Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
elmali-turta
13-06-07, 10:05
Günaydınnnnn
ne kadar güzel bir gün değil mi? süper süper....
bugünkü bölüm inanılmaz güzel... hele fragmanın ilk sahnesini çook merak ediyorum..
saat 16.40'da 31. bölüm tekrarı:happy0064 sanırım ztar yytv'leşiyor:img-hyste
bugün altyazı ne şekilde acaba??
"aşka aşıklar ekran başına.. aşka aşıklar bakın size diyoruz sonra altyazıyı da kestiler falan demeyin.. Naz Tarık'ın gerçek kimliğini öğreniyor, ama şimdi kozlar Tarık'ın elinde.. Ekranların en romantik dizisi Yalancı Yarim muhteşem bir bölümle Ztar ekranlarında.."
5 sn sonra..
"aaa bizi de şaşırttınız Star ekranlarında.."
not: bu arada sitede dizimiz yine 20.00.00'da başlıyor gözüküyor.. aman saniye kaybetmeyin:
not 2: söylemeyeyim, diyorum yok tutamıycam kendimi Naz'la Tarık odada kalmışlarken Tarık ehliyetini atıyor ya, büyük ihtimalle kilitli kaldıkları durum o.. ve Naz'ın bu zor durumdaki oturuşuna bakar mısınız fragmanda:img-hyste
Gizem Gamze'nin de dediği gibi o nasıl günaydın öyle :img-hyste
Alt yazına koptum ahahaha:img-hyste süpersin valla canım:good:Star gerçekten aştı kendini dun bizim tekrar verilirken her reklamda fragmanı verdi buyuk gelişme:img-blush :img-hyste
Bu arda Hande'nin kotası dolduğu için giremiyor onun adına soruyorum kendisinin size selamı var meşhur soru "Heyecan varmı heyecan?"diyor:img-hyste
Not2'ye cevap:Eğer o sahne senin dediğin sahneyse o Naz'daki nasıl oturuştur öyle hemde odada kilitli kalmışken:icon_whis :img-hyste
valla starın aklı başına geldi herhalde yy bu kadar kitlesinin olduğunu düşünmüyordu
schmetterling
13-06-07, 10:09
Bu arda Hande'nin kotası dolduğu için giremiyor onun adına soruyorum kendisinin size selamı var meşhur soru "Heyecan varmı heyecan?"diyor:img-hyste
Not2'ye cevap:Eğer o sahne senin dediğin sahneyse o Naz'daki nasıl oturuştur öyle hemde odada kilitli kalmışken:icon_whis :img-hyste
heyecan olmaz mı canım ya:happy0064 Hande'ye bizden de selamlar.. öss'de başarılar:happy0064
not: bu arada o sahne kesin o sahne.. naz resepsiyondan yardım istemek için telefon falan ediyor hatta...
hatta Görkem'in dediği "söylenmeyenler" de bence Tarık Tekelioğlu gerçeği...
bu durumda o pozu ooo'luyor muyuz:img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
13-06-07, 10:13
heyecan olmaz mı canım ya:happy0064 Hande'ye bizden de selamlar.. öss'de başarılar:happy0064
not: bu arada o sahne kesin o sahne.. naz resepsiyondan yardım istemek için telefon falan ediyor hatta...
Gizem bu lafın üzerine şu pozu iyice merak ettim.Bir ara bakmaya çalışacağım..
Ben şimdiden ooooooooooo luyorum.. :img-hyste :img-hyste
not:Hande ye selam, öss ye devam...
schmetterling
13-06-07, 10:14
- Tarık kurtar beni
- dur yenge önce Tarık kardeş kendini bi kurtarsın da
- hapşuu
- çok yaşa
- samimiysen bu lafında indir o silahı
- cidden komikmişsin özleyeceğiz seni:img-hyste :img-hyste :img-hyste
en ciddi anlarda bile dizimizdeki şirinliğe bakın ya:happy0064 :happy0064
tşkler resimLer için Hemen pcye kaydediyim..:img-yes:
elmali-turta
13-06-07, 10:24
aaa oooooooooo'lamazmıyız hiç:img-hyste
Ay sabah sabah koptum resmen:img-blush :img-hyste Hande'nin de size selamları var :good:
Bu arada fotoğraflar bölümüne Bengi Abla çok güzel resimler koydu setten bi bakın isterseniz ben bayıldım şahsen:img-blush :img-wink:
günaydan arkadaşlar o fotolardan bir kaçını aşağıdaki linke ekledim tamamını capcup'un verdiği linklerden görebilirsiniz:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3682550&posted=1#post3682550
[QUOTE=capcup;3682505]arkadaşlar barışın sitesine güneş ablamızın bodrumdan çektiği fotolar eklenmiş
çok güzel çımışlar yawwww:happy0064 :happy0064 ..linki aşağıya koyuyorum
set resimleri
http://www.baris-akarsu.com/forum/showthread.php?tid=2535
burda da barışın fotoları var
http://www.baris-akarsu.com/forum/showthread.php?tid=2031&pid=46505#pid46505
Bugün büyük gün dizi günü umarım retinglerimiz çok yüksek olur önümüzdeki haftay umutla bakarız zstrardan başka dizimizle ilgil diğer kanallar gösteriyor ama bizim starda tık yok halbuki dizi setinden roportajlar yapabilir diğer kanallar nasıl yapıyor özel hatın tekrarı cumartesi günü sabah yayınlanıyor bende seyredemedim cumartesi günü bakarım set resimleri çok güzel çıkmışlar teşekkürler resimlerde nekadar güzel çıkmışlar bugün çok önemli dizimiz için herkese haberdar edelim dizimizi seyretrelim arkadaşlar.
pas.si.on79
13-06-07, 11:30
Bugün büyük gün dizi günü umarım retinglerimiz çok yüksek olur önümüzdeki haftay umutla bakarız zstrardan başka dizimizle ilgil diğer kanallar gösteriyor ama bizim starda tık yok halbuki dizi setinden roportajlar yapabilir diğer kanallar nasıl yapıyor özel hatın tekrarı cumartesi günü sabah yayınlanıyor bende seyredemedim cumartesi günü bakarım set resimleri çok güzel çıkmışlar teşekkürler resimlerde nekadar güzel çıkmışlar bugün çok önemli dizimiz için herkese haberdar edelim dizimizi seyretrelim arkadaşlar.
atv ler bile dizimizden görüntüler,haberler versin, bizim ztar uyusun.. Ztar bence magazin haberlerini tekrar tekrar hatta tekrar iyice gözden geçirsin... Geçmişte yaptıklarının üstlerinden geçsinler..Nereleri hatırlamıyorlar,nerelerde yanlış yapılmış iyice anlasınlar..
RAyting konusunda da çok da iyi sonuç beklemeyelim.Çünkü birçok dizinin finali var.. Zaten iddialı diziler..Ztar bu durumda rayting bekler...Ama bu gerçekleri görmezden gelir.
İyi sonuç gelmesi temennimiz..
KIRMIZIGÜL
13-06-07, 11:52
arkadaşlar yalancı yarim bitiyor mu bence bitmesin o da yabancı damat gibi uzun olsun yalancı yarimi izlemiyorum çok az izlemiştim birara ama gerçekten güzel bir dizi komiklik var aşk var inşallah bitmez diziniz
schmetterling
13-06-07, 11:53
aaa oooooooooo'lamazmıyız hiç:img-hyste
Ay sabah sabah koptum resmen:img-blush :img-hyste Hande'nin de size selamları var :good:
sabah sabah yalancı yarim konuşunca insan böyle oluyor: :img-in_lo
ya o değil de fragmanın ilk sahnesine taktım ben.. saplantı oldu.. yani nasıl olduğumu örnekleyeyim.. Cansu nasıl "güll" diyorsa, Ebru abla nasıl "isterdimmm" diyorsa, ben de "fragmanın ilk sahnesiii" diyorum
benimkinin adı neden bu kadar ruhsuz yahu:img-hyste
o sahneye ad önerisi var mı?
- titanic duruşu
- özgürlük
- günbatımına karşı aşk
vs. vs. vs.
çok güzel birgün.içim içime sığmıyor.:happy0064 :happy0064 :happy0064 herşey yoluna girdi ve mükemmel bir işleyiş içinde.aman nazar(star) değmesin.
fotoğraflarda barış ve merve muhteşem çıkmış.çekenlerin ellerine sağlık.
arkadaşlar barışın sitesine güneş ablamızın bodrumdan çektiği fotolar eklenmiş
çok güzel çıkmışlar yawwww:happy0064 :happy0064 ..linki aşağıya koyuyorum
set resimleri
BELKİ RESİMLERİ GÖREMEYENLER OLMUŞTUR DİYE TEKRAR YAZIYORUM MESAJIMI:good:
pas.si.on79
13-06-07, 12:02
- titanic duruşu
- özgürlük
- günbatımına karşı aşk
vs. vs. vs.
Gizemmmmmm yine bir laf ettin ..Beni benden ettin..
fragman izlemiyorum ya söyle......
o dediğin fragmandaki ilk sahne..Şoför TArıkla Nazın aşkına dair birşeyler söylenmiş midir acaba.. Hep biz diyoruz ya şoför Tarıkla Naz aşkı görelim.TT NAZ Aşkından önce diye.. DAha sonra Naz Tarık a fırlatıyordu birşeyler..
ki ben de ona takıldım..Naz ne kadar kızgın değil mi.. Çok güzel sinirli....
schmetterling
13-06-07, 12:06
Gizemmmmmm yine bir laf ettin ..Beni benden ettin..
fragman izlemiyorum ya söyle......
o dediğin fragmandaki ilk sahne..Şoför TArıkla Nazın aşkına dair birşeyler söylenmiş midir acaba.. Hep biz diyoruz ya şoför Tarıkla Naz aşkı görelim.TT NAZ Aşkından önce diye...
umarım söylenmiştir Gamze... ya o sahne hem çok saf, hem çok romantik, hem de manidar, sanki bi şeyler söylenmiş de huzura erilmiş gibi ya da ne bileyim, bi şekilde yan yana olmaktan duyulan mutluluk dile getirilmiş gibi...
Ztar bugün çok gözüme girdi, Neden mi bu ilginç olay gerçekleşti?
-Tekrarda güzel yerlerin hiçbirini kesmediler
-Reklam Aralarında sürekli fragmanı verdiler
-Tekrar yayınlanırken altta mini fragmanı da verdiler
-Hala yarın YY tekrarı var gibi görünüyor...
İlginççç.....
Gerçekten yaa, ben de ona dikkat ettim.
Her reklam arasında fragman, her fragmanda ben, ekrana yapışık şekil :) Ve benden sesler, ayyy, oleeey, bu bölüm harika olacak yaa, hehe:)
Her 10 dkda bir aşağda küçük fragman, bir de dün, saat 1.45 civarı son bölümün tekrardan tekrarı:) Bu bölümü 4 oldu izledim, birini izleyemmiştim eder 5 tekrar...Starın kafaya kesin bir şey düştü.Ama dikkat ediyorum da, şu mail olayından korkularından mıdır nedir, daha bir özen göstermeye başladılar yaw:)
Mailler çok kuvvetli geldi heralde:) Şimdiye kadar böyle bir şey görmedi mi ne :icon_whis :)
- Tarık kurtar beni
- dur yenge önce Tarık kardeş kendini bi kurtarsın da
- hapşuu
- çok yaşa
- samimiysen bu lafında indir o silahı
- cidden komikmişsin özleyeceğiz seni:img-hyste :img-hyste :img-hyste
en ciddi anlarda bile dizimizdeki şirinliğe bakın ya:happy0064 :happy0064
:img-hyste :img-hyste
Cidden yaa, tekrar bir hatırlatma harika oldu, hem de bu güzel dizi günümüzde...
Bu günkü tekrarımız da müthiş...
Dünkü tekrardan da şu sahneyi özlemişim:
Bu benim Tarığım olamaz :img-blush
günaydan arkadaşlar o fotolardan bir kaçını aşağıdaki linke ekledim tamamını capcup'un verdiği linklerden görebilirsiniz:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3682550&posted=1#post3682550
[QUOTE=capcup;3682505]arkadaşlar barışın sitesine güneş ablamızın bodrumdan çektiği fotolar eklenmiş
çok güzel çımışlar yawwww:happy0064 :happy0064 ..linki aşağıya koyuyorum
set resimleri
Çok teşekkürler bu güzel resimler için...
NEDEN BİLMİYORUM BEN BU ZİBİDİ ZTARTV YE GÜVENEMİYORUM NE YAPSA BANA İNANDIRICI GELMİYO GÜVEN VERMİYO YAPTIKLARI :icon_sorr
UMARIM REYTİNGLERİMİZ İYİ OLURDA 52.BÖLÜMDEN SONRA KIYMETİMİZİ BİLİCEK BAŞKA BİR KANALA GEÇERİZ:img-yes: :img-yes: :img-yes:
elmali-turta
13-06-07, 12:28
sabah sabah yalancı yarim konuşunca insan böyle oluyor: :img-in_lo
ya o değil de fragmanın ilk sahnesine taktım ben.. saplantı oldu.. yani nasıl olduğumu örnekleyeyim.. Cansu nasıl "güll" diyorsa, Ebru abla nasıl "isterdimmm" diyorsa, ben de "fragmanın ilk sahnesiii" diyorum
- titanic duruşu
- özgürlük
- günbatımına karşı aşk
vs. vs. vs.
