PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları 14

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

kırmızı su
23-06-07, 22:44
arkadaşlar ben final falan olacak düşüncesin de değilim kesinlikle bu düşünceyi unutalım bence belki bi ara olur amatatamiyle bitmez sanmıyorum yarın daha umutlu bakacağız olaya eminim:good:

ayşenurr
arkadaşlar bu güzel bölümünün ardından bitecek,bitmeyecek şeklinde konuşmayalım.diziyi izlerken bile ağlıyarak izledim.ben yalancı yarimi çoooook
seviyorum.

HAWİNS
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla dizinin 49 dan fazla bölümü çekildi.Eğer bu hafta ve gelecek hafta reytingler iii gelirse dizi 2-3 haftalık bir aradan sonra devam edecekmiş...Bu arada tekrar bölümlerinide izleyin ki reytinglerin ne kadar yüksek olduğunu görsünler....

rüyam
23-06-07, 22:45
vallahı ben survıvorı okdr merak etmeme ragmen sırf reytıngı artmasın dıe abuk subuk bı kanal actım ne yapalım hersey mubah:) yaa naz nekdr sabırlıymıs bu arada ve tarık ne kdr gaddar ,,, ama tarıgın onca kızı ıstemeyıp sadece nazla tekne gezısıne cıkması cok romantıktı helede kucagında tasıması :img-in_lo bıde opseydı yanagından fln yada elınden ne guzel olucaktı...:img-hyste
aa fulya gelmıs ona soralım dızı nekdr cekıldı ,,,her ne olursa olsun bıtıcekmı dızı yanı reytınglere baglı degılm kı?

eroglu_forever
23-06-07, 22:45
Ne kadar harika bir bölümdü değil mi? Eee beni nasıl buldunuz?:img-wink:

Her Zaman Ki Gibi Çok Güzeldiniz...

Sizlere Sonsuz Teşekkür Ediyoruz...

Başarılarınızın Devamını Dilerim...

angel eyes
23-06-07, 22:46
bugün dizi su gibi akıp gitti dakka başı gözüm saate takıldı ne kadar kaldı diye zaten izlerkende aklım reytinglerdeydi replikleri bile hatırlayamıyorum oyuncuları bu başarılarından dolayı canı gönülden kutlıyorum hepsi çok başarılıydı ama benim akıl uçtu reytinglere kondu yarına kadarda oraya tüneyecek

frk

Tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü ve sizde her zamanki gibi muhteşemdiniz. Önünüzde saygıyla eğiliyorum..

pas.si.on79

hoşgeldin...
:happy0064

Harikasın ya..Vahi Amcaya destek çıktınız ya süperdiniz.. Kendi sesini inan daha çok sevdim.Başarılar başarılar başarılar:happy0064

elmali-turta
23-06-07, 22:47

Hoşgeldin Fulya Ablacım...bu bölüm harikaydı tekk kelimeyle bayıldım özelliklede sana süperdin süper!!!:img-wink: :)

mary61
vallahı ben survıvorı okdr merak etmeme ragmen sırf reytıngı artmasın dıe abuk subuk bı kanal actım ne yapalım hersey mubah:) yaa naz nekdr sabırlıymıs bu arada ve tarık ne kdr gaddar ,,, ama tarıgın onca kızı ıstemeyıp sadece nazla tekne gezısıne cıkması cok romantıktı helede kucagında tasıması :img-in_lo bıde opseydı yanagından fln yada elınden ne guzel olucaktı...:img-hyste

aynen bende abuk subuk bir kanal actim reklam arasinda hatta bir normal starda ona reklam girince eurostara baktim belki reytinglere biraz katkim olur diye benim abim hic tv bakmayi sevmez bugün evde misafir oldugu halde tvnin icine giricekti az daha...zor tuttum (dermisim:P)

smooth1903
bu arada bu reytingelr ne zaman eklenicek bu siteye yada biz nerden öğrenebiliriz bunları bilen biri var mı?

HAWİNS
Her zamanki gibi yine harikaydın fulya_ceylan ablacım...Bu arada fulya abla dizi bitiyo mu devam mı ediyo? Lütfen bize bi bilgi ver nolur....

whiteangel

bölüm muhteşemdi. sen de öyle Fulya'cım. Bir kez daha bu dizi bitmemeli bitemez dedim.:icon_sorr

aragorn54
23-06-07, 22:48

Çok muhteşemsiniz ümitle ikiniz çok güzel ikilisiniz
dizimiz ile ilgili tüyolar verirmisiniz lütfennn:happy0064

angel eyes
23-06-07, 22:48

harikaydın harika daha ne olsun döktürmüşsün yine ümitle vucüt dili konuşmanız ne güzeldi öle bayıldım valal tebrik ediyorum fulya abla nolur bişeyler söle iiii haber ver dizi devam edecek de lütfen

zett_turgay
23-06-07, 22:49

fulya abla tek kelime ile harikaydın
dizimiz devam edicek mi bir bilginiz var mı bu konuda

capcup
fulya abla harikaydın tek kelimeyle:img-yes: ama inan diziyi izlerken gözlerimden YAŞLAR geliyodu biz sizsiz ne yaparız yaaaa off çok dertlendim
umarım fm diziyi farklı bir kanala alır da YALANCI YARİM AİLESİ AYRILMAZZ ZATEN AYIRAMAZLAR AMA:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

cerenimo

O kadar harikaydın ki Fulyacım...
Gözümü kırpmadan izledim ciddiyim...Ekrana yapışık şekildeydim, eve kimseyi konuşturtmadım :)
Hem bölüm, hem sen harikaydınız...
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Bu arada hoş geldin demeyi unuttum:) Hoşgeldin:)
Ekibe, oyunculara, bölümde emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler :happy0064
Hala sırıtoyorum:) Bu gün yine bana uyku yok anlaşılan...Bir ara gece tekrarı oluyordu, bu gün de varsa izliyim bari:) Doyamadım:)
Dizimizi, oyuncularımızı çok ama çoook seviyorum...

/\/azz__(IL*
bölüm muhteşemdi
sen zaten muhteşemsin fulya abla
kendi sesin ayrı bi güsel çok beğendim

başak-eylül

Hoşgeldiniz...
Tek kelime ile harikaydınız:good:bu arada kendi sesinizde çok hoşmuş.Vahi beye destek çıktınız ya bayıldım :happy0064

ayşenurr
23-06-07, 22:50
Fulya hoş geldin,tek kelimeyle süperdin.Ümit ile vücut diliyle konuşman çok
iyiydi.:good:

berkayaras
Muhteşem gercekten,bu bolumde hissettigim duyguları kelımeye dokmek cok zor.Tabiri caizse duygu komasına girdim diyebilirim.Fakat aklımın bı ucunda dizinin bitmesi haberi var kemirip duruo beynimi.Boyle bi bolumu bile tam tadında seyretmeme neden oldu
Butun oyuncuları tebrık edıorm :happy0064

kardelen2086
bu arada bu reytingelr ne zaman eklenicek bu siteye yada biz nerden öğrenebiliriz bunları bilen biri var mı?

en erken 12.30 ile 13.00 arası belli olur daha erken belli olan başka bir site var mı bilmiyorum,umarım reytingler beklediğimizden çok daha yüksek gelir...:img-yes: :img-yes:

whiteangel
23-06-07, 22:51
başlıkta 113 kişi online..
BU DİZİ BÖYLE BİTMEZZZZ BİTEMEZZZZ:icon_sorr
bölüme emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
bu arada senaristlerin kulakları çınladı bol bol...
kardeşim bu kadar güzel bölümleri niye bu kadar geciktirdiniz:icon_sorr

jervez
23-06-07, 22:51
İŞTE BUDUR............
Süper ötesi bir bölüm...
Herşey dozunda muhteşem
Fulya Ceylan süpersiniz.
Daha ne olsuN :happy0064

Aynali 11
23-06-07, 22:52

gercekten harikaydiniz özellikle vahiyi nasil degistirdiginiz sahneyi görünce cok begendim sizi ayakta alkisliyorum ve insallah sizi 49.bölümden sonrada görme imkanimiz olur..yani dizimiz devam eder

angel eyes
23-06-07, 22:54
fulya abla senden rica ediyorum lütfen biraz bilgi vermeden çıkma lütfen çünkü hepimiz gergin bi şekilde dizinin akıbetini merak ediyoruz lütfen bşeyler söle

RebeCa
23-06-07, 22:54
Fulya hanım nedemek nasıl buldunuz mükemmeldınız? herkes çok güzeldi ve çok iyidi.Kıymayın dizimize ne olur ? asıl bu bölümlerden sonta başlıyor dizimiz?tüm yalancı yarim ekibine teşekkürler bizlere böyle bir dizi izlettıklerı için.

sizleri çokkkkkkkkk seviyoruz.

cnl
23-06-07, 22:55
ya böle bir bölümden sonra diziyi bitirenin alnını karıslamak lazım..ya muhtesemdi ya tek kelime ile daha baska tarifi yok.oyuncular hepsi cok güzel oynadı.fulya ceylan sizde cok basarılydınız ümitle vücut dili olsun:)vahinin imaj olayı olsun..bekle simdi 1haftayı..bütün oyuncuları tebrik ediyorum ve:happy0064 mutluluktan

wyand0tte
fulya hanım hoşgeldizin forumda sevenlerinizle konuşmanız çok güzel..ben sizi ilk kez izledim ve bayıldım çok iyiydiniz...dizinin tüm oyuncuları çok güzel ve samamilerdi...

başak-eylül
Arkadaşlar biraz geç bir vakit ama saat 03.45'de(bu ztaraın işi belli olmaz biraz geç de başlayabilir) euro ztarda bu muhteşem bölümün tekrarı var,haber vermek istedim,böyle bir bölümü izlemekten bıkmayız ne de olsa:)

eroglu_forever
23-06-07, 22:56
Star Diziyi Rezil Etti...

Favorili Kanal Listemde Star' In Yerinde Yeller Esiyor Artık...

HAWİNS
23-06-07, 22:57
Arkadaşlar pes etmek yok star tv yalancı yarimi bitirmek konusunda ne kadar ısrarlıysa bizde aynı şekilde reytingleri arttırmakta ısrarlıyız...Yeni edindiğim bilgilere göre yy ' in hafta içindeki tekrar bölümlerinin reytingleride dizinin devam etmesinde etkili olucakmış...Yarın 48. bölümün tekrarı var izlemeseniz bile starı açıp sesini kısın....:) Ha ha ha...Bu savaşı star değil biz kazanıcaz...:)

Aynali 11
23-06-07, 22:58
fulya hanim lütfen yönetmen ile veya yapimcí ile konusun durumumuzu görüyorsunuz dizinin reytingleri kesin cikar hem starin bir tek süper dizisi var o da yalanci yarim baska diziler rezalet

Ebruli88
Arkadaşlar biraz geç bir vakit ama saat 03.45'de(bu ztaraın işi belli olmaz biraz geç de başlayabilir) euro ztarda bu muhteşem bölümün tekrarı var,haber vermek istedim,böyle bir bölümü izlemekten bıkmayız ne de olsa:)

ben zaten her gece izliyorum tavsiye ederim sesssiz sakin daha iyi olur :img-wink:

FULYA abla hosgeldin...Valla senin vücut diline hayran kaldim bende herse uyguluycam sözz bak sööz verdim...

Bu arada dizi bitecek mi:sad53:

azizoz
:icon_sorr ya bitecekmi dizi kesinmi bitmesin yaaa ben çok beğendim bence star tanıtımını biraz artırırsa ve bu diziye 2-3 hafta şans veririse reytingler yükselir çünkü şu anda vumartesi günü büyük rakibi yok..

star bizim bir numaralı düşmanımız.ama mecburen katlanmak zorundayız.geçimini bizden sağlıyor nerdeyse.fragman beklemek için reytingini yükseltmediğimiz programı yok.bu haftada reytingimizi düşürmek için elinden geleni yaptı.
her reklam arasına fragmanımız konmadı.fragman hep son reklam kuşağında verildi.spor haberlerinden sonra az sonra bile denmedi.vede bütün reklam aralarına başka dizilerin vede sınavın fragmanı kondu.daha birçok fenalık yaptı.
reytinglerde neredesin firuzeyi kimse takmıyor herhalde.şu bir gerçek ki kanal d'de ne kadar saçma olursa olsun filmler 4 veya 4.5'tan aşağı reyting almıyor.biz günümüzde yeniyiz.izleyenlerin çoğu sürpriz yaşayarak ve sevinerek tv başına geçti.ben türk halkına güveniyorum.burda lokum gibi dizi varken başka kanal açmak bence:img-help: 5'ten yukarı reyting alırsak ilk üç garanti olur.
fulya ablacığım bu bölümde ümitle ikiniz bir başkaydınız.keşke tarıkla nazda sizin gibi rahat davranabilse.tarıkla nazı öyle görünce teselliyi ümitle ikinizde buluyoruz.
noooooluuur bu dizi bitmesin.:icon_sorr elimizden geleni ardımıza koymayız hiçbirimiz.söyleyin hemen yapalım dizimiz için canımız feda.

jervez
Vahinin muhteşem değişimi , Hulusinin kovuluşu, Tarığın Nazına asla kıyamayışı,Nazın herşeye rağmen sabrı,Tekelioğlu Tarığın ukalalıkları herşey yerli yerinde ve muhteşem.
Ama sonunda yine yanlış anlamalar.Şimdi gel 49 gel.
Ama bir yandan da gelme 49 gelme.......:sad53:
Siz anladınız onu:img-hyste

awakening
evet arkadaşlar sevgili serdar arkadaşımız dizimizin videolarını siteye upload yapmaya başlamış ben hemen buldum 2 dk da :)

http://www.sentüp.com/watch?v=dE25m0WJf3s

erolimo
23-06-07, 22:59
İlk başladığında diziyi izlemiyordum fakat okulum tatile girince hafta içi öğlenleri tekrar bölümlerine rastladım. İzlemeye başladım ve çok beğendim.

Ayrıca bu kadar çok ve çılgın hayranı olduğunu da bilmiyordum. =) Umarım çabalarınız karşılıksız kalmaz ve dizi devam eder. Ben de reyting yapsın diye bu akşam takip ettim diziyi.

mary61
23-06-07, 23:00
yaa cok izlemek isterim gece gece sessiz sessiz ama annem varya benim canima okur ya ben cok korkuyorum biticek diye..ya agliycam agliycaktimda kendimi zor tuttum...

gulenayse
23-06-07, 23:00
Arkadaşlar pes etmek yok star tv yalancı yarimi bitirmek konusunda ne kadar ısrarlıysa bizde aynı şekilde reytingleri arttırmakta ısrarlıyız...Yeni edindiğim bilgilere göre yy ' in hafta içindeki tekrar bölümlerinin reytingleride dizinin devam etmesinde etkili olucakmış...Yarın 48. bölümün tekrarı var izlemeseniz bile starı açıp sesini kısın....:) Ha ha ha...Bu savaşı star değil biz kazanıcaz...:)

inşallah UMARIM BİTMEZ...:img-cray: :sad53:

pas.si.on79
23-06-07, 23:01
Arkadaşlar ,Biliyorsunuz bugün dizimiz vardı;ama aynı zamanda
Bodrumda Lösemi Çocuklar Yararına düzenlenen ve geliri ihtiyacı olan 22 bebeğe gidecek; Barış Akarsunun Kale de konseri vardı..

Böyle anlamlı olayı,bizim başrol oyuncumuz verdi..Ama tabi ztar bunları haber yapmaz.. Neyse biz boşvererilim ztarı....

Kaleden haber....
Barış Akarsu Bodrumda Ercüneyt ile düet yaptı gözlerin şarkısında ve kaleyi salladılar...Harika bir konser..

Yine Barış şarkıları o kadar içten söylemiş ki..
Gözlerin şarkısı da hani kaleyi yıkmış,,,:) benden söylemesi.. :img-hyste

bilgi veren arkadaşıma teşekkür ediyorum.:)

elmali-turta
23-06-07, 23:03
Arkadaşlar Serdar bu bölümün uploadlarına başladı bilginize...Cemile olmadığından Blog'a biz ekliyoruz haberiniz olsun :img-wink:

rüyam
23-06-07, 23:03
evet arkadaşlar sevgili serdar arkadaşımız dizimizin videolarını siteye upload yapmaya başlamış ben hemen buldum 2 dk da :)

http://www.sentüp.com/watch?v=dE25m0WJf3s

ben bunu acamıorum sıte acılmıo

smooth1903
23-06-07, 23:04
yazılanları okumaya yetişemedim bugün forum gene hareketli günlerine döndü.bu arada fulya sesin gerekten çok hoş.ümitle vücut dili çok hoştu.dizi hakkında bizi bilgilendirmeden çıkmıycaksın dimi?biz burda vallaha elimiz kalbimizde bekliyoruz gittik gidicez öbür tarafa

kırmızı su
23-06-07, 23:05
arkadaşlar bari 52.bölüm olsa valla ben haftaya bitmesin de ne olursa razıyım diyorum bazen ama gönlüm hiç bitmemesinden yana yarın reytingler çok iyi gelir inşallah bu kadar güzel bi dizi bu kadar kaliteli bi dizi bitemez o kadar saçma dizinin arasında yalancı yarim bitane her yönüyle star tv insafa gel insafa

Oo_esmer_kiz_Oo
selamlarr yine ve yine cok guzel bir bolum izledik :img-yes:
kelimeler bile sigmaz dizimizin guzeligini, ozeligini, ve o guzrl dutgulari anlatmaya....

ama ben bugun izlerken cok kesinti oldu yani cogu yer duruyordu, aceba sizdedemi oyle oldu yoksa sadece ben star kanali mi kafayi yedi?bilgi verirseniz sevinirim:)

eroglu_forever

Verilen Adresi Editleyeceksiniz (sentüp => youtub*) Olacak. * Lı Yeri Tahimin Edersiniz Artık...

awakening
23-06-07, 23:06

sentüp yazan yere mağlum siteyi yazaçaksın . yanii şu dünyaca ünlü video paylaşım sitenin adını o zaman çıkar (:

smooth1903
23-06-07, 23:08
selamlarr yine ve yine cok guzel bir bolum izledik :img-yes:
kelimeler bile sigmaz dizimizin guzeligini, ozeligini, ve o guzrl dutgulari anlatmaya....

ama ben bugun izlerken cok kesinti oldu yani cogu yer duruyordu, aceba sizdedemi oyle oldu yoksa sadece ben star kanali mi kafayi yedi?bilgi verirseniz sevinirim:)

senin ztar kafayı yemiş arkadaşım bende olmadı öle bişey.nede olsa ztar ne beklersin.ama bende olmadı diğer arkadaşları bilmem

Hirotaro
Bugün resmen tavan yaptınız,süper birbölüm izledik,gönüllerinize sağlık :good:
Özellikle vücut dili konusunda :)

angel eyes
pilotumuz serdar yine imdadımıza yetişti çok teşekürler siteye videoları hemen eklediğin için

mary61
23-06-07, 23:09
ya arkadaylar fulya abla neden cikti ya bir kac tüyo verseydi ya ben uyuyamiycam reytingler yüzünden..

smooth1903
23-06-07, 23:11
alamadık fulyadan herhangi bir ip ucu çıkmış siteden tüh ya keşke obişeyler söyleseydi ya.kaçırdık fırsatı

Hirotaro
Bu arada yarın ilk 2 sıradan biri bizim,kimse elimizden alamaz reytinglerde
Ayrıca Tarık'ın şu sözleri çok güzeldi."Babamı aramadığın her an,kendimi sana daha da yakın hissediyorum" dediği replikler :img-in_lo

eylül-emreAltuğ
herkese iyi akşamalr....
yalancı yarimi hep takip ederdim elimden geldiğince okul öss nedeniyle izleyemiyordum ama ilk defa bu akaşm tam olarak ailece oturup izledik ve hayran kaldım valla gerçi hafta içi yayınlanan bölümlerini kaçırmıyorum neyse gel gelelim bu akşamki bölümüne.....
tek kelime ile harika bir bölümdü tarık naza her ne kadar çektirsede çaktırmadan ona kıyamadığı bakışları şahaneydi yaa ama sonu hiç güzel bitmedi yaa umarım sonunda çıkan yanlışlığı gelecek haftaki böülmde ortaya çıkar da daha iyi olur nazla tarığın arası haftaya görecez tabi sizde beni artık sık sık bu forumda göreceksiniz bir yalancı yarim delisi olarak.....
reytinglere gelince bence bu bölümde muhteşem bir reyting alırız birde dizinin bitişi konusunda sorunun hallolduğunu sanıyordum arkadaşlar star hala kararlımı diziyi bitirme konusunda ya saçmalamasınlar ama böyle güzel beğenilen bir dizi bulmuşlarda btiriyolar yaa ne yapmamız gerekiyorsa yaparız yeterki dizimiz bitmesin.......

YALANCI YARİM'E HEP DESTEK TAM DESTEK...

awakening
23-06-07, 23:12
bu arada tekrar tekrar serdar arkadaşımıza çok tşk ederiz dizi bitmeden yine bölümün partları siteye upload ettiği için gerçekten ellerine sağlık serdar her ne olursa olsun bizi bırakmadığın için ( ahh birde konuşsan)

Hirotaro
23-06-07, 23:14
Kimse endişe etmesin,yarınki reytingler süper gelecek.Aslında 2201 evdeki o cihazlara bakmasalar daha iyi,çünkü o cihazlar yalan söylüyor.Sırf biz burada yüzlerce kişiyiz.o cihaz ise TR de 2201 evde.ne adaletse :img-help:

tolgacan
23-06-07, 23:15
Bence yine güzel bir bölüm izledik. Tarık Naz'a çok çektirdi ama sonunda o da dayanamadı. Bence yeni günümüzde başarılı olacağız ve reyting'ler iyi gelecek arkadaşlar... :img-wink:

grimace_88
23-06-07, 23:15
yine süper bölümlerden birisi beklediğime değmiş doğrusu fulya ablam gelmiş keşke bişeyler söleseydi de 1 hafta nası geçicek şimdi umarım reytinglerden de yüzümüz güler şimdiki gibi :happy0064 :happy0064 :happy0064 bu arada serdar çok saol ellerine sağlık kaç kere tekrar izlesem yine az :good:

kırmızı su
23-06-07, 23:17
reytingler iyi gelecek dizimizin üzerindeki kara bulutlar dağılacak bidahada geri gelmeyecek ben buna tüm kalbimle inanıyorum sizlerin de inandığını biliyorum inancımızı yitirmeyelim umudumuzu kaybetmeyelim:good:

angel eyes
23-06-07, 23:19
of biran önce sabah olsunda reytingler gelsin reytingleri düşünmekten zaten ne izlediğimi anlamadım ama bana reytinglerde 3. olacağız gibi geliyo olsun oda bişeydir 15 den kat kat idir sinirlerim çok bozuk ya iykide düğüne gitmemişim bu keyif varken düğünmüş yakın akrabaymış kim sallar ya benim burda ömrüm gidiyo düğünden babane

azizoz
23-06-07, 23:20
herkese iyi akşamalr....
yalancı yarimi hep takip ederdim elimden geldiğince okul öss nedeniyle izleyemiyordum ama ilk defa bu akaşm tam olarak ailece oturup izledik ve hayran kaldım valla gerçi hafta içi yayınlanan bölümlerini kaçırmıyorum neyse gel gelelim bu akşamki bölümüne.....
tek kelime ile harika bir bölümdü tarık naza her ne kadar çektirsede çaktırmadan ona kıyamadığı bakışları şahaneydi yaa ama sonu hiç güzel bitmedi yaa umarım sonunda çıkan yanlışlığı gelecek haftaki böülmde ortaya çıkar da daha iyi olur nazla tarığın arası haftaya görecez tabi sizde beni artık sık sık bu forumda göreceksiniz bir yalancı yarim delisi olarak.....
reytinglere gelince bence bu bölümde muhteşem bir reyting alırız birde dizinin bitişi konusunda sorunun hallolduğunu sanıyordum arkadaşlar star hala kararlımı diziyi bitirme konusunda ya saçmalamasınlar ama böyle güzel beğenilen bir dizi bulmuşlarda btiriyolar yaa ne yapmamız gerekiyorsa yaparız yeterki dizimiz bitmesin.......

YALANCI YARİM'E HEP DESTEK TAM DESTEK...
yeni arkadaşları aramızda görmek çok gurur verici bir olay.hepinize hoşgeldiniz demek istiyorum.
haftaya bomba gibi bir bölüm izleyeceğiz.tarık gerçeği öğrenecek ve yaptığı hatayı telafi etmek için naz'ın peşine koyulacak.itiraf ve daha neler olacak.ben söylemiyorum.UĞUR KEDİ söylüyor.onun sözleri kanundur bizim için.
bu bölümde bazı replikler vardı ki içimde onları tekrarlamaktan kendimi alamadım.yarın hepsini yazarız artık.hepinize iyi geceler,bol itiraflı rüyalar.

lady_dicaprio
23-06-07, 23:21
arkadaslar bencede cok güzel bir bölüm izledik
ya ben ne zamandir giremiyorum ne oldu su dizi bitcek konusu?
deyisiklikler varmi????
insallah raitingler iyi gelir ya insallaaaaah

necoş
23-06-07, 23:23
Çok güzel bir bölümdü.Aklım hem Bodrum'da Barış'ın konserinde,hem de dizinin bitebilecek ihtimalinin hüznüyle, karmakarışık bir ruh hali içerisinde seyrettim.İlk defa içim burkularak bir bölüm izledim.Böyle bir diziyi nasıl bitirirler ya..inanmıyorum inanamıyorum...offf offfff !!!!!!! karmakarışığım yorum bile yapamıyorum...:icon_sorr

rüyam
wallahı en guzel dızı oydu gumus bıttı fırtına bıtı survıvor uzun uzun sıkıcı oyunlar oynandı yanı ben hıc ızlemesem bıle ızlerdım mutlaka ...ızleyın yaa ne olur .... bakalım yrnı sabırszlıkla cekıroum

smooth1903
of biran önce sabah olsunda reytingler gelsin reytingleri düşünmekten zaten ne izlediğimi anlamadım ama bana reytinglerde 3. olacağız gibi geliyo olsun oda bişeydir 15 den kat kat idir sinirlerim çok bozuk ya iykide düğüne gitmemişim bu keyif varken düğünmüş yakın akrabaymış kim sallar ya benim burda ömrüm gidiyo düğünden babane

arkadaşlar böle kötü şeylerden bahsederek sabah olmaz.güzel seylerden bu günkü bölümlerden bahsedelim bölece zaman geçsin.harikaydı dizi.şimdi haftaya olacakları herkesin tahminlerini alalım bakalım kim ne planlamış.sizce haftaya ne olucak detaylı anlatın öle kalburüstü olmasın?detayları alalım arkadaşlar

-naz-

evet fulya ablacımm ne muhteşem bölümdü dimii:img-yes:
sen ahh senn bide soruyosun muhteşemdin yinee fulya ablacım...:img-wink:
:happy0064 :happy0064 çok seviyoruzz senii iyki varsınnnnn:img-wink:

yaaa ne muhteşem bir bölümdü....

'küçük sevgilim' ide dinledik....

cansunun gül isteğini yine barışın saç bandıyla yatıştırdılarrr:img-hyste

eylül-emreAltuğ
23-06-07, 23:25
yeni arkadaşları aramızda görmek çok gurur verici bir olay.hepinize hoşgeldiniz demek istiyorum.
haftaya bomba gibi bir bölüm izleyeceğiz.tarık gerçeği öğrenecek ve yaptığı hatayı telafi etmek için naz'ın peşine koyulacak.itiraf ve daha neler olacak.ben söylemiyorum.UĞUR KEDİ söylüyor.onun sözleri kanundur bizim için.
bu bölümde bazı replikler vardı ki içimde onları tekrarlamaktan kendimi alamadım.yarın hepsini yazarız artık.hepinize iyi geceler,bol itiraflı rüyalar.

hşb tşk..umarım gelecek hafta dediğin gibi bir bölüm izleriz..bence en güzeli tarığın naz hakkında en son dediğidir hani eğer bu durumdada "Babamı aramadığın her an,kendimi sana daha da yakın hissediyorum"gibisinden deyişiydi kesinlikle yaa:img-in_lo

smooth1903
23-06-07, 23:28
eeeeeeeee hüseyingazi yorumalarını göremedik henüz kendini geceye saklıyosun galiba hiç saklama başla yazmaya :img-yes:

developer_p
23-06-07, 23:28
ben izleyemedim diziyi çok merak sardı 1.partını izledim ama diğer partlar aratınca çıkmıyor linkini verebilir misiniz lütfen

dolceqabbana
23-06-07, 23:30
İzlediğim en güzel bölümü buydu :)

smooth1903
23-06-07, 23:30
ben izleyemedim diziyi çok merak sardı 1.partını izledim ama diğer partlar aratınca çıkmıyor linkini verebilir misiniz lütfen

daha anca birinci part eklendi sıra sıra hepsi eklenicek serdar ekliyo elinden geldikçe hızlı bi şekilde.zaten eklenince yada tamamı bitince burdaki arkadaşlar buraya yazarlar

kusursuz
23-06-07, 23:31
Muhteşem bir bölümdü...:happy0064

Adeta geriye dönüş yapıldı.Ama bu sefer Tarık Naz rolünü üstlenmişti.Bütün acımasızlıklarına,söylenmelerine rağmen gözleri yine onu ele verdi.:img-wink:

Son haftalardaki en iyi bölüm diyebilirim.Tarık'ın, Tekelioğlu olduğu ortaya çıktığından beri dizi adeta küllerinden doğdu.Bundan sonra çok malzeme var...En önemlisi aşk var.:img-in_lo

dml
23-06-07, 23:32
Bu foruma yazmasam da (ÖSS elverdiğince) hep severek takip ettiğim bir dizi oldu Yalancı Yarim. Haftaya bitecek olmasına cidden inanamıyorum!
Kanallar artık ne yapacaklarını şaşırdılar galiba, reytingleri çok iyi olan dizileri bile harcamaya başladıklarına göre herhalde dizileri toptan kaldırmak niyetindeler...
Sanırım bu akşamki bölüm de unutulmaz bölümlerden bir tanesi olarak kalacak benim içn, her şeyin bu kadar "ters" olması cidden çok ilginçti! Ama ne yalan söyleyeyim, Naz doğru söylüyor, hak etti bunları... Ve Tarık.. Yaşadıklarını Nazın da hissetmesini istiyor ki birbirlerini tam manasıyla anlasınlar, ilişkileri tam olarak başladığında en ufak bir pürüz bile olmasın hayatlarında..
Son bölüm demeye dilim varmıyor ama haftaya hakikaten son bölüm olacaksa, olabilecek en güzel şekilde bitecek gibi bir his var içimde.. Karakterlerin de, biz izleyenlerin de ama özellikle de bu işe emek veren YY ekibi ve onlardan sayılan siz dizifilm.com YY forumu takipçilerinin de hak ettiği çok güzel bir son çünkü...
Keşke öyle bir bitse ki, hem hakikaten son ise (ki inşallah olmayacak) içimize sinsin, hem de devamı için açık kapı olsun...
Ki dizinin devamında artık başlamış ve dolu dizgin devam eden bir Naz-Tarık çifti görmek sanırım buradaki herkesin ortak dileği...

Hepinize iyi akşamlar

angel eyes
23-06-07, 23:34
arkadaşlar tarık hani karal dairesine geçiyodu hemde en kralına demekki en kral daire nazın yanındaki odaymış bi küçük sevgilim söledi içimin yağları eridibenim güzleler güzeli dizim sen bana neler yaptın ha

awakening
23-06-07, 23:34

partları izledikten sonra sağdan ekleyen kişinin ismini göreceksiniz (serdar227)
ve nickine tıklayın sonra altda videos kısmı var ona tıklayarak eklediği tüm videoları görürsünüz

-naz-
23-06-07, 23:35
şuan tam 65 kişiyiz...:img-yes: hepimiz izlediysek ne ala...
bölüm muhteşemdiii....her gün biraz daha derken yorumlarımızı yaparızz ama bu akşam bi muzurluk var bende yorumumu sonraki günlere reyting haberinden sonrasına bırakıyorum...

eee bu bölümdede kilitki kalmadılar:icon_whis 49. bölümde kilitli kalıcaklar o zaman..ee nazda o zaman 49. bölümde yapıcak o çılgınlığııı....

demekki kilitli kaldıklarında gelicek itiraffff:img-yes: :happy0064 ee hazırmısnız aşk'a aşıklarr haftaya bizimkiler sevgiliii:happy0064 :img-yes: bye

ayşenurr
23-06-07, 23:36
Barış Akarsu benim küçük sevgilimi muhteşem söyledi.:good: :happy0064
Barış'tan en çok dinlemek istediğim şarkıydı.şarkılar Barış'ın yorumuyla bir
başka oluyor.

awakening
23-06-07, 23:37
bu arada bu hafta doktorlar da sezon finaline gidiyor piyasada dizi kalmadı ama yaz dizilerini teker teker piyasaya çıkartırlar artık

cerenimo
23-06-07, 23:37
Arkadaşlar, yine dizimiz bitecek bölümüne girmişiz...
Bu güzel bölümde düşünmeyin bunları...Anı yaşayalım...
Bu günkü her şey çok güzeldi...Kafamı biraz da olsa topladım.
Ama henüz uzun bölüm yorumumu yapabilecek kadar değil:) Onu yarın yapacağım heralde...
Gelecek bölüm TArık'ın tekrar nazın peşinden koşmaya başlayacağını düşünüyorum...
Tarıkın son söylediğinden sonra Nazın hiçbir şey söylemeyip odasına çekilip kapısını kilitleyeceğini ve Tarıkın gerçeği anladıktan sonra Nazın peşinden koşacağını düşünüyorum tekrar...Yani her şey eskiye dönecek gibi geliyor bana...:) Normal seyrine dönecek yani olay :)
Ama Naz kovulacaktı değil mi?
Hmmm, o zaman kendini odaya kilitleme olayı olmayabilir...:)
Yalnız, 49. bölüm en beklediğimiz şey olacaktı ya, ben bunu Hulusi-Tarık buluşması diye düşünmüştüm, ama bu bölüme göre itiraf olacak, itiraf...:happy0064 :happy0064

smooth1903
23-06-07, 23:38
bölüm muhteşemdiii....her gün biraz daha derken yorumlarımızı yaparızz ama bu akşam bi muzurluk var bende yorumumu sonraki günlere reyting haberinden sonrasına bırakıyorum...

eee bu bölümdede kilitki kalmadılar:icon_whis 49. bölümde kilitli kalıcaklar o zaman..ee nazda o zaman 49. bölümde yapıcak o çılgınlığııı....

demekki kilitli kaldıklarında gelicek itiraffff:img-yes: :happy0064 ee hazırmısnız aşk'a aşıklarr haftaya bizimkiler sevgiliii:happy0064 :img-yes: bye

sen 56 diosun yarım saat önce 108 i gördü bu forum nerdeyse iki katı ve inan şu anda burda olan olmayan herkes izledi:happy0064 :happy0064 :happy0064

mary61
23-06-07, 23:39

ne kilitli kalmasi nerde nasil niye ya biri bana anlatabilirmi??:icon_sorr

sude9
23-06-07, 23:43
Bölüm çok güzeldi ve keyifliydi....Tarık işin dozunu kaçırdı ama aşkı gün gibi ortada...Senmisin Naz'ın çellosuna gıygıy diyen...kız kendisini karada buluverdi:)İkinci tekne sefası ise çok çok güzeldi...Naz'da da ne uyku varmış,ölü gibiydi:) ama olsun sayesinde güzel sahneler izledik....Tarık Naz'dan şüpheleniyor ama işin gerçek yüzünü öğrenir nasılsa...bir de birini tanıyordum uzun zamandır kendisinden haber alınamıyor demez mi...Naz'a her yaptığını üstünden ziyadesiyle geçerek anlatıyor,üstelik uygulamalı olarak....Sonuç:Naz eski naz değil,Tarık eski Tarık değil...bunları değiştiren ne olsa gerek?:icon_whis

cerenimo
23-06-07, 23:44
şuan tam 65 kişiyiz... hepimiz izlediysek ne ala...

demekki kilitli kaldıklarında gelicek itiraffff:img-yes: :happy0064 ee hazırmısnız aşk'a aşıklarr haftaya bizimkiler sevgiliii

:happy0064 :happy0064
Evet yaa, gerçekten öyle olacak...49 harika olacak, kilitli kalacaklar veeee itiraf :happy0064 :happy0064
Diyorum ya, önümüzdeki hafta gelmezz...Bu 1 hafta geçmezz...
İyiki hafta içine tekrarlarımız var, yoksa nasıl dayanacağız :img-blush :)
Bu arada 113 kişiye kadar çıkmışız biraz önce :img-wink:
İnşallah o sevgili hallerini doya doya izleyebiliriz:)
NOT!: Serdar ellerine sağlık...

rüyam
23-06-07, 23:46
ewt aferın tarıga ne olursa olsun kımseye laf soletmez,,, tarık nazı cok sevıoo bellı ettı ztn nazda oyuzden dayanmaya calısıoo yaa yoksa naz cıldırmıstı cıldırmıs:D

mary61
23-06-07, 23:47
ya ne kilitli kalmasi inanmiyorum nerde kilitli kaliyorlar ...ayy ciglik aticam simdi ne güzel bir haber

glçnm
23-06-07, 23:47
fulya hanım bölüm çok güzeldi, harikaydı... umarım 49.bölüm son bölümü olmaz dizimizin büyük umutlarla devamının gelmesini çok istiyoruz :) siz de çok şekerdiniz, rolünüze çok yakışıyorsunuz :) ben dizimizi her cumartesi bugünki keyifle izlemek istiyorum, umarım bizi mahrum bırakmazlar...

rüyam
23-06-07, 23:49

nazmı yapıodu o cılgınlıklıgııı o neydı ıtırafmı opucukmu? dedılermkı tarık askını acıklıcakmıs, ee hangısı dogru?

smooth1903
23-06-07, 23:49
bu bir hafta nasıl geçicek???????????????????????????????? bu arada 49 un özeti ne zaman gelir:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ben 5gün bekliyemiyem kalpten gidicem burda oyüzden soruyorum.ahhh fulya ah nie ip ucu vermeden gittin ki ya:sad53:

awakening
23-06-07, 23:50
serdar senden ricam 48. bölüme özel video kesin yapacaksınıdır ama merekla bekliyorum . müzik olarakta barıştan isterdim şarkısını koyarmısın lütfen çünkü şarkıda saçına dokunmak sözü var ve eminim video çok güzel gider umarım okursun msg

nedim_bahar
tekneye bindiklerinde naz'ın ayağı burkulduğunda tarığın ''ama kaptan dikkat teknedeki en değerli şey o o çelloya bişey olursa bütün bi yol ne dinleriz'' demesi

ahh tarık ahh şu çelloyu araya katmasaydın çok güzel olurdu ya
ayrıca orda belki ağzın dilin en değerli şeyin çello olduğunu söyledi ama biz de anladık sende anladın o değerli şeyin naz olduğunu belki ağzından öyle çıktı ama kalbinden naz geçtiğini hepimiz biliyoruz

not:serdar videolar için çok tşklr

sude9
Naz'ın çarşaf ve yastık paralama sahnelerini özlemiştim,daha güzel görünüyor gözüme:) Uykulu hali pek bi şirindi,özellikle üstünü çıkarırken yüzündeki ifadeye bayıldım:)...Şarkıda günün anlam ve önemine oldukça uygundu...Benim küçük sevgilim ben sana neler yaptım:good: ...Tarık'ta Tekelioğlunu değil şöför Tarık'ı özlemiş tıpkı Naz gibi..ikiside aynı şeyi istediğine göre haftaya güzel hallerini izleriz...şu odada kilitli kalacakları sahneyi merakla bekliyorum

eylül-emreAltuğ
23-06-07, 23:51
bu bir hafta nasıl geçicek???????????????????????????????? bu arada 49 un özeti ne zaman gelir:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ben 5gün bekliyemiyem kalpten gidicem burda oyüzden soruyorum.ahhh fulya ah nie ip ucu vermeden gittin ki ya:sad53:

bir hafta biizim muhteşem yorumalrımız ve gelen tüyolarla geçecek yeter ki dizimiz bitmeis hakkında olumssuz haber gelmesin de o yeter bize:img-yes:

smooth1903
23-06-07, 23:52
ya ne kilitli kalmasi inanmiyorum nerde kilitli kaliyorlar ...ayy ciglik aticam simdi ne güzel bir haber

arkadaşım önümüzdeki bölümde tarık ile naz aynı odada bi şekilde kapalı kalıcaklar.aslında çeşitli söylentiler var kimisi dioki tarık havaalanında itiraf edicek kimisi kapalı kalınca bunlar itiraf edicekler herkes ayrı telden çalıo anlıyacağın.o yüzden yarın ugur kedi nin girmesini bekliycez.o bize neler olucağının ip uçlarını verir.ve tabiki dizinin akibetinide

cerenimo
23-06-07, 23:53
Bölüm çok güzeldi ve keyifliydi....Tarık işin dozunu kaçırdı ama aşkı gün gibi ortada...Senmisin Naz'ın çellosuna gıygıy diyen...kız kendisini karada buluverdi:)İkinci tekne sefası ise çok çok güzeldi...Naz'da da ne uyku varmış,ölü gibiydi:) ama olsun sayesinde güzel sahneler izledik....Tarık Naz'dan şüpheleniyor ama işin gerçek yüzünü öğrenir nasılsa...bir de birini tanıyordum uzun zamandır kendisinden haber alınamıyor demez mi...Naz'a her yaptığını üstünden ziyadesiyle geçerek anlatıyor,üstelik uygulamalı olarak....Sonuç:Naz eski naz değil,Tarık eski Tarık değil...bunları değiştiren ne olsa gerek?:icon_whis

Katılıyorum canım...Tarık fazla abarttı, ama neden bilmiyorum, geçen bölüm beni daha fazla etkilemişti...Burda da etkilendim ama, heralde Tarıktaki o aşkı gördükten sonra olsa gerek :), sanki herşey çok kolay aşılabilecekmiş gibi geliyor...
Bahsettiğin bütün olaylar müthişti...Bu bölüm müthişti aslında :happy0064 :happy0064

mary61
23-06-07, 23:53
arkadaşım önümüzdeki bölümde tarık ile naz aynı odada bi şekilde kapalı kalıcaklar.aslında çeşitli söylentiler var kimisi dioki tarık havaalanında itiraf edicek kimisi kapalı kalınca bunlar itiraf edicekler herkes ayrı telden çalıo anlıyacağın.o yüzden yarın ugur kedi nin girmesini bekliycez.o bize neler olucağının ip uçlarını verir.ve tabiki dizinin akibetinide

ayy inanmiyorum ...ay simdi bayilicam cok güzel bölüm olucaga benziyor ama havaalaninda olmasin..

naz özkul
23-06-07, 23:55
Harika bir bölümdü. Hani tadı damağımda kaldı derler ya aynen öyle. Her detay süper düşünülmüştü. Uzun zaman unutabileceğimi sanmıyorum. Tüm ekibi kutluyorum. Umarım yarın hayırlı haberler alırız.

smooth1903
23-06-07, 23:57
ayy inanmiyorum ...ay simdi bayilicam cok güzel bölüm olucaga benziyor ama havaalaninda olmasin..

nie??naz merdivenlerde tam uçaga binecekken tarık "naz dur gitme ben seni çok seviyorum" dese olmaz mı?

sude9
23-06-07, 23:57
Katılıyorum canım...Tarık fazla abarttı, ama neden bilmiyorum, geçen bölüm beni daha fazla etkilemişti...Burda da etkilendim ama, heralde Tarıktaki o aşkı gördükten sonra olsa gerek :), sanki herşey çok kolay aşılabilecekmiş gibi geliyor...
Bahsettiğin bütün olaylar müthişti...Bu bölüm müthişti aslında :happy0064 :happy0064

Geçen hafat sinirden köpürüyordu resmen o yüzden ağzından çıkanı kulağı pek duymadı ve daha kırıcıydı...ama şimdi sakinleşti yine Naz'ı kızdıracak eylemler yaptı ama aşık Tarık o kadar aşikardı ki,kendisini o kadar hissettiriyordu ki sözler pek tesir etmedi...

Ümit ve Filiz'in Vahi projesi süperdi....Vahi'nin saçlarına,imajına bayıldım:img-hyste

Ebruli88
23-06-07, 23:58
mantikli yürütünce odada kilitliolayi olmaz cunku naz tariklakonusamsindan sonra ayrilir.....Sonratarik herseyi ögrenir ve havalimanina fider naza yetisir ve dadadadannnnnnnnnnnnnn itiraf :img-wink:

mary61
24-06-07, 00:00
nie??naz merdivenlerde tam uçaga binecekken tarık "naz dur gitme ben seni çok seviyorum" dese olmaz mı?

ya buda güzel olur ama odada kilitli kalsalar daja uzun görürüm onlari havalaninda yani oda daha romantik...

hüseyingazi
24-06-07, 00:01
yine çok güzel bir bölüm izledik.
Tadı damağımda kaldı ne kadar izlesem doymam.
Bu güzel bölümün ardından güzel şeylerden bahsedelim
yani dizimizden artık bundan sonra yarını bekleyip göreceğiz sonuçları
hepimiz için hayırlısı olsun ve hayırlı olanda dizimizin devamı olsun.
Gelelim diziye tıpkı eskisi gibi harika repliklerin olduğu bir bölüm izledik.
Oyunculuklara zaten diyecek birşey bulamıyorum.

Daha ilk başta güzelliği çıktı meydana dakika bir gol bir der gibi naz ve dileğin sohbeti görülmeye değerdi.
Dilek bizim kızımıza Hulusi ve tt nu anlatıyor nazın tepkisi süper
o nasıl bir inanmıyoruuuuuuummmm demektir öyle.
Ümit sınavı kazanamazsa hiç üzülmesin ablası TT nun özel çellocusu olunca
oda TT nun özel şöförü olur ve hepsinin hayatı kurtulur.
Hem dilek ne dedi
-TT nun şöförü olmaktan daha büyük bir şans olabilir mi?
tabi ki yok ama bir dakika galiba varmış.
-TT nun sizin şöförünüz olması.
:img-hyste :img-hyste

İşte bu işte bizim Nazımız bu ya.

Ama birkez daha anladıkki Tarık ne kadar kaçsada o çelloyu bagaja koymaktan ve çıkarmaktan kurtulamayacak herhalde.
Kızlarda bir alkış kıyamet ,öpücük atmalar sebep koskoca TT ,tekbankın varisi çelloyu bagaja koydu.Ama hakkını yememek lazım herkes yapamaz bu işi.Tüm kızlar bunu yaptığı için alkış tuttu ama kızımız pardon isim neydi ha tamam Naz bir tek o memnun olmadı pes yani.

Tarıktaki peygamber sabrı şimdi Naz geçti nasıl da biliyor sınandığını ve sabrediyor.

Nazda sanki ilk defa çello taşıyor ne yürüyebiliyor ne taşıyabiliyor.
Tarık teknedeki en değerli şey çello diyor ama çello sana diyorum Naz
sen anla .

meltem-cmbl
24-06-07, 00:02
muhteşem bir bölümdü
tarığın nazın başını okşama sahnesi süperdi
kaptan bile anladı yane:)
tarığın lafı çok komikti kaptana karşı:)

of gene yanlış analamr ay ama naz söler herhalde o an of tamda yerinde bitirdiler yani

beşiktaşlı
24-06-07, 00:04
Nihayet bilgisayarın başına geçebildim,çoook güzel bir bölüm izledik.İnşallah yarın reytingler iyi çıkar.

angel eyes
24-06-07, 00:04
of ya ben bu bölümün etkisinden bi dahaki bölümün özeti gelene kadar kurtulamıycam kurtulmayımda zaten hayal aleminde yaşayım uçuyorum resmen bide reytingler tavan yapıp gelmiş işte o zaman yere ayaklarım hiç basmaz

smooth1903
24-06-07, 00:06
yine çok güzel bir bölüm izledik.
Tadı damağımda kaldı ne kadar izlesem doymam.
Bu güzel bölümün ardından güzel şeylerden bahsedelim
yani dizimizden artık bundan sonra yarını bekleyip göreceğiz sonuçları
hepimiz için hayırlısı olsun ve hayırlı olanda dizimizin devamı olsun.
Gelelim diziye tıpkı eskisi gibi harika repliklerin olduğu bir bölüm izledik.
Oyunculuklara zaten diyecek birşey bulamıyorum.

Daha ilk başta güzelliği çıktı meydana dakika bir gol bir der gibi naz ve dileğin sohbeti görülmeye değerdi.
Dilek bizim kızımıza Hulusi ve tt nu anlatıyor nazın tepkisi süper
o nasıl bir inanmıyoruuuuuuummmm demektir öyle.
Ümit sınavı kazanamazsa hiç üzülmesin ablası TT nun özel çellocusu olunca
oda TT nun özel şöförü olur ve hepsinin hayatı kurtulur.
Hem dilek ne dedi
-TT nun şöförü olmaktan daha büyük bir şans olabilir mi?
tabi ki yok ama bir dakika galiba varmış.
-TT nun sizin şöförünüz olması.
:img-hyste :img-hyste

İşte bu işte bizim Nazımız bu ya.

Ama birkez daha anladıkki Tarık ne kadar kaçsada o çelloyu bagaja koymaktan ve çıkarmaktan kurtulamayacak herhalde.
Kızlarda bir alkış kıyamet ,öpücük atmalar sebep koskoca TT ,tekbankın varisi çelloyu bagaja koydu.Ama hakkını yememek lazım herkes yapamaz bu işi.Tüm kızlar bunu yaptığı için alkış tuttu ama kızımız pardon isim neydi ha tamam Naz bir tek o memnun olmadı pes yani.

Tarıktaki peygamber sabrı şimdi Naz geçti nasıl da biliyor sınandığını ve sabrediyor.

Nazda sanki ilk defa çello taşıyor ne yürüyebiliyor ne taşıyabiliyor.
Tarık teknedeki en değerli şey çello diyor ama çello sana diyorum Naz
sen anla .

biz yorum yaz dedik sen destan yazmışsın be hüseyin.gerçi sonda gene patlatmışsın bombayı.desene bu gecede formunu koruyosun.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

eylül-emreAltuğ
24-06-07, 00:21
of ya ben bu bölümün etkisinden bi dahaki bölümün özeti gelene kadar kurtulamıycam kurtulmayımda zaten hayal aleminde yaşayım uçuyorum resmen bide reytingler tavan yapıp gelmiş işte o zaman yere ayaklarım hiç basmaz

aynen canım valla ama özeten önce tüyoalr gelse daah da bir güzle oalcak inş.......dizimizin yayınlandığı bu akşamda ondan güzel bir dizi yok ki bence rakibi falan da yoktu reytinglerin tavan yapması hiçte şaşırtıcı olamaz ya ki umarım öyle olurr....

daisy58
24-06-07, 00:23
Uzun süredir izlediğim en güzel bölümdü sanırım. Tarık Tekelioğlu ile Şoför Tarık arasındaki farkı görünce neden Naz' ı kendinden korumaya çalıştığını anlamak zor olmadı. Naz giderek daha sabırlı ve olgun davranmaya başladı. Artık ikisinin de yeni birer kişiliği oldu, hepimize hayırlı olsun...

umarım önümüzdeki bölüm son bölüm olmaz. Yarınki reytingler herşeyin belirleyicisi olacak belli ki. Ucu açık bir sonla biterse çok üzülürüm, 1 bölümde toparlanmayacak kadar çok konu var, kesin bir son yapmaya kalksalar hiç olmaz. O yüzden en azından herşeyin zamanla mantık çerçevesi içinde çözüleceği güzel bölümler izleriz inşallah. Ben gelecek reytinglerden umutluyum, çünkü zaten seyredecek başka bir şey de yoktu bu akşam...

smooth1903
24-06-07, 00:28
bizim gececiler daha başlamadılarmı mesaiye?nese daha gece uzun:img-yes:

erdalss
24-06-07, 00:28
aaa bu gece saYYgınerim eksik yaww...yoksa odamı bizi terketti ne :img-hyste normalde o burda olup kopartmıştı bizi yani o bakımdan :img-hyste

dizimiz mükemmel ötesi... oyuncularda mükemmel ötesi....
ya biz çok istemiyoruz ki ya...sadece devam etsin cidden çok fazla bişid eğil bu fm yapım inşallah bizi düşünür biraz...

neyse bu konulardan yarına kadar bahsetmeyelim... uzun gecemiz var keyfimize bakalım...saat 00.30 en kalabalığız her zamnki gece vakti gibi...:happy0064

bide 118 gördü forum olmayanlarda var yani hatırlatim...

elmali-turta
24-06-07, 00:30
Uzun bir yorum yazmıştım ama bilgisayarımın azizliğine uğradım ve yorumum gitti:)Tekrar yazmaya üşeniyorum yarın tekrar izleyip bölümü sindirdikten sonra yapıcam uzun yorumumu:)Ama şunu söyliyim harika bir bölümdü umarım reytingler hepimiz için hayırlı olur...

awakening
24-06-07, 00:36
arkadaşlar barışın konseri vardı bügün hiç bilginiz var mı acaba çekilen video filan ?

cerenimo
24-06-07, 00:36
ya biz çok istemiyoruz ki ya...sadece devam etsin cidden çok fazla bişid eğil bu fm yapım inşallah bizi düşünür biraz...

neyse bu konulardan yarına kadar bahsetmeyelim... uzun gecemiz var keyfimize bakalım...saat 00.30 en kalabalığız her zamnki gece vakti gibi...:happy0064

Olmayanlar misafirimizdir bence...:img-wink:
İnşallah ratingler yüksek gelir...:happy0064 :happy0064
Offf, şu takrar biraz daha erken olsaydı da rahat rahat izleseydik:)
Ben de amma çok şey istiyorum :icon_whis :)
Bu arada bu saatte 40 kişiyiz :img-wink: Dİzimiz gibi forumdaşlarımız da süper:)

angel eyes
24-06-07, 00:39
aaa bu gece saYYgınerim eksik yaww...yoksa odamı bizi terketti ne :img-hyste normalde o burda olup kopartmıştı bizi yani o bakımdan :img-hyste

forum 118 gördü görmesinede şu reytinglerde bi görse 18 leri işte o zaman bayram ilan edicem:img-hyste işte o zaman bütün kanallar dizimizi almak için sıraya girecekler ama nafile içlerinden birini titizlikle eleyerek kum tanesi gibi olsalrda tek tek bakarak ve bize en çok değer verecek olanı seçeceğiz işte o zaman dizimiz hakettiği yere gelecektir :good:

hüseyingazi
24-06-07, 00:39
bizim gececiler daha başlamadılarmı mesaiye?nese daha gece uzun:img-yes:

Bu gün gece gündüz karıştı biz her daim burdayız.
Hem mesaiye başladık bile farketmemişsin neyse.
Forumdaki herkes istediği saatte gelip yazabilir herkes gece mesaisi başladı sanıp saat 00.00 itibariyle yorum yazmayı bıraktı herhalde.
Bırakmayın yazın dizi yorumunuzu geceleri herşeyi gececilerden beklemeyelim.
:img-hyste

[QUOTE=erdalss;3828007]aaa bu gece saYYgınerim eksik yaww...yoksa odamı bizi terketti ne :img-hyste normalde o burda olup kopartmıştı bizi yani o bakımdan :img-hyste

saYYgıner bu akşam Bodrumda olacaktı artık gelince izler ve hem bölüm yorumunu hemde konser yorumunu yaparlar medeayla birlikte.

berkayaras
24-06-07, 00:41
tekrarı mı var gece? saat kacta¿

eylül-emreAltuğ
24-06-07, 00:43
neyse arkadaşlar ben kaçıyom valla birazda forumu sessizlik kapldı bence canlı olalım bırakmayın ama ben mecburi kalkacam kib iyi geceler yarın tekrarınıda izlemeyi unutmayalım oda bir fayda sağlar belki görüşmek üzere bye bye

YALANCI YARİM'E HEP DESTEK TAM DESTEK

erdalss
24-06-07, 00:43
ya bide konser dolayısıyla izlemeyenlerde var dimi...
ama konsere gittiler oda güzel çünkü yararına yapılan bi konserdi...ama inş buna reğmen reytinglerde ilk 3 e ulaşırız.

smooth1903
24-06-07, 00:44
ya bide konser dolayısıyla izlemeyenlerde var dimi...
ama konsere gittiler oda güzel çünkü yararına yapılan bi konserdi...ama inş buna reğmen reytinglerde ilk 3 e ulaşırız.

buda ztar ın bi politikası olmasın barış severlerin çoğu konsere gider bölece dizi fazla izlenmez gibi olur mu olur ztar bu

berkayaras
24-06-07, 00:48
merak etmeyin konsere gıden bag'lar tv acık gitmişlerdir :P

erdalss
24-06-07, 00:49
harbidende yaa valla şimdi daha bi gıcık oldum...
ya olsun ama barış çok yardım sever....
bu iyiliğe karşılık ALLAH ta bizim yanımızda olurda çıkarız işin içinden...

angel eyes
24-06-07, 00:51
harbidende yaa valla şimdi daha bi gıcık oldum...
ya olsun ama barış çok yardım sever....
bu iyiliğe karşılık ALLAH ta bizim yanımızda olurda çıkarız işin içinden...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin buna başka ne denirki allah inşallah haklının yanında olacaktır o hiçbir zaman kimsenin haksızlığa uğramasını istemez yarınki reytinglerde yüksek gelecek işte o zaman ztar görecek

Ebruli88
Aminnnnnnnnnn bagcilar gittiyse reyting düst demektir tv elri aciksa o baska ;D

smooth1903
inşallah hepimizin dileği o.
bu kdar insanın umutları hayalleri yıkılmamalı

nowar_77
24-06-07, 00:56
Çok güzel bir bölümdü gerçekten..İster istemez içim biraz buruk izledim..Tarık Naz a geçmişle ilgili dokundurmalar yaptıkça benim de eski bölümler geldi gözümün önüne azıcık hüzünlendim..Umarım yarın dizimiz için uğurlu bir gün olur,güzel gelişmeler yaşanır..Umut fakirin ekmeği diyecem ama bizim gönlümüz zengin,uymayacak:)Herkese iyi geceler..Gece nöbetçilerine kolay gelsin,sabahları okumak çok zevkli oluyor:img-yes:

smooth1903
24-06-07, 00:57
evet arkadaşlar.bu bölümü de harika bi şekilde bitrdik.gelecek bölümde neler olucakacaba.çünkü ya dizi havada kalıcak yada o kadar çok konu varki yerimizden bi an bile kalkmadan bu konuların sonuçlarını izliycez.yadaaaaaaaaaa engüzeli dizimiz sezon finalidiip ztardan ayrılıp yeni bir kanala geçicek 2-3hafta sonra başlıycak tekrardan

HAWİNS
24-06-07, 00:58
Hiç merak etmeyin arkadaslar kimsenin hayalleri yıkılmıycak...Bu savaşı star deil biz kazanıcaz...Hem siz merak etmeyin biz bütün site olarak ewdeki bütün tv'leri açarak izledik...Bagcıların yerine.....Bu arada berkayaras tekrarı gece 3:45 civarı bide yarın gündüz var...

cerenimo
24-06-07, 01:02
Hala 38 kişiyiz:) Off bee...:) Var mı böyle forum :img-wink:
Barış cidden harika bir iş yapıyor, ben de orda olmak isterdim açıkçası (gerçi kim istemez ki:)) ama biz de dizimizi izledik...Nasıl da teselli ediyorum kendimi, Naz gibi...
Bu gün gerçekten kendini harika telkin etti...Yoksa o son olay bu kadar çabuk tatlıya bağlanamazdı :img-wink: Süper de oldu... Gerçi ortalığı biraz yıkıp döktü ama:)
Ratinglerin yüksek olacağına inanıyorum, inşallah da öyle olur... BAGcılar konusuna gelince, kesin açık bırakmışlardır televizyonlarını :img-hyste
Ordayken bile (gerçi o güzel ortamda, şarkılar, Barış, bu kadar çok şey birleşince ne olur bilmiyorum ama:)) forumumuzu ama en çok da dizimizin bu bölümünü merak ettiklerini sanıyorum, heralde yani :) Sanki anlatım bozukluğu oldu; merak ettiklerini sanıyorum, heralde yani... :img-hyste

smooth1903
24-06-07, 01:03
bu gece tekrarların reytingleride önemlimi acaba?bu ztar ne yapacağı belli olmazo yüzden soruyorum

naz özkul
24-06-07, 01:05
Tarık ve Naz da, ideallerine doğru “tam gaz” gidiyorlar… Ancak Tarık, “Alfonso” adıyla İtalya’da ralli pistlerinde, Naz ise “Deli Kız” adıyla İstanbul sokaklarında. Son model arabalarıyla. Ve bu iki başına buyruk gencin hayatları, sonunda aynı arabanın içinde kesişir. Çünkü babalar, belki en son duyar, ama mutlaka duyar. Tarık, İstanbul’a ailesini görmeye geldiğinde, Hulusi, bir daha yurt dışına çıkmasını yasaklar. Naz, kaza yapınca da, Vahi, bir daha araba kullanmasını. Tarık, bir de üstüne iki sene çalışıp eğitimi yerine ralliye harcadığı parayı çalışıp babasına geri ödemek zorundadır. Babası, torpille işe girip yan gelip yatarak para kazanma yollarını tıkayınca, becerebildiği tek işi yapmak zorunda kalır: şoförlük. Naz’ın ise arabasına binebilmesi için tek engel vardır: babasının bulacağı şoför. Ve kader yollarını birleştirir… Tarık, Naz’ın şoförü olarak işe girer. Ancak işi çok zordur. Bir yandan, aniden ortadan kaybolan ve tüm dünyada aranan ünlü ralli şoförü Alfonso olduğunu herkesten gizlemek zorundadır. Bir yandan, ünlü bankacı Hulusi Tekelioğlu’nun oğlu olduğunu Vahi’den saklamak zorundadır. Ve en önemlisi… Arabasının şoför koltuğuna tekrar geçebilmek için tek çaresi, kendisini kovdurmak olan ve hayatını bunu planlamakla geçiren Naz’ın saldırılarını savuşturmak zorundadır.

Tarık ve Naz, büyük bir didişme ve çekişmeyle başlayan inişli çıkışlı bir ilişkinin içinde keskin virajlarda hızla ilerlerken, önlerine çıkan engelleri de bir bir sollamak zorundadırlar…

beşiktaşlı
24-06-07, 01:06
Hala 38 kişiyiz:) Off bee...:) Var mı böyle forum :img-wink:
Barış cidden harika bir iş yapıyor, ben de orda olmak isterdim açıkçası (gerçi kim istemez ki:)) ama biz de dizimizi izledik...Nasıl da teselli ediyorum kendimi, Naz gibi...
Bu gün gerçekten kendini harika telkin etti...Yoksa o son olay bu kadar çabuk tatlıya bağlanamazdı :img-wink: Süper de oldu... Gerçi ortalığı biraz yıkıp döktü ama:)
Ratinglerin yüksek olacağına inanıyorum, inşallah da öyle olur... BAGcılar konusuna gelince, kesin açık bırakmışlardır televizyonlarını :img-hyste
Ordayken bile (gerçi o güzel ortamda, şarkılar, Barış, bu kadar çok şey birleşince ne olur bilmiyorum ama:)) forumumuzu ama en çok da dizimizin bu bölümünü merak ettiklerini sanıyorum, heralde yani :) Sanki anlatım bozukluğu oldu; merak ettiklerini sanıyorum, heralde yani... :img-hyste

Ben annemde izledim ama uydu açıktı

smooth1903
24-06-07, 01:07
eeeee patron baktın ortalık kalabalık hiç yorum yazmıyorsun azalsınlar ben size sorucam ozman diosundur belkide.:good: sende haklısın şimdi bir soru sorucaksınız bütün forum bir saat düşünücek:img-hyste :img-hyste kiminin uykusu gelip yatacak kimisi yorulcak oyüzden bekleyin bakalım 5 e falan düşünce üye sayısı sorarsın onlar zaten gececiler oluyo:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

coqette
24-06-07, 01:08
Herkese iyi geceler,

Serdar videolar için çok sağol. Sayende izleyebiliyorum.:good: 5 de bitti. Diğerlerini bekliyorum ama söylemeden edemeyeceğim. Dilek de iyice gıcık etti beni. Tam bir yalakaya dönüştü. Yani kıskandırmayı da geçti bu. :icon_twis Tarık da kıymaya çalışıyor ama yine de kıyamadı. Hele bir de "Anlayan anladı":img-hyste Çok güzeldi ya...Yani zaten başkasını muhattap kabul etmiyor.

Not: Belki bunlar yazılmıştır.Ama ben daha okuma imkanı bulamadım. Yeni partları beklerken yazayım dedim sıcak sıcak.:img-blush

Not 2: Ya bir de o kızlara sinir oldum. O ne öyle.Kapı açtı şak şak şak, denize girelim şak şak şak, resim çekilelim kih kih kih. En sinir olduğum kız tipi ...

Not 3: Bir de Nesrin'in telefonu çok sinirdi. Dürülülüyü görmüştük ama bu seferde vik vik vik çıktı. Kim diyor dizi kendini tekrarlıyor diye...:icon_whis Telefon sesleri bile kendini yeniliyor:img-hyste :img-hyste

Not 4: Gamze belki yazmışsındır. Sınavın nasıldı? Umarım iyi geçmiştir:img-wink:

berkayaras
24-06-07, 01:17
Ya aklıma takılan bi konu var.Koray Tarık'ı nazın sınıftan arkadası olarak biliyor ve aralarının iyi oldugunu gecen bolumden biliyor.Bu bolumdeki tarık'ın bu değişimini,nazla arasındaki durumunu niye sorgulamadı , bu detay atlandımı?

cerenimo
24-06-07, 01:21
Herkese iyi geceler,

Serdar videolar için çok sağol. Sayende izleyebiliyorum.5 de bitti. Diğerlerini bekliyorum ama söylemeden edemeyeceğim. Dilek de iyice gıcık etti beni. Tam bir yalakaya dönüştü. Yani kıskandırmayı da geçti bu. Tarık da kıymaya çalışıyor ama yine de kıyamadı. Hele bir de "Anlayan anladı":img-hyste Çok güzeldi ya...Yani zaten başkasını muhattap kabul etmiyor.

Not: Belki bunlar yazılmıştır.Ama ben daha okuma imkanı bulamadım. Yeni partları beklerken yazayım dedim sıcak sıcak.:img-blush

Not 2: Ya bir de o kızlara sinir oldum. O ne öyle.Kapı açtı şak şak şak, denize girelim şak şak şak, resim çekilelim kih kih kih. En sinir olduğum kız tipi ...

Not 3: Bir de Nesrin'in telefonu çok sinirdi. Dürülülüyü görmüştük ama bu seferde vik vik vik çıktı. Kim diyor dizi kendini tekrarlıyor diye...:icon_whis Telefon sesleri bile kendini yeniliyor:img-hyste :img-hyste

Sana da iyi geceler coqette...
Dileke ben de sinir oldum...Önceden Tarıka benzetiyorduk onu ama bana kalırsa hiç de değil...Korayın da farkettiği gibi, yağcılığının doruğundaydı...
Bu arada eklemek istediğim bir şey var, Korayın sesini değiştirmişler...Her filmde, dizide aynı ses...Ne güzeldi sesi onun neden değiştiriyorsunuz yaa??
Bu bölüm beni de en sinir eden şeylerden biriydi o kızlar...
Vıcık vıcık...Her şeye tamam diyen...
Çello istemeyen kızı nasıl da attı ama...:) Kız sonra bağırıyor, yok aslında sen beni yanlış anladın, ben severin çelloyu :img-hyste :img-hyste (Tabi canım tabi, anladık biz seni:)) Sonra öbür kızlara sorduğunda nasıldılar ama...:) Yok biz çok severiz çelloyu :img-hyste :img-hyste Nesrinin telefonu dikkatimi çekmedi, ne konusunda gıcıktı? Melodisi mi?

Ya aklıma takılan bi konu var.Koray Tarık'ı nazın sınıftan arkadası olarak biliyor ve aralarının iyi oldugunu gecen bolumden biliyor.Bu bolumdeki tarık'ın bu değişimini,nazla arasındaki durumunu niye sorgulamadı , bu detay atlandımı?

O olay benim de dikkatimi çekti...Nesrinin TT olduğunu Begine söylememesini iyi açıkladılar...Ona da söylememekle...Ama bunu sanırım atladılar...Bana da saçma geldi...İzlerken aynı şeyi düşündüm...

naz özkul
24-06-07, 01:26
Bu bölüm acayip şirinlerdi ya. Hele Naz tam bir melekti. Kırk yıl düşünsem onu bu halde göreceğim aklıma gelmezdi. Ah aşk işte.İnsana neler yaptırıyor. Tarıkta önce kötü davranıyor sonra kıyamıyor. Ama yapmak zorundaydı. İstemese de. Belki haklıydı. Ama yine de Naza acıdım. Bakalım 49'da ilk itiraf kimden gelicek. Tabi uğur kedinin en çok istediğiniz şey gerçekleşiyordan kasıtı itirafsa. E Tarık anlayacak Naza haksızlık ettiğini. Bunun sonrasında Tarıktan bir itiraf bekliyorum ben.

Ebruli88
24-06-07, 01:26
evet bende ilk fragmani gördügümde kesin sorar diyordum ama olmadi izlerken bile göremedim sacma geldi alin bimantik hatasi daha :img-yes:

hüseyingazi
24-06-07, 01:28
Hele tekne yol alırken ordaki TT muydu Barış Akarsumuydu bilemiyorum.
Deniz hastası.Barış tam yerini bulmuş.

Yine bir atasözüyle konuyu bağlamak istiyorum tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış Tarığın dönüp dolaşacağı yerde Nazın yanıymış.
Teknede Tarık döndü dolaştı sürekli Naza gitti.Hepsinde bir sebep buldu
ama asıl sebep belliydi.

Tarığın neden yalan söylediği belli oldu.Aam ne zaman doğru söylese insanlar ya gülüp geçti ya da inanmadı.Ta Bora zamanından benim yönetmem gereken bir banka var demişti millet gülmüştü.Filiz kız kardeşim dedi Naz hayır sevgilin dedi.Tarık tekelioğlu benim dedi bir akıl hastanesine kapatmadıkları kaldı.Şimdide Dileğe söyledi neden düşünceli olduğunu
-Bankama 800 bin euro borcum var ayda 700 milyon maaşla nasıl ödeyeceğimi düşünüyorum.
-Ayyy ilahi Tarık Bey çok şakacısınız.

Tarık baştan hata yapmış ilk andan itibaren hep doğruyu söyleseymiş zaten ona kimse inanmıyor en azından kendini yıpratmazdı.

Tarıktan süper bir tanım ama soru neydi şöför kimdir mi?Yoksa şöför Tarık kimdir mi?
- Şöför heran arabanızın başında duran,siz emredince istediğiniz yere götüren,
bir gün iyi bir gün kötü davransanızda maaşını siz verdiğiniz için gıkını çıkaramayan,birşeye sinirlendiğinizde bütün hıncınızı çıkarabileceğiniz biridir.

Tamam tamam bu Tarık Cebelinin tarifi olmuş.

Ne olursa olsun Tarık Nazından vazgeçemedi.Benim Nazdan çektiğim yeter bide Nazı çekemeyenlerle uğraşamam dedi ve attı kızı tekneden.Aferin sana.
Ve ardından beklenen parça.Nazın sadece hüzünlüyken bahçede çaldığı parça.
Konuşmadan anlatmak buna denir işte.

Yemek sahnesi biraz can yakıcıydı çünkü Tarık Nazların sofrasında her zaman yer bulmuştu.Gerçi ilk zamanlar mutfakta yiyordu bide Bora gelince sofrada yeri sarsılmıştı ama olsun.Naz tek başına tam acıların kadınına döndü.

Tarık birde mesaj verdi Naza bak ben böyleyim ama evlenince değişirim yalnız seninle çıkarım tekne turuna demek istedi bence şu cümleyle
-Ne yapayım içlerinden bir tane düzgün çıksa bak birdaha çıkıyor muyum tekneyle?Ama nerde...Tam buldum gibi oluyor çıkıyor bir arızası.

Hele karşılıklı iyilik ve ödeşme yorumu süperdi.Naz ne demişti bir zamanlar alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.TT nunki çıktı aheste aheste sıra Nazınkinde.

Dediğim gibi Tarık teknede döndü dolştı Nazın yanına geldi ne bağlanmaymış bu ne seninle ne de sensiz.

elf_ebi
24-06-07, 01:30
mrb ben de yeni katıldım foruma. yy i çok severek izliyorum ve bu dizinin sona erdirilme olayı beni de çok üzdü. umarım gerçekten böyle bi hata yapmazlar.

bu haftaki bölüm de gerçekten müthişti. repliklere bayıldım. gerçekten de istediğimiz gibi bi bölüm oldu. tarık'ın naz'ın saçını okşama sahnesi çok güzeldi. tv nun başından bi saniye bile ayrılmladım. aradığımız aşkı biz bu dizide buluyoruz. saf, temiz ve gerçek aşk.

diziyi başladığından beri hep izledim. hafta içi de izliyorum tekrarlarını. dün gece de izledim ve bu gece de izliycem(tabi annem zorla yatırmazsa:P) umarım dizimiz devam edecek.:good: hayatımda izlediğim en güzel dizi. bu dizi için pek çok şeyden vazgeçebilirim. ertesi gün yazılılarım omasına rağmen hiç kaçırmadım. iide etmişim. biz kazanıcaz ve dizimiz devam edecek. haftaya da çok süper bi bölüm bizi beklio. itiraflar gelicek inş.:happy0064

herkese ii geceler...

naz özkul
24-06-07, 01:36
Hüseyingazi yorumunu çok beğendim. Özellikle de

Tarık birde mesaj verdi Naza bak ben böyleyim ama evlenince değişirim yalnız seninle çıkarım tekne turuna demek istedi bence şu cümleyle
-Ne yapayım içlerinden bir tane düzgün çıksa bak birdaha çıkıyor muyum tekneyle?Ama nerde...Tam buldum gibi oluyor çıkıyor bir arızası.

kısmı çok hoşuma gitti. Yüreğine sağlık. Dizimiz işte böyle ince mesajlar veriyor her bölümde. Bitirmeye kalkanlar bu mesajları görmüyorlar ve göremeyecekler çünkü onlar çoktan görme yeteneklerini kaybetmişler.

berkayaras
24-06-07, 01:42
evet hocam iyi alıntılar yapmıssın guzel yakalamıssın,benim de en beyendigim replikler tarık'ın Naz'ın sofrasına geldigi sahnedeki repliklerdi,o sahnede durumu cok iyi acıkladı aslında kotuluk degil iyilik yaptıgını acıkladı kendi açısından.

hüseyingazi
24-06-07, 01:43
eeeee patron baktın ortalık kalabalık hiç yorum yazmıyorsun azalsınlar ben size sorucam ozman diosundur belkide.:good: sende haklısın şimdi bir soru sorucaksınız bütün forum bir saat düşünücek:img-hyste :img-hyste kiminin uykusu gelip yatacak kimisi yorulcak oyüzden bekleyin bakalım 5 e falan düşünce üye sayısı sorarsın onlar zaten gececiler oluyo:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

yorum yazıyoru yazıyorum ama kolaymı bu bölüm için sadece süperdi ,ço güzeldi diye yazıp geçmek.Sindire sindire ,düşüne düşüne ve uzun uzun yazıyorum.
Hem bu gece yeni bölüm var soruya gerek yok.Hem biz gececilerin ne zaman kopacağı belli olmaz.Bakarsın akşamdan başlamışız kopmaya ,başka zaman bi bakarsın sabahın 5 de coşmuşuz.Sayı,saat,kim var kim yok önemli değil yani.
Sen takip et gece nöbetlerini o zaman anlarsın nöbetin düzenini.
:img-hyste :happy0064

NOT:Gecenin sesli,az sesli ve sessiz nöbetçileri nerdesiniz ?Bakın bir kaç kiş sordu gelin artık.Coqette sen bölümü izleyemediğin için biraz geç gelebilirsin.
Çabuk gelin çünkü ben bu gece fazla kalamıyacağım.:sad53:

ÇOK ÖNEMLİ NOT:Pilot serdar kaç mesajdır yazacağım unutuyorum eline sağlık gitikçe hızlanıyorsun.Haftaya diziyle aynı saatte yükleyeceksin nerdeyse.Hatta dizi devam edecek ve bir sonraki bölümü daha yayınlanmadan yükleyeceksin nerdeyse.Ama beklerim senden var sende öyle bir potansiyel:happy0064

skyline_91
24-06-07, 01:43
bu bölümde hulusi de çok komikti gerçekten raşitle havuza gittiklerinde hulusinin telefon çalınca raşit ne o yenge mi arıyo?diyince huluside

şiştin mi erkek arkadaşım arıyodiye bağırması ve durumu düzeltmek için gösterdiği çaba da çok komikti:img-hyste :img-hyste

cerenimo
24-06-07, 01:44
Uzun yorumuma başlama vakti geldi diye düşündüm...
Bu bölüm gerçekten çok hoş bir bölümdü...Hulusisiyle, Vahisiyle (ki yeni tarzına bayıldım :img-wink: ), Ümit-Filiz sahneleriyle, Dilek-Koray sahneleriyle (bu fazla yoktu, ama şunu anladım, Dilek ancak Koray olunca zevkli oluyor:), izlemesi yani), Raşit zaten başlı başına bir olay...Sonunda karşılaşmalarına da çok sevindim bu arada.
Tarıkın çelloyu taşıması, onun eski halini hatırlattı bana...Özlemişim ama, anladım bunu...Aslında Tarık da gayet farkında, ama kendisinin de söylediği gibi,
- Şöför Tarıkın kıymetini daha iyi anlamak için bu gerekiyor sanırım...
Naz bunu çoktan anladı, ama söylemedi Tarıka...Söyleseydi eğer, 2. tekne gezisi de olmazdı, buna inanıyorum...Yapacağı tek şey, kendi kendine konuştuklarını Tarıka da söylemek...Gerçi bu şekilde bakarsak Tarık da aynısını yapsaydı, yine çok farklı şeyler olurdu...AMa olsun, önümüzdeki bölüm her şey ortaya çıkacak...:img-wink:
Gemiye binerken daha doğrusu yata, ayağı takıldı ve Tarık şunu söyledi yaa,
-Kaptan dikkat et, o bu gemideki en değerli şey o, eğer çello olmazsa bütün yol boyunca ne dinleyeceğiz biz?
Burda kızıma söylüyorum, gelinim sen anla olayı vardı...Ama çok da güzel bir dokundurmaydı.Sevdim...Ama Naz onu duyunca Nasıl da tebesüm etti öyle, çok tatlıydı...
O kızları nerden buldu acaba...Parayla falan mı tuttu siz gıcıklık yapacaksınız diye? İsteseler de bu kadar gıcık olamazlardı...Ama oldular işte... Çello dinlemek istemeyen kızın gemiden atılması muhteşem bir sahneydi ve ardından gelen sahneler...
NOT!: elf_ebi hoş geldin aramıza...

coqette
24-06-07, 01:46
Hele tekne yol alırken ordaki TT muydu Barış Akarsumuydu bilemiyorum.
Deniz hastası.Barış tam yerini bulmuş.

Yine bir atasözüyle konuyu bağlamak istiyorum tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış Tarığın dönüp dolaşacağı yerde Nazın yanıymış.
Teknede Tarık döndü dolaştı sürekli Naza gitti.Hepsinde bir sebep buldu
ama asıl sebep belliydi.

Ne olursa olsun Tarık Nazından vazgeçemedi.Benim Nazdan çektiğim yeter bide Nazı çekemeyenlerle uğraşamam dedi ve attı kızı tekneden.Aferin sana.
Ve ardından beklenen parça.Nazın sadece hüzünlüyken bahçede çaldığı parça.
Konuşmadan anlatmak buna denir işte.

Patroncum hakikaten de Tarık ilk anlarda Barış olmuştu. Nazı bile bıraktı, hemen denizin kokusunu içine çekmeye başladı.Tabiiii hemen havasını da attı. O ne duruştu öyle...:img-in_lo

Ama sonra Naz'ın peşinde döndü durdu. Koray'a da ciddi ciddi bozuldu teknede(Tabii ben daha yarısını izledim.izlediğim kadar olan yerler için söylüyorum.)

Ve Naz o hüzünlü parçayı çalmaya başlayınca ben de direk Nazların havuz kenarına ve düşünceli gecelerine döndüm. Gözlerime toz kaçtı o anlarda, nerden geldiyse artık:icon_whis
(Ben orada bir flashback bekliyordum, ama senaristlerimiz artık süreden çalmıyor ve flashback koymuyorlar sanırım.)

Not: Bir de Naz'a yeni melodi gelmiş. Sonunda 3. melodi...:happy0064 Bu seferki hızlı olmuş güzel olmuş.

Not 2: Evet cerenimo, Nesrin Hanım'ın telefonunun melodisini diyorum. Vik vik vik diye çalıyor. Dürülülüyü sevmiştim, ama vik vik pek hoş gelmedi kulağıma...

berkayaras
24-06-07, 01:52
Özet'in son kısmında belirtilen nazın kovulma durumu bolumde yoktu yanlız enteresan:img-help:

smooth1903
24-06-07, 02:00
evet gece iki oldu ama 30 kişi var iyiyiz bu gece
tarık artık denizden mi bilmem hakikaten kendini buldu.
bir sonraki bölümde aslında kafaları karıştıran çok şeyvar.yani odada kiltli kalıcaklar denio ama aynı zamanda havaalanında alıncak denio nasıl olcak ikisinden birinde itiraf olur.önce odada kalsalar naz nie gidio?önce havaalanında olsalar tarık nie havaalanında söylemiyor aşkını

hüseyingazi
24-06-07, 02:01
Bu güzel bölümün ardından ve burası böyle doluyken çıkmak zorunda olmak çok kötü birşey.
Siz yorumlarınıza devam edin bizde yarın zevkle okuyalım.
Şimdiden nöbete kalan arkadaşlarıma iyi nöbetler.
Yarın iyi haberler alırız inşallah.

cerenimo
24-06-07, 02:07
Bu bölümde Tarık aşkını bizlere gösterdi, ama sıra Naza göstermekte...
Akşam Nazın o yorulmuş hali, bitkinliği, "uyumucam" deyipte bir şezlongda uyuyup kalması, Tarıkın ise tam tersi, "hadi uyu artık Tarık deyipte uyuyamayışı" süper düşünülmüştü...
Sonra Nazın erkenden yataktan kaldırılması, Nazın buna sinirlenmesi, ama hala çok da fazla tepki vermemesi harikaydı...Ben de ona çektirmiştim şeklinde kendini telkin etmeseydi, çoktaaan bir sürü olay olmuştu...Ama Naz bunu yaparak kendinin de haksız olduğunu düşündüğünü belli etti...
Kamarada TT hakkında yaptığı yorum zaten müthişti...Nasıl birini nasıl birine dönüştürdüğünü düşünmesi...Ve ne kadar değiştiğini kabul etmesi...Bu en önemlilerindendi zaten.2. Yat turunda, benim anlamadığım o kadar çabuk nasıl o kadar derin bir uykuya daldığı...Tarık o kadar şey anlattı, kucağına aldı taşıdı, hiç birini hissetmedi.Gerçi yorgunluktan ama, bu kadar çabuk uykuya dalması garibime gitti açıkçası.Bu olaylar sonucu konuşulacak şeylerde, ortaya, şimdiye kadar görmediğimiz kadar saf bir aşk çıkacak ve bunu bize harika yansıtacaklar...Sonu feci bitti, orda ben Nazın daha erken davranıp, annenler burda, çabuk kaç demesini beklerdim, ama Tarık daha önce davrandı...Çözeceklerdir bunu, eminim...:img-wink:

Sıra geldi komedi bölümlerine..:)
Hulusilerin yaptığı belediye espirisi bayattı, ondan sonra şezlongun boş olma olayı ondan da bayattı...Vahiye, ne olursa olsun böyle davranmaması gerekiyordu, ama vahi de cevabını verdi sonucta.:img-wink: Tabi Ümit ve Filizin yardımlarıyla.Harika da oldu...Yeni tarzını çok beğendim, tek kelimeyle müthiş :) Belgin bu bölümlerde Hulusiye hizmet etmekle meşgul olduğu için, pek fazla görünmüyor ama çıktığı her sahne harikaydı...Dışarda Vahi ile Hulusi kapışması sonra barışması da çok güzeldi...Raşitin yaptığı espirilere yorum yok:)
Hulusinin erkek arkadaşım arıyor demesinde gülmekten öldüm resmen :) ve Nesrinin, Raşitin yanında 2 erkek vardı muhabbetinde hepten gülmekten kırıldım...:img-hyste Reklam boyunca güldüm ciddiyim:)

Unuttuğum, yazmadığım bölümler vardır, gecenin bu saatinde aklıma bu kadarı geldi...:img-wink: Gerisini de sonra yazarım:)

Bu bölümde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum...
Şimdiye kadar senaristlerimiz nerdeydi, yoksa senaristlerin içine bir şey mi girmişti, orasını bilmiyorum, ama şu son bölümlerde muhteşemler, tatil yaramış :img-wink:
İyi geceler nöbetçi arkadaşlarım, iyi uykular, iyi yorumlar... Yarın geldiğimde bol bol mesajlarını görürüm de okurum inşallah :img-wink:

coqette
24-06-07, 02:09
Ya 6. part maalesef hala çıkmadı.Sentüpün inadı tuttu gene. Ben de bekle, bekle 7. parta geçmeye karar verdim. Ve şu an yerlerdeyim. :img-hyste :img-hyste

Ama bir şey dikkatimi çekti. Bu 2 kardeş Filiz-Tarık yalanları dengeliyorlar. Biri çok söylediğinde öbürü az, diğeri azaltınca öbürü çoğaltıyor. Ve denge sağlanıyor. Eee Filiz söylerde Ümit ona eşlik etmez mi (Naz'ın Tarık'a eşlik ettiği gibi...:img-hyste Yok yok bu Tekelioğulları, Özkullara iyi gelmedi. Hepsi yalancı oldu çıktılar.:img-hyste ) Maşallah bu bölüm Filiz'le Ümit döşemişler yalanları...:img-hyste

Hele Vahi, hele Vahi... Ya müthişti. Manikürler, dövmeler, bir de kulak deldirirken ki çığlıklar....:img-hyste :img-hyste Kızları da topladı. Hulusi sonunda Vahi'yi de kendine benzetmeyi başardı yani.Diyorum ya bu aile yaramadı Özkullara.:img-hyste

_Aslıhan_
24-06-07, 02:11
Hepinize iyi geceler.

Mesaj alınmıştır sevgili patronumuz.:img-wink:
Hala Bölümün etkisinden kurtulup kendime gelemedim.

Nerden başlasam,nasıl anlatsam BODRUM BODRUM!!!

Harika, müthiş bir bölümdü.

Her sahnede ayrı bir keyif aldım. Sevgili Barış ve Merve harikasınız.sizlerin gözlerinizden o sevgi,aşk,acı nasılda yansıyor.Her bakışınızda benim kalbim cızzz ediyor.Böyle bir oyuncu kadrosu kimsede yok hepiniz harikasınız. :img-hi: :img-hi: :img-hi:

Dilek:TT'nun şoförü olmaktan daha büyük bir şans olabilirmi?
Naz:TT'nun sizin Şoförünüz olması:img-hyste (işte budur.bizim dizimiz hem güldürüp hemde arkasından gelen bakışmalarla nasılda yüreklerimize işliyorlar.)

Naz'ın yorgunluktan ve uykusuzluktan bitap düşmesi.Çello'nun başında uyuya kalması,Tarık'ın Naz'ın saçını sanki o incinecekmiş gibi okşaması, (burda bittim zaten.)o uyanmasın diye özen göstermesi,Naz'ı odasına taşıdıktan sonra onun baş ucundaki konuşmalar(ahh!!! Naz keşke duyabilseydin ama olsun en azından Tarık'ın kral dairesinden, Küçük sevgilimi duydun:img-cray: )

Tarık:Kaptan dikkat et o bu gemideki en değerli şey,yani çello (anlayan anladı canım:img-grin2 )
Tarık:Hemen dönüyoruz.kızkardeşim gelmiş birde Ümit
Dilek:Ümit kim?
Tarık:Anlıyan anladı:img-hyste
(canım benim ya, Naz'ın yüzündeki ifade ne güzeldi,nekadar da sevindi,sevinci Çellosuna yansıdı)

Gelelim Vahi beye ,Fragmanda görmeme rağmen o güzelim kıyafetleriyle sahneye girişi neydi, resmen gülme krizine girdim.
(Demek ki neymiş, yy izlerken birşey atıştırmamak gerekirmiş, gülerken boğulma tehlikesi mevcutmuş.:img-grin2)
Vahi:sütünlar nerde?
Raşit:seni görünce devrildiler.:img-hyste

Helal olsun Filiz ile Ümit'e onları yanyana görmeyi özlemiştik.Vahi Beyi nasılda değiştirdiler.Vücut dilleriyle konuşmalarınada bayıldım.
Vahi beyin, iskelede uzakta bir görüntüsü vardı. Filiz sağdan ,Ümit soldan çıktılar.Önce Vahi'ye bakıp sonra birbirlerine muzurca bakmalarına çok hoşuma gitti.Nekadar tatlılardı.

Aslında yazılabilecek çok şey var.Baştan sona Mükemmel bir bölüm izleten tüm ekibi kutluyorum:happy0064 :happy0064

Not:Hüseyingazi yorumun harikaydı,her replikte o ana geri dönüyorum.
Serdar çok teşekkürler.Bölümü sayende tekrar izliyoruz.

smooth1903
24-06-07, 02:30
Vallaha hafızalardan silinmiycek bir bölümle daha dizimiz ekranlardaydı daha dakka bir gol birTT: adı neydi şey dilek:naz TT:hıh naz sende kızlarla diğer arabaya
bi gol daha TT: kaptan dikkat et bu gemideki endeğerli şey o(çello) patronun deyimiyle çello sana söylüyorum naz sen anla.

Kucağında taşıması,kaptana yavaş manevra yap bırak rahat uyusun demesi.yatağına yatırdıktan sonra söyledikleri işte izleyici bunları bekliyordu 10 bölümdür ama senaristler anca anladı

pas.si.on79
24-06-07, 02:35
Bu bölümde Tarık..hem TT oluyordu, hem de Tarık;ama çoğunlukta zoraki yaptığını söylüyordu.Yine dayanamadı,Naza yardım etti.. Çelloyla dalga geçen kızı indirmesi de cabası.Şımarık TT dediler ama aslında o Çelloya saygısız yaptığı için gerekli şekilde kıza dersi verdi...Sevmiyorsa indirdi..

Barıştan benim küçük sevgilimi dinlemek güzeldi.. Naz uykusuzdu ama Naza yaptıkları karşısında Tarıkta uykusuzdu.İstemeyerek yaptığını ve dayanması gerektiğini de zaten söyledi..

Replikler harikaydı..

Serdar ın sayesinde tekrar izledim.Teşekkürler...Özellikle ilk kısmı izleyememiştim.Saat 20,00 e yetişemedim.Ben eve koşarak geldim.Umarım herkes de izlemiştir.
Ztar sana diyecek birşey yok.. Tek bölüm kaldı..

Serdar ın klibi Kapış kapış-Emre Altuğ'un..Gerçekten ince ayrıntılarıyla,büyük ustaklıkla hazırlanmış.. İzlemeyen kaldı mı? Hiç durmayın..

Tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bizi bırakmayın.. ÇÜnkü biz sizi hiç bırakmayacağız..

Ayakta alkışlıyorum TÜM YY EKİBİNİ:happy0064

coqette
24-06-07, 02:40
Sanırım bizim evdeki tozlar artmaya başladı.:icon_cry: Tarık'ın iyi hallerini çok özlemişim ben yaaa. Hiç te kıyamaz Naz'ına... "Yavaş manevra yap, uyanmasın" bu ne düşüncelilik... Ben yeryüzünde böyle bir erkek olduğunu sanmıyorum yani... Yatağına kadar taşıdı.Saçlarını okşadı, özürünü diledi. Yok yok benim kesin temizlik yapmam lazım. Bu tozlar feci arttılar...

Not: Serdar bir kez daha teşekkürler. Sabaha kadar bekletmediğin için bizleri... Ve de part 6'yı yeniden yüklemişsin. Çok sağol:good:

smooth1903
24-06-07, 02:47
Serdar hakikaten muhteşemsin gene hızır gibi yetiştin tam zamanında 6 yı ekldin tam hepsini teker teker izliyodum ekledin tam sıra ondaydı.
emeğine sağlık paylaşımların için.
bu bölümü gerçekten unutmak mümkün olmıycak.çok güzeldi.ugur kedi falan biri gelsede artık diğer bölümle ilgili biraz daha ip ucu alsak ne güzel olur yada bodrumda olupta şu 49. bölümün çekimlerinde orda olan biri 1rer 2 şer dakkalık videolar çekmiş olsa onları yayınlasa vallaha benim öle bi imkanım olsa herhalde ufak ufak çeker nete koyardım orda olabilseydim keşke

smooth1903
24-06-07, 02:59
gece tayfası vallaha bende müsadenizi istiyorum sabah kalktıgımdan beri netteyim yorgunluktan gözlerimi açamıom artık.hepinize iyi gecelr.yarın inşallah tüm YY cilerin dilekleri gerçekleşmiş olur yarın görüşmek üzere hadi size iyi nöbetler

B.A.D.B
24-06-07, 03:20
"Yavaş manevra yap, uyanmasın" bu ne düşüncelilik... Ben yeryüzünde böyle bir erkek olduğunu sanmıyorum yani... Yatağına kadar taşıdı.Saçlarını okşadı, özürünü diledi.

Cok alındım,cok kırıldım:sad53: Bir taraftan da haklısınız,biz erkekler biraz duyarsızız,belki duygular cok tazeyken en kucuk ayrıntılara bıle dıkat ederız ama bır sure sonra,sahıplenmenın vermıs oldugu rahatlık bızım ilk zamanlardakı o ince,nazik,dusunceli yapımızı yokedebiliyor,keske bizler bayanların ne istedigini bilebilsek,bayanlarda bizden ne istediklerini bilseler:img-wink:

Bolum butunuyle basarılı,eski gunlerdekı tadında,seyırcılerı uzen fırtınalı gunlerı atlattıgını ıspat eden,komediyi de romantizmi de verebilen bir bolumdu.Ancak ozellikle iki sahne beni cok etkiledi ki bunlardan biri beni oldukca gulduren Hulusi'nin;
-Oglum Hulusi,ya 10 saniyede bir bahane bul yada kac,(bulamayınca) kac!!! ve resmen arkasına bakmadan kactı...:img-hyste
(Tam kelımelerı hatırlayamamıs olabılırım.)

Digeri ise belki bircogumuzun dikkatini cekmeyen Tarık'ın Naz'ı zorlarken sureklı kendısını ispiyonlatma cabasıdır ki orada aslında hala Naz'a kıyamıyor olması bu ıstegın sebebıdır.Bir taraftan Naz'ın Hulusı beyı aramasını ısterken (bu sayede Naz'a verdıgı sıkıntı son bulacak),dıger taraftan da Naz'ın ıspıyonlamadıgı surece kendısını ne kadar sevdıgını ogrenebılmektedır.Kısacası Naz'a hem kıyamıyor hem de verdıgı bu dersten cayamıyor.

Son sahne ıse bana Tarık'ın bırcok olayda Naz tarafından yanlıs anlasıldıgı durumları hatırlattı,ne ilginctir ki suanda da Naz aynı Tarık gibi acıklayamayacagı bir yanlıs anlasılmanın ve sansızlıgın kurbanı oldu.

Ask nedır,ask nedır derız hep,dızımızde bolum bolum askın tek kelımelık tarıflerı anlatılıyor,kımı zaman sabır oldu tarıfı,kimi zaman ozlem,kımı zaman da yasanamaması idi.Bu bolumde askın tarıfı tek kelıme ıle fedakarlıktı.''Nedır benı bu kadar degıstıren?'' dıye soran ama birbirlerine olan bu tertemiz sevgiyi,en saf haliyle askı farkedemeyen iki genc...Belki de ask adı konulana kadar en guzel halıyle yasanır.

whiteangel
24-06-07, 03:31
Hasret'ciğim hoşgelmişsin:) Senin yorumlarını okumayı özlemişim. Evet yazılan yorumların çoğunu okudum. İki haftadır buruk izliyorum ben dizimizi. Hele bu geceki bölümü izlerken hep bitecek olmasına isyan ettim. Bu dizi henüz misyonunu tamamlamadı.. Bu yaşananlar neler getirecek.. Baba oğul barışması, Belgin Hanım'ın Naz'ı kabullenmesi.. Daha işlenecek çok konu var. KÜÇÜK SEVGİLİM şarkısı için ayrıca teşekkürler BARIŞ :)Serdar'cım videolar için teşekkürler. Yarın ilk işim tekrar izlemek olacak.İyi nöbetler arkadaşlar..
AŞKA AŞIKLAR AŞKLA KALIN.. YALANCI YARİMDE KALIN....bye

erdalss
24-06-07, 03:35
ohh ohh maşallah "naz"ar değmesin forumumuza...saat 03.30 u geçti hala bu bölümde 16 kişi var... 41 kere maşallah..............

yarın ı 4 gözle bekliyoruz,,eminim bu günlerde atlatılacak...

B.A.D.B
24-06-07, 03:49
Hasret'ciğim hoşgelmişsin:) Senin yorumlarını okumayı özlemişim. Evet yazılan yorumların çoğunu okudum. İki haftadır buruk izliyorum ben dizimizi. Hele bu geceki bölümü izlerken hep bitecek olmasına isyan ettim. Bu dizi henüz misyonunu tamamlamadı.. Bu yaşananlar neler getirecek.. Baba oğul barışması, Belgin Hanım'ın Naz'ı kabullenmesi.. Daha işlenecek çok konu var. KÜÇÜK SEVGİLİM şarkısı için ayrıca teşekkürler BARIŞ :)Serdar'cım videolar için teşekkürler. Yarın ilk işim tekrar izlemek olacak.İyi nöbetler arkadaşlar..
AŞKA AŞIKLAR AŞKLA KALIN.. YALANCI YARİMDE KALIN....bye

Ablacıgım yorumun icin tesekkur ederım,bu ara bıraz vakıt sıkıntım oldu,cok takıp edemedım ancak eger dedıgınız gıbı dızının bıtısı kesınlesmıs ıse cok yazık olacak,zaten bır dızı ızlerdım sureklı takıp edebıldıgım,onun da bıtıyor olması benı cok uzdu.Bır daha yapımcılar da tv kanallarının da Barıs ve Merve gıbı bırbırıne cok yakısan ve askı ızleyıcılere yansıtabılen ıkı guzel ınsanı bır projede bıraraya getırebıleceklerını zannetmıyorum.Yıne karamsarca bır yorum olacak ama bu haberın netlesmesınde sonra dızının sonu mutlu bıle bıtse benım hafızamda tadına doyamadıgım ve huzunlu bır sonla bıtmıs bır dızı olarak kalacaktır,ne fark eder kı ha onlar bırbırınden ayrılmıs ha ızleyıcıler bu dızıden mahrum kalmıs!

coqette
24-06-07, 03:56
Cok alındım,cok kırıldım:sad53: Bir taraftan da haklısınız,biz erkekler biraz duyarsızız,belki duygular cok tazeyken en kucuk ayrıntılara bıle dıkat ederız ama bır sure sonra,sahıplenmenın vermıs oldugu rahatlık bızım ilk zamanlardakı o ince,nazik,dusunceli yapımızı yokedebiliyor,keske bizler bayanların ne istedigini bilebilsek,bayanlarda bizden ne istediklerini bilseler:img-wink:

Ask nedır,ask nedır derız hep,dızımızde bolum bolum askın tek kelımelık tarıflerı anlatılıyor,kımı zaman sabır oldu tarıfı,kimi zaman ozlem,kımı zaman da yasanamaması idi.Bu bolumde askın tarıfı tek kelıme ıle fedakarlıktı.''Nedır benı bu kadar degıstıren?'' dıye soran ama birbirlerine olan bu tertemiz sevgiyi,en saf haliyle askı farkedemeyen iki genc...Belki de ask adı konulana kadar en guzel halıyle yasanır.

Bu lafıma alınmanıza gerek yok. Ben Tarık dışındaki tüm erkekler duyarsız demedim ki. Sadece bu kadar duyarlısı yoktur dedim. Yani benimde tanıdığım bir çok duyarlı erkek var. Hatta uyurken arabayı yavaş süreni bile var. Ama yat manevrası... Bu kadarını ne görmüştüm, ne duymuştum. Hem biz bayanlar için Belgin'in bir lafı vardı (anlayışlı, zeki, sempatik, karizmatik erkekler için) : " Çok şey buluruz Tarık, çok. Ama sevgi ve ilgi ararız. Oysa bu ikisni bulsak diğer dördünü hiç aramayız." Yani aslında kadınların istediği şey çok basittir. Bazen bazı şeyler için çok söylensekte hepsi anlık şeylerdir. Sonra unutulur gider.

Ama siz de olayı çözmüşsünüz zaten. Nerde eksik kaldığınızı bulmuşsunuz.:img-wink: Üstüne bir de diziden çok güzel aşk tanımları... Ne kadar duyarlı olduğunuz ortada.Demek ki neymiş eksiğini bulabilmek ve düzeltmek önemliymiş. Demek ki neymiş sizin bu lafımdan alınmanıza gerek yokmuş.bye

erdalss
24-06-07, 04:16
herkese iyi geceler,,yarın mükemmel haberler almak üzere yatıyorum...
konuşan yok zaten bu gece,patron olsa bulurdu bişiler ama nabalımbu gece erken gitti.
var olupta konuşmayanlarda çok...puff bye

B.A.D.B
24-06-07, 04:20
Bu lafıma alınmanıza gerek yok. Ben Tarık dışındaki tüm erkekler duyarsız demedim ki. Sadece bu kadar duyarlısı yoktur dedim. Yani benimde tanıdığım bir çok duyarlı erkek var. Hatta uyurken arabayı yavaş süreni bile var. Ama yat manevrası... Bu kadarını ne görmüştüm, ne duymuştum. Hem biz bayanlar için Belgin'in bir lafı vardı (anlayışlı, zeki, sempatik, karizmatik erkekler için) : " Çok şey buluruz Tarık, çok. Ama sevgi ve ilgi ararız. Oysa bu ikisni bulsak diğer dördünü hiç aramayız." Yani aslında kadınların istediği şey çok basittir. Bazen bazı şeyler için çok söylensekte hepsi anlık şeylerdir. Sonra unutulur gider.

Ama siz de olayı çözmüşsünüz zaten. Nerde eksik kaldığınızı bulmuşsunuz.:img-wink: Üstüne bir de diziden çok güzel aşk tanımları... Ne kadar duyarlı olduğunuz ortada.Demek ki neymiş eksiğini bulabilmek ve düzeltmek önemliymiş. Demek ki neymiş sizin bu lafımdan alınmanıza gerek yokmuş.bye

Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım,ozellikle de benı ve karakterımı analız edıp,eksık kaldıgım yerlerı farkettıgımı belırtıp,duzeltmelerımı ovdugunuz ıcın ancak ben kendı adıma degıl de genel olarak erkeklerı kastetmıstım kı cok da sorun degıl,en azından bayanlar hakkımdakı yorumlarımda yanılmadıgmı sızın mesajınızla bır kez daha anlamıs oldum.Alındım,kırıldım dıye belırtırken de bu ısın esprı boyutu ıdı ancak sız nezaketınızden olsa gerek mesajımı cok cıddıye almıssınız,yoksa duyarlılıkta tekneye yavas manevra yaptırmakla,kolkola yururken kendı onumuze bakmaktansa bayan arkadasımızın adımlarını takıp etmenın arasında benım ıcın hıcbır fark yoktur.Tabıı dedıgım gıbı kımısı buna dıkkat ederken kımısı tekne manevrasını farkeder.:img-wink:

Tekrar kıbar mesajınız ve ınce,dokunaklı yorumlarınız ıcın tesekkur ederım,keske tum erkekler duyarlılıklarını omurboyu koruyabılse ve keske bayanlarda kendı beklentılerının erkekler tarafından da beklenebılecegını bılse...Demek kı neymıs,beklentıler cınsıyete degıl ınsana ozgu bır ıcguduymus.:good:
Forum nobetcılerıne ıyıgeceler dılıyorum,benden bu gece bu kadar.

_Aslıhan_
24-06-07, 05:13
Harika bir bölüm sonrası,kendimi aşk'ın şarabından içmiş gibi hissediyorum sürekli gülümsüyorum :img-grin2 bu saatte sizlerin,o güzel yorumlarınızı okumak çok keyifliydi.

Nöbetçi arkadaşlarıma iyi nöbetler ve iyi geceler dilerim.

coqette
24-06-07, 08:01
bu arada bu 150 saniye işi nerden çıktı ya bunu daha aşağıya indirme imkanımız yokmu?iki mesaj arası 150 saniye beklemek hangi akla mantıga uygun anlamadım

Birkaç tane yoruma cevap vermek istiyorsan, istediğin yorumlarda alıntı yazısının yanındaki şekile tıklayarak yorumları topla ve cevaplaya bas. Böylece 2 ya da daha fazla farklı yoruma cevap verirken 150 saniye beklemezsin. Bir kere de topluca cevap verebilirsin.:img-wink:

Not: Fulya gelmiş.Hoşgelmiş. Tabiki çok beğendik. Bodrum daha da bir güzelleştirmiş bence Fulya'yı...:img-blush Ayrıca Ümit'le sahneleri de sonunda çoğaldı. Kendi sesi de bence daha güzel. Bu bölüm tüm oyuncular harikaydı. Senaryo çok güzeldi. Tüm ekibe teşekkürler.:good:

Not 2: Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.bye

Not 3: Arkadaşlar hepimiz üzgünüz ama, sizden birşey rica edebilir miyim? Öldürürüm, bittik,.... vs tarzı kelimeleri kullanmasak:img-blush İnanın okurken pek hoş gelmiyor kulağa.:icon_sorr

Not 4: Bir ricam da noktalama işaretleri ve msn dilindeki ifadeler için... Lütfen en azından virgül ve noktaları kullanırsanız, yorumlarınızı okumak daha kolay ve anlaşılır olur.:img-blush

elmali-turta
24-06-07, 10:06
Arkadaşlar çok üzgünüm bunu yazaren bile boğazım düğümleniyor Star kendi sitesinde yayın akışını güncellemiş ve haftaya Yalancı Yarim final diye yazmış:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

kozanak
24-06-07, 10:16
Arkadaşlar çok üzgünüm bunu yazaren bile boğazım düğümleniyor Star kendi sitesinde yayın akışını güncellemiş ve haftaya Yalancı Yarim final diye yazmış:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

bence yalancı yarimin ztardaki finaliiii ooo.Eğer gönderdiğimiz mailler ,açtığımız telefonlar fm yapımı etkilemiştir diye düşünüyorum dolayısıyla bugünkü reytinglerin güzel gelmesi yapımcının dizimizi başka kanalda devam ettirmesi için çok kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.

burcu_m82
24-06-07, 10:24

Ewet ben de az once gordum kilitlendim resmen. Bu mesaji bile nasil yazdigimi bilmiyorum. Icimde hep bir umut tasiyordum.Ama buraya kadar demek. Hele dunku bolumden sonra bu cook inanilmaz geliyor.:img-cray: :img-cray:

angel eyes
24-06-07, 10:24

başka bişey yazsalardı şaşardım zaten.bu ztar kafasına koymuş dizimizin reytingleri iiiii gelse bile bitirecekler.umarım fm yapım başka bi kanalla anlaşma sağlamıştır.yoksa herşey mahvolacak.:icon_sorr

aşka_aşık11
24-06-07, 10:34
arkadaşlar reytingler ne zamn gelecek???? bu bi şaka olmalı nsaıl final yazar yaaa!!!???

angel eyes
24-06-07, 10:37
arkadaşlar reytingler ne zamn gelecek???? bu bi şaka olmalı nsaıl final yazar yaaa!!!???

saat 12:30 ile 13:00 arası gelecek büyük ihtimalle ve inşallah yüksek reytingler olacak, yoksa sonumuzu düşünmek bile istemiyorum.

dedebaba
24-06-07, 10:45
stara yazık oldu böyle bir diziyi bitirmekle eline ne geçti anlamadım artık tek çaremiz fm yapıma kaldı

aşka_aşık11
24-06-07, 10:46
saat 12:30 ile 13:00 arası gelecek büyük ihtimalle ve inşallah yüksek reytingler olacak, yoksa sonumuzu düşünmek bile istemiyorum.

teşekkür ederm... ben ce reytingler yüksek gelecek ama starda final yazar reytinglere bakmayacak sanırım!!! ahhh star(ztar) yaktn bizi ooofff!!:(:sad53:

fafak37
24-06-07, 10:47
Tv açmamıza gerek kalmadı star 30 haziran cumartesiyi final olarak vemiş maalesef arkadaşlar http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx :sad53: kahrolsun star dizinin başka bir kanala geçme imkanıda kalmadı galiba yalancı yarimin yerine gökhan özenin dizisini koyacaklarmış sanki bizim dizimiz kadar reyting alabilecekmiş gibi hiç uğruna dizimizi bitiryorlar :icon_sorr

ayşenurr
24-06-07, 10:47
arkadaşlar star tv'nin bitireceğini hepimiz biliyorduk.ben şok olmadım.
tabiki final yazacaklar.sezon finali yazsalardı,kendi kanalında devam ettirmek zorundalardı.iş fm yapıma düşüyor.bugünkü reytinglere göre fm yapım kararını verecek.yani kader günü.inşallah reytingler iyi gelir.

dedebaba
24-06-07, 11:00
arkadaşlar star tv'nin bitireceğini hepimiz biliyorduk.ben şok olmadım.
tabiki final yazacaklar.sezon finali yazsalardı,kendi kanalında devam ettirmek zorundalardı.iş fm yapıma düşüyor.bugünkü reytinglere göre fm yapım kararını verecek.yani kader günü.inşallah reytingler iyi gelir.

neden kader günü bence hemen karar çıkmayacak

ayşenurr
24-06-07, 11:03
neden kader günü bence hemen karar çıkmayacak
capcup arkadaşımız fm yapımdan bir beyle konuşmuş.48. bölüm kader günü demiş.reytinglere bakılacakmış.

capcup
24-06-07, 11:04
ya arkadaşlar hemen pes ettiniz yaww nerde İNATÇI AŞKA AŞIK FORUMU ZTARTV de dizi bitmiş olabilir ama daha FM bize bitirdik demediii..lütfen yaa yapmayın böyle ...:img-wink: :img-wink:
TAMAM BELKİ ÇOK AZ Bİ İHTİMAL AMA ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ DİYE Bİ SÖZ VAR EĞER BİZ PES ETMEZSEK FM DE ARKAMIZDA OLUCAKTIR EMİNİM..
DÜN konuştuğum kişi bende öyle bir izlenim yarattı..EĞER ŞİMDİ VAZGEÇERSEK BU REYTİNG DENEN İLLET DAHA ÇOK KİŞİYİ ÜZER EĞER BİZLER BAŞARIRSAK İNATLA BU İŞİ HERKESE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMİŞ OLURUZ...
EN SON UMUT ÖLÜRRR....BENİM UMUDUM VAR HALAAA:img-yes: :img-yes:

angel eyes
24-06-07, 11:06
sanki idam karararımı bekler gibi dizinin reytinglerini bekliyorum ya.starda final diyeceklerini biliyoduk ancak bölesine güzel bi bölümden sonra final yazmalarını hazmedemiyorum doğrusu.

dedebaba
24-06-07, 11:07
capcup arkadaşımız fm yapımdan bir beyle konuşmuş.48. bölüm kader günü demiş.reytinglere bakılacakmış.

bilgiler için çok saol yani tek umudumuz reyingler ve başka bir kanala geçmesi

jenn
24-06-07, 11:07
günaydın arkadaşlar,dün akşam katılmak zorunda olduğum bir davetten dolayı ilk yarısını izleyebildiğim dizimizi,bu sabah sevgili serdarın eklediği videolar sayesinde tamamiyle izleyebildim..mükemmel bir bölüm olmuş.başından sonuna bu kadar aşk kokan bir yy bölümü olamazdı..aşk o kadar hissettirilmişki..aşkın yarattığı acı,kin,intikam diğer yandan şefkat,koruma içgüdüsü,sahip çıkma arzusu,gerek repliklere gerekse oyuncuların gözlerine o kadar güzel yerleştirilmişki...doyumsuz bir bölüm izledik sayelerinde...ayrıca komedi unsuruda çok tadında tuzundaydı..vahinin yeni tipi müthişti..gerçi asıl hali o ama..özüne dönmüştü:))hulusinin ise tüm ayak oyunları ayağına dolandı..daha çook yazılacak şey var bu bölümde..derin inceleme sonraya..:)

ayşenurr
24-06-07, 11:11
sanki idam karararımı bekler gibi dizinin reytinglerini bekliyorum ya.starda final diyeceklerini biliyoduk ancak bölesine güzel bi bölümden sonra final yazmalarını hazmedemiyorum doğrusu.
bende final yazmalarına hazmedemiyorum.çok başarılı yapımı ne hale getirdiler.hiç görmediği reytingleri yalancı yarim sayesinde gördü. yeni
başlayan dizi için bizim diziyi yaktı.bir finali bile oyunculara,dizideki
tüm çalışanlarına,izleyenlerine çok gördü.ne deyim diğer dizileri kaderden beter olsun.bir daha star tv izlemiyecem.:icon_whis

aşka_aşık11
24-06-07, 11:11
BENİM HALA UMUDUM WAAAR!!! bu nu barışta söylediii unutmyn bu cümleyi bize biraz olsn moral werir belkiii!!!:D

burcu_m82
24-06-07, 11:12
Naz Tarik'a cevap veremiyecek bisey olacak o an. Sonra Tarik kacacak ve sahneye cikmayinca Nesrin Naz'i kovacak.Naz esyalarini toplarken Tarik gelecek sinirle ve agzina geleni soyleyecek babasina ispiyonladigi icin. O sirada odada kilitli kalacaklar (nasil hic fikrim yok ) ve kavgaya
devam edecekler. Naz ispiyonlamadigi icin dayanamayacak ve o da patlayacak ve itiraf gelecek.
Ben Naz'dan itiraf bekliyorum :happy0064 :happy0064

Bunun uzerine gercekten final yazmazlar insallah :(

dedebaba
24-06-07, 11:14
ne umudu ben anlayamadım dizi ztarda bitti benimde umudum var ama başka kanala kaymasına

HAWİNS
24-06-07, 11:14
Ya inanmıyorum ya!Nasıl bitirirler bizim dizimizi...Ya arkadaşlar star tv'nin izleyici temsilcisi bölümüne yazın...Eğer diziyi kaldırırsanız bizde yy severler olrak star tv izlemeyeceğiz deyin....Özelliklede yalan dünya(gökhan özenin dizisi) dizisinin olduğu gün reklamlara bile bakmıcaz star tv de deyin......

HAWİNS
24-06-07, 11:20
Ya arkadaşlar benim aldığım bilgilere göre 48 ve 49 da reytingler yüksek gelirse 2-3 haftalık bir aradan sonra dizimiz başka bir kanalda devam edicekmiş....O yüzden umudunuzu kaybetmeyin...Gerekirse tekrarlarını izleyin ama reytingleri yükseltelim....

fafak37
24-06-07, 11:22
Mail atmaktan dermanım kalmadı ama hiç fayda etmiyor günlerdir mail atıyorum hiçbir cevap gelmedi star tv anlaşılan kendisini tepkilere önceden hazırlamış hiç oralı olmıyorlar... :icon_sorr

dedebaba
24-06-07, 11:23
yukarıdaki bilgilerin kaynağı ne öğrenebilirmiyim

dedebaba
24-06-07, 11:29
mailleri doğru yere atmak lazım fm yapıma atmamız lazım ve telefon çok önemliymiş

FoXXoY
24-06-07, 11:30
"""20:00 Yalancı Yarim
Sevilen dizi final bölümüyle sizlerle... Sakın kaçırmayın! """

http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx

Linke bakarak görebilirsiniz.(cumartesi gününe bakın)

sevgilerimle,

awakening
24-06-07, 11:30
herkese günaydın. ne umutlarla kalktım siteye gireyim güzel şeyler okurum edasıyla ama ne göreyim herkeste bi hüzün. sonra geri sayfaları okuyunca nedeni anladım. bu star nasıl bi final ile diziyi bitiriyor anlamak mümkün değil . daha itiraf gelicek hulisi ile tarik barışacak belgin nazı kabullenecek vahilere şöför tarığın tt olduğu anlatılacak daha da en önemlisi aşk yaşanacak aşk. hepsini nasıl bi bölümde bitirmeyi planlıyor hayret birşey yaaa. bence ucu açık bi son olur bunun başka bi açıklaması olamaz . inş fm yapım başka bi kanalla anlaşma sağlamış olur ve orda devam ederiz yoksa böyle bi sonu dizimiz asla ve asla kabul etmez.

20:00 Yalancı Yarim
Sevilen dizi final bölümüyle sizlerle... Sakın kaçırmayın! :sad53:

barışakarsuyase
24-06-07, 11:31
ya arkadaşlar hemen pes ettiniz yaww nerde İNATÇI AŞKA AŞIK FORUMU ZTARTV de dizi bitmiş olabilir ama daha FM bize bitirdik demediii..lütfen yaa yapmayın böyle ...:img-wink: :img-wink:
TAMAM BELKİ ÇOK AZ Bİ İHTİMAL AMA ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ DİYE Bİ SÖZ VAR EĞER BİZ PES ETMEZSEK FM DE ARKAMIZDA OLUCAKTIR EMİNİM..
DÜN konuştuğum kişi bende öyle bir izlenim yarattı..EĞER ŞİMDİ VAZGEÇERSEK BU REYTİNG DENEN İLLET DAHA ÇOK KİŞİYİ ÜZER EĞER BİZLER BAŞARIRSAK İNATLA BU İŞİ HERKESE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMİŞ OLURUZ...
EN SON UMUT ÖLÜRRR....BENİM UMUDUM VAR HALAAA:img-yes: :img-yes:

doğru söylüyorsun umut kesilmemeli bence umudumuzu kaybedersek işte savaşımızı o zaman kaybederiz arkadaşlar sabır

senem_89
24-06-07, 11:34
of resmen çöktüm. olamaz bu dizi bitemez. ama gerçek bu sanırım artık :sad53:

bir senaryo yazdım umarım hoşunuza gider. final oldu ya inanamıorum :(
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3829946#post3829946

grimace_88
24-06-07, 11:35
günaydın arkadaşlar reytingler ne zaman gelir acaba bi bilgisi olan var mı? ayy heyecandan ölmek üzereyim bu kadar muhteşem bi bölüme de artık kötü gelirse yani ne diyiim ya ztar anlamıyo bu işten ya da insanlar...:img-swoon

smooth1903
24-06-07, 11:35
Ya bu nasıl olur ya bu arada umutları kırmak istemem ama eğer final deniosa dewamı gelmez.sezon finali falan olsa başka kanal geçerdi.girdim siteye güzel şeyler okıyım die onuda okuyamadm.bundan sonra ztar die bi kanal yok

daranis
24-06-07, 11:36
arkadaşlar bu ilşler ne yazikki reyting üzeri gidiyor ve bu reytingleri kahretsinki 2,500 yada 5000 denekten elde ettikleri sonuçlara göre belirliyrolar yani türkiyenin izleme profilini o denekler belirliyor reklam pastasından kim ne kadar pay alacak gine o denekler belirliyor yalancı yarim güzel bir çıkış yakalamıştı ilk başladığındna bu yana starı epey taşıdı ama son dönemlerde dizinin saati ve yerleriyle oynanmaya başlandı ve bugunlere gelindi bana göra başka kanalda devam edebilir reyting sonuçlarına şuan ulaşamadım bakalım önümüzdeki günler neler getirecek

grimace_88
24-06-07, 11:38
of resmen çöktüm. olamaz bu dizi bitemez. ama gerçek bu sanırım artık :sad53:

bir senaryo yazdım umarım hoşunuza gider. final oldu ya inanamıorum :(
http: