PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

boncuk28
09-06-07, 15:35
Ben de email gönderdim, Star tv hiç de tutarlı davranmıyor arkadaşlar, gerçekten de kendimizi gösterme zamanı geldi, geçiyor.

Dizimize sahip çıkalım.:img-pilot

Çok güzel söylüyosunuz da sabahtan beri sayıyorum 15 kişi toplanamıyo bir araya şurda bile birlik yok ki Biz panik oldukça birileri gelip dalga geçer gibi moral bozup gidicek ...
Ben bi iki ay öncesine kadar buralardaydım daha kalabalıktı burası. Bir rehavet çökmüş herkese.... Siz de tatile mi gittiniz alooo :img-help: :img-help: :img-help:

burcin_kaplan
09-06-07, 15:36
Arkadşalar lütfen bu işi hafife almayın herkes mail atsın.İşimizi garantiye almak lazım.Herkes elinden geldiğinde mail atsınki gösterilm bir kendimizi onlara bunun dalga geçilecek bir konu olmadını görsünler.Bu arada milliyet'in mail adresini bilen warsa buraya eklesin onada yollayalım.

ceza_cansu
09-06-07, 15:38
Arkadşalar lütfen bu işi hafife almayın herkes mail atsın.İşimizi garantiye almak lazım.Herkes elinden geldiğinde mail atsınki gösterilm bir kendimizi onlara bunun dalga geçilecek bir konu olmadını görsünler.Bu arada milliyet'in mail adresini bilen warsa buraya eklesin onada yollayalım.

mtelevizyon@milliyet.com.tr

evet arkadaşlar bu adrese de mail atalım.Bütün yazarlara mail atalım

jenn
09-06-07, 15:40
yalancı yarim için mücadele başlatıyoruz( çok önemli)

arkadaşlar bugün nete geç girdim ve milliyet gazetesi haberi karşısında şok oldum..bu arada dizinin gününün önümüzdeki haftadan itibaren cumartesiye alınacağını öğrendim..vee bu iyi bir işaret değil..bu kadar gün değişikli bize büyük zarar getirecek..kaldırılma ihtimalini bile düşünmek istemiyorum bu nedenle hepimize büyük görev düşüyor.şu andan itibaren ne kadar mail adresiniz varsa eşiniz dostunuz herkeslere ulaşarak öncelikle star tv yi bu milliyet gazetesi haberini baz alarak diziyi kaldırmamaları yönünde baskı altına alacağız..biz tedbirimizi alalım da niye yapmadık demeyelim tv dünyası çok nankördür..bir anda uçup gidiverir elimizden..

evet ilk hareket star tv..

http://www.startv.com.tr/Default.aspx adresine giriyorsunuz..sağ alt köşede ''BİZE YAZIN'' VE ''İZLEYİCİ TEMSİLCİSİ'' İKİ ADRESEDE MAİL ATILACAK...

bize yazına direk girip form doldurup mesajınızı yazıyorsunuz. diğerine ise mail atıyorsunuz..adres şöyle: izleyicitemsilcisi@startv.com.tr.

ayrıca yalanci yarimi tıklayıp yorumlar bölümüne bu konudaki yorumunuzu yazıyorsunuz..

ve şu anki star sitesinde tel no bulamadım starın tel nosu aklında olanlar bu foruma eklesinler telefon yağmurunuda tutuyoruz dizimiz kalkmasın diye...

ayrıca gazetelerin tv yazarlarını bu konuda mail yağmuruna tutuyoruz..bildiklerimin adreslerini yazıyorum..

sizlerde aklınıza gelen köşe yazarlarını ekleyiniz..

mehmet güler'in mail adresleri:

mguler@gazetevatan.com
bizimekran@gazetevatan.com

yüksel aytuğ'un mail adresi:

yaytug@sabah.com.tr

burhan ayeri'nin mail adresi

burhan.ayeri@aksam.com.tr

hepinizin bu konuda desteğini bekliyoruz hadi arkadaşlar başlıyoruz her gün hergün

mary61
09-06-07, 15:43
vallahi arkadaslar ben her iki adresede gönderdim devam göndericemde bizim bilgisayar tam zamaninda kafayi yedi herhalde oda benim kadar cok üzüldü bu üzüntüye dayanamadim bozuldu.....

ya arkadaslar bitmesin bu güzel dizi ya ondan sonra ben artik tv bakmam hic birsey kalmiyor televizyonda yaa:sad53: :icon_sorr

boncuk28
09-06-07, 15:44
%100 bizi takip ediyolar Bu diziyi yapanlar ve eminim yakında bi açıklama yapılacaktır.
Diğer forumlardan haber alan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın ve %100 dizimiz devam edicek...İnşallah inşallah inşallah (kabul edemem bitmesini ...edemem yani)

cubur
09-06-07, 15:45
her yere mail atıyorum bütün yalancı yarimciler atarsa eminim ki kaldırılma ihtimali varsa bile sesimizi duyup kaldırmayacaklardır
dizimizin herzaman yanındaydık şimdi kötü zamanda yine yanında olalım

handeozbek
09-06-07, 15:49
Ne cumartesi mi gezmediği gün kaldı mı ya? Cumartesiye alınması yaz için uygun değil ki. Millet yazın cumartesi evde durur mu ki dizi izlesin? Üstelik bu hafta geç de izlemiş olacağız. Yeter ama ya biz ne dersek tersini yapıyor bu kanal. Dizinin reytingleri düzelsin diye önlem al diyoruz. Bu kanal gününü değiştirip reytingleri alt üst ediyor.
Cumartesiye alınmasının tek iyi yanı öss'den 1 gün önce izleyip moral depolayacak olmam.

capcup
09-06-07, 15:52
ARKADAŞLAR STAR TV İZLEYİCİ TEMSİLCİSİ NUMARASINI VERİYORUM..
02124780787:img-yes: :img-yes: HADİ GÖSTERELİM ONLARA KİMMİŞİZ BİZZ:img-yes:

pas.si.on79
09-06-07, 15:56
Kesinlikle katılıyorum.. Herkes geç olmadan tüm yy ile ilgili şikayet ve isteklerimizi anlatacağımız seyircinin dikkate alacak tüm duyarlı kişilere ya da birimlere maillerini gönderiyoruz.Tüm Yalancı YArim sevenlerini bu konuda bilgilendiriyoruz...

Star ı ancak bunlar yeni anlaşmalar için harekete geçirecektir..

Not:Star bilirsiniz bir alaturkalı bir yarışma prg var,O prg da herkesi konuk etti.Kendi kanalı dizisinin sanatçısı Barış Akarsuyu konuk sanatçı olarak davet etmedi..KAzara YAlancı YArim inden bahsedilir diye sanırım..STar Bu kadar ilgisiz.

DİZİNİN UZATILMA GÖRÜŞMELERİ YAPILMASI İÇİN HERKES İŞ BAŞINA....

ONLAR İLGİLENMİYORSA BİZ STARIN İLGİSİNİ ÇEKTİRİRİZ..

Naz: Var sizde öyle kabiliyet

TArık:Korkmayın,yanınızdayım

Hulusi:Sevdiğinizi söyleyin.

Vahi:Bir tek size emanet..

Ümit:Çok önemli bir işim var..

angel eyes
09-06-07, 15:56
arkadaşlar yalancıyarimblog tan öğrendiğime göre dizi ocak ayına kadar devam ediyormuş star tv yetkililerine edilen telefonlarda yetkililer şu anda bitmesiyle ilgili elimizde bir bilgi yok demişler yani dizi bitmiyormuş ayrıca oyuncular anlaşma yapmışlardı ocak ayına kadar anlayacağınız dizimiz bitmiyor ama biz yinede önlemimizi alalım

rüyam
09-06-07, 16:01
arkdaslar umarım bıtmez ama ozete bakılırsa tarık tekelıoglu oldugu artık cıktı alfonso olduguda cıkmıstı,,bu saatten sonra nazın yanında calısabılmesıde mumkun olmadıgına gore 7 ay uzatılabılcek bı mevzuda kalmadı:(:(

boncuk28
09-06-07, 16:05
Ne cumartesi mi gezmediği gün kaldı mı ya? Cumartesiye alınması yaz için uygun değil ki. Millet yazın cumartesi evde durur mu ki dizi izlesin? Üstelik bu hafta geç de izlemiş olacağız. Yeter ama ya biz ne dersek tersini yapıyor bu kanal. Dizinin reytingleri düzelsin diye önlem al diyoruz. Bu kanal gününü değiştirip reytingleri alt üst ediyor.
Cumartesiye alınmasının tek iyi yanı öss'den 1 gün önce izleyip moral depolayacak olmam.

Cumartesi nerden çıktı yaa ... Bütün soğuk kanlılığımı kaybettim ağlıycam şimdi yaa. Hande senin yine Pazar sınavın ben napiim benim hem cumartesi hem pazar :sad53: Benim aklımda dizi varken nasıl sınava gircem of ya offff.Ha bide Bir mail yazdım Bu ztar hem yazdıklarımdan hem yaptıklarından utanır inşallah.....

FİLİZ-TB
09-06-07, 16:15
Ardaşlar maalesef bu yazıyı elim titreyerek ve gözlerimden yaşlar akarak yazıyorum biraz önce nihayet star tv telefondan ulaşdım iletişim bölümünden görüştüğüm Zeynep hanıma Milliyet gazetesindeki haberden bahsetederez ben Ankara'dan arıyorum biz izleyici olarak bunun kesinliği varmıdır bu konuda bilgi istiyorum dedim bana verilen haber karşısında şok oldum resmen dizimiz 27 Haziran itibariyle final bölümü ile sona eriyormuş peki dedim neden böyle bir karar alındı bu gününe kadar bu dizi hakkında sürdürülen yayın politikasını anlamış değilimi sürekli günü ve saaat ile oynadınız sizin kendi sayfanızda bile geçen hafta saat 20.00 yayınlanmasına ragmen dizinin özet bölümünde bile 22.10 yazıyor efendim bana gelen cevap şu

Diziyi bitirme kararını yapım şirketi aldı ve Star Tv yönetimide okeyledi.

Çok üzgününüm çok

Star Tv Tel 0212 413 50 00

Yapım Şirketi
0 212 257 62 00

azizoz
09-06-07, 16:18
hepimizin içine bir kurt düştü.resmi bi açıklama gelmeden kimsenin içi rahat etmeyecek.:kahve herkesin morali bozuldu.tatil zehir oldu.
böyle haberler şap diye yazılmazki.haber doğru olsa bile ilgili yerlerden açıklama yapılmadan haberin yazılı basına aktarılması hiç hoş değil.

ceza_cansu
09-06-07, 16:19
Ardaşlar maalesef bu yazıyı elim titreyerek ve gözlerimden yaşlar akarak yazıyorum biraz önce nihayet star tv telefondan ulaşdım iletişim bölümünden görüştüğüm Zeynep hanıma Milliyet gazetesindeki haberden bahsetederez ben Ankara'dan arıyorum biz izleyici olarak bunun kesinliği varmıdır bu konuda bilgi istiyorum dedim bana verilen haber karşısında şok oldum resmen dizimiz 27 Haziran itibariyle final bölümü ile sona eriyormuş peki dedim neden böyle bir karar alındı bu gününe kadar bu dizi hakkında sürdürülen yayın politikasını anlamış değilimi sürekli günü ve saaat ile oynadınız sizin kendi sayfanızda bile geçen hafta saat 20.00 yayınlanmasına ragmen dizinin özet bölümünde bile 22.10 yazıyor efendim bana gelen cevap şu

Çok üzgününüm çok

Arkadaşlar o zaman daha da hızlanıyoruz.Özellikle de yapım şirketine mailler yağdırıyoruz.27haziran gelene kadar herşeyi yapmalıyız.Eğer maillerimiz sonuç verirse bölümleri yeniden bile çekebilirler.Bir umut arkadaşlar hadi devam

eroglu_forever
09-06-07, 16:22
Kötü Haber...

Yazık Oldu Güzelim Diziye...

En Azından Yaz Boyu Devam Etmesini Beklerdik...

Ztar Yaptı Yapacağını...

Ne Yapsak Boş, Karar Verildi Mi Bi Daha Dönmezler...

Yazık...

pas.si.on79
09-06-07, 16:25

Çok üzgününüm çok

PEKİ BU YAPIM ŞİRKETİ... NEDEN SEYİRCİLERİNE BU KADAR SAYGISIZLIK YAPIYOR.. YY TÜM YETKİLİLERİNE AÇIKLAMA YAPMASINI İSTEDİM AMA HABER YOK..ONLARDAN DA BİZE BİRAZCIK SAYGI YOK.

SADECE ŞUNU SÖYLÜYORUM..

BU YAPIM ŞİRKETLERİNİN, KANALLARININ .....
KİŞİLERİ OLUMSUZ ETKİLEYEN, TÖREYLE,CİNAYETLE,ŞİDDETLE İNSANLARI YANLIŞ ETKİLERMİYİZ ENDİŞESİ YOK.SADECE DÜŞÜNDÜKLERİ.... MADDİYAT..

YALANCI YARİM DİZİSİNE SAHİP ÇIKMADIKLARI MÜDDETÇE NE KANALLARA NE DE YAPIMCI ŞİRKETLERE GÜVENİM KALMADI..

schmetterling
09-06-07, 16:26
ya olmaz olmamalı... hadi arkadaşlar boş durmayalım, bütün mail adreslerine hücum hadi... bizden alamazlar dizimizi...