Çaktırma bende o sahneye takmış durumdayım:img-in_lo :img-blush Çok güzel olcak orası çokk(yani inşallah:img-blush )
İsimler süper "Gün batımına karşı aşk" tuttum bunu :good: :good:
herkese merhaba
bol tekrarlı haftadan sonra, yeni bölüme saatler kaldı.ama öncesinde güzel bölümlerden birisi olan 31.bölümü izleyecez. büyük ihtimal yine bi kaç yeri kesecekler ama olsun. arşivimde olmayan bi bölümdü. inşallah kayıt edecem. sahilde pınar ve mert'ten, tarık'ın naz'ı kaçırışı, sevgililer günü daveti, "gözlerimi senden ayıramam arka koltuğa geç" muhabbeti çok güzel ve özel bir bölümdü cidden.
bu arada bu son hafta yy nin üstünde cidden kara bulutlar dolanıyo. önce dizinin geleceği hakkındaki söylentiler, dün de youtubedeki son bölüm part'larının silinmesi. ne dolaplar dönüyo anlamadım valla :)
yy- hapşuu
star- çok yaşa
yy- bu lafında samimiysen, sonuna kadar yayınla bizi
star- cidden komik diziymişsin, özleyecez seni :)
- dizide kazanan Tarık olmuştu, burda da inşallah yy olur- :img-wink:
Madem mesajlarla başladık, devam edelim. Yalancı Yarim'in bitirileceği haberi protesto tufanına dönüştü. Son ratingine baktık, bu kadar gün ve saat kaydırmasına rağmen yine iyi. Peki niçin sonlandırılmak isteniyor? Bunun karşılığını sanırız Star yönetimi vermeli.
Burhan Ayeri
http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=80455,10,17
Madem mesajlarla başladık, devam edelim. Yalancı Yarim'in bitirileceği haberi protesto tufanına dönüştü. Son ratingine baktık, bu kadar gün ve saat kaydırmasına rağmen yine iyi. Peki niçin sonlandırılmak isteniyor? Bunun karşılığını sanırız Star yönetimi vermeli.
Burhan Ayeri
:happy0064 :happy0064
Burhan Ayeri'ye tekrardan teşekkürlerimizi iletiyoruz...
Çok haklı bir soru sormuş, ama şu anda star dizimize gereken önemi vermeye başladı sanki...Az kesiyor, bol bol fragman veriyor, tekrar veriyor, küçük fragman veriyor, dizimizin gününü değiştiriyor...Önceden yapsaydı bunları, bu kadar ratinglerimiz düşmezdi, geç olsun güç olmasın ne diyim...(Güç oldu ama...:))
Burhan Ayeri
SAYIN BURHAN AYERİ YE ÇOK TEŞEKKÜRLERRR......ONUN ARKAMIZDA OLDUĞUNU BİLMEK ÇOK GÜZEL
UMARIM ZTARTV YÖNETİMİ BU KONU DA Bİ AÇIKLAMA YAPARRRR:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
GÖRDÜNMÜ ZİBİDİ ZTARTV KAÇ KİŞİYİZZZ:img-hyste
Burhan Ayeri
Burhan Ayeri'ye desteğinden dolayı teşekkürler ifade çok güzel ama "Yalancı Yarim'in bitirileceği haberi protesto tufanına dönüştü.":happy0064
arkadaşlar pekde gevşemiyelim..sonuçta yy için cumartesi oynatarak deneme yapacaklar..yani hiçbir şeyi kesin kabul etmeyelim..önümüzdeki haftadan itibaren yy nin cumartesi gecesi oynayacağını eşinize,dostunuzu bilimum yakınlarınıza iletiniz..imzalarımıza bu gece ki bölüm bittikten sonra ,cumartesi oynayacağına dair imzalar hazırlayalım..girdiğiniz her sitede bi şekilde bunu duyuralım..cumartesi alınacak reytingin önemi büyük bunu unutmayalım..digital ortamında reytinglerine bakılıyor..o yüzden evlerinizde uydunuz varsa mümkünse o yayından starı izlemeye bakın..ve yine mail tel olayına biraz daha dingin bir şekilde devam edelim..ama bırakmayalım..daha az ama kesin sonuç alıncaya kadar devam..
dün gece saat 2 ye doğru bi baktım yy başlıyo...46. özeti vardı çok şaşırdım...ayriyetten 5-10 dk da bir altta minik fragman verdiler her reklam arasındada ilk yy fragmanı verdiler bu gün kalktım yine bi bakım dedim dizi vardı onu izlerken yine her reklam arasında verdiler ve dizi esnasında yine birçok kere minik fragman verildi....valla star akıllandı galiba...
yy- hapşuu
star- çok yaşa
:img-hyste İnşallah inşallah...
merhaba arkadaslar ya sey yalanci yarimden son habeerler ne biri bana bilgi verirmi bitimiyormu yani o güzel dizimiz:sad53:
merhaba arkadaslar ya sey yalanci yarimden son habeerler ne biri bana bilgi verirmi bitimiyormu yani o güzel dizimiz:sad53:
son haber olarak sadece dizinin bu haftadan sonra cumartesi günü yayınlanacağı söylendi. başka bir haber yok sanırım.
önceden bir kaç bölüm sonrası için tüyolar gelir. sabırsızlıkla o bölümü beklerdik. şimdi ise tüm gözler 49.bölümde olacak sanırım ama tüyo ya da dizideki her hangi bir olay için değil, dizinin geleceği için bekliyoruz. ve ne gariptir ki o bölüm keşke gelmese diye dua ediyoruz.
yapımcılar ve oyuncular dizinin ne kadar sevildiğini biliyolar ve bizim için en iyisini yapacaklarına inanıyorum.
yani simdi dizi bitiyormu bitmiyormu ya insallah bitmez ya aglarim yoksa ben :sad53:
KIRMIZIGÜL
13-06-07, 13:49
bende anlamadım bitiyor mu bitmiyor mu kesin birşey var mı?
schmetterling
13-06-07, 14:09
uğur kedi tarafından gönderildi (11-06-07, 13:01):
merhaba yy dostları...yazdıklarınızı sevgiyle, üzüntüyle, içim kabararak, yüreğim burkularak okuyorum. bir yıldır bu çılgın temponun bu kadar içten karşılığını görmek profesyonel başarıdan çok daha fazla bir şey demek bizim için. sizlerle son durumu paylaşmak istiyorum. bildiğiniz gibi star yeni bir dizisine yer açmak için dizimizi çarşambaya aldı. bizimle beraber iki dizisinin de yerini değiştirmiş oldu. ne yazık ki, televizyonculukta her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. burada da böyle oldu. yeni iş tutmadı. yeri değişen diziler zor gün ve saatlere denk geldiği için kan kaybetti. ve nihayetinde ticari bir kuruluş olan kanal da, reklam geliri olarak karşılığını alamadığı bu dizileri bitirmeye karar verdi. bizim teklifimiz olan cumartesiye geçme fikrine onlar da sıcak bakmakla birlikte genel prototip yapıları içinde bu durumu organize edemediler ve çarşamba akşamları zor işlerin karşısında tutnmaya çalışmaya devam ettik. gelelim şimdiye...bu hafta cumartesiye alma çabası vardı. ama şu ana kadar bize iletilen bir bilgi yok. son üç bölüm cumarteside yayınlanır ve göreceli olarak bir yükselme sağlanır ise devamına yönelik olumlu bir karar çıkacaktı. ancak biz de şu anda son üç bölümün yayın tarihi hakkında bilgi sahibi değiliz. starda sonuç ne olursa olsun final olmayacak. çünkü gerçekten kendi türünde kült bir iş olan yy'in ismini açıklamamın şu an doğru olmadığı bir kanalda devam ihtimali var. sizin de yazdığınız gibi, alelacele bir finali haketmeyen dizimize çok ama çok güzel bir finali daha uzun zaman sonra ve tadını çıkarta çıkarta yapmak istiyoruz. şimdilik durum budur. şimdiye kadar olduğu gibi, yine en son, en doğru bilgileri benden ve anı anına duyacaksınız. sizden yine sadece gönlünüzü ve desteğinizi bekliyor yalancı yarim ekibi...
uğur kedi tarafından gönderildi (12-06-07, 17:23):
selamlar...size en son durumu bildiriyorum. yy bu hafta da çarşamba akşamı 20.00 de. haftaya cumartesiye geçiyor. cumartesi kemik kitlemizle buluşacağından hiç şüphem yok. hem gün, hem bölüm şahane. e daha ne olsun.
bunlar emin kaynaktan aldığımız bilgilerdir, sanırım yeterince açık...
not: yalancı yarim blog'dan alıntıdır mesajlar..
not 2: gerçi onlar da burdan alıntıydı:img-hyste paslaşıyoruz dostça:happy0064
yy- hapşuu
star- çok yaşa
Hahahaha Serdar hem ağlatıyorsun hem güldürüyorsun :sad53: :img-hyste
Sevgili YY izleyicileri,
Dizi ile ilgili son durum, açılan telefonlar, gönderilen e-postalar neticesinde, 13.06.2007 tarihinde saat 20.00 de Star tv de yayınlanacak, 23.06.2007 Cumartesi günü ( Günü ve saati netleşmedi ama kuvvetle muhtemel Cumartesi olacak. Buradan takip etmeyi unutmayın.Star bu bugün akşama kadar fargaman-yavru fragman verir, günü değişince vermez. Bizden ayrılmayın) yine Star Tv de yayınlanacak.
Eğer dizi ile ilgili aksi bir durum söz konusu olmazsa da yayın akışı bu şekilde devam edecek.
Uğur kedimizin aktardığına göre, 52 de final olmayacak, gerekirse kanal değiştirilecek. Tüm bunların belirsizliği devam etmekte.
KESİN OLAN TEK ŞEY BU AKŞAM DİZİMİZİN OLDUĞU.
Not: Arkadaşlar, işim çok olabilir ama, bu tek cümlelik mesajları görmediğim anlamına gelmez. Uyarıyı topluca yapıyorum. Lütfen, tek satırlık yazıları, teşekkür mesajlarını , forum kuralları gereği, yazmayalım.
Not 2 : Teftişim bitsin, iznimi de kullanayım, bakın ben sizi rahat bırakıyor muyum? Anında görüntü yapıcam o zaman...
Not 3 : Relax Tv den izleyin bile demiyorum. İNSAN BAZI ŞEYLERİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE ANLARMIŞ..... BİZLER KAYBETMEDEN ANLADIK SANIRIM.... BU AKŞAM BURADA, MÜTHİŞ YORUMLAR OKUYACAĞIMI BİLİYORUM.... HERKESE İYİ SEYİRLER.
pas.si.on79
13-06-07, 14:19
Burhan Ayeri ye çok teşekkürler..Görsem öpeceğim:) Bize değer veriyor, seyirciyi dikkate alıyor.. Sayın Ayeri yi artık takip edeceğim.(gazetesel, makalesel olarak:)
Serdar, :img-hyste star-seyirci çok yaşa repliğine bayıldım.SAbah da Gizemciğimiz hatırlattı..YA ne güzel bir dizimiz var... :good: :happy0064
İYİ Kİ VAR...Kıymet bilmeyenler UTANSIN...
Gizem de alıntıyı alıntılamış.. :img-hyste Allah iyiliğini versin:img-hyste
Çok yaşayasın .
Umarım dizimiz bugün raytingi görür...Rekabet çok büyük çünkü dizi finalleri var.. Ama en azından YY İÇİN ORANLAR ARTMASINI BEKLEYELİM..
Burçin-Tezay-Cansu-caisson-Songül başlayalım mı dualarımıza..:)
YALANCI YARİME BOL RAYTİNGLİ BİR GECE EYLE......:):img-hyste :img-wink:
Burçin-Tezay-Cansu-caisson-Songül başlayalım mı dualarımıza..:)
YALANCI YARİME BOL RAYTİNGLİ BİR GECE EYLE......:):img-hyste :img-wink:
bol reyting için şu dua iyi olur sanırım
Avrupa Yakası'nın elektrikleri kesilsin.
Bu gece aniden sonbahar gelsin, Yapraklar Dökülsün
Yalancı Yarim, "Elveda" demesin, Elveda Derken desin
Pazartesi günü Köprü'yü kaçıranlar, onu beklerken bizi izlesin
Naz bu sefer de bayılmasın:img-hyste
amin
schmetterling
13-06-07, 14:31
bol reyting için şu dua iyi olur sanırım
amin
he valla hep biz mi izleyeceğiz di mi ama:img-hyste :img-hyste
amin diyorum tabi.. yalnız avrupa yakası'nda elektrik kesilme durumu sadece mecazi olsun:img-hyste :img-hyste
angel eyes
13-06-07, 14:35
Burhan Ayeri
merhaba arkadaşlar yeni bir destek haberiyle gelmek harika bişey :img-yes: burhan ayeri bize şimdiye kadar destek olan nadir insanlardan birisi :happy0064 kendisine burdan saygı ve sevgilerimizi sunuyorum köşesinde tekrar yer verdiği içinde çok teşekkür ediyorum:happy0064 :happy0064
yy- hapşuu
star- çok yaşa
Star- Hapşuu
ahali- ömrün yy kadar olsun :icon_whis
star- ne bu şimdi dua mı, beddua mı?
ahali- ona da sen karar ver :img-wink:
Lal gerçekten çok iyi :) :happy0064 :happy0064
yy- hapşuu
star- çok yaşa
:img-hyste :img-hyste özleyeceğiz seni demek:img-hyste süper olmuş:good:
Lal tarafından gönderildi
Star- Hapşuu
ahali- ömrün yy kadar olsun
ahali- ona da sen karar ver
ahali:amiinnnnn:img-hyste diziyi devem ettirip ettirmeyeceğine daha iyi karar verir artık:img-hyste çok güzel olmuş:good:
pas.si.on79
13-06-07, 15:02
Star- Hapşuu
bu çok güzel..Çok anlamlı olmuş.Lal..Çok başarılı...
