PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mantik Hataları

nazlikiz
02-09-07, 01:39
Zoraki Koca dizisiyle ilgili mantik hatalarin buraya yazabiliriz......

sevimli lion
02-09-07, 22:24
ilk ben yazıyorum tarık(tarik) ayşeye teleskop yollamıştı (teleskop yollanırmı yha) ayşede teşekkür için tarığı aradığı zaman tarık ayşeyi meltem olarak tanıyo(du) tel de meltem yerine ayşe demişti...(mantık hatası deilde idare edinn):icon_whis

horcruxharry
03-09-07, 22:06
Ayşenin saçı sinemadayken kıvırcıktı. Ama sonra birden düzleşti.

sewimli_cadı
04-09-07, 14:56
kemal bey omerin arabasına el koyduğu gün ayseye::: sen bu arabayı kulanabilirmisin ayse dedi aslında meltem demesi gerkirdi oda ewet kulanırım kemal amca hatta ucururum bile dedi

yabançiçeği
04-09-07, 18:20
kemal bey omerin arabasına el koyduğu gün ayseye::: sen bu arabayı kulanabilirmisin ayse dedi aslında meltem demesi gerkirdi oda ewet kulanırım kemal amca hatta ucururum bile dedisewimli_cadı;sen yalnış duymuşsun o bölümü kemal bey ayşeye meltem diyo.bu da bir mantık hatası değil...:img-yes:

sewimli_cadı
04-09-07, 19:18
sewimli_cadı;sen yalnış duymuşsun o bölümü kemal bey ayşeye meltem diyo.bu da bir mantık hatası değil...:img-yes:

pardon arkadasım herkesden özür diliyorum ewt yanlıs duymusun :icon_whis uyardığın için saol :img-pilot:good:

yabançiçeği
05-09-07, 10:50
pardon arkadasım herkesden özür diliyorum ewt yanlıs duymusun :icon_whis uyardığın için saol :img-pilot:good:

önemli değil...:img-wink::img-wink::img-wink:

kutsinghn
08-09-07, 22:09
eveeet bugunku bölumde(11.bolum) ömer kzın evıne gıtmedı evlenmeyı ıstemedığı için tamam buraya kadar ii...ertesı gecede arkadasıyla parkta yattılar sonrakı gece begumle annesı eve geldıler ve ömere dun nıye gelmedın annenlerle dedıler ee dun değildiki o bı önceki gündü... :icon_whis:icon_whis:icon_whis

#Ayçiçeği#
08-09-07, 23:14
arkadaşlar bence bu bölümde yani 11.bölümdeki mantık hatası şuydu; ayşe pencereden dışarı bakmak için yatağından kalkarken yanında sevim hanım uyuyordu :img-lazy: üstelik üzerindede gecelik vardı bu bölümde ayşe yeniden yattığında sevim hanım gündüz giydiği kıyafetle beraber recep beyle konuşuyordu :img-yes:

yabançiçeği
10-09-07, 17:48
katılıyorum ayçiçeği bende farkettim.bide begümün annesi ömerle konuşurken dün gece niye gelmedin derken yanlış dediler.o gecenin üstünden sonra bi gece daha geçti...

BuRa[K]üBRa
11-09-07, 11:35
eeet arklarr bazn dikkat etmiolarr ona bnde dikkt ettim aradan 2 gün geçti onlar dün dedilerrrr bizim gibi dikktli izleyicileri olduunu unutuolar galiba??
ne dersiniz;);)

sewimli_cadı
11-09-07, 20:10
ewt olabilir ama olsun biz bu küçük hataları görmezlikten gelelim dimi :D

gzd_keremcem
11-09-07, 20:14
bı de aysenın annesi receple konuşurken bunlar evleneli kaç gün oldu kı dedi
sankı bı kaç gün olmuş gibi söyledi halbukı daha fazla zaman oldu bu bı mantık hatası olabılır:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

sewimli_cadı
11-09-07, 20:20
bı de aysenın annesi receple konuşurken bunlar evleneli kaç gün oldu kı dedi
sankı bı kaç gün olmuş gibi söyledi halbukı daha fazla zaman oldu bu bı mantık hatası olabılır:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

onu lafın gelişi gibi söledi bence o mantık hatası değil :img-wink:

bummer
17-09-07, 12:51
Recep bey demısken, kendı dukkanını asosta bırakıp geldı ama aklıma takıldı ne devrettı ne satt nede kıraya verdı pekı asostakı dukkanı ne oldu sankı bı kac gunlugune gelmıstı adam yerlestı ıstanbula bence senarıstler atladı bu ayrıntıyı ordakı hıkayeyı tam olarak kesmedıler gıbıme geleıyor ama sımdı temellı kalmayı dusunuyor bana bı garıp geldı..

zozem
17-09-07, 14:52
Recep bey demısken, kendı dukkanını asosta bırakıp geldı ama aklıma takıldı ne devrettı ne satt nede kıraya verdı pekı asostakı dukkanı ne oldu sankı bı kac gunlugune gelmıstı adam yerlestı ıstanbula bence senarıstler atladı bu ayrıntıyı ordakı hıkayeyı tam olarak kesmedıler gıbıme geleıyor ama sımdı temellı kalmayı dusunuyor bana bı garıp geldı..

zaten sezon bitmişti kapatıp gelmiş olabilir.
sonuçta turistlere araba kiralıyordu.

GermanLady14
17-09-07, 16:35
Ya, Ayse & Ömer Otel'de Nefise Anne'nin yanina gitmedilermi??
Onun icin yolla ciktilar, ama Nefise Anneyi görmeden geri ordan ayrildilar..
Yani en azindan Ayse...

Slim_Shady
17-09-07, 17:01
Ya, Ayse & Ömer Otel'de Nefise Anne'nin yanina gitmedilermi??
Onun icin yolla ciktilar, ama Nefise Anneyi görmeden geri ordan ayrildilar..
Yani en azindan Ayse...

ömer babasını görünce ayşenin elini bırakıp git işareti gibi bişey yaptı ayşede sinirle gitti sonra kemalle ömer gittiler nefiseyle konuşmaya ama o kadarını göstermediler.

PINARR89
17-09-07, 18:22
Banada bugün bir arkadşım söyledi bunlar muhtarlıktan araştırdılar evli olduğunu öğrendilerde soyadının özpolat olduğunu görmedilermi:P

sevimli lion
17-09-07, 22:00
11. bölümde ömer taner yaşar üçlüsü kafede otururken plan yapıyolardı taner çiçek al çikolata fln yolla dedi sonra ayşe hengi çiçeği sever dediğinde bilmem hiç sormadım dedi ama lünaparkta tarık ayşeye çiçek alınca kırçiçeklerini çok severim demişti ömer bunu nasıl unutuyoo :icon_whis(şöyle güsel bir çiçek yaptırabilirdi gitti yüzük aldı)

PeTeK_girl
17-09-07, 22:11
Banada bugün bir arkadşım söyledi bunlar muhtarlıktan araştırdılar evli olduğunu öğrendilerde soyadının özpolat olduğunu görmedilermi:P

Aynen katiliyorum!orasi benimde dikkatimi cekti!Kesin hemen anlasilmasin diye,heycan olsun diye soyadini ögrenemediler!:P

sevimli lion
18-09-07, 18:03
bu nefise hep saadet hanım derdi neoldu da aradaki resmiyet kaybolduda saadet demeye başladı bana çok saçma geldi o kadar yıl hanım lı beyli konuştu bir anda sadece saadet (saçma)

BURCAK001
19-09-07, 15:18
40 senelik arkadaşı hem saadet demedimi birlikte büyüdük die bence saadet demesinde mahsur yok evi terkedince resmiyet ortadan kalkar zaten :img-wink:

saxe88
23-09-07, 13:25
dunki bolumde farkettinizmi omer avukata gittiginde sesi baska konustugu degisik geldi.. hani zaferi tarif edince: "o koca gobekli ve gozluklu olan" dedi tabi bu gercek sesiyleydi ama dubloru gozluklu ve koca gobekli dedi yani karistirdi:img-pilot

