Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
schmetterling
06-06-07, 12:39
nostalji yapalım mı?
bi soru eşliğinde ama... Tarık'ın en çok hangi davranışı aşkını size hissettirdi?
ilk cevap benden..
*Naz ve Bora (veya Mehmet) evde konuşurken dışardan izleyen ve kıskanan Tarık'ın Naz'ın gülümseyişini görünce her şeyi unutması ve gülümsemesi...
AAAA arkadaşlar yapmayın ama.Stara haksızlık etmeyin.En azından çarşamba günleri Yalancı Yarim adında bir dizisi olduğunu unutmadı.Ya unutsa ve yayınlamasa.Böyle bir ihtimal de var.o yüzden boş verin saati.20.00 olmuş 22.00 olmuş bir bakmışsınız 16.40 olmuş:)Ne güzel dizimiz var ya 24 saat uygun
NOT:Ben yakında Stardan diziyi unutmasını da beklerim
:img-hyste :img-hyste doğru söylüyorsun en azından YY diye bir dizi yayınladıklarını unutmuyorlar ya onu da unutsalar.....
Ztar tv den bir açıklama
Aşka aşıklar ekran ve cep telefonu başına
YY bu akşam saat kaçta başlasın?
Eğer bu akşam saat 20.00 da başlasın diyorsanız cep telefonundan 2000 e,
yok 20.00de başlamasın en güzeli 22.00 diyorsanız 2200 e kısa mesaj atın dizinizin yayınlanma saatini siz belirleyin.
Unutmayın akşama kadar en çok hangi saat dilimi mesaj alırsa dizi o saatte yayınlanacak.Sizde mesaj atın diziniz istediğiniz saatte yayınlansın.
:img-hyste :img-hyste
(ztar iç ses :Saat konusuna karar verememiştik bu haftayı böyle geçirelim haftaya yeni bişey düşünürüz.Hem bu yy fanatikleri her oylamaya katıldıkları gibi bunada akın akın mesaj yollarlar bizde aradan çıkarız.)
YY her hafta çarşamba akşamı(şimdilik ,değişmezse) herhangi bir saatte sakın kaçırmayın çünkü tekrarı olmayabilir.
tV'DE oylama moda oldu bu aralar...hani olur mu olur....
Kanal neden bu kadar kararsız kalır anlamış değilim...haber sonrası beklemeye koyulacağız başka yapacak bir şey yok
Türkiye'nin yeni starı Barış sözü üzerine değişik yorumlar getirilmiş ben artık çıkamıyorum işin içinden :) izleyip göreceğiz....
star tv iletişim hattı 0-212-478 07 87
aradığımda yayın saati 20.00 olarak teyit edilidi( 2 gündür 8-10 kere aranmış olup, her seferinde aynı saat söylenmiştir)
sevgiler,
ceza_cansu
06-06-07, 12:45
nostalji yapalım mı?
bi soru eşliğinde ama... Tarık'ın en çok hangi davranışı aşkını size hissettirdi?
ilk cevap benden..
*Naz ve Bora (veya Mehmet) evde konuşurken dışardan izleyen ve kıskanan Tarık'ın Naz'ın gülümseyişini görünce her şeyi unutması ve gülümsemesi...
Aynen gizem benimde aklıma ilk o sahne geldi.Tarık ne kadar çok yıkılmıştı o an.Benim aklıma bu sahne dışında bunun kadar etkili olan başka bir sahne gelmiyor
schmetterling
06-06-07, 12:51
Aynen gizem benimde aklıma ilk o sahne geldi.Tarık ne kadar çok yıkılmıştı o an.Benim aklıma bu sahne dışında bunun kadar etkili olan başka bir sahne gelmiyor
yıkılmıştı ama Naz gülümseyince onun da yüzünde güller açmıştı bi anda..
ey aşk nelere kadirsin!:img-hyste
başka yok demekle olmaz, düşün mutlaka çıkar bi an bi bakış bi iç çekiş:happy0064
nostalji yapalım mı?
ilk cevap benden..
** Bir de Mert ve Pınar kardeşlerin Tarık'la Naz'ı özel olarak konuşmak isteyip sahile çağırdıkları gece vardı. Hani Tarık Naz'ı Mert'le başbaşa bırakıp Pınar'la gitmek zorunda kalıyor. Sonra "kardeşimi böyle önemli bir kararı alırken yalnız bırakamam " diyip geri döndüğündeki bakışları...
ceza_cansu
06-06-07, 13:03
yıkılmıştı ama Naz gülümseyince onun da yüzünde güller açmıştı bi anda..
ey aşk nelere kadirsin!:img-hyste
başka yok demekle olmaz, düşün mutlaka çıkar bi an bi bakış bi iç çekiş:happy0064
Hımm sanırım bu en son Tarık Tekelioğlu olayında Tarık çok üzülmüştü.Hatta üzülmekle kalmadı delirdi:)O da olabilir
Peki aynı soruyu Naz için sorarsak.Naz'ın en çok hangi davranışı size aşkını hissettirdi.Bu soru 45. bölüm dışındaki bölümler için geçerli.Benim aklıma Serdar'ın videosundaki sahne geliyor.Naz Tarık'la telefonla konuşurken Francesca'nın Ti amo diyişini duyması ve defalarca seni seviyorum diyerek telefonu yatağa vurduğu sahne çok güzeldi
AAAA arkadaşlar yapmayın ama.Stara haksızlık etmeyin.En azından çarşamba günleri Yalancı Yarim adında bir dizisi olduğunu unutmadı.Ya unutsa ve yayınlamasa.Böyle bir ihtimal de var.o yüzden boş verin saati.20.00 olmuş 22.00 olmuş bir bakmışsınız 16.40 olmuş:)Ne güzel dizimiz var ya 24 saat uygun
NOT:Ben yakında Stardan diziyi unutmasını da beklerim
Doğru, haksızlık ediyoruz bence de:) Unutmaması mucize...:)
NOT!: O da bir gün olacak kesinlikle:) Olursa hiç şaşırmayalım:)
Gerçi biz alıştık büyük ihtimal şaşırmayız ama:)
Serdar eline sağlık bu klibinde çok güzel olmuş.Özellikle de sonu.Hem gül var hemde şarkı eline sağlık
NOT: Dün gülle ilgili bir şarkıyı katliam bir şekilde diziye uyarlamıştım.Aslında buraya yazmicaktım ama Serdar'ın klibini izledikten sonra içimden yazmak geldi
Gülüm benim gülüm benim
Derdim Tarık'ım Naz'ım benim
Ayırmasın senaristler sizi
Budur inan tek dileğim:)
NOT2:Nerde domatesler nerde:)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Müthiş olmuş cansu elerine sağlık:) Ama çok istedin, gönderiyim 1-2 tane:) :img-eat: ay pardon yanlış smile alt alta ya:) Al sana :img-tomat :img-tomat
NOT!: Serdar bu klibin de çok güzel, senin de ellerine sağlık:)
hüseyingazi
06-06-07, 13:20
nostalji yapalım mı?
ilk cevap benden..
Aslında birçok sahne var ama senin bu yazdığın sahne dışında birde bunlar şöför Keremin okuluna gidiyorlardı ve Belgin hanım tarığın gitme işini hallettiğini söylüyordu.Burda Naz tarığa bakarak gidiyorsun yani demişti,Tarıkta Naza bakarak gidiyorum yani demişti.Burdaki bakışları ve hüzünleri ve sonrasında Nazların Tarığı Belginlere bırakıp giderken olan bakışmalar ve ayrılamamalar ikisininde duyguları tam anlamıyla hissedilmişti.
Birde şimdi aklıma geldi Naz Burakla ders çalışırken Tarığı merak ediyor ve cepten arayıp kontrol ediyordu ve süt siparişi veriyordu.Tarık sütle eve geldiğinde Nazla Burağı el ele görünce yıkılmış ,sütü düşürmüş ve ordan gitmişti.Nazda Burağı bıakıp onun peşinden gitmişti.Burdada ikisinin gerçek duyguları gün yüzüne çıkmıştı bence.
NOT:Serdar klibin yine herzamanki gibi harika olmuş.Bunları izledikçe eski bölümleri izleme isteğim daha da artıyor.Özellikle Melisalı olanları.Naz iyi kıvranmıştı o bölümlerde.Ben çok mu kötüyüm yoksa.
nostalji yapalım mı?
ilk cevap benden..
Hemen cevap vereyim.
2 tane söylesem olur dimi:)
1. Sevgililer günü o kadar hazırlanmışken kendisiyle konuşması,
2. Nazın son bölümden bir önceki bölümde TTnu düşünerek çello çaldığını düşündükten sonraki sinirli hali:)
Aslında daha var ama:)
pas.si.on79
06-06-07, 13:27
Hımm sanırım bu en son Tarık Tekelioğlu olayında Tarık çok üzülmüştü.Hatta üzülmekle kalmadı delirdi:)O da olabilir
Peki aynı soruyu Naz için sorarsak.Naz'ın en çok hangi davranışı size aşkını hissettirdi.Bu soru 45. bölüm dışındaki bölümler için geçerli.Benim aklıma Serdar'ın videosundaki sahne geliyor.Naz Tarık'la telefonla konuşurken Francesca'nın Ti amo diyişini duyması ve defalarca seni seviyorum diyerek telefonu yatağa vurduğu sahne çok güzeldi
Çok doğru...
Naz gururlu bir kızdı,bunu belitmemeye çalışsa da hep kıskandı,Tarıkı sevdiğini hissettirdi.. Ancak bazı yerleri atlayalım.:icon_sorr
Naz ın Tarıkaı aşık olduğunu hissettirdiği anlar;
Ti amo sahnedeki yatağı parçalayışı,birçok sahnede sabaha kadar uyuyamayışı..(melisanın gelmesinden itibaren),
Araba satılınca Tarık bisikletle geldi..Sonra didişmeden sonra..Numaradan Naz ben Bora yı arayım demesi,sonrasında TArıkın gidişi, Ama Nazın bisiklete binip Tarıkın yolunu kesip çok masum bir haliyle;araba umrumda değil,beni bırakma demesi, (Tarık a hep bırak git diyoruz ya,,Demek ki Tarık ondan gitmiyor..) Tarıkı Sofiayla gördükten sonra gözyaşlarıyla Tarıkla konuşması,
Naz hep TArıkın dediği gibi sonunu getiremiyor..Başlıyor,başlıyor..
TArık öpüyor, Naz bitiyor..
Evet, benim de aklıma direk o olay geldi....Harikaydı ve tabiki çello çalış sahneleri Nazın aşkının ortaya çıktığı sahnler.Bir de ilk bölümde Nazın Tarıkla Filizi bir arada gördükten sonraki hal ve tavırları var.Bir de tabiki sevgililer gününde Nazın da aynı Tarık gibi kendisiyle pardon aynayla konuşması:)
pas.si.on79
06-06-07, 13:33
nostalji yapalım mı?
ilk cevap benden..
evet O gülümsemeden sonraki hali.. Dünyalar onun oldu..
sonra, Alfonso olduğu ortaya çıkınca,Naz araba sende kalabilir izinlisin dediğinde;Sensiz hiçbir anlamı yok demesi..
sonra, NAz gibi sabaha kadar uyuyamaması,
Sonra,Naz TT yle buluşurken sizinle buluşanın ben olmak isterdim demesi.
sonra,tüm aşağılamalara,tüm haksızlıklara ve vahilerin zor durumlarında bile hiç gitmemesi,
sonra,dağevleri ki ikinci dağevinde Naza sürpriz hazırlaması,
sonra, cenki döverken kız arkadaşımı rahatsız etme (gibi) birşey demesi,
sonra, Borayı döverken sevdiklerime dokunma demesi...
sonra içten şarkılar söylemesi....
sonra........................................artı sonsuz....
schmetterling
06-06-07, 13:36
* Tarık'ın Naz gelince son bölümde saçını başını düzeltmeye çalışması, gözlerini silmesi.. canım benim yaaa...
*Naz'ın "yarın 10da beni alıyorsun sonra da sorunun cevabını kendin buluyorsun" lafı ve GÖNÜL
* -gidiyorum yani
- gidiyorsun yani
* "sensiz hiç bir anlamı yok ki..."
