerdi...

pas.si.on79
28-05-07, 15:50
Uzun fragmanın kısadan tek farkı ; Belgin Hanım deniz kenarında oturmuş , kara kara düşünüyor...bir de evin bahçesinde , Naz Tarık'ın arkasından birşeyler söylüyor , Tarık dönüp bakıyor ama yürümeye devam ediyor...daha önce arkadaşlar söylemişlerdi...

Belgin Hanım ın kara kara düşünmesi? sanırım oğlu için üzülüyordur.Onu düşünüyordur.Psikolojisinin bozulduğunu düşünülüyor ya ..ki psikolojisinin bozulması normal.TArık gerçekten çok badireler atlatıyor. Hep bu Naz ın uğruna...Ben de kaynana Belgin gibi oldum ama öyle...

Naz Tarık ın arkasından birşey söylemesi,Tarık dönüp bakması ise fotodaki bir sahne sanırım.

Sağol anlatım için..

charlie
28-05-07, 15:55
Belgin Hanım ın kara kara düşünmesi? sanırım oğlu için üzülüyordur.Onu düşünüyordur.Psikolojisinin bozulduğunu düşünülüyor ya ..ki psikolojisinin bozulması normal.TArık gerçekten çok badireler atlatıyor. Hep bu Naz ın uğruna...Ben de kaynana Belgin gibi oldum ama öyle...

Naz Tarık ın arkasından birşey söylemesi,Tarık dönüp bakması ise fotodaki bir sahne sanırım.

Sağol anlatım için..

Daha önce anlatan arkadaşlar ,euro da var sanırım , Hulusi yanında bir bayan var , demişlerdi...Belgin'in düşünceli halini ona bağlamıştım ben ama bizim fragmanda henüz yok...daha değiştirebilirler tabii...senin dediğin de doğru olabilir ..Tarık'ın durumu içler acısı...

şimdi yine gösterdi...Hulusi yok...

handeozbek
28-05-07, 16:11
Normal starda bazen kısa fragmanı bazen uzun fragmanı gösteriyor. Zaten dediğiniz gibi iki fragman arasında pek fark yok. Kısa fragmanın müziği de 20. bölümün fragmanındaki müzik olmuş. O müziğe bayılıyorum. Bana nedense bir şeyler anımsatıyor:) Neyse ben derse döneyim herkese iyi günler.:img-wink:

Not:Ünal Bey hoşgeldiniz.Cansu haklısın istiyoruz biz o gülü:)

sinemim_g
28-05-07, 16:15

demek devamı için karar alındıı bu süperrr:good: bugün aldığım en güzel haber...teşekkür ederiz..bizim istediğimiz sürece devam edicekse hiç bitmeyecek demektir:img-yes:

saYYgıner
28-05-07, 16:24

Teşekkürler Ünal abicigim. Yine aramıza gelmekle cok iyi ettiniz hele şu haberinizi duymak bizlere gerçekten çok iyi geldi :happy0064 :happy0064 En yakın zamanda yine böyle güzel haberlerle görüşebilmek dilegiyle size iyi yolculuklar dilerim

Kara İnci
28-05-07, 17:24

Forumumuzu ziyaret ettiğiniz ve bizlere böyle güzel haberler verdiğiniz için çok teşekkürler Ünal Bey...Sizi tekrar aramızda görmekten çok mutlu olduğumu belirtmek isterim...Verdiğiniz haberle birlikte dizinin uzadığı kesinleşmiş oldu.Belirttiğiniz gibi,dizinin devam etmesi bizim istememizi bağlı ise daha uzun bir müddet birlikteyiz demektir.Çünkü Yalancı Yarim severler olarak dizimizden vazgeçmeye hiç niyetimiz yok.Umarım senaristlerimizde güzel senaryolarıyla bu vazgeçmeyişe dahil olurlar ve Yalancı Yarim romantik aşk hikayesi ile hem ekranlarımızı hem de gönüllerimizi renklendirmeye devam eder...:img-wink:

Acil Not: Ünal Bey Cansu'nun gül konusunda ki isteklerini senaristlerimize iletmeyi lütfen unutmayın.Gerçi biz onu avutmak için senaryolarımızda Tarık'ın Naz'a gül vermesi olayını bol bol işliyoruz ama nereye kadar.Artık kandıramıyoruz.İsterim de isterim diyor başka da birşey demiyor(Tamam Cansu ağlama artık.Bak söyleyecek Ünal Bey:img-grin2).Çocuk işte ne yapacaksınız isterim diye tutturdu bir kere:img-hyste.Bir güzellik yapıverin artık:img-grin2.İsterim demişken bir de o konu var.Ebru arkadaşımız başta olmak üzere forumun büyük bir çoğunluğu dizimiz de Barış dan İsterdim şarkısını dinlemek istiyor.Laf aramızda bunların bir kısmı Kurtlar Vadisi'ni izliyor.Şimdi siz,bunun konumuzla ne alakası var diyebilirsiniz.Aslında çok alakası var.Şöyle ki; Aldığım bir duyuma göre(Anlayacağınız gibi ben sadece duyduklarımı yazıyorum.Bunlarla benim hiç alakam yok :icon_whis :img-grin2) bu grup Bodrum'a gelmeyi planlıyormuş.Çekmek istedikleri bir dizi varmış.Adı da "Kurtlara Heba Olan Yarim" .Heba olan yar rolünü de bilin bakalım kime teklif edeceklermiş.:img-help:Siz benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Bu yüzden biran önce gül ve şarkı meselesini halletseniz iyi olur.Ben den söylemesi...:img-hyste

dizi kurdu
28-05-07, 17:34

ünal bey gelmiş.hoş geldiniz. demek biz istemedikten sonra bitmez bu dizi. o zaman yaşadık. biz bunları evlendirir, çoluk çocuk sahibi yaparız eh ondan sonra belki biter oda belki.Ama önce gerçekler ortaya çıksın.ondan sonra buluruz nasıl olsa konu.bizimkiler nasıl senelerce sürdüyse buda sürer inşallah.

pas.si.on79
28-05-07, 18:09
demek devamı için karar alındıı bu süperrr:good: bugün aldığım en güzel haber...teşekkür ederiz..bizim istediğimiz sürece devam edicekse hiç bitmeyecek demektir:img-yes:

Cidden:img-hyste :happy0064
O zaman hiç bitmez.. Söylemedi demeyin.. Zaten bizim bu gidişle aşk meşk göreceğimiz , TArıktan Naza bir gül gideceği , TArıktan İSterdim şarkısını,Hulusicanı,göremeyeceğiz.:icon_sorr tamam tamam sustum..:img-hyste

Star bize biraz daha destek çıksın:Aaaa star demişim..İçimden gelmiş, demek ki:img-hyste Nasıl Yaz gelmesi nedeniyle dizimizi hem devam ettirdi hem de 22,10 a aldı azıcık desteğini gördük.Yine desteği devam etsin Tüm oyuncularımıza başarılı çalışmalarından dolayı hakettikleri bütün ödüller gelir.En iyi.......vs..

not:Cansucuğum,Ebrucuğum kusura bakmayın isteklerinizi Ünal Beyin gelince de gündeme getiremedim.İşim vardı..:icon_sorr

azizoz
28-05-07, 18:10
bugün normal star gündüz kuşağında uzun veya kısa fragmanı verdi mi?

frk
28-05-07, 18:14
bugün normal star gündüz kuşağında uzun veya kısa fragmanı verdi mi?

Evet normal star az önce uzun fragmanı verdi. Ama arasında pekde fark yokmuş.

ceza_cansu
28-05-07, 18:42
Ben hala uzun fragmanı görmedim.Hatta kısa fragmanı bile sadece 2 kere izledim.Nedendir bilmem:)

Songül'cüm napim taktım bir kere güle kafayı.Banane banane gül istiyorum gül:)Görmeden rahat edemicem.Bu acil notun süper olmuş bu arada.Evet çok acil bir not:img-yes: :img-yes:

Gamze'cim Ünal bey geldiği sırada ben forumdaydım.Gülümü yazdım canım ama bir dahaki sefere olmazsam senden gülü yazmanı bekliyorum:img-wink:

saYYgıner
28-05-07, 18:59
Sevgili Fulyaaa hoşgeldinn... Ne güzel bir gün ya dizimiz oyuncuları ne kadar hoş süsleyiverdi forumumuzu :)

Senden, dizimizden ve Bodrumdan yeni ve güzel haberler bekliyoruz :)

ceza_cansu
28-05-07, 19:06
Hoşgeldin Fulya.Önce Ünal bey şimdi sen sizleri burda görmek çok güzel.Bu sefer gül istiyorum demicem zaten imzamda yeteri kadar belli oluyor:)Bodrum'dan bize selam getirdin sanırım.Bizden de size yani bütün ekibe selamlarbye

elmali-turta
28-05-07, 19:07
Fulya Ablacım hoşgeldin özlemiştik seni:)
Nasılsın?Bodrum nasıl?Çekimle nasıl gidiyor:)
Ayy ne çok soru sorudm böyle....:)

cave77
28-05-07, 19:10
Merhaba Fulya hoşgeldin :))) eee Bodrum nasıl umarım aşk vardır güzel şeyler vardır :)))

pas.si.on79
28-05-07, 19:19
Hoşgeldin Fulya.Önce Ünal bey şimdi sen sizleri burda görmek çok güzel.Bu sefer gül istiyorum demicem zaten imzamda yeteri kadar belli oluyor:)Bodrum'dan bize selam getirdin sanırım.Bizden de size yani bütün ekibe selamlarbye

Hayır Cansu hiiiiiç belli olmuyor.. Baksana hala isteklerimiz yerine gelmiyor..Yoksa mutlaka bizi kırmazlar..:)

Fulyacığım Yeni yayın saatimiz hayırlı olsun.Bizim için ya da yeni saat uygun olanlar arasındayım.

Bodrum'a, Tüm Yalancı Yarime selamlar.... Özellikle kimlere olduğunu bilirsin sen, ben yine de sayıyım.Barış Akarsu,Merve Sevi,Filiz'e:), Cavit,Kaya,Bülent Bey,Vahi Amca az önce burdaydı,Belgin,Ayşe HAnım,sonra kimler orda bilemiyorum.(Suna Hanım,Hacer annemiz) Senaristlerimize..Yönetmenimize.. YArdımcılarına.... Işıkçılara,,Sesçilere.. Çayçıya... :) :img-hyste
EMeği geçen Tüm YY ye selamlar...

skyline_91
28-05-07, 19:24
niye haber vermeden gitti fulya:img-help: bodrumdan güzzel haberler beklioduk biz ama neyse inş. bi dahaki sefere:img-wink:

burcin_kaplan
28-05-07, 20:34
Bodrumdan herkese sevgiler.
Az önce internet bağlantım koptu da. Bodrum'dan ne haber diye sorarsanız çekimler son gaz devam ediyor.Hatta az sonra bir sahne çekeceğiz.Bu yüzden çok kalamayacağım.Yeni saatimiz hayırlı olsun. Sevgili Cansu gül isteğini ilettik bakalım ne cevap gelecek.Herkesin selamı var.Güzel yaz akşamlarınızın keyifli geçmesi dileğiyle hoşçakalın.

Selamlar Fulya ablacım hoş geldin , seni tekrar görmek güzel. Umarım çok eğleniyorsunuzdur hep çekim çekim olmaz yani bodrumdasınız sonuçta:) Bu arada gül haberi ilaç gibi geldi wallahi.Umarım görebilirizde Cansu'da rahatlar bizde:):)

elmali-turta
28-05-07, 20:34
Az önce internet bağlantım koptu da. Bodrum'dan ne haber diye sorarsanız çekimler son gaz devam ediyor.Hatta az sonra bir sahne çekeceğiz.Bu yüzden çok kalamayacağım.Yeni saatimiz hayırlı olsun. Sevgili Cansu gül isteğini ilettik bakalım ne cevap gelecek.Herkesin selamı var.Güzel yaz akşamlarınızın keyifli geçmesi dileğiyle hoşçakalın.

Hoşgeldin canım ablacım Bodrum'dan gelip bizi habersiz bırakmadığın için ve gül isteğimiz bildirdiğin için çok saol:)Seni ve tüm ekibimizi çok seviyoruz kendine iyi bakk:)

ceza_cansu
28-05-07, 20:35

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Fulya süpersin.Azmin zaferi:img-hyste :img-hyste Eğer dizide bu gülü görürsek en çok senin sayende olucak.ÇOOOOK saol

NOT:Gülü gördüğümüz zaman çenemden kurtulucaksınız arkadaşlar:)Ne güzel bu işten herkes karlı çıkıcak:img-hyste

qsawe
28-05-07, 20:39
Güzel haberler gelmeye devam ediyor... En güzeli de Cansu'nun gül saplantısının çözülecek olması. Hem burada hem platformda başımızın etini yediği için, gülün olduğu sahne bizleri kurtaracak.

Birde şarkımızı dinlersek bu iş tamam.......

Fulya ve Ünal bey, güzel haberler vermişler..... Bu sıcak ve rutubetli havada insanın içi açılıyor valla.

Tüm ekibe selamımızı iletiniz... ve deyiniz ki.... eğer sahneler bizim istediğimiz gibi olmazsa, bir otobüs dolusu YY forumcusu geliyor Bodrum'a.....:img-yes:

tarik_naz
28-05-07, 20:42
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Fulya süpersin.Azmin zaferi:img-hyste :img-hyste Eğer dizide bu gülü görürsek en çok senin sayende olucak.ÇOOOOK saol

NOT:Gülü gördüğümüz zaman çenemden kurtulucaksınız arkadaşlar:)Ne güzel bu işten herkes karlı çıkıcak:img-hyste

cansu hadi yine iyisin. kv de güllü erhan var, bizde de güllü cansu :)

fulya hanım ve ünal bey hoşgeldiniz, güzel haberler vermişsiniz. özellikle yeni anlaşmanın yapılmasına çok sevindim.

fulya hanım size çok teşekkür ederim, kafam şişmişti valla, gül gül gül. sevinsin cansu :) o sevinsin bizim sevinmemize gerek yok, çünkü onun sevinci bizim sevincimiz olacak.

yeni sloganımız : cansu sen bizim gülümüzsün :)

ceza_cansu
28-05-07, 20:57
cansu hadi yine iyisin. kv de güllü erhan var, bizde de güllü cansu :)

fulya hanım ve ünal bey hoşgeldiniz, güzel haberler vermişsiniz. özellikle yeni anlaşmanın yapılmasına çok sevindim.

fulya hanım size çok teşekkür ederim, kafam şişmişti valla, gül gül gül. sevinsin cansu :) o sevinsin bizim sevinmemize gerek yok, çünkü onun sevinci bizim sevincimiz olacak.

yeni sloganımız : cansu sen bizim gülümüzsün :)

:img-hyste :img-hyste

Serdar'cım slogan için teşekkürler:img-hyste Bak ilk defa avatarıma ceza dışında(öpüşme hariç:)) bir avatar koydum.Maksat sloganımıza uysun:)

LeYLa 06
28-05-07, 20:58
Bu diziyi Kaybolan Yıllar'dan önceyken (perşembe günleri) takip edebiliyodum ama artık mlsf takip edemiyorumm...Keşke perşembe'de kalsaydı...3 bölüm sonra Kaybolan Yıllar finalini yapıcak.... belki,öbür sezon yine eski gününe ve saatini alırlar....Umarım dizinizin reytingleri Yeni gününde ve saatinde Perşembe'deki gibi iyidir...

Sevgiler LeYLa 06....

elmali-turta
28-05-07, 21:04
Bu diziyi Kaybolan Yıllar'dan önceyken (perşembe günleri) takip edebiliyodum ama artık mlsf takip edemiyorumm...Keşke perşembe'de kalsaydı...3 bölüm sonra Kaybolan Yıllar finalini yapıcak.... belki,öbür sezon yine eski gününe ve saatini alırlar....Umarım dizinizin reytingleri Yeni gününde ve saatinde Perşembe'deki gibi iyidir...

Sevgiler LeYLa 06....

Sevgili Leyla güzel düşüncelerin için saol bizim dizimiz yazında devam ediyor ara vermeden belki denk gelirsen tekrar seyredebilrisin:):img-blush

rasida
28-05-07, 21:10
Fulya Ceylan ve Ünal Silver, forumdaki istekleri senaristlere bildirmeyi misyon edinirler. Peki ya sonra;

Fulya: Ama Haluk Bey bi görseniz, ne senaryolar yazmışlar gül üstüne
Ünal Bey:İsterdimi de unutmayın sakın
Haluk Bey: O ne ya?
Fulya Ceylan: OFFF, offf ... kanaldan betersiniz, insan oyuncularıyla biraz ilgili olur canım. siz o şarkıyı koyun senaryoya yeter
Betül Hanım: Koyarız canım , nolcak bi şarkı değil mi?
......

ve çekimler;
Ercan Yazgan: BU ne güzellik, sanki bir içim su
Belgin: Beni şımartıyorsunuz!
Ercan Yazgan: şu gülü size duygularımın bir simgesi olarak kabul ederseniz, size müteşekkir olurum der ve gülü Belgin Hanım'a uzatır

Betül Hanım, haluk Bey'e döner ve : gerçekten güzel olmuş gül sahnesi, Cansu bayılır artık
Haluk: kesin, eee hani nerde İsterdim, onu sa aradan çıkarıverelim
Betül Hanım: bak, seyret şimdi çok romantik bir sahne oldu, ahali kesin bayılacak;

Bodrum da gün batımı, sahilde ateşler yakılmış, güzeller güzeli bir kadın sahilde oturmuş gün batımını seyrederken arkadan gelen bir şarkıyla irkilir.....
.....;
Ölümü düşünmek gözlerinde çığlıklarla
Kuşlara isyan etmek uçamamaktan
Yüreğimdeki sancıları yaşamayı sevmek
Öğrenmemek bildiklerini de silmek

İsterdim yeniden doğmak yada hepten yok olmak
İsterdim daha iyi olmak bir melek gibi
Kanat açıp dağlara uçmak
Birileri buna izin vermedi
Buralarda yaşamak izne tabi
.......
sahilde oturan bayan, ayağa kalkar ve şarkıyı söyleyen büyük aşkına yaklaşır;
Kadın: AHHH, ne güzel bir şarkı bu, benim için mi?
Adam; evet, sadece senin için, şimdi söyle aşkım beni affetin mi?
Kadın; Nasıl affetmem Hulusi der ve Belgin Hulusi'ye sarılır

Haluk Bey Ve Betül Hanım, Fulya Ceylan ve Ünal Silver'e döner ve sorarlar: Nasıl?
f.c ve ü.s: hııı!!!!
senaristler: aaa!!ne kadar güzel yazdıysak bayılmışlar:icon_whis

elmali-turta
28-05-07, 21:14
Deniz abla sen Cansu'nun yüreğine indirceksin kesin:img-hyste Ay o nasıl senaryo öyle koptum :img-hyste
Bu arada bnde bişey isticem Fulya Abla; şimdi Tarık-Naz' gul verirse Ümitte filizine versin banane banane:img-hyste :img-hyste :img-blush

ceza_cansu
28-05-07, 21:15
Oda arkadaşım deniz ablacım kopardın beni:img-hyste :img-hyste .Aman sakın böyle olmasın ya.Hem Belgin sarı gül seviyor.Ben kırmızı istiyorum:)Şoför Tarık'ın Naz'a vericeği bir adet kırmızı gül:):)

NOT:Miray:img-hyste sıranı bekle canım sen.Önce Tarık Naz'a gül vericek:)

burcin_kaplan
28-05-07, 21:18
Deniz abla sen Cansu'nun yüreğine indirceksin kesin:img-hyste Ay o nasıl senaryo öyle koptum :img-hyste
Bu arada bnde bişey isticem Fulya Abla; şimdi Tarık-Naz' gul verirse Ümitte filizine versin banane banane:img-hyste :img-hyste :img-blush

Asıl ümit Naz'a , Tarık'ta filize werirse görürüm ben bizim halimizi:img-hyste
Nede olsa çekinirler karşılıklı birbirlerinden ümitle tarık ondan sonra karşılaşıp gülleri werdikleri kişileri değiştirmesinelrde :):)

Rasida süpersin.Hele şarkıyı hulusinin sölemsi of of düşünemiyorum:img-hyste :img-hyste

handeozbek
28-05-07, 21:19
Cansucum helal olsun gül gül dedin getirttin.Korktum ben senden. Bir şey istersem direkt sana söyleceğim bundan sonra.Boşuna dememişler azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz diye:) Başarılarının devamını dilerim:)

pas.si.on79
28-05-07, 21:20

Canım canım canım...
Bir tanesin sen Fulyacığım...:)
Valla yayın saatimiz gerçekten benim için uygun olmuş.Çünkü az önce içeri girdim. Bir de baktım Fulya nın mesajı... :happy0064

Cansucuğum gözün aydın.. Herkes elinden geleni yapıyor..
OYUNCULAR FORUMCULAR EL ELE,
TARIK NAZ A GÜL VER, KENDİ ELLERİNLE :)

OYUNCULAR FORUMCULAR EL ELE
FİLİZ ÜMİT AŞKI HANİ NEREDE:)

İSTERİZ ŞARKISI HANGİ SAHİLDE...:)

elmali-turta
28-05-07, 21:21
NOT:Miray:img-hyste sıranı bekle canım sen.Önce Tarık Naz'a gül vericek:)

:hıh :hıh :img-beee: :img-beee: HIH!!!
Nevar sanki ikisi aynı anda veremezlermi belki aynı çiçekçiden alcaklar Allah allah:hıh

Not:Şaka canım şaka Fulya-cavit sahnesi çok olsun o bana yeter:icon_whis :img-wink:

:img-cool2 :img-cool2 :img-blush

ebru.karaca
28-05-07, 21:26
ebruucum kavyene sağlık valla döktürmüşsün...benide unutmadığın için teşekkür ederim!miraycım ne olcak bizdeki bu fulya hayranlığı:img-wink:

Ne demek Feyzacığım? Unutur muyum hiç? :)

:img-hyste koptumm ya...sıcak sıcak diye yırtıyorum kendimi:img-hyste havuzun tadını çıkartırken unuttuk çekiimlerii hemende yok olmuşlar işte bize nöbet verilirse bodrum gibi bi yerde o sıcakta böyle olur..:img-yes:

:img-hyste :img-hyste Sorma sorma!
Son zamanlarda HAVUZ HAVUZ diye yanıp tutuşuyorum da.. Ayıptır söylemesi.. :) Birazcık senaryoma da yansımış.. :)

ebru.karaca
28-05-07, 21:30
6-Ebru hoşgeldın, yorumlarını özledık.

Canımmm, sağol..
Hoş buldumm.. :)

BİZ SONSUZA KADAR İSTİYORUZ.
N'OLCAK ŞİMDİ? :) :)

Selam herkese.Ünal bey hoşgeldiniz.İyi yolculuklar şimdiden.Sizden birşey isticem oraya gittiğinizde senaristlere şoför Tarık'ın Naz'a vericeği bir gül sahnesi görmek istediğimizi söylermisiniz.Özellikle ben taktım güle.İmzamdan belli sanırım:)

Cansu, helal sana!
Sonunda GÜL'den bir avatar da kullandın.. :)

Bundan daha fazla dile getirilebilir mi, bilmiyorum..

ebru.karaca
28-05-07, 21:34
Forumumuzu ziyaret ettiğiniz ve bizlere böyle güzel haberler verdiğiniz için çok teşekkürler Ünal Bey...Sizi tekrar aramızda görmekten çok mutlu olduğumu belirtmek isterim...Verdiğiniz haberle birlikte dizinin uzadığı kesinleşmiş oldu.Belirttiğiniz gibi,dizinin devam etmesi bizim istememizi bağlı ise daha uzun bir müddet birlikteyiz demektir.Çünkü Yalancı Yarim severler olarak dizimizden vazgeçmeye hiç niyetimiz yok.Umarım senaristlerimizde güzel senaryolarıyla bu vazgeçmeyişe dahil olurlar ve Yalancı Yarim romantik aşk hikayesi ile hem ekranlarımızı hem de gönüllerimizi renklendirmeye devam eder...:img-wink:

Acil Not: Ünal Bey Cansu'nun gül konusunda ki isteklerini senaristlerimize iletmeyi lütfen unutmayın.Gerçi biz onu avutmak için senaryolarımızda Tarık'ın Naz'a gül vermesi olayını bol bol işliyoruz ama nereye kadar.Artık kandıramıyoruz.İsterim de isterim diyor başka da birşey demiyor(Tamam Cansu ağlama artık.Bak söyleyecek Ünal Bey:img-grin2).Çocuk işte ne yapacaksınız isterim diye tutturdu bir kere:img-hyste.Bir güzellik yapıverin artık:img-grin2.İsterim demişken bir de o konu var.Ebru arkadaşımız başta olmak üzere forumun büyük bir çoğunluğu dizimiz de Barış dan İsterdim şarkısını dinlemek istiyor.Laf aramızda bunların bir kısmı Kurtlar Vadisi'ni izliyor.Şimdi siz,bunun konumuzla ne alakası var diyebilirsiniz.Aslında çok alakası var.Şöyle ki; Aldığım bir duyuma göre(Anlayacağınız gibi ben sadece duyduklarımı yazıyorum.Bunlarla benim hiç alakam yok :icon_whis :img-grin2) bu grup Bodrum'a gelmeyi planlıyormuş.Çekmek istedikleri bir dizi varmış.Adı da "Kurtlara Heba Olan Yarim" .Heba olan yar rolünü de bilin bakalım kime teklif edeceklermiş.:img-help:Siz benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Bu yüzden biran önce gül ve şarkı meselesini halletseniz iyi olur.Ben den söylemesi...:img-hyste

Songülcüğüm.. sen bi tanesin! Bi ! Bi! Bi!
Ünal bey yokluğumda gelmiş ama sen İSTERDİM'i unutmamışsın.
Sağol, varol..

Sevgili Fulya,
Hoşgeldin, hoş gittin..
Ne güzel, Cansu'nun isteğini iletmişsin.. İnşallah en kısa sürede güzel bir GÜL sahnesi gelir..

Ama ilk fırsatta İSTERDİM'i de iletirsen acayip güzel olur..
Biz artık Barış'dan İSTERDİM'i dinlemek istiyoruz. :good:

balon şarkıcı
28-05-07, 21:40
blki biliyosunuzdur ama yalancı yarim saat 22 de :) bu hafta reytngler bu sefer iyi olur belki ;)

dizi kurdu
29-05-07, 13:20
dün akşamdan beri steye giremiyodum walla kafayı yiiyecektim neyse sonunda açıldı. yarın dizi günümüz.uzun fragmanı hala göremedim ama anlatılanlara göre önemli değilmiş.
Not: burası bende alışkanlık olmuş, girmeden duramıyorum.

RebeCa
29-05-07, 13:29
dün akşamdan beri steye giremiyodum walla kafayı yiiyecektim neyse sonunda açıldı. yarın dizi günümüz.uzun fragmanı hala göremedim ama anlatılanlara göre önemli değilmiş.
Not: burası bende alışkanlık olmuş, girmeden duramıyorum.

Selam arkadaşlar,
sbahtan berı bende gıremedım sorun vardı herhalde.Hergun bır kere gırmezsem içim rahat etmıyor.Alışkanlık iişte ne yaparsın.
Fulya Hanım ve Vahı Bey gelmışler güzel haberler getirmışler.
Yarına az kaldı .Tüm yy ekibine kocaman sevgıler.

başak-eylül
29-05-07, 13:30
Merhaba arkadaşlar.Neyseki siteye sonunda girebildim.Dün euro ztarda fragmanımızı gördüm de hala saatini euro ztar değiştirmemiş yani bu durumda önce euro sonrada normal ztarda izlemiş olucaz.Bizim için hiçde sorun değil zaten.Zaman bir türlü geçmiyor neyseki yarın dizi günümüz.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım çok güzel bir bölüm olur.

saYYgıner
29-05-07, 14:25
Dün akşamdan beri giremedigimiz forumumuza yeniden kavuşmak çok çok güzel. Arkadaşlar bugünü yeni bir bayram ilan ediyorum hepiniz tatilsiniz :)

Moderatörlerimiz herkese msj attı sanırım, elde olmayan sebeplerden dolayı sorun yaşanmış, neyse bir daha olmasın ona göre heee :)

zer
29-05-07, 15:23
vay vay siteye girmeyeli neler olmuş neler. Ünal bey gelmiş, Fulya Ceylan
gelmiş, güzel haberlerle getirmişler teşekürler. Yanlız eğer dizi son bikaç haftada olduğu gibi bi seyir izleyecek se bence uzatmamaları daha hayırlı olur. Yok ilk bölümlerdeki tadına dönecekse , bundan daha güzel haber olamaz. :happy0064 cansu istediğin olur umarım keşke başka dileklerimizide kabul etseler. İyiki siteye girip saatini öğrendim daha kanalda rastlamadımda Ztar bu başka ne beklenirki. umarım yeni saatimiz uğurlu olur benim için çok iyi oldu malum günlerin uzun olması bi çok insanın o saatlerde daha dışarda olması demek oluyordu bence iyi olacak

pas.si.on79
29-05-07, 15:31
Herkese merhabalar...

DÜnya kadar işim var, ama yine buraya gelmeden iki kelam etmeden içim rahat etmiyor..

Yarın dizimiz var.. :happy0064 :happy0064
HAsret bitiyor...:happy0064

Valla arkadaşlar istekler yerine gelene kadar imzama kıyamadım ama hep destek,tam destek.Ben sloganlarıma devam ediyorum.Herkes için özellikleCansucuğum,Ebrucuğum,Miraycığım.,Kendim için değil yani:)

TARIK NAZ A GÜL VER, KENDİ ELLERİNLE ..

İSTERİZ ŞARKISI GELSİN SAHİLDE..

FİLİZ ÜMİT AŞKI HANİ NEREDE..

charlie
29-05-07, 16:27
Tarık:Eee? Nasıldım ilk işgünümde?
Sadri:Harikaydın..herkese çok iyi davrandın,kimseyi kırmadın,üzmedin,eli boş yollamadın,her isteklerine koştun,her ricalarını yerine getirdin..ve bu yaptıkların,muhtemelen,bankamıza en az beşyüzbin dolara mal oldu...
Tarık:Olsun,bir sürü insan kazandık...
Sadri:Haa,tabi,tabi..bak bu zihniyetle,onbeş gün sonra banka battığında,iş aramak için,kapısını çalacağın bir sürü insan olacak...
Tarık:Demek ki kardayız...

sinemim_g
29-05-07, 17:23
Herkese merhabalar...

DÜnya kadar işim var, ama yine buraya gelmeden iki kelam etmeden içim rahat etmiyor..