#Ayçiçeği#
23-09-07, 13:59
dunki bolumde farkettinizmi omer avukata gittiginde sesi baska konustugu degisik geldi.. hani zaferi tarif edince: "o koca gobekli ve gozluklu olan" dedi tabi bu gercek sesiyleydi ama dubloru gozluklu ve koca gobekli dedi yani karistirdi:img-pilot

bence burda mantık hatası yok burası komik olsun diye öyle oldu yani ömer avukatla konuşurken şaşırdı bence :img-hyste :img-yes:

*super*lady*
23-09-07, 14:14
ya dünki bölüm de recep patates leri soymadan mi dogruyodu yoksa bana mi oyle geldi :P

Slim_Shady
23-09-07, 14:34
bende baya bi önce eski bölümleri izlerken bişey farkettim.ayşe telefonla annesi ile konuşurken nokia beyaz yada gri bi telefonla konuşuyodu(rengi tam hatırlayamıyorum) ama ondan bir sonraki bölümde ayşenin çantasını çaldıklarında ayşenin teli kırılıyordu ama teli siyahtı yani mantık hatasımı bilmiyorum ama :)

sewimli_cadı
24-09-07, 15:17
bende baya bi önce eski bölümleri izlerken bişey farkettim.ayşe telefonla annesi ile konuşurken nokia beyaz yada gri bi telefonla konuşuyodu(rengi tam hatırlayamıyorum) ama ondan bir sonraki bölümde ayşenin çantasını çaldıklarında ayşenin teli kırılıyordu ama teli siyahtı yani mantık hatasımı bilmiyorum ama :)

arkadsım sonra ona ömer tel verdi ya unuttunmu :icon_whisneyse bu mantık hatası değil

Slim_Shady
24-09-07, 15:31
arkadsım sonra ona ömer tel verdi ya unuttunmu :icon_whisneyse bu mantık hatası değil

hayır işte ayşenin teli kırılıyordu.ömer sonra pembe bir tel aldı.ama ilk başlarda beyaz/griydi o kapkaç günü ise kırılan siyahtı ömerin aldığı değil benim dediğim.

sewimli_cadı
24-09-07, 15:35
hayır işte ayşenin teli kırılıyordu.ömer sonra pembe bir tel aldı.ama ilk başlarda beyaz/griydi o kapkaç günü ise kırılan siyahtı ömerin aldığı değil benim dediğim.

pardon cnm ters anlamısım seni :img-pilot

kıvanckerocu
24-09-07, 16:37
bnm dikkatimi çeken
sevim kemal beyle konuşmaya geldiğinde kemali ömerin dayısı zannediyuordu
ve dediki kemal bey hasta onu analdıkta saaadet hanım hiç mi merak etmiyo dedi
yani dayının adının farklı olduuğunu biliyodu
o sırada masanın üzerindeki şeyde KEMAL ÖZPOLAT YAZIYODU
bnce mantık hatası
sizce????

sewimli_cadı
25-09-07, 15:52
:img-yes:bnm dikkatimi çeken
sevim kemal beyle konuşmaya geldiğinde kemali ömerin dayısı zannediyuordu
ve dediki kemal bey hasta onu analdıkta saaadet hanım hiç mi merak etmiyo dedi
yani dayının adının farklı olduuğunu biliyodu
o sırada masanın üzerindeki şeyde KEMAL ÖZPOLAT YAZIYODU
bnce mantık hatası
sizce????

bu benimde dikkatimi cekti bide orda kemalin resmi vardı ya arkasında ondanda anlayabilrdi yane

yabançiçeği
07-10-07, 12:46
14.bölümde ayle ile tarık yemeğe çıktıklarında ömer tarığın elinden çiçeği alıp ayşeyi veriyo sonra begüm gelip alıyo ya o sırada ayşe sinirleniyo tarığa bizim gitmemiz gerekiyo diyo ya o sırada ömer begümün yanında ayşe diyo meltem demesi gerekirken hemde 2 kere..

sevimli lion
07-10-07, 17:07
14.bölümde ayle ile tarık yemeğe çıktıklarında ömer tarığın elinden çiçeği alıp ayşeyi veriyo sonra begüm gelip alıyo ya o sırada ayşe sinirleniyo tarığa bizim gitmemiz gerekiyo diyo ya o sırada ömer begümün yanında ayşe diyo meltem demesi gerekirken hemde 2 kere..

begüm biraz saf olduğu için anlamıyodurr o fıkrasını anlata dursunn :img-icecr

keremcem_didem
27-10-07, 22:57
bu bölümde bi nokta dikkatimi çekti. ömer ayşenin çiftlik evindeki odasına girmek isterken nazifin odasına girdi yakalandıındada pencereden kaçarken terliğini içeriye düşürdü. ama çatıya çıktıklarında terliği ayağında duruyodu. :) :) :) :)

sevimli lion
28-10-07, 22:43
bu taner biraz yüksekten düştü galiba ama bu kedimi 4 ayak üstüne düşsün hiç mi bişey olmaz bide nazifin odasına girdiler karısının saçı kızıl özlem sarışın sen bunu görmüynmu da farketmion

yabançiçeği
29-10-07, 14:06
bu bölümde begüm ayşeye meltem demesi gerekirken ayşe dedi..hemde hiç şey yapmadan..

sevimli lion
11-11-07, 20:53
ayşeyle ömer mesajlaşırken ayşenin telefonunda tarih ve saat 31.10.2007 saat 17.42.22 gösteriyodu ömeriin tarih ve saati 02.11.07 saat 19.23 ü gösteriyoduu

büyük hataa

berivan_
12-11-07, 21:37
ayşeyle ömer mesajlaşırken ayşenin telefonunda tarih ve saat 31.10.2007 saat 17.42.22 gösteriyodu ömeriin tarih ve saati 02.11.07 saat 19.23 ü gösteriyoduu

büyük hataa

Yani tebrik ederim seni gercekten...bende kendimi dikkatli bir izleyici saniyorum hep(ara sira yakalariz mantik hatalari)emme bunu hec fark etmedim:img-blush tekrardan bakayimda görebilicekmiyim:img-yes:

Te QuIeRo BoRaN
25-11-07, 03:13
19. bölümde sevim galipin arkasindan kosarken oklavami deniliyordu ona kusura bakmayin aklim glemedi herneyse iste oklavayi arkasindan atiyor ama onu yine gösterdiklerinde oklava yine birden elinde yani bilemyiorum artik..

berivan_
17-12-07, 14:54
1.Begum ve Tarik nasil ellerini kollarini salliya salliya giripte ciktilar Ayse ve Ömer'in evinden ???

2. Tarik ve Begum kimden aldilar bebek haberini:icon_whis yani bunlar önemli mantik hatalari degilmi,aciklama yapmalari gerekirdi bunlara bence:img-yes:

sevimli lion
17-12-07, 19:57
1.Begum ve Tarik nasil ellerini kollarini salliya salliya giripte ciktilar Ayse ve Ömer'in evinden ???

2. Tarik ve Begum kimden aldilar bebek haberini:icon_whis yani bunlar önemli mantik hatalari degilmi,aciklama yapmalari gerekirdi bunlara bence:img-yes:

haqlısın valla bu bebek olayınıda önce inanmadılar sonra inandılar hemde bu ömerle ayşe ne zaman yanlız kaldılar ayşe 1 ay aşkın annesiyle kalıyoduu

o fuları gören ayşe nerden çıktı diee sorar dı ama hiç bişey olmadı kabak gibi fular yani!!..

şirket sahneleri çok saçmaydı kapı zili flnn

nerde bu yeni patron kemal bey yerine bu tarık sormuyomuu??

sevimli lion
24-01-08, 13:37
galip seneler önce ekmek alıyorum die çıkmış sonra haber alınamamış bu süre içinde sevimle galip nasıl boşanmış oluyoda evlilik masasına oturuyorr hani hiç haber alınamamıştı...