PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

jenn
26-06-07, 22:02
arkadaşlar bi önceki mesajımda bir işaret olarak verdim ama uğur kedinin yazması uygundu..hepinize binlerce teşekkür..yüzlerce mail attınız defalarca bıkmadan usanmadan aradınız..en güzel dayanışma örneğini gösterdiniz..asla yılmadınız..ve başardınız..biz çok kenetlenmiş bir grubuz..köşe yazarlarını bile şaşırttınız..helal olsun verdiğiniz emeklere..hepinizin yüreğine sağlık..sonsuz sevgiler hepinize:))))

mary61
26-06-07, 22:03
arkadaslar bu hafta hem selena sezon finaline giriyor ve duvar diziside bitiyor yani reytingler yine 6.olabiliriz gibime geliyor yahu su reytingleri kaldirsalar yani ben dizimize güveniyorum bu hafta daha iyi olucak bence ve ztar görücek günün..

glçnm
26-06-07, 22:03
güzel haberi şimdi okdum arkadaşlar :) yy devam ediyormuş... bu çok iyi artık cumartesi akşamları doya doya, içimiz rahat bi şekilde izlicez dizimizi :) ben bu haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olucak şu meşhur itiraf sahnesi gerçekleşicek mi???

~ topiqq ~
26-06-07, 22:04
evet arkadaşlar, yy star'da cumartesileri yayına devam ediyor. bu en son, kesin ve doğru bilgidir. üstelik süper bir 49. blm sizi belkiyor. bir zamanlar naz tarık'a neler yapıyorsa şimdi aynını kendisi yaşıyor. hem de misliyle. aşk bacayı sarıyor da sarıyor. bundan sonra tadını çıkara çıkara bir aşk ve romantizm sizi bekliyor.

çok sevindim ya anlatamam..üstümden yük kalktı resmen..aşk istiyorum romantizm istiyorum ((= çok merak ediyorum gelecek bölümleri..hatta hiç bu kadar merak etmemiştim :D

azizoz
26-06-07, 22:05
Haftalardır verdiğimiz bu savaşta galip çıkmak beni çok mutlu etti.Bizim gibi aşka aşık ve kafayı bozmuş olan insanları kimse karşısına almak istemez.Starda bunun farkına vardı.:happy0064 :happy0064 :happy0064Artık rahatça uyuyabiliriz.Güzel günler bizi bekler.bye

ceza_cansu
Emeğin karşılığını almak kadar güzel birşey var mıymış yahu:) İşte şimdi o güzelim bodrum bölümünün zevkini çıkarablicez o kadar güzel bölümler olduki oturup doğru düzgün düşünemedik bile bu işten nasıl kurtulacağımızı düşünmekten artııık rahat rahat kafa yorabileleim ee birde tiyo gerek be uğur kedi :) şöle 49dan güzel bir tiyo kilitli kalmayla ilgili mesela :):) çok şey mi istedim yoksa yahu

NOT: Ohh be diyorum sonundaa.Hey yy izleyicisi biz isterizde elde edemez miyiz istediğimizi korksunlar bizden :):)ahaha

Kesinlikle haklısın burçin.Ne kadar güzel bölümlerdi 47 48 ama biticek korkusundan sadece izlerken mutlu olduk.Fragmanlarını didikleyemedik.Ama bu 49. bölüme yazık olucak:)Fragmanı didik didik edicez,bölüm sonunda neler olucak 50 de diye tahminler yürütücez ohoo yandı 49 yandı:)

NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum

NOT2: Dizinin devam haberi gelince bu güllü notumu yazmak daha da hoşuma gitti:)

Ebruli88
BIZ BUYUK BIR AILEYIZ BIZI KIMSE YIKAMAZ ACTIGIM TELEFONLAR YOLLADIGIM MAILLER HELAAAAAAAAAAAL OLSUN....:happy0064 :happy0064 :happy0064

Bu arada sizleri decok seviyorum...... BIZI KIMSE AYIRAMAZZZ...Sekil A da görüldügü gibi:happy0064 :happy0064

ya foruma geldim senaryomuun dewamin eklemek icin bi baktim bayram havasi vaaaaaaar...ALLAH MI SOKTU NE BENI FORUMA....:happy0064 :happy0064 :happy0064

EYLULGUNEY
26-06-07, 22:10
Şimdi bildiğimize göre ekip geçen Salı İstanbul'a döndü. Demek ki bu bölümde Bodrum macerası bitiyor. Anlaşılan Nesrin Naz'ı işten atıyor. O hışımla bir kilitli kalma vak'ası yaşanıyor.
2x2=4:
Şımarık Naz ile yeni Naz,
Şoför Tarık'la TT
kilitli kaldıkları odada yaşanabilecekleri tahmin ederken 2x2 denklemi böyle çözülüyor bende

sweet_things
26-06-07, 22:12
işte bu ya işte bu..oturuodum birden böle bi foruma giresim geldi açtım baktım ki uğur kediii...çook mutluyum çook.arkadaşlar bu bizim zaferimiz doya doya yaşayalım .. artık mutlu olma zamanı artık fragmanları özetleri didik didik etme zamanı hüzünler bitti

emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler gönlünüze ellerinize sağlık
stara da teşekkürler fm yapımı da herkese sonsuz teşekkürler bize bu tarifsiz mutluluğu yaşattıkları için ...

glçnm
26-06-07, 22:13
Şimdi bildiğimize göre ekip geçen Salı İstanbul'a döndü. Demek ki bu bölümde Bodrum macerası bitiyor. Anlaşılan Nesrin Naz'ı işten atıyor. O hışımla bir kilitli kalma vak'ası yaşanıyor.
2x2=4:
Şımarık Naz ile yeni Naz,
Şoför Tarık'la TT
kilitli kaldıkları odada yaşanabilecekleri tahmin ederken 2x2 denklemi böyle çözülüyor bende
belkide bodruma geri dönerler çünkü galiba yanlış hatırlamıyorsam istanbula dönme sebebleri bitim kararının alınmasıydı ama artık dizimiz devam ettiğine göre bu kadar kısa olmamalı bodrum günleri deil mi? :)

FİLİZ-TB
26-06-07, 22:15
Ugurkedi hoş geldiniz ne kadar güzel bir haber bu haftalar süren gerginlik nihayet son buldu bu herkezin zaferi emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum dizimiz yayınlandığı sürece her koşulda biz arkasında dimdik durmaya ve desteklemeye devam edeceğiz.

berkayaras
26-06-07, 22:18
herkesin emegine,yuregıne saglık.2haftadır ter dokmemıze deydi :) .Ne yazacagımı bılmıyorm kısa mesajdan oturu ozur dılerım :D

ANIL_
26-06-07, 22:19
Farklı türde bir duygu bu. Bu zafer herşeyden farklı. Bu azmin ve inancın zaferi. Mutluluğumu ifade edemem kelimelerle. Daha fazla yazamıyorum..

Bütün Yalancı Yarim ailesine hayırlı olsun..

melis15
26-06-07, 22:21
Sanki içme doğdu bir girim gelişme varmı diye bakim dedim adeta mutlulukla uçuyorum çok sevindim sağol uğur kedi içimize su serptin demeki artık daha huzrlu bir şekilde fragmanlara bakacağız neler olacağını üzerine yorumlar yapacağız herkese binlerce teşekkürler daha yaşanacak aşkı göreceğiz baba oğul barışmasını izleyeceğiz artık huzurla bölümleri seyredeceğiz gerçekten artık fragmanı beklemeye başlıyacağız.

Aynali 11
26-06-07, 22:22
arkadaslar hepimize hayirli ugurlu olsun dizimiz devam ediyor ama yinede reytinglere sahip cikalim...star bu ne olacagi belli olmaz...bu arada bir soru..dizi ekibi tekrar bodrumdami cekimlere devam edecek yoksa istanbuldami

angel eyes
26-06-07, 22:24
merhaba yy dostları...çok sevdiniz, çok desteklediniz, elden gelen her şeyi yaptınız...ve deee...sonuca vardınız. evet, sonuç sizin zaferiniz. dizimiz devam ediyor. hem de hiç ara vermeden. cumartesi beklediğimiz gibi oldu her şey ve de geçen haftanın neredyse iki katı kadar bir paylaşıma ulaştık. hepinize çok teşekkürler. siz istediğiniz süece yy devam edecek.

allahım inanamıyorum emeğimizin karşılığını almak kadar güzel bişey yok.şu anda sevinç göeyaşları döküyorum. çok mutlu oldum çok saol uğur kedi sen bitanesin.:happy0064 :happy0064 :happy0064

Ebruli88
26-06-07, 22:24
ya hepinizi cok seviyorummmmmmmmm biz birlik olup kenetlenmeseydik belkide olmayacaktiiiii......Valla kendim olmak üzere hepimizle gurur duyurorum bizi destekleyeeenleredee ayrica tsk ediyorum hepsilerinin arkasindaydim..

ya ne diycegimi bilmiyorummmmmmmmmm:happy0064 :happy0064 :happy0064

sweet_things
26-06-07, 22:25
arkadaslar hepimize hayirli ugurlu olsun dizimiz devam ediyor ama yinede reytinglere sahip cikalim...star bu ne olacagi belli olmaz...bu arada bir soru..dizi ekibi tekrar bodrumdami cekimlere devam edecek yoksa istanbuldami

bence istanbula dönseler bile bodruma geri giderler çünkü dizinin bitme kararıyla ilgili bir durumdu bu heralde hem bodrumda iyiyiz ya böyle hem daha çok erken istanbula dönmek için dimi?:img-yes:

kırmızı su
26-06-07, 22:25
arkadaşlar çok sevindim demek devam ediyoruz ay çok sevindim ya :happy0064 :happy0064 :bella :bella ben biliyodum ya oh be demek bizim fendimiz starı yendi bundan çıkacak sonuç budur :happy0064 inşallah çok uzun süre burda birlikte oluruz yaşasın yalancı yarim :happy0064

Aynali 11
26-06-07, 22:28
bence istanbula dönseler bile bodruma geri giderler çünkü dizinin bitme kararıyla ilgili bir durumdu bu heralde hem bodrumda iyiyiz ya böyle hem daha çok erken istanbula dönmek için dimi?:img-yes:

bencede bodruma alistik ve kolay kolay unutmak istemem..hem bari dönmeden önce dilek ile korayi birlestirseler..insallah bir iki ay daha bodrum bölümleri cekilir keyifle izleriz hemde dizi oyunculari cekimden sonra tatilde yapmis olurlar

handeozbek
26-06-07, 22:29
Harcanan emekler,hiç kaybedilmeyen umutlar, vazgeçmeden yapılan çalışmalar, sonunda meyvesini verdi. Aşk kazandı.Her zaman ki gibi. Dimdik ayaktayız. Hep olacağız. Çünkü biz aşka aşıklar forumuyuz.

angel eyes
26-06-07, 22:29
bugün aldığım en güzel haberdi .alahtan başka bişey isteseydim olacakmış heralde.uğur kedi gelsede haber verse diyodum.allah dualarımı kabul etti ya.ben bugün uyuyamamda.hemde ara verdemeden biz daha ne isteriz ha allahtan belamızı değil heralde.

smooth1903
26-06-07, 22:30
BIZ BUYUK BIR AILEYIZ BIZI KIMSE YIKAMAZ ACTIGIM TELEFONLAR YOLLADIGIM MAILLER HELAAAAAAAAAAAL OLSUN....:happy0064 :happy0064 :happy0064

Bu arada sizleri decok seviyorum...... BIZI KIMSE AYIRAMAZZZ...Sekil A da görüldügü gibi:happy0064 :happy0064

ya foruma geldim senaryomuun dewamin eklemek icin bi baktim bayram havasi vaaaaaaar...ALLAH MI SOKTU NE BENI FORUMA....:happy0064 :happy0064 :happy0064

bu arada senaryonun dewamını eklemeyi heyecandan unutmadın dimi? senin senaryolarını 4 gözle bekliyoruz emeğine sağlık.şimdiden teşekkürler

erdalss
26-06-07, 22:32
Harcanan emekler,hiç kaybedilmeyen umutlar, vazgeçmeden yapılan çalışmalar, sonunda meyvesini verdi. Aşk kazandı.Her zaman ki gibi. Dimdik ayaktayız. Hep olacağız. Çünkü biz aşka aşıklar forumuyuz.

imza çok güzel.....:good:
bu duyguyu anlatmak elde dğil yaaa.........:img-in_lo
ne desekte bu sevinci yazıya döksek...olmuyorr....:img-blush
bizimle başa çıkabilecek yok,olamazda..:happy0064

korkun bizden hahah haaa:img-hyste

zirkon
26-06-07, 22:40
Hepinize Merhaba,

Sonunda çevremdeki bir sürü YY hastasının etkisiyle ben de üye oldum. Aslında onlar sayesinde hepinizden ve olanlardan haberim var. Ailemdeki en küçük YY hayranı 4, en büyüğü 65 yaşında. Araları da diğer yaş gruplarıyla dolu. Hepsinin ortak yanı, günlerdir süren heyecanlarıydı. Şimdi bu iyi haberden sonra iyice çıldırdılar. Bilgisayarı boş bulunca ben kaptım.Bir gün, üşenmezsem, sizlere YY uğruna yaptıkları çılgınlıkları tek tek anlatmak isterim. Tabii, onların çevremde olmadıkları bir anda...

Madem arteık hep birlikte rahatladık, şimdi anlatın bakalım, kim YY uğruna hangi çılgınlıkları yaptı? Nelerden vazgeçti? Nasıl riskler aldı? Yani, bizimkiler normal mi, değil mi, onu merak ediyorum...