HER ŞEY YALANCI YARİM İÇİN!!!!

boncuk28
09-06-07, 16:27

Çok üzgününüm çok

Saçmalamayın olmaz ya imkansız bişey bu inanmıyorum ya inanmıyorum. Yediler canım diziyi hiç ettiler . Ne diim şu saatten sonra hangimizin gücü yeter ki. Bişeyler düşünün mail ile felan olcak bişey mi bu Daha ileri adım atalım akıl verin akıl hadddiiii!!!!!

pas.si.on79
09-06-07, 16:29
arkdaslar umarım bıtmez ama ozete bakılırsa tarık tekelıoglu oldugu artık cıktı alfonso olduguda cıkmıstı,,bu saatten sonra nazın yanında calısabılmesıde mumkun olmadıgına gore 7 ay uzatılabılcek bı mevzuda kalmadı:(:(

konu olmaz mı arkadaşım..Ellerinde Barış Akarsu,Merve Sevi,Bülent Kayabaş,Ünal Silver,Ayşe Kökçü,Fulya Ceylan,Cavit Çetin,Belgin Erdoğan,Suna Pekuysal,Hacer Anne, ...........vs... (isimlerini sayamadıklarımdan özür)

BAŞARILI OYUNCU KADROSU VAR DAHA NE OLSUN...KONU ÇOOKKKKKKK

eroglu_forever
09-06-07, 16:30
Saçmalamayın olmaz ya imkansız bişey bu inanmıyorum ya inanmıyorum. Yediler canım diziyi hiç ettiler . Ne diim şu saatten sonra hangimizin gücü yeter ki. Bişeyler düşünün mail ile felan olcak bişey mi bu Daha ileri adım atalım akıl verin akıl hadddiiii!!!!!

Mail & Telefon Selinden Başka Yapılacak Bir Şey Yok...

Dikkat Ederseniz "Sel" Tabirini Kullandım. Birkaç Damla İle Olacak İş Değil Yani...

Herkes Çevresindikilere Bu Yönde Telkinde Bulunsun...

erdalss
09-06-07, 16:31
ya onu bunu bırakın nabıcaz yaaa....nereye kime mail atacaksak atalımda bitmesin yaaaaaaa...noluyo bu kadar çabuk olamazzzz...olmaması lazımmmm...

cubur
09-06-07, 16:31
arkadaşlar bu karar nasıl bu kadar çabuk alındı anlamıyorum 3 gün önce uğurkedi uğradı birşeyler olsa söylemezmiydi
bilmiyorum ama hala inanasım gelmiyo birleri gelip bilgi verse keşke yoksa çatlıycam

handeozbek
09-06-07, 16:32
Fm yapımı mail yağmuruna tutmak lazım. Esas iş yapımcıda bitiyor.
Fm yapımın mail adresi info@fm.com.tr
Fm yapımın telefonu 02122654343

azizoz
09-06-07, 16:34
starın mail sayfası kilitlendi.attğım son 3 maildede aradığınız sayfa kullanım dışı dedi.bu iş maille zor çözülür zaten.fm yapımın resmi sitesi yok zaten.yapım aşamasında.şu an çok çaresiz durumdayız.

erdalss
09-06-07, 16:35
fm yapıma mail gonderelim ozaman...bende inanamıyorum yaa 3 gün önce uğur kedi bahsederdi ne olup bittiysee artık...

qsawe
09-06-07, 16:35
info@fm.com.tr

Birde burayı deneyelim. madem yapım şirketinin kararı denmiş, yapım şirketi neden maillerden mahrum kalsın.

Her adrese mesaj atmaya devam. Hatta mgd için aldığımız adresler falan vardı.... onlarıda kullanın....

Parmaklarınıza kuvvet arkadaşlar!!!!!!!!!!

boncuk28
09-06-07, 16:36
Mail & Telefon Selinden Başka Yapılacak Bir Şey Yok...

Dikkat Ederseniz "Sel" Tabirini Kullandım. Birkaç Damla İle Olacak İş Değil Yani...

Herkes Çevresindikilere Bu Yönde Telkinde Bulunsun...

Maili açmazlar belki ama telefonları kitleyebiliriz en azından rahatsız olurlar dimi bence telefonlara sarılalım hadi bulabildiğin,z bütün ilgili telefonları buraya dökün herkese dağıtalım ama çabuk olmalıyız

naz_14

ee bize yapacak başka bişey bırakmadılar tek çare kaldı o da yapım şirketini sonrada starı basmak olacak gerçektende bu iş mail ile olacak iş deil bizi bu zamana kadar umursamadılar bundan sonra da mail leri umursayacaklarını pek sanmıyorum :img-yes:

angel eyes

Çok üzgününüm çok

Yapım Şirketi
0 212 257 62 00

hah yaptılar yapacaklarını ne tutarsız bi kanal bu ztar ya verem oldum burda kanser ettiler beni burda nasıl bitirirler yaaaaaaaaaaa yapmayın ağlatmayın beni:icon_cry: canım çok acıdı ya nolur bitirmeyin arkadaşlar lütfen herkes telefon etsin ama doğruya bu seferki tutarsızlık kanaldan değil yapım şirketinder patlatıcam o şirketi ben nasıl bitirirsiniz yardım edin NOLUR:img-help:

boncuk28
09-06-07, 16:38
FM yapımın telefonları ile starın telefonları lazım arkadaşlar biraz önceki sflarda köşe yazarlarının mailleri vardı ben hepsine yazdım . Onlar daha geniş kitlelere yayabiliyorlar onlar da etkili olur bence

eroglu_forever
09-06-07, 16:40
Tepkilerimizi Dile Getirebileceğimiz Adresler :

Star TV İzleyici Temsilcisi : 02124780787
FM Yapım : 02122654343
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
info@fm.com.tr
yaytug@sabah.com.tr

boncuk28
09-06-07, 16:42
Tepkilerimizi Dile Getirebileceğimiz Adresler :

Star TV İzleyici Temsilcisi : 02124780787
FM Yapım : 02122654343
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
info@fm.com.tr
yaytug@sabah.com.tr

Bu kısmı izninizle imza yapalım mı
elimizin altında olur yeni gelenler vakit kaybetmez böylece haberi olmayan pek çok arkadaş var

eroglu_forever
09-06-07, 16:45
Bu kısmı izninizle imza yapalım mı
elimizin altında olur yeni gelenler vakit kaybetmez böylece haberi olmayan pek çok arkadaş var

Aman Efendim Ne İzni...

Emriniz Olur Elbette Yapalım...

Ben Şu An Evde Değilim, İlgilenen Arkadaşlar Bi El Atsın Lütfen...

Hep Destek Tam Destek...

erdalss
09-06-07, 16:46
ben star la fm yapıma mail attım...başka neler yapabilirizzz...

handeozbek
09-06-07, 16:49
Birinci yılımızı kutlayacaktık. Yaşanmamış saf temiz aşkımız vardı. Şimdi koca bir haftamı ne dolduracak. Bir hafta ara verdiğinde bile içim cız ediyordu. Şimdi biteceğini düşünmek yüreğimi acıtıyor. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyordum. Çünkü korkuyordum.Şimdi bu ihtimal karşımda duruyor. Kaçmak istiyorum. Kaçamıyorum. Bunu bize yapmayın dizimizi elimizden almayın. Buna hakkınız yok hem de hiç yok.:img-cray:

bülbül
09-06-07, 16:49
Bıkmadan ve usanmadan ve hergün ve hergün ve hergün maillere telefonlara devammm devammmm...Feleklerini şaşırtma zamanı...Bizleri hafife almalarına ders verme zamanı...Dizimize sahip çıkmayanların DİZİSİNE SAHİP ÇIKANLARLA savaşıdır bu...Sadece destek...HEP DESTEK...TAM DESTEK...

DİZİMİZ BİZİMDİR... BİZİM OLACAK demek için...HÜCUMMMM ARKADAŞLAR...

VE acilen hepimize bir örnek imza lazım canlar...

capcup
09-06-07, 16:56
ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE FM YAPIM ŞİRKETİNDEN BİRİYLE KONUŞTUM..DİZİNİN BİTİCEĞİ KONUSUNDA Bİ HABERLERİ OLMADIĞINI VE STARTV NİN MALİ DURUMUNUN BOZUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AYRICA BİRAZ ÖNCE ŞİRKETİN YAPIM KOORDİNATÖRÜ BODRUMA GİTMİŞ VE KONUŞTUĞUM KİŞİ GİTMDEN ÖNCE DİZİNİN BİTİP BİTMEYECEĞİNİ SORMUŞ O DA YOK BÖYLE BİŞEY BODRUM DÖNÜŞÜNDE DEVAM EDİCEZ DEMİŞ AYRICA KONUŞTUĞUM KİŞİ BİZ YALANCI YARİMLE ADETA İKİNCİ BAHARIMIZI YAŞIYORUZ VE BİTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ DEDİİİ :happy0064 :happy0064

boncuk28
09-06-07, 16:57
[B]

BEN DE ONU DİYORUM İMZA YAPAN ARKADAŞLAR NERDESİNİİZ ŞÜ TEL NOLARINI Bİ İMZA YAPABİLİR MİSİNİİZZ BEN DENEDİM YAPAMADIM HERKESE ULAŞMAMIZ LAZIM OF YA OFF OF

ceza_cansu
09-06-07, 16:58
Arkadaşlar maillere devam edelim.Star bu sağı solu belli olmaz.27 haziran geçmeden ben rahat edebiliceğimi sanmıyorum.Star tv nin mali durumunun kötü olması cidden çok kötü bir durum.Herşey ona bağlı zaten.Devam arkadaşlar devam başka çaremiz yok

barışakarsuyase
09-06-07, 16:59
Bıkmadan ve usanmadan ve hergün ve hergün ve hergün maillere telefonlara devammm devammmm...Feleklerini şaşırtma zamanı...Bizleri hafife almalarına ders verme zamanı...Dizimize sahip çıkmayanların DİZİSİNE SAHİP ÇIKANLARLA savaşıdır bu...Sadece destek...HEP DESTEK...TAM DESTEK...

DİZİMİZ BİZİMDİR... BİZİM OLACAK demek için...HÜCUMMMM ARKADAŞLAR...

sana katılıyorum dizimize sahip çıkalım ve gerçekten hepimize acilen bir imza lazım bu dizi bizim dizimiz ve biz sahip çıkalım haydi arkadaşlar startv ye hucum GİRDİĞİMİZ BU SAVAŞTAN BARIŞ HABERİ ALANA KADAR PES ETMEYELİM

boncuk28
09-06-07, 17:00
ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE FM YAPIM ŞİRKETİNDEN BİRİYLE KONUŞTUM..DİZİNİN BİTİCEĞİ KONUSUNDA Bİ HABERLERİ OLMADIĞINI VE STARTV NİN MALİ DURUMUNUN BOZUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AYRICA BİRAZ ÖNCE ŞİRKETİN YAPIM KOORDİNATÖRÜ BODRUMA GİTMİŞ VE KONUŞTUĞUM KİŞİ GİTMDEN ÖNCE DİZİNİN BİTİP BİTMEYECEĞİNİ SORMUŞ O DA YOK BÖYLE BİŞEY BODRUM DÖNÜŞÜNDE DEVAM EDİCEZ DEMİŞ AYRICA KONUŞTUĞUM KİŞİ BİZ YALANCI YARİMLE ADETA İKİNCİ BAHARIMIZI YAŞIYORUZ VE BİTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ DEDİİİ :happy0064 :happy0064
ALLAHIM İKİ DAKKADA ACTİON YAPIP KENDİ KENDİME KALPTEN ÖLCEKTİM YAA. ... ALLAH SEVDİĞİ KULUNUN MALINI KAYBETTİRİR SONRA DA BULDURURMUŞ YY FANLARIIII.... HEPİMİZ ALLAHIN SEVGİLİ KULUMUYUZ NE!!!!

meralty
ARKADAŞKLAR MÜJDE FM YAPIMDAN MUSTAFA BEY İLE GÖRÜŞTÜM, GENEL KOORDİNATÖR ÜMİT BEY HERKES MÜSTERİH OLSUN DİZİ BİTMEYECEK DEMİŞ...
AYRICA SABAHTAN BERİ ARANDIĞINI BU EKİBİN ÇOK MÜKEMMEL BİR EKİP OLŞDUĞUNU, YILLARDIR BU İŞTE ÇALIŞTIĞINI, BÖYLE GÜZEL BİR EKİPLE HİÇ ÇALIŞMADIKLARINI SÖYLEDİ. BU EKİBİ KESİNLİKLE DAĞITMAYACAĞIZ DEDİ.
DİZİ KESİNLİKLE DEVAM EDECEK D E D İ...:happy0064 :happy0064 :happy0064

capcup
[QUOTE=capcup;3637128]ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE FM YAPIM ŞİRKETİNDEN BİRİYLE KONUŞTUM..DİZİNİN BİTİCEĞİ KONUSUNDA Bİ HABERLERİ OLMADIĞINI VE STARTV NİN MALİ DURUMUNUN BOZUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AYRICA BİRAZ ÖNCE ŞİRKETİN YAPIM KOORDİNATÖRÜ BODRUMA GİTMİŞ VE KONUŞTUĞUM KİŞİ GİTMDEN ÖNCE DİZİNİN BİTİP BİTMEYECEĞİNİ SORMUŞ O DA YOK BÖYLE BİŞEY BODRUM DÖNÜŞÜNDE DEVAM EDİCEZ DEMİŞ AYRICA KONUŞTUĞUM KİŞİ BİZ YALANCI YARİMLE ADETA İKİNCİ BAHARIMIZI YAŞIYORUZ VE BİTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ DEDİİİ :happy0064

azizoz
o zaman biz direk aydın doğan'ı arayalım.söyleyelimde kanalına yardım etsin biraz.:img-pilot

bülbül
09-06-07, 17:01

Kimsenin kimseden haberi yok arkadaşlar..Bu yüzden gevşemeyelim..Onun bunun şunu-bunu demesine kanmayalım...Biz bir olaya girdik..Yılmak yok...Beni şahsen şu saatten sonra koordinatördür, star tv yetkilisidr falan bağlamıyor..Kesin sonuç yetkili ağızdan alınana kadar...BU KADAR !!!!

erdalss
09-06-07, 17:02

İŞTE BU MÜKEMMEL YAA... 3GÜN ÖNCE UĞUR KEDİ BİZ MÜKEMMEL ŞEYLER SÖLEMİŞTİ,, BİTECEĞİNE DAİR HABER VERMEMİŞTİ , YOKSA VERİRDİ YANİ.:img-yes:
AMA BENİM İÇİM YİNE RAHAT DEĞİL KESİN BİLGİLER LAZIM SETTEN BİRİLERİNİN BİŞİLER SÖYLEMESİ LAZIM.:good:

pas.si.on79
09-06-07, 17:02

evet bu güzel haber...ama durmak yook..
Cansucuğum 27 Hazirandan çook önce anlaşma yapılacağı için bugünler bizim son günlerimiz olabilir...Yeni sezona bırakmamalıyız.Uzatma kararını almalarını sağlamalıyız..

