PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

pas.si.on79
04-06-07, 13:58
Valla heyecandan dış sesi tam duyamadım. Sadece Belgin kısmını duydum:) Tarık sürekli Naaz'dan saklanıyor. Naz'ın yanındaki o çocuğun da stajla alakası var sanırım. Çok hareketli ve güzel fragmandı. Naz Tarığın yanağından öpüyordu. Orasını tam göremedim ama sanırım Tarık taksinin arkasından koşuyor. Heyecandan yanılmış da olabilirim. Fragmanı gerçekten çok beğendim.
İşte karşınızda Barış diyen kız o sarışın kızdı:) Bir de yemek sahnesi vardı. O kız masadaydı. Naz bir de o çocuk sanırım. Yanılıyor da olabilirim.

İşte Naz'ın yanındaki çocuk:)

Hande sen söyledin önce sen cevapla kafam karıştı..YArdım arkadaşlar..
soru1-Barış mı dedi ? dedik ama sen de bilmiyorsun:Artık diğer arkadaşlar cevaplayabilir.
[
Eğer Barış dediyse..Yani Barış Akarsu gelecekse Eyvahhhh ... Bizim Naz yine Barış Akarsuya aşık olacak..O da çok iyi birisi.. HArika performans,insani duygular-yardımlar vs.. Yine olan TArık a olacak..Şimdi Barış Akarsu rakibi oldu.O da kendisi.. TArıkcığımızın işi zor,bizim de,,Ne diyelim senaristlerimiz İNSAFFF.:):img-wink: :img-yes:

B]soru2[/B]-Belgin Hanım ayırmak istiyorsa TArık Nazın gittiği yeri mi öğrendi. Filizden öğrenmiş olabilir.. YA da takip etmiş olabilir. Neyse..

Medea
04-06-07, 13:58
Schmetterling muhteşem bir özet olmuş hakikaten..bunu Naz bile anlar yani:img-hyste Süper gerçekten:happy0064

RebeCa
04-06-07, 14:09
Selam arkadaşlar,
Hatırlarsanız meshur Burak Naz'a ders verırken ne demıştı Tarığ'a sen senkadar Barış Akarsu'ya benzıyorsun ?yada bunun gibi birseydi.

Herhalde senarıstler bu sözün üzerine oynamaya karar verdi.
Tarık,şoför oldu zaten alfonsoydu,Naz'a yaranamadı bır turlu bakalım Türkiye'nın yenı Rock starı Barış Akarsu'ya benzettiklerınde Naz ne dıyecek.
Benim ki de soru ,bulur yıne bır sey?

Naz'ın yanındakı çocuk ise bırkaç dızıde oynadı.En sonda şöhrette oynamıştı galıba.

schmetterling
04-06-07, 14:10
Schmetterling muhteşem bir özet olmuş hakikaten..bunu Naz bile anlar yani:img-hyste Süper gerçekten:happy0064

bunu da anlamazsa bilemiyorum yani:img-hyste

bu arada hatırlarsanız Burak Tarık'a Barış Akarsu'ya benziosun demişti... yani Tarık'ı Barış sancaklar kızlar atlayacak vs. Naz da kıskanacak.. da zaten dizi yeterince karışık bi de bu karışıklığa ne gerek vardı:img-hyste :img-hyste

melis15
Arkadaşlar fragmanı eurostarda verdi vahi bey tarık işten çıkarıyor sanki bence o geceden dolayi vahi bey mutsuz gibi gördüm yine belgin iş başında hala ayrı tutmak için elinden geleni yapıyor bir anne oğlunu mutsuz olması için herşeyi yapıyor barış demek ne oluyor bunu anlamadım şimdi bir isim daha eklendi umarım öyle değildir bide birşey dikkatimiçekti saat olarak 23.20 gibi gösteriyor o cıvarda acaba saati yinemi değişti bekleyip göreceğiz.euro veriyor fragmanı ama öbür star vermiyor ben anlamıyorum.

pas.si.on79
Gizem çok güzel derleyip toparlamışsın.. Forum üyeleri de çalışıyor,düşünüyor,emek harcıyor....Ben bunu bir kez daha gördüm..
Çok doğru yerinde tespitler..
Naz karakteri aslında hangi duygular,düşünceler içinde önce onun bilinmesi lazım... Naz da bunu anladığında kime aşık olduğunu anlayacaktır.

Fixxxer
04-06-07, 14:13
tarığın şarkıcılık serüveni yeniden başlıyor olmasın sakın?belki de isim olarak da bertuğ yerine barış seçilmiştir:))ya da ben gideyim bir çay koyayım.

Medea
04-06-07, 14:16
Her sevimli espriyi uzatıp bıktırma raddesine getiren senaristlerimiz,zaten başından beri çok da gerekli bulmadığım bu Barış Akarsu benzetmesini umarım yinelemez ve durup durup yeniden dizinin içine katmazlar.

schmetterling
04-06-07, 14:17
Gizem çok güzel derleyip toparlamışsın.. Forum üyeleri de çalışıyor,düşünüyor,emek harcıyor....Ben bunu bir kez daha gördüm..
Çok doğru yerinde tespitler..
Naz karakteri aslında hangi duygular,düşünceler içinde önce onun bilinmesi lazım... Naz da bunu anladığında kime aşık olduğunu anlayacaktır.

sağ ol canım...

bugünü dünya pişti günü ilan ettim gitti:img-hyste

rebecacım pişti olmuşuz canım:img-hyste

pas.si.on79
04-06-07, 14:19
bunu da anlamazsa bilemiyorum yani:img-hyste

bu arada hatırlarsanız Burak Tarık'a Barış Akarsu'ya benziosun demişti... yani Tarık'ı Barış sancaklar kızlar atlayacak vs. Naz da kıskanacak.. da zaten dizi yeterince karışık bi de bu karışıklığa ne gerek vardı:img-hyste :img-hyste

işte Gizem gerçekten durumlar karışacak..Tabi orada oturan Barış Akarsu değilse..:img-hyste şimdiden kafanız karıştı değil mi?:img-hyste

Yani Barış Akarsu olarak çift rolde oynanırsa...
Dediğim gibi Naz Barış Akarsuya da aşık olacak...Harika performansı bir de iyilere aşık ya bizim Naz... TT yi de unutur..Barış Akarsuya aşık olur..?Ama sonra olan hem Tarık hem bize olur.:img-help:

sude9
04-06-07, 14:23
Selam arkadaşlar,
Hatırlarsanız meshur Burak Naz'a ders verırken ne demıştı Tarığ'a sen senkadar Barış Akarsu'ya benzıyorsun ?yada bunun gibi birseydi.

Tarık,şoför oldu zaten alfonsoydu,Naz'a yaranamadı bır turlu bakalım Türkiye'nın yenı Rock starı Barış Akarsu'ya benzettiklerınde Naz ne dıyecek.

Naz'ın yanındakı çocuk ise bırkaç dızıde oynadı.En sonda şöhrette oynamıştı galıba.

Oldukça güzel bir yerden yakalamışsın konuyu:good: ben unutmuştum bunu sayende yeniden hatırladım.......ters köşe olma ihtimelini yine göze alıyorum ..Kesinlikle dediğin gibi bağlayacaklar konuyu:img-yes:

RebeCa
04-06-07, 14:24
sağ ol canım...

bugünü dünya pişti günü ilan ettim gitti:img-hyste

rebecacım pişti olmuşuz canım:img-hyste

Evet canım :img-hyste . bencede 4 hazıian dünya pişti günü olsun.

Bir fragman çıktı burası coştu bakalım özette gelınce ne olacak.?

ne olacak ters köşe oalcağız.

:img-hyste :img-hyste

schmetterling
04-06-07, 14:24
sarışın kız: İşte karşınızda Barış Akarsu
Naz'ın yanındaki genç: veee Merve Sevi
Hulusi: aa ben de Bülent Kayabaş

seyirci 1: biz de izliyoruz işte saf saf...

pas.si.on79
04-06-07, 14:29
Selam arkadaşlar,

Ama şimdi Tarık için bir zamanlar Barış Akarsuydu o...Diye olacak...Sanmıyorum..ya Akarsu olmayan Barış..şimdi aklıma dünkü konser geldi.. Dün Evrensel lisesinden çıktık.Kızalaya geldik.ORda bizime beraber ara sokakta Barışta yürüdü..O önden tabi.... Yasutay dedi ki aaa Barış,bir arkadaşta hangi Barış... O da Akarsu olan Barış dedi.. Şimdi o aklıma geldi gülüyorum.

Akarsu olan olamaz gibi..Ama tabi senaristlerimiz olayı böyle bağlarlarsa önyargılı olmak istemiyorum ama gerçekten saçma olur...

handeozbek
04-06-07, 14:29
Tarığın o kıza ne dediğini bilmiyoruz. Belki kimliğini gizlemek istemiştir Naz duymasın diye. Aklına o anda Barış'a benzediği gelmiştir:) Böyle söylemiş olabilir. Olayların kurgusunu bilemeden bir şey söylemek zor.

RebeCa
04-06-07, 14:31
Oldukça güzel bir yerden yakalamışsın konuyu:good: ben unutmuştum bunu sayende yeniden hatırladım.......ters köşe olma ihtimelini yine göze alıyorum ..Kesinlikle dediğin gibi bağlayacaklar konuyu:img-yes:

Sude'cim bir iki bölümde bu Barış Akarsu olayı ıle gıder.Bakalım ne oacak vallahı heycenla beklıyorum.Bir de fulya Hanım'ın dedıklerı var savaş baltaları gömülecek demişti.

Acaba?:icon_whis

sude9
04-06-07, 14:38
Sude'cim bir iki bölümde bu Barış Akarsu olayı ıle gıder.Bakalım ne oacak vallahı heycenla beklıyorum.Bir de fulya Hanım'ın dedıklerı var savaş baltaları gömülecek demişti.

Acaba?:icon_whis

Naz'dan bu seferde kendini Barış Akarsu ile karşılaştırıyosun...ama gereksiz,o koskaca Türkiye'nin rock starı diye sözler bekliyorum :)

Savaş baltalarının gömülmesine gelince merakla bekliyorum ama sarışın kız,Naz'ın yanındaki çocuk ve Belgin'in yapabilecekleri aklıma geldikçe daha bekleriz gibi geliyor....
neyse güzel bir şarkıyla sözümü tamamlayayım...benim hala umudum var:(:img-help:

handeozbek
04-06-07, 14:41
Benim fragman çok hoşuma gitti. Eski bölümler tadında olacakmış hissi verdi. Sanki eski aşkı yakalabilecekler gibiydi. Hareketli, heyecanlı, romantizm kokan bir fragmandı. Ben beğendim:img-wink:

schmetterling
04-06-07, 14:44
Benim fragman çok hoşuma gitti. Eski bölümler tadında olacakmış hissi verdi. Sanki eski aşkı yakalabilecekler gibiydi. Hareketli, heyecanlı, romantizm kokan bir fragmandı. Ben beğendim:img-wink:

sen begendiysen güzeldr cnm.. ben spiker olarak sormak istiyorum.. size bunları hissettiren neydi hande hanım? tam olarak eski aşkı yakalayabilecekleri izlenimini veren neydi?:img-hyste

aaa en öenmli soru: fragman müziği????

handeozbek
04-06-07, 14:47
sen begendiysen güzeldr cnm.. ben spiker olarak sormak istiyorum.. size bunları hissettiren neydi hande hanım? tam olarak eski aşkı yakalayabilecekleri izlenimini veren neydi?:img-hyste

Şöyle izah edeyim:) Bir kere fragmanın başındaki o masum öpücük sahnesi çok etkileyiciydi. Hoş bir veda sahnesi izleyeceğiz. Sonra Tarık'ın saklanması bana ilk bölümlerdeki Naz'ın bankaya geldiğinde Tarık'ın saklandığı sahneyi anımsattı. Tarık'ın sürekli Naz'ı gözetlemesi çok hoştu. En son birbirlerini görmeleri çok etkileyiciydi. Bu sefer ki kıskançlık sahneleri ilk bölümdeki sıcaklığı taşıyor.

Fragmanın müziğini hatırlamıyorum:img-hyste :img-hyste :img-hyste

pas.si.on79
04-06-07, 14:47

aaa en öenmli soru: fragman müziği????

Canım ben de Hande gibi düşünüyorum.Ben mini fragmanı gördüm.Ordaki o bakışlar diyebilirim..
Birde birşey soracağım.Tarık hangi evde yatakta yatıyordu..Beyaz gömlekli.. Kendi evimi orası..Kendi evindeki odasına benzemiyordu ama bilemedim.

RebeCa
04-06-07, 14:49
Canım ben de Hande gibi düşünüyorum.Ben mini fragmanı gördüm.Ordaki o bakışlar diyebilirim..
Birde birşey soracağım.Tarık hangi evde yatakta yatıyordu..Beyaz gömlekli.. Kendi evimi orası..Kendi evindeki odasına benzemiyordu ama bilemedim.

canım orası galiba Bodrum dakı sahneden.

schmetterling
04-06-07, 14:53
Şöyle izah edeyim:) Bir kere fragmanın başındaki o masum öpücük sahnesi çok etkileyiciydi. Hoş bir veda sahnesi izleyeceğiz. Sonra Tarık'ın saklanması bana ilk bölümlerdeki Naz'ın bankaya geldiğinde Tarık'ın saklandığı sahneyi anımsattı. Tarık'ın sürekli Naz'ı gözetlemesi çok hoştu. En son birbirlerini görmeleri çok etkileyiciydi. Bu sefer ki kıskançlık sahneleri ilk bölümdeki sıcaklığı taşıyor.

çok teşekkür ederiz hande hanım sorularımıza içtenlikle yanıt verdiğiniz için, şimdi yanınızda sayın Merve Sevi olsaydı, siz anlatırken "aynen öyle, aynen öyle" derdi:img-hyste (Merve'nin röportajlarda Barış konuşurken "aynen öyle"demesine bayılıyorum:happy0064 )

fragman müziğini hatırlamıyorsanız "otomobil uçar gider"dir, zira gözlerin veya 20. bölüm fragman müziği olsaydı kaçırmazdınız:img-hyste

handeozbek
04-06-07, 14:54

Otel odasıydı. Ve sanırım Nazla odaları yanyana:img-hyste Süper bir bölüm olacak.

pas.si.on79
04-06-07, 14:54

evet mini fragmanda Naz TArıkı öpmesi. Nasıl veya niye öptüğünün önemi yok..Sonuçta Tarık dağevindeki öpücük(pardon öpüşme:)) gibi hissediyor.. :)
Sonra Naz ve TArık bakışması,O kıskançlık birşeyleri harekete geçirecek.Belki bu sefer patlayan Naz olabilir. AMa nerde.. Tabi yine kurguya bağlı..

canım orası galiba Bodrum dakı sahneden.
aaa evet olabilir..Sağol canım.

handeozbek
04-06-07, 15:00
fragman müziğini hatırlamıyorsanız "otomobil uçar gider"dir, zira gözlerin veya 20. bölüm fragman müziği olsaydı kaçırmazdınız:img-hyste

Gizemcim bunlardan biri de olabilir. Ama hiç hatırlayamıyorum. Sanırım heyecandan. Hareketli bir müzikti galiba. Birden pat diye karşımda görünce. Fragmandan pek umudum yoktu ona rağmen euroyu izliyordum.(Ki bu tam bir işkence izleyenler bilirler:))Bir baktım fragman. Tabi bende ne akıl kaldı ne göz ne de kulak:)

pas.si.on79
04-06-07, 15:01
Otel odasıydı. Ve sanırım Nazla odaları yanyana:img-hyste Süper bir bölüm olacak.