* Naz'ın bütün aşkına rağmen Tarık'ı azat etmesi
not: dizimizde bir melodi daha var, çok saf ve hüzünlü... yer bildiriyorum, son bölümün özet görüntülerinde Naz ve Tarık'ın karşı karşıya geldikleri sahne...
orda çalan müzik... dikkat etmişsinizdir mutlaka...
dıt.. dıt dıt dırının dıt dıt dırının diye olan:img-hyste :img-hyste
schmetterling
06-06-07, 13:41
bu arada star beni koparmış durumda şu anda:img-hyste :img-hyste :img-hyste
site açıldı başta yazı kocaman YALANCI YARİM
altında da 06.06.2007 20.00.00
dedim ki artık işi kesinliğe döktü 20.00 bile değil 20.00.00:img-hyste
"aferin" dedim, bi tıkladım üzerine özet açıldı altında
6 Haziran Çarşamba 22:10 / YENİ BÖLÜM:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Tarık'ın öpmemesi gerekiyor demek..büyüyü bozuyor:):)
Dediğin gibi gidişat iyi gidiyor tamamdır dediğin anda herşey alt üst oluyor hoop geldiği noktaya geri geliyor....Bodrum bu soruna çare olacak mı bakalım
*
not: dizimizde bir melodi daha var, çok saf ve hüzünlü... yer bildiriyorum, son bölümün özet görüntülerinde Naz ve Tarık'ın karşı karşıya geldikleri sahne...
orda çalan müzik... dikkat etmişsinizdir mutlaka...
dıt.. dıt dıt dırının dıt dıt dırının diye olan:img-hyste :img-hyste
Oldukça açıklayıcı oldu:img-hyste :img-hyste
Bahsettiğin melodi de gerçekten çok güzel:good:
handeozbek
06-06-07, 13:44
6 Haziran Çarşamba 22:10 / YENİ BÖLÜM:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Biz aslında bunca zaman yanlış gruplar kurmuşuz. En önemli grubumumuzu kuruyorum SAG (Starı Anlamayanlar Grubu):)
Naz'ı da dengesiz yapan bu stardır kesin:)
schmetterling
06-06-07, 13:47
Biz aslında bunca zaman yanlış gruplar kurmuşuz. En önemli grubumumuzu kuruyorum SAG (Starı Anlamayanlar Grubu):)
heh yani kız haklıymış, bu kanalda dengeye ne gerek var, asıl dengede durarsan düşersin burada.. arkadaşlar ztar da keni içinde çelişiyor sanıyoruz, her ihtimale karşı YYTV hazır beklesin, kanalın kafasının karıştığı bi an çalar bizim kanalda oynatırız diziyi:img-hyste
pas.si.on79
06-06-07, 13:49
:img-hyste :img-hyste Bu bilgiyle sen de bizi koparttın.. :img-hyste
20.00,00 demek ki tek saat ve dakikalar değil, saniyeler de önemli YALANCI YARİM İÇİN
handeozbek
06-06-07, 13:52
http://img300.imageshack.us/img300/80/24042007031022eg0.jpg (http://imageshack.us)
Ya kanalın üst kısmındaki imzaya ne demeli. Yalancı yarim her çarşamba 20:00 :img-hyste :img-hyste
hüseyingazi
06-06-07, 13:54
heh yani kız haklıymış, bu kanalda dengeye ne gerek var, asıl dengede durarsan düşersin burada.. arkadaşlar ztar da keni içinde çelişiyor sanıyoruz, her ihtimale karşı YYTV hazır beklesin, kanalın kafasının karıştığı bi an çalar bizim kanalda oynatırız diziyi:img-hyste
Merak etmeyin biz yytv olarak heran tetikteyiz star satmayakalktığı anda biz hemen talibiz.Dizimizde bizim kanala geçerse o zaman değmeyin keyfimize hergün yalancı yarim yeni bölüm eski bölüm ,hergün fragman yeni fragman eski fragman yavru fragman.Kimse kaçırmaz o zaman.
HATTA SLOGANIMIZ ŞU OLUR:
Aşka aşıklar ekranın başından hiç ayrılamayacaksınız yalancı yarim bölümleri ve fragmanlarıyla 24 saat ekranda.Kaçırırsanızda üzülmeyin nasıl olsa beş dakika sonra yine çıkar.
İşte budur yaaa:happy0064 Tutma beni Hande seni öpücem:img-hyste :img-hyste
handeozbek
06-06-07, 14:01
Aslında ne 20:00 de ne de 22:00 de başlayabilir. Orta halli bir durum yaparlar. Önce 1 saatlik özet verip 21:00'de de başlatabilirler. Starın ne yapacağı hiç belli olmaz. Naz'ı hatırlayın daha çok hak vereceksiniz?:)
Aaa nasılda unuttum sormayı heyecan var mı heyecan? Tabi star bizdeki heyecanları yutmadıysa:) Kanal kanal değil vantuzlu süpürge çekiyor ne varsa sonra bir daha bırakmıyor.Çektiklerini yayınlatmamız için makinanın tepesine birkaç defa vurmak gerekiyor:)
kaçta başlarsa başlasın
yeterki başlasın
üff gına geldi :)
siz saat 8 de ekranın başında olun nolur nolmaz
bu devirde kanala bile güvenmiceksin :img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
06-06-07, 14:06
:img-hyste pas.si.on79 tarafından gönderildi
arkadaşlar Tarık öpüyor,Naz bitiriyor diyecektim.Bitiyor yazmışım.Gerçekte de böyle sanırım.NAz aslında bitirmiyor.Bitiyor..:) tükeniyor:) Ondan başa dönüyor.. Ahh işte suç TArıkta ne var öyle öpecek.. :img-hyste Kızın aklını başından alıyorsun..ZAten belliydi ayakta bile duramamıştı.
Bu zamana kadar aşk görmek istiyoruz,Tarık Naza gül versin, TArık isterdimi söylesin diyoruz ciddiye alınmıyorum.Şimdi bunda alacakları tutarmış,Bodrum da öptürmezlermiş.. :img-hyste
Handeciğim 394 msja cevaben; birincisi saniyeleri unutmuşsun.. 20,00 değil 20.00.00 olacaktı..:) Sonra katılıyorum.YY nin yeni bölümde önce eski bölüm gibi geliyor.Çünkü ztar bu kadar ztar olmaz herhalde.. Bu zamana kadar mutlaka karar vermeleri gerekirdi. 20,00.00 den sonra YY vereceklerse ama YY nin eskisinimi yoksa özetleri mi verecekler.Yoksa bir ortaya karışık mı atacaklar ona karar verememişlerdir.Umarım...:)
Bir de heyecan var mı diye sormuşsun.Diziyi düşünemiyorum ki... Yetişememe endişesi var..Ne zaman yayınlayacaklar, hatta yayınlanır mı?
ben de starı anlamayanlardanım anlaşıldı..
bu arada star beni koparmış durumda şu anda
dedim ki artık işi kesinliğe döktü 20.00 bile değil 20.00.00
6 Haziran Çarşamba 22:10 / YENİ BÖLÜM:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu kadar güleceğimi düşünmezdim ama ciddiyim yerlerdeyim:)
Stardan da bu beklenirdi zaten :img-hyste Pardon ztardan:)
Dedik ya, bir gün böyle bir dizisi olduğunu da unutacak:) O zaman böyle gülemeyeceğiz:)
http://img300.imageshack.us/img300/80/24042007031022eg0.jpg (http://imageshack.us)
Ya kanalın üst kısmındaki imzaya ne demeli. Yalancı yarim her çarşamba 20:00
hehehe.... Bu da ayrı bir şey:)
Hemen üye olmak istiyorum:)
Bütün YY forumu da olacaktır büyük ihtimal:)
Ne zaman anlaşılmış ki ZTAR :)
Biz en iyisi elimizde kumanda, bekleyelim:)
Başka türlü olmayacak bu iş:)Kendi kendilerine çelişiyorlar zaten başta:D
handee ya bu grup çok geniş kapsamlı olur..artık kaç binyüz tane üyesi olur bilemem:img-hyste listeye başlarsın sonu gelmez starı anlayan yoktur çünkü!!!
evett bugün dizi günüüü:happy0064 ben çok heyecan yaptımm bodrumm bodrumm:happy0064 bu bölümün resimlerinden çok ümitliyim:img-yes: çok güzel görüntülerr olucak...
hande son bilgi:img-wink: (aramızda kalsın)heyecan feci varrbye
bu arada kader abbas yolcuu!!!bitiyormuş...kaybolan yıllarda biticekmiş sanırım ne dersiniz perşembe bizemi kalıyorr:img-polic
schmetterling
06-06-07, 15:44
ne dersiniz perşembe bizemi kalıyorr:img-polic
bütün günler bizim canımcım ya, yeter ki sen iste, hatta bütün saatler, dakikalar, saniyeler de öyle:img-hyste
cuma da bizimdi perşembe de çarşamba da salı gecesi tekrar da pazartesi fragman da cumartesi veya pazar da tekrar, al sana bütün hafta yy:img-hyste
umarım 45'i biraz yayınlayıp 46ya geçmezler 21.00.00:img-hyste civarı, çünkü ben yeteri kadar izledim 45'i...
ama izlemeyenler varsa, onlara kötülük etmeyeyim tabi...
ayrıca bu zoom denilen programın 22.15te ne işi var +13 falan o... magazin programı bildiğin... 23.00.00dan önce başlamazdı... hayret ki ne hayret... Ztarın abidik gubidik yabancı filmleri bitti anlaşılan:img-hyste
hüseyingazi
06-06-07, 16:06
Ztar tv den bir açıklama
Aşka aşıklar ekran ve cep telefonu başına
YY bu akşam saat kaçta başlasın?
Eğer bu akşam saat 20.00 da başlasın diyorsanız cep telefonundan 2000 e,
yok 20.00de başlamasın en güzeli 22.00 diyorsanız 2200 e kısa mesaj atın dizinizin yayınlanma saatini siz belirleyin.
Unutmayın akşama kadar en çok hangi saat dilimi mesaj alırsa dizi o saatte yayınlanacak.Sizde mesaj atın diziniz istediğiniz saatte yayınlansın.
(ztar iç ses :Saat konusuna karar verememiştik bu haftayı böyle geçirelim haftaya yeni bişey düşünürüz.Hem bu yy fanatikleri her oylamaya katıldıkları gibi bunada akın akın mesaj yollarlar bizde aradan çıkarız.)
YY her hafta çarşamba akşamı(şimdilik ,değişmezse) herhangi bir saatte sakın kaçırmayın çünkü tekrarı olmayabilir.
ZTARDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
Bugün başlayan YY hangi saatte yayınlansın anketinin sonuçlarını açıklıyoruz.Öncelikle ankete katılımda yoğun bir ilgiyle karşılaştığımızı ve telefonlarımızın kilitlendiğini belirtmek isteriz.Ankete ilgi gösteren tüm yy severlere teşekkür ederiz.Şimdi sonuçları ve yy yayın saatini açıklıyoruz:
YY saat 20.00.00 de yayınlansın diyenler:% 50
YY saat 22.00.00 de yayınlansın diyenler :% 50
Bizde ztar yönetimi olarak düşündük şimdi hangi saatte yayınlarsak yayınlayalım diğer %50 ye haksızlık etmiş olacağız o yüzden bu yoğun ilginize karşılık bizde bu akşamki yayın akışımızı şu şekilde yapmaya karar verdik
20.00.00-İki aile -özel bölüm
22.00.05-Köprü-tekrar
23.15.22-Zoooooooommmm
Nasıl beğendiniz mi?Siz yy cilerin Pazartesileri hiç kaçırmadan izlediğiniz iki dizimizi koyarak her iki yayın saatinide isteyen tüm yy cileri memnun etmiş olduk.Nasıl beğendiniz mi yy ciler?
FORUM AHALİSİ:Arkadaşlar artık bunu hakettiler.YY seven kimse durmasın hücuuuuuuummmmmmm.:dito
ZTAR::img-fear2 :img-black
pas.si.on79
06-06-07, 16:08
Zaten bu gidişle tüm saatler günler bizim olacak.Ne zaman yayınlayacakları sürpriz olacağı için hep tetikte bekliyor olacağız.
Az önce bir arkadaşın elinde Bugün gazetesi gördüm. Hemen daldım,tabi...
20,00 yazıyor.. Bir de küçücük bir foto var...Hulusi gazete okuyor şok olmuş bir şekilde bakıyor.YAnında da Filiz var..Eski bir foto sanırım.
Neyse arkadaşlar anlaşılan.Geniş bir özet geliyor.. Ya da karma birşeyler sonrasında dizimiz başlıyor.. Çookkkkkkkk güzel...:happy0064
O zaman ztara şey stara kızmayız artık...
schmetterling
06-06-07, 16:13
Neyse arkadaşlar anlaşılan.Geniş bir özet geliyor.. Ya da karma birşeyler sonrasında dizimiz başlıyor.. Çookkkkkkkk güzel...:happy0064
O zaman ztara şey stara kızmayız artık...
bi bakıyormuşuz ilk önce bir Bodrum belgeseli:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
veya Tarık- Naz özel...
:img-in_lo
pas.si.on79
06-06-07, 16:23
bi bakıyormuşuz ilk önce bir Bodrum belgeseli:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
veya Tarık- Naz özel...