HAYDİ YALANCI YARİM GÖSTERİN KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU...

SAYSINLAR KAÇ KİŞİYİZ...

cubur
09-06-07, 17:03
ARKADAŞKLAR MÜJDE FM YAPIMDAN MUSTAFA BEY İLE GÖRÜŞTÜM, GENEL KOORDİNATÖR ÜMİT BEY HERKES MÜSTERİH OLSUN DİZİ BİTMEYECEK DEMİŞ...
AYRICA SABAHTAN BERİ ARANDIĞINI BU EKİBİN ÇOK MÜKEMMEL BİR EKİP OLŞDUĞUNU, YILLARDIR BU İŞTE ÇALIŞTIĞINI, BÖYLE GÜZEL BİR EKİPLE HİÇ ÇALIŞMADIKLARINI SÖYLEDİ. BU EKİBİ KESİNLİKLE DAĞITMAYACAĞIZ DEDİ.

alllahım sana şükürler olsun ya sabahtan beri sonunda iyi bir haber alabildik :happy0064
dağıtmasınlar tabii bu ekip bir daha nerde bulunur:happy0064

BaLıKK
09-06-07, 17:04
yani şu koskaca tv camiasında bıkmadan usanmadan izlediğim..tek bölümü kaçırmadığım tek dizi vardı oda kalkıyor öylemi..
bi taraf başka konuşuyor diğer taraf başka..bu ne yaman çelişki anlayamadım..
ben mailimi attım ve atmayada devam edeceğim..
üstelik gününün değişmesi konusunada canım çok sıkıldı..yeter artık bi cuma bi perşembe bi çarşamba şimdide cumartesi..kaldımı daha başka bi gün?
starın sitesinde yazılan saatle yayın saati uymuyor..alakasızlıkları burdan belli..arıyıp sorduğunuzda evet doğru deniliyor..şirket aldı kararı deniliyor..şirketin haberi yok..
nedir bu anlamış değilim..ama sonuna kadar mücadeleye devam edeceğim..hepiniz gibi..

capcup
09-06-07, 17:04
arkadaşlar biraz önce mustafa bey beni aradı ve ÜMİT BEY KESİNLİKLE DİZNİN DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞ VE BÖYLE BİR KİTLEYLE BERABER OLMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUKLARINI BELİTMİŞŞ:happy0064 :happy0064 :happy0064 AMA BİZ YİNE MAİLLERE DEVAM:happy0064

erdalss
09-06-07, 17:05

OOOOO MÜKEMMEL HABERLER .. inş ALLAH IM inş.........bitmesinyaaaa...ne gerekiyosa yaparızz...yeterki bitmesin...bak ne güzel anlaşıyolarmış...:happy0064

bu gazete herşeyi başlattı zaten keşke yazmasaydı inş yanlıştır vede öyle galiba...:img-wink:

barışakarsuyase
09-06-07, 17:06
ilk önce kalpten gidiyordum şimdi ise oynamak istiyorum yupppiii dizimiz bitmiyor yaşasın bu haberi bize veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

pas.si.on79
09-06-07, 17:07

EVETT ÇOK GÜZEL HABER...AMA
BİZ GÜCÜMÜZÜ SEYİRCİMİZİ GÖSTERELİM..

YALANCI YARİM..DİZİNİN ADI ARKADAŞLAR... O BİLGİLERİN YALAN OLMADIĞINI GÖZÜMLE GÖRMEDEN KULAĞIMLA DUYMADAN İNANMAYIN.. DOĞRUYSA TABİ ÇOOKK HARİKA..

BİZ BİZ GÜCÜMÜZÜ, KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM..

SAY SAY SAY MAİL MAİL MAİL KAÇ KİŞİYİZ...

azizoz

bugün duyduğum en güzel haber bu.:img-punk: :img-punk: :img-punk: neşem yerine geldi şimdi.
starın çalışanları bile bozuk demek.mali sıkıntıdan onlarda kafayı bozmuş.

jenn
arkadaşlar bu işler belli olmaz sdakın mail yazmayı kesmeyin burda göstermek istediğimiz dsizxinin ne kadar çok seveninin olduğunu ve mutlaka devam etmesi gerektiğini ispat etmek..herşey muallakta..kesin kararlar gelmeden asla yazmayı bırakmayın. sonra neden elimden geleni yapmadım dememek için mail atmaya devam edin..hemde ne kadar mail adresiniz varsa....

angel eyes
09-06-07, 17:08

bu bugün aldığım en güzel haber ya nolur bitirmesinler çok sevindim bu habere sabahtan beri günüm kabus olmuştu ama söylediğiniz gibi gevşemek yok:happy0064 :img-help: :good:

boncuk28
09-06-07, 17:08
Yok yok gevşemek yok ... Biraz önce üzüntümden ölüyodum. Biz yine de kulaklarına kar suyu kaçıralım YY fanlarını tanısınlar arkadaşlar aramayan kim varsa arayıp hesap sorsun bence.... Yok öyle dalga geçer gibi bi var bi yok demek bunu ancak zzztar yapar Yüklenin telefonlara ....

melis15
09-06-07, 17:09
bence maillerimiz yapım şirketine ve star hayde arkadaşlar elimizden gelen ne varsa yapalım dizimiz için ben sabah stara mail atım böyle birşey yok deyip dizi devam ediyor deyip şimdi böyle birşey olması bir garip geldi bana bitecektiyse neden bodrum gidildi arkadaşlar biraz garip geldi bana yapım şirketini mail adresi olmaması kötü bu adrese atarsak acaba elerine geçermi deniyelim bakalım.

capcup
09-06-07, 17:11
arkadaşlar biraz önce mustafa bey beni aradı ve ÜMİT BEY KESİNLİKLE DİZNİN DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞ VE BÖYLE BİR KİTLEYLE BERABER OLMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUKLARINI BELİTMİŞŞ:happy0064 :happy0064 :happy0064 AMA BİZ YİNE MAİLLERE DEVAM:happy0064

ARKADAŞLAR MAİLLERE DEVAM BOŞDURMAK YOKKKKKKKKKKK GÖRSÜNLER BİZZİİİİ HADİİİİİİİ:happy0064 :happy0064

mary61
09-06-07, 17:11
selam arkadaslar her adrese sayamiycam kadar mail attim ve mutlu haber geldi yalanci yarim bitmiyormus yani arkadasimiz öyle dedi capcup diye allahim kurban kesicem:P ayy cok sevindim anlatamam yoksa aglardim agliycaktimda zaten yuhu bayram zamani :happy0064 :happy0064 :happy0064

ceza_cansu
09-06-07, 17:12
EVETT ÇOK GÜZEL HABER...AMA
BİZ GÜCÜMÜZÜ SEYİRCİMİZİ GÖSTERELİM..

YALANCI YARİM..DİZİNİN ADI ARKADAŞLAR... O BİLGİLERİN YALAN OLMADIĞINI GÖZÜMLE GÖRMEDEN KULAĞIMLA DUYMADAN İNANMAYIN.. DOĞRUYSA TABİ ÇOOKK HARİKA..

BİZ BİZ GÜCÜMÜZÜ, KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM..

SAY SAY SAY MAİL MAİL MAİL KAÇ KİŞİYİZ...

Kesinlikle katılıyorum.Bizim gücümüzü görmeliler.Biz aşka aşıklarız kolay kolay pes etmeyiz.O kadar çok arayalım ve mail atalım ki tanısınlar bizi

barışakarsuyase
09-06-07, 17:13
arkadaşlar ne olur ne olmaz mücadeleye devam vazgeçmek yok en azından kesinleşene kadar

mary61
09-06-07, 17:15
arkadaslar bu kadar cok sevindigimi hic hatilamiyorum ay cok mutluyum allahim ya...bitmiyormus yuhu bitseydi ben ne yapardim ama durmak yok valla mail yagmuruna devam edicem hehehe:good: :happy0064 :img-wink:

ama arkadasalr bitmiyorsa bile ya bölüm özeti cok karisik ya nasil ögrenir naz tarik tarik tekelioglu oldugunu ya off hersey yolunda gitmeye baslamisken biraz ask görücez derken simdi aralari dahada cok acilicak..:icon_sorr

ANIL_
09-06-07, 17:16
Arkadaşlar devam maillara ve telefonlara. Sürekli arıyoruz FM yapımı. Herkes bihaber birbirinden. İşi sıkı tutalım.

cubur
09-06-07, 17:16
ben bu işten hiç birşey anlamadım az önce star ı aradım dizimiz 27 haziran da sona erecektir diyo arkadaşlar bişeyler yapalım yaa:sad53:

meralty
09-06-07, 17:17
Evet arkadaşlar kesinlikle mücadeleye devam.
Ayrıca madem Star Tv'nin mali durumu bozuk, neden GÖKHAN ÖZEN, BURAK KUT VE İSMAİL YK'nın dizileri de STAR TV'DE OLACAKMIŞ.:icon_whis
Magazinlerde öyle denildi.

BU ARADA MAGAZİN PROGRAMLARINI SADECE BARIŞ'A RASTLARIM UMUDUYLA İZLERKEN...

melis15
09-06-07, 17:17
Evet arkadaşlar çok sevindim ama devam bu işin peşini bırakmak yok sonuna kadar mailler devam ben vatan gazetesine akşam gazetesin herkese atmaya devam başta star tv durmak yok dizimiz kimse yok edemez.Şimdide diğerlerinebu iş başaracağız

erdalss
09-06-07, 17:18
tam olarak hangi adreslere mail atıyorsunuz...

ben starla fm e atıyorum...

başka attıkalrınız varsa ekleyinde oralarada atalım...eksik kalmasın.

boncuk28
09-06-07, 17:20
arkadaslar bu kadar cok sevindigimi hic hatilamiyorum ay cok mutluyum allahim ya...bitmiyormus yuhu bitseydi ben ne yapardim ama durmak yok valla mail yagmuruna devam edicem hehehe:good: :happy0064 :img-wink:

ama arkadasalr bitmiyorsa bile ya bölüm özeti cok karisik ya nasil ögrenir naz tarik tarik tekelioglu oldugunu ya off hersey yolunda gitmeye baslamisken biraz ask görücez derken simdi aralari dahada cok acilicak..:icon_sorr

Evet ya sabahtan beri stres stres yani of... Özeti es geçmeyelim bu arada nedir o tekelioğlu olayı yaa tam yakınlaşırlar umuduyla beklerken nerden çıktı şimdi bu ?
Ama hiiiç belli olmaz bkz. nazın Tarığın Alfonzo olayını öğrendiğindeki tepkisi
Bizim dizimizde kimin ne yapacağı hiiç belli olmuyo olsaydı diğer dizilerden ne farkı kalırdı ki!!!!!!

FİLİZ-TB
09-06-07, 17:21
Şimdi Yapım şirketinden görüştüğüm bey bu gün telefonlar hiç susmadı konuyu biliyorum ben yetki değilim ama dizi devam edecek herkez bodrumda biraz önce ümit beyle görüştüm dizi devam dedi ama ben kesinlikle güvenmiyorum daha öncede dizinin gününün değişmesi gündeme geldiğinde yok öyle birşey dediler hop günü değişti arkadaşlar email ve tellere devam edelim net bir cevap gelinceye kadar yılmak yok devam devam.

capcup
09-06-07, 17:22
ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE MERVENİN SİTESİNİN ADMİNLERİNDEN BİRİ MERVEYLE GÖRÜŞMÜŞ MERVE DAHA ÖNCE BÖYLE Bİ KARAR ALDIKLARINI AMA DAHA TEKRARDAN DEVAM KARARI ALDIKLARINI KESİN BİRŞEYİN OLMADIĞINI VE YENİ BÖLÜMLERİ ÇEKTİKLERİNİ SÖYLEMİŞ AMA SESİ TELEFONDA KÖTÜ GELİYOMUŞŞ:icon_sorr HADİ ARKADAŞLARR MAİL YAĞMURUNA DEVAM İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKAMAYIZ

bülbül
09-06-07, 17:22
arkadaşlar bu işler belli olmaz sdakın mail yazmayı kesmeyin burda göstermek istediğimiz dsizxinin ne kadar çok seveninin olduğunu ve mutlaka devam etmesi gerektiğini ispat etmek..herşey muallakta..kesin kararlar gelmeden asla yazmayı bırakmayın. sonra neden elimden geleni yapmadım dememek için mail atmaya devam edin..hemde ne kadar mail adresiniz varsa....

AYNEN...DEVAMMMM...

Bu tv nin artık birşeyleri öğrenme vakti geldi...

Maillerede devam...telefonlarada devam..Gevşemek yok arkadaşlar...

mirus
09-06-07, 17:23
Kesinlikle katılıyorum.Bizim gücümüzü görmeliler.Biz aşka aşıklarız kolay kolay pes etmeyiz.O kadar çok arayalım ve mail atalım ki tanısınlar bizi

Kesinlikle,bu çok önemli sürekli mail, sürekli mail...

Herkes bir kaç dakikasını ayırıp star tvye ve yapımcılara mail göndersin lütfen.

