PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

handeozbek
28-06-07, 01:40
arkadaşlar güneşin batışında öpüşüyolar galiba yanlış tahmin etmiyosam sizce

Soruna şöyle yanıt vereyim
http://img528.imageshack.us/img528/2037/48ve0.jpg (http://imageshack.us)

Yoruma açık bir foto her an her şey olabilir:) Romantizm bizi öldürecek nihahaha:)

smooth1903
28-06-07, 01:41
evet ,bencede çok haklısın.o bakışlar neydi öyle,her halinden belli nazı kıskandığı ve kimseyle görmeye dayanamadığı.o bakışların ardından oda basmasıda normal yani.

arkadaşlar ben hala o sahnede korayın tarıgın yakasında bir ruj izi aradağı için geldiğini ve tarıgın yakasına baktığında hiçbişey göremediğini iddaa ediyorum.ve şaşırdı o anda hala tarıgın yakasına bakıo dikkat edin.ayrıca tarık gelse nie ilk hamleyi koray yapsın.girer girmez yakasına yapışırdı korayın bence

rüyam
28-06-07, 01:43
Soruna şöyle yanıt vereyim
http://img528.imageshack.us/img528/2037/48ve0.jpg (http://imageshack.us)

Yoruma açık bir foto her an her şey olabilir:) Romantizm bizi öldürecek nihahaha:)

off bu resmı gorunce gecmıo bu saatler ne olcak cok merak edıyorum nası bakıyolar bıbırlerıne....ınsallah tarık uzatmaz ama az kendını bı sonrakı sahnede cekıomus gıbı geldı tarık sogktu cunku:(

smooth1903
28-06-07, 01:44
arkadaşlar güneşin batışında öpüşüyolar galiba yanlış tahmin etmiyosam sizce

tek cümlelik mesajlara dikkat arkadaşlar.:img-wink:
bu arada ne olucağı o kadar yoruma açıkki kimse tahmin edemez.hande arkadaşımız resmi yüklemiş gerçekten yoruma açık.ama harika olur öpüşürlerse:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

cEyDa_M
28-06-07, 01:46
arkadaşlar ben hala o sahnede korayın tarıgın yakasında bir ruj izi aradağı için geldiğini ve tarıgın yakasına baktığında hiçbişey göremediğini iddaa ediyorum.ve şaşırdı o anda hala tarıgın yakasına bakıo dikkat edin.ayrıca tarık gelse nie ilk hamleyi koray yapsın.girer girmez yakasına yapışırdı korayın bence

evet ilk gelen koray gibi,gibi değil öyle sanki.benim anlayamadığım dilekle naz nerde,yani dilek kimin odasında ve naz onu görüp şaşırıyo, o zmn büyük ihtimalle tarığın odasında,ne iş varsa orda artık!! korayda bunu nazdan duyup tarığın yakasına yapışmış olabilir gibi.

rüyam
28-06-07, 01:48
tek cümlelik mesajlara dikkat arkadaşlar.:img-wink:
bu arada ne olucağı o kadar yoruma açıkki kimse tahmin edemez.hande arkadaşımız resmi yüklemiş gerçekten yoruma açık.ama harika olur öpüşürlerse:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

ewt harıka olur ama sanmıyorum..gercı tarıgı naza karsı durduramadıgı bı cekımı var...elınden gelse hep opucek:img-blush

smooth1903
28-06-07, 01:49
handeye resim için teşekkür edip direk o sahneyi yorumlamak istiyorum bence naz orda birden boş bulunup tarığın omzuna yatıcak zaten sonra tarık bişey demeden nazın surat ifadesi değişio ve elini çekerken fragman bitio

rüyam
28-06-07, 01:50
off bızımkılerın derdı bıttı bıde dılekle koray cıktı basımıza ,,,gercı ıse yaradıkları surece kalsınlar ama=) allahtan bırbılerıne asıklar da bısey olmıcagını bılıyoruz yoksa helede o dılege acayıp gıcık olurdum yapıstı suluk gıbı tarıgaa

cEyDa_M
28-06-07, 01:51
handeye resim için teşekkür edip direk o sahneyi yorumlamak istiyorum bence naz orda birden boş bulunup tarığın omzuna yatıcak zaten sonra tarık bişey demeden nazın surat ifadesi değişio ve elini çekerken fragman bitio

nazın bakışları,tarığın omzuna yattığını fark edince bi değişiyo zaten.
evet ,fragmanın sonunda naz elini çekiyo.burda tarıktan bi hamle bekliyorum ben..

hüseyingazi
28-06-07, 01:52
ama o tarık tekelıoglu nazla korayı sahılde gordugunde bakıslarından ates cıkıyodu ustune atlıcak sandım cocugun:happy0064 tarık bu soforde olsa kardeste olsa,arkdasta olsa,bankacıda olsa nazı kımseye yar etmez...:happy0064

evet ,bencede çok haklısın.o bakışlar neydi öyle,her halinden belli nazı kıskandığı ve kimseyle görmeye dayanamadığı.o bakışların ardından oda basmasıda normal yani.ama ilk gelen koray gibi duruyo..

Bence bu kadar kesin konuşmayın :img-hyste
ne de olsa bizim dizimiz başka dizilere benzemez
Kaç kere ters köşe olduk buralarda.:img-blush
Bizim dizi öyle fragmanına bakıpta diziyi izlemesende anlayabileceğim dizilerden değil
Bakarsınız cumartesi bambaşka bişey çıkar

NOT:smooth1903 ikide bir ruj ruj diyorsun ben burda gülmekten ölüyorum.
Koray Tarıkın karısımı yakasında ruj izi arasın.Sen ruj dedikçe aklıma kocasını araştıran kadınar geliyor aklıma.:img-hyste

NOTUMA NOT:Birde senin dediğin olurmuş(hiç sanmam ama) o zaman da sen bana gülersin:img-hyste

rüyam
28-06-07, 01:55
ruj olaynı bende anlamadım arkdaslar ne alaka,,kımse ruj surmuyo 1,bıde artık eskılerde kalmadımı o ruj mevzuusu bıde cıkarmıs gerckten cok gulerım:img-hyste

smooth1903
28-06-07, 01:58
Koray Tarıkın karısımı yakasında ruj izi arasın.Sen ruj dedikçe aklıma kocasını araştıran kadınar geliyor aklıma.:img-hyste

NOTUMA NOT:Birde senin dediğin olurmuş(hiç sanmam ama) o zaman da sen bana gülersin:img-hyste

bizim dizimiz başka dizilere benzemez ne olacağı belli olmaz sen asıl şimdiden gülme bence:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
harikasın ya vallaha gülmekten yerlere yattım.:img-hyste :img-hyste
bence orda şöle oldu naz dileği tarığın odada gördü sonra gitti sahilde koraya anlattı üzüldü bunu duyunca koray gitti tarıgın odaya gerisi benim anlattığım gibi bence tabi.

edit: varya yazdıklarım tutarsa gülmekten kesin yerlere yıkılırım ama siz dediniz bizim dizimiz diğerlerine benzmemz die ayrıca dedinizki ruj işi eskide kalmadımı bizimdizimiz eski zamnalardaki dizileri anlatmıomu işte oyüzden olabilir(amma attım ha:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste )

rüyam
28-06-07, 02:01
umarım ozetı yıne fragmandakı ses olarak yazmazlar su dızının 1 kerede ozetı duzgun gelse olurler sankı ,,,fragmanla ozet bırlesınce super olucak ztn bu bolumde super olucak yasasın dızımız:happy0064 :happy0064

smooth1903
28-06-07, 02:06
ruj olaynı bende anlamadım arkdaslar ne alaka,,kımse ruj surmuyo 1,bıde artık eskılerde kalmadımı o ruj mevzuusu bıde cıkarmıs gerckten cok gulerım:img-hyste

ruj biri dedi benden önce benimde orda dilime takıldı.yani dilekle gece birlikte kaldıklarını düşünmüş olabilir o yüzden dedim...
yanlız odayı basan koray ve tarığın yakasına baktığı belli bence.

erdalss
28-06-07, 02:09
bu ne yaaaaaaa....saat 12,30 gibi girdim daha yeni yorumlar bitti...
bukadar da yzılmazki yaaa,,gelmeyenleri düşünün...:img-hyste 1 gün gelmedik festival havasına dönmüş..(eskisi gibi ) maşallah maşallah:happy0064 :happy0064

uğur kedi 2 kere gelmiş gitmiş, ama ne gelmiş gitmiş
haberler ötesiiiiiiiiii yaa,,:good:
herşe mükemmel , bizim istediğimiz sonuçlar alınıyor...:img-yes:

fragmanda gelmiş, biraz erken gelmiş gördüm...
normale göre ztar yarın ( bu gün ) akşam saatlerinde vermesi gerekiyordu ama neyse..oldu artık :img-hyste
+ özette yok genelde olduğu gibi...:img-cool2

neyse fragman yorumları balşlamış çok güzel olmuş.herşey yolunda devam arkadaşlar bizi kimse tutamazz :img-polic , (cesaret edemez.)

rüyam
28-06-07, 02:10
ya herseyı anladımda bu dılek nıe sarılıyokı tarıga ,,, bıde naz gorsede kıskansa tarıgınkılere alıstık acaba naz bu bolumde gorupte kudururmu ,,, buarada su odaya kıtlenmelerı hıcte sandgımız gıbı romantık olmıcak bellı cunku tarık naza cok kızgın naz cok aglıo yıne ters koseye yattık oysa herkesın ne umudu vardı:img-hyste

smooth1903
28-06-07, 02:11

senigüldürmeyi başardıysam ne mutlu bana.herzaman replilerle ufak yazılarla dip notlarla bizleri güldüren sen oluyordun.bu seferde ben seni güldürmüş olayım:img-hyste.yanlız koray tarıga akşam dilekle birliktemiydin diip yakasından tutarsa ben daha çok gülücem haberin olsun.kısmet olursa cumartesi bu sahneyi hatırlatıcam.birlikte güleriz ozman

smooth1903
28-06-07, 02:18
patron dikkat ettin mi bilmem bizi m hulisi raşit ikilisi dayak yemişler:img-hyste :img-hyste
kesin zamparalık yaparken dayak yemişlerdir:img-hyste

Edit:sessiz misafirler sizde bişeyler yazabilrsiniz
sizin düşünceleriniz ne dayak mı yemişler yoksa içkiden mi?

not:kilitli kalma sahnesinden hiçbir sonuç çıkmıo 2 kere 2=4 olmıycak yani

saYYgıner
28-06-07, 02:21
Bence bu kadar kesin konuşmayın :img-hyste
ne de olsa bizim dizimiz başka dizilere benzemez
Kaç kere ters köşe olduk buralarda.:img-blush
Bizim dizi öyle fragmanına bakıpta diziyi izlemesende anlayabileceğim dizilerden değil
Bakarsınız cumartesi bambaşka bişey çıkar

Haklsın patroncugum özellikle bu bölüm bence çok ilginç geçecek.. Çünkü fragmanda ya da özet te romantik veya önemli şeyler yazsalar da bizi kandırıyorlar dimi? Örn: 30. bölümden önce fragmanda Naz ın itirafı geliyor diyordu, ama itiraf Tarık a degil de uyuyan Sadri ye oldu :img-hyste
Mesela Tarık Tekelioglu itirafı olacak dediler bu sefer de Naz bayıldı ve sonrasında inanmadı falan filan.. Yani bu fragman herşeye gebedir hocam :img-yes:

hüseyingazi
28-06-07, 02:22
fragman hakkındaki son yorumumu yazıp bitiriyorum.

Akşam bazı olaylar sonucu Dilek çok üzülecek ve teselliyi Tarığın kollarında arayacak.Tarığın omzuna yatacak ve Tarıkta onu odasına götürecek.(bu magazindeki görüntü üzerine yapılmış bir yorum)Dilek Tarıkın odasında kalacak.

Tarıkta Dilek odada kaldığı için sahilde uyuyacak.Naz Dileği odada görünce yıkılacak ve doğruca sahile gidecek ağlayacak.Koray Nazı teselli edecek.
O sırada sahilde uyuyan Tarık ikisini görecek ve sinirlenecek.

Naz belkide Koraya Dileği Tarığın odasında gördüğünü söyleyecek ve Korayda Tarığın odasına baskına gidecek

NOT:Benden bu gecelik nöbet bu kadar kalanlara iyi nöbetler.bye

tarik_naz
28-06-07, 02:24
Off ne gündü ama. Gündüz kavurucu sıcakla kavrulduk, akşam üzeri yağan yağmur, esen rüzgarla serinledik , gece ise fragmanla tekrar ısındık...

Bu hafta çok güzel bir fragman yapmışlar. Her türlü duygu mevcuttu fragmanda. İsyan, yalvarış, entrika, hüzün, sinir, macera, şaşkınlık, ayrılık, pişmanlık vee romantizm.

Naz'ın camdan elleriyle sürterek yere doğru hüzünlü bir şekilde eğilmesi ile etkili bir giriş yapılmış. Bu hüzünün nedeni tabiki Tarık'ın ona inanmaması. Ve bu inanmamanın Naz'ı bu hale getireceğini hiç düşünmemiştim. Daha sonra Tarık'la yüzleşirken ise daha fena, ağlamaya başlamış ama Tarık da eski Naz olmuş, Naz'a inanmıyo ve "Aferin, benim gibi yalan söylüyosun" der gibi alkışlıyo.

Tarık, geceyi babası yüzünden sahilde uyuyarak geçiriyo. - artık uyudu mu bilinmez- Ama Naz'ın kafasını Koray'ın omzunda görünce hem şaşırıyo hem de sinirleniyo. Naz da, büyük ihtimal hem kovulduğu için, hem de Tarık'ın inanmamasından dolayı Koray'a içini döküyor.

Peki Dilek'in ve Koray'ın Naz ve Tarık'ın odalarında ne işi var. Tamam Koray belki Naz'ı odasına getirdi de Dilek nerden çıktı anlamadım. Karmaşık bir durum olmuş orası. Tarık Koray'ı dövmeye yelkeniyo, Naz kapı önünde, arkasını dönüyo, bi bakıyo Dilek. Dilek, Tarık'ın odasındaysa, Tarık'ın Naz'ın odasında ne işi var :) Acaba Tarık Naz'ın odasına mı saklandı :) Neyse o konu karışık dizide izleyip görecez artık...

Fragmanda Naz'ın gidişine Tarık sessiz kalıyomuş gibi gözüküyo. Naz eşyalarını toplamış gidiyo ama Tarık yatağında... Düşüncelerde... Herşeyi yoluna sokacak planlar yapmakta... Veee gün batımı ve sahil. Tarık tek başına oturmuş. Belki de Naz'ı gitti sanırken, Naz yanına geliyor.

Her zaman Naz mı soracak "Sen gitmedin mi?" diye bu sefer de Tarık soracak heralde. Yine patron adabıyla... Ama belli ki Naz yelkenleri artık tamamen indirmiş... Bu ızdıraba belli ki daha fazla dayanamıyo ve başını Tarık'ın omzuna öyle bir huzurla yaslıyo ki... O an o gülümseme herşeye değer. Tarık, ilk başta şaşkın ve sert duruyo ama fragmanın son sahnesinde sanki elini Naz'ın omzuna atmış gibi bir hareket vardı...

Ama o sahnede romantizmin zirve yapacağı kesin. Beklediğimiz, özlediğimiz, uğruna sloganlar attığımız itiraf o sahnede gelecek gibi...

33. bölümde ilk hamleyi tarık yapıp, Naz'ın omzuna elini atmış Naz da başını Tarık'ın gösüne koyarak karşılık vermişti. 49. bölümde ise ilk hamle Naz'dan geliyor ve Tarık'ın koluna girip, başını Tarık'ın omzuna yaslıyor... Bu zamana kadar tüm aşk girişimlerini karşılıklı yapan bir çift olarak, Tarık'ın ters bir söz ya da hareket yapacağını düşünmüyorüm. Yalancı Yarim'in unutulmaz sahnelerinden birisi olacak kesin...

smooth1903
28-06-07, 02:25

Akşam bazı olaylar sonucu Dilek çok üzülecek ve teselliyi Tarığın kollarında arayacak.Tarığın omzuna yatacak ve Tarıkta onu odasına götürecek.(bu magazindeki görüntü üzerine yapılmış bir yorum)Dilek Tarıkın odasında kalacak.

Tarıkta Dilek odada kaldığı için sahilde uyuyacak.Naz Dileği odada görünce yıkılacak ve doğruca sahile gidecek ağlayacak.Koray Nazı teselli edecek.

Naz belkide Koraya Dileği Tarığın odasında gördüğünü söyleyecek ve Korayda Tarığın odasına baskına gidecek

ufak bir düzeltme yapayım patron:naz korayın omzunda ağladıktan sonra gidio ve dileği tarığın odasında görüo(tabi tarıgın odasıysa).benimde gözümden kaçan bir ayrıntı ama önce naz korayın omzunda ağlıo ondan sonra dileği görüyo

smooth1903
28-06-07, 02:34
vallaha arkadaşlar benden de bu günlük bu kadar herkese ii gecelr.
geri kalanlara forumda ii sohbetler.

hüseyingazi
28-06-07, 02:34
ufak bir düzeltme yapayım patron:naz korayın omzunda ağladıktan sonra gidio ve dileği tarığın odasında görüo(tabi tarıgın odasıysa).benimde gözümden kaçan bir ayrıntı ama önce naz korayın omzunda ağlıo ondan sonra dileği göröyo

Tam çıkayım diyorum yine dayanamıyorum okuyorum yazıyorum ve çıkamıyorum
Senin dediğin fragmandaki sıra diziyle fragman aynı sırada olacak diye birşey yok değil mi?:img-hyste
Yani herkesin sırası her an olabilir bekleyip göreceğiz.
:img-hyste :img-hyste

NOT:sAYYgıner epeydir nöbette yoktun hoşgeldin deyip çıkıyorum.bye

handeozbek
28-06-07, 02:45
Off ne gündü ama. Gündüz kavurucu sıcakla kavrulduk, akşam üzeri yağan yağmur, esen rüzgarla serinledik , gece ise fragmanla tekrar ısındık...

Bu hafta çok güzel bir fragman yapmışlar. Her türlü duygu mevcuttu fragmanda. İsyan, yalvarış, entrika, hüzün, sinir, macera, şaşkınlık, ayrılık, pişmanlık vee romantizm.

Naz'ın camdan elleriyle sürterek yere doğru hüzünlü bir şekilde eğilmesi ile etkili bir giriş yapılmış. Bu hüzünün nedeni tabiki Tarık'ın ona inanmaması. Ve bu inanmamanın Naz'ı bu hale getireceğini hiç düşünmemiştim. Daha sonra Tarık'la yüzleşirken ise daha fena, ağlamaya başlamış ama Tarık da eski Naz olmuş, Naz'a inanmıyo ve "Aferin, benim gibi yalan söylüyosun" der gibi alkışlıyo.

Tarık, geceyi babası yüzünden sahilde uyuyarak geçiriyo. - artık uyudu mu bilinmez- Ama Naz'ın kafasını Koray'ın omzunda görünce hem şaşırıyo hem de sinirleniyo. Naz da, büyük ihtimal hem kovulduğu için, hem de Tarık'ın inanmamasından dolayı Koray'a içini döküyor.

Peki Dilek'in ve Koray'ın Naz ve Tarık'ın odalarında ne işi var. Tamam Koray belki Naz'ı odasına getirdi de Dilek nerden çıktı anlamadım. Karmaşık bir durum olmuş orası. Tarık Koray'ı dövmeye yelkeniyo, Naz kapı önünde, arkasını dönüyo, bi bakıyo Dilek. Dilek, Tarık'ın odasındaysa, Tarık'ın Naz'ın odasında ne işi var :) Acaba Tarık Naz'ın odasına mı saklandı :) Neyse o konu karışık dizide izleyip görecez artık...

Fragmanda Naz'ın gidişine Tarık sessiz kalıyomuş gibi gözüküyo. Naz eşyalarını toplamış gidiyo ama Tarık yatağında... Düşüncelerde... Herşeyi yoluna sokacak planlar yapmakta... Veee gün batımı ve sahil. Tarık tek başına oturmuş. Belki de Naz'ı gitti sanırken, Naz yanına geliyor.

Her zaman Naz mı soracak "Sen gitmedin mi?" diye bu sefer de Tarık soracak heralde. Yine patron adabıyla... Ama belli ki Naz yelkenleri artık tamamen indirmiş... Bu ızdıraba belli ki daha fazla dayanamıyo ve başını Tarık'ın omzuna öyle bir huzurla yaslıyo ki... O an o gülümseme herşeye değer. Tarık, ilk başta şaşkın ve sert duruyo ama fragmanın son sahnesinde sanki elini Naz'ın omzuna atmış gibi bir hareket vardı...

Ama o sahnede romantizmin zirve yapacağı kesin. Beklediğimiz, özlediğimiz, uğruna sloganlar attığımız itiraf o sahnede gelecek gibi...

33. bölümde ilk hamleyi tarık yapıp, Naz'ın omzuna elini atmış Naz da başını Tarık'ın gösüne koyarak karşılık vermişti. 49. bölümde ise ilk hamle Naz'dan geliyor ve Tarık'ın koluna girip, başını Tarık'ın omzuna yaslıyor... Bu zamana kadar tüm aşk girişimlerini karşılıklı yapan bir çift olarak, Tarık'ın ters bir söz ya da hareket yapacağını düşünmüyorüm. Yalancı Yarim'in unutulmaz sahnelerinden birisi olacak kesin...

Gece gece hislerime tercüman oldun Serdarcım. Harika yorumlamışsın. Her duygunun olduğu bir bölüm izleyeceğiz. Ama en önemlisi bu sefer beklediğimiz aşkla beraber. O sahil sahnesi son sahne değilse Tarık, Naz'ın ispiyonladığını düşündüğü için kırgın. Ama değilse Koray için olabilir. Ama bu seferde Naz'ın Tarığa kırgın olması lazım. İşler bu bölüm hayli karışık. Diğer bölümler entrikaya pek dalmayan Koray-Dilek çifti bu bölüm entrikaya dahil olmuş. Heyecanlı, gerilimli en önemlisi romantizm dolu bir bölüm bizi bekliyor. Hadi bakalım hayırlısı. Tatile gitmeden izleyeceğim son bölüm olacak. Bu bölüm için tatilimi 1 gün ertelettim. Pişman olacağımı hiç sanmıyorum. Fazlasıyla değecek gibi.

erdalss
28-06-07, 03:52
ohhoo ooo iicene sessizlik bürülmüş..nöbetçiler normalin altın,konuşan yok,,
neyse yarın eski hava kendine gelir....
herkeze ii geceler...

Gio Giotto
28-06-07, 04:01

Bende böyle olacağını düşünüyorum,tahminime göre son sahnede beklenen itirafı göreceğiz.Bu arada fragmandan çekilen son sahnede dizinin saati 19.00 olarak yazıyor.Ben 20.00 diye hatırlıyordum,bir değişiklik mi oldu?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hirotaro
28-06-07, 04:39
Artık dizimizin devamı için yapılacak şey çok belli,geçen haftanın reytinginden fazla aldık mı,kendimizi sağlama alırız.Fragmanı Seyrettim,son sahnesini çok beğendim :img-in_lo

coqette
28-06-07, 05:05
Bende böyle olacağını düşünüyorum,tahminime göre son sahnede beklenen itirafı göreceğiz.Bu arada fragmandan çekilen son sahnede dizinin saati 19.00 olarak yazıyor.Ben 20.00 diye hatırlıyordum,bir değişiklik mi oldu?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Kayıtlı olan fragman eurostardan çekildiği için 19.00 diye gösteriyor. Normal stardan izleyenler için 20.00, pardon 20.00.00 :icon_whis Yani bir değişiklik yok.:img-wink: Yurt dışıyla aradaki saat farkından dolayı fragmanlardaki saatler farklı yazılıyor.:img-yes:

Not: Ben geç geldiğim ve de dünden beri okuyamadığım için yorumları okumak baya uzun sürdü. Ama değdi. Bİrçok güzel haber okudum ve de fragmanı izledim. Serdar çok sağol...:happy0064 :happy0064 :happy0064 Yorumlar sonraya... Zaten bugün nöbetdaşlarımda olmadığımdan tek başıma nöbet tuttum. Artık ben de müsadenizle kaçayım. Hepinize bugünkü gibi birçok mutlu haberle dolu yeni bir gün diliyorum.

Tüm aşka aşıklar ailesine GÜNAYDINLAAAR

nedim_bahar
28-06-07, 06:29
günaydın aşka aşıklar ailesi

fragmanı az önce izledimde

Naz otelden kovuluyo neden kovuldu ki şimdi aslında aklımdan şunlar geçiyor tarık sahneye çıkmayınca otelin sahibi (o kadın ismini unuttum) o da Naz'ı sorumlu tutup kovmuştur başka bişey düşünemiyorum

jenn
28-06-07, 08:29
basın bölümüne konmuş ama burayada ekleyim :))hepinize günaydın arkadaşlar..

Burhan Ayeri Akşam Gazetesi 28 Haziran 2007 Perşembe

Yalancı Yarim’ciler havalara uçuyor. Star’ın diziyi bir sezon daha uzatma kararı bayram sevinci yarattı. Bu iş tamamdır. Hulusi’yi, Vahi’yi izlerken Vahi Öz ve Hulusi Kentmen’i hatırlamamak mümkün mü? Tüm isimlerde geçmişin unutulmazları var. Fanlarına hayırlı olsun derken, daha fazla uzatmanın da olayın tadını kaçırabileceği uyarısında bulunalım. İkaz edeceğimiz tek isim ise Merve Sevi -Naz-. Zaten klasik Türk tipi. Son bölümlerdeki hali felaket. Çok kilo aldı. Ona ‘Biraz dikkat’ diyoruz. Gelen destek ve teşekkür mesajları içinden Ayşe Aslan ile Neslihan Doğan’ın e-postalarına teşekkürler.

fovea
28-06-07, 08:56
Allahım bu nasıl bir hafta ve nasıl bir gece
önce forum eski haline döndü
sonra ztarda devam kararı geldi
sonra uğur kediden tam kadro ara vermeden devam haberi
ztardaki magazinde saniyelik bir görüntü
ve peşinden fragmannnn

en son beklenen insan flower da geldi ve senaryo ekledi

bütün bunlar bir rüyamı ?

İnşallah değildir.Star biz seğircilerin yaptığı etkiden olsa gerek 180 derce döndü .:icon_whis (Bu da biza yaşadıklarımızın bir rüya olup olmadığını sorduruyor. :))
Fragman 49.bölümün beklediğimizinde(en azından benim) üstünde olduğunu gösteriyor.Burhan Ayeri her zaman ki gibi bize destek çıkmaya ve gelişmeleri duyurmaya devam ediyor.:img-yes:

dedebaba
28-06-07, 08:56
frankmanı seyrettim dudak okumaya çalışyım güzel bir böğm olduğu garanti
hele son sahne insanı bitiriyor
peki naz ile tarık ne zaman bir odada kitli kalacakalar bu bölümde değilmi

dolceqabbana
28-06-07, 09:01
Arkadaşlar, yayın akışında falan sezn finali geçmiyor. Final diye geçiyor. Final mi oluyor bu hafta, yoksa diğer sezon devam edecek mi?=

elmali-turta
28-06-07, 09:16
Arkadaşlar, yayın akışında falan sezn finali geçmiyor. Final diye geçiyor. Final mi oluyor bu hafta, yoksa diğer sezon devam edecek mi?=

Star devam kararı aldı ama yayın akışını düzeltmeye üşeniyor herlade:)Dizimiz finale yada sezon finaline girmiyor yaz boyu devam:)

Bu arada o fragman nasıl bişeydir öyle:img-in_lo Bayıldım ...Serdarcım yorumun çok güzel olmuş bu arada:img-wink:

jenn
28-06-07, 09:34

star tv devam kararı aldı.ama sitesi hala güncelenmediği için öyle görünüyor..fragmanda yeni bölüm diye geçiyor..

angel eyes
28-06-07, 09:49
herkese MERHABA.Dün heycandan uyuyamadım.Cumartesiyi bekleyemiycem ben.şu özette gelsede herşeyi anlasak.

RebeCa
28-06-07, 09:52
Günaydın arkadaşlar,

Akşam yorumalrı okuyamadım ,sabah işe gelir gelmez işime başlamadan bır okuyayım dedım hepsını şimdı bitti.
Sayfaları okurken Hande'nın ımza ve avatarı gözume çarptı bu sahneyı görmedım ben dedım bır de ne göreyim hande sagolsun fragman lınkını vermış imzasında.Tabıı hemen tıkladım ve izledim birde uğur kedinin 49'un sonunda ki romantizim hepimizi öldürüyor dedi eee daha ne olsun.:happy0064 :happy0064 :happy0064

Fragman süper yorum yapmayacağım sadece cumartesi gününü bekleyeceğim sabırsızlıkla.

Not:Bengi'cim resımler için sağol
Not:Serdar sen olmasan ne yapardık fragmanı hemen eklediğin için teşekkürler.
Not:Flower98 hoşgeldin çok özlemiştik seni ve senaryolarını.

the_unforgiven
28-06-07, 09:58
Biraz fazla karışık bir fragman olmuş bu sefer..Ve tabi bir hayli kafa karıştırıcı.
Öncelikle ben bu odada kilitli kalma ve söylenemeyenlerin söylenmesi meselesine takık bir insan olarak bu bölüm de de bunu göremeyeceğimizi düşünüyorum..En azından fragmanda böyle bir sahneye rastlayamadım,Tarık ve Naz bir odada,Naz ağlıyor,Tarık dalga geçiyor..Hepsi bu.Biraz uçuk bir yaklaşım olacak ama bir ihtimal Tarık o sahnenin sonunda Naz a,kendisini ispiyonlamaması halinde yaşayacakları güzel günlerden,bu hareketinden sonra onu asla affetmeyeceğinden bahsetmiş,üstü kapalı bir itirafta bulunmuş da olabilir..Naz ın cama yapışık,yıkık görüntüsü bunu sanki biraz destekler nitelikte..

Koray ın Tarık la kavga sahnesinin Naz la alakalı olduğunu zannetmiyorum,sonuçta kendisi bir personel ve karşısındaki Türkiye nin en nüfuz sahibi insanlarından biri.Her ne kadar Tarık ın Naz a karşı olan davranışlarına çok sinirlense de bu sebepten onu karşısına alacağını zannetmiyorum..Muhtemelen Dilek ve Tarık ın bir sebepten bir araya geldiğini görüp yanlış anlamış ve ipleri kopartıp bunu sorgulamak için Tarık ın karşısına dikilmiştir..Tabi zaten Naz la yakınlaşmasından dolayı Koray a kıl olan Tarık ta fırsat bu fırsat demiş olabilir..Eğer olaylar bu şekilde geliştiyse tabi bir de Koray-Dilek açısından bakmakta fayda var duruma..
Koray ve Naz ı samimi gören Dilek sinirlenip kendisini Tarık ın yanına atabilir,ama gecenin bir yarısı odada tek başına ne işi olduğunu açıkçası çözemedim..Naz ı odasına bırakan Koray da bu sahneyi görüp iyice Dilekle gemileri yakabilir.Bu durumda Naz ın Tarık ın peşinde dolaştığını gördüğümüz kadar Dilek in de Koray ın peşinde dolaştığı sahneleri görebiliriz..

Tarık nasıl olsa Naz la ilişkilerinin tamamen bittiğini düşünüp annesine Bodrum da olduğunu itiraf ediyor olabilir her ne kadar annesinin gerçeği bildiğini bilsede..Elinde güllerle Belgin in yanına gitmesinin başka açıklamasını bilmiyorum,hatta Naz ın kendisini gammazladığını düşündüğünden annesine söylediği yalan yüzünden gönlünü almak istemiştir büyük olasılıkla..Ve Belgin çok ani ve zekice bir plan yapmaz ise Tarık ın Naz ın suçsuzluğunu anlayacağı sahne de bu olacaktır..Bir nevi dananın kuyruğunun kopacağı sahne..

Vahi ortamlara akmaya devam ediyor,keyfi yerinde,imaj sağlam.E koskoca Hulusi de boş duracak değil ya!Ama sanki eski performansında değil gibi,bu sefer de bir araba sopa yemişler..Kimbilir yine neler karıştırdılar.

Ümit ve Filiz i ben göremedim fragmanda,bir el atsalar şu bizim inatçı aşıklara da yola getirseler bari..Başka türlü hallolmaz bu mesele.Şaka bir yana umarım bu bölüm de biraz daha fazla görürüz onları..

Ve gelelim fragmanın son sahnesine..
Muhtemelen dizinin de son sahnesi olacak bu.Tabi birbirlerine bakarken öyle pat diye de biteceğini zannetmiyorum,belki de aralarında geçen konuşmalardan sonra Naz birden başını kaldırıyordur,izleyip görmek lazım..Ama Tarık da aşırı bir soğukluk olduğu aşikar.Ama sebebi,işte onu bulmak imkansız gibi,en azından benim için..Naz yanına gelip bu kadar sıcak davrandığına göre illa ki aralarının düzelmiş olması gerekiyor kanımca..Ama gözüktüğü kadarı ile Tarık hala tam olarak emin değil bazı şeylerden ve ben burdan yola çıkarak beklenen itirafın bu bölümde ortaya çıkacağını zannetmiyorum,en azından bu sahne son sahneyse...

capcup
28-06-07, 10:04
hepinize günaydın arkadaşlarrrr...bugün sevinçle kalktım yaa çok güzel günler geçiriyoruz aman nazar değmesin:img-yes:
fragmanı en az 50 kere izledim harika yawww...gel cumartesi gel diyorumm:img-wink:

49. bölüm de aşk-ihtiras-kıskançlık veeee romantizm bizi bekliyooo sanrım..hele o son sahneye bittimmm:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

NOT:serdar fragman için çok sağol..bölüm yorumuna bayıldımm...
not:çiçek abla iyi ki geldin çok özlemiştik seni
ARTIK ŞU ÖZETTE GELSEE:img-pilot :img-pilot TAM SÜPER OLUCAK

FoXXoY
28-06-07, 10:06
Arkadaslar Frangman CIkmıs Herhalde Link Verebilcek Olan Varmı ?

Ayırca Diziye 2 Gün Kaldı Günlerde Cok Cabuk Geciyor :happy0064

sinemim_g
28-06-07, 10:06
günaydınnn aşk'a aşıklar....
dünkü nöbet keyifli geçmiş anlaşılan:img-yes:
fregmanı başa sarıp sarıp izliyorum..son sahne bitiriyor of...
49. bölümün sonu olacağı kesin,yalnız dış ses itiraf geliyor diye niye demiyor:img-in_lo sonra itiraflık bişey görmedim ama tarığın moreli çok bozuk kızgın ve kırgın görünüyor,naz ise çok mutlu gelip tarğın omzuna yatıyor bişey diterek tarık niye soğuk??naz başını kaldırıyor ee ne oluyorr:img-in_lo

şimdi ben diyorum ki naz gitmiyomuydu???tarık nazın gitmesine nasıl engel oldu??
tarık niye korayı döverken gömleğine bakıyor yoksa naz aralarında bişey oldumu sanıyor:img-blush belkide naz bunu öğreniyor tarığın kendisini kıskandığı için korayı dövdüğünü öğrenip mutluluktan gelip tarığın omzuna yaslanıyorr:img-pilot öff yaaa bu bölümde çok ters köşe olcaz,nazı nasıl engelliyolar niye gitmiyo koray niye dayak yiyor tarık niye yüzü asık naza bakıyor en önemlisi itirafı kim yapıyoo naz hani bi delilik yapıcaktı!
kesin bu delilik o son sahne:good:

aylinim
28-06-07, 10:19
49. Bölüm Özeti

Otelden kovulduğunu düşünen Naz eşyalarını toplamış gitmeye hazırlanmaktadır. Tarık Naz’ın kovulduğunu öğrenince Nesrin’le konuşur ve işe geri dönmesini sağlar.

Hulusi oteldeki kızları tavlamak için otele gelir. Naz Hulusi’nin geldiğini görür ve Tarık onu ele verdiğini düşünmesin diye Tarık’ı Hulusi’den saklamaya başlar.

Bu arada Tarık Belgin’i görmeye gider ve babasının doğum günü olduğunu öğrenir. Belgin ilk defa Hulusi’nin doğum gününü Tarık’sız geçirecekleri için çok üzgündür ve Tarık’a babasını aramadığı için kızar. Tarık Belgin’in yanından ayrıldığında babasını, ailesini ve şoför Tarık olmayı çok özlediğini fark eder.

Nesrin Naz’ı arar ve akşam hazır olmasını bir partiye gidip çello çalacağını söyler. Naz herşeyden habersiz bir arabaya biner ve partinin yapılacağı mekana doğru giderler. Tarık tanınmamak için şapka ve gözlük takmıştır. Naz şoförün girdiği ıssız yoldan korkup, kaçırıldığını düşünür ve inmek istediğini söyler. O sırada Tarık gözündeki gözlüğü ve şapkasını çıkarır. Naz Tarık’ı şoförü olarak karşısında görünce şok olur.

30 Haziran Cumartesi 20:00 / yeni bölüm

azizoz
28-06-07, 10:21
Star hatasını telafi etti.Final bölümüyle sizlerle cümlesinin yerini özet aldı.:happy0064
Tarık başka kılıklara girmiş,acaba ne planlıyor.Bu bölümün her anı muhteşem olacak.Nede olsa final tarzında.Uğur Kedi sonu müthiş olacak dedi.Acaba son iskeledeki sahne mi yoksa bu ıssız yolda gittikleri yerde olacak olanlar mı?:icon_whis

smooth1903
28-06-07, 10:22
Günaydın arkadaşlar,

Akşam yorumalrı okuyamadım ,sabah işe gelir gelmez işime başlamadan bır okuyayım dedım hepsını şimdı bitti.
Sayfaları okurken Hande'nın ımza ve avatarı gözume çarptı bu sahneyı görmedım ben dedım bır de ne göreyim hande sagolsun fragman lınkını vermış imzasında.Tabıı hemen tıkladım ve izledim birde uğur kedinin 49'un sonunda ki romantizim hepimizi öldürüyor dedi eee daha ne olsun.:happy0064 :happy0064 :happy0064

Fragman süper yorum yapmayacağım sadece cumartesi gününü bekleyeceğim sabırsızlıkla.

Not:Bengi'cim resımler için sağol
Not:Serdar sen olmasan ne yapardık fragmanı hemen eklediğin için teşekkürler.
Not:Flower98 hoşgeldin çok özlemiştik seni ve senaryolarını.

öncelikle herkese günaydın.
vallaha rebeca aklıma bişey geldi söylemeden duramıycam.eger sen işlere saat 10 da başladıysan vay o işyerinin haline:img-hyste :img-hyste yani benim bildiğim 8.30 bilemedn 9 da başlanır işe de o yüzden dedim.:img-hyste
ama yalancı yarim sevgisi iştenbile önce gelir sende haklısın.
bu arada arkadaşlar ugur kedi en çok istediğiniz şey 49 da olucak demişti.eee bizim en çok istediğimiz şey itiraf değilmi?itiraf ama sahnelere bakarken itirafın olucağı bi sahne göremedim.tek bi umudum var oda son sahnede nazın itiraf etmesi onun dışında tarık hep soğuk bence

awakening
28-06-07, 10:27
herkese günaydın arkadaşlar . ohh ohh dün akşam fragman bügün de özetimiz geldi değmeyin keyfimize daha ne olsun. yanlız özetde tarık gizlenmek için şapka ve gözlük takıyor diyor ama fragmanda öyle birşey göremedik

sinemim_g
28-06-07, 10:28
49. BOLUM OZETI
Otelden kovulduğunu düşünen Naz eşyalarını toplamış gitmeye hazırlanmaktadır. Tarık Naz’ın kovulduğunu öğrenince Nesrin’le konuşur ve işe geri dönmesini sağlar.

Hulusi oteldeki kızları tavlamak için otele gelir. Naz Hulusi’nin geldiğini görür ve Tarık onu ele verdiğini düşünmesin diye Tarık’ı Hulusi’den saklamaya başlar.

Bu arada Tarık Belgin’i görmeye gider ve babasının doğum günü olduğunu öğrenir. Belgin ilk defa Hulusi’nin doğum gününü Tarık’sız geçirecekleri için çok üzgündür ve Tarık’a babasını aramadığı için kızar. Tarık Belgin’in yanından ayrıldığında babasını, ailesini ve şoför Tarık olmayı çok özlediğini fark eder.

Nesrin Naz’ı arar ve akşam hazır olmasını bir partiye gidip çello çalacağını söyler. Naz herşeyden habersiz bir arabaya biner ve partinin yapılacağı mekana doğru giderler. Tarık tanınmamak için şapka ve gözlük takmıştır. Naz şoförün girdiği ıssız yoldan korkup, kaçırıldığını düşünür ve inmek istediğini söyler. O sırada Tarık gözündeki gözlüğü ve şapkasını çıkarır. Naz Tarık’ı şoförü olarak karşısında görünce şok olur.

bu özet fregmandan çok farklı:img-hyste tarık şöför olarak nazın karşısına çıkıcakmış fregmanda gördünüzmü böyle bişey:img-help: bak özettede dememiş itiraf var diyee...yoksa yokmu:img-in_lo
şimdi bunlar dizi uzadı bu son bölüm olmayacak nasıl olsa diye itirafı ortadan kaldırdılarmı ne yaptılarr:img-hyste

the_unforgiven
28-06-07, 10:29
Günaydınlar, ben bu özetle fragmanı bağdaştıramadım. Arkadaşlar aranızda özetle fragram ilişkisini kuran varsa beni de aydınlatabilir mi ?

Valla zannetmiyorum kimsenin o kadar yetenekli olduğunu,eğer özet gerçekse yanarım yarım saattir yazdığım fragman tahminine..
Tek tutan nokta Tarığın Belgin e yaptığı ziyaret..

Edit: Mutemelen 50. bölüm özetini verdiler bir karışıklıktan ötürü.Daha öncede yanlış hatırlamıyorsam benzer bir hadise yaşanmıştı..

smooth1903
28-06-07, 10:35
arkadaşlar özetle fragmanı ben bağdaştıramadım.yani ne alaka. tarığın tavırlara bak.nazın şöfürlüğünü yapıo.ben bişey anlamadım.anlayan varsa banada anlatsın.

olumlu tarafından bakın en azında nazın tekrar işe nasıl alındıgnı öğrenmiş olduk:happy0064 :happy0064 özetle fragmanın hiç alakası yok.ayrıca bölümler uzadı die herhalde itiraf sahnesini attılar.:icon_sorr :icon_sorr

skyline_91
28-06-07, 10:38
olumlu tarafından bakın en azında nazın tekrar işe nasıl alındıgnı öğrenmiş olduk:happy0064 :happy0064 özetle fragmanın hiç alakası yok.ayrıca bölümler uzadı die herhalde itiraf sahnesini attılar.:icon_sorr :icon_sorr
öyle bişey olmaz heralde yaaa..uğur kedi geldi söyledi o kadar 49 un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyüor diye.kesçeklerini sanmam.

smooth1903
28-06-07, 10:40
arkadaşlar alakayı biraz olsun bi yerinden kurdum galiba.şimdi fragmanda tarık herşeyi yeniden düşünücek duygular içerisinde dio özettede tarık belginin yanından ayrıldıktan sonra düşünüo ve şöför tarıgı ne kadr özlediğinden bahsedio bu düşünmenin sonunda tarık yeniden şöför tarık olmaya karar vermiş olabilir ve naza öle bir oyun oynayabilir.

azizoz
28-06-07, 10:48
bu özet fregmandan çok farklı:img-hyste tarık şöför olarak nazın karşısına çıkıcakmış fregmanda gördünüzmü böyle bişey:img-help: bak özettede dememiş itiraf var diyee...yoksa yokmu:img-in_lo
şimdi bunlar dizi uzadı bu son bölüm olmayacak nasıl olsa diye itirafı ortadan kaldırdılarmı ne yaptılarr:img-hyste
Yok artık itiraf sahnesini kesecekler.O kadarda aşırıya gidemezler.:img-hyste Burhan Ayeri'ninde dediği gibi artık hiçbirşeyi uzatmaya gerek yok.Eyyyyy senaristler herşey zamanında yaşansın bizde mutlu olalım starda.Hatta Bodrum'da Hulusi'yle Tarığı barıştıralım,olsun bitsin.:img-pilot

Tarığın şoför olduğu sahne çok önemli olduğu için fragmana vermemişlerdir.Daha öncede böyle sürprizler yapmışlardı.33.bölümde öpüşürlermi öpüşmezlermi herkes bişey atmıştı ortaya ama izleyince herkes şok olmuştu:img-yes:

smooth1903
28-06-07, 10:49
öyle bişey olmaz heralde yaaa..uğur kedi geldi söyledi o kadar 49 un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyüor diye.kesçeklerini sanmam.

evet romantizm vardır doğrudur ama ugur kedinin agzında hiçbir zaman itiraf var die duymadım.en çok istediğiniz şey olucak dedi.2 kere 2 =4 olucak dedi.tabiki en çok istediğimiz şey itiraf ama bunları çok önce sölemişti yani dewam kararı alınmadn önce en çok istdiğimiz şey olucak die.senaristler belkide uzatmak için itirafsahnesini daha sonraki bölümlere bırakıcak(inşallah bırakmazlar)

the_unforgiven
28-06-07, 11:05
49. Bölüm Özeti

30 Haziran Cumartesi 20:00 / yeni bölüm

Tamam özet üzerinden gidelim,sakinim,sakinimmmmmmm,hırrrrrrrrrrrrrrrrr
Naz otelden kovulmuş,gitmeye hazırlanıyor ama Tarık bir şekilde bunu engelliyor..Şimdi barıştılar desem Naz neden hala kovulduğunu düşünsün?Barışmasalar neden Tarık ı Hulusi den kurtarmaya kalksın?Hmmmmm aşk kokusu alıyorum ama dur bakalım,önemli olan barışıp barışmadıkları,sonuçta gidişatı en fazla değiştirecek hamle bu..Bu özetten yola çıkıldığı vakit Fragmanın son sahnesinin bölümün son sahnesi olma olasılığı da bir nebze de olsa düşüyor..Sevindirici..Muhtemelen Tarık Naz la iskelede otururken Naz gelmeden önce Ailesini ve şoför Tarığı düşünüyordu,Naz gelince ne yapacağına daha tam karar veremediğinden olsa gerek biraz tepkisiz kaldı..

Ve biraz daha düşünüp taşındıktan sonra akşam Naz ın gideceği partiye şoför Tarık kimliği ile gitmeye karar verir ve olaylar gelişir..Muhtemelen bölümün son sahnesi bu olur,Naz ın şaşkınlıktan bir karış açık kalan ağzı ve Otomobillllllllllll uçarrrrrrrrr giderrrrrrrrrrrrrr....

smooth1903
28-06-07, 11:05
Valla zannetmiyorum kimsenin o kadar yetenekli olduğunu,eğer özet gerçekse yanarım yarım saattir yazdığım fragman tahminine..
Tek tutan nokta Tarığın Belgin e yaptığı ziyaret..

Edit: Mutemelen 50. bölüm özetini verdiler bir karışıklıktan ötürü.Daha öncede yanlış hatırlamıyorsam benzer bir hadise yaşanmıştı..

50.bölümün özeti olamz çünkü naz kovuluyo.tarık nesrin le konuşup tekrar işe aldırıo.bunlar 49 da olucaklar.yani fragmandada öyle diyor.

smooth1903
28-06-07, 11:13
Tamam özet üzerinden gidelim,sakinim,sakinimmmmmmm,hırrrrrrrrrrrrrrrrr
Naz otelden kovulmuş,gitmeye hazırlanıyor ama Tarık bir şekilde bunu engelliyor..Şimdi barıştılar desem Naz neden hala kovulduğunu düşünsün?Barışmasalar neden Tarık ı Hulusi den kurtarmaya kalksın?Hmmmmm aşk kokusu alıyorum ama dur bakalım,önemli olan barışıp barışmadıkları,sonuçta gidişatı en fazla değiştirecek hamle bu..Bu özetten yola çıkıldığı vakit Fragmanın son sahnesinin bölümün son sahnesi olma olasılığı da bir nebze de olsa düşüyor..Sevindirici..Muhtemelen Tarık Naz la iskelede otururken Naz gelmeden önce Ailesini ve şoför Tarığı düşünüyordu,Naz gelince ne yapacağına daha tam karar veremediğinden olsa gerek biraz tepkisiz kaldı..

Ve biraz daha düşünüp taşındıktan sonra akşam Naz ın gideceği partiye şoför Tarık kimliği ile gitmeye karar verir ve olaylar gelişir..Muhtemelen bölümün son sahnesi bu olur,Naz ın şaşkınlıktan bir karış açık kalan ağzı ve Otomobillllllllllll uçarrrrrrrrr giderrrrrrrrrrrrrr....

belki şöyle olabilir.naz gidrken tarık odada yatıo gibi yani ilgisiz.naz giderken tarıkta belginin yanına gidio.yani hala barışmamışlar çünkü tarık nazın söylediğini düşünüo.nese belginin yanındayken belgin bi şekilde nazla alakası olmadığını söylüyo.bu arada tarık belginin yanında ayrıldıktan sonra düşünüomuş ya bazı şeyleri akşam naza bi oyun oynamayı düşünüo ve tarık hemen nesrin hanımı arıyo nazın işten kovuldugunu öğrenio ve işe geri çağırmasını istiyo.ve sonra iskeleye gidio orda otururken naz tarığın onu tekrar işe aldırdığını nesrinden öğrenio ve yanına gidio.tarıkta akşamki oyunu belli olmasın die uzak duruyo olabilir.ama şöyle bişey var ugur bize sondaki sahne romantizmi öldürür diodu.demekki son sahne iskele...
(ters köşe olacağımı bile bile bu kadar yorum yazıyorum ya kendime bile hayret ediyorum)

the_unforgiven
28-06-07, 11:14
50.bölümün özeti olamz çünkü naz kovuluyo.tarık nesrin le konuşup tekrar işe aldırıo.bunlar 49 da olucaklar.yani fragmandada öyle diyor.

Doğru söylüyorsun ama Naz 48. bölüm özetine göre de kovuluyordu,yani kesin bir yargıya varmak zor..Ama biraz daha düşündümde bu özet muhtemelen doğru,ama fragmandan rahatsız edici derecede bağımsız..Anlamadım valla.

naz_14
28-06-07, 11:15

Evet bencede 49. bölümün özeti zaten belginle konuşma yeri tuttu nazın işten kovulduğuda doğru.:img-yes:

Sadece şu en sondaki şöför tarık durumu yok e oda süpriz olsun değil mi?belkide itiraf geliese arabada gelir olamaz mı??:img-hyste

smooth1903
28-06-07, 11:22
Evet bencede 49. bölümün özeti zaten belginle konuşma yeri tuttu nazın işten kovulduğuda doğru.:img-yes:

Sadece şu en sondaki şöför tarık durumu yok e oda süpriz olsun değil mi?belkide itiraf geliese arabada gelir olamaz mı??:img-hyste

itiraf arabada gelirse en sondaki o iskeledeki romantizm o zman nie tavan yapmıyo.yani tarık birz uzak naz önce kafasını koyuyo.kafasını koymadan önce ne zaman die bi soru soruyo tarık o soruyu cevaplıyo ondan sonra naz kafsını koyuyo. ve sonra bi anda boş anında koydugunu farkediyo ve yüz ifadesi değişio. zaten en sonda naz elini çekerkende fragman bitio.
bu nasıl bi bölüm olacak böle ya vallah meraktan çatlıyacam.gel cumartesi gelll
vallaha arkadaşlardan biri demiş sırf bu bölüm için tatilimi erteledim demiş vallaha bende aynen tatile gidicem cuma akşam gidicektim cumartesi geceye bıraktım:img-hyste :img-hyste

başak-eylül
28-06-07, 11:34
Günaydın aşka aşıklar...
Gerçi gün aydınlanalı baya bi oldu,ama yazdıklarınızı ancak bitirebildim,fragman üzerine çok güzel yorumlar yapmışsınız.Gerçekten çok güzel bir fragman olmuş,insan şimdiden sabırsızlanıyor bölüm için,ama özetde yer alan Tarık'ın şoför olması kafamı biraz karıştırdı doğrusu.Şimdi bu sahne sahildeki sahneden önce mi sonra mı anlayamadım:img-help:neyse bu konunun aydınlanmasını cumartesiye bıraksam daha iyi olcak yoksa ben düşünmekten kafayı yicem:)ne de olsa bizi yine süper bir bölüm bekliyor.gell cumartesi gell...

smooth1903
28-06-07, 11:39
Günaydın aşka aşıklar...
Gerçi gün aydınlanalı baya bi oldu,ama yazdıklarınızı ancak bitirebildim,fragman üzerine çok güzel yorumlar yapmışsınız.Gerçekten çok güzel bir fragman olmuş,insan şimdiden sabırsızlanıyor bölüm için,ama özetde yer alan Tarık'ın şoför olması kafamı biraz karıştırdı doğrusu.Şimdi bu sahne sahildeki sahneden önce mi sonra mı anlayamadım:img-help:neyse bu konunun aydınlanmasını cumartesiye bıraksam daha iyi olcak yoksa ben düşünmekten kafayı yicem:)ne de olsa bizi yine süper bir bölüm bekliyor.gell cumartesi gell...

ben sana azcık yardmcı olayım....
ugur dediğini herhalde herkes hatırlıyodur.en son sahne romantizmi öldürücek die.şimdi arabada romantizm olmazmı olur ama öldürecek kadar olmaz kaldıki iskeledeki sahne belliki öldürecek sahne.yani şimdilik onu zorlıycak ondan daha çok öldürecek bi sahne görmüş diilim.demekki önce şöför olucak ama ters giden bişeyler olcak.yoksa iskelede nie o kadar soğuk olsun ki barış.

başak-eylül
28-06-07, 11:45
ben sana azcık yardmcı olayım....
ugur dediğini herhalde herkes hatırlıyodur.en son sahne romantizmi öldürücek die.şimdi arabada romantizm olmazmı olur ama öldürecek kadar olmaz kaldıki iskeledeki sahne belliki öldürecek sahne.yani şimdilik onu zorlıycak ondan daha çok öldürecek bi sahne görmüş diilim.demekki önce şöför olucak ama ters giden bişeyler olcak.yoksa iskelede nie o kadar soğuk olsun ki barış.

Bu açıdan da düşündüm ama ya öyle olursa yok öyle olmaz böyle olur derken azıcık sıyırdım galiba:)şu ana kadar hiç bir dizi için bu kadar kafa yorduğumu hatırlamıyorum,ama cevap yazdığın için sağ ol.Gerçi bu yy ne olucağı belli olmaz,her an ters köşe olabiliriz ama yine de sağ ol.

smooth1903
28-06-07, 11:51
Bu açıdan da düşündüm ama ya öyle olursa yok öyle olmaz böyle olur derken azıcık sıyırdım galiba:)şu ana kadar hiç bir dizi için bu kadar kafa yorduğumu hatırlamıyorum,ama cevap yazdığın için sağ ol.Gerçi bu yy ne olucağı belli olmaz,her an ters köşe olabiliriz ama yine de sağ ol.

tutacağında değil zaten maksat o yorumu yazmak yoksa ters köşe olacağımız garanti:img-hyste :img-hyste :img-hyste bazen tutturduklarım oluyor ama genelde ters köşeyim...
bu arada koray cidden tarığın yakasında bişeye bakıo her ne kadar patron bana inanmasada ben inatla o sahnede korayın tarığın yakasında bişeye baktığını düşünüorum.ve şaşırıo hiçbişey göremeyince.ayrıca dilek tarıgın odasında kalıo galiba.tarıkta sahilde uyuyo sanırım.sabah uyandığında ise bi bakıo naz ile koray:icon_whis

smooth1903
28-06-07, 11:55
ahaha süpersin Canan'cım yap tabi hatta deki uğramayanı fururum:img-hyste

Bu bölüm sizce Tarık-Hulusi barışması olurmu özette Tarık'ın ailesini özlediğinden bahsediyorda:img-wink: Yoksa daha vakti varmı:img-blush
Bu arada Fragmanda yine Fulya yok:img-in_lo

fulya ile ümiti bende görmedim özettede hiç adları geçmio:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr bence bu konuyu bu kadar kısa bi bölüme sıgdırmazlar.çünkü hem en çok istediğimiz şey olucak hemde barışma gerçekleşcek bence biraz fazla olur bence onu başka bir bölümde bütün olayı geniş bi şekilde ele alarak anlatırlar. zaten hiç hulisi ile tarık karşılaşıyor gibi bi cümlede yok.belki 50. bölümde hem hulisinin dogum gününü kutlarlar hemde barıştırırlar.tabi yine ters köşe olma ihtimalim yüksek

çğkn_seda
28-06-07, 12:05
Aramıza tekrar hoşgeldin tabiki alırız:img-wink: Ama tek cümlelik mesajlara lütfen dikkat edelim olurmu:img-wink:

Bu arada özetimiz gelmiş..hoşgelmiş fragmandan daha bomba geldi valla bana:)Özellikle son paragraf beni bitirdi diyebilrim:img-blush Süper olucak bu bölüm süper...İzleyemecek olmamamda ayrı bir sıkıntı oluyor ya içimde neyse:icon_sorr

tamam canım özür dilerim bu arada fragmanın linkini veren arkadaşıma çok teşekkürler bencede bu bölüm süper olucak :D neden izliyemiyorsun cnm?

dizi kurdu
28-06-07, 12:09
arkadaşlar yorumlarınızda hep tarık soğuk demişsiniz şimdi biraz geri gidelim.30. bölüm fragmanını hatırlayın nazın tarığa sarıldığı zamnki tarıktaki yüz ifadesi hepimiz onada soğuk demiştik ama tarık orda şaşırdığı için öyle bakmıştı.yani bu bir şaşkınlık belirtiside olabilir.

özet ve fragman süper.demek tarık şöför tarık olacak, hımmm hepimiz özlemiştik sanırım bu iyiye işaret.
bu arada tarığın dövmediği kişi kalmıcak yakında.naza yaklaşan herkes ( mertle , şarkıcı biri vardı ya onun dışında) kalmıcak naza yaklaşanı dövüyo.

Ebruli88
28-06-07, 12:11
ya arkadslar özetle fragman birbirinden cok farkli.

Ayni seyleri aramaya calistim ama olmadi..

Acaba birinden birini yalnis mi verdiler???

Bilgilendirirseniz sevinirim :img-wink:

snipers
28-06-07, 12:20
ewet ya özetLe fragman çok farkLı ama nede olsa bu dizi bizim dizimiz ne olucağı belli olmaz . süper bir bölüm olacağı kesin ama . naz tarığı şöför olarak görünce çok sasıracak :)

simser
28-06-07, 12:20
of off sonunda özetimiz de gelmiş, hoşgelmiş, sefalar getirmişşşş:)
ama tebrikler yani, altı üstü 1-1.5 saatlik dizinin özetiyle fragmanı ancak bu kadar farklı olabilirdi birbirinden:img-hyste bence ilk defa özet fragmandan daha güzel, hatta çok güzelllll:img-in_lo
o son paragraf var yaaa, sadece o bile bana yeter zaten:) çok özledim şöför tarığı, tarıkla nazın muhabbetlerini, tarığın imalarını, nazın gülümsemesini, yazık kız bu aralar hep ağlıyo, o da niyeyse artıkk:icon_whis
umarım özetteki o sahne son sahne olmaz dicem ama öyle gibi....
bu arada hulusiye nazın haber vermediği hemen ortaya çıkıyo heralde, özette ondan bahsetmemiş bile... yani dizinin ilk 10-15 dk. sı içinde hallolur heralde o mesele....
ya ama fragmanda tarık çok sert duruyo, sarılmadan önce de yani.... hem naz başını onun omzuna yaslayınca şaşkın durmuyo daha çok ne bu samimiyet der gibi:icon_whis

smooth1903
28-06-07, 12:23
ya arkadslar özetle fragman birbirinden cok farkli.

Ayni seyleri aramaya calistim ama olmadi..

Acaba birinden birini yalnis mi verdiler???

Bilgilendirirseniz sevinirim :img-wink:

hayır ebru yanlış bişey yok.muhtemelen tarık naza kızıo ve naz otelden ayrılırken belgine gidio yani kovuldugundan haberi yok.belginin yanında gerçeği öğrenio.belginin yanından ayrıldıktan sonra düşünmek için fırsatı oluyo dio özette.düşünüo ve babasının dogum günü için parti düzenlenicek ya oraya nazı çello çalması için çağırmayı planlıo.bu arada oyun oynamaya çalışıo.nesrini bi arıyo nazı kovdugunu öğrenio ve geri çağırmasını istiyo.yani böle iş olması muhtemel.

tarik_naz
28-06-07, 12:29
YA arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama fragmanda saat 19:00 olarak gösteriyo Özette de 20:00 :D

Fragman EURO STAR'dan çekildi. Bizden 1 Saat geri. Youtubede de, Blogta da (TSi ile 20:00) diye not düştüm. Yani "Türkiye Saati İle 20:00" :img-wink:

Özet harika olmuş. Fragmanla uyuşmayan kısımları var. Detaya sonra girerim annem içerden bağırıyo... :img-hyste

Ebruli88
28-06-07, 12:31
hayır ebru yanlış bişey yok.muhtemelen tarık naza kızıo ve naz otelden ayrılırken belgine gidio yani kovuldugundan haberi yok.belginin yanında gerçeği öğrenio.belginin yanından ayrıldıktan sonra düşünmek için fırsatı oluyo dio özette.düşünüo ve babasının dogum günü için parti düzenlenicek ya oraya nazı çello çalması için çağırmayı planlıo.bu arada oyun oynamaya çalışıo.nesrini bi arıyo nazı kovdugunu öğrenio ve geri çağırmasını istiyo.yani böle iş olması muhtemel.

evet haklisin olabilir...

ama naz tariga sarilirken ki tarigin hali neydi öyle..bi arkadasimizin da dedigi gibi ne bu samimiyet dercesine...

insallah bu dizinin baslarinda olan birseydir..yoksa dizi nereye digacak koskaca 1 sat 15 dakka 2 saat diyomiyorum zaten her 15 dakkada bir 15 dakka reklam var :img-yes:

smooth1903
28-06-07, 12:31
YA arkadaşlar farkettinizmi bilmiyorum ama fragmanda saat 19:00 olarak gösteriyo Özette de 20:00 :D

fragman eurostar a göre oldugu için 19 die gösterio.
nrmalde türkiye ile yabancı ülkeler arasında 1 saat oynuyo o yüzden

aşka_aşık11
28-06-07, 12:32
eweet özet de çıkmş fragman da verilmişş... bizden mutlusu yok artık!! ancak girebldmm yazdklarınızdn farkettiğim tarığın naza soğuk dawranması onu bende farkettim neyse beklyp göreceğizz:D

zett_turgay
28-06-07, 12:39
oooooooooooo özet farklı fragman farklı
uğur kedi bize bu bölümde söylenilmeyenler söylenicek falan demişti hani
bu özete bu fragmana göre biz daha çok bekleriz

zett_turgay
28-06-07, 12:48
açıkçası uğur kedi nin söylediklerinden sonra artık bu bölümde itiraf geliyor diye düşünmüştüm ama bu özet ve bu fragmanı görünce hayal kırıklığına uğradım

zett_turgay
28-06-07, 12:53
hiçbir ilerleme yok dizimizde şu ana kadar 48 bölüm bekledik itiraf gelsin artık diye uğur kedinin sözlerinden sonra artık 49 da kesin itiraf geliyor dedik ama bu fragman çok yanılttı beni

dedebaba
28-06-07, 12:57
ya ben bir şey anlamadım frankmanla özet arasında bir ilişki kuramadım bir türlü
özette naz arabaya biniyoror tarık tanınmamak için şapka gözlük takıyor
frankmanı ilginç yapmışlar

angel eyes
28-06-07, 12:57
arkadaşlar galiba dizi uzatıldığı için itiraf felan olmayacak.Yani belki olur.Ama bu bölümde beklemeyelim diyorum ben.Baksanıza zaten tarık şöför tarık oluyo geri.Artık iyimi olur kötü mü olur orasını bilemem.Ama fragmanla özet arasında hala bi bağlantı kurabilmiş değilim.Aslında 48.bölüm özetindede nesrin nazı kovuyo yazdılar ama kovulmadı.Demekki artık özetlerede güven olmuyo.

elmali-turta
28-06-07, 12:58
Ya Uğur kedi itiraf geliyor demedi ki...Niye çok ümitleniyorsunuz??Belki başka birşey ayrıca daha bölüm oynamdan bu kadar tepki vermek doğrumu yani...Ayrıca Nasıl hiçbir ilerleme yok 1. bölümle 48. bölümdeki halleri birmi sorarım size...Yani hiç birşeyden memnun olmuyorsunuz sizde daha neyapsınlar....

snipers
28-06-07, 13:00
arkadaslar dizinin 49. bölümü zaten çekilmişti yani final olsaydı bile bu şekilde bitecekti uzatıldığı için yeniden çekmemişlerdir 49. bölümü çünkü uğur kedi cuma günü tekrar baslıyacak çekimler dedi. bu bölüm itiraf olurmu bilmam ama çok güseL bir böLüm olacağı kesin..

sweet_things
28-06-07, 13:00
arkadaşlar durun bakalım daha izlemeden ne hayal kırıklığı evet özetımız de geldi fragmanımızda ikisi de birbirinden farklı şeyler anlatıyo gibi ama daha izlemedik bilmiyoruz fragmanda hiç tarıkın gözlük takmış tanınmamaya çalışır gibi bi hali yoktu belki de o yolculuk sırasında bişiler olcak çok mu uçtum bilmiyorum :img-hyste gel cumartesiiii

tarik_naz
28-06-07, 13:01
Otelden kovulduğunu düşünen Naz eşyalarını toplamış gitmeye hazırlanmaktadır

Düşünen mi? Ama doğru doğru... Çünkü Nesrin, Barış çıkmazsa eşyalarını topla demişti. Naz da onu düşünerek, eşyalarını topluyo sanırım. Ama yine de "Kovuldun" sözünü duymadan gitmemesi gerekir heralde...

Tarık Naz’ın kovulduğunu öğrenince Nesrin’le konuşur ve işe geri dönmesini sağlar.

Resmi gazeteye ilan mı bastılar acaba "Naz kovuldu" diye, ne çabuk öğrenmiş Tarık:img-hyste E tabi öğrenince de boş durur mu? Fragmanda sanki boş duruyomuş gibi gözüküyo ama demek ki bir telefonla işi bağlıyo ve Naz'ın kalmasını sağlıyo.

Gamze, sorular sormuştu. "Hulusi ve raşit değişir mi" diye. Ne mümkün. Baksana adam hala kız tavlama derdinde... Önemli olan bu cümleden Naz ile Tarık'in arasının biraz daha iyi olduğunu anlıyoruz. "Ele verdiğini düşünmesin diye" demek ki zorla götürüyo Tarık'ı ve saklıyo... Peki nerede saklıyo? Tabiki odasında :) Ve kilitli kalma da o kısımda olacak sanırım...

Fragmanla uyuşan kısımlardan birisi de burası... Kovalmadan sonra. Tarık da özlem olduğu fragman da çok açık belliydi. Fragmanda "Tarık herşeyi yeniden düşünmesini sağlayacak duygular içinde" demişti. Yani herşeye özelm duyduğu için bu düşüncelere kapıldı anlaşılan.

Ve işte hepimiz için sürpriz olan kısım. Keşke özette de yazılmasaydı bu kısım...

Naz'a yeni iş çıktı demek ve otel dışında başka mekana gidecekler. Eee Tarık da hazır şoför olmayı özlemişken bu fıırsatı kaçırır mı? Ama nasıl tanınmadan kamufle olacak anlamadım. Tanınmamak mümkün mü? Ama ne olursa olsun Naz'ın şoförü ya biz ona bakalım.

Ve kafama takılan sorular...
1- Tarık neden Naz'ın şoförü oluyo?
2- Issız yol gerçekten gidecekleri yol mu? Yoksa tarık bilerek mi oraya gitti?
3- 42.bölüm mu hatırlatılıyo bize... Naz da şapkasını gözlüğünü çıkartmış Tarık şok olmuştu. Şimdi de aynısı ve bu sefer şok olan Naz...Ama orda Naz patronluğa devam etmişti. peki burda da Tarık şoförlüğe devam edecek mi?
4- Naz, şokun etkisiyle Tarık'a kızacak mı?
5- Fragmanın son sahnesi ile Özetin son paragrafı alakalı mı?

elmali-turta
28-06-07, 13:05
arkadaslar dizinin 49. bölümü zaten çekilmişti yani final olsaydı bile bu şekilde bitecekti uzatıldığı için yeniden çekmemişlerdir 49. bölümü çünkü uğur kedi cuma günü tekrar baslıyacak çekimler dedi. bu bölüm itiraf olurmu bilmam ama çok güseL bir böLüm olacağı kesin..

Hayır dizinin 50. bölümüde çekilmişti 49'da bitseydi eğer havada kalıcaktı...50 ise ucu açık bir final niteliğinde diye biliyorum..

Bu arada Özetin son paragrafı bana son sahne gibi geldi...Yani önümzüdeki bölüm bence bu bölümdende bomba olucak gibime geliyor:)

the_unforgiven
28-06-07, 13:08
Sevgili isyankar arkadaşlarım,halkım,romalılar;
Şimdi efenim eleştirmek hakkın(m)ız lakin önce bir bölümü izleyelim değil mi?izleyelim ki eleştirilerimiz destekli olsun..Hem belki bu sefer de bize sürpriz için can alıcı sahneleri fragman ve özetten çıkartmışlardır ha?Evet biraz saçma ama olasılık dışı değil..

Kaldı ki Uğur Kedi en çok beklediğiniz şey oluyor derken açık kapı bıraktı,sonuçta kendisi yapım ekibinden ve sizden benden daha iyi biliyor halkın beklentilerini..Bu dizinin izleyici popülasyonunu sadece bu foruma indirgemek kanımca çok yanlış bir uygulama olur,burası minik bir azınlık..Belki halkın genel isteği Hulusi-Tarık karşılaşmasıdır..Bu durumu görmek istemez misiniz?Ben çok isterim şahsen,belki itiraftan bile fazla..

Birde şöyle bir durum mevcut ki;
Dizinin uzamasından mütevellit senaryo üzerinde oynama yapılmış mıdır demişsiniz..Mümkün değil efenim..Neden peki?
Biliyoruz ki 49 ve 50 . bölümler hem bitiş hem de devam kararı alınmadan önce çekildiler ve çok ekstrem durumlar vuku bulmadıktan sonra üzerlerinde oynama yapılacağını zannetmiyorum,saygılarımı sunuyorum..

elmali-turta
28-06-07, 13:13
3- 42.bölüm mu hatırlatılıyo bize... Naz da şapkasını gözlüğünü çıkartmış Tarık şok olmuştu. Şimdi de aynısı ve bu sefer şok olan Naz...Ama orda Naz patronluğa devam etmişti. peki burda da Tarık şoförlüğe devam edecek mi?

1, ve 2. sorular benimde kafaam takılan sorular oldu Serdarcım..diğerlerine gelirsek..

3.Evet bende okuyunca aklıma direk 42. Bölüm geldi...Bence Tarık şöförlüğe devam eder..etsin yani:img-wink:

4.Bence kızmıcak..hatta belli mi olur belki sevinçten boynuna falan atlar:icon_whis (tamam tamam çok uçtum:))

5.Olabilir Tarık da gözlük vardı çünkü ama yinede emin değilim..ne söylesek çıkmıyor zaten..ama özetin son paragrafı bana bölüm sonu gibi geliyor:)Fragmanın son sahnesi hakkında bişey diyemiyorum:img-blush

fovea
28-06-07, 13:14

Düşünen mi? Ama doğru doğru... Çünkü Nesrin, Barış çıkmazsa eşyalarını topla demişti. Naz da onu düşünerek, eşyalarını topluyo sanırım. Ama yine de "Kovuldun" sözünü duymadan gitmemesi gerekir heralde...

Tarık Naz’ın kovulduğunu öğrenince Nesrin’le konuşur ve işe geri dönmesini sağlar.

Resmi gazeteye ilan mı bastılar acaba "Naz kovuldu" diye, ne çabuk öğrenmiş Tarık:img-hyste E tabi öğrenince de boş durur mu? Fragmanda sanki boş duruyomuş gibi gözüküyo ama demek ki bir telefonla işi bağlıyo ve Naz'ın kalmasını sağlıyo.

Gamze, sorular sormuştu. "Hulusi ve raşit değişir mi" diye. Ne mümkün. Baksana adam hala kız tavlama derdinde... Önemli olan bu cümleden Naz ile Tarık'in arasının biraz daha iyi olduğunu anlıyoruz. "Ele verdiğini düşünmesin diye" demek ki zorla götürüyo Tarık'ı ve saklıyo... Peki nerede saklıyo? Tabiki odasında :) Ve kilitli kalma da o kısımda olacak sanırım...

Fragmanla uyuşan kısımlardan birisi de burası... Kovalmadan sonra. Tarık da özlem olduğu fragman da çok açık belliydi. Fragmanda "Tarık herşeyi yeniden düşünmesini sağlayacak duygular içinde" demişti. Yani herşeye özelm duyduğu için bu düşüncelere kapıldı anlaşılan.

Ve işte hepimiz için sürpriz olan kısım. Keşke özette de yazılmasaydı bu kısım...

Naz'a yeni iş çıktı demek ve otel dışında başka mekana gidecekler. Eee Tarık da hazır şoför olmayı özlemişken bu fıırsatı kaçırır mı? Ama nasıl tanınmadan kamufle olacak anlamadım. Tanınmamak mümkün mü? Ama ne olursa olsun Naz'ın şoförü ya biz ona bakalım.

Tabi ki soruların çoğuna cevap veremiyeceğim ama Naz ın Tarık a kızacağını sanmıyorum(gerçi Naz bu....:img-blush )Peki ,Naz Tarık ı arabada görünce Tarık Naz a karşı nasıl bir tavır takınıcak ,sanki TT olduğu ortaya çıkmamış gibi mi,her şey açıklayan bir konuşma ile mi yoksa sadece kaybolduk diğerek mi devam edecek?
Fragmanın son sahnesi ile özetin bence alakası yok (ters köşe olucağımı biliyorum ama :))Çünkü son sahnede Tarık Naz a karşı hala sinirli duruyordu.
NOT: Soruları cevaplamam gerekiyordu ama sanırım yeni soru ekledim :img-blush

tarik_naz
28-06-07, 13:14
Sevgili isyankar arkadaşlarım,halkım,romalılar;
Şimdi efenim eleştirmek hakkın(m)ız lakin önce bir bölümü izleyelim değil mi?izleyelim ki eleştirilerimiz destekli olsun..Hem belki bu sefer de bize sürpriz için can alıcı sahneleri fragman ve özetten çıkartmışlardır ha?Evet biraz saçma ama olasılık dışı değil..

Kaldı ki Uğur Kedi en çok beklediğiniz şey oluyor derken açık kapı bıraktı,sonuçta kendisi yapım ekibinden ve sizden benden daha iyi biliyor halkın beklentilerini..Bu dizinin izleyici popülasyonunu sadece bu foruma indirgemek kanımca çok yanlış bir uygulama olur,burası minik bir azınlık..Belki halkın genel isteği Hulusi-Tarık karşılaşmasıdır..Bu durumu görmek istemez misiniz?Ben çok isterim şahsen,belki itiraftan bile fazla..

Birde şöyle bir durum mevcut ki;
Dizinin uzamasından mütevellit senaryo üzerinde oynama yapılmış mıdır demişsiniz..Mümkün değil efenim..Neden peki?
Biliyoruz ki 49 ve 50 . bölümler hem bitiş hem de devam kararı alınmadan önce çekildiler ve çok ekstrem durumlar vuku bulmadıktan sonra üzerlerinde oynama yapılacağını zannetmiyorum,saygılarımı sunuyorum..

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım...
Zaten bu bölüm öncesi önyargı değilmiydi, güzel bölümleri bile kötü yapan. İzlemeden etmeden, şu yok bu yok diye herkes ortalığı kaldırdı ve güzel bölümler bile güme gitti.

Uğur kedi "beklediğiniz şey olacak" dediyse bir bildiği vardır heralde. "49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürecek" derken bir bildiği vardır heralde.

Hevesi kırılan arkadaşlar, bu kırgınlığını 4-5 kere yazıp da yanına "kimler bana katılır acaba" diye düşüncelere girmesinler...

Romantizme dair tüyolar var, fragmanda romantik görüntüler var, e özet de çok güzel. Daha ne beklentisi anlamadık ki. İlla fragmanda sesli olarak mı söylemesi lazım "seni seviyorum" diye :)

smooth1903
28-06-07, 13:27

serdar,arkadaşlarımdan bi kısmı 3,4,5 inci sorulara cevap vermiş.
bende 1. soruya cevap vermek istiyorum hatırlarsınız ki naz tarıga oyun oynayıp değişik kıyafetlerle onun yeni patronu rolünü oynamıştı.tarıkta aynını yapmaya çalışabilir.yani sadece oyun oynamak için.

cEyDa_M
28-06-07, 13:33
özetin son paragrafı ,bence fragmanın son sahnesinden sonra yaşanıyo.çünkü orda tarık naza karşı biraz soğuktu ve nazın ona karşı tavrını omzuna yatmasından anladı ama ,naz elini çekiyodu sonunda demek ki naz orda kalktı gitti ve tarıkta artık anladığı için nazın onu sevdiğini , naza böyle süpriz yapmak istemiş olabilir.

tarik_naz
28-06-07, 13:34
serdar,arkadaşlarımdan bi kısmı 3,4,5 inci sorulara cevap vermiş.
bende 1. soruya cevap vermek istiyorum hatırlarsınız ki naz tarıga oyun oynayıp değişik kıyafetlerle onun yeni patronu rolünü oynamıştı.tarıkta aynını yapmaya çalışabilir.yani sadece oyun oynamak için.

1. soru cidden çok merak uyandıran bir soru. Eğer o şok olma sahnesi son sahne ise, fragman sonundaki görüntülerle, bu şoför Tarık arasında kesin bir bağlantı var.

Belki de Naz orda "Şoför Tarık'ı özledim" itirafında bulunacak... Tarık da ona sürpriz yapacak... Sahildeki romantizm meyvelerini verecek sanırım. Naz'ın o sarılışı Tarık'ı eskiye döndürecek gibi... Belki orda bilerek soğuk davrandı Naz'a. Bişeyleri belli etmemek için. Şoförü olarak da Tarık Tekeliğlu oyununun sonuna gelindiğini, aşk için artık hiçbir engelin kalmadığını söylemeye çalışacak galiba Tarık...

smooth1903
28-06-07, 13:39
1. soru cidden çok merak uyandıran bir soru. Eğer o şok olma sahnesi son sahne ise, fragman sonundaki görüntülerle, bu şoför Tarık arasında kesin bir bağlantı var.

Belki de Naz orda "Şoför Tarık'ı özledim" itirafında bulunacak... Tarık da ona sürpriz yapacak... Sahildeki romantizm meyvelerini verecek sanırım. Naz'ın o sarılışı Tarık'ı eskiye döndürecek gibi... Belki orda bilerek soğuk davrandı Naz'a. Bişeyleri belli etmemek için. Şoförü olarak da Tarık Tekeliğlu oyununun sonuna gelindiğini, aşk için artık hiçbir engelin kalmadığını söylemeye çalışacak galiba Tarık...

gerçekten muhtemel sonuçlarda biride serdarın dediği gibi duruyo.inşallah öyle olur.ayrıca naz tarıgın omzuna başını yaslamadan önce tarıga ne zman die bir soru soruyo yani agız okumaya çalıştım ama tarıgın ne dediğini anlayamadım :)) ve muhtemelen son sahne özetin son kısmında yazan yer.ama itiraf olmıycak gibi duruyo.belkide en sonda itiraf olabilir.yada naz ben şöför tarıgı seviyorum diebilir.

schmetterling
28-06-07, 13:39

1. Tarık Naz'ın aslında herşeyi olmak istiyor... Bu yol da şoförlüğünden geçiyor.. Ama bence ilk önce Naz'ı tersleyecek Naz'ın söylediklerinden sonra.. Naz "şoför Tarık'ımı çok özledim" diyecek.. Bunu duyan Tarık da şoförü olacak o gün için ve "bak şoför Tarık burada, ona bi şey söylemek ister misin" mesajı verecek...

2. ıssız yol gerçekten ıssız mı.. az sonra:img-hyste Serdar sende de bi Naz sendromu görüyorum.. hatta ses düzeneği de kurdu Tarık her yerden kuş sesleri gelecek:img-hyste

umarım Tarık bilerek bu yolu seçmiştir tabi... inşallah...

3. Tarık artık sevgililiğe devam etse bence:happy0064 42. bölüme güzel bi gönderme olur cidden...

4. Naz ne şoklar gördü de kızmadı, buna mı kızacak.. diyorum ama kendim bile inanmıyorum söylediğime:img-hyste bence kızmakla boynuna sarılmak arasında bi noktada olacak ama orta yolu bulacaklar:img-hyste

5. eğer özetin son paragrafı bölümün son sahnesiyse fragmanın son sahnesi bölümün son sahnesi değil demektir.. bu durumda o sahnenin devamı olacak demektir..

not: kırmızı cümleyle foruma verdiğim zarardan dolayı özür diliyorum.. beynim hata sinyali verdi yazarken:img-hyste

burcu_m82
28-06-07, 13:43

Senin yorumun cook mantikli geliyor. Naz'dan Tarik'in bekledigi itiraf buydu ne zamandir. ;) Baska turlu yeniden sofor olarak Naz'in karsisina cikmazki. Hele ki simarik,ukala,vicdansiz Tarik Tekelioglu olduktan sonra.
Ooof bu merak adami oldurur Cumartesine kadar...

smooth1903
28-06-07, 13:46
1.

5. eğer özetin son paragrafı bölümün son sahnesiyse fragmanın son sahnesi bölümün son sahnesi değil demektir..

not: kırmızı cümleyle foruma verdiğim zarardan dolayı özür diliyorum.. beynim hata sinyali verdi yazarken:img-hyste

vallaha bu cümleyi çok aradın mı die sorasım geliyor ama cevap belli sormıycam:img-hyste :img-hyste :img-hyste ama güzel bi cümle olmuş
artık itiraf olsun bu bölümde yaaaa çok bekledik biz bu bölümü inşallah itiraf vardır

handeozbek
28-06-07, 13:51
Dün gece 5'te yatmış biri olarak ancak kahvaltı falan derken özete bakabildim. Özeti merakımdan pc başında kahvaltı ediyorum:) Özet çok karışık geldi bana. Fragman konusunda ne kadar tahminim varsa hepsi suya düştü. Peki buna üzüldüm mü? Asla. Eminim şimdi özet hakkında ne düşünüyorsam yine ters köşe olacağım.

Otelden kovulduğunu düşünen Naz eşyalarını toplamış gitmeye hazırlanmaktadır.Tarık Naz’ın kovulduğunu öğrenince Nesrin’le konuşur ve işe geri dönmesini sağlar.
Naz'ın kovulduğunu biliyorduk. Tarık'ın işe geri aldırdığını tahmin ediyorduk. Bu kısım tahmin dışı değil.

Naz'ın Tarık'ı saklayacağı aklıma gelmemişti fragmanı görünce. Sanki Naz'a inanmıyormuş gibi bir hali vardı. Nasıl oldu da kendisini saklamasına izin verdi. Daha doğrusu işine mi geldi bilemem. Bende şunu merak ediyorum. Naz'ın kovulduğunu öğrenen Tarık, Naz'ın kovulmak pahasına babasını çağırmaya cesaret edebileceğini mi düşünür. Yoksa yine kovulmak pahasına kendisini sakladığını mı düşünür. Bana ilki doğru gibi geliyor. Çünkü bu Tarık'ın kızgınlığını da açıklamış oluyor. Tabi bu kızgınlıkta Korayla görmenin etkisi de var. Ama Naz neden kızgın değil Dilekle gördüğü halde. Bu benim kafama takılıyor. Bu kısım içinde şöyle bir tahminim var. Tarık'ın, şezlongta uyuduğunu bir şekilde Naz öğrenecek.

Belgin duygu yüklü bir konuşma yapacak sanırsam. Tarık'ın düşünceleri allak bullak olacak. Ben barışma olmasa bile Tarık'ın babasını aramasını bekliyorum. Eğer şoför Tarık olacaksa bunu yapacaktır. Gözümden kaçmadı sanmasınlar. Naz'ın doğum günü güme gitti. Hulisiye doğum günü yapıyoruz:)

Özetin son kısmı cidden çok ilginç.İnanın soru hazırlayamacak kadar çok soru var kafamda:) Ya Tarık tekrar şoför Tarık olabilmek için böyle bir yola başvurdu. Ya da başka bir neden var. Acaba gerçekten bir yere çalmak için mi gidiyorlar. Yoksa bu parti olayı da planın bir parçası mı? Aslında fragman geldiğinde sahil sahnesinin bölümün son sahnesi olacağından emindim. Ama özet bütün fikirlerimi değiştirdi. Hala fragmanın son sahnesinin bölümün son sahnesi olacağına dair şüphelerim var. Uğur kedinin sözü bana bunu düşündürmüştü. 49. bölümün sonundaki romantizm öldürüyor dediği için. Nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama sanki final (eskiden finaldi ya:)) sahilde birbirlerine sarılarak olacak diye birşey duymuştum. Hala da son sahne olabilir diye düşüncem var. Tarık şoför Tarık olursa Naz sevincinden itiraf yapabilir. Tarık, artık hem şoförün hem de sevgilin olabilirim diyebilir. Herşeye rağmen bizim tahmin edemeyeceğimiz birşey olabilir. Son kısımdaki soğukluk için aklıma yine bir düşünce geldi. Tarık, itirafını yapmış olabilir. Naz şaşkınlıktan cevap verememiş olabilir. Sahilde cevabını veriyor olabilir:) Ya da ben çok uçmuş olabilirim:) Özetle fragman örtüşmeyince böyle olabilir. Devreler azıcık karışabiliyor:) Şuanda tek emin olduğum şey var. Bu bölüm final tadında muhteşem bir bölüm olacak. Üstelik 49. bölüm çekildiği değiştirme, kesme gibi birşeyin olması imkansız bundan emin olabilirsiniz.

Ebruli88
28-06-07, 13:55
Kivilcimlar olusmusken istanbulda
Sicradi veda sabahi tarigin yanagina
Özlem dolu bir saat baslamisken her ikisi icin
Tarik gitti dogru bodruma
Yalanlar bir bir sulara gömüldü
tarikta hala bir umut vardi
Ispiyonlar mi Ispiyonlamazmi
Her dakka naza baglandi
Tarikin karsisina ailesi cikar
Naza karsi dügümleri kopar
Belirgenlesir olaylar
bak ozaman bodrumda ASK TAvAN YAPAR

ah ahhhh nasil yazdim hala bilmiyormu :img-hyste

ayşenurr
28-06-07, 13:59
özette gelmiş.her şey daha bi açığa kavuşmuş.yorumları okudum.
hepsi güzel ve mantıklı.fragmanın son sahnesinde Tarık Naz'ın sevgisini
tam olarak anlıyor.Tarık Naz'a sevgisini belli etmek istemiyor.yani oyuna
devam ediyor.Naz'ın sevgisini anladıktan sonra tekrar,şoför Tarık oluyor.
Naz'ı arabayla alıp,hiç bilmedikleri yere götürecek.Tarık gözlük,şapka takacak.Naz Tarık'ı tanımıyacak.ıssız , bilinmeyen yerdede Tarık Naz'a aşkını itiraf edecek :img-blush :img-in_lo süper bölüm bizleri bekliyor.
bu bölüm kaçmaz.:good: :happy0064

dedebaba
28-06-07, 14:02
frankman da son sahnede sanki tarık naza fazla yüz vermiyor gibi
özette yazan araba bölümüde son sahnedir herhalde
frangmanın son sahnesi inşallah dizinin son sahnesi değildir
bizi heyecanladırmazlar
yorumlarınız çok güzel

handeozbek
28-06-07, 14:05
Aslında fragmanın sonundaki sahne için şöyle bir durumda olabilir. Tarık, şoför Tarık olmaya karar verir. Ama Naz'a bunu nasıl açıklayacağını bilemez. Süpriz yapmaya karar verir. Sahilde bu nedenle soğuk davranmış olabilir.
Eğer Tarık tekrar şoför olursa Naz staj yaparken şoförlüğünü yapmayacak. O da ne yapsın başka bir şeyi olur.Acana nesi olur?:) Özet ve fragmandan çıkan yorumlar böyleyse bölüm yorumlarından destan olur:) Birazdan 42. bölüm başlayacak. Herkese iyi seyirler.:img-wink:

HAWİNS
28-06-07, 14:12
Arkadaslar özete göre tarık yine şoför tarık olucak...Buda demek oluyo ki nazın onu ispiyonlamadığı ortaya çıkıcak...Yoksa tarık yeniden şoför tarık olmazdı...Son sahnede tarık önce soğuk davranıyo ama sonra oda yakınlaşıyo...Bu bölüm çooooooooook güzel olucak:::::::) Sakın kaçırmayın...

angel eyes
28-06-07, 14:21
Bu fragmanla özet üstüne destansı biz yazı yazılır, ancak kafayı karıştıran o kadar çok şey varki işin işinden çıkamayız.En iyisi bırakalım böle kalsın.Hem zaten cumartesi herşeyi öğreneceğiz.Birazda heycanına bakalım dimi?

RebeCa
öncelikle herkese günaydın.
vallaha rebeca aklıma bişey geldi söylemeden duramıycam.eger sen işlere saat 10 da başladıysan vay o işyerinin haline:img-hyste :img-hyste yani benim bildiğim 8.30 bilemedn 9 da başlanır işe de o yüzden dedim.:img-hyste
ama yalancı yarim sevgisi iştenbile önce gelir sende haklısın.
bu arada arkadaşlar ugur kedi en çok istediğiniz şey 49 da olucak demişti.eee bizim en çok istediğimiz şey itiraf değilmi?itiraf ama sahnelere bakarken itirafın olucağı bi sahne göremedim.tek bi umudum var oda son sahnede nazın itiraf etmesi onun dışında tarık hep soğuk bence

smooth1903 hiç sorma işbaşı 8 30 ** huyumu bılıyorum şu yorumları okumazsam işime kendımı veremeyecegım.o yuzden en ıyısı oku dedım kendıkendıme ve rahatladım (tabıı bu arada yapmam gereken fzl işte yoktu sabahtan o yüzden rahattım.)

Senın de dedığın gıbı bu foruma 1 gün girmezsem rahat edemiyorum.Uğur kedi 49 da en çok istediğiniz şey oluyor dedi haklısın bız öpücük ve itiraf istiyoruz.İkiside olur umarım.

bu arada özet şahane arabada bakalım neler olacak .

Aynali 11
selam millet...ya az önce bende fragmani izledim fakat araba sahnesi görmedim...fragmanin son sahnesinde naz tarikin koluna giriyordu...yani araba sahnesi falan görmedim

aşkım barış
28-06-07, 14:22
frankman da son sahnede sanki tarık naza fazla yüz vermiyor gibi
özette yazan araba bölümüde son sahnedir herhalde
frangmanın son sahnesi inşallah dizinin son sahnesi değildir
bizi heyecanladırmazlar
yorumlarınız çok güzel

bende fragmanı seyrederken fark ettim tarık baya naza soguk davranıyor kesin bunlar yine kavga etmişlerdir yada tarık itirafda bulunmuştur naz cevap vermemiştir o yüzden

özeti en son yazdıgı kısımda tarık gözlük takıp tekrar nazın söfürü oluyor en cok orayı merak ediyorum

tarık ıssız yoldan gidince tabi naz çok korkucak ve söfüre durmasını söylücek işte o an nasıl olucak heyecanla bekliyorum
bu bölümde hani odada kiliti kalıcaklardı özette öyle birsey yokki
birde söylenmeyen sözler söylenecek acaba hepsi bu bölümde mi olucak
tarık ve babasının barışmasını naz saglıcak

benim en cok naz ve targı sevgili hallerini görmek istiyorum
48 bölümdür bir türlü birleşemediler hep bir aksilik cıktı
bundan sonra birleşseler cok hak ettiler :happy0064 :happy0064

aşkım barış
28-06-07, 14:27
selam millet...ya az önce bende fragmani izledim fakat araba sahnesi görmedim...fragmanin son sahnesinde naz tarikin koluna giriyordu...yani araba sahnesi falan görmedim

star cok kısa fragman veriyor bu yüzden bizler özeti okuyunca hiç birsey anlamıyoruz diger diziler gibi bizim dizinin fragmanı 1 dakka olsa ama çok kısa tam47 saniye hiç birşey anlamıyoruz

araba sahnesi dizinin son sahnesi olabilr herhalde:icon_whis :icon_whis

RebeCa
28-06-07, 14:40
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım...
Zaten bu bölüm öncesi önyargı değilmiydi, güzel bölümleri bile kötü yapan. İzlemeden etmeden, şu yok bu yok diye herkes ortalığı kaldırdı ve güzel bölümler bile güme gitti.

Uğur kedi "beklediğiniz şey olacak" dediyse bir bildiği vardır heralde. "49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürecek" derken bir bildiği vardır heralde.

Hevesi kırılan arkadaşlar, bu kırgınlığını 4-5 kere yazıp da yanına "kimler bana katılır acaba" diye düşüncelere girmesinler...

Romantizme dair tüyolar var, fragmanda romantik görüntüler var, e özet de çok güzel. Daha ne beklentisi anlamadık ki. İlla fragmanda sesli olarak mı söylemesi lazım "seni seviyorum" diye :)

serdar imazamı atıyorum izninle,
Çoğunluk,ıtiraf olmayacak mı diyor.Belirttiğim gibi illa özette,itiraf olacak yada "tarık senı sevıyorum "diyecek mı yazması lazım.Daha önceden bilsek herşeyi kalırmı izlemenin zevki.
Uğur kedi ,aşk bacayı sarıyor da sarıyor dedi,49 da en çok istediğiniz şey olacak dedi,49 un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor dedi.Daha ne desin ?

Şimdi fragman güzel özet daha da güzel (hava soğuk ,su dah da soğuk repliği geldi aklıma 33. bölümden :) ) daha ne olsun.
kanımca artık sadece 49.bölümü bekleyip keyifle izlemek.

sevgiler.......

smooth1903
28-06-07, 14:41
star cok kısa fragman veriyor bu yüzden bizler özeti okuyunca hiç birsey anlamıyoruz diger diziler gibi bizim dizinin fragmanı 1 dakka olsa ama çok kısa tam47 saniye hiç birşey anlamıyoruz

araba sahnesi dizinin son sahnesi olabilr herhalde:icon_whis :icon_whis

kesinlikle katılıyorum 15 20 sn daha olsa çok daha fazla şey görücez belkide.
bu arada yaptığın(m)ız yorumlar çok güzel ama kesin ters köşe olucaz:img-hyste artık itiraf sahnesi görmek istiyorummmmmmmmm

"Gül istiyorum gül.tarıgın naza elleriyle verdiği bir gül görmek istiyorum"
sende hiç kısmet yok arkadaşım tarık yine gülleri vereceği insanı karıştırıyor.
ama ben çok umutluyum tarık naza bir gül vericek.

kırmızı su
28-06-07, 14:44
arkadaşlar ben özeti de fragmanı da beğendim umarım artık herşey düzelir zaten öyle gözüküyo o sahildeki sahne arabadaki muhtemel sahneden sonra olsa keşke bu arada tarık artık gerçeği öğrenecek bu bölüm inşallah onu hep şöför tarık olarak izleriz ben tarık tekeli oğlunu sevmedim :icon_whis bu arada bu bölümden sonra gerçekten bu iki inatçının aşkını izleyeceğiz de valla çok sevinçliyim :happy0064 umarım artık bir aksilik çıkmazda hep böyle devam eder:img-yes:

ceza_cansu
28-06-07, 14:48
Herkese selam arkadaşlar.Özetimiz gelmiş.Özetle fragmanın sadece 2 sahnesi uyuyor.Onlardan biri Naz'ın eşyalarını toplayıp gittiği sahne diğeri de Tarık'ın Belgin'e gittiği sahne.Hatta o sahnede ne gerek varsa birde Belgin'e gül verdi neyse.

Yani Star'ı cidden anlamıyorum.İnsan şöyle fragmanla aynı,hatta hiçbirşey anlatmayan bölümle ilgili fikir sahibi olamayacağımız bir özet verir.Bu ne bu.Özet ve fragmandaki sahneleri al işte sana nerdeyse bütün bölüm.Ellerinden gelse replikleri de yazarlardı özette.Elimizde hemen hemen bütün bölüm neler olucağı var ama biz yine bunları sıralarken kesin olmicak sıraları yapıcaz:)Yok ama ya Star da haklı ne yaparsa yapsın bize yaranılmaz:)

the_unforgiven
28-06-07, 14:50
Herkese selam arkadaşlar.Özetimiz gelmiş.Özetle fragmanın sadece 2 sahnesi uyuyor.Onlardan biri Naz'ın eşyalarını toplayıp gittiği sahne diğeri de Tarık'ın Belgin'e gittiği sahne.Hatta o sahnede ne gerek varsa birde Belgin'e gül verdi neyse.

Yani Star'ı cidden anlamıyorum.İnsan şöyle fragmanla aynı,hatta hiçbirşey anlatmayan bölümle ilgili fikir sahibi olamayacağımız bir özet verir.Bu ne bu.Özet ve fragmandaki sahneleri al işte sana nerdeyse bütün bölüm.Ellerinden gelse replikleri de yazarlardı özette.Elimizde hemen hemen bütün bölüm neler olucağı var ama biz yine bunları sıralarken kesin olmicak sıraları yapıcaz:)Yok ama ya Star da haklı ne yaparsa yapsın bize yaranılmaz:)

Haklısınız sözlerinizde ama bildiğim kadarı ile özet ile yayıncı kuruluşun bir alakası yok,yapımcı firma hazırlıyor özet ve fragmanları..Tabi yanılıyor da olabilirim..

smooth1903
28-06-07, 14:54
serdar imazamı atıyorum izninle,
Çoğunluk,ıtiraf olmayacak mı diyor.Belirttiğim gibi illa özette,itiraf olacak yada "tarık senı sevıyorum "diyecek mı yazması lazım.Daha önceden bilsek herşeyi kalırmı izlemenin zevki.
Uğur kedi ,aşk bacayı sarıyor da sarıyor dedi,49 da en çok istediğiniz şey olacak dedi,49 un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor dedi.Daha ne desin ?

Şimdi fragman güzel özet daha da güzel (hava soğuk ,su dah da soğuk repliği geldi aklıma 33. bölümden :) ) daha ne olsun.
kanımca artık sadece 49.bölümü bekleyip keyifle izlemek.

sevgiler.......

çok güzel diyorsunda rebeca cumartesiye kadar kim bekliycek canımız çıktı burda beklemekten.zaten bir haftadır bekliyoruz bide üstüne ne olacağınıda tam bilmiyoz

RebeCa
28-06-07, 14:55
Galiba serdar söylemıştı ama şimdı bende yıne fragmanı dıkkatle izledim.sanki Tarık da Naz'ın omzuna elını atıyor gibi yoksa geldi.inşallah ters köşe olmayız.

Serdar 1. sorunun cevabı bu olbılır mı acaba.hanı tekne gezisi dönüşü tarık taksıden çelloyu alınca size bu işler için gerçekten bir şoför lazım dedı ya ? ondan olabır belkı?

izleyip göreceğiz arkadaşlar.

aşkım barış
28-06-07, 14:57
kesinlikle katılıyorum 15 20 sn daha olsa çok daha fazla şey görücez belkide.
bu arada yaptığın(m)ız yorumlar çok güzel ama kesin ters köşe olucaz:img-hyste artık itiraf sahnesi görmek istiyorummmmmmmmm

"Gül istiyorum gül.tarıgın naza elleriyle verdiği bir gül görmek istiyorum"
sende hiç kısmet yok arkadaşım tarık yine gülleri vereceği insanı karıştırıyor.
ama ben çok umutluyum tarık naza bir gül vericek.

sen gül istiyorsun tarıgın naza gül vermesini bende sevgili hallerini görmek istiyorum bu ikimizin isteyini senaristler işallah duyarlar

sevgili olunca zaten tarık naza evin önüne bir kamyon gül döker

RebeCa
28-06-07, 14:57
çok güzel diyorsunda rebeca cumartesiye kadar kim bekliycek canımız çıktı burda beklemekten.zaten bir haftadır bekliyoruz bide üstüne ne olacağınıda tam bilmiyoz

Sen de haklısın ama nasıl dızımız çarşambadan cumartesıye alınınca bekledık artık bunu da bekleyecegız.Unutma sabr eden derviş muradına ermış :img-wink:

handeozbek
28-06-07, 15:01

Eskiden bende senin gibi düşünürdüm. Ta ki final olma ihtimali doğana kadar. Artık diyorum ki final olmasında ben 3 ay beklemye razıyım. Acılar insanı güçlü kılarmış. Gerçi alakası yok ama:)

aşkım barış
28-06-07, 15:07
tekrarı seyredince nazda baya tarıga çektirmiş hele o zil olayı ve birde meşur laf nazın söyledigi lafı varya neymiş bundan sonra uyuz olmuşdum o lafa

senaristler baya biraz abartmişlar en çok zaten o bölümlerde seyirci kaybetmeye başlamıştık tekrar herşeyin başa dönmesi sil baştan olması

not bu arada çok olmuştur kullandım senaristler insanı öyle yapıyorlar

smooth1903
28-06-07, 15:08
Eskiden bende senin gibi düşünürdüm. Ta ki final olma ihtimali doğana kadar. Artık diyorum ki final olmasında ben 3 ay beklemye razıyım. Acılar insanı güçlü kılarmış. Gerçi alakası yok ama:)
vallaha hande bendede o korku vardı bi aralar ama artık rahatladık ya benimki allahtan belanımı istiyon daha derler ya o mevzuya döndü.çok şey istiyom herhalde

Sen de haklısın ama nasıl dızımız çarşambadan cumartesıye alınınca bekledık artık bunu da bekleyecegız.Unutma sabr eden derviş muradına ermış :img-wink:

vallaha sabır sabır bi yere kadar.şöyle 10 bölümü aralıksız koysalar oturur izlerim sabahtan akşama kadar.kaldıki yaptımda internetten indirip ilk 8 bölümü gece başlayıp sabaha kadar zlediğim gün geldi aklıma.baya güzeldi:img-hyste :img-hyste
sen gül istiyorsun tarıgın naza gül vermesini bende sevgili hallerini görmek istiyorum bu ikimizin isteyini senaristler işallah duyarlar

sevgili olunca zaten tarık naza evin önüne bir kamyon gül döker

gülü ben istemiyorum o mesaj yerine ulaşmıştır muhtemelen:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bende sevgili olmalarını istiyorum.artık aşk sahneleri görmek istiyorum.

ceza_cansu
28-06-07, 15:09
gülü ben istemiyorum o mesaj yerine ulaşmıştır muhtemelen:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bende sevgili olmalarını istiyorum.artık aşk sahneleri görmek istiyorum.

Ulaşmaz mı:)Ama ben kararlıyım herşeye rağmen gül isticem:)

Benim özet ve fragmanla ilgili sıralamam(yani dizideki sıralamayla büyük ihtimalle alakası olmayan sıralamam)bu

1-İlk önce 48 in sonundaki sahnenin devamı olucak.Tarık Naz'ı dinlemeden hemen odasına gidicek.Naz da hemen peşinden gidicek.Hatta Tarık kapıyı açmıyor diye de ağlicak.Fragmandaki bu sahne Naz'ın o halleri gerçekten çok güzeldi.Sonra Tarık Naz'ı dinlememeye devam edicek ve ordan uzaklaşıcak.Hala Hulusiyi oraya Naz'ın getirdiğini sandığı için odasında kalmak tehlikeli olabilir diye sahilde yatıcak

2-Naz sabah Tarık'ın uyuduğu yerin karşısında Tarık'ın orda olduğunu bilmeden Koray'la dertleşmeye başlicak.Büyük ihtimalle kovulduğu için üzgün olduğunu son staj hakkının gittiğini falan anlatıcak Koray'a.Bu sırada Tarık onları görücek.Naz eşyalarını toplamak için odasına giderken Dilek'i Tarık'ın odasında görüce ve iyice üzülücek.Büyük ihtimalle Dilek dün akşamdan beri Tarık'ı görmediği için onu merak etmiştir.Ve yedek oda anahtarını alarak onun odasına gitmiştir.

3-Tarık da uyuduğu yerden kalkar o da odasına gider.Tabi Dilek o sırada orada değildir.Koray Tarık Tekelioğlu'nun yaptıklarına zaten gıcık.Birde Naz omzunda ağlayınca üzülür ve Tarık'dan intikam almaya gider.Tarık'ın odasında kavgaya başlarlar.Koray bu kavga sırasında Naz'ın kovulması ile ilgili birşey söyleyebilir.Koray odadan çıkınca da Tarık hemen Nesrin'i arar

4-Naz eşyalarını toplayıp odadan çıkarken Tarık Nesrin'i çoktan ayarlamıştır.Naz büyük ihtimalle otelin çıkışında durdurulabilr

5-Tarık daha sonra annesini ziyarete gider.Annesi babasının doğumgününden,ayrı geçiricekleri için üzgün olduğundan bahseder.Tarık şoför Tarık olmayı,babasını,ailesini çok özler.Zaten fragmanda da ''Tarık herşeyi yeniden düşünmesini sağlicak duygular içinde'' diyor.Tarık babasına ve ailesine karşı olan özlemine çözüm bulamaz ama şoför Tarık olabilir yeniden.Bütün bunları da iskelede düşünmeye başlar

6-Otelden kovulmadığını öğrenen Naz bunu Tarık'a borçlu olduğunu düşünür ve iskeleye onun yanına gider.Eski şoför Tarık'ının geri geldiğini düşünebilir.Bu yüzden Tarık'ın koluna girer.Ama Tarık o sırada Naz'a soğuk davranır.Belkide bunu şoför Tarık olarak değil Taırk Tekelioğlu olarak yaptığını ona acıdığını falan söyler.Çünkü Naz Tarık'la bir süre bakıştıktan sonra kolunu hemen Tarık'ın kolundan çekiyor

7-Naz şoför Tarık'ın kolay kolay geri gelmiyeceğini düşünerek odasına gider.Tarık da Naz'a bir sürpriz yapmak ister ve şu staj işini ayarlar.Artık beraber nerye gidicekler neler konuşucaklar orası meçhul.Belkide tam Tarık şapkasını ve gözlüğünü çıkardığı anda da bölüm bitebilir

Son olarak bu bölümde itiraf olur mu olmaz mı bilmem ama süper bir bölüm olucağı kesin.Ayrıca kesin itiraf gelicek diye de kendinizi şartlandırmayın arkadaşlar.Unutmayın daha bir kaç gün öncesine kadar bu bölüm son bölümümüz olucaktı

NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum

elmali-turta
28-06-07, 15:13
Ahh..ah şimdi 42. bölümü izliyorumda Netice hala ne güzel diyor Ümite seni Filiz'le kendi ellerimle evlendircem diye:img-in_lo (Gerçi Hulusi'yle dünür olmak için ama olsun:))

Cansu'cum bundan sonra Netice hala benimde halam ona göre,kanım kaynadı birden:img-hyste :img-hyste

smooth1903
28-06-07, 15:17
Ulaşmaz mı:)Ama ben kararlıyım herşeye rağmen gül isticem:)

Benim özet ve fragmanla ilgili sıralamam(yani dizideki sıralamayla büyük ihtimalle alakası olmayan sıralamam)bu

1-İlk önce 48 in sonundaki sahnenin devamı olucak.Tarık Naz'ı dinlemeden hemen odasına gidicek.Naz da hemen peşinden gidicek.Hatta Tarık kapıyı açmıyor diye de ağlicak.Fragmandaki bu sahne Naz'ın o halleri gerçekten çok güzeldi.Sonra Tarık Naz'ı dinlememeye devam edicek ve ordan uzaklaşıcak.Hala Hulusiyi oraya Naz'ın getirdiğini sandığı için odasında kalmak tehlikeli olabilir diye sahilde yatıcak

2-Naz sabah Tarık'ın uyuduğu yerin karşısında Tarık'ın orda olduğunu bilmeden Koray'la dertleşmeye başlicak.Büyük ihtimalle kovulduğu için üzgün olduğunu son staj hakkının gittiğini falan anlatıcak Koray'a.Bu sırada Tarık onları görücek.Naz eşyalarını toplamak için odasına giderken Dilek'i Tarık'ın odasında görüce ve iyice üzülücek.Büyük ihtimalle Dilek dün akşamdan beri Tarık'ı görmediği için onu merak etmiştir.Ve yedek oda anahtarını alarak onun odasına gitmiştir.

3-Tarık da uyuduğu yerden kalkar o da odasına gider.Tabi Dilek o sırada orada değildir.Koray Tarık Tekelioğlu'nun yaptıklarına zaten gıcık.Birde Naz omzunda ağlayınca üzülür ve Tarık'dan intikam almaya gider.Tarık'ın odasında kavgaya başlarlar.Koray bu kavga sırasında Naz'ın kovulması ile ilgili birşey söyleyebilir.Koray odadan çıkınca da Tarık hemen Nesrin'i arar

4-Naz eşyalarını toplayıp odadan çıkarken Tarık Nesrin'i çoktan ayarlamıştır.Naz büyük ihtimalle otelin çıkışında durdurulabilr

5-Tarık daha sonra annesini ziyarete gider.Annesi babasının doğumgününden,ayrı geçiricekleri için üzgün olduğundan bahseder.Tarık şoför Tarık olmayı,babasını,ailesini çok özler.Zaten fragmanda da ''Tarık herşeyi yeniden düşünmesini sağlicak duygular içinde'' diyor.Tarık babasına ve ailesine karşı olan özlemine çözüm bulamaz ama şoför Tarık olabilir yeniden.Bütün bunları da iskelede düşünmeye başlar

6-Otelden kovulmadığını öğrenen Naz bunu Tarık'a borçlu olduğunu düşünür ve iskeleye onun yanına gider.Eski şoför Tarık'ının geri geldiğini düşünebilir.Bu yüzden Tarık'ın koluna girer.Ama Tarık o sırada Naz'a soğuk davranır.Belkide bunu şoför Tarık olarak değil Taırk Tekelioğlu olarak yaptığını ona acıdığını falan söyler.Çünkü Naz Tarık'la bir süre bakıştıktan sonra kolunu hemen Tarık'ın kolundan çekiyor

7-Naz şoför Tarık'ın kolay kolay geri gelmiyeceğini düşünerek odasına gider.Tarık da Naz'a bir sürpriz yapmak ister ve şu staj işini ayarlar.Artık beraber nerye gidicekler neler konuşucaklar orası meçhul.Belkide tam Tarık şapkasını ve gözlüğünü çıkardığı anda da bölüm bitebilir

Son olarak bu bölümde itiraf olur mu olmaz mı bilmem ama süper bir bölüm olucağı kesin.Ayrıca kesin itiraf gelicek diye de kendinizi şartlandırmayın arkadaşlar.Unutmayın daha bir kaç gün öncesine kadar bu bölüm son bölümümüz olucaktı

NOT:Gül istiyorum gül.Tarık'ın Naz'a elleriyle vericeği bir gül sahnesi görmek istiyorum

dziyi harika yorumlamışsın çoğu yerde sana katılıyorum bikaç yer hariç.
mesela magazin programında dilek tarıga sarılıyordu.bence ondan sonra dilek tarıgın omsunda falan uyuyabilir.(banada çok saçma geldi ama şuraya bağlıycam)sonra tarık onu kendi odasına götürüp orda bırakır kendiside gidip sahilde uyur.sabah naz tarıga vedaya gelince dileği içerde görür.gider sahile hem kovuldugunu hemde dileği tarıgın odasında gördüğünü korayla paylaşır.bunu üstüne koray doğruca gider tarığın odasına..
birde bence tarık koraydan değilde belginden öğrenicek gerçeği sonrada nesrini arayıp geri çağırttırcak

ceza_cansu
28-06-07, 15:21
dziyi harika yorumlamışsın çoğu yerde sana katılıyorum bikaç yer hariç.
mesela magazin programında dilek tarıga sarılıyordu.bence ondan sonra dilek tarıgın omsunda falan uyuyabilir.(banada çok saçma geldi ama şuraya bağlıycam)sonra tarık onu kendi odasına götürüp orda bırakır kendiside gidip sahilde uyur.sabah naz tarıga vedaya gelince dileği içerde görür.gider sahile hem kovuldugunu hemde dileği tarıgın odasında gördüğünü korayla paylaşır.bunu üstüne koray doğruca gider tarığın odasına..
birde bence tarık koraydan değilde belginden öğrenicek gerçeği sonrada nesrini arayıp geri çağırttırcak

Doğru ben magazin programını unutmuştum.Bu da olabilir.Koray Dilek olayı yüzünden Tarık'ın odasına gider.Onunla tartışmaya başlar ama ben hala Tarık'ın Naz'ın kovulduğunu Koray'dan öğrenicek diye düşünüyorum.Çünkü annesinden öğrenirse Naz çoktan otelden ayrılmış olur.Ama benim tahminlerim dizideki sahnelerle tutmayacağına göre:)

Miraycım benim öncelikle halama sormam lazım.Eğer o da seni yeğeni olarak görmek isterse neden olmasın.Ama ben eminim halam da seni yeğeni olarak görmek ister:)

smooth1903
28-06-07, 15:25
Doğru ben magazin programını unutmuştum.Bu da olabilir.Koray Dilek olayı yüzünden Tarık'ın odasına gider.Onunla tartışmaya başlar ama ben hala Tarık'ın Naz'ın kovulduğunu Koray'dan öğrenicek diye düşünüyorum.Çünkü annesinden öğrenirse Naz çoktan otelden ayrılmış olur.Ama benim tahminlerim dizideki sahnelerle tutmayacağına göre:)

Miraycım benim öncelikle halama sormam lazım.Eğer o da seni yeğeni olarak görmek isterse neden olmasın.Ama ben eminim halam da seni yeğeni olarak görmek ister:)

ya havaalanı sahnesi diolardı ben o yüzden dedim.otelden ayrılmalı zaten gidicek havaalanında tarık yakalıcak yada nesrin arıcak falan gibi bişey.bende havaalanı sahnesi diolar die vallaha ben onların yalancısıyım:img-hyste :img-hyste

kırmızı su
28-06-07, 15:30
bence gerçeği belginden öğrenmesi gerekir korayda muhtemelen naza olan davranışlarından dolayı kızıyodur tarığa bi de dilekle ilgili bişey olursa iyici sinirlenmiştir belginden gerçeği öğrendikten sonra o sahil sahnesinin yaşanması lazım yani naz geri döndükten sonra olması bence en mantıklısı tarık ta özlediği şeyleri hatırlayıp yeniden nazın şöförü olmak isteyecektir büyük ihtimalle bana göre olaylar böyle gerçekleşecektir bi de artık itiraf gelsin tabi önce tarıktan :img-wink: bence bu itirafta o araba sahnesinde olacak gibi yani herşey bu bölümden sonra daha açık ve güzel yaşanacak benim tahminim bu

melis15
28-06-07, 15:35
benim aklıma geldi arkadaşlar acaba tarık kılığın değiştirip babasını doğum gününemi gidecekler bilmem hatırlıyormusunuz hulisilerin evini sokağı biraz karanlık acaba diyorum basının doğum gününde tarık şarkı söyleyebilirmi nedersiniz bence olabilir ondan sonrada aşk olabilir naz tarık babasında saklar huluside şarkı söyleyenin oğlu olduğunu anamaz ve tarıkta babasının doğum günü için çiçek yolar o gece nedersiniz belki olabilir.

smooth1903
28-06-07, 15:40
benim aklıma geldi arkadaşlar acaba tarık kılığın değiştirip babasını doğum gününemi gidecekler bilmem hatırlıyormusunuz hulisilerin evini sokağı biraz karanlık acaba diyorum basının doğum gününde tarık şarkı söyleyebilirmi nedersiniz bence olabilir ondan sonrada aşk olabilir naz tarık babasında saklar huluside şarkı söyleyenin oğlu olduğunu anamaz ve tarıkta babasının doğum günü için çiçek yolar o gece nedersiniz belki olabilir.

bana biraz uçuk gibi geldi ama neden olmasın..bu arada şarkı söylerse anlar hulisi.ayrıca zaten olucaksa böle bişey bence diğer bölüme saklarlar.hepsini aynı bölümde yapıp mazemeyi birtirmezler."gerçi bizim dizimiz hiçbir diziye benzemez" (patroncum kulaklarını çınlatayım) ne olucağı belli olmaz..ama yinede uzak bi ihtimal bence

kırmızı su
28-06-07, 15:44
o arabayla tarık ve naz başka bi yere gidecekler bence bana öyle geliyor en merak ettiğim nokta tarığın gerçeği kimden öğreneceği ve ne yapacağı

elmali-turta
28-06-07, 15:44

Ah canım halam benim bitane o ya onuda götürsünler Bodrum'a olmuyo böyle orda bi el atsın benimkilere:img-hyste

bu arada telefondaki diyologları çok şekerdi:img-in_lo

Filiz:Kızgın olamzsam kork sallamıyorum demektir
Ümit:kızgınmısın
Filiz:Hemde çok
Ümit:Çok sevindim

Ayy yerim ben bunları yaa:img-hyste

(Replikler kelimesi kelimesine aynı olmayabilir:))

RebeCa
28-06-07, 15:46
Ahh..ah şimdi 42. bölümü izliyorumda Netice hala ne güzel diyor Ümite seni Filiz'le kendi ellerimle evlendircem diye:img-in_lo (Gerçi Hulusi'yle dünür olmak için ama olsun:))

Cansu'cum bundan sonra Netice hala benimde halam ona göre,kanım kaynadı birden:img-hyste :img-hyste

aaa kızlar benım halam o canım halam ya

47.bölüm
Tarık:sen kal dersen kalırım netıce halam bılıyorsun
Netıce Hala:uydurmaaaa senın bu gözlerini gördükten sonra git hadi git

38.bölüm
Tarık:ne zaman istersen bir telefon aç ben hemen gelirim netice halam
Netice hala:ee madem her istediğimde geleceksin niye gidiyor sun aaa şamama

şaka bir yan o aşka aşıkların birtanecik halası
:happy0064

alibehram
28-06-07, 15:48
ben sırf tarık naz aşkına takılıp kalmak istemedim o yüzden şöle bişy merak ediyorum.

bu bölüme kadar belkıs meselesinde bile korkak tavırlarla hareket eden vahi (içkili olduğu 32. bölüm hariç) noolduda birden böyle açıldı. cahideyi birden unutuverdi.

bu arada yanlışını düzeltmek gibi olmasın ama 46da deilmiydi bu
...
47.bölüm
Netıce Hala:uydurmaaaa senın bu gözlerini gördükten sonra git hadi git

...
:happy0064

Ebruli88
28-06-07, 15:48
aaa kızlar benım halam o canım halam ya

47.bölüm