Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-4)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

forever_bim
23-08-07, 11:34
Bir önceki başlık 1250 mesajı geçtiği için kilitlenmiştir. Yorumlara lütfen bu başlıktan devam ediniz. Saygımla

forever_bim

Önceki başlığın linki:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=31136

SETHOSH:)
23-08-07, 11:39
Yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaslar.İlk mesaj benden olsun. En kısa zamanda fragmanın gelmesi dileğiyle. Tibet ve Necati ne yapacak bilemiyorum ama ne tek isteim ne olursa olsun Pınar-Genco birbirinden şüphe etmesin. Hoş kesin Pınar edecek de..

cann2366
23-08-07, 11:39
yeni başlık için çok teşekkürler...
özeti okudum tibet napıcak bakalım intihar filan etmesin ama etmez ya başrol oyuncusunu öldürmezler.özge cüneytin gerçek yüzünü görüyo sonunda ohhh be zaten 8.bölümden sonra hala cüneyte inanması saçmalık ve gereksiz bi konu uzaması olurdu özge üzülsün içimiz acır ama cüneytten kurtulması süper...
genco çok saf temiz bi insan ya necatiye karşı aşkını savunmaya çalışiyiii

bi deeee şu 8.bölümde inanılmaz bi hayal kırıklığı yaşadım sibel pınara hiç böyle fena bakışlar atmadı kıskançlık yapmadı.hayal kırıklığı yani:icon_sorr

cann2366
23-08-07, 11:44
sılanaz imzalar için teşekkürler ilk denemeye göre süper:good:
banyoda pınarın gencoyu ıslatması güzeldi orda öpüşecekler sandım ama olmadı iyiki de olmadı hiç sevmem öyle şeyleri azcık şakalaşıyolar sonra göz göze gelip öpüşüyolar çok klasik.ama son sahnede öpüştüler bence gerekisizdi niye yaptılar anlamadım açıkçası
sibel de giymişti elbiseyi ismet perişan oldu yazık çocuğa:D

_tu_na_
23-08-07, 11:55
Ben pınar'ın genco'ya neden kızgın olduğunu kaçırdım son sahnede:icon_sorrbirinizz kısaca nedenini açıklayabilir mi?fransız kaldım orda..

ecr
23-08-07, 12:07
haklısın ozdemcim.. ya sanırım orada genco yanlışlıkla öpüyor kemal hocada bişey demeyip tekrar öpüştürmeyi istemiyor o yüzden de sahne gene çekilmiyor.. yani öpüşme sahneleri dayak yeme sahnelerinden bile zor ve stresli bi çekim.. sonuçta set arkadaşın, ama öpüşme mecburiyetindesin.. biraz kasılıyor insan.

tunacım
pınar, genconun onu evinde istemediğini sandığı için kızıyor veya darılıyor ona.. yani genco onun evine gitmesi gerektiğini düşünüyor, o da bunu yanlış anlayıp darılıyor..

HtCeee
23-08-07, 12:10
ben geldimm..yeni başlıgımızz hayırlı olsunn..güzel bölümlerin yorumlarıyla dolduralımm:)
dün akşam eurod de zoraki kocanın fragmanını izledim..belki bu gün genco'nun fragmanını verir..özet gelse.özet gelsin yeter diyoruzz.özet geliyo..fragman gelsin diyoruz.fragman geliyo sesli fragman diyoruz..oda geliyo.en son bölümm diye yerimizde duramıyoruzz..:) seyirci milletine iyilik yaramaz..:) ama bi taraftan şanlıyızz..diger dizilerin özetleri,fragmanları geç veriliyo.biz hemen özet ve fragmana kavuşuyozz..:)

_tu_na_
23-08-07, 12:13
Teşekkür ederim ecr:img-wink:zaten ilk andan beri bozuk atıyodu genco'ya,genco her "eve dön" dediğinde..demek ki sonunda patladı..

krum
23-08-07, 12:37
genco_pelinsu çok teşekkür ederim ...beni çok mutlu ettin..çok masum uyuyor değil mi??..bence özge o sarı kafanın yalanını örenip sarsıldıı zaman abisinin yüzünü hatırlıyacak o da 2 bölüm sonraya denk gelebilir benceeeee...

Sımarık Cadı
23-08-07, 12:41
yenii başlık hayırlı uğurlu olsun...

o son öpüşme sahnesini aklıma getirince yaa aslında istediğim oldu ama heycanlandırmadı fazla...cok kasıntıydı nerdeyse öpüşmüyolar gibidiydi dediğiniz gibi cenesinden öpüyodu galibaa...

acaba kendilerimi öle olsun istediler utandılar heralde...:):)ama oyunculuk bu...mesleği seçtiysen öpüşüceksinn...:):)genco kışında dewam edicek böyle sahneler cok olucakk...ozaman böyle olmaz inşallah...antremanlı gelirler sete...:P:P

23-08-07, 12:50
Pelin, gülenayşe, eva, silanaz hepinizin calısmaları süper:good:. Bi de ben yapmayı öğrenebilsem. Neyse ya Özge Cüneyt'in ne olduunu kavrıyo artık da Ahmet-Özge arası nolacak hiçbir bilgi yok ya. Bi de ben taktım kafayı Bihter hangi rol olacak onu düşünüyorum. Ayrıca katılıorm bi daa opuşme sahnesine çalışıp da gelsinler ne cu böyle şekerle çocuk kandırır gibi..

1g9s0g5s
23-08-07, 13:02
Pelin, gülenayşe, eva, silanaz hepinizin calısmaları süper:good:. Bi de ben yapmayı öğrenebilsem. Neyse ya Özge Cüneyt'in ne olduunu kavrıyo artık da Ahmet-Özge arası nolacak hiçbir bilgi yok ya. Bi de ben taktım kafayı Bihter hangi rol olacak onu düşünüyorum. Ayrıca katılıorm bi daa opuşme sahnesine çalışıp da gelsinler ne cu böyle şekerle çocuk kandırır gibi..

Öncelikle Pelin,gülenayşe,eva ve silanaz çalışmalrınız çok güzel olmuş o sahneye bakıyorum hâlâ gülüyorum.Bu arada SETOSH (Pardon ismini bilmiyorum)Ahmet-Özge arası daha iyi olcak heralde çünkü Ahmet Özgeyi uyarmıştı.Bide Bihter kimdi?

23-08-07, 13:08
Öncelikle Pelin,gülenayşe,eva ve silanaz çalışmalrınız çok güzel olmuş o sahneye bakıyorum hâlâ gülüyorum.Bu arada SETOSH (Pardon ismini bilmiyorum)Ahmet-Özge arası daha iyi olcak heralde çünkü Ahmet Özgeyi uyarmıştı.Bide Bihter kimdi?

Setenay diebilirsin:img-wink: Kanald nin sitesine girip Genco'da oyuncuların tam listesinde son sayfada Çiğdem Tunç'un oynadığı Bihter karakteri gözüküo. E daha Çiğdem Tunç dizide olmadığına göre sonraki bölümlerde diziye katılacak. Bende hangi rolde gelebileceğini düşünüyorum. Pınar'ın tyzesi olabilir çünkü hafiften(fotoğraftaki haliyle) Figen'e benzio ama Genco'nun akrabası olarak ya da Necati'yle ilgili bi karakter olarak da karşımıza çıkabilir.

krum
23-08-07, 13:47
bütün çalışmalar süper..özlellikle hazalla olanlar eva ve sudem çok teşekkürler çalışmalarm için....

**Suzi**
23-08-07, 13:49
calismalariniz harika olmus
ellerinize saglik

shakira!!
23-08-07, 14:07
çalışmlar çok güzel elinize sağlık.zoraki koca nın fragmanı geldiyse genco nun yakındırr..elbet verirler belki kavak yelleri arasında verebilirler diye düşünüyorum..

23-08-07, 14:10
çalışmlar çok güzel elinize sağlık.zoraki koca nın fragmanı geldiyse genco nun yakındırr..elbet verirler belki kavak yelleri arasında verebilirler diye düşünüyorum..

Keşke ya da hiç belli olmaz. İkisinin de özeti kanald de yok ve zoraki kocanın fragmanı galiba sadece eurod de verilmiş. İnsallah erken gelir ya. Kesin özette olmayan şeyleri verirler..

keremcem d
23-08-07, 14:15
slm millet..
vayyy yeni baslik acilmis..
hayirli ugurlu olsuuunnn--
özetde cikmis..bu ne hiz yaw..
pinarin annesinin gencoyla tanismasina cok sevindim ama bi süprizle karsilacaklarmis..
acaba necati mi gelecek..
nihayet özgede cüneytin gercek yüzünü ögreniyomus.

calismalar icin:
Pelin, gülenayşe, eva, silanaz,mervecigim,sudem,ecr

resimler icin:
volvox ve bluenighte coook tskler

YoShYÖzGe
23-08-07, 14:19
sudem,_merveee_,EvaLongaria imzalar süper olmuş:img-wink:
ecr ve sudem avatarlar süper:img-wink:
Ellerinize sağlık:happy0064
Özet gelmiş galiba hemen okucam:img-wink:

shakira!!
23-08-07, 14:20
gencoyla annesi buluşurlar ama necati bunu öğrenir gelir mi oraya weya onların gitmelerini engeller die düşünüyorum...ya bither fln demişsiniz de başka isimler de war kimkimdir listesinde..

keremcem d
23-08-07, 14:26
gencoyla annesi buluşurlar ama necati bunu öğrenir gelir mi oraya weya onların gitmelerini engeller die düşünüyorum...ya bither fln demişsiniz de başka isimler de war kimkimdir listesinde..

aynen cnm..bencede kesin necati ögrenecek bulusacaklarini..kendisi gidip ikisinide alip gidecek..
ve tabii gencoyu gene tehdit eder..

cook heyecanli yaw..
cumartesiye fragman cikar:happy0064:happy0064

23-08-07, 14:31

Ötekiler derken Ahu'yu falan kastediosan onlar yanlış hatırlamıosam İlayda ve saz arkadasları. Okulda öğrenciler bi nevi figuran yani ama Çiğdem tunç çok önemli bi isim ve eminim su an dizide yok..

shakira!!
23-08-07, 14:31
aynen cnm..bencede kesin necati ögrenecek bulusacaklarini..kendisi gidip ikisinide alip gidecek..
ve tabii gencoyu gene tehdit eder..

cook heyecanli yaw..
cumartesiye fragman cikar:happy0064:happy0064

yok ya o kadar geç olmaz heralde..özet erken geldi..kanal d başından ayrılmayalım..tibet gencoya bişe yaapbilir mi?yada özgenin kardeşi oldugunu öğrenip özgeye zarar verebilir mi?çok mu uçtum

keremcem d
23-08-07, 14:36
pardon ya özeti nerden bulabilirim...yardımmmm edinizz pleaseee

tabii cnm..buyur:
9.bölümün özeti.
“GENCO”
9. Bölüm

GENCO VE PINAR’IN AŞKI TEHLİKEDE...

GENCO’NUN GEÇMİŞİ İLE İLGİLİ YENİ BİLGİLERE ULAŞAN NECATİ ONU KIZINDAN UZAKLAŞTIRMAYA KARARLIDIR.

Genco ve Pınar kalplerini birbirlerine tamamen açmışlardır.Kardeşinden uzak kalma pahasına da olsa Genco aşkına sahip çıkmaya karar verir.Ne Pınar’ın babası Necati ne de Tibet onu durduramaz.Genco her şeyin iyilikle çözümleneceğine inanmaktadır.O nedenle Pıanr’ı eve dönmeye ikna etmeye çalışır.Aşklarını kaçarak değil,mücadele ederek savunacaklarına onu razı eder.Pınar’ın destek alacağı tek kişi annesidir.Ona her şeyi anlatır ve ondan destek ister.

İşin ciddiyetini kavrayan Figen de Genco ile tanışmak ister.Necati Genco’nun peşini bırakmaz.Mahallden Ejder ve adamlarından yardım ister.Onlar sayesinde bazı önemli belgelere ulaşır.Her şeyden habersiz olan Genco ise Pınar’ın annesi ile tanışacağı için çok heyecanlıdır.Büyük bir özenle randevu için hazırlanır.Ancak Pınar ve Genco’yu hiç ummadıkları bir süpriz beklemektedir.

Hala Cüneyit’te inanmak isyeten Özge sonunda acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.Cüneyit ile bir cafede buluşmaya giden Özge mafya Tekin ve adamları ile de karşılaşır.Aşkına bir türlü karşılık alamayan Tibet ise çılgınca bir işe kalkışır.

ALINTIDIR:eeraslan2000

keremcem d
23-08-07, 14:52
Özeti okudum:happy0064
Teşekkürler keremcem d:img-wink:
Özge gerçeği öğreniyorrrr:happy0064

birsey degil cnm..
aynen gecde olsa nihayer ögreniyo özge herseyii..
ohh cüneytde yandiii..niahyet gercek yüzü ortaya cikiyo:happy0064

geryyy
23-08-07, 15:28
Arkadaşlar nihayet dönebildim. Forumumuzu çok özledim . Yeni başlıkta açılmış. Multimedia bölümünün açılmasına çook sevindim. Artık hiçbirşey birbirne karışmaz.
Özge nihayet gerçekleri öğrenmiş. Artık Cüneytin nasıl biri olduğunu anlamıştır.

