Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
elmali-turta
24-06-07, 20:26
Arkadaşlar şimdi Fulya'yla konuştum kendisi diyorkii boşuna ısrar etmesinler Merve yorumları iyice okuyup daha sonra yazar dedi haberiniz olsun yani :img-wink:
aşka_aşık11
24-06-07, 20:26
arkadaşlar birisi bana merve sevinin sitesini özel msj la atabilir mi ltfnn!!
merve hanım ve fulya hanım hoş geldiniz foruma sizi cok seviyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz yalancı yarim hiç bitmesin istiyoruz :img-cool2
merve hanımda bir merhaba derse seviniriz işleri cokmu yoğun acep tüm dizi ekibine burdan slmlar fulya hanım iletirsiniz
Herşey sabah yazdığım gibi. Henüz bir gelişme yok reytinglerin olumlu etkisi dışında:img-wink: Bakalım önümüzdeki hafta herşey netleşir. Star final yazarsa iş biter başka alternatifler doğar. Yazmazsa devam eder. Şuan pek birşey belli değil.:img-wink:
Sevgili Fulya ve Merve hoşgeldiniz.
Dün gece, sizlerin güzel ve başarılı oyunculuklarızla beraber mükemmel bir bölüm izledik,hala etkisindeyiz.
Sizler gibi değerli oyuncularımızın ve Yalanci Yarimin her zaman yanındayız.
Not:Benim inandığım Haftaya star ne yazarsa yazsın Yalancı Yarim bitmeyecek.
OYUNCU, FORUMCU ELELE ,HEP BERABER 100.BÖLÜMLERE
Fulya abla ve Merve abla hosgeldiniz ya ben cok üzülüyorum yya bu dizi biterse ben ne izliycem vallahi dogru dürüst biseyde yok tvde...zaten yurtdisindayim memleketimi özlüyorum bu dizi cok güzel ya lütfen bitmesin bütün burdaki herkes elinden geleni yapmaya calisiyor ama su ztar hic birsey anlamiyor ya insallah bitmez ya ben yalanci yarim olmadan ne yaparim....ama umudumuda yitirmiyorum yitirmiycemde...:sad53:
sana katılmakla beraber..EN SON UMUT ÖLÜR DİYORUM VEEE
BİZİM UMUTLARIMIZ DİMDİK AYAKTA ÇÜNKÜ BİZ ÖLÜMÜNE YALANCI YARİMCİĞİZ......:happy0064 :happy0064 :happy0064
hosgeldiniz fulya hanim ve merve hanim...inanin eger bu dizide biterse artik tvde dogru düzgün bir dizi kalmaz...hepinizi tekrar tekrar alkisliyorum bu hafta yine harika bir oyunculuk sergilediniz benim adima baris beyi ve tüm dizi ekibinide tebrik ederseniz sevinirim
ya arkadaslar ben mail atmak istiyorum zaten atiyordumda acaba biri bana bir örnek mail yani yazabilirmi ya anlatamadim ama siz anlamissiinizdir insallah:img-in_lo :img-in_lo
Sayın Yetkili
Star tv'de geçen yazdan beri yayınlanmakta olan Yalancı Yarim dizisi ben ve benim gibi bir çok genç tarafından zevkle izlenen bir yapımdır.. fakat kanalın yanlış tutumu sebebiyle ilk başlarda birinci sıradan düşmeyen dizimiz zamanla gerek günü değiştirilerek, gerek saatiyle oynanarak aşağılara çekilmiştir.. Buna tepkisiz kalamıyoruz... Ekranlarda yeni bir akım yaratmak için ilk adımlarını atan ve kaliteli bir yayıncılık anlayışına sahip olduğunu düşündüğümüz Fox tv'nin Yalancı Yarim'i yine zirveye çıkaracağından adımız gibi eminiz.. sizden ricamız, hitap ettiğniz kesim olan biz gençlerin bu ricasını geri çevirmemenizdir.. Kemik izleyicisiyle çok güçlü yapımların karşısında dik durabilmeyi başarmış bu dizinin tanıtımlarla ve kanal desteğiyle başaramayacağı şey yoktur... Saygılarımızla...
şöyle bir şeymi
Merve Sevi
24-06-07, 20:34
herkese slm. Şifremi unuttum. Hatırlayınca o nickimi kullanırım:) Fulyacım sağolsun gerekeni söylemiş. Bana birşey bırakmamış:) E nasılsınız? Keyifler yerinde mi?
evet cok tesekkür ederim ya ben yaziyorum ama tam istedigim gibi olmuyor bende bir yardim isteyeyim dedim cok tesekkürler...
süper olacazda inşallah dizi bitmez seni ve herkezi izleriz merve abla
herkese slm. Şifremi unuttum. Hatırlayınca o nickimi kullanırım:) Fulyacım sağolsun gerekeni söylemiş. Bana birşey bırakmamış:) E nasılsınız? Keyifler yerinde mi?
eee merve ben degılım dıyor senkım sın arkadasım
sevgili merve hoş geldin .inşallah şifreni bulursun. moraller limoni 48 bölüme bayıldık reytinglere bayıldık ama star tv deki yayın akışında 49 final yazmışlar bütün moralimizi aldı götürdü
aşka_aşık11
24-06-07, 20:37
seni gördk daha ii oldk!! inşallah dizi bitmeycek vee çoook daha ii olacağızz!!!:D:happy0064
Bu arada Barışın söylediği Küçük sevgilim şarkısı güzeldi ......
elmali-turta
24-06-07, 20:38
Bizde keyifler yerinde aldığımız haberler doğrultusunda :img-wink: Sende keyiler nasıl:)iyidir inşallah:img-wink:
merve abla bize bisey yazdigin icin cok tesekkürler valla keyfimiz bana göre hic iyi deil ya dizimizi bitirmeye kalkiyorlar burda biri sürü arkdasim cok üzülüyor ama kimsenin umrunda deil sacma sapan bir reyting ugruna bitiriyorlar:sad53:
merve abla ben birde senin en cok telde sinirli haline bayildim ordaki durusun süperdi ya harikaydi fulya abladada vucud diliyle konusmasina bayildim...
biraz gerginiz sanırım:) diziye yapmadıkları kalmadı.starı bir istikrarlı göremedim hergün bugün acaba ne yapıcaklar diye uyanıyoruz en azından ben öleyim.
dizi kurdu
24-06-07, 20:40
ya bizde teredüte düştük sizmisniz diğilmisiniz diiye kusurumuza bakmayın. keyiflere gelince beklemetkteyiz dizinin sonu ne olcak diye devem edecek mi etmicek mi.oyunculuğuz ve performansınız her zaman süper.48 çok beğendik nice 48 lere inşallah.
Merve hoş geldin.Barış ile çok uyumlusunuz.birbirinize çok yakışan çiftsiniz.
48.bölümü çok beğendik.oyuncuların hepsini beğenerek izliyoruz.dizimizin
bitmesini hiç istemiyoruz.her zaman sizlerin yanındayız.
öncelikle hoşgeldiniz sizi burada görmek çok güzel..dizimiz gerçekten bitiyor mu:(((
Merhabalar,
Stara yolladığım maili sizlerle paylaşmak isyedim:
Sayın Yetkili,
Sizin hesabınız neye göredir bilmem. Yalancı Yarim’den sonra, sadece kumandamın ilk tuşuna değil, kalbimde çok özel bir yere de yerleşmişti Star.
Şimdi, gözlerimde yaşlar ve içimde aşka aşıklara has bitmeyen bir umutla soruyorum:
Kumandamda ve kalbimde boş kalan bir numaralı yeri satın almanız için, gözyaşlarımdan ve umudumdan başka hiçbir şeyim yok.
Bunlar işinizi görür mü?
Rating pazarında
Kumandamın ilk tuşu için
Gözyaşımı satıyorum
Beyaz ekranda
Aşıkların aşkı için
Kalbimi satıyorum
Gönül sayfamda
Listenin en başı için
Umudumu satıyorum
Gözlerimin ta içinde
Mervesi, Barışı için
Pırıltımı satıyorum
Bu uğraş
Bu telaş
Bu savaş
Bitsin……..
Bitmesin bu aşk……
Selam Arkadslar Dunku Bolum Cok Guzeldi Bugun Tekrarida Bir Daha Izledim Yine Cok Guldum Ya Vahinin Hulisilerin Yanina Gelirken Kizlrin Ona Tuhaf Bakmsi Ve Hulisinin Onun Icin Yazin Gorsem Belediyeye Sikayet Edrim Demsi Acayip Komikti Sonradan Vahi Amca Cool Bir Adam Oldu Ama :) Tarikin Naza Ders Icin Yaptigini Biliyorum Ama Yinede Nazima Aciyorum Dun Okadar Kostu Aradi Tariki Tarik Hemen Gorur Gormez Onu Sucldi Sinir Sey Ya :)
eylül-emreAltuğ
24-06-07, 22:09
herkese iyi akşamlar...
arkadaşalr reytinglerimizde iyidi ya ama hala bir umut var hepimizin içinde oda belli ben bugün az uğradım ama hiç yazamadım taki şimidye kadar şimdi tam olarak hangi adreslere mail atıyorsunuz banada bir yazında bende elimden geldiğince atayım bazı adresler var ama önceden attığımız belki şimdikiyle aynı değillerdir diye.....
bu arada yaşanan bazı oalyalr var yanlış isim ve karakter hakında az biraz okuyum baktım bence bunlara pek kafa atakmayalım şimdiilk arkadaşalr şimdi yapacağımız tek şey dizimizin sonunna kadar arkasında olammız ve gereken yerlere mail atmamızdır....
YALANCI YARİM'E HEP DESTEK TAM DESTEK
Fulya Ceylan işinin arasında 2 gün üst üste foruma uğrayarak foruma güzellik katmış,teşekkürler kendisine.....sahte mervede çıkmış ortaya:)komik olduğunu düşünmüş olmalı:)
Cumartesi işi ztarın aklına yatar umarım...bu kadar emek ve çabayı,seyircinin diziye olan bağlılığını ve desteğini yok saymaz umarım....
Filiz-Vahi-Ümit üçlüsü bu bölüm harikaydı....her sahneleri keyifli ve eğlenceliydi...Filiz'in Hulusi'ye yaptıkları için ders vermeye çalışması çok hoştu....Hulusi'nin vahi'yi evden göndermek için yaptığı plan oldukça ilginçti:)....düşün ki benim oğlum senin kızınla aynı yerde senin evinde ne yaparsın:img-hyste Vahi bir bilse bu ortamın mevcut olduğunu...hoş Tarık'ı çok seviyor damat olarak hayli hayli kabullenir
kırmızı su
24-06-07, 22:19
arakadaşlar bide sahte merve mi geldi buraya ayıp yani ben dizimizin biteceğine kesinlike inanmıyorum devam edecek :img-yes: fulya hanımın mesajı bir ümit bizim için :img-wink: biz istemezsek dizimizi böyle apar topar bitiremezler haftaya herşey daha iyi olur inşallah
herkese iyi bir gün diliyorum yaww ben anlamadım bu işi şimdi dizi bitiyor u bitmiyor mu biri beni aydınlatsın mümkünse :img-wink: yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler:happy0064
arkadaslar yarin eurostarda saat 21:30 da yalanci yarim var sakin kacirmayin bu ztarda yalanci yarimi hic kesintisiz vermeye basladi kesin bu haftaki reytinglere bagli tekrarlari ne kadar izleniyor felan diye bence hic kimse kacirmasin SONRA ÜZÜLÜRSÜNÜZ:D:D:D
Herkese ıyı akşamlar ,
Ne güzel yıne Fulya hanım gelmiş kendısıne teşekkür ediyoruz?Fakat merve sevı nıkı ıle gıren kışıyıde şiddetle kınıyorum.
Yorum yapacak bir sey yok tek kelıme ıle hersey sahaneydı mükemmel bır bölümdü.
Bırkaç arkadaşın dedıgı gıbı Tarık Naz'ı teknede kaldırırken Naz hafıf gulumsedı.
Koray Naz'ın omzuna dokundugunda Tarık nasıl da kıskandı,Kızlar TaRıgı hadı denıze gırelım dıye cekıştırdıklerınde de Naz kıskandı.
tarık Naz'ın yalnız yemesıne razı olmadı ve çellıonuda al dedı böylece yanına gıdıp konuşabılecektı öyle de oldu canım ya (aşk ,nefret, kıskançlık hepsi var)
Daha kendılerıne bıle ıtıraf edemezken ne oldu bana diyorlar .İçimden bir his çok güzel olacak bu itiraf sahnesı çunku sonunda ıkısıde dayanamayacak ve patlaycak.
Jenn(Bengı) arakdaşımızn dedıgı gıbı uslubumuzu bozmadan hem star tv ye hemde dıger yenı kanallara maıl ve telefonlara devam edelım.
Olayın arkasında reytıng den başka seyler oldugu bellıydı.Hep destek tam destek.
İçimde bır hıs var arkadaşlar hersey çok guzel olacak.
smooth1903
24-06-07, 23:15
bu arada arkadaşlar fm yapıma baskı yapmaya dewam edelim.ztar tv den kopsa bile başka kanala geçsin dizi..gerçi ztar tv nin o kdar engellemelerine,barışın konserine rağmen bu kadar reyting ztarın aklı başına geldi bence.ama maillere dewam arkadaşlar unutmayın
en son umutlar ölür
smooth1903
24-06-07, 23:42
arkadaşlar ugur kedi gelmedimi bugün foruma?
bilgisi olan varmı ben bir iki saat ayrıldım forumdan olan olmuş gene doluymuş forum kimler geldi kimler gitti bilmiyorum.fulya gelmiş,sahte merve gelmiş:img-hyste ugurdan bi haber alamadım bilgisi olan varmı yada ugurdan haber alan????????
Barış ve Ercüneyt'in konserinden bilgi ve foto getiren birileri yok mu?Barış'ın sitede sorun var.:icon_sorr
bu arada arkadaşlar fm yapıma baskı yapmaya dewam edelim.ztar tv den kopsa bile başka kanala geçsin dizi..gerçi ztar tv nin o kdar engellemelerine,barışın konserine rağmen bu kadar reyting ztarın aklı başına geldi bence.ama maillere dewam arkadaşlar unutmayın
en son umutlar ölür
arkadaşım.öyle bişey yazıyorsunki..yahu barışın bodrum konserine giden herkesin evinde reyting cihazı varmış gibi..bu kaçıncı yazışın konseri:)) akşamdan beri defalarca yazdım..stara yoğunlaşacaz bu hafta..sebebinide söyledim.e ben daha ne diyeyim..
arkadaşlar mail ve telefonlara dewam edelim dizimiz içinn..
Barış ve Ercüneyt'in konserinden bilgi ve foto getiren birileri yok mu?Barış'ın sitede sorun var.:icon_sorr
barış ve ercüneytin konseri değil. barış konseriiii.barışa gözlerin ve yaz demedim şarkılarında ercüneyt özdemirde eşlik etmiş..sitemizde problem var ama bizim birde yedek forumumuz var.konsele ilgili bilgiler var orada şu ana kadar gelen fotolarıda ekledim.arzu ederseniz buyrun girin bakın.link aşağıda
http://sansal.20m.com/cgi/forum/index.php?sid=6a2010b50d43e5a782706461b64468e0
smooth1903
25-06-07, 01:35
forum bugün bomboş hayret.daha 1.30 ama yinede çok az kişi var olanlarda konuşmuyo.patronun kulakları çınlasın nerdesin be patron sen şimdi bize iki replik yazardın ortaya konuşcak konu çıkardı.sonundada komik iki satır bişey yazınca tamam olurdu neşemiz yerine gelirdi.
pas.si.on79
25-06-07, 02:03
Çok güzel bir bölümdü.. Yalnız tabi diziye final deme gölgesi düşsede zevkle izlesek de keyifle yazamıyorum.
19,30 da sınavdan çıkıp eve koşarak giden biri olarak bölümün ilk 15 dk na yetişememiştim.Telafisini yaptık allahtan platform varda.Ne oldu ya bu niye böyle dedi demeden aklım takılmadan izledim.
Tarık Naz sahneleri bakışmaları çok güzeldi.Tarık her nekadar TT Olsada Naz a hep yardımcı oluyordu.Aslında Naz a Nazın O na eziyet ettiği kadar etmiyordu.Bizim Tarık ımızdı.Şeyy Nazın TArık ıydı.Haddimizi bilelim değil mi? :)
Tarık teknede çellodan rahatsız olan bir kızı yine güzel bir şekilde indirdi. Düşüncesine Çelloya ve Naza ya da müzisyene nasıl saygısı var.Acaba TT ninde ruhunda sanatçılık mı var Bu arada bir de tabi Nazın tekneye binerken ayağının takılması üzerine;
Dikkat et kaptan teknedeki en önemli şey, çello demesi de ayrı bir hinlikti şeyy güzellikti:)
Kaptan dediğim de Metin Kaptan harikaydın.. Nasıl yakışmıştı kaptan olmak .Ayrıca oyunculukta da iyiydi..Tebrik ediyorum. Umarım kaptanımızı bir kez daha görürüz..
Hani Türk filmlerinde olur ya böyle dediğimiz bir görüntü vardı..Tarık Nazı tutmuş onun için Çello çalıyordu.. Ne güzeldi..:)
Tarıkın gemici düğümünden haberi olan var mı? o şekilde mi kaldı.. :)
Naz uyuyunca çok masumdu..Onu yatırması ve şu saç okşama sahneleri tabi kaptanın sözleriyle birlikte çok güzeldi..Az kalsın kaptan işinden olacaktı.Ama böyle de güzel söylenmez ki.. Tarıkın yüz ifadesiyle harika bir sahneydi..
Tarık:demek ki bu gün ilklerin günüymüş,ilk kaptanın kovmam...
Tarık yine Nazı taşıdı.. Tarıkın ağırlık çalışmasına gerek yok.Naz ı taşıyor..
Barış tan benim küçük sevgilim şarkısını dinlemek çok güzeldi..Tabi Naz için de... Ne güzel dedi.Benim Tarık ım yanımda,gitmemiş,yan odada..
Tarık Naz sahneleri oldukça güzeldi.. 3 kez izledim bölümü daha ne deyim..
Filiz Ümit sahneleri Vahi Amcaya yardımları..YEni Vahi Bey imajı harikaydı..
Hulusi Bey e önce kızmıştım.Vahi kovduğu için ama aslında kovmamış zaten sonra ruh ikizini de düşündü.Raşit e Vahi ye de şu 5 lik şezlongtan yer istedi..
Ama tabi filiz e dediği gibi..Kızlara bakıyordum olayını Raşit beyle biraz abartsalarda zaten bodrum da bitti.
Hulusi Bey in performansı yine harikaydı.
Anlat anlat bitmez...Ben yine bu kadar yazıyı nasıl yazdım çözemedim..
Son söz.... YALANCI YARİM OLMADAN ASLA....
Ztar da olursa yine YY hatrına ztar seyretmeye devam yok olmazsa ztar bizim için yok....
bu dizide yapacak çok şey var daha...
49 ncu bölümde süper olacak..
Bütünüyle çok güzel bir bölümdü.Tüm emeği geçen herkese teşekkürler...:happy0064
Programın başında verdi fragmanı...Denizden yeni çıkmıştı Barış..kırmızı şortu vardı üzerinde...başını öne arkaya sallayıp, saçlarını düzeltiyordu...
Belki de kısa kısa verilen haberlerdendi o,siz fragman sandınız ,olabilir mi acaba?Çünkü bazen böyle kısa haberler verir bazı bölümlerinde Pazar keyfi programı.Eskiden çok izlerdim ama uzun zamandır düzenli izlemiyorum.Pazar keyfi hazrlayıcılarını çok sevdiğimi söyleyemem ama söyledikleri bi haberi de vermemezlik etmezler.Sanırım böyle bir durum sözkonusu.
smooth1903
25-06-07, 02:09
patron gelmiş.hoşgeldin.kulaklarını çınlattım az önce vallaha.:good:
bu arada passion hakikaten sen ne yapmışın öle ya o kadar uzun ama gerçekten çok ii özetlemişsin bölümü emeğine sağlık
Evet..kısa kısa olan bölümlerdendi ama,aynı bölümün içinde başkaları da vardı,hiçbirini göstermedi..yani "Bodrum'da" 2. bölümünü göstermedi...
pas.si.on79
25-06-07, 02:17
çok güzel anlatmışsın bu bölümü passion79 klavyene sağlık
patron gelmiş.hoşgeldin.kulaklarını çınlattım az önce vallaha.:good:
bu arada passion hakikaten sen ne yapmışın öle ya o kadar uzun ama gerçekten çok ii özetlemişsin bölümü emeğine sağlık
teşekkür ederim arkadaşlar.. Yalancı Yarim böyle birşey işte.. Neler yaptırtıyor.
Ebru da bir yorum yazar onu da okuyun.Daha önce okudunuz mu bilmiyorum tavsiye ederim.Uzun yorum ve pek tabi bir o kadar da güzel yorum ne demekmiş görürsünüz..:)
Herkese iyi geceler..Nöbet var mı bilmiyorum ama.. Herkeslere keyifli yorumlar..
valla bide sanırsam burçin_kaplan var,,, oda mükemmel yazıyor ya inş oda yazar...
passion sende çok güzel yazmışın sağolasın...
herkese iyi geceler saat 2,40 oldu ama hala kızışmadı buraları,ben gittim kesin kızışır birazdan...
:img-hyste
Evet..kısa kısa olan bölümlerdendi ama,aynı bölümün içinde başkaları da vardı,hiçbirini göstermedi..yani "Bodrum'da" 2. bölümünü göstermedi...
Arkadaşım tamam işte haber o kadarmış...sanırım Bodrumdan görüntüler verdi karışık ve bitirdi o bölümü.İzlemedim ki yorum yapayım ama dediğim gibi olsaydı uzun bir haber mutlaka verirlerdi.Neyse izleyen olduysa senden başka da, yorum yapabilir belki.
skyline_91
25-06-07, 02:49
arkadaşlar hepinize iyi nöbetler ve iyi gecelr şu an saat 3 ve 12 kişiyiz inş. yarın daha güzel haberler alırız
smooth1903
25-06-07, 03:28
saat 3 buçuk ve forumda 5 kişi kaldık zaten kimse konuşmuyo gece nöbetinin bi anlamı yok hadi arkadaşlar yarın görüşürüz hepinize iyi geceler allaha emanet olun
2 haftadır bi yerlere mail yollamaktan bıktım artık ama wazgeçmicem su dizimizin durumu bi netlik kazansın o zaman bi daha pcnin basına oturmam heralde arkadaslar lütfen bol bol mail atalım bu dizi bitmesin manyak üzülürüm:good:
Arkadaşım bende o kadar gördüm bodrum dedi barışı gösterdi ama roportaj yoktu belkide roportaj yapılmadı starla roportaj yapıldığın biliyordum sadec götüntüde vardı bugün yeni bir gün bakalım bugün neler olacak umarım iyi haberler gelir dizimizle ilgili tabiki devam mailer ben birazdan başlıyacam umarım uğur kedi gelir bizlere bir açıklama yapar.
günaydın arkadaşlar:)
48.bölüm bir adamın geçmişteki pervasız yaşam tarzının 9 aylık bir süreçten sonra nasıl eski haline dönemediğinin bir ispatı gibiydi..zengin tarık,şöför tarık olarak yaşadığı dokuz ay boyunca üzerindeki tüm zenginlik etiketlerinden sıyrılıp sade bir vatandaş olmanın dayanılmaz hafifliği ile, aslında gerçek kişiliğini buldu..bu bölümde yaptığı mecburi u dönüşü ile ise zengin tarık'a ne kadar yabancılaştığını fark etti..naz ise şımarık ,bencil poppohlanmış kişiğini her istediğini yaptıran sevdiği adamı bile ezen o kişiliğini bu bölümde aldığı derslerle sıyırdı attı..nazda sıradan olmanın, emir kulu olmanın,patronu tarafından ezilen bir çalışan olmanın ne demek olduğunu bizzat yaşayarak öğrenmiş oldu..bu nazın hayatının dersiydi..ve ezenle ezilen arasında aslında özünde hiç bir fark olmadığını anladı..tekne sahnelerinde tarık replikleri çok anlamlıydı..her olay karşısında tarığın naza sunduğu örnekler çok iyi seçilmişti.. bazen iyileşmenin yolu ağır darbelerden geçer...buda öyle bir durumdu..
bu bölüm çekimleri ile güzelim manzaralarıyla,tekne sahneleriyle gerçekten çok özel bir bölümdü...en beğendiğim bölümse nazın teknede o güneşin alnında uyuya kalması ve tarığın onu kucaklayıp kamaraya götürdüğü sahne oldu..sevgili burçin o sahneleri kare kare çekmiş..iki tanesini bu buraya koyacam..
şurdaki masumiyete bakarmısınız..küçük bir çocuk gibi uyuyor.
http://img529.imageshack.us/img529/3274/bscap0006ue7.jpg (http://imageshack.us)
Shot
bide buna bakarmısınız.yüzünde gülümseme..adeta o an tarığın kendisini kucakladığı anı rüyasında görüyor gibi hissediyor ve duyduğu mutluluk yüzüne yansıyor..
http://img184.imageshack.us/img184/9986/bscap0024cu7.jpg (http://imageshack.us)
Shot
arkadaşlar bu hafta başı itibariyle star tv de son şanslarımızı deneyeceğiz.reyting sonuçLARI MEMNUN EDİCİ BULUNMUŞ VE TARAFLAR BU HAFTA TEKRAR KONUYU DEĞERLENDİRECEKLER..LÜTFEN STAR TV YE MAİL OLARAK VEDE TELLE REYTİNGİMİZİN İYİ GELDİĞİ ÖNE SÜRÜLEREK DİZİNİN DEVAM ETMESİ YÖNÜNDE DUYGULARIMIZI DİLE GETİRELİM..
STARTV ADRESLERİNİ HEPİNİZ EZBERLEDİNİZ..SİTESİNDEKİ BİZE YAZIN BÖLÜMÜNE VEDE
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr ADRESİNE ayrıca sitesindeki yorum bölümüne yazalım.,,
Star Tv Tel 0212 413 50 00
bıktık demeyin arkadaşlar bu hafta bu kanaldaki son şanslarımızı değerlendireceğiz.yapımcının talebide bu yönde.eğer buda yetmezse o zaman başka alternatiflere yöneleceğiz..
merve abla hoşgeldinn....
bi selam ver yeter dedik ciddi öyle yapmışsın:img-yes:
ama hani bi kaç ipucuda fena olmazdı yanii:img-wink:
neyse varlığınız yeterr fulya ablayla sen burdasınya bizimlesiniz yaa ne güzell:happy0064 cavit abide geldi selamını verdi...
barış abiyide bekliyoruzzz artıkkk:img-yes:
smooth1903
25-06-07, 09:38
öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.
jenn çok güzel anlatmış tarık ve nazdaki değişimi emeğine klavyene sağlık arkadaşım.çok güzel birpaylaşım olmuş.
resimlerde çok güzel.emeği geçen fotoları yollayan herkese tekrar teşekkürler
batuhan_gumus
25-06-07, 09:39
dedim gibi cumartesı bakamadım ama dün tkrı çıktı izledim bence güzel bi bölümmüş :good:
batuhan_gumus
25-06-07, 09:41
8 YALANCI YARIM [NET] STAR 2,50 14,5
6 YALANCI YARIM [NET] STAR 2,50 13,30
valla ratingleri daha ii olmuş zaten güzel bi dizi
smooth1903
25-06-07, 09:41
merve abla hoşgeldinn....
bi selam ver yeter dedik ciddi öyle yapmışsın:img-yes:
ama hani bi kaç ipucuda fena olmazdı yanii:img-wink:
neyse varlığınız yeterr fulya ablayla sen burdasınya bizimlesiniz yaa ne güzell:happy0064 cavit abide geldi selamını verdi...
barış abiyide bekliyoruzzz artıkkk:img-yes:
gerçek merve değil o.uyanığın biri gelip arkadaşları işletmeye çalışmış ama hemen foyasını ortaya çıkartmışlar oda hemen çıkmış gitmiş.gerçek merveyle tel.de konuşulmuş hayır benimle alakası yok ben diilim demiş
gerçek merve değil o.uyanığın biri gelip arkadaşları işletmeye çalışmış ama hemen foyasını ortaya çıkartmışlar oda hemen çıkmış gitmiş.gerçek merveyle tel.de konuşulmuş hayır benimle alakası yok ben diilim demiş
:img-hyste :img-hyste :img-hyste bende şimdi akşam ben yattıktan sonra ne oldu fulya abla ne dedi diye önceki sayfaları okumaya koyuldum...
gözlerime inanamadım.....mail atmıştım merve ablayaaa allahtan şifreyi unutmuş..ya inanamıyorum nasıl yaparlar böyle bişeyii,yalnız sanırım biri pot kırmış yada ben öyle anladım isim vermiycem bende kalsın!
fulya ablada özür dilemişş hiç gerek yokk ablacım,ama merve bir an önce şifresini hatırlayıp gelsin lütfen :img-in_lo
bu kandıramalardan bi tufah oldum ben cavit gerçek cavitti oke.ama ben dün gece gelen barış akarsunun o olduğuna inanmıyorum....
gelelim 48. bölüme bu akşam euro starda 21:40 ta tekrar bölümümüz var kaçırmayın demiycem:img-hyste dememe gerek yok çünküübye
the_unforgiven
25-06-07, 10:06
bölüm tek kelimeyle "muazzam"dı,naz bunca zaman yaptığı eziyetlerin karşılığını her ne kadar tarık kendisine kıyamasa da uygulamalı olarak gördü,kendince dersini aldı,hem de bunun için 2 gün yetti de arttı..koray ve dilek çifti bizim aşıklardan daha umutsuz vaka anladığım kadarı ile..allah koray a yardım etsin.
teknede tarık ın naz ı kucağını aldığı sahnede kanımca küçük bir çekim hatası olmuş,naz gülümsüyordu..önce uykuya dalmamış herhalde diye düşündüm ama sonradan olayları hatırlamadığını gördüm..olsun bu da nazar boncuğu olsun değil mi?
vahi nin imajı süperdi,çok cool duruyordu..hulusi ve raşit in vahi yi gördükleri andaki suratları inanılmazdı.belediyeye şikayete kalkarsınız hee,alın size vahi özkul..
önümüzdeki bölüm tarık hulusi den hulusi de bir şekilde belgin den kaçarken bir odada pişti olacaklar gibi bir his var içimde..yoksa 2 kere 2 başka türlü 4 etmeyecek..ya da çoktan etti de ben fark etmedim,bilemiyorum..
bu arada herkese selamlar..
schmetterling
25-06-07, 10:07
Günaydınlar
içimde bi şey var bu sabah, sanki çok güzel haberler alacakmışız gibi, sanki artık rahat bir nefes alacakmışız gibi...
umarım bu hissim yanıltmaz beni...
Jenn ablanın da dediği gibi star'a yönelelim arkadaşlar bu aralar... sonunda kazanacağız emin olun:happy0064
hepinize iyi günler, mutlu forumlar:icon_whis
smooth1903
25-06-07, 10:11
Günaydınlar
içimde bi şey var bu sabah, sanki çok güzel haberler alacakmışız gibi, sanki artık rahat bir nefes alacakmışız gibi...
umarım bu hissim yanıltmaz beni...
Jenn ablanın da dediği gibi star'a yönelelim arkadaşlar bu aralar... sonunda kazanacağız emin olun:happy0064
hepinize iyi günler, mutlu forumlar:icon_whis
Ağzından bal damlıyor vallaha.inşallah arkadaşım inşallah senin dediğin gibi olur.
bizleri sevindircek haberleri bekliyoruz.artık hepimizin bu haberleri duymaya ihtiyacımız var.ancak o zaman içimiz bi nebze olsun rahatlıycak
pas.si.on79
25-06-07, 10:26
bu kandıramalardan bi tufah oldum ben cavit gerçek cavitti oke.ama ben dün gece gelen barış akarsunun o olduğuna inanmıyorum....
Nasıl yani? Barış Akarsu da mı gelmiş? Daha doğrusu kendini Barış Akarsu zanneden uyanıklarda mı türedi...
Sahte BArış Akarsu yok,,sanırım:icon_whis DAha doğrusu ben görmedim.Öyle bir mesaj ..
Ama kendisini bekliyoruz.:img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
Sevgili AILEM :img-wink:
Yine zor bi güne basliyoruz...Arkadasimizin dedigi gibi benimde icimde güzel bir his var..Bugün neler mi olacak güzel haberler gelecek insallah..Biz böyle birlik olduktan sonra...:img-yes:
BIRI BIZI DURDURSUN CANIMMMMM:happy0064
:img-yes: günaydın arkadaşlar :img-wink:
umarım herşey istediğimiz gibi olur ve olumlu haberler alırız.
bu arada stara ve fox a maillere devam edelim ne olur ne olmaz
bu arada stara ve fox a maillere devam edelim ne olur ne olmaz
durdugumuz yok canim merak etme :img-wink:
Herkes parmaklar klavyeye :D
hepinize günaydın arkadaşlar bugün yepyeni bir gün ve UMARIM GÜZEL HABERLER ALICAZ..
jenn ablamızın da dediği gibi ztartv ye mail atmaya devam:img-yes: durmak yok yani bugün de bizlere bu yola baş koyduk biz ve başarıcaz inanıyorum...
EN SON UMUT ÖLÜR ARKADAŞLAR..lütfen umutlarınızın ölmesine izin vermeyin
kalpten istersek biz bu işi başarırız eminim..:happy0064 :happy0064
Nasıl yani? Barış Akarsu da mı gelmiş? Daha doğrusu kendini Barış Akarsu zanneden uyanıklarda mı türedi...
Sahte BArış Akarsu yok,,sanırım:icon_whis DAha doğrusu ben görmedim.Öyle bir mesaj ..
Ama kendisini bekliyoruz.:img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
yazı yazmamış sadece online görmüşler...
neyse bugün bendede bi umut var...
burcuu 'en son umut ölür':good: ya gün gelirde koparsak burdan (allah korusun)seni hep bu sözünle hatırlıycam:img-yes:
tarıkla nazın oğullarının adı hulusicandı dimi bence umut koyalımm:img-hyste
Arkadaşlar diğer forumları tekrardan
örgütlesek onlarla birlik olsak az güçle çok işlere imza atsak
onlar yükümüzü hafifletse ve sonuçta biz kazansak:happy0064
arkadaşlar herkeze günaydın ben bir şey anlamıyorum bu foruma benim biliğim kadarıyla herkez istediği isimle kayıt yapabiliyor dün merve sevi isimli bir kullanıcı geldi diye merve sevi olacak diye bir şey yoktu ancak herkez merve sevi geldi dedi ortalık karıştı
diğer sitelerde iş başında merak etmeyin ama yinede herkes girdiği siteye uyarı msjı atsa iyi olur tabii:good:
bol bol mail atarsak adamları sıkarız bence değişik mailler ve değişik kanllara atarak savaşımızı kazanmalıyız
diğer sitelerde iş başında merak etmeyin ama yinede herkes girdiği siteye uyarı msjı atsa iyi olur tabii:good:
Mesala bir yalancı yarim forumu bir merve sevinin sitesi
bir de buradan başka var mı bildiğim bunlar
Mesala bir yalancı yarim forumu bir merve sevinin sitesi
bir de buradan başka var mı bildiğim bunlar
dört siteyiz.hangi siteler olduğunu biliyorsunuz hepsindede çalışılıyor..gerekli yazılar yazıldı.
Ewet arkadaslar dedebaba haklı...Sürekli mail atmamız onları bıktırır ve sinirlendirir...İçinde bulunduğumuz durum neticesinde star la iyi geçinmek zorundayız...
__________________________________________________ __
Satar tv sen bize neler yaptın
Böldün parça parça
Onlar bilmez onlar bilmez...
Tekrar merhabalar arkadaşlar,
Ben bu güne kadar sadece okudum sizi. Ama şu günlerde görünenden daha kalabalık olduğumuzu bilmenizi isterim.
Star TV’ye dün akşam gönderdiğim duygusal mailimi ve starın sanırım otomatik yanıtını sizlerle paylaşıyorum.
Sayın Yetkili,
Sizin hesabınız neye göredir bilmem. Yalancı Yarim’den sonra, sadece kumandamın ilk tuşuna değil, kalbimde çok özel bir yere de yerleşmişti Star.
Şimdi, gözlerimde yaşlar ve içimde aşka aşıklara has bitmeyen bir umutla soruyorum:
Kumandamda ve kalbimde boş kalan bir numaralı yeri satın almanız için, gözyaşlarımdan ve umudumdan başka hiçbir şeyim yok.
Bunlar işinizi görür mü?
Rating pazarında
Kumandamın ilk tuşu için
Gözyaşımı satıyorum
Beyaz ekranda
Aşıkların aşkı için
Kalbimi satıyorum
Gönül sayfamda
Listenin en başı için
Umudumu satıyorum
Gözlerimin ta içinde
Mervesi, Barışı için
Pırıltımı satıyorum
Bu uğraş
Bu telaş
Bu savaş
Bitsin……..
Bitmesin bu aşk……
Starın Yanıtı:
Sayın İzleyicimiz,
24.06.2007 21:07:35 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Yalancı Yarim adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir.
Star TV yayın akışı ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
Star TV ile ilgili her türlü görüş öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ı arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.
İyi seyirler,
Sevgi ve saygılarımızla.
İzleyici Bilgi Merkezi
Tel : 0212 478 07 87
Fax : 0212 478 07 88
Web : http://www.startv.com.tr
bunlar otamatik cevaba bağlamışlar bence okuduklar filanda yok ztara güvenilmezler ben başka kanallara yöneliyorum
diğer kanallar da geri dönmüyolar ki bize belki de maillere baktıkları bile yokk.
bize sözü geçen birileri lazım acaba köşe yazarlarına da mail mi atsak yeniden
the_unforgiven
25-06-07, 12:14
Arkadaşlar,herkes başına buyruk olarak davranmasın.Tek bir koldan çalşmalarımızı sürdürelim bakın "Jenn" yapımcı ile bağlantım var diyor ve mail atılması gereken yerleri söylüyor zaten..
YY 48.bölüm tekrarı...27. ve 19.(total)uncuyuz...
günün pazar ve saati hesaplayınca yine de süper bi reyting bana göre . çünkü o saat de herkes dışarda gezmede yada denizde çok iyi bi reyting ab o kadar önemli değildir arkadaşlar totale bakarlar. saatine göre çok iyi bir reyting almış dizimiz
arkadaşlar önceliği star tv ye werelim fakat diğer kanalları v fm yapımıunutmayalım mail değil telefon edelim..
Ah yine sabah oldu ve sabah mesayimiz başladı bu işi başaracağız ben inanıyorum arkadaşlar bizler bu işin peşini bırakmaksak zstar bir durup düşünecek bence bizler pes etmek yok arkadaşlar elinizden geldiği kadar etrafınızdaklere mail atırın hep aynı mail olursa umursamazlar deşik isimler ve deşik kişler olmalı aynı şekilde eleştimenlere ben yined foxsa da atıyorum bizler bunu başaracağız herşey aşk için ve sevgi için öyle değilmi arkadaşlar arkadaşlar biraz evel burak kutun dizi reklamın verdiler yani anlıyacağınız zstard gökan özen ve burak kut dizileri var bir üçüncü şarkıcı istermi nedersiniz bence en kıdemlisi tabiki barış değilmi mailere devam ah uğur kedi nerdesin bir gelsen bize güzel haberler versen ne güzel olur
zaten gereken yerlere maillerimizi attık fakat bi umut işte burhan ayeri yine yazısında yalancı yarimcilere sevgilerini yollamışş. ondan başka duyan yok sesimizi:img-yes:
Ne zamandır izleyememiştim..C.tesi akşamı tesadüfen izleidm tekendeki kızla çocuk kim biri söyleyebilirmi acaba :icon_whis :icon_whis
Ah yine sabah oldu ve sabah mesayimiz başladı bu işi başaracağız ben inanıyorum arkadaşlar bizler bu işin peşini bırakmaksak zstar bir durup düşünecek bence bizler pes etmek yok arkadaşlar elinizden geldiği kadar etrafınızdaklere mail atırın hep aynı mail olursa umursamazlar deşik isimler ve deşik kişler olmalı aynı şekilde eleştimenlere ben yined foxsa da atıyorum bizler bunu başaracağız herşey aşk için ve sevgi için öyle değilmi arkadaşlar arkadaşlar biraz evel burak kutun dizi reklamın verdiler yani anlıyacağınız zstard gökan özen ve burak kut dizileri var bir üçüncü şarkıcı istermi nedersiniz bence en kıdemlisi tabiki barış değilmi mailere devam ah uğur kedi nerdesin bir gelsen bize güzel haberler versen ne güzel olur
berkayaras
25-06-07, 12:40
Ne zamandır izleyememiştim..C.tesi akşamı tesadüfen izleidm tekendeki kızla çocuk kim biri söyleyebilirmi acaba :icon_whis :icon_whis
Hangilerini soruosun?Barış Akarsu(Tarık) Merve Sevi(Naz) birbirine aşık iki genç ama 49.bolume kadar itiraf gerceklesmedı,bu son bolumde Tarık NAz'ı calıstırararak 9 ayın intikamını alıyor..
Eger Koray ve dilegi soruosan onlar bodrum bolumlerınde katıldılar,biri otelin eglence işleriyle sorumlu digeri halkla ilişkiler yetkilisi
Son dönemde tek cümlelik mesajlar arttı arkadaşlar..Bu başlık dizi dışı problemlerinizi yada başka forumlarda yaşadığınız sıkıntıları yazışmanız için değil izlenen ve izlenecek bölümlerle ilgili mesajlaşmalar içindir..Lütfen özel sorunlarınızı Özel mesaj yolu ile tartışıp yazışınız...Bu tarz konulardan sürekli başlığın uyarı almasından RAHATSIZ OLAN ÜYELER OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ...
Sevgiler
Ehlocan
bizeyazin@startv.com.tr
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
Star Tv Tel 0212 413 50 00
unutmuyoruz ne yanıt verdiklerinin önemi yok. tek tip cevap yollamaları normal..siz atın.yanıt beklemeyin..arayın.duygularınızı tüm içtenliğinizle dile getirin.çünkü aramalar kaydediliyor..
sahildeki kral
25-06-07, 13:25
arkadaşlar ben bu işi biraz abartttım galiba bütün ulusal tvlere msj attım buna trt de dahil bu işin çok cidddi olduğnu anlasınlar dizimziz için canmızı feda bu arada 48 bölüm müthişti gerçekten böyle süper bir diziye nasıl bitirecez diyorlar anlamıyorum sevgiler...
kırmızı su
25-06-07, 13:26
elemizden geleni yapmakta fayda var umarım bu kadar emek boşa gitmez dizimiz için en iyisi olur:img-yes:
Hangilerini soruosun?Barış Akarsu(Tarık) Merve Sevi(Naz) birbirine aşık iki genç ama 49.bolume kadar itiraf gerceklesmedı,bu son bolumde Tarık NAz'ı calıstırararak 9 ayın intikamını alıyor..
Eger Koray ve dilegi soruosan onlar bodrum bolumlerınde katıldılar,biri otelin eglence işleriyle sorumlu digeri halkla ilişkiler yetkilisi
Evet Dilek ve Koray'ı soruyorum onlar otel görevlileri ama teknede ne işleri var anlamadım orayı bide nişanlımı evlimi onlar onuda anlamadım ben diziyi başlarda ziledim son 10 bölümdür izleyemedim o sebeple sordum ...
skyline_91
25-06-07, 13:59
Evet Dilek ve Koray'ı soruyorum onlar otel görevlileri ama teknede ne işleri var anlamadım orayı bide nişanlımı evlimi onlar onuda anlamadım ben diziyi başlarda ziledim son 10 bölümdür izleyemedim o sebeple sordum ...
koray ve dilek otelde görevli eski nişanlılar koray rehberlik yapmak için geldi gemiye dilek ise tarığın isteğiyle geldi
koray ve dilek otelde görevli eski nişanlılar koray rehberlik yapmak için geldi gemiye dilek ise tarığın isteğiyle geldi
Sağol canım bilgilendirdiğin için...Zavallı Naz şimdi Tarık Onun ahber verdiğini düşünüyor bakalım bu durumdan nasıl kurtulacak...
pas.si.on79
25-06-07, 14:06
Şimdi Dilek ve KOray karakterdeki iki yeni yalancı yarim oyuncusu dizimize 47nci bölümden itibaren girdiler.Bunlar daha önce nişanlanmış, ama şuan için nişanı atmış ya da hala birbirlerine Tarık Naz inatları gibi inatçı aşık duygularını hissettiren çiftlerdir. Teknede olmasının sebebi;Dilek halkla işler müdiriyesi dolayısıyla Tarık ın da tabi Naz ı kıskandırma amaçlarından isteği olduğu için Dilekte orada.Koray da otelin eğlence işlerinden (müzik,rehber) sorumlu olduğu için ordalardı..
Diziye renk kattılar..
Not 1: Sanırım bölümle ilgisi yok.ama onlar gibi ölümsüz sanatçılar için her zaman sayfamız ve kalbimizde yer var..
İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum
Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum
Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum
…Kazım Koyuncu'yu Saygıyla ANIYORUZ…
elmali-turta
25-06-07, 14:28
Cansu az önce 48. Bölüm Repliklerini ekledi arkadaşlar kendisi artık yazmayacağı için linkleri ben veriyorum...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=102
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=103
ARKADAŞLAR ŞİMDİ FM DEN YETKİLİ BİRİYLE KONUŞTUM..STARTV YARIN YA DA ÇARŞAMBA GÜNÜ KARAR VERMESİNİ BEKLİYOLAR KONUŞTUĞUM KİŞİ KESİNLİLE STARTVYE MAİL VE TELEFONLARA DEVAM EDİN DEDİ BU ÇOK ÖNEMLİYİMİŞ YANİ STARTV YE YÜKLENİYORUZ ARKADAŞLAR LÜTFENNNN
HADİİİİİİ....
STARTV GÖRSÜNN...LÜTFENNN..KESİNLİKLE STARTVYİ BOŞ BIRAKMAK YOKKKKKK
CAPCUP ZERDA DAN ALINTIDIR
Offf, arkadaşlar ne yapmışsınız böyle...
1 gün girmedim 40 sayfa:)
Okuyamadım, sanmıyorum da...
Bir gelişme varsa ve bana söylerseniz çok sevinirim...
NOT: Tekrar başladı...İyi seyirler...
NOT!: Ratingler iyi gelmiş, ben daha güzel bekliyordum ama olsun...
EDİT!: Okuyabileceğimi sanmıyorum demiştim ama okudum :)
elmali-turta
25-06-07, 14:45
39.bölüm Tekrari Başladi....
Arkadaşlar uyarı aldık isterseniz artık tek cümlelik mesajlar yazmayalım ilerde bu sebep yüzünden başlık kilitlenebilir...Bu zor zamanda Haberleşmemizi sağlayan bu forum elimizden gitmesin dime...
Son dönemde tek cümlelik mesajlar arttı arkadaşlar..Bu başlık dizi dışı problemlerinizi yada başka forumlarda yaşadığınız sıkıntıları yazışmanız için değil izlenen ve izlenecek bölümlerle ilgili mesajlaşmalar içindir..Lütfen özel sorunlarınızı Özel mesaj yolu ile tartışıp yazışınız...Bu tarz konulardan sürekli başlığın uyarı almasından RAHATSIZ OLAN ÜYELER OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ...
Sevgiler
Ehlocan
şuan bende bi telefon görüşmesi yaptım . fm yapımda telefonuma yanıt veren bayan bizlik bi durum yok kanalla ilgili sorun dedi. bunun üzerine tekrar bi arayim dedim star tv yi . star tv den önce 1 dk bekletme ( herkeste var galiba ) sonra telefonda karşıma çıkan mustafa bey adlı şahıs bu hafta final bölümün oldğuğu kendisine yönelttiğim soru üzerine ( dizinin uzatılıp uzatılmaması durumu) şuan bi netlik olmadığını ama bi görüşme yapılacağı şuan durumun %50 uzatılma gibi durum söz konusu olduğunu belirtdi bana. bu arada arayacak arkadaşlar söylemek isterim lütfen aradığınız zaman sizden kimlik bilgisi ve tel. num. istiyorlar gerçek bilgilerinizi veriniz tşk ederim . bütün gayretimiz dizimiz için
eylül-emreAltuğ
25-06-07, 14:50
ARKADAŞLAR ŞİMDİ FM DEN YETKİLİ BİRİYLE KONUŞTUM..STARTV YARIN YA DA ÇARŞAMBA GÜNÜ KARAR VERMESİNİ BEKLİYOLAR KONUŞTUĞUM KİŞİ KESİNLİLE STARTVYE MAİL VE TELEFONLARA DEVAM EDİN DEDİ BU ÇOK ÖNEMLİYİMİŞ YANİ STARTV YE YÜKLENİYORUZ ARKADAŞLAR LÜTFENNNN
HADİİİİİİ....
verdiğin haber çok güzel mail ve tlf lerimiz dikkate alındığı kesin oldu ne güzel
gerçi benşm maillerim gitmiyor yaa endendir bilmiyom hata çıkıyor ama sizin mailleriniz var bş bırakamyın sonuna kadar mücadele edicez...
YALANCI YARİM'E HEP DESTEK TAM DESTEK
dizi kurdu
25-06-07, 15:13
şuan bende bi telefon görüşmesi yaptım . fm yapımda telefonuma yanıt veren bayan bizlik bi durum yok kanalla ilgili sorun dedi. bunun üzerine tekrar bi arayim dedim star tv yi . star tv den önce 1 dk bekletme ( herkeste var galiba ) sonra telefonda karşıma çıkan mustafa bey adlı şahıs bu hafta final bölümün oldğuğu kendisine yönelttiğim soru üzerine ( dizinin uzatılıp uzatılmaması durumu) şuan bi netlik olmadığını ama bi görüşme yapılacağı şuan durumun %50 uzatılma gibi durum söz konusu olduğunu belirtdi bana. bu arada arayacak arkadaşlar söylemek isterim lütfen aradığınız zaman sizden kimlik bilgisi ve tel. num. istiyorlar gerçek bilgilerinizi veriniz tşk ederim . bütün gayretimiz dizimiz için
% 50 yani yarı yarıya. bu iyi işte demkki uzattacaklar. ama sezon finali yapacaklar sonra mı başlıyacaklar.yoksa devam mı edecekler.
smooth1903
25-06-07, 15:22
sabah giren arkadaşların bir kısmı bugün çok güzel olucak demişti.evet gerçekten şu anda gün harika geçio.Harika haberler alıyoruz arkadaşlarımızdan ztar tv ye yönelik çalışmalarımız dewam edio.ve telefon ve maillerimizin dikkate alındıgını öğrenmekte bizlere çok büyük moral oldu.hadi arkadaşlar durmak yok dewam
hayı ya % 50 ya uzatılacak yada uzamayacak demek zaten bub bizde biliouz
0212 413 50 00 star tv
0212 265 43 43 fm yapım
arkadaşlar eğer bu oranın artmasını istiyorsanız lütfen bi alo da siz deyin. ama lütfen uslubunuz düzgün ve sade olsun . hakarete varan sözler saf etmemeye özen gösterin . sizden istenilen isim soyad ve telefon numarınızı gerçek bilgilerinizi verin. bütün cabamız gayretimiz dizinin uzaması için. hem bu hafta karşımızda bi tek selena var yapım olarak. oda sezon finaline gidiyor bu hafta . biraz uzun oldu ama işin özeti ...
az laf çok iş
Ben ariyorum fakat mesgul cikiyor sinir oluyorum :icon_sorr
birde ben yurtdisinda yasiyorum.. Telefon isterlerse nasil vercem onlara para yazar :img-hyste
arkadaşlar mailli bırakalım artık zaten telefon açarsak daha etkili oluruzz
Biliyorsunuz girmiyordum artık. Ama bazı senaryoları arkadaşlarım aktarınca deli oldum. Olmamak zor zaten. Sanıyorum, bazıları bu diziyi kendi hayatlarıyla bağdaştırıp, yaşamak isteyip de yaşayamadıkları veya yaşadıkları, örtü altında kalmış fantezilerinin gerçekleştirilebileceği 24:00 sonrası kuşak dizilerden biri olarak algıladılar, ona göre senaryo yazdılar. Bu şekilde düşünen bir zat var ise, çeşitli tv kuruluşlarının ayda belirli bir ücret karşılığı izlettirdiği kanallar var, hiç canını sıkmasın. İster bunlara üye olsun, isterse gerçek hayatında yaşasın. Ama buraya bulaşmasın. Burada yaşı daha 18 olmamış birçok arkadaşımız var ve eminim ki sizin "çılgın" fantezilerinizi paylaşmaya çok da istekli değiller.
Erdemli olun arkadaşlar. Hayatta hep mutlu olacaksınız o vakit. Yok olmamak da ısrar ederseniz, sizlere o "çılgın" hayatınızda başarılar diler, bizden uzak istediğiniz yere yakın olmanızı isterim.
Yazanlar bir yere kadar, destekleyenler de kendilerine çeki düzen versin lütfen. Bu diziyi seviyorsanız, adını kirletmeyin. Daha ağır konuşmak istemiyorum.
Bu laflarımı üzerine alınanlar belli, diğer arkadaşlarıma mutlu sohbetler dilerim.
dizi kurdu
25-06-07, 15:53
arkadaşlar lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayalım.bölüm yorumlarına uyarı aldık burayada almak istemiyorsak ve forumun kapanmasını istemiyorsanız mesajlarızı daha dikkatli yazın.
smooth1903
25-06-07, 16:02
Offf, arkadaşlar ne yapmışsınız böyle...
1 gün girmedim 40 sayfa:)
Okuyamadım, sanmıyorum da...
Bir gelişme varsa ve bana söylerseniz çok sevinirim...
NOT: Tekrar başladı...İyi seyirler...
NOT!: Ratingler iyi gelmiş, ben daha güzel bekliyordum ama olsun...
vallaha aslında pek bişey kaçırmış değilsin şimdi şunlar oldu:
geçen gün fulya gelip bize bilgiler verdikten sonra akşama kadar pek bişey olmadı.
olan tekşey dün akşam yeni bir mervemiz oldu kendini merve sevi sanan zeki oldugunu düşünen bi arkadaşımız:img-hyste :img-hyste :img-hyste .birde barışı online gördük dediler ama kimse kanıtlayamadı.online olsa bişeyler yazardı die düşünüyorum.bugün kü gelişmelerden haberin vardır aradık ulaştığımız kişiler mail ve tel lere dewam edin diolar.işte bu gelmediğin günün özeti:good:
batuhan_gumus
25-06-07, 16:04
valla yalancı yarimin tlr var starda onu izliyorum şimdi reklama girdi ama ben bu bölümü çat pat izlemiştim sırf sizin diziniz bitmesin diye izliyorum inş da bımez bu laf cnm arkadaşım cancupa
batuhan_gumus
25-06-07, 16:07
HADİİİİİİ....
yha demek öyle ozaman bende star tvi ye yazıp durımm inş bitmez eğlenceli bir dizi sıızn için çok üzülürüm .... inş bitmezz
not:reklamlarda çevırmeyin yoksa rating olmaz ona göre:img-wink:
Size birkaç ipucu vereyim de içiniz rahatlasın. Çok gerildik çünkü. Mail atın ve telefon açın. Özelliklere yeni kanallara.Tabi bir de fm yapıma. Daha fazlasını söylemeye şimdilik yetkim yok. Yalancı yarim kolay kolay bitmez.:img-wink:
Offf, Fulyamız gelmiş...Gerçi ben biraz geç gördüm ama...
Ve çok da güzel şeyler söylemiş...Zaten biz devam ediyoruz maillere...
Reyting oldukça iyi. Ama artık reytingi çoktan geçti mesele. Şuan açıklayamayacağım sebepler var. Başka kanal daha hayırlı. Bunun için çalışacağız. Siz benim ne demek istediğimi anladınız:img-wink:
Ratingler gerçekten güzel, bu da yayın politikasının yanlış olduğunu gösteriyor.Eğer ztar da bunun farkına varırsa çok iyi olacak...Ne demek istediğini gerçekten anladık :img-wink:
Şimdilik benden bu kadar. Gelişme olunca bana ulaştığı an bende size ulaştırırım.Yetkim dahilinde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bende dizimizin bitmesinin erken olduğunu düşünüyorum. Yaşanacak çok şey var değil mi ama. Daha Ümitle evlenmedik:img-wink:
Evet, daha yaşanacak çok şey var...
Ve biz şimdiye kadar bunları beklemiş kişiler olarak, görmeyi hakediyoruz sanırım...
arkadaşlar biliyorsunuz ben yapımcıyla iletişim halindeyim biraz önce görüştüm..reytingleri iyi bulmuşlar..ilk hedef tekrar star üzerinde yoğunlaşmamız olacak...bakın şu ara diziye ara verdiler ve bugünkü reyting sonuçları bekleniyordu..bu sonuçlar memnun edici bulunmuş..oynayan kanalda devam için haftabaşından itibaren çalışmalar başlayacakmış..bu durumda sizlerden ricam şu..dizinin cumartesi reytinginin iyi olduğundan dem vurarak yarım bırakılmaması için sona ermemesi için bu hafta star tv ye ağırlık vermenizi rica ediyorum..bu hafta yine böyle bir hafta olacak.abartmadan aynı adresten defalarca mail atmadan alınan iyi reytingi sebeb göstererek.stara mail ve tel olayına ağırlık verelim..diğerlerinede atın.ama özellikle stara tekrar yoğunlaşacağız...
Ooooo, süper bir haber bu...
Stara başlayalım tekrar o zaman, daha doğrusu devam edelim :)
Nihayet star kendine geldi sanırım...Tekrarlar, kesmemeler...Ooooo sitei derseniz de şunu söyliyim, dizi saat 20.00dayken, saat 22.10 da diye yazan bir kanalın sitesine pek de inanmamak lazım sanırım:)
arkadaşlar, doğruluk payı nedir bilmiyorum ama şunu bir okuyun. yalanci-yarim.blog.....com sitesinde "star_kadirz" adlı biri yazmış
arkadaşlar, yalancı yarim şu an pamuk ipliğine bağlı, bu hale gelmesinde ki tek sorumlu star tv değil, haberiniz olsun. Şunu söyleyebilirim ki yapım şirketinin de açgözlülüğünün bunda payı var.sanırım ne demek istediğimi anladınız.Bu iki taraflı bir anlaşma. star tv sözleşme yapmasına rağmen 49. bölüme final dedi.Bu fm yapımın da işine geliyordu.Çünki star tv ye birkaç bölüm daha borçluydu.İşine gelmesinin nedeni ise ciddi anlamda diziyi başka bir kanala satma niyetinde olması.49ncu bölümü izlediğinizde dizinin devamı için açık bırakılan kapıları göreceksiniz zaten. Dizinin bitirilmesi söz konusu değilken iki kanal yalancı yarim dizisi için star tv ye yazı ile teklifte bulundu.Star o zaman bu teklifleri geri çevirmişti.Size bildiklerimin tamamını söylemek isterdim ama dizinin iyiliği için bu doğru olmaz. Ama şunu söyleyebilirim ki dizide gözü olan bir kanal var.Teklif için uygun zamanı bekliyor.Şöyle de bir ipucu vereyim, bu kanal yeni bir kanal
not:yalanciyarim.com/forum'dan alıntıdır.
bu haberi aktardığım için bana kızmayın.forumda göremediğim için aktardım.son günlerde bu tür haberler yazmayın mevzusu var.haber güzel olunca insan duramıyor ki...
Şunun gerçek olmasını o kadar çok isterdim ki...Çünkü bu ne demek? Dizimiz ne olursa olsun devam ediyor demek:) Ama sanmıyorum böyle bir şey olacağını, ama olabilir de yaa:) :img-blush
barış akarsu merve sevi ikilisi bana bir zamanların tarık akan gülşenbubikoğlu iklisini anımsatıyor:)..o dönemin en yakışan çiftiydiler..bizimkilerde bu dönemin:))
Gerçekten de öyle...Bana da onları hatırlatıyorlar:) Ve gerçekten harika bir şey bu:)
uzun uzun masal anlatırım aslında,söyleyecek çook şey var!
içimde dolmuş taşmış çok şey var:img-in_lo
ama uzatmıycam..kısaca şunu diycem ben ailemi özledim!!!!
forumun eski tadı kalmadı,seviye düştü diye herkes döküldü...
burda kalanlar ise yeni ve samimi olmayan insanlarla kalmak zorrunda kaldı...
gerçek yy ailesine sesleniyorum,siz pes edip gittiğiniz sürece burası kirli kalıcak!!!
eskiden burası bu kadar az kişimiydi..
artık dizinin yorumunu kimse yapmıyor,dizi haricinde herşey konuşulur oldu!
inadına ve inatlaaa tek cümlelik mesajlar yazılıyor...
yy'ye yakışmayacak sanaryolar üretiliyor..samimiyet gittikçe çürüyor!!!
dizimize gider ayak bunu yapmayın!toparlanın!!!!lütfen:img-in_lo
feyza(sinemim_g)
tekrar bölüm bitti,güzeldi..yine yine izlememize rağmen bıkmıyor insan!
dünkü tekrar bölümün reytingleri çook iyi gelmişş bence 19. olmuş yaa üstelik pazar yanii ve bu tekrar kimsede bilmiyordu tekrar olacağını iyi yani çokk iyi...
çarşambaya kadar karar alınacak yüzde 50 uzatma ihtimali var ne diyelim herşey hayırlısı olsun:img-wink:
batuhan_gumus
25-06-07, 16:36
evet şimdi bitti 39 bölümün tkrı ben bu bölümü pek beyenmedim ama sizin için reklamlarda çevirmedimde ama inş bitmez amin
Arkadaşlar tekrar bölümün reytinglerinin bu kadar yüksek olması şaşırtıcı...Hem pazar günü hemde pazar günü tekrar olacağından kimsenin haberi yoktu...Ama bölüm çok güzeldi 3. defadır izliyorum bıkmadım...Bence böyle güzel bölümlerin ardından final yapmazlar...İçiniz rahat olsun....
batuhan_gumus
25-06-07, 16:40
bu arada yha ben stara 2/3 msj ımı yazdım inş bişey çıkar yani ii bişeyy ama bakın benim dizimde bitti gümüş ama ben da sapasalam onların arkasındayım sizde yalancı yarim bıterse hep arkasında olun ok?
vallaha aslında pek bişey kaçırmış değilsin şimdi şunlar oldu:
geçen gün fulya gelip bize bilgiler verdikten sonra akşama kadar pek bişey olmadı.
olan tekşey dün akşam yeni bir mervemiz oldu kendini merve sevi sanan zeki oldugunu düşünen bi arkadaşımız:img-hyste.birde barışı online gördük dediler ama kimse kanıtlayamadı.online olsa bişeyler yazardı die düşünüyorum.bugün kü gelişmelerden haberin vardır aradık ulaştığımız kişiler mail ve tel lere dewam edin diolar.işte bu gelmediğin günün özeti:good:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet, okuyamam demiştim ama, nasıl oldu bilmiyorum , okudum :)
Yeni Mervemizi gördüm :img-hyste İmitasyon Merve :)
Çok teşekkürler cevap verdiğin için...Ama baya şeyler olmuş:)
İmitasyon Merve :img-hyste :img-hyste İnsanların işi gücü yok valla :img-hyste
dizi kurdu
25-06-07, 17:00
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet, okuyamam demiştim ama, nasıl oldu bilmiyorum , okudum :)
Yeni Mervemizi gördüm :img-hyste İmitasyon Merve :)
Çok teşekkürler cevap verdiğin için...Ama baya şeyler olmuş:)
İmitasyon Merve :img-hyste :img-hyste İnsanların işi gücü yok valla :img-hyste
aslında ben bunu yapan kişiyi o kadarda suçlu bulmuyorum.nici merve sevi diye çok üstüne gidildi. ne olur bir selam yaz, gibisinden. yani oda üzmeyeyim şunları şeklinde yazdı.yani tabiri caizse hırsızın suçu varda ev sahibinin yok mu şeklinde.sonra gerçekler ortaya çıktı.
ceza_cansu
25-06-07, 17:11
Yok yok yok yok ben dayanamicam.Forumun bu halini gördükçe delirmeye başladım.Eskiden uyarı almayan forum artık hergün uyarı almaya başladı.Tek cümlelik,saçma sapan mesajlar.Bizler uzak durdukça bunlar çoğaldı.Bizde geri dönmeye karar verdik.Yenilere kapımız her zaman açık.Ama düzgün ve saygılı yorumlar yazanlara.
Evet bizler her ne kadar forumda olmasak da diziye destek verdik.Şimdi desteğimizi burdan da vermeye devam edicez.İlk olarak hedef star.Eğer Star a 3 mail atıyorsanız Fox a 2 mail atın.Ağırlık starda olmalı arkadaşlar
Artık geri döndük ve bu forumu eski güzel haline getirmeye kararlıyız
NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum
burcin_kaplan
25-06-07, 17:14
Yok yok yok yok ben dayanamicam.Forumun bu halini gördükçe delirmeye başladım.Eskiden uyarı almayan forum artık hergün uyarı almaya başladı.Tek cümlelik,saçma sapan mesajlar.Bizler uzak durdukça bunlar çoğaldı.Bizde geri dönmeye karar verdik.Yenilere kapımız her zaman açık.Ama düzgün ve saygılı yorumlar yazanlara.
Evet bizler her ne kadar forumda olmasak da diziye destek verdik.Şimdi desteğimizi burdan da vermeye devam edicez.İlk olarak hedef star.Eğer Star a 3 mail atıyorsanız Fox a 2 mail atın.Ağırlık starda olmalı arkadaşlar
NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum
Evet sabır dedik sabır dedik nerde sabır taşı war hepsi çatlamış bulunmakta.Bundan sonra burdayız.Ama şunu bilin bizim burda olmamız bazıları için gerçekten pek iç açıcı olmayack.Tek cümlelik mesaj mış sohabet ortamıymış yok arkadaşlar.Bundan sonra isterseniz yazın olacakları hep beraber görürüz.
Gelmiş bulunmaktayız ayrıca biz hiç bir zaman pes etmedik her zaman dizimizin arkasındaydık ve arkasındayızda...
handeozbek
25-06-07, 17:14
Efsane geri döndü. İsterseniz saklanın:)Hatta iyi olur.:) Gül aldım diye buraya yazacağın günü heyecanla bekliyoruz.
Star star olalı böyle bomabardıman görmedi. Daha dursun biz o final yazısını bir görelim. Telefon adres falan kalmaz starda.
Oh be özlemişim:)
sonunda haykırışlarımızın cevaplarını almaya başladılk. siz giderken demedik mi biz giderseniz böyle böyle olur diye. elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalıştık. senaryo kısmına bakarsanız eğer o ark. ilk başlarda güzel gidiyordu bende tbrk etmiştim ama birden bire bozuldu ve dikkatli bakarsanız kendisini ilk uyaran benim zaten ondan sonra pek bakmamaya başladım senaryolara çicek ablada yazmayınca hiç girmedim diyebilirim. ama yine de tşkler geri döndüğünüz için. boşuna demedim dimi bu zamanda tek vucut olmamız lazım
İnanın dönmenize çok sevindim.
Evet yazmıyorum ama artık okuyacak birşey de bulamaz olmuştum.
Güzel yorumlarınızı bekliyoruz...
İşte bu ya.....
EFSANE FORUM geri döndü!!!
böyle diziye de böyle forum yakışır zaten... lütfen forumumuzu bozmayın bidaha!! biz son gelişmelerden sonra yazmamaya başlamış olabiliriz ama bu dizimizi bıraktığımızı göstermez ki geri de döndük zaten, biz dizimize yapılan onca haksızlığa rağmen arkasındayız.....
Bu arada Cansu'nun notunun da ayrıca arkasındayız:)
:happy0064 :happy0064 :happy0064
smooth1903
25-06-07, 17:20
Ohh be nihayet yaptınız şu dönüş işini öncelikle hoş geldiniz....
ya bunlar senaryoyla oynayıp sakın itiraf sahnelerini atıp diziyi uzatma kararı almasınlar biz yy ciler artık aşk sahneleri görmek istiyoruz...
Ugur Kedi'den haber alan gören duyan söylediği bişeyi işiten varmı arkadaşlar?
artık çarşambaya kadar elimizden geleni yapıcaz özellikle star tv yüklenioruz.
"gül istiyorum gül tarıgın naza elleriyle vereceği bir gül istiyorum" bu yazıyı okumayı özlemiştim:happy0064
başak-eylül
25-06-07, 17:22
Dönmenize çok ama çok sevindim:happy0064.Pek yazmasam da sizlerle burası daha güzel,sizsiz hiçbir anlamı olmuyo buralarıni...iyiki geri döndünüz...
dizi kurdu
25-06-07, 17:25
oh ya nihayet geldiniz. sizin o hoş sohbetlerinizi özlemiştik.siz geldiniz ya burası düzelir, eski güzel ve eğlenceli haline döner.
ohh beee sonunda efsaneler geri dödüüü..vallaaaaa çok mutlu oldum dönmenizeeeee.:happy0064 :happy0064 :happy0064
artık umudum daha da çoğaldııııı....:img-yes: :img-yes: ..
evet arkadaşlar ben bugün konuştum fm den önemli biriyle o da söyledi ZTARTVYE yüklenin diyeee..reytingler hoşlarına gitmiş ztartvnin yarın veya çarşamba günü belli olucak herşey..
lütfen ztartv ye yoğunlaşın:img-yes: :img-yes:
pes etmek yok EN SON UMUT ÖLÜR...LÜTFEN
bu sözü tekrardan duymak çok hoşuma gittiiii:img-wink: :img-wink:
Bu güzel forumun güzelliğini bozan her türlü şeyin en sert şekilde karşısındayım. İşler çığrından çıkmasın, yanlışlar biran önce düzelsin lütfen arkadaşlar. Buranın kıymetini bilin, bu sitenin en düzeyli, en naif ve en zevkli forumuyuz, lütfen bunu bozmayın. Dizi bitse bile, başımız dik ayrılalım buradan.
Aynı gün içinde 2 uyarı mesajı attım, bu ne bana ne de forumuma yakışıyor. Ben geçmişte bu forum nasıldı, bilmiyorum ki diyorsanız, geçmiş zaman yorumları yy ana başlığında girin arkadaşlar, bir okuyun. O zaman neden çırpındığımızı daha iyi anlayacaksınız.
giden arkadaşların gelmesine sevindim.güzel yorumlarınızı okurken keyif alıyordum.tekrardan aramıza hoş geldiniz.
Evet sabır dedik sabır dedik nerde sabır taşı war hepsi çatlamış bulunmakta.Bundan sonra burdayız.Ama şunu bilin bizim burda olmamız bazıları için gerçekten pek iç açıcı olmayack.Tek cümlelik mesaj mış sohabet ortamıymış yok arkadaşlar.Bundan sonra isterseniz yazın olacakları hep beraber görürüz.
Gelmiş bulunmaktayız ayrıca biz hiç bir zaman pes etmedik her zaman dizimizin arkasındaydık ve arkasındayızda...
Merak etmeyin bir daha tek cümlelik mesajlar ve sohbet ortamı yaratan yorumlar yazmayacağım...:img-hyste Özellikle bu mesajlardan sonra tövbe...Ben canıma susamadım...:img-hyste Hiç alakam olmadığı halde suçu ben kabulleneyim dedim.Belki bazı arkadaşlar,yaptıklarının yanlışlığını bu sayede görebilirler...:img-wink:
Takımı yine bir arada görmek çok güzel.Evet biz bir takımız ve amacımız Yalancı Yarim'i yaptığımız kaliteli yorumlarla zirveye taşımak.Umarım bundan sonra takım anlayışına uygun bir şekilde yorumlarınıza devam edersiniz arkadaşlar.Yoksa bir ilk gerçekleşecek ve kendi oyuncumuza faul yapmak zorunda kalacağız.Ben den söylemesi...:img-grin2
efsane dizinin efsane yorumcuları gelmiş ..hoşgeldiniz..sizi burda görmek ne şeref .. :img-wink: bu forumu sizsiz bırakmayın arkadaşlar.. sizin sayenizde ayrıcalıklı bir forumdu burası dizi forumlarının içersinde.. lütfen bi daha sakın bırakmayın buraları .. :img-yes:
şuu diziyi sizin için izledim demeyi bırakın biz sizle ne eş ne dost nede arkadaşız ..siz bizim için bişey yapmayın gölge etmeyin başka ihsan istemez.. anlayan anlamıştır ..özel mesaj atıp sormazsınız umarım banamı diyosun diye..
Selam Arkadaşlar..
Kiminiz bize yazmayı bırakmamızdan ötürü çok gereksiz tepkiler gösterdi...
Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım. Yazmayı bırakan arkadaşlar bu forum ve dizi için hepinizden daha fazla emek vermiştir. Emin olunuz..
Biz bu forum açıldığından beri burda bir çaba içerisindeyiz. Bu dizi ve forum bizim gerçek hayatta tanışmamıza vesile olmuştur. Öyle ki herşeyimizi paylaşır olduk. O yüzden çok değer verdiğimiz forumumuzun harcanmasına göz yummak bizlerin canını acıtıyor. Dizi başladığından beri her arkadaşımızın dizi için farklı çabaları oldu. Kimimiz her bölüm sonrası replikleri yazdı, kimimiz bölüm videolarını Bloguna ekledi, kimimizde senaryoları ve videolarıyla burdaki çoğu insana hızır gibi yetişti.
Zamanında bizlerin ana sayfa için verdiğimiz mücadele dillere destandır. Modlar, Adminler herkes çok iyi bilir bunu.. Biz nasıl tanınırdık biliyormusunuz arkadaşlar ? Biz Yalancı Yarim forumuyduk. Biz banlanmayı göze alırdık yinede dizimizi ezdirmezdik.. Biz kimseye muthaç olmadan sorunları kendi içlerinde halletmesiyle tanınırdık. Biz yüksek seviyeli biribirine saygılı bir topluluktuk.. Ve herşeyden önemlisi gururumuzla ön plandaydık. Gel gör ki son zamanlarda hızla düşen forum seviyesi bizlerin bu değerlerini hiçe saydı.
Ve dün yazılan senaryo bardağı taşıran damla oldu.
Anlıyacağınız arkadaşlar, biz birbirimizi, tanışmamıza vesile olan bu forumu ve tabiki herşeyin başı olan dizimizi çok seviyoruz. Ezdirmeyiz...
Benim dönüşüm tabiki handeozbek,buçin_kaplan yada ceza_cansu kadar sevindirici olmayacaksa da:icon_whis bende dizimizin arkasında durduğumu mesajlarımla belirtmeye (devam etme)karar verdim.
Yazmadığım zamanlardada forumumuzu aralıksız olarak takip ettim.46 dan itibaren gelen her(yeni) bölmüm diğerinden daha güzel oluyor ve uğur kedinin tüyolarına bakılırsa böyle devam edecek.:img-yes:
Dün Fulya Hanım en umutsuz zamanımızda morallerrimizi tekrar yerine getirdi .Önceliiği star vererek mailler devam ediyoruz.:img-yes:
schmetterling
25-06-07, 17:42
Hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz...
Aranıza geç katıldım belki, belki platformda olamadım bir sürü gereksiz, gençliğimizi bizden alan formaliteler yüzünden ama hep sizinle gibiydim aslında, gitmenize en çok üzülenlerdendim, gelmenize en çok sevinenlerdenim şimdi...
evet tek cümlelik mesaj yazmamaya söz veriyorum, asla küfürlü konuşmayacağım, forumun düzenini hiç ama hiç bozmayacağım.. aman Allah korusun:img-hyste
not: ben de gül istiyorum
not2: İSTERDİM istiyorum.. hatta Asu ablanın deyimiyle "unutanı fururum":img-hyste
not3: sondakika.. umarım hissediyorsundur.. selamlar olsun...
Herkes birinin çıkıp yeter demesini bekliyomuş yaa:) Sonunda tekrar uyanıyo forumumuz:happy0064 çok özledim ben burayı yaa, Songül'ün terapilerini, Pilot Serdar'ın senaryolarını, Burçin'in uyku saatlerine takılmayı, gezmeyi:icon_whis , üzümümü, Bengi Abla ve Sevim Abla, tabi bi de Asu Ablanın bize gerçekten ablalık etmelerini, bizi yeri geldiğinde sakinleştirip, yeri geldiğinde (anketlerde fln mesela) harekete geçirmelerini, Ebru Ablanın yorumlarını... Herşeyi yani.... :img-in_lo
Biz burda gerçekten iyi arkadaşlıklar kurduk, hem de dizimiz için çok çaba sarfettik beraber!! Şahsen ben hala Firuze'yi unutamıyorum:img-hyste Biz öyle bir forum olduk ki artık bizi zedelemelerine izin vermeyiz!!!
Şimdilik bu kadar, Cansu gül istiycek, ben gezmeye gidicem ki herşey eskisi gibi olsun:img-wink: tekrar görüşmek üzere sevgili AİLEM....
diğerleri ve "anıl" abi hepiniz hoşgeldiniz.
tek cümlelik olmasın....
bundan sonra uyarıcılar burda siz yokken ben ne kadar uyardıysam dinlemediler,sizi dinlerler , tekrar hoşgeldiniz.
Yalanci yarim dostlari hosgeldiniz...bidaha kendinizi ozletmeyin:) icimde kalan cok sey var, bende hepsini bir kenara birakmak istiyorum, yazmadim yani olmadi ve istemedim.....Cansu, Burcin,Hande ve uzun zamandir yazmayan Buyukbaba..iyi ki geldiniz
umarim en kisa zamanda Asu komutanimiz geri donse, Murat askerden donse...hepimiz yine bir araya olacagiz yalanci yarim'la birlikte
48 bolum'u hala izlemedim:icon_sorr carsamba'dan once izleme firsatim yok!!! ahh..buraya cuma aksamdan beri gelemedim, bu sabah yorumlara okumayi basladim, diziye ilgili ve 48 bolum'le ilgili birsey bulamadim desem yalan degil!!!!
Gamze, hüseyingazi, cerenimo, Hasret yorumlariniz icin tesekkurler:good:
Cansu replikler icin cok tesekkurler, bana cok yardim etti!!!!:img-yes:
Not:Cansu sen imzani degistir, bundan sonra Nesrin-Rasit icin gul iste:) belki bu sefer tarik ve Naz icin boyle seyler yapsalar!!!!
Önceden burayı okumaktan, size cevap yazmaktan mutlu olurdum, zevk alırdım...Ama ne zamandır cevap yazılacak yorumlar belli...Gerçi 1. bölümden itibaren burada değildim, en baştan yoktum yani :img-wink: , ama burayı keşfedince cidden kendimi mutlu hissettim burda...40 sayfa okudum, hep aynı tür mesajlar, yani çoğunu okumadım aslında :) Gelmenize gerçekten sevindim, artık cevap verecek mesajlar olacak :img-wink:
burcin_kaplan
25-06-07, 17:48
Bölüm yorumu yapmayı özlemişim :)
cumartesi günkü bölüm gerçekten çok güzeldi 46. bölümle beraber yalancı yarim bembeyaz bir sayfa açtı aslında izlemeye yeni başlamış gibi hissettim kendimi gerçekten.Arada geçen olumsuz bölümleri unutturmayı çok iyi bildiler.
Bana birisi işler tersine dönücek dese derdim ki öyle olur mu ya nasıl yapıcaklar kesinlikle olmaz Tekelioğlu kimliği aşkı işlemeden önce tarık-naz sevgili olmadan çıkmaz çıkamaaz.Çünkü ben her zaman öyle düşünmüştüm sanki sevgili olucaklarda ondan sonra tekelioğlu olayı patlıcaktı.Ama işler umduğum gibi gitmedi.Benim kafamda tasarladığım gibi gitmedi.Ve aslında o özetide ilk okuduğumda çok sinirlenmiştim neden diye.Ama dizide öyle bir işlendiki bu olaylar kurgu herşey o kadar güzeldi ki.47. bölümü ağızım açık izledim gerçekten o kawgalar o savaş o kadar güzeldi ki resmen Fulyanın 46. bölüm zamnlarında yazdığı mesajdakiler gibiydi.O kadar çok hoşuma gitti ki 47. bölüm zaten 46. bölüm de dediğim gibi yeni bir başlangıç yapmışlardı ve bunu diğer bölümlere yükselterek taşıdılar.Son 3 bölümdür her bölümü tekrar tekrar izleyip duruyorum.Ayrı bir keyif alır oldum.Aynı dizinin ilk zamanlarındaki gibi.Ayrı bir tat veriyor gerçekten.
Bu bölüme gelirsem. En beğendiğim sahnelerden biri Tarık'ın küçük sevgilimi söylerken Nazın şöylediği şeylerdi.
Naz: Gitmemişsin hala yanımdasın , yani yanımdaki odada.Hiç saklama boşuna biliyorum.Bu benim şöför Tarık'ımın sesi.Sen O'sun.Sırf bana bir ders vermek için oynuyorsun bunları.Aldım ben dersimi nolur vazgeç artık nolur...
ya ondan sonra tarıkın kendi kendine dedikleri?
Tarık: Şu anda babamı arayıp yerini söylemek geçiyor aklından biliyorum.Oğlum Tarık sen yine sen oldun ama sen değişmişsin.Sen eskiden can atardın kızlarla tekne sefası yapmak için, kızlara hava atar içlerinden birini gözüne kestirir yemeğe davet ederdin.Oysa bugün yüzlerine bakmak bile gelmedi içinden.Iki kelime muhabbet edicem diye zorladın kendini.Ne bu Tarık ne olmuş sana , nedir seni böyle değiştiren?
O kadar güzel ki şu cümleler.O kadar güzel sözler wardı ki bölümde tam 'EN'lerin yapılabiliceği kusursuz bir bölüm gerçekten:)
Teknedeki sahnelerde çok güzeldi.Naz'ın o masum tavırları Tarık'ın ona olan tavırlarına bişey diyemeden katlanması.
Ya Naz uyuya kaldığında Tarık'ın onu kucağına alırkenki gülümseme:) o kadar tatlı bir gülümsemeydi ki o neyse o konuya fazla girmiyeyim çıkamam bilirsiniz:):)
Tarık aslında çok ağır bişe yaptı Naz'ın sinirni taşıran hemde o uyumayı numaradan yaptı deyip oırtalığı birbirne katması gerçekten nazı çileden çıkaran son şey olur diye düşünmüştüm ama yatağa oturup
eğer oda araba kullanırken uyusaydı bende böyle yapardım dedi ya tamam dedim bizim tarık-naz aşkımız geri geldi hemde fazlasıyla büyük bir sevgiyle :) o kadar güzel gösterdiler ki bunu.Çok hoşuma gitti gerçkten o söz.
Bu arada Öbür bölüm hakkındaki tahminlerime gelirsem bence kilitli kalma olayı bölümün başında olacak.Daha tarık belgin ve hulusiyi aslında nazın çağırdığını öğrenmeden yani.O zaman kapışmalar gene kawgalar olucak çünkü.Ve gene tarık bence nazı çok kıracak.Ama ertesi gün naz'ın aslında onları çağırmadığını öğrendiğinde işte o zaman nazdan özür dilemesini bilicek Tarık.
Ve artarak dewam eden 46-47-48. bölümlerdeki yükseliş bu bölümdede eminim dewam edicek.Hepsi birbirinden güzel bölümler olucak.
NOT: Bölüm yorumu yapmayı özlemişim yahu biraz uzun oldu sanki
NOT2 : Neyse tek cümleliklere örnek olur belki biraz.:)
az evvel msnden bi arkadaşıma rica ettim ararmısın diye oda izliyor son 3 bölümdür. startv de telefona çıkan bayan çarşamba günü yapımcı firmayla masaya oturulup karşılıklı beklentilerin ne yönde olacağı konusunda bi toplantı olacakmış. ayrıca telofona çıkan bayan gerçekten bu diziyi çok mu seviyorsunuz demiş. oda evt çok seviyoruz vede yayın kalkmamasını istiyoruz demiş. o zaman bol bol arayın biz burda kayıt tutuyoruz gerekli mercilerde bunları görüyor demiş.
lütfen arayan arkadaşlar sizden tekrar tekrar ricam ad soyad ve telefon bilgilerin gerçek bilgilerinizi veriniz !!!
bu arada ben forumu 3 aydır gibi bi sürede takip ediyorum ve dizi kaldırılacak söylentileri çıktığı gün geldim kayıt yaptım ve sizlerle yazışmaya başladım. eğer bu sürede eğer bi kusur işlediysem herkesten kendi adıma özür dilerim
Bu forumun adetidir sonradan notlar eklemek:) Ben de öyle yapıcam şimdi, çünkü en önemlisini söylemeyi unuttum:P
Ben de bundan sonra tek cümlelik mesajlar yazmıycam.... wallahi bakın söz veriyorum, ben akıllı bi kızım, böyle giderse tek cümlelik mesaj yazarsam başıma ne gelir çok iyi biliyorum:img-gun: :icon_whis
Ben de uzun zamandir forumu yorumlarinizi takip ediyordum.
Uye olmam coook gec oldu gerci :icon_whis Bide baktim hepiniz teker teker veda ediyorsunuz. Dizi icin bu kadar mucadele ederken extra uzulmustum vedalariniza. Neyseki geri dondunuz. :) :)
schmetterling
25-06-07, 17:54
48. BÖLÜM EN'LERİNE VAR MIYIZ??
1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
cevaplarımı vereyim:
1.Tarık Naz'ı odasına götürdüğünde yaptığı konuşma
2.Tarık: "Babamı aramadığın her dakika daha bi yakın hissediyorum kendimi sana"
Naz: "Hiç saklama boşuna biliyorum.Bu benim şöför Tarık'ımın sesi.Sen O'sun.Sırf bana bir ders vermek için oynuyorsun bunları.Aldım ben dersimi nolur vazgeç artık nolur..."
3.Hulusi: sana ortaklık öneriyorum Vahi
4. bu bölüm için Fulya Ümit ikilisi
VE BONUS SORU: Tarık'ın şu ana kadarki en anlamlı şarkısı hangisiydi?
:img-wink: 48. BÖLÜM EN'LERİNE VAR MIYIZ??
1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
cevaplarımı vereyim:
Naz: "Hiç saklama boşuna biliyorum.Bu benim şöför Tarık'ımın sesi.Sen O'sun.Sırf bana bir ders vermek için oynuyorsun bunları.Aldım ben dersimi nolur vazgeç artık nolur..."
bence gözlerin ve küçük sevgilim:happy0064 :happy0064
hepsi anlamlı ve barışa çok yakışan şarkılar ama bu ikisi daha bi özel niyeyse:icon_whis
NOT:img-hyste : diğer 4 sorunun cevaplarına aynen katılıyorum
Hulusi: e pes yani burçin, pes yani cansu.
Bu kadar mı çok seviyosunuz yalancı yarim'i? 2 gün bile dayanamadınız.
Naz: yuhhh
Ben de size güvenip terki diyar eyledim buraları. Bilsem yapar mıydım? Şeytan sizi dürtüyo, bize de siz dürtüyosunuz haaa. Olmadı ama.
:img-hyste :img-hyste
Şaka bi yana. Tarık, istesen de gitmiyorum demiş, ister istemez bu sözü bizim de içimize işlemiş. İstesek de gidemiyoruz şu forumdan. Son günlerde uyarıların çoğalması, istenmeyen mesajların olması açıkcası bizim düzenimize ters geldi.Bizim burada kimseyi istememe gibi bir düşüncemiz olamaz. Burası herkesin forumu, ama foruma ayak uydurmak, eski düzeni bozmamak da yeni gelenlerin dikkat etmesi gereken şeyler.
Bakıyorum da bölüm yorumları yapılmamış. Daha da yapılmaması için bir neden yok di mi?
Bengi abla "Star'ı aramalıyız" dedi. Ama bunu göremeyen arkadaşlar olmuştur diye bir imza yaptım. Herkes kullanabilir...
işte benim enlerim
1. EN ROMANTİK SAHNE: tarığın nazı yatta yatırdığı zaman başını okşaması
2. EN GÜZEL REPLİK: .Tarık: "Babamı aramadığın her dakika daha bi yakın hissediyorum kendimi sana"
3. EN KOMİK REPLİK:Hulusi: sana ortaklık öneriyorum Vahi
4. EN ŞİRİN KARAKTER:hulusi
BONUS SORU: Tarık'ın şu ana kadarki en anlamlı şarkısı hangisiydi
TABİKİ:KÜÇÜK SEVGİLİM :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
smooth1903
25-06-07, 18:03
1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
bence cevaplar
2.babamı aramadığın her dakika kendimi daha yakın hissediorum sana
3.hulisinin vahiye seni yazın görmüş olsaydım belediyeye ihbar ederdim sözü
4.vahi:img-hyste
he hey forumuma bak bee...burçin senin bu 750 sayfalık yorumlarını özlemişim yaw gene oku oku bitmedi:)
yaw ne denirki bu bölüm hakkında..herşey yerli yerinde çok tadındaydı..en bayıldığım bölümdü..
naz o kadar güzel sınandıki..ve nazın verdiği tepkiler o kadar güzeldiki..
tarık aslında tekneye sadece onu alarak gene yelkenleri suya indirmiş oldu..dayanamadı daha fazla kıskandırmaya....ve aşkın kıvılcımları nazın elinden kayıp yere düştü..bu tempoya dayanamadı..
tarıkın nazı kucaklaması..nazın o kucaktaki gülüşüüü:)ki burayı hayatta unutmam..:)en güzel sahnelerdi bence..46 47 ve 48de işte benim yalancı yarim dedim...
darısı 49 umun:)başına...beklenen şeyler olsun artık yahu..:img-pilot
dizi kurdu
25-06-07, 18:03
1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
1. tarık'ın nazı kucağında taşıdığı sahne.
2. "Oysa ben bedavaya çalışıcak birini biliyorum.Ama son bir kaç gündür hiç haber alamadık kendisinden.Görenler çok değiştiğini söylüyor."
3.hulusi repliklerinin tümü
4.naz
bonus soru:bence hepsi anlamlıydı.
bu arada bizim şarkı noldu..? güzel meledimize mükemmel bir şarkı yazılacaktı...
yalanmı oldu acaba ?
1. tartışılmaz tarık otelde nazın saçını okşaması ve söylediği sözler
2. tarıkla nazın yat gezisinde çellosunun ayarını yaparken karşılıklı
sarf edilen sözler
3. kesinlikle vahinin o çoraplı halde havuza gelirken raşitin anaaaaaa hulisi buraya birşey geliyor bakman lazım demesi :)
4. filiz bu bölümde çok şirindi yaa
bonus sorunun cevabı : ne birisi mi. hayır hayır hepisi hepisi :) :happy0064
ama özel anlam taşıyan 3 tane şarkısı var bende onları yazmadan gecemicem üzerinden
1. sevgiler günün dönüşünde de söylediği sevdan bi ateş
2. ise ayrilacağız
3. 2 defa söyledi 2 sinide çok beğendim ben
schmetterling
25-06-07, 18:04
Kendi soruma kendim cevap vermeyerek tarihe geçtim:img-hyste
evet Tarık'ın en anlamlı şarkıları bence...
1. Gözlerin
2. Benim Hala Umudum Var'dı
ta ki Küçük Sevgilim söylenene kadar... çünkü:
benim küçük sevgilim
sen bana neler yaptın
böldün parça parça
onlar bilmez onlar bilmez
bakarlar yüzüme
sanki yoksun gibi
sanki yalanmışız gibi
1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
Benceeeee;
1- Tarık'ın teknede Naz alt kattayken yemek yerken onun yanına gelip yaptıgı o acı konuşma :img-wink: intikam degil, sadece yardım ediyorum hesabıı :img-yes:
2- Tarık'ın Naz uyurken ondan özür dilemesi...
3- Hulusi ve Raşit'in Vahi ile dalga geçmesi :img-hyste
4- Kesinlikle Naz... Çünkü Hulusi'ye gidip gambazlamaktansa Tarık'ın intikamına karşı dimdik durmaya çalışması çok hoşuma gitti... Aferin Naz :img-hyste
Bonus: Tarık ve Naz 33. bölümde kayıgın kenarında dayanmış otururken Naz başını Tarık'ın omzuna koyar ve Tarık ta şarkıya başlar...
Aslında bu günlerde dizimizin belirsiz hali sebebiyle bu şarkı benimde dilime dolanmış durumda işte o yüzdendir kiii en anlamlı şarkı Benim Hala Umudum Var :img-yes: :img-yes:
burcin_kaplan
25-06-07, 18:05
48. BÖLÜM EN'LERİ
1. EN ROMANTİK SAHNE:
Galiba bu sahne nazın uyuya kaldığı zamanki sahneler tarıkın onu taşıması saçını okşaması ve ondan özürler dilemesi gerçekten çok güzel sahneydi.
2. EN GÜZEL REPLİK:
TARIK: Naz , Naz. Biliyorum biraz fazla üstüne geldim affet beni.Ama böyle olmak zorundayım.Tarık Tekelioğlu olmazsam şöför Tarık'ın değerini ikimizde anlayamayacağız.Inan bende şimdiden senin kadar özlüyorum.Yani sen özlüyor musun bilmiyorum ama özlemeni isterdim.Kaptan doğru söylüyor.Galiba uyurken ilk defa bir kızın saçını okşuyorum.Çok özür dilerim ama uyandığında yine o şımarık ukala düşüncesiz adam olucam.Şimdiden affet beni ve lütfen biraz daha dayan.Herşey çok daha güzel olacak.Çünkü babamı aramadığın her dakika daha bir yakın hissediyorum seni kendime
O kadar güzeldiki bu sözler.Aslında daha dolu süpersöz war ama bunlar bende en çok iz bırakan:)
3. EN KOMİK REPLİK:
KORAY: Tarık Tekelioğlu git şurdan aşağı atla dese atlıcak mısın?
DILEK: Hayır , yani kaç metre yükseklikten olduğuna bağlı...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
Tabiki Naz :) Bu bölüm ayrı bir masumiyet wardı üzerinde bu kız üzgün olunca daha bir iyi oluyor (ağlasaydı keşke yaa:icon_whis )
BONUS SORU: Tarık'ın şu ana kadarki en anlamlı şarkısı hangisiydi?
Valla zor bir soru o kadar çok şarkı söylendi ki şimdi bir anda kaldım böle ama galiba benim için en anlamlısı ''Lavinya''ydı.O zmn hasta hasta ne şarkısı fln diyenler olmuştu ama ben gerçekten çok sevmiştim o sahneyi.21. bölümün unutulmaz anlarındandır kesinlikle o sahne
Sımarık Cadı
uzun zamandır uğrayamıyorum forma...sayfalara göz gezdirdimde şöle bi eskiden böyle tartısmalar fln olmazdı kimse kırmazdı birbirini bu formu anasayfaya tasımak icin uğrastığımız günleri hatırlıyorum ozaman nickim baskaydı...ceza_cansu wardı cave77 wardı...daha cok yorumlar yapılırdı dizi hakkında konusulurdu...formumuza daha cok kisi uğrasın isterdik ama gördümki cok kisi olunca samimiyet arkadaslık dostluk kayboluyo...
yalancı yarimin daha uzun seneler bizle beraber olucana gönülden inanıyorum...bizler aile olduk artık...we bu aileyi kimsenin cirkin yorumlarıyla kirletmeye calısmaya hakkı yok...kirletemez asla ama buna calısması bile hata...
gelelim bu bölüme...son bölümlerde duyguyu hic hissedemiyodum ben ama nedense bu bölümde fazla bisi olmamasına rağmen tarık nazın sacını oksarken eski günleri hatırladım...we onları bikez daha birbirine cok yakıstırdım...nerden nereye dedim...we insallah daha bu alfı uzun süre sölerdim diye dua ettim...
ASKA ASIKLAR ASLA ASKSIZ KALMAZ..NAZ VE TARIKSIZ ASLA !!!BU EKİBİ COK SEVİYORUM VE BİRİ EKSİLDİĞİ AN YOKLUĞU ÖYLE COK HİSSEDİLİYOKİ...HULUSİSİYLE BELGİNİYLE VAHİSİYLE FİLİZİYLE YALANCI YARİM BİR NUMARA HERZAMAN...
ceza_cansu
Bu bölüm yorumumu yapmamıştım hemen yapim.Süperdi.Kesinlikle yine çok güzel bir bölüm izledik.Her saniyesi harikaydı.Bize böyle güzel bir bölüm izlettiren bütün ekibe çok teşekkürler.Ellerine sağlık
NOT:Böyle güzel bölümlerde detaylı bölüm yorumu yazamıyorum ya bayılıyorum buna ya:)Daha böyle güzel nice bölümlere
NOT2:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum
NOT3:Netice halamdan hala bir haber yok.Onu unuttuğumu sanmayın:)
48.bölümün enleri
1)en romantik sahne Tarık ın Naz ın saçını okşaması :icon_whis
2)en güzel replik:Tarık ın Naz ın başında anlattıkları
3)en komik replik:Dilek,Koraykonuşması(kaç metre yükeseklikte olduğuna bağlı):img-hyste
4)en şirin karakter:Aslında bu bölümde Filiz le Ümit çok tatlıydı ama ben yinede Vahi diyeceğim:icon_whis
bonus soru:shcmetterling şu ana kadar demiş onun için seçmesi çok zor oldu :img-yes: Bu bölüme kaddar 20.bölümde sçylediği ve Naz ın ikisinin şarkısı olarak düşündüğü bir dakika şarkısıydı.Ama bu bölümden sonra Küçük Sevgilim :happy0064
1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
cevaplarımı vereyim:
CEVAPLAR :)
1. Tarıkın odasında Naza yaptığı konuşma (en çok Nazın duymasını istediğim konuşma :), ama duymadı :img-blush )
TARIK: Naz , Naz. Biliyorum biraz fazla üstüne geldim affet beni.Ama böyle olmak zorundayım.Tarık Tekelioğlu olmazsam şöför Tarık'ın değerini ikimizde anlayamayacağız.Inan bende şimdiden senin kadar özlüyorum.Yani sen özlüyor musun bilmiyorum ama özlemeni isterdim.Kaptan doğru söylüyor.Galiba uyurken ilk defa bir kızın saçını okşuyorum.Çok özür dilerim ama uyandığında yine o şımarık ukala düşüncesiz adam olucam.Şimdiden affet beni ve lütfen biraz daha dayan.Herşey çok daha güzel olacak.Çünkü babamı aramadığın her dakika daha bir yakın hissediyorum seni kendime.
2.
TARIK: Size cidden bu işler için şöför lazım.
NAZ: Bende isterdim ama bir şöförün maaşını vericek maddi durumumuz yok.
TARIK: Oysa ben bedavaya çalışıcak birini biliyorum.Ama son bir kaç gündür hiç haber alamadık kendisinden.Görenler çok değiştiğini söylüyor.
NAZ: Yazık.
Bir de...
NAZ: Gitmemişsin hala yanımdasın , yani yanımdaki odada.Hiç saklama boşuna biliyorum.Bu benim şöför Tarık'ımın sesi.Sen O'sun.Sırf bana bir ders vermek için oynuyorsun bunları.Aldım ben dersimi N'olur vazgeç artık n'olur...
3.
DILEK: Tarık Tekelioğlu'nun şöförü olmaktan daha büyük bir şans olabilir mi?
NAZ: Tarık Tekelioğlu'nun sizin şöförünüz olması.
:img-hyste :img-hyste :good:
4. Şu bölüm Filiz, Ümit, Hulusi, Vahi :)
Bonus soruya cevap: Bir sevmek bin defa, ölmek demekmiş (sevgililer gününde :img-wink: ), bir de "Ben" (47. bölüm :img-wink:) :good:
NOT!: Cansu replikler için çok teşekkürler, ellerine sağlık...:img-wink:
burcin_kaplan
25-06-07, 18:18
bonus soruya ikinci bir cevap vermek istiyorum hocam verebilir miyim? :)
Ayrılacağız gerçekten çok güzeldi.Hele o bölüm feci etkilemişti beni.Uunutlmaz şarkılardan o da.
Bir cevap daha mı versem?
19. bölüm başlangıcı ; Zaferlerim. Oda süperdi ordaki bakışmalar hele..
Bir tane daha mı sölesem ...
tamam tamam sustum :):)
NOT: Balıkk bir şarkı ismi daha söledi eklemeden geçemicem Seninle bir dakikanında yeri ayrıdr hele Naz'ın ordaki sırıtış unutulmaz unutulamaz.:)
bide en yapayım kendime geleyim..:)
1. EN ROMANTİK SAHNE:
çok sahne vardı romantik olan..ama benim için tartışmasız tekne sahnesiydi..nazın uyuması ve tarıkın nazı kucaklayıp yatırması...
2. EN GÜZEL REPLİK:
TARIK: Naz , Naz. Biliyorum biraz fazla üstüne geldim affet beni.Ama böyle olmak zorundayım.Tarık Tekelioğlu olmazsam şöför Tarık'ın değerini ikimizde anlayamayacağız.Inan bende şimdiden senin kadar özlüyorum.Yani sen özlüyor musun bilmiyorum ama özlemeni isterdim.Kaptan doğru söylüyor.Galiba uyurken ilk defa bir kızın saçını okşuyorum.Çok özür dilerim ama uyandığında yine o şımarık ukala düşüncesiz adam olucam.Şimdiden affet beni ve lütfen biraz daha dayan.Herşey çok daha güzel olacak.Çünkü babamı aramadığın her dakika daha bir yakın hissediyorum seni kendime..
3. EN KOMİK REPLİK:
DILEK:Tarık Tekelioğlu'nun şöför olmaktan daha büyük bir şans olabilir mi?
NAZ: Tarık Tekelioğlu'nun sizin şöförünüz olması.
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
bu haftanın ödülü vahiye gidiyor..valla çok güldüm adama..özüne döndü rahatlamıştır artık:)
BONUS SORU: Tarık'ın şu ana kadarki en anlamlı şarkısı hangisiydi?
tabikide SENİNLE BİR DAKİKA....
batuhan_gumus
25-06-07, 18:23
Ayrılacağız gerçekten çok güzeldi.Hele o bölüm feci etkilemişti beni.Uunutlmaz şarkılardan o da.
harika olmuş arkadaşım yha şimdi ne oldu yalancı yarim bitecek mi yoksa bitmeyecekmi tam olarak bılen var mı yoksa da çarşamba günü mü belli olacak beni lütfen özel msj la bilgilendırın sevınırım bye
1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:
1- Romantik Sahne:
Karşılıklı bir romantizm yoktu ama, Tarık'ın Naz'ın başını okşaması, odasında Naz'la konuşması çok güzel sahnelerdi.
2- En Güzel Replik:
Duygu yüklü, pişmanlık dolu, eski günlere özlem dolu ama sevdiğinin yanında olduğunu bildiği için mutlulukla söylenmiş bir söz...
NAZ: Gitmemişsin hala yanımdasın , yani yanımdaki odada.Hiç saklama boşuna biliyorum.Bu benim şöför Tarık'ımın sesi.Sen O'sun.Sırf bana bir ders vermek için oynuyorsun bunları.Aldım ben dersimi N'olur vazgeç artık n'olur...
3- En Komik Replik:
kısa ama Raşit'in Vahi Abi demesine çok güldüm.
Raşit: Vahi Abiii
4- En Şirin Karakter:
Filiz-Ümit ikilisi bu bölümde süperlerdi. Operasyonları harikaydı...
Bonus Soru:
Anlam bakımında benim en çok beğendiğim şarkı 16.Bölüm Ayrılacağız şarkısıydı. Hem o günki duruma göre çok anlamlıydı hem de barış çok güzel söylemişti...
Ayrılayacağız hangi bölümdendi burçin _kaplan ,hatırlayamadım:img-help:
Zaferlerim çok güzeldi,birde Hulusi nin Vahi lerin evinde konuşmasından sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki benim için en anlamlı şarklardan biriydi:img-yes:(filiz bir süre arama demişti ,Hulusi nin konuşması zaten ağlatmıştı herhalde o yüzden:img-yes: )
ceza_cansu
25-06-07, 18:27
48.Bölüm Enleri
1. EN ROMANTİK SAHNE:
Naz teknede uyuyunca Tarık'ın onu kucağına alıp odasına götürmesi ve de saçını okşaması
2. EN GÜZEL REPLİK:
TARIK: Naz , Naz. Biliyorum biraz fazla üstüne geldim affet beni.Ama böyle olmak zorundayım.Tarık Tekelioğlu olmazsam şöför Tarık'ın değerini ikimizde anlayamayacağız.Inan bende şimdiden senin kadar özlüyorum.Yani sen özlüyor musun bilmiyorum ama özlemeni isterdim.Kaptan doğru söylüyor.Galiba uyurken ilk defa bir kızın saçını okşuyorum.Çok özür dilerim ama uyandığında yine o şımarık ukala düşüncesiz adam olucam.Şimdiden affet beni ve lütfen biraz daha dayan.Herşey çok daha güzel olacak.Çünkü babamı aramadığın her dakika daha bir yakın hissediyorum seni kendime
3. EN KOMİK REPLİK:
HULUSİ:Sen beni sen beni ben senin:img-hyste :img-hyste
4. EN ŞİRİN KARAKTER:Bu bölüm Ümit-Filiz ikilisi süperdi.Onların eline düşen yandı:)
BONUS SORU:Tarık'ın 30. bölümde söylediği ''Öyle bir geçer zaman ki'' şarkısı çok güzeldi.Özellikle o şarkı biter bitmez olan telefon konuşması ve bakışmalar da süperdi
NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül görmek istiyorum
:) boşuna demiyorum biri değil hepisi hepisi . dizi biktikten sonra yy için özel bi albüm hazırlama projesi olur mu acaba sevgili barışın dizide söylediği şarkılar için. gerçi pc var indirmişim hepsini ama özveriyle harcanmış bi emekle çıkan albümü almak için neler veririm.
burcin_kaplan evet ayrilacağiz şarkısı yeri ve zamanı bakımında öyle bi yerde söylendiki başka birşey diyemiyorum. o anda yaşadım duygu selini anlatmam kelimelerle mümkün değil. aynı şekilde sevdan bi ateş de öyle ve ben şarkısı hepside yerleri ve zamanları mümkembel şekilde ayarlanmıştı
berkayaras
25-06-07, 18:29
Bir düne bak bir de simdiye.Dun 2 saatte bir zor ilerliyordu 1 sayfa şimdi ise zar zor yetiştiriyorum yorumları okumayı.Hosgeldiniz,gercekten cok guzel yorumlamıssın burcın_kaplan.Hele bu 48. bolumde konuyu oyle guzel işlemişler ki ,tarık-naz sevgili olmadan once benim de aklıma gelmezdi tekelioglu yalanının ortaya cıkışı;fakat kurgu oyle bi olmus ki butun hersey rayına oturmus ustelik cok da saglam olmus.
Bu bolumde
En guzel replik : Naz ile tarık'ın teknedeki konusması (aslında eziyet deil iyilik yaptıgını acıklaması)
En romantık sahne : Tarık'ın naz uyurken nazla konusması,sacını oksaması
En şirin karakter : naz :) bu bolumde cok masum ve anlayışlıydı
En komik replik : Raşitin vahi abi deyişi (edit:tarık_naz'ın yorumunu okurken hatırladım cok gulmustm hakketen)
smooth1903
25-06-07, 18:43
en anlamlı şarkı sevgililer gününde söylediği ile ayrılacağız şarkısıydı.
bu arada en komik replik:
raşit:ne o hulisi yengemi arıyo ver bakalım rapor yengeye
hulisi:hayır belgin aramıyor erkek arkadaşım arıyor :img-hyste :img-hyste
angel eyes
25-06-07, 18:47
buraya tekrar dönen arkadaşlar olmuş kendilerine hoşgeldiniz diyorum.ya arkadaşlar şansımdan mıdır nedir?bilmiyorum fm yapımı yada ztarı arayınca meşgul oluyo bi kere düştü ondada saolsunlar açmadılar ama vazgeçmek yok.direnmek var.
En romantik sahne
Naz'ın tek başına tekneye gidişiyle başlayan ve Tarık'ın Naz'ın odasında "Babamı aramadığın her an seni kendime daha yakın hissediyorum" cümleleriyle sonuçlanan sahnelerin tümü...
En güzel replik
Tarık: Naz , Naz. Biliyorum biraz fazla üstüne geldim affet beni.Ama böyle olmak zorundayım.Tarık Tekelioğlu olmazsam şöför Tarık'ın değerini ikimizde anlayamayacağız.Inan bende şimdiden senin kadar özlüyorum.Yani sen özlüyor musun bilmiyorum ama özlemeni isterdim.Kaptan doğru söylüyor.Galiba uyurken ilk defa bir kızın saçını okşuyorum.Çok özür dilerim ama uyandığında yine o şımarık ukala düşüncesiz adam olucam.Şimdiden affet beni ve lütfen biraz daha dayan.Herşey çok daha güzel olacak.Çünkü babamı aramadığın her dakika daha bir yakın hissediyorum seni kendime
En komik replik
Dilek:Tarık Tekelioğlu'nun şöför olmaktan daha büyük bir şans olabilir mi?
Naz: Tarık Tekelioğlu'nun sizin şöförünüz olması...:img-grin2
En şirin karakter
Bunu yazacağıma inanamıyorum...:img-grin2 Ama Burçin'e ve Cansu'ya hediye olarak diyorum ki NAZ...:img-grin2
Bonus soru
"Son pişmanlık neye yarar" haricinde ki bütün şarkılar süperdi:img-grin2.Ama olaya anlam olarak bakarsak eğer "Seninle Bir Dakika"...:img-yes:
48.BÖLÜMÜN ENLERİ
1)En romantik sahne:Tarıkla Nazın olduğu bütün sahneler.
2)En güzel replik:Tarık-Kaptan diyaloğu
Tarık: Naz iyi misin?
.....
Tarık: Ne var?Ne oldu?
Kaptan:Yanınızda bugüne kadar yüzlerce kız görmüşümdür.İlk defa birinin saçını okşuyosunuz da.
Tarık: Bugün ilklerin günü demek.İlk saç okşamam,ilk kaptan kovmam.
Kaptan:Ben hemen tekneye dönüyorum.
Tarık: Yavaş manevra yap.Sarsma tekneyi.Bırak rahat uyusun.
3)En komik replik:Tarık-Filiz telefon görüşmesinden sonra
Tarık:Kaptannn!Dönüyoruz.Kızlar 2 dakika içinde tekneye çıkamayan yüzerek döner.......Kızkardeşim gelmiş.
Dilek:Hııı.
Tarık:Ümit'te yanındaymış.
Dilek:Ümit kim?
Tarık:Anlayan anladı.
ve Naz coşkuyla çello çalmaya devam eder.
4)En şirin karakter:Ümit-Filiz ikilisi çok şirindi.Daha sonra Vahi'yi de kendilerine benzettiler.Vahi Bey'i hiç böyle görmemiştim.
Bonus Soru:En anlamlı şarkılar gönül ve aldırma şarkılarıydı.Özellikle Aldırma şarkısı ilk çaldığı zaman(sahilde) o sahneye çok güzel gitmişti.
burcin_kaplan
25-06-07, 19:02
"Son pişmanlık neye yarar" haricinde ki bütün şarkılar süperdi:img-grin2.Ama olaya anlam olarak bakarsak eğer "Seninle Bir Dakika"...:img-yes:
Songüül o şarkı neydi ya bak hatırlattın bana , birde hani ondan önce uyksuuz her geceyi söylemişti millet kulağını tıkamıştı ya.Bence o daha güzeldi son pişmanlık neye yarardan :)acaba yanlış montaj falan mı oldu 48. bölümdeki gibi o zamanda:img-hyste
NOT: bu arada arkdaşlar bana burcin_kaplan demenize gerek yok burçin deseniz yeterli:)
En şirin karakter
Bunu yazacağıma inanamıyorum...:img-grin2 Ama Burçin'e ve Cansu'ya hediye olarak diyorum ki NAZ...:img-grin2
Şuna bak şuna:img-hyste Gözümden kaçmış biraz önce , songülcüm seni aramızda görmek ne güzel hahaha.
Bu yazıları yazdın ya gözüm açık gitmem artık ben hiç bir yere :img-hyste
Bende sana kıyak olsun diye en şirin tarıktı demek isterdim ama işte ne yazık ki diyemiyorum çünkü NAZ'dı :img-hyste :icon_whis
Son Edit : Songül şu iki alıntıdaki olayı görmeni isterim.Tarık ın sölediği bir şarkıyı kötülemiş bulunuyorsun birindede en şirin nazdı dedin neler oluyor sana songüül ???:img-cool2
ceza_cansu
25-06-07, 19:11
[B][COLOR="blue"]En şirin karakter
Hediye mi kıvırmayalım Songül hanım lütfen.Belliki siz Naz'ı bu bölüm çok sevmişsiniz ama bu şekilde yazmaktan korktuğunuz için hediye diye bizi kandırmaya çalışıyorsunuz.Olur mu olmaz.Biz kanmayız:img-polic
hemem hemen herkesin en leri aynı bence
en komik en sıcak sahne
tarığın filizle konuşup ümitde gelmiş demesiydi .. nazın teknede yüzünün güldüğü tek sahneydi .. tarık ın da öle .. :img-wink: dilek fena bozulmuştu .. anlayan anladı .. diyince tarık .. :img-hyste
bonus soruya gelincebenim en çok sevdiğim şarkı beni yak şarkısıydı.. nazda sölemişti .. :img-wink:
Songülcüm, üzülerek :icon_whis de olsa "burcin_kaplan"'a katılıyorum :):) Sonun