Cidden mi?Sağol Canım. AMan ne güzel.. bugün fragmanı heyecanla bekliyoruz.Bakalım neler olacak.. Yayın saati en azından 20,30 yapsalardı. Ahh ahh ya yetişemezsem.

Neyse arkadaşlar ben kaçıyorum.Buraya düşünce çıkılmıyor.. bye

ayşenurr
04-06-07, 15:09
Her sevimli espriyi uzatıp bıktırma raddesine getiren senaristlerimiz,zaten başından beri çok da gerekli bulmadığım bu Barış Akarsu benzetmesini umarım yinelemez ve durup durup yeniden dizinin içine katmazlar.
aynen katılıyorum Medea,dizide Barış Akarsu ismini bile duymak istemiyorum.
senaristlerde hiç yaratıcı değiller.başka konu mu bulamamışlar?Barış Akarsu
fanı olarak beni sinirlendirmesinler:icon_evil

RebeCa
04-06-07, 15:10
Ztar'a şimdı göz attım özet yıne yok ve sayfa düzeni değişmiş umarım başka seylerıde değiştirirler.

gulfem
04-06-07, 15:33
gördüm gördüm fragmanı ben de gördüm.:happy0064 :happy0064 Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor. Tarık takipte. Dış ses entrikalar, aşklar filan dedi yine olaylar karışıyor galiba yalanlar devam edeceğe benziyor. Odaları yanyana ve Tarık Nazı izlemeye gelmiş çooook güzel çok...:happy0064

capcup
04-06-07, 15:36
:happy0064 ztar tv az önce fragmanı verdii çookk güzel bi bölüm bizleri bekliyoo arkadaşlarr ayrıca fonda çalan müzikk gözlerin şarkısının sözsüz haliydi ve nazla tarığın karşılaşmaları müthişşdiiii :happy0064 :happy0064 ama şu belgin hanımm varr yaaaa çokk uyuz yawww:img-yes:

Medea
04-06-07, 15:43
Belgin'e inanmak zor doğrusu.O kadar ekildi sahillerde,kızı dahi sırtını döndü ama bu kadın hala akıllanamadı.Hala Naz hala ayırma derdinde.Annelik içgüdüsünü abartıkça abartıyor ve çocuklarıyla olan ilişkilerine zarar veriyor.Bir insan çocuğunun mutluluğunu nasıl istemez..tipik bir türk annesi karakterinde de olsa:img-yes:

gulfem
04-06-07, 15:46
ya az önce gelen özet çok kısa ve zaten biz onda yazanları biliyorduk. Ben daha ayrıntılı bekliyordum. .star tvnin sitesinde hala özet yok yazan arkadaş nerden bulduğunu yazarsa sevinirim özeti

dizi kurdu
04-06-07, 15:48
tüh ya fragmanı kaçırmışız eee sabahtan beri test çözdüm gelip bi foruma bakıyım dedim ne göreyim fragman haberi neyse şu öss den bir kurtulayım bende ne forumdan nede tv başından ayrılmıcam.buranın ayrılmaz müdavimi olaraktan kalıcam.bende akşam 2 aileyi annemler izlerken görürüm herhalde.

handeozbek
04-06-07, 15:49
Özeti bulan arkadaş çok detaylı bir arama yapmış sanırsam. Veya biz fragmanın heyecanından özeti göremiyoruz. Allah razı olsun bizi körlükten kurtardığı için. Bu bölümlerin ne kadar çok özeti oluyor değil mi:) Star bizle başedemeyince bir sürü görevli tuttu sanırsam. Yalancı yarimin yalancı özet ekibi:)

schmetterling
04-06-07, 15:59
çok özür dileyerek soruyorum fragmanı kaydeden var mı???

ya iki dakika ayrıldım iki dakikaaaa

bi kere de ben izlerken çıksın şu fragman dişimi kırcam:img-hyste

ah ah hatırladınız mı.. "bi konuda da tek olayım hayatında Tarık bi konuda, dişimi kırcam":img-in_lo

elmali-turta
04-06-07, 15:59
Özeti bulan arkadaş çok detaylı bir arama yapmış sanırsam. Veya biz fragmanın heyecanından özeti göremiyoruz. Allah razı olsun bizi körlükten kurtardığı için. Bu bölümlerin ne kadar çok özeti oluyor değil mi:) Star bizle başedemeyince bir sürü görevli tuttu sanırsam. Yalancı yarimin yalancı özet ekibi:)

Valla al benen de o kadar Handecim :)Bu starda çok dengesiz canım sürekli yeni yeni özetleri veriyor aa olmazki biz hangisine inanıcaz:img-hyste :img-hyste

schmetterling
04-06-07, 16:06
oley şimdi ben de gördüm... star da dayanamadı benim çaresizliğime, iki aile fragmanı verecekken son anda döndü.. "bu akşam" yazısıyla açılıp çarşambayı gösterdi:img-hyste :img-hyste

ve evet Hande ben de o hisse kapıldım...

hangi his? aynı his:happy0064

handeozbek
04-06-07, 16:07
Star fragmanı yine verdi. Başına bir şey düştü sanırsam. Hani sitenin formatı yenilendi ya kesin o arada birşeyler oldu.
Fragmanın dış sesindeki bir kelime çok hoşuma gitti.Haftalardır süren kaçıp kovalamalar nihayet buluyor. Sonrası da bir o kadar hoş. Tabi Belgin hemen duruma el koyuyor:) Fragmanda gördüğüm kadarıyla Naz arabayla Bodrum'a gidiyor. Peki taksiyle nereye gidiyor?

schmetterling
04-06-07, 16:12
Star fragmanı yine verdi. Başına bir şey düştü sanırsam. Hani sitenin formatı yenilendi ya kesin o arada birşeyler oldu.
Fragmanın dış sesindeki bir kelime çok hoşuma gitti.Haftalardır süren kaçıp kovalamalar nihayet buluyor. Sonrası da bir o kadar hoş. Tabi Belgin hemen duruma el koyuyor:) Fragmanda gördüğüm kadarıyla Naz arabayla Bodrum'a gidiyor. Peki taksiyle nereye gidiyor?

cevap veriyorum... uçağa

taksiyle havaalanına, havaalanından uçakla Bodrum'a Bodrum'dan arabayla veya taksiyle Yalıkavak'a..

max %10 ihtimal tabi

elmali-turta
04-06-07, 16:12
aynen Gizemciğim star bizim çaresizliğimize dayanamadı bu akşam yazınca dedm iki aile heralde kafamı çevirdim müzikle beraber tekrar televizyona döndüm noluyorz die:img-hyste
Fragmanı çok begendim birtek şey hariç oda Bodrum görüntülerinde Naz'ın hep yanındaki çocukla tarığında yanındaki sarışın kızla gösterilmesi onun dışında güzeldi:img-hyste :img-blush

pas.si.on79
04-06-07, 16:14
ben yeni gelen özetin doğruysa ki benziyor..Gerçekten kötü bir durum.Keşke yine senaristlerimiz atlasaydı..YA da TArık söylediğine pişman olup, bunu düzeltmek için elinden geleni yaptırsalardı da TArıkın deli olduğuna ailenin inandığı saçmalığını çıkarmasalardı..
AMa Onun dışında mini fragman ve euro fragmanı anlatılana göre güzele benziyor..

handeozbek
04-06-07, 16:14
cevap veriyorum... uçakla

taksiyle havaalanına, havaalanından uçakla Bodrum'a Bodrum'dan arabayla veya taksiyle Yalıkavak'a..

max %10 ihtimal tabi

Kafa kalmadı ki. Bu kadarını bile yürütemiyorum artık:) Akıl bitti gitti:) Fragmanı da kimse kaydedemiyor. Bu nasıl fragmandır. Akılları başlardan alıyor. Bu arada bir şey itiraf ediyorum. O sarışın kız karşınızda Barış deyince hiç garibime gitmedi. Barış'ın adının dizide Tarık olduğunu bir an için unutmuşum:)Siz söyleyince farkettim.

capcup
04-06-07, 16:16
arkadaşlar fragmanı kaydeden varmııı acabaaaaaa:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

BARIS 1979
04-06-07, 16:18
arkadaşlar fragmanı kaydeden varmııı acabaaaaaa:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

you.... eklenmis

schmetterling
04-06-07, 16:21
Kafa kalmadı ki. Bu kadarını bile yürütemiyorum artık:) Akıl bitti gitti:) Fragmanı da kimse kaydedemiyor. Bu nasıl fragmandır. Akılları başlardan alıyor. Bu arada bir şey itiraf ediyorum. O sarışın kız karşınızda Barış deyince hiç garibime gitmedi. Barış'ın adının dizide Tarık olduğunu bir an için unutmuşum:)Siz söyleyince farkettim.

:img-hyste seni anlayabiliyorum canım malum öss hepimizin derdi...

iyi de o zaman Naz havaalanına gidiyorsa neden Tarık götürmüyor onu havaalanına kadar?

belki de...

Tarık: araba hazır Naz hanım
Naz: ben taksi çağırdım, gerek yok
Tarık: taksiyle gidemezsiniz, bırakırım ben sizi
Naz: gerek yok dedim ya
Tarık: ısrar ediyorum, sizi havaalanına bırakmayacaksam ne işe yararım ki ben, şoförünüz değil miyim
Naz: Tarık anla ne olur beni... vedalaşamam seninle orada...
Tarık: siz bilirsiniz Naz hanım

Tarık üzülmüşken

Naz: burada vedalaşalım o zaman:love05:

Tarık gülümser taksinin ardından bakakalır Naz el sallarken..

sude9
04-06-07, 16:42
Nhayet izledim fragmanı....gerçekten çok hoş

Türkiye'nin yeni yıldızı Barış....Naz dondu kaldı,kendi konserinde kendisinin değil şöförünün yıldızı parlayacak....Barış diye lanse edilme,kesinlikle rock stara olan benzerliğinden...başka bir nedeni olamaz...sahi tarık ne kadar çok benziyor Barış'a değil mi?:)

Tarık'ın gizli gizli Naz'ı izlemesi oldukça keyifli olacak...tek başına Bodrum'lara gitmesine razı olmadı ...kız başına gitmekte neymiş :)Tarık'ın içini kurt kemirmiş olmalı ki takibe koyulmuş

Vahi'nin verdiği zarf ücretimi yoksa işten mi kovuldu karar veremedim ama kovmamıştır herhalde...belki de hizmetlerinden ötürü ikramiye verdi Naz'da yok uzun zamandır yoğun çalışıyor,tatil izni vermiştir.Tarık'ta izinini bodrum'da kullanmaya karar vermiştir

Belgin Hulusi ile tatile çıkmak için mi Bodrum'da ...zannetmiyorum baktı oğluşu Naz'ın peşinden gitti o da gitmiştir...Naz buradaysa oğlumda muhakkak peşinden gelir diye düşünmüş harekete geçmiştir...pes et artık Belgin

meralty
04-06-07, 16:47
Çokkk teşekkürler.:happy0064 :happy0064 :happy0064

handeozbek
04-06-07, 17:02
http://img177.imageshack.us/img177/9713/04062007030406yz7.jpg (http://imageshack.us)http://img530.imageshack.us/img530/1461/yy46gs8.jpg (http://imageshack.us)

NAZ, BODRUM’A GİDİYOR!
Tarık, Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu itiraf eder. Naz bu gerçeği öğrendiğinde olduğu yere bayılır. Tarık panik halde Naz’ı ayıltmaya çalışır fakat başaramayınca eve götürmeye karar verir. Hulusi’nin ev de olduğundan haberi olmayan Tarık’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Uzun zamandır ilk kez Hulusi ve Tarık baş başa kalacaklardır. Belgin kendini Hulusi’ye affettirmenin ve Tarık’ı Naz’dan uzaklaştırmanın yollarını ararken Naz’a Bodrum’da ki bir tatil köyünde staj ayarlar. Fakat Tarık’ın Naz’la gidememesi için Vahi’ye, Naz’ın staja yalnız gitmesinin şart olduğunu, Vahi Özkul’un kızı olarak giderse torpil yapıldığını sanmalarından korktuğunu söyler. Bu yüzden Naz, sıradan bir öğrenci gibi, yanında şoför ya da hizmetçi olmadan Bodrum’a gitmek zorunda kalır ve Naz apar topar Bodrum’a gider.

kozanak
04-06-07, 17:08
NAZ, BODRUM’A GİDİYOR!
Tarık, Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu itiraf eder. Naz bu gerçeği öğrendiğinde olduğu yere bayılır. Tarık panik halde Naz’ı ayıltmaya çalışır fakat başaramayınca eve götürmeye karar verir. Hulusi’nin ev de olduğundan haberi olmayan Tarık’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Uzun zamandır ilk kez Hulusi ve Tarık baş başa kalacaklardır. Belgin kendini Hulusi’ye affettirmenin ve Tarık’ı Naz’dan uzaklaştırmanın yollarını ararken Naz’a Bodrum’da ki bir tatil köyünde staj ayarlar. Fakat Tarık’ın Naz’la gidememesi için Vahi’ye, Naz’ın staja yalnız gitmesinin şart olduğunu, Vahi Özkul’un kızı olarak giderse torpil yapıldığını sanmalarından korktuğunu söyler. Bu yüzden Naz, sıradan bir öğrenci gibi, yanında şoför ya da hizmetçi olmadan Bodrum’a gitmek zorunda kalır ve Naz apar topar Bodrum’a gider.
özetten çıkardığım iki sonuç var 1-tarık tekelioğlu itirafı havada kalacak geçiştirilecek 2 dizimizin bodruma gidişini daha değişik bi sebeple gösterselerdi keşke çünkü senaristler başı sıkışınca hemen nazın stajını hatırlayıp hemen bir şeyler uyduruyorlar ve işin kolayına kaçıyorlar.

sude9
04-06-07, 17:14
Tarık, Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu itiraf eder. Naz bu gerçeği öğrendiğinde olduğu yere bayılır. Tarık panik halde Naz’ı ayıltmaya çalışır fakat başaramayınca eve götürmeye karar verir.