Yarın dizimiz var.. :happy0064 :happy0064
HAsret bitiyor...:happy0064

Valla arkadaşlar istekler yerine gelene kadar imzama kıyamadım ama hep destek,tam destek.Ben sloganlarıma devam ediyorum.Herkes için özellikleCansucuğum,Ebrucuğum,Miraycığım.,Kendim için değil yani:)

:img-hyste evett mükemmel bir 6'lık:img-hyste nerdeee ümitt-filiz aşkı...
ooo gül isteğimizde iletilmişş cevap olumlu gelcek içime doğduu..
eyer olusa isteklerinizi sıralayın arkadaşlar:img-yes:

yarın dizi günü...haftaya bodrum haftası...bodrum haftası daha bi çoşkulu olur bu forum artık 2 günde bir yeni başlık açarsınız bekelrim yani:img-wink: bizede bu yakışır....yarın sınavım var ben kaçtımmbye

frk
29-05-07, 18:46
Hala izlemeyen kaldıysa uzun fragman

http://www.sentüp.com/watch?v=spEu4hU9BZg

http://r a p i d sh a re.com/files/34089920/45_frag_uzun.avi

cerenimo
29-05-07, 18:52
o zaman şu yönden bakalım. ben en azından örnek veriyorum, tarık'ın bişey başlatıp da naz'ın bozduğu bir şey yazın. tamam diyecem.

hiç bayanlarda şöyle bir gurur duymadınız mı görmediniz mi?
önce erkek gelip sevdiğini itiraf eder, kadın naza çeker.

ama bizim dizide tam tersi, hep sevgiye dair hareketlerı naz, naza çekmeyi de tarık yapıyo.

"kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" deyip pınar'ı sevdiğini söyleyebiliyosun. ama naz'a gelince çıt yok. onu korumakla, sürekli onun yanında olmayı istemekle bişey yapmış sayılmazsın.

"sizinle buluşacak kişi ben olmak isterdim" diyosun
sevgililer gününde kız aşk itirafı duyacam diye "o kadar olumsuzluğu görmezlikten" gelsin.

tarık hala annesine "naz'ı seviyorum diyememişken"
naz sevgililer gününde "yok daha" desin
39.bölümde belgin'e 2 tane itirafta bulunsun.

:good: :good:
Aynen katılıyorum.Burada Tarıkın çabalaması gereken şeyler vardı ama o elinden kaçırdı tam açıklayabilecekken... Belki korktu, belki sevdiğine inanmayacağını sandı Nazın, belki...... Bu belkiler uzayıpğ gider her zaman.Ama hiçbir şeyi denemeden bilemeyiz.Normal hayatta da bu böyle zaten.Bazı şeyler insanların ellerinden kaçıveriyor istemeden, bilemeden de olsa, sırf bu belkiler yüzünden çoğu da... Ondan dolayı Tarıkın, bir an önce aşkını itiraf etmesi lazım... Yıllar geçtikten sonra keşke dememek için...
Denemesi lazım en azından :img-wink:
Ben bunları yine de yazıyorum, siz bu konuyu çoktan geçmişsinizdir ama...

cancan00619
29-05-07, 18:55
Baştaki d smart reklamı :img-hyste :img-hyste :img-hyste

cerenimo
29-05-07, 19:11
valla ben de geri adım attım zaten, Tarık'ın kürkçü dükkanına girmek istemem

aaa aklıma ne geldi şimdi.

tarık kimleri dövdü? bora ve cenk
peki bunlar hiç müştemilata girdi mi? hayır.

peki tarık kimleri dövmedi? burak ve mert
pekii bunlar müştemilata girdi mi? evet

demek ki neymiş "tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış" dayak yememek için dükkana gitmek şart.

Mükemmel bir saptama:) Helal, oradan nasıl bu olayı çıkardın pess:) Ama süper olmuş saptama:)
Demek ki neymişşş,, Tarıktan dayak yememek için yaşadığı yere girmek lazımmış (kürkçü tükkanına:)):)

istermisiniz naz şaşırdığından,ummadığı bişey duyduğundan bizim beklediğimiz şeylerden değilde durup dururken bayılsın...
nazz hastaa..çok hasta..ımm beyninde ur varmış meselaa...
ayy nerden geldi aklıma yaa:img-blush

Feyza, Aşk Oyununda cidden baya etkilendin mi yoksa :icon_whis :)
Buradan o sonucu cıkarıyorum:) Neden acaba:)

NOT!:ebru abla yine döktürmüşsün, ellerine sağlık.

pas.si.on79
29-05-07, 19:22

http://www.sentüp.com/watch?v=NW9p1ql5ZPk

http://r a p i dsh a re.com/files/34077103/yy45_frag_uzun_frk.avi

teşekkürler..

Nazın çello omzunda TArıka sesleniyor.Tarık da dönüp bakıyor,sonra devam ediyor ya.. Sonrasındaki Nazın hali çok hoş,şirin.. Serdarın dediği gibi şirine.. :)

Bir de Belgin Hanım ın düşünmesine daha önce Tarıkı düşündüğündendir demiştim ama o bayanı görünce ondan da olabilir diyorum. Zaten başka neden kalmıyor:)

frk
29-05-07, 19:41
Hata giderildi. Linkler değişti..

cerenimo
29-05-07, 19:46
Uçuk ihtimal: Naz, birden uyanır ve yanındaki Tarık'ı görür. tam birşeyler söylemek için Tarık'a yaklaşmıştır ki havada olduğunu fark eder. Evet, evet anlatılanlar doğrudur o da Özkul ailesinin diğer bireyleri gibi ömründe yalnızca bir kereye mahsus olmak üzere süper güçlere sahip olmuştur. O sırada Tarık gözlerini açar, Naz parmağıyla sus işareti yapar ve hayretlere gark olmuş Tarık'ı kucağına alır. Birlikte İstanbul semalarına yükselirler ( kucakta tuhaf oldu, elini tutmuş olsun), güzel bir turun ardından bununla da yetinmeyip atmosferin dışına çıkarlar ( Naz'ı anladık da Tarık nasıl nefes alıyo atmosferin dışında?), aydaki bir kratere oturup, dünyayı seyre dalarlar. Neyse ki Netice Hala tarafından daha önce , güneş doğarken güçlerini kaybedeceği konusunda uyarılmış olan Naz , Tarık'ı müştemilattaki yatağına bırakır ( gitmeden önce de süper güçleri yardımıyla bu anı Tarık'ın hafızasından siler tabİi ki), bitkin düşmüştür, gidip uyur. Sabahsa hiçbirşey hatırlamaz...
bu durumda:

a)” Senaristler kafayı yedi, inşallah bu bir kereye mahsustur” diyen yönetmen, o sahneleri es geçti:icon_whis
b) dizinin mütevazi bütçesi ayda çekim yapmak için yeterli olmadığından şimdilik rafa kaldırıldı
C)????

Daha uçuk ihtimal:
Rasida iç ses: YUHH , artık bunun daha uçuğu mu kalmış?
Rasida : Önce dinle, sonra karar ver

ne diyorduk daha uçuk ihtimal: Naz'ın uyuduğunu sanan Tarık, aşkını bütün çıplaklığıyla itiraf eder, o sırada Naz gözlerini açar ve ( Cansu, Miray sizin burada gözlerinizi kapamanız gerekiyo) anladınız siz onu.... ( masum bir öpücük canım) sonra mı? Daha da uçuğu yani: birlikte balkona çıkarlar;Tarık, Naz’ın gözlerinin içine bakarken İsterdim’i söyler vs.vs vs.
Ahali dış ses: YUHHH
…..
Rasida iç ses: Ne düşünüyorum biliyor musun?
Rasida : Bakırköyden niye çıktık dışında mı? Evet , ama sen yine de söyle, ahali de duysun
Rasida iç ses: Kim bilir belki, Tarık’ın ailesinde hayatında bir güne mahsus da olsa aşagıdaki süper güçlere sahip olanlar vardır:
a)Duygularını itiraf edebilme yeteneği
b)Bir gün boyunca yalan söyleyememe
c)Aldığı gülü, Naz’ a verme
d)Naz’a sürpriz doğum günü partisi verme
e)???***
Peki ya Naz’ın süper güçleri:
Çokkk uzun yazmışım ya, onu da siz bulun gari

A?????

Not: geçmiş olsun Gamze, yeni gördüm yazını kusura bakma

:img-hyste
Ellerine sağlık valla.
Uçuk ihtimal baya uçuk, daha uçuk ihtimal çok daha uçuk...Uçuk ihtimal olabilir ama daha uçuk ihtimalin olması karıncanın fili yutması gibi bir şey olur heralde:)
İçssine tamamen katılıyorum, benden iletiver kendisine katıldığımı:)
NOT!: :icon_whis Ne diyorum ben yaw, yok artık Karıncaymış, filmişş... Heralde terş köşe olmaya niyetim var Bodrum gidişi, Bodrum gidişi:)

şimdi bi soru daha çıkarıp kafa karıştırmak yeni bir konuyla gündem değiştirmek istemem ama aklıma takıldı nazla tarık evlenirlerse filiz nasın nesi olucak..

hem kocasının kardeşi,
hemde kardeşinin sevgilisi(ki ilerde karısıda olabilir)

şimdi kocasının kardeşi olursa görümce oluyo du dimi
kardeşinin karısı olunca yengemi oluyor...

bu kız şimdi filize yengemi diycek,görümcemi diycek
naz da aynı durumdaa...o ne diycek..ay kafam karıştı burda kolay gözüküyor ama bi düşünün çok karışıkkk:img-hyste

Köprüyü mü izledin?? :)
Yoksa YYnin eski bölümlerinden, hani şu Nazın her buluttan nem kaptığı bölümlerden birini mi?? (Şimdi hiç değil öyle canım, biliyorsunuz işte:))
NOT!: Ama haklısın yaa, neyi olacak ki o zaman :icon_whis :)

ebru.karaca
29-05-07, 19:56
Yarın büroda toplantı var. Ne zaman biter, Allah bilir..
Önce üzüldüm. Bula bula ÇARŞAMBA gününü mü buldular diye..
Ama
Sonra aklıma geldi, sevindim.
Dizimiz artık 22:00'de. :)
Ben bu saati seviyorum yavvv... :)

Herkes için özellikleCansucuğum,Ebrucuğum,Miraycığım.,Kendim için değil yani:)

:img-hyste :img-hyste VAR OL CANIM! :happy0064

azizoz
29-05-07, 19:57
benim bilgisayarım sentüpe girmiyor.her seferinde sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkıyor.of.

ebru.karaca
29-05-07, 20:00

http://www.sentüp.com/watch?v=NW9p1ql5ZPk

http://r a p i dsh a re.com/files/34077103/yy45_frag_uzun_frk.avi

Evet, izleyemeyenler var. :img-yes:
Sağol..

benim bilgisayarım sentüpe girmiyor.her seferinde sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkıyor.of.

Hani olmaz ya,
SENTÜP kısmına YOUTUBE yazmayı unutmuyorsun. Değil mi?

saYYgıner
29-05-07, 20:08
azizcigim sen=you tüp=tube :) hadi kolay gelsin

azizoz
29-05-07, 20:22
işin içinde espri olduğunu bilmiyordum.ne zamandan beri arıyorum böyle bir site var mı diye?bulamıyorum.öğrendiğim iyi oldu.:img-hyste :img-hyste

cerenimo
29-05-07, 20:45
TARIK: Forumdan bazıları, Tarık'ın şu aynadaki karakterlerle konuşmasına acayip bozuluyormuş.
NAZ: Hıı, duydum. Hatta Hande, dizinin en aklı başında karakteri Tarık'dı gibi laflar etmiş.
TARIK: Aa! Hande mi demiş?
NAZ: Ne bileyim, o söyledi diye hatırlıyorum. Birileri demiş işte.
TARIK: Başka birileri de desteklemiştir Allah bilir..
NAZ: E öyle tabi. Sen de durduk yere, bunca bölümden sonra, kendi kendine saçma sapan konuşmasaydın!
TARIK: Aman Naz! Sanki sen de nedenini bilmiyormuşsun gibi!
NAZ: :) Bana ne! Sen onu forumdakilere anlat!
TARIK: Yaa, ne demezsin! Gideyim istersen; "Şey arkadaşlar, bütün bunlar numara. Hani ben Naz'a Tarık Tekelioğlu olduğumu söyleyeceğim ya, Naz'ın bana inanmaması için bir kılıf uydurduk." diyeyim istersen!
NAZ: Hah ha.. Dee..
TARIK: Ya, sonra Haluk beni vursun, dışarıya senaryoyu sızdırdın diye. Zaten tüm oyuncular, senaryoyu bilmiyoruz deyip duruyor. Artık forumdakiler bunu yemiyor. Sadece saygılarından susuyorlar.
NAZ: Onlar zaten anladı bile. Sen ister söyle, ister söyleme..
TARIK: Neyi?
NAZ: Neyi olacak? Delilik numarasını, Tekelioğlu'na bağlayacağımızı!
TARIK: Aman! Sen mi söyledin?
NAZ: Olur mu hiç Tarık? Ben niye söyleyeyim? Hem söylememe gerek var mı? Bu forum ahalisi cin gibi maşallah! Onlardan bir şey kaçar mı?
TARIK: Kendileri anladılar diyosun!
NAZ: Anladılar tabi. Senaryolar bile yazdılar. İşleri güçleri yok, bunlarla uğraşıyorlar..
TARIK: Evet ya, bazen öyle şeyler yazıyorlar ki. İçimden, Haluk'un yazdıkları yerine şunlarınkini oynasak diyorum..
NAZ: :img-in_lo Hmmm.. Ben de..
TARIK: Yaaa, öyle mi? Mesela hangisi?
NAZ: Ya Tarık! Bir öpüşme sahneleri yazdı bunlar, görmelisin! Bir sürü de gül verme sahnesi.. Ah ah!
TARIK: Diyosuuun!
NAZ: Sen demiyo musun?
TARIK: Ne demiyo muyum?
NAZ: Sen ne diyosun?
TARIK: Neye, ne diyorum?
NAZ: Kafamı bozma Tarık! Sen hangi senaryodan bahsetmiştin ki, bana öyle pişkin pişkin sırıtıyosun?
TARIK: Hangi senaryolar olacak? İSTERDİM'i söylediğim senaryolar. Forum ahalisi bir ara da ona taktı ya..
NAZ: Bu mu yani?
TARIK: Evet.
NAZ: Bu kadar yani? Başka senaryoya için gitmedi yani?
TARIK: Öyle deme Naz! Bu Ebru, bir türlü imzasını değiştiremedi, ben şarkıyı söyleyemedim diye. Zaten haziran ayında 4 konserim var Ankara'da. Bu kız oraya da kesin gelecek. Burnumdan getirir alimallah!
NAZ: Bu yani?
TARIK: E eveeett! Başka ne olabilirdi ki?
NAZ: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Bittin sen Tarık! Görürsün sen! Bundan sonra Haluk yazsa da öpüşmeyeceğim seninle! Betül yazsa da hiç bir gülünü almayacağım! Onlar gülü verdirecek ben kafana atacağım! Onlar öp diyecek, ben ...
TARIK: ...?
NAZ: Ben...:img-in_lo
TARIK: Sen? .. :)
NAZ: Ben.... ben.... ben men yok işte! Bitti gitti!
TARIK: Ya ne oldu ki şimdi Naz?
FORUM AHALİSİ: E yuh Tarık!
ASU: Tutmayın beni! Atlayacağım şunun üzerine! Deli etme bizi Tarıııııkkk!!!
NAZ: İÇSES: (Oh! Bag-Mag kalmadı. Şimdi görürsün sen Tarık! Sanki ben kendim istediğimden mi? Forum ahalisi mutlu olsun diye.. :img-blush )
TARIK: İÇSES: Ya bunlar ahalicek peşime düştü! Kaç kişiler bunlar yaa? Dün daha az görünüyorlardı gözüme? Şu ikinci grup da mı katıldı bunlara ne? Koş Tarık koş! )

to be continued
or
the end

I don't have any idea

Gerisi, yetenekli arkadaşlarımızın hayal gücüne kalmış. :)

Ebru abla harikasın yaw:) Özellikle sonuna bittim desem yeridir:)
Evet arkadaslar sizi görelim:) Gerçi bunun sonu belli:)
Belki cevap replikler gelmiştir belki ama:)

pas.si.on79
29-05-07, 20:47
Yarın büroda toplantı var. Ne zaman biter, Allah bilir..a
Önce üzüldüm. Bula bula ÇARŞAMBA gününü mü buldular diye..
Ama
Sonra aklıma geldi, sevindim.
Dizimiz artık 22:00'de. :)
Ben bu saati seviyorum yavvv... :)

:img-hyste :img-hyste VAR OL CANIM! :happy0064

Evet çok iyi oldu..ben de eve geç girdim.Ama içim rahat..Önceden olsa ya dizi günü de böyle geç kalırsam diye...dertleniyordum.

Canım ne demek...Mutlaka.. Her zaman hatırlatırım.. Taa ki İSTERDİM gelene kadar.. Bu arada imzan değişmiş..Hakikaten İNSAAFFFFFFF ama biz İSTERDİM İ istemekten bıkmayacağız,Yeterki SENARİSTLERİMİZ İSTERDİM i istesinler..

cerenimo
29-05-07, 20:52
Naz:Nerde kaldın?

Tarık:Bir de nerde kaldın diye soruyorsun.Onca insan linç etmek için peşinden koşsaydı emin ol sen geriye bile dönemezdin.Yakalandığın yerde kalırdın.

Naz:Geri dönebildiğine göre seni yakalayamadılar herhalde.Bak bir de sana formdan düştün demiştim.Demek ki hala formundasın...

Tarık:Senin dediğin de laf mı şimdi.Yalancı Yarim Forum Ahalisi birini yakalamak isteyecekte,yakalayamayacak.Bu görülmüş şey mi?

Naz:Peki nasıl kurtuldun ellerinden?

Tarık:Nasıl olacak daha önce sana da dediğim gibi bütün güller sizeydi,bütün şarkılar,öpücükler sizin için di dedim.Bundan sonra dizinin etrafında güller ve öpücükler uçuşacak,siz hiç merak etmeyin dedim.Gerekirse senaryoya müdahale edeceğim diye de ekledim.Bu sözlerimden sonra hepsi eridi zaten.Hele Cansu gül dememle birlikte olduğu yere çakılıp kaldı.Yüzünde ki gülümsemenin manasını da bir türlü çözemedim...

Naz:Demek,onlara da bana yaptığın gibi yalan söyledin.Sen politikacı olmalıymışsın Tarık.Baksana konuşman da tıpkı onların konuşmalarına benzemiş...

Tarık:Nerden çıkardın seni kandırdığı mı?Sana söylediğim herşey gerçekti.Ben bu konuyu senaristlerimizle konuştum.O replikte Tarık'ın içten gelen duygularını yansıtmışlar.

Naz:Gerçekten mi?Yani bütün güllerin,bütün şarkıların,bütün öpücüklerin bana mıydı?

Tarık:Ne sandın sen.Tamam yalancıyız ama biz de kalp taşıyoruz herhalde.:img-in_lo

Naz:Bunu hissediyordum.Sana birşey söyleyeyim mi ;Aslında ben senin ne kadar büyük bir aşkla bana bağlı olduğunun ve bunu ifade etmek için ne kadar kıvrandığının farkındayım .Ama senaryoya bağlı kalma şartının gözü kör olsun.Bir türlü farketmeme ve duygularımdan emin olamama izin vermiyorlar.:not_i:

Tarık:Sen hiç merak etme bu Bodrum bölümleri bizim için herşeyin başlangıcı olacak.Tüm engellemelere karşı filizlenen aşkımız,burada tüm haşmetiyle çiçek açacak

Naz:Tabi bununla birlikte forumumuz eski mesut günlerini geri dönecek.:happy0064

Tarık(içses):Eğer bunlar olmazsa benim bu diyarlardan gitmem lazım zaten.Yoksa bu forum o kadar vaatten sonra beni...:img-help:Düşünmek bile istemiyorum.Tarık Tekelioğlu ve Alfonso'dan sonra aynada bir de tanımadığım daha doğrusu tanıyamadığım birisiyle konuşmak istemiyorum.Çünkü beni tanınmıyacak hala getirir bunlar... Tarık:Sen de kimsin? Aynada ki Tarık::img-black İnsan kendini tanımaz mı? :img-grin2

Sevgili Tezay nice mutlu yıllara...:happy0064

:good: :good:
İşte budur:)
Dediğim olmuş, cevap senaryo yazılmış... Harika da olmuşş...:)
Ellerine sağlık.
NOT!: Ben anca bu gun girebildiğim için kutlayamadım: Tezay, nice mutlu ve bol yalancı yarimli, aşklı, romantizmli yıllara.(YYde yani:))

ebru.karaca
29-05-07, 20:54
işin içinde espri olduğunu bilmiyordum.ne zamandan beri arıyorum böyle bir site var mı diye?bulamıyorum.öğrendiğim iyi oldu.:img-hyste :img-hyste

Hah ha:img-hyste
Harikasın ya.. :)

Ebru abla harikasın yaw:) Özellikle sonuna bittim desem yeridir:)
Evet arkadaslar sizi görelim:) Gerçi bunun sonu belli:)
Belki cevap replikler gelmiştir belki ama:)

Sağol canım..
Evet, cevaplar geldi.. :)
Okursun nasılsa birazdan.

Gamzeciğim;
:) Öptüm seni canımmm..

NOT: Arkadaşlar, platformdan düştüm.. Daha doğrusu netten. Ama kız kardeşim pc'yi istiyor. Ve de başımda bekliyor. O yüzden tekrar giremiyorum. Ama size de haber vereyim dedim.Öpüyorum hepinizi.

sinemim_g
29-05-07, 21:50
Mükemmel bir saptama:) Helal, oradan nasıl bu olayı çıkardın pess Ama süper olmuş saptama:)
Demek ki neymişşş,, Tarıktan dayak yememek için yaşadığı yere girmek lazımmış (kürkçü tükkanına

Feyza, Aşk Oyununda cidden baya etkilendin mi yoksa
Buradan o sonucu cıkarıyorum Neden acaba

NOT!:ebru abla yine döktürmüşsün, ellerine sağlık.
:img-hyste :img-hyste aşk oyununda öle mi oldu?
hiç bilmiyorum ki,baştan izledim sonra sıkıldım,bıraktım...
ben ciiddi demiyorum yaaa bunların aklı başına gelmiycek diyorum bişey olsun onları korkutacak die:img-yes:

bu arada bugün bi arkadaşa yalancı yarim yayından kaldırılmış diye kandırdık, saymadığı kalmadı stara...affet benii starr(hak ettin ama neyse)
işte arkadaş sazan gibi atlatı o da benim gibi yy hastasıda...şaka sadece saati değişti dedim gün boyu ben kaçıcak yer aradım o beni aradı:img-hyste

rasida
29-05-07, 23:11
yy ahalisi Bodrum'da Part X

yy ahalisinden kurtuluş olmadığını fark eden çekim ekibi ve senaristler artık itiraf vaktinin geldiğine karar verirler; ahaliden uzak olmak içinde kapalı mekanları seçerler; Naz Ve Tarık 1906 numaralı odada başbaşadırlar ve motor!

Naz: Ciddi miydin?
Tarık : Hangi konuda?
Nz: Hani bugün sahilde söylediklerinde
Tarık: Evet
Naz: İyi de neden? neden hala bana katlanıyorsun?
Tarık: Çünkü; Naz sen benim için
Naz: EVET, BEN :img-in_lo
Tarık: Ben.... seni....s ..e..v...

Rasida: hadi Tarık , söyle artık!
çatttttt!!!
Burçin: eyvah , bu da kırıldı. koli nerdeydi?
Cansu: bu kaçıncı ya, dikkat biraz

oda no 1906

Tarık: Neydi o ses?
Naz: Boş ver şimdi sesi, sen bişey diyodun....
Tarık: Yan odadakilere birşeyler oldu galiba, gidip baksak mı acaba?
Naz: Boş ver dedim ya
Tarık: Ne demek boş ver; gidip bakmak lazım…
der ve odadan çıkar

oda no 1907

kapı:tık tık!
Rasida: Eyvah !!! Ne yapcaz şimdi... neyse , sakin olalım normal davran Deniz.normal

Rasida: buyrun!
Naz: aaa, bunlar yy ahalisi değil mi?
Rasida: :img-blush
Tarık: bir ses duyduk da, iyi misiniz?
Burçin: Yok bişey, sürahiyi duvara yaslamaktan kolum uyuştu da?
Tarık : Ne sürahisi
Rasida( iç ses): bir de yy izleyicisi olcaz, kıvıramadık bir yalanı
rasida: hava çok sıcak ya, limonata istemiştik.. düştü , işte.. düştü
Cansu : İyiyiz, iyiyiz yok bişi
rasida iç ses: inanmıyorum ya, o kadar itiraf itiraf dedik, adam tam söyleyecek,sürahi düştü.. umarım burayı çekmemişlerdir, yoksa forumdan cesedimiz çıkar
Cansu iç ses: eee, hadi o zaman birşeyler yapalım da, devam etsinler

ahali 1 den ahali 2'ye, 1'den 2'ye.. mavi alarm
ahali 2'den ahali 1'e: anlaşıldı tamam

Whiteangel: Ne oldu Asu, yüzün sapsarı kesildi?
Asu: Mavi alarm, çabuk, çabuk acil toplantı yapmamız lazım
Miray: Tamam Asu Abla, gerekli birimlere haber verdim. 15 dak sonra çatıda..

15 dakika sonra çatıda:

Asu: hadi çıkartın bakalım baklayı, ne oldu, ne yaptınız?
Whiteangel: Korkutma kızları Asu, hadi siz de korkmayın söyleyin bakiim!
Cansu; Şey, biz nöbetteydik işte...
Asu: eeeee!!
Burçin: Sakin olcaksınız ama tamam mı?
Whiteangel: Yeter ama canım, adam öldürmediniz ya, söyleyin artık... Aman ALLAH'IM yoksa senaristlere bişey mi yaptınız? Rasida?
Rasida: Yok abla, senaristler iyi de...
Serdar: Hadi artıkk ya sizin itiraf bizimkilerin itirafı geçti yani
Burçin; Hah, işte biz de onu dicektik.. Biz itirafı öldürdük:img-help:
Gamze: Nasıl yani?
Cansu odada yaşananları özetler. ve sonrasını da......

flashback (toplantı öncesinde yaşanan 15 dakika);

Sengül Halat Atak: Yeter ama canım, bu kadarı da fazla , valla bizden günah gitti. Ben itiraf sahnesini çekmeye niyetlendim mi niyetlendim, denedim mi denedim.ı. İtiraf mitiraf yok size işte o kadar, getirin bana bakiim orjinal senaryoyu..
Asistan: Hangisini?
Ş. H.A: hani şu itirafın 2369. bölümde yapıldığı var ya onu, şu çalan şarkıyı da (tahmin edin ne) kesin çabuk, isterdim, isterdim... ben de çekim yapmak istiyom ama....
Asistan: peki ya dışarda bekleyen bir kamyon gül n'olcak? hani Tarık Nazın geçtiği yollara dökcekti?
Cansu; .......(Songül'ün bayılma ikonu olsa koycaktım ama, hayal edin artık)
Miray: Cansu, kendine gel!!! Deniz Abla, Cansu:img-help:
Rasida: Tamam; sakin ol tansiyonu düştü düzelir birazdan.. (cansu'yu ayılttık merak etmeyin, zor oldu ama...)

sonrası malum işte ; ne diyelim adaletin karşısında boynumuz kıldan ince;
Asu: Ebru, ne diyosun bu işe, ne ceza verelim bunlara?
Ebru: iyi niyetli olduklarını ve diğer hafifletici sebepleri de göz önünde bulundurursak, yüce yy mahkemesinden sanıkların..... OFF, Ne uzatıyoruz yahu, asalım gitsin!!!:good:

sevgli oda arkaaşlarım 3 deyince vınnnnn!!:img-help:

handeozbek
29-05-07, 23:31
Miray arkadaşımızın dikkatini çeken bir şey var arkadaşlar. Kendisinin klavyesinde sorun olduğu için benim iletmemi istedi. Uzun fragmanda Belgin'in oturduğu sahilin göl evinin orası olduğunu düşünüyor. Sizce de öyle mi? Fikirlerinizi bekliyoruz.:img-wink:

erdalss
29-05-07, 23:57
bidaha izledimde bencede olabılır...sen ole deyınce benımde ıcımde ole bı hıss uyandır dı yaww.

capcup
30-05-07, 00:00
:img-help: arkadaşlar yalancı yarim resmi sitesi bende açılmıyo acaba sizlerde açılıyomu bi bakarmısınız yoksa benim pc demi bi problem var:img-help: :img-help: :img-help:

tarik_naz
30-05-07, 00:15
sonrası malum işte ; ne diyelim adaletin karşısında boynumuz kıldan ince;
Asu: Ebru, ne diyosun bu işe, ne ceza verelim bunlara?
Ebru: iyi niyetli olduklarını ve diğer hafifletici sebepleri de göz önünde bulundurursak, yüce yy mahkemesinden sanıkların..... OFF, Ne uzatıyoruz yahu, asalım gitsin!!!:good:

sevgli oda arkaaşlarım 3 deyince vınnnnn!!:img-help:

Mahkeme Kararı: Sanıkların iyi halleri göz önünde bulundurularak idam cezaları 10 yıla düşürülmüştür.

Aradan seneler seneler geçer...

9.yıl 360.gün

Cansu: Kanadımı kırdılar uçamadım anne savaşa soktular kosturdum.
Kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum.

Burçin: Allah belanı versin. Allah seni kahretsin. 10 yıldır aynı şarkı yarrr.
Hayatımı sen mahvettin. Acımadın neler çektik. Kader seni de kör etsinn.

Deniz: of yaa off. şu hapis yıllarımda yaptığım yemekleri kitap haline getirseydim Emine Beder'in kitaplarından kat kat fazlasını satardım. Mapus Çorbası, Volta Tatlısı, Koğuş Dibi, Gardiyan Göbeği ohooo daha neler neler.

Gardiyan: (kulaklarını tıkayarak) Deniz, Burçin ve Cansu ziyaretçileriniz var. Biri şunları sustursunnnn.

Deniz: Burçin, Cansu ziyaretçimiz varmış, kalkın hadi.

Üçü birden heyecanla ziyaretçi odasına giderler. Ziyarete gelenler

Tarık - Naz ve ...

Burçin: ayyyyy yerim ben seni, yerimmm. Ne tatlı şeysin senn.
Naz: Dün 8 yaşına bastı. Hulusican "Merhaba de bakayım ablalara"
Hulusican: Mer-ha-ba

Cansu: ay ne şeker, kocaman olmuş yaa.
Deniz: Hoşgeldiniz

Tarık: Hoşbulduk. ee ne yapıyosunuz bakalım. 4-5 gün sonra çıkıyomuşsunuz.

Deniz: Allah'a Şükür kurtulduk.

Burçin ve Cansu çoktann Hulusican'la muhabbete başlamışlardır. Tarık ve Naz umurlarında değildir. Çünkü...

Tarık: Bizim yüzümüzden, 10 yıl burda kalmak zorunda kaldınız. Bu yüzden Naz ve ben çok üzüldük. İnanın sizi burdan çıkarmanın bi çok yolunu aradık ama "Ebru" Nuh dedi peygamber demedi.
Deniz: Neyse artık geçmişe mazi. O konulara girmeye luzüm yok.

Naz: Ama size bir sürprizimiz varrrr.

Burçin kucağına hulusican'ı alır, Cansu da yanında sürprizi duyunca yanlarına giderler.

Deniz: ne sürprizi?

Naz Tarık'a döner veee...

Naz: Seni seviyorum Tarık.
Tarık: Ben de seni seviyorum Naz..

Burçin hızla Hulusican'ı yere indirir.

Burçin: Tutmayınnn beniiii, tutmayınn, demek "seni seviyorumm" haa

Tarık ve Naz, ortamın gerildiğini anlar ve Hulusican'ı kaptığı gibi kaçarlar.

