PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

meralty
09-06-07, 23:46
sen çok Yaşa Emi. Bizlerin Duygularina Tercüman Oldun.
Su An Benim Ilk Kez Gülmeme Sebep Oldun, çok Teşekkür Ederim.

angel eyes
09-06-07, 23:47
arkadaşlar ben şimdi doyasıya ağlamaya gidiyorum bugün geri geleceğimi sanmıyorum yatıcam ve bunların bi kabus olması için dua edicem sizde edin kalktığımda bu kabustan uyanmak istiyorum eğer güzel haberler verecekseniz tekrar uğrayım yoksa ölmeye gidecem

meralty
09-06-07, 23:50
Yeter ama her kafadan ayrı ses.

-Ztar diziyi 49. bölümde bitircez haziran sonunda final yapcaz diyor.
-Fm yapım diziyi bitirmicez 52. bölüm için sözleşme imzaladık diyor.
-Oyuncular ne zaman biteceğini bilmiyoruz çekimlere devam diyor.
-Yetkililerle konuşanlar sezon finali yapılıcak haziranda, gelecek sezon devam etcek diyor.
-Köşe yazarları yalancı yarim yazın nöbetçi dizi devam etcek diyor.

Peki biz ne anladık? Kafalar allak bullak oldu. Ama ne olursa olsun birşeyler yapacağız madem öyle ztar işte böyle. Mail yağmuruna devam ediyoruz..

HÜCUUUUUMMMMMMMMM.... Alahallahallah..........
SEN ÇOK YAŞA EMİ.

erdalss
09-06-07, 23:51
2-3 saatlıgıne ayrıldım.star msj göndermiş....
ya tamamiyle bu diziyi kendi bu hale getirdi..

bence bundan sonra yapılacak tek şey fm yapıma kanalın değişmesi üzerine baskı yapmak...tek çaremiz bu bence stardan umutu kestim ben...fm maillera başlıyorum...

boncuk28
09-06-07, 23:52
arkadaşlar finalin nerede çekileceği daha belli değilmiş büyük ihtimalle haftaya dönüyolarmış istanbula...ayrıca 48 çekimlerinin bitmesine az kalmış 49 unda çekileceği söylenmiş ekibe...

Yapma yaa of ya of bi umut bekliyoruz ma malesef gittikçe kötü haberler geliyo diğer forumlardaki arkadaşlardan destek mi istesek naapsak işe yarar mı acaba mail desteği felan verseler....Aklına bişey gelen varsa lütfen paylaşsın

Pro
09-06-07, 23:53
Baktığımda 50 kişi vardı forumda. Lütfen herkes 100 mail gönderebilse 5000 mail eder. Çeşitli yerlere ztar, fm yapım baskıya devam lütfen.

nedim_bahar
09-06-07, 23:54
bişey söylicem dizi bitiyo diye duyum aldım gerçekten bitiyo mu???
ayrıca eğer bitiyosa da ortada bi neden yokken ne diye bitiriyolar???

boncuk28
09-06-07, 23:58
bişey söylicem dizi bitiyo diye duyum aldım gerçekten bitiyo mu???
ayrıca eğer bitiyosa da ortada bi neden yokken ne diye bitiriyolar???

Çok ama çok üzgünüz malesef doğru olması muhtemel bi haber almışsın biz de bi umut bekliyoruz işte naapcan umut dünyası Hala inanamıyoruz ve kabullenemedik durumu...

mary61
10-06-07, 00:01
arkadaslar bana mail geldi ya inanmiyorum ya agliycam:sad53:

Sayýn Ýzleyicimiz,
09.06.2007 15:48:21 tarihinde tarafýmýza göndermiþ olduðunuz mailinize iliþkin cevabýmýz aþaðýda yer almaktadýr.

Yalancý Yarim isimli dizimize göstermiþ olduðumuz ilgi için teþekkür ederiz.
Dizimizin 27 Haziran Çarþamba akþ**ý 20:00 da 49. bölüm olarak final bölümü yayýnlanacaktýr.

Star TV yayýn akýþý ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrýntýlý olarak bulabilirsiniz.

Star TV ile ilgili her türlü görüþ, öneri ve isteklerinizi haftanýn 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ý arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaþarak bildirebilirsiniz.

Ýyi seyirler,
Sevgi ve saygýlarýmýzla.

erdalss
10-06-07, 00:04
arkadaslar bana mail geldi ya inanmiyorum ya agliycam:sad53:

Sayýn Ýzleyicimiz,
09.06.2007 15:48:21 tarihinde tarafýmýza göndermiþ olduðunuz mailinize iliþkin cevabýmýz aþaðýda yer almaktadýr.

Yalancý Yarim isimli dizimize göstermiþ olduðumuz ilgi için teþekkür ederiz.
Dizimizin 27 Haziran Çarþamba akþ**ý 20:00 da 49. bölüm olarak final bölümü yayýnlanacaktýr.

Star TV yayýn akýþý ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrýntýlý olarak bulabilirsiniz.

Star TV ile ilgili her türlü görüþ, öneri ve isteklerinizi haftanýn 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ý arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaþarak bildirebilirsiniz.

Ýyi seyirler,
Sevgi ve saygýlarýmýzla.

banada geldi aynısından ,,,, üff yaaa :sad53:
:icon_sorr

meralty
10-06-07, 00:04
Aynı email bize saatler önce geldi. Ama yılmak yok.

mary61
10-06-07, 00:05
yaaaaa inanmiyorum bu dogru olmaz hani fm yapim bitmiyor diyordu ya neler oluyor ya bu dizi bitirilirmi ya hani yazinda devam edicekti bu ne adilik ya:sad53:

pas.si.on79
10-06-07, 00:05
arkadaşlar,, lütfen elinizden geleni yapın..
Maildir,aramadır,ancak böyle sesimizi duyarabiliriz.Gerekirse bıktıralım.Tüm yapımcılar,yayıncıları,gazeteleri...AMa pes etmek yok..

Hala umudumuz var..Umutlar tükenmeden harekete geçmeli.....

Gördüğünüz üzere bu diziyi sevenler akın akın geliyor.. Eminim kaç katımızda stara rağmen kaç katımız bu arada (tanıtımsız reklamsız) diziyi sevenler vardır..
BU SEVGİYİ HARCATMAYALIM..

mary61
10-06-07, 00:08
ya off bir sürü mail attim ya insallah bir ise yarar su yaptigimiz cabalar ya böyle bir kanal olurmu ya inanmiyorum ya zaten dogru dürüst diziside yok off oda herhalde sacma sapan bir dizi koyar onun yerine ya off agliycam ya bu ne adilik yaaa:icon_sorr

nedim_bahar
10-06-07, 00:08
Çok ama çok üzgünüz malesef doğru olması muhtemel bi haber almışsın biz de bi umut bekliyoruz işte naapcan umut dünyası Hala inanamıyoruz ve kabullenemedik durumu...

kabullenebilecek bi durum değil yok yere hiç bi neden yokken diziyi bitiriyolar
neyse artık çaba sarfedelim belki bi sonuca varırız mailler falan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım

boncuk28
10-06-07, 00:09
allah kahretsin şimdi baktım topluca hepimize iadei ziyaret yapmışlar. Yarım saat önce yoktu bu salak mail. Gündüz yazdığım santralde oturanlar imajıma bide mail yazan görevliyi ekledim.Gerçi onlar da emir kulu ama napiim çalışmayın kardeşim o ztarr da iş mi yok başka. Bakın iki gün sonra sizi de satar bu ztar bi bakmışınız kapıdasınız ona göre....

kubraeren18
10-06-07, 00:09
Yalancı yarim kesinlikle bitmemesi gereken bir dizi aslında bitmesi gereken çok dizi var bula bula yalancı yarimimi bulmuşlar.Tüm ekip çok başarılı çok güzel bir dizi inşallah hiç bitmez bende destek veriyorum maillerimle.

mary61
10-06-07, 00:12
evet ya haklisin ya bula bula yalanci yarimi buldular ya bu kadar sacmalik olurmu ne kadar sacma dizi var ama onlar bitmiyor starin salakligi allahim sanki cok basarili bir kanal ya cok sinirliyim star tvye bir zaten orda yalanci yarimi izliyorumdum artik eger biterse(insallah bitmez) stara bakmam bir daha bakamam yaa :icon_sorr

boncuk28
10-06-07, 00:15
Oh bi tane daha yolladım hırsımı maillerle alıyorum valla ...Muhtemeln umurlarında diil ama olsun bıktırcam ztarı bıktırcam

nazoşist
10-06-07, 00:16
ya arkadaşlar bi arkadaş aramış star tv yi ve şöle demişler ne kadar doğru bilemicem=star tv yi aradım ve şöle dediler yalancı yarim sezon finaline gircek=demişler ne kadar doğru arkadaşın sölediği bilemicem:S

ceza_cansu
10-06-07, 00:17
Umutlarımız tükenmeye başlasa da maillere devam arkadaşlar.Dizimizi izlerken altta YALANCI YARİM-FİNAL yazısını görmek istemiyorsak devam

Pro
10-06-07, 00:18
Ahhh ztar ahhhh merak etme gece uzun :img-yes: Elektrikler kesilmediği sürece çok alacaksın bu maillerden... hatta kesilsin babamın laptopundan da sen de 50 ben diyim 100 mail...

Arkadaşlar bu arada Ztar dan ne istedik ne aldık bugüne kadar FM yapıma yoğunlaşalım derim...

erdalss
10-06-07, 00:20
arkaaşlar bence fm e saldıralım... kanalın değişmesi üzerine yoğunlaşmalarını sağlamamız lazım ,, yoksa bu starın bu saatten sonra yapacağı pek bişi yok galibaa...

nedim_bahar
10-06-07, 00:23
Ahhh ztar ahhhh merak etme gece uzun :img-yes: Elektrikler kesilmediği sürece çok alacaksın bu maillerden... hatta kesilsin babamın laptopundan da sen de 50 ben diyim 100 mail...

Arkadaşlar bu arada Ztar dan ne istedik ne aldık bugüne kadar FM yapıma yoğunlaşalım derim...

haklısın star tv vermiş kararını biz napsak boş en iyi kanalın değişmesi fm yapıma yoğunlaşalımm

boncuk28
10-06-07, 00:23
Diğer sitelerde haberi olan var mı oraya net bi haber geldimi acaba Bazen yy remi siteye giriyolar ya oyuncular felan, belki bi açıklama gelmiştir. Bekliyoruz ama burda hiç ses yok .Bakıyorum sayımız azalıyo millet naapsın uyku gelince gitmek bilmiyo ki.

Ya hani kayıklar batıyodu ...nooldu

Medea
10-06-07, 00:25
Ne sayı azalması?ben bu forumu uzun zamandır,son bölüm hariç,hele de bu saatte hiç bu kadar dolu görmemiştim.Yalancı yarim sevgisi bu sanırım.

boncuk28
10-06-07, 00:28
Ne sayı azalması?ben bu forumu uzun zamandır,son bölüm hariç,hele de bu saatte hiç bu kadar dolu görmemiştim.Yalancı yarim sevgisi bu sanırım.
Bi ara 50 kişi olmuştuk ona itafen yazdım medea ... E gece uzun kalanlara selam olsun:img-yes:

erdalss
10-06-07, 00:30
herkez büyük heycanla gelecek iyi bir haber bekliyo... yoksa pek sevineceğimiz yok bu gece ve 27 hazirana kadar geçen tüm süreç ve sonrasında bu olanları hatırlayınca içimizdeki burukluğu hayal kırıklığını....

tek bişi istiyoruz ya yeterki uzasın bitmesinnn...

Pro
10-06-07, 00:32
Üzülmek ne kelime. 48 in çekimleri bitmiş. eğer olursa ve dizimiz 49. bölümde biterse 1 bölümde ne olabilir ki. Kesinlikle yarım kalıcak. Bu kadar kaliteli bir dizi hiçbirşeyle bağlanamadan saçma bir sonla biticek. Allah kahretsin.

Ztarın başında bi YY cı olsa hiç böyle olur muydu offf şimdi Tv de tekrarını, altyazıda YY 6 yıl daha ekranlarda yazısını görmüş olurduk. Hulusican, Belgincik sohbetleri almış başını gidiyor olurdu offfff.

frk
10-06-07, 00:32
Ben iyi bir haber geleceğini pek sanmıyorum açıkçası. Muhtemelen bu hafta sonuda döneceklermiş heralde bodrumdan. Artık -mişli -muşlu şeylerde söylemek istemiyorum ama böyle okudum.. (mervenin sitesinden)

jenn
10-06-07, 00:34
sizlerin bu halini gördükçe çok üzülüyorum. yapımcıyla yaptığım görüşmeye göre dizinin yeni günü konusunda pazartesi bir karar verilecek..ve bir denemeye tabi tutulacak..gün değişikliği kesinleşirse burdan bildirelecek..ayrıca sizlere atılan mailler matbu hazırlanmış mailer.mailinize cevap yazan görevli kişinin tellere çıkan kişiden farkı yok.ellerine verilmiş bilgiyle yazıyorlar..son görüşmeler bu doğrultuda..bu durumda aldığınız cevaplar karşısında pes etmeden mail atmaya devam ediniz..bugün starın ve fm yapımın tellerei kilitlenmiş.yapımcı bunu biliyor..star bu olayı yapımcının kararı şeklinde size söylesede bunun gerçekle alakası yokmuş....olay stardan kaynaklanıyor..fm yapımada mail yazın..telle arayın. dizinin bitmemesi başka bir kanala geçmesi mümkünse bunun için çaba sarfedilmesi doğrultusunda mailler yazın..dizinin sahip çıkanının çok olduğunu görmek onlara bu konuda şevk verebilir..

erdalss
10-06-07, 00:35
arkadaşlar fm yoğunlaşın ne olur hüzünlü msj lar yollamalıyız...

uzayy
10-06-07, 00:36
Tarık Naz’ın arkasından Bodruma gitmiştir. Naz neden geldiğini sorduğunda ise Tarık onun için geldiğini söyler. Naz Tarık’ın kendisi için geldiğini düşünürken Tarık’ın Vahi’yle yaptığı telefon konuşmasında herşeyin yolunda olduğunu, onu kontrol etmek için geldiğini ima eden bir sürü şey söyler ve hiç beklemediği an da Naz’ı karşısında bulur. Naz Tarık’ın bütün konuşmalarını duymuştur ve bütün hayalleri yıkılır. Bunun üzerine Tarık’a hiç olmadığı kadar ağır hakaretler yağdırarak,yalancılıkla suçlayarak onu bir daha asla görmek istemediğini söyler ve yanından kovar. Bu ağır hakaretleri kaldıramayan Tarık bu sefer gerçekten patlar ve Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu ıspatlamak için kimliğini çıkarıp önüne atar. Naz yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken Tarık Naz’ın ona bütün yaptıklarını aynen yaşatmaya karar verir ve bu güne kadar yaptıklarını, hakaretlerini Naz’a aynen iade etmeye başlar çünkü artık şoför Tarık Tarık Tekelioğlu’dur ve Naz Özkul onun için çalışmaktadır.

YIKILMAK YOK ARKADAŞLAR HER ŞEYDE BİR AYIR VARDIR BİZ ELİMİZDEN GELDIGINCE MUCADELE EDELİM İNANIN KARSILIGINI ALICAZ SUNU İYİ
BİLİN SONUNDA KAYBEDEN STAR OLUCAK BUNA İNANIN

capcup
10-06-07, 00:38
şu an o kadar kötüyüm kiii ve bi o kadar yoruldum ki anlatamam biraz önce fox tv ye mail attım fm yapımla irtibata geçmelrini istedim artık ztartvden hayır yok zatenn fm ye hücum arkadaşlarr ..böyle giderse dizimizde son bile olmayacak pat diye konuyu yarım bırakıp bitiricekler offfffffff oysa biz ne boş şeylere kafayı takmışız haftalarca şimdi dizimizide kaybediyoruzz ben o vasat bölümlere bile razıyım şimdi ama artık bittii:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Pro
10-06-07, 00:39
Arkadaşlar peki hangi kanala almak için mail yollayacağız. Ona göre hem o kanala hem de Fm yapım a yollayalım daha iyi olur gibi geliyor.

boncuk28
10-06-07, 00:40
Aklıma göl kenarındaki evde yangın çıkadıkları sahne ve sonrası geldi Nazın Tarığa laf vurdurmaları geldi...Ne güzeldidişiyolardı ne istediler dizimizden ya.İnanın esprileri anlamadı bu ztarlılar onun için tavır aldılar dizimize. E herkes anlayamaz dimi naz?
Naz:Anladııııımm.(Burda kafasını sallayıp anladığını sanarak tebessüm ediyo)

hüseyingazi
10-06-07, 00:41
sizlerin bu halini gördükçe çok üzülüyorum. yapımcıyla yaptığım görüşmeye göre dizinin yeni günü konusunda pazartesi bir karar verilecek..ve bir denemeye tabi tutulacak..gün değişikliği kesinleşirse burdan bildirelecek..ayrıca sizlere atılan mailler matbu hazırlanmış mailer.mailinize cevap yazan görevli kişinin tellere çıkan kişiden farkı yok.ellerine verilmiş bilgiyle yazıyorlar..son görüşmeler bu doğrultuda..bu durumda aldığınız cevaplar karşısında pes etmeden mail atmaya devam ediniz..bugün starın ve fm yapımın tellerei kilitlenmiş.yapımcı bunu biliyor..star bu olayı yapımcının kararı şeklinde size söylesede bunun gerçekle alakası yokmuş....olay stardan kaynaklanıyor..fm yapımada mail yazın..telle arayın. dizinin bitmemesi başka bir kanala geçmesi mümkünse bunun için çaba sarfedilmesi doğrultusunda mailler yazın..dizinin sahip çıkanının çok olduğunu görmek onlara bu konuda şevk verebilir..

Ben olayı geç duydum ama mail yağmuruna başladım.Bir mail atıyorum bir sayfaya dönüyorum belki iyi bir haber vardır diye.Gündüz yazılanları okuyunca star demişya yapımcı firmadan kaynaklanıyor diye.Ozaman zaten ztara hiç inanasım gelmedi.Ztarın tek amacı tepkiyi kendi üzerine çekmemek yapımcıyı hedef göstererek aradan sıyrılmaya çalışıyor ama biz onlar gibi kimseye üvey evlat muamelesi yapmayız,kimseyi ayırmayız,kayırmayız.Bir fm e bir ztara ,bir fm e bir ztara,bir fm e bir ztara....

uzayy
10-06-07, 00:42
Arkadaşlar peki hangi kanala almak için mail yollayacağız. Ona göre hem o kanala hem de Fm yapım a yollayalım daha iyi olur gibi geliyor.

DİZİNİN FOX TV'YE ALINMASI İÇİN FOX'U E-MAIL YAĞMURUNA TUTALIM:
info@fox.com.tr

capcup
10-06-07, 00:45
Ben Fox Tv Ye Mail Attim Bile Hadi Arkadaşlarr Foxtv Ye Hücummmm

Pro
10-06-07, 00:47
200 ü aşkın mail gönderdim sanırım benden bu kadar sabah devam edeceğim. Dua da etcem valla billa etcem.

'Allahım sen bizi Ztar'ın şerrinden, yapım şirketinin yoksulluk hallerinden, telefonlarımızı açmayan, maillerimize olumsuz yanıt veren çalışanların gazabından, hele hele dizimizin hiçbir sona bağlanamadan bitmesi düşüncesinin gerçek olmasından koru ya rabbim. '

Amin.

nedim_bahar
10-06-07, 00:47
info@fox.com.tr

iyi de fox tv pek fazla izlenmiyor ya reytinglerde sorun yaşarız

biz başka kanal düşünelim

Medea
10-06-07, 00:50

Kimse Stardan daha ilgisiz olamaz.Bazen ummadığınız kanallar ne başarılar yakalıyor.Ayrıca geçen yaz sezonuna kadar Starın hiçbir alanda adı sanı geçmiyordu şimdi adam oldu da yapım beğenmiyor.

boncuk28
10-06-07, 00:50
200 ü aşkın mail gönderdim sanırım benden bu kadar sabah devam edeceğim. Dua da etcem valla billa etcem.

'Allahım sen bizi Ztar'ın şerrinden, yapım şirketinin yoksulluk hallerinden, telefonlarımızı açmayan, maillerimize olumsuz yanıt veren çalışanların gazabından, hele hele dizimizin hiçbir sona bağlanamadan bitmesi düşüncesinin gerçek olmasından koru ya rabbim. '

Amin.

Amin ....

Şimdi tek kelime yazmak olmaz.
Tarık: Amin Naz Hanım
Naz: Amin
Blgin: Amin de Hulusi
Hulusi : Amin Belgincim

uzayy
10-06-07, 00:51

EVET AMA BASKA SİTEDE FOX DİYE YAZILMIŞ BENDE
DAGILMA OLMASIN DİYE ORAYI BİLDİRDİM

erdalss
10-06-07, 00:52
ben fox a msj attım...diğer mail adresimdende hüzünlü atarım olur...fox tv kabul ettirmeyi başarırsa onlar içinde iyi olur bu...

havinnnn
10-06-07, 00:53
48 şimdi bitmiş set ekıbıne 49 da cekın demısler bu hafta sonu ıstanbula donecekler tahmınen ve fınal 49 bolumde olcak arkadaslar o starın sıze dedıgı sadece basından salmak için soyledıgı yalan mail gelmiş cave arkadasıma yalancıyarım bitti diye star tv den zaten butun ekıp bodrumda toplanmıs zaten herkes apaapartopar bodruma gıtmıs anlayacagınız fınıtoo yalancıyarım uzulerek yazıyorum bunları zaten bugun mervele konusurken mervenın sesıde kotu gelmıstı bana neyse uzun lafı kısası

YALANCIYARIM THE END

mervesevi.net alıntı

offffff napcaz yaa karar alınmıs.....

uzayy
10-06-07, 00:53
:img-hyste Amin ....

Şimdi tek kelime yazmak olmaz.
Tarık: Amin Naz Hanım
Naz: Amin
Blgin: Amin de Hulusi
Hulusi : Amin Belgincim

BU STARLA KİM BAŞ EDER BİLİYORMUSUNUZ .
NETİCE HALA VE HATİCE COK DÖVMÜŞLERDİ HULİSİ VAHYİ BİR PASTONDA STARA LAZIM:img-hyste

capcup
10-06-07, 00:54
bütün ümitler birbir bitiyooo artık fm yapıma yüklenmekten başka çaremiz yok:icon_sorr :icon_sorr :img-help: :img-help: :img-help: :icon_sorr :icon_sorr

kozanak
10-06-07, 00:54
arkadaşlar fm yoğunlaşın ne olur hüzünlü msj lar yollamalıyız...

söylencek laf var söylenmicek laf var!

nedim_bahar
10-06-07, 00:56
EVET AMA BASKA SİTEDE FOX DİYE YAZILMIŞ BENDE
DAGILMA OLMASIN DİYE ORAYI BİLDİRDİM

tamam herkes fox tv de birleşirse bana fox tv yi mail yağmuruna tutmak kalıyo bende mailler başlıyım fox tv ye mail atmaya yani...

Medea
10-06-07, 00:57
Ya karar vs alındı denenler hep sağdan soldan duyulanlar adam gibi açıklama yok.Ancak yetkili insanların dediklerini kaale alalım derim ben aksi halde bir işe yaramaz yapılanlar.Yani ekip ne kadar bilse de yapımcı ve kanalın arasındakini bilemez,kuafördü makyözdü belli yere kadar bilebilir.Dedikodular yerine gerçeklere odaklanalım derim.

erdalss
bence fox tv iyi bir kanal...olsa iyi olur yani bitmesinden çok daha iyidir...diğer kanalların pek kabul edeceğini sanmıyorum reytinglerimiz zaten düşük...fox ta en büyükler arasında yer almasada yy ile biraz daha gelişme yaşayabilir ...ikisi içinde iyi olur bence...

kemen_ci
Arkdaslar daha once Gumus dizisinin de bitme durumu vardi bildigim kadariyla. Simdi devam ediyor. O ara Yalanci Yarim sayfasina girip mail atmamız için yardim istemislerdi. Biz de yapsak mı?

havinnnn
10-06-07, 00:58
Arkdaslar daha once Gumus dizisinin de bitme durumu vardi bildigim kadariyla. Simdi devam ediyor. O ara Yalanci Yarim sayfasina girip mail atmamız için yardim istemislerdi. Biz de yapsak mı?

ewt bence de bız de yardm ısteyelim ne dersınz???

capcup
10-06-07, 01:00
evet arkadaşlar bu olabillir yardım isteyelim hemenn:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

erdalss
10-06-07, 01:00
söylencek laf var söylenmicek laf var!

söylenecek lafları söyle sende.arkadaşım

boncuk28
10-06-07, 01:11
söylenecek lafları söyle sende.arkadaşım

Hepimiz çok üzgünüz durumumuz birlikte hareket etmemizi gerektiriyo tabii eğer gerçekten istiyorsak dimi kozanak arkadaş:img-wink:

skyline_91
10-06-07, 01:11
sanırım artık kesinleşti dizimizin biteceği...erkenden umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum ama mervesevi.net modu merveyle konuşmuş 49 da final olcakmış büyük ihtimal:sad53:
offffffffffff yaaaa şu an o kadar üzgünüm ki anlatamam yani mailler inşallah bi işe yarar

havinnnn
10-06-07, 01:12
ben forum forum dolasıyorm arkadaslar umarım destek cıkarlar bılgınıze...

boncuk28
10-06-07, 01:15
haklısın erdalss söylencekleri söylemek lazım boş durmaktan iyidir...Heryere söyledik artık bekleme zamanı biri gelip de anlatsın şu işin iç yüzünü yaaa hakkımız bilmek yanlış mıyım yaa

erdalss
10-06-07, 01:16
ah be fox tv yardımlarımıza inşallah kulak verirsin...kanal değişşin film bitmesin....yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

whiteangel
10-06-07, 01:17
Arkadaşlar biz izleyiciler bu kadar üzüldük, bir anda boşluğa düştük. İzlediğimiz tek dizi de yapımcı ve yayıncı kanalın tutarsızlıkları yüzünden yayından kaldırılıyor. Olaya bir de şu açıdan bakalım. Oyuncular ve set ekibi çalışanlarına 100 bölüm ve ocak ayına kadar devam denilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu insanlar da ocak ayına kadar programlarını bu doğrultuda oluşturdular. Bu yapılan sadece saygısızlık değil ..Bu insanların emeklerini hiçe saymaktır. Haberi öğrendiğimden beri o kadar üzgünüm ki, bunu ifade etmem mümkün değil.Belki çok daha iyi projelerde rol alacaklar. Ama YALANCI YARİM BİR FENOMENDİR. Eşi benzeri olmayan yegane dizidir.
tv kanallarında ailece izlenebilecek tek dizi olan YALANCI YARİM in 27 haziran günü final yapacak olması hepimizi şoke etti.Star tv bu şahane diziyi sırf kanal d nin gün birinciliği kazanabimesi amacıyla , sürekli gün ve saatini değiştirdi.Dizinin reklamını yapmadı. Fragmanını doğru düzgün yayınlamadı.Tüm olumsuzluklara rağmen yapımcı şirket diziyi uzatacaklarını, hatta ocak ayına kadar anlaşmaların yapıldığını, hiç ara vermden yayına devam edileceğini açıklamasına rağmen bugün aradğımızda aldığımz yanıt ile bir kez daha yıkıldık.Biz aşka aşıklar bu dizinin bitmesini istemiyoruz.Ekranlarda bir benzeri olmayan bu sıcacık dizinin yayından kaldırılmasını istemiyoruz.Tüm ekranları işgal etmiş olan; ağa, töre, vurdu, kırdı,cin,peri,çarpık ilişkiler veya kopya diziler karşısında bir inci gibi pırıl pırıl parlayan yalancı yarim in çok özel bir izleyici kitlesi var. Belki reytinglerde hakettiği yerde değil. Ama internet ortamında; müzikleri een çok dinlenen, bölümlerinden en çok video yapılan, internet ortamındaki her ankette her oylamada 1. liği kimselere kaptırmayan dizimizin yayında kalması için tüm aşka aşıklar elele verip mücadele etmeye kararlıyız.Mücadelemize
www.dizifilm.com/forum/yalanciyarim
www.yalanciyarim.com
www.mervesevi.net
www.baris-akarsu.com
üyeleri olarak her platformda sesimizi duyurmak adına devam edeceğiz. Bize makul ve mantıklı bir cevap verilene kadar.Dizinin başka bir kanla transferi de bizler için makul ve mantıklı bir cevap olacaktır.
Yapım şirketinden yetkililerin ve oyunculardan bazılarının bu başlığı takip ettiğini, hatta buraya yazdığını hepimiz biliyoruz. LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN...

boncuk28
10-06-07, 01:18
Valla sabah haberi aldığımdan beri burda çırpındım durdum artık sinirlerim bozuldu izninizle dinlenmek istiyorum çok üzgün ve çok yorgunum bi de açım yemek yemedim yaa stresten .....neyse nöbettekilere selam olsun herkese iyi geceler...

kardelen2086
10-06-07, 01:18
iyi geceler arkadaşlar,yeni bölüm özeti gelmiş mi diye foruma bakayım dedim,bir de ne göreyim,özet gelmiş,hem de özetin alası,hemen gidip yorumlara bakayım dedim,bu sefer de ayrı bir şok,dizi bitiyormuş,anlayacağınız bir gece de iki şok fazla geldi,dizinin biteceğine hala inanamıyorum,sonuçta yaz tatilinde de bodrum da devam edecek diye söylenmişti,aniden nasıl neden bitirilir kafam almıyor,reytingler kötü desem ,bu yeni mi akıllarına geldi,yalancı yarim in reytingleri çarşamba gününe alındığından beri pek parlak değildi ama her hafta yine de bir umut düzelir diyordum,ama bu gece özetten de anladığım kadarıyla,eğer gerçekten de özette yazılanlar gerçekleşecekce bu haber doğrudur arkadaşlar,son 2-3 bölümde naz ve tarık karşılıklı inatlaşırlar ve son bölümde de biz onların aşkına doyamadan final yapıverirler.......büyük bir ihtimalle de mutlu son olur ama dediğim gibi biz onların aşkına doyamadan,böyle erken bir vedaya hazır değilken bu sondan ne kadar zevk alırız işte onu bilmiyorum????????:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

erdalss
10-06-07, 01:19
haklısın erdalss söylencekleri söylemek lazım boş durmaktan iyidir...Heryere söyledik artık bekleme zamanı biri gelip de anlatsın şu işin iç yüzünü yaaa hakkımız bilmek yanlış mıyım yaa

bütün gün burda iyi haber bekledik yılmadım...ama bu haberler insanın içini karartmaktan başka bişi yapmıyor ne yazıkki..artık işin tamamiyle duygusal yönü kalıyor...ama biz yine hep beraber edelim arkadaşım fm yapıma dayanalım bence ben 1-2 tane daha gönderdim...fox a attım 1 tane..yine atıcam ama...:img-in_lo

Medea
10-06-07, 01:20
Sevgili whiteangel bu güzel yazıya ne denir ki..teşekkürler.Bu dizinin bitmesine izin veremeyiz.Bu dzi yani sevgi ve insani değerler kaybedemez..

skyline_91
10-06-07, 01:23
yanarım yanarım şu güzel dizide bi türlü tarık-naz aşkı göremedik ona yanarım..
46 bölüm hiç bişey olmadı yaaa...şimdi son 3 bölüm hatta özete bakılırsa son 2 bölüm bişiler olacak..bu dizi böyle bitmemeli

erdalss
10-06-07, 01:25
Valla sabah haberi aldığımdan beri burda çırpındım durdum artık sinirlerim bozuldu izninizle dinlenmek istiyorum çok üzgün ve çok yorgunum bi de açım yemek yemedim yaa stresten .....neyse nöbettekilere selam olsun herkese iyi geceler...

haklsıın bu gün senin emeğini çok gördüm... hep burdaydın ayrıldığını görmedim inşallah şu forum sayfasını açtığında yy in birtürlü uzadığını görürsün...

hüseyingazi
10-06-07, 01:26
Bu diziyi bitirmekle bizler oyuncular hiç birşey kaybetmez.Kaybeden belli ama farkeden kim.
Ama insanların emeğine yazık.Hem izleyenlere hem de ekibe çok büyük haksızlık bu.

Dizide oynayan insanlar bu dizi bitince işsiz mi kalacak?Hayır belki daha iyi dizilerde oynayacaklar.Zaten hepsi çok kaliteli oyunculardı ,Barışta oyuncu olmamasına rağmen 40 yıllık oyuncu gibiydi.Yarın hepsine bir sürü teklif gelir ve belkide yeni sezonda yeni dizilerde görürüz onları.
Ama ztar bir daha böyle bir ekibi bulabilir mi orası meçhul.
Öyle bir ekipki yayınlandığı günden beri hiç ara vermeden çekimlere devam etti(ztar bir hafta yayınlamadı ama oda ztarlığından)
Öyle bir ekipki başrol oyuncusu konserlerine gidip geliyor ,çok yoruluyor,koşturuyor ama diziye yansıtmıyor.
Öyle bir ekipki yine gencecik başrol oyuncusu okulunu donduruyor,ameliyat oluyor(belki ufak ama olsun)ama dizi devam ediyor.
Öyle bir ekipki oyuncularının biri trafik kazası geçiriyor ama dizi hala ara vermiyor.
öyle bir ekipki kanalın anlamsız yayın politikasına rağmen ekranlara en ufak bir şey yansıtmayıp çekime devam ediyorlar.
Öyle bir ekipki magazine malzeme olmadan sadece işlerini yapıyolar.

Aslında yazacak daha çok şey var ama yazdıklarımı anlayıp üstüne alınacak bir muhatabım yok.

boncuk28
10-06-07, 01:27
bütün gün burda iyi haber bekledik yılmadım...ama bu haberler insanın içini karartmaktan başka bişi yapmıyor ne yazıkki..artık işin tamamiyle duygusal yönü kalıyor...ama biz yine hep beraber edelim arkadaşım fm yapıma dayanalım bence ben 1-2 tane daha gönderdim...fox a attım 1 tane..yine atıcam ama...:img-in_lo

Biraz önce ben de attım fox a olsun dinamik ve genç bi kanal inşallah olur yaa ne sabahtan beri dediğim gibi çıkmayan candan umut kesilmez Dimi Naz?

Naz:Anladııım ...Boncuk haklı Dimi Tarık?
Tarık: Haklı Naz
Naz:Naz hanım diyektin herhalde
Tarık:ama mesai saati bitti naz
Naz: Hayır Tarık bu forumdakilere iyi bir haber gelene kadar mesaidesin

Tarık:Peki Naz Hanım

BARIŞAHASTA
10-06-07, 01:36
OFF off ne diyeyim ben çok kötüyüm seyrettigim bir dizi vardı zevkle oda elimizden alınıyor desenize...kan revan içinde dizilerden artık başımızı alamayız yalancı yarim bitirirler yerine bir töre dizisi veryansınlar işte al sana reyting...hayat böyle,ortam böyle ne diyim ama ben böyle degilim işte üzüntüm bu.....:sad53: :sad53:

...mirage...
10-06-07, 01:37
Fonda Gözlerin..
Gözlerim dolu dolu..
Ne yazacağımı bilemiyorum. Ben ilk defa bir dizi için bunları hissediyorum. İzlediğim tek dizinin biteceğini söylüyorlar inanamıyorum, inanmak istemiyorum..
Sıcacık, samimi, sevgi dolu, bazen güldüren, bazen ağlatan ama bizi izlerken mutlu eden, huzur veren dizimiz bitiyor. Buna izin veremeyiz..
Ztar'ın geri adım atacağını düşünmüyorum ben. Gönderdiğimiz maillere verdikleri buz gibi cevapla kanıtladılar bunu. Bir de dalga geçer gibi iyi seyirler demişler mailin sonunda..
FM yapıma mail gönderip dizimize sahip çıktığımızı ve eğer mümkünse başka bir kanalda yayınlanmasını istediğimizi söylemek bana daha mantıklı geliyor. Zira Ztar şimdiye kadar dizimize sahip çıkmadı. Bu saatten sonra da onlardan böyle bir şey beklemem zaten..
Ben elimden geldiğince FM yapıma ve gazetelerin tv yazarlarına mail atıyorum.
Umarım çabalarımız boşa gitmez ve dizimiz daha uzunca bir süre bizlerle olur..
Herkese çabaları için teşekkür ediyorum..
İyi geceler..

ceza_cansu
10-06-07, 01:39
Saat 01.40 ve biz şu an 29 kişiyiz.Bu saatten sonra haber gelmez biliyoruz ama uyuyamıyoruz.Gözlerimizi kapatsak Yalancı Yarim dışında başka ne gelebilir ki aklımıza.

hüseyingazi
10-06-07, 01:40
Ben daha önceleri ztarı izlemezdim.Zaten o yüzden yy ilk birkaç bölümünü izleyememiştim.Dizi bitince ztarı tekrar izlememeye başlayacağım.
Belki ztar bundan bişey kaybetmeyecek ,evimde reyting cihazıda yok benim izlemememle reytingleride düşmeyecek.Zaten ztar benim izlemediğimi de farketmeyecek .
Ama bu sayede benim akıl ve ruh sağlığım korunmuş olacak.
Böylece ztarı izlemeyerek başıma ikinci kez aynı olayın gelmesini engelleyebileceğim.Yok dizimin reklamı çıkmadı,yok yayın günü,saati değişti,yok özeti gelmedi,yok tekrarı olmadı dememek için bundan sonra ztar mtar yok gitti bitti.
Ama ben yinede mışıl mışıl uyuyamıyacağım.

Arkadaşlar sizi üzen birilerimi var ona yapacağınız en büyük beddua artık şu:'Allah sana ztarda oynayan bir diziyi sevdirsin,izletsin,bağımlısı yapsın başka birşey demeyeceğim.' zaten başka bişey demenize gerek kalmaz ,birşey yapmanıza da gerek kalmaz ztar sizin yerinize sürüm sürüm süründürür.

frk
10-06-07, 01:41
Saat 01.40 ve biz şu an 29 kişiyiz.Bu saatten sonra haber gelmez biliyoruz ama uyuyamıyoruz.Gözlerimizi kapatsak Yalancı Yarim dışında başka ne gelebilir ki aklımıza.

Aynen öyle. Aklımda yy. Gözlerin çalıyo kaç saattir. Çok kötü yaa..

Star bundan öncede elindeki hiçbir dizinin kıymetini bilmedi. Starda başlayan veya başladıktan sonra stara geçen tüm diziler bir bir sonlandı. Starın elindeki değerleri böyle telef etmek gibi bir kabiliyeti var..

necoş
10-06-07, 01:43
Çok üzgünüm ve hala şoktayım..Bu başlığı sürekli takip ediyor ve mail atmaya,attırmaya devam ediyorum..Üzüntümden ne yazacağımı bilemediğim için de bu başlığa şu ana kadar hiçbir şey yazmadım, yazamadım.Çok çok üzüldüğüm anlarda,üzüntülerimi pek paylaşamayan, konuşmamayı tercih eden biri olduğumdan, parmaklarım bir türlü klavyeye uzanamadı.Sadece bende yanınızdayım,demek istiyorum...

pas.si.on79
10-06-07, 01:50
Arkadaşlar biz izleyiciler bu kadar üzüldük, bir anda boşluğa düştük. İzlediğimiz tek dizi de yapımcı ve yayıncı kanalın tutarsızlıkları yüzünden yayından kaldırılıyor. Olaya bir de şu açıdan bakalım. Oyuncular ve set ekibi çalışanlarına 100 bölüm ve ocak ayına kadar devam denilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu insanlar da ocak ayına kadar programlarını bu doğrultuda oluşturdular. Bu yapılan sadece saygısızlık değil ..Bu insanların emeklerini hiçe saymaktır. Haberi öğrendiğimden beri o kadar üzgünüm ki, bunu ifade etmem mümkün değil.Belki çok daha iyi projelerde rol alacaklar. Ama YALANCI YARİM BİR FENOMENDİR. Eşi benzeri olmayan yegane dizidir.
tv kanallarında ailece izlenebilecek tek dizi olan YALANCI YARİM in 27 haziran günü final yapacak olması hepimizi şoke etti.Star tv bu şahane diziyi sırf kanal d nin gün birinciliği kazanabimesi amacıyla , sürekli gün ve saatini değiştirdi.Dizinin reklamını yapmadı. Fragmanını doğru düzgün yayınlamadı.Tüm olumsuzluklara rağmen yapımcı şirket diziyi uzatacaklarını, hatta ocak ayına kadar anlaşmaların yapıldığını, hiç ara vermden yayına devam edileceğini açıklamasına rağmen bugün aradğımızda aldığımz yanıt ile bir kez daha yıkıldık.Biz aşka aşıklar bu dizinin bitmesini istemiyoruz.Ekranlarda bir benzeri olmayan bu sıcacık dizinin yayından kaldırılmasını istemiyoruz.Tüm ekranları işgal etmiş olan; ağa, töre, vurdu, kırdı,cin,peri,çarpık ilişkiler veya kopya diziler karşısında bir inci gibi pırıl pırıl parlayan yalancı yarim in çok özel bir izleyici kitlesi var. Belki reytinglerde hakettiği yerde değil. Ama internet ortamında; müzikleri een çok dinlenen, bölümlerinden en çok video yapılan, internet ortamındaki her ankette her oylamada 1. liği kimselere kaptırmayan dizimizin yayında kalması için tüm aşka aşıklar elele verip mücadele etmeye kararlıyız.Mücadelemize
www.dizifilm.com/forum/yalanciyarim
www.yalanciyarim.com
www.mervesevi.net
www.baris-akarsu.com
üyeleri olarak her platformda sesimizi duyurmak adına devam edeceğiz. Bize makul ve mantıklı bir cevap verilene kadar.Dizinin başka bir kanla transferi de bizler için makul ve mantıklı bir cevap olacaktır.
Yapım şirketinden yetkililerin ve oyunculardan bazılarının bu başlığı takip ettiğini, hatta buraya yazdığını hepimiz biliyoruz. LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN...

Bu diziyi bitirmekle bizler oyuncular hiç birşey kaybetmez.Kaybeden belli ama farkeden kim.
Ama insanların emeğine yazık.Hem izleyenlere hem de ekibe çok büyük haksızlık bu.

Dizide oynayan insanlar bu dizi bitince işsiz mi kalacak?Hayır belki daha iyi dizilerde oynayacaklar.Zaten hepsi çok kaliteli oyunculardı ,Barışta oyuncu olmamasına rağmen 40 yıllık oyuncu gibiydi.Yarın hepsine bir sürü teklif gelir ve belkide yeni sezonda yeni dizilerde görürüz onları.
Ama ztar bir daha böyle bir ekibi bulabilir mi orası meçhul.
Öyle bir ekipki yayınlandığı günden beri hiç ara vermeden çekimlere devam etti(ztar bir hafta yayınlamadı ama oda ztarlığından)
Öyle bir ekipki başrol oyuncusu konserlerine gidip geliyor ,çok yoruluyor,koşturuyor ama diziye yansıtmıyor.
Öyle bir ekipki yine gencecik başrol oyuncusu okulunu donduruyor,ameliyat oluyor(belki ufak ama olsun)ama dizi devam ediyor.
Öyle bir ekipki oyuncularının biri trafik kazası geçiriyor ama dizi hala ara vermiyor.
öyle bir ekipki kanalın anlamsız yayın politikasına rağmen ekranlara en ufak bir şey yansıtmayıp çekime devam ediyorlar.
Öyle bir ekipki magazine malzeme olmadan sadece işlerini yapıyolar.

Aslında yazacak daha çok şey var ama yazdıklarımı anlayıp üstüne alınacak bir muhatabım yok.

O kadar güzel anlatmışsınız ki..Tam bizlere tercüman olmuşsunuz.. Ellerinize sağlık..

Bu diziyi tüm haksızlıklara,düzenin çarpık ilişkilerine yer veren ama sanata,sanatçına ve seyircisine değer vermeyen bir yayınlık anlayışı olmasına rağmen;dizi kendi tırnaklarıyla,sadece sevenlerinin desteğiyle başarılı oldu....

Yalancı YArimi bitirmezler ki.. SEvgileri yok edemezler ki.... Onlar birgün topluma değer verecekler ama bilmeliler ki... Ne yazık ki artık çok geç kalınmış olacak..

Çünkü sanata,sanatçıya,seyirciye saygı duymayan,değer vermeyen yapımcı ve yayıncı şirketler bunu işlerinde yansıttıkları başarısızlıklarda görecektir.. Ama tüm bunlardan ders almazlarsa hep böyle acemi olarak kalacaklardır..

icom_
10-06-07, 01:50
merhaba arkadaşlar..

yalancı yarime ne kadar gönül verdiğiniz belli..gecenin busaatinde buranın böle tıklık tıklım olmasındanda anlaşılıyor zaten nediim.helal.olsun..

havnim adlı arkadaşın iki aile forumuna yazdığı yazıyı görünce geldim..bende mail attım merak etmeyin..

ne diim çabalarınız boşa gitmez inş..

capcup
10-06-07, 01:52
merhaba arkadaşlar..

yalancı yarime ne kadar gönül verdiğiniz belli..gecenin busaatinde buranın böle tıklık tıklım olmasındanda anlaşılıyor zaten nediim.helal.olsun..

havnim adlı arkadaşın iki aile forumuna yazdığı yazıyı görünce geldim..bende mail attım merak etmeyin..

çok teşekkür ederrizzz yardımlarınız için:happy0064 lütfen diğer arkadaşlarınıza da haber verin yardıma ihtiyacımız varr:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

icom_
10-06-07, 01:53
çok teşekkür ederrizzz yardımlarınız için:happy0064 lütfen diğer arkadaşlarınıza da haber verin yardıma ihtiyacımız varr:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

şu an msn de konuştuğum bir kaç arkadaşı war..söledim hepsine onlarda mail attılar..

ne olsa kardeş dizi dimi..hepinize hep destek tam destek merak etmeyin..

capcup
10-06-07, 01:54
ne diyeceğimi bilmiyorum çokk teşekkürlerrrr:img-yes: :img-yes: :img-yes: :happy0064 :happy0064

erdalss
10-06-07, 01:56
şu an msn de konuştuğum bir kaç arkadaşı war..söledim hepsine onlarda mail attılar..

aman ztar bozuntusu yalancı yarim e sahip çıkamadın bari iki aileye çık ta bi işe yara...:icon_sorr

Ebruli88
10-06-07, 01:56
Ya egrcekten yaziklar olsun o attigim 900 mail de öyle.....KÖSE yAZARLARINA FM YAPIMA StAR TV YEEE HEPSINeeeee............

Tek dizimiz vardi onu da halletiler hemde kendi elleriyle bi diziyle bu kadar oynanirsa olacagi buduuuuuuuur

pas.si.on79
10-06-07, 01:57
merhaba arkadaşlar..

teşekkür ederiz..İnanın hep beraber iki aile dizisini tüm yalancı yarim ailesinin nasıl izlediğini anlatsak inanmazsınız..
dizimizi çok seviyoruz..Haksızlıklar vs.. Diziler bunlar hep seyirciler için yapılır.. Seyircileri böyle mutsuz etmeye üzmeye kimsenin hakkı yok..Oyunculara,ekibe de tabi... Emeğe saygı...

ceza_cansu
10-06-07, 02:00
merhaba arkadaşlar..

Yardımlarınız için çok teşekkürler.Gerçekten de İki Aile ve Yalancı Yarim kardeş diziler.Desteğiniz için tekrar teşekkürler

icom_
10-06-07, 02:01
aman ztar bozuntusu yalancı yarim e sahip çıkamadın bari iki aileye çık ta bi işe yara...:icon_sorr

bizde zamanında baya bir tepki göstermiştik ..bilemmbiliyormusunuz..yayın saatini çok geçe koydukları için ..okada çok tepki gittiki bunu köşe yazarıları bile farketti hata..fragman gösteririrken ..star tv siz istediniz biz yaptık diye bize mesaj göndermişlerdi..
yüksel aytuğda yazısında star izleyiciye kulan verren bir kanla..bu sizin gücünüz falan demişti..
yani demem oki..starın izleyicii ilgisiz olduğunu sanmıoyrum..

bizim gösterdiğimiz küçük tepkinin yankıları bile ekranlarda günlerce sürdü..
köşe yazarlarına warana kadar hepsinin dikkatiniçekti..

wa alaahaa şükür nihayet .çok ii bi şekilde deam ediyoruz..

deam edin wazgeçmeyin derim ben...

erdalss
arakadaşlar tüm bu forum sayfalarını fm yapıma gondersek,,ztarada gönderelimm...belki birazda olsa yumuşarlar bizim bu hallerimizi gördüklerince...

dizifilm
mervesevi
barış-akarsu
yalanciyarim gerekli bolümlerini gönderelim nedersiniz mail olarak

skyline_91
dün gece bu saatlerde forumdan çıktığımda 850 msj vardı şu an ise 1200 ü geçmiş durumda..bu da burdakilerin ne kadar çok yalancı yarimi sevdiğini gösterir bence.uyucam ama uyuyamıyorum belki haber gelir diye ama gelmiyeceğini de biliyorum

Ebruli88
10-06-07, 02:04
YAAAAAAA daha yüksel altugun adresin iverin bi ona yollamaidm o bende hata verdi....Diger köse yazarlrina yazdimm bi ona yazmadim....bari maiil sayim 1000 yapim........UTANSINLAR HIC OLMASSS

pas.si.on79
10-06-07, 02:04
bizde zamanında baya bir tepki göstermiştik ..bilemmbiliyormusunuz..yayın saatini çok geçe koydukları için ..okada çok tepki gittiki bunu köşe yazarıları bile farketti hata..fragman gösteririrken ..star tv siz istediniz biz yaptık diye bize mesaj göndermişlerdi..
yüksel aytuğda yazısında star izleyiciye kulan verren bir kanla..bu sizin gücünüz falan demişti..
yani demem oki..starın izleyicii ilgisiz olduğunu sanmıoyrum..

bizim gösterdiğimiz küçük tepkinin yankıları bile ekranlarda günlerce sürdü..
köşe yazarlarına warana kadar hepsinin dikkatiniçekti..

wa alaahaa şükür nihayet .çok ii bi şekilde deam ediyoruz..

deam edin wazgeçmeyin derim ben...

ASLA VAZGEZMEYİZ ... VAZGEÇEMEYİZ Kİ.. ÖYLE DİZİ DİYE GEÇİLEBİLİR AMA.GERÇEKTEN ETKİSİ BÜYÜK..HER HAFTA FRAGMANDI,ÖZETTİ,YORUMDU,FORUMDU, TAKİBİNDE OLDUĞUMUZ DİZİ..
MALUM SAYILI ADAM GİBİ DİZİLER VAR..

YALANCI YARİM OLMADAN ASLA..

whiteangel
10-06-07, 02:06
07-12-06, 03:34 Comment: #1
whiteangel
Oyuncu

bu yıl tv de izlediğim (hiç bir bölümünü kaçırmadan)tek dizi yalancı yarimdir.Sıcacık konusu ile, oyuncu seçimleri ile dizide BARIŞ AKARSU'NUN yorumladığı muhteşem şarkıları ile benim tek geçtiğim, çevremdeki herkesin beğeni ile izlediği bu diziye emek veren herkesi gönülden kutlarım.
Ayrıca hiç bir sansasyona , skandala karışmadan, hatta doğru dürüst reklamı bile yapılmadan da bir dizinin bu kadar yüksek bir izlenirlik yakalaması her türlü övgüyü haketmektedir.
Ben bu diziye milyon puan vermek istiyorum. Bir başyapıt değil belki.. Ama o kadar naif , o kadar sıcak, o kadar bizden ki..Özlemini duyduğumuz gerçek aşk duygusunun bu kadar ince işlenmesi, aile bağları, şiddetten uzak olması, günümüz gençliğine (asla didaktik olmadan ) çok güzel eğitici mesajlar vermesi.. kısacası herşeyiyle güzel,takdire şayan bir dizi.
Tek sıkıntım ya da eleştireceğim tek nokta ise star tv nin bu güzelim diziye yeteri kadar önem vermemesi, hatta biraz üvey evlat muamelesi yaptığını hissettirmesidir...yapım ekibini, oyuncularını , müziklerini ,senaristlerini, yönetmenini ve emek veren herkesi alkışlıyorum... TEŞEKKÜRLERR..

Bu benim sitenin anasayfasında dizi ile ilgili yazdığım yorum, buraya neden aldım. 7 aralık 2006 dan bu güne 6 ay geçmiş. Yorumsuz.....

Müge
10-06-07, 02:07
Merhaba arkadaşlar..Biraz önce ben de Geniş Zamanlar forumunda öğrendim...Dizinin ani bir karar ile bitmesine çok üzüldüm...Benim de sevdiğim ama sık takip edemediğim bir dizi...Fakat bitmesini ben de istemem....Sizin gibi böyle candan fanları varken...Biraz önce ben de mail attım...Sonuna kadar desteklerim sizi....Bu akşam Geniş Zaman'lar diziside kanalın tutarsızlığı yüzünden erken final oldu...Gerçekten hem oyunculara hem de dizide emeği geçen herkese yazık....Mail atabileceğim başka yerler varsa atmaya devam ederim....

Sevgiler...

bugra9
10-06-07, 02:07
Merhabalar Arkadaşlar...Valla senin şu mesajınızı okuyunca nasıl moralim bozuldu anlatamam...Ben İki Aile'nin en eski üyelerinden,demirbaşlarından bir tanesiyim...Yalancı Yarim forumuna yazmasamda dizinizin bugüne kadar hep iyiliğini istedim...Reytinglerini takip ettim...Arada gelip forumunuzda yorumlarınızı okudum...Sizi tanımasamda gerçekten çok sevdiğim kaliteli bir kitleydiniz...

Şimdi nasıl üzüldüm anlatamam...Yaz dönemine girmişiz...Yalancı Yarim'in rakipleri Yaprak Dökümü-Avrupa yakası-Elveda derken sezon finaline girecekler...Tam dizinin ivme kazanacağı anda yapılacak şeymi bu...Valla sana şunu söyleyeyim sonuna kadar İki Aile Ailesi size destek...Ne yaparsanız,nereye mail atılacaksa bende sizlerleyim...İki Aile Aileside sizlerle...Hiç kafanızı takmayın...İnşallah halledeceğiz bu işi...Desteğimizi hissedin diye bu mesajı atıyorum...

Hoşçakal...İyi Geceler...

ANIL_
10-06-07, 02:12
Merhabalar Arkadaşlar...Valla senin şu mesajınızı okuyunca nasıl moralim bozuldu anlatamam...Ben İki Aile'nin en eski üyelerinden,demirbaşlarından bir tanesiyim...Yalancı Yarim forumuna yazmasamda dizinizin bugüne kadar hep iyiliğini istedim...Reytinglerini takip ettim...Arada gelip forumunuzda yorumlarınızı okudum...Sizi tanımasamda gerçekten çok sevdiğim kaliteli bir kitleydiniz...

Şimdi nasıl üzüldüm anlatamam...Yaz dönemine girmişiz...Yalancı Yarim'in rakipleri Yaprak Dökümü-Avrupa yakası-Elveda derken sezon finaline girecekler...Tam dizinin ivme kazanacağı anda yapılacak şeymi bu...Valla sana şunu söyleyeyim sonuna kadar İki Aile Ailesi size destek...Ne yaparsanız,nereye mail atılacaksa bende sizlerleyim...İki Aile Aileside sizlerle...Hiç kafanızı takmayın...İnşallah halledeceğiz bu işi...Desteğimizi hissedin diye bu mesajı atıyorum...

Hoş geldin Buğra. Teşekkür ederiz desteğin için. Burdaki insanların çoğu İki Aileyide yakından takip eden insanlar. Umarım en azından İki Aile uzun soluklu olur.

Sevgili Müge sanada desteğin için çok teşekkür ederiz.

ceza_cansu
10-06-07, 02:12
Müge ve Buğra9 arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler.Hadi Aşka Aşıklar mailleri daha çok yağdıralım.Kardeş dizilerimizden destek de geliyor.Pes etmek yok

NOT:Saat 02.12 biz 22 kişiyiz.Bunu yazmamın nedeni belki yarın diziden bir yetkili gelir ve forumu görür.Mesajlara bakarken bu gece uyumadığımızı görürler

burcin_kaplan
10-06-07, 02:13
Arkadaşlar bu desteklerinizi gördükçe gerçekten mutlu oluyoruz.Çok teşekkürler herşey için.Hala umudumuz war umarım pazartesi çok güzel haberler gelir.Yalancı yarim kesinlikle bitmeyi hak etmiyor.

Herşey için çok saolun arkadaşlar gerçekten saolun

erdalss
10-06-07, 02:14

çok sağolun arkadaşlar...bunları duymak çok güzel bişi...inşallah sizin dizniz böyle talihsizlikler yaşamazda herşey yolunda gidipte biter...

ALLAH HEPİMİZE GÜÇ VERSİN...SABIR VERSİN...

whiteangel
10-06-07, 02:17
Merhaba arkadaşlar..Biraz önce ben de Geniş Zamanlar forumunda öğrendim...Dizinin ani bir karar ile bitmesine çok üzüldüm...Benim de sevdiğim ama sık takip edemediğim bir dizi...Fakat bitmesini ben de istemem....Sizin gibi böyle candan fanları varken...Biraz önce ben de mail attım...Sonuna kadar desteklerim sizi....Bu akşam Geniş Zaman'lar diziside kanalın tutarsızlığı yüzünden erken final oldu...Gerçekten hem oyunculara hem de dizide emeği geçen herkese yazık....Mail atabileceğim başka yerler varsa atmaya devam ederim....

Sevgiler...DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

MAİL ADRESLERİNİ EKLİYORUM. ARKADAŞLAR SİZLER DE BİLDİĞİNİZ KÖŞE YAZARLARININ MAİLLERİNİ EKLEYİN LÜTFEN.

mehmet güler'in mail adresleri:

mguler@gazetevatan.com
bizimekran@gazetevatan.com

yüksel aytuğ'un mail adresi:

yaytug@sabah.com.tr

burhan ayeri'nin mail adresi

burhan.ayeri@aksam.com.tr

Ebruli88
10-06-07, 02:17
Arkadaşlar, Milliyet gazetesinde çıkan haber Star TV tarafından doğrulanmış malesef. Şimdi yetkilileri telefon ve e-mail yağmuruna tutma zamanı. Yalancı Yarim'e destek için lütfen herkes elinden geleni yapsın.

info@fox.com.tr

Star TV İzleyici Temsilcisi: 0212 478 07 87
FM Yapım : 0212 26543 43

pas.si.on79
10-06-07, 02:19
Müge ve Buğra9 teşekkür ederiz.. Umarım sesimizi duyururuz.. destekleriniz için tekrar teşekkürler..Bizler için önemi çok büyük..Bunları da birileri anlamalılar..Aileler sahip çıkarlar birbirlerine...
Pes etmiyoruz. Onlar haksızlık yapmakta inatlarsa biz de de hakkımızı almakta Tarık Naz inatları oldukça var..Tarık Naz inadını da bilen bilir..

Ebruli88
10-06-07, 02:23
Arkadaşlar, Milliyet gazetesinde çıkan haber Star TV tarafından doğrulanmış malesef. Şimdi yetkilileri telefon ve e-mail yağmuruna tutma zamanı. Yalancı Yarim'e destek için lütfen herkes elinden geleni yapsın.

info@fox.com.tr

HADIIII BOS DURMAYIN BARI DIZIMIZ KALITELI BI KANALA AKTARALIMMMM

jcdenton
10-06-07, 02:24
sizleri izleyerek kendimizi bulduk.
içimizde birşeyler kıpırdandı her bölümü seyrettiğimizde.
kimsenin yaşayamayacağı kusursuz bir aşkı, sevigiyi gösterdiniz.
eskilere özlem duyarak, kendimizi onların yerine koyarak yaşadık o anları.
yalnız kaldıklarında bile, acılarını, sevinçlerini paylaştık.
itiraflarını, birbirlerine daha da yakınlaşmalarını bekledik.
masum bir aşkın, yeri geldiğinde çok yıkıcı ve kırıcı olduğunu gördük...

sanki içimizden bişeyler kopuyodu her inatlaştıklarında, tartıştıklarında
istemeyerek yapılan konuşmalar, onları daha da birbirine yaklaştırıyordu
zil takıp oynayacaktık aralarında resmiyete dökülen bir hareket olduğunda ama
izin vermediler bunun olmasına ve bizleri de çok üzdüler

uzayy
off inanMak istemiyoRum offffffffff offfffffff o yayın kablolarınızı kesmek istiyorum Sizin gibi kanal olmaz olsun Finali izledikten sonra kanalı bozacam

Herşey için yalancı yarime teşekkürlerimi iletiyorum. Yaz kış demeden çalıştılar çabaladılar ama hakketmedikleri bir sorunla karşılaştılar (star tv) . Tabiki her işin bir sonu vardır ama bu kadar acı olmamalıydı. İşinizi laiki ile yaptınız ama olmadı kısmet değilmiş.

Tez zamanda Allah'ından bulursun startv

bugra9
Tabiki destek vereceğiz arkadaşlar...Herzaman birlikten kuvvet doğar...İki Aile İzleyici kitlesi ile Yalancı Yarim'in kitlesi zaten birbirine çok yakın...İki dizide Sevgiyi anlatıyor...İki dizide Sevmenin kutsallığını anlatıyor...Ekranlarımızda böyle yüreğe dokunan diziler var oldukça bu kirlilik ortadan kalkacak...

Yalancı Yarim gibi...İki Aile gibi...İnsan ilişkilerini naif dille anlatan...
(Anlayana)

İçinde hayatımızdaki birçok değeri barındıran dizileri kolay kolay gelmiyor...Her iki dizide Geçen yaz önce ekranlarımıza,sonra gönüllerimize kondular...Bundan eminimki her ne olursa olsun kanalın gülen yüzü,prestij yüzü olarak bu diziler yayından kalkmamalı...

O zaman Elbirliği ile ulaşbileceğimiz her yere ulaşarak izleyicinin bu tür yapımlara nekadar ihtiyacı olduğunu göstereceğiz...

Bende Mail atmaya başladım...Umarım başarımızı kutlamak için tekrar bu kardeş foruma geleceğim...

İnanmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin...Geçmeyelim...

Ebruli88
10-06-07, 02:27

info@fox.com.tr

erdalss
10-06-07, 02:28
herkese iyi geceler saat 02,26 uye sayısı 26-1

inşallah yarın girdiğimde sevineceğim haberler bulurum...hepimiz inşallah...

merve_gülben
10-06-07, 02:30
Merhaba Arkadaşlar...Ben İki Aile İzleyicisiyim...Sizlere destek olduğumu bilin diye buraya geldim.. Bende buğradan duydum sağolsun söyledi hemen geldim sizlere destek olmak için... sık sık takip ettiğim bir dizi değil ama kadrosunun çok iyi olduğunu oyuncularının profesyonel olduğunu duymuştum birkaç kerede izledim gerçekten çok güzel bir dizi.. gerçekten çok üzüldüm..Her zamanda yanınızdayım.. Ne yapmamı isterseniz burdayım... mail de atıcam şimdi ne gerekiyorsa yapıcam arkadaşlar... iyi geceler hepinize..

skyline_91
10-06-07, 02:32
gerçekten iki aile forumundaki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum bizlere verdiği desteklerden dolayı

capcup
10-06-07, 02:33
arkadaşlar desteğiniz için çokteşekkürler inanın diyecek hiçbirşey bulamıyorum gözyaşlarım klavyemi ıslatıyo yazı bile yazamıyorum umarım sizin dizilerinizin başına böyle birşey gelmezz:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Kara İnci
10-06-07, 02:35
Bu hafta ki bölümde bizlere yaşattıkları duygu yoğunluğundan sonra tam herşey yoluna girmeye başladı dizimiz eski günlerine dönüş yaptı derken meğerse hoş görünmek adına allayıp pullayıp verdikleri hediyenin içerisin de bu acı haber gizliymiş.Şimdi ne desek boş aslında.Çünkü karşımızda söyleyeceklerimizi anlayabilecek duyarlılıkta bir muhattabımız yok.Ama herşey bitmiş değil.Bizler yine de üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.En azından geriye dönüp baktığımızda ağzımızdan keşke diye bir laf çıkmaması adına bunu yapmalıyız.Sonucu ne olursa olsun...Bizi bu birliğe iten şahıslar herşeye rağmen final yapma kararı alırlarsa en azından onlara insani değerler anlamıda bir ders vermiş oluruz.Tabi hala bu değerleri bünyelerinde barındırıyorlarsa...:img-yes:

Not:Bizlerden desteğini esirgemeyen bütün Yalancı Yarim dostlarına çok teşekkürler...

Ebruli88
10-06-07, 02:38
Ya arkadaslarrrrrrr FOX A YAZIN DIZIYI ONLAR ALSIN YAPIM SIRKETINE YAZIN DIYIZ FOXA VERSINLER SHOW DA YER YOK KANal D YOK OLSA OLSA FOX A OLURRR HADI AMA O KADAR ADRES VERDIOM

info@fox.com.tr

whiteangel
10-06-07, 02:39
Ya arkadaşlar düşündükçe içinden çıkamıyorum.Çarşamba gecesi uğur kedi fouma arka arkaya mesajlar yazıp, birbirinden güzel tüyolar vermemiş miydi? Yani dizinin 2 bölüm sonra final yapacağı gibi bir izlenim vermedi.Peki çarşambadan cumaya ne değişti? Bu nasıl bir yayıncılık anlayışıdır. Anlayan beri gelsin. Bizlere de anlatsın...:img-help: :img-help: :img-help:
İki aile forumundan bize destek vemek için gelen arkadaşlara da sonsuz teşekkürler..

pas.si.on79
10-06-07, 02:47
merve_gülben arkadaşım teşekkürler..

Zor bir durum ama emin olun biz elimizden geleni yapacağız..Bunu da sevgiyle,yazıyla,destekle, yapacağız... Çünkü biz hala bunlarla sorunların çözüleceğine inanıyoruz.Belki bu kanalda belki başka kanalda..AMa mutlaka bu tarz dizilere değer verilecektir..

Zaten başka dizilere yer verdiklerinde kendileri görüyorlar..Başlarına neler geliyor..Ama işin maalesef reklam olsun da ne olursa olsun düşünceleri barındıran diziler, bazı değerlerden ödün vererek yollarına devam ediyorlar..

pc başına geçmeyen o kadar yalancı yarim sevenleri var ki...
yayıncı ve yapımcı kuruluşa rağmen..Hiç azımsanamaz...

Dizinin başına gelmedik kalmadı..Ne günleri değişti.Ne verilen sözler tutuldu..Ne tanıtım oldu..En iddialı diziler arasına yayınladılar.. Yine dizi mücadelesini verdi..
Yalancı YArim onlara rağmen dimdik ayakta...

ANIL_
10-06-07, 02:48
ARkadaşlar bunu yapıp yapmamakta çok kararsızım. Zaten dağılmış olan sizleri bidaha dağıtmak istemem ama duygularımızı çok güzel aktaran bir klip hazırladım.

http://www.sentüp.com/watch?v=H2Dox0jx-g8

Sentüp yerine ne geleceğini biliyorsunuz.. :sad53:

hüseyingazi
10-06-07, 02:48
Ya arkadaşlar düşündükçe içinden çıkamıyorum.Çarşamba gecesi uğur kedi fouma arka arkaya mesajlar yazıp, birbirinden güzel tüyolar vermemiş miydi? Yani dizinin 2 bölüm sonra final yapacağı gibi bir izlenim vermedi.Peki çarşambadan cumaya ne değişti? Bu nasıl bir yayıncılık anlayışıdır. Anlayan beri gelsin. Bizlere de anlatsın...:img-help: :img-help: :img-help:
İki aile forumundan bize destek vemek için gelen arkadaşlara da sonsuz teşekkürler..

Yazdığın mesaja sonuna kadar katılıyorum.Böyle bir karar alındıysa bunun böyle aniden bir cumartesi sabahı gazeteden öğrenilmesimi gerekiyordu.
Gazetede yazmasaydı ne olacaktı.Nerden haber gelecekti.Uğur kedide çarşamba akşamı en az bizim kadar heyecanlı ve umutluydu.Ondan önce fulya ceylan gidiyorum diye haber vermişti.3 bölüm için mi gitti apar topar bodruma.
Geçen günde görkem lal yazmıştı bodrum tüyolarını ve bende gidiyorum ordan haber veririm demişti.Demek ki olay bir günlük.
Sorun sadece reyting olsaydı dizi kaç kere bu reytingleri atlattı.Hem reytingse tek sorun bizi perşembe gününden alıp yerimize başlattıkları yeni dizide hiç iç açıcı durumda değil.Hatta bizden daha kötü durumlar.
Dizi yazın devam edecek o yüzden set bodruma taşındı deyip ani bir kararla final demelerinin mantıklı bir sebebini bulamıyorum.Varsa ztarın mantıklı bir sebebi açıklasın bizde sessizce durumu kabullenelim.

NOT:Bize destek veren tüm diğer forum üyelerine teşekkürler.İnşallah bu yanlıştan dönülür ve bizde size teşekkür ziyaretine geliriz.

frk
10-06-07, 02:54
Bu finalden tek anladığım şey dizinin kanal değiştireceği gibime geliyor. Yani bir anda bunca şey olması... Devam edilecek denildi, 52den uzadı denildi ve bir anda bitti deniliyor. Umarım düşündüğüm gibidir ama durmak yok. Benim bulabildiğim tek sebep bu.

capcup
10-06-07, 02:55
ARkadaşlar bunu yapıp yapmamakta çok kararsızım. Zaten dağılmış olan sizleri bidaha dağıtmak istemem ama duygularımızı çok güzel aktaran bir klip hazırladım.

çok güzel olmuş klip ama koptu ipler bende artık gözyaşlarımı hiç tutamıyorum mahvoldum izlerken:icon_sorr :icon_sorr yazıklar olsun bizi dizimizden ayıranlara diyorum:icon_sorr

Ebruli88
10-06-07, 02:57
Bütün Herkesin destegi icin tskler....

Ben kendim elimden gelen herseyi yaptim... Toplam 960 mail attim..Bunlar su sekilde...

Fm Yapima dizi hakkinda...

Fm yapima FOX TV YE VERILMESI HAKKINDA

STAR TV YEEE

Köse yazarlarina.....

ARADIM TEK TEK HIC BIRI ACMADI:icon_sorr

FOX TV YE YAZDIM dizinin onlara gecmsi icin.....

ARtik butun herekse tsk ederim...Desteginizden ötürü...Ama bos akürek cekiyormusuz gibi geliyor insallah yaniliyordumdur....

hüseyingazi
10-06-07, 03:00
Bu finalden tek anladığım şey dizinin kanal değiştireceği gibime geliyor. Yani bir anda bunca şey olması... Devam edilecek denildi, 52den uzadı denildi ve bir anda bitti deniliyor. Umarım düşündüğüm gibidir ama durmak yok. Benim bulabildiğim tek sebep bu.

İnşallah öyledir ama birisi çıksın bişey desin o zaman bunca insan saatlerdir kıvranıyoruz resmen.Ama yarın biri çıksa ve deseki arkadaşlar yy devam edecek ztar veya başka kanal farketmez bu kıvranmalarımın hepsi helal olsun.
Keşke dizide olduğu gibi şimdi uyansam ve hepsi bir rüya pardon ne rüyası kabus hatta karabasan olsa.Ama uyuyamıyorum ki kabus olsun.

NOT:Bak bu gece nöbette ne kadar kalabalığız ama kimse mutlu değil.Keşke bunlar olmasaydıda ben yine 3-5 kişi nöbet tutsaydım.

skyline_91
10-06-07, 03:00
[QUOTE=ANIL_;3644918]ARkadaşlar bunu yapıp yapmamakta çok kararsızım. Zaten dağılmış olan sizleri bidaha dağıtmak istemem ama duygularımızı çok güzel aktaran bir klip hazırladım.

Sentüp yerine ne geleceğini biliyorsunuz.. :sad53:[/QUOT
klip çok güzel olmuş eline sağlık gece gece çok iyi geldi gerçekten

capcup
10-06-07, 03:03
arkadaşlar ben artık yatıyorum yarın güçlü olmamız gerek nasıl olucak bilmiyorum ama offfff:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: umarım yarın iyi haberler alırızzz:icon_sorr :icon_sorr

skyline_91
10-06-07, 03:07
bende çıkıyorum arkadaşlar saat şu an 03:05 ve 20 kişi var inşallah yarın güzel haberler duymak dileğiyle herkese iyi geceler

frk
10-06-07, 03:08
İnşallah öyledir ama birisi çıksın bişey desin o zaman bunca insan saatlerdir kıvranıyoruz resmen.Ama yarın biri çıksa ve deseki arkadaşlar yy devam edecek ztar veya başka kanal farketmez bu kıvranmalarımın hepsi helal olsun.
Keşke dizide olduğu gibi şimdi uyansam ve hepsi bir rüya pardon ne rüyası kabus hatta karabasan olsa.Ama uyuyamıyorum ki kabus olsun.

NOT:Bak bu gece nöbette ne kadar kalabalığız ama kimse mutlu değil.Keşke bunlar olmasaydıda ben yine 3-5 kişi nöbet tutsaydım.

Ne biliyim patron. Kendimi böyle tatmin ediyorum belkide. Yoksa işin içinden çıkamıyoruz maalesef. Muhtemelen en erken doğru dürüst cevabıda pazartesi alırız. Keşke kabus olarak kalsa bunca şey. Kaybettiğim çok önemli birşeyi veya bir kişiyi bulmuş ve tekrar kaybetmiş birisi gibiyim. Böylesine güzel bir diziyi bulupta kaybetmek ne kadar kötü..

Not: Evet keşke devam etsede kimseler olmasa sus pus beklesek bu sayfada..

Ebruli88
10-06-07, 03:10
iyi geceler destek icin tekrar tskler

BU arada msn de sohbet yerine mail atalim :D :D

hüseyingazi
10-06-07, 03:14

Ama şimdi bu kötü haberlerin üstüne böyle bir klip.
Dağılmıştım şimdi iyice parçalandım.
Nerden nereye geldik.Şimdi ztara birde teşekkür mesajı atayım bari fiziksel ve ruhsal sağlığımı bozup sağlık sektörüne yeni hastalar kazandırdığı için.

Ama olmaz ki dizimize böyle veda edemeyiz,etmemeliyiz.Daha biz aşk görücez ,onlara doyacağız ve yavaş yavaş ,hüzünlü bir tebessümle veda edeceğiz.Bize yaşattığınız onca güzel duyguya teşekkür ederek.
Bu kadar ani ve basit olmamalı dizinin sonu.

Medea
10-06-07, 03:15
Ben de kaç mail yazdım bilmiyorum..o kadar ki fıtık olan boynuma ağrılar girdi:icon_sorr Eğer dizimize faydası olacaksa ağrıya razıyım..yeter ki Naz ve Tarıkı daha uzun zaman ekranlarda görelim.Hangi kanal olursa olsun.:img-yes:

whiteangel
10-06-07, 03:19
Anılcım ağlattın beni yaa..Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuş.

muratdemir
10-06-07, 03:25
Bugün bu konuyla ilgili bir araştırma yaptım. Doğan Grubu'nda üst düzeyde çalışan bir arkadaşım vasıtasıyla işin aslının ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Onun öğrenebildiği kadarıyla zaten bir süredir dizinin geleceğiyle ilgili olumsuz düşünceler hakimmiş ancak son bölüm ratinglerinin iyice dibe vurmasıyla kesin karar alınmış. Bugüne kadar düşüşe geçen dizilerin sonra toparlanamadığı düşüncesinden hareketle artık bitirilmesine karar verilmiş.

Bu saatten sonra geri dönüş çok zor. Açıkça söylemek gerekirse gönderilen mailler pek birşey ifade etmez. Çünkü televizyonculukta tek bir gerçek var, o da rating. O yüzden bundan pek ümitli olmayın derim.

Bu sonucun ortaya çıkmasında diziye sahip çıkmayan Star televizyonunun da payı var elbette. Ancak en büyük hata dizinin kimyasıyla oynayan, içini boşaltan, en az 15-20 bölümü boşuna yazan senaristlerde ve yapım şirketindedir. Maalesef belli bir yere kadar çok güzel giden bu diziyi sırf uzatmak adına garip bir yöne çevirdiler ve adeta izleyiciyle dalga geçtiler.

Bu forumda olaya at gözlüğü ile bakanlar, sevgi kelebekleri, her boş bölüme geçiş bölümü diyenler ve senaristlerin saçmalamalarında bile mantık arayanlar maalesef bu gerçeği göremedi. Hatta ben de dahil bunları dile getirenleri kişisel olarak hedef aldılar. Bazıları kendince laf geçirip, küçültücü ifadeler kullanıp sonra arkasında bile duramadı.

Keşke daha önce uyanıp bu tepkileri yapım şirketine gösterseydiniz. Şimdi iş işten geçtikten sonra yapılanların bir önemi yok.

Medea
10-06-07, 03:30
Acı da olsa katıldıklarım tabiiki var Muratdemir..ama gene de bunu haketmedi bu dizi.ne olursa olsun.Starın aymazlığına bazı hatalar eklenince bu durum ortaya çıktı.Olan da oyuncuların emeklerine ve bizlere oldu.

frk
10-06-07, 03:34
Bugün bu konuyla ilgili bir araştırma yaptım. Doğan Grubu'nda üst düzeyde çalışan bir arkadaşım vasıtasıyla işin aslının ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Onun öğrenebildiği kadarıyla zaten bir süredir dizinin geleceğiyle ilgili olumsuz düşünceler hakimmiş ancak son bölüm ratinglerinin iyice dibe vurmasıyla kesin karar alınmış. Bugüne kadar düşüşe geçen dizilerin sonra toparlanamadığı düşüncesinden hareketle artık bitirilmesine karar verilmiş.

Peki bu son bölümlerde reytinglerin dibe vurmasındaki rol kime ait? Starın diziyi hangi saatte veya hangi günde yayınladığının belli olmaması mı, fragmanı ve özeti adam gibi vermemesi mi, doğru dürüst reklam yapmaması mı, dizinin gidişatından haberi olmayıp yapımcıyı uyarmaması mı, gereken ilgi ve alakayı göstermemesi mi, hiçbir haberinde veya programında oyuncularıyla alakalı en ufak bişey vermemesi mi..............................

Bu sözlerim kesinlikle size veya arkadaşınıza değildir. Sadece bu işten hiçbişey anlamadığımı belirtmek istedim. Kendi hatalarını, ekran karşısındaki insanlara yüklemektir bu. Sonuçta reytingi ortaya çıkaran biz izleyicileriz. Siz reyting yaptıracak hareket ve davranışlarda bulunmayın ondan sonra düşük diye diziyi yayından kaldırın. Ne bekliyorsunuz? Herhangi bi gün ve saatte hiç reklam yapmadan diziyi yayına verip reytinglerin tavan yapmasını mı? Star gelsin sorularımıza tatminkar cevaplar versin ondan sonra bizler haklısınız kaldırın diyelim sesimizi çıkarmıyalım..

hüseyingazi
10-06-07, 03:39
[QUOTE=muratdemir;3645012]Bugün bu konuyla ilgili bir araştırma yaptım. Doğan Grubu'nda üst düzeyde çalışan bir arkadaşım vasıtasıyla işin aslının ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Onun öğrenebildiği kadarıyla zaten bir süredir dizinin geleceğiyle ilgili olumsuz düşünceler hakimmiş ancak son bölüm ratinglerinin iyice dibe vurmasıyla kesin karar alınmış. Bugüne kadar düşüşe geçen dizilerin sonra toparlanamadığı düşüncesinden hareketle artık bitirilmesine karar verilmiş.

Bu saatten sonra geri dönüş çok zor. Açıkça söylemek gerekirse gönderilen mailler pek birşey ifade etmez. Çünkü televizyonculukta tek bir gerçek var, o da rating. O yüzden bundan pek ümitli olmayın derim.

Eğer Doğan grubu yalancı yarimi başından beri destekleyip gereken ilgiyi gösterseydi şimdi rahatça şunu diyebilirdi:Sevgili yalancı yarim severler gördüğünüz gibi biz elimizden geleni yaptık ama malesef olmayınca olmuyor kusura bakmayın bizde diziye son veriyoruz .
Ama bunu diyemez çünkü çoğu kişi dizinin fragmanını kanaldan değil burdan izledi,yayın günü değişikliğini burdan haber aldı,yeni saatini burdan öğrendi.Burayı bilmeyen ve internette dizi haberlerini takip etmeyen kaç kişi de dizideki değişikliklerden habersizdi.

Eğer sebep dediğim gibi sadece reyting ise bizden çok daha fazla reklam yapılıp,daha çok önem verilen ama reytingi çok daha düşük başka dizileride var.Önce onları bir değerlendirsinler bence.

Hem reyting değerlendirmesi için seçilen bölüm günü de çok yanlış.Hem diziyi iki hafta önce yayınlamadılar,ardından 22 deyip 22.30 da yayınladılar.Sonraki hafta(yani bu hafta)herkes yayın saatine kadar dizi hangi saatte diye biribirine sordu çünkü ztarda 20 ve 22 diye iki ayrı saat vardı.
Şimdi bu 3 haftanın üstüne nasıl bir değerlendirme yapılabilirki.

Medea
10-06-07, 03:45
Ha bir de şu var;Doğan grubu Star'ı adeta kendi reklam tahtası gibi kullandı.Kendi şov programlarından tutun da,dizilerine kadar Star'da reklamını yaptırdı.Anahaberde Kanal D dizilerinin haberleri cirit attı oysa ne Yalancı yarim ne de başka bir star dizisi bu ilgiyi asla göremedi.Kanal D nin gün birincisi olması uğruna bizim dizimiz oradan oraya sürgün edildi.Tamam tabii ki senaristlere de denecek çok şey var.. ama bir diziyi mehteran bölüğü gibi iki ileri bir geri mantığı ile yayınlarsanız rating konusunda viyanaya zor varırsınız ve ratingleri zor fethedersiniz:img-yes:

hüseyingazi
10-06-07, 04:02
Benden bu gecelik bu kadar.Aslında hiç uyumadan devam ederdim ama yarın işe gitmem lazım bari yatayımda 2 saat uyuyayım(aslında naz misali yatakta dönüp durayım desem daha doğru olur).Tabi bu olayların üstüne uyku tutarsa.Yarın (aslında bugün oldu )yepyeni ve güzel haberlerle çoşarız ve birde bu çoşkuyla nöbet tutarız inşallah.
Bu yaşadıklarımızıda tebessümle anarız inşallah.

Yeni gün yeni haberler,yeni ve uzamış bölümler ve yeni umutlar getirir inşallah.
Akşama görüşürüz(İnşallah kutlamalarda)

YY SİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM.

saYYgıner
10-06-07, 05:04
Slm arkadaşlar bu gece dışardaydım daha yeni geldim.. Sevgili patronumuzdan sonra nöbeti ben devralıyorum. Bu arada dizimizin bitip bitmeyecegi hakkında çeşitli rivayetler war ama bende bu diziyi kaldıracaklarına inanmıyorum. Daha dogrusu inanmak istemiyorum.. Haberi ilk okudugumda şok oldum ama artık bir şekilde tepkimizi dile getirmeliyiz.. Kolay degil bu dizinin gerçek sevenleriyle ugrasmak.. Şahsen 10 tane mail attım henüz bir cevap gelmedi :)

coqette
10-06-07, 05:38
YYSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM VE DE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM.

Burda saatlerdir hala bunca şeye inanamayarak yorumları okuyorum. Destekler için herkese çok teşekkürler. Saatlerdir ben de bir çok yere farklı adreslerden mailler attım.Hatta etrafımdakileri de seferber etmiş durumdayım. Bu saatte bile hala yolluyorum. Umarım bir işe yarar. Kanal değiştirmesi fln hiç farketmez yeter ki devam etsin. Yani Ztar'ın diziye, dizi ekibine ve de izleyicilerine saygısı olmadığını biliyorduk zaten ama yaptığı işe bile saygısı yok. Yani reyting olarak baktıkları sonuçta bizim izlemelerimiz, biz ztarın müşterileriyiz ve de işletmelerde temel bir kural vardır. "MÜŞTERİ DAİMA HAKLIDIR"

BİZLER HAKLIYIZ VE DE DİZİMİZİ İSTİYORUZ.

frk
10-06-07, 05:43
YYSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM VE DE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM.

Burda saatlerdir hala bunca şeye inanamayarak yorumları okuyorum. Destekler için herkese çok teşekkürler. Saatlerdir ben de bir çok yere farklı adreslerden mailler attım.Hatta etrafımdakileri de seferber etmiş durumdayım. Bu saatte bile hala yolluyorum. Umarım bir işe yarar. Kanal değiştirmesi fln hiç farketmez yeter ki devam etsin. Yani Ztar'ın diziye, dizi ekibine ve de izleyicilerine saygısı olmadığını biliyorduk zaten ama yaptığı işe bile saygısı yok. Yani reyting olarak baktıkları sonuçta bizim izlemelerimiz, biz ztarın müşterileriyiz ve de işletmelerde temel bir kural vardır. "MÜŞTERİ DAİMA HAKLIDIR"

BİZLER HAKLIYIZ VE DE DİZİMİZİ İSTİYORUZ.

Reyting değerlendirmesinide adam akıllı yapsalar bari. Sağlıksız bir şekilde yayınladıkları bölümlerin reytingine bakarak karar veriyorlar. Ne belirlenen saatte yayınlanır, ne yeni saatten izleyiciler haberdar edilir. Saçma sapan bir yayın şekilleri var. Ondan sonra reyting almıyo. Allah aşkına alması için ne yaptınız ki?

-naz-
10-06-07, 08:03
yalnız şunu düşünmüyorlarmı yazın bütün diziler tatile girecek çarşamba bir yalancı yarim kalıcak!!!reytingler yükselicek!!!çok yanlış bi zamanda yanlış bi karar verdilerrrr...........starı kınıyorum!!!

nedim_bahar
10-06-07, 08:11
bi de benim anlamadığım hani dizi bitecekti neden bodruma gitttiler bi iki bölüm için istanbulda bitirselerdi ya

bi iki bölüm için bodrumagitmeye değmezdi...

cerenimo
10-06-07, 09:29
Yalancı Yarim Haziran sonunda bitiyor Milliyet Televizyon ekinde yayinlanan haberi diziyle ilgili haberler bölümüne ekledim

Ne, nasıl yaa?
Ne demek bitiyor?
Daha Bodrum sahnelerinin bitmesine bile 5 bölüm varken nereden çıktı bu?
Yalan haberdir ya, bitmez.Özellikle de bu kadar seveni varsa...Sırf star yüzünden bitemez.Bölümler bu kadar güzelleşmişken bitemez, tam beklediğimiz sahneleri görebileceğiz derken bitemez...
Duyunca çok feci sinirim bozuldu, inşallah bitmez ya....:icon_sorr :icon_sorr

cerenimo
10-06-07, 09:52
Arkadaşlar ilk önce bir şey soracağım, daha doğrusu söyleyeceğim, starda bütün dizilerin başlığı turuncu, bizim dizimizinki beyaz, nedenini merak ettim açıkçası...

Özetimiz gelmiş...Çok güzel gelmişş.:happy0064 :happy0064
Ama Tarıkın Tekelioğlu olduğunu açıklaması bana dizinin biteceğini pekiştirdi gibi geldi...Yani haber...Neyse yaa, özete döneyim...
Çok güzel bir özet.Gerçi ben Tarıkla Naz arasında duygusal anlar yaşanacak gibi düşünmüştüm senin için geldim falan dediğini öğrenince ama Naz Tarıkla Vahi Beyin konuşmasıı duyuyormuş, ona biraz üzüldüm açıkçası...Ama özet genel olarak güzel, bölümümüz yine güzel olacak gibi...
NOT!: O haberden sonra özet yorumu yapmak bile zevk vermiyor, aklımdan atmaya çalışıyorum ama olmuyor:( :icon_sorr

alibehram
10-06-07, 09:58
arkadaşlar bu 3 bölümde diziyi nası bitrceklerinin özeti şöle olmalıdırki bütün olanlar 3 bölümde bitebilsin...

işte olan olcak tarık açıklıcak tekelioğlu olduğunu sora yine bi şekilde kısa bi sürede affettircek kendini naza (ne oldu ne bitti anlamıcaz).
sora bi aşk sahnessi tam o sırada belginle hulusi bunları o şekilde görür ikisininde böle içi yumuşar. sora belgin başka bi yerde staj ayarlar istanbulda. istanbula dönerler. ümit filiz ve sadri ayşe ilişkisinide ne oldu ne bitti diyemeden tatlıya bağlarlar.

ve dizinin sonunda yazıcak yazı sonsuza dek mutlu yaşadılar . ama biz :sad53: :icon_sorr

cerenimo
10-06-07, 10:02
57'de de Naz'ın Naz Özkul değil Naz Elmas olduğu ortaya çıkcak:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ya bi şey takıldı kafama:

Tarık Naz’ın ona bütün yaptıklarını aynen yaşatmaya karar verir ve bu güne kadar yaptıklarını, hakaretlerini Naz’a aynen iade etmeye başlar çünkü artık şoför Tarık Tarık Tekelioğlu’dur ve Naz Özkul onun için çalışmaktadır.

**** Naz ne için T.T için çalışsın ki yani? şimdi ne demek ki bu?

Naz Elmas ha :img-hyste :img-hyste İlahi yani, şu andan beni güldürdün ya...:)
Bana en mantıklı olay, sonuçta Bodrumdalar, çello ile ilgili bir şey olması gibi geliyor.Grup elemanları da orda Tarıkın zaten, artık Naz da bir grup elemanı:)

schmetterling
10-06-07, 10:08

çok teşekkür ederiz, her şey için...

kardeş dizilerden destek görmek beni çok duygulanndırdı, umarım sesimiz duyulur..

cerenimo
10-06-07, 10:22
Ardaşlar maalesef bu yazıyı elim titreyerek ve gözlerimden yaşlar akarak yazıyorum biraz önce nihayet star tv telefondan ulaşdım iletişim bölümünden görüştüğüm Zeynep hanıma Milliyet gazetesindeki haberden bahsetederez ben Ankara'dan arıyorum biz izleyici olarak bunun kesinliği varmıdır bu konuda bilgi istiyorum dedim bana verilen haber karşısında şok oldum resmen dizimiz 27 Haziran itibariyle final bölümü ile sona eriyormuş peki dedim neden böyle bir karar alındı bu gününe kadar bu dizi hakkında sürdürülen yayın politikasını anlamış değilimi sürekli günü ve saaat ile oynadınız sizin kendi sayfanızda bile geçen hafta saat 20.00 yayınlanmasına ragmen dizinin özet bölümünde bile 22.10 yazıyor efendim bana gelen cevap şu

Diziyi bitirme kararını yapım şirketi aldı ve Star Tv yönetimide okeyledi.

Çok üzgününüm çok

Star Tv Tel 0212 413 50 00

Yapım Şirketi
0 212 257 62 00

Bu ne demek ya??
Yapım şirketi neden böyle bir şeyi istiyor??
Arkadaşlar, o zaman direk yapım şirketine yapacağız ne yaparsak, hadi kolları sıvayalım...
NOT!: Dün bir girmedim, neler olmuş ya :icon_sorr

kalemera
10-06-07, 10:29
ya dün bana yetkili beyfendi haziranda sezon finalnin olduğunu eylül ayında tekrar başlıyacağını söyledi ne biçim iş bu ya aslında başka kanalları ikna etsek yalancı yarimi almaları için bide fm yapımla mı görüşsek acaba :img-in_lo

alibehram
10-06-07, 10:31
arkadaşlar yalanciyarim.com ve mervesevi.net te fox tv ye mailler atılmaya başlandı

fm yapımla görüşülüp dizinin fox tvye alınmasını istiyolar. burdada destek olmak gerek...

erdalss
10-06-07, 10:34
bende dünden beri fox a önderiyom...bende tek çözüm fm yapımın fox a dayanması...

günaydın ahali...

kalemera
10-06-07, 10:35
bence sizin yerinizde olsam kanal d ye söylerdim almaları için çünkü kanald cumartesi günkü btün dizilerini final yapıp ekrana veda ediyor fox pek izlenen bir kanal deil ondan diğer 3 büyük kanaldan birine mail atsak daha iyi

cerenimo
10-06-07, 10:37
ARKADAŞKLAR MÜJDE FM YAPIMDAN MUSTAFA BEY İLE GÖRÜŞTÜM, GENEL KOORDİNATÖR ÜMİT BEY HERKES MÜSTERİH OLSUN DİZİ BİTMEYECEK DEMİŞ...
AYRICA SABAHTAN BERİ ARANDIĞINI BU EKİBİN ÇOK MÜKEMMEL BİR EKİP OLŞDUĞUNU, YILLARDIR BU İŞTE ÇALIŞTIĞINI, BÖYLE GÜZEL BİR EKİPLE HİÇ ÇALIŞMADIKLARINI SÖYLEDİ. BU EKİBİ KESİNLİKLE DAĞITMAYACAĞIZ DEDİ.
DİZİ KESİNLİKLE DEVAM EDECEK D E D İ...:happy0064 :happy0064 :happy0064

:happy0064 :happy0064 :happy0064
O zaman kanal değişimi gibi bir şey olabilir:) Böyle diyorlarsa eğer:)

alibehram
10-06-07, 10:39
kanal d imkansız gibi çünkü kanal d ile star'ın sahibi aynı aydın doğan...

en iyi seçenek foz gibi duruyo. çünkü daha tam oturtamadı kanalı. böyle bi izleyici kitlesine sahip bi diziyi alırsa en azından ilk10a girerler

alibehram
10-06-07, 10:41
cerenimo bu haberlerin çoğu eski. elimizdeki en yeni hbr dizi 27 hazranda biticek...

jlee
10-06-07, 10:44
kanal d imkansız gibi çünkü kanal d ile star'ın sahibi aynı aydın doğan...

en iyi seçenek foz gibi duruyo. çünkü daha tam oturtamadı kanalı. böyle bi izleyici kitlesine sahip bi diziyi alırsa en azından ilk10a girerler

Evet arkadaşlar şu an elimizdeki en iyi seçenek FOX. Yapım şirketi bu konuyu değerlendirse FOX TV Yalancı Yarim'i havada kapar gibi geliyor bana. Zira dizinin en kötü reytingi bile FOX'un hayallerini süslüyordur. FM yapıma ve FOX TV'ye e-mailler göndererek ve telefon açarak bu konu üzerinde durmalıyız. Star TV'den ümidi kesin, dizimizi çoktan sallamış... :sad53:

/\/azz__(IL*
10-06-07, 10:44
fox a yazılması daha mantıklı yani en azından fox un işine gelir fox fazla izlenen bi kanal deil ve yy nin de büyük bi izleyici kitlesi var yy nerde olursa olsun reklam iyi yapıldığı sürece izlenir

DeL1nquenT
10-06-07, 10:45
bence sizin yerinizde olsam kanal d ye söylerdim almaları için çünkü kanald cumartesi günkü btün dizilerini final yapıp ekrana veda ediyor fox pek izlenen bir kanal deil ondan diğer 3 büyük kanaldan birine mail atsak daha iyi

Ha star ha kanald ikisininde partonları aynı işlevleri aynı :S Tek umut başka kanallar örneğin fox tv gibi MESAJLARINIZI BEKLİYORUZ.

info@fox.com.tr

melis15
10-06-07, 10:46
Bence bütün kanallara atalım birde şöyle birşey var yalancı yarimin canan soyadını unutum o fox tv programların başında eğlence ve programladan sorumlu diye biliyorum bence bütün kanallar ve eleştirmenler acaba internet siteleride olurmu ne deriniz oralarada yoluyalımama bir fikir. ben sanmıyorum kanal d olacağını ikisde aynı değilmi doğan gurubu haksızmıyım yarına kadar ve isteklerimiz kabul etirene kadar eğer olmasa kumadadan star tv yok oluyor keşke fm yapım bir kanala anlaşsa stardan bu hafta diziyi çekse negüzel olur değilmi bu üçü bölümde yayınlanmasa bir hafta ara verilip başka bir kanalda başlasayeni bir başlangıç starda ne yaparsa yapsın.

burcin_kaplan
10-06-07, 10:50
Arkadaşlar kesinlikle en uygun seçenek FOX tv herkes mail atsın fox'a dün ben bir kaç tane attım bugünde atıcam. ayrıca FM yapımada gene diziyi ne kadar sevdiğimizle ilgili mailler atmaya dewam edelim...

info@fox.com.tr
info@fm.com.tr

angel eyes
10-06-07, 11:00
arkadaşlar o kadar üzgünüm ki anlatamam uyumaya çalıştım başaramadım sabaha kadar başım ağrıdı ve ağladım bencede en iyisi fox arkadaşlar herkes acil bi şekilde mail atsın dizimizi bitiremezler kırmızı alarmdayız arkadaşlar çabuk olalım

beybolat
10-06-07, 11:02
Uzun zamandır ne nete ne de foruma giriyordum bugün 5 dk'lığına uğrayayım dedim ama okuduklarım karşısında şok geçirdim:img-fear2Böyle bir ihtimal her zaman korkutuyordu beni hatta foruma kanal çok ilgisiz mail atalım diyenlerden biriydim(6,7 ay öncesinden bahsediyorum)Son bölümlerdeki senaryodaki tutarsızlıklar(En son bölüm şahaneydi) ve kanalın basiretsizliği nedeniyle raitinglerde büyük düşüşler yaşadık ama herşey raiting değilki bizim dizimiz neredeyse bütün anketlerde 1. olan bir dizi raiting cihazı sadece 2000 kişide var.Halkın ilgisi var mı?Var.Hani star sadece raitinglere bakmıyordu?Hani anketler,izleyici görüşlerine önem veriyordu?Ayrıca diğer diziler sezon finaline girecekti bu dizi yazın kesin 1.liğe oynar bunu hesaplayamadılar mı?Yani raiting açısından da sorun kalmayacaktı...Yababileğimiz tek şey Stara,FM'e mail atmak gerekirse de telefonla irtibata geçmek gibi görünüyor...Star diziyi bırakırsa inşallah başka bir kanal alırda raiting rekorları kırar,star da başını taşlara vurur:dito(Aşk oyununda öyle olmuştı sanırım önce kanal D'deydi sonra ATV'ye geçince çok iyi raitingler alınca kanal D pişman olmuştu-gazetelerde yazdı)

Bir yandan stara mail atarken bir yandan başka kanallara da mail atalım.Dizimizin yazın 1. olma potansiyeli yüksek,bunu da belirtelim.En azından yaz sonuna kadar izleyelim dizimizi,harcatmayalım...

havinnnn
10-06-07, 11:05
Arkadaşlar kesinlikle en uygun seçenek FOX tv herkes mail atsın fox'a dün ben bir kaç tane attım bugünde atıcam. ayrıca FM yapımada gene diziyi ne kadar sevdiğimizle ilgili mailler atmaya dewam edelim...

info@fox.com.tr
info@fm.com.tr

ben maıl attım fox a... arklarıma da soledım onlar da maıl yagmuruna tutucaklar fm yapımı da fox u da... forumlara da msj attm saolsn gerı donduler ınsallah kararları degsır cok dusuk bı ıhtımal ama olur belkıı devam edelım arkadaslar birlıkten kuvvet dogar hatta ortak bı maıl hazırlayalm devamlı onu yollalım ısımlerımızı de ımza olark altına yazarız kac ksıı oldugumuzu gorsunler bıksınlar ne dersnız???

kalemera
10-06-07, 11:06
en azından bu 3 mü 4 kaç bölümse artık reytinglerinin yüksek gelmesi lazım yoksa halimiz duman olur gerçektende biter dizi ben evdekileri çarşamba günü diğer kanalları seyretmesini yasakladım

cerenimo
10-06-07, 11:10
Arkadaşlar az önce kuzenimle konuştum.Kendisi dizimizin kuaförü..Ben kısaca özetledim durumu,gazetede çıkan haber nezdinde gerek burda gerek Barışın gerek Mervenin sitesinde yüzlerce insanın bu konu hakkında ayaklandığını Starı ve fm i aradıklarını,mail yağmuruna tuttuklarını ve herkesin bir cvp beklediğini söyledim..Hatta Merve ile de görüşüldüğünü de söyledim..Dedim ki daha önce dizi yazın da devam edecek ve 2 hafta ara verilip ondan sonra kaldığı yerden devam edip ocakta da bitecek demiştin dedim.Yeni gelişmelerden haberdar olduğunu, bu kadar çok tepki olmasına hem şaşırdığını hem de sevindiğini söyledi..Dedim ki kanal yöneticileri sezon finali yapıp eylülde devam edeceğini söylemiş. O da yok öyle birşey dedi..En son 46 yayınlandı 3 bilemedin max 4 bölüm sonra dizi bitecek dedi.Bunun bizimle hiçbir ilgisi yok tamamen kanaldan kaynaklanan bir durum tamamen kanalla arada çıkan anlaşmazlıktan diye de ekledi..Ancak bu kadar konuşabildim.

Hayret bir şey yaa...
Kanal, topu yapım şirketinin, yapım şirketi de kanala atıyor...
Valla hayret bir şey...
NOT!: Ben bunları yazarken belki siz çoktaan bu konuyu halletmişsinizdir ama :img-blush

beybolat
10-06-07, 11:19

info@fox.com.tr
info@fm.com.tr
Burçin doğru söylüyorsun fox tv bence de en uygun seçenek...Hem Yalancı Yarim'in kemik izleyici kitlesi var,hem de çok büyük paralar harcanan bir yapım değil...Fox tv yeni bir kanal,Yalancı Yarim bu kanala hem raiting,hem de prestij kazandırır...Tam fox tv'ye uygun bir yapım...Star'ın net bir tavrı yok onu beklersek bi bakmışız dizi bitmiş:img-cool2Şimdi yapacağımız FM ve Fox'u mail yağmuruna tutup onları ikna etmek.Stara da mail atmayı ihmal etmeyelimki dizinin ne kadar sevilip,sahip çıkıldığını görsünler...Ne nankör bir kanal bu ya geçen yaz bütün başarısını Yalancı Yarim sayesinde elde etti hatta kışında bol bol faydalandı.Kendi hataları yüzünden de raiting düşünce sepetlemeye çalışıyorlar,sinir oluyorum:icon_evil

cerenimo
10-06-07, 11:24

Bence düşünülebilir...Çünkü fox tvnin rating kaygısı yok en azından, dizimiz kaldırılacak diye diken üstünde olmayız...

cerenimo
10-06-07, 11:32
merhaba arkadaşlar..

Çok teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar.Dediğiniz gibi kardeş dizileriz biz :img-yes: Sizin de yardımlarınızla daha fazlayız, tekrar teşekkürler icom
Gerçi şimdiye kadar olan mail girişimleri pek işe yaramadı ama inşallah bu yarar, pek sanmıyorum ama :icon_sorr

cerenimo
10-06-07, 11:39

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar...Ben İki Aile İzleyicisiyim...Sizlere destek olduğumu bilin diye buraya geldim.. Bende buğradan duydum sağolsun söyledi hemen geldim sizlere destek olmak için... sık sık takip ettiğim bir dizi değil ama kadrosunun çok iyi olduğunu oyuncularının profesyonel olduğunu duymuştum birkaç kerede izledim gerçekten çok güzel bir dizi.. gerçekten çok üzüldüm..Her zamanda yanınızdayım.. Ne yapmamı isterseniz burdayım... mail de atıcam şimdi ne gerekiyorsa yapıcam arkadaşlar... iyi geceler hepinize..

Arkadaşlar, bu günümüzde bize yardım ettiğiniz, yanımızda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkürler.
Buğra, haklısın, kesinlikle çok saçma bir iş ypıyorlar, bütün rakipleri tatile girerken, dizimizin bu dönemde çok izleneceğini biliyorlar ondan mı yapıyorlar anlamış değilim...

havinnnn
10-06-07, 11:40
arkadaşlar biraz önce bir haber aldım
yalancı yarimin zaten starın en çok izlenen dizisi olduğunu ve starın diziyi
kaldırmıyacağını ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylediler alıntı..

ya arkadslar ben cok sıkıldm artk oyuncuların ya da ugur kedının kesın bı konusmasını ıstıorm herkes baska bısı dıor kıme ınanıcz!!!

cerenimo
10-06-07, 11:53
cerenimo bu haberlerin çoğu eski. elimizdeki en yeni hbr dizi 27 hazranda biticek...

Evet, farkettim...
Ben bıraktığımda 76. sayfada falandı, oradan buraya doğru geldikçe...:)
Bazı anları, hatta bu anları geç yaşadım dün nete girmediğim için...
Çok fazla üzgünüm yaa :icon_sorr

beybolat
10-06-07, 11:55
arkadaşlar biraz önce bir haber aldım
yalancı yarimin zaten starın en çok izlenen dizisi olduğunu ve starın diziyi
kaldırmıyacağını ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylediler alıntı..

ya arkadslar ben cok sıkıldm artk oyuncuların ya da ugur kedının kesın bı konusmasını ıstıorm herkes baska bısı dıor kıme ınanıcz!!!

Sana sadece şunu söyleyeyim,kanallar sadece verilere göre hareket ederler.Veri ne?Raiting listesi...Bu düşük oldu mu,yok sevilen diziymiş,anketlermiş hepsi fasa fiso:img-cool2Bu güne kadar yayından kaldırılan dizilere bakın sevda çiçeği,gülpare,erkekler ağlamaz...vs bunlar için de mailler attılar fakat başarılı olmadı saçma sapan finallerle bittiler(final bile değildi herhangi bir bölüm sonunu final diye yutturdular)Kanal bügun vazgeçtik devam edecez der perşembe raitingler kötü gelirse bitiriverir...Burada bizim yapacağımız Star'ın dizimizi bırakması halinde başka bir kanala geçmesi,madem FM YAPIM İSTEKLİ,OYUNCULAR İSTEKLİ,ALTERNATİF KANALDA VAR(Biraz önce yazdığım diziler zamanında bu kanal da yoktu,seçenekleri yoktu ama bizim var) FOX TV GERİSİ BİZE KALMIŞ:img-yes: MAİL ATMAYA DEVAM:img-wink:

beybolat
10-06-07, 12:15
Arkadaşlar dizinin biteceğini düşündükçe fenalıklar basıyor...İçimden stara öyle şeyler söylüyorumki...Olmazsa bütün seçenekleri deneriz...Bütün kanallara mail atarız...Yalancı Yarim gibi bir dizi kaçmaz...Keşke TRT alsa 500 bölüm falan izleriz:)Çocuklarımız hatta torunlarımız bile görür:img-hyste

YALANCI YARİM BİTEMEZ,BİTMEMELİ...EN AZINDAN BU ŞEKİLDE DEĞİL:sad53: YOK MU DİZİMİZİN KIYMETİNİ BİLECEK BİR KANAL?:icon_sorr

azizoz
10-06-07, 12:30
fox tv bizi kabul edecektir.çünkü bizim kemik izleyicimizin oluşturduğu reytingleri fox tv'de hiçbir program alamadı.fox'un en fazla reyting alan yapımı oluruz.fox zaten dizimizi ve oyuncularını gerek magazin gerekse diğer tür programlarına taşıdı.reklamımızı fazlasıyla yapacağına eminim.fox'ta şu an izleyici kitlesi olan sadece yemin adlı bir dizi var.kanalın diziye ihtiyacı var.

azizoz
10-06-07, 12:40
starın dün bizi rezil ettiği tekrarımız a/b'de 36 total'de 24. oldu.çok güzel bir oran yayın saatine göre.
a/b 1.20 10.60
total 1.50 13.10

kubraeren18
10-06-07, 12:44
Ya ben bu yazılanlardan pek bişi anlamadım.Şimdi kimsenin elinde kesin bir bilgi yok mu bitiyor mu bitmiyor mu?

burcin_kaplan
10-06-07, 12:47
starın dün bizi rezil ettiği tekrarımız a/b'de 36 total'de 24. oldu.çok güzel bir oran yayın saatine göre.
a/b 1.20 10.60
total 1.50 13.10

Olaya bakın tekrarlarımız bile o kadar kesilip biçilmesine rağmen Kaderin ki kadar rayting alıyor nerdeyse.Hala star birde laf ediyor.
geçen hafta 22.40 da başlat dizyi bu hafta intte 22.00 yazsın tvde 20.00 millet dizi ne zmn onu bile bilemiyor ki.Piyangodan ne çıkarsa diye bekliyoruz herkes bizim gibi. Doğru düzgün bir gün we saati olsa bakın nasıl raytingler alıyor.

ceza_cansu
10-06-07, 13:28
Herkese selam.Hala haber yok.Umarım bu beklememizin sonunda güzel haberler alırız.Mail ve telefonlara devam edelim

alibehram
10-06-07, 13:31
Şimdi Bir arkadaşım Telefon Görüşmesi Yapmış :

Bu karar'ın YAPIM ŞİRKET'i tarafından aLındığını , dün saat 13:15'ten beridir YALANCI YARİM hakkında mail aLındığını , yakLaşık 3 saat boyunca tlf. kiLitlendiğini beLirmişLer. Bunu üzerinde peki bu kadar cok talep varken neden bu dizi kaLkıyor sOrusundan sonra. Su cvp geLmiş. Suan bizde YALANCI YARİM ekip'i iLe konuşma yapmayı ve bu konuyu OLUMLU yöne çevirmeyi düşünüyoruz.. Ama herşey suan beLLi 27 HAZİRAN YALANCI YARİM FİNAL oynayacak ve bitecek. Arkadaşım : Bu kadar duyarsız oLmayın. Ltfn eLinizden geLeni yapın ve bu diziyi kaLdırıLmaktan kurtarın. '' Biz sizin söyLedikLerin, dün defaLarca dinLedik efendim. Ama biz şuan pek bişey yapamayız.. Sadece bize düşen YALANCI YARİM yetkiLiLeriyLe konuşmak. Daha doğrusu bir m.temsilcisi olarak konuşturmak. Aradığınız için teşekkürLer. İyi günLer..

Umarım konuştujları zaman bu konuyu hallederler. Mail göndermeye dewam ediyorum.

barisakarsu.com alınt

skyline_91
10-06-07, 13:37
arkadaşlar barış dizimiz bitmiyor demiş...resmi sitesinde öyle yazmışlar metin bey yazmış kaynak barış demiş:happy0064

ANIL_
10-06-07, 13:38
işte şimdi metin beyle konuştum.kaynakda barış .veee DİZİ BİTMİYOR.....

Alıntıdır: http://www.baris-akarsu.com/forum/showthread.php?tid=2450&page=last

meralty
10-06-07, 13:42
evet evet sevinebilirsiniz tekrar tekrar aradım siteye yazabilirmiyim dedim .ve metin beyin ifadesi aynen böyleydi: evet bitmiyor kaynak: BARIŞ

BU BARIŞ AKARSU'nun web sitesinden alıntıdır.

İNŞALLAH DOĞRUDUR, DİYE DUA EDİYORUM.

ayşenurr
10-06-07, 13:42
şimdi okuduklarımı görünce çok şaşırdım.çarşamba günü uğur kedi
bizlere çok güzel bilgiler verdi.neler değişti anlayamadım.:icon_sorr
daha doğru dürüst aşk itirafı bile göremedik.senaristleride sonsuz
tebrik ediyorum.konuyu uzattıkça uzattıklar bizlere Tarık Naz aşkını
izlettirmediler.hepsini bir kaç bölüme mi sığdıracaklar? çok üzüldüm,dizimizi
ne hale getirdiler. star tv'ye söyleyecek kelime bile bulamıyorum.:icon_evil
elimizden geleni yapacaz.devamlı mail yolluyacam.

skyline_91
10-06-07, 13:43
anelkalex arkadaşımız da merveyle görüşmüş dizimiz bitmiyormuş öyle demiş çok güzel bi haber inş. doğrudr:happy0064 :happy0064

capcup
10-06-07, 13:44
ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE MERVEYLE KONUŞULDU DİZMİZ 52.BÖLÜME KADAR DEVAMMIŞŞŞ UMARIM ZTARTV SON ANDA BİŞEY YAPMAZZ DELİRİCEM YAAA:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

BaLıKK
10-06-07, 13:48
daha planlarımız vardı bizim..yazın evden çıkmayacak yalancı yarim izleyecektik..
bodrumda aşklarını doya doya yaşamalarını izleyecektik..
sonra gene herşey başa saracaktı delirecektik..
her pazartesi köprü arası minik fragman bekleyecektik..
daha küçük belgincikler hulusicikler olacaktı..
onların tatlı sert atışmalarını..yalanlarını..yerimizde hop oturup hop kalkarak izleyecektik..
yeni müziklerimiz vardı bizim..onları dinleyecektik..
her bölümde uğur kediden tüyo bekleyecektik..
daha görecek yaşayacak çok şeyimiz vardı bizim..
bu kadar alelacele..3 bölümde bitirilecek bi dizi değildi..ne diyimki Allahından bulsun hepsi..

erdalss
10-06-07, 13:51
arkadaşlar tamam sevindikte yani sadece 52 hani yaz boyu sürecekti yaa...bari 52 den sonra başka kanladan devam edilsin daha iyi oluır...yani okadar şey yaptık 3 bölüm uzatabildik...

yaz boyu uzuycaktı hani, hani ocağa kadar sözleşme vardı nerde bu kararlar anlayamıyorum...

ama 3 bölümde uzasa bu çok çok iyi bir haber bizler için...ama biticek ki yine yaaaa......

alibehram
10-06-07, 13:58
arkadaşlar zaten 52 de istanbula dönmeleri lazımdı bodrum 6 bölüm değilmiydi.

belkide sezon finali olur tatil yaparlar olsun ona da razıym bn

nedim_bahar
10-06-07, 13:58
ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE MERVEYLE KONUŞULDU DİZMİZ 52.BÖLÜME KADAR DEVAMMIŞŞŞ UMARIM ZTARTV SON ANDA BİŞEY YAPMAZZ DELİRİCEM YAAA:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

dizi devsm mı ediyor çok güzel bi haber bu çok sevindim:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

arkadaşlar tamam sevindikte yani sadece 52 hani yaz boyu sürecekti yaa...bari 52 den sonra başka kanladan devam edilsin daha iyi oluır...yani okadar şey yaptık 3 bölüm uzatabildik...

yaz boyu uzuycaktı hani, hani ocağa kadar sözleşme vardı nerde bu kararlar anlayamıyorum...

ama 3 bölümde uzasa bu çok çok iyi bir haber bizler için...ama biticek ki yine yaaaa......
haklısın 52. bölüme kadar devam ediyo ee sonr biz yine maillere devam edelim kanalın değişşmesi için...

ceza_cansu
10-06-07, 14:00
İşte beklediğimiz haber.Mailler işe yaradı.Ellerimize sağlık arkadaşlar.Şimdilik 52 ama şöyle birşey var.Bitirme kararı alınan bir diziyi denemeden yaz boyu yayınlamazlar.Önce 52 ye kadar denerler.Gerisine öyle bakarlar.İşte bundan sonra bize daha çok iş düşüyor.Dün ve bu saate kadar olan zamanı yaşanmamış kabul edin

NOT:Gül istiyorum gül.Şoför Tarık'ın Naz'a vericeği bir gül görmek istiyorum ama 100. bölümde:)

capcup
10-06-07, 14:02
ARKADAŞLAR MAİLLERE AYNEN DEVAMM HADİİİİ DURMAK YOKK GÖRSÜNLER YALANCI YARİM SEVGİSİNİ:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

angel eyes
10-06-07, 14:06

arkadaşlar dizimizi sadece 52.bölüme kadar uzatabildik yani edevam edelim biz fox a aldırakım orda devam etsinler :happy0064

cubur
10-06-07, 14:08
işte şimdi metin beyle konuştum.kaynakda barış .veee DİZİ BİTMİYOR.....

Alıntıdır: http://www.baris-akarsu.com/forum/showthread.php?tid=2450&page=last

allahım çok şükür yaa dünden beri ne haldeyim anlatamam çatıcak yer arıyodum sonunda iyi bir haber geldi :happy