:img-in_lo
:img-hyste Belgesel gelir mi gelir..RTÜK bile kızmıştır.Artık bunları sevgili olsun,dizi de aşk görelim diye... Nazın gidişatına bir çeki düzen verin diye uyarı gelmiştir..TABİ RTÜK de dayanamadı bunların bu tam oldu derken, başa dönmelere...:)
Tarık nasıl delirdi? Naz nasıl delirtti?Ne zaman aşık oldular? Neler yaşadılar? Ne hale geldiler? 5 N ve 3 Tarık 1 Barış ve asla çözülemeyen BİNNAZ ..BİN(çeşit) NAZ:)
Kendim senaryo karalıyorum yanlış anlaşılmasın. Bana da ilham geldi:)
Tarık ile Naz acayip bir kavgaya tutuşur hem de ne kavga.Söylenmemiş sözler söylerler birbirlerine.Şimdiye kadar birbirlerine kızdıkları ne varsa hepsini söylerler. Naz kaçar dayanamaz gerçeklerin acı yüzüne.Tarıkta peşinden koşar. Delice yağmur yağar. Sanki yağmurda hissetmiştir birbirlerine bu denli döküldüklerini. Bağırırlar çağırırlar birbirlerine söylemedikleri ne varsa söylerler. Naz, dayanamaz şiddetli bir tokat atar Tarığa. Tarıkta dayanamaz o da karşılık verir. Birden her şey değişir. Ağızdan hakaretler yerine dökülmesi gerekenler çıkar. Ne Naz durabilir bundan sonra ne de Tarık. Tutku sarar benliklerini. Tutkulu bir öpüşme gelir yağmurlu gece de. Artık ikisi içinde geri dönüş yoktur.
Ben yazdım yanlış anlaşılmasın.:img-wink:
senaryon güzel olmuş.benim hayalimdeki gibi itiraf olmuş.forumda çok
yazıldı.şiddetli tartışmanın arkasından itiraf gelsin diye daha göremedik.
meşhur 46.bölümü izlemeye az zaman kaldı.umarım güzel bölüm olur.
tarik_naz malum sitede hazırladığın Naz'ın kaygısı videonu çok beğendim.
teşekkürler. videoda en beğendiğim sahneler var.Tarık'ın yarıştığı,Cenk'li
sahneler.ilk bölümlerde heyecan ve hareket varmış.Cenk diziye tekrar girse
çok beğeniyordum.tekrar diziye hareket gelirdi.
ZTARDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
Bugün başlayan YY hangi saatte yayınlansın anketinin sonuçlarını açıklıyoruz.Öncelikle ankete katılımda yoğun bir ilgiyle karşılaştığımızı ve telefonlarımızın kilitlendiğini belirtmek isteriz.Ankete ilgi gösteren tüm yy severlere teşekkür ederiz.Şimdi sonuçları ve yy yayın saatini açıklıyoruz:
YY saat 20.00.00 de yayınlansın diyenler:% 50
YY saat 22.00.00 de yayınlansın diyenler :% 50
Bizde ztar yönetimi olarak düşündük şimdi hangi saatte yayınlarsak yayınlayalım diğer %50 ye haksızlık etmiş olacağız o yüzden bu yoğun ilginize karşılık bizde bu akşamki yayın akışımızı şu şekilde yapmaya karar verdik
20.00.00-İki aile -özel bölüm
22.00.05-Köprü-tekrar
23.15.22-Zoooooooommmm
Nasıl beğendiniz mi?Siz yy cilerin Pazartesileri hiç kaçırmadan izlediğiniz iki dizimizi koyarak her iki yayın saatinide isteyen tüm yy cileri memnun etmiş olduk.Nasıl beğendiniz mi yy ciler?
FORUM AHALİSİ:Arkadaşlar artık bunu hakettiler.YY seven kimse durmasın hücuuuuuuummmmmmm.:dito
ZTAR::img-fear2 :img-black
:img-hyste :img-hyste sonunda bu olacak forum ayaklanması yaşanacak..haberlere çıkarız hepberaber ..flaş flaş flaş...Türkiye'de bir ilk..star tv'nin yayın politikasına sinir olan YY fanları diziye yapılan haksızlığa tahammül edemeyip ellerindeki domateslerle kanal binasına saldırdı:img-hyste
ya nolcak şimdi ya...neden bu kadar saçmaladı bunlar ya...öncden mis gibi zamanında izlerdik kafayı yediler iyicene...
valla şu kader bittikten sonra inşallah perşembe 22.10 a alırlar...herkez mutlu olur kanımca.
Rtük başkanı-Selamiiiiii..çabuk buraya gel...
Selami(Rtük görevlisi)-Buyrdun müdürüm?
Rtük başkanı-Oğlum hani Star tv'yi arayacaktınız yahu hani nerde arayan soran yok beni?Bak fena olucak söyle onlara!
Selami-Ama efendim yapmayın..nasıl deriz sonra Yalancı yarim dizisini adam giib yayınlayın yoksa sizi kapatırız diye..
Rtük başkanı-Bal gibi denir Selami..bal gibi denir..onlar diziyi pinpon topu gibi o saatten bu saate o günden bu güne savuruyorlar da ben onları adam giib yayın yapın diye uyarmışım çok mu?Seyirci ülser oldu be...habire bizi arıyorlar" yeterin gariii...Nazzz vurdu ...yetmedi star da öldürdü bu işe bir el atın " diye.Ayrıca o Naz benim kızım olacak valla en az onbeş gün kap.....amannn yani eve kapama cezası verirdim ki aklı başına gelsin.Tarık marık da yok bitttii gitti dedimmi de tamamdır..öhö..pardon..yani bu yayıncılık değil selami onu şeetmek istedimdi
Selami(içses)-(yedik biz de dimi seni yalancı yarim hastası rtük başkanı..)
-Tabii efendim de yani nasıl diycez adamlara bunu..bir gerekçe lazım efendim,bir tek dizi için bunu nasıl deriz?
Rtük başkanı-Ben onu bunu anlamam Selami..diyeceksiniz kardeşim müdür değil misin sen?bana bak tepemi attırmasınlar..kızarsam Star tv'ye öyle bir ceza veririm ki;ana haberi Barış Akarsu,hava durumunu Merve Sevi,spor haberlerini Cavit çetin,kültür haberlerini Bülent Kayabaş'a..kadın rogramını da Ayşe Kökçüye filan sundururum,geri kalan saatlerde de yalancı yarim ve özel mözel'den başka bişi yayınlatmam ona göre...çabuk fırla Selami.
ya nolcak şimdi ya...neden bu kadar saçmaladı bunlar ya...öncden mis gibi zamanında izlerdik kafayı yediler iyicene...
valla şu kader bittikten sonra inşallah perşembe 22.10 a alırlar...herkez mutlu olur kanımca.
Ne :img-swoon Perşembe 22.10a mı :img-swoon
Mümkün değil, tam Kurtlar Vadisi günü, KV saatine...
Ratingler bırak yarı yarıya düşmeyi çeyrek bile kalmaz valla...
Aklıma getirdin şimdi bunu, öyle bir şey yapmaz değil mi star??
Gerçi KV araya girer heralde de...
EDİT!: :img-hyste :img-hyste Medea ellerine sağlık, RTÜK başkanı da bizden desene:) Gerçi bizden olmasa da artık bizde de...:)
Pek sevdim şu rtük başkanını...iliklerine kadar işlemiş YY
Medea tarafından gönderildi
Rtük başkanı:......Seyirci ülser oldu be...habire bizi arıyorlar" yeterin gariii...Nazzz vurdu ...yetmedi star da öldürdü bu işe bir el atın " diye.Ayrıca o Naz benim kızım olacak valla en az onbeş gün kap.....amannn yani eve kapama cezası verirdim ki aklı başına gelsin.Tarık marık da yok bitttii gitti dedimmi de tamamdır..öhö..pardon..yani bu yayıncılık değil selami onu şeetmek istedimdi
Bu saatten sonra gün değişikliği yapmasınlar...saatine karar versinler yeter,ztar ona karar vermekte zorlanıyor bir de gün işin içine girerse nasıl çıkarlar işin içinden:)
Sana da iyi geceler coqette :) Daha doğrusu iyi uykular desek daha iyi olacak sanırım :icon_whis yeni bölümün sadece GÜZEL olması dileğin mi var :img-swoon Bence çok çok çok... güzel olması dileklerin var, değil mi :) Öyle de olacak gibi duruyor zaten:)
Aaaaa güzel mi yazmışım ben, aslında çok çok çok hatta fevkaladenin fevkinden bir bölüm olması dileklerimle.:) Zaten fragmandan da öyle anlaşılıyor(ayrıca fragmanda yok ama özette baba-oğul karşılaşması da var. Harika bir bölüm olacak gibi:img-wink: )
:img-hyste :img-hyste Patron bu çok güzeldi. Ztarın yayın politikasını çok güzel açıklamış.:img-hyste
nostalji yapalım mı?
ilk cevap benden..
İkisininde aşkını gösteren o kadar çok şey var ki
1. Seninde dediğin gini o gülümseme
2. Sevgililer gününde Tarık'ın " İnanmıyorum. Naz'la başbaşa bir oteldesin ve de hayatının en romantik gecesine dakikalar kaldı" demesi... Tarık'tan bunu duymak çok güzeldi:)
3. Tarık'ın, bankanın önünde Naz arabadan inerken saçlarını düzeltmesine bozulması ve Tarık Tekelioğlu yani kendini kıskanması :) (Burda normal boyutlardaydı daha:icon_sorr ve de çok sevimliydi)
4. Tarık'ın erkekliğinin kalesinin düşmesine izin vermesi ve siyah kazağı giymesi :img-hyste
Daha çok var ama şimdilik bu kadar yeter sanırım...
bu arada star beni koparmış durumda şu anda:img-hyste :img-hyste
6 Haziran Çarşamba 22:10 / YENİ BÖLÜM:img-hyste
:img-hyste :img-hyste Ztar her dakika şaşırtmaya devam ediyor. Ama bunu gerçekten çok beğendim. :img-hyste :img-hyste
Diğer diziler tatile girmeye başlayınca bizim dizimizin saniyeleri bile önem kazandı.:img-hyste :img-hyste
Not: RTÜK'ü de ele geçirmişiz, tamamdır bu iş...:img-wink: Medea çok güzel olmuş:good:
Bora evlenme teklf ettiği zaman Nazı okula bırakırken yaptığı bir konuşma da Naz'a olan duygularını çok iyi açıklıyordu aslında;
"Naz hanım size tek birşey söyleyeceğim..bir daha da bu konuyu asla açmıycam.İflas ettiniz gitmedim,arabasız kaldınız gitmedim,benimle değil bugün bir ömür boyu konuşmayın gene gitmem ama eğer bu teklifi kabul ederseniz işte o zaman giderim"
Fazla söze gerek var mı?:img-wink: :img-yes:
Ya arkadaşlar starın sayfasındaki o imzada herçarşamba 20.00 yazıyor. Özetin hemen alında ise 22.10. Anasayfada 20.00. Sizi pek takip edemedim şimdi kaçta başlıyacak bölüm?
Bora evlenme teklf ettiği zaman Nazı okula bırakırken yaptığı bir konuşma da Naz'a olan duygularını çok iyi açıklıyordu aslında;
"Naz hanım size tek birşey söyleyeceğim..bir daha da bu konuyu asla açmıycam.İflas ettiniz gitmedim,arabasız kaldınız gitmedim,benimle değil bugün bir ömür boyu konuşmayın gene gitmem ama eğer bu teklifi kabul ederseniz işte o zaman giderim"
Zaten öyle de yapıyor garibim. Neler oldu gitmedi. Hatta delirmeye başladı gene de gitmedi.:) Neyse Bodrum da işler yoluna girer de ömür boyu rahatça yanında kalabilir inşallah:img-blush
hüseyingazi
06-06-07, 17:52
Fazla söze gerek var mı demen bile hata.
Bunun üstüne bizden kimse bişey diyemez de işte Nazdan şüpheliyim heran yaptığı bişeyle veya söylediği bir sözle altını yakabilir.Var bu kızda öyle bir kabiliyet.
Ya arkadaşlar starın sayfasındaki o imzada herçarşamba 20.00 yazıyor. Özetin hemen alında ise 22.10. Anasayfada 20.00. Sizi pek takip edemedim şimdi kaçta başlıyacak bölüm?
Şimdilik 20.00.00 da karar kılındı frkcum. Kendini ve kayıtlarını ona göre hazırla:icon_whis
herkese selam
biraz geç oldu ama yeni bir klip daha yaptım.
http://www.sentüp.com/watch?v=iPskV-xZ1rE
naz ve tarık bodrumda kaldıkları otelde renkli dakikalar yaşayacaklar ama bakalım bu zamana kadar neler yaşamışlar renkli rüyalar otelinde...