Burçin: (ağlayarak) Biz o söz yüzünden 10 yıldır burdayız yaaaa. Bu bize yapılır mı?...

hüseyingazi
30-05-07, 00:49
Sonunda yarın dizi günümüz.Bu hafta geçmeyecekmiş gibi geldi.Neyseki sonunda dizimize kavuşacağız.Ben hem diziye hemde buraya yazmaya kavuştuğumu düşünürsem çifte kavuşma yaşayacağım.Yazmadan duramadığım forum sayfama bazı sebeplerden dolayı yazma isteğimi kaybetmiştim.Belki bazılarınız banane senin yazma isteğinden diyebilir ama bunu açıklamak istiyorum.Yazma isteğim burda gördüğüm bir mesajdaki cümleler yüzünden bir anda kayboldu.Cümleler beni o kadar kırdıki asla buraya yazmadan duramam dediğim forum sayfama yazmaya elim gitmez oldu.Eski günlerdeki gibi sadece yazılanları okumakla yetindim(bazılarınız banane senin yazman veya okumandan diyebilir ama ben çok sevdiğim bir yerde sevdiğim insanlara derdimi anlatıp rahatlamak istiyorum)Kırıldım çünkü haksız bir eleştiriye maruz kaldığımızı düşünüyorum.Bir arkadaşımız(önemli olan kimin yazdığı değil ne yazdığı ve hangi kelimelerle yazdığı o yüzden mesajı alıntı yapmadım)bu sayfada yazılan daha doğrusu geceleri yazılardan rahatsız olmuş ve geceleri burdaki yazıların çok fazla sohbete döndüğünü yazmış.Mesajının sonunada bir uyarı eklemiş unutmayalımki burası bir sohbet odası değildir...ona göre davranmalıyız.Mesajı ilk okuduğumda yanlış anlamamak için kaç kere okudum bilmiyorum ama her okuyuşumda hissettiğim duygu aynıydı hiç değişmedi.Bu konuyu neden aynı gün açıklamadın derseniz aynı gün açıklamaya kalkarsam o anki kalp kırıklığıyla acaba yazdıklarımla bende birilerinin kalbini kırarmıyım diye düşündüğümden bunca gün bekledim.Sonrada düşündüm acaba arkadaşım gece yazılanları yanlış mı anladı diye ve gece yazdıklarımızı tek tek inceledim.Acaba arkadaşım sohbete dönen kısımla şunlarımı kastetti diye düşündüm:
1-Sohbete dönen kısım geceleri yazdığımız dizi oyuncularıyla alakalı yorumlar ve senaryolar mı?(Bunu sanmıyorum çünkü bu forum kurallarına gayet uygun herkesin yazdığı yazılar.)
2-sohbete dönen kısım benim ve gececi arkadaşlarımın yazdığı kendimizin ve dizi oyuncularının birlikte yer aldığı senaryolar mı?(Bunuda sanmıyorum çünkü böyle yazılmış yani içinde forum üyelerinin ve dizi karakterlerinin olduğu benimde zevkle okuduğum yüzlerce senaryo örneği var.O zaman bu da değil.)
3-Acaba sohbete dönen kısım içimde sadece forum üyelerinin olduğu senaryolar mı?(Bence buda değil yine böyle yazılmış ve benim okumaktan zevk aldığım devamını sabırsızlıkla beklediğim ve içinde sadece forum üyelerinin olduğu bir sürü senaryo var.Eee o zamam bu da değil.)
4-Geriye sadece bir tek şık kaldı oda gece başladığında birbirimizi forum sayfasına çağırmak için yazdığımız mesajlar,Hayalide olsa yalancı yarim için kurduğumuz YYTV yazıları,sayfamız boş kalmasın diye tuttuğumuz gece nöbetleri muhabbetleri nöbetten kaçanları veya geç gelenleri merak ettiğimizi belirten mesajlar,birbirimize arada laf atmamız ve sabah çıkarken birbirimize veda edip tüm foruma hoşgeldin dememizi mi kastediyor acaba?(Ben bununda olduğunu sanmıyorum çünkü bu tür yazışmalar az veya çok gündüz-akşam-gece olsun hep arada yazılıyor.Ve bencede bukadarının olmasında bir sakınca olmaması lazım.arkadaşım gece yazılan yazılar sohbete dönüyor dediğine göre bu yazdıklarımızı kastediyorsa bunlar sadece gece yazılmadığından bunu kastetmiş olamaz diye düşünüyorum.Ama şu var bunlar gece yazılınca sohbete giriyorsa bişey diyemem tabiki.Ama ben burda yapılan o kadarcık sohbetten uyarı alacağımızı ve de buranın sohbet odasına dönüşeceğini sanmıyorum.Ama illaki bunların hepsi sohbettir birdaha böyle yazmayın denirse o zaman forumda kimsenin bişey yazmaması gerekir.
Bu durumda bende bu arkadaşımın uyarısını kaynak göstererek herkesi bugüne kadar yazdıkları mesajları tekrar incelemeye davet ediyorum.Ben bunu önce kendim yapacağım bişey söylüyorsam önce kendimden başlamalıyım.Herkes kendi mesajlarını incelesin ve bugüne kadar dizi dışında tek bir satır yazmayan bir kişi(öyle birkaç kişi var)çıksın ve desinki ben nasıl tek bir satır yazmadıysam sizde yazmayın desin.
Son olarak bu mesajı kimseye cevap olarak yazmadım kimseden en ufak bir yorumda beklemiyorum,bilmeyerek kalp kırdıysamda özür dilerim amacım o değildi,forumda bu güne kadar yazılan hiçbir yazının(gece-gündüz ayırmıyorum)burayı sohbet odasına çevirdiğini veya modladan uyarı aldıracak şeyler içerdiğini düşünmüyorum(tek cümlelik mesajları istisna tutuyorum).DİZİMİDE ,FORUMUMUDA,FORUMDAKİLERİDE,BURAYA YAZILANLARI OKUMAYIDA VE BURAYA YAZMAYIDA ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM.:img-yes:

whiteangel
30-05-07, 01:19
Sonunda yarın dizi günümüz.Bu hafta geçmeyecekmiş gibi geldi.Neyseki sonunda dizimize kavuşacağız.Ben hem diziye hemde buraya yazmaya kavuştuğumu düşünürsem çifte kavuşma yaşayacağım.Yazmadan duramadığım forum sayfama bazı sebeplerden dolayı yazma isteğimi kaybetmiştim.Belki bazılarınız banane senin yazma isteğinden diyebilir ama bunu açıklamak istiyorum.Yazma isteğim burda gördüğüm bir mesajdaki cümleler yüzünden bir anda kayboldu.Cümleler beni o kadar kırdıki asla buraya yazmadan duramam dediğim forum sayfama yazmaya elim gitmez oldu.Eski günlerdeki gibi sadece yazılanları okumakla yetindim.
DİZİMİDE ,FORUMUMUDA,FORUMDAKİLERİDE,BURAYA YAZILANLARI OKUMAYIDA VE BURAYA YAZMAYIDA ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM.:img-yes:

Barış Akarsu resmi sitesideki görevlerimizin yoğunluğundan dolayı her gün buraya yazamasam da bu başlığı okumaktan çok büyük keyif alıyorum. Eminimki yy ailesinin tüm üyeleri de bu fikirdedir.Lütfen yazmaya devam edelim. Eğer bu başlık olmasaydı dizimiz olmadan bu 15 günü geçirmek çok zor olacaktı. Bu başlıkta genel olarak hepimiz forum kurallarına azami ölçüde dikkat ediyoruz. Arada sırada ufak tefek hatalar olsa da art niyetli ,forum kurallarını ihlal etmeye yönelik yazan yok aramızda. Zaten olduğunda da uyarımızı yapıp yönetim uyarısına maruz kalmamaya özen gösteriyoruz.11 aydır bu diziye bu başlığa emek veriyoruz. Lütfen paylaşımlarımıza devam edelim.Başka hiç bir diziye nasip olmayan bu sıcak aile ortamını yaşatalım.Bu başlığa emek veren herkesi çok seviyorum.
not:Deniz'cim tam senin o güzel senaryona teşekkür mesajı yazacakken Hüseyin'in mesajını okudum ve üzüldüm..

Serdar senin de alacağın olsun kardeşim..:icon_whis
Hulusican 8 yaşında ve sen onu Cansu ile Burçin'e götürdün haaa:( KAG bu durumu affetmeeeezzz:img-wink:

saYYgıner
30-05-07, 01:26
Sevgili hüseyingazi nam-ı diger patroncugum :) ne kadar okunaklı ve güzel bir yazı yazmışsın öyle??? İşte asıl şimdi bu yazıyı kimin yazdıgı önemli degil. Çünkü bu yazıyı kim yazarsa yazsın gerçekten şapka cıkarır ayakta alkışlarım... Kim olursa olsun gecenin bir vaktinde başlayıp eger şu forumda sabahlara kadar durabiliyorsa ve diger forumdan gelip buraya bakanların agızlarını acıkta bırakabilecek kadar güzel bir ortam yaratabiliyorsa ona helal olsun derim.. İster dizi hakkında en güzel yorumu veya eleştiriyi yazsın ister en kötü okunaksız bir şekilde garip garip şeylerden bahsetsin hiç bir önemi yok..

Çünkü dizifilm.com da veya başka bir site forumunda, bizler gibi böyle birbirini tanıyan, seven, baglı olan başka bir forum yok!!

Dizimizle alakalı veya degil bir şey yazmış o önemli degil. Önemli olan geçmeyen o saatlerde, birileriyle Y.Y. hakkında başlayıp devam eden güzel bir ortam kurmak.. Burası sohbet yeri olsa ne olur olmasa ne olur?? Kimse kusura bakmasın ama gece kim burada kalmışsa, kim başkalarına FORUM BÖYLE OLUR dedirtebilmişse, kendisine teşekkür edilecegi yerde o muameleyi yapmak hem bu forum ahalisinden hiç bir arkadaşımıza yakışmaz hem de karşındakini çok üzer ve yıpratır..

Sen, coqette, frk, erdalss, serdar, cansu, miray, burcin, rasida, sinemim_g, ebru abla, asu abla, songül, gamze, daha ismini bilmeyip veya unutup sayamadıgım ve bu forumu paylaşmak şerefine nail oldugum tüm sevgili forumdaşlarımızı gerçekten çok seviyor ve her zaman yanlarında oldugumu, dizimiz ile ilgili veya degil ne yazmışlarsa ilgiyle takip ettigimi belirtiyorum..

Elimden geldigi kadar dizimiz için yazdıklarımı okuyan olur, okumayan olur, katılan olur katılmayan olur, umursamayan da olur, o hiç önemli degil.. Önemli olan burada gerçekten saygı ve sevgiyi yaşayabilmektir..

Benimde kırgın oldugum bazı arkadaşlar olsa da onun hiç bir önemi olmadıgını söylemek istiyorum.. Onların canı sagolsun, yeter ki bu forumu güzelleştirecek komik, heyecanlı, üzgün, romantik veya huysuz yazılarına devam etsinler :) Onların hepsini ve hepinizi gerçekten seviyor ve kim olursa olsun adı hiç önemli degil, yazdıklarınızı okumaktan da büyük keyif alıyorum..
Herkese iyi geceler..Sevgi ve Saygılarımla...

Medea
30-05-07, 01:31
Güzel bir yazı saYYgıner:img-yes: Kırgınlıklar aşılabilecek küçük tepelerdir onları bizler dağ yaparız,eğer çözmek istemiyorsak sorunu ve kesip atmak istiyorsak.Farklılıklarla bu forum güzel,tıpkı her topluluğun olduğu gibi.Birbirimizi seviyorsak birşeyleri aşmak zor gelmemeli bizlere.Kendi beğenmediğimize kara çalar,sevdiklerimizin dışındakilere gereğinden fazla yüklenirsek ahenk denen o sihir bozulur.Bu forum bunu haketmeyecek kadar güzel.İki seneye yakındır bu sitedeyim ve bunun kadar özel forum az gördüm...değerini bilelim.Saygılar..sevgiler.

tarik_naz
30-05-07, 02:25
hüseyingazi, yorumunu okudum ve inan kendi adıma çok üzüldüm. amaaaa dizi 22'ye çekilmişken, hele bir de yaz gelmişken bize gececi kişiler lazım yahu. ne demek yazasım yok.

"bölüm yorumları" başlığı altında yapılan yorumların nerdeyse %25-30 ü bölüm yorumu aslında. yorumlarda her ne kadar tarık-naz falan geçse de konu hep sohbet amaçlı. o yüzden sizin yorumlarınız için yorum yapma hakkına sahip değilim.

benim genel olarak değinmek istediğim eğer bu forum mod'lar tarafından sürekli incelenen bi forum olsaydı -berna1 kulakların çınlasın- eminim çok yorum silinirdi. anasayfaya geçtiğimiz günden beri "zorla anasayfaya geçmenin vermiş olduğu ön yargı ile" mod'lar bize ilgi göstermedi. başı boş bıraktı demek uygun olur heralde. e böyle olunca da sohbet içerikli mesajların olmaması imkansız zaten. incelenen, modlar tarafından takip edilen bi forum örnek vermek istiyorum. "Doktorlar" -- bölüm yorumları kısmı şuan "dizi saatinde açılmak üzere" kapalı. nedeni ise sürekli msn dili ile konuşma ve sohbet.

bizim forumumuzu öpüp başımıza koymamız lazım. modlar da bizi takmıyo nasıl olsa. o zaman ver elini yorumlar. bırakıp gitmek yok...

frk
30-05-07, 02:31
Benimde söylemek istediklerime tercüman oldu huseyingazi. Fazla uzatmadan bende düşüncelerimi belirteyim. Gününün en az 10 saatini bilgisayar karşısında geçiren biri olarak forumda çok fazla çevrimiçiyim (robot değilim ama az kaldı). Gündüzleri pek fırsat bulamasamda gece konuşulan konularda elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum. Ancak geçmişte yazılan yazılar banada dokundu geceleri daha aktif biri olarak. Çok problem değil ama kafama takıldı benimde nihayetinde. Geçmişe döndüm yazılanlara baktım. Dizi ile alakası olmayan konuşmaların pek geçmediğini gördüm. Bunu yaparken normal saatlerde yazılan yazıları baz aldım. Aralarında fark yok bence. Evet burası sohbet odası değil ve burayı sohbet odasına çevirende yok. Tek cümlelik mesajlar yazmış olabiliriz doğru. Bu arada tek cümlelik mesajlar arasına başkasının yazısını alıntı yapıp altına "çok güzel olmuş", "eline sağlık" vs vs de giriyor ki bu sık karşılaştığımız ve yaptığımız bir durum. Tüm forum üyeleri eminimki bu konuda daha dikkatli, daha özenli davranmaya çalışıyorlardır. Nihayetinde burası dizimizin forumudur, dizi hakkında sohbet edeceğimiz yerdir zaman gözetmeden. Açılan konuların, konuşulan şeylerin tamamı yy ile ilgilidir zaten veya yy kaynaklıdır. Bu forumun bir üyesi olarak tüm forumdaki arkadaşlarımı kimin ne dediğini gözetmeden seviyorum ve önemsiyorum. Benimde amacım kimseyi kırmak, üzmek, rencide etmek, gerginlik oluşturmak falan değil. Kimseninde böyle bir niyette olacağını tahmin etmiyorum. Ama içimdekileri söylemeden bende geçemedim.

Bir üniversitenin forumunda adminlik yapıyorum ben. Açık sözlülükle söylemek gerekir burdaki ortam hiçbir yerde yok ve böylesine bir platformu hiçbir yerde kolay kolay kuramazsınız. Bunun kıymetini, değerini bilmek gerekir (bu cümle içimden esti bir an. ortamın sıcaklığından mazur görün)

Bir süre yine geceleri burdayım. Yine kopmalar, senaryolar, tahminler, yorumlar olacak. Yine elimden geldiğince katılmaya çalışıcam. Umarım bundan sonra bu tarz şeyler fazla olmaz. Aslında yazmak istediğim şeyler daha çoktu ama finallerime çalışmaya devam etmem gerek. İnşallah bundan sonrada bu tarz yazıları yazmamızı gerektirecek şeylerde yaşanmaz. Hepinize iyi geceler, kalanlara iyi nöbetler...

coqette
30-05-07, 02:37
Sevgili hüseyingazi,
İnanki şu birkaç gündür aynı kırgınlığı ben de yaşıyorum. Akşamleyin foruma giripte o yazıyı okuduğumdan beri içimden yazı yazmak, yorum yapmak gelmiyor. Tek cümlelik yorumlar ve yazım kurallarına tabiki uymaya özen gösteririm.Şimdiye kadar da özen göstermeye çalıştım (Zaten istesem bile maalesef tek cümlelik yorum yazamıyorum.:)) Ama özellikle gececilerin diziden alakasız sohbet yaptıklarının söylenmesi ve de "Burası bir sohbet odası değildir" yazısı beni çok üzdü. Ve de arkasından gelen "Sohbet etmek istiyorsanız özeli kullanın" yorumu... Ben de diziden alakasız bir sohbet yaptığımızı düşünmüyorum. Zaten bu foruma girmemizdeki amaç YY. Çok sevdiğimiz dizimiz hakkında yorumlar yapmak, fikirlerimizi paylaşmak ve de tabiki bunları yaparken de mümkün olduğunca eğlenmek... Şimdiye kadar hiç bir foruma giripte yazı yazmamıştım.Taaa ki burayı görüp, yy ailesini tanıyıp, yorumları ve de eğlenceli replikleri okuyuncaya kadar... Ve bir gün ben de katılmaya karar verdim. Hatta bazen kendime bile şaşırıyorum...Ben nasıl bu hale geldim diye:) Şimdiye kadar bir çok dizi izlemişimdir. Ama bir gün biri gelipte bana deseydi ki bak özetleri ve fragmanları kaçırmamak için sürekli takipte olacaksın, tanımadığın insanların yorumlarını okumak için derste bile foruma girmeye çalışacaksın, hatta kısa kısa replikler yazıp bir de bunları insanlarla paylaşacaksın; herhalde ona deli gözüyle bakmaya başlardım.(Tıpkı çevremdekilerin şu anda bana baktıkları gibi...:img-in_lo ) Ama en kötüsü ben bu delilik durumundan çok mutluyum:img-yes: . Kim ne derse desin ben buraya yazılan her yorumu okuyumayı ve de yorum yazmayı çok seviyorum ve de biliyorum ki beni anlayan insanlarla beraberim... İşte o yüzden bana tüm bunları yaptırmayı başaran bu dizinin ve de bu forumun yeri apayrı...Bu kadar insanın bir araya gelmesi tabiki kolay değil, bir çok farklı düşünce tabi ki olacak ve de gerektiği yerde birbirimizi uyaracağız.Bu forumda şimdiye kadar ne laflar söylendi, bir gün karşı düşüncede olanlar ertesi gün birbirini savundu...Bu forumun özellği de bu değil mi zaten? Tıpkı Tarık ve Naz gibi bunca yaşananlardan sonra beraber olması, hiç ayrılmaması...Son olarak bende tıpkı diger forumdaşlarım gibi dizimizi, forumumuzu ve tüm forum üyelerimizi cok seviyorum iyiki varsınız...

saYYgıner
30-05-07, 02:59
Bu akşam ne olduk böyle arkadaşlar, sanki hepimiz birinin fitili ateşlemesini bekliyormuşuz :)

Yazmış oldugumuz bu küçücük sitemcikler hemen hemen birbirini takip eder nitelikte ve aynı konuyla bagdaşmış, sonuç olarak ta neymiş?? Demekki bu forumda kimse kimseden üstün olamayıp herkes bir fabrika ürünü gibi aynı boydaymış, herkes eşit ve yine herkes kardeşmiş...

Bundan sonra bu yazılanları görüp te karşı çıkabilecek olan arkadaşlara diyorum ki:

Bu forumda kime ne söylerseniz söyleyin ama lütfen sevgi ve özellikle saygı çerçevesinden uzaklaşmayın...Çünkü kimse bu forumun kötülügü için bir şey yazmıyor...

Bir daha böylesi konular yüzünden hiçbir forum üyemizin birbirini kırmaması dileklerimle iyi geceler diliyorum....

hüseyingazi
30-05-07, 03:15
Bende kırgınlığımı anlayıp bana gerek özelden gerek burdan mesaj yazan arkadaşlara sağolun demek istiyorum.Bu yazıyı kimseden destek veya yorum beklediğim için yazmadım.Ama bunu yazmasaydım buraya tekrar yazmaya başlayabilirmiydim bilmiyorum.Sadece içimi dökmek istedim.Şimdi bu konuyu burda kapatıp yeni ve güzel şeylere geçmek istiyorum.Hazır içimi dökmüşken bide senaryo yazayım tam olsun.bu ilki devamı birazdan.

BODRUMDAN İSTANBULA

Yaklaşık bir hafta önce Bodrumdaki forum ahalisine katılmak için yola çıkan ekip ve bir tır dolusu adsız yalancı yarimsever hala bodruma varamamıştır.
HÜS:Daha ne kadar var kaç gündür yollardayız.
COQ:Anladığım kadarıyla az kaldı.
HÜS:Bir haftadır yollardayız hala varamadık bodruma.Frk sen bodrumun yerini biliyorsun değil mi?Yoksa yurt dışındada bir bodrum varda oraya mı gidiyoruz?
COQ:Yooook
HÜS:Ne yok
COQ:Yurtdışında bodrum yok.Olsa ben bilirdim.
FRK:Geç kalmamızın suçlusu benmiyim?
HÜS:Kim?
FRK:Unuttunmu yolda çevirme vardı.Bi çevirdiler kaç gün oyalandık orda .Yoksa şimdiye on kere gidip dönmüştük.
HÜS:Tamam tamam bişey demedik sen yola bak.
(1 saat sonra)
FRK:Hadi uyanın millet geldik.
HÜS:Sonunda
COQ:Uff çok yorulmuşum.
FRK:Sen mi ben mi?Hadi sayygıner kalk artık geldik.
SAY:Tamam otele gelince beni kaldırın.
HÜS:İnanmıyorum adam bir hafta boyunca tüm yolu uyuyarak geçirdi hala kalkmıyor.Kalk kalk zaten otele geldik .Git tırın kapısını açta adsız yalancı yarimcileri dışarı çıkart.
SAY:Ne geldik mi?Ne çabuk.Neyse siz bana öyle kötü kötü bakmayın tamam gidiyorum.
COQ:Bakın serdar bizi karşılamaya gelmiş.
FRK:İyide neden koşuyor?
HÜS:Sanki birazda telaşlı gibi.Durun şimdi anlarız.
SERDAR:Nerde kaldınız siz kaç gündür sizi bekliyoruz hem ceplerinizde kapalı.
HÜS:Uzun hikaye boşver.Şarj cihazlarımızıda almayı unutmuşuz.Yolun o kadar uzun süreceğini tahmin edemediğimizden yoldaki 3. gün şarjlarımız bitti.
FRK:Sen niye telaşlısın?
SERDAR:Çabuk toplanın istanbula geri dönüyorsunuz.
COQ:Daha yeni geldik.
HÜS:Bir sorun mu var?
SERDAR:Evet hemde çok büyük bir sorunumuz var.Siz yoldayken yeni bölümün özeti ve fragmanı geldi.
FRK:Kaydettiniz mi?
HÜS:Bizde izleyelim bari.
SERDAR:Bırakın şimdi kayıtı beni dinleyin.Tarık naza ben tarık tekelioğluyum diyor.
HÜS-frk-COQ:Neeeee
serdar:Bizde aynen böyle olduk.Ama şoku çabuk atlattık.Biz bu bölümü bodrum öncesi öylesine bir bölüm sanıyordk ve tüm ilgimizi bodruma yoğunlaştırdık.Bu bölümü es geçtik.Hemen bodrum yollarına düştük.Eğer tarık naza gerçekleri söylerse biz şoför Tarık patron Naz aşkını rüyamızda görürüz.Yine kavgalar yine soğukluklar...
HÜS:Buna izin vereneyiz.
COQ:Aşk başlamadan bu olursa bi daha bunları zor toparlarız.
FRK:Ne yapacağız?
SERDAR:Siz şimdi hepbirlikte geri dönüyorsunuz.Operasyonumuzun adı 'NAZI TARIĞIN BEN TARIK TEKELİOĞLUYUM İTİRAFINA İNANDIRMAMA' hepimize hayırlı olsun.Birkaç arkadaş bu konuda size yardım etmek için yola çıktılar bile.
HÜS:Operasyonun içeriğini ve görevlerimizi yazılı mı vereceksin?
SERDAR:O konuda sizi serbest bırakmaya karar verdik.Yani adı bizden içerik sizden yarı yarıya paylaştık yani.
FRK:Çok adil olmuş.
COQ:Operasyon yerleride çok adil.
HÜS:Evet onlar bodrum biz istanbul.Gözlerim yaşardı lütfen bir dahaki sefere bu kadar adil davranmayın .Biz bunları haketmiyoruz .
COQ:sayygıneride alalım hem tırın kapısını açmasın malum hep birlikte geldik hep birlikte döneceğiz.aaa o da geliyor işte.
FRK:Tırın kapısını sakın açma geri dönüyoruz.
SAY:Artık çok geç çoktan bodruma dağıldılar bile.
HÜS:Tamam o zaman toplanın sadece biz gidiyoruz.Yoldada operasyonun içeriğini düşünürüz.Saatlerimizi ayarlayalım vaktimiz kısıtlı.Yarın akşam 22.10 a kadar bu işi halletmemiz lazım.
COQ:Bas gaza frk kim tutar seni.
HÜS:Aman bu sefer çevirme olmayan yoldan git yoksa yine bir hafta yolda mahsur kalırız.Değil mi sayygıner?
SAY:-
frk:oooo uyumuş bile.

TO BE CONTİNUED

frk
30-05-07, 03:23
hüseyingazi bu güzelim havalarda yol çekiyoruz.:img-help: Niye bıraktık mis gibi bodrumuda İstanbula dönüyoruz? Ayrıca serdarın bahsettiği operasyonda çok adil olmuş. Adı var içi yok. Napıcaz biz şimdi İstanbulda Naz'ın Tarık'a inanmaması için? :img-pilot

Bu açık kalan noktalar aydınlatılsın lütfen. Muhabirlik ve tır şoförlüğü yapan ben, neler göreceğimizi çok merak ediyorum.. :img-hyste

hüseyingazi
30-05-07, 03:47
Sabah herzamanki gibi Tarık nazı okula bırakır ve eve gider.Naz tam okula doğru giderken bir kadın yolunu çevirir.

FALCI KADIN:Bana bir dakikanızı verir misiniz?
NAZ:Ayyy.Korkuttunuz beni.Siz kimsiniz?Ne istiyorsunuz benden?
FALCI:Benden korkmana gerek yok.Sadece bir dakikanızı alacağım.Bana elinizi verin sizin falınıza bakacağım.
NAZ:Ne münasebet canım.Ben fal felan baktırmak istemiyorum.Bırakın beni okula gideceğim.
FALCI:Siz yanımdan geçerken içime garip bir his doğdu.Sanki başınıza kötü birşey gelecekmiş gibi bir his.Lütfen izin verin ve beni dinleyin size yardım etmek istiyorum.
NAZ:Hayır dedim.Sen ne yapışkan şeysin öyle.Git dedikçe iyice yapışıyorsun.
FALCI:Tamam sen bilirsin ama kafandaki soruyu cevaplamana yardım edebilirim.O adamı bulabilirdin ama madem sen istemiyorsun bende giderim o zaman.
NAZ:Bi dakika hangi adamı?
FALCI:Günlerdir görmeye çalıştığın ama bir türlü ulaşamadığın bir adamı.Neyse madem istemiyorsun...
NAZ:Dur ya nereye gidiyorsun hani falıma bakacaktın?
FALCI:Okul?
NAZ:Boşver okulu al elimi anlat bakalım gördüklerini?Bak eğer beni kandırmaya çalışırsan kovarım seni.
FALCI:Kovarmısın?
NAZ:Pardon ağız alışkanlığı.Hadi anlat artık.
FALCI:Bir adam var ve sen bu adamı çok merak ediyorsun.Onu bulmak için çok çabalıyorsun.
NAZ:Geç bunları onu nasıl bulurum onu söyle sen.
FALCI:Bir dakika az sabret gördükçe söyleyeceğim şimdi lafımı kesme görüntü gidip geliyor zaten.
NAZ:Pardon.
FALCI:Şimdi sen bu adamı arayıp bulacağım derken aaaaaa
NAZ:Ne oldu?
FALCI:Eee burda biri daha var.Üstelik bu sen aramasanda hep yanında olan biri.
NAZ:Kim acaba?
FALCI:Hep yanında diyorum
NAZ:Halam?
falcı:Adam diyorum.
NAZ:Ümit kardeşim?
FALCI:Yok baban.
NAZ:Aaaa babam mı?
FALCI:Hayır tabiki.Hep berabersiniz diyorum,hergün gördüğün biri diyorum.
NAZ:Bak çıkaramadım şimdi.
Falcı:madem çıkaramadın daha dikkatli bakayım belki küçük bir ipucu görürüm.Bu kişi uzun saçlı,yakışıklı,sesi güzel,iyi araba kullanıyor,baş harfide T.
NAZ:Iııııı tarık mı?
FALCI:Tamam tamam o işte.
NAZ:İyide onun benim falımda üstelik başka bir tarığı araken ne işi var.
FALCI:Senin bu tarıkla aranda başka bişey var.Sende bazen bunun farkına varıyorsun ama hep inkar ediyorsun.
NAZ:Yok öyle bişey.
FALCI:Emin misin gözlerin öyle demiyor ama.
NAZ:Pardon siz fala elimden mi bakıyorsunuz gözümden mi?
FALCI:Pardon.İşte dediğim gibi sen bu çocuğa karşı boş değilsin.Ama hislerin karşılıklı merak etme.
NAZ:Oda beni seviyor mu?
FALCI:Tabi seviyor yoksa onca kovmana ,eziyetlere,şapkaya ,zile,kaprislere rağman seni neden bırakmasın.
NAZ:Sizinde maşallahınız var yani onca şeyi nasıl gördünüz.Bide bu haftaki altılıyı söyleyin tam olsun.
FALCI:Tamam konuyu dağıtmayalım vaktim az zaten.Şimdi ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz anlaştık mı?Ama senin bu diğer adama karşı ilgin onu çok yaralıyor.Adam kafayı yedi aynalarla konuşuyor.
NAZ:Yaaaa bunu bilmiyordum.
FALCI:İçten içe hep senin o adamla ilgili söylediklerini düşünüp üzülüyor.Hatta o adamın yerinde bile olmak istiyor.
NAZ:Ohh canıma değsin kıvransın biraz.
FALCI:Ama bu işin sonu hiç iyi değil
NAZ:Nasıl yani.
FALCI:Bu düşünceler onun içini yeyip bitiriyor.Bir gün dayanamayacak ve o adam benim deyip senin dikkatini çekmeye çalışacak.Ama en kötüsü en son olacak sen bu adamla ilgilenmeye devam edersen Tarıkla ayrılacaksınız.
NAZ:O beni bırakıp gitmezki.
FALCI:Bazen insanlar istemeselerde gitmek zorunda kalabilirler.Hemde sonsuza kadar.
NAZ:Nasıl sonsuza kadar yoksa Tarık?
FALCI:Unutma herşey senin elinde sen diğer adamı unutmazsan ve Tarığa kötü davranıp aşkını belli etmezsen bu çocuk önce diğerinin yerine geçmek isteyecek ve sonrada...
NAZ:Nasıl yani Tarık?Bu olamaz.
FALCI:Unutma herşey senin elinde ona davranışlarını değiştir ve diğerini unut.
der ve koşarak ordan uzaklaşır.
NAZ:Hayır bu olamaz...

TO BE CONTİNUED

saYYgıner
30-05-07, 03:57
:img-hyste :img-hyste harika gidiyorsun patron eline gönlüne saglık :img-yes: kimbilir o falcı kim cıkacak?? Sen şimdi kesin beni yapmıssındır falcı olarak :icon_whis :icon_whis
Ama sen dur bak ben seninde falına bakarım görürsün o zmn :img-hyste :img-hyste

Edit: Kaçış zamanım geldi geçiyor artık kimse tutamaz beni.. Repliklerin içinden cıktıktan sonra daha uyku yüzü göremedim :img-wink: hadi ii geceler.. Yarın erkenden bakcam devamı nasıl olmş diye hüseyingazi...

Bu paraya bu hizmet cok bile, ben yine topuk....... :img-hyste

coqette
30-05-07, 03:59
Patroncum Falcı kılığı iyi fikir:good: Zaten Naz da ne denirse her şeye inanmaya hazır durumda...Şekil A (yukardaki senaryo) da görüldüğü gibi:img-hyste Ama benim merak ettiğim falcı hangimiz çıkıcak? :img-help: :img-help:

frk
30-05-07, 04:04
Hayır bunca şeyden sonra ben çıkarsam şaşmam:img-hyste . Girmediğim kılık kalmadı ne de olsa. Gerçi aramızdan biride olmayabilir falcı belli mi olur.

Anladığım kadarıyla operasyonda başarı ile tamamlandı. :happy0064

saYYgıner kaçtın yine erkenden olmadı.

coqette
30-05-07, 04:11
Hayır bunca şeyden sonra ben çıkarsam şaşmam. Girmediğim kılık kalmadı ne de olsa. Gerçi aramızdan biride olmayabilir falcı belli mi olur.

Anladığım kadarıyla operasyonda başarı ile tamamlandı.

saYYgıner kaçtın yine erkenden olmadı.

Ya bizden biri değil de Tarık çıksa çok güzel olur var ya...Dizide de yapsalar böyle birşey.Tarık boş randevu vereceğine, falcı kılığında Naz'ı ikna etsin daha kolay... Saçlar tamam da, sakalı saklaması lazım:img-hyste

Ya da sonradan düşününce Sadri de olabilir. Hem tipi de müsait... Ama onunda pot kırma olasılığı yüksek...:img-help:

hüseyingazi
30-05-07, 04:13
Naz bütün gün falcının dediklerini düşünür.İşin içinden bir türlü çıkamaz.Bu sırada Tarık onu okula almaya gelir.

TARIK:Naz hanım.... Naz hanım....Naz hanım...
NAZ:Hııı
TARIK:Dalmışsınız ne düşünüyorsunuz öyle?
NAZ:Hiççç
TARIK:Buyrun gidelim o zaman.
Naz arabada falcının dediklerini düşünüp durur.
NAZ:(İçinden)Unutma herşey senin elinde diğerini unut ve Tarığa iyi davran yoksa...yoksa.... yoksa...(dışından)ooffff
TARIK:Ne oldu naz hanım çok düşüncelisiniz?
NAZ:Tarık sana bişey soracağım.Sen fala ve falcıya inanırmısın?
TARIK:Yoksa falcıyamı götürmemi isteyeceksiniz.Şimdiden söyleyeyim bildiğim iyi bir falcı yok.
NAZ:Saçmalama tarık sen soruma cevap ver?
TARIK:İnanmam tabiki.
NAZ:Dediklerini yapar mısın?
TARIK :İnanmadığım gibi yapmamda.
NAZ:İçinde doğru tutturdukları olsa bile mi?
TARIK:Adı üstünde doğru tutturdukları,yani atıyo hangisi tutarsa.
NAZ:Aslında haklısın.Sağol Tarık beni büyük bir dertten kurtardın nasıl rahatladım bir bilsen.
TARIK:Ne demek naz hanım bugünlerde en büyük zevkim bu oldu.Sizi rahatlatmak.Hatta işten arta kalan vakitlerimde bile bununla uğraşıyorum.

Akşam olur ve Tarık nazın bugünkü düşünceli halinin sebebinin yine TT olduğunu sanıp Naza TT adına mesaj atıp ertesi gün buluşmaya davet eder.Naz arabada Tarıktan aldığı cevaplarla falcının dediklerini boşverip teklifi kabul eder.Tarık bu duruma çok üzülür ve Naza gerçek kimliğini açıklamaya karar verir.Nazı dışarda gezmeye davet eder.Birlikte sahile giderler.

TARIK:Nedir sendeki bu TT ilgisi?
NAZ:Merak
TARIK:İnsan hiç görmediği ,tanımadığı birini niye bu kadar merak ederki?
NAZ:Dediğin gibi görmediği için tabiki.
TARIK:Bir kere görsen bitecek yani bütün bunlar.
NAZ:Belkide
TARIK:O zaman bana bak ve bitsin bu iş.
NAZ:Hangi iş?
TARIK:TT nu merak etme işi.Bana bak ve bitsin.
NAZ:Saçmalam tarık sen kimden bahsettiğimi biliyorsun.
tarık:Biliyorum ,tam karşında
NAZ:KİM?
tarık:Tarık tekelioğlu.

NAZ biranda şok olur.Unutmaya çalıştığı falcının sözleri bir bir aklına gelir.Falcının dediği olmuş şöfor Tarık TT nun yerine geçmek istemiştir.Sonra kadının diger dediği aklına gelir.'unutma herşey senin elinde diğerini unut yoksa tarıkla sonsuza kadar....'

Naz cümleyi tamalayamadan kendinden geçer.Tarık onu kucağına alır ve arabaya bindirir ve ordan uzaklaşırlar.

O sırada uzaktan onları izleyen bir grup vardır ve sessizce sevinç çığlıkları atarlar.
HÜS:Tamam arkadaşlar bu iş bu kadar .'NAZI TARIĞIN BEN TARIK TEKELİOĞLUYUM İTİRAFINA INANDIRMAMA' operasyonu burda sona ermiştir.Herkesi tek tek kutlarım.Azmettik çalıştık ve başardık.
COQ:Bişey değil patron görevimiz.Yanlız artık şu falcı kıyafetini çıkarabilir miyim?
FRK:Olmaz bir kerede bizim falımıza bak öyle.
HÜS:Dalga geçmeyin.Hem biz nazmıyız falcıya inanalım.
SAY:Artık serdarı arayıp haber verlim onlarda merakta kaldılar.
HÜS:Tamam arıyorum.Alo serdar....

Naz arabadayken ayılmış ve Tarığın onu doktora götürme teklifini reddederek doğruca eve gelip birine telefon etmeye başlar.

NAZ:Alo belgin hanım sizi gecenin bu saatinde rahatsız ettim ama inanın çok önemli bişey.Ölüm kalım meselesi.
BELGİN:N e oldu naz yoksa tarığa bişey mi oldu?
NAZ:Olmadı ama heran olabilir.Neden diye sormayın sizden bişey istiyeceğim?
BELGİN:Neymiş?
NAZ:Beni staj için Bodruma yollar mısınız hemde hemen.Lütfen neden diye sormayın benim acilen burdan gitmem lazım.
BELGİN:(Bu kesin tarıkla kavga etti ondan uzaklaşmak istiyor bu fırsatı iyi değerlendir belgin)Tamam nazcığım istediğin bodrum olsun sen o işi olmuş bil hatta bavullarını bile hazırla.
NAZ:Sağ olun belgin hanım iyi geceler.
NAZ:(Şimdi babamla konuşup tarığıda benle göndermeye ikna edersem oldu bu iş.Güle güle TT,hOŞGELDİN TARIKLA UZUN VE MUTLU BİR ÖMÜR) baba ,baba nerdesin?Seninle bişey konuşmam lazım.

THE END

NOT:Ben yarın akşam pardon artık bu akşam oldu çalışacağım için malesef yeni bölümü perşembe günü izleyeceğim.Geçen hafta evdeydim bölüm yoktu bu hafta şansıma bak.Ayrıca yarın gece çalıştığım için nöbetede kalamıyacağım ama yine fırsat bulursam beş dakika gelirim belki.Yeni bölüm hakkında bol bol yorum yazınki bende gece gelip okuyabilirsem izlemiş kadar olayım.

coqette
30-05-07, 04:30
Patroncum arada gizli görev gene bana kalmış:img-hyste Neyse durumu kurtaralım da her türlü kılığa gireriz napalım... O zaman Sayygıner'in dediğini yapıp senin de falına bakıyım. Immmmm....Nasıl desem bilmiyorum ki...Yaniiiii.....(Üzülme patroncum, nasılsa operasyonlar ortak olduğundan durumu kurtardın:img-wink: ) Patroncum sana 3 vakte kadar bir yol görünüyor. Hatta sen bu yoldan bir gidip gelmişsin...Ama o kısa sürmüş maalesef. Gözün aydın bu seferki uzun sürüyor. Yolun sonunda bir denize varıyorsun. Hatta bu deniz başharfi B olan bir şehirde...Aaaa o da ne? Uzun zamandır görmek isteyipte göremediğin şeyleri de göreceksin...Yoksa duyacaksın mı desem bilemiyorum:img-wink:

hüseyingazi
30-05-07, 04:40
Patroncum arada gizli görev gene bana kalmış:img-hyste Neyse durumu kurtaralım da her türlü kılığa gireriz napalım... O zaman Sayygıner'in dediğini yapıp senin de falına bakıyım. Immmmm....Nasıl desem bilmiyorum ki...Yaniiiii.....(Üzülme patroncum, nasılsa operasyonlar ortak olduğundan durumu kurtardın:img-wink: ) Patroncum sana 3 vakte kadar bir yol görünüyor. Hatta sen bu yoldan bir gidip gelmişsin...Ama o kısa sürmüş maalesef. Gözün aydın bu seferki uzun sürüyor. Yolun sonunda bir denize varıyorsun. Hatta bu deniz başharfi B olan bir şehirde...Aaaa o da ne? Uzun zamandır görmek isteyipte göremediğin şeyleri de göreceksin...Yoksa duyacaksın mı desem bilemiyorum:img-wink:

Ben fala inanmam ** eğer illaki fala bakacağım dersen bence Tarıkla Naz bodrumda ne yapar,aşk olurmu,başka kimler aşk yaşar,nasıl yaşar onlara bir bak .Bişey görürsen buraya yaz bizde senin yazdıklarını tüyo diye alıp yeni senaryolarla Tarık naz aşkını(tabi henüz böyle bir aşk başlamadı ** umudumuz bodrum) yazalım.Tüm forum senin attıklarınla pardon baktıklarınla umutlanalım.Unutma herşey yy için .Onun için her operasyonda her kılıkta oluruz .

NOT:Siz şimdilik valizlerinizi boşaltmayın heran bodruma diğerlerinin yanına gidebiliriz.Görev kutsaldır.YY için gerekirse çine bile gideriz.

frk
30-05-07, 04:50
Hah yani sonunda bu da oldu. Bizimkilerin işi fala kaldıysa yandık.

Eskiden olsa bu gidişle o da olur derdim ama yeni bölümlerden umutluyum. 45 güzel olacak, 46da ise kanımız kaynacak.

Benim zaten valizi boşaltmaya hiç niyetim yok. Aynen geri dönsek çok iyi olur. Zira millet orda biz burda olmuyor yani.... :)

coqette
30-05-07, 05:03
Hah yani sonunda bu da oldu. Bizimkilerin işi fala kaldıysa yandık.

Eskiden olsa bu gidişle o da olur derdim ama yeni bölümlerden umutluyum. 45 güzel olacak, 46da ise kanımız kaynacak.

Benim zaten valizi boşaltmaya hiç niyetim yok. Aynen geri dönsek çok iyi olur. Zira millet orda biz burda olmuyor yani.... :)

Tamam patron tamam. Ben zaten senin kahve sevmediğini de unuttum. Kahve sevmeyen ne kahve falını ne de başka falları sever zaten:img-hyste Demin de dediğim gibi bir işe yarayacaksa her kılığa gireriz napalım. Ama kılık değiştirmeler Serdar'ın adil dağılımları gibi olmasın lütfen:icon_whis Biz burda bir ekibiz...:icon_whis

Valizi benim de boşaltmaya hiç niyetim yok... Zaten ben de Naz gibiyimdir en az 4(abartmayalım benim için 2) valiz... Bu arada eminim Tarık'ın orada da bir sürü tanıdığı çıkar...Tarık bizim için şarkı söyler,onlar da tırla gelen bizlere bir kolaylık yaparlar artık... Ama bunlara Bodrum karakolu da eklenirse bilemem artık bize yararı olur mu?

hüseyingazi
30-05-07, 05:05
Arkadaşlar benden bu geceliik bu kadar.Yazmaya dönüşüm şerefine peş peşe senaryoları sıraladım artık dinlenme vakti.

Hem sizlerden hemde akşam yeni bölümü izleyip yorum yazacak sevgili forum arkadaşlarımdan 'diziyi bu akşam izleyemeyecekler için bir yorumda sen yap' kampanyasına davet ediyorum.Diziyi yorumlarken benim gibi bu akşam izleyemeyecekleride düşünüp önce halinize şükredin sonra mutlu olun ve sonrada açıklayıcı tarzda buraya bol bol yorum yazın.Yazın ki burayı okuyanlarda şimdilik izlemiş kadar olsun.

Bu bir hafta yy siz geçtide şu bir gün nasıl geçecek bilmiyorum.Bakalım yeni bölümde tarıkla naz arasında neler olacak ?Naz neden bayılacak?Tarık neden naza bakıp gidecek?Belgin neden o kayıkta üzgün üzgün oturuyor?

Neyse hepinize ve tüm forum halkına günaydın.Buraya yazmak çok çok güzel.Bir dahaki nöbette görüşürüz inşallah.:sad53:

coqette
30-05-07, 05:19
Arkadaşlar benden bu geceliik bu kadar.Yazmaya dönüşüm şerefine peş peşe senaryoları sıraladım artık dinlenme vakti.

Hem sizlerden hemde akşam yeni bölümü izleyip yorum yazacak sevgili forum arkadaşlarımdan 'diziyi bu akşam izleyemeyecekler için bir yorumda sen yap' kampanyasına davet ediyorum.Diziyi yorumlarken benim gibi bu akşam izleyemeyecekleride düşünüp önce halinize şükredin sonra mutlu olun ve sonrada açıklayıcı tarzda buraya bol bol yorum yazın.Yazın ki burayı okuyanlarda şimdilik izlemiş kadar olsun.

Bu bir hafta yy siz geçtide şu bir gün nasıl geçecek bilmiyorum.Bakalım yeni bölümde tarıkla naz arasında neler olacak ?Naz neden bayılacak?Tarık neden naza bakıp gidecek?Belgin neden o kayıkta üzgün üzgün oturuyor?

Neyse hepinize ve tüm forum halkına günaydın.Buraya yazmak çok çok güzel.Bir dahaki nöbette görüşürüz inşallah.:sad53:

Patroncum sana iyi geceler, hatta müsadenle banada iyi geceler:) Bu gece nöbeti kısa kesmek zorundayım maalesef...

Ben de diziyi geç izleyeceğimden kampanyana sonuna kadar destek veriyorum ve de forumdaşlarımıza sesleniyorum. Bizleri dizi boyunca yapacağınız yorumlardan ve de ezberleyeceğiniz repliklerden:icon_whis mahrum etmeyiniz:img-help:

Forum ahalisi dizimize kavuşacağımız bir güne

GÜNAYDINLAAAAR :happy0064 :happy0064

diyerek başlamak istiyorum.

Sizlere güzel bir yy bölümüyle mutlu, neşeli ve de heyecanlı bir gün diliyorum...bye bye bye

ufujk
30-05-07, 08:21
Tarık Naz’ı, Tarık Tekelioğlu sevdasından soğutmak için randevu verdiği yere gitmez. Fakat Naz, Tarık’ın beklediğinin tam tersine Tarık Tekelioğlu’na hiç kızmaz. Hulusi’nin bütün planları işliyordur. Naz, Tarık Tekelioğlu’nun bir iyilik meleği olduğuna inanmıştır. Hatta Tarık’dan zamanında Vahi’ye Hulusi’yle ilgili tüm bildiklerini anlattığını, bu sayede Hulusi’ye Vahi’yi sevdirdiğini hatırlatır. Şimdi de kendisine Tarık Tekelioğlu’yla ilgili tüm bildiklerini, Tarık Tekelioğlu’nun en büyük sırlarını anlatmasını ister. Bunun üzerine Tarık daha fazla dayanamaz ve Tarık Tekelioğlu’nun en büyük sırrını açıklayacağını söyler. Naz merakla Tarık’ın sırrı söylemesini beklerken Tarık, “Tarık Tekelioğlu benim” der.

30 Mayıs Çarşamba 22:10 45. Bölüm

jenn
30-05-07, 09:16
herkese günaydın arkadaşlar..bugün tam 15 gün oldu.ve şahsen bana bir asır gibi geldi:))çok özledik çok..nihayet bu gece dizimizin o aydınlık yüzlerine kavuşacağız..bu bölüm bodrum öncesi istanbulda çekilen son bölüm..gerçi 46 nın bir kısmıda istanbulda çekildi..bu bölüm hakkında iyidir, değildir yorumu yapmak istemiyorum..sonuçta içimizdeki özlemle büyük keyif alacağımıza inanıyorum..:)

pas.si.on79
30-05-07, 09:45
Merhabalar:happy0064 :happy0064

En nihayetinde büyük gün geldi çattı...Çok özledim çook..

Bu arada arkadaşlar sevgili HAndeciğim son çalışmana dair birşey yazamamıştım.TArkan şarkılarıyla çok güzel tamamlamışsın..BAşarıların devamını dilerim. :good:

Bir de realyok (ozan )arkadaşımızın eklediği Işık ın video çalışması da çok güzel.Şarkıyı daha önce duymadığım için biraz araştırdım.:) Nasıl deyim.Nazın en hoş,tatlı,cilveli, ve birazcıkta :) ne yapalım doğruya doğru Çok güzeller ama.... ve Tarıkın o hoş bakışlarıyla olan dans sahneleri (filiz in doğum günü) ve diğer tüm sahneleri harika bütünleştirmiş.

Çalışmaları İzlemeyen varsa tavsiye ederim.:good:

başak-eylül
30-05-07, 11:35
Günaydın arkadaşlar.Sonunda çarşamba geldi,yysiz bir hafta ne kadarda sıkıcıydı,ama bu akşam özlemimiz bitiyor.Umarım yeni saatimiz dizimiz için hem hayırlı hem de uğurlu olur.Akşam için herkese iyi seyirler.
not:hüseyingazi senaryoların çok güzel olmuş ve video yapan arkadaşların da teşekkürler hepsi birbirinden güzel.

schmetterling
30-05-07, 12:41
merhabalar...

özlemişm gerçekten diziyi.. bugün yayınlanacak olması o kadar mutlu kıldı ki günümü sabah huysuz uyandım ama şu an çok mutluyum...

22'ye alınması da mükemmel oldu, daha önce de söylemiştim hava daha aydınlıkken dizinin başlamasını garipsemiştim baya... yalancı yarim yaz günlerine dönüyor...

"Yazdan kalma rock'ımsı" bir tat bırakmıştı bizde...

değil mi arkadaşlar?

sude9
30-05-07, 13:32
22'ye alınması da mükemmel oldu, daha önce de söylemiştim hava daha aydınlıkken dizinin başlamasını garipsemiştim baya... yalancı yarim yaz günlerine dönüyor...

Foruma bakmazsam saat değişikliğnden haberdar olamayacaktım,teşekkürler...

Bu akşam yeni bölüm var,geçen çarşamba kanalları gezindim ama bir eksiklik vardı,Tarık Tekelioğlu'yum sözünün gerçek olduğuna o kadar şartlandım ki olurda rüya ya da hayal çıkarsa en büyük ters köşe olma durumunu yaşayacağım...yapmazlar öyle şey değil mi?

pas.si.on79
30-05-07, 13:43
Foruma bakmazsam saat değişikliğnden haberdar olamayacaktım,teşekkürler...

Bu akşam yeni bölüm var,geçen çarşamba kanalları gezindim ama bir eksiklik vardı,Tarık Tekelioğlu'yum sözünün gerçek olduğuna o kadar şartlandım ki olurda rüya ya da hayal çıkarsa en büyük ters köşe olma durumunu yaşayacağım...yapmazlar öyle şey değil mi?

sudeciğim bunu sana nasıl söyleyeceğim bilmiyorum;ama metanetli ol.Bir yere otur.Bunun üzerine bir bardak su iç..Şaşırma...:)
SAnırım ki büyük bir çoğunluk böyle düşünüyor..Rüya olmasa bile,
Naz inanmayacak...Hem bırak daha söylemesin.Çünkü daha Şoför TArık NAz aşkını görmedik.. İlk defa Nazın inanmadığına sevineceğiz.

handeozbek
30-05-07, 13:51
Bu sefer sormayacağım heyecan var mı diye korkmayın:) 2 haftadır dizimizin hasretini çekiyoruz. Ortada kocaman kocaman soru işaretleri dolanıyor. E bu durumda heyecan var mı diye sormak saçma olur:) Saat 22:00'ye kadar kendimi derslere vurmak istiyorum. Başka türlü geçmez vakit.

Dün gece gördüğüm rüyayı anlatmazsam olmaz şimdi.
Fakir bir ev vardı.Evde de eski model bir televizyon. Hepimiz (Hatırladığım kadarıyla Miray,Cansu,Burçin,Asu abla,Ebru abla,Gamze, arkalarda da bir sürü kişi vardı ama tam göremedim:)) oturmuş diziyi izlemeye çalışıyoruz. Türkiye'de televizyonların çoğuna yasak getirilmiş. Sadece bir kaç evde tv olmasına izin varmış. Bizi de tv olan bu eve tayin etmişler:) Derken Serdar panikle içeri girdi. Arkadaşlar size bir sorum olacak. Bu soruyu doğru cevaplayana tv verecekler dedi. Ve sorusunu sordu. Acı Hayattaki Nermin ve Ender tekrar evleniyor sizce neden? Benim aklıma bir kaç bir şey geldi. Ama tam emin olamadım siz de düşünün dedi. Sonradan Serdar Flashback diye bağırdı. Ben orada uyandım.:)

sude9
30-05-07, 14:04
sudeciğim bunu sana nasıl söyleyeceğim bilmiyorum;ama metanetli ol.Bir yere otur.Bunun üzerine bir bardak su iç..Şaşırma...:)
SAnırım ki büyük bir çoğunluk böyle düşünüyor..Rüya olmasa bile,
Naz inanmayacak...Hem bırak daha söylemesin.Çünkü daha Şoför TArık NAz aşkını görmedik.. İlk defa Nazın inanmadığına sevineceğiz.

Bardak yetmez sürahi dolusu su keser ancak :)
Bu kız ilk zamanlar ne kadar akıllı ve cin gibiydi...şimdi ise ne halde

Bodruma gerçekler açığa çıkmadan gidilecek yani....Naz şöför Tarık ile aradaki buzları eritecek,ilişkileri olması gerektiği gibi olacak ondan sonra Tekelioğlu gerçeği.....

Fakir bir ev vardı.Evde de eski model bir televizyon. Hepimiz (Hatırladığım kadarıyla Miray,Cansu,Burçin,Asu abla,Ebru abla,Gamze, arkalarda da bir sürü kişi vardı ama tam göremedim:)) oturmuş diziyi izlemeye çalışıyoruz. Türkiye'de televizyonların çoğuna yasak getirilmiş. Sadece bir kaç evde tv olmasına izin varmış. Bizi de tv olan bu eve tayin etmişler:) Derken Serdar panikle içeri girdi. Arkadaşlar size bir sorum olacak. Bu soruyu doğru cevaplayana tv verecekler dedi. Ve sorusunu sordu. Acı Hayattaki Nermin ve Ender tekrar evleniyor sizce neden? Benim aklıma bir kaç bir şey geldi. Ama tam emin olamadım siz de düşünün dedi. Sonradan Serdar Flashback diye bağırdı. Ben orada uyandım.:)

:img-hyste :img-hyste güzel rüyaymış.....kısmetli kişilermişsiniz sınırlı olan tv sizde var.....flashback süper olmuş....Yalancı Yarim Rüya Tabirleri diye bir kitap çıkarılmalı:img-yes: :)

rasida
30-05-07, 14:07
Mahkeme Kararı: Sanıkların iyi halleri göz önünde bulundurularak idam cezaları 10 yıla düşürülmüştür.

Aradan seneler seneler geçer...

9.yıl 360.gün

Cansu: Kanadımı kırdılar uçamadım anne savaşa soktular kosturdum.
Kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum.

Burçin: Allah belanı versin. Allah seni kahretsin. 10 yıldır aynı şarkı yarrr.
Hayatımı sen mahvettin. Acımadın neler çektik. Kader seni de kör etsinn.

Deniz: of yaa off. şu hapis yıllarımda yaptığım yemekleri kitap haline getirseydim Emine Beder'in kitaplarından kat kat fazlasını satardım. Mapus Çorbası, Volta Tatlısı, Koğuş Dibi, Gardiyan Göbeği ohooo daha neler neler.

Gardiyan: (kulaklarını tıkayarak) Deniz, Burçin ve Cansu ziyaretçileriniz var. Biri şunları sustursunnnn.

Deniz: Burçin, Cansu ziyaretçimiz varmış, kalkın hadi.

Üçü birden heyecanla ziyaretçi odasına giderler. Ziyarete gelenler

Tarık - Naz ve ...

Burçin: ayyyyy yerim ben seni, yerimmm. Ne tatlı şeysin senn.
Naz: Dün 8 yaşına bastı. Hulusican "Merhaba de bakayım ablalara"
Hulusican: Mer-ha-ba

Cansu: ay ne şeker, kocaman olmuş yaa.
Deniz: Hoşgeldiniz

Tarık: Hoşbulduk. ee ne yapıyosunuz bakalım. 4-5 gün sonra çıkıyomuşsunuz.

Deniz: Allah'a Şükür kurtulduk.

Burçin ve Cansu çoktann Hulusican'la muhabbete başlamışlardır. Tarık ve Naz umurlarında değildir. Çünkü...

Tarık: Bizim yüzümüzden, 10 yıl burda kalmak zorunda kaldınız. Bu yüzden Naz ve ben çok üzüldük. İnanın sizi burdan çıkarmanın bi çok yolunu aradık ama "Ebru" Nuh dedi peygamber demedi.
Deniz: Neyse artık geçmişe mazi. O konulara girmeye luzüm yok.

Naz: Ama size bir sürprizimiz varrrr.

Burçin kucağına hulusican'ı alır, Cansu da yanında sürprizi duyunca yanlarına giderler.

Deniz: ne sürprizi?

Naz Tarık'a döner veee...

Naz: Seni seviyorum Tarık.
Tarık: Ben de seni seviyorum Naz..

Burçin hızla Hulusican'ı yere indirir.

Burçin: Tutmayınnn beniiii, tutmayınn, demek "seni seviyorumm" haa

Tarık ve Naz, ortamın gerildiğini anlar ve Hulusican'ı kaptığı gibi kaçarlar.

Burçin: (ağlayarak) Biz o söz yüzünden 10 yıldır burdayız yaaaa. Bu bize yapılır mı?...

gelecek 10 yıllık kariyer planlarıma bir göz attım ve gördüm ki ne Bayrampaşa ne de Metris onların arasında yok. O yüzden senaryoyu yarıda kesip, devamını tekrar yazıyorum.
Cansu: bir şeyler yapalım da devam etsinler
....
Rasida: tamam, telaşa mahal yok, tek ihtiyacımız iyi bir plan
Burçin: Ahaliyi toplasak mı?
Rasida: YOK, önce iyi bir plan yapalım, sonra... Bayrampaşa'da 10 yıl geçirmek istemezsiniz herhalde değil mi?
Cansu: 10 yıl mı?
Rasida iç ses: Tabii senaryonun o kısmını görmediler Allahtan....

Miray: Kara tahtayı getirdim, Deniz Abla
RASİDA: Güzel, gerekli malzemeler
Burçin: Yemek yapmıyoruz Deniz Abla, plan yapıyoruz, plan
Rasida: Serdar'dan betersin yahu bi dur: 2 adet tekne, 1 adet uçak, bir adet tropik ada, Bir gül bahçesi, orkestra, gün batımı, mehtaplı bir gece, gün doğumu, yy en romantik sahneler dvdsi, dev ekran, .....vs
Serdar: YUHH! Deniz, başka
Rasida: Bak en önemlisini unutmuşum, iyi bir sponsor; şöyle bol sıfırlı bir çek fena olmaz canım:img-wink:

2 sat sonra
Cansu: ne oldu Deniz Abla? Bulamadın mı sponsor?
Rasida: Yok, daha itiraf sponsoru der demez çattt... tabi bilseler İtalya olayını, neyse.. Yalnız tekneleri ayarladım; gerçi karşılığında tatil köyünün revirinde sezon boyu ücretsiz çalışcam ama olsun
Serdar: niye, aşçı kadrosu dolu muymuş?
Rasida::icon_sorr
Serdar: Tamam, Deniz Abla ya şaka, şaka:icon_whis
Rasida iç ses: inşallah öyledir:icon_whis
Serdar: EEE, şimdi napcaz?
Rasida: Plan B'ye geçcez tabii ki, evet Burçin yaz bakalım; gerekli malzemeler
Herkes birden: EYVAHHH!!
Rasida: durun yahu! bi dinleyin; İki adet biribirine aşık insan, masum iki bakış, biraz cesaret, açık yüreklilik, aşkın gururu gölgede bıraktığı birkaç dakika....

darklife
30-05-07, 14:22
fragmanda tarık : tarık tekelioğlu benim diyodu acaba gerçekmi hayalmiydi ???
bi tuhaf oldum yaa öyle diyince :) aylar sonra

pas.si.on79
30-05-07, 14:36
Bu sefer sormayacağım heyecan var mı diye korkmayın:) 2 haftadır dizimizin hasretini çekiyoruz. Ortada kocaman kocaman soru işaretleri dolanıyor. E bu durumda heyecan var mı diye sormak saçma olur:) Saat 22:00'ye kadar kendimi derslere vurmak istiyorum. Başka türlü geçmez vakit.

Fakir bir ev vardı.Evde de eski model bir televizyon. Hepimiz (Hatırladığım kadarıyla Miray,Cansu,Burçin,Asu abla,Ebru abla,Gamze, arkalarda da bir sürü kişi vardı ama tam göremedim:)) oturmuş diziyi izlemeye çalışıyoruz. Türkiye'de televizyonların çoğuna yasak getirilmiş. Sadece bir kaç evde tv olmasına izin varmış. Bizi de tv olan bu eve tayin etmişler:) Derken Serdar panikle içeri girdi. Arkadaşlar size bir sorum olacak. Bu soruyu doğru cevaplayana tv verecekler dedi. Ve sorusunu sordu. Acı Hayat