PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

grimace_88
29-06-07, 23:59
Bişey sormak istiyorum
Vahinin gerçek adı Ünal Silver değil miydi?
Ben mi yanlış biliyorum yoksa
Hatta buraya silverart mıydı neydi öyle bir isimle yazmamış mıydı?

valla bende öle biliyorum hatta jenerikte de silver yazıyo sanırım emin diilim ama ....:icon_whis

burcu_m82
30-06-07, 00:09
valla bende öle biliyorum hatta jenerikte de silver yazıyo sanırım emin diilim ama ....:icon_whis

Espri de orada zaten :img-wink: asagidaki linke bakarsaniz Unal Gumus'un filmografisi

http://www.imdb.com/name/nm0351546/

hüseyingazi
30-06-07, 00:11
Huseyingazi Vahi'nin adi Unal Gumus. Iste Yalanci yarim farki :)
Aslinda ne kadar ince bir espri :img-wink: :img-wink:
Gumus=Silver

Haklısın .
Ben hiç bu açıdan bakmamıştım:img-hyste
Sağol

erdalss
30-06-07, 00:16
bu arada unutmayalım kiii...
birazda dizimizin tekrarı var herkez ekran başınaa...

michelle
30-06-07, 04:40
DiziFilm Ailesi olarak kazada ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz...Sevgili Barış Akarsu'nun da bir an önce iyileşmesi umuduyla dualarımız onunla...

Arkadaşlar mesajlarınızı başka bir başlığa aktardım...Lütfen bu bölüme bu konuyla ilgili birşey yazmayın,saygılarımla...

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=27157

ebru.karaca
30-06-07, 08:23
Ebru yorumlarına bayılıyorum.Dört gözle seni bekledim ancak gelmek bilmeden.Neys artık diziden önceki güne kısmetmiş.Eline sağlık güzel yorumlarının devamlarınıda bu kadar geç kalmadan bekliyoruz.

Teşekkür ederim :):img-in_lo

evet sevgili ebru karaca... o kadar güzel ifade etmişsinki...
kendini diziye o kadar kaptıroyosunki bazen ne yaptığının farkında bile olamıyosun.. gülüyosun sırıtıyosun heyecanlanıyosun .. güzel duygular yaşatıyo...ben sadece 1 bölüm izledim. o da bu gün tekrarıydı..
ama bu bile yetti izlenilecek bir dizi oldugunu

Sevgili levell;

Diziye kendini kaptırma kısmına katılıyorum. Bu forumdaki hiç kimse şöyle göz ucuyla izlemez diziyi. Kendini iyice kaptıra kaptıra, zevk ala ala izler

Ancak şu "Bazen ne yaptığının farkında bile olamıyorsun" sözüne katılmıyorum.
Benim ne yaptığımın farkında olmadığım bir an bile olmadı.
Kolay kolay da olmaz.
Bunu, kullandığım smile'lar için söylediysen, bir ifade farklılığı olduğunu düşünüyorum. Smile'lar zaten bizim duygularımızı ve yazdıklarımıza yoğunluk katmak içindir. :) ;)

ebru.karaca
30-06-07, 08:26
DiziFilm Ailesi olarak kazada ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz...Sevgili Barış Akarsu'nun da bir an önce iyileşmesi umuduyla dualarımız onunla...

Arkadaşlar mesajlarınızı başka bir başlığa aktardım...Lütfen bu bölüme bu konuyla ilgili birşey yazmayın,saygılarımla...

Aman Allah'ım! Bu nedir?

Şu an sınav için evden çıkmam gerekiyor. İlgili yazıları okuyamayacağım. Dönünce..

Eğer doğruysa, çok üzülürüm. :icon_sorr :icon_sorr

zeytine-35
30-06-07, 08:36
sabah sabah çok kötü bir haber bu
BARIŞ AKARSU trafik kazası geçirmiş inşallah sağlığına biran önce kavuşur çok üzgünüm.

http://www.sabah.com.tr/haber,BCCC0910642E48EC9503B8702E7E438C.html

darklife
30-06-07, 08:56
:hıh öf haberi dün gördüm gece yatamadım vallla sıkıntıdan
hastahanenin tlf olsa arıcamda bilmiorm işallah bir an önce iyileşir

Medea
30-06-07, 09:20
Barışın geçirdiği üzücü kaza hakkındaki yazışmalarımızı allttaki linkte yer alan başlıktan sürdürelim lütfen..teşekkürler.

fafak37
30-06-07, 10:31
Barışın geçirdiği üzücü kaza hakkındaki yazışmalarımızı allttaki linkte yer alan başlıktan sürdürelim lütfen..teşekkürler.

Kesin nazar değdi Barışa neyseki hala yaşıyor allaha şükürler olsun geçmiş olsun:icon_sorr

fafak37
30-06-07, 10:42
Barış Akarsu Komada
Yalancı Yarim'in sevilen oyuncusu Barış Akarsu doğumgünü partisine giderken Bodrum'da kaza yaptı

30.06.2007 05:25
Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sanatçı Barış Akarsu ağır yaralandı, 2 kişi ise öldü.

Kendisi için düzenlenen partiye giderken kamyonun altına giren Akarsu beyin kanaması geçirdi.

Bodrum-Torba karayolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında ''Yalancı Yarim'' adlı dizinin çekimleri için Bodrum'a geldiği bildirilen rock müziği sanatçısı Barış Akarsu ve 2 arkadaşının bulunduğu 48 UK 556 plakalı otomobil, Halil İbrahim Çetin yönetimindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan Zeynep Koçak (20) ve Nalan Kahraman (37) yaşamlarını yitirdiler. Kazada ağır yaralanan Akarsu, kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Akademi Türkiye adlı yarışmayla tanınan sanatçı Akarsu'nun, sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Sanatçının tedavi gördüğü özel Bodrum Hastanesinde görevli Op. Dr. Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akarsu'nun solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu kaydetti.

Akarsu'nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu anlatan Dr. Servet, şöyle dedi:

''Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. Beyin kanaması yok. Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız.''

Akarsu'yu ''geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacaklarını'' anlatan Dr. Servet, ''Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil'' dedi

darklife
30-06-07, 10:44
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=life&id=A300600B&date=30Haziran2007&ref=haberHome&video=mms%3A%2F%2Fhaberav%2Emynet%2Ecom%2Fhv%2Fbar isakarsu65%2Ewmv

bu arabadan sağ kurtulmak bile bi sorun ama eminin ii olacak
bugünde dizisi vardı :(:(

fafak37
30-06-07, 10:57
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=life&id=A300600B&date=30Haziran2007&ref=haberHome&video=mms%3A%2F%2Fhaberav%2Emynet%2Ecom%2Fhv%2Fbar isakarsu65%2Ewmv

bu arabadan sağ kurtulmak bile bi sorun ama eminin ii olacak
bugünde dizisi vardı :(:(

Evet ya araba nasıl ezilmiş öyle gerçektende çok kötü bir kaza yapmış allah yardımcısı olsun bütün dualarımız onunla.

Bu arada yeni gelişmeler varmı acaba haberlerdede bişey söylenmiyor gelişmeler hakkında :icon_sorr

znr
30-06-07, 13:57
Ya Ben İzleyemiyorum Görüntü Yok... Çokmu Kötü Araç...

znr
30-06-07, 14:04
Burda Arabayla Ölen Kişilerin Resmide Var...

http://www.ihlas.net.tr/detay.asp?id=714741

LeYLa 06
30-06-07, 18:00
Fragman döndükce içim acıyo...Gerçektende çok üzgünüm...İnş hep bizlerle,ekranlarda olur...Dualarımız hep onunla...:sad53: :sad53:

spdr
30-06-07, 19:53
Fragman döndükce içim acıyo...Gerçektende çok üzgünüm...İnş hep bizlerle,ekranlarda olur...Dualarımız hep onunla...:sad53: :sad53:

aynen canım yaa..
buraya her gelişimde barışı görüyorum...
ve tekrar tekrar inanamıyorum yaa....:icon_sorr :icon_sorr

gülos
30-06-07, 20:23
aynen canım yaa..
buraya her gelişimde barışı görüyorum...
ve tekrar tekrar inanamıyorum yaa....:icon_sorr :icon_sorr
aynenn bndee..

fovea
30-06-07, 22:08
Böyle bir durumda bu mesajı yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ne olursa olsun bu ekip teşekkürü hak ediyor.Yaklaışık 3 haftadır hiç durmadan stres yazşıyoruz.Haberlerrin biri gelip diğeri gidiyor (tabi ki hiç biri dün aldığıız haber kaddar üzüccü değil)

Dizimizin bitmemesi için çabalarımıza sonuç aldık derken Barış Akarsu nun kötü haberini aldık.Ama umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz bugün dizimizi izleyerek Barış ın yanında olduğumuzu bir kez daha kanıtladık.

Böyle bir yapımla karşımıza çıktığı için ,fm yapıma ,bütün set ekibine ve stara(dizimizin devam kararrını almıştı ama BUGÜN BİZİM YANIMIZDA DURMASINDAN dolayıdır asıl teşekkürüm) teşekkür ediyorum.

Barış Akarsu ile ilgili iyi haber almak dileğiyle....

kaptan80
30-06-07, 22:19
herkese iyi akşamalar arkadaşlar bu bölümün yorumunu yapmak inan benim için çok zor ama yinede az da olsa bi şeyler yazmak geldi içimden bu akşam ki bölümü izlerken inanın bogazım dügümlendi ne diziye konsatre olabildim ama yinede güzel bi bölümdü kaç haftadır yada aylardır bekledigimiz bi bölümdü ama mallesef barış gördügüm her sahnede ekrannı üst köşesindesinde yer nasıl alan resimi gözümü çarptı o güler yüzlü barış mallsef bugün aglattı ama saglıgına terkrar kavuşucak ve aramıza dönücek bu akşam buram buram aşk vardı ilk defa naz ve tarık tekrar biraraya geldi özeeliklede sahilde elele birbirlerine sarıldıgı sahne ve son araba daki sahne kısacası çok bi bölümdü...

erdalss
30-06-07, 22:23
bu bölümde çok güzeldi...
barışımız iyileşecek ve diğer bölümleride izleyeceğiz inşallah.

yasemin_gülçin
30-06-07, 22:23
çok güzel bir bölümdü çok beğendim yoksa haftaya yalancı yarimin final blmümü:img-in_lo çünkü sanki finale gidiyomuş gibi her şey güzelllleşiyoo

ysmn-krmcm1993
30-06-07, 22:28
yaa bu bolum izlenmezmi her izleidğimde barışı goruyodum gozlerim doluyoduu yaa sprdii off hemen iyileşir inşşş

eylül-emreAltuğ
30-06-07, 22:30
çok güzel bir bölümdü çok beğendim yoksa haftaya yalancı yarimin final blmümü:img-in_lo çünkü sanki finale gidiyomuş gibi her şey güzelllleşiyoo

hayır arkadaşım galiba senin barışmızn başına gelenler ahkkında bilgin yok sanırım .........

özgürfan
30-06-07, 22:34
BU bölüm hakikaten çok süper ama ben iki gözüm iki çeşme ağladım Dikkat edenininz var mı ama reklamlardan sonra barış abinin kullandığı araba kaza yaptığı arabaydı.....

cry-baby
30-06-07, 22:35
ne asmali konaklar,ne ikinci baharlar gordum,,ama hayatimda bu kadar guzel ve anlamli bolum gormedim heranini aglayarak,heranini dusunerek gecirdim..Baris sadece bu dizi ve sevenleri icin bile guclu olmali ve ayga kalkmalidir..

erdalss
30-06-07, 22:40
BU bölüm hakikaten çok süper ama ben iki gözüm iki çeşme ağladım Dikkat edenininz var mı ama reklamlardan sonra barış abinin kullandığı araba kaza yaptığı arabaydı.....

bence değil film deki araçta krom jant vardı..kaza arabasında ise normal çelik vardı...ayrıca renkte değişik sanırım...

fafak37
30-06-07, 22:49
bence değil film deki araçta krom jant vardı..kaza arabasında ise normal çelik vardı...ayrıca renkte değişik sanırım...

Bencede araba başkaydı yanlış görülmüş olabilir...

ünall
30-06-07, 22:50
ya evet bende bir an final bolumu gibi geldı yada finalden bir oncekı bolum ama bundan sonra zaten devamı yok cunkü bu bolum bu hafta cekılmıs strda barıs ve mervenın roportajında bu bolum cekılrken yapılıyordu yeni bolumun startıda bugun verılcektı ama talihsiz bu kaza meydana geldi sanırım sezon finalı olur bu dizide barıs abı iyilesir iyilesmez dizi tekrar devam eder ama suan en onemlısı barıs abinin iyilesıp ayaga kalkması

mericik
30-06-07, 22:54
Arabanın plakası aynıydı.:img-yes: :img-yes:
Bu böülm süperdi ya ağladım barışın her sahnesinde hele yeni bir müzik var ya nazla tarık iskelede konuşurken çalıyo bayıldım o müziğe barışım ayağa kalkcak ve o müziğe şarkı yazıp söyleyecek.En sonu negüzeldi ya

Deja Vu
30-06-07, 22:54
bu bölüm çok güzeldi bölüm boyunca ağladım ztn :sad53:
inşallah barış abi iyileşicek tüm ümidimiz bu

işte herşey bitti
kapılar kilitlendi asla
açılmayabilir unutma

belki rüyan bitti
uyanmak senin elinde
istiyorsan devam etsene

ama vazgeçme sevmekten vazgeçme
istemekten
umutları sönmez insanın

ama vazgecme gulmekten vazgecme
direnmekten
anlamsız gelse de hayatın

vazgeçme, baris akarsu.

yasemin_gülçin
30-06-07, 22:57
hayır arkadaşım galiba senin barışmızn başına gelenler ahkkında bilgin yok sanırım .........[/COLOR][/SIZE][/FONT]

ya ben öle bi şey demedim gerçektem çok özür dilerim sadece dizi deki olaylar güzelleşiyo hani filnaller güzel bitiyo ya hep ondan dedim ben her şey güzelleşiyo diyoo yoksa ben çok üzgünüm acil şifalar dliyorummm

GERÇEKTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ ANLAŞILDIYSAMMM:icon_sorr :icon_sorr

acemicadi_selim
30-06-07, 22:58
bu bolum superdi ama tarigi gordukce cok kotu oldum walla onu dizide saglikli ve mutlu gormek sonrada onun su anda hastanede oldugunu hatirlamak cok kotu bi duygu yaa agladim resmen yaa ama tarik ve nazin sahnesi superdi son sahne filan walla bayildim ama ne biliyim onumuzde bolum bile yayinlanirmi baris iyilesirde dizi cekilirmi bilinmez aman baris kendine gelsinde diziyi boswer yaaa

tolgacan
30-06-07, 22:58
Diziden aklımda pek bir şey kalmadı maalesef Barış'ı düşünmekten... Yine de bazı sahneler çok güzel ve hoştu... Barış abimiz iyileştiğinde dizimiz de devam edecek inşallah...

dizi kurdu
30-06-07, 22:59
hakikaten süper bir bölümdü biz bu bölüm burda deprem etkisi yapar diyoduk ama deprem 23 saat önce oldu.ne bekliyoduk ne oldu.kader işte.Bu bölümde hulisi dahi herkes bir ders aldı. tarıkla nazın barışmalarıda güzeldi.araba sahnesi falan süperdi.emeği geçen herkese teşekkür ediyorum elinize sağlık bize böyle bir bölüm ve böylesine güzel bir bölüm izlettirdiğiniz için.

özgürfan
30-06-07, 23:10
Arkadaşlar bende emin deildim çünkü araba tanınmaz bi hale gelmiş ama plakayı görünce emin oldum

glçnm
30-06-07, 23:11
bu bölüm çok güzeldi, bambaşkaydı ... ama malesef keyifle izleyemedik, gülemedik,sevinemedik. içimizden bişeyler kaydı gitti. neler ummuştuk,neler dilemiştik yeni bölümler için, bikaç gün öncesine kadar tek derdimiz dizimizin bitmemesiydi ya şimdi barış hayata dönsün yeter, o iyi olsun yeter. Allahım nolur yardım et ona, açsın gözlerini. belkide şimdi diziyi izlemiş ekipçe başarılarını kutluyor olacaklardı ama kader,kısmet buymuş meğer. ama bu bir son deil,zaten olmamalı bizim için aksine barışın gözlerini açtığı gün bir başlangıç olacak, daha çok 49 bölümler izlicez biz,eminim bıktırıcaklar bizi, yeter artık dicez kıskançlıklarına,inatlıklarına ... aynı babası hulusi gibi olucak tarık ... yeter ki biz inanalım, dua edelim ... o bizi duyucak, gözlerini açıcıcak ... hadi BARIŞŞŞ UYANNNNNNN........

Hirotaro
30-06-07, 23:30
Bölüm sonrasında,kendimi dışarı vurdum.Duramadım evde,evin duvarları üstüme üstüme geldi. :icon_sorr.Hayatımın en zor 2 saatlerinden birini yaşadım.Ne olur Barış hadii ayağa kalk.
Bölüm hakkında yorum yapmam çok zor.Bir yandan gözlerim çok doldu,zaman zaman gözlerimden akan yaşlara mani olamadım :icon_sorr

burcu_m82
30-06-07, 23:51
Diziyi izledim mi izlemedim mi belli degil, hatirliyorum mu hatirlamiyorum mu belli degil...
Ekrana bakiyordum ama boss..
Ozette Baris'in guldugu bir sahne vardi. O guldu ben basladim aglamaya. Baris'in sahnesi cikar ben aglarim.
Ooof of bana birgun YY'yi boyle izleyecegimi soyleseler.....

erdalss
30-06-07, 23:53
Arkadaşlar bende emin deildim çünkü araba tanınmaz bi hale gelmiş ama plakayı görünce emin oldum

arkadaşım plakayı bilmiyom ama...o araba o araba değill....

fafak37
01-07-07, 00:14
Arkadaşlar müjdeler olsun Barışın durumu iyiye gidiyormuş solunum yapmaya başlamış ayrıntılar www.yalanciyarim.com :happy0064

berkayaras
01-07-07, 00:36
Bekledigim gibi en guzel bolumlerden biriydi,ayrıca en keyifsiz seyrettigim bolumlerden bırıydı.Detaylı yorumlar sonra yapılır heralde ama sunu soylıyım butun oyunculara,butun ekibe tebrikler ve tessekkurler elınden gelenı yapmıslar,oyuncuların hepsi çok şekerdi.

aşkım barış
01-07-07, 00:38
ilk defa diziyi aglayark seyrettim sürekli barış sahnlerde agladım allahım buda başımıza gelicekmi dedim

bu bölümde en çok istedigim oldu ikisi sevgili oldu ama sevinemedim böylemi olucaktı ne hayallar kurmuştum

yeterki barış ayaga kalkacak ve bizlere şaka yapıcak

Hirotaro
01-07-07, 00:39
Arkadaşlar müjdeler olsun Barışın durumu iyiye gidiyormuş solunum yapmaya başlamış ayrıntılar www.yalanciyarim.com da :happy0064
canım adresi istersen düzelt,da eki ayrı alacak,yoksa site açılmaz.Hadii BARIŞ sen iyi olacaksın,buna inanıyoruz tüm benliğimizle

fafak37
01-07-07, 00:41
canım adresi istersen düzelt,da eki ayrı alacak,yoksa site açılmaz.Hadii BARIŞ sen iyi olacaksın,buna inanıyoruz tüm benliğimizle

Evet,yı ayırmam lazım kusura bakma heyecandan yanlış oldu...

www.yalanciyarim.com

aşkım barış
01-07-07, 00:42
merve ne dedi o AYAGA KALKACAK O GÜÇLÜ BİRİ dedi

AYAGA KALKACAK tekrar o güzel gülüşüyle bizlere bakıcak

uyan barış ne olur

yağmur...
01-07-07, 00:58
ilk defa zevk almadan izledim filmi yine de çok güzeldi bütün yanlış anlamalara rağmen...

daisyy
01-07-07, 07:42
çok güzel bir bölümdü ama barış akarsuyu gördükçe içim bir fena oldu evde kimse yoktu bende barışın her çıktığı sahnede rahatça ağladımm HADİ UYAN VE ARAMIZA DÖN ARTIK BARIŞ AKARSU!!!!

sinemim_g
01-07-07, 07:56
yalancı yarimi son kez izledik..ya hiç izleyemeyeceğiz bundan sonra yada çok uzun süre bekliycez...
en çok beklediğimizz istediğimiz bölümdü..
ama böylemi gelicekti bu bölüm bize...

çok isteksiz izledim,sürekli ağladım!!
naz:belki son kez görücem seni....
bu nasıl bir tesadüftür,.....

bölüm hakkında yorum yapamıycam barış orda yatarken...
barış kalkıcak ve hepimiz yine burda böölüm tartışıcağız...
kimse gelmeden tek yorum yapılmasın...biz herşeyde birlikteydik!
bundada birlik olucak...kimsede bölüm yorumu yapıcak derman yok:sad53:

ebru.karaca
01-07-07, 08:18
Herkese günaydın.

Umarım güzel haberlere gebe olur bu gün.

Dünkü bölüm harikaydı. Muhteşemdi. Tesadüflerle doluydu.
Yorumlarımı yapacağım ama Barış'ın uyanmasını bekliyorum.

Herkes dualarına devam etsin..

yarok
01-07-07, 11:11
Güzel bir bölümdü... eğer o kaza olmasaydı dün çekimleri vardı dizinin... babasının doğum gününe gidiyordu tarık nazla... belki babasıyla tanıştıracaktı... baba ben senin hep yanımdaydım diyecekti... buda sevdiğim kız... ne güzel şeyler olacaktı dizimizde...

bekirmelike
01-07-07, 11:54
güzel bir bölümdü çok güzeldi
inş barış akarsu iileşirse daha güzel bölümlerde izliyeceğiz

znr
01-07-07, 12:15
Barış Öyle Ayakta Sapasağlam Duruyodu... Gülümsüyodu Ya... O Bile Yeter Bölümün Güzel Olması İçin...

cerenimo
01-07-07, 12:15
Her zamanki gibi güzel bir bölümdü...
Her zaman beklediğimiz bölümlerdendi...
Ve eğer Barış bizi bu kadar üzmeseydi havalara uçarak izleyeceğimiz bölümlerdendi...Ama olsun, biz bunun gibi daha nice bölümler izleyeceğiz...

İnşallah bu gün dünden çok daha iyi olur...Aynı dizimizde gerçekleştiği gibi beklentilerimiz sonuç verir...Hadi arkadaşlar DUALARIMIZA DEVAM...

capcup
01-07-07, 12:56
dün gece hayatımın en zor gecesini yaşadım..dizimiz harikaydı ama ben her karesinde ağladım..lütfen barış daha görücek güzel bölümler var daha nazla düğününüzü yapıcaZ vazgeçme biz yalancı yarimden nasıl vazgeçmediysek sende vazgeçmeee lütfennn biran önce kalk ayağa lütfen ve 50.bölümü izlememizi sağlaaa biliyorum bizi duyuyosun ...sana güveniyorum lütfennn:icon_sorr :icon_sorr

awakening
01-07-07, 13:14
star tv yeni yayın akışını vermiş. haftaya dizimiz var gözüyor ama büyük olasılıkla 49. bölümün tekrarını verirler. ne güzel bölümdü keyifle izlemek vardı
ama olmadı :( herşeyiyle 4 4lüktü herşey güzeldi

erdalss
01-07-07, 13:16
evet diziden nasıl vazgeçmediysek barıştanda vazgeçmek yok...o bu dizide daha çok yer alcak..devam edecek...

" EN SON UMUT öLüR" sözünü unutmayalım değilmi...

erdalss
01-07-07, 13:18
star tv yeni yayın akışını vermiş. haftaya dizimiz var gözüyor ama büyük olasılıkla 49. bölümün tekrarını verirler. ne güzel bölümdü keyifle izlemek vardı
ama olmadı :( herşeyiyle 4 4lüktü herşey güzeldi

cidden bişi söliyimmi dizinin bu bölümünde sezon finali havası vardı sanki siz sezdinizmi öle bişi...yani tam sezon finali olacaksa böyle olsun dedirtircesine oldu..
barış iyileşsinde naılsa şimdi sezon finali yazarlar bitirmezler heralde ??

awakening
01-07-07, 13:22
a/b
2 YALANCI YARIM [NET] STAR 3,60 19,90

total
2 YALANCI YARIM [NET] STAR 3,50 17,70

şunları şimdi doya doya kutlamak vardı ama olmadı :( :(

angel eyes
01-07-07, 13:22
arkadaşlar reytinglerde 2. olmuşuz.barışa olan sevgimizi birkez daha kanıtladık.şimdide sıra barışta.şimdide o bize olan sevgisi ve saygısını gösterecek.

kardelen2086
01-07-07, 13:23
şu an için belki önemli değil ama yine de paylaşmak istedim,reytingler belli olmuş,ve dizimiz her iki grupta da 2. olmuş arkadaşlar,keşke barış akarsu iyi olsaydı da bugünü görebilseydi.......

erdalss
01-07-07, 13:24
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
30 HAZİRAN 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 MAKINA [NET] KAND 4,00 28,20
3 SELENA [NET] ATV 3,20 15,90
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,90 23,60

TELE - BAROMETRE
30 HAZİRAN 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SELENA [NET] ATV 4,70 21,40
3 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,10 24,10
4 EFSANE (Y.S) [NET] SHOW 2,70 12,60

buyrun.

erdalss
01-07-07, 13:26
a/b

total

şunları şimdi doya doya kutlamak vardı ama olmadı :( :(

hemde nasıl be engin abi şu ana havalrda uçuyor olcaktık...:icon_sorr
ama nabalım barışımız iyileşşin yine olucaz inşallah.
off off neden bizim başımıza geliyoki yaa...

lady_dicaprio
01-07-07, 13:29
ne güzel ikinci olmussuz ama ben sevinemiyorum bille yaa...
berbat bir durum... kelimelerle ifade edilemez

Aynali 11
01-07-07, 13:35
bu durumu barisda görecek ve oda sevinecek...hatta ikinci degil birinciydik biz su kaza olmasaydi...allahim sen onu koru ve en kisa zamanda uyanmsini sagla yarabbim

awakening
01-07-07, 13:38
erdalcım hiç sorma akşam diziyi izlerken o kadar buruk izledim bazı sahnelerde o kadar ağladım ki anlatam. hele belginin bu doğum gününe bi kişi eksik olacak demesi yokmu yedi bitirdi. ne güzel bölümdü ama. evt sezon finali havası vardı + star haberdeki rop. sezon finali demişlerdi bölüm için ve o havada çekilmiş. diziyi akşam cafede izledim tv başında ağladım gelen geçen bana bakıyordu . allahım sen güç ver ona sen onu bize bağışla.

Dualarımız Barış AKARSU'YA

billur_ezgi
01-07-07, 13:38
barış zaten şuan hissediyo neler olduğunu dışarıda bizi üzmiicek ve yeni bölümlerle karşımıza geçiceekkkk Bizim bildiğimiz erkeklerden değil oo :'(:icon_sorr

dizi kurdu
01-07-07, 14:12
barış zaten şuan hissediyo neler olduğunu dışarıda bizi üzmiicek ve yeni bölümlerle karşımıza geçiceekkkk Bizim bildiğimiz erkeklerden değil oo :'(:icon_sorr

ya şu anda dizi kimsenin umrunda diğil yeterki o iyileşsin. dizi devam etsede olur etmesede.

tolgacan
01-07-07, 14:47
Gerçekten güzel gelmiş reyting'ler... Herhalde bunda Barış'ın durumunun da etkisi olmuştur... İnşallah Barış abi iyileşecek, dizimiz de devam eder tabii ki.

cerenimo
01-07-07, 14:56
cidden bişi söliyimmi dizinin bu bölümünde sezon finali havası vardı sanki siz sezdinizmi öle bişi...yani tam sezon finali olacaksa böyle olsun dedirtircesine oldu..
barış iyileşsinde naılsa şimdi sezon finali yazarlar bitirmezler heralde ??

Bu bölüm çekilirken dizinin akıbeti belli değildi zaten biliyorsunuz...
Star kaldırmak istiyordu, bu bölüm çekildikten sonra devam kararı aldılar...Yani normalde, eğer devam ettirtmeseydik zaten dizimizin finali olacaktı...Ondan öyle bir hava vardı zaten...Ama mükemmel bir bölümdü...Gerçi düzgün izleyebildiğimi söyleyemem ama...

yağmur...
01-07-07, 15:14
50. bölüm sezon finali olarak çekilecekmişti galiba

/\/azz__(IL*
01-07-07, 15:40
dizinin bu bölümünü her nekadar buruk bir şekil de izlesemde gene de güsel olduğunu belirtmeliyim
ama son sahnede barış ı öyle güler yüzlü,hayat dolu,ışıl ışıl görünce çok kötü oldum
ama en kısa zamanda aramıza döncek inanıyorum :img-wink:

Hirotaro
01-07-07, 17:34
Dün akşamki bölümün tekrarı var şu an.İzleyecek olan izlesin

''El!F''
01-07-07, 18:24
izledim izlerken barış abiyi görünce daha fena oldum
inşallah yeni bölülerinde tekrar görcez onu

fafak37
01-07-07, 18:26
Arkadaşlar yalanciyarim.com açılmıyor gelişmeler için bakacaktım dün akşam yazmışlar durumu iyiye gidiyor diye ne yazıkki site açılmıyor... :icon_sorr

ebru.karaca
01-07-07, 20:43
Reytingler muhteşem.
Başka zaman olsaydı, ne kadar da mutlu olurdum. Olurduk..

Barış hele bir iyileşsin, yine mutlu oluruz inşallah. Amin

fafak37
01-07-07, 20:48
Reytingler muhteşem.
Başka zaman olsaydı, ne kadar da mutlu olurdum. Olurduk..

Barış hele bir iyileşsin, yine mutlu oluruz inşallah. Amin

İnşallah barış ayağa kalkar yeni bölümler çekilir ve dünkü reytinglerin daha üstüne çıkılır dualarımız seninle lütfen uyan artık....:icon_sorr