Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
hüseyingazi
12-06-07, 01:12
Gündüz saatlerinde uğur kedinin haberinden sonra üstüne birde güzel tüyolar gelmiş.
Ztar tutmuş dizimizin tekrarını koymuş(en güzel yerlerini kesse bile)
Elimizde upuzun bir özet ve bu akşam gelen güzel bir fragman
Eeee bunun üzerine şöyle güzel ve zevkli bir yy gece nöbeti tutulmaz mı?
Arkadaşlar bu geceki nöbet inşallah dahada güzel geçer.Gün içinde bende Nöbete kalırım diyenlerde geldi mi
:img-yes: :img-blush
NOT:Cemile doğum günün kutlu olsun.Güzel haberler yazmaktan blogun dolsun bizde herzamanki gibi orayıda zevkle takip edelim.Herşey için sağol.Sayende bir çok kez izleyemediğim bölümlerin hepsini ertesi günü erkenden izleyebildim.
artık yavaş yavaş azalıyoruz...ama nöbettaşlar burda izlemedeyiz.....
güzel günler bizi bekliyo....:D:D
skyline_91
12-06-07, 01:22
fragmanı izleyince olayların akışını tam çözemedim:sad53: acaba bu konuda tahmin yürütebilecek birisi var mı:img-help:
bu arada unutmadan eski bölümlerin tekrarı haftaiçi her gün 16:40 fırsat bulupda izleyecek olanlar için
hüseyingazi
12-06-07, 01:25
Şimdi ztar tv yalancı yarimin tekrarlarını koymaya başladıya benim kafam iyice karıştı.Gerçi ztar bölümü yayınlarken kestiklerini verse yayınladıklarını kesse daha iyi olacak ama neyse bunada şükür.
Ztar 49. bölümde final yapacağım dediği dizinin tekrarlarını niye koyar?
A-Şurda elimde 3 bölüm kalmış,o bölümlere ne kadar izleyici çeksem kardır.
B-YY severleri çok üzdük ,zaten dizi gitti bari sevenleri kalsın.
C-YY severlerden korktuk ,bari son bir hamleyle dizi için bişeyler yapalım
D-YY başka bir kanala geçerse buda bizim o kanala kıyağımız olsun
E-Pardon yanlışlıkla oldu,yarın düzelteceğiz.
F-Hiçbiri
NOT:Gerçi düşündümde ztarda son vereceği diziyi gündüz kuşağında tekrar yayınlamak gibi bir alışkanlık var.Bundan aylar önce candan öteye ani bir final yaptırıp yayından kaldırmıştı.Ama tekrarları gündüz yayınlanmaya başlamıştı.Bende o zaman bu durumu madem dizi tutmadı diye kaldırıyorsun o zaman neden bu diziyi gündüz kuşağına koyup izlettiriyorsun diye düşünmüştüm.Ama şimdi anladımki ztarda var böyle bir düşünce tarzı.
fragmanı izleyince olayların akışını tam çözemedim:sad53: acaba bu konuda tahmin yürütebilecek birisi var mı:img-help:
evet ya bu fragmanda neyin ne zaman olacağını bende kestiremedim...bişey belli olmuyo bi şarap uzatıyo arada kimlik meselesi daha sonra aynı yerde şarabı fırlatıyo...biraz acayip... :icon_whis
edit: yok yav ben yanlış hatırlamışım aynı yerde fırlatmıyomuş,,heralde ilk önce denize atıp sonrada şişeyi fırlatıyo o akşam ..pardon...:img-blush
Bence konser sahnesi son kısım olacaktır diye düşünüyorum
skyline_91
12-06-07, 01:40
Bence konser sahnesi son kısım olacaktır diye düşünüyorum
orası ilk kısım değil mi yaaa 46.bölümün kaldıpı yerden olması lazım kıyafetker fln aynı gibi geldi bana:img-help:
orası ilk kısım değil mi yaaa 46.bölümün kaldıpı yerden olması lazım kıyafetker fln aynı gibi geldi bana:img-help:
aslında haklısın sky ya ben biraz fazla kaptırıyorum kendimi şu sevgili flower arkadaşımızın senaryolarına :img-hyste :img-hyste
belki de babasıyla karşılaşır ciddi anlamda, yani kafalar güzelken degil normalkenn :img-hyste
hüseyingazi
12-06-07, 01:50
TARIK:Ben tt yum ,bana daha önce inanmamıştın ama al bak işte kimliğim.
(kimliği naza bırakıp gider)
NAZ:İnanmıyorum,hayır,olamaz bu ,şimdi ne yapacağım ben.Tarıkkkkkkk
(tarıkın arkasından koşar ve onu yakalar)
TARIK:Ne oldu hakaretlerin az mı geldi?Devam etmek için ta peşimden buralara geldin.
NAZ:Tarık lütfen beni dinle.Hemen bu kimliği yok etmemiz lazım.
TARIK:Ne,nasıl yani,niye yok edelim?
NAZ:İnanmıyorum ,başıma buda mı gelecekti.Hayır tarık senin hapislerde çürümene izin veremem.
Tarık:Neye izin veremezsin?Ne hapsi,ne çürümesi?Naz ne saçmalıyorsun?
NAZ:Az önce burdan geçen iki polis gördüm.Eğer seni bu sahte kimlikle yakalarlarsa hapse atarlar.Ben sensiz ne yaparım ozaman.
TARIK:Neeeeee.
NAZ:Sonra derdimizi anlatana kadar sen hapislerde çürürsün.Hem poliste inanmazki senin sırf kıskançlık yüzünden sahte bir tt kimliği yaptırdığına.Ama sana bir rapor alırsak sende bu durumdan kolayca sıyrılırsın.
TARIK:Ne raporu?Bence ben bu işten sıyrılmadan sen kafayı sıyırdın haberin yok.
NAZ:Hadi Tarık oyalanmayalım doğruca bir hastaneye gidiyoruz seni acilen tedavi ettirmemiz ve rapor almamız lazım.Yoksa durumun fena.
TARIK:Bencede hemen gitmeliyiz hemde beraber.Hem bakarsın iki tane rapor alınca indirimde yaparlar.
NAZ:Niye iki tane rapor istiyorsun ki.Bak TT nun hiç raporu yoktur.Bir tane alsan bile onu bu konuda geçebilirsin.
TARIK:İki rapor evet ,ama ben o kadar bencil değilim.Biri bana biri sana.
NAZ:Düzgün konuş benimle ben senin patronunum.
TARIK:Patronluk istanbulda kaldı.Burda sadece staja gelmiş bir öğrencisin o kadar.
NAZ:Neeee.
TARIK:Hadi şimdi gidebiliriz .
NAZ:Nereye?
TARIK:Bana şizofren, sanada şöyle yazlık ,güzel bir paranoyak raporu almaya.Böylece tescilli bir şekilde bodrumda turlarız ne dersin?
NAZ::img-fie: :img-swoon
acaba bölüm başı nasıl bağlanacak ya...naz inşallah hırçınlık çıkarmaz milletin orasında...zaten daha sonra denizde güzel sahneler izlenecek daha sonra teke çıkacak sonrada kavga başlıcak...tarık içini boşaltacak rahatlıcak...heralde...
Hepinize merhaba
Uzun zamandır foruma gelemiyordum. Bir yakınımı kaybetmenin verdiği üzüntü ile ister istemez hayatı sorgulamaya başladığım bir dönem beni forumdan uzak tuttu.
Son sayfalarda yazılan birkaç yazıyı içim burkularak okudum.Böyle bir diziyi yayından kaldırmayı nasıl düşündüler diyeceğim ama bu kanal değilmi sürekli dizimizin günleriyle oynuyan,bizi kader’e kurban eden,reklamını yapmayan,kafasına estiği saatte yayınlayan,sadece reytingleri düşünüp bu dizinin gerçekte ne kadar büyük kitlelere hitap ettiğini bilmeyen, gönderilen meillerle bile bunu anlamayı başaramayan, ve tenezzüh edip araştırmayan, bir diziyi harcamak bu kadar kolay mı?
Fakat sonrasında, Aşka Aşıklar forumunun ne kadar büyük bir aile olduğunu, nasıl birlik olunabileceğini ve dizimize nasıl sahip çıkılacağını herkese göstermişsiniz. Benim üzüntüm bunlar olurken sizinle burada olamamak, malesef hayat bazen hiç istemediğimiz süprizler ile karşımıza çıkıyor.
Yeni gelen forum arkadaşlarımız hoşgeldiniz. Sevgili jlee doğum günün kutlu olsun. Hayat sevdiklerin ile beraber huzur ve mutluluk içinde geçsin.
Not:Forumuda, nöbette kalmayıda özlemişim.:img-wink:
TARIK:Ben tt yum ,bana daha önce inanmamıştın ama al bak işte kimliğim.
(kimliği naza bırakıp gider)
NAZ:İnanmıyorum,hayır,olamaz bu ,şimdi ne yapacağım ben.Tarıkkkkkkk
(tarıkın arkasından koşar ve onu yakalar)
TARIK:Ne oldu hakaretlerin az mı geldi?Devam etmek için ta peşimden buralara geldin.
NAZ:Tarık lütfen beni dinle.Hemen bu kimliği yok etmemiz lazım.
TARIK:Ne,nasıl yani,niye yok edelim?
NAZ:İnanmıyorum ,başıma buda mı gelecekti.Hayır tarık senin hapislerde çürümene izin veremem.
Tarık:Neye izin veremezsin?Ne hapsi,ne çürümesi?Naz ne saçmalıyorsun?
NAZ:Az önce burdan geçen iki polis gördüm.Eğer seni bu sahte kimlikle yakalarlarsa hapse atarlar.Ben sensiz ne yaparım ozaman.
TARIK:Neeeeee.
NAZ:Sonra derdimizi anlatana kadar sen hapislerde çürürsün.Hem poliste inanmazki senin sırf kıskançlık yüzünden sahte bir tt kimliği yaptırdığına.Ama sana bir rapor alırsak sende bu durumdan kolayca sıyrılırsın.
TARIK:Ne raporu?Bence ben bu işten sıyrılmadan sen kafayı sıyırdın haberin yok.
NAZ:Hadi Tarık oyalanmayalım doğruca bir hastaneye gidiyoruz seni acilen tedavi ettirmemiz ve rapor almamız lazım.Yoksa durumun fena.
TARIK:Bencede hemen gitmeliyiz hemde beraber.Hem bakarsın iki tane rapor alınca indirimde yaparlar.
NAZ:Niye iki tane rapor istiyorsun ki.Bak TT nun hiç raporu yoktur.Bir tane alsan bile onu bu konuda geçebilirsin.
TARIK:İki rapor evet ,ama ben o kadar bencil değilim.Biri bana biri sana.
NAZ:Düzgün konuş benimle ben senin patronunum.
TARIK:Patronluk istanbulda kaldı.Burda sadece staja gelmiş bir öğrencisin o kadar.
NAZ:Neeee.
TARIK:Hadi şimdi gidebiliriz .
NAZ:Nereye?
TARIK:Bana şizofren, sanada şöyle yazlık ,güzel bir paranoyak raporu alırız.Böylece tescilli bir şekilde bodrumda turlarız ne dersin?
NAZ::img-fie: :img-swoon
:img-hyste :img-hyste patron naptın sen yaa... döktürmüşsün yine.böyle olduğunu düşünürsek naz bunun daha sonrada teke olduğuna inanamz heralde bu seferde nazın delirdiğini düşünürler..:img-hyste :happy0064
valla işler çok karışık yaa... bu sefer çıkacak galiba cidden yani naz ın tarık için çalışabilmesi için çıkması gerekiyo tabi bunun içinde başka bi iş yoksa... :happy0064
ASLIHAN öncelikle başınız sağolsun...
evet yy büyük şeyler atlattı ama tehlike tam anlamıyla geçmişte değil.star bozuntusu biraz yumuşasdı galiba bizim mailleri okuyunca...ama uğur kedi sağolsun bize mükemmel haberler vererek içimizi rahatlattı...52 ye kadar devam ediyoruz ama sonrasıda artık reytinglere yada fm yapıma kaldı...
hüseyingazi
12-06-07, 02:05
Hepinize merhaba
Uzun zamandır foruma gelemiyordum. Bir yakınımı kaybetmenin verdiği üzüntü ile ister istemez hayatı sorgulamaya başladığım bir dönem beni forumdan uzak tuttu.
Son sayfalarda yazılan birkaç yazıyı içim burkularak okudum.Böyle bir diziyi yayından kaldırmayı nasıl düşündüler diyeceğim ama bu kanal değilmi sürekli dizimizin günleriyle oynuyan,bizi kader’e kurban eden,reklamını yapmayan,kafasına estiği saatte yayınlayan,sadece reytingleri düşünüp bu dizinin gerçekte ne kadar büyük kitlelere hitap ettiğini bilmeyen, gönderilen meillerle bile bunu anlamayı başaramayan, ve tenezzüh edip araştırmayan, bir diziyi harcamak bu kadar kolay mı?
Fakat sonrasında, Aşka Aşıklar forumunun ne kadar büyük bir aile olduğunu, nasıl birlik olunabileceğini ve dizimize nasıl sahip çıkılacağını herkese göstermişsiniz. Benim üzüntüm bunlar olurken sizinle burada olamamak, malesef hayat bazen hiç istemediğimiz süprizler ile karşımıza çıkıyor.
Yeni gelen forum arkadaşlarımız hoşgeldiniz. Sevgili jlee doğum günün kutlu olsun. Hayat sevdiklerin ile beraber huzur ve mutluluk içinde geçsin.
Sevgili Aslıhan bizde seni merak etmiştik.Gözüm gece nöbetlerinde isimlerinize öyle alışmışki yokluğunuz farkediliyor.Öncelikle acını bizde seninlle paylaşıyoruz.Zaten bizde burda son iki gündür acı içinde kıvranıyorduk.İnşallah herşey yoluna girecek.
Nöbetlere ve foruma dönmene bizde sevindik.YY Ailenin yanında umarım biraz huzur bulursun.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ben burdada bir ailem olduğunu biliyorum.Dizimiz için her ne gerekiyorsa bende elimden geleni yapıcağım.Uğur kedinin verdiği haberlere sevindim.star'a pek güvenemiyorum artık niyese...
Hepinize merhaba
_Aslıhan_ yeniden aramızda görmek çok güzel. Patronun da dediği gibi ismini göremeyince merak ediyor insan. Yakının için çok üzüldüm. Başın sağolsun cnm. İnsan böyle zamanlarda gerçekten de hayatı sorgulamaya başlıyor. Ama dizimizin olduğu gibi her zaman ailemizdekilerin de yanındayız. Umarım burda bir parça da olsa yeniden gülümsemeye başlarsın.
Ztar'ın bu ani kararı alması ve de bir belirsizlik bütün haftasonumuzu zehir etti. Ama bu sabah uğur kedinin açıklaması ve de yeni tüyolarla biz de yeniden toparlanmaya başladık. Güzel bir de fragman izledik. Şimdi de yeni bir harika bölüm için gün sayıyoruz. Tabii desteğimize de devam. Ne de olsa biz nöbetçileriz.:) Gece de durmak yok.:img-wink:
Nöbete tekrar hoşgeldin.:happy0064
başın sağolsun arkadaşım benimde yakın zaman içersinde çok yakın bir aile fertimi kaybetdim acını paylaşıyorum
whiteangel
12-06-07, 02:53
_Aslıhan_ ve awakening arkadaşlar ikinize de başsağlığı dilerim. ALLAH sabırlar versin.
Arkadaşlar bizler pek gece nöbetine kalamıyoruz. Malum yaşlılık..:icon_whis
Ama gözümüz arkada kalmıyor. Sizlere güveniyoruz. İyi nöbetler.
Haa o konser sahnesi bence bölümün ilk sahnesi olacak. Hatırlarsanız 46 sahnede bitmişti. Ve kıyafetler aynı:img-wink:
YY izleyicileri fragman didiklemede de 1 numara..:img-hyste
İYİ GECELER AŞKA AŞIKLAR.. UMARIM YARIN GÜZEL BİR GÜN OLUR.:)
sağolun bu arada bence ilk sahne çünkü dilek orkestra tarık naz vs.. hepsinin kıyafetleri 46. bölümden kalma kıyafetler eğer tabiki giyecek başka kıyafet bulamamışlarsa eğer :)
[QUOTE=coqette;3668310
Ztar'ın bu ani kararı alması ve de bir belirsizlik bütün haftasonumuzu zehir etti. Ama bu sabah uğur kedinin açıklaması ve de yeni tüyolarla biz de yeniden toparlanmaya başladık. Güzel bir de fragman izledik. Şimdi de yeni bir harika bölüm için gün sayıyoruz. Tabii desteğimize de devam. Ne de olsa biz nöbetçileriz.:) Gece de durmak yok.:img-wink:
Nöbete tekrar hoşgeldin.:happy0064[/QUOTE]
Hoşbulduk
çok sagol, burda dostlar arasında olurda nasıl gülümsemem.ayrıca siz yytv muhabirleri ve nöbetçilerisiniz sizlere durmak yakışmaz özelliklede böyle güzel tüyolar gelmişken, siz şimdi güzel haberler peşindesinizdir.
hüseyingazi
12-06-07, 03:11
fragmanı şimdi didikledimde aklım iyice karıştı.Şimdi tarıkla nazın sahnede olduğu bölüm yeni bölümün başıdır herhalde.Demekki tarık sahneye çıkacak nazda o donakalmış haliyle öylece duracak.Zaten yanlış görmediysem Naz şaşkınlıktan çello bile çal(a)mıyor.Demekki şu peçete olayı şarkıdan sonra olacak.Naz tarıktan aldığı yanıtla mutluluktan havalara uçacak.
Ertesi sabah da fragmanın başında gördüğümüz iskeledeki elele hallerini ve nazın tarığa şişeyi uzatmasını göreceğiz.Bunun ardından da Tarığın vahiyle olan konuşması ve nazın buna şahit olması gelir gibi.Tabi naz bu sinirle taığa ağzına geleni söyler şişeyi fırlatır ve odasına gider.Tarıkta peşinden gelir ve kimliği önüne fırlatıp söyleyeceklerini söyler.Şişe olayı ve naza kimlik fırlatmasındaki olaylar akşam oluyor ve kıyafetler aynı.Kimlik akşam fırlatılıyor çünkü nazın odasındaki ışıklar yanıyor.
Naz o geceyi uykusuz ve şaşkın geçirir.İnanır mı yoksa bunada birşey bulurlar mı bilemem ama ertesi sabah tarıkla nazın masada oturduğu ve korayın yanlarına geldiği sahne ile devam edebilir.Bide tarığın denizden yorgun argın çıktığı bir sahne var işte bence orda hulusiyi görüyor ve ondan saklanmak için denize atlıyor olabilir.Denizden çıktığında nazda orda oluyor ama işte bu sahne masada oturdukları sahneden önce mi yoksa sonra mı bunu kestirmek zor.Belkide naz tarığı tt olayını konuşmak için denize geliyor ve çağırıyor sonrada oturup konuşurken koray geliyor olabilir.Dediğim gibi sırasını bilemiyorum.Ama nazın yüzü çok kötü duruyordu.Artık tarık akşam ne dediyse.
Tabi her zamanki gibi ters köşe olma ihtimali kuvvetli olup gece gece fragman yorumu bu kadar olur diyorum.
not:Nöbetçiler ne yapıyorsunuz bakalım.Gelen güzel haberleri ,tüyoları ve fragmanı görünce Bodruma ulaşan tarık gibi rahatlayıp saatler süren bir uykuya mı daldınız .Hadi silkelenin yoksa bende tarığı bekleyen dilek gibi burda kök salıp uykuya dalacağım.:img-hyste
Bu arada gece nöbetleri iyice kalabalıklaştı ne mutlu burayı geceleride olsa boş bırakmayan yy severlere.
:happy0064 :happy0064
bu aralar gerçekten herkesin ihtiyacı olan birşey. birilerin gelecek iyi haberlmer ilk 2si bügün sabahtan geldi inş. diğerleri de gelir mesela bügün yapılacak denilen star tv vede yapımcı şirketin toplantısından çıkan sonuç nedir merak konusu bende. c.tesi alınma durumu var dediler dizin razıyız başka kanala geçme durumu var dediler razıyız yine herşeye razıyız nedeni ise tabiki yy devam etmesi ben bu diziyi ilk 30 bölümünü askerdeyken izledim vede ne zorluklar çekerek izledim bi bilseniz. yeri geldi uzm.çvş ile kavga ettim sırf dizi saat 8 de başlıyor diyo o dönemde vede dediğim gibi ailemden yakın bi fethini kaybetdiğim zaman inanın beni hayata bağlayan tek unsur bu dizi diyebilirim ( düşünün askerdeyken kaybediyorsunuz ruh durumumu anlayın ) c.tesiden başlayıp bügün öğlene kadar ki ruh durumu mu anlatamam size sabahlara kadar tekrar tekrar dizinin bölümlerini izledim 1. bölümden başlayım o yetmezmiş gibi gittim videoları indirdim önemli sahnelerin hepsini indirdim telefonuma bütün müziklerini indirdim gerçekten bu dizi birgün biticek ama ben napıcam bilmiyorum tv bile seyretmiyorum bir tek yy için açıyorum ben tvyi herkese tşkler biraz kafanızı şişirdim ama kusura bakmayın:img-in_lo
şuan eski bölümlerin bazılarını seyrediyorum vede tabiki bol bol fragmanı nazın sarhoş hali gerçekten çok güzel oynamış :)
Yurda yeni girdim hemen nöbet yerimi aldım.
Patron bence naz o şişeyi atarken kafası biraz iyi gibi. Yani pek sağlam durmuyor. Ama yinede naz bu belli olmaz. Fragmanı sadece bir defa izledim şimdiye kadar. Konser ilk sahne orası bariz belli..
hüseyingazi
12-06-07, 03:30
şuan eski bölümlerin bazılarını seyrediyorum vede tabiki bol bol fragmanı nazın sarhoş hali gerçekten çok güzel oynamış :)
ikisininde sarhoş halleini izlemek çok güzeldi ve ikiside çok güzel oynamıştı.Ben Tarığı dizi boyunca hiç bu kadar içten gülerken görmemiştim.Onlar güldükçe ben daha çok gülmüştüm.Bak şimdi hatırlattın ben en iyisi bir koşu gidip hızlıca 41 i izleyip geleyim .
Hem gececilerden de ses yok.Acaba bu sessizlik yeni bir senaryo öncesi sessizliğimi.Sende olmasan kendi kendime yazacağım nerdeyse.Bu arada her zaman nöbete bekleriz.Zaten birkaç kere kalınca alışkanlık yapıyor.Örnek;medea
NOT:Tam ben yine nöbetçiler nerde diye yazarken frk sende aynı anda nerde olduğunu yazmışsın.Ben bu çınlatma işini yine unuttum.İki çın gel demekti değil mi?
NOT:Tam ben yine nöbetçiler nerde diye yazarken frk sende aynı anda nerde olduğunu yazmışsın.Ben bu çınlatma işini yine unuttum.İki çın gel demekti değil mi?
Artık bilmiyorum kaç çın ne demekti ama benimkiler çın çın çın çın edip duruyolar. Doktorluk oldular. Saatler ilerledikçe yeni bölüm için duyduğum heyecanda giderek artmakta. Artık herşey günyüzüne çıkma yolunda ilerliyor..
Not: Patron sen kendini aştın artık bu çın konusunda. Bak medea'da geldi.
valla 28 ile 34 arası mekik dokuyorum şuan çok güzel bölümler özellikle burak'ın söylediği şarkıda çok güzel hele hele sevgiler günü dönüşü barış akarsunun söylediği sevdan bi ateşş muhakkak tekrar dinleyin
ikisininde sarhoş halleini izlemek çok güzeldi ve ikiside çok güzel oynamıştı.Ben Tarığı dizi boyunca hiç bu kadar içten gülerken görmemiştim.Onlar güldükçe ben daha çok gülmüştüm.Bak şimdi hatırlattın ben en iyisi bir koşu gidip hızlıca 41 i izleyip geleyim .
Hem gececilerden de ses yok.Acaba bu sessizlik yeni bir senaryo öncesi sessizliğimi.Sende olmasan kendi kendime yazacağım nerdeyse.Bu arada her zaman nöbete bekleriz.Zaten birkaç kere kalınca alışkanlık yapıyor.Örnek;medea
Evet ikisinin de sarhoş halleri harikaydı. Gülmekten yerlerdeydim onları izlerken:img-hyste
Ben Burak'ı pek sevemesem de (biraz fazla sırıtıyordu) şarkı sırasındaki bakışmaları çok güzeldi bence. Hele sevdan bir ateş ve camdan birbirlerine bakmaları....Söylenecek laf yok. Aslında vardı ama söyleyemediler gene. O bakışmaların ardından Naz'dan bir gece ziyareti daha güzel olurdu bence:img-blush
Not : Awakening baş şişirmek ne demek. Hepimiz senle benzer durumlardayız. Hoşgeldin sen de nöbete...:img-wink:
Not 2 : Hepimiz burdayız patron. Kaçanlarımız da vazifelerini yapıp kaçtılar... Herkes görevini yapıyor yani...
Not 3: Evet 2 çınlama gel demek. Frk o kadar çınlama iyi değil. Bir an önce önlem almalısın.:img-help:
valla istiyorsanız hangi bölümde hangi şarkı var hepsini yazayim hepsini indirmişim ama sevdan bi ateş ama bu şarkıyı asıl sahiblerinden düş sokağı sakinlerinden dinlemeni şiddetle tavsiye ederim barışın yorumu bi başka tabii ama sen yine de dediğimi bi yap
valla 28 ile 34 arası mekik dokuyorum şuan çok güzel bölümler özellikle burak'ın söylediği şarkıda çok güzel hele hele sevgiler günü dönüşü barış akarsunun söylediği sevdan bi ateşş muhakkak tekrar dinleyin
evet ya o bölümlerde arkadaşlık vede sonrasında kıskançlık mevzusu vardı...bende geçenlerde izledim...bi tekrar yapmadan insan rahat edemiyo ama dimi...:happy0064 sevgililer günü fln, 33 desen söylenecek söz yok herşey ortada.... :img-hyste
bu arada sayygıner yine topuklamış...:img-hyste :img-hyste
hüseyingazi
12-06-07, 04:01
Şimdi ben hızlıca bir 41 i izledim ve geldim ama dikkatimi birşey çekti
Tarık valizi almak için geldiğinde arkada kocaman bir masa görünüyor.
En son bölümde Ümit müştemilatta kocaman masa dururken neden gidip o küçücük sehpaya sıkışıp yere oturup ders çalışıyor.
Gerçekten tarık 41 de ne kadar çok ve içten kahkahalar atmış öyle.Nazın sofia muhabbetinede çok gülmüş.
bu arada biraz daha eskilere gidim dedim melisin bölümlerine yaa ne kadar ghüzel bölümleri geride bırakmışız inanın bu dizi hiç bitmesin isitiyor canım belki de bitmez benim bildiğim dizi ilk başladığında 32-35 bölümlük bi yaz dizisi idi sonra baktılar tuttu devam ettirdiler. inş. da devam edecek dizimiz
dn: bu arada şöyle 5-6 şarkı daha dinledim yine bi hoş oldu içim güllerin içinden sevdan bi ateş yine tabi ki :) yeter ki benim hala umudum var arap saçı beraber konser vereçekleri zaman ki beni yak herşeyi yak bir derdim var üfff 5-6 mı demiştim epey dinlemişim ben yaa aklıma gelenleri söyledim sadece
:happy0064 bu arada biraz daha eskilere gidim dedim melisin bölümlerine yaa ne kadar ghüzel bölümleri geride bırakmışız inanın bu dizi hiç bitmesin isitiyor canım belki de bitmez benim bildiğim dizi ilk başladığında 32-35 bölümlük bi yaz dizisi idi sonra baktılar tuttu devam ettirdiler. inş. da devam edecek dizimiz
dn: bu arada şöyle 5-6 şarkı daha dinledim yine bi hoş oldu içim güllerin içinden sevdan bi ateş yine tabi ki :) yeter ki benim hala umudum var arap saçı beraber konser vereçekleri zaman ki beni yak herşeyi yak bir derdim var üfff 5-6 mı demiştim epey dinlemişim ben yaa aklıma gelenleri söyledim sadece
evet eski bölümlerimiz çok mükemmeldi ama şidide güzel hatta ilerki bölümlerde mükemmel ötesine ulaşacağız eminim...:good:
dizideki şarkılar barışın yorumuyla mükemmel ya...onun sesi şarkılarla bütünleşiyo ve kulağa bence orj halinde daha güzel geliyo...yada biz tarığı çok çok seviyoruz öyle duymak istiyoruz :happy0064 ama çok güzel sesi var bee :happy0064 :happy0064 :happy0064
bu arada herkeze iyi geceler sanırsam bana bu kadar yeterli...yarın okula gitmicem ondanbu kadar kaldım zaten okullar bitsin az kaldı genelde burdayım...herneyse iyi nöbetler bol yy rüyalar arkadaşalar...bye bye
barış akarsu'yun sesine birşey demek mümkün mü hele şu son 46. bölümdeki şarkının sözlerini vede barıştan gelecek tahmini yorumu çok merak ediyorum
ahhh ahhh... ne güzel nostalji yapıyorsunuz ama söylemedi demeyin. içimden bir ses 20 ve 33 gibi unulmuyacak bölümler geliyor diyor.
Bu arada,bir kez daha anlamış bulunuyorum ki,bu kadar zamanda yapılan yüzlerce sayfalık yorumu bir günde okuyup bitirmek mümkün değilmiş,taksit taksit okuyacağım artık,azimliyim.
Harika özet, süper fragman ve müthiş bir bölüm geliyor.izlemeye doyum olmuyacak,tadından yenmicek bir bölüm.
hepinize iyi geceler,iyi nöbetler dilerim.
hüseyingazi
12-06-07, 04:22
evet ya o bölümlerde arkadaşlık vede sonrasında kıskançlık mevzusu vardı...bende geçenlerde izledim...bi tekrar yapmadan insan rahat edemiyo ama dimi...:happy0064 sevgililer günü fln, 33 desen söylenecek söz yok herşey ortada.... :img-hyste
bu arada sayygıner yine topuklamış...:img-hyste :img-hyste
Biz her daim tekrar yapıyorduk zaten replikleri bile ezberledik nerdeyse.
Sonunda biricik yy sever kanalımız sevgiliz tarımızda bize benzedi ve yy min tekrarlarını koymaya başladı.İstermisiniz kanal iyice bize benzeyip yy delisi olsun.Ben isterim .
NOT:saYYgıner forumun kıdemli kaçağı zaten ama bu aralar ondada kaçma konusunda bir performans düşüklüğü görüyorum.Bakıyorum artık hep saat 2-3 arası kaçıyor.Ne oldu acaba bu çocuğa hasta felan mı?Yoksa Tarık gibi bir yerden kaçarken arka kapı yerine pencereden atladıda ayağını mı incitti ,burdan kaçması o yüzden mi geç oluyor ne dersiniz.Naza söyleyelimde saYYgınerinde ayağını sarsın malum Tarığın ki bir günde geçmişti naz sarınca.
barış akarsu'yun sesine birşey demek mümkün mü hele şu son 46. bölümdeki şarkının sözlerini vede barıştan gelecek tahmini yorumu çok merak ediyorum
off off işte o şarkı gözlerin gibi çok tutulacak... sözsüz halini dinliyorumda çok etkili yaa mükemmel bi parça...sözlüsü olay yaratacak piyasada haa :img-hyste
sabırsızlıkla bekliyorumm ( zz ) :happy0064 :happy0064
valla istiyorsanız hangi bölümde hangi şarkı var hepsini yazayim hepsini indirmişim ama sevdan bi ateş ama bu şarkıyı asıl sahiblerinden düş sokağı sakinlerinden dinlemeni şiddetle tavsiye ederim barışın yorumu bi başka tabii ama sen yine de dediğimi bi yap
Dediğin gibi bu şarkıyı onlardan da dinledim. Güzel söylüyorlar ama bu slow bir parça olduğu için sanırım aralarındaki ses rengi farkı bayağı belli oluyor.
Ayrıca nöbet gerçekten de kalabalıklaştı. Bu saatte 7 kişiyiz...:)
bu arada herkeze iyi geceler sanırsam bana bu kadar yeterli...yarın okula gitmicem ondanbu kadar kaldım zaten okullar bitsin az kaldı genelde burdayım...herneyse iyi nöbetler bol yy rüyalar arkadaşalar...bye bye
sağol sana da ii geceler tatli rüyalar
ahhh ahhh... ne güzel nostalji yapıyorsunuz ama söylemedi demeyin. içimden bir ses 20 ve 33 gibi unulmuyacak bölümler geliyor diyor.
Bu arada,bir kez daha anlamış bulunuyorum ki,bu kadar zamanda yapılan yüzlerce sayfalık yorumu bir günde okuyup bitirmek mümkün değilmiş,taksit taksit okuyacağım artık,azimliyim.
Harika özet, süper fragman ve müthiş bir bölüm geliyor.izlemeye doyum olmuyacak,tadından yenmicek bir bölüm.
hepinize iyi geceler,iyi nöbetler dilerim.
evet bencede kokusunu alıyorum o bölümlerinnn...yaklaşıyoo...yani :img-hyste
bende foruma ilk geldiğimde nerden başlıcağımı bilmiyodum patron biliyo ona danışmıştım ama sen yeni dilsin bulursun bi çözümünü:good:
ben yavaştan hepsinden azar azar okudum şimdi pek zorluk çekmiyorum artık yeni gelenler nabıcak bilmiyom onların burdaki sıcak ortamı anlamaları inş zor olmaz...
:img-yes:
panikle-me
12-06-07, 04:29
arkadaşlar rahatsız etmek istemezdim ama dizinizin kalkacağı yaından doğrumu?
eğer öyle birşey varsa çok üzülürüm..ne kdr gelip buraya yazmasamda izlediğim bir diziydi..
bu arada son blmü izleyemedim ama güzelmiş..
netten boş vaktim olursa izlerim..belki..
neyse sık boğaz etmeyeyim hepinize ii geceleer
barışın yorumları gerçekten bi başka gerçeği söylemek gerekirse akedemi türkiyede iken kendisini ilk beğenmemiştim ama yalancı yarime başladiktan sonra bu insana resmen hayran kaldım şimdi görseni mahalledeki arkadaşlar abilerimi filan aha barışcı geldi diyorlar hafiften tipde beniyor yani sakal tipi kaş tipi ama saçlar ofsayt :) askerden yeni geldim sayılır daha uzamadı ama barışın ki gibi de uzatmam :img-yes:
hüseyingazi
12-06-07, 04:35
arkadaşlar rahatsız etmek istemezdim ama dizinizin kalkacağı yaından doğrumu?
eğer öyle birşey varsa çok üzülürüm..ne kdr gelip buraya yazmasamda izlediğim bir diziydi..
bu arada son blmü izleyemedim ama güzelmiş..
netten boş vaktim olursa izlerim..belki..
neyse sık boğaz etmeyeyim hepinize ii geceleer
Stardan önce böyle bir haber geldi ama şimdi kesin olmamakla birlikte olumlu gelişmeler var.Dizi başka bir kanalada geçebilir.Bizde dizimize destek amaçlı gerek stara gerek fm yapıma gerek gazete yazarlarına mail yollayarak sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.Sende bu konuda destek olabilirsin.
Son bölüm gerçekten çok çok güzeldi mutlaka izle.Bu haftaki bölüm dahada güzel çarşamba akşamı 20 de bence izle .Bizimkilerin aşkları bodrumda küllerinden yeniden doğuyor.
Bu arada sık boğaz etmekde ne demek bizim kapımız herkese açık.24 saat açık olan forumumuza her zaman bekleriz.Burası hiç boş kalmaz.
barışın yorumları gerçekten bi başka gerçeği söylemek gerekirse akedemi türkiyede iken kendisini ilk beğenmemiştim ama yalancı yarime başladiktan sonra bu insana resmen hayran kaldım şimdi görseni mahalledeki arkadaşlar abilerimi filan aha barışcı geldi diyorlar hafiften tipde beniyor yani sakal tipi kaş tipi ama saçlar ofsayt :) askerden yeni geldim sayılır daha uzamadı ama barışın ki gibi de uzatmam :img-yes:
Bu konuda sana katılıyorum. Akademiden sonra bayağı kendini geliştirdi. Akademi de bayağı detoneleri oluyordu. Ama şimdi çok iyi. Hele de dizide söylediği şarkılar... Aynı zamanda oyunucluğunu d çok geliştirdi bence. Akademide aldıkları dersleri de izlemiştim ben.Biraz dalgacıydı derslerde:)
Şimdi bakınca ama dizinin ilk bölümleriyle arasında çok büyük oyunculuk farkı var. Alıştı artık bence... Daha rahat oynuyor.
Bende diyorum neden böyle burası onca kişi var kimseden ses çıkmıyor. Meğer benim firefox şapşallaşmış. 2 sayfa öncesinde bekliyomuş.
Ben artık yavaş yavaş kaçsam diyorum. Yarın diyorum bi final daha diyorum..
Çarşamba günü herşey çok güzel olacak. Yine unutlmayacal bir bölüm yolda bence..
hüseyingazi
12-06-07, 04:45
Benden bu gecelik bu kada daha kalırdım ama biliyorsunuz iş durumları işte.Yarın akşam yokum siz benim yerimede nöbeti coşturun.
Bende çarşamba yeni bölüm yorumuyla aranıza dönüş yaparım.
O yüzden fragman yorumumu bu gece yaptım.
Size iyi nöbetler sevgili nöbettaşlarım.
İnşallah yeni gün dizimizle ilgili dahada güzel haberler getirir.
bye :sad53:
NOT:FRK inşallah bu sınavında iyi geçer.Öncekine üzüntüden kafanı veremedin bunada sevinçten veremeyeceksin.Ne olacak bizim bu gel git halimiz.Gerçi bu sefer suç bizim değil gel git yapan kanalın.
NOT2:Bu arada o kadar 41 nostaljisi yaptım aklıma sarhoş oldukları gece neler olduğunu bilen tek kişi yani serdar aklıma geldi.O kadar klip bombardımanından sonra yine kayboldu.Yoksa yine........ YYÖYÖÇÖ mü....?
Bende diyorum neden böyle burası onca kişi var kimseden ses çıkmıyor. Meğer benim firefox şapşallaşmış. 2 sayfa öncesinde bekliyomuş.
Ben artık yavaş yavaş kaçsam diyorum. Yarın diyorum bi final daha diyorum..
Çarşamba günü herşey çok güzel olacak. Yine unutlmayacal bir bölüm yolda bence..
ii geceler sana ii uykular
Bu konuda sana katılıyorum. Akademiden sonra bayağı kendini geliştirdi. Akademi de bayağı detoneleri oluyordu. Ama şimdi çok iyi. Hele de dizide söylediği şarkılar... Aynı zamanda oyunucluğunu d çok geliştirdi bence. Akademide aldıkları dersleri de izlemiştim ben.Biraz dalgacıydı derslerde:)
Şimdi bakınca ama dizinin ilk bölümleriyle arasında çok büyük oyunculuk farkı var. Alıştı artık bence... Daha rahat oynuyor.
aynen öyle ee alıştıkça insan daha da bi güveniyor kendisine vede en önemliside yaptığın işten ne kadar evk alırsan o kadar ii bi iş ortalığa çıkartırsın barışında durumu bu akedemi türkiyede iken sallama bi tavırları vardı hani beni birileri görsün yeter gibi ilk başlarda sonra promikler filan neyse uzatmayım :) ama yine de yy ona çok yaradı hem oyunculuk alanında hem muzik alanda sade ona mı merve içinde aynı söyleyin bana yy olmasaydı barış ve merve bu kadar ünlü olabilirlermiydi merak konusu. barış belki gelebilrdi ama merve tahmin edemiyorum ama dizimizi öyle bi hale soktular ki 2sinide sevdik kuçakladık sevenleri kat kat çoğaldı yine çenem düştü benim kesim biraz :)
Patroncum, Frkcum sizlere iyi geceler ve de bol yyli tatlı rüyalar.(Frk sen senin için hangi kısım geçerli biliyorsun:icon_whis ) Ben de nöbetten bu gecelik erken ayrılacaktım ama biraz daha durayım bari... Herkes gidiyor. Patroncum sana hayırlı işler. Frk sana sınav da başarılar. İkinize de kolay gelsin:good:
İnşallah güzel haberleri yakında alırız ve de sınavlarımıza ve işlerimize kafamız rahat gidebiliriz. Fragman ve dizimiz gibi güzel günler görürüz...
Patroncum, Frkcum sizlere iyi geceler ve de bol yyli tatlı rüyalar.(Frk sen senin için hangi kısım geçerli biliyorsun:icon_whis ) Ben de nöbetten bu gecelik erken ayrılacaktım ama biraz daha durayım bari... Herkes gidiyor. Patroncum sana hayırlı işler. Frk sana sınav da başarılar. İkinize de kolay gelsin:good:
İnşallah güzel haberleri yakında alırız ve de sınavlarımıza ve işlerimize kafamız rahat gidebiliriz. Fragman ve dizimiz gibi güzel günler görürüz...
sana da ii geceler ben tek kaldım gibi geliyor nöbetde bende kaçarım birazdan herhalde
aynen öyle ee alıştıkça insan daha da bi güveniyor kendisine vede en önemliside yaptığın işten ne kadar evk alırsan o kadar ii bi iş ortalığa çıkartırsın barışında durumu bu akedemi türkiyede iken sallama bi tavırları vardı hani beni birileri görsün yeter gibi ilk başlarda sonra promikler filan neyse uzatmayım :) ama yine de yy ona çok yaradı hem oyunculuk alanında hem muzik alanda sade ona mı merve içinde aynı söyleyin bana yy olmasaydı barış ve merve bu kadar ünlü olabilirlermiydi merak konusu. barış belki gelebilrdi ama merve tahmin edemiyorum ama dizimizi öyle bi hale soktular ki 2sinide sevdik kuçakladık sevenleri kat kat çoğaldı yine çenem düştü benim kesim biraz :)
Tabiki merve içinde aynısı geçerli. Dizi ona çok yaradı. O da artık ilk başlardaki stresi attı üzerinden. Ben merve'nin mimiklerine bayılıyorum. Çok sevimli ve de aklındakileri ifade eden mimikleri var.
Düşsün çenen daha iyi, baksana nöbette fazla kişi kalmadı. Hem daha ilk zamanların içinde birikenler vardır. Dök içini rahatla...:img-blush
Not: Burayı boş, seni yalnız bırakmayız cnm. Şimdilik burdayım daha. Anlaşılan uykusuz gidecem okula...
Tabiki merve içinde aynısı geçerli. Dizi ona çok yaradı. O da artık ilk başlardaki stresi attı üzerinden. Ben merve'nin mimiklerine bayılıyorum. Çok sevimli ve de aklındakileri ifade eden mimikleri var.
Düşsün çenen daha iyi, baksana nöbette fazla kişi kalmadı. Hem daha ilk zamanların içinde birikenler vardır. Dök içini rahatla...:img-blush
Not: Burayı boş, seni yalnız bırakmayız cnm. Şimdilik burdayım daha. Anlaşılan uykusuz gidecem okula...
evet öyle yy dizideki bir çok oyuncunun önünü açmıştır tabi başrolde oyuncularımız daha fazla ama ne bilim diğer oyuncuların da akibeti eskisine göre bi hayli yükseleçektir. ama düşünmek lazım barış ile merve yerine başkalarını bulsalardı dizi yine tutarmıydı. ( bana göre tutardı çünkü ben diziye hayranım )
kimse kalmadı herhalde kim var kim yoksa ii sabahlar artık diyim gidip yatim biraz herkese ii günler vede ii haberler gelmesi dileğiyle
evet öyle yy dizideki bir çok oyuncunun önünü açmıştır tabi başrolde oyuncularımız daha fazla ama ne bilim diğer oyuncuların da akibeti eskisine göre bi hayli yükseleçektir. ama düşünmek lazım barış ile merve yerine başkalarını bulsalardı dizi yine tutarmıydı. ( bana göre tutardı çünkü ben diziye hayranım )
Doğru seçilecek kişilerle gene tutabilirdi. Ama Barış ve Merve o samimiyeti ve sıcaklığı bize çok başarılı bir şekilde verdiler. Bu yüzden tutmasının da payı büyük. Başka şarkıcılar olsaydı (şu genç kızların sevgililerinden ) bence bu tat olmazdı. Ya da başka bir güzel... Hiç kimse olmazdı demiyorum, ama herkeste olmazdı.
Not: İyi geceler bye bye bye
sonuçta biz aşka aşıklar olaraktan yine seyrederdik dizimisi ama şöyle bakınca ilk bölümlerdeki acemilikleri görünce acayip gülüyorum yaa çokkk çokk şekerler ikiside iyi ki varlar
schmetterling
12-06-07, 09:13
Cemileciğimm blog kraliçesiii doğumgünün kutlu olsun... Bu fragmanı sana armağan ediyorummmm:img-wink:
bu kadar güzel bir fragman olabilir mi ya.. el ele gün batımında durdukları ilk sahneye ne demeli ah ahhhh:img-in_lo :img-in_lo
Akşam Gazetesi yazarı Burhan Ayeri'nin Yalancı Yarim için yaptığı yorum:
‘
NOTLAR:Star yönetiminin Yalancı Yarim’i bitirme kararı isyan çıkardı. Tam 5 kez gün ve saati değiştirilen bu yapımın yine de zirveden kopmayışını alkışlayanlardanız. Gerçekten severek izleyenler arasındayız. Bu yanlış karar mutlaka değiştirilmeli.
http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=80412,10,17
schmetterling
12-06-07, 09:22
Akşam Gaztesi yazarı Burhan Ayeri'nin Yalancı Yarim için yaptığı yorum:
‘
NOTLAR:Star yönetiminin Yalancı Yarim’i bitirme kararı isyan çıkardı. Tam 5 kez gün ve saati değiştirilen bu yapımın yine de zirveden kopmayışını alkışlayanlardanız. Gerçekten severek izleyenler arasındayız. Bu yanlış karar mutlaka değiştirilmeli.
işte bu.. Burhan Ayeri'yi çılgınca alkışlıyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064
zaten başından beri destek veren bi insan kendisi:happy0064 :happy0064
Günaydın arkadaşlar,
Dün akşam dışardayım 10 gibi geldim.İlk iş blgisayarı açıp fragman yüklenmış mi onu kontolettim.Maalesef yüklenmemişti bende yorgun oldugumdan fazla dayanamadım ve yattım.Sabah işe geldim,ilk işi yıne foruma girip yorumları okudum.Şansal agbının sıtesınden fragmanı ızleyemedım.Jenn sagolsun hızr gibi yetişti ve sayeseınde seyrettim fragmanı.(Jenn sana bır kez de burdan teşekkür etmek istiyorum,çok çok çok çok teşekkür.)
Fragmanı seyrettim görkem'in uğur kedının verdıgı tüyolar ve kimliğin fırlatışı nasıl bir bağlantı kuracağımı şaşırdım ve tahmin yürütmekten vazgeçtim.
En iyiysi çarşambayı beklemek.
Jlee,sana ne diyebilirim ki blogumuzun güzel kurucusu ve emektarı,sayende yy hakkında istedğimiz herşeyi blogda buluyoruz.İyiki tanıdık seni iyiki varsın.
Hayatında saglık mutluluk ve neşe hiç eksik olmasın.Doğum günün kutlu olsun.
cemile doğumm günün kutlu olsun:img-wink:
günaydınn hepinize...
bugünn çok güzell bigün!!!yarın dizimiz var!!!bekle bekleyebilirsen:img-polic
fregmanı tekrar izledim,o konser sahnesi ilk sahne kesinlikle, naz suda tarığa bişeyler fırlatıyo sanırım:img-hyste
33 bölümü izledim şimdii naz nasıl koyuyo başını tarığın omzunaa çok güzell görünüyorlarr yine görsek böyle sahnelerrr,artık zamanı geldii
Mehraba iyi günler güzel bir sabah olur güzel haberler alırız sağol burhan bey destek için bizleri nasıl anlamış umarım herşey güzel olur daha bir haber yokmu nezaman gelecek uğur kedi artık güzel haberlerini bekliyoruz fragmanda geldi çok güzel bir bölüm bekliyor bu hafta retinglerimiz bir yükselse belki zstar geri adım atırır ne dersiniz ah elerimizde reting cıhazı olsa nekadar güzel olur retingleri tavan yaparız değilmi yinede herşeyin hayırlısın.
bunun tartışmasını yapmak bile aptallık.barış ve merve yerine ,brad pitt ve angelina jolie oynasaydı yine şimdiki tadı vermezdi.onlar bizim vazgeçilmezlerimiz oldular.:img-pilot
YALANCI YARİM DİZİSİ GERÇEKTEN GÜZEL BİR DİZİ.. AMA BAZEN BENİ ÇILDIRTIYOR İZLEMEK BİLE İSTEMİYORUM NAZIN HAREKETLERİ VE BAZENDE KONUŞMASI BENİ ÇILDIRTIYOR... TARIK YANİ (BARIŞ AKRSUyU) CAHİLLİK DİYECEKSİNİZ VEYA TV İZLEMİYORMUSUN DİYECEKSİNİZ BEN BARIŞ AKARSUYU BU DİZİYLE TANIDIM:img-in_lo :img-in_lo GERÇEKTEN ÇOK BEĞENİYORUM BAZEN DE DİZİYE SİNİRLENİP KAPATMAYA KALKSAMDA BARIŞ İÇİN İZLİYORUM HE BİRDE HULUSİ VAR ( BÜLENT KAYABAŞ ) ÇOK SEVİYORUM ONUDA O OLMASA Kİ İYİKİDE VAR TADI TUZU OLMAZDI BENCE ... NEYSE ARKADAŞLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE:sad53: :sad53:
arkadaşlar size bir duyum.ne derece doğru bilmiyorum..ama bence doğrudur..star tv sizce neden bizim diziden vazgeçiyor..? sadece reytingmi..? yoksa başka bir yeni diziye ağırlık vermek içinmi..??bu dünya duyumlar dünyası bende buraya bir duyumumu aktarıyorum..star tv yakında başlayacak burak kut 'un oynadığı bir diziye ağırlık vermek için bizim diziyi harcyor olamazmı.?.bu dünya bozuk para gibi harcanma dünyası..bu müzisyen arkadaşın albümü çıkmış.valla ben yeni öğrendim.popülermiş bu ara..bi ara kayıplara karışmıştı.şimdi dizi çekiliyormuş ve starda başlıyacakmış..ve çıkardığı albümün yapımcı şirketi dmc yani doğan müzik..biz neyle dansediyoruz arkadaşlar..başka diziler için bu kaçıncı harcanış arkadaşlar...tekelleşmiş medyada oyuncağız arkadaşlar...
arkadaşlar size bir duyum.ne derece doğru bilmiyorum..ama bence doğrudur..star tv sizce neden bizim diziden vazgeçiyor..? sadece reytingmi..? yoksa başka bir yeni diziye ağırlık vermek içinmi..??bu dünya duyumlar dünyası bende buraya bir duyumumu aktarıyorum..star tv yakında başlayacak burak kut 'un oynadığı bir diziye ağırlık vermek için bizim diziyi harcyor olamazmı.?.bu dünya bozuk para gibi harcanma dünyası..bu müzisyen arkadaşın albümü çıkmış.valla ben yeni öğrendim.popülermiş bu ara..bi ara kayıplara karışmıştı.şimdi dizi çekiliyormuş ve starda başlıyacakmış..ve çıkardığı albümün yapımcı şirketi dmc yani doğan müzik..biz neyle dansediyoruz arkadaşlar..başka diziler için bu kaçıncı harcanış arkadaşlar...tekelleşmiş medyada oyuncağız arkadaşlar...
yorumlarınızda haklısınız ama bildiğim kadarı ile dmc ile aydın doğan arasında bir bağ yok tam emin değilim gerçi.burak kut çok hızlı yükselmişti,sarıyer tarafında yalı satın aldı ama çok hızlı tüketti kendisini.en son aynı sitede komşuyduk,site aidatını bile ödeyemiyordu,ibretlik gerçekten.
daha önce de dedim kalifiye personel eksikliği çeken bir kanal star.bu da yetmezmiş gibi sadece doğan medya nın diğer kuruluşlarının arka kapısı gibi.kim ne derse onu yapıyor,özgünlükten,özgür iradeden son derece uzak.temennim burak kut un dizisine ağırlık versinler bizde başka kanala geçelim,hakettiğimiz ilgiyi görelim.
daha önce de gördük bir arabeskçi için de harcamaya kalktılar bizi,peki ne oldu?
Jenn bu benimde aklıma geldi ama şöyle bir şey var burak kut ve gökan özende star dizi yapacak bizi kadere dizisi için perşembeden çarşambaya alındık peki dün gece öğrendime göre kader dizisi final yapıyor yani ama bir başka dizi için bir başka diziyi harcamak bence yalnış değilm o başlıyacak dizini retingler nasıl olacağı beli değil eğer böyle birşey varsa diyecek bir şey yok.
ARKADAŞLAR MAİLLERE DEVAM EDİYORUZ DEĞİLMİ:img-yes: KESİN BİR CEVAP HALA YOKKK....AYRICA BURHAN AYERİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDYORUM BİZİM ARKAMIZDA OLDUĞU İÇİN....:happy0064 :happy0064
handeozbek
12-06-07, 10:50
Bütün bunlar star'ın en başından beri bizi harcayacak dizi olarak görmesinden kaynaklanıyor. Yeni bir dizi mi gelecek? Hangi diziyi harcayalım. tabiki yalancı yarimi. Bunun böyle olduğunu ismi ve kendi lazım olmayan dizi geldiğinde anladık. Gözünü kırpmadan bir kalemde harcadı ve en riskli günlerden birine koydu. Değerini kaybedince anlarsın derler stara böyle bir şey olmasını çok isterim. Ve umarım daha önce kabul olduğu gibi buradakilerin duaları kabul olur da yeni dizileri de ellerinde patlar. Yaz sezonu her dizi tutulur diye koyuyorlar ama aşka aşıkların ahını almış bir dizi kolay kolay tutulmaz. Haberleri yok. Hala anlayamadılar.
çok ağrıma gidiyor çokkk..bu doğan medya grubu dizimize hiç sahip çıkmadı..ne star ne d..başından beri oyuncularımızı hangi programlarına konuk ettiler şöyle bi baştan taradım olayları...bu iki kanalda hangi programlara çıktılar diye..makinaya dizinin başında nasılsa yani lütfettiler konuk ettiler.. beyaz hiç almadı..hiç hakkı ödenmez sevgili armağan çağlayanki helal olsun diyorum iki kez barışı konuk etti.onunda programı yayından kalktı..onun dışında hiç diziden bahsettilermi programlarında yada haberlerinde gazetelerinde kaç kez yeerr verdiler.ben hatırlamıyorum.çok nadirdir sanırım..sanki lütfen yayınladılar yahu...ordan araya piyon gibi savurdular..onların dışındaki kanallarda çıktı haberleri yok flash tv yok olay tv,fox tv.,cine5.başka nerde gördünüz???hatırladığınız varsa yazın buraya sizde.nerde..şu bodruma gidişin bile reklamını yapmadı kanal..
Duyum diyip geçme canım, ne oluyorsa hep o duyumlardan sonra oluyor!!!! zaten günlerdir içim içimi kemiriyor, düşünüyorum dizinin kalkmasında tek etken: REYTİNGLER olamaz.BiZ daha öncede geçen haftalarda olduğu gibi sonuçlar almıştık başka bir nedeni olmalıydı!!! Daha öncede aynı şeyi yapmadılar mı???? kader dizisi yüzünden bizim yayın günümüzle oynamadılar mı ??? peki!!!! ne oldu? tabiri caizse ELERİNDE PATLADI ama artık YETER!!!!!her başlayacak yeni bir dizi ile bizim günümüz oynanacaksa, durup durukken sırf birileri daha güçlü diye dizimiz yayından kalkacaksa, İSTEMİYORUM oynamasın starda zaten ilk günden itibaren dizimize gösterilen duyarsızlık vurdum duymazlık canımıza yetti artık dilerim en kısa zamanda başka bir kanalla anlaşma yapılır bizde bu haksız yayın politikası sürdürüren stardan bir an önce kurtuluruz.
Bu kadar bir dizini kaderiyle oynanmaz yazıklar olsun diğer kanalları görüyoruz kendi dizlerine nasıl sahip çıkyorlar özelikle atv ve show haksızmıyım beyazı hiç söyleme bir ker programın dahi almadı okan sadece bir kere yaı gerçekten çok büyük haksızlık.
CAPCUP İMZAN HARİKA TAM YERİNDE BİR İMZA YILDIZIMIZA DÖKUNMAYIN YAKARIM HE...:good: :good: :good: ÇOK BEĞENDİM.... BEN HAYLA İMZAMI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM AMA OLMUYOR.. KENDİ DERDİMİ BİR KENARA BIRAKIP DİZİNİN DERDİNE DÜŞİM:icon_whis HİÇBİRŞEY YAPAMAZLAR STARLARIMIZI STARDAN ALAMAZLAR....:happy0064 :happy0064 :happy0064
yorumlarınızda haklısınız ama bildiğim kadarı ile dmc ile aydın doğan arasında bir bağ yok tam emin değilim gerçi.burak kut çok hızlı yükselmişti,sarıyer tarafında yalı satın aldı ama çok hızlı tüketti kendisini.en son aynı sitede komşuyduk,site aidatını bile ödeyemiyordu,ibretlik gerçekten.
daha önce de dedim kalifiye personel eksikliği çeken bir kanal star.bu da yetmezmiş gibi sadece doğan medya nın diğer kuruluşlarının arka kapısı gibi.kim ne derse onu yapıyor,özgünlükten,özgür iradeden son derece uzak.temennim burak kut un dizisine ağırlık versinler bizde başka kanala geçelim,hakettiğimiz ilgiyi görelim.
daha önce de gördük bir arabeskçi için de harcamaya kalktılar bizi,peki ne
oldu?
HAYIR ARKADAŞIM, DOĞAN MÜZİK, AYDIN DOĞAN'A AİT...
BU TESPİT ÇOK YERİNDE,AMA ÖZCAN DENİZ GİBİ ELLERİNDE PATLAYACAK İNŞALLAH...
arkadaşlar ben bişey sorucam maillere devam ediyomuyuzzzz :img-help: :img-help: BEN HALA YOLLUYORUM HERYERE MAİL....YILZDIZLARIMIZI BİZDEN ALMALARINA İZİN VERMEYELİMMM
bu star akıllanmadımı yaa:img-blush kader tutmadı iştee yayından kaldırıyorlar bizi harcadılarr buncaa şeye rağmen yaşam mücadelesi veriyoruz...hala hayattayız,bizi hala harcamaya çalışıyorlar anlamıyorum kii niye bütün dizileri aynı anda sahip çıkmıyorlar,bir dizi başlayınca diğer dizi neden tehlikedee..kanal d bütün dizilerini ayakta tutuyor,hepsine aynı değerii veriyorr...stara bakk elinde dizi kalmadıı:img-blush 'candan öte'yide harcadılar böyle...bu starın başındakiilerr gerçekten işlerini hiç bilmiyorlarrr:img-polic
Akşam Gazetesi yazarı Burhan Ayeri'nin Yalancı Yarim için yaptığı yorum:
‘
http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=80412,10,17
Hehe acaba kendisi bunu maillardan bunaldığı içinmi yazmış yoksa içinden geldiği içinmi. :) Neyse ya fark etmez. 2 durumdada kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz. :)
angel eyes
12-06-07, 11:54
arkadaşlar ben burdan burhan ayeriye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum azda olsa bize köşesinde yer verip destek çıktığı için buda bişey sayılır dimi
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BURHAN AYERİ
Burak Kut'un dizisini bilemem ama,ki onun da sonunun benzer olması muhtemel, adı lazım değil bizi onun için başka güne sürdükleri bir dizinin durumu ortada,on bölümde final yaptılar.Bizi ve kaybolan yılları darmadağın ettiğinize değdi mi diye sormak istiyor insan.Stardan da birşey beklenmez başka zaten ne reklamı?,Kanal D'nin kuklası olmuş onlar.Herhangi bir yapımları onları geçmesin diye adeta üçbuçuk atıyorlar.Burhan Ayeri'ye de ayrıca teşekkür ederim..o tam bir duayen ve çok duyarlı bir insan:happy0064
Gerçekten neden hiç haber yok ya arkadaşlar hiç uğur kedi nerdesin meraktan çıldıracam bir kanalın kadeşi olmak ne kadar zormuş ya arkadaşlar neden böyle oluyor şimdi aklım geldi bizim oyuncularımızın skandaları polemikler yok sadece işlerini yapıyorlar ya ondan oluyor mesela barışla merveni arasın birşeyler olsa yada fulyala cavitin aralarında aşk dedikodu olsa bir şeyle yani magazinsel bir şeyler olsa bak star nasıl söz edre bu ülkede sadece işni yapanlara ilgi bukadar başarılı oyuncu olmuşun iyi şarkı söylüyorsun bunların hiç önemi yok arkadaşlar birşeydaha soracam beyazla okana mail atalım ama sitelerin elerine ulaşacak şekilde özel mail atabileceğimiz mail adresleri varmı acaba birde cengiz semercioğluna mail atalım artık bir haber gelsin ne olacaksa olsun böyle ne olacak diye beklemek çok zor uğur kedi haber bekliyoruz.:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
whiteangel
12-06-07, 12:15
Vivapeace Yazan:
Ulusal Medyamızın sevgili liderleri,
İzmir Tepecik Hastane'sinde hayat mücadelesi veren ve maddi imkansızlıklar nedeniyle hayata tutunmak için yeterince direnç gösteremeyen 22 bebek ve gencimiz için, Barış Akarsu tarafından 23 Haziran Cumartesi Akşamı saat 20.00 de, Bodrum Kale'sinde, geliri bu çocuklarımıza gidecek olan yardım konseri verilecektir.
Muğla Valiliği'nin 2860 sayılı kanun çerçevesindeki 30/05/07 tarihli 512 ve 01/06/07 tarihli 523 sayılı oluru, izni ile ve denetimi ile bu organizasyon yapılmaktadır...
Barış Akarsu'nun http://www.baris-akarsu.com
adresli WEB sitesinde, Forum bölümünde BAG Özel kısmında başlattığimız '' hayırlı bir iş'' ve '' yiğit bebek aslanlar gibi yaşayacak '' başlıklı forumlarda izleyebileceğiniz bağış kampanyası gelirleri ve bestelerimden amatör şarkıcılara yapılacak albüm gelirleri de Valilik izniyle aynı hayır işinde değerlendirilecektir... Üye olmadan Forum sayfasına direk tıklayarak bu forumlara BAG Özel bölümünde ulaşabilirsiniz...
Bu doğrultuda Valilik izni ve denetimi ile açılan bağış toplanacak hesap
detayı şöyledir...
Lösemili Çocuklar Yardım Hesabı
Ziraat Bankası 202 Bodrum Şubesi, 48167467-5001
Yaşamlara yaşam katacak anlamda duyarlılığınız ve
bu hesaba yatırabileceğiniz bağışlarınız için teşekkür ederiz.
Ayrıca, 23 Haziran akşamı Bodrum Kale'sinde Saat 20.00 den itibaren Barış Akarsu tarafından verilecek olan yardım konserine ve 29 Haziran Cuma akşamı 21.00 de Bodrum Kervansaray Otelinde yapılacak olan albüm tanıtım ve kutlamalarımıza sizi ve medyadan dostlarımızı da bekliyoruz.
Yetkili Kurul adına,
Metin Sözüçetin
Not : Konu detaylarını öğrenmek isterseniz lütfen aşağıdaki linkleri tıklayınız...
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=2176
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=1280
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=2212
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=2070
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=2425
--------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR BU KONU ÇOK ÖNEMLİ VE ACİL.. LÜTFEN BU MAİL ÖRNEĞİNİ ULUSAL MEDYADAN GÖNDEREBİLDİĞİNİZ HER ADRESE İLETİN.SESİMİZİ DUYURUP BASININ İLGİSİNİ ÇEKERSEK LÖSEMİLİ YAVRULARIMIZ İÇİN DAHA ÇOK BAĞIŞ TOPLAYABİLİRİZ. BENDEKİ MAİL ADRESLERİNİ DE EKLİYORUM. HERKES HİÇ DEĞİLSE BİRER MAİL DE BU KONU İÇİN ATSIN.
ADRESLER
ali eyüboğlu: aeyuboglu@milliyet.com.tr
sina koloğlu: s.kologlu@milliyet.com.tr
mtelevizyon@milliyet.com.tr
mehmet güler'in mail adresleri:
mguler@gazetevatan.com
bizimekran@gazetevatan.com
yüksel aytuğ'un mail adresi:
yaytug@sabah.com.tr
burhan ayeri'nin mail adresi
burhan.ayeri@aksam.com.tr
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr.
İLGİNİZ VE DESTEĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Güzel bir fragman yayınlandı onun için birşeyler yazayım dedim yazılanları okuyunca keyfim kaçtı...Yalancı Yarim'i zamanında harcadıkları dizinin hali ortada..gün ve saat değişikliklerine gidilmesine rağmen sevenleri tarafından ilgiyle izlenmeye devam eden YY şimdi de başka bir iş için kurban ediliyor...söyleyecek söz bulamıyorum......Burhan Ayeri'nin yazısı ve gönderilen bunca mailler ztara bir şeyler anlatır umarım...anlayacakları yönde umudum olmasa
Arkadaşlar ben bunu bi sitede okudum sizinlede paylaşmak istedim
Hangi dizi bitecek? Hangisi devam edecek?
Sezon sonu yaklaştıkça okurlarımızdan gelen "meraklı" mesajlar da arttı. Herkes izlediği dizinin akıbetini soruyor: "Filanca dizinin, falanca bölümde biteceğini duyduk. Doğru mu Yüksel Bey?" Soruların hepsini tek tek yanıtlamaktan parmaklarım nasır tutmuşken, imdadıma Hafta Sonu dergisi yetişti. Orada bu sezon bitecek, gelecek sezona devredecek ve yeni başlayacak dizileri listelemişler. Bendeki bilgileri de ekleyip, sizlerle paylaşmaya karar verdim: Şu sıralar ekranlarda 50'ye yakın dizi var. Geçen sezondan devam edip, bitenler, bu sezon başlayıp, reyting alamadığı için zamanından önce yayından kalkanlar ve onların yerine başlayanlarla birlikte bu sayı sezon içinde 150'ye yaklaşıyor. Öncelikle yaz tatiline girip, gelecek sezon da devam edecek yeni dizilerin listesini verelim de tiryakileri rahat bir nefes alsın: Sıla, Yersiz Yurtsuz, Selena, Şöhret (atv), Binbir Gece, Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar (Kanal D), Geniş Zamanlar, Köprü, Kader (Star TV), Ezo Gelin, Kara Duvak, Doktorlar (Show TV), Hayat Türküsü (TRT 1), Yemin (FOX). Sırada bu sezon sonunda izleyicilerine veda edecek diziler var: Sağır Oda, Fırtına, Yabancı Damat, Ihlamurlar Altında, Gümüş, (Kanal D), Beyaz Gelincik, Bebeğim, Gemilerde Talim Var (atv), Kaybolan Yıllar (Star TV), Acı Hayat (Show TV), Üç Tatlı Cadı (FOX). Bu diziler arasında Ihlamurlar Altında 80. bölümüyle veda ediyor. Kaybolan Yıllar'ın veda tarihi 28 Haziran. Star TV'nin iki dizisi İki Aile ve Yalancı Yarim ile Kanal D'deki Acemi Cadı ve atv'nin yayınladığı Duvar ise ara vermeden yaz boyunca ekranlara gelmeye devam edecek.Ve yeniler: Bu yaz ekran gençlik dizilerine teslim. Star TV'deki Aşk Kapıyı Çalınca ve Kanal D'deki Kavak Yelleri ile yaz ekranına gençlik aşısı yapılacak.
burcin_kaplan
12-06-07, 12:48
Sayın İzleyicimiz,
11.06.2007 13:21:30 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Yalancı Yarim isimli dizimize göstermiş olduğumuz ilgi için teşekkür ederiz.
Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir.
Star TV yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.
Arkadaşlar bu mail Rebeca arkadaşımıza gelmiş bugün.Star'ın sitesine yorum yazdıktan sonra.Dünde toplantı olmuştu toplantıdan sonra böle bir mail gelmesi iyiye işarettir bence.
barışakarsuyase
12-06-07, 12:52
Sayın İzleyicimiz,
11.06.2007 13:21:30 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Yalancı Yarim isimli dizimize göstermiş olduğumuz ilgi için teşekkür ederiz.
Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir.
Star TV yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.
Arkadaşlar bu mail Rebeca arkadaşımıza gelmiş bugün.Star'ın sitesine yorum yazdıktan sonra.Dünde toplantı olmuştu toplantıdan sonra böle bir mail gelmesi iyiye işarettir bence.
ne demek oluyor şimdi bu mesaj mücadelemiz işe yaradımı yani valla iyice aklım durdu bu aralar mahvetti beni bu star yöneticileri
Nazın tarığa şarap atarken elinde kimlik var. Buna göre muhtemelen Naz TT olayını öğreniyor, içiyor içiyor. Sora tarık'a patlıyor. Sabaha da barışıyorlar... :img-hyste
schmetterling
12-06-07, 12:54
zaten mail manyağı oldular sayemizde... :img-hyste
tamam mailler gönderilmeye devam.. aynı zamanda lösemi hastalarına yardım konusunda da duyarlı davranalım, bu konuda da mailler gönderelim...
bi de diziyi unutmayalım, fragmanın ilk sahnesine bi açıklama istiyorum veya yorum ... lütfen...:img-in_lo
schmetterling
12-06-07, 12:57
Nazın tarığa şarap atarken elinde kimlik var. Buna göre muhtemelen Naz TT olayını öğreniyor, içiyor içiyor. Sora tarık'a patlıyor. Sabaha da barışıyorlar... :img-hyste
o kimlik olamaz ya.. büyük ihtimalle peçete.. kimlikten büyük bi şey çünkü..
olay akışı çok zor bu fragmanda
not:avatarına taptım:happy0064
Sezon sonu yaklaştıkça okurlarımızdan gelen "meraklı" mesajlar da arttı. Herkes izlediği dizinin akıbetini soruyor: "Filanca dizinin, falanca bölümde biteceğini duyduk. Doğru mu Yüksel Bey?" Soruların hepsini tek tek yanıtlamaktan parmaklarım nasır tutmuşken, imdadıma Hafta Sonu dergisi yetişti. Orada bu sezon bitecek, gelecek sezona devredecek ve yeni başlayacak dizileri listelemişler. Bendeki bilgileri de ekleyip, sizlerle paylaşmaya karar verdim: Şu sıralar ekranlarda 50'ye yakın dizi var. Geçen sezondan devam edip, bitenler, bu sezon başlayıp, reyting alamadığı için zamanından önce yayından kalkanlar ve onların yerine başlayanlarla birlikte bu sayı sezon içinde 150'ye yaklaşıyor. Öncelikle yaz tatiline girip, gelecek sezon da devam edecek yeni dizilerin listesini verelim de tiryakileri rahat bir nefes alsın: Sıla, Yersiz Yurtsuz, Selena, Şöhret (atv), Binbir Gece, Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar (Kanal D), Geniş Zamanlar, Köprü, Kader (Star TV), Ezo Gelin, Kara Duvak, Doktorlar (Show TV), Hayat Türküsü (TRT 1), Yemin (FOX). Sırada bu sezon sonunda izleyicilerine veda edecek diziler var: Sağır Oda, Fırtına, Yabancı Damat, Ihlamurlar Altında, Gümüş, (Kanal D), Beyaz Gelincik, Bebeğim, Gemilerde Talim Var (atv), Kaybolan Yıllar (Star TV), Acı Hayat (Show TV), Üç Tatlı Cadı (FOX). Bu diziler arasında Ihlamurlar Altında 80. bölümüyle veda ediyor. Kaybolan Yıllar'ın veda tarihi 28 Haziran. Star TV'nin iki dizisi İki Aile ve Yalancı Yarim ile Kanal D'deki Acemi Cadı ve atv'nin yayınladığı Duvar ise ara vermeden yaz boyunca ekranlara gelmeye devam edecek.Ve yeniler: Bu yaz ekran gençlik dizilerine teslim. Star TV'deki Aşk Kapıyı Çalınca ve Kanal D'deki Kavak Yelleri ile yaz ekranına gençlik aşısı yapılacak.
işte bu haber tam istediğimiz gibi...yaz boyunca devam edecek diyor :happy0064 :happy0064
ayrıca bitecekte demiyor yaz boyunca devam edecek sonrasını onlarda bilmiyo haliba :img-hyste inşallah sonrada devam eder...:good:
burcin_kaplan
12-06-07, 13:02
zaten mail manyağı oldular sayemizde... :img-hyste
tamam mailler gönderilmeye devam.. aynı zamanda lösemi hastalarına yardım konusunda da duyarlı davranalım, bu konuda da mailler gönderelim...
bi de diziyi unutmayalım, fragmanın ilk sahnesine bi açıklama istiyorum veya yorum ... lütfen...:img-in_lo
Gizemcim o sahne bitirdi canım beni de:img-in_lo o nasıl bir sahnedir.Ya sahil sahneleri mükemmel olacak.Ama sizde dikkat etmişsinizdir 2 tane farklı zamanlarda war sahil sahnesi biri gün batımına doğru bu galiba Tekelioğlu çıkmadan önce gece war birde denize fln şişe fırlatıyor naz oda sanırsam tekelioğlundan sonra.
bu yeni bir haber değil.bu geçen haftaki duruma göre bir haber.. yani bu habere inanıp boşuna sevinmeyin arkadaşlar.olaylar gün gün değişiyor...
hadi yaa tüh...o kadarda sevinmiştim...püfff...
schmetterling
12-06-07, 13:09
Gizemcim o sahne bitirdi canım beni de:img-in_lo o nasıl bir sahnedir.Ya sahil sahneleri mükemmel olacak.Ama sizde dikkat etmişsinizdir 2 tane farklı zamanlarda war sahil sahnesi biri gün batımına doğru bu galiba Tekelioğlu çıkmadan önce gece war birde denize fln şişe fırlatıyor naz oda sanırsam tekelioğlundan sonra.
ya acaba hangi bağlamda o Burçinim ya... mesela
Naz: ben olmasam ne yapardın? mesela burdan atlasam
Tarık:(elini tutup) ben de seninle atlardım, sensiz hiç bir anlamı yok ki..
tadında mı?
yoksa
Naz: baksana ne kadar güzel bir manzara....
Tarık: böyle zamanlarda söyleyemediklerin gelir dilinin ucuna
Naz: Koray da bu manzarada ilan_ı aşk etmiş sevdiğine
Tarık: Koray "da" mı?
Naz: :img-in_lo
mı?
yoksa
Naz: arkadan yaklaşanlar Belgin hanımla Hulusi amca değil mi
Tarık: eyvah yakalandık, kaldır ellerini
Naz: kaldırdım.. arkadan yiycez kurşunu, hakkını helal et
mi?
kafayı yedim sonunda...
hüseyingazi
12-06-07, 13:11
Şimdi ztarın diziyle ilgili yolladığı cevapları düşünürsek önce 49 da final dedi,sonra bazı arkadaşlara sezon finali diye cevap gelmiş,en sonundada hiç bir açıklama olmayan bir cevap gelmiş.
Acaba bu iyiye mi işaret?
angel eyes
12-06-07, 13:22
offfff çok heycanlı yaaaaaaa naz ne güzel fırlatıyo şişeyi tarığa:img-hyste ama tarıkta sakınırken çok tatlı görünüyodu :img-hyste bide gitmiş sahilde kızlarla top oynuyo utanmadan insan biraz utanır benim sevdiğim kız dururken başkalarıyla niye top oynuyorum diye:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
hüseyingazi
12-06-07, 13:22
Madem konu fragman bende yorumumu buraya aktarayım dedim.Şimdi tarıkla nazın sahnede olduğu bölüm yeni bölümün başıdır herhalde.Demekki tarık sahneye çıkacak nazda o donakalmış haliyle öylece duracak.Zaten yanlış görmediysem Naz şaşkınlıktan çello bile çal(a)mıyor.Demekki şu peçete olayı şarkıdan sonra olacak.Naz tarıktan aldığı yanıtla mutluluktan havalara uçacak.
Ertesi sabah da fragmanın başında gördüğümüz iskeledeki elele hallerini ve nazın tarığa şişeyi uzatmasını göreceğiz.Bunun ardından da Tarığın vahiyle olan konuşması ve nazın buna şahit olması gelir gibi.Tabi naz bu sinirle taığa ağzına geleni söyler şişeyi fırlatır ve odasına gider.Tarıkta peşinden gelir ve kimliği önüne fırlatıp söyleyeceklerini söyler.Şişe olayı ve naza kimlik fırlatmasındaki olaylar akşam oluyor ve kıyafetler aynı.Kimlik akşam fırlatılıyor çünkü nazın odasındaki ışıklar yanıyor.
Naz o geceyi uykusuz ve şaşkın geçirir.İnanır mı yoksa bunada birşey bulurlar mı bilemem ama ertesi sabah tarıkla nazın masada oturduğu ve korayın yanlarına geldiği sahne ile devam edebilir.Bide tarığın denizden yorgun argın çıktığı bir sahne var işte bence orda hulusiyi görüyor ve ondan saklanmak için denize atlıyor olabilir.Denizden çıktığında nazda orda oluyor ama işte bu sahne masada oturdukları sahneden önce mi yoksa sonra mı bunu kestirmek zor.Belkide naz tarığı tt olayını konuşmak için denize geliyor ve çağırıyor sonrada oturup konuşurken koray geliyor olabilir.Dediğim gibi sırasını bilemiyorum.Ama nazın yüzü çok kötü duruyordu.Artık tarık akşam ne dediyse.
Tabi her zamanki gibi ters köşe olma ihtimali kuvvetlidir.
burcin_kaplan
12-06-07, 13:29
ya acaba hangi bağlamda o Burçinim ya... mesela
Naz: ben olmasam ne yapardın? mesela burdan atlasam
Tarık:(elini tutup) ben de seninle atlardım, sensiz hiç bir anlamı yok ki..
tadında mı?
yoksa
Naz: baksana ne kadar güzel bir manzara....
Tarık: böyle zamanlarda söyleyemediklerin gelir dilinin ucuna
Naz: Koray da bu manzarada ilan_ı aşk etmiş sevdiğine
Tarık: Koray "da" mı?
Naz: :img-in_lo
mı?
yoksa
Naz: arkadan yaklaşanlar Belgin hanımla Hulusi amca değil mi
Tarık: eyvah yakalandık, kaldır ellerini
Naz: kaldırdım.. arkadan yiycez kurşunu, hakkını helal et
mi?
kafayı yedim sonunda...
:img-hyste :img-hyste
Walla seçiyorum hmm.. 1. den isterim 1. :) çok tatlılar ya.
bu arada o gece şişeleri tarık'a fırlattığı sahne bile bence çok güzel.Ya o sahnede ayrı bişey war.Sonu güzel olucak gibi çünkü onlar ne zaman birbirlerine bu kadar sinrlenseler güzel şeyler oldu misal 30. bölüm:) misal 33. bölüm.:)
yaw arkadaşlar yalancı yarim resmi site açılmıyo bi sorun mu var acaba...:img-help: siz girebiliyomusuz siteye acil cevap bekliyorum:img-help:
elmali-turta
12-06-07, 13:39
yaw arkadaşlar yalancı yarim resmi site açılmıyo bi sorun mu var acaba...:img-help: siz girebiliyomusuz siteye acil cevap bekliyorum:img-help:
evet açılmıoyr bir sorun var heralde birazdan düzelir :img-wink:
Bu arada Gizemciğim bende Burçin'e katılıyorum 1.si olsun 1.si çok tatlılar:img-wink:
schmetterling
Walla seçiyorum hmm.. 1. den isterim 1. :) çok tatlılar ya.
bu arada o gece şişeleri tarık'a fırlattığı sahne bile bence çok güzel.Ya o sahnede ayrı bişey war.Sonu güzel olucak gibi çünkü onlar ne zaman birbirlerine bu kadar sinrlenseler güzel şeyler oldu misal 30. bölüm:) misal 33. bölüm.:)
misal no1 bugün, misal no. 2 cuma günü star ekranlarında:img-hyste
çok güzel çookkk.. olay akışını tahmin edemiyorum yalnız...
burcin_kaplan
bu arada bodrum'da şenlik var. naz tarık'ın peçeteye yazdığı şeyi okumak için bir kayalığa tüner.
-allahım ne olur hayallerim şu batan güneş gibi yokolmasın, der. peçeteyi açar.
-tarık (ses) ister çalışmak için olsun, ister tatil yapmak için, gideceğim ilk yer daima senin yanın olurdu. neden diye sorma, bilsem onu da yazardım...ama zaten peçetede de yer kalmadı...şoförün...dostun...arkadaşın...sırdaşın tarık.
sonra naz ve tarık kayalıklarda buluşur. naz yanındaki torbadan bir şişe şarap çıkartır.
tarık-bir saat sonra sahneye çıkacağız, pek fazla içmesek...
naz- ama o zaman...söylemek istediklerimi söyleyecek cesaret bulamam.
tarık-nesrin hanımın karşısına geçip, alın stajınızı başınıza çalın mı diyeceksin?
naz- hayır...konuşacağım kişi...
naz kadehi diker, bitirir.
naz-sensin...ve bunu söylemek için bile bir kadeh bitirmem gerekiyorsa...geri kalanını söylemek için bana bi kasa şarap lazım.
ya...işte böyle aşk bacayı sardı fena halde...siz izlemeye devam edin.
Bir kasa şaraap aranıyor derhal bodruma yollanmak üzere:img-help: :img-help:
Şu önümüzde dursun dedim.:) böyle güzel bir sahne olur mu yahu.Çok güzel olucak gerçekten bu bölüm.O kadar romantik sahne warki anlaşılan eskilerin acısımı çıkıyor ne:)
NOT: resmi site açılıyor arkadaşlar.
schmetterling
12-06-07, 13:42
evet açılmıoyr bir sorun var heralde birazdan düzelir :img-wink:
Bu arada Gizemciğim bende Burçin'e katılıyorum 1.si olsun 1.si çok tatlılar:img-wink:
aa ben 2 dersiniz diye düşünmüştüm.. ztardan sonra ben de izleyici ne ister bilemiorum galiba:img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
12-06-07, 13:43
aa ben 2 dersiniz diye düşünmüştüm.. ztardan sonra ben de izleyici ne ister bilemiorum galiba:img-hyste :img-hyste
Canım belkide biz starlaştık artık ne istediğimizi bilemiyoruz Seçenek bol ya ondan mı acaba :icon_whis :img-hyste
elmali-turta
12-06-07, 13:48
2.side güzel canım benim ..bu bölüm çok güzel olcak çok...:dance::dance:
Fragmanın en çok sevdiğim sahnesii hulusi'ye yapılan "süprizzzz" oldu valla:img-hyste Fuly'yla Çetin varda ondan dedim yani yoksa Hulusi'den değil:img-hyste
Vivapeace Yazan:
Ulusal Medyamızın sevgili liderleri,
İzmir Tepecik Hastane'sinde hayat mücadelesi veren ve maddi imkansızlıklar nedeniyle hayata tutunmak için yeterince direnç gösteremeyen 22 bebek ve gencimiz için, Barış Akarsu tarafından 23 Haziran Cumartesi Akşamı saat 20.00 de, Bodrum Kale'sinde, geliri bu çocuklarımıza gidecek olan yardım konseri verilecektir.
Muğla Valiliği'nin 2860 sayılı kanun çerçevesindeki 30/05/07 tarihli 512 ve 01/06/07 tarihli 523 sayılı oluru, izni ile ve denetimi ile bu organizasyon yapılmaktadır...
Barış Akarsu'nun http://www.baris-akarsu.com
adresli WEB sitesinde, Forum bölümünde BAG Özel kısmında başlattığimız '' hayırlı bir iş'' ve '' yiğit bebek aslanlar gibi yaşayacak '' başlıklı forumlarda izleyebileceğiniz bağış kampanyası gelirleri ve bestelerimden amatör şarkıcılara yapılacak albüm gelirleri de Valilik izniyle aynı hayır işinde değerlendirilecektir... Üye olmadan Forum sayfasına direk tıklayarak bu forumlara BAG Özel bölümünde ulaşabilirsiniz...
Bu doğrultuda Valilik izni ve denetimi ile açılan bağış toplanacak hesap
detayı şöyledir...
Lösemili Çocuklar Yardım Hesabı
Ziraat Bankası 202 Bodrum Şubesi, 48167467-5001
Yaşamlara yaşam katacak anlamda duyarlılığınız ve
bu hesaba yatırabileceğiniz bağışlarınız için teşekkür ederiz.
Ayrıca, 23 Haziran akşamı Bodrum Kale'sinde Saat 20.00 den itibaren Barış Akarsu tarafından verilecek olan yardım konserine ve 29 Haziran Cuma akşamı 21.00 de Bodrum Kervansaray Otelinde yapılacak olan albüm tanıtım ve kutlamalarımıza sizi ve medyadan dostlarımızı da bekliyoruz.
Yetkili Kurul adına,
Metin Sözüçetin
Not : Konu detaylarını öğrenmek isterseniz lütfen aşağıdaki linkleri tıklayınız...
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=2176
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=1280
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=2212
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=2070
http://www.baris-akarsu.com/forum/showth...p?tid=2425
--------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR BU KONU ÇOK ÖNEMLİ VE ACİL.. LÜTFEN BU MAİL ÖRNEĞİNİ ULUSAL MEDYADAN GÖNDEREBİLDİĞİNİZ HER ADRESE İLETİN.SESİMİZİ DUYURUP BASININ İLGİSİNİ ÇEKERSEK LÖSEMİLİ YAVRULARIMIZ İÇİN DAHA ÇOK BAĞIŞ TOPLAYABİLİRİZ. BENDEKİ MAİL ADRESLERİNİ DE EKLİYORUM. HERKES HİÇ DEĞİLSE BİRER MAİL DE BU KONU İÇİN ATSIN.
ADRESLER
mtelevizyon@milliyet.com.tr
mehmet güler'in mail adresleri:
mguler@gazetevatan.com
yüksel aytuğ'un mail adresi:
yaytug@sabah.com.tr
burhan ayeri'nin mail adresi
burhan.ayeri@aksam.com.tr
İLGİNİZ VE DESTEĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
ya yazı'yı yeni gördüm ve çok üzüldüm. Evet acı ama gerçek bazen
bazı olaylara gereğinden fazla tepki gösteririz, bazende tepki göstermemiz yada daha doğrusu duyarlı olmamız , hassas olmamız gerken konularda
ise malesef gereken duyarlılığı ve ilgiyi göstermiyoruz. Biryerleri veya birşeyleri
duyarsızlıktan suçlarken aslında bazen dönüp kendimizede bakmamız gerektiğine inanıyorum. Sevdiğimiz şeylere sahip çıkmak tepki göstermek güzel
ve bu en doğal hakkımız ama biraz da gönül gözlerimizi çevremizde olup bitenlere, başka şeylerede çevirmemiz gerkiyor diye düşünüyorum.Bu yazı okurken birden kendimi kötü hissetim birileri yaşamak için, bir gün daha çok nefes alabilmek için neler feda etmez bunları görünce biraz utandım doğrusu
kendi adıma ne gerekiyorsa yapacağım. Biliyorumki, burda ki herkes oldukça duyarlı ve hassas kimse kayıtsız kalmayacaktır. O küçücük yüreklere bi elde bizden uzansın yarınlarına daha sıkı tutuna bilmeleri için.
pas.si.on79
12-06-07, 14:01
merhaba arkadaşlar,
aslında duyum haberlerini vermek pek huyum değildir;ama stara mail gönderen bir arkadaşımıza dizinin sezon finali olacağını yeni sezonda devam edeceği türünden cevap gelmiş..Ya cevabı değiştirmek için yaptılar ya da bıktılar şimdilik sussunlar diye ya da gerçek.. Bilmiyorum başka arkadaşlara,aynı cevaptan gelen olmuş mudur.
Bilmiyoruz artık biz yarimizi yalancı seviyoruz.Yalancı kanalı sevmiyoruz.UMarım doğrudur..Neyse maillere devam..
Vahi Beyleri Sanırım Belgin HAnım çağırdı.Eee tabi Ateşle BArut(Barış yazmışım sildim :) ) bir arada.... Onlara Nazın size ihtiyacı var diye mi çağırdı acaba?
Bir de Nazla Tarık denizdeyken, TArıkın bir bakışı vardı Ona takıldım.SAnki böyle ne yapmaya çalışıyor der gibi.. Öyle bir ortamda yine niye böyle düşündüler..
Neyse güzel bir bölüm olacağı kesin.. Bekliyoruz...
handeozbek
12-06-07, 14:10
Dün yayınlanan 29.bölümün tekrarının reytingleri
HEDEF KİTLE : A/B
76 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 0,70 5,30
TOTAL
70 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 0,80 6,10
Dün yayınlanan 29.bölümün tekrarının reytingleri
HEDEF KİTLE : A/B
76 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 0,70 5,30
TOTAL
70 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 0,80 6,10
teşekkrüelr hande:img-wink:
mail kosunda daha ilgili oalım bu ciddii bi konuu:img-yes:
bu arada sanaryolar bölümüne yarın ki bölümü andıran bi sanaryo yazdımm fregmanda gördüğüm tarık naz sahnelerini kendi çapımda yazdım fakat tarık tekelioğlu olyını unutmuşumm:img-hyste
merhaba arkadaşlar,
aslında duyum haberlerini vermek pek huyum değildir;ama stara mail gönderen bir arkadaşımıza dizinin sezon finali olacağını yeni sezonda devam edeceği türünden cevap gelmiş..Ya cevabı değiştirmek için yaptılar ya da bıktılar şimdilik sussunlar diye ya da gerçek.. Bilmiyorum başka arkadaşlara,aynı cevaptan gelen olmuş mudur.
Evet bu cevaba sahip bir e-mail bloga yazan bir arkadaşa daha gelmiş sabah. Ancak az önce bana gelen mailde herhangi bir final sözü geçmiyor. Sadece mesajımın gerekli yerlere iletildiğini ve de yayın akışını web sitesinden takip edebileceğimi söylüyorlar (etmesine ediyoruz da, bazen hangi sayfasına inanacağımızı bilemiyoruz... :icon_whis )
Sonuç olarak arkadaşlarım, gün geçmiyor ki Star e-maillarının içeriğini değiştirmesin.. :img-hyste Gün olur final der, gün olur sezon finali der, gün olur hiçbir şey diyemez...:img-pilot Bu böyle gider...
Tüm bu değişiklikleri olumlu görmek istiyorum ancak bu cevapların e-mail ve telefonları durdurmak için bir taktik olabileceğini de düşünmeden edemiyorum. Yine de, dün bir toplantı yapıldığını göz önünde bulundurursak, şu an için final konusunun belirsiz olduğuna bir işaret olarak da görebiliriz bu e-mailları :happy0064
NOT: Doğum günümü kutlamış herkese teşekkür ederim :img-in_lo
Gerçekten artık bu olay artık birşeyler bağlanmalı bu belirsizlik hepimizin canın sıkmaya başladı ne olacaksa olsun artık lütfen uğur kedi lütfen artık bizleri aydınlat bu star ne yapmak istiyor anlamış değilim bu belirsizlik canımıza tak etti artık haksızmıyım yalnış mı düşünüyorum.
schmetterling
12-06-07, 15:16
2.side güzel canım benim ..bu bölüm çok güzel olcak çok...:dance::dance:
Fragmanın en çok sevdiğim sahnesii hulusi'ye yapılan "süprizzzz" oldu valla:img-hyste Fulya'yla Çetin var da ondan dedim yani yoksa Hulusi'den değil:img-hyste
Fulya hoş, Çetin de hoş.. etti mi iki kere iki dört:img-hyste
ya asıl bomba fragmanın ilk sahnesi diyorum ama ya:img-in_lo
bu arada hatırlarsanız biz "Gözlerin"in sözlerini biliyorduk önceden.. acaba "Küçük Sevgilim"i de bilebilecek miyiz? :img-wink:
elmali-turta
12-06-07, 15:26
Fulya hoş, Çetin de hoş.. etti mi iki kere iki dört:img-hyste
ya asıl bomba fragmanın ilk sahnesi diyorum ama ya:img-in_lo
bu arada hatırlarsanız biz "Gözlerin"in sözlerini biliyorduk önceden.. acaba "Küçük Sevgilim"i de bilebilecek miyiz? :img-wink:
etti etti etmezmi:img-hyste :img-hyste
ay bilelim bilelim...Söz yazıldıysa eğer:img-blush yani herlade yazılmıştır dime eğer yazıldıysa uğurlu pisiciğimiz bize haber verir dime dime:img-hyste
bu arada ilk sahne cidden bomba:img-in_lo :img-blush
Gerçekten artık bu olay artık birşeyler bağlanmalı bu belirsizlik hepimizin canın sıkmaya başladı ne olacaksa olsun artık lütfen uğur kedi lütfen artık bizleri aydınlat bu star ne yapmak istiyor anlamış değilim bu belirsizlik canımıza tak etti artık haksızmıyım yalnış mı düşünüyorum.
HAKLISIN CANIM ARTIK BİRİ BİŞEYLER DESİN YAWW BU SESSİZLİK BENİ DELİ EDİYO YA:img-help: :img-help:
LÜTFEN BİR YETKİLİ ÇIKIP KESİN BİŞEY DESİN YAWWWW:img-yes:
schmetterling
12-06-07, 15:31
etti etti etmezmi:img-hyste :img-hyste
ay bilelim bilelim...Söz yazıldıysa eğer:img-blush yani herlade yazılmıştır dime eğer yazıldıysa uğurlu pisiciğimiz bize haber verir dime dime:img-hyste
bu arada ilk sahne cidden bomba:img-in_lo :img-blush
adı beli olduğuna göre söz yazılmıştır diye düşündüm ben..
gel uğur kedi gel gel gel:happy0064
fragman çok güzel.beklediğimiz sahnelere kavuşmaya az kaldı.:) fragmanın ilk
görüntülerinin olduğu kısım romantik olacak gibi.:img-in_lo Tarık Tekelioğlu
açıklanmadan birbirbirlerine aşklarını itiraf edecekler.Naz Tarık'ın gerçek kimliğini
öğrendikten sonra Tarık'ı kolay kolay affetmiyecek,Tarık'a olan güveni
sarsılacak.azıcık romantik sahneler izliyecez,daha sonraki bölümlerde
Naz'ın Tarık'a olan öfkesini izliyecez.:icon_whis
ceza_cansu
12-06-07, 15:46
Herkese selam arkadaşlar.Yarın dizi günümüz.Cidden süper bir bölüm olucak gibi.Bu arada maillere ve telefonlara devam edelim arkadaşlar.Özellikle telefonlara daha çok ilgi gösterelim.Ama tabi telefonda sert değil de düzgün bir tonda konuşalım.Yoksa kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.Telefonda dizimizi ne kadar çok sevdiğimizi,52. bölümün çok az olduğunu,devam etmesini istediğimizi belirtelim
Cansu'nun dediği gibi Star'ı özellikle telefonla aramaya devam edelim arkadaşlar çünkü verdikleri cevaplar günden güne değişmeye başladı,olumlu bir gidişat söz konusu gibi..sanırım yoğun talep ve ilgi karşısında yeniden bir durum değerlendirmesi yapmaya başladılar.Kibar bir üslupla dizimize sahip çıktığımızı ve onun asla bitmesini istemediğimizi belirtmeye devam edelim Star'a mail ve özellikle telefon yoluyla:good:
Sevim Abla'cığım senin de dediğin gibi bizler önceliklerimizin sırasını birazcık karıştırdık galiba.Eminim senin ve Metin Abi'nin mesajıyla birlikte bunlar tekrar gözden geçirilecektir ve bu konuda yapmamız gerekenler, listenin başında ki yerini alacaktır...:img-yes:
Gamze'ciğim en azından o arkadaşa cevap gelmiş.Gönderdiğim onca mail den sonra bana cevap bile gelmedi.Bunun mail içeriğimle alakası olabilir mi acaba?:img-hyste
Üzümüm imza ve avatar için çok teşekkürler canım.Sen bu işi iyice öğrendin...:good:
burcin_kaplan
12-06-07, 15:48
Evet arkadşlar maillere çok önem veriyoruz ama emin olun telefonlarda çok önemli kesinlikle telefon da edin hem stara hem FM 'ye Cansununda dediği gibi telefonlardada sert değil daha düzgün bir şekilde konuşalım
FM: 02122654343
star : 02124780787
başak-eylül
12-06-07, 15:49
Herkese merhaba....
Fragmanı gördüm ve çok hoşuma gitti.Hele fragmandaki ilk sahneye bayıldım.Naz'ın Tarık'a şişe fırlattığı yerde bi hayli komik:)Kimliğin ortaya çıktığı ve Naz ile Tarık'ın sahilde beraber oldukları yerlerden hangisinin önce olduğunu bir türlü kesinleştiremedim,hatta kafam baya karıştı.Fragmanın son sahnesinde Naz sinirliymiş gibi duruyo ama belli olmaz Naz bu...Naz ve Tarık'ın masada oturdukları sahne konserden sonraki sabah gibi geldi bana.Fragmanda bu kadarı gösterildiyse kim bilir bölümde bizleri neler bekliyo:happy0064Bir an önce çarşamba gelse de izlesek.
Bu arada jlee günün kutlu olsun,nice senelere...
Tarık başlıyor "yaz demedim kış demedim,sen istedin ben geldim" :) diye şarkı söylemeye Naz elinde çello kala kaldı öyle....bu arada şarkı seçimi süper iyi gönderme yapıyor Naz'a....deniz manzaralarına değinmiyorum bile:)
Şişeler Tarık'a isabet eder mi dersiniz?Tekelioğlu kimliğinin açığa çıkmasından sonra oluyor bence Naz kaldıramadı kendini içkiye vurdu:) gÜZEL BÖLÜM OLACAK...
arkadaslar daha öncede yazmistim dizi neden bitiriliyor diye merak ettim bi gelisme var mi? kac bölüm kaldi
eger bitirilirse cok kötü olcak cok güzel bir dizi o kadar sacma diziler varken bu
dizinin devam etmemesi cok ilginc...
cok kaliteli bir dizi bitirilirse yazik olur özellikle oyuncular cok kaliteli hepsi birbirinden iyi...
bu arada fragmani izleyemedim ama cok güzel bir bölüm olucagi kesin
bence de telefonlara biraz daha önem verelim arkadaşlar ben akşama doğru yine arayacam hem fm yapımı hem de startv yi umarım bizi görürler yaww
bu arada BEN RADYO FEF E DE BİR MAİL ATTIM MALUM BARIŞI KONUK ETMİŞLERDİ BELKİ ORDAN DA SESİMİZİ DUYURABİLİRİZZZ:img-yes: :img-yes:
YARIN DİZİMİZ VAR VE SÜPERR Bİ BÖLÜM OLUCAĞI KESİN :happy0064
şimdi dikkat ettim kaybolan yılları hiç kesmeden veriyorlar ama bizim diziyi kesip kesip veriyorlar işte bizim diziye verilen önem daha iyi anlaşılıyor bu haksızlık değilim haksızmıyım uğur kedi nerdesin gel artık bizleri aydınlat.
kader dizisi perş.günü final yapıor acaba dizimizi gene perşembeye alabilirlermi ya
işte star tv kader kader diye tutturdu şimdi kaderlerine yansınlar saçma bi dizi yüzünden biz dizimizden olcaz:@
arkadaşlar dizinin bitmemesi için bi mail atıyomuşsunuz fln die duydum.ben awrupa yakası fanıyım ama linki werebilirseniz mail atabilirim;)
burcin_kaplan
12-06-07, 16:26
burhan ayeri: burhan.ayeri@aksam.com.tr
mehmet güler:
mguler@gazetevatan.com
mtelevizyon@milliyet.com.tr (milliyet tv eki)
adresler bunlar...
kader dizisi perş.günü final yapıor acaba dizimizi gene perşembeye alabilirlermi ya
işte star tv kader kader diye tutturdu şimdi kaderlerine yansınlar saçma bi dizi yüzünden biz dizimizden olcaz:@
zannetmiyorum starda 2 tane yeni yeni dizi başlıcak ayrıca uğur kedinin dediği gibi dizinin c.tesi gününe alınması veya başka bi kanala geçme durumu söz konusu hayırlısı ne ise o olsun
pas.si.on79
12-06-07, 16:43
Yalnız, odada kilitli kaldıkları anı ve Nazın Tarıka birşeyler fırlattığı anları heyecanla bekliyorum.Aslında bölümü heyecanla bekliyorum da onların yeri ayrı:img-hyste :img-hyste
şuan 30.bölüm oynuyor. Bakalım yine tasarruf tedbirleri uygulanacak mı?Ne kadarını izleyebileceğiz.
Dizimizin tekrarı yayınlanıyor. 30. bölüm de güzelmiş ya..
pas.si.on79
12-06-07, 16:54
şuan 30.bölüm oynuyor. Bakalım yine tasarruf tedbirleri uygulanacak mı?Ne kadarını izleyebileceğiz.
Dizimizin tekrarı yayınlanıyor. 30. bölüm de güzelmiş ya..
ARkdaşlar çok şanslısınız.. Tekrar bölümlerini izlemekte çok zevkli..Ztar mutlaka makas yapar, huyudur.. DÜn 46 ncı bölümün tekrarını izledim.Çok güzelmiş be....:happy0064
Barışın Dilek ile Koray ın tartışmalarına bakışı falan ne güzel.. Sanki kendi hiç yapmıyor:img-polic Pardon
Cansucuğum, az önce ben bir saksıya çiçek koydum:img-hyste ya ne denir ki yaptığım bu işe...çiçek ektim:img-help: neyse...:) cansuyunu koyarken, az önce burdaydın.. Yani burdaydın derken.Hani senin için SENARİSTLERİMİZDEN CANI GÖNÜLDEN İSTEDİĞİMİZ TARIK NAZa GÜL VERSİN olayın gelince ve CANSU geçince aklıma geldin..:)
İşyerine koydum..Adını da YALANCI YARİM koydum.. :)
not:1 TArıktan Naza çiçeği unutturmuyoruz..Her nekadar şuan YAlancı YArim ciler olarak isyan bayraklarını çeksekte:)
not2: maillerimize devam..
not3:BArış Akarsu dan İSTERDİM i de istiyoruz..Aman Ebru unuttuğumuzu sanmasın..
Benim Tahminlerime Göre Dizi 52.bölümde Bitecek Ve Daha Sonra Başka Bir Kanalda Devam Edip Bitecek
ceza_cansu
12-06-07, 17:01
Ah gamzecim canım süpersin.Çok saol:):)Sen bol bol koy o çiçeğe CANSU'yunu:)Sen her koyduğunda bende olucam yanında:)
Bu arada 30. bölüm benim bölümümdü:)Bir zamanlar itiraf için en geç 30 diyordum da:img-in_lo :img-hyste Gerçekten çok güzel bir bölüm
NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a kendi elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum
ya dizi cumartesiye alınmasın ya...52 ye kadar çarşambada devam etsin daha sonrada kanalımız değişşin...
Yarm saat önce hem star tv'yi, hem de fm yapımı aradım.
star tv akışlarında devam göründüğünü, bitmediğini,
fm yapım'dan esra hanım da devam edeceğini söyledi.
Aynı kanalda mı? diye sordum, evet dedi, yalnız gün değişikliği olabilirmiş.
52 bölüm sonrasını bilemiyor...:icon_whis
bugün forum çok sessiz.nerde bu kadar insan.yoksa yarınki bölüme konsantre mi oluyorsunuz?
aa uğur kedi gelmiş...inşallah güzel haberlerle gelmiştir...
yarın büyük gün tabi şimdiden hazırlanmamız lazım...:D
selamlar...size en son durumu bildiriyorum. yy bu hafta da çarşamba akşamı 20.00 de. haftaya cumartesiye geçiyor. cumartesi kemik kitlemizle buluşacağından hiç şüphem yok. hem gün, hem bölüm şahane. e daha ne olsun.
herkese selam..dün ve bugün euro starda yalanci yarimin tekrarini izlemek istedim fakat gelmedi...acaba euro starda dizimizin tekrari yokmu
pas.si.on79
12-06-07, 17:26
ARkdaşlar çok şanslısınız.. Tekrar bölümlerini izlemekte çok zevkli..Ztar mutlaka makas yapar, huyudur.. DÜn 46 ncı bölümün tekrarını izledim.Çok güzelmiş be....:happy0064
Barışın Dilek ile Koray ın tartışmalarına bakışı falan ne güzel.. Sanki kendi hiç yapmıyor:img-polic Pardon
Cansucuğum, az önce ben bir saksıya çiçek koydum:img-hyste ya ne denir ki yaptığım bu işe...çiçek ektim:img-help: neyse...:) cansuyunu koyarken, az önce burdaydın.. Yani burdaydın derken.Hani senin için SENARİSTLERİMİZDEN CANI GÖNÜLDEN İSTEDİĞİMİZ TARIK NAZa GÜL VERSİN olayın gelince ve CANSU geçince aklıma geldin..:)
İşyerine koydum..Adını da YALANCI YARİM koydum.. :)
not:1 TArıktan Naza çiçeği unutturmuyoruz..Her nekadar şuan YAlancı YArim ciler olarak isyan bayraklarını çeksekte:)
not2: maillerimize devam..
not3:BArış Akarsu dan İSTERDİM i de istiyoruz..Aman Ebru unuttuğumuzu sanmasın..
böyle Naz ın Sapık ın çiçeğini TArık ın gözüne soktuğu gibi..:) benim de bu isteklerimizi gözünüze sokar gibi oluyor ama:img-hyste istek seyirci isteyi.
Ama umutluyuz onlar bir gün olacak...
selamlar...size en son durumu bildiriyorum. yy bu hafta da çarşamba akşamı 20.00 de. haftaya cumartesiye geçiyor. cumartesi kemik kitlemizle buluşacağından hiç şüphem yok. hem gün, hem bölüm şahane. e daha ne olsun.
Hoşgeldiniz..Hayırlı olsun..Cumartesiyi sevdim..Umarım YALANCI YARİM VE SEYİRCİSİSİ İÇİN HERŞEY ÇOK DAHA İYİ OLUR..
oohh sağolun sevgili uğur kedi çok sevindik inanın:)))
ceza_cansu
12-06-07, 17:27
:happy0064 :happy0064 Süper ya uğur kedi çok saol.Bizde tekrara dalmışız yeni gördük mesajını.Tekrar çok saol
NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül görmek istiyorum
cumartesi günü çok güçlü bi dizi yok.haftadan haftaya reytingler değişiyor.biz rakiplerimiz arasından sıyrılıp ilk üçe kesin gireriz.tabi 20.00 ye mi yoksa 22.00'ye mi o belli değil.20.00'de 5'e gidenden akıllı mısın? olduğuna göre 22.00'ye geçiyoruz.rakiplerimiz gümüş,survivor ve duvar olacak.
cumartesi günü reytinglerde önümüz açık...kimse bizi tutamıcak...inşallah starda değerimizi ozaman anlar...ama yarınkı bölümdede iyileşme olur inş reytinglerde..
sağol uğur kedi.
angel eyes
12-06-07, 17:28
:happy0064 :happy0064 :happy0064 çok mutluyum çok yaşasın:happy0064
çok teşekkürler uğur kedi verdiğiniz bilgiler için iyiki varsın:klme :bella
burcin_kaplan
12-06-07, 17:28
:img-hyste
Canım kedimiz bizim uğurlu kedimizsiniz efenim gerçekten:):)
Getridiğiniz haberlerle bizi böyle neşelendiriyorsunuz ya çok saolun. Of off herşey çok güzel olucak arkadaşlarr çok güzeel:):)
NOT: umarım saati 22.00da dır 20.00 olması iyi olmaya blir??
Gelecek hafta cumartesi yayınlanacağını şimdiden yakınlarımıza, tanıdıklarımıza söyleyelim, forumlara yazalım... Umarım ilk bölümlerdeki halimize döneriz....
Herşey için çok saol uğur kedi....
ceza_cansu
12-06-07, 17:31
böyle Naz ın Sapık ın çiçeğini TArık ın gözüne soktuğu gibi..:) benim de bu isteklerimizi gözünüze sokar gibi oluyor ama:img-hyste istek seyirci isteyi.
Ama umutluyuz onlar bir gün olacak...
Kesinlikle umutluyuz.Ben o gülümü görücem bir gün dizide Tarık Naz'a verirken:)
Bu arada UĞUR KEDİ cumartesi saatimiz belli mi?
Sevgili uğur kedi verdiğiniz güzel haber için çok teşekkür ederim.Umarım bu güzel haberlerin devamı gelir ve dizimizle birlikte uzun haftalar boyunca birlikte olabiliriz...:img-yes:
Not:Daha aşk göreceğiz öyle değil mi?Gülümüzle şarkımızıda unutmamak lazım...Anlayacağınız bu dizi bitemez...:img-grin2
Alınabilecek en güzel haberi aldık :))) daha ne isteriz bundan daha güzel ne olabilir :))) çok teşekkürler sevgili uğur kedi hocam =))))):good:
Sanırım bu hafta GÜMÜŞ'ün son bölümü...
İnşallah eski günlerimize döneriz.
yalanci yarim bu carsamba euro starda saat kacta baslayacak bilen varsa lütfen söylesin ve tekrarlarini eurostarda veriyormu yoksa sadece starmi veriyor
pas.si.on79
12-06-07, 17:36
Kesinlikle umutluyuz.Ben o gülümü görücem bir gün dizide Tarık Naz'a verirken:)
Bu arada UĞUR KEDİ cumartesi saatimiz belli mi?
Uğur Kedi miz gerçekten Yalancı YArimin bizim için anlamı çok büyük..Biliyorum okuyorsunuz ve görüyorsunuz ki .. Hep sizin repliklerinizle söylüyoruz..
Aslında kimin lafını kime satıyoruz gibi birşey oluyor, bu yüzden..
Başarılarınız devamını dilerim... YALANCI YARİM İ ÇOK ÖZLÜYORUZ... AİLEMİZDEN BİRİ OLDU..
YALANCI YARİM OLMADAN ASLA...
Eğer starda yayınlanmazsa biz starı unuttuk,bilmiyoruz..
Televizyon tarihimizde Yalancı yarim kadar oradan oraya sürülen ve defalarca günü,saati değişen dizi sayısı herhalde çok azdır..umarım hayırlı olur:img-yes:
imza yapmada kendine güvenen arkadaşlar hemen cumartesi'ye bir imza yapsınlar.büyük ihtimal 22.00 olur.çünkü 20.00'de 5''e gidenden akıllı mısın var.ama bu star belli olmaz.
elmali-turta
12-06-07, 17:37
Allaaaaaah be Allaaaaaah bu süper bir haberr:happy0064 :happy0064 :happy0064 Çok sevindim gerçekten uğur kedimiz canımız bizim:dance::dance::dance:
Hadi hadi eğlenin denss denss:bella :bella :cheer::klme
grimace_88
12-06-07, 17:39
uğur kedii bu süper bi haber başka ne isteriz diyemiycem çünkü gül isteriz, küçük sevgilimin sözlerini isteriz isteriz biz bişiler merak etmeyin siz....:img-wink: :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
aaa evet ya acaba yeni melodimize söz yazıldımı acaba?
imza yapmada kendine güvenen arkadaşlar hemen cumartesi'ye bir imza yapsınlar.büyük ihtimal 22.00 olur.çünkü 20.00'de 5''e gidenden akıllı mısın var.ama bu star belli olmaz.
İmzayı yarınki bölüm geçtikten sonra yapalım:)
haftaya hem çarşamba hem cumartesi mi yayınlanacak?yoksa 3 günlük bir fark mı oluşacak.
3 gün fazla bekleyeceğiz.:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
dizimiz için faydalı olacaksa bekleriz.bye bye bye
imza için yarından sonrayı kastetmiştim.elinizde hazır bulunsun diye.
hafta sonu gelen üzüntü hafta başı itibariyle gelen haberler ile bitti valla çok iyi geldi bu haberler
KübraYasemin
12-06-07, 18:03
merhaba millet.
ben geldim ama bir istedigim var.
Doktorlar aylesinden biri olarak sizden bir istedigim olacak.
insallah bize destek olursunuz. hem ne demisler bugün bize yagrIn size.
Biz doktorlar aysei olarak hala fragmanimizi görmüs degiliz. bize yeni bölüm diye bi fragman yapmIslar ki sormayIn eski sahneller yer alIyor hep.
Bu yüzdende sizden istegim. bize yardImcI olup birazda asagIda vercegim adresse bize destek icin mesay attmak.
benim öneri mesayIm ama istediginiz mesayIda yazabilirsiniz:
merhaba show tv izleyici temsilcisi.
Biz doktorlar fan clubu olarak, dizimizin fragmaninde neden eski sahneller yer aldIgInI???... vede... yeni bölümlerin sahnesi olmadIgInI hakImIzla ögrenmek istiyorum????... bize yeni bölüm sahneleri olan bir fragman dah averilecekmi aceba????... insallah dizimize hak ettigi emegi verirsiniz. Bir emegi bu karsIlIk bence olmuyor. Desteginizi beklemek ümidi ile....
http://www.showtvnet.com/yardim/inde...=4&ID=1&KKID=3
buradaki formu doldurarak eleştirinizi yazabilirsiniz.
http://www.showtvnet.com/yardim/izleyicitemsilcisi.asp
buda izleyici temsilcisine msj. yazmak için form
ayrıca 0 212 355 01 01 numaradanda eleştirilerimizi bildirebiliriz
UnutmayalIm arkiller bugün bize yagrIn size
angel eyes
12-06-07, 18:06
oh be oh be biz daha ne isteriz (heralde allahtan belamızı star yüzünden oda) bu uğur kedi geliyo haberleri veriyoya işte ben sevinçten :dance: :dance: :dance: :cheer: yerimde duramıyorum yarında bi olsa çok sevinicem artık az kaldıya zamanda geçmek bilmez artık:happy0064
Ay arkadaşlar çok sevindim hoşgeldin uğur kedi cumartesi iyi oldu bence hem gümüş hemde fırtına bitiyor bir duvar ve selena var birde yarışma bence haftaya kadar çalışmalara başlıyalım dizimiz herkese duyrup seyredilmesin sağlıyalım ama bu hafta çok önemli yarın retinglerimiz yükselse haftaya daha emin gireriz artık tek duamız yarınıki retingleri yüksek gelmesi bu çok önemli arkadaşlar ah gelde reting aletlerimiz olsaydı dizimiz tavan yapardı yeni bir