PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

azizoz
11-06-07, 14:30
Star yeni özetimizi koymuş, sayfasına...çarşamba 20.00 görünüyor...ayrıca, bugünden itibaren haftaiçi hergün 16.40'ta YY tekrarı var...
hayret!!!!!!ağzım açık kaldı.nasıl olmuşta koymuşlar.değerli zamanlarını bizim için feda etmişler.gözlerim yaşardı.:img-cray: :img-cray: :img-cray:

angel eyes
11-06-07, 14:31
Star yeni özetimizi koymuş, sayfasına...çarşamba 20.00 görünüyor...ayrıca, bugünden itibaren haftaiçi hergün 16.40'ta YY tekrarı var...

vay vay vay bu ztara ne olmuş böle sahip çıkmadığı dizinin tekrarlarını veriyolar ha hadi arkadaşlar gösterelim kendimizi tekrarlarınıda izleyelimde ne kadar çok sevdiğimizi anlasınlar hadi hep beraber elele...:happy0064 :img-pilot :good:

handeozbek
11-06-07, 14:31
Tekrarı koymaları çok iyi olmuş. Malum okullar tatil oluyor. Seyirciyi tekrar çekmek için birtakım girişmlerde bulunmak gerekiyor. Starda azıcık strateji kaldıysa fragmanı veya yavru fragmanı tekrarı verirken verir. İşte o zaman inanırım gerçekten bir şeyler yapacağına.:img-blush

-naz-
11-06-07, 14:39
Tarık ve Naz otel odasında kitli kalıp, üstelik ikisi de yardım istemek konusunda inat ederse ne olur?

naz: ne yaptın sen...
tarık:ne yaptım??
naz:anahtarı dışarda bıraktın tarık,kilitli kaldık
tarık: kafamı bıraktın bende???
naz:varmıydı ki...
tarık:en azından biraz...
naz:kes lakırdıyıda yardım çağırr
tarık:Niye ben ,sen çağır...
naz: ....imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt
tarık:ben çağırsam daha iyi sanki...
naz:buyur meydan sizin tarık bey...
tarık:tık tık...bakarmısınızzz orda kimse yokmuuu?kilitli kaldıkkk duyan yokmuu yardım edin!!!
naz:ayyy nesin sen hanım evladımıı?böyle kimse duymaz bizi...
imdaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttt
tarık:iyide böylede duymuyolar işteee
naz:telefonnn!!!arayıp yardım isteyelimm
tarık: :img-in_lo
naz:ne olduu...telefon nerde
tarık:dün akşam sana sinirlenip telefonu fişten söküp dışarı fırlatmıştımmm
naz:inanmıyorumm yaaaa:img-in_lo cepp..cepten korayı arıyım o bizi şimdi kurtarır burdan!!!
tarık:öhöö...koraymıı?
naz:inanmıyorumm yaa şarzımm bitmişşş
tarık:çok üzüldüm...
naz:çıkar telefonunu senden arayalım
tarık:dileği mi??
naz:hayır korayıııı......
tarık:dileğiii
naz:korayy diyorummmm
tarık:bende dilek diyorum!!!
naz:bakıyorum 2 günde dilek dilek olmuşş ben 10 aydır naz hanımm
tarık:izin versen sanada naz derim
naz:demeee..izin vermiyorumm
tarık:bende demiyorum zaten,naz hanım diyorum!dileğede dilek
naz:demiyceksin onada dilek hanım diyceksin izin vermiyorum
tarık:bende benim telimle korayı aramana izin vermiyorum
naz: ne hakla
tarık:sen benim dileğe dilek dememe kızıyosunn ya bende kızıyorum ayrıca sende koray bey diyceksin!!!çocuğa daha nişanlısı bile koray bey diyo bee...
naz:ben kızarımm benin senin patronunum!sen bana karışamassın
tarık:karışırım
naz:ver şu telefonuu..alo koray
tarık:çabuk kapat o telefonuu
naz:bırakk kolumuuuuu....
tarık:nazzzz kapat dedimm yoksa istanbula dönüyorum ben
naz:yok bişey koray bey,iyi akşamlar...
bırak kolumu canımı acıttınn....
tarık:özür dilerim....

naz: :icon_sorr
tarık: :img-in_lo

naz:ne yapıcaz şimdi...
tarık:en iyisi başbaşa kalmanın zevkini çıkaralım...
naz:ama benim uykum geldi...(kızardıı:img-hyste )
tarık:omzumda uyursunn...
naz:sen beni bırakıp gidiyorsun....:img-blush (aynı kızarıklık:img-hyste )
tarık:bu sefer kapı kilitli ama
naz: iyi uyuyorum..dileği arayıp yardım istemek yok ama...
tarık:yok....
naz:bak uyumak üzereyim hayır biz bizeyken söylemek istediğin bişey varmı??
tarık:Aslında var...
naz:dinliyorum...
tarık:bi dakka hazırlıyım kendimi önceee:img-polic
naz:bende kendimii:img-hyste

:happy0064 :happy0064

charlie
11-06-07, 14:40
vay vay vay bu ztara ne olmuş böle sahip çıkmadığı dizinin tekrarlarını veriyolar ha hadi arkadaşlar gösterelim kendimizi tekrarlarınıda izleyelimde ne kadar çok sevdiğimizi anlasınlar hadi hep beraber elele...:happy0064 :img-pilot :good:

Evinde rating aleti olanlar, parmak kaldırsın...YY in ne kadar izlendiğini hiç bilemedi star...ilerde izlenmeyeceğini de bilemeyecek..

FİLİZ-TB
11-06-07, 14:43
Sevgili uğur kedi,
Bizler her zaman dizi ekibinin yanındayız. Kalbimizden onlara sevgiler,selamlar, alkışlar yolluyoruz. Lütfen iletin.
YALANCI YARİM BİR FENOMENDİR..
OYUNCULARI
kaza geçirir,dizi aksamaz.
Ameliyat olur,dizi aksamaz.
konserden sete,setten konsere koşar, hatta 13.kral video müzik ödülünü almaya setten gider, ödülünü alıp sete döner..dizi aksamaz.
İZLEYİCİLERİ
kızarlar,sinirlenirler
eğlenir,mutlu olurlar ama izlemekten asla vazgeçmezler.
EVET YALANCI YARİM BİR KÜLTTÜR, FENOMENDİR..
EKİBİYLE,İZLEYCİSİYLE...
SİZLERİ SEVİYORUZ. BAŞARILAR KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ..

Uğur kedi sagolsun bir nebzede olsa içimiz rahatladı Sevim'cim de duygularımıza çok güzel tercüman olmuş.

Star Tv özeti vermiş malum aynı özet değişiklik yok altınada 13 Haziran Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM demiş ancak bu daha önce hazırlanmış olduğundan güvenemiyoruz tabi ah keşke gerçek olsa.

-naz-
11-06-07, 14:44

oyy oyy...kesin star o saatte koyacak bişeyy bulamadıı..neyseee bugünn başlıyoruzz eski günlerr tek tekkkk geri getiyoruzzzz....bu çokk iyi olduu yaa:happy0064

azizoz
11-06-07, 14:49
Tarık ve Naz otel odasında kitli kalıp, üstelik ikisi de yardım istemek konusunda inat ederse ne olur?

naz: ne yaptın sen...
tarık:ne yaptım??
naz:anahtarı dışarda bıraktın tarık,kilitli kaldık
tarık: kafamı bıraktın bende???
naz:varmıydı ki...
tarık:en azından biraz...
naz:kes lakırdıyıda yardım çağırr
tarık:Niye ben ,sen çağır...
naz: ....imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt
tarık:ben çağırsam daha iyi sanki...
naz:buyur meydan sizin tarık bey...
tarık:tık tık...bakarmısınızzz orda kimse yokmuuu?kilitli kaldıkkk duyan yokmuu yardım edin!!!
naz:ayyy nesin sen hanım evladımıı?böyle kimse duymaz bizi...
imdaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttt
tarık:iyide böylede duymuyolar işteee
naz:telefonnn!!!arayıp yardım isteyelimm
tarık:
naz:ne olduu...telefon nerde
tarık:dün akşam sana sinirlenip telefonu fişten söküp dışarı fırlatmıştımmm
naz:inanmıyorumm yaaaa:img-in_lo cepp..cepten korayı arıyım o bizi şimdi kurtarır burdan!!!
tarık:öhöö...koraymıı?
naz:inanmıyorumm yaa şarzımm bitmişşş
tarık:çok üzüldüm...
naz:çıkar telefonunu senden arayalım
tarık:dileği mi??
naz:hayır korayıııı......
tarık:dileğiii
naz:korayy diyorummmm
tarık:bende dilek diyorum!!!
naz:bakıyorum 2 günde dilek dilek olmuşş ben 10 aydır naz hanımm
tarık:izin versen sanada naz derim
naz:demeee..izin vermiyorumm
tarık:bende demiyorum zaten,naz hanım diyorum!dileğede dilek
naz:demiyceksin onada dilek hanım diyceksin izin vermiyorum
tarık:bende benim telimle korayı aramana izin vermiyorum
naz: ne hakla
tarık:sen benim dileğe dilek dememe kızıyosunn ya bende kızıyorum ayrıca sende koray bey diyceksin!!!çocuğa daha nişanlısı bile koray bey diyo bee...
naz:ben kızarımm benin senin patronunum!sen bana karışamassın
tarık:karışırım
naz:ver şu telefonuu..alo koray
tarık:çabuk kapat o telefonuu
naz:bırakk kolumuuuuu....
tarık:nazzzz kapat dedimm yoksa istanbula dönüyorum ben
naz:yok bişey koray bey,iyi akşamlar...
bırak kolumu canımı acıttınn....
tarık:özür dilerim....

naz:
tarık:

naz:ne yapıcaz şimdi...
tarık:en iyisi başbaşa kalmanın zevkini çıkaralım...
naz:ama benim uykum geldi...(kızardıı:img-hyste )
tarık:omzumda uyursunn...
naz:sen beni bırakıp gidiyorsun.... (aynı kızarıklık:img-hyste )
tarık:bu sefer kapı kilitli ama
naz: iyi uyuyorum..dileği arayıp yardım istemek yok ama...
tarık:yok....
naz:bak uyumak üzereyim hayır biz bizeyken söylemek istediğin bişey varmı??
tarık:Aslında var...
naz:dinliyorum...
tarık:bi dakka hazırlıyım kendimi önceee:img-polic
naz:bende kendimii:img-hyste

çok güzel olmuş.:img-hyste :happy0064 :good: bu bölümdede buna benzer bi diyalog görebiliriz.manyak olurdu gerçekten.o kadar ileri gidebilecekleri malum ama kıskançlık krizleri patlayacağı kesin.biri birini suçlayacak ,diğeri ötekini derken göl kenarındaki evin avlusunda olan olayı hatırlıyosanız o tekrar başımıza gelebilir.keşke gelse:blink: :icon_roll

cerenimo
11-06-07, 14:58
-naz- gerçekten harika olmuş...Ellerine sağlık, keşke böyle bir diyalog olsa bu bölümm :img-blush :img-in_lo

-naz-
11-06-07, 14:59
çok güzel olmuş.:img-hyste :happy0064 :good: bu bölümdede buna benzer bi diyalog görebiliriz.manyak olurdu gerçekten.o kadar ileri gidebilecekleri malum ama kıskançlık krizleri patlayacağı kesin.biri birini suçlayacak ,diğeri ötekini derken göl kenarındaki evin avlusunda olan olayı hatırlıyosanız o tekrar başımıza gelebilir.keşke gelse:blink: :icon_roll

naz:hazır baş başa kalmışken bazı şeylere açıklık getirelim!
tarık:ne gibi şeylere?
naz:kim öptü kim öpmedi,kim istedi kim istemedi...
tarık:ooo ben buna açıklık getirmiştim sanırsam
naz:benim hala aklımda soru işaretleri dolaşıyoo
tarık:anlaşıldıı sen benim dudaklarımın tadını özlemişsin(mırıldanarak)
naz:anlamadım....
tarık:sen kaşındın diyorum...
naz:????ben yine anlamadımmmm
tarık:üstünden geçeyim miiiii???
naz:neyin ya....

-------------------------------------------------
:img-cool2 (ayıp bakmayınn:img-hyste )

tarık: şimdi anladın mııı
naz: :img-in_lo

beybolat
11-06-07, 15:00
Vay vay vay demek Star dizinin tekrarını koyabilmeyi akıl etti!:img-pilotHem de iyi bir saate koymuş...Nerden esti acaba?:icon_whis

Neyse kanala yapılan baskının işe yaradığını gördük en azından..Biraz daha uğraşırsak sözleşmeyi 2 yıl daha uzatırlar:img-hyste

Tekrarların verilmesine çok sevindim:happy0064Hem nostalji yaparız hem de izleyici kazanırız ve raitinglerimiz artar:img-wink:
Bugün izleyemeyecem malesef çok işim var:icon_sorr ama yarın kesin izlerim:happy0064

MAİLLERE DEVAM EDELİM ARKADAŞLAR NE OLUR NE OLMAZ BAKIN ÜÇ GÜN MAİL ATTIK TEKRAR BÖLÜMLERİNE KAVUŞTUK.BU ZOR GÜNLERİ ANCAK BU AZİMLE DEVAM EDERSEK ATLATABİLİRİZ:img-wink:

görkem lal
11-06-07, 15:10
Çekimler son hız devam ediyor. Herkesin keyfi yerinde. Şimdilik no problem. Herkesin selamı var:img-wink:

İki kere iki fena halde dört oldu bu arada:)

uğur kedi
11-06-07, 15:13
sevgili ceronimo çok güzel birşey yapmış: gazetelerin önemli tv eleştirmenlerinin mail adreslerini yazmış. bundan güzel adres olur u?:)

elmali-turta
Çekimler son hız devam ediyor. Herkesin keyfi yerinde. Şimdilik no problem. Herkesin selamı var:img-wink:

Oyy Görkemim gelmiş:img-wink: :happy0064 :happy0064
Canım hoşgeldin iki kere iki nasıl dört oldu merakla bekliyoruz valla:img-hyste :img-hyste Bizden de tüm ekibe selamlarrbye

Bu arada uğur kedimiz konuyu yanıtlıyor yeni bir habermi var acaba:img-blush

handeozbek
Uğur kedi hoşgeldiniz. Yeni haberleriniz var galiba. Umarım iyi haberlerdir.

angel eyes
11-06-07, 15:14

yaşasın görkemde gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş bize iiiiiiiiiiiii haberlerde getirmiş eline sağlık biiz burda çok fazla habersiz bırakma görkem :happy0064 :happy0064 :happy0064 :good:

elmali-turta
11-06-07, 15:16
sevgili ceronimo çok güzel birşey yapmış: gazetelerin önemli tv eleştirmenlerinin mail adreslerini yazmış. bundan güzel adres olur u?:)

Bu demek oluyorki son hız tv eleştirmenlerine öylemi:img-blush

Aynali 11
11-06-07, 15:16
arkadaslar nazin tarik tekelioglu gercegini hemen ögrenmesi umarim bu dizinin sona dogru yaklastigini göstermez..bakalim bu hafta neler olacak

barışakarsuyase
11-06-07, 15:17
tv eleştirmenlerine hucüm o zaman ben başladım bile haydi

burcin_kaplan
11-06-07, 15:19
Ne güzel haberler bunlar böyle 2 gündür harap olduk ama artık emeğimizin karşılığını alıcaz galiba böyle bir hisse kapılıyorum umarım doğru bir histir:)

Görkem , uğur kedi hoş geldiniz bizleri neşelendirdiniz:) Maillere ara vermek yok arkadaşlar son hız devamm:)

melis15
11-06-07, 15:20
Evet öylese tv eleştirmenlerine ve star devam ah uğur kedi umarım iyi bir haber vermeki için geldin gerçekten artık iyi haberler almak istiyoruz görkem hoş gelmişin yani dizi çekimleri devam ediyor çok sevindim ah birde dizimiz geleceğini öğrenebilsek dahda rahatlıycağız.

-naz-
11-06-07, 15:25

hoşgeldin görkem...herkezz keyifliyse bizde keyifliyizz:happy0064
demek çok fena 4 olduu hee..yaa biraz daha ipucuu çatlayacağım meraktan bari kaçıncı bölümde 2 kere 2 fena halde 4 olucak onu söyleyin:img-hyste

whiteangel
11-06-07, 15:29

ARKADAŞLAR DURMAK YOK. BU AKŞAMKİ TOPLANTIYA KADAR MAİL VE TELEFONLARLA BASKI YAPMAYA DEVAM LÜTFEN. YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.İŞTE ADRESLER
ali eyüboğlu: aeyuboglu@milliyet.com.tr

sina koloğlu: s.kologlu@milliyet.com.tr

söz okurun kısmı tel:02125056111 faks:02125056357

mtelevizyon@milliyet.com.tr ali eyüboğlu yayın koordinatörü aynı zamanda sina koloğlu da yayın danışmanı (milliyet tv ekinin)

mehmet güler'in mail adresleri:

mguler@gazetevatan.com

bizimekran@gazetevatan.com

yüksel aytuğ'un mail adresi:

yaytug@sabah.com.tr

burhan ayeri'nin mail adresi

burhan.ayeri@aksam.com.tr

izleyicitemsilcisi@startv.com.tr.

ARKADAŞLAR KONU ÖNEMLİ. LÜTFEN NASILSA HERKES YOLLUYOR,BEN YOLLAMASAM DA OLUR DEMEYİN. HİÇ DEĞİLSE HER ADRESE BİRER MAİL ATIN. FARKLI ADRESLERDEN GELEN MAİLLER DAHA FAZLA DİKKAT ÇEKECEKTİR. BİZ AŞKA AŞIKLAR FRUMUYUZ. İSTERSEK BAŞARIRIZ...HADİ LÜTFEN..ELLERİNİZE KLAVYELERİNİZE SAĞLIK..

SEVGİLİ UĞUR KEDİ BİZ CUMARTESİDEN BERİ BU ADRESLERE MAİL YAĞDIRIYORUZ. YAĞDIRMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ.:)

cave77
11-06-07, 15:29
Hımmm şimdi o zaman uğur kedi hocamız böyle dediğine göre ben hemen şu tv eleştirmenlerinin mail adreslerini www.yalanciyarim.com'a da taşıyım...oradan da verelim coşkuyu :)))) bu arada Görkem hoşgeldin :))) demek 2 kere 2 fena halde 4 oldu ha puhahahaha :)))) neyse birşey derdim de sonra platformda derim :))) yok yok neşem çok yerinee geldi sen çok yaşa emi supergirl :))))

angel eyes
11-06-07, 15:31

hadi bakalım arkadaşlar bundan sonra ne yapıyomuşuz bütün mailleri köşe yazarlarına atıyomuşuz inş onlar bize yardım eder verdiğiniz bilgiler için ikinizede teşekkürler görkem ve uğur kedi:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-yes: :img-wink:

whiteangel
11-06-07, 15:32

Bizden de herkese selam ve sevgiler Görkem.. Dizi ekibine de ki:
AŞKA AŞIKLAR FORUMU ARKANIZDA..

barışakarsuyase
11-06-07, 15:33
Tv Eleştirmenlerinden Ilk Mesajimi Yüksel Aytuğya Atim Umarim Yardim Eder Ara Vermeden Mesajlara Devam Arkadaşlar ,

Bu Arada Hoşgeldin Uğur Kedi Ve Görkem

Yalanci Yarim Ekibinin Her Zaman Yanindayiz

xeno
11-06-07, 15:33
Star tv ye telefon açıyorum kaçıncı kez en son isim ve soyad ve tel numarası almaya başladılar, benim gibi bir kaç arkdaşdan da almışlar, bu da bir gelişme saylır mı, artık her şeyden medet ummaya başaldım :) uğur kedi çok teşekkürler yönlendirmeleriniz için daha farklı şeyler de yapılabilirse bekliyoruz yönlendirmelerinizi. Biz yalancı yarim için her şeyi yapmaya hazırız ve sonuna kadar arkasındayız.

cerenimo
11-06-07, 15:34

Anam...Kesin bu 2 X 2 = 4 olayı öpüşme yaw.Ya da ben öyle istiyorum:) Ondan:) Öyle olmasa bile güzel bir şey canım:)

sevgili cerenimo çok güzel birşey yapmış: gazetelerin önemli tv eleştirmenlerinin mail adreslerini yazmış. bundan güzel adres olur u?:)

Kapanan başlığımızda arkadaşlar yazmışlardı, ben de burada da olsun istedim, işe yarar muhakkak:)

NOT!: Tekrardan hoş geldiniz:)

barışakarsuyase
11-06-07, 15:37
sevgili Görkem Sende Yalanci Yarim Ekibine Bizden Selam Ilet Biz Variz Her Zamanda Olucaz Aşka Aşiklar Ekibi Olarak Ne Bir Vedayla Bitirmek Isteyenlerin Peşini Birakacağiz Nede Ekibimizin Yanindan Ayrilacağiz MÜCADELEYE DEVAM

ceza_cansu
11-06-07, 15:41
2 kere 2 çok mu fena 4 oldu:img-hyste Aman da aman olsun olsun.Hiiiiiiiç sakıncası yok:)Evet arkadaşlar bu arada maillere de devam edelim

NOT:Sevgili uğur kedi gerçi bütün ekip artık isteğimi biliyor ama olsun size de söylicem.Ben gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a vericeği gül görmek istiyorum:)

uğur kedi
11-06-07, 16:03
bu arada bodrum'da şenlik var. naz tarık'ın peçeteye yazdığı şeyi okumak için bir kayalığa tüner.
-allahım ne olur hayallerim şu batan güneş gibi yokolmasın, der. peçeteyi açar.
-tarık (ses) ister çalışmak için olsun, ister tatil yapmak için, gideceğim ilk yer daima senin yanın olurdu. neden diye sorma, bilsem onu da yazardım...ama zaten peçetede de yer kalmadı...şoförün...dostun...arkadaşın...sırdaşın tarık.

sonra naz ve tarık kayalıklarda buluşur. naz yanındaki torbadan bir şişe şarap çıkartır.

tarık-bir saat sonra sahneye çıkacağız, pek fazla içmesek...
naz- ama o zaman...söylemek istediklerimi söyleyecek cesaret bulamam.
tarık-nesrin hanımın karşısına geçip, alın stajınızı başınıza çalın mı diyeceksin?
naz- hayır...konuşacağım kişi...
naz kadehi diker, bitirir.
naz-sensin...ve bunu söylemek için bile bir kadeh bitirmem gerekiyorsa...geri kalanını söylemek için bana bi kasa şarap lazım.

ya...işte böyle aşk bacayı sardı fena halde...siz izlemeye devam edin.

jenn
11-06-07, 16:04
arkadaşlar yüksel aytuğ atılan maillerden bunalmış..kendisini telle arayan bir arkadaşa demiş bunu..yüksel aytuğ'a biraz ara verelim on dakikada bir mailini boşaltıyormuş..

burcin_kaplan
11-06-07, 16:06
bu arada bodrum'da şenlik var. naz tarık'ın peçeteye yazdığı şeyi okumak için bir kayalığa tüner.
-tarık (ses) ister çalışmak için olsun, ister tatil yapmak için, gideceğim ilk yer daima senin yanın olurdu. neden diye sorma, bilsem onu da yazardım...ama zaten peçetede de yer kalmadı...şoförün...dostun...arkadaşın...sırdaşın tarık.

sonra naz ve tarık kayalıklarda buluşur. naz yanındaki torbadan bir şişe şarap çıkartır.

tarık-nesrin hanımın karşısına geçip, alın stajınızı başınıza çalın mı diyeceksin?
naz-sensin...ve bunu söylemek için bile bir kadeh bitirmem gerekiyorsa...geri kalanını söylemek için bana bi kasa şarap lazım.

Evet hmm sakinleşeyim önce hıhı denecek tek bir söz kalıyor;

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Çok saol uğur kedi şuan gerçekten son haberlerden sonra şu son günlerin acısını galiba attık.Bunlar ne güzel haberler ya böle aşk geliyor aşşk:)
Özlediğimiz aşkı sonunda görebilicez.Bir tanesin uğur kedi bir tanesn :)

ceza_cansu
11-06-07, 16:07

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Süper ya uğur kedi çok çok çok saol verdiğin haberler için.Naz kızımıza bakın ya of of aşmış olayı:)

cave77
11-06-07, 16:08

İşte bu yüzden diyoruz hocam...bu kadar güzel bir dizi bitemez bitirilemezz...olmazz ya biz böylesi sahnelerden nasıl mahrum kalırızzz...valla ne yapın ne edin hocam bizi bu diziden ayırmayın...ya şu repliklerin güzelliğine bakın bir..şimdi kafamda Nazla Tarık canlandırdım da bu sahnelerde..masal gibi resmen ya masal...bu arada çok teşekkürler bu süper insanın aklını başından alan tüyo için :good:

elmali-turta
11-06-07, 16:09

Oy oy oy bunlar ne güzel tiyolar uğurkedi böyle:happy0064 Uzun zaman sonra böyle güzel ahebrler reğlikler almak cidden çok güzell ellerinize sağlıkk Allah gel Bodrum gel......:happy0064 :happy0064 :happy0064

sude9
11-06-07, 16:09

Ne güzel haberler bunlar...teşekkürler...kızımız aşk şarabından içiyor sonu Sadri gibi olmaz umarım:) yaptığı herşeyi hatırlasın
görkem lal tarafından gönderildi
Çekimler son hız devam ediyor. Herkesin keyfi yerinde. Şimdilik no problem. Herkesin selamı var

İki kere iki fena halde dört oldu bu arada
hala şu denklemi çözemedim .çözemediğim halde nedendir bilmem beni oldukça mutlu ediyor.....çekimlerde güzel aman nazar değmesin

handeozbek
11-06-07, 16:10
Gidiyorum bu sefer kesin gidiyorum. Ah kalbim:) Bu nasıl tüyo. Acayip olacak hem de 2 kere 2 dört:) Böyle tüyolar akıllara zarar.:) Sakiin olun derin derin nefes alın ve en yakın masaya çıkıp oynayın:)

capcup
11-06-07, 16:10
[QUOTE=uğur kedi;3660874]bu arada bodrum'da şenlik var. naz tarık'ın peçeteye yazdığı şeyi okumak için bir kayalığa tüner.

ya...işte böyle aşk bacayı sardı fena halde...siz izlemeye devam edin

:img-pilot :img-pilot

ALLAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH VALLA HARİKASINIZZZZZZZZZZZZZZ.....EVDE OYNUYORUM YAWWWWW SONUNDA NAZ SÖYLÜYO HEEE:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

pas.si.on79
11-06-07, 16:12
Arkadaşlar çoook işim var..DAyanamadım girdim haber var mı diye.. bir baktım ehlocan ın uyarı mesajı eyvahh dedim.yoksa forum sayfasına birşey mi oldu..
neyse ehlocan sorun yok benim bıraktığım da hakaret kırıcı laf yoktu en azından..

Neyse sonra uğur kedi gelmiş..Eklemişsiniz teşekkürler.. Ben şöyle hızlıca geçtim..Yalnız başlardı acayip etkilendim.Şimdi gözyaşlarımı tutamam etrafa rezil olmayım diye Çok hızlı geçtim..Okuduğumu unuttum.AMa sanki final yok daha gibi birşey aklımda kaldı.. Artık eve gidince üstünden geçerim:) Çünkü ben pek bir şey anlamadım.Yazdıklarınızı okuyamadım.Eve gidip okumak istiyorum.

Neyse sizi seviyorum. Bir de cts olsun isteniyormuş umarım olur. Star Çarşamba demiş ama oraya pek güven olmuyor..Bakınız geçen haftalar..

Ben kaçtım.. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı.

Demek ki neymiş...

Arkadaşlar ilk Hedefimiz ;Kaliteli eleştirmenlere sesimizi duyurmak, ileri........

bye :sad53:

Buraya düşen ne mümkündür çıkmak:) baktım uğur kedi hala burda..
aaaaaaa neler yazmış uğur kedi.. İNanmıyorum....Peçete notları... Yani işte aşk diye buna denir be.... helal size.....

zer
11-06-07, 16:15
benim nacizane bir fikrim olacak böyle rast gele herkese mail atmaktansa
bunu oluşturulacak ortak bir mail halinde peryodik olarak göndermek daha akıllıca olur bence
hem herkesin sözü bir olur, hemde belli kişiler üzerinde yoğunluk yapıp bıktırmayız (yüksel bey örneğinde olduğu gibi) hemde kime, ne kadar mesaj gitmiş bilmek açısından daha yararlı olur.
şimdi kalemi güçlü olan ki, burda o arkadaşlardan çok var şöyle esaslı bir yazı istiyoruz ve hep birlikte sırayla bunları adrese teslim yapalım nedersiniz.

nikomedes
11-06-07, 16:19
Arkadaşlar mail yazacaklardan ricam lütfen herkes aynı maili kopyalayıp yazmasın. Çünkü o zaman maillerin bir merkezden yönlendirildiği düşüncesi oluşuyor ve inandırıcılığı azalıyor. Herkes üç beş satır da olsa kendi düşüncesini yazarsa daha iyi olur. Ayrıca telefonla aramak da çok etkili bir tepki yolu.

RebeCa
11-06-07, 16:21

bu dizi izlenmez mi ,bu dizi izlenmez mi?Çok teşekkürler Uğur kedi.Bu haberlerle sayende bugün bizim için bayram oldu?
Yalnızcatakıldığım bir bölüm var,47. bölümün özetinde Tarık kimliğini çıkartıp gösterir diyor.EE şimdi burda Naz Aşkını Tarık'ın gerçek kimliğini bilerek mi yoksa bilmeyerek mi ilan ediyor?.
En iyisi izleyip göremek.
Uğur kedinin mesajını okuduğumdan beri yüzümde güller açtı.
Not:Uğur kedi başta Cansu olmak üzere tüm forum Tarık'tan Naz'a bir gül istiyor.

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 ben resmen bu haldeyim.

angel eyes
11-06-07, 16:26

allaaaaaaaaaaaaaaaah yandan oh oh döktürün arkadaşlar biz daha ne isterin naz aşmış aşmış :bella :cheer: :klme

cerenimo
11-06-07, 16:26

Allahım, yardım et, kafayı mı yiyorum, yoksa bu okuduklarımın hepsi hayal mi :img-swoon
Yoksa, hayır canım, şaka değil mi:) Herşey bu kadar güzel olamaz yaa:) keşke olsa, ama bir dakika, Uğur Kedimiz mi yazmış bunu :img-swoon :img-swoon
Oleeeyy :happy0064 :happy0064 :happy0064
Ve bunu Naz diyor...
Yok yok yok...Bana kesin bir şeyler oluyor, tutun beni:)
AMa bu sefer ciddi ciddi itiraf oluyor demek, gerçi unutabilirler ama, yok ya bu sefer değil:) Acaba bu olay, Tarık, Tekelioğlu old.nu itirf ettikten sonra mı önce mi??

barışakarsuyase
11-06-07, 16:28
uğur kedi bu anlattıkların gerçekten çok güzel çok sağol

tarık ve naz bölümleri süper geçecek aşk kokmaya başladı bile mis gibi

BaLıKK
11-06-07, 16:29
oy oy oy oy...bi gittim neler olmuş yarabbi bunlar ne güzel cümleler yahu..
aşk bacayı sarmış dumanlarını görüyoruz artık..Allah Allah..şu sezon finaline kadar tutmasınlar bizi diyorum..ondan sonra hele hiç tutmasınlar....:):):)

alibehram
11-06-07, 16:30
arkadaşlar yalanci yarim bölüm yorumları bölümü kilitlenmiş??

yoksa akşam yanlış bişymi çıktı birnin ağzından da kitlediler..

jlee
11-06-07, 16:33
Canımız uğur kedimiz gelmiş bize muhteşem haberler getirmiş :happy0064
Haftasonu kıvrandık durduk, dizimiz için çaba sarfettik ve sonunda karşılığını alabildiğimizi görmek öyle güzel ki...
Yalancı Yarim asla ani bir finali haketmiyor ve uğur kedi'nin de bunun altını çizmesi beni çok mutlu etti. Varsın dizi Star'da devam etmesin. Çok mu mühim? Daha bile rahat ederiz kanal değişirse. Star dışında her kanalın Yalancı Yarim gibi bir diziye hakettiği değeri vereceğine eminim.
Bir şeyin değeri kaybedilince anlaşılır ya, tüm yyseverler geçtiğimiz haftasonu Yalancı Yarim'in ne kadar değerli olduğunu daha net görmüş oldu. Şimdi dizimize daha da sıkı bağlıyız ve onun değerini göremeyenlerin de gözlerini açtığımıza eminim. Haftaiçi her gün tekrar yayınlanması bile buna işaret.
Desteğe devam, klavye ve telefonları bırakmak yok! :img-pilot
Star'a unutamayacakları bir ders verelim :img-hyste

elmali-turta
11-06-07, 16:34

dizifilm.com'da 1250 msj gectikten snra kilitlenir:img-wink:
bu arada tekrar veriliyor acaba hangi bölümm:)

hüseyingazi
11-06-07, 16:34

tüm gece sabaha kadar forumda olan ve akşam yazılanları tek tek okuyan biri olarak öyle bir şeyin olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Herkes dizinin derdinde ama kimse yanlış bişey yapmadı.Sadece yeni sayfa açıldı.

angel eyes
11-06-07, 16:35
arkadaşlar terkrarlar başlıyor haydi aşka aşıklar ekran başına

sude9
11-06-07, 16:39
Tarık Naz’ın arkasından Bodruma gitmiştir. Naz neden geldiğini sorduğunda ise Tarık onun için geldiğini söyler. Naz Tarık’ın kendisi için geldiğini düşünürken Tarık’ın Vahi’yle yaptığı telefon konuşmasında herşeyin yolunda olduğunu, onu kontrol etmek için geldiğini ima eden bir sürü şey söyler ve hiç beklemediği an da Naz’ı karşısında bulur. Naz Tarık’ın bütün konuşmalarını duymuştur ve bütün hayalleri yıkılır. Bunun üzerine Tarık’a hiç olmadığı kadar ağır hakaretler yağdırarak,yalancılıkla suçlayarak onu bir daha asla görmek istemediğini söyler ve yanından kovar. Bu ağır hakaretleri kaldıramayan Tarık bu sefer gerçekten patlar ve Naz’a, Tarık Tekelioğlu olduğunu ıspatlamak için kimliğini çıkarıp önüne atar. Naz yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken Tarık Naz’ın ona bütün yaptıklarını aynen yaşatmaya karar verir ve bu güne kadar yaptıklarını, hakaretlerini Naz’a aynen iade etmeye başlar çünkü artık şoför Tarık Tarık Tekelioğlu’dur ve Naz Özkul onun için çalışmaktadır.

Haberler çok güzel ...özet kafamı karıştırdı..şimdi kendimle konuşayım bi:img-yes: .Tarık Naz'a kendisi için geldiğini söylüyor,tüyolardan da Tarık'ın ağzından çıkan replikleri duyduk demek ki bu sözlerin ardından Naz Tarık'ı duyuyor o zaman Naz'ın sen yaz ben sonra okurum dediği kısım bu tartışmanın ardından oluyor yoksa Naz daha Tarık'ın geliş amacından habersizken mi böyle söylüyor......üstelik ortaya atılan kimlik var ve Tarık Naz'a kendine yapılanları onada yaşatmaya karar verilir diyor....bunlar Naz şarabı içmeden öncemi yoksa sonra mı oluyor...NaZ şöför Tarık'a mı yoksa TT 'na mı itiraf yapıyor.......çıkamadım işin içinden :img-help:

dizi kurdu
11-06-07, 16:39
arkadaşlar bu star acayip bir kanal ya sen git 29 koy. adam 30 veya 31 den başlar ya olur mu naza en sinir olduğumuz bölümlerden birini koymuşlar.

angel eyes
11-06-07, 16:41
tekrara bak tekrara adam baştan başlatır utanmaz arlanmazlar diziye yaptıkları yetmiyo şimdide tekrarları nerden başlatmışlar

charlie
11-06-07, 16:46
28.bölüme kadar tekrarını kışın vermişti...bir daha baştan verirse, maazallah birşey olur diye, korkmuştur...bu arada, cuma 33. bölüm...

alibehram
11-06-07, 16:50
tüm gece sabaha kadar forumda olan ve akşam yazılanları tek tek okuyan biri olarak öyle bir şeyin olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Herkes dizinin derdinde ama kimse yanlış bişey yapmadı.Sadece yeni sayfa açıldı.

dizifilm.com'da 1250 msj gectikten snra kilitlenir:img-wink:
bu arada tekrar veriliyor acaba hangi bölümm:)

he sewindim yaw bende sandım bi problem mi oldu.

bu arada özetlerin yayılanması bi şans daha werilmesi manasına geliyo bence.

özetlerdeki rating yüksekliğine bakıcaklar galiba..

bu arada uğur kedi'nin haberleri de çok gzl:img-yes:

jcdenton
11-06-07, 16:55
Obarey demekten başka şimdilik aklım abişey gelmiyor. E verilen haberleri de gördük. Bundan sonrası ne mi?

cansu, burçin; dün gece dediğimiz üzere bize içip sabahlamak kalıyor arkadaşlarımızla, ahahahahahah

:img-hyste

cerenimo
11-06-07, 16:57
28.bölüme kadar tekrarını kışın vermişti...bir daha baştan verirse, maazallah birşey olur diye, korkmuştur...bu arada, cuma 33. bölüm...

Hmmm, ondan 29dan başladı demek...Ben de bizi sinir etmek için yaptılar heralde demiştim.O zaman, bu sefer ciddi ciddi özetleri adam gibi verecekler...
İyi sevindim bari:)

FoXXoY
11-06-07, 17:11
Süper HaberLer Bunlar Hesey İcin tesekkurler ardaaslar.

grimace_88
11-06-07, 17:25
:happy0064 :happy0064 :happy0064
uğur kedi çooook teşekkürlerrrr yüreğimize su serptin ayrıca tüyolar da muhteşem... bu arada jenn mutlu yıllar doğumgünün kutlu olsun.....

meralty
11-06-07, 17:30
Bırakın yeter beee,
Hergün aynı şeyler,
Bu düzeni kim kurmuşsa,
Gün gelir elbet biter.

Evet BARIŞ, inşallah bu düzen bitecek, herşey maddi çıkarlarla yürümeyecek.
Herşeyin anahtarı SEVGİ:img-in_lo

Kara İnci
11-06-07, 17:30
uğur kedi tarafından gönderildi:

merhaba yy dostları...yazdıklarınızı sevgiyle, üzüntüyle, içim kabararak, yüreğim burkularak okuyorum. bir yıldır bu çılgın temponun bu kadar içten karşılığını görmek profesyonel başarıdan çok daha fazla bir şey demek bizim için. sizlerle son durumu paylaşmak istiyorum. bildiğiniz gibi star yeni bir dizisine yer açmak için dizimizi çarşambaya aldı. bizimle beraber iki dizisinin de yerini değiştirmiş oldu. ne yazık ki, televizyonculukta her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. burada da böyle oldu. yeni iş tutmadı. yeri değişen diziler zor gün ve saatlere denk geldiği için kan kaybetti. ve nihayetinde ticari bir kuruluş olan kanal da, reklam geliri olarak karşılığını alamadığı bu dizileri bitirmeye karar verdi. bizim teklifimiz olan cumartesiye geçme fikrine onlar da sıcak bakmakla birlikte genel prototip yapıları içinde bu durumu organize edemediler ve çarşamba akşamları zor işlerin karşısında tutnmaya çalışmaya devam ettik. gelelim şimdiye...bu hafta cumartesiye alma çabası vardı. ama şu ana kadar bize iletilen bir bilgi yok. son üç bölüm cumarteside yayınlanır ve göreceli olarak bir yükselme sağlanır ise devamına yönelik olumlu bir karar çıkacaktı. ancak biz de şu anda son üç bölümün yayın tarihi hakkında bilgi sahibi değiliz. starda sonuç ne olursa olsun final olmayacak. çünkü gerçekten kendi türünde kült bir iş olan yy'in ismini açıklamamın şu an doğru olmadığı bir kanalda devam ihtimali var. sizin de yazdığınız gibi, alelacele bir finali haketmeyen dizimize çok ama çok güzel bir finali daha uzun zaman sonra ve tadını çıkarta çıkarta yapmak istiyoruz. şimdilik durum budur. şimdiye kadar olduğu gibi, yine en son, en doğru bilgileri benden ve anı anına duyacaksınız. sizden yine sadece gönlünüzü ve desteğinizi bekliyor yalancı yarim ekibi...

Bu mesajı bu başlığa da almak istedim.Baktıkça gözümüz gönlümüz açılır:)

Sevgili Uğur Kedi şu son birkaç gün içerisinde ki ,yaşadığımız şeyler sizinde belirtmiş olduğunuz gibi hepimizi derinden etkiledi.46.bölümün bizleri sürüklediği hayal alemiyle birlikte hepimizde o kadar çok beklentiler oluştu ki...Nihayet dizimizin,en baştan beri bizlere aşılamaya çalıştığı katıksız aşkı izlemeye başlayacağız ve Yalancı Yarim'le birlikte bu yaza aşkın diğer bir kelime karşılığı olarak damgamızı vuracağız düşünceleriyle heyecanlanmıştık.Bu duygular içerisinde aşk semalarına yükselmişken aldığımız haberlerle bu semalardan düşüşümüz çok hızlı oldu.Yorumlardan da anlayacağınız gibi dizimizle gönlümüzde ki tahta aşkın oturmasını beklerken kara bir haber çöreklendi gönlümüze...Oysa neler ummuştuk.Dizimizin uzatıldığına dair haberler bu forumda sevinç çığlıklarıyla karşılanmıştı.Son bölümlerde oluşan hatalara bile hoşgörü ile bakmaya başlamıştık.Her ne kadar tasvip etmesekte.Çünkü biliyorduk ki çok güzel günler bizleri bekliyordu.Ama şimdi ne oldu?Avucumuzda sadece dizi uzatılacak vaatleri ve şimdiye kadar uzatılacağı düşüncesiyle yapılan mantık hataları kaldı.Madem bitirilecekti neden böyle bir dengesizlik içerisine girildi anlamış değilim.Açıkçası çok kızgınım.Dizinin bitirilmesinden çok güzelim aşkın heba edilmesine kızgınım.Umarım bize sunmuş olduğunuz ve içimizde umut kıpırdanmalarına sebep olan sözleriniz hakikate dönüşür ve dizimiz değerini bilen ellere kavuşur...

Medea
11-06-07, 17:31
Evet BARIŞ, inşallah bu düzen bitecek, herşey maddi çıkarlarla yürümeyecek.
Herşeyin anahtarı SEVGİ:img-in_lo

Ve ek olarak..neymiş??...YALANMIŞ YÜZLER..ALDIRMA:img-yes:

başak-eylül
11-06-07, 17:37
:happy0064:happy0064:happy0064
Bu güzel haberler için çok ama çok teşekkürler Uğur kedi.Şu iki günde moralim çok bozuktu.yy'nin benim için bu kadar önemli olduğunu bilmezdim.Ama şimdi moralim yerine geldi hem tüyolar da süper çok sağ ol.
Bu arada hayret bu ztarın kafasına taş mı düştü ne tekrar veriyo dedim ama bi de baktım ki yine bölümleri kesiyo:icon_twiszaten akıllanmasını düşünmem hataydı.Ama sinirimi kimse bozamaz Uğur kedi'nin getirdiği bu güzel haberlerden sonra.Bir de fragmanı gördükmü kefyimize diyecek olmaz:cheer:

boncuk28
11-06-07, 17:38
Oley oley oley,ya ne bu kalabalık ne güzel ne güzel,
Boncuk: birlikten kuvvet doğar mı naz?
Naz: Eveeeeet? Sence tarık?
Tarık: Tarık Bey diycektin herhalde .....
Naz: Peki Tarık Bey..(Artık böyle muhabbetlere alışalım dimi

frk
11-06-07, 17:42
Vallahi ohh bee. Uğur kedi sayende derslerden kalmıycam. Dün geceden beri rüyamda yy. Sabah sınava girdim aklımda yy. Resmen uçuyorum şu an sevinçten... Ama durmak yok aynı hızda devam..

azizoz
11-06-07, 17:45
naz:hazır baş başa kalmışken bazı şeylere açıklık getirelim!
tarık:ne gibi şeylere?
naz:kim öptü kim öpmedi,kim istedi kim istemedi...
tarık:ooo ben buna açıklık getirmiştim sanırsam
naz:benim hala aklımda soru işaretleri dolaşıyoo
tarık:anlaşıldıı sen benim dudaklarımın tadını özlemişsin(mırıldanarak)
naz:anlamadım....
tarık:sen kaşındın diyorum...
naz:????ben yine anlamadımmmm
tarık:üstünden geçeyim miiiii???
naz:neyin ya....

-------------------------------------------------
:img-cool2 (ayıp bakmayınn:img-hyste )

tarık: şimdi anladın mııı
naz: :img-in_lo
süperrr.devamını bekliyoruz.bu hafta öpüşme ihtimali yüksek gibi görünüyor.bu öpüşmedeki sözler belliki daha açık olacak.tek sorun var.bunlar yine içip içip sızıp sızıp ne konuştuklerını ne yaptıklarını hatırlamazlarsa?o zaman herşey boşa gider.

cerenimo
11-06-07, 17:47
Arkadaşlar Fulya reklam filminde mi oynuyor, bana mı öyle geldi.:)
Familia reklamında:)

boncuk28
11-06-07, 17:47
Gece nöbetine beni de yazıın bu akşam boncuk burda ....Nöbetçilere selam olsun bye
(Nazın ziline bide Tarığın şapkasına bundan sonra laf yok arkadaşlar kıymet bilelim dimi:img-hyste )

dizidizidiziler
11-06-07, 17:50
:happy0064:happy0064:happy0064
Bu güzel haberler için çok ama çok teşekkürler Uğur kedi.Şu iki günde moralim çok bozuktu.yy'nin benim için bu kadar önemli olduğunu bilmezdim.Ama şimdi moralim yerine geldi hem tüyolar da süper çok sağ ol.
Bu arada hayret bu ztarın kafasına taş mı düştü ne tekrar veriyo dedim ama bi de baktım ki yine bölümleri kesiyo:icon_twiszaten akıllanmasını düşünmem hataydı.Ama sinirimi kimse bozamaz Uğur kedi'nin getirdiği bu güzel haberlerden sonra.Bir de fragmanı gördükmü kefyimize diyecek olmaz:cheer:
Arkadaşlar dizden biri bizim BBG forumuna girip destek istemişti dizi hakkında..
İnanamadım gözlerime. Bu güzelim dizi yayından kaldırılmıyor değil mi?

qsawe
11-06-07, 17:50
Selam herkese,

Keyifler yerine gelmiş sanırım. Ben her siteye girdiğimde sadece son sayfaya bakarak haberdar olmaya çalıştım. Malum, Pazartesi bankaların en yoğun günü.

Uğur Kedi ve Görkem'den bilgileri okudukça stres azaldı, mutluluk arttı. Hele ki bu son mesaj ...!!!!!! Uğur Kedi de Görkem gibi bombayı patlatmış. Hemen 47 de olmasa da önümüzdeki bölümlerde neler izleyeceğimiz az çok belli oldu.... aşk aşk diye diye sonunda aşk izlemeye başlıyoruz. Hepimizin gözü aydın...:happy0064

EE aşıklar Naz ile Tarık olunca ben bu hoş sahnelerin çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Bunda tabii ki dizimizin, başka bir kanalda da olsa devam edeceğine dair bilgilerinde etkisi çok. Bir kaç hafta sonra sıkılırız bunların canım cicimlerinden..." eskiden ne güzel bir birleri ile kavga ederler taş atarlar ince ince iğnelemeler yaparlardı ah ne güzel günlerdi" deriz. :img-hyste

Hiçççç aksini söylemeyin arkadaşlar, her zaman baklava yenmez... ama o halleride tatlı olur... bizde bol bol izleriz.... hem eminim bizim dizimizde olumsuzluklar da diğer dizilerin ki gibi, kötü insanlar, kötü hastalıklar halinde değil, yanlış anlamalar şeklinde olur.... ne de olsa vizyonumuz farklı....

Burası Yalancı Yarim Forumu Fark Burada :img-yes:

azizoz
11-06-07, 17:53
Vallahi ohh bee. Uğur kedi sayende derslerden kalmıycam. Dün geceden beri rüyamda yy. Sabah sınava girdim aklımda yy. Resmen uçuyorum şu an sevinçten... Ama durmak yok aynı hızda devam..

benim trigonometriden yazılım vardı.40 bekliyorum.üzüntüden ve kaygımdan hiç çalışmadım.yemin ederim sınavda sorulardan çok yy düşündüm.benim gibi inek bir öğrenci tarihindeki en kötü mat notunu alacak.
tarx + nazx = belgin/hulusi(hulusicanx . belginnazx)
hocadan utanmasam bu formülü kullancaktım:img-hyste
bu arada gerçek ismim
abdülaziz öztoprak

boncuk28
11-06-07, 17:54
süperrr.devamını bekliyoruz.bu hafta öpüşme ihtimali yüksek gibi görünüyor.bu öpüşmedeki sözler belliki daha açık olacak.tek sorun var.bunlar yine içip içip sızıp sızıp ne konuştuklerını ne yaptıklarını hatırlamazlarsa?o zaman herşey boşa gider.

Hatırlayan var mı bi kampanya girişimim vardı naz ile tarığa şarap yollama kampanyası:happy0064
Birbirlerine ancak içerek açılır bunlar demiştim (allahım dualarım kabul oldu)
Ama tabi azizos un dediği gibi çok içerlerse genelde bişeş hatırlamıyolar o yüzden inşallah kararında kalır bu durum bişey diil ayyaş olcaklar birbirlerine açılcaklar diye:img-hyste :img-hyste

meralty
11-06-07, 18:00
Ama arkadaşlar onların sarhoş hallerine hepimiz bayılmıştık değil mi?

alibehram
11-06-07, 18:02
Arkadaşlar Fulya reklam filminde mi oynuyor, bana mı öyle geldi.:)
Familia reklamında:)

ewet yaw iğrenç bi reklam:D

boncuk28
11-06-07, 18:03
Valla qsawe ne diim geçen cumartesi gecesi benim için siyah gece oldu yani...O ne sıkıntılı bi bekleyişti allahım ya insan üzüldüğünde soğukkanlı olamıyo malesef.... Heryerden üzücü bi haber gelmesi hepimizin moralini çökertmişti. Ama çok güzel bir birliktelik sergilendi bu forumda olsa da olmasa da herkesin verdiği destek mükemmeldi ne diim. Başka forumlardan gelip de destek veren herkese teşekkürler
Ve tabi ki yy ailesi hepiniz en iyisine layıksınız....

charlie
11-06-07, 18:04
Gece nöbetine beni de yazıın bu akşam boncuk burda ....Nöbetçilere selam olsun bye
(Nazın ziline bide Tarığın şapkasına bundan sonra laf yok arkadaşlar kıymet bilelim dimi:img-hyste )

Doğru söylüyorsun boncuk..ben bu Naz'ı bir kaşık suda boğardım şimdi ama..eşşeğimizi kaybedip, sonra bulmuş gibiyiz..demek ki, Tanrı'nın sevdiği kullarmışız...her hallerine katlanırız (mı?) artık..sesimiz çıkmaz (mı?)

Çöpçüler de çöpe gitti...

Kara İnci
11-06-07, 18:04

İşte duymak istediğimiz sözler ve görmek istediğimiz sahneler...Bu konu hakkında yorum yapmaya gerek bile duymuyorum.Heyecanla bu sahneleri göreceğim günün gelmesini bekliyorum...Darısı bize mutluluk verecek ve uzun bir müddet sürecek bölümlerin başına...:img-grin2

cerenimo
11-06-07, 18:07
Ama arkadaşlar onların sarhoş hallerine hepimiz bayılmıştık değil mi?

:)
Evet, şahsen ben bayılmıştım...:)
Unutma olayına gelirsek şunu söyleyebilirim, ne konuştuklarını unutabilirler, ama Naz ayıkken diyormuş ya sana bir şey söyleyeceğim diye, unutturmazlar heralde, yani inşallah:)

ewet yaw iğrenç bi reklam:D

:img-hyste :img-hyste
Ciddiyim düzgünce izlemedim, yorum yapamayacağım...Bir reklam çıktı, bilgisayardan kafamı çevirdim televizyona doğru, suratı boyanmış, tatlı bir şey çıktı...Bir baktım, Fulya :img-swoon :)
İnanmadım, emin olamadım, ondan sorayım dedim, cidden öyle mi:)
Madem iğrenç bir reklam diyorsun, izleyeyim bari bir dahaki sefere:)

cerenimo
11-06-07, 18:16
Tekrarın bitişini de kaydırdılar:):)
Bir bunu yapmamışlardı, bu da oldu :img-hyste

elmali-turta
11-06-07, 18:18
Ciddiyim düzgünce izlemedim, yorum yapamayacağım...Bir reklam çıktı, bilgisayardan kafamı çevirdim televizyona doğru, suratı boyanmış, tatlı bir şey çıktı...Bir baktım, Fulya :img-swoon :)

Evet Fulya Familia reklam filminde oynuyor ayrıca hiç öyle çok kötü denilicek bir reklam değil bnce çok izlemek istiyorsan profilimdeki sitede var...

boncuk28
11-06-07, 18:18
Doğru söylüyorsun boncuk..ben bu Naz'ı bir kaşık suda boğardım şimdi ama..eşşeğimizi kaybedip, sonra bulmuş gibiyiz..demek ki, Tanrı'nın sevdiği kullarmışız...her hallerine katlanırız (mı?) artık..sesimiz çıkmaz (mı?)

:img-hyste :img-hyste Aman aman hala inanasım yok nazar değmesin şimdilik ses çıkarmam valla, zaman ilerlesin, nasıl olsa nazın gözünün üstünde kaş var diye başlarız nasıl olsa.(Dikkat ettiyseniz Tarığa laf yoktu. Çünkü çok ezildi zavallı ama bundan sonra noolur bilemem Ne de olsa artık Tarık Tekelioğlu olacak)

alibehram
11-06-07, 18:20
.................

bu arada bu özet bölümüde çok gzldi izledim baya bi kırpsalarda gzldi yine.
ben naz'ın "benim tarığım bu değil" dediği bölümü bekliyorum:img-eat:

meralty
11-06-07, 18:24
Güya dizimizin tekrarını verdiler. Ama ne tekrar...
En güzel sahneler ve BARIŞ'ın söylediği güzelim çöpçüler şarkısını makaslayarak.
SAYGISIZLAR:img-pilot

FoXXoY
11-06-07, 18:25
Baya Bir Kesdiler ... Olsun Hic vermemelerinden iyidir.

capcup
11-06-07, 18:27
eee nede olsa ZİBİDİ ZTAR başka bir şey beklenmez 29.bölümün en güzel sahnesini kestiler varya bu ztar tam ZİBİDİ YAW:img-hyste :img-hyste

angel eyes
11-06-07, 18:27
ben naz'ın "benim tarığım bu değil" dediği bölümü bekliyorum:img-eat:[/QUOTE]

açıkçası bende o bölümü bekliyorum yani yarını tarığın sonunda dayanamayıp patladığı.ancak naza fazla ağır gelen (benide şok etti:icon_whis )bölüme eeee yarınıda sabırsızlıkla bekliycem ben o sahneyi kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum
ama elli kere daha verseler yina izler büyük bi kayif alırdım:img-hyste :happy0064 :good:

nazoşist
11-06-07, 18:30
İşte duymak istediğimiz sözler ve görmek istediğimiz sahneler...Bu konu hakkında yorum yapmaya gerek bile duymuyorum.Heyecanla bu sahneleri göreceğim günün gelmesini bekliyorum...Darısı bize mutluluk verecek ve uzun bir müddet sürecek bölümlerin başına...:img-grin2

valla katılıom ya havada aşk kokusu var valla :D süper bölüm olcak

cerenimo
11-06-07, 18:31
Evet Fulya Familia reklam filminde oynuyor ayrıca hiç öyle çok kötü denilicek bir reklam değil bnce çok izlemek istiyorsan profilimdeki sitede var...

Çok teşekkürler canım.Hemen bakıyorum, izliyim hemen :)

capcup
11-06-07, 18:32
ARKADAŞLAR BU SAATLERDE ZTARTV VE FM YÖNETİCİLERİNİN TOPLANTIDA OLMASI GEREKİYO BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI ...DİZİMİZİN AKIBETİ BU TOPLANTIYA BAĞLI:sad53: ZİBİDİ ZTAR NE OLUCAK:img-hyste

qsawe
11-06-07, 18:33

O zile her durumda karşıyım.... şapkada anlaşalım...

nedim_bahar
11-06-07, 18:34
az önce 29. ölüm vardı ama bazı sahneleri kesmişlerdi ztar bu herşey beklenir ondan

eskiden tekrarlarını büyük bi zzevkle izlerdim ama şimdi biteceği aklıma geldikçe üzülüyorum ve ztar tvye nefretim bin kat daha artıyor

FoXXoY
11-06-07, 18:35
İns Devam Eder Biz YY Ciler 100 .bölümleri Görmek İstiyoruz.....

grimace_88
11-06-07, 18:35
reklam iğrenç denecek kadar da değil bence. ben şirin buldum şahsen hele fulya ablanın kostüm ve makyaj tatlı yani...bu arada naza bodrum yaramış olacak ki tarık la yakınlaşma safhasına geçeceğine göre...

nedim_bahar
11-06-07, 18:37
ARKADAŞLAR BU SAATLERDE ZTARTV VE FM YÖNETİCİLERİNİN TOPLANTIDA OLMASI GEREKİYO BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI ...DİZİMİZİN AKIBETİ BU TOPLANTIYA BAĞLI:sad53: ZİBİDİ ZTAR NE OLUCAK:img-hyste

toplantıdalar mı inşallah iyi haberler gelir inşallah dizimizin devam edeceği ve kanalın değiştiği haberi gelir o zaman mutluuluktan haalara uçarım...

angel eyes
11-06-07, 18:37

valla açıkçası bende çok merak ediyorum zaten yayınladıkları tekrardanda bişiy anlamıyoz nese bunada şükür bunu bile bulamayanlar var :img-yes: herşey bizim istediğimiz gibi olsada bi derin ohhhhhhhhhhh çeksek hepimiz bam teli gibi gerginim üç gündür önüme gelene sataşıyorum nese artık bu kara günler geride kalacak inş
NELER BİZ NELER GÖRDÜK KİMLERİ BİZ DOST BİLDİK GEÇER BU GÜNLERDE ALDIRMA:happy0064 :happy0064 :happy0064

cerenimo
11-06-07, 18:47
ya gerçekten reklam dediğin biraz üretken olur bu :img-hyste

bi çocuk war tuvalet kağıtları içinde çocuklar war yanında küçük küçük fulya hnm bağırıyo ordan -familyaaaaa:img-hyste bu tuvalet kağıdındaki çocuk tuvalet kağıdıyla beraber yuvarlana yuvarlana geliyo. fulya hnmda da kumbara kostümü wardı:img-hyste ben reklamı beğenmedim yoksa fulya hnmda bi prblem yok gzl çıkmış

ben naz'ın "benim tarığım bu değil" dediği bölümü bekliyorum:img-eat:

Fulya çok tatlı çıkmış:)
Ama reklam ciddi ciddi çok komik:)
:img-hyste :img-hyste Günümüze neşe gelecek :)
Elmali turta, çok teşekkürler tekrar, yoksa reklam beklicektim:)

elmali-turta
11-06-07, 18:47

ya gerçekten reklam dediğin biraz üretken olur bu :img-hyste

bi çocuk war tuvalet kağıtları içinde çocuklar war yanında küçük küçük fulya hnm bağırıyo ordan -familyaaaaa:img-hyste bu tuvalet kağıdındaki çocuk tuvalet kağıdıyla beraber yuvarlana yuvarlana geliyo. fulya hnmda da kumbara kostümü wardı:img-hyste :img-hyste ben reklamı beğenmedim yoksa fulya hnmda bi prblem yok gzl çıkmış

:

Hepimizin birbirimize özellikle oyuncularımıza destek olmamız gereken şu günlerde sizin böyle bir üslup kullanmanıza açıkçası çok şaşırdım.Beğenmemiş olabilirsiniz ama bunu bizim forumumuza yakışır bir üslupta dile getirmenizi beklerdim.Ama anladım ki bu inceliği sizlerden beklememem gerekirmiş.bu kadar güzel bir forumda bu kadar çirkin tabirler olması açıkçası çok yazık.Umarım bir dahaki sefere konuşmanızı değiştirirsiniz...

handeozbek
11-06-07, 18:52

Sarmış ki ne sarmış. Naz'ın en son şarap içtiği kısımları düşünürsek:) Üstelik bu sefer de mekan değişik:) Ortamda çok romantik kayalıklar falan... Bu kızda az değil kardeşim. Şarap falan:) İşi biliyor. Önce gitmesin diye içirdi sonra da konuşturmak için. Naz diyor konuşmak için içiyorum. Halbuki konuşturmak için içiriyor:) Naz gerektiğinde nasılda hin oluyor. Ortam Bodrum, kayalıklar, Naz ve Tarık'ta şarap kadehi, romantik not eee daha ne olsun. Naz neden kızdı bu kadar işte bu yüzden. Romantik birşeyler söyledi Tarık'a tabi kendisi için geldi diye sonra bir öğreniyor babası yollamış e haklı tabi kızmakta. Ama tek bir konuda haksız o da Tarığı tanımak konusunda. Babası istemese de peşinden gelirdi bu kız anlamadı mı? Anlamasın Tarık güzel bir biçimde anlatır nasılsa:) Çok keyifli bir bölüm olacak. Çarşamba veya hangi gün ise gelsin işte:)

alibehram
11-06-07, 18:53
aaa yannış anlaşıldıysam özür dilerim yaw gerçekten ya siz yanlış anladınız ya da cidden çok kaba bi tabir kullandım istemeden. aa lütfen hepimizin ne kadar üzgün olduğunu sizde biliyosunuz. belki yanlışlıkla yanlış bi cümle kullanmışımdır kendime veya buraya yakışmayan gerçekten özür dilerim öyleyse:img-blush :icon_sorr :img-cold:

ewet yaw çok şey yazmışım böle tekrar okuyunca gerçekten özür dilerim böle dalga geçer gibi yazmak istememiştim aslında

elmali-turta
11-06-07, 19:01
aaa yannış anlaşıldıysam özür dilerim yaw gerçekten ya siz yanlış anladınız ya da cidden çok kaba bi tabir kullandım istemeden. aa lütfen hepimizin ne kadar üzgün olduğunu sizde biliyosunuz. belki yanlışlıkla yanlış bi cümle kullanmışımdır kendime veya buraya yakışmayan gerçekten özür dilerim öyleyse:img-blush :icon_sorr :img-cold:

ewet yaw çok şey yazmışım böle tekrar okuyunca gerçekten özür dilerim böle dalga geçer gibi yazmak istememiştim aslında

evet biraz dalga gecer gibi olmuş yani elbette herkes beğenmek zorunda değil ama...hatayı anlamakta bir erdemdir siz hatanızı anladıktan sonra başka birşey demek olmaz zaten:img-wink:

melis15
11-06-07, 19:01
Arkadaşlar eminmisiniz toplantıda olduklarında umarım hayırlı haberler alırız gerçekten böyle beklemek nekadar zormuş ilk defa bir dizi için bukadar sevgi duyuyorum bizler aşkın en güzelin yaşatacaklarına inanıyorum umarım iyi haberler gelir.

qsawe
11-06-07, 19:03
Tarık ne yazmış.... " neden diye sorma, bilsem onu da yazardım... ama peçetede yer kalmadı.... şoförün....dostun... arkadaşın... sırdaşın Tarık"

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Peçetede yer kalmaz tabii... bir insanın bu kadar ünvanı olursa.... unuttukları da var.... abisi.... dert ortağı.... şarkıcı bertuğ.... TT..... ooo bunları da yazsa idi, en baştaki o güzelim cümleye de yer kalmayacak mış.:img-hyste

Allah müstahakını versin emi Tarık.... o kadar ünvan yazana kadar iki kelimeyi sığdırmadın mı????

pas.si.on79
11-06-07, 19:05
Sarmış ki ne sarmış. Naz'ın en son şarap içtiği kısımları düşünürsek:) Üstelik bu sefer de mekan değişik:) Ortamda çok romantik kayalıklar falan... Bu kızda az değil kardeşim. Şarap falan:) İşi biliyor. Önce gitmesin diye içirdi sonra da konuşturmak için. Naz diyor konuşmak için içiyorum. Halbuki konuşturmak için içiriyor:) Naz gerektiğinde nasılda hin oluyor. Ortam Bodrum, kayalıklar, Naz ve Tarık'ta şarap kadehi, romantik not eee daha ne olsun. Naz neden kızdı bu kadar işte bu yüzden. Romantik birşeyler söyledi Tarık'a tabi kendisi için geldi diye sonra bir öğreniyor babası yollamış e haklı tabi kızmakta. Ama tek bir konuda haksız o da Tarığı tanımak konusunda. Babası istemese de peşinden gelirdi bu kız anlamadı mı? Anlamasın Tarık güzel bir biçimde anlatır nasılsa:) Çok keyifli bir bölüm olacak. Çarşamba veya hangi gün ise gelsin işte:)

HAndeciğim valla bilmiyorum ama bizim Naz , bir dikişte cesaret adına kadehi bitiriyor..Çarpar be.. Zaten aşık,Aşıkken daha çok çarpar.. Mekanda mekan.. Uğur kedi demiş aşk bacayı sarmış diye.. BAcadan çıkmış..:img-hyste

eeee artık 47 yi bekliyoruz..
HAzır mıyız?

Maillere devam..:img-wink:

capcup
11-06-07, 19:06
arkadaşlar zibidi ztartv yi yada fm yapımı arayan varmı aranızda şu toplantı işi ne oldu acaba meraktan çatlayacam yaww:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

schmetterling
11-06-07, 19:08
bu bir isyandır

bi gün ağlamaktan bitap düş, sonra tüyolarla coş, için içine sığmasın...

çatladım ama yani... bi sıcak bi soğuk kalp kalmadı kardeşim yahu..

ama bu tüyo uğruna 80 mail daha yollanır mı yollanır :happy0064 :happy0064

handeozbek
11-06-07, 19:15
Acılar, ayrılıklar, korkular bağları güçlendirirlermiş. Belki de dizimize daha çok bağlanmamız için bu bir işaretti. Hepimiz eminim daha çok anladık ne kadar sevdiğimizi, o olmadan yapamayacağımızı. İnsanoğlu böyle işte kaybetme korkusunu yaşamadan değerini tam olarak anlayamıyor. Biz boşuna mı istiyoruz Tarıkla Naz'ın bir süre ayrı kalmasını.
Önce bazı haberlerle sarsıldık. Aldığımız iyi haberlerle, tüyolarla daha çok çoştuk. Bu olumsuz haberler, olumlu haberleri daha çok çoşkuyla karşılamamıza yaradı. Bir de tabi işin ucunu bırakmamayı, bazı şeylere güvenmememiz gerektiğini.

dizi kurdu
11-06-07, 19:20

hande pazar günü olsun. bir güzel tüm senenin yorgunluğunu ve o günün stresinden kurtuluruz.

schmetterling
11-06-07, 19:21
bi şey sorabilir miyim..

bu tekrar olayı önceden belli miydi? bugün mü öğrendik? ben her dakika burdaydım neden görmedim? nasıl oluyor?:img-hyste

handeozbek
11-06-07, 19:22
bi şey sorabilir miyim..

bu tekrar olayı önceden belli miydi? bugün mü öğrendik? ben her dakika burdaydım neden görmedim? nasıl oluyor?:img-hyste

Star özeti yinelenerken Allah razı olsun tekrarı da yazmış. Bir de güzel keserek verrmiş. Hep bizi düşünüyor işte. Duygusal olarak:)

Not:Hangi gün olursa olsun yeterki olsun. Vazgeçtim çıkmaz ayın son çarşambası olmasın:)

schmetterling
11-06-07, 19:24
Star özeti yinelenerken Allah razı olsun tekrarı da yazmış. Bir de güzel keserek verrmiş. Hep bizi düşünüyor işte. Duygusal olarak:)

Not:Hangi gün olursa olsun yeterki olsun. Vazgeçtim çıkmaz ayın son çarşambası olmasın:)

yavrucum ama şimdi korkuttuk mu biraz ne:img-hyste

neyse "aferin" diyelim geçelim:img-hyste

handeozbek
11-06-07, 19:26
yavrucum ama şimdi korkuttuk mu biraz ne:img-hyste

neyse "aferin" diyelim geçelim:img-hyste

Aaaa biz kim korkmak kim. Bizim arkamızda mail kutularını patlatan, telefonları kilitleyen koskoca forum ahalisi var:) Bize dokunmaya kalkanlara gösterdik mi netice halanın bastonunu bak nasıl kaçıyorlar:)
İMZA:AŞKA AŞIKLAR FORUMU:)

schmetterling
11-06-07, 19:28
Aaaa biz kim korkmak kim. Bizim arkamızda mail kutularını patlatan, telefonları kilitleyen koskoca forum ahalisi var:) Bize dokunmaya kalkanlara gösterdik mi netice halanın bastonunu bak nasıl kaçıyorlar:)
İMZA:AŞKA AŞIKLAR FORUMU:)

korkmak diil yavrum, korkutmak aaa:img-hyste

aşka aşıklar aşktan başka hiç bi şeyden korkmaz:img-hyste aşktan da korkmaz..

handeozbek
11-06-07, 19:29
korkmak diil yavrum, korkutmak aaa:img-hyste

aşka aşıklar aşktan başka hiç bi şeyden korkmaz:img-hyste aşktan da korkmaz..

Şoka vereceksim napalım. Kolay mı önce kafanı sıcak suya daldırıp, sonra soğuk suya batırmak. İnsan sersemliyor işte:) Bir de göz doktoruna gitsem iyi olacak galiba:img-hyste Sonra en önemli kısımları göremem Mazallah:)

angel eyes
11-06-07, 19:45
arkadaşlar biran önce izlesekte şöle güzel güzel yorumlarımızı yapsak çok heycanlıyım harika bi bölüm bizleri bekliyor ayyyyyyyy ne mutlu bize :happy0064 bide herşey kesinlik kazansa herkes bayram havasında olacak ama neyse

handeozbek
11-06-07, 19:50
E bu romantik ortamda, tam da sorular sorulmuşken ne dersiniz o harika melodiye söz gelir mi? Küçük sevgiliyle tanışır mıyız bu bölüm?:img-wink:

angel eyes
11-06-07, 19:54
ya arkadaşlar şimdi bana mail geldi dizimiz sezon finali yapacaktır yeni dönemde izleyebilirsiniz diye ya çıldırmam için ellerinden geleni yapıyolar yaaaaaaa birisi bana bişiy sölesin inanayımmı yoksa sakin durup bekleyimmi yoksa şimdi içinden starı arayıp öle şeyler sölemek geliyoki anlatamam delirtcek bu ztar beni

erdalss
11-06-07, 19:58
ztar bu ne yapacağı belli dil...bi bakmışın 52 den sonra tatile girmiş ama sonra paşalar gibi devam ediyooo...bi bakmışın ortada bişi yok....

bu arada bu yeni melodimizi upload eden yokmu arkadaşlar...çok güzel yaa...

capcup
11-06-07, 20:00
ARKADAŞLAR ŞİMDİ FM YAPIMI ARADIM DEVAM EDİCEKLERİNİ SÖYLEDİLER AMA YETKİLİ KİMSE YOKMUŞ ORDA LÜTFEN BİRİ DE STARTV YETKİLİLERİYLE KONUŞMAYI DENESİN:sad53: :sad53:

angel eyes
11-06-07, 20:06
ARKADAŞLAR ŞİMDİ FM YAPIMI ARADIM DEVAM EDİCEKLERİNİ SÖYLEDİLER AMA YETKİLİ KİMSE YOKMUŞ ORDA LÜTFEN BİRİ DE STARTV YETKİLİLERİYLE KONUŞMAYI DENESİN:sad53: :sad53:

ya ciddimisin o zaman bana gelen maile aldırmayım kafayıda yemeyim:img-yes:
yoksa inanırsam deliler arasını girecem zaten az kaldı

capcup
11-06-07, 20:09
YAWW BU ZTARTV MAİL ATMIŞ ŞİMDİ 52.BÖLÜM SEZON FİNALİ DİYE DELİRMEMEK İÇİN ZOR DURUYORUM YAAAA:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
BU ZİBİDİ ZTARTV YE HİÇ GÜVENİM YOK SEZON FİNALİ DER 52.BÖLÜMDE SONRA DA DAHA DİZİYİ BİR DAHA YAYINLAMAZ ÇILDIRICAM YAA Bİ YETKİLİ KİŞİYİ BULMAK MÜMKÜN DEĞİLMİ

Pro
11-06-07, 20:14
YAWW BU ZTARTV MAİL ATMIŞ ŞİMDİ 52.BÖLÜM SEZON FİNALİ DİYE DELİRMEMEK İÇİN ZOR DURUYORUM YAAAA:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
BU ZİBİDİ ZTARTV YE HİÇ GÜVENİM YOK SEZON FİNALİ DER 52.BÖLÜMDE SONRA DA DAHA DİZİYİ BİR DAHA YAYINLAMAZ ÇILDIRICAM YAA Bİ YETKİLİ KİŞİYİ BULMAK MÜMKÜN DEĞİLMİ

Değil. Ztardan bahsediyoruz bulup bulacağımız en manasız, mantıksız kanaldan bahsediyoruz. Dün dizi bitecek dediler, bugün sezon finali yapılacak dediler, yarın sinemaya çevrilicek öyle biticek derler...

Fixxxer
11-06-07, 20:17
yahu neden yine panik oldunuz?uğur kedi gereken açıklamaları yaptı ya.öyle ya da böyle star da ya da başka bir kanalda dizinin devamı için ellerinden geleni yapacaklar işte.boşu boşuna üzmeyin kendinizi...

Pro
11-06-07, 20:18
Aaahh Ahhh uğur kedimiz saolsun. İyilik meleğimiz... Canım benim...

angel eyes
11-06-07, 20:20
yahu neden yine panik oldunuz?uğur kedi gereken açıklamaları yaptı ya.öyle ya da böyle star da ya da başka bir kanalda dizinin devamı için ellerinden geleni yapacaklar işte.boşu boşuna üzmeyin kendinizi...

yaa ne demezsin gel bide bunu bana anlat ölüyorum korkudan düne döneceğiz diye allahım kafayı yemek üzereyim yardım eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttt:i mg-help: :img-help: :img-help:

ceza_cansu
11-06-07, 20:21
Arkadaşlar uğur kedi ne diyorsa doğrudur.Siz Star a bakmayın.Hele o garip maillerine hiç bakmayın.Biz dizimize dönelim

Şimdi efenim benim takıldığım bir şey var.Bu Tarık kaç aydır yalan söylemiş,Naz'a çektirmediğini bırakmamış (Tarık Tekelioğlu olarak)Şimdi ne yapıyor?Kimliğini açıklayıp zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Naz'ın ona çektirmesi gerekirken Naz'ın staj durumunu kullanıp Naz'a çektirmeye başlıyor.Hemde Naz tam düzelmişken.Uğur kedinin yazdığı replikleri okuduk.Orada Naz resmen durumu aşmış ama bu Tarık:dito :dito Savunun Tarık'ı şimdi kolaysa:)

elmali-turta
11-06-07, 20:28
Arkadaşlar uğur kedi ne diyorsa doğrudur.Siz Star a bakmayın.Hele o garip maillerine hiç bakmayın.Biz dizimize dönelim

Şimdi efenim benim takıldığım bir şey var.Bu Tarık kaç aydır yalan söylemiş,Naz'a çektirmediğini bırakmamış (Tarık Tekelioğlu olarak)Şimdi ne yapıyor?Kimliğini açıklayıp zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Naz'ın ona çektirmesi gerekirken Naz'ın staj durumunu kullanıp Naz'a çektirmeye başlıyor.Hemde Naz tam düzelmişken.Uğur kedinin yazdığı replikleri okuduk.Orada Naz resmen durumu aşmış ama bu Tarık:dito :dito Savunun Tarık'ı şimdi kolaysa:)

oh ii yapıyo Tarık canıma değsin:img-hyste Naz İstanbul'da az çektirmedi sanki Tarık'ın yaptığı onun yanında solda 0:img-hyste :img-hyste

Fixxxer
11-06-07, 20:29

çektirmediğini bırakmamış olur mu yahu?el insaf.adam resmen aşkı için karaktersiz oldu hayatındaki herkesi,herşeyi karşısına aldı,ödül olarak da naz gibi bir arkadaşı oldu..:))
ne zaman bir adım atmaya kalksa alay konusu olmasıda cabası..hey gidi tekelioğlu dalyan gibi adamdın halbuki:)

erdalss
11-06-07, 20:29
şimdi dizi starda 52 bölüme kadar devam eder daha sonra sezon finali deyip başka bi kanaladan devam eder...gibi geliyo bana

handeozbek
11-06-07, 20:30
Aaaa Tarık'a laf yok canım:) Naz az çektirmedi. Üstelik sen nasıl şüphe edersin bakim Tarık kendisi için geldiğinden. Tamam telefon konuşmasını duymuş olabilir. Ama bunun daha öncede örnekleri vardı. Bilmesi lazım kendisi için geldiğini.

burcin_kaplan
11-06-07, 20:32
şimciik birde uğurkedinin son yzdığı olay war bu kız ne kadar şarap sever çıktı yahu:) neyse içmesinde hiç bir sorun yok içince yarıyor naza daha çabuk söyler herşeyi:) Çok güzel bölümler olucak ya merakla bekliyorum.
Bu arada hafta içi tekrarlarımızın olmasıda süper oldu 33.bölüm de cumaya denk geliyor baya güzel olucak:)

ceza_cansu
11-06-07, 20:33
Onu bunu bilmem bu Tarık aynı babası.Ya Naz tamam Tarık'a çok çektirdi ama Tarık çektirme konusunda yanlış zamanı seçti.Tarık Tekelioğlu sırrı konusunda kesinlikle haksız Tarık.Hem Bodrum da şu an herşey Tarık aleyhine olabilir ama bunun bir de İstanbul dönüşü var hatırlatırım:):)Artık Naz neler yapar bilemicem

handeozbek
11-06-07, 20:35
Onu bunu bilmem bu Tarık aynı babası.Ya Naz tamam Tarık'a çok çektirdi ama Tarık çektirme konusunda yanlış zamanı seçti.Tarık Tekelioğlu sırrı konusunda kesinlikle haksız Tarık.Hem Bodrum da şu an herşey Tarık aleyhine olabilir ama bunun bir de İstanbul dönüşü var hatırlatırım:):)Artık Naz neler yapar bilemicem

İstersen önce Naz'ı bir dinle. Kimbilir ne laflar etti. Yoksa kolay kolay itiraf etmez Tarık. Çünkü daha önce denedi sonuçlarını biliyor. Zaten özette de dedi. Kimbilir neler söyledi diye. Naz bu sinirlenince söyledikleri of of yani:)

erdalss

yalanlar bi kenara çünkü onların hepside naz için...valla tarık bu güne kadar nazı üzmemek, onu başkasının karşısında küçük düşürmemk için nelere katlandı..bence artık zmanı gelmiş geçiyordu...tarık naz a biraz çektirmesi lazım daha sonrada onu arkasından koşturası lazım bence...nazda onu t.teke olduğu için değil tarık olduğu için sevsin ve birazda o acı çeksin...sonundada artık bu aşıklara gün doğar...barışmalarıda güzel aşk kokulu bakışmaları ve eskisi gibi aşklarını itiraf ettirmek için yaptıkları tatlı atışmaları ile olur...artık gerisi ...........:img-wink:

burcin_kaplan

Tarık ki bütün yalanları söylemiş tarık ki bir kız gelmiş diğer kız gitmiş tarık ki hmm öhöhömm.. vs...
NAz ki melek naz ki saf naz ki yalansızz...:)

Şimdi Naz'ın tarıka çektirmesi gerekirken yalanlar açığa çıkmışken bakim nie tarık çektiriyor:) naz çektirsin efem:)
Hem Tarık'ın bünyesi Naz'ı çekmeye alşık:img-hyste

Pro
11-06-07, 20:38
Ahhh Ahh ne dizi...

Off Naz Off. İki kere öpüştüğün, omzuna yattığın, sevgililer gününü birlikte geçirdiğin adam kimin için geliyor olabilir?

Belgin için (yok olmaz)
Filiz için (Oda olmaz)
Hulusi? (Onu katmamalıyım bile)

Demek ki kişi değil..

Televizyon seyretmek için? (O da olmaz malum ancak alfonso haberleri ve basın toplantılarını kaçırmıyor kendisi)
Uyumak için ((Ör: 46. bölüm) Bulduk işteee haklıymış Naz kızımız)

ceza_cansu
11-06-07, 20:39
İstersen önce Naz'ı bir dinle. Kimbilir ne laflar etti. Yoksa kolay kolay itiraf etmez Tarık. Çünkü daha önce denedi sonuçlarını biliyor. Zaten özette de dedi. Kimbilir neler söyledi diye. Naz bu sinirlenince söyledikleri of of yani:)

Ne söylerse söylesin Naz haklı sonuna kadar.Tam şoför Tarık'a olan aşkı son noktalara gelmiş patladı patlicak.Şak bir telefon konuşması bir de öğreniyor ki Tarık Naz'ı merak ettiği için değil Vahi istediği için gelmiş.Tabi ki Naz söyliceklerinde sonuna kadar haklı:)

Ayrıca ikizime katılıyorum.Naz kesinlikle bir melek.Kanatları eksik sadece:)

coqette
11-06-07, 20:39
Sabah uğur kedinin açıklamasından sonra rahatlayarak çıkmıştım. Şimdi bir de geldim ne göreyim. Birbirinden harika tüyolar....:happy0064 :happy0064

Bir kasa şarap gerekir lafını okuyunca direk boncuk28'in kampanyası geldi aklıma. O da bir kasa şarap yollamak istiyordu, ama biz sonra hatırlamazlar deyince her gün bir taneye yollamaya karar vermişti.:) Demek sonunda şişeler Bodrum'da geçmiş ellerine...:img-hyste

İki kere iki fena halde dört oldu

Arkadaşlar sakın senaristler bu kadar heyecan üzerine bize bir 20 ve 33 yaşatmaya karar vermiş olmasınlar. Malum ne zmn itiraf gelmek üzere olsa itiraf yerine öpüşme izliyoruz. Senaristler de durumdan yırtıyorlar... Şimdi yeni bir denklem yaptım. 2 öpüşme önceden oldu. 2 tane de yeni bölümde olursa nolur? İki kere iki dört olmaz mı? Biz de fena olmaz mıyız? Eh sonuçta da iki kere iki fena halde dört olur.Tabiii bizim için...

Peki bu iki öpüşme nasıl olur.

1-) Birinci öpüşme gerçekleşir. Naz der " Çok sarhoşum bir şey hissetmedim"
eh bu durum da Tarık napıcak? Tekrar yapacak.:icon_whis

2-) Tarık Naz'ı beklemediği bir anda zorla öper. Naz da kızar ve der ki " Ben istemediğim sürece beni kimse öpemez" , bu sefer de Naz Tarık'ı kendine çeker ve öper...:img-blush (Yalnız Naz'ın bu cümlesi öncekileri de açıklar o zaman nasıl kıvırır bilemem. Ama Naz bu ulur bir yolunu:))

handeozbek
11-06-07, 20:42
Ne söylerse söylesin Naz haklı sonuna kadar.Tam şoför Tarık'a olan aşkı son noktalara gelmiş patladı patlicak.Şak bir telefon konuşması bir de öğreniyor ki Tarık Naz'ı merak ettiği için değil Vahi istediği için gelmiş.Tabi ki Naz söyliceklerinde sonuna kadar haklı:)

Ayrıca ikizime katılıyorum.Naz kesinlikle bir melek.Kanatları eksik sadece:)

Tamam da biz nasıl biliyoruz Tarık'ın Naz için geldiğini. Onun da bilmesi lazım. Sonuçta Tarıkta senin için geldim dedi. Yalancı olabilir ama bu konuda neden yalan söylesin ki. Tarık'a laf yok. Bu işler sırayla. Sıra Tarığa geçti. Sıramızı bekleyelim lütfen. Sırayı kaynatmayalım:)

Aynali 11
11-06-07, 20:43
nazin bu son lafini gecen sene ihlamurlar altinda dizisinde filiz yilmazada söylemisti ve sonra o da yilmazi öpmüstü..istermisiniz tarik ve nazin askida böyle baslasin

handeozbek
11-06-07, 20:45
nazin bu son lafini gecen sene ihlamurlar altinda dizisinde filiz yilmazada söylemisti ve sonra o da yilmazi öpmüstü..istermisiniz tarik ve nazin askida böyle baslasin

Bence bekleme. Bizim dizide hiç bir zaman diğer dizilerde olan şeyler olmaz. Bizim farkımız bu işte. Şoka hazır ol derim:)

angel eyes
11-06-07, 20:47
Sabah uğur kedinin açıklamasından sonra rahatlayarak çıkmıştım. Şimdi bir de geldim ne göreyim. Birbirinden harika tüyolar....:happy0064 :happy0064

Bir kasa şarap gerekir lafını okuyunca direk boncuk28'in kampanyası geldi aklıma. O da bir kasa şarap yollamak istiyordu, ama biz sonra hatırlamazlar deyince her gün bir taneye yollamaya karar vermişti.:) Demek sonunda şişeler Bodrum'da geçmiş ellerine...:img-hyste

İki kere iki fena halde dört oldu

Arkadaşlar sakın senaristler bu kadar heyecan üzerine bize bir 20 ve 33 yaşatmaya karar vermiş olmasınlar. Malum ne zmn itiraf gelmek üzere olsa itiraf yerine öpüşme izliyoruz. Senaristler de durumdan yırtıyorlar... Şimdi yeni bir denklem yaptım. 2 öpüşme önceden oldu. 2 tane de yeni bölümde olursa nolur? İki kere iki dört olmaz mı? Biz de fena olmaz mıyız? Eh sonuçta da iki kere iki fena halde dört olur.Tabiii bizim için...

Peki bu iki öpüşme nasıl olur.

1-) Birinci öpüşme gerçekleşir. Naz der " Çok sarhoşum bir şey hissetmedim"
eh bu durum da Tarık napıcak? Tekrar yapacak.:icon_whis

2-) Tarık Naz'ı beklemediği bir anda zorla öper. Naz da kızar ve der ki " Ben istemediğim sürece beni kimse öpemez" , bu sefer de Naz Tarık'ı kendine çeker ve öper...:img-blush (Yalnız Naz'ın bu cümlesi öncekileri de açıklar o zaman nasıl kıvırır bilemem. Ama Naz bu ulur bir yolunu:))

demak çok sarhoştum bişey hissetmedim ha :img-hyste :img-hyste :img-hyste sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün kimse seni öpemez ha (tabi canım öledir)görücez bakalım artık ne ak ne kara valla bence bu sefer ikiside suçlu yani tarık daha uygun bir yerde konuşmalıydı nazda çok hakaret etmemeliydi haksızsam söleyin :img-yes: :

schmetterling
11-06-07, 20:52
oh ohh forum eski haline de dönmüş... mükemmel mükemmel

Handecim Küçük Sevgilim gelir mi demişsin...

gelsin gelsin de Barış bunu hangi albümüne ekleyecek yahu:img-hyste

kesin yine çok tutulan bir şarkı olacak sentüpte Serdar'ın bölüm sonu videosuna yazılan cevaplar hep şarkıyla ilgiliydi, herkes bulmak istiyordu müziği, sözlü hali kapış kapış gider..

hatta Barış YY'de söylediği şarkılardan bi albüm yapsa of off mükemmel olur...:happy0064

jlee
11-06-07, 20:55
şimciik birde uğurkedinin son yzdığı olay war bu kız ne kadar şarap sever çıktı yahu:) neyse içmesinde hiç bir sorun yok içince yarıyor naza daha çabuk söyler herşeyi:) Çok güzel bölümler olucak ya merakla bekliyorum.
Bu arada hafta içi tekrarlarımızın olmasıda süper oldu 33.bölüm de cumaya denk geliyor baya güzel olucak:)

Tekrarlar cidden süper oldu da... bir de kesilip biçilmese :img-in_lo
Düşünsenize o sahnenin kırpıldığını.. Amman ağzımdan yel alsın :img-hyste
Uğur kedimizin anlattığı olay muhtemelen 47'de olacak. Zira Naz kızımız Tarık'ın geliş sebebini hemen soracaktır, başka bölüme sarkmaz. Ancak peçeteye yazdırmış ya.. işte onu okuması belki bölümün sonlarına sarkabilir. O kadehi diktikten sonrası da 48'e kalır... Ama dizinin bundan sonraki bölümlerinde aşk göreceğimiz kesinleştiğine göre sarkması çok da mühim değil. Zira aşırı doz aşka bizim bünye dayanmaz, alışkın değiliz :img-hyste

capcup
11-06-07, 21:02
ARKADAŞLAR MAİLLERE DEVAM EDİCEKMİYİZ:img-wink:

YAW BU FRAGMAN NERDE KALDI OFF YİNE FRAGMAN NÖBETİNDEYİZZZ:happy0064 :happy0064

handeozbek
11-06-07, 21:04
Ne aceleniz var canım. Daha köprünün sezon finali var. Bu heyecan kaçar mı?:) Ya ben ne yapacağım eylüle kadar köprüsüz. Çünkü gidemediğim yer benim değil:icon_sorr :img-hyste

cerenimo
Tamam da biz nasıl biliyoruz Tarık'ın Naz için geldiğini. Onun da bilmesi lazım. Sonuçta Tarıkta senin için geldim dedi. Yalancı olabilir ama bu konuda neden yalan söylesin ki. Tarık'a laf yok. Bu işler sırayla. Sıra Tarığa geçti. Sıramızı bekleyelim lütfen. Sırayı kaynatmayalım:)

Eeee, biz tabiki biliriz...Bize tarıkın kendi başına kaldığı anlarda da neler konuştuğu gösteriliyor...Naza da gösterilse veya Tarıka gösterilse Nazın yanlız anlarında düşündükleri, şimdiye 2 belginnaz, pardon biri cahidenur:), 1 tane de hulusican olurdu ciddiyim:) Tarık bir sürü yalan söyledi Naza, Naz artık inanır mı ona... Bu olayda tamamen Nazın arkasındayım, kim ne derse desin:)
Tarık Naza çektirmeliydi, her ne kadar Nazın arkasında da olsam :img-wink:
Ama zamanı değildi yani:)

BaLıKK
bir felaket tellalı olarak şunu söylemek istiyorum:)
bana kalırsa evet uğur kedinin söylediği olay bu bölümde..ve bölüm ortalarında olacak..olay olup bittikten sonra naz tarıkın telefon konuşmasını duyacak..ve ondan sonrası zaten özette yazıyor..yani sadece bu bölümlük kısa bir aşk hikayesi göreceğiz gibi geliyor bana...
gerçi olsun bize oda yeter..yeterki bir icraat olsun:):):)

Kara İnci
11-06-07, 21:07
Tarık ki bütün yalanları söylemiş tarık ki bir kız gelmiş diğer kız gitmiş tarık ki hmm öhöhömm.. vs...
NAz ki melek naz ki saf naz ki yalansızz...:)

Şimdi Naz'ın tarıka çektirmesi gerekirken yalanlar açığa çıkmışken bakim nie tarık çektiriyor:) naz çektirsin efem:)
Hem Tarık'ın bünyesi Naz'ı çekmeye alşık:img-hyste

Ben de diyorum içimde ki bu sıkıntının sebebi ne?Meydanı boş bulmuşlar Tarık hakkında atıp tutmaya başlamışlar yine...:img-grin2

Naz ki algıda seçicilikleri nedeniyle Tarık'ı bu zamana kadar anlayamamış,Naz ki Tarık'ı kıskandırmak adına önüne gelenle ilgilenmiş,Naz ki bununla da kalmayıp bunlardan birkaçına aşık olduğunu bile zannetmiş ve yine Naz ki iki kere öpüştüğü adama elinde zil uşak muamelesi yapmış...Bu örneklerin devamlılığı engin denizler misali...:img-grin2

Bu arada Burçin'ciğim sen de Naz'ın çektirmesine doyamadın bir türlü.İnsanda biraz acıma duygus olur canım.Tamam Tarık'ın bünyesi sağlam ama o da bir yere kadar.Eğer sevgi paylaşmaksa Naz Hanım Tarık'ın eziyet çekmek konusnda ki yükünü birazcık paylaşsın di mi ama...:img-hyste

handeozbek
11-06-07, 21:08
Tarık Naz'a senin için geldim demiş. Ama Naz hanım inanmamış. Bak sen:) Bu yüzden Tarık'ın kendi kendine konuşmalarını da duysa inanmaz bu kız. Galiba bu kız inanmak için içiyor:) Naz içsin içsin görrecek gününü çarpılacak bir güzel. Hem de Tarık sayesinde:) Hem Naz hanıma da ders olur sen misin Tarık T.'ye hayranlık duyan. Al sana Tarık T.:)

azizoz
11-06-07, 21:11
oh ohh forum eski haline de dönmüş... mükemmel mükemmel

Handecim Küçük Sevgilim gelir mi demişsin...

gelsin gelsin de Barış bunu hangi albümüne ekleyecek yahu:img-hyste

kesin yine çok tutulan bir şarkı olacak sentüpte Serdar'ın bölüm sonu videosuna yazılan cevaplar hep şarkıyla ilgiliydi, herkes bulmak istiyordu müziği, sözlü hali kapış kapış gider..

hatta Barış YY'de söylediği şarkılardan bi albüm yapsa of off mükemmel olur...:happy0064
herkes o şarkının sözlü versiyonunu bekliyor.umarım ki o müziğede çok anlamlı sözler yazacaklar.tabi bu işler kolay değil.bikaç hafta alır.çünkü gözlerin ilk 20.bölümde çalınmıştı galiba.ve bizi büyülemişti.müzik bakımından çok zengin bir diziye sahibiz
.:happy0064

angel eyes
11-06-07, 21:29
valla şarkının sözleri nasıl olacak çok merak ediyorum bakalım bu sefer kime hitap edecek sahipsiz bakışlar kimin olacak acaba

nazoşist
11-06-07, 21:33
yy tekrarları hangi gün hangi saatte arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

erdalss
11-06-07, 21:36
arkadaşlar peki şu şarkıyı upload eden yokmu hala yaa...evde dinlemek istiyorum..bu hali bile büyüleyici....birisi etsede dinlesek diyorum artık...

capcup
11-06-07, 21:38
HAFTA İÇİ HERGÜN 16:40 DA HERHALDE TABİ UYUZ ZTARTV YE BELLİ OLMAZ:img-wink:

nazoşist
11-06-07, 21:38
HAFTA İÇİ HERGÜN 16:40 DA HERHALDE TABİ UYUZ ZTARTV YE BELLİ OLMAZ:img-wink:

saolasın bilgi için thank;)

pas.si.on79
11-06-07, 21:40
Evet Yine TArık çığımın üzerine gelinmiş.. Dokunmayın Tarıkçığımıza... ayy inanmıyorum.

arkadaşlar Tarık sonuçta bir Şoför, Naz da çok bilmiş küçük hanım..
Naz hep o araya bir sınırı koyduğu müddetçe Tarık nasıl açılsın.. Daha biz burdamıyız:)

Az önce 46 ncı bölümü izledim ki.NAz nasıl aşık.. Valla bir yol ayrılığına bile dayanamıyor.

müşemilat sahnesini, veda sahnesini,duş-şarkı sahnesini akabinde Nazın Tarıkı araması söyledikleri,Nazın Tarık olsaydı çellomun akordunu yapardı deyip hatırlaması,Nazın hala yağmurun etkisinde olması... TArıkın korkma yanındayım demesi..
Offfffffffff ya izle izle doyamıyorsun..

Şimdi de ne güzel bölümlerden bahsediliyor..

Arkadaşlar ;
O kilitli kalmaları ve peçete mesajları 47 de mi olacak..

skyline_91
11-06-07, 21:43
Arkadaşlar ;
O kilitli kalmaları ve peçete mesajları 47 de mi olacak..

evet yaaa o sahneler kaçıncı bölüm bilen veya bi fikri olan var mı:img-help: :img-help:

azizoz
11-06-07, 22:31
hepimiz birden yüklenince forum kilitlendi.
fragmanı izlerken başım döndü ve kafam acayip karıştı.taşları yerine oturtamadım.naz tarığa şişe veriyor hava günlük güneşlik.fakat aynı yerde bu kez akşam vakti şişiyi fırlatıyor ve elinde birşey tutuyor.ki o meşhur peçete olmalı.naz peçetede yazanların doğru olmadığını düşünerek (vahiyle geçen konuşmadan sonra)tarığın üzerine iyice gitmeye başlıyor ve tarık daha fazla dayanamayıp sürücü belgesini gösteriyo galiba.naz'ın belgeye bakarken tarığın yanında olmaması düşündürücü.mazallah kız yine bayılır.nazın ağzı açık kalıyo.daha sonra karanlıkta tekrar kayalıkların orada konuşuyorlar.naz,tt olayına çok sinirlenmiş olmalıki şişeyi kafasına fırlatıyor. yaz demedim parçası daha önce söylendi ama olsun.bölüme uygun oluşundan dolayı tercih edilmiş belliki.kilit olayını göremedim.:img-pilot kimlik gösterme sahnesinden önce olmuş kilitli kalma olayı.şahsi düşüncem öyle.çünkü kilitli kalınca yine birbirlerine girecekler ve tarık sabrını koruyamayacak.

elmali-turta
11-06-07, 22:32
Allah...Allah...Bu bölüm süper fragman süper...Keyifler süper...Bayıldım bayıldım.....:happy0064 :happy0064
Çarşamba 20.00dayız ama olsun herşey süper vallahi Fulya'da var fragmanda :img-kiss:daha en olsun...Bide tabiki Yaz demedim kış demedim sen istedinn ben geldimm:cheer: :klme :bella

naz_14
11-06-07, 22:33
:happy0064 evet arkadaşlar az önce fragman çıktı .Ben orda denizde sanki tarığı suyun içinden çıkarken gördüm ama yüzmek amaçlı gibi görünmüyodu pek.:img-pilot denizde sandalda naz tarığa şarap uzatıyor.ve en önemli sahne tarık kimliği nazın önüne atıp gidiyo naz o arada tlf la konuşuyo birden elinden tlfn düşüyor. sonlara doğru yanılmıyorsam naz tarığa denizde şarap şişesi fırlatıyo du sanırım en sonundada tarık sahneye çıkmış yaz demedim şarkısını söylüyor fakat naz arkada çelloyla dururken pek bi üzgün ve kızgın bi ifadesi vardı sanki..çok güzel bi bölüm bizi bekliyor :happy0064 çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum

cubur
ne kadar güzel bir fragmandı yaa izlerken mest oldum harikaydıı:happy0064 :happy0064
bu bolüm gerçekten mütiş olucak
merveyede bikini çok yakışmıştı ya, gelse artık şu çarşamba

cerenimo
Arkadaşlar fragman müthiş, biraz önce yazdım ama gelmedi...
Yok mu fragmanı gören??
Bu arada kayalıklar denizin içinde, Naz, Tarıkın sürücü belgesini görüyor, kesin ortaya çıkıyor bu bölümde.Ama itiraftan önce mi sonra mı belli değil.
En sonunda şişeler havada uçuşuyor...Müthiş bir bölüm de bizi bekliyor yani:)

grimace_88
11-06-07, 22:37
aman allahım o ne güzel o ne muhteşem fragmandır öle. işte bu işte bu bizim dizimiz yaaaa:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
öncelikle nazla tarık sahneleri süper. ayrıca hulusi ile zampara arkadaşı raşit ayrı bi güzeller gazetenin arkasında zten belgin de yine peşlerinde belli. gelelim tarık ve nazaaaaa...:img-blush :img-blush :img-blush o ne güzel bi yer öle tam bizimkilere göre hele bi şişe de şarap var ki nazın ellerinde allaaahhh :happy0064 :happy0064 :happy0064 bu sefer çok güzel sahneler geliyo sanırım ayrıca son sahnede naz çalarken tarık sölüyo tarık pek bi mutlu da naz biraz kıskandı mı ne???:img-wink:

pas.si.on79
11-06-07, 22:38
arkadaşlar süper fragman..

Şuan Ankarada bir yağmur var ki bardaktan boşalırcasına...
Sanki Tarık burdaydı.. Yani aslında değildi de..Sanki burdaymış gibi yağmur altında bana şey Naza şarkı söylüyordu..

Ayrıyetten...
Yağmur yağıyor şıkır şıkır
Naz Tarık aşkını göreceğiz çok şükür..

azizoz
11-06-07, 22:49
fragmanın müthiş olacağı belliydi.zaten 46. bölümden bu yana dizideki değişim kendini hissettiriyor.47.'de de görmeye pek alışık olmadığımız manzaralarla karşılaşacağız.bu seferki tarık-naz diyaloğu daha ileri düzeyde olacak,nede olsa bizimki içmiş içmiş...hayret bu sefer sızmamış.:img-sorry
2.2=4 olayı fragmanda yoktu.ya bu kez sürpriz yapacaklar,yada 48'e erteleyecekler.
kısacası bu bölümü ağzımız açık izleyeceğiz.her saniye komedi,şamata,yalan ve aşk dolu.teşekkürler bodrum.:img-clapp teşekkürler yalıkavak belediyesi.:img-clapp teşekkürler CLUB FLİPPER. :img-clapp

capcup
11-06-07, 22:53
arkadaşlar harika bir bölüm geliyoooo.hele nazın tarığa şişe fırlattığı yerde koptum yawww:img-hyste :img-hyste
umarım dizimiz bu kadar güzel bölüMlere gelmişken ztartv bir uyuzluk yapmaz içimden bu korkuyu atamıyorum yawww:icon_sorr

AYRICA FRAGMANI KAYDEDEN VARMI...LÜTFEN BİRİ KAYDETSİNNNN:img-help: :img-help:

RebeCa
11-06-07, 22:56
fragmanı kaydeden bırı yokmu arkadaşlar,yada fotogrefları ekeyecek bir gönüllü?

grimace_88
11-06-07, 22:57
arkadaşlar kaydettim ama boyutu biraz büyük deniyorum bakalım ...

angel eyes
11-06-07, 22:57
ya inanmıyorum ya fragmanı heralde bi ben göremedim inş tekrar verirlerde bende görürüm off ya anlatın birazda ben rahatlayım lütfen

alibehram
11-06-07, 22:59
grimace_88 bekliyoruz boşwr boyutu sende bi prblem olmassa her türlü indiririm anlatıyolar izleyenler çok gzlmiş bnde izlemek istiyorum

bekliyorum yüklemeni...

capcup
ARKADAŞLAR SİTENİN EN KALABALIK FORUMUYUZZZ VALLAAAA:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

HADİ ACİL 0 KİLOMETRE FRAGMAN ARANIYORRRR:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ayşenurr
fragmanı izleyemedim.çok merak ediyorum.kaydeden varsa eklerse çok
memnun oluruz.

angel eyes
11-06-07, 23:03
hadi biran önce ekleyinde bizde rahatlayalım artık ne kadar rahatlarsak yani o kadar ben bu stara hala güvenmiyorum onların sağı solu belli olmaz hadi ekleyin fragmanı ekleyin

aragorn54
11-06-07, 23:04
arkadaşlar yok mu kimsede tık

alibehram
11-06-07, 23:05
bi arkadaştan bekliyoruz
grimace_88 hadi lütfen herkes seni bekliyor...

grimace_88
11-06-07, 23:05
arkadaşlar sentüp için küçültünce görüntü kalitesi düşüyo rapidden link veriim olur mu?

-naz-
11-06-07, 23:06
fregmanı gördümm...birden aniden hiç beklemediğim anda çıktıı:happy0064
müziği duyuncaa kala kaldımm tv başında:happy0064
enn başındaa tarık nazz kollarını açmışlar göll başımı desem deniz mi desemm...nazın elinde şampanya şişesi vardı!!!

bideeee odadaa kilitlii kalıyorlarrr tarık nüfus kağıdını fırlatıyorrr nazın önünee nasıl bakıyor ama nazzz...ee bu rüyaa olmalıı tamam özette de vardı ama nasıll olcak yalan kalmadııı ortalıktaa ayy pardon oğlumuz tarık dimi mutlaka yeni yalanlar çıkar:img-hyste

çokk güzel bi bölüm bizi bekliyor....:img-wink:

alibehram
11-06-07, 23:07
rapid linki de olur olsun
sentüp de warmı video şuan küçük olsa da olur aslında sadece bi fikir edinelim şimdilik

aragorn54
11-06-07, 23:11
hadi yaw ne olursa olsun arkadaşlar hadi

flower98
11-06-07, 23:11
deli oldum buradaaaaaa.hala izleyemedimmmmmmmmm.

aragorn54
11-06-07, 23:14
deli oldum buradaaaaaa.hala izleyemedimmmmmmmmm.

evet ya öffff patladık burda yapan yok mu acele edin biraz

grimace_88
11-06-07, 23:15
işte arkadaşlar fragman görüntü kalitesi kötü ise affola iyi seyirler(not:daha yeni yüklediğim için açılmayabilir biraz beklerseniz birkaç dk içinde görünür sentüpte:))

http://www.sentüp.com/watch?v=eOgWjtfxxIM

angel eyes
11-06-07, 23:16
offffff yaaaaaaaaa offffffffff çatlıycam burda bekle bekle zamanda geçmiyoki hadi çabuk olun lütfen

aragorn54
11-06-07, 23:18
arkadaşım sağol ama çalışmıyo bu link

flower98
11-06-07, 23:19
kaybolan yılları verdi yaw

grimace_88
11-06-07, 23:20
arkadaşlar yeni ekledim birazdan açılır...

angel eyes
11-06-07, 23:20
eeeeeeeee bendede hiç açılmıyo sayfa bulunamadı diyo

alibehram
11-06-07, 23:21
tamam tşk. bu arada sentüp uazmışsın ama biz oraya youtube yazcaz demi cahillimizi affet ama

grimace_88
11-06-07, 23:23
evet arkadaşlar youtube yazacaksınız daha açılmayabilir yüklenince hemen görünmüo :img-yes:

erdalss
11-06-07, 23:23