Ya Serdar sana ne demeli bilemiyorum ki yine muhteşem bir çalışma olmuş. :good: Bu klibine özellikle hayran oldum, sözlerle uyumu öyle güzel yakalamışsın ki... Şarkının adını görünce ister istemez "bu şarkıya uygun ne kadar sahne olabilir ki?" diye düşündüm ama bu işte usta olduğunu unutmuşum :img-blush daha en başta takır takır her cümleye uygun bir kare görünce gözlerime inanamadım. Dizi analizi gibi klip analizi yapasım geldi :img-hyste Göl evindeki koşuşturmalar müziğe çok uymuş bir kere.. Ancak Merve'ye çok acıdım, Barış kızın kolundan çekicem diye başını yaracakmış neredeyse :img-hyste konuşma sesleri olmadan izleyince insan daha bir sarsılıyor bu görüntüler karşısında. Kızceğiz oradan oraya savrulmuş resmen. :img-hyste Bir de Naz'ın yatağın üzerinden atlayarak pencereye koştuğu sahne var iyi ki koymuşsun dedim ne güzel yakışmış müziğe :)
"Yüksek doz aşk alıp burda mutlu ölsek ya" sözüne göl evindeki şömine sahnesinden daha uygunu bulunamazdı herhalde. Çiftimiz birbirine yaklaşmış tam öpüşecekken kamera birden alev alan bölgeye odaklanıyor :img-hyste
Ama klibin en vurucu yeri pek tabi ki sonu. Beklenmedik bir anda Tarık'dan Naz'a karşı böyle sözler duyunca kalbim hızlı hızlı atmaya başladı ne yalan söyleyeyim.. Hem de o cümlenin şarkıya bu kadar uyumlu olması beni bitirdi resmen. İzlemeyen varsa mutlaka izlesin derim. :img-wink:
hüseyingazi
06-06-07, 18:03
Şimdilik 20.00.00 da karar kılındı frkcum. Kendini ve kayıtlarını ona göre hazırla:icon_whis
Sevgili nöbetçi arkadaşlarım bugün sizde benim gibi gündüz mesaisine gelmişsiniz .Hoşgeldiniz.
Frk sabahtan beri bizde bunu tartışıyoruz gerçi sen önceki sayfaları okumamışsın ama herhalde son durum coqette ninde dediği gibi 20.00.00.
Ztarda reklam başlangıcında hani akşamki programları sırasıyla gösteriyorya ordada köprü 20.00 yazıyor(şaka şaka ) 20.00 yy diye yazdı.artık akşama göreceğiz yy kaçta.
grimace_88
06-06-07, 18:13
yine süpersiniz yine muhteşem videolar yine muhteşem replikler çok çok güzel ellerinize sağlık...(finaller bitti galiba iyi olmuş :img-wink: )
Serdar video çok güzel olmuş,ellerine emeğine sağlık.....şarkının sözleriyle uyumlu sahneler harika...finali de çok güzel bağlamışsın....:good: :good:
ya inşallah 20.00 da başlar...dayanamıyom ama.......
cemilecim ne güzel yazmışsın öyle. çok teşekkür ederim. ilk başta bana da zor geldi o şarkı ama , sonra bi baktım tamamen uyuyo. sonra da güzel bi klip çıktı.
ama boş durmak yok.
HERCAİ
Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp güneşe merhaba derler.Fakat bir bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine; Biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki bütün doğa bize ait olsun der. Ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler.
Biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken, diğeri o yaz açar. O gün bugündür karda açan ve sevgilisini bekleyen çiçeğe Kardelen, sevgilisini yarı yolda bırakan çiçeğede Hercai denilir.
İşte bu yüzden hayırsız sevgiliye Hercai denilir....
Can Dündar
bakalım bizim hercaimiz neler yapmış kardelenine.
http://www.sentüp.com/watch?v=SJRoELRqoE8
iyi seyirler.
handeozbek
06-06-07, 19:20
cemilecim ne güzel yazmışsın öyle. çok teşekkür ederim. ilk başta bana da zor geldi o şarkı ama , sonra bi baktım tamamen uyuyo. sonra da güzel bi klip çıktı.
ama boş durmak yok.
HERCAİ
Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp güneşe merhaba derler.Fakat bir bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine; Biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki bütün doğa bize ait olsun der. Ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler.
Biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken, diğeri o yaz açar. O gün bugündür karda açan ve sevgilisini bekleyen çiçeğe Kardelen, sevgilisini yarı yolda bırakan çiçeğede Hercai denilir.
Can Dündar
iyi seyirler.
Süpersin Serdar. Dizi saatine kadar senin videoları izlesem zaman su gibi akar gider. Ellerine sağlık.
Yorumları bölüyorum ama bir bilgiyi sizlerle paylaşayım istedim.Cine 5'de Dizi magazin diye bir program başlıyormuş.Her Pazartesi 21:30'da yayına girecek olan yapımda dizilerin kamera arkası görüntüleri,dizi oyuncularıyla yapılan röportajlar yer alacak,ayrıca programı her hafta farklı bir oyuncu sunacakmış .Belki bizim dizimize de yer verirler ne dersiniz acaba el atsak mı duruma?:img-wink:
30 dk sonra başlıyor :) yani gazetede yazıordu :img-hyste işallah
bu bölüm bi dönüm noktası aylardır :) bu anı bekliyordum ben gerçekleri ögrenince naz ne yapcak acaba
hüseyingazi
06-06-07, 19:37
ama boş durmak yok.
HERCAİ
Can Dündar
iyi seyirler.
Artık sana yazacak kelime bulamıyorum.Hem klip yapıyorsun hemde kliple ilgili bir hikaye.Sen yakında bir dizi yazıp çekersen hiç şaşırmam.Yine çok güzel olmuş.
Yazını okuyunca hercai olanla Nazı kastetdiğini sanmıştım ama klibi izlerken Hercai olan Tarık çıktı.Yoksa ben mi yanlış anladım.
elmali-turta
06-06-07, 19:38
ama boş durmak yok.
HERCAİ
Can Dündar
iyi seyirler.
Serdarcım harika olmuş tek kelimeyle süper:)Bugün eve geldiğimden beri o kaadr güzel videola izledim ki hepside çok başarılı..hepsine bayıldım :img-wink: Ellerinize sağlık:):)
Startv nin sitesinde de 20:00 yazıyor.Dikkat edin arkadaşlar süreye :):)
Ztar gene değiştirmeye başladı saatleri
ya şimdi gerçekten naz tarık ın tarık tekelioğlu olduğunu öğrendimi?
yoksa bi kandırmaca olabilir mi?
Evet Star "Az sonra Yalancı yarim" dedi..iyi seyirler :)
handeozbek
06-06-07, 19:48
Valla bu heyecana kalp dayanmaz. Az sonra dedi diyeli beni bir heyecan bastı. Herkese iyi seyirler. Dizinin keyfini çıkarın emi:img-wink:
Vayy be gene kıvırdılar,ama artık Tarık ben sana söylemiştim diyecek.sen inanmadın diyecek.Yanii Tarık en büyük sırrını söyledi :)
ya keşke böyle olmasaydı bence çok kötü oldu...belgin işi çok abarttı ve vahi tarık a zarf uzattığındada bence tarık gidiyo...
elmali-turta
06-06-07, 20:20
:img-hyste
Bu bölüm süper:)bayıldım :)Bu arada bizim senaryolar tuttu Handecim çak canım:img-hyste :img-hyste
Sesli çekim çok güzel olmuş Fulya Abla'nın sesine bayıldım:)
ya keşke böyle olmasaydı bence çok kötü oldu...belgin işi çok abarttı ve vahi tarık a zarf uzattığındada bence tarık gidiyo...
Muhtemelen onu dinlenmesi için gönderiyor. :) Ama karşısına gene Naz çıkacak.Aşk tekrar başlayacak :D
handeozbek
06-06-07, 20:22
:img-hyste
Bu bölüm süper:)bayıldım :)Bu arada bizim senaryolar tuttu Handecim çak canım:img-hyste :img-hyste
Sesli çekim çok güzel olmuş Fulya Abla'nın sesine bayıldım:)
Çak miraycım çak:) saniyesi saniyesine ancak bu kadar tutar. Korktum bizden:)
Süper başladı bayıldım. Acayip duygulandım. Üstelik TT olayının çıkmamasına da sevindim. Daha erken çünkü.
allahım nasıl bi bölüm bu karma karışık :)
naz gitti tarık kovuldu zannederken kovulmadı yürek dayanmaz :img-hyste
oh be rahatladım...çok güzel bağlamışlar....
şuana kadar ilk bölüm biraz gergin olsada ikinci bölüm onu tamamladı.
böle devam etsin.........:D
elmali-turta
06-06-07, 20:50
Bu mudur ...BUDUR!!!
Süper bir bölüm:)Bayıldım...bayıldım..Harika uzun zamandır izlediğim en iyi bölüm:dance::dance:
Yeni müziklerimizde çok güzel bu arada :img-wink:
handeozbek
06-06-07, 20:52
Dizimizi çok özlemişim. Yıllarca hasret çekip kavuşmuş gibi hissediyorum kendimi. Bir daha bu kadar özletmeyin kendinizi:img-wink: Tarıkla Naza yaşattığınız ayrılık acısını bize de yaşatmayın. Harikasınız. İşte bu harikalığı hep gösterin olur mu?
Not:Belgin Bodrumda Aşk Başkadır deyince koptum:img-hyste
Harika gidiyor bu bölüm, tam beklediğimiz gibi:)
Tarık Tekelioğlu olayını da düşündüğüm gibi delilik olayıyla bağdaştırdılar.
Bu bölümde Şöför harikaydı:)
Favorim oydu ciddiyim:)
Bu arada Naz da baya açık sözlü ha:)
Şöförün son sözü "abla parayı ver de ben gideyim:)"ve tabiki Belginin "eeee Bodrumda aşk başkadır" sözü müthişti.Devam :D
NOT!: bölye yazıyorum sonra özet yorumu kısa oluyor:)
allahım şükürler olsun dizimiz şu an itibariyle eski haline dönmüştür:) .Yeni yapılan müziklerrrde pek hoş olmuş:)
O sarışın kızla çocuk da tehlike değiller,hatta ikinci bir Tarık ve Naz vakasıya karşı karşıyayız bence:img-yes: :img-wink: Naz onlarda kendilerini gördü ve biraz da şaşırdı bu umarım kafasına birşeyleri dank ettirir:img-wink: Tarık ile kapıda ayrılmaları çok duygusaldı içim bir tuhaf oldu..ama ne bilsin adam şu anda yanıbaşında.
handeozbek
06-06-07, 21:24
Uzun zamandır izlediğim en keyifli bölüm. Ağzım kapanmıyor gülmekten. İşte her karesi süper olan dizimize kavuştuk. Ya karakterleri kopyalamışlar ya da ben çift görmeye başladım. İki tane Tarık ve Naz çifti görüyorum.:)
Mest olmuş durumdayım sizi seviyorum yalancı yarim ekibi:img-wink:
Ya ben şu Tarık'ın Naz'ı taksiye bindirdiği an da çalan müziğe bayıldımmm,mümkünse ona da söz yazılsın:good: çok etkileyici bir müzik.
pas.si.on79
06-06-07, 21:25
İşte Budur... Be.:happy0064 :happy0064
inanın gülerek izliyorum. Cansunun dediği gibi Can kurban böyle kıskançlıklara..
Naz çok tatlı.... Koray ve Dilek te bizimkiler gibiler.. Çok güzell ya...
Tarık ve NAzın konuşmalarına bittim .Belgine oh olsun diyorum. Hulusi çok sevimli..Filiz harika..
Sesler ilk başta biraz şaşırdım ama sonra alıştım.HArika gidiyor.. Süperler..
AŞKIN PEŞİNDE
06-06-07, 21:27
Hoş olmayan bişey varki Naz herkese mavi boncuk dağıtıyor nasıl aşk bu.Tarık bak ne güzel ekti kızı umrunda bile değil.Nazın hemen herşeye atlaması hoş değil.
:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
Hanım olsun biraz canım yaaa.Çok mu sert düşünüyorum
elmali-turta
06-06-07, 21:27
Ya ben şu Tarık'ın Naz'ı taksiye bindirdiği an da çalan müziğe bayıldımmm,mümkünse ona da söz yazılsın:good: çok etkileyici bir müzik.
Kesinlikle canım dinlerken aklımdan onu geçirdim bnde kimblir belki Gözlerin'e kardeş gelir:):img-hyste Neşe hanım bir süpriz yaparmı ki güzel bi söz yazılırmı acaba o melodiye:img-wink:
pas.si.on79
06-06-07, 21:29
Tezay sanki o şarkı hazırlanıyor gibi geldi bana.. söz yazılırsa çok güzel olur.Çünkü ben de çok beğendim.
hareketli müzikler de güzel.
Yorumları hiç okumadan birşeyler yazacağım.
Bu bölüm kesinlikle çok eğlenceli çok güzel gidiyor. Sanki eski dizimize kavuşmuş gibiyim.
Bütün Tarık-Naz diyalogları, Bodrum manzaraları, taksici muhabbetleri... çok güzel gidiyor. Özellikle bu bölümde Sadriye çok sevindim. Ahh o kadar saflık yaptı sonunda Hulusi Amcasından beklenen hamleyi aldı.
Sonra Naz ve Tarık vedalaşırkenki hareketleri, mimikleri çok güzeldi.
Müthiş gidiyor...
ya naz son anda kızdı bence ya... ayrıca bu yeni kimlikle tanıtılmasıda naz açısından yine şok etkisi yaratacak...inşanlah güzel bi açıklama bulurlar buna ... gelecek bölüm mükemmel ötesi olacak tıpkı bu bölüm olduğu gibi.
tek kelimeyle harika bir bolümdü yaa
bu kadar beklemiyodum gerçekten tarık ve naz dolu bir bölüm oldu
oteldeki yeni ikiliye bayıldım :happy0064 tarık ve naz gibi sürekli kavga halindeler
47.bölüm harika olucak harikaa
3 hafta sonra yine, karnım ağrıyana kadar güldüm. Çok romantik sahneler izledim, çok duygusal sahnelerde gözüme toz kaçtı.
Bu gece uzun uzun yazmayacağım.... fırsatım olmazsa, sonra da yazamaya bilirim.
Şimdi ne yapacağım biliyor musunuz? 3 hafta öncesine kadar her bölüm sonrasında yaptığımı!!!!!!!!!!!
DİZİYİ TEKRAR İZLEYECEĞİM.....
NOT: SENARİSTLER TATİL SİZEDE YARAMIŞ.... DÜŞÜNÜNCE BİLE COŞMUŞSUNUZ.:happy0064 :happy0064 :happy0064
ceza_cansu
06-06-07, 22:11
Süperdi.Mükemmeldi.Harikaydı.Oh be Yalancı Yarim'i çok özlemişim.Bütün sahneler süperdi.Müzikler harikaydı.Koray ve Dilek'e de bayıldım.Onlarla istedikleri kadar kıskandırma sahneleri olsun zarar gelemez onlardan.Ya böyle kıskandırmaya can kurban.Son olarak bütün ekibin ellerine sağlık:happy0064 :happy0064 :happy0064 Hepsi süperdi.Yeni oyuncularımız hoşgeldi:happy0064
NOT:Böyle bir yorum yapmayı çok özlemişim ya:happy0064
skyline_91
06-06-07, 22:11
bölüm tek kelimeyle müthiştiyeni müzikler çokta güzel olmuş.
replikler yine çok güzeldi.özellikle dizi bittikten sonra çalınan müzik nefisti.tarığın yeni bi kimlikle nazın karşısına çıkması biraz nazı üzebilir ama olsun önümüzdeki hafta daha güzel bi bölüm olur inşallah:happy0064 :img-yes:
Hoş olmayan bişey varki Naz herkese mavi boncuk dağıtıyor nasıl aşk bu.Tarık bak ne güzel ekti kızı umrunda bile değil.Nazın hemen herşeye atlaması hoş değil.
:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
Hanım olsun biraz canım yaaa.Çok mu sert düşünüyorum
Arkadaşım Naz oraya tatile değil öncelikle çalışmaya gitti bunu biliyoruz.Dolayısıyla da oranın çalışanlarıyla belli bir mesai paylaşacaklar bu nedenle de Naz kibar olmaya çalışıyor.Kendisine eşlik eden Koray'a da da son derece kibar davrandı asla içine düşmedi.Ayrıca Tarık da kimseyi ekmedi uyuyakaldığı için tatil köyünü gezmeye gidemedi,akşam yemeğine de Naz var diye gitmedi çünkü onu gizli izleyecekti.Lütfen yanlış sonuçlar çıkarıp güzel bir bölümün tadını bozmayalım ne dersiniz?:img-wink: :img-yes: Ayrıca Koray ve Dilek'e ben de bayıldım:happy0064
bu bölümü çok beğendim süperdi.:good:
naz hazırlanırken tarığın sesini duydugunda keşke yanımda olsaydı dedi ama sahnede karşılaştıklarında nazın yüzü pekte öyle memnun gibi durmuyordu.belki naz ın o şekilde kalmasının nedeni adının barış diye söylenmesi de olabilir, ama inş bunada güzel bi açıklama getirirler naz kızmaz hatta gördüğüne sevinir.
gerçekten çok güzel bölümler bizi bekliyor. bodrum bölümleri bol müzik ve aşk dolu olacak.:happy0064
en komik sahnede nazın her fırsatta birisini bulupta tarığı anlatması özellikle şöföre anlatırkenki sahne çok komikti.aslında biraz daha ayrı kalsalardı daha iyi oludu bu sayede naz tarığa olan sevgisini anlamış oldu
Gerçekten çok iyi bir bölümdü. Hepimiz komedi ile dertlerimizden arındık, romantizim ile mest olduk. :good: Detaylı yorumlar sonraya...
Naz aşk sarhoşu oldu. :img-hyste :img-in_lo
hüseyingazi
06-06-07, 22:18
İşte benim dizim bu ya.
Dizi bitince hemen bilgisayarın başına koştum.Bu sevinci benim gibi sevinenlerle paylaşmak istedim.Bende bölüm yorumu yapamayacağım tıpkı sizler gibi şu anda yüzümde bir gülümsemeyle yazılanları okuyorum.
NOT:Şu anda burası ne kadar kalabalık tıpkı bayram gibi.Yoksa bugün bizim eski dizimize kavuşmamızın bayramımı?Değilsede biz bayram yaparız zaten.
grimace_88
06-06-07, 22:18
tek kelimeyle MUHTEŞEMDİİİİİ!!!! :happy0064 ilk etapta sesli çekim biraz garip gelse de alışmam çok kısa sürdü ahhh belginin de dediği gibi BODRUMDA AŞK BAŞKADIR...
yeni oyuncular da mükemmel uyumlu olmuş bu kadar olabilirdi ancak....
Naz sahneye çıktığında Tarık'ın sevgi dolu ve bir an bile ondan ayırmadığı gözleriyle uzaktan da olsa Naz'a" ben yanındayım korkma" demesi çok romantikti..aşk budur yahu:img-yes:
diziyi izlerken keyif alarak izledim.çok beğendim.bizim diziye Bodrum yaramış.
bu bölümde Naz çok şekerdi.şoför ile konuşmasında çok güldüm.:img-grin2
Tarık ile Naz'ın ayrıldığı sahneler duygusaldı.diziye yeni giren oyuncularda
hoşuma gitti. yeni yapılan müzikte süperdi.yani dört dörtlük bölümdü.:good:
Yeni müzik güzel...diziye katılan çiftimiz Tarık-Naz'dan beter çok şekerler :))) Bodrum bir başka güzel ama bu bölüm hepsinden güzel ya :))) Aşk eskimeyen bir masal mı yoksa koca bir yalan mı diye sorup duruyorduk aslında cevabımız belliydi yani aşk eskimeyen bir masaldı ve Yalancı Yarim bugün resmen özüne dönüp bizi bu masalsı dünyanın içine tekrardan çekti...daha bu ne ki bu daha başlangıç..çok daha güzel bölümler göreceğiz:good: tüm ekibe tebrikler umarım hep böyle devam ederler..:good:
elmali-turta
06-06-07, 22:20
Uğur kedimiz bizi uzun zaman sonra ziyarete gelmiş:)hoşgeldiniz:img-wink:
Bu bölüm harikaydı tek kelimeyle BUDUR dedirtti yani:)Herkes gibi özlemişim bende böyle yorumlar yapamyı..süper bir bölümdü...Bir sonraki bölümü iple çekiyorum dediğim bölümleri özlemişim valla:img-wink: :happy0064 :happy0064
önceki bölümde naz'a kızmıştık ama bu bölümde harikaydı
sürekli arayıp merak etmesi çok güzeldi.
özellikle yağmur olayı (keşke hep yağsa) süperdi.
Bu arada yeni oyuncuları çok sevdim ben öncekiler gibi değiller. Canım ya onlar da aşık onlarda tatlı. Hiç de zarar gelmez hem izlerken de eğlendim onları...
merhaba arkadaşlar mükemmel ütesi bi bölüm dü yine işte yalanvı yarim inan bu akşam gülmekten karnıma agrılar girdi ama kime sinir oldun dersiniz kaynana ( belgin hanıma ) yine yaptı yapıcagınmnı tarık la naz birbirinden ayırmaya alktı ama imdada vahi bey yetişti sagoö olsun tarık hemen naz ın beişindfen bodruma yani aşk ınm büyülü atmorseferi olan yere yolladı tarık çok geçmeden naz ın yan odada oldugunu anladı haftaya naz la tarık muhteşem resitalini izleyez bodrum bölümlerin ilki mükemel başladı haftaya daha da iyiy olucak ama benim yine çekindigim tek kişi var oda belgin hanım tarık ın naz ın peşinden bodruma geldgini çözdü haftaya büyük ihtamal oda tarık ın beşinde olacaktır ama tarık ta nazın peşinde olacagını göre hafta aşk dolu bi bölüm zileyecez bence...
whiteangel
06-06-07, 22:24
İşte bu yaa işte buu:happy0064
İşte aşka aşıkların yalancı yarimi bu:good:
Bölümden çok çok büyük keyif aldım.
BODRUM BODRUM
VEE BARIŞ'ın duşta söylediği BU AŞK FAZLA SANA (Şebnem Ferah) ekmek kadayıfının üstüne çifte kaymak oldu. Dadından yinmiyo :happy0064
pas.si.on79
Harika bir bölümdü..Özlemişiz be.. Bunların bu hallerini.. Harika gidiyor..
Tabi Naz değişmezse diyeceğim ama ..Değişmez artık..Bu NAz bizim Naz..
Senaristlerimiz sizi çok seviyoruz.. Tüm oyuncularımıza tebrik ediyoruz....
Emeği geçen herkesi... Alkışşşş:happy0064 :happy0064 :happy0064
not:Naz acayip stres yapmış.. Üstümden bir ton yük düştü:img-hyste :happy0064 :good: :good: :good:
n
not2:Bir daha bir daha bir daha izleyeceğim..
not3: Barış duş yaparken bu aşk fazla sana performansı harikaydı.:good: :happy0064
not4:dizi müzikleri güzeldi.Aralardaki..Bir de o sondaki müzik umarım bir an önce söz yazılır hatta yazılmıştır deyim. :img-pilot bekliyoruz.
başak-eylül
Süper bi bölümdü,tek kelime ile bayıldım.Müzikler de çok güzel olmuş.Özellikle dizinin en sonunda çalınan müziği çok beğendimOteldeki yeni ikliyi çook sevdim.Naz ve Tarık'tan farkları yok.Çok şekerlerdi.Umarım hep bu şekilde gider Bodrum bölümleri.Bu arada yeni oyuncularda harika.
ceza_cansu
06-06-07, 22:26
Uzun zaman sonra uğur kedi aramızda.Gerçekten ekibin dediği gibi bodrumda aşk başkaymış.Bütün ekibe tekrar teşekkürler.Bize eski dizimizi gösterdiler.Bayıldım bölüme ya.Hala sırıtıyorum:)
beşiktaşlı
06-06-07, 22:28
33. bölümden sonra en bittiğim,en sevdiğim duygu yoğunluğu yaşadığım bölümdü...Çok teşekkürler...Herkes, konu bütünlüğü, hepsi çok iyiydi ses durumuna bile takılmadım ,çok güldüm aynı zamanda...Son sahnede çok hoştu...:happy0064
grimace_88
06-06-07, 22:29
bu arada yağmur sözleri bana görkemin yazdığı senaryoyu çağrıştırdı o kadar tutkulu bir şey görmesek de en azından yağmur kısmı gerçek oldu gibi :img-wink:
Süper bir bölümdü... Uzun zamandır bu kadar keyifli bir bölüm izlememiştik... Hiç bitmese bile sıkılmazdım sanırım... Tüm ekibe ve oyuncularımıza tebrikler... Gelecek haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum... :img-wink:
not3: Barış duş yaparken bu aşk fazla sana performansı harikaydı.:good: :happy0064
Aynen katılıyorum...Ayrıca ,klip tadında ve son derece estetik görüntülerle dolu sahneler olmuş.Yönetmenimiz birşeyleri dozunda vermeyi çok iyi biliyor:img-wink: :happy0064
elmali-turta
06-06-07, 22:31
Ben bir isteğimi(zi) belirtmek istiyorum hazır Uğur kedmizde burdayken yazayım bari:) şu sonda çalan güzel,enfes melodiye söz yazılmasını istiyoruz:)Gözlerin'e kardeş olur yani bi bakıma:img-wink:
Ya şu dizinin sonunda çalan müziğe lütfen söz yazılsın...inanılmaz güzel birşey ya..2.bir Gözlerin vakası olacak kesinlikle...işte buna da sözler yazılsın(tıpkı 20.bölüm için Gözlerin'in hazırlandığı gibi) ve 20.bölüm gibi bu seferde Bodrum'da yaşanacak en romantik en özel anda bu yeni melodinin sözlü hali arka fonda çalsın..işte o zaman artık bizi gene kimse tutamaz:good:
handeozbek
06-06-07, 22:31
Yeni şaşırtır, umutlandırır, keyiflendirir.Ama yeninin en güzel tarafı nedir biliyor musunuz? Yeni sizi de yeniler. Belki de bu yüzden sevilir yeniler. Sadece bunları yazmak geldi içimden. Bu bölümü euroda bir daha izleyeceğim. 00:10'da izlemek isteyenlere duyrulur.:img-wink:
acaba yeni şarkımızı upload edebilen varmı...sakin kafayla dinleyelim...gözlerin in sözsüzü gibi o da çok sakin bi parça mükemmel...
VaLLa TarıkLa OteLdeki Çocuk arasında Naz İçin Büyük Çekişme oLacak..:)
zaten diziyede heYecan veren böyle OlayLar.
