PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

skyline_91
24-06-07, 13:05
ilk haftamızdı barışın konseri vardı.bunları katmak lazım.hem 9 share den 14-15 e fırlamışız bu da bi gelişme haftaya survivor yok o yüzden haftaya daha iyi bi reyting alıcaz ama inş. iş işten geçmez

dizi kurdu
24-06-07, 13:05
arkadaşlar esas 6. olmuşuz. yani ab o kadar önemli diğil totel önemli olan ondada 6. olmuşuz.ilk haftada 6. lık bence güzel ama veda olacak mı bilemiyorum yaygara yapmanın ahlayıp vahlamanın bir anlamı yok. bekleyip görücez.

ayşenurr
24-06-07, 13:06
dizinin günü değişmiş,çoğu izleyici gününün değiştini bilemiyebilir.
benim için bu hafta yayınlanacak bölümün reytingleri önemli. birinci olanla
arasında çok büyük fark yok.bu hafta aradaki farkı kapatacak,inanıyorum.

capcup
arkadaşlar unuttuğunuz bişey var bu bizim ilk haftamız ve doğru dürüst reklamımız bile yapılmadı geçen hafta 15.olmuştuk bu hafta 6.yız kesinlikle fm ye yüklenmeli ve bu yükselişi onlara söylemeliyiz..
EN SON UMUT ÖLÜR

cnl
12lerden 15lerden 6.olmamız starın reklam yapmamasına karsın yinede iyi.ancak bizim dizimizi kurtarıck kadar iyi mi onu bilemiyorum...biz fm yapıma baskımızı kuralım diğer yerleri maillerimizi atalım.

burcu_m82
esas reyting budur .

yani total reyting..

23 HAZİRAN 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SELENA [NET] ATV 4,90 23,60
2 SURVIVOR (FINAL) [NET] SHOW 4,70 21,30
3 SURVIVOR [NET] SHOW 3,00 15,50
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,80 20,40
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,60 19,50
6 YALANCI YARIM [NET] STAR 2,50 13,30
7 MAKINA [NET] KAND 2,40 17,20
8 SEYTANIN GUNU (Y.S) [NET] STAR 2,40 12,30
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,30 15,30
10 DUVAR [NET]

Yaa ana haber bultenlerini cikarirsak 4. oluyoruz aslinda. Son haftalara ve de gunun degistirilmesine ragmen iyi bir sonuc gibi. Tabii yapimci firma boyle dusunur mu acaba???

aragorn54
24-06-07, 13:07
Arkadaşlar bu kadar güçlü yapımlar arsında bu sonuç çok iyi
birde geçen haftayı göz önüne alırsak nereden nereye evet artık
herşey fm yapımın elinde ve bize uğur kedi nasıl açıklama yapacak
o da merak konusu offfff

angel eyes
arkadaşlar napıcaz şimdi biri bişey sölesin haftaya kadar ben kahrımdan ölürüm ya aslında 15 sıradan sonra gününün tekrar değşmesi ve hiçbir reklem yapılmaması gibi nedenlere bakılarak yine iiiii almışız ancak fm yapım ne karar verir orası karanlık

kırmızı su
arakdaşlar hemen umutsuzluğa düşmeyelim hemen umudu kesmeyelim yalancı yarimden bakarsınız biyerlere geçer sonuçlar da o kadar kötü değil sonuçta ilk ondayız bi de o final yazısına fazla üzülmeyelim çünkü benim hatırladığım geniş zamanlar da da böyle final yazıyodu sonra sezon finali oldu üzüntüye gerek yok biraz ara verip geri dönecek dizimiz bana öyle geliyor muhtemelen de foksa geçer gibi geliyo bana sonuçta yeni bi kanal ve diziye ihtiyaç var :img-yes: ben yalancı yarime asla elveda demeyeyeceğim umudumu hep koruyacağım

smooth1903
24-06-07, 13:09
14-15 share olmak ta büyük başarı hemde o kadar çok aksilik varken.mesela barışın konseri olması,ayrıca survivor haftaya yok buda bize yarar sağlar....

jenn
arkadaşlar bu reyting yy nin değil star tv nin içler acısı hali maalesef..star tv artık izlenmeyen bir kanal.çok prestij kaybetmiş durumda..insanlar kumandalarında stara pek yer vermez olmuşlar.starın bu prestij kaybında bana göre en büyük neden yy olmuştur..bir diziyi bu kadar oraya buraya sallarsan piyon gibi kullanırsan ve ayrıca diğer programlarında yaptığı hatalar star tv yi bu hale getirmiştir..bunun sonucunda bu dizi devam edermi etmezmi bilemeyiz ama şu gereçekki bu dizi star tv de olmaz artık..

Ebruli88
evet ve bu cok iyiiiii simdi is bize kaliyor arkadaslar.......Fmi aramak....mailyollamak ve baska kanallara.....HAdi ama yilmak yokkkkkkkk 6. cok iyi bir sonuc arkadaslarr hemde cok 15. likten 6.lik kim basarmis hadi amaaaaa yilmak yokkk hop hop

melis15
Arkadaşlar bu ne adeta şok oldum retingler neden böyle oldu bencede 10.00olmalıydı bence kanallara mail atmaya devam edelim fm yapımdan net cevap gelmeden ümidi kesmek yok sonuna kadar devam edelim bu hafta yarışmanın sonu ama haftaya bu kanalarda yeni diziler başlıyacak yani elimizden gelen herşeyi yapalım hayde iş başına.

BaLıKK
24-06-07, 13:10
uzun zamandır yazmıyordum buraya ama her yazılanı takip ediyordum..
geçenlerde arkadaşlarım veda etti...haksız bulmuyorum açıkçası onları ama ben veda etmek istememiştim..içimde bugüne dair çok büyük umutlar vardı..
sanki bugün çok iyi şeyler olcakmış gibi..
dünkü bölümü o kadar keyifle izledimki..raytinglerinde bu kadar keyifli olacağını düşünmüştüm..yanıldım yanıldık...çok isterdim burda nice 48leri tartışalım..ama barıştan dizide daha fazla şarkı söylemesini beklerken dizi bitmesin diye kampanyalar yapmaya başladık..neydik ne olduk..bu kadar çaba meyvelerini vermedi..ve şimdi dizimiz doğru dürüst bir sonuca bağlanmadan bitiyor..
bu dizinin fragmanlarını bile beklemek güzeldi..gecenin bilmemkaçında tekrarlarını izlemek ayrı bi zevkti..herşeyiyle benim için çok özel bir diziydi..
kusura bakmayın ama artık umut falan yok..bitti..bitti..bittii..
ELVEDA...

awakening
24-06-07, 13:10
arkadaşlar ilk 3 hayaldi bunu kabul etmek lazım . 2 survivor ve 2 haber programı var ilk 5 de selena nın kemik izliyicisi vardı sabit kaç haftadır aynı gün çıkıyor . bizim ilk günümüz olmasına rağmen bence ii bi sonuç. eğer yapımcı düşünürse belki birşeyler olabilir. haftaya hem Survivor yok hemde selena yok onun için birşeyler yapmak . oda ne bügün kimseyi bulamıyoruz doğru düzgün ama yarın fm telefonlarının hiç susmaması lazım . napıyoruz demek ki tel. ellerimizden düşürmücez. finak için alınmış karar çoktan alınmış ise yapabileceğimiz pek fazla birşeyde yok

azizoz
24-06-07, 13:11
bu saatten sonra yapılacak tek iş fm yapım üzerinde baskı kurmaktır.fm yapım projeyi devam ettirme kararı alırsa direk fox a yüklenmeliyiz.atv ve showun bu reytinglerle bizi kabul etmesi hayal.burda suç bizim mi.kesinlikle hayır.o terörist kanalın.yolumuza mayın döşedi ve patlattı.fox bizi düşünmeden kabul edecek bir kanal.fox tv açıldığında bu ne yaw derdim.şimdi ne günlere geldik.

cancan00619
24-06-07, 13:12
Neredeyse iki katı bir yükselme var. Bu göz ardı edilmez umarım... Geçen hafta 12.ydik 8.40 gibi bir oranla... Bu hafta 6. yız 13.30 ile... :icon_whis

Ebruli88
24-06-07, 13:13
YA ARKADASLAR COK KÖTÜ SONUC DEGILKI BU SIZI ANLAMIYORUM 6. OMUSUZZZZZ DAHA NE ISTIYORSUNUZ GECEN HAFTANIN REYTINGINE BAKIN BI OZAMAN HA????? DAHA ILK GÜNKÜ YAYININDAN 3. LÜK BEKLEMEK BIRAZ TUHAF KACARDI hemde 9,40 TAN 15.00% YÜKSELMEK COK BUYUK BIR BASARI BIDE BUNA BAGCILARIN KONSERE GITMESI SURVIVOR UNDA HAFTAYA YOKOLMASINI EKELRSEK HAFTAYA GARANTI 3. veya 4. ÜZZ BUNU INSALLAH BIZIMGIBI FM DE DÜSÜNÜRRR YILMAK YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

skyline_91
24-06-07, 13:15
ya arkadaşlar bence de haftaya kesin ilk 3 teyiz.bana göre de gayet iyi reytingler makina 11 de başladı bu hafta onu da hesaba katmak lazım.reytinglerin yükselmesi ne kadar olumlu sonuç ortaya koyar bilemem ama FM yapıma yüklenmek lazım

ulkem
24-06-07, 13:16
ztar hani bugün kü reytinglere balçaktı bugünkü reytingler fena diil ama diziniz finali diyor bu nasıl iş yaaa???şimdi dizimiz bitiyo mu yaaa:icon_sorr

capcup
Off çok Sağol Fulaya Ablacim Aynen Devam Ediyoruzzz..
Zaten Biz Sizsiz Yapamayiz Kiiiiii

frk
Size birkaç ipucu vereyim de içiniz rahatlasın. Çok gerildik çünkü. Mail atın ve telefon açın. Özelliklere yeni kanallara.Tabi bir de fm yapıma. Daha fazlasını söylemeye şimdilik yetkim yok. Yalancı yarim kolay kolay bitmez.:img-wink:

:happy0064 :happy0064 :happy0064

Coşun ahali coşun....

Zaten çalışıyorduk daha çok çalışıcaz.. Sizlerde böyle düşündükten sonra mümkün değil bitmez. Süpersiniz süpeerr..

aragorn54
Evet ya bu haftaki sonuç göz ardı edilemeyek
kadar büyük bir başarı neredeyse ikiye katlamışız
oranları geçen haftaya göre buu fm yapım görecektir
çok büyük bir başarı kimse üzülmesin şimdi fm yapım hedefimz

ayşenurr
elvada diyen arkadaşlarada şaşıyorum.oyuncularımız bile gelip bizi ziyaret ediyor,yanlız bırakmıyor.bazı arkadaşlarımızda her zaman her şey güzel olsun diyor.dizinin yayınlanmaması konuyken,herhalde başka konulardan konuşulacak değil.

angel eyes
24-06-07, 13:17
YA ARKADASLAR COK KÖTÜ SONUC DEGILKI BU SIZI ANLAMIYORUM 6. OMUSUZZZZZ DAHA NE ISTIYORSUNUZ GECEN HAFTANIN REYTINGINE BAKIN BI OZAMAN HA????? DAHA ILK GÜNKÜ YAYININDAN 3. LÜK BEKLEMEK BIRAZ TUHAF KACARDI hemde 9,40 TAN 15.00% YÜKSELMEK COK BUYUK BIR BASARI BIDE BUNA BAGCILARIN KONSERE GITMESI SURVIVOR UNDA HAFTAYA YOKOLMASINI EKELRSEK HAFTAYA GARANTI 3. veya 4. ÜZZ BUNU INSALLAH BIZIMGIBI FM DE DÜSÜNÜRRR YILMAK YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

umarım dediğin gibi olur yoksa bende de çok fazla umutlar tükenmedi benim bi umudum var hala devam edecek ama ztarda değil o kanalda daha fazla devam edemez dizimiz yoksa terör estiricem bu kanala

erdalss
of yaaa gidenler gitsinn....biz nabalım kardeşim diziye verdiğiniz değer bu kadarmış demek...bari elveda dı fln dı filandı gibi cümleler kurup zaman geçireceğinize birazdaha çaba gösterin...tamam umduğumuz gibi gelmedi reytingler ama daha fm de işimiz bitmedi size güle güle...

skyline_91
Size birkaç ipucu vereyim de içiniz rahatlasın. Çok gerildik çünkü. Mail atın ve telefon açın. Özelliklere yeni kanallara.Tabi bir de fm yapıma. Daha fazlasını söylemeye şimdilik yetkim yok. Yalancı yarim kolay kolay bitmez.:img-wink:
fulya abla çok güzel haber gerçekten biz elimizden geleni yapıyoruz.sizce nasıl reytingler :img-help:

jenn

hoşgeldin fulya..biz ip ucunu aldık..hadi bakalım arkadaşlar adresi biliyorsunuz..nereye atacağımzı çoğunuz anladı..:)

berkayaras
24-06-07, 13:18
Valla ne diyeyim tam yerinde attınız mesajı fulya hnm :) tessekurler,kolay kolay bitirilmeyeceğini gosterelim zibidilere :S

awakening
24-06-07, 13:18

bize ümit ışığı olarak geldiniz çok tşkler. demek böyle dediğinize göre hala umut var hala yapabileceğimiz şeyler var demek.

capcup
24-06-07, 13:19

fulya ablacım bizler yılmayacazzzz..BİZDEN ÖYLE KOLAY KURTULAMAZSINIZ
EN SON UMUT ÖLÜR ÇÜNKÜ..VE BİZ AŞKA AŞIKLARIZ BEN OPERASYONA BAŞLIYORUM ŞİMDİİİ HEMENNNN İLK HEDEFİM FM SONRA DA FOX:img-yes:

angel eyes
24-06-07, 13:19

merak etme fulya abla biz sizina rkanızda olduktan sonra bu diziyi bitiremez kimse bitiremeyecekeler izin vermiycez

azizoz
24-06-07, 13:20

bu ilaç gibi geldi.:happy0064 :happy0064 :happy0064 çok güzel bir haber.yeterki siz isteyin.türksattaki 185-2(star,kanal d)=183 kanala mail atacam.bye

erdalss
24-06-07, 13:20

:happy0064 :happy0064 :happy0064

ALLAH be varmı bu günde böyle insanın içini hoplatan bi haber...oyuncularda yavaştan umutlanmaya başladı heralde..... işte buuuu

biz hep arkanızdayızzzzz....hepp burdayızz....fm korksun artık...:happy0064

nilay87
24-06-07, 13:22

Bilgileriniz için çok teşekkürler. Artık 5 mail attıysak 10 mail atıcaz(ki 5 ler 10 lar sadece örnek amaçlı ne 5'i ne 10'u kimbilir kaç tane oldu:img-yes: ). Daha da çok daha da. Ne oyuncularımız istiyor ne de bizler istiyoruz bitmesini. Bi taraf istio o da malum taraf adını bile almıyorum:icon_evil
DESTEĞE DEVAM!!!

B.A.D.B
24-06-07, 13:24
Dert ettiginiz seye bakın,ne yanı televızyon kanalımız yok dıye, yapım sırketımız kar marjını dusunuyor dıye bız bu dızıden mahrum mu kalacagız?Nasıl olsa Barıs'ın konserlerıne gıdıyoruz,Merve'ye de rıca ederız,hatta ekıbın cogu oyuncusu da bızı kırmaz,senarıstlermız forumda aramadıgın kadar cok kı hepsı de orjınal yazarlarımız kadar yaratıcı hatta daha basarılılar,eee cozum ıste burada;artık her hafta olmaz da ayda bir de olsa bizim gibi candan seven izleyicilere kısa da olsa bir bolumu canlı canlı oynarlar,onlar yeter kı bızım kadar bıtmesını ıstemesın,kanal da bız oluruz,yapım sıketı de,senarıst de:)

Ne yalan soylıyeyım,tesellı ıcın baska bırsey aklıma gelmedı,daha once bır mesajımda yazdıgım gıbı biz cok duygusal,sadık bir milletiz,beraber aglar beraber gulerız ama bır sure sonra unutur gıderız.Gercekcı olalım,artık umutlar baska bır dızıde,farklı bır senaryo ıle yıne Barıs-Merve beraberlıgını gormemız uzerınedır.

Bugune kadar bızlere yasattıgınız,ıyı,kotu,tatllı,acı,mutlu,huzunlu her sanıye ıcın tesekkurlerımı sunarım,bızlere saf askların hala cevremızde oldugunu unutulmayacak sekılde hatırlattınız,belkı dızı bıttı ama hayatlarımızda bu asklar bıtmesın,sevgıyle,askla kalın.

elmali-turta
24-06-07, 13:24

Fulyacım bu süper bir haber evet mesaj alınmıştır yeni kanallara telefon:img-wink: :happy0064 :happy0064

angel eyes
24-06-07, 13:25
Reyting oldukça iyi. Ama artık reytingi çoktan geçti mesele. Şuan açıklayamayacağım sebepler var. Başka kanal daha hayırlı. Bunun için çalışacağız. Siz benim ne demek istediğimi anladınız:img-wink:

sen istersinde biz yapmazmıyız biz siz nereye giderseniz arkanızdan geliriz sizde yeterki bizi bırakmayın

pas.si.on79

Hoşgeldin...Gerçekten Hoşgeldin..

Biz Yalancı Yarim in bitmesini istemiyoruz.Bu yüzden arıyoruz. Mail atıyoruz.Sonuna kadar mücadelemiz sürecek..

Ebruli88
Eger dizimizin baska kanalda yayinlanmasini istiyorsaniz asagdaki verecegim kanallara baski uygulamanizi öneririm önermiyorum hatta uygulayin

FOX TV

TEL: 0212 454 5600
Mesajlariniz icin: 0212 300 88 88
Mail : info@fox.com.tr

SHOW TV

Show tv İzleyici Temsilcisi

Mustafa AKSOY

Telefon: 0 212 355 01 01

ATV

İzleyici Hattı: 0 216 474 20 20

KANALD

Kanal D izleyiciyi temsilcisi hattı için, 0212 478 00 88

Kanal D izleyici temcsilcisi mail adresi icin, izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr

KÖSE YAZARLARI VE ADRESLERI

Burhan Ayeri

burhan.ayeri@aksam.com.tr

MEhmet Güler

mguler@gazetevatan.com

Sinan Kologlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Yüksel Aytug

yaytug@sabah.com.tr

-naz-
24-06-07, 13:26

fulya ablacımmm...hoşgeldin...
ya umut yok olmak üzereydi,bak yine umutlandırdın:img-yes:
demekki boşa atmıyoruz maillere,arkadaşlar telle arayabilenler arasın lütfen o daha iyi olur!!!starı bırakın artık başka kanallaraa yönelim...
şimdi fulya abla diyosunki daha fazla söylemeye yetkim yok yani bunun daha fazlasıda var:happy0064 yalancı yarim kolay kolay bitmezzzz bitemezzz öylemiii ayy sanki yeniden doğdummm....

hadi artık keyiflenip bölüm yorumları yapalımmm

skyline_91
Reyting oldukça iyi. Ama artık reytingi çoktan geçti mesele. Şuan açıklayamayacağım sebepler var. Başka kanal daha hayırlı. Bunun için çalışacağız. Siz benim ne demek istediğimi anladınız:img-wink:

anlamazmıyız:img-yes: demek reytingleri beğendiniz bu da güzel bi haber çok sağol fulya abla gerçekten bu sıkıntılı günde içimizi rahatlattığın için

capcup

Biz anladık seni ablacımm..demek ki neymiş bize ZİBİDİ ZTARTVDEN HAYIR YOKMUŞyani FM YE YÜKLENMEYE DEVAM:img-yes: :img-yes: :img-yes:

ayşenurr
hoş geldin Fulya,mesajlar alınmıştır.sonuna kadar yanınızdayız .hep destek verecez.dizimizi ve tüm oyuncuları seviyoruz.

fafak37
24-06-07, 13:27
Bugün 16.10 starda bölüm tekrarı var yarında euro starda 21.30 bizim saatimizle 22.30 da bölüm tekrarı var :img-wink:

maja
24-06-07, 13:27

hoşgeldin içimize su serptin tek kelimeyle bunu diyebilirim ..biz sizi çok sevdik bizim ailemizden oldunuz .. dünkü bölümde süperdiniz .. harika bir iş çıkartınız .. yeni kanalda tazelenerek .. yalancı yarim izlemek istiyoruz sizden asla kopmayacaz sizde bizden kopmamak için lütfen elinizden geleni yapın .. tek uğraş verenler biz olmayalım ..

mail yollayan arkadaşlara modemlerini kapatıp açmalarını tavsiye ediyorum IP konusunda anladınız siz onu .. :img-wink:

yalancı yarim ekibi sizi çok seviyoruzzz sizsiz asla diyoruzzz. :happy0064

the_unforgiven
24-06-07, 13:28
Öncelikle herkese selamlar;
arkadaşlar ratingler gayet güzel,sorun etmemize gerek yok,hatta benim beklediğimden oldukça iyi bile geldi diyebilirim.Malum Star TV nin anlaşılamaz politikası ve ilk gün..Daha ne olsun?

Şu anda yapmamız gereken şey mail ve telefon bombardımanı.Ancak bir noktayı hatırlatmak istiyorum,FM yapımın mailleri çalışmıyor bildiğim kadarı ile.Onun için FM yi telefon ve faks yolu ile zorlayalım...

B.A.D.B

Ben huzun dolu veda mesajımı yazarken sız bu mesajı yaıyorsunuz,olmuyor kı,aglıyayım mı guleyım mı,bır karar verın canım,çin iskencesine dondu.Bittiyse bitti,devamsa biz sonuna kadar yanınızdayız,ımkanlarımız bıze ne guc verıyorsa sızınle omuz omuza mucadele ederız ancak yeter kı sızler bıze olasılıklardan bahsedın,foruma gosterdıgınız ılgınız ve bu kadar uzgun ızleyıcıyı yalnız bırakmadıgnız ıcın tesekkur ederım.

berkayaras

Star ile ilgili bi prob var heralde,vallaha kendileri kaybettiler cok sey yy'yi ellerinde kacırdıkları için.Umarım hayırlı bir şekilde bağlanır bu konu.Dizimiz kendisini hakkettigi ilgiyi,destegi veren kanalda bulur umarız

angel eyes
24-06-07, 13:29

bide fulya abla sence en çok hangi kanala yüklenmeliyiz onuda bilelimki gardımızı alalım

cnl
24-06-07, 13:31
wala nasıl rahatladım bilemezsiniz..herkes bir anda umutsuzluga kapıldı.öle kolay biter mi bu dizi ya arkadslar canlanın bakın fulyada öle diyor.e dah ne desin kız acıkca söyledi:happy0064 :img-wink: hadi baslayalım

erdalss
24-06-07, 13:32
arkadaşlar köşe yazarlarınada gönderelim...tekrar ayaklandığımızı duysunlar... biliyorsunuz onların bize yardımalrı dokunmuştu,,tekrar yardım ederler eminim...

Ebruli88
Eger dizimizin baska kanalda yayinlanmasini istiyorsaniz asagdaki verecegim kanallara baski uygulamanizi öneririm önermiyorum hatta uygulayin

FOX TV

SHOW TV

Mustafa AKSOY

ATV

KANALD

Burhan Ayeri

MEhmet Güler

mguler@gazetevatan.com

Sinan Kologlu

Yüksel Aytug

yaytug@sabah.com.tr

-naz-

fulya abla bizcede başka kanal daha hayırlı!yalnız hangi kanala daha çok yönelim o konuda yardımcı olun...hep sizin yanınızdayız ve kolay kolay bırakmayız haberiniz olsun!!:img-yes: bütün yy oyuncularına bizim adımıza selam gönderin dün muhteşemdinizzzz.....:good:

aragorn54
evet bu açıklamalarınız bize doping etkisi yapıyo
inşallah birlik ve beraber olursak bugünleride atlatıcağız
yalnız diğer oyuncu arkadaşlarımızda mesajlarını bizlerden
esirgemese daha iyi olucak:happy0064

smooth1903
24-06-07, 13:33
Fulyaaaaaa harikasın vallaha öle biz zamanda geldinki herkesin solan umutlarını can suyu gibi gelip yeşerttin allah ta seni mutlu etsin vallaha saol çok ii zamanda yazzdın mesajı.teşekkürler hadi arkadaşlar canlanın ztar bizim için bitti diğer kanallara geçmek için uğraşalım:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

jenn
24-06-07, 13:33
bide fulya abla sence en çok hangi kanala yüklenmeliyiz onuda bilelimki gardımızı alalım

YENİ KANALLAR DEMİŞ.ONU ANLAMIŞIZDIR ARTIK DEĞİLMİ:)

pas.si.on79
24-06-07, 13:34

Yalancı Yarim ekibinin ve sevenlerinin bunca emekleri boşa gitmemeli..

Dizimizi seviyoruz.Başka kanalla umarım devam eder...

cubur
24-06-07, 13:36

Tam herşey bitti derken hızır gibi yetiştiniz biz mesajı aldık çok saolun.
bizi yanlız bırakmadığınız için çok teşekkürler

schmetterling
24-06-07, 13:38

evet evet... umarım devam eder... ama herkes bir olursa..

ben kendi adıma önce fm'e sonra fox'a yöneliyorum arkadaşlar...

ama tabi fox'a ne yazacağımı bulabilirsem... jenn ablacım rica etsem bi örnek yazı gönderebilir misin? tavrımız daha belli olsun ...

awakening
24-06-07, 13:39
bizle aynı gün yayınlanan şeytanin günü fragmanı bizim dizimize göre en az 5 misli daha fazla reklamını yaptın. eyyyy zibidii starrr bak bakalım yy güvenmeyip bol bol reklamını fragmanını verdiğin flimi reytingleri ne durumda. flimi gösterdiğin harcadığın emeğin yarısını dizimize harcasaydın ne olur du sanki !!!

smooth1903
24-06-07, 13:39

boşa çıkmıycak arkadaşım çıkmıycak.O kadar emek boşa gitmiyucek üztesinden glicez hepberaber.bu arada "s" yazacağım yerlere "z" yazmaya başladım bazıyerlerde hep bu ztarın yüzünden.

sweet_things
24-06-07, 13:40
foruma epeydir yazamıyorum malum öss fln ama hep takip ettim sizi ve yazdıklarınızı böyle bi seyircisi olan bu kadar değerli bu kadar gayretli ..bu dizi bitemez fulya ceylanında söylediği gibi yalancı yarim kolay kolay bitmez

diger kanallara sonuna kadar baskı ... hadi yalancı yarim ahalisi biz bugunlere kolay gelmedık reklamsız,tanıtımsız geldik
şimdi de hiç bişi tutamaz bizi ve diizimizi hadi hepimize kolay gelsin..

yalancı yarim..

jervez
24-06-07, 13:40
Zaten bu kadar az reklamla bu bile iyi bir sonuç bence.bizim bu kanallla yapabileceğimiz hiç birşey kalmamıştır.yeni kanallarda macera devam etmeli yeter ki oyuncularımız ve ekibimiz vaz geçmesin..:img-yes:
not: Fulya Ceylan sende olmasan halimiz niceydi.çok teşekkür ederim bu duyarlılığına
SİZLERİ SEVİYORUZ BİZİ BIRAKMAYIN

angel eyes
24-06-07, 13:41
Şimdilik benden bu kadar. Gelişme olunca bana ulaştığı an bende size ulaştırırım.Yetkim dahilinde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bende dizimizin bitmesinin erken olduğunu düşünüyorum. Yaşanacak çok şey var değil mi ama. Daha Ümitle evlenmedik:img-wink:

gelin ben sizi evlendiririm ama dizidede görelim dimi yani sana çok teşekkür ederim fulya abla hızır gibi imdadımıza yetiştinya allah ne muradınız varsa versin

capcup
24-06-07, 13:41
Şimdilik benden bu kadar. Gelişme olunca bana ulaştığı an bende size ulaştırırım.Yetkim dahilinde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bende dizimizin bitmesinin erken olduğunu düşünüyorum. Yaşanacak çok şey var değil mi ama. Daha Ümitle evlenmedik:img-wink:

tabi ki fulya abla daha dizimizde göreceğimiz çok güzel şeyler var..daha çifte düğün yapıcaz vallaaa
sağol geldiğin bize destek olduğun içinbye
BEN YİNE SÖYLÜYORUM EN SON UMUT ÖLÜR:img-yes: :img-yes:

Ebruli88
24-06-07, 13:42
evet evet... umarım devam eder... ama herkes bir olursa..

ben kendi adıma önce fm'e sonra fox'a yöneliyorum arkadaşlar...

ama tabi fox'a ne yazacağımı bulabilirsem... jenn ablacım rica etsem bi örnek yazı gönderebilir misin? tavrımız daha belli olsun ...

Sayın YETKİLİ daha önce star tv de yayınlanmış olan YALANCI YARİM dizisi çok iyi reytingler almasına rağmen hatta star tv yi girdiği darboğazdan kurtaran çok sevilen bir dizi olmasına rağmen, sırf başka bir diziye yer açmak için gününden edilerek başka bir güne saate aktarılması,konduğu saatte çok kuvvetli ve yerleşik dizilerle karşıkarşıya bırakılması, buna rağmen tatmin edici reyting getirdiği halde son haftalarda iki defa saat değişikliği yapılarak ve saatinde oynatılmayarak dizinin izleyicilerine büyük bir saygısızlık örneği gösterilmiş, bu nedenle düşen reytingi bahane edilerek sona erdirmeye kalkılmıştır..dünyanın reklamını alan, gençlerin adeta taptığı bu dizi star tv nin yanlış yayın politikası sonucu eritilmeye çalışılmıştır..bizlere tertemiz bir dünyayı, sevgiyi ,eski türk filmlerinin naifliğini yaşatan ,kansız,silahsız,töresiz,mafyasız bir güzelliğini sunan bu aydınlık dizinin eğer sizin kanalınızda yayınlanması mümkünse bize bu güzelliği yaşatmanızı rica ediyoruz..bizleri dikkate almanız tek dileğimiz..saygılarımızla

smooth1903

oda olucak evleniceksiniz de fulya .daha dur çifte düğün yapıcaz tarıklarla size:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 bize bilgi verdiğin için çok teşekkürler elinden geldiğince bizide bilgilendirirsen çok seviniriz

-naz-

:happy0064 :img-yes: evett daha ümitle evlenceksinizz olmaz böylee yok yok bu dizi biterse savaş çıkar:img-hyste

yine bekleriz fulya abla sen hep böyle mutlu hayırlı haberle gel:img-wink:
cavit abiyede selamm onu çok seviyoruz...seni çok seviyoruz...merveyi barışıı bütün yy ailesii sizi çook seviyoruzz ya içimde kelebekler uçuşuyorr ne güzell bi günnn:happy0064

frk
24-06-07, 13:43

Yeni gelişmeleri bekliyor olacağız yetkiniz dahilinde. Emin olun çok yardımcı oldunuz. Elimizden geleni yapacağız.

Dizinin bitmesi için gerçekten çok erken. Evlenecek çiftlerimiz bol.. :)

cnl
24-06-07, 13:43

:img-yes: tabi cnm daha mürvetleri göremedik durun daha yeni aşklar filizlendi ki nazla tarıgın 49da baslıycak.bizler sizlerin her zmn yanınızdayız.bütün ekibi ve oyuncuları cok seviyoruz.bizleri umutlandırıp yanımızda oldugun içinde tesekkürler fulya

schmetterling
24-06-07, 13:44
Sayın YETKİLİ daha önce star tv de yayınlanmış olan YALANCI YARİM dizisi çok iyi reytingler almasına rağmen hatta star tv yi girdiği darboğazdan kurtaran çok sevilen bir dizi olmasına rağmen, sırf başka bir diziye yer açmak için gününden edilerek başka bir güne saate aktarılması,konduğu saatte çok kuvvetli ve yerleşik dizilerle karşıkarşıya bırakılması, buna rağmen tatmin edici reyting getirdiği halde son haftalarda iki defa saat değişikliği yapılarak ve saatinde oynatılmayarak dizinin izleyicilerine büyük bir saygısızlık örneği gösterilmiş, bu nedenle düşen reytingi bahane edilerek sona erdirmeye kalkılmıştır..dünyanın reklamını alan, gençlerin adeta taptığı bu dizi star tv nin yanlış yayın politikası sonucu eritilmeye çalışılmıştır..bizlere tertemiz bir dünyayı, sevgiyi ,eski türk filmlerinin naifliğini yaşatan ,kansız,silahsız,töresiz,mafyasız bir güzelliğini sunan bu aydınlık dizinin eğer sizin kanalınızda yayınlanması mümkünse bize bu güzelliği yaşatmanızı rica ediyoruz..bizleri dikkate almanız tek dileğimiz..saygılarımızla

çok teşekkür ederim arkadaşım...:happy0064

hadi arkadaşlar benzer maillerle fox'a yöneliyoruz...

turuncu olcaz:img-hyste

aragorn54
24-06-07, 13:45

Siz de olmasanız valla bizim moralimizi kim düzeltecekti
psikolog etkisi yarattınız bizde dediğiniz gibi bizi yeni
gelişmelerden haberdar ediniz tabiki yetkiliniz dahilinde
çok teşekkürler:happy0064

berkayaras
24-06-07, 13:45
Daha kardeşler evlenecek 2 çift kardeş :D

elmali-turta
24-06-07, 13:46

Ah..ah ağzından bal damlıyor evlenmediniz tabi daha biz o günleride görecez daha yaşanıcak çok şey var:happy0064 :happy0064

Hadi telefonlara arkadaşlar:img-wink:

sweet_things

cok tesekkurler fulya ceylan içimizi ferahlattın gercekten yardımcı oldun en azından ruh saglıgımız acısından burda herkes cok gergın cunku yenı haberlerı ve aynı zamanda sevındırıcı haberlerını beklıyoruz..

börtüböcek
bu diziyi ilk defa dün izledim ve çok beğendim acayip komik ve de eğlenceli
yazın devamı gelecek mi acaba

awakening
24-06-07, 13:48
bu kadar konu üzerine 49. bölümlü ilgili bir kaç tüyo verebilirmisiniz acaba. mesela şu hava alanı seneryosu gerçek mi acaba bende cidden merak konusu oldu. lütfen tiyosuz gitmeyiniz nasıl geçer yoksa bu sıcak günlerde 6 gün dimi :icon_whis

pas.si.on79

çok tatlısın ya.. :) daha ümitle evlenmedik:img-hyste

evet görmek istiyoruz.Yapacak çok şey var.
Elbette sanata,sanatçıya emekçiye ve sevenlerine hakettiği değeri verecek, kanallarımız çıkacaktır. Çıkmazsa zaten sorun daha büyük demektir... Gereksiz şeylere değer verilmiş.. oluyor..

-naz-
ya daha ayşeyle sadri var dimi..
onlara ne olucak..netice halamız nerde...
suna hanım diziden çıktı dimi:img-blush
oo daha bu dizide 4'üz düğün olucak:happy0064
tarık-naz
filiz-ümit
sadri-ayşe
koray-dilek:img-hyste

aragorn54
24-06-07, 13:52
Arkadaşlar fulya ablamızdan bunları duymasaydık
koskoca gün nasıl geçerdi bilmiyorum ama şimdi ise
son gücümüzle fm ve fox a mailleri yağdıralım sağanak
halinde:happy0064

erolimo
24-06-07, 13:52
bu kadar konu üzerine 49. bölümlü ilgili bir kaç tüyo verebilirmisiniz acaba. mesela şu hava alanı seneryosu gerçek mi acaba bende cidden merak konusu oldu. lütfen tiyosuz gitmeyiniz nasıl geçer yoksa bu sıcak günlerde 6 gün dimi :icon_whis

Senaryo hakkında tüyo verebileceğini sanmıyorum; baksanıza yayınla ilgili bile zor tüyo veriyor yetkisi kadar.

Aynali 11
24-06-07, 13:53
arkadaslar bakin haftaya artik survivorda yok bu demektirki daha cok izleyicimiz olacaktir benim hala umudum var

Ebruli88
24-06-07, 13:54

FOX TV

SHOW TV

Mustafa AKSOY

ATV

KANALD

Burhan Ayeri

MEhmet Güler

mguler@gazetevatan.com

Sinan Kologlu

Yüksel Aytug

yaytug@sabah.com.tr

dizi kurdu
24-06-07, 13:55
bu diziyi ilk defa dün izledim ve çok beğendim acayip komik ve de eğlenceli
yazın devamı gelecek mi acaba

o zaman hoş geldin aşka aşıklar formuna bu aralar burası baya bir karışık onun dışında eğlenceli zevkli espirili bir formumuz vardı.
fulya ceylan hoş geldin ve iyikide geldin haberler çok güzel.demekki reytigle fazla alakası yokmuş ama reytigler başka kanla geçişimize yardımcı olcak.

cnl
24-06-07, 13:56
gercekten gecmezdi bugün moralim sıfırlanmıstı ancak simdi gayet dopingliyim:img-grin2 ben baslıyorum calısmalara.hersey biter de biz istemedikten sonra yalancı yarim asla BİTMEZ,CÜNKÜ BİTİREMEZLER ne kadar ugrassalarda:img-wink:

erolimo
24-06-07, 13:57
arkadaslar bakin haftaya artik survivorda yok bu demektirki daha cok izleyicimiz olacaktir benim hala umudum var

Star artık reytinglere bakmıyor, amacı diziyi başından atmak sanırım.

alibehram
24-06-07, 14:02
http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx

arkadaşlar belki görmüşsünüzdür ama ctesi tıklarsanız star final bölümü yazmış yalancı yarim için

elf_ebi
24-06-07, 14:04
arkadaşlar vazgeçmek yok. maillere ve telefonlara devam. fulya abla çok saol. sen olmasan napardık. moralimiz çok bozuktu. ama hala şansımız var galiba. umudumuzu yitirmek yok. hem evet daha 4 düğün var. böyle bitemez bu dizi. çok şey var daha çoooooookkk. artık rüyalarıma bile girmeye başladı.:img-hyste

awakening
24-06-07, 14:05
arkadaşlar dünkü barışın konserinden sonra çıkan video filan var mı haberi olan nasıl geçti acaba konser . gerçi dün birisi yazmıştı gözlerim şarkısını birisiyle düet yapmış sevgili barış akarsu kale inledi diyordu. inş. görüntüleri yakında çıkar piyasaya konserin :happy0064

erdalss
24-06-07, 14:10
arkadaşlar cidden bu haberlerin göstergesi film uzuyor anlamına geliyor galiba...hatırlıyorsanız fulya abla bize veda gibi bişiler yazmıştı ama şimdi mükemmel şeyler söledi bence fm karar alma aşamasında şu an...

schmetterling
24-06-07, 14:10
arkadaşlar Hande'den de bi örnek mail yolluyorum... Emin olun herkes destekliyor ve herkes maillerini yollamaya devam ediyor.. durmak yok aşka aşıklar

Herşey küçük bir yalanla başladı. Yalanlar yalanları kovaladı. Bu yalanların ortasında masum olan tek şey vardı. O da aşk. Bu aşkı görmek için neler yapmadık ki. Fragmanları özetleri mi didiklemedik, hayaller mi kurmadık. Oysa şuan tam da dizimizin tadı damağımızdayken hani zirvenin en tepesi var ya işte dizimiz tam da ordayken saçma sapan bahanelerle gençlerin gönlünde taht kuran yalancı yarim bitiriliyor. Biz yalancı yarimciler olarak dizimizin bitmesine asla izin vermeyeceğiz. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Sizinde fox tv olarak gençlere hitap ettiğinizi biliyoruz. Bu nedenle kapınızı çaldık. Eğer yalancı yarim yeni yayın hayatına sizin gibi kıymet bilen bir kanalda devam ederse çok memnun olacağız. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

benzer maillerle yüklenmeye devam..:happy0064 :happy0064

smooth1903
24-06-07, 14:12
Capcup"UMUTLAR asla ölmez" arkadaşlar umutlar asla tükenmez die boşuna demedi arkadaşlarımız bakın fulyanın söylediği bir cümleyle bütün form kendine geldi umutlar asla tükenmez

yarinsiz
24-06-07, 14:14
dünkü bölüm gerçekten mükemmeldi..
34-46 arasındaki berbat bölümlerden sonra 47-48 bölümleri kurgusuyla, diyaloglarıyla, müzikleriyle gerçekten çok başarılı iki bölüm oldu
özellikle raşit esprileriyle diziye renk katıyor böyle bir karaktere gerçekten ihtiyaç vardı
hemen hemen hiç sıkılmadım izlerken
inşallah dizi uzar en azından yaz sonuna kadar böyle başarılı bölümler izlemeye devam ederiz

fatoskargi
24-06-07, 14:15
ayy yaa dün akşamki bölüm tam anlamıyla süperdi hele tarık'ın naz'ı odasına götürüp ona birşeyler itiraf etmesi süperdi ya bayıldım

fatoskargi
24-06-07, 14:19
dünkü reytingler
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 SURVIVOR (FINAL) [NET] SHOW 4,60 22,00
2 MAKINA [NET] KAND 4,00 25,50
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,00 21,90
4 SELENA [NET] ATV 3,00 15,70
5 SURVIVOR [NET] SHOW 2,80 15,60
6 NEREDESIN FIRUZE (T.S) [NET] KAND 2,70 14,60
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,50 19,50
8 YALANCI YARIM [NET] STAR 2,50 14,50

TELE - BAROMETRE
1 SELENA [NET] ATV 4,90 23,60
2 SURVIVOR (FINAL) [NET] SHOW 4,70 21,30
3 SURVIVOR [NET] SHOW 3,00 15,50
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,80 20,40
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,60 19,50
6 YALANCI YARIM [NET] STAR 2,50 13,30
yine iyiyiz yani

Ebruli88
24-06-07, 14:21
hadi arkadaslar benim ikinci mail adresimde kitlendi simdi ucundcu mail adresnie geciyorum....ikinci mailadresmiden 219 adet amill yolladim durmak yokkkkk :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

fatoskargi
24-06-07, 14:24
ya bişi sölicem ama saçma bulcaksınız nie ve kime mail atıyosunuz

capcup
24-06-07, 14:24
Capcup"UMUTLAR asla ölmez" arkadaşlar umutlar asla tükenmez die boşuna demedi arkadaşlarımız bakın fulyanın söylediği bir cümleyle bütün form kendine geldi umutlar asla tükenmez

EVET BOŞUNA DEMEDİĞİMİ ANLIYORUM VE HALA DİYORUM
EN SON UMUT ÖLÜR ARKDAŞLAR VE BİZİM UMUTLARIMIZ HALA DİMDİK AYAKTA DURMAK YOK

erdalss
24-06-07, 14:26

arkadaşım forumunesi sayfalaına doğru okumaya başla...

ama kısaca söliyim dizimizi bitirmeye çalısıyorlar...star t de işimiz tamamen bitti.artık 49 dan sonra orda yayınlanmıyoz...yni kanala geçmek için emek sarfediyoruz sende katıl...

smooth1903
24-06-07, 14:27

fox tv ve diğer tvlere mail atıyorum fm yapıma mail atıyoruz.dizi haftaya final dediler.yani ztar tv den ayrılcak dizi.bizde fm yapıma bu diziyi başka kanala alması için mail atıyoruz

smooth1903
24-06-07, 14:33
arkadaşlar aynı mail adrsinden yüzlerce mail atınca pek bi iişe yaramaz.bunun yrine arkadaşlarınıza söyleyin onlar atsın.çünkü o sitelerinde bi mail alma kapasiteleri var.aynı kişi yüzlerce mesaj atarsa diğer kişilerin attıkları bazen geri gönderilio, zaten orda ıp adresleri oldugu için fark edilir aynı kişinin attığı.onun yerine daha çok kişi mesaj atsa daha ii olur

HAWİNS
24-06-07, 14:34
Ya arkadaşlar boşuna uğraşmayalım.Dizimiz bitti.Kabullenmek lazım...Tamam cıkmadık candan ümit kesilmez de;Daha ses seda çıkmadı 6 günümüz kaldı...
Ama duyuramazsın...

sweet_things
24-06-07, 14:34
EVET BOŞUNA DEMEDİĞİMİ ANLIYORUM VE HALA DİYORUM
EN SON UMUT ÖLÜR ARKDAŞLAR VE BİZİM UMUTLARIMIZ HALA DİMDİK AYAKTA DURMAK YOK

katılıyorum arkadaşım asla vazgecmek yok asla bukadarcık bişey bizi yıkamaz
yıkılmadık ayaktayız:img-yes:

fafak37
24-06-07, 14:37
arkadaşlar bu haftaki reytinleri gördünüz sanırım..bana göre kötü sayılmaz 15.cilikten altıncılığa çıktık..ama şu bir gereçeki birincide olsak starda iş bitiyordu..bakın biraz önce fulya ceylanın yazdığı mesajı buraya kopyalıyorum.

FULYA CEYLAN DEMİŞKİ:

Size birkaç ipucu vereyim de içiniz rahatlasın. Çok gerildik çünkü. Mail atın ve telefon açın. Özelliklere yeni kanallara. Daha fazlasını söylemeye şimdilik yetkim yok. Yalancı yarim kolay kolay bitmez

BENDE DİYORUMKİ BU MESAJ ANLAŞILMIŞTIR..İSTİKAMETİMİZİ BELİRLEMİŞTİR..SİZ ÇOK İYİ ANLADINIZ BENCE..BİLİN BAKALIM NEREYE MAİL VE TEL ATACAĞIZ VEDE AÇACAIZ:))

İKİ YERE..

YENİ KANAL DERKEN GEÇMİŞİ YENİİ..ANLADINIZ SİZ ONU..BİRDE TABİKİ FM YAPIM..)

FOX TV

SHOW TV

Mustafa AKSOY

ATV

KANALD

Burhan Ayeri

MEhmet Güler

mguler@gazetevatan.com

Sinan Kologlu

Yüksel Aytug

yaytug@sabah.com.t

yalanciyarim.com dan alıntıdır..

Ebruli88
24-06-07, 14:38
hadi durmayinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

Bizler oldukca bu dizi bitmez:img-yes:

sweet_things
Ya arkadaşlar boşuna uğraşmayalım.Dizimiz bitti.Kabullenmek lazım...Tamam cıkmadık candan ümit kesilmez de;Daha ses seda çıkmadı 6 günümüz kaldı...
Ama duyuramazsın...

hawins yapma arkadaşım ya sonuna kadar devam haklısın 6 gün kalmış olsun nolcak fulya ceylanın söylediklerini sen de okumussundur kimse istemiyo dizimizin bitmesini
eksiksiz devam etmek savaşımıza asıl amaç olan burda.

capcup
Ama duyuramazsın...

O Senin düşüncen canım saygı duyuyorum ama biz sonuna kadar savaşmaya devam edicez hem fulya abla ortada bişeyler olmasa gelip böyle şeyler demezdi.. sen vazgeçmiş olabilirsin:img-wink:
ama EN SON UMUT ÖLÜR ve BENİM UMUDUM VAR HALA OLDUĞU SÜRECEDE DEVAM EDİCEZ
bence sende bu açıdan düşün:img-wink:

smooth1903
24-06-07, 14:41
Ama duyuramazsın...

cehennem zebanileri gibi felaket tellallığının yy sevenlere bi yararı yok o yüzden olumsuz mesajlarınızı kendinize saklayınız lütfen...daha kimse gelipte dizi bitti demedi.yada herhangi bir yetkili gelipte diziyi sonlandırma kararı aldıkta demedi.onlardan bi açıklama gelene kadar herkes çalışıor.söylediklerinle herkese umut dağıtıyo olman lazımdı bence.olumsuz düşünceler yazmayın bitti, ayrılıyoruz, buraya kadarmış falan gibi olumsuz düşüncelerinizi kendi içinizde yaşayın.burda herkes bitmesin die uğraşıyr.işe yarar yada yaramaz.geçen haftada bize hiç güvenmiolardı reytingler iki katına çıktı.o yüzden umutsuzluktan şu anda hiç olmadığımız uzak olmalıyız. unutmayın en son umutlar ölür

cnl
24-06-07, 14:41
arkadaşlar aynı mail adrsinden yüzlerce mail atınca pek bi iişe yaramaz.bunun yrine arkadaşlarınıza söyleyin onlar atsın.çünkü o sitelerinde bi mail alma kapasiteleri var.aynı kişi yüzlerce mesaj atarsa diğer kişilerin attıkları bazen geri gönderilio, zaten orda ıp adresleri oldugu için fark edilir aynı kişinin attığı.onun yerine daha çok kişi mesaj atsa daha ii olur

bencede aynı kişi bir maili 100 kere yollamasın adamların ilgisini cekmez.en azından değiştire değistire yazalım.bir sürü mail adresi almıstım ordanda atıcam durmak yok parmaklarım calısıyor gözlerim bakmaktan ters dönsede:)

ayşenurr
24-06-07, 14:43
bencede Fulya durduk yere bunları söylemez.biz sonuna kadar destek verelim
elimizden geleni yapalım.daha doğru dürüst aşk itirafı,aşk sahneleri bile izlemedik.:img-in_lo

cnl
24-06-07, 14:44
bilmiyorum söyleyen oldu mu veya gördünüz mü...16:10 da dizimizin tekrarı varmıs starın yalancısıyım:)

erdalss
arkadaşlar bir kere olumlu bişeyler olmasaydı fulya abla gelip bizi fişeklemzdi dimi...hatırlıyorsanız oda veda etmişti...ama şimdi döndü ve çaba sarfetmemizi istiyor.

pas.si.on79
Ama duyuramazsın...

arkadaşım zaten bu işler zorla değil.. İçinden geliyorsa,dizinin bitmesini istemiyorsan yapılacak şeyler.. 6-20 gün önemli değil..Yeni sezon için olabilir.. Şart değil.. hemen akabinde başlaması..

Yeter ki yeni başka kanallar bize sevsin..Gerisi hikaye..

Ne demek boşuna uğraşmayalım.. sen daha kaybetmeden kabullenmişsin..

Bu arada birşeye açıklık getiriyim.:ben Fulyanın mesajının üzerine Yalancı Yarim in emekçilerinin ve sevenlerinin emeği boşa gitmemeli derken ki daha sonra de demek isteğimi açtım...Sanatın sanatçının emekçilerinin değerlerinin bilinmesi, emeklerinin boşa gitmemeli..Haklarını almalarıdır.. Anlayan anladı..

ÇOK KİŞİNİN MAİL ATMASI LAZIM UNUTMAYIN.. BİR KİŞİNİN ÇOK MESAJ ATMASI DEĞİL...:img-wink:

smooth1903
24-06-07, 14:45
bencede aynı kişi bir maili 100 kere yollamasın adamların ilgisini cekmez.en azından değiştire değistire yazalım.bir sürü mail adresi almıstım ordanda atıcam durmak yok parmaklarım calısıyor gözlerim bakmaktan ters dönsede:)

eger imkanın varsa farklı bilgisayarlardan at çünkü steler IP adresi alıyorlar bi bilgisayarda bi tane IP var yani farlı bilgisayarlar olursa daha ii olur ama imkanın yoksa aynı bilgisayardan farklı mail adrsleriyle at.bizde telefonla ulaşmaya dewam arkadaşlr. EN SON UMUTLAR ÖLÜR

ayşenurr
24-06-07, 14:46
bilmiyorum söyleyen oldu mu veya gördünüz mü...16:10 da dizimizin tekrarı varmıs starın yalancısıyım:)
umarım takrarını yayınlar ztar tv.bölüm çok güzeldi,tekrar izlemek isterim.

capcup
24-06-07, 14:47
evet erdalss sana katılıyorumm demekki neymişşşş
VAKİT UMUTSUZLUK VAKTİ DEĞİL ÇABALAMA VAKTİYMİİŞ...
ve sonuca ulaşana kadar da devam edicez..hem ateş olmayan yerden dumaN çıkmaz demekki o kanalla ilgili bişeyler oldu ki fulya abla yüklenin o kanala dediii.
umutsuz düşünen arkdaşlar da lütfen kendilerine saklasınlar bizler burda çabalıyoruz boşa kürek çeksekde ölümüne yalancı yarimciğiz ve ben yenilgiyi bu kadar çabuk kabul etmiyorum..
EN SON UMUT ÖLÜR...bye bye

cnl
24-06-07, 14:49
eger imkanın varsa farklı bilgisayarlardan at çünkü steler IP adresi alıyorlar bi bilgisayarda bi tane IP var yani farlı bilgisayarlar olursa daha ii olur ama imkanın yoksa aynı bilgisayardan farklı mail adrsleriyle at.bizde telefonla ulaşmaya dewam arkadaşlr. EN SON UMUTLAR ÖLÜR

maalesef evdeyim ve tek bilgisayarım var ama arkadaslarıma söliycem onlar da atıcaklar.bizde care tükenmez eger dizimiz içinse herseyi yaparım:)

melis15
24-06-07, 14:49
Evet arkadaşlar sonuna kadar dizimiz için herşeyi yapacağız ümit olduğu sürece savaşımız devam edecek bende fm yapım ve fox sa atım birde atv ve show atım ama ençok fox atım lütfen fm yapımdan bir açıklama gelsin uğur kedi nerdesin inanırmısınız dün dizi izlerken tedirgindim ama fulyanı dedi gibi reting meselesi değil bu işte başka birşey var bu bir fikir inanırmısın fm yapım başka kanalda devam kararı alırsa bu hafta zstarda yayınlanacak bölümde yayınlatmsın bence umarım böyle bir olanak olurda zstarın elı tamamen boş kalır ne güzel olur bu benim düşüncem ama şimdi devam mail atmaya iki gün veya üçü gün önemli değil yerki dizimiz devam etsin hayde arkadaşlar.

erolimo
24-06-07, 14:51

Ayrıca birden fazla atarsanız iknadan çok rahatsızlığa neden olursunuz ki tahminimce yollanan maillerin çoğu spam dosyasına gönderiliyordur. Herkesin tek mail atması en güzeli.

smooth1903
24-06-07, 14:54
dewam arkadaşlar dewam durmak yok

angel eyes
24-06-07, 14:54
evt çıkmayan candan ümit kesilmez bakın fulya ablada veda etmişti ama şimdi geldi ve bizi sevindirdi maillere devam arkadaşlar yılmak yok umutsuzluk yok hadi parmaklar çalışsın

Ebruli88
24-06-07, 14:58
3 ayri adresten mailler attim 100 er 200 er ooof :icon_sorr yoruldum :icon_sorr

ama pes etmek yok güneslenmeye gidene kaddar dewam ettcem :happy0064 :happy0064 :happy0064

zerdanin dedigi gibi en son umut ölür benim umutlar canlandi :img-hyste :happy0064

dedebaba
24-06-07, 15:00
100 200 mail atmaya gerek yok daha sonra şikayaet ediyorlar bir kişi 100 200 mail attı teker teker gelsinler diye

Ebruli88
24-06-07, 15:06
100 200 mail atmaya gerek yok daha sonra şikayaet ediyorlar bir kişi 100 200 mail attı teker teker gelsinler diye

kim takar onlari :happy0064

sonucat ayri adreslerden yollyuorum kim ne anlaycak

ayşenurr
24-06-07, 15:06

Sina Koloğlu yazısında,teker teker gelin efendim yazmıştı.yüzlerce mail yollamanın faydası olmaz.değişik mail adreslerinden yolluyalım.ben
abimin,ablamın mail adreslerindende yolluyorum.

alçin
24-06-07, 15:08
arkadaşlar ben fransız kaldım dizinin bitecegini nerden ögrendiniz??
eger öyle birşey varsa bende mail atayım beni bilgilendirirseniz cok sevinirim cünkü bu diziyi cok seviyordum:(

derens
24-06-07, 15:09
Merhaba arkadaşlar geçen yazdan itibaren dizinin hiçbir bölümünü ve buradaki yorumları kaçırmamama rağmen buraya hiç yazmamıştım ama artık dayanamadım, elbirliğiyle dizimizi geri getiricez arkadaşlar, ben maillerimi attım, yalnız atv'nin mailini bulamadım onu da bulabilirseniz çok sevinirim:)

pas.si.on79
24-06-07, 15:11
Arkadaşlar aralıklı atın ama 3-5 tane atın..100 tane mail atmanın zararından çok ne var.Zararı olur...Lütfen ya başkalarının mail atmalarına engel oluyorsunuz.Ayrıca aynı mesajın aynı kişiden 100 kere gitmesi ne gibi fayda sağlar..

------------
Arkadaşlar dünkü bölüm ile ilgili olarak, Bir kere Tarık Naz a Nesrin Hanımın misafirlerinin olduğunu,Naz a Ona da gelmesini söyledi.. Teknede..

Yani misafirin olacağı Naz daha uyumadan sonraki o dayanılamayacak babasını arasam mı diye düşüneceği anlardan önce oldu. Tarık ailesinin orda olduğunu biliyor.EEe babası da ülkenin en iyi bankasının sahibi..Misafir gelineceğini biliyor.
Tarık bunu düşünürse anlayacaktır. Ya da Nazı sinirlendirmek için devam edecektir. Hani O Tarık a inanmıyordu.. Tüyolarda söylemişlerdi, hele de Nazdan duydukları karşısında Tarık dayanamaz diye..

Ahhh ahhh yine çoook güzel bir bölüm bekliyor..

DİZİMİZ DEVAM ETMELİ...SESİMİZİ DUYAN YOK MU :img-help:
FM YAPIM VE FOX TV......SESİMİZİ DUYUYORMUSUNUZ..

elmali-turta
24-06-07, 15:14
arkadaşlar ben fransız kaldım dizinin bitecegini nerden ögrendiniz??
eger öyle birşey varsa bende mail atayım beni bilgilendirirseniz cok sevinirim cünkü bu diziyi cok seviyordum:(

Star tv dizimizi bitirme kararı aldıı ama başka kanalların alma durumları var bizde diğer kanallara mail atıyoruz teelfonla arıyoruz özellikede foxu:img-wink:

smooth1903
24-06-07, 15:21
kim takar onlari :happy0064

sonucat ayri adreslerden yollyuorum kim ne anlaycak

arkadaşım biz galiba anlatamıoruz 100 200 tane msj atıyosun bi anlamı olmuyo.bu mailleri farklı bilgisayarlardan atsan daha çok işe yarar.gerçi saol uğraşıosun emeğine sağlık ama bu kadar yorulacağına arkadaşlarına mail at onlar atsın.yinede saol kolay glsin iyi çalışmalar.bu arada bizim yerimizede güneşlen.:img-wink: :img-wink:

ŞEKER KIZ
24-06-07, 15:24
:img-yes: :img-blush ya böyle kaliteli bir dizi böyle bir sonu hakketmiyordu..hani bizim dizimin sonuda harika ve efsane olacaktı...hani söz vermiştiniz asla yarım yamalak bitirmeyecektiniz ne şimdi bu hepsi yalanmıydı....biz bunu mu hakkettin bu dizi için çok emek sarffettik....ben çarşamba günleri bu diziyi seyretmek için ne kadar emek sarffettim ve sonundadad başardım bir baktım feraha ereceğim vakit dizim kaldırılıyor...bu forumda bile ön sayfaya alınmak için neler yaptık hak mı bu yoksa reva mı...neden böyle oldu ve bunun hesabını bize kim verecek...evet star tv ve evet yayın ekibi verdiğiniz sözler nerde yoksa siz de yalancımısınız...ama inanın bu yalan gerçekten canımızı yakıyor....biz bunu asla hakketmedik..sonuna kadar destekciniz olduk böyle yarım bir finali hakketmedik lütfen diğer kanallar bizi yarı yolda bırakmayın...bir de hançeri bize siz vurmayın....sırtımızda bir hançerlik yer bile kalmadı... okadar çok yedik ki star tvden hançerleri ve ne yazık ki hep arkamızdan...çünkü yüzümüze bakacak güçleri yok.....çünkü onlar ................... bizim dizi yalancı değil.......
yüzleri varsa çıkıp söylesinler....o yüzü çoktan kalbura çevirdiler ne yazık ki....

smooth1903
24-06-07, 15:24
Merhaba arkadaşlar geçen yazdan itibaren dizinin hiçbir bölümünü ve buradaki yorumları kaçırmamama rağmen buraya hiç yazmamıştım ama artık dayanamadım, elbirliğiyle dizimizi geri getiricez arkadaşlar, ben maillerimi attım, yalnız atv'nin mailini bulamadım onu da bulabilirseniz çok sevinirim:)

arkadaşım atv nin sitesine gir internetten.izleyici temsilcisine tıkla yolla mesajını.:happy0064 :happy0064 :happy0064

smooth1903
24-06-07, 15:30
Arkadaşlar elinde hazır mail olan varsa kanallara yollanan buraya eklermi acaba?bölece mail atmak isteyen arkadaşlar burdan alıp yollasınlar.unutmayın kibar bi dille mail atalım ve nolur,lütfen alın ,yalvarırız gibi kelimeler kullanmayalım:good: bizde telefonla ulaşmaya dewam arkadaşlar.bu arada aradığınız kanalları tekrar aradığınızda sesinizi biraz değiştirin aynı kişi oldugu anlaşılmasın.:img-hyste tabi öle yapanlarınız varsa şimdi aklıma geldi belki yapan vardır:happy0064

schmetterling
24-06-07, 15:34
Arkadaşlar elinde hazır mail olan varsa kanallara yollanan buraya eklermi acaba?

Sayın Yetkili

Star tv'de geçen yazdan beri yayınlanmakta olan Yalancı Yarim dizisi ben ve benim gibi bir çok genç tarafından zevkle izlenen bir yapımdır.. fakat kanalın yanlış tutumu sebebiyle ilk başlarda birinci sıradan düşmeyen dizimiz zamanla gerek günü değiştirilerek, gerek saatiyle oynanarak aşağılara çekilmiştir.. Buna tepkisiz kalamıyoruz... Ekranlarda yeni bir akım yaratmak için ilk adımlarını atan ve kaliteli bir yayıncılık anlayışına sahip olduğunu düşündüğümüz Fox tv'nin Yalancı Yarim'i yine zirveye çıkaracağından adımız gibi eminiz.. sizden ricamız, hitap ettiğniz kesim olan biz gençlerin bu ricasını geri çevirmemenizdir.. Kemik izleyicisiyle çok güçlü yapımların karşısında dik durabilmeyi başarmış bu dizinin tanıtımlarla ve kanal desteğiyle başaramayacağı şey yoktur... Saygılarımızla...

smooth1903
24-06-07, 15:40
çok saol kardeşim buyrun arkadaşlar schmetterling teki yazıyı kanal isimlerini değiştirerek istediğiniz kanala yollayabilirsiniz.telefonlarda galiba kitlendi ben az önce aradım aradığınız istikamete doğru bütün hatlar dolu dio:img-hyste :img-hyste bu kadar kişinin aradığını düşünmemiştim hiç.dewam unutmayın
en son umutlar ölür

ŞEKER KIZ
24-06-07, 15:52
bu muydu sözün uğur kedi bu muydu sözün ztar(artık adını yazmak bile içimden gelmiyor.....) böyle bir son için mi bizi aylarca oyaladın bunun için mi tek sözüm yazıklar olsun biz bunu hakketmedik...ve desteğimizi hiç çekmedik...şuan bunu maillerle yapıyoruz....yazıklar olsun bizi oyalayıp böyle bir sonu bize hak görenlere......yazıklar olsun yalanı adet edinenlere....

pas.si.on79
24-06-07, 15:55
bu muydu sözün uğur kedi bu muydu sözün ztar(artık adını yazmak bile içimden gelmiyor.....) böyle bir son için mi bizi aylarca oyaladın bunun için mi tek sözüm yazıklar olsun biz bunu hakketmedik...ve desteğimizi hiç çekmedik...şuan bunu maillerle yapıyoruz....yazıklar olsun bizi oyalayıp böyle bir sonu bize hak görenlere......yazıklar olsun yalanı adet edinenlere....

arkadaşım gerginliğini anlıyorum ama burda uğur kedinin yapacağı birşey yok.Yalanı yok.Hep bize gerçeği zamanında söyledi.. Dizi sevenleri istedikçe devam edecek..Zaten dizinin bitmemesi için böyle devam edildi...Bizi aylarca oyalandığını düşünmüyorum.Çünkü dizi bu.. Her dizide olduğu gibi..Başka diziler için de yeri geliyor aynı şeyleri düşünüyoruz.Daha bunlar burda mı falan.. Başka kanalla devam etmesi için bizim yeterince istememiz lazım..

maja
24-06-07, 15:58
euro star yarın kendi yayın saatiyle 21 30 48. bölümün tekrarını koymuş gider ayak dizi kıymete bindi galiba ..:img-pilot

smooth1903
24-06-07, 15:59

arkadaşım ztar a istediğin kadar ağzına geleni sayabilirsin.ama ugur kedi burda bize sadece gerçekleri söyledi:fm yapımın gelen reytinglere göre bi karar vereceğini söyledi.mail atın dedi.ztarda zaten kalmıyacağını biliyoduk biz başka kanallara geçmesi için uğraşıoruz herkes ztardan ayrılacağını biliyordu

elmali-turta
24-06-07, 16:02

Uğur kedinin bundan hiçbir suçu yok..tek suçlu var oda Star tv Lütfen mesajlarımıza dikkat edelim...Uğur kedide diziyi bitirmek istemiyor ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar...

naz özkul
24-06-07, 16:02
Şuan starda dizimizin tekrarı var.

fafak37
24-06-07, 16:03
Tekrar bölümü başladı arkadaşlar kaçırmayın :img-wink:

pas.si.on79
24-06-07, 16:06
Şuan starda dizimizin tekrarı var.

cidden mi?
aaaaaa inanmıyoruummmmm ...

Hadi arkadaşlar izleyelim.. o zaman...
Gerçekmiş... Nasıl oldu.. Ztarı son izleyişlerimiz...

dedebaba
24-06-07, 16:09
uğur kedinin üstüne fazla gelmeyin onun bu işte suçu yok bu işte tek büyük suçlu ztar tv

irem-e
24-06-07, 16:11
selamlar dun aksamki bolum gercekten cok guzeldi. ben bu diziyi sadece tarik ve naz'i birlikte mutlu gormek icn diil diger kahramalar icin de seyrediyorum. dizinin hicbir sahnesinde zap yapmak istemiyorum cunku ekranda kim olursa olsun cok zevkli oluyor.
yan ikonu sadece tarik ve naz dan ibaret degil diyorum.

herneyse gelmek istedigim nokta ben bu dizinin bitecegini dusunmuyorum ugur kedinin yzisi halen aklimda o yuzden hala umudum var sadece sezo,n finali yapip yeni sezonda yeni bir kanalda tekrardan oturup hulisinin onun cocukluk arkadasi rasit'i ruh ikizi vahi'nin maceralarini seyretmeye devam edecegiz.

benim merak ettigim simdi topun FM yapimda olduguna gore bugunku rating sonuclari hakkinda ne dusundukleri. eger bu soruma cevabi olan varse yazarsa sevinirim.

bence umudunuzu kaybetmeyin ve mail yollarken dikkat edin unutmayin ôfkeyle kalkan zararla oturur iyi birsey yapalim derken isin suyunu cikarmayalim ....

dedebaba
24-06-07, 16:15
bana göre dünkü gelen reytingler normaldi fm yapımda bana göre böyle düşünüp diziyi başka kanala kaydırma çabasında bulunması lazım

smooth1903
24-06-07, 16:18
selamlar dun aksamki bolum gercekten cok guzeldi. ben bu diziyi sadece tarik ve naz'i birlikte mutlu gormek icn diil diger kahramalar icin de seyrediyorum. dizinin hicbir sahnesinde zap yapmak istemiyorum cunku ekranda kim olursa olsun cok zevkli oluyor.
yan ikonu sadece tarik ve naz dan ibaret degil diyorum.

herneyse gelmek istedigim nokta ben bu dizinin bitecegini dusunmuyorum ugur kedinin yzisi halen aklimda o yuzden hala umudum var sadece sezo,n finali yapip yeni sezonda yeni bir kanalda tekrardan oturup hulisinin onun cocukluk arkadasi rasit'i ruh ikizi vahi'nin maceralarini seyretmeye devam edecegiz.

benim merak ettigim simdi topun FM yapimda olduguna gore bugunku rating sonuclari hakkinda ne dusundukleri. eger bu soruma cevabi olan varse yazarsa sevinirim.

bence umudunuzu kaybetmeyin ve mail yollarken dikkat edin unutmayin ôfkeyle kalkan zararla oturur iyi birsey yapalim derken isin suyunu cikarmayalim ....
reyting sonuçları çok güzeldi bir anda 2 katına çıktı reytingler ayrıca barışın konseri olmasına rağmen reytingler gayet iyiydi bu arada foxxoy birazdan siteye ekliycem adresi ben ekleyene kadar geerçi arkadaşlar eklemiş emeğinize sağlık

Aynali 11
24-06-07, 16:28
arkadaslar ben euro starda dizimiz tekrari varmi diye bakmistim birde ne göreyim fragman cikmis yarin aksam 21:30 da euro starda tekrari var ben tekrar izleyecegim oradanda reyting toplarsak o zaman fm yapim bu dizinin ne kadar cok sevildiginin farkina varir..starda belki biraz akillanír dizimizi kaldirmaz

nexsus
24-06-07, 16:31
yaa uğur kedi ne yazdı ben bulamıorum nerde linkini verseniz???

kardelen2086
24-06-07, 16:32
yalancı yarim in başka bir kanal da devam etmesi için 1 saattir kanallara mail atıyorum,bu kanallar arasında; çok sevdiğim, hastası olduğum diziye, daha sezon sonunu beklemeden erken final yaptıran kanal d de var,ama elimiz mahkum bir kanal da devam etsin de bu hangi kanal olursa olsun,kanal d olmasına bile razıyım....umarım çabalarımız boşa gitmez....:img-yes: :img-yes:

Aynali 11
24-06-07, 16:35
yalancı yarim in başka bir kanal da devam etmesi için 1 saattir kanallara mail atıyorum,bu kanallar arasında; çok sevdiğim, hastası olduğum diziye, daha sezon sonunu beklemeden erken final yaptıran kanal d de var,ama elimiz mahkum bir kanal da devam etsin de bu hangi kanal olursa olsun,kanal d olmasına bile razıyım....umarım çabalarımız boşa gitmez....:img-yes: :img-yes:

hangi diziden bahsediyorsun kardelen...benim bildigin kanald de baslayan diziler hemen bitmiyor

kardelen2086
24-06-07, 16:40
hangi diziden bahsediyorsun kardelen...benim bildigin kanald de baslayan diziler hemen bitmiyor

kanal d ,gerek maç yayınları,gerekse bayram tatillerinde yanlış yayın politikasıyla hırsız polis dizisini 3 hafta yayınlamadı,ve bir çok izleyici diziden soğudu,buna bağlı olarak reytingler düşüşe geçti ve kanal d de dizinin ipini çekti,kısacası yanlış yayın politikasıyla,bir zamanlar reytinglerde ilk 3 ten aşağıya düşmeyen dizisinin kendi elleriyle sonunu getirdi....:img-yes:

Aynali 11
24-06-07, 16:42
haklisin ama hirsiz polis en azinda bir iki sezondur oynuyordu ve sanirim kanald ye gecerse bu dizi belki ayni hata olmaz en azindan bir iki sezon daha izleriz dizimizi

elf_ebi
24-06-07, 16:43
evet şu anda tekrar var. çok güzel yaa. bordumda her yanı saran buram buram aşk kokusu buralara kadar geldi...

çok güzel yaa. hulusi erkek arkadaşıyla konuşuyo.:img-hyste

olay gözlerde bitiyooo...

mailleri de yolladık, arkadaşlarımıza da söyledik. şmidi dizinin keyfini çıkaralım.

kırmızı su
24-06-07, 16:44
arkadaşlar açıkcası ben foksta devam etkesinden yanayım çünkü diğerleri nin dizilerine ne kadar sahip çıktığı ortada benim üzüldüğüm bi nokta var ki bence bu dizinin böyle erkenden final yapması sanatçılara büyük saygısızlık bence barış ve merve gibi yeni sanatçıların umutlarını kırmanın yanın da diğer değerli oyunculara da haksızlık ediliyor umarım bir gün bu ülkede sanatçıya hak ettiği değer verilir benim umudum var

-naz-
24-06-07, 16:53
artık 48. bölümü konuşalım derim...

naz tekneye binerken ayağını büktü,
tarık:aman kaptan dikkat teknedeki en kıymetli şey o
naz::img-in_lo
tarık:o çelloya bişey olursa.....
naz::icon_sorr :icon_sorr

tarık tabiki onu naz için dedi ama çaktırmadı,kıvırdı...

bide dikkatinizi çektimi naz uyuduğunda tarık onu kucağına alıyor ya almaya çalışırken merve gülümsedi ordaa:img-hyste

smooth1903
24-06-07, 16:59
selam feyza öncelikle hoşgeldin
ve evet benimde dikkatimi çekti ufak bi tebessüm oluyo nazda
49 da havaalanı sahnesi kesin mi? bilgisi olan var mı?

-naz-
24-06-07, 17:07
öyle bişeymi var ben onu sanaryo zannediyordum burdakilerin yazdığı:img-in_lo

size bişey sorcam şimdi bunlar 49. bölümde kilitli kalacaklar yaa acaba nezın odasındamı tarığın odasındamı kilitli kalıcaklar,birimi kilitliyecek yoksa yanlışlıkla onlarmı yapacak...ve bu olay naz işten kovulduktan sanramı olucak,öncemi??

ee 2 kere 2 4 edicek yaa sizce bu ne :img-blush
yalnız 1 dedim amma çok soru sordumm:img-hyste

smooth1903
24-06-07, 17:12
öyle bişeymi var ben onu sanaryo zannediyordum burdakilerin yazdığı:img-in_lo

size bişey sorcam şimdi bunlar 49. bölümde kilitli kalacaklar yaa acaba nezın odasındamı tarığın odasındamı kilitli kalıcaklar,birimi kilitliyecek yoksa yanlışlıkla onlarmı yapacak...ve bu olay naz işten kovulduktan sanramı olucak,öncemi??

ee 2 kere 2 4 edicek yaa sizce bu ne :img-blush
yalnız 1 dedim amma çok soru sordumm:img-hyste

feyza havaalanı sahnesi naz kovulduktan sonra olucak naz giderken tarık gidip durdurcak diolar.
anlamadığım taraf eger önce kilitli kalırlarsa naz nie gidio.önce havaalanı olursa neden sonradan kilitli kalıolar.mantıklı cevap nazın yada tarığın odasına gelicekler havaalanında sonra.biri onları kilitliycek muhtemelen koray.benim şöyle bi senaryom var tahminimce koray tarık ile nazı kilitleyip dileğe diyecekki seninkiler odada başbaşa duruyolar.tarık nazla aynı odada dicek.o arada tarık ile naz aşklarını itiraf edecek sonrada dilek gelecek kapıyı açacak böle bişey olma ihtimali var aslında.

smooth1903
24-06-07, 17:17
arkadaşlar 49 uncu bölüm ile ilgili senaryolarınızı bizlerle paylaşırmısınız?
sizce neler olucak çünkü açıklanması gereken o kdar çok şey varki hangi birini yetiştircekler merak ediorum.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

smooth1903
24-06-07, 17:23
bu arada 2 kere 2 4 edecek ya bu ne die sormuşsun.bu tarık ile nazın birbirlerine aşklarını itiraf etmeleri:happy0064 :happy0064

erdalss
24-06-07, 17:25
ya tarık küçük sevgilimi söylerken naz kafasını yataktan yavaş yavaş kaldırırken ne kadar tatlıydı yaa... bakışları falanbittim yaaa...çok değişik bakıyodu,,,

duygu komasına girdim...

erdalss
24-06-07, 17:29
bece ilk önce odada kilitli kalacaklar ama fazla bişi olmıyacak, ama birbirlerine sarılıp uyuolarda diyolar kafam karıştı..

odadan sonra naz bir şekilde kovulur daha sonra hava alanı olayı sonrada herşey ortada zaten...

ama olayların gidiş yönü çok karışık...anlam veremiyorum...

Kadir_Reis
24-06-07, 17:30
Arkadaslar sizde bizim gibi dizinin bitmesini istemiyorsunuz bizde fırtına dizisi için ellimizden geleni yaptık ama bir kanal bizi dinlemedi diziyi bitirdi biz yinede maillerimize telefonlarımıza devam ediyoruz

smooth1903
24-06-07, 17:34
bece ilk önce odada kilitli kalacaklar ama fazla bişi olmıyacak, ama birbirlerine sarılıp uyuolarda diyolar kafam karıştı..

odadan sonra naz bir şekilde kovulur daha sonra hava alanı olayı sonrada herşey ortada zaten...

ama olayların gidiş yönü çok karışık...anlam veremiyorum...

bende bi anlam veremiorum.ayrıca bu kadar aksiyonlu bi bölümü nasıl yetiştirecekler onuda anlamıom herhalde bütün bölüm naz ve tarığın etrafında dönecek.daha ümit ile fulya yı evlendircez.vahi bomba gibi döndü gerçek hayattaki haline ondanda bikaç sahne alır.hulisi belgin falan filan var onlar da olcak nasıl yetişcek bu dizi.mantıklı bi senaryosuo lan varsa yazsın o yüzden dedim senaryolarınız bekliyorum die.herkes sölese ortaya bi karışık yapar bişeyler bulurduk tahmini olarak

Hirotaro
24-06-07, 17:57
Muhtemelen diziyi FOX TV alacaktır,Çünkü yeni sezona güçlü bir şekilde girmeyi istiyorlar :good:

smooth1903
24-06-07, 18:05
forum gene durdu kimse yorum yazmıo yada herhangi bişey.

Hirotaro
24-06-07, 18:17
Arkadaşlar şunu söyleyebilirim ki,Artık Star'a mail yada vs... atmayın.Bence FoxTv ye atalım.Çünkü Fox yeni bir kanal,ve oturmuş dizilere,yayınının izlenmesine ihtiyaç var.Mailleri ve telleri Fox'a yapalım

kırmızı su
24-06-07, 18:21
olaylar olumlu sonuçlanacak ama nasıl benim korkum tarığın işin gerçeğini bölümün sonunda anlaması yani en güzül yerinde bitmesi umarım bölüm başladıktan sonra 5 dk sonra işin gerçeği maydana çıkar bizde bir bölüm bile olsa gerçekten aşk izleriz de beklemesi biraz daha kolay olur bu arada izlenme oranlarımız gayet iyi bence en azından geçen haftaki gibi 15.değiliz umarım dizimiz devam eder ve hep yüksek reyting alır yeni kanalında yeni saatinde eski başarısına tekrar kavuşur hoş aslında başarılı ama yine de yeni bi kanal da herşey daha iyi olur

elf_ebi
24-06-07, 18:23
arkadaşlar size bir habeim var. ii mi kötü mü ona siz karar verin. çok emin diilim ama galiba barış akarsu ve merve sevi beraber yeni bi dizide oynucaklarmış. yani bizim dizimiz bitiyo ama onlar yine bizimle. ama ne derecede doğru orasını bilemiyorum.

berkayaras
24-06-07, 18:25
kaynagı da yazsan seviniriz elf

elmali-turta
24-06-07, 18:27
arkadaşlar size bir habeim var. ii mi kötü mü ona siz karar verin. çok emin diilim ama galiba barış akarsu ve merve sevi beraber yeni bi dizide oynucaklarmış. yani bizim dizimiz bitiyo ama onlar yine bizimle. ama ne derecede doğru orasını bilemiyorum.

Ya arkadaşlar doğruluğundan emin olmadığınız haberleri niye yazıyorsunz şuanlık böyle birşey yok...Biz FoxTv 'ye maillere devam ediyoruz aslı astarı olmayan haberlerler kafamızı meşgul etmeyelim lütfen..

smooth1903
24-06-07, 18:28

benim imzamı çalmışın :img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada bu söylediğinin kaynağı ne nerde duydun yani?yada nerden çıktı şimdi ayrıca madem öle bişey var fulya nie bize sabah gazı verdi başka kanala mail atın die ztarla işimiz bitti anlamında bişeyler söyledi?:img-help: :img-help:

erolimo
24-06-07, 18:28

Çok emin değilim ne demek? Arkadaşından mı duydun yoksa elle tutulur bir kaynaktan mı aldın?

coqette
24-06-07, 18:30
Arkadaşlar işte size bir replik daha...

Ama bu sefer soru amaçlı değil. :icon_whis

Tarık: Herşey çok daha güzel olacak.

Not: Feyza o gülümsemeyi ben de farkettim. Böyle hafif haince gülümsedi. O yüzden de ilk uyumadığını düşünmüştüm, ama maşallah uykusu gerçekten de ağırmış Naz'ın.:img-blush

melis15
24-06-07, 18:31
Dizimizi ilk defa kesmeden verdi zstar gerçekten zstrar şaşırmış fox devam mailer tabiki fm yapımda arkadaşlar değişk kişleden yolayın maileri yanlış olmasın ters tepmesin UĞUR KEDİ nerdesin lütfen gel bizlere biraz bilgi ver artık bu belirsizlik bitsin gerçekten sabır kalmadı gerçeket üzüntüden ne yapacağızı şaşırdık bizlere yol göster ya bu dizi böyle saçma bittmemeli daha filizin ve ümitin aşkı var ya gerçekten maileri yoluyorum ama çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok UĞUR KEDİ artık gel bizler çıldırmak üzereyiz bekliyoruz.:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

smooth1903
24-06-07, 18:31
kaynagı da yazsan seviniriz elf

bu arada ztar tv ye yazdığın yorumu okudum.:good: :good: çekmişsin resti helal olsun.bende üye olmaya çalıştım bende yazıcaktım olmadı.kaldırmışlar yeni üye olayını galiba.

mary61
24-06-07, 18:34
merhaba arkadaslar ya reytinglerin böyle geliceni tahmin etmiyordum yani iyi ama ben en azindan bir 3. bekliyordum yinede

ben bugün yine tekrarini izledim yalanci yarimin yine basindan kalkamadim ya agliycaktim az daha ya bu kadar güzel bir diziyi ztar nasil bitirir benimde zamanim oldukca fox´a mail atmaya calisicam ya ben yalanci yarimsiz duramam...

ya birde ugur kedisi gelmis ya ne yazmis ben biri bana söyleyebilirmi:img-blush

elf_ebi
24-06-07, 18:38
geçenlerde ntv ya da haberturk e çıkmış barış akarsu ve böle bişi demiş. ben de dizinin bitmemesi için elimden geleni yapıyorum elbette ki. mailller attım. böle 1 bölümle bitebileceğinden de oldukça şüphedeyim. olamayacak bişey gibi gelio bana. o kadar konuyu 1 bölüme sığdıramazlar. evet bu arada biraz hırsızlık yaptım...:):img-yes:

jenn
24-06-07, 18:38
arkadaşlar biliyorsunuz ben yapımcıyla iletişim halindeyim biraz önce görüştüm..reytingleri iyi bulmuşlar..ilk hedef tekrar star üzerinde yoğunlaşmamız olacak...bakın şu ara diziye ara verdiler ve bugünkü reyting sonuçları bekleniyordu..bu sonuçlar memnun edici bulunmuş..oynayan kanalda devam için haftabaşından itibaren çalışmalar başlayacakmış..bu durumda sizlerden ricam şu..dizinin cumartesi reytinginin iyi olduğundan dem vurarak yarım bırakılmaması için sona ermemesi için bu hafta star tv ye ağırlık vermenizi rica ediyorum..bu hafta yine böyle bir hafta olacak.abartmadan aynı adresten defalarca mail atmadan alınan iyi reytingi sebeb göstererek.stara mail ve tel olayına ağırlık verelim..diğerlerinede atın.ama özellikle stara tekrar yoğunlaşacağız...

dedebaba
24-06-07, 18:39
elif lütfen kaynağı yazarmısın bence böyle şey yok bunlar kulaktan duyma haberler ben böyle şeyler inanmam ama sen kaynağı veririsen belki

berkayaras
24-06-07, 18:39
bu arada ztar tv ye yazdığın yorumu okudum.:good: :good: çekmişsin resti helal olsun.bende üye olmaya çalıştım bende yazıcaktım olmadı.kaldırmışlar yeni üye olayını galiba.
hah,az bile yazmısımdır, hakkımızı aramak lazım;fakat kontrol bıle etmıyorlardır yorumları, mail olarak da ne atsam aynı tesekkur mesajını yolluyorlar,en son agır bi elestri yaptım maille gene tessekkur mesajı...kufur etsem gene "desteginiz icin tesekkurler" cevabını yollucaklar.Neyse inş yeni kanalımız hakkedilen ilgiyi,destegi veren bir kanal olur

melis15
24-06-07, 18:40
Arkadaş bu gerçekmi yoksa duymu kaynanığın söylermisin lütfen bir açıklık getirimisin bence iyi olur ama yinede yalancı yarim böyle bitmemeli daha baba oğul barışmadı herşey yarım kalmamalı önce yalancı yarim güzel bir şekilde
bitmeli ondan sonra başka bir dizi olmalı bizlerde seviniriz yine birlikte oynarlarsa bence güzel bir çift oldular.
UĞUR KEDİ ARANIYOR BİZLER HABER BEKLİYORUZ.:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

azizoz
24-06-07, 18:42
arkadaşlar, doğruluk payı nedir bilmiyorum ama şunu bir okuyun. yalanci-yarim.blog.....com sitesinde "star_kadirz" adlı biri yazmış

arkadaşlar, yalancı yarim şu an pamuk ipliğine bağlı, bu hale gelmesinde ki tek sorumlu star tv değil, haberiniz olsun. Şunu söyleyebilirim ki yapım şirketinin de açgözlülüğünün bunda payı var.sanırım ne demek istediğimi anladınız.Bu iki taraflı bir anlaşma. star tv sözleşme yapmasına rağmen 49. bölüme final dedi.Bu fm yapımın da işine geliyordu.Çünki star tv ye birkaç bölüm daha borçluydu.İşine gelmesinin nedeni ise ciddi anlamda diziyi başka bir kanala satma niyetinde olması.49ncu bölümü izlediğinizde dizinin devamı için açık bırakılan kapıları göreceksiniz zaten. Dizinin bitirilmesi söz konusu değilken iki kanal yalancı yarim dizisi için star tv ye yazı ile teklifte bulundu.Star o zaman bu teklifleri geri çevirmişti.Size bildiklerimin tamamını söylemek isterdim ama dizinin iyiliği için bu doğru olmaz. Ama şunu söyleyebilirim ki dizide gözü olan bir kanal var.Teklif için uygun zamanı bekliyor.Şöyle de bir ipucu vereyim, bu kanal yeni bir kanal
not:yalanciyarim.com/forum'dan alıntıdır.
bu haberi aktardığım için bana kızmayın.forumda göremediğim için aktardım.son günlerde bu tür haberler yazmayın mevzusu var.haber güzel olunca insan duramıyor ki...

erdalss
24-06-07, 18:43
arkadaşlar biliyorsunuz ben yapımcıyla iletişim halindeyim biraz önce görüştüm..reytingleri iyi bulmuşlar..ilk hedef tekrar star üzerinde yoğunlaşmamız olacak...bakın şu ara diziye ara verdiler ve bugünkü reyting sonuçları bekleniyordu..bu sonuçlar memnun edici bulunmuş..oynayan kanalda devam için haftabaşından itibaren çalışmalar başlayacakmış..bu durumda sizlerden ricam şu..dizinin cumartesi reytinginin iyi olduğundan dem vurarak yarım bırakılmaması için sona ermemesi için bu hafta star tv ye ağırlık vermenizi rica ediyorum..bu hafta yine böyle bir hafta olacak.abartmadan aynı adresten defalarca mail atmadan alınan iyi reytingi sebeb göstererek.stara mail ve tel olayına ağırlık verelim..diğerlerinede atın.ama özellikle stara tekrar yoğunlaşacağız...

demek star anlamış yapacağı hatayı...:icon_whis

ya inş devam ettirirler ,,sen şimdi konuştun benim umutlar yine devam etti starda devam edebilir aslında ya...çok kızdık ama devam ettirme kararı alırsada çok sevineceğiz eminim.:happy0064

başlayın arkadaşlar, stara hücum...:happy0064 :happy0064

berkayaras
24-06-07, 18:44
hedefimiz gene stara mı döndü.Guvenemıorm bu stara gene gereken ilgiyi,destegi veremicek diziye fakat dizimiz icin en iyisi bu ise gene mail atarız..

hulya53
24-06-07, 18:44
Arkadaşlar dizi bitiminde Star Tv'ye çektiğim mesaj:
49.Bölüm-Final kaçırmayın demişsiniz ama siz elinizdeki en büyük kozu kaçırdınız. Haftaya Cumartesi star tv.yi son izleme tarihim olacaktır.Biz Yalancı Yarim izleyicilerine göstermiş olduğunuz saygıya çok teşekkür ederiz. Yeni yayın döneminde sizi bomba gibi dzilerinizle başbaşa bırakıyoruz. Elvada Star tv.
Belki daha güzel daha anlamlı şeyler yazablirdim ama o an bunları yazmak geldi içimden.

maja
24-06-07, 18:47

tenis topu gibi olduk bi fox bi star yayınlandığı kanalda devam etmesi dizimizin prestiji açısından çok iyi olacak bence belki yanlış bir düşünüyor olabilirimde .. :icon_sorr demekki neymiş stara maile devammış ..ayrıca bu forumdaki geyik muhabbetinden fena halde daral geldi bana ..adam akıllı dizi yorumu yapan kalmadı .. hepsi tek tek terkettiler .. :icon_sorr

cnl
24-06-07, 18:48
peki stara yogunlasalım biz herseye varız.ancak fulya geldiğinde baska bir kanalı ima eder gibi konustu simdi napıcaz benim kafamda karıstı.fox a atmayalım mı?

melis15
24-06-07, 18:55
Gerçekten azizoz yazdığın şeylere inanamıyorum yani bizi dizin alıcısı bu kadar çok jennsana katılıyorum öylese zstar mail atmaya devam edelim yapım şirketinede hayda arkadaşlar bu haftada mailer devam edlim yine sıkıtılı bir hafta bekliyor bizleri umarım artık bu son haftamız olur stresiz rahat rahat dizimize konsatre olarak keyfle seyretmek istiyorum artık gerçekten bizlere bu stresi yaşatmadan gerçekten zevkle seyretmek istiyorum artık haksızmıyım.Kimse merak etmesin ben elimden geleni yapacam herşey yalancı yarim için.

jenn
24-06-07, 18:56
evet bu hafta önemli görüşmelerin olacağı bir hafta reytingler tatmin edici geldiği için görüşmeler daha sağlam olacak..lütfen dediğime inanın bu hafta stara yoğunlaşalım...

naz özkul
24-06-07, 18:58
Belki fulyanın henüz haberi yoktur reytinglerden memnun olunduğundan ondan yazmamıştır. Star kıymetimizi anlamaya başladı. Kesmeden tekrar verdi. Ama ben artık stara güvenemiyorum. Ne malum reytingleri tekrar yanlış politikalarla düşürmeyeceği, tekrar bitirmeye çalışmayacağı. Ben stara mail atmayın demiyorum. Diğer kanallara da atmaya devam edin onları es geçmeyin demek istiyorum. Ama fulyanın da dediği gibi telefonlar daha çok işe yarıyor.

capcup
24-06-07, 18:59
evet bu hafta önemli görüşmelerin olacağı bir hafta reytingler tatmin edici geldiği için görüşmeler daha sağlam olacak..lütfen dediğime inanın bu hafta stara yoğunlaşalım...

sen böyle diyosan ablacım o zaman ZTARA VE FM HÜCUMM diyoruz arkadaşlar:img-yes: :img-yes:

nexsus
24-06-07, 18:59
arkiler fox bence yumuşamaya basladı diğer yorumdadas olduğu gibi o yeni kanal sanki fox fox'u sakın boşlamayın zibidi ztardan gelecek bişey yok sankii

nexsus
24-06-07, 19:02
:happy0064 aaaa arkiler merve sevi onlinee

awakening
24-06-07, 19:02
ark. starın aklı başına geldi . nedenlerine gelelim
1. bu haftaki reytingleri gördüler
2. haftaya dizimiz karşısında herhangibi bir sağlam bi yapımın olmaması
3. yapımcı şirket ve starın final demesini bana göre ekrana çekebilmek için herkesi
4. sevgili fulya ve uğur kendinin dediği gibi bu dizi öyle bi bölümle son bulacak bi dizi değil

jenn
24-06-07, 19:03
arkiler fox bence yumuşamaya basladı diğer yorumdadas olduğu gibi o yeni kanal sanki fox fox'u sakın boşlamayın zibidi ztardan gelecek bişey yok sankii

foxa atmayın demiyorum..ama stara yoğunlaşalım diyorum..

cnl
24-06-07, 19:05
evvelden napıyordun hem stara hem fox a hem fm yapıma atıyordum yine bunlara devam edicez.ewt sanki online:)

hulya53
24-06-07, 19:07
Yapımcı şirket hakkında kim detaylı bilgi biliyor. Sahibi hala Faruk Bayhan mıdır?Mustafa Oğuz'un adı zaten hiç anılmıyor.Tv.programlarında Faruk Bayhan adı geçiyordu önceleri. Eğer hala öyleyse kendileri tv dünyasının en güçlü isimlerinin başında geliyor. Dizinin böyle ayak oyunlarına gelmesine bence izin vermez sadece kendilerinin belirlediği bir stratejiyi uyguluyor olabilir ancakderim.Ama FM el değiştirdiyse şirket zafiyeti de olabilir. Bunlar benim faraziyelerim. Çünkü internetden araştırıyom karşıma Faruk bayhan çıkıyor ve düştüğümüz durumu çok anlamlı bulmuyorum.

zett_turgay
24-06-07, 19:08
merve sevi bize dizi hakkındaki son durumu söyler misin

jenn
24-06-07, 19:10
Yapımcı şirket hakkında kim detaylı bilgi biliyor. Sahibi hala Faruk Bayhan mıdır?Mustafa Oğuz'un adı zaten hiç anılmıyor.Tv.programlarında Faruk Bayhan adı geçiyordu önceleri. Eğer hala öyleyse kendileri tv dünyasının en güçlü isimlerinin başında geliyor. Dizinin böyle ayak oyunlarına gelmesine bence izin vermez sadece kendilerinin belirlediği bir stratejiyi uyguluyor olabilir ancakderim.Ama FM el değiştirdiyse şirket zafiyeti de olabilir. Bunlar benim faraziyelerim. Çünkü internetden araştırıyom karşıma Faruk bayhan çıkıyor ve düştüğümüz durumu çok anlamlı bulmuyorum.

fm yapım..faruk bayhan ve mustafa oğuz ortaklığıdır..fm yapımın dizinin devamından yana olduğunu biliyorum..

capcup
24-06-07, 19:12
evet fm bizden yana arkadaşlar bende sürekli konuştuğum iiçin biliyorum yeter ki biz dizimizin arkasında olalımmmm...
EN SON UMUT ÖLÜRR..VE BUGÜN GÜZEL UMUTLAR YEŞERİYOO

nexsus
24-06-07, 19:15
yaaa acıklamaaa istiyoruz kesin ve net cok mum sy istiyoruz ayrıca bide aşka FOXlanmak istiyoruzz

HAWİNS
24-06-07, 19:15
Sevgili merve abla: Ya dizi bitice ama merveyle barış yine beraber başka dizide oynayacak diyolar...Bu söylentinin bir doğruluğu var mı?Lütfen bize yardımcı ol... :)I love you merve!!!:)

mary61
24-06-07, 19:17
evet merve abla lütfen bir aciklama yaparmisin ya nerdeyse burdaki herkes aglamaktan ölücek:P

(bu arada benimde adim merve yani adasiz)...:good:

jenn
24-06-07, 19:21
barış akarsu merve sevi ikilisi bana bir zamanların tarık akan gülşenbubikoğlu iklisini anımsatıyor:)..o dönemin en yakışan çiftiydiler..bizimkilerde bu dönemin:))

cnl
24-06-07, 19:22
ahhh star ahh yaptıgını begendin mi en sonunda insanlara kafayı yedirttirdi:)helak olduk burda.merve bare bişi de slm de:icon_sorr

elmali-turta
barış akarsu merve sevi ikilisi bana bir zamanların tarık akan gülşenbubikoğlu iklisini anımsatıyor:)..o dönemin en yakışan çiftiydiler..bizimkilerde bu dönemin:))

Ablacım süper bir benzetme gerçektende öyleler:)Bu arada sevgili Merve hoşgeldin :img-wink:

nexsus
merve abla acıklamaaa yapasanaaaaaa yapsanaaa oooooo
acıklama beklio forum beklioooo beklioooo
ooooooooo
merve abla sen bizim herseyimizsin (barış abi saygılar:D)

azizoz
24-06-07, 19:25

bizimkilerden sonra bir tane daha gelmez.onlar 1 numara oldular ve daima olacaklar.:love01:

-naz-
24-06-07, 19:29
ayy çook mutluyum bugün ne güzell bi gün!!!
mervee abla hoşgeldinn...bir MAG'cı olarak havalarda uçuyorumm şuan...
lütfen bi selam de bişey deee varlığın bilee yeter...
seni çook seviyoruzzzzz!!!!

not:merve abla daha önceden 'merves'nickiyle bize bodrumdan neler bekliyorsunuz diye sormamışmıydı:img-in_lo

Ebruli88
24-06-07, 19:29
Evet cok yakisiyorlar....Merveyle baris...:img-in_lo

Mervecimmm hosgeldin...:img-wink:

Biraz bilgi versen....Kurban keserim ha :happy0064 :happy0064

Bende sitendeki ebruli88 öptüm:happy0064 :happy0064

barışakarsuyase
24-06-07, 19:35
hoşgeldin merveeee

seni aramızda görmek çok güzel

senden herkesin istediği gibi bende bir bilgi istiyorum kib

mary61
24-06-07, 19:37
Merve Abla Lütfen bize bir Bilgi verirmisin ya burda catliycaz..

ultrazek35
24-06-07, 19:37
Bu bölüm gerçekten çok güzeldi yalanciyarim.com'da da büyük çabalar çırpınışlar var oradada arkadaşlar ölesiye çalışıyorlar.Ratingler süper bu kadar sıçrama yapacağımzı kimse tahmin etmiyodu heralde bir sürü açık kapı var nasıl 49u final yapıcak lar anlıyamdm inş bitmezz.Çalışın arkiler.

-naz-
24-06-07, 19:38

şimdi ablacım diyosun ki yani star memnunmu kalmış reytinglerden..yani stara yine yoğunlaşalım öylemii...star bizden olurmu acaba..değer bilirmi tekrar:img-in_lo
neysee biz mail atalımda bu aralar mail manyağı olduk zaten:img-in_lo

mervee abla sadece yorumlarımızı mı okuyosunn lütfen bişeylerr söyleee seni bekliyoruzzz:img-wink:

cnl
24-06-07, 19:41
Merve,Allah'ım beni sınıyorsun heralde dedin simdi sanırım bizleri sınıyor.bakalım yalancı yarim severler en son starı ne zmn basmaya gidicek:img-grin2

by_metallica
24-06-07, 19:43
Evet cok yakisiyorlar....Merveyle baris...:img-in_lo

Mervecimmm hosgeldin...:img-wink:

Biraz bilgi versen....Kurban keserim ha :happy0064 :happy0064

Bende sitendeki ebruli88 öptüm:happy0064 :happy0064

bencede çok yakışıyorlar !!

Bilgi verirse çok mutlu oluruz dimi !

Bu arada ebruLi bi msn 'e geLsen !! :) :img-polic

elf_ebi
24-06-07, 19:45
ya evet merve abla lütfen bişi söle. nolucak. dizi bitmicek di mi. seni çok seviyorumm...

-naz-
24-06-07, 19:46
Merve,Allah'ım beni sınıyorsun heralde dedin simdi sanırım bizleri sınıyor.bakalım yalancı yarim severler en son starı ne zmn basmaya gidicek:img-grin2

merve abla bizimi sınıyorsun:img-hyste
bak arar ihbar ederiz seniii:img-yes:
bence merve abla başlığı en başından okuyor ve şuan bizim yazdıklarımızı görmüyor...son sayfaya gelmeside zor:img-in_lo

kırmızı su
24-06-07, 19:47
umarım star aldığı yanlış karardan hemen döner bunu çok isteriz elbette sonuçta starda başladı devam ederse iyi olur yaz boyu izlemek isteriz yalancı yarimizi inşallah dizimiz uzar ve keyifle izleriz zaten en güzel yerinde kalmasın asıl şimdi başlıyo tarık naz aşkı sanki haksızmıyım reytinglerin de iyi gelmesi sayemiz de oldu bence umarım star gerçekten bunu dikkate alır görüşmeler olumlu sonuç verir :img-yes: bunu gönülden dilerim

capcup
24-06-07, 19:47
bu arada arkadaşlar sitenin en kalabalık forumuyuz tam 95 kişiyiz şuan...
işte yalancı yarim sevgisi bu yaaaa:happy0064 :happy0064 :happy0064

melis15
24-06-07, 19:48
Hoşgeldin merve lütfen bizleri bilgilendir meraktan ne yapacağımız bilemiyoruz lütfen bizlerie umut ver birşeyler yaz senden haberleri bekliyoruz bizlerde sabır kalmadı artık lütfen bizlere yardım et sevgini en güzelin bizlere yaşatığınız için teşekkürler sana ve barış sevgiler böyle bitmemeli.

cnl
24-06-07, 19:51
bu arada arkadaşlar sitenin en kalabalık forumuyuz tam 80 kişiyiz şuan...
işte yalancı yarim sevgisi bu yaaaa:happy0064 :happy0064 :happy0064

ee yalancı yarim izlemek ayrıcalıktır,dizisi için herseyi yapan insanların toplandıgı yer kalabalık olmıycakta baska neresi olucak:)buradaki ve diğer forumlardaki dizimiz için emek sarfeden tüm arkadaslar için :happy0064 :happy0064

barışakarsuyase
24-06-07,