Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Tek kelime ile mükemmel bir bölümdü, her sahnesinde ayrı bir zevk aldık.
Nihayet eski tadı bulduk, senaristlerimize ve oyuncularımıza çok teşekkürler.
Barışım da Merve de süperdi, ama hele de Barışım, onu çok seviyorum.
Barış oyuncu olmak için doğmuş.
Mallah diyelim ki tadı bozulmasın, hep böyle gitsin.
Ve tüm ekibi,:happy0064 :happy0064 :happy0064 lıyorum.
~ topiqq ~
07-06-07, 12:44
günaydın herkesee ..
dün haftalardır ilk defa bu kadar keyifle izledim diziyi ve ilk defa bi sonraki bölümü heyecanla bekliyorum..oteldeki "yan oda" olayını çok sevdim, iyi düşünülmüş, sonraki bölümlerde o iki oda arasında baya bi git-geller yaşanıcak gibi geliyo =) ..finalde naz'ın bakışı çok güzeldi, birsürü anlamı vardı o bakışın..ayrıca otele girerken taksiciye durup tarık'ı anlatmasına çok güldüm haha..kısaca bölümü beğendim ve 47yi merakla bekliyorum =))
schmetterling
07-06-07, 12:51
selamlar... dün akşam bozulacağı tuttu bu bilgisayarın, ama televizyon bozulmadı ya, daha ne isterim.. hala yüzümde aptal bi gülümseme var, her hangi biriniz görseniz "nedir o gülümseme?" diye sorar mısınız, sormazsınız bilirsiniz di mi?
naz aşk sarhoşu oldu demişsiniz, e biz ne olduk:img-hyste :img-hyste
ey senaristler işte bu ya işte bu.. tutmayın beni öpüjemmm (aşk sarhoşuyum affedin:img-hyste )
her dakikası ölümüne güzeldi.. ben dilek'i sevdiğimi daha fragman dönerken söylemiştim... koray da mükemmelmiş... ve ikinci Tarık- Naz vakası onlar... :img-hyste birbirlerinin arkalarından bakışları bile aynı
bence sahil dörtlüsü bellidir arkadaşlar koray dilek tarık naz...
miraycım kızma Hulusilerin evi havuz kenarı ikilisi de Ümit filiz:happy0064 gerci onlar da gelcek bodrum'a seyreyle şenliği.
not: aşklarını en çok hissettiğiniz sahne diye sormuştum dün.. bugün cevabımı veriyorum .. 46. bölümün tümüüü
Naz'ın vedası mı dersiniz, taksi şoförüne beni bekliyor diye anlatması mı, yağmur yağınca sesini duyması mı, her dakika birbirlerini düşünmeleri mi ah ahhhh
Daha yorumları okumadım yazımı bitirdikten sonra okumayı düşünüyorum...bölümü çok beğendim,eminim herkes beğenmiştir...neyse okuyunca anlayacağım:)
İlk başta ses değişimi tuhafıma gitsede sonra alıştım:img-yes: Naz'ın ani dönüşlerini sevmem ama dünkü dönüşü süperdi.TT ile ilgili en ufak bir şey yoktu sanki o sözler hiç söylenmemiş gibiydi...kızlar böyle şeylerden hoşlanır deyip gülümseyerek gittiği sahneyi çok beğendim,Naz'ın bu halini ben gibi Tarık'ta beğendi.Naz'ın yatağına uzanıp gülümseyişini Tarık'ın yüzünde oluşan ifadeyi görmek güzeldi....Naz'ın aklından neler geçtiğini tahmin etmek pekte zor değil:img-yes:
Belgin'in bu takıntılı Naz-Tarık sorunu gereğinden fazla uzadı...neyse ki yaptığı plan ters tepti ama erken uyandı.önümüzdeki bölümde bol bol faliyetlerini izleriz..
Tarık Naz ile yanlız gideceği için ne kadar mutluydu,Belgin mutluluğunu kursağında bıraktı.Naz'ın Tarık'a veda edişi,Tarık'ın taksinin arkasından gidip gelecek diye bekleyişi ve sonra boşuna bekleme deyişi duygusal bir sahneydi...5 hafta ayrı kalacakları fikri ikisinide üzdü....
Vahi'nin bir an gerçekten Tarık'ı kovduğunu düşündüm o ne cidiyetti öyle..bu kadar sevdiği Tarık'ı nasıl gönderir diye söylenirken ben yine ters köşe oldum...ve buna oldukça sevindim...ters köşe olunca sevinilirmi demeyin kendimden biliyorum oldukça güzel seviniliyor:img-yes: Tarık'a ne de güzel görev verdi...hem Naz hem tatil ikisi bir arada üstelik Bodrum'da:img-blush
Naz'ın şöför ve resepsiyon görevlisi ile yaptığı konuşma süperdi özellikle resepsiyon görevlisi ile...malum kızımız insan sarrafı..hemen çözdü meseleyi:)sondaki tehdidini kahkalarla izledim...Odasına gelir gelmez tarık'ı araması hemde 3 saat boyunca güzeldi...beden Bodrum'da ama akıl ve ruh Tarık'ta kalmış....aşk işte
Bunların normal bir otele düşeceklerini hayal etmek fazla iyimserlik olurdu..kendileri gibi deyim yerindeyse çatlak insanların arasına düştüler..onların halini görüpte vay be sorunlu bir tek biz değilmişiz deyip kendilerini teselli ederler belki:)Bunlar Bodrum'da barışacağı gibi oteldekileri de barıştırırlar...
Barış meselesi tahminlerimiz doğrultusunda çıkmadı ben yine ters köşeyim tabi:)Tahmin konusunda ne kadar becersiz olduğumu YY bir kez daha yüzüme çarptı:) ama güzel bağlamışlar....demek ki neymiş kesin hüküm vermemek gerekirmiş
Naz'ın Tarık'ı arayıp heyecanlıydım seni düşünüyordum....yağmur yağdı sen burdaydın rahatladım şeklinde devam eden konuşması çok hoşuma gitti çokta eğlendim bu sahnede..Barış'ın sabunlu halinide gördük:)
Sarışın kızımız TT kimliğini biliyor olurda ağzından kaçırdımı iş var demektir...Naz ve o kızını bilmedikleri halde aynı kişiden bahsedip ismi bende kalsın demeleri hoş olmuştu...Tarık'ın ezilip büzülüp Naz'ı izlediği itiraf görev olmasaydı yine bunu yapardın demesi daha da güzeldi
Son sahne ise Naz için tam bir şok oldu...iyi niyetli kızmış Naz Tarık'ın yanında olmasını istedi hemen oldu...şikayetçi olmaması gerekiyor :)...Şimdi Naz senin gerçek adın ne diye tutturursa şaşırmayacağım
Asıl söze gelirsem çok beğendim bölümü,çok güzeldi...Bodrum şimdiden etkisini göstermeye başladı
segili formdaşlarım bakıyorum formumuz eski neşeli,sıcak, cıvıl cıvılı haline dönmüş. Bunu gördüğüme sevindim. daha önce olduğu gibi yine forma giriğimde neşelenip kendimi iyi hissetmek istiyrom.
Bazı arkadaşlar kimse bu formda diziyi eleştirmiyor demişler, aslında burayı düzenli takip edenler bunun böyle olmadığını bilirler zaman zaman burda öyle eleştiriler yapıldıkı bunun hiç bir dizinin formunda bu kadar şiddetli olduğunu görmedim. birbirimizi kırmak pahasına da olsa bu eleştiriler oldu çünkü bu eleştirileri yapanlardan biriyim. ama ne olursa olsun bazen isteksizde olsak dizimizi seyretmeye devam ettik düzelmesi için sabrettik bunun için
Bu yönde söylenenlere katılmıyorum. Gelelim bu akşamki bölüme bu bölüm de o eski havayı,eski tatlı atışmaları ve sıcak ilişkileri görür gibi oldum. Kendi adıma uzun bi aradan sonra seyrederken böylede olmazki, eee bu kadarına da pes yuh yani dememden kasılmadan, gerilmeden, kızmadan, dizinin sonunu getirdim . Hatta bitmesini istemeden. Şimdi gelelim diğer olup betenlere Naz, karakteri yine duygularının tutatsızlığı ile beni şaşırtmadı daha dünkü bölümde T.T için karnına sancılar giren kız bu bölümde sanki hiç T.T yaşamamış böylebiri hiç var olmamış gibi davrandı. Naz, virajları dönerken arabanın hızını ayarlayamadığı için, arkasında silinmeyecek izler bırakıyor. merak ediyorum
o anda şöyle bişey olsaydı T.T Naz'a bi mesaj yazsaydı deseydiki Naz ben burda bodrumdayım duydumki sizde burdasınız kendimi affettirmek için sizi çok özel biyere yemeğe davet ediyorum: peki sizce Naz ne yapardı ? kestiremiyorsunuz değilmi ? koşa koşa gitmeyeceğinden emin olabilirmisiniz ?.
O zaman Naz'ın arkasında bıraktığı boşlukları geriye dönüp yaptıklarının ve söylediklerinin muhasebesini yapması gerekiyor ve o boşluğa gelecek ismi kalın bir çizgiyle yazması gerekiyor. Aksi takdirde bu acabalar hep kalacak.
Sevgili uğur kedinin vermiş olduğu tüyolara bakılacak olursa Bodrumun ruzgarı
belliki aşkın yelkenlerini şişirip fora diyecek ama daha öncede yaşadığımız
her güzel ve keyifli bölümlerden sonra bizi umutlandırıp, sonra 2 seksen yere serdikleri için, kendimize gelip umutlanarak tekrar ayağa kalkmaya korkar olduk
yüzü koyun yere düşmüş bir çocuğu kaldırıp üzerindeki tozları silkeleyip hele kanayan dizini gördükten sonra hiç birşey olmamış gibi koş diyemeyiz koşmaz da zaten,diyeceksiniz ki iyide kendi düşen ağlamaz haklısınız ama kimse yola çıkarken düşeceğini hesaplayarak çıkmaz her yola çıkan daha güzel yerler
daha güzel şeyler görmek umuduyla çıkar, yine de aklımızdan hiç birzaman çıkarmamamız geren neymiş, yola çıkanlar düşeceklerini hesaplamalılar.
lady_dicaprio
07-06-07, 13:31
ayy bu ne güzel bir bölümdü böyle harikaydi yaaa
ohhh be eski yalanci yarim geri döndü :happy0064
hersey mükemmel üstüydü yaa...
hele tarik ve nazin telefon konusmalari...
ben izlerken cok keyif aldim cok gec baslamasina ragmen
Herkeseee merhabalarrrr:happy0064 :happy0064
bugün çok mutluyumm hele yalancı yarimin dün akşamki bölümü aklıma geldikçe yüzümde kocaman bi sırıtma ifadesi oluşuyoooooo...eski yalancı yarimi çok özlemişimm vallaaaa dün akşam ki bölümm tek kelimeyle harikayydııııı bodrumm da aşkk başkaymışş gerçekten:img-yes: :img-yes: :img-yes:
sesli çekimleri ilk önce yadırgadım ama alıştımm sonundaaa..sayın uğur kedi gerçekten yüreğimize su serpti..bütün yalancı yarim ekibine teşekkürlerr dizimizi bize geri verdikleri içinn:happy0064:happy0064 :happy0064 :img-pilot :img-pilot
serdar arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.bütün önemli sahneleri kaydedip siteye yüklemiş.ayrıca yeni videolar hazırlamış. bizim için çektiği bunca zahmetin karşılığı ödenmez.:img-clapp :good:
Bende bugün çok mutluydum dün akşamki bölümden dolayı ama retingler ben kahreti böyle güzel bir bölüm aldığı retinge bak hep zstar yüzünden her hafta saatiye oynarsa olacağı buydu ama ben yinede çok mutluyum böyle bir bölüm seyretiğim için o ne güzel duygulardı bizlere ne güzel yansıtılar bodrum gerçekten aşkın başlaması olacak haftaya büyük bir sabırsılıkla bekliyorum bakalım neler bekliyor umarım bir kaç bölüm belgin tarıkla nazı bulamaz tek arzum bu yeni oyuncularada çok iyi onlarda bizimkiler gibi.Arkadaşlar zstar ben saatle ilgil yazı yazdım zstar hep beraber yazalım artık saatimiz sabitlensin bizlerle resmen önemsenmiyoruz haksızmıyım bu sabahtan beri bir çok insanda öğrendimki saat 22.00biliyorlarmış yani dizimiz bir çok kişi seyredemedi ben tekrarı içinde yazdım herkes yazsın zstarı maii pombardına yapalım barışın sitesindende yapılıyor hem burası hem barışın sitesi belki bu sefer tepkimiz anlaşılır nekadar çok mail giderse bizlerin nekadar üzgün olduğumuz farkedilir diye düşünüyorum bu benim fikrim dizimize sahip çıkalım böyle giderse retingler dahada düşe bilir önlemizi alalım.
Oleeey :happy0064 :happy0064
İşte bu, bizim bölümümüz bu :good:
Ne zamandır her şeyin bu kadar güzel yaşandığına şahit olamamıştık.Her şey, komedi, romantizm, aşk, sevgi, heyecan.... çok güzel yaşandı. Yüzde 100 denmez ama yüzde 90 her şeyi yaşattılar bizlere ve o kadar çok eğlendim ki:)
Dün eğlendim, zevkini aldım, bu gün sizin de yorumlarınızı okuyarak daha bir zevklendim:) Suratımda ilk izlediğim zaman dizimizi bir gülümseme, ikinci izlediğimde yani saat 1.10da başlayıp 2.40a kadar devam eden saat süresinde bir sırıtış, yorumlardan sonra da ciddi ciddi gülme vardı ve hala da var :img-hyste :)...
Çok güzel sahneler vardı, mesela:
NAZ: Sadece 1 soru soracağım sana, bu sefer de kıskandığın filiz miydi?
TARIK: (Çok emin bir şekilde, ki bu ses tonundan bile belli oluyordu) Hayır!...
Naz burda kendini zor tuttu, hatta tutmadı sırıttı pardon gülümsedi:) Sonrasını biliyorsunuz zaten :img-wink:
Şöförle konuşmaları harikaydı.
NAZ: Offf, bu sıcakta herkes tatil yaparken, ben çalışacağım.Var mı benim gibi biri acaba?
ŞÖFÖR: Hava 45 derece, klima da bozuk, 4 saattir çalışıyorum, 4 saat daha çalışmak zorundayım:) (Yazııık)
NAZ: Eee sizin de işiniz zor tabi :img-hyste
Naz parayı verir:
NAZ: Üstü kalsın,
ŞÖFÖR: Üstü yok ki:img-hyste
NAZ: Tamam işte kalsın..
ŞÖFÖR:Allah şöförüne sabır versin hehehe
Korayla Dileke de bayıldım zaten.Nedense bana bir yerden tanıdık geliyorlar :icon_whis :)
Birbirini kıskandırma amacı olan, sadece bizimkiler değilmiş onu da anlamış olduk. Bu dörtlü bizi az güldürmeyecek.
En sonunda Tarıkla Koray, Nazla da Dilek bir olup birbirlerine dalaşmasınlar da:)
Sonra resepsiyon konuşması mükemmeldi Nazın...
"Tek kelime edersen şu çelloyu kafana yersin!..." :img-hyste Resepsiyoncunun sırıtış mükemmeldi zaten. Söyleyecek bir şey bulamıyorum :img-hyste
Tarıkın duşta şarkı söylemesi ve bunun üzerine Nazın: "Seni düşünüyordum, birden yağmur yağmaya başladı ve sen şarkı söylemeye başladın...Heyecanım gitti, rahatladım...Bunu hep yap olur mu, aynı saatte, sahneye çıkmadan önce...:img-blush
O son sahnede, Naz bir şeye sinirlenmiş, üzülmüş gibi bakıyordu sanki...
Tarık yine Nazın önüne geçti...Naz o sözlerin kendisi için söylendiğini düşünüyordu, fakat o sözler Tarık için söylenmişti...Bundan dolayı o kadar üzgün ve sinirli baktı bence......
Diziye katılan oyuncularımız zaten harikaydı... Hepsi çok ama çok sıcak kanlı, sempatiktiler.Diziye çok çabuk ayak uydurmuşa benziyorlardı.Renk kattılar dünkü bölüme...Özellikle Hulusinin arkadaşı olan... Bundan sonraki bölümlere de renk katacakları kesin :img-wink:
Karım beni boşadı, sonra pişman oldu, bana bir suit oda açtı, orda kalıyorum...
Bırak diyorum bırakmıyor tabi canım tabi tabi Öyle zaten:img-hyste
Sonraaa bana yenge deme, bana yenge deme repliği vardı, o da müthişti...
Dilek ve Koray çok tatlılar...Çok sempatikler...Ayrılmasalar mıydı acaba?? Yok yok böyle daha iyi galiba:)
Müzikler müthişti... Yeni mekan, yeni senaryo, yeni heyecan derken yeni müzikler de... Ve o kadar güzel olmuş ki...Çok yakışmış dizimize...O duyguyu yansıtacak harika müzikler...
Sesli çekimin ilk günü olduğu için bazı aksaklıklar vardı.Ama yine de güzeldi.
Fulya ve Ünal Beyin seleri değişmiş.Fulyanın sesi çok inceydi, bana değişik geldi açıkçası...Ama keşke baştan beri bu sesi kullansaydı diye de düşünmeden edemedim kendim.Şimdi ondan değişik geliyor zaten, baştan öbür türlü alıştığımız için...
Ünal Beyin sesi de güzeldi.Ama dediğim gibi alışık değiliz:) Bana Kemal Sunalın sesini andırdı bazı yerlerde açıkçası.Katılır mısınız bilmiyorum ama...:)
Bu güzel bölüm için bütün ekibe, oyunculara, çalışanlara, senaristlere çok çok çok... teşekkürler...Emek var, sonucu da var tabiki :img-wink:
selamlar yy dostları...beni hatırlıyor musunuz?:) bu geceki yorumlarınıza da ben bayıldım. efsane geri döndü demek. ama şiir gibi bölümdü gerçekten. yeni oyuncularımızı sevmenize sevindim. o zaman sıkı durun...47 ve 48'e bayılacaksınız. bodrum bizim inatçı keçileri dize getiriyor.
tarık naz'a ne dese beğenirsiniz? "birbuçuk ay ayrı kalmaya dayanamadım. yanında olmak için geldim. belki bana ihtiyacın olur, yağmurda şarkı söylediğimi duymak istersin. rahatlamak için, çellonun akordunu yaparken gözlerin beni arar belki diye geldim." "git dersen giderim. ama ne olur bana yalancı deme."
naz-gerçekten benim için geldiysen evet yaz.başka bir sebebi varsa hayır yaz. ben onu sakin bir anımda okumak istiyorum.
heyecan, aşk böyle tırmanır da sevdiğiniz şarkıya söz gelmez mi?
yy dostları siz yeter ki bizi izlemeye devam edin.
Sizi unuturmuyuz Uğur Kedimiz, aşk olsun :)
47-48??
Bayılacak mıyız? :)
Ben bayılacağım şimdi:) Nasıl geçecek 1 hafta yaa :img-blush Neyse geçecek artık, geçmek zorunda...
İnatçı keçileri mi dize mi getiriyor mu?? :happy0064 :happy0064 Oleeey, sonunda...
birbuçuk ay ayrı kalmaya dayanamadım. yanında olmak için geldim. belki bana ihtiyacın olur, yağmurda şarkı söylediğimi duymak istersin. rahatlamak için, çellonun akordunu yaparken gözlerin beni arar belki diye geldim. git dersen giderim. ama ne olur bana yalancı deme.
İnanmıyorum...Bu sözler benim bittiğim andır...:) Müthiş yaa, bir içim su...
Nazın cevabı da müthiş olacak yani:)
gerçekten benim için geldiysen evet yaz.başka bir sebebi varsa hayır yaz. ben onu sakin bir anımda okumak istiyorum.
Heralde mesajlaşacaklar ve böyle konuşma geçecek aralarında....
o sahnelerde biz ekrana yapışmış vaziyette olacağız, kesin:)
Uğur Kedimiz, çok teşekkürler bize böyle şeyler söylediğiniz, bizi bilgilendirdiğiniz için.Gerçekten çok mutlu olduk, özellikle şu konuşmalar harika olacak, iple çekiyoruz...
NOT!: Cansu, gül olayı da yakındır bu konuşmalar geçiyorsa, bekle bence:)
aydemir_07
07-06-07, 16:05
Teşekkür ederim elleriniz dert görmesin :D:happy0064
daha 7 gün var yeni bölüme :img-hyste
nasıl geçejekk yaaa üfff :icon_sorr
arkadaşlar starın sitesinde cumartesi günü yayın akışında aynen şöyle yazmakta.
12:40 Yalancı Yarim/t
Sevilen yerli dizi tekrar bölümleriyle sizlerle...
burcin_kaplan
07-06-07, 17:02
Bir bölümden ne zamandır ilk kez bu kadar keyif aldım. bölüm genel olarak çok keiyfliydi ama bir iki tanede duygusal sahnesi wardı beni bitiren öle sahneleri görmeyi gerçekten özlemişim helede Naz'ın Şöför Tarık'a olan aşkını görmeyi ne kadar da çok özlemişim ya.Nazın sonunda normale dönmesine feci şekilde sevindim:)
Tekelioğlu olayı düşündüğümüz gibi oldu ayna olayıyla bağdaştırıldı ve ortaya çıkmadı.Gerçekten beni çok sevindirdi ortaya çıkmaması öyle bir dönemeçtelerdi ki eğer tekelioğlunu öğrenseydi naz Şöför tarık tamamen biticekti aşk falan kalmıcaktı ortada.Ama olaylar birden tersine döndü son 2-3 bölümdür olanların ve Sonunda şöför tarıka olan aşkını görmeye başladık gene nazın hele o müştemilat önündeki sahne nasıl bir sahneydi..aah aah dedirtti bana ne zmndır böle beni etkileyen bir sahne izlememiştim.Mükemmeldi tek kelimeyle.
Naz: sana bi tek şey sorucam bana doğru cewap ver.Neden t.t yim dediğini biliorum Belgin Tey. babama herşeyi anlattı.Tabi babamda bana.Filizi ondan nasıl kıskandığını, nasıl yarıştığını, yarışı kaybettiğinde kendini sanki oymuş gibi gördüğünü.
Tarık: saol anne.
Naz: ne dedin ?
Tarık: Filiz o da az değildi, sırf ben kıskanim diye neler yapardı.
Naz: kızların hoşuna gider böyle şeyler bir tek şeyi bilmek istiyorum bu sefer kıskandığın yine filiz miydi?
Tarık: Hayır.
Naz: ben kalkim artık yarın okul war erken kalkıcaz
Tarık: neydi o gülümseme
Naz: Dedim ya kızların hoşuna gider böle şeyler
Şu sahne beni bitirmeye yetti zaten.Çok garip oldum ya özlemişim böyle sahneleri ne kadar güzeldi Naz'ın tarıka böyle gülümsemesini bakmasını özlemişim:)
Ya vedalaşma sahnesii ?? oof oof...
O sahnede neydi öyle yaa.Çok etkiledi o da.Hele Nazla tarıkın birbirlerine bakışları ve tarıkın taksinin arkasından yürümesi mükemmel bir sahneydi.
vee Tarık-Naz duygusal sahnelerinden diğeride kuşkusuz Naz'ın tam Tarık'ı düşünürken Tarık'ın yan odada şarkı söyleme sahnesiydi hem çok güldürdü hem çok duygulandırdı o sahne beni:img-hyste süperdi yaa. hele ondan sonraki telefon konuşması oof oof.Bu nasıl bir bölümdü böle ya??:)
Şimdi gelelim Koray ve Dilek'e ; özellikle dilek'e fragmanda çok sinirlenmiştim deli olmaya başlamıştım bile kıza bodrum sahneleri bir geldi bir baktım çok sevmişim ben bu kızı:) :img-hyste canım Dilek'cim o benim artık:) Dilek-koray çiftinin bizimkilerin bir üst (onlar nişanlanmış ayrılmış en azından:)) seviyesi olması beni baya güldürdü.Bodrum bölümleri çok güzel olacağa benziyor.İlk bölümden bu hissi werdiler zaten direk.
NOT: Sesli çekim olayınada değinmek isterim ilk çok garip geldi ama alışırız. Ayak seslerini bile duymak çok eğlenceli:img-hyste vahinin ve filizin seside değişmişti 46 hafta sonra başka bir sesi duymanın werdiği bir yadırgama wardı ama oda ilkkez duyduğum içindi büyük ihtimalle öbür hafta olmadı 2 haftaya hiç birşey kalacağını sanmıyorum onada alışırm. Sesli çekim inşallah çok güzel olur.
NOT2: Dizinin yeni müzikleri gerçekten çok güzel.Müziklerdede yeni bir sayfa açtılar çok iyi oldu bu.Bizim müziklerimiz zaten güzeldi çok güzeldi hemde ama o güzelliklere biraz daha güzellik katalım demeleri süper olmuş.Hele sonda çalan melodiyede şarkı yapılacağı haberini werdi ya uğur kedimiz saolsun kyfim yerinde zaten böle bir bölümden sonra bu haberin alınması dahada sevincimi fazlalaştırdı.
NOT3:Naz'ın odasına girer girmez hemen Tarık'ı aramasına bittim. Hele ondan sonra banane naparsa yapsın dedikten sonra o kadar uyumayıp gene tekrar tekrar aramasıda bir başka bombaydı:img-hyste
arkadaşlar starın sitesinde cumartesi günü yayın akışında aynen şöyle yazmakta.
12:40 Yalancı Yarim/t
Sevilen yerli dizi tekrar bölümleriyle sizlerle...
Ztarın bu alakası ne böyle...altından birşeyler arayalım mı?
tarık naz'a ne dese beğenirsiniz? "birbuçuk ay ayrı kalmaya dayanamadım. yanında olmak için geldim. belki bana ihtiyacın olur, yağmurda şarkı söylediğimi duymak istersin. rahatlamak için, çellonun akordunu yaparken gözlerin beni arar belki diye geldim." "git dersen giderim. ama ne olur bana yalancı deme."
naz-gerçekten benim için geldiysen evet yaz.başka bir sebebi varsa hayır yaz. ben onu sakin bir anımda okumak istiyorum.
heyecan, aşk böyle tırmanır da sevdiğiniz şarkıya söz gelmez mi?
yy dostları siz yeter ki bizi izlemeye devam edin.
Bu iki mesaj çok hoşuma gitti...Adını Barış olarak lanse ettiren(kendisi ettirmesede) Tarık bu işten kolay sıyrılamayacak anlaşılan ama verdiği git dersen giderim. ama ne olur bana yalancı deme cevabına ne denebilir ki...Tarık işten sıyrılmayı bir şekilde biliyor:img-yes:
Naz'ın evet-hayır yaz ben sonra okurum cevabı da oldukça ilginç..şimdiden meraklanmaya başladım
schmetterling
07-06-07, 17:21
genel yorumumu yazmıştım, ama heyecandan kelimelerim karışmış:img-hyste
Koray ve Dilek'i çok hızlı geçmişim.. çok sevdim ben bunları ya... ikisi de inanılmaz şirin, Koray'ın Naz'a bakışlarında en ufak bi terslik yok (terslik derken Bora'lık gibi anladınız siz:img-hyste ) Dilek'in Tarık'a bakışları da aynen öyle hiç bi terslik yok (burdaki terslik Melisalık gibi ya da Sofialık)
ikisi birbirine deli gibi aşıklar bu çook belli... Koray Naz'a anlattı zaten hikayelerini, ama onların savaş baltaları da yavaş yavaş kumlara gömülecektir yaz boyunca...
bi de Koray'ın Dilek'i "Dilekkk" diye bağırarak uyandırma sahnesine bi şey söylemek istiyorum : :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Naz orada öpecek falan diye bekledi, ama bu manzarayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi...:img-hyste
Serdar'ın eklediği videolardaki bölümler tabi favorilerimdi... ama bi de en baştaki Hulusi-Tarık (pardon fb'li Tuncay:img-hyste ) dialogu ve Tarık'ın arka koltuktaki baygın Naz'ın elini tuttuğu sahneler de inanılmaz duygusaldı..
saygılar efem.. ah sondakika ah inşallah izlemişsindir...
pas.si.on79
07-06-07, 17:50
Burçinnnn; Yağmur yağıyor şıkır şıkır
Tarık Naz en sonunda şükür şükür
diyeceğimiz zamanlar geldi sanırım.:img-hyste
Naz HAnım yağmuru yağdırdı.. Romantizmi başlattı:) O mesajlardan da gelir herhalde..Kumsalda aşklarını yad ederler:)
Taksici demişti:Şoförüne Allah sabır versin..
Biz bu Naz ı aylardır bekliyoruz.
Bir de Ebrucum;TArıkın Dilek in akşam yemeği daveti üzerine, kibarca geri çevirmesine rejimde olmasını,akşamları yemek yemediğini söyleyince; Evrensel KOnseri flashback olarak geldi... SEn demiştin ya:)
burcin_kaplan
07-06-07, 18:10
Burçinnnn;
Yağmur yağıyor şıkır şıkır
Tarık Naz en sonunda şükür şükür
diyeceğimiz zamanlar geldi sanırım.:img-hyste
Naz HAnım yağmuru yağdırdı.. Romantizmi başlattı:) O mesajlardan da gelir herhalde..Kumsalda aşklarını yad ederler:)
Taksici demişti:Şoförüne Allah sabır versin..
Biz bu Naz ı aylardır bekliyoruz.
:img-hyste :img-hyste
Valla Gamzecim şükür şükür cidden yağmuruda yağdırdık nazıda geri getirdik:img-hyste
46 bile bu kadar güzel olduyysa 47 ve 48 i düşünemiyorum ben ya.Hele uğur kedinin yazdığı Tarık ve Naz repliği gerçekten süper o galiba 47. bölümde geçicek baya güzel sahneler bekliyor ya bizi bu bölümde bile 3 sahne gördüysek 47 de heralde baya bir dolu ya.Bu kadar övüldüğüne göre merakla bekliyoruz walla kumsal'ı:)
Mükemmel bir bölümdü gerçekten, o kadar uzun zamandır böyle bir bölüme hasret kalmıştım ki.. Sesli çekimleri başlangıçta yadırgasamda alıştım.
Eski Tarık ve Naz gelmişti sanki, aşklarını o kadar güzel hissettirdiler ki!
Nazın sürekli Tarık ı araması, keşke burda olsaydı deyip özlemesi, banyo sahnesinden sonraki replikler hepsi hepsi süperdi.
Çok eğlendim, keyifle bir bölüm seyrettim.Son sahnelerini elektrik kesintisi yüzünden seyredemesemde:icon_sorr
Koray ve Dilek e bayıldım, ayını tarık ve naz gibiler
Çok sevdim onları, birbirlerine öylesiye aşıklar, birbirlerini nasılda kıskanıyorlar ve kızdırmaktan zevk alıyorlar.Çook tatlılardı
Her şeyiyle çooook güzel bir bölümdü:happy0064 :happy0064
grimace_88
07-06-07, 18:41
bu kadar muhteşem bir bölüm olmasına rağmen, forumumuz bile memnun kalmışken ztarın yayın akışı saçmalığı nedeniyle 12. olmak ne demek şimdi? :sad53:
pas.si.on79
07-06-07, 18:56
Tarık ın Naza ne gülüyorsun sen deyişi ve NAzın halleri gülüşleri sevgili gibiydiler.(gibiydiler diyorum hala korkuyorum.Nazar değmesin.NAz a değsin ama:)) .Naz Tarıkın hep bir sırrı olduğunu düşünüyordu.Şoför Tarıkın ..hani Hulusiden kaçmanın başka nedeni var falan diyordu.. Onların cevabını,açıklanmasını zor olan cevabını güya öğrendi..Rahat etti..
Ya veda anı;NAz Tarıka gitmesini nasıl açıklıyor. Naz Hanım Şoförüne açıklama yapıyor, duyda inanma:img-hyste Sonra ...senin bırakmanı isterdim.:img-in_lo
vee Nazın o masum meşhur öpücüğü..:img-in_lo TArıkın şaşkın halleri..
5haftayı her ne kadar çokmuş gibi göstermek istemeselerde, gözlerindeki 5 haftanın büyüklüğü...
Nazı ilk defa böyle gördük.Ne kadar aşık olsa da bunu ya patronluyla ya da arkadaşlığa vuruyordu.AMa artık Naz sevgilisiydi...
TArık ın Vahi Beyin sözleri üzerine üzüntüsü ama sonra ki mutluluğu:happy0064
Nazın seni düşünüyordum.Heyacanım geçti...sözleri...:img-in_lo
Hem duygu yüklü,hem komik,hem aşk :good:
Peki uğur kedinin dediği , mesajlar TArıkın açıklaması...:img-in_lo
YA nasıl gelir mi 47nci bölüm...:img-pilot :img-pilot
serdar arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.bütün önemli sahneleri kaydedip siteye yüklemiş.ayrıca yeni videolar hazırlamış. bizim için çektiği bunca zahmetin karşılığı ödenmez.:img-clapp :good:
Serdar bugün arı gibi çalıştı. Her şeye koştu. Bölümün özel sahnelerinin videolarıyla başladı, fotoğraflarla devam etti, ardından tüm bölümün videolarını upload etti yetmedi dizinin yepyeni müziklerini bizlerle paylaştı. EuroStar'da yayınlanmayan sahneyi bile kaçıranlara özel olarak upload etti. Hayır duası yağmuruna tutulacak :) sonuna kadar hakediyor :img-yes: Sayesinde bu hafta blogda da kusursuz bir yayın gerçekleşti... Kendisine buradan teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim :img-wink:
merhaba arkadaşlar hepinizi çok özledim.
bu bölüm güzeldi ama uğur kedinin yazdıkları harika...ne yazıkkı 47. bölümü izleyemeyeceğim bu yüzden tekrarı ne zaman olacaksa bana mesaj atarmısınız....toplu bir yerde kalmanın cezasını çekiyoruz...ne yazıkki a.y. izlemek isteyenler çoğunlukta neyse lütfen msj atmayı unutmayın....bu arada hepiniz her zamanki gibi harikasınız.:happy0064
Artık yavaş yavaş Bodrum-Aşk moduna geçeceklerdir.Artık zaten ondan sonraki çorap söküğü gibi gelecektir.Tabii şu belgin hanımı devredışı bırakmak gerekir.
schmetterling
07-06-07, 19:24
Serdar bugün arı gibi çalıştı. Her şeye koştu. Bölümün özel sahnelerinin videolarıyla başladı, fotoğraflarla devam etti, ardından tüm bölümün videolarını upload etti yetmedi dizinin yepyeni müziklerini bizlerle paylaştı. EuroStar'da yayınlanmayan sahneyi bile kaçıranlara özel olarak upload etti. Hayır duası yağmuruna tutulacak :) sonuna kadar hakediyor :img-yes: Sayesinde bu hafta blogda da kusursuz bir yayın gerçekleşti... Kendisine buradan teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim :img-wink:
evet ya sentüpte bakıyorum ve blogda tabi, sürekli serdar bi şeyler yollamış, hepsini izliycem diye canım çıktı:img-hyste
çok teşekkür ederiz serdarcım her şey için :happy0064 :happy0064 baya bi dua aldın gerçekten:happy0064
böylesine güzel bir bölümü biz izleyebildik, ama star'ın yüzünden bir çok kişi izleyemedi. o yüzden ben de elimde imkanım varken bişeyler yapmaya çalıştım. tabi cemile bunda senin yarattığın ortamın da etkisini unutmamak lazım. şuan bana göre "yalancı yarim sitesi" denilince akla ilk senin yaptığın site geliyodur. çünkü her türlü paylaşım mevcut. teşekkür ederim yorumun için. haftaya biraz daha hızlı olacam söz :)
azizoz, sana da çok teşekkür ederim. biraz yorgunluk oluyo ama şimdi açıp bölümü izlerim hiç bişey kalmaz :)
gizem, 2-3 gün video kliplerle uğraştım durdum, hepsi bunun içindi desem :):img-hyste şaka şaka, herşey yalancı yarim için... sen de saol yorumun için
ceza_cansu
07-06-07, 20:06
46.Bölüm Replikleri
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3613077&posted=1#post3613077
Ellerine sağlık cansucum ya..o anları yeniden yaşatıyorsun..sağolasın:img-yes:
schmetterling
07-06-07, 20:11
canusucuğum ellerine sağlık çok sağol.. hatta duam şu şekilde senin için: umarım artık dizide Tarıktan Naz'a verilen bi gül görürsün.. amin
cansu, dizinin can damarı olan replikleri eklemiş eline sağlık, ben de bedenini ekleyim dedim. dün zaten biraz eklemiştim. diğer kısımların fotolarını da ekledim.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=71
cansu, dizinin can damarı olan replikleri eklemiş eline sağlık, ben de bedenini ekleyim dedim. dün zaten biraz eklemiştim. diğer kısımların fotolarını da ekledim.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=71
Forumun multimedia uzmanı:img-wink: Ellerine sağlık Serdarcığım:happy0064
ceza_cansu
07-06-07, 20:20
canusucuğum ellerine sağlık çok sağol.. hatta duam şu şekilde senin için: umarım artık dizide Tarıktan Naz'a verilen bi gül görürsün.. amin
Amin canım amin ne güzel bir dua bu böyle saol:)serdar da bölümden fotoğrafları eklemiş.Eline sağlık serdar
Serdar videolar ve resimler için çok sağol. Sentüpe de sen eklemişsin bu hafta onun için de ayrıyeten teşekkürler. :good:
Cansu replikler için sağol. Ama ben bir yeri anlamadım baktım sen de yazmamışsın. Anlayan biri varsa bana söyleyebilir mi? Hani Tarık yemek esnasında çalılıklarda saklanırken arkadaşları geliyordu. İşte orda masadakilerle ilgili ne diyorlar? Hangisi gibi bir şey duydum, ama Tarık'ın verdiği cevapla braz alakasız geldi bana. O kısımda ne dediklerini duyan varsa yazabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler.:)
Sımarık Cadı
07-06-07, 21:28
dün yine bi sanssızlık yüzünden izleyemedim ama bugün internetten izledim...we tek kelimeyle muhtesem bi bölümdü...allahım sunları bi birbirlerine askım cnm derken fln görsem ahh ahh...koray we diğer kızında bi tehlike olusturduğunu sanmıyorum melisa yada bora gibi diiller:):)az cekmemistik melisadan...
naz tarığın yanağına nasıda öpücük kondurdu..walla anlamıyorum bu nazı bigün höt söt diğer gün cnm cicim artık hayırlısı...telefonda tarıkla konusurken bunu hep yap fln derken ya zaten hersey belli oluyodu...wedalasırkende gözleri anlatıyodu zaten herseyi...
bakalım bu bölüm neler olucak...sabırsızlanıyorum naz tarığı gördükten sonra tarık nazın yanına geldiğinde biraz daha sasırmaya dewam eder sonra cok mutlu olur eminimki nekadar tarığa caktırmamaya calıssada...
buarada filiz & ümit sahneleri görmek istiyorum ya sonra ayse & sadri hepsi uyumlu ciftler...netice halada iyiki girdi diziye...cok tatlı suna pekuysal we usta bi oyuncu...benide cok güldürüyo hulusiyle birlikte...huluside az diil ama oyunlara son hız dewam ediyo yine...bakalım izleyelim görelim artık...cok gsl seyler olucak eminim...
arkadaşlar size bir haberim var..dizimizin hepimizin çok sevdiği sadrisi kaya akkaya bugün yalancı yarim resmi sitesinde diziden ayrılacağını beyan etti..nedeni ise vatani görevi..işte aynen mesajını aktarıyorum..
Kaya AKKAYA link=topic=5.msg187533#msg187533 date=1181237243]
arkadaşlar hepinize bugüne kadar bana gösterdiğiniz ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederim, yalancı yarim bugüne kadar çalıştığım en keyifli işti, umarım dizimiz daha uzun süreler devam eder, ağustosta askere gidiyorum, bu yüzden yalancı yarimle oyuncu olarak yollarımız ayrılıyo, benim hayalim askerden döndüğümde burda sadriyi bekleyen bir ayşe olması:) ve bu ekiple daha uzun süreler çalışmak, hepinize sevgiler saygılar...
pas.si.on79
07-06-07, 21:57
Arkadaşlar,46 ncı bölümü tekrar yine aynı heyecanla,nefesimi tutarak izledim.
Sen neymişsin be 46... 46 böyleyse bunun 47 si 48 i nasıl olur :img-hyste
Dün bölümün başlarında sesi duyamama vardı ama sonra alışmıştım.Şimdi tekrarı izledim. Daha iyi geldi..Ayrıca Ünal Beyin ve Fulya Ceylan kendi seslerini kullanmışlardı..Onlarda çok güzel geldi..Kendi sesleri daha iyi olmuş. Yalnız hafiften mikrofonu biraz daha yaklaştırmaları lazım gibi geldi.Bilmiyorum ama yine de samimi söylüyorum sesler çok yakışmıştı...
Senaristlerimizden bir dileğim var...
Cansucuğum ellerine sağlık.. Az önce replikleri okudum. Sana en güzel teşekkür sanırım Senaristlerimizden Tarıktan Naz a bir gül vermesini dilemek olur,düşüncesine ben de katılıyorum.Tüm kalbimle senaristlerimizden en kısa zamanda Tarıktan Naz a bir gül istiyoruz. Sanırım gül verme zamanı da yaklaşıyor.. Senaristlerimiz sürpriz yaparmış.Cansu adına dair birşey geçers,Bilirsin Cansunun anlamını; hayat veren su,sevgili,sevimli....(tam Nazlık)
Ben artık o şekilde Senaristlerimizden istek isteyeceğim.YY forum için yaptıkların karşısında Cansu ile bağlanmış Tarıktan Naz a bir gül..
NAz da yine aynı heyecanla,aynı sevimliliğiyle o gülü koklar,koklar..
Serdar ve Cemile teşekkür ederim.SAyenizde izledim.Yoksa stara kalsaydık.Bu bölümün fragmanını bile tv den izleyemedim. Tekrarı mı İzleyeceğim.Ancak sAnırım cts günleri 12.40 da tekrarlar başlıyormuş da ben izleyemeyenlerden olacağım.Sizin için de birşeyler isteriz..
Sımarık Cadı
07-06-07, 21:57
arkadaşlar size bir haberim var..dizimizin hepimizin çok sevdiği sadrisi kaya akkaya bugün yalancı yarim resmi sitesinde diziden ayrılacağını beyan etti..nedeni ise vatani görevi..işte aynen mesajını aktarıyorum..
aaa üzüldüm ya...ama sonucta watan borcu insallah dediği gibi askerden dönene kadar sadriyi bekleyen bi ayse izleriz...we yalancı yarim daha uzun yıllar ekranlarda nese sacmaya dewam eder...cünkü bu diziye we muhtesem ekibine cok alıstık...
pas.si.on79
07-06-07, 22:07
Ne diyelim.. Onu ve espirilerini çok özleyeceğiz.Umarım dediği gibi Sadriyi askere hep beraber göndeririz, başta Ayşesi olmak üzere hepimiz Onu mutlulukla karşılarız.. Dizimiz umarım o zamana kadar devam eder.. Gelince de Ayşeyle evlendiririz..:)
Güle güle gitsin,güle güle gelsin.. YAlancı YArime Kaya Akkaya renk kattı.. Tekrar ekranlarda görmek isteriz..
dizi kurdu
07-06-07, 22:08
yarım yamalakta olsa bölümü izledim ama önemlilerini izledim o yüzden sorun yok ya ben netice hala ve belkıs hanımdan sonra ilk defa konuk oyunculara kanım ısındı. korayla dilekte bizimkiler gibiler o yüzden fazla sorun yaşanacağını tahmin etmiyorum ama koray bence fazla naza yaklaşmasın.zaten nazda artık tarık varken hala başkasına bakarsa eeeee yuh derim . sen git başkalarıyla bir güzel kıskandır sonra yine dönüş yapar gibi ol yok yok artıkk akıllanmıştır herhalde tarık olmadığı zaman papağan gibi adını sayıkladı yanındayken kaçırmaz inşallah.şu kızın akıllanmış hallerini görürüz ama bunlar istanbul yaramıyordu dimi şehir dışında sorun yok aksine güzellikler oluyor bkn 20. 31, 33 anladınız siz onu.
bölüm güzeldi ama reytigler kötü gelmiş. ama bunun da sorumlusu star. ya tüm işimi yy saatine göre ayarladım bir baktım saati değişmiş yarısını işte seyrettim ondada anten çekmiyodu. son 2 bölümü tam anlamıyla seyretim ama olsun yinede güzeldi . ama star böyle devam ederse adam akıllı reytig alan, en çok güvendiği dizisinin sonu olucak ya yeter artık dizinin belli bir günü belli bir saati olur dimi bizimkinin ne zaman ne olacağı belli diğil. bir bakmışım perşembe günü, bir bakmışım çarşamba. bir bakmışım saat 20.00 da bir bakmışım 22.00 da bu ne tutarsızlık onların yüzünden izleyemedim eminim benim gibi kaçıranlarda olmuştur.starı istikrara davet ediyorummmm.
Serdar, Cemile, harika olmuş videolar.Siz devam edersiniz zaten, devamını bekliyoruz dememize gerek yok heralde :img-wink: Cansu ellerine sağlık...Müthiş replikler, bunları buraya yazdığın ve bize o anları tekrar yaşattığın için çok çok teşekkürler.
Jenn, Kaya Akkaya ile ilgili haberi buraya aktardığın için çok teşekkürler.Cidden üzüldüm, ama zaten Sadri Bodrum bölümlerinde yoktu, Kayanın da vatani görevini yapmak için diziden ayrılması ve bu ekiple çalışmaya devam etmek istediğini belirtmesi de ayrı bir güzellik.
Herkese çok teşekkürler bu güzel bölüm sonrası:)
ne diyelim o zaman en büyük asker bizim asker
dizinin neşe kaynaklarından biriydi inşallah o gelene kadar dizimiz devam eder
barışakarsuyase
07-06-07, 22:16
herkeze merhaba
dün yine koşa koşa geldim eve yetişmek için açtığımda ağzım açık kaldı resmen tarık tekelioğlu olmadığına sadece aynayla konuştuğu için psikolojisinin iyice bozulmasından dolayı öle dediğini duyunca kaldım resmen tahmin ettiğim gibi çıkmadı bu bölüm ama mükemmmeldi gerçekten
belgininde dediği gibi aşk başka olucak galiba bodrumda
dün herşey çok güzeldi nazın taksiciye para vermeden yürümesine sonra dönüp ne parası demesine gerçekten çok güldüm bana göre en romantik sahneyse tarık banyodayken şerkı söylemesi nazında bunu duyup telefon etmesi telofondaki söylediği sözler çok güzeldi
_yağmur başladı sonra sen bana şarkı söyledin yağmurun altında
gerçekten çok güzel bir sahneydi
en güzel kare ise tabiki söz konusu bile olamaz güneşin batışıydı insan gerçekten büyüleniyor o kareyle:img-in_lo
her neyse arkadaşlar yine çok güzeldi yine mükemmeldi benden bu kadar herkese iyi akşamlarbye
Onunla aynı sokakta oturmuş,çocukluğunu bilen bir insan olarak ve de sadık bir izleyicisi,sağ salim gidip gelmesini dilerim.Gözlerim onu çok arayacak:img-yes: İyiki ki seni bu dizide izledik Kaya..umarım döndüğünde seni bekleyen bir Ayşe olur:img-wink: bye
ceza_cansu
07-06-07, 22:55
Senaristlerimizden bir dileğim var...
Cansucuğum ellerine sağlık.. Az önce replikleri okudum. Sana en güzel teşekkür sanırım Senaristlerimizden Tarıktan Naz a bir gül vermesini dilemek olur,düşüncesine ben de katılıyorum.Tüm kalbimle senaristlerimizden en kısa zamanda Tarıktan Naz a bir gül istiyoruz. Sanırım gül verme zamanı da yaklaşıyor.. Senaristlerimiz sürpriz yaparmış.Cansu adına dair birşey geçers,Bilirsin Cansunun anlamını; hayat veren su,sevgili,sevimli....(tam Nazlık)
Ben artık o şekilde Senaristlerimizden istek isteyeceğim.YY forum için yaptıkların karşısında Cansu ile bağlanmış Tarıktan Naz a bir gül..
NAz da yine aynı heyecanla,aynı sevimliliğiyle o gülü koklar,koklar..
Çok saol canım benim ya ne güzel bir istek bu:img-blush :img-blush
Dizimizin Sadri'si askere gidiyormuş.Şimdiden hayırlı görevler ona.Bir an önce gitsin ve gelsin
olamaz bu reytingleri gördünüzmü 12.siradayiz... bir seyler yapmak lazim yoksa dizi birden yayindan kaldirilirsa dizisiz kaliriz.
olamaz bu reytingleri gördünüzmü 12.siradayiz... bir seyler yapmak lazim yoksa dizi birden yayindan kaldirilirsa dizisiz kaliriz.
Yayından filan kalması diye birşey sözkonusu değil.Star bunca ilgisizliğine rağmen onu sırtlayan dizilerden birisi olduğunun farkında bu dizinin.Ama tepki vermek tabii ki lazım.Stara mail yazıp telefon açarak:img-yes:
Bu arada..Tarık'ın onca kimliğinden sonra bir kimliği daha oldu..üstelik babasından hediye..TUNCAY ŞANLI:img-hyste :img-hyste Ey sarhoşluk sen nelere kadirsin:img-hyste
arkadaşlar size bir haberim var..dizimizin hepimizin çok sevdiği sadrisi kaya akkaya bugün yalancı yarim resmi sitesinde diziden ayrılacağını beyan etti..nedeni ise vatani görevi..
Hayırlısıyla, saglık içinde, güle güle git ve gel sevgili Kaya.. Sen yokken biz Ayşeyi gözümüz gibi sakınırız, koruruz abicim gözün arkada kalmasın.. Sen git, zaten fazla sürmez arkandan Tarık'ta gelir, e malum o da daha yapmamıştı askerligini :img-hyste :img-hyste
Açıkçası çok üzüldüm bu çocugun ayrılacak olmasına ama sonuçta dizimizden çok daha önemli bir sebebi oldugu için ayrılmasıyla, aslında bir Y.Y. izleyicisi olarak gurur duyarım :img-yes:
Not: Dün akşam sevgili nöbetdaşlarımın yazdıkları yorum ve senaryoları okudum helal olsun yine bensiz kopmuşlar, sorun zaten asla bende degil onlarda.. Neden mi? Çünkü be kardeşim o saate kadar durulup kopulurmu Allah aşkına yauuu.. Tamam tamam sustum :img-hyste :img-hyste
Not 2: Reyting oranımıza da biraz üzüldüm arkadaşlar, bu durumu Ztar gerçekten hakediyor, ama Y.Y... asla!!! :dito
Not 3: Serdarcım ellerine saglık yine harika videolar izledim sayende. Herkes adına bir kez daha teşekkürler kardeşim
Not 4: Not işte!!! Aklımda bulunsun da unutmayayım diye yazılmış bir not okumasanız da olur önemsiz yani :img-hyste
Not 5: Tuncay Şanlı ya benzetilmesine bende kahkahalarla güldüm sevgili Medea.. Yani koskoca dünyada şu garip Tarık'ın benzetilmedigi bir o kalmıştı zaten :img-hyste
Dün akşam bu forumda 75 kişi online gördüm.. Ve diger dizilerin forumlarından çok daha fazla sayıda oldugumuz için tüm forumdaşlarım adına gurur duydum, en kötü bölümümüzün sonrası böyle olsn.. :happy0064 :happy0064
herşey tamam da nazın bu kadar ani tavır değişikliği biraz tuhaf olmuş.
tarık tekelioğlu nazın tarığı kıskandırma amaçlı kullandığı biri gibi gelmiyordu bana. gerçekten aşık gibi davranıyordu.
bu kadar ani olmasa daha iyi olurdu ama tarık tekelioğlu meselesinin kapanması güzel oldu
herşey tamam da nazın bu kadar ani tavır değişikliği biraz tuhaf olmuş.
tarık tekelioğlu nazın tarığı kıskandırma amaçlı kullandığı biri gibi gelmiyordu bana. gerçekten aşık gibi davranıyordu.
bu kadar ani olmasa daha iyi olurdu ama tarık tekelioğlu meselesinin kapanması güzel oldu
Evet arkadaşım Tarık olayını güzel bir şekilde geçiştirmesini bildiler.. Ama merak ediyorum, acaba o şekilde bir geçiştirme olayını bizim forumun biricik senaryo sorumlusu flower dan esinlenerek yapmış olmasınlar :img-hyste :img-hyste
Evet arkadaşım Tarık olayını güzel bir şekilde geçiştirmesini bildiler.. Ama merak ediyorum, acaba o şekilde bir geçiştirme olayını bizim forumun biricik senaryo sorumlusu flower dan esinlenerek yapmış olmasınlar :img-hyste :img-hyste
hani sen gidiyordun saYYgıner..işin gücün kaçamak:img-wink: :img-yes:
Yaaa bu gece amma sessiz burası. Halbuki ben dolar taşar diye tahmin ediyordum böyle harika bir bölümün üzerine...Eee o zmn bir nöbetçi olaraktan görevimi yapmak adına ve de diziyi bir kaç kere (doyamadım yaa) izledikten sonra yorumumu yazabilirim.
Öncelikle tüm ekibi tebrik ederim hepsi harikaydı bu bölüm(kamera arkasındaki ekip, hatta senaristlerimiz de):happy0064 :happy0064 Tabii bölümde harikaydı.:good:
Sesli çekimden dolayı benimde kulağım ilk yadırgadı yeni ses düzenini.Hatta ilk başlarda bir ara tiyatro izler gibi hissettim(hani tiyatroları tvde veriyorlar ya)Ama sonra kulağım alıştı. Özellikle Bodrum sahnelerinde sesleri pek yadırgamadım. Bir de arada tabii mikrofon gözükmeleri var. Ama o da bir çok yapımda oluyor. Bir dahakine azcık daha dikkat ederlerse daha iyi olur tabii.:)
Artık konulara geçelim...
Tarık'ın yol kenarına çekip Naz'ı ayıltması çok güzeldi.Kendine kızması da öyle...
Arkasından güzel bir baba -oğul diyaloğu.... Çok güzel ve de samimiydi. Orda zaten duygulanmaya başladım. Şu karşılaşma artık olsun bence...Hem Hulusi'de oğluna yardım eder. Hem illa Tarık'ın ordan ayrılmasına gerek yok ki. Bir de bakmışsınız Hulusi'de bu yalana ortak olmuş. Oda çevir kazı yanmasın durumlarında:img-hyste Tarık yalan konusunda kıvıramadığı yerlerde takviye kuvvet Hulusi...(Gerçi Belgin Hanım ds bu konuda çok başarılı ama gene de Hulusi Amca kadar olmaz, değil mi?) Hulusi'nin özlemi kadar Tarık'ın özlemi de gözlerinden okunuyordu. Halbuki biz şimdiye kadar bu özlemi Tarık'tan çok fazla duymadık. Hulusi hep belli etti, ama Tarık çok fazla söylemedi. Ama şimdi en sonunda " Seni seviyorum baba" dedi. İnsanların yakınlarının değerini kaybedince anlıyor maalesef. Keşke yanlarındayken hep söylemeyi ihmal etmesek...
Neyse bu hüzünlü sahneden sonra Naz'ın Tarık'ı salıncakta beklemesi ve konuşmalar,bakışmalar, soru ve cevaplar,arkasından gelen sırıtmalar(pardon gülümsemeler, ama kabul edin onlar sırıtmaydı:img-hyste ), yataktaki gülümsemeler, hepsi harikaydı. Ben de onlarla beraber sırıtıyordum zaten. Ne kadar da tatlılardı.Hep böyle gülümsesinler birbirlerine dedirtti bana izlerken...
Ama sabah olupta Naz'ın Tarık'a belki istemeyerekte olsa bağırması, Tarık'ı bir an çok üzdü. Allahtan staj ve tatil muhabbetleriyle arada kaynadı...
Ve veda sahnesi... O kadar muhteşemdi ki. Gözlerimden yaşlar akmadı desem yalan olur. Çok hoş, ama bir o kadar da hüzünlüydü. Tarık'ın istemeyerek yollaması, Naz'ın açıklama yapması, arkasından gelen o küçük sevimli öpücük... Eh Tarık hakketti ama.:) Arkasından nasıl da öyle bakakaldı. Ama naparsınız ki "5 hafta kapının önünde dönmesini bekleyerek geçmez "
(Bunu o araya yazmak istemedim ama Ümit de burada koparttı beni. Onu izlerken aklıma Tarık'ın "ailece patavatsız bunlar" lafı geldi:img-hyste )
Bu bölümün en sevimlilerinden ve beni tekrar (ama bu sefer sevinçten mi desem şirinliğinden mi desem) ağlatmayı başaranlardan biri de tabiki Netice halam. Halam benim ya...
-Tarık, nolur gitme...Netice Halamı yalnız bırakamam bana ihtiyacı var de.
Tamam tamam, git yavrum... Şu bakışları gördüm ya...Hadi durma git.
- Sen kal desen kalırdım, biliyorsun değil mi?
-Hadi ordan, uydurmaaa... Canım benim... Hadi git
Halam ya sen de benim canımsın. Sen de olmasan yani.... Umarım Bodrum'da da görürüz seni.
Eh bütün olanlardan sonra bir de Hulusi var tabiii. Nasıl da üstünlüğü ele geçirdi bu bölüm...:img-hyste Biraz çektirsin Belgin'e. Ama Belgin Hanım maşallah hala bizimkilerin peşini bırakmıyor. Bu kadın hiç ders almıyor... Neyse Hulusi bu bölüm herkese sözünü geçirdi. Sadri'yi de eve soktu. Sadri'nin ve Ayşe'nin mutluluğuna da diyecek yoktu. (Hazır Sadri demişken Kaya askere gidiyormuş.Buna üzüldüm, ama vatani görev. Hayırlısıyla gidip, hayrlısıyla dönsün. Bizde inşallah dizimizle ve de Ayşe'yle onu bekliyeceğiz.) " Biz kız kıza idare ederiz. Siz beni yaşlı mı sandınız " :img-hyste Hacer Anne de çok tatlıydı. Ve sonunda Tarık'ta annesine yerini bile söylememeye başladı. Belgin oğluşunu da kendinden soğutmaya başlıyor yavaş yavaş. (Gerçi bazı konularda da haksız sayılmaz. Naz yüzünden feleğini şaşırdı zavallı Tarık :img-help: )
Eh sonunda Bodrum'a geldik sanırım. Bunca hüzünlü sahneden sonra gülmekten öldüm dizinin sonuna kadar...
Naz'ın taksiciyle diyalogları harikaydı.:img-hyste Ama bence en sevimli hali " İyi bir şofördür" derken ki surat ifadesiydi. Bütün bölüm Tarık'ı dinledik ondan... Daha da dinlemeye hazırız yeter ki o anlatsın:img-blush
Ama taksiden indikten sonra birşey dikkatimi çekti. Bu kız iki günlük dağ tatiline giderken 4 valizle gitti. 1,5 aylık staja 2 valizle geliyor. Sırf ayakkabıları zaten 1 valiz eder Naz'ın :img-hyste Şapkaları, gözlükleri fln saymıyorum daha yaniii, siz düşünün gerisini...:img-hyste
Sonrasında Naz- resepsiyonist diyalogları... Bu diyaloglardan şunu da öğrenmiş olduk ki Naz kendisini anlamasa da başka insanları gayet iyi anlayabiliyormuş. Eh işte terzi kendi söküğünü dikemez hesabı bu... Şıp diye bir bakışta çözdü Koray- Dilek- Nesrin üçlüsünü... Ama en komiği resepsiyonisti tahdit edişiydi. Eh o çelloyu kim görse ağzını açmaz heralde:img-hyste Ama resepsiyonistte çok güzel sırıttı. (Zaten bu bölüm sırıtan sırıtanaydı:))
İkinci Tarık- Naz çiftini görmek de güzeldi bence. Onlar da çok hoş bir çift olmuşlar. En azından bizimkilerden şanslılar. Beraber olabilmeyi kısa süre içinde olsa başarabilmişler (itirafı yapabilmişler. Biz de işin sırrını öğrendik Koray'dan laf arasında. İşin sırrı Bodrum'da gün batımı... Taktik hazır yani:img-wink: ) Dilek'in hıhlamaya da bayıldım ben bu arada...:img-hyste En çok da ilk kez bizimkiler kullanan değil de kullanılan oldular ve de henüz farkında değiller bence(Gerçi Naz hafiften çakmış gibi, ama Tarık uyumaktan olayları daha keşfedemedi:))
Hulusi'yle Belgin'e Bodrum'da da baksak, başka yerde de baksak şimdilik pek fark gözükmüyor. İşin ilginci Hulusi'nin karısını çok sevdiğini biliyoruz. Peki karısını bu kadar seven bir adam "Bodrum'da aşk başkadır" deyince neden karısını değilde başka kızları düşünüyor. Yani karısını bir tek evde yanında olduğu için mi seviyor ben onu anlamadım. Çok sevdiğini, nasıl üzüldüğünü gördük. Ama bir kere de zor durumda kalmadan karısını düşünmez mi insan yaaa....Hep başka kızlar... Üstelik şimdi bir de Raşit var. Kanına girmek üzere Hulusi'nin...O geçmek bilmeyen 6 ay önce verilen söz tehlikeye girmek üzere...Ama Belgin bu...Kafasını Tarık'la Naz'dan kaldırabilirse önlem alabilir bu duruma.Tabii onun yandaşı eksik olur mu? Nesrin Belgin'den de beter geldi bana. Hadi hayırlısı...:img-blush
Veee o gözlüklerle çok karizma bir şekilde Tarık otele giriş yapar.:img-cool2 Gerçekten bu bölüm ayrı bir yakışıklıydı Tarık.:) Odasına yerleşti. Naz'dan azarını yedi (Ama Naz nasılda 3 saat aradı.Bir de doğruya doğru birisini merak ederken o telesekreter insanı gerçekten deli ediyor.Yani bizde biliyoruz ulaşılamadığı...) Ve de uykuya daldı. Bu tatil yaradı Tarık'a o küçücük koltuktan kurtuldu 1,5 aylığına...:happy0064 Çok sevindim valla buna. Yani Naz 360 derce dönebileceği kocaman yatakta yatarken Tarık'ın o doğru düzgün hareket edemediği koltukta yatması adaletsizlikti.(Gerçi şoför mecburen idare edecek ama gene de insanın içi el vermiyor. Sonuçta evde başka görevli yok.Müştemilatta kocaman bir yatak alabilirler.) Eh Tarık bunca zamandan sonra bulmuş kocaman yatağı, Bodrum güneşini, üstelikte Naz'ın yakınlarında olduğunu biliyor, uyumaz mı mışıl mışıl saatlerce.Haklı yani...Zaten kaç zamandır uyuyamadı garibim. Ne Naz rahat verdi ne de aynalar:icon_sorr Ama o koca yatağa rağmen gene gitti köşeye kıvrıldı.:img-hyste Alışkanlık napsın...:img-help:
Neyse gelelim Naz'ın konser öncesi Tarık'ı düşünmesine, ona olan güvenini, yanında nasıl rahat olduğunu söylemesine... Öncelikle Tarık zaten duşta harikaydı.:) Şarkı da çok güzeldi. Naz'a gitti ve de Naz da aldı. Resmen şarkıyı içinde, Tarık'ı yanında hissetti. Gerçi zaten yanındaydı. Ama beni en çok şaşırtan ve sevindiren bunları hemen Tarık'a telefon açıp söylemesiydi. Naz için birden yağmur başladı ve o sevdiğinin sesini duydu. Öyle çok istiyordu ki bunu gerçek olduğunu bile anlamadı. Hayal sandı. Canım benim ya nasılda sevimli anlattı öyle :) Tarık'tan bunu hergün yapmasını istedi. Belki Naz çok ani dönüşler yapıyor ama bu seferki iyiydi ve burda sabitlesinler bence... Çünkü ben de burda sabitledim Naz'ı. Bu sahne aynı 25. bölümdeki " Sakın bırakma beni Tarık" cümlesinin ikiziydi. O kadar içtendi ki...
Çello akordunda da Tarık'ı düşündü. Hani yeni şoför geldiğinde bizler dedik ya sürekli Tarık'ı arayacak, herşey ona Tarık'ı hatırlatacak diye. Yeni şoför yapmadı ama bu staj bunu başardı. Herşey Naz'a Tarık'ı hatırlattı. Yanında olmayınca onun eksikliğini hissetti. Her konuda ona nasıl güvendiğini (üstelikte onca yalanına rağmen:))
Eveeet sıra Tarık'taaaa. Tarık bu bölüm hep Naz'ın yanındaydı. Çello akordunu yapana kadar bekledi. "Tamamdır " dedi. Yağmur altında Naz'a şarkı söyledi. O bakışlar, gülümsemeler,.... Herşeyiyle harikaydı. Çok da detaylı yalanlar düşünmeye başladı Naz'dan korkusundan. Ama maalesef... Artık yalanları beceremiyor maalesef. Bir süre sonra yemiyorlar malum. Kendine yeni bir karakter daha çıkardı. Bertuğ da fena değildi gerçi, ama o Barış'ı seçti. Daha tanıdık geldi sanırım:icon_whis Eh tabiii sonunda o da açığa çıktı (Naz için )Eh Belgin de Ölüdeniz yalanını çıkardı. Artık yalanları iyi atamıyor maalesef. Dediğim gibi artık Hulusi desteği lazım Tarık'a...:img-blush
Yalanlardan sonra takipte şansını denemeye kararlı Tarık, öğrendiği ilk tüyo üzerine akşam yemeğini gözetlemekle işe başlar. Ama bu seferde ne şanstır ki eski müzisyen arkadaşlarına rastlar.(Naz Tarık'ı öğrendiğine göre sanırım onlara katılabilir.) Burası için fazla bir şey söyleyemeyeceğim, çünkü konuşmaları pek anlamadım burda.(Bu duruma çok üzüldünüz biliyorum:icon_whis )
Artık final bölümüne gelebiliriz sanırım.(Rahatlama seslerini duyar gibiyim,ama napalım gece uzun, nöbet sessiz ve ben mutluyum:))
Burda en çok Nesrin'in Naz için sorunları var galiba demesine koptum. :img-hyste :img-hyste Onlar da bizim gibi Naz karşısında dumur oldular. (Ama biz bu sefer anladık Naz'ı:happy0064 ) Naz bütün bölüm boyunca olduğu gibi gene çok şirin bir şekilde "Keşke hep yağmur yağsa diyerek" beni bir kez daha mest etti. Arkasından da Tarık son noktayı koydu ve " Hiç korkma, ben yanındayım" diyerek beni Burak'tan daha sığırtmaç bir hale soktu.
Bu kadar da sırıtılmaz değil mi ama? Senaristlerimiz de bunu biliyorlar. Herşey dozunda olmalı. Ve de merak uyandıracak bir final... Bizim ikinci çiftimizin sarışın şekeri Dilek bombayı patlattı ve aşıkları göz göze getirerek müthiş bir final yaptı. :good: Her ikisi de ayakta birbirlerine bakakaldılar. Ama ben burda Naz'ın çok kızgın olduğunu sanmıyorum. Zaten uğur kediden gelen tüyolar da kızmayacağını gösteriyor. :happy0064 Yani şimdi bu final beğenilmez mi? :img-wink:
Bu beğenileri tamamlamak için bir de müzik iyi olmaz mı demiş bizim dizi ekibimiz ve yepyeni müziklerle, yazın coşkusunu ve temposunu bize hissettirerek yeni bir başlangıç yapmışlar. Eh napalım biz de bu tempoya ayak uyduralım bari:icon_whis (Bunca zaman dört gözle beklemişiz :img-wink: )
NOT: Patroncum bu nöbette kimsecikler yoktu (Frk dışında) Maalesef kopma olamadı.Ben de yorum yazayım dedim.
NOT 2: Sanırım ben bunları yazana kadar nöbetin bitiş saatleri de geldi.:icon_whis
Herkese GÜNAYDINLAAAAR :happy0064 :happy0064
schmetterling
08-06-07, 09:43
coqette ellerine sağlık.. hem koptum hem o güzel dakikaları tekrar yaşadım çok sağol canım...
ve forum ahalisine benden kocaman bir günaydın
bu bölümde Naz-Tarık bölümlerinden sonra en çok defalarca izlediğim bölüm Ümit'in Naz giderkenki tavırları.. bi insan bu kadar mı şeker pot kırar.. sesli çekim olduğu için ezberlemek zorunda kalmış ve araya da kendinden tepkiler katarak çok doğallaştırmış oyunculuğunu..
ÜMİT: Valla her aileye bir Belgin hanım lazım.Ne güzel ya joker gibi kadın.Nerede bir sorun var şipşak çözüveriyor.Naz'a staj lazım şak buluveriyor,ondan sonra (bu laf da kendinden eklenmiş gibi ve çok şeker "ondan sonracıma"):img-hyste uçağa bilet lazım şak buluveriyor,şoföre psikolog lazım şak.(burda çok şeker bi kalış ve birden sırıtış:img-hyste )Hadi görüşürüz Naaaz.Gidince bizi ara tamam mı?Benim çok önemli bir işim var onu yapmam lazım
VAHİ:Ne işi bu?
ÜMİT:Ağzımı bantliycam baba (burada da çok şirin bi el hareketi)
Cavit abinin sesli çekimde de başarılı olduğunu görmüş oldukk..
bir de en etkili sahnelerin birinde Merve'nin başarılı oyunculuğu ve dublaj sesinin de onu daha da yukarı taşıması:
"O gün heyecanlanmamıştım.Bugün çok heyecanlandım.." derken ses tonu ve Merve'nin mimikleri aşkı iliklerinize kadar hissettirmiyor mu?
pas.si.on79
08-06-07, 10:18
MERHABALAR,
coqette eline sağlık..Büyük bir keyifle okudum.
"O gün heyecanlanmamıştım.Bugün çok heyecanlandım.." derken ses tonu ve Merve'nin mimikleri aşkı iliklerinize kadar hissettirmiyor mu?
Gizemciğim hissettirmez mi hiç.. :good:
NAz bu cümleleri kurarken ben büyük bir şaşkınlıkla, dediğin o sesin ve sözlerin güzelliğiyle aşklarının bu halini de görmenin sevincini yaşadım... Bir de devamı gelse.. Yarım kalmadan..:img-pilot
:icon_whis Selam Yalancı Yarimin bu bölmü çok güzeldi hulisiye bayılıyorum beni en çok o güldürüyor :happy0064 :happy0064 çok şeker biri normal yaşantısındadamı böyle acaba? BARIŞ AKRASU yu bu diziyle tanıdım aslında ben pek fazla dizi seyretmem. Barış AKARSU gerçektende hoş biri.... bye bye
Arkadaşlar Siteye yeni üye oldum bana yardımcı olusaız sevinirim.bye :img-wink:
günaydın arkadaşlar:) hala bölümün etkisi var sanırım.. birazcık tüyolar var barış'ın sitede..nasıl anlatsam nerden başlasam.:))).e girin okuyun gari:)
hani belki bulamazsınız diye bide link vereyim o sayfanın..bulmacayı çözün:))
http://www.baris-akarsu.com/forum/showthread.php?tid=2145&page=last
pas.si.on79
08-06-07, 10:46
hoşgeldin.. Bu soruyu bize sorduğuna emin misin? :img-hyste :img-hyste
Nasıl yardımcı olabiliriz?
---------
[B]Çal bi çello, senin işin bu... Ne çalcam diye bana mı soruyorsun? Ben araba kullanırken kaçıncı vitesle gideceğimi sana soruyor muydum?:img-hyste :img-hyste Alem bu Tarık..
Bir de
Ve dizi sancak alabanda tornistan yaptı, yön değştirdi, beklenenler yaşanacak ve yaşatılacak sanırım... Her nerede olursa olsun... Ya haftaya, ya da 2 hafta sonra...
:img-hyste :img-in_lo :img-hyste :good: :img-pilot valla bilmiyorum işte bekleyip göreceğiz.
ceza_cansu
08-06-07, 12:08
Günaydın herkese.
Çal bi çello, senin işin bu... Ne çalcam diye bana mı soruyorsun? Ben araba kullanırken kaçıncı vitesle gideceğimi sana soruyor muydum?
Demek öyle Tarık efendi.Anlaşılan Türkiye'nin yeni yıldızı Barış Bodrumda baya bir meşhur olucak.Yoksa nasıl yapsın bunları Naz'a.Ama tekneden inip odalarına geldikleri zaman,Barış gidicek ve Tarık gelicek.İşte o zaman yandın Tarık.Dua et Naz sadece seni Koray'la kıskandırsın.Yoksa kafana çelloyu yemek gibi bir ihtimalde var:):)
Gün (epey oldu);
Dear diary,
First of all, I would like to express my…. Öhöm. Kendimi ortaokul yıllarımda hissettim bir anda günlüğüm. İngilizce dersindeyim de kompozisyon yazıyorum gibi hissettim. Nereden çıktı bu şimdi deme. Tek suçlu dizim. Bu hafta öyle zarifti ki, geçmiş bölümler geldi aklıma. Bizim hani şu pırıl pırıl kızımızın taksinin arkasından koştuğu bölüm. Sonra ilk bölüm, derken kız kardeşimin bu kıza ne kadar benzediği ve evlendiğinde ona aldığım hediye ve en nihayetinde kardeşimin çocukluğu. Hüzünlendim. Gözlerim doldu. Zamanın nasıl geçtiğini idrak ettim bir anda. O kadar hızlı geçti ki günlüğüm, başımı şöyle bir arkaya çevirdiğimde, tüm yaşadıklarım arkamdan bana yetişmek için koşuyorlar gibi geliyor. Hiç biri yok olmamış, elimi uzatsam her birini tekrar yaşayacakmışım gibi.
O minicik kız, tatlı kardeşim, ilkokula başladığında, ben orta sondaydım. Bu kız ne zaman büyüdü? Ne zaman boyuyla çocukları oldu? Varsan baksan, çok yakın zamanda kızı evlenecek, oğlu da üniversiteyi bitirecek. Ya ben bazı şeylerin farkında değilim veyahut zaman artık benimle eskisinden daha candan flört ediyor. O bana bağlandı ben ona. Onu düşünmediğim anlar belli artık günlüğüm. Evet, tam tahmin ettiğin gibi. Senin de en mutlu olduğun anlarla paralel. Onlarla, pembe günlük ve sahibesiyle birlikte olduğumuz anlar. Bu zamana kadar senin omzun vardı destek aldığım günlüğüm ama artık onun da elleri var tutunduğum. Seninle ve onunla hayata bağlıyım, zamana çalım atıyorum. Çok kafa şişirdim.
Bak şimdi neşelendireyim seni;
Bu hafta dizimi birlikte izledik yine günlüğüm. Güldük, eğlendik. Ve en sonunda “oh be” dedik. Uzun zaman sonra, aslında hep olması gerekenlerin gerçekleşmesinden dolayı oh be dedik. Bir ara biliyorsun, ben ümidimi yitirmiştim, her şeyin yanlış gittiğinden ve herşeyin kolay kolay düzelemeyeceğinden duyduğum endişeyi sayfalarına işlemiştim. Ama o, o benim ümidimi hep canlı tutmaya, beni telkin etmeye çalıştı kadim dostum. Hep içime umut aşıladı. Tıpkı dizi dışında da olduğu gibi. Halbuki, asıl umuda ve mutluluğa ihtiyaç duyan kendisi. Benim dimdik durup, ona ihtiyacı olan mutluluğu vermem gerekiyor. Dalıp dalıp gidiyorum günlüğüm. Sanırım beni arada bir dürtmelisin. Nerede kalmıştık? Evet. Oh be dedik. Bu bölüm sevenlerin ayrılığına şahit olduk. Hem de başlarda uzunca bir süre devam edecek gibi görünen bir ayrılığa. Öyle bir veda sahnesi vardı ki, bizim çocukların dudaklarının titrediğini hissettim. Naz taksiye binip uzaklaşırken, koş Tarık dedim içimden. Taksinin arkasından adım atarken, umutsuzluğu adımlarına yansımıştı sanki Tarık’ın. Durdu, ve öyle bir baktı ki?
Aşk bu sevgili günlüğüm. Ayrılık dinlemiyor. Ayrılık olduğunda araya özlem, özlem olduğunda araya mutlaka fedakarlık giriyor. Girmeli. Öyle de oldu. Laf aramızda, Vahi göndermese bile Tarık’ın Naz’ın peşinden gideceğine emindim ben. Naz’ın özlem dolu cümleleri, bu zamana kadar, neredeydin be kızım dememe sebep oldu. Gerek var mıydı hem bizi hem Tarık’ı üzmene? Bu zamana kadar şunu 1 kere yapsaydın, ne tek bir laf ederdim, ne de mutsuz olurdum. Ama olsun, zararın neresinden dönersek kardır misali, yeniden başlamaya hazırım. Geçenlerde yazmıştım sana hala umudum var diye, boşa çıkmadığına seviniyorum.
Bundan sonra her şey daha iyiye gidecek, o belli oldu. Kıskançlık istemiyorum dedim bu bölümde yoktu. Aşk istiyorum dedim, bu bölümde vardı. Komediye zekanın son zamanlarda uğramamasından dem vuruyorduk, bu bölümde zeka pırıltıları ile karşılaştık. Daha ne isteyelim. O naif, kırılgan, saklı ama aslında hep gözönünde olan aşkı gördüm ben bu hafta günlüğüm. İşte tam olarak beni tarifsiz mutluluklara sevk eden böyle şeyler. Mutluyum.
Eh bu haftayı böyle geçirdik. Bugün öğleden sonra, pembe günlüğün geliyor günlüğüm. Tabii sahibesiyle birlikte. Hep birlikte sahildeyiz yine bugün. Ne yapalım? Bak, sen ne istersen onu yapacağız. Kütüphaneye mi gidelim? Tamam sen ne istersen onu yapacağız da, biraz da bizi düşün. Sen en iyisi, benim onun sesini duyabileceğim başka bir yer düşün. İyi düşün, az sonra gelirler, geç kalmamamız lazım. Ben giyiniyorum, hemen geliyorum. O zamana kadar benim de gönlüme uygun olan bir şey bul, tamam mı canım günlüğüm.
Kaya Akkaya'ya hayırlı tezkereler...Bodrum sanhelerinin hiçbirinde göremeyeceğiz o zaman....dileğinin gerçekleşmesi umuduyla..dönüşte kendisini bekleyen bir Ayşe bulur umarım:)
pas.si.on79
Çal bi çello, senin işin bu... Ne çalcam diye bana mı soruyorsun? Ben araba kullanırken kaçıncı vitesle gideceğimi sana soruyor muydum?
Ve dizi sancak alabanda tornistan yaptı, yön değştirdi, beklenenler yaşanacak ve yaşatılacak sanırım... Her nerede olursa olsun... Ya haftaya, ya da 2 hafta sonra...
Bunlar yeni tüyolarmı canım:img-help:
Bu tüyolar barışın sitesinden jenn yazmış ya bu 1 veya2 hafta sonra olabilir barışı sitesinde okuduk yukardaki linke girerseniz tüyoları görürsünüz bizler güzel bölümler bekliyor ben tek şey istiyorum belgin tarıklanaz hemen bulmasın yani aynı otelde kaldıkların biraz geç öğrensin tarıkla naz aşklarını itiraf etsinler biraz sevgili olsunlar ondan sonra belgin bulsun bunları güzel fikir değilmi gerçekten belgin tarıkla nazı bırakıp hulusinin peşinde koşsun haksızmıyım.
pas.si.on79
08-06-07, 12:48
Kaya Akkaya'ya hayırlı tezkereler...Bodrum sanhelerinin hiçbirinde göremeyeceğiz o zaman....dileğinin gerçekleşmesi umuduyla..dönüşte kendisini bekleyen bir Ayşe bulur umarım:)
Bunlar yeni tüyolarmı canım:img-help:
Evet Canım,,,Barış ın resmi Sitesinde Sevgili Metin Abimizin tüyoları.. Bengi abla (jenn ) ekledi..
arkadaşlar bişey sorucam metin bey kim acaba :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
pas.si.on79
08-06-07, 13:03
arkadaşlar bişey sorucam metin bey kim acaba :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
Metin Bey mi o bir melek...
HAni Naz diyordu ya TT için ne kadar iyi birisi ve Ona hayrandı.(gerçi hayranlıktan ilerisiydi de neyse, kıskandırmak için deyip geçelim)
Metin Abi, müzisyen... Amatör şarkıcı ruhlarını, paylaşımcı,yardımsever Barış Duygusu projesiyle birleştiren eşsiz insan..
Onun hakkında geniş bilgiler BArış ın sitesinde var..
BArış ın Sevgili Metin Abisi.
HAni Naz diyordu ya TT için ne kadar iyi birisi ve Ona hayrandı.(gerçi hayranlıktan ilerisiydi de neyse, kıskandırmak için deyip geçelim)
Metin Abi, müzisyen... Amatör şarkıcı ruhlarını, paylaşımcı,yardımsever Barış Duygusu projesiyle birleştiren eşsiz insan..
ve dizide yat kaptanı olarak arzı endam edecek metin bey:)
çokk teşekkürlerr:happy0064 :happy0064
schmetterling
08-06-07, 13:30
evet Metin bey bir melek...
parantez içi yorumu da destekleyeyim hemen... Tarık "Filiz de az değildi, kıskanmam için elinden geleni yapardı" dediğinde Naz hemen "kızların hoşuna gider böyle şeyler" diyor.. e şimdi Naz da kız, demek ki Naz'ın da hoşuna gidiyor ve "elinden geleni yapıyor" Tarık'ın onu kıskanması için... sonuçta amacına ulaştı, Tarık'a itiraf ettirdi onu kıskandığını, daha ne olsun...
aşkta her yol mübahtır:img-hyste
bi cümleden bu kadar anlam çıkarttıran senaristlere sevgilerle:img-hyste
hoşgeldiniz öncelikle, hangi konuda yardım istiyorsunuz? burdaki arkadaşların
hepsi yardımcı olurlar size her konuda merak etmeyin.
ya demek Kaya Akkaya, askere gidiyor ha ne diyelim hayırlı teskereler olsun inş.
aslında Kaya'ı, Sadri olarak yolcu etseler dizide bence böylesi daha bi anlamlı olur. Öyle nedensiz bir şekilde ayırmasalar keşke
Büyük baba günlüğüne yeniden yeniden kavuştuğun için sevindim. Tabi bizede
günlüğünü aktarmana yine harika şeyler yazmışsın ellerine sağlık.
verilen tüyolarda anladığım kadarıyla bizim inatçı aşıklar yola geliyorlar
yanlız bişeye takıldım acaba Tarık, buları Naz'a, sadece Tarık olarakmı söylüyecek yoksa T.T olarakmı? yani ilerleyen bölümlerde acaba bu kimiğini ortaya çıkartılarmı ? ne biliyim böyle emirler falan kafam karıştı valla
belliki Tarık, intikamını fena alacak Naz'dan. eee o da az çektirmedi çocuğa
haketti.
görkem lal
08-06-07, 13:41
Bugün Bodrum yolcusuyum hayırlısıyla. Merak etmeyin oradan da sizleri habersiz bırakmayacağım. Unutmadan söyleyeyim.Fulya'nın hepinize selamı var.:img-wink: Gitmeden sizlere bir sorum olacak?
-Tarık ve Naz otel odasında kitli kalıp, üstelik ikisi de yardım istemek konusunda inat ederse ne olur?
schmetterling
08-06-07, 13:44
Bugün Bodrum yolcusuyum hayırlısıyla. Merak etmeyin oradan da sizleri habersiz bırakmayacağım. Gitmeden sizlere bir sorum olacak?
-Tarık ve Naz otel odasında kitli kalıp, üstelik ikisi de yardım istemek konusunda inat ederse ne olur?
aman Tanrım.. ben ne olacağını söyleyeyim bu forum toptan komalık olur:img-hyste :img-hyste
not: iyi yolculuklar görkem... kendine iyi bak oralarda ve bizi habersiz bırakmaaa:happy0064
pas.si.on79
08-06-07, 13:51
Bugün Bodrum yolcusuyum hayırlısıyla. Merak etmeyin oradan da sizleri habersiz bırakmayacağım. Unutmadan söyleyeyim.Fulya'nın hepinize selamı var.:img-wink: Gitmeden sizlere bir sorum olacak?
Bizim senaryolarımıza benziyor..Kapı kırılır...:img-hyste Tabi bunlar bir odada ikisimi kilitli kalıyor.Yoksa ayrı ayrı odalarında kilitli mi kalıyorlar.. (AYrı ayrı niye kilitli kalsınlar demeyin; belki Belgin kitlemiştir.YAda Dilek kitlemiştir,Koray la NAz çıkmasın diye,,Tarıkı Koray kilitlemiştir,Dilekle dışarı çıkmasınlar diye)
Ne olur ? Çoook güzel şeyler olacağı kesin derim. :img-pilot
Görkem ciğim seni de çok sevdik.Şu cümlene bayıldım.Merak etmeyin oradan da sizleri habersiz bırakamayacağım.TEşekkür ederiz.
Güle güle git..Herkese selam.Ayrı Ayrı selam.) bizler için de öp :)herkesi..
görkem lal
08-06-07, 13:55
Peki Naz Tarık'a yine mi numara yapıyorsun? Kapıyı sen kitledin değil mi diye sorarsa Tarıkta bu sefer senin numara yapmadığın ne malum diye sorarsa ne olur?
pas.si.on79
08-06-07, 13:59
Peki Naz Tarık'a yine mi numara yapıyorsun? Kapıyı sen kitledin değil mi diye sorarsa Tarıkta bu sefer senin numara yapmadığın ne malum diye sorarsa ne olur?
iki inatçı derler bunlar.. TArık açıl susam açıl der..:img-hyste açılır...
Valla çok güzel şeyler olur.:happy0064
Didişmeleri:happy0064
Atışmaları:happy0064
komiklikleri:happy0064
(burçin burada gözünü kapa)
öpüşmeleri:img-hyste
. inatları kırılır ..:img-yes: mı acaba:img-help::img-help:
görkem lal
08-06-07, 14:01
sormayayım diyorum yine dayanamıyorum:) En iyisi bu soruyu da sorup çıkayım ben yoksa çıkamayacağım.
-Peki o odada söylenilmeyenler ağızlardan çıkıverirse ne olur?
ayy görkem bitanesin sen yawww.. sorduğun sorunu cevabı ne mi olurrrrrr tabiiiki aşk olur be aşkkkkkk:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
pas.si.on79
08-06-07, 14:13
ayy görkem bitanesin sen yawww.. sorduğun sorunu cevabı ne mi olurrrrrr tabiiiki aşk olur be aşkkkkkk:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
yalnız, bu sorulara cevap vermek o kadar kolay değil.. Herkes çekiniyor..
Nazar değer diye.. :) Büyükbabanın bile sesi çıkmıyor.
yalnız, bu sorulara cevap vermek o kadar kolay değil.. Herkes çekiniyor..
Nazar değer diye.. :) Büyükbabanın bile sesi çıkmıyor.
yaww ne bilemm kendimi, tutamadım iştee amannn nazar değmesin:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
ceza_cansu
08-06-07, 14:20
Nicki:Ceza_cansu
Sınıfı:Yalancı Yarim forumu
Numarası:405
SORULAR
S1-Tarık ve Naz otel odasında kitli kalıp, üstelik ikisi de yardım istemek konusunda inat ederse ne olur?
S2-Peki Naz Tarık'a yine mi numara yapıyorsun? Kapıyı sen kitledin değil mi diye sorarsa Tarıkta bu sefer senin numara yapmadığın ne malum diye sorarsa ne olur?
S3-Peki o odada söylenilmeyenler ağızlardan çıkıverirse ne olur?
CEVAPLAR
C1-Hocam ne diyim ya süper olur
C2-Naz olduğu yerde kalır.
C3-Hocam öncelikle benim size bir sorum olucak bu konuda.Söylenilmeyenler derken ne kasteddiniz.Ama işte öğrenciyi böyle kopyaya teşvik ediyorlar.Hadi arkadaşlar bir yardımlaşma şart.Ne bu soru 3 ün cevabı
NOT:Görkem çok saol.Böyle sorular hep sor olur mu:)
sormayayım diyorum yine dayanamıyorum:) En iyisi bu soruyu da sorup çıkayım ben yoksa çıkamayacağım.
görkem ipucumu bunlar:img-wink: bye
-söyleneilmeyen derken itirafsa...:img-in_lo :happy0064
*bakışma olur enfessss...
*naz bayılır belki:img-hyste
*3. öpüşmeee olurr kesinnnn:happy0064
Süper olur..inattan kimse yardım istemeyince başbaşa kalma imkanı olur....gelsin gözlerin şarkısı eşliğinde bakışmalar ve konuşmalar..neyse fazla detaya inmeyeyim:)
Dağ evi,göl evi derken birde Bodrum evi diye üçleme olur ...yine süper olur
Belgin'in halini hayal bile edemiyorum:)
-Peki o odada söylenilmeyenler ağızlardan çıkıverirse ne olur
İşte o zaman Bodrum'da aşk başka olur:good:
schmetterling
08-06-07, 14:41
SORULAR
S1-Tarık ve Naz otel odasında kitli kalıp, üstelik ikisi de yardım istemek konusunda inat ederse ne olur?
S2-Peki Naz Tarık'a yine mi numara yapıyorsun? Kapıyı sen kitledin değil mi diye sorarsa Tarıkta bu sefer senin numara yapmadığın ne malum diye sorarsa ne olur?
CEVAPLAR
C3-Hocam öncelikle benim size bir sorum olucak bu konuda.Söylenilmeyenler derken ne kasteddiniz.Ama işte öğrenciyi böyle kopyaya teşvik ediyorlar.Hadi arkadaşlar bir yardımlaşma şart.Ne bu soru 3 ün cevabı
ad: Gizem
sınıfı: yalancı yarim forumu
numara: 20-33-46:img-hyste :img-hyste
cevaplar:
1. vallahi cansu arkadaşıma katılıyorum
2. Naz dumur olur. bakış atar otururlar kös kös ilk önce, sonrasını sınav kağıdına yazmasam şimdi:img-hyste
3. işte bu olay sanırım benim okul hayatımın sonu olur.. tutmayın hocam öpüjemm:img-hyste
ben daha yüksek not aldım cansu:img-hyste
Aleyküm selam bizden de ona :) Bizi oradan da habersizbırakmayacağına sevindim, bu günlerde baya gerekiyor, yoksa geçmeyecek bir haftaa...
NE?? :img-swoon Kilitli mi, Nazla Tarık mı?
Forumca bir koparız bir daha kimse birleştiremez, ne olacak başka :) :img-hyste
İyi yolculuklar
ceza_cansu
08-06-07, 14:46
ad: Gizem
sınıfı: yalancı yarim forumu
numara: 20-33-46:img-hyste :img-hyste
cevaplar:
1. vallahi cansu arkadaşıma katılıyorum
2. Naz dumur olur. bakış atar otururlar kös kös ilk önce, sonrasını sınav kağıdına yazmasam şimdi:img-hyste
3. işte bu olay sanırım benim okul hayatımın sonu olur.. tutmayın hocam öpüjemm:img-hyste
ben daha yüksek not aldım cansu:img-hyste
:img-hyste :img-hyste 203346 numaranın güzelliğine bakın ya:img-hyste Napim gizemcim aaa benim sözel iyi değildir.Sayısalım biraz daha iyidir.Koy mesela önüme 20 ve 33 sayılarını ben sana 3. 4. 5. lerin hangi bölümde olucağını söyliyim:img-hyste
schmetterling
08-06-07, 14:49
:img-hyste :img-hyste 203346 numaranın güzelliğine bakın ya:img-hyste Napim gizemcim aaa benim sözel iyi değildir.Sayısalım biraz daha iyidir.Koy mesela önüme 20 ve 33 sayılarını ben sana 3. 4. 5. lerin hangi bölümde olucağını söyliyim:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ben de eşit ağırlıkçıyım ondan olsun o kadar:img-hyste walla umarım numaram her hafta biraz daha uzar ben razıyım kodlarken uzun uzun kodlamaya
20-33-46-47-48-49-50-51-52-53:img-hyste
bu arada sude'nin cevap nasıl?? "e o zaman Bodrum'da aşk başka olur":img-hyste bayıldım ya harikasın sude:happy0064
elmali-turta
08-06-07, 14:51
oy oy oy...
Görkmemiz gelmiş bizi sevindiricek sorular sormuş yine:)Valla şimdi ne desek boş böyle zor sorular sorulmu ki ama ya:icon_whis :img-blush Neyse bekleyip görücez:)Valla o bölümleri şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladım:)Görkemcim sanada iyi yolculuklar canım:)Fulya Ablama selamm:sad53: :sad53: bye
:img-swoon :img-swoon :img-swoon
İnanmıyorum...
Görkem naptın sen yaw.Kalbimize mi indircen? Onun için uğraşıyon dimi?
Süper bölümler bizi bekliyor yaa, gerçekten çok teşekkürler haberler için canım :happy0064 :happy0064
Valla çok mutlu oldum, söylenmeyenler ha??
:)
angel eyes
08-06-07, 14:55
-Peki o odada söylenilmeyenler ağızlardan çıkıverirse ne olur?işte o zaman aşk olur. herkesin uzun zamandır beklediği şeyler birden gerçekleşiverir :happy0064 eeeeee zaten bizde bunu uzun zamandır beklediğimize göre artık hakettik demektir :img-pilot görkem sen bize böle sorular sor bizde sana hemen cevabın verelim çok sevdim ben bu oyunu :img-hyste
SORULAR
CEVAPLAR
Nicki:cerenimo
Numarası:365:)
Toptan cevap veriyorum...
Süper oluurrr :happy0064 :happy0064
Allahhh :happy0064 :happy0064
İşte yazılı böyle olur.
100:)
handeozbek
08-06-07, 15:01
Onlar o odadan çıkamazlar ne olacak?:) Bakalım kim basacak bizimkileri? Belgin bassa süper olur.
Belgin:Sizin ne işiniz var burada? Aynı odada.
Tarık:2 gündür odada kitli kaldıkta Belgin hanım.
Belgin:Siz aynı odada, 2 gün ay ben fena oluyorum:img-fear2 :img-swoon
ben de eşit ağırlıkçıyım ondan olsun o kadar:img-hyste walla umarım numaram her hafta biraz daha uzar ben razıyım kodlarken uzun uzun kodlamaya
20-33-46-47-48-49-50-51-52-53
bu arada sude'nin cevap nasıl?? "e o zaman Bodrum'da aşk başka olur":img-hyste bayıldım ya harikasın sude:happy0064
teşekkür ederim:img-wink:
schmetterling
3-işte bu olay sanırım benim okul hayatımın sonu olur.. tutmayın hocam öpüjemm
seninde bu cevap bitirdi beni:img-hyste :img-hyste
Merak ettiğim bir şey var....20-33-46 acaba efsunlumu bu rakamlar?:img-hyste gözüme başka bir güzel görünüyor da nedenini çözemedim:icon_whis :)
Onlar o odadan çıkamazlar ne olacak?:) Bakalım kim basacak bizimkileri? Belgin bassa süper olur.
:img-hyste çok hoş olmuş..denize girmekte serinletmez artık Belgin'i...:)
Geçen bölüm çok çok iyi geldi..gelen tüyolarda daha da güzel olacağının göstergesi....YY fanlarını tutana aşk olsun:img-hyste
pas.si.on79
08-06-07, 15:17
Belgin:eyvahhh yetişemedim.Kendi ellerimle ben gönderdim.Cahidecik geliyor.Belgincik i istemiyor Eyvahh ....
bir dakika belki ikiz olur...:icon_whis
:img-hyste
Forum ahalisi:hayıırr Hulusican:img-hyste
-----
Cansu okul nolu cevap kağıdın çok iyi...Gizem bayıldım şu numaralarına...:img-hyste Sude ve feyza sizlerinde cevaplarda güzel..:img-hyste
Süper olur:) Özellikle de Belginin yakalaması :img-hyste Cahidecikler havada uçuşur artık :)
ceza_cansu
08-06-07, 15:22
Belgin:eyvahhh yetişemedim.Kendi ellerimle ben gönderdim.Cahide geliyor.Belgincik i istemiyor Eyvahh ....
NAZ:Ay
TARIK:Naz ne oluyor
NAZ:Sanki böyle birden başım döndü.Midem de bulanıyor zaten dünden beri
BELGİN:Ne ay ben yine fena oluyorum
Belgin:eyvahhh yetişemedim.Kendi ellerimle ben gönderdim.Cahidecik geliyor.Belgincik i istemiyor Eyvahh ....
NAZ:Ay
TARIK:Naz ne oluyor
NAZ:Sanki böyle birden başım döndü.Midem de bulanıyor zaten dünden beri
BELGİN:Ne ay ben yine fena oluyorum
:img-hyste :img-hyste Belgin'i komalık edeceksiniz.........
Naz: Belgin Teyze insanın neden başı dönüp midesi bulanır?sana da oldu mu böyle şeyler?:)
ceza_cansu
08-06-07, 15:33
:img-hyste :img-hyste Belgin'i komalık edeceksiniz.........
Naz: Belgin Teyze insanın neden başı dönüp midesi bulanır?sana da oldu mu böyle şeyler?:)
Bize diyene bak.Naz direkt acaba ben hamile miyim?diye sorsa kadının yüreğine daha az inerdi:img-hyste :img-hyste AAA ama biz ne yapalım.Belgin de çok üstümüze geldi.Hem bizim hem Tarık'la Naz'ın.İntikam intikam:icon_twis :icon_twis
love-angel
08-06-07, 15:35
Ama olmadıki bize vercek cevap bırakmamışsınız.Bütün arkadaşlara katılsam sınıftamı kalırım acaba???
O kaldıkları odayı müzeye dönüştürüp foruma bağışlasam?
(Belginin Taktiği belki kurtarır...)
Görkem çok saol soruların için...
Bize diyene bak.Naz direkt acaba ben hamile miyim?diye sorsa kadının yüreğine daha az inerdi:img-hyste :img-hyste AAA ama biz ne yapalım.Belgin de çok üstümüze geldi.Hem bizim hem Tarık'la Naz'ın.İntikam intikam:icon_twis :icon_twis
yok canım gayet masumane bir soruş tarzıydı:icon_twis Belgin'e kıyarmıyız hiç:icon_twis o olmazsa Tarık'la Naz'ı kim ayıracak...:)
love-angel
işte hayırsever YY fanı.....sen yap biz seve seve kabul ederiz
love-angel
08-06-07, 15:46
işte hayırsever YY fanı.....sen yap biz seve seve kabul ederiz
O zaman ben hemen çalışmalara başlıyayım...malum işin ucunda sınıf geçmek var değil mi?
Önce bi anahtarı bulalımda malum yanımızda kimse yok biz işi garantiye alalımda:img-hyste
pas.si.on79
08-06-07, 15:52
..
tabi tabi her yıl törenle bir çiçekle şey bir gül ile gideriz.. :)
YAlnız ben şimdi birşey soracağım.Filizin doğum gününe o gün hangi ay ve gün demişlerdi?Naz benim doğum günüm 3 ay sonra mı demişti?
...
Naz söyledi şimdi Haziran ayındalar...Naz ın doğum gününden ona göre umudumuzu keselim.Hatta Naz a hak verelim..Nazın doğum gününü TArık ve herkes unuttu ...:)
love-angel
08-06-07, 15:59
YAlnız ben şimdi birşey soracağım.Filizin doğum gününe o gün hangi ay ve gün demişlerdi?Naz benim doğum günüm 3 ay sonra mı demişti?
...
Naz söyledi şimdi Haziran ayındalar...Naz ın doğum gününden ona göre umudumuzu keselim.Hatta Naz a hak verelim..Nazın doğum gününü TArık ve herkes unuttu ...:)
ya yanlış hatırlamıyosam 29 Aralık demişlerdi.Nazda bir ay sonra demişti galiba
yani Naz dahil herkes unuttu:happy0064
pas.si.on79
08-06-07, 16:01
sude9 tarafından gönderildi
Naz: Belgin Teyze insanın neden başı dönüp midesi bulanır?sana da oldu mu böyle şeyler?
ceza_cansu tarafından gönderildi
Bize diyene bak.Naz direkt acaba ben hamile miyim?diye sorsa kadının yüreğine daha az inerdi AAA ama biz ne yapalım.Belgin de çok üstümüze geldi.Hem bizim hem Tarık'la Naz'ın.İntikam intikam
:img-hyste süpersiniz...:good: :img-hyste :img-hyste
Naz bu soruyu sorarsa Belgin Hanım ın hali :img-hyste Cansu evet Belgin bu sözleri haketti.. BAzen iyi hoşta..Kaynanalık ı tutunca..NAz ın arkasındayız..
Tarıkta tabi iki arada bir derede....
Ne anadan ne yardan geçilir..
Tarık:Anadan geçilir yardan geçilmez... :img-hyste :img-hyste Nazdan hiç geçilmez...
aaaa olan bana olacak.KAynanalar benim üzerime gelecek..:img-hyste
pas.si.on79
08-06-07, 16:07
ya yanlış hatırlamıyosam 29 Aralık demişlerdi.Nazda bir ay sonra demişti galiba
yani Naz dahil herkes unuttu:happy0064
o zaman bu Senaristlerimiz suçu olacak değil ya...TArık ın suçu..Kesinlikle Onlar unuttu... Naz o yüzden öyle tutarsız davranıyordu..
love-angel
08-06-07, 16:08
sude9 tarafından gönderildi
Naz: Belgin Teyze insanın neden başı dönüp midesi bulanır?sana da oldu mu böyle şeyler?
ceza_cansu tarafından gönderildi
Bize diyene bak.Naz direkt acaba ben hamile miyim?diye sorsa kadının yüreğine daha az inerdi AAA ama biz ne yapalım.Belgin de çok üstümüze geldi.Hem bizim hem Tarık'la Naz'ın.İntikam intikam
:img-hyste süpersiniz...:good: :img-hyste :img-hyste
Naz bu soruyu sorarsa Belgin Hanım ın hali :img-hyste Cansu evet Belgin bu sözleri haketti.. BAzen iyi hoşta..Kaynanalık ı tutunca..NAz ın arkasındayız..
Tarık:Anadan geçilir yardan geçilmez... :img-hyste :img-hyste Nazdan hiç geçilmez...
bence sadece belgin gelse yeter...yani Nazla Tarığa bunları yapıyosa sana ne yapar bilemiyorum..ama Tarık nazdan hiç geçilmez derse Belgin Tarığa mezar yeri aramaya ya da bitkisel hayata girmek için uygun bi ortam aramaya başlar
.
İşte Belgin'e son darbeyi vuracak cümle,süpersin :good:
doğum günlerine hiç girmeyelim bence,işin içinden kimse çıkamıyor...yoksa bunlar hiç doğmadı mı?,
ceza_cansu
08-06-07, 16:22
...
Gül mü?Gül varsa bir yerde anında bende varım.Gideriz tabi her sene.Güller bırakırız oraya
Bu arada kesinlikle haklısın anadan geçilmez ama yardan hemde Naz gibi bir yardan asla geçilmez:)sofa sofa Anıldan koltuğu ödünç aldım.Nazdan geçilmez diyenler yazılarını bitirir bitirmez gelsin hemen koltuğun arkasına:)
handeozbek
08-06-07, 16:31
Size bir denklem veriyorum. Çözün bakalım:)
Hande:Görkem, peki Tarık ile Naz
Görkem:Korkma korkma sor:img-hyste
Hande:Tarıkla Naz o odada ne kadar kalacak?
Görkem:Bunu soracağını biliyordum.
Hande::img-blush
Görkem:Sana şöyle söyleyeyim. iki kere iki dört eder. Bulan şoka girer.
Hande:Ne?:img-in_lo
Görkem:Ancak bu kadar söyleyebilirim.
Hande:Peki bunu foruma yazabilir miyim?
Görkem:Yaz yaz onlar çözer nasılsa?:img-hyste
Konuşmayı aynen aktarıyorum.Çözün çözebilirseniz.Ben işin içinden çıkamadım:img-hyste
love-angel
08-06-07, 16:31
Gül mü?Gül varsa bir yerde anında bende varım.Gideriz tabi her sene.Güller bırakırız oraya
Bu arada kesinlikle haklısın anadan geçilmez ama yardan hemde Naz gibi bir yardan asla geçilmez:)sofa sofa Anıldan koltuğu ödünç aldım.Nazdan geçilmez diyenler yazılarını bitirir bitirmez gelsin hemen koltuğun arkasına:)
umarım yer vardır yoksa kendi koltuğunu getir kendin saklan yapmak zorunda kalmayalım:img-hyste
love-angel
08-06-07, 16:35
Hande:Ne?:img-in_lo
Konuşmayı aynen aktarıyorum.Çözün çözebilirseniz.Ben işin içinden çıkamadım:img-hyste
hemen söyleyeyim ben sayısal değilim ama ne kadar 4 gün demek geçsede içimden odanın sağlam kalması açısından 4 saat daha uygundur.. EEEEE malum müze yapıcaz ortada müzeye çevircek oda kalmassa olmaz sonra gülleri nereye koyarız
Dağ evini serseriler bastı kurşunlar havada uçuştu
Göl evinde yangın çıktı
yok bunlar otel odasında 4 saatten fazla kalırlarsa ortada otel kalmayabilir
elmali-turta
08-06-07, 16:36
Size bir denklem veriyorum. Çözün bakalım
Hande:Ne?
Hande az evvel bunu bana msnde söylediğinde kopmuştum şimdi ikinci baskı kopuyorum:img-hyste Bu Görkem süpergirl vallahi:)Canım ya böyle güzel denklem olabilirmi:icon_whis :img-hyste
Evet bunu çözücek arkadaşlar foruma bekleniyor:img-blush Burçin olsa şipşak çözerdi şimdi:img-hyste
pas.si.on79
08-06-07, 16:44
Ne demek şimdi bu:img-help: :img-hyste :img-hyste
Görkem:Sana şöyle söyleyeyim. iki kere iki dört eder. Bulan şoka girer.[/B]
yaniiii 2 gün, 4 gün... Bunlar odada olacaklarından emin misiniz? hani ada falan olsa tamam da .. Bir odada ikisini 2-4 gün kilitli kalmak için nasıl bir inat olmak lazım... Yok var bizimkilerde o inatta..Sonuçta oda görevlileri gelir.. Ya da aileler arar...
Bir dakka Vahi Amca bu yüzden mi gidiyor yoksa..
Valla nasıl bağlarlar bilmiyorum ben daha çözemedim.. Görkem çözerler demiş ama:img-help: Hem iş hem burası olduğundan sanırım..Neyse siz çözdünüz mü?
kim bilir ne kurgu var..
Acaba 2-4 saat mi ama şok diyor...
Buldummmmm.Bunlar teknede kilitli kalacaklar...:img-hyste :img-hyste
Bu Dizi Bodrumda Kaç Bölüm Sürcek ??
schmetterling
08-06-07, 16:47
ben çözdümmmmm:img-hyste
dinleyin bakın şöyle oluyor...
iki kişi Tarık ve Naz diğer iki kişi de Cahidenur'la Hulusican:img-hyste
tamam cıvıtmıyorum tahminimi açıklıyorum:
iki kişi Tarık Naz bulan ikili Hulusi Belgin.. bulan kişiler Hulusi Tarık'ı gördüğü için şok, Belgin alayına şok
veyahut bu tüyoyu veren Fulya ablanın kuzeni olduğuna göre, bulan ikili Filiz Ümit.. şok olan Ümit.. hatta "aaa yine mi ama, Tarık yine mi hasta, e yazık üşüttü tabi buralarda sen de ısıtmak zorunda kaldın" repliği onları nasıl bulduğunu açıklar sanırım:img-hyste :img-hyste
Gerçi bizim inatçı aşıklar açık havada kendilerine geliyorlar bilenler bilir..dağ havası göl havası filan:img-wink: Ama diyorsunuz ki Bodrum'da odada bile olsalar o aşk havasından etkilenir birşeyler derler o da uyar:img-yes: Yeter ki olayların üzerinden şööyylleee bir yeniden geçsinler:img-hyste
love-angel
08-06-07, 16:49
Bu Dizi Bodrumda Kaç Bölüm Sürcek ??
sanırım 5 bölüm ama belli olmaz:img-wink:
handeozbek
08-06-07, 16:50
" iki kere iki dört eder. Bulan şoka girer."
Ben bu bulan şoka girer lafından onları bulacak kişinin şoka gireceğini çıkardım:) 2 kere 2 4 ederden bir şey çıkaramadım. Güya haftaya öss ye gireceğim:img-hyste
love-angel
08-06-07, 16:52
Gerçi bizim inatçı aşıklar açık havada kendilerine geliyorlar bilenler bilir..dağ havası göl havası filan:img-wink: Ama diyorsunuz ki Bodrum'da odada bile olsalar o aşk havasından etkilenir birşeyler derler o da uyar:img-yes: Yeter ki olayların üzerinden şööyylleee bir yeniden geçsinler:img-hyste
ben tuttum bu olayların üzerinden geçme işini hem göl evindede yarım kaldı yangın yüzünden bu olabilir:img-hyste :happy0064
schmetterling
08-06-07, 16:56
bi de şöyle bakalım belki gizli bi mesaj içeriyordur
2 x 2 = 4
maalesef bulamadım:img-hyste :img-hyste
amanın buldum bu sefer kesin buldum:happy0064 :happy0064 :happy0064
bakın bu mesaj bi türkü içermekte
Duman dağa iz eder
Derelere az eder
Sevdalı sevdasına
Cilve eder naz eder
Yeter güzelim yeter
İki iki dört eder
Bırak yakamı bırak
Anan beni del'eder
- "Duman dağa iz eder" mısrasında hem dağ evine hem de göl evindeki yangına gönderme var..
- "derelere az eder" mısrası ee işte göl, dere vs.
- "sevdalı sevdasına cilve eder naz eder" hem kızımızın adı kullanılmış hem de yaptığı davranış resmedilmiş
ve son kıta... işte buradan anlıyoruz ki onları bulan Belgin... ve Naz'ı deli ediyor...
bu kadar da basitmiş:img-hyste :img-hyste
love-angel
08-06-07, 17:00
Ben bu bulan şoka girer lafından onları bulacak kişinin şoka gireceğini çıkardım:) 2 kere 2 4 ederden bir şey çıkaramadım. Güya haftaya öss ye gireceğim:img-hyste
ona bakarsan ben haftaya öss ye ondan sonrada ydsye giricem bende bulamadım şöyle bişi olabilir mi? aynı odada iki kere mahsur kalabilirler ..nazla tarık bi kavga etmeye başladıklarında herşeyi unutuyolar ya hani bi keresinde de çelloyu takside unutmuşlardı...
ama bu tahminlere pek güven olmaz nede olsa işin için de sayılar var ben dil okuduğum için pek ilgi alanıma giremiyolar...olsun yaa aynı odada iki kere mahsur kalsınlar:happy0064
:img-hyste bi de şöyle bakalım belki gizli bi mesaj içeriyordur
2 x 2 = 4
maalesef bulamadım:img-hyste :img-hyste
amanın buldum bu sefer kesin buldum:happy0064 :happy0064 :happy0064
bakın bu mesaj bi türkü içermekte
Duman dağa iz eder
Derelere az eder
Sevdalı sevdasına
Cilve eder naz eder
Yeter güzelim yeter
İki iki dört eder
Bırak yakamı bırak
Anan beni del'eder
- "Duman dağa iz eder" mısrasında hem dağ evine hem de göl evindeki yangına gönderme var..
- "derelere az eder" mısrası ee işte göl, dere vs.
- "sevdalı sevdasına cilve eder naz eder" hem kızımızın adı kullanılmış hem de yaptığı davranış resmedilmiş
ve son kıta... işte buradan anlıyoruz ki onları bulan Belgin... ve Naz'ı deli ediyor...
bu kadar da basitmiş:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste işte budur...bundan daha açıklayıcı bir cevap olamazdı:good:
46 bölümdek i son sahne müziği çok güzeldi bana biraz titanik çarkısına benzio
valla ben bunun sözlerini çok merak ediorum gözlerindede öleydi kısa vermişlerdi sonra sözleriyle patladı ben bu sarkıdada bekliorum bunu
pas.si.on79
08-06-07, 17:24
arkadaşlar, otelde odasında kilitli denilmiş.. Tekne ya da başka yer değil.. Tekne kilitli kalmışlardır demiştim de..
İşte benim kafamı karıştıran hadi bunlar inat..oteldekilerde mi inat..Tabi canım onlarda bizim istediğimizi istiyor...:) bir araya getirip akıllarını başlarına gelsin diye bilinçli açmıyorlar..
Gizem o şarkıyı söyleyen mi gelecek.İ.Tatlıses.. Acaba.. Dermişim neyse o da imkansız..
Belgin gelse tamam bulacaklar mutlaka ya aileden ya da otelden birileridir de..
Bunlar ne kadar kalacaklar.. :img-help: o önemli ... Eğer çok kalacaklarsa açlıktan bayılmış olabilirler:)Senin dediğin o görüntüyü dağevindeki Ümitin gördüğü gibi birşeyle yakalasın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Az kalacaklarsa zaten bulma olmaz gibi...
Okudukça içim açıldı ya...Tüyoların hepsi birbirinden güzel :happy0064
ben tuttum bu olayların üzerinden geçme işini hem göl evindede yarım kaldı yangın yüzünden bu olabilir
Bu sefer de yangını kim çıkardı diye üzerinden geçerlermiş.:img-hyste Burayı da yakma hesabı...:img-hyste
Naz: Bu da numara dimi?
Tarık: Ne numarası?
Naz: Burda kilitli kalmamız fln...
Tarık: Ya niye yapayım böyle bir şeyi?
Naz: Bilmem artık. Tam yalanı bıraktı diyorum, ertesi gün yeni bir yalan...
Kesin bu da numaradır.
Tarık: Ne malum senin hazırlamadığın bu numarayı...
Naz: Ben mi? Unuttun galiba yalancı olan sensin.
Tarık: Ben mi
Naz: Ay sen şimdi burayı da yakarsın...
Tarık: Ben mi?
Naz: Yok ben. Unuttun mu göl evini de sen yaktın ya...
Tarık: Ben yaktım yani orayı? Been? Peki kimin yüzünden yaktım sence?
Naz: Tabii sen yaktın. Balık pişirirken o kadar yağ koyma dedim sana, dimi?
Tarık: Balık mı?
Naz: Balık tabiii. Ay ne unutkansın Tarık?
Tarık: Ben hiçte öyle hatırlamıyorum...:)
Naz: Ama ben öyle hatırlıyorum.:icon_whis
Tarık: Peki o zmn şöyle yapalım. Olayı baştan alalım. Nerelerde anlaşamıyoruz bir görelim.
Naz: Bana uyar...
eh gerisine gerek yok sanırım:icon_whis
İki kere iki dört eder. Bulan şoka girer
Burdan da anladığım, bizimkiler sırayla inatlaşmışlar:img-hyste Önce biri 2 saat, sonra da tam öbürü ikna olmuşken diğeri 2 saat. Eh toplam da 4 saat.(4 gün olursa açlıktan ölürler:img-hyste ):img-hyste :img-hyste :img-hyste
Eh Belgin de bir şoku haketetti bence:icon_whis Ümit artık alıştı şok geçirmiyor.
Yakışıklı prens, belki de yıllardır uyuyan prensesin dudaklarına bir buse kondurur ve onu daldığı karanlıklardan uyandırır.Bizim hikayemizde bu uyandırmayı sağlayan Naz’ın , Tarık’ın kendisi için yaşadığı kıskançlık nöbetlerini anlaması oldu.Kıskançlık ve aşk insanlığın var olmasından bu yana peşimizi ve aynı zaman da birbirinin peşini bırakmayan iki duygu olarak çıkıyor karşımıza.Sürekli birbirlerini kovalayan bir kısır döngü sanki.Ne aşk kıskançlıktan uzak yaşayabiliyor ne kıskançlık aşk olmadan var olabiliyor.Burada da aşkın tanımlanması için kıskançlığa gerek duyulması tamamen insani bir olgu.Naz geçmişte de Tarık’ın kendisine olan kıskanç tavırlarından bir haz duymuştu ama Tarık’ın kıskançlık nöbetlerini asla aşka bağlamamıştı.Çünkü Tarık bu kıskançlık dürtüsünü asla kabul etmemiş sürekli başka insani duyguları sebep göstererek Naz’a istediği “Seni seviyorum… Bu yüzden bütün gözlerden ,sözlerden ve duygulardan seni kıskanıyorum” tatminkar cevabını vermemişti.Gerçi bu bölümde de tam bir itiraf var sayılmaz ama Tarık gibi dengeli bir insanın sırf kıskandığı için Tarık Tekelioğlu gibi bir karakterle çarpışması ve kendini onun yerine koyacak kadar şizofren bir duygu karmaşasının içerisine girmesi Naz’a Tarık için ne kadar değerli olduğunu hissettirdi.Kim kişiliğini bile ayaklar altına alarak kendini böyle bir pozisyona sokar ki.Ancak ve ancak aşk böyle bir kör kuyuya girip orada bir ışık arama cesaretini verir insana.Naz da bunun farkına vardı .İlk defa bu kadar gerçek olarak Tarık’ın hislerini gördü.Sözleri duymasa bile duyguları kalbinde hissetti.Geçek Naz’ın kendini bulmasına bu duygular zemin hazırladı.Demek ki kendini bulması için Tarık dan ciddi bir duygusal adım gelmesini bekliyormuş…
Bu arada Tarık’la Naz’ın veda sahnesi tam anlamıyla görsel ve duygusal bir şölendi.Tarık uzun zamandan beri baktığı,derin bir boşluktan başka bir şey göremediği gözlerde nihayet sıcacık bir sevgi ve kendi gözlerini gördü.Belki kelimeler itiraf olup dökülmedi dudaklardan ama bu bakışlarda aşka dair her şey vardı.Hele Tarık’ın arabanın arkasından attığı o birkaç ürkek adımda birçok duygu karmaşası gizliydi.Tarık Naz’ın gözlerinde gördüğü,kalbinde aşka dair umut kıvılcımlarının oluşmasını sağlayan bu sıcaklığı yeniden bulmuşken bir anda ellerinden kayıp gidiyor olmasının tedirginliğini yaşadı.Sanki bu büyü Naz’ın staj için gitmesiyle birden kabusa dönüşecekmiş korkusuyla ona belki bir ömür gibi gelen birkaç saniyelik mutluluğun peşinden attı o ürkek adımları.Sanki biraz daha yaşamak istercesine.Bu rüyadan uyanmak istemezcesine son bir çırpınış gibiydi.Kendisi belki durdu ama bütün duyguları bir sabah meltemi gibi Naz’ın peşinden uçtu gitti.Tabi Naz da aynı durumda bence.Yol boyunca Tarık’ı düşünmesi,hiç tanımadığı bir şoföre bile sevgiyle Tarık dan bahsetmesi Tarık’ın da Naz’ın benliğinde nasıl egemen olduğunun,henüz tam tarif edemese bile yüreğini alıp zirvelere uçuran aşk rüzgarına kendini koyuvermek istediğinin bir kanıtıydı sanki.Şuan için tek sorun Naz’ın bu rüzgara biraz direnç göstermesi.Bu da Naz’ın ,farkına vardığı bazı şeyleri henüz adlandıramamasından kaynaklanıyor.Aşkın,sevdiğini sürekli yanında görmek istemek,sadece ona güvenmek,ondan kuvvet almak,her şeyi onunla paylaşmak istemek olduğunu bilseydi zaten gerçek aşkının Tarık olduğunu anlardı.Çünkü bu duyguları içten yaşadığı tek kişi Tarık.Tarık’ın duş alırken söylediği şarkıyı sanki yağmur altında Tarık’ın sesini duyması gibi hayal etmesi ,bunu Tarık’ın manen yanında olmasına bağlaması zaten aşkın ta kendisi.Bununla da yetinmeyip Tarık’a telefon açıp o an ki hislerini onunla paylaşması yaşadığı ama adlandıramadığı duygularını açıklıyor zaten.Tarık’ın sıcak yanıtları,Naz’ın bir çocuk ürkekliğinde ki korkularını o güven dolu sevecen sesiyle yatıştırması bir insanın sevdiğinden beklemek isteyeceği en güzel yakınlaşmaydı.Kendini yanında güvende hissetmek bir ilişkinin temelidir.Tarık bu duyguyu en iyi şekilde Naz’a geçirdi.Akşam Naz ın çello resitali için sahneye çıkışı sırasında Tarık’ın Naz'a korkmaması , her zaman yanında olacağı hususunda seslenişini belki Naz görmedi ve duymadı ama bu sesler titreşim olarak dalga dalga Naz'ın yüreğine aktı gitti..Demek ki insanların gönül bağı kurmak için kelimelere ve sözlere ihtiyacı yokmuş.Aşk dalga dalga , kalpten kalbe yayılıp bütün söylenmesi gerekenleri kelimelere gerek duymadan tercüme edebiliyormuş.Gerçi Tarık “İşte Barış” anonsuyla bütün bu sevgi yoğunluğundan sıyrılıp bir uçurumdan düşmüş gibi oldu ama tek temennim aylardır bekleyip de nihayet bulmayı başardığ