Acaba o sondaki melodinin enstrumantal olsa da bir adı var mı yoksa dizi için mi bestelendi?
selamlar yy dostları...beni hatırlıyor musunuz?:) bu geceki yorumlarınıza da ben bayıldım. efsane geri döndü demek. ama şiir gibi bölümdü gerçekten. yeni oyuncularımızı sevmenize sevindim. o zaman sıkı durun...47 ve 48'e bayılacaksınız. bodrum bizim inatçı keçileri dize getiriyor.
bölüm harikaydı.yeni izlemenin heyecanıyla hiçbir kusur bulamadım.herşeyi rayına oturtmuşlar.kısa sürede bu kadar büyük iş zor valla.öyle bi yerde bitirdilerki yani nasıl geçecek onca gün.kesin yine birlikte çalcaklar ve muhteşem olacak:klme bütçenin çok kısıtlı olması bizi hiç etkilemiyor.herşey biryerden halloluyor.sağolsun belgin yine yaptı yapacağını.başta çok kızdım ama o da olmasa bu anları yaşayamazdık.başlangıçta naz'ın tarığı öpmesi harikaydı.bütün duygularını serdi etrafa.bitiş ayrı bi güzel.
ses efektleriyle oynanma olmuş.başta sadece vahi'de zannettim ama herkesin ses tonu değişmiş.neyse böylede güzel.48 plklı taksinin çift kullanımı çok dikkat çekti.bari şoförü değiştirseredi.tek kafama takılan o oldu.
yeni oyuncular çok çabuk uyum sağlamış ve dizimizin senaryosu genişlemiş.haftaya diğerleride bodrum'a gelse bari.
barış adının kullanımı hepinizi endişelendirmişti.bu sefer burağın olduğu bölümdeki hatayı yapmayacakları belli idi ve çok iyi çevirdiler.
bölümün - yönde eleştiri alacak niteliği kesinlikle yoktu.herşey istediğimiz gibi.
haftaya barıştan bi şarkı dinleme fırsatı doğacak gibi görünüyor.isterdim çok güzel gider.:img-punk:
hüseyingazi
06-06-07, 22:35
Arkadaşlar kalkın gidiyoruz
nereye mi?
Bodruma
Hayır bu sefer set basmaya değil teşekküre.
Gülde götüreceğiz tabiki ama bu sefer tüm ekibe dağıtmaya.
:happy0064 :happy0064
whiteangel
06-06-07, 22:35
İşte bu yaa işte buu:happy0064
İşte aşka aşıkların yalancı yarimi bu:good:
Bölümden çok çok büyük keyif aldım.
BODRUM BODRUM
VEE BARIŞ'ın duşta söylediği BU AŞK FAZLA SANA (Şebnem Ferah) ekmek kadayıfının üstüne çifte kaymak oldu. Dadından yinmiyo :happy0064
işte şarkının sözleri
Bu Aşk Fazla
Müzik-Söz: Şebnem Ferah
Denize açıldım sevmeye sevilmeye
Anladım sevmek gibisi yok
Yağmura soyundum yavaş yavaş, yağar diye
Damlalarda yüzmek gibisi yok
Yokluğum varlığım bir
Dünüm yok yarınım sır
Nasıl inanırım sana
Bu yürek ağır bana
Sevgin öyle uzaklarda
Nefes alsan da yanımda
Bu aşk fazla sana
VaLLa TarıkLa OteLdeki Çocuk arasında Naz İçin Büyük Çekişme oLacak..:)
zaten diziyede heYecan veren böyle OlayLar.
Oteldeki çocuk-yani Koray- Dileğe aşık Naz ile işi olmaz:img-yes:
elmali-turta
06-06-07, 22:36
selamlar yy dostları...beni hatırlıyor musunuz?:) bu geceki yorumlarınıza da ben bayıldım. efsane geri döndü demek. ama şiir gibi bölümdü gerçekten. yeni oyuncularımızı sevmenize sevindim. o zaman sıkı durun...47 ve 48'e bayılacaksınız. bodrum bizim inatçı keçileri dize getiriyor.
Sizi unutmak ne mümkün:)Hoşgeldiniz tekrar:img-wink: Biz bu bölüme bayıldık kesinlikle şiir gibi bir bölümdü aynı dediğiniz gibi:)47 ve 48 gelllll:img-pilot :img-pilot :good:
ceza_cansu
06-06-07, 22:37
Getirsin getirsin.Hem artık 2 değil 4 tane inatçı keçimiz oldu.Koray ve Dilek'i unutmayalım:)Ama tabi önce Tarık'la Naz.Sizden bir ricamız var.Ya lütfen o sonda çalan yeni melodiye söz yazılsın.Çok güzeldi.Diğer yeni müziklerimizde çok güzeldi ama o Miray'ın dediği gibi gözlerinin kardeşi gibiydi.Umarım ona söz yazılır
allahım sana geliyorum...
sizi unuturmuyuz hiç, ama şimdi bu sözlerden sonra bu bir hafta nasıl geçicek o kadar güzel bir bölümdüki birde dize gelirlerse nasıl olur bilmiyorumm
Başımızın üzerine yeriniz var hele de böyle bir bölümden sonra:happy0064 Efsane geri döndü dedim değil mi?Vallahi öyle oldu..çok eğlendik ve çok güzeldi.Önümüzdeki bölümleri sabırsızıkla bekliyoruz.Herkese teşekkürlerimizi iletin:img-yes:
Valla uğur kedi hocam biz sizi bir yerden hatırlıyoruz ama tuh ya çıkartamadık :))) şaka şaka sizi unuturmuyuz hiç ya :))) sizi aramızda tekrardan görmek çok güzel hoşgeldiniz :)))) gerçekten bu bölüme bayıldık:good: süper bir bölümdü,tek kelimeyle phoenix kuşu gibi küllerimizden tekrar doğduk,uyuyan dev uyandı:good: inşallah sizin de dediğiniz gibi 47 ve 48 de herşey çok daha güzel olacak :)))) eminim aynı 20.bölüm ve 33.bölüm gibi olacak 47 ve 48.bölümler.
Haftalardır ilk kez bitmesin diye korka korka saate baktığım bir bölümdü..Sevdiğim bir dostum hastalığını atlatmış da eski sağlığına kavuşmuş gibi sevinerek izledim..:good: Yine ve yeniden hoş geldin Yalancı Yarim:happy0064
Ayrıca sevgili uğur kedi zaman zaman sert eleştiriler yapıyorsak inanın sevdiğimizdendir,ne derler bilirsiniz "tabak(ya da dabak) sevdiği postu yerden yere çalar" mış:img-wink: :img-yes:
pas.si.on79
06-06-07, 22:42
cidden çok teşekkür ederiz..
Naz ın hali bizi çok etkiledi.Dizimize acayip bağlanmışız.Bunu farkettik.Harika bir bölümdü.Herkesin eline sağlık.. Sizi seviyoruz.. Hani Hulusi diyor ya sevdiğinizi söylesin diye.. YALANCI YARİMİ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ.
Herkes bodruma gidiyor mu? Netice halalar...
Ayşeler Sadriler. kaldı zaten ...
İşte bu ben her bölümü zevkle izliyordum ancak son zamanlarda eski bölümlerin tadını arar olmuştum ve bu akşam nihayet o özlemini duyduğum günlere geri döndüm tek kelime ile harıkaydı bayıldım bayıldım bu mudur evet işte budur.
Bodrum havası bizimkilere yaramış, dizimiz bu gün süperdi,hele son sahnedeki şarkıya bayıldım en kısa zamanda söz yazılıp Barış tarafından okunması şu an en büyük isteğim, bu şarkı patlar bence,Sabırsızlıkla bekliyorum :)
Bodrum da aşk başkadır , doğru söze ne denir? bodrum hemen gösterdi kendini romantizm buram buram geldi dizimize tekrar, eh artık başlangıcı yaptık sonrası da gelir, ben çok büyük aşk sahnelrini sabırsızlıkla bekliyorum, Bodrum da aşk başkadırı göstersin naz ile tarık, biz de görelim, nasıl olurmuş bodrum da aşk :)
Diziye yeni katılan kişilerde dizimize ayrı bir hava , renk ve hareket getirmiş, gerilmeden izlemek çok güzeldi diziyi,başka bir çiftin arasındaki kıskançlığı izlemek çok eğlenceli geldi, bizim çiftin arsında olunca bu durum hiç iyi gelmiyor, böylesi çok ii olmuş :) Diziye yeni katılanlar çok eğlenceli tipler, sevdim ben onları :)
Bir de son anda şu geldi aklıma acaba bundan sonraki bölüme yetişir mi o şarkı da Barış pardon tarık :) club flipper sahnesinde o şarkıyı söyler mi? Gerçi hiç farketmez Barış şarkı söylesinde ne olur sa olsun :)
hüseyingazi
06-06-07, 22:45
Bu arada senaristler bizi yine ters köşe yaptı.Biz dilek ve koraydan korkuyorduk,şimdi dilek ve koray bizimkilerden korkuyorlar.Tarıkla Naz da ilk defa kıskanan değil sevdiğini kıskandırmak için kullanılan çift oldular.Bunu da gördük.Gerçi bu daha başlangıç daha bizimkiler Dilekle korayı,Dilekle korayda bizimkileri çok kıskanır.
NOT:Bu dilek ne zaman çıksa bana filizi hatırlattı neden acaba.
grimace_88
06-06-07, 22:49
Bu arada senaristler bizi yine ters köşe yaptı.Biz dilek ve koraydan korkuyorduk,şimdi dilek ve koray bizimkilerden korkuyorlar.Tarıkla Naz da ilk defa kıskanan değil sevdiğini kıskandırmak için kullanılan çift oldular.Bunu da gördük.Gerçi bu daha başlangıç daha bizimkiler Dilekle korayı,Dilekle korayda bizimkileri çok kıskanır.
NOT:Bu dilek ne zaman çıksa bana filizi hatırlattı neden acaba.
doğru kıskanan taraf şimdilik öyle görünüyor ama sanırım nesrinin de belginle benzer planları var ve birlik olacaklar gibi görünüyor bence..
Ayy yyyyyy...iiyi geldi bu B O D R U M havası be...tebdili mekanda bu kadar ferahlık olacağını düşünmemiştim...Aman nazar değmesin..Aman ha...
AŞK GEMİSİNDEKİ YOLCULUĞA DEVAM...LÜTFENNN...
kardelen2086
06-06-07, 22:51
uzun süreden beri ilk kez bu akşamki bölümü beğendim,bodrum görüntüleri iyi geldi galiba,en önemlisi de bu bölüm de tarık -naz aşkını hissettim,hele naz ın tarığa; tarık tekelioğlu ile yarışma konusunda sorduğu "yine filiz için mi" demesi üzerine; tarığın "hayır"demesi süperdi,bayıldım,bu çocuk aşkını daha nasıl belli etsin,ama şimdi de şarkıcı barışımız çıktı,naz yine kızacak,alfonso tarık,şoför tarık,bankacı tarık,şarkıcı tarık ve karşımızda şarkıcı barış............:img-yes: :img-yes: :img-yes:
hüseyingazi
06-06-07, 22:56
doğru kıskanan taraf şimdilik öyle görünüyor ama sanırım nesrinin de belginle benzer planları var ve birlik olacaklar gibi görünüyor bence..
Ne demişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Belginin arkadaşı kim Nesrin
Nesrin Nazla ilgilenme işini kime verdi:Koraya
Tarıkla ilgilenme işini kime verdi:Dilek'e
Nesrinin bu yaptığını daha önce kim yaptı :Belgin(burak olayı)
Hulusinin arkadaşı kim:Raşit
Raşit size kimi hatırlattı:Hulusiyi
zevk ve renkler tartışılmazmışyaa bana göre çok saçmaydı dizi zaten senaristlerimiz sağolsun herzaman yaptıkları gibi yine yaptılar tarığın bir deli olmadığı kalmıştı onuda başardılar yaa iyice saçma hale getirmek yerine başka bişeyler bulsanıza mesela şöle gerilere gidelim
tarık işten ayrılınca yeniden nazın yanında başladı çünkü koskoca istanbulda iş yoktu yiç aramadı madem kendi ayakları üstünde duruyo arasın annesi halletti ona tamam diyelim nie naz başka biri olsun dizi boyunca hayatlarına bir dünya insan soktu bu senaristler ama iş işe gelince yok olmaz
birkez tarık yıkanırken şarkı sölüyo naz hayal sanıyo sesinden ayırt edemiyo tarık telde konuşurken nazı duvardan duyuyo naz telle aradığında aynın ordaki tel çalıyo ve naz duymuyo
taksici haziran ayında bordumu 45 derece yaptı ona yuhh diyorum m
bodrumda başka taksici yokmuş gibi hem nazı hemde hulusileri aynı taksici aldı o na bişi bile diyemiyorum çünkü kelime yok
heleki ses olayına gelince ona da diyecek bişi bulamıyorum dizi değil yankılı bişi izledim sanki sesler çok farklıydı
tarık deli olduya şimdide barış akarsu sanıyo olucak ooo bu böle gider anlıyacağın bayağı bir saçmaydı
Bakışları görmedin mi aşk kokusu var kanımca.
Bence yok..o sadece Dileğe inat bir tavır.Siz esas Dilekle olan diyaloglarında Koray'ın yüzüne dikkat edin..aşkı göreceksiniz.:img-yes:
tarık naz'a ne dese beğenirsiniz? "birbuçuk ay ayrı kalmaya dayanamadım. yanında olmak için geldim. belki bana ihtiyacın olur, yağmurda şarkı söylediğimi duymak istersin. rahatlamak için, çellonun akordunu yaparken gözlerin beni arar belki diye geldim." "git dersen giderim. ama ne olur bana yalancı deme."
pas.si.on79
06-06-07, 22:59
tarık naz'a ne dese beğenirsiniz? "birbuçuk ay ayrı kalmaya dayanamadım. yanında olmak için geldim. belki bana ihtiyacın olur, yağmurda şarkı söylediğimi duymak istersin. rahatlamak için, çellonun akordunu yaparken gözlerin beni arar belki diye geldim." "git dersen giderim. ama ne olur bana yalancı deme."
demez demez ...Valla süpersiniz .. :happy0064 :happy0064 :happy0064
Çok güzel diyecek söz bulamıyorum.
demeyecek değil mi?:img-hyste :img-hyste
elmali-turta
06-06-07, 23:00
oyoyoy!!!!
Bunlar ne güzel sözler böyle:img-wink: Aklıma 21. bölümden önceki hafta geldi o haftada gelip böyle replik yazmıştınız:)ee forumda dizimizde eski haline döndü süper ya daha ne olsun:happy0064 :happy0064
Uğur kedi naptın ya? Bittim ben burda... :happy0064 :happy0064 :happy0064
zevk ve renkler tartışılmazmışyaa bana göre çok saçmaydı dizi zaten senaristlerimiz sağolsun herzaman yaptıkları gibi yine yaptılar tarığın bir deli olmadığı kalmıştı onuda başardılar yaa iyice saçma hale getirmek yerine başka bişeyler bulsanıza mesela şöle gerilere gidelim
tarık işten ayrılınca yeniden nazın yanında başladı çünkü koskoca istanbulda iş yoktu yiç aramadı madem kendi ayakları üstünde duruyo arasın annesi halletti ona tamam diyelim nie naz başka biri olsun dizi boyunca hayatlarına bir dünya insan soktu bu senaristler ama iş işe gelince yok olmaz
birkez tarık yıkanırken şarkı sölüyo naz hayal sanıyo sesinden ayırt edemiyo tarık telde konuşurken nazı duvardan duyuyo naz telle aradığında aynın ordaki tel çalıyo ve naz duymuyo
taksici haziran ayında bordumu 45 derece yaptı ona yuhh diyorum m
bodrumda başka taksici yokmuş gibi hem nazı hemde hulusileri aynı taksici aldı o na bişi bile diyemiyorum çünkü kelime yok
heleki ses olayına gelince ona da diyecek bişi bulamıyorum dizi değil yankılı bişi izledim sanki sesler çok farklıydı
tarık deli olduya şimdide barış akarsu sanıyo olucak ooo bu böle gider anlıyacağın bayağı bir saçmaydı
aman kardeşim sen ne yaptın ya sen diziyi ne gözle izledin bilmiyorum ama bizim gözümüzle izlemediğin kesin bazı şeylerden zevk almayı bilmeyiz bence
burda belgesel çekilmiyoo
hüseyingazi
06-06-07, 23:01
Demek ki Naz yine bana yalan söyledin muhabbetine girecek ama Tarık bu sefer lafı kıvırmayacak çok güzel bir cevap verecek.
Eee Nazda bunun üstüne git demez herhalde
selam..nasıll bi bölümdüü yaa:happy0064
bir magcı olarak nazla gurur duydum..anlım açık yazıyorum bugün yorumumu..naz bu bölümm hiç sinir bişey yapmadı yani bence:img-in_lo
hiç sinirlenmedimm bu bölüm..ne güzelldii..aşk kokusu geri gelmiş,
nazın gözlerinde tarık aşkını geri kazandıkkkk:happy0064
bittiğim bi kaç sahne vardıı kii yine izlemek istiyorum delice hiç bişey anlamadım nasıl bitti ne çabuk bitti:sad53:
hatırladığım kadarıyla...
naz:tek bişey sorcam bu seferde kıskandığın filizmiydi?
tarık:hayır...
naz:.......
iyi geceler ben gideyim artık...
tarık:o gülümseme neydi şimdi
naz:dedim ya kızların hoşuna gider böyle şeyler..
ve nazın bütün gece gülümsemesii... aşık bu kız yaa(yaa öylemi biz bilmiyoduk diyceksiniz şimdi:img-hyste )
nazın tarık için 'keşke yanımda olsaydı' dedi yaa:img-in_lo ahh ahh bodrumm sen nelere kadilsin...şimdilik bu kadar benden yatmaya gidiyorum yarın erkenden kalkıcam pravo varr çok işim var şehir tiyatrosunda sahneye çıkıcamm dua bekliyorum sizden:img-wink:
haftaya yepyeni bir bodrumlaa aşk dolu bir bölümlee tekrar görüşmek dileğiyleee:happy0064
E hocam ne desin peki :))) şey der artık "biliyorum senin bir göbek adın vardı demi bunca aydır benden gizlediğin ve buraya geldiğini anlamayayım diye Tarık yerine Barış ismini kullandın" eminim Naz'ın tepkisi sadece bunla sınırlı kalacaktır demi hocam :))) ama Tarık'ınki de çok romantik bir söylem canım valla Naz bu laflar karşısında erir bence ne sinir kalır ne birşey sanırım.:img-blush
Ama olmazki damardan giriyorsunuz :img-in_lo :img-hyste :good:
git dersen giderim.ama ne olur bana yalancı deme.cümlesini çok beğendim.
çok etkileyici.
aman allahım bu ne böyle... bundan sonrasını düşünemiyorum, naz eğer taş olmazsa tekrar bir 20 ve 33 geliyo galiba
diyebilirmii hiçç ya..nak yatıcaktım mesajınızı gördümm tutamadımm kendimi..
naz bu sözlerden sonra boynuna sarılır herhalde tarığın bende gelmeni bekliyordum diyee:img-wink:
ceza_cansu
06-06-07, 23:06
Of of süper ya.Çok teşekkürler uğur kedi.Naz bu sözleri duyunca herşeyi unutur zaten.Yalancılık aklına bile gelmez
Sevgii dorinx
zevk ve renkler tartışılmazmışyaa bana göre çok saçmaydı dizi zaten senaristlerimiz sağolsun herzaman yaptıkları gibi yine yaptılar tarığın bir deli olmadığı kalmıştı onuda başardılar yaa iyice saçma
Delilik değil aşırı kıskançlık olarak açıklandı bu durum..delilik diye birşey yok
Acil iş bulmak öyle kolay değil aradıysanız bilirsiniz..hele de sigortalı iş:img-yes:
İnsanın kafası karışıkken ve de hiç beklemiyorken zihin öyle br örtülür ki şaşr kalırsınız..ayrıca insan olmadık bir durumda birşeyi öyle sanması doğal.Kaldı ki Tarık Nazın orada olduğunu biliyor ama naz tarıkın orada olduğunu bilmiyor:img-wink: :img-yes:
Sesi çekime yeni geçildi siz herhalde bu bilgiyi atladınız..bu da oturacaktır.
Adını söylemek istemedi tarık Barış dedi kız da animasyon gecesinde bunu kullanmak istedi bundasaçma birşey yok.Taksici biraz tesadüftü hakikaten ama o akdar da olur.Bu arada Bodrum baharda bile otuz dereceyi bulur rahat rahat siz ne diyorsunuz ya:img-hyste
NOT:KOYUYLA YAZDIĞIM YERLER SİZİN DEDİKLERİNİZE YANIT OLARAK YAZILMIŞTIR..SAYGILAR.
Ama 33 ten buyana 13 bölüm bitti..yetti artık yani...20 lık ve 33 lukten bir daha istiyoruz...BODRUM'DA AŞK BAŞKADIR ve BÖYLE YAŞANMALIDIR.. diyelim hep beraber..Herkese ve herşeye inat:)
pas.si.on79
06-06-07, 23:10
Şoförü olarak tanıtamayacağına göre, tabi ki saklayacak kendini.. Yalan da söyleyecek bu yüzden..
Naz bence önce korktu..Tarık yoksa gerçekte Barış mı diye..Ama bu laflardan sonra git demez, zaten yanında olmasını istiyor.. Ama eğer aralarına girerlerse.. Bilmiyorum ..Girmesinler ya sevenleri ayırmasınlar..
naz-gerçekten benim için geldiysen evet yaz.başka bir sebebi varsa hayır yaz. ben onu sakin bir anımda okumak istiyorum.
heyecan, aşk böyle tırmanır da sevdiğiniz şarkıya söz gelmez mi?
yy dostları siz yeter ki bizi izlemeye devam edin.
ooo demek dizee geliyorlarrr ayy yoksa itiraf mı bekliyorr bizlerii:happy0064
bunu öğrenmek hiç iyi olmadıı biz şimdi çatlarızz haftaya kadarr...
47-48 gelll..ayy çokk heyecanlandım...
çok mutluyumm yaaa bu bölümle yalancı yaim tekrar hayat buldu!!!
yeniden doğuş diyee ben buna derim:happy0064
06.06.2007 not alın biyere bugün yy tekrar doğdu:img-wink: tarihaa yazılmalı..umarım reytinglerde yüzümüzü güldürür..
ayrica bolume biraz ortalama ustu tepkiler gelince ugur kedi damlamis hemen. :)
sizi gecen onca kotu bolum sonlarinda ve genel elestirileri goguslerken de gormek isteriz ugur kedi.
Ama 33 ten buyana 13 bölüm bitti..yetti artık yani...20 lık ve 33 lukten bir daha istiyoruz...BODRUM'DA AŞK BAŞKADIR ve BÖYLE YAŞANMALIDIR.. diyelim hep beraber..Herkese ve herşeye inat:)
Bülbül'üm bu söze başka ne denirki altına imzamı atıyorum yok yok sadece imza yetmez mühür basıyorum.
naz-gerçekten benim için geldiysen evet yaz.başka bir sebebi varsa hayır yaz. ben onu sakin bir anımda okumak istiyorum.
:happy0064 :happy0064 Teşekkürler ya gelsin tabii..ama şöyle slow da olsa daha bir rock altyapı mı olsa ne:icon_whis :img-wink:
skyline_91
06-06-07, 23:14
müthiş haberler werdin bize bu gece uğur kedi çok teşekkürler:happy0064
ceza_cansu
Of of of.Naz da Tarık da senaristlerde herkes süper bu ekipte.Biz nasıl izlemeyelim bu diziyi
berkayaras
Son bolumlerın ardından ilaç gibi geldi gercekten bu bolum.Heyecanlı,zevkli ve nihayet duygusal diyebilecegim bi bolumdu :).Yeni oyuncularımız da cok iyi hava katmış diziiye:happy0064 .Sesli cekimden dolayı hrld sesler biraz garip geldi ona da alısırız artık, bazı sahnelerde ortamın sesi oyuncuların seslerinin önüne geçmiş ;tvnin sesini acmak zorunda kaldım :) .Bu naz gene bu bolumde farklıydı hadi hayırlısı inşallah bir daha 180 derece dönüş yapmaz.. Ugur kedi cok umut verici bi msg vermişsiniz tesekkurler bu bolum sorası gene olumsuz dusunurdum ben, teskr ederım :).
Ya hocam süpersiniz iyi ki bu gece bizimlesiniz sizi çok seviyoruz:good: :good: o melodiye söz yazılıyor oleyy be oleyyy budur yaaaa işte budur!!!!:happy0064 :happy0064
Uzun zamandır yorum yapmıyordum.Bu akşamki enfes bölümden sonra kendimi tutamadım,bir de baktım burdayım.Harika bir bölümdü,her karesine bayıldım,umarım bundan böyle hep bu güzellikte devam eder.Tüm yalancı yarim ekibini kutluyorum.Uğur Kedi'nin söylediği 47.48.bölümleri,şimdiden heyecanla bekliyorum..
whiteangel
06-06-07, 23:15
UĞUR KEDİ hocam bizimkilerin dili çözüldü desenize. Valla biz buna ALLAAAAAAAAAAAHHHHHH deriz. :happy0064 :happy0064 :happy0064
Arkadaşlar bu bölüme yazabilecek fazla bir şey bulamıyorum.. En iyisi doyumsuz yorumlarınızı okuyup daha da keyiflenmek :):)
Forumumuzu da, uzun zamandan beri böyle kalabalık ve mutlu görememiştim. Ugur kedimiz de gelmiş yazısını yazmış kii bu saatten sonra tek yapacagımız şey agzımızı kulaklarımıza dogru açıp gülmektir yaa :D İnşalah bu rüya bir ömür boyu sürer, çünkü bu iki aşık senaristlerin elinden çok çekti artık fazlasıyla hakettiler bu AŞKI :)
Harikaydı harikaaa :img-wink: ... Gerçek bir bayram havasındayızzz.. Çalsın sazlar wallaa :happy0064 :happy0064
Not: Bir şey daha söylicem Ünal Bey'e (galiba kendi öz sesi) o ses tonunu çok daha yakışık gördüm ben :img-yes: Galiba mikrofonun mesafesinde bir iki sorunlar wardı ama hallolacaktır önemli de degil zaten, sadece ayrıntı :img-pilot :img-pilot
Not: Kutlamalar gece 02:00 de başlayacaktır :img-hyste :img-hyste
yaa uğur kedi bugün bizee çok güzel haberler verdiniz..hem enfes bir bölüm hem sizin yüz güldüren haberlerinizz bizi o kadar çok tatmin ettiki...
yeni şarkımız şimdiden hayırlı olsun..sanki herşey yeniden başlıyor...
gözlerine yenii kardeş geliyor,yeni şarkı yeni mekan yeni aşk dolu sahneler!!!:good:
ortalama üstü beğeni alınca "damlamak" pek şık olmadı. foruma girdiğim her anı zaten görüyorsunuz. iyiyken girip yazıyor, olumsuzken girmiyor ve kaçıyor değilim yani. bu geceyi mutlu tesadüf ve fırsat olarak değerlendirmenizi tercih ederim.:)
bugün ne güzel haberler veriyorsunuz böyle harika bi şarkımız daha olucakk:happy0064
Bu gece ne oluyor böyle ne istiyorsak uğurkedi o da olur diyor :) dizimize kesin bir sihirli değnek değdi, daha fazkla bir şey istesem mi diye düşünmeye başladım :)
Bizler bu diziyi en kötü zamanlarında bile izledik...eğer dedikleriniz olursa hocam..ekrana yapşırız...merak etmeyin:)
yeter ki AŞK OLSUN...
whiteangel
06-06-07, 23:20
ortalama üstü beğeni alınca "damlamak" pek şık olmadı. foruma girdiğim her anı zaten görüyorsunuz. iyiyken girip yazıyor, olumsuzken girmiyor ve kaçıyor değilim yani. bu geceyi mutlu tesadüf ve fırsat olarak değerlendirmenizi tercih ederim.:)
Aman uğur kedi hocam, siz her fırsatta gelin. Ve hep yazın. Ama şöyle bi durum var. Beğenmediğimiz bölümlerde buraya yazmak pek içimizden gelmiyordu.Bölüm yorumu yerine kendi hayallerimizi yazıyorduk. Ama bu bölüm için tüm ekibi yürekten alkışlıyorum.:happy0064
beşiktaşlı
06-06-07, 23:21
bugün ne güzel haberler veriyorsunuz böyle harika bi şarkımız daha olucakk:happy0064
Ben bu şarkıları ayrı bir albümde istiyorum.Y.Y adı altında tek bir albümde ;single bile olabilir...
uğur kedi bu gün bize bayram havası yaşattın yaaa....
çok sağol
..............................yy geri döndü ( aslında hiç gitmemiştide öyle hissettirdi :)
handeozbek
06-06-07, 23:21
Öss'den önce böyle bir bölüm izlemek bana acayip iyi gelecek. Stresimi alan muzice dizi iyiki varsın:img-wink:
elmali-turta
06-06-07, 23:22
Bizde öyle değerlendiriyoruz zaten:img-wink: gerçekten bugun bir başka guzel:)Şarkıyada söz yazılıyo oo daha ne olsun:dance::dance::dance::dance::dance:
Sevgii dorinx
sevgili medea öncelikle şunu söliyeyim açıklamaların için sağol ama dizi denildiği zaman her yönüyle düşünülmeli ozaman film dizi izlemenin bana göre bir zevki yok iş bulma meselesi hele sigortalı demişsiniz gazetelerde internette bir dünya her şeyi bölüm bölüm uzatıyolarda onu 1 bölümde olsa nie uzatmadılar
insanın kafası karışıkken demişsiniz hadi şarkıda anladık diyelim telin çalmasındadamı yok bu duyuş ama doğru bodrumda herkez aynı zil sesini kullanıyo
iyi hava durumlarına bakın ozman bana bodrumun 45 derece olduğunu gösterin dileyin benden ne dilerseniz 45 derece bir taksici heleki klima çalışmıyosa buda şu demek olur motor sıcaklığını bile hisseder 4 saat çalışmış tabrikler biyonik galiba arkadaş bence okadar tesadüf olmaz bodrum da bile uçakla gittikleri belli hava alanında taksi sırası diye bişey vardır hadi sıra yok aynısının gelmesi biraz saçma gerçekten
açıkçası çok ama çok saçma geldi bana bölüm inanın flower veya yasemin ablanın seneryoları bölüme 10 basar
son olarak yorumum en büyük saçmalık 9 ay öncesine dönüştü zaten vars tanıdığınız böle güzel kız bende şöförlük yapayım üstüne ben para vereyim her ay ne güzel öpücem sonra yeniden sizli bizli oluvcam
saygılar iyi geceler
birde bir arkadaş cubur isimli öncelikle yaşını soruyorum kendisine kardeşim demiş
aman kardeşim sen ne yaptın ya sen diziyi ne gözle izledin bilmiyorum ama bizim gözümüzle izlemediğin kesin bazı şeylerden zevk almayı bilmeyiz bence
yorumu bu evet sizin gözünüzle izleyemem çünkü ben yazımın başındada yazdım zevk ve renkler farklıdır diye belgesel olsa yorum yapmam doğaldır derim ama izleyici kitlesi çok olan profesyonel bir dizide böle amatör işler yapılması hoşuma gitmedi ve bende yazdım fikrime katılan katılır katılmayan katılmaz
dizi kurdu
06-06-07, 23:25
walla hepsini izleyemedim( elimde olmayan nedenlerle) ama sonuna yetiştim ve süperdi.bu dizi yazın bir başka güzel oluyo canım.yeni oyuncularda güzel. belli ki nazla tarık diğer kızla oğlana karşı biraz savaş verecek ama kazanacaklar ya nazın tarığpı düşünmesi ve tarığın naz sahnedeyken söyledikleri mütişti. ben tamamını izliyince yorumumu tamamlarım artık.
ya dorinx bizler de çok eleştiriyoruz izliyorsan bilirsin ama uzun zamandan sonra gerçekten çok güzel bölümdü ufak kusurlar da kadı kızında da olur.Bodrum kaç derecedir ölçmedim ama konuşurken insanlar bazen abartarak konuşurlar taksiciyi de öyle farzedin yani bu çok mu zor.Neyse..fikriniz budur bişi diyemeyiz.:img-wink:
sevgili medea öncelikle şunu söliyeyim açıklamaların için sağol ama dizi denildiği zaman her yönüyle düşünülmeli ozaman film dizi izlemenin bana göre bir zevki yok iş bulma meselesi hele sigortalı demişsiniz gazetelerde internette bir dünya her şeyi bölüm bölüm uzatıyolarda onu 1 bölümde olsa nie uzatmadılar
insanın kafası karışıkken demişsiniz hadi şarkıda anladık diyelim telin çalmasındadamı yok bu duyuş ama doğru bodrumda herkez aynı zil sesini kullanıyo
iyi hava durumlarına bakın ozman bana bodrumun 45 derece olduğunu gösterin dileyin benden ne dilerseniz 45 derece bir taksici heleki klima çalışmıyosa buda şu demek olur motor sıcaklığını bile hisseder 4 saat çalışmış tabrikler biyonik galiba arkadaş bence okadar tesadüf olmaz bodrum da bile uçakla gittikleri belli hava alanında taksi sırası diye bişey vardır hadi sıra yok aynısının gelmesi biraz saçma gerçekten
açıkçası çok ama çok saçma geldi bana bölüm inanın flower veya yasemin ablanın seneryoları bölüme 10 basar
son olarak yorumum en büyük saçmalık 9 ay öncesine dönüştü zaten vars tanıdığınız böle güzel kız bende şöförlük yapayım üstüne ben para vereyim her ay ne güzel öpücem sonra yeniden sizli bizli oluvcam
saygılar iyi geceler
birde bir arkadaş cubur isimli öncelikle yaşını soruyorum kendisine kardeşim demiş
yorumu bu evet sizin gözünüzle izleyemem çünkü ben yazımın başındada yazdım zevk ve renkler farklıdır diye belgesel olsa yorum yapmam doğaldır derim ama izleyici kitlesi çok olan profesyonel bir dizide böle amatör işler yapılması hoşuma gitmedi ve bende yazdım fikrime katılan katılır katılmayan katılmaz
Dizinin genel senaryosu gereği birtakım imkansız olaylar veya abartılar en başından beri mevcut. Oturup baksak bir sürü olay çıkar. İnsanlar diziyi bu şekilde kabul ettiler. Ayrıca madem bu tür mantıksızlıklardan rahatsızdınız, neden daha önce isyan etmediniz. Nitekim bu bölümde olanlardan daha abartı sahneler veya kesitlerde olmuştu.
Hepimiz bunları kabullenerek izliyoruz. Evet renkler ve zevkler tartışılmaz ama eğer beğenmediyseniz bunu söylemenin ne yeri nede zamanı değil. Ayrıca bu bölümü beğenmeme sebepleriniz Yalancı Yarim'in genel senaryosunda her zaman karşılaşabilceğimiz sebepler.
kırıcı olmak icin oyle yazmamıstım ama kabalık olarak aldıysanız özür dilerim.
daha sık gelseniz daha iyi olur gibi cevireyim eger affederseniz. :icon_whis :img-yes:
cunku son zamanlarda ciddi elestiriler aldı guzel dizimiz ve assagı inis gosterdi hem temposunda hem kalitesinde. tabi bence.
o zaman da paylasılması gereken fikirler ya da ne bileyim tuyolar oldugunu dusunuyorum. yazma sebebim o idi daha cok.
saygılar.
anıl arkadaşım daha önce isyan ettim medea beni çok iyi tanır aslında serseri diyeyim ben ona yalancı yarim formundan ben ordada isyan ediyom iyi bilir ama buraya bu sefer patladım yanii zevk ve renklerya ben renklerimi yazdım sizlerde zevklerinizi amaç paylaşmak bizde onu yaptık iyisiyle kötüsüyle sağol yorumun için
Gerçekten Sezarın hakkı Sezar'a demişler-bugün amma edebi gördüm kendimi efendim:img-hyste - Sevgili uğur kedi tepki alan bölümlerden sonra bile gelip bizlere açıklama yapmış ve eleştirilerimize yanıt vermiştir.Sürekli takip edenler yani diziyi ve forumu başından beri izleyenler bunu bilirler.:img-wink: :img-yes:
ceza_cansu
06-06-07, 23:39
uğur kedi kim bilir bunu ben kaç yüz kere yazdım.Hatta senaristlere de isteğim iletildi ama yazmadan duramicam.Ben şoför Tarık'ın Naz'a vericeği bir gül görmek istiyorum:img-hyste :img-hyste
NOT:Rahatladım ya:img-hyste
elmali-turta
06-06-07, 23:40
Hazır Uğur kedimiz burdayken ben bişey daha yazmak istiyorum Bodrum'da Ümit-Filiz sahnesi daha çok olsun istiyorum :img-wink: Olur dime dime:):):)
anıl arkadaşım daha önce isyan ettim medea beni çok iyi tanır aslında serseri diyeyim ben ona yalancı yarim formundan ben ordada isyan ediyom iyi bilir ama buraya bu sefer patladım yanii zevk ve renklerya ben renklerimi yazdım sizlerde zevklerinizi amaç paylaşmak bizde onu yaptık iyisiyle kötüsüyle sağol yorumun için
Orada 8 bin üye vardı herkesi tanımam mümkün değil ya da anımsamam.Ayrıca "patlamak" istiyorsanız tabiki hakkınız ama bence haksızlık etmişsiniz sadece bunu belirttim..sevgiler.
legolas_tamer
06-06-07, 23:43
Dizinin genel senaryosu gereği birtakım imkansız olaylar veya abartılar en başından beri mevcut. Oturup baksak bir sürü olay çıkar. İnsanlar diziyi bu şekilde kabul ettiler. Ayrıca madem bu tür mantıksızlıklardan rahatsızdınız, neden daha önce isyan etmediniz. Nitekim bu bölümde olanlardan daha abartı sahneler veya kesitlerde olmuştu.
Hepimiz bunları kabullenerek izliyoruz. Evet renkler ve zevkler tartışılmaz ama eğer beğenmediyseniz bunu söylemenin ne yeri nede zamanı değil. Ayrıca bu bölümü beğenmeme sebepleriniz Yalancı Yarim'in genel senaryosunda her zaman karşılaşabilceğimiz sebepler.
niye burasi dizifilm forumu degil mi burada bu forumda yalanci yarim icin elestri yapamiyormuyuz..
zaman ile ne alakasi var..
zararin neresinden donulse kar dir demisler..
yer olarak ya kisisel goruslerimizi belirtmek icin acilmis bu forumlar muhabbet icin degil..
o zaman zaman ve saat sen sole biz de o zaman yapa