Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 1
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
çok güzel bir bölümdü...
bence elif ömerle evlenmeye daha doğrusu yılmazdan başkasıyla olmaya hazır değil kabul etmeyecek gibi geliyor bana ama tabi her şey değişebilir...
dizi bu şekilde giderse çok güzel olur. ömer annesine inat sevdiğine kavuşacak yılmazda avcunu koklar.
GüZYanGInI
12-11-05, 13:28
dizi bu şekilde giderse çok güzel olur. ömer annesine inat sevdiğine kavuşacak yılmazda avcunu koklar.
yılmaz avcunu koklamaz... yılmazada filize gider... gitmesee olur... elif pişmanlık duymasında ömerle olunca... ben endişelniorum çünkü..ç elif ömer için sanki bi hedfef gibi oldu... acaba gerçek bi aşkmı elife duyduğu yoksa evlendikten bi kaç hafta sonra geçicek bi hevesmi... bunalrıda düşünmek lazım
Arkadaşlar...Dizinin sitesi açılmıyor.Üye adı ve şifre istiyor.Sizlerde de oluyor mu aynısı :confused:
www.ihlamurlaraltinda.com
Evet bendede öyle oluyor :confused: :confused:
Dun aksam dizi'yi izleyemedim. Gece tekrarina bakmak zorunda kaldim. Sanirim araya bir program girdi ve dizi tekrarlari gecikti. Saat 6'da anca bitmisti..
Ama bölüm çok güzeldi.. buna degdi tabii :D
Çok güzel bir bölümdü..
Yılmaz filizi kafaya taktı.. Filiz için söyleyeyim bir erkek böyle duygularla yaklaşacak ama o farkında olmayacak.. Tamamıyla intikam.. için bu birlikteliği gerçek ötesi yaşayacak.. tabi yılmaz için aynı şeyi söylemek mümkün değil..
Ama çok güzel bölümdü.. Eski türk filmlerinin tadını bu dizyle yaşıyorum.. Tebrikler..
Yilmaz intikam için Filiz'in pesine takildi...
Filizle tanisdikdan sonra herhalde yavas yavas aşık olacak :D Bu bölümleri heycanla bekliyorum..
Bide önümüzdeki bölümde Elif Ömer'in evlenme teklifini hemen kabul edecegini sanmiyorum... :rolleyes: Belki Yilmaz-Filiz yakinlasmasini ögrenince inat olsun diye kabul edebilir..
gülündikeni
12-11-05, 21:14
Dun aksam dizi'yi izleyemedim. Gece tekrarina bakmak zorunda kaldim. Sanirim araya bir program girdi ve dizi tekrarlari gecikti. Saat 6'da anca bitmisti..
Ama bölüm çok güzeldi.. buna degdi tabii :D
Hayir canim araya program girmedi Beyaz showun yayini uzadigi için dizilerin tekrari geç baslamak zorunda kaldi.Ben de Yabanci Damat ve Ihlamurlar Altinda yi ancak gece tekrarlarindan izleyebiliyorum,çünkü aksam kizim Hayat Bilgisi ve Cat Kapiyi izliyor.Ama ben gece uykusuz kalmiyorum videoya kaydediyorum ve cumartesi kahvaltida izliyorum.Ama yeni bölümü henüz izleyemedim çünkü kaseti kardesim götürdü ve hala geri getirmedi,neler oldugunu çok merak ediyorum.Gerçi sizin yazdiklarinizdan neler oldugunu anladim ama izlemek daha baska.
şimdi filizle yılmaz aşkını izliyecez herhalde yaa bu dizinin müzigi bitiriyo beni
süper bir bölümdü yaa.bu kemal beyin ii biri çıkmasına seviniyorum walla.adam yılmazı oğlu yerine koydu daha şimdiden.yılmazla filizin tanışma anlarını çok bekliyorum.filiz nasıl hatırlamıyo yaa?ilginç.neyse,ilk karşılaşma(!) nasıl olacak ve olayları nasıl geliştirecekler şu anda en çok bunları merak ediyorum.cuma nası gelcek hiçbi fikrim yok...
evanescencefreak
12-11-05, 22:44
Selam sevgili kardesler,
Diziye hayranim.Her hafta ne olacagini cok merak ediyorum.Hatta oyle ki Yabanci Damat'in cabuk bitmesini istiyorum!!
Yabanci Damat'a pek heyecan kalmadi bence ama neyse...izlenebilir halde hala.
Ihlamurlar Altinda basladimi baska birsey görmez/duymaz oluyorum.
Dünkü bölüm hostu.Sonunda bence Elif ile Ömer birlikte olmaz gibi geliyor cünkü hersey cok cabuk gelisti onlar icin.
Elif'in annesine hak vermemek elde degil.Kizin'in adi cikti,onu kurtarmaya calisti.
Ama Handan gibilerinden ne beklenirki?!
Murat coook acele etti!!!Filiz kestirip atsin ve Yilmaz'a baksin!!
Yilmaz intikam için Filiz'in pesine takildi...
Filizle tanisdikdan sonra herhalde yavas yavas aşık olacak :D Bu bölümleri heycanla bekliyorum..
Bide önümüzdeki bölümde Elif Ömer'in evlenme teklifini hemen kabul edecegini sanmiyorum... :rolleyes: Belki Yilmaz-Filiz yakinlasmasini ögrenince inat olsun diye kabul edebilir..
dediklerine katılıyorum bence zaman isteyecek ama sonra evlenecek
konu cok tanidik ama izlerken cok keyif aliyorum.ömerin elife böylesine sahip cikmasi ise güzel.umarim hep böyle gider.ancak su var ki elif hala yilmazi severken bu is nasil olacak bilemiyorum.Yilmazin eski motorunun sesini duyunca hemen nasil da pencereye kostu.O olmadigini görünce de yataginda sessiz sessiz agladi.Ah be Yilmaz,Elif de hatali ama sen degil misin?
Yilmaz,Filizin fotograflarini kolaj yaparken :p yilmaza cok kizdim.filizin ne sucu var?
billur kalkavan sinir anne rolünü güzel oynuyor ama bence nur sürerle karsilikli oynadigi sahnede nur sürer karsisinda ezildi.
komik birsey daha; :) kabadayi rolünü oynayan Avni Yalcinin mimiklerini Fatih Teriminkilere benzetiyorum.Gercekten de benziyorlar ama :) :)
yayın saatini başka gün ve başka saate alsalar bu dizi bir o kadar daha tutar bence ama yayın saati çok yanlış
CUMA GUNKU BOLUM BIR HARIKAYDI..
Soyliyecek soz bulamiyorum cunku cok guzeldi butun sahneler harikaydii... Elifin para icin omer gitmedini ve gozu yukseklerde olmadihini bu bolumde bence gosterdii... Ve yilmazi cok sevdihini aah yilmaz evet elifin hatalari var ama senin yokmu bence ikisinede yazik oldu... ama gelecek bolumleri heycanla bekliyorum... ve artik elif omer aski ve yilmaz filiz aski goreceyiz... Ve elif inadi yuzunden bence omeri kabul edecek ve yilmaz gercekten filiz asik olurmu olmazmi bilemem... ;) ... ama basta askini cok buyuk gosterdihi icin bence olmaz :cool:
avrilcansu
13-11-05, 21:10
hayatımmm sana katılıyorum benjede artık elif ömer yılmaz filiz aşkı olujak
ve gerçekten bu bölüm harikaydı elif ömerle birlikteyken mutlu deilmiş gibi geliyor bana ama yaptıkları ona böyle geri dönüyor galiba yılmazda artık zengin sayılır dünya tersine dönüyor galibaa
goncanocome
14-11-05, 01:37
Kesinlikle cok güzel bir bölümdü.Gittikce dahada güzelleseceginede inaniyorum.Her hafta baslamasini iple cekicez bu gidisle.
Ömer'in annesinin ilişkisi de önümüzdeki haftalarda daha net ortaya çıkacak, kadın ısrarla kocamı aldatmadım diyor ama bakalım altından neler çıkacak ?
Yılmaz'a karşı şu sıralar iyi şeyler hissetmiyorum, çünkü intikam peşinde. Elif'e yazık valla, kız hislerinden de emin olamıyor.
Ben ileriki bölümler için şöyle bir tahmin yürütüyorum, Elif'le Ömer evlenecekler ve Yılmaz - Filiz ilişkisi başlayacak. Filiz bir gün Yılmaz'ı ailesiyle tanıştırmak için eve davet edecek ve Elif-Ömer ilişkisinde sorunlar başlayacak.
beyazyagmur
14-11-05, 12:02
Kesinlikle Yılmaz'ın yaptıkları çok yanlış..İntikam peşinde..en baştan beri elif'i dinlemedi ve bi şans daha tanımadı..İkiside birbirlerini çok seviyorlar..gelin görünki ikiside başkasıyla...Evet yılmaz filizle tanıştıktan sonra ona karşı bişeyler hissedebilir ama bence asla elife duyduyu aşk kadar güç olamayacak bu duygular..Eğer yılmaz filiz aşkı olursa elif ve yılmaz aşkının bir inandırıcılığının kalmayacağını düşünüyorum...
Elifin amacı asla zengin olmak değildi bunu da son bölümde iyice belli etti..Belki annesinin ısrarı ve yılmaz'ın baskısı sonucu bunaldığı için bazı şeyleri yaptı..
Ömere gelince dizinin en hoş karakteri diyebilirim çok ii, çok sıcak ve içten ..Elife olan duygularına tamamen inanıyorum çok dürüst ve içten..Son olarak elife evlenme teklif etmesine çok sevindim..Elifi çok mutlu edebilir ömer..Ve bence sevgisini de kanıtlamış durumda..
Ama bende biçok arkadaş gibi elif ve ömer'in evleneceğini düşünmüyorum..Elif zaman isteyebilir..
Dizi hergeçen hafta daha da güzelleşiyor..Cuma günlerini sabırsızlıkla bekliyorum..
yalan yok ya ben ömere hiç güvenmiyorum.
hiç öyle ömür boyu mutlu aşk yaşayacak bir adama benzemiyor. zaten dizinin bir anlamı kalmaz. önceki sayfalarda sanırım bir arkadaş elif' yapmacık bulduğunu. ama bunun oyunculuktanmı yoksa karakterdenmi ileri geldiğini çözemediğini söylemişti.
ben bu bölümde iyice kâni oldum. karakteri çok çapraşık. ne istediğini tam bilmiyor. ilk bölümlerde elif'in aklını annesi çok karıştırdı. ondan aldığı cesaretle mağazada elini uzatan yılmaza elini vermedi. bu yüzden yaka paça dışarı atılırken kılı kıpırdamadı. ve bu yüzden onu hapse atan insanların mağazasında ve yanında kalmaya devam etti. bu ekemk kavgası için falan değil. kesinlikle elif'in aşkının büyük oluşunu kabul edemediğinden ouyordu. karasızlığı rolüne yansıdı. annesi bırak o adamı deyince ömeride terketti. ama ömer eliften daha inatçı ve ne istediğini bildiği için vaz geçmedi.
bence elifi sadece ,etrafındaki kokonalara benzemeyen güzelliği ve o sihriyle sevdi. ama evlenipte onlardan biri olduğunda sihride bozulacak gibi geliyor bana.
sepeto2002
14-11-05, 14:31
Elif Ömer ile evlenirse, sadece dedikodulardan sıyrılmak ve Yılmaz'dan ümidini kestiği için evlenecektir. Ömerden hoşlansa bile, Ömer'e aşık falan değil. Bence Ömer çok tatlı ve sempatik bir insan, ve Elif'i aslında mutlu edebilir. Ama arkadaşalrın yazmış oldukarı gibi, evlendikten sonra büyü bozulacak ve tatsızlıklar başlayacak. Yılmaz zengin olacak, Filiz ile çıkmaya başlayacak, sırf Elif'ten intikam almak için. Peki dizinin sonu nasıl olacak? Bu gelişmelerden sonra mutlu bir son beklemiyorum. Fakat yinede severek izliyorum. Sıcak bir dizi....
bencede elif ne yapdığını bilmiyor.Çok kararsız ikileme oynuyor.Kendisi mutsuz etrafınıda mutsuz ediyor. yinede izlenebilir bir dizi.Bendeki sol alt köşede EDİT yazısı var o neyin nesi.
GüZYanGInI
15-11-05, 14:33
Elif Ömer ile evlenirse, sadece dedikodulardan sıyrılmak ve Yılmaz'dan ümidini kestiği için evlenecektir. Ömerden hoşlansa bile, Ömer'e aşık falan değil. Bence Ömer çok tatlı ve sempatik bir insan, ve Elif'i aslında mutlu edebilir. Ama arkadaşalrın yazmış oldukarı gibi, evlendikten sonra büyü bozulacak ve tatsızlıklar başlayacak. Yılmaz zengin olacak, Filiz ile çıkmaya başlayacak, sırf Elif'ten intikam almak için. Peki dizinin sonu nasıl olacak? Bu gelişmelerden sonra mutlu bir son beklemiyorum. Fakat yinede severek izliyorum. Sıcak bir dizi....
bence ömer eliften hevesşi geçince vazgeçiçek.. daha öncede yazmıştım.. elif ömerde saplantı gibi bişi oldu... ama veledikten bi müddet sonra işler değişecek.. yılmaz da intikam için f,ilizle beraber olcak ama eğer gerçekten türk filmelrine benziosa bu dizi kesin filize aşık olur yılmaz
bencede elif ne yapdığını bilmiyor.Çok kararsız ikileme oynuyor.Kendisi mutsuz etrafınıda mutsuz ediyor. yinede izlenebilir bir dizi.Bendeki sol alt köşede EDİT yazısı var o neyin nesi.
Hoşgeldin...Sanırım EDİT yazısını çözmüşsün.Yinede söyleyeyim,kendi yazdığın yazıları değiştirmek için kullanıyorsun ;)
sepeto2002
16-11-05, 13:29
bence ömer eliften hevesşi geçince vazgeçiçek.. daha öncede yazmıştım.. elif ömerde saplantı gibi bişi oldu... ama veledikten bi müddet sonra işler değişecek.. yılmaz da intikam için f,ilizle beraber olcak ama eğer gerçekten türk filmelrine benziosa bu dizi kesin filize aşık olur yılmaz
Yılmaz filize aşık olursa, Ömer'de Elif'ten hevesini alıp terkederse, Elif ne olacak? O zaman Elif ortada kalır? Dizinin bir anlamı kalırmı?
GüZYanGInI
16-11-05, 13:31
ay napim canım türk filmlerine benzettim:) ne bilşim öle olur ya aslında intikam için gider kıza ama bi bakar aşık olmuş... elifin kafası karışık zaten... şimdi yılmaz ondan uzaklaşırsa napcak kendini ömerin yanında bulcak... off
sepeto2002
16-11-05, 13:45
ay napim canım türk filmlerine benzettim:) ne bilşim öle olur ya aslında intikam için gider kıza ama bi bakar aşık olmuş... elifin kafası karışık zaten... şimdi yılmaz ondan uzaklaşırsa napcak kendini ömerin yanında bulcak... off
Ben şahsen Elif - Ömer aşkını destekliyorum. Fakat Elif'i çok karasız buluyorum. Keninden hiç Emin değil. Yılmaz ise, Elif'e kötü davrandı. Maço'luk ve gurur tavırları takınaraktan, kızın yapmış olduğu işe ve meslekteki yükselişine anlayış göstermedi. Elif'i desteklemiş olsaydı, bütün bu aksilikler olmayacaktı. Hapise girmeyecekti, kabadayı tavırları yüzünden. Elif'e sırtını dönmeseydi, Elif Ömer'e yönelmezdi.
GüZYanGInI
16-11-05, 14:52
Ben şahsen Elif - Ömer aşkını destekliyorum. Fakat Elif'i çok karasız buluyorum. Keninden hiç Emin değil. Yılmaz ise, Elif'e kötü davrandı. Maço'luk ve gurur tavırları takınaraktan, kızın yapmış olduğu işe ve meslekteki yükselişine anlayış göstermedi. Elif'i desteklemiş olsaydı, bütün bu aksilikler olmayacaktı. Hapise girmeyecekti, kabadayı tavırları yüzünden. Elif'e sırtını dönmeseydi, Elif Ömer'e yönelmezdi.
evet elif çok kararsız.. yılmazı deli gibi sevio.. yılmaz tipik bir gurur davranışı yaarak işleri karıştırdı... ömer zaten elif için yollar arıodu... bu daha kolaylaştırdı... bakalım neler görcezz
GüZYanGInI
16-11-05, 15:16
ya fragmanı gördüm şimdide... şiiri döktürmüşler yine.. bu sefer bi erkek okuodu ... elifin kızkardeşi kaza geçirio ya.. herkes ağlıodu.. yılmazla filiz karşılaşıo.. meraklandım şimdiden
evet elif çok kararsız.. yılmazı deli gibi sevio.. yılmaz tipik bir gurur davranışı yaarak işleri karıştırdı... ömer zaten elif için yollar arıodu... bu daha kolaylaştırdı... bakalım neler görcezz
bence yanlis düsünüyorsunuz.
deli gibi seven insan'in kafasi nasil bu kadar karisik olabiliyor, nasil sevdigini degilde isini(ömeri) tercih edebiliyor? ömer'le olusan samimiyetine zaten elif izin verdi, istese baska türlüde olabilir di.. deli gibi seven biri gider de ilk firsatta baskasinin göksüne yaslanir mi. yilmaz bosuna gurur meselesi yapmadi ki, ne kadar kiskancta olsa gelisen hadiselerde adamin hakki yok degil. elif göz göre göre elinden kopup gitti. hirsini elif'den atamadigi icin gitti magazayi talan etti.
elifin cep telefonu caldiginda, o sahneyi hatirlayin, hem telefonu herkese verdiler diye yalan söylüyor hemde telefonu acmiyor yanimda yilmaz var diye, bu ne samimiyetsizlik. kararsizligi iki tarafli oynamasindan kaynaklandi.
eger diger arkadaslarin dedigi gibi bir gidisat olursa, yani ömer'in elif'den hevesi gectikten sonra elifi atarsa, bu kiz ortada kalir. cünkü hic birsey eskisi gibi olmayacak, yilmazla elifi tekrar birlestirseler bile inandirici olmaz.
yok eger tahmin ettigim gibi diziye yön verirlerse, görün bakalim yilmazla elifi nasil bir birinden ayirip izleyicilere nasil elif'i önemsiz hale getirebiliyorlar. is o noktaya geldiginde aha bu forumda da yilmaz elif hesabi degil, "aman keske yilmazla filizi birlestirseler, barissalar, aman nede güzel yakisiyorlardi bir birilerine" beklentileri boy gösterecek.
yilmaz filizi kullanacak, filize asik olacak, sonrasini bilemem, bekleyip görecegiz.