Başarılarının devamını diliyorum.
y
y- hapşuu
star- çok yaşa
amin
Star- Hapşuu
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Harikasınız valla:)
Toptan AMİN!...Ayy pardon Serdarınkine AMİN, diğerlerine :img-hyste :img-hyste
yy- Hapşuuuu
ahali- Çok yaşa
star- amiinnn
ahali-yy- numara yapma!
burcin_kaplan
13-06-07, 15:22
arkadaşlar barisakarsu.com da mavisurgun yazmş bunu ;
arkadaşlar epeydir sabah gazetesi günaydın eki dizimizin çarşamba günleri tanıtımını özetini yapmıyordu hep başka diziler oluyordu ama bugün bi baktım uzun zaman sonra şöyle yazıp okurlarını bilgilendirmiş
nazın hayalleri bir anda alt üst olucak başlığı ile
barış akarsu ve merve sevi nin rol aldığı dizi de heyecan dorukta ... diyerek bildiğiniz dizimizin bu haftaki özeti vermiş inanılmaz sevindim çünkü bunu uzun zamandır yapmıyordu
demekki birilerine bi yerlere bişeyler oldu mailler etkisini göstermeye başladı...
arkadaşlar epeydir sabah gazetesi günaydın eki dizimizin çarşamba günleri tanıtımını özetini yapmıyordu hep başka diziler oluyordu ama bugün bi baktım uzun zaman sonra şöyle yazıp okurlarını bilgilendirmiş
barış akarsu ve merve sevi nin rol aldığı dizi de heyecan dorukta ... diyerek bildiğiniz dizimizin bu haftaki özeti vermiş inanılmaz sevindim çünkü bunu uzun zamandır yapmıyordu
demekki birilerine bi yerlere bişeyler oldu mailler etkisini göstermeye başladı...
BURDAN DA ANLIYORUZ Kİ..: :img-hyste
DEMEKKİ NEYMİŞ MAİLLERE DEVAM EDİLİCEKMİŞ:img-yes: :img-yes:
schmetterling
13-06-07, 15:27
evet Burçinciğim bu benim de dikkatimi çekti.. Yüksel Aytuğ da umarım yazılarında dizimizden bahseder.. ben bekliyorum kendisinden de...
önemli not: arkadaşlar bu aralar tek cümlelik mesajlar fazlalaşmaya başladı, zaten dizi olarak kritik bir dönemden geçiyoruz, haberleşme yerimiz olan bu forum sayfasının sorun yaşamaması için bu konuya dikkat etmenizi rica ediyorum.. teşekkürler..
burcin_kaplan
13-06-07, 15:30
Arkadaşlar tek mailler de değil aman ha, telefonlarada dewam aksatmak yok ;
FM: 02122654343
Star : 02124780787
pas.si.on79
13-06-07, 15:32
Bengi abla mızın yani;burda jenn , yy de : mysia ,barışın sitesinde ; alize
ablamızın dizifilm.com dergisinde yorumu çıkmış..Onu burdan tebrik ediyorum.Çok güzel yorumlarından, çok teşekkür ediyorum.Gurur duyduk... En kısa zamanda dergimizi alıyoruz..
yy- Hapşuuuu
ahali- Çok yaşa
star- amiinnn
ahali-yy- numara yapma!
hahhahahahah
doğru söze ne denir ki şahinim...
:):):)
ewet dergimizi en kısa sürede alıyoruz
YALANCI YARİM YALANCI BİR SONLA BİTEMEZ
ablamızın dizifilm.com dergisinde yorumu çıkmış..Onu burdan tebrik ediyorum.Çok güzel yorumlarından, çok teşekkür ediyorum.Gurur duyduk... En kısa zamanda dergimizi alıyoruz..
Ayrıca dizifilm dergisinde dizimizin ,dizi tanıtım sayfalarında bir bütün sayfa olarak,tanıtım bilgileriyle birlikte,güzel bir fotosu da yer alıyor :img-yes:
nedim_bahar
13-06-07, 15:43
dergiyi aldım ve yalancı yarmle ilgili sayfayı okudum jenn(bengi abla) yalancı yarimin genelini harika bi şekilde anlatmış bursan tebrik ederim yazıyı da büyük bi zevkle de okudum ve çok ta güzel bi tarık&naz resmi var
selam..ben mail atiyorum fakat star bana cevap yazmiyor nedenini bilen varsa lütfen söylesin, yoksa yanlis bir yeremi yolladim...bu arada bu aksam yalanci yarim euro starda saat kacta basliyor kesinlikle kacirmamam lazim
içimden stara güzel bir dua etmek geldi, bakalım sonucu ne olacak;
star- hapşuuuu
ahali- sevenlerin yyninki kadar çok olsun
star(film şeridi)- mailler, telefonlar, yüzlerce, binlerce.... ve sonrası;kütt
ahali 1 - eee, zor tabii bu kadar sevgiyi kaldırmak.:icon_whis
Ele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
12 Haziran 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
92 Yalanci Yarim (tkr) [net] Star 0,50 4,30
Tele - Barometre
12 Haziran 2007 Sali
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
67 Yalanci Yarim (tkr) [net] Star 0,80 7,00
Burhan Ayeri
Burhan Ayeri'ye isyanımıza kulak verip basında ki sesimiz olduğu için öncelikle teşekkür etmek istiyorum.İnşallah başkalarıda bu duyarlılığı gösterir ve sesimiz ilgili mercilere çok daha güçlü bir şekilde ulaşır...
Burhan Bey'in de belirttiği gibi,Star'ın yanlış yayın politikasına rağmen dizimiz hala ayakta durmaya çalışıyor ve bunu başarıyorda.Kendi dizisine,yürümeye çalıştığı bu yolda çelme takmaya çalışmak yerine,destek olmaya çalışsaydı eğer,şu an bambaşka noktalarda olabilirdik.Umarım umutlarımız boşa gitmez ve Yalancı Yarim'i hak ettiği yerde,uzun bir müddet daha görmeye devam ederiz.İnşallah yeni günümüz de devam edebilmemiz açısından bize hayırlı gelir...:img-yes:
Bengi'ciğim,tebrik ederim canım...Sana yakışır güzellikte ve kalitede bir yorum yapmışsın....:img-wink: :good:
ayy cok sevindim ugur kedisinin yazdigini okudum ya cok hosuma gitti ya cok sevindim cumartesi kesin izliycem ayy oh oh yalanci yarimi seven bu kadar kisi varken hele bir bitirmeye kalksinlar karsilarinda bizleri bulurlar:img-hyste
oyariz valla:img-hyste
başak-eylül
13-06-07, 15:59
Herkese merhaba...
Bende hergün mail atıyorum,ama banda bi cevap gelimiyo neyse:)Bugün dizi günümüz:happy0064akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.Dizimiz euro starda Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.
Bu arada_LaL_ ve tarik_naz yazdıklarınız süper olmuş:good:
Bu Arada Dizimizin Tekrari Saat 16:30 Değilmi
evet 16:30 da...arkadaşım bu arada hep tek cümlelik mesajlar yazıyorsun uyarı gelebilir lütfen biraz daha dikkat edersen forumumuz açısından iyi olur:img-wink:
ÖZÜR DİLERİM BİR DAHA OLMAZ
skyline_91
13-06-07, 16:04
Bu Arada Dizimizin Tekrari Saat 16:30 Değilmi
evet 16:30 da...arkadaşım bu arada hep tek cümlelik mesajlar yazıyorsun uyarı gelebilir lütfen biraz daha dikkat edersen forumumuz açısından iyi olur:img-wink:
ama euro starda tekrari yok neden...ve bu aksam yayin saatini de bilmiyoruz
ama euro starda tekrari yok neden...ve bu aksam yayin saatini de bilmiyoruz
euro star da 19:00 ( Türkiye saati ile 20:00 )
star da 20:00 dizimiz başlıyaçaktır
euro star da 19:00 ( Türkiye saati ile 20:00 )
star da 20:00 dizimiz başlıyaçaktır
cok sagol umarim bu aksamdan itibaren ratingler yine eskisi gibi olur
benim mailima cevap geldi
aynen iletiyorum
11.06.2007 13:20:34 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Yalancı yarim isimli yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz yetkili birimlere iletilmiştir.
Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.
Arkadaşlar bir şeye emin oldum neredeyse, bunlar gündüz içiyorlar şaraplarını denizin ortasında, daha sonra TT kimliği ortaya çıkıyor...
Çünkü dikkat ettiyseniz, ki kesin etmişsinizdir:), otel odasında abajurlar yanıyor, yani gece...
Kıyafetler şarap içtikleri kıyafetler...Bu da demek ki, ilk yaşayacaklarını yaşıyorlar, daha sonra TT kimliği ortaya çıkıyor..:happy0064 :happy0064
Yani çok güzel anlar bizi bekliyor:):)
arkadaşlar benim içinde bir sürpriz oldu gittim dergiyi aldım gayet güzel hazırlanmış bir dergi..dergide ayrıca bir tam sayfa tarık ve nazın bildiğmiz o güzel fotolarından biri var altındada diziyi tanıtıcı bir yazı..ayrıca dizifilm.com sitesi üyelerinin verdikleri oylara göre dizi sıralamasında birinci sıradayız..bunlar çok güzel tabii.. umarım star tv de zahmet edip görür bunları..sizlerede çok teşekkür ederim güzel mesajlarınızdan dolayı
Akşam Gazetesi yazarı Burhan Ayeri'nin Yalancı Yarim için yaptığı yorum:
NOTLAR:Star yönetiminin Yalancı Yarim’i bitirme kararı isyan çıkardı. Tam 5 kez gün ve saati değiştirilen bu yapımın yine de zirveden kopmayışını alkışlayanlardanız. Gerçekten severek izleyenler arasındayız. Bu yanlış karar mutlaka değiştirilmeli.
--------------------------------------------------------------------------------------
Akşam Gazetesi yazarı Burhan Ayeri'nin Yalancı Yarim için yaptığı yorum:
Madem mesajlarla başladık, devam edelim. Yalancı Yarim'in bitirileceği
haberi protesto tufanına dönüştü. Son ratingine baktık, bu kadar gün ve saat
kaydırmasına rağmen yine iyi. Peki niçin sonlandırılmak isteniyor? Bunun
karşılığını sanırız Star yönetimi vermeli
ARKADASLAR BURHAN AYERI YINE YALANCI YARIM ICIN YAZDI BUGUN
ben cok sevdim bu adami ya siz
ust uste bu ahberi yapmasi cok iyi oldu...Cok ise yaradi...Herkes lütfen burhan ayeri beye tsk maillerini yollasin ben vazifemi yaptim.......
BURHAN AYERI BURAYA YUMRUK HAVAYA
Süper bir bölüm izliyorum şu an
Süper yaa bu 2li :):):)
Aşka aşığız biz ;)
arkadaşlar benim içinde bir sürpriz oldu gittim dergiyi aldım gayet güzel hazırlanmış bir dergi..dergide ayrıca bir tam sayfa tarık ve nazın bildiğmiz o güzel fotolarından biri var altındada diziyi tanıtıcı bir yazı..ayrıca dizifilm.com sitesi üyelerinin verdikleri oylara göre dizi sıralamasında birinci sıradayız..bunlar çok güzel tabii.. umarım star tv de zahmet edip görür bunları..sizlerede çok teşekkür ederim güzel mesajlarınızdan dolayı
aaa dizifilmin dergisinde yalancı yarim mii var çok sevindimm:img-yes: bende alıcamm hemen....
Küçük bir anımsatma yapayım istedim..sizler de dizifilm.com dergisine katkıda bulunabilirsiniz.Yayınlanmasını istediğiniz üye yorumlarınızı bizlere bildirebilirsiniz..Lütfen aşşağıdaki linki ziyaret ediniz:img-wink: :img-blush
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=25405
evet dergiyi bende alıcam hemen bir her yerde birinciyiz;)
31.bölümdede tam reklam koyulcak yere koydular ya ne güzel şurda tarık gözlerini sölüo naza
Arkadaşlar yaa, çok özlemişim dizimizin bu bölümünü...Özellikle bu bölümünü, neden acaba :icon_whis :)Ama bundan sonraki bölümü de bekliyorum büyük merakla, cuma gününü yani, özellikle:) Bu bölüm en çok hoşuma giden şeylerden biri şu,
"Farzet ki ben bu arabadan hiç inmedim" :img-hyste :img-hyste
Bayılmıştım buna, hala bayılmaktayım...:) Sanırım şimdiye kadar kesilen bir yer yoktu...Yoksa ben mi farketmedim??
Arkadaslar herkeze yurt disindan selam.Simdi yine star tv.aradim 0212 478 07 87
Hüseyin beyle konustum ve bütün hepimizin sikayetlerini birdaha siraladim.
Dizinin sezon finalini yapacagini ve eylülde yeniden basliyacagini söyledi.
