Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
o sahil sahnesi kesinlikle tarık yine şöfor tarık olduktan sonra bundan eminim :good: bu arada öpüşme de var sanıyorum dediğim gibi tek bi noktalar sanki ... bi de naz tarıktan emin olmasa gelmez yanına cesareti olmaz sahilde yanına geldiğine göre çözüme ulaşmış bazı şeyler öyle tahmin ediyorum :icon_whis
Kırmızı su bana sahil sahnesi sanki Tarık Koray la Naz ı gördüğü için iyice sinirlenmiş (Naz da Dilek i Tarık ın odasında kaldığını görmüş ama asıl nedenini öğrenmiş)gibi geliyor.Gerçi Dilek in neden Tarık ın odasında kaldığınıda bilmiyoruz ama :icon_whis Naz ın sanki özür diler bir tavrı vardı :)
Not: Çok sallama olduğunu biliyorum ama nasıl olsa ters köşe oluyoruz :icon_whis
bencede çok haklısın millet yoruldu düşünüp yazmaktan.artık yazacak bişey bulamıyolar sanırım:img-wink:
Arkadaslar gayet normal birsey...
Biz degilmiydik son iki haftadir buralari doldurup kenetlenip mailler telefonlar acan..simdi herkes rahata erdi dinleniyor..2 hafta uyumadik didindik. ve basardik..:happy0064 :happy0064
dinlenmek herkesin hakki:happy0064
smooth1903
28-06-07, 23:29
Keşke öpüşme olsa bu bölümde ama sanmıyorum.Bana sahil sahnesi özetin son kısmından(tekrar soför Tarrık olmasından )önce gibi geliyor.Sanki sahilde Tarık Naz a hala sinirli gibi...:icon_sorr
NOT:Gül istemek ceza_cansu dan herkse bulaştı sanırım:)
yooo farkettiysen bir gül de ben istiyorum dedim yani önce cansuya onun sırası var.bekleyip duruyo ne zmandır.ama ben inanıyorum tarık bir gül vericek. günler geçmio yaaaaa artık cumartesi olsun:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ceza_cansu
28-06-07, 23:31
yooo farkettiysen bir gül de ben istiyorum dedim yani önce cansuya onun sırası var.bekleyip duruyo ne zmandır.ama ben inanıyorum tarık bir gül vericek. günler geçmio yaaaaa artık cumartesi olsun:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Görüceğimiz o ilk gül benim olucak da ikincisini görür müyüz ben şüpheliyim:)İlkini bile hala göremedik.Ama olsun o zaman da ben sana yardım ederim.Ama ilk gül benim onu vermem kimseye:):)
Yok onu biliyorum zaten :)Ceza_cansu baştan beri bıkmadan gül istediği için(bir ara Ebru Karaca uğur kedinin foruma gelmesi için bıkmadan yapmıştı) bir yerde onu tebrik etmek istedim ama olmadı sanırım.:img-blush
smooth1903
28-06-07, 23:33
Biz degilmiydik son iki haftadir buralari doldurup kenetlenip mailler telefonlar acan..simdi herkes rahata erdi dinleniyor..2 hafta uyumadik didindik. ve basardik..:happy0064 :happy0064
evet belki haklısın.ama en basit örnek sen, sürekli yeni partlar ekliyosun
durmuyosun.ellerine sağlık gene harika bi part olmuş emeğine sağlık
angel eyes
28-06-07, 23:36
Artık ben mail atmaktan ,telefon tuşlarına basmaktan parmaklarımı hissetmiyordum.Kimsenin fazla yazmamasıda bu yorgunlıktan olsa gerek.Zaten birde ağlamaktan yorgunum ben.Eeeeeeee artık hakettik heralde dinlenmeyi dimi.Yoksa başka savaşlara nasıl çıkarız.:img-hyste :happy0064 Bunu alnımızın akıyla kazandık.Başka her türlü zafer bizim olacak.
ceza_cansu
28-06-07, 23:38
Yok onu biliyorum zaten :)Ceza_cansu baştan beri bıkmadan gül istediği için(bir ara Ebru Karaca uğur kedinin foruma gelmesi için bıkmadan yapmıştı) bir yerde onu tebrik etmek istedim ama olmadı sanırım.:img-blush
Çok saol canım inşallah azmin zaferi dediğim günler de gelicek.Yani dizide Tarık'ın Naz'a elleriyle bir gül verdiğini görücem umarım:)
Çok saol canım inşallah azmin zaferi dediğim günler de gelicek.Yani dizide Tarık'ın Naz'a elleriyle bir gül verdiğini görücem umarım:)
Dayanamıyorum yazacağım...cansu senin yüzünden o gül verilmiyor bak ben söyleyeyim sana:img-yes: Sen dedikçe inada bindirdi senaristler,verdirmiyorlar Tarık'a o gül'ü:img-hyste
angel eyes
28-06-07, 23:43
Dayanamıyorum yazacağım...cansu senin yüzünden o gül verilmiyor bak ben söyleyeyim sana:img-yes: Sen dedikçe inada bindirdi senaristler,verdirmiyorlar Tarık'a o gül'ü:img-hyste
Sen çok yaşa elgiz abla.Hiç güleceğim yoktu:img-hyste .Doğrudur belkide.Senaristler diyodur madem cansu bu kadar çok gül istiyo madem gül verene kadar izliycek, e bizde o zaman gül sahnesini uzatabildiğimiz kadar uzatalım diziyi hep izlemek zorunda kalacaktır diyolardır.:img-hyste
Ceza_cansu ,Ebru Karaca amacına ulaşmıştı umarım sende ulaşıcaksın :) İtiraf mı? Kavuşma mı ? 33. bölümdeki gibi bir öpücük mü? olucak cumartesi olsa da görsek artık :)(Bu mutlu haftadan sonra hepsine rağzıyım ama... :icon_whis )
handeozbek
28-06-07, 23:45
Ben inanıyorum cansu amacına ulaşacak. Hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Ya da bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş:) Cansu senin kırk oldu mu canım:)
smooth1903
28-06-07, 23:45
inşallah cansu.belginin yerinde naz olsa ne olurdu sanki bu bölümde:img-hyste :img-hyste
gerçi hande gidiomuş bodruma o güzelce anlatır tarıga.sen gönlünü ferah tut.bu arada fragmanı bir daha izledim dedilek tarıgın odada kalıo ve sanki tarıgın üstünde sarı bir çarşaf gibi bişey var yani buda sahilde yattığını desteklemiş oluyo.havlu olma olasılığı yok üstündekinin kıyafetiyle girecek değilya denize havlusunu alsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
smooth1903
28-06-07, 23:49
Ben inanıyorum cansu amacına ulaşacak. Hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Ya da bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş:) Cansu senin kırk oldu mu canım:)
cansunun yazdığı 1900 mesajda 900 tanesi gül istiyorum içerio.yani şimdiye bi kamyon dolusu gül vermesi lazımdı tarıgın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama vericek tarık naza gül vericek.
ceza_cansu
28-06-07, 23:50
Ne 40ı hande ne 40ı 140 bile olmuştur.Şimdi eski mesajlarımın hepsine bakmaya kalksam saymaya ömrüm yetmez:)Kaç aydır istiyorum acaba ben o gülü:)
Neyse eminim bir bölümde Tarık Naz'a bir gül vericek.Sabırla beklicem ve isticem ama önümüzde gülden önce 49 var.Şu 49'u atlatalım gerisi kolay.Nasıl bir bölümdür bu ya.Özeti feci fragmanı daha da feci
evet belki haklısın.ama en basit örnek sen, sürekli yeni partlar ekliyosun
durmuyosun.ellerine sağlık gene harika bi part olmuş emeğine sağlık
aslinda dogru bende cok yoruldum kolay degil toplam 5000 mail.
Fakat ben senaryo eklemeden duramiyorum hemde siz okumak sürekli isteyince:happy0064
Bence kizmayin herkesin hakki dinlenmek bende istiyorum ama dinlenemiyorum butun gun evde oldugum halde...Gözlerim agiriyor valla:img-hyste
Dinlenin canlarim cumartesi aksamina kadar dinlenin sonra gelin yorumlar yazin :img-yes:
inşallah cansu.belginin yerinde naz olsa ne olurdu sanki bu bölümde:img-hyste :img-hyste
gerçi hande gidiomuş bodruma o güzelce anlatır tarıga.sen gönlünü ferah tut.bu arada fragmanı bir daha izledim dedilek tarıgın odada kalıo ve sanki tarıgın üstünde sarı bir çarşaf gibi bişey var yani buda sahilde yattığını desteklemiş oluyo.havlu olma olasılığı yok üstündekinin kıyafetiyle girecek değilya denize havlusunu alsın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama , Naz ın Koray ın omzunda ağlamsından önce Tarık odasında Dilek i görmüş olabilir mi ? Dilek i orda gördüğünü söyleyince Koray hesap sormaya gidip ruj arıyor olabilir mi?Zaten Koray ın ruj izi araması için başka sebeb gelmiyor benim aklıma:img-blush (Ama bunun için Naz la Koray ın Tarık ı sahilde görmemesi lazım )
İyice karıştırdım herşeyi...:img-blush
smooth1903
28-06-07, 23:59
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama , Naz ın Koray ın omzunda ağlamsından önce Tarık odasında Dilek i görmüş olabilir mi ? Dilek i orda gördüğünü söyleyince Koray hesap sormaya gidip ruj arıyor olabilir mi?Zaten Koray ın ruj izi araması için başka sebeb gelmiyor benim aklıma:img-blush (Ama bunun için Naz la Koray ın Tarık ı sahilde görmemesi lazım )
İyice karıştırdım herşeyi...:img-blush
nazla koray sahilde tarıgı görmüyorlarki tarık onları o halde görüo ve küplere binio.onun dışında ben zaten ısrarla korayın targın yakasında bişeylere baktıgını iddaa etsemde pek sevgili patronum bana gülüo.bakalım dizinin 3. reklamında sonra bu formda hala patron mu gülüo olcak.
Dayanamıyorum yazacağım...cansu senin yüzünden o gül verilmiyor bak ben söyleyeyim sanaSen dedikçe inada bindirdi senaristler,verdirmiyorlar Tarık'a o gül'ü
:img-hyste
Bence deiii
Zaten hep ters köşe oluyoruz...Bu ne demek? Senaristler burayı takip ediyor demek:) Yani Cansu, senin inadına gül gelmiyor :) Ama yakındır, gelcek:img-wink:
Ceza_cansu ,Ebru Karaca amacına ulaşmıştı umarım sende ulaşıcaksın İtiraf mı? Kavuşma mı ? 33. bölümdeki gibi bir öpücük mü? olucak cumartesi olsa da görsek artık (Bu mutlu haftadan sonra hepsine rağzıyım ama... )
Ebru Abla isterdimi istemiyor muydu? :icon_whis :)
Başka bir şey daha mı istiyordu ki :img-in_lo
Ama Cansu, sen amacına ulaşacaksın bu yakında, o kesindir :img-wink:
Belki bu bölüm, belki bu bölümden de yakın:)
Ben inanıyorum cansu amacına ulaşacak. Hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Ya da bir şeyi 40 kere söylersen olurmuşCansu senin kırk oldu mu canım
40 mı?
440 olmasın o:)
AMa diyorum, bu 3. yazışım...Cansu, çok yakında gülüne kavuşcaksın.Bütün YY severler de romantizme :img-wink:
nazla koray sahilde tarıgı görmüyorlarki tarık onları o halde görüo ve küplere binio.onun dışında ben zaten ısrarla korayın targın yakasında bişeylere baktıgını iddaa etsemde pek sevgili patronum bana gülüo.bakalım dizinin 3. reklamında sonra bu formda hala patron mu gülüo olcak.
Koray hesap sormaya gidiyor herhalde .Tarık ı görmese bile Dilek olayını biliyor olması gerekir,bu nedeni ve fragmanı göz önünde bulundurursak bir şeyler bakıyor olmalı ...:)
Ama ben yine herşeyi karıştırıyor olabilirim :)
NOT:Cerenimio bildiğim kadarıyla Ebru Karaca nın uğur kedi imzası(foruma gelsin diye) İsterdimden önceydi :)
Bakin arkadaslar benim anladigim kadariyla özetliyim size...
bastan basliyorum fragmanin..
Son sahnesinde tarik o lafi söyledikten sonra odasina kapaniyor..nazda onun pesinden geliyor ve kapisina kapaniyor görüldügü üzere tarik bravo bravo deyip tempo tutuyor..naz ise aglamakli..
Vahi ise costu artik kim takar hulusiyi..---Hulusinin pabucu damami atiliyor dersiniz????
Koray naza dost elini uzatmis ve onu sahilde derdine ortak olur tarik ta sezlongta yatmistir. cünkü dilek bayilipta tarigin üstüne düstügü zaman tasimis kendi odasina yatirmistir...
Naz dilegi tarigin odasinda görünce...üzülür ve onu eskiden sofiayay müstemillatta yakaldigi gibi tekarar duvarin arkasina saklanir gibi bisey..gizlenir diyelim...Dilekte bunu görür heralde yalnis anladigin falan düsünür
Koray tariktan hesap sorarken bu sefer tarik ondan hesap sorar pozisyonuna gecer korayla nazin samimiyetinden dolayi koray da orda tarigin yakasina bakarak bir seye kiziyor ama ne dir cözemedim..:img-wink:
ve her ne istir ki naz iskeleye tarigin yanina gider ve koluna girer...
eeee benden bu kadar :img-yes:
yarin bunlar senaryomda isleyecegim:happy0064
Koray hesap sormaya gidiyor herhalde .Tarık ı görmese bile Dilek olayını biliyor olması gerekir,bu nedeni ve fragmanı göz önünde bulundurursak bir şeyler bakıyor olmalı ...:)
Ama ben yine herşeyi karıştırıyor olabilirim :)
NOT:Cerenimio bildiğim kadarıyla Ebru Karaca nın uğur kedi imzasını(forruma gelsin diye) İsterdimden önceydi :)
Ben en çok istenilenlerden bahsettin sandım...
Ebru abla ne zamandır isterdim üzerinde diretiyor, ama senaristler, inadına yapmıyorlardı:) Ama o da gelir yakında:)
Bu gün de çok mu Polyannayım ne :icon_whis :)
NOT!: İyiki doğdun dizimizin Tarıkı...İstediğin her şeyin, her zaman olmasını ve mutlu olmanı dilerim(z)...
bence cok guzel 1 bölümdü
bence cok guzel 1 bölümdü
arkadaşım iyki tek cümlelik mesaj yok dendi!!! lütfen bu konuda biraz daha hassas davranalım, sonra biz de uyarı alıyorum forum olarak, görüşlerini bizle paylaşmanı tabiki isteriz ama mümkün olduğu kadar kuralların dışına çıkmayalım:img-wink:
kırmızı su
29-06-07, 01:24
valla bence boşa geçmiş onca bölümden sonra aşkı çok uzun bölümler boyu izlemek istiyorum umarım gelecek sene bu zamana kadar uzar ama çok farklı şekilde olsun bu öncekilerin tekrarıyla değil daha romantik ve tarıkla nazın sevgili haliyle yoksa yine geçen yaşadığımız üzücü durumlarla karşılaşırız :icon_whis ve ben bunu bidaha yaşamak istemiyorum ve bu bölümden sonra da artık aşk izlemek istiyorum hayal kırıklığından uzak bir aşk
hüseyingazi
29-06-07, 02:10
Hepinize iyi geceler
Saat 22 de giden elektrik yeni geldi.
İlk işim bilgisayarı açmak oldu tabiki.
fragmanımız vardı özette geldi tam oldu diyeceğim ama özetle fagman birbirini hiç tamamlamıyor.
Sanki farklı iki bölüm varmış gibi.
Demek ki fragman ve özeti hazırlayanlar bu hafta almışlar diziyi fragmanlık ve özetlik diye ikiye ayırmışlar.
Özet yorumuna hiç girmeyeyim çünkü yorumlanmayan bir kelimesi bile kalmamış maaşallah foruma.
Güzel bir gece nöbeti olur inşallah.Hepimize iyi nöbetler.
NOT:İyiki doğdun Barışşşş:happy0064 :happy0064
berkayaras
29-06-07, 04:37
Sessiz kaldık ama yorumlara bakıyorum da butun muhtemel senaryolar söylenilmiş geriye bişi kalmamış, bi kaç soruya hiç kimsenin cevabı gelmemiş onları da bölümü seyretmeden tahmin yurutemeyecegiz sanırım :).Fragmanı seyrettikten sonra kendi kafamda mantıklı bi kurgu olusturmusdum fakat ozet gelince suya dustu ama birkaç şey karalıyım.
Hepimizin dediği fragmandan da goruldugu gibi tarık naz'a inanmıyor ve de bu duruma tepkisi pek de hafif olmuyor kendince haklı olarak.Naz'ı Tarık'ın kendisine guvenmeyişine ve dilek'i tarık'ın odasında gormesinden dolayı bolum sonuna kadar huzunlu gorucez muhtemelen.Bu bolumde Koray da tarık'tan nasibini alıyor bunun 2 nedeni olabilir : naz ya da dilek ( hatta 3 her ikisi de :) ) .Koray,TT'nin naz'a karsı olan bu tutumunda ve onu uzmesine hakkı olmadıgı için arkadasını koruma amaclı tt'nin yakasına yapışmış olabilir veyahut naz ona dilegi tt'nin odasında yattıgını gordugunu soyledigi için.Hangi neden olursa olsun,TT'ye verdigi bu tepkiden pişman olacak gibi :).Naz'ı koray'ın omzuna yaslandıgını goren Tarık sinirlenir ve belginin tarık'a hulusi'nin dogum gunu oldugunu unutmasına ve ana-ogul dialoglarının ardından Tarık eski tarık'ı ozledigini farkeder ve Naz'a bi supriz yapıp sofor kılıgına girip naz'ı davetli oldugu partiye goturur.Bence bu parti hulusinin dogum gunu partisi ve 50.bolumde tarık-hulusi gorusmesi yuksek olasılık.Fakat fragmanın son sahnesi bolumun son sahnesi ise bu ihtimal suya duser ki ben son sahne olduguna ınanıyorum.Gelelim son sahneye,tarık da bana biraz soguk geldi muhtemelen birkac yanlış anlamadan dolayı fakat naz sanırım herşeyi ogrenmiş,hatta Tarık'ın kendisini sevdigine emin gibi.Tarık naz'ın kendisine yaslandıgına ilk once şaşırıyor ama sonrasında naz heralde gereken acıklamayı yapar.
Not:Keşke Fragmanı ve ozeti hic gormeseydim cok daha zevkli olurdu bolumu seyretmek :img-blush . Sırf yorumları merak ettıgım ıcın bakıyorum fragmana ve ozete ; aklım kalıyor
hüseyingazi
29-06-07, 05:51
Bu bölüm ve önümüzdeki bölümlerde Tarıkla Naz arasında önemli gelişmeler olacak gibi ama bir korkum var:Belgin.
Yine birkaç bölümdür Belginde bir performans düşüklüğü var umarım bunun acısını Tarıkla Nazdan çıkarmaz ve yine aralarını açmaz.
Belgin acaba eskiden nasıldı Tarığı bütün kızlardan mı kıskanıyordu yoksa sadece Nazdan mı kıskanıyor?
(flashback....)
Yıllar yıllar önce Tarık henüz ana okuluna giderken birgün okuldan eve bir arkadaşıyla gelir.
BELGİN:Hoşgeldin benim biricik oğluşum.
TARIKCIK:Hoşbulduk anne.Anne bak bu arkadaşım Elif .Elifde bize gelebilir mi?
BELGİN:Tabi gelebilir madem senin arkadaşın .Sende hoşgeldin Elif.
ELİF:Hoşbulduk Belgin hanım teyze.
TARIKCIK:Hadi elif gel içeri.
BELGİN:Hadi hadi geçin içeri Hacer Ablaya söyleyeyim size yiyecek bişeyler getirsin.Demek adın Elif ,Tarığımın okuldan mı arkadaşısın?
ELİF:Evet Belgin hanım teyze.
TARIKCIK:Elif o kadar uzatmana gerek yok sende anne de anneme .O ikimizinde annesi sayılır.Öyle değil mi anne ?
BELGİN:Tabi Elif istersen sende bana anne diyebilirsin madem Tarıkta öyle istiyor.Hem oğluşumun arkadaşı benimde evladım sayılır.Tamam mı Elif kızım?
ELİF:Tamam Belgin anne.
BELGİN:Aferin sana pekte akıllısın ,sevdim seni.
TARIKCIK:Gerçekten sevdin mi anne?
BELGİN:Tabiki sevdim .İstersen Elif bize sık sık gelsin beraber oynarsınız.Hem çok şeker bir kız sevilmeyecek gibi mi?
TARIKCIK:O zaman sana bişey söylücem anne ama kızmıcaksın?
BELGİN:Söyle biricik oğluşum benim .Yoksa Elifin annesinin burda olduğundan haberi yok mu?Önemli değil telefonu söyler Elif bende annesinden izin isterim merak etme. Bunu mu isteyecektin?
TARIKCIK:Hayır anne o değil?Bize yüzük al anne biz Elifle evleneceğiz.
BELGİN:peki tamam alırım hadi siz şimdi yemeğinizi yeyin bakalım.
BELGİN::blink: :img-fie: Ne ?Ne dedin sen?
TARIKCIK:Bize yüzük al....
BELGİN:Sakın o cümleyi tamamlama sakın.
TARIKCIK:Ne oldu anne?
BELGİN:Ne mi oldu?Ne olabilirki?Hadi kalk kalk kalk Elif al çantanı?
TARIKCIK:Ama yemek?
BELGİN:Yolda yer .Hem zaten çok şişman birazda yemeden dursun bişey olmaz.
ELİF:Nereye gidiyoruz Belgin anne?
BELGİN::blink: :blink:
BELGİN:Ben senin nerden annen oluyormuşum bakayım.Sakın birdaha bana anne felan deme .Şuna bak ya ne sırnaşık şeysin sen hemen anne manne felan .Duymayayım bi daha.
TARIK:Anne yüzük?
BELGİN:Ben şimdi Elifin annesini bir arayayım gelsin alsın kızını versin terbiyesini ,yüzüğü sonra ben sana takacağım bekle.Neydi adın senin Elif miydi?Söyle bakalım ev telefonunuzu ,sakın bilmiyorum deme?
ELİF:Biliyorum.
BELGİN:Hayret pekde zeki bişeye benzemiyorsun ama telefonunu biliyorsun.Ya da dur en iyisi seni ben götüreyim bir önce gitmiş olursun.
Belgin Elifide alıp gider ve Elifi evine bırakıp annesiyle konuşur.Tekrar eve döner.
TARIKCIK:Anne nerde kaldın ?Hani yüzükler hani Elif?
BELGİN:Elifte yüzükte yok bitti gitti tamam mı?
TARIKCIK:Ama ben Elifi seviyorum evleneceğim onunla?
BELGİN::blink: (Ağlayarak)Bak oğluşum anneyi seviyor musun?
TARIKCIK:Evet anne hemde çok.
BELGİN:Ne kadar çok?
TARIKCIK:img-meeti bu kadar anne.
BELGİN:Madem anneni seviyorsun Elifi boşver unut gitsin tamam mı?Bak Elifi unutursan yüzük istemezsen yarın sana kocaman bir araba alırım tamam mı?
TARIKCIK:Araba mı?Tamam o zaman yüzük istemem.
BELGİN:Aferin sana benim biricik oğluşum .Şimdi bana birkaç konuda söz ver tamam mı?
TARICIK:Araba alacak mısın?Almazsan söz vermem.
BELGİN:Tamam tamam alıcam sen şunlara söz ver bakayım.
-Ne olursa olsun hayatta en çok anneni seveceğine,
-Hiçbir kadını annene tercih etmeyeceğine,
-Hiçbir kadına asla seni seviyorum demeyeceğine,
-Annen dışında hiçbir kadına çiçek vermeyeceğine (kameraya döner ve forum ahalisine gözlerinin içine bakarcasına duydunuzmu annem dışında hiçbir kadına çicek vermeyeceğine dedim)
-Ne olursa olsun anne sözü dinleyeceğine söz ver bakayım.
TARIKCIK:Araba alacağına söz ver.
BELGİN:Sözzzz tamam ,şimdi söz ver bana.
TARIKCIK:Tamam söz veriyorum anne.Dediklerini yapacağım ama dediklerinin hepsini unuttum.
BELGİN:Merak etme ben sana sık sık hatırlatırım hiç aklından çıkmaz.Hadi şimdi o güzel sesinle ikimizin en çok sevdiği şarkıyı söylede kendime geleyim.
TARIKCIK:Benim annem güzel annem beni allllll kollarınaaaaaa.
BELGİN:troest :love01: :cheer:
(Flashback biter ve günümüze gelir)
NETİCE HALA:Eeee ben boşuna kıskanç Belgin demiyorum.Küçükkende kıskançmış,büürkende kıskançmış,büyüdü hala kıskanç.
NOT 1:Bir kaç gecedir gece nöbeti sessiz geçiyordu umarım biraz telafisi olmuştur.Gerçi sabah olmuş ama olsun.
NOT 2:Herkese günaydınnnn,hayırlı sabahlar ,bu nöbet tek kaldım ama olsun.
NOT 3:Fragmandı özetti derken kafamız iyice karıştı biraz değişiklik olsun değil mi?:img-blush
fragman güseldi ama diziyi uzatmaya karar verdiler yayından kalkmıyor ama yine sacmalamaya baslarlar keske daha iyi senaryolar yazsalar :img-wink:
Ben senin sayende rock müziği dah da bir sevdim.İyiki doğdun ,iyiki varsın.
Sana sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum
Nice yıllara.
Umarım sende bir gün forumumuzu şereflendırırsın.
Bu arada herkese günaydın.
herkese günaydın arkadaşlar...
dizimize 35 saat falan kaldı heyecan artıyo vallaaa....
hüseyin gazi yazdıklarına bayıldımm.....
bugün forumda son günüm off 10 gün yokum yaa tatile gidiyorum ve nete giremeyecem..ama kalbim hep burda olucak valla.umarım bodruma da uğrayabilirim...:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
neyse bugün başka yazamam..
aşka aşıklar forumu 10 gün sonra görüşürüz inşallahhh...
EN SON UMUT ÖLÜR....(son sözümü söylemesen gitmek istemedim)
NOT:gül istiyorum :img-wink: ben de tarığın naza vereceği gülü stiyorum:img-in_lo :img-in_lo
günaydın arkadaşlar:)
bugün 29 haziran..sevgili barış akarsu'nun doğum günü...bugün ayrıca dizimizin geçen yıl başlayan çekimlerinin ilk gününün yıldönümü..bugün bodrumda iki kutlama birlikte olacak:) hem barış'ın doğum günü hemde geçen yıl bugün başlayan dizi çekiminin yıl dönümü kutlanacak..daha nice kutlamalar diliyorum:)) iyiki doğdun sevgili BARIŞ,iyiki yalancı yarimde oynadın...ve iyiki YALANCI YARİM fikri doğdu fm yapımdan..umarım daha çok uzun süre birlikte oluruz hepberaber:))
elmali-turta
29-06-07, 09:27
Canım Barış'cım Doğumgünün kutlu olsun...Yeni yaşın sana uğur getirsin ve sevdiklerinle geçireceğin mutlu,uzun yıllar senin olsun...Kalbinin hep sevgi ve mutluluk dolu olması dileğimle Nice yıllara Barış'cım..İyiki doğdun...iyiki varsın(:
Not:Çekimlerimizin başlama yıl dönümüde kutlu olsun...bugun Bodrum'da kutlama üstüne kutlama olucak:)
bugün 29 haziran..sevgili barış akarsu'nun doğum günü...bugün ayrıca dizimizin geçen yıl başlayan çekimlerinin ilk gününün yıldönümü..bugün bodrumda iki kutlama birlikte olacak:) hem barış'ın doğum günü hemde geçen yıl bugün başlayan dizi çekiminin yıl dönümü kutlanacak..daha nice kutlamalar diliyorum:)) iyiki doğdun sevgili BARIŞ,iyiki yalancı yarimde oynadın...ve iyiki YALANCI YARİM fikri doğdu fm yapımdan..umarım daha çok uzun süre birlikte oluruz hepberaber:))
dizimizin çekimlerinin başlamasının yıl dönümüymüş bugün vayyyy...ne güzel ve bugün çekimler de tekaradan başlıyo..yalancı yarim bugün yeniden doğuyooo:img-yes: ..
iyi ki varsınız yalancı yarim ekibi...nice yıllara umarım daha uzun zaman hepberaber oluruzzz..fm yapıma bize yalancı yarimi verdiği için çookk teşekkürlerrrr.....barış akarsu doğum günün kutlu olsun..ve TÜM yalancı yarim ailesine nice yıllar diliyorum iyi ki varsınız...:happy0064 :happy0064 :happy0064
ölümüne yalancı yarimciğizzzzzzz:happy0064 :happy0064
evet bügün 29 haziran 2007 . sevgili Barış AKARSU'nun doğum günü. yeni yılın kendisine mutluluk huzurlu bol kazançlı sağlıklı bi yıl dileklerimle iyi ki doğdun sevgili
Barış AKARSU
pas.si.on79
29-06-07, 09:48
günaydın arkadaşlar,
öncelikle şunu söyleyim.Aman sıcaklara elinizden geldiğince dikkat edin..
Bengi ABlanının da dediği gibi bugün, Yalancı Yarim imizin de doğum günü.. Hem Barış (ki yalancı yarimiz değil:)) bir de tüm ekibimizin başarılarının yıldönümü ..Kutlu mutlu olsun.Daha uzun ömürlü olsun.Barışın doğum gününü dün kutladım.Yine kutlarım.İyi ki doğdun.. BArış İYi ki doğdun Barışşşş..:happy0064
Eeee...Sıra geldim Hasrettteğer burayı okuyorsan akşam platforma gel... 2 tane kâbus . Anladın sen..
Neyse yarın cumartesi heyecan doruklarda.Çünkü 49 ncu bölüm romantizmden öleceğiz.. ben demedim..Çok önemli birileri dedi değil mi?
angel eyes
29-06-07, 09:56
Hımm demekki neymiş iki işi bir arada çıkaracakmışız.Canım braışımın ve yalancı yarimin doğum günleri kutlu olsun.İyiki varsınız.Ve iyiki bizimlesiniz.:happy0064
bu arada acaba bilerek mi denk getirdiler çekimler için. hem barışın doğum günü hemde çekimlerin yıldönümü. acayip denk getirmişler haa. evt bu arada hatırlatalım starın alışkanlık haline getirdiği vede ii ki getirdiği yeni bölüm öncesi bi önceki bölüm tekrarına . bu gece saaat 00:20 'de 48. bölümün tekrarı var arkadaşlar kaçıranlar izleyemeyenler tekrar tekrar izlemek isteyenler izlesin. inş. yine 1 tek reklam arası verirlerde güzel güzel aralıksız soluksuz izleriz dizimisi. bu arada bazı arkadaşlarımız dediği gibi biraz forumda sessizlik hakim olmuş. bu arada bunu çok önceden söyleyecektim nazın doğum günü nerde kaldı :) güya filizin doğum gününden (28 aralık) 1 ay sonra idi
jenn,aynen katılıyorum yazdıklarına,geçen sene geldi aklıma yıne bu siteden öğrendim dizinin başlayacağını.Kesin seyretmem lazım dedim.Bakalım nasıl bır sey olacak sonuçta Barış'ın ılk oyunculuk denemesi idi.
Dizinin ilk bölümünü seyrettim ve bu iş tamamadır dedim hem Barış'a hayran kaldım hemde dizi tutacak dedım .Dediğimde oldu.Girdiğim her ortamda,yaz geldi tv de seyredecek doğru düzgün birsey yok denıyordu.Bende aa yalancı yarim var süper bir dizi diyordum?a evet evet bir o var zaten çok güzel diyorlardı.
Yine geçen yaz kuzenime gittim bir gün,dizilerden konu açıldı yalancı yarimi seyredıyorum dedım ,kuzenım eyretmıyormuş aaa bizm şirketteki kızlar da bayılıyor o diziye durmadan onu konuşuyorlar dedi seyret dedim bende pişman olmazsın dedim .
İşte böyle başladı macaeramız ve bugünlere geldik.Dizimizin başlamasının birinci yıldönümü kutlu olsun.Daha nice güzel aşk ve romantizm dolu bölümlere
sevgiler.....
pas.si.on79
29-06-07, 10:15
bu arada acaba bilerek mi denk getirdiler çekimler için. hem barışın doğum günü hemde çekimlerin yıldönümü. acayip denk getirmişler haa. evt bu arada hatırlatalım starın alışkanlık haline getirdiği vede ii ki getirdiği yeni bölüm öncesi bi önceki bölüm tekrarına . bu gece saaat 00:20 'de 48. bölümün tekrarı var arkadaşlar kaçıranlar izleyemeyenler tekrar tekrar izlemek isteyenler izlesin. inş. yine 1 tek reklam arası verirlerde güzel güzel aralıksız soluksuz izleriz dizimisi. bu arada bazı arkadaşlarımız dediği gibi biraz forumda sessizlik hakim olmuş. bu arada bunu çok önceden söyleyecektim nazın doğum günü nerde kaldı :) güya filizin doğum gününden (28 aralık) 1 ay sonra idi
haziran ayında Naz kızımız stajını tamamlıyorsa, demek ki unutuldu.. Ya da Naz şaka yaptı,birilerini denemek için diyelim. Hani hayır senin doğum günün şu zaman demesi lazım. Böylelikle Naz kızımız ne kadar önemsendiğine bilmek istiyordu. Ama kardeşide birşey söylemedi.O yüzden sanırım unutuldu.. Unutulması da gerçekten pek iyi olmadı..
Başta Cansu olmak üzere bir gül diye tuttururken, en azından bir gül verebilirdi.. Awakening nerden açtın bu konuyu şimdi..Yaramıza tuz bastın.HAtırlatmazsan olmaz sanki.:)(gerçi hiç unutamıyoruz...)
günaydınnnn....
bugün süperr bir gün!yalancı yarim 1 yaşında:happy0064
barış'ın doğum günüü...bu gece kutlama varmış herhalde bodrumda...
artık resim filan çekerlerde bizde tanık oluruz dimi...
fregmanın tadından doyulmuyor..bugün son sabır yarın çok süperr olucakbye
schmetterling
29-06-07, 10:22
Mavi denizlerin hırçın çocuğu
Amasra'nın gururu
Gün olur alıp başını giden
Gün olur aldırma deyip susan
Bazen ayrılacağız deyip bizi hüzne boğan
Bazense vazgeçmememizi öğütleyen
Bir kasaba akşamında onu görenlere
Kimdir o diye sorduran
Şarkılarıyla ıslak ıslak baktıran
Vursak da en dibe kadar
Bilezik dolu kollarıyla bizi dipten alan
İstersen adını çıkar deliye
ama yaşa deli dolu bu yalan dünyada diyen
Bazen isyan eden yeter be diyen
Yazdan kalma sevdaları bize tekrardan getiren
İsterdim dediklerine bir bir sahip olan
adam gibi adam Barış Akarsu..
Doğumgünün kutlu olsun...
Nice mutlu, huzurlu ve sevgi dolu yıllara...
Düşmeden Bulutlarda Koş...
dizimizin bir yılını dolduruşuna armağanımın olsun.:))
http://img407.imageshack.us/img407/8094/kutlamaqd5.jpg (http://imageshack.us)
aşkım barış
29-06-07, 10:39
iiyiki böyle bir dizi yapmışsın fm yapımı teşekkürler kimse böyle bir oyuncu kadrosunu toplayamazdı iyikivarsın fm yapımı
barış uzun ve saglıklı ,huzurlu geçmesini dilerim tekrar iyiki dogdun
dizimizin nice uzun yılların kutlarız
biz sendenkurtulamayacakmıyız barış
tabiki şaka
senin gibi bir insandan kim kurtulmak isterki
Bugün yılın en sevdiğim günü...Çünkü bugün bitanem barışım doğmuş...Doğum günün kutlu olsun bitanem(barışım)...Ayrıca yalancı yarim geçen sene bugün doğdu...İyiki doğdun barış;iyiki başaladın yalancı yarim...:)
29-06-07, 10:43
Bengi Ablacığım ellerine sağlık çok güzel olmuş çalışman ellerine sağlık valla:):good:
Bu arada star normalde pazar gününe tekrar koyarken bu hafta koymamış benim izleyememe ihtimalim var kesin ondan yapıo bana bunu star:icon_sorr
smooth1903
29-06-07, 10:44
arkadaşlar öncelikle herkese günaydın.
forum yine bugünde durgun.aynı gece bıraktıgımız yerde kalmış.
anlaşılan herkes dinlenio.yada artık fragman ve özetin heryerini didik didik ettiğimiz için artık didiklencek yer kalmadıgı için kimse yorum yazmıyor.
smooth1903
29-06-07, 11:13
fragman ve özet birgün önce gelince işte böyle oluyor.daha birgün var ama herkes suskun.keşke birgün sonra gelseydide bugünde dewam etseydik yorumlara.
ya ben bişey sorucam havaalanı sahnesi olucak demişlerdi ama ne fragmanda nede özette bunla ilgili bişey yok.acaba duydugumuz tiyolar yanlışmıydı?yoksa oda süpriz olsun diyemi sölememişler? bilgisi olan lütfen cevap versin
fragman ve özet birgün önce gelince işte böyle oluyor.daha birgün var ama herkes suskun.keşke birgün sonra gelseydide bugünde dewam etseydik yorumlara.
ya ben bişey sorucam havaalanı sahnesi olucak demişlerdi ama ne fragmanda nede özette bunla ilgili bişey yok.acaba duydugumuz tiyolar yanlışmıydı?yoksa oda süpriz olsun diyemi sölememişler? bilgisi olan lütfen cevap versin
Benim de haberim yok havaalanından daha önce bir arkadaş bahsedince bende sormuştum.Havaalanın tüyomu yoksa arkadaşların yazdığı senaryo mu??
NOT:Jenn ,Schmetterling resim ve şiir için teşekkürler .Bizim için güzel bir hediye oldu.:)
Herkese günaydın...
Bugün dizi ekibinde tatlı bir heyecan olacak. Bir yandan doğum günü, bir yandan çekimlerin yıldönümü, ve en önemlisi tekrardan bir arada olmanın kutlanması...
Üçü bir arada diye buna denir heralde.
Barış Akarsu, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve başarılı senelere...
Yalancı Yarim'in başlangıç tarihi kutlu olsun ve hiç bitmesin...
Bu ekip, bu güzel kadro bir daha hiç ayrılmasın...
Dün Show Tv ye bakarken gördüm..."Emret Komutanım" bitti, fakat aynı oyuncu kadrosu bu sefer başka dizide oynuyor. İnşallah bizim oyuncu kadromuz da başka projelerde beraber oynarlar...
herkese günadın, demek bugün Barış Akarsu'nun doğum günü, öncelikle kendisine nice güzellikte mutlu yıllar dilerim. Bunca seviyesizlik içerisinde o saydam camın arkasından bize sıcak,seviyeli ve sahici olan yüreğini gösterdiğin için teşekürler iyiki sana ve o güzel sesine tanık olduk. güzelliklerle dolu nice senelere hep birlikte. bye
Öncelikle herkese günaydın bugün bizlerin en mutlu günü hem yalancı yarimin birinci yıl dönümü hemde barışımızın doğum günü ve aynı zamanda dizimizin yıl dönümünde diziye devam kararını alınması ve bugün çekimlere tekrar başlaması gerçekten bu güngüzel bir gün umarım daha nice seneler kutlarız yarında güzel bölüm bizleri bekliyor retinglerde süper gelir yarın herşey çok güzel olur artık rahat rahat seyrederiz dizimizi ve artık aşklar yaşanır tabiki birtek güle perçinlenir bu aşk ama ben belginden çok korkuyorum yine birşeyler yapacakmış gibime geliyor umarım bizimkiler itiraflar gelir sevgili olurlar ondan sonra olur keşke hiç olmasa ama bu belgin ne yapacağı beli olmaz yarın bekleyip göreceğiz.Tekrar başta fm yapıma bütün oyunculara binlerce teşekkürler tabiki yapım ekibine böyle bir diziyle tanıştırdıkları için .:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Herkese günaydın...
Bugün dizi ekibinde tatlı bir heyecan olacak. Bir yandan doğum günü, bir yandan çekimlerin yıldönümü, ve en önemlisi tekrardan bir arada olmanın kutlanması...
Üçü bir arada diye buna denir heralde.
Barış Akarsu, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve başarılı senelere...
Yalancı Yarim'in başlangıç tarihi kutlu olsun ve hiç bitmesin...
Bu ekip, bu güzel kadro bir daha hiç ayrılmasın...
Dün Show Tv ye bakarken gördüm..."Emret Komutanım" bitti, fakat aynı oyuncu kadrosu bu sefer başka dizide oynuyor. İnşallah bizim oyuncu kadromuz da başka projelerde beraber oynarlar...
Herkese günaydın
Ne kadar güzel bir gün, 3 kutlama bir arada yapılıyor
Yalancı Yarim çekimlre başlayalı 1 yıl olmuş bile daha nice yıllara
Barış ın doğum günü de kutlu olsun, kaç oldu 28 mi:img-wink:
dünyada eşsiz güzellik varsa o da kalbindedir.hayatın bundan sonrası
kalbinin eşsiz güzelliği gibi geçsin.iyi ki varsın iyi ki doğdun!
Barış seni çok seviyoruz,her zaman senin yanında olacaz.
BARIŞ AKARSU TÜRKİYE'NİN YENİ ROCK STARI :img-punk: :img-punk:
beğenerek izlediğimiz yalancı yarimin yıldönümüde kutlu olsun.nice senelerde
izlemek dileğiyle.
the_unforgiven
29-06-07, 12:02
Öncelikle, sevgili Barış Akarsu nun doğumgünü kutlu olsun.Nice mutlu senelere sevdikleri ile,sağlıklı,huzurlu girer inşallah..
İtiraf sever arkadaşlara selam ederim;
Bence bu bölüm için kendinizi çok fazla hazırlamayın,sonra gelmesse üzülüyor ve aslında söylemek istemediğiniz şeyleri söylüyorsunuz.Şahsi fikrim bu bölümde itiraf gelme olasılığı %30.Muhtemelen bir sonraki bölümde görürüz bunu diycem ama önümdeki bölümü tahmin edemeden bir sonraki bölümü tahmin etmeye çalışmak hatasını yapmayacağım bu sefer.Kaydadeğer sapmalar oluyor,kötü saçmalıyorum..Ama siz yine de fazla bel bağlamayın derim.
Aslında düşünüyorum da bir yanım gelsin artık itiraf derken bir yanım daha erken diyor..
Sevgi pıtırcığı yarım diyor ki;Yeter artık hem kendilerine hem birbirlerine çektirdikleri eziyetler,artık onlar da mutlu olsun,rahat rahat uyku uyusunlar,sevgilerinin,aşklarının tadını çıkarsınlar diye ama hemen fettan kısım devreye giriyor ve;
Ne sevgili olması be!Onlar böyle daha şeker,daha farklılar.Hem sevgili oldukları zaman kırdıkları potları,gizliden birbirlerini kıskanıp çıldırmalarını,tatlı-sert didişmelerini,açılamamaktan doğan gerginliklerini nasıl göreceğiz diyor..İkisi de aslında kendilerince haklı ama..
Bende hay Allah cezanızı kaldırsın diyor,çay demlemeye gidiyorum..
barış akarsu iyiki doğdun nice yıllara
fragman güseldi ama diziyi uzatmaya karar verdiler yayından kalkmıyor ama yine sacmalamaya baslarlar keske daha iyi senaryolar yazsalar :img-wink:
Dizinin zaten en başından beri böyle uzun sürmesi plananıyordu,esas bitirilme isteği alakasız ve zamansız oldu.Yani senaristler buna hazırlıklılar,senaryodaki sallanmalar da birkaç bölümdür düzelmeye başladı ve bölümler çok güzel.ben bozmayacaklarına inanıyorum.
smooth1903
29-06-07, 12:09
barış akarsu iyiki doğdun nice yıllara
arkadaşım tek cümlelik mesajlara dikkat.uyarı alıcaz yoksa.biraz daha dikkat edelim dünde uyardım seni.
Öncelikle, sevgili Barış Akarsu nun doğumgünü kutlu olsun.Nice mutlu senelere sevdikleri ile,sağlıklı,huzurlu girer inşallah..
İtiraf sever arkadaşlara selam ederim;
Bence bu bölüm için kendinizi çok fazla hazırlamayın,sonra gelmesse üzülüyor ve aslında söylemek istemediğiniz şeyleri söylüyorsunuz.Şahsi fikrim bu bölümde itiraf gelme olasılığı %30.Muhtemelen bir sonraki bölümde görürüz bunu diycem ama önümdeki bölümü tahmin edemeden bir sonraki bölümü tahmin etmeye çalışmak hatasını yapmayacağım bu sefer.Kaydadeğer sapmalar oluyor,kötü saçmalıyorum..Ama siz yine de fazla bel bağlamayın derim.
Aslında düşünüyorum da bir yanım gelsin artık itiraf derken bir yanım daha erken diyor..
Sevgi pıtırcığı yarım diyor ki;Yeter artık hem kendilerine hem birbirlerine çektirdikleri eziyetler,artık onlar da mutlu olsun,rahat rahat uyku uyusunlar,sevgilerinin,aşklarının tadını çıkarsınlar diye ama hemen fettan kısım devreye giriyor ve;
Ne sevgili olması be!Onlar böyle daha şeker,daha farklılar.Hem sevgili oldukları zaman kırdıkları potları,gizliden birbirlerini kıskanıp çıldırmalarını,tatlı-sert didişmelerini,açılamamaktan doğan gerginliklerini nasıl göreceğiz diyor..İkisi de aslında kendilerince haklı ama..
Bende hay Allah cezanızı kaldırsın diyor,çay demlemeye gidiyorum..
değişik bir yorum katmışsın foruma.iki tarafında haklı ama artık itiraf olmalı zaten 48 bölümdür itiraf bekliyoruz.artık birazda sevgili iken ki kıskançlıklarını,birbirlerine söyleyemedikleri ve onlara karşı olanlara karşı verecekleri mücadeleyi görmek istiyoruz.aslında fragmanı görünce umutlanmıştım son sahnede itiraf olur die ama özet gelince aslında bende biraz yıkıldım açıkcası.itiraf olmazsa bile en çok istediğimiz şey olucakmış artık neyse o ona göre idare edicez.
Dip not:şimdi oraya çay demlemeye gidiom yazmanın zamanımıydı.bende yataktan kalkıp demlemeye üşeniodum.şimdi canım istedi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-wink: arkadaşlar merhabalar barışa oy kullanmanızı rica ediyorum 2.liğe çok az kaldı hadi:img-yes:
http://www.radyo7.com/
the_unforgiven
29-06-07, 12:30
değişik bir yorum katmışsın foruma.iki tarafında haklı ama artık itiraf olmalı zaten 48 bölümdür itiraf bekliyoruz.artık birazda sevgili iken ki kıskançlıklarını,birbirlerine söyleyemedikleri ve onlara karşı olanlara karşı verecekleri mücadeleyi görmek istiyoruz.aslında fragmanı görünce umutlanmıştım son sahnede itiraf olur die ama özet gelince aslında bende biraz yıkıldım açıkcası.itiraf olmazsa bile en çok istediğimiz şey olucakmış artık neyse o ona göre idare edicez.
Dip not:şimdi oraya çay demlemeye gidiom yazmanın zamanımıydı.bende yataktan kalkıp demlemeye üşeniodum.şimdi canım istedi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Zaten asıl karışıklık da "en çok istediğimiz şey" kısmında başlıyor bence..Acaba nedir bu çok istediğimiz şey?Ben baba oğul barışmasından yanayım,siz itiraftan yanasınız,bir başkası çıkar aralarında ciddi bir problem çıksın bir süre görüşmesinler der..Der de der..Sonuçta daha önce de dediğim gibi tüyoyu veren Uğur Kedi yapım ekibinden ve gözlemleri sonucu bunu söylemiştir.
Belki fragman ve özette bahsedilmeyen bir sahne vardır ve itiraf gelir,ya dahi diğer saydıklarımdan biri olur..
Sonuçta çok fazla öngörülebilir bir konsept doğrultusunda ilerlemiyor sevgili senaristlerimiz,bekleyip göreceğiz bakalım..
Bu arada gözün kaldı çayda herhalde,şirkette çay bitmiş:)))))
Aylinim canım;nasıl kullanıcaz biz bu oyları...2 saattir uğraşıyorum hala kullanamadım...Nereye giricem oy vermek için...(valla biraz beceriksizim kusura bakmayın) :)
arkadaşım tek cümlelik mesajlara dikkat.uyarı alıcaz yoksa.biraz daha dikkat edelim dünde uyardım seni.
Arkadaşlar,ben de dahil olmak üzere bu konuda hepimiz hassasız görüyorum.Uyarı almayı ve başlığımızın geçici de olsa kitlenmesini hiçbirimiz görmek istemiyoruz bunda hemfikiriz.Benim ricam;iki de bir birkaç mesajda bir "tek cümlelik mesaj yazmayın" uyarısını yazmamanızdır.Yani bir yerden sonra çok antipatik olabiliyor.Tabii ki forumu bilmeyen arkadaşlarımızın hata yapmaması için iyi niyetle yazıyorsunuz biliyorum ama gene de okurken bazen çok rahatsız edici gelebiliyor.:icon_whis Beni anlayacağınızı biliyorum:img-yes: ..şimdiden teşekkürler.
Aylinim canım;nasıl kullanıcaz biz bu oyları...2 saattir uğraşıyorum hala kullanamadım...Nereye giricem oy vermek için...(valla biraz beceriksizim kusura bakmayın) :)
tüm liste de sonra aşağıda barış akarsu gözlerin yazıyo o yuvarlağı tıkla sonra en altta oy ver de . bu arada 24 saat içinde herkes 1 oy kullanıyo.:img-yes:
smooth1903
29-06-07, 12:45
Zaten asıl karışıklık da "en çok istediğimiz şey" kısmında başlıyor bence..Acaba nedir bu çok istediğimiz şey?Ben baba oğul barışmasından yanayım,siz itiraftan yanasınız,bir başkası çıkar aralarında ciddi bir problem çıksın bir süre görüşmesinler der..Der de der..Sonuçta daha önce de dediğim gibi tüyoyu veren Uğur Kedi yapım ekibinden ve gözlemleri sonucu bunu söylemiştir.
Belki fragman ve özette bahsedilmeyen bir sahne vardır ve itiraf gelir,ya dahi diğer saydıklarımdan biri olur..
Sonuçta çok fazla öngörülebilir bir konsept doğrultusunda ilerlemiyor sevgili senaristlerimiz,bekleyip göreceğiz bakalım..
Bu arada gözün kaldı çayda herhalde,şirkette çay bitmiş:)))))
gel ben demledim çayı:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
vallaha gözüm kalmış herhalde:img-hyste :img-hyste :img-hyste
smooth1903
29-06-07, 12:49
tüm liste de sonra aşağıda barış akarsu gözlerin yazıyo o yuvarlağı tıkla sonra en altta oy ver de . bu arada 24 saat içinde herkes 1 oy kullanıyo.:img-yes:
iki defa oy kullanmaya çalıştın dimi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ikinci defa basınca öle bi uyarı gelio(bu arada bende denedim):img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada bu oylama ne zamana kadar ben hergün atarım
kırmızı su
29-06-07, 12:49
ben artık tarık ve nazın sevgili olmuş hallerini izlemek istiyorum bu saatten sonra yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum umarım seyircinin beklentilerini dikkate alırlar bu arada bu bölüm final gibi çekildiğine göre mutlaka bizi sevindirecek bişeylerin olması muhakkak:img-yes: her ne kadar özet ve fragman birbirinden farklı olsa da beinim bu bölüm güzel şeyler olacağına ve tarığın naza aşkını söyleceğine dair umudum az değil bu arada ben dizimizin 1 sezon uzatıldığına göre seneye de olacağına inanıyorum umarım öyle olur:good:
iki defa oy kullanmaya çalıştın dimi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ikinci defa basınca öle bi uyarı gelio(bu arada bende denedim):img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada bu oylama ne zamana kadar ben hergün atarım
evet denedim ne yalan söyleyeyim baktım fazla fark yok arayı kapatim dedim:img-hyste :img-hyste :img-hyste ama yemediler:img-hyste
sonra da işte teşvik edeyim de 2.bari olalım diye uğraşıyorum ama iyi oldu arada 1 puandan az fark kaldı 1 saate kadar 2. oluruz hadi oyunuzu verin arkadaşlar barışa :good: :good:
kırmızı su
29-06-07, 12:55
evet denedim ne yalan söyleyeyim baktım fazla fark yok arayı kapatim dedim:img-hyste :img-hyste :img-hyste ama yemediler:img-hyste
sonra da işte teşvik edeyim de 2.bari olalım diye uğraşıyorum ama iyi oldu arada 1 puandan az fark kaldı 1 saate kadar 2. oluruz hadi oyunuzu verin arkadaşlar barışa :good: :good:
burdan nerden oy veriliyo ben bulamadım:img-help:
a/b
30 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 1,30 10,80
total
24 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 1,50 12,30
acayip bi yükseliş var arkadaşlar
smooth1903
29-06-07, 12:58
a/b
total
tekrar bölümleri böyle ise ben cumartesi çok güzel olucak die düşünüyorum.
bence ilk 3 e bu sefer giricez.yani inşallah.
hadiii oylara devam az kaldı 2. liğe
linki tıkla tüm liste de sonra listenin alt tarafında barış akarsu gözlerin yazıyo o kutuyu işaretle ve en altta oy ver de :good: :img-yes:
bu arad gerçekten tekrarlarda acaip bi yükseliş var bakalım cumtesinin reytingi ne gelecek merakla bekliyorumm:img-wink:
ilk 3 herhalde garanti hatta 2.lik bekliyorum ben 1.selana olur gibi yine ama belli olmaz çünkü hafta başından beri reytingler yükseliyor tekrarların bunun üstüne c.tesi olduğunu öğrendi herkes dizinin ve bana göre raytingde %3,40-4,20 arası alırız ama okan bayülgen faktörü var (makına)
smooth1903
29-06-07, 13:05
sayfada yukarda tüm liste var oraya tıkla.
aşagıda barışı seç oy ver
kırmızı su
29-06-07, 13:05
tamam verdim oyumu barışa tşk ederim yardımın için arkadaşım
a/b
total
arakdaslar dünden bu yana 4 sira öne gectik tekrarlari oldugu halde...
birde dizimiz carsambadayken 12. olmustuk en kötü....yani tekrarlari bile 12. olacak az kaldi..:happy0064
ama simdi cumartesi günü bizi kimse tutamaz arkadaslar...kesin 2.yiz yada 1.
eski günlerimize dewam edecegiz....
Biri bizi durdursun canim.......:happy0064
angel eyes
29-06-07, 13:10
a/b
total
Arkadaşlar cidden gözle görülür bir fark var reytinglerde.Eeeeee o kadar çaba boşa gitmesin dimi?O kadar uğraştık.Ha unutmadan oyumu kullandım ama bu oylama ne zamana kadar?bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
smooth1903
29-06-07, 13:11
ilk 3 herhalde garanti hatta 2.lik bekliyorum ben 1.selana olur gibi yine ama belli olmaz çünkü hafta başından beri reytingler yükseliyor tekrarların bunun üstüne c.tesi olduğunu öğrendi herkes dizinin ve bana göre raytingde %3,40-4,20 arası alırız ama okan bayülgen faktörü var (makına)
ben makina yı tamamen unutmuştum.ama geçen hafta da yokmuydu makina bizim arkamızda kalmıştı.yanlış hatırlamıyorsam.bu haftada geçemez ama ben en çok şu haber programlarından korkuyom.vallaha herkes genci yaşlısı izlediği için haberleri bizim üstümüzde olabilir yine.
a/b
total
yaa tekrar bölümleri bu kadar iyi ..çok yükseldik ciddden:happy0064
cumartesi çok büyük umutlarım var...size bi müjde daha veriyim mii...
haftaya bizim günümüz olucak! duvar bu hafta final bölümü,selena da sanırım sezon finali..ee bu hafta ve haftaya survıvor da yok:happy0064 tek rakip mekina:img-wink: bu hafta iyi haftaya kral biziz:img-yes:
slm arkadaşlar
BARIŞCIMIN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN NİCE MUTLU SENELERE :happy0064 :happy0064 :happy0064
SEN BİZİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜN ALLAH'TA SENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
1. olmayı kim istemez. ama bu hafta zor ama haftaya olabiliriz. birde dikkatinizi çekmek istediğim bi konu var. şanşımız çok iyi çünkü yaz sezonuna giren dizilerin yerine gelen dizilerin hepsi haftaiçi yayın saatlerine paylaştırılmış durumda. ben şimdilik c.tesi günü yayın yapan dizi göremedim pek . bu hafta selana sezon finaline gidiyor o yüzden 1.lik onun gibi 2.lik propaganda flimi var o alır gibi
ya arkadaşlar bu arada ben oy verecem ama tüm listede barış yok yani top 20 yazıo ve ilk 20de yok kendisi
nasıl verebilirm????
smooth1903
29-06-07, 13:15
arakdaslar dünden bu yana 4 sira öne gectik tekrarlari oldugu halde...
birde dizimiz carsambadayken 12. olmustuk en kötü....yani tekrarlari bile 12. olacak az kaldi..:happy0064
ama simdi cumartesi günü bizi kimse tutamaz arkadaslar...kesin 2.yiz yada 1.
eski günlerimize dewam edecegiz....
Biri bizi durdursun canim.......:happy0064
aslına bakarsan o sıra önemli değil bizim için önemli olan 1.5 yada 1.3 yazıo ya onları arttırmak yani sıramız önemli tabi ama asıl önemli olan ordaki rakamlar.eger onları yukarı çıkartırsak çok ii olur.çünkü düşünün diğer programlar hiç izlenmese ve bizim program tekrar bölümlerinde ki reytinglerle yani 1.5 yada 1.3 ile birinci olsa bi anlamı olmazki izleyen sayısı çok düşük olur ama 4.5 5 gibi bi sayıya çıkabilsek o zman 3 üncübile olsak izleyen sayısı sayesinde harika bir iş yapmış oluruz
kırmızı su
29-06-07, 13:15
inşallah bu reytingler yükselerek devam eder bu durum dizimizin daha uzun ömürlü olmasını sağlar :img-yes: bir de tarık ve nazın sevgili halleri eklenirse o zaman bizi kimse tutamaz bence :good:
20:00 Propaganda Yerli Sinema KANAL D
20:00 Yalancı Yarim Yerli Dizi STAR
20:00 T-Rap Müzik Programı DREAMTV
20:00 Dublör Fanatikleri Belgesel DISCOVERY
20:00 Haberler Haberler NTV
20:00 Docu Drama Belgesel HABERTÜRK
20:00 Özel Söyleşiler Spor Programı HABERTÜRK
20:05 Hava Durumu Haberler TRT1
20:15 Spor Sayfası Spor Programı SHOW
20:30 Aynalar Yerli Dizi TRT1
20:30 Sadece Türkçe Müzik Programı DREAMTV
20:30 Biri Bana Anlatsın Sohbet NTV
20:30 Selena Yerli Dizi ATV
20:30 Leon (Sevginin Gücü) Yabancı Sinema CINE-5
20:30 2 Guys & A Girl Yabancı Dizi COMEDYMAX
20:30 Efsane (The Myth) Yabancı Sinema SHOW
buyrun size araştırmacı gazatecilik örneği. dizimize denk gelen saatde tvlerin yayın akış listesi. inş. istediğimiz sonuçları alır biraz rahatlarız artık tamamen geleçek bölüm bi sorunla karşılaşırmıyız karşılaşmazmıyız diye düşünmekten kurtuluruz umarım.
Aday Sanatçı / Şarkısı Oy
1-) Serdar Ortaç - Hayret % 51,03
2-) Barış Akarsu - Gözlerin % 17,72
3-) Murat Göğebakan - Aşk % 17,54
4-) Kutsi - Duvardaki Resim % 11,59
5-) Burak Kut - Patlama % 2,10
:img-wink: :img-yes: evet arkadaşlar 2 deyiz sonunda şimdi hergün oy verip
2.liğimizi sabitleyip 1.liğe oynayalım :img-wink: :good:
ben makina yı tamamen unutmuştum.ama geçen hafta da yokmuydu makina bizim arkamızda kalmıştı.yanlış hatırlamıyorsam.bu haftada geçemez ama ben en çok şu haber programlarından korkuyom.vallaha herkes genci yaşlısı izlediği için haberleri bizim üstümüzde olabilir yine.
hbr programlarının reytingleri o kadar önemli değil özellikle hafta sonları . çünkü haber programlarından tam bi kazanç alamazsın senin kazançın yapımlar ve yapımlardan gelen reklam gelirleridir. o yüzden hbr programlarını görmezlikten gelmen lazım :)
20:00 Propaganda Yerli Sinema KANAL D
20:00 Yalancı Yarim Yerli Dizi STAR
20:00 Dublör Fanatikleri Belgesel DISCOVERY
20:00 Haberler Haberler NTV
20:00 Docu Drama Belgesel HABERTÜRK
20:00 Özel Söyleşiler Spor Programı HABERTÜRK
20:05 Hava Durumu Haberler TRT1
20:15 Spor Sayfası Spor Programı SHOW
20:30 Aynalar Yerli Dizi TRT1
20:30 Biri Bana Anlatsın Sohbet NTV
20:30 Selena Yerli Dizi ATV
20:30 Leon (Sevginin Gücü) Yabancı Sinema CINE-5
20:30 2 Guys & A Girl Yabancı Dizi COMEDYMAX
20:30 Efsane (The Myth) Yabancı Sinema SHOW
buyrun size araştırmacı gazatecilik örneği. dizimize denk gelen saatde tvlerin yayın akış listesi. inş. istediğimiz sonuçları alır biraz rahatlarız artık tamamen geleçek bölüm bi sorunla karşılaşırmıyız karşılaşmazmıyız diye düşünmekten kurtuluruz umarım.
Arkadaşlar fazla bir rakibimiz yok...Şu selena ve yabancı sinemlar olmasa kesin birinci oluruz...Ama merak etmeyin bu hafta ilk beşe mutlaka giricez...
BU MAÇI ALICAZ BAŞKA YOLU YOK!!!:)
smooth1903
29-06-07, 13:27
hbr programlarının reytingleri o kadar önemli değil özellikle hafta sonları . çünkü haber programlarından tam bi kazanç alamazsın senin kazançın yapımlar ve yapımlardan gelen reklam gelirleridir. o yüzden hbr programlarını görmezlikten gelmen lazım :)
aslında haklısın.biz o yandaki yüzde paylarını artırabilirsek harika olur.sıramız o kadar önemli değil.izleyici sayımızı artıralım yeter.
smooth1903
29-06-07, 13:31
Arkadaşlar fazla bir rakibimiz yok...Şu selena ve yabancı sinemlar olmasa kesin birinci oluruz...Ama merak etmeyin bu hafta ilk beşe mutlaka giricez...
BU MAÇI ALICAZ BAŞKA YOLU YOK!!!:)
bence ilk 5 te diil ilk 3 te olucaz çünkü geçen hafta survivor vardı 2 tane birden önümüzde tekrarı falanda geçmişti bizi.bu hafta onlar yok bide zorlıycak propaganda filminide kaç defa verdiler o kdar tutulacağını zannetmiyorum.makina geçen hafta bizi geçememişti bu haftada geçecegini düşünmüyorum
en çokta ne zoruma gidio biliomusunuz
selenayla yarışmakkkk..:icon_sorr :icon_sorr
ya bizim dizimiz selenayı nasıl geçemiio anlamıorum
işallah yarın şeytanın bacağını kırıcaz...:img-yes:
handeozbek
29-06-07, 13:34
Bugün bol kutlamalı bir gün olacak. Doğum günü, çekimlerin başlama yıl dönümü, Çekimlere tekrar başlama:)
Barış Akarsu doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara.....
Böyle güzel olayların aynı günlere denk gelmesi de ayrı bir şans. Umarım daha nice kutlamalar yaparız hep birlikte.:img-wink:
Yasemin Hadiventin Hayal ve Gerçek adlı dizisi haftaya cumartesi başlıyor. Artık tek rakibimiz olacak. Rakiplerimizi devirmeyi de biliriz. Daha önce yapmadığımız şey mi?:)
smooth1903
29-06-07, 13:36
en çokta ne zoruma gidio biliomusunuz
selenayla yarışmakkkk..:icon_sorr :icon_sorr
ya bizim dizimiz selenayı nasıl geçemiio anlamıorum
işallah yarın şeytanın bacağını kırıcaz...:img-yes:
bizim dizimiz herkese hitap ediyo ama şöyle düşün onalrın diziside çocuklara ve ailelerine hitap ediyo.ailelerine diyorum çünkü onlarda zoraki izlemek zorunda kalıolar.ve tabi şu gerçekte var atv stardan daha çok izlenen bir kanal oldugu için o yüzden de bizden çok olabilir reytingleri...
Bugün hem Barış'ın hem de Yalancı Yarim'in doğduğu gün.İki güzellik bir arada. Yalancı Yarim hayatımıza girdiğinden beri aşka başka gözle bakar olduk.Saf aşkın ne demek olduğunu,aşkın kelimelere dökülmeden de yaşanabileceğini,gözlerin kelimelerin anlatamadıklarını ifade edebildiğini,en önemlisi de insanın sevgisi uğruna nelere gögüs gerebileceğini öğrendik bu dizi sayesin de .Bizlere güzel vakit geçirmenin yanında unuttuğumuz değerleri de hatırlattı.Umarım daha uzun bir müddet de hatırlatmaya ve yaşatmaya devam eder... :img-wink:
smooth1903
29-06-07, 13:38
Bugün bol kutlamalı bir gün olacak. Doğum günü, çekimlerin başlama yıl dönümü, Çekimlere tekrar başlama:)
Böyle güzel olayların aynı günlere denk gelmesi de ayrı bir şans. Umarım daha nice kutlamalar yaparız hep birlikte.:img-wink:
Yasemin Hadiventin Hayal ve Gerçek adlı dizisi haftaya cumartesi başlıyor. Artık tek rakibimiz olacak. Rakiplerimizi devirmeyi de biliriz. Daha önce yapmadığımız şey mi?:)
hangi kanaldaymış ya o.hiç reklamını bile duymadım ben...
geçeriz hande onlarıda geçeriz. yapmadığımız şey diil..:img-hyste :img-hyste
bizim dizimiz herkese hitap ediyo ama şöyle düşün onalrın diziside çocuklara ve ailelerine hitap ediyo.ailelerine diyorum çünkü onlarda zoraki izlemek zorunda kalıolar.ve tabi şu gerçekte var atv stardan daha çok izlenen bir kanal oldugu için o yüzden de bizden çok olabilir reytingleri...
icimde bi his var tekrarlari erytingleri yukseldigine göre....
Kesin izleyici kitlsi daha da cok artmistir..eski kitlemiizi toplayip cumartesi patlama yapabilirizde
reklamlarda bakiyorum euro starad artik her reklamda alanci yarim var...yani eskiden bir kere görüyordmu günden simdi her 15 dakada bir görüyorum bu bir iyiyse isaret...biz neleri atlattik selenayimi atlatamiycaz güldürmeyin beni :img-hyste
yine de fazla konuşmamak lazım 2 haftadır ne umutlarla çıktık reyting sonuçları için . ondan sonra tamamen ne umduk ne bulduk durumuna düşüyoruz. ama temenlimiz üst sıralar ve bu güzel şahiser bölümü güzel bi yerde görürüz
o kadinin dizisi daha önce tutmamisti:img-hyste gökhan özenle oynamisti..
yine tutmayacak o kimmis ki:img-hyste
korkmayin korkmayin kimse bizi yikamaz bu saatten sonra:img-hyste
angel eyes
29-06-07, 13:46
Arkadaşlar hayal ve gerçek adlı diziden bişey beklemeyin bizi geçemezler.Reklamlarını gördüm ve daha önce hande ataizi ve cem davranın oynadığı ruhsar adlı dizinin aynısı sadece oyuncular deyişmiş.Yani insanlar aynı diziyi sırf oyuncular değişti diye izlemezler.Merak etmeyin bu hafta ilk 3 teyiz.
smooth1903
29-06-07, 13:47
o kadinin dizisi daha önce tutmamisti:img-hyste gökhan özenle oynamisti..
yine tutmayacak o kimmis ki:img-hyste
korkmayin korkmayin kimse bizi yikamaz bu saatten sonra:img-hyste
hangi kanalda başlıyormuş ya bu bide kimler oynuyo yani ünlü birileri varmı.
ben daha önce adını hiç duymadım.ama yanılıyorda olabilirim reklam görmüşümdür belki ama ismini hatırlayamamış olabilirim
kırmızı su
29-06-07, 13:49
bence de kimse yıkamaz bu kadar badireden sonra halen ayakta olmamız da bunun biricik kanıtı :good: umarım hep de sapasağlam ayakta olacağız bir de cmt si günü bu sefer ilk beşe gireriz gibi geliyor fazla rakibimiz yok gibi :img-yes:
Arkadaşlar bizi yenemez deyip geçmeyin...Ben sırf yasemin hadivent oynuyo diye sevda çiçeğini izleyen bir sürü insan tanıyorum...Kız hem güzel hem güzel rol yapıyo...:)Ama bizi geçemez o ayrı bir konu...Yalancı yarimi tek geçerim tv aleminde...İçiniz rahat olsun...
Arkadaşlar bizi yenemez deyip geçmeyin...Ben sırf yasemin hadivent oynuyo diye sevda çiçeğini izleyen bir sürü insan tanıyorum...Kız hem güzel hem güzel rol yapıyo...:)Ama bizi geçemez o ayrı bir konu...Yalancı yarimi tek geçerim tv aleminde...İçiniz rahat olsun...
HAKLISIN BİZİM DİZİMİZİ GEÇEMEZ ÖYLE KOLAY KOLAY BİZİM DİZİ NE BADİRELER ATLATTI
BİRAZDAN YALANCI YARİMİN TEKRARI OLACAK BEN ONU İZLİCEM
İİİİ GÜNLER..
handeozbek
29-06-07, 14:08
Selena2 olduğunu düşündüğüm için izleyeni hayli fazla olacak. Zaten atv de selenanın saatinde başlayacak. Bir de Yasemin Hadivent severleri düşünürsek yabana atmamak lazım. Bizi geçemez elbette. Yaklaşabilir o açıdan dedim:)
kırmızı su
29-06-07, 14:14
ardaşlar şimdi bişey dikkatimi çekti bu sahil sahnesinde bizimkilerin konuşmaları uzun sürüyo galiba ve sonunda da öpüşme var sanırım biraz daha beklentim arttı umarım yanılmıyorumdur :icon_whis
Selena2 olduğunu düşündüğüm için izleyeni hayli fazla olacak. Zaten atv de selenanın saatinde başlayacak. Bir de Yasemin Hadivent severleri düşünürsek yabana atmamak lazım. Bizi geçemez elbette. Yaklaşabilir o açıdan dedim:)
yok sanmiyorum pek tutmaz o dizi demedi demeyin :happy0064
o dizi ayni Ruhsar dizisinin kopyasii....herseyiyle ayni bitek oyuncular farkli:img-hyste
maalesef katılamayacagım, bana göre hiç te ıyı rol yapmıyor hatta nasıl oyuncu olmuş ona bıle şaştım.hele gökhan özen bir ınsan bukadar mı rol yapamaz?neyse sevenlerı vardır elbette.
ama yalancı yarimi tek geçerim:good:
yok sanmiyorum pek tutmaz o dizi demedi demeyin :happy0064
o dizi ayni Ruhsar dizisinin kopyasii....herseyiyle ayni bitek oyuncular farkli:img-hyste
Ruhsar'in kopyasi olabilir ama Yasemin Hadivent'in cok seveni var. Forumlarina bakarsaniz oyle gorunuyor.
Sihirli birseyler oldugu icin ozellikle cocuklar seyredebilir gibime geliyor. En azindan yaz boyu surer bana kalirsa...
Ama YY ile karsilastirilamayacak kadar farkli..
smooth1903
29-06-07, 14:32
Ruhsar'in kopyasi olabilir ama Yasemin Hadivent'in cok seveni var. Forumlarina bakarsaniz oyle gorunuyor.
Sihirli birseyler oldugu icin ozellikle cocuklar seyredebilir gibime geliyor. En azindan yaz boyu surer bana kalirsa...
Ama YY ile karsilastirilamayacak kadar farkli..
dizimiz başlıyor bırakın atışmayı.hadi ben içeri gidiom.
dip not:bizim diziyi zorlayamaz bile
benim yeni baslayan dizilerden açıkcası korkum yok çünkü insanlar neredeyse 1 yıldır izledikleri diziyi bırakıpta yeni baslayan bir diye yönelmezler gibime geliyor . Bu arada İyiki doğdun Barış AKARSU ;) :D
smooth1903
29-06-07, 14:39
maalesef katılamayacagım, bana göre hiç te ıyı rol yapmıyor hatta nasıl oyuncu olmuş ona bıle şaştım.hele gökhan özen bir ınsan bukadar mı rol yapamaz?neyse sevenlerı vardır elbette.
ama yalancı yarimi tek geçerim:good:
rebeca ben sana katılamıycam.çünkü ikisininde belirli bir izleyici kitlesi var . özellikle gökhan özen in izleyici kitlesi yeterince çok.sihrili mihirli bişeyler ise çocuklarda izler yani tabiki belli bir izlenme payı olur onlarında ama bi arkadaş demiş bi anda kimse onu izlemeye başlamaz.evet bu konuda haklı.bu yüzden bizimkinin yanına yaklaşamaz.ama asıl sorun bziim izleyici kitlemizi kaybetmemiz. bizi izleyenler bizi izlemeye dewam etsinler yeter
ceza_cansu
29-06-07, 14:43
Herkese selam arkadaşlar.Bugün bol kutlamalı güzel bir gün olucak anlaşılan.Bugün dizimizin çekimlerine başlayalı tam 1 yıl olmuş.Gerçektende Bengi ablanın dediği gibi iyiki fm yapım bu projeyi hayata geçirmiş.İyiki Haluk Özenç ve Betül Karabulut bu diziyi yazmış.İyiki Şengül Halat Atak bu dizinin yönetmeni olmuş ve de iyiki oyuncularımızın her biri bu dizide oynamayı kabul etmiş.Bu ekipte emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Barış Akarsu nice senelere doğum günün kutlu olsun
dizi kurdu
29-06-07, 15:16
hem dizimizin başlangıç günü hemde Barış Akarsu' nun doğum gününün aynı gün olması güzel bir tesadüf. inşallah dizimiz oyuncularıyla senelerce devam eden, giderek artan bir izleyici kitlesine sahip olan ve o sıcaklığını bozmayan güzel yapımlar arasında yerini alır.
iyi ki doğdun Barış Akarsu nice senelere.
Barıs akarsu' nun Dogum Günü Kutlu Olsun Nice Nice Senelere..
Dizimize 1 Gün Kaldı Zaman Hızlı Geciyor Umarım Beklediklermizi Alırız.
Tekrardan Senaryo Yazıp Bizi Heveslendiren Mail atıp Dizimizi Buralara Getiren Bize Tüyo Verip Canlandıran Ablalarımza ,Abilerimize, Kardeşlerimize Tesekkur Ederim ....
Böyle Olunca Cok Güzel Oluyor
Kendi capımda Bir Video Yaptım ;
http://www.youtube.com/watch?v=90OTbi8hI1M
Hepinize İyi Seyirler ...
smooth1903
29-06-07, 15:36
Tekrardan Senaryo Yazıp Bizi Heveslendiren Mail atıp Dizimizi Buralara Getiren Bize Tüyo Verip Canlandıran Ablalarımza ,Abilerimize, Kardeşlerimize Tesekkur Ederim ....
eline emegine yüregine sağlık.
harika bir çalışma olmuş.gerçekten güzel çok saol
not:zaman hızlı geçmio vallaha hatta hiç geçmiyor:icon_sorr :icon_sorr
not:forumda olmasa vallaha zaman nasıl geçecek bilmiyorum
eline saglık videoda guzel olmuş.
Herkese selamlar,
Sonunda okumaları bitirebildim. Öncelikle bugünün anlamlarını kutlayarak başlayayım.
Sevgili BARIŞ, dizimizin biricik yalancı yari doğumgünün kutlu olsun. Naz'ın masum öpücüklerinde hissettiğin sevgi, mutluluk, huzur ve yüzündeki o sevimli gülümsemeyle dolu nice yıllara...:happy0064 :happy0064
Aynı zamanda dizimizin 1. ve 2. doğuşunu da kutluyorum. Yeniden doğmasına gerek kalmadan bu 2 doğuşu yeniden kutlamak dileğiyle...:img-wink: Bu ekibi uzun bir süre daha bir arada görmek istiyoruz. Hepsine gerek bugüne kadar gerekse bugünden sonra bize yaşattıkları ve yaşatacakları güzel bölümler için teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz harikasınız.:happy0064 :happy0064
Şimdi gelelim notlara (buradan anlayacağınız üzere biraz uzun olacak:img-blush )
Not: Jenn resim, Gizem şiir, Capcup Güneş adlı arkadaşımızın şiirini getirdiğin için teşekkürler.:good:
Not 2: icom_ sana ve bize zor günlerimizde destek veren tüm iki aile fanlarına teşekkürler... Ayrıca netten iki ailenin düğünlü bölümünü izlemek istedim. (Ben önceden izliyordum) Gerçekten çok tatlılarmış. Darısı bizimkilerin de başına...:happy0064 :happy0064
Not 3: Aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istedim. Hepinize iyi yorumlar ve de okumalar...:happy0064
Not 4: Özet ve fragman yorumlarında her yer bayağı didiklenmiş.Aynı ya da benzer şeyleri yazmama gerek yok. Yalnızca bir konuda fazla yazılmamış. Raşit'le Hulusi'yi kimin dövdüğü... Bence birbirlerini dövdüler. Hem de Vahi'ye, pardon Vahi abilerine yakın olmak için... Ama Belgin'le Nesrin bunun acısını fena çıkarırlar.:img-hyste
Not 5: Cansu'nun gülle ilgili mesajları konusu açılmış. 40,140,440 en son sanırım 900 denmiş. Cansu'cum az kalmış 1000'e tamamlarsan senaristlerimizde azminden dolayı ellerindeki bir kamyon gülden birini sonunda gerçek sahibine verdirtirler inşallah. (Tabii daha fazlasını isteriz ama, ilk gül Cansu'nun herkes sırasını beklesin.:img-hyste)
Not 6: Bir de Naz'ın Koray'a, Dilek'i Tarık'ın odasında gördüğünü söyleyeceğini sanmıyorum. Naz Koray'ın Dilek'i sevdiğini biliyor.(Yani anladığını sanıyorum, ama ben hep Naz'ın sonunda Tarık'a da aşık olduğunu kendine itiraf ettiğini söylüyorum. 2 bölüm sonra anlamamış çıkıyor. Umarım Koray'ınkini anlamıştır.) Bu yüzden de ona böyle birşey söylemez bence...
Not 7: Şu yeni başlayacak diziyle ilgili olarak... Demin fragmanına baktım. Gerçekten de tamamen Ruhsar'ın aynısı... Bir dizinin taklidinin pek hoş duracağını sanmıyorum, ama gene de hayranları fazla olan oyuncular var içinde... O yüzden birşey diyemeyeceğim.
smooth1903
29-06-07, 16:03
Herkese selamlar,
Sonunda okumaları bitirebildim. Öncelikle bugünün anlamlarını kutlayarak başlayayım.
Sevgili BARIŞ, dizimizin biricik yalancı yari doğumgünün kutlu olsun. Naz'ın masum öpücüklerinde hissettiğin sevgi, mutluluk, huzur ve yüzündeki o sevimli gülümsemeyle dolu nice yıllara...:happy0064 :happy0064
Aynı zamanda dizimizin 1. ve 2. doğuşunu da kutluyorum. Yeniden doğmasına gerek kalmadan bu 2 doğuşu yeniden kutlamak dileğiyle...:img-wink: Bu ekibi uzun bir süre daha bir arada görmek istiyoruz. Hepsine gerek bugüne kadar gerekse bugünden sonra bize yaşattıkları ve yaşatacakları güzel bölümler için teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz harikasınız.:happy0064 :happy0064
Şimdi gelelim notlara (buradan anlayacağınız üzere biraz uzun olacak:img-blush )
vallaha notlar kısmı normal yazdıgından daha uzun:img-hyste :img-hyste :img-hyste
değişik bi yaklaşımda bulunmuşsun raşit hulisi ikilisine.belkide haklısın ama bence gittikleri gece klübündekilerle kavga edecekler güvenlikle mesela.ama senin dediğinde mantıklı gelmeye başladı şimdi.
nazla ilgili konuda ise bence eger görürse söyler.yani belki direk sölemz ama zaten dileğide tarıgın odasında gördüm sabah diip hani kendi kendine üzülürken ağzında kaçırmış olabilir...
handeozbek
29-06-07, 16:14
Fragman dış ses:)
Aşka aşıklar ekran başına.Yalancı Yarimde bu hafta yaz sıcağı aşk ateşiyle birleşiyor ve muhteşem bir bölüme imza atıyor. Akşamdan kalmalar Belgin'in elinde perişan. Naz,otelden kovulduğu için üzgün. Tarık, her şeyi yeniden düşünmesini sağlayacak duygular içinde.Yine süprizlerle dolu bir bölüm sizi bekliyor. Bu aşkın gerilimine yürek dayanmıyor.Ekranların en romantik dizisi yalancı yarim cumartesi akşamı starda.
Arkadaslar bence o fragmanın en sonunda ki sahnede naz tarıga yaslanıo ondan sonra tarık ona kötü kötü baktıgı icin naz düzelio gene gibi geldi bana pek bi etkilesim yasayamadılar orda ama ondan sonra konusrlarsa iyi olucak.Neyse bugn barıs ın dogum günüymüs yeni duydum...DOGUM GÜNÜN :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 KUTLU OLSN BARIŞ.Merakla yarın aksamı bekliyorum arkadaslar...:img-wink: kib
vallaha notlar kısmı normal yazdıgından daha uzun:img-hyste :img-hyste :img-hyste
değişik bi yaklaşımda bulunmuşsun raşit hulisi ikilisine.belkide haklısın ama bence gittikleri gece klübündekilerle kavga edecekler güvenlikle mesela.ama senin dediğinde mantıklı gelmeye başladı şimdi.
nazla ilgili konuda ise bence eger görürse söyler.yani belki direk sölemz ama zaten dileğide tarıgın odasında gördüm sabah diip hani kendi kendine üzülürken ağzında kaçırmış olabilir...
Haklısın notlar daha uzun oldu.:img-hyste Ama birkaç gündür okuldan dolayı fazla giremiyordum. Sonuç yukardaki notlar oldu.:img-hyste :img-hyste
Naz'la ilgili olarakta, ağzından kaçırabileceğini ben de düşündüm. Ama Koray'ın Tarık'ın odasına bu yüzden gittiğini sanmıyorum. Yani ikisi de direk kavga aranmaz bence. Bana göre Koray'la Naz, Naz'ın kapısının önünde konuşuyorlar. Tarık onları görüyor. Hemen kavgaya gelmez. Ama tepkisiz kalamayacağı içinde odasına girerken direk söyleme yerine alaya alarak onlara laf atabilir. Koray da " Naz senin yüzünden kovuldu. Zengin olabilirsin, ama insanların işleriyle(stajlarıyla) oynayamazsın" türünde (tabii senaristlerimizin gene harika repliklerle ifade edeceğine eminim) sitemleriyle ufaktan bir ağız dalaşı ve sonunda Koray yakasına yapışır. Tarık da Naz'ın kovulduğunu burada öğrenir dye düşünüyorum.Bunun üzerine o da sinirlenir.Ve olanlar olur...
(Ters köşeler herkese açık biliyorsunuz.:icon_whis Ben de şansımı deneyeyim dedim.:img-hyste )
smooth1903
29-06-07, 16:20
(Ters köşeler herkese açık biliyorsunuz.:icon_whis Ben de şansımı deneyeyim dedim.:img-hyste )
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste tabiki ters köşeler herkese açık.zaten bizim dizimizde uçmanın sınırı yok tabiki atmanında sınırı yok.dileğimiz gibi atabilirizçben zaten bu forumun en çok bu yönünü seviyorum.bende alabildiğine atıyorum.çok zevkli oluyo:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bölüm bi gelio ohooooo herkes ters köşe.:img-hyste
hüseyingazi
29-06-07, 16:30
Madem şimdi 43 ü izledik ve ne yazarsak yazalım 49 un içinden çıkamıyoruz
o zaman 43 e döneyim bari.
NAZ:Ne oldu?
TARIK:Yok birşey
NAZ:Korkuttun beni
TARIK:Niye?
NAZ:Ne bilim kaçıp gidiyorsun sandım.Yani sende kaçıp gidiyor gibi koştun kabul et
TARIK:Siz denizi seyretmiyormuydunuz?
NAZ:Benim her yerde gözüm var.Gözüm daima çalışanlarımın üstündedir.Ben burda çay içerken hangisi nerde,ne yapıyor hepsini bilirim.
TARIK:Hepsini?E şey sorabilir miyim kaç çalışanınız var?
NAZ:Böyle giderse hiç kalmicak
TARIK: Demek kaçıyorum sandınız.Peki tutmak için mi koştunuz peşimden?
NAZ:Hayır bunu takmak için.Düşürmüşsün de.E malum açık hava
29-06-07, 16:33
Arkadaslar bence o fragmanın en sonunda ki sahnede naz tarıga yaslanıo ondan sonra tarık ona kötü kötü baktıgı icin naz düzelio gene gibi geldi bana pek bi etkilesim yasayamadılar orda ama ondan sonra konusrlarsa iyi olucak.Neyse bugn barıs ın dogum günüymüs yeni duydum...DOGUM GÜNÜN :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 KUTLU OLSN BARIŞ.Merakla yarın aksamı bekliyorum arkadaslar...:img-wink: kib
önceliklee BARIIIIŞŞ doğum günün kutlu olsuun!! seni çook sewioruuzzz!!!
bana fragmanın o sahnesinde tarık sanki naza bişey(seni sewiyorum) diyormş gb geldi ama bilmyrmm!! ağzından okumadm sadece bi tahmn olursa ne alaaa!!!:D:D:D:happy0064
bi an öncee c.tesii olsuuunnnn:D:D!!!!
smooth1903
29-06-07, 16:38
önceliklee BARIIIIŞŞ doğum günün kutlu olsuun!! seni çook sewioruuzzz!!!
bana fragmanın o sahnesinde tarık sanki naza bişey(seni sewiyorum) diyormş gb geldi ama bilmyrmm!! ağzından okumadm sadece bi tahmn olursa ne alaaa!!!:D:D:D:happy0064
bi an öncee c.tesii olsuuunnnn:D:D!!!!
ters köşe olma ihtimali çok yüksek ama olsun.
bu arada orda naz tarıga ne zman die soruyo?
tarıkta sen istediğinde gibi bi cevap verio.
Ewet Huseyingazi'nin dedigi gibi 43'u izledik. Naz'a en sinirlendigim bolumlerden biriydi ;) Naz Tarik'a banka onunde dovulme sahnesini hatirlatti. Birkac bolum sonra TT'nin ona da hatirlatip aslinda onu kandirdigini soyleyecegini bilmeden ;) ;)
Naz Tarik Tekelioglu'na mesaj atar.
TARIK: Inanmiyorum yaa Naz tanimadigi el alemin adamina nasil böyle bir mesaj yazar !! Sacmalama Tarik o el alemin adami dedigin kisi kendinsin :img-hyste
43.bölümde harikaydı
aslında tarık naza az bile yapıoo
tarıkcııım ne kadar acılar çekiooo
ama sonunda hep aşk kazanıo
hüseyingazi
29-06-07, 16:53
Tarık çocuğu yakalar
TARIK:Belli ki yenisin buralarda.Buraların nesi meşhurdur biliyor musun?Kestirme sokakları.Utanmıyorsun sen yanlız gördüğün anda kıza asılmaya.Senin gibi terbiyesizler yüzünden eşimiz,bacımız,patronumuz keyifle bir çay içemicek mi?
:img-hyste :img-hyste
TARIK:Tam yakalamıştım kaçırdım
NAZ:Bravo yani kimbilir o sırada ne gereksiz birşeyle uğraşıyordun
TARIK:Evet sizinle
:img-hyste :img-hyste
(İşte bizim şöför Tarığımız ve o meşhur laf sokmaları)
smooth1903
29-06-07, 16:56
sevgili patroncum sana aynen katılıyorum.43 ü izledik ve oradan yorum yapalım.
hulisi yeni uyanmıştır merdivenlerden iner
hulisi:ne güzel bi sabah çiçekler açmış,kuşlar uçuyo,böcekler zıvıldıyo harika bir sabah
belgin:ne kuşu ne böceği hulisi.o uçanlar bıçaklar tabancalar.o vızıldayanlar kurşunlar.o çiçekler ogluşumun cenazesine gelen çiçekler.
.
.
.
hulisi:belgin sen kahvaltıda ne yedin?
hulisi: kafayımı
Filiz'in cep telefonu calar.
Belgin: Kapa sunu Filiz!
Filiz: Ee Naz ariyor.
Belgin: Ac sunu :) :)
Belgin: Beni asil sinirlendiren ne biliyormusun Filiz?
Filiz: Ne?
Belgin: Ben sinirliyken senin hamamdan yeni cikmis kösem sultan gibi kanepede uzanip kitap okuman :)
O arada zil calar.
Belgin: Kalk ac su kapiyi Filiz!
Filiz: Hamamdan yeni ciktim anne acamam. Saçlarım ıslak şimdi :img-hyste
Belgin: Allahim sen benim Tariklarimi bütün Nazlardan koru :img-hyste :img-hyste
Belgin ve Filiz ikilisi :good: :good:
hüseyingazi
29-06-07, 17:03
TARIK:İntikam alıyor besbelli.Burnumdan getiricek.Tam olarak neyi bilmiyorum ama getiricek.Sabret Tarık sabret bir gün biticek bu saçmalık ve normale dönücek herşey yine.Hayır tam tersi sabretme.Çıldır,delir,isyan et o zaman artık burnumdan geldiğine inanıp vazgeçer belki.Peki Naz hanım tebrik ederim sizi.Amacınız beni pişman etmekti başardınız
NAZ:Yok ben daha fazla yapamicam bu saçmalığa devam edemicem.İçimden bir ses böyle intikam intikam diyip duruyor ama neyin intikamını alıcağımı bilmiyorum .Arayıp tamam dicem bitti bu üniforma saçmalığı,bu zil saçmalığı,bu şapka saçmalığı ve diyer bütün saçmalıklara son veriyorum.Zaten bir anlamı yok.Ben Tarık'ı bilirim sonuna kadar savaşır
Bu gidişle bizimkileri daha çok uykusuz geceler bekliyor.
NOT:Sevgili nöbettaşım coqette yok mu bu bölümde unutulmaya yüz tutmuş,köşede kalmış,beni burdan kurtaracak yok mu diye sağa sola bakınan bir replik.İstersen başka bölümdende yazabilirsin.:img-hyste :img-hyste
Hulusi: Sen Tarık'ın imzasını taklit edebiliyomusun?
Sadri: Hayırr .
Hulusi Nedim'in poğaçasını ağzına doğru götürür...
Sadri: Ama çalışır hemen öğrenirim :img-hyste :img-hyste
Sadri: Ben senin hakkını nasıl öderim Hulusi Amca?
Hulusi : Taksit taksit Sadri'cim taksit taksit :img-hyste
Yaa yazik Sadri'yee . Ne hale geldi cocuk ....
berkayaras
29-06-07, 17:09
Bu bolumde sevdigim replikleri ben de soylıym
Belgin'in Tarık'ın naz'a musallat olan sapıgıyla olan texas versiyonu hayalınden sonra hulusi gulerek mutlu bı sekılde gelir :)
Hulusi :Gunaydıın..Hah.. Ne guzel bir sabah değil mi ?Mis gibi çiçekler açmış,kuşlar uçuyo,böcekler vızıldıyo..
Belgin :Ne kuşu ne böceği hulusi!?O ucanlar bocekler tabancalar..Hulusi pess,oğluşumuz şu anda bir sapıgın kurbanı,sen utanmadan ne guzel bir sabah oldugunu soyluyorsun :)
Akşam hacer anne eve gelir
Filiz: Hacer anne ,neoldu ne cabuk geldin Ne...
Hacer:Bana netice deme,Bana netice deme!
Ardından hulusi gulerek gene mutlu şekilde gelir
Hulusi:BEnn geldiim..(sırıtarak) ne guzel bir akşam dimi filizz ?
Filiz : Ee babiş sende resmen evden kovulmak için kaşınıyorsun :)
Not: Sırf anlatımla olmuyor ya Hulusinin yuz ıfadelerı,mimikler supeer :D
hüseyingazi
29-06-07, 17:12
NAZ:Aslında seni bu söylediklerin yüzünden cezalandırmam gerek ama dua et ben çok insaflı bir patronum.Belli ki koşmuş yorulmuşsun.O yorgunlukla ağzından çıkanı kulağın duymuyor.Seni bu seferlik affediyorum.Hatta bana kapıyı açmamış olmadını da affediyorum.
TARIK:Ben sizin gibi patronu hakedicek ne yaptım?
NAZ: Daha hiçbirşey.İnşallah bundan sonra yapıcaksın.Yoksa gözünün yaşına bakmam kovarım.Hadi şimdi beni okula yetiştir
TARIK:Emredersiniz Naz hanım
son bölümde bu replik sırası nerdeyse böyle olacak
NAZ:Ben sizin gibi patronu hakedicek ne yaptım?
TT:Daha hiçbirşey.İnşallah bundan sonra yapıcaksın.
Fragmanı da özeti de çok sevdim. İkisi de merak uyandıracak cinsten olmuş. Öyle ki ne kadar izlersen izle gizemli bir şifre gibi çözemiyorsun, ama izlerken de acayip keyiflenip güzel şeyler olabileceğini düşünüyorsun. Yalancı Yarim'in farkı işte. Yarını iple çekiyorum ve çok güzel şeyler olabileceğini hissediyorum.
kırmızı su
29-06-07, 17:41
arakdaşlar o sahil sahnesi tarığın gerçeği öğrendikten sonraki bir sahne bence ve orda tarık naza çok güzel bakıyo bence :img-yes: ayrıca da bu bölüm bizim en çok istediğimiz şey olmayacak mı bu da ikisinin birleşmesi bence neyse yarın herşeyi göreceğiz :icon_whis
aşkım barış
29-06-07, 17:45
arkadaşlar bir şeyi farkettim neyi biliyormusunuz artık fragman ve özeti o kadar içini dışını çıkardikki artık konu kalmayınca tekrarlarını tartışıyoruz
yani bizim gibi bir forum yoktur bu sitelerde
angel eyes
29-06-07, 18:05
arkadaşlar bir şeyi farkettim neyi biliyormusunuz artık fragman ve özeti o kadar içini dışını çıkardikki artık konu kalmayınca tekrarlarını tartışıyoruz
yani bizim gibi bir forum yoktur bu sitelerde
Eeeeee tabiyki yok kim bizim kadar fragmanları özetleri didik didik edip bu kadar tartışıp,sonrada tartışacak yeri kalmayınca eskiye dönerki?İşte bizim diğer forumlardan ayrıcalığımız bu, biz burda ayrılıyoruz.Hoş aslında kimse bizim kadar olamaz.yani kimse bizimle bu konuda yarışamaz.(nazdan bulaştı heralde):img-hyste
aşkım barış
29-06-07, 18:15
Eeeeee tabiyki yok kim bizim kadar fragmanları özetleri didik didik edip bu kadar tartışıp,sonrada tartışacak yeri kalmayınca eskiye dönerki?İşte bizim diğer forumlardan ayrıcalığımız bu, biz burda ayrılıyoruz.Hoş aslında kimse bizim kadar olamaz.yani kimse bizimle bu konuda yarışamaz.(nazdan bulaştı heralde):img-hyste
nazdan baya bulaşmış ama bulaşsın çok tatlı oluyor böyle bozmasınlar
bu gün forum çok sessiz herkes herhalde büyük günü bekliyor
yarın akşam 10 dan sonra bu formu düşünemiyorum 7 şiddetinde bir deprem olucak
Ne 7 si en az 10 siddetinde olucak...Şimdi kimsenin olmaması çok normal çünkü tartışacak konu kalmadı...Ama bu durgunluk en fazla yarın akşam 10:30 a kadar sürer...Sonra büyük patlama...:)
eylül-emreAltuğ
29-06-07, 18:31
sessiz mi olacak herlade o akdar dediğiniz gibi yorum yapa yapa yorum yapacak birşey bırakmadık artık valla.........bence değil 7 şiddetinde 9 şiddetinde bile olabilir yaa hele bir yarın akşam olsun bir izleyelim bakalım neler olacak zaten üstüne binlerce yorum yapılacak bir böüm olacak bence.....
schmetterling
29-06-07, 18:33
Biri beni durdursun.. Bu bölüm fragmanını delik deşik ettim (bilenler bilir neler çektiler:img-hyste )
sonuç olarak yine anlamadım yine anlamadım, ne olay sırasını, ne olay örgüsünü, ne de replikleri...
en güzeli 33'ü açmak ve derinliklerinde kaybolmak sanırım.... Yoksa benim sonum kötü..
not 1: fragmanın başında Naz "ne olur içeri girsem" diyor
not 2: sonra genelde çözülen "bravo!" ve "ne numarası" replikleri geliyor..
not 3: Belgin çiçekleri alırken Tarık'ın kafasına vuracak gibi alıyor
not 4: Tarık'ın denize bakarak düşündüğü yer Hulusilerin evi..
not 5: en son iskelede Naz "ne zaman" diyor.. Tarık ise "sen ....ce" kalıbına uydurulabilecek her cümleyi söylüyor olabilir... sen gelince, sen gidince, sen sevince.. hatta "sen ...ken" bile olabilir sen giderken, sen dönerken gibi..
not 6: Naz iskeleye çantayla geliyor, neden çantasını da almış veda etmeye mi geliyor, o son sarılma veda anı mı... Tarık sonra mı durdurcak onu..
not 7: neden duramıyorum Tanrım..
not 8: artık durmalıyım
not 9: Tarık'ın Naz'a kendi elleriyle verdiği bir gül görmek istiyorum
sessiz mi olacak herlade o akdar dediğiniz gibi yorum yapa yapa yorum yapacak birşey bırakmadık artık valla.........bence değil 7 şiddetinde 9 şiddetinde bile olabilir yaa hele bir yarın akşam olsun bir izleyelim bakalım neler olacak zaten üstüne binlerce yorum yapılacak bir böüm olacak bence.....
evet bu sessizlik normal ama bu forum alışkın değil pek heralde,ben yeni olduğum için ;)
bi yarın saat 8 gelsin,izleyelim de onadan sonra çoşar burası..
öyle büyük bi deprem olurki şiddeti ölçülemez :) site bile çökebilir yaniii:D
Yorum yapayim biseyler diyorum ama olmuyor. Tum yorumlar yapilmis hersey soylenmis sanki :icon_whis
Yarin aksam burayi dusunemiyorum bile :img-yes: Uzuuun zamandan sonra gonul rahatligiyla izleyecegimiz ilk bolum ve de muhtesem olma ihtimali yuksek bir bolum. :happy0064
Bize yarin aksam yeni bir topic gerekiyor. Sifir kilometre :happy0064 :happy0064
eylül-emreAltuğ
29-06-07, 18:39
Biri beni durdursun.. Bu bölüm fragmanını delik deşik ettim (bilenler bilir neler çektiler:img-hyste )
sonuç olarak yine anlamadım yine anlamadım, ne olay sırasını, ne olay örgüsünü, ne de replikleri...
en güzeli 33'ü açmak ve derinliklerinde kaybolmak sanırım.... Yoksa benim sonum kötü..
not 5: en son iskelede Naz "ne zaman" diyor.. Tarık ise "sen ....ce" kalıbına uydurulabilecek her cümleyi söylüyor olabilir... sen gelince, sen gidince, sen sevince.. hatta "sen ...ken" bile olabilir sen giderken, sen dönerken gibi..
not 6: Naz iskeleye çantayla geliyor, neden çantasını da almış veda etmeye mi geliyor, o son sarılma veda anı mı... Tarık sonra mı durdurcak onu..
valla dediğin gibi delik deşik yapmışsın bakalım yarın akşama kadar daha neler çıkacak ortaya :img-yes: ama fragmanı iyi takip etmişn valla ben izleye izleye tarığın bravo deyişinden başka konuşmalarından bişey anlamdım :icon_whis
safransari
29-06-07, 18:40
not 6: Naz iskeleye çantayla geliyor, neden çantasını da almış veda etmeye mi geliyor, o son sarılma veda anı mı... Tarık sonra mı durdurcak onu..:img-hyste
Arkadaşım elindeki çanta değil, bence ayakkabıları.. :img-hyste
Naz yalın ayak yürüyor..
eylül-emreAltuğ
29-06-07, 18:42
Yorum yapayim biseyler diyorum ama olmuyor. Tum yorumlar yapilmis hersey soylenmis sanki :icon_whis
Yarin aksam burayi dusunemiyorum bile :img-yes: Uzuuun zamandan sonra gonul rahatligiyla izleyecegimiz ilk bolum ve de muhtesem olma ihtimali yuksek bir bolum. :happy0064
Bize yarin aksam yeni bir topic gerekiyor. Sifir kilometre :happy0064 :happy0064
:img-hyste kesinlikle lazım bence ahh ahh bne kendime yanarım yaa yarın akşam dizi bitiminde şu foruma gelebilirim umarım o depremin şiddetini yaşamak muhteşem olacak ama abi depremi olamzsa pc başında gelirim inş.:):)
schmetterling
29-06-07, 18:42
Arkadaşım elindeki çanta değil, bence ayakkabıları.. :img-hyste
Naz yalın ayak yürüyor..
o kadar izledim bunu mu anlayamadım ya... isyan ederim bak:img-hyste
peki fotoya da bakar mısın bi zahmet.. orada Naz'ın yanındaki ne??
yoruma açıkmış cidden fotoda da:img-hystehttp://img165.imageshack.us/img165/6924/49qn9.jpg
yoruma açıkmış cidden fotoda da:img-hyste
Eweeet bence onlar ayakkabi :img-yes: :img-yes:
Naz daha once de iskelede ayakkabilarini cikartip yurumustu. Kendini daha mutlu hissediyor olabilir oyle. Gerci o zaman denize girecekti ya neysee :icon_whis :icon_whis
dizi kurdu
29-06-07, 18:50
yoruma açıkmış cidden fotoda da:img-hystehttp://img165.imageshack.us/img165/6924/49qn9.jpg
"banada ayakkabı gibi geldi. hemde fragmanı ilk izlediğimden beri.aaa bakın didiklemedik bir bu kalmıştı.artık buda tamamlandı.
schmetterling
29-06-07, 18:51
"banada ayakkabı gibi geldi. hemde fragmanı ilk izlediğimden beri.aaa bakın didiklemedik bir bu kalmıştı.artık buda tamamlandı.
bana karşı cephe ha:img-hyste :img-hyste :img-hyste alacağınız olsun:img-hyste :img-hyste
tamam canım ayakkabı, sizi mi kıracağım yani bunun için...
angel eyes
29-06-07, 18:55
Cidden biri seni durdursun.Not yazmaktan bitap olmuşsun.Ayrıca o elindeki ayakkabı.Çünkü nazın ayağında bişey yok.Eline almış ayakkabılarını.Artık tarığın kafasına atar herald.:img-hyste
bana karşı cephe ha:img-hyste :img-hyste :img-hyste alacağınız olsun:img-hyste :img-hyste
Ahh ah bizim istememizle olsaydi cantaya da raziydim. Biz neler istiyoruz da dizi de olsun diye olmuyor olmuyooor olmuyoooor :icon_whis :icon_whis
eylül-emreAltuğ
29-06-07, 18:57
allahhh fragman didikçileri yarışıyor:img-hyste bakalım artya daha ne belirtiler çıkacak aydi arkadaşalr bekliyoruz:):)
schmetterling
29-06-07, 18:58
Cidden biri seni durdursun.Not yazmaktan bitap olmuşsun.Ayrıca o elindeki ayakkabı.Çünkü nazın ayağında bişey yok.Eline almış ayakkabılarını.Artık tarığın kafasına atar herald.:img-hyste
Tarık kalk kolumdan derse emin ol atar .. var Naz'da öyle bi potansiyel:img-hyste
acaba Tarık'tan şarkı gelir mi bu bölüm?
iskelede oturduğu pozisyon tam şarkılık:img-hyste
hüseyingazi
29-06-07, 18:59
şimdi ayakkabılara bakarken aklıma başka bir konu takıldı.
Naz neden Tarığa bu kadar uzak oturuyor?
Sarılmak için bayağı zorlanacak yaklaşsaya biraz.
Acaba Naz oraya geldiğinde yanına oturduğu kişiyi TT olduğunu düşündüğü
için mi uzağına oturdu?
Sonra konuşmalar başladı ve Naz bir an için şöför Tarığın geri geldiğini hissetti ve hemen refleks olarak Tarığa sarıldı.
Kafasını kaldırıp baktığında ise TT nun bakışlarıyla karşılaştı ve hemen kendine gelip toparlandı mı acaba?
NOT:Allahım sen hepimize yardım et ve aklımıza sahip çıkmamızı sağla.Yoksa bu fragman işi bizi bitirecek.:img-pilot
Tarık kalk kolumdan derse emin ol atar .. var Naz'da öyle bi potansiyel:img-hyste
Ewet Tarik sarki soylemeliii :happy0064 :happy0064
Tarik kendini bu kadar aldatilmis ve yalniz hissederken de sarki soylemezse ne zaman soyleyecek???? Biri bana soylesin:img-help: :img-help:
angel eyes
29-06-07, 19:01
acaba Tarık'tan şarkı gelir mu bu bölüm?
O pozisyana güzel bi şarkı yakışır .Hadi size yeni konu sizce o sahnede tarık şarkı sölerse ne sölemeli?İyice düşünün öle karar verin.Tarıktan o sahnede ne duymak isteriz?Bence yeni melodi şarkı sözleri yazılmış olarak sölenmeli.:good:
dizi kurdu
29-06-07, 19:01
isredim me ne dersin. birde bu bölümde tarık naza gül veriyormuş.hani arabada tekrar şöför tarık oluyto ya eeeeee o kadar hazırlık yapmış yanınada kendini affettirmek için gül alırmı dersiniz.
handeozbek
29-06-07, 19:02
Kaç bölümdür Tarık Naz'a şarkı söylemedi. Madem şoför Tarık olmaya karar verdi. Söylesin. Sanki şoför Tarık değil de şarkıcı Tarık:img-hyste
Ben düşüncemi söylüyorum ve ters köşe ihtimalimi %100'e çıkarmak istiyorum. İçimden geldi:)
Tarık Naz'a aşkını itiraf eder. Ama hala Tarık Tekelioğludur. Naz, Tarık'ın yanına gelir. Ama Tarık yüz vermez. Planları başkadır. Planı şoför Tarık'ı ortaya çıkarmak için süpriz yapmaktır. Çünkü Naz'ın Tarık Tekelioğluna aşık olmasını istememektir. Özetin sonundaki planı yapar veeeeeeee hande uçar gider:)
schmetterling
29-06-07, 19:02
çünküüüüüüü
çekim alanına girmek istemiyor, maazallah biraz daha yaklaşsa olabilecekleri gördük , bakınız 20 bakınız 33...
not: girse o çekim alanına bence daha hayırlı tabi bizim adımıza:img-hyste
angel eyes
29-06-07, 19:05
isredim me ne dersin. birde bu bölümde tarık naza gül veriyormuş.hani arabada tekrar şöför tarık oluyto ya eeeeee o kadar hazırlık yapmış yanınada kendini affettirmek için gül alırmı dersiniz.
Gülü bu bölümde beklemeyin.Ters köşe oluruz.Yani zaten düzelmeleri biraz sorunlu olacak.E zaten sinirli olanda tarık olduğuna göre gül umutları bu bölümde suya düşer.Üzgünüm cansu bu bölümde sadece belgin hanımla yetineceksin.Yetinmeyi bilir misin?:img-hyste
schmetterling
Kaç bölümdür Tarık Naz'a şarkı söylemedi. Madem şoför Tarık olmaya karar verdi. Söylesin. Sanki şoför Tarık değil de şarkıcı Tarık:img-hyste
Ben düşüncemi söylüyorum ve ters köşe ihtimalimi %100'e çıkarmak istiyorum. İçimden geldi:)
Tarık Naz'a aşkını itiraf eder. Ama hala Tarık Tekelioğludur. Naz, Tarık'ın yanına gelir. Ama Tarık yüz vermez. Planları başkadır. Planı şoför Tarık'ı ortaya çıkarmak için süpriz yapmaktır. Çünkü Naz'ın Tarık Tekelioğluna aşık olmasını istememektir. Özetin sonundaki planı yapar veeeeeeee hande uçar gider:)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ters köşe olmak da ayıp değil, uçup gitmek de.. hatta yy yüzünden kafayı yemek de ayıp değil:img-hyste :img-hyste
Allah iyiliğini versin Hande.. söyleyebileceğim tek bir şey var.. GEL CUMARTESİ GEL
eylül-emreAltuğ
ayy evet vall şöyle tarıktan hiç duyulmmaış yeni bir şarkı ne kadar güzel olur belkide vardır şarkı belli mi olur aceba hangi şarkı uyar o sahneye:img-blush :img-blush
Ewet Tarik sarki soylemeliii :happy0064 :happy0064
Tarik kendini bu kadar aldatilmis ve yalniz hissederken de sarki soylemezse ne zaman soyleyecek???? Biri bana soylesin:img-help: :img-help:
barış bugün bir müzik kaydı yaptı ama..sanırım 50 de kullanılacak.yada bilmemki 49 a monte ederlermi:))
Sarılmak için bayağı zorlanacak yaklaşsaya biraz.
Acaba Naz oraya geldiğinde yanına oturduğu kişiyi TT olduğunu düşündüğü
için mi uzağına oturdu?
Sonra konuşmalar başladı ve Naz bir an için şöför Tarığın geri geldiğini hissetti ve hemen reflek