PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

elmali-turta
27-06-07, 16:35
Çekimlere Bodrum'da devam ediliyormuş arkadaşlar....Bilginize...

blogtan alıntıdır..
arkadaslar doğru mu bir bilginiz var mı???

Bunu zaten Bloga ben yazdım yani eğer orda bana sorsaydınız size cevabını veriridim..ayrıca bi sayfa geride yazılmış olan birşeyi araştırmadan sormayalım lütfen biraz daha özen...:img-wink:

dedebaba
27-06-07, 16:35
bu arada diziyi neden kaldırıyorlardı ki?? bildiğim kadarıyla reytingler iiydi??? yani en azından ana sayfadaki ankette dizimiz 1inci

kim diyorda dizinin biteceği nerden duydun biz dünden beri dizinin bitmeyeceği için sevinip duruyoruz

DİZİMİZ BİTMİYOR

RebeCa
27-06-07, 16:36
çekimlere bodrumda devam arkadaşlar..ekip toplanıyor..eminim çok güzel bölümlere imza atacaklardır:)

bu süper bır haber jenn çok sağol.
şimdı tarık ve naz ıtıraftan sonra başbaşa tekneyle açılsalar gecelıyın yakamozda ne güzel olur şöyle birkaç romantık sahne olsa .

yalancı yarım ekıbı sızleri çok seviyoruz.

dedebaba
27-06-07, 16:52
arkadaşlar merve sevi kendi sitesinde dizinin bitip bitmeyeceği hakkında bir şey bilmiyorum demiş bu normalmi

smooth1903
27-06-07, 16:53
bu süper bır haber jenn çok sağol.
şimdı tarık ve naz ıtıraftan sonra başbaşa tekneyle açılsalar gecelıyın yakamozda ne güzel olur şöyle birkaç romantık sahne olsa .

yalancı yarım ekıbı sızleri çok seviyoruz.

acaba biz çokmu şey istiyoruz rebeca benimde içimden geçiodu öyle şeyler ama zor herhalde ya.yani bence bu bölümde önce kavgalar dewam edecek en sonda tarık nazın yapmadığını anlayıp affedecek.çünkü dizi uzadığına göre bu sahneyi biraz daha detaylı yapmaya çalışabilirler

DN:inşallah yukarda dediğim gibi olmazda hemen itiraf sahnesi olur:happy0064 :happy0064

pas.si.on79
27-06-07, 16:53
çekimlere bodrumda devam arkadaşlar..ekip toplanıyor..eminim çok güzel bölümlere imza atacaklardır:)

o kumsalda Barış şarkı söylemeden giderse zaten bodrum un tadı olmazdı.. O yüzden kesinlikle gerek tarık-naz, ümit-filiz gerekse tarık naz olarak kumsalda tarıktan şarkı duymayı isterim..

fovea
27-06-07, 16:56
arkadaşlar merve sevi kendi sitesinde dizinin bitip bitmeyeceği hakkında bir şey bilmiyorum demiş bu normalmi

Yeni mi söylemiş ,aslında yeni söylemiş olsa bile uğur kedi den en doğru haberleri aldığımızı biliyoruz,bu yazıyı yazarken gelişmelerden haberi olmayabilir.Hatta bir arkadaş : ilginçtir forumdakiler oyunculardan önce öğrenebiliyor haberleri demişti:img-blush

burcin_kaplan
27-06-07, 17:04

hıımmm şimdi bu kaçıncı uyarışım olucak bilmiyorum ama gerçekten yeter artık.Arkadaşım ilk okulda sana noktalama işaretlerini öğretmediler mi yoksa sen daha o sınıfa geçemedin mi??
Tek cümle yasaak!!

angel eyes
27-06-07, 17:13

işte bu haberde başka bi güzellik.eeeeeee daha ne olsun.dizi devam ediyo,oyuncular toplanıyo.yepyeni aşk dolu sımsıcak bölümler biz yalancı yarimcileri bekliyo.burnuma bi yanık kokusu geldi şimdi.aşkın ateşide alevlenmiş.eyvahhh desenize bu koku bodrumdan.:img-hyste

kırmızı su
27-06-07, 17:26
aşk kokusu bodrumdandır başka nerden olacak bu arada starın altyazısı ilk defa hoşuma gitti :img-yes dizimiz devam ettiğine göre hep böyle güzel yazılar okuruz inşallah bu arada bölümle ilgili yeni tüyolar mı var ben de öğrenebilirmiyim :img-wink: artık dizimiz de sadece aşk olsun sevgi olsun inşallah sonuna kadar yalancı yarim :good:

cerenimo
27-06-07, 17:27
Bir Ztar klasiği...
Dün Ztar’da ne oldu?
Ztar Tv dosyasında yeni gelişmeler...
Dün geç saatlere kadar toplantıda konuşulanları ele geçirdik. Saniyesi saniyesine Ztar’da olanlar, sıcağı sıcağına elinizin altında. Buyurun!...

- Önce çok naziklerdi efendim. Kibar bir şekilde isteklerini dile getiriyorlardı.
- Eeee?
- Sonra istekleri sitemlere dönüştü.
- Hımmm.
- Derken, ses tonlarındaki sertliğin derecesi arttı.
- Yaa..
- Arkasından şikayetler başladı.
- Hımmm.
- Gittikçe artan dozda…
- Eeeee?
- Şikayetler, zamanla sert uyarılara dönüştü.
- Hımm.
- Oldukça sert uyarılara…
- Yaaa.
- Bu, tehditlere dönüşmeden hemen önceki devreydi.
- Ooo… Nedir dertleri?
- Of, of… Yalancı Yarim, ne olacak…
- Kendinize gelin! Burada ciddi bir toplantı yapıyoruz. Özel sitemlerinizi toplantımıza taşımayın.
- Yanlış anladınız efendim, adı öyle…
- Hanım arkadaşına bu adı mı taktın?
- Hayır efendim, bu bir hanım değil, bir dizi.
- Nasıl yani, birden fazla mı?
- Efendim, ben anlatayım iznimizle. Geçen yaz yeni bir dizi yayınlamaya başlamıştık. Eski Türk filmleri tadında bir dizi. Adı, Yalancı Yarim.
- Eeee…
- Dizi geçen yıl hiç beklenmedik bir şekilde reyting rekorları kırdı.
- Güzel…
- Bunun üzerine diziyi uzatma kararı aldık.
- Eee?
- Dizi uzadı.
- Eee?
- Beklenenden fazla uzadı.
- Hımm.
- Önce 13 iken, 26 oldu.
- Eee?
- Sonra 39…
- Eee?
- En son 52’ de anlaştık.
- Eee?
- Dizi henüz 52’ye gelmemişti ki…
- Eee?
- Son bölümlere doğru, reytinglerde önemli düşüşler oldu.
- Hımm.
- Tabii bunda dizinin, diğer kanallardaki reyting şampiyonu olan dizilerle aynı gün ve saate konmasının payı büyük…
- Eee?
- Şu anda 40’lı bölümlerin sonlarındalar…
- Eee?
- Reytinglerdeki düşüş devam edince, diziyi 52’ye gelmeden bitirmeyi düşündük.
- Eee?
- Düşüncemizi uygulamaya karar verdik…
- Eee?
- Uygulamayı izleyicilere duyurduk…
- Eee?
- İşte ne olduysa ondan sonra oldu efendim.
- Hımm.
- Telefonlar hiç olmadığı kadar yoğun. Defalarca santral kitlendi. Ahizeyi kaldırıp indirmekten, hayat boyu yapamadığım kadar kas yaptım. Pazulara bakar mısınız efendim!
- Hımmm.
- Yanımdaki arkadaş, gece nöbetçiydi. Saatlerce herkese aynı cevapları vermekten bir hoş olmuş. Başka bir şey konuşmakta zorlanıyor. Biraz zaman geçince açılır diye umuyoruz.
- Eee?
- Efendim, normal izleyiciler neyse ama, yaşlı kadın ve çocuklara ne cevap vereceğimizi bilemiyoruz.
- Hımmm.
- Bana da yaşlı bir teyze denk geldi az önce. “Oğlum, bende kalp var, oynamayın benimle. Devam edecek mi, etmeyecek mi, onu söyleyin. Bak, benim 5 tane çocuğum, 18 tane torunum, 3 tane de torun çocuğum var. Biri olmazsa diğeri bunun hesabını sorar. Elimden kurtulamazsınız!” dedi.
- Aaa…
- Çocuklar daha zor efendim. Az önce de birisi “Tayıkla Naşı bitiyiyşenij ben de şiji bitiyiyim” diye çın çın öttü kulağımın dibinde…
- Yaaa…
- Evet, bir tanesi de beni aradı, ama söylediklerini burada dile getiremeyeceğim…
- Birkaç tane faks yığınımız oluştu. Faks kağıdına verdiğimiz parayla, birkaç sezonluk yeni bir dizi alabilirdik. Mailler yağmur gibi yağıyor. Bilgisayarlarımız verileri yedeklemeye yetişemiyor. Web sitemiz çöktü. Final yazısını gören saldırıyor.
- Ooo…
- Güvenlik önlemlerimizi arttırdık. Bundan sonraki hamlede kanala yürümek isteyebilirler.
- Oooo…
- Eğer dizi kaldırılırsa, televizyonlarındaki kanal ayarımızı bozacaklarını bildirmişler.
- Hımmm…
- Bir an önce karar vermezsek, direkt uyduya yönelmelerinden korkuyoruz.

- Bütün mesele bu mu yani? Ne var bunda? Reytinglere bakıp konuyu çözeriz ya hu.. En son hafta reytingler öncekine göre nasıldı?

- Efendim, nitel bazda konuya odaklandığımızda, son verileri göz önüne alarak, bir önceki izlenme oranıyla karşılaştırıldığında, oranların pozitif yönde reel bir ivme kazandığı yadsınmaz bir gerçektir. Ancak, sağlıklı bir değerlendirmenin doğasına aykırı düşmeme durumu, bu ivmenin görecelik ve süreklilik yönünden de irdelenmesi gereğini kaçınılmaz kılmaktadır. İzleyici popülasyonu…
- Doğru konuş benimle Hamdi, reytingler arttı mı, artmadı mı?
- İzah etmeye çalışıyorum efendim, optimal düşünürsek…
- Efendim, ben anlatayım izninizle. Yani, sayıca bir artış olduğu doğru.
- İyi, o zaman devam etsin…
- Ama bu artış, izleyicilerin o güne özel çalışmalarının bir yansıması olabilir. Yani, haftaya aynı oranı tutturamayabiliriz…
- İyi, o zaman kaldıralım…
- Ama bu artışa, dizimizin en son gün değişikliğinden haberdar olamayan ve tatilde olmaları muhtemel izleyicilerin dahil olmadığını düşünürsek, gelecek hafta oranlar daha da yüksek olabilir.
- Fakat gün değişikliğinden haberdar olmayan bu seyirciler, bu günü beğenmeyebilir ve izlemeyebilirler...
- Ancak, dizinin senaryosu, çok ilginç bir noktaya geldi. Haftalardır süren durağanlık bitti. Yani dizide heyecanın dozu arttı. Bilirsiniz, heyecan artınca…
- Belki de bu, senaristlerin günü kurtarmak adına yaptıkları küçük bir hamledir. Gelecek haftalarda konu tekrar durağanlaşabilir.
- Diğer yandan, bu dizinin kemik bir izleyici kitlesi var. Aynı bölümü arka arkaya iki hafta yayınlasak bile, oranlarda artış olabilir. Tekrar bölümlerinin reytingleri, normal bölümlerle neredeyse aynı
- Tabii, şu hususa da dikkat gerekir, biliyorsunuz yeni yayın döneminde kanalımız birçok yeni dizi aldı. Eğer bu dizi devam ederse, aldığımız dizileri yayınlayacağımız gün ve izletebileceğimiz seyirci bulamayabiliriz.
- Bu durumda da, izleyiciye karşı sözümüzü tutmamış olma durumumuz ortaya çıkabilir. Şöyle ki, bu haftaki oranlara göre dizinin devam edip etmeyeceğine karar vereceğimizi duyurmuştuk.
- Şu da var ki, izleyiciye reyting sonuçlarını nasıl yorumlayacağımızı belirtmedik. Yani, oranlar onlara göre yeterli, bize göre yetersiz olabilir.
- Pek çok köşe yazarı, tv yorumcusu da günlerdir dizinin devam etmesi yönünde bir hayli mail aldıklarını ifade ediyorlar.
- Ama bu maillerin bir kısmı, aslında aynı kişilere aitmiş.
- Kulağımıza gelen duyumlara göre, izleyiciler başka kanallara teklif götürmeye başlamışlar.
- Tabii diğer kanalların zirveden bu noktaya gelen bir diziyi almak isteyecekleri şüpheli.

- Bir de şu var, neredeyse haftanın her gününü reyting açısından denedik. Denemediğimiz birkaç gün kaldı. Belki oranlar o günlere göre de olumlu yönde değişebilir.
- De, olumsuz yönde de değişebilir.
- Da, en azından denemiş olur, izleyiciye açık kapı bırakmamış oluruz.
- De, bu bizim büyük bir risk almamız demektir.
- Da, risk almadan başarılı olmak mümkün değildir.
- De, başarısız olduğumuzda, aldığımız risklerin hiçbir önemi yoktur.

- Hiyeeaayyt!!!.. Yeter ulan! Yeter!... Kaç saattir maymuna çevirdiniz beni! Sabri, tut kapıyı! Kararımı açıklıyorum: Bu diziyi bu kanala alanı gözüm görmesin!... Cumartesiye alana işkence yapın!... Çarşambaya alanı asın!.. Perşembeye alanı kesin! Balta getirin bana!.. Çabuk!...Kaçmayın lan, kaçmayın!...Gelin buraya!...Kaçmayın dedim size!...

- Abi, güvenlik kameraları açıktı değil mi?
- Evet, niye ki?
- Kaydetti değil mi?
- Evet, hepsini…
- Yuppiii!... Yırttık oğlum, yırttık! Sonunda… Bu görüntüler kaçar mı? Ne zamandır aklımda hep bir gerilim filmi çekmek vardı. Buradakilere söylediydim de, beni ciddiye bile almadılardı. Aha, ayağıma geldi. Görsünler şimdi! Oyuncular da bedava! Yaşasın! Biliyordum, bir gün olacağını biliyordum!

Filmimim adını bile buldum: “KANLI FİNAL!”

Bekle beni zalim medya!... Çaycı Rüstem geliyor!

:img-hyste :img-hyste
Harikasın, ellerine sağlık...Gülmekten koptum :img-hyste
Çaycı ha? :img-hyste

selamlar hepinize...öncelikle jenn'i çok merak ettim. devam tüyosunu bilen bu arkadaşımız kim acaba? çünkü dün kanalla görüşmeler bittikten hemen sonra durumu sizinle paylaştım. soruların cevaplarına devam. evet dizimiz tam kadro devam ediyor. ekibimiz de en az sizin kadar yy hayranı çünkü. geri kalanlar sürpriz...şimdilik...

Biraz geç olacak ama...Yeni girince böyle oluyor :img-blush :)
Hoş gelmişsiniz, hoş gitmişsiniz anlaşılan Uğur Kedimiz...
Dizimizin tam kadro devam etmesine ve özellikle Bodrumda devam etmesine çok ama çok sevindim...Bizi her şey konusunda, hemen bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler...:happy0064 :happy0064

Ebruli88
27-06-07, 17:28
Ya ben hala su 2 kere 2 4 meselesini anlamis degilim....:icon_whis

o mesele 49. bölümde mi yasancak yoksa???

ha birde odada kalma meselesi var onu unutmayalim:happy0064

Hepsi bu bölümde olcaksa yasadikkkk:bella

eeveeet en sonda ise artik bunu bekliyoruz >>>>:love04:

glçnm
27-06-07, 17:30
çekimlere bodrumda devam edilmesi çok güzel :) haber verdiğin için saol jenn... daha bodrumdaki maceraları bitmemişti bakalım yeni bölümlerde neler olucak??? bence artık bunu merak edip,yorumlar yapalım. ben 48 in sonundaki durum nolucak çok merak ediyorum yani acaba naz kendini savunacak mı? yada tarık bir şekilde naz'ın aramadığını anlayacak mı???

başak-eylül
27-06-07, 17:31
Oh oh siteye girdim yine yüzümde güller açtı,ne güzel naberler gelmiş yine,ne güzelll...Bugünkü tekrarı gönül rahatlığı ile izledim,kaç gündür buruktum ama artık hiçbişiy moralimi bozamaz,starın bazı güzel yerleri kesmesi bile fazla sinirlenmedim:)Tekrar sırasında sık sık altyazı geçiyordu,yaz sıcağı aşkın ateşi ile birleşiyor:)altyazıyı görünce bile heyecanlandım.Şimdi baktım da starın sitesinde de yazıyor cuma günü yine tekrarı var dizimizin 00.20'de,bir kere daha tvde izlicez,ne güzel:happy0064
zirkon ellerine sağlık,çok güzel yazmışsın:good:koptum okurken.

Aynali 11
27-06-07, 17:33
bence yazdigimiz senaryolardan birisi kesin tutar..ama insallah uzatmazlar bu durumu...bu arada acaba hulusi tariki görecekmi cok merak ediyorum

Ebruli88
27-06-07, 17:37
bence yazdigimiz senaryolardan birisi kesin tutar..ama insallah uzatmazlar bu durumu...bu arada acaba hulusi tariki görecekmi cok merak ediyorum
benim yazdigim senaryonun part 5 ine kadar tutabilirde tutmayabilirde olabilir de olmayabilirde.....Insallah tutmaz tabi aslinda tutsada olur :img-hyste

aman neyse

PART 14 ü ekliycem haberini ola :happy0064

fovea
27-06-07, 17:39

İnşallah tutar.Bence karşılaşmazlar zaten Tarık Hulusi yi gördü ona göre daha dikkatli davranır.Hem oda da kilitli kalma bu bölümde olucak diye tahmin ediliyor.:)

cerenimo
27-06-07, 17:40
HEDEF KİTLE : A/B
26 HAZİRAN 2007 SALI
42 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 1,00 8,60

TELE - BAROMETRE
26 HAZİRAN 2007 SALI
38 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 1,20 9,80

Ratingler yine güzel gelmiş...Her zamanki gibi, bir değişiklik yok...Çok güzel, özellikle de tekrar bölümlerine göre...:img-wink:

Yalancı yarimin tüm bölümleri ztarın kendisi için ayırdığı bölümde beklemektedir.
Bu arada kendi aralarında konuşurlar.

1.BÖLÜM: Gelenlere bakıyorumda kendimi iyiyce yaşlanmış hissediyorum.
2.BÖLÜM: Öyle deme bak aramızda bir hafta var ama ben yaşlandığımızı kabul etmek istemiyorum.
1.BÖLÜM: Başladığımızda sayı az olacak diye bu küçücük odayı ayırdılar ama şimdi sığamaz olduk.Hem burası çokda sıcak.
3.BÖLÜM: Aman şikayet etmeyin yoksa yine kaldırmaya kalkarlar.
10.bölüm: Arkamızda bizi sevenler olduğu müddetçe bize dokunamazlar.
15.bölüm: Allahtan aramıza bodrum bölümleri geldide biraz serinledik.Deniz havası yaradı.
20.bölüm: Dağ havasının nesi vardı?
33.BÖLÜM: Ve de göl havasının?
15. BÖLÜM: Yok ben öyle demek istemedim yanlış anladınız.
16.bölüm : Sen canına mı susadın.Onlar yy severlerin en sevdiği bölümler sakın onlarla tartışmaya girme.
15. bölüm: Yok yok tartışmam ,ben canıma susamadım.
23.bölüm: 20- 33 geçen yine sizden bahsediyorlardı.
20. bölüm: Bahsetmedikleri gün mü var.Çok sevilmek zor iş .
33. bölüm: Yanlış anlamayın hepinizi seviyorlar ama işte bizim yerimiz başka.
34. bölüm: PPeki ben ve benden sonra gelen bodrum bölümlerine kadar olanlarıda seviyorlarmı?
46. bölüm: Tabiki seviyorlar ama biraz kızdılar ,haklılarda.Hem sizleride sevmeseler ve izlemeseler ben ve benden sonrakiler olurmuydu.
48.BÖLÜM: Bu arada 49 neden daha gelmedi haberiniz var mı?
1.BÖLÜM: Buraların en eskisi ve en büyüğü olarak beni aradı ve izin istedi .Bir süre ortalıkta olmak istemiyormuş.
48.BÖLÜM: Neden?

(O sırada kapı açılır ve içeri kalabalık bir grup girer.)
YY SEVERLER: Hepinize merhaba.Hiç rahatsız olmayın biz birine bakıp çıkıcaz.
Arkadaşlar dağılın bulan haber versin.
-burda yok.
-burdada yok.
-bizde bulamadık.
YYseverler: Aranızdan biri eksik nerde olduğunu bilen var mı?
40.bölüm: 41 eksik ama onun bugün tekrarı var ona gitti.
YY SEVERLER: Hayır onu sormuyoruz.Biz 49 u arıyoruz.
1.BÖLÜM: O hiç gelmedi buraya ,haberimizde yok,ne zaman gelir bilmiyoruz.Değil mi arkadaşlar?
TÜM BÖLÜMLER : Evet evet bilmiyoruz.
YY SEVERLER : Tamam burda vakit kaybetmeyelim .Başka yerlere bakalım .49 u ilk gören hemen üstüne atlayacak unutmayın.Sonra diğerlerine haber verecek.Bizde gelip bir güzel didikleyeceğiz içinde ne var ne yok diye.Bir kaç haftadır olanlar yüzünden kaç bölümü didiklemeden bıraktık.Hepsinin acısını bu bölümden çıkaracağız.
1. BÖLÜM: Şimdi anladın mı 49 un neden saklandığını?Bir bulurlarsa 49 u ellerinden kimse alamaz .

Bir yy sever : Arkadaşlar sanki şurda biri saklanıyor .Ben bi bakayım.AAAAA 49 bu.Arkadaşlar koşun 49 buldummmmmmm.
YY SEVERLER: Hüüücccccuuuuuuummmmmm.
49.bölüm: İmdaaaaaatttttt.

NOT: Arkadaşlar unutmayın 49 u ilk gören üstüne atlayacak ve haber verecek

NOT: Zirkon filmin harika olmuş.En yakın zamanda görüşüp bu filmi ztara inat YYTV de yayınlayalım.

:img-hyste
Bu gün yine güzel günlerimden anlaşılan...Sabahtan beri gülüyorum:)
Klavyene sağlık hüseyingazi:img-wink: Çok güzel olmuş :)

çekimlere bodrumda devam arkadaşlar..ekip toplanıyor..eminim çok güzel bölümlere imza atacaklardır

İşte bu habere o kadar çok sevindim ki =)
Gerçi, tahmin etmiştim Mervenin Bodrumda olmasından, yatkili bir ağızdan öğrendiğimiz çok iyi oldu...Olay tahmin olmaktan çıktı :img-wink: Artık inanabilirz:) Çok teşekkürler Jenn...
En azından orda aşklarını düzgünce yaşasınlar da İstanbula gidince eski haline dönmesin her şey :) Onun için de baya fırın ekmek yemeleri gerekiyor :)
Misal, göl kenarı, aşkları ve İstanbula gidince sonuç: "Biz nasıl bu kadar kısa sürede bu hale gelebildik?!..." :)

NOT!: Arkadaşlar, yine tek cümlelik msjlar artmaya başlamış...Birazcık daha dikkat edersek....:img-wink:
NOT!: Btün ekibimize tekrar tekrar çok teşekkürer....
NOT!: Off, STARdaki o altyazaı ne güzel bir şeydi öyle...Ve bol bol geçiriyorlar...Galiba STAR Ztarlığı bırakıp tekrar STAR oluyor ha? :)

ayşe1903
27-06-07, 17:40
Dizinin devam etmesine çok sevindim, cuma günkü tekrar da iyi olacak, aynı gün içinde iki kez izlemiş olacağım. Naz ve Tarık ikilisini mutlu ve birlikte göreceğiz inşallah. Aslında bu bölümde barışırlarsa aralarını bozulmasını gerektirecek bir şey kalmadı artık; bütün sırlar açıklandı, Belgin Hanım da o kadar etkili olamaz, dizinin devamı nasıl olacak merak ediyorum... Keyifli olacağı kesin ama...

Sımarık Cadı
27-06-07, 17:45
simdi girme fırsatı buldum forma...inanmıyorum yaa dewam ediyo demek dizimiz...cok mutluyum hawalarda ucuyorum...bi arkadasımızın imzasındaki uğur kedinin mesajını okuyunca yüzünde bi gülümseme oldu iste bu dedim yaaa...ewet zafer bizimmm...bu dizi oyuncuları we bizzzler hakediyoruzz...ccooook mutluyum coook...bodrumda naz we tarıkla askkaaa dewammm...:happy0064 :happy0064

smooth1903
27-06-07, 17:50
benim yazdigim senaryonun part 5 ine kadar tutabilirde tutmayabilirde olabilir de olmayabilirde.....Insallah tutmaz tabi aslinda tutsada olur :img-hyste

aman neyse

PART 14 ü ekliycem haberini ola :happy0064

yani partı eklemişsin ama diğer partı merakla bekleyelim diede en sonunda yine yapmışsın yapacağını:img-hyste :img-hyste neyse diğer partı bekliyoruz artık.
bu arada çok teşekkürler yine güzel bi part olmuş

smooth1903
27-06-07, 17:56
çiçek abla sitede.hoşgeldin çiçek abla.blogda o güzel senaryolarını okudum gerçekten çok güzel.keşke senin yazdığın gibi olsaydı.tekne olayı falan senin yazdığın gibi olsa çok harika olurdu..güzel yorumlarının ve senaryolarının dewamını bekliyoruz.teşekkürler emeğine sağlık

ayşenurr
uğur kedi ve jenn çok güzel haberler yazmış.tüm kadro ve tekrar Bodrum'dan devam.çok sevindim.Bodrum sahnelerini ve repliklerini daha çok beğendim.
bizlerde beğenerek izlemeye devam edecez.:img-yes:

Ebruli88
yani partı eklemişsin ama diğer partı merakla bekleyelim diede en sonunda yine yapmışsın yapacağını:img-hyste :img-hyste neyse diğer partı bekliyoruz artık.
bu arada çok teşekkürler yine güzel bi part olmuş

sizi meraklandirmkta benim görevim :img-hyste :img-hyste

Bu arada begendigine sevindim..:happy0064

Forum yine sessizlige büründü KUZULARIN SESSIZLIGIMI:img-hyste

uğur kedi
27-06-07, 18:00
tekrar selamlar...sayfalar arasında gezinirken cavit çetin'le ilgili bir yazıya takıldı gözüm. "49. blm.de diziden ayrılıyorum" diyen. böyle bir şey kat'a doğru değil. cavit kendi ağzından, birisinin bu tür şeyler yazdığını, bunun önüne geçemediğini söylüyor. bu tür sorunlar yok. çekimler cuma günü bodrum'da başlıyor. 49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor.

smooth1903
27-06-07, 18:01
tekrar selamlar...sayfalar arasında gezinirken cavit çetin'le ilgili bir yazıya takıldı gözüm. "49. blm.de diziden ayrılıyorum" diyen. böyle bir şey kat'a doğru değil. cavit kendi ağzından, birisinin bu tür şeyler yazdığını, bunun önüne geçemediğini söylüyor. bu tür sorunlar yok. çekimler cuma günü bodrum'da başlıyor. 49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor.

ugur kedi itiraf kesin varmı?
lütfen bu soruya cevap ver

skyline_91
27-06-07, 18:01
hoşgeldin uğur kedi.yine güzel haberlerle geldin..biraz daha ipucu verebilirmisn 49.bölüm hakkında

ceza_cansu
27-06-07, 18:02

Siz zaten dizimiz tam kadro devam ediyor yazmıştınız bugünkü yazınızda.Bizlerde ona inanıyoruz tamamen.Ama tekrar gelip bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.''49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor.''Bu söz bile şimdiden bitirdi beni :img-help: :img-help: Bizi yine süper bölümler bekliyor:happy0064

NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum.

Ebruli88
27-06-07, 18:04

hosgeldin...yaa yapmayin ya sonunda demek haa:icon_whis

off ya o zaman 50. bölümü merakla bekliycez napalim bekleriz artikin :img-hyste

olsun biz zaten inanmadik...Ümitimiz bizi birakmazz ESPRIKLERINI özleriz vallaha :img-hyste

ayşenurr
27-06-07, 18:05

hoş geldin sevgili uğur kedi,49'un sonundaki romantizim hepimizi öldürüyor.
anlaşılan bölümün sonunda aşk itirafı var.:img-in_lo

glçnm
27-06-07, 18:05
bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :) 49.bölümü merakla bekliyoruz. tam kadro ve bodrumda devam edilmeside çok güzelll ... iyice meraklandım şimdi 49 un sonunda neler olucak tarık ve naz arasında acaba itiraf mı geliyor???

dedebaba
27-06-07, 18:07

bilgiler için çok saol
inşallah sonunda bir aşk itirafı olr
ümitsizde zaten bu dzi olmaz
49 sabırsızlıkla bekliyoruz

pas.si.on79
27-06-07, 18:09

sonundaki mi:img-help: :img-help: :icon_sorr
sonundaki deyince aklıma 33 ncü bölüm geldi.Çok güzel çok romantik bir bölümdü.Buram buram aşk,espiriler ..34 de eser kalmadı.öyle olmaz değil mi?:icon_sorr neyse boşverin olursa olsun..

Siz en doğrusunu bilirsiniz..Bakalım cts ni artık iple çekiyoruz:img-pilot

valla çok iddialı konuştunuz.Hepimizi Öldürüyor falan.. :)cts gelsin artık:img-pilot Aslında fragman çıksa bugünden çok daha iyi olur.

elmali-turta
27-06-07, 18:11

Uğurlu Pisiciğimiz..Hoşgeldiniz:)

Biz daima sizin verdiğiniz bilgilere inandık tüm kadroyla devam etti dediğinizdede zaten Cavit ayrılsa Filizimiz Ümitsiz napardı dime:img-wink: olurmu hiç yani:)

49 bizide bitircek herlade gell Cumartesii gellll:)

Ebruli88
27-06-07, 18:11
Siz zaten dizimiz tam kadro devam ediyor yazmıştınız bugünkü yazınızda.Bizlerde ona inanıyoruz tamamen.Ama tekrar gelip bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.''49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor.''Bu söz bile şimdiden bitirdi beni :img-help: :img-help: Bizi yine süper bölümler bekliyor:happy0064

NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum.

bu arada ben demedimmi KUZULARIN SESSIZLIGI diye....Forum ahalisi tekrar canlandi ugur kedi sayesinde....yaw ismi gibi UGURLU..:happy0064 :img-blush

awakening
27-06-07, 18:12
dün ve bügün bizi o kadar meset bahtiyar ettiniz ki size sonsuz tşklr . peki bu yürek sonuna kadar dayanır mı acaba ? bu haftaki bölümün sonunda acaba 20 bölümdeki gibi kiss durumları mı var acaba :)

ayşenurr
27-06-07, 18:14
aşk itirafı Tarık ile Naz tartışırken,gerilim anındamı geliyor.ilk teklif Tarık'tan
gelse bari.haftalardır böyle bir itiraf hayal ediyorum.sıradan olmayan
aşk itirafı.:img-in_lo bizim dizimizede bu yakışır.

fovea
27-06-07, 18:16
Keşke görebilsek awakening.(20. ve 33. bölümde ki gibi ) :icon_whis 2 kere 2 nin içeriğini biraz daha öğrenebilsek :) Star inşallah fragmanı bugün verip dünkü gibi bizi sevindirir.

smooth1903
27-06-07, 18:18
bu kadar soruyu cevapsız bırakmıycaksın dimi ugur kedi..
bize biraz ip ucu verirmisin.çalıştık didindik gece gündüz demedik.hepberaber bu diziyi dewam ettirttik.şimdi bizim hiçmi hakkımız yok biraz ip ucu almaya.birazcık ip ucu versen bize vallaha dahada sevinecez

Ebruli88
27-06-07, 18:21
bu kadar soruyu cevapsız bırakmıycaksın dimi ugur kedi..
bize biraz ip ucu verirmisin.çalıştık didindik gece gündüz demedik.hepberaber bu diziyi dewam ettirttik.şimdi bizim hiçmi hakkımız yok biraz ip ucu almaya.birazcık ip ucu versen bize vallaha dahada sevinecez
hakkin olmazmi hakkimizi aldik iste dizinin dewam karariyla birak ugur kedi isterse verir isterse vermek :img-wink: zaten cumartesi ye nekalmis:img-yes: :D

awakening
27-06-07, 18:24
eğer bi aşk itirafı gelecekse ( tek temennimiz o ) illa ki bunu bi şekilde süsleyip taclandırmak lazım . oda masum güzel bi kiss olayı bana göre sahil de loş bi tek ay ışığı denizin sesi ve dudaklar birleşir ve şarkımız başlar gözlerin boşlupa dalıp giden sahipsiz bakışların benim olsun isterim ....

49 .bölümün sonu

jervez
27-06-07, 18:25
bugün bayram bugün bütün yycilerin sevinçten çıldırdığı bir gün.işte azmin zaferi ve işte yy farkı.
bu başarı fazlasıyla yy severlerin ve asla vazgeçmeyen yy ailesinin .
müthiş haberlerle tekrar yaşamam geri döndük.
UĞUR KEDİ ve FULYA CEYLAN o kadar değerisiniz ki çok TEŞEKKÜRLER.

awakening
27-06-07, 18:26
Keşke görebilsek awakening.(20. ve 33. bölümde ki gibi ) :icon_whis 2 kere 2 nin içeriğini biraz daha öğrenebilsek :) Star inşallah fragmanı bugün verip dünkü gibi bizi sevindirir.

yanlız 33 de kiss olayı sonunda gelmedi :) o yüzden ben 20 örnek verdim ama bi senaryo yazdım fazla mı hayal perest oldum nedir. ama böyle bi sonla bitse güzel olmaz mı ?

ayşenurr
27-06-07, 18:28
aşk itirafı olduğunda,yeni duygusal melodiye söz
yazılıp Barış Akarsu söyleseydi.daha etkileyici ve romantik olurdu.

pas.si.on79
27-06-07, 18:32
aşk itirafı Tarık ile Naz tartışırken,gerilim anındamı geliyor.ilk teklif Tarık'tan
gelse bari.haftalardır böyle bir itiraf hayal ediyorum.sıradan olmayan
aşk itirafı.:img-in_lo bizim dizimizede bu yakışır.

bence tam tersi ilk itiraf Naz dan gelmeli.. NAz artık Tarık ı sevdiğini söylemeli..Çünkü Tarık ın sevdiği belli.Zaten Naz da dedi.Ben aldım dersimi, vazgeç diye..

Nazın sevdiği de belli de..Sonuçta Naz dan duyulması gerek.Şoför Tarıka eski Tarık a aşık olduğu...

fovea
27-06-07, 18:33
yanlız 33 de kiss olayı sonunda gelmedi :) o yüzden ben 20 örnek verdim ama bi senaryo yazdım fazla mı hayal perest oldum nedir. ama böyle bi sonla bitse güzel olmaz mı ?

Pardon haklısın awakening ,sonunda ve senin senaryondaki gibi olması bizim için (biraz) hayalde olsa en iyisi olurdu :icon_whis .Sonunda da olsa başında da olsa yine 34. bölümde ki gibi her şeyi unutmasınlar yeter:)

berkayaras
27-06-07, 18:34
bence tam tersi ilk itiraf Naz dan gelmeli.. NAz artık Tarık ı sevdiğini söylemeli..Çünkü Tarık ın sevdiği belli.Zaten Naz da dedi.Ben aldım dersimi, vazgeç diye..

Nazın sevdiği de belli de..Sonuçta Naz dan duyulması gerek.Şoför Tarıka eski Tarık a aşık olduğu...

Kesinlikle katılıyorum ben de itirafı Naz'dan istiyorum ve bekliyorum.Su durumda mantıklı olan da o zaten
edit:aşkta mantık aranmaz ama gene de naz ilk itiraf etsin :D

BaLıKK
27-06-07, 18:34
hey maşallah..uğur kediciğimiz gene bize güzel tüyolar getirmiş...
diyorum ben bu 49 u 2 haftadır bekliyorum..49um benim..cumartesiyi iple çekmeyi bırakın fragmanıda çekiyorum:)
ben daha evvelde demiştim ilk itiraf bence nazdan geliyor..tabi akabinde tarıkta yelkenleri suya indiriyor ve 49daki romantizim hepimizi öldürüyor:):)

burcin_kaplan
27-06-07, 18:38
kedimiz gelmiş gene süper haberler getirmiş:) Demek 49'un sonunda bomba bir olay war ney acaba o:) bu arada ara vermeyecek olmasına dahada çok seviniyorum 50yi beklemicez birde aradan dolayı direk izleyebilicez oh oh onada çok seviniyorum.Hayırlı olsun arkadaşlar.Süper bölümler bizi bekliyor hak ettiğimiz istediğimiz bölümleri sonunda görebilicez galiba.

fovea
27-06-07, 18:39

Aslında belli ama şu anda Tarık bence biraz hayal kırıklığı içinde olabilir.Çünkü her ne kadar itiraf olmasa da Tarık Naz ın ona en azından dostu :) olarak değer verdiğini düşünüyordu.
Ama şimdi benim 9 ay yanında çalıştığım 2 kere öpüştüğüm .defalarca onun için adam dövdüğüm,aylarca kendimden nefret ettiğim (tarık tekellioğlu olarak:)ve daha sayamayacağım olaylarla geçirdiğim 9 ayım boşa gitti diye düşünüyorda olabilir.
Onun için itiraf(pas.si.on 79 un dediği gibi) Naz dan gelmeli :icon_whis

ayşenurr
27-06-07, 18:40

tamam Naz'dan aşk itirafı gelirse,şoför Tarık'a aşkını göstermiş olacak.
ben Tarık'tan beklerim ilk adımı,bana göre erkeğin ilk aşk itirafını
yapması daha romantik geliyor.ilk bayanın adım atması beni pek etkilemiyor.

handeozbek
27-06-07, 18:40

Bizim ekibimimiz aile gibi artık hiç ayrılırlar mı?Ben buna ihtimal bile vermemiştim zaten.Cuma günü dizimiz yeniden doğuyor. Çok sevindim.
Romantizm dediniz bizi mahfettiniz:). Bizim dizimizin romantizmi öldürür zaten. Hayır bünye alışık değil. Allahtan daha önce azar azar almışlığımız var:) Fragman ve özet sabırsızlığı için bir sebep daha:) Umarım star biraz olsun politikadan anlıyordur ve bu akşam fragmanı sınav filminin reklam arasında verir.

cerenimo
27-06-07, 18:45

:happy0064 :happy0064 :happy0064
Off....Bu ne güzelliktir yaa:)
Zaten zaman geçmiyor...Uğur Kedimiz, sen böyle dedikçe hiç geçmeyecek :)
Bu arada inanmamıştım zaten de, diziden ayrılmamasına çok sevindim espirili Ümitimizin...:)

irem-e
27-06-07, 19:02
hadi gôzûmûz aydin dizimiz starda devam ediyormus bu yaz ekranlarda olmasina daha da bi sevindim tatile gidemeyenler icin cok sevindirice bir haber
buradaki bu soguk gunlerde yy bûtûn sicakligiyla icimizi isitimaya devam edecek

HAWİNS
27-06-07, 19:04
Bencede ilk itiraf nazdan gelmeli...Nazın tarığı üzdüğü yeter...Tarık kaç kere belli etti sevdiğini(örneğin göl evi)...Ama nazdan tık yok...Hem ilk itirafı naz yaparsa tarık naza kıyamaz yelkenleri suya indirir....Ama ilk tarık söylerse nazın ne tepki vereceğini bilemem...Çünkü nazın 10 dakkası 10 dakkasını tutmuyo....:)

handeozbek
27-06-07, 19:08
Dizimiz hiçbir diziye benzemediği için itiraf Naz'dan gelsin Tarık'tan gelsin diye bir düşüncem yok. Her kimden geliyorsa eminim o duruma uygun,hepimizi memnun edecek bir itiraf olacaktır. Hatta ben ilginç bir şey beklediğim için hangisinin itiraf ettiğini bile anlayamacağız gibi geliyor. Tahmin yürütmek çok güç. Hele bir de özet ve fragman olmayınca. Tek bildiğimiz şey öldürücü romantizm ve 80 derece sıcaklık:)

rüyam
27-06-07, 19:15
bencede nazdan gelmelım cunku ılk adımı hep tarık attı,
optu
gıtsede gerı dondu ,yada gıtmedı
yemege cıkardı bazı seylerı anlatmaya calıstı
sarkılar söledı
her nazını kaprısını,kıskandırma cabalarını cektı
ee naz da artıkbısey yapabılsın dımı;)

angel eyes
27-06-07, 19:16

amanda aman kimler gelip gitmiş ben yokken. olmuyo ama uğur kedi hep ben yokken yada tam çıktığım sırada geliyosun.aman neyse sen gel hep böle güzel haberler verde tek ben en son öğreneyim.:img-hyste ama her zamanda böyle olmaz dimi?

nedim_bahar
27-06-07, 19:18
kardeşim söyleyince hemen geçtim bilgisayarın başına girdim siteye ona inanmamıştım ama burda gördüm tamam dedim artık inandım dizimiz devam ediyor yalnız maçtan geldim çok yorgun olduğumdan diğer sayfalara bakamadım zaten kendimi de sakatladım birazdan çıkacam yalnız şunu merak ettim dizimiz yaz boyu devam edecek mi yoksa diğer diziler gibi sezon finaline mi girecek???

EYLULGUNEY
27-06-07, 19:21
Ya bence boşverin itirafı. İki kuru lafa mı kaldı herşey. Herşey ortada zaten, anlayan anlıyo (yy hayranları). İtiraf gerilimin ivmesini düşürür. Bizler o gerilimini tırmanışını da seviyoruz. Hem zaten daha TT nin Naz'dan çook alacağı var. Daha Naz yeterince pişmedi, biraz da o çilesini doldursun. 9 ay değil belki ama ööle 2 günde de olmaz. Ben hem gaddar Tarık'ı hem de ilk defa bir kızın saçını okşayan Tarık'ı seyretmeyi tercih ederim. Yani o da bir şekilde içindeki çelişkilerin üstesinden gelecek daha, yok ööle çok değiştin sen oğlum deyip kabullenmek.
İtiraf ateşten gömlek. Laf ağızdan çıktı mı bir kere, artık Şeytan da senden yana, melek de...

angel eyes
27-06-07, 19:22
kardeşim söyleyince hemen geçtim bilgisayarın başına girdim siteye ona inanmamıştım ama burda gördüm tamam dedim artık inandım dizimiz devam ediyor yalnız maçtan geldim çok yorgun olduğumdan diğer sayfalara bakamadım zaten kendimi de sakatladım birazdan çıkacam yalnız şunu merak ettim dizimiz yaz boyu devam edecek mi yoksa diğer diziler gibi sezon finaline mi girecek???

öncelikle geçmiş olsun diyorum.dizimiz yaz boyu devam ediyo hemde aralıksız.bu haber uğur kediden.saolsun kendisi bugünlerde bizi mutlu etmekle meşgul.:img-hyste

çğkn_seda
27-06-07, 19:22
herkese meraba arkadaşlar burasımı yeri bilmiyorum ama ben yalancı yarimi başından beri izliyorum çok güzel bir dizi eğerki benide aranıza alırsanız çok sevinirim gerçi siz ailenizi kurmuşsunuzdur ama bende yy imi çok seviyorum

smooth1903
27-06-07, 19:23

yaz boyunca dewam edecek.
bu arada geçmiş olsun kendini sakatlamışsın.acil şifalar

tarik_naz
27-06-07, 19:24
Yine konu dönüp dolaşıp kim itiraf yapmalıya geldi haa.

Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok. Tabiki Tarık yapmalı itirafı. Naz değilmiydi, "20 bin lira bağış yapan gence aşık oldum" diyen. Naz değil miydi siyah kazağı gösterip "çok seviyorum" dedikten sonra şaşırıp "çay-simit" diyen.Yine Naz değil miydi "saçmalama ben seni seviyorum" diyen. Ve "bu sen olamazsın, bu benim Tarık'ım olamaz" diyen. Son bölümde "Bu benim şoför Tarık'ım" diyen.

Tarık bi kere bile "Benim Naz'ım" demedi. Desin artık yahu onu bekliyoruz biz. Saç okşamak da güzel, Nazoşist olmak da güzel ama "Benim Naz'ım" demek daha bi güzel. O yüzden itiraf Tarık'tan gelmeli.

Zaten son bölümde Tarık bişeyleri belli etti, Naz uyurken "Sabret çok az kaldı bu durumun bitmesine" diyerek. Demek ki bu durumu kendisi bitirecek. Ve bu bitiriş tabiki itiraf ile olacak. Belki Naz'dan "Şoför Tarık'ı özledim" lafını bekleyecek ama ne olursa olsun itirafı Tarık yapacak.

nedim_bahar
27-06-07, 19:24
öncelikle geçmiş olsun diyorum.dizimiz yaz boyu devam ediyo hemde aralıksız.bu haber uğur kediden.saolsun kendisi bugünlerde bizi mutlu etmekle meşgul.:img-hyste

çok tşkler... çok sevindim ya bugünkü bölümü izleyemedim diye çok üzülmüştüm ama bu haberle üzüntü falan ortada kalmadı şuan sevinçten ayağımın ağrısını bile hissetmiyorum neyse ben çıkıyorum sonra yine gelirim

smooth1903
27-06-07, 19:26
herkese meraba arkadaşlar burasımı yeri bilmiyorum ama ben yalancı yarimi başından beri izliyorum çok güzel bir dizi eğerki benide aranıza alırsanız çok sevinirim gerçi siz ailenizi kurmuşsunuzdur ama bende yy imi çok seviyorum

hoşgeldin aramıza.yeni gelen arkadaşlarımıza herzaman kapımız açık.
burası yenimi sorusunu ise hiç duymamış olalım.burası yy nin başından beri var.

boncuk28
27-06-07, 19:28

Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok. Tabiki Tarık yapmalı itirafı. Naz değilmiydi, "20 bin lira bağış yapan gence aşık oldum" diyen. Naz değil miydi siyah kazağı gösterip "çok seviyorum" dedikten sonra şaşırıp "çay-simit" diyen.Yine Naz değil miydi "saçmalama ben seni seviyorum" diyen. Ve "bu sen olamazsın, bu benim Tarık'ım olamaz" diyen. Son bölümde "Bu benim şoför Tarık'ım" diyen.

Tarık bi kere bile "Benim Naz'ım" demedi. Desin artık yahu onu bekliyoruz biz. Saç okşamak da güzel, Nazoşist olmak da güzel ama "Benim Naz'ım" demek daha bi güzel. O yüzden itiraf Tarık'tan gelmeli.

Zaten son bölümde Tarık bişeyleri belli etti, Naz uyurken "Sabret çok az kaldı bu durumun bitmesine" diyerek. Demek ki bu durumu kendisi bitirecek. Ve bu bitiriş tabiki itiraf ile olacak. Belki Naz'dan "Şoför Tarık'ı özledim" lafını bekleyecek ama ne olursa olsun itirafı Tarık yapacak.

Öncelikle hepimize geçmiş olsun ve yeni bölümlerimiz hayırlı olsun ....
Tarık:Mazoşist değil nazoşistim....(daha ne desiiiin)

angel eyes
27-06-07, 19:29

aynen senin gibi düşünüyorum.naz açık açık sölemesede bi şekilde itiraf etti,ancak sonra çevirsede bunu yaptı.ama tarık hiç seni seviyorum, nazım gibi şeyler açık açık sölemedi.ben bu itirafı tarıktan beklerim.çünkü şimdi oyun oynayan o.tarık naza bu şekilde davranıp ,nazda tarık seni seviyorum dermi?ilk hamleti tarık yapacak kesinlikle.:img-hyste :img-in_lo

ayşenurr
27-06-07, 19:30
bende son bölümlerdeki Tarık'ı çok beğeniyorum.itiraf gelmeden biraz izlemek isterdim.uğur kedi'nin yazdığına göre aşk itirafı geliyor.forumda çoğunluk
Naz'dan aşk itirafının gelmesini istiyor.bizim dizi diğer dizilerden farklı olduğu için olabilir. güzel,duruma uygun itiraf olsunda beğenerek izleriz.
yinede ben aşk itirafının ilk Tarık'tan gelmesini istiyorummm.:img-grin2

afta
27-06-07, 19:31
Merhaba arkadaslar bu foruma ilk kez giriyorum daha dogrusu diziyi son bir kaç bölümdür izliyorum acaba ilk bölümlerini nerden bulabilirim

pas.si.on79
27-06-07, 19:32
Dizimiz hiçbir diziye benzemediği için itiraf Naz'dan gelsin Tarık'tan gelsin diye bir düşüncem yok. Her kimden geliyorsa eminim o duruma uygun,hepimizi memnun edecek bir itiraf olacaktır. Hatta ben ilginç bir şey beklediğim için hangisinin itiraf ettiğini bile anlayamacağız gibi geliyor. Tahmin yürütmek çok güç. Hele bir de özet ve fragman olmayınca. Tek bildiğimiz şey öldürücü romantizm ve 80 derece sıcaklık:)

handeciğim orası tabi öyle.. zaten büyük bir tartışmayla olacak gibi.Benim demek istediğim, tartışma sırasında şoför tarık ı sevdiğini ilk Naz ın söylemesi..

işte bu Naz ın Şoför Tarık ı özlediği sevdiğini söylemesi.Bu da Naz ın itirafı oluyor.. Çünkü bundan sonrası birbirlerinden çıkacak laflara bağlı..
ki sanırım bunun sonu da 80 derece sıcaklığa bedel olacak..

yağmur...
27-06-07, 19:33
aynen senin gibi düşünüyorum.naz açık açık sölemesede bi şekilde itiraf etti,ancak sonra çevirsede bunu yaptı.ama tarık hiç seni seviyorum, nazım gibi şeyler açık açık sölemedi.ben bu itirafı tarıktan beklerim.çünkü şimdi oyun oynayan o.tarık naza bu şekilde davranıp ,nazda tarık seni seviyorum dermi?ilk hamleti tarık yapacak kesinlikle.:img-hyste :img-in_lo

hiç sanmıyorum bence yine nazdan gelir ilk hamle ben de tarıktan gelmesini isiyorum ama ilk hamleler nazdan geliyor...

dizi kurdu
27-06-07, 19:34
hımm itiraf kimden gelmeli.bence tarktan gelmeli.nazın ne yapacağı önceden olsa belli olmaz derdim ama şu son bölümden sonra onunda ne yapacağı belli.heleki şu sözden sonra " Gitmemişsin hala yanımdasın , yani yanımdaki odada.Hiç saklama boşuna biliyorum.Bu benim şöför Tarık'ımın sesi.Sen O'sun.Sırf bana bir ders vermek için oynuyorsun bunları.Aldım ben dersimi N'olur vazgeç artık n'olur..." nazın artık naz yapacak hali kalmadı.hem bu bölümde tarık nazı haksız yere suçladı bunuda için içine katarsak bence tarıktan gelmeli.

berkayaras
27-06-07, 19:38

Aaa simdi tarık'ın gunahını alma. Naz'ın insanın vatanı sevdiginin yanıdır sorusuna cevap olarak "benim vatanım burası" demesi ve aynı şekilde naz'ın "insanın sevdiği birisiyle işini yapması ne guzel bısı demi?" sorusunun cevabını "buyrun" die karsılayıp sora lafını çevirdigini unutma :)

Ebruli88
27-06-07, 19:39
benden nacizane bir siir :img-wink:

Kivilcimlar olusmusken istanbulda
Sicradi veda sabahi tarigin yanagina
Özlem dolu bir saat baslamisken her ikisi icin
Tarik gitti dogru bodruma
Yalanlar bir bir sulara gömüldü
tarikta hala bir umut vardi
Ispiyonlar mi Ispiyonlamazmi
Her dakka naza baglandi
Tarikin karsisina ailesi cikar
Naza karsi dügümleri kopar
Belirgenlesir olaylar
bak ozaman bodrumda ASK TAvAN YAPAR

pas.si.on79

.

Serdar kusura bakma böyle mesajını parçaladım ama..:) pardon..

TArık: İşte Benim Naz ım bu....sözü sana yabancı gelmiyor değil mi..Çünkü Tarık Naz a söylemişti..

Ayrıca Tarık çok belli etti.33 de son anda..yangın çıkmadan önce ..Bayağı ilerledi.Hiç ayrılmadıysak benim için bir anlamı var..
Sonra kayıkta sevgili gibi omzuna yatırmalar ki ilk Tarık gitti Nazın yanına..

Önceden Naz ın yanında çalışan bir şofördü..ASla olmaz ,zaten olamayız diyen birine nasıl arasında şoför-patron ya da arkadaş-dost olarak tanımlayan birine nasıl seni seviyorum diyebilir..

Neyse bu konulara girmeyelim.. :)

49 u bekliyoruz... Fragman çıkarsa star seni seviyorum yazacağım.:) Bu durumda seviyorum dememiş oldum değil mi?:img-hyste

~ topiqq ~
49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor

uğur kedi her gelişinde öyle birşey söyleyip gidiyor ki hepimizin içinde birşeyler kalıyor..çok merak ediyorum ne olacağını..daha önceki mesajımda da dediğim gibi yy başladığından beri en çok bu bölümü merak ediyorum (=

itiraf olayına gelince, itiraf kimden gelirse gelsin bi patlama sonunda gelecek gibi geliyor bana. yani bi kavga edecekler ve biri söyleyecek sonunda (= ..güzel olur böyle olursa .. izleyelim görelim (=

ANIL_
27-06-07, 19:40
Merhaba arkadaslar bu foruma ilk kez giriyorum daha dogrusu diziyi son bir kaç bölümdür izliyorum acaba ilk bölümlerini nerden bulabilirim

En kolay blogda bulabilirsin. Orda her bölüm parçalara ayrılmış şekilde var. Onun dışında yine Emuleden indirebilirsin. Kimi sitelerde rapid olarakta var bölümler fakat eski bölümlerin linkleri ölmüştür.

ayşenurr
27-06-07, 19:41
Naz'ın duygularını açık açık gördük, Tarık'ın duygularını net göremedik.
Naz için elinden geleni yaptı ama duygusal yönden sözle ifadesini
görmedim. eminim Tarık'ın ilk aşk itirafını yapması daha etkili ve romantik olacaktır.
NOT:İLK TARIK'TAN AŞK İTİRAFI İSTİYORUMMMM.:img-in_lo
ilk ve son notumu yazmakta, aşk itirafına kısmetmiş.:img-grin2

fovea
27-06-07, 19:43

Tarık _naz dediklerinde tabi ki haksız değilsin ama :img-yes: her ne kadar söyleyeceğim şeylerin sorumlusu yine senaritlerde olsa Naz hep zor durumlarda kaldığında bunu söylüyor.
Bodrum bölümlerinin büyüsüne kapılsakta önceki bölümler de şöför Tarık ı unutup hayatında görmediği insanı onun önüne koyuyordu ve bunu yaparken (Mert ,Cenk veya Bora da olduğu gibi) amacı Şöför Tarık ı kıskandırmak değildi TT ye gerçekten birşeyler hissetmeye başlamıştı.
Senaristlerin yaptığı mantık hatalarını es geçersek Naz ve Tarık karşı karışıya geldiğinde hep adımı atan Tarık oluyordu.Şu anda ki durumda kırgın olan(Naz da Tarık ona inanmadığı içinde olabilir ama..:)) Tarık.Tarık 9 aydır yaşadıklarının Naz için bir şey ifade etmediğini düşünüyor.Çünkü Naz ın ona yaptıklarını o sadece 2 gün yaptı ve Naz ı dayanamayıp babasını aradı diye düşünüyor .
Son bölümlerde Naz a üzülmeye başlasamda karşı karşıya geldiklerinde bir adımıda Naz atmalı diye düşünüyorum :img-blush

tarik_naz
27-06-07, 19:43
bende son bölümlerdeki Tarık'ı çok beğeniyorum.itiraf gelmeden biraz izlemek isterdim.uğur kedi'nin yazdığına göre aşk itirafı geliyor.forumda çoğunluk
Naz'dan aşk itirafının gelmesini istiyor.bizim dizi diğer dizilerden farklı olduğu için olabilir. güzel,duruma uygun itiraf olsunda beğenerek izleriz.
yinede ben aşk itirafının ilk Tarık'tan gelmesini istiyorummm.:img-grin2

Aslında şu durumda Naz'dan gelecek bir itirafa hiç şaşırmayız. Tarık şoförken Naz onu kabullenmede, aşık olduğunu kendine kabul ettirmekte ne kadar zorlanmıştı. Şimdi Tarık zengin, Naz aşkını kolayca itiraf eder diye düşünüyorduk ama senaristler Naz'ı öyle bir konuma getirdiler ki, bizim düşüncemizin üzerine çizgi çektiler. Neden mi? Şimdi Naz itiraf ederse, Tarık'ın zengin oluşundan dolayı itiraf etmiş olmayacak, Tarık'a gerçekten aşık olduğu için itiraf etmiş olacak. Hatta zengin Tarık'ı değil, şoför Tarık'ı isteyerek aşk itirafı yapmış olacak.

Tarık'tan itiraf gelince, Naz'ın karşılığı da aynen bu duruma göre olacak tabiki. Zenginlik, banka, para, Tekelioğlu umrunda olmayacak. Sadece onun "Şoför Tarık'ı" olacak. İşte burda senaristleri kutluyorum. Bizi yine ters köşeye yatırdılar ve en mantıklı olanını yaptılar.

Aşk başlayınca senaristlerden bir tek şey bekliyorum. O da " Şaka da olsa Naz'ın 3-4 kere ekilmesinin intikamını Tarık'tan alması." Tarık'ın da özür dilemesi ve kendini affettirmek için masumane bir :love04:

A1P3R
27-06-07, 19:44
Öncelikle herkeze slm arkadaşlar ...
Ben sıkı bir yalancı yarim takipçisiyim, dizinin resmi sitesindeki forumun başından beri üyesiyimm, buraya duyalı 1 ay fln oldu doğrusunu sölemek gerekirse ama sizlerde bayadır sıkı bir yalancı yarim ailesi olmuşsunuz. Tabii benim bizim forumdaki arkadaşlardan da tanıdık isimler gözüme çarpmıyor değil ; cave, mysia, burchin, ebruli 88 ilk gördüklerim medea da bi ara ordaydı sonra ayrılmış ama ..

Neyse benim bilgisayar hafif çozutunca format fln gerekti 2-3 gündür bilgisayarım yoktu bugünden sonra war ama dizinin resmi sitesine sakıncalı diye giremiyorum dünde internet cafeden girememiştim ... Sorun benim güvenlikle mi alakalı yoksa yalancıyarim.com ve forumuna artık girilemiyormu ???:img-help:

Bunu öğrenmek istedim özellikle orada moderatör olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, bu forumdada yazmak isterim tabii bundan sonra burdada yazıcam zaten, şimdiden burdaki ailenin içinde bulunmaktan dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim :happy0064 :happy0064
herkeze saygılar ...

cerenimo
27-06-07, 19:45
İtiraf kesinlikle Tarıktan gelmeli...Ve bence de öyle olacak...
Tahminim şöyle...

Tarık Naza güvenmeyince, Naz ilk başta anlatmaya çalışacak, ama Tarık üsteleyince Naz sinirlenip odasına gidecek...Tarık bunu Nazın yapmadığını öğrendikten sonra yanına gidecek...Naz ilk önce istemeyecek Tarıkı, ama aynı TT itirafındaki gibi Tarık içeri girecek (abarttım mı sanki :icon_whis :)) Kapı o sırada bozulacak (kilidi yani :)), içerde kilitli kalcaklar...Bu sırada itiraf gelecek...
NOT!: Arkadaşlar bir şey itiraf etmek istiyorum, aslında aklımdan bu geçmiyordu, ama bunu yazdım...Önceki daha romantikti sanki...Bir de hatırlayabilsem :):) Sanki biraz da garip olmuş...Neyse...Aklıma gelince yazarım onu da...:img-hyste
NOT!: Kendime inanamıyorum :)

smooth1903
27-06-07, 19:48
itiraf birinden gelsinde artık kimden gelirse gelsin.:img-hyste
artık biz aşk sahneleri görmek istiyoruz.
yanlız ufak bi ayrıntı."49 uncu bölümün sonundaki romantizm" ordaki sonunda kelimesi bizlere başında bişey olmayabilir anlamını veriyo.ufak bi tahmin yapayım.tarık nazı dinlemeden yanından uzaklaşıcak.naz kovulacak.eşyalarını toplayıp giderken tam son anda tarık belginden nazın onu ispiyonlamadığını öğrenicek ve gidip nazı bulucak ve romantizm başlıycak.
(ters köşe olacağım kesin ama yazmak istedim yinede):img-hyste :img-hyste

EYLULGUNEY
27-06-07, 19:52
Boşuna beklemeyin, itiraf mitiraf olmayacak.İkisi de inatçı keçi.

Ya da ben ööle istiyorum. Büyüyü bozmasınlar diye.

handeozbek
27-06-07, 19:52
Eğer itiraf Naz tarafından olursa benim tanıdığım Naz bunu Tarığın burnundan getirir:) İtiraf geldikten sonra kurgunun baba-oğul barışmasına da kayacağını düşünüyorum. Naz, Tarıkla babasını barıştırmak için planlar yapabilir. Tabi Belgin faktörünü de unutmamak lazım. O da kara kedi görevini tekrar gündeme getirebilir. Ama şimdilik bunları düşünmek için erken.

İtiraf Nazdan gelecek ve bunu Tarığın burnundan getirecek gibi bir his var içimde:) Çünkü Naz birkaç bölümdür çok fazla ezildi. Bunu telafi etmesi lazım:) Bu sefer Tarık'ın da kozları güçlü. Elinde itirafı yapmış bir Naz olacak:)

Bu bölümde Naz'dan duyacağım bir sözden eminim. "Ben şoför Tarığımı istiyorum."

sweet_things
27-06-07, 19:53
49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor

uğur kedi her gelişinde öyle birşey söyleyip gidiyor ki hepimizin içinde birşeyler kalıyor..çok merak ediyorum ne olacağını..daha önceki mesajımda da dediğim gibi yy başladığından beri en çok bu bölümü merak ediyorum (=

itiraf olayına gelince, itiraf kimden gelirse gelsin bi patlama sonunda gelecek gibi geliyor bana. yani bi kavga edecekler ve biri söyleyecek sonunda (= ..güzel olur böyle olursa .. izleyelim görelim (=

sana katılıyorum arkadaşım kimden gelirse gelsin çok güzel olacak bu bölüm ama sanki nazdan gelse daha bi güzel olcak gibi aman gelsin de hangisinden gelirse artık hepimiz bu bölümü beklemedik mi 48 bölümdür:happy0064

angel eyes
27-06-07, 19:55
itiraf birinden gelsinde artık kimden gelirse gelsin.:img-hyste
artık biz aşk sahneleri görmek istiyoruz.
yanlız ufak bi ayrıntı."49 uncu bölümün sonundaki romantizm" ordaki sonunda kelimesi bizlere başında bişey olmayabilir anlamını veriyo.ufak bi tahmin yapayım.tarık nazı dinlemeden yanından uzaklaşıcak.naz kovulacak.eşyalarını toplayıp giderken tam son anda tarık belginden nazın onu ispiyonlamadığını öğrenicek ve gidip nazı bulucak ve romantizm başlıycak.
(ters köşe olacağım kesin ama yazmak istedim yinede):img-hyste :img-hyste

aslında evet ya.itiraf artık gelsinde,kimden gelirse gelsin ben hepsine razıyım.ama tabi itiraf tarıktan gelirse daha iiii olur gibime geliyo.:img-blush her neyse bu itiraf kimsen gelir konuşması dizi gününe kadar bitmez. en iyisi boşverelim.sonuçta bir itiraf göreceğiz dimi?artık kimden olur işte onu cumartesi saat 20:00 da star ekranlarında göreceğiz.:happy0064

afta
27-06-07, 20:01
arkadaslar hic bir sitede dizinin bölümlerini bulamıyorum blogda da yok malesef youtube dan indirip de izlemek istemiyorum bu güzelim diziyi muhtemelen sizlerden birinde vardır bölümler rapide koyabilir mi acaba veya baska bir yolla alabilir miyim

angel eyes
27-06-07, 20:03
arkadaslar hic bir sitede dizinin bölümlerini bulamıyorum blogda da yok malesef youtube dan indirip de izlemek istemiyorum bu güzelim diziyi muhtemelen sizlerden birinde vardır bölümler rapide koyabilir mi acaba veya baska bir yolla alabilir miyim

arkadaşım blogta her zaman vardır.sen dikkat et büün sayfaya bak istersen bi bulamazsan özelden link vereyim.dikkatlice bütün sayfaya bak.

smooth1903
27-06-07, 20:06

özel mesajla ben sana direk adres yolladım ordan gir orda bölümlerin hepsi var.ben sana daha önce de yollamıştım ama sitelere pek bakmamışsın

jenn
27-06-07, 20:11

barışın resmi sitesinde tüm indirme izleme linkleri var.buyrun girin vede izleyin..

www.baris-akarsu.com dan foruıma giriş vede üye oluş..

yalancı yarim resmi sitesindede hepsine ulaşabilirsiniz..

www.yalanciyarim.com

afta
27-06-07, 20:27
arkadaslar hepinize teskkurler ılk kez bu kadar canlı bi forum görüyrum 2 dakikada 10 tane msj geldi sağolun

angel eyes
27-06-07, 20:51
Oof of of forum sessizliğe gömülmüş.Kuzuların sessizliği ha.Bide özet gelsin o zaman görürüm ben sizi.İşte o zaman bu kuzuluk kalıyomu görürüz.Herkes fragman avında sınav dizisini izliyo galiba.Umarım yarın hem fragman hemde özet gelir.

cEyDa_M
27-06-07, 20:56
evet,inş. yarına özet ve fragman gelmiş olur yoksa meraktan çatlıcam :) özellikle uğur kedi'nin mesajındaki son cümleden sonra.bizi öldürcek romantizmi görmek istiyorum bi an önce....

bu arada herkese meraba,yeni bi üye eski bi yy'ci olarak ;)

Ebruli88
27-06-07, 20:57
benden nacizane bir siir

Kivilcimlar olusmusken istanbulda
Sicradi veda sabahi tarigin yanagina
Özlem dolu bir saat baslamisken her ikisi icin
Tarik gitti dogru bodruma
Yalanlar bir bir sulara gömüldü
tarikta hala bir umut vardi
Ispiyonlar mi Ispiyonlamazmi
Her dakka naza baglandi
Tarikin karsisina ailesi cikar
Naza karsi dügümleri kopar
Belirgenlesir olaylar
bak ozaman bodrumda ASK TAvAN YAPAR

smooth1903
27-06-07, 21:04
evet,inş. yarına özet ve fragman gelmiş olur yoksa meraktan çatlıcam :) özellikle uğur kedi'nin mesajındaki son cümleden sonra.bizi öldürcek romantizmi görmek istiyorum bi an önce....

bu arada herkese meraba,yeni bi üye eski bi yy'ci olarak ;)

sanada merhaba.hoşgeldin aramıza.
hepimiz bekliyoruz frag ve özeti.inşallah bu akşam verirler

fafak37
27-06-07, 21:11
Ama hala starda cumartesi final gözüküyor neden değiştirmediler acaba ?:icon_whis

fovea
27-06-07, 21:13
Starın sitesi çok sık güncellenmiyor o yüzdendir.Siteye bakmayın siz.Yoksa uğur kedinin bilgileri kesinlikle doğrudur.:img-yes:

Not:Bana düşmez ama tek cümlelik mesajlar pek hoş görülmüyor:img-blush

Ebruli88
27-06-07, 21:13
Ama hala starda cumartesi final gözüküyor neden değiştirmediler acaba ?:icon_whis

ooooof takmayin buna ya isterelrse 2 ay degistrimesinler dizimiz dewam ediyor iste siz buna bakin :img-wink: :icon_whis

smooth1903
27-06-07, 21:16
ooooof takmayin buna ya isterelrse 2 ay degistrimesinler dizimiz dewam ediyor iste siz buna bakin :img-wink: :icon_whis

arkadaşlar tek cümlelik mesajlar sitede yasak biliyorsunuz daha dikkatli olalım.
ztarın sitesinde ne yazdığının hiçbir önemi yok.isterse final yazsın dizimiz dewam ediyor ve yazında dewam edicek.
bide şu özet ile fragman bi gelse artık ya yorum yapmaya başlasak 49 ile ilgili çok güzel olucak

zirkon
27-06-07, 21:17
Hoş bulduk arkadaşlar, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Yüzünüzde küçücük bir tebessüm bile oluşturabildiysem ne mutlu bana. Günlerdir o kadar üzüldük ki, katıla katıla gülmeyi hak ettik hepimiz.

Kayıt tarihim çok yeni görünebilir. Ancak çok uzun süredir bu forumu izliyorum ve hepinizi yazılarınızdan tanıyorum aslında. Yani ben kayıt dışı görünen, sadık bir üyeyim…

İlk mailimde de belirttiğim gibi, ben aslında, YY’in bizim günlük yaşantımızda nasıl izler bıraktığını, bizi nasıl yönlendirdiğini, davranışlarımızı nasıl etkilediğini görmek istiyorum. Bu yüzden, “YY için hangi çılgınlıkları yaptınız, hangi risklere girdiniz” diye sormuştum.

Bunları anlatmanız, “ben YY’i çok seviyorum” demenizden daha etkili bence. Dizimizde de duygular böyle işlenmiyor mu zaten? Kolayca dile getirilemiyor kelimeler, ama günlük fotoğrafların bir yerlerinden kendini gösteriyor mutlaka. Biz duygularımızı değil, yaptıklarımızı anlatalım. Eğer gerçekten o duyguyu hissetmişsek, zaten yaptıklarımıza da yansımıştır. Biz bunu fark etsek de, fark etmesek de…

Hani, biraz daha yüz bulsam, “keşke bunları paylaşmak için ayrı bir başlık olsa” diyeceğim. Eee, bu forum da sıradan bir forum değil. Koskoca bir kanalı dize getirdi. Bunu mu başaramayacak?

Şaka bir yana, böyle bir izleyici kitlesini karşısına almış olmak, bir tv kanalı için hiç de kolay olmasa gerek. Star Tv’ye geçmiş olsun demek geliyor içimden…

Senaristleri, yapımcıları, oyuncuları, izleyicileri ve kanalıyla, artık herkes birbirini daha iyi tanıdı. Dersini aldı. Herkesin gücü ve açıkları ortada. Artık buna göre davranılacağından hiç şüphem yok.

Sonuç olarak, herkes her şeye rağmen, son dönemeçteki davranışlarıyla kendi içinde teşekkürü hak etti. Ben ulaşabildiğimce, hepsine teşekkür ettim. Burada da yineleyip sıramı savayım:

Teşekkürler senaristlerimiz, Betül Karabulut, Haluk Özenç,
Teşekkürler Fm Yapım,
Teşekkürler tüm oyuncu kadromuz,
Teşekkürler Star Tv,
Teşekkürler arkadaşlar…

Sevgiler, saygılar…

Ebruli88
27-06-07, 21:20
arkadaşlar tek cümlelik mesajlar sitede yasak biliyorsunuz daha dikkatli olalım.
ztarın sitesinde ne yazdığının hiçbir önemi yok.isterse final yazsın dizimiz dewam ediyor ve yazında dewam edicek.
bide şu özet ile fragman bi gelse artık ya yorum yapmaya başlasak 49 ile ilgili çok güzel olucak

yaw arkadasim arkadas bir sey sormus onun sorunsuna cevap evrmek icin kaccumle daha kurmam gerekiyor :img-yes:

Bidaha olmaz kusura bakmayin arkadasmizi bilgilendirdigim icin :img-blush

smooth1903
27-06-07, 21:23
zirkon arada bir girion ama yani yazdıklarınla çoğu şeyi anlatıp çıkıyorsun.yazdıkların gerçekten güzel.ayrı bir başlık açılmasına gerek yok.burda istediğini anlatabilirsin yalancı yarim için yaptıklarını vs... burda herkes yazdıklarını okur ve yorum yapar.(ben yazdım direk yorum geldi yaşadım biliyorum) sende söylediğin en ufağınız (4) ten başlayarak bize neler yaptıklarını anlatabilirsin...
dünkü yazında gerçekten çok güzeldi gülmekten bir hal oldum çok teşekkürler

eylül-emreAltuğ
27-06-07, 21:25
herkese iyi akşamlar...
bugün foruma hiç uğrayamadım maalesef ve bir haber alamadığım içinde çok üzgündüm ama öğleden sonra yalancı yarimin tekrarını izlerken baktım altta yazı geçi bu haftaki bölümün kısaca özeti varde ve işte yaz bölümleri falan yazıyordu oradan anladım ki dizimiz devam ediyor ama yinede eve gelip foruma girmeyi heyecanla bekledim ve şimdi geldim 1-2 tane yorum okudum ve dizinini devam edeceğini anladım sadece peki ne zaman bu haber geldi ve tam olarak hangi kaynaktan belirlerndi?? soruma cvp gelirse sevinirim ama yinede bu yaz evimiz yalancı yarim ile neşelenecek :happy0064 :happy0064 çok mutluyum valla mücadelemiz karşılıksız kalmdı emeği geçen herkese kendimce tşk ediyorum eğer hepimiz böyle bir mücadele sergilemeseydik dizimiz bu hafta son bölüm olurdu.............
neyse şimdi final diye birşey yok önümüzdeki bölümlere bakaacaz artık:):):)

smooth1903
27-06-07, 21:26
yaw arkadasim arkadas bir sey sormus onun sorunsuna cevap evrmek icin kaccumle daha kurmam gerekiyor :img-yes:

Bidaha olmaz kusura bakmayin arkadasmizi bilgilendirdigim icin :img-blush

sende haklısın ama altına birkaç yorum daha yazsaydın.
hiç olmadı yeni partı eklemek üzereyim yada ekliycem yakında falan yazsaydın:img-hyste :img-hyste :img-hyste

DN:ayrıca soruyu soran arkadaşta tek cümlelik mesaj atmış o yüzden dedim. sadece sen deil yani:good:

smooth1903
27-06-07, 21:29
herkese iyi akşamlar...
bugün foruma hiç uğrayamadım maalesef ve bir haber alamadığım içinde çok üzgündüm ama öğleden sonra yalancı yarimin tekrarını izlerken baktım altta yazı geçi bu haftaki bölümün kısaca özeti varde ve işte yaz bölümleri falan yazıyordu oradan anladım ki dizimiz devam ediyor ama yinede eve gelip foruma girmeyi heyecanla bekledim ve şimdi geldim 1-2 tane yorum okudum ve dizinini devam edeceğini anladım sadece peki ne zaman bu haber geldi ve tam olarak hangi kaynaktan belirlerndi?? soruma cvp gelirse sevinirim ama yinede bu yaz evimiz yalancı yarim ile neşelenecek :happy0064 :happy0064 çok mutluyum valla mücadelemiz karşılıksız kalmdı emeği geçen herkese kendimce tşk ediyorum eğer hepimiz böyle bir mücadele sergilemeseydik dizimiz bu hafta son bölüm olurdu.............
neyse şimdi final diye birşey yok önümüzdeki bölümlere bakaacaz artık:):):)
arkadaşım gerek ugur kedi gerekse sevgili jenn bizlere bu müjdeli haberi verdi.
dizinin dewamı bodrumda çekilio.bunuda jenn arkadaşımızdan öğrendik.dizimiz yaz boyunca dewam edecek ve tam kadro dewam edicek

eylül-emreAltuğ
27-06-07, 21:34
arkadaşım gerek ugur kedi gerekse sevgili jenn bizlere bu müjdeli haberi verdi.
dizinin dewamı bodrumda çekilio.bunuda jenn arkadaşımızdan öğrendik.dizimiz yaz boyunca dewam edecek ve tam kadro dewam edicek

ayyy çok güzle yaa muhteşem valla çok teşekkür ederim kadroda da eksiklik olmaması çok şahane bişey...

bişey daha soracam arkadaşlar gelecek bölümün fragmanı veya özeti daha gelemdi değil mi??

zirkon
27-06-07, 21:38
[smooth1903]zirkon arada bir girion ama yani yazdıklarınla çoğu şeyi anlatıp çıkıyorsun.yazdıkların gerçekten güzel.ayrı bir başlık açılmasına gerek yok.burda istediğini anlatabilirsin yalancı yarim için yaptıklarını vs... burda herkes yazdıklarını okur ve yorum yapar.(ben yazdım direk yorum geldi yaşadım biliyorum) sende söylediğin en ufağınız (4) ten başlayarak bize neler yaptıklarını anlatabilirsin...
dünkü yazında gerçekten çok güzeldi gülmekten bir hal oldum çok teşekkürler[/QUOTE]

Ben biraz yazma özürlüyüm de… Okumayı daha güzel beceriyorum. Daha doğrusu, okurken zaman akıp gidiyor, yazmaya zaman kalmıyor. Yani paylaşımdan kastım, siz yazın, ben okuyayım, nasıl ama?

Bak, şimdi senin için hemen girip kısacık yazdım. Ama yine gitmek zorundayım… Görüşürüz…

dizi kurdu
27-06-07, 21:38
ayyy çok güzle yaa muhteşem valla çok teşekkür ederim kadroda da eksiklik olmaması çok şahane bişey...

bişey daha soracam arkadaşlar gelecek bölümün fragmanı veya özeti daha gelemdi değil mi??

gelse emin ol burası böyle olmazdı.daha bir hareketli olurdu.yarına inşallah 2 sinide bekliyoruz.

smooth1903
27-06-07, 21:39

onu ne sen sor nede biz söyleyelim vallaha gerek cansu olsn gerek anıl gerek serdar ve tabiki burçin ve diğerleri herkes özeti ve fragmanı arıyolar didik didik etmek için:img-hyste :img-hyste :img-hyste bi bulsalar canına okuycaklar:img-hyste :img-hyste

eylül-emreAltuğ
27-06-07, 21:41
gelse emin ol burası böyle olmazdı.daha bir hareketli olurdu.yarına inşallah 2 sinide bekliyoruz.

hımm doğru aslında tşk.. umarım ayrın çabucak gelir özetimiz de fragmanımız da:img-yes:

sweet_things
27-06-07, 21:44
hımm doğru aslında tşk.. umarım ayrın çabucak gelir özetimiz de fragmanımız da:img-yes:

evet ya gelse bi acaip derecede hareketlencek forumumuz..inşallah güzel de bi özet gelsin şöyle üzerinde merak uyandırcak ve yorum yapılabilecek yarın akşama doğru da fragman gelir artık ama ozamana kadar vakit nasıl geçer bilmem..hiç bukadar heyecanla beklememiştim dizimizi..:img-wink:

aşkım barış
27-06-07, 21:45
dizinin devam etmesi beni çok mutlu etti
merak ettigim acaba kim kime itirafda bulunacaklar
bana göre tarık nazın üstüne öyle bir gelirki sonunda naz patlar ve direk tarıgın yüzüne seni seviyorum diyecek tabide tarık şok olucak :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:

Ebruli88
27-06-07, 21:47
sende haklısın ama altına birkaç yorum daha yazsaydın.
hiç olmadı yeni partı eklemek üzereyim yada ekliycem yakında falan yazsaydın:img-hyste :img-hyste :img-hyste

DN:ayrıca soruyu soran arkadaşta tek cümlelik mesaj atmış o yüzden dedim. sadece sen deil yani:good:

tamam anliyorum gayret ediyorum tek cümlelik bisey yazmiycam diye..onun sorusunuda cevaplamak istedim...neyse part eklemiyorumki bu aksam nelerle ugrastim bi bilsen...yy.com da..

neyse....

49. bölümü daha dogrusu ilk önce özeti ve fragmani :good:

aşkım barış
27-06-07, 21:49
birşey sorucam arkadaşlar bu güzel avaratlar forumun hangi bölümde ben bulamadım cevap verirseniz memmun olurum teşekkürlerbye bye bye

sweet_things
27-06-07, 21:49
dizinin devam etmesi beni çok mutlu etti
merak ettigim acaba kim kime itirafda bulunacaklar
bana göre tarık nazın üstüne öyle bir gelirki sonunda naz patlar ve direk tarıgın yüzüne seni seviyorum diyecek tabide tarık şok olucak :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:

bana da öyle gibi geliyo yani çok büyük bi gerilim hattında bu itiraf gelicek yani bi ön hazırlığı olmıcak işte konuşmamız lazım diyip başlamıcaklar gibi geliyo bende önce naz söylese daha iyi olcak gibi bi izlenim var izleyip görücez bakalım:img-yes:

awakening
27-06-07, 21:53
birşey sorucam arkadaşlar bu güzel avaratlar forumun hangi bölümde ben bulamadım cevap verirseniz memmun olurum teşekkürlerbye bye bye

sevgili arkadaşım ana sayfadan multimedya bölümüne girerek bulabilirsin . hatta al buyur sana direk link umarım yardımcı olabilmişimdir

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=196

sweet_things

aşkım barış;hızlı geçişten dizi:müzik videoya gel ordan yalancı yarimi seç ve işte karşında hepsi arkadaşlarımızın yaptığı birbirinden güzel avatarlar,resimler,imzalar:img-wink:

smooth1903

arkadaşım blog ta bulabilirsin solda aşağıda imza%avatarlar die bi kısım var orada bulabilrsin.
eger bulamazsan söle ben sana özel mesajla ileteyim edresi

aşka_aşık11
27-06-07, 22:01
arkadaşlar bişey soracam bu imzaları veya avatarları nasıl yapabilrm?? yazarsanz sewinirm... bende yapmak istiorm ama beceremedm yazarsanz çok mutlu olrm!! bu arada uğur kedi de güzel haberler wermş star altyazı geçti güsel gnler bizi beklior hadi hayrlı olsn!! İYİLER MUTLAKA KAZANIR!!:D

aşkım barış
27-06-07, 22:02
cevap yazan arkadaşlar saol

ilgilendiginiz için teşşkürler vallahi anlattınız ya yarım saattir bulamadım:icon_ange :icon_ange :icon_ange
icon_ange

smooth1903
27-06-07, 22:10
arkadaşlar bişey soracam bu imzaları veya avatarları nasıl yapabilrm?? yazarsanz sewinirm... bende yapmak istiorm ama beceremedm yazarsanz çok mutlu olrm!! bu arada uğur kedi de güzel haberler wermş star altyazı geçti güsel gnler bizi beklior hadi hayrlı olsn!! İYİLER MUTLAKA KAZANIR!!:D

arkadaşım herhangi bi fotoshop programıyla yapabilirsin.
artık gelsin şu özet bari yaaaa beklemekten bi hal olduk.
ilk defa bu kadar heyecanla bekliyorum özeti.artık kazandığımız zaferden midir yoksa dizimiz bitmiyeceği için rahatladığım içinmidir bilmiyorum

smooth1903
27-06-07, 22:13

ilgilendiginiz için teşşkürler vallahi anlattınız ya yarım saattir bulamadım:icon_ange :icon_ange :icon_ange
icon_ange

arkadaşım awakening in yoladığı linke tıkla direk karşına çıkıo zaten.
en kolay öyle bulursun yani.engin sana direk link verdi tıkla oraya

eylül-emreAltuğ
27-06-07, 22:14

icon_ange

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=196
buradan bakabilrsin cnm imza ve avatar yazıyor zaten eğer burasıda açılmazsa anasayfada sağda dizi hit var kırmızı renkte oradaki yalancı yarimi tıkla çıkan pencerede naz ile tarıkın resminin altındaki foto galeride bakabilirsin cnm....

cerenimo
27-06-07, 22:15
artık geldin şu özet bari yaaaa beklemekten bi hal olduk.
ilk defa bu kadar heyecanla bekliyorum özeti.artık kazandığımız zaferden midir yoksa dizimiz bitmiyeceği için rahatladığım içinmidir bilmiyorum

Aynen, artık gel...Herkes merak içinde...
Uğur Kedimiz bir sürü güzel tüyo verdi, bunlardan sonra da beklemek zor...:)
Söylemiştim de zaten :) Ama çok güzel bir özet olacak, orası kesin :img-wink:
Hatta sadece özet mi? Çok güzel bir özet olacak, çok güzel bir fragman olacak, çok güzel bir bölüm olacak :happy0064 :happy0064
Gel cumartesi gel...:)
49. bölüm seni arıyoruz :) Nerelerdesin...

NOT!: Arkadaşlar, tek cümlelik mesajlar hala artmaya devam ediyor...Uyarı alcaz, lütfen biraz daha dikkat...

aşka_aşık11
27-06-07, 22:17
artık gelsin şu özet bari yaaaa beklemekten bi hal olduk.

cewap werdiin için çok teşkr edrm. çok saoll!!! cidden yaa gelsn bu ÖZET ARTIIIK!!:D
ya yeter sıkıldım beklemkten.
ben ce naz yapacak itirafı. tarık ona inanmaynca patlayck vee işte o an...:D:happy0064

naz:saçmalama ben seni seviyorm:D:img-blush

cEyDa_M
27-06-07, 22:22
hiç bu kadar heyecanla frgaman ve özet beklememiştim,inş. tatmin edici olurlar.merak ettiklerimizin bi kısmınıda olsa öğrensek bari,cumartesi zor gelcek bu gidişle :) itiraf.....kimden geldiği önemli değil ,bi an önce gelsin de.biri söylese öbürü bende dicek zaten,inş. yani :)

eylül-emreAltuğ
27-06-07, 22:23
ahhhhh ahhhhh bekleye bekleye bir hal olacam valla şimdii ay birde en önemlisi uamrım tarık öğrenir nazın babasına aber vermediği yaa valla eeğr bu konuyu uzatsalar tarık bu bölümlerde öğrenmezse hiç güzle olqamz yaa zaten anz otelden kovuluyormuş bugün altyazı geçiriirken söylediler bu demek oluyo ki galiba tarık bilmiyor nazın babalarını çağırmadığını:(:(

aşkım barış
27-06-07, 22:24
tamam yaptım arkadaşlar sagol bu kadar cevap beklemiyordum teşekkürler

49 bölüm çok güzel olucak çünkü final tadında yaptıkları için bu bölümü uzun zaman bekledimiz itiraf gelir yani aşk dolu bölüm olucak
kesin o kadarda hepimiz çok duygulanacagız yani bol bol aglayacagız

benim en cok istedegim tarık ve nazın sevgili olmalarını istiyorum
sevgili olunca belgin ikisini peşini bırakır yada daha çok ugraşır naz ve :img-wink: :img-wink: tarıkla

dizi kurdu
27-06-07, 22:31
ahhhhh ahhhhh bekleye bekleye bir hal olacam valla şimdii ay birde en önemlisi uamrım tarık öğrenir nazın babasına aber vermediği yaa valla eeğr bu konuyu uzatsalar tarık bu bölümlerde öğrenmezse hiç güzle olqamz yaa zaten anz otelden kovuluyormuş bugün altyazı geçiriirken söylediler bu demek oluyo ki galiba tarık bilmiyor nazın babalarını çağırmadığını:(:(

naz oteşden kovuluyo,hava alanına gidiyo tarık onu geri döndürüyo, bir odada kilitli kalıyorlar, 2*2=4 ediyo, 49 sonunda bizi öldürecek derecede romantizm işte bugüne kadar alınan ip uçları.ha birde en çok istediğimiz şey olucak.
bakalım neler nasıl olaca.

hüseyingazi
27-06-07, 22:33
Ama olmadı şimdi forum ne kadar sessizleşmiş.
Bize biraz hareket lazım.
Özetimiz ve fragmanımız olmayabilir ama bizdede bir sürü tüyo ve
sınırsız bir hayal gücü var.

Hepimiz tarıkla Nazın durumunu merak ediyoruz ve senaryolar üretiyoruz.
Acaba Tarık Naz aşkı baba-oğul barışmasından önce mi yoksa sonra mı olacak?
Tarıkla babası nasıl karşılaşacak,nasıl barışacak.
Belkide Tarık babasından bu konularda yardım da alır.
Tarık babasına o kadar çok yakalandı ve hepsindede kaçabildi ama elbet çekirge birgün yakalanacak.

Yakalanma deyincede aklıma çok güldüğüm pişti ve gül olayı geldi.
HULUSİ:Naz
NAZ:Hulusi amca
TARIK:Baba
HULUSİ: O da kim?O da kim?
NAZ:Benim şoför
HULUSİ:Şoför sen pişti biliyor musun pişti?
TARIK:Şimdi yandım oğlum Tarık
HULUSİ:Napıyor orda?
NAZ:Bilmem
HULUSİ:Bana bak sen pişti biliyor musun pişti?
TARIK:Hemde çok iyi biliyorum baba ve şu anda pişti olmak üzereyim

Yakalnma deyince tarığın kanepe arkasında sabahladığı geceyi unutmamakda lazım.Annesi babasına kızıpta Tarığı orda unutunca Tarık kanepenin arkasından
nasılda sesizce yalvarıyordu annesine.

eylül-emreAltuğ
27-06-07, 22:40
naz oteşden kovuluyo,hava alanına gidiyo tarık onu geri döndürüyo, bir odada kilitli kalıyorlar, 2*2=4 ediyo, 49 sonunda bizi öldürecek derecede romantizm işte bugüne kadar alınan ip uçları.ha birde en çok istediğimiz şey olucak.

hımm otelden kovulduğunu tek biliyodum diğerini bilmiyodum bak bunuda öğrenmem iiy oldu ayy desenize o zman bence kesin tarık öğreniyor nazın babasına haber vermediğini ve pişman olup nazı geri döndürmeye çağırıyor:happy0064 ayy eğer böyle ise birazda romantik sahneelr olacak desenize tarığın pişmanlığı mesela:):)

smooth1903
27-06-07, 22:50
patron hoşgeldin.evet bu akşam ya herkes özeti arıyo yada herkesin üstüne bi miskinlik çöktü....zafer sarhoşluğu var galiba...
replik harika yine :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada barışma olayı kesin nazın arabuluculuğu ile yada yardımıyla olucak çünkü belki hatırlarsınız tarık naza artık hiçbir yalanım yok demişti nazda bana karşı yok babana karşı var gbi bi laf etmişti burdan yola çıkarak naz tarıktan babasıyla barışmasını isteyebilir.

fovea
27-06-07, 22:51

Hava alanından emin misin dizi kurdu?Diğer tüyoları okudum ama bunu arkadaşların yazdığı senaryolardan diye biliyordum??

sinemim_g
27-06-07, 22:52

bugün foruma uğrayamadım!!!
hoşgeldiniz...tekrardan!
49. bölüm bu gidişle izleyemeden öldürcek bizi 33. bölümden son 49 olucak herhalde favori bölüm:img-yes:
cavitin ağzından biri gidiyorum demiş öylemii...bu sahteler çok sıklaştı bu aralar bence bunların hepsi aynı kişi:img-polic neysee cavittt nereyee gideicek gidemezzz!:good: onsuz ne yaparız biz...

demek çekimler bodrumda devam edicek süper...star bugünden beri alt yazı veriyor beni mest ediyor!
çok özel bir alt yazıı aşk kokuyor!çok özel bir bölüme imza atıyor diyor star düşünün 33. bölüme bile demedi bunu ahh 49 gell:icon_sorr :img-in_lo

hüseyingazi
27-06-07, 22:55
ztar barışı gösterdi diziden sadece bir görüntü vardı dilek tarığa sarılmıştı ve tarık etrafına bakıyordu ve reklam girdi sanırım bu görüntü bu hafta olacaktır çünkü Tarıkın üzerinde beyaz gömlek vardı ve saçı topluydu.
bide barısın denizde görüntüleri vardı acaba diziden başka görüntü veririler mi

kırmızı su
27-06-07, 22:56
arkadaşlar umarım 49.bölüm gerçekten hepimizin unutamayacağı bir bölüm olur ben öyle umuyorum bu arada bu star beni sinir ediyo ya neyse anlarsınız siz sebebini dizinin yayından kalkmamasını oyuncular açısından da gayet iyi buluyorum barışı ve merveyi çok seviyorum bülent kayabaşı ise dizide izlemenin keyfi bir başka bence dizimiz yeni oyuncularla eski oyuncuları birbirine çok güzel kaynaştırdı bence insani değerleri ve tabiki aşkı daha güzel anlatan en güzel dizilerden biri olarak şimdiden yerini aldı yalancı yarim bu kadar acımasız reyting dünyasında dizimizin bizlerin çabasıyla reytinge kurban gitmemesi ise gerçekten örnek olmuştur diğer dizilere sanıyorum bu arada özet ve fragmanı dört gözle bekliyorum ve yalancı yarimi her zaman ekranda görmek istiyorum tam kadro ve ekranın en temiz aşkını anlatan konusuyla uzun seneler bizimle olur inşallah

cEyDa_M
27-06-07, 22:57
ztar barışı gösterdi diziden sadece bir görüntü vardı dilek tarığa sarılmıştı ve tarık etrafına bakıyordu ve reklam girdi
bide barısın denizde görüntüleri vardı acaba diziden görüntü veririler mi

evet bende gördüm şimdi,dileğin yerinde naz olsaydı keşke.
inş. diziden başka görüntüler gösteririler.fragmandan önce bişiler öğrenebilsek keşke:img-wink:

fovea
27-06-07, 23:01
ztar barışı gösterdi diziden sadece bir görüntü vardı dilek tarığa sarılmıştı ve tarık etrafına bakıyordu ve reklam girdi sanırım bu görüntü bu hafta olacaktır çünkü Tarıkın üzerinde beyaz gömlek vardı ve saçı topluydu.
bide barısın denizde görüntüleri vardı acaba diziden başka görüntü veririler mi

Ben göremedim ,bence bunla yetinsek iyi olur star için bu bile büyük bir gelişme .(gerçi star çağrılarımızada cevap verip dizimizin devam kararını aldı ama hayırlısı....:))

kırmızı su
27-06-07, 23:07
ya dilek niye tarığa sarılıyo ya :img-help: o nerden çıktı şimdi bi de başımıza dilek çıkmaz inşallah neyse onun korayı var dı dimi tarığın peşine takılmaz dimi :img-wink: bu arada tarık nazı havaalanından geri döndürecekmiş öylemi buna sevindim :img-yes: inşallah böyle romantik bir biçimde devam eder :img-yes:

hüseyingazi
27-06-07, 23:10
Ben göremedim ,bence bunla yetinsek iyi olur star için bu bile büyük bir gelişme .(gerçi star çağrılarımızada cevap verip dizimizin devam kararını aldı ama hayırlısı....:))

Bende zaten gördüm mü görmedim mi anlayamadım.
görüntüler o kadar kısaydıki ve daha arkadaki ses bitmeden diğer haberin reklamına geçtiler kısadanda öte bişeydi yani bir anlıktı
film şeridi gibi geçti gitti.

Tek sevindiğim nokta diziden bir sahne göstermeleriydi.Gerçi sahne demek yanlış olur sadece bir görüntüydü.

Tarığın üzerinde beyaz gömlek vardı ve saçı topluydu.
Dilekte Tarığın omuzuna yatmıştı
Tarıkta tek eliyle ona sarılmıştı.
Ama etrafı kolaçan ediyor gibi bir hali vardı.
Artık babasına yakalanmamak için mi yoksa Naza yakalanmamak için mi orasını bilemeyiz.
Tabi ben öyle sanmışta olabilirim.

Bu arada ztar iyiki saniyelik görüntü verdi bu kadar yazdım
bir dakika verseydi sabaha kadar anlatırdım herhalde.

angel eyes
27-06-07, 23:12
Benim kaderimden midir nedir?bilmiyorum ama şu barışı gösteren magazin programlarını bir türlü yakalayamıyorum ,ben ne zaman açsam barışı göstermiş oluyolar.Neyse artık bir dahaki sefere inşallah.

eylül-emreAltuğ
27-06-07, 23:13
ya dilek niye tarığa sarılıyo ya :img-help: o nerden çıktı şimdi bi de başımıza dilek çıkmaz inşallah neyse onun korayı var dı dimi tarığın peşine takılmaz dimi :img-wink: bu arada tarık nazı havaalanından geri döndürecekmiş öylemi buna sevindim :img-yes: inşallah böyle romantik bir biçimde devam eder :img-yes:

yok cnm zaten dilek korayı kıskandırmaik için yapıyor bunları ama bence saçmada dileğin yaptıkları....
birde arkadaşlar ebn şuan star tv yi izleyemiyorum fragmanıda vermediklerine göre magazin falan mı var siz bunalrı nerden görüyorsunuz ki??

awakening
27-06-07, 23:15
arkadaşlar bende izledim . aklıma şöyle birşey geldi acaba tarık etrafı dikkatli dikkatli süzüyordu dilekte etrafta koray var diye öyle bi baygınlık numarası ile tarığa sarılmış olabilir mi acaba ?

cerenimo
27-06-07, 23:19
arkadaşlar bende izledim . aklıma şöyle birşey geldi acaba tarık etrafı dikkatli dikkatli süzüyordu dilekte etrafta koray var diye öyle bi baygınlık numarası ile tarığa sarılmış olabilir mi acaba ?

Valla her zamanki gibi izleyemedim...:icon_sorr :icon_sorr
Ama bahsettiğiniz kadarıyla anladığımı söyliyim, Dilek Tarıka zorla sarılmış, daha doğrusu Tarık sarılmamış, Dilek sarılmış (ki Tarık etrafı kolaçan ediyomuş, kendi sarılsa böyle yapmazdı :)) Bayılma yok gibi...Ama dediğim gibi, izleyemediğim için bir şey söyleyemeyeceğim...:img-blush Fragman yok hadi de, özette mi yok ya...Normalde özet çok daha önceden gelirdiii...

hüseyingazi
27-06-07, 23:20
yok cnm zaten dilek korayı kıskandırmaik için yapıyor bunları ama bence saçmada dileğin yaptıkları....
birde arkadaşlar ebn şuan star tv yi izleyemiyorum fragmanıda vermediklerine göre magazin falan mı var siz bunalrı nerden görüyorsunuz ki??

Evet ztarda magazin var orada gösterdiler.
Bir yalancı yarim alışkanlığının sonucu rastgeldim.
Yani dizinin fragmanı çıkarmı diye tv de hep ztar açık oluyor.
Ben bilgisayarda yorumları okurken kulağımda tv de ztarın reklam müziğine ayarlı bekliyor.
Ama Bodrum lafı duyunca hemen irkildim bir baktım Barış
Bir baktım diziden bir görüntü şok oldum.
Normalde bende yakalayamam ama bu sefer rast geldi.
Geçen hafta bu magazine fragman çıkarmı diye az katlanmamıştım
gerçi yarısında pes etmiştim ama olsun
Bu sefer ztar acıdı herhalde başında gösterdi tüm programı izlemek zorunda kalmadım.

cEyDa_M
27-06-07, 23:20
dilek korayı kıskandırmak için yapmış olabilir belki ama tarığın tedirgin bi hali vardı.
etrafa bakınıyodu ,yakalanmamak için heralde yada nazın otelden ayrıldı ,tarıkta bunu öğrenince peşinden giderken dileğe yakalandı ..
tahmin sadece..

handeozbek
27-06-07, 23:23
Bende izleyemedim ama tahmini mi söyleyeyim. Tarık, Naz'ın kendisini ispiyonladığını düşündüğü için Naz'a ders vermek amacıyla Dilek'e sarılmıştır. O sırada Naz oralarda mı diye bakıyordur. Hem nerden çıktı bu Dilek ya?:img-in_lo

sinemim_g
27-06-07, 23:25
bende izledim..çok kısa gösterdiler!barışı gösterdiler bitek merve yoktu:img-blush

dilek sarılmıştı sanırım dizi çekimdi dilak yalnız çok bi içten sarılmıştı sinir oldum!!!
bu kıza şımarıklık yakışmıyoo bizim nazımıza çok yakışıyoo pardon tarığın nazına:img-hyste
ben korayı çok sevdim yaa:img-in_lo
fregmannn çıktııııııııııııııııııııııııııı:happy0064

awakening
27-06-07, 23:26
gelldiii geldiiii fragman geldiii o neydi öylee yaaa :) kaydeden oldu mu acaba yaa ne güzel sahneydi o öyle

angel eyes
27-06-07, 23:27
Bu dilek beni iyice gıcık etmeye başladı.Ne işi var onun tarığın omzunda ya.O omuzda yatan naz olmalıydı.Valla bu kıza bir ders vermek lazım ama ne.Şöle aklını başına getirecek cinsten biley olmalı.Ammada yapışkan kızmış haa.

berkayaras
27-06-07, 23:27
abi içim eridi gercekten,o sahne son sahne ama kesin :().Bu koray da snrm Tarık'tan nasibini alıcak haha

sinemim_g
27-06-07, 23:28
yaaaa hala şoktayım!!!fregmanı gördünüzmü....
ay üstelik yeni yazıyoooo:happy0064 ayy çokmu muhteşemiz neeee....

naz hep gözü yaşlııı:sad53: offf içim gidiyoo...
fregmanın sonunda naz gelir tarğın omzuna yatıyorrr..birbirlerine bakıyor bitiyorr:img-blush
çokk heyecanlı ve romantik bir bölüm bizi bekliyor...
netice anlaşıldı büyük itirafı naz yapıyorr:good:

naz_14
27-06-07, 23:29
gelldiii geldiiii fragman geldiii o neydi öylee yaaa :) kaydeden oldu mu acaba yaa ne güzel sahneydi o öyle

fragman mıçıktııııııııııııı lütfen biri anlatabilirmi meraktan çatlıcam ben göremedim de lütfen birisi anlatsın:img-help:

angel eyes
27-06-07, 23:29
fragmanı görenler anlatabilirler mi acaba?çok merak ediyorum.bakalım nelr göreceğiz.arkadaşlar fragmanı kaydeden olmadımı?kaydeden varsa biran önce koyarsa minnettar olurum.şimdiden teşekkürler.

ANIL_
27-06-07, 23:30
Fragman verildi arkadaşlar. Hemen hatırladıklarımı aktarayım. Naz Koray'ın omzuna yaslanmıştı. Başka bir sahnede Tarık üstüne yürüdü Koray'ın. Bir sahnede Naz eşyalarını toplamış odasından çıkmıştı akabinde Tarık düşünceli bir şekilde yatağında uzanıyordu. Başka bir sahnede Tarık Belgine güller veriyordu. Son sahnede ise iskelede Naz Tarık'ın omzuna kafasını koyuyordu fakat Tarık sanki biraz soğuktu.

eylül-emreAltuğ
neee fragman geldimi ayy nasıl peki arkadaşalr yaa ben görmedim offff:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

peki arkadaşalr kısaca bir anlatın yaa ayy ama normalden dahada erken geldi fragman hepimiz yarın beklerken şidi geldi......

bu arad cvp için tşk ederim bende magazin izlmemmeki ama nerden bileyim verecekler barışı...

cEyDa_M
yaşasın sonunda fragman çıktııı!!!
tarık nazı alkışlıyo ilk başta,babsını aradığını düşünerek.nazın gözünde yaşlar.
daha sonra naz korayın omzunda ağlıyo ve tarık görüyo.korayla tarık tartışıyo tarık korayı boynundan tutup duvara yaslıyo.dilekle naz bakışması vardı,noluyo gibisinden.naz elinde bavullar odasında çıkıyo.veee en son sahne iskelede gün batımı tarık oturmuş tek başına sonra naz geliyo,bi bakışıyolar sonra naz birden kafasını tarığın göğsüne yaslıyo,tarık şaşırıyo ilk başta ,naz kafasını kaldırıyo tarıkta ona bakıyo ve yaklaşıolar,kenetlenip kaldılar.....
beklediğimiz romantik sahneee ,gün batımı deniz ve aşk :happy0064

grimace_88
27-06-07, 23:33
ayy siz anlattıkça merakım daha da arttı nolur biri kaydetmiş olsun lütfennnnnnnnnn... ayrıca dilek e noluyo yaaa ve de koray a noluyo allah allah....

sinemim_g
abi içim eridi gercekten,o sahne son sahne ama kesin :().Bu koray da snrm Tarık'tan nasibini alıcak haha

koray masum olmasına rağmen tarıktan nasibini alamayanlar katogorisine giremecek anlaşılan:img-hyste üstelik çocuk çıplak:img-blush ne saldırıyor ama tarık...naz otelden ayrılırken mini etekle nasıl bakıyor etrafa:img-blush

tarık yaşanılan herşeyi kafasında canlandırcak gibisinden bişey söyledi sanırım eski günleri hatırlıycak...odada kilitli kaldıklarında tarık alkışlıyor bravo gibisinden bişey diyor hani nazı suçlayacak ya..nazda bu laf karşısında gözler hemen akıyor:sad53:

bi yerde naz korayın omzunda ağlıyor,bizim deli çocuk tarık görüyor onları öyle..

yalnız son sahnedeki dudakları acil okuyacak gönüllü biri aranıyor...yoksa cumartesi gelmeyecek:img-yes:

realyok
bu ne fragmandı böyle... yer yerinden oynayacak valla... kaydeden var mı arkadaşlar?

ceza_cansu
Fragman çıktı gördüğüm sahneler ama sırayla değil aklımda kalanları yazıyorum

-Naz korayın omzunda ağlıyordu Tarık'da bunu gördü.Sanırım havuz başındalardı

-Nesrin Raşit'in,Belgin Hulusi'nin kafalarına buz koyuyordu

-Tarık Belgin'e 1 demet gül verdi

-Tarık'ın odasında Tarıkda beyaz gömlek vardı Koray Tarık'ın yakasını tuttu sonrada Tarık Korayı ellerinden tutup duvara itti

-Tarık iskelede otururken Naz yanına geldi.Üstünde beyaz bir elbise vardı.Tarık'ın yanına oturdu ve kafasını Tarık'ın omzuna koydu.Tarık dan cevap gelmeyince de kafasını kaldırdı bakıştılar

eylül-emreAltuğ
27-06-07, 23:34
ayyy fragman bakılırsa duygusal bi bölüm izleyeceğimiz kesinleşti yaa ne kadar güzel peki iskelede naz ile tarık valla o sahneyi şimdiden çok merka ettim aceba ne konuşuyolar yoksa birbirlerine bunca zamandır etmedikleri itirafımı yapacaklar SENİ SEVİYORUM?gibisinden:img-in_lo :img-in_lo

berkayaras
27-06-07, 23:36
Ya benım de dikkatimi çeken son sahnede Naz basını Tarık'ın omzuna yaslarken tarık'ın biraz soguk olması.Sanırım birşeyden haberi yok ya da bişeyi yanlış anlamış olabılır ama naz o durumdan haberdar cunku naz cok mutlu gozukuyordu

cEyDa_M
27-06-07, 23:36
son sahne bizim sahnemiz,ne bakıştı öyle yaaa,içim gitti valla . o bakışmanın sonunda beklene olucak kesin.anlaşılan ilk adım naz dan geliyoo..

sinemim_g
27-06-07, 23:37
Fragman çıktı gördüğüm sahneler ama sırayla değil aklımda kalanları yazıyorum

-Naz korayın omzunda ağlıyordu Tarık'da bunu gördü.Sanırım havuz başındalardı

-Nesrin Raşit'in,Belgin Hulusi'nin kafalarına buz koyuyordu

-Tarık Belgin'e 1 demet gül verdi

-Tarık'ın odasında Tarıkda beyaz gömlek vardı Koray Tarık'ın yakasını tuttu sonrada Tarık Korayı ellerinden tutup duvara itti

-Tarık iskelede otururken Naz yanına geldi.Üstünde beyaz bir elbise vardı.Tarık'ın yanına oturdu ve kafasını Tarık'ın omzuna koydu.Tarık dan cevap gelmeyince de kafasını kaldırdı bakıştılar

cansu gül gül diye tutturuyorsun ama...
ya masanın üstünde oluyor..
ya tarığın saç bandında...
şimdide tarık gülü annesine veriyor:img-hyste
yok yok bu tarık gülü gerçek sahibine veremeyecek anlaşılan:img-hyste
bassakmı şu starı bide bunun için basalım alıştık nasıl olsa:happy0064

smooth1903
27-06-07, 23:39
Serdarrrrrrrr nerdesin serdar?????? fragmanı kaydetmiş ol lütfen.
acilen fragman aranıyor kaydeden bir acele yüklesin lütfen

tarik_naz
27-06-07, 23:40
fragmanı kayıt ettim yükleniyor şuan...

gerçekten süper bi fragman. naz çok üzgündü yaa. tarık da onu korayın omzunda görünce delirdi tabi..

not: bağırmayın yaa.. ben olmasam siz ne yapacaksınız :)

rüyam
27-06-07, 23:40
aman allahım 3 saat starı ızle bı an ıcerı gıt fragman cıksın revamı bu yaa ekledılermı pekı fragmanı neolur eklenmıs olsun buarada anlatan herkese tsekkeurler

grimace_88
27-06-07, 23:41
Serdarrrrrrrr nerdesin serdar?????? fragmanı kaydetmiş ol lütfen.
acilen fragman aranıyor kaydeden bir acele yüklesin lütfen

evet lütfen yazık diiil mi biz izleyemeyenlereeeee... siz anlatınca da gerçi ayrı bi hoş oldu şimdi görüntüler ve yorumlar şeklinde ama olsun fragman istiyorummm.......

ceza_cansu
27-06-07, 23:42
cansu gül gül diye tutturuyorsun ama...
ya masanın üstünde oluyor..
ya tarığın saç bandında...
şimdide tarık gülü annesine veriyor:img-hyste
yok yok bu tarık gülü gerçek sahibine veremeyecek anlaşılan:img-hyste
bassakmı şu starı bide bunun için basalım alıştık nasıl olsa:happy0064

Bana uyar.Ya o kadar da diyorum ''Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi'' diye ama anlamıyorlarki.Neyse olsun bu 49 da gül görmesemde olur.Süper bir bölüm olucak kesin

smooth1903
27-06-07, 23:42

gerçekten süper bi fragman. naz çok üzgündü yaa. tarık da onu korayın omzunda görünce delirdi tabi..

Serdar sen bitanesn be sen olamsan kim veircek bize fragmanları
ekleyince sitedede haber verirsen ii olur vallaha.bekliyoruz.
emeğine sağlık çok teşekkürler

awakening
27-06-07, 23:43
arkadaşlar hakkaten bu stara birşey oldu haa . taş mı düştü başına nedir fragmanı bügünden verdi hayret. fragman enfes güzeldi tansiyon hat sayfada gerilim aşk ne ararsanız var bu bölümde

naz_14
anlatılanlara göre fragman çok güzel:happy0064 sanırım son sahnede istediğimiz olacak yalnız ben fragmanı göremedim bi kaydeden olmuştur umarım merakla bekliyorummm

hüseyingazi

Ztar bizi ters köşe yaptı fragmanı erken verdi ama seni yine geçemedi.
Çok sağol sayende izleyebileceğiz.

Yine her zaman ki gibi
SERDAR:1
ZTAR:0

grimace_88
27-06-07, 23:44

not: bağırmayın yaa.. ben olmasam siz ne yapacaksınız :)

valla doru sölüyosun sen olmasan biz naapıcaz yaaa süpersin bi tanesin ellerine sağlıkkkkkkkk :happy0064 :happy0064 :happy0064

angel eyes
27-06-07, 23:44
allahtan revamıdır ya ben tam kanalı açarım fragmanlar geçer.teşekkürler serdar.cidden sen olmasan biz ne yaparız çok merak ediyorum.