Bazi arkadaslar burda yazmislar.. Omerin hevesi gectikten sonra elifi birakir diye.. hicte oyle gorunmuyor bence omer elifi cok seviyor.. bence bu askindan kolay kolay vazgecmez... ama filiz yilmaz aski basladihi an elif ve omer arasinda tartismalar basliya bilir ama bu demek deyilki omer eliften vazgemis diye...
Ve bence elif hic bir zaman omere tam ask olmaz... Heb bir yanini yilmaz da kalir ve yilmaz da filiz eve veya yemege beraber cikarlarsa ozaman cok karmasik seyler olabilir... ve bence yilmaz den hoslanabilir ama elif hissetiklerini filiz karsi hisetmez... ve heb elif ve yilmaz gizliden olsa birbirlerine asik kalirlarrr.....
ve daha yeni yine su omer elif sahnesi izledim... ve orda yeni fark ettim elif durmadan omer hatirlatiyor belki ben senin icin dogru insan deyilimdir... ve bundan once de bir sahnede omer elif eve goturmustu orda hatirlamisti ben buraya aydim ben senin icin dogru insanmiyim diye... ve bir cok sahne daha elif durmadan hatirlatiyo omere... bence onu birakmaz ve omer super bir karakter elif ona asik olursda cok guzel olur bence :cool: ama yinde yilmaz elif kalsin :rolleyes:
Ben kendi adıma birbirine daha uygun çiftler gibi görünen Yılmaz ve Filiz'in ve de Ömer ve Elif'in beraberlikleri sonunda mutlu olmalarını isterim. Ancak Yılmaz ve Elif'in birbirine karşı duyguları tamamen bitmedikleri için sorunlar yaşanması da doğal. Benim kişisel mutlu sonum bu yönde.
omerin dusuncesine gore elif erdemleri olan bir kiz.onu opmeye yeltenince elif reddetti ve sebebini de kendince anlatti.belki ben dogru kisi degilimdir dedi,omer de dogru kisiyi buldugumdan hic bu kadar emin olmamistim dedi.elif omerin gozunde daha da yuceldi.kizcagiz yilmazla mutlu olamadi bari omerle olsun. :(
herşey elif yüzünden istese mutlu olurdu yılmazla yazık etti hem kendine hemde yılmaza yılmaz şimdi inat uğruna filize yakınlaşacak bakalım ne olcak göreceğiz
elifin de hatali yonleri var ama yilmazin yok mu?ilk gunden kizin gozunu korkuttu.gecim derdine dustu belki ama elifinde istedigi ona bu zor hayat sartlarinda destek olmakti.calismasini bile istemedi.cok sevdiler belki ama anlayamadilar birbirlerini.
ya tabiki tek taraflı değil ama hemen başkasına koşması gerekmezdi elfifin öyle değilmi ama
sepeto2002
17-11-05, 11:14
ya tabiki tek taraflı değil ama hemen başkasına koşması gerekmezdi elfifin öyle değilmi ama
Ama Yilmaz çok inat etti. Kız hemen koşmadaki Ömere. Ömer hali hazırda bekliyordu, ve hapishanede son görüşmelerinde Yılmaz Elife herşey bitti dedi, birdaha buraya gelme, karşıma çıkma dedi. Ne yapsın kız yıkıldı. İster istemez kendisine kucak açan Ömer'e yöneldi. Bu çok doğal bir davranış.
Bu arada fragmanı izleyen varmı bilmiyorum sanki burda yazdıklarımı okuyorlar gibi geldi bana... Çünkü... Bülent İnal seslerdirmiş bu sefer şiiri çok iyi olmuş bence artık daha güzel oldu..
Haklısın, Pinkzone,
Bülent İnal'ın seslendirdiği çok iyi olmuş, sesi de çok güzel ve karakteristik, oyunu gibi..
GüZYanGInI
17-11-05, 16:38
evet daha dikkatli dinledimde şimdi fragmanıı bülent inal ın sesi.. ve çok etkileyici... dizide okunulan şiirler süper yaa
Fragmanı gördüm harika bir bölüm olacak. Çok haraketli ve heyecanlı ayrıca hüzünlüde bir bölüm olacak:(
Bu bölümde neredeyse herkes agliyor yaa, bu ne böyle.
Yanlis görmediysem o kabadayinin elifin annesiyle bir baglantisi var, acaba bu hafta aciga cikacak mi?
Ve Filiz nihayet Yilmaz'la karsilasacak. Ya bu adamlar senaryoyu benklentilerin tersine cevirirse, hani Yilmaz'la Elif'i tekrar birlestirirlerse, ben dahil Yilmaz Filiz askini merakla bekleyen arkadaslarin beklentileri suya düsebilir :rolleyes:
İşler iyice Yeşilçam havasına döndü...Merakla bekliyorum yeni bölümü...Yeni olayları..Ve Sinan Tuzcuyu...
İşler iyice Yeşilçam havasına döndü...Merakla bekliyorum yeni bölümü...Yeni olayları..Ve Sinan Tuzcuyu...
cok haklisin gercektende Yesilcam havasi esiyor hani nerdeyse Umit besen in nikah masasi filiminin yeni modern verziyonu diyecem ama yinede begendigim dizilerin arasinda
Bu arada fragmanı izleyen varmı bilmiyorum sanki burda yazdıklarımı okuyorlar gibi geldi bana... Çünkü... Bülent İnal seslerdirmiş bu sefer şiiri çok iyi olmuş bence artık daha güzel oldu..
evet o okumus cok güzel
bence kabadayının eliflerle alakası yok adam evli cocugu var bir an önce yılmaz ve filiz askları baslasın
GüZYanGInI
18-11-05, 09:13
cok haklisin gercektende Yesilcam havasi esiyor hani nerdeyse Umit besen in nikah masasi filiminin yeni modern verziyonu diyecem ama yinede begendigim dizilerin arasinda
aynen valla bende öle düşünüorum.. yeni, daha da heyecanlı versiyonu.. ama çok başarılı bence.... bakalım bu akşam neler izlicezz
Bu bölümde neredeyse herkes agliyor yaa, bu ne böyle.
Yanlis görmediysem o kabadayinin elifin annesiyle bir baglantisi var, acaba bu hafta aciga cikacak mi?
Ve Filiz nihayet Yilmaz'la karsilasacak. Ya bu adamlar senaryoyu benklentilerin tersine cevirirse, hani Yilmaz'la Elif'i tekrar birlestirirlerse, ben dahil Yilmaz Filiz askini merakla bekleyen arkadaslarin beklentileri suya düsebilir :rolleyes:
Elif'in kızkardeşi kaza geçiriyor, onun için ağlıyorlar.
Elif'in dışarıya baktığı ve Yılmaz'ın onu izlediği bir sahne vardı, o an Yılmaz ve Elif'in tekrar birleşmelerini istedim.
Bu akşamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
gülündikeni
18-11-05, 14:04
--------------------------------------------------------------------------------
Bu haftaki fragmandaki siir;
Biliyorum agliyorsun bir yerlerde
Ben de agliyorum
Kadere inat hala sana
Derinlerimden can alan canimi aliyor
Nasil unutabilirim ki seni
Unutamam...
Unutamam yas tutmus yüregimi..
Gölgen düser sarp aksamlarima
Bir kadin agliyor içimde
Bende ki bana çok uzaklarda
Kapinda günlerim her gece
Tutumamam..
Sende ki sana...
Bu akşam süper olcak ya.. Bekliyorum sabırsızlıkla...
Özellikle yılmaz ve filizin karşılaşmasını :)
evet bende dizi basladigindan beri yilmaz ve filiz karsilasmasini bekliyorum... :p
bakalim filiz yilmazdan hemen etkilenecek mi?
beyazyagmur
18-11-05, 15:11
bence yılmaz ve elif aşkı kolay kolay bitecek gibi değil...,
yılmaz, filizden etkilenebilir ama aralarında büyük bir aşk olucağını sanmıyorum..O zaman Yılmaz ve elif aşkının bir inandırıcılığı kalmaz
Zaten fragmanda yılmaz elifin penceresinin önünde o kadar çaresiz duruyordu ki..
Elifi ne kadar sevdiği çok belli oluyordu..Elifte aynı şekilde yılmazı çok seviyor..Aralarında ne olursa olsun bence ikisinin aşkı hiç bitmeyecek..
Filizin yılmaz a aşık olucağı kesin..Filizin kafasındaki adam sanki Yılmaz..Bi keresinde annesine anlatırken neredeyse yılmazı anlatmıştı..
Dizi daha çok karmaşık hale gelicek..
Bende bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum..
Ayrıca bu haftaki fragmanda Bülent İnal'ın ses tonu ve okuduğu şiir tek kelime ile mükemmel..Umarım Sinan Tuzcu'nun sesinden de hoş bir şiir dinleyebiliriz önümüzdeki bölümlerde..Onun da kesinlikle harika sesi ile şiiri çok güzel okuyacağından eminim;)
Ayrıca bu haftaki fragmanda Bülent İnal'ın ses tonu ve okuduğu şiir tek kelime ile mükemmel..Umarım Sinan Tuzcu'nun sesinden de hoş bir şiir dinleyebiliriz önümüzdeki bölümlerde..Onun da kesinlikle harika sesi ile şiiri çok güzel okuyacağından eminim;)
Evt bencede sinan tuzcunun da sesi çok dokunaklı ve içten kesinle oda okumalı ilerde..
Ama Bülent inal hakkatten süper okumuş.. Adam okumamış sanki adeta yaşamış.. :D
ozlem yazdi
evet bende dizi basladigindan beri yilmaz ve filiz karsilasmasini bekliyorum...
sen mi ben mi, ya birde tam tersine cevirirlerde elifle yilmazi tekrar birlestirilerse (ooof of) inandirici bir yani kalmaz. nasilsa farkli bakis acisina sahip insanlari her ne olursa olsun birlestirmek türk sinemasinin ustaligi'dir.
ben hala o kabadayidan ümitliyim, umarim elif'le yilmaz askinin bitmesine sebep olur :)
forgetmenot
18-11-05, 18:29
Yılmaz'ın Filiz'i kendine aşık etmesi için, çok kuvvetli atraksiyonlar yapması lazım,çünkü Filiz çok 'gerçekci' bir kız.Gerçi şu an Filiz 'aşk'a,'aşık' olmaya manen çok hazır.Flört ettiği çocuğa,bir şans verdi ya,kendini ona aşık etmeye çalışırken,hedefi şaşırıp,Yılmaz'a aşık olacak.Yılmaz, ilk etapta,Filiz'i zekasıyla etkileyip,çekim alanına sokacaktır.Sonra beklenen son,'av kafese girecek'.İlerleyen bölümlerde, şöyle sahneler olabilir:Elif'in bir yanı hep Yılmaz,Yılmaz'ın bir yanı hep Elif olacağı için,hem kimse mutlu olmayacak hem de Filiz'le Ömer'in bu işte günahları olmadığı için(hele Filiz!),en çok onlara yazık olacak.İşte 'melodram' dediğimiz de budur!Mendile ihtiyaç duyulacak sahneler yakın galiba!
aynen bende katılıyorum ve sinan tuzcunun sesinden bi şiir dinlemek için sabırsızlanıyorum... ;)
1-2 saat sonra dizimizin yeni bölümünü izleyeceğiz.Herkes ağlıyor bu bölümde ama...Sanırım Elif Ömere olumlu yanıt vermeyecek..Karışacak ortalık.Filiz-Yılmaz derken,olaylar gelişiyor :rolleyes:
aay yazik yaa yilmaz ve elife onlar daha hala birbirlerini cok seviyor... herkes diyor ama dizi filiz ve yilmaz ustune kurulmus... Fragmenin sonuda soz verilmis asklar yilmaz ve elif sariliyor ve ask inat zamalar dedigi an yine yilmaz ve elif var... VE INSALLAH ELIF VE YILMAZ KAVUSURLAR ENINDE SONUDAAA :) ... VE BAZI ARKADASLARDA DIYORR OZMAN COK SACMA OLUR DIYE VEYA OLMAZ HICTE BILE OLMAZ INSAN EX SEVGILISINE DONERSE COK MU SACMA OLUR..? HICTE OLMAZZZ :cool:
çok güzel bölümdü yine ya...dizi müziği eşliğinde yılmazın eliflerin evi izlemesi çok hoş ve romantikti...nazan için üzüldüm... :( ömere yine hayran kaldım bayılıyorum zaten o adama...filiz ve yılmazın buluşmasını beklerken heyecanla dizi bitti maalesef...artık haftayı bekleyeceğiz çaresiz..bakalım neler olacak...şüphesiz harika bi dizi...
theroseberry
19-11-05, 02:01
Yılmaz ve Filiz'in aşk yaşayacağını duyduğumda sinirlenip bir daha seyretmemeye karar vermiştim. Ama ne yapayım kendimi alamadım seyretmekten. Ve şunu farkettim ki ben Elif için seyrediyorum bu diziyi. Kiminle kavuştuğu önemli değil. Onun seçimi kim olursa olsun benim favorim o. Tabi Ömer tercihim...
istanbulspence
19-11-05, 02:24
Yılmaz'ın Filiz'i kendine aşık etmesi için, çok kuvvetli atraksiyonlar yapması lazım,çünkü Filiz çok 'gerçekci' bir kız.Gerçi şu an Filiz 'aşk'a,'aşık' olmaya manen çok hazır.Flört ettiği çocuğa,bir şans verdi ya,kendini ona aşık etmeye çalışırken,hedefi şaşırıp,Yılmaz'a aşık olacak.Yılmaz, ilk etapta,Filiz'i zekasıyla etkileyip,çekim alanına sokacaktır.Sonra beklenen son,'av kafese girecek'.İlerleyen bölümlerde, şöyle sahneler olabilir:Elif'in bir yanı hep Yılmaz,Yılmaz'ın bir yanı hep Elif olacağı için,hem kimse mutlu olmayacak hem de Filiz'le Ömer'in bu işte günahları olmadığı için(hele Filiz!),en çok onlara yazık olacak.İşte 'melodram' dediğimiz de budur!Mendile ihtiyaç duyulacak sahneler yakın galiba!
yaklaşık 8 9 gündür siteyle ilgilenemiyordum
burayla özellikle de bu forumla olan kavuşmamızı gerçekleştirdik değerlendirmeleri okumayı ne kadar özlemişim ya bu sürede
bir haftadan sonra ne kadar işim olursa farketmiyor hareketlenmeye başlıyorum
yine böyle bir anda forumun karşısında buldum kendimi
böylece farkında olmadan bayağı bir durumumu kelimelere çevirmişim olur böyle şeyler
forgetmenot çoğunlukla düşüncelerimiz benzer olduğu için senin yazıyı okuyunca dayanamadım
hemen bir şeyler iliştirim atlamim dedim
hani ilerleyen bölümlerdeki sahnelerden bahsetmişsin ya işte buralarda artık türk insanınının ne zamandır içten şekilde bulumadığı yeşilçam ın esrarına erişilmiş olacak ve o zaman da dediğin gibi izleyenlerin özellikle yetmiş kuşağının bir yandan gözlerini silerken diğer yandan da yanındakileri bırakıp direkt dizi karakterleriyle yapacakları diyalogları çok duyucaz dizinin bu bölümleriyle birlikte galiba
ama bunu da söylemeden geçemicem bu bölüm de hakikaten yine müthişti ya
benim merak ettiğim yılmaz ın şans diye adlandırdığı nalan ın koluna iliştirilen boncuğun ne zaman elif tarafından farkedileceği ve elif in etkileniş şekli
Bazı saçmalıklar var bu dizide bunu kabullenmek lazım.Ama öyle bir havası , oyuncuların birbirlerini öyle bir tamamlayışı varki bu mantık hatalarını, bildik , sıradan bir hikaye oluşunu bizlere unutturuyor.
Sinan Tuzcu gibi bir karakter gerçek hayatta varmıdır bilmem ama adama hayran oldum :)
Gidişat gösteriyorki eski türk filimlerindende bildiğim kadarıyla :) kaderin bir cilvesi olarak ister istemez elif ömer ile bir evlilik yapacak.Ama sonucu hüsran olacak.Merak ettiğim bir şey var ömerin aşkı gerçekmi geçicimi...? :confused:
GüZYanGInI
19-11-05, 09:50
serracım onu bende merak ediorum.. yani ömer elife karşı bi heves içinde olabilir bunu aşk sanabilir evlendikten sonrada hata yaptını anlayabilir.. ama bu gerçek bi aşk ta olabilir.. ömer elifi gerçekten sevebili bakalım göücez ilerdee
diyetteyken,kocaman cikolatali bir pasta ikram edilir ya insana iste omer de elif icin ayni oyle.kafa karistiriyor omer,o kadar halis muhlis yaklasiyor ki karsi koymak mumkun degil.ama elif ve yilmazin birbirini sevdikleri bir gercek.bu kadar yuzgoz olduktan sonra da geri donus olur mu bilemem.gururlari engel oluyor bence/yilmazin hemen filize yaklasmasi da sacma.yineliyorum hep ama filizin ne sucu var? :(
GüZYanGInI
19-11-05, 11:21
valla gurbetçi ömer için olan benzetmen harika:) aynen dediğin gibi... filizin hiç bi suçu yok... ama yılmaz filize aşık olurmu sizce.. yani intikam için ama belki sonu7nda ciddi oluıcak.. o zaman elif neolcak.. ammaan bende karıştım...
