PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-12

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

pas.si.on79
02-06-07, 12:36
arkadaşlar sağolun.Cansucuğum sağol.. Ohh be normalmişim..

Sanırım arkadaşlar TT olduğu çıkıyor..Alfonso olayının çıkması da öyle üzerinde durulmadı.. TT olayını Naz anlayabilir gibi geliyor... ,Şoför Tarıkla Nazın aşklarını göstermediler ya borçları olsun.:) ... Eğer öyle olursa senaristlerimize sevgi ve saygılarımızla:),,,Umarım bu borcu Bodrumda dolu dolu Tarık Naz aşkı ve Barıştan bol bol sahil şarkılarıyla ve tabiki Tarıktan Naz a bir gül ile öderler...

Pro
02-06-07, 12:53
Merhaba, ben aranızda yeniyim. Son sayfalkarı okudum çok komik şeyler yazmışsınız. Umarım bu eğlenceli aileye ben de katılabilirim.

pas.si.on79
02-06-07, 12:57
Merhaba, ben aranızda yeniyim. Son sayfalkarı okudum çok komik şeyler yazmışsınız. Umarım bu eğlenceli aileye ben de katılabilirim.

eğer kafamızı karıştırmadan, sen de tahminler yaparsan katılabilirsin..:)

hoşgeldin...:img-wink:

melis15
02-06-07, 13:07
Arkadaşlar özeti ben yazdım milliyet ekinden böyle yazıyordu belki geniş özet gelirse daha açıklayıcı olur bakalım biran evvel star verir bekliyeceğiz bide üstüne fragman gelirse belki tahminlerimiz yapabiliriz bekliyeceğiz yapacak birşey yok.

Sımarık Cadı
02-06-07, 13:56
arkadaslar bisi sorucam izleyemedim yalancı yarimin 45.bölümünü nerden izleyebilirim??youtubede we sitesinde cok takılıyo ya uff merak ediyorum...ama izleyemiyorum...:icon_sorr :icon_sorr

başak-eylül
02-06-07, 14:14
Star tv'de salı gecesi saat 23.40 da yynin 45. bölümünün tekrarı var,eğer sabredebilirsen o zaman izleyebilirsin.

handeozbek
02-06-07, 14:22
Star'ın yayın akışında yarın 16:20'de yalancı yarim'in tekrarı gözüküyor. Her ne kadar yarım yamalak tekrarını veriyor olsa da fragmanı verebilir. Bu açıdan süper. Bakalım gerçekten verecek mi? Star'ın yalancı yarim yazıp başka şeyler vermesi meşhurdur bilirsiniz:)

erdalss
02-06-07, 14:31
arkadaşlar bence artık tarığın olaya el koyması lazım. bi kızın görmediği sadece duyduklarıyla ve sahte duygusuyla tt aşık olduğunu zannetmesi tarığı yaralamıştır. naz tt olduğunu öğrendiği zaman yine tepki verecek daha sonra tarık bununda sabırla geçmesini bekleyecek.ama bence bunları yapmayıp birazda nazın onun değerini anlaması için bence uzaklaşması lazım bu ikilinin yani tarığın bir süreliğine gitmesi gerek bence.böyle olduktan sonra naz yine tarığın arkasında ağlıycak,üzülcek,kızıcak ama tt değil tarığa ait olduğunu anlıcak...yani tarığı tek. olarak değil tarık olduğu için sevdiğini anlaması için birazda nazın tarığın peşinden koşturmaları gerekiyo bu aşk için sadece tarığın yaptıkları yetmiyo artık nazın yapması gerektiği şeyler olması lazım.

Sımarık Cadı
02-06-07, 14:41
Star'ın yayın akışında yarın 16:20'de yalancı yarim'in tekrarı gözüküyor. Her ne kadar yarım yamalak tekrarını veriyor olsa da fragmanı verebilir. Bu açıdan süper. Bakalım gerçekten verecek mi? Star'ın yalancı yarim yazıp başka şeyler vermesi meşhurdur bilirsiniz:)

izliyorum internetten ama tekrarını werirler insallah yine izlerim:):)

cashflow
02-06-07, 14:52
slm millet ben geldimmm:img-cool2

darksbeam
02-06-07, 14:53
bu yalanı yarim de sıktı artık ama ha. güzel dizide ikiksinin aasında o kadar şey geçti.hala birbirlerine itiraf edemiyorlar ya

cashflow
02-06-07, 14:55
bu yalanı yarim de sıktı artık ama ha. güzel dizide ikiksinin aasında o kadar şey geçti.hala birbirlerine itiraf edemiyorlar ya

sana katılıyorumm amma uzattılar cnm:img-cool2 ayrıca sen yenisin galiba:img-hyste

darksbeam
02-06-07, 15:07
sana katılıyorumm amma uzattılar cnm:img-cool2 ayrıca sen yenisin galiba:img-hyste

canım benim bens senden çoook eskiyim sadece millet gibi mesa yazmayı sevmemmmmmm

cashflow
02-06-07, 15:09
canım benim bens senden çoook eskiyim sadece millet gibi mesa yazmayı sevmemmmmmm

iii öle olsun bakalımmm:img-wink:

zer
02-06-07, 15:12
aramıza yeni katılan arkadaşlara öncelikle hoş geldiniz diyeyim.
eğer olacaklar yaptığınız tahminler doğrultusunda gelişirse arkadaşlar,
demek oluyorki T. T 'nin ortaya çıkışıda Alfonsonun çıkışı gibi
hesapsız ve plansız bir şekilde çıktı yani Alfonso üzerine yapılmak istenen hiç bir şeyi gerçekleştiremedir. Olayı sıradan bir şeymiş gibi ortaya çıkardılar Naz ne diyordu? Alfonso'ya, o İtalyada kaldı canım sen şimdi benim şoförümsü cümlesindeki basitlik gibi. Görünüyorki şimdi aynı şeyi T.T içinde gerçekleştirecekler. yok yok ben anladım bu senaristler kendi yaptıklarının
içinden çıkamadılar böyle sallama devam edecekler.emin oturup seyretiklerinde
biz nasıl bu kadar saçmalamış diye işin içinden çıkmaya çalışıyorlardır.

ebru.karaca
02-06-07, 15:42
ebrucum alfonso konusu aslında diziye baya macera getirecekti. burda senaristlere tosladılar dedim ama onlar senaryo olarak toslamadılar yapımcılara tosladılar. çünkü italya'ya bile gidilecekti alfonso olayı yüzünden,kadrosu bile hazırmıştı. fakat o iş yatınca alfonso da mecbur geri plana gitmek zorunda kaldı.

ah ah italya olsaydı şimdi allah bilir neler olurdu.

Evet Serdar, haklısın.
Ama öyle ya da böyle.. Neticede İtalya'ya gidilmedi. (HENÜZ) ve o bölümler o ikilemde bayağı bir saçmalıklarla karşı karşıya kaldı.
Bence dizinin gidişatını da olumsuz yönde etkiledi. :icon_whis

Naz ne zamandan beri bugüne kadar HİÇ YAŞAMDIĞI aşkı bu kadar çabuk anlayıp dile getirir oldu.İnsan bu kadar çabuk ,bu kadar basit sepeplerle birine aşık olurmu.Hemde hiç görmeden,hemde daha öncesinde nefret ederken.İnsanlar genel olarak yardımsever birinin yaptıklarını duyunca hayran kalır ve takdir ederler.Hakkında iyi şeyler düşünüp,örnek alırlar.Ama ben bizim senaristler sayesinde yardımsever insanlara başkalrı tarafından duyulacak yeni bir duygu daha keşfettim.AŞK

Naz akşam evde oturmuş ana haber bültenini izler
SPİKER:Yayınımıza bir yardım haberiyle devam ediyoruz.Hayırsever bir işadamımız olan 60 yaşındaki A.G. bugün bir semtteki tüm fakirlere yardım dağıttırdı.Bu iş adamımızı örnek davranışından dolayı kutluyor isteği üzerine ismini ve görüntüsünü yayında açıklamıyoruz.
NAZ::happy0064 :happy0064 :img-yes:
NAZ:Alo ben sizi akşamki bir haberiniz için aramıştım.Şu yardımsever iş adamının adını ,nerde bulabileceğimi,nelerden hoşlandığını,nerelere takıldığını,bide en sevdiği yemeği öğrenebilir miyim acaba?
GÖREVLİ:Neden?
NAZ:Lütfen bu aramızda kalsın ama ben bu iyilik meleğine aşıkmı oluyorum ne

Yakında senaryoda böyle sahneler görürsem hiç şaşırmayacağım.Nazın aşık olmadığı adam kalmayacak.(tarık dışında)

Hah işte hüseyingazi ya..:img-hyste
Gidişat budur :)

ebru.karaca
02-06-07, 15:46
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar

Moralim bozuk, bugün dizi günüm izleyim keyfim yerine gelsin. Zaten 15gündür bekliyorum derken, dizi başladıktan yarım saat sonra elektriklerin gitmesiyle beraber benimde şalterler attı,anlayacağınız diziyi yarım izledim.dizi hakkında tam bir yorum yapamamakla beraber,elektriklerin teşrif etmedi sonucu,final sahnesini görmüş oldum.(yorum yok)

bir çogunuz gibi Tarık T. gerçeğinin, ortaya çıkacağını düşünmüyorum.buna delilik sebebini gösterebilirler.Ama benim düşüncem bu hafta arası 45.bölüme ait 2tane özet gelmişti.birinde Tarık Tekelioğlu olduğunu itiraf eder, diğerinde ise Tarık,Naz'a ya Tarık Tekelioğlu ya ben sorusunu sorar diyordu.daha öncede yanlışlıkla bir sonraki haftanın özetleri verildi,ozaman bu şu demek olmuyormu bu hafta Tarık Tekelioğlu gerçeği vebuna bir şekilde inanmamış olan Naz 46'da ise Tarık T. yada ben,başka türlüde senaryoyu nasıl kurtaracaklar bilmiyorum.

Bence:

Tarık Tekelioğlu olduğunu söyledi.
Naz Ümit'e söyler. Ümit durumu açıklar.
Karar verirler, Tarık delirmiştir :img-hyste Ya da.. o kadar çok kıskanmıştır ki, kendini Tarık Tekelioğlu yerine koyar..
Vah vah! Tüh tüh! Üzülürler..
Bu çocuk nasıl bu hale geldi diye..

Sonra Tarık, her iki Tarık'ın da kendi olduğunu söyledikten sonra rahatlamış şekilde Naz'a sorar..

Şoför Tarık mı?
Tarık Tekelioğlu mu?

İkisi de benim de...
Sen hangisini daha çok seviyorsun?

gibi..

Farkındayım fazla attım.. :img-hyste

ebru.karaca
02-06-07, 15:55
Tarık kollarına yığılan Naz'ı kucağına alır ve arabaya götürür.Telaşla arabayı çalıştırır ve Naz'ı hastaneye götürmek üzere yola çıkar.Fakat yolda kendine gelen Naz eve gitmekte ısrar edince çaresiz eve döner.Naz Tarık'a hiçbir şey söylemeden odasına çıkar.Tarık ise şaşkınlık ve pişmanlık dolu gözlerle tepkisiz bir şekilde giden Naz'ın arkasından baka kalır.Kafası karmakarışık olan Tarık müştemilata gider ve olanlara bir anlam yüklemeye çalışır.Fakat başarılı olamaz.Bu zaman içerisinde düşünceleriyle baş başa kalan Naz yarım kalan konuşmayı tamamlamak üzere müştemilata gider...

Tarık:Sen iyi misin?

Naz:İyiyim.Merak edilecek bir şey yok.Sadece tansiyonum düştü

Tarık:Beni çok korkuttun

Naz:Asıl sen beni korkuttun

Tarık:Ne?

Naz:Tarık sen hiç iyi görünmüyorsun.Artık kontrolden çıkmaya başladın.Daha öncede kendini başkalarıyla yarıştırıyordun.Ama bu yarıştırmalar hiç bir zaman bu gece ki gibi tehlikeli boyutlara ulaşmamıştı…

Tarık:Naz...

Naz:Ben kimseyle yarışmıyorum palavralarına girme yine.Her şey apaçık ortada inkara gerek yok.Tarık Tekelioğlu'nu kıskanmanı bir şekilde anlıyordum.Ama onun yerine geçmeye çalışman,hatta kendini o zannetmen...Bu geceye kadar durumunun bu kadar vahim olduğunu kavrayamamıştım.Bir şekilde atlatacağını düşünmüştüm.Ama bu gece anladım ki senin yardıma ihtiyacın var Tarık.Hiçbir zaman ulaşamayacağın biri için kendine zarar veriyorsun.Bırak artık bu kompleksi.Başkaları gibi olmaya çalışma.Kendin ol yeter...

Naz'ın bu sözleri Tarık'ı derinden yaralar.O gece Tarık için de,karanlığa gömüp görmek istemediği gerçeklerin istemese de aydınlığa kavuştuğu bir gecedir...

Tarık:Söyleyecekleriniz bitti mi?

Naz:Tarık amacım seni kırmak değil di.Ben sadece...

Tarık:Naz Hanım yeterince konuştuğumuzu zannediyorum.Eğer yanlış anlamazsanız biraz yalnız kalmak istiyorum

Naz:Tarık bak...

Tarık:Naz Hanım lütfen...

Naz arkasını dönüp giderken Tarık arkasından seslenir...

Tarık:Size sadece şunu söyleyeyim Naz Hanım... Kendi gibi olması gereken asıl sizsiniz...

Naz:Anlamadım

Tarık:Anlayabilseydiniz şuan bu konuşmayı yapmıyor olurduk zaten...İyi geceler Naz Hanım...

Tarık'ın ne demek istediğini anlamaya çalışan Naz odasına dönerken,Tarık da odasın da Naz'ın söylediklerini yüksek sesle düşünmektedir.Gözü birden aynaya kayar ve yüzleşmek üzere aynanın karşısına geçer.Bu kez aynada ne Tarık Tekelioğlu'nu ne de Alfonso'yu görür.Karşısında ki sadece Tarık dır...

Tarık:Kendini ne hallere düşürdüğünün farkında mısın sen?Nasıl bu duruma geldin?Eskiden hiç olmazsa kim olduğunu biliyordun.Şimdi onu bile bilmiyorsun.Sahi sen kimsin?

Aynada ki görüntüsüne uzun uzun bakan Tarık artık karşısında gerçekleri görmektedir...

Tarık:Ama artık kim olduğunu biliyorsun.Sen sadece Tarık'sın.Sadece Tarık...Ne iş yaptığın,soyadının ne olduğu hiç önemli değil.Sana yakışır bir şekilde davran ve kendini bul artık...

Ani bir hareketle komidinin çekmecesinden bir kağıt kalem alır ve bu zamana kadar yüzleşemediği gerçekleri bir bir kağıda döker...