Bu kısımdan anladığım canım itiraf güme gitti....Naz kendisini evde görünce rüya gördüğünü zannedecek.Tarık'ta birşey söylemeyecek.olay orada kapatılacak

Hulusi’nin ev de olduğundan haberi olmayan Tarık’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Uzun zamandır ilk kez Hulusi ve Tarık baş başa kalacaklardır.

Baş başa kalmaları evde ikisininde bulunmaları anlamına gelmiyordur umarım....bu sefer karşılaşsınlar

Belgin kendini Hulusi’ye affettirmenin ve Tarık’ı Naz’dan uzaklaştırmanın
yollarını ararken Naz’a Bodrum’da ki bir tatil köyünde staj ayarlar. Fakat Tarık’ın Naz’la gidememesi için Vahi’ye, Naz’ın staja yalnız gitmesinin şart olduğunu, Vahi Özkul’un kızı olarak giderse torpil yapıldığını sanmalarından korktuğunu söyler. Bu yüzden Naz, sıradan bir öğrenci gibi, yanında şoför ya da hizmetçi olmadan Bodrum’a gitmek zorunda kalır ve Naz apar topar Bodrum’a gider.

Belgin yine iş başında:img-fear2 :img-swoon

pas.si.on79
04-06-07, 17:23
Handeciğim önce fragman şimdi özet..
ben böyle özeti ve fragmanı yerim diyeceğim başka bir şey demeyeceğim.bu kadar çalışmaların ve fedakarlık neticesinde sana öss de çok çok başarılar diliyorum.

Çok güzel ya.. Ama şu deli özet saçmalığını ve ekleyen arkadaş eğer bilinçsizce yapmışsa tamam.Yoksa kendisini kınıyorum.

Özete gelince;Hulusi ile Tarık başbaşa kalıyor.Bu sefer kesin anlaşılıyor.Karşılaşıyorlar konuşuyorlar.. dır umarım.yine bir sürpriz olmazsa... Güzel.:img-yes: Tabi bir de Tarık gerçekleri anlattı mı orası meçhul,.

Ancak Vahinin gerçekleri öğrenip öğrenmediği bilinmez.Sanırım öğrenilmedi.

Sıradan NAz olarak giden Naz ın yanındaki o bey kimdir nedir bu kadar yakınlık ilgi çözemedim.Gezmeler falan..

skyline_91
04-06-07, 17:41
yalnız fragmanın son sahnesinde karşılaşma pek de güzel olmayabilir:img-in_lo
çünkü naz orda çalmış çellosunu tarık ordan gizli gizli izliyor...sarışın kadında türkiyenin yeni yıldızı barış diye anons yapıp spotları da ona doğrultuyo
naza yazık valla karanlıkta kaldı orda:) :) :)

pas.si.on79
04-06-07, 17:44
Tarık, Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu itiraf eder. Naz bu gerçeği öğrendiğinde olduğu yere bayılır. Tarık panik halde Naz’ı ayıltmaya çalışır fakat başaramayınca eve götürmeye karar verir.

Bu kısımdan anladığım canım itiraf güme gitti....Naz kendisini evde görünce rüya gördüğünü zannedecek.Tarık'ta birşey söylemeyecek.olay orada kapatılacak

Sudeciğim bence o delirdi gibisinden çok daha iyi bir sonuç.Tabi Naz ayılınca neler olacak bilmiyorum. Yani bu bilgiyi NAz elbette düşüncesine girecek.Tarıkla vedalaşırken kavgalı mı gitti yoksa normal mi gitti.Bir de Naz bunu kardeşi ya da Babasıyla paylaştı mı..paylaştıysa O zaman Naz Tarıkın psikolojisinin bozulduğunu düşünür; ama apar topar da gidince fazla takılmaz..Yani o kadar da önemli değil bence...

Bir de Vahi Bey Tarıka zarf mı veriyordu.maaşı falan mı yoksa TArık işten mi çıkıyor.

Yani boşver Sude söylemesin,en azından şu durumda..Beterin beteri var..

thesunset
04-06-07, 17:52
Hande Ozet ve fragman icin tesekkurler,cok calisiyorsun:img-yes: dusunuyorum sen simdi bunlari yapiyorsun, oss sinavini verdigin zaman neler yapacaksin ,neler!!!:img-wink:

Fragman'i hem begendim hem begenmedim, kafam karisti
Bence Tarik orda sahte bir isim'le gitti, yani BARIS AKARSU'ya ilgili bisey degil( oyle olmasini istiyorum:img-yes: ) Belgin her zaman ki gibi, degismiyor, kocasi ona birakiyor, cocuklarini kendinden uzaklastiriyor,ama degismiyor....

Gamze'cim Naz'in o bey efendiye yakinlik gostermesi ve gezmeler, yemek yemeleri benim de hosuma gitmedi, ama Naz bu!!! baska bisey yapmiyor ki...karsisinda (sofor Tarik disinda) kime gorse, yakinlik ve ilgi gosteriyor!!!:)
bu sefer daha gicik oldum cunku Tarik'in orda oldugunu bilmiyor ve kiskandirmalar filan da bisey yok!!!

sude9
04-06-07, 17:54
Sudeciğim bence o delirdi gibisinden çok daha iyi bir sonuç.Tabi Naz ayılınca neler olacak bilmiyorum. Yani bu bilgiyi NAz elbette düşüncesine girecek.Tarıkla vedalaşırken kavgalı mı gitti yoksa normal mi gitti.Bir de Naz bunu kardeşi ya da Babasıyla paylaştı mı..paylaştıysa O zaman Naz Tarıkın psikolojisinin bozulduğunu düşünür; ama apar topar da gidince fazla takılmaz..Yani o kadar da önemli değil bence...

Bir de Vahi Bey Tarıka zarf mı veriyordu.maaşı falan mı yoksa TArık işten mi çıkıyor.

Yani boşver Sude söylemesin,en azından şu durumda..Beterin beteri var..

Beterin beteri var haklısın ama ne bileyim bu şekilde konunun örtülecek olmasıda çok hoşuma gitmedi......neyse izleyip göreceğiz

Zarf meselesine gelince;
sude9 tarafından gönderildi
Vahi'nin verdiği zarf ücretimi yoksa işten mi kovuldu karar veremedim ama kovmamıştır herhalde...belki de hizmetlerinden ötürü ikramiye verdi Naz'da yok uzun zamandır yoğun çalışıyor,tatil izni vermiştir.Tarık'ta izinini bodrum'da kullanmaya karar vermiştir
aklıma bu geliyor....artık sağlıklı düşünemiyorum...düşünmeyi bıraktım,çarşambayı beklemeye koyuldum:img-yes:

saliha_19
04-06-07, 17:55
Handeciğim önce fragman şimdi özet..
ben böyle özeti ve fragmanı yerim diyeceğim başka bir şey demeyeceğim.bu kadar çalışmaların ve fedakarlık neticesinde sana öss de çok çok başarılar diliyorum.

Çok güzel ya.. Ama şu deli özet saçmalığını ve ekleyen arkadaş eğer bilinçsizce yapmışsa tamam.Yoksa kendisini kınıyorum.

Özete gelince;Hulusi ile Tarık başbaşa kalıyor.Bu sefer kesin anlaşılıyor.Karşılaşıyorlar konuşuyorlar.. dır umarım.yine bir sürpriz olmazsa... Güzel.:img-yes: Tabi bir de Tarık gerçekleri anlattı mı orası meçhul,.

Ancak Vahinin gerçekleri öğrenip öğrenmediği bilinmez.Sanırım öğrenilmedi.

Sıradan NAz olarak giden Naz ın yanındaki o bey kimdir nedir bu kadar yakınlık ilgi çözemedim.Gezmeler falan..

Arkadaşlar,

Merhaba...
Ben sürekli siteyi takip ediyorum. Ama çok fazla bişi yazmamıştım şimdiye kadar. Özete olan tepkinizi anlıyorum. Ama her zaman girip yy ile ilgili bilgiler bulduğum bir siteden aldım özeti. 46. bölüm özeti olarak o yazılmıştı. Ben de sizlerle paylaşmak adına siteye ekledim. Nie bu kadar tepki gösterdiğinizi hiç anlamış diilim. Ayrıca; o özette de anormal bi cümle yok. Tek farklılık Tarık'ın delirdiğini düşünmeleri ki bu zaten olacak die düşünüorum.

skyline_91
04-06-07, 17:56
bişi sorcam bu arada.....şimdi çarşamba akşamı 20:00 de mi yoksa 22:00 demi?????
starın resmi siteisnde özette 22:10 yazıyo fragmanda 20:00 yazıo:img-help: :img-help:

pas.si.on79
04-06-07, 17:57
Nhayet izledim fragmanı....gerçekten çok hoş

Türkiye'nin yeni yıldızı Barış....Naz dondu kaldı,kendi konserinde kendisinin değil şöförünün yıldızı parlayacak....Barış diye lanse edilme,kesinlikle rock stara olan benzerliğinden...başka bir nedeni olamaz...sahi tarık ne kadar çok benziyor Barış'a değil mi?:)

Tarık'ın gizli gizli Naz'ı izlemesi oldukça keyifli olacak...tek başına Bodrum'lara gitmesine razı olmadı ...kız başına gitmekte neymiş :)Tarık'ın içini kurt kemirmiş olmalı ki takibe koyulmuş

Belgin Hulusi ile tatile çıkmak için mi Bodrum'da ...zannetmiyorum baktı oğluşu Naz'ın peşinden gitti o da gitmiştir...Naz buradaysa oğlumda muhakkak peşinden gelir diye düşünmüş harekete geçmiştir...pes et artık Belgin

bu arada hakikaten bugün dünya pişti günüymüş...:img-hyste
Vahinin ne duyduğu önemli.. Duruma göre ...

TArık sanki oraya O da tesadüf gibi gitmiş gibi geldi bana.. Tabi yanılıyor da olabilirim...

azizoz
04-06-07, 18:03
bugün ne çok şey olmuş ya öyle.fragman nasıl olduda verildi?star aslında yanlış yaptı.çünkü köprünün reytinglerinde azalma görülecek.bizde biraz uyuyabileceğiz.:img-lazy: bu starın ne kadar .. olduğunu gösteriyor.baktı ki reytinglerin yükseleceği kesin,daha çok yüksltmek için hemen başladı reklama.popstar alaturkaya barışıda bekliyoruz.ayrıca zoom adlı programdada barışın ve dizimizin gündeme getirilmesini istiyoruz.
tekrar 20.00 ye alınmış dizimiz.hayırlısı olsun.
özette baba-oğulun başbaşa kaldığı söyleniyor..inşallah araları düzelir.ikisinin biribirleriyle kucaklaşıp hasret gidermelerini çok istiyorum.hem hulusi naz 'ı çok seviyor.kesin tarıkla nazı biraraya getirmek isteyecektir.bu yüzden yine belginle hulusi kavga edecektir.
belgin tarığın bodruma gittiğini öğrenince hulusiyle beraber peşinden gitmiş.bu kadını anlamıyorum.tam bir deli semra.tarık göster artık:img-banne
arabaya binerken nazın tarığı öpmesi çok hoşuma gitti,hemde o müzikle.fragman şahane olmuş.izlemeye doyamadım.dopdolu.:good: :bella
vahi nin tarığa verdiği zarf,tt olayını öğrenmesi sonrası olmuş olabilir.artık seni çalıştıramam der gibi.yada nazın staj için gittiği yerin adresi.
klasik bodrum manzaraları ile süslenmiş.tek temennim senaristler :noolllurr bodrum sezonunu yüzünüze gözünüze bulaştırmayın.zamanı gelince sıcak bir yaz gecesi yakamoz eşliğinde birbirlerine ilan_ı aşk etsinler.:love04:
belgin nazın yanına bir bay ayarlamış,tarığın yanınada mı o?olamaz.sahnedeki barış anonsuna kafam takıldı.bu adam sesteş biri oldu çıktı.
1)alfonso
2)tarık
3)tt
4)tarık cebelioğlu
5)barış
hangisi ağır basıyor:img-ok:

handeozbek
04-06-07, 18:03
Arkadaşlar,

Merhaba...
Ben sürekli siteyi takip ediyorum. Ama çok fazla bişi yazmamıştım şimdiye kadar. Özete olan tepkinizi anlıyorum. Ama her zaman girip yy ile ilgili bilgiler bulduğum bir siteden aldım özeti. 46. bölüm özeti olarak o yazılmıştı. Ben de sizlerle paylaşmak adına siteye ekledim. Nie bu kadar tepki gösterdiğinizi hiç anlamış diilim. Ayrıca; o özette de anormal bi cümle yok. Tek farklılık Tarık'ın delirdiğini düşünmeleri ki bu zaten olacak die düşünüorum.

Öncelikle hoşgeldin.:img-wink: Bu sıralar pek çok sahte özet yazan arkadaşlar türedi. Her yazana inanamıyoruz bu nedenle. Affedersin:img-wink:

sude9
04-06-07, 18:07
bu arada hakikaten bugün dünya pişti günüymüş...:img-hyste
Vahinin ne duyduğu önemli.. Duruma göre ...

TArık sanki oraya O da tesadüf gibi gitmiş gibi geldi bana.. Tabi yanılıyor da olabilirim...