Bu arada Tibetin yapacağı şeyi çok erkk ediyorum. İnşallah Genco&Pınar aşkı zarar görmez. Tibet kötü biri olmaya başlıyor galiba. Pınardan hiç vazgeçmeyecek . Ama ben hiçbirşeyin onların aşklarını engelleyemeyeceğini biliyorum ;)

krum
23-08-07, 15:32
önce tbrkler arkadaşlarım multimedia için..yeni resim süpermiş bayaa..bi hikaye yasdım :D:Dçok komik oldu bakın şimdi

necatinin kağıdını okuyunca genconn kapı numarasına göre ev adresin vardı..o zmn bnmle sorunu ddi..ve özgeyi de necati buldu..şimdi bence

necati genconn annesine aşıktı..genconn annesinn babası necatiyle evlenmesini istedi ama o genconn babasıyla evlendi..necatide deprem olduunu duyunca gitti baktı ki kız..onun ii bi yaşam sürübelmesi için özgenn şimdiki annesiyle babasına verdi bnce ...nasıl sıktım ama:D:D

geryyy
23-08-07, 15:38
önce tbrkler arkadaşlarım multimedia için..yeni resim süpermiş bayaa..bi hikaye yasdım :D:Dçok komik oldu bakın şimdi

necatinin kağıdını okuyunca genconn kapı numarasına göre ev adresin vardı..o zmn bnmle sorunu ddi..ve özgeyi de necati buldu..şimdi bence

necati genconn annesine aşıktı..genconn annesinn babası necatiyle evlenmesini istedi ama o genconn babasıyla evlendi..necatide deprem olduunu duyunca gitti baktı ki kız..onun ii bi yaşam sürübelmesi için özgenn şimdiki annesiyle babasına verdi bnce ...nasıl sıktım ama:D:D

Hikaye çok güzel olmuş. :happy0064:happy0064
Gerçekten ne olacağını çok merak ediyorum. Belki de Necati olanları hemen Özge'nin babasına anlatırlar. Onlarda kızlarını çok sevdikleri için Özge'nin bunu öğrenmesini istemezler (bence). Ama böyle bir şeyi çok saklayamazlar. Sonuçta Genco Özgenin abisi. Bu drum er ya da geç ortaya çıkacak. Ama ortaya çıkana kadar neler gelişir bilemem . Özgenin bu duruma tepkisi ne olacak acaba? :icon_sorr

cerenmelisa
23-08-07, 15:49
arkadaşlar hani nerede açılmış? linki eklermisiniz buraya..

işte link

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=323

dizi resim video bölümünde. diğer dizilerin içinde gencoda varr

ayrıca imzaların çok güzel olmuş. ellerine sağlıkk

shakira!!
23-08-07, 16:38
ya boş kalmış burasıı ... ya necati mütahitmi gerçekten..eğer öyleyse işler karışcak..

ezgistar
23-08-07, 17:37
:img-wink:arkadaşlar ya ben bişey sorucamda pınarın annesi ve babası ayrı mı yasıyolar hiç evli çiftmiş gibi durmuyo necati zaten sinirli karısı gibi davranmıyoda aklıma takıldı bilen varsa cvp bekliyorum şimdiden tskler arkadaslar

ecr
23-08-07, 17:38
yok boşanmamışlar ama ayrılar sanırım.. yani necati, karısını hep aldatmış.. ama karısı buna göz yummuş. o günden beridir ayrılar.. ama boşanmamışlar(sanırım)

HtCeee
23-08-07, 17:44
evt bencede ayrı gibiler sadece kagıt üzerinde nikatlılar..bi ara tacakistan mı? öyle bi ülke ismi geçmişti.hatta necati ben yokken kızlar degişmiş falan demişti.bakamamışsın anlamında..pınarın anneside gitmeseydin gibisinden bişeyler demişti.yani uzun bi ayrılık ve ayrı yaşama devresi geçirmişler..

nynm
23-08-07, 17:48
meraba arkadaşlar
uzun zamandan beri giremiyodum
özlemişim burasını

ya bişey sorcam dizimiz nerede çekiliyo didem bana bilgi üniversitesi demişti ama
hangi kampüsü olduğunu bilmiyorum bilen var mı???

djCi
23-08-07, 18:10
arkadaslar selam bolum ozetınden sonra heyecanla yenı bolumu beklıyorum. Bugunku hurriyet gazetesınde zırvedekı ıkılı dıye bı haber vardı. genconun son reytıngı ve basarısı hakkında bı haberdı. okumayanlar ıcın bılgı vereyım dedım

geryyy
23-08-07, 19:49
Bencede tekrarını kesin verirler. Ben Cumartesi vereceklerini düşünüyorum ama inşallah doğru düşünüyorumdur. Böyle bir dizinin tekrarının verilmemesi çok kötü olur. Çünkü dizinin reytingleri çok yüksek. Çok izlenen bir dizi. O yüzden tekrarını vermeleri çok iyi oluyor.
Bu arada forum çok yavaş ilerliyor gibi geliyor.
Pınarın annesiyle babasının ayrı olduğunu yeni öğrendim. Zaten hiç birlikte gibi gözükmüyorlar. Necati çok kötü davranıyor. Belkide sadece kızlar için birliktelerdir.

fundapehlivan
23-08-07, 20:47
Bence Necatiyle Figen ayrı değiller...
Ben de ilk bölüm öyle sanmıştım ama necati işi gereği sürekli şehir şehir gezen bir adam!
Onun için arada evden olması çok normal...

Bölüm özetini de hemen okudum!
Genconun nihayet aşkına sahip çıkacağına sevindim!
Ama bu nereye kadar gider işte onu bilemiyorum! Ailesinin ölümüne sebep olanın Necati olduğunu öğrenince ne düşünür nasıl davranır bilemiyorum:icon_sorr

Umarım Figen Gencoya iyi davranır, anlar onu!
Ama eminim sert davranmayacaktır:img-wink:
Belki de sever Gencoyu:img-in_lo

Yaaaa, artık roımantik sahneler olsa bu bölüm!
Valla her bölüm bunu bekliyorum ama maalesef:icon_sorr
Genco da sevdiğini gösterse biraz süper olacak...
Sevdiğini bile Pınardan önce Tibet duydu:P

Tibet ne yapmaya kalkışacak acaba??

lazkizz
23-08-07, 22:27
sayfadan msjlar silindi heralde :(
tIBETin gozleri zaten simsiyah oldu, ask yuzunden
Gencoyu vurur mu vurur vallah, ona belli olmaz

geryyy
24-08-07, 01:36
Bence Necatiyle Figen ayrı değiller...
Ben de ilk bölüm öyle sanmıştım ama necati işi gereği sürekli şehir şehir gezen bir adam!
Onun için arada evden olması çok normal...

Bölüm özetini de hemen okudum!
Genconun nihayet aşkına sahip çıkacağına sevindim!
Ama bu nereye kadar gider işte onu bilemiyorum! Ailesinin ölümüne sebep olanın Necati olduğunu öğrenince ne düşünür nasıl davranır bilemiyorum:icon_sorr

Umarım Figen Gencoya iyi davranır, anlar onu!
Ama eminim sert davranmayacaktır:img-wink:
Belki de sever Gencoyu:img-in_lo

Yaaaa, artık roımantik sahneler olsa bu bölüm!
Valla her bölüm bunu bekliyorum ama maalesef:icon_sorr
Genco da sevdiğini gösterse biraz süper olacak...
Sevdiğini bile Pınardan önce Tibet duydu:P

Tibet ne yapmaya kalkışacak acaba??

Evet canım bende Figenin Gencoyu anlayacağını , ona çok iyi davranacağını düşünüyorum. Genco gibi birisi sevilmez mi? ;)

İnşallah dediğin gibi romantik sahneler olur bu bölüm. Bunu bende çok istiyorum. Gencoda zaten artık mücadele etmeye karar veriyor.Çok da iyi yapıyor :happy0064:happy0064

Tibetin artık ne yapacağı hiç belli olmaz.Ben herşeyi beklerim artık Tibetten. En sevdiği insan elinden gidiyor. Tibet böyle birşeyi hiç kabullenemez -ki zaten öyle. Ama Genco & Pınar aşkının zarar görmesinden çok korkuyorum.

24-08-07, 09:44
Arkiler selam ya boş kalmış burası :img-yes: Ya Genco'nun tekrarını gene bi araştırdım da sitede hala yok gözüküo ama TW'de bi özellik var guide die. Teletex'in yayın akışı sayfası gibi bişi. Orda 16.00 cumartedi Genco tekar gözüküo hangisine inanacaımı sasırdım ya. Tekrar fragmanı gören var mı? Hatta yeni fragmanı gören var mı?

gdemirdiken
24-08-07, 10:21
Coşmuş burası demeyi çok isterdim ama dün bırakıldığı yerde duruyo forum maşallah... Multimedia bölümü mü açıldı.? Haberim yoktu ama çok sevindiM.Resimler ile yazılar birbirine karışıyordu iyi olmuş...
Geçen bölüm ile ilgili yorum yapmadım çünkü tek kelime ile her zamanki gibi tabiki süperdi... Konunun hep böyle tadında gitmesi dileğiyle....
Özeti erkenden gönderiyorlar tabi özette de pek bişi yazmıyo her zamanki gibi... Merakta bırakıyorlar insanı...Fragman ne zaman çıkcak yaww.. Fragman çıkınca sonra sesli fragman ne zaman çıkacak diye deliriyorum..:img-grin2
Bu yeni bölümde en çok Pınar, Pınar'ın annesi Figen ve Genco arasında geçecek olan sahneleri merak ediyorum.Belki bu bölümde öle bi sahne de olmayabilir... Necati yüzünden...
Ve Tibet'i çok merak ettim doğrusu..Bu bölümde çılgınca bir şey yapacak herhalde... Aslında çok uysal bir tipe benziyordu ama Genco Pınar'ı elinden alınca nasıl da delirdi... Bundan sonra Genco dikkat etsin Tibet'e valla ondan herşey beklenir... Aşk işte..Ne yapsın çocuk..

ytrshora
24-08-07, 10:47
slm arkadaşlar kaç gündür yoktum bi giremedim bölüm süperdi pınarın babası ne haltlar karıştırdıysa geçmişte genconun kendi peşinde olduğunu sanıyor. Birde arkadaşlar son bölümlerin resmi eklendimi eklendiyse hangi sayfada biri söyleyebilir mi imza yapıcağım da...

24-08-07, 10:49
slm arkadaşlar kaç gündür yoktum bi giremedim bölüm süperdi pınarın babası ne haltlar karıştırdıysa geçmişte genconun kendi peşinde olduğunu sanıyor. Birde arkadaşlar son bölümlerin resmi eklendimi eklendiyse hangi sayfada biri söyleyebilir mi imza yapıcağım da...

Genco'nun multi bölümü açıldı. Bütün resimler oraya taşındı. Bize göre Genco'nun yıkılan apartmanını Necati yaptı ve malzemeden çaldı. Ondan ole sanıo..

celeborn
24-08-07, 11:25
Genco'nun multi bölümü açıldı. Bütün resimler oraya taşındı. Bize göre Genco'nun yıkılan apartmanını Necati yaptı ve malzemeden çaldı. Ondan ole sanıo..

vayy süper kesiş..necatinin beti benzi atmıştı zati..;)

multi bölümümüz de açılmış sonunda:happy0064şimdi çalışmalar resimler daha düzenli arşivlenicek:good:

didemfener
24-08-07, 11:25
anam ben geldim ırmakçığım sende hoşgeldin..::D
seni armızda görmekten mutluluk duyarız...:D
yorumlarnıız uzaktanda olsa takip ediyorum arkdaşalr

celeborn
24-08-07, 11:29
anam ben geldim ırmakçığım sende hoşgeldin..::D
seni armızda görmekten mutluluk duyarız...:D
yorumlarnıız uzaktanda olsa takip ediyorum arkdaşalr

vayy başkanım forum hernekadar şu an sessiz olsada almış başını gidiyo..bende kısa!bir aradan sonra burdayım;)
saol cnm bende burda bulunmaktan dolayı mutluyum:P

güsel bi bölümdü ama son sahneyi pek beğenmedim..olmamış yani..sende izlerken krizler geçirmişindir muhtemelen:img-hyste

didemfener
24-08-07, 11:30
vayy başkanım forum hernekadar şu an sessiz olsada almış başını gidiyo..bende kısa!bir aradan sonra burdayım;)
saol cnm bende burda bulunmaktan dolayı mutluyum:P

güsel bi bölümdü ama son sahneyi pek beğenmedim..olmamış yani..sende izlerken krizler geçirmişindir muhtemelen:img-hyste

anam ırmağım hiç sormaya ağladım diyebilirim resmen kalp kiriznden gitcektim ya ama kendimi zor frenledim..:D

celeborn
24-08-07, 11:34
anam ırmağım hiç sormaya ağladım diyebilirim resmen kalp kiriznden gitcektim ya ama kendimi zor frenledim..:D

izlerken direk aklıma sengeldn;)..dedim kesin didoo dayanamaz bu artçı şoka:img-hyste
çok belli etmeseydin çevreye ya:img-wink: hem zaten sabitlendiler yani..korkulacak kadar bişey olmadı..ama şimdi nolcak pınar genconun evinde mi kalcak??inanamıyorm ya kalcak hiç arkadaşı fln yokmu?

didemfener
24-08-07, 11:35
izlerken direk aklıma sengeldn;)..dedim kesin didoo dayanamaz bu artçı şoka:img-hyste
çok belli etmeseydin çevreye ya:img-wink: hem zaten sabitlendiler yani..korkulacak kadar bişey olmadı..ama şimdi nolcak pınar genconun evinde mi kalcak??inanamıyorm ya kalcak hiç arkadaşı fln yokmu?

sabitlenmesi daha kötü ırmağım hareket etmediler..
ıyy iğrtenç kız görünce..:Ddahada sinirlendim..:D ırmağım ama
ilerde daha çok artçı şoklar yaşayabilirim
herkesin aklına ben gelmişim o sahnede..:D nedense

celeborn
24-08-07, 11:42
sabitlenmesi daha kötü ırmağım hareket etmediler..
ıyy iğrtenç kız görünce..:Ddahada sinirlendim..:D ırmağım ama
ilerde daha çok artçı şoklar yaşayabilirim
herkesin aklına ben gelmişim o sahnede..:D nedense

valla bencede sen ileriki bölümlerde ne yapacaksın..alıştır kendini canm yavaştan:img-yes: necatinin tavrı ne olacak acaba..tırsmıştı en son gencodan:img-in_lo
tibet de baya gaz yapmıştı'pınar bana geri döncek' die..tabi buna en çok sevinen sen olursun o ayrı..yoksa seni de mi antimanlar imzasına koysaydık..kareas olurdunuz:img-hyste:img-hyste

..::EmMy::..
24-08-07, 12:52
Hala Cüneyt’e inanmak isteyen Özge sonunda acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.Cüneyit ile bir cafede buluşmaya giden Özge mafya Tekin ve adamları ile de karşılaşır.

Allah ımmmm bu satırları okudum ya daha ne diimmmm:) sonunda yani oh bee çok ii oldu bu =))

bu arada multimedya bölümü açılmış çok sevindim:)

genco_ask
24-08-07, 12:52
yeni başlığımız hayırlı olsun tüm genco aşiretine:img-wink:....
özetimizde gelmiş en iyisinden:img-icecr...sonunda özge herşeyi anlıyor yuppiiii:happy0064kaç bölümdür bunu bekliyoduk süpermen ahmet kötülükleri yanecek sonundaaa:good:
yeni bölümümüzde açılmış...artık bizim dizimizinde avatar-özet-yorum bölümü varrr yaşasın yaaaaa:happy0064sonunda bu dediğimizde oldu...sıra gündemdeki dizilerden çıkıp dizilerin arasına girmek...o da olacak inşallah:img-wink:salı gelse artık....birde forumumuz niye bu kadar sesszi yaaa:img-blush

angle
24-08-07, 12:57
slm arkadaşlar özet gelmiş önceki özetlerde özgeye yer verilmiyordu bu özette özge isminin geçtiğini görünce çok sevindim hele birde cüneytin gerçek yüzünü görecek olmasıda beni mutlu etti nihayet dedim ama özette değişmeyen şey yine sonunda kafamızda soru işareti bırakması acaba tibet ne yapacak?

24-08-07, 13:04
yeni başlığımız hayırlı olsun tüm genco aşiretine:img-wink:....
özetimizde gelmiş en iyisinden:img-icecr...sonunda özge herşeyi anlıyor yuppiiii:happy0064kaç bölümdür bunu bekliyoduk süpermen ahmet kötülükleri yanecek sonundaaa:good:
yeni bölümümüzde açılmış...artık bizim dizimizinde avatar-özet-yorum bölümü varrr yaşasın yaaaaa:happy0064sonunda bu dediğimizde oldu...sıra gündemdeki dizilerden çıkıp dizilerin arasına girmek...o da olacak inşallah:img-wink:salı gelse artık....birde forumumuz niye bu kadar sesszi yaaa:img-blush

Bi de Ahmet-Özge sahnelerini daha fazla görsek. Bu arada özet kanaldye geldi. Fragman da yakındır. Bi gelse zaten. Ama nedense bu bölümün sonu kötü bitecekmiş gibi gelio bana. Ha bi de tekrar hala ne zaman belli deil deli oldum..

genco_ask
24-08-07, 13:08
Bi de Ahmet-Özge sahnelerini daha fazla görsek. Bu arada özet kanaldye geldi. Fragman da yakındır. Bi gelse zaten. Ama nedense bu bölümün sonu kötü bitecekmiş gibi gelio bana. Ha bi de tekrar hala ne zaman belli deil deli oldum..

ewet özge-ahmet sahnesi oldukça az:img-yes:...biz onları daha çok görmek istiyoruz:icon_whis!!özge taksi binmesi gerektiğinde ve çok azda genco-pınarı görmeye gittiğinde yanında olursa birbirleriyle yakın oluyolar...yoksa ikisini yanyana görmek zor:img-in_lo...ikisinin yemekleri çok güzel oluyor...ben en çok sünnette ikisini beğenmiştim...hani şu limonata ve toka meselesi:img-wink:...sonra özgenin ahmeti öpüşü falan:img-in_lo...bidaha zor böyle sahne görmek:img-blush...
bu arada bizim kıvırcık hoca hanımeller reklamında,
yumurcakta bir demet tiyatroda oynamış:img-yes:...(bilmeyenler için söyliyim dedim:img-blush)

24-08-07, 13:14
ewet özge-ahmet sahnesi oldukça az:img-yes:...biz onları daha çok görmek istiyoruz:icon_whis!!özge taksi binmesi gerektiğinde ve çok azda genco-pınarı görmeye gittiğinde yanında olursa birbirleriyle yakın oluyolar...yoksa ikisini yanyana görmek zor:img-in_lo...ikisinin yemekleri çok güzel oluyor...ben en çok sünnette ikisini beğenmiştim...hani şu limonata ve toka meselesi:img-wink:...sonra özgenin ahmeti öpüşü falan:img-in_lo...bidaha zor böyle sahne görmek:img-blush...
yumurcakta bir demet tiyatroda oynamış:img-yes:...(bilmeyenler için söyliyim dedim:img-blush)

Sen diince hatırladım şimdi yumurcağı doğru ya. Lütfiyeyle Fadıl'ın kızıydı dimi. Hanımelleri hatırlamıyorum da ben en cok Cüneyt'i nası hatırlayamadığıma şaşıyorum ya. Adam daa 4-5 ay öncesi itibariyle bayaa ünlenmişti. Google dan buldum Ala Turca reklamında oynadıını ya..

angle
24-08-07, 13:19

canım bundan sonra daha fazla görürüz özge ve ahmet sahnelerini yani umarım öyle olur özge cüneytin gerçek yüzünü görüyormuş nasıl olsa yani önceden ahmetle yemekteyken falan cüneytle buluşacağım kalkalım mı diyordu artık zamanını ahmetle geçirir çok güzel bir çift olurlar inşallah biran önce görürüz bu sahneleri

genco_ask
24-08-07, 13:21
Sen diince hatırladım şimdi yumurcağı doğru ya. Lütfiyeyle Fadıl'ın kızıydı dimi. Hanımelleri hatırlamıyorum da ben en cok Cüneyt'i nası hatırlayamadığıma şaşıyorum ya. Adam daa 4-5 ay öncesi itibariyle bayaa ünlenmişti. Google dan buldum Ala Turca reklamında oynadıını ya..

walla bilmiyorum cnm:icon_whis...zaten yumurcağı ben görmedim kuzenim söyledi:img-icecr...ama sibelin kıvırcık hocası hanımeller reklamında koşu yapan çocuk onu gördüm yani:img-yes:...cüneyti bende hatırlamıyorum yaaa bende bir bakıyım şu resmine merak ettim yaaa:img-icecr....

genco_ask
24-08-07, 13:24
canım bundan sonra daha fazla görürüz özge ve ahmet sahnelerini yani umarım öyle olur özge cüneytin gerçek yüzünü görüyormuş nasıl olsa yani önceden ahmetle yemekteyken falan cüneytle buluşacağım kalkalım mı diyordu artık zamanını ahmetle geçirir çok güzel bir çift olurlar inşallah biran önce görürüz bu sahneleri

inşallah cnm inşallahhh:img-yes:....ama dediğin doğru özge şimdi cüneytin gerçek yüzünü görünce acı çekecek:img-blush...onun acısınıda ahmet dindirecek:img-in_lo...daha çok beraber olacaklar...veeee sonunda istediğimiz olacak yani en kısa zamandada sevgili olacaklar(yani umarım):img-in_lo...ahmetin baya uğraşması gerekecek özgeyi elde etmek için gerçi ahmet zoru sever...hem özgede şarkısında en güzel aşk zor olanmış demiyormu onlar zor aşkı seviyorlar:img-blush...muhteşem bir çift olacaklar:img-in_lo...

shakira!!
24-08-07, 13:28
simdi malum siteden cüneyti izliyorum..ya bu çocuk bayay meşhurduu yaaa..bi aralar bende hayranıydım..çok güzeldii o reklam..sana çay demlesem gelir misin?:happy0064
ya yumurcak sirli annemde oynamıştı diye hatırlıyorum.çileğin okuldan arkadaşı değilmiydi?

24-08-07, 13:32
inşallah cnm inşallahhh:img-yes:....ama dediğin doğru özge şimdi cüneytin gerçek yüzünü görünce acı çekecek:img-blush...onun acısınıda ahmet dindirecek:img-in_lo...daha çok beraber olacaklar...veeee sonunda istediğimiz olacak yani en kısa zamandada sevgili olacaklar(yani umarım):img-in_lo...ahmetin baya uğraşması gerekecek özgeyi elde etmek için gerçi ahmet zoru sever...hem özgede şarkısında en güzel aşk zor olanmış demiyormu onlar zor aşkı seviyorlar:img-blush...muhteşem bir çift olacaklar:img-in_lo...

Her şey ii güzelde ben tahminimin doru cıkmasından korkuorm(insallah cıkmaz). Simdi bu Özge Ahmet'e karşı hep Cüneyt'i savundu ya.. Ya gerçeği öğrenince de Ahmet'e mahcup olur, hem de yaşadıklarını sindirmeye calışır da kendini eve kapatırsa ya da tek başına dolaşmaya başlarsa; ya da Ahmet'in yüzüne bakamazsa.. Ya tabii olması çok küçük ihtimalde şeyler bunlar da hadi ya olursa???:icon_sorr:icon_sorr

24-08-07, 13:35
simdi malum siteden cüneyti izliyorum..ya bu çocuk bayay meşhurduu yaaa..bi aralar bende hayranıydım..çok güzeldii o reklam..sana çay demlesem gelir misin?:happy0064
ya yumurcak sirli annemde oynamıştı diye hatırlıyorum.çileğin okuldan arkadaşı değilmiydi?

Eer yanlış hatırlamıosam orda oynayanlardan hiçbiri yumurcak deildi. Eğer en yakın arkadasını kastediosan o hiç deildi zaten eminim. Fragman nerdesin??

genco_ask
24-08-07, 13:36
Her şey ii güzelde ben tahminimin doru cıkmasından korkuorm(insallah cıkmaz). Simdi bu Özge Ahmet'e karşı hep Cüneyt'i savundu ya.. Ya gerçeği öğrenince de Ahmet'e mahcup olur, hem de yaşadıklarını sindirmeye calışır da kendini eve kapatırsa ya da tek başına dolaşmaya başlarsa; ya da Ahmet'in yüzüne bakamazsa.. Ya tabii olması çok küçük ihtimalde şeyler bunlar da hadi ya olursa???:icon_sorr:icon_sorr

bu çoook ufak bi ihtimal:img-wink:...özge asil kızdır:img-yes:...kalbini az kırmadı çocuğun kötü cüneyt için ama sarılır,iki öper ahmeti:img-in_lo...ahmet herşeyi unutur:img-in_lo...ama dediğim gibi bunlarınki zor aşk:img-blush...cüneytin kötü işleri ortaya çıksa bile hemen sevgili olmazlar...daha özge acı çeker...ahmet yanında olur...aklımıza kötü şeyler getirmeyelim...olumlu düşünelim olumlu olsun:img-wink:....

24-08-07, 13:38
bu çoook ufak bi ihtimal:img-wink:...özge asil kızdır:img-yes:...kalbini az kırmadı çocuğun kötü cüneyt için ama sarılır,iki öper ahmeti:img-in_lo...ahmet herşeyi unutur:img-in_lo...ama dediğim gibi bunlarınki zor aşk:img-blush...cüneytin kötü işleri ortaya çıksa bile hemen sevgili olmazlar...daha özge acı çeker...ahmet yanında olur...aklımıza kötü şeyler getirmeyelim...olumlu düşünelim olumlu olsun:img-wink:....

Haklısın "OLUMLU DÜŞÜNELİM OLUMLU ŞEYLER OLSUN". De işte bi de fragman meselesi var görseydik bi neler olacağını biraz daha kestirebilirdik..

angle
24-08-07, 13:38

evet olabilir özge asi falan ama aslında çok kırılgan zayıf yönlerini göstermemek için asi takılıyor bana göre yani güvendiği birinin onu kullanması çok üzecektir ahmet insanların gördüğünü sen göremiyorsun falan demişti ama özge hep cüneyti savunmuştu ama inşallah dediğin gibi olmazda özge yalnız kalmak yerine ahmetten destek almaya çalışır

shakira!!
24-08-07, 13:45
Eer yanlış hatırlamıosam orda oynayanlardan hiçbiri yumurcak deildi. Eğer en yakın arkadasını kastediosan o hiç deildi zaten eminim. Fragman nerdesin??

labilirr bende tam hatırlamıyorum çünkü..sadece yanında cok samimi bi kız arkadası wardı..ben benzettim galiba..ya fragman bugün bi ihtimal verirler mi acaba?yarın kesin çıkması lazımda..

cerenmelisa
24-08-07, 13:49
evet olabilir özge asi falan ama aslında çok kırılgan zayıf yönlerini göstermemek için asi takılıyor bana göre yani güvendiği birinin onu kullanması çok üzecektir ahmet insanların gördüğünü sen göremiyorsun falan demişti ama özge hep cüneyti savunmuştu ama inşallah dediğin gibi olmazda özge yalnız kalmak yerine ahmetten destek almaya çalışır

özetten anladığım kadarıyla özge pu para olayında ahmete inanmayacak. daha sonra cüneytle buluşacakkekn gerçekleri öğrenecek. bu yüzden ahmete yine kötü sözler sölemiş olabilir. cüneytin yalanlarını öğrenincede pişman olur tabii..ama bence ahmetten uzak kalmz.hemen gider özür diler gönlünü alır ahmetin.
yalnız en kötüsüde özge cüneytin yalanlarını öğrenince çok üzülecek.çok acı çekecek. ama iyi tarafından bakacak olursak cüneytten kurtulmuş oluyor

angle
24-08-07, 13:58
özetten anladığım kadarıyla özge pu para olayında ahmete inanmayacak. daha sonra cüneytle buluşacakkekn gerçekleri öğrenecek. bu yüzden ahmete yine kötü sözler sölemiş olabilir. cüneytin yalanlarını öğrenincede pişman olur tabii..ama bence ahmetten uzak kalmz.hemen gider özür diler gönlünü alır ahmetin.
yalnız en kötüsüde özge cüneytin yalanlarını öğrenince çok üzülecek.çok acı çekecek. ama iyi tarafından bakacak olursak cüneytten kurtulmuş oluyor

şimdi özeti tekrar okudum cüneytle bir cafeteryada buluşmaya giden özge gerçekleri öğrenir diyordu dikkat etmemişim:img-blush evet o zaman özge ahmetin kalbini kıracak şeyler söylemiş olabilir ki cüneyt söz konusuyken kesin söylemiştir ama sonra ahmetten özür diler ama ahmet ne tepki verir acaba sanki affeder gibi geliyor ama...

fundapehlivan
24-08-07, 14:04
Bence Özge ahmetle konuşmamazlık etmez!
Dürüst ve dobra biri özge, hak yemez:img-yes:

Önce bir bunalıma girer mutlaka ama bu da normal!
Güvendiği dağlara karlar yağıyor:icon_sorr
Ama sonra ahmete gözümü açtığın için sağ ol, diyecektir!

Bu arada özge hani abisinin yüzünü tam görecek göremiyor ya...
Bence görse de bir işe yaramaz, yani genconun o olduğunu hayatta anlamaz!

Çünkü anormal fark var:icon_whis:img-wink:

shakira!!
24-08-07, 15:07
ya özet nerde..kaçıncı sayfada yarım saattir arıyom bbulamadım..

multimedya bölümüne bakarsan bulabilirsin

PinarVeGenco
24-08-07, 15:42
Pinarin okudugu iki siir

Sizin Hiç Babanız Öldü mü? / Cemal Süreya

Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü, kör oldum.
Yıkadılar, aldılar, götürdüler.
Babamdan ummazdım bunu kör oldum.
Siz hiç hamama gittiniz mi?
Ben gittim lambanın biri söndü
Gözümün biri söndü kör oldum.
Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak
Söylelemesine maviydi kör oldum
Taslara gelince hamam taslarına
Taslar pırıl pırıldı ayna gibiydi
Taslarda yüzümün yarısını gördüm
Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü
Yüzümden ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç sabunluyken ağladınız mı?:sad53:

Aşk/Cemal Süreya

Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git.
Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler.
Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin
Oysa Allah bilir bugün iyi uyanmıştık
Sevgiyeydi ilk açılışı gözlerimizin sırf onaydı

Bir kuş konmuş parmaklarıma uzun uzun ötmüştü
Bir sevişmek gelmiş bir daha gitmemişti
Yoktu dünlerde evvelsi günlerdeki yoksulluğumuz
Sanki hiç olmamıştı
Oysa kalbim işte şuracıkta çarpıyordu :sad53::img-in_lo

shakira!!
24-08-07, 15:50
tşklerr PinarVeGenco
ikiside çok güzel şiirlerin..sondaki hele..

shakira!!
24-08-07, 16:29
gencocular nerdesiniz???forumumuz cok sessiz kalmışş ya...
yeni gelen fotolar geldi aklıma genco pınar tibet..gencoyla pınar buluşur tibette onları takip eder..ve orda kıskançlıktan bişiler yapar die tahmin ediyorum ama..neyse fragman bi gelseee...ahh ahh.fragman!

sibs
24-08-07, 17:24
Ya yeni resimlere bakinca evet Genco ve Pinar bulusurken Tibet gelir yada tkip eder gibi gozukuyor. Ama aklima birsey geldi. Ozette Genco Pinarin annesiyle bulusacak ama kotu bur surpriz onlari bekliyor gibi birsey yaziyordu. Ilk akla gelen Necatinin onlari gormesi ama belkide Tibet geliyor. Gencu Figenle bulusacakken sakin Tibet gelmesin :) Allahhh.

keremcem d
24-08-07, 17:38
Slm millet..
yaw forumumuz ne kadar sessiz ya..dündne beri sadece dört sayfacik mi ilerlemisiz..
hemen telafi edelim bugün:img-yes:
PinarVeGenco iki siirde harika cnm.. ee genconun okudugu siirler harika olmicakda nolucak:img-yes::img-yes:

sibs cnm aynen katilyiorum..belki o süpriz dedikleri tibetin gelmeside ola bilir..o zaman tibet iyice anlar pinarin genco konusundaki kararligini.. pinar annesiyle bile tanistirdigina göre..

ecr
24-08-07, 17:41
arkadaşlar eklenen pınar-genco-tibet resimleri diziden değildir.. hepsi tanıtım amaçlıdır..

yani o fotolar bölümden değil..

cerenmelisa
24-08-07, 17:50
arkadaşlar eklenen pınar-genco-tibet resimleri diziden değildir.. hepsi tanıtım amaçlıdır..

yani o fotolar bölümden değil..

evet haklısın. verilen bu resimler sadece tanıtım amaçlı oluyor. dizide öyle bir sahne olacağını sanmam

keremcem d
24-08-07, 17:51
ecr demek o resimler tanitim amacli..
yani o zaman o süpriz ne ola bilir acaba??
bence kesin necatiyle ilgili birseyler..

ecr
24-08-07, 17:57
herşeyden belli olur.. resimler çok canlı, dizide olsa o kadar canlı olmazdı
ayrıca dizide giydiklerini giymemişler.. farklı bir tarz var ortada..
yer ormanlık bir yer sanırım. genco şehirde geçen bir konuya sahip..

bu 3 madde yeterlidir sanırım..

24-08-07, 18:02
herşeyden belli olur.. resimler çok canlı, dizide olsa o kadar canlı olmazdı
ayrıca dizide giydiklerini giymemişler.. farklı bir tarz var ortada..
yer ormanlık bir yer sanırım. genco şehirde geçen bir konuya sahip..

bu 3 madde yeterlidir sanırım..

Tanıtım için olduu belli de Tibet'in ifade süper ya. Onun o ifadeyi Pınar-Genco'nun o bakışlarını görünce bilgisayarın başından kalkıp şakkıdı şakkıdı göbek atasım gelio. Ooooh yandan yandan oooh yandan yandan:bella:bella:dance::dance::dance:

awakening
24-08-07, 18:04
fragman gece gec saatlerde yada her zamanki gibi yarın öğleden sonra 2 gibi veriliyor. bu arada figen-genco buluşması nasıl olacak acaba

sibs
24-08-07, 18:09
Tuh bende resimler cekimden sandim. Hmmm. O zaman yine Necati ismi akla geliyor. Gerci hic belli olmuyorki Tibet yada basak birseyde olabilir. Herseye hazirlikli olmaliyiz :)
Pinarin annesi Pinara destek olacak gibi gorunuyor. Bu iyi birsey. Eee tanismak istedigine gore Necati gibi olmaz demiyecek.
Gunler ne cabuk geciyor. Biz Sali gunu ne zaman gelecek derken ozet cikti fragmanada az kaldi. Ama bu son bolum guzeldi demeliyim. Sanirim herkez vardi bu bolumde o yuzden mutluyum. Yumurcak vardi hoca hanim muhtar ooo ooo. Bizi duydular sanirim.
Sibele yine cok guldum. Ismet nasilda bakti oyle :) Dahada ilginci Sakin bile oyle baka kaldi. Ismet mi Sakin mi, Ismetmi Sakinmi. Bakalim hangisini sececek Sibel. Tabi Gencodan vazgectigi zaman belki onlari fark eder.
Ya burasi gercektende cok seszi kalmis. Bence bunun nedeni multimedia bolumun acilmis olmasi yuzunden. Resim bolumun dekiler biraya eklenmis olsaydi o zaman ooo ooo kac sayfa ilrlemis olurduk.

keremcem d
24-08-07, 18:09
fragman gece gec saatlerde yada her zamanki gibi yarın öğleden sonra 2 gibi veriliyor. bu arada figen-genco buluşması nasıl olacak acaba

aynen cnm..
vallah geceye kadar beklicem..gece kesin verirler..
insallah görürüm..
bend egenco-figen bulusmasini cok merak ediyorum..gene pinarin annesi iyi ya.. hic olmazsa gencoya bi sans veriyo

24-08-07, 18:17
aynen cnm..
vallah geceye kadar beklicem..gece kesin verirler..
insallah görürüm..
bend egenco-figen bulusmasini cok merak ediyorum..gene pinarin annesi iyi ya.. hic olmazsa gencoya bi sans veriyo

Arkadaslar ben geceye kadar burdaım galiba. Tw kapalı. Gören ve foruma girebilecek biri olursa lütfen ayrıntılı acıklama istiorm. Figen'in tepki süper damadı tanımak istio :) Bi de şu Necati belgeyi açıklamalı okuyacak mı ne anlama geldiini solijek mi onu merak ediyorum (bakalım doru kopya edebilmişmiyim malum siteden)..

lazkizz
24-08-07, 18:28
Fatosum gencoyu asla rahat birakmazlar zaten, baksana
kotulere iyi davraniliyor, iyi lere kotu davraniliyor ya bune:(

didemfener
24-08-07, 18:29
Fatosum gencoyu asla rahat birakmazlar zaten, baksana
kotulere iyi davraniliyor, iyi lere kotu davraniliyor ya bune:(

kübracım valla öle ya
bu vişne reçelim ne zamn rahat yüzü görcek

keremcem d
24-08-07, 18:30
Arkadaslar ben geceye kadar burdaım galiba. Tw kapalı. Gören ve foruma girebilecek biri olursa lütfen ayrıntılı acıklama istiorm. Figen'in tepki süper damadı tanımak istio :) Bi de şu Necati belgeyi açıklamalı okuyacak mı ne anlama geldiini solijek mi onu merak ediyorum (bakalım doru kopya edebilmişmiyim malum siteden)..

gire bilirsem ve görürsem hemencik girerim cnm..
ama bende bu sans varken kesin göremem.
bende figen ne yapacak diye cok merak edioyrum..ve tabii ne konusacaklarini tabii su süpriz engel olmazsa..

sibs
24-08-07, 18:34
Aklima gelmisken birsey soracam. Ilk bolumlerden belli aklimda bir soru var. Belkide ben yanlis anladim ama sorayim dedim. Simde Genco deprem oldugu sene kac yasindaymis ? Ne yapcaksin diye dusunebilirsiniz ama ben sanki 10 yasindaymis gibi duydum. Bana 10 yasinda bir cocukmus gibi gelmedi deprem sahnelerinde ama niye bilmiyorum 10 yasinda oldugu aklimda kalmis. Hayir yani 10 yasindaysa su anda 26 yasinda olamazdi.
Ama deprem senesinde Ozge/Gulayin yasi 10 olmasi lazim. Benmi yanlis duydum. Heralde Oge 10 yasinda dediler bende genco 10 yasinda anladim :)

sezenbaşer
24-08-07, 18:35
Aklima gelmisken birsey soracam. Ilk bolumlerden belli aklimda bir soru var. Belkide ben yanlis anladim ama sorayim dedim. Simde Genco deprem oldugu sene kac yasindaymis ? Ne yapcaksin diye dusunebilirsiniz ama ben sanki 10 yasindaymis gibi duydum. Bana 10 yasinda bir cocukmus gibi gelmedi deprem sahnelerinde ama niye bilmiyorum 10 yasinda oldugu aklimda kalmis. Hayir yani 10 yasindaysa su anda 26 yasinda olamazdi.
Ama deprem senesinde Ozge/Gulayin yasi 10 olmasi lazim. Benmi yanlis duydum. Heralde Oge 10 yasinda dediler bende genco 10 yasinda anladim :)

bildiğim kadarıyla genco depremde 18 yaşındaydı şmdi 26 yaşında:img-wink:

keremcem d
24-08-07, 18:40

Ya ben tam bilmyiorum ama genco 10 yasinda degildi ya.. o kadar olamaz..saten gecmisi gösterirlerkende öyle on yasina benzemiyodu..galiba 18 ama tam emmin degilim..

24-08-07, 18:44
gire bilirsem ve görürsem hemencik girerim cnm..
ama bende bu sans varken kesin göremem.
bende figen ne yapacak diye cok merak edioyrum..ve tabii ne konusacaklarini tabii su süpriz engel olmazsa..

Saol cnm.Her bölüm bi süpriz var zaten ya. Yok Genco'nun asıl sırrı. Yok Tibetin kalkışacağı iş. Yok Necati ne gördü. Her yer süpriz ve soru dolu? Hiç birininde sole hah demekki buymus denecek cinsten cewapları yok ki. Asıl sır belgeyle ilgili DE NE? Tibet Genco karşılaşmasında sırlar dokuldu DE NE bu sırlar? Bıktım ben ya..

sibs
24-08-07, 18:47
Sezenbaser ve keremcem d
Saolun demeki ben uyduruyorum. Ozgenin 10 yasinda olmasi gerek ama niye benim aklimda Genco kaldi bilmiyorum. Kac hafta once duydugumda nasil oluyor acaba dizi 2007 degilde baska bir tarihmi dedim. Sonra yok bu sacma oldu dedim.

Simdi Ozge bankadan yine yuklu miktarda para cekti. Acaba ailesi yine ogrenecekmi. Ogrenirseler iyi olmaz.
Hem Necatinin buldugu bilgiler aklima takildi. Bakalim Necatinin telasi niye. Ya mutahit oldugu icin Gencolarin eviyle alakasi var daha once bir arkadasin dedigi gibi. Yada Ozgeyi o bulup getirdi.

24-08-07, 18:53
Sezenbaser ve keremcem d
Saolun demeki ben uyduruyorum. Ozgenin 10 yasinda olmasi gerek ama niye benim aklimda Genco kaldi bilmiyorum. Kac hafta once duydugumda nasil oluyor acaba dizi 2007 degilde baska bir tarihmi dedim. Sonra yok bu sacma oldu dedim.

Simdi Ozge bankadan yine yuklu miktarda para cekti. Acaba ailesi yine ogrenecekmi. Ogrenirseler iyi olmaz.
Hem Necatinin buldugu bilgiler aklima takildi. Bakalim Necatinin telasi niye. Ya mutahit oldugu icin Gencolarin eviyle alakasi var daha once bir arkadasin dedigi gibi. Yada Ozgeyi o bulup getirdi.

Özge'yi zaten o bulup getirdi. Dizide bunu söyledi. Yalnız Genco aynı apartmanda oturduundan Özge'nin abisi olduunu anlar mı yoksa sadece mütahit olduğundan o apartmanı yaptıından malzemeden çaldıından(bunlar bizim tahminlerimiz gerçek cıkmama ihtimali hala var) Genco'nun intikam almaya çalıştıını mı düşünüo o daa belli deil..

HtCeee
24-08-07, 18:57
slm ben geldim.konu ne?.:) fragman cumartesi çıkıyo dimi..bu arada hafta sonu tekrar olmaz gibime geliyo.yarın 13.00 itibaren..pazar günüde 10 .00 'dan itibarenn formula yarışları var ve kanal d veriyo.sürekli canlı yayın yapıyo...fragmanıda görseydik.bide söylemeden edemiycemm...bu bizimkiler nasıl sevgili böyle yaa..:img-pilot gizli saklı buluşuyolar.okulda bile çok güzel bi ilişkileri var.bakışlar,konuşmalar vss yanyana yürüyolar elele tutuşma yokk..kızıyom ama ve enkısa zamanda elele yürümelerini bekliyorumm :img-wink: :img-wink:

shakira!!
24-08-07, 19:00
ya o resimler diziden değilmiş demek..neyse..HtCeee antimanlar weya başka biri aralarına girmessee olucak inş onlarda..hem bizimkiler daha yeni yeni açılıyolar..

sibs
24-08-07, 19:00
Hmm o zaman Ozgeyi kendi bulup getirdi diye telaslanmis olma sansi yuksek. Burda mutahit olup yikilan binala alakasi olmasi burda konusuluyor ama bakalim senaristler oyle dusunmusmu.
Evet birinci ihtimal yuksek. Ama bir yandanda dusnuyorum. Hadi diyelim Necati Ozgeyi bulup getirdi ve Genco ortaya cikti. E Necati demiyormu bu Genco kizi bennim getirdigimi nerden ogrenmis olabilir. Bilem izleyip ogrenicez.
Bu arada evet ya sunnet dugunu bolumunde Necati dugunden sonra Ozge icin bilmedigin kizi getirirsen boyle olur filan gibi laflar etmisti. Ben unutmusum.

24-08-07, 19:01
slm ben geldim.konu ne?.:) fragman cumartesi çıkıyo dimi..bu arada hafta sonu tekrar olmaz gibime geliyo.yarın 13.00 itibaren..pazar günüde 10 .00 'dan itibarenn formula yarışları var ve kanal d veriyo.sürekli canlı yayın yapıyo...fragmanıda görseydik.bide söylemeden edemiycemm...bu bizimkiler nasıl sevgili böyle yaa..:img-pilot gizli saklı buluşuyolar.okulda bile çok güzel bi ilişkileri var.bakışlar,konuşmalar vss yanyana yürüyolar elele tutuşma yokk..kızıyom ama ve enkısa zamanda elele yürümelerini bekliyorumm :img-wink: :img-wink:

Cidden komikler ya. Ya ilk açılmaları öpüşmeyle olur(her ne kadar başarıyla sonuçlanmasa da) ya da birbirlerine sevgili gibi davranmazlar. Ya deli gibi kıskanırlar ve bunu saklarlar, ya da kıskanıyormuş gibi görünürler altından başka şeyler çıkar. Ya el ele tutuşmazlar ya da ilk tartışmada öpüşürler. Sizce de komik deil mi?

shakira!!
24-08-07, 19:12
Hmm o zaman Ozgeyi kendi bulup getirdi diye telaslanmis olma sansi yuksek. Burda mutahit olup yikilan binala alakasi olmasi burda konusuluyor ama bakalim senaristler oyle dusunmusmu.
Evet birinci ihtimal yuksek. Ama bir yandanda dusnuyorum. Hadi diyelim Necati Ozgeyi bulup getirdi ve Genco ortaya cikti. E Necati demiyormu bu Genco kizi bennim getirdigimi nerden ogrenmis olabilir. Bilem izleyip ogrenicez.
Bu arada evet ya sunnet dugunu bolumunde Necati dugunden sonra Ozge icin bilmedigin kizi getirirsen boyle olur filan gibi laflar etmisti. Ben unutmusum.

bence mütahitlikle i alakası yok ama bazı seyler mütahit oldugunu gösteriyo..
mesela o binadan gidip özgeyi nie alıp getirsin.binayla bi ilişkisi vardır mutlaka buna göre mütahit olabilir..
bide sey war necati intikam için senin peşinde derse pınar bilmio mu babasının mütahit oldugunu özgeyi oun yaptıgı binadan alıp getirdiğinii..genconun bunun intikamını alcagınımı düşüncek..pınarın aşkı bu kdr zayıf mı?

HtCeee
24-08-07, 19:13
Cidden komikler ya. Ya ilk açılmaları öpüşmeyle olur(her ne kadar başarıyla sonuçlanmasa da) ya da birbirlerine sevgili gibi davranmazlar. Ya deli gibi kıskanırlar ve bunu saklarlar, ya da kıskanıyormuş gibi görünürler altından başka şeyler çıkar. Ya el ele tutuşmazlar ya da ilk tartışmada öpüşürler. Sizce de komik deil mi?

tabiki komikler.farklı yaşıyolar ilişkilerini buna kabul :img-wink: herkezden çekinerek yaşıyolar ama şimdi 10 yaşındaki çocuklar; dün tanıdıgı kişinin bugün elini tutuyo:icon_whis ama bizimkisiler birbirlerine sevgi dolu bakıyo.kıskançlık vss herşey var ama elele tutuşma yok :img-pilot :icon_sorr öpüşemediler zatenn..:) olsun gene kabul daha ilk ilerleyen bölümlerde istedigimiz gibide olur..:img-icecr becerirler o ışıgı görüyom onlarda ben :img-in_lo son bölümdeki sarılma yetmedi bana.tibetle bile daha uzun sarıldı yaa :img-pilot genco çekti kendine sarıldılar kestiler.:icon_sorr acilen elele tutuş..daha çok samimiyet.mesela o buluştukları yerde otururkenn birazcık daha samimi olabilirler :img-in_lo :img-in_lo tabi ejderin saz arkadaşı yoksa :img-pilot (ismini unuttum ondan böyle yazdım)...

24-08-07, 19:15
mesela o binadan gidip özgeyi nie alıp getirsin.binayla bi ilişkisi vardır mutlaka buna göre mütahit olabilir..

Yanlış hatırlamıosam mütahit olduuda bi bolumde vardı. Yurtdışındaydı bi mütahitlik işi için ordan hatırlıorz. Özge'yi almasıyla alaka kurmadık yani:img-wink:..

HtCeee
24-08-07, 19:17
ya o resimler diziden değilmiş demek..neyse..HtCeee antimanlar weya başka biri aralarına girmessee olucak inş onlarda..hem bizimkiler daha yeni yeni açılıyolar..

evt bide şu ejder ve saz arkadaşları olmasa herşey daha güzel olucak.ama o zamanda aşklarının kıymetini bilmezler.daha yakınlaşmazlar.her anticilerde bi hayır vardır :img-wink: bizim anticilerde kahramanlarımızın yakınlaşması için yardımcı oluyo..bakalımm ejder bey bu hafta neler yapıcak.yoksa fiyaskoyla mı? sonuçlanıcak iş :img-pilot

24-08-07, 19:18
tabiki komikler.farklı yaşıyolar ilişkilerini buna kabul :img-wink: herkezden çekinerek yaşıyolar ama şimdi 10 yaşındaki çocuklar; dün tanıdıgı kişinin bugün elini tutuyo:icon_whis ama bizimkisiler birbirlerine sevgi dolu bakıyo.kıskançlık vss herşey var ama elele tutuşma yok :img-pilot :icon_sorr öpüşemediler zatenn..:) olsun gene kabul daha ilk ilerleyen bölümlerde istedigimiz gibide olur..:img-icecr becerirler o ışıgı görüyom onlarda ben :img-in_lo son bölümdeki sarılma yetmedi bana.tibetle bile daha uzun sarıldı yaa :img-pilot genco çekti kendine sarıldılar kestiler.:icon_sorr acilen elele tutuş..daha çok samimiyet.mesela o buluştukları yerde otururkenn birazcık daha samimi olabilirler :img-in_lo :img-in_lo tabi ejderin saz arkadaşı yoksa (ismini unuttum ondan böyle yazdım)...

Ya aslında komik falan dioruz da masum aşk bazen daha güzel oluyo. El ele tutuşurken bile çekinecekler, sarılırken çekinecekler. Aşkın güzelliği burdan ortaya cıkıo zaten. Oyle derin bakıolar ki birbirlerine bazen(ii rol yapıolar) insanın içi bole bi sevinçle huzurla doluo ya. Oyy yerim ben sizi:happy0064

HtCeee
24-08-07, 19:25
Ya aslında komik falan dioruz da masum aşk bazen daha güzel oluyo. El ele tutuşurken bile çekinecekler, sarılırken çekinecekler. Aşkın güzelliği burdan ortaya cıkıo zaten. Oyle derin bakıolar ki birbirlerine bazen(ii rol yapıolar) insanın içi bole bi sevinçle huzurla doluo ya. Oyy yerim ben sizi:happy0064

:) ay senin yazıdıgın yazıyı okurkenn birden aklıma dizimizin şarkısı ''sevinceeeeeeee'' geldi..müzigimiz bile çok güzell :img-in_lo :img-in_lo hem aşklar ki! aşklar dedim..ahmetle&özgede var .onların aşkıda yakında bize merhaba diycek :img-blush genco&pınarın mutfaktaki halleri ve banyoda ki halleri.seninde dedigin gibi aşkınn en yalın halini izlememiz içinn bizlere yardımcı..onlar sayesinde dışardaki aşklardan bıkıp.dizilerde ki aşklara bu kadar baglanıyoruzzz...:img-blush çünki;en yalın,en sade ,en masumm onlar yaşatıyo bize :img-wink:

shakira!!
24-08-07, 19:29

ay ne güsel anlatmışsın simdi bile içim kıpır kıpır oldu ya...
walla ben direk özgeyle mütaitliği bagladım..arladasım söledi böle olur die sizde mütahitlik dediniz..

sibs
24-08-07, 19:29
bide sey war necati intikam için senin peşinde derse pınar bilmio mu babasının mütahit oldugunu özgeyi oun yaptıgı binadan alıp getirdiğinii..genconun bunun intikamını alcagınımı düşüncek..pınarın aşkı bu kdr zayıf mı?

Aslinda iki olayda olabilir. Kendisi mutahitse o zaman binala belki bir alakasi vardir ama o ara iste Ozgeyide elinden tutmus getirmis. Gercektende oyle olursa o zaman Genconun ihtikami buyuk olacak diye korkar. Ama dedigin gibi Pinar hemen babasina inanirsa ooo ooo Genconun cok isi var. Hangi birisiyle ugrasacak.

keremcem d
24-08-07, 19:35
Aslinda iki olayda olabilir. Kendisi mutahitse o zaman binala belki bir alakasi vardir ama o ara iste Ozgeyide elinden tutmus getirmis. Gercektende oyle olursa o zaman Genconun ihtikami buyuk olacak diye korkar. Ama dedigin gibi Pinar hemen babasina inanirsa ooo ooo Genconun cok isi var. Hangi birisiyle ugrasacak.

Insallah inanmaz pinar babasina..hem bence gencoya gidipte sorar yani ilkönce ikisinide dinler sonra karar verir..
ama bence babasina inanmaz.. yada inanir..
off cok karisik ya:img-in_lo

shakira!!
24-08-07, 19:38
ya inş inanmazz..bi kerede aşk kazansın ya söyle olaylarda..genco bide pınarın eve gitmesini istedi ya..pınar babasına inanırsa bu evden yollamayı evine gitmesini istemesine bi intikam parcası olarak görür mü?ya kafam karıstı.ne diziymiş..

silanaz
24-08-07, 19:39
dizide benin birşey dikkatimi çekti

genco tişört giydiğinde kısa kollu ama gömlek giydiğinde ise gömlekler uzun kollu oluyor

acaba bilerek mi yapıyorlar yoksa tesadüf mü

bilerek yapıyorlarsa da amaçları ne acaba??

sibs
24-08-07, 19:43
shakira!!
Senaristler ne yapar belli olmazki. Ama Pinarin Tbete gittigini dusunemiyorum. Yok yok olmaz.
keremcem d
Eger oyle birsey olursa ve Pinar Gencoya giderse sormak konusmak icin o zaman bu izledigimiz en heyecanli sahnelerden biri olur. Cunku Genco Necatinin kendisiyle ilgili ailesi ile ilgili baglantisi oldugunu bilmiyor. Eger Pinar babam senin su veyat bu neden yuzunden intikam pesinde oldugunu dusunuyor derse Genco bu olayi ogrenmis olur. Iste o zaman Necatinin gerkectende korkmaya baslamasi gerekir.

keremcem d
24-08-07, 19:43
ya inş inanmazz..bi kerede aşk kazansın ya söyle olaylarda..genco bide pınarın eve gitmesini istedi ya..pınar babasına inanırsa bu evden yollamayı evine gitmesini istemesine bi intikam parcası olarak görür mü?ya kafam karıstı.ne diziymiş..

AYNEEEEEEnn cnm..bende demin öyle düsündüm..keske genco pinari eve yollamasaydi ya.. kalsin iste kiz .. illada tutturdu git diye.. gerci gencoda hakkli.. eger necati bi ögrenseydi neler yapardi..
ama bence eger necati derse kesin pinar inanmaz gencoya..

keremcem d
24-08-07, 19:46
shakira!!
Senaristler ne yapar belli olmazki. Ama Pinarin Tbete gittigini dusunemiyorum. Yok yok olmaz.
keremcem d
Eger oyle birsey olursa ve Pinar Gencoya giderse sormak konusmak icin o zaman bu izledigimiz en heyecanli sahnelerden biri olur. Cunku Genco Necatinin kendisiyle ilgili ailesi ile ilgili baglantisi oldugunu bilmiyor. Eger Pinar babam senin su veyat bu neden yuzunden intikam pesinde oldugunu dusunuyor derse Genco bu olayi ogrenmis olur. Iste o zaman Necatinin gerkectende korkmaya baslamasi gerekir.

Aaa bak ben bunu hic düsünmedimm..kesin öyle olur..iste o zaman korksun necati asil.. gercektende eger pinar inanmazsa ve gencoya sormak icin giderse iste o zaman yanar necati.. ama sormaya gitmezse ve aciklama yapmazsa uzuuuun bi ayrilik görürüz:sad53:

shakira!!
24-08-07, 19:47
AYNEEEEEEnn cnm..bende demin öyle düsündüm..keske genco pinari eve yollamasaydi ya.. kalsin iste kiz .. illada tutturdu git diye.. gerci gencoda hakkli.. eger necati bi ögrenseydi neler yapardi..

orası kesin..dizi uzatıldı ya sezon dizisi olduk....artık gencoyla pınarı ne zmn biarada görürüzz..pınar babasına inanırsaa tibetle evlikikyoluna gider ama pınar intikam için değil zorla evlendirilir babasının zoruyla belki gencoda onu bu evlilikten kurtarır düğün günü fln kaçırsa..pınarda onun aslında öyle biri olmadıgını düşünse..2 dk senaryo yazdım.:happy0064ama olaylar böyle gelişmez..

ytrshora
24-08-07, 19:48
shakira!!
keremcem d
bence de korksun necati...
ya bence bu iş ev meselesi değil necati geçmişte Genconun ailesine bişey yapmış gibime geliyor tabi yanılıyor da olabilirim...

24-08-07, 19:50

Fatmacm aslında ben tam terini dusunuorm. Eğer Pınar'ın kalmasını isteseydi bi nevi babasına karşı kışkırtmış intikam planına Pınar'ı dahil etii için istemiş olacaktı. Ama Pınar'ı eve göndererek onu bu olayların dışında tutmuş gibi olur yani sevgisinin gerçekliği kanıtlanır (tabii Genco intikam isteseydi). Pınar'ın kafasını karıştıracak tek şey bu öpüşme olur. Hem git deip hem öperek ikili oynuomuş gibi görebilir..

keremcem d
24-08-07, 19:50
orası kesin..dizi uzatıldı ya sezon dizisi olduk....artık gencoyla pınarı ne zmn biarada görürüzz..pınar babasına inanırsaa tibetle evlikikyoluna gider ama pınar intikam için değil zorla evlendirilir babasının zoruyla belki gencoda onu bu evlilikten kurtarır düğün günü fln kaçırsa..pınarda onun aslında öyle biri olmadıgını düşünse..2 dk senaryo yazdım.:happy0064ama olaylar böyle gelişmez..

:happy0064:happy0064vallah süüüper olurdu cnm..
süperman alir pinari ve kacirir..herkes her yerde onlari arar.. bu arada gencoda gerecgi anlatir pinara..ohhhh..
senlik olurdu yaa:happy0064

shakira!!
24-08-07, 19:52
yaa ewt sonra romantik sahneler flnn..tam evleniolar tibet gelioo ..senaristlere seslensekte duymuolarki bizi.off..
hee söyleee bikaç saat önce burası buz gibi sessizdii ya..şimdine guzel olduu..hadi bakalım 1 başlık daha bitirecegimize inanıyorum ben..

24-08-07, 19:53
Bu dizide sadece Ahmet kisa kolu gomlek giyebilir :icon_twis Kisa kollu gomlek ler onun.
Saka saka yapiyorum ama gerceltende ya. Bende kisa kollu gomlek giydigini hatirlamiyorum. Hani tesaduf desem. Bu kadarda tesaduf olamaz demi.

Bazı erkeklere kısa kollu gömlek yakışmıo iğreti duruo. Bi de kısa kollu gömlek sanki Genco karakterine uymuo. Ondan giydirmio olabilirler..

shakira!!
24-08-07, 19:55
Bazı erkeklere kısa kollu gömlek yakışmıo iğreti duruo. Bi de kısa kollu gömlek sanki Genco karakterine uymuo. Ondan giydirmio olabilirler..

bak bunu düşünmemiştimm.ahmete yakışıyoo ama gencoya yakışmayabilirr..
genconun karakteriyle ilgili yanii..

netrun
24-08-07, 19:56
iyi aksamlar arkadaşlar,
yorumlarınızı okurken birşey aklıma takıldı.Genco Pınara dedesinin zengin olduğundan bahsetmişti.Aksine çok zengin biri de acaba kardeşine yakın olmak için mi böyle bir hayatı tercih etti.Sizin yorumlarınızı da öğrenebilir miyim :icon_sorr

HtCeee
24-08-07, 20:00
alpay genco karakteri için 1,5 ay kadar bodayy çalıştım falan demişti.ee o üçgen vicüduda nasıl göstericek tabiki uzun ve dar gömleklerle..:) ahmet kısa ve bol gömlekler giyiyo.birazda ahmette gencoda ki gibi durmuyo.ahmette.:img-wink: .:)

shakira!!
24-08-07, 20:00
ooo fragman ciksin o zaman burasi snelik havasina dönüsür..hizimiza yetismek mümkün olmaz vallah..
ama gercektende dügündne kacirma olayi süüüper olurdu..genco tek basina gitse yeterdiii.. hepsini döverdi..yada kimsenin ahberi olmadan ahmet ve özgenin yardimiyla kacirirdi..:happy0064

hatta söle özge ahmet genco üçlüsü taksiye biniolar.o sırada pınar tibetin düğün rabasıyla geliolar.bizim üçlü siyah giyinmiş(erci özge hep öle)
birden arabanın önü kesilioo matrix havasında cıkıolar..genco pınar kucagına alıo ahmet tibeti paklıyoo..özgege arabanın tekerlerini indirio ..fasla abartılı oldu ama ...

24-08-07, 20:01
iyi aksamlar arkadaşlar,
yorumlarınızı okurken birşey aklıma takıldı.Genco Pınara dedesinin zengin olduğundan bahsetmişti.Aksine çok zengin biri de acaba kardeşine yakın olmak için mi böyle bir hayatı tercih etti.Sizin yorumlarınızı da öğrenebilir miyim :icon_sorr

Aslında Özge'ye rastlamadan önce de taksicilik yapıodu. Ona rastlayınca hademe oldu. Özge'yle alakası yok. Eğer benim tahminim doru cıkarsa(ki hiç sanmıyorum) Genco'nun neden zengin olmadıı açıklanır.
TAHMİNİM: Necati Genco'yu ve ailesini tanıodur. Deprem olunca Genco'yu ambulansa bindirmişlerdir. Özge'yi çıkardıklarında Necati ben velisiyim der. Kalan mirası Necati alır, Özge'yi de evlatlık verir. (saçma ama aklıma başka bişi gelmio)..

shakira!!
24-08-07, 20:02
iyi aksamlar arkadaşlar,

walla bence genco zenginn ama depremden sonra ailesini kaybetmiş.paraylamı mutluu olcak.dierekten.parasıbankada fln.bide tibet ona pınarın hayallerini yapabilir misin dediğinde çok koymadıı.burasıda dikkatimi cekti!

sibs
24-08-07, 20:02
Necati Gencoya yada alesi ne yapti tam bilmiyoruz ama Genco ogrendigi zaman cok kotu olacak belli.
Arkadaslar senaryo yazmaya baslamisiniz. Ne oluyor dugunleri basmak, yok Pinari kacirmak :)
SETHOSH artik tesadufmu yoksa kisa kollu gomlekmi yakismiyor bilmem ama nasil olsa yaz gidicek o zmaan ister istemez uzun kollu giyinecekler.
Gercektende burasi hareketlendi, 5 sayfa biraktik geriye. Birde yarin fragman ciksa. Bu arada birsey diycem. Ben tv de fragmani sadece Sali ginleri goruyorum. Her ne kadar tv basinda reklamlari izlesemde Sali gununden once gormuyorum o yuzden ekleyebilen varsa fragmani malum siteye eklerse sevinirim. Fragman ciktigi zaman ne kadar cabuk elinizden gelirse bir zahmet ekleyinki bizde izliyelim :)
Bende yavas yavas gidiyorum tamda burasi hareketlendi.

shakira!!
24-08-07, 20:06
Necati Gencoya yada alesi ne yapti tam bilmiyoruz ama Genco ogrendigi zaman cok kotu olacak belli.
Arkadaslar senaryo yazmaya baslamisiniz. Ne oluyor dugunleri basmak, yok Pinari kacirmak :)
SETHOSH artik tesadufmu yoksa kisa kollu gomlekmi yakismiyor bilmem ama nasil olsa yaz gidicek o zmaan ister istemez uzun kollu giyinecekler.
Gercektende burasi hareketlendi, 5 sayfa biraktik geriye. Birde yarin fragman ciksa. Bu arada birsey diycem. Ben tv de fragmani sadece Sali ginleri goruyorum. Her ne kadar tv basinda reklamlari izlesemde Sali gununden once gormuyorum o yuzden ekleyebilen varsa fragmani malum siteye eklerse sevinirim. Fragman ciktigi zaman ne kadar cabuk elinizden gelirse bir zahmet ekleyinki bizde izliyelim :)
Bende yavas yavas gidiyorum tamda burasi hareketlendi.
ya c.ertesi fln mutlka malum sitede oluyo hatta ben ilk ordan izliyorumm..kanal d nin basında beklersemm.:icon_whis.şu fragman cıksa burasi durmaz artıkk..:img-yes: düğünü basmak güzel fikir ama senaristler bizim gibi düşünsee bay rating de toplarızz :happy0064 bide bişe sorcamm gümüş ekibiyle calışıolar senaristler gümüşün senaristleri mi?

HtCeee
24-08-07, 20:07
walla bence genco zenginn ama depremden sonra ailesini kaybetmiş.paraylamı mutluu olcak.dierekten.parasıbankada fln.bide tibet ona pınarın hayallerini yapabilir misin dediğinde çok koymadıı.burasıda dikkatimi cekti!

yani mutlaka bişeyleri çıkıcak..çünki. kolej mezunu..ve durumları gerçekten iyi imiş..ama bu nasıl ve nerde bir takım menkul degerleri çıkıcak bende merak ediyorum.mutlaka bizi şaşırtmak için bişeyler çıkartıcaklar.:img-wink:

shakira!!
24-08-07, 20:11
ya ben kesinlikle zengin die düşünüyorum...babasının annesinin bankada hesabı mutlaka wardırr..ona devredilmiştir.yada SETHOSH:) dediği gibi bu servete o konmuşturr..ve genconun bundan dolayıda intikam alabilcegini düşünüyodurr.of ya nerden geldi şimdi bu aklıma intikam meselesi büyücü kafamda iyicee..

24-08-07, 20:26
ya ben kesinlikle zengin die düşünüyorum...babasının annesinin bankada hesabı mutlaka wardırr..ona devredilmiştir.yada SETHOSH:) dediği gibi bu servete o konmuşturr..ve genconun bundan dolayıda intikam alabilcegini düşünüyodurr.of ya nerden geldi şimdi bu aklıma intikam meselesi büyücü kafamda iyicee..

Ya bilmiorm da bnm tahmin doru çıkarsa ben bu senaristlerlen bağlantıya geçer bu mesajları gösteririm. Ole saçma bi tahmin ama olmaz olmaz demielim olur olur. Uff bi fragman cıksa, bi seslisi cıksa ah bi salı gelse sonra bi özet gelse bi fragman cıksa bi seslisi cıksa bi salı gelse sonra baştan:happy0064...

geryyy
24-08-07, 23:31
fragmani hic verirlermi 1 hafta once verselerdi keske
ama biryandan da iyi oluyor, simdi verseler heyecandan
duramiyacak en iyisi böyle valla :D

Bencede canım en iyisi böyle. Bir yandan verrsinler versinler diyorum ama 2 gün önce verince bile çoook heyecanlanıyorum. Bir de 5-6 gün önce verseler meraktan çatlarım herhalde. Zaten özetten anlaşıldığı gibi çok heyecanlı bir bölüm olacak. Fragmanda bir Özge - Ahmet - Cüneyt cephesinde neler olduğunu verseler, bir de büyük buluşmayı gösterseler yeter bana.Gerçi öyle verseler heyecan kalmaz . Bizi meraklandırmaya çalışıyorlar. Zaten göstermezlerde. (Bende amma çok şey istedim) :D

Artık herkesten korkmaya başladım. Çünkü herşey açıklığa kavuşuyor. Bir yandan Tibet, bir yandan Necati ... ( Cüneyti söylememe hiç gerek yok onun foyası ortaya çıkıyor zaten) Bir de Özgenin ailesi gerçekleri Özgeden önce öğrenirse kızlarından ayrılmamak için neler yaparlar. Belki gerçeği söylerler Özgeye ama hiç sanmıyorum. Ooffff ooof !!!

pofuduk&kero
25-08-07, 10:56
ben fragmanı gördüm ama sonlara yetiştim gencoyla pınar el ele tutuşuyodu tibette yine çılgın bir halde ortada dolaşıyodu bide son sahnede gencoyla pınarın babası aynı arabada gidiyolardı birbirlerine baktılar orda fragman bitti

aleyna66
25-08-07, 10:58
eurod cikti fragman özge cüneytin resmini falan yakiyordu
süper bölümm yaniiii

silanaz
25-08-07, 11:15
of ya nasıl kaçırdım ara ara açıyordum tv ye demek kapattığımda yayınlanmış

anlattığınıza göre geçen bölüm kadar belki de daha heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor

genco ile necati ne konuşucak acaba pınar biliyor mu ki onların aynı arabayla gittiğini

of ya işler iyice sarpa sarıyor gibi duruyor fırtına yakın gibi .....

bluenight
25-08-07, 11:53
Selamlar..
Fragmanı çekdim youtube ekledim arkadaşlar...
Özge' nin Cüneyt' in ne olduğunu anlamasına çok sevindim ayrıca Ahmet' e sarılışı süperdi..
Bundan sonra araları daha hızlı gelişir eminim..
Fragmandan anladığım kadarıyla Genco nun evini birileri dağıtmış kimin yaptığını tahmin etmek zor olmasa gerek..

cerenmelisa
25-08-07, 12:02
fragmanı sonunda görebildim. şöle bi özet geçiyim

ilk sahneler 8. bölümün son sahnelerine devamm
özge odasında ağlayarak cüneytin resimini yakıyor.
sonraki sahnede ahmetle sahil kenarında dikiliyolar. özge ağlayarak ahmete sarılıyor. ahmetin burdaki bakışları süperrr
gencoyla pınar elele tutuşuyolar.sonra tibeti gösteriyor.
tarkan genconun evini fena halde dağıtmışş
en son sahnde genco necatinin arabasında burdaki bakışlar süperr
bir sahnede de cüneyt depo gibi biyerde tek başına. galiba bar sahbi kitlemiş oraya.oohh iii olsunnn

nalan fragmanı youtube a eklediğin içinnn çok teşekkürler.

cerenmelisa
25-08-07, 12:06
ben özgenin önce ahmete inanmayıp sonra gerçekleri öğreneceğini düşünmüştüm. ama fragmana bakılırsa özge ahmetle birlikte gittiklerinde öğrenmiş gerçekleri. çünkü kıyaftleri son sahnelerdeki kıyafetler. demekki ahmetle hiç küsmüyecekler.
zaten sarılma sahnesii müthişş..ahmet çok tatlı bakmış ordaA

silanaz
25-08-07, 12:09
bide genco nun evini dağıtmışlar kim dağıttı acaba sonra tarkanı gösterdiler ya kapıya bakıyor bir gelmiş korkuyor acaba genco evini dağıtanların onların olduğunu düşünüp hesap sormaya mı gidiyor......

awakening
25-08-07, 12:14
yaaa oldu mu şimdi hani nerede genco-figen buluşması hiç koymamışlar fragmana insan koyar dimi. off necati alıp gidiyor gencoyu acaba niyeti ne kendisinin peşinde olup olmadığını anlamak için mi arabaya bindiriyor yoksa pınar için mi

25-08-07, 12:17
yaaa oldu mu şimdi hani nerede genco-figen buluşması hiç koymamışlar fragmana insan koyar dimi. off necati alıp gidiyor gencoyu acaba niyeti ne kendisinin peşinde olup olmadığını anlamak için mi arabaya bindiriyor yoksa pınar için mi

Uff ya cidden nasıl binio Genco o arabaya ya? Yalnız bakışı süperdi. Ben Necati'nin yerinde olsam korkmaya başlardım :happy0064

ecr
25-08-07, 12:18
vay vay vay.. süper bi bölüm daha.. nalan çok teşekkürler, sağol. ama lütfen bir dahaki fragmanı "genco 9.bölüm fragmanı" olarak yazarmısın? gerçekten zor buldum.. zorlanıyor insan. hele "-" işareti eklenince fragman hiç bulunmuyor..

neyse gene süper. genco ile necati aynı arabada, acaba ne diyecek gene?
tarkanı bende merak ettim.. çok korkuyor. sanırım genco, tarkanı benzetecek.
genconun evini kesim ejderler dağıtmıştır.. besbelliki bişey arıyorlar, ya da ondan sinirlendikleri için dağıttılar..
özge en sonunda gerçeği öğreniyor.. bu kez ikizlerin birisi kanacak cüneyte.. bakalım o ne zaman öğrenecek?
cüneyt gene özgeye geliyor. af dilemek için sanırım ama yok.. bu kez olmayacak. kandıramayacak kızı.
ve fragman öyle. gene gene gene ejderi ve tarkanı fazla göstermediler. özettede yok. keşke web sitesi olsa. oraya bildirirdim ben. sahi resmi web sitesi varmı dizinin?

didou_didem
25-08-07, 12:24
evett izleyebildim sonunda saol nalan'ım tekrar...:)
ay sondaki sahnede kal geldi pınar'ın babası ile genco..oooo galiba özge gördü cüneyt'i...ağlıyordu

fundapehlivan
25-08-07, 12:35
saat 16:00 da var diye kanal d nin yayın akışında yazıyor ama değişir mi bilemem
video malum sitede genco- 9. bölüm fragmanı şeklinde kayıtlı........

Çok sağ ol canım, ben de izledim şimdi!

Ejderlerdir kesin genconun evini dağıtan!
Onu da necati istemiştir, artık ne bulmayı bekliyorsa genconun evinde...

Cüneyte yakında acımaya başlayacağım herhalde:img-pilot
Bir yere kapatmışlar, nasıl yırtacak o da bakalım...

didemfener
25-08-07, 12:51
ya necati genconun peşini bırakmazmış..ve ejder ve adamalrından yardım ister..:(
yine yapıckalar gencoma birşey ya...tibette bakalım ne yapıcak..süpriz yapckamış
özgede artık öğrencek acı süprizle

HtCeee
25-08-07, 13:35
slmm ben geldimmm... nasılsınızzz ..biraz önce fragmanı izledimm ve akşam konuştugumuzz şeyleri fragmanda görünce çokkkk sevindimm :happy0064 :happy0064 elele tutuşuyolar çok tatlılar yaa..:img-in_lo :img-blush özge sanırım anlamış cüneyti .resmini yakıyo ..iyi oluyo ona.:img-pilot .gerçi ahmettt kendinden geçiyo ama sarılma esnasında aşkk kokusu varr :img-in_lo :img-in_lo necati almış gencoyu arabasına bakalım ne süprizi var :img-pilot istermisiniz? gencoyu bi inşata götürsünn..bu evlerden biri seç al ve kızımın peşini bırak desinn :img-pilot :img-pilot yaparmı yapar? kendi peşinde sanıyo..ev vererek güyaa kendini temizlemeye çalışabilir..

GenCo_PeLinSu
25-08-07, 13:36
İnanmıyorum çalışma yapıcam die neler kaçırmışım :img-pilot
Fragman'ı izleyemedim ama resimlerini gördüm...
Süper olucağı kesin...Her bölümü süper oluyor zaten...
Özge ahmete sarılıyo ya :img-blush:img-in_lo

cerenmelisa
25-08-07, 13:38
fragmanı bulmak için nalann da yazabilirsiniz arkadaşlar. ordan daha kolay bulabilirsiniz.

ayrıca fragman resimlerini multimedia bölümüne ekledim. bakmak istersenizz

bizi çok güzel bir bölüm bekliyorr

fragman linki için mesajlarınızı lütfen buraya yazmayınnn..uyarı alırız sonra.lütfen
linki isteyenler bana ö.m. atsınn

silanaz
25-08-07, 13:59
yaşasın fragmanın tamamını izledim

allahım o ne öpüşme idi öyle son bölümde çenesinden öpüyor diye ne kadar konuşuldu ama bizi utandırdılar gibi elele tutuşmaları da çok romantikti hal üzerlerinde aynı kıyafet vardı galiba genco götürecek pınarı evine....gel salı gel...

cerenmelisa
25-08-07, 14:03

allahım o ne öpüşme idi öyle son bölümde çenesinden öpüyor diye ne kadar konuşuldu ama bizi utandırdılar gibi elele tutuşmaları da çok romantikti hal üzerlerinde aynı kıyafet vardı galiba genco götürecek pınarı evine....gel salı gel...

evet cnm fragmanda gösterilen sahnelerin çoğu aynı gün. kıyafetleri hiç değişmemiş. o gün içinde olan olayları göstermişler. sadece son kısımlar farklı bir günn

25-08-07, 14:33

Cidden bu sefer çene yerine gerçekten öpüşmüşler. Bizi dinlio bunlar ya. Diorum senaryonun önceden yazılması gerektiini bilmesem bizden çalıolar dijem ama:happy0064 Ya cidden ben tw de rastladım baştan sona süperdi bi tek ayrıldıktan sora Pınar'ın bakışına sinir oldum. Hani kavga ediolardı ya onun siniri vardı bakışlarında..

MeRwİsİm
25-08-07, 14:34
Fragmanı izledim bu bölümde süperr olucak genco ile pınar el ele tutuşuyolar:img-blush özge cüneytin resimlerini yakıyo genconun sevini kesin o adamlar dağıtmıştır veya pınarın babasının adamları gıcıklarrr =( özge ile ahmet arasında yakınlaşma oluyo süper olcak:img-in_lo:img-blush

keremcem d
25-08-07, 14:48
evet nihayet bende gördüm fragmani..
coook heyecanli yaw..
nihayet özge cüneytin ne oldugunu anladi..
ama ahmet nasil sarildi özgeye ya..
cok tatliydilar..
pinarla gencoda cok tatliyidlar..nihayet el elle tuttusdular:happy0064
ne anti necati gene yapti yapacagini.gencoyu arabasina bindirmisti..im bilir neler diyecek gene..

cerenmelisa
25-08-07, 14:51
yüksel aytuğ-günaydın

Okurumuz Burak Ünal, Genco dizisindeki devamlılık hatasına dikkat çekiyor: Taksideki konuşma sahnesi tek kamera ile çekildiği için Özge konuşurken arkada kamyon var. Sıra Ahmet'in konuşmasına geldiğinde taksi... Bir kamyon, bir taksi, öyle devam ediyor!

dizideki küçük bir hatayı yakalamışlar. benim dikkatimi çekmemişti hiç. buraya eklemek istedim

silanaz
25-08-07, 14:54
yüksel aytuğ-günaydın

Okurumuz Burak Ünal, Genco dizisindeki devamlılık hatasına dikkat çekiyor: Taksideki konuşma sahnesi tek kamera ile çekildiği için Özge konuşurken arkada kamyon var. Sıra Ahmet'in konuşmasına geldiğinde taksi... Bir kamyon, bir taksi, öyle devam ediyor!

dizideki küçük bir hatayı yakalamışlar. benim dikkatimi çekmemişti hiç. buraya eklemek istedim

bu konuşmanın kaçıncı bölümde yapıldığını bilen varsa lütfen yazabilir mi?

merak ettim benim dikkatimi çekmemişti izlemek istiyorum....

cerenmelisa
25-08-07, 14:57
bu konuşmanın kaçıncı bölümde yapıldığını bilen varsa lütfen yazabilir mi?

merak ettim benim dikkatimi çekmemişti izlemek istiyorum....

valla yazı sadece bu kadardı. kaçıncı bölüm olduğu yazmıyrdu.
her bölüm olabilir yani. çünkü her bölüm mutlaka özge ve ahmet taksideler. ama bence son bölümlerden biridir. yazı yeni olduğuna göre. üşenmezsen tek tek bak son iki bölüme

sezenbaşer
25-08-07, 14:58
bn de fragmanı izledim

yine güsel bi bölüm bizi beklio :img-wink:

fragman güsel bölüm güsel :happy0064

ama fragman sonunda acaba pınarın babasıyla genco nereye gidio bn geçen bölümü izliyemedim belki bi bağlantısı vardır:img-in_lo

ecr
25-08-07, 15:04
arkadaşlar bi haber aldım. arka sokaklar dizisi pazartesi gününe alınmış.. genco salı günü yeni sezonda devam edecek. yani günümüz değişmiyor.

ama zoraki kocanın günü değişecek. çünkü 21.45(şimdiki yaz sezonu ve güneşin geç batması nedeniyle 22.30) saattinde bıçak sırtı var..

cerenmelisa
25-08-07, 15:05
Ayneeenn cnm..ohh su cüneytin foyasi ortaya cikti ya daha ne isteriz ki..ahmetin özgeye sarildigi sahneyi bende bayildimm..
sonunda pinarla genco el elle..:img-yes:

cerencigim vallah benimde hic dikkatimi cekmemisti..

özge artık cüneytten kurtuldu ya bundan sonra hep ahmetle izleriz onu. hem gerçeği ahmetten öğrendiği için ona dahada çok güvenir artık. yavaş yavaş da ahmete aşık olmaya başlarsa tam süper olurr. bence şimdide biraz hoşlanıyor ama farkında değill

25-08-07, 15:08
arkadaşlar bi haber aldım. arka sokaklar dizisi pazartesi gününe alınmış.. genco salı günü yeni sezonda devam edecek. yani günümüz değişmiyor.

ama zoraki kocanın günü değişecek. çünkü 21.45(şimdiki yaz sezonu ve güneşin geç batması nedeniyle 22.30) saattinde bıçak sırtı var..

Haftasonuna alınsa daa iyi olurdu ama günün değişmemesi de çok iyi oldu. En azından dizi her şeyiyle bildiimiz gibi gidecek. Bu arada tekrar yayınlanıo mu? Eurod de koca kafalar var da kanald de guide da hala genco gözüküodu. (tw gene kapalı :icon_sorr)

_tu_na_
fragmanı da izledik:happy0064

cüneyt'in resimleri yakılıyor,ahmet'e sarılınıyor..bi de geçmişiyle ilgili şeyleri hatırlasa ve genco'yu anlasa...

necati bindirmiş genco'yu arabasına,hadi bakalım hayırlısı:img-cool2

cerenmelisa

saol cnm haber verdiğin için. böle daha iyi olmuş. gününün değişmesi reytingleri olumsuz etkileyebilridi.

ama zoraki koca nında günü değişmez heralde. zaten o pzrtesi saat 20:30 da başlıyodu. ondan sonrada bıçak sırtı olurr

tekrarı yayınlanmadı sethosh. yayınlamayacaklar galiba

1g9s0g5s
25-08-07, 15:09

valla sevinsem mi üzülsem mi anlamadım aynı gün devam ediyo olması güzel ama 1001 gece veya ezogelin gibi dişli rakipleri olacak ben ezogelini geçebeliriz diye düşünüyorum ama 1001 gece bizi 2 .sırada bırabilir.(Ben izlemiyorum gerçi 1001 geceyi)

keremcem d
25-08-07, 15:20
valla sevinsem mi üzülsem mi anlamadım aynı gün devam ediyo olması güzel ama 1001 gece veya ezogelin gibi dişli rakipleri olacak ben ezogelini geçebeliriz diye düşünüyorum ama 1001 gece bizi 2 .sırada bırabilir.(Ben izlemiyorum gerçi 1001 geceyi)

evet ya bak ben bunu hic düsünmedim..
1001 geceyi bende izlemiyorum artik..eksiden izliyodum..
ama cok sevilen bi dizi,.,.her hafta birinci oldu simdiye kadar..cok zor.,.

ecr
25-08-07, 15:27
saol cnm haber verdiğin için. böle daha iyi olmuş. gününün değişmesi reytingleri olumsuz etkileyebilridi.

ama zoraki koca nında günü değişmez heralde. zaten o pzrtesi saat 20:30 da başlıyodu. ondan sonrada bıçak sırtı olurr

tekrarı yayınlanmadı sethosh. yayınlamayacaklar galiba

cerencim değişiyor.. sanırım hafta sonuna alınacak zoraki koca. çünkü pzrts arka sokaklar başlıyor.. ardından bıçak sırtı..

genconun rakipleri dişli olacağına benziyor.. ezo gelin ilk 5 e girmeye aday. binbir gece 1.sırayı garantilemiş. hele hele o tanıtım fragmanından sonra kesin 1. olacak.

salı günü atv dede yeni diziler başlayacak. star da boş durmayacak ama eminim ki genco ilk 5 e girecek:icon_whis

cerenmelisa
25-08-07, 15:33
cerencim değişiyor.. sanırım hafta sonuna alınacak zoraki koca. çünkü pzrts arka sokaklar başlıyor.. ardından bıçak sırtı..

genconun rakipleri dişli olacağına benziyor.. ezo gelin ilk 5 e girmeye aday. binbir gece 1.sırayı garantilemiş. hele hele o tanıtım fragmanından sonra kesin 1. olacak.

salı günü atv dede yeni diziler başlayacak. star da boş durmayacak ama eminim ki genco ilk 5 e girecek:icon_whis

hımm.. eğer arka sokaklar varsa dediğin doğru.
nesee gencoya gelecek olursak binbir geceyi geçmesi biraz zor gibi.ama 2.liği garanti bence. ezo gelinin gencoyu geçebileceğini sanmıyorum açıkcası.

keremcem d
25-08-07, 15:36

aynen ya,,insallah dedigin gibi genco hep ilk bese kalir..
sali günü baya dizi olacak.. neyse aslinda en gecemiyecegimiz dizi 1001 gece digerlerini gece biliriz bence

KaRaHinDiBa
25-08-07, 15:55
slm herkese.galiba pzt arka sokaklar başlıo demişsiniz.bende fragmanı gördüm ama yeni bölüm diildi.son bölümün tekrarıydı.nerden biliosunuz ki pzt vericeklerini.bence yine salı verirler ve gencocunun günü değişir(inş. değişmezde)ama eğer salı günü olursa gerçektende binbir gece dişli bi rakip olur yani.:img-blush

ecr
25-08-07, 15:59
nereden biliyoruz?

şunu söylüyüm bir sitede arka sokaklardan alp ile bir arkadaş konuşuyor.. hep röportaj yapıyorlar onunla.. onun dediğine göre arka sokaklar pzrts günü olacak. a.s pzrts olursa genco yerinde kalır demektir.. ki genconun reytingleri a.s den daha iyi.. o yüzden salı kalması bence mantıklı. tabi a.s gözüyle bakınca da kötü biraz.

inanmıyorsan bunlara seni arka sokakların forumuna beklerim(bu sitedeki foruma)

KaRaHinDiBa
25-08-07, 16:01
nereden biliyoruz?

şunu söylüyüm bir sitede arka sokaklardan alp ile bir arkadaş konuşuyor.. hep röportaj yapıyorlar onunla.. onun dediğine göre arka sokaklar pzrts günü olacak. a.s pzrts olursa genco yerinde kalır demektir.. ki genconun reytingleri a.s den daha iyi.. o yüzden salı kalması bence mantıklı. tabi a.s gözüyle bakınca da kötü biraz.

inanmıyorsan bunlara seni arka sokakların forumuna beklerim(bu sitedeki foruma)

yok cnm inanırım zaten buda benim işime gelir:Pçünkü bende genconun salı gününden alınmasını sitemiorum.çünkü en uygun gün bence.neyse sevindim umarım saati de değişmez.tşkler cevaplandırdığın için:good:

karafirtina
25-08-07, 16:03
arkadaslar bence genco birinci olacak cunku binbir gece 20.bolumunu gecti yani bnaharini yasadi cok sey oldu gitti yani ben ilk on boludeki heyecani sonradan tadamadim binbir gecede 19.bolumden sonra biraktim cunku gercektende sikilmaya basladim izlerken halbuki basta keyif alarak izliyordum ama genco daha yeni bence ilk zamanlar hep birinci gelecek sonradan binbir gece ama daha cok baska bir dizi bence birinci gelir
buarada fragmani gordum bende nalana koydugu icin tskler cerenmelisa linki verdigin icin tsk

keremcem d
25-08-07, 16:04
bu arada fragmanda genconun evi dagitilmisti..galiba hirsiz girdi..daha dogrusu necati adamlarina gidip evini dagitin fln dmeistir..

ecr
25-08-07, 16:05
yok önemli değil.. bu soruyu zaten bekliyordum ama kimden geleceğini kestiremiyordum.

hani bi arkadaş arka sokaklarda oynayan birisiyle konuşuyor değince pek inanası gelmiyor insanın ama öyle. siteye de hep foto ekleniyor zaten.

neyse günü değişmeyeceği bi gerçek. binbir gece o saatlerde de büyük başarı yakalıyor.
değiştirmeyeceklerine adım kadar eminim..

gencoya nolacak göreceğiz yeni sezonda ama sanırım 2. olacaktır.

KaRaHinDiBa
25-08-07, 16:15
yok önemli değil.. bu soruyu zaten bekliyordum ama kimden geleceğini kestiremiyordum.

hani bi arkadaş arka sokaklarda oynayan birisiyle konuşuyor değince pek inanası gelmiyor insanın ama öyle. siteye de hep foto ekleniyor zaten.

neyse günü değişmeyeceği bi gerçek. binbir gece o saatlerde de büyük başarı yakalıyor.
değiştirmeyeceklerine adım kadar eminim..

gencoya nolacak göreceğiz yeni sezonda ama sanırım 2. olacaktır.

bana göre belki ilk zamanlar 2.olabilir ama ben sonra 1.liğe geçeceğine inanıorum.çünkü binbir gecenin eski şeyi kalmadı.yani bence herkes öle düşünüo.ilk zamanlar bende izliodum ama sonradan knu rutinleşmeye başladı.eski tadıda kalmadı.ama genconun konusu çok farklı ve insanlarında giderek farkı anlayacağına inanıorum.:img-yes:bu bölümde dierleri gibi çok güsel ve heyecanlı geçeceğe benzio.merakla beklioruz.bir an önce sesli fragman gelir inşallah.dört gözle bekliorum:img-pilot

mess
25-08-07, 16:45
Bölüm hakkındaki yorumum silinmiş heralde neyse

9.Bölüm benim beklediğim gibi gelişmedi :) Güzel bir bölüm bekliyor izleyelim görelim

genco_ask
25-08-07, 17:20
bana göre belki ilk zamanlar 2.olabilir ama ben sonra 1.liğe geçeceğine inanıorum.çünkü binbir gecenin eski şeyi kalmadı.yani bence herkes öle düşünüo.ilk zamanlar bende izliodum ama sonradan knu rutinleşmeye başladı.eski tadıda kalmadı.ama genconun konusu çok farklı ve insanlarında giderek farkı anlayacağına inanıorum.:img-yes:bu bölümde dierleri gibi çok güsel ve heyecanlı geçeceğe benzio.merakla beklioruz.bir an önce sesli fragman gelir inşallah.dört gözle bekliorum:img-pilot

öncelikle hepinize slmler genco aşiretim:img-wink:...
fragmanı daha yeni gördüm:img-icecr...sonundaaa özge anlıyor cüneytin ne olduğunu yaşasınnn:happy0064fragman hakkında çok yorum yapılır ama sizin değindiğiniz konuya girmeden geçemeyeceğim:img-icecr...eylülde salı günleri binbir gece oluyor o dizide reyting rekortmeni eee bizim dizide salı günü tesadüfe bakkk:img-blush....bence yapımcılar önce salı günü binbir geceden sonra koyarlar dizimizi baktılar reytinglerimiz düşüyor:icon_sorr(doğal olarak düşer çünkü geç saatte bitecek herkes okul,işe gidiyor sonuçta:icon_sorr)ikinci bir yöntem olarak her programda yapıldığı gibi dizimizi başka güne alırlar hatta haftasonuna alsalar bizim için çok makbule geçer:img-wink:(öğreniyiz nede olsaaa:icon_whis)

suee
25-08-07, 17:21
heyyyyy millett ben geldimm tatilden döndümm nasıl özledim forumu anlatamam :img-blush:img-blush

neyseki bi süre burdayım...ama maalesef 8.bölümün hepsini seyredemedim ilk 40 dakkası kaçtı birazdan tüm bölümü izliycem...

ama fragmanı gördüm o nası bi fragmandır öyle arkadaşlar ya süper...geçen bölümün 40 dakkasından sonrasında genco-pınar sahneleri istediğimiz gibi deildi ama sonu süperdi anladınız siz onu :) :)

fragmanda süperdi bayıldım çok güzel bi bölüm bizleri bekliyor wallahi...
bu bölüm istediğimiz sahnleri izliycez çok şükür hem genco-pınar hem ahmet-özge hadi hayırlısı...

birde multi bölümü açılmış çok sevindim hayırlı ve de uğurlu olsun şimdilik hoşçakalın bölümü izliycem:img-wink:

KaRaHinDiBa
25-08-07, 17:29
öncelikle hepinize slmler genco aşiretim:img-wink:...
fragmanı daha yeni gördüm:img-icecr...sonundaaa özge anlıyor cüneytin ne olduğunu yaşasınnn:happy0064fragman hakkında çok yorum yapılır ama sizin değindiğiniz konuya girmeden geçemeyeceğim:img-icecr...eylülde salı günleri binbir gece oluyor o dizide reyting rekortmeni eee bizim dizide salı günü tesadüfe bakkk:img-blush....bence yapımcılar önce salı günü binbir geceden sonra koyarlar dizimizi baktılar reytinglerimiz düşüyor:icon_sorr(doğal olarak düşer çünkü geç saatte bitecek herkes okul,işe gidiyor sonuçta:icon_sorr)ikinci bir yöntem olarak her programda yapıldığı gibi dizimizi başka güne alırlar hatta haftasonuna alsalar bizim için çok makbule geçer:img-wink:(öğreniyiz nede olsaaa:icon_whis)

aslına bakarsan bana görede ya hafta sonu yada hafta içi 20.00kuşağında olsun.sonuçta öğrenciyim bende.geç saat olursa fazla takip edebileceğimi sanmıorum.bu sadece benim için diil büyük ihtimalle başkaları içinde geçerli olcaktır.:img-blushama yinede tabi gencodan vazgeçmem o ayrı.ama ben reytinginin salı günü kötü olacağını sanmıorum.:happy0064belli olmas binbir geceyi geçer gibi gelio bana.eğer binbir gece kendini düzeltmezse tabi

25-08-07, 17:33
heyyyyy millett ben geldimm tatilden döndümm nasıl özledim forumu anlatamam :img-blush:img-blush

neyseki bi süre burdayım...ama maalesef 8.bölümün hepsini seyredemedim ilk 40 dakkası kaçtı birazdan tüm bölümü izliycem...

ama fragmanı gördüm o nası bi fragmandır öyle arkadaşlar ya süper...geçen bölümün 40 dakkasından sonrasında genco-pınar sahneleri istediğimiz gibi deildi ama sonu süperdi anladınız siz onu :) :)

fragmanda süperdi bayıldım çok güzel bi bölüm bizleri bekliyor wallahi...
bu bölüm istediğimiz sahnleri izliycez çok şükür hem genco-pınar hem ahmet-özge hadi hayırlısı...

birde multi bölümü açılmış çok sevindim hayırlı ve de uğurlu olsun şimdilik hoşçakalın bölümü izliycem:img-wink:

Hoş geldin canım. İzle izle sora yorum yaparsın. Ewet gerçektende süper bi bölüm beklio bizi. Antimanlar olaya bayaa bi karışıo ama ne yaparlarsa yapsınlar bu aşka engel olamazlar:img-wink:..

GenCo_PeLinSu
25-08-07, 17:35
Ay dilek gelmişş :) Hoşgelmişş :)
Çok özlettin kendini valla :img-yes::img-icecr

Fragmanı yeni izledim...Ve çok sevindim :img-wink: özge ne güzel yaktı resimler ohh çok ii oldu ahmetede sarılıo...:img-yes:
Pınarla el ele fln tutuşuolar :img-blush

25-08-07, 17:39
Ay dilek gelmişş :) Hoşgelmişş :)

Fragmanı yeni izledim...Ve çok sevindim :img-wink: özge ne güzel yaktı resimler ohh çok ii oldu ahmetede sarılıo...:img-yes:

Resimleri yakarken üzülmüyomuydu deli etti beni. Kardeşim adam düzenbazın sahtekarın biri daa ne uzuluon arkasına ya mis gibi Ahmet dururken önünde. Bi de Ahmet'in yanında da üzülüo. Git sen Ahmet yanında die sevin ya. Hoş şimdi Ahmet'e der senden başka kimsem yok die :happy0064:happy0064

genco_ask
25-08-07, 17:40
aman aman dileğim gelmişşşş:img-wink:....hoşgelmiş:happy0064...nerlerdesin cnm sen yaaa:img-icecr...
walla özlettin kız kendini....ben yokken sen vardın...ben geldim sen gittin:img-blush...bidaaaa gitme bi yerlere artıkk...fragman çıktı...multi bölümümüz açıldı(hele şükür:icon_whis)

GenCo_PeLinSu
25-08-07, 17:41
Resimleri yakarken üzülmüyomuydu deli etti beni. Kardeşim adam düzenbazın sahtekarın biri daa ne uzuluon arkasına ya mis gibi Ahmet dururken önünde. Bi de Ahmet'in yanında da üzülüo. Git sen Ahmet yanında die sevin ya. Hoş şimdi Ahmet'e der senden başka kimsem yok die :happy0064:happy0064

bencede ya :happy0064 ne üzülüosn bide yakışıklı olsa, o kılkuyruk cüneyt alsın selinini başına çalsın :happy0064
Özge artık anlasa ahmetin onu sevdiğini ya:img-blush

genco_ask
25-08-07, 17:48
bencede ya :happy0064 ne üzülüosn bide yakışıklı olsa, o kılkuyruk cüneyt alsın selinini başına çalsın :happy0064
Özge artık anlasa ahmetin onu sevdiğini ya:img-blush

ama özgeyede hak vermek lazım:icon_whis...üzülür tabi kız sevdi cüneyti onun da sevdiğine inandı:icon_whis...şimdi ise sevdiği kişi tarafından kandırıldı...acı çekmesi doğal...tabi dediklerinizde kesinlikle haklısınız:img-yes:...cüneyt gibi bir adama değmezzzz:img-blush...hemde hiç değmez...özgenin acı çekmeside güzel oldu şimdi ahmete yakınlaşacak:img-in_lo...araları daha iyi olacak:img-in_lo...

prensesdirect
25-08-07, 17:54
ya evet bnde öğlen saatlerinde cerenmelisa arkimin verdiği linkle sonunda izleyebildim ahh ahh cnm özgecim ağlama ama fragmanda grdüüm kadarıyla bu bölm özgenin bişileri htrlama konusu az işlenicek daa çok başka konular üstünde durulcak gibime gelio acaba necatiyle genco ne konuşcaklar onu da çok merak ediorum ama yakın bi gelecekte hatta belki bu bölümde ahmet yada genco yada her ikisi cüneyti benzetebilir haberiniz olsunnn:happy0064:good:

suee
25-08-07, 18:04
Hoş geldin canım. İzle izle sora yorum yaparsın. Ewet gerçektende süper bi bölüm beklio bizi. Antimanlar olaya bayaa bi karışıo ama ne yaparlarsa yapsınlar bu aşka engel olamazlar:img-wink:..

Ay dilek gelmişş :) Hoşgelmişş

Fragmanı yeni izledim...Ve çok sevindim :img-wink: özge ne güzel yaktı resimler ohh çok ii oldu ahmetede sarılıo...

aman aman dileğim gelmişşşş:img-wink:....hoşgelmiş:happy0064...nerlerdesin cnm sen yaaa
walla özlettin kız kendini....ben yokken sen vardın...ben geldim sen gittin:img-blush...bidaaaa gitme bi yerlere artıkk...fragman çıktı...multi bölümümüz açıldı(hele şükür:icon_whis)

selammm canlarımmm saolunn bnde hepinizi özledim zaten gelir gelmez pc başına oturdum walla...
bölümü izliordum ara verdim...
ya süpermiş başları hele de ahmetin pınara yenge demesi..sonra milletvekilinin evinden kız kaçırma muhabbeti...hehhehe koptum oralarda...

fragman müthiç yaaa bayıldım elele tutuşmlar fln süperdi...
hani özette genco figenle tanışacak ya oraya gitmden onu necati yakalayacak bence konuşacaklar ve böl
m orda bitecek kanımca...yalnız tahmini yapan arkadaşı tebrik ediorm dehşet tutturdu yani yıkılan binayla necatinin ilişkisini:happy0064

neyse ben bölüme devam ediyim:img-wink:

cerenmelisa
25-08-07, 18:17
ooo kimler gelmiş...
dilekçim hoşgeldin cnm özlettin kendini valllaah
nesee sen izlemeye devam et. süper bir bölümdü zaten. ve süper bir bölüm daha bizi bekliyor
ayrıca seni kutluyorum. tahminin doğru çıktı.(necatinin gencoların binasının mütahiti oldğu konusunda)

suee
25-08-07, 18:21
ooo kimler gelmiş...
dilekçim hoşgeldin cnm özlettin kendini valllaah
nesee sen izlemeye devam et. süper bir bölümdü zaten. ve süper bir bölüm daha bizi bekliyor
ayrıca seni kutluyorum. tahminin doğru çıktı.(necatinin gencoların binasının mütahiti oldğu konusunda)

hoşbuldum cnmm ayy bende nası özledim sizi...

eet süpermiş beaaaa ama gelecek bölüm daha bi süper olacak bizimkiler mücadele edecekkk hehehhe yaşasın..

bu arada alpay atalan sayfasında dizi kaldırılacak die haberler okudum inş asılsızdır...yoksa halimiz perişannn:icon_sorr:icon_sorr

dipnot:cnm o tahmini ben yapmamıştım sanırım netrun nickli bi arki yaptı...(ilk olarak)

shakira!!
25-08-07, 18:25
oooo fragman gelmişş coşmuş burasıı !
itam zlememdim ama inş tam olarak izlicemm..
ya ahmetin özgeye sarılması pınarla genconun el tutuşmaları çok güzeldi..

genco_ask
25-08-07, 18:26

eet süpermiş beaaaa ama gelecek bölüm daha bi süper olacak bizimkiler mücadele edecekkk hehehhe yaşasın..

bu arada alpay atalan sayfasında dizi kaldırılacak die haberler okudum inş asılsızdır...yoksa halimiz perişannn:icon_sorr:icon_sorr

dipnot:cnm o tahmini ben yapmamıştım sanırım netrun nickli bi arki yaptı...(ilk olarak)

yok cnms en korkma hem o haber kesin asılsız:img-yes:...çünkü bizim dizimizde dahil bir çok dizi eylülde devam edecek:img-wink:...bunun haberinide gördük yani...böyle asılsız habelrrler sadece akıl karıştırıyor:img-blush...dizimiz eylülde devam edecek:happy0064...

cerenmelisa
25-08-07, 18:27

hıımm ben yanlış hatırlıyorum o zman.

alpay sayfasındaki haberlerde uydurma. burdada yazıldı o haberler. hepside asılsızz

shakira!!
25-08-07, 18:33
şimdi tam olarak izledim..özgeye gercekten üzüldümm..klay bişe değil tabii.ona güveniyo ama o aslında düşündüğünün 360 derece ters bi insan cıkıyor..cüneytide adamlar yakalıyo sanırım.belki onu kurtarmak için ahmet le bişeer yapabilirler..
pınarla genco sonunda ellele tutuştularr..ilk defa öpüştükten sonra elele gördüm onları.yanlız genco evi nie öyle dagadagan etmiş anlamadım..ama ejderler bişe ayptılar eve bişe fln mı koydularr..o yüzden mi genco onlara geldii anlamadımm..necati gencoyu neden arabasına almışş..tibetin yapcagı sey ne bilmiyorum denize attıgı sey taş mıydı ?başka bişeymiydi ?bunları sesli fragman gelince anlicazz sanırım

Rhapsody
25-08-07, 19:02
suee'cim hoşgeldin cnm,:img-wink:
aslında yazasım gelmiyor bu başlığa pek ama aşiretimizin değerli bir üyesinin geldiğini görünce dayanamadım..:img-pilot:img-pilot

bölüm yorumum:fragman güzel görünüyor, bölüm de güzel olsun.genco pınarı evine göndermesin, necati çatlasın.:img-icecr

YoShYÖzGe
25-08-07, 19:02
cerenmelisa sayesinde fragmanı izledim:happy0064
Ahmet ve Özge sarılı