Herkes Yalancı Yarim için yapabileceklerini yapsın çok geç olmadan.

azizoz
09-06-07, 17:23

eminim bu kez naz tt olduğu için ters tepki göstermeyecektir.çünkü gözünde tt iyi biri.sağolsun hulusi.naz sadece yalan söylediği için biraz laf çarpacaktır.kilit olayında ise herkes aralarında birçok şeyin hallolacağını,hatta öpüşme bile olabileceğini düşünmüyor değil.

capcup
09-06-07, 17:24
[QUOTE=capcup;3637498]ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE MERVENİN SİTESİNİN ADMİNLERİNDEN BİRİ MERVEYLE GÖRÜŞMÜŞ MERVE DAHA ÖNCE BÖYLE Bİ KARAR ALDIKLARINI AMA DAHA TEKRARDAN DEVAM KARARI ALDIKLARINI KESİN BİRŞEYİN OLMADIĞINI VE YENİ BÖLÜMLERİ ÇEKTİKLERİNİ SÖYLEMİŞ AMA SESİ TELEFONDA KÖTÜ GELİYOMUŞŞ:icon_sorr HADİ ARKADAŞLARR MAİL YAĞMURUNA DEVAM İŞİMİZİ ŞANSA BIRAKAMAYIZ:img-yes:

schmetterling
09-06-07, 17:26
Hadi BAG, MAG,KAG, BYYDİG hadi hep beraber!! gece nöbetçileri, sabah forumcuları hadi ne olurrr... birlik olursak başarırırız, kimse duramaz önümüzde, sonuna kadar, gerçekten yetkili bir ağızdan bilgi gelene kadar durmak yok!!!!!

handeozbek
09-06-07, 17:29
Bu dizi bitemez bitmesi gereken en son dizi. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Elimizden geleni yapalım. Böyle beklemekle olmaz. Hadi arkadaşlar. Devam devam. O kanalın değil bizim dizimiZ. Dizimize biz sahip çıktık kanal değil. Elimizden almalarına da izin vermeyeceğiz.

boncuk28
09-06-07, 17:29
Ya inanın arkadaşlar sabahtan beri üzüntüden kahroldum Yani bi dizinin rating yapıp potaya girmesi için illa şiddet vurdu kırdı mı olması lazım ....
Başka dizileri sevenler de var biliyorum ama şunu söylemeden geçemeyeceğim İki tane birinci olan dizide kadınlara istekleri dışında sahip olunuyo ve bu diziler o bölümlerini birincilikle tamamlıyo. Anlamıyorum inanın bana saf aşka olan ilginin azalması çok tuhaf geliyor... Duygular kayboluyo ve şiddet heryerde çok yazık çok....

schmetterling
09-06-07, 17:31
Ya inanın arkadaşlar sabahtan beri üzüntüden kahroldum Yani bi dizinin rating yapıp potaya girmesi için illa şiddet vurdu kırdı mı olması lazım ....
Başka dizileri sevenler de var biliyorum ama şunu söylemeden geçemeyeceğim İki tane birinci olan dizide kadınlara istekleri dışında sahip olunuyo ve bu diziler o bölümlerini birincilikle tamamlıyo. Anlamıyorum inanın bana saf aşka olan ilginin azalması çok tuhaf geliyor... Duygular kayboluyo ve şiddet heryerde çok yazık çok....

maalesef gidişat bu canım...

resmen maddiyatçı aşklar sardı 4 bir yanı.. biz masumiyeti savunuyoruz aşkı savunuyoruz... hadi parmaklara kuvvet aşka aşıklar... ama "gerçek" aşka aşıklar... biz böyleyiz...

angel eyes
09-06-07, 17:32
star tv izleyici temsilcisiyle konuştum şimdi arkadaşlar en yetkili merciyle dizinin bitmesiyle ilgili hiç birşey yokmuş dizi devam ediyormuş hadi bakalım biz devam edelim

schmetterling
09-06-07, 17:34
star tv izleyici temsilcisiyle konuştum şimdi arkadaşlar en yetkili merciyle dizinin bitmesiyle ilgili hiç birşey yokmuş dizi devam ediyormuş hadi bakalım biz devam edelim

bunların da birbirinden haberi yok ya... herkes ayrı telden çalıyor... devam devamm

ceza_cansu
09-06-07, 17:35
Ya bize boşuna mı AŞKA AŞIKLAR forumu diyorlar.Biz daha bu dizide aşkı görücez.Tarık ve Naz'ı sevgili görücez.Söylenemeyen sözlerin söylendiğini duyucaz.Bu kadar çabuk pes etmek yakışmaz bize.Maillere telefonlara devam.Dizimiz bitmiyor deselerde devam.Çünkü her kafadan farklı bir ses çıkıyor.Eğer bitirmeyi düşünmüyorlarsa bile bizim bu ilgimiz sayesinde akıllarından uzun bir zaman boyunca geçiremezler.

meralty
09-06-07, 17:36
Ya arkadaşlar, simdi de Star tv ile görüştüm.
27 haziran final diyorlar.
Nasıl olur FM yapım bitmeyecek dedi, dediğimde bizdeki yayın akışı bu dendi, yetkili birine de bağlamıyorlar.
İsim, soyad alıp isteğimizi bildireceklerini söyledi.

FİLİZ-TB
09-06-07, 17:36

Arkadaşlar bende konuştuğumda bitecek cevabı veriyorlar herkeze başka cevapar geliyor ben güvenmiyorum biz mücadelemize devam edelim bırakmak yok.

barışakarsuyase
09-06-07, 17:38
arkadaşlar herkesten ayrı bir ses yetkili birinden cevap gelene kadar devam haydiiiiiiii

boncuk28
bunların da birbirinden haberi yok ya... herkes ayrı telden çalıyor... devam devamm

Hakikaten çok acı bi durum var yaaa. Kimsenin kimseden haberi yok, aradığımda karşımda yetkili yok niyeyse hep ilgisi olmayan insanlar çıkıyo. İlgin yoksa telefona niye çıkıyosun kardeşiim bırak ilgili çıksın tuhaf bu zzttar çook tuhaf . Bi tek bizim diziye oluyo niyeyse ilginç çok ilginç

cubur

arkadaşlar kesinlikle maillere devam bende aradım haziran 27 de final dedi kesinlikle bunlara güven olmaz herkeze farklı bişeyler diyolar

pas.si.on79
09-06-07, 17:43

Ya arkadaşlar, simdi de Star tv ile görüştüm.
27 haziran final diyorlar.
Nasıl olur FM yapım bitmeyecek dedi, dediğimde bizdeki yayın akışı bu dendi, yetkili birine de bağlamıyorlar.
İsim, soyad alıp isteğimizi bildireceklerini söyledi.

Arkadaşlar görüldüğü üzere;
YALANCI YALANCI YALANCI KANALIIMMMMMM
DİZİM SENDE YAYINLANDI SAHİP ÇIKAYDIN.

DEMEMEK İÇİN PES ETMİYORUZ...

YAPIMCI VE YAYINCI ŞİRKETLER VE DE DİĞER TÜM İLGİLİLERE
KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM...

barışakarsuyase
09-06-07, 17:44
herkesin dediği farklı biz işimizi sağlama alalım mücadeleye devam hiç durmadan bu bizim dizimiz aşka aşıklar olduğumuzu kanıtlayalım

schmetterling
09-06-07, 17:44
Barış'ın sitesi ayakta.. BAGcılar tam gaz mail yolluyorlar...

Merve'nin sitesinden haber var mı??

boncuk28
09-06-07, 17:50
Yalancı yarimin hangi sahnesinde silahlar atıldı söyler misiniz. Tarık sanırım 21. bölümde nazı kurtarmak için bıçak yada tabanca kullanmıştı ufak tefek tarığın nazı kurtarmak için yaptığı hırpalamaları saymazsak malesef dizimizde şiddet de yok işte bu yüzden kaybediyoruz...
Bu bölüm Tarık cinnet geçirse eline tabancayı alsa bizim dizi top olur dimi ama bu yolu seçmeyince de böyle diken üstü kalıyoruz yazık çok yazık ne hale geldik yaaa....

saYYgıner
09-06-07, 17:50
herkesin dediği farklı biz işimizi sağlama alalım mücadeleye devam hiç durmadan bu bizim dizimiz aşka aşıklar olduğumuzu kanıtlayalım

Aşka aşıkların önünde hiç bir güç duramaz, durmamalı arkadaşlar.. Hep birlikte dizimizin 600 bölüme uzatılmasını isteyen mailler atalım stara :img-hyste :img-hyste

erdalss
09-06-07, 17:53
mervenin sitedede biraz hareketlilik var...

alibehram
09-06-07, 17:54
mervesevi.net'te de bi ayaklanma mevcut mail ve telefon yağmuru orda da hız kesmeden dewam ediyo

charlie
09-06-07, 17:55
[QUOTE=saYYgıner;3637876]Aşka aşıkların önünde hiç bir güç duramaz, durmamalı arkadaşlar.. Hep birlikte dizimizin 600 bölüme uzatılmasını isteyen mailler atalım stara :img-hyste :img-hyste[/QUOT

Bugün bütün işler yattı..sabahtan beri ilk defa güldüm saYYgıner...sağol...600 bölüm ha?

gulfem
2 gündür foruma giremiyorum. Birşey sorucam özet gerçek özet mi yoksa taklitlerinden biri mi ? Bilgisi olan var mı?

azizoz
başka kanallar olsa dizimizi havada kaparlardı.star ise bizi başından atmak istiyor.starın durumu gerçekten vahim görünüyor.:dito

erdalss
09-06-07, 17:56
arkadaşlar aynı mail adresinden mi atıyosunuz msj larınızı...?

boncuk28
09-06-07, 17:57
2 gündür foruma giremiyorum. Birşey sorucam özet gerçek özet mi yoksa taklitlerinden biri mi ? Bilgisi olan var mı?

En gerçeğinden hemde ..... Tarık Tekelioğlu kimliğini ortaya çıkarıır işte böyle ama niye böyle bi bilsek biticeği için mi böyle yoksa yeni kırılımlar mı olcak onu bilemiyorum.....

angel eyes
09-06-07, 18:01
şimdi tekrar telefon açıp ağzıma geleni sayacam ama ha ne biçim iş bu ya kanalla yapım şirketinin birbirinden haberi yok tutarsızlar işte tutarsızlar insan bi sözünün eri olur ama nerdeeeeeeee bizi başlarından savmaya çalışıyolar ama yapamayacaklar izin vermiycez sabahtan beri hiç kalkmadım sinirimden önüme gelene saldırıyorum deli ettiniz bizi sonunda deli

boncuk28
09-06-07, 18:03
şimdi tekrar telefon açıp ağzıma geleni sayacam ama ha ne biçim iş bu ya kanalla yapım şirketinin birbirinden haberi yok tutarsızlar işte tutarsızlar insan bi sözünün eri olur ama nerdeeeeeeee bizi başlarından savmaya çalışıyolar ama yapamayacaklar izin vermiycez sabahtan beri hiç kalkmadım sinirimden önüme gelene saldırıyorum deli ettiniz bizi sonunda deli

Yok yok kendine gel deli olma deli çok var zzttttar da dolu mesela... bizim akıllı yy fanlarına ihtiyacımız var .Bu cihette sizi telefon başına alalım rahatlarsınız valla sinirlere iyi gelir yada mail de olabilir ikisi de içini dökmeye birebir ....

erdalss
09-06-07, 18:04
bu ne tutarsızlık yaa....çalışanlarının birbirinden haberi yok haa.

safransari
09-06-07, 18:06
elimizden ne gelir, bilemiyorum. bu güne kadar izleyici yorumlarını takip etmiş olsalardı zaten bitirme kararı verilmezdi. sonuçta bir gün zaten bitecek ama bu kadar aceleye getirilmesi üzücü. daha yaşanacak güzellikler vardır..

boncuk28
09-06-07, 18:09
elimizden ne gelir, bilemiyorum. bu güne kadar izleyici yorumlarını takip etmiş olsalardı zaten bitirme kararı verilmezdi. sonuçta bir gün zaten bitecek ama bu kadar aceleye getirilmesi üzücü. daha yaşanacak güzellikler vardır..

Çıkmayan candan umut kesilmez arkadaşlar durun bakalım . Belki bişeyler olur yeterki hareketimiz aynı anda ve aynı yönde olsun lütfen mail yollayalım ve telefon edelim. Birlikten kuvvet doğar inanalım bide umudun bitti yerde hayatlar biter lütfeen biraz gayret....

erdalss
09-06-07, 18:13
evet yeni gelen arkadaşlar...sizde destek olun mail yoluyla yada arayarak farketmez göster tepkini...arkadaşlarımıza soleyelim yardım isteyelim ne gerekiyosa yapmamız lazımmm...

capcup
09-06-07, 18:16
HADİ ARKADAŞLAR DEVAMMMM LÜTFENNN HADİİ BÜTÜN SİTELER AYAKTA HAYDİİİİ AŞKA AŞIKLARRRR:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

handeozbek
09-06-07, 18:18
Arkadaşlar e-kolayın sitesinin yorum kısmına da yazın. Özetimizi ekleyen site sonuçta. Yardımcı olabilir.

pas.si.on79
09-06-07, 18:22
Barış'ın sitesi ayakta.. BAGcılar tam gaz mail yolluyorlar...

Merve'nin sitesinden haber var mı??

ONlarında direnişe geçmesi lazım..

SÖYLENENLER HER NE OLURSA OLSUN.. BİZ MAİL ATMAKTAN,ARAMAKTAN SORMAKTAN BIKMIYORUZ...

ÇÜNKÜ TOPLUMUN DEĞER YARGILARINDAN UZAK,TÖRELİ,CİNAYETLİ ŞİDDETLİ DİZİLERE ,TÜM TOPLUMU OLUMSUZ ETKİLENMESİNE KARŞIYIZ.

TEMİZ AŞK İSTİYORUZ.. AİLE BOYU DİZİ İSTİYORUZ.. BİZİ KEYİFLENDİRECEK,MÜZİKLİ,ŞEN, DUYGUSAL DİZİLER İSTİYORUZ..