Insallah dogru olur...
elmali-turta
13-06-07, 18:18
Ay kesmez diyordum yine şarkı sahnesinin bir bölümünü ve otele girişi kesti star....Neyse 1.30 saat sonra harika bir bölüm bizleri bekliyor keyfimizi kaçırmayalım:img-wink:
YAW ZİBİDİ ZTARTV İŞTE YAPTI YİNE ZTARLIĞINI EN GÜZEL YERİNİ KESTİ YAW DİZİNİN:img-yes: :img-yes:
GALİBA NAZAR DEĞDİRDİK ZTARTV YE 2 GÜNDÜR KESMİYO TEKRARLARI DEDİK BU SEFER KESTİ ZİBİDİ ZTARTV NE OLUCAK:img-hyste
NEYSE SİNİRİMİ BOZMAYACAM ŞİMDİ TAM BİRBUÇUK SAATSONRA DİZİMİZ BAŞLIYO YAWW ÇOK HEYECAN BASTI BANA:img-in_lo :img-in_lo
skyline_91
13-06-07, 18:49
şimdiden herkese iyi seyirler inşallah beklediğimiz gibi bi bölüm olur ve hepimiz memnun kalırız ayrıca reytinglerde de ilk 10 a girmemiz lazım bu bölüm:img-yes: :img-wink:
angel eyes
13-06-07, 19:24
Hazir Olun Arkadaşlar Tam Tamina 32 Dakika Kaldi Ayyyyyyyyyy Heycan Bastim Ah Kalbim Gidiyorum Ben Size Iiiiiii Izlemeler Artik öteki Dünyada Izleme şansi Bulursam Izlerim
handeozbek
13-06-07, 19:33
Eevt aşka aşıklar son 23 dk. Saniyesini bile şaşırmayın star saniye bile vermiş ona göre. Heyecan var mı diyemeyecek kadar heyecanlıyım.:) Parmaklarım tutmuyor. Koltuklarınıza kurulun yalancı yarimle aşk denizine dalın:)
Beklemek zor zanaat netekim..üstelik de bunca stresten sonra:img-yes: Herkese iyi seyirler..aşkın tadını çıkaralım biraz:happy0064
handeozbek
13-06-07, 19:46
belki inanmayacaksınız ama star ilk defa sporu verdikten fragmanı verdi. Star da mı yoksa kazayla diziyi izledi aşka aşık oldu:) Son reklama girdik. Herkese iyi seyirler.
offf son 3 dakika çOk heyecanlıyım yawww..:img-blush :img-blush :img-blush
kalbim pat küt çarpıyo yaaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste
YALANCI YARİM AİLESİ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..(NEDEN BİLMEM İÇİMDEN GELDİİİİİSÖYLEMEK):happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
HADİ GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARRRR
haa haaa naz ağızı açık kaldı...tarıkta tam zmanında söledi haa SENİN İÇİN GELDİM. mükemmel olmuş...gerisi nolcak acabaa....bu reklamlar çok uzun sürüyo yaa...
offfff yaa tamda yerinde reklam verdi kesin orda naz bişey diyemeden o romantik ortamı koray bozacak offff offf ama çok güzel söyledi SENİN İÇİN GELDİM diye
BÖLÜM HARİKA YAAAAA..NAZIN YÜZ İFADESİ ÇOK GÜZELDİ ''SENİN İÇİN GELDİM......''NE GÜZEL Bİ CÜMLE OLMUŞ YAWWW:img-blush :img-blush
başlangış olarak harika başladı barış sanki tv dan canlı konser verio bide herkes barış diyince bana öle his geldi merve ve barış gene her zaman ki gibi süper koçum tarık süper gidiosun senin için geldim yürü be:happy0064 :happy0064
mervenin yüz ifadesi çok güzel ya:img-blush :img-blush
Sıkı bir Peter Sellers ve Pembe panter hayranı birisi olarak ikidir dizide o serinin meşhur müziğinin çalınmasını gülümseyerek izliyorum netekim:img-wink: Demek senin için geldim dedin Tarık bey?? İşte tek gerçek bu aslında..kim ne nedenle göndermiş olursa olsun..denizde kum sende isim ha? İlahi Naz:img-hyste
angel eyes
13-06-07, 20:17
offfffff hemen de reklama girdi bu ztar yapacağını yine yapıyo sonrada reyting bekliyo ama inş bugün reytingleri toplayacağız hadi arkadaşlar yeniden başlamak üzere
Reklam rating beklenen programlara verilir bu sevindirici birşey..ama tabii ki sinir bozuyor biz sabırsız olduğumuz için :)
TARIK:Kendimi affettirmek için seni kahvaltıya götüreyim.
NAZ:Nereye götüreceksin beni?
TARIK:Sürpriz.
NAZ:Otelin açık büfesi!..Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi!:icon_whis
TARIK:E sürpriz dedim ya:img-hyste
Sevdim bu diyaloğu:)Senaristler eski formuna döndü mü ne:img-wink:Bölüm çok güzel gidiyor:good:
Tarık O kadar Yüzdü. Peşini BırakmıyoLar.
:) yüz yüz nereye kadar yüz bu gidişle tarık bütün bodrumu yüzerek turluyacak :D dizi mümkembel gidiyor yaaa
Artesmis Tapınağı
Ahahahahah süper ya :img-hyste
ya tarık gene tam nazın yanına gitçek şakkk hulusi ne şans var tarıkta ya :icon_sorr
bu hayranlarda nerde görseler barış barışşşşş heyyyy:icon_whis
koray naza söledi ve nazda onların çıktığını sanıo dışarı zaten bir yanlış anlama olmasaydı şaşardım:icon_sorr
ya bu hulusiyle raşitttt süper ya valla gülme krizine girdim ya:happy0064 :img-hyste :happy0064 :img-hyste
angel eyes
13-06-07, 20:48
offf gerçektende bu tarıkta denizde kum onda isim ve yalan naz hala nasıl düveniyo orasıda ayrı mesele ya neyse harika bi bölüm oluyo heycandan yerimde duramıyorum
Bu bölümde kaç kere Barış adı geçti ya :))) Naz'ın Barış Beyyy deyişi süperdi :))) ha bir de Yalısütun'la Artemis Tapınağı:img-hyste
angel eyes
13-06-07, 20:52
kahvaltı meseleside yarı bi konu tabi sürprizmiş:img-hyste ayyyy insan özel bi yere götürür dimi yani kendini affettirmeye çalışıyosun güya :img-hyste bu tarıkta amma şanssız ha tam nazın yanına geliyo şak hulisi insan bu kadarda şanssız olmazki be kardeşim:happy0064
Hulusi Ye Bakın ya ...Tam Bi Sapık RuhLu :)
işte herşeyin açıklanacağı an geldi çattı...burdan sonrası artık heycan,gerilim....ama nede güzel gidiyodu yaa...
ah tarık ah herşeyi mahfettin çok güzel gidiodu görüntüler konuşmalar harika tabi uğur bize daha önceden bir kaç yeri sölemişti heralde birazdan tarık kimliği atar
Dizinin tekrarı Bu Gece Var Mı İzleyemiyorum .Tv Yandı Ya :( ALLahım ya Tam Zamanını BuLDU :(
Bu bölümde kaç kere Barış adı geçti ya :))) Naz'ın Barış Beyyy deyişi süperdi :))) ha bir de Yalısütun'la Artemis Tapınağı:img-hyste
Bir arkeoloji mezunu olarak tarihi yerlere Hulusi'nin isim koymasını istiyorum şahsen..çok güldüm:img-hyste :img-hyste
angel eyes
13-06-07, 21:20
ayyyyyyy inanmıyorum ya bu tarık da amma dikkatsız ya kız arkasında duruyo insan bi bakar naz arkamda dimnliyomu diye of bak bakalım şimdi ne olacak ayyyyyyyy heycandan ölcem yaaaaaaa of tarık of neymiş merak etmeyin vahi bey her gece yatmadan önce size rapor veririm miş miş ayyyyyyy öldürcek bu tarık beni
artık gerilim ve heyacan dolu yerlere geldik
bloom_zeyno
13-06-07, 21:22
artık diziye yeni oyuncular girdi...bence artık daha güzel olacak...:img-pilot
tüh tam zamanında tlfn çaldı nedir bizim bu tlfnlardan çektiğimiz yaaa tam naz cesaterini toplamış açılacaktı ama çook güzel gidiyo
arkadaşlar onlar nasıl sahne öle ya barışla merveyi gerçekten tebrik ederim oyunculuklarını konusturmuslar
tarık bence naza çok sert naz hak etti ama bu kadarda deil canım tarık da ne patladı ama ya bakalım neler olcak valla kalpten gidiordum seyrederken gerçekten inanılmaz sahneler oldu ya
o yatak lafı biraz ağır kaçtı ya:img-polic
yok böyle bişi yaaa...ne denilirki buna....
resmen roller değişti .. ama artık zamanı gelmişti :img-in_lo ...harika yaa bunlar ilerde aşklarına yenik düşecek ama öyle böyle değil yanii...:happy0064
naz hak etti etmesine ama tarığın o yatak lafı çok ağırdı yaaaa:img-polic
ne olursa olsun öyle bir laf etmemliydi
amaaa bomba gibi bir bölümdü 33 den beri izlediğim en harika bölüm bu yaaa:happy0064
evet ya o yatak lafı biraz ağır bi laftı bencede sölememesi lazımdı:img-polic
ama inanılmaz sahneler izlioz
''Benim bankam var'' cümlesini Tarıktan duyacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:img-pilot Hem de bunu Naz'a söyleyeceği hiç gelmezdi:img-cool2
Ama sonunda gerçeklerin açığa çıktığına sevindim:img-wink:Bodrum bölümleri çok güzel gidiyor,senaristlere tebrik:good:Sanırım onlara da deniz,kum,güneş,açık hava yaradı:img-haha:
işte son sahnede naz a çok üzüldüm yaaa... off off nolcak bunların haliii....
angel eyes
13-06-07, 22:03
inanmıorum ya yatakla ilgili cümleleri kurmaması gerekiyodu ağladım ya hala ağlıyorum siirimden tarık ne yaptı öe offfffffffffffff hele sonda dediklerini şu kulaklarım duymaz olaydı keşke
durum cidden iyiden kötüye gitmeye başlıcak iyice meraklandırdılar şimdi 48 nasıl beklicez onu bilemiyorum
ama şimdi senaristler beni sinir etti ya valla merveyi öle gördüm sinir oldum ya tarık beni baya sinir etti bu sefer naz hakketi bunu ama bu kadar da deil ya
şuana kadar herşey güzel gidiordu ama sonunda bence senaristler bölümü mahfetti:sad53: :sad53:
vallla merveyi öle bakarken gördüm kahroldum ya valla:sad53: :sad53:
offf içim burkuldu nazı o şekilde görünce yaa tarık ta fazla tepki gösterdi bence naza çok kötü hakaretler etti artık biz bundan sonra nasıl aşk görürüz merak ediyorum . ama herşeye ragmen çoooooooook güzel bi bölümdü inşallah reytinglerde de bi yükselme görürüz.
bu arada tarığın ağzındanda benim bankam var lafını duyacağımı hiç zannetmezdim
(ayrıca orda o yatak lafı bence biraz fazla olmuş o kadarda dememesi gerekiyodu tarığın)
handeozbek
13-06-07, 22:06
bu bölüm bende dumur etkisi yaptı. Ne ararsan vardı. Fazla yüklendi kapasite çöktü. Yorumum yarına kaldı. Ama tek kelimeyle MÜ-KEM-MEL-Dİ
yaww tarığa çok kızgınımmm yaaaaa:img-polic :img-polic
çok ağır laflar ediyo tamam naz hak etti ama bu kadarde değil yani:icon_sorr
TAM ÇOK GÜZEL BÖLÜMLER GELİYOKEN ZTARTVNİN YAPTIĞI HAKSIZLIK BÖYLE BÖLÜMLERDE DİZİ BİTİRİLİRMİ YAWWWW:img-polic
burcin_kaplan
13-06-07, 22:07
Oyunculuk , kurgu herşey mi bu kadar mükmmel olur.47 haftadır bu kadar üstün bir performans ve kurgu görmemiştim gerçekten kurgu bve oyunculuk bakımından direk 1. sırayı aldı senaristler ne kadar döktürmüş ya herşey süperdi merve ve barişi ayrıca tebrik etmek istiyorum resmen yaşadılar ya o nasıl bir kawgaydı.Mükemmeldi herşey mükemmel tadı damağımda kaldı bölümün gerçekten.
tarık resmen bombaydı patladı çok fena patladı.sonradan pişman olacağı çok fena sözler sarfetti yaa
eğer uğur kedi tüyoları vermese asla bunların olacağı aklıma gelmezdi gerçi bu kadarınıda hiç düşünmemiştim
tarık tekelioğlu gerçekten çekilmez biriymiş yaa naza içim pişti kız yine çok soğuk kanlı
Açık söylemek gerekirse bugüne kadar yayınlanan 47 bölüm içerisindeki en güzel bölümdü bu bölüm...benim en favori bölümüm oldu 47.bölüm:good: bu bölüm hakkında yazılacak o kadar çok şey var ki bi anda yazıya dökmem mümkün değil...kurgusu,oyunculuk vs..yaz yaz bitmez(kimliğin ortaya çıkış sahnesi...bana göre Barış ve Merve mükemmel bir ikili oldular..ben böyle oyunculuk görmedim..genç nesilin en iyi ikilisi oldular..bir an gerçekten kavga ettiklerini sandım ya muhteşemdi ikisi de)...ayrıntılı yorumum yarın çünkü bölüm o kadar güzeldi ki hala etkisi altındayım doğru düzgün cümleler kuramayabilirim
nedim_bahar
13-06-07, 22:08
bu ne ya tarık tekelioğlu'na bak hele bizim tarığın dedikleri az be bu tarık tekeliğioğlu amma şımarık kendini beğenmiş birisi ya hele bi de benim bankam var sahnesinde o kadar sinirlendim ki
tamam baştaki tepkilerini hoş karşıladım çünkü haklıydı naz'ın bu zamana kadar ona yaptıklarının karşılığı olabilir ama akşam ve sabah ki konuşmaları hiç yakıştıramadım ona yani bu bizim tanıdığımız tarık olamaz
son sahnede naz'a çok üzüldüm keşke tarık o lafları söylemeseydi...