Sevgili Naz
Seninle karşılaştığım ilk an hayatımın artık eskisi gibi olmayacağını anlamıştım.Sanki seninle doğdum ve seninle büyüdüm ben.Hayat benim için senin gözlerinle anlam kazandı.Hep o gözlerde kendimi görmeyi bekledim.O gözler sadece bana baksın istedim.Göl evinde yaşadıklarımızdan sonra artık o gözlerin bana ait olduğundan kuşkum kalmamıştı.Ama ne olduysa ordan dönüşümüzde oldu.Bana karşı o sıcacık bakışlarının yerini donuk bakışlar aldı.Sanki tutkuyla öptügüm kız sen değildin de bir başkasıydı.Ama yine de umudumu yitirmedim.Tavırlarında olan değişiklikleri duygularında yaşadığın karmaşaya verdim.Birgün duygularınla yüzleşeceğin ve gönül kapılarını korkmadan bana açacağın umuduyla sabrettim.Taki karşıma Tarık Tekelioğlu'nu çıkarana kadar.Ona karşı, anlam veremediğim ve kabullenemediğim bir davranış içerisine girmen beni şuan ki konumuma getirdi.Senin de belirttiğin gibi kendimi tanıyamaz oldum.Ama bunun sebebi senin zannetiğin gibi Tarık Tekelioğlu ile yarışmam değildi.Asıl sebep ölünceye kadar kendimi görmeyi umduğum gözlerinde onu görmeye başlamam dı.Belki seni kendine getiririm umudu ile bunca zaman çırpındım durdum.Bu çırpınışın içinde farkında olmadan kendime zarar verir konuma bile geldim.Ama bu gece şunu anladım ki bu artık bana acı vermeye başladı.Bana başka bir gecenin sonunda "Belki de gitme zamanı" demiştin.Şimdi bunu sana ben söylüyorum.Kendimi bulmak adına,sana olan sevgimi yitirmemek adına "Belki de gitme zamanı artık"... Yapmam gerekeni yapıyorum ve her ikimizin de daha fazla yaralanmaması adına kendimi azad ediyorum... HOŞÇAKAL

Tarık içini tüm içtenliği ile döktüğü kağıdı katlayıp zarfına koyar ve masanın üzerine bırakır.Eşyalarını toplar ve kimseye görünmeden mutluluğunu da arkada bırakarak karanlıkta kaybolur...Huzursuz bir gece geçiren Naz ise Tarık'a haksızlık ettiği ve onu kırdığı düşüncesiyle özür dilemek adına günün ilk ışıklarıyla birlikte müştemilata gider.Fakat orada bulduğu Tarık değil ondan geriye kalan bir mektup dur.Naz mektupta yazanları okudukça içini büyük bir acı kaplar.Tarık'ı gerçekten kaybetmiş olmanın etkisi ile kanepeye çöker ve ağlamaya başlar...

Tarık olamadan geçen haftalar Naz için aylara bedel dir.Bu zaman içerisinde Tarık Tekelioğlu'nu bir an bile düşünmediğini fark eder ve acı ile gülümser.Tarık’ı boş bir hayal üzerine kırmış ve kaybetmiştir.Vicdanında bu hesaplaşmaları yaparken birden telefonu çalar.Tarık'ın olmasını umut ederek telefonunu alır ama arayan Tarık değil,Belgin Tekelioğlu dur...

Belgin:Naz'cığım nasılsın?

Naz:İyiyim Belgin Teyze…Siz?

Belgin:İyi olmaya çalışıyorum.Tarık dan bir haber var mı?

Naz:Maalesef…

Belgin:Nerde bu çocuk?Neden aramıyor?Kendisini ne kadar merak ettiğimizi hiç düşünmüyor mu?

Naz: Beni arayacağını hiç zannetmiyorum Belgin Teyze.Ama yakın zaman içerisin de Filiz'i arayacağına eminim.Merak etmeyin…

Belgin:İnşallah…Aslında ben seni başka bir mesele için aramıştım…Bugün okulundan aradılar ve stajında eksik kalan kısmı tamamlamak için fazla zamanın kalmadığı konusunda beni uyardılar.Ben de bu sebeple kalan stajını tamamlaman için sana bir yer ayarladım…

Naz:Sağ olun Belgin Teyze.Benim için çok şey yaptınız.Nerede yapacağım stajı mı?

Belgin:Bodrum

Naz:Bodrum mu?

Belgin:Biliyorum biraz uzak ama şuan için yapabileceğimin en iyisi bu...

Naz:Aslına bakarsanız buradan biraz uzaklaşmak,bana da iyi gelebilir

Belgin:Böyle düşünmene çok sevindim.O zaman hafta sonu Bodrum da olacak şekilde hazırlıklarına başla.Ben gideceğin yerin tam adresini daha sonra sana bildiririm…

Naz:Çok teşekkür ederim Belgin Teyze...

Naz hazırlıklarını tamamlar ve evdekilerle vedalaşarak Bodrum'a doğru yola çıkar.Tarık'la geçirdikleri güzel zamanlar yolculuk boyunca zihnini meşgul eder.Vahi Bey de Naz'ı tek başına Bodrum'a yollamanın sıkıntısını yaşamaktadır.Naz Belgin Hanım’ın verdiği adrese gider ve kendisine gösterilen odaya yerleşir.Akşam vereceği ilk konser için hazırlıklara başlar.Bu hazırlıklar sırasında Tarık’la verdiği konseri ve o an ki heyecanını ve mutluluğunu düşünür.Ama şuan o heyecandan ve mutluluktan eser yoktur.Konser zamanı gelip çatar.Naz elinde çellosu,yüreğinde acısı ile sahneye çıkar ve çalmaya başlar.Naz’ın acısı notalara dökülür…Konser bitimin de kendisini izleyen insanlara selam vermek için ayağa kalkar.Selam verip başını kaldırmasıyla birlikte dona kalır.Çünkü karşısında bir daha göremeyeceğini zannettiği Tarık durmaktadır…

Tarık nihayet kendisiyle baş başa kalmak için kaçtığı yerde Naz’la göz göze gelince o da Naz gibi donar kalır.Gözleri Naz’a çakılmış bir halde bir an bu olayların rüya olup olmayacağı hususunda tereddüt yaşayarak büyük bir şaşkınlıkla yutkunur.Bumerang misali kaçmak istediği sevgili ve sevgisi bir hayal gibi önünde belirivermiştir.Bu karşılaşma ona üstüne sünger çekmek istediği aşkının ne kadar taze ve sıcak olduğunu tekrar hatırlatır.Ne kadar kaçmak isterse istesin asla kendinden ve duygularından kaçamayacağını anlamıştır.Yaralarının ne kadar derin ve çarelerin ne kadar uzakta olduğu bir kere daha acı bir şekilde yüzüne çarpar.Kelimeler boğazında düğümlenir.Söylenecek pek fazla bir şey de yoktur zaten.Konuşması gereken kişi Tarık değil Naz dır…

Canımcığım,
Çok beğendim :good: ELLERİNE SAĞLIK..

Özellikle şu kısım için çok teşekkür ederim.
Bana fenalık gelen bir konuyu, bu şekilde çözülmüş görmek iyi geldi :)

Tarık'ın ne demek istediğini anlamaya çalışan Naz odasına dönerken,Tarık da odasın da Naz'ın söylediklerini yüksek sesle düşünmektedir.Gözü birden aynaya kayar ve yüzleşmek üzere aynanın karşısına geçer.Bu kez aynada ne Tarık Tekelioğlu'nu ne de Alfonso'yu görür.Karşısında ki sadece Tarık dır...

Ayrıca mektubuna bayıldım. Daha doğrusu Tarık'ın mektubuna. Çok etkileyici. Çoookk..

Sevgili Naz
Seninle karşılaştığım ilk an hayatımın artık eskisi gibi olmayacağını anlamıştım.Sanki seninle doğdum ve seninle büyüdüm ben.Hayat benim için senin gözlerinle anlam kazandı.Hep o gözlerde kendimi görmeyi bekledim.O gözler sadece bana baksın istedim.Göl evinde yaşadıklarımızdan sonra artık o gözlerin bana ait olduğundan kuşkum kalmamıştı.Ama ne olduysa ordan dönüşümüzde oldu.Bana karşı o sıcacık bakışlarının yerini donuk bakışlar aldı.Sanki tutkuyla öptügüm kız sen değildin de bir başkasıydı.Ama yine de umudumu yitirmedim.Tavırlarında olan değişiklikleri duygularında yaşadığın karmaşaya verdim.Birgün duygularınla yüzleşeceğin ve gönül kapılarını korkmadan bana açacağın umuduyla sabrettim.Taki karşıma Tarık Tekelioğlu'nu çıkarana kadar.Ona karşı, anlam veremediğim ve kabullenemediğim bir davranış içerisine girmen beni şuan ki konumuma getirdi.Senin de belirttiğin gibi kendimi tanıyamaz oldum.Ama bunun sebebi senin zannetiğin gibi Tarık Tekelioğlu ile yarışmam değildi.Asıl sebep ölünceye kadar kendimi görmeyi umduğum gözlerinde onu görmeye başlamam dı.Belki seni kendine getiririm umudu ile bunca zaman çırpındım durdum.Bu çırpınışın içinde farkında olmadan kendime zarar verir konuma bile geldim.Ama bu gece şunu anladım ki bu artık bana acı vermeye başladı.Bana başka bir gecenin sonunda "Belki de gitme zamanı" demiştin.Şimdi bunu sana ben söylüyorum.Kendimi bulmak adına,sana olan sevgimi yitirmemek adına "Belki de gitme zamanı artık"... Yapmam gerekeni yapıyorum ve her ikimizin de daha fazla yaralanmaması adına kendimi azad ediyorum... HOŞÇAKAL

ebru.karaca
02-06-07, 15:58
Nihayet bitirdim okumaları. Aslında, Ebru gibi okurken alıntı yapmış olsaydım dedim, ama mümkün değildi. Bilen bilir, bilmeyenler için, bankada çalışıyorum, Teftiş ve Tadilat arasında kaldım, ne yazık ki. 10 gündür iş yoğunluğundan doğru düzgün okuyamıyor ve yazamıyordum. Dün yazılanların bir ksımını akşam, kalanını da az önce okudum.

Okuduklarımdan çıkan sonuç......

1- NAG VE MAG son derece haklı nedenlerle kurulmuş iki grup olup, bir BAG olarak, bu grupların ikisine de üye olmam gerektiğini...

*** NAG VE MAG AÇILIMI : NAZ'I ANLAYAMAYANLAR GÜRUHU- MERVE'Yİ ANLAYAMAYANLAR GRUBU ***

2- Şoför Tarık'ın sonunun, Türkiye'de yer alan, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinde çözülemeyeceğini...

3- Sadri'nin, gördüğümüz göreceğimiz en saf avukat olduğunu...

4- Hulusi'nin kofti bir çapkın olduğunu.... (hani dilinde derler ya.... )

5- Belgin'in, acil olarak, konken ve briç partilerine katılmaya başlaması gerektiğini, aksi halde birbirine düşmeyen kimse kalmayacağını....

6- Filiz ve Ümit'in, bu kadar karmaşanın arasından yara almadan sıyrılmayı başaracaklarını.... (umuyorum...)

7- Vahi beyin, her zaman çok çabuk inanan, temiz kalpli biri olduğunu....

8- Dizinin ağır topları, Hacer ve Netice'nin müdahale etmediklerinde, diğerlerinin ne kadar saçmaladıklarını....

9- Her giren yeni yüzün sıkıcı olmadan, diziden çıkması gerektiğini...(en son giren zatı muhterem gibi)

10- Olumlu ve olumsuz yazan herkesin yazdıklarını çok doğru bulacak kadar yorgun olduğumu.... ( ya yorum yapamıyorum, ya da herkesin yazdıklarında doğruluk payı buluyorum)

11- Senaristlerimizin, tüm beklentilerimize karşılık, hala aşkın kenarından teğet geçtiğini.....

12- 11. madde de noksanlık var....SENARİSTLERİN AŞKA TEĞET GEÇMEDİĞİNİ.... ASLINDA AŞKI HİÇ BİLMEDİĞİNİ....

13- 12. madde de bitirdim ama.... 13 uğursuzdur diye bir geyik olduğundan, 13. maddeyi yazıp ters tepmesini bekleyecek kadar uçuk olduğumu....

ANLAMIŞ BULUNUYORUM.

NOT : Muratdemir, hala bankacı olan biri olarak, bankacılık ile ilgili dizide geçen hiç bir şeyin doğru olmadığını, market yönetir gibi banka yönetilemeyeceğini,Yönetim Kurulu olan bir işletmede kararların, banka sahibi tarafından değil, Yön.Kur. tarafından alındığını, hiçbir bankaya, kişilerin elini kolunu sallayarak gelemeyeceğini, bankada topu topu 4 kişinin çalışmayacağını (bin kişi ekmek yiyormuş ama, gen müd. binası komik ötesi), bir müşterinin mevduat çekmesiyle hiç bir bankanın batmayacağını (ki bunu sende yazmışsın, ayrıca mevduatın çekilmesinden ziyade, kredinin ödenmemesi daha büyük olumsuzluktur ki, bunu gerekli yerlerde doğru kullanmışlardı), Mevduat ve Kredi faizlerinde, tüm bankaların Merkez Bankası'nın koyduğu kurallar çerçevesinde hareket edeceğini, alt ve üst limitler olduğunu.... VE..... KADINLARIN ALTIN GÜNÜ GİBİ, MASA ÖRTÜLERİNİN, BANKA SAHİBİNİN MASASINA KONULAMAYACAĞINI...... RUH ÇAĞIRMA AYİNİ GİBİ,YÜZLERCE MUM YAKILIP MÜŞTERİ AĞIRLANMAYACAĞINI..... senin mesajının banka ile ilgili kısmını baz alarak yazayım istedim.

Not 2: Yazmayayım dedim ama, yok dayanamayacağım yazacağım..... BEN BU NAZI DÖVERİMMMMMMMMM

Asucuğum,
Yazını soluksuz okudum canım ve bayıldımm :) :)
:img-hyste :img-hyste
Helal kız sana.. ;)

ebru.karaca
02-06-07, 16:01
Bölümden sonra yazılan birçok yoruma ve eleştiriye(bazıları istisna) katılmakla beraber yazılan senaryolarda çok çok güzeldi....
Ama şimdi olaya Naz açısından objektif olarak değerlendirmeye ve tüm verileri ele almaya karar vedim
Tarığın yaptıkları:
(Bunlar benim ilk bölümden itibaren hatırladığım olaylar unuttuklarımda olabilir)
1-Babasına iş konusunda iki kere yardım ederek işlerinin iyileşmesine ve büyümesine yardımcı oldu
2-Cenk gece sarhoş olarak Nazlara gelip onu götürdüğünde Tarık hayatını tehlikeye atarak onu kurtardı.
3-Cenkin Naz yüzünden Tarığa karşı intikam ateşiyle yanması sonucu Tarık ikinci kez ölümle burun buruna geldi.(Bu olay sonucu nazın cenki korumasına bile ses çıkarmadı)
4-Sırf Naz istedi diye Cenkle yarışacaktı,ama arabaya Nazda binince onun hayatını tehlikeye atmamak için yarışmaktan vaz geçti.
5-Cenk gibi birini Nazın hayatından çıkarmak için cenkle yarıştı.Hatta cenk arabanın frenlerini bozdu,Tarık yine Naz yüzünden hayatını tehlikeye attı,Sonundada ödülünü tokat yiyerek aldı.Ama bunada ses çıkarmadı.
6-Naz onu birçok kere aşağıladı, kötü davrandı,birçok kez kovdu ama tarık yinede her çağırdığında geri döndü hiç gurur yapmadı.
7-Nazların evine hırsız girdiğinde Tarık yine hayatını tehlikeye atıp hırsızı bekledi,onunla kapıştı ve sonunda hırsız damgası yedi.Kovuldu Naz pişman oldu bir özür mektubuna geri döndü.
8-Paraları hatta arabaları bile kalmadığında Tarık yinede onu bırakmadı.
9-Kredi konusunda konuşmaya bankaya gitti dayak yedi.
10-Nazı bora sahtekarının elinden kurtarmaya çalıştı.
11-TT onu restoranda ektiğinde onu küçük düşmekten kurtardı.
12-Ümit evden kaçtığında Naza destek oldu.
13-Melisanın bilmem kaç katı maaş teklifini hep geri çevirdi.Hatta melisayı bile geri çevirdi.
14-Gül verdi sarkılar söyledi.
14-Dağ evinde Naz ona hiç inanmadığı halde bilmem kaçıncı kez Nazın hayatını kurtardı,kendininkini tehlikeye attı.
15-Nazın ilk defa bir sevgililer gününü farklı geçirmesini sağladı.
16-Dağ evi,göl evi(anladınız siz onu)
17-Alfonso olduğu ortaya çıkmasına rağmen Naz onu azad etmiş ama o kal dersen kalırım deyip Alfonsoyubir kalemde ikinci plana attı.
18-Ne sofiayı nede franceskayı tercih etmedi.
19-Yine kendi hayatını tehlikeye atarak Nazın sapığının peşinden gitti.
19-Ayağı sakat olduğu halde acısını unutup Nazı yatağına kadar taşıdı.
20-Onca yaşanmışlığa rağmen ünifomayı,şapkayı,zili,emirleri ve hanımları kabul etti.
21-Bir okula yardım etmesi
bu dahada uzatılabilir ama artık TT nun yaptıklaına geçelim değilmi?

TT nun yaptıkları :
1-Babasının kredisini iptal etti.Sonra geri verdi.
2-Nazı milyon kere ekti.
3-Naz arabasını sattığında alıp naza vermek istedi.
4-Naz bankaya gittiğinde onunla görüşmedi ,hatta şoförünü dövdürttü.
5-Hergün 3 litre kan veriyor ama kimseye söylemiyor.
6-Yurdun çeşitli yerlerinde okul yaptırıyor.
7-Iııııı şeyyy bu madde aklıma gelmedi biraz sonra yazayım.
8-Buraya yazacak kesin birşey daha vardır ama ben bulamadım.
9-Bu maddeyide hulusinin bir sonraki yalanına ayırdım .Söyleyince yazacağım.
10-Hulusiyi bir tane yalan kesmez buda diğeri içim ayırdığım bir satır olsun.
11-Onun bankası var

Şimdi arkadaşlar elinizi vicdanınıza ,yukardaki verileride terazinin birer kefesine koyun ve Nazın kalp gözüyle olaya karşıdan objektif olarak bakın bakalım.Bu kız şimdi TT gibi bir iyilik meleğine anında aşık olmasında gitsin şoför Tarığamı aşık olsun.El insaf yani.Naz olaya tamamen duygusal bakıyor.
:img-blush :img-blush :img-hyste

Hah haa...:img-hyste :img-hyste
:happy0064 :happy0064

Hüseyingazi, yazını çok beğendim. Ayrıca da nostalji gibi olmuş.. :) Sağol..

ebru.karaca
02-06-07, 16:05
45.bölüm replikleri

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=88

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=89

Ellerine sağlık Cansucuğum..

YavruCUK özetimiş gelmiş. Pek bir yavru olmuş. Yani kısa bilgi bile vermemiş. Geçen hafta gerçekleşen bir olayı aynen tekrarlamış. Beğenmedim.

Ama..

Ama milliyete bu kadar haksızlık etmeyin. Her ne kadar bildiğimiz şeyleri de verse, çok kısa da olsa en azından özet vermiş. Ya star gibi yapıp gücellemeseydi:) Aslında bizim için çok değerli bilgiler öğrendik. Son sahnenin rüya olmadığını, Naz'ın bir türlü ayılamadığını daha ne olsun. Zaten milliyet biliyor bizim bu kadar özetten bile neler çıkarabileceğimizi fazlasını yazmaya gerek duymuyor. Herkes öğrendi bizdeki cevheri:) Ben seviyorum yavru özetleri bildiklerimizi tazelememize yardımcı oluyorlar:)

Bunu okuyunca da, Hande'ye hak vermeden edemedim :)
Doğru. Biz bunlardan neler çıkartırız neler.. :)

ebru.karaca
02-06-07, 16:08

Bir kerelik gelip gitmedikten,
Okumaya devam ettikten,
sonra
Senin de aramıza katılıp, aynı komik şeyleri yazmana hiç bir engel yok arkadaşım.. :):img-yes:

Sımarık Cadı
02-06-07, 16:37
bende izledim bu bölümü internetten..yorumumu yapmak isterim...

duygular gercekten hissettirilmis bu bölüm...örneğin filizin duyguları we belginin duyguları...böylece belginde artık bisilerin farkına warır aklı basına gelir...nazın bi dakikası bi dakikasına uymuyo..eskiden derdim tarık bisi yapmıyo..simdide naz hicbisi yapmıyo...insan görmediği bi adama sırf iyi biri diye asık olabilirmi ya??zaten su arkadaslık oyunlarıda bazen sıkıyo...cünkü ben artık onları sewgili olarak görmek istiyorum...bunu bize hic yasatmicaklarmı??bu kadarcığına hakkımız yok mu ya??anlamıyorum bide diyo ya naz konusurlarken ilk defa yasıyorum bu asık olma duygusunu...ee söyledi simdi ben tarık tekelioğluyum dedi eskiden yalanı ortaya cıkıcak diye cok korkardım ama simdi düsünüyorumda alfonso olduğunu öğrendiğinde yollları normal dewam etmislerdi...simdide nazın ''o eskidendi artık soför tarıksın ''demesinden korkuyorum...

birbirlerinin gözlerinin icine askla bakıyolar...ama 46.bölüm olucak hala tık yok biride cıkıp ''seni sewiyorum''deme zahmetine katlanmadı...nazın tarığa karsı kedi gibi olması icin illa elinden ucup gidebiliceni anlaması gerekiyo...hele bide su nazın sofya muhabbeti beni cileden cıkarıyo...iyi,hos hersey gsl allahım bide sunları bide birbirine askım,cnm,cicim derken göster ya... belki bodrumda sahil,günes,kum,deniz yararda sewgili oluwerirler...:):)

schmetterling
02-06-07, 18:09
şu an ağlıyorum ve burdan bir kişiyi hedef göstermek istiyorum: Serdar

izninizle Serdar'ı ooo'luyorum burdan...

Blogdaki son videonu izledim arkadaşım ve hayran kaldım.. Yalın'ın son albümünde belki de 15 defa üst üste dinlediğim bir şarkıdır "alışmak zorundayım.." ve bu kadar dinlemeden sonra "alışması" lazım değil mi insanın.. olmuyor işte, bir de Naz ve Tarık'ın görüntüleri olunca işin içinde, bi de böyle bi bölümden sonra gelince, insan tutamıyor gözyaşlarını.. ellerine yüreğine sağlık ne diyeyim.. izlemeyenler çok acil izlesin, emin olun çok şey kaçırıyorsunuz..

"...severek unutmak olur iş mi
bilerek uçuruma önden atlanır mı ki
kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz
boş bırakacağım yerini
hep bomboş..."

diyeyim siz anlayın şarkının ve videonun güzelliğini...

elmali-turta
02-06-07, 18:16
şu an ağlıyorum ve burdan bir kişiyi hedef göstermek istiyorum: Serdar

izninizle Serdar'ı ooo'luyorum burdan...

Blogdaki son videonu izledim arkadaşım ve hayran kaldım.. Yalın'ın son albümünde belki de 15 defa üst üste dinlediğim bir şarkıdır "alışmak zorundayım.." ve bu kadar dinlemeden sonra "alışması" lazım değil mi insanın.. olmuyor işte, bir de Naz ve Tarık'ın görüntüleri olunca işin içinde, bi de böyle bi bölümden sonra gelince, insan tutamıyor gözyaşlarını.. ellerine yüreğine sağlık ne diyeyim.. izlemeyenler çok acil izlesin, emin olun çok şey kaçırıyorsunuz..

"...severek unutmak olur iş mi
bilerek uçuruma önden atlanır mı ki
kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz
boş bırakacağım yerini
hep bomboş..."

diyeyim siz anlayın şarkının ve videonun güzelliğini...

Aynen canım Serdar ellerine sağlık bayıldım videona..görüntülerle şarkının uyumu süper olmuş emeğine sağlık arkadaşım:img-wink:

handeozbek
02-06-07, 18:18
Gerçekten harika olmuş Serdar. Bu sıralar nedense hüzünlü şarkılara merak sardım. Bu şarkıyı dinlemek, içinde yer alan görüntüler gerçekten harika. Emeğine sağlık. Sen benimle hep iddiaya girsene böyle:)

elmali-turta
02-06-07, 18:22
Arkadaşlar Fulya'nın başlığına yazdıklarına göre Fulya bir reklamda oynuyormuş kanald de çıkıyormuş çok şekermişş(her zamanki gibi:)) ve ben hala göremedim:img-cray: :img-cray: :img-cray:
Belki görmek istersiniz diye yazayım dedim:icon_whis

tarik_naz
02-06-07, 18:28
Gizem, bu şarkıyı çok sevdiğini bilmiyordum, bilseydim daha önceden klip yapardım. Ama özellikle bu son bölümden sonra naz'ın yaptıklarından, söylediklerinden sonra gerçekten insan

"severek unutmak olur iş mi?" diye soruyo. olur iş değil ama oluyo işte. bize de bunu kliplerde, sözlerde, görüntülerde aktarmak kalıyo. videoyu beğenmenize çok sevindim. izlemek isteyen diğer arkadaşlar blog da izleyebilir. veya yy.comda multimedya kısmına koydum ordan bakabilirler.

hande, iddayı kaybettim, sözümde durdum :) çok mutluyum...
Miray, teşekkür ederim, sen photoshop, ben video kim tutar bizi di mi?

cemilecim, sana da teşekkür ederim. :img-wink:

schmetterling
02-06-07, 18:32
Gizem, bu şarkıyı çok sevdiğini bilmiyordum, bilseydim daha önceden klip yapardım. Ama özellikle bu son bölümden sonra naz'ın yaptıklarından, söylediklerinden sonra gerçekten insan

"severek unutmak olur iş mi?" diye soruyo.

sağ ol canım... gerçekten ellerine sağlık... bekliyoruz videolarını dört gözle haberin olsun...

pas.si.on79
02-06-07, 18:37
Aşk olsun Serdar ben de ooooooooluyorum seni.:)
Çok başarılı bir video,ellerine sağlık.:happy0064 :good: . Naz artık bu aşka yazık etmesin.Aşkına sahip çıksın diyoruz ama yine dediğimizle kalıyoruz.
Gizemciğim sağol sayende bu güzel çalışmayı izledim.

miraycığım, Fulya'mızın reklamlarda oynadığını ben de görmedim.. Desene yine reklam nöbetlerimiz başladı...

tarik_naz
02-06-07, 18:38
modlar görmeden koysam bişey olmaz sanırım. sofa

http://www.sentüp.com/watch?v=UHSM7TTB5-Y

sen: you
tüp: tube

Sımarık Cadı
02-06-07, 18:50
süper bi video gercekten yapanın ellerine sağlık...

burcin_kaplan
02-06-07, 18:56
Serdar ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş video.Senaryolarından sonra artık videolarınıda merakla bekler oldum diğer klip hangisine gelecek:) istek şarkıda bulunucaz artık benden demesi:)

AŞKIN PEŞİNDE
02-06-07, 18:57
videoya giremiyorum yaa off:img-help:

azizoz
02-06-07, 18:59
bu videoların devamını bekliyoruz.:img-pirat :img-pirat :img-pirat seçilen şarkılar mükemmel ve görüntüleri fevkalade bir şekilde anlatıyor.:img-clapp :img-clapp :img-clapp

skyline_91
02-06-07, 19:11
serdar videon çok güzel olmuş eline sağlık...en çok bunu bi de güzelim yıllar şarkısıyla yaptığın videoyu beğendim:happy0064

Medea
02-06-07, 19:29
Hakikaten Serdar,zaten darmadağındım bu aralar bu videoyla iyice mahvettin alacağın olsun.Şaka bir yana;ellerine sağlık arkadaşım,çok güzel olmuş:happy0064

tarik_naz
02-06-07, 19:30
dizi biteli 3 gün oldu ama, bizde şüpheler hala devam ediyor.

Bir yaz daha sensiz akıp gider
Tutulur her gün gözlerim sen neredesin
Gelmeyecek geriye o güzel günler
Ararım seni o en güzel halinle

Naz'ın istediği ile Tarık'ın söylediği şarkı burasıydı. Ve Tarık "neden ısrarla bu şarkı" diye sorduğunda, Naz " bu şarkı, böyle aşık olacağını hissedersin de için içine sığmaz, karnına kramp girer" falan dedi.

anlamadığımız bu şarkıda aşık olacağını hissedecek, bi durum yok. daha çok eskiye özlem var gibi. hele "Bir yaz daha sensiz akıp gider" kısmında geçen yaz olmadı, bu yaz olsun havası sezdim naz tarafında.

yani naz'ın yeni bir kıskandırma komplosu mu bütün bunlar?

jenn
02-06-07, 19:34

serdarcım sen aştın kendini..süper olmuş diğerleri gibi:))..ayrıca bilmiyorum ama youtube linkini direk koyuyorum bu siteye .. link çıkıyor..yani yıldız v.s çıkmıyor..demekki konulabiliyor:)

burcin_kaplan
02-06-07, 19:40

Naz'ın istediği ile Tarık'ın söylediği şarkı burasıydı. Ve Tarık "neden ısrarla bu şarkı" diye sorduğunda, Naz " bu şarkı, böyle aşık olacağını hissedersin de için içine sığmaz, karnına kramp girer" falan dedi.

anlamadığımız bu şarkıda aşık olacağını hissedecek, bi durum yok. daha çok eskiye özlem var gibi. hele "Bir yaz daha sensiz akıp gider" kısmında geçen yaz olmadı, bu yaz olsun havası sezdim naz tarafında.

2 gündür bunla ilgili aklımın ucundan hiç bir şey geçmiyordu.Ama bugün senin videonla beraber bölümü tekrar açtım bir kaç kez izledim bazı sahneleri.
Ve yani nedense bendede böle bir izlenim bıraktı sanki bilinçli yapıyor.
-Arabada telefona bakıp pis pis sırıtması , sanki sırf tarıka göstermek için yapıyor sırf o görsün diye...

Ve sahilden bir olay daha naz ne demişti ;

Naz: Akşam üstü seninle kawga ettikten sonra hep bunları düşündüm bizi...Aslında fark etmeden birbirtimize ne kadar yakın olduğumuzu.

Ben daha genel olarak telefona bakıp bakıp durduğunu düşünüyordum.Yani en azından öle biliyordum.Ama naz oturmuş tarık'ı düşünmüş Tarık tekelioğlu değil bizim şöför tarık'ı .

-merdivendeki atışmadan bir cümle;
Naz: kimden hoşlansam bir kıskançlık bir yarış yeter artık...

kimden hoşlanmış:) cenk , bora , mert yoksa tarık t mi??
cenk bora ve mertten hoşlanmadığını hepimiz biliyoruz.O zmn bu cümle de yanlış olmuyor mu demekki tarık t dende hoşlanmıyor.

WAlla bu bölüm aklımı çok karıştırdı düşündükçe işin içinden çıkılmıyor.İlk başta dediğim gibi Senaristlerle ilgili bişe olduğunu sölemiştim.Ama işte ya yoksa ya bir msj warsa ya bişeyler gizliyse bölümde.Ya cidden nazın bir planı warsa.

ÖNEMLİ NOT: Naz taa zamanında Mert'e Tarık'a aşık olduğunu sölememiş miydi? şimdi sahilde ne dedi hiç böle duygular hissetmedim. buda önemli:)

Medea
02-06-07, 19:50
Dizi sonunda ne olur ne biter onu bilemem ama bu senaristler yüzünden içimizden kesin birkaç tane;kripto uzmanı,şifre çözücü,gizli ajan veya dedektif kesin çıkacak:img-yes:

ceza_cansu
02-06-07, 20:00
Ben artık Naz'ın yaptıkları konusunda tahmin bile yürütemiyorum.Kızın cidden sağı solu belli değil.Şu an Tarık Tekelioğlu'na mı aşık?Yoksa şoför Tarık'ı kıskandırmaya mı çalışıyor?Ya da kendiside mi ne yaptığını bilmiyor?Ya da bizim senaristler sadece bizim diziyi yazmaya başladıklarından beri, bizim diziyi çok mu fazla düşünür oldularda Naz bu hale geldi:):)

Naz ne düşünür bilmem ama bugün şu şarkıyı dinliyince ben Naz'ı düşündüm bir anda.Nev'in Benmişim şarkısının sözleri Naz'ın ruh hallerine(birden fazla ruh hali var) çok uyuyor.Özellikle şu kısımlar

İçimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına
Harcına göz yaşı döktüm daha da sağlam olsun diye
Şimdi yarattığım zindanlarda ışıksızım

NOT:Serdar ellerine sağlık video gerçekten çok çok güzel olmuş.

elmali-turta
02-06-07, 20:10
Rekalmı gördüm reklamı gördüm....:dance::dance::dance:
Fulyacım çok tatlıydı bayıldım bayıldım:)
Burçincim haber veremedm canım çekmen içinm bi daha görürsem haber vercem çek diye:)

schmetterling
02-06-07, 20:34

aman Tanrım biri beni tutsun sanırım NAG'cı oluyorum:img-hyste

ya bu şarkı bende de Naz'ın anlattığı hissin aynısını uyandırıyor maalesef arkadaşlar.. neden derseniz, şarkının orjinalinde mükemmel bi intro vardır, yani girişi tam böyle sahil şarkısıdır ve o hissi verir cidden... ve ne der şarkı

"sen hep benimsin, yalnız değilsin..."

adamın sesi de o duyguyu ,o karnında kelebekler uçuşma efektini yaratır orda...

Ama Naz tabi Tarık'tan özel olarak başka şarkı istese hiç fena olmaz tabi:img-hyste

handeozbek
02-06-07, 20:47
Bu bölüm bana çok değişik geldi. Ne hissettiğimi bile anlamadığım için yorum bile yapamadım. (Tabi bunda geç saatte yayınlanmasının ve Öss'ye çalışmamın da etkisi var.) Kavga da Naz'ın söylediği sözler her ne kadar garibime gitse de (Halbuki ince kinayeler var.) didişmelerini görmek çok hoşuma gitti. Hele Tarık inatla Naz hanım dedikçe ben mest oldum. Aferin dedim kukla gibi kullandırma kendini. Bir Naz bir Naz hanım. Mesai saatleri içinde kendini kandıran patron, mesai saatleri dışında arkadaşlığa sığınan saf aşık.

Sahil sahnesi Tarık Tekelioğlu'ndan bahsetmesi dışında güzeldi. Tamam anladık kıskandırmak için böyle şeyler yapıyor (Hala anlamadık ama neyse:)) Ama ağır kaçmış yine de. Ne demek bilgi almak, hem de hiç görmediğin biri hakkında hayranlık duyarak bunu dile getirmek. Tarık'ın surat ifadesi aklıma geliyor da gerçekten çok kırıldı. Üstelik haklı da. Tamam Tarık'ta Pınar'ı Naz'ı kıskandırmak için kullandı. Daha bir çok kıskandırma girişiminde bulundu Ama hiç bir zaman acaba aşık mı oluyorum?, Bana onun hakkında bilgi versene gibi kelimeler kullanmadı. Naz'ın bu ikinci vakası üstelik. Burak olayında da acaba aşık mı oluyorum diye bir laf etmişti. Naz'ın aşkından şüphe duyamayan bizler bile acaba demeye başladık. Tarık'ın böyle düşünmeye başlaması çok normal. Belki de amacı bu Naz'ın. Sabrın sınırlarını zorlamak. Başarılı olmaya başladı aslında. Bir bakıma doğru yolda. Bugün kimlğini itiraf eden adam, yine dayanamayark aşkını itiraf edecek. Ama tek yolda bu değil ki. Başka yollardan da itiraf etmesini sağlayabilir Naz. Neden en zor ve acılı yolu seçiyor bunu anlamış değilim.

Medea
02-06-07, 20:48
Arkadaşlar bu arada bir sorun çıkmaması için moderatör arkadaşlara danıştım onlar da herhangi bir sitenin linkinin buraya eklenemeyeceğini ancak dizifilm tarafından izin verilen paylaşım sitesine videoların yüklenerek paylaşılabileceğini söylediler..bilginize.

pas.si.on79
02-06-07, 20:48
Biz Nazın elbette Tarıkı sevdiğini biliyoruz.Ama bunu bir türlü kabullendirilmeyip, gösterilmemesine kızıyoruz.Sonrada olayların atlanmasına...Nazın kıskandırmak için yaptığını bilmek istiyoruz. Yani ayrıyken planlarını bilelim.. Tarık a hala neler hissettiğini bilmiyor.Başlarda söyleyemese de çok güzel yansıtıyordu..Artık bakışlarından davranışlarından eser yok.Ayrı kaldığında TT yi düşünürken Ona aşıkmış gibi yansıtılıyor... Ama bütün bunları yapmasının gerçekten özel bir nedeni olmalı.. Ben de Sadece Gizemin en son alternatif senaryosu vardı ona bağlıyorum.

Serdar o şarkıya gelince ben de açıkçası tekrarını izlemedim.Bu yüzden o şarkıyı bir kez duydum. Sözleri bana da o zaman öyle gelmişti..

Neyin nerden kesileceğini, nelerin unutturulacağını bilmiyoruz. Ya da bazı önemli konuların atlanmasının bizdeki etkisi..

O yüzden Cansuya katılıyorum.Nazın karakterin hakikaten sağı solu belli değil.. Bir bakıyorsun karşısına çıkıyor, hep içine kapanıp falan diyoruz ama bazen de içine kapanık gibi bir durum sergilemiyor.. Nazın o anki davranışı çok farklı olabiliyor.Tahmin edemiyoruz

tarik_naz
02-06-07, 20:53
aman Tanrım biri beni tutsun sanırım NAG'cı oluyorum:img-hyste

ya bu şarkı bende de Naz'ın anlattığı hissin aynısını uyandırıyor maalesef arkadaşlar.. neden derseniz, şarkının orjinalinde mükemmel bi intro vardır, yani girişi tam böyle sahil şarkısıdır ve o hissi verir cidden... ve ne der şarkı

"sen hep benimsin, yalnız değilsin..."

adamın sesi de o duyguyu ,o karnında kelebekler uçuşma efektini yaratır orda...

Ama Naz tabi Tarık'tan özel olarak başka şarkı istese hiç fena olmaz tabi:img-hyste

Haklısın, orjinalinde o hisleri hissedebiliyosun. Ama sözler ve söyleyen kişi Tarık olunca ve önceden yaşanan anılarla şarkının bazı kısımlarının birebir örtüşmesi, bizde de naz'ın Şöfor Tarık'ı kasdederek bu şarkıyı istek yaptığı hissini uyandırdı.

Ayrıca şarkı söylendikten sonra, Naz o sözleri sözlerken ağzından Tarık Tekelioğlu ismi çıkmıyor.

Tarık: siz bu konuda tecrübelisiniz galiba.
Naz: yoo hiç başıma gelmedi, yani bundan önce. Şimdi de emin değilim amaa, yani , sankiiiii... (Tarık'a yan yan bakıp, pis pis gülümser)

Ve ardından Tarık'a iltifatlar. Sonda itirafda bulunacam deyip, Tarık Tekelioğlu'na dönüvermesi sırf o Tarık'ın sırrı söylemesini sağlamak içindi. Yani Tarık "hasretinle yandı gönlüm" derken, biz Naz "T.T'yi düşünüyo" sandık ama Tarık'la olan ilişkisini düşünüyomuş.

Ya keşke bu itiraf olmasaydı diyorum işte. Keşke Tarık orda Naz'ı bırakıp gitseydi, o zaman Naz'ın ne yapmaya çalıştığını daha iyi anlayacaktık ama şimdi öyle bir son oldu ki Naz'ın söylediği tüm sözler anlamını yitirdi. Halbuki çok güzel konuşmuştu Naz, Şoför Tarık hakkında. İnşallah Tarık'ın da dediği gibi

"Havada kalmaz"

schmetterling
02-06-07, 20:58
Neyin nerden kesileceğini, nelerin unutturulacağını bilmiyoruz. Ya da bazı önemli konuların atlanmasının bizdeki etkisi..

konu atlama demişken...

NAZ:Soruyorum.1-dün Pınar bu odada en çok kimi seviyorsun diye sorduğunda kardeşim derken tam olarak ne demek istedin?
TARIK: O odada en sevdiğim insanın sen olduğunu
NAZ:Kardeşin olan benden mi bahsediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyordun?
TARIK:Bu 2. soru mu?
NAZ:Hayır ilk sorunun devamı
TARIK:Çok uyanıksın
NAZ:Ne demek bu şimdi?
TARIK:2. soruyu alayım ben.
NAZ:Sen önce ilkini cevapla
TARIK:Cevapladım
NAZ:Yarısını cevapladın
TARIK: Demek ki yarısını sormuşsun
NAZ: Peki 2.soru olarak soruyorum o zaman.Benden kardeşin olan benden mi söz ediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı söz ediyordun?
TARIK:Kardeşim olan senden bahsediyordum tabi ki.Evet 3. soruyu alayım
NAZ: Dağdayken sen mi beni öptün ben mi seni?
TARIK:Ben seni öptüm ve yine olsa yine öperim.Çünkü hayatta çok az şeyi unutmam ve o öpücüğün her anı sanki beynime kazınmış gibi.Aklıma geldikçe beni alıp başka bir aleme götürüyor ve keşke diyorum.Keşke o ana geri dönebilsem.Bu oyunun en çok bu özelliğini seviyorum işte.2 doğru 1 yalan söylüyorsun
NAZ:Ben hayatımda böyle bir aşağılık yalan görmedim.
TARIK:Öyle ağır laflar etmeden önce iyi düşün istersen hangi cevabımın yalan olduğunu.Yanlış karar verirsen sonra ettiğin laflardan pişman olabilirsin.Söylemedi deme...

bir de eski replikleri karıştırırken aklıma geldi... Naz eskiden "tuzları sayar ama yine de dönüp bakmazdı":img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

^^naz^^
02-06-07, 21:03
Az önce fragmanı gördüm. Acayip heyecan bastı.:)
Tarık Naz'ı ayıltmaya çalışıyordu galiba. Sonra Naz birden kalkıp Tarık'a sarılıyordu (sanırım bu hayal) Tarık Naz'ı kucağına almış müştemilata götürüyordu. Sonra Belginlerin evindelerdi. Belgin Hanım bir şeyler söylüyordu sonra Naz Tarık'a garip garip bakıyordu boyununu büküyordu. Sonra Naz bavulunu almış gidiyordu. Tarık peşinden koştu. Kolundan tuttu. Gidemezsin gibi bir şey dedi galiba. Dudak okuduğum kadarıyla.

b_i_r_o_l
02-06-07, 21:10
iyide nerde gördün fragmanı?

burcin_kaplan
02-06-07, 21:11
NAz:Ben zaten senin Alfonso olduğunu bilerek sana emir veremem.Yani sen Avrupa'nın en ünlü Ralli Pilotusun ben Tekstilci Vahi Özkul'un çellocu kızı.

Şu cümleye bakın be:) 38. bölümün nadide sözlerinden , ne kadarda yerinde bir yapısı war Naz'ın dediklerinde hep durur asla dönmez.:img-hyste

yalanci_yarim_
02-06-07, 21:14
Fragman çıktı. Tarık Naz'a tokat atıyordu. Sanırım ayıltmaya çalışıyordu.Sonra Tarık Naz'ı kucaklamıştı. Sonra Naz aniden doğruluyordu Tarık'a sarılıyordu. Tarık'ta gülümseyip Naza sarılıyordu. Sonra bir evdeydiler. Sanırım Hulisilerin eviydi.Belgin kızgın kızgın birşeyler söylüyordu.Naz tarıka garip garip bakıyordu. Tarıkta şaşkın şaşkın bakıyordu. Sonra Naz küçük bir bavul almış koşarak gidiyordu. Tarıkta peşinden koştu. Kolundan çekti. Birşey söyledi.Orasını tam anlamadım. Bir daha izlemem gerek. Bir de Hulisi gizli gizli birini takip ediyordu.

^^naz^^
02-06-07, 21:17
iyide nerde gördün fragmanı?

Euro starda çıktı. Ama ben anlamadım. Çarşamba 19 diyordu. Geçen hafta çok geç başlamıştı.

pas.si.on79
02-06-07, 21:23
NAz:Ben zaten senin Alfonso olduğunu bilerek sana emir veremem.Yani sen Avrupa'nın en ünlü Ralli Pilotusun ben Tekstilci Vahi Özkul'un çellocu kızı.

Şu cümleye bakın be:) 37. bölümün nadide sözlerinden , ne kadarda yerinde bir yapısı war Naz'ın dediklerinde hep durur asla dönmez.:img-hyste

:img-hyste :img-hyste ayy bu analizin çok hoşuma gitti.:)

Serdar şimdi 45 in sonunu tekrar izledim.Daha önce izleyememiştim. Dediğin gibi başları güzel..Nazın TT den bahsetmemiş olabilir.Kendi birşeyler hissettiğini falan bahsediyor.Bir de tabi Tarık şarkı söylerken Nazı TT düşünmüyormuş, Şoför Tarık ı düşünüyormuş..O da güzel ama işte... O güzel konuşmaların ardından,Tarık ın dediği gibi havada kalmasın dedi.O da yine yaptı yapacağını,,
TT Nelerdn hoşlanır,neleri sever,nelere gider vb.gibi şeyler sordu.Yani Onun özelini bilmek istedi.Yani aşık bir insanın yapacağı birşey..Belki orda Naz kıskandırmak için yapıyordu,belki Tarık T.nin sırrını öğrenmek istiyordu (ama niye çok mu önemli,ne gerek var) belki de sevmekten korktuğu için Tarıktan uzaklaşıyordu.

Ama sonuçta ne olursa olsun.. O ndan güzel sözler bekleyen biri ki Onu çok seven biri ..Başkası için aşık olduğu hissini uyandırırsa ki Tarık artık dayanamadı.. Patladı.. Eminim herkes yapar.Yapması gereken birşey bu... Yeter artık bu oyun bitsin diye.. O an Nazın bu durum karşısında ne yapacağını görmek istedi...Ama orda söylemeseydi.. Ya da Naz Ondan TT HAKKINDAKİ BİLGİYİ DAHA DEĞİŞİK YOLLA SORSAYDI.. NE GEREK VARSA BİLMESİNİN..İŞTE ....

Bu arada fragman çıkmış...Evet bakalım.EURODA MI ÇIKTI YİNE......

gulfem
02-06-07, 21:24
Demek Tarık'ın gerçek Tekelioğlu olduğu kesinleşiyo ki Naz evi terkediyo. Oh bee bu bana yeter. Artık gerisi gelir çorap söküğü gibi. Ben arada kaynatırlar gider diyordum. İyi ki böyle olmadı.

ebru.karaca
02-06-07, 21:26
Herkese merhaba..

Gelelim, son bölümümüzün yorumlarına..

Son zamanlarda düşüncelerimi hep söylediğim için, artık biliyorsunuz.
Çok eğleniyorum, seviyorum. Ama dizimiz Bodrum'a kadar pek iyi gitmedi, girmiyor. Umudumuz devam ediyor. Bodrum'da güller gelecek, İSTERDİM'ler söylenecek, AŞK İSTİYORUZ sloganları yerini bulacak..

Bu Bodrum'dan çok şey mi istiyoruz, bilmiyorum. Ama umut işte. :)

Ama kimse yanlış anlamasın. Dizimizi yermiyorum burada. Ben bu diziyi 1. bölümden beri çok sevdim ve hala da çok seviyorum. Hayatın her aşamasında tökezlemeler olur. Boşuna O KADARI KADI KIZINDA DA OLUR gibi bir laf üretmemiş eskiler.

Dizimiz muhteşem. :) Ama arada bir her şeyin mükemmel gitmediği anlar olur. :)
Önemli olan terk etmemektir.

frk
02-06-07, 21:26
Fragmanı izleyen arkadaşlar normal starda çıktı mı yoksa sadece euroda mı çıktı? Bilgi verirseniz sevinirim..

ebru.karaca
02-06-07, 21:28
Neyse, bu kadar girizgah yeter. Başlayalım. Değil mi? :)

Dizinin başında Naz kızımız tekrar HAYATININ EN GÜZEL GÜNÜNÜ yaşıyordu. E bu da Tarık'ı pek mutlu etmedi doğal olarak. Hem kızla buluşmadı, hem de nasıl her şey bu kadar iyi gider, bizim yerimizde olmadığı için bilemedi tabi.:)

VAHİ: Tarık, oğlum.. Dokunmamışsın yemeğine.
TARIK: Şey, çok güzel görünüyordu. Dokunmaya kıyamadım ben de..
:)

Vahi çok iyi bir insan. Onu çok seviyorum.

VAHİ: Bu çocuğun (Tarık'a hitaben) hiç keyf yok. Gidip bir konuşsam?
VAHİ: Bunun da keyfi çok yerinde. Gidip bir konuşsam?

Hah ha..:img-hyste
Bu kadar zıtlıklar içinde adam neye uğradığını şaşırdı. Garibim.. :)

yalanci_yarim_
02-06-07, 21:29
Fragmanı izleyen arkadaşlar normal starda çıktı mı yoksa sadece euroda mı çıktı? Bilgi verirseniz sevinirim..

Euroda çıktı. Çarşamba 19 diyordu. Sanırım bir haftalık geç saatte başladı.

ebru.karaca
02-06-07, 21:31
Naz'ın sürekli birilerini beğenmesi ve bu kadar abartması, yüceltmesi bence haksızlık. Mag bana kızmasın ama.. Durum bu.. Sürekli önüne gelene aşık olan biri var karşımızda. Bakın, "aşık olmuş gibi görünen" demiyorum. "Aşık olan."

İkisinin arasında fark var. Birincisinde, Tarık'ı kıskandırmak için yapılan bir eylem var demektir. Ama ikincisinde? Cık cık..

Tarık da artık çok zor durumda. Bu zamana kadar önüne çıkan herkesi aşmanın bir yolunu buldu. Ama ya kendisini? Geçeceği kişi, önünde etten, kandan, candan duruyor olsa iş kolay. Ama böyle bir durum söz konusu değil ve bu durumda kişinin kendi kendini yenmesi nasıl olabilir, bilmiyorum. Onu bize senaristler gösterecek.

Ama bu diğer adaylarla yarışma konusunda Tarık'ın ettiği bir laf çok hoşuma gitti. Hani Naz'ın, herkesle yarıştın dediği yerde..

TARIK: Evet doğru. Hepsiyle yarıştım! HEPSİNİ DE GEÇTİM!

Hah ha.. Doğru söze ne denir?

ebru.karaca
02-06-07, 21:33
Tarık'a yazık tabi. Babası hakkında bir sürü iyi şey söylüyor. Ama bunlardan onun haberi yok.

TARIK: Ne bileyim Filiz! Yok OKUL YAPTIRMIŞIM, yok KANIM DAMARLARDA DOLAŞIYORMUŞ! Beni bana övüp duruyor!

Hah ha..
Bu repliğe bayıldım ya.. Tarık'ın çaresizliğine bakar mısınız? Hem çaresizliğine gülüyorsunuz, hem de sözlerin güzelliğine bakın :)

FİLİZ: Ne? Hulusi Tekelioğlu İlköğretim Okulu mu? Valla, annem duyarsa alınır. Bir de Belgin Tekelioğlu Biçki-Dikiş Kursu aç.
....

ebru.karaca
02-06-07, 21:36
TARIK: Ben değilim o! Beni o sahtekar abinle karıştırma! Söyle ona...

(İşte bu, bittiğim andır. Aynada kendi kendine saçmalaması yetmiyormuş gibi şimdi de 3. şahıslara aksettiriyor olayı! Vah vah! Vah ki, ne vah!)

Yok ya, tek değil. Şurası da olayı bitirdi diyebiliriz aslında:

TARIK: Seninle konuşmuyorum Filiz! Kendi kendimle konuşuyorum!

Neyse, beklenen, en doğal cevap..

Ki, olabilirliği fazladır. :) Anladınız siz..

FİLİZ: Abi bence sen, Belgin Tekelioğlu Biçki-Dikiş Kursu'ndan sonra Tarık Tekelioğlu AKIL HASTANESİ aç!

Ama hoş olan, eskiyi hatırlatan yerleri çok sevdim. Eskisi gibi.. Ne güzel..

ebru.karaca
02-06-07, 21:37
TARIK: Sınavınız var herhalde..
NAZ: Yoo.
TARIK: Sabaha kadar çello çaldınız. Saat 05:00'e geliyordu yattığınızda..
NAZ: Demek uyumadın, beni dinledin?
TARIK: O gürültüde uyumak mümkün mü?

:) Nasıl? Sizin de suratınızda, tebessüm uyandıran bir sahne. Öyle değil mi? :)

ebru.karaca
02-06-07, 21:39
Gelelim diğer hususlara..

Hulusi'nin hallerine bu hafta da güldüm. Bizim çapkın kart horozumuz biricik eşine yakalanana kadar nasıl da öttü durdu. :)

HULUSİ: Kocanız nasıl?
EN İYİ MÜŞTERİ: Maalesef kaybettik!
HULUSİ: Oh oh!- Vah vah! 4. ydü, değil mi?
EN İYİ MÜŞTERİ: 5.
HULUSİ: Amaaann! Aramızda, 4. 'nün , 5. 'nin lafı mı olur?

Ama, ne zaman ki Belgin onları yakaladı.. işte o zaman her şey değişti.
Bu güzel bir şey.

Yani, en azından.. ne yaparsa yapsın, hangi hatunlara bakarsa baksın.. Belgin söz konusu olduğunda akan suların nasıl da durduğunu gördük. Karısını seven adam da bir başka oluyor canım.. :)

ebru.karaca
02-06-07, 21:40
Hele, Belgin hanım ısrarla kötü davranınca, Hulusi'nin göterdiği tepki tam yerindeydi. Bu Belgin de çok abartıyor bazı şeyleri canım.

Hayır yani, kızacaksan kız. Çok mu ağır geldi? Boşan!

Hem bunları yapma, hem de "Bir gel, yok git, şimdi gel, sıkıldım git" leri söyle dur. Olmaz ama.. Tutarlı davran..

Tutarlı dedim de..
Bu Tarık, sadece babasına benzemiyor olabilir. Biraz da anneden almış.. :)

ebru.karaca
02-06-07, 21:42
Anne dedim de..

Belgin'in akşam akşam çantasını çaldırışına çok güldüm. Sonuna kadar hak etti ama :) Hah ha..:img-hyste

Bir hikaye vardır. Hepiniz bilirsiniz. "Yalancı Çoban"

Her gün, sürüye kurt saldırdı diye bağırırmış. Köylüler gelirmiş.
Ne zaman ki gerçekten kurt saldırmış, yanında bir tane köylü yokmuş.

Belgin'in durumu da o hesap.

Tarık'ı o kadar sık boğaz etti, zırt pırt sebepsiz, anlamsız şeylere çağırdı ki.. Bunalttı çocuğu..

Ne zaman, sahiden ona ihtiyacı var.. çağırdığında Tarık bu sefer gitmedi..

Eee, etme bulma dünyası.

ebru.karaca
02-06-07, 21:43
Filiz konusunu açmaya bile gerek yok aslında. Filiz o kadar haklı ki. Annesi, Tarık ve onun arasında o kadar bariz bir ayırım yapıyor ki, Filiz ne dese-ne yapsa haklı. Kimse kusuruma bakmasın.

Ben, anne ve babanın çocukları arasında nasıl olur da, ayrım yaptığını anlayamıyorum. Anlayamayacağım da..

Neyse..

Filiz ve Ümit'in konuşmaları da çok komikti.

ÜMİT: Bazen kendi kendine.. Bazen de aynayla. Ama aynayla sert konuşuyor. Kızmış belliki.. Hah ha..:img-hyste

ebru.karaca
02-06-07, 21:45
Bu bölümü de, geçen iki bölümde olduğu üzere, hayallerle geçiştirdiler. Ya zaten hepimiz bölümleri birden fazla izliyoruz. Yeni bölümde de doğal olarak yeni şeyler görmek istiyoruz. Oysa son zamanlarda geçmişi hatırlayıp duruyorlar. Yani, yeni bölüm ve yeni konularımızdan çalıyorlar resmen..

İtirazım var! Asabiyim ben!

Ayrıca, Hulusi'nin yemini için Belgin yine 6 ay dedi. Bu 6 ay bir türlü geçmedi diye dalga geçtik, 6 ayı 8 ay yapmışlardı. Sonra 9 ay oldu. (9 ay öncesine dönmekten hatırlayın :) ). Şimdi gene 6 ay..

Hani çok da önemli değil ama.. biz mi fazla didikliyoruz nedir? Gözüme batıyor böyle ufak tefek şeyler..

BELGİN: 6 ay önce bana söz vermiştin Hulusi!
HULUSİ: Sözümü de tutuyorum Belgin!
BELGİN: Neyi tuttuğunu gördük!

ebru.karaca
02-06-07, 21:47
Neyse işte.. Çok da önemli değil de..

Yine taksicinin Hulusi'lerle muhabbeti güzeldi. Zaten bu dizide ne varsa taksicilerde var. :)

Başıma gelen ve gerçekten utandığım bir olayı da sizinle paylaşmak isterim arkadaşlar..
Bu bölümü izlerken kız kardeşim Esra bir ara odaya girdi (Dizimizi yanlız ve karanlıkta izlemeyi seviyorum da. O yüzden genelde aile ortamından uzakta izlemeyi tercih ediyorum :) ). Diziye şöyle bir göz attı ve şöyle dedi:

ESRA: Ne bu abla ya? Ne bu şoför kıyafetleri? Bunun yeni bölüm olduğundan emin misin?
EBRU: ............
ESRA: Yoksa bu da mı saçmaladı? (Diğer, sonradan saçmalayan dizileri kast ediyor)

ebru.karaca
02-06-07, 21:48
Söyleyecek söz bulamadım arkadaşlar. İnanamıoyrum. Yani, o an dizimizi savunmak ve "öyle değil, böyle" diyerek bir açıklama getirmek çok isterdim. Ama getiremedim. Söyleyecek söz bulamadım ve utandım. Gülümsedim sadece.

Bu neden olsun?
Olmasın?
Ben ne diye durduk yere kendi kardeşimden utanayım?
Utanmayayım. O yüzden ne diyorum?

"GEL 46. BÖLÜMÜN İKİNCİ YARISI! GEEEELLL!!!"
(NOT: Bunlar, Bodrum bölümleri oluyor :) )

ASIL NOT: Yarın Barış'ın konserlerine gelecek olanlar olursa, görüşelim. Haftaya da ANKİROCK'dayız, unutmayın. :)

Herkese Sevgiler..

ebru.karaca
02-06-07, 21:52

Serdaaaaaaaaaarrrrr....
Bu harika! Çok beğendim canım.
Ellerine sağlık..

Ah Serdar ah!
Öyle olduğunu hissetmek güzel olurdu.
Ama hiç zannetmiyorum arkadaşım..

ebru.karaca
02-06-07, 21:56
konu atlama demişken...

NAZ:Soruyorum.1-dün Pınar bu odada en çok kimi seviyorsun diye sorduğunda kardeşim derken tam olarak ne demek istedin?
TARIK: O odada en sevdiğim insanın sen olduğunu
NAZ:Kardeşin olan benden mi bahsediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı bahsediyordun?
TARIK:Bu 2. soru mu?
NAZ:Hayır ilk sorunun devamı
TARIK:Çok uyanıksın
NAZ:Ne demek bu şimdi?
TARIK:2. soruyu alayım ben.
NAZ:Sen önce ilkini cevapla
TARIK:Cevapladım
NAZ:Yarısını cevapladın
TARIK: Demek ki yarısını sormuşsun
NAZ: Peki 2.soru olarak soruyorum o zaman.Benden kardeşin olan benden mi söz ediyordun yoksa benden o an kardeşin olarak mı söz ediyordun?
TARIK:Kardeşim olan senden bahsediyordum tabi ki.Evet 3. soruyu alayım
NAZ: Dağdayken sen mi beni öptün ben mi seni?
TARIK:Ben seni öptüm ve yine olsa yine öperim.Çünkü hayatta çok az şeyi unutmam ve o öpücüğün her anı sanki beynime kazınmış gibi.Aklıma geldikçe beni alıp başka bir aleme götürüyor ve keşke diyorum.Keşke o ana geri dönebilsem.Bu oyunun en çok bu özelliğini seviyorum işte.2 doğru 1 yalan söylüyorsun
NAZ:Ben hayatımda böyle bir aşağılık yalan görmedim.
TARIK:Öyle ağır laflar etmeden önce iyi düşün istersen hangi cevabımın yalan olduğunu.Yanlış karar verirsen sonra ettiğin laflardan pişman olabilirsin.Söylemedi deme...

bir de eski replikleri karıştırırken aklıma geldi... Naz eskiden "tuzları sayar ama yine de dönüp bakmazdı":img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ya işte nereden nereye Gizem?
Ne muhteşem bölümler izledik biz daha önce..
Şimdi neden bu durumdayız yaaaa:icon_sorr :icon_sorr

pas.si.on79
02-06-07, 21:57
Ebrucuğum, aşk olsun , bize bu yapılır mı?
Seni böyle bilmezdik.. :)
Tek tek gönderiyorsun..Merakla bir sonrakini bekliyoruz.Arada beklettiğin de oldu han....Olmaz ki böyle.. :img-hyste Sabırsızlıkla bekledim.

Canım ellerine sağlık.. Çok güzeldi.. Bu bölüm o kadar güzelleştirdin ki, anlatamam..

Utanmana gelince..Valla biri bana aynı şeyleri söyleyince,benim de içimin acıdığını hissediyorum. Oysa kimse bu durumu haketmiyor..

Artık... Bodrum bodrum.. :)

ANKARALILAR YARIN ÇOK ŞANSLI...BARIŞ AKARSU NUN 3 KONSERİ VAR.. SÜPER YA..

ebru.karaca
02-06-07, 22:01
Ebrucuğum, aşk olsun , bize bu yapılır mı?
Seni böyle bilmezdik.. :)
Tek tek gönderiyorsun..Merakla bir sonrakini bekliyoruz.Arada beklettiğin de oldu han....Olmaz ki böyle.. :img-hyste Sabırsızlıkla bekledim.

Canım ellerine sağlık.. Çok güzeldi.. Bu bölüm o kadar güzelleştirdin ki, anlatamam..

Utanmana gelince..Valla biri bana aynı şeyleri söyleyince,benim de içimin acıdığını hissediyorum. Oysa kimse bu durumu haketmiyor..

Artık... Bodrum bodrum.. :)

ANKARALILAR YARIN ÇOK ŞANSLI...BARIŞ AKARSU NUN 3 KONSERİ VAR.. SÜPER YA..

Canımcığım,
Düzeltmeleri bu sefer, siteye ekledikten sonra yaptım. O yüzden biraz uzun sürdü. :) Kusura bakma :)

Ama

Ankara'da 4 konser yok muydu canımcığım?
Ben mi karıştıyorum?

Yarın iki tane. Biri lisedeki, diğeri Gölge'deki..
Haftaya cuma Ankirock ve cumartesi de Çayyolu'ndaki.. :)

pas.si.on79
02-06-07, 22:13
Canımcığım,
Düzeltmeleri bu sefer, siteye ekledikten sonra yaptım. O yüzden biraz uzun sürdü. :) Kusura bakma :)

Ama

Ankara'da 4 konser yok muydu canımcığım?
Ben mi karıştıyorum?

Yarın iki tane. Biri lisedeki, diğeri Gölge'deki..
Haftaya cuma Ankirock ve cumartesi de Çayyolu'ndaki.. :)

Canım gölge de var bir de başka bir yerde daha var.. Ama orayı tam çıkaramadım.Yarın 3 tane ... Siteye girilmiyor.Tabi bir değişiklik olmadıysa.....

ebru.karaca
02-06-07, 22:19
Canım gölge de var bir de başka bir yerde daha var.. Ama orayı tam çıkaramadım.Yarın 3 tane ... Siteye girilmiyor.Tabi bir değişiklik olmadıysa.....

Haaa Shadow.. tamam tamam.
Ankara Sallanıyor! :)

azizoz
02-06-07, 22:33
Az önce fragmanı gördüm. Acayip heyecan bastı.:)
Tarık Naz'ı ayıltmaya çalışıyordu galiba. Sonra Naz birden kalkıp Tarık'a sarılıyordu (sanırım bu hayal) Tarık Naz'ı kucağına almış müştemilata götürüyordu. Sonra Belginlerin evindelerdi. Belgin Hanım bir şeyler söylüyordu sonra Naz Tarık'a garip garip bakıyordu boyununu büküyordu. Sonra Naz bavulunu almış gidiyordu. Tarık peşinden koştu. Kolundan tuttu. Gidemezsin gibi bir şey dedi galiba. Dudak okuduğum kadarıyla.

belgin hanımla konuştuklarına göre staj işi gerçek oluyor.yine belgin tuzağı.kendi kazdığı kuyuya düşecek.buda bizim işimize gelecek.acaba o taksiye tarıkta binecek mi?yoksa nazın peşinden mi gidecek?bu bağlamda çok duygusal,hararetli sahneler görebiliriz.
bodrum'da kalcakları yeri merak ediyorum.ikisi beraber nasıl kalacaklar.başlangıçta ayrı odalarda.zaman ilerledikçe odalar birleşecek.ne güzel olurdu.

azizoz
02-06-07, 22:35
Rekalmı gördüm reklamı gördüm....:dance::dance::dance:
Fulyacım çok tatlıydı bayıldım bayıldım:)
Burçincim haber veremedm canım çekmen içinm bi daha görürsem haber vercem çek diye:)
hiç rastlayamadım.reklamın içeriğinden bahseder misin?ne rolünde oynuyor?

elmali-turta
02-06-07, 22:44
hiç rastlayamadım.reklamın içeriğinden bahseder misin?ne rolünde oynuyor?

Çok az gösteriyordu zaten sabahtan beri açık bende yanlızca bir kez görebildim:icon_sorr
Bir tuvalet kağıdı reklamı tuvalet kağıdının ucuzluluğunu anlatmak için yapılmış olsa gerek Fulya Kumbara rolünde bir kumbaranın içinde saçlar örgülü havada surat çilli:)Çok şeker bi şekilde Familaa die bağırıyor:)Bayıldım..bayıldım...:happy0064

RebeCa
02-06-07, 23:16
[QUOTE=ebru.karaca;3562393]Neyse işte.. Çok da önemli değil de..

Yine taksicinin Hulusi'lerle muhabbeti güzeldi. Zaten bu dizide ne varsa taksicilerde var. :)

Başıma gelen ve gerçekten utandığım bir olayı da sizinle paylaşmak isterim arkadaşlar..
Bu bölümü izlerken kız kardeşim Esra bir ara odaya girdi (Dizimizi yanlız ve karanlıkta izlemeyi seviyorum da. O yüzden genelde aile ortamından uzakta izlemeyi tercih ediyorum :) ). Diziye şöyle bir göz attı ve şöyle dedi:

ESRA: Ne bu abla ya? Ne bu şoför kıyafetleri? Bunun yeni bölüm olduğundan emin misin?
ESRA: Yoksa bu da mı saçmaladı? (Diğer, sonradan saçmalayan dizileri kast ediyor)

Ebru'cum seni çok iyi anlıyorum.Ben ki o diziyi nasıl arkadaşlarıma anlata anlata bitiremiyordum.Şimdi maalesef arkadaşlarımın çoğu bıraktı diziyi,insanın içini karartan o yaprakları dökülen dizyi seyrediyorlar.Dizi ilk başldığında bir iki bölüm izledim ordan biliyorum sonradan bıraktım iyikide bırakmışım.Ama maalesef bizim milletımız acı sevdiği için dızi reytınglerde tavan yaptı.
Ebru'cum okuyunca çok şaşırdım ve rahatladım demekkı bır tek ben böyle değilmişim.Bende diziyi tek başıma ve karanlıkta iziliyorum :good: :good:

Bu arada yorumun herzaman ki gibi çok güzel olmuş ellerine sağlık.

sevgiler.....

pas.si.on79
02-06-07, 23:29
Fragmanı kaydeden var mı? diye klasik soruyla başlayım.. :)

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. star ın 45nci bölüm özetinde bir foto var.. O foto o 45 e ait değildi değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

frk
02-06-07, 23:31

Normal starda çıkarsa kaydederim ama euroda olunca maalesef.

erdalss
02-06-07, 23:51

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. star ın 45nci bölüm özetinde bir foto var.. O foto o 45 e ait değildi değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

bencede 45 ait degil...naz ı ben o kıyafet ile hatırlamıyorum.:good:

ebru.karaca
03-06-07, 01:45
Ebru'cum seni çok iyi anlıyorum.Ben ki o diziyi nasıl arkadaşlarıma anlata anlata bitiremiyordum.Şimdi maalesef arkadaşlarımın çoğu bıraktı diziyi,insanın içini karartan o yaprakları dökülen dizyi seyrediyorlar.Dizi ilk başldığında bir iki bölüm izledim ordan biliyorum sonradan bıraktım iyikide bırakmışım.Ama maalesef bizim milletımız acı sevdiği için dızi reytınglerde tavan yaptı.
Ebru'cum okuyunca çok şaşırdım ve rahatladım demekkı bır tek ben böyle değilmişim.Bende diziyi tek başıma ve karanlıkta iziliyorum :good: :good:

Bu arada yorumun herzaman ki gibi çok güzel olmuş ellerine sağlık.

sevgiler.....

Sağol canım. Beğenmene sevindim :)

Ayrıca;
Bodrum bölümlerinde her şeyin düzeleceğine dair umudum hala baki.. :)
Bu cümleleri 46'dan sonra değiştireceğiz inşallah.

Yorumlara şöyle başlamayı özledim:

"Yine harika bir bölümdü!"

İnşallah, en kısa sürede.. :)

bencede 45 ait degil...naz ı ben o kıyafet ile hatırlamıyorum.:good:

Aynen.

skyline_91
03-06-07, 02:57
bu gece bende kalayım dedim nöbete
sizleri yalnız bırakmayım:img-yes: :img-wink:

frk
03-06-07, 03:18

Bu mesajı alıntıladım. Altına da "nöbete kaldınız ama bu gece kimseler yok dolayısıylada hareket yok" yazacaktım ki ne hikmetse bir anda diğer arkadaşlar geldiler. Sanki herkes aynı yere gitmişde geri gelmişler gibi. Hepinizde aynı anda geldiniz.

Bu fragmanında starda çıkacağı yok. Pazartesiden önce çıkmaz heralde.

saYYgıner
03-06-07, 03:26

yalnız bırakmadıgın için teşekkürler sky :img-yes: :happy0064

Arkadaşlar Barış ın konserinden geldim az önce hepinize cok cok selam ve sevgilerini gönderiyor haberiniz olsun.

frkkk sen ne biçim muhabirsin ya millet fragmanı izledim izledim diyor senin bişyden haberin yok be kardeşim yine cıldırtmak mı beni niyetin :img-hyste

hüseyingazi
03-06-07, 03:31

Bu mesajı alıntıladım. Altına da "nöbete kaldınız ama bu gece kimseler yok dolayısıylada hareket yok" yazacaktım ki ne hikmetse bir anda diğer arkadaşlar geldiler. Sanki herkes aynı yere gitmişde geri gelmişler gibi. Hepinizde aynı anda geldiniz.

Bu fragmanında starda çıkacağı yok. Pazartesiden önce çıkmaz heralde.

Herkese iyi geceler şu anda bedenim iş yerinde ama aklım nerde bilin bakalım?
Ufak bir fırsat buldum ve hemen gelip yazılanları hızlıca okuyorum.Yine bir sürü yorum yapılmış,mini mini özet gelmiş ve fragmanı bazı şanslı arkadaşlar görmüş...

Ben size daha öncede söyledim ben ne zaman gececileri görmeyip nerdesiniz diye soracakken bir anda hepiniz toplanıyorsunuz.Kulak çınlaması mı başka birşey mi anlamadım.Bu gecede öyle oldu sanırım.Ben belki hiç giremem diye düşünürken bu mesajı gördüm ve işte yine aynı şey oldu dedim.

Hadi sizlerde coşun yorum yazın bende arada gelip okuyayım.

frk
03-06-07, 03:32

Arkadaşlar Barış ın konserinden geldim az önce hepinize cok cok selam ve sevgilerini gönderiyor haberiniz olsun.

frkkk sen ne biçim muhabirsin ya millet fragmanı izledim izledim diyor senin bişyden haberin yok be kardeşim yine cıldırtmak mı beni niyetin :img-hyste

Oynamıyorum hocam ben. Siz gidin Barışın konserlerine biz burda nöbet bekleyelim. Euroda yayınlanmış ama bizim star öyle meşgulki 30 saniyelik fragmanı yayınlayacak zamanı yok.

frk
03-06-07, 03:41
saYYgıner yediğin içtiğin senin olsunda bize şu konserden bahset biraz. Nası geçti, noldu, neler söyledi? Anlat azcık yav. Ayrıca video, resim falan var mı? Varsa hemen bi çaresine bakalım.

Patroncum sana iyi çalışmalar diyelim. Yalnız bu kadar fazla çalışma yakında milyarder olursan bizide görmezsin. Gerçi o zaman YYTV tam anlamıyla hayata geçer.

hüseyingazi
03-06-07, 03:46
[QUOTE=qsawe;3552175]Bu şekilde yazdıyumuşakgı takdirde, nasıl bir okuma zorluyumuşakgu yaşayacayumuşakg düşün, ve bence bu talepden vaz geç.:img-hyste

Ben işyerinde sessiz sakin yazılanları okuyordum taki yukardaki mesajı okuyana kadar .Ben sessizce kahkahalara boğulurken(sessizce kendinden geçerek gülen birini düşünün) arkadaşım bir bana birde okuduğum sayfaya şöyle uzaktan baktı ve aynen şöyle dedi.Sen deli misin?
Tabi uzaktan bakınca dizi yorumu okuyan biri neden güler diye düşündü ama bilse burda ne cevherler var o zaman bana hak verirr ama şimdi gelde anlat yy izlemeyen birine yy deliliğini.Anlatırsam beni yarın sabah iş çıkışı doğruca TT akıl hastanesine yollarlar.O yüzden susma hakkımı kullandım.Yanlış anlamayın TT akıl hastanesine gitmek istememekten susmadım ,YY sevgisini anlayamayacaklarından sustum.

Medea
03-06-07, 03:46

Sen hala bu Faruka maaş ver saYYgıner adam kaytarıyor bak :img-hyste Bu arada seni Barış'la çok enseye tokat gördüm hocam bu senin haberciliğini etkilemesin sakın?:img-hyste

saYYgıner
03-06-07, 03:57

Hoşgeldin Proo...,

Arkadaşlar konser gerçekten müthişti.. Forumdan bir kaç arkadaşımızla gidip cok eglendik adeta kurtlarımızı resmen döktük. Şu anda pek yazabilecek halde olmadıgımı umarım anlıyorsunuzdur.. Yarın uzunca ballandıra ballandıra anlatcam inşşş :img-hyste :img-hyste Herkese iyi geceler tatlı rüyalar

tarik_naz
03-06-07, 04:07
ohooo gecenin bi yarısı sadece ben varımdır diye foruma girdim. bi baktım nöbetçiler görevde. çok sevindim.

ha ben gecenin bir yarısı ne yapıyordum. bu aralar hobim olan tabiki video klip... yine slow bi şarkıya klip yaptım ama daha yayımlamadım. elimde yedek bir tane klip olsun da sonra yetiştiremeyiz falan seyirci mağdur olmasın :)

herkese iyi geceler.

coqette
03-06-07, 04:22

oooooooo ama böyle olmaz ki biz nöbete gelelim, bazı ayrıcalıklı muhabirler konserden gelsinler. Üstelikte gene kaçıyorlar. Patroncum bilmiyorum nolucak böyle. Biz de konser isteriz. Frk da fragman peşinde koşsun garibim. Ztarı beklesin. Ömrü orda çürür... Bir daha ki konseri gececiler adına talep ediyorum. Forumda kalanlar için...

frk
03-06-07, 04:30
oooooooo ama böyle olmaz ki biz nöbete gelelim, bazı ayrıcalıklı muhabirler konserden gelsinler. Üstelikte gene kaçıyorlar. Patroncum bilmiyorum nolucak böyle. Biz de konser isteriz. Frk da fragman peşinde koşsun garibim. Ztarı beklesin. Ömrü orda çürür... Bir daha ki konseri gececiler adına talep ediyorum. Forumda kalanlar için...

Hiç sorma coqette hiç. Arkadaşlar konserlerde gezsinler biz sürünelim buralarda.

Fragmanıda ne sen sor ne ben söyliyim zaten.

Bilmiyorum nolucak bizim halimiz... :img-help:

hüseyingazi
03-06-07, 04:31
HÜS:Kalkın arkadaşlar gidiyoruz?
FRK:Nereye patron?
HÜS:Soru sorma ve sür?
COQ:Keşke nereye süreceğini söylesende çocukta ona göre gitse.
Hüs:Tamam tamam .TT akıl hast gidiyoruz.
FRK:Hepimiz mi?
HÜS:Bir sakıncası mı var?
COQ:Yoookk(sessizce frk a fısıldar )Hadi sür patron hiç iyi görünmüyor.
SAY:Ben bişey unuttum siz gidin ben size yetişirim .Sakın beni beklemeyin.Gelmezsemde merak etmeyin.
HÜS:Zaten kalsan şaşardım.

TT akıl hastanesi önü
FRK:Geldik patron
COQ:Geldikte niye geldik arkadaşları ziyarete mi?
HÜS:Soru sormayın ve benimle gelin.
COQ-FRK:Tamam.
Hüseyingazi girişteki zile basar ve beklemeye başlarlar.

FRK:Patron bizi korkutma gece gece ne işimiz var burda?
COQ:Bizede açıkla patron.

Henüz kimse kapıya gelmemiştir.Hüs tekrar ve uzun uzun zile basar.
HÜS:Bizim forumun bile nöbetçileri var burda bir Allahın kulu bile yok nasıl akıl hast. bu böyle.
HÜS:Tamam buraya niye geldiğimizi anlatıyorum.Malum bu akşam işyerindeydim ve çalışıyordum.bir yerdede müzik çalıyordu.Ben bu müziği duyunca aklımdan birden yy den görüntüler geçmeye başladı.Oysa o müzik ne yy de çalan bir şarkıydı ,ne Tarığın söylediği bir şarkıydı , nede ben o anda yy mi düşünüyordum.İşte o anda karar verdim ve emin oldum ki ben yy le kafayı bozmuşum .O yüzden siz sevgili nöbet arkadaşlarımıda alıp buraya yatıp tedavi olmaya ve yy sevgimi makul bir seviyeye indirtmeye geldim.
FRK:Demek o boyuta geldin ha.
COQ:Bizde mi tedavi olacağız?
HÜS:Ben tedavide geç kalmış olabilirim bari siz erken tedaviyle bu boyuta gelmeyin diye sizide aldım geldim.
FRK:Hangi şarkıydı patron?
Hüs:Yalından herşey sensin.
COQ:Ha şu serdarın yy için yaptığı klipte kullandığı şarkı.
FRK:E vet çok güzeldi değil mi?
HÜS:Bir dk durun.O klibi bende izledim.Evet evet bende izledim.OLEYYY.
Yaşasın şimdi o şarkıyı dinleyince aklıma neden yy geldiğini anladım.Tamam arkadaşlar yatmamıza gerek kalmadı herkes yaptığı işe geri dönebilir.
COQ:O zaman elini zile bastırmaktan çekde gidelim patron.
HÜS:pardon haklısın dalmışım.
FRK:patron sanki biri geliyor.
COQ:aaa gece bekçisi.
HÜS:Arkadaşlar şimdi biz bu adama bunu anlatsak bizi hayatta bırakmaz zorla yatırır buraya o yüzden ne yapıyoruz KAÇIYORUUUUUUZZZ.

not:Şarkı ve bana hatırlattıkları kısmı tamamen doğrudur.Bir an gerçekten kafayı bozduğumu sandım sonra serdarın klibini hatırladım ve ohhh dedim.
NOT2:Gece gece işyerindede senaryo yazdımya artık kendime diyecek bir laf bulamıyorum.Yoksa sabah iş çıkışı tt akıl hast. bi uğrasam mı?
NOT3:Kusura bakmayın gece gece işyerinden ancak bu kadar oluyor.

Medea
03-06-07, 04:33
Hiç sorma coqette hiç. Arkadaşlar konserlerde gezsinler biz sürünelim buralarda.

Fragmanıda ne sen sor ne ben söyliyim zaten.

Bilmiyorum nolucak bizim halimiz... :img-help:

Ooo sen hala söylen Faruk biz gittik geldik bile...sen onu Barışa bozuk poğaça götürürken düşünseydin:img-yes: :img-hyste

frk
03-06-07, 04:48
:img-hyste :img-hyste Patron helal olsun gece güldürdün beni. Yalnız bi söylemeseydik yatıyoduk demekki hastaneye hep beraber.

Medea seninde alacağın olsun. Ben uğraştım didindim herşey sizin içindi. Neyse gitmişsiniz iyide etmişsiniz darısı bize inşallah. :icon_sorr

Bu arada o poğaçalar bozuk değildi ısrar ediyorum.. :img-yes:

coqette
03-06-07, 04:55
Patroncum bu performans bile yeter...Neyse allahtan hastaneye yatmadan kurtarmışız. Yani zaten forumun çoğu orda. Biz de yatarsak haberleri nerden alacaklar? Hem olmaz biz yatarsak forumu gece kim bekleyecek?

Gece gece bu kadar olur dedin patron, evet doğru gece gece bu kadar kopulur...:img-hyste :img-hyste Neyse gerçekte de yırtmışsın. Buna sevindim:img-wink:

hüseyingazi
03-06-07, 04:57
:img-hyste :img-hyste Patron helal olsun gece güldürdün beni. Yalnız bi söylemeseydik yatıyoduk demekki hastaneye hep beraber.

Medea seninde alacağın olsun. Ben uğraştım didindim herşey sizin içindi. Neyse gitmişsiniz iyide etmişsiniz darısı bize inşallah. :icon_sorr

Bu arada o poğaçalar bozuk değildi ısrar ediyorum.. :img-yes:

Eeee anca beraber kanca beraber değil mi?H em siz ben bu gece çalışıyorum konsere gidemiyorum diye konsere gitmekten vazgeçmediniz mi?Gerçi saYYgıner işim var 5 dk sonra yanınızdayım deyip konsere kaçmış ama neyse bunuda yazdım bir yere.Bende hastaneye giderken sizlerden ayrılmak istemedim.Artık yarın sayygıner kendini nasıl affettirir bilemem...

FRK bence sende artık bir senaryo yazıp şu bozuk poğaça olayının bir aydınlatsan iyi olur ne dersin.Yoksa sen daha çokkk......

hüseyingazi
03-06-07, 05:02
Patroncum bu performans bile yeter...Neyse allahtan hastaneye yatmadan kurtarmışız. Yani zaten forumun çoğu orda. Biz de yatarsak haberleri nerden alacaklar? Hem olmaz biz yatarsak forumu gece kim bekleyecek?

Gece gece bu kadar olur dedin patron, evet doğru gece gece bu kadar kopulur...:img-hyste :img-hyste Neyse gerçekte de yırtmışsın. Buna sevindim:img-wink:

Doğru bazılarımız içerde bazılarımız dışarda bazılarımızda bodrumda olalım.H İÇ BİR YERİ BOŞ BIRAKMAYALIM DEĞİL Mİ?
Hem bodrum demişken bizde hala burdayız bi gidemedik bodruma .Yakında bu işe bir el atalım.

GECE GECE GİRDİM BAKTIM NÖBET VAR AMA FAALİYET SIFIR.sİZİ BİRAZ HAREKETLENDİREYİM BARİ DEDİM.bakın ben işyerinde kısıtlı imkanlarda yazıyorum ama siz sıcacık evlerinizde(gerçi burasıda aşırı sıcak ama mecazi anlamda sıcacık yani) rahat rahat yazabilir kopabilirsiniz hem yarın okulda yok erken kalkmakta yok.

frk
03-06-07, 05:07
Doğru bazılarımız içerde bazılarımız dışarda bazılarımızda bodrumda olalım.H İÇ BİR YERİ BOŞ BIRAKMAYALIM DEĞİL Mİ?
Hem bodrum demişken bizde hala burdayız bi gidemedik bodruma .Yakında bu işe bir el atalım.

GECE GECE GİRDİM BAKTIM NÖBET VAR AMA FAALİYET SIFIR.sİZİ BİRAZ HAREKETLENDİREYİM BARİ DEDİM.bakın ben işyerinde kısıtlı imkanlarda yazıyorum ama siz sıcacık evlerinizde(gerçi burasıda aşırı sıcak ama mecazi anlamda sıcacık yani) rahat rahat yazabilir kopabilirsiniz hem yarın okulda yok erken kalkmakta yok.

Biz bodrum işine el atana kadar ekip bodrumdan dönücek. Elimizi çabuk tutsak iyi olur.

Patron hareket edecek hal kalmadı ya. Nöbette uyumak suç mu acaba? Kaç yıldan başlar?

Benim bulunduğum yerin pek eve benzer bi hali yok aslında.

Senaryo işinede el attıracaksınız bu gidişle. Ezil ezil nereye kadar canım :img-hyste

coqette
03-06-07, 05:11

Patroncum ben de yazmak isiyorum inan, ama maalesef benim yarın kursum var. Zaten bugün de anca gelebildim. O yüzden çok kalamayacağım maalesef. Ama yakında elimden geldiğince sana ayak uydurmaya çalışırım.:img-wink:

Hem bugün aklıma takıldı? Biz hala Tarık'ın cebinde Naz'ın eline batan şeyin ne olduğunu öğrenemedik? Yani madem açıklamayacaklar neden bizi merakta bırakacak extra sahneler ekliyorlar onu anlamıyorum ben...

hüseyingazi
03-06-07, 05:21
Biz bodrum işine el atana kadar ekip bodrumdan dönücek. Elimizi çabuk tutsak iyi olur.

Patron hareket edecek hal kalmadı ya. Nöbette uyumak suç mu acaba? Kaç yıldan başlar?

Benim bulunduğum yerin pek eve benzer bi hali yok aslında.

Senaryo işinede el attıracaksınız bu gidişle. Ezil ezil nereye kadar canım :img-hyste

[QUOTE=coqette;3565372]Patroncum ben de yazmak isiyorum inan, ama maalesef benim yarın kursum var. Zaten bugün de anca gelebildim. O yüzden çok kalamayacağım maalesef. Ama yakında elimden geldiğince sana ayak uydurmaya çalışırım.:img-wink:

Selam verip borçlu çıkmak bu oluyor herhalde.Ben işyerinden size nöbet var ama faaliyet sıfır diye sitem ediyorum maşallah size bir dokun bin ah işit.Tamam arkadaşlar ben anladım sizi bu gecelik izinlisiniz gidin yatın .Ben hem işyerinde hemde forumda tek başıma nöbet tutarım.Yıkılmadım ayaktayım siz beni terketseniz bile.Kendim yazarım kendim cevaplarım hatta kendi yazdığım yazıları yine kendim beğenip bazılarını yine kendim eleştiririm.Siz birkaç gün dinlenin kendinizi toplayın sonra isterseniz gelin yazın tabi o zaman beni hala patronunuz olarak bulursanızzzz.:sad53: :sad53:

frk
03-06-07, 05:28
Siz birkaç gün dinlenin kendinizi toplayın sonra isterseniz gelin yazın tabi o zaman beni hala patronunuz olarak bulursanızzzz.:sad53: :sad53:

Buyur burdan yak. İşte ben buna blöf derim veya tehdit. Olur mu patron öyle şey.

Demekki neymiş arayı fazla uzatmadan buraya yine gelinecekmiş. Demekki neymiş tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış (en azından kendi adıma)

coqette
03-06-07, 05:36
Selam verip borçlu çıkmak bu oluyor herhalde.Ben işyerinden size nöbet var ama faaliyet sıfır diye sitem ediyorum maşallah size bir dokun bin ah işit.Tamam arkadaşlar ben anladım sizi bu gecelik izinlisiniz gidin yatın .Ben hem işyerinde hemde forumda tek başıma nöbet tutarım.Yıkılmadım ayaktayım siz beni terketseniz bile.Kendim yazarım kendim cevaplarım hatta kendi yazdığım yazıları yine kendim beğenip bazılarını yine kendim eleştiririm.Siz birkaç gün dinlenin kendinizi toplayın sonra isterseniz gelin yazın tabi o zaman beni hala patronunuz olarak bulursanızzzz.:sad53: :sad53:

Patroncum biraz alınganlaşmışsın bu sıralar... Biz seni hiç yalnız bırakır mıyız aşkolsun. Hastaneye bile senle yatmaya kalkmadık mı? Elimizden geldiğince burdayız. Burda uyuruz ama seni yalnız bırakmayız...:img-wink:

COQ: Şişşşt frk, hazır mı?
FRK: Evet, Sayygıner görünmeden verdi. Şimdi patron görürse bırakmaz beni diye...
COQ: Tamam tamam, sorun değil. Şarkı hazır mı?
FRK: Evet:img-yes:
COQ: Hadi o zaman...

FRK-COQ: Patroooon
HÜS: Ne var gene? Siz beni bırakın gidin, sonra patron patron...
COQ: Patroncum bu senin için:img-blush
HÜS: :img-cool2
FRK: Belki Tarık'tan göremedin Naz için ama... Bizden gör patron.Biz seni seviyoruz...
HÜS: :icon_cry: Bu gülü şirketteki masamın en güzel yerine koyacağım arkadaşlar...
COQ:Hadi şarkıya gir

SENİNLE BİR GECE
UMUTLANDIRIYOR BİZİ
BİR NÖBET SİLİYOR CANIM
UYKUNUN ÖZLEMİNİİİİ :img-wink:

Not: Frk o kendi adıma noluyor öle?:img-beee:

frk
03-06-07, 06:06
Not: Frk o kendi adıma noluyor öle?:img-beee:

Gerekli açıklamayı yaptım sanıyorum :icon_whis

Tüm forum ahalisine günaydın diyor ve aranızdan ayrılıyorum. En güzel bölümleri izlememiz temennilerimle...

azizoz
03-06-07, 09:16
ohooo gecenin bi yarısı sadece ben varımdır diye foruma girdim. bi baktım nöbetçiler görevde. çok sevindim.

ha ben gecenin bir yarısı ne yapıyordum. bu aralar hobim olan tabiki video klip... yine slow bi şarkıya klip yaptım ama daha yayımlamadım. elimde yedek bir tane klip olsun da sonra yetiştiremeyiz falan seyirci mağdur olmasın :)

herkese iyi geceler.
bu olmadı işte.madem söyledin hemen yayımla.:img-gun: :img-gun: :img-gun: yoksa başına geleceklerden ben sorumlu değilim.

ebru.karaca
03-06-07, 10:05
Herkese Günaydıııııııııınnnn....

Bu şekilde yazdıyumuşakgı takdirde, nasıl bir okuma zorluyumuşakgu yaşayacayumuşakg düşün, ve bence bu talepden vaz geç.:img-hyste

Ben işyerinde sessiz sakin yazılanları okuyordum taki yukardaki mesajı okuyana kadar .Ben sessizce kahkahalara boğulurken(sessizce kendinden geçerek gülen birini düşünün) arkadaşım bir bana birde okuduğum sayfaya şöyle uzaktan baktı ve aynen şöyle dedi.Sen deli misin?
Tabi uzaktan bakınca dizi yorumu okuyan biri neden güler diye düşündü ama bilse burda ne cevherler var o zaman bana hak verirr ama şimdi gelde anlat yy izlemeyen birine yy deliliğini.Anlatırsam beni yarın sabah iş çıkışı doğruca TT akıl hastanesine yollarlar.O yüzden susma hakkımı kullandım.Yanlış anlamayın TT akıl hastanesine gitmek istememekten susmadım ,YY sevgisini anlayamayacaklarından sustum.

O durumlarla ben de çok karşılaşmıştım zamanında.
Taaa, işyerinden siteye girdiğim zamanlarda..
Her söze bir laf yetiştirebildiğim zamanlarda..
Ah ne günlerdi o günler.. :)

Burnunu sıkıp, kahkahalarının ses çıkartmaması için uğraşmak nasıldır bilirim.
Hatta yukarıdaki o komik cümleyi yazan sevgili Asu da her gün aynı durumda. :)
Bankada müşterilerin suratına son derece ciddi bir poz verirken, onun gözü ekrandaki forumda.. :)
Halini düşünün artık :)

NOT: Anlamazlar hüseyingazi, anlamazlar.. :) Şu dizi bir normal haline dönsün, biz anlatmayı başarırız :img-yes:

ebru.karaca
03-06-07, 10:06

herkese iyi geceler.

İSTERİZ!
İSTERİZ!
İSTERİZ!
İSTERDİM!
İSTERDİM!

(Ups! Karıştırdım yine.. :img-in_lo )

İSTERİZ!
İSTERİZ!

hüseyingazi
03-06-07, 10:32
Herkese Günaydıııııııııınnnn....

O durumlarla ben de çok karşılaşmıştım zamanında.
Taaa, işyerinden siteye girdiğim zamanlarda..
Her söze bir laf yetiştirebildiğim zamanlarda..
Ah ne günlerdi o günler.. :)

Burnunu sıkıp, kahkahalarının ses çıkartmaması için uğraşmak nasıldır bilirim.
Hatta yukarıdaki o komik cümleyi yazan sevgili Asu da her gün aynı durumda. :)
Bankada müşterilerin suratına son derece ciddi bir poz verirken, onun gözü ekrandaki forumda.. :)
Halini düşünün artık :)

NOT: Anlamazlar hüseyingazi, anlamazlar.. :) Şu dizi bir normal haline dönsün, biz anlatmayı başarırız :img-yes:

Herkese günaydınnnn
Gecenin son mesajını işyerinden sabahın günaydınını ise rahat rahat evden yazıyorum.Ebru sen buralara bu saatte uğrarmıydın.İyi ki geldin.Bende çalışan arkadaşların hem çalışıp hemde burayı okumaya çalışmalarını hatta benim gibi arada fırsat bulup yazı yazmalarını ve bunun zorluğunu çok iyi anlayan biriyim.Zaman zaman onların iş yerinden canlı olarak sayfaya bağlanmalarını ve bunun zorluklarını ,sayfayı okurken ciddi kalabilmeyi anlatmak yetmez yaşamak lazım.Çalışmak zorundayken aklının bir köşesinde hep burasının olması ahhh ahhh yaramı deştin.Neyse .

Bende insanların bu diziyi (özellikle eski zamanlarını) izlerken bağımlısı olmamasını anlayamıyorum.İnsanlar kendini böyle güzel ve zevkli birşeyden neden mahrum ederki.Bu durum şuna benzedi akıl hastanesindeki deliler birgün kendi aralarında konuşuyormuş.Birisi çıkmış ve arkadaşlarına sormuş:'arkadaşlar ,şu tel örgünün dışındaki deliler neden bize deli diyorlar.'
Bizim iş aynen ona döndü.
Bende size sorayım
-Arkadaşlar şu tel örgünün dışındakiler(bunlar yy izlemeyenler oluyor) neden bize deli diyorlar.
-Tabiki yy mi izlemedikleri için(bu benim cevabım isteyen ekleme yapabilir)

Bizi en iyi biz anlarız.bye

NOT:Dün gece çalıştığım ve uyumadığım için yaklaşık 7-8 saat kadar uyku eksiğim var.Ben şimdi bir koşu onu tamamlamaya gidiyorum.Ben gelene kadar fazla kopmayın okuması ve yetişmesi zor oluyor.

NOT:Star fragmanı verdi özetten hala haber yok.Belki fragmana rastlarım diye televizyona baktım biraz ama ne mümkün.Ama en azından bir teselli ödülü aldım.Fulya ceylanın reklamını gördüm.Çok şirindi ,reklama uygun tam bir çizgi film kahramanı gibiydi

elmali-turta
03-06-07, 10:53
Fulya ceylanın reklamını gördüm.Çok şirindi ,reklama uygun tam bir çizgi film kahramanı gibiydi

Ayy benden başka birinin görmesine sevinmedim desem yalan olur:img-hyste kanal hiç vermio da:icon_sorr Bir an hayal gördüm sandım:img-hyste (gerçi bana reklamı haber veren bi arkadaş vardı ama:icon_whis )
Merak edenler için Burçin yakalayabilrise çekicek ama çok az veriliyor:img-blush :icon_sorr

pas.si.on79
03-06-07, 11:06

Merhaba arkadaşlar,
Ne güzel gece nöbetçiler hiç bırakmamışlar..Gece ben de geç yattım;ama buraya gelemedim.23 ncü bölümü izledim:) bu diziye nasıl böyle bağlandık...

Teşekkür ederiz.Barışın konserine gittin ha.. :) ben de yani 3 konserli bir Ankaralı olarak kıskanırsam, herkesin hışmından geçemem.. Neyse umarım herkes eğlenmiştir.. Bugün Ankaralı olmak gibisi yok.. Hadi gel Ankaraya Gel, Ankara Barış Konserleriyle Güzel.. :) Çok abarttımı düşünenler olabilir :) belki ama ne yapalım Barış geliyor.. Sevinilmeyecek, abartılmayacak birşey mi bu..

Barışla mı konuştun biz e selam mı söyledi.. Yok ben Ona küstüm.Herkes geldi, bir o gelmedi.. Barışı dizifilmde isteyenler grubu kurmaya karar verdim.BDİG
sANKİ GÜL ümüz, İSTERDİM imiz oldu da ben de şimdi Barışı dizifilmde istiyoruz. Arkadaşlar ben her fırsatta gülü ve İSTERDİM i unutturmamaya çalışıyorum. Sizden de bu gruba destek bekliyorum.

Neyse ben Ebruları kaçırmayım.. Bir an önce konsere hazırlanıyım..bye

saYYgıner
03-06-07, 13:02
Sevgili Gamze, Barış konserden hemen sonra kulise dogru zıplaya zıplaya koşarken yakasına yapıştım dizifilm forumdan selam ve sevgi getirdim dedim :)
O da, onların hepsini çok seviyorum haberlerini alıyorum sende onlara söylersin dedi işte.. Ama konser süper ötesiydi. Ben tam anlamıyla bir rock sever olmayaraktan gittigim konserde özellikle ilk bölümden sonra coşmaya başladım. Hatta sonlara dogru iyice azıtıp kendimden geçtigimi hatırlıyorum.. Bundan sonra imkanlarım el verdigince hiç bir konserini kaçırmak istemiyorum. Ankaraya gelmeyi bende çok isterdim ama yapacak pek fazla birşeyim yok.

Arkadaşlar bu arada diziyi unuttum ya ne oldu fragman cıktımı özet geldimi??? Ben dün akşam bi arkadaşın yorumunda fragmanı izledigini okudugumu hatırlıyorum

azizoz
03-06-07, 13:08
az önce barış'ı tv8'de magazin programının röportajında gördüm.dizi setinden ayağının tozuyla gelmiş ve çok neşeliydi.bazı açıklamalarda bulunmuş.öncelikle çok para kazanmadığını,kendine yetebilecek kadar kazandığını söylemiş.önemli olanın albümünün beğenilmesi ve insanların kendisini izlemesi olduğunu vurgulamış.

Medea
03-06-07, 13:18
Ama konser süper ötesiydi. Ben tam anlamıyla bir rock sever olmayaraktan gittigim konserde özellikle ilk bölümden sonra coşmaya başladım. Hatta sonlara dogru iyice azıtıp kendimden geçtigimi hatırlıyorum.. Bundan sonra imkanlarım el verdigince hiç bir konserini kaçırmak istemiyorum.
Eeeee..neymiş??Büyük konuşmayacakmışsın saYYgıner anladın sen onu :img-wink: Demiştim dimi sana?...aldın virüsü artık geçmiş olsun:img-yes: :img-hyste

saYYgıner
03-06-07, 13:39
Teşekkürler Elgiz.. Sayende Barış'ın saglam bi hayranı daha oldu. Bundan sonra konser konser peşinde olmaya calışcam bu Tarık zibidisinin :)

Sevgili nöbetdaşlarım dün gece yine bensiz kopmuşsunuz helal olsun size canlarım benim okudukca daha da keyifleniyorum walla :):)

schmetterling
03-06-07, 13:57
Ey Serdar sözüm sana...

ya arkadaşım gözlerime inanamadım blog'a girince.. bugün dersanede arkadaşımla dinlediğimiz ve bir an soruları bırakıp çok duygulandığımız şarkı şimdi senin klip parçan.. ben diyorum artık aştın sen bu işi...

"beni al" ve "dön bak dünyaya"yı dönüp dolaşıp dinledik bugün.. bu kadarına da pes diyorum ve tebrik ediyorum, yine mükemmel olmuş:happy0064 :happy0064

not:unutmuşum yazmayı

"...bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız
ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan..."

zaman geçişi tapılası:good:

tarik_naz
03-06-07, 14:08
gizem, bu işte burçin'in de parmağı var, çünkü şarkıyı o tavsiye etti. ama tesadüf olması güzel olmuş. dün yalın'ın şarkısı, bu gün bu şarkı, ya sen bana sevdiğin şarkıları söyle ben hepsine klip yapayım :) ya da söyleme ben nasıl olsa bulurum :)

söylediğin kısım benim de çok hoşuma gidiyo. sonbahar yalnızlığı ,kışın savunmasızlığı ve herşeyin başı olan ilkbahar'ın dizimizle uyumu çok güzel oldu.

schmetterling
03-06-07, 14:14
gizem, bu işte burçin'in de parmağı var, çünkü şarkıyı o tavsiye etti. ama tesadüf olması güzel olmuş. dün yalın'ın şarkısı, bu gün bu şarkı, ya sen bana sevdiğin şarkıları söyle ben hepsine klip yapayım :) ya da söyleme ben nasıl olsa bulurum :)

söylediğin kısım benim de çok hoşuma gidiyo. sonbahar yalnızlığı ,kışın savunmasızlığı ve herşeyin başı olan ilkbahar'ın dizimizle uyumu çok güzel oldu.

aman da aman Burçinimmmm ne iyi etmişsin canım benim...

ya ne güzel bi telepati yaratmışız aramızda:happy0064

evet söylemiyorum sen bulursun zaten:img-hyste

şarkının alıntıladığım kısmındaki geçişler gerçekten süper olmuş ellerine sağlık...:happy0064

bugün arabada gelirken de "Otomobil uçar gider" başladı bi anda, orjinal versiyonu, yok var bu aralar bende bi şey:img-hyste

schmetterling
03-06-07, 14:20
ya unutmadan yazayım bunu, dizimizle birebir örtüşen bi şarkı var arkadaşlar:

sen gidince ruhumu bi alev sardı
ağlayan gözlerimde hatıran kaldı
bir zamanlar seninle mesut yaşardık
simdi o mutlu günler mazide kaldı

yalancı dünya gibi
yalancısın sevgilim
sen mevsimler gibisin
değişirsin sevgilim

uzanan ellerimi bomboş bıraktın
gözlerimde yaş olup sel gibi aktın
son ümidim sendin sana inandım
ummadığım bir anda beni biraktın

yalancı dünya gibi
yalancısın sevgilim
sen mevsimler gibisin
değişirsin sevgilim

Emel Sayın eski bir türk filminde söyler bu şarkıyı ve sözler tamamen bizim diziyi hatırlatır bana...

ebru.karaca
03-06-07, 14:20
Herkese günaydınnnn
Gecenin son mesajını işyerinden sabahın günaydınını ise rahat rahat evden yazıyorum.Ebru sen buralara bu saatte uğrarmıydın.İyi ki geldin.Bende çalışan arkadaşların hem çalışıp hemde burayı okumaya çalışmalarını hatta benim gibi arada fırsat bulup yazı yazmalarını ve bunun zorluğunu çok iyi anlayan biriyim.Zaman zaman onların iş yerinden canlı olarak sayfaya bağlanmalarını ve bunun zorluklarını ,sayfayı okurken ciddi kalabilmeyi anlatmak yetmez yaşamak lazım.Çalışmak zorundayken aklının bir köşesinde hep burasının olması ahhh ahhh yaramı deştin.Neyse .

Bende insanların bu diziyi (özellikle eski zamanlarını) izlerken bağımlısı olmamasını anlayamıyorum.İnsanlar kendini böyle güzel ve zevkli birşeyden neden mahrum ederki.Bu durum şuna benzedi akıl hastanesindeki deliler birgün kendi aralarında konuşuyormuş.Birisi çıkmış ve arkadaşlarına sormuş:'arkadaşlar ,şu tel örgünün dışındaki deliler neden bize deli diyorlar.'
Bizim iş aynen ona döndü.
Bende size sorayım
-Arkadaşlar şu tel örgünün dışındakiler(bunlar yy izlemeyenler oluyor) neden bize deli diyorlar.
-Tabiki yy mi izlemedikleri için(bu benim cevabım isteyen ekleme yapabilir)

Bizi en iyi biz anlarız.bye

NOT:Dün gece çalıştığım ve uyumadığım için yaklaşık 7-8 saat kadar uyku eksiğim var.Ben şimdi bir koşu onu tamamlamaya gidiyorum.Ben gelene kadar fazla kopmayın okuması ve yetişmesi zor oluyor.

NOT:Star fragmanı verdi özetten hala haber yok.Belki fragmana rastlarım diye televizyona baktım biraz ama ne mümkün.Ama en azından bir teselli ödülü aldım.Fulya ceylanın reklamını gördüm.Çok şirindi ,reklama uygun tam bir çizgi film kahramanı gibiydi

Çalışmadığım günlere tekabül ettiğinde o saatlerde de uğrayabiliyorum :)

Çok haklısın hüseyingazi.. Bizi en iyi biz anlarız :)

Yahu ben ne fragmanı ne de Fulya'nın reklamını gördüm.. Kısmetsizlik midir, nedir? :)

Neyse ben de 15:00 gibi evden çıkıp, Barış konserine gideyim bari:img-hyste :img-hyste
Kısmeti oradan yakalayalım.. ;)

ebru.karaca
03-06-07, 14:22
Neyse ben Ebruları kaçırmayım.. Bir an önce konsere hazırlanıyım..bye

:img-hyste :img-hyste
Ben de odaya hazırlanmak için girdim güya..
Ama pc'yi görünce dayanamadım.. :)
Tamam tamam.. Ben de hazırlanmaya gidiyorum. :good:

Aynali 11
03-06-07, 14:30
arkadaslar seyretdizi diye bir site var, orda bazi basrol oyunculara oy vermek icin bir anket var ve tarik da var o ankette. fakat oy orani cok az lütfen destek olalim

tarik_naz
03-06-07, 14:31

Emel Sayın eski bir türk filminde söyler bu şarkıyı ve sözler tamamen bizim diziyi hatırlatır bana...

sanki burda bana ince bir mesaj verildiğini sezdim :) ama emel sayın mı, ahmet özhan mı hangisi olsun :)

schmetterling
03-06-07, 14:34
sanki burda bana ince bir mesaj verildiğini sezdim :) ama emel sayın mı, ahmet özhan mı hangisi olsun :)

:img-hyste :img-hyste aşk olsun arkadaşım ben sadece her dinlediğimde çok hissederim diye şey etmiştim:icon_whis

Gizem (içses): yemiyolar Gizem bi kereden sonra yemiyolar:img-hyste :img-hyste

gönlünden ne koparsa Serdarcım... :happy0064

burcin_kaplan
03-06-07, 14:38
Gizem sen Emel Sayının şarkısını yazınca aramak için google girdimde ilk nostaljik şarkılar açıldı birden bakıyorum neler war neler yaa daldım çıkamıyorum yeşil çamdan:):)

Hayırdır İnşallah
Neler oluyor hayatta
Bir de şu rüya gerçek olsa olsa
Sabah olup uyanınca herşey yine aynı kalsa (20. bölümdeki öpüşme sahnesinden sonra nazın uyanıp uyuyup gene aynı rüyayı görmesi:img-hyste )

Beni unuttu sanmıştım
Bir de baktım ki, işte orda, orda
Anladım ki çok yanılmışım
Beni çok seviyormuş oysa ( buda 30. bölüm sonu tam ağlarkan müştemilatta tarıkın gelip omzuna dokunması ve nazınona sarılması:img-hyste )

Onun sesi, ta kendisi
Geri gelmiş demek
"Sensiz" diyor "yaşanmıyor"
Aşk bu olsa gerek
Karanlıkta, sokaklarda elinde bir çiçek (güül güüül:):))
Beni arıyor, beni soruyor
Hayırdır inşallah ! Hey ! Uzun desem uzun değil
Bir yol var önümde
Yeşil desem yeşil değil
Beyaz bir elbise
Gümüş desem gümüş değil
Altın bir yüzükle
Bana bakıyor gülümsüyor
Hayırdır inşallah ! Hey ! (amiiiin amiiin:):))

Neler oluyor hayatta
Sabah olup uyanınca herşey yine aynı kalsa:img-hyste :img-hyste

Buyukbaba
03-06-07, 14:55

Evet Gizem. Şu değil mi;

Elbet bir gün buluşacağız
Bu böyle yarım kalmayacak
İkimizin de saçları ak
Öyle durup bakışacağız

jenn
03-06-07, 15:10
Evet Gizem. Şu değil mi;

Elbet bir gün buluşacağız
Bu böyle yarım kalmayacak
İkimizin de saçları ak
Öyle durup bakışacağız

şahinciğim bu gidişle aynen şarkıdaki gibi olacak:) songülün yazdığı bir mini senaryo aklıma geldi.çok gülmüştüm..tarık sonunda nazı uçurumdan atıyordu ama çok yaşlanmış vaziyetteydiler:img-hyste :img-hyste

schmetterling
03-06-07, 15:26
Gizem sen Emel Sayının şarkısını yazınca aramak için google girdimde ilk nostaljik şarkılar açıldı birden bakıyorum neler war neler yaa daldım çıkamıyorum yeşil çamdan:):)

Hayırdır İnşallah
Neler oluyor hayatta
Sabah olup uyanınca herşey yine aynı kalsa (20. bölümdeki öpüşme sahnesinden sonra nazın uyanıp uyuyup gene aynı rüyayı görmesi:img-hyste )

Beni unuttu sanmıştım
Bir de baktım ki, işte orda, orda
Anladım ki çok yanılmışım
Beni çok seviyormuş oysa ( buda 30. bölüm sonu tam ağlarkan müştemilatta tarıkın gelip omzuna dokunması ve nazınona sarılması:img-hyste )

Onun sesi, ta kendisi
Geri gelmiş demek
"Sensiz" diyor "yaşanmıyor"
Aşk bu olsa gerek
Karanlıkta, sokaklarda elinde bir çiçek (güül güüül:):))
Beni arıyor, beni soruyor
Hayırdır inşallah ! Hey ! Uzun desem uzun değil
Bir yol var önümde
Yeşil desem yeşil değil
Beyaz bir elbise
Gümüş desem gümüş değil
Altın bir yüzükle
Bana bakıyor gülümsüyor
Hayırdır inşallah ! Hey ! (amiiiin amiiin:):))

Neler oluyor hayatta
Sabah olup uyanınca herşey yine aynı kalsa:img-hyste :img-hyste

hehe mükemmel olmuş canım ya.. şaka bi yana ne varsa yeşilçam'da var...:happy0064

sezinti
03-06-07, 15:30
Lütfen, buradan devam ediniz,

Bir önceki bölümün Linki

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=23294

schmetterling
03-06-07, 15:34
çok teşekkür ederiz yeni sayfamız için...

hayırlı olsun ve güzel Bodrum kokulu günler görsün inşallah:img-yes:

bu arada unutmayalım 16.20'de dizimizin tekrarı var star'da!!

burcin_kaplan
03-06-07, 15:45
Biz diğer başlığa alışmıştık yahu:) neyse yeni sayfamız hayırlara vesile olur inşallah malum 46. bölüm:) o zmn bu başlıktan fulyanın msjını eksik etmemek lazım;
http://img461.imageshack.us/img461/4716/fulyakd3.jpg (http://imageshack.us)
:img-hyste:img-hyste :img-hyste

elmali-turta
03-06-07, 17:30
Arkadaşlar yavru fragman verildi büyük ihtimal buyuk fragmanıda verebilrler takipte olalım:)

handeozbek
03-06-07, 17:31