HAYDİ ARKADAŞLAR...
YAYINCI,YAPIMCI VE TÜM DİĞER İLGİLİ ADRESLERE MAİLLERİMİZİ ATIYORUZ..

SAYSINLAR KAÇ KİŞİYİZ...GÖRSÜNLER GÜCÜMÜZÜ

SEVENLERİYLE VAROLAN DİZİMİZİ TESLİM ETMEK YOK...

Medea
09-06-07, 18:26
Annem bana yalancı yarim bitecek dedi..durdum bir an.Bitti sözcüğü hiç bu kadar yabancı gelmemişti bana.Kalakaldım..sevgiler bitemez değil mi dedim..efendim dedi annem.Bitemez değiil mi dedim..insanların aslında hep aradıklarını söyledikleri o sıcak ve gerçek sevgiyi anlatan bir sıcaklık buza döndürülemez değil mi?İnsanlar yoksa yalancı mı anne?Sevgi aradıkları yalan mı?Yoksa bu dizinin bitirilmesi düşünülmezdi.Para duyguları satın alan bir kredi kartı olmuş ratingler de esktresi.Fatura saatini ise kim belirler ne zaman kesilir belli değil.Haksızca zamansızca birisi çeker ipi..tıpkı şimdi olduğun gibi.Sorduğunuzda mertçe yüzünüze bakamazlar bile,kaypakça yanıtlar verirler kendilerine yakışan.Çiçekler bu kadar çabuk solmaz değil mi anne?Daha yeni ekmiştik onu biz..yeni sürgünlker veriyordu yeni tomurcuklar açıyordu.Bir ara kurmaya yüz tutmuş yaprakları yemyeşil şimdi.Ama hoyrat bir rüzgar onu yoketmeey kalkıyor anne..söyle bana..aşka sevgiye olan inanç duyyarsız yürekleri yene bilir mi?Duyamadım..siz duydunuz mu peki Star tv...ya siz fm yapım?:icon_sorr

zer
09-06-07, 18:27
ee sonunda olacağı buydu senaristler kanal elele diziyi sabote ettiler
kendilerini tebrik ederim. hayret bişey ya bu kadar acizlık olmaz ama unutmasınlarki, son gülen iyi güler belki kısa vadede biz izliyiciler kaybetmiş görüne biliriz ama uzun vade de ne bir daha ZIIIIIIIIITARA bakarım nede
bu senaristlerin senaryosunu yazdıkları dizilere yazıklar olsun güzelim diziyi bu hale getirenlere. kırkyılda bi dizi izledim onuda burnumuzdan getirdiler.

frk
09-06-07, 18:28
Yapım şirketi devam diyor, star tamam diyor. Transfer durumu falan olmasın? Aklıma geldi işte ne biliyim..

Medea
09-06-07, 18:32
Yapım şirketi devam diyor, star tamam diyor. Transfer durumu falan olmasın? Aklıma geldi işte ne biliyim..
Umarız öyledir ama ben kimseye güvenmiyorum açıkçası.Medya dünyası arenadan beterdir.Kaypak ve acımasız.

boncuk28
09-06-07, 18:32

aaaa bi dakka aşk oyununda böyle bi durum olmuştu hatırlayan var mı bilmiyorum ama bitecek dendi bitmeyecek dendi hoop kanal değişti...Hadi inşallah inşallah bikere daha tekrarlıyorum TRT 1 e bile razıyım çünkü en azından rating kaygısı gütmeden dizilerinin arkasında duruyolar ne de olsa devletin kanalı .....

meralty
09-06-07, 18:34
İ N Ş A L L A H:good:

erdalss
09-06-07, 18:42
ya bitmesinde ne olursa olsun....kanal değiştirsin oda güzel olur...1-2 dizi değiştirmişti...

frk
09-06-07, 18:42
Bu soruma ancak yapımcı cevap verebilir heralde. Arayıp yapım şirketine sormak lazım. Böyle bi durum mu var yoksa diye..

angel eyes
09-06-07, 18:45
Umarız öyledir ama ben kimseye güvenmiyorum açıkçası.Medya dünyası arenadan beterdir.Kaypak ve acımasız.

evt doğru acımasızdır bu dünya yaşanmışları yaşanmamış kabul etmeyi ister sevilenleri yok etmeyi yapılanları yerle bir etmeyi yardım edin lütfen:img-help:

love-angel
09-06-07, 18:45
ya mail attık ama bilmiyorum özette ortada Tarığın Naza çektirme sırasıda geldiğine göre tünelin ucu görünüyor ama tabiki vazgeçmiyorum sonuna kadar şu cumartesi olayını nerden öğrendiğinizi merak ediyorum.Cumartesi olursa gerçekten diziyi bitirmeye çalışıyolar demektir

boncuk28
09-06-07, 18:46
Bir cumartesi akşamını burda böyle geçirmek ne kadar eğlenceli olurdu .... Dizinin ön özetini tartışsaydık geçen bölüm kritiğini yapsaydıık ama hepimizin morali bozuk kolu kanadı kırık.... Hakları yok bunu yapmaya umutlarımızı kırmaya .... Ben kendi adıma hayatın zorlukları ile mücadele ederken çarşambaları limana çekiyodum gemimi . Kafamı dinliyodum biterse napıcam bilmiyorum gerçekten bilmiyorum of ya off hadi parmaklar çalışın mail yazma zamanı ......:img-yes:

atalante
09-06-07, 18:54
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır formu takip ediyorum sizlerle güzel bi günde tanışmak isterdim fakat bu sabah aldığım haberler beni çok üzdü inanın gözlerim dolu dolu okudum gazeteyi bi kanalın tutarsızlığı yüzünden sevilen kaliteli bi yapımın bu kararı alması çok yanlış... ben şuan bütün maillerimi gönderdim ve gece gündüz göndermeye devam edecem ama içim rahat bu kadar seveni olan bi diziyi kolay kolay yıkamazlar izin vemeyiz SONUNA KADAR YALANCI YARİM........

grimace_88
09-06-07, 18:54
maillere devam ederken şöyle birşey geldi aklıma yytv patronu ve çalışanları nolur bari siz bi el atın da artık dizimiz kendi kanalımızda yayınlansın en azından her hafta yüreğimiz her hangi bir haberle hoplamaz....

boncuk28
09-06-07, 19:00
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır formu takip ediyorum sizlerle güzel bi günde tanışmak isterdim fakat bu sabah aldığım haberler beni çok üzdü inanın gözlerim dolu dolu okudum gazeteyi bi kanalın tutarsızlığı yüzünden sevilen kaliteli bi yapımın bu kararı alması çok yanlış... ben şuan bütün maillerimi gönderdim ve gece gündüz göndermeye devam edecem ama içim rahat bu kadar seveni olan bi diziyi kolay kolay yıkamazlar izin vemeyiz SONUNA KADAR YALANCI YARİM........

Çok teşekkürler atalalante ... bizler kemik izleyiciler olarak dizimizi sonuna kadar desteklemeliyiz ama o kadar çok haber geldiki olay şuna döndü 99 depreminde bi akşam komşu geldi dedi ki hemen apartmandan çıkın kandilli de bi tanıdık var o aradı deprem olcakmış????
Sonra üst kattan komşu geldi valla dedi biz şileye gidiyoruz kızın kandilliden arkadaşı aradı deprem olcak çıkın dedi!!!! Biz de dedik çıkalım ve tam kapıda kapıcıyı gördük dedi ki bizizm amcaoğlunun tanıdığı kandillide çalışıyomuş o amcaoğlunu aramış aman evde durmayın demiş ..... Sonra evde oturup birbiruimize bakıp bakıp güldük (Kandilli rasathanesinde binlerce kişi çalışıyo demekki hepsi bizim komşuların tanıdığı herhalde....)
Neyse yetkili bi ağızdan bu işin gerçeğini öğrenmek istiyorum kısacası sesimizi duyan var mı???

azizoz
09-06-07, 19:03
çabalarımız fayda etmezse ileriki günlerde hepimiz istanbul'da toplanıp taksim meydanında eylem yapalım.olmadı starın binasına molotof kokteyli atalım.genel müdürü tehdit edelim:img-gun: :img-gun: :img-gun:

boncuk28
09-06-07, 19:05
çabalarımız fayda etmezse ileriki günlerde hepimiz istanbul'da toplanıp taksim meydanında eylem yapalım.olmadı starın binasına molotof kokteyli atalım.genel müdürü tehdit edelim:img-gun: :img-gun: :img-gun:

Şiddete hayır şiddete hayır eror eror eror :img-wink: Toplanalım çelenk felan bırakalım

love-angel
09-06-07, 19:06
Şiddete hayır şiddete hayır eror eror eror :img-wink: Toplanalım çelenk felan bırakalım

ben varım nereye bırakıyoruz çelenkleri

Bahar61
09-06-07, 19:08
selam arkadaşlar,bende yanılmıyorsam buraya ilk kez yazıyorum ama inanın tv de oynayan diziler içersinde sıkılmadan,gerilmeden hatta depresyona girmeden izlediğim ilk ve tek dizi yalancı yarim.daha geçenlerde yaz boyunca devam edeceğini okuyarak sevindiğim dizimin bugünkü gazetede haziran sonu biteceğini okuyunca nerdeyse şoka girecektim.(artık milliyet almayacağım-yazıyı orada okudum çünkü)...
hulisi amcam olmadan,belgin annem olmadan,naz ve tarık atışmaları olmadan ben nasıl yaşayacağım.:icon_sorr
vahi amcamla halamın tatlı atışmalarınıda unutmamak lazım.üff yaa çok canım sıkıldı çok.

atalante
09-06-07, 19:08
Çok teşekkürler atalalante ... bizler kemik izleyiciler olarak dizimizi sonuna kadar desteklemeliyiz ama o kadar çok haber geldiki olay şuna döndü 99 depreminde bi akşam komşu geldi dedi ki hemen apartmandan çıkın kandilli de bi tanıdık var o aradı deprem olcakmış????
Sonra üst kattan komşu geldi valla dedi biz şileye gidiyoruz kızın kandilliden arkadaşı aradı deprem olcak çıkın dedi!!!! Biz de dedik çıkalım ve tam kapıda kapıcıyı gördük dedi ki bizizm amcaoğlunun tanıdığı kandillide çalışıyomuş o amcaoğlunu aramış aman evde durmayın demiş ..... Sonra evde oturup birbiruimize bakıp bakıp güldük (Kandilli rasathanesinde binlerce kişi çalışıyo demekki hepsi bizim komşuların tanıdığı herhalde....)
Neyse yetkili bi ağızdan bu işin gerçeğini öğrenmek istiyorum kısacası sesimizi duyan var mı???

:good: evet boncuk aynen sana katılıyorum sesimizi duyurana kadar susmayacağız

boncuk28
09-06-07, 19:09
allah'ın işine karışmayın yahu! Yalandan kim ölmüşşş ki

Problem de o kozanakcım asparagas dalga dalga yayılıyo bi deli bi kuyuya taş atıyo çıkar çıkarabilirsen Şimdi diyceksiniz ki ateş olmayan yerden duman çıkar mı Bi huzursuzluk var bunu zaten biliyoruz zzztaarrrdakilerde bi huzursuzluk var yanlış anlamayın buraya yazan arkadaşa katiyen lafım yok Lafım ztarrrrda telefona bakıp bilir bilmez konuşanlaraa

kozanak
09-06-07, 19:10

allah'ın işine karışmayın yahu! Yalandan kim ölmüşşş ki bizim burdada kediler köpekler çok bağırıyor acep deprem habercisi mi:):)

boncuk28
09-06-07, 19:11
İşin gerçeğini öğrenip anlatan arkadaş inşallah cennete gider ....Diğer sitelerden haber var mı yeni bişey yok dimi

boncuk28
09-06-07, 19:14
allah'ın işine karışmayın yahu! Yalandan kim ölmüşşş ki bizim burdada kediler köpekler çok bağırıyor acep deprem habercisi mi:):)

Şimdi senin yapman gereken kandilliyi aramak ....Yani zzztttarı arıyosuuun (bizim gibi ) nooluyo kardeşiim diyosun (saygı çerçevesinde) aradıysan mesele yok bidaha ara bizim gibi .....

kalemera
09-06-07, 19:17
arkadaşlar rahatlayın demin star tvyi aradım dizi sezon finaliymiş eylül ayında tekrar başlıycakmış

AneLkALeX
09-06-07, 19:18
biz eylem konusunda cıddıyızz yy.com olarak yapalım bırleşek

azizoz
09-06-07, 19:19
arkadaşlar rahatlayın demin star tvyi aradım dizi sezon finaliymiş eylül ayında tekrar başlıycakmış

saçmalığa bak.yaz dizisinin yazın yayını bırakması ne kadar saçma.hemde çekimler sürüyorken vede bodrumdayken.allahım sen bu kanalın akllına mukayyet ol.

pas.si.on79
09-06-07, 19:20
ya mail attık ama bilmiyorum özette ortada Tarığın Naza çektirme sırasıda geldiğine göre tünelin ucu görünüyor ama tabiki vazgeçmiyorum sonuna kadar şu cumartesi olayını nerden öğrendiğinizi merak ediyorum.Cumartesi olursa gerçekten diziyi bitirmeye çalışıyolar demektir

Aslında Cumartesi pek dizi yok.Gerçi yaz dönemi bütün diziler yok...Bu yüzden o kadar kötü değil..

Ancak bir dizinin yayın saatinin ve gününün değişmesi seyirciyi yoruyor.Kimiler için iyi kimiler için kötü..

Bir de kanalın şu tutumu endişendirebilir.Nasılsa bitiyor..Farketmez yayın saati, biz başka dizilere ağırlık verelim. gibi.. Böyle düşünülse zaten diziler bitiyor.. Ya da ara veriyor..

Neyse umarım hayırlısı olur.. Başka birşey diyemiyorum...

angel eyes
09-06-07, 19:27

artık ne uyduracaklarını şaşırdılar ne alaka şimdi bu :icon_whis bu yaz dizisi bi kere artık nerelerinden uyduruyolar anlamıyorum ki bu sözüm ztara

burcin_kaplan
09-06-07, 19:28
İşin gerçeğini öğrenip anlatan arkadaş inşallah cennete gider ....Diğer sitelerden haber var mı yeni bişey yok dimi

Daha işin gerçeğini starın bile bilmediğini düşünüyorum.Ondan dolayıda bize tam bir bilgi gelmeside çok zor.

frk
09-06-07, 19:28

Size bi lafım yok kesinlikle yanlış anlaşılmasında sabahtan beri kaç tane haber geldi. Bitiyor denildi sonra yok bitmiyor denildi, yapımcı şöyle dedi ama kanal böyle dedi. Star tv şimdi de sezon finali demiş. Bu dizinin tatili yoktu ki sezon finali olsun. Yapmak istemiş olabilirler ama bilmiyorum....
Hiçbişey anlamadım bu işten...

skyline_91
09-06-07, 19:29

sezon finali olmamalı bence zaten böyle bişey de olamaz....yaz dizisi niye yazın sezon finali yapıp eylülü beklesin...anlamak zor yani.kesin bi haberi olan yok mu acaba daha:img-help: :img-help:

erdalss
09-06-07, 19:31
ya nolcak bu dizimizin hali yaaa...acaba bizden bişiler mi saklıyolar hepsi başka bişi sölüyo yaa...

boncuk28
09-06-07, 19:34
Size bi lafım yok kesinlikle yanlış anlaşılmasında sabahtan beri kaç tane haber geldi. Bitiyor denildi sonra yok bitmiyor denildi, yapımcı şöyle dedi ama kanal böyle dedi. Star tv şimdi de sezon finali demiş. Bu dizinin tatili yoktu ki sezon finali olsun. Yapmak istemiş olabilirler ama bilmiyorum....
Hiçbişey anlamadım bu işten...

Uyduruyolar arkadaşlar herkese bişey atıyolar inanmayın .... Şimdi zzttar tv santrali hayal edin; Bayanlar baylar oturmuş, bayanların elinde törpü beylerin önünde at yarışı .... Böyle arayana bişey uydurup teli elleri ile kapatıp kih kih gülen tipler:img-pilot :img-pilot :img-pilot Bende öyle bi imaj oluştu niyeyse????

grimace_88
09-06-07, 19:53
arkadaşlar barışın sitesinin modu şöle bişi yazmış:
Arkadaşlar StarTv de yetkili Hüseyin Bey' le görüşüldü..27 Haziran Sezon Finaliymiş..Eylül Ayında yeniden yayınlanmaya başlayacak dizi..Ve bilgi kesin dedi...Bu duyarlılığımızdan dolayı da teşekkür ettiler..Bilginize..

bundan daha kesini de gelir inşallah......

schmetterling
09-06-07, 19:53
Naz: Tarık bi şey diycem ama kızma
Tarık: efendim canım
Naz: sence aşkımız bi gün biter mi
Tarık: ne demek şimdi bu Naz, daha başındayken
Naz: bilmiyorum, ama derler ya güzel şeyler çabuk bitermiş
Tarık: biter ya da bitmez, anı yaşamak değil mi önemli ve güzel olan
Naz: ha bitme ihtimali var yani
Tarık: sen beni terk etmediğin sürece ben seninleyim
Naz: seni terk etmeyeceğime göre...
Gamze: ya biz?
Miray: evet bizi de terk etmezsiniz değil mi?
Hande: lütfen bırakmayın
Tarık: biz neysek sizinle olduk, günlerimiz şaştı,saatlerimiz şaştı siz bizi bırakmadınız, şimdi biz sizi bıraksak bile biliyoruz ki siz ne yapar eder bırakmazsınız bizi..
Naz: kesinlikle.. bak biz neler yaşadık, yine de bırakmadık birbirimizi.. bunun herkes için bi anlamı var...
Gizem: kesinlikle
Naz: demek ki neymiş
Hep bir ağızdan: maillere devammış…

schmetterling
09-06-07, 20:03
Burçin: evet arkadaşlar, demek ki neymiş, maillere devammış değil mi, moralleri bozmuyormuşuz..
Cansu: ya daha bi gül bile görememiştik
Ebru abla: peki ya “isterdim”… ona ne olacak
Rasida: dağıtıyorum koğuşu herkes kendi kendine kalsın biraz güç toplasın parmaklarına sonra gelin buraya..
Miray: Serdar nerede?
Burçin: videoları hala sıcak uzaklaşmış olamaz..
Gizem: büyükbaba?
Hande: günlüğünü aramakta.. bu günü yazacakmış…
Miray: Asu abla?
Burçin: o da komutları veriyordur herhalde aşka aşıklara
Rasida: yeteri kadar güç topladık mı millet? Devam ediyoruz maillere
Gizem: tamamdır..
Miray: bari Görkem’e sorsaydık
Cansu: ya da uğur kedi’ye
Rasida: herkes sakin olsun… ilk önce mailler sonra telefonlar, hadi marş marş

boncuk28
09-06-07, 20:06
Sessizlik aldı gidiyo... herkes bekliyo inşallah iyi bi ses gelir .... Herkese iyi akşamlar dilerim nasıl iyi olacaksa!! (Bu akşam biri gelse! yüreklerimize su serpse ama gelen bizim foruma gelse dimi arkadaşlar pisi pisi pisibye )

pas.si.on79
09-06-07, 20:07
Naz: Tarık bi şey diycem ama kızma
Tarık: efendim canım
Naz: sence aşkımız bi gün biter mi
Tarık: ne demek şimdi bu Naz, daha başındayken
Naz: bilmiyorum, ama derler ya güzel şeyler çabuk bitermiş
Tarık: biter ya da bitmez, anı yaşamak değil mi önemli ve güzel olan
Naz: ha bitme ihtimali var yani
Tarık: sen beni terk etmediğin sürece ben seninleyim
Naz: seni terk etmeyeceğime göre...
Gamze: ya biz?
Miray: evet bizi de terk etmezsiniz değil mi?
Hande: lütfen bırakmayın
Tarık: biz neysek sizinle olduk, günlerimiz şaştı,saatlerimiz şaştı siz bizi bırakmadınız, şimdi biz sizi bıraksak bile biliyoruz ki siz ne yapar eder bırakmazsınız bizi..
Naz: kesinlikle.. bak biz neler yaşadık, yine de bırakmadık birbirimizi.. bunun herkes için bi anlamı var...
Gizem: kesinlikle
Naz: demek ki neymiş
Hep bir ağızdan: maillere devammış…
:good: :img-wink:

DİZİNİN UZATILMA GÖRÜŞMELERİ YAPILMASI İÇİN HERKES İŞ BAŞINA....

ONLAR İLGİLENMİYORSA BİZ STARIN İLGİSİNİ ÇEKTİRİRİZ..

Naz: Var sizde öyle kabiliyet

TArık:Korkmayın,yanınızdayım

Hulusi:Sevdiğinizi söyleyin.

Vahi:Bir tek size emanet..

Ümit:Çok önemli bir işim var..

grimace_88
09-06-07, 20:07
Arkadaşlar az önce kuzenimle konuştum.Kendisi dizimizin kuaförü..Ben kısaca özetledim durumu,gazetede çıkan haber nezdinde gerek burda gerek Barışın gerek Mervenin sitesinde yüzlerce insanın bu konu hakkında ayaklandığını Starı ve fm i aradıklarını,mail yağmuruna tuttuklarını ve herkesin bir cvp beklediğini söyledim..Hatta Merve ile de görüşüldüğünü de söyledim..Dedim ki daha önce dizi yazın da devam edecek ve 2 hafta ara verilip ondan sonra kaldığı yerden devam edip ocakta da bitecek demiştin dedim.Yeni gelişmelerden haberdar olduğunu, bu kadar çok tepki olmasına hem şaşırdığını hem de sevindiğini söyledi..Dedim ki kanal yöneticileri sezon finali yapıp eylülde devam edeceğini söylemiş. O da yok öyle birşey dedi..En son 46 yayınlandı 3 bilemedin max 4 bölüm sonra dizi bitecek dedi.Bunun bizimle hiçbir ilgisi yok tamamen kanaldan kaynaklanan bir durum tamamen kanalla arada çıkan anlaşmazlıktan diye de ekledi..Ancak bu kadar konuşabildim.

angel eyes
09-06-07, 20:13
Arkadaşlar az önce kuzenimle konuştum.Kendisi dizimizin kuaförü..Ben kısaca özetledim durumu,gazetede çıkan haber nezdinde gerek burda gerek Barışın gerek Mervenin sitesinde yüzlerce insanın bu konu hakkında ayaklandığını Starı ve fm i aradıklarını,mail yağmuruna tuttuklarını ve herkesin bir cvp beklediğini söyledim..Hatta Merve ile de görüşüldüğünü de söyledim..Dedim ki daha önce dizi yazın da devam edecek ve 2 hafta ara verilip ondan sonra kaldığı yerden devam edip ocakta da bitecek demiştin dedim.Yeni gelişmelerden haberdar olduğunu, bu kadar çok tepki olmasına hem şaşırdığını hem de sevindiğini söyledi..Dedim ki kanal yöneticileri sezon finali yapıp eylülde devam edeceğini söylemiş. O da yok öyle birşey dedi..En son 46 yayınlandı 3 bilemedin max 4 bölüm sonra dizi bitecek dedi.Bunun bizimle hiçbir ilgisi yok tamamen kanaldan kaynaklanan bir durum tamamen kanalla arada çıkan anlaşmazlıktan diye de ekledi..Ancak bu kadar konuşabildim.

iiiiiii halt ettiler biz ne yapıcaz bunu hiç düşünmedilermi çatlıyoruz burda ben artık hiçbir habere inanmıyorum diziden biri gelip böle böle desin öle inanayım ama artık ne ztara nede fm ye güvenmiyorum

boncuk28
09-06-07, 20:18
iiiiiii halt ettiler biz ne yapıcaz bunu hiç düşünmedilermi çatlıyoruz burda ben artık hiçbir habere inanmıyorum diziden biri gelip böle böle desin öle inanayım ama artık ne ztara nede fm ye güvenmiyorum

Ben de güvenmiyorum ve turuncu devrim başlatmayı öneriyorum :img-pilot Bu akşam buraya dizimizden birini bekliyoruz açıklama haketmiyo muyuz!!! Pisi pisi de oluur fulya da hoşgelir sefa gelir dimi !!!

frk
09-06-07, 20:19
Her yerden farklı bi ses geldiğine göre ciddi ciddi sona geldik heralde. En iyisi toplanıp kanalı ziyaret etmek olsa gerek. Yoksa ne telefon ne de mail ile olacak iş değil bu. Ziyarette bulunmanında ne kadar işe yarayacağı tartışılır ama denize düşende stara sarılır...

-naz-
09-06-07, 20:20

yanii kesinn bitiyormu yalancıı yarim ama bu olmaz kiii:img-in_lo
herşey daha yeni başladıııı....
arkadaşlarr diğer kanallarla görüşsek star olmuyorsa başka kanal alır belki...
4 bölüm sonra biticek de ne demek yaaa ağlamak istiyorummm:sad53:

angel eyes
09-06-07, 20:21
arkadaşlar izleyici temsilcisiyle tekrar konuştum malesef dizimiz sezon finali yapıyormuş eylülde tekrar başlayacakmış ama ben neden hala inanmıyorum bu ztara

coqette
09-06-07, 20:23

Sen üzerine alınma arkadaşım...

Ya herkes suçu karşısındakine atıyor. Bu nedir yaaa. Bu ne tutarsızlıktır.Artık bir karar versinler ve düzgünce açıklasınlar. Saatlerdir mailler atıyor, telefonlar açıyoruz. Bunlar hala kendi içlerinde konuşup karar veremediler. Buna ne denir artık bilmiyorum yani...:mad72:

Not: Ayrıca grmace_88 inanki gerçekten böyle bir kanalımız olsa şimdiye çoktaaaaan almıştık dizimizi ztarın zalim ellerinden... Ne bu dizi ne de yyciler bu hallere düşmezdi.:img-cray:

boncuk28
09-06-07, 20:28
Arkadaşlar az önce kuzenimle konuştum.Kendisi dizimizin kuaförü..

ya dalga geçtiğimi sanmayın ama belki de kuaförün sözleşmesi biter bu sezon ??? Ay ne biliim ama dizi eğer devam ederse ve kuzenin de evam ederse iletir misin eğer nazın saçını da yapıyosa bi dalgalı halini görmek isterdik of of neler diyorum ya noolcak bu dizinin hali???*

melis15
09-06-07, 20:29
Gerçekten bence hiç kimse bir şey bilmiyor gerçekten star yetkilis sezon finali diyor eylülde başlıyacak diyor birbaka kişi final diyor lütfen yetkili birileri gelsin bir açıklama yapsın lütfen herkesin kafası karıştı ama bence mailer devam edelim resmi bir açıklam gelmeden durmak yok arkadaşlar belki böyle bir tepki beklemiyorlardı şaşırmış olabilirler umuyorlardı retingleri düşük ya belki seyredilmiyor diye kaldırmak istiye bilirler nederiniz.:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

boncuk28
09-06-07, 20:33
Konuyu görüntüleyen 28 arkadaş!!Yeni bişeyler varmı?? Duyumunuz var mı ositeye gidiyorum bu siteye gidiyorum birinde de ciddi bişey yok herkes telden duyduğunu başka yerden okuduğunu yazıyo ...Resmi sitesinden mi açıklama gelir acaba??