ceza_cansu
13-06-07, 22:11
Bir bölümde hiç mi yanlış düşünülmüş bir sahne,ya da ne bilim hiç mi kötü bir an olmaz.Konu Yalancı Yarim olunca olmuyormuş bunu gördük.Süper bir bölümdü süper.Oyuncular,senaryo herşeyiyle muhteşemdi.Bütün ekibe çok çok çok teşekkürler ellerine sağlık:happy0064 :happy0064
NOT:Bölümdeki gül olayı bitirdi beni.Masalarda,nesrinin odasında ama o gülü bir de Tarık Naz'a elleriyle verdiği sırada görsek süper olur:)
angel eyes
13-06-07, 22:11
sinirimden hala ağlıyorum tarığın lafları benim kulapımda çınlıyo ayyyy inanmıyorum ya ayyyyyy naza çok üzüldüm ama nazın çekecekleri bitmediki daha o teknede neler olcak bi bilseniz içim yanıyo içimmmmmmmmmm
tek kelimeyle süper bi bölümdüü keşke şurası şölee olsaydı bu bunu deseydi diyeceğim bi yer yokk bayıldımmmm ama birascıcık üzüldüm ama naz bunu haketmiştii:img-yes: :icon_whis
nedim_bahar
13-06-07, 22:13
sinirimden hala ağlıyorum tarığın lafları benim kulapımda çınlıyo ayyyy inanmıyorum ya ayyyyyy naza çok üzüldüm ama nazın çekecekleri bitmediki daha o teknede neler olcak bi bilseniz içim yanıyo içimmmmmmmmmm
naz'ın yerinde olsam hayatta o tekneye gitmem bunca ağır laftan sonra yani bilmiyorum artık
bildiğim birşey varsa artık eski naz'ın geri döndüğü.saftirik naz artık ağırbaşlı ve olgun biri olarak karşımıza çıkacak.ve ben naz'ı hep asabi,hırçın,kızgın görmek isterdim.dileğim gerçekleşti.
bu anlatmaya kelimeler yetmeyecek bölümü hazırlayan herkese yürekten sevgilerimi gönderiyorum ve onlarla gurur duyuyorum.
bu bölümde tarık, tt oluşundan yararlandı ama gelecek bölümde naz'la aralarında kesin birşey olacak.naz tarık'a karşı mecburen bir atakta bulunacak.çünkü düştüğü durum çok kötü.zamanında az çektirmedi ama yaptıklarının karşılığı olarak tarığın yaptığı muamele çok ağır oldu.
en çok üzüldüğüm şey 10 gün bekleyecek olmamız.öyle önemli ve merak uyandıran bir yerde bitti ki kafayı yemek üzereyim.
senaristlerden ricam şu hulusi'yede bir bankacıya yakışır kişilik kazandırmaları.davranışları ve lafları hep çocuksu.insan biraz sert ve mert olur değil mi?
handeozbek
13-06-07, 22:14
Bu bölüm neydi ya? Bölüm müydü? Yoksa sinema filmi mi? Duygu harmanı dedikleri bu olsa gerek. Uğur kedi tüyo verdiği halde, hazırlıklı olduğum halde şoku atlatamadım. kesin bizi düşünerek verdi tüyoyu. Vermese şuan yazıyor olamazdım. Kurgu olağanüstüydü. Tarık'ın, Naz'ın bakışlara söyleyecek söz bulamıyorum. Hele o tartışma sahnesi siz neymişsiniz be dedirtti. Bu bölüm ayakta alkışlanmaz da ne yapılır?
NAZ YALVARIRIM ŞOFÖRÜM OL DEMEZSE BENDE HANDE DEĞİLİM:)
grimace_88
13-06-07, 22:15
:happy0064 :happy0064 :happy0064
bodrum ya işte bu... senaryo muhteşem oyunculara zten laf yok hele o tt olayının ortaya çıkışı sölenen sözler oğlum tarık sen harbiden şımarık beş para etmez bi adammışsın ama yine de naz hak etti ne diyiim...:img-wink:
çok güzel bölümdü.reytinglerde hakkı bir numara.Barış ve Merve'yi tebrik ederim.oyunculuklarını konuşturdular.:good: :happy0064 Tarık'ın Naz'a kötü
davranması daha iyi.itiraf daha etkileyici olacak.
İçim çok acıdı boğazım düğüm düğüm yazacak birşey bulamıyorum. Üzğünüm hem Naz'ın son duruşu içimi acıttı eğer dileklerimiz kabul olmazsa iki bölüm sonra bitecek olmasının verdiği acı işte bunun tarifi yok bitti kelimeler yeterli değil anlatmaya yada bende anlatacak güç yok.
skyline_91
13-06-07, 22:17
bölüm süperdi gerçekten yine.dilerim bundan sonraki bodrum bölümleri de aynı güzellikte olur...tarık kimliğini öyle bi açıkladı ki naz tepki bile veremedi...naza acıdım ama tarık iyi yapıyo bence...bir bölüm daha böyle gider...teknede neler yapçak tarık çok merak ediyorum..haftaya yine böyle güzel bi bölümün ardından bu sefer reytinglerde istediğimiz yerde oluruz inş.
Tarık uzun zaman dayandı..patlama zamanıydı..sözler ağır olsa da.Yatak sözünün Nazı yaralayacağını biliyordu..ya da ne kadar çapkın birisi olduğunu vs söylemesinin ama söyledi.Bilerek ve isteyerek..çünkü Naz onu defalarca aşşağıladı,en sonunda ise çıkar için herkese ayrı kimlikle yalakalık ettiğini söylemesi son damla oldu ve Tarık patladı.Bu bir insan için kaçınılmazdır..dayanmanın da bir sınırı vardır..Tarık o sınırı geçti artık.İnsan bazen istemese de böyle sevdiklerini kırar işte kendisine haksızlık ettiklerinde..fazla üzerine geldiklerinde.O da Naza bunları demek istemezdi ama..hayat işte bazen bunlar da yaşanıyor.Merve'yi de Barış'ı da yürekten tebrik ederim..oynamayıp yaşadıkları için:img-yes:
Muhteşem bir bölümdü. Detaylı yorumlar sonraya.. Bu bölüm Tarık'ın intikamı oldu.. Artık o kadar daralmıştıki en sonunda bu hale geldi. Ama belirtmeden geçemiceyim; Naz'a üzülmedim değil..
Bu arada diziyi yayından kaldırmayı düşünen zihniyetin aklı başına gelmiştir umarım.
ebru.karaca
13-06-07, 22:18
Böyle muhteşem, böyle güzel bir bölümdene sonra ne desem bilemiyorum. İnanın bilemiyorum. O kadar güzeldi ki her şey.
Ben bu bölümü beğenmeyenin aklından şüphe ederim.
Bir yıldır beklediğimiz sahne geldi bu akşam. Naz Tarık'ın Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrendi. Ama ona öyle hakaretler etti ki (tırnağı bile olamazsın falan), işte gerçek Tekelioğlu ile karşılaştı.
Ben bu Tarık Tekelioğlu'nu hiç sevmedim. Bu çocuk, Naz'la tanışmadan ve şoförlük yapmaya başlamadan önce böyle miymiş ya?
O zaman, iyi ki biz o Tarık'ı hiç tanımamışız.
Ve de, sahiden de böyleyse, ben Hulusi'ye bazı konularda boşuna kızmışım.. :)
Uzun yorumumu elbette yapacağım ama ilk etapta bunları söylemek istedim.
Aperatif niyetine.. :)
BU BÖLÜM ÇOK GÜZELDİ..
YAŞASIN DİZİMİZ!
ÖZLEMİŞİM BE!
Demek ki neymiş?
BODRUM'DA DİZİ BAŞKAYMIŞ!
Evet ya o yatak lafı hem ağırdı hem de gereksizdi...yani ne gereği vardıki onu söylemenin...Aralarında onu söyleyecek bir durum gelişmedi,kesinlikle gereksizdi:img-cool2
Yinede bölüm çok güzeldi:img-wink:Bir aralar gelecek hafta neler olur diye merak etmiyordum,çünkü kendini tekrarlıyordu:img-boredama artık haftaya ne olacağını kestiremiyorum...48'de neler olacak çok merak ediyorum yine eskisi gibi heyecanlı bölümlere döndük:happy0064
Arkadaşlar Derlerya Her Yalanin Bi Sonun Vardir Diye Evet Işte O Yalanlar Dan Biri De Bu Bölümde Sona Erdi Ve Tarik En Sonunda Naz A Tarik Tekelioglu Oldugnu Ispat Etti Ama Kavga Sahnesi Gerçekten De Mükemmeldi Naz Bu Sefer Tarik In üstüne çok Fena Geldi Ve De En Sonun Da Tarik Ta çaresiz Kalip Ne Artik Yeter Dedi Ve Kimligini çikarip önüne Atti Naz Için Atrik Herşey Yeniden Başliyor Artik Karşisinda şöför Tarik Yok Bankaci Tarik Tekelioglu Var Naz Babasina Ve ümit E Tarik In Kimligini Nasil Açiklayacak Ben En çok Bunu Merak Ediyorum Tarik In Içi Acimasina Ragmen Naz In Karşisin Da şimarik Bankaci Rolünü Na Kadar Oyunucak Bence Bu Fazla Sürme Z çünkü Ikiside Birbirne Deli Gibi Aşik En Sonunda Inatlari Sona Ericek Ama Kaçinci Bölümde Olur Bu Bilinmez şimdilik Ama Bu Akşam Ki Bölüm şimdiye Kadar Yayinlalan Bölümler Arasinda Birinci Sirada Bence Harika Bi Bölümdü
handeozbek
13-06-07, 22:19
Bir itiraf olayı bu kadar mı güzel kurgulanır? Harika muhteşem. Naaz öyle kaldı biz de aynen öyle kaldık. Kimse kimseyi tanıyamaz hale geldi. Var mı kardeşim varsa söyleyin var mı başka böyle bir dizi? Nefesim kesildi. Soluk alamadım. Kalbim küt küt izledim. Ayakta alkışlıyorum. Söyleyecek söz bulamıyorum.
ya tamam da arkadaşlar tarık çokabarttı. ben naz gerçeği öğrendiğinde tarıka çektirecek dedim ama tam tersi oldu.. ama tarık çok pişman olacak..eminim naz tekneye binecek ve tarıkı o kızlarla sarmaş dolaş görecek ve yıkılacak belkide staj umrunda olmayacak ve orayı terk edip gidecek ...tarık peşinden ve özür ve aşk sahneleri bizi bekleyecek...ama tarıka ciddi sinir oldum... buda yapılmaz çok ağırdı.....naz yıkıldı.....
bu arada haftayaki bölüm cumartesi mi lütfen biri yazsın rica ediyorum.....
bu bölümde resmen oturduğum yerde afalladım kaldım.Herşeyiyle çok değişik bir bölümdü bu bölümde herşey bikaç dakikada değişti resmen
Bu dizide emeği geçen herkezi ayakta alkışlıyorum herşey mükemmeldi.
Özellikle barışı kutluyorum nerden nereye müthiş oynuyo merveye ise söyleyecek laf bulamıyorum.
İçim çok acıdı boğazım düğüm düğüm yazacak birşey bulamıyorum. Üzğünüm hem Naz'ın son duruşu içimi acıttı eğer dileklerimiz kabul olmazsa iki bölüm sonra bitecek olmasının verdiği acı işte bunun tarifi yok bitti kelimeler yeterli değil anlatmaya yada bende anlatacak güç yok.
Aynen ve ne çok hüzünle izledim..neden bilmiyorum...Naz'ın düştüğü duruma üzüldüm...Tarık'ın bu şekilde davranmasına üzüldüm..Yahu ben üzülmeye yer mi arıyorum yoksa...Barış&Merve siz oyunculukta aştınız..Bize bu duyguLarı yaşatabildiğinize göre...HELAL OLSUN SİZE...
ayyy ayyyyy kelimelerin yine kifayetsiz kaldığı bir bölüm izlemekten onur gurur huzur refah her şey duydum:):) walllaa
Evet ya o yatak lafı hem ağırdı hem de gereksizdi...yani ne gereği vardıki onu söylemenin...Aralarında onu söyleyecek bir durum gelişmedi,kesinlikle gereksizdi:img-cool2
Yinede bölüm çok güzeldi:img-wink:Bir aralar gelecek hafta neler olur diye merak etmiyordum,çünkü kendini tekrarlıyordu:img-boredama artık haftaya ne olacağını kestiremiyorum...48'de neler olacak çok merak ediyorum yine eskisi gibi heyecanlı bölümlere döndük:happy0064
ya o yatak olayı aslında hem çok ağırdı hem diildi. O kadar dil döktü tarık, sen tanımadan beğeniyosun, bilmemne falan diye. ama yok nazımız anlamadı :) "işte böyle bir herifi beğeniyosun" der gibi o lafı söyledi bence. zaten davranışları, kurduğu cümleler, hareketleri yüzünden Naz tepki bile veremedi ehliyet olayına, şoka girdi resmen...
Zaten 9 ayın bir birikimi var, kendi olamama durumu var. e onun üzerine de cidden naz çok çok ağır konuşunca (tırnağı olamazsın, şölesin bölesin, sen aslında yoksun, vs vs vs ) Tabi yine de söylenmemesi iyi olurdu ama...
Arkadaşlar şu anda forumda 106 kişiyiz :) :)
iddia ediyorum rating lerde ilk 5 garanti
birinci ve ikinci yaprak dökümü forumlarında kaçar kişi war bi baksanıza:D
avrupa yakası:17
yaprak dökümü:103
yalancı yarim:106 kişi görüntülüyor
ya tamam da arkadaşlar tarık çokabarttı.....
Dokuz koca ay onlarca gün be arkadaşım sakla sakla,stres yaşa,bir de aşşağılan onun uğruna neler çek o sana böyle yapsın..tabii ki Tarık da hatalar yaptı ama Naz bazen bir erkeğin gururuyla çok fena oynayabiliyor.Bu bir birikimdi...patladı:img-yes:
handeozbek
13-06-07, 22:24
Yatak sahnesini bile süper düşünmüşler bence. Gerçekten duyarsız olan bir insan bunu söylerdi. Hiç gereksiz bir sahne yoktu tarıkla naz arasında. Ne ararsan vardı. Bütün duygular. Ayrıca birbirlerine söyledikleri de ağırdı ama ağır değildi. Nasıl derseniz kaç zaman olmuş birikmiş birikmiş e bununda bir sınırı var. Oyunculuklara bir kez daha hayran kaldım. Reytingler ne söyler bilmem ama benim reytingimde hakettiği yerde
ebru.karaca
13-06-07, 22:25
Aslında haklısın Hande..
Doğru söylüyorsun. Ama yine de .. içimde bir şey..
Kabul edemiyor. Ne bileyim.. Çok ağırdı..
Ama haklısın. Sahiden duyarsız olan biri.. aynen böyle yapardı.
burcin_kaplan
13-06-07, 22:26
of of hala şoktayım nasıl bir performanstı ya o. hele kawga sahneleri.Mükemmeldi ya ilk idrak edemedim ne oldunu kaldım yerimde.gErçekten kesinikle üstün bir performanstı.Bu arada bütün yy yerlerinde online patlaması oldu :):)
benim favori bölümüm 48.çünkü naz ve tarık birbirlerine karşı ilk defa o kadar açık ve rahat konuşabilecek.naz tekneye gider mi bilmem ama giderse tarık ona biraz işkence çektirecek ve naz patlayacak.hatta tarığa tokat atacak.ve tarık normal davranmaya başlayacak.
naz'ın masa başına geldiği sahnede giydiği siyah,beyaz...kıyafet çok hoşuma gitti.üzerinde öyle güzel duruyordu ki...keşke bir daha giyse..
48'de şahsi düşüncem 2.2=4 edecek.siz ne dersiniz.
skyline_91
13-06-07, 22:26
tarık baya bi çektircek naza anlaşılan..bence çektirsin de 90 ay o kadar sustu sustu naz bağırdı...şimdi biraz da ters durum olsun dimi ama:img-wink:
bu arada hulusi ve raşitli sahneler de çok komikti..:img-hyste
bence Tarık çok abartmadı.Naz ne hakaretlerde bulundu.şimdiye kadar iyi dayandı.ezik Tarık olmaktan kurtuldu.
slm arkadaşlar yalancı yarimi çok izleyen biri değilim ama son günlerde sizin çabalarınız hoşuma gitti ve size destek için izledim ve açıkçası hoşuma gitti umarım bitirmezler dizinizi bizimki mecburen bitiyor umarım sizinki bitmez...nazla tarık çok tatlılar...
Yok yok böyle bir dizi asla bitemez... Bitmemeli.. Bugüne kadar seyrettiğim en güzel bölümdü bana göre. Resmen soluksuz izledim diziyi. Senaryo, kurgu, Bodrum'un eşsiz manzarası, oyuncular ve aşkkkk. Tarık'ı ilk böyle görmenin şokunu henüz atlatamadım ama inşallah dizimiz devam ederse onun pişmanlığını ve geri dönüşlerini izleyeceğiz. Ama şimdi bu Tarık beni çok ama çok keyiflendirdi.
grimace_88
13-06-07, 22:31
hulusi de süperdi o ne güzel üste çıkıyo öle ya bayılıyorum bülent bey idolümüzsün müthiş bi oyuncusun süpersin harikasın..:happy0064 :happy0064 :happy0064 bu arada tt ninde babasından aşağı kalır yanı yok zamparalıkta sanırım...:img-wink:
burcin_kaplan
13-06-07, 22:32
Arkadaşlar bu bölüm tarihe yazılır gerçekten yaa ..Hala şoku atlatamadım mükememldi mükemmell!!! rsmen bodrum açtı bizimkileri:) bodrum bodrum diye boşuna bu kadar bağırmadık ayrıcaa ;
Uğur kedi , fulya , görkem sizede çok teşekkür ederiz herşey için.
Ve bariş merve gine sölücem allahım bu nasıl bir oyunculuktur ben oyuncuyum diğenlere taş çıkardılar yaa.Böle bir ikili kolay kolay bir araya gelmez bir daha.Süpersiiniiiz!
bu diziyi bu saatten sonra bitirenin alnınıkarışlarım...
bu kadar içten oynayan oyuncu nerde görülmüş yaa sabahtan akşama kadar oynasalar ara vermeden izlenecek bi dizi yaa...
herşey mükemmel,,, bitmemesi lazım...
angel eyes
13-06-07, 22:32
şoku atlattım şimdi oyunları hakında yorum yapıyorum MUHTEŞEMDİ tek kelimeyle harika oneydi tarığın tavırları nazın bakışları of allahım of niye bekletirsin 10 gün bizi bilmemki
ilk bölümden beri 1 dk. bile kaçırmadım ama son 2 bölümden büyük keyif aldım
teşekkürler yalancı yarim ekibi :happy0064 :happy0064
Senaristler de mi Bodrumda ne_?:) :) Oradalarsa sakın geri göndermeyin onları buraya :img-hyste :img-hyste
nedim_bahar
13-06-07, 22:34
serdar videolar açılmadı ya
sentüp yazan yere youtube yaz açlır
bi de tarık her ne kadar ağır konuşmadı desenizde bence biraz ağırdı yaptıkları olmayabilir ama sarfettiği sözler çok ağırdı naz2da haketmedi değil ama bu kadarını da değil
aaa bide bişi var...ayrıca bu odada kilitlenme olayı neden olmadı... eğer öteki bölümde olursa bilmiyom artık neler olur...:dito
ebru.karaca
13-06-07, 22:35
Burçinciğim;
Sonuna kadar katılıyorum. Bize tüyo veren, destek olan herkese sonsuz teşekkürler.
Ve tabi, bize böyle muhteşem bir bölüm armağan eden sevgili oyuncular, senaristler.. hepsi hepsi!
Her şey çok güzel. :)
Çok teşekkürler..
evet ben her zamanki gibi detaylı yorumumumu yarına bırakıyorum.çünkü bu bölümde tarık karakterini iyi irdelemem lazım..hepimizin hayatında az veya çok olan insani tepkileri çok doğal bir şekilde ifade etti tarık karakteri..ve benim, bölüm bittiği anda aklımda beni en çok etkileyen sahne ise, nazın odasının kapısı önündeki sahneydi.naz'ıntarığa sen şusun, busun ama aslında hiçsin yoksun benzeri sözlerinin ardından tarık'ın o bakışları yokmu binlerce duyguyu ifade ediyordu..ve inanın o sahnede gözlerime yoğun toz kaçtı..
aaa bide bişi var...ayrıca bu odada kilitlenme olayı neden olmadı... eğer öteki bölümde olursa bilmiyom artık neler olur...:dito
ewet bnde bekledim ama olmaması daha mantıklı geldi bi yerden sonra hepsini bi bölüme sığdırırlarsa olamz bnce.
ayrıca kilitli kalma sahnesi bnce bidahaki bölümde olacak ve büyük ihtimalle itiraf orda gelcek
ceza_cansu
13-06-07, 22:36
Bütün ekibe,oyuncularımıza,senaristlerimize tekrar çok teşekkürler.Bize çok ama çok güzel bir bölüm izlettiler.Sanırım bölüm yorumumu yarın yapıcam ama herzamanki gibi notumu şimdi eklicem:)
NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum:)
o yatak sahnesiyle ilgili söyledikleri iğrençti resmen basit bir kız olduğunu ima etti...sen arkadaşlarına tarık tekelioğlu akşam benim odama geldi de demek istedi iğrençti...tamam kıskandırma sahneleri olabilir ve naza fakir bir kız olduğunuda ima edebilir ama o yatak sahnesiyle çok düştü...bence naz peşinden kesinlikle gitmesin.....
bu arada soruma cevap alamadım yalancı yarim cumartesi mi......inşallah maç yoktur....
handeozbek
13-06-07, 22:36
İki kere iki dört olayını daha iyi anladım. Kesinlikle katmerlendi anlamı var. Gerçekten de çok fena dört olmuş. Umarım bu diziyi kaldırmak isteyenler de izlemiştir. Hiç sıkılmadan kalp çarpıntılarıyla izledim. Şeytan ve melek bir arada derler ya aynen öyleydi. Bir insan aynı zamanda hem nasıl iyi hem nasıl kötü olur o kadar iyi gösterdiler ki. Hele o şarkı bu kadar mı uyar ya. Duygu fırtınası yaşattılar. Hayal kırıklıkları, şaşkınlıklar, aşk,romantiz, kıskançlık.... daha adını sayamayacağım bir sürü duygu. Bu bölüm kelimelerle ifade edilmez. Yetmez ki zaten. Asla yetemez. Nutkum tutuldu lafı tam benim duruma uydu. Bölüm bitti bende NAZ gibi kaldım öyle.
bugune kdrkı en guzel bolumdu ,,ask,kin.kıskanclık hepsı vardı...nazda haketmıstı bunları coktan....
ya ben orda nazın ağlamasını beklerdim hani 30. bölümün başlarında bir sahne vardı ya "benim tarığım bu olamaz" demişti. ben ordaki gibi ağlamasını beklerdim ya tarıkta ne biçim aşık nazın üzülmesi hoşuna gidiyor gibi ewt dizi mükemmeldi ama kırk yıl düşünsem tarıkın naza böle bir çıkış yapacağı aklıma gelmezdi. ya bence o teknede tarık öle bişey yapıcakki nazla aşkları alev alıcak çünkü farkındaysanız naz gidince dileği gönderirken sakin ve yumuşak konuştu emir vermedi bence bilerek sadece nazın yanında öle yapıyor
Arkadaşlar bu bölüm tarihe yazılır gerçekten yaa ..Hala şoku atlatamadım mükememldi mükemmell!!! rsmen bodrum açtı bizimkileri:) bodrum bodrum diye boşuna bu kadar bağırmadık ayrıcaa ;
Uğur kedi , fulya , görkem sizede çok teşekkür ederiz herşey için.
Ve bariş merve gine sölücem allahım bu nasıl bir oyunculuktur ben oyuncuyum diğenlere taş çıkardılar yaa.Böle bir ikili kolay kolay bir araya gelmez bir daha.Süpersiiniiiz!
Aynen katılıyorum....mümkünse hiç Bodrum'dan dönmesinler :))) süper bir bölümdü süper...herkes mükemmeldi Bülent Kayabaş resmen döktürdü:good: ama Merve ile Barış..onlara bu bölümde ayrı bir paragraf açmak lazımm....böylesi iki genç insanın bu kadar mükemmel bu kadar inandırıcı ve kusursuz bir oyunculuk sergilemesi gerçekten ayakta alkışlanacak bir durum..yani belki birşey demek için erken ama bana göre tv dünyası mükemmel bir ikili kazandı...jön yok derler bir de yahu...alın size Barış herşeyiyle tam jön olacak adam..Merve desen bana göre birkaç yıla kalmaz bu piyasanın en iyi bayan oyuncusu olacak...diyorum ya bu bölümle ilgili yaz yaz bitmez...buradan tüm ekibe herkese ama herkese çok teşekkürler bize böylesi güzel bir bölüm izlettirdikleri için...Bodrum'a kucak dolusu sevgiler :)))
elmali-turta
13-06-07, 22:39
HA-Rİ-KA MUH-TE-ŞEM!!!!
Bayıldım ya süperdi bu bölüm!!!!Sahelerin kurgusu olsun oyunculuklar olsun ...Şarkılar olsun...Hepsi harikuladeydi...
Son iki haftadır senaristler bizi oldukça şaşırtıryor..Bodrum Bodrum dedik Bodrum bir geldi pir geldi:good::img-hyste
Direk beğendiğim sahnelere gecersem;
Naz'ın şarap sahnesinde "benim duygularımla oynamaya hakkın yok" dediği yerde Mervenin younculuğuna hayran kaldım çok güzeldi daha sonra peçeteyi yırtması....Sonra Tarık Tekelioğlu itirafında Barış'da konuşturdu oyunculuğunu:good: Tarık'ın içinde bulunduğu durumu anlatması çok iyiydi Daha sonra Naz'ın Tarık Tekelioğlundan nefret etmesini sağlaması Naz'ın şöför Tarık'ın değerini anlaması için çok iyi bir ders olucak ilerki bölümlerde:)
Son sahneye gelirsek bana eski türk filmlerini anımsattı zengin ama küstah genç fakir ama gururlu kıza istediğini yaptırır:img-hyste :img-hyste Bu sahnede diğerleri gibi süper olucak yine:)
Fulya'yı bu bölüm sonda ve az gösterdiler:img-in_lo Ama Bodrum'a geldiğini gösterdiler ya oda birşey az resmi çıkıcak ama neyse:img-blush
Önümüzdeki bölümlerde Fulya'nın ve Cavit'in sahnelerinin çok olması dileğiyle yorumuma son veriyim bari:img-blush
ya süper bi bölümdü
neydi o tarığın nazı azarlayışı ya bir an gerçeketn kavga ediyorlar sandım barış ve merve sizi tebrik ediyorum süperdinzi ya naz da haketti ama çok çektirdi çocuğa birazda naz hanım çeksin ama son sahnedeki haline üzüldüm walla bakalım haftaya neler olacak harika bir bölüm olacağından eminim ya nasıl beklicez cumartesiye kadar offffffff offffffffffffff
o yatak sahnesiyle ilgili söyledikleri iğrençti resmen basit bir kız olduğunu ima etti...sen arkadaşlarına tarık tekelioğlu akşam benim odama geldi de demek istedi iğrençti...tamam kıskandırma sahneleri olabilir ve naza fakir bir kız olduğunuda ima edebilir ama o yatak sahnesiyle çok düştü...bence naz peşinden kesinlikle gitmesin.....
bu arada soruma cevap alamadım yalancı yarim cumartesi mi......inşallah maç yoktur....
Evet haftaya YY cumartesi yayınlanacak... :img-wink:
Bu bölüm ağır geldi ben kaldıramıyorum ama şu peçete sahneleri çok güzeldi... Bayıldım bayılım bu bölüm de müthişti...
Bu senaristler adam oluyor... :img-hyste
sevgili şeker kız,öfkeyle söylenen sözlerde dilin kemiği yoktur.,her insanın sevdiğini ezmek istediği anlarda ağzından çıkan sözler bazen çok kırıcı olabilir..ama bu sözlerin gerçeği yansıtmadığıda aşikardır..izlerken bu açıdan bakmakta bence fayda var..
ceza_cansu
13-06-07, 22:41
O yatak konusunda Tarık Naz'ın Tarık Tekelioğlundan nefret etmesi için öyle dedi.Naz odaya girmeden önce Tarık'a '' sen Tarık Tekelioğlu'nun tırnağı bile olamazsın'' diyince Tarık da Naz'a gerçek Tarık Tekelioğlunu göstermeye başladı
Bu arada evet canım dizimiz bundan sonra cumartesi günleri
Dedim ya onlar da Bodrum'da galiba:img-wink: Eğer değillerse de hemen gitsinler:img-hyste
arkadaslar bu bölüm coook güzeldi tek kelimeyle harikaydi ya bayildim ama nazin durumuna cok üzüldüm ya tarigi bir an bogmak geldi icimden ya ben naz olsaydim varya o chelloyu basina atardim ya benim suskun tarigim canavara dönüstü ya o nazin o üzgün hali gözümün önünden gitmiyor ya agliycaktim azdaha baya bir gerildim ya
ya bölüm hem komikti hemde duygusaldi ya bayildim hulusiyle rasite bayildim gül gül öldüm nazla tarikta nerdeyse agliycaktim ya naz tam birseyler diycekti tarik bozdu ya tamam o nazdan cok cekti ama onun simdi yaptiklari yani cok agir nazin 30 bölüm yaptiklarini tarik bir bölümde yapti ya ama iyide oldu ögrenmesi tarik tekelioglu oldugunu ama naz cok üzüldü yaa.....
ama kisaca SÜPER BOR BÖLÜMDÜ BU DIZIYI BITIRMEYE KALKANIN ELLERI KIRILSIN:good: bye :img-yes:
Bugün öyle bir bölüm izledim ki hala etkisinden kurtulabilmiş değilim.Bütünüyle muhteşem bir bölümdü.Tarık ve Naz'ın Tarık'ın geliş sebebinin ortaya çıkmasıyla başlayan ve Tarık Tekelioğlu itirafıyla sonuçlanan kavgaları görsel bir şova dönüştü.Böyle bir performansın üzerine bize ancak onları alkışlamak düşer...:happy0064
Not:Aramızda kalsın ama, bu zamana kadar yaptığı onca şeye rağmen,bir gün gelipte Naz'a üzüleceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.Ama siz bunu okumadınız:img-grin2.Gevşemek yok.Biraz da biz bunun tadını çıkaralım öyle değil mi?:img-grin2:img-grin2:img-grin2
nedim_bahar
13-06-07, 22:43
HA-Rİ-KA MUH-TE-ŞEM!!!!
Fulya'yı bu bölüm sonda ve az gösterdiler:img-in_lo Ama Bodrum'a geldiğini gösterdiler ya oda birşey az resmi çıkıcak ama neyse:img-blush
Önümüzdeki bölümlerde Fulya'nın ve Cavit'in sahnelerinin çok olması dileğiyle yorumuma son veriyim bari:img-blush
bende diyodum alla alla filiz gelmemi miydi bodruma diye
meğerse gelmemişti ama bölümün sonuna doğru geldi iyi oldu gelmesi onsuz bodrumun tadı çıkmazdı:img-hyste
Evet haftaya YY cumartesi yayınlanacak... :img-wink:
Bu bölüm ağır geldi ben kaldıramıyorum ama şu peçete sahneleri çok güzeldi... Bayıldım bayılım bu bölüm de müthişti...
teşekkürler pro inşallah öyledir çünkü bugünde zor izledim haftaya arkadaşlara izin vermek zorundayım...teşekkürler.....:good:
Senaristleri övüyoruz, Naz' a üzülüyoruz, Tarık sonunda patladı oh diyoruz...
Şimdi benim kafama takılan gelecek bölümde tarık elinde zille dolaşacak mı? :img-hyste
nedim_bahar
13-06-07, 22:46
Dedim ya onlar da Bodrum'da galiba:img-wink: Eğer değillerse de hemen gitsinler:img-hyste
bnece de bodrumdalar hem bodrum onlara da yaramış:img-hyste
ebru.karaca
13-06-07, 22:46
Cansucuğum, ne sana GÜL..
Miraycığım, ne sana FULYA..
Ne de bana İSTERDİM...
Ama, her şeye rağmen.. MUHTEŞEMMMMMMMMMMMM BİR BÖLÜMDÜ..
handeozbek
13-06-07, 22:47
Tarık'ın amacı çok açık. Tarık Tekelioğlundan Naz'ı nefret ettirmek. Bunun içinde elinden ne geliyorsa yapıyor. Belki gerçekte bu kadar da kötü bir insan değildi ama Naz'ın olduğundan daha da kötü sanmasını istiyor. Asıl amacı sen tek bir kişisin o da benim aşkım olan iyi kalpli Tarık dedirtmek. Tarık, isteyerek yalan söylemediği için Nazın da inatla yalancısın demesi çok dokundu. Zaten bıkmış yalan söylemekten bu da bardağı taşıran son damla oldu. Sinirle gerçekten ağır konuşuyor. Ama içinde tut tut bir sınırı var tabi. Ancak gerçekten çok kırılmış bir insan o yatak lafını söyleyebilirdi. Ve de söyledi. Beni şaşırtan Naz'ın tepkisi daha doğrusu tepkisizliği oldu. Bu kadarını da kabullenmemesi gerekirdi. Özellikle Tarık'ın Naz gittikten sonra BİZİM TARIĞIMIZ olması o kadar güzeldi ki....
ceza_cansu
13-06-07, 22:48
Bugün öyle bir bölüm izledim ki hala etkisinden kurtulabilmiş değilim.Bütünüyle muhteşem bir bölümdü.Tarık ve Naz'ın Tarık'ın geliş sebebinin ortaya çıkmasıyla başlayan ve Tarık Tekelioğlu itirafıyla sonuçlanan kavgaları görsel bir şova dönüştü.Böyle bir performansın üzerine bize ancak onları alkışlamak düşer...:happy0064
Not:Aramızda kalsın ama bu zamana kadar yaptığı onca şeye rağmen bir gün gelipte Naz'a üzüleceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.Ama siz bunu okumadınız.Gevşemek yok.Biraz da biz bunun tadını çıkaralım öyle değil mi?:img-grin2:img-grin2:img-grin2
Şiiişt songül bak bana ben hiç Tarık patlamakta haklıydı Naz'ın o sözlerinden sonra diyor muyum?Demiyorum:)Biz daha Tarık mı haklı Naz mı haklı konusunda yarışıcaz efendim.Öyle karşı tarafa hemen hak vermek yok:img-hyste
NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum:)
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Yalancı Yarim'in gelmiş geçmiş en güzel bölümünü izledik bu akşam. Hala yerimde duramıyorum izlerken duyduğum heyecan geçmiş değil, kendime gelmem uzun sürecek. Herkesin de aynı duygular içinde olduğuna eminim. Bu bölüme kötü tek bir söz söylenemez çünkü gerçekten Cansu'nun da dediği gibi yanlış düşünülmüş ya da "olmamış" tek bir sahnesi bile yok. Kurgusu muhteşemdi bir kere. Bir dizide bu kadar çok ters köşe olabilir mi yahu? Defalarca izlenesi bir bölüm çıkarılmış ortaya buraya ne kadar övgü dolu söz yazsam yetersiz kalır. Uzun zamandır hepimiz "Tarık ve Naz arasında şöyle bir şiddetli tartışma olsa ne güzel olur" diye hayaller kuruyorduk. Hayal gerçek oldu. Ve inanır mısınız dizi bitene kadar "acaba biri rüya mı görüyor" diye düşünmeden de edemedim. Hani derler ya "gerçek olamayacak kadar güzel" diye. Bu bölüm için söylenmiş işte o söz :happy0064 Özellikle belirtmem gereken bir şey daha var: Bu bölümde Merve ve Barış'ın oyunculuklarını mü-kem-mel buldum. :good:
Hulusi & Belgin sahneleri de her zamankinden daha komikti. Tüm o Hulusi'nin yalnızlık serzenişlerinin zampara arkadaşıyla resmi şekilde "takılabilmesi" için düşünüldüğünü sanarken Vahilerin Bodrum'a gelebilmesi için düşünülmüş olmasına ise bayıldım bayıldım. Senaristlerimiz muhteşem. Diyaloglar da şahaneydi.
Bu bölümde emeği geçmiş herkese teşekkürlerimi sunuyorum: Harikasınız, önünüzde eğiliyorum efem :img-hi:
başak-eylül
13-06-07, 22:50
Tek kelime ile muhteşem bir bölümdü.O kavga anını resmen yaşattılar,Merve ve Barış süper oynadılar:good:Ben bu bölüme bayıldım,bize böyle bir bölüm izlettiği için tüm ekibi tebrik ediyorum:good:
harika bi bölümdü ben hala soktayim :D :D
of ne anlatsam bilmiyorum ki :D
Yardimci olun kelimeleri birlestiremiyom :D
handeozbek
13-06-07, 22:51
Olacaklar bilinip de yine de şaşırtan başka dizi yoktur herhalde. Ben bu bölümün senaryosunu okusam bu kadar etkilenmezdim. Ama o oyunculuklar var ya. uğur kedi yazdı biz okuduk. Ne kadar etkilendik. Ama izleyince.... Bu bölümde okadar of lafını kullandım o kadar çok ana:) dedim ki. Yalancı yarim farkını bu bölümde o kadar iyi bir şekilde gösterdi ki. Rakip yok sana işte olamaz da.
kilit olayı 48'e kaldı gibi görünüyor.ben 48'den çok umutluyum.bitiş hüzünlü olabilir ama hep öyle gitmeyecek.
tarığa helal olsun diyorum.9 ayın intikamını tek celsede alıverdi ama naz için öyle üzüldüm ki...birden patron durumundan uşak durumuna düştü ve bu ona çok koydu.
bu noktadan sonra senaristlere çok iş düşüyor.tarık-naz aşkını dallanıp budaklandırmadan açığa çıkarmaları lazım.inşallah bi hata yapmazlar.
club flipperde de oyuncu olmak isteyen ne çok insan varmış.halkımız tv'ye çıkmaktan çekinir ama oteldekiler bu bölüme damgasını vurdu.oyuncu sayımız bodrum'da 2'ye katlandı.raşit bey ne kadar usta bir oyuncu olduğunu gösterdi.onun oynayışına bitiyorum.
barış akarsu ve merve sevi ne kadar profesyonel oyuncu olduklarını bu bölümde iyice kanıtladılar.
angel eyes
13-06-07, 22:52
:img-fie: inanmıyorum kendime geldikçe tarığa sinir oluyorum ah tarık ah siz o odada kaldığınızda herşeyi söleyeceksiniz ancak bu sözler kalbinizin hep bi tarafında kalacak hatırladıkça içiniz yanıcak kalbiniz acıycak keşke yapmasaydık diyceksiniz ama herşey için o kadar geç olacakki geri dönüşü olmayan kalplerinizi param parça ettiğiniz akıllarınızda kalacak :sad53: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
skyline_91
13-06-07, 22:52
oyuncularımızın bence performanslarının zirvesine çıktıkları bi bölümdü...barış ve merveyi tebrik ediyorum.ama özellikle barışı çünkü dizi başladığından beri hep ezik olan tarafı oynadı.ama bu bölümde ani bi geçiş sonrası bile muhteşem oyuncu olduğunu gösterdi bence:img-yes:
berkayaras
13-06-07, 22:54
Super muhtesem bir bolumdu gercekten ya
Bu bolum hakkında cok sey yorumlanır gercekten
Kısacası boylesıne oyunculuk,kurgu ,senaryo'nun fevkalade olan bir bolum seyretmemızı saglayan butun ekıbe teseekkur edıorm :good: .
Tarık'ın patlama sahnesi yerindeydi her nekadar naz'ın o bakıslarına acısamda hakketti bunları :). Tarık tekelioğlu olan o zibidiyi gorsun de anlasın Tarık'a neler cektirdiğini :D.
Bu 10 gun 1 ay gibi gececek ona uzuluyorum bir tek
Mesajları okumadan yorumlarımı yazmayı arzu etmıstım ancak son sayfada bır ıkı mesaja gozum kayınca onları cevaplamadan gecmek ıstemedım.Ortak elestırı sanıyorum yatak mevzuu uzerıne ve cok da duygusal bır karaktere sahıp mıllet oldugumuz ıcın kız evladımızın ezılmesını hıc de kabullenemıyoruz ancak bır de sunu dusunelım ve hatırlayalım,ya Tarık'ın cektıklerı,bolumlerce nasıl sabreder,nasıl donup arkasını gıdemez,nasıl bu lafları yıyebılır,kaldırabılır,nasıl olur da baskaları ıle kıyaslanabılır hem de Naz ıcın onca yaptıgından sonra dedıgımız anları hatırlayalım.Bu yuzden belkı acımasızca belkı duygusuzca belkı de sevdıgını kaybetmeyı goze alabılecek kadar umursamazca olacak ama ;dişe diş kana kan intikam intikam...:img-hyste
Hazır baslamısken kısaca ılk aklıma gelen yorumumu da eklıyeyım,sonuc ıtıbarı ıle yıne Tarık, Naz'ın istedigini ona verdi.Hala,o anda dahı Tekelıoglu ıle kıyas edılmesı ,Naz'a Tekelıoglunun gercek yuzunu gostermesı ıcın,neden bu kadar zamandır baska bır kımlıge burundugunu acıklaması ıcın,kendı karakterını Naz ıcın nasıl degıstırebıldıgını gosterebılmesı ıcın Tarık'a bır bahane daha dogrusu bır patlama noktası oldu.Bu belkı pes edıs belkı de benım gıbı gaddarca dusunebılenler ıcın aylarca yapılan haksızlıkların ıntıkam zamanı oldu.Tarık'ın unutmaması gerekense bilinen ve soylenenin aksine intikamın soguk bır yemek olmadıgı cok sıcak ve acı oldugu,yerken keyıfle lezzetıne varıldıgı,fakat sındırırken bedelının odendıgıdır.Herseyı dozunda bırakmak en ısabetlı karar ve tutum olacaktır.Bunları yazarken aklımdakı sozler ıse bastır Tarık,gaz kesmek yok,daha Naz'ın burnu cok surtunecek...:img-hyste Sofor Tarık'ı cok arayacak...:img-hyste Tutamıyorum kendımı,Naz hanım buyrun size Tarık Tekelıoglu...:img-hyste
Son olarak da son haftalarda agır elestırılerıme konu olan senaryo ve senarıstlerımze yıne bır elestırım olacak.Yahu ,madem ısteyınce bu kadar guzel bolumler cıkıyordu da neden bıze son bırkac haftadır cehennem azabı cektırdınız,bızlerı krızlere soktunuz?Herkesı bıktırdınız,hatır ıcın ızler hale getırdınız,yoksa sızlerde aynaların karsısına gecıp de konusuyor muydunuz da sımdı bırden sılkelenıp eskı gunlere dondunuz?Ama yıne de sızlerı sabırla takıp eden ızleyıcılerınızı mahcup etmedıgınız ıcın tesekkurlerımızı sunarız,umuyorum bır daha zorla,hatır ıcın ızledıgımız bolumlere donmeyız.
Son dedım ama son olmadı ,aklıma yazdıkca gelıyor,yaslılık ıste,(27 de kendımı 54 gıbı hıssedıyorum :) ) Hıc unutamadıgım fılmlerden bırısı Nıcholas Cage ve John Travolta'nın Face Off adlı fılmleridir ve benım ender favorılerımdendır.Ancak fılmın bende bu kadar yer etmesının sebebı ne senaryodur ne de action sahnelerı.Filmin kusursuzlugu oyunculuktaydı.Nicholas azılı bır sucluyu,John ıse bır polisi oynarken gelısen olaylar sonucu bu ıkı kahramanın yuzlerı estetık amelıyatla degıstırılır,ve ne ılgınctırkı o uzgun,ıcıne kapanık polis olan jhon travolta bıranda azılı sucluyu canlandırmaya baslarken,dengesız hareketlerı sergıleyen Nicholas da uzgun dedektıfı canlandırmaya baslar.Guzel tarafı ıse bız ızleyıcıler onların yuzlerının degıstıgını gercekten zannetmeye baslarız,halbukı oyunculuk konusturulmustur.Dizimizle ne alakası var?Basit,bu gece rollerın degıstıgını gorduk,Naz calısan ,Tarık zengın oldu bıranda ve daha da ılgınc olan karakterler tamamen degısırken ıkı oyuncu da,Merve ve Barıs, 40 yıllık Nicholas ve Jhon gibi dunya devlerıne rakıpmıscesıne rollerını sergıledıler,ikisi de karakterlerını anıden degıstırıp bunu da bızlere yansıtabıldıler,kendılerını ayakta alkıslıyorum.(yalan,oturuyorum,diziden bulastı:) )
Dizide emegi gecen herkese,bizi son yasadıgımız fırtınadan cıkardıkları,engın ve ucsuz bucaksız masmavı denızlerde seyıretmemızı sagladıkları ıcın tesekkurlerımı sunuyorum,boyle devam edın,eskısı kadar ozenlı,eskısınden cok daha surukleyıcı bolumler ızleyebılmemız dıleklerımle.
(Bu arada Bodrum'u cok ozlemısım,izledikce farkettim,oraların tadını cıkarın,bır daha gıtmesenız de her gıttıgınız yerı ,tatılı orayla kıyaslayacaksınız.)
Olacaklar bilinip de yine de şaşırtan başka dizi yoktur herhalde. Ben bu bölümün senaryosunu okusam bu kadar etkilenmezdim. Ama o oyunculuklar var ya. uğur kedi yazdı biz okuduk. Ne kadar etkilendik. Ama izleyince.... Bu bölümde okadar of lafını kullandım o kadar çok ana:) dedim ki. Yalancı yarim farkını bu bölümde o kadar iyi bir şekilde gösterdi ki. Rakip yok sana işte olamaz da.
valla diyecek şey bulunmuyo hande. hani olacakları bilip beklentiye girersin de olanlar olunca etkilenmezsin ya... Bu bölüm öyle değildi. kelimesine kadar bildiğimiz halde ben dumurlardan dumurlara yelken açtım... eee işte oyunculuk farkı...
Hepsi çok çok başarılıydı...
ceza_cansu
13-06-07, 22:57
Arkadaşlar böyle güzel bir bölümden sonra yarınki reytingler bölümün güzelliğindeki gibi gelmeyebilir.Zaten önemli olan cumartesiye geçtiğimizi zamanki reytingler.Açıkçası yarınki sonucu ben pek düşünmüyorum
Şiiişt songül bak bana ben hiç Tarık patlamakta haklıydı Naz'ın o sözlerinden sonra diyor muyum?Demiyorum:)Biz daha Tarık mı haklı Naz mı haklı konusunda yarışıcaz efendim.Öyle karşı tarafa hemen hak vermek yok:img-hyste
NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum:)
Cansu'cuğum merak etme ben hiç bir şey görmedim,duymadım,bilmiyorum.Herkes mevkisini korusun.Ben Tarık cephesinde sen Naz cephesinde yolumuza devam edelim.Sen orda iyisin ben burda.Mümkünse hiçbirimize dokunmasınlar...:img-hyste :img-hyste
Raytinglerde En BAsta oluruz görürler o zaman Yalancı yarim neymiş:happy0064
insallah dedigin gibi olur ya benim yinede icimde bir korku var ya off icime bir kurt düsdü artik her bölümü izlerken acaba biticekmi bu güzel dizi nasil bitirilir diye düsünüyorum bugün yalanci yarimin tekrarini izlerken agliycaktim ya bitirecekler diye düsünmek bile beni mahvediyor ya...:sad53:
handeozbek
13-06-07, 22:59
Arkadaşlar böyle güzel bir bölümden sonra yarınki reytingler bölümün güzelliğindeki gibi gelmeyebilir.Zaten önemli olan cumartesiye geçtiğimizi zamanki reytingler.Açıkçası yarınki sonucu ben pek düşünmüyorum
Kalbimin reytinginin birincisi olmuş. Gerisi hikaye. Şunu biliyorum ki bu bölümden sonra hiçbir aşka aşık bu dizinin bitmesine izin vermez. Bu açıdan içim o kadar rahat ki.
grimace_88
13-06-07, 23:01
ya çarşambaya kadar zor dayanan ben (eminim sizlerde) hele de böyle bi bölümden sonra cumartesine kadar nasıl beklicem yaaa....:icon_sorr
nedim_bahar
13-06-07, 23:02
şuan reytingleri tahmin etmek çok zor gönlmden geçen 1.liktr
yalnız ilk 5e girebiliriz inşallah ilk 5 olur hatta inşallah 1.lik olur
pas.si.on79
13-06-07, 23:03
Ne söyleyim bilmiyorum ki..
Olağanüstü..harikasınız be YALANCI YARİM...
SİZİ RAYTİNGLE YARIŞTIRILANLAR UTANSIN..BU DİZİYİ YAYINLAMAYAN KANALIN HAYATLA BİR BAĞLANTISI YOK DEMEKTİR..
BU OYUNCULUKLAR SÜPER.. BARIŞ MERVE -AYŞE HANIM -BÜLENT BEY-ERCAN BEY-YENİ KATILANLAR(AĞIRLIKTA OLDUKLARI İÇİN SÖYLÜYORUM)HERKES ÇOK İYİYDİ...
ELLERİNİZE SAĞLIK.....:happy0064 :happy0064
[QUOTE=Kara İnci;3693447]Bugün öyle bir bölüm izledim ki hala etkisinden kurtulabilmiş değilim.Bütünüyle muhteşem bir bölümdü.Tarık ve Naz'ın Tarık'ın geliş sebebinin ortaya çıkmasıyla başlayan ve Tarık Tekelioğlu itirafıyla sonuçlanan kavgaları görsel bir şova dönüştü.Böyle bir performansın üzerine bize ancak onları alkışlamak düşer...:happy0064
Not:Aramızda kalsın ama, bu zamana kadar yaptığı onca şeye rağmen,bir gün gelipte Naz'a üzüleceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.Ama siz bunu okumadınız:img-grin2.Gevşemek yok.Biraz da biz bunun tadını çıkaralım öyle değil mi?:img-grin2:img-grin2:img-grin2[/QUOTE
Gerçekten cok hoş ve güzel bölümdü ama sana şu fikirde katılmıyom su tarık naza yaptıgı hareketi.
Kınıyom gerci siz bayanlar bunlardan hoşlanırsınız ama bence tarık öyle yapmamalı kötü örnek her şey para degil ask sevgi asla parayla satın alınmaz.
İnsan asla ve asla istemeyerek olsada kalbim sesine kulak verip aynı hulisi tekelioglu olmamalı bence tabi herkesin fikrine sadıgım bu sadece benim görüşüm
ceza_cansu
13-06-07, 23:06
Cansu'cuğum merak etme ben hiç bir şey görmedim,duymadım,bilmiyorum.Herkes mevkisini korusun.Ben Tarık cephesinde sen Naz cephesinde yolumuza devam edelim.Sen orda iyisin ben burda.Mümkünse hiçbirimize dokunmasınlar...:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Kesinlikle canım bize dokunmasınlar.Bu bölümü bir sindirelim kaldığımız yerden devam ederiz:):)
NOT:Bu not gül için değil:)Pilot Serdarımıza çok teşekkürler.Bu bölüm sonunda cidden pilot oldu.Sahneleri anında ekledi.Çok saol serdar
:img-fie: inanmıyorum kendime geldikçe tarığa sinir oluyorum ah tarık ah siz o odada kaldığınızda herşeyi söleyeceksiniz ancak bu sözler kalbinizin hep bi tarafında kalacak hatırladıkça içiniz yanıcak kalbiniz acıycak keşke yapmasaydık diyceksiniz ama herşey için o kadar geç olacakki geri dönüşü olmayan kalplerinizi param parça ettiğiniz akıllarınızda kalacak :sad53: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
bende senin gibi düşünüyorum.fakat ikisinin aşkını itirafı için aralarında mutlaka böyle üzücü olaylar geçmesi gerekiyor.bu bölüm tatsız bitti ama 48 bomba bi bölüm olacak.
ARKADAŞLAR BÖYLE BİR BÖLÜMDEN SONRA BU DİZİYİ BİTİREMEZLER BİTİRMEMELİLER...BENCE MAİLLERE VE TELEFONLARA DAHA SIKI SIKI SARILALIM BİZ 34.BÖLÜMDEN 45.BÖLÜME KADAR EZİYET ÇEKTİK ŞİMDİ TAM İŞTE BUDURR DEDİĞİMİZ YERDE DİZİMİZİ BİTİRMEYE KİMSENİN HAKKI YOKKK:img-polic ...
YALANCI YARİME UZANAN ELLER KIRILSIN :img-yes:
benim şahsen reytingler hiiiiçççç umrumda değil....
zaten uzun zamandan beri reytinglere güvenmiyorum
bu konuda çeşitli komplo teorilerim var ama neyse yazmayayım:icon_twis
dizimizin tadını çıkarıorum :img-yes:
ben yy için izlediğim tek diziyi a.yakasını terketmişim
yemişim reytingini:img-yes:
elmali-turta
13-06-07, 23:10
Saçmalıkta sınır tanımayan bir dizi, fakat bende izliyorum nedense...:icon_whis
Saçmalıkta sınır tanımadığı halde sana kendini izlettirebiliyorsa bu dizide birşeyler var demktir:icon_whis dime:img-wink:
ayrıca şu reytinglerdede umduğumuzu bulmayabiliriz...ama birazda çıkış yakalıyacağız bence...ama çok kaptırmayalım kendimizi sonra üzülen biz oluyoruzz...:img-in_lo
Saçmalıkta sınır tanımadığı halde sana kendini izlettirebiliyorsa bu dizide birşeyler var demktir:icon_whis dime:img-wink:
miraycım boşver :) bir binada 3-5 çatlak oluştu diye binayı mı yıkmak lazım?
Alçıyla sıvarsın olur biter....
:)
reytıng hıc onemlı degıl ılk defa bukdr acık yalansız bı bolum ızledık ohhhhhh bee hersey ogrenıldı artık yenı yalanlar olmadıgı ıcın kımse asktan kacamıcak ,,,bence tarıgın bu durumu cok surmıcek...tarık naza dayanamazzzzzzzz:happy0064 :happy0064
Saçmalıkta sınır tanımayan bir dizi, fakat bende izliyorum nedense...:icon_whis
Ortada bir saçmalığın olduğu kesin de sen yerlerini karıştırmışsın arkadaşım.Saçmalık dizi de değil senin düşüncelerinde.Bence önce orada ki problemi çöz ondan sonra diziyi tekrar izle.Bakalım aynı gözle bakabilecekmisin.Acil