Cevaplarınızı bekliyorum...

naz_14
26-06-07, 22:42
Demek dizimiz devam edecek çoooook mutluyum.:happy0064 :happy0064 sevinçten yerimde duramıyorum :dance: çabalarımız sonuç verdi.
İnşallah çekimler bodrumda devam eder zaten aşk bacayı sarıyormuş yani aşk dolu bölümler izleyeceğiz e tabi bu bölümlerin bodrumda olması daha iyi olur değilmi

muratdemir
26-06-07, 22:43
Uğur Kedi'ye

Sevgili Uğur kedi, bugün bize gerçekten çok güzel bir haber verdiniz.

Yalancı Yarim izleyicilerinin ne kadar önemli bir kitle olduğunu başta Star televizyonu olmak üzere umarım artık herkes anlamıştır.

Benim yapım şirketinden bir ricam var.

Lütfen artık senaryoya gereken özen gösterilsin. 34 ve 45 arası bölümlerdeki kopuklukları, alakasız olayları ben kendi adıma artık görmek istemiyorum.

Umarım bundan sonra dizimiz son 2 bölümde olduğu gibi devam eder. Ve umarım artık yapım şirketi de dizisine sahip çıkan bu kocaman ailenin beklentilerini gözardı etmez.

kırmızı su
26-06-07, 22:44
arkadaşlar bu durumda diziden kimse ayrılmaz değil mi inşallah hep tam kadro izleriz :img-yes: çok mutluyum valla sevincimi anlatacak kelime bulamıyorum umudumu kaybetmemiştim diyiki de kaybetmemişim valla bence bu kadar çaba sonuçsuz kalmazdı kalamazdı zaten bu kadar sıcak bir dizinin daha uzun seneler devam etmesi gerekirdi zaten bu arada dizimiz umarız tarık ve nazın kendileri gibi güzel çocuklarını göünceye kadar devam eder valla son bi not sevincimin kısa ve öz bi ifadesi :bella :bella :bella

grimace_88
26-06-07, 22:45
:happy0064 :happy0064 uğur kedi gelmiş neler sölemiş neler oleyyy arkadaşlar hepimizin ellerine yüreğine emeğine sağlık iiki varsınız ve kötü günleri birlikte aştığımız gibi iyi günlerde de birlikte mutlu olcaz inşallah eee bunun üzerine bi isterdim bi demet de gül ii gider ama.................:happy0064

pas.si.on79
gerçekten çok mutlu oldum. Çok germişti..Omzumda bir yük gitmiş gibi hissediyorum..
Yalancı Yarim in yokluğu bizi çok üzecekti..Neyse ki BİRİLERİ BUNA İZİN VERMEDİ..Birileri iyiliğimiz için birşeylere izin vermedi....

BİZİ DESTEKLEYEN YANIMIZDA OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER..

AÇILIIN KALİTELİ,AŞKA AŞIKLARIN DİZİSİ GELİYOR...

ceza_cansu
Ya bu diziden kurtuluş yok mu.Bitmicek mi kurtulamicak mıyız biz bu aşktan.Yeter artık yani.Yeni dizilere yelken açmak lazım(Arkadaşlar hakkınızı helal edin bu yalandan sonra ben kesin çarpılıcam:):):))

Şaka bir yana heralde 3 haftalık o kötü anlardan kurtulduk.Sonunda dizimizin devam haberini aldık.Bu aşkı daha uzun zaman boyunca izlicez.Biz naparız bu aşk olmadan.Teşekkürler aşka aşıklar ekibi.Bize bu kadar güzel bir dizi izlettiğiniz için,her zaman her haberi bizimle paylaştığınız için her şey için çok teşekkürler

kozanak
26-06-07, 22:46
reytinglerin iyi gelmesiyle dizimizin dewam edeceğini duymak çok sewindirici fakat asıl önemli olan iş bundan sonra başlıyor zannımca:) çünkü her şeyde olduğu giibi reytinglerdede İSTİKRARI YAKALAMAMIZ lazım .

sweet_things
26-06-07, 22:47
Hepinize Merhaba,

Sonunda çevremdeki bir sürü YY hastasının etkisiyle ben de üye oldum. Aslında onlar sayesinde hepinizden ve olanlardan haberim var. Ailemdeki en küçük YY hayranı 4, en büyüğü 65 yaşında. Araları da diğer yaş gruplarıyla dolu. Hepsinin ortak yanı, günlerdir süren heyecanlarıydı. Şimdi bu iyi haberden sonra iyice çıldırdılar. Bilgisayarı boş bulunca ben kaptım.Bir gün, üşenmezsem, sizlere YY uğruna yaptıkları çılgınlıkları tek tek anlatmak isterim. Tabii, onların çevremde olmadıkları bir anda...

Madem arteık hep birlikte rahatladık, şimdi anlatın bakalım, kim YY uğruna hangi çılgınlıkları yaptı? Nelerden vazgeçti? Nasıl riskler aldı? Yani, bizimkiler normal mi, değil mi, onu merak ediyorum...

zirkon aramıza hoşgeldin öncelikle..hangi çılgınlıkları yaptı yalancı yarim forumu bir defa maillerine ne cevap gelirse gelsin hiç yılmadan bıkmadan usanmadan mail atmaya devam etti hiç umutsuzluğa kapılmadı telefonlar açıldı yetkilerle görüşüldü burada 1 haftadan uzun bir zamandır matem havası vardı herkes yy için dedi ve çalıştı kötü haberler geldi dizimizin kesinlikle biteceği yönünde yinede vazgeçmedi kimse yalancı yarim adına yapılan her delilik kendim adına söylüyorum benim için bir şerefti onları izlemek de aynı şekilde herşey böyle oldu işte ama dizimiz bizim oldu ve biz varken öyle kolay kolay da bitmezzzz :happy0064

nowar_77
26-06-07, 22:47
Öldürmeyen acı güçlendirirmiş.Bir kaç haftadır çok üzüldük ama sonuç zafer:img-yes:Dizimiz şimdi çok daha güçlü bir şekilde devam edecek..49. bölümü artık gönül rahatlığı ile izleyebiliriz..Son iki bölümdeki güzelliklerin her bölümde tekrarı dileği ile emeği geçen herkese teşekkürler..

smooth1903
26-06-07, 22:50
Hepinize Merhaba,

iki defa kız arkadaşımı ektim.hemde ne ekmek öle 1-2 saat diil şimdi gitsem en az 2-3 saat birlikte olucaktık dizi kaçacaktı.gitmedim tabi ve ayrıldık.kaç defa ertesi gün sınavlarım vardı hiçbirine çalışmadan girdim sırf yy yi takip edeyim yorumları okıyım die.özellkle çarşamba günleri normalde evde hiç durmayan ben bi bahane bulup kaç defa arkadaşlarımı ektim..
daha neler neler var.aynı zamanda üniversitemdeki bilgisayarlarla ilgili sorunlara ve işlere ben bakıorum kaç defa çarşamba günleri bölüm başkanına resti çekip dizi izlediğimi bilirim.(tabi ertesi günler bu yaptıklarım burnumdan gelirdi ama YY izlemenin keyfi ile hiçbirine aldırmazdım)
çenem düştü benim.birazda diğer arkadaşlar anlatsınlar..

~ topiqq ~
26-06-07, 22:50
Kesinlikle haklısın burçin.Ne kadar güzel bölümlerdi 47 48 ama biticek korkusundan sadece izlerken mutlu olduk.Fragmanlarını didikleyemedik.Ama bu 49. bölüme yazık olucak:)Fragmanı didik didik edicez,bölüm sonunda neler olucak 50 de diye tahminler yürütücez ohoo yandı 49 yandı:)

NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum

NOT2: Dizinin devam haberi gelince bu güllü notumu yazmak daha da hoşuma gitti:)

eveeet..acıdım 49a valla ((= herşeyini didiklicez..bu sefer ben de yazıcam :D
not1: gül gelicek cansu merak etme =)

capcup
26-06-07, 22:51
allahıımm hala inanamıyoruuummmmm BAŞARDIKK ARKADAŞLAAARRRRRRRRR
ZAFER AŞKA AŞIKLARIN
DEMEK Kİ BOŞUNA DEMEMİŞİM BEN EN SON UMUT ÖLÜR DİYEEEEEE
OLEYYYYYYYYYYYYY BEEEEEEEEEEEEE:bella :bella :bella :bella :bella :klme :cheer: :cheer:

necoş
Oh..be..nihayet!.. :happy0064 çok güzel bir haber..
Bundan böyle dizimizi rahat rahat, tadına vara vara izleyebileceğiz.:happy0064 :happy0064 Çok sevindim..İşte bu!..Birlik olmanın,yılmamanın,sabrın sevginin gücü..Tüm yalancı Yarim sevenlerinin,ellerine yüreğine sağlık..
Sevgili Uğur Kedi, bizleri sevinçten havalara uçurtan,neşeye boğan bu güzel haberiniz için sonsuz teşekkürler..:happy0064 :happy0064 :happy0064
Şimdiiii.. gel cumartesi,gelllll..:img-yes: :img-yes:

fafak37
Önümüzdeki bölümlerde neler olacak acaba şimdiden heyecanla bekliyorum :img-hyste

sweet_things
26-06-07, 22:53
iki defa kız arkadaşımı ektim.hemde ne ekmek öle 1-2 saat diil şimdi gitsem en az 2-3 saat birlikte olucaktık dizi kaçacaktı.gitmedim tabi ve ayrıldık.kaç defa ertesi gün sınavlarım vardı hiçbirine çalışmadan girdim sırf yy yi takip edeyim yorumları okıyım die.özellkle çarşamba günleri normalde evde hiç durmayan ben bi bahane bulup kaç defa arkadaşlarımı ektim..
daha neler neler var.aynı zamanda üniversitemdeki bilgisayarlarla ilgili sorunlara ve işlere ben bakıorum kaç defa çarşamba günleri bölüm başkanına resti çekip dizi izlediğimi bilirim.(tabi ertesi günler bu yaptıklarım burnumdan gelirdi ama YY izlemenin keyfi ile hiçbirine aldırmazdım)
çenem düştü benim.birazda diğer arkadaşlar anlatsınlar..

smooth1903 okadar güzel şeyler anlatmışsın ki hakikaten son 1 haftamıza şöyle bir gittim geldim kız arkadaşından ayrılman kötü olmuş ama bir yalancı yarim fanı daha bizimle olduğu için biz mutluyuz:happy0064

skyline_91
26-06-07, 22:55
gerçekten inanılmaz sevindim son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden biri oldu..eeeeeeeeee artık uğur kedinin dediğine göre de bol bol aşk görcekmişiz daha ne isterim ben

berkayaras
26-06-07, 22:55
Bende de cılgınca bir durum var snrm,matematık vizesine calısamadım gercekten ve su an yaz okuluna gidiyorum malesef,ama yy olmayıp tatile gitmektense yy seyredip yaz okuluna gitmeyi tercih ederim :)

kırmızı su
26-06-07, 22:56
valla çok mutluyum çok mutluyum çok :happy0064 :happy0064 ::happy0064 hep yalancı yarim hep yalancı yarim başka bişey demiyorum

maja
26-06-07, 22:56
Aşka Aşıklar zafer kazanmış reyting gerçeğini yere sermiş önemli olan reyting değil sevgi demişler kazanmışlar .. harika bir haber bu .. bizle beraber pes etmeyen oyuncularıda kutluyorum .. Vahi bey in (ÜNAL SİLVER )erken vedasına pes etmesine çok üzülmüştüm .. neden bu bıtkınlık diye anlamaya çalıştım ama olmadı .. Fulya burda bizimleydi yanımızda oldu .. teşşekürler tüm yapım ekibine oyunculara .. lütfen dizideki 46. bölümden buyana yükselişteyiz.. ara vermeden yan karakterleri bırakıp Naz ve Tarık aşkına eğilsinler.. artık sevgili olsunlar .. el ele göz göze diz dize görelim .. başka bir reyting kavgasına girmeden .. tekrar teşekkürler .. tüm foruma emeği geçen herkese ..

sweet_things
26-06-07, 22:57
Önümüzdeki bölümlerde neler olacak acaba şimdiden heyecanla bekliyorum :img-hyste

valla 19.bölümde neler olacak bilemicem ama büyük bir gönül rahatlığıyla izleyeceğim kesin.hem dizimizin senaryo açısından gidişi çok hızlandı ve çok güzelleşti hem de bitmeme kararı benim içimi fazlasıyla ferahlattı bu hafta 49.bölümü bitcekmi bitmicekmi diye huzursuzlukla değil de içimizi ısıtan iki inatçı aşığı düşünerek izlicem...

nexsus
26-06-07, 22:57
yaaaa şimdi nete girdimm ve haberi aldımmmmmmm
kısa süreli bir şokun ardından öyle bir çığlık attım ki annemler başıma üşüştü
bu bizim zaferimiz
haftalar süren mücadelemizin ardından gelen mütiş zafer
diğer forumlar bizle dalga gectiler yılmadık
ztar olmaz final dedi bıkmadık
cekimler bitti oyuncular dağıldı forumdakiler bazı özel nedenlerden bizi bıraktı
mail atmaktan bıkmadık
kendini bilmez bazı yazarlar dizimize dil uzattı saygımızı ve terbiyemizi bozmadık
ztar final yazdı hersey umutsuz olmadı ağladık zırladıkk
ama bugün bizim bayramımızzz
aşkk kazandı
ben 100. bölümdede naza kızmak
belgine cıldırmak istiyorumm
yine cenem düştüüü ama parmaklarımı tutamıyorummmm
son olarakk
SONUNDA İYİLER MUTLAKA KAZANIRRRRRR

zirkon
26-06-07, 22:58
Ben ailemizin en küçüğü, 4 yaşındaki YY hayranının en son macerasını anlatayım:
Onun birkaç boy büyüğünün sınavı için gittiğimiz okulun bahçesinde, saçları kaküllü bir kızın peşine düştü. O sırada, aksilik, o da okuldan içeri girdi ve sınav başladı. Bizimkinin çığlıkları yüzünden okulun çevresinde bile bekleyemedik. "Naz'ı gördüm, Naz'la konuşcaaaam, okula girceeem..." diye tepindi durdu. Ona o kızın Naz olmadığını bir türlü anlatamadık. Kız ortada olsa gösterip kurtulacağız da, sınava girdi, mümkün değil.

Bizimkini susturmak için o gün aldığımız dondurma, çikolata, oyuncak vs.nin sayısını hatırlamıyorum...

ANIL_
26-06-07, 22:59
Hepinize Merhaba,

Hmm aklıma gelenleri karalayım hemen

1. Ertesi gün finalim olmasına ve hiç çalışmamış olmama rağmen, Yalancı Yarimi izlemekten ödün vermedim. (Sonrasında dersten kaldım orası ayrı :img-hyste )
2. Babam kanalı değiştirmeye kalkışınca 2 gün küstük. Akabinde ben TV yi odama aldım zaten. :img-hyste
3. Çok değer verdiğim arkadaşlarımla olan buluşmalarımı iptal ettim YY için.
4. Yine çok değer verdiğim bir insanı(kendisi bayandır) fena bir şekilde ektim YY için.
5. Oynamaktan deli gibi keyif aldığım daha önceden ayarlanmış olan basket maçına gitmedim. (Sonradan arkadaşlar pivot bulamadıkları için baya kızmışlardı)

Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Eminin daha fazlası vardır. Ve şunun altını çiziyorum yine olsa yine yaparım :)

Medea
26-06-07, 23:00
Ya bu diziden kurtuluş yok mu.Bitmicek mi kurtulamicak mıyız biz bu aşktan.Yeter artık yani.Yeni dizilere yelken açmak lazım(Arkadaşlar hakkınızı helal edin bu yalandan sonra ben kesin çarpılıcam:):):))

YALANCI YARIM EKIBI-- Televizyonunuz olmasa bile radyodan size ulaşırız üzülmeyin..biz böyle bir diziyiz

FORUM AHALISI-Peki biz sizden hiç kurtulamayacak mıyız?Elbet vardır o olmadığında çekimleri bırakacağınız?Durun biz bir düşünelim?

YALANCI YARİM EKİBİ-Çok uzaklarda aramanıza gerek yok.

FORUM AHALİSİ((içses)_Sakın sormayın..sakınYa yapım şirketi diyecekler ya da ratingler:img-hyste

dedebaba
26-06-07, 23:00
bugünn hayatımın en GÜZel günü yy devam etmesi benim için en güzel şey bu çabalarımızın bir yere varması beni sevindirdi
dizi bodrumda veya istanbulda devam etmesi fark etmez devam etsin yeter

smooth1903
26-06-07, 23:01
smooth1903 okadar güzel şeyler anlatmışsın ki hakikaten son 1 haftamıza şöyle bir gittim geldim kız arkadaşından ayrılman kötü olmuş ama bir yalancı yarim fanı daha bizimle olduğu için biz mutluyuz:happy0064

zaten o dönemde en çok üzüldüğüm şey daha doğrusu tek üzüldüğüm şey kız arkadaşımdan ayrılmak olmuştu.ne fazladan gece kalıp tamir ettiğim bilgisayarlar ne bölüm başkanında işittiğim onca söz hiçbiri umrumda diildi.gerçi bi ara(35-45) arası senaristlere baya kızıyordum ama yinede çok güzeldi.sizin yorumlarınız MAG BAG atışmaları,"gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum"."heyecan varmı heyecan"lar.vallaha harikaydınız.sabahlara kadar oku oku bitmeyen yorumlar.veeeee işte şimdi artık başımda bekleyenim yok bağıranım çağıranım yok keyifle izliycem dizimi.
O kadar mücadele ettik.yılmadık mail attık olmadı aradık.ve sonunda kazandık emeği geçen yanımızda olan tüm aşka aşıklara teşekkürler

capcup
26-06-07, 23:04
ya duygularımı anlatıcak kelime bulamıyorum arkadaşlar BİZ YALANCI YARİM AİLESİYİZ BİZİ AYIRAMADILAR BİZZ KAZANDIKK..valla artık ölsem de gam yemem...
EN SON UMUT ÖLÜR dedim en başından beri VE umudumu asla yitirmedimm
ve işteee AŞKA AŞIKLAR EN BÜYÜK ZAFERİ KAZANDILAR...
EMEĞİ GEÇEN TÜM FORUMLARA VE ARKADAŞLARIMA ÇOOOKK TEŞEKKÜRRR:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

rüyam
26-06-07, 23:04
inanamıyorummmmmmmmmmmmm :happy0064 :happy0064 allahım hıc umumdum yoktu gerckten herkese tesekkurler,,yardım edenlere burhan ayerı yee herkese allahımmmmmmmmmmm cok cok cok mutluym kac kere ev arkdasımla kavga ettım bu dızıy ızlemek ıcın ama sonunda oldu ....:happy0064

ayşenurr
26-06-07, 23:05
YALANCI YARIM EKIBI-- Televizyonunuz olmasa bile radyodan size ulaşırız üzülmeyin..biz böyle bir diziyiz

FORUM AHALISI-Peki biz sizden hiç kurtulamayacak mıyız?Elbet vardır o olmadığında çekimleri bırakacağınız?Durun biz bir düşünelim?

YALANCI YARİM EKİBİ-Çok uzaklarda aramanıza gerek yok.

[B]FORUM AHALİSİ((içses)_Sakın sormayın..sakınYa yapım şirketi diyecekler ya da ratingler:img-hyste

yapım ekibi:televizyonunuz olmasa bile radyodan size ulaşırız üzülmeyin..biz böyle diziyiz...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

RebeCa
26-06-07, 23:05
[QUOTE=ANIL_;3864258]Hmm aklıma gelenleri karalayım hemen

1. Ertesi gün finalim olmasına ve hiç çalışmamış olmama rağmen, Yalancı Yarimi izlemekten ödün vermedim. (Sonrasında dersten kaldım orası ayrı :img-hyste )
2. Babam kanalı değiştirmeye kalkışınca 2 gün küstük. Akabinde ben TV yi odama aldım zaten. :img-hyste
3. Çok değer verdiğim arkadaşlarımla olan buluşmalarımı iptal ettim YY için.
4. Yine çok değer verdiğim bir insanı(kendisi bayandır) fena bir şekilde ektim YY için.
5. Oynamaktan deli gibi keyif aldığım daha önceden ayarlanmış olan basket maçına gitmedim. (Sonradan arkadaşlar pivot bulamadıkları için baya kızmışlardı)

Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Eminin daha fazlası vardır. Ve şunun altını çiziyorum yine olsa yine yaparım :)[/QUOAn

Anıl.yy için yapılan fedakarlıklar bitmez.
23 hazıran olan bır arkdaşımın dogum gunu kutlamasına gitmedi.Aynı gün yıne başka bır arkadaşımın kızının dogumgunu de gıtmedım.

bende yıne olsa yıne yaparım.:)
haberı jenn vrdı öğrenınce anlatamam halımı sevınçten havalara uçtum desem yerıdır.

arkdaşlar bunu soyleyecegime ınanamıyorum ama teşekkür için stara ortak bır ımza yapalım.nedersınız

dedebaba
26-06-07, 23:06
peki dizimiz devam edecekde ne kadar ve nerde bilen varmı

kırmızı su
26-06-07, 23:07
arakdaşlar dizi starda devam ediyor dimi öylemi yanıtlarsanız sevinirim

angel eyes
26-06-07, 23:09

şimdi bu güzel haberin üstüne bunları düşünmyelim sonuçta dizimiz uzadı dimi.bu haber herşeye bedel.ben hala uçuyorum yere konmayada niyetim yok.:img-hyste :happy0064 :happy0064 :happy0064

Kara İnci
26-06-07, 23:11
"Sevgi emek ister"
İşte bu söz bizim Yalancı Yarim sevgimizi ve bu sevgiyi kaybetmemek adına gösterdiğimiz çabayı çok güzel ifade ediyor bence.Dizimizin sonlandırılacağını duyduğumuz andan itibaren çok emek sarfettik.Elimizden geleni,hatta daha fazlasını yapmak için didindik durduk.İşte şimdi emeklerimizin karşılığını alma zamanı geldi...

Uğur Kedi'nin verdiği güzel haberle birlikte forumumuzu kaplayan matem havası,yerini mutluluk rüzgarına bırakmış bile.Umarım bu rüzgar forumumuzun üzerinden hiç eksik olmaz...:img-yes:

dawsonjoey
26-06-07, 23:12
Arkasdaşlar diziyi düzenli olarak takip edemesemde çok sevimli buluyorum hikayeyi son bir kaç bölümü kaçırmadan takip etmeye çalıştım. Ne olduğunu az çok anladım sanırım. Yani dizi de değil çünkü ara ara da olsa takip ettim biliyorum konuyu. Dizi şimdi kesin olarak yaz boyunca Starda değil mi?

rüyam
26-06-07, 23:15
Arkasdaşlar diziyi düzenli olarak takip edemesemde çok sevimli buluyorum hikayeyi son bir kaç bölümü kaçırmadan takip etmeye çalıştım. Ne olduğunu az çok anladım sanırım. Yani dizi de değil çünkü ara ara da olsa takip ettim biliyorum konuyu. Dizi şimdi kesin olarak yaz boyunca Starda değil mi?

ewt anlamısıındr ztn tekrarları var gunduz ..mutlaka ızle cok sevıyoruz bız bu dızıyı senıde aramızda gormekten cok mutlu oluruz:img-yes:

dawsonjoey
26-06-07, 23:20
Diziyi başından beri izliyordum aslında sonra koptum TV den soğudum bir de yayın günü saati falan çok değişti. Barış ve Merve kendi sesleriyle oynasalar çok daha güzel olacak. İnşallah ilerde. Son bölüm heyecanlı bitti spoiler bazında bilgi sahibi olan var mı?

dedebaba
26-06-07, 23:21
star tvnin yayın akışında hala final yazıyor ama bugün yarın düzeltirler inşallah

aylinim
26-06-07, 23:25
:happy0064 :img-wink: arkadaşlar gözümüz aydın dizimizi kaybettik derken yeniden kavuştukkk :happy0064 :happy0064 :happy0064

elmali-turta
26-06-07, 23:26
Diziyi başından beri izliyordum aslında sonra koptum TV den soğudum bir de yayın günü saati falan çok değişti. Barış ve Merve kendi sesleriyle oynasalar çok daha güzel olacak. İnşallah ilerde. Son bölüm heyecanlı bitti spoiler bazında bilgi sahibi olan var mı?

Spoiler olmaktan çıkmış bilgiler var elimizde önümüzdeki bölümle ilgili olarak uğur kedimiz(yapım ekibindedir kendisi) dediki 49. bölümde en çok istediğimiz şey oluyormuş..yetmezmi:):)

sweet_things
26-06-07, 23:30
Spoiler olmaktan çıkmış bilgiler var elimizde önümüzdeki bölümle ilgili olarak uğur kedimiz(yapım ekibindedir kendisi) dediki 49. bölümde en çok istediğimiz şey oluyormuş..yetmezmi:):)

gerçekten mi ya ben mutluluktan bu ayrıntıyı kaçırmışım ne oluyor olabilir tabiki bağıra çağıra aşk itiraf dimi yani inşallah öyle olur şöyle çok gergin bir anda birbirlerine bağırarak söyleseler süper olur valla:img-in_lo

hüseyingazi
26-06-07, 23:33
Sonunda sayfalar bitti ama yarısında çığlık ve zafer turu molası verince biraz geç oldu.

Bugün bayram bayram mücadeleci ve sevgi dolu dizi severlerin zafer bayramı
yani bu gün aşka aşıkların zafer bayramı her sene bugün kutlayalım bunu.

Hepimizin bayramı kutlu olsun.

YY sverler :Sevmicem işte sırf bu yüzden hiçkimseyi hiçbir diziyi sevmicem.Ya aniden yayından kalkıyorlar ya da ani bir finalle çekip gidiyorlar.Sonunda hep acı çektiriyorlar sana
YY dizisi :Saçmalamayın dizisiz yaşanmaz
YY SEVERLER :Biz yaşicaz
YY DİZİSİ :Hiç gitmiceğini bilsen
YY SEVERLER :Yok öyle birşey gidiyorlar işte.İlk fırsatta bitiriyorlar ve gidiyorlar
YY DİZİSİ :Öyle deme biz eline fırsat geçipte gitmeyen birini biliyoruz
YY SEVERLER : O iş.İş başka
YY DİZİSİ : Doğru
YY SEVERLER :İş yani
YY DİZİSİ :Ne?
YY SEVERLER :İş olduğunu kabul ediyorsunuz
YY DİZİSİ :Siz öyle dediniz
YY SEVERLER :Sizde kabul ettiniz hemen
YY DİZİSİ :Siz kabul etmiyelim diye mi söylediniz?
YY SEVERLER :GİTMENİZİ İSTEMİYORUZ
YY DİZİSİ :İSTESENİZDE GİTMİYORUZ..

:happy0064 :happy0064 :happy0064

dawsonjoey
26-06-07, 23:33

En çok istediğiniz şey ne? Ben bilmiyorum. Aşk itirafı mı?

Dream3viL
26-06-07, 23:35
Evet arkadaşlar..Zafere ulaştık..Bize destek olan kurum ve yazarlara teşekkür mail'ini hor görmeyelim.. :img-yes:

dedebaba
26-06-07, 23:36
her halde aşk itirafı biz bu dizide bunu bekliyoruz biraz geç olacak ama olacak

jenn
26-06-07, 23:42
aslında arkadaşlar stara şöyle güzel usluplarla teşekkür maili ve teli açmak hoş olur..yani isteyen yapsın.onore etmek güzeldir..

FoXXoY
26-06-07, 23:43
İste bu onceki sizlere tesekkür ederim artık bitti dediğim anda son umit die mail attırdınız sonunu bilior gibi YY bitmez biz oldugumuz sürece İnanc oldugu zaman imkansız denien bir sey yoktur . herkese tesekkurler basta bizi haber veren ve YY tekrardan ekranlara dondurenlere :)

Artık keyifle senaryoları okuyabiliroz :p

burcin_kaplan
26-06-07, 23:46
star tvnin yayın akışında hala final yazıyor ama bugün yarın düzeltirler inşallah

Star tv 'nin sitesi kırk yılda bir düzeliyor zaten onun pek bir önemi yok.Ama fragman ve özet in altında yazanlar önemli.Zaten uğur kedinin bize yanlış bir bilgi wermesi gibi bir durum söz konusu değil fragmanda finalde yazsa yalan söyleyen stardır kedi değil:)

NOT: sizi 100. uyarışım olucak belki ama Tek Cümlelik Mesaj YASAK!

fovea
26-06-07, 23:47
aslında arkadaşlar stara şöyle güzel usluplarla teşekkür maili ve teli açmak hoş olur..yani isteyen yapsın.onore etmek güzeldir..

Her ne kadar bizi üzsede kızdırsa (hatta çileden çıkarsa)da sonuçta çağrılarımıza cevap verdi.:icon_whis jenn sen yine örnek birr mesaj yazabilirimisin:img-blush

zeytine-35
26-06-07, 23:48
2-3 gündür sizi takip ediyorum set ekibinden gelen tiyoları bekleyişiniz ve paylaşımınızı,endişelerinizi, haber bekleyişinizi, birlik berberliğinizi en çok da heyecanınızı
harikasınız ve sizleri tebrik etmek isterim

not:ztar tv akıllıca davranmış sizleri karşısına almamış :)

snipers
26-06-07, 23:48
ya acaip sewindim ya süper bir haber bu kadar uğrastık bosa gitmemis olması süperrr

pas.si.on79
26-06-07, 23:49

Evet ben düşündüm de şu fragmandan sonra dedim.Ama ne olur ne olmaz..biz şimdiden gönderelim..Belki bu kadar sevindirdik diye herhangi bir olumsuzlukta vazgeçerler...

evet arkadaşlar bence de şimdi teşekkür mesajlarıyla starı mail yağmuruna tutuyoruz..Biraz serinlesinler değil mi?

rüyam
26-06-07, 23:52
Evet ben düşündüm de şu fragmandan sonra dedim.Ama ne olur ne olmaz..biz şimdiden gönderelim..Belki bu kadar sevindirdik diye herhangi bir olumsuzlukta vazgeçerler...

evet arkadaşlar bence de şimdi teşekkür mesajlarıyla starı mail yağmuruna tutuyoruz..Biraz serinlesinler değil mi?

bence cok erken en azından su fınal yazısını kaldırsınlar bu starı ne yapıcagı hıc bellı olmuyor cunku belkıde bızı susturmak ıcın bole soyluyolardır en dogrusunu burhan ayerıden ogrenırz ben gozumle fınal yazmadıgını gormeden ınanmıcam!!

EYLULGUNEY
26-06-07, 23:56
bence cok erken en azından su fınal yazısını kaldırsınlar bu starı ne yapıcagı hıc bellı olmuyor cunku belkıde bızı susturmak ıcın bole soyluyolardır en dogrusunu burhan ayerıden ogrenırz ben gozumle fınal yazmadıgını gormeden ınanmıcam!!

Ben de sana katılıyorum. Erken bahar havasındayız hepimiz. Kediye güveniyoruz ama ya ztar'a??? Son dakkada bi oyunbozanlık yaparsa ettiğimiz teşekkürlere de yanarız, içimize oturur acısı.

Umarım bu güzel haber Fulya'dan gelecek bir mesajla perçinlenir.

whiteangel
26-06-07, 23:58
merhaba yy dostları...çok sevdiniz, çok desteklediniz, elden gelen her şeyi yaptınız...ve deee...sonuca vardınız. evet, sonuç sizin zaferiniz. dizimiz devam ediyor. hem de hiç ara vermeden. cumartesi beklediğimiz gibi oldu her şey ve de geçen haftanın neredyse iki katı kadar bir paylaşıma ulaştık. hepinize çok teşekkürler. siz istediğiniz süece yy devam edecek.

HOCAM bu haberi tel marifetiyle aldım. Ama bir de kendim okuyayım dedim. Mutluluğa gark oldum. Siz bizi sevindirdiniz,Allah da sizleri sevindirsin. Yalnız lütfen ama lütfen son iki bölüm gibi doyumsuz bölümler izleyelim.Göreceğiz ki bu haftadan itibaren reytinglerimiz katlanarak artacak ve eski güzel günlere döneceğiz.Gerçi biz AŞKA AŞIKLAR onların her halini izlemeye razıyız. Ama reytingler içimizi acıtmasın artık. Bu mükemmel romantik komedi hakettiği yere yükselsin. Çok şey istemiyoruz. Yapabildiğinizi biliyoruz. Lütfen esirgemeyin.Biz Hulusican'ı da Belginnaz'ı da kucaklamak onları büyütmek istiyoruz. İstediğimizi yaparız, yaptırırız:img-wink: Tecrübeyle sabittir.Kanalı da yapımcıyı da pes ettirdik.:img-wink: Demek ki güzel günler bizleri bekliyor. AŞK KAZANDI, SEVGİ KAZANDI. BİRLİKTE MÜCADELE EDEREK EL ELE VEREREK AŞKA AŞIKLAR FORUMU KAZANDI.
YALANCI YARİM BAYRAMI KUTLU OLSUN EY AŞKA AŞIKLAR..:happy0064 :happy0064 :happy0064

ceza_cansu
27-06-07, 00:01
Arkadaşlar isteyenler Star'a teşekkür maillerini şimdiden atsın.Bu karar kesindir.Uğur kedi bize her zaman en doğru bilgileri verdi.Site de final yazsada aldırmayın buna

zirkon
27-06-07, 00:03
Benim şu saatteki çılgınlığım da bu olsun! Alo Star'ı aradım az önce. "Dizi devam" dedi. Web sayfasındaki final yazısı da değişecekmiş, "önemli değil" dedi... Artık herkes emin olsun...

saYYgıner
27-06-07, 00:04
Darbe üstüne darbe yemiştik.. Cumadan perşembeye, perşembeden çarşambaya, çarşambadan da cumartesiye konulduk.. Hatta o da yetmezmiş gibi dalga geçilir gibi bir hafta 20:00 de bir hafta 22:35 te gösterildik...

En sonunda da son hamleyi yapmaya kalkıştılar, ama yılmadık, kenetlendik ugraştık, çalıştık, çabaladık birligimizi beraberligimizi bozmadık.. Ve en sonunda da bunun meyvesini bu akşam sevgili ugur kedi nin verdigi o güzel haberle almış olduk..

Hepimizin bir kez daha gözü aydın arkadaşlar.. Aklıma birden başka bir dizinin sloganı geldi söylemeden edemeyecegim.. ASLINDA KESİNLİKLE BİZİ, YANİ BİRİ BİZİ DURDURSUN YAUUU :):):)

Ebruli88
27-06-07, 00:06
Darbe üstüne darbe yemiştik.. Cumadan perşembeye, perşembeden çarşambaya, çarşambadan da cumartesiye konulduk.. Hatta o da yetmezmiş gibi dalga geçilir gibi bir hafta 20:00 de bir hafta 22:35 te gösterildik...

En sonunda da son hamleyi yapmaya kalkıştılar, ama yılmadık, kenetlendik ugraştık, çalıştık, çabaladık birligimizi beraberligimizi bozmadık.. Ve en sonunda da bunun meyvesini bu akşam sevgili ugur kedi nin verdigi o güzel haberle almış olduk..

Hepimizin bir kez daha gözü aydın arkadaşlar.. Aklıma birden başka bir dizinin sloganı geldi söylemeden edemeyecegim.. ASLINDA KESİNLİKLE BİZİ, YANİ BİRİ BİZİ DURDURSUN YAUUU :):):)

yaaaa sanki allah soktu beni foruma yaaa senaryo eklim diye bir girdim bi baktim neler kopmusssss allahim sana sonsuz kere tesekkürler...:good:

Biri bizi durdursun canimmmmmmmm:img-hyste

Yaa ne söyliycegime ne yazacagimi bilmiyorum ya...

handeozbek
27-06-07, 00:10
E yalancı yarim ailesi diğer adıyla aşka aşıklar nelerin üstesinden geldi. Anasayfa için olsun, başka şeyler için. Her türlü engelin üstesinden geldi. Her zaman dimdik ayakta oldu. Umutsuzluğa düşmedi. Yine pes etmedik. Yine kazandık. Nice sezonlara. Yalancı yarim ailesiyle, büyük aşkımızla.....

Bölüm fotolarını ekledim:img-wink: Bir kısmını da tarık_naz arkadaşımız ekledi. Ellerine sağlık.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=84

grimace_88
27-06-07, 00:11
bu mutlu haberin üzerine izninizle nacizane bi senaryo denemesi yapmak istedim:

(49. bölümün başı tahminim)

tarık koşarak odasına gider o sırada naz peşinden gider odaya gelir ve kapıyı kilitler.
tarık: napıyosun sen? aç kapıyı çabuk
naz: bana inanmadan açmıycam
tarık:neye inaniim dayanamayıp babamı aradıına mı
naz:ben aramadımmmmmmmmmmmm
tarık:tabi tabi şimdi de yalancı sen mi oldun?
naz:tarık inan bana ben aramadımmmmmmm

o sırada tarık anahtarı almak üzere naza bi hamle yapar ve de ikisi birlikte yatağa düşerler tam da beklediimiz sahne gelmek üzereykennnn koray elinde çello ağaç olarak kaldığı ve de dilek tarık ı merak ettiği için aynı anda odanın kapısına gelirler ve bizimkileri bu halde görürler....

işte böylece çooook fena iki kere iki dört eder bence tabi.....:img-wink:

smooth1903
27-06-07, 00:11
yaaaa sanki allah soktu beni foruma yaaa senaryo eklim diye bir girdim bi baktim neler kopmusssss allahim sana sonsuz kere tesekkürler...:good:

Biri bizi durdursun canimmmmmmmm:img-hyste

Yaa ne söyliycegime ne yazacagimi bilmiyorum ya...

vallaha biz senden 12 partı bekliyoruz ekleyince lütfen haber ver bkliyoruz. vallaha şu anda bunu şerefine eklesen harika olur....

angel eyes
27-06-07, 00:20
valla ben hala mutlu haber sarhoşuyum.bunu kutlamak gerek.yarın herkes stara teşekkür maili atsın.ama tabi önce o final yazısı kalkmalı teşekkür sonra olacak.eeee bu kadar da olacak tabi stara bi güzellik yapıcaz yerimizi sağlama alalımda sonrası allah kerim.

Ebruli88
27-06-07, 00:22
vallaha biz senden 12 partı bekliyoruz ekleyince lütfen haber ver bkliyoruz. vallaha şu anda bunu şerefine eklesen harika olur....

EKLENmistir....Byur oku :img-yes:

DIger partlar yarina :img-wink:

COK sevincliyim diye gece gece 2 part birden ekledim.... kiymetimi bilin :happy0064

yalanci yarim ailesiyiz:happy0064

angel eyes
27-06-07, 00:22

smooth part 12 geldi beklediğimizede değdi tabi çok güzel olmuş ebruli eline sağlık.:happy0064 :happy0064 :happy0064 arkadaşlar yarın bide fulya abla gelsin sonrada ünal abi gelsin oda dönsün sonra sevincimiz tam olsun...:happy0064

dml
27-06-07, 00:28
Dizinin devam haberine cidden çok sevindim!
Malesef kampanyalarınıza ortak olamadım, kısmet bundan sonrakilere diyeceğim ama demek istemiyorum çünkü dizinin bir daha böyle bir şey yaşamasını istemiyorum...
Umarım artık tüm YYcilerin bayılarak izleyeceği sahnelerin ardı arkası kesilmeyecektir...

Hepinizi tebrik ediyorum tüm çabalarınız için ve iyi seyirler diliyorum hepinize:)

zirkon
27-06-07, 00:34
Arkadaşlar, Alo Star'ı aradım dedim ya... Onayladılar... Dizi devam. Sayfa güncellenecekmiş, önemli değil. Takılmayalım bu kadar...

Çok rahatsız ediyorsa Final sözcüğünü "uzun süren belirsizlikleri, kaosun ve ümitsizliğin sonu" anlamında ele alabiliriz. Yine Star'ın sitesindeki "kaçırmayın!" uyarısı da, bu durumda "sevinçten aklınızı kaçırmayın" anlamına geliyor...

Gerçekten ben de çılgınım...

Ebruli88
smooth part 12 geldi beklediğimizede değdi tabi çok güzel olmuş ebruli eline sağlık.:happy0064 :happy0064 :happy0064 arkadaşlar yarın bide fulya abla gelsin sonrada ünal abi gelsin oda dönsün sonra sevincimiz tam olsun...:happy0064

cok tsk ederim beni mahcup ediyorsunuz yaaww....

Fulya abla girse varya tam süper olacak..

smooth1903
EKLENmistir....Byur oku :img-yes:

DIger partlar yarina :img-wink:

COK sevincliyim diye gece gece 2 part birden ekledim.... kiymetimi bilin :happy0064

yalanci yarim ailesiyiz:happy0064

çok teşekkür ederim daha okumadım ama eminimki harika olmuştur.şimdiden teşekkür ederim.emeğine sağlık

Ebruli88
27-06-07, 00:44
Hepinizeee iyi geceler ben rahat rahat yatmaya gidiyorum yarin sabah dinc bir sekilde burdayim senaryolarimla birlikte.....HEPIMIZI KUTLUYORUM BU AZMIMIZDEN DOLAYI

bu arada celikten de özür dileriz:img-hyste :img-hyste

smooth1903
27-06-07, 00:58
bende yatıyorum arkadaşlar günlerdir yalancı yarimin zonunun ne olacağını düşünmekten senaryolar üretmekten millete mail atmaktan arayıp ztar ı arayın demekten rahat rahat uyuyamıyordum bu gece artık rahat bir uyku çekicem
hepinize ii gecelr arkadaşlar gece nöbetine kalanlara ii sohbetler....

hüseyingazi
27-06-07, 00:59
Hoş geldin Fulya
Biz mutlu haberleri aldık
sende geldin şimdi tam oldu
yy ailesi olarak hepimiz mutlu ve gururluyuz
haklı mücadelemizi kazandık ne de olsa

capcup
27-06-07, 01:00
Gönlümüzün ışıkları yeniden tüm parlaklığıyla saçılıyor. Mutluluk sarhoşu olduk hepimiz. Vaktim olsa daha çok yazardım. Ama meşgul olmak, bütün işlerimi halletmek zorunda olmak ilk defa beni bu kadar mutlu ediyor.:img-wink:

FULYA ABLACIM İYİ Kİ GELDİN..:happy0064 :happy0064 :happy0064
biz mutluluk sarhoşu olduk resmenn...sizleri çoook seviyoruz
ölümüne yalancı yarimciğiz veee en son umut ölür dedik veee başardıııkkkkkk:img-wink:

smooth1903
27-06-07, 01:01
Gönlümüzün ışıkları yeniden tüm parlaklığıyla saçılıyor. Mutluluk sarhoşu olduk hepimiz. Vaktim olsa daha çok yazardım. Ama meşgul olmak, bütün işlerimi halletmek zorunda olmak ilk defa beni bu kadar mutlu ediyor.:img-wink:

fulya vallaha senin girdiğini görünce çıkmaktan varzgeçtim.senden ricam şu soruya cevap vermen itiraf kesin oluyo mu bu bölümde?
vallaha bu konuda bizleri biraz bilgilendirirsen bide yani bize birazcık tiyo versen gece uyurken o verdiğin tiyolardan senaryolar üretsek olur mu?
şimdiden teşekkürler

handeozbek
27-06-07, 01:03

İçten duygularını bizimle paylaştığın için teşekkürler. Biz de sizlerden ayrı kalmayacağız diye çok mutluyuz. Aşka aşıklar olarak yola devam. Lastik patladı lastiği değiştirdik. Lastiği değiştirirken benzini fulledik. Bu sefer bizi yolumuzdan hiçbir şey alıkoyamaz.

skyline_91
27-06-07, 01:04
fulyada geldi bugün ne kadar güzel bi gün yaaa inş. en kötü günümüz böyle olur..sanırım oyuncularda sevinmiş devam kararına

cerenimo
27-06-07, 01:04

evet arkadaşlar, yy star'da cumartesileri yayına devam ediyor. bu en son, kesin ve doğru bilgidir. üstelik süper bir 49. blm sizi belkiyor. bir zamanlar naz tarık'a neler yapıyorsa şimdi aynını kendisi yaşıyor. hem de misliyle. aşk bacayı sarıyor da sarıyor. bundan sonra tadını çıkara çıkara bir aşk ve romantizm sizi bekliyor.

Allah'ım...İnanmıyorum...Bu nasıl bir duygudur yaa....Mutluluktan uçuyorum...Heyecanlıyım...Offf, nefes almayı unuttum :) (Biraz abarttım mı sanki:))
Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum...Biraz geç öğrendim, sonra sindireyim diye bekledim, şimdi de yorum yazmaya çalışıyorum, ama olmuyor...:) Deniyim bakalım...
Azmin zaferi...Umutların sonucu...Çalışmanın başarması...Ağacın meyvesi...
Daha ne diyeyim...:) Uğur Kedimiz, çok çok ve çok teşekkürler gerçekten...Bu haberi bize vermeniz, o kadar çok insanı mutlu etti ki...Siz olmasaydınız, şu an bunu bilmiyor olacaktık...Kim bilir ne zaman öğrenecektik bunu...İçime resmen hortumla su tuttunuz, kovayı devirdiniz içime de diyebiliriz :img-hyste :) Ne biçim espiriler bunlar yaa:) Mutluluk sarhoşu mu oldum ne, böyle espiriler yaptığıma göre :img-hyste Ama gerçekten çok güzel bir duyguymuş:)
Tekrar tekrar teşekkürler...
Artık 49a başlayabiliriz :)

Kara İnci
27-06-07, 01:06

Sevgili Fulya gönlünüzün ışıkları bizim de,son zamanlarda karanlığa bürünen gönlümüzü aydınlatmaya yetti de arttı bile.Umarım hayatımızda ki bu ışıltı hiç bir zaman eksilmez ve hep mutluluk mesajlarıyla seni forumumuzda ağırlarız...:img-wink:

kırmızı su
27-06-07, 01:07
valla ben de kaç günden sonra ilk defa böyle mutluyum gerçekten mücadeleyi kazandık yani aşk kazandı arkadaşlar stardaki durumunda bir an önce güncellenmesini istiyorum sinirimi bozuyo o final yazısı neyse artık bundan sonra tarık naz aşkını doyasıya izleriz bu arada dizi acasa ne zamana kadar devam edecek inşallah yeni yayın döneminin tamamında olur ekranda :img-yes: ve bizler de bidaha böyle kötü durumlar yaşamayız bundan sonra bugünkü gibi mutlu bir şekilde yorumlarımıza devam ederiz neyse hepinize iyi geceler bye

MutineeR
27-06-07, 01:07
Hayırlısı olsun ;)
Dizimiz inş Bodrumdan devam eder..

handeozbek
27-06-07, 01:17
Az önce özel hatta Merve'yi gösterdiler çok kısa. Yalancı Yarim'in Nazı hala güzelliğini koruyor dedi. Birkaç bikinili kare gösterdi. O kadar.:img-wink:

çike
27-06-07, 01:18
ilk bölümde nazın şöförünü kabullenmemesi ile başladı herşey inatlaşmalar çekişmeler imalar kıskançlıklar bir sürü kişi geldi geçti birtek aşkları baki kaldı bir de kendileri anlasaydı :img-yes: biz çok sevdik onları kimi gün çokkkk kızdık kimi gün işte bu dedik ama işte bularımız genelde çok idi hep itiraf bekledik ama itirafın hiçde kolay olmayacağını bazen kabullenemedik tam itiraf yaklaştı dedik bu sefer yalanlar bir bir çözülmeye başladı belki bundan sonra olur dedik amanın dizimizin akibedi tartışılır oldu ordan oraya telefon mail zincirleri derkennnnnn mutlu son azmin zaferimi aşka aşıkların inadımı biledim şimdi :icon_whis
ama sonuç sevindiricimi EVETTTTT peki artık mutlumuyuz hemide çokkkkkkkk:happy0064
gözümüz gözünüz aydın olsun arkadaşlar inşallah bundan sonra her şey çokkk güzel olacak güzel günler bizi bekler:img-wink:

cerenimo
27-06-07, 01:20

Bana kalırsa Bodrumda...Çünkü Merve Bodrumda...:img-wink:
Nerden mi biliyorum? Şu an TVde açık olan Özel Hatta Merveyi gösterdi bikinili bikinili de, ordan :)

saYYgıner
27-06-07, 01:31
Bana kalırsa Bodrumda...Çünkü Merve Bodrumda...:img-wink:
Nerden mi biliyorum? Şu an TVde açık olan Özel Hatta Merveyi gösterdi bikinili bikinili de, ordan :)

Dizi çekimleri durduruldugu için son anda Bodruma gidiş biletimi iptal etmek durumunda kaldıgımda resmen koma nezdinde bir kaç gün geçirdikten sonra kendime gelmeye başlamıştım.. Ama bu sefer de Bodrumda devam ederse, gitmeyen ne olsun...

Not: Patroncugum ne olsun??? :img-pilot :img-pilot
Not 2 : Benimle gelmeyen YYTV patronum ve muhabir arkadaşlarım ne olsun?? :img-hyste :img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
27-06-07, 01:34

Gerçekten bizleri yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz.Sizleri arkamızda hissetmemiz belkide haklı mücadelemizi kazanmamızı sağlayan bize şevk veren en önemli faktördü.Hangi dizilerin var allah aşkına böyle yapım ekibinden,oyunculardan foruma giren fikirlere değer weren onları ne kadar düşündüğünü belirten. Gerçekten yalancı yarim her yönüyle diğerlerinden çok daha farklı bir dizi.Kendini o kadar çok belli ediyorki.Her şey için tekrar teşekkürler.Kazandık artık başarımızı rahat rahat kutlayabiliriz:)

cerenimo
27-06-07, 01:43

:happy0064 :happy0064 :happy0064
Valla öyle olduk...
Sen de geldin daha da sarhoş olduk mutluluktan Fulyacım...
Herkes veda edince buraya gelipte, ümidim kırılmıştı, bunu da yazmıstım...Ama hemen vazgeçmemek lazımmış...

İşte herşey bitti
Kapılar kilitlendi asla
Açılmayabilir unutma

Belki rüyan bitti
Uyanmak senin elinde
İstiyorsan devam etsene

Ama vazgeçme sevmekten vazgeçme
İstemekten
Umutları sönmez insanın

Ama vazgecme gulmekten vazgecme
Direnmekten
Anlamsız gelsede hayatın

Biraz slow kaldı, ama iyi anlatıyor bizi sanırım :)
Bu mutlu anda bu slow şarkı pek uymadı ama, olsun, içimden geldi eklemek :)

atalante
27-06-07, 01:44
Arkadaşlar bu bir rüyamı biri beni çimdiklesin..allahım foruma bir girdim uğur kedini mesajı sonunda biz kazandık aşka aşıklar kazandı zafer bizim artık hala inanamıyorum ya ne güzel bi gün emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşalr o kadar mutluyum ki artık her şey çok güzel olacak bundan sonra inşallah ......

schmetterling
27-06-07, 01:47
İşte herşey bitti
Kapılar kilitlendi asla
Açılmayabilir unutma

Belki rüyan bitti
Uyanmak senin elinde
İstiyorsan devam etsene

Ama vazgeçme sevmekten vazgeçme
İstemekten
Umutları sönmez insanın

Ama vazgecme gulmekten vazgecme
Direnmekten
Anlamsız gelsede hayatın

güzel gitti baya saol ceronimo:happy0064 :happy0064

yaşasın ya emeklerimizin karşılığını aldık daha ne isteriz Star tv'den

cerenimo
27-06-07, 01:53
güzel gitti baya saol ceronimo:happy0064 :happy0064

yaşasın ya emeklerimizin karşılığını aldık daha ne isteriz Star tv'den

Bundan sonra kaldırma gibi bir şey düşünmemesini isteyebiliriz mesela :)

Valla üstümden çok büyük bir yük kalktı yaa:) Bari STARa bir teşekkür mesajı yazayım:) Nasılsa Uğur Kedimiz söyledi değişmez artık :) Zaten son zamanlarda STARa bir şeyler olmuştu ya...Her gün tekrar var zaten, bir bölümün tekrarı haftasonu var saat 16.40 civarı, euro STARda var dizimizin olduğu gün saat sabah 4 civarı:), sonra saat 22.30 gibi vardı dün, sanırım 1 kere daha gösterilecek...:) Ooooo, gerçekten maşallah, nazar değmesin..:) İnşallah kaldırılacak diye yapmıyorlardır:)

capcup
27-06-07, 01:58
ohhh beee sonunda işkence bitti..:happy0064 :happy0064
mutluluktan uyuyamıyorum valla bağırasım geliyooo....
aşka aşıklar kazandıık yaaa..HALA korkuyorum:img-in_lo bunun bi rüya olmasından kendimi çimdikliyorum:img-hyste :img-hyste
azmin zaferi bugün yalancı yarim bayramı olsun.....:bella
neyse ben sevinçten ağlamaya başladım yine.:img-cray:
ben yatıyorum yarın güzel bir gün olucak inşallahhhhh..tüm forum ahalisine iyi gecelerr
EN SON UMUT ÖLÜRR.....dedik ve başardıkk:happy0064 bye

frk
27-06-07, 02:53
Hiçbir mesajı okumadım ama tek öğrendiğim dizinin devam edeceği. Böyle berbat bir anımda bu haberle kendime geldim diyebilirim. Ne kadar sevindiğimi cidden anlatamam..

Not: Uçağı kaçırdım...

simser
27-06-07, 03:26
off ya bitti sonundaaaa!!! yani dizi değil kabus bitti:) dizi niye bitsin ki hem, bitemez ki zatne, nası biticek ki ztn, ztar yöneticileri akıllıdır, biterse onlara nolurdü anladı onlar ztnn:icon_whis :icon_whis
çok mutluyum yaaaaaa, dizimiz bitmiyo, forumumuz eskisi gibi, yani tam anlamıyla EFSANE GERİ DÖNDÜÜÜ:happy0064

yanlız bu arada benm merak ettiğim bişey var, bu bölüm final diye çekildiyse eğer, yani ne biliym sonraki bölümlere konu zaten bitirilmiş gibi omazmı:icon_whis
bendeki de laf yanii:img-blush yeni konu yaratırıs nolcak:img-pilot :happy0064

ama cidden arkadaşlar umarım yine saçmalamaya başlamazlar bu bölümden sonra, çünkü bu bölüm mükemmel olucakk:good:

cerenimo
27-06-07, 03:31
off ya bitti sonundaaaa!!! yani dizi değil kabus bitti dizi niye bitsin ki hem, bitemez ki zatne, nası biticek ki ztn, ztar yöneticileri akıllıdır, biterse onlara nolurdü anladı onlar ztnn
çok mutluyum yaaaaaa, dizimiz bitmiyo, forumumuz eskisi gibi, yani tam anlamıyla EFSANE GERİ DÖNDÜÜÜ

yanlız bu arada benm merak ettiğim bişey var, bu bölüm final diye çekildiyse eğer, yani ne biliym sonraki bölümlere konu zaten bitirilmiş gibi omazmı
bendeki de laf yanii:img-blush yeni konu yaratırıs nolcak:img-pilot :happy0064

ama cidden arkadaşlar umarım yine saçmalamaya başlamazlar bu bölümden sonra, çünkü bu bölüm mükemmel olucakk:good:

Zaten Uğur Kedi final olursa da belli bir finalin olmayacağını, açık kalacağını belirtmişti...Dizimiz devam edecek gibi orda kalacaktı :img-wink:
Kesin devam edecek olunca da, dizimiz zaten finale göre kendini hazırlamadığı için bir şey olmayacak...Normal devam edeceğiz :img-wink: :happy0064
MUTLUYUM:) Saçmalama konusunda yorum yok...Onlar anladı bizi...Karşılarına almak istemezler bizim gibi delileri, ayy pardon YY severleri dicektim :icon_whis :)
NOT!: İyiki yorum yok dedim :)

simser
27-06-07, 03:39
Zaten Uğur Kedi final olursa da belli bir finalin olmayacağını, açık kalacağını belirtmişti...Dizimiz devam edecek gibi orda kalacaktı :img-wink:
Kesin devam edecek olunca da, dizimiz zaten finale göre kendini hazırlamadığı için bir şey olmayacak...Normal devam edeceğiz :img-wink: :happy0064
MUTLUYUM:) Saçmalama konusunda yorum yok...Onlar anladı bizi...Karşılarına almak istemezler bizim gibi delileri, ayy pardon YY severleri dicektim :icon_whis :)
NOT!: İyiki yorum yok dedim :)

keşke herkes senin gibi yorum yapmasa:img-hyste
zaten bu forumun deilileri:) yorum yapmazlar hiçbi zaman:icon_whis

coqette
27-06-07, 03:47

Uğur kedi böylesine güzel bir haberi bizlere getirdiğin için çok sağol.:happy0064 :happy0064 İki haftadır beynimizi ve kalbimizi kemiren sıkıntı sona erdi. Artık bu güzel bölümler keyfini çıkararak izleyince 2 kat daha güzel olur.:happy0064
Nice mutlu ve aşk kokan bölümlere...

Buraya gelmen, sevincini bizlerle paylaşman yeter Fulya'cım...:happy0064 Hepimiz sarhoş gibi olduk. Ve de böyle devam ederiz inşallah... YY Ailesi olarak hep beraber elele, senaristler nereye götürürse...:icon_whis

Not: Frk, sevgili nöbetdaşım uçağı kaçırmana üzüldüm. :icon_sorr

hüseyingazi
27-06-07, 03:56
Madem bugün bayram dedik ve bu satte bu kadar kişi(11 kişi) burdayız
o zaman nöbetin hakkını verelim değil mi?

Zaten birkaç gündür geceleri burayı pek hareketlendiremedik hem bu
güzel haberlerin şerefine hem de sayfamızın eski haline dönmesinin şerefine
bişeyler yapalımda sayfalarımız gece gündüz coşmuş olsun nöbetçi dizinin nöbetçi forumu olur değil mi?

Tam gaz nöbetlere devam

NOT:Frk uçağı kaçırman kötü olmuş.Ama hayırlısı,sende Tarık gibi uçağı kaçırmışsın ama bak Tarığa şimdi nerde ne yapıyo.Belki seninde sonun ona benzer.

frk
27-06-07, 04:32
Uçağı kaçırdım ama kendimi forum sayfalarında buldum. Haberler bomba. Yaz tatili biraz daha şekil almış oldu böylece. Yapılması gereken birşey yapıldığı zaman teşekkür etmek biraz boş olur ama verilmesi gereken kararı verdiği için stara teşekkürler (ne de olsa star). Mutluyum...

Not: Hayırlısı olsun. Perşembeye yer buldum artık nasip.. (patron son konusunda kaç uçak istersen kaçırabilirim..)

_Aslıhan_
27-06-07, 04:39
Sevgili Ailem,Hepinize iyi akşamlar

Foruma gelip sayfaların ,harika yorumlarla dolu olduğunu görünce ,yüzümde tebessümle okudum.arkadaşlarımın imzasını görünce OLEYYY işte budur diye bir çığlık atıvermişim.

Aşk'a Aşık'lar kazandı... Yalancı Yarim ailesi KAZANDI.....:happy0064

İnsan hem ağlamak hemde oynamak istermi ?çok mutluyum,sevinçliyim ve çok duygulandım.bu kadar güzel birlik ve beraberliğin zaferle nihayet bulması kadar güzel bir sonuç olabilirmi?:img-cray:

Nacizhane olarak ;

Netice Hala :bugün bayram ,gelsin davullar ,oynasın çengiler

Nöbetçiler:iyide Halacım bu saatte nasıl olur.

Netice Hala:Şiişşttt sen Hüseyingazi patron ,gel bakayım şöyle bastonumun yamacına VARMI?

HÜS:ne varmı?

Netice hala :Paran bütçe kısıtlı ondan getirmiyorsun değilmi davulları çengileri?

HÜS:Aşk olsun halacım sadece nöbetçiler değil ,forum ahalisinide bekliyelim dedim.

Netice hala :onlarda sabah gelince katılsın canım...

HüS:Frk,Qugette,Saygıner,sessiz nöbetçiler hazırlıkları yapın.

Nöb :tamamdır patron

HÜS:ne çabuk

Nöb:aşk olsun patron,umutlar ölmez diyeceğizde bunun kutlamasını düşünmücez mi?

Hüs:eğlence başlasın.....
:bella :bella :bella :
:cheer: :cheer:

Not:kusra bakmayın biliyorum pek olmadı ama ,böyle güzel bir akşamda sessiz kalmakta olmazdı.

hüseyingazi
27-06-07, 05:11
Bir nöbetin daha sonuna geldik.
Ama bu nöbet son günlerdeki nöbetlerden farklıydı.
İçinde bol bol mutluluk ve mutluluktan ayakları yere basamayan nöbetçiler vardı.
Artık dizimiz ara vermeden devam edeceğine göre bizde rahat rahat coşabiliriz.
Gecemiz gündüzümüz daha bir zevkli olacak.
Aslıhanında dediği gibi eğlence başlasın.
Gün bizim günümüzdür.
Eğlenmek bizim hakkımızdır.
Bu zafer bizim zaferimizdir.
:happy0064 :happy0064

Tüm forum arkadaşlarıma günaydın.

NOT:Aslıhan artık sende gecenin sessiz nöbetçiliğinden ,sesli nöbetçiliğine doğru gidiyorsun hadi hayırlısı eline sağlık.

_Aslıhan_
27-06-07, 05:52
Bir nöbetin daha sonuna geldik.
Ama bu nöbet son günlerdeki nöbetlerden farklıydı.
İçinde bol bol mutluluk ve mutluluktan ayakları yere basamayan nöbetçiler vardı.
Artık dizimiz ara vermeden devam edeceğine göre bizde rahat rahat coşabiliriz.
Gecemiz gündüzümüz daha bir zevkli olacak.
Aslıhanında dediği gibi eğlence başlasın.
Gün bizim günümüzdür.
Eğlenmek bizim hakkımızdır.
Bu zafer bizim zaferimizdir.

Tüm forum arkadaşlarıma günaydın.

NOT:Aslıhan artık sende gecenin sessiz nöbetçiliğinden ,sesli nöbetçiliğine doğru gidiyorsun hadi hayırlısı eline sağlık.

Evet dediğin gibi bugün zafer günümüz;
Bu mutluluk ve sevinç nasıl anlatılabilirki,böyle bir günde kimse sessiz kalamaz.

Not:Ben sizin yorum ve senaryolarınızı okumayı daha çok seviyorum.Bu işleri sizin gibi ustalara bırakmak daha hayırlı.:img-wink:

Not:Hüseyingazi,cansu,serdar ve songül arada sizi unutmadım mükemmel senaryolardı .koğuşta bir şeye ihtiyacınız olursa ,haber salın yeter.
Ellerinize sağlık ,emeklerinize sağlık.
Müsadenle alıntı yapıyorum Hüseyingazi;

YY SEVERLER :GİTMENİZİ İSTEMİYORUZ
YY DİZİSİ :İSTESENİZDE GİTMİYORUZ..

LARISSA
27-06-07, 07:47

İŞTE BU SÜPPEEERRRR HABBEERRR....:happy0064
GÖZÜMÜZ AYDIN..:good:

nella
27-06-07, 08:07
Herkese günaydın.
Arkadaşlar dün akşam mutlu haberi okudum ama yazamadım.
O kadar çok sevindim ki anlatamam, ben de bağırmışım, eşim soruyo noldu diye, cevap veremedim :img-hyste Ama ne yapayım bu dizi benim için çok önemli, buradaki yorumlar çok çok önemli.
Dün akşamki haberden sonra derin bir oh çektim, Allah sevdiği kulunun elinden önce alır, sonra geri verirmiş. Bizde de öyle oldu sanırım.
Ben tekrar sessiz nöbetçiliğime geri dönüyorum, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum..

zirkon
27-06-07, 08:10
Bir Ztar klasiği...
Dün Ztar’da ne oldu?
Ztar Tv dosyasında yeni gelişmeler...
Dün geç saatlere kadar toplantıda konuşulanları ele geçirdik. Saniyesi saniyesine Ztar’da olanlar, sıcağı sıcağına elinizin altında. Buyurun!...

- Önce çok naziklerdi efendim. Kibar bir şekilde isteklerini dile getiriyorlardı.
- Eeee?
- Sonra istekleri sitemlere dönüştü.
- Hımmm.
- Derken, ses tonlarındaki sertliğin derecesi arttı.
- Yaa..
- Arkasından şikayetler başladı.
- Hımmm.
- Gittikçe artan dozda…
- Eeeee?
- Şikayetler, zamanla sert uyarılara dönüştü.
- Hımm.
- Oldukça sert uyarılara…
- Yaaa.
- Bu, tehditlere dönüşmeden hemen önceki devreydi.
- Ooo… Nedir dertleri?
- Of, of… Yalancı Yarim, ne olacak…
- Kendinize gelin! Burada ciddi bir toplantı yapıyoruz. Özel sitemlerinizi toplantımıza taşımayın.
- Yanlış anladınız efendim, adı öyle…
- Hanım arkadaşına bu adı mı taktın?
- Hayır efendim, bu bir hanım değil, bir dizi.
- Nasıl yani, birden fazla mı?
- Efendim, ben anlatayım iznimizle. Geçen yaz yeni bir dizi yayınlamaya başlamıştık. Eski Türk filmleri tadında bir dizi. Adı, Yalancı Yarim.
- Eeee…
- Dizi geçen yıl hiç beklenmedik bir şekilde reyting rekorları kırdı.
- Güzel…
- Bunun üzerine diziyi uzatma kararı aldık.
- Eee?
- Dizi uzadı.
- Eee?
- Beklenenden fazla uzadı.
- Hımm.
- Önce 13 iken, 26 oldu.
- Eee?
- Sonra 39…
- Eee?
- En son 52’ de anlaştık.
- Eee?
- Dizi henüz 52’ye gelmemişti ki…
- Eee?
- Son bölümlere doğru, reytinglerde önemli düşüşler oldu.
- Hımm.
- Tabii bunda dizinin, diğer kanallardaki reyting şampiyonu olan dizilerle aynı gün ve saate konmasının payı büyük…
- Eee?
- Şu anda 40’lı bölümlerin sonlarındalar…
- Eee?
- Reytinglerdeki düşüş devam edince, diziyi 52’ye gelmeden bitirmeyi düşündük.
- Eee?
- Düşüncemizi uygulamaya karar verdik…
- Eee?
- Uygulamayı izleyicilere duyurduk…
- Eee?
- İşte ne olduysa ondan sonra oldu efendim.
- Hımm.
- Telefonlar hiç olmadığı kadar yoğun. Defalarca santral kitlendi. Ahizeyi kaldırıp indirmekten, hayat boyu yapamadığım kadar kas yaptım. Pazulara bakar mısınız efendim!
- Hımmm.
- Yanımdaki arkadaş, gece nöbetçiydi. Saatlerce herkese aynı cevapları vermekten bir hoş olmuş. Başka bir şey konuşmakta zorlanıyor. Biraz zaman geçince açılır diye umuyoruz.
- Eee?
- Efendim, normal izleyiciler neyse ama, yaşlı kadın ve çocuklara ne cevap vereceğimizi bilemiyoruz.
- Hımmm.
- Bana da yaşlı bir teyze denk geldi az önce. “Oğlum, bende kalp var, oynamayın benimle. Devam edecek mi, etmeyecek mi, onu söyleyin. Bak, benim 5 tane çocuğum, 18 tane torunum, 3 tane de torun çocuğum var. Biri olmazsa diğeri bunun hesabını sorar. Elimden kurtulamazsınız!” dedi.
- Aaa…
- Çocuklar daha zor efendim. Az önce de birisi “Tayıkla Naşı bitiyiyşenij ben de şiji bitiyiyim” diye çın çın öttü kulağımın dibinde…
- Yaaa…
- Evet, bir tanesi de beni aradı, ama söylediklerini burada dile getiremeyeceğim…
- Birkaç tane faks yığınımız oluştu. Faks kağıdına verdiğimiz parayla, birkaç sezonluk yeni bir dizi alabilirdik. Mailler yağmur gibi yağıyor. Bilgisayarlarımız verileri yedeklemeye yetişemiyor. Web sitemiz çöktü. Final yazısını gören saldırıyor.
- Ooo…
- Güvenlik önlemlerimizi arttırdık. Bundan sonraki hamlede kanala yürümek isteyebilirler.
- Oooo…
- Eğer dizi kaldırılırsa, televizyonlarındaki kanal ayarımızı bozacaklarını bildirmişler.
- Hımmm…
- Bir an önce karar vermezsek, direkt uyduya yönelmelerinden korkuyoruz.

- Bütün mesele bu mu yani? Ne var bunda? Reytinglere bakıp konuyu çözeriz ya hu.. En son hafta reytingler öncekine göre nasıldı?

- Efendim, nitel bazda konuya odaklandığımızda, son verileri göz önüne alarak, bir önceki izlenme oranıyla karşılaştırıldığında, oranların pozitif yönde reel bir ivme kazandığı yadsınmaz bir gerçektir. Ancak, sağlıklı bir değerlendirmenin doğasına aykırı düşmeme durumu, bu ivmenin görecelik ve süreklilik yönünden de irdelenmesi gereğini kaçınılmaz kılmaktadır. İzleyici popülasyonu…
- Doğru konuş benimle Hamdi, reytingler arttı mı, artmadı mı?
- İzah etmeye çalışıyorum efendim, optimal düşünürsek…
- Efendim, ben anlatayım izninizle. Yani, sayıca bir artış olduğu doğru.
- İyi, o zaman devam etsin…
- Ama bu artış, izleyicilerin o güne özel çalışmalarının bir yansıması olabilir. Yani, haftaya aynı oranı tutturamayabiliriz…
- İyi, o zaman kaldıralım…
- Ama bu artışa, dizimizin en son gün değişikliğinden haberdar olamayan ve tatilde olmaları muhtemel izleyicilerin dahil olmadığını düşünürsek, gelecek hafta oranlar daha da yüksek olabilir.
- Fakat gün değişikliğinden haberdar olmayan bu seyirciler, bu günü beğenmeyebilir ve izlemeyebilirler...
- Ancak, dizinin senaryosu, çok ilginç bir noktaya geldi. Haftalardır süren durağanlık bitti. Yani dizide heyecanın dozu arttı. Bilirsiniz, heyecan artınca…
- Belki de bu, senaristlerin günü kurtarmak adına yaptıkları küçük bir hamledir. Gelecek haftalarda konu tekrar durağanlaşabilir.
- Diğer yandan, bu dizinin kemik bir izleyici kitlesi var. Aynı bölümü arka arkaya iki hafta yayınlasak bile, oranlarda artış olabilir. Tekrar bölümlerinin reytingleri, normal bölümlerle neredeyse aynı
- Tabii, şu hususa da dikkat gerekir, biliyorsunuz yeni yayın döneminde kanalımız birçok yeni dizi aldı. Eğer bu dizi devam ederse, aldığımız dizileri yayınlayacağımız gün ve izletebileceğimiz seyirci bulamayabiliriz.
- Bu durumda da, izleyiciye karşı sözümüzü tutmamış olma durumumuz ortaya çıkabilir. Şöyle ki, bu haftaki oranlara göre dizinin devam edip etmeyeceğine karar vereceğimizi duyurmuştuk.
- Şu da var ki, izleyiciye reyting sonuçlarını nasıl yorumlayacağımızı belirtmedik. Yani, oranlar onlara göre yeterli, bize göre yetersiz olabilir.
- Pek çok köşe yazarı, tv yorumcusu da günlerdir dizinin devam etmesi yönünde bir hayli mail aldıklarını ifade ediyorlar.
- Ama bu maillerin bir kısmı, aslında aynı kişilere aitmiş.
- Kulağımıza gelen duyumlara göre, izleyiciler başka kanallara teklif götürmeye başlamışlar.
- Tabii diğer kanalların zirveden bu noktaya gelen bir diziyi almak isteyecekleri şüpheli.

- Bir de şu var, neredeyse haftanın her gününü reyting açısından denedik. Denemediğimiz birkaç gün kaldı. Belki oranlar o günlere göre de olumlu yönde değişebilir.
- De, olumsuz yönde de değişebilir.
- Da, en azından denemiş olur, izleyiciye açık kapı bırakmamış oluruz.
- De, bu bizim büyük bir risk almamız demektir.
- Da, risk almadan başarılı olmak mümkün değildir.
- De, başarısız olduğumuzda, aldığımız risklerin hiçbir önemi yoktur.

- Hiyeeaayyt!!!.. Yeter ulan! Yeter!... Kaç saattir maymuna çevirdiniz beni! Sabri, tut kapıyı! Kararımı açıklıyorum: Bu diziyi bu kanala alanı gözüm görmesin!... Cumartesiye alana işkence yapın!... Çarşambaya alanı asın!.. Perşembeye alanı kesin! Balta getirin bana!.. Çabuk!...Kaçmayın lan, kaçmayın!...Gelin buraya!...Kaçmayın dedim size!...

- Abi, güvenlik kameraları açıktı değil mi?
- Evet, niye ki?
- Kaydetti değil mi?
- Evet, hepsini…
- Yuppiii!... Yırttık oğlum, yırttık! Sonunda… Bu görüntüler kaçar mı? Ne zamandır aklımda hep bir gerilim filmi çekmek vardı. Buradakilere söylediydim de, beni ciddiye bile almadılardı. Aha, ayağıma geldi. Görsünler şimdi! Oyuncular da bedava! Yaşasın! Biliyordum, bir gün olacağını biliyordum!

Filmimim adını bile buldum: “KANLI FİNAL!”

Bekle beni zalim medya!... Çaycı Rüstem geliyor!

nella
27-06-07, 08:22
:img-hyste :img-hyste
Zirkon çok güzel yazmışssın, okurken çok eğlendim.
Hala gülüyorum vallahi.
Demek sonunda Ztar olayının iç yüzünü öğrendik sayende :img-hyste

Daha önce nerelerdeydin yahu diye sormazlar mı insana?

:img-hyste :img-hyste

elmali-turta
27-06-07, 08:45

Canımm benimm...Kesinlikle haklısın mutluluk sarhoşuyuz hepimiz...Dizinin devam etcek olması sizden ayrılmıyacağımız bizide o kadar mutlu ediyorki..Bu azmin zaferi;)
Eee bugun bizim keyfimizi kimse bozamaz dime dime:happy0064 :img-wink:

RebeCa
27-06-07, 09:00
Yaptıklarımızın işe yaraması çok sevindirici.Bu diziyi neden sevdiğimizi anlayamayanlara inat;biz bu dizide vefayı,sevgiyi,saygıyı ve birşeyler için bıkmadan emek vermeyi gördük bu nedenle sevdik..aşk ve vefanın kaybetmediğini görmek çok güzel..teşekkürler

medea yazdıklarının altına imazmı atıyorum izninle.Ve uğur kedıye bırkez daha teşşekür ediyorum.
Bundan sonra kim tutar bizi aşk heycan romantizim hepsi yalancı yarim de kaçırmayın sonra üzülürsünüz.

RebeCa
27-06-07, 09:09
[QUOTE=zirkon;3863963]Hepinize Merhaba,

Cevaplarınızı bekliyorum...[/QUOTE

öncelıkle merhaba ve hoşgeldın arkadaşım,mesjını yenı gördüm ve hemen cevaplıyorum.
1-23 hazıran gunu kı 48. bölümün yayınlandıgı gün ıkı dogumgunu kutlamasına davetlıydım gıtmedım
2-şirketın kutlama yemegı vardı (dizi çarşamba günü iken)patrona dedimki çarşamba hariç her hangi bir gün kutlayabiliriz.

aramıza hoşgeldin yorumlarını bekliyoruz.

RebeCa
27-06-07, 09:20
2-3 gündür sizi takip ediyorum set ekibinden gelen tiyoları bekleyişiniz ve paylaşımınızı,endişelerinizi, haber bekleyişinizi, birlik berberliğinizi en çok da heyecanınızı
harikasınız ve sizleri tebrik etmek isterim

not:ztar tv akıllıca davranmış sizleri karşısına almamış :)

Çok teşekkür ederiz.yılmadık mücadele ettik,inandık ve kazandık herşey yy için.

Jenn haklısın güzel bir uslupla maıl arasak iyi olur yada starın sıtesıne gırıp yorum yaz köşesine teşekkürlerimizi yazabiliriz.:happy0064

RebeCa
27-06-07, 09:44
Bir Ztar klasiği...
Dün Ztar’da ne oldu?
Dün geç saatlere kadar toplantıda konuşulanları ele geçirdik. Saniyesi saniyesine Ztar’da olanlar, sıcağı sıcağına elinizin altında. Buyurun!...

- Önce çok naziklerdi efendim. Kibar bir şekilde isteklerini dile getiriyorlardı.
- Eeee?
- Hımmm.
- Yaa..
- Hımmm.
- Gittikçe artan dozda…
- Eeeee?
- Hımm.
- Yaaa.
- Ooo… Nedir dertleri?
- Kendinize gelin! Burada ciddi bir toplantı yapıyoruz. Özel sitemlerinizi toplantımıza taşımayın.
- Efendim, ben anlatayım iznimizle. Geçen yaz yeni bir dizi yayınlamaya başlamıştık. Eski Türk filmleri tadında bir dizi. Adı, Yalancı Yarim.
- Eeee…
- Güzel…
- Eee?
- Dizi uzadı.
- Eee?
- Hımm.
- Önce 13 iken, 26 oldu.
- Eee?
- Sonra 39…
- Eee?
- Eee?
- Eee?
- Hımm.
- Tabii bunda dizinin, diğer kanallardaki reyting şampiyonu olan dizilerle aynı gün ve saate konmasının payı büyük…
- Eee?
- Eee?
- Eee?
- Eee?
- Eee?
- Hımm.
- Telefonlar hiç olmadığı kadar yoğun. Defalarca santral kitlendi. Ahizeyi kaldırıp indirmekten, hayat boyu yapamadığım kadar kas yaptım. Pazulara bakar mısınız efendim!
- Hımmm.
- Yanımdaki arkadaş, gece nöbetçiydi. Saatlerce herkese aynı cevapları vermekten bir hoş olmuş. Başka bir şey konuşmakta zorlanıyor. Biraz zaman geçince açılır diye umuyoruz.
- Eee?
- Efendim, normal izleyiciler neyse ama, yaşlı kadın ve çocuklara ne cevap vereceğimizi bilemiyoruz.
- Hımmm.
- Bana da yaşlı bir teyze denk geldi az önce. “Oğlum, bende kalp var, oynamayın benimle. Devam edecek mi, etmeyecek mi, onu söyleyin. Bak, benim 5 tane çocuğum, 18 tane torunum, 3 tane de torun çocuğum var. Biri olmazsa diğeri bunun hesabını sorar. Elimden kurtulamazsınız!” dedi.
- Aaa…
- Çocuklar daha zor efendim. Az önce de birisi “Tayıkla Naşı bitiyiyşenij ben de şiji bitiyiyim” diye çın çın öttü kulağımın dibinde…
- Yaaa…
- Evet, bir tanesi de beni aradı, ama söylediklerini burada dile getiremeyeceğim…
- Birkaç tane faks yığınımız oluştu. Faks kağıdına verdiğimiz parayla, birkaç sezonluk yeni bir dizi alabilirdik. Mailler yağmur gibi yağıyor. Bilgisayarlarımız verileri yedeklemeye yetişemiyor. Web sitemiz çöktü. Final yazısını gören saldırıyor.
- Ooo…
- Güvenlik önlemlerimizi arttırdık. Bundan sonraki hamlede kanala yürümek isteyebilirler.
- Oooo…
- Eğer dizi kaldırılırsa, televizyonlarındaki kanal ayarımızı bozacaklarını bildirmişler.
- Hımmm…

- Bütün mesele bu mu yani? Ne var bunda? Reytinglere bakıp konuyu çözeriz ya hu.. En son hafta reytingler öncekine göre nasıldı?

- Efendim, nitel bazda konuya odaklandığımızda, son verileri göz önüne alarak, bir önceki izlenme oranıyla karşılaştırıldığında, oranların pozitif yönde reel bir ivme kazandığı yadsınmaz bir gerçektir. Ancak, sağlıklı bir değerlendirmenin doğasına aykırı düşmeme durumu, bu ivmenin görecelik ve süreklilik yönünden de irdelenmesi gereğini kaçınılmaz kılmaktadır. İzleyici popülasyonu…
- Ama bu artış, izleyicilerin o güne özel çalışmalarının bir yansıması olabilir. Yani, haftaya aynı oranı tutturamayabiliriz…
- Ama bu artışa, dizimizin en son gün değişikliğinden haberdar olamayan ve tatilde olmaları muhtemel izleyicilerin dahil olmadığını düşünürsek, gelecek hafta oranlar daha da yüksek olabilir.
- Fakat gün değişikliğinden haberdar olmayan bu seyirciler, bu günü beğenmeyebilir ve izlemeyebilirler...
- Ancak, dizinin senaryosu, çok ilginç bir noktaya geldi. Haftalardır süren durağanlık bitti. Yani dizide heyecanın dozu arttı. Bilirsiniz, heyecan artınca…
- Belki de bu, senaristlerin günü kurtarmak adına yaptıkları küçük bir hamledir. Gelecek haftalarda konu tekrar durağanlaşabilir.
- Diğer yandan, bu dizinin kemik bir izleyici kitlesi var. Aynı bölümü arka arkaya iki hafta yayınlasak bile, oranlarda artış olabilir. Tekrar bölümlerinin reytingleri, normal bölümlerle neredeyse aynı
- Tabii, şu hususa da dikkat gerekir, biliyorsunuz yeni yayın döneminde kanalımız birçok yeni dizi aldı. Eğer bu dizi devam ederse, aldığımız dizileri yayınlayacağımız gün ve izletebileceğimiz seyirci bulamayabiliriz.
- Bu durumda da, izleyiciye karşı sözümüzü tutmamış olma durumumuz ortaya çıkabilir. Şöyle ki, bu haftaki oranlara göre dizinin devam edip etmeyeceğine karar vereceğimizi duyurmuştuk.
- Şu da var ki, izleyiciye reyting sonuçlarını nasıl yorumlayacağımızı belirtmedik. Yani, oranlar onlara göre yeterli, bize göre yetersiz olabilir.
- Pek çok köşe yazarı, tv yorumcusu da günlerdir dizinin devam etmesi yönünde bir hayli mail aldıklarını ifade ediyorlar.
- Kulağımıza gelen duyumlara göre, izleyiciler başka kanallara teklif götürmeye başlamışlar.
- Tabii diğer kanalların zirveden bu noktaya gelen bir diziyi almak isteyecekleri şüpheli.

- Bir de şu var, neredeyse haftanın her gününü reyting açısından denedik. Denemediğimiz birkaç gün kaldı. Belki oranlar o günlere göre de olumlu yönde değişebilir.

- Hiyeeaayyt!!!.. Yeter ulan! Yeter!... Kaç saattir maymuna çevirdiniz beni! Sabri, tut kapıyı! Kararımı açıklıyorum: Bu diziyi bu kanala alanı gözüm görmesin!... Cumartesiye alana işkence yapın!... Çarşambaya alanı asın!.. Perşembeye alanı kesin! Balta getirin bana!.. Çabuk!...Kaçmayın lan, kaçmayın!...Gelin buraya!...Kaçmayın dedim size!...

- Evet, niye ki?
- Kaydetti değil mi?
- Evet, hepsini…
- Yuppiii!... Yırttık oğlum, yırttık! Sonunda… Bu görüntüler kaçar mı? Ne zamandır aklımda hep bir gerilim filmi çekmek vardı. Buradakilere söylediydim de, beni ciddiye bile almadılardı. Aha, ayağıma geldi. Görsünler şimdi! Oyuncular da bedava! Yaşasın! Biliyordum, bir gün olacağını biliyordum!

Filmimim adını bile buldum: “KANLI FİNAL!”

Bekle beni zalim medya!... Çaycı Rüstem geliyor!

sabah sabah gülmekten öldüm. nella'nın da dediği hakıkaten nerelerdeydın sen zirkon?güzel yorumlarla aramızda olman dileğiyle.

şimdılık çıkıyorum gün içinde uğrarım yıne.

dizi kurdu
27-06-07, 09:47
gözlerime inanamıyorum uğur kedi ve fulya ablanın mesajını okuyorumda okuyorum.ohhhhhh sonuda devam ediyo emeklerimiz boşa gitmedi. dizimiz devam ediyo hemde süper bölümlerle:happy0064 :happy0064 :happy0064

sinemim_g
27-06-07, 09:56

önceliklee hoşgeldinizbye iyki geldiniz..iyki varsınızzz:happy0064
ne güzell bu haber böylee,çok mutluyuz......
o kadar ağladık,o kadar vedalar ettik...
ahh ahh bunuda gördükk yaa şuan içimde kelebekler uçuyor...
mutluyum mutluyum yeniden doğmuşş gibiyimmmmmm:happy0064
mail atan telle arayan herkeze teşekkürlerr,biz kazandık!
aşkkkk kazandıııı:good:

[B]funda ablacımm hoşgeldinn...
ya hepimiz mutluluk sarhoşu olduk...yeniden doğduk!
yeniden hoşgeldin ailem...hoşgeldin yy..hoşgeldin tarık-naz...
ümit...filiz...ayşe...sadri...
şimdi vedaya veda etme vakti:img-yes:

eee şimdi yarını bekliyoruz dimi...fregman nöbetindeyiz bu son nöbet olucak diye üzülüyorduk allah bilir daha ne kadar bekliycez biz böylee ...
naz:bitmez bu gece bitmez... şey pardon...
yy ahalisi:bitmez bu nöbet bitmezzzzzzbye

not:merve çeşmede tatildeymiş,dizi hakkında son gelişmeleri telle haber alıyormuş...demekki dönücek,çekimler istanbulda devam edicek!biz sevmiştik bodrumu!

yakuza06
27-06-07, 10:09
mükemmel bir haber bu....bu davada bizim yolumuza baş koyup bize destek vererek arkamızdan maillerini tel.. vs eksik etmeyen herkesin ellerine yüreğine herşeyine sağlık...mutluluk dan gözüm birşey görmez oldu artık doyasıya aşk romantizm bizleri bekliyor :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

aşkım barış
27-06-07, 10:13
günaydın arkadaşlar dün yeni üye oldum ve ugurlu geldim benim arkamdan dizinin devam kararı cıktı kendimi biraz şanşlı hissetiyorum
işallah yeni bölümlerle bol bol yorumlar yaparız nice uzun bölümlere
aranıza kabul ettiginiz için sevindim çok sıcak bir forum:happy0064 :img-wink: :img-blush :img-blush :img-blush

zer
27-06-07, 10:25
vay azmin zaferi bu olsa gerek, hepinizi yürekten tebrik ediyorum.
Daha öncede söylediğim gibi insanların sevdikleri, ve benimsedikleri, ne olursa olsun böylesine sahiplenip arkasında durmaları çok güzel bir dayanışma örneği. Ve çok medeni bir davranıştır. ayrıca bi'şey daha beni çok mutlu etti oda
bu medya dünyasının kafasına göre takılıp, kendi bildikleri ve herşeyi metanın gücüne endeksledikleri zihniyetlere bi dur demiş olmak da ayrıca harika bir duygu hepinizi tekrar tebrik ediyorum.:happy0064 :happy0064

elmali-turta
27-06-07, 10:27
çekimler istanbulda devam edicek!biz sevmiştik bodrumu![/B]

Feyza çekimlerin İstanbul'da devam etceğini nerden duydun yani bu haberin kaynağı nedir??Ben Bodrum'da da çekilebilir diye duymuştumda:img-blush

the_unforgiven
27-06-07, 10:28
Hep gerçek hayatta kötüler kazanır,filmlerde aşk kazanırdı,iyiler kazanırdı..Hatta rahatsız edici derecede doğru bir genelleme bu..Ama bu sefer tam tersi oldu,hatta sıcaklarla birleşti bu kadar stres gerçek hayatla diziyi karıştırdım birbirine,tepetaklak oldum ayırt edemiyorum şu anda..Bari kestirip atayım yahu,hem gerçek hayatta hem de dizi de aşk kazandı..Evet evet bu söylem biraz daha düzgün oldu gibi.

Yaz boyu aralıksız gösterilecek herhalde dizi,sonrası marjinal fayda ile alakalı.Bu birliktelik(izleyici dayanışması) devam ederse,diziyi bitirebilecek herhangi bir güç de ortaya çıkacak cesareti bulamaz gibime geliyor,sonuçta daha önce o çok meşhur mafya dizisinin "o çok fazla olan izleyicileri" bile bu kadar ses getirecek kampanyalara imza atamadı,bu da aşk farkı olsun..Aşkın zaferi olsun..

Uğur Kedi tüyosundan anlaşılan 49. bölümde Tarık Naz a çektirmeye devam ediyor,muhtemelen kızımız bölümün en az yarısında Tarık ın peşinde olacak,onu gammazlamadığını izah etmeye çalışacak..E koskoca banka sahibi Tarık Tekelioğlu basit bir personeli hemen ilk sözünde kaale alacak değil ya.Biraz daha oynar,biraz daha üzer..Umarım gerçeklerin farkında olarak yapar ama bunları.Ondan sonrası zaten malum,Belgin e rağmen yaşanabilecek bir aşk..Geri planda kalmış gibi gözeken ama sessiz çığlıkları büyük kaostan ötürü duyulmayan Ümit Filiz aşkı..Raşit ve Hulusi nin çapkınlığı ellerine yüzlerine bulaştırışları.Vahi ve sütunlar..Dilek Koray ilişkisi.Eee bu dizide malzeme çokkk..

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

sinemim_g
27-06-07, 10:29
Feyza çekimlerin İstanbul'da devam etceğini nerden duydun yani bu haberin kaynağı nedir??Ben Bodrum'da da çekilebilir diye duymuştumda:img-blush

miraycım duymadım istanbulda çekilecek diye hani merve çeşmedeymiş diğer oyuncular istanbuldaymış ya bende demekki diyorum istanbulda çekilecek:img-in_lo tahmin yani ama tabi zor bişey değil atlarlar giderler bodruma!tabi bodrum olsa daha güzell olur:good:

capcup
27-06-07, 10:32
hepinize günaydın aşka aşıklarr...çookkk mutluyum hala yüzümde harip bi gülümsemeyle dolaşıyorum sanırım azimetmenin ve sonunda başarmanın verdiği haklı bir gurur ifadesi...bütün yalancı yarim ailesiyle gurur duyuyorum iyi ki bende bu güzel ve özel ailenin bir üyesiyim...:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-clapp :img-clapp :img-clapp :bella :dance:
eevvvveeet şimdi bakalımm startv 49.BÖLÜMÜN fragmanı ne zaman vericeekk yine fragman avı başladıı sanırımmm...

amaannn ben yine duygulandım neyse bugün artık yazmam foruma ama zevkle okuyorumm...SİZLERİİİ ÇOOKK SEVİYORUM YAWW:img-cray:

havinnnn
27-06-07, 10:33
ya arkadaslar ben teskkur msj attm bana bole bı cvp geldı

Sayýn Ýzleyicimiz,
27.06.2007 10:26:08 tarihinde tarafýmýza göndermiþ olduðunuz mailinize iliþkin cevabýmýz aþaðýda yer almaktadýr.

Yalancý Yarim isimli dizimize göstermiþ olduðunuz ilgi için teþekkür ederiz.
Dizimizin 30 Haziran Cumartesi akþ**ý saat 20:00 da 49. bölümüyle final bölümü yayýnlanacaktýr.

Star TV yayýn akýþý ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrýntýlý olarak bulabilirsiniz.

Star TV ile ilgili her türlü görüþ, öneri ve isteklerinizi haftanýn 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ý arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaþarak bildirebilirsiniz.

Ýyi seyirler,
Sevgi ve saygýlarýmýzla.

heralde otomatıge bagladılar degıstırıcekler dı mı??

jenn
27-06-07, 10:38
star tv sürekli tek tip cevap yazar:)) bu seni rahatsız etmesin..ayrıca nerde devam edeceği konusunda yapım ekibi dün bir karar verecekti.bodrum yada istanbulda kararı alacaktı..artık onların bileceği iş..:)

sinemim_g
27-06-07, 10:41
ya arkadaslar ben teskkur msj attm bana bole bı cvp geldı

Sayýn Ýzleyicimiz,
27.06.2007 10:26:08 tarihinde tarafýmýza göndermiþ olduðunuz mailinize iliþkin cevabýmýz aþaðýda yer almaktadýr.

Yalancý Yarim isimli dizimize göstermiþ olduðunuz ilgi için teþekkür ederiz.
Dizimizin 30 Haziran Cumartesi akþ**ý saat 20:00 da 49. bölümüyle final bölümü yayýnlanacaktýr.

Star TV yayýn akýþý ile ilgili tüm bilgileri http://www.startv.com.tr internet adresinden ayrýntýlý olarak bulabilirsiniz.

Star TV ile ilgili her türlü görüþ, öneri ve isteklerinizi haftanýn 7 günü 24 saat hizmet veren Alo Star'ý arayarak veya bizeyazin@startv.com.tr mail adresimizden ulaþarak bildirebilirsiniz.

Ýyi seyirler,
Sevgi ve saygýlarýmýzla.

heralde otomatıge bagladılar degıstırıcekler dı mı??

korkma korkma hazır cevap o:good: otomatik yani...sorun yok..yakında siteyi güncelleştircekler...ya açlıktan ölüyorum burda takılıyorum ya:img-hyste
bu mutluluk fazla bana...aklıma şey geldi imzalarda 'aynen devam ediyoruzz sözünü gördükçe!

naz:Sen ana yola nerden çıkılır biliyormusun?
tarık:ana yola çıktık bile...
naz:bakma öyle aynen devam:good: (böylemiydi bu:img-help: )

azizoz
27-06-07, 11:16
Herkese günaydın.Dün akşam iyice bi silkelendim.İki haftadır sarhoş gibi dolaşıyormuşum meğer.Nihayet kendime gelebildim.Yaşamak çok güzel.:happy0064
50. bölüm çekildi mi bilmiyorum ama çekmedilerse bir an önce başlamaları lazım.Yoksa haftaya fragmanı biraz geç görebiliriz.Biraz biraz çekmeye başladık denmişti.
Tarık ve Naz İstanbul'da ne yapar çok merak ediyorum.Tarık gizlice Naz'ın odasına,Naz gizlice müştemilata...Vahi'ye durumu açıklamaları çok doğru olur.Çünkü başından beri bu ilişkiyi en çok destekleyen kişi oldu.
Tarık'ta Sadri'nin durumuna düşecek.Babanla barış Naz'ı öyle iste:img-hyste Hulusi-Tarık barışını fazla uzatmamaları gerek.Biran önce birbirlerini görmeleri şart.Tarık bugüne kadar onca işin üstesinden geldi.Artık babasından destek almalı.
Sadri'ye ne olacak?Askere gideceğini biliyoruz.Diziyi bıraktı mı yani?

dedebaba
27-06-07, 11:17
dizimizin devam edeceğine dünden beri seviniyorum
star yayın akışında final yazıyor
bana gelen maildede 49. bölüm final diyor ama tabiki hepsini otamatiğe bağlamışlar
dizimiz istanbulda devam ediyormuş teşke bodrumda devam etseydi

snipers
27-06-07, 11:29
Bir Ztar klasiği...
Dün Ztar’da ne oldu?

- Eeee?
- Hımmm.
- Yaa..
- Hımmm.
- Gittikçe artan dozda…
- Eeeee?
- Hımm.
- Yaaa.
- Ooo… Nedir dertleri?
- Eeee…
- Güzel…
- Eee?
- Dizi uzadı.
- Eee?
- Hımm.
- Önce 13 iken, 26 oldu.
- Eee?
- Sonra 39…
- Eee?
- Eee?
- Eee?
- Hımm.
- Eee?
- Eee?
- Eee?
- Eee?
- Eee?
- Hımm.
- Hımmm.
- Eee?
- Hımmm.
- Aaa…
- Yaaa…
- Ooo…
- Oooo…
- Hımmm…

- Evet, niye ki?
- Kaydetti değil mi?
- Evet