4 HAZİRAN PİŞTİ GÜNÜ ilan edildi...bu arada en çok bizmi pişti olduk ne:):img-hyste

eğer dediğin gibi tesadüf eseri orada bulunuyorsa saklanmasının nedeni bu olabilir...

nazoşist
04-06-07, 18:09
fragmanda olanlar şu galiba naz tarığı öperken sanki onun trarık tekelioğlu olduğunu öğrenmiş gibi

tarık da galiba nazı gizli olarak takip edio vahide göndermemiş olabilir

ve sonda barış dedi bence şöle barış dediği barış akarsu olur ve tarık müzik sölediği için bölümlerde kendini barış akarsu die sahte kimlikle atar bence müzik sekrötüne;)

saliha_19
04-06-07, 18:10
Öncelikle hoşgeldin.:img-wink: Bu sıralar pek çok sahte özet yazan arkadaşlar türedi. Her yazana inanamıyoruz bu nedenle. Affedersin:img-wink:

hoşbulduk :img-wink:

gerçekten de sadece paylaşmak adına koydum... eğer sahteyse de tamamen bilmediğimden... :img-yes:

pas.si.on79
04-06-07, 18:10
Arkadaşlar,

Merhaba...

arkadaşım zaten yazımı iyice okuduysan,orda derim ki...
Ama şu deli özet saçmalığını ve ekleyen arkadaş eğer bilinçsizce yapmışsa tamam.Yoksa kendisini kınıyorum. Söylemek istediğim öğrenilen özetin paylaşmak adına eklemiş olmana,tepki gösterilmedi.. Her taraftan bir özet çıkıyor..Starın özetinden farklı.
Evdeki herkes Tarık´ın deli olduğunu düşünmeye başlar. cümlesi starın özetinde Nazın neye inandığı yazmıyor.Eğer gerçekse zaten sorun yok..Uydurma birşey değilse ki uydurma da olmayabilir.. Yani alınmanın gereği yok..

pas.si.on79
04-06-07, 18:17
bişi sorcam bu arada.....şimdi çarşamba akşamı 20:00 de mi yoksa 22:00 demi?????
starın resmi siteisnde özette 22:10 yazıyo fragmanda 20:00 yazıo:img-help: :img-help:

Hakikaten bunlar ne yaptığını bilmiyor.. Ne yapacağız şimdi.Sürpriz ...
Hani diyorduk her an çıkabilir..Tam öyle oldu..

jervez
04-06-07, 18:44
Hakikaten bunlar ne yaptığını bilmiyor.. Ne yapacağız şimdi.Sürpriz ...
Hani diyorduk her an çıkabilir..Tam öyle oldu..
bende tam bunu diyecektim benden önce davrandın.:happy0064
demek ki neymiş saat 20:00 da hazır olunacakmış.:img-hyste

schmetterling
04-06-07, 18:48
arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var... lütfen yardım edin bana... bildiğiniz gibi ztar sayfasını değiştirdi ve şöyle bi soru var:

en sevdiğiniz dizi hangisi?
-iki aile
-kaybolan yıllar

şimdi tabi ben hemen düşündüm.. iki aile desek mi diye, çünkü son zamanlarda fragmanımız hep onun reklam arasında yayınlandı

ama kaybolan yıllar'la maziye dayanan bi dostluğumuz var.. iki kardeş dizi el ele az mı gün birincisi yaptılar kanalı...

efendim? yalancı yarim mi? ha onu başka bi ikili olarak soracaklar... Köprü mü yalancı yarim mi diye, maksat karar vermek daha zor olsun:img-hyste :img-hyste

handeozbek
04-06-07, 18:50
Fotoğraflar bölümüne yeni fotolar eklenmiştir. İçlerinde hayli ilginç olanları vardır:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3581039#post3581039

jervez
04-06-07, 18:51
arkadaşlar biraz alakasız olucak ama tarık_naz arkadaşımızın- malum you ile başlayan sitede- bi çalışması var süper . mutlaka izleyen çok güzel olmuş çok duygusal.eski günleri görmek çok güzel..:img-yes:
not: şayet izlediyseniz ben geç kalmışım demektir..
not:yalancı yarim beni al yazın çıkacaktır karşınıza.
not: ellerine sağlık tarık_naz:happy0064 :happy0064 :happy0064

skyline_91
04-06-07, 18:55
Fotoğraflar bölümüne yeni fotolar eklenmiştir. İçlerinde hayli ilginç olanları vardır:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3581039#post3581039

gerçekten son resim epey bi ilginçmiş.....demek ki sarışın kızdan kurtuluş yok bodrum bölümlerinin hepsinde yoktur inşallah:good:

pas.si.on79
04-06-07, 19:06
Handeciğim bugün senin günün en çok çalışanı ilanı ediyorum.
YY FORUM SENİNLE GURUR DUYUYOR..
o son fotoda ben birşeyler hissetim..Naz:) sanki dur ya bana daha yakın ol gibi..Allah var Tarık ta Naz a yakın olmuş..Tarıkçığımız kıskandırmamış.NAz Hanım gibi.. :)

YAyın saatine gelince sanki 22,10 gibi ama yinede UNUTMAYIN 20,00 YE TAKİP EDİN

Pro
04-06-07, 19:32
Yeni gelen sarışın kız Barış diyor ya muhtemelen Tarık kendisini Barış olarak tanıttı ya da şarkı söyledi hem de benzediği Barış Akarsu sandı. Ama umarım şimdi de kendini Barış Akarsu sandın muhabbeti çıkmaz... :icon_sorr

dizi kurdu
04-06-07, 19:35
ya bu kız acaba nazın arkadaşı falan mı? veya onun sahne aldığı yerin sunucusu falan bu kız yaz boyu başımıza kalıyomuş.ya ben yine şomlaştım en iiiisi susayım.
fragmanı hala görmedim inş görcem.

tarik_naz
04-06-07, 19:36
arkadaşlar biraz alakasız olucak ama tarık_naz arkadaşımızın- malum you ile başlayan sitede- bi çalışması var süper . mutlaka izleyen çok güzel olmuş çok duygusal.eski günleri görmek çok güzel..:img-yes:
not: şayet izlediyseniz ben geç kalmışım demektir..
not:yalancı yarim beni al yazın çıkacaktır karşınıza.
not: ellerine sağlık tarık_naz:happy0064 :happy0064 :happy0064

teşekkür ederim. bu sıralar cidden bende hobi oldu klip yapmak. ama çok güzel bişey yaa. tavsiye ederim. inşallah yarın bir tane daha gelecek.

minilerden kurtulduk sonunda :) fragmanın da, özetin de uzun eteklisi gelmiş. ama gördüğümüz kadarıyla sıcak, naz kızımızı bunaltmış, açılmış saçılmış, zaten karaydı iyice kara olmuş :) türkiyenin yeni star'ı tarık da barış olmuş :) ee biz de ters köşe olmuşuz o zaman. herkes naz'ı alkışlıyo sanırken, meğer tarıkmış alkışlanan.

dakika bir gol bir, naz şuttt.

sarışın hanımefendi tarık'la pek bi ilgilenir gözüküyo. tarık da halinden memnun sanırım. e o zaman

dakika iki gol iki, naz'a bir şut daha.

ee ne yapalım naz, idmansız gitmişsin bodrum'a, tüm ataklar gol oluyo valla. ikinci yarı inşallah toparlarsın :)

erdalss
04-06-07, 20:43
kara_incinin senaryosu tuttu...ya bu kadarda olmaz ki senaristlik insanlar var bizim sitede değerlendirelim bunları ama...:D

love-angel
04-06-07, 22:02
yaa bu kız Tarıktan hoşlanabilir öbür Nazın yanında gezen çocukta Nazdan hoşlanır alsana ikisina birer rakip çıktı.Ya bu Barış meselesinden hiç hoşlanmıyorum neden ikidebir bu çocuğa Barış Akarsu diyorlar.Neyse boşverelim bu konuyu hemen diziye dönelim...Fragmanı izlerken yine eski bölümlerdeki heyecanı hissettim.Yani eskisi gibi bölümler mi bekliyo bizi ne?
Tarık yine kıvranıyo,uyuyamıyo ama Naz gülüp eğleniyo...
Özette Hulusiyle Tarık ilk defa başbaşa kalcaklar yazmış umarım kaçmazda şöyle güzel bi baba oğul buluşması izleriz.Öyle olursa bu Bodrum işininde Hulusinin başının altından çıktığını düşünüyorum.Tabii Belginde bunu öğrenince panikle soluğu Bodrumda alıyo bence...O sarışın kız da tatil köyünün sorumlusu bence ve Tarık ondan iş istiyo olabilir(fragmanda Vahi beyle Tarık sert bi bakışma yaşıyolar orda Tarığı kovduysa işe ihtiyacı var malum ceza)Oda şarkı söylemesini istiyo olabilir.Ama Barış ne demek ya Tarıkta böyle bi yalan söylemez heralde hem anons ederken pek bi şaşkın bakıyo.Kesin kız benzetiyo onada sormuyo...off ya bu Tarığında kimlikleri durmadan çoğalıyo.
Karaip korsanı diyede alıp götürmessinler çocuğu,Nazda hop kaptığı gibi çellosunu Karaipte adalardan birine staj tamamlamaya giderse,işte Belgin hanımın delirdiği an :) :img-hyste
Not:Çok güzel bi bölüm bizi beliyo...Gel çarşamba gel

grimace_88
04-06-07, 22:54
öncelikle herkese merhaba;
yalancı yarim dizisinin bu kadar çok seveni olduğunu görmem beni ne kadar mutlu etti anlatamam böyle kaliteli oyuncuları, yapımcıları ve senaryosu olan bir yapımın (reytinglerden yana son haftalarda yüzü gülmese de:img-wink:)çok takipçisi olmasına sevinmedim değil. çünkü çevremdeki herkes konuların başa dönmesi dolayısıyla diziyi izlemez oldu.
ayrıca bu sayfalarda yapmış olduğunuz yorumlar ve replikler çok hoşuma gitti herkesin eline sağlık. senaryo tahminleri müthiş. umarım bir yy fan'ını daha aranıza kabul edersiniz....:img-blush

coqette
05-06-07, 00:13
Bence Naz, Tarık'ın arkasında çalacak. Fragmanda Naz'ın oturduğu yerde başka müzisyenlerde vardı sanki... Hani aslında Burak'ın konserlerinde çalacaktı da sonra Burak bir anda ortadan kayboldu. Naptılar göremedik... Sanırım Burak'ın arkasında çalmak yerine Tarık'ın arkasında çalacak.

cerenimo
05-06-07, 00:15
:happy0064 :happy0064
Şoktayım arkadaşlar...
Ciddi söylüyorum...
Bu ne güzel bir bölümdür ya, bu ne güzel bir fragmandır yaa, bu ne güzel bir özettir ya...
Fulyanın da dediği gibi Bodrum sahneleri aşkla dolu olacak gibi...
Barışın ayy pardon Tarıkın diyecektim:) orada sahneye çağırılması ne iş?? Şaştım kaldım:)
Bu arada fragmanı ekleyen, kaydeden arkadaşıma çok çok çok teşekkür ediyorum...Çünkü maalesef görmemiştim şimdiye kadar:) Ama nihayet gördüm...
Tarıkla Hulusinin karşılaştığını söylüyor özet, ama frgmanda öyle bir sahne yok...Ya da ben dikkat etmedim, ama yok ya:)
Eğer öyle yanlız kalma, konuşma gibi bir durum olsaydı ikisinin arasında fragmanda kesin gösterirlerdi.
Acaba bu Tarık Tekelioğlu olma meselesini nasıl kapatacaklar??
AMa kimse bu durumu takmıyormuş gibi... Demekki örtbas edecek bir şey buldular yine...
Nazın ve Tarıkın yanındaki tipler yine 3. hatta 4. kişiler heralde...
Neyse tiperi pek kıl durmuyor ama, bakalım...Dizide şekillenecek herşey:)
NOT!: Yazılılarım da bitti :happy0064 Çok mutluyum, artık bigisayara oturdummu buradayım:) yazı yazmayı özlemişim burada yaw:)

coqette
05-06-07, 00:27
O Tarık Tekelioğlu itirafını sırf sonradan ben sana doğruyu söyledim, ama sen inanmadın demek için çıkardılar diye düşünüyorum. Ama tabiii Bodrum'a gitme bahanesi için de olabilir.:img-blush

handeozbek
05-06-07, 00:34
Sıkıntıdan kendimi video yapımına vurdum.45'ten incileri beğenecek misiniz bakalım?:img-wink:

http://www.sentüp.com/watch?v=DeID5KWDeO4

Not:Youtube=sentüp :img-wink:

saYYgıner
05-06-07, 01:34
O Tarık Tekelioğlu itirafını sırf sonradan ben sana doğruyu söyledim, ama sen inanmadın demek için çıkardılar diye düşünüyorum. Ama tabiii Bodrum'a gitme bahanesi için de olabilir.:img-blush

Bende kesinlikle Tarık ın bu büyük itirafının bu kadar kolay atlatılacagını sanmıyorum sevgili coqette... Bir bahane bulunup şimdilik atlatılmış gibi gösterilecek heralde :icon_whis :icon_whis

erdalss
05-06-07, 01:41
ya bence naz bu son görüşmeyi pek beğenmedi galiba bi kötü bakıyodu ...sankii

saYYgıner
05-06-07, 01:56
ya bence naz bu son görüşmeyi pek beğenmedi galiba bi kötü bakıyodu ...sankii

Erdalım canım bak görürsün ben inanıyorum bu sefer ne olursa olsun bu aşk başlayacaaaakkkkkk...

Hani olur da beceremezler de kii Allah korusun :img-wink: bu iki saftiriko aşık Bodrumdan da sevgili olarak dönemezlerse bu sefer seti gerçekten basıyoruz arkadaşlar... Önce senaristleri, sonra Ayşe Kökçü yü, sonra da geriye kalan tüm ekibi sıra dayagına alıyoruzzz :img-hyste ben ancak öyle rahatlarım walla :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Note : Bu akşam fenalardayım benden bu kadar arkadaşlar :icon_sorr tekrar özetimiz ve fragmanımız hayırlı olsun. İnş şu FRAGMAN YAKALAMA CİHAZI nı bir an evvel üretebilriiz de her hafta her hafta aynı dertten muzdarip olmayız yahu :happy0064 :happy0064

Note 2 : Frkkk nerdesin koçum dün geceden beri görmedim seni özletme bu kadar :img-wink:

İYİ GECELEEERRRR BOL NEŞELİ MUHABBETLERR!!! :img-hi: :img-hi:

Medea
05-06-07, 02:21
Note 2 : Frkkk nerdesin koçum dün geceden beri görmedim seni özletme bu kadar :img-wink:

İYİ GECELEEERRRR BOL NEŞELİ MUHABBETLERR!!! :img-hi: :img-hi:
Sen ballandıra ballandıra konser anlatınca adamın içine oturdu ve kesin Barışın peşine düştü " Bana da konser ver yaaaa" diye.Beğendin mi yaptığını saYYgıner...yaktın Barış'ın başını:img-yes:

frk
05-06-07, 02:59
Burdayım burda. Bi yere gittiğim yok. Elbet bizede birgün nasip olur o zaman bende sizi çatlatırım.

coqette
05-06-07, 04:34
Ders çalışırken nöbete katılınlar gözükmeye başladılar. Hoşgeldiniz...:img-wink:

pas.si.on79
05-06-07, 04:54
arkadaşlar şimdi demişsiniz ki o sarışın kız Tarıkı Barış a benzetti.Bu olamaz gibi geliyor.Çünkü daha önce zaten konuşuyorlar.Hatta kendi karşılıyor.Hayal desem hayal değil,rüya desem rüya gibi değil.. Nedir bilemiyeceğim ama benzetme de değildir. Ama yine de susuyorum.Hiçbirşey belli olmaz..

pas.si.on79
05-06-07, 05:09
Erdalım canım bak görürsün ben inanıyorum bu sefer ne olursa olsun bu aşk başlayacaaaakkkkkk...

Hani olur da beceremezler de kii Allah korusun :img-wink: bu iki saftiriko aşık Bodrumdan da sevgili olarak dönemezlerse bu sefer seti gerçekten basıyoruz arkadaşlar... :img-hyste

:

Şimdi orda diyelim sevgili oldular, ama dönünce zaten işler değişiyor... Orda sevgili olma dönemleri en azından uzun olsun.Yoksa dediğim gibi geldiklerinde Naz Hanım ın ne yapacağı belli olmuyor.:)

not:Evet ders çalışıyorum.Ders çalışma arası burdayım.YY etkisi İnanılır gibi değil.

hüseyingazi
05-06-07, 05:17
Bende işteyim, çalışma arası hemen buraya damladım.Çok yoğun bir iş temposunun ardından kendime 10 dakikalık bir yy molası verdim.Kesin fragman ve özet gelmiştir yorumlar havada uçmuştur dedim ama yapılan yorumları okuyunca sizin gibi benimde kafam iyice karıştı.
Hem herkes nerede eskiden kısacak özetten bile neler çıkarırdık yoksa senaristler gibi bizde mi tıkandık.Eve gideyim fragmanı iyice izleyeyim yarın akşama(aslında artık bu akşam oldu) bende bişeyler yazarım inşallah.

Şiişşşşttt gece nöbetçileri ne yapıyorsunuz uyuya mı kaldınız bu ne böyle ben olmayınca sizde dinlenmeye mi çekiliyorsunuz yoksa?:img-polic

ciciderya
05-06-07, 09:09
ya benim anlamadığım en sonunda o sarışın kız Barış dedi ya orda Tarık ayağa kalkar gibi ve herkes Tarığa bakıyodu bu işte bişey var ya tahminim ya Barış Akarsuya benzetti ya da onun çevresinde Barış diye biri var ama saçma olur öle olsa da of ya ne bu işin içinden çıkamadık of

schmetterling
05-06-07, 09:26
arkadaşlar şimdi demişsiniz ki o sarışın kız Tarıkı Barış a benzetti.Bu olamaz gibi geliyor.Çünkü daha önce zaten konuşuyorlar.Hatta kendi karşılıyor.Hayal desem hayal değil,rüya desem rüya gibi değil.. Nedir bilemiyeceğim ama benzetme de değildir. Ama yine de susuyorum.Hiçbirşey belli olmaz..

şimdi akıl yürütelim..

Tarık ne yapmaya gidiyor Bodrum'a, Naz'ı kontrol etmek için... hatta Vahi'nin verdiği zarf da avans falan bence, Tarık dumur oluyor alınca "kovuldum mu acaba?" diye ama Vahi ondan Bodrum'a gitmesini ve Naz'a göz kulak olmasını isteyecek...

Tarık da bu şekilde Bodrum' a gitti, peki ne yapıyor bu çocuk Naz'ı takip ediyor, Naz Tarık'ı görse kızcak belki çünkü.. belki de Vahi bey böyle istedi, ee resepsiyonda Tarık "Tarık Tekelioğlu" dese adına, al başına belayı, "Tarık Cebeli" dese, Sadri'den de saf olduğunu anlarız, ee takiptesin herşeyi açık etmeyiver...Alfonso dese direk İtalya yolları görünür... o an ***flashback (Burak'ın Barış Akarsu'ya ne kadar benziyorsun dediği sahne) *** "Barış ben" der Tarık ve sıyırdığını sanır ama sarışın kızımız da benzetmiştir Burak gibi ve konserin sonunda bu kimliği ifşa eder..

not: bu arada sarışın kız çok şeker görünüyor sanki daha önceden sevmişiz gibi, Allah Allah:img-hyste

Fixxxer
05-06-07, 09:37
şimdi akıl yürütelim..

Tarık ne yapmaya gidiyor Bodrum'a, Naz'ı kontrol etmek için... hatta Vahi'nin verdiği zarf da avans falan bence, Tarık dumur oluyor alınca "kovuldum mu acaba?" diye ama Vahi ondan Bodrum'a gitmesini ve Naz'a göz kulak olmasını isteyecek...

Tarık da bu şekilde Bodrum' a gitti, peki ne yapıyor bu çocuk Naz'ı takip ediyor, Naz Tarık'ı görse kızcak belki çünkü.. belki de Vahi bey böyle istedi, ee resepsiyonda Tarık "Tarık Tekelioğlu" dese adına, al başına belayı, "Tarık Cebeli" dese, Sadri'den de saf olduğunu anlarız, ee takiptesin herşeyi açık etmeyiver...Alfonso dese direk İtalya yolları görünür... o an ***flashback (Burak'ın Barış Akarsu'ya ne kadar benziyorsun dediği sahne) *** "Barış ben" der Tarık ve sıyırdığını sanır ama sarışın kızımız da benzetmiştir Burak gibi ve konserin sonunda bu kimliği ifşa eder..

not: bu arada sarışın kız çok şeker görünüyor sanki daha önceden sevmişiz gibi, Allah Allah:img-hyste

çok mantıklı düşünmüssün ancak benim anlamadığım sarışın hatunun tarık ı neden sahneye davet ettiği?planlı bir şey olsa o kadar şaşırmazdı tarık.hem de orkestra hazır beklioyr gibi.e o zaman ilk cümlemle çelişip planlıydı diyecem ama bu sefer de kim planladı sorusu doğuyor otomatikman:))

schmetterling
05-06-07, 09:45
hoşgeldin Fulya ablacığım...

reklamını izledik çok şeker çıkmışsın yine..:happy0064

Bodrum'dan selamlar mı getirdin bize?:img-yes:

hüseyingazi
05-06-07, 10:01
Çekimler son hız devam ediyor.Deniz,kum,güneş,aşk e daha ne olsun. Hepinize kucak dolusu sevgiler ve selamlar getirdim.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...:img-wink:

İşten gelir gelmez forumu bir açtım bir de ne göreyim sevgili fulya ceylan yine bizi ziyarete gelmiş.Hoş gelmiş sefalar getirmiş.Hepimize selam ve sevgi getirmişsin sağol birazda tüyo getirdin mi?Eğer sayfaları okuduysan forumdaki herkesin kafasının düğüm olduğunu görmüşsündür.Biraz yardım alsak fena olmaz.

schmetterling
05-06-07, 10:01
sizin için eski başlığımızda bi senaryo atışması yapılmıştı.. hande serdar ve ben yapmıştık onu alıntılıyorum.. forum ahalisi bunu sizin okumanız gerektiğini konuşmuştu..

Filiz:Abi ne yapmayı düşünüyorsun şimdi?
Tarık:Bilmiyorum Filiz. Ama sabrım taşmaya başladı. İtirafın zamanı geldi galiba.
Filiz:Geç bile kaldın.
Tarık:Haklısın. Bir an önce söylesem iyi olacak.Sence ne tepki verir. Gerçi Naz bu belli olmaz ama.
Filiz:Deli misin abi o da kaç zamandır bunu bekliyor.
Tarık:Ne diyorsun sen Filiz o benim Tarık Tekelioğlu olduğumu bilmiyor ki ne beklemesi.
Filiz:Sen itiraf derken onu mu kastediyordun?
Tarık:Evet.Sen ne sandın?
Filiz:Boşver abi. Siz böyle aynen devam edin her şey süper olacak.

Filiz: hem söz verdik foruma, güzel güzel mesajlar yazdık, pembe tablo çizdik, Bodrum'da aşk başkadır dedik
Tarık: ne Bodrum'u??
Filiz: aa daha 45. bölüm di mi pardon ya sen unut bunu, sonra hatırlatırım ben sana.. (tam gidecekken geri döner) ha abi bi de bi çiçekçiye uğra Naz'ın yanına dönmeden
Tarık: ne yapıcam orda Filiz? oraya da mı imza veriyorum artık?
Filiz: valla benden söylemesi, al bu da Barış Akarsu'nun son albümü Düşmeden Bulutlarda Koşmam gerek, bunu dinle
Tarık: daha başka emrin var mı?
Filiz: bu da onun ilk albümü, Islak Islak bunu da dinle
Tarık: e Filizcim bende de var bu albümler, çok iyi bi şarkıcı bu çocuk...
Filiz: e abicim ya ne uğraştırıyorsun o zaman beni ver o zaman cdlerimi geri, zaten sırf forum hatrına veriyordum sana, o ilk albümden de "İsterdim"i dinle, ezberle...
Tarık: ne forumu ya??
Filiz: ezberle işte sen aaa sorgulama,
Tarık: hani şu şey değil mi o şarkı

"isterdim yeniden doğmak ya da hepten yok olmak..."

Filiz: aman abi gözünü seveyim şimdi sus, bunu benim yanımda söyleme, Naz'a gidince söylersin
Tarık: sen delirdin di mi Filiz en sonunda
Filiz: ne yapıyorsam dizifilm için
Forum Ahalisi: Gördünüz mü Filiz'i delikanlı kız çıktı.
Karmaşık Sesler: Ya, ya, ya

o sırada Filiz ve Tarık'ın yanına naz gelir.

Filiz: hah şimdi söyleyebilirsin abi o şarkıyı.
Naz: ne şarkısı?
Filiz: hadi abii.

Tarık: "İsterdim yeniden doğmak ya da hepten yok olmak"

Naz: Kes kes, ben istemiyorum, senin yeniden doğmanı, hele hele yok olmanı hiç istemiyorum. Zaten zor buldum seni, şimdi bir daha kaybedemem. Hem ne biçim şarkı bu. Kim dinliyo, kim beğeniyo bu şarkıları anlamadım yaaa.
Tarık: İyi de bu sadece şarkı..
Naz: Tamam biliyorum ama bize uymuyo. Anladın mı?
Tarık: Bize uyan bi şarkı söyler misin?
Naz: Evet ama burda söyleme, gel benimle.

Naz, Tarık'ı kolundan tutup götürür. Filiz de üzgün bir şekilde ekrana dönüp.

Filiz: Üzgünüm ben elimden geleni yaptım. Ama işte Naz...

Forum ahalisi: sen üzme canını, şarkı olmadıysa şansını "gül"de denersin artık.
Karmaşık sesler: Ya, ya, ya:img-hyste

RebeCa
05-06-07, 10:04
Çekimler son hız devam ediyor.Deniz,kum,güneş,aşk e daha ne olsun. Hepinize kucak dolusu sevgiler ve selamlar getirdim.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...:img-wink:

Hoşgeldiniz Fulya Hanım,

Gerçekten aşk dolu sahneler varmı ? bizim biran evvle o sahnelerı görmeye ıhtıyacımız var.Sizlere kolay gelsin.Bizler ekranların karşısında hazır,sizlerı bekliyoruz.Tüm ekibe sevgiler....

schmetterling
05-06-07, 10:13
deniz abla da devamını getirmiş demin görmemişim afedersiniz...

Naz ve tarık birlikte deniz kenarında bir bankta oturmaktadırlar, o sırada çingene kıyafetleri içinde bir kadın onlara yaklaşır.
Kadın: A be, fidan boylu delikanlı, şu güllerden bir tane alasın, şu ay yüzlü güzel kıza....
Tarık elini cüzdanını almak için ceBine uzatır ama;
Tarık(iç ses) Yine mi yahu, şu hale bak, Türkiyenin en büyük bankasının sahibiyim, sevdiğim kadına bir gül alcak param yok
kadın: ee, hadi almayacak mısın, şu güzel gözlü sevgiline bir tanecik gül?
Tarık: ŞEYYY...
Naz: Boşuna uğraşmayın, ne de olsa sevgilisi İtalya'da, Sophıa olsaydı kapmıştı gülü... şuna bak yahu, elin sapığı bile senden daha çok değer veriyor bana
Tarık: Adı üstünde sapık işte, beni kıyasladığın adama bak
Naz. Sapık mapık ama senden düşünceli olduğu kesin
Tarık: sana göre herkes benden düşünceli zaten
Naz. öyle ama...
Tarık: iyi o zaman; sapığını şoför olarak alırsın yanına,birlikte mutlu, mesut yaşarsınız artık..
der ve ayağa kalkar
Kadın : ABİ, NEREYE ? hani gül?
tarık ve Naz beraber: FİLİZZZZ, ne bu hal?
FİLİZ: valla abi, ne yapıyorsam dizifilm için

Filizden not: VALLA ben elimden geleni yaptım , şahitsiniz. ama olmuyo işte
gerçek çingene kadın: büyü var büyü, itiraf yolu kapalı bunların...

RebeCa
05-06-07, 10:15
Bir süre internetimden ayrı kalacağım. Bana haberlerinizi kuzenim görkem iletecek. Kendisi bir süredir forumu takip ediyor ve üye olmayı düşünüyor. Artık haberleri ondan alırsınız. Kendisi de koyu bir yalancı yarimcidir. Sadece ben oynadığım için değil gerçekten sevdiği için.

Bodrumda,aşk,kıskançlık,kaçma,kovalamaca ne ararsanız var.Her açıdan tatmin edici bölümler geliyor. Bodrum dönüşü görüşmek üzere....

Çok teşekkürler Fulya hanım verdğiğniz bilgiler için,heycanla beklıyoruz Bodrum bölümlerini.Kuzenin Görkem'i de aramızda görnekten mutlu olacagız.

Tüm ekibe selamlar ve sevgiler.....

hüseyingazi
05-06-07, 10:18
Bir süre internetimden ayrı kalacağım. Bana haberlerinizi kuzenim görkem iletecek. Kendisi bir süredir forumu takip ediyor ve üye olmayı düşünüyor. Artık haberleri ondan alırsınız. Kendisi de koyu bir yalancı yarimcidir. Sadece ben oynadığım için değil gerçekten sevdiği için.

Bodrumda,aşk,kıskançlık,kaçma,kovalamaca ne ararsanız var.Her açıdan tatmin edici bölümler geliyor. Bodrum dönüşü görüşmek üzere....

Evet bodrumda ne ararsak varmış hatta aramadıklarımız bile var.Mesela kıskançlık,kaçma ,kovalamaca gibi.Ama her açıdan tatmin edici diyorsan bizde sana herzamanki gibi güveniyor ve tekrar umutlanıyoruz bodrum için.Zaten bizde umut hiç tükenmiyor.
Yeni haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz.Hepinize kolay gelsin.

pas.si.on79
05-06-07, 10:22
Fulya mız gelmiş..Hoşgeldin.. Gizemin senaryosu çok hoşuma gitti.Şu son olarak Ben elimden geleni yaptım, demen ve özellikle herşey dizifilm için halin inan gözümde canlanıyor ne zaman aklıma gelse çok gülüyorum.
Herkese selam...

