PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-11

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

thesunset
11-05-07, 20:49
ozet gelmis...eminim 44 bolum cok komik olacak....Tarik'in kendine kiskanmasi eskiden cok komikti, yine komik olacak:img-yes:

dun aksam 43 bolum'u pur dikkat izledim( Carsamba ne seyrettimi bilmiyordum..bir dizi bir Kral odulleri,kafam karismisti:))..ve bence guzel bir bolumdu, neden o aksam bu kadar olumsuz yazi yazmis anlamadim!!!ben cok keyif aldim:good: ....son sahne cok guzeldi..tarik'in bakislari cok feciydi:)

Not:Ebru burdasin, yorumunu bekliyorum:img-yes:
Not2:Baris annelerin gununu kutlamis, bende Hatice Hanim ve tum forum ahalisinin anneler gununu kutluyorum

ceza_cansu
11-05-07, 21:07
Selam arkadaşlar.43. bölüm repliklerini ekledim.Buyrun

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=81

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=82

kozanak
11-05-07, 22:05
eyyy allahım yumurtaya can weren allahım neydi günahım:) özettt sanki 12 13 bölümün özetii yahuu naz yine tarık tekelioğluıyla buluşmaya gidiyor tarık yine kıskanıyor tarık tekelioğlu yine ekiyorr tam bölümü hatırlamıyorum ama 12 13 bölümlerde aynı sahneler yaşanmıştıı yalan mı yaaa naz geçen bölümde belli etmişti zaten hiç yüzünü bile görmediği tarık tekelioğluna bir şeyler hissettiğini oysali yanında 2 kere öpüştüğü dünyaca ünlü rallici alfonso war 10 kere tarık tekelioğlu eder:) amaaa ... dizi gitgide iğrenç hal alıyor..

jenn
11-05-07, 22:10
eyyy allahım yumurtaya can weren allahım neydi günahım:) özettt sanki 12 13 bölümün özetii yahuu naz yine tarık tekelioğluıyla buluşmaya gidiyor tarık yine kıskanıyor tarık tekelioğlu yine ekiyorr tam bölümü hatırlamıyorum ama 12 13 bölümlerde aynı sahneler yaşanmıştıı yalan mı yaaa naz geçen bölümde belli etmişti zaten hiç yüzünü bile görmediği tarık tekelioğluna bir şeyler hissettiğini oysali yanında 2 kere öpüştüğü dünyaca ünlü rallici alfonso war 10 kere tarık tekelioğlu eder:) amaaa ... dizi gitgide iğrenç hal alıyor..

işte beni rahatsız eden bir yorum tarzı.. ''iğrençç hal alıyor'' ne demek ya?..nasıl bir yorumdur kardeşim.sen bu diziyi böyle görüyorsan izlemezsin olur biter.bu kelime çok kötü şeyler için söylenecek bir kelime eğer öyle ise senin için çevir kumandanı başka kanala..gelipde lütfen bu tür kelimeler sarfetme arkadaşım eğer birazcık forum üyelerine saygın varsa..

pas.si.on79
11-05-07, 22:11

kozanak lütfen aşağıdaki yorumu güzelce okulu..
ve lütfen iğrenç gibi bir kelimeyi dizimiz hakkında kullanma.. Bu sadece senin kişisel düşüncelerin olabilir..

Başka birşey de söylemiyorum..

olumsuz düşüncelere sahip arkadaşlarıma bazı diyeceklerim var.bugün bölümü tekrar izledim ve gayet keyifli buldum.tamam zaman zaman bazı aksaklıklar oluyor unuttukları noktalar oluyor.sorarım size hangi dizide olmuyorki..? adı üstünde dizi bu..konusu belli.süresi belli değil.tabiki konu yayılacak.bazen komedi ağırlıklı bazen aşk ağırlıklı olacak..bu bir romantik komedi.bazı arkadaşlar neredeyse drama formatında bölümler bekliyor..bazı arkadaşlarsa aksiyon ağırlıklı,kaçırmalar v.s ler.bence o zaman tadı kaçar dizinin.. .önyargılı yaklaşıp son bölümlerde keyif almaz olmuşsunuz.herşeyi bodruma havale eder olmuşsunuz..o yüzden şu yayınlanmakta olan bölümlerin satır aralarınada bakmaz olmuşsunuz..inanın foruma girip olumsuz yazıları okumaktan bende sıkıldım.olumsuz yazılara amenna.. ama dizinin önüne nasıl olsa bu bölüm kötü diye bir önyargıyla oturup izlemeye başladığınızı düşünür oldum..kişiye göre değişiyor diyeceksiniz ama siz son zamanlarda hep böyle yapar oldunuz.keyif aldığımı bile söylerken sizlerce yadırganacığımı hisseder oldum yazılarımda..eğer burda yazanlar azaldıysa yazmaya devam edenlerin negatif yorumlarınında büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.bana kızmayın ,darılmayın gücenmeyin bir ablanız olarak fikirlerimi söylüyorum sadece.:)

cerenimo
11-05-07, 22:14
hehe yahu bi bakıyormuşuz yy kazanıyor ödülü kanal birden uyanıyor uykudan ve vur diyoruz öldürüyor..

07:30 Bülent Kayabaş'la ""Ben Geldim" - sabah programı
09:30 Sabah Haberleri- Nedim Saban
10:00 Sabah Zilleri - Barış ve Merve'den sabah programı
11:30 Yazdan Kalma Rock'ımsı- Fulya Ceylan'la rock ve metal programı
14:30 Ayşe Kökçü'yle "Oğluşum" - evden kaçan oğulları bulma kadın programı
17:00 Cavit Abi'yle çocuk saati
19:30 YALANCI YARİM
23:00 (aradaki zaman farkına dikkat çekerim dizi uzun mübarek:img-hyste )
Merve Sevi ve Barış Akarsu'yla Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek - istek şarkılarla Barış ve dansta Merve

02:00 YALANCI YARİM (tekrar)

:img-hyste :img-hyste
Mükemmelsin.Keşke olsa:)

cerenimo
11-05-07, 22:21
süpersin gizem bayıldım bu programa..:))kesinlikle abonesi olurum:))

hım şimdi benim bir tahminim var bakalım siz nasıl bulacaksınız bu tahmini..:)açıkçası ben olayları bodruma nasıl bağlayacaklarını epeyi merak edip kafa yordum.ve sonunda şöyle bir tahmin çıkardım:).bence tarık ve naz arasındaki sms trafiği baya yoğunlaşacak..tarık eline bu fırsat geçmişken nazı iyice serseme çevirecek:) hatta telefonuna mendil koyarak( daha önce yapmıştı) konuşacakda..artık bilerekmi yoksa bilmeyerekmi bu konuşmalar sırasında BODRUM dayım diyecek..bunu duyan naz, hulusi beye oğlu tarığın bodrumda olduğunu söyleyecek..bunun üzerine hulusinin kafasındaki kırk tilki yoğun bir trafiğe başlayacak:) ve hulusi kendince oğlunu bulmanın muhteşem planını yapacak..ama planın bir parçası olan nazında bodruma gitmesi gerekir değilmi..e bu halde bu plan iki aileyide içine almalıdır.birlikte bir tatil..sevgili ruh ikizim vahicim.çok sıkıldım ben ya şöyle ailecek bir tatile çıksak bodruma gitsek:)..müthiş ikna daha doğrusu zorlama yeteneğini kullanarak nazıda fişekleyerek ( naz artık iyice tekelioğlu tarık menziline girmiş olacak ya merak edecek tabi)) bu tatil ayarlanacak.bizim tarığıda zorlu heyecanlı,bol kaçmalı,nazla bol sms tel muhabbetli,ama sonrasında eminim süper şeylerin olacağı olaylar bekliyor olacak:) açıkçası ben bodrum hikayesinin çok renkli olacağını düşünüyorum:)

not: bu tamamen benim kendi tahminimdir:) bakalım sizler neler düşünüyorsunuz:)

Harika düşünmüşsün.İmkansız değil valla, olabilir.Hatta güzel olur ya:D

ceza_cansu
11-05-07, 23:23
Ya arkadaşlar bölüm repliklerini yazarken şu aşağıdaki repliklere takıldım.Biz hep diyoruz ya bu repliklerin hepsi akıl dolu.İçlerinde değişik mesajlar var diye.Cidden öyle bakın mesela bu alttaki repliklerin içlerinden ben neler çıkardım

TARIK:Ben sizin gibi patronu hakedicek ne yaptım? = burda Tarık'ın sitem manasında söylediği zaten belli.Allahım neydi günahım demek istiyor aslında
NAZ: Daha hiçbirşey= Yani demek istiyorki hala itiraf edemedin aşkını daha ne yapıcaksın.Daha sonra devam ediyor İnşallah bundan sonra yapıcaksın=Yani inşallah en kısa zamanda aşkını itiraf ediceksin.Yoksa gözünün yaşına bakmam kovarım=Eğer itiraf edemezsen yakarım seni çıkartırım hayatımdan

Nasıl anlamlar çıkarmışım ama:)

burcin_kaplan
11-05-07, 23:24
Ya arkadaşlar bölüm repliklerini yazarken şu aşağıdaki repliklere takıldım.Biz hep diyoruz ya bu repliklerin hepsi akıl dolu.İçlerinde değişik mesajlar var diye.Cidden öyle bakın mesela bu alttaki repliklerin içlerinden ben neler çıkardım

TARIK:Ben sizin gibi patronu hakedicek ne yaptın? = burda Tarık'ın sitem manasında söylediği zaten belli.Allahım neydi günahım demek istiyor aslında
NAZ: Daha hiçbirşey= Yani demek istiyorki hala itiraf edemedin aşkını daha ne yapıcaksın.Daha sonra devam ediyor İnşallah bundan sonra yapıcaksın=Yani inşallah en kısa zamanda aşkını itiraf ediceksin.Yoksa gözünün yaşına bakmam kovarım=Eğer itiraf edemezsen yakarım seni çıkartırım hayatımdan

Nasıl anlamlar çıkarmışım ama:)

süpersin cansucum:)

NAZ:Yoruldun di mi çello kutusunu taşımaktan.Ah Tarık ah sen eskiden böyle değildin.Hayır nefes nefese olduğunu görmeseydim işten kaytarmak için çocuğu kovalama bahanesiyle gittin ilk bulduğun gölgeye tünedin,uyudun sanıcaktım.Ayda 700 milyon maaşı alıp bütün gün ekmek elden su gölden yatarsan olucağı bu bak bu.Ama suç senin değil.Koskoca Alfonsoyu bu hale getirenlerde.Ama merak etme bundan sonra olaya el koyuyorum.Sayemde biricik aşkın Sofia'nın karşısına yine ilk gördüğüm zamanki filinta gibi çocuk olarak çıkıcaksın
TARIK: Yani beni ilk gördüğünüzde filinta gibi çocuk dediniz öyle mi?
NAZ: Saat tam 5 de burda ol.Olmazsan affetmem ona göre
TARIK: Aman affetme affediyorsun da ne oluyor

şimdi ilk koyulaştırdığım kısımdaki bölgede ; bir kere daha potunu kırmış naz hanımcığımız.Demek ilk gördüğü anda etkilenmiş bizimki biz her zaman konuşmuşuzdur ya ilk nerde hoşlanmaya başladı fln diye genelde filizle gördükten sonra diyenler olurdu anlaşılıyorki bizimki daha ilk görüşte çarpılmış:)

ikinci koyulaştırdığım kısma gelirsem ; bu cansunun yazdıklarını tamamlayıcı nitelikte.:) affediyorsunda ne oluyor ha ? ne olmasını bekliyorsunuz tarık bey bir beklentiniz mi mevcut:) sevgili eş aşık :)

cerenimo
11-05-07, 23:28
Arkadaşlar,özetimiz geldi,sıcak sıcak buyrun.

NAZ, TARIK TEKELİOĞLU’NUN PEŞİNİ BIRAKMIYOR… Tarık, Naz’ın Tarık Tekelioğlu’na karşı olan tuhaf ilgisinden çok rahatsızdır ve Naz’a Tarık Tekelioğlu adına randevu verip eker. Naz, Tarık Tekelioğlu’yla buluşmak için özenle hazırlanıp gittiği kafede yine ekilmenin verdiği üzüntü ve sinirle Hulusi’yi arar ve Tarık Tekelioğlu’nun artık çok olduğunu ve yine ekildiğini söyler. Fakat Hulusi’nin de aynı mekânda olduğunu görünce şaşkınlık içinde kalır. Hulusi, Tarık’a ulaşma fırsatını kaybetmemek için Tarık’ı aklayacak müthiş bir yalan uydurur. Böylelikle Naz, Tarık Tekelioğlu’nun onu ekmesinin çok geçerli bir nedeni olduğuna inanır ve onun hakkında yanıldığını aslında çok iyi bir insan olduğuna inanmaya devam eder.

Çok teşekkürler özet için.
Bu bölüm Hulusiyi baya fazla göreceğiz demek ki.Ama ben seviyorum.Yine komedi ve kıskançlık ön planda.Bu bölüm diğerleri gibi eğleneceğimiz kesin.Ama baymadıklarını düşünürsek.Heralde abartmazlar çok fazla.
Ama özette sadece 1 sahne anlatılmış sanki.Bütün dizi bu özet üzerine kurulamaz.Biraz daha ayrıntı verselerdi cok güzel olurdu ama olsun.Bize bu kadarı da yeter, dermişim.Tabiki yetmez.Neree bu zetin devamı??:img-blush :icon_whis

elmali-turta
11-05-07, 23:37
Burçincim cansucum yorumsuzum canlarım söliyecek bişi bulamıorum nutkum tutuldu:img-hyste :img-hyste
Sizden korkulurr...:img-blush

Ayrıca dizimiz hakkında ağır eleştiriler sarfeden arkadaşlara sadece bişey söylemek istiyorum bu site kimler tarafından okunuyor lütfen unutmayalım ayrıca bizim dizimiz o kadar kötü bir dizimide "iğrenç" gibi bir kelimeyi kullanıyorsunuz güzel bölüm olunca iyi yorum kötü olunca illa yerden yere vurmak mı gerekiyor???

cerenimo
11-05-07, 23:39
olumsuz düşüncelere sahip arkadaşlarıma bazı diyeceklerim var.bugün bölümü tekrar izledim ve gayet keyifli buldum.tamam zaman zaman bazı aksaklıklar oluyor unuttukları noktalar oluyor.sorarım size hangi dizide olmuyorki..? adı üstünde dizi bu..konusu belli.süresi belli değil.tabiki konu yayılacak.bazen komedi ağırlıklı bazen aşk ağırlıklı olacak..bu bir romantik komedi.bazı arkadaşlar neredeyse drama formatında bölümler bekliyor..bazı arkadaşlarsa aksiyon ağırlıklı,kaçırmalar v.s ler.bence o zaman tadı kaçar dizinin.. .önyargılı yaklaşıp son bölümlerde keyif almaz olmuşsunuz.herşeyi bodruma havale eder olmuşsunuz..o yüzden şu yayınlanmakta olan bölümlerin satır aralarınada bakmaz olmuşsunuz..inanın foruma girip olumsuz yazıları okumaktan bende sıkıldım.olumsuz yazılara amenna.. ama dizinin önüne nasıl olsa bu bölüm kötü diye bir önyargıyla oturup izlemeye başladığınızı düşünür oldum..kişiye göre değişiyor diyeceksiniz ama siz son zamanlarda hep böyle yapar oldunuz.keyif aldığımı bile söylerken sizlerce yadırganacığımı hisseder oldum yazılarımda..eğer burda yazanlar azaldıysa yazmaya devam edenlerin negatif yorumlarınında büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.bana kızmayın ,darılmayın gücenmeyin bir ablanız olarak fikirlerimi söylüyorum sadece.:)

Aynen katılıyorum.Önceden büyük heyecanla girerdim foruma.Girmedim mi merak ederdim.Ama artık maalesef yok öyle bir şey.Neden? Çünkü herkes olumsuz düşünüyor.Mesajlar hep aynı...Önceden güzel güzel muhabbetler yapardık.Kag, Bag, Mag... Hulusican, Belginnaz...Artık bunlar bile unutuldu:(
Şimdi herkes Borum diyor.Çok şey bekliyor.Hayal kırıklıklarının büyük olacağından korkuyorum.Çünkü umudun büyük olduğu yerde hayal kırıklığı da büyük olur.Bence kötüye alıştırmak lazım bünyeyi...:img-wink: En azından iyi çıkarsa mutlu olacak bir şeyler bulunur:)

:img-hyste
Aman da aman! Ne doğru bir tespit

Show tv muhabiri: Ya sizin şu dizi de bayağı bir salladı ortalığı..
Star tv muhabiri: A öyle mi? Hangisi?
Show tv muhabiri: E Yalancı Yariiiimm..
Star tv muhabiri: A aa, yeni bir dizi mi? Hiç duymadım. Hoş adı var.. Eski filmler gibi..
Show tv muhabiri: ??????????!!!!!!!?????
Star tv muhabiri: Eeee? Ne yapmış ki bu dizi?
Show tv muhabiri: Başrol oyuncusu, YILIN EN İYİ ROCKER'ı seçildi.. Dizi MGD ödüllerinin oymasında halk oyu ile birinci seçildi..
Star tv muhabiri: Hadi canım!!! Çok iyi ya..
Show tv muhabiri: ??Ya, tabi.. bence de iyi..
Star tv muhabiri: Kim oynuyor?
Show tv muhabiri: Nerede?
Star tv muhabiri: Başrolünde..
Show tv muhabiri: (İÇSES: E yuh!) Bilmiyor musun?
Star tv muhabiri: Yoo.. Haluk Levent falan mı?
Show tv muhabiri: Ne diyorsun yaa.. Barış Akarsu..
Star tv muhabiri: Aaa, o şu yarışmadan birinci çıkan çocuk değil mi?
Show tv muhabiri: ??? Benim işim var, MGD ödül törenini çekeceğim.
Star tv muhabiri: E ben de..
Show tv muhabiri: Sen önce kendinden haberdar ol, sonra MGD 'ye takıl..
Star tv muhabiri: Pardon?
Show tv muhabiri: Barış'a diyorum, Merve Sevi eşlik ediyor..
Star tv muhabiri: Ya, ister misin bu gece de MGD'yi alsınlar bunlar? O kadar iyi yani?
Show tv muhabiri: E muhtemelen abi.. neyse, bana müsade işim gücüm var benim.
Star tv muhabiri: Ya madem bu kadar çok izleniyor, seviliyor... Neden hiç bir yerde izlemedik? Duymadık?
Show tv muhabiri: E biz bir kaç kere haber yaptık. İzlemediniz mi?:img-hyste
Star tv muhabiri: Yapma ya? Hiç görmedim..
Show tv muhabiri: Anlıyorum.. Sizin kanal ya, ondandır..
Star tv muhabiri: Nedendir?
Show tv muhabiri: Kanaldan.
Star tv muhabiri: Stardan..?
Show tv muhabiri: Yok ZTAR'dan!!!!!:img-help:

Harikasın Ebru abla.Bir gün gerçekleşecek böyle bir şey ama ne zaman? :) Veya eğer öyle bir şey olursa bize gösterirler mi acaba haber yaparak :icon_whis :)

handeozbek
11-05-07, 23:41
Dedektifler iş başında. Helal olsun:) Ben Öss komasındayken sizde derin konulara dalmışsınız. Ne güzel tespitler onlar. Zaten izlerken o kısımlar bana pek bir kinayeli gelmişti. Demek bende değilmiş gariplik:) Bunlar zaten iğne diliyle konuşuyorlar. Birçoğumuzun anlamadığı, anlayanlarında epey çabadan sonra çözdüğü, aşkın en güzel dili olan bir dil. Türkçeyi söktüler mi bitti bu iş?:)

ceza_cansu
11-05-07, 23:46
Gene replikleri yazarken:) birde güllü kısımlara takıldım.Gül istiyorum gül istiyorum dedim kabul ediyorum ama ya ben böyle bir gül istemiyordum ki.Elin sapıkcağızının Naz'a verdiği gülden banane.Resmen bütün bölüm gözümüze soktular.Bende asıl istediğim gülü belirtmek için grup kurmaya karar verdim.Bunun için Serdar'a imzada yaptırdım.Bu arada tekrar saol Serdar imza için.Grubun adı GİG.Yani gül isteyenler grubu:)

Gül istiyoruz biz gül.Tarık'ın Naz'a vericeği %100 gerçek olan bir kırmızı gül istiyoruz.Eğer yeni gül çıkmicaksa Naz'ın Tarık'a verdiği eski gülün tekrar ortaya çıkmasına da razıyız:)

NOT:1 gül dedim çünkü bütçeyi kasmak istemedim:)

NOT2:Özellikle kırmızı gül dememin nedeni şu.Malum güllerin her rengi değişik anlamlar taşır.Şimdi Tarık Naz'a kalkar sarı gül falan verir(sarı gül ayrılık anlamına geliyor saolsun Bengi ablam söyledi)sonra al başına belayı.Naz o gülü Tarık'a yedirir.Tabiata saygı falan dinlemez.En iyisi kırmızı gül:)

NOT3:Uzun zamandır not yazmamıştım iyi oldu bunlar

burcin_kaplan
11-05-07, 23:48
Gene replikleri yazarken:) birde güllü kısımlara takıldım.Gül istiyorum gül istiyorum dedim kabul ediyorum ama ya ben böyle bir gül istemiyordum ki.Elin sapıkcağızının Naz'a verdiği gülden banane.Resmen bütün bölüm gözümüze soktular.Bende asıl istediğim gülü belirtmek için grup kurmaya karar verdim.Bunun için Serdar'a imzada yaptırdım.Bu arada tekrar saol Serdar imza için.Grubun adı GİG.Yani gül isteyenler grubu:)

Gül istiyoruz biz gül.Tarık'ın Naz'a vericeği %100 gerçek olan bir kırmızı gül istiyoruz.Eğer yeni gül çıkmicaksa Naz'ın Tarık'a verdiği eski gülün tekrar ortaya çıkmasına da razıyız:)

NOT:1 gül dedim çünkü bütçeyi kasmak istemedim:)

NOT2:Özellikle kırmızı gül dememin nedeni şu.Malum güllerin her rengi değişik anlamlar taşır.Şimdi Tarık Naz'a kalkar sarı gül falan verir(sarı gül ayrılık anlamına geliyor saolsun Bengi ablam söyledi)sonra al başına belayı.Naz o gülü Tarık'a yedirir.Tabiata saygı falan dinlemez.En iyisi kırmızı gül:)

valla üşenmedim araştırdım bizimkilere uyan gülü buldum;

http://img339.imageshack.us/img339/5672/rosomonox6.jpg (http://imageshack.us) Somon
· Hadi Bir Araya Gelelim
cuk oturur walla bu gül bizimkiler için özel tasarlanmış kesinlikle bu gül bulunup getirtilmeli mümkünse tekelioğlu değil şöför olan wersin özel olarak rica ediyorum :)

ceza_cansu
11-05-07, 23:50

http://img339.imageshack.us/img339/5672/rosomonox6.jpg (http://imageshack.us) Somon
· Hadi Bir Araya Gelelim
cuk oturur walla bu gül bizimkiler için özel tasarlanmış kesinlikle bu gül bulunup getirtilmeli mümkünse tekelioğlu değil şöför olan wersin özel olarak rica ediyorum :)

A bak bunu unutmuşum ben.Evet lütfen şoför Tarık versin bu gülü Naz'a:):)

pas.si.on79
11-05-07, 23:51
Cansucuğum,Burçinciğim işte budur süpersiniz...

Oralarda aslında iğneleyici laflar var, işte bazılarımız bunları görmezden geliyor.. Neyse , şimdi Cansu o gülü ben hala Tarıkın verdiğini düşünüyorum. Yani Tarık bir kere o çocuğa yetişir.. O çocuk kaçmayı tercih eden biri anında vınladı... Hangi arada derede o gülü alsın... O notu yazsın.. Üstelik tekrar gelsin Naza versin ve Tarık oralarda olmayacak imkanı var mı bunun..

Bir de hatırlarsan dedi ki, kim bilir hangi bahçeden hunlarca koparılmış.Ben lafı ona bağlıyorum. Tarık o çocuğa yetişti..Abi bırak beni, ne istersen yaparım dedi..O sırada Tarık bir bahçede gül gördü..Onu koparıp Naza vermesini istedi.. Nazın tepkisini öğrenmek için de..Tabi Naz da ısrarla sen vermediğin için kıskanma falan,sonra gözüne gözüne sokmalar,çünkü o da ondan gül bekliyor..

Tabi forum ahalisi de senaristlerimizden bekliyoruz.. Bir gül Tarıktan Naz a açık seçik versin...Tabi ŞOFÖR TARIK tan ....

burcin_kaplan
11-05-07, 23:54

A bak bunu unutmuşum ben.Evet lütfen şoför Tarık versin bu gülü Naz'a:):)

bu arada GİG'e lütfen adımı yazınız :) artık Tarıkın naza bir gül daha werdiğini görmek istiyorum eskiden şu kurumuş gülü isterdim.Ama artık fazlasındada gözüm yok bir tane yeni gül alsada olur :)

NOT:İmzanın son cümleside pek bir manidar olmuş 13 haftada bir zamma benzer bir cümle sezinledim:img-hyste imzayıda birazcık tufaladım :)

jenn
12-05-07, 00:07
bu bölümde çok güzel replikler vardı.mesela:

belgin: allahım sen benim tarıklarımı dünyadaki bütün nazlardan koru yarabbim:img-hyste

tarık:(belginin hayalinde o çocuğu döverken yukarı bakarak) anne susarmısın lütfen.konsantrasyonumu bozuyorsun:img-

belgin: ne diyorsun sen hulusi.ne kuşu ne böceği.o uçuşanlar tabancalar bıçaklar,o vizıldayanlar kurşunlar o çiçekler, oğluşumun cenazesine gelen çelenkler.:))

hulusi: belginnn sen kahvaltıda ne yedin? kafayımı:)))))

belgin: sen git romada türk gecesinde ye iç eğlen ooh ne ala ye türküm ye:img-hyste

ceza_cansu
12-05-07, 00:10
bu arada GİG'e lütfen adımı yazınız :) artık Tarıkın naza bir gül daha werdiğini görmek istiyorum eskiden şu kurumuş gülü isterdim.Ama artık fazlasındada gözüm yok bir tane yeni gül alsada olur :)

NOT:İmzanın son cümleside pek bir manidar olmuş 13 haftada bir zamma benzer bir cümle sezinledim:img-hyste imzayıda birazcık tufaladım :)

Yazmaz mıyım:)Bu arada tufala canım tufala benim imzam senin imzan:)Aynen bende imzanın son cümlesinde bir ima sezinledim:)Serdar saolsun öyle bir cümle kurmuş ki anında dikkat çekiyor:)

NOT:Arkadaşlar şu an imza çıkmıyor.Sanırım yeni birşey bu.Artık her sayfada bir kullanıcının sadece 1 kere imzası çıkıyor.İmzalarımız sayfanın başında var

pas.si.on79
12-05-07, 00:11
evet bir şey daha var..

Belgin ile Naz telefonla konuşurken....

Naz:Siz de benim Tarık ımla sizin Tarık ınızı karıştırıyorsunuz?:img-hyste

yaaa..

not: Cansu gerçekten bütçeyi sarsmayacak birşey istiyoruz.:img-hyste Bir tek gül..

not2:Gizem ne zaman konuşmaya başlayacaksın..:img-hyste

burcin_kaplan
12-05-07, 00:15
Yazmaz mıyım:)Bu arada tufala canım tufala benim imzam senin imzan:)Aynen bende imzanın son cümlesinde bir ima sezinledim:)Serdar saolsun öyle bir cümle kurmuş ki anında dikkat çekiyor:)

Serdar'ın cümleleri meşhurdur zaten ya her an tartışma ya neden olabilebilir:img-hyste
bu arada 13 hafta nın dolmasına az kaldı 2 bölümcük belki zam gelmeden önce tarık bir gül hamlesi yapar zam ondan sonra gelir serdarın hisleri kuvvetlidir.O bişeler yazdıysa war bunda bir iş :) T & N & T ve şu çamaşır yıkama olayı aklımda kalan en önemlileri:)

elmali-turta
12-05-07, 00:15

· Hadi Bir Araya Gelelim

Hizmetde sınır yok diyorsun...:img-hyste
gerçekten bu gül cuk oturur bulamayız derlerse biz alıp kargoyla yollayalım hatta..:img-hyste :img-hyste

ceza_cansu
12-05-07, 00:20
Hizmetde sınır yok diyorsun...:img-hyste
gerçekten bu gül cuk oturur bulamayız derlerse biz alıp kargoyla yollayalım hatta..:img-hyste :img-hyste

Hizmette sınır tanımayız.Kargoya gerek yok ben bizzat gider götürürüm gülü.Ellerimle teslim ederim.Hazır gitmişken de Tarık'la Naz'ı müştemilata kilitlemek,telefonları yok etmek,Naz'ın sürekli çaldığı o zili çalmak bunlar gibi forumun kutsal görevlerini de yerine getiririm:)

pas.si.on79
12-05-07, 00:24

Hizmette sınır tanımayız.Kargoya gerek yok ben bizzat gider götürürüm gülü.Ellerimle teslim ederim.Hazır gitmişken de Tarık'la Naz'ı müştemilata kilitlemek,telefonları yok etmek,Naz'ın sürekli çaldığı o zili çalmak bunlar gibi forumun kutsal görevlerini de yerine getiririm:)

iyi iyi ellerine sağlık..En kısa zamanda git.. İçimiz bir rahat eder ki sorma...:img-hyste Bodruma gitmeden yetiş...
Bizim selamımızı söyle.. Barışa Merveye,Fulyaya, Tüm YY çalışanlarına....senaristlerimizi kesinlikle unutma.. Hatta senaryolara şöyle bir göz at..

Cidden :img-hyste

burcin_kaplan
12-05-07, 00:25

Cansu'cum sana bir görew daha veriyorum kitledikten sonra lütfen o anahtarı yut :) o anahtar kaybolsun yok olsun :)
telefonlara gelirsem ikisinide yere koy ve üzerinde tıpla :img-hyste
3. ye gelirseeek şimdi burda bir kinaye sezinledim :) neyi çalıosun nasıl çalıosun :img-hyste Şimdi aman diyim Naz gibi çalma o zaman işimiz war :) beni getirtme oraya doktorum 2 hafta koşamıcan dedi ztn :img-hyste
şaka maka sen onu da çal mümkünse onu belgine yedir canım :) yesin o çanı belgin hep onun yüzünden oldu bu :)

elmali-turta
12-05-07, 00:25

Cansucum iyilik meleğemm benim..:img-hyste
Bu kutsal görevinde sana başarılar diliyorum canımcım:happy0064 Görevini hakkıyla yerine getireceğinden eminim..:img-hyste :img-hyste

ceza_cansu
12-05-07, 00:32
Allah Allah merak etmeyin arkadaşlar.Yüzünüzü kara çıkarmicam.Taktım kafama kaskımı,giydim kurşun geçirmez yeleğimi,aldım elime bastonumu gidiyorum sete.Nasılsa bu kıyafetle engelleyemezler beni.Kutsal görevlerimizi yerine getirip gelicem.

NOT:pas.si.on79 merak etme canım Haluk Özenç ve Betül Karabulut'a özel olarak uğricam

NOT2:burcincim ben çalıcam derken ödünçalıcam demek istedim:)Anladın sen onu.Bu arada söyle o doktoruna delirtmesin beni.Savaş kıyafetlerimi giydim gider onunda evini basarım(nasılsa aynı evde kalıyoruz kolay bulurum.Aynaya bakmam yeter:img-hyste )

Kara İnci
12-05-07, 00:47

Naz:Arkanda ne saklıyorsun?

Tarık arkasın da sakladığı gülü çıkarır ve Naz'a uzatır

Tarık:Bu senin için:img-in_lo

Naz:Nerden çıktı bu

Tarık:Valla o kadar kökenini bilemiyorum.Ben sadece köşedeki çiçekçiye geldikten sonraki hayatı hakkında sana bilgi verebilirim:img-grin2

Naz:Böyle bir anda da espri yapıyorsun ya pes.Sen Ümit'in yanında fazla kaldın anlaşılan.Baksana ona benzemeye başladın

Tarık:Keşke benzeseydim

Naz:Neden?

Tarık:Birazcık ona benzeseydim şimdi bende hayatımın en mutlu anlarını yaşıyor olurdum.Neyse beğendin mi?

Naz:Evet çok güzel:img-blush

Tarık:Sahibi kadar değil

Naz:Teşekkür ederim

Tarık:Umarım buna da bir öncekine yaptığın muameleyi yapmazsın

Naz:Eh orası sana kalmış:img-meeti

Tarık:Geçen sefer bana kalmamıştı ama,son hızla camdan dışarıya yol almıştı

Naz:Arkasından kendinin de yol almadığına şükret bence troest

Tarık:İlk önce baş ucunda saklayacaksan sonrası umurumda bile değil:img-in_lo

Naz:Bu güzel cümleleri hangi aşk kitabından çaldın?

Tarık:Gözlerin varken kitaba ne hacet

Naz:Bak bak bak hala çalmaya devam ediyor

Tarık:Sen bana söyleyeceğine önce kendine bak.Hırsızın dik alası asıl sensin

Naz:Aaa ben ne çaldım ki?

Tarık:Kalbimi çaldın yetmez mi?:img-grin2

tarik_naz
12-05-07, 00:56
valla sıkıntıdan balkonda müzik dinlerken, kulaklık yüzünden çınlamaları duymamışım. duysam koşa koşa gelirdim. madem gül konuşu açılmış, eh yaptığım imzaya uygun bi replik yazayım dedim.

Naz: düşündün mü?
Tarık: evet
Naz: vermiş misin bana gül?
Tarık: hayır
Naz: iyi düşünmemişsin o zaman.
Tarık: hayır iyi düşündüm. Ve şunu anladım ki, başkalarıyla yarışıp, birilerinin gözüne girmek için verilen gülün bi anlamı yokmuş.
Naz: nasıl yani?
Tarık: yanisi, bir gülün değerli olması için sahibine içinden gelerek verirsen anlam kazanır. O yüzden ben sana şimdiye kadar hiç gül vermemişim.

Naz biraz bozulur.

Tarık: ama şimdi
Naz: şimdi ne?
Tarık: şimdi içimden geliyo. Ve bu gülleri sahibine yani sana vermek istiyorum.

Tarık elleriyle sakladığı gülleri naz’a doğru uzatır. Gülleri gören naz şok olur ve ne diyeceğini bilemez.

Naz: (hayran bi ifadeyle) tarıkk, bunlar harikaaa. Kaç tane var burada.
Tarık: 10 , aslında yaptığım hataya karşılık çok düşük bi sayı ama en azında her aya bir gül düşüyo.
Naz: (hala hayran) saçmalama Tarık ne hatası.
Tarık: ne hatası olacak, aşk hatası. Aşkta yarış olmaz, aşkta bekleme de olmaz. Seni beklettiğim için özür dilerim naz.
Naz: bu kadar bekleme yeter mi diyosun
Tarık: hayır, sana aşığım diyorum.

forum ahalisi : :img-swoon :icon_redf :img-kiss::icon_redf

fatos79
12-05-07, 00:58
Evet bende nihayet seytanin bacagini kirdim ve burdayim.
Öncelikle herkeze merhabalar.sizler gibi bende yy hastasiyim ve simdiye kadar
hicbir bölümünü kacirmadim.Önceleri Güzel yazilarinizi okur kendimi gülmekten
alamazdim.Yazmaktan cok okumayi sevenlerdenim ama bu son bölümde
yazilan elestilere katilmiyorum ve jenn`in yazdigina tamamen katiliyorum.
Bugün tekrar videodan seyrettim gayet güzel bir bölümdü ZIL haric.
Ask gormek istiyoruz amma Naz daha asik olup olmadigini bile bilmiyor.
Itirafi Naz yapmali.Tarikta mesajlarla bence iyice delirtsin Nazi belki ozaman
kimi sevdigini anlar.Artik zaman degisti gülü Tarik`ada Naz versin bence...
... kizmayin sakin...Nazin yaptiklari karsisinda Tarigin yalanlari hic kaldi...
Gülü Tarik hakediyor...Artik kirmizimi olur sarimi olur bilemem..
Anneler gününüz kutlu olsun..

ceza_cansu
12-05-07, 01:04
Songül, Serdar bitirdiniz ya beni.Aha set için hain planlarıma bir yenisi daha eklendi sayenizde.Setten önce sizlere gelicem.Hemen yazın senaryoları sete gidip gerçek senaryoları çalıcam ve onlar yerine sizinkileri koyucam:icon_twis :icon_twis Biri beni durdursun gittikçe kötü planlar yapmaya başladım:)

burcin_kaplan
12-05-07, 01:07
Songül, Serdar bitirdiniz ya beni.Aha set için hain planlarıma bir yenisi daha eklendi sayenizde.Setten önce sizlere gelicem.Hemen yazın senaryoları sete gidip gerçek senaryoları çalıcam ve onlar yerine sizinkileri koyucam:icon_twis :icon_twis Biri beni durdursun gittikçe kötü planlar yapmaya başladım:)

cansucum canım dur bir yerinde tek olmaz bu işler beni bekle haftaya basarız :) senaryolarıda toplarız.:):)

bu arada songül onlar onlar nasıl iltifatlar hayatta böle iltifat duyamayız imkansız dizide:img-hyste ellerine sağlık wallahi :)

serdar sende süpersin yeter artık walla gülü vericekse birde itiraf etsin yahu. öle gzli gizlide wermesin. Çok şey mi istedim ne :) sınırmı zorluyorum sanırsam:)

tarik_naz
12-05-07, 01:11
serdar sende süpersin yeter artık walla gülü vericekse birde itiraf etsin yahu. öle gzli gizlide wermesin. Çok şey mi istedim ne :) sınırmı zorluyorum sanırsam:)

çok şey istemedin aslında.
bu saatten sonra her elle verilen gülün ardından itiraf gelecektir. hatta 32.bölümü hatırla, sevgililer gününde naz'a gülü verip, herşeyi itiraf edecekti, belgin'e takıldı. hatta 33 de dağ evinde tam aşkını itiraf edecekti (dikkatini çekerim yanlarında kırmızı gül vardı) ev yandı.

allah kısmet ederse ve bi engel olmazsa inşallah bu saatten sonraki güllü sahnede itiraf olur :)

saYYgıner
12-05-07, 02:05
Demekki Tarık, Tarık Tekelioğlunu Nazın gözünden düşürmeye çalışıyor. Gönderdiği mesajda yemek daveti olsa gerek. Nazı yine sinir edip nabız yoklayacak. (kafam biraz karıştı anlıyosunuz siz ne demek istediğimi) Sonra Nazı bekleticek ve gelmicek. Hulusi ne anlatıcak acaba? Falan filan gider bu...

Ama sonuç yine aynı yaa. Artık Bodrum olsun... (biliyorum senaryonun oturtulması lazım bodruma ama sabrım azaldı iyice..)

Aynen katılıyorum sevgili Bodrum muhabirim frk kardeşim :D

muratdemir
12-05-07, 02:12
Değişik bir özet olmuş. Çünkü genelde özetler merak uyandırıcı olur. Bunda olayın hem başını hem de sonunu anlatıyor. Yani izlerken Tarık Tekelioğlu olarak Naz'ın karşısına çıkmayacağını en azından biliyor olacağız. Birisi daha yazmış muhtemelen bölümde çok başka olaylar daha olacak. Onları da fragmanda görebiliriz belki, keşke o da erken gelseydi.

frk
12-05-07, 02:16
Değişik bir özet olmuş. Çünkü genelde özetler merak uyandırıcı olur. Bunda olayın hem başını hem de sonunu anlatıyor. Yani izlerken Tarık Tekelioğlu olarak Naz'ın karşısına çıkmayacağını en azından biliyor olacağız. Birisi daha yazmış muhtemelen bölümde çok başka olaylar daha olacak. Onları da fragmanda görebiliriz belki, keşke o da erken gelseydi.

Benze zaten özet en fazla bölümün yarısına kadar olan kısmı. Esas olanlar diğer yarıda olacaklar gibi. Güzel bir bölüm izleyeceğiz gibime geliyor.

Arkadaşlar haklısınız aslında. Bodrumada fazla ümit bağlamamak lazım nolur nolmaz. Gerçi nasıl olursa olsun ben bu diziyi seviyorum ki zaten eninde sonunda istediğimiz şeyler olacak bununda bilincindeyiz. Sadece biraz daha sabretmek lazım heralde. Ama aralarada hoş sahneler ekleseler pekde fena olmaz hanii.:icon_whis

coqette
12-05-07, 04:49
herkese merhabalar forum ahalisi,

özet gene erken erken gelmiş.:happy0064 (Onun yorumunu sonra yapıcam.)
maalesef bi kaç gündür giremedim nete. sınavlar malum...zaten son bölümü izleme fırsatını da yeni buldum. O yüzden öncelikle son bölüm hakkındaki yorumumla başlamak istiyorum. Ben şahsen çok keyifle izledim. Her ne kadar bazı yönden eksikleri olsa da eskiden aldığım tadı almaya başladım denebilir.(İlerde tekrar aynı tempoyu yakalayacağına dair inancım daha da arttı.)Ayrıca ben de senaristlerimizin bize kulak verdiklerini düşünüyorum.Belki bu sefer o kadar "benim vatanım burası" iddaalı bölümler olmasa da en az onlar kadar güzel ve keyifli olan içsesler (yeter sahnesi) ve küçük küçük laf sokmalar, ve sevimli kıskançlıklar vardı.(Belki domatesler gelecek ama Tarık'ın kendini kıskanmasını çok seviyorum ben yaaa...:)) Ayrıca sonunda Tarık uyanışa geçti ve azar azar tavır koymaya başladı.(az olması gayet yerindeydi) İlk patlaması biraz fazlaydı ama ondan da dersini aldı.Garibim taktiği doğruydu da zamanlama ve dozaj yanlıştı.Ama zamanla öğrenecek tabiii...Babasından biraz ders alması lazım(diyecektim ama "ne güzel bir sabah/akşam değil mi?" sahneleri aklma gelince tereddüde düştüm şimdi.) Ama şunu da gördüm ki Hulusi yalan konusunda tam bir uzmanmış.Çünkü son zamanlarda Tarık'ın, babasını bu konuda geçtiğini düşünüyordum, yanılmışım.Hulusi performansından hiç birşey kaybetmemiş. Tek bir poğaçayla Sadri'ye istediğini yaptırmakla kalmadı, oğlundan bugüne kadar nefret eden Naz'ın da 180 derece dönmesine sebep oldu. Ama Naz'ın bu ikilem arasında kalmak lafının illa ki İKİ TARIK ARASINDA kalmak anlamında söylediğini sanmıyorum. Bence bunu Tarık Tekelioğlu'nun 2 farklı karakteri arasında kaldığını düşündüğü içinde söylemiş olabilir. Sonuçta Naz her ne kadar Hulusi'den duysa da görüp şahit olmadıkça emin olamıyor.Ayıp ettiğini düşünüyor, ki bence bu çok normal Hulusi'nin söylediklerinden sonra...Üstelik bu zamana kadar bir türlü de tanışmak kısmet olmadı.Kız merak ediyor herkesin övgütle bahsetti Tarık Tekelioğlu'nu. O yüzden de 2 kez buluşmaya giderken de gene süslenip püsleniyor. (Tabiii yanılma olasılığım da çok büyük, bunu kabul ediyorum. )

bu haftada böyle geçip gidecek desenize.yine aynı numaraları göreceğiz.çarşambayı bekleme isteği yok oluyo sanki.bu dönem tüm dizifilm yy fanları için kaos dönemi.dizimiz elden gidiyorda,hiçbirşey yapamıyoruz hissi uyandırdı.
tarık'ın bu planı şimdilik işe yarar fakat naz gerçeği öğrenince cezasını ağır ödetir.kendi etti ,kendi buldu hesabı tarık yaptığından dolayı pişmanlık duyacaktır.hulusi ve vahi ise ne işe gidiyor,nede bir iş yapıyorlar.hulusi sürekli ayakta,fakat bi işe yaradığı yok.vahi desen elini işten çekmiş akşama kadar evde otur,gazete oku,fabrika ne alemde soran yok.evdeki yemekleri kim yapıyor meçhul.vahi,ümit,naz yapamayacağına göre evde bizden habersiz birimi yaşıyo

arkadaşım koyu olan kısımlara katılıyorum.
1-) Naz gerçekleri öğrenince acısını Tarık'tan çıkarır.ve de sonuna kadar hakkıdır. Tabii aralarda yaşadığı gibi hafıza kaybına uğramazsa...

2-) Belki gerçekten küçük detaylar bunlar ama ne Hulusi ne de Vahi işe gidiyor doğru düzgün.Hadi Hulusi'nin Münir'i var (Sadri'yi de saymıyorum çünkü Hulusi onu da işenden alıkoyuyordu (spor salonları fln...),şimdi birde rakip çıktı Ayşe için) ama Vahi tümden boşladı fabrikayı hem de japonlarla böyle önemli işler yaparlarken ve de bu kadar kredi borcu varken. Ayrıca Berrak'a noldu?(sanırım ben orayı kaçırdım çünkü onun gitmesiyle ilgili bir sebep hatırlamıyorum) Ve bu evde temizlik ve yemeği kim yapıyor? Yani sanırım kahvaltı hazırlamak kolay diye bütün gün kahvaltılıklarla idare ediyorlar.

Aman da aman! Ne doğru bir tespit :)

Show tv muhabiri: Ya sizin şu dizi de bayağı bir salladı ortalığı..
Star tv muhabiri: A öyle mi? Hangisi?
Show tv muhabiri: E Yalancı Yariiiimm..
Star tv muhabiri: A aa, yeni bir dizi mi? Hiç duymadım. Hoş adı var.. Eski filmler gibi..
Show tv muhabiri: ??????????!!!!!!!?????
Star tv muhabiri: :icon_whis Eeee? Ne yapmış ki bu dizi?
Show tv muhabiri: Başrol oyuncusu, YILIN EN İYİ ROCKER'ı seçildi.. Dizi MGD ödüllerinin oymasında halk oyu ile birinci seçildi..
Star tv muhabiri: Hadi canım!!! Çok iyi ya..
Show tv muhabiri: ??Ya, tabi.. bence de iyi..
Star tv muhabiri: Kim oynuyor?
Show tv muhabiri: Nerede?
Star tv muhabiri: Başrolünde..
Show tv muhabiri: (İÇSES: E yuh!) Bilmiyor musun?
Star tv muhabiri: Yoo.. Haluk Levent falan mı?
Show tv muhabiri: Ne diyorsun yaa.. Barış Akarsu..
Star tv muhabiri: Aaa, o şu yarışmadan birinci çıkan çocuk değil mi?
Show tv muhabiri: ??? Benim işim var, MGD ödül törenini çekeceğim.
Star tv muhabiri: E ben de..
Show tv muhabiri: Sen önce kendinden haberdar ol, sonra MGD 'ye takıl..
Star tv muhabiri: Pardon?
Show tv muhabiri: Barış'a diyorum, Merve Sevi eşlik ediyor.. :img-help:
Star tv muhabiri: Ya, ister misin bu gece de MGD'yi alsınlar bunlar? O kadar iyi yani?
Show tv muhabiri: E muhtemelen abi.. neyse, bana müsade işim gücüm var benim.
Star tv muhabiri: Ya madem bu kadar çok izleniyor, seviliyor... Neden hiç bir yerde izlemedik? Duymadık?
Show tv muhabiri: E biz bir kaç kere haber yaptık. İzlemediniz mi?
Star tv muhabiri: Yapma ya? Hiç görmedim..
Show tv muhabiri: Anlıyorum.. Sizin kanal ya, ondandır..
Star tv muhabiri: Nedendir?
Show tv muhabiri: Kanaldan.
Star tv muhabiri: Stardan..?
Show tv muhabiri: Yok ZTAR'dan!!!!!:img-help:

Ebru abla harika ve çok gerçekçi olmuş:img-hyste yani hakkaten hiç bir yorum yapmaz mı, güzel bir söz söylemez mi bir kanal kendi dizisiyle ilgili ????? Hem de bunca başarı haberi varken elinin altında....:img-help:

coqette
12-05-07, 05:04

· Hadi Bir Araya Gelelim
cuk oturur walla bu gül bizimkiler için özel tasarlanmış kesinlikle bu gül bulunup getirtilmeli mümkünse tekelioğlu değil şöför olan wersin özel olarak rica ediyorum

:img-hyste bunca araştırmaya değmiş ama. Çok güzel bir gül. Ama Tarık gülü versinde ben renginden geçtim. Onun için kıvıracak bir yalan bulur nasılsa Tarık...:img-wink: (Hem Belgin Hanım sarı gül seviyor mesela, gerçi Naz'ın seveceğini sanmıyorum ama...)

bu bölümde çok güzel replikler vardı.mesela:

belgin: allahım sen benim tarıklarımı dünyadaki bütün nazlardan koru yarabbim

tarık: (belginin hayalinde o çocuğu döverken yukarı bakarak) anne susarmısın lütfen.konsantrasyonumu bozuyorsun

belgin: ne diyorsun sen hulusi.ne kuşu ne böceği.o uçuşanlar tabancalar bıçaklar,o vizıldayanlar kurşunlar o çiçekler, oğluşumun cenazesine gelen çelenkler

hulusi: belginnn sen kahvaltıda ne yedin? kafayımı

belgin: sen git romada türk gecesinde ye iç eğlen ooh ne ala ye türküm ye

Gerçekten de bir çok güzel replik vardı. Mesela benim dikkatimi çeken bir diğer replikte (belki size basit gelir ama benim hoşuma gitti) Tarık'ın sapığı yakalayınca söylediği "sizin gibiler yüzünden eşimiz,bacımız,patronumuz keyifle bir çay içemeyecekler mi?" sözüydü. Bu bana Tarık'ın babasının sayesinde annesinin elinden kurtulduktan sonra söylediği " sağol baba. Beni annemle sevgilim arasında tost olmaktan kurtar..., patronum, patronum diyecektim" lafını çağrıştırdı.

Ayrıca Sadri'nin Naz- Tarık olayını anlatışı da çok hoştu. "Rivayet odur ki Tarık hala Naz Özkul'u arayıp durur."

Ve de Bora için olan "akıllı,zeki, sempatik ve karizmatik" dörtlüsünden sonra sapık için olan " atik,çevik,kıvrak ve atletik" dörtlüsüüü.... Umarım bu lafın sonu da Bora için söylenen dörtlüğün sonundaki olaylara vesile olur. malum gül olayı :img-wink: :good:

Hizmette sınır tanımayız.Kargoya gerek yok ben bizzat gider götürürüm gülü.Ellerimle teslim ederim.Hazır gitmişken de Tarık'la Naz'ı müştemilata kilitlemek,telefonları yok etmek,Naz'ın sürekli çaldığı o zili çalmak bunlar gibi forumun kutsal görevlerini de yerine getiririm

Sevgili Cansu yalnız olmaz o iş. Beni de bekle ben senaristleri oylarken :img-angel (nasıl olacağına henüz karar vermedim :img-black troest veya :img-gun:) sen rahatça işini yapabilirsin :good: işine engel olabileceğini düşündüğün kişilere de senaristlerin onları çağırdığını söyleyebilirsin.Ben kapının arkasında olucam.:icon_whis

Not: Gizemcim, senaryolar ve ztarın yeni program akışı harikaydı.Ellerine sağlık. Hele anneler günü özel... Gerçekten Naz'ın böyle bir şeyi rüyasında görmesi güzel olurdu. Hele de böyle bir günde kendi annesi de yokken, kendini Belginnaz'la hayal edebilir. Tabii bu gelecek habercisi rüyalardan biri olduğu için yanında da Tarık...:img-wink:

Not 2 : Gerçi biraz erken ama gene herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Not 3 : Bu arada beni de gig e yazabilirsiniz. Gülün zamanı geldi de geçiyor. Naz hep kılpayı kaçırdı o gülleri... (malum sevgililer günü... )

coqette
12-05-07, 05:30

Tarık:Bu senin için

Tarık:Valla o kadar kökenini bilemiyorum.Ben sadece köşedeki çiçekçiye geldikten sonraki hayatı hakkında sana bilgi verebilirim

Naz:Böyle bir anda da espri yapıyorsun ya pes.Sen Ümit'in yanında fazla kaldın anlaşılan.Baksana ona benzemeye başladın

Tarık:Birazcık ona benzeseydim şimdi bende hayatımın en mutlu anlarını yaşıyor olurdum.Neyse beğendin mi?

Naz:Evet çok güzel

Naz:Eh orası sana kalmış

Naz:Arkasından kendinin de yol almadığına şükret bence

Tarık:İlk önce baş ucunda saklayacaksan sonrası umurumda bile değil

Tarık:Kalbimi çaldın yetmez mi?

valla sıkıntıdan balkonda müzik dinlerken, kulaklık yüzünden çınlamaları duymamışım. duysam koşa koşa gelirdim. madem gül konuşu açılmış, eh yaptığım imzaya uygun bi replik yazayım dedim.

Tarık: hayır iyi düşündüm. Ve şunu anladım ki, başkalarıyla yarışıp, birilerinin gözüne girmek için verilen gülün bi anlamı yokmuş.
Tarık: yanisi, bir gülün değerli olması için sahibine içinden gelerek verirsen anlam kazanır. O yüzden ben sana şimdiye kadar hiç gül vermemişim.

Naz biraz bozulur.

Tarık elleriyle sakladığı gülleri naz’a doğru uzatır. Gülleri gören naz şok olur ve ne diyeceğini bilemez.

Tarık: 10 , aslında yaptığım hataya karşılık çok düşük bi sayı ama en azında her aya bir gül düşüyo.
Tarık: ne hatası olacak, aşk hatası. Aşkta yarış olmaz, aşkta bekleme de olmaz. Seni beklettiğim için özür dilerim naz.

forum ahalisi : :icon_redf :img-kiss::icon_redf

Aaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaah o günleri bir görsek, zaten sorun kalmayacak.
Tüm forum ahalisi hep bir ağızdan : "Bitmiştir tüm sorunlar bizim için.Sorun morun yooooook . Bitti sorunlar. Gitti. Oh rahatladık vallahiii. Şimdi nasıl mışıl mışıl uyuruz biz."
Senaristler : Heeeey uyanın artık zaten kaç saattir uyuyorsunuz. :img-haha:
Forum ahalisinin yarısı : :img-fie: :blink: :img-swoon :img-fear2
Diğer yarısı: :fighting2 :img-gun: :dito
Senaristler: ................... :img-black

Not : Kara İnci ve tarik_naz ellerinize sağlık çok hoş senaryolar umarım gerçek senaryoda da kullanırlar. Tabiii sonunu benimkine benzetmeden.

NOT :Sevgili senaristler bu son yapılmaması gerekenlere bir örnektir. Sonuçları kendi gözlerinizle görmenizi istedik. Durumu iyice anlamanız açısından yukardaki yapılması gerekenler için verilen 2 örneğin yanında verilmiştir. Ciddiye almanız önemle rica olunur.(hem bizleri hem de kendinizi yukarıdaki sonlardan kurtarmanız açısından...)

thesunset
12-05-07, 09:56
Gunaydin aska asiklar forumu, dun aksam eski halimize donduk desenize..bide cumartesi degildi..o zaman bu aksam neler oluyor???:) sanirim Cansu gorevde olacak ve bize son dakika haberleri verecek:)
ben 15 bolum bittikten sonra dedim ki...bu gul bir gun yine ortaya cikacak,ama nerdee Tarik Naz'a bir gul versin ISTERDIM

Songul ve Serdar replikleriniz cok guzel olmus,ellerinize saglik:)

sinemim_g
12-05-07, 11:15

Naz biraz bozulur.

forum ahalisi : :img-swoon :icon_redf :img-kiss::icon_redf

:img-in_lo ayy çok güzell olmuş elelrine sağlık keşke böyle bişey olsa:img-in_lo
neyse özet gelmiş bu haftada böyle geçicek ama ben diyorum ki 45te yeter düzeler herhalde artık yaa ne dersiniz:img-in_lo bodrumda aşk başka orda artık gelir itiraf herhalde:img-in_lo

Fixxxer
12-05-07, 12:17
hep olumlu bakmak istiyorum ama olmuyor,beceremiyorum bir türlü.hele optimist bazı arkadaşları görükçe kıskanıyorum neden diyorum ben de sadece bu dizinin iyi yönlerini göremez miyim?ama dedim ya zorlama dahi olsa olmuyor yapamıyorum.mutlaka kafam biryerlere takılıyor.

hani lost diye bir dizi var eminim ki hepiniz en azından adını duymuşsunuzdur.2 sezon olarak tasarlandı ancak baktılar muazzam bir ilgi gördü,maddi olarak getirisi de inanılmaz 6 sezona uzattılar.sadece ticari kaygı.ne oldu kurgu dağıldı,konu bozuldu 1 bölümde işlenebilecek hadiseler bölümlere yayılmaya başlandı ama zekice hareketlerle ustaca toparlandı dizi.ve yayımlanan son bölümü ile ağzımızın suyunu akıttı.aslında herşeyin başından beri bu programla hazırlandığına inandırdı bizi,kurguda hiç bir sapmanın olmadığını gösterdi.gönül ister ki yalancı yarim de böyle olsun,gönyeden sapmasın.tek beklentim bu ama mamafih,olmuyor.ben ne kadar beklersem dizi tam aksine yol alıyor

e doğal olarak insan da içinden geçirdiklerini madem kayıt olduk bari bir işe yarasın dediği foruma dökmek istiyor.tabii ki hiçbirimiz eleştirmen olmasak dahi en azından kendi yorumlarımızı yapabilmeliyiz.ki yapıyoruz da ama özellikle son bölümlerden sonra forum 2 ye ayrılmış gibi.eleştirenler ve savunanlar.gayet normal ama bugün gözüme çarpan bir eleştiriyi eleştiren yazılar cidden oldukça sığ idi.beğenmiyorsan izleme demeye kadar vardırılan cümleleri gerçekten hayretle okudum.kestirip atmak bu kadar kolay yani.sonuçta ortada ne bir hakaret ne dahi benzeri aşağılayıcı bir tümce yoktu.sadece iğrenç kelimesi.doğaldır,olabilir.subjektiftir,yorumdur,l inç etmeye gerek yokki.

evet son derece kötü bölümler arka arkaya geliyor.ama neye göre kötü kime göre kötü,izleme o zaman demeden önce bunun sorulması daha mantıklı olmaz mı?bana göre kötü x e göre şukela bir bölüm olabilir ki bu dizinin tekdüzelikten kurtulması adına daha hayırlı.sonuçta bu dogma değil bundan mütevellit tartışılamaz,eleştirilemez bir yapı ortaya koyulamaz.

monologlar sürekli tekrar ettiği için,ben gibi bülent kayabaş hayranlarının artık aynı esprilerin ısıtılıp ısıtılıp önlerine konmasını içine sindiremediği için belki şahsım ve benzer düşüncedekiler için kötü..aşk sahnelerini yeterli bulmayanlar,artık somut gelişmeler görmek isteyenler için de belki kötü.yapılan akılamaz kurgu hataları ve geçiştirilen sahneler dikkatli izleyiciler için belki kötü.ama tüm bunları görmezden gelip zevk almaya çalışmak ayrı,bütün bu durumlar gözüne girdiği halde koyunluk yapmak,ya da eleştirdikten sonra susturulmaya çalışmak(bir nevi koyunlaştırılmak) ayrı.

ayrıca dikkat edilmesi gereken en önemli husus bir şeye kötü demek onun kötü olmasını da sağlamaz.yani yollar hep neye göre kime göre ye çıkıyor.bence sence durumu.
ha birde,gidişatı hiç beğenmiyorum,hatta iğrenmekle kalmıyorum tiksiniyorum, ama izliyeceğim.

saygılar.

jenn
12-05-07, 12:38
o zaman senin dediklerinden şu sonuçu çıkaralım..hem tiksinip hem izliyorsan bu diziye nefret kökenli bi aşkla bağlısın..ne demişler büyük sevgiler büyük nefretlerden doğar..tiksindirici bulduğun bir şeyide hala izlemeye devam etmen bende bu kanaati uyandırıyor..eleştirmek çok doğal ama tiksindirici vede iğrenç kelimelerini asla hakettiğini sanmıyorum.kişilerin subjektif düşüncelerini sırf kendi fikrini açıklamak adına diğer insanlara saygısızlık olarak kabul ettiğim ifadeleri kullanma hakkı vermez kanaatimce..bu foruma giren ekip dahili kişiler örneğin bir fulya ceylan,bir merve sevi yada ünal bey..bu kelimeleri okuduğunda aa ne kadar iyi bir eleştiri yapılmış.tiksinmiş,iğrenç bulmuş diziyi izlerkenmi desinler ? bu onlarada ayıp olmuyormu bu şekildeki ifadeler..? bilmiyorum ama ben yanlış buluyorum bu tür kelimeleri..söyleyeceğim bu kadar..

elmali-turta
12-05-07, 12:47
o zaman senin dediklerinden şu sonuçu çıkaralım..hem tiksinip hem izliyorsan bu diziye nefret kökenli bi aşkla bağlısın..ne demişler büyük sevgiler büyük nefretlerden doğar..tiksindirici bulduğun bir şeyide hala izlemeye devam etmen bende bu kanaati uyandırıyor..eleştirmek çok doğal ama tiksindirici vede iğrenç kelimelerini asla hakettiğini sanmıyorum.kişilerin subjektif düşüncelerini sırf kendi fikrini açıklamak adına diğer insanlara saygısızlık olarak kabul ettiğim ifadeleri kullanma hakkı vermez kanaatimce..bu foruma giren ekip dahili kişiler örneğin bir fulya ceylan,bir merve sevi yada ünal bey..bu kelimeleri okuduğunda aa ne kadar iyi bir eleştiri yapılmış.tiksinmiş,iğrenç bulmuş diziyi izlerkenmi desinler ? bu onlarada ayıp olmuyormu bu şekildeki ifadeler..? bilmiyorum ama ben yanlış buluyorum bu tür kelimeleri..söyleyeceğim bu kadar..

Kesinlikle katılıyorum tabiki beğenmediğimiz eksik bulduğumuz yanlar olucak ama bu kelimeleri sarfederek mi olması lazım???
Bengi Ablanında dediği gibi buraya giren ve okuyan kişiler ve hatta yazan kişiler bize değer verdiklerini gösteriyorlar bu yorumları okuyunca üzülmezlermi sizce???
Ayrıca kendi adıma knuşcak olursam şunu söylemek istiyorum tamam bir kaç haftadır çok iyi bölmler izlemiyor olabilirz ama ben burda yapılan ağır yorumlar nedeniye ne yazmak nede girmek istiyorum buraya....

zer
12-05-07, 12:54
Sevgili yalancı yarim formdaşlarım, formu canlı tutnak adına göstermiş olduğunuz bu çok özel vede güzel gayretiniz için sizi kutluyorum.
Her ne kadar eskisi gibi forma girip yorum yazmak içimden gelmesede,
aslında artık iflah olmaz bir alışkanlık yaptığı içİn en azından günde bir kez de olsa girip yazılanları okumak hala bana büyük keyif veriyor buda yukarda bahsettiğim arkadaşların gayreti sayesinde oluyor harikasınız. Büyük bir alkış:happy0064 :happy0064 kimizin daha ilk günde izleyip sevdiği, kimimizin bikaç bölüm sonra keşfettiği, ve hepsinin en az bir diğeri kadar sevdiği dizisini
kimimiz ağır eleştiri yaparak sahiplendi ( bu aslında tamamen dizinin kötüye gitmesine duyulan endişeye dikkat çekme eleştirisydi) belkide o'kimilerimiz sevdiği ve seyrettiği dizisinde kendi dünyasında yapamadığı, hayalini kurduğu
güzelliklerin, yaşanmamış aşkların, yarim kalmış kavuşmaların, en azından burda olmasını istiyordu. Belki zaman zaman bu isteklerini hiç istemedikleri bir uslupla dile getiriyorlardı ama hiç bir kötü niyetleri yok du aslında. Onlarda en az diğerleri kadar dizisini çok seviyordu. Diğer kimilerimiz ise kendi dünyalarında istedikleri fazlaca hayalleri ve beklentileri olmayanlardı, sadece bir diziydi o an izleyip keyif aldıkları, mutlu oldukları, istedikleri
bikaç güzel sahnesiyle yetinmeyi bilenlerdi. Kimilerimiz ise işi daha idailistleştirip herşeyin kusursuz olmasını, herşeyin neden ve sonuçlarıyla ilerlemesini birer mantık silsilesi içerinde gelişmesini istiyorduk.
kuşkusuz hepimiz aslında birazda hayattaki beklentilerimizle orantılı olarak duygularımızı ve serzenişerimizi farklı gösteriyorduk zaten doğru olanda buydu
ama bu kimimiz için normal olsada, kimimiz için aşırıya kaçmak olarak da gösteriliyordu. Oysa herkesin özünde istediği tekşey dizisinin daha güzel, daha çok reyting, dolayısıylada daha çok izlenip sevilmesiydi. Aksi olsa insanlar niye sevmedikleri bir şey için zamanını ve mesaisini harcayıp kendilerini üzecek
şeyler yapsın son cümlemi Rafifi A.Hemonn bi sözüyle bitirmek istiyorum

' Mutluyum' demeyene kızmayın, ' mutlu edemiyorum' diye üzülün.
bunu sevgili Y.Y senaristlerine, yapımcısına ve yönetmenine atfediyorum.

Fixxxer
12-05-07, 13:00

öncelikle (bkz: cümle aralarına dikkat) demek istiyorum.diyeceğim o ki dizinin son bölümleri ile alakalı daha önce söylediklerim.yani nefret kökenli bir aşkla temellendirilebilecek bir durum söz konusu değil.ayrıca orada ki tiksinmek kelimesi ironik bir manada kullanılmıştır belirteyim.yani o kadar da debil değilim henüz.ayrıca iyiden kötüye doğru(sevgi anlamında) bir gelişme mevcut bende onu da belirteyim.

eleştirme kısımlarına bakarsak ben hala daha ısrarla kimseye saygısızlık yapıldığını zanetmiyorum.tahmin üzerinden gidilmiş bir sıfatlandırma sadece.gelecek bölüm iğrenç olacak meali birşeylerden bahsetmiş.bu kimseyi rencide etmez,onurunu kırmaz.

ayrıca üzerinde elzemle durulması gereken ve anlaşılamamış asıl mesele;
oyuncuların bu eleştirilerden tamamen muaf tutulduğudur.kimse oyuncuların performansları hakkında herhangi bir yorumda bulunmuyor(en azından ben görmedim) ve oyuncuların da bu eleştirilerden kendilerine pay çıkartacaklarını düşünmüyorum.

merve sevi,ünal silver,fulya ceylan hatta barış akarsu benim tanıdığım,bildiğim isimler değil.en azından değildi bu diziyi izlemeye başlamadan önce.yani bir önceki performansları hakkında herhangi bir yorumum yok.e daha öncesini bilemeden kıyaslama yapıp herhangi bir eleştiri getirmek gibi bir durumun mevcudiyeti bu durumda toz duman oluyor otomatikman zaten.ha derseniz ki eleştirmek için öncesi sonrası mı gerekiyor diye, benim için öyle.çünkü herhangi bir teorik yada pratik bilgim yok meslekleri hakkında.ancak karşılaştırarak yorum yapabilirim ve bunu da başka sanatçılar yerine direkt kendileri ile yapmayı yeğliyorum.

işin özeti,sözler senaristler ve yapımcıyadır.oyuncular için negatif herhangi bir laf söylenmemiştir.bu durumda bu eleştiriler için çok fazla kafa yoracaklarını zannetmiyorum.

tarik_naz
12-05-07, 14:24
Bengi ablacım, son 2-3 bölümden sonra diziyi beğenenlerin bile artık hor görüldüğü, bu hor görülme yüzünden ciddi bir üye kaybının yaşandığı bir forumda bu tarz eleştirileri görmek çok normal. İğrenenler, tiksinenler peşi sıra çıkıyo.

İğrenmek: bir şeyden bir kere iğrenirse kişi, onu her gördüğünde, hatta düşündüğünde bile midesi kalkar, kusacak gibi olur.

Yalancı yarim dizisi için son birkaç bölüm yüzünden bu duruma gelen kişiler için üzülüyorum. Sanırım bi daha bu diziyi izlemek bile istemez. Ama yok, bu duruma geleceğini bile bile izlerse de büyük fedakarlık yapmış olur, alkışı hak eder. Sonra foruma gelip “iğrene iğrene izledim” der. Biz de alkışlarız. Kolay değil iğrendiğin bi şeye katlanmak.

Sevgili B.A.D.B bi söz söylemişti, “üslup iyi oldukça eleştiri sınırsız olabilir” diye. Güzel bi nasihattı ama "söylediğin sözde tutarlı olmak çok önemlidir". Üslup diyosan üslubun iyi olacaktır. Ama o son bölüm hakkındaki yorumun; söz ve davranış arasındaki tutarsızlığı gözler önüne serdi. Nasihatı yapandan bu sözler gelir de, ona uyanlardan iğrenmek, tiksinmek gibi sözlerin gelmesi çok normal.

Şimdi merak ettiğim güzel bölümler olduğunda gelecek yorumlar. Diziye 180 derece döndü diyenler, o gün kendileri dönecek mi bakalım.

Kısacası bengi abla, bugün Eurovision yarışması var ve Kenan Doğulu bizi temsil edecek. O yüzden günün anlam ve önemine göre, ne demiş şarkısında Shake It Up Şekerim. :img-wink:

pas.si.on79
12-05-07, 14:39

Aynen katılıyorum Ablacığım ve ayrıca ben gerçekten bu konuların artık bu kadar gereksiz uzamasından rahatsızım.Burayı ziyaret eden oyuncuların ya da başklarının bu diziyi tabir edilen o kelimeler tamamen yanlıştır.YY nin tüm emekçilerine ve sevenlerine yapılan saygısızlıktır. Diziye yapılan Haksızlıktır.Daimi seyirciler bile artık sırf yüzden sayfaya yorum yazamamaktadır.

Benim de kötü bulduğum diziler var ya da seyretmediğim ama gidip onların sitesinde bu denli , hatta hakaretlere varan olumsuz eleştiriler yapmıyorum.Yapılırsa bunda bir art niyet aranır.. İğrençlikten anladıkları nedir acaba... BAşka dizilerdeki gibi aldatmalar,sapıkca, vahşice öldürmeler,şiddet içeren sahneler mi var.. Beyniniz buna o kadar alışmış ki ,böyle saf temiz masum diziler artık sizi ilgilendirmiyor mu? sizi ilgilendirmeyebilir.. Ama biz de töre,cinayet,işkence vs dizilerden biz bıktık.
Dizi zaten öyle hakettiği değer kanal tarafından verilmiyor.YY emekçilerine ve seyircilerini yeterince üzüyor.Tekrarlar yayınlanmıyor.Hafta da birgün o da çoğunlukla futbol karşılaşmalarıyla sıkışmış bir durumda veriliyor.. Dolayısıyla diziyi sevmeyenlerin bu kadar rahatsız etmez..

Artık art niyetli olmaktan vazgeçin lüften...

ayrıca üzerinde elzemle durulması gereken ve anlaşılamamış asıl mesele;
oyuncuların bu eleştirilerden tamamen muaf tutulduğudur.kimse oyuncuların performansları hakkında herhangi bir yorumda bulunmuyor(en azından ben görmedim) ve oyuncuların da bu eleştirilerden kendilerine pay çıkartacaklarını düşünmüyorum.

.

Yazdıklarınızda özetle demişsiniz ki;oyunculara kimse onların oyunculuklarına birşey söylemiyor..

Elbette söylenmez çünkü onlar gerçekten işlerinde başarılılar..Yalnız şurası var bir emekleri var, bu emeklerin karşılığında sevilmemek böyle anlamsız be kesinlikle gerçekle ilgisi olmayan kelimelerle onlara saygısızlık yapılmış oluyor. Onların gereksiz yere üzmüş olunuyor.Hem de tamamen art niyetli insanların yüzünden..

Ben bu konuda son kez yazdım. Ama lütfen artık siz de sonkez yazın. Çünkü YY TÜM GÜZELLİĞİYLE VE HIZIYLA DEVAM EDİYOR.. Eğer diziyi seviyorsanız daha yapıcı ve seviyeli eleştiriler yapınız.

muratdemir
12-05-07, 14:40
2-3 gündür internette yalancı yarimle ilgili bütün forumları, sözlükleri vb. dolaşıyorum. Kabaca saymaya çalıştım. Dizinin gidişatını beğenmeyenlerin oranı yaklaşık %90 civarında. Bu kadar insanın hepsi kötü niyetli olamaz herhalde. Ben başta eşim olmak üzere kendi çevremden birçok kişiyi diziye bağlamaya çalıştım ama hepsi sıkılıp kaçtı.

İsteyen beğenmekte isteyen de eleştirmekte serbesttir. Dolayısıyla kimse "burada eleştiri yapılmasın" deme hakkına sahip değildir. Hele hele "beğenmiyorsan izleme" gibi "ya sev ya terket"çi yaklaşımlar çok sığ duruyor. Sen istersen bayıl diziye, benim eleştiri hakkıma niye karışıyorsun ki?

Olumsuz eleştirilere yapılan itirazların gereksiz ve temelsiz bir sahiplenme duygusundan kaynaklandığını düşünüyorum.

Sizlere kalsa her kötü bölümden sonra "bu geçiş bölümüydü" ya da "dizimiz romantik-komedi, her hafta da romantizm olmaz ki" dememiz lazım. Bir tane bakışmayı görüp on tane saçmalığı da unutmamız gerekiyor. Naz karakterinin her önüne gelen erkeğe gönül vermesini de hoşgörüp "Ah canım işte Naz böyle" diye kendimizi avutmalıyız.

Dizi de forum da kimsenin tekelinde değil. Bana da şahsen çok kötü bölümlerden sonra bile zorlama bir beğeni yaratma çabası çok anlamsız geliyor ama bunlara çıkıp da ters bir söz yazmadım.

Benim tek derdim dizinin o eski havasını yakalaması. Zaten son dönemde diziye devam edebilmek için kendimi zorluyorum. Ben kimseye yazdığı için karışmam, kimse de bana sen böyle yazma diyemez.

ayşenurr
12-05-07, 14:55
bende yalancı yarim dizisinde son bölümlerde heyecanımı kaybettim.artık ne
olumlu nede olumsuz düşünüyorum.beğenmediğim zaman sinirleniyordum.
şimdi bu duygularıda kaybettim.biz aşk itirafı dedikçe,konuları dallandırıp
budaklandırdılar.artık aşk görmek istiyoruz.dizide heyecan istiyoruz.
fazla bişey istemiyoruz.tabiki yeri gelince eleştiri olacak ama hakaret
edecek kadar değil.:icon_whis

tarik_naz
12-05-07, 15:08
Kurtlar vadisinde hüsrev ağa ile baron tartışırken şu diyolag geçmişti.

Hüsrev: sen yenilikçisin, ben gelenekçiyim, ama hergün yenilik, hergün yenilik, benim geleneklerime ters düşüyo.

Siz eleştirmensiniz, bizse gerçek dizi seveni, ama hergün eleştiri, hergün eleştiri, bizim şu zamana kadar ki dizi yorumlarımıza ters.

Bundan 2-3 ay önce forumda dizi konuşulurdu, her sahne didik didik edilirdi. Altından girilir üstünden çıkılırdı. Şimdi ise dizi değil, beğenenler ve beğenmeyelerin tavırları konuşuluyo. Ve bu tarz yorum ve tutumlar devam ettikçe de forumun bu sessiz ve soğuk hali devam edecektir.

ceza_cansu
12-05-07, 15:20

Hüsrev: sen yenilikçisin, ben gelenekçiyim, ama hergün yenilik, hergün yenilik, benim geleneklerime ters düşüyo.

Siz eleştirmensiniz, bizse gerçek dizi seveni, ama hergün eleştiri, hergün eleştiri, bizim şu zamana kadar ki dizi yorumlarımıza ters.

Bundan 2-3 ay önce forumda dizi konuşulurdu, her sahne didik didik edilirdi. Altından girilir üstünden çıkılırdı. Şimdi ise dizi değil, beğenenler ve beğenmeyelerin tavırları konuşuluyo. Ve bu tarz yorum ve tutumlar devam ettikçe de forumun bu sessiz ve soğuk hali devam edecektir.

Kesinlikle katılıyorum Serdar.Ya hep eleştir hep eleştir nereye kadar.Tamam bazı bölümleri beğenmezsin ama her bölümü de mi beğenmezsin.Ben şu 2 haftadır bölüme kötüydü yazarken bile elim klavyeye gitmiyor.Elimden geldiği kadar üslubuma dikkat ediyorum.Bu son 2 haftadır dememe bakmayın bu çarşamba günkü izlediğimiz bölüm diğerine oranla gerçekten çok güzeldi.Kötü bölümler olabilir ama asla Yalancı Yarim de tabi bana göre iğrenç,rezalet,tiksinç bölümler olamaz.Burayı gelip dizi ekibinden bir çok insan okuyor.Çoğu zamanda yazıyorlar onların bu tarz yazıları görmelerini asla istemem.Eğer dizide düzelmesini istediğimiz yerler varsa bunu daha değişik sözcüklerle de anlatabiliriz.Türkçe'miz gayet zengin bir dil

Bizler yani gerçek dizi sevenler kaç haftadır burdayız.Çoğumuz ilk bölümden beri buradayız.İlk zamanlarımızı hatırlarım da uyumak bile istemezdim.Burada o kadar güzel yorumlar olurdu ki uyurken kaçırıyorum diye vicdan azabı çekerdim resmen.Ama şimdi bakıyorum da günde 1 mesajı zar zor atar olmuşum.Haftalar ilerledikçe 1 bölüm bazılarına göre kötü olunca hemen gelip yazmaya başladılar ve kendilerini sadece böyle yorumlar yazmaya endekslediler.Sanki güzel bir bölüme güzel deseler birşeyler eksilicek onlarda.Eskiden her gün koparken şimdi sadece cumartesi gecelerimiz eğlenceli geçmeye başladı.Ama ben açıkçası artık bu tarz şeylerden bıktım.Forumumuzun tekrar eski haline dönmesini istiyorum.Eskisi gibi neşeli bir forum olmamızı istiyorum.Bunun içinde bütün arkadaşlarıma rica ediyorum bazı mesajlardan dolayı içiniz yazmak istemese de yazın.Siz yazmadıkça bu mesajlar çoğalıcak.Bizler yazalım ki millet Yalancı Yarim'in ilk halini görsün

Fixxxer
12-05-07, 15:21
eleştiri kültürü yoksunlugu, eleştiri kabul etmemeyi beraberinde getirir.
bu yüzden eşler, karsılıklı oturup sorunlarını tartısamazlar, ancak birbirlerine küserler.
neden, nicindir küsmeler, bilmek icin kahinlik kurslarına gitmek gerekir.
çocuk babayı eleştiremez. kardeş abiyi eleştiremez. arkadaşın arkadaşı eleştirmesi
affedilmez. memurun amiri eleştirmesi yürek ister, sonuç da hüsranla biter.
özeleştiri gelenegi hic yoktur. başkalarını eleştirme olmadığı gibi kendi kendini
eleştirene de nadir rastlanır.
pohpohlama ise had safhadadır.
biz bizi överiz, biz inanırız.
baskaları ne düşünür, umurumuzda degildir.

daha önce yazdıklarım nasıl anlaşıl(a)madıysa eminim bundan sonrakiler dahi ve bu yazdığım da aynı akıbete uğrayacak ama hazır tiksintiden başlamışken devam edelim.hem tiksinelim hem tiksindirelim,kusmaya meraklı arkadaşlarıda gördük nasıl olsa.

ısrarla oyuncularla alakası olmadığını söylediğim söylemler aşağıdan yukarıdan çekiştirilip ilişkilendiriliyor ya daha ne diyeyim.gerekçeli de anlatmıştım daha önce,hatta ironik durumlardan bahsettim ama herhalde sorun bende.demek ki izah etmeyi beceremiyorum.yada diziden peydahlanan ütopyaların çemkirilme merkezi oldum.olsun bana hava hoş isteyen buyursun gelsin.aforizmalar bile hazırlanmış,değil mi aşka aşıklar?

dizinin son üç bölümünü beğenmeyenlerle kendince dalga geçmeye çalışmış bir arkadaşım.eklemiş de;dizi rayına girince nasıl dönecekler diye.sen bunca yazılandan ne anlam çıkardın allahasen?sence elimizde roket yakıtı felaket pompacılığı mı yapıyoruz?üzülüyorum havaya yazı yazmaya vallahi.

daha açık anlaşılabilir nasıl yazabilirim cidden bilmiyorum.algılayamayan sizler değil,anlatamayan benim demek ki,bir allah kulu bile tek satırdan bir mana çıkartamadığına göre.

sıkıldıkça,ütopyalarınıza bir bir kanatları monte edildikçe eleştiri yapan herkese saldırabilirsiniz,en azından ben burdayım.hatta senaristlerinizi alın öyle gelin isterseniz.ama tekrar belirteyim orta muz olduğu sürece ben kafayı koymaya devam edeceğim.ben tiksinirim,başkası iğrenir kusmak isteyene torba zaten bolca mevcut.

bakın altını bir daha çiziyorum:bu eleştiriler eleştirenlerce görülen eksikliklerden mütevellittir.amaç hataların minimizasyonudur.ha sen hala daha sen art niyetlisin,pis herif izleme lan, shake it up shekerim,bak pis ayar veririm konuşursan zaten otisabi de abimdir benim mantığımla gideceksen daha önce de dedim.senaristlerini de al öyle gel.yoksa pek bir hafif kalıcan gibi

edit: daha önceki yorumlardan ne anlamlar çıktığını gördüğüm için önlemimi alayım.2.tekil şahıs kullanılan yerler herhangi bir kişi için yazılmamıştır.geneldir.

edit2: bir de çok rica ediyorum yapıcı eleştiri nasıl oluyor.biri bana lütfen anlatsın bunu.özelden genelden hiç farketmez hem de.madem art niyetliyim bari öğreneyim yahu,bundan sonra yapıcı eleştiriler yapalım.

tarik_naz
12-05-07, 15:32
Fixxxer isim vererek konuş, bi arkadaş falan demene gerek yok "tarik_naz" dedi de. gocunmam bundan.

tamam ben eleştiride kültürsüzüm, eleştiri yapamıyorum, terbiyesizim, yazılanları algılayamıyorum, hiç bir yorumu kabullenemiyorum, herkesle dalga geçiyorum, diziyi pembe gözlüklerle izliyorum.

sen çok doğrusun. eleştiri yapabiliyosun, ahlaklısın, algılama kapasiten var, yazılanlardan terbiyesiz anlamlar çıkartabiliyosun, diziyi siyah çerçeveli eleştirmen gözlüğü ile izleyip, neyin doğru neyin yanlış olduğunu iyi biliyosun.

tebrikler. başka da bişey demiyorum. çünkü muhattap olmak istemiyorum.

capcup
12-05-07, 15:40
:img-wink: arkdaşlar bütün yorumları tek tek okudum...ve hepsine olmasa bile bir çoğuna katılıyorum ama YALANCI YARİM ASLA İĞRENÇ VE TİNKSİNTİCİ OLAMAZZZ EN AZINDAN BENİM İÇİN(EN KÖTÜ BÖLÜM BİLE OLSAA BEN DİZİMİ İZLERİMMM)BİZLER BU ELEŞTİRİLERİ YAPARKEN SENARİSTLER BELKİ BU YORUMLARI OKUR DA BİRAZ KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERİRLER VE DİZİMİZİN BU KÖTÜ GİDİŞATINA Bİ SON VERİRLER AMACIYLA YAZIYOR(UZ)UM...YANİ AMCIMIZ RENCİDE ETMEK DEĞİL AKSİNE ONLARA YARDIMCI OLMAKTIRRR
BEN SENARİSTLERE BURADAN SESLENİYORUM :img-help: :img-help:
LÜTFENNN SENARİSTLER BİZZZ İLK 33 BÖLÜMÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNİ GERİ İSTİYORUZZZ BİZZZ AŞKKK GÖRMEK İSTİYORUZZZ LÜTFEN ARTIKK DUYUNNNNN:img-help: :img-help: :icon_sorr :icon_sorr

pas.si.on79
12-05-07, 15:41
edit2: bir de çok rica ediyorum yapıcı eleştiri nasıl oluyor.biri bana lütfen anlatsın bunu.özelden genelden hiç farketmez hem de.madem art niyetliyim bari öğreneyim yahu,bundan sonra yapıcı eleştiriler yapalım.

Kesinlikle katılıyorum Serdar.Ya hep eleştir hep eleştir nereye kadar.Tamam bazı bölümleri beğenmezsin ama her bölümü de mi beğenmezsin.Ben şu 2 haftadır bölüme kötüydü yazarken bile elim klavyeye gitmiyor.Elimden geldiği kadar üslubuma dikkat ediyorum.Bu son 2 haftadır dememe bakmayın bu çarşamba günkü izlediğimiz bölüm diğerine oranla gerçekten çok güzeldi.Kötü bölümler olabilir ama asla Yalancı Yarim de tabi bana göre iğrenç,rezalet,tiksinç bölümler olamaz.Burayı gelip dizi ekibinden bir çok insan okuyor.Çoğu zamanda yazıyorlar onların bu tarz yazıları görmelerini asla istemem.Eğer dizide düzelmesini istediğimiz yerler varsa bunu daha değişik sözcüklerle de anlatabiliriz.Türkçe'miz gayet zengin bir dil
Bizler yani gerçek dizi sevenler kaç haftadır burdayız.Çoğumuz ilk bölümden beri buradayız.İlk zamanlarımızı hatırlarım da uyumak bile istemezdim.Burada o kadar güzel yorumlar olurdu ki uyurken kaçırıyorum diye vicdan azabı çekerdim resmen.Ama şimdi bakıyorum da günde 1 mesajı zar zor atar olmuşum.Haftalar ilerledikçe 1 bölüm bazılarına göre kötü olunca hemen gelip yazmaya başladılar ve kendilerini sadece böyle yorumlar yazmaya endekslediler.Sanki güzel bir bölüme güzel deseler birşeyler eksilicek onlarda.Eskiden her gün koparken şimdi sadece cumartesi gecelerimiz eğlenceli geçmeye başladı.Ama ben açıkçası artık bu tarz şeylerden bıktım.Forumumuzun tekrar eski haline dönmesini istiyorum.Eskisi gibi neşeli bir forum olmamızı istiyorum.Bunun içinde bütün arkadaşlarıma rica ediyorum bazı mesajlardan dolayı içiniz yazmak istemese de yazın.Siz yazmadıkça bu mesajlar çoğalıcak.Bizler yazalım ki millet Yalancı Yarim'in ilk halini görsün

not1: Ayrıca yazdıklarımız,yorumlarımız,düşüncelerimiz ilgililer ve yetkililer tarafından dikkate alınıyor.
not2:Sonuçta bir dizi bu .Nerdeyse bu dizinin vatanı kurtarması beklenecek..Saçmalıklarıyla, güzellikleriyle,espirileriyle,duygusallığıyla bir dizi..
not3:TAmam anlıyorum sizi ben de çok etkileniyorum. YAlnız bu kadar güzel olmazsa bu kadar çok etkilenmezsiniz..Demek ki çok güzel..Ve doğru yoldalar..

Fixxxer
12-05-07, 15:42
Fixxxer isim vererek konuş, bi arkadaş falan demene gerek yok "tarik_naz" dedi de. gocunmam bundan.

tamam ben eleştiride kültürsüzüm, eleştiri yapamıyorum, terbiyesizim, yazılanları algılayamıyorum, hiç bir yorumu kabullenemiyorum, herkesle dalga geçiyorum, diziyi pembe gözlüklerle izliyorum.

sen çok doğrusun. eleştiri yapabiliyosun, ahlaklısın, algılama kapasiten var, yazılanlardan terbiyesiz anlamlar çıkartabiliyosun, diziyi siyah çerçeveli eleştirmen gözlüğü ile izleyip, neyin doğru neyin yanlış olduğunu iyi biliyosun.

tebrikler. başka da bişey demiyorum. çünkü muhattap olmak istemiyorum.

bak sana tek bir şey söyleyim.eğer diziyi eleştirmek için izlesem emin ol herhafta sayfalar dolusu eleştiri yazarım.her biri sağlam temeller üzerine oturtulmuş ve format dahilinde olur hem de.tabii ki amacımız bu değil neden derdimi kimseye anlatamıyorum.amaç bu eleştiriler "katalizörlüğünde" dizinin eski haline dönmesidir.bundan doğal ne olabilir ki?bana çirkin gelen sana güzel gelebilir ben bunu anlarım.peki sen neden bana güzel gelmediğini anlamıyorsun yahu?
insanın beğenmediği,ama çok güzel olabilecek kapasitesi olduğunu bildiği birşeyi kapasitesini kullanması doğrultusunda eleştirmesinden daha doğal ne olabilir ki?

tarik_naz
12-05-07, 15:54
ben de sana şunu söyleyim, emin ol dizi hakkında senin bilmediğinden daha çok şey biliyorum. ve ilerde gelişecek olayları gördükçe yaptığın bu yorumların ne kadar haksız olduğunu anlayacaksın.

benim burda konuştuğum "sana dizinin güzel gelip gelmemesi" değil. beğenmemişsindir tamam. 34.bölümde bu forum "REZALET" olayı yaşadı. ben yine aynı olayları görmek istemiyorum. sen "tiksindim, iğrendim" dersen, ordan birisi "bölüm iğrençti" derse ben buna tepkisiz kalamam.

pas.si.on79
12-05-07, 15:54
sevgili senaristlerimiz,
Dizide Aşksızlık başımıza vurdu.Lütfen, TArık ve Naz aşkını görelim.. :img-hyste

Ahh aşk, sen nelere kadirsin.. Ekmek gibi su gibisin.. Sen olmazsan olmaz..Leyla Mecnun,Aslı ile Kerem Ferhat ile Şirin ve en önemlisi TArık ve Naz arasında olan aşk .. Kavuşsunlar artık..:img-hyste

Tarık_Naz tarafından gönderildi.
benim burda konuştuğum "sana dizinin güzel gelip gelmemesi" değil. beğenmemişsindir tamam. 34.bölümde bu forum "REZALET" olayı yaşadı. ben yine aynı olayları görmek istemiyorum. sen "tiksindim, iğrendim" dersen, ordan birisi "bölüm iğrençti" derse ben buna tepkisiz kalamam.

coqette
12-05-07, 15:56
arkadaşlarlar olayları abartmaya başladığınızı düşünüyorum.

Öncelikle eleştiri kelimesi yalnızca kötü anlamda kullanılmaz. Eleştirmek demek konu hakkında ki iyiyi ve kötüyü beraber söylemektir. Ve biz bu dizinin hiç bir bölümü için yalnızca kötü sahneler vardı veya yalnızca iyi sahneler vardı diyemeyiz. Belki son bölümlerde artık gelinen bölüm sayısına bakınca olması gereken yada da istenilen düzeyde sahneleri göremedik, ama bu da bölümlerin tamamen kötü olduğu anlamına gelmez. Özellikle son bölümü (43) ben keyifle izledim ondan önceki 1-2 bölüme göre senaristlerimizin bizi dinledikleri belliydi. Ama hepimizin kabul ettiği konu sapmalardan dolayı (ki bazı belirsizliklerden dolayı senaristlerde tamamen suçlu olmayabilirler) görmek istediğimiz sahnelerin hemen gelmesini bekleyemeyiz. O zaman zaten daha önceden eleştirdiğimiz bir anda nasıl oldu konusuna döner iş. Bu da zaten saçma olur.

Ayrıca söylenen iyi sözler, yapıcı nitelikte insanları kırmadan yapılan eleştiriler; eleştiri yoksunluğuna, kötü eleştirileri kaldıramama, koyun olma, optimist olma, diğer eleştirileri anlamama veya takmama, ve özellikle de pohpohlama anlamına KESİNLİKLE gelmez. Burda hepimiz yeri gelince düzeltilmesi adına gördüğümüz eksiklikleri bazen yazmak istemesekte yazıyoruz. Çünkü gerçekten de bazı hatalar görülmeyecek gibi değil.Belki çok kötüydü, iğrençti, artık içim kaldırmıyor... gibi kelimeler kullanmıyor olabiliriz.Ama bu kelimeleri kullanmadan da bizim kıvrak zekalı senaristlerimizin anlayacağını düşünerek ince esprilerle, içses ve kendi senaryolarımızla, insanları sıkmadan, diziden soğutmadan, güldürerek eksik yerleri eleştiriyoruz. Aynı yapılan diğer ironiler gibi...

Ama bu demek değildir ki açıkça söylemek isteyen arkadaşlara engel oluruz.Bu forum herkese açık olduğuna göre herkes fikrini söylemekte serbesttir.Sizin için çok da kötü anlama gelmeyen, belki günlük kullanılan kelimeler herkes için aynı anlamı ifade etmeyebilir. İnsanlar başka yorumlayabilirler. Aynı diziyi herkesin başka yorumladığı gibi. O yüzden kelimelerimize dikkat ederek konuşmak herkes açısından daha iyidir. Sonuç olarak burda her yaştan, her çevreden insan var.

Oyuncuların performanslarına ve kötü senaryoyla alakaları olmadığına kimsenin itirazı yok sanırım. Yine de söylenen bazı kelimeler, onların moral bozukluğuna sebep olabilir.Sonuçta hiç bir insan başkaları tarafından beğenilmeyen, takdir edilmeyen işleri yapmaya devam etmek istemez. İşte bu yüzden bu forumu okuyan oyunculara karşı saygmızdan(tabii eğer varsa), ve sevdiğimiz dizimizin oyuncularını gene hep böyle ii bir oyunculuk sergilerken görmek istediğimizden LÜTFEN AMA LÜTFEN kelimelere dikkat edelim arkadaşlar.

Ve de bir şey daha eklemek isiyorum. "Beğenmeyen izlemesin" tarzı yaklaşımlarda hiç hoş değil. Eğer beğenmiyorsa zaten bir süre sonra kendliğinden izlemezler diye düşünüyorum. Eğer hoşnutsuzluğuna rağmen izliyorsa, bu art niyet değildir. Belki ifade bozukluğudur.

Fixxxer
12-05-07, 16:02
not1: Ayrıca yazdıklarımız,yorumlarımız,düşüncelerimiz ilgililer ve yetkililer tarafından dikkate alınıyor.
not2:Sonuçta bir dizi bu .Nerdeyse bu dizinin vatanı kurtarması beklenecek..Saçmalıklarıyla, güzellikleriyle,espirileriyle,duygusallığıyla bir dizi..
not3:TAmam anlıyorum sizi ben de çok etkileniyorum. YAlnız bu kadar güzel olmazsa bu kadar çok etkilenmezsiniz..Demek ki çok güzel..Ve doğru yoldalar..

anlamadığım neden ben herkesin yazdıklarını bütün olarak ele alıp cevaplandırırken benim yazdıklarım, sadece belli "işe gelmeyen" bölümler makaslanarak yanıtlandırılıyor?

şimdi acaba ben mi art niyetli oluyorum.yazılanları bütün olarak ele alalım.

not: kesinlikle ben de sorun var.açıklayıcı yazamıyorum.

ayşenurr
12-05-07, 16:04
bu dizinin bu hale gelmesinin tek sorumlusu senaristlerdir.diğer dizilere
bakıyorum konular devamlı değişiyor,heyecanını hiç yitirmiyor.40.bölümde
ne güzel ayrılık oldu,daha sonra hemen Naz'ın yanında Tarık'ı niye
çalıştırmaya devam edersin.hele Naz'ın elinde gördüğüm zilde son nokta oldu.
bir insanı zille çağırmak hangi insanlığa sığar.Tarık resmen dizide köle,ben
bunu kabullenmiyorum.kabullenen varsa bilemem.tarik_naz arkadaşımız
önceden diziyi didik didik ederdik demiş,dizide hep aynı sahneler devam ediyor
daha önceden didik didik edilen sahneler tekrar önümüze konulmuş.didik didik
edilecek sahneler kalmamış.bu senaristler yoksa tehdit altındamı değişik
replikler yazarsanız,dizide aşk olursa görürsünüz gününüzümü diyorlar:img-hyste korkularından yazamıyorlar.

pas.si.on79
12-05-07, 16:08
anlamadığım neden ben herkesin yazdıklarını bütün olarak ele alıp cevaplandırırken benim yazdıklarım, sadece belli "işe gelmeyen" bölümler makaslanarak yanıtlandırılıyor?

şimdi acaba ben mi art niyetli oluyorum.yazılanları bütün olarak ele alalım.

not: kesinlikle ben de sorun var.açıklayıcı yazamıyorum.

yookk Fixxxer arkadaşım .. yok öyle birşey..
Öyle bir durum var diyorsan.Nedenlerini şöyle sıralayabilirim.

1-Yazdıkların çok uzundur..
2-soru sormuşsundur, soruyu alıntıyı yapmışımdır.
3-bak bu sefer hepsini almışım :img-hyste
4-Nazın paranoyalarından herkes gibi özellikle benim gibi deyim de kavga çıkmasın:img-hyste sen de nasibini almışsın..
5-kimseyi makaslamam ben. Yoktur öyle kötü bir huyum.

Fixxxer
12-05-07, 16:11
ben de sana şunu söyleyim, emin ol dizi hakkında senin bilmediğinden daha çok şey biliyorum. ve ilerde gelişecek olayları gördükçe yaptığın bu yorumların ne kadar haksız olduğunu anlayacaksın.

dizide gelişecek olaylar hakkında senden daha az şey biliyor olabilirim.sonuçta ne medyum um ne kahin.bunla alakalı az önce yazdım zaten birşeyler.ileride gelişecek olayları gördüğüm zaman da ne kadar haksız olduğumu değil iyi ki bu eleştirileri yapmışım diyeceğim.zaten eleştirilerin geneli dizinin geçmiş bölümleri ile alakalı idi.ileride karşımıza çıkacak bölümler in aynı hatalara düşmemesi için yazılmıştı(50 kere dedim gerekirse 50 kere daha söylerim bunu)

34.bölümü çok fazla beğenmiştim ben ve bu forumda ne oldu açıkçası bilmiyorum.bildiğim gelen eleştiriler küfür içermediği sürece gereklidir.görüşler karşıt ise uygun bir dille eleştirenin yanıldığı yönler açıklanmaya çalışılır,karşılıklı fikir alışverişinde bulunulur.sinirlenerek,ben aptalım sen akıllısın tarzı 0-6 yaş aforizmaları ile değil.

bak 3 kere yazdım daha önce.ironik bir durum o vaka.söylediğim kelime.devamında ama izleyeceğim demişim.son cümleye takılmadan yazının genelini neden anlamaya çalışmıyorsun?orda diziden ziyade başka bir tepki nedeni görüp eminim hak vereceksin.haa hak vermezsen de çok önemli değil.herkesin görüşleri kendine.zaten herkesin aynı fikirleri paylaşması mümkün değil..

muratdemir
12-05-07, 16:12
Oyunculara elbette ki kimsenin itirazı yok. Zaten hiçbir zaman onlara yönelik bir eleştiri olmadı.

Ayrıca onların da bu yazıları görmesinde bir zarar yok. Hatta belki ilgili kişileri uyarabilirler bile. O açıdan bir yararı bile olabilir.

Hele saygısızlık kelimesini asla kabullenemem.

Esas saygısızlığı yapan başta dizinin saatiyle sürekli oynayan Star televizyonudur.

Ondan sonra da belli ki senaryo üzerinde hiç düşünmeyen, kurguları oturtamayan, seyirci tepkilerini zerre kadar dikkate almayan ve sırf uzatmak adına aynı konuları tekrar tekrar döndüren senaristlerdir.

Buradakilerin çoğu kaliteli insanlar, genelde yazılanları okumaktan keyif alıyorum. Ama esas bulunma amacım açıkçası sırf o eski havaya tekrar kavuşmak için belki yazdıklarımın ufak da olsa bir faydası olur diyedir.

Yoksa hayatında uzun süre bir dizi izlemiş biri değilim. 32 yaşına geldim, ilk defa bir diziyi bu kadar sevdim. Ama onu da ne hale getirdiler. Bütün şikayetim buna.

zer
12-05-07, 16:14
arkadaşlar olayı kişisel tartışmalara götürmeye gerek yok ve lütfen
artık eleştirileri istemiyorsan seyretme gibi sığlıktan kendimizi kurtaralım.
kimse kimseye ne seyredip, ne seyretmeyeceği şeylere, kota koymayı kendinde
hak görmesin. Birileri nasıl beğenisini rahtlıkla dile getire biliyorsa bir diğerimiz
beğenmedikerimizi söyleye bilimeliyiz ( seviyeyi düşürmeden) aksi eleştiri ,
maksadını aşan davranış biçimine girer ki, bu hiç kimseye bi fayda sağlamayacaktır.Ayrıca bişeyin daha altını çizmek isterim hiçkimse sanmıyorumki dizinin bugüne kadar yayınlanmış bütün bölümleri hakkında
olumsuz fikir belirttiler herkes güzel olanı alkışlamayıda bildi taktir etti
gerekli gördüğü yerede de eleştirisnin yaptı. Bundan sonra ki bölümler içinde
aynı şekilde beğenisinide ,eleştirisinide, saklı tutmak kaydıyla yapma özğürlüğüne sahiptir. bundan sonra gelecek güzel bölümler için de hadı bakalım şimdi ne diyeceksiniz gibi bir ön yargıla yaklaşma biçimide hoş değil daha öncede söyledim şimdide söylüyorum önemli olan usluptur, Tarzdır. hem öven için, hemde yeren için.

coqette
12-05-07, 16:40
sevgili bodrum muhabiri, ekipten son gelişmeler neler? Bodrum öncesi hazırlıklar, nasıl gidecekler....? Haberlerini bekliyoruz. Olmuyor böyle ama, yanlış zamanda gittin geldin bari şimdi iyi takip et. Bizi de habersiz bırakma lütfen. Haberlerini sabırsızlıla bekliyoruz...:img-help: :img-help:

frk
12-05-07, 17:05
sevgili bodrum muhabiri, ekipten son gelişmeler neler? Bodrum öncesi hazırlıklar, nasıl gidecekler....? Haberlerini bekliyoruz. Olmuyor böyle ama, yanlış zamanda gittin geldin bari şimdi iyi takip et. Bizi de habersiz bırakma lütfen. Haberlerini sabırsızlıla bekliyoruz...:img-help: :img-help:

Muhtemelen bahsettiğiniz şahıs benim :img-hyste :img-hyste

Şu an tek bilinen gerçek var sayın izleyicilerim, o da gidecekleri.:img-hyste
Bir hafta içinde gidecekler galiba.

Gelişmelerle yayındayım. Bizi izlemeye devam edin..

melis15
12-05-07, 17:21
Arkadaşlar artık bu söylemlere son verip bu haftaki bölüme konsatre olalımı ne dersiniz sabahtan beri bütün yazıları okudum artık yazma gereği duydum benim bir tahminim bu bölümde Tarık yine sıkıntılı olacak artık kendisiyle ilgili çelişkiler yaşayacak bence ama Nazaoyun oynamaya devem edecek ama kendisde zorlanacak ve bu bölüm bodrum olayı iyice ortaya çıkacak bence bu özete eksik birşeyler var gibime geliyor birde bu hafta yine maç var yani dizmiz erken başlıyacak ve erken bitecek ama artık bu son artık dizimiz normal süresinde başlayacak normal saatine bitecek.Uğur kedi artık bir gelsende bizlere biraz tiyo versen arkadaşlar hayde taminler neler bu haftaya konsatre olalım.

tarik_naz
12-05-07, 17:23
açık konuşmak gerekirse, çok methettiğniz eleştiriler yüzünden forumda ne tat kaldı ne neşe ne de eski hava. zorlama konularla bi kaç güzellik yapıp eski havayı yakalamaya çalışmak bundan sonra çok zor. dizinin peşi sıra 3-4 bölümü harika bile olsa eski hava asla yakalanmaz. ne demişler "güzeli bile eleştir" eleştirinin tarihini yazan bi forum olarak, eleştirilerinizle mutluluklar.

modlara söyleyip konu başlığını da değiştirtmek lazım. bölüm yorumları bu foruma uymuyo, "eleştiri yorumları" yapsınlar bundan sonra.

çünkü naz'ın artık halasını dert ortağı olarak bilmesi ve derdini anlatmak için kaşıyla babası ve kardeşini işaret ederek "yolla da söyleyim" demesi kimin umrundaki.

cerenimo
12-05-07, 17:33

Tarık:Bu senin için:img-in_lo

Tarık:Valla o kadar kökenini bilemiyorum.Ben sadece köşedeki çiçekçiye geldikten sonraki hayatı hakkında sana bilgi verebilirim:img-grin2

Naz:Evet çok güzel

Naz:Eh orası sana kalmış

Naz:Arkasından kendinin de yol almadığına şükret bence troest

Tarık:İlk önce baş ucunda saklayacaksan sonrası umurumda bile değil:img-in_lo

Tarık:Kalbimi çaldın yetmez mi?:img-grin2

Naz biraz bozulur.

forum ahalisi : :img-swoon :icon_redf :img-kiss:

:happy0064
Oley!!... Senaristlerimiz başlamış belli aradan sonra senaryolara:) Ortam yumuşatma çalışması başarılı olur gibi geliyor.
Çok güzeller her zamanki gibi. Ne zamandır böyle güzel şeyler okumaya hasret kalmıştık.Bu başlık cidden uğurlu geldi heralde. Kötü mesajlar var ama iyi mesajlara da rastlıyoruz en azından:)
NOT!: Uğurlu demişken Uğur Kedimiz gelecek mi acaba bu ara? :icon_whis

cerenimo
12-05-07, 17:50

Aynen ben de böyle düşünüyorum.
Diyorum ya, daha önce heyecanla acaba neler yazdılar diye girerdim foruma.Senaryolar, yorumlar, bunları okumaktan zevk alırdım.Ama ne zamandır heyecanını kaybetti, çünkü herkes ya aynı şeyleri yazıyor veya sürekli eleştiriyor dizimizi.Tamam istediklerimizi, beğenmediklerimizi söyleyeceğiz ama bunun üslubunu (başka arkadaslar da bahsetmiş ama ben de değinmek istedim) başkalarının okuduğunu düşünerek belirlememiz gerekiyor bence.
Ama forumumuz eski haline dönmeye başlamış cidden, yorumları okudukça seviniyorum.:)

Medea
12-05-07, 18:37
Bu forum bugüne kadar herzaman sorunlarını kendi içinde uzamadan halletmesiyle ve seviyesiyle takdir topladı burada.Bu takdir de hep iyi yorumlar yapıldığı için olmadı,ağır eleştirileri bile uslubunca yaptığı için oldu.Eleştiri gereklidir..huzursuz etse de.Eleştiri gereklidir yüzümüzü ekşitse de..ama eleştiri iyiyi görmemek değildir,aynı şekilde sadece güzel yönleri görmek de değil.Uçlar tehlikelidir...işin başını göremez insan.Bir şekilde pozitif ya da negatif uca gitti mi sağduyusu da tatile çıkar.Ne zaman ki orta yere gelir her iki fısıltıyı da eş değerde duyar insan.Gözüm aksayan ayağı görse de,diğer gözüm tedavisine bakar benim.Bu arada iyi olan ayağı da unutmam ne iyi gidiyor derim.Her iki ayağın da aynı uyumda yürüyebileceği günler için sağlam arınmış ve sakin yorumlar gerekir.İyisi de denmeli kötüsü de..acıtmadan ama sert..sevinçle ama eksikleri atlamadan..sevgiler.

saYYgıner
12-05-07, 18:51
Bence de forumdaşlarımızın yaptıgı eleştirilere hazır cevap bulmak yerine yapıcı fikirler üretebilmek daha uygun olacaktır.. Geçenlerde bende ronaldinho arkadaşımızın dizimizin o bölümünün çok komik olduguyla ilgili yorumuna hemen ardından ona tezat bi cvp yazmıstım ama o anda diziden dolayı sinirim daha geçmedigi içindi.. Umarım kırmamısımdır, ama şunu diyim ki gerçekten dizimizde son 20 bölümdür ne gerçekten bir komedi ne de en ufak bir adrenalin görebiliyorum.. Mesela sabahleyin okudugum yorumlardan birinde dizide Vahi Bey ve Hulusi nin işlerine gitmediklerini ve yine Naz ların evinde yemegi kimin yaptıgını Berrak ın nereye kayboldugunu gördüm.. Evet bende katılıyorum gerçekten saçma... Bu yönlerden baktıgımız zaman dizimiz gerçekten kötüye gitmekte cok daha basitleşmektedir ve bu gerçek bir tehlikedir... İlk 25 bölümün çogu arkadaşımıza daha da güzel görünmesi bundandır diye düşünmekteyim... Senaristlerimiz şimdi sizlere diyorum, bizlere aşkı göstermemekte kararlısınız bunu anladık, ama birazcık ayrıntılara dikkat edin, işte böylesi şeyler de diziyi basitleştiren en önemli detaylardan birileridir

qsawe
12-05-07, 18:54
İnsanların amacı ortak,ama, yol ve yöntemler farklı olabilir.

Bunu da, bu sayfalara yazma ihtiyacı hissedecek kadar bu diziyi sevenler, farklı tarzları ile belli ediyorlar.

Kimimiz, daha hafif eleştiriler, kimimiz çok daha sert eleştiriler yazıyoruz. Son sayfalarda okuduğum üslüp tartışmaları, bana göre, gereksiz olmuş.

Amaç aynı ise orta yolu bulmak kolaydır. İşin en kötüsü nedir biliyor musunuz?

Bu tartışmalara sebep olan kişinin, diğer forum arkadaşları, birbirleri hakkında ya da, dizi hakkında eleştiri yöntemleri üzerine konuşurken, hiç olaya müdahil olmaması.

Bunun 2 sebebi olabilir.

Birinci sebep, " oh ne güzel, bir laf ettim, ortalığı mahfettim"

İkinci sebep " ah ben ne yaptım, nasıl böyle bir hata yapıp manasız tartışmalara sebep oldum"

Umuyorum ki ikincidir. Bunları yazmamın sebebi o kişininde tartışmaya dahil olması değil.

Sayfamıza arada bir uğrayıp, ortalık bozukken, bir cümlelik hakaret dolu eleştiri yazanlar ile, o anlık siniri ile kullanmaması gereken bir kelime sarf edenleri aynı kefeye koymuyorum. Bu nedenle, tartışmaya konu arkadaşımızın, bundan sonra eleştirilerine devam etmesi gerektiğini, ama, en azından o tarz kelimeleri ( sadece kelimeye takık olduğum umarım anlaşılıyordur) kullanmayacağını düşünüyorum. Bunlar şahsi fikrim olduğu için, kişi ister tarzını değiştirir-ister değiştirmez. Tamamen kendi kararıdır.

Hayat "TERCİHLER" neticesinde yaşanır. Tercihimiz YY yi izlemek. Tercihimiz neticesinde isteklerimiz, sevdiğimiz dizimizde romantizm görmek, forum arkadaşlarımızın, diziden duyulan stresli ortamda birbirine kırıcı söz söylememesi(en azından benim tercihim, ama, katılanların olacağına inanıyorum), burada yine en kötüsüne bile tebessüm edeceğimiz, bizleri kahkahalarla güldüren yazılar görmek.

Eleştiren arkadaşlar-eleştirmeyen arkadaşlar(yani kötü bulup yazanlar ile iyi bulup yazanlar) bundan sonra, mesela, kötüyü yazarken güzelide yazsak, güzeli yazarken kötüyü de yazsak...... çok zor değil sanırım.... bölümün EN lerinde 'beğenmediğiniz sahne' diye bir başlık vardı. O başlık gibi herkes yazarken her iki tarafıda yazsa, sanıyorum ki çok daha iyi sonuçlar elde edeceğiz.

Böylece, kimlerin hangi sahnelere sinir olduğu, hangi sahneleri sevdiği anlaşılsa, sonra bu sahneler için, yorum yazılmaya devam edilse..... :img-yes:

hüseyingazi
12-05-07, 19:08
Bizler bol bol yazarken nerelerdeydin, okuyucu forumcu??? bak biz yazmıyoruz sen döktürüyorsun....

Gevezemiz burada nasılsa, o da kopartıyor milleti....

Ben gerçekten çok yoğunum, okuduğuma şükrediyorum, ve az yazılmasından, (sırf okuyamam diye korkumdan) memnunum.

Bu akşam ve yarın akşam eski havamızı buluruz diye umuyorum... nede olsa bir kısım arkadaşa yarın tatil....

Dün işe gitmek için forumdan çıkarken forumun tekrar yorumlarla dolup taşmasını ,coşmasını,eski neşeli günlere dönmesini çok istediğimi yazmıştım.
Bugün foruma girdiğimde baktım yine herkes burda,sayfalarda çoğalmış
nasıl sevindim anlatamam:happy0064 :happy0064 :happy0064 .
Sayfaları okuyup sonlara yaklaştığımda içimdeki
sevincin yerini bir sıkıntı kapladı:icon_sorr :icon_sorr .Bu sayfalarda alışık olmadığım şeyleri okuyunca açıkcası üzüldüm ama konunun burda kapanması iyi olmuş umarım daha fazla uzamaz.

Evet sizler bir zamanlar bol bol yazarken bende zevkle okumayı tercih edenlerdendim doğrudur ama yazılanlar okunmazsa ne işe yarar değilmi
şimdi bende yazmaya başladım ama bu aşamaya kolay gelmedim belki birçok kişi bu aşamaları geçti belki birçoğu daha başında.Bu yüzden forumun yerlileri olarak yorumlarınızı yapın forumu coşturunki benim eskiden yaptığım gibi sadece okuyanlarda aramıza katılmak için harekete geçsin bende foruma sonradan yazanlar arasındaki çömezlikten kurtulayım.

Şu ana kadar geçtiğim aşamalar şöyle bir gözümün önünden geçti:
1.AŞAMA:Kanalları gezerken starda köşede yalancı yarim yazan bir dizinin görülmesi ve kanal gezmeye devam edilmesi.
2.AŞAMA:Bir sonraki hafta yine kanal gezerken yy rastlanılması ve acaba bu yaz dizisinde kimler var diye beş dakika izlenmesi.
3.AŞAMA:Bir sonraki hafta yine diziye rastgelip bu Barış şarkıcıydı bakalım oyunculuğu nasıl yoksa buda bazı şarkıcılar gibi oyunculuğu beceremiyormu
diye bir müddet dizi izlenip sonunda helal olsun adam bu işi iyi yapıyor denilmesi
4.AŞAMA:Dizinin günü ve saatinde yy min izlenilmesi ve dizi güzelmiş ben bunu izleyeyim denilmesi
5.AŞAMA:Yeni bölümün beklenmesi
6.AŞAMA:Tv nin yetmeyip internet ortamından dizi ile ilgili bilgi toplanması
7.AŞAMA:Bu foruma ara sıra girip yorumların okuması, izlemediğim bölümlerin yorumlarına ve fotolarına bakıp eksiklerin giderilmesi
8.AŞAMA:Fragmanı kaçırmamak için Starın reklamlarının bile izlenmesi özetin ve tekrarların sabırsızlıkla beklenmesi
9.AŞAMA:Bölümlerin tamamının internetten izlenmesi hatta indirilip tekrar tekrar izlenmesi ,foruma hergün girilip tüm yorumların okunması
10.AŞAMA:YY ile alakalı tüm anket ve oylamalara katılınması,forumu okumadan göze uyku girmemesi ve en sonunda bu güzel ortama karşı koyamayıp yazılar yazması,uçuşa geçmesi

yazarken daha iyi anladım yy sinsice vücuda yerleşiyor ,hızla yayılıyor ve farkına vardığınızda iş işten geçmiş yy tüm vücudunuzu sarmış oluyor.İşin garibi bu durum hiç canınızı sıkmıyor aksine zevk alıyorsunuz:img-hyste

başak-eylül
12-05-07, 19:13
merhaba arkadaşlar bugün izlemek isteyenler için dizimizin saat 20.00'de euro star'da tekrarı var.

berkayaras
12-05-07, 19:18
huseyingazi, yazdıgın aşamalar cuk die oturdu benm acımdan :img-yes:
Butun aşamalar sırasıyla ne eksik ne fazla gecerli benım ıcın :d .Etkilendim diyebilirim

saYYgıner
12-05-07, 19:21
merhaba arkadaşlar bugün izlemek isteyenler için dizimizin saat 20.00'de euro star'da tekrarı var.

Ya şu euroZtar bile anladı da bizim türkztar hala acemi cadıyı veriyor ctesi gunleri ya ben ona uzuluyorum

hüseyingazi
12-05-07, 19:23
huseyingazi, yazdıgın aşamalar cuk die oturdu benm acımdan :img-yes:
Butun aşamalar sırasıyla ne eksik ne fazla gecerli benım ıcın :d .Etkilendim diyebilirim

Aslında daha çok aşama var ama uzun olmuş diye kısa kısa geçtim
geçtiklerimden biride Barışın sitesine üye olup oradanda takip etmek
şimdiye kadar dinlemediğim tüm şarkılarını dinlemek gibi belki buda cuk oturur:img-yes:

coqette
12-05-07, 19:26
Dün işe gitmek için forumdan çıkarken forumun tekrar yorumlarla dolup taşmasını ,coşmasını,eski neşeli günlere dönmesini çok istediğimi yazmıştım.
Bugün foruma girdiğimde baktım yine herkes burda,sayfalarda çoğalmış
nasıl sevindim anlatamam:happy0064 :happy0064 :happy0064 .
Sayfaları okuyup sonlara yaklaştığımda içimdeki
sevincin yerini bir sıkıntı kapladı:icon_sorr :icon_sorr .Bu sayfalarda alışık olmadığım şeyleri okuyunca açıkcası üzüldüm ama konunun burda kapanması iyi olmuş umarım daha fazla uzamaz.

Evet sizler bir zamanlar bol bol yazarken bende zevkle okumayı tercih edenlerdendim doğrudur ama yazılanlar okunmazsa ne işe yarar değilmi
şimdi bende yazmaya başladım ama bu aşamaya kolay gelmedim belki birçok kişi bu aşamaları geçti belki birçoğu daha başında.Bu yüzden forumun yerlileri olarak yorumlarınızı yapın forumu coşturunki benim eskiden yaptığım gibi sadece okuyanlarda aramıza katılmak için harekete geçsin bende foruma sonradan yazanlar arasındaki çömezlikten kurtulayım.

Şu ana kadar geçtiğim aşamalar şöyle bir gözümün önünden geçti:
1.AŞAMA:Kanalları gezerken starda köşede yalancı yarim yazan bir dizinin görülmesi ve kanal gezmeye devam edilmesi.
2.AŞAMA:Bir sonraki hafta yine kanal gezerken yy rastlanılması ve acaba bu yaz dizisinde kimler var diye beş dakika izlenmesi.
3.AŞAMA:Bir sonraki hafta yine diziye rastgelip bu Barış şarkıcıydı bakalım oyunculuğu nasıl yoksa buda bazı şarkıcılar gibi oyunculuğu beceremiyormu
diye bir müddet dizi izlenip sonunda helal olsun adam bu işi iyi yapıyor denilmesi
4.AŞAMA:Dizinin günü ve saatinde yy min izlenilmesi ve dizi güzelmiş ben bunu izleyeyim denilmesi
5.AŞAMA:Yeni bölümün beklenmesi
6.AŞAMA:Tv nin yetmeyip internet ortamından dizi ile ilgili bilgi toplanması
7.AŞAMA:Bu foruma ara sıra girip yorumların okuması, izlemediğim bölümlerin yorumlarına ve fotolarına bakıp eksiklerin giderilmesi
8.AŞAMA:Fragmanı kaçırmamak için Starın reklamlarının bile izlenmesi özetin ve tekrarların sabırsızlıkla beklenmesi
9.AŞAMA:Bölümlerin tamamının internetten izlenmesi hatta indirilip tekrar tekrar izlenmesi ,foruma hergün girilip tüm yorumların okunması
10.AŞAMA:YY ile alakalı tüm anket ve oylamalara katılınması,forumu okumadan göze uyku girmemesi ve en sonunda bu güzel ortama karşı koyamayıp yazılar yazması,uçuşa geçmesi

yazarken daha iyi anladım yy sinsice vücuda yerleşiyor ,hızla yayılıyor ve farkına vardığınızda iş işten geçmiş yy tüm vücudunuzu sarmış oluyor.İşin garibi bu durum hiç zanınızı sıkmıyor aksine zevk alıyorsunuz:img-hyste

Valla arkadaşım bu kadar olur. Aynı aşamalardan bende geçtim sadece sırası biraz farklıydı bnm için. Ama tamamen aynı tepkiler ve aynı duygular... Özellikle de şu bağımlılık konusu yani:img-yes:

berkayaras
12-05-07, 19:34
hehe o da oturdu,diziden once barışı sadece bı yarısmanın 1.si olarak tanıyordum,nası şarkı soyledıgını bıle bılmıyordum.Şu an butun şarkılarını biliyorum,forumuna uyeyim,haberlerini takip ediyorum :P

saYYgıner
12-05-07, 19:42
hehe o da oturdu,diziden once barışı sadece bı yarısmanın 1.si olarak tanıyordum,nası şarkı soyledıgını bıle bılmıyordum.Şu an butun şarkılarını biliyorum,forumuna uyeyim,haberlerini takip ediyorum :P

Aslında ben Barışa degil Naz a hastaydım ve dizide karsıma cıktı öyle takip etmeye başladım fakat daha sonra Barış ın degerini gözlerimle gördüm ve şu anda hemen hemen tüm Barış adı geçen şeyler ilgimi cekiyor :)

frk
12-05-07, 19:44
Eski havamıza dönüyor olduğumuza göre problem kalmıyor demektir. Biz bir aileyiz arada sırada olur böle ufak şeyler.

Gece bir bülten sunsam mı napsam..

qsawe
12-05-07, 19:46
Hüseyingazi, çömezliğinin bittiğini kabul et arkadaşım. SEN OLDUN artık.

Birçok kişi , senin yazdığın aşamaları yaşadı. Bir grup kişi ise, Barış'ın sitesinden , diziyi çok daha önce öğrenip, günü beklemeye başladı. Sonra Barış'ın sitede , yy sayfasına yazdı da yazdı. Site başka bir servera taşınırken, kapandığı için, o grubun bir kısmı, bu siteyi buluşma noktası yaptı. Bir baktı ki, burada da bir çok deli var. Attı kapağı delilerin yanına. Sonra bu iki deli grubun birleşmesinden bu günlere gelindi.

Arada bir çok yeni arkadaş geldi.... kimi kaldı.... kimi ben deli değilim... ben deli değilim diyerek, hunisini düzelte düzelte gitti...

Kalan arkadaşlar ise, deliler gitti akıllılar kaldı , biz bu koğuşta daha çok yere sahip olmalıyız, diyerek başhekime başvurdu.

EEE işte sonuç... hala buralardayız hala yazıyoruz... birileri okuyor.... sende yazıyorsun ... birileri yine okuyor.... ve artık sende biliyorsun ki, yazmadan duramayacaksın....

Bu akşam bende buralardayım, bir kaç haftadır, Cumartesi geceleri katılamıyordum. Kopmaları özledim..... okumak zevkli ama o an kapışmak daha da zevkli :img-wink:

nowar_77
Birazdan Kral tv Barış ın En İyi Rock Sanatçısı ödülünü aldığı Kral tv ödül töreninin tekrarı var:img-wink: İzleyemeyenler ya da tekrar izlemek isteyenler için...bilginize:img-wink: :img-yes:

saYYgıner
Eski havamıza dönüyor olduğumuza göre problem kalmıyor demektir. Biz bir aileyiz arada sırada olur böle ufak şeyler.

Ihım Ihım... Öhhü Öhhü... Bogazıma bşy kaçtı da :)

cerenimo
12-05-07, 19:57
Offf.... Heyecan yaptım ve hemen söndü kendileri:(
Neden mi?
Neden olacak, YY'nin tekrarı var diye euro starı acmıştım.Unutmuşum bilgisayarın başında olduğunmdan. Sonra TVden bir ses, yaaaaar yaaaar, güzel yolcu güle güle.Anam dedim, ne oluyoz dedim, ne bu dedim, ne kadar çabuk dedim, özeti de erken veriyor ne zamandır, bu starın kafaya kesin düştü bir şey(muhtemelen saksı:)) dedim.(Bunlar kafamdan saniyede geçiyo:)) Sonra bir baktım, bu günkü tekrarın fragmanıymış.Yasadığım o anlık heyecan birden sönüverdi:( Ahh kalbim:)

cerenimo
12-05-07, 20:01

Haber verdiğin için çok teşekkürler.

Sun valla ortam şenlensin.Ama şöyle güzel haberler olsun da neşemizi bulalım (tabi ben burada olabilirsem:))

Birazdan Kral tv Barış ın En İyi Rock Sanatçısı ödülünü aldığı Kral tv ödül töreninin tekrarı var:img-wink: İzleyemeyenler ya da tekrar izlemek isteyenler için...bilginize:img-wink: :img-yes:

Çok teşekkürler haber için.İzleyememiştim zaten.:img-wink:

berkayaras
12-05-07, 20:02
Hehe fragman için pazartesi reklamlarını kaçırmıyoruz ya :D
Bu arada köprü dizisini de seyretmeye basladk fragmanı kacırmayalım dıe :D

sinemim_g
12-05-07, 20:06
selamm valla bugün gezmekten pek sizi takip edemedim doldurmuşsunuz yinee:img-yes: iyi sohbetler diliyorum size...

bugünlük benden!!anneler günü için...

tarık:tık tık tıkk
naz:girrrr :sad53:
tarık:iyimisin?
naz:değilim....
tarık:neyin var naz(nazın yanına oturur ve eliyle nazın yere eğik başını kaldırır)
naz:bugün... (( :sad53: :icon_sorr :sad53: ))
tarık:bugün neee??
naz:bugün annler günü tarıkkk
der vee başını tarığın omzuna yaslayarak hıçkıra hıçkıra ağlar...
tarık ne yapacağını şaşırır hiç bişey diyemez..eliyle başını okşar ve gözleri dolar
tarık:annler günü...
naz:seninde annen yok dimi..sende benim gibi yalnızsın beni anlarsınn
tarık:yaaa anlarımm
naz:çok canım yanıyor tarıkk onu çok özlüyorummm
keşke hayatta olsaydıda benimde diğer insanlar gibi anneme ne alsam derdim olsaydıı
tarık: (içinden)yaa ben anneme ne alsammm
tarık:nazz kalk yüzünü yıkayalımm sonra gidip biraz gezelim kafan dağılır
naz:ben evde kalıp çello çalıcam
tarık nazı elinden tutar kaldırır
tarık:sen banyoya gidecek ve yüzünü yıkayacaksın!
çelloyu eline alır ve gider giderkende...
tarık:çelloda çalmayacaksınn çünkü çellon artıkk yokk şöförün ödünç aldı

naz yüzü yıkar ve aşığa iner araba hazırdır
tarık:otur bakalım gidiyoruz
naz:nereyeee??
tarık cevap vermez ve nazı bi çiçekçiye götürür...
naz:ne yapıcaz burda
tarık:çiçek alıcazzz

çiçek alıp mezarlığa giderler
naz arabadan inerr
naz:ama..tarık senn
boynuna sarılırrr
tarık:özlediğin ben değilim annen..gitt ve ona bunu söylee
naz ellerindeki çiçekleri mezarlığa bırakırrr ve ağlayarakkk
naz:annler günün lutşu olsun anne der

bi süre ağladıktan sonra gider arabaya oturur
naz:gidelim tarık daha fazla dayanamıycam
tarık:tamam ben geliyorumm sen bekle
tarık mezarlığın başına gider
tarık:hiç gözünüz arkada kalmasın kızınız bana emanet..bu arada anneler gününüz kutlu olsun nede olsa sizde benim annem sayılırsınız!!!

frk
12-05-07, 20:08
Offf.... Heyecan yaptım ve hemen söndü kendileri:(
Neden mi?
Neden olacak, YY'nin tekrarı var diye euro starı acmıştım.Unutmuşum bilgisayarın başında olduğunmdan. Sonra TVden bir ses, yaaaaar yaaaar, güzel yolcu güle güle.Anam dedim, ne oluyoz dedim, ne bu dedim, ne kadar çabuk dedim, özeti de erken veriyor ne zamandır, bu starın kafaya kesin düştü bir şey(muhtemelen saksı:)) dedim.(Bunlar kafamdan saniyede geçiyo:)) Sonra bir baktım, bu günkü tekrarın fragmanıymış.Yasadığım o anlık heyecan birden sön