PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

dedebaba
25-06-07, 23:52
TALANI YARİMİN 48. bölümü süperdi inanıyorumki 49 da süper olacak
48.BÖlümü 3 defa izledim bu akşam euro ztarda verdi süper inaşllah dizi bitmez

tarik_naz
25-06-07, 23:56
valla youtube'yi bekleyemedim. video google a yükledim video klibi

Baştan sona 48.bölüm... Sevda Tanrıçası olan Naz ve bunun farkında olan Tarık. Anlamlı güzel bir şarkı ve güzel görüntüler... iyi seyirler.

http://video.google.com/videoplay?docid=4893787290872385378

smooth1903
26-06-07, 00:08

Baştan sona 48.bölüm... Sevda Tanrıçası olan Naz ve bunun farkında olan Tarık. Anlamlı güzel bir şarkı ve güzel görüntüler... iyi seyirler.

emeğine sağlık çok teşekkürler gerçekten güzel olmuş.izliyorum şimdi gerçekten çok beğendim.youtub beklenmez ki zaten onu beklemeye çalışsan serdar 49 un partlarını eklemeye başlamış olur bunu oraya koyana kadar:img-hyste :img-hyste çok yavaş onay alınıo

fovea
48.bölümün çok güzel bir bölüm olduğunu zaten hepimiz düşünüyorduk.Tarık_Naz ın kolaj videolarının ne kadar başarılı olduğunuda...

Özcan Deniz in şarkısıyla yine mükmmel bir video olmuş :img-yes:

Not: İmzayı koymayı sonunda başardım:icon_whis ikisi içinde teşekkürler tarık_naz:happy0064

grimace_88

:happy0064 :happy0064 :good: ellerine sağlık çok güzel olmuş gece gece içim açıldı valla....

aspur
26-06-07, 00:13
Kimbilir kaç aydır sadece buradaki yorumları okuyup duruyordum sadece.Tam son olanlardan sonra artık bu foruma girmemeyi düşünürken bu gece okuduklarım mutlu etti beni.Gidenlerin geri gelmesine de sevindim ama en çok forumun düzeyinin korunacağının söylenmesi hoşuma gitti.O senaryolar neydi öyle.Bu diziye yakışmayan konular sözler.Dur denmesine sevindim.Ben genelde okumayı tercih ediyorum ama bu sefer yazmak istedim.Hepinize iyi geceler yalancı yarim ailesi:img-yes:

berkayaras
26-06-07, 00:14
emegine,yuregıne saglık cok basarılı olmus
Sarkının enstrumantel yerinde en guzel repligi koymussun Naz'la tarık'ın teknedeki repligi:good: duygulanmamak elde değil:img-in_lo :sad53:

saYYgıner
26-06-07, 00:14
Az önce (3 dakika önce) Show Tv nin magazin programı olan SOBE de Bodrum görüntülerini gösteriyorken bir de baktım ne göreyim...

Barış jet ski yaparken tv deki ses aynen şöyle diyor; Ve ve ve bu jet ski yapan yakışıklıyı tanıdınız mı?? Genç kızların son sevgililerinden genç rockçı Barış Akarsu da Bodrumu seçen ünlülerden... Şimdi yanına gidip röportaja alıyoruz diyor ve röportaj başlıyor...

Barış en önce gözündeki sürmelerden başlıyor, eskiden yaptıgı animasyonlar sırasında sürmeye alıştıgını ve devam ettigini söylüyor, daha sonrasında da Teoman v.s. örnegini ona söylüyorlar çapkınlık konusunda. Ama Barış gerekeni anında söylüyor... Ben her şeyi dengesiyle yaparım, kısaca aile rockçısıyım..Zaten zamanı geldiginde de ilk fırsatta evlenecegim...

Not: Barış orada yine o güzel kırmızı şortuyla çıktı :):)
Not 2 : Hayatta magazin izlemezdim ama bundan sonra bir gözüm de böyle programlarda olck galiba, büyük konuşmamak lazımmış :img-hyste :img-hyste

skyline_91
26-06-07, 00:19
ooooooo iyi bari haberi vermişler diziden bahsetmediler heralde?bu arada barışın cwplarıda çok güzelmiş

grimace_88
26-06-07, 00:22
Az önce (3 dakika önce) Show Tv nin magazin programı olan SOBE de Bodrum görüntülerini gösteriyorken bir de baktım ne göreyim...

Barış jet ski yaparken tv deki ses aynen şöyle diyor; Ve ve ve bu jet ski yapan yakışıklıyı tanıdınız mı?? Genç kızların son sevgililerinden genç rockçı Barış Akarsu da Bodrumu seçen ünlülerden... Şimdi yanına gidip röportaja alıyoruz diyor ve röportaj başlıyor...

Barış en önce gözündeki sürmelerden başlıyor, eskiden yaptıgı animasyonlar sırasında sürmeye alıştıgını ve devam ettigini söylüyor, daha sonrasında da Teoman v.s. örnegini ona söylüyorlar çapkınlık konusunda. Ama Barış gerekeni anında söylüyor... Ben her şeyi dengesiyle yaparım, kısaca aile rockçısıyım..Zaten zamanı geldiginde de ilk fırsatta evlenecegim...

Not 2 : Hayatta magazin izlemezdim ama bundan sonra bir gözüm de böyle programlarda olck galiba, büyük konuşmamak lazımmış :img-hyste :img-hyste

haber için çok teşekkürler de ben seni bu forumun kaytaranı olarak tanıyodum hep bugün iş başısın galiba...:img-wink: :good:

saYYgıner
26-06-07, 00:23
ooooooo iyi bari haberi vermişler diziden bahsetmediler heralde?bu arada barışın cwplarıda çok güzelmiş

sorma sky walla bende görünce şok oldum ilk defa Barış ı böylesi bir programda gördüm, hemde rakip tv kanalında :img-yes: :img-yes:

Dizi hakkında da tek şey şuydu.. Barış ı jet ski yaparken gösterdikleri anda sanırım bi 10 saniye kadar ekranın alt tarafında büyük bir yazı vardı..
YALANCI YAR DA BODRUM DA :img-hyste

Not : grimace_88 cigim ben hiç kaçmadım kaçmaaammmmm :img-hyste :img-hyste

ayşenurr
26-06-07, 00:24
saygıner haber için çok teşekkür.ben izlemedim.magazin programlarını hiç izlemem.Barış için izlemek gerekiyor anlaşılan . ben aile rockçısıyım demiş
doğru demiş.her hareket,davranışıyla mükemmel insan.Barış seni seviyoruz.
BARIŞ AKARSU TÜRKİYE'NİN YENİ ROCK STARI:img-punk: :img-punk:

cerenimo
26-06-07, 00:25
Şimdi arkadaşlar Burçin arkadaşımız pardon biz kısaca Ona burcin_kaplan diyoruz tahminler yapalım demiş.Ama ben tahmin göremedim.Diziye de az kaldı.SAnırım. Yani en azından özet ve fragmana.Çünkü ne zaman geleceği belli olmaz..ZTAR BU..

Bu arada Gizem çelişkine hala gülüyorum. Nerden bulursun böyle kopmaları...

Off ya şu sentüpte artık onayı verse.. SErdarın klibini seyretsek..

Neyse tahminleri sorularla yapalım mı?

sorular
1- Kilitli kalmak nasıl olacak?
2- 2 kere 2 : 4 eder nasıl olacak?
3- Hulusi ve Raşit kızlara bakmaktan vazgeçecekler mi?
4- Ümit Filiz i şöyle başbaşa aşklarından bahsederken görebilecek miyiz?
5- Hacer Anne,Netice Hala,Sadri ve Ayşeyi 49 ncu bölümde görür müyüz?
6-Dilek ve Koray da barışırlar mı?

Bu sorulara cevap vermek biraz yürek işi. Hepimizin kafasında olan sorular..

CEVAPLAR (Okulu mu özledim ne oldu, anlamadım ki :icon_whis :))

1.Valla şimdi söyleyeceğimi şimdi düşündüm, bilmiyorum olur mu...Pek mümkün değil ama 2 tane durum var:

a) Tarık Naza kızınca odasına gider, Naz da söylemediğini belirtmek için onun peşinden...O sırada kapı kilitlenir ve içerde kalırlar...(Bana göre mümkün olmayan seçenek)

b) Naz, Tarıkın öyle dediğini duyunca sinirlenir.Odasına gider, Tarık da bunu onun söylemediğini bir şekilde öğrenir (Koraydan öğreneceğini düşünüyorum...Hani Naz dedi yaa, ben söyledim sanacak diye :img-wink: ).Sonra da Nazın yanına gider, (aynı TT olduğunu söylediği zamanki gibi :img-wink: ) o zaman kilitli kalırlar

2.Nazla Tarık kilitli kalınca olacak bu ama, nasıl olacağı konusunda düşündüklerimi söylemesem daha iyi sanırım...Ters köşe olacağımdan eminim, olmazsam haber veririm:)

3.Kesinlikle hayııır:)

4.Bu ara böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum, ama inşallah görebiliriz...
5.Hayııır :icon_sorr
6.Eğer dizi devam ederse bunun olacağından neredeyse eminim...Ama 49. bölüm için böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum
NOT!: Daha önce de bahsetmiştim...Korayın yeni sesini beğenmedim, önceki daha güzeldi...(Burakın sesi bu dimi?)
NOT!:Bu bölüm bu repliklere bayıldım:

-Pardon o ben değildim kendimi biriyle karıştırdım :) (Tarık teknede, Nazınn çektirdiklerinden bahsederken)
-Şurda hayatımızın erkeği oturuyor:img-hyste (Raşit-Hulusi, Vahi için:))
-Nasılsın Vahi abi özledik valla:img-hyste (Raşit, bilmeyen yoktur:))valla youtube'yi bekleyemedim. video google a yükledim video klibi

Ellerine sağlık Serdar...

burcu_m82
26-06-07, 00:26

Hadi yaa tuh kacirdim yani :( :( Oysaki duymustum roportaj yapildigini onceden ;)
Euro Star'da 3. kere YY tekrari izlerken televizyona ambargo koyup reklamlarda bile kanali degistirmezsen kacirirsin boyle :( :(

saYYgıner
26-06-07, 00:27

Serdarcıgım öncelikle dönüşüne bende herkes kadar çok sevindim... Son bombanı da izlemeye doyamadım yani vallahi helal olsun be kardeşim yüregine saglık... :img-yes:

grimace_88
26-06-07, 00:30
kilitli kalma olayı (kendim bile pek inanamıyorum kendi söliceeme ama :icon_whis ) şöle olabilir mi acaba:
tarık naza sen çağırdın onları diyip ağzına ne gelirse sayar ve de odasına doğru ilerler naz peşinden koşar odaya girer kapıyı kilitler ve de 'bana inanana kadar odadan çıkmak yok'der diye bi tahminim var ama....

burcin_kaplan
26-06-07, 00:35
Gamze'cim sorular çok kazın öncelikle bunu belirtmek isterim ama cevaplamaya çalışıcam genede :) Bu arada

Bence bu 49. bölümün başlarında olacak.Ama nasıl olucak baya zor olmuş.Büyük ihtimalle bir kawgaya tutuşucaklar o arada işte bir odaya fln girerler hulusi ve belginden kaçmak için giriş o ggiriş kitli kalılar :)

walla bu galiba tarık naz - koray dilek 4 lüsü olabilir yani tarıkla nazın odada kilitli kaldıklarında onları bulan kişiler koray ve dilek olur gibi

yorumsuz:)

göremicez çünkü onlar aşıktan çok kanka gibi :)

Bence görmeyiz.

Barişmazlar :)

NOT: Serdar elerine sağlık video gine mükemmel

erdalss
26-06-07, 00:40
serdar abi çok güzel olmuş...devamını bekliyoruz her zamanki gibi...

sude9
26-06-07, 00:49

1-Tarık kaçıyordu Naz'da kendisinin ihbar etmediğini söylemeye çalışır bununla yetinmez kendi eliyle Tarık'ı kendi odasına saklar otel müdürü Tarık'ı odasında bulamasın diye...aksilik bu ya kapının kilidinin bozulacağı tutar,içeride kilitli kalırlar...(ters köşe olma ihtimali %100 :) )

2-Bu zamana kadar duyduğum en zor soru,yayınlandığı andan itibaren cevaplayamadım,izleyene kadar da yanıtını bulamayacağım

3-Marsa ev yapıp orada yaşam olacağına inanırım bunların çapkınlıktan vazgeçeceğine inanmam:)

4-Ümit varken biraz zor..espiri makinası nede olsa:):)

5-görmeyiz herhalde...

6-Tarık ve Naz'ın durumunu gördükçe onlarda barışırlar,etkileşim yaparlar...

Kara İnci
26-06-07, 00:49
Valla ben Naz'a acımadım hatta keşke ağlasaydı dahada güzel olurdu Napim yahu ağlamak bu kadar mı yakışır suç bende değil yakıştıran utansın:) Naz masum olduğunda gerçekten çok daha değişik ve daha bir sevimli oluyor merveye üzgün rolü baya yakışıyor walla.

NOT: Songül kıskanma seninkinide Tekneci yaparız ona teknecilik pek bir yakışıyor.:)

http://img117.imageshack.us/img117/939/bscap1915hb5.jpg (http://imageshack.us)

bu arada serdarın çektiği resimlerden biri bakışa bakın:)

Burçin'ciğim Naz'a ağlamak yakışıyor olabilir.Ama unuttuğun bir şey var.O da Naz'ın kimin için ağladığı.Naz kadar olamadın.Algıda seçici kızımız bile anladı kimin peşinden koşacağını ve kimin haklı olduğunu...:img-grin2

http://img458.imageshack.us/img458/6404/bscap18551vm5.th.jpg (http://img458.imageshack.us/my.php?image=bscap18551vm5.jpg)
http://img458.imageshack.us/img458/203/bscap18591xz9.th.jpg (http://img458.imageshack.us/my.php?image=bscap18591xz9.jpg)

Bunlar da Serdar'ın çektiği resimlerden .Bir de bu bakışa ve Naz'ın saçlarını sevgiyle okşayan ele bakın.Şimdi diyebilirsiniz Tarık'ı tam anlamıyla ifade eden fotoğraflar değil bunlar diye.Ama şunu unutmayın.Fotoğrafları ekleyen de Naz taraftarı...:img-grin2

Kara İnci
26-06-07, 00:58
Peki ya Naz Özkul dese ki ben şoförüm Tarık'a aşığım ama yüzüne söyleyemiyorum, en iyisi bizi sevenlerin önünde yazayım onlar ona söyler diye düşünüp:

"Sadece tek cümle, sana aşığım Tarık..." yazarsa buraya???

Ya ne ilginç bir çelişki değil mi... Sizin amacınız tek cümlelik mesaj yazdırmamak, ama en çok istediğiniz şey itiraf... O zaman ne yapardınız?

"Dizimi yanlış seçmişim demektir" mi derdiniz:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Gizem'ciğim tek cümlelik mesajdan mesaja fark vardır.Mesaj vardır hiç bir şey ifade etmez,mesaj vardır tek cümledir ama üzerine bir kitap yazılır.Naz'ın sana aşığım cümlesinin bu forum için işte böyle bir anlamı var.O yeter ki yazsın.Biz o cümleden türeteceğimiz yorumlarımızla açığı kapatırız...Ama gelip buraya yazacağına gidip Tarık'a söylese grin2

Not:Gamze'ciğim varlığını hep hissediyorum...:img-grin2

simser
26-06-07, 00:59
arkadaşlar işte insana lafını böyle yedirirlermiş....:icon_whis
forumumuzun eski günlerinde hep yetişemiyorum,bi giriyorum 10 sayfa ilerlemişsiniz, yavaş olun diyodum ya, töbe bidaha demem, çok özlemişim walla yaa:img-in_lo

bence cevaplıym bari soruları, yoksa tek cümle fln kalır da, mazallah başıma neler gelir....:img-hyste

bu konuda cnm eriğim, uyuyan güzelim "burcin_kaplan" a katılıyorum, kavga ederlerken,bölümün başında olucak...
muhtemelen kilit bozulmuş ya da kapının kolu fln arızalanmış olucak ki, görkemin dediği gibi birbirlerinden şüpelensinler....

bu tabi ki herkesin umudettiği gibi itiraf olucak bence:happy0064
ya tarık neden böyle davrandığını açıklarken itiraf eder, ya da naz artık akıllandığını, eski haline dönmesini söylerken ağzından kaçırır ve de inşallah arkasınan üçüncüyü görürüz:img-in_lo

walla açıkçası bunun olacağına inanasım gelmiyo...

bunun olucağını da pek sanmıyorum, onlar pek duygusal bi çift sayılmazlar doğrusu, ama çok tatlılar, ayrıca da çok eğlenceliler:img-wink:

sadriyi göremiyceğimizi biliyoruz malesef:icon_sorr bence bu durumda ayşe de olmaz...
aslına bakarsanız ben diğerlerinin de olucağını düşünmüyorum, tabi eğer dizi bitmez de ileriki bölümlerde istanbula dönerlerse o başka....

onlarda tarıkla naz gibiler, birlikteyken hiç anlaşamıyolar, birbirlerinden nefret ediyo gibi durmaya çalışıyolar, ama ne dilek koraysız, ne de koray dileksiz yapabilir....

NOT:şu sopia işini de bi an önce halletseler artık ya o konunun ucu açıkta kaldı...

bu arada video için teşekkürler serdar, ellerine sağlık:happy0064
tabi gül işini de:img-hyste

EDİT: vur diyince öldürmüşüm yaa, tek cümle olmasın diye yazdığım mesaja bakın:img-hyste

snipers
26-06-07, 01:02
gerçekten süper oLmus elinize sağLık gece gece duyguLandık yine ..

erdalss
26-06-07, 01:02
ya arkadaşlar şu tarığın küçük sevgilimi söylerken nazın yataktan başını yavaşka kaldırması ; o sahne mükemmeldi ya birçok sahne gibi ama nazın ordaki bakışları çok değişikti, bi anlamlı,bi anlamlı.....

ayrıca şimdi bu MAG cı , BAG cı tamamen onların tarafını tutanlarmı oluyor...tamamen bu haklı diyenler mi oluyor...

Silent_Hill
26-06-07, 01:03
İlk bölümünden 35. bölümüne kadar büyük hevesle seyrettiğim bu dizinin sona doğru gelmesi gerçekten üzücü olmuş ama bundaki sorun bizde değil Star Tv'nin yayın politikasındaki hatalardan oldu.Kaç tane dizinin yayın günü ve saati defalarca değişti..Bir gün geliyorum yayın değişmiş bölümü kaçırmışım,bir geliyorum bölümü saat 10a koymuşlar zaman daralmış..bir saat 8de oluyor bir perşembe..Ama her şeye rağmen paldır küldür seyredebiliyorum..Herneyse sanırım herkes aynı şeyden yakınmış.birde konu sıkıntısı oldu hep tekrara döndü dizi.Umarım Politikalarını düzeltirlerde Tvde uzun zaman seyrettiğim bu dizinin tekrar müptelası olurum.. Yaşasın Y.Yarim :)

burcin_kaplan
Burçin'ciğim Naz'a ağlamak yakışıyor olabilir.Ama unuttuğun bir şey var.O da Naz'ın kimin için ağladığı.Naz kadar olamadın.Algıda seçici kızımız bile anladı kimin peşinden koşacağını ve kimin haklı olduğunu...:img-grin2

http://img458.imageshack.us/img458/6404/bscap18551vm5.th.jpg (http://img458.imageshack.us/my.php?image=bscap18551vm5.jpg)
http://img458.imageshack.us/img458/203/bscap18591xz9.th.jpg (http://img458.imageshack.us/my.php?image=bscap18591xz9.jpg)

Bunlar da Serdar'ın çektiği resimlerden .Bir de bu bakışa ve Naz'ın saçlarını sevgiyle okşayan ele bakın.Şimdi diyebilirsiniz Tarık'ı tam anlamıyla ifade eden fotoğraflar değil bunlar diye.Ama şunu unutmayın.Fotoğrafları ekleyen de Naz taraftarı...:img-grin2

İşte ztn serdarda algıda seçici olduğu için genelde naz'ın fotolarını çekiyor :)
Naz'ın bakışlarının üzerine bakış mı war? Tarık'ın kini çeksen çıksa çıksa 2 sayfa çıkar şöle en karizmasından bakışlar olucak ama:) merveninkini çek işte bir 10 sayfa fln dolar.Kız içten yaşıyor tabi duyguları o da ayrı bir mesele.Ayrıca yaşatan değil yaşayan önemli bu kısımda.Sonuçta duyguları gösteren o.Tarıkta aynı duyguları yaşıyor ama tık yok! :J (msn işareti yapardım ama neyseee:) )

tarik_naz

Gamzecim çok güzel sorular sormuşsun. Kusura bakma biraz geç cevaplar olacak ama olsun...

1- Tarık, Naz'ın odasından çıkarken, kapı kilidini özellikle gösterdiler. Demek ki var o kilitte bir arıza.

Naz kovuldu, Tarık gerçeği öğrendi. Naz, valizini toplar, Tarık Naz'ın odasına özür dilemeye koşar. Önce camdan bakar, Naz üzgündür. Tarık, "şimdi beni dinlemez" diye düşünür, birden odaya dalıp hemen kapıyı kilitler. Naz şaşırır, tepki gösterir. Tarık, çok güzel ifadeyle özürünü diler, Naz'ın gönlünü alır, aşk itirafı olur. Bu sırada ikinci sorunun cevabı olur. 2 kere 2, 4 olur. 20.bölüm hatırlanır... İkisi de mutlu bi şekilde dışarı çıkmak isterken, arızalı kapı açılmaz...İkisi de içerde kalır :)

2- Birinci cevap da bunun cevabı da var. Aşk itirafı sonunda olur...

3- Vazgeçmezler... Hulusi, Raşit'in de kılıbık olduğunu öğrenir, dilinden düşürmez, Raşit de ona inat kızlara bakmaya, kılıbık olmadığını kanıtlamaya devam eder.

4- Onlar aşka başlamışlar bile, baksanıza vücut dilini bile kullanıyolar artık :) Ama kumar,aşk olayı dışında aşk sözcükleri duymak isterim son bölümde.

5- Göremeyiz gibime geliyo. Çünkü dizideki her saniye Tarık ve Naz için çok değerli olacak. Diğer karakterlere ağırlık verilmez heralde...

6- Son bölümde Dilek, çok içli baktı Koray'a. Hem teknede, hem de otel önünde. Barışma olur bence.

Silent_Hill
26-06-07, 01:05
Yahu, birde şu Naz'ın çaldığı parçaları değiştirseler :) 15 aydır bu hatun neden hep aynı parçayı çalıyor..imdaaat :)

cerenimo
26-06-07, 01:06
ya arkadaşlar şu tarığın küçük sevgilimi söylerken nazın yataktan başını yavaşka kaldırması ; o sahne mükemmeldi ya birçok sahne gibi ama nazın ordaki bakışları çok değişikti, bi anlamlı,bi anlamlı.....

ayrıca şimdi bu MAG cı , BAG cı tamamen onların tarafını tutanlarmı oluyor...tamamen bu haklı diyenler mi oluyor...

Senin söylediklerin tarafını tutmak, haklı demek hemen hemen aynı şeyler...:img-wink: En iyisi şöyle açıklayayım,
BAG = Barışı anlayanlar grubu
MAG = Merveyi anlayanlar grubu :img-wink: Ayy, pardon, anlamayanlar :) Gerçi biz isim değişikliği için başvurmuştuk, ama bir sonuç çıkmamaştı sanırım...Artık değiştirsek de anlayanlar olsa süper olur...Artık anlayabiliriz yani :img-wink:

ünall
26-06-07, 01:08
arkadslar noldu son durum nedir dizi bitiyormu ve bitiyosa ne zaman bırde bazı karakletrel neden yok hacer sadri ayse falan ??

kırmızı su
26-06-07, 01:09
iyigeceler arkadaşlar bence bu bölümde tarık naz aşkı tatamen açığa çıksın tarık nazın peşinden koşsun öyle bişeyler olsun ki gerçekten heyecan verici olsun ve bunlar bölümün başında olsun kilitli kalmak falan nasıl olacak bilmiyorum ama tarık bi sinirle kapıyı kilitleyip anahtarı yutabilir :img-hyste naz tarık eğer ona inanmazsa ki bence öyle olacak gerçekten heyecanlı şeyler olacak gibime geliyor umarım dizimiz devam eder de ki ben edeceğine inanıyorum tarık ve naz aşkının devamını ve güzelliğini izlemeye hep devam ederiz

erdalss
26-06-07, 01:10
ben kesinlikkle BAG cıyım ozaman....

yanı nazı anlamıyorum degıl ama barısın yanındayım yanı tarıgın....

B.A.D.B
26-06-07, 01:12

Serdar kardeşim,ellerine,emegine saglık,cok guzel,dokunaklı ve duygusal bir klip olmus.Klibi izleyenlerden tekrar izlemelerinin,izleyeceklerden de ozellikle
2.dakikanın 32.saniyesine dikkat etmelerini rica ediyorum,Tarık'ın Naz'ı tasımaya basladıgı,kucagına aldıgı ilk andaki Naz'ın yuzunde beliren huzur dolu bir gulumseme,kucuk bir detay ancak cok sey anlatıyor.

Kara İnci
26-06-07, 01:19
Bu olayın nasıl olduğu önemli değil bence.Yeter ki kilitli kalsınlar...:img-grin2

Ne zaman ki kalplerden kelimelere dökülmüş ve paylaşılır olmuş bir aşk ortaya çıkacak işte o zaman... :img-wink:

Huylu huyundan vazgeçer mi?

Bizimkileri göremedik daha...:img-grin2Sıralarını beklesinler...

Hiç şansları yok...:img-yes:

Tarık ve Naz gibi umutsuz bir çift barışmayı başarabilirlerse eğer herkes başarabilir...:img-grin2

tarik_naz
26-06-07, 01:26

yok kardeşim bi daha bakış makış yakalamayacam, sonra adım çıkıyo. sen nereleri çekiyosun diye. Songül kusura bakma ama Merve daha iyi bakıyo. (çaktırma elimde güzel barış bakışları var.) Tarık'ı arkadan süzüyo, gerektiğinde sert bakıyo, gerektiğinde çok içli bakıyo. Ama Tarık tekdüze bakıyo. Bakışlara anlam kazandıramıyo. Bana kalırsa bakışlarda aşkı yaşayan, hissettiren "Naz". Uykusunda bile hissediyo kız. Çelloya laf eden kızı Tarık kovunca Naz'ın bakışı aşk bakışıydı ama Tarık çok sert baktı yine. Karşılık veremedi. Ufak bi gülümseme yapsa "Tamam budur" diyecektim.

Ya bu lafların ardından yarın ben o fotoları nasıl ekleyecem bilmiyorum. Çok güzel Barış bakışları var yahu :)

pas.si.on79
26-06-07, 01:27
arkadaşlar soruları cevaplayanlara teşekkür ediyorum.Ellerine sağlık.Yazmaya üşenenlere de .Heyecan yaklaşınca Siz de bu soruları sormaya başlayınca görürüz diyorum.

Ancak sanırım hemen hemen aynı şeyler düşünülüyor. Ben yazınca ilk yazan arkadaş demişti başka arkadaşlar da cevaplasın diye ben de cevaplayacaktım.Vazgeçmiştim..

Yazıyım bari..
Serdar: klibinin onayını beklediği için yazamıyor.

burçin:cevaplamaktan korkuyor. Zira daha foto ve replikleri didikliyor.

Miray: Sadece Filiz in olduğu soruyu cevaplayacağı için, tek cümleden kaçındığı için cevaplamıyor...:)

Neyse çok güzel cevaplar, mantıklı geldi.Bakalım senaristlerimiz ne yapacaklar..:good:

Burçin birşeyi hatırlatmak istiyorum.Merveyle Tarıkın bir röportajıydı.Kışındı ama nerdeydi hatırlamıyorum.

Barış ın aşık değilim demesi üzerine, Merve aşık değilsen nasıl öyle bakıyorsun o zaman demişti.. (hemen hemen böyleydi )Demek ki Tarıkta aşık bakışları var..

Diğer yandan da Nazın ya da Mervenin bakışlarına gelirsek,Serdarın klibinde var zaten çok güzel açıklıyor.Bir bakış at ki.. Kalmasın taş taş üstüne...
Kapış Kapış,,Anladınız siz onu...:)

arasnaz
26-06-07, 01:29
Son bölümü bir kez daha izledikten sonra, ilk yorumumu yapayım. Hiç yorum yazmadım bugüne dek. Ama şu son birkaç gün fazlaca üzüldüm. Dizinin bitecek almasına değil sadece...Neyse, sizin kadar usta değilim bu konuda. En iyisi ben yazayım, yazdıklarımı ince anlayışınıza havale edeyim...

Bu dizi sadece romantik komedi değil bana göre. Bu dizide, her bölümde öne çıkan başka bir şey var: Günümüzde, dış dünyamızdaki sıcak savaşların, soğuk savaşların, ekonomik ve ahlaki çöküntülerin kargaşasında, yitirilen insani değerlerin tekrar büyük bir ustalıkla ve inceden gözler önüne serilmesi…

Beni asıl bu diziye bağlayan da sanırım bu. Bu insanların hiçbiri siyah ya da beyaz değil. Hiçbiri masum değil tam olarak. (Vahi Bey diyeceğiz belki ama, hatırlayın, o da kredi alma sırasında Hulusi Bey’in gözüne girmek için, şoförünün de yardımıyla küçük oyunlar yapmıştı). Ama yer yer, her birinden farklı, çarpıcı renkler gözümüze yansıyor. Büyük kahramanlar yok belki, olağanüstü güçler de yok, ama zaman zaman öyle çelebilikler, öyle küçük kahramanlıklar yapıyorlar ki, gözümüzde büyüyorlar. İnsani değerleri yansıtmak için çok büyük güçlere sahip olmanın gerekli olmadığını yaşayarak gösteriyorlar.
Sadece son bölümden birkaç örnek verelim:

-Aralarındaki soğuk savaşa rağmen, Tarık ve Naz’ın birbirlerini kardeşlerinden haberdar etmeleri, aldıkları haberi sevinçle karşılayarak kardeşlerine olan bağlılıklarını göstermeleri,

- Filiz’in babasını yakalamasına rağmen, direkt annesine ispiyonlamayıp Ümitle elele vererek konuyu ince bir yolla ve çok şirin bir şekilde halletmesi

-Naz’ın denizde yakalanınca, kendisini zorlayan Koray’ı söz konusu bile etmeyip suçunu kabul etmesi, buna karşılık Koray’ın belki yaşayacağı zor anlara rağmen dürüstlüğü.

Gözüme çarpan başka incelikler de şunlar:

-Filizle Ümit'in aşkında farklı bir tat ve dayanışma var. Onlar da kıskanıyorlar ama tepkilerini saklamıyorlar. Ve birbirlerini olduğu gibi kabul edip açık oynuyorlar.

-Naz’ın, kırmızı elbisesini giyip çalmaya giderken kendisini “uyuma, sakın uyuma” diye tembihlerken, sanki Tarık’ın “uyu, hadi uyu, uyu” sözlerini duyup aynı anda uykuya dalmaları ve Naz’ın gruptaki çocuklardan biri tarafından uyandırıldığında, Tarık’ın da gözlerini açması ve Naz gelene kadar uyumaması, adeta biyoritmlerinin de aynı olduğunu gösterdi.

-Tarık da, Naz da çok değişti. Birbirlerini eğittiler farkında olmadan. Tarık, Naz’ı kıskandırmak için ilk gün tekneye aldığı kızlardan ikinci gün kendisi vazgeçti. Naz’a acı verirken kendisinin de acı çektiğini anladı. Naz’a da kıyamadı, kendisine de.

-Naz, küçük bir sinir krizinin ardından kendine geldi ve hatasını kabul etti. Tarık’ın bütün iğneleyici laflarına rağmen soğukkanlılığını ve nezaketini korudu. Adeta nefsini yendi.

-Kaptan’ın TT’nin belki de ilk kez bir kıza gerçekten değer verdiğine şahit olup şaşkınlığını memnuniyetle dile getirmesi, sevgiye kayıtsız kalamaması.

Senaristlerimizden birinin mühendislik lisans eğitiminin ardından senaryo konusunda yüksek yaptığını duymuştum. Ama bence sır burda değil..

Temelde yatan derin bir edebiyat yeteneğinin özümsenmesi. Her senaryo, özünde bir edebiyat eseridir, en azından öyle olursa değer kazanır. Yoksa, herkes eline kalemi alabilir ve her konuda yazabilir. Gerçek hayatta yaşanan acı tatlı her şey, en inanılmayacak olanlar dahil her şey edebiyatın konusu olabilir. Sonra bunlar diziye ya da sinemaya uyarlanır. Önemli olan konu değil, onun usta edebiyatçıların elinde nasıl incelikle ve titizlikle, bir kuyumcu marifetiyle haddeden geçirilerek işlendiğidir. Onun için herkes her konuda senaryo yazabilir ama, biri gönlümüzü fethederken diğeri mide bulandırır…

Şimdi, edebiyat bilgisinden bahsederken, yüksek eğitimden veya teorik bilgilerden bahsettiğimi sanacaksınız. Hayır, dedim ya işin aslı o değil. İşin aslı edebiyat. Senaristimiz edebiyatı çok iyi özümsemiş derken teorik bilgilerini kastetmedim…

Senaristimiz edebiyatın “EDEP” kökünden geldiğini çok iyi biliyor…

Ve bunu bilmeyenlerin, ne yazarlarsa yazsınlar sadece mide bulandıracaklarını da…

Kültürümüzde yer alan o meşhur sözdeki gibi… “ Edep Ya Hu!”

Bu diziye de, bu foruma da bu yakışır…

Kara İnci
26-06-07, 01:30
İşte ztn serdarda algıda seçici olduğu için genelde naz'ın fotolarını çekiyor :)
Naz'ın bakışlarının üzerine bakış mı war? Tarık'ın kini çeksen çıksa çıksa 2 sayfa çıkar şöle en karizmasından bakışlar olucak ama:) merveninkini çek işte bir 10 sayfa fln dolar.Kız içten yaşıyor tabi duyguları o da ayrı bir mesele.Ayrıca yaşatan değil yaşayan önemli bu kısımda.Sonuçta duyguları gösteren o.Tarıkta aynı duyguları yaşıyor ama tık yok! :J (msn işareti yapardım ama neyseee:) )

Burçin'ciğim kimin bakışlarından ne aldığın çok önemli.Bu işi bana bıraksan, Tarık'ın o kadar çok anlamlı bakışını çıkarırım ki sana inanamazsın.Tabi o anlamı farkedebilmek için başka bir algı seçiciliği lazım.Öyle Naz'ın ki gibi olmaz:img-grin2.Duyguları yaşayan kadar yaşatanda çok önemli.Tarık Naz'ın hayatına girmeseydi eğer Naz,odasının tavanına bakar pozisyonda durmaya devam edecekti ve böyle bir aşkın varlığını öğrenemeyecekti...:img-grin2

kırmızı su
26-06-07, 01:32
valla yorumunuz çok güzel gerçekten çok iyi bir açıdan diziyi ele almışsınız ekranlar da insani değerleri ele alan kaç dizi kaldı ki umarız yalancı yarim hep aynı sıcaklığıyla devam eder

burcin_kaplan
26-06-07, 01:34
Burçin birşeyi hatırlatmak istiyorum.Merveyle Tarıkın bir röportajıydı.Kışındı ama nerdeydi hatırlamıyorum.

Barış ın aşık değilim demesi üzerine, Merve aşık değilsen nasıl öyle bakıyorsun o zaman demişti.. (hemen hemen böyleydi )Demek ki Tarıkta aşık bakışları var..

Efem Merve görmek istediği için görmüş olmasın diceeem haddimi aşıcam duruyorum ondan dolayı :img-hyste
Valla ben pek aşk göremedim ya neyse hadi.Görmüş olalım:icon_whis

EDİT : Tam tanımı olmadı galiba biraz açayım aşk görememe değil aslında naz gibi içli bakamama olay :)

skyline_91
26-06-07, 01:36
Efem Merve görmek istediği için görmüş olmasın diceeem haddimi aşıcam duruyorum ondan dolayı :img-hyste
Valla ben pek aşk göremedim ya neyse hadi.Görmüş olalım:icon_whis

:img-hyste :img-hyste :img-hyste burçin gerçekten aynen senin dediğin gibi bende hiç göremedim valla:icon_whis :img-yes:

simser
26-06-07, 01:41
:img-hyste :img-hyste :img-hyste burçin gerçekten aynen senin dediğin gibi bende hiç göremedim valla:icon_whis :img-yes:

her ne kadar bende mag ci olsam da şöyle söylemek istiyorum: allah sizi affetsin:icon_whis :img-hyste

ANIL_
Objektif bakarak bir yorum yapıcam. İkiside verilmesi gereken duyguları çok güzel veriyorlar. Ama Naz gerçekten rolünün gerektirdiği bakışları çok iyi veriyor. Örneğin avatarımdaki bakışı dillere destandır kanımca... :)

Not: Bu arada sevgili Songül hangi gözlüklerle baktığında önemli..

Kara İnci
yok kardeşim bi daha bakış makış yakalamayacam, sonra adım çıkıyo. sen nereleri çekiyosun diye. Songül kusura bakma ama Merve daha iyi bakıyo. (çaktırma elimde güzel barış bakışları var.) Tarık'ı arkadan süzüyo, gerektiğinde sert bakıyo, gerektiğinde çok içli bakıyo. Ama Tarık tekdüze bakıyo. Bakışlara anlam kazandıramıyo. Bana kalırsa bakışlarda aşkı yaşayan, hissettiren "Naz". Uykusunda bile hissediyo kız. Çelloya laf eden kızı Tarık kovunca Naz'ın bakışı aşk bakışıydı ama Tarık çok sert baktı yine. Karşılık veremedi. Ufak bi gülümseme yapsa "Tamam budur" diyecektim.

Ya bu lafların ardından yarın ben o fotoları nasıl ekleyecem bilmiyorum. Çok güzel Barış bakışları var yahu :)

Sevgili Serdar sen Naz'a bakmaktan Tarık'ı izleyemiyorsun ki nerden bileceksin Tarık'ın nasıl baktığını.Kime konsantre olduğun çektiğin fotolardan belli:img-grin2.

Tarık'ın bakışlarını son bölümle kıyaslarsanız eğer bu haksız rekabet olur.Çünkü Tarık şuan için başka bir misyon yüklenmiş durumda ve bakışları da o misyonuna uygun anlamlar sergiliyor.Açtırmayın bana eski bakışları pardon defterleri şimdi...:img-grin2

Not1:Yaptığın klipler konusunda diyecek bir sözüm yok.Emeğine sağlık.Her zaman ki gibi süper...:good:

Not2:Kırmızılı bölümde bahsi geçen fotoları merakla bekliyorum...:img-grin2

erdalss
26-06-07, 01:42
valal bilmiom ama naz her çeşit bakabiliyo...isteğe göre bakılabilir...seç beğen...
:img-hyste

ama son bölümde nazın en çok küçük sevgilim söylenirken kafasını yataktan kaldırırken bakışları... ( duygu koması ) :img-in_lo

saYYgıner
26-06-07, 01:46
Bence de ikisi de gözlerini bakışlarını kullanmayı iyice kapmışlar...
Hatırlarmısınız arkadaşlar 40. bölümün sonlarına dogru birbirlerine bakarak duygulandıkları bir sahne vardı..

Naz: Gidiyorsun yani...
Tarık: Gidiyorum yani.....

Unutulmaz bakışları bunlardı bence....

burcin_kaplan
26-06-07, 01:46
Gerçekten şaka maka bir yana merve sevi 'nin mimikleri heralde tartışılamaz ve karışılaştıralamaz gibi geliyor bana yüzünü çok iyi kullanabilen bir oyuncu ve o bakışlarda ayrı oluyor rolüne çok fazla artı şeyler kattığı çok belli yani demek istediğim.Tabiki Barişta iyi bakıyordur bakıyorda.Ama Merve'nin bakışları yada mimikleri gibi olması mümkün mü di mi songül gel gerçek düşünceni söle:)

Kara İnci
26-06-07, 01:53
Objektif bakarak bir yorum yapıcam. İkiside verilmesi gereken duyguları çok güzel veriyorlar. Ama Naz gerçekten rolünün gerektirdiği bakışları çok iyi veriyor. Örneğin avatarımdaki bakışı dillere destandır kanımca... :)

Not: Bu arada sevgili Songül hangi gözlüklerle baktığında önemli..

İşte güzel başlıyorsun ama sonunu bir türlü getiremiyorsun:img-grin2.

Hangi gözlüklerle baktığın tabi ki önemli.Ama ben gözlük kullanmıyorum sevgili Anıl.Anlayacağın gözlerim çok iyi görür...:img-hyste

tarik_naz
26-06-07, 01:54
Sevgili Serdar sen Naz'a bakmaktan Tarık'ı izleyemiyorsun ki nerden bileceksin Tarık'ın nasıl baktığını.Kime konsantre olduğun çektiğin fotolardan belli:img-grin2.

Tarık'ın bakışlarını son bölümle kıyaslarsanız eğer bu haksız rekabet olur.Çünkü Tarık şuan için başka bir misyon yüklenmiş durumda ve bakışları da o misyonuna uygun anlamlar sergiliyor.Açtırmayın bana eski bakışları pardon defterleri şimdi...:img-grin2

Not1:Yaptığın klipler konusunda diyecek bir sözüm yok.Emeğine sağlık.Her zaman ki gibi süper...:good:

Not2:Kırmızılı bölümde bahsi geçen fotoları merakla bekliyorum...:img-grin2

Konsantreyi falan karıştırmayalım lütfen. Bilirsin ben dizideki her ayrıntıya dikkat ederek izlerim. Oyuncu ayrımı yapmam. Sadece fotoları çekerken bakış olarak Merve'nin daha çok "güzel bakışını yakalıyorum". Bu bölümde Barış da çok iyiydi. Sert patron rolü altında, yumuşak şoförü çok güzel hissettirdi. İşte biz Naz da bu zamana kadar sert patron altındaki yumuşak aşık bakışlarını çok göremedik. Ama son iki bölümde Naz'ın bu bakışları da gözlerden kaçmıyo değil. Tarık'ın şoförken ki bakışlarını yabana atmıyoruz.

Amannn size iki güzel foto koyup kapatayım bu konuyu.

Sevdiği erkeğin ona ve yaptığı işe laf söyletmediğini, onu her zaman koruduğunu gören aşık kız bakışı.
http://img261.imageshack.us/img261/9729/bscap2050st6.jpg

Ve "ne durumda, hangi konumda olursak olalım, seni her zaman korumaya devam edeceğim" diyen aşık erkek bakışı
http://img512.imageshack.us/img512/268/bscap2051fm1.jpg

Bu fotolar her şeyi açılıyo sanırım. İkisi de çok güzel bakıyolar.

Kara İnci
26-06-07, 02:05
Gerçekten şaka maka bir yana merve sevi 'nin mimikleri heralde tartışılamaz ve karışılaştıralamaz gibi geliyor bana yüzünü çok iyi kullanabilen bir oyuncu ve o bakışlarda ayrı oluyor rolüne çok fazla artı şeyler kattığı çok belli yani demek istediğim.Tabiki Barişta iyi bakıyordur bakıyorda.Ama Merve'nin bakışları yada mimikleri gibi olması mümkün mü di mi songül gel gerçek düşünceni söle:)

Merve'nin mimiklerini çok iyi kullandığı bir gerçek.Ama bu Merve'nin ilk oyunculuğu değil.Daha önce bir kaç dizide daha rol almıştı.Bu bakımdan oyunculuk anlamında Barış dan daha deneyim i.Buna rağmen Barış gösterdiği performansla ondan aşağı kalmıyorsa acaba bu kimin daha yetenekli olduğunu gösterir?:img-grin2

Burçin'ciğim dediğin gibi şakayı bir yana koymanın zamanı geldi.Her ikisinin de yeteneği ortada.Rollerinin hakkını vererek oynamasalar dı eğer biz bu dizide ki aşka bu kadar bağlanırmıydık...:img-yes:

ANIL_
26-06-07, 02:13
İşte güzel başlıyorsun ama sonunu bir türlü getiremiyorsun:img-grin2.

Hangi gözlüklerle baktığın tabi ki önemli.Ama ben gözlük kullanmıyorum sevgili Anıl.Anlayacağın gözlerim çok iyi görür...:img-hyste

Bakışlarından öte hani bir repliği vardı bilmem hatırlarmısın ?:img-wink:

Bir kadın bir lafı ters anlamak isterse, ne kadar uğraşsan da boştur :icon_whis

Ben şunu şu şekil değiştirmek istiyorum sevgili Kankam yani Songülcüm;:img-blush

Bir bayan bir lafı mecaz anlamak istemez ise, ne kadar uğraşsan da boştur. :)

Kara İnci
26-06-07, 02:17
Konsantreyi falan karıştırmayalım lütfen. Bilirsin ben dizideki her ayrıntıya dikkat ederek izlerim. Oyuncu ayrımı yapmam. Sadece fotoları çekerken bakış olarak Merve'nin daha çok "güzel bakışını yakalıyorum". Bu bölümde Barış da çok iyiydi. Sert patron rolü altında, yumuşak şoförü çok güzel hissettirdi. İşte biz Naz da bu zamana kadar sert patron altındaki yumuşak aşık bakışlarını çok göremedik. Ama son iki bölümde Naz'ın bu bakışları da gözlerden kaçmıyo değil. Tarık'ın şoförken ki bakışlarını yabana atmıyoruz.

Sevgili Serdar senin bu diziyle alakalı hiç bir şeyi göz ardı etmediğini ve ne kadar hassas olduğunu tabi ki biliyorum.Sanırım hiç kimse de böyle bir ayırım içine girdiğini düşünmüyordur.Buna ben de dahilim.Burada ki sözlerimizin altında yatan espriyi anlayacak kadar da bizleri tanıyorlardır artık.Çünkü hepimiz bu diziye emeği geçen herkesi seviyoruz ve takdir ediyoruz.Arada espri olarak taraf gibi görünmeye çalışsakta bu forumda tek bir taraf var o da Yalancı Yarim sevgisi üzerine kurulu...:img-yes:

cerenimo
26-06-07, 02:21
Ooooo....Bakışlara girmişiz...Çok güzel bir noktaya temas etmişiz...:img-wink:
Gerçi konu kapanmış, ben daha yeni görüyorum:) Neyse :)
Valla bakış konusunda ikisi de mükemmeller...İstediklerini çok iyi yansıtabiliyorlar...Ama ben Tarıkın bu bölümde daha insaflı olmasıın isterdim, gerçi rolüyle de ilgili ama, daha bir naif baksa, sanki daha güzel olacaktı:) Neyse, baktı ya:)
Bu arada bir şey sormak istiyorum...Merve bu bölümde ağzını yana doğru yamulttu sanki...Özellikle üzülünce, sinirlenince...Makyajdan mı yoksa?
Sinirlendiğinde kaslarını kontrol edemiyor olabilir veya böyle bir şey yansıtmak istiyor olabilirler...Şimdi geldi aklıma :)

rüyam
26-06-07, 02:29
Bence de ikisi de gözlerini bakışlarını kullanmayı iyice kapmışlar...
Hatırlarmısınız arkadaşlar 40. bölümün sonlarına dogru birbirlerine bakarak duygulandıkları bir sahne vardı..

Naz: Gidiyorsun yani...
Tarık: Gidiyorum yani.....

Unutulmaz bakışları bunlardı bence....

kesınlıkle kesınlıkle!!!!!!!!!! hıc unutamayacgaım sahnedr o coook guzeldı yaaa ufff bıtmesın dızımız:sad53:

tarik_naz
26-06-07, 02:34
Sevgili Serdar senin bu diziyle alakalı hiç bir şeyi göz ardı etmediğini ve ne kadar hassas olduğunu tabi ki biliyorum.Sanırım hiç kimse de böyle bir ayırım içine girdiğini düşünmüyordur.Buna ben de dahilim.Burada ki sözlerimizin altında yatan espriyi anlayacak kadar da bizleri tanıyorlardır artık.Çünkü hepimiz bu diziye emeği geçen herkesi seviyoruz ve takdir ediyoruz.Arada espri olarak taraf gibi görünmeye çalışsakta bu forumda tek bir taraf var o da Yalancı Yarim sevgisi üzerine kurulu...:img-yes:

Sevgili Songül, (ciddiyete bindi iş :)) forumda iki tarafın olması her zaman foruma neşe getiriyo, diğer forumlarda da böyle ayrımlar oluyo ama bazen onlar işi kavgaya bile dönüşütürüyolar.Ama biz burda sanal bir ayrımı son derece ciddi bir şekilde tartışıp, birbirimizi kırmadan görüşlerimizi paylaşabiliyoruz. sanırım bunu da birbirimizi çok iyi tanıyo olmamız sağlıyo. Yalnız taraf konusunda sen biraz yalnız kalıyosun bu açık :) Sen benim kırkdaşımsın her zaman seninle aynı tarafta olmak isterim ama baştan Mag dedik, şimdi parti değiştirir gibi grup değiştirmek olmaz :) gamze, sevim abla, bengi abla yalnız bırakmayın songül'ü.

Yoksa, yoksaa...

yoksa ben de Bag olacam. sırf Songül'ü yalnız bırakmamak için. :img-wink:

erdalss
26-06-07, 02:48
http://img182.imageshack.us/img182/9021/53tr7wo8.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/8085/54eu3om8.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/189/60vb9gk8.jpg

bu ne yaa,,varmı ötesi ( bence herşeyi anlatıyor ) :img-blush

:img-in_lo :img-in_lo

not: millet erken döküldü bu gün kimseden ses soluk çıkmıyor.

:::Tugce:::
26-06-07, 05:03
Çok güsel bir aşk hikayesi.Tarık naza az bile yapıor.bence ama affetmesini de istiyorum.
Hulusi ve şu otelin sahipi yani adıyla ercan yazgan.))Tanıştılar mı acaaba.İkiside birbirinden habersiz.Daha doğrusu eşleri,onların arkadaş olduklarından habersz..
Vahhiy sanırım doğru yazdım.
Çok komikti yaaa:img-hyste :img-hyste siyah çorap eheuheuheuehuheuehuhheuhuhu

o sarışın kız adı dilek miydi neydi adı gıcık şey acaip gıcık oluyorum

coqette
26-06-07, 08:41
Öncelikle (bu seferlik, çünkü ben yazılanları okuyana kadar sabah oldu) herkese günaydınlar,

Kaç saatir yazılanları okumaya çalışıyorum, ama şikayetçi değilim, çünkü özlemişim.:)

48. BÖLÜM EN'LERİNE VAR MIYIZ??

1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:

VE BONUS SORU: Tarık'ın şu ana kadarki en anlamlı şarkısı hangisiydi?

Veee tekrar "en"lere başlamışız. Çok sevindim.:)

1-) 2. tekne gezisinin en başından, Tarık'ın Nazı yatağa taşıması, Tarık'ın Naz'ın saçını okşaması ve arkasından gelen konuşmalar...

2-) Tarık: Anlayan anladı. (ve arkasından ikisinin de sırıtışı:) Bence bu lafla Tarık, onun için bir kişi olduğunu gereken kişilere :icon_whis çok güzel anlattı. Ne de olsa " Teknedeki en değerli şey o":img-blush )

3-) Hulusi: "Yenge değil, erkek arkadaşım arıyor." Daha doğrusu burada etraftakilerin bakışları ve Hulusi'nin ikna çabaları çok komikti.

Bir de Vahi'yle Ümit'in sütun muhabbeti...:img-hyste

Replik fazla olmasa da Vahi'nin imaj değişikliği aşamalarındaki tepkileri de çok güzeldi.

4-) Filiz ve Ümit, gerek imaj çalışmaları, gerekse Vahi için kız tavlamalarıyla bu bölümün en şirinleriydi bence... (Naz'ın uykurken ki halleri de çok tatlıydı:img-wink: )

5-) Müsadenizle ben bir de bölümün en gıcıklarını eklemek istiyorum:icon_whis

Bagaj kapısının açılıp kapanmasını hayretle izleyen, ve bu nadir olayı alkışlarıyla destekleyen (Allahtan Tarık bu sefer beşlememiş) üçlü... Ve de yağcılık konusunda Sadri'yle yarışan (hatta tanışma sürelerine bakarsak geçen) Dilek...

Bonus: Ayrılacağız, Sevdan bir ateş, Benim hala umudum var.

Bu arada ben birşeye daha dikkat çekmek istiyorum. Hep Tarık'la Naz'ın ilişkisinde tersine dönen denge gözönüne alınmış. Oysa arka planda birbaşka yerde daha sular tersine akıyor, Hulusi ile Belgin cephesinde. Şimdiye kadar Hulusi'ye kök söktüren Belgin son 2-3 bölümdür kedi gibi oldu.

Yine de hala ben Hulusi'ye acıyorum. Bir yandan Raşit'in gazına gelmesi, kılıbık olmadığını ispat çabaları. Diğer yandan Raşit'ten kazık yemesi ve sapık muamelesi görüp otelin güvenliği tarafından dışarı atılması. Ve sonunda da yine kapıdaki karşılaşmada en zor durumda kalan o oldu.

Tek kelimeyle muhteşem bir oyunculuk döktürmüş yine bu bölümde.

Evet, Bodrum bölümleri tüm olayları tersine çevirdi. Kozlar değişti. Belgin şimdilik uysal gidiyor, ama biraz uysallaşması da gerekliydi. Her yerde ortaya çıkmaya başlamıştı.

Şahsen ben Hulusi'ye hiç acımıyorum bu konuda . Gerçekten de haketti. Ama benim anlamadığım 33. bölümde Belgin için bütün gece iç çekerek evde dolaşan adam Belgin yanındayken niye sürekli ondan kaçıpta başka kızlara gidiyor. Yani çapkın mapkın ama çapkınlar karılarına da arada jestler yapıyorlar. :img-wink:

İşin kötüsü bunu düşününce de aklıma Tarık geliyor. Malumunuz Tarık Hulusi'nin yolunda başarıyla ilerlemekte... Şimdi Naz'a çok bağlı, çok seviyor, ayrılamıyor, kıyamıyor. Ama ya evlenince... Hulusi'ye dönüşür mü acaba diye de soru işaretleri gelebiliyor aklıma:icon_whis Ama şu kızlarla olan gidişat Tarık'ın böyle birşey yapmayacağını gösteriyor.:)
Şimdilik... :img-hyste

coqette
26-06-07, 08:44
sorular

Bu sorulara cevap vermek biraz yürek işi:img-hyste Hepimizin kafasında olan sorular..

1-) Bana göre bu ispiyonlama olayı sonrasında Naz birşey demeden gidecek ve de Tarık öfkesini kusmak için peşinden gidecek (malum işler tersine döndü, kaçıp kovalayanlar da aynı şekilde...) Ama anahtarı kapının öbür tarafında unutacaklar ve kapıyı çekecekler ya da kapı kendilliğinden kapanacak. (Son bölümde Tarık özellikle anahtarı dışardan alıp içeri taktı. O yüzden anahtardan dolayı olabileceğini düşünüyorum.) Ve de birbirlerini suçlayacaklar.

2-) Son bölümden dolayı ben de Dilek- Koray ikilisiyle dörtlü tamamlanacak diye düşünüyorum.

3-) Şimdilik hayır... Ama benim hala umudum var. Sonunda Nesrin'le Belgin yola getirebilirler...;)

4-) İnşallah...

5-)Maalsesef sanmıyorum. Ama ben özellikle Netice Halamı çok özledim:icon_sorr

6-) O da şimdilik zor gözüküyor. Zaten hala onların hikayesi de tam açıklanmadı. Ama Dilek biraz fazla abartmaya başladı...

HÜS:Kırmızı alarm.Kalkın gidiyoruz.
COQ:Ne oldu ya bu saatte?
FRK:Hayırdır yine operasyon mu?
HÜS:Hayır ,duymadınız mı?Forum arkadaşlarımız geri dönmüş.
COQ:Evet döndüler.
HÜS:Tamam bizde sayfaya dönüyoruz.
FRK:Sayfaya mı dönüyoruz?Nasıl?
HÜS:Bizde birkaç gün önce veda etmiştik ya artık dönebiliriz.
COQ:Patron biz hiç veda etmedikki.
FRK:Evet patron biz gitmedik hep burdaydık.
HÜS:Nasıl yani ?Biz gitmedik mi?Hep burdamıydık?
FRK:Evet patron biz hep burdaydık.Nerden çıkardın bu gitme işini?
Hüs:Biz hiç gitmediysek ben neden birkaç haftadır başka bir forum sayfasınday mışım gibi hissediyordum?
COQ:Sebebi malum ama gerek yok şimdi tek tek anlatmaya.
HÜS:Neyse boşver zaten forumumuz ve sayfamız artık eskisi gibiya ona bak.
FRK:Nöbetlere devam değil mi patron?
COQ:Zaten hiç bırakmadık ki.
Hüs:Devam devam.

NOT:Aslında tek bir cümle yazıp hoşgeldiniz yazacaktım ama
korktum ,birde istesemde tek cümle yazamıyorum,bende biraz değişik bir hoşgeldin demek istedim .Siz belki forumu bırakıp geldiğiniz için hoşgeldiniz diyoruz ama bence bu dönüşle hepimiz eski forumumuza döndük .Yani hepimiz hoşgeldik .:happy0064 :happy0064

Gerçekten de forumu böyle görmek çok güzel. :happy0064 Biz de forumca temiz bir sayfa açalım artık... Hepimiz hoşgeldik.:happy0064

jenn
26-06-07, 08:49
Son bölümü bir kez daha izledikten sonra, ilk yorumumu yapayım. Hiç yorum yazmadım bugüne dek. Ama şu son birkaç gün fazlaca üzüldüm. Dizinin bitecek almasına değil sadece...Neyse, sizin kadar usta değilim bu konuda. En iyisi ben yazayım, yazdıklarımı ince anlayışınıza havale edeyim...

Bu dizi sadece romantik komedi değil bana göre. Bu dizide, her bölümde öne çıkan başka bir şey var: Günümüzde, dış dünyamızdaki sıcak savaşların, soğuk savaşların, ekonomik ve ahlaki çöküntülerin kargaşasında, yitirilen insani değerlerin tekrar büyük bir ustalıkla ve inceden gözler önüne serilmesi…

Beni asıl bu diziye bağlayan da sanırım bu. Bu insanların hiçbiri siyah ya da beyaz değil. Hiçbiri masum değil tam olarak. (Vahi Bey diyeceğiz belki ama, hatırlayın, o da kredi alma sırasında Hulusi Bey’in gözüne girmek için, şoförünün de yardımıyla küçük oyunlar yapmıştı). Ama yer yer, her birinden farklı, çarpıcı renkler gözümüze yansıyor. Büyük kahramanlar yok belki, olağanüstü güçler de yok, ama zaman zaman öyle çelebilikler, öyle küçük kahramanlıklar yapıyorlar ki, gözümüzde büyüyorlar. İnsani değerleri yansıtmak için çok büyük güçlere sahip olmanın gerekli olmadığını yaşayarak gösteriyorlar.
Sadece son bölümden birkaç örnek verelim:

-Aralarındaki soğuk savaşa rağmen, Tarık ve Naz’ın birbirlerini kardeşlerinden haberdar etmeleri, aldıkları haberi sevinçle karşılayarak kardeşlerine olan bağlılıklarını göstermeleri,

- Filiz’in babasını yakalamasına rağmen, direkt annesine ispiyonlamayıp Ümitle elele vererek konuyu ince bir yolla ve çok şirin bir şekilde halletmesi

-Naz’ın denizde yakalanınca, kendisini zorlayan Koray’ı söz konusu bile etmeyip suçunu kabul etmesi, buna karşılık Koray’ın belki yaşayacağı zor anlara rağmen dürüstlüğü.

Gözüme çarpan başka incelikler de şunlar:

-Filizle Ümit'in aşkında farklı bir tat ve dayanışma var. Onlar da kıskanıyorlar ama tepkilerini saklamıyorlar. Ve birbirlerini olduğu gibi kabul edip açık oynuyorlar.

-Naz’ın, kırmızı elbisesini giyip çalmaya giderken kendisini “uyuma, sakın uyuma” diye tembihlerken, sanki Tarık’ın “uyu, hadi uyu, uyu” sözlerini duyup aynı anda uykuya dalmaları ve Naz’ın gruptaki çocuklardan biri tarafından uyandırıldığında, Tarık’ın da gözlerini açması ve Naz gelene kadar uyumaması, adeta biyoritmlerinin de aynı olduğunu gösterdi.

-Tarık da, Naz da çok değişti. Birbirlerini eğittiler farkında olmadan. Tarık, Naz’ı kıskandırmak için ilk gün tekneye aldığı kızlardan ikinci gün kendisi vazgeçti. Naz’a acı verirken kendisinin de acı çektiğini anladı. Naz’a da kıyamadı, kendisine de.

-Naz, küçük bir sinir krizinin ardından kendine geldi ve hatasını kabul etti. Tarık’ın bütün iğneleyici laflarına rağmen soğukkanlılığını ve nezaketini korudu. Adeta nefsini yendi.

-Kaptan’ın TT’nin belki de ilk kez bir kıza gerçekten değer verdiğine şahit olup şaşkınlığını memnuniyetle dile getirmesi, sevgiye kayıtsız kalamaması.

Senaristlerimizden birinin mühendislik lisans eğitiminin ardından senaryo konusunda yüksek yaptığını duymuştum. Ama bence sır burda değil..

Temelde yatan derin bir edebiyat yeteneğinin özümsenmesi. Her senaryo, özünde bir edebiyat eseridir, en azından öyle olursa değer kazanır. Yoksa, herkes eline kalemi alabilir ve her konuda yazabilir. Gerçek hayatta yaşanan acı tatlı her şey, en inanılmayacak olanlar dahil her şey edebiyatın konusu olabilir. Sonra bunlar diziye ya da sinemaya uyarlanır. Önemli olan konu değil, onun usta edebiyatçıların elinde nasıl incelikle ve titizlikle, bir kuyumcu marifetiyle haddeden geçirilerek işlendiğidir. Onun için herkes her konuda senaryo yazabilir ama, biri gönlümüzü fethederken diğeri mide bulandırır…

Şimdi, edebiyat bilgisinden bahsederken, yüksek eğitimden veya teorik bilgilerden bahsettiğimi sanacaksınız. Hayır, dedim ya işin aslı o değil. İşin aslı edebiyat. Senaristimiz edebiyatı çok iyi özümsemiş derken teorik bilgilerini kastetmedim…

Senaristimiz edebiyatın “EDEP” kökünden geldiğini çok iyi biliyor…

Ve bunu bilmeyenlerin, ne yazarlarsa yazsınlar sadece mide bulandıracaklarını da…

Kültürümüzde yer alan o meşhur sözdeki gibi… “ Edep Ya Hu!”

Bu diziye de, bu foruma da bu yakışır…

valla bravo sevgili arasnaz..mükemmel bir irdeleme..bunu düşünmek başka, bunu yazıyla ifade edebilmek başka..ve sen bunu çok güzel ifade etmişsin..keşke daha önceleri yazmaya başlasaydın diyorum..:)

schmetterling
26-06-07, 09:18

Yahu şimdi direk zor sorudan başlatmışsın Gamze, bunu öğretmenler yapmaz, yavaş yavaş zorlaştırırlar canım şu soruları, böyle daan diye ilk sorudan mahvolmasın öğrenciler diye, neyse...

Şimdi bu Tarık Naz ona "sen diye biri bile yok" dediği zaman çok sinirlendi, kapıyı çok zorladı ya, mutlaka bozulmuştur o kapı ama şimdilik çaktırmıyor, içerde Tarık ve Naz'ın beraber bulunduğu bi anı bekliyor... Zaten geçen bölümde Naz'ın kapısının Tarık'ın anahtar sokma işlemiyle fazlaca gösterilmesi de bunu destekliyor... Büyük ihtimalle (%10 tabi büyük ihtimal) Naz kendini dinletmek için kapıyı kilitler ama gerçekten bozulur kapı ve kilitli kalırlar..

Tarık - Naz kapışmasıyla eş zamanlı olarak Dilek- Koray kapışması diyorum ben buna...

:img-hyste :img-hyste tabi ki hayır... Bu Tarık Naz'dan veya Naz Tarık'tan vazgeçecek mi diye sormak gibi:img-hyste

onların aşkı başka ya... mesela " Filiz ne zaman arayayım? Biraz bekle" tadını yakalayamazlar gibi geliyor bana bir daha.. Çünkü gerçekten birbirlerini seviyor güveniyorlar, sorunsuzlar, bu yüzden sanmıyorum.. ama ister miyim? elbette...

Hayır, maalesef.. ama inancım tam, daha bi sezon daha görücez onları..:happy0064

2 x 2 = 4 barışırlar.. ama Koray daha sempatik...:img-hyste

the_unforgiven
26-06-07, 09:52
Odada kilitli kalmak olayı biraz muallakta bana göre.Gerçekleşmesi durumunda ise kapıda herhangi bir bozukluk olduğunu zannetmiyorum zira gelen tüyolarda bu mesele hakkında birbirlerini suçlayacaklarından bahsedilmişti..

Kafa karıştıran en önemli husus ise 2 kere 2 nin çok fena 4 olduğu nokta bana göre.Her türlü yoruma açık bir konu.Aşıklarımız odada kilitli iken,Belgin de acaba Hulusi nin peşine otelden atılma rezaletinden kelli düşebilir mi?Hulusi Belgin den kaçarken Naz ın odasına saklanır,akabinde Tarık ve Naz gelebilir mi?
Ama bu sefer de bir kişiye daha ihtiyaç kalıyor..Bu Belgin olamaz kanımca çünkü bu sefer de "söylenemeyenlerin söylenmesi" durumu imkansız hale geliyor..Tabi eğer bu cümle Hulusi ve Tarık arasındaki buzların erimesi anlamında kullanılmadıysa.

Bu durumda elde 2 seçenek daha kalıyor;
1-)Tarık ve Naz ın peşine Koray ve Dilek te takılıyor,genç aşıklarımız aşklarını itiraf ederken,Koray ve Dilek te imana geliyor ve olaylar gelişiyor..
2-)Tarık ve Naz ın peşinden Ümit ve Filiz gidiyor,Tarık ve Naz meselelerini hallettikten sonra diğer çiftimiz de ilişkilerine onay alıyorlar..

Yok eğer hiçbiri değil de Tarık ın bir kimliği daha varsa,Mossad ya da BND ajanı falan çıkarsa şaşırmayacağım,hazırladım kendimi..

sinemim_g
26-06-07, 10:06
günaydınlar.....
nasılızzz???son haberler nelerrrr???dün akşam vaktim olmadı yorum sorularına cevap veremedim:icon_sorr başlıyorum....

1. EN ROMANTİK SAHNE:

-tarık yatağının üstünde küçük sevgilimi söylerken nazın yatağında doğrulup 'hala gitmemişsin,yanımdasın...biliyorum bu benim tarığımın sesi......'
dediği sahnee çok romantiktii:img-in_lo
-nazın uyuması ve tarığın onu yatağına taşıyıp saçını okşaması

2. EN GÜZEL REPLİK:

-NAZ: Bu kadar mıyız?
TARIK: Ne demek o?
NAZ: Yani başbaşa? Pardon tuhaf bir kelime oldu.Yani sadece siz ve ben
TARIK: Birde kaptan var.
NAZ: Kızlar yok mu ?
TARIK: Çağırdım gelmediler çok yalvardım ikna edemedim hiç birini.
NAZ: Benim bildiğim Tarık Tekelioğlu ukaladır şımarıktır ama yalan söylemez.:good:
(((aaaaa hiç söylermi yalan allah için duydunuz mu sizzz:img-hyste )

3. EN KOMİK REPLİK:
-hulusi buraya doğru bişey geliyor:img-hyste

-DILEK: Güler yüzlü ol.Hangi parçayı isterse çal.Bir gözüne girersen sırf senin değil ailenin hayatı kurtulur.Sana iş vermekle kalmaz kardeşin mardeşin varsa onu bile yanına alır, şöför falan yapar.Tarık Tekelioğlu'nun şöför olmaktan daha büyük bir şans olabilir mi?
NAZ: Tarık Tekelioğlu'nun sizin şöförünüz olması.:img-yes:

4. EN ŞİRİN KARAKTER:
filiz ve ümitttttttttttt:happy0064

'küçük sevgilim' 'öyle bir geçer zaman ki' 'sevdan bi ateş' 'benim hala umudurm var' 'ben' amma çok varmış be...:img-yes:

west
26-06-07, 10:25
günaydin millet son durum ne insallah kaldirmiyorlardir dizimizibye

elmali-turta
26-06-07, 10:37
Neyse tahminleri sorularla yapalım mı?

sorular

Bu sorulara cevap vermek biraz yürek işi:img-hyste Hepimizin kafasında olan sorular..

Cevaplarım kısa olcak ama cevaplamamak olmasın diye yazıyım bari:img-blush

1.Tahmin etmesi zor o yüzden bilemiyorum nasıl olcak şimdi ne desem çıkmayacak o yüzden bu soruyu pas geciyorum Gamzecim kızmasın dime:img-blush
2.ııı şey kem küm... Şimdi bu soruda yukarıdakine benziyor yani bi tahminim yok o nedenle izleyip görcez:)
3.Hayır vazgeçmeyecekler:)
4.Görcezz..görcez........Yani görmemiz lazım:img-cray:İnşallah görürüz:img-blush
5.Pek sanmıyorum:)
6.Barışırlar gibime geliyor yani onlarda Tarık-Naz gibi birbirlerinden ilk adımı bekliyorlar....O nedenle biizmkiler kadar inatcı değillerse-ki inatcılar- barışırlar gibime geliyor:)

sinemim_g
26-06-07, 10:47
ya tarığın odasında yada nazın odasında olucak o kesin gibi yani odada kalıcaklar banyo yada asonsör olmayacak:img-in_lo
yalnız birimi kilitliycek karar veremedim!

all iştee beni 2 haftadır kemiren buuuu:img-blush ne oluyoda 2 kere 2 4 ediyoo çıldırcam...buldum tarık-naz ,koray-dilek 2 çarpı 2 4 aşıkkk:happy0064 :img-hyste
soruya bakk mümkünmüü???çook ayıppp....:img-hyste

cidden..bunlar ne biçim aşık ya bodrum gibi biyerde rahat bıraksınlar aşıkları onlarında romantik sahnelerini görelim dimi...bend erim ki 49. bölümde bol bol aşk görücez:img-yes:
5- Hacer Anne,Netice Hala,Sadri ve Ayşeyi 49 ncu bölümde görür müyüz?ahh ahh keşkee..inşallah görürüz..bide cidden son bölümse ve göstermezlersee çook kötü olurr ben bastonumu özledim...çift bastonu...

barışırlarrrr....hemde kesin:good:
onlar itirafı yapmışlar nişanlanmışlarr sonra ayrılıp birbirlerine gıcıklık yapıyorlar tarıkla naz bu aşamaya bile gelmedii 49. bölümde herkes aşk dolu dakikalar yaşayacakk buna korayla dilekte dahil..ya benn koray çok sevdim!
gerçek ismini bilen varmı:img-in_lo

RebeCa
26-06-07, 10:53
Günaydın arkadaşlar,
öncelikle tekrar geri dönen arkadaşlarımıza hoşgeldınız diyorum tekrar.(Siz aslında gıtmemıştınız ben bılıyorum bizi hep takip ediyorduznuz,bu forum sizsiz olur mu hiç)
Ortalıta özet dahi yok bakalım ne olacak 2 kere 2 nasıl 4 edecek ve şu kilitli kalma olayı nasıl olacak.?48. bölümde kamera Naz'ın odasında Tarığı çıkarken gösterdiğinde bayagı bı gözümüze soktu anahtarı.
Maillere devam arkadaşlar.

Rasida'cım yeğenini tüm forum adına öp bizim için.canım ya nasıl da düşünmüş keman ,çallonun kardeşi ve daha küçük taşıması kolay.Şimdiki çocuklar zaten müthiş.

Birde yanılmıyorsam Zer'in yeğeni vardı o da Tarığa Tayık diyordu.Zer sen de yeğenini benim için öpersen sevinirim.

sevgiler....

dizi kurdu
26-06-07, 10:54
şu kilitli kalma olayı bence tarık nazı hava alanından otele getirdikten sonra olcak.şöyle ki şimdi naz gidicek ya giderken oda anahtarını bırakacak odayı temizlemeye gelen kişi kapıyı açık unutacak nazla tarık direk odaya girecek sonra kişi odayı kilitlemediğini hatırlayacak ve kilitleyecek.tarığın odada ne işi var derseniz eee valizi taşıyo.
tutma ihtimali kaç acaba?

burcu_m82
26-06-07, 11:03
şu kilitli kalma olayı bence tarık nazı hava alanından otele getirdikten sonra olcak.şöyle ki şimdi naz gidicek ya giderken oda anahtarını bırakacak odayı temizlemeye gelen kişi kapıyı açık unutacak nazla tarık direk odaya girecek sonra kişi odayı kilitlemediğini hatırlayacak ve kilitleyecek.tarığın odada ne işi var derseniz eee valizi taşıyo.

Guzel senaryo ama kilitli kalma olayi icin birbirlerini suclayacaklar. Yani aralari hala bozuk olmali.

berkayaras
26-06-07, 11:04
Bolumun son sahnesınde tarık'ın son sozu aslında herseyı acıklıor kanımca :"Dayanamadın dimi? Kalkar kalkmaz aradın".O sozuyle aslında Naz'a yaptıgı bunca seyi bilerek, onu sınamak için yaptıgını acıklamış oluyor.Bu detayı umarım naz kacırmaz :)

dedebaba
26-06-07, 11:14
odada kaldıkları zaman sizin dediğiniz gibi birbirlerini suçluyacaklar
naz sen planladın değilmi bunu gibi bir şeyler diyecek
ve sonunda büyük aşk itirafı gelecek

pas.si.on79
26-06-07, 11:17

vayy be..senaryoya bırak:good: Ama sanki ben de son sahnenin devamında olacak gibi düşünüyorum.

Bolumun son sahnesınde tarık'ın son sozu aslında herseyı acıklıor kanımca :"Dayanamadın dimi? Kalkar kalkmaz aradın".O sozuyle aslında Naz'a yaptıgı bunca seyi bilerek, onu sınamak için yaptıgını acıklamış oluyor.Bu detayı umarım naz kacırmaz :)

evet güzel ayrıntı...Dayanamadın değil mi?Kalkar kalkmaz aradın?
işte bu yüzden dolayı son sahnenin devamında gelebileceğini düşünüyorum.Ama yine yanılabiliriz. :)

handeozbek
26-06-07, 11:30
Herkes Koray'ın gerçek ismini merak ediyor. Aslında gerçek ismini hepimiz biliyoruz. Evet açıklıyorum. Adı Koray. Gerçek ismi de Koray.:)
Günaydın diyeceğim biraz tuhaf kaçacak ama ne yapayım kaç saattir ancak bitirebildim okumayı. Galiba birkaç gün öncesiyle karıştırıyorum. 20 sayfa 10 dk biterdi. Acayip bir hızlı okuma taktiği geliştirmiştim. Bugün o taktik işe yaramadı. Peki buna üzüldüm mü? Töbe. Hayatta üzülmem. Çünkü ben mazoşistim.:)
Kim daha güzel bakmış. İkisi de güzel bakıyor kardeşim ayrım yapamıyorsun ki. Ama Naz bu bölümün yarısını uyuyarak geçirdiği için daha çok gözleri kapalı.:) Naz da ne güzel uyuyor canım. Sanki prensi gelecek de onu uyandıracak gibi. Ama prens ne yaptı. Yatağına bıraktı. Duymadığı halde birkaç söz söyledi. Çok anlamlı derin sözlerdi ama insan çıkarken bir buse kondurur. İnsan o kadar masum uyuyan birine dayanamaz. Minik bir buse kondurur.:)

Not:Şimdi hakkını yemeyelim. Tarık, hem kötü adam rolünü hem de masum şoför rolünü harika oynuyor. Kimisine kötü rol oynamak yakışır. Kimisine iyi. Ama Tarık'a ikisi de çok yakışıyor. Ama Naz'a da yakışıyor ya. Şimdi Tarık'ı hangi kategoriye soksam aynı kategoriye Naz da giriyor. En güzeli politik davranmak galiba. İkiside çok güzel bakıyor. Kusura bakmayın. Ayrım yapamadım.:)

Ebruli88
26-06-07, 11:40
Herkes Koray'ın gerçek ismini merak ediyor. Aslında gerçek ismini hepimiz biliyoruz. Evet açıklıyorum. Adı Koray. Gerçek ismi de Koray.:)
Günaydın diyeceğim biraz tuhaf kaçacak ama ne yapayım kaç saattir ancak bitirebildim okumayı. Galiba birkaç gün öncesiyle karıştırıyorum. 20 sayfa 10 dk biterdi. Acayip bir hızlı okuma taktiği geliştirmiştim. Bugün o taktik işe yaramadı. Peki buna üzüldüm mü? Töbe. Hayatta üzülmem. Çünkü ben mazoşistim.:)
Kim daha güzel bakmış. İkisi de güzel bakıyor kardeşim ayrım yapamıyorsun ki. Ama Naz bu bölümün yarısını uyuyarak geçirdiği için daha çok gözleri kapalı.:) Naz da ne güzel uyuyor canım. Sanki prensi gelecek de onu uyandıracak gibi. Ama prens ne yaptı. Yatağına bıraktı. Duymadığı halde birkaç söz söyledi. Çok anlamlı derin sözlerdi ama insan çıkarken bir buse kondurur. İnsan o kadar masum uyuyan birine dayanamaz. Minik bir buse kondurur.:)

Not:Şimdi hakkını yemeyelim. Tarık, hem kötü adam rolünü hem de masum şoför rolünü harika oynuyor. Kimisine kötü rol oynamak yakışır. Kimisine iyi. Ama Tarık'a ikisi de çok yakışıyor. Ama Naz'a da yakışıyor ya. Şimdi Tarık'ı hangi kategoriye soksam aynı kategoriye Naz da giriyor. En güzeli politik davranmak galiba. İkiside çok güzel bakıyor. Kusura bakmayın. Ayrım yapamadım.:)

ya ben KOrhan diye biliyorum..

Gerçek Adı : Korhan Soydan
Doğum Tarihi : 19 Ekim 1979
Doğum Yeri : Belirtilmemiş
Eğitimi : Belirtilmemiş

Oyuncu Olduğu Diziler (2)

Dizi Adı Karakter Adı Yapım Yılı
Aşk Her Yaşta Bora 2005

Böyle mi Olacaktı Metin 1997

sezinti
26-06-07, 11:50
Lütfen, buradan devam ediniz.

Bir önceki bölümün linki

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=26340

sezinti
26-06-07, 11:52
Diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

dedebaba
26-06-07, 12:00
ilk yazıyı ben yazıyım yy 49.bölümü süper olacak ayrıca ztar bugün veya yarın dizinin geleceği hakkında bilgi verekcemiş duyduğuma göre

star tv : 0212 413 50 00
fm yapim : 0212 265 43 43

DİZİMİZ BİTMİYOR

dizi kurdu
26-06-07, 12:03
yeni başlığa geçmişiz.bu başlıkta kavgasız, uyarısız, eğlenceli, güzel , dozajında atışmalarla geçer inşallah.herkese iyi yorumlar.

RebeCa
26-06-07, 12:04
Arkadaşlar bırsey soracagım yardımıcı olursanız sevınırm.Naz'ın ilk tekne gezısınde gıydıgı elbıseye gözum takıldıhanı yandan tek kalın askılı olan.tarık naz ve Handenın ekledıgı resımlerde elbıse bır sag yandan askılı bır sol yandan askılı çıkıyor.Acaba aynı modelden ıkı elbıse mı gıydı ?askıları farklı olan?

cevap için şimdıden teşekkürler.

awakening
26-06-07, 12:05
zaten tüyolar o yönde idi toplantı yapılacağı ve salı yada çarşamba günü karar verileceği yönde idi. 15 kişiye tel. açtırdım ben. bügün 3-4 ark. daha aratdırdım.
herşey dizimiz için arkadaşlar aramayan arkadaşlar varsa arasınlar lütfen. unutmadan sizden istenilen bilgileri ( ad soyad telefon numarası ) doğru veriniz.

fm yapim : 0212 265 43 43

melis15
26-06-07, 12:11
Günaydın öncelikle forma geri dönen arkadaşlar sizsiz olmuyordu yazılarınız çok güzel.bir daha bizleri bırakmayn:happy0064 Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun daha nice bölümler yazarız bu başlığa:img-hyste Bakalım zstardan ne karar çıkacak gerçekten bu belirsizlik ben germeye başladı ne olacaksa olun artık bizlerde bu sıkıntıdan kurtulalım haksızmıyım uğur kedide gelmiyor artık odamı biz unutu gerçekten mail atmaktan atırmaktan gerçekte yorulduk herkese mail atırıyorum deşik pc den umarım bu emeklerimiz boş gitmez ama benim inancı var içime öyle doğuyor bence zstar olmasa başka bir kanallda olabilir ama bu dizi böyle bitmemeli hulusini yaptıklar belgini aldatması baba oğulun barışması tarıkla nazın aşkların herkesten saklıyarak yaşamaları bence çok güzel bölümler olabilir aşk ve heycan haksızmıyım lütfen artık birileri açıklama yapsın net bir şekilde :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

FoXXoY
26-06-07, 12:16
Yeni Baslık Hayırlı ugurlu Olsun Umarım Vedasız Güzel Ask Ask Ask Ask Haberleriyle Dolu Olur Bu Sayfalar :)

the_unforgiven
26-06-07, 12:19
Bu aşkın diğerlerinden farklı olması kanımca ufacık bir detayda saklı.diğer imkansız,zorlanmış ya da mutsuzlukla sonuçlanmış aşkların hemen hemen tamamı birlikte olan insanlar üzerinden temelleniyordu.Yani,ortada bir birliktelik var,ama buna engel olmak isteyen birileri daha var..
Ama Tarık ve Naz....Çok farklı,çok öngörülemez(ne diyeceğimi bilemedim).Sonuçta ortada resmen başlamış bir birliktelik yok,ama hissettirilen duygular var.Ve o resmen başlamamış,tarafların kendilerine dahi zor itiraf ettikleri aşkın önüne set çekmek isteyen birileri..bazen de gururları yüzünden kendileri..

Hem de silahsız,kansız...

smooth1903
26-06-07, 12:29
arkadaşlar günaydın dicem abes olucak.ama kalktığımdan beri sürekli okudum anca bitirdim yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun...çok güzel yorumlar çok güzel tatlı sert atışmalar olmuş yine.yine diorum çünkü formun eski haline gelmesi beni çok mutlu etti.geçte olsa dünkü atışmalara bir cevapta ben yazayım:tarık Patron rolündeyken bile aşkı naza yansıtabiliyo ama naz diyince akan sular durur.naz öyle bir bakıoki yeri geldiğinde masum yeri geldiğinde aşık yeri geldiğinde minnettar.

awakening
26-06-07, 12:34
herkes bi yorum yapmış bende bi yorum yapmak istedim . tartışılmaz bakış konusunda naz tabiki. üzüntüsü sevinci kırılkanlığı şaşkınlığı korkusu gülmesi daha sayim mi say say bitmiyor. sonuçta naz karekterini canlandıran bi oyuncu onu unutmayın. her ne kadar eğitimini durdursa da önceden gelen oyunculuk deneyimi ve eğitimi var merve sevinin bunu unutmamak lazım. ama sevgili barış akarsunun da öyle bi bakışları var kii bazıları söylüyor türkiyede jön yok diye gelsinler izlesinler jön nasıl oluyor eğitimi aldıktan sonra ama biz sevgili barışı şarkıcı olarak benimsedik ve sevdik. hala söylüyorum merve sevi bana ne kadar soğuk geliyorsa naz karekteri o kadar sıcak geliyor anlayamadım gitti . herhalde tv programlarında yaptığı rop. kaynaklanan bi sebep

burcu_m82
26-06-07, 12:36
48. BÖLÜM EN'LERİNE VAR MIYIZ??

1. EN ROMANTİK SAHNE:
2. EN GÜZEL REPLİK:
3. EN KOMİK REPLİK:
4. EN ŞİRİN KARAKTER:

Biraz gec oldu ve soruler eski baslikta kaldi ama yinede cevap vermek istiyorum :)

1. Cello dinlemek istemeyen kizi tekneden indirdikten sonra Naz ile Tarik'in bakismalari cok romantikti. Konusmadan cok sey anlatiyorlardi :)

2.TARIK: Ben ders çalışıcağıma italyan hatunların peşinde koşmamın cezasını koskoca bankam varken sigortalı bir işte çalışarak çektim.Sen bu zor anımda bana iş vererek bir iyilik yaptın.Sende ders çalışıcağına tarık tekelioğlunun peşinden koşmanın cezasını yazın staj yaparak çekiyorsun.Bende senin zor anında sana iş vererek iyilik yapıyorum.Böylece ödeşmiş oluyoruz......

vee

TARIK: Kaptan dönüyoruz.Kızlar iki dakika içinde tekneye çıkamayan yüzerek döner.
Kız kardeşim gelmiş.Ümitte yanındaymış.
DILEK: ümit kim?
TARIK: anlayan anladı...

3. Vahi: Dogru soyle cok mu komik gorunuyorum ??
Umit: Baba istersen bunu kimsenin gormedigi bir yerde konusalim :img-hyste

4. Tabiii ki Vahi.:img-hyste Hele o ilk baslarda nasil duracagini, ellerini nereye koyacagi bilemiyor ya cook sirin. Ee adam capkinligin kelime anlamini bile bilmiyor ki :img-hyste :img-hyste

BONUS: Sozleri ile o anki duruma uyan 3 sarki geliyor aklima.

Kucuk Sevgilim
Ben
Ayrilacagiz

fovea
26-06-07, 12:54
herkes bi yorum yapmış bende bi yorum yapmak istedim . tartışılmaz bakış konusunda naz tabiki. üzüntüsü sevinci kırılkanlığı şaşkınlığı korkusu gülmesi daha sayim mi say say bitmiyor. sonuçta naz karekterini canlandıran bi oyuncu onu unutmayın. her ne kadar eğitimini durdursa da önceden gelen oyunculuk deneyimi ve eğitimi var merve sevinin bunu unutmamak lazım. ama sevgili barış akarsunun da öyle bi bakışları var kii bazıları söylüyor türkiyede jön yok diye gelsinler izlesinler jön nasıl oluyor eğitimi aldıktan sonra ama biz sevgili barışı şarkıcı olarak benimsedik ve sevdik. hala söylüyorum merve sevi bana ne kadar soğuk geliyorsa naz karekteri o kadar sıcak geliyor anlayamadım gitti . herhalde tv programlarında yaptığı rop. kaynaklanan bi sebep

Tabi ki Merve Hanımla ilgili güşünceleriniz sizi ilgilendirir(kimse düşüncenize karışamaz:))Barış Akarssu yu awakening dediği gibi şarkıcı kimliğiyle tanıdık.Merve Hanım ise bu işin eğitimini alan ve Barış Akarsu ya göre daha tecrübeli biri:img-yes:
Her ne kadar Türkiye de jön yok diyenlere sevgili Barış kendini kanıtlamış olsada Merve Hanım la karşılaştırmak pek doğru olmaz :)

awakening
26-06-07, 13:04
Tabi ki Merve Hanımla ilgili güşünceleriniz sizi ilgilendirir(kimse düşüncenize karışamaz:))Barış Akarssu yu awakening dediği gibi şarkıcı kimliğiyle tanıdık.Merve Hanım ise bu işin eğitimini alan ve Barış Akarsu ya göre daha tecrübeli biri:img-yes:
Her ne kadar Türkiye de jön yok diyenlere sevgili Barış kendini kanıtlamış olsada Merve Hanım la karşılaştırmak pek doğru olmaz :)

tşkr ederim sevgili fovea beni anladığın için. şimdi magcılar sakın bana yüklenmesinler :) bu benim kendi düşüncem . ben diziyi ne barış için ne merve için izliyorum. benim izleme sebebim düzinin tümü. dizinin tüm karakterleri . tarığı-nazı-hulisisi-belgini-vahisi-ümiti-filizi-ayşesi-sadrisi-hacer annesi-hatice(netice) halası diğer önceki ve sonrası ayrılan katılan tüm oyuncularıyla . ben yine uzattıkça uzattım siz anlatmak istediklerimi anlamışınızdır umarım.

fovea
26-06-07, 13:12
tşkr ederim sevgili fovea beni anladığın için. şimdi magcılar sakın bana yüklenmesinler :) bu benim kendi düşüncem . ben diziyi ne barış için ne merve için izliyorum. benim izleme sebebim düzinin tümü. dizinin tüm karakterleri . tarığı-nazı-hulisisi-belgini-vahisi-ümiti-filizi-ayşesi-sadrisi-hacer annesi-hatice(netice) halası diğer önceki ve sonrası ayrılan katılan tüm oyuncularıyla . ben yine uzattıkça uzattım siz anlatmak istediklerimi anlamışınızdır umarım.

Yanlış anlaşılmayı kimse istemez ,bende geçen haftalarda beni yanlış anlayan bir arkadaş yüzünden (cesaretlenip bir yazı yazmıştı)olay çıkmıştı .Ama bu konuları tekrar açmanın bir manası yok(hele bütün üyelerimiz tekrar dönmüşken:))
Yalancı Yarim i ister Merve Sevİ, Barış Akarsu isterse dizinin bütünü için izlesin :)sonunda (tekrar )hepimiz ortak paydada buluşmayı başardık.Dizimizi seviyoruz ve peşini bırakmayacağız.:happy0064
(sözüm ztraa olabilir mi acaba....:img-hyste )

capcup
26-06-07, 13:14
öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsun umarım bu başlıkta çok güzel haberler alıcazzz:img-yes: :img-yes: :img-yes:
ben mag cı olarak mervenin mimiklerine bayılıyorum hatta sırf bu yüzden okulda bölüm değiştirmeyi bile düşünüyorum tabii becerebilrsem...barışı da çok taktir ediyorum oyuncu olmamasına rağmen aşkı bize çok güzel yaşatıyo gözleriyle falan..kısacası ikisinede bayılıyorum..
Yalancı yarim ailesi bir bütün olarak harikalar zaten hepsini ayakta alkışlıyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
49.bölümde 2 kere 2 nasıl dört olucak ve kilitli kalma olayını çok merak ediyorum yaww..fikir bile üretemiyorum:img-in_lo :img-in_lo

NOT:ztartv yi boş bırakmayın arkadaşlar fm yetkilileri ile dün akşam konuştum tekrar ztartv ye yüklenin dedi özellikle telefonlarlaaa:img-wink: :img-wink:

Ebruli88
26-06-07, 13:19
aynen sana katiliyorum zerda ben burda pek yazmiyorum senaryo yaziyorum :img-wink:

Ben mag ci nedir bilmem ama ben merve sevi yi cok begeniyorum ha bu demek degilki barisi begenmiyorum okalbimin baska bir yerinde :img-wink: :img-yes:
Merve sevi nin mimiklerine öncelikle hastayim bende bir amatör tiyatrocu olaraktan yani :img-yes: barisin o ask dolu bakislarina hastayim zaten:img-in_lo aman aramizda kalsin tarkan dan sonra bir baris tanirim :img-blush

YALANCI YARIMI COK SEVIYORUM.

kırmızı su
26-06-07, 13:22
arkadaşlar dizimizle ilgili bir gelişme yok mu :img-help:bugün ya da en geç yarın devam edip etmeyeceği belli olacak sanırım bu arada yeni bölümümüz cmt si yine 20 de dimi umarım bu bölüm diğer bölümden den de heyecanlı ve güzel olur

the_unforgiven
26-06-07, 13:24
[B]

NOT:ztartv yi boş bırakmayın arkadaşlar fm yetkilileri ile dün akşam konuştum tekrar ztartv ye yüklenin dedi özellikle telefonlarlaaa:img-wink: :img-wink:

Ben hiç bir şey anlamadım bu olan bitenden..Fulya Ceylan açıkça Star la ipler koptu,başka kanallara yönelin dedi.Star zaten sitesine "final" yazısını koydu,uyguladığı mantık dışı politikalar ortada..Peki FM yapımın amacı ne acaba?
Bu kadar olaydan sonra hala daha Star ı aramak 3 yaşındaki çocuktan türev çözmesini istemek gibi birşey..
Çözebilen beri gelsin..

nexsus
26-06-07, 13:24
yaa bi blogtan tüyoo aldımmm
kanald diziyi satın almış
100. bölüme kadar sürecekmişş
simdi kesin bilgi değil dersinizde
arkinin kanalde de akrabası varmış
kesin diolarrrrr
ayyy bi inana bilsem bi güvenebilsem direkk oynamaya baslıcammmmmmmmm

yaa arkinin deddiğine göre pazarteside resmi acıklama geliomuş kanaldden
bide bu bölümde olcakları bile biliomuş
ama süprizi kacmasın die demioo

kesin galibaaa yaaa cokk iii olcak sankiii
en son haber bu

fovea
26-06-07, 13:26
arkadaşlar dizimizle ilgili bir gelişme yok mu :img-help:bugün ya da en geç yarın devam edip etmeyeceği belli olacak sanırım bu arada yeni bölümümüz cmt si yine 20 de dimi umarım bu bölüm diğer bölümden den de heyecanlı ve güzel olur

Evet bölüm yine cumartesi 20:00 en azından son durum böyleydi:)Başka bir gelişma olursa jenn bize haber vericektir.
Ebruli_88 bildiğim kadarıyla mag :Merve yi anlayanlar grubu:img-yes:

awakening
26-06-07, 13:26
şuan için bi gelişme yok . bekleme durumundayız . evet dizimiz yine geçen haftaki saatinde olduğu gibi bu hafta da c.tesi akşamı saat 20:00 . ben elimden geldiğince arkadaşlarımı arabaya teşfik ettim. 15 tane arkadaşımı arattırdım . mail yollayan arkadaşlara bi sözüm var. telefon daha etkili bi yöntem eğer tel. açmadıysanız lütfen tel. açın

kırmızı su
26-06-07, 13:28
ay kanal d nin almasını çok isterim inşallah öyle bişey olur bu dizi için çok iyi olur çok izlenir kesin bu haber keşke kesin olsa ne iyi olur

smooth1903
26-06-07, 13:29
Ben hiç bir şey anlamadım bu olan bitenden..Fulya Ceylan açıkça Star la ipler koptu,başka kanallara yönelin dedi.Star zaten sitesine "final" yazısını koydu,uyguladığı mantık dışı politikalar ortada..Peki FM yapımın amacı ne acaba?
Bu kadar olaydan sonra hala daha Star ı aramak 3 yaşındaki çocuktan türev çözmesini istemek gibi birşey..
Çözebilen beri gelsin..

arkadaşım ztar yaptığı büyük hatayı anlayıp geri adım attı.o yüzden herkes ısrarla ztar a yüklenin dio.bu arada sitede yazanıbi önemi yok.tek kelimeyle değiştiriler sezon finali yazarlar.ztartv nin yetkilileri çarşamba günü bi toplantı düzenliyceklermiş dewam edip etmeme konusunda.bu yüzden bizde telefonlarla arayarak onların dewam kararı almalarını sağlamaya çalışıoruz.:img-wink: herhalde türev sorusunu çözmüş oluyorum :img-hyste :img-hyste

erdalss
26-06-07, 13:31
kesin diolarrrrr

en son haber bu

arkadaşım tamam iyi diyosunda,
yani kesin,yazılı bir belge olmadan yani buraya aktarılacak bişi şuanlık değil bu sadece kafa karıştırıyor...yamlış anlama doğruda olabilir yanlışta olabilir bişi demiyorum ama biliyosunuz ki bazı arkadaşlar buraya laf atıp atıp iyi kötü, kendini ön plana çıkarmaya uğraştı... yani dediğimkesin bilgi gelsin sonra seviniriz...:happy0064

awakening
26-06-07, 13:32
kesin diolarrrrr

en son haber bu

eğer senin dediğin gibi bi gelişme olsa idi kesin uğur kedi gelir hbr verirdi. ayrıca sevgili jenn'inde yapımcılarla yakın ilişkisi var oda gelir söylerdi böyle böyle bi durum söz konusu diye. hem kendisi söyledi bizie star yüklenmemiz için.
gerçi şöyle bi durum da var bana göre baktı star yoğun ilgi var kanal yöneticileri kanal d ile görüşmüşler olabilir. çünkü yaz sezonuna star tv nin 3 tane yeni dizi var kanal d nin 1 tane biliyorum ben ? sonuçta 2 side aynı medya grubunun kanalı

smooth1903
26-06-07, 13:33
kesin diolarrrrr

en son haber bu

bu haber doğruysa geliir istanbula elini öperim vallaha.:img-yes: :img-yes: :img-yes: ama nedense inanamıyorum belkide sürekli yaşadığımız hayal kırıklıklarındandır:icon_sorr :icon_sorr

fovea
26-06-07, 13:36
kesin diolarrrrr

en son haber bu

Arkadaşlarda sizin bu yazıyı yazarken kötü bir niyetiniz olmadığından emindirler.(herhalde:))Sadece geçen haftalarda böyle asılsız haberrler yüzünden(tabi gerçekte olabilir:img-yes: )çok kişinnin canı sıkıldı.awakening in dediği gibi jenn arkadaşımız bir gelişme olunca bize haber verir.:img-yes:

nexsus
26-06-07, 13:37
ben aldığım tüyoyu söyledim
yaa bana inandırıcı gibi geldi
pazarteside resmi acıklma geliomuş
bloga girin bakın isterseniz
bide yani kesin olmasa bu bölümde olcakları nerden bilsin
yinede pazartesiye kadar sevinmek istemiorum
sonra cok fena oluo
biz bunları defalarca yasadık
bide acemi cadı ve sihirli annemi kanald stara verdikten sonra onunda dizi alma hakkı doğdu
ayrıca ii gelen reatingler yüzünden kanald genclik dizileri alma politikası uyguluyomus

kırmızı su
26-06-07, 13:40
inşallah kanal d ye geçer çok sevinirim heyecan ve merakla bekliyorum umarım bu iş gerçek olur:img-yes:

selınnn
26-06-07, 13:43
bence kanalD ye geçmes çünkü stAr kanald nin yan kanalı gibi bişy olduğu için kanald den stara geçiş olıur bence stardan deil ama o haber doğruysa eger bütün forum hobaaa:happy0064 uçarız herhalde:img-yes: inşallah bitirmesler dizimizi vee bu hafta 1.oluruzzzz:happy0064
yaa ben bide bişy sorcaktım sadri ayşe netice hala bide hacer hala çıktımı diziden terkar bölümlerini izlerken aklıma geldide onların olduğu bölümlerde çko komik oluodu yaa:img-yes: ''sadri kovuldun'':img-hyste

awakening
26-06-07, 13:48
sadri karakteriyle oynayan dizimisin sevgili oyuncusu Kaya AKKAYA askerlik vazifesi için diziden ayrılmış durumda. eğer dizimiz devam ederse ilerki bölümde illa ki göreceğiz kendilerini.

bu arada şunu da demek istedim her ne kadar kanal d yi sevmesemde eğer böyle bi durum söz konusu ise stardan kat kat daha iyi olduğundan kanal d ye geçmesinden yana gönlüm ama şuan gerekli mercilerden hbr bekliyoruz. yakında haberler gelir

dn : Bu arada adım Engin

pas.si.on79
26-06-07, 13:50
Hang blog nedir bilmiyorum , hiç de merak etmiyorum açıkçası..Eğer böyle bir gelişme varsa neden burda duyurmasınlar.. Burda dizi hakkında pek çok kişinin bilgisi var.. Ya da yetkili olanlar da var.. Ama hiçbiri burada bu haberi vermiyor. Duyumu vardır yoktur.Ama dediğim gibi ben hiç dikkate almıyorum.Burada yetkili kişiler net bir açıklama yapmazken böyle bomba bir haberi..Nasıl dikkate alıyım?

fovea
26-06-07, 13:56
Hang blog nedir bilmiyorum , hiç de merak etmiyorum açıkçası..Eğer böyle bir gelişme varsa neden burda duyurmasınlar.. Burda dizi hakkında pek çok kişinin bilgisi var.. Ya da yetkili olanlar da var.. Ama hiçbiri burada bu haberi vermiyor. Duyumu vardır yoktur.Ama dediğim gibi ben hiç dikkate almıyorum.Burada yetkili kişiler net bir açıklama yapmazken böyle bomba bir haberi..Nasıl dikkate alıyım?

Evet haklısnız , böyle habeler geldikçe bizimde diğer haberlere karşı tutumumuz değişiyor (güvenimiz azalıyor).Tabi ki haberin doğruluk payıda olabilir ama pas.si.on 79 (ve benimde daha önce:)) söylediiği gibi yetkili kişiler bize bilgi verecektir(jenn,cave 77....:img-yes: )

capcup
26-06-07, 13:57
ya arkadaşlar şimdi ebrunun senaryoyu okurken aklıma bişey geldi 3 hafta önce falan fulya abla buraya geldiğinde sahilde çekim yaptık ateş yaktık tarıkda şarkı söylüyo dememişmiydi..yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum..hangi bölümdü acaba 49 olabilirmi:img-help:
valla şimdi aklıma geldiii:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

Ebruli88
26-06-07, 14:02
ya arkadaşlar şimdi ebrunun senaryoyu okurken aklıma bişey geldi 3 hafta önce falan fulya abla buraya geldiğinde sahilde çekim yaptık ateş yaktık tarıkda şarkı söylüyo dememişmiydi..yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum..hangi bölümdü acaba 49 olabilirmi:img-help:

zuahahah olmusmu öyle birsey:img-hyste

vaybe gercekten senarist olmam lazim zuahaha :img-yes: bu arada senaryomu okumayan el kaldirsin :img-hyste :happy0064

smooth1903
26-06-07, 14:04
arkadaşlar.ben denilen siteye baktım.yani orda biri çıkmış dizi kanal d ye alındı 100 bölüm dewam edecek yazıo başkada bişey yazmıo yani adamın kim oldugu hattaa bayan mı erkek mi oldugu bile belli diil.geçen günkü merve sevi olayına dönmesin buda.ayrıca çogu arkadaşımın dediği gibi jenn nie gelip söylemedi hiç olmaadı fulya gelirdi buraya yada ugur gelir bilgi verirdi.yetkili biri gelmeden bence pek sevinmeyin

smooth1903
26-06-07, 14:06

vaybe gercekten senarist olmam lazim zuahaha :img-yes: bu arada senaryomu okumayan el kaldirsin :img-hyste :happy0064

vallaha ben okumadım ama hemen şimdi girip okuyıcam.gerçi ben bitane okumuştum.ölebişey hatırlıyorum ama seninkimi bilmem.ben işimi garantiye alayım :img-hyste ilerde bakarsın sende senarist olursun ne malum olmıyacağın.

selınnn
26-06-07, 14:07
bence starda devam eder bu dizi haberlerin aslı yoksa..
ama bitireceklerini sanmıorum çünkü cumartesi reytingler yükselişe geçer bence starda devam ettirir ama böle bi diziyi bitirrlerse star bitti yani:img-hyste en ii dizisi ama kanald alsa bence kalkmaz yayından...

dedebaba
26-06-07, 14:08
şu an benim anladığım kadarıyla hiç bir bilgi yok yy devam edip etmeyeceği herşey ztara bağlı ztarın açıklama yapmasını bekliyoruz
eğer yy frankmanında son yazarsa bu dizinin bu kanalda bittiği anlamına gelir değilmi

awakening
26-06-07, 14:08

ben ben benn :) ellerine sağlık güzel gidiyorsun hala zibidilikten eşşek sipasi lafına gülüyorum :img-hyste . bu arada sevgili fulya ceylan eski msgların hepsine baktım senin dediğin gibi sahilde ateş olayından bahsetmemiş yanlış hatırlama var düzeltmek istedim.

the_unforgiven
26-06-07, 14:09
arkadaşım ztar yaptığı büyük hatayı anlayıp geri adım attı.o yüzden herkes ısrarla ztar a yüklenin dio.bu arada sitede yazanıbi önemi yok.tek kelimeyle değiştiriler sezon finali yazarlar.ztartv nin yetkilileri çarşamba günü bi toplantı düzenliyceklermiş dewam edip etmeme konusunda.bu yüzden bizde telefonlarla arayarak onların dewam kararı almalarını sağlamaya çalışıoruz.:img-wink: herhalde türev sorusunu çözmüş oluyorum :img-hyste :img-hyste

Evet soruyu çözdünüz ama 3 yaşındakiler içindi o soru,neyse..
Şimdi baştan alalım,cahilliğimi mazur görün tek amacım öğrenebilmek herhalde sizler forumun eski üyelerisiniz.
-Şimdi bir kere Star geri adım atmış diyorsunuz ama ben nedense pek göremiyorum o adımı,tamam pazarlık yapılacağı sürekli söyleniyor,durmadan toplantılar düzenleniyor ama sonuç hep aynı oluyor..Kaldı ki en son devam kararı çıktıktan sonra sessiz sedasız "final" barkodunu yapıştırıverdiler..

-Sizce de biraz çelişkili olmuyor mu projeye dahil insanların haberi olmayan şeylerden forum üyelerinin haberinin olması?Bana bazı şeyler biraz asparagas,ya da oyalama politikası gibi geliyor..Artık kim kimi oyalıyor orasını kestiremiyorum,eğer söylenildiği gibi Kanal D ile antlaşma yapıldıysa mevcut kanala baskı yapma gereği nereden doğuyor?Ya da ismi verilmeyen yeni kanal?
Gördüğüm kadarı ile yapım ekibi görevlilerinden biri bir kanal ile pazarlıklar devam ediyor muadili bir şeyler söylemişti.Bu sefer işler tamamen arapsaçına dönmedi mi?Hem bir kanalla pazarlıklar devam ediyor hem de mevcut kanala baskı yapılıyor..Aynı zamanda nasıl oluyorsa Aydın Doğan ın bir diğer kanalı da diziyi aldığına dair asparagas haberler yayıyor,ya da birileri sazan avına çıktı..

-Nasıl oluyorsa dizinin 3 ağır topu birbirlerine çok yakın zaman aralıkları ile izleyiciye veda ediyor?Oyuncular gerçekten de hiçbirşeyden haberdar edilmiyor mu?Eğer haberdar edilmiyorsa dizinin bitişi yapım ekibi tarafından onanmamışken neden böyle bir açıklama yapma gereği duyuyorlar?

-Ama yukarıdaki önermede yine dizi oyuncularından biri tarafından çürütülüyor,mevcut kanal ile devam etmenin artık çok zor olduğu açıklanıyor..Hem de bunun sadece rating ile alakalı olmadığı da söyleniyor.Geriye kalan tek opsiyon ücrette mutabık olamamak.Peki acaba yayıncı kanal yapım ekibinin istediği ücreti vermeyip,mevcut antlaşmayı ratinglere dayandırarak sonlandırma yolunu seçmiş olabilir mi?Ve bunu yapmak için kendi dizini sabote edebilir mi?Yapım ekibi diğer kanalla giriştiği pazarlığı maddi sebepler yüzünden mi başlattı?
Diyelim ki doğru,peki o zaman ratingler nasıl oluyor da kaderimizi belirleyebiliyor?Zaten dizi kafada bitirilmiş,başka pazarlıklar başlamamış mıydı?

Affınıza sığınarak bu soruları soruyor ve mümkünse cevap bekliyorum,malum yeniyim çok fazla bilgim de yok..Alakanıza şimdiden teşekkürler..

capcup
26-06-07, 14:09
ben ben benn :) ellerine sağlık güzel gidiyorsun hala zibidilikten eşşek sipasi lafına gülüyorum :img-hyste . bu arada sevgili fulya ceylan eski msgların hepsine baktım senin dediğin gibi sahilde ateş olayından bahsetmemiş yanlış hatırlama var düzeltmek istedim.

anladım sağol düzelttiğn için ama aklımda nerden kalmış böyle bişey allahh ilginç yawwww:img-hyste :img-hyste :img-hyste
neyse konuyu düzeltmiş olduk:img-wink:

angel eyes
26-06-07, 14:11
yeni başlık hayırlı olsun bari bu başlıkta sevindirici haberler alsak.umarım istediğimiz gibi gelişmeler olur. kanal d mi yoksa başka bi kanal mı alıyo bilmiyorum ama, kim alırsa alsında şu kanaldan kurtulsun artık.

fovea
26-06-07, 14:12
şu an benim anladığım kadarıyla hiç bir bilgi yok yy devam edip etmeyeceği herşey ztara bağlı ztarın açıklama yapmasını bekliyoruz
eğer yy frankmanında son yazarsa bu dizinin bu kanalda bittiği anlamına gelir değilmi

Evet (final yazdığında star da biter :sad53: )zaten Fulya Hanım buna benzer bir şey söylemişti.Yeni kanallara yüklenin diye:)Yani ztarr da olmasada devam etme şansı var ama biz telefonlarda ve maillerde stara ağırrlık veriyoruz:img-yes:

burcin_kaplan
26-06-07, 14:14

:) aman diyim bizi yanlış tanımanızı istemem.Bizim MAG kavramımız farklıdır herkesin düşüncesine saygımız var kesinlikle.Öle gördğünüz bazen MAG BAG atışmalarıda tamamen aramızdaki şakalaşmalardan ibarettir kesinlikle bunu yanlış anlamanızı istemem.Herkes düşüncesini söylemekte özgürdür.Ama tabi güzel bir dille:) Sizde bunu gayet güzel bir şekilde ifade etmişsiniz.
Benim diziyi ilk izleme sebebim Merve sayılır aslında açık konuşmak gerekirse.Makinada görmüştüm ilk böle bir dizinin olduğunu mervenin şuana kadar hiç bir dizisini tam izlemesemde çok şeker gelirdi bana oyunculuğu açısından özellikle.Ama ben bir oyuncuyu seviyorum diye diziyi izlemeye dewam edicek bir insanda değilimdir eğer konu ilgimi çekmezse bırkaırım diziyi orda.Sadece bir diziye başlarken ilk isimlere bakarsın.İster istemez ilgini çeker isimler.Ama daha sonra o isimlerin yerini Dizinin ismi alır ben bunu seviyorum dersin aynen o şekil . Bende ''yalancı yarim''i seviyorum :)
Mag Bag atışmalarınıda çok seviyorum arası ayrı.

NOT: Ama şuda bir gerçekten daha 20 yaşında birisi için merve gerçekten mükemmel oynuyor piyasadaki bir çok insana taş çıkarır ilerde çok başraılı biri olur umarım, tabiki barişta aynı şekilde umarım oda ilerde çok başarılı olur.

burcin_kaplan
26-06-07, 14:20

Yanlış hatırlamıyorsam onu Görkem demişti:) ateş, gitar, sahil .. böle bir şeyler yazmıştı. Ama altınada ne yazık ki bunları ben yazdım keşke böyle şeyler olsa demişti yani dizide olacağını sanmıyorum:)

melis15
26-06-07, 14:21
Arkadaşlar ya gerçekten artık ne olacaksa olsun kanal d zstarm ya artık bir açıklama yapılsın gerçekten birşey söylim kanal d pazartesinden itibaren yeni dizilerini başlatıyor her güne bir dizisi var şarkıcı doğuş bir dizde oynuyor sabah gördüm yani kanal d fragmanlarını gördüm pazartesinden itibaren her gün bir dizi gösteriyor ben çarşambaya kadar olan dizleri gördüm altan fragman veriyor gerçekten artık uğur kedi gelmeli net bir açıklama yapmalı bizlerde sabır diye birşey kalmadı haksızmıyım.:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

kırmızı su
26-06-07, 14:27
arakdaşlar bu kanal d haberi umarım asılsız değildir bizim dizimiz her yönden kaliteli konusuyla oyuncularıyla ... kanal d den stara geçen bazı diziler oldu stardan kanal d ye de geçebilin dizi yalancı yarim olabilir ancak bunun için final yapmaması gerekir bildiğim kadanıyla hem dizimiz kanal d ye geçerse gerçekten kendini ve kalitesini daha rahat kanıtlar sonuçta kanal d en çok izlenen kanal bu kanal da olması dizimiz için gayet iyi olur düşüncesindeyim :img-yes: gerçi bizler yalancı yarim nerde olsa izleriz :good: bu arada oyuncuların bence henüz haberi yoktur ama eğer bu iş doğruysa yakında onların da haberi olur biz de daha sağlıklı bilgiler ediniriz ve en önemlisi emin oluruz dizimizin devamından benim umudum yalancı yarim için devam ediyor

smooth1903
26-06-07, 14:27

vallaha harika olmuş senaryon dewamını bekliyoruz.emeğine sağlık
harika bi senaryo olmuş klavyene sağlık.bende burçinin dediği gibi bişey hatırlıyorum.yani dizide olacağını sanmıyorum.

dedebaba
26-06-07, 14:30
bu hafta frankmanı geç izleme gibi bir olasılık varmı ztar yy ile ilgili bir karar almayı geciktirirse

awakening
tekrardan tşk ederim. diziyi ilk izlediğim bölümü geldi aklıma şimdi. ogün askeriyede yemekhanede gece dersi vardı o yüzden herkes toplanmıştık. arkadaşlar kumanda ile zaplarken dizinin muziği geldi kulağıma açın bakim dedim kanalı ( yazıcı olduğumdan herkes beni dinlerdi en üst devreler bile ) barışı görünce bi ara değiştirmeyi bile düşünmüştüm çünkü akedemi türkiye de iken kendisini pek beğenmemiştim ama dizinin konusu o kadar hoşuma gitmişti ki kumandayı aldım elime direkt tv üstüne koymuştum. şimdi sorsanız barışı çok seviyorum :) neyse devam edelim gerce dersi iptal oldu ertesi günün c.tesi olmasından dolayı yat saati 11 alınmıştı bizde rahat rahat dizimisi izliyorduk. 1.2.3 derken bi anda 100 kişiye yakın dizi müdavinleri olmuştuk. sonra birden tekrarları başladı millet birşeyler uydurup masai saatinde yasak olmasına rağmen yemakhanede izlemeye devam ettik ve bir gün olan oldu yy izlerken tabur komutanına yakalandık :img-hyste vede 3 hafta çarşı izninden olduk ama yılmadık izlemeye devam ettik :) her geçen bölüm bizi öyle bi sıkı fanatik yaptıki dizinin anlatamam size... yine çenem düştü kusura bakmayın anlatmak istediklerimi anladınız siz umarım

capcup
Yanlış hatırlamıyorsam onu Görkem demişti:) ateş, gitar, sahil .. böle bir şeyler yazmıştı. Ama altınada ne yazık ki bunları ben yazdım keşke böyle şeyler olsa demişti yani dizide olacağını sanmıyorum:)

sağol burçin aydınlattığın için :img-yes:
valla deminden beri bütün sayfalara bakıyodum :img-hyste
bende nerden aklımda kalmış diyodum umarım dizi uzar da görürüz buna benzer şeyleri

Ebruli88
26-06-07, 14:31
arakdaşlar bu kanal d haberi umarım asılsız değildir bizim dizimiz her yönden kaliteli konusuyla oyuncularıyla ... kanal d den stara geçen bazı diziler oldu stardan kanal d ye de geçebilin dizi yalancı yarim olabilir ancak bunun için final yapmaması gerekir bildiğim kadanıyla hem dizimiz kanal d ye geçerse gerçekten kendini ve kalitesini daha rahat kanıtlar sonuçta kanal d en çok izlenen kanal bu kanal da olması dizimiz için gayet iyi olur düşüncesindeyim :img-yes: gerçi bizler yalancı yarim nerde olsa izleriz :good: bu arada oyuncuların bence henüz haberi yoktur ama eğer bu iş doğruysa yakında onların da haberi olur biz de daha sağlıklı bilgiler ediniriz ve en önemlisi emin oluruz dizimizin devamından benim umudum yalancı yarim için devam ediyor

arkadasalr ne kadar dogru olabilirki tabi insallah gecer ama tam bi kesin bilgi olmadiktan sonra herkes sevinmesin bence...Yetkili biri cikip konusana kadar beklemeliyiz yani beklemeliyiz derken bos durmak ta yok tabi...hepinizin bos durdugunuzu tahmin etmiyorum hatta imkansiz ben bos durdmu o da senaryo yaziyordum hadi is basa düstü

ACILEN TOPARLANMALIYIZ
ÜSTÜMÜZDEN KOCA BIR ASK GECTI
BI KAC GÜN SABRETMELIYIZ
AKLIMA GELIRSE SIZE HABER YINE HABER VERIRIM....

erdalss
26-06-07, 14:32
bu arada unutmayalım ki,,,,, birazdan tekrar bölümleri var her hafta içi olduğu gibi. reyting mücadelesine devam...

burcin_kaplan
26-06-07, 14:32
bu hafta frankmanı geç izleme gibi bir olasılık varmı ztar yy ile ilgili bir karar almayı geciktirirse

Fragmanı zaten yeterince geç veriyorlar daha ilerisi olacağını hiç sanmam.Ama diyim perşembedende önce geleceğinide sanmıyorum geçen haftaki gibi olur işte.

NOT: Ne demiştik Tek Cümlelik Mesajlar yook:)

NOT2: Okumayı özlemişim ya dün gece önceki sayfada klamıştım oraları bitirdim şimdi bu sayfayıda tam bitirebildim.Dolu yorum vallahi bu halini özlemişim forumun.iyiki dönmüşüz:)

fovea
26-06-07, 14:34
tekrardan tşk ederim. diziyi ilk izlediğim bölümü geldi aklıma şimdi. ogün askeriyede yemekhanede gece dersi vardı o yüzden herkes toplanmıştık. arkadaşlar kumanda ile zaplarken dizinin muziği geldi kulağıma açın bakim dedim kanalı ( yazıcı olduğumdan herkes beni dinlerdi en üst devreler bile ) barışı görünce bi ara değiştirmeyi bile düşünmüştüm çünkü akedemi türkiye de iken kendisini pek beğenmemiştim ama dizinin konusu o kadar hoşuma gitmişti ki kumandayı aldım elime direkt tv üstüne koymuştum. şimdi sorsanız barışı çok seviyorum :) neyse devam edelim gerce dersi iptal oldu ertesi günün c.tesi olmasından dolayı yat saati 11 alınmıştı bizde rahat rahat dizimisi izliyorduk. 1.2.3 derken bi anda 100 kişiye yakın dizi müdavinleri olmuştuk. sonra birden tekrarları başladı millet birşeyler uydurup masai saatinde yasak olmasına rağmen yemakhanede izlemeye devam ettik ve bir gün olan oldu yy izlerken tabur komutanına yakalandık :img-hyste vede 3 hafta çarşı izninden olduk ama yılmadık izlemeye devam ettik :) her geçen bölüm bizi öyle bi sıkı fanatik yaptıki dizinin anlatamam size... yine çenem düştü kusura bakmayın anlatmak istediklerimi anladınız siz umarım

Anladık sevgili awakening :img-yes: herkesin (bende dahil :icon_whis )en büyük korkularından biri yanlış anlaşılmak olmuş.Ama geçen haftalardan sonra doğaldır.:img-blush
Belgin in : Pasaportun hazır Tarık sözünden sonra Naz ın o unutamadığım bakışları olan 40.bölüm başlıyor ...:icon_whis

burcin_kaplan
26-06-07, 14:36

:img-hyste :img-hyste
Anlamaz mıyız:) ne kadar güzelmiş ya birde onun heycanı olur tabi yakalanmadan izlemek daha bir cazip geliyor.Yakalanıcak mıyız korkusuda vardır tabi bir yanda birde :) Bu arada askerlik dediniz aklıma Murat abimiz sayın Son Dakika'mız geldi onu da çok özledik neler yapıyor acaba.Oda rahat rahat izliyebiliyorum burda yalancı yarim hayranı çok demişti.Askerler de çok seviyor yahu yalancı yarimi.:)

erdalss
26-06-07, 14:37
tekrardan tşk ederim. diziyi ilk izlediğim bölümü geldi aklıma şimdi. ogün askeriyede yemekhanede gece dersi vardı o yü