------------
Arkadaşlar Fulya acaba internetten ayrı kalacağım demekle ne istedi?
hımmmmm :) :img-help: Acaba dersiniz bunlar ıssız adaya mı düşücekler...
Yani Filiz-Ümit, Naz-Tarık hııı ne dersiniz:):img-hyste

Naz laştım..:)

not:Gizemciğim ,tamam canım ilk başta seninkiydi Ondan öyle dedim..Denizin ve Hande ve Serdarın ellerine sağlık..Umarım okumuştur.Ben de çok gülmüştüm..

schmetterling
05-06-07, 10:32
Fulya mız gelmiş..Hoşgeldin.. Gizemin senaryosu çok hoşuma gitti.Şu son olarak Ben elimden geleni yaptım, demen ve özellikle herşey dizifilm için halininan gözümde canlanıyor ne zaman aklıma gelse çok gülüyorum.
Herkese selam...

ortak senaryoydu canım o Hande, ben, Serdar ve Deniz abla sıralamasıyla... :happy0064 Burçin de Fulya abla okumalı bunları kesin demişti:happy0064

gel çarşamba gel... bu arada saat konusunu ne yapıyoruz fragman veya site değiştirdi mi?

hüseyingazi
05-06-07, 10:32
Ve şu an itibariyle sevgili Fulya Ceylan forumumuza yaptığı kısa ziyarete son verdi.Bizi buraya gelerek ,yazarak yine çok sevindirdi.

Acaba başka dizilerin oyuncularıda böyle ziyaretler yapıp dizi severlerini mutlu ediyorlar mıdır?Ve uzun bir süre gelemiyeceğini haber veriyorlar mıdır?Fulya tatlı bir insan olduğu kadar ne kadar düşünceli olduğunuda göstermiş oldu.Tekrar teşekkürler.

Dizimizle ,oyuncularımızla ve forumumuzla biz çok çok farklı ve çok çok şanslıyız.

NOT:Bu arada dikkat ettiniz mi bilmem ama Fulya'nın yazdığı ilk mesajdaki imzaya baktınız mı?
'Aşkın yaşandığı yerde aşkımda olsa keşke ' demiş.
Bence bu imzada iki türlü tüyo var.Hem diziden hemde özel hayattan.
Herşeyden tüyo çıkarttım bir imza kalmıştı ,ondanda çıkarttım artık eksiğim kalmadı.:img-hyste

dizi kurdu
05-06-07, 10:40
hoş geldin fulya ceylan seni burda görmek çok güzel
hüseyingazi haklısın diğer dizilerde olmayan farklı ama güzel bir hava var.sıcaklık var.eee daha ne olsun.gerçektende çok şannslıyız.

darklife
05-06-07, 10:48
ne zamandır tv ye bakamıyorum
yarın dizimiz var dimi arkdşlar fragmanı gördünüzmü ??

ceza_cansu
05-06-07, 11:49
Herkese selam arkadaşlar.Hoşgeldin Fulya.Verdiğin haberler için çok teşekkürler.Kuzeninide en kısa zamanda Tarık Tekelioğlu Akıl Hastanesi'ne(kısaca Yalancı Yarim forumuna:)) bekliyoruz.

Dün fragmanı gördüm.Gerçektende güzel bir bölüm olucak gibi.Kıskançlıklar bizi bekliyor.Bakalım şoför Tarık-Naz aşkını gözlerle,sözlerle,hareketlerle görebilicek miyiz.Tabi birde görmemiz gereken gülümüz var:)

melis15
05-06-07, 11:51
Yarın dizi günümüz merak ediyorum dizimiz 20.00 demi yoksa internet sitesinde yazdığı gibi 22.10 demı gerçekten star artık dizimizi saatini sabit yapmalı ve işin ilginç yanı euro starda 23.10 da gösteriyor bizde önce yayınlanacak euroda daha geç birşeydaha diyecem starın internet sitesi açılmış ben üye olup yorum yazdım herkes üye olup yorum yazsın star tv görsün dizimize sahip çıktımızı görmeli hayde yalancı yarim sevenleri star tv ye üye olmaya ve yorum yazmaya.Birde starın foto galerisinde yeni resim var çok güzel resimde naz tarık ve o sarışın kız var tarık ortaya almışlar resim çok güzel bence starı internet sitesi güzel olmuş.

jlee
05-06-07, 12:02
Görmemiş olanlar için Suna Pekuysal & Merve Sevi Röportajı:
http://www.sentüp.com/watch?v=brrXP0UPztk

Naz, Alfonso gerçeğine tepkisiz kaldığı için belki TT'ye de bir şey demez, diyor Merve... :img-pilot
(Demezse düşer bayılırım, bunca zaman neden saklanmış olsun o zaman bu kimlik di mi ama? Biraz tepki görülmeli canım, şoförünün iyi yemek yaptığını öğrenmiyorsun, bunca zamandır nefretle andığın TT'nin ta kendisi olduğunu, sana yalan söylediğini öğreniyorsun... Ah Naz ah.. bütün değer yargılarını altüst ettin kızım ya :img-help: )

cerenimo
05-06-07, 12:42
Şimdi orda diyelim sevgili oldular, ama dönünce zaten işler değişiyor... Orda sevgili olma dönemleri en azından uzun olsun.Yoksa dediğim gibi geldiklerinde Naz Hanım ın ne yapacağı belli olmuyor.:)

not:Evet ders çalışıyorum.Ders çalışma arası burdayım.YY etkisi İnanılır gibi değil.

:img-hyste :img-hyste
Kesinlikle öyle... Buraya dönünce her şey değişiyor:)
Uzun tutsunlar demişsin ya, dizimiz zaten bu yaz sonu bitiyor bildiğim kadarıyla ve orada baya kalacaklar.Yani aşklarını bol bol izleyeceğiz :happy0064 :happy0064

pas.si.on79
05-06-07, 12:49
Herkese selam arkadaşlar.Hoşgeldin Fulya.Verdiğin haberler için çok teşekkürler.Kuzeninide en kısa zamanda Tarık Tekelioğlu Akıl Hastanesi'ne(kısaca Yalancı Yarim forumuna:)) bekliyoruz.

Dün fragmanı gördüm.Gerçektende güzel bir bölüm olucak gibi.Kıskançlıklar bizi bekliyor.Bakalım şoför Tarık-Naz aşkını gözlerle,sözlerle,hareketlerle görebilicek miyiz.Tabi birde görmemiz gereken gülümüz var:)

Evetttt Görkem i bekliyoruz.. TT Akıl Hast.Pardon YALANCI YARİM FORUMUNA..:img-hyste Ama Cansucuğum yok öyle torpil morpil..:) Önce bir üye olsun bakalım.DAha üye olmamış.. :)Görkem sen beni boşver..Sen gel..Yeter ki üye ol..Hemen bizden olursun..:)

Naz, Alfonso gerçeğine tepkisiz kaldığı için belki TT'ye de bir şey demez, diyor Merve... :img-pilot
(Demezse düşer bayılırım, bunca zaman neden saklanmış olsun o zaman bu kimlik di mi ama? Biraz tepki görülmeli canım, şoförünün iyi yemek yaptığını öğrenmiyorsun, bunca zamandır nefretle andığın TT'nin ta kendisi olduğunu, sana yalan söylediğini öğreniyorsun... Ah Naz ah.. bütün değer yargılarını altüst ettin kızım ya :img-help: )

Canım Hulusi Bey, Nazın TT Hakkında olan duygularını değiştirdi.Ondan da olabilir.. Şoför Tarıkken, Naz aşık olarak kabul etmedi ya....Naz ve Tarıkı sevgili hallerini göstermiyor.Senaristlerimize sevgi ve saygılarımla.Bu arada Haluk Bey 1971 liymiş.Bilmiyorum acaba bu bir şekil intikam mı :)..
AMa artık TArık NAz a çektirsin diyeceğim ama pek öyle görünmüyor.Neyse 46 az kaldı..

Yalnız şu saat işi canımı sıkıyor.. Nedir bu belirsizlik anlamadım.Tv izleyen arkadaşlar , Fragmanda hala 20,00 mi yazıyor.. :img-help:

jlee
05-06-07, 13:02
Canım Hulusi Bey, Nazın TT Hakkında olan duygularını değiştirdi.Ondan da olabilir..
Evet bunu bende düşündüm ama bu röportaj Cine5'de yayınlanan Dizi Magazin programından alıntı sanırım (o programda bahsi geçen saç mevzusunu konuşmuşlar çünkü bu röportajda da) yani o zaman Hulusi'nin, oğlunu Naz'a övmesi söz konusu değildi... Her neyse Merve'ninki de bir tahminden fazlası değilmiş zaten. Hep birlikte göreceğiz neler olacağını. :img-yes:

Aynali 11
05-06-07, 13:04
merhabalar, gördünüzmü euro starda yalanci yarim saat 23:10 da gelecekmis, fragmanda öyle yaziyor..ne varki yani yine persembe günleri gelse

cave77
05-06-07, 13:06

Hoşgeldin Fulyacım :))) bizden de Bodrum'a tüm ekibe bol bol selamlarbye bye deniz,kum,güneş aşk cidden daha ne olsun yaniiii,ha ama bir de ralli olsa ben daha başka hiçbirşey istemem:good: çok sağol bu güzel haberler için =))))

Zaten Bodrum'da da aşk olmazsa daha artık hiçbiryerde olamaz :))) orası aşkın merkezi,e Yalancı Yarim'de aşka aşıkların dizisi...bu durumda aradığımız herşeyi bulacağız demektir:good:

Valla bana kalırsa Naz,Tarık Tekelioğlu gerçeğini öğrendiği an da şaşırmak dışında başka hiçbir tepki vermeyecek...bu kız ne yaşanmışlıkları es geçti hafızasında yok etti...bu durumda da bu şekilde davranacağını düşünüyorum.

charlie
05-06-07, 13:30
Star'ın yeni sitesinde YY başlığında , her çarşamba 20.00de yazıyor...ayrıca haftalık programda da 20.00 görünüyor...TV' de zaten 20.00....yani 20.00'de...

berkayaras
05-06-07, 13:31
Hosgeldiniz,hoş haberler getirmişsiniz fulya hnm:) Bence de guzel bolumler olacak gibi aşktan emin olmasam da heyecanlı bolumlere benziyor fragmana bakınca.Tarık'ın naz'a çektirmesini bende cok istiyorum artık tarık hep ezik kalmasın yahu :D.
Bu aradaverdiğiniz roportajın sitesi calışıyormu,yanıt vermiyor bende ?

pas.si.on79
05-06-07, 13:36
Star'ın yeni sitesinde YY başlığında , her çarşamba 20.00de yazıyor...ayrıca haftalık programda da 20.00 görünüyor...TV' de zaten 20.00....yani 20.00'de...

Şimdi star ın sitesinde bazen eski, bazen yeni versiyonu var.. Yeni halinde 22,10 ve yeni özet.. Eski halinde 30MAyıs daki özet ve 22,10 yazıyor..

charlie
05-06-07, 13:43
Şimdi star ın sitesinde bazen eski, bazen yeni versiyonu var.. Yeni halinde 22,10 ve yeni özet.. Eski halinde 30MAyıs daki özet ve 22,10 yazıyor..

Yeni sitede, haftalık yayın akışı başlığında, yarın için,20.00 görünüyor...22.15..zoom.......00.30..miss Turkey var....önümüzdeki hafta yine değişebilir yani...sadece özetin altında 22.10 kalmış...onu da görmemişlerdir,diyorum...özetin devamı gibi duruyor...

Ayrıca bu gece 00.30'da YY tekrarı var...(görünüyor)

cerenimo
05-06-07, 13:44
şimdi akıl yürütelim..

Gerçekten müthiş bir fikir, çok mantıklı:) Olabilir, neden olmasın:)
Tarık son sahnede çok şaşırıyor, eğer senin dediğin gibiyse, kız da Tarıkı Barış zannetmişse ona bir de şarkı söyletmek istemiştir.Barış Akarsu oraya teşrif etmiş, sahneye çıkarmadan olmaz değil mi ama :img-wink: Hatırladığımız iyi oldu, yoksa ben Burakın benzetmesini unutmuştum bile... Bastırma içgüdüsü ne de olsa...İnsan o sahneleri unutmak istiyor:icon_whis :)

cerenimo
05-06-07, 13:56

Bizden de herkese selam!...
Bunlar ne güzel haberler böyle Fulyacım:) :happy0064
İnşallah bizi bu kadar beklentiye soktuktan sonra Bodrum bölümleri aşk dolu, romantizm dolu, adrenalin dolu geçer... (Hala pazar günü izlediğim motogpnin etkisindeyim de:)) Zaten en son cümlende de belirtmişsin, çok güzel olacak anlaşılan:)
Gerçi fragmanı gördükten sonra içimi bir heyecan kapladı aynı eskisi gibi...
Bu bölümün bile çok güzel geçeceğini düşünüyorum:)
Kendin giremeyeceksin, ama yine de haber vereceksin bize dizimiz hakkında desene:) Çok teşekkürler şimdiden :icon_whis
İyiki geldin!... Tekrarını bekliyoruz:)

görkem lal
05-06-07, 13:56
Herkese selam aranızda aslında eski olan ama yeni üye olmuş birine ne dersiniz?:img-wink: Çok fazla yazan birisi olmadığımdan üye de olmadım. Ama madem şimdi işler değişti. Elçilik görevi bana verildi.Üye olmak gerekir değil mi ama?Bayrağı devraldım gözün arkada kalmasın:) Herkese sevgiler....

Medea
05-06-07, 13:59
Herkese selam aranızda aslında eski olan ama yeni üye olmuş birine ne dersiniz?:img-wink: Çok fazla yazan birisi olmadığımdan üye de olmadım. Ama madem şimdi işler değişti. Elçilik görevi bana verildi.Üye olmak gerekir değil mi ama?Bayrağı devraldım gözün arkada kalmasın:) Herkese sevgiler....

Ne demek efendim :) Hoşgeldiniz..iyi ki de geldiniz..elçiye zeval olmaz..buyrunuz:img-yes: Yorumlarınızı ve haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.

pas.si.on79
05-06-07, 14:00
Gerçekten müthiş bir fikir, çok mantıklı:) Olabilir, neden olmasın:)
Tarık son sahnede çok şaşırıyor, eğer senin dediğin gibiyse, kız da Tarıkı Barış zannetmişse ona bir de şarkı söyletmek istemiştir.Barış Akarsu oraya teşrif etmiş, sahneye çıkarmadan olmaz değil mi ama :img-wink: Hatırladığımız iyi oldu, yoksa ben Burakın benzetmesini unutmuştum bile... Bastırma içgüdüsü ne de olsa...İnsan o sahneleri unutmak istiyor:icon_whis :)

Arkadaşlar bana bunlar pek mantıklı gelmiyor,ya başka bir kurgu var gibi geliyor.Çünkü BArış Akarsu derdi.Niçin BArış desin..Sanki tanınmamak için Tarık adını Barış demiş olabilir...Ya da o sarışın kız yanlış söyledi:) heyecandan:) bu değil tabi de..Bilmiyorum valla belki de böyledir.

ANIL_
05-06-07, 14:03

Hahaha çok hoş bir röportaj olmuş.

Yalnız Merve röportaj tam bitmeden yemek konusuna geçmiş. :) Ama çok olgun konuşmuş Merve :good:

schmetterling
05-06-07, 14:05
Arkadaşlar bana bunlar pek mantıklı gelmiyor,ya başka bir kurgu var gibi geliyor.Çünkü BArış Akarsu derdi.Niçin BArış desin..Sanki tanınmamak için Tarık adını Barış demiş olabilir...Ya da o sarışın kız yanlış söyledi:) heyecandan:) bu değil tabi de..Bilmiyorum valla belki de böyledir.

bugün yıldızımız uyuşmadı Gamzem ya:img-hyste

kurgular farklı olsun yeter ki kalpler bir olsun değil mi:img-hyste

pas.si.on79
05-06-07, 14:06

Hoşgeldin Görkem...:happy0064 Sen gelmeden ünün geldi..Bunda ilksin.. :)
Oku oku nereye kadar, bu yazılanları okuyunca daha önce nasıl gelemedin bunda da ilksin..:)

Neyse 46ncı bölüm ile ilgili yorumlarını bekleriz..

Medea
05-06-07, 14:07
Ben hala bu Barış Akarsu muhabbetinin uzamaması konusunda ısrarlıyım dizinin içinde,sizleri bilemiyorum ama.Bir kere dendi tamam artık bence bunu sokmasınlar diziye daha fazla,gerçek kimliğinin konu edilmesi anlamsız geliyor bana.

cerenimo
05-06-07, 14:09

:):)
Oleey deriz, ne diyeceğiz başka:) Özellikle de bir elçiyse :icon_whis :) Ve Fulayanın elçisiyse:)
Hoşgeldin aramıza... İyi yorumlar ve tabiki TÜYOLAR:)

pas.si.on79
05-06-07, 14:14
bugün yıldızımız uyuşmadı Gamzem ya:img-hyste

kurgular farklı olsun yeter ki kalpler bir olsun değil mi:img-hyste

Canım tabi ki kalpler bir olsun.. Dedim ya senaristlerimizi çözmek zor iş.. O yüzden mantık falan aramadan bakacağız.ha tamam mantık abidesi olsun anlamında değil,sonuçta komik bir dizi aynı zamanda bu tarz şeyler olur.Ama birleşim önemli yoksa,olur elbette.Ama o şekilde de olabilir.. Ben şahsi düşüncemi söyledim, öyle olmaması için...

Ben hala bu Barış Akarsu muhabbetinin uzamaması konusunda ısrarlıyım dizinin içinde,sizleri bilemiyorum ama.Bir kere dendi tamam artık bence bunu sokmasınlar diziye daha fazla,gerçek kimliğinin konu edilmesi anlamsız geliyor bana.

Aslında Elgiz anlamsız değil de,...
BAşka Bir şekilde daha böyle orjinal daha böyle yaratıcı,farklı bir şekilde olsa olur.. Uçtuuuuuuuuuum benn:img-hyste
mesala ; BARIŞ DUYGUSU Projesi ya da Yiğit bebek ve diğer Lösemili Çocuklarla duyarlı güzel işlenmiş bir sahne..

cave77
05-06-07, 14:18
Hoşgeldin aramıza Görkem :))) Fulya'nın elçisi bizim en iyi arkadaşımızdır :))) şaka bir yana senin de aramıza katıldığını görmek bizi çok mutlu etti:good: tekrardan hoşgeldin umarım hepberaber çok güzel vakit geçiririz:img-wink:

charlie
05-06-07, 14:21

Bence de, bizim Tarık'ın, aklına ilk gelen isim olan (malum çağırışımdan dolayı) Barış ismiyle otele kaydolmasından ibaret... sondaki yüz ifadesi, Naz'a yakalanmış olmaktan olabilir...

Hoşgeldin Görkem...

sude9
05-06-07, 14:24
Fulya Ceylan gelmiş sağolsun habersiz bırakmamış

------------
Arkadaşlar Fulya acaba internetten ayrı kalacağım demekle ne istedi?
hımmmmm :) :img-help: Acaba dersiniz bunlar ıssız adaya mı düşücekler...
Yani Filiz-Ümit, Naz-Tarık hııı ne dersiniz:):img-hyste ..

YY böyle yaptı işte hepimizi en ince ayrıntıyı inceleyip kurcalar olduk....acaba ne demek istedi? :):img-help:

Naz bir şey demez mi?Ben demesini bekliyorum ama Naz bu sağ gösterip sol vuranlardan...ne yapacağı belli olmaz

berkayaras
05-06-07, 14:26
Bana da en mantıklı gelen Tarık'ın bodrumda tanınmaması için kendini Barış olarak tanıtması.Kendi kimliğinin diziye uyarlanması mantıksız olurdu cok hele ilk bolumden itibaren hiç bir Barış karakterinin izleniminin olmayışıyla.

Medea
05-06-07, 14:39
Aslında Elgiz anlamsız değil de,...
BAşka Bir şekilde daha böyle orjinal daha böyle yaratıcı,farklı bir şekilde olsa olur.. Uçtuuuuuuuuuum benn:img-hyste
mesala ; BARIŞ DUYGUSU Projesi ya da Yiğit bebek ve diğer Lösemili Çocuklarla duyarlı güzel işlenmiş bir sahne..
Ya biliyorum belki çok büyük bir sorun değil ama ne bileyim ben çok söylenmesini istemiyorum dizide gerçek kimliğinin.Yani Barış orada kendisini unutturup rol kaabiliyeti ile insanlara kendisini izlettiriyorve ben bunun bu sihrin bozulmasını istemiyorum durmadan adının geçirilmesi yüzünden.Dediğin gibi;daha yaratıcı ve anlamlı bir senaryo olsaydı buna değseydi sanırım bu yorumu yapmazdım:img-yes:

ceza_cansu
05-06-07, 14:47

O sarışın kız zaten ilginç bir mevzu.Ne gerek var ki girmesine.Hadi diyelim girdin ya neden Tarık yerine Barış diyip bizim kafamızı karıştırıyorsun.E kafamızı karıştırdı şimdi ona sinir olmaz mıyız.Oluruz.Ben oldum bile.(Olmasam şaşarım zaten.Melisa ve Burak dışında her gelen kişiye sinir oldum:img-hyste )

Bu arada hoşgeldin Görkem.Sadece elçilik konusunda değil her zaman mesajlarını bekliyoruz.

elmali-turta
05-06-07, 14:49

Oy oy oy kimleri görüyorum hoşgeldin ablacım:)Reklam filminde çok tatlısın bayıldım:)Oralaardan bizleri habersiz bırakmadığın için çok teşekkrüler:img-wink:
Bu arada sevgili kuzenin Görkem de aramıza hoşgelmiş:happy0064 :img-wink:

pas.si.on79
05-06-07, 15:05
O sarışın kız zaten ilginç bir mevzu.Ne gerek var ki girmesine.Hadi diyelim girdin ya neden Tarık yerine Barış diyip bizim kafamızı karıştırıyorsun.E kafamızı karıştırdı şimdi ona sinir olmaz mıyız.Oluruz.Ben oldum bile.(Olmasam şaşarım zaten.Melisa ve Burak dışında her gelen kişiye sinir oldum:img-hyste )

Bu arada hoşgeldin Görkem.Sadece elçilik konusunda değil her zaman mesajlarını bekliyoruz.

Bak Melisa bile mert kızdı..En başta söyledi.Aranızda birşey yok mu diye..O da ısrarla yok dedi.SOnra Melisa ilgilendi ama yine Melisa nın gelmesi gitmesi yani o kıskançlık olayı çok güzel yaşatıldı.

Burakı hiç hatırlatma.O da iyiydi aslında ama Naz kızımız aşık olduğunu sandı, bir de şarkıcıyı işleyişleri hoş değildi.. Ama O da TArıkın dediği gibi mertti ve de fazla kalmadı.. Ama sarışın bayanı bilmiyorum nasıl olur.Belki de Nazın yanındaki kişiyle sevgililer,nişanlılar,arkadaşlardır. Ama ya kardeşlerse evyah eyvah.. :)

elmali-turta
05-06-07, 15:19

Ne dicez Allah deriz tabiki:img-hysteFulya Ablamın kuzeni benimde kuzenim sayılır:img-hyste :img-hyste
Şaka biyana aramıza hoşgeldin Görkem:):img-blush

zer
05-06-07, 15:24
bakıyorum herkes fragmanın sonundaki Barış kelimesine takılmış. Ne gereği var
şimdi bunun, niye böyle birşey söyledi bu sarışın kız gibi; Eğer nedenler sizlerin tahmin yürütmeye çalıştığınız nedenlerden biri olursa yani bu kadar sabit sebeplerden ötürü, bunun için senaristleri bu inanılmaz manevra-larından dolayı alkışlıyorum :happy0064 :happy0064 (siz anladınız nedemek istediğimi)
ama yinede peşin hüküm vermek istemiyorum bence olsa olsa o sarışın kızcağız
bi an bunun bi dizi olduğunu unuttu pat diye araya girip bi pot kırdı ee bizim zeki ve uyanık ekip burayı fragmandan çıkarmayı unutunca böyle oldu ,
yoksa başka türlü hiiiiiiiç bişey aklınıza gelmesin gönlünüzü ferah tutun derim ben.

onLine17
05-06-07, 15:29
gerçekten süper böLüm olacak.FuLya AbLa seni çok seciyoruz .SaygıLar.

jenn
05-06-07, 16:24
arkadaşlar 46.bölüm fragman fotolarını ekledim..aşağıdaki linkte görebilirsiniz:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3588450&posted=1#post3588450

barışakarsuyase
05-06-07, 16:34
arkadaşlar ne barışı aranızda bilen varmı kaldım böle yaaa kız barış diyince aaaaaaaa:icon_sorr

burcin_kaplan
05-06-07, 16:41

Oo aramıza yeni biri katılmış hemde Fulya'nın elçisi:) hoş geldiniz aramıza umarım yazmayı sevdiririz size bu böle bir forumdur aslında.Bir yerden sonra yazmak gelir insanın içinden:)
Fulya gelmiş yeni tiyolar wermiş.Umarım bodrumda eğleniyorlardır onlar eğlensin o neşe bizede yansır:)
Bu arada dizide artık en çok beni artık aşk kısmı ilgilendiriyor walla umarım görebiliriz o aşkı.Tabi ortada şuan bir aşk war gibi durmuyor ama umarım tekrar görebiliriz o aşkı.

Daha röp'ü izleyemedim ama kesinlikle alttan almasını istemem.Yani Alfonso'yla TT olayı çok farklı bir kere.En başta TT'yi öğrendiğinde kendine kaç aydır yalan söylediğini anlıcak Naz kendini kandırılmış hissetmesi lazım değil mi? kesinlikle tepki wermesi lazım. Tepki wermezse büyük bir mantık hatası olur.

skyline_91
05-06-07, 17:15
bu arada arkadaşlar starın resmi sitesinde yeni bi resim daha eklenmiş
belgin hulusiyi ovuyo yanlarında da filiz ve vahi:img-yes:

elmali-turta
05-06-07, 17:22

Evet bende gördüm Fulya yine çok tatlı:img-blush Resim nazila(thesunset)tarafından multimedyaya konulmuş ayırca:img-wink:

pas.si.on79
05-06-07, 17:45
Daha röp'ü izleyemedim ama kesinlikle alttan almasını istemem.Yani Alfonso'yla TT olayı çok farklı bir kere.En başta TT'yi öğrendiğinde kendine kaç aydır yalan söylediğini anlıcak Naz kendini kandırılmış hissetmesi lazım değil mi? kesinlikle tepki wermesi lazım. Tepki wermezse büyük bir mantık hatası olur.

Burçin canım boşver...:) Biz neler neler gördük..Neleri boş geçtik...:) Aldırma:) Gerekirse biz o mantığı görmeyiz..Yeter ki senin de dediğin gibi onları aşık görelim.Aşk yolunda tüm mantığı atarız...
Ama:icon_sorr :img-help: :icon_sorr ama:icon_sorr

zer
05-06-07, 17:56

hay allahım ya sevgili skyline ben sana nediyim sen beni güldürdün ya :img-hyste :img-hyste :img-hyste allah da seni hep güdürsün. Ay koptum resmen
demek belgin hulusiyi ovuyo ha :img-hyste :img-hyste herkes durmuş bana bakıyor iş yerindeyim, kesin bu kız kafa yemiş diyorlardır şimdi. Aman desinler umurumdaydı sanki :img-hyste

skyline_91
05-06-07, 18:10
bende ilk gördüğümde çok şaşırdım dedim noluyo:)resmi bi büyüttüm ah bi baktım belgin hulusiyii ovuyo...bu işte bir iş var dedim..bi bölümde nasıl o hale geldiler hayret:img-hyste herhalde belgin kendini affettirmek için hulusi ne istese yapıyo:img-hyste

pas.si.on79
05-06-07, 18:21
Arkadaşlar bu arada Fulya sabah ki Onunla ilgili o senaryoları okudu mu? Bu konuda ne kendisinden ne elçisinden:) (Görkemden ) haber gelmedi değil mi?

Bugün de bitti.. YArın Çarşambaa ve haftalardır beklenen 46 ncı bölüme az kaldı.. Star kaçta başlatırsa o zaman izleyeceğiz.. HAzırlıklı olun...
AŞk var mı Aşk?:img-pilot

grimace_88
05-06-07, 18:25
resim gerçekten muhteşem fakat şöle bi söylenti var bodrum çekimleri sadece 1.5 ay sürecekmiş ve dizimiz ocak ayında bitecekmiş haberi olan var mı acaba? fulya abla eminim bu konuda bi fikrin vardır :img-wink:

pas.si.on79
05-06-07, 18:34
resim gerçekten muhteşem fakat şöle bi söylenti var bodrum çekimleri sadece 1.5 ay sürecekmiş ve dizimiz ocak ayında bitecekmiş haberi olan var mı acaba? fulya abla eminim bu konuda bi fikrin vardır :img-wink:

O şekilde söylentiler var..Ocak a kadar anlaşılmıştır diye;ama dediğim gibi söylenti...Doğruluk derecesini ben de bilmiyorum.Fulya HAnımdan da bilgi yok... YAlnız şimdiden bitecek hüznünü yaşadım.Umarım bitirmezler..Neyse şimdilik bodrumun tadını çıkaralım.. Yani çıkarsınlar... :) Biz de keyifle izleyelim..

Fixxxer
05-06-07, 18:49
O şekilde söylentiler var..Ocak a kadar anlaşılmıştır diye;ama dediğim gibi söylenti...Doğruluk derecesini ben de bilmiyorum.Fulya HAnımdan da bilgi yok... YAlnız şimdiden bitecek hüznünü yaşadım.Umarım bitirmezler..Neyse şimdilik bodrumun tadını çıkaralım.. Yani çıkarsınlar... :) Biz de keyifle izleyelim..

yapım ekibinin bileceği iş lakin ocak ayında dizi bitirmek biraz mantıksız gibi.gerçi sezon arası da vermiyorlar,onun için tahmin yapmak bir hayli güç..
aslında yazın yapılan çekimler gösterilmeyip sezona yayılsa sanki daha bir güzel olurdu.

coqette
05-06-07, 18:50
Hoşgelmişsin Fulyacım. Bir süre seni göremeyeceğiz demek:icon_sorr Ama bizleri düşünüpte haber verdiğin için sağol. Bir de elçi bırakmışsın yerine.

Görkem sen de hoşgeldin. Sırf Fulya'dan dolayı da değil. Bir YYsever olarak da hoşgeldin.:happy0064

Ben o son sahne de Tarık'ın haberinin olmadığını düşünüyorum, çünkü haberi olsa neden izleyicilerin arasında otursun ki. Hem o kadar da şaşkın olmaması lazım. Yani madem sahneye çıkacağını biliyor, o zaman Naz'la karşılaşacağını da biliyor olması gerekmez mi? Bence bu o sarışının planı, ama o zaman da şu ortaya çıkıyor. Kız Tarık'ın sesinin güzel olduğunu nerden biliyor?(Eğer adını sadece Barış diye değiştirdiyse, yani Barış Akarsu demediyse) Buna da 2 cevap olabilir.

* Ya Tarık, ben Barış Akarsu'yum dedi.
* Ya da adını Barış olarak söyledi.Kız da Burak gibi Barış Akarsuya benzetti ve emri vakiyle bir şarkı söyletirim diye düşünerek apar topar sahneye çağırdı.

handeozbek
05-06-07, 19:19
Dünkü hizmetlerin hesabını bugün ağır ödedim.:) Foruma tek kelime bile yazamadım. Sevgili Fulyamız gelmiş. Onun kuzeni Görkem gelmiş. İkisine de hoşgeldiniz diyorum. Çok hareketli bir o kadar da karışık bir bölüm bizi bekliyor. Fulya'nın dediği gibi her açıdan doyurucu. Bakalım ne gibi süprizler gelecek. Mağlesef yarını beklemek zorundayız. Neyse az kaldı.

ceza_cansu
05-06-07, 20:16

Her ne kadar Naz bu sağı solu belli olmasada bu durumda kesinlikle bende tepki vermesini isterim.Ya eğer hiçbir tepki vermezse cidden çok saçma olur.Şoför Tarık-Naz aşkını boşuna beklemiş oluruz.Diziyi yeni izlemeye başkalayan birinden farkımız kalmaz.O kadar ay boşa gitmiş demektir.Hadi bunu geçtim ama Naz'ın karakteriyle çok büyük bir oynanma olmuş olur.Şoför Tarık'la hiçbirşey yaşamamış gibi davrandı ama hayatta en nefret ettiği şeyin yalan olması değişmemeli.Ayrıca eğer Naz tepki vermezse paraya da değer vermiş olur.O zaman Naz Tarık'ı parası için sever,Tarık da bunu bile bile Naz'la ilişkisine devam ederse of of yani.Düşünmesi bile çok kötü

Aynali 11
05-06-07, 20:51
yapım ekibinin bileceği iş lakin ocak ayında dizi bitirmek biraz mantıksız gibi.gerçi sezon arası da vermiyorlar,onun için tahmin yapmak bir hayli güç..
aslında yazın yapılan çekimler gösterilmeyip sezona yayılsa sanki daha bir güzel olurdu.

dizimizin ocak ayinda bitecegini sanmam..belki ara verirler cünkü baris akarsu bir röportajindami...neyse bir yerde dediki dizimizi 100. bölüme kadar sürdüreceklermis

frk
05-06-07, 20:57
dizimizin ocak ayinda bitecegini sanmam..belki ara verirler cünkü baris akarsu bir röportajindami...neyse bir yerde dediki dizimizi 100. bölüme kadar sürdüreceklermis

Ben o 100 bölüm olayının öylesine olduğunu düşünüyorum. Yani millet izlerse 100 bölümde olur neden olmasın gibi.

Bugün forumda biraz sessizlik mi var sanki ne..

pas.si.on79
05-06-07, 21:00
)

Gündüz izleyememiştim.Güzel bir röportaj olmuş..
Arkadaşlar Merve Sevi de Nazın o an ne tepki vereceğini bilmiyor.O yüzden biz hiç bilemeyiz:) Hiç anlamayada çalışmayalım.Çünkü Naz dır canı,o an onu yapmak istemiştir der, geçeriz. Ama Naz umarım, Canın öyle saçma sapan şeyler yapmak veya söylemek istemez.. Yani Şoför Tarıka aşık olduğunu belirt:)

Bu arada serdar227 valla şuan gözyaşlarımı tutamıyorum.Tarık ve NAzın Herşey sensin eşliğindeki video çalışman harika olmuş...Şoför Tarık ve Nazın aşkını bize çok gören senaristlerimiz de izlesin lütfen.. Başka birşey diyemiyorum..

Aynali 11
05-06-07, 21:01
Ben o 100 bölüm olayının öylesine olduğunu düşünüyorum. Yani millet izlerse 100 bölümde olur neden olmasın gibi.

Bugün forumda biraz sessizlik mi var sanki ne..

dogru pek kimse bir sey yazmiyor... neyse demekki is reytingleri yükseltmekte..bunun icinde dizinin euro starda da saat 21:00 de baslamasi yada persembe aksamlari saat 19:00 da baslamasi daha iyi olur bence

hüseyingazi
05-06-07, 21:41
[/B]
NAZ, BODRUM’A GİDİYOR!

Dün buraya gelemediğim için özeti ve fragmanı yeni inceliyoum.Özette özellikle kalınlaştırdığım yeri okurken aklıma şu geldi.Bundan aylar önce Barışla,Bülent Kayabaş Nilgün Belgün'ün sabah programına konuk olmuşlardı.Ben iş nedeniyle o programı izleyememiştim.Ama yazılan yorumları okumuştum.Eğer yanlış hatırlmıyorsam o zaman önce baba-oğul barışması olacak aşk sonra başlayacak diye birşey söylemişlerdi.
Şimdi o programın üstünden çok zaman geçti ve birçok değişiklik ve uzatma oldu.Ama belkide senaristlerin aklındaki olay sıralaması hala bu şekilde olabilir.Özettede baba-oğulla ilgili birşeyler yazıyor.İstermisiniz biz Bodrumda aşkı bekleyip ona odaklanırken senaristler bizi ters köşe yapıp ani bir baba-oğul barışmasıyla şok etsinler.
Bodrumda hep beraber olunca Tarıkın babasından her seferinde kaçması zor olacak.Belkide onları barıştırarak bu kaçma kovalamacaya son verirler.

Ama bizim senaristlerin ne yapacağı ne yazacağı hiç belli olmaz bu yazdıklarımlada heran yine ters köşe olabilirim.

NOT:Görkem sende hoşgeldin.Fulyadan haberini almak zaten çok hoş olmuştu aynı gün buraya üye olman ve yazı yazman daha da hoş oldu.Yorumlarını ve diziyle ilgili haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz

görkem lal
05-06-07, 22:15
Buraları böye görmeye alışkın değilim biraz harekete ne dersiniz. Çıkmazsa bana kızmayın senaristlere kızın:) zırt pırt değiştiriyorlar. Çok fazla söyleyemem ama haberiniz olsun idare edeceksiniz.:img-wink: Birazcıkta benim tahminlerim var.

Tarık kaçar Naz kovalar, Naz kaçar Tarık kovalar bunun sonu neye delalettir. Pes eden çıkmaz mı? Milleti delirtmenin ne anlamı var. Kumsal, güller, ateş, gitar romantizm. Bu ortama hangi aşk dayanır? 20 ve 33 değişik mekanlar. 20 deki şaraplar, 33 teki üstünden geçmeler. Yinelensin mi? Evet evet yinelensin. Değişmesin artık son anda. Hevesimiz kalmasın. Ama dayanamazlar ki bunca zaman tutmuşlar bunun bir patlama noktası vardır. Yoksa bunlar nasıl aşık? Bu gece kumsalda gel yanıma aşkı yad edelim seninle etmezsek gelme yanıma sen sen olamazsın ben de ben olamam o zaman....

qsawe
05-06-07, 22:23
HIMMMMM

Bu tüyoyu sevdim..... Farklı mekan !!!!! 20-33 e atıf !!!!! Fazla söze gerek yok. Tahminimden güzel bölümler bizi bekliyor sanırım. Fakat unutmamak lazım, bizim nazlı aşıklarımızın arası düzelsede, bunun İstanbul'a dönüşü var. Mekan eski mekan, aşıklar eski aşıklar..... Yine geri dönüşler olabilir. Neden olmasın... küslükler alınmalar kırılmalar başlar.... Bu seferde, Bodrum'da ne iyiyidik, o günlere geri dönsek der ve güzel sahnelere dönüş yaparlar.

Ama, güzel mekanların ayrılmaz üçlüsü kumsal, ateş ve gitar bir araya gelince, hele birde şarap varsa !!!!! neyse daha fazla düşünmeyeyim... Sanırım 47 de güzel sahneler olacak.

ceza_cansu
05-06-07, 22:24
Buraları böye görmeye alışkın değilim biraz harekete ne dersiniz. Çıkmazsa bana kızmayın senaristlere kızın:) zırt pırt değiştiriyorlar. Çok fazla söyleyemem ama haberiniz olsun idare edeceksiniz.:img-wink: Birazcıkta benim tahminlerim var.

Tarık kaçar Naz kovalar, Naz kaçar Tarık kovalar bunun sonu neye delalettir. Pes eden çıkmaz mı? Milleti delirtmenin ne anlamı var. Kumsal, güller, ateş, gitar romantizm. Bu ortama hangi aşk dayanır? 20 ve 33 değişik mekanlar. 20 deki şaraplar, 33 teki üstünden geçmeler. Yinelensin mi? Evet evet yinelensin. Değişmesin artık son anda. Hevesimiz kalmasın. Ama dayanamazlar ki bunca zaman tutmuşlar bunun bir patlama noktası vardır. Yoksa bunlar nasıl aşık? Bu gece kumsalda gel yanıma aşkı yad edelim seninle etmezsek gelme yanıma sen sen olamazsın ben de ben olamam o zaman....

Neler neler.Güller mi.Ah kalbim dayanmaz bu kelimeye.Umarım değişiklik olmaz da görürüm artık şu gülümü.Bu arada şu 20 ve 33 olayı da kopardı beni:img-hyste :img-hyste Olsun olsun hiç sakıncası yok

burcin_kaplan
05-06-07, 22:27
Neler neler.Güller mi.Ah kalbim dayanmaz bu kelimeye.Umarım değişiklik olmaz da görürüm artık şu gülümü.Bu arada şu 20 ve 33 olayı da kopardı beni:img-hyste :img-hyste Olsun olsun hiç sakıncası yok

hadi rahatladın cansu gül gül :img-hyste artık o gül sahnesini görünce bütün forumun direk aklına sen geliceksin farkındasındır inşallah:img-hyste
Bu arada 20-33 atıfını bende çok sevdim neden acaba ( :) ) Kumsal ,gitar ,gül bunlar tamamlıyor ztn direk kumsalda öyle barişin gitar çaldığı bir ortam olmasını çok istiyordum inşllah görürüz gerçekten öle bir sahne nazla bakışmalar süper bir şarkı eşliğinde.Tabi şarkı umarım canlı söylenir.GEne banttan werirlerse bütün güzelim sahne heba oalbilir.

elmali-turta
05-06-07, 22:28

Ay bunlar ne güzel tiyolar yahu:)Fulya Ablamın kuzeni işte canımsın ya bayıldım:img-wink: Farklı mekanlar 20-33 daha ne denirki:happy0064 :happy0064
Süpersin Görkem..süperr!!!!:good: Bu arada seni Fulya'nın başlığınada bekliyorum ona göre:):)

pas.si.on79
05-06-07, 22:31

YİNELENSİİNNNNNN...EVEETTTTTT..
Kumsalda aşkı yad edecekse gelsinler..
DEĞİŞMESİN ARTIK SON ANDA...

Görkem farkettiysen birşey yazamadım.Çünkü sen ne istediysek yazmışsın.. Biz bunları görecek miyiz,bilmiyorum ama Helal sana..Sevindik, çok mutlu olduk..

görkem lal
05-06-07, 22:33
Kendim senaryo karalıyorum yanlış anlaşılmasın. Bana da ilham geldi:)

Tarık ile Naz acayip bir kavgaya tutuşur hem de ne kavga.Söylenmemiş sözler söylerler birbirlerine.Şimdiye kadar birbirlerine kızdıkları ne varsa hepsini söylerler. Naz kaçar dayanamaz gerçeklerin acı yüzüne.Tarıkta peşinden koşar. Delice yağmur yağar. Sanki yağmurda hissetmiştir birbirlerine bu denli döküldüklerini. Bağırırlar çağırırlar birbirlerine söylemedikleri ne varsa söylerler. Naz, dayanamaz şiddetli bir tokat atar Tarığa. Tarıkta dayanamaz o da karşılık verir. Birden her şey değişir. Ağızdan hakaretler yerine dökülmesi gerekenler çıkar. Ne Naz durabilir bundan sonra ne de Tarık. Tutku sarar benliklerini. Tutkulu bir öpüşme gelir yağmurlu gece de. Artık ikisi içinde geri dönüş yoktur.

Ben yazdım yanlış anlaşılmasın.:img-wink: