Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-4)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

shakira!!
02-09-07, 14:00
hmm.inş kapatırlarr uzamaz..oley ya yeni başlığa geciyoz.şimdiden hayırlı olsun..
bu bölümde bol bol aglama hastane sahnesi görcez galiba..ya gencoya bişe mi olcak acaba..tibeti kurtarim derken..araba fln patliomuş..ayy..yok ya olmaz..

geryyy
02-09-07, 14:04
hmm.inş kapatırlarr uzamaz..oley ya yeni başlığa geciyoz.şimdiden hayırlı olsun..
bu bölümde bol bol aglama hastane sahnesi görcez galiba..ya gencoya bişe mi olcak acaba..tibeti kurtarim derken..araba fln patliomuş..ayy..yok ya olmaz..

Evet inşallah kapatırlar da bir an önce yeni başlığa geçeriz ;)

Hem ağlama hem de hastahane sahnesi göreceğiz. Bence Gencoya birşey olmaz. Çünkü ona birşey olursa Tibetede olmuş olur. Araba onlar çıktıktan sonra patlar kesin. Fragmanda Genco piyanonun başındaydı. O sahne Tibeti kurtardıktan sonradır büyük ihtimalle :img-yes:

cann2366
02-09-07, 14:16
Sesli fragman geldiği zaman mesajlar çoğalacak. O zamana kesin açılır bence ama sesli fragman ne zaman gelecek? Bugün gelir inşallah. Yarına kadar bekleyemeyeceğim artık çatlayacağım. Yeni bölümden bir gün önce veriyorlar ya da 2. KJeşke daha erken verseler

keşke bugün verseler ama bugün vermezler ya anca kanal d binasının üstüne koca i saksı düşürse:icon_whis

keremcem d
02-09-07, 14:19
adminler açsa olmaz mı ya çünkü başka yetkili yönetici yok

evet adminler acar.. bugün acarlar ya..
neyse millet ben cikiyom..iyi sohbetler size:img-yes:

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 14:22
Sesli fragman geldiği zaman mesajlar çoğalacak. O zamana kesin açılır bence ama sesli fragman ne zaman gelecek? Bugün gelir inşallah. Yarına kadar bekleyemeyeceğim artık çatlayacağım. Yeni bölümden bir gün önce veriyorlar ya da 2. KJeşke daha erken verseler

evet ya bence çok geç verilio özette fragmanda sesli fragmanda
daha erken verseler ya :icon_sorr

forever_bim
02-09-07, 14:25
Önceki başlık 1250 mesajı aştığı için kilitlenmiştir. Bu başlıktan devam ediniz. Önceki başlığın linki:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=31699

cann2366
02-09-07, 14:27
yeni başlık için çok teşekkürler...
sesli fragmanı bekliyoruz artık
gel salı gel büyük güne çok az kaldı:happy0064

shakira!!
02-09-07, 14:30
bi gittim başlık açılmışşş..iyi hayırlı olsun..
of sesli fragman bugün çıksa süper olurr..neler olcak merakla bekliyorum..şu özgeyle ahmeti anlamadım öyle bi göstermişler...ya cüneyt i kapatmışlardı..noldu ona..kurtuldu mu?

cann2366
02-09-07, 14:32
bi gittim başlık açılmışşş..iyi hayırlı olsun..
of sesli fragman bugün çıksa süper olurr..neler olcak merakla bekliyorum..şu özgeyle ahmeti anlamadım öyle bi göstermişler...ya cüneyt i kapatmışlardı..noldu ona..kurtuldu mu?

evet cnm cüneyti tibetçik kurtardı biraz nasihat verdi cüneyte cüneytte yapma kaptan filan dedi indi arabadan

KaRaHinDiBa
02-09-07, 14:32
aaaaaaaa yeni başlık açılmış.ne güsel:happy0064tebrikler hemen kapamışsınız valla dier sayfayı.ya bide sesli fragman gelsede.detayları konuşabilsek.hep bi şüphe var nolcak die offf:icon_sorr

cann2366
02-09-07, 14:34
aaaaaaaa yeni başlık açılmış.ne güsel:happy0064tebrikler hemen kapamışsınız valla dier sayfayı.ya bide sesli fragman gelsede.detayları konuşabilsek.hep bi şüphe var nolcak die offf:icon_sorr

artık sabrımız kalmadı ya sesli fragman için ama yarını beklemek zorundayız:icon_sorr
shakira!! evet ya özge ve ahmetin şöylee bi yüzünü gösteriyolar sadece:sad53:
bakalım onlar arasında neler olacak
bi de ben yeni çiftimi heyecanla bekliyorum her ne kadar sibelin gencoya aşık oluşuna devam etmesini istiyorum ama ismetle ne olacak bakalım
bi de bu bölüm semihi göstersinler iyi çocuk ya cüneyt yerine onu görelim

shakira!!
02-09-07, 14:38
evet cnm cüneyti tibetçik kurtardı biraz nasihat verdi cüneyte cüneytte yapma kaptan filan dedi indi arabadan

o rahat durmaz..nasihatla işi olmaz..hay allahım ya..ne utanmaz adam...neyse..
yaa özge başka bişe hatırlamıyomu ya..annesini babasını hatırlasın barii.:icon_sorr..pınar kaza yerine gencoyla gidiyodu demi?ya bide genco nie arabanın içine giriyo..polisler fln yokmu orda?:img-policwardı ama.nası izin verdiler....kimse cesaret edemedi tabii.genco gitti..:img-yes:
genco& pınar da ayrılcak ..tibet yüzünden.:sad53:.o ölmez ztn..necati pınarı zorlicak tibet iyileşince bence evlenmeye..nikah sahnesini izlicez kesin..ama imza olmaz bence..

cann2366
02-09-07, 14:43
o rahat durmaz..nasihatla işi olmaz..hay allahım ya..ne utanmaz adam...neyse..
yaa özge başka bişe hatırlamıyomu ya..annesini babasını hatırlasın barii.:icon_sorr..pınar kaza yerine gencoyla gidiyodu demi?ya bide genco nie arabanın içine giriyo..polisler fln yokmu orda?:img-policwardı ama.nası izin verdiler....kimse cesaret edemedi tabii.genco gitti..:img-yes:
genco& pınar da ayrılcak ..tibet yüzünden.:sad53:.o ölmez ztn..necati pınarı zorlicak tibet iyileşince bence evlenmeye..nikah sahnesini izlicez kesin..ama imza olmaz bence..

özge geçen bölüm geçmişiyle ilgili bişey hatırlamadı cüneyt sorunu vardı çünkü
pınar ağlayıp kendini yerelere atarken yanında genco var demekki birlikte gitmişler
ee polisler izin vermezse bile genco gider oraya turkish superman olmak kolay mı

ND_17
02-09-07, 14:46
Ooo 9. başlığımız açılmış herkese hayırlı olsun..
Uzun süredir yoktum fragmana yorum yapmadım(gerçi çok yorum yapılacak bir fragman değil ama) Özge-Ahmet yakınlaşması çok memnun etti beni geçen hafta..Bu fragmanda pek göremedik onları ama bu bölüm bişeyler olur herhalde..Tibette ölmez kimse merak etmesin ama sakat falan kalır belki o zamanda Pınar vicdan azabı falan derken kendini onun yanında bulur:icon_sorr

cann2366
02-09-07, 14:48
Ooo 9. başlığımız açılmış herkese hayırlı olsun..
Uzun süredir yoktum fragmana yorum yapmadım(gerçi çok yorum yapılacak bir fragman değil ama) Özge-Ahmet yakınlaşması çok memnun etti beni geçen hafta..Bu fragmanda pek göremedik onları ama bu bölüm bişeyler olur herhalde..Tibette ölmez kimse merak etmesin ama sakat falan kalır belki o zamanda Pınar vicdan azabı falan derken kendini onun yanında bulur:icon_sorr

sakat kalırsa pınar vicdan azabından ayrılmaz tibetin yanından.bi bakıyomuşuz tibet onu kovuyomuş yanında eski türk filmi hikayesi
özge ahmeti özet ve fragmanı hazırlayanlar hep es geçiyo özellikle mi yaplıyo anlamıyorum ama sıkıldım ya

cann2366
02-09-07, 14:50
bestelediğin şarkıda çok güsel olmuş cnm
biraz çalntı gibi ama
cancım biiz ne konşuyorduk yeni gelenler bilmiyor galiba..:D:happy0064

seni dizi ekibine aldırıcaktık.en son onu konuşuyoduk sonra mesajlar silinir diye diziye geçmiştik:D aslında tüm gencocular diziye konuk fiilan olsaydık çok hoş olurdu:img-pilotama sen hariç çünkü sen başrol olarak giricen diziye dimi:happy0064

didemfener
02-09-07, 14:52
seni dizi ekibine aldırıcaktık.en son onu konuşuyoduk sonra mesajlar silinir diye diziye geçmiştik:D aslında tüm gencocular diziye konuk fiilan olsaydık çok hoş olurdu:img-pilotama sen hariç çünkü sen başrol olarak giricen diziye dimi:happy0064

ewet arkdaşlar ben diizye giriyorum oyanmaya
haberiniz olsun özgenin arkdaşı olaraktan..
sonra pınarla genocyu ayırıcam içim tahat etcek:happy0064 ondan sonra

ekinela_94
02-09-07, 14:53
nazan boncugu süperr olmuş cnm ben seçtim ben:img-cool2

:img-hyste

tibet sakat kalmasın yaa şimdi pınar gider ben tibetle ewleniyim der vicdan azabından:D

ayshe_yeshil
02-09-07, 14:55

didemcim tam sana göre bi rol olurdu bu ama

girmene gerek kalmıyor ki ztn
ahhların tuttu bikaç bölüme olacak o iş
ayıracaklar ztn onları:D

her ne kadar genco bu ayrılık sonrasıı çok dertlense de
sen onun yaralarını sararsın artık:D

didemfener
02-09-07, 14:57
didemcim tam sana göre bi rol olurdu bu ama

girmene gerek kalmıyor ki ztn
ahhların tuttu bikaç bölüme olacak o iş
ayıracaklar ztn onları:D

her ne kadar genco bu ayrılık sonrasıı çok dertlense de
sen onun yaralarını sararsın artık:D

yok ben giriyimki işimi sağlama bağlıyım..
pınar ağlıyor ben gülüyom..anticilik buymuş demek..:D
(görüyoöu acaba )yazdıkalrımı

Rhapsody
02-09-07, 14:58
başlığımız hayırlı uğurlu ossun..:img-icecr

az önce kanal d nin yeni sezon tanıtım fragmanını izledim.genco oyuncuları da vardı.
ay tibet genco ve pınar gelmişler.bir tek özge yoktu aralarında.çok güzel görünüyorlardı..:img-blush
hepsi de kendi sesleriyleydi sanırım. selenin sesi çok değişik ya ama fena deil..:good:

cann2366
02-09-07, 14:58

evet didem özgenin arkadaşı olarak diziye girecek gencoyu kendine aşık edecek ve gencoya pınarı unutturucak pınarda tibete kalıyor:img-pilot

cann2366
02-09-07, 15:00

az önce kanal d nin yeni sezon tanıtım fragmanını izledim.genco oyuncuları da vardı.
ay tibet genco ve pınar gelmişler.bir tek özge yoktu aralarında.çok güzel görünüyorlardı..:img-blush
hepsi de kendi sesleriyleydi sanırım. selenin sesi çok değişik ya ama fena deil..:good:

aaaaaaa ben görmedim ya.
tibet yani faik yerine özge yani hazal gitseymiş ya orhan da yoktur

didemfener
02-09-07, 15:03
senaryo yazıcam ben..:D

mesj gelir mesjı okur o kişi:D:D
pınar:aman tanrım olamaz...
figen..ne oldu pınar..
pınar:anne şimdi olmaz..ağalayarak fırlar.
yolda gencoyu arar..
pıanr ağalyark genco tibet kaza geçirmiş..
genco nerdesin..hemen geliyorum
gencoyla pınar beraber giderler...
pınar arabayı görünce öle..yine ağlar..:D tibet tibet..aman tanrım genco ne olmuş burda der..:D
genco dur sakin ol der...:D

hircin_kis
02-09-07, 15:05
didemfener ciddimisin bu diziye gireceğin konusunda???
çok merak ettim

cann2366
02-09-07, 15:05
didem cnm eline sağlık büyük ihtimalle de böyle olur zaten pınar yaşlı gözlerle gider zaten fragmanda kendini yere atıcak gibi koşuyo adam tutu neyseki sonra kıracaktı dizkapağını

shakira!!
02-09-07, 15:07

nası aaaa..hazal başrolde...inanmıyorumm..aşk üçgeni olduyaa..tibet daha agırlıklı geldi tabii.hazalın olması lazımdı..dizi genco pınar özge üçüsüyle ilgili..tibet sadece pnarı seven biri.keşke özgede olsaydı

didemfener
02-09-07, 15:07
didiem cnm eline sağlık büyük ihtimalle de böyle olur zaten pınar yaşlı gözlerle gider zaten fragmanda kendini yere atıcak gibi koşuyo adam tutu neyseki sonra kıracaktı dizkapağını

fazla aranızda olamocam diziye başlıyorum malüm:D:D
bu son senaryolarımı devamı gelcek..:D

cann2366
02-09-07, 15:10
nası aaaa..hazal başrolde...inanmıyorumm..aşk üçgeni olduyaa..tibet daha agırlıklı geldi tabii.hazalın olması lazımdı..dizi genco pınar özge üçüsüyle ilgili..tibet sadece pnarı seven biri.keşke özgede olsaydı

evet ya kesinlikle kınıyorum hazal fanı olarak bu yaptıkları affedilemez yahu kadraja mı sığmıcak 36 beden kız onu da alsalarmış bi de orhanı bu ikini tibetten daha çok görmek isterim

prensesdirect
02-09-07, 15:11
oley 9. başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar:happy0064
daha önceki başlıkta bir arkadaşım djCi galiba tam olarak hatırlamıyorum kusura bakmayın gencoyla pınar tibet in kaza geçirdiği yere gittiklerinden sonra polisler arabanın patlama riskine karşın kimseyi arabaya yaklaştırmıyorlar ama gencoMAN:img-wink: arabaya girip pınar ı kurtaror demişti büyük bir olsaılıkla böyle olacak ve genco sevdiği kız için bir kez daha hayatını tehlikeye atacak:img-yes:

cann2366
02-09-07, 15:12
fazla aranızda olamocam diziye başlıyorum malüm:D:D
bu son senaryolarımı devamı gelcek..:D

dimi dimi yeni diziye başlıyosun zaten bizi unutma arada gel:sad53:.dizinin senaryosunu da getir yanında foruma yazarsan atarlar diziden seni ö.m. atarsın senaryoyu:img-pilot.neyse gencoya tanıdık sokduk yaşasın çekim günlerini öğren bana söyle bende çekime gidicem hem sen kadroda olunca tüm oyunculara söylersin hepsiyle tanışırım:happy0064

PinarVeGenco
02-09-07, 15:13
öncelikle yeni baslik hepimize hayirli ugurlu olsun.
uzun zamandir yazi yazmiyordum ama yazdiklarinizi okuyorum.
gelelim fragman hakinda yarumlarima :
1.Tibete cok üzüldüm ins cocuga bisi olmaz:sad53::img-yes:
2.Bence genconun tibeti arabadan cikarmasi iyi oluCAK:img-yes::img-wink:
3.Pinar agliyordu :sad53::icon_sorr
4.Genconun arabadan atlamasi biraz sacma oldu :img-yes::img-cool2
SONUC PINAR VE GENCO ZOR BI ARAYA GELIRLER ARTIQ:sad53::sad53::icon_sorr

shakira!!
02-09-07, 15:14
faik bey jenerikte bile hazaldan sonra geliyo..sinir oldum yaa..başrollerini alpay,selen,hazal paylaşıyo diyolarr..tanıtım filmine koymuyolar hazalımı..hıh:img-beee:

didemfener
02-09-07, 15:14
dimi dimi yeni diziye başlıyosun zaten bizi unutma arada gel:sad53:.dizinin senaryosunu da getir yanında foruma yazarsan atarlar diziden seni ö.m. atarsın senaryoyu:img-pilot.neyse gencoya tanıdık sokduk yaşasın çekim günlerini öğren bana söyle bende çekime gidicem hem sen kadroda olunca tüm oyunculara söylersin hepsiyle tanışırım:happy0064

oldu cnm sen istersinde ben yapamzmıyım senin sayende girdim zaten diziye..
gittip alpaya sölemezseydin ben keşfedilmeyen yetenek olarak kalcaktım:happy0064

cann2366
02-09-07, 15:15
didemfener ciddimisin bu diziye gireceğin konusunda???
çok merak ettim

neden olmasın:icon_whisdidemin menajeri olarak(kendimi de menajer yaptım arada)teklifleri değerlendiririz yani dideme ne başroller geldi de kabul etmedi alpayla oynamak için fırsatını bulmuşken oynar yani

cann2366
02-09-07, 15:17
faik bey jenerikte bile hazaldan sonra geliyo..sinir oldum yaa..başrollerini alpay,selen,hazal paylaşıyo diyolarr..tanıtım filmine koymuyolar hazalımı..hıh:img-beee:

yok cnm malesef hazal sonra geliyo faikten faik 3.sırada ama hazal gönüllerimizde 3.sırada hatta seleni de atalım pek sevmioz pınarı hazal gönlümüzde 2.sıradayken niye onu da almamışlar ki ayıp ya.

cann2366
02-09-07, 15:20
ARKILER SIMDI BENIM KAFAM KARISTI didemfener YANI DIDEM ARKIMIZ DIZIDE MI OYNUCAK YOKSA ÖYLESINE SAKA FALAN MI YAPIYONUZ HIC BISI ANLAMADIM:img-blush:icon_whis:img-wink:

valla cnm tekrar söylüyorum neden olmasın :icon_whis
zaten ben sete gidersem kesin söylerim didemi onlarda ellerinden kaçırmaz böyle bi yeteneği bence

didemfener
02-09-07, 15:20
ARKILER SIMDI BENIM KAFAM KARISTI didemfener YANI DIDEM ARKIMIZ DIZIDE MI OYNUCAK YOKSA ÖYLESINE SAKA FALAN MI YAPIYONUZ HIC BISI ANLAMADIM:img-blush:icon_whis:img-wink:

oynuyorum arkdaşalr..

canıda menajerim yapıcam..:D

cann2366
02-09-07, 15:22
Selam arkadaslar. Dünden beri yoktum yeni başlık açılmış hayırlı olsun. Yavaşladık falan dioduk ama yine eski formumuza döndük. Fragmanı göremedim ben biri anlatabilir mi ya da nerde var(kota yuzunden tube dan bakamıycam galiba)..

cnm ''suee''nini blogunda var fragman ordan bakabilirsin
fragmanda tibet kaza geçiriyo arabaya sıkışıyo gencoyla pınar birlikte geliyo pınar ağlıyo işte genco tibeti kurtarıyo işte özge ve ahmetin yüzleini gösterdiler ama noldu bilmiyoruz bide necatiyle arabada giderken arabadan atladı genco sonra şöyle bi üstünü silkeledi

shakira!!
02-09-07, 15:22
yok cnm malesef hazal sonra geliyo faikten faik 3.sırada ama hazal gönüllerimizde 3.sırada hatta seleni de atalım pek sevmioz pınarı hazal gönlümüzde 2.sıradayken niye onu da almamışlar ki ayıp ya.

ya 3.sırada gelmiyomuydu..genconun kaybettiği hafızasını kaybeden kardeşii genconun qanqası ahmetin sevgilisi olcak (inş)..hem 4.sırada hem tanıtım filminde yok..yuh diyorum artık kınıyorum..küçük die eziyolar mı kızı..:icon_sorr:sad53: yaa bu sıralamayı gözden gecirsinler bence..hazalın rolü büyük çünkkü..tibet napıyoo sadece pıanrı seviyoo.intihar ediyo.

prensesdirect
02-09-07, 15:24

evet ya bende hazalcığımı görmek istiyordum ya hazal bir kere başrolde faik niye araya giriyor ki hem bir kere özge olmasaydı pınarla genco birbirini tanımazlardı bile:img-hyste özgeciğimi koymamıişlar birde vay utanmazlar ya:)

ya bu arada didemfenerhakkaten mi diziye giriyorsun yoksa aranızda bir şakada biz mi gerçek sanıyoruz şu konuya bir açıklık getirirsen çok sevinirim:img-wink:

didemfener
02-09-07, 15:29
evet ya bende hazalcığımı görmek istiyordum ya hazal bir kere başrolde faik niye araya giriyor ki hem bir kere özge olmasaydı pınarla genco birbirini tanımazlardı bile:img-hyste özgeciğimi koymamıişlar birde vay utanmazlar ya:)

ya bu arada didemfenerhakkaten mi diziye giriyorsun yoksa aranızda bir şakada biz mi gerçek sanıyoruz şu konuya bir açıklık getirirsen çok sevinirim:img-wink:

böle birşey var cnm can gidip sölicek..
isterlerse canda menajerim olcak..:D..:D

shakira!!
02-09-07, 15:30
oynuyorum arkdaşalr..

canıda menajerim yapıcam..:D

didem ismini sölememde bi sakınca yoktur umarım..
ehh artık tüyoları getirirsin dimi?nolcagını fln:D
üniversitedeki set saatlerini söle bak bize.:D.hem seni ziyaret ederzz hemde settekilerle taışırız.:img-yes:.oh ya ne güzellya gencoda bi arkimiz olcak.:happy0064:happy0064.inş girersin diziye
:happy0064

cann2366
02-09-07, 15:31
böle birşey var cnm can gidip sölicek..
isterlerse canda menajerim olcak..:D..:D

kadroya aldılar mı yerli oyuncular bölümünde sana başlıkta açıcaz artık güzel olur ya ben kesin söylicem zaten bulursam senaryo gurubundaki birine de söylerim bu dizi böyle gitmiyo almalısınız kadroya diye

prensesdirect
woowww çok sevindim:happy0064 aramızdan birinin gencoda oynaması büyük şans vallahi hadi inşallah alpayının yanında görürüz senide canım:img-wink:

didemfener
didem ismini sölememde bi sakınca yoktur umarım..
ehh artık tüyoları getirirsin dimi?nolcagını fln:D
üniversitedeki set saatlerini söle bak bize.:D.hem seni ziyaret ederzz hemde settekilerle taışırız.:img-yes:.oh ya ne güzellya gencoda bi arkimiz olcak.:happy0064:happy0064.inş girersin diziye
:happy0064

tabi sölemende sakınca yoktur..
senin ismin nedir:D...cana bağlı herşey..

shakira!!
02-09-07, 15:34

saqol cnm.ismim aysenur..
ya inş olur..diziye girersin.

cann2366
02-09-07, 15:35

ben elimden gelen herşeyi yapıcam valla hem senin diziye girmen bize çok yarayacak oyuncularla tanışırız özeti hemen getirirsin kanal d diye kafayı yemeyiz senaryodan da bahsedersin bol bol

didemfener
02-09-07, 15:36
ben elimden gelen herşeyi yapıcam valla hem senin diziye girmen bize çok yarayacak oyuncularla tanışırız özeti hemen getirirsin kanal d diye kafayı yemeyiz senaryodan da bahsedersin bol bol

didem neler duyyom kisz sen kac yasindasin alirsalar universteli olarak alsalar seni super olur

can teşeküür ediyorum..:D

ben tam üniversiteli olurum cnm yaşımda tutuyor:D ama işte özgenin arkdaşı oalrak oynatırlar bnde resimlerini bu forumda görürüm...:D

shakira!!
02-09-07, 15:37

ewt yaa.eger didem girersee çok güzel olurr..şimdiden hayrabların oluruz didemm:D
inş olurrr..

SETHOSH:)
02-09-07, 15:38
Oooo hayırlı olsun didemcim ya insallah girersin ne diyim. Sibel'in yerine sen salınırsın Alpay'ın yanında artık, Pınar'a da sole bi bakış atarsın. Bari girmişken arada Özge'ye Ahmet'in arasını da yapıverde biz de rahat bi nefes alalım:img-wink: ..

02-09-07, 15:43

Can sen konuş olmazsa biz de dizinin mail adresine e-mail bombardımanı yapalı Didem'i dizide görmek istiyoruz diye forum olarak. Bakarsın ısrarlara dayanamazlar da Didem meşhur olur. Sonra da şöhret basamaklarını adım adım tırmanır:img-wink:..

cann2366
02-09-07, 15:47
Can sen konuş olmazsa biz de dizinin mail adresine e-mail bombardımanı yapalı Didem'i dizide görmek istiyoruz diye forum olarak. Bakarsın ısrarlara dayanamazlar da Didem meşhur olur. Sonra da şöhret basamaklarını adım adım tırmanır:img-wink:..

evet sonuçta buraası ünlü bi site dimi ısrarlarımıza dayanama ve alırlar kadroya sonra didem performansıyla ayakta alkışlanır türkan şoray tahtımın tek varisi didemdir der hülya koçyiğit didemi yeni 4 yapraklı yonca arasına sokar güzel olur yani

crncrncrn
02-09-07, 15:55
Nedir bu ya Genco, Genco. Sıkılmadınız mı artık. Bu dizi üç haftada ancak bir arpa boyu ilerleyebiliyor. Ben bu diziyi izlemekten bıktım, siz yorum yapmaktan bıkmadınız.

didemfener
02-09-07, 16:08
ben geldim yemek yedim..:D
valla süper..:D bir arkdşaımız burda istenmyen birşeyler yazmış
zaten yorum yapmaya gerek yok..o onun düşüncesi zatn burası genco sevmeyenelr değil
sevenler başlığı

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 16:11
crncrncrn hiç bi dizinin başlığına giripde böyle yorum yapmaya hakkın yok bence!!
Nedir bu ya Genco, Genco. Sıkılmadınız mı artık.
Demişsn Burası genco başlığı ve burda genco konuşulur!!
Biz ne genco dan bıktık ne de yorum yapmaktan!! Lütfen knşmalarına biraz daha dikkat et! Kimse buraya girmen için seni zorlamıyo ! Diziyi izlemen içinde!

didemfener
02-09-07, 16:18
pelinscum ellerine sağlık..
çok güsel olmuş..:D

Rhapsody
02-09-07, 16:20
yukarıda bir üye var alıntı bile yapasım gelmedi.böylelerine cvp vermeyi çok seviyorum nedense. aslında kaale bile almamak lazım.

bişiler demek istiyorum ama yok yere ceza almim şimdi.
bu seferlik sadece şikayet etmekle yetinicem..:img-icecr

ecr
02-09-07, 16:21
öncelikle selamın aleyküm..yeni başlık açılmış. rivayetlere göre bu başlık 9.başlıkmış:):) hayırlı, uğurlu olsun..

forumda dikkatimi çeken bişey oldu. mesajları okudum ve çoğumuzun TÜRKÇE karakterleri kullanmadığını gördüm.. ("qanqa=kanka, wooooww=vov !"). buna fena halde üzüldüm. Türkçe'mizin geldiği son durum beni fena üzdü.. Lütfen arkadaşlar, dilimizi konuştuğumuz gibi yazalım. Yani turkce değil "Türkçe" yazalım..Ama sanırım bu imkansız bişey haline geldi :(:(

bide tanıtım fragmanı yayınlanmaya başladı mı? öyle konuşuyorsunuz pek anlamadım da.
arkadaşlar fragmana bakarsanız alpay, selen, faik şeklinde ilerlediğini göreceksiniz.. Tamam hepsinin çok önemli karakterleri var ama en doğrusu bu 3'ü. Hazal'da çok önemli bir karakteri canlandırıyor ama konu aşk üzerine inşa edilmiş ve aşkta da Genco, Pınar ve Tibet var. Yani Hazal'ı alamazlar tanıtıma.. Keşke alsalardı ama o kadar yüklenmeyin.. Doğrusu da bu bence...

Fragmanı izledim. Gerçekten yarın süper bir bölüm bizleri bekliyor.

Not: Turkce değil Türkçe yazmayı unutmayalım..;)

PinarVeGenco
02-09-07, 16:25
Nedir bu ya Genco, Genco. Sıkılmadınız mı artık. Bu dizi üç haftada ancak bir arpa boyu ilerleyebiliyor. Ben bu diziyi izlemekten bıktım, siz yorum yapmaktan bıkmadınız.
1.genco hakinda böyle yorumlar yapamazsin bu baslikta:img-yes:
2.bence senin hic genco dizisini anladigin yok anlasaydin böyle gereksiz yorum yapmazdin.:img-yes:
biz dizi bitene kadar hata ve hata dizi bitikten sonrada yorumlarimizi yapicaz:img-yes:

Rhapsody
02-09-07, 16:25
pelinscum ellerine sağlık..
çok güsel olmuş..:D

didocum kullan şu imzayı da herkesler görsün.ben de çok beğendim vala.ellerine sağlık pelinsu.:good:

bu arada kanal d tanıtım fragmanında alpay "biz buraya senaryo çalışmaya geldik." gibisinden bir şeyler dedi.pınar da onayladı onu.ne alaka ya ben kaçırmışım başını..:img-help:

aleykum selam ecr, hoşgeldin..:img-wink:
dil kullanımıyla ilgili söylediklerine aynen katılıyorum.ben de bazen uymuyorum ama en azından özen gösterelim..:img-wink:

bölümlerde hazalı tibetten daha fazla görüyoruz gibi geldi bana. o yüzden de fragmanda direk hazalı görmek istedim.hatta ahmet bile olabilirdi tibetin yerine..:img-yes:

didemfener
02-09-07, 16:26
arkdaşlar böyle yorum yazanlara cvp vermememiz lazım
biz yazdıkça onlarda ayzaktır hiç görmemiş gibi yapmalıyız..

crncrncrn
02-09-07, 16:27
Niye beni dikkate almıyorsunuz. Ben de izliyorum diziyi, tüm oyuncuları da seviyorum ama sıkmaya başladı. Hiç ilerleyemiyo. Beni istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz.Herkes düşüncelerini söylemekte özgür deil mi:icon_evil

Rhapsody
02-09-07, 16:32
Niye beni dikkate almıyorsunuz. Ben de izliyorum diziyi, tüm oyuncuları da seviyorum ama sıkmaya başladı. Hiç ilerleyemiyo. Beni istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz.Herkes düşüncelerini söylemekte özgür deil mi:icon_evil

herkes düşüncelerini söylemekte tabi ki özgür.zaten benim tepki gösterdiğim nokta diziyi eleştirmen değil. elbette ki beğenmeyebilirsin

amaa bizi "nedir bu genco hala yorum yapıyorsunuz" şeklindeki söylemlerinle asla eleştiremezsin.ben şahsen buna hakkın olmadığını düşünüyorum.sonuçta biz senin dostun değiliz, tanıdığın değiliz...........

umarım anlatabilmişimdir.

didemfener
02-09-07, 16:35
anam imzam ortalığı kasıp kavuruyor
pelinsucum birkez daha teşekür ederim..:D
eylemcim sana katılyıorum ya
keşke akşam dizimiz olsa..:D

lazkizz
02-09-07, 17:06
Vayy yeni baslik acilmis ha :D Hayirli seytansiz olsun :P heheh
Gencomun bugun kesinlikle fragmani cikmasi lazim da bakalim :P
artik nezaman bakacaz

karafirtina
02-09-07, 17:08

arkadasim gencoya gicik kapiyorum dedi karakterlere gicik k\piyorum de sonucta burasi forum istedigini soyleye bilirsin ama dizi hakkinda
bizim yani bu diziyi sevenler hakkinda bisey diyemezsin yani bize yorum yapmaktan hala sikilmasdinizmi diyemezsin

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 17:09

Biz senin düşüncelerine bir şey demedik arkadaşım bizde düşüncelerimizi söyledik sonuçta!! Unutma ki kimse seni zorla ekran başına oturtupda izle diye zorlamıyor.Bu da sondu artık cevap vermicem her ne kadar kendimi tutamasamda!

Ayrıca didemcim güle güle kullan:img-wink:
Rhapsody yorumun için teşekkürler :good:
ecr canım sende çok haklısın valla bende artık dikkat etmeye çalışıcam :(

suee
02-09-07, 17:09
hobareyy helal olsun aşiretim devirmişssiniz başlığı çok mutlu oldum...

yaptığım çalışma için yaptığınız güzel yorumlara çoooookkk tşkür ederim..beğendiyseniz ne mutlu bana...

crncrncrn tabi ki herkes düşüncelerini söylemek de özgür zaten de sölemişsin buna kimsenin birşey dediği yok..aynı şekilde senin de bize karışmaya hakkın yok..bizde kendi düşüncelerimizi söylüyoruz burda..umarım anlatabilmişimdir...

geryyy
02-09-07, 17:13
Oooo. Yeni başlık açılmış bile. Hepimize hayırlı olsun.

Lütfen forumun huzurunu bozacak mesajlar atmayınız . Beğenirsin ya da beğenmezsin. Ama aşağılayıcı mesajlar atmayın (crncrncrn ). Ugun bir dilde anlatırsanız çok seviniriz ;)

ekinela_94
02-09-07, 17:15
bence değiştirmesinler salı istemiyorum zaten:)

madem beklicez hep cmt olsunn....:)

saoL didemm:D

:bella :bella

Rhapsody
02-09-07, 17:23
aşireti gördüm geldim gene.
sinirlerim bozulduydu ama muhattabım kaçınca komik gelmeye başladı her sey :D:D siz de artık muhattab olmayın bence.:good:

ezgicm genconun günü değiştirilmesin demişsin galiba hemen iletiyorum.nası olsa bi lafımıza bakıyorlar :):)

geryyy
02-09-07, 17:39
Arkadaşlar aklıma gelmişken yazayım dedim. Genconun dosyasınını Necati'nin adamına verenin adı Cevdet miydi? İNşallah onun verdiği ortaya çıkar da görevden alınır. Zaten garibim Gencodan da çok korkuyordu. Onun için iyi bile olur :D:D Birde Genco öğrenirse ne yapar kimbilir ? Yazık, adamın çekeceği var :D

dişi einstein
02-09-07, 17:42
Kanald nin tanıtım fragmanını merak etmiştiniz.Birkaç izlenimde bulunayım Genco dizisiyle ilgili.Öncelikle Hazal Kaya da ordaydı ama repliği yoktu. Yani onu çok hızlı geçmişlerdi.Kamptaki birinin masasına oturuyorlardı-kusura bakmayın kim olduğunu hatırlamıyorum.O kadar çok sahne vardı ki hepsine odaklanmak zor oluyor- Alpay Kemal Atalan pek vakitlerinin olmadığını senaryo çalışmaları gerektiğini söylüyordu.Faik Ergin de össye bile bu kadar çalışmadıklarını belirtiyordu. Selen Seyven de evet bu sezon işimiz daha zor.Çok çalışmamız lazım diyordu.İşin ilginç tarafı dördü de ilk bölümlerdeki halleriyle idiler.Kıyafetlerine kadar.Akılda kalsın diye mi artık bilmiyorum.Neyse görmüşken paylaşayım dedim.Hepinize iyi seyirler,iyi yorumlar...

geryyy
02-09-07, 17:44
Kanald nin tanıtım fragmanını merak etmiştiniz.Birkaç izlenimde bulunayım Genco dizisiyle ilgili.Öncelikle Hazal Kaya da ordaydı ama repliği yoktu. Yani onu çok hızlı geçmişlerdi.Kamptaki birinin masasına oturuyorlardı-kusura bakmayın kim olduğunu hatırlamıyorum.O kadar çok sahne vardı ki hepsine odaklanmak zor oluyor- Alpay Kemal Atalan pek vakitlerinin olmadığını senaryo çalışmaları gerektiğini söylüyordu.Faik Ergin de össye bile bu kadar çalışmadıklarını belirtiyordu. Selen Seyven de evet bu sezon işimiz daha zor.Çok çalışmamız lazım diyordu.İşin ilginç tarafı dördü de ilk bölümlerdeki halleriyle idiler.Kıyafetlerine kadar.Akılda kalsın diye mi artık bilmiyorum.Neyse görmüşken paylaşayım dedim.Hepinize iyi seyirler,iyi yorumlar...

Evet bende biraz önce izledim. Ben Hazal Kayayı göremedim :( Sadece üçünü gördüm. Kıyafetlerine pek dikkat etmedim ama Selen'in üzerinde kırmızı elbise vardı galiba. Yanlış hatırlıyorda olabilirim ;)

suee
02-09-07, 17:45

aaa süpersin arkadaşım bende çookk merak etmiştim genco tanıtımını hemen kanal d yi açıyım da bekliyim..
çook tşkler anlattığın için:good::good:

gerry ya biraz önce miydi tüh beaaa uff ben hemen açıyım en iiisi belki bi daha verirler:icon_sorr:icon_sorr

geryyy
02-09-07, 17:47
attım cnmm :img-wink:

geryyy

evt cnm cevdetti :D bu bölmde de yoktu öletti kendinii:img-hyste:kahve

Bencede o adamda çok komikti :D Genconun karşısına geçince dahada bir komik oluyor :D Korkudan herhalde. İnşallah bu bölümde görürüz. Bakalım Genco öğrenince ne yapacak ? Artık adamı işten mi attırır yoksa bir güzel döver mi bilemem :img-heh:

geryyy
02-09-07, 17:50
aaa süpersin arkadaşım bende çookk merak etmiştim genco tanıtımını hemen kanal d yi açıyım da bekliyim..
çook tşkler anlattığın için:good::good:

gerry ya biraz önce miydi tüh beaaa uff ben hemen açıyım en iiisi belki bi daha verirler:icon_sorr:icon_sorr

Canım biraz önce derken bi 15 dk falan demek istedim. Baya bir uzun tanıtımdı. Çünkü bütün dizileri , programları falan gösteriyordu. Gencoyu başlarda biraz ortalara doğru gösterdiler. Dişieinstein Hazal Kayayı da görmüş galiba. Ben görememdim ama.

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 17:52
Bencede o adamda çok komikti :D Genconun karşısına geçince dahada bir komik oluyor :D Korkudan herhalde. İnşallah bu bölümde görürüz. Bakalım Genco öğrenince ne yapacak ? Artık adamı işten mi attırır yoksa bir güzel döver mi bilemem :img-heh:

İlk önce iyice çiğner ayağının altında sonrası çok acıklıııı :img-hyste
Ya hani ahmet gencoya tesbihi verince gidip tarkanın yakasına yapıştı ya çk komikti :img-hyste bide ejderle tarkan inşaat gibi bi yerde necatinin adamı burhandan ayrılınca konuştular ya ordada çok gldm ben :happy0064

Rhapsody
02-09-07, 17:53
Evet bende biraz önce izledim. Ben Hazal Kayayı göremedim :( Sadece üçünü gördüm. Kıyafetlerine pek dikkat etmedim ama Selen'in üzerinde kırmızı elbise vardı galiba. Yanlış hatırlıyorda olabilirim ;)

hazal kayayı ben de göremedim.o yüzden buraya öyle yazmıştım
pınarın üstünde de beyaz bi elbise vardı, yani öyle hatırlıyorum..:img-yes:

suee
02-09-07, 17:53
Canım biraz önce derken bi 15 dk falan demek istedim. Baya bir uzun tanıtımdı. Çünkü bütün dizileri , programları falan gösteriyordu. Gencoyu başlarda biraz ortalara doğru gösterdiler. Dişieinstein Hazal Kayayı da görmüş galiba. Ben görememdim ama.

hmmm anladım cnm:icon_sorr:icon_sorr
haberler var şimdi belki bitince verirler..bekliycem...

cevdete gelince zaten genco gemileri yaktı yakacak bir de cevdet işini öğrenirse bu kez temizz bi dayak atar...:good::good:

geryyy
02-09-07, 17:56
İlk önce iyice çiğner ayağının altında sonrası çok acıklıııı :img-hyste
Ya hani ahmet gencoya tesbihi verince gidip tarkanın yakasına yapıştı ya çk komikti :img-hyste bide ejderle tarkan inşaat gibi bi yerde necatinin adamı burhandan ayrılınca konuştular ya ordada çok gldm ben :happy0064

Aslında adamın saflığı :D Zaten düşük çenesi yüzünden Gencodan dayak yiyecekti. Böyle bir şeyi yaparsa neler olacağını hiç düşünmedi galiba. Tabi parayı görünce yelkenleri suya indirdi. Adamda ki tüm işten atılma, Genco korkusu gitti :D
Ejderler de bir ayrı komik zaten. Genco olmayınca arkasından atıp tutuyorlar :D . Genco geliyor esiyor gürlüyor :D:D Bunlar korkudan ne yapacaklarını şaşırıyorlar :D

ozgeozdem
02-09-07, 17:59
ne zaman bşlık kapandı da yeni başlığa geçtik ya :img-blush
biraz geç olacak ama hayırlı olsun :happy0064

ben de izledim kanal d'nin tanıtımını.. haberlerden hemen önce verdiler..

geçen senekinden daha güzel olmuş ama geçen senekinde sevgililer sevgili gibi davranıyolardı..yani diziye göre hareket ediyodu oyuncular..bunda da genco-pınar sevgili gibi konuşabilirler tibet de onları kıskanıyomuş fln gibi yapabilirdi :img-blush özge'nin hiç konuşmamasına da üzüldüm sesini duymuştum ama bi daha duymak isterdim :img-icecr

dişi einstein
02-09-07, 17:59
Hazal Kaya yı görememeniz normal aslında.Ben bile gördüm mü görmedim mi diye tereddütlüyüm.Ama ayakta dört kişi vardı ve masaya da dört kişi oturdu.Yanlış hatırlamıyorsam Hazal Kaya hatta Faik Ergin in yanına oturdu.Evet Selen Seyven in üstünde de beyaz bir kıyafet vardı ve saçları da fönlü değildi.Biraz fazla detaya girdim ama Alpay Beyin üstünde bile mavi gömleği vardı.Dediğim gibi ilk bölümlerdeki doku vardı ana temada.Hatta türü gençlik dizisi olduğu için össye bile dokundurma vardı.Yine de belirteyim Hazal Kaya konusunda yanılmış olabilirim.Sizler izlediğinizde daha iyi anlarsınız.Ama orada dört kişi olduğunu anımsıyorum.

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 18:00
Aslında adamın saflığı :D Zaten düşük çenesi yüzünden Gencodan dayak yiyecekti. Böyle bir şeyi yaparsa neler olacağını hiç düşünmedi galiba. Tabi parayı görünce yelkenleri suya indirdi. Adamda ki tüm işten atılma, Genco korkusu gitti :D
Ejderler de bir ayrı komik zaten. Genco olmayınca arkasından atıp tutuyorlar :D . Genco geliyor esiyor gürlüyor :D:D Bunlar korkudan ne yapacaklarını şaşırıyorlar :D

Valla ya adamdaki büyük cesaret genco öğrenirse alır anahtarlarını :img-hyste
Ejderi oynıyan Uygar Özçelik'i de tebrik etmek lazım süper rol yapıo :D gerçi hepsi öyle...

geryyy
02-09-07, 18:01
hmmm anladım cnm:icon_sorr:icon_sorr
haberler var şimdi belki bitince verirler..bekliycem...

cevdete gelince zaten genco gemileri yaktı yakacak bir de cevdet işini öğrenirse bu kez temizz bi dayak atar...:good::good:

Sürekli gösterirler bence. Yeni sezonada az kaldı ama . Zaten kısa gösterdiler. Sadece Selen Seyven , Alpay Atalan bir de Faik Ergin konuşuyordu. Konuşmalarınıda yazmışlar. Yanlarında da Uğur Dündar mı biri vardı. Masada oturuyorlardı. Kıyafetlerini galiba dizinin önceki bölümlerinde giymişlerdi. Ama hatırlamıyorum pek dikkat etmedim .
Kesin atar canım. Genco dayak attıkça bizde rahatlarız. Zaten adamın tipinden anlaşılıyor nasıl biri olduğu :D Valla Genconun onu dövmesini sabırsızlıkla bekleyeceğim.

geryyy
02-09-07, 18:05
Hazal Kaya yı görememeniz normal aslında.Ben bile gördüm mü görmedim mi diye tereddütlüyüm.Ama ayakta dört kişi vardı ve masaya da dört kişi oturdu.Yanlış hatırlamıyorsam Hazal Kaya hatta Faik Ergin in yanına oturdu.Evet Selen Seyven in üstünde de beyaz bir kıyafet vardı ve saçları da fönlü değildi.Biraz fazla detaya girdim ama Alpay Beyin üstünde bile mavi gömleği vardı.Dediğim gibi ilk bölümlerdeki doku vardı ana temada.Hatta türü gençlik dizisi olduğu için össye bile dokundurma vardı.Yine de belirteyim Hazal Kaya konusunda yanılmış olabilirim.Sizler izlediğinizde daha iyi anlarsınız.Ama orada dört kişi olduğunu anımsıyorum.

Evet masada 4 kişi oturuyordu fakat bence 4. kişi Hazal Kaya değildi. Çünkü biri soru soruyordu -ki bu kişi büyük ihtimalle Uğur Dündardı. Hatta "gençler bu sezon ...." gerisini hatırlayamadım :D Ama soru sormuştu. İlk de Alpay Atalan cevap verdi. Ben yanlış hatırlamıyorsam ;)

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 18:06
Evet masada 4 kişi oturuyordu fakat bence 4. kişi Hazal Kaya değildi. Çünkü biri soru soruyordu -ki bu kişi büyük ihtimalle Uğur Dündardı. Hatta "gençler bu sezon ...." gerisini hatırlayamadım :D Ama soru sormuştu. İlk de Alpay Atalan cevap verdi. Ben yanlış hatırlamıyorsam ;)

Alpay'ın sesi nasldı :img-blush:img-in_lo
Yoksa yine o umut mudur nedir o adamın sesi miydi...?:icon_sorr

geryyy
02-09-07, 18:10
Alpay'ın sesi nasldı :img-blush:img-in_lo
Yoksa yine o umut mudur nedir o adamın sesi miydi...?:icon_sorr

Galiba kendi sesiydi. Çünkü başka dizileride gösterdiler. Herkes kendi sesini kullanıyordu. Yani dizilerde ki seslerinden farklıydı. Alpay Kemal Atalayın kide kendi sesiydi ;) (Çok tatlıydı :))

geryyy
02-09-07, 18:12
Valla ya adamdaki büyük cesaret genco öğrenirse alır anahtarlarını :img-hyste
Ejderi oynıyan Uygar Özçelik'i de tebrik etmek lazım süper rol yapıo :D gerçi hepsi öyle...

Evet canım hepsi öyle. Oyunculuklarına diyecek söz yok ;)
Bu bölümde göstermemezlik etmezler herhalde Cevdet'i. Belki kısa gösterirler (kaza ve sonrası sahnelerden dolayı) . Kısada olsa göstersinler. Cevdet'in suratındaki ifadeyi çok merak ediyorum.Tabi suratı kalırsa :img-hyste

ozgeozdem
02-09-07, 18:13
benim gördüğüme göre hazal kaya da vardı..

evet ilk soruyu alpay cevapladı :img-in_lo ve kendi sesiydi..hatta bayıldım yani çok beğeniyorum da ben alpay'ın kendi sesini :img-blush

faik'in de kendi sesi hiç fena değildi bence..

selen'in sesi beklediğimden daha güzeldi..keşke dublajlı olmasaymış sesleri :img-blush hepsinin sesi benim hoşuma gitti.hazal konuşmadı ama genç magazinde duymuştum onunkini de...

geryyy
02-09-07, 18:17
benim gördüğüme göre hazal kaya da vardı..

evet ilk soruyu alpay cevapladı :img-in_lo ve kendi sesiydi..hatta bayıldım yani çok beğeniyorum da ben alpay'ın kendi sesini :img-blush

faik'in de kendi sesi hiç fena değildi bence..

selen'in sesi beklediğimden daha güzeldi..keşke dublajlı olmasaymış sesleri :img-blush hepsinin sesi benim hoşuma gitti.hazal konuşmadı ama genç magazinde duymuştum onunkini de...

Keşke bende görebilseydim Hazalı. Hazal Kaya da masadaysa 5 kişi oluyorlar. Galiba büyük ihtimalle Uğur Dündar soru soruyordu. Bu sezon yoğun mu olacak falan diyordu. Yani soruyu tam hatırlamıyorum ama yeni sezonun yoğunluğuyla ilgiliydi . Ama ben 4 kişi olarak gördüm. Uff ya kafam iyice karıştı şimdi :D

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 18:19
Evet canım hepsi öyle. Oyunculuklarına diyecek söz yok ;)
Bu bölümde göstermemezlik etmezler herhalde Cevdet'i. Belki kısa gösterirler (kaza ve sonrası sahnelerden dolayı) . Kısada olsa göstersinler. Cevdet'in suratındaki ifadeyi çok merak ediyorum.Tabi suratı kalırsa :img-hyste

İnş. gösterirler ya :img-hyste özledikk onu :img-hyste

Alpay'ın sesi çk mu tatlıydıı ayhh :img-blush biran önce çıksa:img-blush

suee
02-09-07, 18:22
Sürekli gösterirler bence. Yeni sezonada az kaldı ama . Zaten kısa gösterdiler. Sadece Selen Seyven , Alpay Atalan bir de Faik Ergin konuşuyordu. Konuşmalarınıda yazmışlar. Yanlarında da Uğur Dündar mı biri vardı. Masada oturuyorlardı. Kıyafetlerini galiba dizinin önceki bölümlerinde giymişlerdi. Ama hatırlamıyorum pek dikkat etmedim .
Kesin atar canım. Genco dayak attıkça bizde rahatlarız. Zaten adamın tipinden anlaşılıyor nasıl biri olduğu :D Valla Genconun onu dövmesini sabırsızlıkla bekleyeceğim.

bakalım şimdi spider man başladı reklam arasını bekliycem...
ben en çok selen in sesini merak ediorm alpay la faik i biliyorum zaten...

yaff cevdet çookk komik oluyo..eziliyo büzülüyo filan..korkakk...
bende merakla bekliyorum :happy0064:happy0064

geryyy
02-09-07, 18:23
İnş. gösterirler ya :img-hyste özledikk onu :img-hyste

Alpay'ın sesi çk mu tatlıydıı ayhh :img-blush biran önce çıksa:img-blush

Ewt canım. Sadece sesi değil kendi de çok tatlıydı ;) Her zaman ki gibi . İNşallah sürekli verirler de bir daha görürüz :D Tabi başını yakalamak lazım. Çook uzun bir tanıtım çünkü. İlk başlarda Beyazı falan verdiler. Biraz sonrada Gencoyu gösterdiler :img-yes: Ben hala takıldım kaldım şu masada kaç kişi vardı işine. Neyse zaten österirler bir daha. ;)

geryyy
02-09-07, 18:27
bakalım şimdi spider man başladı reklam arasını bekliycem...
ben en çok selen in sesini merak ediorm alpay la faik i biliyorum zaten...

yaff cevdet çookk komik oluyo..eziliyo büzülüyo filan..korkakk...
bende merakla bekliyorum :happy0064:happy0064

Bende bakacağım ama bugün vermeseler bile bence yarın haberlerden önce kesin verirler bnce.Eğer bende görürsem söylerim tabi burada olursanız :img-wink: Selen'in sesi de çok güzeldi canım. Keşke bütün oyuncular kendi seslerini kullansalar. Daha güzel oluyor.
Genco aslında yanlış yaptı ::D Ta ilk başlarda yapmalıydı bu işi. Adamı dövmeye kalkmasaydı Cevdet hala sinir ediyor olacaktı. Her işine burnunu uzatacaktı. Şimdi hiç sesi soluğu çıkmıyor. Hatta yoktan yere izin bile veriyor :D Daha neler neler çekecek Gencodan :)

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 18:29
Ewt canım. Sadece sesi değil kendi de çok tatlıydı ;) Her zaman ki gibi . İNşallah sürekli verirler de bir daha görürüz :D Tabi başını yakalamak lazım. Çook uzun bir tanıtım çünkü. İlk başlarda Beyazı falan verdiler. Biraz sonrada Gencoyu gösterdiler :img-yes: Ben hala takıldım kaldım şu masada kaç kişi vardı işine. Neyse zaten österirler bir daha. ;)

Ayh o zamn tatlı zatennn :img-blush Selen fln da mı vardı...?
Necati konuştumu :img-cool2

ozgeozdem
02-09-07, 18:30
ben bu akşam vereceklerini düşünmüyorum arkadaşlar çünkü 10 dk'lık bir tanıtım..reklam arası için biraz uzun yanii..hem geçen seneki tanıtım da(yanlış hatırlamıyorsam) hep sabah öğle kuşaklarında verilmişti :img-blush

geryyy
02-09-07, 18:32
Ayh o zamn tatlı zatennn :img-blush Selen fln da mı vardı...?
Necati konuştumu :img-cool2

Yok . Sadece 3ü vardı. (Hazal Kayanında olduğu söyleniyor ama ben görmedim ) Genconun tanıtımı uzun değildi. Kanal d sezon tanııtımı uzundu. Keşke daha uzun verselerdi :)

ayshe_yeshil
02-09-07, 18:32
Anammmm

07-08 sezon tanıtım filmleri mi çıkmışş
tühh yae gene kaçırdım
bu defaki tema ney acaba?? birde dizimizden kimler var??
alpay ok mu tatlıydı kahretsin kaçırdımm

malum sitede yok mu acaba??

ozgeozdem
02-09-07, 18:34
daha malum siteye eklenmedi :img-blush

valla ben de görür gibi oldum hazal'ı ama..bi dahakine daha dikkatli bakarız..

en tatlıları alpay'dı içlerinde :img-in_lo sesi yeter zaten :img-wink:

Rhapsody
02-09-07, 18:36
Anammmm

07-08 sezon tanıtım filmleri mi çıkmışş
tühh yae gene kaçırdım
bu defaki tema ney acaba?? birde dizimizden kimler var??
alpay ok mu tatlıydı kahretsin kaçırdımm

malum sitede yok mu acaba??

bu defaki tema çadır canım.bütün ekip kendi çadırlarına yerleşme sürecinde.
dizimizden alpay, selen ve faik var.hazal da varmış ama ben onu görmedim. bir masaya oturup konuşuyorlar.hepsi de kendi gerçek sesiyle konuşuyor.
alpay eet çok tatlıydı..:img-blush

malum sitede şimdilik yok, yakın zmaanda gelir ama..:img-wink:

geryyy
02-09-07, 18:38
daha malum siteye eklenmedi :img-blush

valla ben de görür gibi oldum hazal'ı ama..bi dahakine daha dikkatli bakarız..

en tatlıları alpay'dı içlerinde :img-in_lo sesi yeter zaten :img-wink:

Evet canım sesi yeter zaten. Bakışlarıda çok tatlıydı :) ü
Bende göremedim malum sitede. Oraya da eklenir yakında. Bizde bol bol izleriz Alpayı ;)
Evet arkadaşlar. Reklam arasında vereceklerini bende sanmıyorum. Reklamlar zaten 8 dk falan sürüyor.Ama tanıtım reklamlardan da uzun. Büyük ihtimalle haberlerden önce verirler yarın

fundapehlivan
02-09-07, 18:41
Evet canım sesi yeter zaten. Bakışlarıda çok tatlıydı :) ü
Bende göremedim malum sitede. Oraya da eklenir yakında. Bizde bol bol izleriz Alpayı ;)
Evet arkadaşlar. Reklam arasında vereceklerini bende sanmıyorum. Reklamlar zaten 8 dk falan sürüyor.Ama tanıtım reklamlardan da uzun. Büyük ihtimalle haberlerden önce verirler yarın

Baya uzunmuş gerçekten!
Ne konuşuyorlar yahu o kadar:P

geryyy
02-09-07, 18:42
bu defaki tema çadır canım.bütün ekip kendi çadırlarına yerleşme sürecinde.
dizimizden alpay, selen ve faik var.hazal da varmış ama ben onu görmedim. bir masaya oturup konuşuyorlar.hepsi de kendi gerçek sesiyle konuşuyor.
alpay eet çok tatlıydı..:img-blush

malum sitede şimdilik yok, yakın zmaanda gelir ama..:img-wink:

Genco ekibinin çadırı yoktu galiba. Yani vardır ama göstermediler. Bende arıyorum hala . Belki başka bir yerde verirler diye.

suee
02-09-07, 18:43
Bende bakacağım ama bugün vermeseler bile bence yarın haberlerden önce kesin verirler bnce.Eğer bende görürsem söylerim tabi burada olursanız :img-wink: Selen'in sesi de çok güzeldi canım. Keşke bütün oyuncular kendi seslerini kullansalar. Daha güzel oluyor.
Genco aslında yanlış yaptı ::D Ta ilk başlarda yapmalıydı bu işi. Adamı dövmeye kalkmasaydı Cevdet hala sinir ediyor olacaktı. Her işine burnunu uzatacaktı. Şimdi hiç sesi soluğu çıkmıyor. Hatta yoktan yere izin bile veriyor :D Daha neler neler çekecek Gencodan :)

malum sitede aradım da yoktu..inş eklenir..genconun resimlerini çekerdim:img-yes::img-yes:
vayss selen iidi ölemi neyse bekliycem artık....

eet genco işi başta sıkı tutsaydı o korkusunda dosya fln da veremezdi yani..
gencodan herkes çekecek ama sırası var... :) :)

geryyy
02-09-07, 18:45
Baya uzunmuş gerçekten!
Ne konuşuyorlar yahu o kadar:P

Evet canım öyle ama bir sürü program-dizi olduğu için uzun sürüyor. Aslında hepsini kısa kısa gösteriyorlar ama dizi ve programların çokluğundan kaynaklanıyor. Gencoyu da kısa gösterdiler. Galiba bir A.S.(pazartesi) dizisini uzun gösterdiler. Yani bana öyle geldi. Bir de arkadaşlar kanal dnin kendi sitesinde gördüm tanıtım kampını . Ama reklamlardaki gibi uzun değildi. Sadece çadırları gösteriyorlardı. Genco dizisinin çadırını göremedim. Kısa olduğundan dolayıdır herhalde

Rhapsody
02-09-07, 18:47
Genco ekibinin çadırı yoktu galiba. Yani vardır ama göstermediler. Bende arıyorum hala . Belki başka bir yerde verirler diye.

evt çadırları yoktu.hatta afişleri bile yoktu..:icon_sorr

ama en azından oyuncular var, konuşmuşlar, güzel olmuş yani ben beğendim.hazal da konuşsaydı tam süper olurdu..:img-yes:

funda; senaryo çalışmaktan falan bahsediyorlar.tibet de bu össden bile zor diyor elindeki kitabı masaya koyarak.
zaten çok hızlı ve kısa geçiyor, ben bu kadarını hatırlıyorm..:img-icecr

geryyy
02-09-07, 18:48
malum sitede aradım da yoktu..inş eklenir..genconun resimlerini çekerdim:img-yes::img-yes:
vayss selen iidi ölemi neyse bekliycem artık....

eet genco işi başta sıkı tutsaydı o korkusunda dosya fln da veremezdi yani..
gencodan herkes çekecek ama sırası var... :) :)

Valla canım. Genco iyi dayanıyor. Ben olsam hiç bekleyemezdim. Zaten hep Genconun Cevdete karşı sessiz kalmasından şikayetçiydim ama Genco sessizliğini bozdu. Zaten hep sayıyordu Gencoya. Baktı Genco hiç birşey diyemiyor daha da çok saymaya başladı. Adam böyle olacağını bilseydi hiç sesini çıkarmazdı. Uslu uslu dururdu :D:D
Evet Gencodan çekeceklerin sayısı çok. Hepsinin sırası var. Genco sabırlı ne de olsa ;)

fundapehlivan
02-09-07, 18:51
Cevdet en son Gencoyu kendi kendine konuşuyor sandı ya...
Pınara cam arkasından bir şeyler anlatıyordu...

Cevdet, iyice uçmuş bu bulaşmayayım en iyisi dedi ya koptum orda:P

geryyy
02-09-07, 18:51
evt çadırları yoktu.hatta afişleri bile yoktu..:icon_sorr

ama en azından oyuncular var, konuşmuşlar, güzel olmuş yani ben beğendim.hazal da konuşsaydı tam süper olurdu..:img-yes:

funda; senaryo çalışmaktan falan bahsediyorlar.tibet de bu össden bile zor diyor elindeki kitabı masaya koyarak.
zaten çok hızlı ve kısa geçiyor, ben bu kadarını hatırlıyorm..:img-icecr

Zaten o kadardı canım kısaydı. Haklısınn afişleri de yoktu. Ama yeni sezon devam edeceğini öğrendik ya o yeter. Gerçi belliydi zaten ama yinede çok rahatladım. Keşke daha çok oyuncularla konuşsalardı. Sadece başrollerle konuşmuşlar. Orhan Şimşekle , Hazal Kayayla falanda konuşsalardı keşke ;)
Yine de olsun. Bu da yeter bize .

02-09-07, 18:53
Cevdet en son Gencoyu kendi kendine konuşuyor sandı ya...
Pınara cam arkasından bir şeyler anlatıyordu...

Cevdet, iyice uçmuş bu bulaşmayayım en iyisi dedi ya koptum orda:P

Evet ya orası süperdi. Cevdet'in görevi bitti sattı Genco'yu ondan beri de gözükmüo pek ortalıklarda. Yalnız fragmanda Genco'nun arabadan atlayışa bittim..

suee
02-09-07, 18:57
Valla canım. Genco iyi dayanıyor. Ben olsam hiç bekleyemezdim. Zaten hep Genconun Cevdete karşı sessiz kalmasından şikayetçiydim ama Genco sessizliğini bozdu. Zaten hep sayıyordu Gencoya. Baktı Genco hiç birşey diyemiyor daha da çok saymaya başladı. Adam böyle olacağını bilseydi hiç sesini çıkarmazdı. Uslu uslu dururdu :D:D
Evet Gencodan çekeceklerin sayısı çok. Hepsinin sırası var. Genco sabırlı ne de olsa ;)

sabır küpüü sabırr o çatlamadı biz çatladık ekran başında..
herşeye iyilikle bakıyor çözülür diyor geçiyor hehhe bende şimdi o lavabo sahnesini hatırladım cevdet çoook komikti bi repliği vardı..;ortalarda dolaşıp kızlara böllleeeee (orda bi hali var çookk komik) bakmalar...die devam ediodu.ne gülmüştüm..

eet cevdet,necatii,tibet,cüneyt,ejder,tarkan,sakin.... liste uzar gider..ohooo:):)

celeborn
02-09-07, 19:02
yaa..frag.yeni gördm tibet araba kazası mı yapmış???ama kurtulur herhalde..

genco'nu bi arabadan atlamadığı kalmıştı..bravo valla gencoman'lği hakediyo:happy0064:happy0064

pınar'ın da hali harap:(özge de hatırlamaya devam ediyodr sanırım:icon_whis

didemfener
02-09-07, 19:46
arkdaşlar biryerde okudum hiç dikkat ettinizmi diye..

özgenin küçülğündeki resimle şimdiki özgenin neden gözleri aynı değil diye sorulmuş
siz ne düşünüyorsunuz

geryyy
02-09-07, 19:52
sabır küpüü sabırr o çatlamadı biz çatladık ekran başında..
herşeye iyilikle bakıyor çözülür diyor geçiyor hehhe bende şimdi o lavabo sahnesini hatırladım cevdet çoook komikti bi repliği vardı..;ortalarda dolaşıp kızlara böllleeeee (orda bi hali var çookk komik) bakmalar...die devam ediodu.ne gülmüştüm..

eet cevdet,necatii,tibet,cüneyt,ejder,tarkan,sakin.... liste uzar gider..ohooo:):)

Evet ya bende çok gülmüştüm orada. Hele bir de Genco boğazladıktan sonra ki hali dahada komikti. Adam iyilik meleğine dönüşüverdi :D:D Gencoya haklısın demeler, izin vermeler daha neler neler... Yaz okulu bitti ama inşallah görmeye devam ederiz Cevdet'i. Çok komik adam ya:img-hyste
Liste inşllah dahada uzamaz. Belki sonradan bu listeye Aslan Bey de katılır. Bu aralar iyi davranır Gencoya. Ne de olsa oğlunu kurtardı. Ama Pınar olayını öğrenirse kötü şeyler olmasından korkuyorum :(

shakira!!
02-09-07, 19:54

özgenin küçülğündeki resimle şimdiki özgenin neden gözleri aynı değil diye sorulmuş
siz ne düşünüyorsunuz

ya videolar da yeşil gibi gözüküyoo onu mu diyosun?görüyoya rüyasında.

geryyy
02-09-07, 19:54

siz ne düşünüyorsunuz

Geçen bölümlerde Özgenin küçüklüğünü göstermişlerdi. Genco deprem anını hatırlarken. Gözlerine pek dikkat etmedim ama demek ki farklıymış. Mantık hatası olabilir (belki).Ya da yanlış görmüşte olabiliriz. ÖZge ye pek dikkat etmedim ama Genco şimdiki haline hiç benzemiyordu. Keşke daha çok benzeyen birini bulsalarmış ;) Daha iyi olurmuş

Rhapsody
02-09-07, 19:55

siz ne düşünüyorsunuz

hemen ben cvplıyim.
dizideki küçüklüğündekiyle şimdiki özgenin gözleri aynı renk diye hatırlıyorum.
resimde dikkat etmemiş olabilirler. ya da resim soluk olduğu için belli olmamış olabilir..:icon_whis

didemfener
02-09-07, 19:56
ya videolar da yeşil gibi gözüküyoo onu mu diyosun?görüyoya rüyasında.

gencounun baktığı resim varya özgenin küçülüğü şimdiki özgeyle alkası yok bence
bencede benzemiş oslaydı dah ainandırıcı olurdu:D

shakira!!
02-09-07, 19:58
ayy zgele o küçüklüğünün alakası yok..kızın bitek gözleri renkli.benced edaha çok benzeyen birini bulsalardı daha iyi olurduu..gencoda öyle..sesli fragman çıktı mı?bide şu tanıtım filmi olayı nedir ya diyosnuz konuştular fln anlaamdım?

geryyy
02-09-07, 20:00
hemen ben cvplıyim.
dizideki küçüklüğündekiyle şimdiki özgenin gözleri aynı renk diye hatırlıyorum.
resimde dikkat etmemiş olabilirler. ya da resim soluk olduğu için belli olmamış olabilir..:icon_whis

Evet canım resimin solukluğundan da kaynaklanıyor olabilir. Rüyasında daha açık göstermişlerdi. Bende aynı diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir diye yazmadım. Ne de olsa aradaan yıllar geçmiş. Resim soluk olabilir ama rüyasında ne renk olduğunu tam hatırlayan varsa bence o doğrudur ;)

didemfener
02-09-07, 20:01
ayy zgele o küçüklüğünün alakası yok..kızın bitek gözleri renkli.benced edaha çok benzeyen birini bulsalardı daha iyi olurduu..gencoda öyle..sesli fragman çıktı mı?bide şu tanıtım filmi olayı nedir ya diyosnuz konuştular fln anlaamdım?

bencede cnm ya bırak ya olmaz böle..:d
ben gidiyimde sölicem mantık hatalarını:D

geryyy
02-09-07, 20:04

Sesli fragmam çıkmadı. Çıktıysa da ben görmedim . Büyük ihtimalle yarın çıkar. Artık son gün zaten yarında vermezlerse..
Ben anlatayım. Kanal d yeni sezon tanıtımını veriyorlardı. Her programdan kısa kısa bahsediyorlardı. Genco dizisinden de Alpay Kemal Atalay, Faik Erin ve Selen Seyven'i gösterdiler(Hazal Kayayı da gösterdiler diyorlar ama ben görmedim. Konuşmadı da )

Rhapsody
02-09-07, 20:04
Evet canım resimin solukluğundan da kaynaklanıyor olabilir. Rüyasında daha açık göstermişlerdi. Bende aynı diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir diye yazmadım. Ne de olsa aradaan yıllar geçmiş. Resim soluk olabilir ama rüyasında ne renk olduğunu tam hatırlayan varsa bence o doğrudur ;)

evt kaç yıl önceki resmin soluk olması çok normal. rüyasındaki kızın gözlerinin yeşil olduğundan eminim. zaten bu kadar bariz bir mantık hatası yapmazlar diye düşünüyorm.
aklıma gelmişken titanikte de böyle bir göz faciası yaşanmıştı..:icon_whis

didocum imza yakıyor, süper olmuş vala
pınarın üstünde bi çarpı olsaymış daha ii olurmuş..:D:D

shakira!!
02-09-07, 20:05
bencede cnm ya bırak ya olmaz böle..:d
ben gidiyimde sölicem mantık hatalarını:D

sen yeterki git yaa..off süper olurr..inş gidersin dua etcemm..seni ziyaret geliriz..özgenin arkadasını oynican dimi?
saol geryyy ..hmm..malum siteye eklenir yada ben göürürüm inş...

shakira!!
02-09-07, 20:26
aaaaa gencocular nerdesin ya..başlık boş kalmışş
ya sesli fragmanı daha doğrusu bu bölümü heyecanla bekliyorum.inş c.erteside yeni böümü verirlerr.çok güzel olur yaa..haftada 2 bölüm 4 gün arayla..

cann2366
02-09-07, 20:34
ya sesli fragmanı daha doğrusu bu bölümü heyecanla bekliyorum.inş c.erteside yeni böümü verirlerr.çok güzel olur yaa..haftada 2 bölüm 4 gün arayla..

inşallah yaaa o konuda çok mutlu olucam zoraki kocayı öyle yapmışlardı gencoyu da yapsınlar yaaa sesli fragman beklentilerimizi biraz karşılar ertesi gün zaten dizi var:happy0064

02-09-07, 20:34

Ben geldim ondandır. Diorum size ben gelince kimse olmuo die(ya benden kacıonuz ya da cok ters saatlerde giriorum bilemem ben artık). Neyse cidden cumartesiye almaları galiba bi okulu olan bizler gibi garibanların işine yarar bi de bi haftada iki bölüm izlememize. Neyse ya ben cıkiim da forum hareketlensin:img-wink:..

cann2366
02-09-07, 20:43
Ben geldim ondandır. Diorum size ben gelince kimse olmuo die(ya benden kacıonuz ya da cok ters saatlerde giriorum bilemem ben artık). Neyse cidden cumartesiye almaları galiba bi okulu olan bizler gibi garibanların işine yarar bi de bi haftada iki bölüm izlememize. Neyse ya ben cıkiim da forum hareketlensin:img-wink:..

canım valla bende de öyle oluyo demekki ters saatlerde giriyoruz.bencede biraz daha iyi oldu cumartesiye alınması hem pazar günü burda genco hakkında bol bol sohbette ederis diğer türlü haftaiçi olucaktı giren olur giremeyen olur

Dilara03
02-09-07, 21:02
seslii fragmann yarın gelir inş.
tibett kaza geçirincee pınar onun yanında duruncaa genco kıskanmazz inş. yaa tibetede sinir oılmaya başladım bayaa keşke özgede ahmete karşı bişiler hissetmeye başlasa

cann2366
02-09-07, 21:04
seslii fragmann yarın gelir inş.
tibett kaza geçirincee pınar onun yanında duruncaa genco kıskanmazz inş. yaa tibetede sinir oılmaya başladım bayaa keşke özgede ahmete karşı bişiler hissetmeye başlasa

bence kıskanmaz ya sonuçta zor durumda tibet hem pınar tibetin yüzüne söyledi gencoyu artık yapmaz o kadar genco
özge kşke bişeyler hissetse ama yavaş yavaş olur ya beklicez biraz

suee
02-09-07, 21:04
ya tanıtımı izledim şimdi..süpermiişş bayıldım..

alpay çok yakışıklıydı...:img-blush:img-blush
selen de çook güzeldi..bayıldım elbisesi beyazdı..ona çok yakışmış makyajıda her zamanki gibi süperdi..sesi de baya iimiş...:good::good:
ama bizimkilere bi ev yapmamışlar..:icon_sorr
bu arada tibetin öss mesajıda anlaşıldı..ona soruyu yönelten abbas güçlü genç bakış programını sunuyor gençlerle dertleşiyor saolsun...:happy0064
neyse çookk güzeldi kısaca...:happy0064:happy0064

suee
02-09-07, 21:26
Aaaaaa yine mi kaçırdımm..??!!
Ayh şansıma var ya ofh!:icon_sorr

tühh cnm ya kaçırdın demek..aslında bende umudumu kesmiştim artık gece gece ne tanıtımı yapacaklar demiştim ve kanalı değiştirecektim ki çıktı birden...
üzülme yarın kesin izlersin...

ama ben hazalı göremedim ya kaçırdım heralde...alpayla selen e bakacam diye...keşke ahmet de olsaymış çookk güzel replikler çıkabilirdi o doğal söyleyişiyle..

1g9s0g5s
02-09-07, 21:32
tühh cnm ya kaçırdın demek..aslında bende umudumu kesmiştim artık gece gece ne tanıtımı yapacaklar demiştim ve kanalı değiştirecektim ki çıktı birden...

ama ben hazalı göremedim ya kaçırdım heralde...alpayla selen e bakacam diye...keşke ahmet de olsaymış çookk güzel replikler çıkabilirdi o doğal söyleyişiyle..

hazalı gördüm bende genco pınar ve tibet konuştu sadece hazal konuşmadı hemen zoraki kocaya geçtiler.bu arada selen çok güzeldi gerçekten hazalda güzel olmuştur gerçekten ama dedim ya hemen geçiverdiler.

_tu_na_
02-09-07, 21:35
tanıtım filmini izleyemedim,ama çok merak ediyorum:img-blushgörürüz elbet:icon_whis

bence cumartesiye almasınlar,çünkü karşısında bbg olur ve reytinglerde epey zorlanır genco:img-yes:

suee
02-09-07, 21:36
hazalı gördüm bende genco pınar ve tibet konuştu sadece hazal konuşmadı hemen zoraki kocaya geçtiler.bu arada selen çok güzeldi gerçekten hazalda güzel olmuştur gerçekten ama dedim ya hemen geçiverdiler.

eet hazalı konuşturmayınca bende farkedemedim herhalde...
selende değişik bi hava vardı ya çok beğendim gerçekten saçları-makyajı-kıyafeti süperdi...
ama benimde dediğim gibi ahmet de olsaydı tam süper olurdu...çok doğal olduğu için tanıtıma acayip renk katardı...

basakcım hoşgeldin..çokk hakklısın bakalım ne olacak kısa bi süreliğine demiş kanald sorumlusu ama....
bu arada öksüz muhabbeti nedir cnmmm:icon_whis:icon_whis

geryyy
02-09-07, 21:36

Senin adına sevindim canım. Belki de Hazal yoktur ya çünkü bende göremedim. Olsaydı konuşurdu bence. Bir evimiz eksik kalmış. Keşke gösterselermiş. Kanal d nin kndi sitesinde de var. Sadece evleri gösteriyor ama Genco yok :(
Genco_Pelinsu merak etme bol bol verirler. Sende izlersin inşallah ;) Bende beklemezdim bu saate vereceklerini ama belli olmuyor :)

geryyy
02-09-07, 21:39
selende değişik bi hava vardı ya çok beğendim gerçekten saçları-makyajı-kıyafeti süperdi...
ama benimde dediğim gibi ahmet de olsaydı tam süper olurdu...çok doğal olduğu için tanıtıma acayip renk katardı...

Kesinlikle sana katılıyorum. Zaten fragmanlarda bile çok az gösteriyorlar Ahmeti. Yani Özge & Ahmet sahnesi çok az veriliyor. Tanıtımda da göstermemiş ler aten. Keşke 5 i birden çıksaymış. Daha güzel olurmuş ( Pınar-Genco-Tibet-Özge-Ahmet) :D

suee
02-09-07, 21:39
Senin adına sevindim canım. Belki de Hazal yoktur ya çünkü bende göremedim. Olsaydı konuşurdu bence. Bir evimiz eksik kalmış. Keşke gösterselermiş. Kanal d nin kndi sitesinde de var. Sadece evleri gösteriyor ama Genco yok :(
Genco_Pelinsu merak etme bol bol verirler. Sende izlersin inşallah ;) Bende beklemezdim bu saate vereceklerini ama belli olmuyor :)

ama görmüşler tabi konuşmayınca arada kaynadı...daha çok replik olabilirdi..ama olsun yinede çok güzeldi...

walla bende beklemiyordum ama görünce çok sevindim pelincim eet üzülme daha çokk çıkar tanıtım reklamı:img-wink::img-wink:

suee
02-09-07, 21:42
Kesinlikle sana katılıyorum. Zaten fragmanlarda bile çok az gösteriyorlar Ahmeti. Yani Özge & Ahmet sahnesi çok az veriliyor. Tanıtımda da göstermemiş ler aten. Keşke 5 i birden çıksaymış. Daha güzel olurmuş ( Pınar-Genco-Tibet-Özge-Ahmet) :D

tabii 5 li olurdu sonra ejderler aradan dalsalardı bişiler ortaya söleselerdi genco kendini zor tutsaydı...baya bi uzatılırdı da yeni dizi diye kısa tutmuşlar..tüm yeni diziler öyleydi zaten..hatta bi çoğuda yoktu binbir gece filan...bakalım belki yeni reklamlar gelir belkide....:icon_whis:icon_whis:icon_whis

_tu_na_
02-09-07, 21:45

basakcım hoşgeldin..çokk hakklısın bakalım ne olacak kısa bi süreliğine demiş kanald sorumlusu ama....
bu arada öksüz muhabbeti nedir cnmmm:icon_whis:icon_whis
hoşbulduk dilekçim:img-wink:umarım kısa süreliğine bir gün değişikliği olmuş olur çünkü bbg'nin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var(ki ben de izliyorum)ve cumartesi günlerini kimseye kaptırmaz bbg:img-yes:

öksüz muhabbetine gelince;biz ırmakla aşiret imzasında yoktuk,bari dedik biz de "genco'nun öksüzleri" adı altında bi imza yaptıralım:img-icecrdurum bundan ibaret;)

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 21:47
tabii 5 li olurdu sonra ejderler aradan dalsalardı bişiler ortaya söleselerdi genco kendini zor tutsaydı...baya bi uzatılırdı da yeni dizi diye kısa tutmuşlar..tüm yeni diziler öyleydi zaten..hatta bi çoğuda yoktu binbir gece filan...bakalım belki yeni reklamlar gelir belkide....:icon_whis:icon_whis:icon_whis

Gerçekten öyle olsa çok güzel olurdu eheuhehehe:img-hyste
Gerçi şmdi nasl onu bile bilmiorm ben ama:icon_sorr

suee
02-09-07, 21:48
hoşbulduk dilekçim:img-wink:umarım kısa süreliğine bir gün değişikliği olmuş olur çünkü bbg'nin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var(ki ben de izliyorum)ve cumartesi günlerini kimseye kaptırmaz bbg:img-yes:

öksüz muhabbetine gelince;biz ırmakla aşiret imzasında yoktuk,bari dedik biz de "genco'nun öksüzleri" adı altında bi imza yaptıralım:img-icecrdurum bundan ibaret;)

amanın cnm gencoyla aynı saaatte olma durumları var gözünü seviyim yapma etme :) :) :)gencoya dön hehehhe

yaffs sizsiz olur mu heçç ama bu imzayı yapan arkadaşımız forumda birçok kişiyi tanımadığı için misall sizler ö.m bekledi aşiret imzası için...
bende açıklayım dedim:img-wink::img-wink:yoksa sizsiz olur mu yaffsss:img-yes:

sibs
02-09-07, 21:53
Tanitimdan bahs ediyorsunuz ve ilk defa ben gormedim tanitimi demiyor. Cunku ben tanitimi gordum kanal d nin bu sabah. Amaaaaaa gorsemde fark etmiyor cunku ben Genco dizisini gormedimmmmmm. Of ya offff. Nasil oluyor ya. Bizim evdeki tanitimdan Gencoyu cikariyorlarmi ne ya. Sif beni deli etmek icin. Ben baktigim zaman cadirlar kuruldu. Arena vardi baska seyler vardi yaprak dokumu filan. En sonunda Okan Bayulgen vardi. Ama Genco yoktu. Acaba benim izledigim gelismemis tanitim miydi. Yada 2 tanemi var.
izleyenler anlatsaniza ne oluyr tanitimda. Anladigim kadar Pinar var ve kendi sesi ki ne diyorsa bilmiyorum. Genco var. Birde Tiber var oda birseyler diyor. Onundami dizide kendi sesi degilmis.
Hem Ozge Ahmet yokmu yaaaa ? Sakin bana Ahmet yok demeyin kut diye bayilirim vallahi. Olamaz oyle sey. Ben anlamiyorum. Neden Ozge ve Ahmet dizinin bas rol oyuncularindan biri olarak gozukmuyor. Bana deseler basrol pyuncular kim Genco-Pinar Ozge-Ahmet derim. Tabi Tibette olabilir cunku onuda daha cok gorecegiz belli.

_tu_na_
02-09-07, 21:55
amanın cnm gencoyla aynı saaatte olma durumları var gözünü seviyim yapma etme :) :) :)gencoya dön hehehhe

yaffs sizsiz olur mu heçç ama bu imzayı yapan arkadaşımız forumda birçok kişiyi tanımadığı için misall sizler ö.m bekledi aşiret imzası için...
bende açıklayım dedim:img-wink::img-wink:yoksa sizsiz olur mu yaffsss:img-yes:
valla canımcım her şey genco'nun gününe bağlı.ama genco'yu da asla yanlız bırakmam izlemeye vakit bulduğum zaman:img-wink:

dilekçim biz önceki aşiret imzasında vardık ve birçoğumuz epey bir süre bu imzayı kullandı,,kaldı ki -şu sıra pek olmasa da-başlığa girip yorumumuzu da yapıyoruz.yani gencocuyuz ve burdayız.
direkt bir suçlama yapmıyorum,ismimiz gözden kaçmış olabilir belki;ama kırılmadık da değil;)

suee
02-09-07, 22:01
Ayh çok özür dilermm:icon_sorr _tu_na_ benm gerçekten gözmden kaçmış...
O kdr bekledm ama :icon_sorr

inş. ya çok merak ediormm kanal d yi açtm şmdide yine o reklam çıktıda bu kısası:icon_sorr geçende öyle çktı

hmm anladım cnm bu akşam bana da öle oldu da ama nihayetinde sabrın sonu selamet oldu bende tanıtımı gördüm darısı başına :) :)

valla canımcım her şey genco'nun gününe bağlı.ama genco'yu da asla yanlız bırakmam izlemeye vakit bulduğum zaman:img-wink:

dilekçim biz önceki aşiret imzasında vardık ve birçoğumuz epey bir süre bu imzayı kullandı,,kaldı ki -şu sıra pek olmasa da-başlığa girip yorumumuzu da yapıyoruz.yani gencocuyuz ve burdayız.
direkt bir suçlama yapmıyorum,ismimiz gözden kaçmış olabilir belki;ama kırılmadık da değil;)

biliyorum cnm sen bırakmazsın zaten gencoyu ;):img-pilot

tabi cnm haklısın imza konusunda ama dediğim gibi art niyet yok kırılmakta da haklsın elbette....:img-yes::img-yes:ama gönüllerde yatan bi aşiret gerçeği var ilk aşiretimiz yani..siz olmadan olmaz biliyorsun...gönüllerdeki aşiret kaybolmasın yeter:img-yes:

silanaz
02-09-07, 22:02
kanal dnin tanıtım fragmanı malum siteye konulmuş

ben de az önce izledim genco ekibi süperdi

yalnız ben selen in dizide kendi sesini kullandığını sanıyordum çok şaşırdım

tibet in de sesi çok güzelmiş

keşke kısa da olsa özge ye de bir replik verselerdi

ne tam yüzünü görebildik ne de sesini duyduk....

geryyy
02-09-07, 22:10

Evet aslında hepsinin sesi çok güzelde dizide kullanmıyorlar. slında kendi sesleriyle oynasalar daha güzel olur.
Keşke dizi cumartesiye geçmeseydi. Karşımızda çok güçlü bir rakip olacak. Şimdiden üzülmeyelim. Belki zor da olsa 1. olabiliriz. Biz yeter ki diziden vazgeçmeyelim ;)

_tu_na_
02-09-07, 22:11
tabi cnm haklısın imza konusunda ama dediğim gibi art niyet yok kırılmakta da haklsın elbette....:img-yes::img-yes:ama gönüllerde yatan bi aşiret gerçeği var ilk aşiretimiz yani..siz olmadan olmaz biliyorsun...gönüllerdeki aşiret kaybolmasın yeter:img-yes:
evet o ,ilk aşiretin ruhu ve güzelliği yadsınamaz..biz gencoyu sevdik,izliyoruz ve aksilik çıkmadıkça da izleyip buraya yorumlarımızı yapmaya devam edeceğiz inşallah:img-wink:

silanaz
02-09-07, 22:12
Evet aslında hepsinin sesi çok güzelde dizide kullanmıyorlar. slında kendi sesleriyle oynasalar daha güzel olur.
Keşke dizi cumartesiye geçmeseydi. Karşımızda çok güçlü bir rakip olacak. Şimdiden üzülmeyelim. Belki zor da olsa 1. olabiliriz. Biz yeter ki diziden vazgeçmeyelim ;)

bu cumartesiye iyi alınma işine bir de iyi tarafından bakmak var

dizinin yeni bölümü salı izledikten sonra diğer yeni bölümünü de cumartesi günü izleyeceğiz

yani umarım öyle yaparlar zoraki koca da aynısını yaptıkları için böyle düşünüyorum....

sibs
02-09-07, 22:13
silanaz ben baktim malum siteye ama sabah izledigim bir tanitim vardi 47 saniyelik filan. Sitedede sadece onu bulabildim. Ondada zaten Genco filan yok konusmada yok. Uzun versiyonun linkini atabilirmsiin pm olarak .
Desenize Genconun Pinarin nede Tibetin knedi sesleri kullaniliyor dizide.
Simdi Ozge ve Ahmetin kendi sesleri ama onlarda yokmu yani tanitimda ? Allah allah ya. Sanki onlar bas rol oyuncusu degil mi.

geryyy
02-09-07, 22:13

Benimde dikkatimi çekti. B.G. çok izlenen bir dizi . Ama göstermediler. İnşallah yeni reklam gelir ve biraz uzun gösterirler Gencoyu. Bütün diziler kısaydı zaten.

:img-hyste Eğer öyle olsaydı Genconun halini düşünmek bile istemiyorum :img-hyste Araya bir de Necatiyi sıkıştırsalardı da eksik kalmasaydı o . Pınarın yanında belli de etmezdi belki ama kendini zor tutardı :img-hyste:img-hyste

geryyy
02-09-07, 22:16
bu cumartesiye iyi alınma işine bir de iyi tarafından bakmak var

dizinin yeni bölümü salı izledikten sonra diğer yeni bölümünü de cumartesi günü izleyeceğiz

yani umarım öyle yaparlar zoraki koca da aynısını yaptıkları için böyle düşünüyorum....

İnşallah canım. Öyle yaparlarsa çok sevinirim :) Bir de Salı verirler yeni bölümünü de bir sonraki haftaya verirlerse çok kötü olur :( Zaten bir hafta zor bekliyoruz bir de 11 gün nasıl bekleyelim :(
Eğer aynı hafta verirlerse çok çalışmaları gerekir. Yani işleri zor olur. ama umarım yeni bölümü geç vermezler ;)

suee
02-09-07, 22:19
evet o ,ilk aşiretin ruhu ve güzelliği yadsınamaz..biz gencoyu sevdik,izliyoruz ve aksilik çıkmadıkça da izleyip buraya yorumlarımızı yapmaya devam edeceğiz inşallah:img-wink:

inşş cnm bağlandık bir kere kopamayız:img-pilot:img-pilot

Benimde dikkatimi çekti. B.G. çok izlenen bir dizi . Ama göstermediler. İnşallah yeni reklam gelir ve biraz uzun gösterirler Gencoyu. Bütün diziler kısaydı zaten.

:img-hyste Eğer öyle olsaydı Genconun halini düşünmek bile istemiyorum :img-hyste Araya bir de Necatiyi sıkıştırsalardı da eksik kalmasaydı o . Pınarın yanında belli de etmezdi belki ama kendini zor tutardı :img-hyste:img-hyste

walla ya süper replikler çıkardı bir çok oyuncu eklenseydi..
eet bütün diziler kısaydı bakalım belki gelir..
ya durup durup izliyorum genco kısmını hehhe..bu arada hazalı da gördüm..tibetin yanında o kadar küçük kalmışki kızcağız göremedik tabi :D :D

malum sitede var tanıtım ee orda olunca benim blogtada var ordan bulamayanlar benim blogta bulabilirler tanıtımı...

pelincim senin de bi suçun yok ki sende takılma cnm oldu mu ne olacakki düzeltilir:img-wink:bu arada gözün aydın tanıtım malum sitede..

geryyy
02-09-07, 22:24
walla ya süper replikler çıkardı bir çok oyuncu eklenseydi..
eet bütün diziler kısaydı bakalım belki gelir..
ya durup durup izliyorum genco kısmını hehhe..bu arada hazalı da gördüm..tibetin yanında o kadar küçük kalmışki kızcağız göremedik tabi :D :D

malum sitede var tanıtım ee orda olunca benim blogtada var ordan bulamayanlar benim blogta bulabilirler tanıtımı...

pelincim senin de bi suçun yok ki sende takılma cnm oldu mu ne olacakki düzeltilir:img-wink:bu arada gözün aydın tanıtım malum sitede..

Küçük kaldığı için görememişiz zaten. Keşke konuşsaymış. Bende yeni farkettim Özgeyi. Pınarın karşısında oturuyordu
Gerçi bütün dizilerde oyuncular azdı. Hepsinde demeyimde bazılarında. Yap.D. ve Ar.S. da çoktu.
Sesli fragman hala çıkmadı galiba. Yarında çıkmazsa artık ..offf.

Evet Pelinciğim. Bende ilk başta göremedim imza yapılacağını. Sen herkesi tanımıyorsun ki. bizim gözümüzden kaçmıştır. Yanlış anlama canım ;) Gözün aydın :)

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 22:29
Pınarın ses süpperr!!!
Genco'nun mükemmell!!
Tibetin harika!!
Özge neden knşmuo :icon_sorr
Bu arada yeri değil ama zoraki kocadan ayşe'nin sese bayılmş bulunmaktayım :)

geryyy
02-09-07, 22:32
Pınarın ses süpperr!!!
Genco'nun mükemmell!!
Tibetin harika!!

Bende çok beğendim canım. Bu sayede bütün oyuncularında seslerini duymuş olduk. Aslında hepsinin sesi çok güzel. Bir de Özge konuşaydı onunda sesini duysaydık. Onun sesi kendi sesi mi? bilen var mı?

sibs
02-09-07, 22:33
Ay saol silanaz sayende tekrar tekrar izliyorum.
Ya tanitim bastan sona super olmus ya. Amanda aman Gencoda var tanitimda. Pinar Genco Ozge Tibet.
Yani bir Ozgemi konusmadi ya olmazki. Genconun gercek esini biliyordum zaten ama Pinar ve Tibetinkini duymak guzel oldu. Guzel sesleri varmis. Pinar ve Tibet kendi sesini kullanabilirmis aslinda. Niye kullanmiyorlar anlamadim. Hadi Gecoya daha kalin bir ses lazim deyipte baksa ses kullanmis olabilirler ama Pianr ve Tibete gerek yokmus,
Gercektende Ozge Tibetin onunde durunca kucucuk kalmis.

Ama sevmedigim tek bir sey var. Ahmet nerde :icon_evil :icon_evil :icon_evil Orhan Simsek niye yokkkk. Oda bu dizinin bas rol oyuncularindan biri. Keske oda olsaydi. Aslinda basta cok kizdim ama bir daha izleyince dusundum olmazdi. Gencler diye onlara hitap ediyorlar ve konusma oyle devam ediyor. 4 ude uni ogrencisi olduklari onlari kullanmislardir. E Ahmet uni de degil. Ama baska tanitim olursa onuda ekleseler iyi olur. :icon_sorr

göksu
02-09-07, 22:35
Pınarın ses süpperr!!!
Genco'nun mükemmell!!
Tibetin harika!!

bencedeee hepsi süperr ayşeninkine bende bayıldım... kavak yelleriinde de hepsinin kendi sesiymiş bunu da öğrendik... çok ii olmuş bu reklam herkesn ses tonunu biliyoruz artıkkk

geryyy
02-09-07, 22:37
Ama sevmedigim tek bir sey var. Ahmet nerde :icon_evil :icon_evil :icon_evil Orhan Simsek niye yokkkk. Oda bu dizinin bas rol oyuncularindan biri. Keske oda olsaydi. Aslinda basta cok kizdim ama bir daha izleyince dusundum olmazdi. Gencler diye onlara hitap ediyorlar ve konusma oyle devam ediyor. 4 ude uni ogrencisi olduklari onlari kullanmislardir. E Ahmet uni de degil. Ama baska tanitim olursa onuda ekleseler iyi olur. :icon_sorr

Olsun ya yinede gösterselerdi keşke. hiç değilse yüzünü gösterseydi. Zaten fragmanlarda en fazla 1-2 sn görüyoruz. Bari tanıtımda gösterselermiş .
Hatta sadece başrolleri değil birkaç kişiyi falanda gösterselermiş. Hemde komik olurdu ;)
Suee teşekkürler ;) (tanıtım için)

suee
02-09-07, 22:41
Bende çok beğendim canım. Bu sayede bütün oyuncularında seslerini duymuş olduk. Aslında hepsinin sesi çok güzel. Bir de Özge konuşaydı onunda sesini duysaydık. Onun sesi kendi sesi mi? bilen var mı?

önemli diill cnm:img-wink:

hazal ın kendi sesi genç magazinde izlemiştim ben...

neyse millet size doyum olmuyor ben kaçıyorum hepinize ii geceler...

-A k e L d a N-
02-09-07, 22:43
Pınarın ses süpperr!!!
Genco'nun mükemmell!!
Tibetin harika!!

Bence de Pınar'ın sesini bende çok beğendim..
Alpay'ınkini biliyordum zaten ama bu ses Alpay'a daha çok yakışıyor yaa:img-yes:
Özge niye konuşmuyor kısmına bende çok takıldım..
Dizinin en başarılı oyuncularından bi kelime söyleseydi bari:img-yes:

Aynen yaa valla Özlem Yılmaz'dı galiba gerçek adı sesi çok şekermişş..
Keşke seslendirme yapmasalarmış:img-yes:

Hümeyra'cım bende kesinlikle katılıyorum canım Ahmet'te olsaydı konuşmasa bile görünseydi barii...

Geçen seneki yeni sezon tanıtım filmi bence daha güzeldi..
Kanald mutfağı ve daha komikti..
Bunda gülmedim ben:img-yes:

geryyy
02-09-07, 22:47
önemli diill cnm:img-wink:

hazal ın kendi sesi genç magazinde izlemiştim ben...

neyse millet size doyum olmuyor ben kaçıyorum hepinize ii geceler...

İyi geceler suee.
Arkadaşlar anket falan hazırlayan yok mu ya? Bekle bekle geçmiyor zaman. Gerçi soracak birşey de kalmadı. Elimizde pek bir ipucu yok yeni bölüme dair. Sesli fragman çıkınca tahminlerimizde çoğalır. Yeni şeyler öğreniriz inşallah. Bir de sessiz fragman gibi karışık olurssa :( İnşallah karışık olmazda anlarız. Ah bir de son güne bırakmasalar şu fragmanı :icon_sorr:icon_sorr Bizi meraktan çatlatmaya çalışıyorlar herhalde :D

GenCo_PeLinSu
02-09-07, 22:49
Alpay'ınkini biliyordum zaten ama bu ses Alpay'a daha çok yakışıyor yaa:img-yes:

Hümeyra'cım bende kesinlikle katılıyorum canım Ahmet'te olsaydı konuşmasa bile görünseydi barii...

Evt eskisi daha iyiydi bide keşke gencoya daha çok yer verselermişş :img-blush
Özlem Yılmaz gibi sesim olsn daha ne isterimki :happy0064 çok severm öyle şeker seslerii
Bide özge konuşsaymş ya
Pınarın saçı süper olmş makyajıda o küpelerde çok yakışmş

iyi geceler dilekcm :img-wink:

geryyy
02-09-07, 22:54

Arka Sokakların, Yprak Dökümünün falan oyuncularının çoğunu vermiş. Bizim dizidense sadece 4 kişi. Hatta 3 desem daha iyi olur. Özge yi konuşturmamışlar yüzünü bile zor gördük :(
Yasemin'cim geçen senenin tanıtımı hakkında çok haklısın. Daha güzeldi. Bunda sadece kısa kısa tanıtmışlar. Gencoyu da azcık göstermişler zaten :(
Off ya. Ahmeti göstermemelerine çok üzüldüm. Hatta konuşsaymış dahada güzel olurdu. Sibel flanda çıksaydı biraz kalabalık olsaydı :D Çok güzel ve komik olurdu :D DAaha da çok ilgi çekerdi hem.

_tu_na_
02-09-07, 22:57
tanıtım filmi çok güzel olmuş her zamanki gibi:img-yes:
ben her birinin sesini beğendim bizimkilerin,özellikle pınar'ın:)ahmet niye yok ben de anlamadım:icon_neut

sibs
02-09-07, 23:21
Ya aslinda tekrar dusundum Ahmette olabilirdi tanitimda. Hatta Sibelde olabilirdi. Cok basit aslinda. Bizimkiler konusurken Sibel birden Genco Genco diyerek kosardi ve gelirdi. Arkasindan Ahmet gelip Sibellll diye bagirirdi kizip. Gencoda ters ters bakardi. Ahmet Ozgeninde orda oldugunu fark eder ve Ozgede aaa naber Ahmet der. Ondan sonrasida tanitimdaki gibi olurdu. Ne oluyor orda diyip Ayse ve Omere bakarlardi. Nasil fikir ama.

geryyy
02-09-07, 23:27
Ya aslinda tekrar dusundum Ahmette olabilirdi tanitimda. Hatta Sibelde olabilirdi. Cok basit aslinda. Bizimkiler konusurken Sibel birden Genco Genco diyerek kosardi ve gelirdi. Arkasindan Ahmet gelip Sibellll diye bagirirdi kizip. Gencoda ters ters bakardi. Ahmet Ozgeninde orda oldugunu fark eder ve Ozgede aaa naber Ahmet der. Ondan sonrasida tanitimdaki gibi olurdu. Ne oluyor orda diyip Ayse ve Omere bakarlardi. Nasil fikir ama.

Bizde öyle olmasını çok istedik ama hem kısa oldu hem de az oyuncu oldu. Dediğin gibi olsaydı daha ilgi çekici olurdu. Hemde komik olurdu (Sibel olupta komik olmaması mümkün mü zaten :D Özge öyle diyince Ahmet'in ses toun , bakışları falan değişirdi. Özgenin sesini duyunca kendinden geçiyor sanki ;)
Keşke yeni tanıtım bi daha yapsalar. daha uzun ve güzel olsa ... :)

_tu_na_
02-09-07, 23:44
vallahi güzel fikir;)ama yeni bir dizi olduğu için sanırım o kadar uzun tutmadılar:icon_whismesela kavak yelleri'ninki de bana kısa gibi geldi:icon_whis

sibs
02-09-07, 23:44
Evet ya Sibel olsaydi en azindan komik olurdu ve gulerdik. Ahmette Ozgeye hep yaptigi gibi saskin saskin bakardi. Hem bu sayede Ozgeninde sesini duyardik , Ahmetin sesinide duyardik. 1 tasla 2 kus. Gerci sanirsam Ahmetin kendi sese olmasi lazim ama olsun. Ben kanal d ye mail atip tanitim ile ilgili dusuncelerimg yazdim. Yeni tanitim olusa Ahmette olsun dedim. Fragmandada Ahmet Ozge gormek istiyoruz dedim. Birde sesli fragmani daha erken yayinlayin dedim.

sibs
02-09-07, 23:55
vallahi güzel fikir;)ama yeni bir dizi olduğu için sanırım o kadar uzun tutmadılar:icon_whismesela kavak yelleri'ninki de bana kısa gibi geldi:icon_whis

Ama mesela yaprak dokumu yeni dizi olmamasina ragmen cok kisa vardi tanitimda :img-yes: ya yeterki Ahmette olsaydi. Bilsemki yeni tanitim cekilecek her gun mail atarim Ozge Ahmet konusmasi da olsun. Gerci yeni tanitim olsa bile bakalim Genco dizisine yer verirlermi. Belki kucuk bir Ahmet Ozge sahnesi eklerlerdi. Bizimi kiracaklar. Zaten Ahmet Ozge karekterine ozette ve fragmanda giciklari var.

_tu_na_
02-09-07, 23:59
Ama mesela yaprak dokumu yeni dizi olmamasina ragmen cok kisa vardi tanitimda :img-yes: ya yeterki Ahmette olsaydi. Bilsemki yeni tanitim cekilecek her gun mail atarim Ozge Ahmet konusmasi da olsun. Gerci yeni tanitim olsa bile bakalim Genco dizisine yer verirlermi. Belki kucuk bir Ahmet Ozge sahnesi eklerlerdi. Bizimi kiracaklar. Zaten Ahmet Ozge karekterine ozette ve fragmanda giciklari var.
bence daha tanıtım filmi yapılmaz;çünkü belli ,o kadar emek harcamışlar..bi yenisi daha olmaz gibi:icon_whis
ahmet ve özge diyalogları gerçekten güzel oluyor,özellikle ahmet'in özge'yle konuşurkenki mimikleri:)ama vardır bi bildikleri kısa kesmekle;)

sibs
03-09-07, 00:28
Dogru yuksek ihtimal vermezler baska. Bir bildikleri heralde vardir dedigin gibi. Mesela Ahmetide dahil etmeyerek beni deli edeceklerini biliyorlardi heralde ondan dahil etmeyip ustune birde tanitimi kisa tuttular. Evet ya ozgeyle birlikteyken Ahmetin hem mimikleri hem ses tonu super. Belirli yerlerde ses tonu degisiyor. Birde Sibele birlikte konusma tarzi guzel. Ya sizler Ahmeti bu kadar seviyormuydunuz. Hazir icinizde Ahmet aski dogmusken soylemeden gitmiyeyim. Ahmetim bu sitede basligi var oyuncular bolumunde. Ismi Orhan Simsek. Hani belkide arada dusuncelerinizi orayada yazmak istersiniz. Insallah sesli fragmana ahmet ozge sahnesi eklerler o kadar mail attim gece gece :img-yes: Neyse iyi geceler.

_tu_na_
03-09-07, 00:33
Dogru yuksek ihtimal vermezler baska. Bir bildikleri heralde vardir dedigin gibi. Mesela Ahmetide dahil etmeyerek beni deli edeceklerini biliyorlardi heralde ondan dahil etmeyip ustune birde tanitimi kisa tuttular. Evet ya ozgeyle birlikteyken Ahmetin hem mimikleri hem ses tonu super. Belirli yerlerde ses tonu degisiyor. Birde Sibele birlikte konusma tarzi guzel. Ya sizler Ahmeti bu kadar seviyormuydunuz. Hazir icinizde Ahmet aski dogmusken soylemeden gitmiyeyim. Ahmetim bu sitede basligi var oyuncular bolumunde. Ismi Orhan Simsek. Hani belkide arada dusuncelerinizi orayada yazmak istersiniz. Insallah sesli fragmana ahmet ozge sahnesi eklerler o kadar mail attim gece gece :img-yes: Neyse iyi geceler.

kendi adıma konuşayım,ahmet'i tabi ki seviyorum ve ara ara forumdaki başlığına da giriyorum,merak etme hiç sen:icon_whis
fragman yarına çıkar farklı sahneler olsun ama:icon_whis

döndü
03-09-07, 07:12
10. Bölüm

Genco'yu yıkan gerçekler

Genco, depremde ailesi ile birlikte geçmişinin üzerine yıkılan apartmanın müteahhidinin Pınar’ın babası Necati olduğunu, Necati’nin kendi ağzından öğrenmiştir. Öğrendikleri karşısından Genco kalbinde ikinci bir deprem yaşamaktadır. Necati her ne kadar davalardan aklandığını söylese de, binanın yıkılmasında Necati’nin bir suçunun olma ihtimali Genco’nun kafasını allak bullak eder. Pınar’a nasıl davranacağını, ona ne söyleyeceğini bilemez. Pınar da son nefesine kadar Genco’yu ailesine karşı savunur ve onun esas kendi peşinde olmadığına, başka nedenle okula geldiğine ikna etmeye çalışır. Annesi ve babası Pınar’ı Genco’nun neyin peşinde olduğunu söylemesi için sıkıştırırlar. Pınar, Genco’dan gerçeği söylemesini ister. İki aşık yüz yüze görüşmek için bir araya geldiklerinde bir telefon Pınar’ın yıkımına neden olur. Genco sevdiği kız için bir kez daha hayatını tehlikeye atacaktır.

işte özet..

silanaz
03-09-07, 07:54

bu arada tanıtım da bile genco uzun kollu gömlek giymiş

gencoluk imajından ödün vermemişler anlaşılan.....

G_ezgi_S
03-09-07, 08:03
Vay Vay 1 gün girmedim hemen yeni başlık açılmış. Pazar günü genconun tekrarını izlerken fragmanı gördüm.:happy0064 süper.Hele genconun necatinin arabasından atlayışı, arabanın arkasından kötü kötü bakışı... Çoook güzel bir bölüm geliyor.:img-yes:

03-09-07, 09:30
Genco'da sürpriz aşk

Kanal D'de yaz dizisi olarak başlayıp iyi reyting alınca yeni yayın döneminde de devam etmesine karar verilen "Genco"yu izleyenler bilir. Dizide Selen Seyven'in canlandırdığı "Pınar"la, Alpay Atalan'ın oynadığı "Genco" arasında senaryo gereği müthiş bir aşk var. Faik Ergin'in oynadığı "Tibet" ise âşık olduğu "Pınar"ı, "Genco"dan ayırıp kendisine bağlamanın peşinde. ..
Bu işin senaristler tarafından yazılan versiyonu...
Gerçekte ise durum çok farklı.
"Genco" dizisinin iki yıldızı arasında müthiş bir aşk söz konusu.
Ama bu aşk, dizideki gibi "Pınar" yani Selen Seyven'le "Genco"yu canlandıran Alpay Atalan'ın arasında değil.
Dizideki gerçek aşk "Pınar" rolündeki Selen Seyven ile "Tibet"i oynayan Faik Ergin arasında...
Ergin'le Seyven arasında diziyle birlikte müthiş bir aşk da başladı. Dizinin daha ilk bölümünde filizlenen aşkta şu günlerde, hani "Aşk bacayı sardı" derler ya, vaziyet o durumda.

ya ne kadar çok şaşırdım bu haber karşısında ben alpay atalan la aşk yaşasın isterdim gerçi alpayın bir kız arkadaşı varmış ama.....

Vay anasını ya. Faik şimdi daha gerçekçi oynamaya başlar yandık. Bu aşk oyunculuklarına çok vurmasın da ben başka bişi istemem ya. Düşünsenize Pınar-Genco arasında aşklarını anlatan konuşmalar geçio Pınar'ın aklı başka yerde..

djCi
03-09-07, 10:27
şimdi hafta sonu eksikliğimi gidereyim.
-sesli fragman cıktı mı bılmıyorum cıktıysa yorum ıstıyorum
- tanıtım fılmıne bayıldım kanald nin cok profesyonel ve cok basarılı.. ozellikle genconun sahnesı cok basarılı ama ıyı alpay kendı sesını kullanmamıs keske ozgede konussaymıs
-tıbet ıle pınarın gercek yasamdakı askı ıcın uzun soluklu bı ask olsun temennnısını kuruyorum...
-1250 mesajı gecmısız... helal olsun ey genco aşireti

ozgeozdem
03-09-07, 10:32
didem Alpay'ı selen'den kurtardın..kız arkadaşından haberimiz yok tabii :icon_whis

djci 2 dk önce bir fragman yayınlandı ve maalesef sesli değildi :icon_sorr
inşallah bir saat içinde çıkar..
tanıtımdaki alpay'ın kendi sesiydi bu arada..:icon_whis

didemfener
03-09-07, 10:35
didem Alpay'ı selen'den kurtardın..kız arkadaşından haberimiz yok tabii :icon_whis

tanıtımdaki alpay'ın kendi sesiydi bu arada..:icon_whis

selenden kurtardım zaten ben pınara sinir oluyom..::D:D
tanıtımı isledim şimdi alpayın sesi çok tatlı ya.......:D:img-blush

prensesdirect
03-09-07, 10:36
ya kanal d nin tanıtım filmini izleyemedim acaba bana biri link verebilir mi?:img-wink:
sesli fragman çıkmamış off off bugün çıkar mı acaba?:good:
tanıtım filminde özge niye konuşmuyor ya uff ona çok sinir oldumm:icon_sorr

zeytingozlu
03-09-07, 10:43
oleyy ya sonundaa sadecee 1 gün kaldııı oda bi geçseydii bu bölümde bay bi olay olcak galibaa neysekii spermanımz war o çözerr herşeyiii:img-wink: :D

GÜL GÜZELİ
03-09-07, 10:46
sonunda son bi gün kaldı yarın dizimiz var ben çok heyecanlıyım yaaa yarın genco pınar aşkının bitişini görürsem diye korkmaya başladımm inş bitmezz bu aşk yaaa o zaman genco özgeyede yakın olamazki gerçi özge artık eskisi gibi degil gencoya ahmetlede arkadaşlar hem ama genede özgenın sagı solu belli olmaz söz konusu pınar oluncaaa ya sesli fragmanı gören varmı varsa söylesin neler oldugunu lütfen çok merak ediyorum çünkü...

djCi
03-09-07, 10:54

tanıtımdaki alpay'ın kendi sesiydi bu arada..:icon_whisyok yok iyiki alpay genco da kendi sesini kullanmamış anlamında dedim :) gencoyu seslendiren kişi daha superman karakteristliğine sahip ses tonu... :)

burdaki diğer dizilerin forumuna da giriyorum ama genco gibisi yok.. valla hepinizi tebrik ediyorum

aysem_
03-09-07, 11:02
ya arkadşlar ben fragmanı ancak ezledim ve Tibet'e çok üzüldüm valla. işallah ölmez. Kötü görünüyordu.
Bir de Genco arabadan attı kendini galiba -burnu bile kanamadı hayret-

ama anlamadığım Pınar ve Genco ne ara bluluşup Tibet'in yanına gittiler . Yani gitmişlerse artık. İkisi birden koşuyordu bir yerde . Herhalde Pınar aradı Genco 'yu.

ozgeozdem
03-09-07, 11:13
djci bence Alpay'ın kendi sesi çok güzel..malum siteden tekrar tekrar izliyorum doyamıyorum :img-in_lo ama dizide de dediğin gibi biraz daha süpermanlik sesi gerektiği için o ses de yakışmış :img-blush

ama selen kesinlikle çok rahat kendi sesini kullanabilirdi..ben çok beğendim selen'in sesini..

ozgeozdem
03-09-07, 11:44
Ali Eyupoğlu yazmış o haberi..milliyet gazetesinin yazarıydı sanırım..e herhalde bir yazar kesin bilgiler alıp da yazmışdır..mutluluklar dilerim ne diyim :img-icecr

KaRaHinDiBa
03-09-07, 11:52
slm herkese....bakıorum coşmuşsunuz dün akşam bıraktığımdan beri.dün sanırım 2sayfaydı bıraktığımda...tebrikler:happy0064sesli fragman çıkmadı sanırım hala...genellikle 4gibi fln çıkıo die biliorum ben.gören olursa hemen anlatsın:img-wink:bu arada hazırlık kampını izledim süper olmuş.ama bence gencoya biras daha zaman ayırabilirlerdi.ama olsun.ama şunu anladım ben bütn oyuncuların sesine bayıldım.alpayı biliodum zaten o tescilli(benim için),selenin sesini çok beğendim,faiğinde güseldi.genconun karakterinde süpermenlik olduğu için seslendirme gerekebilir.ama bana göre selen ve faik kendi sesini kullanabilirdi.neyse ya yinede güseldi:good:
ee konu ne neler konuşuosunuz bakiimmm...:img-pilot

KaRaHinDiBa
03-09-07, 12:24
selamlar...bye
karahindiba,cnm hoşgeldin sessiz çünkü daha sesli fragman çıkmadı
:icon_sorr:icon_sorrbu arada dediğim yolculuğa yarın çıkıyorum ertendi fragmanı görücem inşş hehehe
eet haber daha önce eklenmşti...:img-yes:

hoşbulduk cnm...:img-wink:sesli fragman 4 gibi çıkıo heralde.bu gidişle baya beklicez:icon_whisya ben bide bişi sorucam.hani özette genco sevdiği kız için hayatını tehlikeye atıcak dio ya.hala orda neden bahsedio ben anlamadım.bişler çıkartan biri varmı?:img-pilot

suee
03-09-07, 12:30
hoşbulduk cnm...:img-wink:sesli fragman 4 gibi çıkıo heralde.bu gidişle baya beklicez:icon_whisya ben bide bişi sorucam.hani özette genco sevdiği kız için hayatını tehlikeye atıcak dio ya.hala orda neden bahsedio ben anlamadım.bişler çıkartan biri varmı?:img-pilot

yani bende anlamadım sevdiği kız için deil sevmediği adam :) :) tibet için tehlikeye atıyor kendini pınarla ne alakası var ki..ha pınarın en yakın arkadaşı olduğu için öyle yazdılarsa bilemem...

didemfener
03-09-07, 12:32
aman dileğim biz neler beklemdikki::D
bugün çok mutluyum nedense şu fragman çıksada yorumalrımızı döktürsek..

KaRaHinDiBa
03-09-07, 12:33
yani bende anlamadım sevdiği kız için deil sevmediği adam :) :) tibet için tehlikeye atıyor kendini pınarla ne alakası var ki..ha pınarın en yakın arkadaşı olduğu için öyle yazdılarsa bilemem...

belkide kimbilir...:icon_whisama ne bilim eğer öleyse ben daha farklı bişey bekliodum açıkçası.yani ne blim tibet için diilde pınar için.bu aşklarının daha da büyümesine yol açardı.gerçi tibeti kurtarmasıda etkili olcak ama yani işte...:img-blush

GÜL GÜZELİ
03-09-07, 12:36
Genco'da sürpriz aşk

Kanal D'de yaz dizisi olarak başlayıp iyi reyting alınca yeni yayın döneminde de devam etmesine karar verilen "Genco"yu izleyenler bilir. Dizide Selen Seyven'in canlandırdığı "Pınar"la, Alpay Atalan'ın oynadığı "Genco" arasında senaryo gereği müthiş bir aşk var. Faik Ergin'in oynadığı "Tibet" ise âşık olduğu "Pınar"ı, "Genco"dan ayırıp kendisine bağlamanın peşinde. ..
Bu işin senaristler ta