Medea
09-06-07, 20:34
Ne olduysa birden olmuş gibi sanki..çünkü herkes umutlu konuşuyordu.Ya da bizlerden gizlediler aksaklıkları ve anlaşmazlıkları.Ama şu bir gerçek ki FM yapım diziyi çok da fazla sahiplenmedi.Haklarını yemeyeyim mutlaka ki emek verdiler birşeyler için ama dizinin resmi sitesinde bile bir özet alabilmek siteye yeni foto ekleyebilmek için ne derece uğraş verildiğini şu anda mod olan arkadaşlar daha da iyi biliyorlar.Umarım ekipten birisi,ya da herhangi yetkili birisi,buraya kesin ve net birşeyler yazar.Aksi halde kendimizi yer dururuz başka da birşey olmaz.:icon_whis

grimace_88
09-06-07, 20:35
Sevgili coqette gerçekten herkes suçu birbirine atıyor.Ama sette konuşulan bu yöndeymiş.Özellikle 5-6 kez sordum kuzenime inanamadım çünkü.Daha yeni konuşmuştuk onunla dizi ocakta bitecek demişti bana..
boncuk28,sözleşmesi bitmiyor hatta en son bölümde ufak bir rolü bile vardı.Merak etme şu dönemi hayırlısıyla kazasız belasız bir atlatalım iletirim Naz ile ilgili isteğini

Not:yine de biz maillerimize devam edelim çünkü bu haber doğruysa ve eğer ztardaysa sorun belki gidermeye çalışır bu tepkiler sonucu

boncuk28
09-06-07, 20:37
Ne olduysa birden olmuş gibi sanki..çünkü herkes umutlu konuşuyordu.Ya da bizlerden gizlediler aksaklıkları ve anlaşmazlıkları.Ama şu bir gerçek ki FM yapım diziyi çok da fazla sahiplenmedi.Haklarını yemeyeyim mutlaka ki emek verdiler birşeyler için ama dizinin resmi sitesinde bile bir özet alabilmek siteye yeni foto eklemeyebilmek için ne derece uğraş verildiğini şu anda mod olan arkadaşlar daha da iyi biliyorlar.Umarım ekipten birisi,ya da herhangi yetkili birisi,buraya kesin ve net birşeyler yazar.Aksi halde kendimizi yer dururuz başka da birşey olmaz.:icon_whis

Evet birden olmuş ...Perşembe ratingler gelince olmuş muhtemelen kurtlar sofrsı naaparsınız...Rating yoksa reklam yok. Reklam yoksa dizimizin olmasının anlamı yok...Yani izleyicilerin hiiç önemi yok malesef

sude9
09-06-07, 20:44
son sayfadan okumaya başladım 94 kadar okudum hep aynı konu ve endişe..bundan önceki sayfalarada aynı mesajlarla doludur eminim...bir karışıklık var ortada ve anladığım kadarıyla bu karışıklığa son verecek kişiler de pek ilgilenmiyor konuyla...final için henüz çok erken...

zerda_bulbul
09-06-07, 20:46
allah kahretsin böyle kanalı da böyle yapım şirketini ve böyle senaristleri bize hiç aşk izletmeden bitiriyolar dizimizi aferin onlara ayakta alıkşlıyorum herkesin harcı değil böyle bir diziyi mahvetmek artık denicek çok fazla bişey kalmadı sanırım aşka aşıklar veda mı edicek bize offfff:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

angel eyes
09-06-07, 20:48
son sayfadan okumaya başladım 94 kadar okudum hep aynı konu ve endişe..bundan önceki sayfalarada aynı mesajlarla doludur eminim...bir karışıklık var ortada ve anladığım kadarıyla bu karışıklığa son verecek kişiler de pek ilgilenmiyor konuyla...final için henüz çok erken...

evt final için çok erken ama gelin bunu o yapımcılarla ztara anlatın onlara göre dizi çoktan bitmeli öldürücem o ztar ve fm yetkililerini görürler onlar

boncuk28
09-06-07, 20:50
allah kahretsin böyle kanalı da böyle yapım şirketini ve böyle senaristleri bize hiç aşk izletmeden bitiriyolar dizimizi aferin onlara ayakta alıkşlıyorum herkesin harcı değil böyle bir diziyi mahvetmek artık denicek çok fazla bişey kalmadı sanırım aşka aşıklar veda mı edicek bize offfff:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Dizimize aşk diil; -150 bin dolara kara bi gece , bi ağa , komada bi hasta hamile bi bekar bayan koysaydık ratingleri etkilerdik böylece zzttarr da memnun olurdu dimi malesef sadece iki genç birbirine aşklarını itiraf etsinler diye bekledik :sad53:
Ya bu arkadaş tarığa benzemiyo mu:img-polic (bence polisten çok tarığa benziyo(ay nazın elindeki çana kurban oliim ne kızmıştım yaa)

Sımarık Cadı
09-06-07, 20:53
inanamıyorum yaa hayır bitmemeli ya..yıkıldım walla bu haberi duyunca...inanamadım...böyle gsl bi diziye yazık ediyo star...hele böylesine kaliteli oyuncular warken...icim sıkıldı yaa...off off...

bizi güldüren eğlendiren sıkıntılarımızı unutturan bi dizi yalancı yarim...daha uzun yıllar dewam etmeli diye düsünürken birdenbire ne simdi bu ya...deyerini bilemediler böyle gsl bi yapımın..gün we saat deisikliği cok oldu cok deisti...

bi an ilk basladığı günü bu formun sessizliğini hatırladım..bazı arkadaslar bilir ben yalancı yarim nickliydim eskiden...ne uğrasırdık formumuz hareketlensin daha fazla kisi olsun diye....senaryolar yazardık fikirlerimizi paylasırdık az kisiydik belki ama sonradan farkına wardı coğu insan bu dizinin...sonrada ben zaman bulamadım forma girmeye...kuzenim istedi forma üye olmak bende onun sifresini fln wermistim ona...yeniden üye oldum baska bi nickle bende...yeni yeni basladım tekrar aranıza katılmaya...ama busefer de haber beni cok üzdü...

frk
09-06-07, 20:55
:img-polic (bence polisten çok tarığa benziyo(ay nazın elindeki çana kurban oliim ne kızmıştım yaa)

Şu cümle beni bi garip yaptı. Çana kızdık, eskiye dönmelerine kızdık, ona kızdık, buna kızdık. Tabi hep kızmadık. Güldük, ağladık, üzüldük, sevindik... Binbir tane duyguyu yaşadık. Şimdi bitiyor olması ne kadar kötü yaa. Hiç iyi değilim ben hiiç..

capcup
09-06-07, 20:56
yaww ben çok kötüyüm yaaa ağlıyorum iki saattir bizim dizimizi nasıl bitirirler aklım hayalim almıyo artık ben deliricem ya nazın bütün gıcıklıklarına razıyım yeter ki dizimiz bitmesin offf içim acıyo elimizden geleniyapıyoruz ama çıt yok hala:icon_sorr :icon_sorr allah bildiği gibi yapsın bu startv yi fm yapımı içimden neler demek geçiyo ama diyemiyorum :icon_sorr :icon_sorr

boncuk28
09-06-07, 20:58
inanamıyorum yaa hayır bitmemeli ya..yıkıldım walla bu haberi duyunca...inanamadım...böyle gsl bi diziye yazık ediyo star...hele böylesine kaliteli oyuncular warken...icim sıkıldı yaa...off off...

bizi güldüren eğlendiren sıkıntılarımızı unutturan bi dizi yalancı yarim...daha uzun yıllar dewam etmeli diye düsünürken birdenbire ne simdi bu ya...deyerini bilemediler böyle gsl bi yapımın..gün we saat deisikliği cok oldu cok deisti...

bi an ilk basladığı günü bu formun sessizliğini hatırladım..bazı arkadaslar bilir ben yalancı yarim nickliydim eskiden...ne uğrasırdık formumuz hareketlensin daha fazla kisi olsun diye....senaryolar yazardık fikirlerimizi paylasırdık az kisiydik belki ama sonradan farkına wardı coğu insan bu dizinin...sonrada ben zaman bulamadım forma girmeye...kuzenim istedi forma üye olmak bende onun sifresini fln wermistim ona...yeniden üye oldum baska bi nickle bende...yeni yeni basladım tekrar aranıza katılmaya...ama busefer de haber beni cok üzdü...

Ana sayfaya geçmek için ne mücadeleler verildi ve biraz sınırı aştığımız da olmuştu kitlediler sayfayı ama sonra sağolsunlar ana sayfaya zorla da olsa geldi. Bu yalancı yarim enteresan bi dizi herşeyi tırnağıyla söke söke aldı şimdi böyle biterse inanın çook üzülürüz

boncuk28
09-06-07, 21:01
Valla sabahtan beri burdayım bir aydır kendime hedef belirlemiştim ders çalışıcam diye ve girmiyodum bu gün bi girdim yıkıldım ne iş ne güç oturdum buraya sabaha kadar da burdayım bekleriz efenim (açıklama yapmaya)

angel eyes
09-06-07, 21:06
Valla sabahtan beri burdayım bir aydır kendime hedef belirlemiştim ders çalışıcam diye ve girmiyodum bu gün bi girdim yıkıldım ne iş ne güç oturdum buraya sabaha kadar da burdayım bekleriz efenim (açıklama yapmaya)

ben sınavlarım olduğunda da burdaydım hatta sınavlara çalışmadım burda kaldım bugün bi o siteye bi bu siteye tersim döndü bi açıklama olmadan rahatlayamıycam ben :img-help:

capcup
09-06-07, 21:11
ya artık bi yetkili açıklama yapsın kurtulalım yaaawww yeter bari kalan son 3 bölümde aşk olsaydı bu dizinin sonunuda aşk oyununa benzettiler yaaa helal olsun ..sabaha kadar burdayızzzz pazartesi finlallerim başlıyo ama ben hala buradayım bizler bu kadar fedakarlık yapıyoruz işimizden gücümüzden oluyoruz ama onlar bi açıklamada bulunma zahmetini bile göstermiyolar:icon_sorr hala ağlıyorum yazarken gözyaşlarım klavyemi ıslatıyoo içim kanıyo off keşke sabah uyanmasaydım nasıl bir gün bu yaaa:icon_sorr :icon_sorr

azizoz
09-06-07, 21:11

ben bugün hiçbirşey yemedim üzüntüden.diğer sitelere göz gezdirdim.her üye en az 50 tane mail atacakmış stara,fm'e,burhan ayeri ve diğerlerine...kimileri 300-1000 tane sallamış.tabi şimdilik.

Sımarık Cadı
09-06-07, 21:23
Ana sayfaya geçmek için ne mücadeleler verildi ve biraz sınırı aştığımız da olmuştu kitlediler sayfayı ama sonra sağolsunlar ana sayfaya zorla da olsa geldi. Bu yalancı yarim enteresan bi dizi herşeyi tırnağıyla söke söke aldı şimdi böyle biterse inanın çook üzülürüz

haklısın hemde cok haklısın...yalancı yarim basladığında nefeslerimizi tutup izliyoruz...artık ya ne denirki sıcaklığı anlatabilmemiz icin yalancı yarim ailesiyiz biz...okadar sıcakki oyuncular...okadar doğalki...bu dizide bize her duyguyu yasattılar...ewet böyle biterse cook ama cook üzülürüz...:icon_sorr :icon_sorr

frk
09-06-07, 21:34
Arkadaşlar aklıma yeni geldi belki daha önce yapanlarınız vardır.Sentüpe video eklemiş olan arkadaşlar videolarının altına yorum olarak yalancı yarimle ilgili bu konuyu yazıp destek isterlerse biraz daha güçlenmiş oluruz diye düşünüyorum. En azından izleyenlerde desteklerini esirgememiş olurlar. Bilmem siz ne dersiniz...

BaLıKK
09-06-07, 21:36
yahu şurda erken gelen özetin ve içeriğinin şokunu konuşacağımıza şimdi nelerle uğraşıyoruz..nerden çıktı birden bire bu bilmiyorum yani..bi sezon finali bi final bi gün değişikliği bi mali sorun bi şirketin kararı derken iyice sapıttım..nedir bu işin aslı astarı..
nese maillere devam..dizimizin arkasındayız

jenn
09-06-07, 21:42
arkadaşlar sezon finali diye bi olay yok. bugün cumartesi ve star tv nin teli başında oturan görevli başından savmak için öyle diyordur..bu dizi ya bitecek yada devam edecek bunun iki şıkkı var..devam etmesi için yapacağımız tek şey stara ve köşe yazarlarına mail atmaktan geçiyor daha önce verdiğim mail adreslerine starın yazışma adreslerine star sitesindeki dizi ile ilgili yorumlara şuradaki dramatik halinizi yansıtmaya bakın..elimizden geleni yapalımki sonradan niye yapmadık demeyelim........

Medea
09-06-07, 21:48
Arkadaşlar starın sayfasında yorum ekle dediğimde "Ulaşmak istediğiniz sayfa yayından kaldırılmış olabilir, 10 saniye içinde anasayfaya yönleneceksiniz." yazısı geliyor ekrana.Bu konuda bilgisi olan var mı?:img-help:

grimace_88
09-06-07, 21:49
bence de her ne olduysa perşembe günü ratingler açıklanınca oldu. yoksa yeni oyuncular katılıp da bodruma gidilmezdi bu yüzden amaç ztarı ikna etmekse eminim bu forum bunun da üstesinden gelir maillere devam....

frk
09-06-07, 21:49
arkadaşlar sezon finali diye bi olay yok. bugün cumartesi ve star tv nin teli başında oturan görevli başından savmak için öyle diyordur..bu dizi ya bitecek yada devam edecek bunun iki şıkkı var..devam etmesi için yapacağımız tek şey stara ve köşe yazarlarına mail atmaktan geçiyor daha önce verdiğim mail adreslerine starın yazışma adreslerine star sitesindeki dizi ile ilgili yorumlara şuradaki dramatik halinizi yansıtmaya bakın..elimizden geleni yapalımki sonradan niye yapmadık demeyelim........

Aynen bende katılıyorum. Artık millet aramasın diye öyle diyorlar bence. Ama yılmak yok arkadaşlar. Aynı hızla devam ediyoruz tepkimize...

capcup
09-06-07, 21:50
maillere devam arkadaşlar ben bi gücümü toplayayım startv yi tekrar arıyacam artık bağırıp çağıracam ama öğrenicem işin aslını:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

tolgacan
09-06-07, 21:50
Star TV'deki yetkililerle konuşan bazı arkadaşlar, 27 Haziran'da sezon finali olduğunu, Eylül'de dizinin devam edeceğini söylediler arkadaşlar... O kadar çok haber geliyor ki, hangisine inanacağımızı şaşırdık doğrusu...

Medea
09-06-07, 21:52
Arayamasanız bile değişik maillerle duygularınızı en içten şekilde yansıtmalısınız.Kısa da olsa kendi duygularınız olmalı basmakalıp bir metni herkesin yollaması şeklinde olmamalı bu.Kime yazarsanız yazın,her mailde değişik birşey yazın bence,çünkü köşe yazarları tek elden giden aynı maili çok kolay farkediyorlar..unutmayın ki onlar da bu işin kurdu olmuş.

jenn
09-06-07, 21:52

ve lütfen dediklerime inanın çünkü ben yapımcıyla iletişim halindeyim(( yy modu olarak)

xeno
09-06-07, 21:58
Arkadaşlar bu gün cumartesi, yetkili birinin gazetede olacağını zannetmiyorum, hem niye bitecek bir dizinin birde gününle oynasınlar, ama şu var ihtiyatı elden bırakmayıp yinede mail yağmuruna tutmalıyız starı.

charlie
09-06-07, 21:59
Yapım şirketini başka kanala yönlendirmek, uzun zamandır tutumu belli olan Star'ı ikna etmekten daha kolay değil mi sizce?

azizoz
09-06-07, 22:07
Yapım şirketini başka kanala yönlendirmek, uzun zamandır tutumu belli olan Star'ı ikna etmekten daha kolay değil mi sizce?
bende düşünmedim değil,ama bu çok uzun,zor ve zahmetli bir iş.başka kanala geçmemiz ses getirir diye düşünüyorum.ama bu sadece bir hayal.

grimace_88
09-06-07, 22:14
arkadaşlar bilen biri yüksel beyin adresini tekrar yazabilir mi acaba yaytug ile yazılan adrese iletilemiyo die cevap geliyo da

charlie
09-06-07, 22:15
bende düşünmedim değil,ama bu çok uzun,zor ve zahmetli bir iş.başka kanala geçmemiz ses getirir diye düşünüyorum.ama bu sadece bir hayal.

Yine de, Star'a laf anlatmaktan daha zor olduğunu düşünmüyorum ben...Star'ın niyeti çoktandır bozuk...Yapımcı malını satmak ister...1-2 haftalık bir arayla, Star'dan kurtulup, hepimiz huzura kavuşabiliriz...

Medea
09-06-07, 22:17
arkadaşlar bilen biri yüksel beyin adresini tekrar yazabilir mi acaba yaytug ile yazılan adrese iletilemiyo die cevap geliyo da

Haftasonu olduğu için bakamamış mailbox'u dolmuştur belki.Bazen böyle oluyor çünkü.Yeniden yeniden deneyin zaman içinde.

grimace_88
09-06-07, 22:18
Haftasonu olduğu için bakamamış mailbox'u dolmuştur belki.Bazen böyle oluyor çünkü.Yeniden yeniden deneyin zaman içinde.

tamam teşekkür ederim...

skyline_91
09-06-07, 22:21
Yalancı Yarim isimli dizimize göstermiş olduğumuz ilgi için teşekkür ederiz.
Dizimizin 27 Haziran Çarşamba akşamı 20:00 da 49. bölüm olarak final bölümü yayınlanacaktır.

Star TV yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,
stardan gelmiş bir cevap :sad53:

atalante
09-06-07, 22:23
Sayın İzleyicimiz,
09.06.2007 18:30:21 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Dizimizin 27 Haziran Çarşamba akşamı 20:00 da 49. bölüm olarak final bölümü yayınlanacaktır.

Star TV yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.

EWT ARKADAŞLAR STAR TV GELEN CEVAP BU NE DEMEK OLUYO BU DİZİYİ BİTİRMELERİNE İZİN VERMİCEZ NE OLURSA OLSUN MAİL GÖNDERMEYE DEVAM.....

İzleyici Bilgi Merkezi

Tel : 0212 478 07 87

Fax : 0212 478 07 88

Web : http://www.startv.com.tr

boncuk28
09-06-07, 22:24

İyi seyirler,

sabahtan beri arayalım diorum, saygı çerçevesinde konuşalım diyorum bide şiddet yok diyorum ama yeter aaaa ben bu ztara ağzıma geleni saymak sövmek istiyorum of ya of bune yaa sabrım kalmadı.. Üzüntüden yemek yemiynler mide kanaması geçircez topluca valla naaptık da başımıza geldi bilmiyorum

ANIL_
09-06-07, 22:26

İyi seyirler,

Aynı cevap banada geldi. Böyle kanal olmaz olsun.
Nazın meşhur bir lafı vardı:
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste

boncuk28
09-06-07, 22:27
Bu arada na öyle bir mesaj gelmedi nereye mail yolladınız ki izleyicitemsilcisi ne bin mesaj yolladık

Medea
09-06-07, 22:30
Birkaç bölüm ratingiyle dizi bitirileceğine açıkçası inanmıyorum sanki altında bilmediğimiz bişiler var bu durumun.Çok ani bir karar eğer artık kesinse tabii.yani bu dizi starı sürükleyen dizilerin başında geliyordu hakettiği özeni ve saygıyı görmese de.Günü ikinci kere değişmeden önce de gayet iyi gidiyordu reklamsız ve sansasyonsuz bu acımasız rating arenasında.Tamam oyuncular üzeri kapalı konuşurlar veya bilseler de bazı şeyleri demezler ama eminim bu oyuncular için de,konuşulmuş olsa bile,bir süpriz olmalı.Kimse birkaç bölüm için taa Bodrumlara gitmez,52 bölümden de uzadı daha da uzayacak diye beyanat vermez ve bunca zahmete girmez.Bu işin aslını merak ediyorum...onca hevesin emeğin bunca hoyrat bir kararla darmadağın edilmesinin nedeni nedir gerçekten?Bizleri yok sayamazlar bu kadar da kolay değil..kanalı izletirken iyiydi de maillere telefonlara gelince mi kötü olacağız?Star buna katlanmak zorunda..tabii FM yapım da

grimace_88
09-06-07, 22:30

İyi seyirler,

dalga geçer gibi bi de tarih saat vermişler final olarak! ne kadar duygusuz bunlar yahu :icon_sorr maillere devam bence de hatta artık maillerin yönü değişmeli yani madem ztar istemiyo bu diziyi artık final çekimleri yapılmadan bence kanal değişikliği istenmeli ya da ztara bitirmemesi konusunda daha şiddetli baskı yapılmalı parmaklara kuvvet...
not:bu arada bag ve mag cılar ne alemde sanırım her yerden çok şiddetli tepkiler yağıyormuş...

Pro
09-06-07, 22:33
Bu ne demek inanamıyorum. O kadar sinirliyim o kadar üzülüyorum ki şuan.

Starın bu kararı vermesindeki sebep ratinglerse kendi yaptığı tutarsızlık ve bilinçsiz yayın politikasının dizimize verdiği büyük kayıptır. Bu kadar saçmalanmaz eğer yalancı yarim biterse asla starı açmam, ne kadar zaman geçse de mail yollamaya devam ederim.

Hem dizinin en erken 52. bölümde biteceğine dair sözleşme imzalamamışlar mıydı? 49 da ne oluyor?

meralty
09-06-07, 22:34
Aynı cevap banada geldi, bende kendi mesajıma alt çizgili olarak YALANCI YARİM BİTEMEZ, AKSİNİ KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUZ diye ekleyerek, tekrar gönderdim.

Ya, artık ağlıyorum, bunu bize neden yapıyorlar.

Nereye ne yazacağımı şaşırmış durumdayım, sabahtan beri email atmadığım yer kalmadı, ama sonuca baaaak.

Bizleri hiç mi kaile almıyorlar?

Ben de BAG'danım bu arada...

havinnnn
09-06-07, 22:36
inanmak istemiorum bole bıtmemelı cok ani oldu.... ugur kedıden bı acıklama beklıorm ancak o sekılde ınanırım!!!

boncuk28
09-06-07, 22:37
Birkaç bölüm ratingiyle dizi bitirileceğine açıkçası inanmıyorum sanki altında bilmediğimiz bişiler var bu durumun.Çok ani bir karar eğer artık kesinse tabii.yani bu dizi starı sürükleyen dizilerin başında geliyordu hakettiği özeni ve saygıyı görmese de.Günü ikinci kere değişmeden önce de gayet iyi gidiyordu reklamsız ve sansasyonsuz bu acımasız rating arenasında.Tamam oyuncular üzeri kapalı konuşurlar veya bilseler de bazı şeyleri demezler ama eminim bu oyuncular için de,konuşulmuş olsa bile,bir süpriz olmalı.Kimse birkaç bölüm için taa Bodrumlara gitmez,52 bölümden de uzadı daha da uzayacak diye beyanat vermez ve bunca zahmete girmez.Bu işin aslını merak ediyorum...onca hevesin emeğin bunca hoyrat bir kararla darmadağın edilmesinin nedeni nedir gerçekten?Bizleri yok sayamazlar bu kadar da kolay değil..kanalı izletirken iyiydi de maillere telefonlara gelince mi kötü olacağız?Star buna katlanmak zorunda..tabii FM yapım da

Haklısın medea nedir bu olayın altında yatan meraktan içim içimi yiyor. Yani bitme lafı yoktu devam ediceğine o kadar emindiler ki toplanıp bodrumlara gidildi, set kuruldu ev kiralanmış , yeni oyuncular gelmiş, masraf yapılmış bunların hepsi maliyettir. Bi anlaşma yapılmış ki ona güvenip gidilmiş pat diye dizimizin bitmesi bana çok tuhaf geliyo.Belki de bodrum olayı son sıkımlık kurşundu ve son bölüm ardından ratingler beklendiği gibi gelmeyince tar olayı bitirdi.

ebru.karaca
09-06-07, 22:39
Sonunda arkadaşlar..
Evvet! Sonunda!

Sonunda, bir kaç bölümdür hasret kaldığım ve başlamayı çok istediğim şekilde başlayabiliyorum yorumlarıma..

BU BÖLÜM ÇOK GÜZELDİ.. HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ..

Yaşasın!
Eveeeett..
Geçen hafta güzel bir yerde kalmıştı. Hayal olmaması da gayet güzeldi. Zaten biliyorduk hepimiz. Değil mi? :)

Naz'ın Tekelioğlu konusunda Ümit ve Vahi beyden alacağı bilgileri hepimiz tahmin ediyorduk da, ben asıl Tarık ve Hulusi karşılaşmasını merakla bekliyordum.

Bu aklıma gelmemişti, güzel oldu. Sevgili Hulusi ile Fenerbahçeli Tuncay'ın muhabbetlerini sevdim. Hele Hulusi'nin oğlundan bahsetmesi ve onu ne kadar özlediğini anlatması harikaydı. Baba oğulun buluşmasını heyecanla bekleyen biri olarak bu tip muhabbetlerini daima zevkle izliyorum. :)

Medea
09-06-07, 22:40
Daha henüz dizi yeni kendine geliyordu bir bölümde mucize mi bekleniyordu ki bitirilsin?Sen diziyi günden güne saatten saate sürükle reklamını yapma,saatine sadık kalma vs vs sonra da hayır bekle.Hayır..star bile bu kadar akılsız olamaz.

angel eyes
09-06-07, 22:40

İyi seyirler,

pes yani pes biz sabahtan beri ne yapmaya çalışıyoruz arkadaşlar bunlar bizi kaale bile almıyorlar bi tarafımızı yırtmamız lazım yani insanı sinir etmeyin yaaaaa bravo yani günümü kabusa çevirdinizya helal olsun daha ne diyim bilmem ki allahınızdan bulun inşallah bizden çok güvendiğiniz o saçma sapan dizileriniz hiç reyting alamaz inş hatta dizimizi kaldırdığınız için kimseler tarafından izlenmezde kanalınızda batar inş dizimizi kaldırdığınızda allahtan bütün dileklerim bunlardır kaldırmazsanız hiç biri geçerli olmaz

ebru.karaca
09-06-07, 22:41
Bu hafta yine Naz ve Tarık ikilisi eski kikirdeşmelerine başladı. Birbirlerine yine aşkla, sevgiyle bakmaya başladılar. Hani, izledikten sonra insanın yüzünde mutlu bir tebessüm bırakan bakışmaları .. Anladınız siz.

NAZ: Bu kez de kıskandığın Filiz miydi?
TARIK: Hayır.
NAZ: :) :) Nedir o gülümseme?
TARIK: Dedim ya.. Kızların hoşuna gider böyle şeyler..

O 5 haftalık ayrılık fikri, her ikisine de nasıl da dokundu ama? :)

Çok hoş, çok romantikti.

Sarılmaları, birbirlerine bakışları, üzüntüleri, ayrılık acısı, 5 haftalık yokluk..
Öyle güzel yansıttılar ki o sahneyi..

Çok beğendim.

Eğer ki Naz'ın arkasından Tarık da Bodrum'a gitmeseydi, nasıl yapar da İstanbul'da dayanırdı, bilmiyorum :)

capcup
09-06-07, 22:42
HERŞEY BİTTİ ARTIK İŞTE KELİMELRİN TÜKENDİĞİ YER ŞİMDİİİ AŞKA AŞIKLAR BİZE AŞK YAŞATMADAN GİDİYOLARR :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :i