Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakası 5. Sezon Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

şeboist
02-09-07, 13:28
Avrupa Yakasının 5. sezonun artık burada yorumlayalım.:img-wink:

roximus89
12-09-07, 09:40
Yeniler tanıtıldı ama gözde olan emektarlar

ATV`nin yeni yayın dönemi tanıtım gecesinde kanalın emektar dizilerinin oyuncuları göz önündeydi. Avrupa Yakası oyuncuları, gecede konser veren Sezen Aksu da dahil pekçok davetlinin ilgi odağı oldu

Kanalın en çok izlenen sit -com`u Avrupa Yakası ekibi de tam kadro oradaydı. Burhan Abi tiplemesiyle geniş bir hayran kitlesi olan Engin Günaydın , yeni dönemde ekiplerinin yenilendiğini ve güçlendiğini belirtti. Yeni sezonda Gürgen Öz ve Binnur Kaya , Yaka`da izleyenlerle buluşacak. Binnur Kaya , Avrupa Yakası dergisine ortak olan görgüsüz sosyetik Şahika `yı canlandıracak. Dizideki yeni gelişmelerden çok memnun olduğunu dile getiren Günaydın , Binnur Kaya gibi başarılı bir oyuncuyla her zaman birlikte oynamak istediğini belirtti. Güngen Öz de kapıcı ailesinin akrabası olarak dizi ekibine katılacak.

YaPrAk_92
12-09-07, 09:51
sinem başlık açtığın için saol zaten bizim yorumlar 4.sezonu aşıyordu:img-wink:
roximus89 haber için saol:img-blush

Mariangela.
12-09-07, 10:00
5.sezon hayırlı olsun arkadaşlar:happy0064
avrupa yakası bu sezon da çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekrana gelecek. diziden ayrılan olsa da diziye öyle oyuncular alınıyor ki,eskisinden daha sağlam bi kadro geliyor karşımıza.avrupa yakasının bu özelliğini çok seviyorum ben:img-wink:

gülll
12-09-07, 10:34
Avrupa Yakası 5.sezon bölümü hayırlı olsun..
yakında burada çok güzel yorumlar olacak dizi çok güzelll kadro çok güsel.... diziye az kaldı zatenn bi başlasa...:happy0064:happy0064:happy0064

senay_ablam
12-09-07, 10:46
Avrupa Yakasının 5. sezonun artık burada yorumlayalım.:img-wink:

KAnka iyiki açmışsın başlığı:img-yes:
Binnur KAya'yı da Gürgen Öz'ü de çok severim.
Şahika'yla Burhan'ın ilişkisini merak ediyorum :icon_whis

şeboist
12-09-07, 11:27
4. sezon başlığını da ben açmıştım.5. sezon başlığını da açmak bana nasip oldu.okullar açılmadan bi hatıram daha olsun avrupa yakasına. :icon_sorr
şahikayla burhan aslında iyi anlaşabilirler.yani bana öyle geliyor.şahika ofistekilerin özel hayatına karışacakmış ya o yüzden yani.burhan da biraz öyle. :img-icecr

Z_oMbbiE
12-09-07, 11:36
OO başlık açılmış bi tuhaf oldum 5. sezon yazısını görünce. Bi çok diziye kısmet olmaz 5. sezon bölümlerini izletmek seyircilere. Daha nice 5. sezonlara :D:D

tila_gclu
12-09-07, 12:38
eeth:)
19 eylul.
okul kabusu basladıktan 2 gun sonra:(
ama bınnur kaya ve gurgen oz'u aslıların evınde gordum dun atv nın yenı sezon tanıtım gecesınde gosterdıler.
yanı gurgen oz'u anladımda bınnur kayanın orda ne ısı var?

Mariangela.
12-09-07, 13:48
kadro gittikce guzellesiyor ve genisliyor insallah sacit&hacer diziden cıkmaz:img-wink:

düm haberlerde gülse bilselin konuşmasında diziden sadece gaffur ayrıldı gibi birşey duymuştum.sanırım sacit de hacer de hala kadroda:img-yes:

sezinti
12-09-07, 14:00
Bu bölüm, dizi yayının olduğu gün açılacaktır.

BeLiTiM
19-09-07, 10:41
Sonunda kilit kalkmis :happy0064
5.sezon hayirli olsun..umarim bekledigimiz gibi olur hersey :good:
Herkese simdiden iyi seyirler diliyorum ;)

gülse_d
19-09-07, 11:15
oleyyy 5.sezonumuz bgn açılıyr ve yeni başlığımızda:happy0064hepimize hayırlı uğurlu olsun:happy0064bgn artık yazın başından beri beklediğimiz gn geldi çattı:happy0064ve artık saatler kaldı:)

şu anki saatle birlkte tam tamına 6 saat 28 dakika kaldı:)

burhan_altıntop
19-09-07, 13:16
Beklediğimiz gün geldi ve en sonunda dizimiz 5.Sezon startını veriyor..

Şu an saatime göre "4 Saat 40 Dakika" kaldı..

Bölüm Özetleri bölümü kilitli olduğu için özeti buraya koyuyorum..

http://www.atv.com.tr/im/avrupa_yakasi/avrupa_yakasi_1333_manset.jpg

Bölüm 131 / Yeni Bölüm
19 Eylül Çarşamba 20:00

Sütçüoğlu ailesi yazlıktan dönmüştür, ancak evde yaşanan garip olaylar ve ipuçları onları tedirgin eder: Acaba evde gizli gizli bir yabancı mı yaşamaktadır? Tahsin Sütçüoğlu, ailevi problemlere ve özellikle Sacit'in Zeynep'le kaçmasına üzüldüğü için "tıktık"ları azmış, bu sebeple kendisine kalp atışlarını kaydeden bir alet takılmıştır. 24 saat boyunca üzülmemesi ve heyecanlanmaması gerekmektedir. Oysa Burhan'ın kendine göre dev bir problemi vardır ve çözüm de Tahsin Bey'dedir! Aslı ve Cem ayrılmak üzeredirler ve avukatlarla randevuları vardır, ancak Cem'in anne ve babasının yaşadıkları onların konuya başka bir açıdan bakmalarını sağlar. Ofiste Yaprak'ın balayından bambaşka bir insan olarak dönmesi, aniden sosyetikleşmesi herkesi şaşırtır. Öte yandan derginin yarısını satın alan, Türkiye'nin ondördüncü zengininin kızı Şahika'nın da Cem'le ilgili planları vardır. Şahika'nın Kubilay'la geçmişte yaşadıkları ise merak konusu olur. Kendisini moda ikonu zanneden ve öfkesini kontrol edemeyen Şahika ofise geldiği andan itibaren hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır. Burhan-Makbule ilişkisi bile Şahika'nın varlığı ile bambaşka bir seyir alır. Sütçüoğlu apartmanı kapıcı dairesi, yeni bir konuğu ağırlamak üzeredir. Hediye Teyze'nin kardeşi Cesur tüm tembelliğine ve yüzeyselliğine rağmen kısa zaman içinde Sütçüoğlu ailesi sayesinde iş bulur. Cesur'un anlaşılamayan bir biçimde adeta bir "kız mıknatısı" olması kısa zamanda Sertaç ve Tacettin'in onunla dost olmasına yol açar. Ancak Cesur'un özellikle Aslı'yla yıldızı barışmayacaktır. Yepyeni tipler, maceralar, aşklar Nişantaşı'nı sarsmaya devam ederken, Sütçüoğlu rezidansı her zamankinden hareketli günlere gebe!

NiliWerda
19-09-07, 18:16
Offf şu şahikaya ısınmam biraz zor olucak :(

Şu kapıcıların akrabasına yani gürgene koptum ya:)
Tiroidi var deyince çok güldüm çünkü benimde tiroidim var :img-hyste
Tiroidi olanlar böylemi oluyormuş eyvah artık evde benimle dalga geçecekler :img-hyste

Burhan herzamanki gibi harika :good: girer girmez büyük bir atak yaptı:)

SBR
19-09-07, 18:34
herkese merhaba şaika tıpkı burhan gibi herkesi birbirine düşerme derdinme ilk geldiğinde burhanda aynı bu şekilde davranmıştı :) gürgen öz ilk sahnede beğenimi kazandı :happy0064 güzel bir bölüm olacağı kesin gibi herkese iyi seyirler iyi yorumlar :happy0064

iremege
19-09-07, 18:48
yeni başlık acılmış hayırlı olsun.
nihayet başladı.jenerik süper.
cesuru şahikadan daha cok sevdim süpr ötesi.şahika burhanın tıpa tıp aynısı.
neyse artık buralara cok giremicem:):):)

srp-bse
19-09-07, 18:50
yaprak nolmuşş ölee :)
bebeğim kujum mu ne öle bişiler dio şahika hepp :)
sarp süperdi :img-in_lo şahika sulanırken tanrıwerdi tırstı :img-in_lo :)
cesur ayrı süper :) baba dioo tahsine :) bnm uykum geldi dedi yattı :D:D
kohuyorumm şuanda kohuyu yayıyorum :D

seineb
19-09-07, 19:00
yaprak nolmuşş ölee : )
bebeğim kujum mu ne öle bişiler dio şahika hepp :)
sarp süperdi :img-in_lo şahika sulanırken tanrıwerdi tırstı :img-in_lo :)
cesur ayrı süper :) baba dioo tahsine :) bnm uykum geldi dedi yattı :D
kohuyorumm şuanda kohuyu yayıyorum :D

kankaa aynen yaa süper sahneerdi onlar:D ay hırsız sacıt miş:img-hyste sacııttt:D
en çokta tanrıvirdi şahika'ya "ya ben şeyi şey yapmayı unuttum bi bakimm ona yaa" dedi ve kaçtıı bende koptum:img-hyste

mliSrkan
19-09-07, 19:12
Yeni sezon hayırlı olsun...Bu sezon diziyi ayrı bir heyecanla izliyorum çünkü Gürgen Öz var...Çok beğendim bu bölümü...Yine Gülse harikalar yaratmış...Gürgen Cesr karakteriyle döktürüyor bence...İlk bölümden iyi bir karakter oluşturmuşlar...Sanırım herkes şimdiye kadar ki avrupa yakası karakterlerine benzeyecek diye korkuyordu...Ama Gülsenin zekasıyla Gürgenin yeteneği birleşince süper bir karakter çıkmış ortaya...İnanılmaz hoşumagitti...Bölümler ilerledikçe daha da iyi olacağına eminim..Ben Gürgeni bu dizide izlemeyi uzun zamandır istiyordum..Sonunda Gürgen dizisini buldu bence..Çok başarılı olacak inşallah..

Şaika karakterini pek beğenmedim açıkçası...daha iyi şeyler bekliyordum..Ama ilk anlardan belli olmaz tabi bakalım...bebişim yerine bebeğim diyor falan..pek yaratıcı gelmedi bu karakter bana...

Tanrıverdi yani Sarp daha da yakışıklı olmuş ve kendini geliştirmiş sanki...Çok güzel oynuyor...Fatoş ve Yaprak herzamanki gibi çok tatlılar...Gülseye zaten diyecek kelime bulamıyorum inanılmaz biri her yönden...Burhan da süper tabiki...Gürgen heyecanından yazamadım...

Dizi bu sezon da süper olacak...Tam da beklediğim gibi :)

seineb
19-09-07, 19:14
annem yaprak dökümünü izliyo sadece başını izleyebildim...
Artık netten izliycem:...:(

nete vermiceklermiş artık çnkü plato film yasaklamış duyduğuma göre:((

Tanrıverdi yani Sarp daha da yakışıklı olmuş ve kendini geliştirmiş sanki...Çok güzel oynuyor...

bencede ya kendini cidden çok geliştirmiş Sarp:img-in_lohele şahika'dan kaçış sahnesi süperdi hala aklımda:D:D:D

SBR
19-09-07, 19:48
ben bu konuda bir yorumda bulunayım atv kanalı malum sitede olan bölümlerini siliyor . çünkü orda sonuçta bedeva bir aktarım var bu yüzden o y ile başlayan malum sitede atv ye böyle bir hak veriyor ama şuanda ben nette takip ediyorum bölümü ekleyen arkadaşlar var ama yarına kadar kalır mı bilinmez herkese iyi yorumlar

erinc.afra
19-09-07, 19:48
Valla izlediğim en berbat bölüm buydu sanırım.Acayip abartı var.Yüzüm bir kere bile gülmedi.
Saçma sapan şeyler olmuş.Bir ara hırsız muhabbeti iyi gibiydi.Yeni karakterler berbat açıkçası.Devamlı bağırıyorlar.
Sanki komiklik bağırmakla oluyor.
Belkide Avrupa Yakasının artık bitmesi gerekiordu.

özgenuroğlu
19-09-07, 19:50
5. Sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun!!

Gerçi daha bitmedi ama dayanamadım bir kaç yorum yapayım dedim!!

Seneryo yine süper Gülse tam gaz devam ediyor güldürmeye ve şaşırtmaya!!
Oyunculara ve yeni karakterle değinmek istiyorum...
Engin Günaydın yine yeniden ve hiç duraksamadan Hemen hemen 4 sezondur harikalar yaratmaya devam ediyor...Gülsenin kaleminin burhan karakterini oluşturmada ne kadar değeri varsa Engininde bir o kadar var bence...Yine mükemmel dizinin bel kemiği diyeceğimiz karakterler arasında...

Makbule yine çok iyiydi...Tanrıverdi,Fatoş,Yaprak,Cem,İfot,Sacit,Ku bilat,Tahsin,İzzet hepsi yine mükemmeldi....

Gülseyide aslıyıda bu bölüm çok sevdim

Gelelim yeni karakterlerimize

Cesur cidden çok ilginç bir karakter sevdim onu ama Gürgen harikalar yaratmış diyebilirim başarılıydı:)Zaten Gürgenin gelmesini çok isterdim Aonundan beri ilgimi çekipde takip ettiğim yetenekli insanlardan biridir kendisi

Şaikaya gelirsek burda yazılan yeni yorumların aksine ben Şaikayıda-Billur Kayayıda çok başarılı buldum....
Harika bir karakter hayalötesi bir varlık oluşturmuş Gülse...
Böyle birşey imkansız dedim izlerken..Gülmekden gözümden yaşlar geldi...
Bu dizide en çok Engünüme gülerdim bu kadar...Tüm psikopatlıklar-gariplikler-ilginçlikler vardı....
billur kaya bence bu karakterle bütünleşmiş çok hoşdu çok beğendim:)

Bu sezon başıydı olaylar daha oturmadı eminim Gülse harika zekası ve yaratıcılığıyla 5.sezonda bizi gülmdekden yerlere sericek....

Son olarak Biri bizi durursun yahu:img-wink:

-edit-

Başından beri takip ettiğim ve 5 sezondur izlediğim tek dizi
Ve bence en kötü bölümü diye yazılması gariptir çünkü 2. sezonun ortalarımnda Burhan karakteri yazılmadna önce o kadar kötü bölümler geçirdi ki o bölümlerle bile Türk Tv tarihine gelmiş en komik dizidir...
5 sezodur süre gelen ve bir kez bile kimseyi hayal kırıklığına uratmamış reytinglerde ilk 5 den aşağı düşmemiş bir yapımdır:)
Bence bu bölüm gayet iyiydi ve dahada iyi oalcağına inanıyorum...
Ay saçma sapan yılan hikayesine dönen dizilerden çok daha fazlasını yaptı ve izi 5 sezondur güldürdü....

celeborn
19-09-07, 20:02
ayy şu seni paramla döverim olayına koptum yha :img-hyste bide tantıverdi çıktımı ?? bn başları kaçırdımda:S

selam arkadaşlar..
süperdi bence de o laf:good:
lahmacunu 10 kat yapıp yemesi de süperdi..şahikayı sevdim ben ya..bebeğim sezonun lafı olmaya aday:img-wink:

cesur'a çok ısındığımı söyleyemicem ne yazıkki..umarım zmanla bende oluşan bu kanı kaybolur:img-polic

burhanın jül sezar imajına da bittim..başında yaprakları eksikti bi:img-hyste

merhem
19-09-07, 20:04
Bayildim ya harika super..
Gurgeni cok begendim.. karakter ile butunlesmis superdi.. cok ozlemisim hepsini..

dipnot : Melus ben kayit ettim bolumu ben sana resim cekerim askum

mliSrkan
19-09-07, 20:19
Bayildim ya harika super..
Gurgeni cok begendim.. karakter ile butunlesmis superdi.. cok ozlemisim hepsini..

dipnot : Melus ben kayit ettim bolumu ben sana resim cekerim askum

ay ay inanmıyorumm yaa süpersinn Ayşeeemmm canum benümm çok sevindim ya bekliyorum resimleri :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

Cesur başlarda,Şaika sonlarda iyiydi bence...Dizi genel olarak güzeldi ben beğendim....Gülse inanılmaz bir isim...Dizinin bu sezon da süper olacağına eminim..

MoOnDaNcE-11
19-09-07, 20:30
Nihayet Avrupa Yakamiza kavustuk :img-wink:

Binnur Kaya oldukca guzel oynuyor ama karaktere fazla isinamadim , yapmacik , gulduremedi beni filan derken burhan'a cikislariyla ve milletin kuyusunu kazmasiyla benden aferini aldi . :good: :img-yes: Cesur'u da begendim , kendisinden en beklenmeyecek hareketleri yapabilecek bir tip . Digerleri de aynen bildigimiz gibi :good: Nihayet set disinda da cekilen bir sahne gordugumuz icin de cok sevindim . Cok sevdigim AY'de en sert elestirdigim noktalardan bir tanesiydi .

Daha ilerde daha guzel bolumler goruruz insallah :img-polic

celeborn
19-09-07, 20:31
ay ay inanmıyorumm yaa süpersinn Ayşeeemmm canum benümm çok sevindim ya bekliyorum resimleri :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

Cesur başlarda,Şaika sonlarda iyiydi bence...Dizi genel olarak güzeldi ben beğendim....Gülse inanılmaz bir isim...Dizinin bu sezon da süper olacağına eminim..

gülse bence de çok başarılı:(o kadar karakteri farklı telden konuşturmak kolay diil;)

yaprak'ın yeni stiline ne demeli..valla kokoş olmuş:):)fatoşla da aralarına sosyetik kedi girdi;)

gzd_gzd
19-09-07, 20:36
herşeyden önce gülse birsel i tebrik etmek,hatta ayakta alkışlamak istiyorum
5 senedir bizim bu kdr mükemmel bi dizi izlememizi sağladığı için :happy0064

avrupa yakası nı çook özlemişim ya
buhran her zamanki gibi mükemmeldi,aslıyla arabada oldukları sahneler,şahikayla olan sahnelerine bayıldm
bi de tabi havluyla gezdiği sahnelerle aslının sürekli banyoda onunla karşılaşması
:img-hyste:img-hyste

cesur u çook sevdim ben,karakter kendini çok iyi tanıttı ilk bölümden
fobisi olduğu şeyleri sayarken koptum :img-hyste

binnur kaya da harikaydı bence,şahika rolü biraz uç bi rol olmasna ramen
binnur kaya da çok güzel durdu

seni paramla döverim lafına koptum

tanrıverdi de çok yakışıklı olmuş ya:img-in_lo
bi de yaprak ın yeni saçlarıyla giyim tarzına bayıldm,saçlarının rengi de süper :img-in_lo

Kaanca
19-09-07, 20:38
Ya bu kadar mı güler bir insan ya!Çok güzel ve çok komik bir bölümdü!

Hümeyra 2.Kez Tahsin'in fişi çekilince ben yerlerdeydim.Ne kadar güldürdü beni İfot.İlk defa bu kadar çok güldüm ona.Çok güzeldi. :happy0064:happy0064

Aslı ve Burhan Süperdi!Burhan heryerde acayip güzeldi araba ve Şahika'yla sahnelerine bayıldım.Aslı'nın hırsız var olayındaki gözleri mimikleri sesi öldürdü beni. :happy0064

Şahika Sonlara Doğru coştu!Kendini moda ikonu sanıyor.. :P Çok güzel bir tip doğaüstü bir karakter.Kamere arkasındaki dansı yaparken peru şak diye yere düştü geberdim gülmekten! :happy0064:happy0064:happy0064

Cesur güzel bir karakterdi fakat ona o kadar da gülemedim.Çok değişik karakter ama yine de komikti. :good:

Ofis süperdi zaten!Şahika Fatoş'a Paçoz!Aaaaaa diyince koptum :happy0064

Araba Sahneleri çok ve çok güzeldi.Gerçekten hakkını vermişlerdir.Yerden kalkamadım.

Ama en çok güldüğüm sahne Hümeyra (İfot) Tahsin'in Sacit tarafından kalp fişi çekilince bağırmasına,mimiklerine,uçuruşuna,haraketlerin öldüm öldüm öldüm!Öldüm bittim! :happy0064

Evde Hırsız mı var olayı en çok güldüğüm 2.yer oldu.Aslı'nın haraketleri Makbule'nin Hasan,Mehmet,Ahmet kim deyişi beni bitirdi.Koptum resmen.. :happy0064

Genel olarak çok güzeldi.Ellerine sağlık Gülse Birsel.. :happy0064

Z_oMbbiE
19-09-07, 20:41
Ve bence en kötü bölümü diye yazılması gariptir çünkü 2. sezonun ortalarımnda Burhan karakteri yazılmadna önce o kadar kötü bölümler geçirdi ki o bölümlerle bile Türk Tv tarihine gelmiş en komik dizidir...
5 sezodur süre gelen ve bir kez bile kimseyi hayal kırıklığına uratmamış reytinglerde ilk 5 den aşağı düşmemiş bir yapımdır:)
Ay saçma sapan yılan hikayesine dönen dizilerden çok daha fazlasını yaptı ve izi 5 sezondur güldürdü....

Kesinlikle katılıyorum. Gayet komik ve eğlenceli bir bölümdü. Beğenmeyenlerle acaba aynı diziyi mi izledik şüphe duymaktayım. 5 sezondur varlığını sürdüren bir dizinin yeni karakterle devamlı olarak kendini yenilemesi ve bunu başarabilmesi her yiğidin harcı değildir. Bu yüzden Gülse Birsel gerçekten hayranlık duymaktayım. Tabi sadece Gülseye değil bunu bizim gözlerimiz önüne seren tüm oyuncularada ... Nice 5. sezonlara ..

Bölümle ilgili yorumuma gelince:

Yeni gelen karakterler diziye çok zekice sokulmuş. şahika ve Cesur karakterlerine gerçekten bittim.

Şahika.. nasıl bir kadındır yahu.. Burhan'nın dişi versiyonu tam bir pisikopat.. Burhan'la birlikte olan sahnelerde gülmekten kendimden geçtim. Gerçkten çok başarılı bir karakter olmuş. Tabi bunun en büyük sebebi de Binnur Kaya'nın muhteşem oyunculuğu. Şahika karakterinin özünü anlatan bir replik
-üstümdekileri beğenmediniz demek ki ,fatoş hanım. ama siz ve grup arkadaşlarınız(yaprak ve aslı) kendinizi satsanız bile o kıyafeti alamazsınız. kaderin dilberi. paçozz terbiyemi bozmadan gideyim:D:D

Cesur.. Gürgen Öz gerçekten harika bir iş çıkarmış. Burhan'la ilk karşılaşmalrı süperdi. İleride süper bir ikili oluşturacaklar.
Aslı.. Gülse Birsel oyunculuğunu çok geliştirmiş. Burhan'la birlikte olan sahneleri harikaydı. özellikle araba sahnesinde koptum, gülmekten gözlerimden yaş geldi.
Makbule, Fatoş, tanrıverdi, Yaprak, İfot, Sacit ve diğer tüm karakterler.. hepsi harikaydılar.
Avrupa Yakası bu sezonda bizi gülme krizlerine sokacak bundan eminim. Burhan ve şahika yani favori ikilim. Zaten Burhan son noktayı koydu. Bayılazaam bu yıl birlikte çok eğlenicez... :happy0064:happy0064

özgenuroğlu
19-09-07, 20:45
Arkadaşlar birkaç tane olumsuz yorum gördükçe şaşırıyorum
Sizce daha sezonun kalitesini ölçmek için daha çok erken değil mi??
Ki zaten Avrupa Yakasının kalitesi ortadayken....:icon_whis
Yine mi sen yorum yapıyorsun diceksiniz.....
5. Sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun!!

Gerçi daha bitmedi ama dayanamadım bir kaç yorum yapayım dedim!!

Seneryo yine süper Gülse tam gaz devam ediyor güldürmeye ve şaşırtmaya!!
Oyunculara ve yeni karakterle değinmek istiyorum...
Engin Günaydın yine yeniden ve hiç duraksamadan Hemen hemen 4 sezondur harikalar yaratmaya devam ediyor...Gülsenin kaleminin burhan karakterini oluşturmada ne kadar değeri varsa Engininde bir o kadar var bence...Yine mükemmel dizinin bel kemiği diyeceğimiz karakterler arasında...

Makbule yine çok iyiydi...Tanrıverdi,Fatoş,Yaprak,Cem,İfot,Sacit,Ku bilat,Tahsin,İzzet hepsi yine mükemmeldi....

Gülseyide aslıyıda bu bölüm çok sevdim

Gelelim yeni karakterlerimize

Cesur cidden çok ilginç bir karakter sevdim onu ama Gürgen harikalar yaratmış diyebilirim başarılıydıZaten Gürgenin gelmesini çok isterdim Aonundan beri ilgimi çekipde takip ettiğim yetenekli insanlardan biridir kendisi

Şaikaya gelirsek burda yazılan yeni yorumların aksine ben Şaikayıda-Billur Kayayıda çok başarılı buldum....
Harika bir karakter hayalötesi bir varlık oluşturmuş Gülse...
Böyle birşey imkansız dedim izlerken..Gülmekden gözümden yaşlar geldi...
Bu dizide en çok Engünüme gülerdim bu kadar...Tüm psikopatlıklar-gariplikler-ilginçlikler vardı....
billur kaya bence bu karakterle bütünleşmiş çok hoşdu çok beğendim

Bu sezon başıydı olaylar daha oturmadı eminim Gülse harika zekası ve yaratıcılığıyla 5.sezonda bizi gülmdekden yerlere sericek....

Son olarak Biri bizi durursun yahu

-edit-

5 sezodur süre gelen ve bir kez bile kimseyi hayal kırıklığına uratmamış reytinglerde ilk 5 den aşağı düşmemiş bir yapımdır

Ve Hümeyranın Gazenfer Özcan'ın fişi çekildiğinde bağrışı cidden komikdi...
Burhan yine kopardı beni...
Süperdi dizi..... yine ki ben bunda bile eksiklikler olduğunu sezon ilerledikçe daha iyi olucağını düşünüyorum:img-yes:

Necip aynen beğenmeyenlerle aynı diziyi mi izledik diye düşündüm!!Yada şöyle açıklıyım YILLARDIR aynı diziyi mi izliyorduk:icon_whis

Kamera arkalarında koptum zaten....

Son olarak

Bayılllıjjjzaaam bu yıl çok eğlenicez:img-wink:

ipod nano
19-09-07, 20:46
ben cesuruda şahikayıda çok sevdim zaten karakterler zamanla oturur burhanıda ilk başlarda yargılamıştık ama karakter zamanla rayına girdi ilk bölüm çünkü fazka tanımıyoruz daha bu karakterlerden çok iş çıkar bu arada zavallı ifotum tahsin sinirlenmesin diye uğraşırken kendi tıktıkları azdı makbuleye çok ii oldu ohhhhhhhh burhan başkasını seviyi kapak oldu makbuleye canıma değsin yalnız şahikanın kızlara kendinizi satsanız ödeyemezsiniz kıyafetimin parasını diyince iyice koptum cesurun da her yerde uyuması ve işine geldiğini anlaması ayrıca hoşuma gitti

_seboist_s
19-09-07, 20:48
Şahika'ya bayıldımmm:img-hyste:img-hyste

Valla arkadaşlar Gülse Birsel yine göstermiş farkını... Tamamını yakalayamadım ama izlediğim yerler süperdi. Bu dizi bizim torunların zamanına kadar sürsün bence:D:D :happy0064

retroceso
19-09-07, 20:50
Gülse Birsel yine yapacağını yapmış, oturmuş bize elleriyle çok lezzetli bir iftar yemeği yapmış adeta! :) Lezzetinden yiyemedik, yediysekte doyamadık o derece :) Burhan her zamanki formunda, Şahika desen süper karakter..Bende Cesur'a henüz pek alışamadım ama iyi en azından kaliteli bir karakter olmuş...Ama ben bu sezon Aslı karakterinide çok başarılı buldum :) Çok güzel bir sezon izlemek dileğiyle, ellerine sağlık Gülse Birsel :)

BeLiTiM
19-09-07, 20:51
Acikcasi ben pek gülemedim
Burhan,Asli ve Makbule disinda beni güldüren kimse olmadi
Ben yeniler cok güldürür diye düsünüyordum ama hayalkirikligi yasadim
Sezonun ilk bölümü yeni girenlere daha tam alisamadim belki de ondandir..umarim ilerleyen haftalarda umdugumu bulurum ve umarim bu kadar bagiris cagiris olmaz ;)

Cesur bagirip durdu..

$ahikanin bir iki repligi güzeldi (Yemek yerken Burhani azarlamasi ve kizlarla olan tartismasi..)

Burhan yine sahaneydi..:good:

Asli ayni sekilde:good:

Makbulenin mimikleri..replikleri yine süperdi :good:

Yapragi fred cakmaktasin kizina benzettim :D

Fatos ve Tanriverdiyi cok az gösterdiler

Sacit ve Zeynep neden ayrilmis..sinir oldum :)

Sertacin replikleri cok iyiydi bu hafta..insallah bu sekilde devam edilir..

Ben $ahikanin Tanriverdi´ye asilacagini düsünüyordum ama önce Cem´e son olarakta sanirim Sacit´e a$IK oldu :D

Burhanin Makbuleyi birakip $ahikaya asIk olmasina sasirdim ama Izzet cok sükür cepte :D

HulyaGoker
19-09-07, 20:51
5.sezon başlığı açılmış son baktığımda yoktu
uzun zamandir giremedim foruma
öncelikle çok güzel bir bölümdü Dilerim hep böyle devam eder .Gülse farkını yine kanıtladı.
reytingler umarım beklenenin de üstünde olmuştur:happy0064:good:

gülll
19-09-07, 20:52
gene harika bir bölümdü ya....Gülse hanım gene süper karakterler çıkarmış..beklediğimizze değdi artık....cesurda şahikada süper..:happy0064:happy0064
ilk günden karıştı herşeyy..ama çok güsel bi bölümdü...keyifle izledim....

fişler çekilince hümeyradan korktum ya....ama süperdi....koptum resmen...:img-hyste:img-hyste

celeborn
19-09-07, 20:52
cidden burhan&şahika süper ikili olcaklar..burhan dünden razı gibi de şahikayı bilemiyorum..artık zamanla durumu kabullenir;)

leo da pek şirindi..:)aslı ile cem'in cem'in ailesini öyle görmesi de isbet oldu..adamlar dağıtmış resmen..

houzouri
19-09-07, 20:57
Güzel bir bölümdü.
Karakterlere de kısa zaman içinde iyice alışılacak diye düşünüyorum.
En çok Burhan'la Şahika'nın yemek paylaşmama olayına güldüm :D :D :D

mc_merve
avrupa yakasi biri bizi durdursun yahuuu:):)

5. sezonuyla avrupa yakasi bomba gibi dondu :) her bolumunu zevkle izledim

cesur benim bu sezondaki super karkterim tam kafa yani :) saka bri yana gulse cok iyi bir karakter bulmus gurgen icin gurgende cok iyi oynamis yani sonunda gurgen aradigi rolu buldu :)

sahika burhanin kiz versiyonu sanirim :) bu bolumde biraz garipsedim sahikayi ama sonlara dogru alistim hele fatosa pacozzz demesine koptum :)
bence bolumler ilerledikce sahika daha cok acilcak cunku ilk burhandada oyle olmustu sonradan en cok sevilen karakter oldu :)

gulse gine mimiklerini konusturdu buhranla arabadaki konusmalri guzeldi :) tabi burhani dusta yakalamalarina birsey demiyorum o ayri bir olay

buhran herzamnki gibi superdi valla en cok buhrani izlemeyi ozlemisim ayrica buyuk ask yakinda sahika ve buhran hadi hayirlisi :)

burçinn
çok beğendim sondan başlayım yorumlara...bir kere son sahnede gördüğümüğz olay 3 aydır beklediğimiz olaydı.nasıl oluyormuş makbule hanım:img-icecrnasıl havalara girmişti ikisini birden idare edeceğim diye kendisine evlenme teklif edecek sandı ama burhan başkasına aşık olduğunu sölediğnde yüz ifadesi çok komikti...oleyy:happy0064:happy0064aslında şahikayı görmeden önce gerçekten de evlenme teklif edecekti herhalde ama şahikadan sonra evlenme teklif etmeyeceğini tahmin etmiştik:)
şahika benim burhanla birlikte yeni favorim.zaten tam benim seveceğim tip manyak ve psikopat:)burhanın aşık olacağını tahmin etmiştik tam burhana göre bir tip ama bizim şahika burhanı hiç takmadı.yakışıklılara asılıyor o daha çok.aslında bence burhancığım da çok yakışıklı ama nedense gülse birsel bir türlü beğenemedi:)şahika ortalığı feci karıştırıyor.hareketleri,konuşmaları,giyinişi çok komikti.ceme feci yazıyor aslı deli olacak.ayrıca kızlar onun dedikodusunu yaparken bu duydu sonra hepsini haşladı ya orada çok eğlendim:Pkenar dilberi,paçooozzzz siz grupça kendinizi satsanız o elbiseyi satın alamazsınız:) :)süperdi yaa...ayrıca o ne oburluktur öyle yuh yani.
burhanla aslının araba sahnelerine de çok güldüm.bu sene araba sahneleri göreceğiz herhalde çünkü cesur aslı için çalışacak artık.durduk yerde aslıya taktı zaten adam.cesuru da sevdim ben.ama şahikayı daha çok sevdim:good:banyodan çıktıktan sonra aslı ve burhanın karşılıklı bağırışmaları da çok iyiydi.burhan da inat ya kapıyı kilitlemiyor bir türlü.zavallı aslı travma geçirdi sayesinde:P
tahsin amca her zamanki gibi çok iyiydi ben onun olaylarını ve triplerini çok seviyorum zaten.ifotun da yeri göğü inlettikten sonra yok birşey tahsinciğim herşey çok güzel çok iyi demesine koptum.zaten en sonunda kendisi sinir hastası oldu.
bence eğlenceli ve güzel bir sezon açılışıydı:good:

gülll
19-09-07, 20:59
şahika burhan gibi arkadaşsız kalacak e birbirlerini tamamlarlar...makbulede girince devreye kızılca kıyamet...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Gülse hanım harika cidden... çok güzel yazıyor...oyuncular süper oynuyo....çok büyük bir şey...:happy0064

mc_merve
19-09-07, 21:00
ofisdekiler herzamnki gibi cok iyidiler yaprak biraz degismis :)ben eski fotosentez yapragi istiyorummm tanriverdi baya yakisikli olmus:img-polickubinin gulmelerini ozlemisim :)

makbule guzelim buhrani elden kacirdi ama haketti :) yanee gerci elind ebirde izzet var bakalim neler olacak

sacit ve zeynep olayi biraz sacma olmus hemen ayrilmalari filan evlenselermis neyse barisirlar diger bolumlerde

tahsin amcam formundan birsey kaybetmemis gerci busefer tiktiklar fazla yoktu :)ifotta basladi :)ifotun bagiridgi sahne cok cok sacmaydi ama sanirim en cok guldugum yerlere dustugum sahne o kisimdi :)

herkese yeni bolum hayirli ugurlu olsun:):happy0064

Onu®
19-09-07, 21:01
Makbule'yi Burhan'ı hepsini çok özlemiştik Hele bir de şahika gelince tadından yenmez bir tad aldı Dedikleri kadar komikmiş sessiz felan konuşması Sezen Aksu'nun konuşma tarzını hatırlattı

burçinn
19-09-07, 21:02
Gülse Birsel yine yapacağını yapmış, oturmuş bize elleriyle çok lezzetli bir iftar yemeği yapmış adeta! :) Lezzetinden yiyemedik, yediysekte doyamadık o derece :) Burhan her zamanki formunda, Şahika desen süper karakter..Bende Cesur'a henüz pek alışamadım ama iyi en azından kaliteli bir karakter olmuş...Ama ben bu sezon Aslı karakterinide çok başarılı buldum :) Çok güzel bir sezon izlemek dileğiyle, ellerine sağlık Gülse Birsel :)

evet katılıyorum aslı karakteri daha iyi bu sene bana da öyle geldi ve ben bundan çok memnun kaldım.gülse birsel kendi karakteri diye pek ağırlık vermek istemiyor sanırım ama bence aslının tripleri çok güzel ben rolünün hep bugünkü gibi fazla fazla olmasını istiyorum:)cesur geçen seneki sacit gibi.geçen sene de sacite biraz daha sonra alışmıştık.bir de şimdi şahika var ya dikkatler daha çok onun üzerindeydi herhalde.cesur da iyi bir karakter bölümler geçtikçe onu daha çok seveceğiz gibi geliyor.ben şu anda saciti de çok seviyorum mesela:img-wink:

Z_oMbbiE
19-09-07, 21:06
Yazmayı unuttum. Yaprak gerçekten çok güzeldi bu bölüm. Saçları, kıyafetleri, takıları .. Kokoş ama çok güzel olmuş.
Banyo olayına koptum zaten. bi türlü öğrenemedi kapıyı kilitlemeyi Burhan. Olan Aslıya oldu :D:D
Makbule de iyice havalara girmişti. Ama son sahnede o havası fıss diye indi birden. Evlenme teklifi beklerken :D:D.
Bu ilk bölüm olduğu için dizi yeni karakterleriyle tam olarak rayına oturmamış olabilir (ki benim böyle bi düşüncem yok) İlerleyen bölümlerde harika sahneler bizi bekliyor. Bu bölüm daha çok bi taslak gibiydi. Yeni karakterleri tanıdık ve gelecekte bu rollerin daha çok şekilleneceğine inanıyorum

burçinn
19-09-07, 21:06
Nihayet Avrupa Yakamiza kavustuk :img-wink:

Binnur Kaya oldukca guzel oynuyor ama karaktere fazla isinamadim , yapmacik , gulduremedi beni filan derken burhan'a cikislariyla ve milletin kuyusunu kazmasiyla benden aferini aldi . :good: :img-yes: Cesur'u da begendim , kendisinden en beklenmeyecek hareketleri yapabilecek bir tip . Digerleri de aynen bildigimiz gibi :good: Nihayet set disinda da cekilen bir sahne gordugumuz icin de cok sevindim . Cok sevdigim AY'de en sert elestirdigim noktalardan bir tanesiydi .

Daha ilerde daha guzel bolumler goruruz insallah :img-polic
ilk gördüğümde şahika bana da tuhaf geldi ama bölümün sonlarına doğru acayip ısındım kendisine...şahika ve burhan benim favorilerim:good:

celeborn
19-09-07, 21:10
ilk gördüğümde şahika bana da tuhaf geldi ama bölümün sonlarına doğru acayip ısındım kendisine...şahika ve burhan benim favorilerim:good:

kesinlikle şahika ve burhan benm de favorim oldu..bir de kubicim var tabi:img-blush onun o gür sesini özlemişim:)

burhan yine maddiyata dayalı bir aşk ilişkisi yaşamasın ama..gerçekten aşık olsun bu sefer:img-yes: makbıle bir darbe de izzetten yiyebilir mesela:img-wink:

sacit&zeynep ise tam bir fiyasko..yazık olmuş ya..hepsi bedava alkol yüzünden zaten canm..bir de şanssızlık:img-wink:

iremege
19-09-07, 21:23
şahika nın kıyafetlere bittim.ya aslıyla cem barıştımı??anlamadım tam olarak.neyse sanırım şahika cok güldürürken bir baş belası olacak:):):).harika bir sezon bizi bekliyor.umarım 8. sezonu ve daha ilerisini de görürüz.
şahika burhandan kaynaklanarak kötülükler yapıcak.ama cok zevkli gececek.şahikayı tuttum ama favorim CESUR:img-wink

gülse_d
19-09-07, 21:24
eveeeet 5.sezonun ilk yorumu geliyor.şimdi öncelikle eski karakterler adına hiçbirşey demiyorum hepsi eskisindende harikaydı..hatta tek kelimeyle muhteşemdi:)aslı,sabit efndi geçen sezondanda süperdi,ifot,burhanım:),tahsin bey amcam,herkes herkes muhteşemdi..en çokta o arbaa sahenelrine koptum hatta bittim ve tabiikide aslının burhanı çıplak görmesi fln heleki burhanm sende soyun dmesi fln ölüodum gülmekten:happy0064..ayrıca tanrıverdiyi çok göremedim:(ona çok üzüldüm:(

şimdiiii gelelimmm yeni karakterlerimize...şimdi şöle başlamak istiorum şahikadan başlıyım şahikanın replikler yaptığı şeyler falan,cemi ayartması,tanrıverdiyi süzmesi hatta manzarayı seyretmesi müthişti.ama bölel bi gariplik vardı galiba 3 yıl boyuncan azire olarak seyretmemden olsa gerek ama zamnla dahada alışcam gbi gelioo:)
ve cesura geldi şimdi belki kızanlar olur ama napiim bende böle biişi yazmak istemezdim.benm gürgen hakkında korkum biras gerçekleşti gbi.yani ne biliim çok komik gelmedi.gerçi gaffurda geçen sne ilk izlenm olarak böle bişi hisstmiştim ve sonra gülmeye başlmıştım işalah cesur karakteride öle olur.çnkü ben gürgenin diizye geldiğini duyunca uçmuştum resmn ama bilmiorum yani ilerki bölmlerde daha çok ortaya çıkıcak...

ama ne olursa olsun avrupa yakasına kavuşmak o kadar güseldi ki:):happy0064:happy0064

roximus89
19-09-07, 21:50
[QUOTE=burçinn;4838052]çok beğendim sondan başlayım yorumlara...bir kere son sahnede gördüğümüğz olay 3 aydır beklediğimiz olaydı.nasıl oluyormuş makbule hanım nasıl havalara girmişti ikisini birden idare edeceğim diye kendisine evlenme teklif edecek sandı ama burhan başkasına aşık olduğunu sölediğnde yüz ifadesi çok komikti...oleyy aslında şahikayı görmeden önce gerçekten de evlenme teklif edecekti herhalde ama şahikadan sonra evlenme teklif etmeyeceğini tahmin etmiştik
şahika benim burhanla birlikte yeni favorim.zaten tam benim seveceğim tip manyak ve psikopat burhanın aşık olacağını tahmin etmiştik tam burhana göre bir tip ama bizim şahika burhanı hiç takmadı.yakışıklılara asılıyor o daha çok.aslında bence burhancığım da çok yakışıklı ama nedense gülse birsel bir türlü beğenemedi şahika ortalığı feci karıştırıyor.hareketleri,konuşmaları,giyinişi çok komikti.ceme feci yazıyor aslı deli olacak.ayrıca kızlar onun dedikodusunu yaparken bu duydu sonra hepsini haşladı ya orada çok eğlendim:Pkenar dilberi,paçooozzzz siz grupça kendinizi satsanız o elbiseyi satın alamazsınız süperdi yaa...ayrıca o ne oburluktur öyle yuh yani.
burhanla aslının araba sahnelerine de çok güldüm.bu sene araba sahneleri göreceğiz herhalde çünkü cesur aslı için çalışacak artık.durduk yerde aslıya taktı zaten adam.cesuru da sevdim ben.ama şahikayı daha çok sevdim banyodan çıktıktan sonra aslı ve burhanın karşılıklı bağırışmaları da çok iyiydi.burhan da inat ya kapıyı kilitlemiyor bir türlü.zavallı aslı travma geçirdi sayesinde
tahsin amca her zamanki gibi çok iyiydi ben onun olaylarını ve triplerini çok seviyorum zaten.ifotun da yeri göğü inlettikten sonra yok birşey tahsinciğim herşey çok güzel çok iyi demesine koptum.zaten en sonunda kendisi sinir hastası oldu.
bence eğlenceli ve güzel bir sezon açılışıydıQUOTE]

kesınlıkle katılıyorum her sozune

Gurgenın karakterı cok tatlıydı ozellıkle o hafıf kendını begenmıslık ve dengesızlıgı superdı , tahsın beye baba dıyebılırmıyım kısmı muthıstı ve yıne kendıne has cekıcılıgı :img-in_lo daha oturucaktır karaterı yerıne

okann1907
19-09-07, 21:51
herşey yine güzel yine eğlenceli ama bilmiyorum ya sanki eskisi gibi değil eskiden olsa gülmekten ölüyodum ama bu sezon biraz garip geldi ama belki ileriki bölümler daha iyi olur dizide tek dikkatimi çeken şey ise gürgenin küpesi oldu umarım o küpe sadece rolü gereğidir yoksa gürgen abiyi çok seviyorum hiç gerek yok böyle şeylere

MoOnDaNcE-11
19-09-07, 21:55
Sahika aynen Wilma Cakmaktas kiyafetine burunmus Billur Kalkavan'di :img-haha:

latino
19-09-07, 22:02
ya ben çok beğenmedim bu bölümü çok heyecanla bekliyordum biraz hayal kırıklığı yaşadım eski burhanı istiyorum bu bölümde burhanı beğenmedim eski gıcık burhanı istiyorum dişi burhan (billur kalkavan) çok iyiydi

MoOnDaNcE-11
19-09-07, 23:04
ya ark başını izleyemdimde sact ve zeynep birlikte kaçmamışmıydı nende ayrıldıalr ben mi yanlış biliyorum

Sacitle Zeynep su anlik ayrildilar .Hatta az kalsin evleniyorlardi ama olmadi . Sacit Efendi Las Vegas'da kaldiklari otelin kumarhanesinde yaklasik 8000 $ harcayinca zeynep de onun kumarbaz kimligini gordu ve karar degistirdi...

blue ivy
19-09-07, 23:17
şahane bir bölümdü:happy0064

gerçi biraz durgunluk vardı,belkide yeni karakterler yüzünden,tanıma aşamasında oldukları için bana biraz garip geldi ama ilerleyen bölümlerde alışacağımızdan eminim.

burhan aynı burhan,sanki daha bir çılgın olmuş,aslıyla burhanın arabadaki sahneleri süperdi:good:

şahika karakteri şahaneydi:good:binnur kaya çok iyiydi doğrusu,ondada biraz durgunluk hissettim sanırım rolüne alışmaya çalışıyor oda,ilerleyen bölümlerde daha süper olur,ben bayıldım şahikaya,çikolata yediği sahne süperdi:good:

ve cesur karakteri,ilginç bir karakter olmuş,daha burhanla tanışmadı,bakalım onunla tanışınca neler olacak çok merak ediyorum:icon_whis

angelstone505
19-09-07, 23:55
Bugeceyi kaç zamandır bekliyorum :img-wink:bizim ana kadroda bugece beni koparanlar Tahsin amca ve kabloları:img-hysteİfot teyzem bağırması herşeyi:happy0064:img-hysteMakbule ,Sacit ,Sertaç ,Aslı ve gecenin sürprizi Sabit efendi pek komikti demekki yazar yazınca ve isteyince herkez birşeyler yapıyor:img-yes:Burhan ve Aslı araba sahneleri bayıldım,Burhanda bir eksik vardı ama ne bulamadım????bakalım haftaya anlıyacağız ama neolursa olsun güzel bir bölümdü sıralamada yazdıklarım bu haftanın favorileri,gelelim yeni gelenlere çok normal Binnur hanımda bir tutukluk bir heyecan vardı tabi kolaymı 4 yıllık bir diziye katılmak,Gürgen daha onu anlıyamadım ama Tahsin amcaya baba demesi ve Aslıya bana taktın demesi çok güzeldi,benim bu dizideki favorilerim bellidir biri gitti kaldı diğer leri ama en çok sevindiğim Sacitin gitmemiş olması geçen sene o sahnede alttaki müziğinde etkisi ile ağlamıştım .....Hayırlı uğurlu olsun 5. sezon tüm Avrupa Yakası severlere tabi banada:img-wink::icon_whis

gecesacli1983
20-09-07, 00:14
nasılda özlemişim hepsini:img-wink:
Gülse yine harikalar yaratmış,yeni karakterler bomba gibiydi.
Şahikanın dans ettiği bölüm harikaydı:DCem'e asılıyor bak şahika daha ilk bölümlerden bozuşmayalım seninle:D:D
Tahsin babanın kalp atışlarını ölçen cihazın iki kere üst üste çıkarılması ki adeta koparılması,acayipti:D:D
Aslı ve burhan ikilisinin araba sahneleri süperdi:D
İfotun çığlığı bombaydı zaten:D
Kamera arkası bölümünde şahikanın dans ettiği yerde,peruğunun şak diye yere yapışması çok komikti,eylenceliydi:D
kısaca herşey mükemmeldi:img-wink:
tekrar evimize hoşgeldiniz

RODYA
20-09-07, 01:11
Arkadaşlar iddia ediyorum ki 5-6 bölüm sonra şahika koçarslanlı türk dizler tarihinin en efsane karaktererinden biri olduğunu iyice kabul ettirecek herkese:img-wink: Muhteşemdi gerçekten:) Bu sene burhan-şahika bizi gülmekten kendimizden geçirecek:good:

Cesura gelince,ekşi sözlükte güzel,isabetli bir yorum yazılmış.İlk haftadan yeni kadın karakter ön plana çıkarılmış,cesur değil.Böylece direkt cesur-gaffur kıyaslamasının önüne geçilmiş.Aferim gülse.Cesurda 4-5 bölüm sonra yıkıp geçecektir ortalığı

Kaanca
20-09-07, 05:10
Ya Ben İfot'un Tahsin'in 2.Kez fişi çekilince bağırmasına geberdim bittim ya çok komikti orası.Keşke nete konula yasağı kalksa.Artık tekrara bakıcam.. :icon_sorr

RIZA_BABA
20-09-07, 06:29
Arkadaşlar hai aslı ile burhan arabanın içinde bir yerden geliyorlardı ya hayret ettim ilk defa dışarıda bir çekim oluyor falan diye sonra bittikten sonra set arkasını izlerken aslında arabanın sabit olduğunu ve arabanın camlarının yeşil örtü ile kaplı olduğunu gördüm yani bilgisayar ortamında daha sonra o yeşil örtünün olduğu yere yol görüntüleri eklenmiş

anil16
20-09-07, 07:16
Avrupa yakasi sonunda tum hiziyla devam ediyo.Birbirinden komik,birbirinden degisik konularla Gulse Birsel yine buyuk bir basariyla yaziyo senaryolari. :)

Yeni kadro cok guzel.Gaffuru hic aramadi gozlerim.Cesur cok catlak bir karakter bayildim ona.Gurgen cok yakisti avrupa yakasina.

Evet o arabadaki sahne gercek degildi gercekten yolda degillerdi...butun sitcom dizilerinde boyle sahnelerde bilgisiyar tekneloji ile yapiolar.Ama gercekten cok guzel sahnelerdi insallah oyle sahneler daha cok goruruz bu sezon.

Burhanin son sahnedeki dedigi gibi bu sene cok eylenicez. =)))

hewal
20-09-07, 07:27
Şahika ve Burhan neler yapacak kimbilir...Dergiyi birbirine katacaklar orası kesin...

Zavallı İfot herşey çok iyi çok güzel Tahsin diye diye ne hale geldi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Makbule ve Aslı'nın gece yatakta konuştukları sahnede çok komikti...Ve tabi Cesur'un Tahsin amcaya size baba diyebilirmiyim dedği sahne :img-hyste :img-hyste :img-hyste

minemtoprak
20-09-07, 08:13
Cesur a bayıldım yaa.Çok git hayatımdan diyor sonrada nereye gidiyorsun manyak diyor.
sabit efendiyle cesurun ilk baştaki kelebek muhabbetleri süperdi :happy0064
Özelliklede Hediye nin Sabit efendiye naptın çocuğun toroidini hoplattın demesine koptummm :happy0064

Şahikanın Yaprak Aslı ve Fatoşa hepiniz grupça kendinizi satsanız o elbiseyi alamazsınız sözü tam kapaklık bi sözdü :)

Burhannn hastayım bu adama yaaa tamam efendimm ben size yemek yaparım hepsini siz yersiniz ben yemem :good: adamım süper yaaa.
bu sefon yine çok gülcez çokkk :)

htopdas
20-09-07, 08:23
Çok fazla oyuncu kadrosu olunca hepsine dizide rol vermek gerçekten zor oluyor ve bütün oyuncularada çok az rol düşüyor oda bişeye benzemiyor.

Yeni gelen oyunculardan şahika yı beğendim burhanla olan rolleri artarsa daha komik olacaklar ama cesur a hiç gülmedim olmasada olurmuş hani.

Şah-Rû
20-09-07, 08:28
Gerçekten özlemişim bu ekibi. İlk bölüm yeni karakterleri tanıtmak ve geçen sezondan kalan noktaya bağlanmak için biraz durgundu tabi.
Sedef Hanım ve Bülent Bey bence numara yaptılar Aslı ve Cem' in boşanmaması için. Bu arada Leonardo çok tatlıydı.
Yaprak' ın değişimi beni çok şaşırttı, Ofis ortamında eski haline döner belki. Yani bilmiyorum ben onun kötü enerjiyi kovan hallerini sevmiştim.
Fatoş ve Tanrıverdi arasında ateşkes imzalanmış gibi, o yönden bi hareket ya da en azından artık bi kesinlik bekliyorum. Ya sürer ya sürmez, böyle hiçbişey yaşanmamış gibi de olmaz ki canım.
İfo ve Tahsin Baba' nın tıktıkları bölüm boyunca sürdü ve beklenen İfo fırtınası geldi sonunda.
Sacit-Zeynep ilişkisi tekrar başlar mı acaba? Hoş Sacit' in uslanacağı yok ya.
Makbule' ye iyi oldu kaçırdı Burhan' ı elinden. Değerini bilemedi koskoca Burhan Altıntop' un. :img-wink:
Tüm karakterler az çok yer aldı hepsiyle bi özlem giderdik, gelelim yeni karakterlerimize.
Cesur Gaffur dan betermiş, dengesizin önde gideni. Henüz yeni olmasından dolayı ve karakteri daha tanımadığımızdan ötürü ilk etapta öfkeli kalabalığı anımsattı bana. Şimdilik olumsuz yorum yapmak istemiyorum. Değerlendirmek için birkaç bölüm daha beklemek gerek.
Şahika' ya gelirsek. Binnur Kaya' nın önünde saygıyla eğilmek istiyorum. Oyunculuğun zirvelerinde dolaşıyor, adete karakter değiştiriyor. Şahika birçok açıdan Makbule' ye benziyor. Zengin ve tikky bir tip denilince daha farklı birşey bekledim açıkçası. Çok fettan bir karakter. Şimdilik onun için de kesin bir yorum yapamayacağım, izleyelim bakalım.
Vee Burhan Altıntop :good: akşam beni güldüren tüm sahnelerde Burhan vardı. Aslı' ya "sende soyun ödeşelim" demesi, havluyla dolaşması, arabadaki halleri... kısacası bulunduğu her sahne süperdi.
Yeni maceralarla, yeni karakterleriyle yine müthiş bir sezon geçirmeyi umaraktan hoşgeldin Avrupa Yakası diyorum.

DEADMAN
20-09-07, 08:29
binnur kayanın diziye dahil olması tam isabet olmuş! şahika süper bi karakter:) ama cesurun olması o kadar bişey ifade etmiyo en azından şimdilik gürgen öz bana çok olmasada biraz yapmacık gelir ama bu sezon süper olcak orası kesin!!

PIRLANTA
20-09-07, 09:14
Geçen sene hiç seyretmediğim AY sını sırf yeni karakterleri merak ettiğim için seyrettim. Yine çok uzun ve uzadıkca iç bayıyor. Kesinlikle bu dizinin süresi kısaltılmalı. Kısalırsa Gülse B. iyi senaryolar yazabilir. Süreyi uzatabilmek için mecburen iç bayan sahneler koyuluyor bu da dizinin temposunu düşürüyor.
Gülse Birsel karakter yaratmak konusunda çok iyi. Şahika tiplemesi çok hoş. Bilinen birkaç karakteri biraraya getirmiş. Sonradan görme çok zengin bir ailenin erkek delisi evde kalmış kızı. Biraz zor bir karakter. Binnur K. bambaşka bir karaktere bürünerek bir işi gayet iyi becermiş. İleriki bölümlerde bence Şahika tiplemesi Burhanı bile sollayacaktır. Çünkü Burhan artık yavaş yavaş sıkmaya başlamış. Gürgen Ö psikopat bir tipi canlandırırken beni pek güldürmedi. Herşeyden önce sırf yeni bir karakter yaratabilmek adına Cesur karakterini kapıcı dairesine yerleştirmek çok zoraki olmuş. Gürgen yeni bir karakter yaratamıyor. Hep aynı hep aynı. Biraz da Makine programında buna benzer rolleri canlandırdığı için bana tekrar gelmiş olabilir.Ama ileriki bölümlerde
rolü oturabilir.

Dikkatimi çeken bir konu ise oyuncuların abartılı oyunculukları. Herkes sanki ne kadar çok mimik yaparsam o kadar başarılı olurum gibi bir hissiyata düşmüş gibiydiler. Amerikan komedi dizilerindeki tiplemelerin oyunculukları ile bizimkileri karşılaştırıyorum. Yüz mimiklerinde hiç bir abartı yok ama yine güldürüyorlar. Tabi bunun sebebi esprilerin güzel olması. Bizde maalesef yaratılan espriler olmayınca bütün yük oyuncuya kalıyor. Oyuncu abartılı mimik ve konuşmalarıyla seyirciyi güldürmeye çalışıyor.

onur29
20-09-07, 09:27
Valla beklediğimize değdi. bence harika bir bölümle başlangıç yaptı Avrupa Yakası. Geçen sezondan daha iyi olucak eminim.Valla Gffuur'un yokluğu aklıma bile gelmedi.

Şahika harika bir karakter olmuş. Öldüm gülmekten. Burhan+Şahika sahnelerine bayıldım. Şahika'nın lahmacun yerkenki sahnesi süperdi.

Cesur aslında Gürgen'in nakinadaki tiplermelerine benziyo. Ama yinede hoş bi karakter. Aslıyla dialogları süperdi bu sezon dilimize düşecek repliklerden biride "Zaten taktın sen bana" olucak.

Burhan çok komikti yaa. Öyle bornozla dışarı çıkması falan çok güldürdü beni.

Amaaaaaaa en çok güldüğüm sahne. Makpule ve Aslı'nın yataktaki konuşmalarıydı. Makpule'nin tepkisi süperdi yaa. :D:D:D O kadar konuştu konuştu. Aslı tek kelime etti nasılda bağırdı.

Evde dolanan da Sacitmiş. Zeyneole ayrılmalarına üzüldüm yaa.

Yaprak biraz değişmiş. Eee kolay değil artık sosyete oldu.

Bu arada Şahika'nın ofiste Kızlara bağırması harikaydı. Fatoş'a neler dedi öyle yaa. Sonrada kalitemi bozmıycam diyo. Valla Gülse Birsel yine süper bi karakter yaratmış. TEBRİKLER.

eliffpolattt
20-09-07, 10:04
Süper bir başlangıç yaptı yine Avrupa Yakası.....

Burhan zate her zamanki gibi ölüyorum ona gülmekten....
Gaffur karakterine hiç ısınamamıştım,hiç komik gelmiyor bana nedense.....İyiki çıkmış şahsen dün onu hiç aramadık....

Şahika karakteri müthiş öldüm gülmekten o nasıl bir karakterdir ya "Bebeğim" demesi süperdi konuşmaları,kıyafeti Burhan ile Şahika koparacak diziyi bu sezon....

Süperdi süper .......:img-wink:

tila_gclu
20-09-07, 10:19
sahıka ve burhan mukemmeldı.ozellıkle araba ve ofıs sahnelerınde gulmekten yerlere yattım.

suee
20-09-07, 10:23
güzell bir bölümdü...ama daha iilerini de gördük..tabi daha sezonun ilk bölümü ilerleyen zamanlarda eski haline döner sanıyorum..şahsen ben geçen sezonda başta beğenmemiştim pek ama sonra bayıldım..bu kezde öle olcak galiba;)
ama şahika ve burhan sahnelerine bayıldım..ofiste lahmacun sahnesinde koptum zaten :) :) :)
gürgen öz e gelince ben kendisini çok beğenirim..ama cesur karakterini pek beğenmedim daha tam oturmadı ondan heralde...kendisini dün akşam izleyince doğaçlamada çok daha ii olduğunu hatta süper olduğunu düşünüyorum...(makinadaki performansı;))
ilerleyen haftalarda ii olur umarım...
ama genel olarak güzel bir bölümdü...;)

erenalp_18
20-09-07, 10:30
valla yine Gülse Birsel yapacağını yaptı ve AVRUPA YAKASI bomba gibi yeni sezona başlangıç yaptı
bu seneki favorim ise şahika güldürmede burhanı bile geçti
makbule ise gözümden düştü diyebilirim:)
ancak belirtmek istediğim şu dizi çok uzun sürüyor yani bu hafta tam 10.30'da bitti hem bizden sonraki diziye yazık hem de bu durum bizim reytingleri düşürüyor üstelik dizinini saat 10'dan sonraki sahnelerinde de bana göre ilk başa göre tempoda bir düşme oldu
bunu halledebilirlerse
bu sene de avrupa yakası

ipod nano
20-09-07, 10:37
valla tempo düşsede özlemişim avrupa yakasını 12 ye hatta 1e kadar hatta tüm gün izlerim iyi veya kötü hoş kötü olması zaten beklenilmez ayrıca o kadarda kötü değildi valla ben çok beğendim

DeFnE_92
20-09-07, 10:37
dünkü bölüm izlediğim kadarıyla çok gzldi :).ama seyredemedim hepsini :(:(:(.neyse tekrarını verirler o zman izlemeye çalışıcam artık.aslı ve burhanın arabadaki sahnelerine bittim :)

ayko
20-09-07, 10:46
0lay bu işte gürgeninde diziye girmesi süper oldu güzel kadro her hafta izleyeceğim gaffur olduğunda çok saçmaydı bence hiç izlemiyodum ama bu sefer güzeldi lahmacuna koptum orda 5-6 tane vardıda ondan şeyettim ben demesine koptum süperdi burhan :)

burçinn
20-09-07, 11:16
dizinin hastasıyım ama sürenin uzunluğu konusunda yorum yapanlara katılıyorum.2.30 saat sürüyor ki bu dizilerde bir rekor herhalde hiçbir dizi bu kadar uzun sürmüyor:img-wink:2 saat yeterli bana göre ama tabi karar yapımcıların. bence bir komedi dizisi için 2.30 saat çok uzun bir süre:img-wink:
oyuncular hakkında da yorum yapılmış her sezonun ilk bölümlerinde oyuncular eskiye göre biraz daha durgun olabiliyorlar.herhalde araya zaman girdiği içindir.birkaç bölüm sonra gene eski performanslarına dönüyorlar.ama yapılan bir yoruma katılmıyorum bence ifo dışında dün çok abartılı mimikler gösteren biri yoktu.ifonun da dün zaten fazla rolü yoktu.dizi komedi dizisi ve abartı tabiki olacak.ama ben esprileri gayet güzel buluyorum:good:yabancıların bazı komedi dizileri güzel olsa da çoğunluğunu ben beğenmiyorum.adam kapıyı açıyor hahahaha diye gülme efekti koyuyorlar,yemeği tabağa koyuyor gene hahahaa...bence çok da iyi değiller.filmlerden bahsetmiyorum tabiki onlardan çok iyi şeyler çıkabiliyor ama komedi dizilerini çok iyi bulmuyorum.

burhan_altıntop
20-09-07, 12:20
Herkese merhaba..

Dizimiz 5.Sezon'a başladı.Tahmin ettiğim gibi çok komik bir bölüm olmadı.Zaten bundan önceki sezon açılışlarına katıla katıla güldüğümü hatırlamıyorum.Yazın kim ne yaptı,yazın neler oldu, gibi soruların cevapları vardı bu bölümde..

Gelelim bölüm ile ilgili yoruma..

:kahveAVRUPA YAKASI 131.BÖLÜM YORUMU:kahve

BÜYÜK FELAKET..

Burhan Altıntop'un "Büyük Felaketi" şohben, Aslı'nın Burhan'ı 2 kere çıplak görmesine neden oldu.Burhan "Karizmayı Çizdi" gerçekten..

SON NOKTA..

Burhan ve Makbule'nin konuşmasında evlilik planları yapacağını düşünüyordum.Ama Burhan'dan başkasına aşık oldum sözünü duyunca gerçekten çok şaşırdım.Zaten Burhan-Makbule ilişkisini seven birisi değildim.Makbule Burhan'ı ve İzzet'i birarada yürütmek isterken İzzetten de olmasın..?

AYRILSIN MI..?AYRILMASIN MI..?

Aslı-Cem ilişkiside nereye gidiyor anlamadım..Ayrılacaklar mı..?Ayrılmayacaklar mı..?Bu konu artık sakız gibi uzamaya başladı..Sizlerden de bu konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum..

ŞAHİKA..

Benim açımdan Burhan'ın tahtına oturamasada "En Sevdiğim 2.Karakter" olmayı tek bölümde başardı.Her sahnesi çok komikti.Hepimizin beklediği gibi..

CESUR..

Cesur konusunda büyük bir üzüntüye uğradım.Beni tatmin etmedi.Beklediğim kadar komik bir karakter değildi.Tabi bunları ilk bölüm için söylüyorum.Diğer bölümlerde düşüncelerim değişebilir..

Yazıma Şahika'dan bir sözle nokta koyuyorum.."Zaman neler gösterir belli olmaz."

Hoşçakalın..bye

mertfirat
20-09-07, 12:31
evet bölüm o kadar komik deildi..ama yinede izletio işte :)..en çok güldüğüm sahne makbule ile aslı aynı yatakta yatarlarken makbulenin seviyorum ulen diye sayıklamasıydı :D:D

yosungozlum
20-09-07, 12:37
dünkü bölüm genel itibariyle cok güzeldi :img-wink:
burhanı cok özlemişim konuşmalarını tavrını falan yerim seni şeker şey diyesim geldi :img-in_lo muhallebicideki konuşması bitirdi yerlere yattım siz gidin biz oraya oturalım derken ki mimiği süperdi :img-yes:
şaika nın dansı konuşması lahmacunu falan süperdi oyunculuğu zaten tartışılmayacak kadar güzel o yüzden pek zorluk çekmemiştir :)
gürgen öz süperdi gerçektende kız mıknatısı gibi gerçektede öyle olduğuna eminim :img-blushaslıyla diyalogları cok güzeldi
aslının gece ses duyup kalktığındaki ses tonu cok güzeldi ahmet mehmet hasan abiniz geldi galiba hadi boks eldivenlerinizi takın gerçi ihtiyacınız yok ama diyişi süperdi :img-icecr
tahsin ifot yer değiştirmiş tık tıkları ile yine ayrı bi tat tı
makbule antepe gitti değişti ikisini bi arada idare etcekti ama burhanın kararıyla hayalleri suya düştü
sacit ve zeynep ayrılması ilginç bi hikayesi var sacit hep aynı hep kumar hep kumar olmuyo amaa:img-pilot
aslı ve cemin barışması na sevindim çünkü çok güzel ikili onlar :img-yes:
neyse genel olarak güzeldi cok cok gülmedim ama tatilin verdiği yorgunluktan sayıyorum eski bölümlerdeki gibi gülmekten kriz geçirdiğimiz bölümlerin geri gelmesi dileğiyle :):)

erdem_07
20-09-07, 13:11
Harikaydı ama CESUR karakterini ne yalan söyleyim sevmedim böyle beklemiyodum açıkcası Gaffurdanda beter PİSKOPAT çıktı pekte gülmedim Cesura neyse ama Şahika beni bitirdi özellikle lahmacun yerken o nasıl bi oyunculuktur ya Bravooo Binnur Kaya Burhanı bile sollar bikaç bölümden sonra dizide çok güldüğüm yer ise eve hırsız girdiğini sandıkları an..

FBemel
20-09-07, 13:13
dün gülmekten karnıma ağrılar girerek izledim yeni sezonun ilk bölümünü...:img-yes:

ama beni en çok güldüren karakter geçen sezon olduğu gibi Burhan'dı....:img-hyste

Engin Günaydın çok farklı bir yetenek ve O'nu izlemekten çok büyük keyif alıyorum...:img-yes:

çok güldüğüm 2. isim ise Şahika'ydı...özellikle dans edip şarkı söylediği bölümde harikalar yarattı...:img-hyste

Avrupa Yakası yine müthiş...ve yine çok komik...:happy0064

c6h12o6
20-09-07, 13:27
Epey bir süredir uğrayıp yorum yazamadım ama yeni bölümlerle beraber tekrar Avrupa Yakası ailesine geri döndüm denilebilir.. :)

131. bölüm açıkçası iyi bir giriş mi oldu bu konuda kararsızdım,ileriki bölümleri beklemek lazım belkide bir bölümle hiçbirşeyi kestirip atamayız.. Fakat diziye yeni katılan "Cesur" karakterini Gürgen Öz'ün fazlasıyla zorlama oynadığını düşünmekteyim.Makina'daki bir skeci izliyormuşum hissiyatına kapıldım. O kendine has fobilerini sayarken veya eniştesi Sabit beyle tartışırkenki hallerinde Ona değil daha çok Sabit Bey'in alaycı sözlerine güldüm.Bunda kendisinin biraz payı olduğunu düşünüyorum veya Gülse Birsel şöyle de düşünmüş olabilir;

Eğer ilk bölümde Cesur karakteri üzerine ağırlaşmış güldüren bir senaryo yazılsaydı belki de Gaffur ile karşılaştırmaya gidilecekti.Pek fazla göremediğimiz için böyle bir karşılaştırmayı da şimdilik yapamıyoruz.Aslında iyi bir strateji geliştirmiş Gülse Birsel...

Şahika ise Binnur Kaya'nın kendi şahsi oyunculuğu ve yeteneği sayesinde bence bu sezonu kurtarır... Onun üzerine yazılan senaryodan çok Binnur Kaya'nın tonlamaları,mimikleri,vücut dili bence senaryoyu daha komik hale getiriyor..

Bazen Gülse Birsel'in bir "kontrol manyağı" olduğunu da düşünmeden edemiyorum. Tamam kabul senaryoyu o yazıyor. Oyuncularına senaryoyu hatim ettirip, kahkaha dozunu kendine göre ayarlıyor. Ama bünyesinde bu kadar fazla tiyatrocuyu barındıran bir yapımda arada sırada "doğaçlama" olsa fena mı olur? Neden ısrarla "Doğaçlama yaptırmayı gereksiz buluyorum" gibi demeçler verir,bunu anlayamam.. hani şunu mu düşünmemizi istiyor "Bakın işte tek başıma 131 bölümdür senaryo yazıyorum,reytingimden de,izleyicimden de hiçbirşey kaybetmedim,gidenlerin yeri de doldu,herkes de senaryoma göre oynuyor,benim senaryolarım olmadan,kimse güldürmeye kalkışmasın" gibi..

Bununla beraber, geçen sezonda olduğu gibi dizinin yayın süresinin çok fazla uzatıldığını düşünüyorum. Dünyanın hiçbir yerinde bir sit-com 2 saati aşkın süreyle yayın yapmaz.. Gülse Hanım bunu da iyi olarak yorumluyor kendince röportajlarında ama izleyiciyi bir noktadan sonra gülmek te yorar,bıktırır,usandırır... Dün akşam bu konuda isyanlara sevketti beni.. 2 saati aşmasın, ama mümkün olduğunca kısa tutulup,konuların birbirine güzel şekilde bağlandığı,havada kalmadığı bir senaryo yazmak mümkün değil midir Gülse hanım için?...

Bu arada belirtmeden geçmiyim Burhan'a yeşil gömlek pek bir yakışmıştı..:))

selınnn
20-09-07, 13:40
bence çok komik bi bölümdü yaa burhan altıntop beni gülme krizine soktu resmen:img-hyste hele bornozlu sahnelerinde karnıma ağrılar girdi..ne güsel püfür püfür esiyii fln demesi:img-hyste engin günaydın yine süperdi yaa:happy0064 diğer komik sahnelerde makbulenin izzetle konuştugu zamnki seven ne yapmas çalınca oynaması:img-hysteaayy aklıma geldikçe gülüorum:img-icecr aslınnda ahmet mehmet hasan abiniz gelio boks eldivenleriniz alın demesi çok komikti yaa:img-hyste

onur29
20-09-07, 13:50
Evet ya Burhan'ın o bornozla sokaklarda dolaşması süperdi. Aslı'nın gece evde hırsızdsan korktuğunda "ahmet, mehmet, ahsan" deyişine koptum resmen. :D:D

Ayrıca Makpule de iki de bir. " Napıyım herkes bana aşık" demesine çok güldüm. Birden kendini bişey zannetti. :D:D

Şahika muhteşemdi yaa. Dansına bayıldım. Kıyafetler zaten muhteşem. Hele o son sahnedeki taş devrinden fırlamış hali nasıldı öyle. :D:D "kalitemi bozmamalıyım" diyodu :D:D

Bence Avrupa Yakası bomba gibi başladı. Ben çok beğendim. Başta Gülse hanım'ı ve tüm oyuncu kadrosunu tebrik ederim.

YaPrAk_92
20-09-07, 13:59
resmen hayal kırıklığı yaşadım...
bu bölümü gerçekten böyle beklemiyordum özellikle şaikayı çok komik bir tip olarak düşünmüştüm ama hiç de zannettiğim gibi değildi.:img-yes:
diziyi yine eskiler özellikle makbule ve burhan idare etti..
gürgen öz'ü beğenmedim şahsen.aksoy ailesinden sevdiğim tek karakter olar gaffur gittiğinden kapıcı dairesini hiç sewmemeye başladım.Binnur kaya inşallah diğer bölümlerde oyunuculuğunbu coşturur;)

bu arada katıla katlıla güldüğüm çekim hataları diziden daha komikti hatta süperdi:):)

YaPrAk_92
20-09-07, 14:06
bu arada en beğendim sahne:
makbule korkup aslının odasına yatmaya gelip aslıyı konuşarak uyutmadı ve aslı bi cümle söyleyince''ya aslı gecenin köründe konuşma ya uykum var''deyip uyumaya başlarr..

roximus89
20-09-07, 14:18
Bence gurgenı ızlerken makına ızlıyomus havasına kapılmamızda soyle bı neden var oradada bazen entellektuel bırını canlandırdıgında aynı hareketlerı yapıyordu bence ondan olabılır

HulyaGoker
20-09-07, 14:29
çok güzel bir bölümdü gerçekten bu dizi insna izletiyor kendini mutlaka :happy0064
Cesur karakterini beğendim beğenmesine de yine de tam oturmadı. ZAmanla o da olur tabii:happy0064:happy0064:good:
Herşeyiyle Yaka yine sezona hoşgeldi.:good:

LİN
20-09-07, 14:39
Ahım şahım bir bölüm değildi ama yinede yeni gelen karakterler ilginçti.
İlerleyen bölümlerde bizi kahkaha tufanına sokabilirler diye umut ediyorum.
*Şahika;ilginç bir karakter.Hatta bir kaç karakterin birleşimi.
Gerçekten görgüsüz,insanları birbirine düşürmekten zevk alıyor sonrada zeytinyağ gibi üste çıkıyor.Bilmiş bilmiş laflar,ambalaj kazınınca alttan çıkan sonradan görme açgözlü haller.Yalın ayak etrafta dolanıp kızlara ayar vermesi güzeldi.Birde yemek yerken görgüsüzlüğü tavana vuruyor.Midem bulandı ya :)
Oyunculuk hakkında yorum yapmak ne haddimize.Çok başarılı.
*Gürgen'e zamanla daha çok güleceğiz ama fena değildi.Gürgen ve Sabit efendi diyalogları umut vadediyor.
*Burhan superdi herzamnki gibi.Kim zenginse hemen onun yanında alıyor soluğu.Burhan-Şahika diyaloglarıda güzel olacak gibi görünüyor.
*Gülse Birsel oyunculukta çok ilerleme kaydetti.Burhanı çıplak gördüğü sahnelerde yüzünün aldığı ifade harikaydı:good:Araba sahnelerinden sıkıldım ama.
Eski dostlara kavuşmak güzel bir duygu.Hadi hayırlı olsun Avrupa Yakası.Kimse sizi durdurmasın canım!İyi Böyle...

NeHiR_92
20-09-07, 15:15
ohh yaa sonunda nete girebildim...
dün akşam yine çok güzel bi bölümdü ama ben açıkçası çok fazla gülmedim..
şahika güzeldi ama beklentilerimin azıcık altındaydı:( yani ben daha güzel daha orjinal bi rol beklerken her gördüğüne aşık olması hariç burhanın bayan versiyonu gibi bişeydi..ofistekileri birbirine düşürmek için de hemen hemen burhanla aynı numaraları yaptı...
cesur çok i olmuş bence onu çok beğendim..aslıya sen de bana taktın demesi fln çok güzeldi..
yaprak&kubi evblilğine de hala alışamadım:)çok değişik geliyo bana...
bu arada vaolkan ve elinden hiç bahsedilmediiii
aslı-cem ve aslı-makbıle sahneleri de çok gzldiii
vee burhan.....arabadaki hali süperdi yaa herşeye karışması çok biliyorum havcaları fln...havluya sarınmış hali de hala gözümün önüne geliyo:img-haha::img-haha::img-haha:yine en çok ona güldüm..
çok özlemişim yaaaa....:happy0064:happy0064

CANISI_ERKAN
20-09-07, 15:16
Cesura bakınca gaffuru çok arıcak mışım gibi geliyo ilk bölümde beni pek sarmadı cesur karakteri ama bekleyip göreceğiz çünkü henüz daha ilk bölüm

ama Binnur kaya ya bayıldım gerçekten çok iiydi:img-yes:
Burhan zaten anlatmaya bile gerek yok:good:

matrak
20-09-07, 15:19
Yeni gelen iki karakterde hasta tiplerdi.Ama bravo binnur kaya çok iyi rol yapıyodu.Kamera arkası diziden daha komikti.Tanrıverdiyi pek göstermedi bu bölümde.Şahika da burhan hariç her erkeğe asıldı yani.Cep telefonu muhabbeti çok güzeldi.

NeHiR_92
20-09-07, 15:21
Cesura bakınca gaffuru çok arıcak mışım gibi geliyo ilk bölümde beni pek sarmadı cesur karakteri ama bekleyip göreceğiz çünkü henüz daha ilk bölüm

ama Binnur kaya ya bayıldım gerçekten çok iiydi:img-yes:
Burhan zaten anlatmaya bile gerek yok:good:

bence cesur gaffuru aratmıycak..tamam gaffur da güzeldi ama son zamanlara doğru yeni bi esprisi fln yoktu..hep aynı sözlerle fln oynuyodu..ama bence cesur orjinal güzel bi karakter...bana gaffuru aratmaz gibi geliyo...
binnur kaya da çok iyiydi ama ben daha farklı beklentiler içindeydimm

ébruli
20-09-07, 15:21
gecen senede ben makbule sacıt ve gaffuru gorunce
hemen alışamamıştım sanırım gene aynısı gurgene oldu

ama bırnuru tutum hemde bırakmamak üzere harikaydı harika ötesiydi her seferınde kendı ustune cıkıyo
burhan ve şahika için bile deger

cesuruda kanıksarız ecele etmeyin bi karakterin oturması zaman alır hatırlarsanız makbule ılk baslarda cok farklı bı tıptı sımdı bambaska
az sabır ama ben cok begendım genel olarak

cerenömer
20-09-07, 15:37
Beklediğim gibi olmadı bölüm maalesef.Gürgen Öz'e hiç gülemedim diye bilirim.Fakat şahika harikaydı.Genellikle tabi ki Burhan' a güldüm.Burhan-Aslı sahneleri ve burhanın banyodan çıkıştaki halleri çok komikti.Beklediğim gibi gelmediği için üzüldüm çok gülmeyi bekliyordum ben bu kadroyla.Dün gece aslında avrupa yakası bitmelimiydi diye düşündüm bir ara..

YoShYÖzGe
20-09-07, 15:43
Çok güzel başladı sezonun ilk bölümü:D
Yeni gelen karakterler süperlerdi:D
Burhan'da süperdi:D

damla_1075
20-09-07, 17:09
Bence dünkü bölüm süper değildi.Sadece güzel ve komikti.:img-cool2
İlerleyen bölümler daha güzel olıcaktır eminim:img-cool2
Şahika'nın yemek yeme sahnesi ve dans sahnesi güzeldi mesela çok güldüm.
Alışverişten dönüşte güzeldi.

dido21
20-09-07, 18:02
Binnur Kaya çok iyi bir oyuncu ,rolünde de elinden geleni yapıyor ama gerek fizik olarak gerekse karakter olarak Şahika onun üzerine pek oturmadı bence.Yabancı Damat'da ve Babam ve Oğlum 'da çok daha doğal duruyordu.

CANISI_ERKAN
20-09-07, 19:11
bence cesur gaffuru aratmıycak..tamam gaffur da güzeldi ama son zamanlara doğru yeni bi esprisi fln yoktu..hep aynı sözlerle fln oynuyodu..ama bence cesur orjinal güzel bi karakter...bana gaffuru aratmaz gibi geliyo...
binnur kaya da çok iyiydi ama ben daha farklı beklentiler içindeydimm

inşallah dediğin gibi olur..zaten başka şansımız yok çünkü artık gaffur yok
o yüzden cesura alışacağız.:icon_whis

briTugba
20-09-07, 19:58
kesinlikle cesur harika.....
özelliikle benim gibi bi yetime eziyet et et etsene bölümü beni bitirdi :)
şahika ayrı bi manyak :P

bizim burhan baya bi formundaydı hele o tahsin amcanın telefonunu kapma bölümü :)
yaprak böyle daha iii olmuş bence :)
yaw sacit zeynep aşkıda çok üzücüydü :( bende çözemedim üst üste nasıl kırmızı geldi :):img-icecr:img-icecr

swetty_18
20-09-07, 23:18
ben gercekten cok begendım..bu sezon gene avrupa yakası sallayacak....

karakterler super olmus...:img-wink:

burhanımı cok ozlemısım yaw...

gülll
21-09-07, 00:47
ilk bölümde alışmak tabiki zor... yadırgadık en başta..
ama Ata Demirer çıkıncada çok yadırgamıştım hemde o daha fazlaydı....Volkan, Şesu,Selin..damar karakterlerdi...
biz gidişatı merak ederken bir Gaffur tipi yaratıldı...BUrhan üstünde duruldu eskisi gibi oldu...sacit....ve makbulemiz....ilk bana çok tuhaf gelmişti gaffur ve makbule ama zamanla çıktı ortaya güzel bi karakter..ve çok tatlılarr...(dı gaffur gitti ama)..

şimdide aynısı alışmak biraz zor....ama yeni karakterler zamanla oluşacak eminim...

şahika hanım çok şey katacak diziye....Burhanla arkadaş olurlar yada kavga ederler...valla tahmin edemiyorum....herşey olabilir ama ikisi süper olacak..

cesurdan ne çıkacak bilmiyorum ve çok merak ediyorum...

ben güldüm izlerken...Burhanıda çok özlemişim..:img-pilot...beklediğime değdi...
artık dizimiz daha güzel olacak....:happy0064

tikiuzi
21-09-07, 06:48
avrupa yakasını cok dikkatli izledim cok güzeldi sahika en kçtü karakter ama komikti biraz dergidekileri eziyor ama napalım gülse birsel oyle yazmıs gurgen oz harika çok iyi bir tiplemesi var bidahaki carsamabayı yeni bölümü iple çekiyoruz

SACIT ve HAcerin diziden ayrılmamasına cok sevindim...

dizidizidiziler
21-09-07, 08:08
ilk bölümde alışmak tabiki zor... yadırgadık en başta..
ama Ata Demirer çıkıncada çok yadırgamıştım hemde o daha fazlaydı....Volkan, Şesu,Selin..damar karakterlerdi...
biz gidişatı merak ederken bir Gaffur tipi yaratıldı...BUrhan üstünde duruldu eskisi gibi oldu...sacit....ve makbulemiz....ilk bana çok tuhaf gelmişti gaffur ve makbule ama zamanla çıktı ortaya güzel bi karakter..ve çok tatlılarr...(dı gaffur gitti ama)..

şimdide aynısı alışmak biraz zor....ama yeni karakterler zamanla oluşacak eminim...

şahika hanım çok şey katacak diziye....Burhanla arkadaş olurlar yada kavga ederler...valla tahmin edemiyorum....herşey olabilir ama ikisi süper olacak..

cesurdan ne çıkacak bilmiyorum ve çok merak ediyorum...

ben güldüm izlerken...Burhanıda çok özlemişim..:img-pilot...beklediğime değdi...
artık dizimiz daha güzel olacak....:happy0064

İlk bölümü izledim..

Karakterler iğreti gibi geldi. oturmamışlar sanki.. ama bu çok normal..
neden mi? Çünkü Volkan Selin ve şesu'nun ayrıldığı sezon sonrası SACİT mesela bana çok itici gelmişti. Sertaç ve kafede Sacit çok iğreti durmuştu Volkandan sonra..

Birkaç bölüm izleyelim derken herşey yerli yerine oturdu... Bir de baktım sacit'e de ısınmışım. Makbule'ye de bayılmışım... Gaffur'u da çok sevmişim..

Şimdi de böyle olacak...

Ben GÜRGEN ÖZ'e çok güveniyorum oyunculuğu süper. Onun karakteri bana biraz iğreti geldi ama gittikçe oturacak.. Mesela yanında o kadar kız olmasını filan abartı buldum ama Aslı ile kapıda atışmasına bana taktın filan demesine bayıldım süperdi..

Gürgen karakteri bizi birkaç bölüme gülmekten öldürecektir.

Şahika Karakteri ise ilk bölümden benim gönlümü fethetti. Ofisteki bütün erkeklere yavşadı ama zavallı Burhan'a gene bakmadı bile. Halbuki Burhan sırf para için makbule'yi bırakır Şahika'nın peşinden koşardı.

Ben şahika ve Burhan karakterlerinin ofisteki hallerine bayıldım.. Bundan sonra diğer erkeklerin yanında düzgün duran.. istifini bozmayan. çok hanımefendi olan şahika Burhan'ın odasına girer girmez şaaak değişecek. Bu ikili KANKA olacaklar.. ama aynı zamanda kedi köpek gibi kavga da edecekler. Çok komikler birlikte ve birlikteyken ikisi de iğrenç tip oluyorlar. Dedikoducular, ayrıca şahika fecii yemek yiyor.. :img-pilot

Benden şahika'ya 10 üzerinden 10.

Cesur bu bölüm çok gözümü doldurmadı ama ona güvenim tam. o nedenle ona da bir iki haftaya 10 üzerinden 10 puan vereceğimizden eminim.

Dizideki karakterlerin oturması diğer tiplerin bize unutturulması için 2-3 bölüm daha lazım bize.. sonra gırgır şamata dalga dubara aynen bomba gibi devam ederiz. :good:

ozlem05
21-09-07, 10:16
Bende bi yorum yapayım bari :)

Sezonun ilk bölümü çok güzeldi amaaa Cesur karakteri sevenleri alınmasın bende hayal kırıklığı yarattı hiç bu kadar piskopat bi rolde olucağını tahmin etmemiştim Gafurun dayısı olması şunu düşündürüyo hani Gaffurun yerine gelen bi karakter ve böyle olmalı diye düşündüler herhalde ama ilk bölüm hemen Cesuru idam etmeyim ama gülmedim kendisine sanki Makina programındaki Gürgeni izledim neyse uzatmayım..

Benim dizideki favorim artık ŞAHİKAAA

İçlerinde en çok ona güldüm çok komikti gerçekten, dün bi radyo programındaki dj aynen şöyle söyledi Şahika karakteri için dizide en güçlü karakter Şahika olmuş dizideki çıkan eksikleri tek başına alır götürür.. bi sezonda Şahikayla devam eder Gaffuru çoktan unutturur vs. bunun gibi şeyler söyledi bencede öyle dizide bi Burhan bide Şahika :)

Bide hırsız olayı komikti Aslı'nın salona gelip Ahmet Mehmet Hasan derken sesi titremesi falan süperdi Gaffurun yokluğu hiç belli olmadı iyikide çıkmış veya çıkartmışlar bilmiyorum :bilmim

bu sezon çok gülcez gibi görünüyo dilerim dahada başarılı olur tek sit-com dizisi Avrupa Yakası çünkü bu tarzda başka dizi tanımam

LİBRA
21-09-07, 11:03
yeni karakterlere pek ısınamadım ama zamanla alışırız inşallah:img-in_lo,burhan gene formundaydı,gaffur ayrılmasaydı keşke burhanla muhabbetlerini özleyeceğim:sad53:

vurulmaz
21-09-07, 11:53
merhaba siteye yeni üye oldum bir avrupa yakası hayranı olarak açılısı burda yapayım dedim... evett.. büyük bir hayal kırıklığına uğradık bu bölüm geçekten çok sıktı. Cesur karakterini hiç beğenmedim. Gülcek hiçbirşey bulamadım.

Şahika gerçi fena değildi.. zamanla olur diye düşünüyorum ama cesur olayına bir çare bulsun gülse hanım. Bikere adamın karakteri çizgisi belli değil tamam neticede psikopat belki ama onların bile bi ne bileyim bir çizgisi olur ama bu adam hiç oturmamış ki çok garipti şaşkınlıkla izledim.
Bakalım..

En sıkıcı bölüm arabadaki burhanla aslının muhabbetiydi. Ayrıca gereksiz yere uzatılmış.

(bu arada gaffur niçin ayrıldı diziden bilen var mı??!merak ediyorum doğrusu)

burhan_altıntop
21-09-07, 11:54
:good:AVRUPA YAKASI 131.BÖLÜM EN'LERİ..:good:

1-En beğendiğiniz sahne..?

2-En beğenmediğiniz sahne..?

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan..?

verycool91
21-09-07, 12:08
süperrr bir bölümdü....:img-yes:

BeLiTiM
21-09-07, 12:41

3-En şık bay..?

4-En rüküş bay..?

5-En şık bayan..?

6-En rüküş bayan..?

1.Burhanin havluyla olan halleri (Muhallebicinin önünde ki sahne süperdi)
2.Cesurun oldugu sahneler
3.Leonardo :img-hyste
4.Burhan
5.Asli-Fato$
6.$ahika

Bu arada kamera arkasını biraz daha gösterbilirlerse cok mutlu olacağız çünkü kamera arkası diziden daha eğlenceliymiş... 15 dk falan yeter (fazla değil 15 dkcık) :img-yes::img-yes:

Siz yine kamera arkasini izleyebilmissiniz Atv Avrupa sagolsun direkt reklama giriyor..sinir oldum :icon_twis

*senem*
21-09-07, 12:42
bende çok beğendim çok güldüm ya ama kime sorsam sıkıcıydı dedi bende bi anormallikmi var die bu foruma bi giriyim dedim..herkes çok beğenmiş demekki izlemesini bilmek lazımmış bencede cesur gaffuru unutturur bize

briTugba
21-09-07, 13:30
1-En beğendiğiniz sahne..?burhanın cep telini tahsin amcanın belinden alması:img-wink:

2-En beğenmediğiniz sahne..?sarhoş sacit iticiydi :img-yes:

3-En güldüğünüz sahne..?cesur la sabitin kawgaları,we buhran abi...

4-En şık bay..?cem

5-En rüküş bay..?sabit

6-En şık bayan..?Aslı

7-En rüküş bayan..?Şaika

yosungozlum
21-09-07, 14:15
rıza soruları çoğaltsan ii olur :img-yes: cevaplandırması ii oluyo :img-icecr
bak herkes cevaplandırıyo :) senden yani fikirler + sorular bekliyorum :img-yes:

mehmet12
21-09-07, 14:35
Merhaba ismim mehmet.Eğer izin varsa arnıza katılmak isterim.
Anket konusuna gelince;
1-Cem'İn iffetin belinden kalp cihazını alması bir de iffetin sacite bağrış sahnesi

2-Aslı ile cem'in kafedeki buluşma sahnesi.Önceden de yapmışları bunu.Bence gereksizdi

3-Burhan'ın banyosunun bozulduğunu anlattığ sahne ve banyo da aslı tarafından yakalanması.Bu sahneye çok güldüm:img-yes:

4-Cesur ve Cem

5-Tahsin ve bülent

6-Yaprak bi de fatoş diyebilirim

7-Şahika,zeynep,iffet:img-cool2

pelinnn
21-09-07, 14:56
Ben en çok Makbule ile Aslı'nın yataktaki konuşmasını beğendim:D
Bence de Aslı ve Cem olayı çok uzatıldı...
Bence Fatoş'un yaşlılık muhabbetide çok uzatıldı. Her sezon birkaç bölüm konu bu oluyor:hıh

anny
21-09-07, 15:33
merhaba siteye yeni üye oldum bir avrupa yakası hayranı olarak açılısı burda yapayım dedim... evett.. büyük bir hayal kırıklığına uğradık bu bölüm geçekten çok sıktı. Cesur karakterini hiç beğenmedim. Gülcek hiçbirşey bulamadım.

Şahika gerçi fena değildi.. zamanla olur diye düşünüyorum ama cesur olayına bir çare bulsun gülse hanım. Bikere adamın karakteri çizgisi belli değil tamam neticede psikopat belki ama onların bile bi ne bileyim bir çizgisi olur ama bu adam hiç oturmamış ki çok garipti şaşkınlıkla izledim.
Bakalım..

En sıkıcı bölüm arabadaki burhanla aslının muhabbetiydi. Ayrıca gereksiz yere uzatılmış.

(bu arada gaffur niçin ayrıldı diziden bilen var mı??!merak ediyorum doğrusu)

merhaba,hoşgeldin siteye :)
gerçi ben izlemedim yeni bölümü yaprak dökümüne bakıyordu bizimkiler ama netten izliycem en kısa zamanda..gaffurun ayrılması ilginç oldu aslında ama sıkıcı bir karakterdi bence isabet oldu..peker açıkalın selin karakteriyle ilişkisi oldugu söylentilerine ilişki varsa diziden ayrılırım demişti..bu yüzden anlaşması fesedildi..ben böyle biliyorum gülse birsel kadro dışı bıraktı o karakteri..

pink_girl
21-09-07, 15:46
şahika harika yha.mükemmel bi karekter olmuş bayıldım..cesurda çok komik ve pisikopat bi rol olmuş.onuda çok beyendim.yeni sezona bence avrupa yakası süprr başladı :)

burçinn
21-09-07, 17:13
şahika çok iyi bir karakter ben onun resimlerini arıyorum avatarıma ya da imzama koymak için:img-wink:
ilk bölüm çok komik olmasa bile güzel ve eğlenceliydi.yani vasat değildi kesinlikle.ama çok daha fazla güldüğümüz oldu.gaffuru siz burda yazmasanız benim aklıma bile gelmemişti.gaffuru aramadım açıkçası:img-wink:

tikiuzi
21-09-07, 17:46

2-En beğenmediğiniz sahne..? makbulenin kapıda izzeti gordugu sahne...

3-En güldüğünüz sahne..? aslının burhanı ikinci kez yakaladığı sahne...

4-En şık bay..? CESUR:P tanrıwerdi

5-En rüküş bay..? Bülent bozmuş kendini

6-En şık bayan..? fatoş

7-En rüküş bayan Sahıka suphesiz

RaViNGMaD
21-09-07, 17:59
şahika çok iyi bir karakter ben onun resimlerini arıyorum avatarıma ya da imzama koymak için:img-wink:
ilk bölüm çok komik olmasa bile güzel ve eğlenceliydi.yani vasat değildi kesinlikle.ama çok daha fazla güldüğümüz oldu.gaffuru siz burda yazmasanız benim aklıma bile gelmemişti.gaffuru aramadım açıkçası:img-wink:

aynen gaffurun yokluğunu hiç aramadım.çok eğlenceliydi.yeni gelen gaffurun yerine onun adı neydi???

RaViNGMaD
21-09-07, 18:03

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan..?

1-şahikalı sahneler

2-yok

3-aslıyla gaffurun yerine gelen(adını unuttum)kavgaları

4-tanrıverdi

5-önceden gaffurdu şimdi burhan

6-aslı

7-şüphesiz şahika

vurulmaz
21-09-07, 18:36
anny sağol hoşbulduk. valla ben o söylediğini pek anlayamadım:) selin karakteriyle ne alakası var gerçekten anlamadım?
Bana göre de gaffur çok büyük bir kayıp diğil ama oynadığı bölümlerde ona da çok güldüğüm oldu. Ne bileyim onun naiv hallerini seviyordum..

b_a sanada tşk ederim, hoşbulduk. O arabadaki sahne belkide komikti ama o iğrenç cazlı saxofonlu müzik,dialogları dinlememe izin vermediki ara sıra y.dökm. zap ettim. İyi gitmeyince a.y.'sını pek de takip etmek istemedim iki dizi arasında dolaşıp durdum sayılır..

Tabi sezonun ilk bölümü tanıtmaydı daha ziyade.. inşallah iyi olur.. ümidim var..
Selamlar.

HulyaGoker
21-09-07, 20:17
başlık yavaş ileriliyor :sad53: olsun daha ilk bölümdü sonuçta :img-yes:
daha çok yazılar umarım. reytingi de iyi gelmiş. pek fark yok önceye kıyasla . :happy0064:happy0064:happy0064

Z_oMbbiE
21-09-07, 20:32
AVRUPA YAKASI 131.BÖLÜM EN'LERİ..

1-En beğendiğiniz sahne..Şahikanın ofisin kızlarına ayar çekmesi ve fatoşa çemkirmesi bide burhan Aslı araba sahnesi

2-En beğenmediğiniz sahne..?Cesurun yanına kızları alması ve Sertac ve Tacettinin Cesurla takılmak istemeleri

3-En güldüğünüz sahne..?Şahikanın Burhanla tanışma sahnesi

4-En şık bay..? Tınrıverdi

5-En rüküş bay..? Burhan :D:D

6-En şık bayan..? Yaprak

7-En rüküş bayan..? Kuşkusuz ŞAHİKAA:D:D

gülse_d
21-09-07, 20:56

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan..?

1-aslı ve burhan'ın arabadaki sahneleri

2-cesurun muhallebici önündeki bulunduğu tüm sahneler.

3-aslının burhanı banyoda çıplak gördüğü sahneler

4-tanrıverdi

5-cesur

6-gülse birsel

7-moda ikonumuz şahika:)

acemicadi_selim
21-09-07, 21:03

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan..?

1-sahikanin kizlara firca cektigi sahne
2-sahikanin ceme ve tanriverdiye asildigi sahne
3-aslinin evde hirsiz var sanip hasaaan ahmeeed meehmeeed die titrek titrek konusmasi :D
4-tanriverdi
5-tabiikide burhen
6-yaprak
7-sahika
------------------

bunun disinda yeni karakterlere pek isinamadim...sahika cok sinir bi karakter ama diziye hayat katicak gibi....ama cesurun karakterini sewmedim hic komik diil hatta sinir bozucu yani gurgen oze bayilirim ama cesur karakterini sewmedim...gaffursuz nasil olcek bilmiorum....artik burhan nereye kadar goturebilirse diziyi....

iremege
21-09-07, 21:29

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan..?

1-araba sahnesi.o kısma bittim.:good:
2-yok ki:)
3-araba sahnesine.şahikanın ve cesurun sahnelerine:img-hyste
4-burhan altıntop:)tanrıverdi.
5-bilmem ki.yorum yok:icon_whis
6-fatoş çok şıktı.:good:şahika da göz kamaştırıyodu:img-hyste
7-yorum yok:icon_whis

RODYA
21-09-07, 21:48
anny sağol hoşbulduk. valla ben o söylediğini pek anlayamadım:) selin karakteriyle ne alakası var gerçekten anlamadım?
Bana göre de gaffur çok büyük bir kayıp diğil ama oynadığı bölümlerde ona da çok güldüğüm oldu. Ne bileyim onun naiv hallerini seviyordum..

b_a sanada tşk ederim, hoşbulduk. O arabadaki sahne belkide komikti ama o iğrenç cazlı saxofonlu müzik,dialogları dinlememe izin vermediki ara sıra y.dökm. zap ettim. İyi gitmeyince a.y.'sını pek de takip etmek istemedim iki dizi arasında dolaşıp durdum sayılır..

Tabi sezonun ilk bölümü tanıtmaydı daha ziyade.. inşallah iyi olur.. ümidim var..
Selamlar.

Selam,

Arkadaşım sabah gazetesinde onun selin karakterini oynayan kızla aşk yaşadığına ilişkin bir haber çıkınca ,bende bu yalan haber nedeniyle ayrılıyorum diziden dedi.Sonra kıvırdı felan,ama plato yapım bu şımarıklığa taviz vermedi.Kısaca durum bu.

Araba sahnesini bende pek sevmedim ama genel olarak bölüm çok iyiydi. Unutmayalım ki sezonun ilk bölümü hep böyledir ;ki birde yeni karakterlerin katıldığını,onların tanıtılması gerektiğini unutmayalım.Geçen sezonn ilk bölümünü izlersek,o bölümün bu bölümün yanına bile yaklaşamayacağını görürüz.

Komedi işi alışkanlık işi olduğundan 4-5 bölüm içinde herşey yerine oturacaktır.Şahika-burhan ilişkisi türk tv tarihinin efsane ikilisi olursa şaşırmam:img-wink:

Cesur karakteride yerine oturacaktır,evet ilk tanıtım için bir sorun olduğu gözüküyor ama zaman geçtikçe tam bir özgün karakter olup,kabataslak bir sterotip olmaktan sıyrılacaktır.Komedilerde karakterler zaman içinde otururur,hatta biraz da deneme yanılmayla.Burhanın diziye ilk katıldığı bölümlere bakın.Şimdiki burhandan genel hatlarıyla epey farklılıklar taşıdığını görürüz.Sanırım 2 veya 3. bölümünde kızıp,kubilayın gırtlağına çakı dayamıştı:blink: Şimdi bunu düşünebilir miyiz?Kendine has espriler,nüanslar zamanla oluşuyor:img-yes:

MoOnDaNcE-11
21-09-07, 21:50

Burhan Asli araba muhabbetleri :good:

Sahika'nin ofise geldigi ve siir okudugu sahneler

3-En güldüğünüz sahne..?

Asli'nin ahmet mehmet hasan diye hirsiz zannettigi sacit'i kovmak istedigi sahne

4-En şık bay..?

Tanriverdi

5-En rüküş bay..?

Burhan Altintop , uzerinde o t-shirtuyle

6-En şık bayan..?

Yaprak :good:

7-En rüküş bayan

Tabii ki Sahika :happy0064

gülse_d
22-09-07, 00:18
şimdi o malum siteden avrupa yaksını tekrar seyrettimde.artık biras daa yeni karakterleri süzebildim.daha eski karakterlerini gözümden silebildim.ve şunu gördüm.şahika galiba özellkle burhanla çok sıkı dost olmasıyla:)(aynı kafada oldukları için:))bomba olcak:happy0064fakat cesurdan bu sezon içinde pek birşey beklemiorum yani bilmiorum çok döndürdüm çevirdim seyrettim ama bilmiorum yani gene tabiikide erken bişiler sölemk için fakat beğenmedim yani açıkçası.böyle aslında kendi olsa komik ama farklı bişeyler yapıo yani.komik olmaya mı çalışıo denir bilmiorum.tek temennim ilerki sezonlarda iyi olması.ayrıca hümeyranın oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım özellkle o muhteşem gök gürültüleri eşliğinde çığlığını attıktan sonra:happy0064 tekrar yerine oturup her şey çok güzel çok yolunda tahsin demesi öldürdü beni:):happy0064

buarada basından haberler kısmnda galiba yüksel aytuğ'unyazısındaysı kapıcı dairesnde sabit efendinin göz doldurduğunu söylemiş okadar doğru ki..yani bencede gülse birsel sabit efendi üstünde yoğunlaşabilir.yani kapıcı dairesnde bnce en iyi mücevher:)

aysa-17310
22-09-07, 09:28
Açıkçası, 3 aylık bir özlemden sonra ben çok daha iyi şeyler bekliyordum... Sezonun ilk bölümleri hep daha hareketli daha ilginç ve daha komik olurdu ama bu bölüm biraz sıradan geldi bana.

Cesur, bazı sahnelerde abartılı, sıkıcı replikleri vardı. Özellikle o kız arkadaşlarının geldiği sahnelerde falan pek gülmedim ben. Umarım ilerki bölümlerde, çok daha iyi repliklerle karşımıza çıkar. Ama yine de, kelebek vadisinden gelişi, kıyafetleri, ''baba figürü'' Tahsin Amca'ya hareketleri fena değildi.

Şahika, bazı repliklerini fena halde Burhan'a benzetsem bile, yine de Şahika'yı çok sevdim ben. Burhan'ı azarladığı sahne olsun, ofiste kızlara saldırdığı sahne olsun, Burhan'ın odasında çikolata yediği ve Aslı'yla tanıştığı sahne olsun... Favori karakterlerimden biri.

Burhan, her zamanki gibi muhteşemdi! Aslı'yla arabadaki sahnelerinde koptum. Şahika'nın karşısındaki halleri de harikaydı. Hırsıza mikserle saldırması, banyodan havlularla çıkışı, Tahsin'in tansiyon aletini cep telefonu diye çekişi...

Aslı - Cem - Sedef - Bülent: Aslı'yla Cem'in, Sedefle Bülent'in hallerini görüp ayrılmaktan vazgeçmesi güzeldi. Bülent bey, Rutkay Aziz yani ''sevgilisiz kalıp dağalmış adam'' rolünü harika yapmış. Sedef'in ''Bak bu Leonardo, arkadaşları ona Lui diyorlar.'' demesine de çok güldüm. Aslı'nın hırsızlardan korkuşu da güzeldi. Ofiste çok az görünüyor ama. Cem'in Şahika'yla konuşmaları da güzeldi.

İfot - Tahsin - Sacit - Zeynep: Kızacaksınız belki ama Sacitle Zeynep'in ayrılmasına sevindim ben. Zaten Zeynep'i sevmiyordum. Sacit aşkta kaybedince kumarda kazanmış. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Eve hırsız gibi girip çıkması, kendini Tahsin'e affettirmek için paraları hastaneye bağışlaması güzeldi. Tahsin'in cep telefonu sanılan ölçme aletine koptum. İfot'un ''Herşey çok iyi çok güzel'' demesi ve İzzet'i görünce yaptıkları harikaydı. En sonunda, ona da aynı aletten takmışlar, kıyamam.

Makbule - İzzet: Makbule fazla havalara girmişti, Burhan, ''Ben başkasına aşık oldum.'' deyince nasıl da morardı ama! İkisini birden idare etmeye karar verdim diyor bi de tirbiyesiz. Aslı'yla yataktaki muhabbetleri çok hoştu, kendi anlattı anlattı, Aslı konuşmaya başlayınca, ''Uyucam ben beni konuşturma bu saatte.'' deyip arkasını döndü.

Fatoş - Tanrıverdi - Yaprak - Kubilay: Kubilay'ın Şahika'yla geçmişi, tahmin ettiğim gibi çıktı. Yaprak çok değişmiş gerçekten resmen kokoş olmuş. Tanrıverdi Şahika'dan çok tırstı. Bölümün en çok güldüğüm sahnelerinden biri, Şahika'nın Fatoş kızıp hakaret ettiği sahneydi. Fatoş'un ''Aaaa!'' diye bağırması çok komiğime gidiyor.

Sertaç - Tacettin: Sertaç'ın kız bulmak için Rus imajı yapması komikti. Ama Cesur'u görünce hemen Sacit'i sattılar. Ayıp yani... Bi de dikkatimi çeken bi şey var Tacettin eskiden daha saf ve temizdi sanki...

Çekim hataları: Binnur'un dans ederken peruğunun düşmesine çok güldüm. Bi de, o ofiste, Şahika'nın Fatoş'a bağırdığı sahnede çok tatlıydılar. Sanki kırk yıllık arkadaştılar.:img-blush

AVRUPA YAKASI 131.BÖLÜM EN'LERİ

Şahika'nın ofiste, arkasından dedikodu yapan kızlara bağırdığı sahne. :img-hyste

Makbule İzzet karşılaşması, ''Seven ne yapmaz'' eşliğinde.:icon_whis

3-En güldüğünüz sahne..?
Şahika'nın, lahmacunundan ''kıtır'' almak isteyen Burhan'ı azarladığı sahne.:img-hyste

4-En şık bay..?
Tabii ki Burhan Altıntop:img-in_lo Ama gerçekçi olmak gerekirse, Cem divesi.

5-En rüküş bay..?
Bu bölümde Mösyö Bülent. Ama normalde Tacettin.

6-En şık bayan..?
Fatoş.:img-blush

7-En rüküş bayan..?
Hediye Teyze:img-hyste

cihan-songül
22-09-07, 10:48
arkadaşlar bu hafta kaçıncı bölüm yayınlandı acaba söyleyebilrmisiniz

Z_oMbbiE
22-09-07, 11:00
arkadaşlar bu hafta kaçıncı bölüm yayınlandı acaba söyleyebilrmisiniz

131. bölüm yayınlandı...

yosh
22-09-07, 11:03
çok güzel bölümdü.
zeynep ile sacit ayrıldı diye üzüldüm ama iyi yapmış zeynep sacite bakya bütün parayı kumarda yemiş.daha sonra 50 bin kazandı ama iş işten geçti tabi.
burhanda gide gide şahikaya aşık oldu.zaten parayı sevdiği için doğaldır.burhan makbuleyi para için seviodu.şahika ondan daha zengin olduğu için onu seçti...

ipod nano
22-09-07, 11:56

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan..?

1-şahikalı ve burhanlı sahneler (ama diğer sahnelerde çok hoştu)
2-yok
3-şahikanın ceme söylediği şarkı
4-tanrıverdi
5-bülent
6-aslı
7-şahika

erenalp_18
22-09-07, 12:18
AVRUPA YAKASI 131.BÖLÜM EN'LERİ..

kalp elektrosunun sürekli cep telefonu sanılıp çekilmesi
makbule'nin ben ikisini de idare edeceğim demesi
3-En güldüğünüz sahne..?
şahika'nın fatoşa hakaret edip aaaaayyy diye bağırması(bir haftadır bu sahneyi 100 kere falan youtube'dan izledim)
4-En şık bay..?
burhan:)
5-En rüküş bay..?
sabit
6-En şık bayan..?
aslıııııııı:)
7-En rüküş bayan..?
forever şahika:)

inci91
22-09-07, 12:34
ben çok beğendim süper günger öz ve binnur kayayı çok başarılı buldum yalnız yaprak dökümü bizden önde reytiinglerde o dizide engin günaydın ve sarp apak olduktan sonra bu dizi hiç bitmez gümbür gümdür geri döndü

anny
22-09-07, 12:34
ben de bu gun izledim netten ama sizler gibi düşünemiyorum ne yazık ki..uzunca bir aradan sonra bence çok vasat bir bölümdü..ben binnur kayayı çok severim ama konuşmaları bile itici geldi bana dizide..ayrıca gülecek pek bir şey yoktu..burhana güldüm biraz o kadar..umarım gelecek haftalarda daha iyi bölümler olur..

cesur karakteri hiç komik degil yaa..zoraki oynuyor sanki...:img-blush

zeyneps
22-09-07, 12:56
O kadar bekledikten sonra cidden hayalkırıklığına uğradım ne yalan söyleyeyim Cesur karakterini pek komik ve ne bileyim hoş bulmadım :icon_whis Şahika desen zaten itici bir tip fena değil gibi ama bilmiyorum ama ben bu tip karakterler yerine bu diziye daha böyle aklı başında bir karakter daha tecrübeli bir oyuncu gelmesini isterdim mesela apartmana taşınan emekli bir öğretmen gibi veya dergiye herkesi etkileyen böyle çok akıllı çok yakışıklı veya çok güzel biri girebilirdi :icon_whis

Belki de bölümden kaynaklanıodu ne bileyim hiç komik bulmadım Gaffur-Burhan ikilisini çok özleyeceğim aralarında gerçekten acaip bir iliktrik vardı bu bölümden de karakterlerden de ben bir iliktrik alamadım kıssıra bakmayın :)

Umarım daha iyi bölümler izleriz gelecek bölümde yoksa A.Y bu sezon biter gibime geliyor :icon_sorr

özgenuroğlu
22-09-07, 15:39

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan..?

1- Burhan Altintop ve Şiaka sahneleri:)Birde Burhan-Aslı sahneleri
2- Aslı ve Cem'in ayrılmak için buluştğu sahneler....
3- Şaikanın Aslı-Yaprak-Fatoşu azarladığı sahneler birde aslı-burhan sahneleri bu bölümde iyi bir ikili oldukları kesin:)
4- Tanrivirdi
5- Burhan Altintop
6- Yaprak
7- Şaika

tikiuzi
22-09-07, 15:58
izzeti sevmiyorum ama komit makbule-burhan daha güzel.

NeHiR_92
22-09-07, 16:20

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan

1)burhan&aslı arabada...
2)yokk
3)burhanın aslıya sıfırcı hocalık yaptığı sahne
4)burhan
5)cesur
6)aslı
7)şahika:img-wink:

pink_girl
22-09-07, 17:04
burhanın koltuk altını koklayıp kokuyorum dediği sahne :happy0064

yok...hepsi harikaydı çünkü !

3-En güldüğünüz sahne..?
bütün sahnelere çok güldüm.

4-En şık bay..?
tanrıverdi

5-En rüküş bay..?
burhan:happy0064

6-En şık bayan..?
aslı

7-En rüküş bayan
ŞAHİKA:P

özgürcü genç
22-09-07, 21:26
avrupa yakasının en başından beri takipçisiyim ama bu sezonki kadar zevk alarak izlemedim valla gülsenin binnuru ve gürgeni diziye katması süper olmuşş ikiside mütişti ama şahika ayrı bir güzeldi ben binnurun yd den beri takipçisiyim orda bizi kırıp geçirdi şimdi gülmekten yerlerde süründürüyorr şahikanın şarkı sölediği sahnede ve o mütiş dansında kopuşa geçtimm
bugün neler gösterir belli olmazz :dance::dance::bella
ne güzel söledii ve o dans ne mütişti öleee:img-hyste:img-hyste
bian önce çarşamba gelsinnnn :happy0064:happy0064

ebru_kıvançkolik
23-09-07, 05:41
sezona iyi bir giriş yaptı avrupa yakası...yeni karakterlerle birlikte umarım daha da iyiye gider...bu bölümde en çok sahikanın sahnelerinde güldü dans sahnesi,burhanın odasındaki konuşmalar ve final sahnesinden önce aslıların evinde burdaha söyledikleri :) burhanın ve ofisin belası olacak resmen...

houzouri
23-09-07, 12:06

3-En güldüğünüz sahne..?

4-En şık bay..?

5-En rüküş bay..?

6-En şık bayan..?

7-En rüküş bayan..?

1-Lahmacun sahnesi
2-yok..
3-Şahika'nın kızlara hakaret ettiği ve lahmacun için Burhan'ı azarladığı sahneler..
4-Burhan :D
5-Cesur
6-Aslı
7-Şahika :D

M€LİS
23-09-07, 14:35
Benim yorumum biraz farklı olucak sanırım.. :img-yes: Çok güzel bi bölümdü çok çok beğendim ama sanki eksik değil de fazlaydı bazı şeyler.. Mesela süresi acaip uzun geldi.. Çok fazla uzatılmıştı sanki bazı sahneler.. Roller de abartılıydı biraz sanki.. Gürgen Öz- Binnur Kaya denince herkes çok farklı şeyler bekledi tabi.. Normal, beklenen gibi güzel bi sezon açmak isterken biraz abartıya kaçmak.. Rahatsız edici değildi de.. Fazla geldi bana ne bileyim.. Diğer rollerde sorun yok kesinlikle.. Cesur da çok abartılı değildi ama Şahika daha farklı olabilirdi.. Çünkü o kadın çok çok başarılı bir oyuncu, daha iyi repliklerle toparlarlar eminim.. Burhana koptum yine.. Hastasıyım onun.. Gaffurun eksikliğini hiç hissetmedim zaten.. :img-yes: Burhanın anında Makbuleyi bırakıp birden Şahikaya aşık olmasını daha ilk bölümden beklemiodum :img-yes: Alıştıra alıştıra söyleselerdi yüreğime indi.. Ben bayılıodum o ikiliye.. Neyse artık tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır ztn.. :img-yes: İfoya koptum.. Herşey çok iyi herşey çok güzeell.. :img-hyste Kötü değildi.. Hatta güzeldi, ama tek söyleyebileceğim daha sade ve daha da güzel olabilirdi.. :img-yes:

srp-bse
23-09-07, 14:45
1-kohuyorum şuanda kohuyoyu yayıyorumm :) şahikanın oooovvvv die tanrıwerdiye bakması :)
2-yok walla :img-icecr
3-şahikanın fatoşa bağırması :)
4-tanrıwerdii :img-in_lo:img-in_lo
5-cesur :D
6-fatoşş
7- tartışmasız şahika :D:D

ama hep yeni gelenlerri gösterdilerr gibi geldii bide hep ew ahalisini :img-cool2 ofistekiler necii eskiidiler mii :sad53::sad53:

houzouri
23-09-07, 15:18
M€LİS, ben de söylediklerinin çoğuna katılıyorum, biraz abartılı oldu bazı sahneler ama bence bir sonraki bölümde toparlanacaktır, karakterler ve oyuncular daha çok bağdaşacaktır. Mesela ben Burhan Altıntop'u ilk bölümlerde hiiiç sevmemiştim, çok yapmacık gelmişti ama o karakter Engin Günaydın'a oturunca herkes benimsedi. İnanıyorum daha iyi olacağına bu hafta :img-yes:

aysa-17310
23-09-07, 16:11
M€LİS, ben de söylediklerinin çoğuna katılıyorum, biraz abartılı oldu bazı sahneler ama bence bir sonraki bölümde toparlanacaktır, karakterler ve oyuncular daha çok bağdaşacaktır. Mesela ben Burhan Altıntop'u ilk bölümlerde hiiiç sevmemiştim, çok yapmacık gelmişti ama o karakter Engin Günaydın'a oturunca herkes benimsedi. İnanıyorum daha iyi olacağına bu hafta :img-yes:

Evet söylediklerinin aynısı Şahika için aklıma geldi. Sonuçta ilk bölümlerde, oyuncu bile canlandırdığı karaktere alışamıyor, bizim alışmamız için zaman geçmesi lazım. Ama dediğim gibi, daha bomba bi başlangıç beklerdim. Ortalama bir bölümdü bence.

ozlem_1905
23-09-07, 16:25
ya arkadaşlar ben pek göremdim de burhan şahikaya aşık mı oldu????:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:sad53::sad5 3:olamazz nayırrrrrrr burhan senin yerin makbiylenin yanııı:(bu arada avrup yakası gelneğini mi bozdu??ya şahika seslendirme deil dimi???ben vrupa yakasının bu yönüne bayılıodum kimse seslendirme deildide

aysa-17310
23-09-07, 16:39
ya arkadaşlar ben pek göremdim de burhan şahikaya aşık mı oldu????:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:sad53::sad5 3:olamazz nayırrrrrrr burhan senin yerin makbiylenin yanııı:(bu arada avrup yakası gelneğini mi bozdu??ya şahika seslendirme deil dimi???ben vrupa yakasının bu yönüne bayılıodum kimse seslendirme deildide

Şahika seslendirme olur mu hiç? Binnur'un sesi.:)

Burhan, Makbule'ye önemli bir konu konuşucaz dedi. Makbule evlenme teklif edecek diye naz yapıyodu, Burhan ''Ben başkasına aşık oldum.'' deyince dondu kaldı. O sırada Şahika geldi.

houzouri
23-09-07, 17:01
Evet söylediklerinin aynısı Şahika için aklıma geldi. Sonuçta ilk bölümlerde, oyuncu bile canlandırdığı karaktere alışamıyor, bizim alışmamız için zaman geçmesi lazım. Ama dediğim gibi, daha bomba bi başlangıç beklerdim. Ortalama bir bölümdü bence.

Evet haklısın ortalama bir bölümdü, beklentiler çok yüksek olduğu için bize öyle gelmiş de olabilir...

burçinn
23-09-07, 19:39
en beğendiğim sahne lahmacun sahnesi
en beğenmediğim sahne aslında yok ama tercihen cesurun ilk baştaki sahneleri
En çok güldüğüm sahne şahikanın hakkında dedikodu yapıldığını duyması ve çıkıp onları bunu yaptıklarına bin pişman etmesi:)
en şık bay tanrıverdi
en rüküş bay üzülerek sölüyorum burhancığım:)ama ona yakışıyor:img-icecr o saçlara hastayım bir teli anyada öteki teli konyada duruyor:P
en şık bayan aslı
en rüküş bayan tabiki ŞAHİKA:)
bir de bence binnur kaya şahika rolüne çok iyi gitmiş.ama ilk başta ilk sahnede ben de garipsedim bunun nedeni de bana göre binnur kayanın şimdiye kadar hep saf,masum,komik rollerde oynamasıydı.bu şekilde daha çoık önplana çıkmıştı.oysa şimdi tam tersi bir karakteri oynuyor.ilk şaşkınlığım bundandı.ama o çok iyi bir oyuncu birkaç sahne sonra ben duruma alıştım ve şahika benim burhanla beraber en sevdiğim karakter oldu.çok eğlencez onunlabye

YaPrAk_92
24-09-07, 10:26
offf pazartesi oldu fragmanı nie vermiolar:hıh
ilk bölüm gerçekten kime noldu sorularına cewap weriyordu bunu çok iyi bekliyom hadi bakalımmm...

ipod nano
24-09-07, 10:45
Ofise yeni gelen zengin kızı Şahika ve Burhan yakın birer dost olma yolunda ilerlerken,Şahika'nın Sacit'e olan ilgisi artmaya başlar!Oysa Sacit'in Şahika'yla ilgili olumlu herhangi bir duygusu yoktur.Sedef Hanım'ın köpeği Leonardo'yu gören Şahika hemen kıskanır ve bir süs köpeği edinir.Ne yazık ki köpek Burhan'ı burnundan ısırınca,Burhan'da bir kuduz korkusu başlar!Ofisi birbirine katan,hatta Yaprak ve Fatoş'u birbirine düşüren Şahika'nın ise köpeğin sağlığı veya aşıları ile ilgili hiçbir bilgisi bulunmamaktadır!Makbule Burhan'ın ilgisizliği karşısında delirmektedir,İzzet'i kullanarak Burhan'ı kıskançlık krizlerine sokmayı dener.Bülent Bey,bir nezaket cümlesini ciddiye alınca çamaşırlarını,ütüsünü,yemeğini tamamen Sütçüoğlu ailesine yıkar!Bu mecburi yardımdan Sedef Hanım'ın asla haberi olmamalıdır!Cesur cebren ve hileyle Sabit Efendi'nin maç biletlerine el koyar ve Sertaç'la Tacettin'i davet eder.Oysa o gün, iki kafadar Sacit'le plan yapmışlardır!İş rekabete dönüşünce nefret ettiği Şahika'yı devreye sokmak zorunda kalır!

burçinn
24-09-07, 12:20
sacite mi ilgisi artar?önce dedim yanlış mı yazmışlar cem olmasın diyedüşündüm.çünkü ilk bölümde şahika en çok ceme ooooo diyordu:)ama saciti de beğendi o son sahnede içine düştü.burhanın kuduz paniğini çok merak ediyorum:)ayrıca makbule çatlayacak kıskançlıktan.ee fazla naz burhanı usandırdı:happy0064ben her zaman makbulenin burhanın peşinden gitmesini daha komik bulmuştum o bakımdan da iyi oldu bence.

houzouri
24-09-07, 12:21
Ofise yeni gelen zengin kızı Şahika ve Burhan yakın birer dost olma yolunda ilerlerken,Şahika'nın Sacit'e olan ilgisi artmaya başlar!Oysa Sacit'in Şahika'yla ilgili olumlu herhangi bir duygusu yoktur.Sedef Hanım'ın köpeği Leonardo'yu gören Şahika hemen kıskanır ve bir süs köpeği edinir.Ne yazık ki köpek Burhan'ı burnundan ısırınca,Burhan'da bir kuduz korkusu başlar!Ofisi birbirine katan,hatta Yaprak ve Fatoş'u birbirine düşüren Şahika'nın ise köpeğin sağlığı veya aşıları ile ilgili hiçbir bilgisi bulunmamaktadır!Makbule Burhan'ın ilgisizliği karşısında delirmektedir,İzzet'i kullanarak Burhan'ı kıskançlık krizlerine sokmayı dener.Bülent Bey,bir nezaket cümlesini ciddiye alınca çamaşırlarını,ütüsünü,yemeğini tamamen Sütçüoğlu ailesine yıkar!Bu mecburi yardımdan Sedef Hanım'ın asla haberi olmamalıdır!Cesur cebren ve hileyle Sabit Efendi'nin maç biletlerine el koyar ve Sertaç'la Tacettin'i davet eder.Oysa o gün, iki kafadar Sacit'le plan yapmışlardır!İş rekabete dönüşünce nefret ettiği Şahika'yı devreye sokmak zorunda kalır!

Oooo süpermiş :)
Köpek Bur