Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
b nde avrupa yakası fanıyım ama gerçekten üzüldüm bitrcek olmalarına.işalahh bişilr yaparsınz ve devam eder.çnkü perşembe olduğu zamnlarda bnde hiç kaçırmadan seyrederdim...ama maaalesef çarşamba 8e aldılar..
işalahh emeğinizin,sevginizin karşılıını alırsınz ve bu dizi bitmez..
teşekkür ederiz,umarım bu desteğiniz stara mail olarakta gider:img-wink:
demekki günü değişse avrupa yakası izleyicilerin büyük bir bölümü bizden olucak:img-in_lo acaba maillerimize bunuda eklesek mii:img-in_lo
neyse 'acemi cadı' da tamam:good:
dizi kurdu
10-06-07, 19:12
arkadaşlar bende beyaz gelincik formuna attım.bence bitmiş olan dizilerin forumlarınada atalım bizi en iyi onlar anlar mesala ben aşk oyununa, gülbeyaza atmayı düşünüyorum başkalarınıda atarım.
angel eyes
10-06-07, 19:19
arkadaşlar son hız devam edelim yoksa bu ztaroğlu ztara güvenim yok benim dizimiz 52. bölüme kadar starda ya sonrası devam etmeli sonra dipsiz bi kuyuya düşmüş gibi oluruz hepimiz jet hızıyla devam
selam '----------- 'ailesi...
yalancı yarim'in bu sezon yayına veda edileceği konuşuluyor...
bizde 'aşka aşıkları aşksız bırakamassınız' kampanyası düzenliyoruz
sizinde bize destek olmanızı bekliyoruz!!!
lütfen stara bizim için mail atarmısnız
hepinize iyi sohbetler...kendinize iyi bakın!
hayat yardım-destek ve anlayışla yürür!:good:
arkadaşlarrr hadii atmadığımız dizi kalmasınn daha oyuncu başlıklarına uğrayacağız:img-yes:
'acı hayat' ve 'arka sokaklar' da tamam:good:
eylül-emreAltuğ
10-06-07, 19:24
slm arkadaşalr ben ıhlmurlar forumundan gerçi oraya yazdınızmı bilmiyom ama buraya bakayım derken gördüm şimide tam olarak hangi adreslere mail atıyonuz biri yazarsa sevinirim bende yollayım birde mailler kime ait sölerseniz sevinirim yalancı yarim benimde beğendiğim bir dizi destek olmayı isterim
bende starda yayınlanan kader ve yazın yayınlanacak yalan dünya dizisine mesaj attım hadi tam gaz devam
angel eyes
10-06-07, 19:28
arkadaşlar hatırla sevgilide tamamdır rakip kanal ama olsun yardım ederler
arkadaşlar neler oluyor? dizi yayından mı kalkıyor ? ben en son girdiğimde fulya hanımın yazısını okumuşrum yaz döneminde çekimlerin bodrumda olacağını ve yeni bölümlerin daha dolu dizgin devam edeceğini söylemişti şimdi nerden çıktı bu bitme? star delirdi galiba bu haber kesin mi nerden öğrendiniz :(
SİZE TAM OLARAK BÜTÜN ADRESLERİ VERİYORUM ARKADAŞLAR
ali eyüboğlu: aeyuboglu@milliyet.com.tr
sina koloğlu: s.kologlu@milliyet.com.tr
söz okurun kısmı tel:02125056111 faks:02125056357
mtelevizyon@milliyet.com.tr ali eyüboğlu yayın koordinatörü aynı zamanda sina koloğlu da yayın danışmanı (milliyet tv ekinin)
mehmet güler'in mail adresleri:
mguler@gazetevatan.com
bizimekran@gazetevatan.com
yüksel aytuğ'un mail adresi:
yaytug@sabah.com.tr
burhan ayeri'nin mail adresi
burhan.ayeri@aksam.com.tr
love-angel
10-06-07, 19:34
fırtına dizisine de attım
devam bizi aşksız bırakamazlar
Star TV İzleyici Temsilcisi : 02124780787
FM Yapım : 02122654343
yaytug@sabah.com.tr
söz okurun kısmı tel:02125056111 faks:02125056357 mtelevizyon@milliyet.com.tr ali eyüboğlu yayın koordinatörü aynı zamanda sina koloğlu da yayın danışmanı (milliyet tv ekinin)
-----------------------
not:merve dizinin 52. bölüme kadar kesin olduğunu söyledi:img-yes:
not 2:barışın daha biteceğinden bile haberi yokmuş:img-in_lo
offfffffffffff ne oluyoo yaaaaaa:sad53:
'bizim evin halleri' de tamam:good:
dizi kurdu
10-06-07, 19:35
arkadaşlar bende eski dizilere gönderiyorum. gülbeyaz,candan öte, hayat bilgisi ve yılan hikayesine gönderdim diğerlerinede ulaşmaya çalışcam hepinize iyi çalışmalar.
SİZE TAM OLARAK BÜTÜN ADRESLERİ VERİYORUM ARKADAŞLAR
mtelevizyon@milliyet.com.tr ali eyüboğlu yayın koordinatörü aynı zamanda sina koloğlu da yayın danışmanı (milliyet tv ekinin)
mguler@gazetevatan.com
yaytug@sabah.com.tr
[email]burhan.ayeri@aksam.com.tr
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
bizeyazin@startv.com.tr
grimace_88
10-06-07, 19:38
şöhretle yabancı damatta tamamdır... o adresleri her yeni sayfaya yazsanız iyi olacak sanırım teşekkürler...
hayat bilgisi ve omuz omuza diye diziler war. onlarda merve sevi daha önce oyunculuk yaptığı için ciddiye alırlar.
hayat bilgisine gönderilmiş omuz omuza nın sitesi bulunabilirse onada atalım
bu arada dizi kaldımı bana atıcak.. :)
love-angel
10-06-07, 19:39
beyaz gelinciğe de yolladım elimden geldiğince yollicam
elmali-turta
10-06-07, 19:40
slm arkadaşalr ben ıhlmurlar forumundan gerçi oraya yazdınızmı bilmiyom ama buraya bakayım derken gördüm şimide tam olarak hangi adreslere mail atıyonuz biri yazarsa sevinirim bende yollayım birde mailler kime ait sölerseniz sevinirim yalancı yarim benimde beğendiğim bir dizi destek olmayı isterim
Star TV İzleyici Temsilcisi: 0212 478 07 87
Arkadaşlar maillere devam yarın bazı şeyler kesin olarak belli olucak...Ayrıca diğer forumlardan destek verenlere çok teşekkrüler:img-wink:
selam arkadslar bende dızıyı en bastan berı ızlıyorum ama tamam dızı guzel ama bır yalan var ve bır turlu cıkamıyo bıraz daha uzarsa dıden sıkılmaya baslıcak ınsalr cunku bır turlu cıkamıyor ve olaylarda uzuyor bence bıtmesı dogal cunku devam etmesı ıcın bır hıkayenın bır sırrın daha olamsı gerkıyor ama burda tarık tekelıolunun kımlıgı cıkmıyor ortay baska bırsey yok cevremden kısler bazıalrı bıraktı artık hep aynı hıkaye dıye
slm arkadaşlar ben ıhlamurlar altında formundan okudum yalancı yarimim biteceğini böle saçmalıkmı olur yazın devam edeck diye biliyodum hatta son bölümdede bunun adımını attılar arkanızdayız arada izliyor olsamda gerçek sevenleri için bu saygısızlığı yapamazlar
grimace_88
10-06-07, 19:41
arkadaşlar acaba başka dizifilm gibi ya da yalancı yarimin orjinal sitesi gibi siteleri bileniniz var mı? eğer o tip çok üyesi olan yerlere de yazarsak ya da birleşirsek bişeyler daha olabilir...
ztarı esefle kınıyorum,maıllere devam arkadaşlar.
hem malı durum bozuk hemde yenı dızılere başlıyorlar nasıl oluyor bu iş anlamaıyorum bu sezon butun dızılerı battı yy harış sırca koşk kalktı.
kader yerlerde,genış zamanlar desenız kanal değiştırmış.
ne dıyebılırkım maıllere devam arkadaşlar.
selam arkadslar bende dızıyı en bastan berı ızlıyorum ama tamam dızı guzel ama bır yalan var ve bır turlu cıkamıyo bıraz daha uzarsa dıden sıkılmaya baslıcak ınsalr cunku bır turlu cıkamıyor ve olaylarda uzuyor bence bıtmesı dogal cunku devam etmesı ıcın bır hıkayenın bır sırrın daha olamsı gerkıyor ama burda tarık tekelıolunun kımlıgı cıkmıyor ortay baska bırsey yok cevremden kısler bazıalrı bıraktı artık hep aynı hıkaye dıye
Fikrinize saygılıyız tamam da zamanlamanız biraz talihsiz olmuş:img-wink: İnsanlar çabuk tüketilen aşklara alışmış o nedenle bu aşkı garipsemeleri doğaldır.Demiyoruz ki senaryoda aksamalar yok,tabii ki var ama çk güzelleşiyordu dizi ve daha sürecekti bu ani kararı haketmiyor:img-yes:
hepsi1, kavak yelleri,iki yabancı ,benden baba olmaz dizilerine gönderdim hadi bakalım inş. dizimizi kimse bitiremeyecek
:img-hyste yaaa atılmadıkkk forum kalmamışş:happy0064
bütün dizilere adım atmışızzz...
işteee aile bu yaaa alkışş sizeee!!!!
oyunculara geçelim...benim az işim var siz başlayın:good:
Ilk Bölümler Cok Güzeldi Simdi Pek Izleyemiyorum Insallah Tekrarini Yayinlarlarsa Bir Gün Izleyecegim Bastan Sona
Yalanci Yarim Fanlari Sizin Icin Stara Mail Attim Umarim Ise Yarar
sakın destek olmayacagım sanmayın destek olucam cunki ben ızlıyorum kendı adıam dızıyı bende bu yaz devam edıcek bılıyodum ılk oncekı mesajda bıraz abartmıs olabılrım ozur bende arkanızdayımm baslıyorum mail atmaya :)
merhaba arkadaşlar..nasılsınız..gerçi nasıl olduğunuzu az çok tahmin edebiliyıorum ama neyse..
dünden beri mail atmaya devam ediyorum ben..iki aile ailesinden dde desteklerde gelmöeye başlamış szilere zaten..
buğra9 vmüge ve merve ceren arkadaşımı gördüm burdan..
sormak istediğim sondurum nedir..?
angel eyes
10-06-07, 19:49
arkadaşlar birçok diziyle ilgilendim kurtlar vadisi bile tamam bizde devam edelim
ayy hepinize çok teşekkürler böylee olurr aile işte herkese alkış inanın gözyaşlarımı tutamıyorumm:happy0064 :happy0064 :happy0064
love-angel
10-06-07, 19:53
elveda derken attım mail atan herkese çok teşekkürler
bir kaç dizide bizim durumumuza düşmüştü.örn:erkekler ağlamaz, onlarda
yardım istemişlerdi.izlemesemde onlar adına üzülüp mail atmıştım.
şimdi bizim dizimizin başına geldi.hem üzülüyorum hemde garibime gidiyor.
bizim dizi günü değişene kadar en çok izlenen diziydi.güzelim diziyi ne hale
getirdiler.yazıklar olsun sana star tv :icon_evil Barış Akarsu bir daha dizide oynamak isterse,star tv'de görmek istemem.mail yollamaya devam ediyorum.
ben dün starı aradım benim tel no mu aldılar sabahtan beri bekliyorum adımı da bildikleri için sadece mail olarak deil de tel ile arasak daha iyi olur:img-yes:
elmali-turta
10-06-07, 19:54
merhaba arkadaşlar..nasılsınız..gerçi nasıl olduğunuzu az çok tahmin edebiliyıorum ama neyse..
dünden beri mail atmaya devam ediyorum ben..iki aile ailesinden dde desteklerde gelmöeye başlamış szilere zaten..
Son durum kesin olarak yarın belli olucak şuanda bildiğimiz ise Merve'yle konuşulmuş en son 52 ye kadar devam demiş ama genede yarın yada hafta içi belli olucak...
Herekse en icten sevgilerimle TSK EDIYORUM BIZ BIR AILEYIZ KOCAMAN BIR AILE HANGI YERDE BÖYLE BIR AILE VAR
Bende biraz önce 100 er mail sinan kologlu ve ali eyuboglu na gönderdim....Bos durmuryorum dun de 960 mail civari yollamistim ;)
bir kaç dizide bizim durumumuza düşmüştü.örn:erkekler ağlamaz, onlarda
yardım istemişlerdi.izlemesemde onlar adına üzülüp mail atmıştım.
şimdi bizim dizimizin başına geldi.hem üzülüyorum hemde garibime gidiyor.
bizim dizi günü değişene kadar en çok izlenen diziydi.güzelim diziyi ne hale
getirdiler.yazıklar olsun sana star tv :icon_evil Barış Akarsu bir daha dizide oynamak isterse,star tv'de görmek istemem.mail yollamaya devam ediyorum.
biz zaten starı gözden çıkardık.kararından caymazsa televizyon,uydu,bilgisayar vs.tüm azaların listesinden starı kaldıracağız.
...mirage...
10-06-07, 19:57
Arkadaşlar Duvar ve Hayat Türküsü dizileri de tamamdır.
Bu arada diğer dizilerden gelip bizi destekleyen arkadaşlara da teşekkürler.. Umarım sizin dizileriniz bu duruma düşmez..
nedim_bahar
10-06-07, 19:58
diğer dizilerdeki fanlardan destekler gelmeye başlıyor
ben diyorum ki yalnız dizilere tek değil hani oyuncuların başlığına da yazalım belki onlardan da destek gelebilir yani böyle hareketli başlıklara yazabiliriz ne dersiniz???
STAR TV YE YAZDIĞIM MESAJA GELEN CEVAP
>
>
>
> Sayın İzleyicimiz,
>
> 09.06.2007 19:43:02 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz
>mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
>
>
> Yalancı Yarim isimli dizimize göstermiş olduğumuz ilgi için
>teşekkür ederiz.
> Dizimizin 27 Haziran Çarşamba akşamı 20:00 da 49. bölüm olarak
>final bölümü yayınlanacaktır.
>
> Star TV yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri
>http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak
>bulabilirsiniz.
>
> Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi
>haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya
>bizeyazin@startv.com.tr <mailto:bizeyazin@startv.com.tr> mail
>adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
>
> İyi seyirler,
> Sevgi ve saygılarımızla.
>
>
>
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR :'(
pas.si.on79
10-06-07, 20:00
Son Durum..
insanların duygularına, düşüncelerine önemsemeyen yayıncı ve yapımcı kuruluşlarının ilgisizliği.. Çünkü sadece söylentilerle doluyuz..
Bir diziyi aniden çekilen kısmıyla kesip, bitirme kararı alıyor.Tabi bunu yaparken kasıtlı olduğunu tartışılır,dizilere kemik izleyicilerinin yoğun olduğu bir güne alıp ordan rayting bekleme çabası.. YAni kim olsa bunu bilir.. Gerçekten yöneticileri anlamakta zor, o güne atıp sonra nasıl rayting beklerseniz.
Biraz raytinglerden,maddiyattan ödün verin..Seyircilerine oyuncularına saygı duyuyun.. Topluma güzel aile dizileri barışçı,mutlu,aşk,duygusal, dizileri yayınlayın...
Zaten bunlar en acı yanları.. Hangi Dizinin başına gelse böyle aniden bitirişler gerçekten yayıncılık adına içler acısı durum...
whiteangel
10-06-07, 20:00
ARKADAŞLAR DURMAK YOK. YARINKİ TOPLANTIYA KADAR MAİL VE TELEFONLARLA BASKI YAPMAYA DEVAM LÜTFEN. YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.İŞTE ADRESLER
mguler@gazetevatan.com
yaytug@sabah.com.tr
ZTARI DA EKLEDİM:icon_whis
ARKADAŞLAR GÜN BUGÜNDÜR. YARIN EYVAH DEMEMEK İÇİN... ELİMİZDEN GELENİ DEĞİL DAHA FAZLASINI YAPMAK ZORUNDAYIZ.
STAR TV YE YAZDIĞIM MESAJA GELEN CEVAP
>
>
>
> Sayın İzleyicimiz,
>
> 09.06.2007 19:43:02 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz
>mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
>
>
> Yalancı Yarim isimli dizimize göstermiş olduğumuz ilgi için
>teşekkür ederiz.
> Dizimizin 27 Haziran Çarşamba akşamı 20:00 da 49. bölüm olarak
>final bölümü yayınlanacaktır.
>
> Star TV yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri
>http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak
>bulabilirsiniz.
>
> Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi
>haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya
>bizeyazin@startv.com.tr <mailto:bizeyazin@startv.com.tr> mail
>adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
>
> İyi seyirler,
> Sevgi ve saygılarımızla.
>
>
>
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR :'(
BU HEPIMIZE GELDI KESIN BU BI KAC GUN ÖNCEKI YADA BI KAC HAFTA ÖNCEKI MAILDIR OTOMATIGE BAGLADILAR YOLLUYORLARDIR UMARUM:sad53:
Arkadaşlar tüm yalancı yarim forumu bir arada. Olmaz olmaz bu son günlerde forum kalabalıklaştı. İşte YY sevgisi ohhhh gözlerime toz kaçıcak nerdeyse...
Neyse maillere devam... Bu arada hepsine mi gönderiyoruz fox?, fm yapım?, ztar?
schmetterling
10-06-07, 20:11
Yılmak yok arkadaşlar... maillere tam gaz devam...
ben ümitliyim, en azından sevgili Yüksel Aytuğ'un tepkisiz kalmayacağını düşünüyorum..
sadece bir mail bile her şeyi etkileyebilir, herkes yazıyor ben de yazmayıvereyim yok... sonra çok üzülürüz...
angel eyes
10-06-07, 20:15
Devam Edelim Arkadaşlar Bu Arda Diğer Dizilerden Yadim Eden Arkadaşlara Minnettariz Hepinize Teşekkürler Bizleri Desteklemeye Devam Edin Arkadaşlar Ben Jet Hiziyla çalişmaya Devam Ediyorum
...mirage...
10-06-07, 20:18
Beşini Boyut ve Selena da tamamdır. Daha önce buralara mesaj gönderildi mi bilmiyorum ama gönderilmiş bile olsa daha fazla dikkat çekmekte bir sakınca görmüyorum :img-wink:
arkadaşlar artık bittim ben ya bu belirsizlik öldürücek beni inanın dizilerden yardım isterken ağlıyorum bizi bu hale düşüren ztartv utansın akıl sağlığımdan olucam yaww işte o zaman ztartv rahatlar:sad53: :sad53:
Inşallah öyledir Ebruli... Ama Boşuna Bu çirpinişlar. Yapimci Bitirmeye Karar Verdiyse Biter. Ben Yinede Her Ihtimale Karşi Bütün Maillerimden Gönderdim. Arkadaşlarimada Gönderttim.
Diziyi Bir çok Kişi Beğenerek Izliyor. Ama Yapimci Gereken Hedef Kitleyi Yakalayamadiği Için Bitirecek.
Yazimiz Zehir Olacak :(
Inşallah öyledir Ebruli... Ama Boşuna Bu çirpinişlar. Yapimci Bitirmeye Karar Verdiyse Biter. Ben Yinede Her Ihtimale Karşi Bütün Maillerimden Gönderdim. Arkadaşlarimada Gönderttim.
Diziyi Bir çok Kişi Beğenerek Izliyor. Ama Yapimci Gereken Hedef Kitleyi Yakalayamadiği Için Bitirecek.
Yazimiz Zehir Olacak :(
Olayın yapımcı ile ilgisi olmadığı söylendi arkadaşım sanırım kaçırdın o kısmı:img-wink:
love-angel
10-06-07, 20:23
artık mail atmakla kafayı bozdum.sabahtan beri mail atıyorum ama olsun bu güzel dizi için herşey yapılır
Yalancı Yarim yayınlandığından beri hep bir şeylere karşı mücadele verdi .Reytinglerinin tavan yaptığı günlerde reklamsızlıkla,kanalın duyarsızlığı ile,şu anda bu satırları yazdığımız forumda olması gerektiği yerde olmak için ilgililerle,tekrarları verilmedi,yayınlandığı kanalda asla ve kat'a destek görmedi ,günü ,saati için birilerinin paşa keyfiyle hep ama hep mücadele verdi.Hani beylik bir söz var "dişiyle tırnağıyla "kanırta kanırta buraya kadar geldi.. Allah dağına bakar karını öyle veririmiş ya işte bu kadar mücadeleci diziye de öyle bir izleyici grubu vermiş ki :good: ...İki gündür gösterilen ve bu daha ne ki dedirtecek destek umarım semeresini verir...zrrtstar kiminle dans ettiğini ya fark edecek ya da fark edecek..
Maillere devam ediyoruz arkadaşlar...Yılmak yok ...O malum maillerden geldikçe ,ben de bu cevabı kabul etmediğimi belirten yazımı ekleyip geri iade ediyorum..
pas.si.on79
10-06-07, 20:25
Olayın yapımcı ile ilgisi olmadığı söylendi arkadaşım sanırım kaçırdın o kısmı:img-wink:
Elgiz yapma lütfen..Suç Yayıncı ve Yapımcıda...
Hani Naz Tarık a diyor du ya "Bu sefer suç senin değil" diye...
Bu sefer suç Tarık ve Naz da değil..
Yayıncı ve Yapımcıda...
arkadaslar oyuncular bolumune de msj atıorum bilginize... bu arada bize destek veren ve bızım foruma gıren arkadaslara cok tesekkurler
angel eyes
10-06-07, 20:28
arkadaşlar kaybolan yıllardan destek geldi diğerleride edecekler inş inanmıyorum diğer dizilerden yardım istiyoruz
Arkadaşlar elimizden geldiği kadar farklı mail adreslerinden mesaj atmaya özen gösterelim. Aynı adresten atılmış çok fazla mail sayı konusunda pek ilgi çekmez sanırım. Farklı mail adreslerinden 10 tane atsak her mail adresine yeter diyorum. Yeni adresler alabilirsek daha iyi olur sanırım...
Elgiz yapma lütfen..Suç Yayıncı ve Yapımcıda...
Hani Naz Tarık a diyor du ya "Bu sefer suç senin değil" diye...
Bu sefer suç Tarık ve Naz da değil..
Yayıncı ve Yapımcıda...
Bunu ben demedim gamze..yapımcıların böyle dediği söylendi,yani bitirmesini kanalun istediği yapımcı firmanın böyle bir talebinin olmadığı.Ben yapımcılar sıfır hatalıdır demedim asla,geçmiş mesajlara bakarsan yapımcı firma olan Fm yapımı eleştirdiğimi görürsün.Ayrıca Starı tamamen hatalı bulduğumu da herzaman beyan ettim.Bu demin arkadaşa yazdığım şey bitirilme kararıyla ilgilidir.Karışıklık olmasın:img-yes:
Hülya&Sibel
10-06-07, 20:41
isallah bittmes dizi size sans diliyorum iyi sansalr size..........
Hülya&Sibel
10-06-07, 20:51
özür dillerim ama ben e.mail yazamiyorum olmiyor pardon canlarim yardim etmek cok isterdim ama olmiyor ama size iyi sanslar ....belki yarin arkadasimin pc yazarim olur yarin yaparim ok cok özür size iyi sanslar...........................
diğer dizilerden yardım eden herkeze teşekkürler....
ya o kadar mail attık doğru düzgün bi açıklama gereksinimi bile duymuyolar yaa...böyle saçmalık olmaz her görevli kafasından sallıyo...artık bişilerin söylenmesi gerek ...
arkadaslar ben buraya yazmasamda bu diziyi her hafta kacirmadan izlerim duyduguma göre bitiriliormus özgür forumunda bi arkadas yazmis dizimizi bitirilio die cok üzüldüm nedenini cok merk ettim...
ya arkadaşlar ne barışın ne de mervenin site açılmıyo artıkk deliricem yaa
KİMSEDE OYUNCULARIMIZIN NUMARASI FALAN YOKMU BU BELİRSİZLİK ÖLDÜRÜYO BENİİ:img-help: :img-help: :img-help:
başak-eylül
10-06-07, 20:57
merhaba arkadaşlar
Ben de dünden beri e-mail yollayıp duruyorum.Ben de sonuna kadar sizlerin yanındayım.
arkadaslar ben buraya yazmasamda bu diziyi her hafta kacirmadan izlerim duyduguma göre bitiriliormus özgür forumunda bi arkadas yazmis dizimizi bitirilio die cok üzüldüm nedenini cok merk ettim...
ARKADAŞIM GELDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR..NEDENİNİ TAM OLARAK BİZDE BİLMİRUZ BİZE STARTVNİN DEDİĞİ DÜŞEN REYTİNGLER AMA HER KAFADAN BAŞKA BİR SES ÇIKIYO KESİN SONUÇ YARIN BELLİ OLUCAK:icon_sorr
ceza_cansu
10-06-07, 21:00
Bizlere destek veren diğer dizi forumlarından gelen arkadaşlara çok teşekkürler.Maillere ve telefonlara devam etmeliyiz arkadaşlar.Biz daha dizimiz devam edicek diye düşünürken 52 de bile final olması çok erken.
grimace_88
10-06-07, 21:06
arkadaşlar buraya site adı yazamıyoruz sanırım ama bi site var ki orada yorum yazan yy fanları var ve üzücü bi son olmaz reytingler sonucu fln die yorumlar yapmışlar orayı da bilgilendirsek mi acaba? eğer yazılabiliyosa söleyin de site adını yaziim buraya yorumlarımızı oraya da taşıyalım
_seboist_s
10-06-07, 21:08
Merhabalar arkadaşlar...
İki aile forumuna göndermiş olduğunuz mesajı şimdi okudum ve çok üzüldüm... Ben de yazdan beri iki aile forumundayım...
Yalancı Yarimi sıkı takipçisi olmasamda izlediğim zaman görüyorumki kaliteli ve gönüllere hitap eden bir yapım. Aşkı sevgiyi savunan bir dizi bizde İki Aile Ailesi olarak bugüne kadar hep sevgiyi savunduk. O yüzden sonuna kadar destek olacağız... Maillerimizle de bunu göstereceğiz... Sözde değil Özde olacak desteğimiz...
Bazen işte maddiyat kurbanı oluyor güzel şeyler... Ama bu sefer izin vermeyeğiz... ;)
Sizde diziniz gibi kalitelisiniz, özellikle dizinizi bu denli savunmanız çok gurur verici birşey böyle devam arkadaşlar... Morallerinizi bozmayın herşey hallolacaktır...
Sevgiler...
böyle mesajlar görmek çok güzel ve gurur verici gerçekten..
işte yalancı yarim ailesi demek istiyorum..
bizi desteklediğiniz için çok sağolun...
maillere devam maillere devammm..dönmek yok...
elmali-turta
10-06-07, 21:17
Gerçekten buraya gelip yazanları gördükce gözlerim doluyor biz bu hallere düşcek dizimiydik...içim acıyor resmen bunu bize nasıl yapmaya kalkar star..yazık çok yazıkk......:(
Asıl korktuğum bunca emekten, çabadan, istekten, yardımlaşmadan sonra yaptıklarımızın boşa çıkmasıdır.
Ama BİZİM HALA UMUDUMUZ VAR...
Öyle duygulandım ki bugün. Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler. :good:
Yarına kadar yılmak yok arkadaşlar! Hiçbir şey için geç olmadan elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edelim. Ocak'a kadar devam edeceğini zannederken mantıksız bir yayın politikası yüzünden dizimizi birden bire elimizden almalarına izin vermeyelim! Yalancı Yarim gibi kaliteli ve bu kadar çok seveni olan bir yapım bu şekilde yayından kaldırılmayı haketmiyor! Çarşamba gününe alınmadan önce ilk 5ten düşmemiş bir dizi bu :icon_sorr
AHH İKİ GÜNDÜR AĞLIYORUM NE HALE DÜŞTÜK ALLAHIM REVAMI BU BİZE OFFF OFFFF YARIN NE OLUCAK ACABA İŞE YARAYACAKMI ATTIĞIMIZ MAİLLER CANIM ÇIKTI VALLAA AMA BUGÜN GURUR DUYDUM YALANCI YARİMLİ OLMAKTAN İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLARR BAK YİNE BAŞLADIM AĞLAMAYA OFF NE KADAR SULU GÖZLÜ OLDUM YAWW:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53:
artık birazda bölüm hakkında tahminlere yönelelim.herkes felaket tellallığı yapıyor istemeden.elimizden geleni yapıyoruz ama bu forum yorumlar ve düşünceler için açılmış.hep kötü düşünmeyelim.eskisi gibi birbirimizle fikirlerimizi paylaşalım.38 saattir forum cenaze evine döndü.içim ürperiyor böyle görünce herkesi boynu bükük.hadi artık hepimiz canlanalım biraz.
ARKADAŞLAR OLUMLU HABERLER GELDİ ANCAK DİZİNİN UZAMASI İÇİN E-MAILLERE DEVAM ETMEK GEREKİYOR:
Star TV İzleyici Temsilcisi: 0212 478 07 87
info@fox.com.tr
info@fm.com.tr
FM Yapım: 0212 265 43 43
ARKADAŞLAR DURMAK YOK. YARINKİ TOPLANTIYA KADAR MAİL VE TELEFONLARLA BASKI YAPMAYA DEVAM LÜTFEN. YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.İŞTE ADRESLER
söz okurun kısmı
tel: 0212 505 61 11
faks: 0212 505 63 57
mguler@gazetevatan.com
yaytug@sabah.com.tr
ARKADAŞLAR GÜN BUGÜNDÜR. YARIN EYVAH DEMEMEK İÇİN... ELİMİZDEN GELENİ DEĞİL DAHA FAZLASINI YAPMAK ZORUNDAYIZ.
ah keşke dediğini yapabilsem ne zaman yalancı yarimle ilgili konuşmaya kalksam ağlıyorum artık bölüm hakkında yorum yapıcak dermenım bile kalmadı..barış akarsu bile dinleyemiyorum hep aklıma dizimizin finalsiz biteceği geliyo ne kadar 47.bölümü düşünmek istesem yapamıyorum off deliryorum galiba:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
pas.si.on79
10-06-07, 21:35
Arkadaşlar bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler..
Çünkü amaç belli.. Oyunculara ve seyircilere saygı..
Bu kötü haber üzerine sayfamızda hüzün mesajları esti.. Aslında o kadar espirili,eğlenceli bir sayfamız vardı ki.. Sabahlara kadar doyumsuz replikler,yorumlar,gruplar,, herşey ne güzel gidiyordu..
Umarım hep böyle devam de eder..
Maillerimizi hiç eksiltmiyoruz ama, bu haftaki bölümle ilgili yorumları yapamadık.. Kimsenin eli gitmedi..
Şimdi o güzel yorumlarımızla,arkadaşlarımızın espirili içses,dışses,replikleriyle,senaryolarıyla eski günleri yad edelim mi?
biz burdayız bir yerlere gitmedik....
Benim de içimden yorum yapmak gelmiyor..biliyorum fazla hüzün de iyi değil ama gene de insanın eli gitmiyor işte.
bir türlü dizimizin 3 bölümün kaldığını üstelik belli bir sonun olmayacağını kafamdan atamıyorum naz ve tarığın düğünlerini göremeyecek olmak beni çok üzüyoo yarın iyi bir haber gelsin diye dua edip duruyorum...keşke mutlu bir şekilde 47.bölümü tartışsaydık nazın zilini bile özledim şimdiden içime bir acı oturdu:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
47.BÖLÜM ÖZETİ
TARIK İNTİKAM ALIYOR
Tarık Naz’ın arkasından Bodruma gitmiştir. Naz neden geldiğini sorduğunda ise Tarık onun için geldiğini söyler. Naz Tarık’ın kendisi için geldiğini düşünürken Tarık’ın Vahi’yle yaptığı telefon konuşmasında herşeyin yolunda olduğunu, onu kontrol etmek için geldiğini ima eden bir sürü şey söyler ve hiç beklemediği an da Naz’ı karşısında bulur. Naz Tarık’ın bütün konuşmalarını duymuştur ve bütün hayalleri yıkılır. Bunun üzerine Tarık’a hiç olmadığı kadar ağır hakaretler yağdırarak,yalancılıkla suçlayarak onu bir daha asla görmek istemediğini söyler ve yanından kovar. Bu ağır hakaretleri kaldıramayan Tarık bu sefer gerçekten patlar ve Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu ıspatlamak için kimliğini çıkarıp önüne atar. Naz yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken Tarık Naz’ın ona bütün yaptıklarını aynen yaşatmaya karar verir ve bu güne kadar yaptıklarını, hakaretlerini Naz’a aynen iade etmeye başlar çünkü artık şoför Tarık Tarık Tekelioğlu’dur ve Naz Özkul onun için çalışmaktadır.
Yayın tarihi : 13 Haziran Çarşamba
Yayın saati : 20:00 / YENİ BÖLÜM
İki gündür çok gergin bir ortamdayız. Ama biz Yalancı Yarim forumuyuz. Bize suratımız asıp oturmak, göz yaşları ile beklemek düşmez. Tam tersine bizler, her zamanki gibi dizimizi ne kadar sevdiğimizi, nasıl her şeyini didik didik ettiğimizi herkese göstermeliyiz.
Silkelenip kendimize gelme zamanı. (mailere devam tabii o başka bu başka)
Özet gayet hoş.... deli damgasının üstünde kalmayacak olması güzel de, kıskançlıkla yapılmış bir şey olmadığı ortaya çıkınca (aslında yine kıskançlıktan yaptı ama Naz böyle düşünür mü?) Naz kızımız yine dönüş yapar mı? Özete göre yapmış ki tartışmalar yaşanmış. Hatta Yalancı Yarimiz Tarık, yalanlarının tamamı ortaya çıkınca bir anda o üstündeki miskinliği atmış ve bir çırpıda bir çok şeyi söylemiş. EEE bunda kötü bir taraf yok mu? Bence var.Biz hep önce aşkları ortaya dökülsün sonra TT ortaya çıksın demiştik. Acaba senaristlerimiz bize bir iyilik yapar da önce aşkı açıklar mı?
Hani, Fulya demişti " baltalar gömülecek" diye, işte bu baltalar belki önceden gömülür ve aşk açıklanır.Sonra TT ortaya çıkar. Sonra kavga patlar.Ya da !!!!
Görkem de gitmeden önce " odada kilitli kalacaklar" demişti. Bu kavga anında kilitli kalırlarsa çok daha fazla itiraf ortaya sözlü olarak dökülür. Ya da !!!!!
Ya ne bileyim işte buna benzer ama yine akıl edemediğimiz bir sahne olabilir.
Zaten biz neyi akıl edebildik ki?:img-hyste :img-hyste :img-hyste
AAAA yok hakkımızı yemeyeyim. Bir şeyi forumca tutturduk ama keşke tutturmasaydık. 46 nın sonunda TT açıklamasının deliliğe bağlanacağını tutturduk.... aman ne marifet. Adam gibi bir sahneyi tuttursak ne olur???
TT den sonra ne kaldı??? Baba - oğul karşılaşması!!!!!!!! hımmm buda güzel bir sahne olacaktır. Çok duygusal sahneler yaşanıyor zaten baba -oğul arasında.... anımsayın müştemilat !!!!!! ve araba !!!!! ( çok güzel hazırlanmıştı, her iki oyuncuda mükemmeldi)
Not: Hadi forumdaşlar YY forumuna yakışan mesajlarımıza devam.
Not2 : Diğer mesajlaraı unutmayın ama, onada devam.
çıldırıcamm:sad53: mervedende haberr yokk..sitede açılmıyorrr...
sanırım dizinin oyuncularınında dili varmıyor:sad53:
49 finall olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz..............merve 52 demmeiş mii:img-in_lo
arkadaşlarr yarına kadarr durmak yokkk elimizden geleni değilll daha üstününü yapıcazzz...49 nerde 52 nerdeee yaa...stara tepki mailleri lütfen devam etsin!!!
diğer dizilerden gelen yardımlara teşekkürelr!!!bütün diziler tamam sanırım!!!
oyuncular bölümü ne alemde:img-in_lo
çıldırıcamm:sad53: mervedende haberr yokk..sitede açılmıyorrr...
sanırım dizinin oyuncularınında dili varmıyor:sad53:
49 finall olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz..............merve 52 demmeiş mii:img-in_lo
arkadaşlarr yarına kadarr durmak yokkk elimizden geleni değilll daha üstününü yapıcazzz...49 nerde 52 nerdeee yaa...stara tepki mailleri lütfen devam etsin!!!
diğer dizilerden gelen yardımlara teşekkürelr!!!bütün diziler tamam sanırım!!!
oyuncular bölümü ne alemde:img-in_lo
SON HABERLER:
Merve ve Barış ile konuşulmuş ve dizinin 52. bölüme kadar süreceği öğrenilmiş.
1
evet evet sevinebilirsiniz tekrar tekrar aradım siteye yazabilirmiyim dedim .ve metin beyin ifadesi aynen böyleydi: evet bitmiyor kaynak: BARIŞ
2
EWT arkadaslarr aglamayı bırakınnn supper suann mutluluktan elım ayagımm tutmuyorr
AZ ONCE merveylee konustum dedım herkes ıkı gozu ıkı cesmee aglıyorr.A aaa dedı neden dedım star tv mail yolluyor dızı bıttı dıye aaa yok ole bişee aglamasın kımse dedı bız cekımlere devam edıyoruz 52 bolume kadar devam edcez dedı 3 hafta sonra ıstanbula donecegız dedı kımsee takmasınn kafasınaa arkadaslarr supperr yaaa
arkadaşlar dizimiz bitmiyor yaşasınnnnnnnn
3
YENİ BİR GÜN YENİ MAİLLER DEMEKTİR ARKADAŞLAR...DEVAM EDİYORUZ !!!!
SİZE GERİ DÖNEN MAİLLERE ALDIRMAYIN...ONLAR OTOMATİĞE BAĞLANMIŞ PROGRAM ŞEKLİNDE Kİ MAİLLER...DAHA İŞİMİZ YENİ BAŞLIYOR...HAFYA SONUNDAYIZ...PAZARTESİ HELE BİR HERKES MASASINA OTURSUN BAKALIM...YAHU HAFTA SONUNDA NELER OLMUŞ DİYE HABERLERİ BİR ALSINLAR BAKALIM...ŞAPKALARINI ÖNÜNE KOYUP ONLARDA BİR TELEFON TRAFİĞİ YAŞASIN BAKALIM...YANİ...
D E V A M....
baris-akarsu.com forumlarından alıntıdır.
Dizimiz için devam kararı alınmış ama bu kanala güven olmaz raitingler daha da düştümü bitiriverir!Biz tedbiri elden bırakmayıp maillere devam edelim ayrıca devam ederse de 52 bölüme kadar edecekmiş!Biz daha aşkın çok küçük bir bölümünü izledik ne olursa olsun devam etmeli...
Bunun için elimizden geleni yapmalıyız;
1)MSN'den birden fazla mail adresi alıp onlardan da mail atarsak iyi olur bence(Çok yoğun olduğum halde 3 tane adres aldım)Ne kadar çok görünürsek o kadar iyi
2)Arkadaşlarımızdan,dostlarımızdan da rica edelim onlar da mail atsın(taş atıpta kolları yorulmaz,birkaç dakikalarını alır)
3)Hem STAR tv'ye hem FM'E hem de FOX'A mail atalım STARın ne yapacağı belli olmaz 52 bölümden sonrası için başka kanala geçebilir bu da şu an için en uygun FOX gibi gözüküyor
4)Atacağımız maillerin içeriği de önemli tabi YALANCI YARİM'in yazın iyi raitingler alma potansiyeli olduğunu belirtelim.
Ne kadar iyi organize olursak o kadar iyi çünkü daha önce başka diziler için maille,telefonla kurtarma operasyonları yapıldı ama başarılamadı.Ben forumumuza ve yalancı yarim severlere çok güveniyorum ancak bizler dizimizi kurtarabiliriz.Özellikle 1. maddeye dikkat edelim,yüzbinlerce mail karşısında duyarsız kalamazlar heralde
ALINTI.
SON HABERLER:
Merve ve Barış ile konuşulmuş ve dizinin 52. bölüme kadar süreceği öğrenilmiş.
1
evet evet sevinebilirsiniz tekrar tekrar aradım siteye yazabilirmiyim dedim .ve metin beyin ifadesi aynen böyleydi: evet bitmiyor kaynak: BARIŞ
2
EWT arkadaslarr aglamayı bırakınnn supper suann mutluluktan elım ayagımm tutmuyorr
AZ ONCE merveylee konustum dedım herkes ıkı gozu ıkı cesmee aglıyorr.A aaa dedı neden dedım star tv mail yolluyor dızı bıttı dıye aaa yok ole bişee aglamasın kımse dedı bız cekımlere devam edıyoruz 52 bolume kadar devam edcez dedı 3 hafta sonra ıstanbula donecegız dedı kımsee takmasınn kafasınaa arkadaslarr supperr yaaa
arkadaşlar dizimiz bitmiyor yaşasınnnnnnnn
3
YENİ BİR GÜN YENİ MAİLLER DEMEKTİR ARKADAŞLAR...DEVAM EDİYORUZ !!!!
SİZE GERİ DÖNEN MAİLLERE ALDIRMAYIN...ONLAR OTOMATİĞE BAĞLANMIŞ PROGRAM ŞEKLİNDE Kİ MAİLLER...DAHA İŞİMİZ YENİ BAŞLIYOR...HAFYA SONUNDAYIZ...PAZARTESİ HELE BİR HERKES MASASINA OTURSUN BAKALIM...YAHU HAFTA SONUNDA NELER OLMUŞ DİYE HABERLERİ BİR ALSINLAR BAKALIM...ŞAPKALARINI ÖNÜNE KOYUP ONLARDA BİR TELEFON TRAFİĞİ YAŞASIN BAKALIM...YANİ...
D E V A M....
baris-akarsu.com forumlarından alıntıdır.
Dizimiz için devam kararı alınmış ama bu kanala güven olmaz raitingler daha da düştümü bitiriverir!Biz tedbiri elden bırakmayıp maillere devam edelim ayrıca devam ederse de 52 bölüme kadar edecekmiş!Biz daha aşkın çok küçük bir bölümünü izledik ne olursa olsun devam etmeli...
Bunun için elimizden geleni yapmalıyız;
1)MSN'den birden fazla mail adresi alıp onlardan da mail atarsak iyi olur bence(Çok yoğun olduğum halde 3 tane adres aldım)Ne kadar çok görünürsek o kadar iyi
2)Arkadaşlarımızdan,dostlarımızdan da rica edelim onlar da mail atsın(taş atıpta kolları yorulmaz,birkaç dakikalarını alır)
3)Hem STAR tv'ye hem FM'E hem de FOX'A mail atalım STARın ne yapacağı belli olmaz 52 bölümden sonrası için başka kanala geçebilir bu da şu an için en uygun FOX gibi gözüküyor
4)Atacağımız maillerin içeriği de önemli tabi YALANCI YARİM'in yazın iyi raitingler alma potansiyeli olduğunu belirtelim.
Ne kadar iyi organize olursak o kadar iyi çünkü daha önce başka diziler için maille,telefonla kurtarma operasyonları yapıldı ama başarılamadı.Ben forumumuza ve yalancı yarim severlere çok güveniyorum ancak bizler dizimizi kurtarabiliriz.Özellikle 1. maddeye dikkat edelim,yüzbinlerce mail karşısında duyarsız kalamazlar heralde
ALINTI.
:happy0064 çığlıkkkk atabilirmiyimmmmmmmmmmm:happy0064
hoplayabilirmiyim.........oynayabilirmiyim....
ve şimdi mutluluktan ağlayabilirmiyimmm:img-blush :sad53: bye
merveeeee senii çok seviyorum..yy seni çok seviyorummm...
ailem sizi çok seviyorum!!!!
not:maillere devamm belli olmaz bu stara:img-blush
büyük bi heyecanlaa yy ekibinin toplantısı bekliyoruz!!!
şu sitresi bi atlatalım daha yarın fregman nöbeti tutucaz:img-yes:
ben kaçtım yarın sınavım var kendinize iyi bakın
sevgiler....
feyza:img-wink: (sinemim_g)
Rasida: ee, hadi yeter ama
Rasida iç ses: Akşam oldu kederlendim ben yine...
Rasida: Sesin de bişeye benzese bari
Rasida iç ses: Üzüntüden çıkmıyo da ondan, yoksa:icon_sorr
Rasida : Tabi, tabi... Neyse, kes artık dırlanmayı. Bir son olcaksa, illaki ki şöle efsanevi bir son olsun, canım..
Rasida iç ses: Napıyım elimde değil
Rasida : Eğer sevdiğin insanla geçirecek zamanın azalmışsa ne yaparsın?
Rasida iç ses: Dolu dolu yaşarım her anını
Rasida: Dİ Mİ AMA?
Rasida iç ses: Efsanevi derken?
Rasida : Aşkın ince ayrıntıları, kokusu, rengi... Hani Orhan Pamuk der ya; " bir kitap okudum ve hayatım değişti" işte öle bişi...
Rasida iç ses: yok korktum bir an, herkesi bir eve toplayıp havaya uçucan diye:img-hyste
yine Rasida iç ses: Aşkın resmini istiyorsun galiba
Rasida : Tüm renklerini gördüm aslında, Artık bir araya geldiklerinde oluşan resmi görmek istiyorum. Şöyle saatlerce baksam da her gördüğüm de yeni bir şey keşfetsem...
Rasida iç ses : Aşk yeniden Akdeniz'in suyu gibi...
Rasida: Bak bu güzel! sesin birden kulağıma hoş gelmeye başladı
Arkadaşlar maiilere devam lütfen, yarın da diğer günde devam
ya ben bişe söylicem bu konu biraz sıkmaya başladı bence biraz çarşamba olucak bölüme odaklanalım zaten sabahtan beri bölümle ilgili ne senaryo geliyor nede biri yorum yazıyor bende kaç saattir siteyi kapat bi daa aç yapıom hadi biraz gelecek bölümü düşünelim
nedim_bahar
10-06-07, 22:21
ya ben bişe söylicem bu konu biraz sıkmaya başladı bence biraz çarşamba olucak bölüme odaklanalım zaten sabahtan beri bölümle ilgili ne senaryo geliyor nede biri yorum yazıyor bende kaç saattir siteyi kapat bi daa aç yapıom hadi biraz gelecek bölümü düşünelim
bu halde sence gelecek bölüm hakkında bişey düşünülür mü biz dizinin genelini kurtarmak için uğraş veriyoruz eğer ki kesin bi sonuç gelirse olumlu ya da olumsuz o halde bölüm yorumlarını gönül rahatlığıyla değerlendirebiliriz
ha bi de desteğini esirgemeyen tüm herkese çook tşkler iyi ki varsınız...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Geç kaldın bak ben düşündüm bile. Sence neler olur bu hafta. Görkem2in dedikleri 47 de yok sanki? Acaba o 48 çekilirken aldığı bilgileri mi açıklayıp gitti?
Hani bunlar odada kapalı falan kalıyorlar. " Senin yüzünden burada kaldık, hayır senin yüzünden kitlendik " diye bağırırlar ama arayıp tamirci çağırmazlar. :img-hyste :img-hyste Neden çağırsınlar? Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz.
Ben olsam bende çağırmam. Sahnelerin çok keyifli olacağı kesin. Hele ki, TT ortaya çıktıktan sonra, Naz'ın durumu ne olur ????:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bizi bu hafta çok güzel bir bölüm bekliyor.
masal_perisi
10-06-07, 22:28
Arkadaşlar...Yalancı Yarim'im 52. bölümde biteceği doğru mu...Olamaz ya...Bitmemeli....Çok güzel bir dizi...
pas.si.on79
10-06-07, 22:32
Arkadaşlar şimdi Naz, Tarık a neden geldiğini sorunca onun için geldiğini söyler..
Yalan mı arkadaşlar..YAlancı Yarim ama Bu yalan mı:img-hyste
Naz Tarık’ın kendisi için geldiğini düşünürken Tarık’ın Vahi’yle yaptığı telefon konuşmasında herşeyin yolunda olduğunu, onu kontrol etmek için geldiğini ima eden bir sürü şey söyler ve hiç beklemediği an da Naz’ı karşısında bulur. Naz Tarık’ın bütün konuşmalarını duymuştur ve bütün hayalleri yıkılır.
Naz kızımız TArık a inanmış.Süper arkadaşlar.. Daha ne istiyorsunuz..Naz Tarık a inanması olayları saptırmamış..:img-wink: Ama Vahi Beyle görüşürken karşısında buluyor.Gerçi Tarık oraya görev için gitti ama..Vahi bey göndermeseydi zaten gidecekti.. O veda halini hatırlayın nasıl biçareydi.Sonra burda durup bekleyecek değilim ya dedi.. Peşinden gidecekti.
Naz hayalleri yıkılmıştır.Burda tabi Naz haklı..Ne yapsın kız o kadar sevindi ki gelmesine.. Bir de aferim Naz a ... Dilek O dururken, Barış a dikkat çektirmesine takmamış..TArık a neden geldin diye sormuş..Aferim Naz... işte bizim Nazımız bu...
Bunun üzerine Tarık’a hiç olmadığı kadar ağır hakaretler yağdırarak,yalancılıkla suçlayarak onu bir daha asla görmek istemediğini söyler ve yanından kovar. Bu ağır hakaretleri kaldıramayan Tarık bu sefer gerçekten patlar ve Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu ıspatlamak için kimliğini çıkarıp önüne atar.
Olur böyle durumda hakaret istemeden de olsa çıkar,çünkü büyük bir hayal kırıklığına uğramış.. Tarık artık bu hakaretlere dayanamaz ..Eeee O da haklı..
Kimliğine çıkarır.. Eee normal..Onun delirdiğini düşündüyse neyapsın..Sevdiğin tarafından deli olduğunu düşünüyorsun..Zorla yanında duracak değil. Ya da gizli takip edecek değil.. En azından herşeyi bir kenara bırakıp sevdiği uğruna gerçekleri söyledi..
Naz yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken Tarık Naz’ın ona bütün yaptıklarını aynen yaşatmaya karar verir ve bu güne kadar yaptıklarını, hakaretlerini Naz’a aynen iade etmeye başlar çünkü artık şoför Tarık Tarık Tekelioğlu’dur ve Naz Özkul onun için çalışmaktadır
Valla Naz o şoku kolay atlatır mı bilmiyorum.ÇÜnkü çok ağır bir şok..Şimdi ilk cümleden sonra konu değişiyor.YAni Naz birşekilde Tarık Tekelioğlu olduğunu kabul etmiş ki.. ya da etmek zorunda kalmış ki Tarık Naz a yaptıklarının çektiriyor..Orda artık sadece çellocu olduğu için Tarık ın tüm söylediklerine sessiz kalıyordur. O da İst.dönünce bak o zaman da O Tarık a çektirir..
Ama umarım TT OLDUĞU ORTAYA ÇIKMADAN ŞOFÖR TARIK NAZ AŞKINI GÖRÜRÜZ..
ya bir de devam etsin.. Onların bu aşkları didişmeleri bitmez....Evlenselerde..
Bu kadroyla çok daha güzel senaryolar çıkar...
[QUOTE=nedim_bahar;3653923]bu halde sence gelecek bölüm hakkında bişey düşünülür mü biz dizinin genelini kurtarmak için uğraş veriyoruz eğer ki kesin bi sonuç gelirse olumlu ya da olumsuz o halde bölüm yorumlarını gönül rahatlığıyla değerlendirebiliriz
ha bi de desteğini esirgemeyen tüm herkese çook tşkler iyi ki varsınız...[/QUOTE
Mesaj yazmaya devam etmemiz, forumumuzu eskiden olduğu gibi güzel şeylerle paylaşmamıza engel değil.
Burada felaket ortamı yaratmak da çok doğru değil. Dizimizin devam etmesini hepimiz istiyoruz. İlgili sitelere yazmaya devam.
Bu arada ben atlamışım, 'TÜM DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER'
Sorular vardı geçen gün..... Odada Tarık ile Naz'ı kim bulacak diye..... tahminler bitti mi?
2 kere 2 dört mü edecek???*(yahudiye göre dört etmez de :img-hyste )
Bunların yanıtı bulan var mı?
[QUOTE=nedim_bahar;3653923]bu halde sence gelecek bölüm hakkında bişey düşünülür mü biz dizinin genelini kurtarmak için uğraş veriyoruz eğer ki kesin bi sonuç gelirse olumlu ya da olumsuz o halde bölüm yorumlarını gönül rahatlığıyla değerlendirebiliriz
ha bi de desteğini esirgemeyen tüm herkese çook tşkler iyi ki varsınız...[/QUOTE
Mesaj yazmaya devam etmemiz, forumumuzu eskiden olduğu gibi güzel şeylerle paylaşmamıza engel değil.
Burada felaket ortamı yaratmak da çok doğru değil. Dizimizin devam etmesini hepimiz istiyoruz. İlgili sitelere yazmaya devam.
Bu arada ben atlamışım, 'TÜM DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER'
Sorular vardı geçen gün..... Odada Tarık ile Naz'ı kim bulacak diye..... tahminler bitti mi?
2 kere 2 dört mü edecek???*(yahudiye göre dört etmez de :img-hyste )
Bunların yanıtı bulan var mı?
Öncelikle hepinize iyi akşamlar bugün dışardaydım ve neler olup bittiğini öğrenemediğim için bütün gün üzüntüden ööyle boş boş bakındım durdum
Henüz yorumları okumam bitmedi ama yoruma yorum gerekti:img-wink:
Şimdi birincisi bce odada ikisini belgin hanımın bulması muhtemel diyorum
ikincisi 2x2 yahudilere göre kaç eder bilmiyorum da biz muhasebecilere göre patron kaç isterse o ediyo bizim dizide de patron Belgin hanım gibi görünüyo...:img-yes:
Sımarık Cadı
10-06-07, 22:39
insallah olumlu sonuclar gelir ya dizimiz daha dewam eder...
Rasida: Uğur Kedinin mesajını okuyunca, romantik bir replik yazasım geldi.
Rasida iç ses : sen ve romantizm? Hiç boşuna yorma kendini:icon_whis
Naz, yatakta debelenir saatlerce, elini telefona her uzatışında “ya eğer ile….” başlayan cümleler kurarak, geri çekilir. En sonunda
Naz: kabul et Naz, kaçışın yok artık aç ve oku
Mesajı okur birden ayağa fırlar. Saatlerdir odasında yan odadan gelecek her sese şartlanmış şekilde bekleyen Tarık, kapının açıldığını duyar ve dışarı fırlar. Bir an kapıda göz göze gelirler, 46nın sonundaki şarkı çalmaya başlar, uzun bir sessizlik…
Naz: yağmur yağıyor
Tarık: Evet
Naz: Ve sen burdasın
Tarık: Olmak istediğim yerdeyim
İkisi de ıslanmıştır
Naz: Üşüyorum
Tarık, Naz'a sarılır ve ya şimdi der
Naz, kafasını kaldırıp Tarık'a bakar ve
Naz: Sen buradasın, hiç gitme oldu mu…
rasida iç ses: Olmamış
rasida: Yaa… Bendeki romantizm bunu geçmez, idare et.
rasida iç ses: tamam da hani gül? ne dicen Cansu'ya
Rasida: Ahalinin yüzündeki gülümseme, yeter ona yahu
Rasida iç ses: bi daha olmamış?
Rasida: Niye?
Rasida iç ses: Görkemin mesajları ve özeti es geçmişsin
Rasida: off :img-help:ıslandılar ya, içeri girer mahsur kalırlar... hem ben yazarsam senaristler ne yapcak canım :img-blush
Rasida iç ses: Dur bi dakka dur, ne yazıyordu mesajda
Rasida: Sence?:img-help:
[QUOTE=qsawe;3654082]
Öncelikle hepinize iyi akşamlar bugün dışardaydım ve neler olup bittiğini öğrenemediğim için bütün gün üzüntüden ööyle boş boş bakındım durdum
Henüz yorumları okumam bitmedi ama yoruma yorum gerekti:img-wink:
Şimdi birincisi bce odada ikisini belgin hanımın bulması muhtemel diyorum
ikincisi 2x2 yahudilere göre kaç eder bilmiyorum da biz muhasebecilere göre patron kaç isterse o ediyo bizim dizide de patron Belgin hanım gibi görünüyo...:img-yes:
:img-hyste :img-hyste ee nede olsa aynı dilden konuşuluyor 2 kere 2 yahudilere göre de kaç istenirse o ediyor :happy0064 :happy0064
Ama son cümlende ne yazık ki doğruluk payı var. Belgin gizli patron. Naz'ın kaleyi içten fethetmesi şart artık.
merhaba arkadaşlar buraya pek yorum yazmasamda diziyi ilk bölümünden beri çok severek izliyorum:img-wink:bu kadar çok izlenen,sevilen bir diziyi star neden bitirmek istiyor anlamadım inşallah bitmez.bende hep mailler gönderdim
47.BÖLÜM ÖZETİ
TARIK İNTİKAM ALIYOR
Tarık Naz’ın arkasından Bodruma gitmiştir. Naz neden geldiğini sorduğunda ise Tarık onun için geldiğini söyler. Naz Tarık’ın kendisi için geldiğini düşünürken Tarık’ın Vahi’yle yaptığı telefon konuşmasında herşeyin yolunda olduğunu, onu kontrol etmek için geldiğini ima eden bir sürü şey söyler ve hiç beklemediği an da Naz’ı karşısında bulur. Naz Tarık’ın bütün konuşmalarını duymuştur ve bütün hayalleri yıkılır. Bunun üzerine Tarık’a hiç olmadığı kadar ağır hakaretler yağdırarak,yalancılıkla suçlayarak onu bir daha asla görmek istemediğini söyler ve yanından kovar. Bu ağır hakaretleri kaldıramayan Tarık bu sefer gerçekten patlar ve Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu ıspatlamak için kimliğini çıkarıp önüne atar. Naz yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken Tarık Naz’ın ona bütün yaptıklarını aynen yaşatmaya karar verir ve bu güne kadar yaptıklarını, hakaretlerini Naz’a aynen iade etmeye başlar çünkü artık şoför Tarık Tarık Tekelioğlu’dur ve Naz Özkul onun için çalışmaktadır.
Özetimizden de anlaşıldığı gibi beklenen an gelmiş bulunmakta.Her ne kadar geliş şekli itibariyle bizleri biraz hayal kırıklığına uğratsa da...Çünkü benim beklentim de,Tarık ve Naz arasında yaşanacak,bir aşk birlikteliğinden sonra Tarık Tekelioğlu olayının ortaya çıkmasıydı.Bu sayede gerçeklerin açıklığa kavuşmasının ,her iki taraf üzerinde bırakacağı izler daha derin olacaktı.Ama şimdi farklı bir seyir izlemek zorunda kalacağız.Olayın açığa çıkışı gibi seyir şeklide yanlış bence.Çünkü özette verilenlere göre olay Naz'ın başında patlak verecek gibi görünüyor.Her ne kadar Tarık'ı savunmak adına bu forumda çok çaba göstermiş bile olsam bu olaydan bu kadar kolay sıyrılmasını açıkçası doğru bulmuyorum...Yalanı söylediği gibi kendini affettirmek adına cezasını da çekmeliydi...Görünen o ki;cezayı çeken Naz,sefasını süren de Tarık olacak... :img-grin2
Naz'ın Tarık için çalışıyor olması konusuna gelince;Anladığım kadarıyla Tarık Naz'ın çaldığı grubun solisti ve söz sahibi olarak gruba dahil olacak.Böylece Naz onun emrinde olan biri durumuna düşecek ve dediklerini yaptırmak adına Tarık'ın eline büyük bir koz geçmiş olacak.En azından benim tahminim bu yönde.Çünkü bu duruma başka bir açıklama getiremedim.Tüm gerçekleri hepimiz izleyip göreceğiz...:img-yes:
Not:Tek temennim güzel haberlerle birlikte forumun eski neşeli günlerine dönmesi...Ama her şey bitmiş değil arkadaşlar.Dizi de Tarık'ın da söylediği gibi "Benim Hala Umudum Var" ...Elimizden geleni yapalım ve dizimizin arkasında durmaya devam edelim...Bizlere desteklerini esirgemeyen bütün Yalancı Yarim dostlarına çok teşekkürler...
ARKADAŞLAR YOĞUNLUKTAN NE BARIŞIN NE DE MERVENİN SİTEYE GİRİLMİYO
MAİLLERE DEVAMM LÜTFENN BU GECE SON ŞANSIMIZZZ HADİİİİİ:happy0064 :happy0064 :happy0064
Bu rating denen canavar nasıl beslenir arkadaşlar mantığını bilen var mı Şöyle bişey düşündüm eğer mantıklı gelirse denemekten bişey olmaz nasılsa aklımıza gelen her yolu deniyoruz (başka kanallara bile dizimizi alın diye mailler atıyoruz mesela:img-yes: )
Şimdi diğer forumdaki arkadaşların da desteğiyle bu hafta ratingimizi yükseltemez miyiz ? Bu hafta bize yardımcı olabilirler belki .... Ztar dizimizi bitirse bile şöyle muhteşem bi bitiş olsa... Belki pişman olurlar da devam ederler...(saçmaladıysam söyleyin ne biliyim ya of ya off off)
47.BÖLÜM ÖZeti
Naz yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken Tarık Naz’ın ona bütün yaptıklarını aynen yaşatmaya karar verir ve bu güne kadar yaptıklarını, hakaretlerini Naz’a aynen iade etmeye başlar çünkü artık şoför Tarık Tarık Tekelioğlu’dur ve Naz Özkul onun için çalışmaktadır.
.
bu durumda Asu, inşallah zili imha etmişsindir. bu iade-i patronlukta her an ortaya çıkabilir de hani o bakımdan...:img-hyste
Özetimizden de anlaşıldığı gibi beklenen an gelmiş bulunmakta.Her ne kadar geliş şekli itibariyle bizleri biraz hayal kırıklığına uğratsa da...Çünkü benim beklentim de,Tarık ve Naz arasında yaşanacak,bir aşk birlikteliğinden sonra Tarık Tekelioğlu olayının ortaya çıkmasıydı.Bu sayede gerçeklerin açıklığa kavuşmasının ,her iki taraf üzerinde bırakacağı izler daha derin olacaktı.Ama şimdi farklı bir seyir izlemek zorunda kalacağız.Olayın açığa çıkışı gibi seyir şeklide yanlış bence.Çünkü özette verilenlere göre olay Naz'ın başında patlak verecek gibi görünüyor.Her ne kadar Tarık'ı savunmak adına bu forumda çok çaba göstermiş bile olsam bu olaydan bu kadar kolay sıyrılmasını açıkçası doğru bulmuyorum...Yalanı söylediği gibi kendini affettirmek adına cezasını da çekmeliydi...Görünen o ki;cezayı çeken Naz,sefasını süren de Tarık olacak... :img-grin2
Naz'ın Tarık için çalışıyor olması konusuna gelince;Anladığım kadarıyla Tarık Naz'ın çaldığı grubun solisti ve söz sahibi olarak gruba dahil olacak.Böylece Naz onun emrinde olan biri durumuna düşecek ve dediklerini yaptırmak adına Tarık'ın eline büyük bir koz geçmiş olacak.En azından benim tahminim bu yönde.Çünkü bu duruma başka bir açıklama getiremedim.Tüm gerçekleri hepimiz izleyip göreceğiz...:img-yes:
Not:Tek temennim güzel haberlerle birlikte forumun eski neşeli günlerine dönmesi...Ama her şey bitmiş değil arkadaşlar.Dizi de Tarık'ın da söylediği gibi "Benim Hala Umudum Var" ...Elimizden geleni yapalım ve dizimizin arkasında durmaya devam edelim...Bizlere desteklerini esirgemeyen bütün Yalancı Yarim dostlarına çok teşekkürler...
Haklı olduğun çok nokta var da... acaba..... senaristler Tarık'ın aylardır çektiğini yeterli bulmuş olabilirler mi? Naz'ın onu herkesin yanında şoför olarak tanıtması, emirler vermesi , dilim varmıyor ama zil çalması falan bence yalanın intikamı için yeterli olmalı. Ezilen Tarık artık o hallerden kurtulmalı. sanırım bunun için biraz kolay sıyıracak bu işten, Tarık.
grimace_88
10-06-07, 23:02
Bu rating denen canavar nasıl beslenir arkadaşlar mantığını bilen var mı Şöyle bişey düşündüm eğer mantıklı gelirse denemekten bişey olmaz nasılsa aklımıza gelen her yolu deniyoruz (başka kanallara bile dizimizi alın diye mailler atıyoruz mesela:img-yes: )
Şimdi diğer forumdaki arkadaşların da desteğiyle bu hafta ratingimizi yükseltemez miyiz ? Bu hafta bize yardımcı olabilirler belki .... Ztar dizimizi bitirse bile şöyle muhteşem bi bitiş olsa... Belki pişman olurlar da devam ederler...(saçmaladıysam söyleyin ne biliyim ya of ya off off)
olabilir aslında destek almak neden olmasın da bu reytingmetre kimlere veriliyo onu da ben bi türlü anlayamıyorum vericekler bize birer reytingmetre ondan sonra deymeyin keyfimize....
bu durumda Asu, inşallah zili imha etmişsindir. bu iade-i patronlukta her an ortaya çıkabilir de hani o bakımdan...:img-hyste
YOOO kesinlikle o zil ortaya çıkmamalı.Tarık kullanacak bile olsa tahammülüm yok. Hem zaten ben onu yok etmemiş miydim.
Sonra birileri bulup geri mi getir mişti? Kimdi o hain. Bulun o nu bana.... ya da zilin yerini söyleyin yeter. Ben yine yok ederim.:happy0064
47.BÖLÜM ÖZETİ
TARIK İNTİKAM ALIYOR
Yayın tarihi : 13 Haziran Çarşamba
Yayın saati : 20:00 / YENİ BÖLÜM
Hmmmmmm, özet gelmiş ve güzel haberlerle gelmiş. Ama birazcık çelişki var sanırım. TT olayını bu kadar çabuk içeri alıp sonra yokedip daha sonra yine gündeme getirmek ben de bir ikileme yol açsa da, sanırım güzel şeyler ile karşılaşacağız.
Hakaret yağdırma olayına gelince eh artık kim olsa aynı şeyi yapar, ama ümit geçen bölüm dediği gibi "kendini TT sanıyor, sandığımızdan da ciddi durum" gibi bir olayı TT'nin kafa kağıdı için de derse ortalık yine çorba olacaktır inancındayım. "yok yok bu iyice abartmış olayı, bi de kimlik bastırmış kendisine" derse orda olay patlar.
Bir durum daha söz konusu aslında. hulusi ve belgin ile yüzleşirlerse toplu olarak; bu sırada hulyo ve belgin de tarığın TT olmadığını söylerlerse o zaman dumurlara yelken açma vaktidir... (abarttım mı ne.....)
Kızımızın zaten kafası allak bullak, e bi de vahi bey'e rapor verirken yakalıyor esas oğlanı. oy oy oy ....
Gerçi intikam faslına geçebilmesi için Tarığın; balataları iyice sıyırmış olması gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü tarık çok fazla çektirmez diye düşünüyorum. (ayrılırlarken taksinin arkasından gitme çabaları ve bakışları da bunu doğruluyor inancındayım)
Velhasıl kelam; güzel bir bölüm bizi bekliyor. Dizinin yayın saatiymiş, günüymüş, ratinglermiş, kılmış, yünmüş, kısa bir süreliğine de olsa bunları bir kenara bırakmamız gerektiği inancını taşımaktayım (6 bölüm kadar)
Zaten bu 6 bölüm içerisinde gidişhat belli olacaktır. Bu zaman içerisinde olaya objektif bakabilip (tamam çok zor ama bu şekilde olmalı) o doğrultuda yorumlarımızı yapıp beklememiz gerekiyor. 2 olasılık benim aklıma geliyor ilk etapta
Birincisi; eğer bu dizinin bitme durumları yapım şirketinden bağımsız bir şekilde gerçekleştiyse (kanal'ın ratingleri öne sürmesi, para getirmemesi, sponsor eksikliği, hanya, konya, amasya, vesaire...) ve yapım şirketi gerçekten kendi içlerinde dizimizin uzun ömürlü olacağını düşünüp buna göre plan yapmışlarsa (ki bodruma gidiş bence bunun bir göstergesidir) zaten endişelenecek birşey olmadığını düşünüyorum. En ekstrem durumu düşünecek olursak; kanal haber vermeden sözleşmeyi feshetse bile (bazen sözleşmelerde kanal yönetimi öle pat diye bitirebiliyo, tuhaf bi durum evet) bizimkilerin stoklarında bölüm olacaktır. Ha en kötü ne olur; sezon finali yapılmadan öyle ortada kalır dizi. Yeni sezon başlayana kadar da; zaten yapım şirketi gerekli atılımları yaparak dizimize yeni bir kanal bulacaktır. Bu süre zarfında da gerek forumlarda gerek platformlarda haberleri alınacaktır ve bu amnsız bekleyiş yerini güzel bir heyecana bırakacaktır.
İkinci durum ise; Yapım şirketi tarafından alınan bir karar ile dizinin 52 bölümde kesilmesidir. Tamam yaratıcılıkta sınır yoktur fakat senaryo ne kadar kendisini genişletebilir ki? Neticede dizimiz bir yağmur zamanı ya da asmalı konak çizgisinde gitmiyor. Kategori aynı olsa bile aradaki farkı anlamak çok basit.
Yapımcı firma diziyi en tavan yaptığı yerde keserek hafızalara kazınmasını sağlayacaktır ki bu bence biraz daha güzel olabilecek bir yaklaşım. Zaten çok değerli oyuncuların yanında rollerine hiç sekte vurmadan gayet başarılı bir biçimde oyunculuklarını sürdürdüler arkadaşlar. Hepsinin önü gayet de açık. Barış konserlerine devam eder, albüm çıkartır; merve, fulya, kaya, cavit vb. başka projelerde yer alabilirler.
TV kanallarının politikalarını anlamak, stratejilerine akıl-sır erdirmek deveye hendek atlatmaktan bile zor. Her kanal rating rating diye bağırınıyor. Bu kadar düşük bütçeler ile bile (tamam bazı prodüksiyonların bütçeleri fazla) çindeki nüfusu aratmayacak derecede dizi çekiliyor, programlar hazırlanıyor telifleri alınarak ya da özgün senaryolar hazırlanarak. Nisbeten nüfusu averajın üzerinde olan bir ülkede rating cihazlarının en fazla 2000-2500 ev arasında (sayıyı yanlış hatırlıyor olabilirim, kusura bakmayın, ama 25.000 de olsa 250.000 de olsa kesmez zaten) olması çok ama çok komik değil mi? Yap yeni bir sistem geliştir altyapını her yere kablo-tv ya da benzeri yayın sağla ondan sonra da koy bakalım o aletleri bu nüfusun 1/10'una. Ortalık nasıl karışıyor. Yapmazlar çünkü kimsenin işine gelmez bu... Eee malum pasta büyük, yiyeni az olsun ki bölünme olmasın.
Neyse; sonuç itibarı ile diziler ve kanalları, kiracı-ev sahibi olarak görebiliriz. Birinden çıkarsa diğerine girer, sokakta kalacak hali yok evelallah....
handeozbek
10-06-07, 23:09
Bütün gün yorgunluktan ölmüş gözüyle özeti bir daha okudum. Çok enteresan şeyler olacak galiba:) Tarık Tekelioğlu geliyormuş. Hoşgelmiş sefa getirmiş. Naz'a pek iyi gelmiyormuş galiba. Naz'ı eziyet çekerken görmek aşkların en güzeli. (Kötüyüm ben kötüyüm hele yorgunken 2 kat:)) Kitli kaldıklarında vazolar, bardaklar, öpücükler havada uçuşacak. Bağlantı kopacak gelecek arada yani:) Herşey güzel olacak yaşanacak daha uzun bölümler var çünkü. Bizden kaçış kurtuluş yok kardeşim. Tanıyamadınız mı bizi:)
Arkadaşlar Ben Anlamadim şimdi Maillerimiz Sonuç Verdimi Vermedimi Belli Değil Mi Kafam Karişti :s
Mause'm Da çalişmiyor Klavyeden Zar Zor Mesaj Yazma Yerine Geliyorum Zaten. Darlandim. Pc'yi Camdan Aticam Sinirimden !!!
Haklı olduğun çok nokta var da... acaba..... senaristler Tarık'ın aylardır çektiğini yeterli bulmuş olabilirler mi? Naz'ın onu herkesin yanında şoför olarak tanıtması, emirler vermesi , dilim varmıyor ama zil çalması falan bence yalanın intikamı için yeterli olmalı. Ezilen Tarık artık o hallerden kurtulmalı. sanırım bunun için biraz kolay sıyıracak bu işten, Tarık.
Asu'cuğum zil dedin yazdıklarımın hepsi hafızamdan silindi gitti.Şimdi herşeyi daha berrak görmeye başladım:img-grin2.Haklısın valla...Tarık'a az mı eziyet etti.Biraz da Naz'ı izleyelim eziyet çekerken.Bir kere de Tarık sıyrılsın,cezasını da Naz çeksin...Oh be benliğimi buldum...:img-grin2
pas.si.on79
10-06-07, 23:20
Özetimizden de anlaşıldığı gibi beklenen an gelmiş bulunmakta.Her ne kadar geliş şekli itibariyle bizleri biraz hayal kırıklığına uğratsa da...Çünkü benim beklentim de,Tarık ve Naz arasında yaşanacak,bir aşk birlikteliğinden sonra Tarık Tekelioğlu olayının ortaya çıkmasıydı.Bu sayede gerçeklerin açıklığa kavuşmasının ,her iki taraf üzerinde bırakacağı izler daha derin olacaktı.Ama şimdi farklı bir seyir izlemek zorunda kalacağız.Olayın açığa çıkışı gibi seyir şeklide yanlış bence.Çünkü özette verilenlere göre olay Naz'ın başında patlak verecek gibi görünüyor.Her ne kadar Tarık'ı savunmak adına bu forumda çok çaba göstermiş bile olsam bu olaydan bu kadar kolay sıyrılmasını açıkçası doğru bulmuyorum...Yalanı söylediği gibi kendini affettirmek adına cezasını da çekmeliydi...Görünen o ki;cezayı çeken Naz,sefasını süren de Tarık olacak... :img-grin2Naz'ın Tarık için çalışıyor olması konusuna gelince;Anladığım kadarıyla Tarık Naz'ın çaldığı grubun solisti ve söz sahibi olarak gruba dahil olacak.Böylece Naz onun emrinde olan biri durumuna düşecek ve dediklerini yaptırmak adına Tarık'ın eline büyük bir koz geçmiş olacak.En azından benim tahminim bu yönde.Çünkü bu duruma başka bir açıklama getiremedim.Tüm gerçekleri hepimiz izleyip göreceğiz...:img-yes:
Şimdi Songülcüğüm.Koyu yaptığım yazında diyeceğim bir iki şey var..Senin de çok iyi bildiğin üzere; Tarık bir kere yalan söylemek zorundaydı.. Sonuçta ne işi ne de kalacak yeri vardı.BAbası kovmuştu..Yani Sıradan bir Tarıktı.Belki gerçek kimliği Tarık Tekelioğlu idi ama onun o günler için TT olmasının bir önemi yoktu.Tam tersi TT olduğunu söyledi zaman iş bulamadı.Babası Hulusi Tekelioğlu faktörü.. Kaldı ki Vahi Bey bunu duysa..O da aynı şekilde kredi puanları artar.. Ayrıca Onun oğlunu şoför olarak alma fikri Hulusi bilmiyorum da ne kadar da kızsa bu durumu kendine yediremezdi..
Neyse, O yalanı söylemek zorundaydı.Ya da TT olduğunu gizlemek zorundaydı..
Sonra Bodrumda neler oldu bilmiyoruz.NAz ağzından ne gibi hakaretler etti. Yani Sonuçta Tarık eline büyük imkanlar geçmesine rağmen gitmedi... Aşkını göstermiş ispatlamış oldu.. Zaten tartışmada tüm söylenemeyenler söylenmesi bunlar.. DOlayısıyla Naz biraz o konuda tabi bir de ağır hakaretler ettiği için TArıkın kalbini kırmış olabilir.Bu yüzden Tarık ın söylediği o yalanın önemi olmamış olabilir..
Tabi bir de Asu açıklamış..Birçok durum var.Onlar unutulur mu hiç?
qsawe tarafından gönderildi
ya arkadaşlar beni yanlış anladınız benim demek istediğim o değildi ewt bu foruma yeni yazmaya başlamış olabilirim ama başından beri diziyi severek izliyorum ve nerdeyse repliklerini söleseniz bölümün kaçınıcı bölüm olduğunu söyliyecek hale geldim ayrıca bu gün en az 20 mail de ben attım bende uraşıyorum ama bunu niye foruma yansıtıyoruz ki elimizden geleni yaparken bi yandanda eğlenemezmiyiz niiye bölüme yoğulaşmayalım bu konuyu herkes benimsedi ve emailleri gönderdi ve gönderiyor ama bizim moraller sıfır olursa final olucaksa (inşallah yakın zamanda olmaz) zevkini çıkartamıycaz ben bunu söylemek istiyorum ben üzülmeyin veya çabalamayın diye bir şey demedim sonuç itibariyle
ayrıca bölüm yorumuma gelince bence tt olduğunu açıkladıktan sonra kilitli kalıcaklar ve bu da dizinin gidişatı için süper olucak
handeozbek
10-06-07, 23:51
Yorgun olduğum için şimdiden kutlayayım. 00:00 'yi bekleyemeceğim bengi ablacım (jenn) doğum günün kutlu olsun. Nice senelere. Hep birlikte yalancı yarimle.:klme
jenn...doğum gününz kutlu olsun...nice mutlu senelere ( inş yy olur. )
burcin_kaplan
10-06-07, 23:56
Umarım bugün çok güzel bir gün olucak saat 12'yi geçti ...
Bengi ablacıım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah bugün en güzel hediyeyi sana yalancı yarim werir.iyiki warsın ablacım:):)
elmali-turta
10-06-07, 23:56
İyi geceler arkadaşlar umarım yarın güzel haberler alırız...
Bu arada Bengi Ablacım canım ablacımbenim doğumgunun kutlu olsun umarım hayatın boyunca sevdiklerinle geçireceğin güzel,mutlu yılların olur..Seni çok seviyorum iyiki varsın..iyiki seni tanımışım ablacım:)
BENGİ ABLA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA YALANCI YARİM AİLESİYLE BİRLİKTEEE:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
ceza_cansu
10-06-07, 23:59
Bengi ablacım iyiki doğdun.Nice senelere.Saat 12 yi geçti artık pazartesindeyiz.Umarım bugün çok güzel haberler alırız da senin için en güzel doğum günü hediyesini vermiş oluruz
Bengi'ciğim doğum günün kutlu olsun.Umarım alacağın en güzel hediye Yalancı Yarim'in devam kararı olur...:happy0064
love-angel
11-06-07, 00:01
jenn doğum günün kutlu olsun...
nice mutlu ve yalancı yarimli yıllara inşallah:happy0064
Bengi??..her daim özel her daim en sevdiğimsin bunu biliyorsun değil mi?Bir kere de burdan kutLamak istedim doğumgününü.Barış dolu bir dünyada gözlerindeki o umut oldu ışıklar hiç sönmeden yaşa olur mu benim iyi yürekli dostum...İYİ Kİ DOĞDUN..İYİ Kİ VARSIN.:happy0064
Bengi ablacım,süper modum doğumgünün kutlu olsun...Yalancı Yarimli sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu güzel seneler geçirmen dileğiyle.. :)))) :happy0064:happy0064
nedim_bahar
11-06-07, 00:06
jenn doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...
Nice uzun ve mutluluk dolu yıllara sevgili jenn
Dizimizin bu belirsiz akıbetinin bir an önce kat-i bir dille açıklanmasını bekliyorum arkadaşlar.. Tamam 52 ye uzama haberine 49 faciasından sonra bir nebze de olsa sevinebilsem de ne yazık ki bogazıma bir dügüm takılmış şekilde geçiriyorum zamanımı..
Ve en kötüsü de (inşallah olmaz ama tabi medya bu birşey diyemem, hani olur da dizimiz gerçekten biter ise diyorum) dizimiz gerçekten en güzel dönemine girmeye başlamışken bu haberi alıp ondan sonra o üzüntüyle diziyi takip etmek olacak.. :icon_sorr
Ama biz yine de bir şekilde sesimizi yükseltebildigimiz en yüksek yerlere ulaştıralım ki istemedigimiz sonuçları gördügümüzde kendi elimizden gelenin en iyisini yapabildik diye vicdanen rahat olalım...
Gelecek Daha Yeni Güzel Haberler Alabilmemiz Dilegimle Sevgiler...
jenn doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...
dogum gününüz kutlu olsun bengi ve jenn nice yıllara
bu gün iyi haber gelir inşallah en buyuk hediye bu olur :happy0064
pas.si.on79
11-06-07, 00:13
Bengi Ablacığım Doğum günün kutlu olsun..
Bir Dilek Tut...ve umarım dileğin gerçekleşir..
Barış Dolu nice mutlu yıllara...Herşey gönlünce olsun
Yalancı Yarim in harika objektifi.Güzel kareleri.. İyi ki varsın..
Seni çok seviyoruz..
Bengi ablacığım;
Doğum günün kutlu olsun! :happy0064 :happy0064 Barış ve sevgili dolu nice yıllara... Umarım bugün Yalancı Yarim ile ilgili güzel haberler hediyen olur. :img-in_lo
Seni çok seviyoruz :img-yes:
sevgili arkadaşlarım..ben bir barış sever olarak başladığım yalancı yarim forumuna dizimize aşık olarak (tabiri caizse hepimiz öyleyiz) devam ettim..beni bu kutlamayla çok mutlu ettiniz..çok şeyler paylaştık burada..ve paylaşmaya devam edeceğimize inanıyorum.sizler gibi iyi yürekli gönülden seven pırıl pırıl arkadaşlarımızın çabalarının sonuç vereceğine inanıyorum..bunun için dua ediyorum..yüreğinizden bu güzel dizinin bizlere kattiği tüm iyi duyguları eksik etmeyin..bu hafta bizlere güzel haberler getirsin..hepinizi çok seviyorum:)
jenn doğum gününüz kutlu olsun. Sabah yepyeni haberler en güzel hediyeniz olur inşallah.
arkadaşlar ben yalancı yarim fomundanım sizden bir ricam olacak. dizimiz star tv nin yayın politikası yüzünden yayından kaldırılmak üzere sizden ricam star tv ye yalancı yarim in yayından kaldırılmaması için mail atmanız. bizi en iyi sizin anlıyacağını düşünüyorum.hepinize iyi yorumlar.ayrıntılı bilgiyi yalancı yaim formunda bulabilirsiniz.
merhabalar...
bu akşam forumu her zamanki gibi geziyordum...ve şöyle böyle bakarken sizin forumunuza takıldım...ve üzücü haberi okudum...doğrusunu söylersem yalancı yarımın bir saniyesini bile görmedim...o yüzden kalitesi hakkında birşey söyleyemem...ama belli ki geniş bir izleyici kitlesi var...maşallah dünden beri forumunuz durmuyor...ne yazık kä bunun nedeni de bu haber...demek istediğim şu ki sonuna kadar sizi destekliyorum...mail attım ve daha da atacağım...ne gerekiyorsa yapmaya hazırım...
yalnız sizden de bir ricam olacak...;)
AFFEDİLMEYEN forumuna bakmanız ve orda yazdığım mail adreslere mail göndermeniz...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3655644
hepimiz birimiz, birimiz hepimiz icin ;)
ve son olarak İKİ AİLE arkadaşlarıma selamlarımı göndermek istiyorum...
Buğra, Zeynep, Şule, Müge ve Nur, buraya yazmamın sebebi sizsiniz aslında ;)...
Canım Bengi'cim sevgili arkadaşım sana uzun, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum doğum günün kutlu olsun iyiki varsın seni seviyorum.
Sevgili Bengi,doğum günün kutlu olsun.İnşallah senin bu güzel günün ,bizim dizimizin de güzel haberlerini alacağımız günün müjdecisi olur.
Doğum günün kutlu olsun, jenn... nice yıllara..sağlıkla...
Canım arkadaşım...yeni yaşın çok mutlu geçsin..Yeni yaşında da umarım güzelim dizimizin güzelim karelerini ekleme fırsatın olur...Ve zamanı aslında çok ta geçmişken tüm emeklerin için sana koskocaman yürekten alkışlar..
Yanaklarından öpüyorum canım...SENİ SEVİYORUM DOSTUM...
bizimde katkımız olsun bari ..
Bu özlem hiç bitmesin
En güzel günler bizim olsun
Nazı ve tarıgı cok sevdik
Günümüz onlarla gecti
İçimizdeki yalancı yarim sevgisi hiç bitmesin
Ayrılık cok zor
Bu günleri cok arıcaz.
Lanet yağdıracaz stara
Altın harflerle yazacaz dizimizi
BAŞ HARLELE İDARE BİR ŞİİR YAZDIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN JENN
ebru.karaca
11-06-07, 01:08
Bengi ablacığım, doğum günün kutlu olsun.
Tüm güzellikler seninle olsun.
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum.
Ayrıca, forumumuzdan olsun ya da olmasın Bize Destek Olan Herkese Sonsuz Teşekkürler..
merhabalar...
bu akşam forumu her zamanki gibi geziyordum...ve şöyle böyle bakarken sizin forumunuza takıldım...ve üzücü haberi okudum...doğrusunu söylersem yalancı yarımın bir saniyesini bile görmedim...o yüzden kalitesi hakkında birşey söyleyemem...ama belli ki geniş bir izleyici kitlesi var...maşallah dünden beri forumunuz durmuyor...ne yazık kä bunun nedeni de bu haber...demek istediğim şu ki sonuna kadar sizi destekliyorum...mail attım ve daha da atacağım...ne gerekiyorsa yapmaya hazırım...
yalnız sizden de bir ricam olacak...;)
AFFEDİLMEYEN forumuna bakmanız ve orda yazdığım mail adreslere mail göndermeniz...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3655644
hepimiz birimiz, birimiz hepimiz icin ;)
ve son olarak İKİ AİLE arkadaşlarıma selamlarımı göndermek istiyorum...
Buğra, Zeynep, Şule, Müge ve Nur, buraya yazmamın sebebi sizsiniz aslında ;)...
Öncelikle bize destek veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
Tabiki bizlerde size destek veriyoruz. Affedilmeyen dizisi için özelden mesaj geldiğinde de maillerimizi atmıştık zaten....
Ve sevgili Jenn, doğumgünün kutlu olsun. Dizimizle ilgili mutlu haberlerle dolu güzel bir gün (aslında sevgi ve BARIŞ dolu, sağlıklı, başarılı ve uzun bir ömür) dilerim.
whiteangel
11-06-07, 01:43
http://img183.imageshack.us/img183/7012/b005pasta2mqqi4.jpg (http://imageshack.us)
CANIM ARKADAŞIM,
ASLINDA ÖĞRETMENİM DEMELİYİM.BENİM GİBİ TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ BİR İNSANA HER ZAMAN SABIRLA KATLANDIĞIN İÇİN... DOSTLUĞUN İÇİN.. YENİLİKLERE AÇIK OLDUĞUN İÇİN... YÜREĞİNDEKİ BARIŞ SEVGİSİ İÇİN... KISACA VAR OLDUĞUN İÇİN... SENİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.
SANA ;
BAL TADINDA
AŞK COŞKUSUNDA
SEVDİKLERİN VE SEVENLERİNLE BİRLİKTE
SAĞLIKLA
MUTLULUKLA YAŞAYACAĞIN UZUUUUUNNNN BİR ÖMÜR DİLİYORUM.
SENİ SEVİYORUM ARKADAŞIM.
ARKADAŞLAR maillere devam edelim lütfen.Yeni başlık açılmamış. Buna da moralim bozuldu. Noluyoruz forumda da gözden çıkarıldık mı yoksa..:sad53:
Bengi abla doğum günün kutlu olsun :img-wink: İyiki Varsın :img-wink: :happy0064
hüseyingazi
11-06-07, 02:54
Bugün işyerine gidip sayfadan uzak kaldım ama tek umudum akşam buraya geldiğimde olumlu bir haber alabilmekti.Bütün sayfaları ve yorumları tek tek okudum.Her ne kadar 52 bölüm haberi gelmiş olsada benim içim hiç rahat değil ve bu konuda ne ztara ne de yapımcıya güvenemiyorum.Belkide yarın kesin haberler glecektir ama bu belisiz bekleyiş insanı çok yıpratıyor.Keşke herşey yoluna girsede bunlar tatlı yorgunluk olarak kalsa.
Maillere devam edeceğiz ama inşallah bizi anlayan muhataplar buluruz.Tamam dizi elbette birgün bitecekti ama böyle olması çok kötü.Bu oyunculara,dizi çalışanlarına ve o diziyi izleyenlere yapılmış büyük bir ayıp.Üstelik böyle bir karar alınıyor ve bundan kimsenin haberi yok.Milliyette bu haber çıkmasaydı ne olacaktı birgün diziyi izlerken en sonundaki son yazısını görüncemi açıklayacaklardı.
Dün ve bugün burasının özet yorumuyla dolması gerekirken şimdi uğraştığımız şeye bak.Biz iki satırlık özetle sayfalarca youm yazmış ,senaryo üretmiş bir forumuz.Şimdi elimizde nerdeyse bir sayfalık özet var ama insanlarda özeti görüp yorum yazacak hal yok.
Ztar güzel giden bir diziyi el birliğiyle batırmayı başarırken burdaki güzel ve zevkli sayfalarında katili oldu.Şimdi sayfaları okurken yine eskisi gibi gözümden yaş geliyor ama eskiden gülmekten gelen yaş bu sefer başka sebeplerden geliyor.
İnşallah yeni gün yeni ve güzel haberler getirir.Ne olursa olsun sabaha kadar hem forum nöbetine hemde mail nöbetine devam.Mücadelemiz geceleride devam etsin değil mi?
NOT:Jenn doğum günün kutlu olsun.Tüm dileklerin kabul olsun,yy devam haberi en güzel hediyen olsun inşallah
Patron 52 haberi var. Ama inşallah daha fazla devam eder. Çünkü eminimki 52 bölüm kimseyi tatmin etmez. Ancak yinede 49dan iyidir. Yarın alıcaz artık iyi haberleri inşallah. Karamsar olmayalım. Biz yine keyfimize bakalım. Siz nöbetinize devam edin. Ben kaçıcam bu gece maalesef. Finallerden sonra bol bol tutarız nöbet. Allah 152. bölüm gecesinde de nöbet tutmayı nasip etsin inşallah bizlere...
hüseyingazi
11-06-07, 03:06
Patron 52 haberi var. Ama inşallah daha fazla devam eder. Çünkü eminimki 52 bölüm kimseyi tatmin etmez. Ancak yinede 49dan iyidir. Yarın alıcaz artık iyi haberleri inşallah. Karamsar olmayalım. Biz yine keyfimize bakalım. Siz nöbetinize devam edin. Ben kaçıcam bu gece maalesef. Finallerden sonra bol bol tutarız nöbet. Allah 152. bölüm gecesinde de nöbet tutmayı nasip etsin inşallah bizlere...
49 haberinden sonra 52 bile güzel geldi ama tabiki buda yetmez.Sen yarınki sınavına odaklan diyeceğim ama olmuyor kendimden biliyorum.Bugün işyerinde içimde sürekli bir huzursuzlukla dolaştım durdum.Belki bazı zamanlar yy aklımdan çıkmıştı ama bitirilebilir haberi içime işlemişki yüzüm hiç gülmedi.
Hani bir şarkı varya 'şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor,yastayım hiçkimse bilmiyor' işte bugün aynı öyleydim.Bugün herkes bana bugün neyin var diye sordu.Gece iki saat uyumaya çalışıp işe gittim ama bu değildi beni yıpratan .Daha önce çok yaptım bunu burda nöbet tutup çok az uyuyup işe gittim.Ama beni yıkan bu haber oldu.
İnşallah sınavın iyi geçer ve inşallah yarın güzel haberler gelir.Ben nöbete devam ederim.
hüseyingazi
11-06-07, 03:52
Eğer yy kanalların bu akıl almaz politikası yüzünden biterse çok üzülürüm.Ama bu duruma düşen ne ilk diziyiz nede son olacağız.Birçok dizinin başına gelen durum şimdi bizim başımızda.Ve o dizileri sevenlerin uğraştığı gibi bizde sesimizi duyurmaya ve dizimizi devam ettirmeye çalışıyoruz.Umarım sonumuz kaldırılan dizilere benzemez.Artık diziseverler bu kadar yıpratılmaz.
O zaman kanallar reyting almıyor diye dizilerini kaldırıp yerine yenilerini başlatıp masraf yapacaklarına şöyle birşey yapsınlar.Pazartesi en çok reyting alan ilk 3 dizi yayınlansın diğer kanallar boş ekran göstersin.Salı başka bir kanal birinci oluyordu.O akşamda reytingi en yüksek olan ilk 3 dizi yayınlansın diğer kanallar tüm yayınlarını iptal etsin boş ekran koysunlar.Çarşamba ,perşembe.... aynı şey uygulansın.Böylece kanallar tasarruf eder ve izlenmeyen dizilere boş yere para harcamazlar.Evinde reyting cihazı olmayan ama reyting sıralamasında izlenmiyor görünen dizileri izleyenlerde tamamen etkisiz hale getirilir.Onların istekleri ,beğenileri dikkate alınmaz.Ya onlarda BÜYÜK ÇOĞUNLUĞA(evinde reyting cihazı olan BÜYÜK çoğunluğa) katılıp onların izlediklerini izlerler ya da hiçbirşey izlemezler.Seçim onların olur değil mi?Tabi ortada seçecek başka program kalmayınca mecbur izleyecekler.
Arkadaşlar demekki neymiş akşamları sadece en çok reyting alan dizi izlenecekmiş.Diğer diziler izlenmeyecekmiş.Bu akşam ne var ağalı beyli dizi mi var.Ben o konuları sevmem başka birşey izlemek istiyorum demek yok.Susacaksın çünkü senin izlemek istediğin programın reytingi düşük.O yüzden reytingin kadar konuşacaksın.Ve gidip bu akşam en çok izlenen diziyi izleyeceksin.
Yarın akşam tvde ne mi izleyeceksin hemen söyleyeyim .Reyting listesine göre birinci olan hangisiyse onu tabiki.Bu ülkede nasıl olsa herkesin zevki aynı.Herkes aynı şeyi izlemeli.İnsanlara altenatif sunmaya ne gerek var şimdi.Herkes neyi en çok izliyorsa sende onu izleyeceksin.
Diğer dizilerde artık kaderlerine razı olacaklar.Ne yapalım onları seven ve izleyenlerin evinde reyting cihazı yoksa kanal bide onca işinin arasında bu diziyi reyting sıralamasına girmeden izleyen kaç kişi var diye mi araştırsın şimdi.
Ne yapalım reytingin kadar konuş.
NOT:Bu reyting cihazlarını el altından satan bir yer mi bulsam acaba.Sonrada tüm forumdakilere dağıtsam .Ahhhh ahhhh bu haber başıma fena vurdu benim saçmalamaya başladım.:sad53:
Yok patron yok haklısın...insan sıkıntıdan böyle şeyler diyebiliyor,gariplik sende değil..starda ve Fm yapımda.:img-yes:
Ah ah patroncum aynı şekilde ben de bugün insanlar bana ne anlatsa ben de yarı dinliyordum. Dikkatim hep dağınıktı. Ama inşallah amacımıza ulaşır ve dizimizi geri alırız. Biz dizideki birçok saçmalığa bile inatla dayanmış ve sonunda güzel bölümleri elde etmiş bir forum olarak dizimizi kimselere kolayca yedirtmeyiz.
Ayrıca gece nöbetçileri olarak gece mail yollamaya da devam ediyoruz. Biz dizimizi 24 saat boyunca hiç yalnız bırakmayız, her zaman yanındayız.
İnşallah yakında tam gaz neşeli ve cıvıl cıvıl yazılarla forum sayfalarını dlduracağız.
Sizlere iyi nöbetler arkadaşlar ben çıkıyorum..umarım yarın iyi haberler alırız:img-yes: Şimdilik iyi geceler.Patron foruma iyi bak sana emanetbye
hüseyingazi
11-06-07, 04:42
Sizlere iyi nöbetler arkadaşlar ben çıkıyorum..umarım yarın iyi haberler alırız:img-yes: Şimdilik iyi geceler.Patron foruma iyi bak sana emanetbye
sağol medea forumdaki nöbete devam.Sen merak etme .
Ağız alışkanlığı hep yarın diyesim geliyor ama artık bugün demeliyim bugün güzel bir gün olacak inşallah.
YY bodrumda küllerinden nasıl yeniden doğduysa bu günde inşallah ztarın gözünde yeniden doğacak inşallah.
Gece böbetlerinin bile eski tadı kalmadı. Umarım şu kararsızlık olayı biter (ama dizi bitmez). Hepinize iyi nöbetler sabah olcak zaten 1-2 saat sonra.
hüseyingazi
11-06-07, 04:50
Gece böbetlerinin bile eski tadı kalmadı. Umarım şu kararsızlık olayı biter (ama dizi bitmez). Hepinize iyi nöbetler sabah olcak zaten 1-2 saat sonra.
Hayatımızın tadı kalmadıki .Dizi ne olacak diye düşünmekten gece nöbetlerini coşturacak hal kalmadı ama bizim işimiz belli olmaz bizde forum olarak heran küllerimizden yeniden doğabiliriz.Tıpkı dizimiz gibi.Hele şu kötü günleri bir atlatalım dizimizin devam kararını bir duyalım iki katı coşacağım o zaman.
hüseyingazi
11-06-07, 05:55
ZTAR:Sevgili yy severler biliyoruz sizi bir kaç gündür çok üzdük.
Forum üyeleri:Aaaa siz bizi muhatap alırmıydınız?
ZTAR:Tabiki alırız hem bakın yazdığınız maillere tek tek cevap yazdık.
FOR.ÜY:Ya ne demezsin cevapta cevap olsa bari.Herkese aynı şey.
ZTAR:Neyse konumuza dönelim .Sizin bu kadar üzülmenize dayanamadık ve size iyi haberler vermeye geldik.
FOR.ÜY:Ne iyi haberlermi?Yoksa dizi devam mı edecek?(içses:ama bu ztara güven olmaz bir dinleyelim bakalım)
ZTAR:Tamam hemen heyecanlanmayın açıklıyorum.
FOR.ÜY:Hadi ama sabrımız kalmadı iki gündü gece gündüz bir haber bekliyoruz.
ZTAR:Hani siz biz özeti geç verdiğimiz için cumartesileri küçücük özetlerden medet umuyordunuz ya.
FOR.ÜY:Evet
ZTAR:Hani siz biz özeti belki pazartesi veririz diye internet başından ayrılamıyordunuzya.
FOR.ÜY:Evetttt.
ZTAR:Hani siz belki fragman çıkar diye pazartesi ekran başında nöbet tutuyordunuzya.
FOR.ÜY:Evetttt
ZTAR:Hani siz belki fragman çıkar diye reklamları bekliyor ve kanal değiştirmiyorsunuzya.Hatta tv izlemesenizde hep ztar açık duruyorya.
FOR.ÜY:Evettt
Ztar:Hani siz biz yayın saatiyle oynadıkça kriz geçirip,ne zaman başlayacak diye muallakta kalıyorsunuzya.
FOR.ÜY:Ayyy yeter artık.Tamam kısacası biz yy le ilgili sizden çok çekiyoruz.Şimdi sonuca gelelim.
ZTAR:Biz çok düşündük taşındık ve sizleri çok üzdüğümüzü anladık.Gerçekten bu size haksızlık ve bütün bunlara bir son vermeye karar verdik.Diziye son vererek sizi bu işkencelerden kurtarmaya karar verdik.Nasıl mailleriniz işe yaramış mı?Bakın nasıl sizle ilgilendik değil mi?Derdinize kesin çözümü bulduk.Şimdi size sorsak arkadaşlar yy mi izleyip bu eziyetlere tekrar katlanmak mı istersiniz yoksa yy izlemeyerek bir sürü boş vaktinizin olmasını mı?Eminim ki hepiniz bizimla aynı cevabı verirsiniz.
FOR.ÜY:Sor o zaman yy mi yoksa boş vakit mi?
ZTAR:Canım cevap belli ne soracağız değil mi?Hem burda vakit kaybetmeyelim.Şimdi gidip siz sevgili izleyicilerimize yeni programlar hazırlayalım.
FOR.ÜY:Sor dedik sanaaaaaaaaa.
ZTAR:Tamam tama soruyorum kızmayın hemen.YY mi mi istersiniz yoksa sizi bizim eziyetimizden kurtarıp bir sürü boş vaktinizin olmasını mı?
FOR.ÜY:Zaten içimden bir ses bu ztara güven olmaz demişti.Arkadaşlar hücuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm.
Bir saat sonra ztar merkezinden bir basın açıklaması yapılır.
ZTAR::img-black yOĞUN İSTEK ÜZERİNE YALANCI YARİM DİZİSİNE DEVAM KARARI ALDIK.tA Kİ İZLEYİCİ BIKANA KADAR.Şimdilik açıklamamız bu kadar tüm aşka aşıklara selamlar ve iyi seyirler.Bundan sonra yy me tam destek hep destek.
FORUM ÜYELERİ:Başaracağımızı biliyorduk arkadaşlar.Azmettik çalıştık,inandık ve inandırdık.:klme :cheer: :cheer: :bella :bella :img-punk: :happy0064 :happy0064
NOT:İnşallah mutlu haberlerle tekrar coşarız.Sayfamızıda tekrar coştururuz.
COQ: Aaa, sasa senin ne işin var burda bu saatte? Şimdiye çoktan kaçmış olman gerekmiyor muydu?
SAYY: Evet, ama patrondan acil çağrı geldi.
FRK: Medea da nöbette gene... Nöbet sardı galiba Medea...
MED: Evet. Hele de böyle bir durumda nöbete kalınmaz mı?
HÜS: Arkadaşlar, herkes buradaysa başlayalım.
SAYY: Neye başlıyoruz patron?
HÜS:Neye olacak yeni operasyonumuza tabikiii
NÖBETÇİLER: Yeni operasyon mu?
FRK: E zaten mail telefonlarla hep operasyonda sayılırız...
HÜS: Yok öyle değil, bu en gizlisinden bir operasyon...
COQ: Oooo yeniden iş başındayız...
FRK: Hadi o zaman...
SAYY: Evet başlayalım...
MED: Hücuuum...
HÜS:..........
NÖBETÇİLER: İyi de nereyeee?
HÜS: Ben de bekliyorum ne zaman farkedeceksiniz diye?
COQ: Ya kafamız çok dolu, toparlayamıyoruz.
FRK: Evet hem kızgınım, hem üzgün... Bir an operasyon deyince tamamen uçtum sonunda...
SAYY: Eeee hadi anlat patron...
HÜS: Şimdi arkadaşlar dizimizi kurtarmak adına yeni bir operasyon düzenleyeceğiz. Operasyonun adı çift bela... Başımızın belalarına bizim gücümüzü gösterme zamanı...
MED: Peki napıcaz?
HÜS: Şimdi bugün değil mi toplantı... İşte biz bir şekilde o toplantıya etki etmeliyiz. Öncelikle Sayygıner sen Fm yapım ve de ztarın yetkililerinin imzalarının olduğu kağıtları yürüteceksin. Frk sen o imzaları yalancı yarimin devamını gösteren belgelerin üzerine yapıştıracaksın. Medea sen toplantıdan önce yetkilileri oyalacaksın ve coqette sen de uyku haplarını onların kahvesine koyacaksın. Ama çok uzun uyumayacakları kadar koy...
COQ: Peki patron...
HÜS: Ve de onlar uyurken ben belgeleri değiştireceğim. Sayygınerin yerini çok iyi bildiği arka kapıdan da kaçarız. Ama Fm yapim yetkililerini de yanımıza alıp yolda ofislerine bırakıcağız. Yani Sayygıner arabayı hazırla..Böylece uynadıklarında sanki geri dönmüşler gibi olacak. Fazla birşey hatırlamayacaklar, ama imza işi de tamamlanmış olacak. Haydi şimdi hazırlıklarını yapın. 15 dakika sonra burada buluşup son durumu konuşuruz...
hüseyingazi
11-06-07, 06:14
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Elimizde bir sürü mail ve dizimizi devam ettirecek iki farklı planımız var.
Daha ne olsun bundan iyisi dizimizin devam kararı olur.
Biz zamanında forum olarak az bodrum senaryosu yazmadık.Sonuç ne oldu bodrumda aşk başkadır.Şimdide dizimizin devam senaryoları tutar bizde rahatlarız inşallah.
Coqette biz bu işi ayrıntısıyla düşünelim bakalım ne olur ne olmaz belki gerek olur.
Yine bir nöbetin sonuna geldik.Ama biz yy severler olarak yıkılmadık ayaktayız.
Dizimizde inşallah devam edecek.Bu gün içimden daha da bir sesli günaydın demek geliyor.İnşallah bu günümüz çok çok aydın olur.
GGGÜÜÜÜNNNNAAAAAYYYYDDDIIIIIINNNNNNNNNNN
Star TV yayın akışında dizi Çarşamba 20.00'de gözüküyor :icon_sorr Ama özet siteye konmamış henüz (pek tabii ki). Bugün ne haberler gelecek acaba :img-help:
Öncelikle bengi doğum günün kutlu olsun bugün senin için dizimizle ilgili iyi haberler gelir senin için en güzel doğum günü hediyesi olacağını biliyorum. Dizimizle ilgil bugün iyi haberler alırız gerçekten dizinin özetine bile konsantre olamadım bu hafta sonu gerçekten çok kötü geçti umarı hafta başı mutlu haberler gelirde dizimize konsantre oluruz şu güzel haberler biran evvel gelse bizlerde rahatlasak ama yapım şirketinde yani yetkili bir kişden net bir açıklam bekliyorm ben uğur kedi veya bir başka bir lütfen bizleri kesin bir şekilde aydınlatsın herşeyin hayırlısımüjdeli haberler biran evvel gelir.
ZTAR:Sevgili yy severler biliyoruz sizi bir kaç gündür çok üzdük.
Forum üyeleri:Aaaa siz bizi muhatap alırmıydınız?
ZTAR:Tabiki alırız hem bakın yazdığınız maillere tek tek cevap yazdık.
FOR.ÜY:Ya ne demezsin cevapta cevap olsa bari.Herkese aynı şey.
ZTAR:Neyse konumuza dönelim .Sizin bu kadar üzülmenize dayanamadık ve size iyi haberler vermeye geldik.
FOR.ÜY:Ne iyi haberlermi?Yoksa dizi devam mı edecek?(içses:ama bu ztara güven olmaz bir dinleyelim bakalım)
ZTAR:Tamam hemen heyecanlanmayın açıklıyorum.
FOR.ÜY:Hadi ama sabrımız kalmadı iki gündü gece gündüz bir haber bekliyoruz.
ZTAR:Hani siz biz özeti geç verdiğimiz için cumartesileri küçücük özetlerden medet umuyordunuz ya.
FOR.ÜY:Evet
ZTAR:Hani siz biz özeti belki pazartesi veririz diye internet başından ayrılamıyordunuzya.
FOR.ÜY:Evetttt.
ZTAR:Hani siz belki fragman çıkar diye pazartesi ekran başında nöbet tutuyordunuzya.
FOR.ÜY:Evetttt
ZTAR:Hani siz belki fragman çıkar diye reklamları bekliyor ve kanal değiştirmiyorsunuzya.Hatta tv izlemesenizde hep ztar açık duruyorya.
FOR.ÜY:Evettt
Ztar:Hani siz biz yayın saatiyle oynadıkça kriz geçirip,ne zaman başlayacak diye muallakta kalıyorsunuzya.
FOR.ÜY:Ayyy yeter artık.Tamam kısacası biz yy le ilgili sizden çok çekiyoruz.Şimdi sonuca gelelim.
ZTAR:Biz çok düşündük taşındık ve sizleri çok üzdüğümüzü anladık.Gerçekten bu size haksızlık ve bütün bunlara bir son vermeye karar verdik.Diziye son vererek sizi bu işkencelerden kurtarmaya karar verdik.Nasıl mailleriniz işe yaramış mı?Bakın nasıl sizle ilgilendik değil mi?Derdinize kesin çözümü bulduk.Şimdi size sorsak arkadaşlar yy mi izleyip bu eziyetlere tekrar katlanmak mı istersiniz yoksa yy izlemeyerek bir sürü boş vaktinizin olmasını mı?Eminim ki hepiniz bizimla aynı cevabı verirsiniz.
FOR.ÜY:Sor o zaman yy mi yoksa boş vakit mi?
ZTAR:Canım cevap belli ne soracağız değil mi?Hem burda vakit kaybetmeyelim.Şimdi gidip siz sevgili izleyicilerimize yeni programlar hazırlayalım.
FOR.ÜY:Sor dedik sanaaaaaaaaa.
ZTAR:Tamam tama soruyorum kızmayın hemen.YY mi mi istersiniz yoksa sizi bizim eziyetimizden kurtarıp bir sürü boş vaktinizin olmasını mı?
FOR.ÜY:Zaten içimden bir ses bu ztara güven olmaz demişti.Arkadaşlar hücuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm.
Bir saat sonra ztar merkezinden bir basın açıklaması yapılır.
ZTAR::img-black yOĞUN İSTEK ÜZERİNE YALANCI YARİM DİZİSİNE DEVAM KARARI ALDIK.tA Kİ İZLEYİCİ BIKANA KADAR.Şimdilik açıklamamız bu kadar tüm aşka aşıklara selamlar ve iyi seyirler.Bundan sonra yy me tam destek hep destek.
FORUM ÜYELERİ:Başaracağımızı biliyorduk arkadaşlar.Azmettik çalıştık,inandık ve inandırdık.:klme :cheer: :bella :bella :img-punk: :happy0064 :happy0064
NOT:İnşallah mutlu haberlerle tekrar coşarız.Sayfamızıda tekrar coştururuz.
COQ: Aaa, sasa senin ne işin var burda bu saatte? Şimdiye çoktan kaçmış olman gerekmiyor muydu?
SAYY: Evet, ama patrondan acil çağrı geldi.
FRK: Medea da nöbette gene... Nöbet sardı galiba Medea...
MED: Evet. Hele de böyle bir durumda nöbete kalınmaz mı?
HÜS: Arkadaşlar, herkes buradaysa başlayalım.
SAYY: Neye başlıyoruz patron?
HÜS:Neye olacak yeni operasyonumuza tabikiii
NÖBETÇİLER: Yeni operasyon mu?
FRK: E zaten mail telefonlarla hep operasyonda sayılırız...
HÜS: Yok öyle değil, bu en gizlisinden bir operasyon...
COQ: Oooo yeniden iş başındayız...
FRK: Hadi o zaman...
SAYY: Evet başlayalım...
MED: Hücuuum...
HÜS:..........
NÖBETÇİLER: İyi de nereyeee?
HÜS: Ben de bekliyorum ne zaman farkedeceksiniz diye?
COQ: Ya kafamız çok dolu, toparlayamıyoruz.
FRK: Evet hem kızgınım, hem üzgün... Bir an operasyon deyince tamamen uçtum sonunda...
SAYY: Eeee hadi anlat patron...
HÜS: Şimdi arkadaşlar dizimizi kurtarmak adına yeni bir operasyon düzenleyeceğiz. Operasyonun adı çift bela... Başımızın belalarına bizim gücümüzü gösterme zamanı...
MED: Peki napıcaz?
HÜS: Şimdi bugün değil mi toplantı... İşte biz bir şekilde o toplantıya etki etmeliyiz. Öncelikle Sayygıner sen Fm yapım ve de ztarın yetkililerinin imzalarının olduğu kağıtları yürüteceksin. Frk sen o imzaları yalancı yarimin devamını gösteren belgelerin üzerine yapıştıracaksın. Medea sen toplantıdan önce yetkilileri oyalacaksın ve coqette sen de uyku haplarını onların kahvesine koyacaksın. Ama çok uzun uyumayacakları kadar koy...
COQ: Peki patron...
HÜS: Ve de onlar uyurken ben belgeleri değiştireceğim. Sayygınerin yerini çok iyi bildiği arka kapıdan da kaçarız. Ama Fm yapim yetkililerini de yanımıza alıp yolda ofislerine bırakıcağız. Yani Sayygıner arabayı hazırla..Böylece uynadıklarında sanki geri dönmüşler gibi olacak. Fazla birşey hatırlamayacaklar, ama imza işi de tamamlanmış olacak. Haydi şimdi hazırlıklarını yapın. 15 dakika sonra burada buluşup son durumu konuşuruz...
:img-hyste :img-hyste
Bu halde bile güldürdünüz ya, :) bir şey demiyorum:)
Bu arada forumumuz eski haline dönmeye başlamış, normal muhabbetler başlamış, buna çok sevindim...
52ye uzama olayına sevindim açıkçası, 46dan iyidir.
jenn doğum günün kutlu olsun, YYli nice mutlu yıllara, her şey dilediğin gibi olsun...İnşallah doğum günü hediyesi olarak YY devam kararı alınır da, hem onlar hem de biz kurtuluruz (gerçi olar kurtulamayacak ama...)
günaydın arkadaşlar bugün de yazmaya devam edeceğiz ,kesmek yok arkadaşlar bugün pazartesi ve ilk iş günü ve karşılarında bugünde gelen mailleri görmeliler startv ye fm yapıma ve gazetelerin tv yazarlarına aynen yazmaya devam..
schmetterling
11-06-07, 09:41
Bengi ablacım doğumgünün kutlu olsun...
umarım bu güzel gününde seni çoook sevindirecek olaylarla karşılaşırsın... her şey gönlünce olsun:happy0064
not: Kardeşimle aynı gün doğmuşsunuz, ikizler burcu insanları sizi:img-hyste
Bengi ablacım doğumgünün kutlu olsun...
umarım bu güzel gününde seni çoook sevindirecek olaylarla karşılaşırsın... her şey gönlünce olsun:happy0064
not: Kardeşimle aynı gün doğmuşsunuz, ikizler burcu insanları sizi:img-hyste
çok sağol canım.tüm arkadaşlar sizde sağolun..ikizler deli burçtur ne yapsa yakışır:img-hyste
insanın dizi kültürü olmaması meğer ne kadar da kötü bir şeymiş.bir kere sevdiğin zaman bırakması ne kadar zor oluyormuş.hayatta hiç ağlamadığı için gururlanırken aslında ne kadar odun bir insan olduğunu dizinin final kararı sonucu gözlerin dolması ile idrak edebilmek meğer ne kadar da ilginç bir duyguymuş..
umarım çabalarımız sonuç verir de dizimiz uzar.koç grubunun "adamı" aydın doğan ve tayfası "tekel" oldukları medya sektöründe umarım bundan sonra sadece "patron"larının para hırsına yenik düşmezler.
Mutlu Yıllar Sevgili Bengi..Yeni yaşın sana güzellikler getirsin,gönlünce yaşayacağın uzun yılların olsun...
Bugün pazartesi ,fragman günümüz güya ama dizimizin günü bile belli değil.Bir hafta önceye kadar İki Aile de mi Köprü de mi derdimiz vardı sadece şimdi ise... :img-blush ...Güzelim diziyi bu hale getirenler utansın , ne diyeyim...Maillere ,telefonlara devam arkadaşlar....
arkadaşlar star tv sitesinin yaptığı yeni düzenlemeye göre hotmail vede yahoodan giden mailler ulaşmıyormuş.bu yüzden mümkünse gmail den, outlok ekspress yoluyla..işyerlerinde olan arkadaşlar iş mailleriyle göndersinler...
arkadaşlar star tv sitesinin yaptığı yeni düzenlemeye göre hotmail vede yahoodan giden mailler ulaşmıyormuş.bu yüzden mümkünse gmail den, outlok ekspress yoluyla..işyerlerinde olan arkadaşlar iş mailleriyle göndersinler...
Bu kadar uğraşıyoruz, inşallah bir işe yarar.Star bu ne yapacağı belli olmaz gerçi...
Bugün pazartesi hafta başı umarım hepimiz için güzel bir gün olur müjdeli haberleri alırız rahatlarız diziye konsantre oluruz ne zaman gelecek müjdeli haber bakalım ben en yetkili ağızdan bekliyorum haber kesin ve net haber bu iki gündür karasızlık gerçekten beni iyice bunaltı lütfen bizleri habersiz bırakmayın tabiki mailer devam edeceğiz herkese başarılar.
elmali-turta
11-06-07, 11:18
Uğur kedimiz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz umarım güzel bir haberle gelmişsinizdir:icon_sorr :icon_sorr
handeozbek
11-06-07, 11:20
çok heyecanlandım. Kader günü dedikleri bu olsa gerek. En ufak umut dolu bir habere bile razıyım. Belirsizlik insanın içini kemiren bir kurt gibi. Mutlu ve her zaman umutlu olmak dileğiyle....
burcin_kaplan
11-06-07, 11:23
Selamlar arkadaşlar bugün öle bir gün ki ya kötü bişe olucak yada çok güzel birşey.Umarım çok güzel birşeyler olur.
Uğur kedi hoş geldiniz.Umarım içimize su serpicek bir açıklama yaparsınız.
ya neden ülkemizde herşey rating e endekslenmiş durumda?neden 4800 kişi diğer tüm izleyicilerin neyi izleyip neyi izlemeyeceğine karar veriyor?hangi konteks esas alınıyor kimin evine cihaz yerleştirileceği belirlenirken?olaya belli başlı kanalların zaten ne kadar "duygusal" yaklaştıkları belli iken yapımcıların kendilerini kandırmalarını anlayamıyorum..
hiç düşündünüz mü bu ülkede cnbc-e diye de bir kanal olduğunu?ve bu kanalın bu kadar kaliteli projeleri hiç bir rating kaygısı duymadan ülkemize getirdiğini.adamlar rating ölçümlerine bile girmiyor yahu.
işte sana ironinin ağa babası...
ya neden ülkemizde herşey rating e endekslenmiş durumda?neden 4800 kişi diğer tüm izleyicilerin neyi izleyip neyi izlemeyeceğine karar veriyor?hangi konteks esas alınıyor kimin evine cihaz yerleştirileceği belirlenirken?olaya belli başlı kanalların zaten ne kadar "duygusal" yaklaştıkları belli iken yapımcıların kendilerini kandırmalarını anlayamıyorum..
hiç düşündünüz mü bu ülkede cnbc-e diye de bir kanal olduğunu?ve bu kanalın bu kadar kaliteli projeleri hiç bir rating kaygısı duymadan ülkemize getirdiğini.adamlar rating ölçümlerine bile girmiyor yahu.
işte sana ironinin ağa babası...
İşte bu yüzden cnbc-e Türkiye'nin en kaliteli ve en idealist kanalıdır.
hüseyingazi
11-06-07, 11:48
Eğer yy kanalların bu akıl almaz politikası yüzünden biterse çok üzülürüm.Ama bu duruma düşen ne ilk diziyiz nede son olacağız.Birçok dizinin başına gelen durum şimdi bizim başımızda.Ve o dizileri sevenlerin uğraştığı gibi bizde sesimizi duyurmaya ve dizimizi devam ettirmeye çalışıyoruz.Umarım sonumuz kaldırılan dizilere benzemez.Artık diziseverler bu kadar yıpratılmaz.
O zaman kanallar reyting almıyor diye dizilerini kaldırıp yerine yenilerini başlatıp masraf yapacaklarına şöyle birşey yapsınlar.Pazartesi en çok reyting alan ilk 3 dizi yayınlansın diğer kanallar boş ekran göstersin.Salı başka bir kanal birinci oluyordu.O akşamda reytingi en yüksek olan ilk 3 dizi yayınlansın diğer kanallar tüm yayınlarını iptal etsin boş ekran koysunlar.Çarşamba ,perşembe.... aynı şey uygulansın.Böylece kanallar tasarruf eder ve izlenmeyen dizilere boş yere para harcamazlar.
Evinde reyting cihazı olmayan ama reyting sıralamasında izlenmiyor görünen dizileri izleyenlerde tamamen etkisiz hale getirilir.Onların istekleri ,beğenileri dikkate alınmaz.Ya onlarda BÜYÜK ÇOĞUNLUĞA(evinde reyting cihazı olan BÜYÜK çoğunluğa) katılıp onların izlediklerini izlerler ya da hiçbirşey izlemezler.Seçim onların olur değil mi?Tabi ortada