ömerin aşkının gercek oldugunu zannediyorum en azından öyle umuyorum başka türlüsüne ihtimal veremiyorum çünkü çok sıcak çok samimi görünüyor
eski türk filmlerini izleyenler bilir filmde böyle bir adamın kötü emelleri oldugu gayet acıktır ama bu dizide böyle degil ömere kızamıyorum ben kızılacak tek kişi elif bence
elif kardeşi için bu kadar şey yapan ömere borcunu teklifini kabul ederk ödeyecek gibi görünüyor ama bu evliliğin sonu ne olur bilemiyorum
yılmazın yaptıgı da hiç hoş degil filizin ne sucu var
GüZYanGInI
19-11-05, 11:26
elif, kardeşinin borucunu ömerle evlenerek ödeyecek ama mutlu olaaklarını sanmıorum ben... aynıı türk filmi gibi arkadaşlar yaaa sahnelr gözümde dönmeye başlıo bile:)
minemtoprak
19-11-05, 12:05
Bence elif ömer le evlenecek.Mutlu da olacaklar ama Filiz Yılmaz a aşık olacak ve onu Elif ve Ömer le tanıştırınca işte olay o zaman kopacak.Çünkü kıskançlık krizleri başlayacak.
Gerek ömer gerek elif filizi uyaracak ama filiz yılmaz ın arkasından gidecek,ve ömerle elifin hayatı ve evliliği işte o zaman kabus olmaya başlayacak.
Elif yılmazın filize olan tavırlarını kısakanıp ömerden uzaklaşacak ömerde isyan bayrağını çekecek ve daha neler neler.İzleyip göreceğiz.
diyetteyken,kocaman cikolatali bir pasta ikram edilir ya insana iste omer de elif icin ayni oyle.kafa karistiriyor omer,o kadar halis muhlis yaklasiyor ki karsi koymak mumkun degil.ama elif ve yilmazin birbirini sevdikleri bir gercek.bu kadar yuzgoz olduktan sonra da geri donus olur mu bilemem.gururlari engel oluyor bence/yilmazin hemen filize yaklasmasi da sacma.yineliyorum hep ama filizin ne sucu var? :(
Kesinlikle katılıyorum çok güzel yazmışsın Gurbetci. Ömer, Elif'in hayır diyemeyeceği kadar özel görünüyor. Yılmaz'ın Elif'i ne kadar çok sevdiğini dün akşamki bölümde gözleri dolu dolu olduğunda bir kez daha seyrettim. Elif'de Yılmaz'ı çok seviyor ama bu vakitten sonra Ömer'in teklifini kabul etmeyeceğini düşünmüyorum. Fakat Ömer'in Elif için kardeşine yardım ettiğini düşünmüyorum, Ömer çok iyi biri aslında tabii Elif için de yaptı ama evlilik teklifi için değil. Filiz konusunda da katılıyorum. Şimdi Filiz'in ne suçu var? Yılmaz Elif'e inat yakınlaşacak kıza. Ne kadar kötü bir durum bence Yılamz'ın bu şekilde kafa karıştırması çok yanlış. Herneyse bu bölüm yine harikaydı ve çok heyecanlı bitti. Ben Elif ve Yılmaz aşkını destekliyorum fakat Ömer'in mutsuz olmasını istemiyorum ayrıca Filiz'inde o gıcık insan Muratla birlikte olmasını istemiyorum:D Kısaca benim kurduğum denklem pek çözüleceğe benzemiyor..:)
evanescencefreak
19-11-05, 12:43
Slm arkadaslar,
Bu bölümün bende cok özel yeri var.Hele Yilmaz'in o siiri okumasi....MÜTHIS!!
Bu kadar güzel mi okunur!?BAYILDIM!Icimden aglamak geldi...sözler o kadar güzelki.
Bölüm inanilmaz güzeldi.Süper yerinde bitti.Elif ömerle evlenmek istemiyor,o kesin.
Ama bir insan bu kadar sey yaptiktan sonra kestirip atmakta olmaz gibime geliyor.Yilmaz süper insan.Siyah bir insana bu kadar mi yakisir!!
Coook karizmatik.Filizde herzamanki gibi düzgün fizigiyle boy göstermeyi basardi.Filiz ve Yilmaz birbirlerine cok yakisiyor.
Simdi gelde bir hafta bekle...
elif, kardeşinin borucunu ömerle evlenerek ödeyecek ama mutlu olaaklarını sanmıorum ben... aynıı türk filmi gibi arkadaşlar yaaa sahnelr gözümde dönmeye başlıo bile:)
evet kesinlikle elif ömerle borcunu ödemek için evlenecek daha doğrusu minnettar olduğu için...ömer gerçekten de elifi sevdiğini kanıtlıyor ve elife evet demekten başka bir şey kalmıyor...
GüZYanGInI
19-11-05, 12:55
bakalım bu evlilik olursa sonu ne olcak.. nereye kadar gidicek.. kim pes edicek
Bi kac haftadan beri foruma daha girmyorum... ama dun ihlamurlar altini izlerken bakim dedim ne yorumlar yapiyor arkadaslar yine yorumlar cok guzell...
dunku bolum superdii...
Bazi arkadaslar omerin askini sammimi bulmuyor ama bence cok samimi bunu dun yine gosterdi elif yaninda durarak...
Elife cok yazik yaa heb yilmazi bekledi gelir diye ama ne geldi ne telefon acti.. ve esalarini topladinhinda daynamayip camdan bakiti belki ordadir diye ama goremdi.. neyazki... elif yilmaz cok seviyor yaa bence ikisinde cok yazik..
Yilmaz aah nekadar inatci birisin ama sahneleri cok guzeldi dun yine gosterdi elifi nekadar cok sevdhini... tabi elif de yilmazi cok seviyor.. bence filize yaklasmasi cok haksizlik cunku onun hic bi sucu yok...
Filiz bence hic su murat denin oglana hic yakismiyor cok kicik yaa.... ;)
Evet artik elif ve omer gorecez bence elif omerin evlenme teklifini kardesinin parasini odedi icin kabul etmeyecek.. bence onnun yaninda olduhu icin o an onun yaninda yilmaz olmasi gerekiyordu omer deyil bence dusnup ondan sonra boyle bir karar alcak yoksa omer onun parasi odedihi icin deyil... o an diyecektit belki yilmaz beni tamamen sildi diye benim onu belkemen daha gereksizz.. ama nekadar omerle mutlu gorunsede heb yilmazi sevecek..
ve tabi artik filiz ve yilmaz aski olacak... filiz yilmaz ask olacak ama yilmaz olacak mi bilmiyorum belki ondan etkilene biril ama elif duydklarini bir baskasina duyabilirmi bilinmez ama hayir bence birdaha hic kimseyi oyle sevemez.. bence yine de omur boyu heb elifi sevecek butun herseyi onun icin yapacak bence..
Bu arda kaybedenler yine omer ve filiz olacak ama tek ask konusunda...
ay ve su cocuk ismini unutum nalan la olan bence onlarin askida cok buyuk olacak cocuk cok yakiskli yaa cok yakisiyorlar bakalim onlara ne olcak..
Bi kac haftadan beri foruma daha girmyorum... ama dun ihlamurlar altini izlerken bakim dedim ne yorumlar yapiyor arkadaslar yine yorumlar cok guzell...
dunku bolum superdii...
Bazi arkadaslar omerin askini sammimi bulmuyor ama bence cok samimi bunu dun yine gosterdi elif yaninda durarak...
Elife cok yazik yaa heb yilmazi bekledi gelir diye ama ne geldi ne telefon acti.. ve esalarini topladinhinda daynamayip camdan bakiti belki ordadir diye ama goremdi.. neyazki... elif yilmaz cok seviyor yaa bence ikisinde cok yazik..
Yilmaz aah nekadar inatci birisin ama sahneleri cok guzeldi dun yine gosterdi elifi nekadar cok sevdhini... tabi elif de yilmazi cok seviyor.. bence filize yaklasmasi cok haksizlik cunku onun hic bi sucu yok...
Filiz bence hic su murat denin oglana hic yakismiyor cok kicik yaa.... ;)
Evet artik elif ve omer gorecez bence elif omerin evlenme teklifini kardesinin parasini odedi icin kabul etmeyecek.. bence onnun yaninda olduhu icin o an onun yaninda yilmaz olmasi gerekiyordu omer deyil bence dusnup ondan sonra boyle bir karar alcak yoksa omer onun parasi odedihi icin deyil... o an diyecektit belki yilmaz beni tamamen sildi diye benim onu belkemen daha gereksizz.. ama nekadar omerle mutlu gorunsede heb yilmazi sevecek..
ve tabi artik filiz ve yilmaz aski olacak... filiz yilmaz ask olacak ama yilmaz olacak mi bilmiyorum belki ondan etkilene biril ama elif duydklarini bir baskasina duyabilirmi bilinmez ama hayir bence birdaha hic kimseyi oyle sevemez.. bence yine de omur boyu heb elifi sevecek butun herseyi onun icin yapacak bence..
Bu arda kaybedenler yine omer ve filiz olacak ama tek ask konusunda...
ay ve su cocuk ismini unutum nalan la olan bence onlarin askida cok buyuk olacak cocuk cok yakiskli yaa cok yakisiyorlar bakalim onlara ne olcak..
SANA AYNEN KATILIYORUM EMOSS BENCE DE NE OLURSA OLSUN YILMAZ VE ELIF HEB BIRBIRLERINE ASIK KALACAKLAR :cool:
merhaba arkadaslar...
bu dizi hakkinda ne diye bilirimki....artik ne oldugu ortada...kelimenin tam anlamiyla MUTHIS GIdiyo ;) ....ben yilmaz, elif ve elifin annesini canlandiran oyunculari cok kutluyrm cok gercekci ve dogal oynuyrlar....3 nude cokkkk seviyrmmm...bence yilmaz elifi hala seviyoo, ve elifin evlenicegi adamin kiz kardesini koz olarak kullaniyo zate belli hersey...kesin tuba hanim yilmaza asik olcak.....elif omerle evlenicek cunku nalanin amelyat icin verdigi parayi asla odeyemecegini biliyor, borclu oldugunu hissedicek ve kafasi da bayagi karisikken evlenicek onunla...zaten yilmazi hala sevidigini farkdince is isten gecmis olucak..ben sahsen boyle dusunuyrm..nalanin iliskisi cok gercekci zavalli kiz umarim iyilesir,onlarin asklarida muthis,yani bu dizi ask dolu... :p ...birde bir polimik yaratmak istemem ama eliflerin evinde hz alinin kilici ve resimi asiliydi farkettim bir an..kendileri alevimidir o dizide?neyse byes :cool: ha bide tuba hanim pek etkiliyici bir oyunculuk yetenegi gostermedi,cok calismasi gerek sadece konusuyr yuz ayni... :confused:
dizinin ilk bölümünde Elif ve Yılmaz aşkından etkilenmiştim, hala da özellikle Bülent İnal'ın oyunculuğundan çok etkileniyorum ancak Elif sonraki bölümlerde Yılmaz'ı sevmesine rağmen neredeyse küçümser bir havaya girince bu ilişkiden desteğimi kestim. Tahmin edilen Filiz-Yılmaz aşkının daha iyi olacağına karar verdim. Eğer Yılmaz gerçekten aşık olabilirse bu aşkı daha çok seveceğimden eminim.
Son bölüm çok başarılı bir bölümdü. Dizi gerçekten de yeni başlıyor gibi her açıdan. Şimdiye kadar tereddütte olan Elif kendisine gerçekten değer veren Ömer'in evlenme teklifine artık hayır diyemez bütün bu olanlardan sonra. Artık kabul etmesini de yadırgamayacağız. Ömer'e ilk defa bu bölüm kanım ısındı biraz, kötü biri olduğunu düşünmedim ama çok da sevememiştim ne yalan söyleyeyim.
Yılmaz şimdilik intikam için Filiz'e yanaşıyor ama hiç belli olmaz onun sonu. Dizide şimdiye kadar çizilen en iyi kalpli karaktere, yani Filiz'e fazla acı çektirmezler bence. Ancak Yılmaz'ın kendini merak ettirme planı çok başarılıydı ve dizideki işlenişi de iyiydi.
Yılmaz'ın hala Elif'e duyduğu aşkı geride bırakması gerektiği sürekli vurgulanan bir tema oldu zaten dizide. Tabi ki duygular işin içinde olunca kolay değil. Yılmaz'ın pencereden evin içine baktığı sahne gerçekten çok duygusaldı. Hastanede kardeşi yerine koyduğu Nalan'la konuşması da öyle. Nalan muhtemelen önce olanları rüya sanacak sonra öyle olmadığı ortaya çıkacak. Keşke Yılmaz bu kadar ilgilendiğini belli etmese bile, en azından bir geçmiş olsuna gelseydi dedim ama diziyi izlerken. Gereksiz bir gurur bence bu kadarı.
Filiz kadar cennete gitmeyi hakeden birisi de Salih herhalde. Hepimizin Yılmaz'ın patronu hakkındaki şüphelerini dile getirdi, tatminkar bir cevap alana kadar işi kabul etmek istemedi. Daha da önemlisi aşık olduğu kadının kocasına yardım etmek istedi, ona son bir şansı arkadaşı olarak tanıdı. Üstelik o kadın ona karşı ilgisiz de değil. Büyük bir erdem örneği bence.
Bölümde oyunculuğunu en çok beğendiğim kişi Nur Sürer oldu. Zırıl zırıl ağlamadı belki ama bir annenin acısını hepimiz yüreğimizde hissettik.
istanbulspence
20-11-05, 02:56
ama bunu da söylemeden geçemicem bu bölüm de hakkaten yine müthişti ya
benim merak ettiğim yılmaz ın şans diye adlandırdığı nalan ın koluna iliştirilen boncuğun ne zaman elif tarafından farkedileceği ve elif in etkileniş durumunu
bir önceki yazımdan kendimi alıntı ettim ama durumu hakikaten merak ediyorum
elif yılmaz ın her zaman çok sevdiğini söylediği nalan ın durumuyla hiç ilgilenmediğini zannediyor ve benim anladığım kadarıyla da bu durum elif in daha önce de içinde olan bir fikri ' kendisinin yılmaz a olan sevgisini aslında yılmaz ın haketmediği ' fikrini daha da güçlendirmiş oldu
peki bu fikri tepe üstü düşünce ne olacak hele de yılmaz bu bölümde olduğu gibi onu görmeye kalkarsa
söz vermiş aşklara sloganını elif aslında her ikisi de
kaldırdıkları raftan geri indirebilirler mi
Bence Yilmaz filizden en fazla etkilenebilir... Ama asik olacagini sanmiyorum, cünkü onlar (yilmaz su anda zengin bir konumda olsa da) ayri dünyalarin insanlari. Bu yüzden elif&ömer aski da yürümez bence. Iliskiler bir yerde patlak verecektir
Dizi beklediğimiz gibi ilerliyor...
Yılmaz Filiz'e intikam duygularıyla yaklaşıyor.Ama her şey çok farklı bir yere doğru sürüklenecek.Elif Ömer ile evlenecek(belkide minnettar olduğu için kendini zorunlu hissedecek).Tahminime göre nikaha Filiz'in davetlisi olarak Yılmaz Da gelecek.Benim tahminim bu yönde,ama içimden bu geçiyor.Yalnız bu bölümde herkes çok üzgündü,umarım diğer bölümlerde mutsuzluk biraz azalır.
Ömer bence Elifi ne kadar sevdiğini bu bölümde ispatladı.Onlara kol kanat germesi,Elife ''Bizi Düşündün mü?'' diye sorması,çok güzeldi.
Favorim Sinan Tuzcu. Bütün oyuncular dizinin hakkını vererek oynuyor.Yılın bence en iyi dizisi olmaya aday.Ki bunu da her bölümde gösteriyor.Reytinglerde güzel gidiyor...Bakalım diğer bölümler neyi gösterecek. :rolleyes:
avrilcansu
20-11-05, 16:11
bence bu bölüm çok güseldi yılmazın elife gizli aşık olarak yaklaşması çok hoşuma gitti zaten filizde aşkta biraz "heyecan" aramıyormuydu!ozzde ye katılıyorum nikaha yılmazda filizi davetlisi olarak gelebilir benimde tahminim o yönde elif te kendini evlenmeye "mecbur" hissedicek ...
benim tahminlerim ve yorumlarım bu yönde
Yaa ben Yılmaz ve Filizi çok yakıştırıyorum ve dizi de oraya gidiyo ama bu bölümde çok fena oldum Yılmaz kendini tutamayıp Elife koşmak isterken. Onunla beraber benim de gözlerim doldu.
Bi de Fahriyeyle Salih öyle birbirlerine bişeyler söylemek istiyip söyleyemeden ağlamaklı bakışırken ve bi de Nalanın sevgilisi hastane kapısında üzgün korkmuş beklerken de çok kötü oldum. Oof aşk, acı, gözyaşı hepsi bu filmde! :)
dizinin ilk bölümünde Elif ve Yılmaz aşkından etkilenmiştim, hala da özellikle Bülent İnal'ın oyunculuğundan çok etkileniyorum ancak Elif sonraki bölümlerde Yılmaz'ı sevmesine rağmen neredeyse küçümser bir havaya girince bu ilişkiden desteğimi kestim.
Tebrikler arkadasim, senle ayni görüsteyim, hatta ilk bölüme baktigimda asklari bana inandirici gelmemisti, daha dogrusu Elif acisindan. Elifin idealleri yilmazla arasinda en büyük engel idi.
Benim kanimca, yapimcilar önce yilmaz_elif senaryosu ile izleyicileri bu aska inandirdilar, haliyle tabi, ilerleyen bölümlerde de tekrar bir beraberligin olamayacagini, belki neden olmayacagina dair yeteri kadar da izah eder, bizlere yansitirlar.
Eger bu dizi hakikaten Yilmaz-Filiz ikilisi üzerine kurulu ise, yilmazla elifin birlesmemesi icin cok daha büyük bir engel bulabilirler, izleyiciler'de bu asktan ümitlerini keser, yilmaz_filiz ikilisine yönelir. Olmayacak is degil, dizinin baslangicinda yilmaz_filiz ikilisi mevzu bahis olsa idi, bugün bir cok izleyici belki "ah keske yilmazla filiz tekrar barisip birlesseler" derdi.
avrilcansu
21-11-05, 01:24
Tebrikler arkadasim, senle ayni görüsteyim, hatta ilk bölüme baktigimda asklari bana inandirici gelmemisti, daha dogrusu Elif acisindan. Elifin idealleri yilmazla arasinda en büyük engel idi.
Benim kanimca, yapimcilar önce yilmaz_elif senaryosu ile izleyicileri bu aska inandirdilar, haliyle tabi, ilerleyen bölümlerde de tekrar bir beraberligin olamayacagini, belki neden olmayacagina dair yeteri kadar da izah eder, bizlere yansitirlar.
Eger bu dizi hakikaten Yilmaz-Filiz ikilisi üzerine kurulu ise, yilmazla elifin birlesmemesi icin cok daha büyük bir engel bulabilirler, izleyiciler'de bu asktan ümitlerini keser, yilmaz_filiz ikilisine yönelir. Olmayacak is degil, dizinin baslangicinda yilmaz_filiz ikilisi mevzu bahis olsa idi, bugün bir cok izleyici belki "ah keske yilmazla filiz tekrar barisip birlesseler" derdi.
çok haklısınız bu arada fahriyede şimdiye kadar nye abisine söylemedi ki o kadar da kıyameti koparmadı yani öldürmeye kalkmadı alt tarafı ayrıldılar o yüzden daha önce söylemeliydi salihe de kıyamam yawww ahhh cnım... :(
ben bu hafta izleyemedim ama kesin çok güzeldi önemli olaylardan bahsedermisiniz az
Fahriye kocasından boşanmaya karar verdi, Yılmaz Filiz'in sevdiği atı satın aldı ve Filiz'in evine gönderdi, Filiz bu meçhul kişiye ulaşmaya çalıştı ve Yılmaz'ı buldu, ama henüz karşılaşmadılar. O sahnedeyken dizi bitti.
Elif'in kızkardeşi Yılmaz'ın motorsikletini alan çocukla sinemadan dönerken araba kazası geçirdi, ciddi yaralandı, ameliyat gerekti, Ömer ameliyat masraflarını üstlendi ve kızı özel bir hastaneye kaldırdılar. Yılmaz kaza olayını duyunca çok üzüldü, yardım etmek istedi ama Ömer ondan hızlı davranmıştı.
Elif Ömer'in teklifini düşünmek için zaman istedi.
GüZYanGInI
22-11-05, 11:50
ya bu tubacımın saçlarını nie böle yapmışlr yaaa...
Fahriye kocasından boşanmaya karar verdi, Yılmaz Filiz'in sevdiği atı satın aldı ve Filiz'in evine gönderdi, Filiz bu meçhul kişiye ulaşmaya çalıştı ve Yılmaz'ı buldu, ama henüz karşılaşmadılar. O sahnedeyken dizi bitti.
Elif'in kızkardeşi Yılmaz'ın motorsikletini alan çocukla sinemadan dönerken araba kazası geçirdi, ciddi yaralandı, ameliyat gerekti, Ömer ameliyat masraflarını üstlendi ve kızı özel bir hastaneye kaldırdılar. Yılmaz kaza olayını duyunca çok üzüldü, yardım etmek istedi ama Ömer ondan hızlı davranmıştı.
Elif Ömer'in teklifini düşünmek için zaman istedi.
teşekkrüler ya çok saol bilgilendirdiğin için
yeni fragmanı ekleyen yok mu gösterildi ama yarısında yakaladım
filiz ve yılmazı gösteriyorlar ama hala o oadadalar ve yılmaz arkasını dönüyor
yılmaza is veren adamın karısı evden kacıyor
elif ve öer bir yerde yemek yiyor
ya özette pek bir şey anlaşılmıyor ama ben azcık fragmanı gördüm güzel ve duygusal ve hatta karmaşık bir bölüm bekliyor sanki bizi :rolleyes:
gülündikeni
24-11-05, 12:58
Bu haftanin fragmanindaki siir;
Yedi tepenin ardinda soguk umutlardan baska,
Sarilacagi olmayanlarin çocuklariyiz biz
Düslerle büyüdük
Beni beklemen birtek hayalim,o eski pencerede
Simdi sen içini saran özlemle bekler misin?
Bir pencere kenarinda bilmem ama...
Kapiyi baskasina açacak..
Söz vermis sevdamiza hep aglayacaksin...
Yüzünde eski bir günahin izleri...
Olmayacaksan nefesim...
Gitme giyme beyaz gelinligi...
Asi hüzünler sarar gecemi...
Geçmem,geçemem...
Dönülmez tövbelere gömdüm seni...
benim bu hafta frangmandan izlediğim kadarı ile;
* Filiz Yılmaz'a sıkı bir tokat patlatabilir.
* Fahriye ve Yılmaz'ın arkadaşı arasında daha önceki bölümlerde sadece gözlerinde olan ilişki bu bölümde doruğa ulaşacak.
*Ömer ve Elif ev bakacaklar sanırım.
*Yılmaz'ın patronun karısı evden kaçıyor ve sanırım o kadını Yılmaz arayıp bulacak.Böylelikle Yılmaz patronun desteğini tam olarak arkasına alacak.
Elif ve Ömer yemekte şarap içerken Yılmaz onları görecek.Umarım Elif de Yılmaz'ı görür.
Film beni o kadar etkilemişki bugün rüyamda Yılmaz Ömer'e (güya Ömer Harvard'a gidiyormuş) Elif'le beraber olacaksa Harvard'dan ayrılması için bir kağıt imzalatıyordu :)
Fragmanı da henüz izleyemedim, küçük bir parçasını görebildim sadece. Bu haftaki bölümü merakla bekliyorum.
GüZYanGInI
24-11-05, 15:05
fragmanın şiiride dörtlüğüde herşeyide yine mükemmeldi.. merakla bekliorum bakalım neler olcak...
ya çok güzel olmuş fragman acayip ilgi çekici...elif yılmazla hayal ediyor o evdeyken ama arkasında ömer...bu dizi bence elif ve yılmaz aşıyla sonlanacak...
forgetmenot
24-11-05, 21:43
Belki de Filiz ve Ömer'in ilişkisi gelişirken,Ömerle Elif sadece nişanlı olurlar.Çoğumuz onlar evlendikten sonra, Yılmaz hayatlarına girecek diye düşünüyoruz.Ama işler daha girift olsun,kaos oluşsun,seyirci seyrederken iyice afallasın(kafayı yeme boyutu) diye, ,senaristler, onları(Elif ile Ömer) sadece nişanlayabilir.Bekliyeceğiz artık!!
Bölüm fragmanının sonunu yakalayabildim..Ama eminim güzel bir bölüm olacaktır buda diğerlerinde olduğu gibi...Bekleyeceğiz 1 gün kaldı :rolleyes:
Belki de Filiz ve Ömer'in ilişkisi gelişirken,Ömerle Elif sadece nişanlı olurlar.Çoğumuz onlar evlendikten sonra, Yılmaz hayatlarına girecek diye düşünüyoruz.Ama işler daha girift olsun,kaos oluşsun,seyirci seyrederken iyice afallasın(kafayı yeme boyutu) diye, ,senaristler, onları(Elif ile Ömer) sadece nişanlayabilir.Bekliyeceğiz artık!!
Ha bak bunun tam terside olabilir. Yeteri kadar inandirici olursa icabinda dizinin sonuna kadar afallayabiliriz.
En azindan filizle ömer(bak ya yanlislikla elifle ömer diye yazcaktim) kardesler, eger onlarda aile icinde kardes degilde iki asik sevgili rolünde olsalardi konu daha da cetrefil olurdu.
Bölüm fragmanının sonunu yakalayabildim..Ama eminim güzel bir bölüm olacaktır buda diğerlerinde olduğu gibi...Bekleyeceğiz 1 gün kaldı :rolleyes:
bencede güzel bir bölüm olacak
cok guzel ve heyecanli aksiyonlu bir bolum olcagindan 100 de 100 eminim. ama elif pencerinin onunden bakiyorken gelipte ona bakmasi en guzel sahneydi o nasil bir bakisti oyle. vuruldum!!! ;) ...elif cok yanlis yapti ve onu asla haketmiyr oyle bir adam birakilir mi hic? cok yazik neyse bugun izliyelim ve gorelim
:rolleyes: yilmazdan bahsediyrm yukarida bu arada
Bugunku bolum yuzde yuz cok guzel olacak merakla bekliyorum... fragmeni gormedim ama resimlerini gordumm...
jaa vallah elif ve yilmaz icin cok uzuluyorum... bence bu sefer elif omerin teklifini kabul edecek... ama yinde yikilmis bir halde ve cokda yilmaz seviyorr gecte anlasada...
ve tek elifin deyil yilmazinda hatalari var... ve bence son kez bi araya gelip iyicene konusunlar... :cool:
cok güzel ve heyecanli bir bölümdü :)
acaba haftaya ne olacak cok merak ediyorum ;) :)
forgetmenot
26-11-05, 00:30
Belki şimdiden söylemek için çok erken ama bence Ömer alkole zaafı olan birisi.İlerleyen bölümlerde, alkolle sorunu olabilir.Sanırım, Yılmaz nikahı dışardan seyredecek.Çünkü Filiz kolay lokma değil,önce onu tümüyle etki altına almalı ki,sonra diğerlerinin karşısına geçsin!Şimdi Eif'in karşısına çıkmasının bir anlamı yok!
Bunlarin evliligi yürümez. Bu bölümde dikkatimi ceken, ki artik bence kesinlesti diyebilirim:
Elif basta Yilmaz'la her ne kadar sevgili olsada aralarinda bir engel vardi samimiyeti engelleyen. Hani olayin Elifin yetistirme tarziyla fazla bir ilgiside yok, iki sevgili dedigin can ciger olur, öpüp koklasmasa bile ne bileyim, birer suni cift gibi olmamaliydi. Yaniliyormuyum?
Simdi ayni durum Elifle Ömer icin gecerli, bu bölümde mesela eve bakmaya gittiklerinde Elif pencere dibinde daliverdi, yani verilen mesaj, Ömer adeta Elif'in yerini aldi, Elifin begendigini Ömer begenmez gibi, onun icin en güzeli olmali, sade ve öz olmasi yetmiyor. O'da kendi acisindan hakli olabilir.
Gelecek hafta nikah kiyilsa bile pek saglikli bir evlilik olmayacak, cünkü Elif zaten icinde ki hesabi bitiremedi, bununda etkenligi var diyebiliriz.
Ama Ömer acisindan benim anlamadigim, kiz kendisine o kadar da sicak durmazken nasil hemen evlenme hevesine girdi, adami ugurlarken bile bir sicakligi yok. Bence bir birlerine biraz daha zaman tanimaliydilar.
Bu is yaş.
Forgermenot arkadasin düsündügü gerceklesebilir, Ömer sonradan ickiye sarilabilir.
Konuyu rayina otutturamazlarda bir noktadan sonra kopup giderse Dizinin simdiki verdigi hava sonradan kaybolur diye düsünüyorum.
Su son bölümden sonra düsünüyorum da, ciftler'den hangileri birlessede akibetleri pek ümid verici görünmüyor, en kötü ihtimalde kimse kimseye yar olmaz.
ben bu dizinin ne yazık ki son iki bolumunu izledim :( biri bana ilk bolumlerden itibaren kısa bir özet gecip diziyi anlatsın lutfen..eski turk filmlerine benziyor guzel yani..
Evet banada Yılmaz nikahı dışarıdan izleyecek gibi geliyor..Fena bir bölüm değildi..Ama Elif'in gelinliği çok kötüydü yaaa !!! Çok sıradan,çok basit,hayır parada var !! :) Çok kötüydü gerçekten ....
İlerleyen bölümde mutlu bir portre olacak önceleri Elif ve Ömer'de.Bu sırada Yılmaz Filiz ile birlikte olmaya başlayacak ve Filiz' kendisine aşkından emin olduktan sonra Ömer ve Elif'in evine tanışmaya götürecek bence Yılmaz'ı ve asıl şok Elif tarafından o zaman yaşanacak.
Tıpkı türk filmi gibi.Zaten böyle bir film vardı..Gülşen Bubikoğlu,Tarık Akan,Cüneyt Arkın :)
Yılmaz'ın düğünü basacağını düşünmüyorum. Aksi taktirde Filiz üzerine kurduğu planların hepsi suya düşer. Elif ile Ömer'in evliliği başta güzel başlasa da, aileye Yılmaz'ın Filiz'in sevgilisi ya da eşi olarak katılması ile kabus başlayacak.
Geçmişe giderek Yılmaz'ın patronunun hayatının ayrıntılarını öğrenmek hoş oldu. Keza çok merak ediyordum. Artık birbirlerini daha iyi tanıyorlar.
Yılmaz sunumda Filiz'i fena bozdu. Aslında sonrasındaki harekete zemin hazırladı. Bilerek yaptı. Biz özür borçlu olmak ve bunu bahane etmek için. Filiz buluşmaya geldi. Konuştu, konuştu... Yılmaz yine karizmayı koydu kalktı gitti.
Güzel bir bölümdü. Fırtına yavaş yavaş yaklaşıyor. Heyecan artıyor.
Bu diziyi neden seviyorum.Şu yüzden :) duygular, insanların içinde bulunduğu pisikolojik durumlar geçiştirilmiyor.Hepsine tek tek değiniliyor.
Elifin aradığı nedir ben halen çözemedim.Gerçeği anlayacakta iş işten geçmiş olacak.Bana öle geliyoki elif bu kararsızlığı ile hem yılmazı hemde ömeri kaybedecek.
Neden yılmaz için savaşmıyo.Hemen pes etti.Tamam yılmazı aklından tamamıyle çıkardı diyelim ki hiçte öle değil. O zaman neden ömere karşı içten değil.Ama şuna eminim eğer ömer ona yakın davranmasaydı, zor günlerinde yanında olmasaydı Elif yılmaza dönerdi.
Elifin kararsızlığı ,yılmazın gururu filiz ile ömeri'in mutsuzluğuna neden olacak bence.
ben bu bölümü izleyemedim.kısaca neler olduğunu özet geçebilirmisiniz.tekrarı olsada izlesem öncede cmtesi geceleri tekrarını veriyorlardı ama televizyon makinasından sonra vermemeye başladılar.
dün gerçekten de güzeldi.yalnız ömere gerçekten kızdım annesine nasıl bağırdı NE OLDU PLANINIZ MI BOZULDU HANDAN HANIMMM dedi ne ayıp.dün ilk defa billur kalkavanı bir oyuncu gibi gördüm.
elif çok güzel oldu ya...bayıldım kıza.ama şu dudağını bükerek gülmesine sinir oluyorum.
ömer durup durup güldü ya hep heyecandan nasıl eridim ayy kıyamam ben oba dün çocuk gibiydi.çok da yakışıklı olmuştu.
yalnız filiz dün durmadan yüzüyle oynadı hani bir iki kere tamam da hep yaptı çok garip geldi bana...
şimdi yılmaz ne yapacak merak ediyorum ama bence çekip gidecek çünkü içeri girerse planı bozulur deşifre olacak çünkü...
ben de bu evliliğin yürümeyeceğini düşünüyorum...
minemtoprak
26-11-05, 12:50
Taşlar yavaş yavaş yerine oturacak gibi.Ama 2 haftadır dikkat ediyorum Yılmaz o çok savunduğu kriterlerinden intikam içinde olsa vaz geçti.Hani para pul önemli değildi.Tamam intikam için yapıyor ama,öyle yoksulluktan gelen sevdiği kadını bile para için kaybeden adamın intikam için bile başka bir kadına bilmem kaç bin ytl lik tay hediye etmesi garibime gitti.
Birde yediği içtiği ayrı gitmeyen Salihi 2 haftadır önemsemiyor pek.Tuhaf havalara girdi sanki.
Ama bence kemal abinin karısı yılmazı oğlunun yerine koyacak ve tedaviden olumlu sonuçalacaklar.Ama yinede Filiz bu akşam abim evleniyor dediğinde Yılmaz ın surat ifadesi içime işledi.Ve arabadan iniş sahnesi.
ekinvesarp
26-11-05, 13:03
ben elifin gelinliğini hiç beğenmedim.çok kötüydü.o kadar aramışlar bula bula bunu mu bulmuşlar.bence o elif ömeri de yılmazı da haketmiyor.hiç bi samimiyet yok hareketlerinde.madem ömerle evlenmeye karar verdin ona göre davran.çok soğuk
bencede gelinlik güzel değildi. ama akşamki blüm güzeldi filiz de zor lokmaya benziyor hemen kanmayacak yılmaza galiba yılmaz onunla intikam için mi ilgileniyor acaba birde ben son reklamdan sonrasını izleyemedim ne oldu kıaçırdım orayı
Diziyi izliyorum ve ilk kez bir şeyler yazmak istedim.Konu bildik ve tanıdık,nasıl ve ne şekilde ilerleyeceği hakkında az çok tahminde bulunuyor ve tahminlerimize yakın doğrultuda ilerliyor.Buna rağmen dizi izleyiciyi meraklandırmayı,şimdi ne olacak dedirtmeyi iyi beceriyor.Bu yüzden dizi sıkmadan ilerliyor.
Dün akşam ki bölümde Yılmaz ve Filiz'in diyalogları hoşuma gitti.Sunumda Yılmaz'ın Filiz'i bilinçli olarak kızdırması ve bunu ilerleyen zamanlarda yeniden karşılaşmak için fırsat olarak kullanması gerçekten akıllıca ve güzeldi.Beğendiğim diğer bir kısımda Ömer ve Filiz'in ilişkisiydi.Kardeşlerin bu kadar sıcak ve birbirlerini destekleyici olarak gösterilmesi çok güzel.
Elif'i ise henüz çözemedim.Yılmaz'ı seviyor ama bir o kadar da lüks hayatı arzuluyor.Yaşadığı çevreden daha iyi yerde yaşamayı istemesi gayet doğal ama bunu yaparken sevdiği insan ile maddiyatı karşılaştırması mantıksız geliyor.Böyle olunca da Elif'in Yılmaz'a olan sevgisinden şüphe ediyorum.
theroseberry
26-11-05, 14:01
Elif'in yaptıklarını çok doğal buluyorum. Yılmaza gururlu diyenler Elif'in Yılmaza tekrar dönmemesinin gururdan ibaret olduğunu görmek istemiyorlar herhalde. Son görüşmelerinde kıza söylemediğini bırakmadı. Elif kendini suçlu hissettiği için gitti onu görmeye ama Yılmazdan geri dönüşü olmayan tepkiler aldı. Sanki Yılmaz'ın kendinde hiç suç yoktu. Elifte de hiç gurur yok tabi Yılmaz'ın bitip tükenmeyen istekleri ve yasakları karşısında boyun eğsin, hapishanede söylemediğini bırakmasın, Elifde hiç birşey olmamış gibi Yılmaz'a dönsün. Ayaklarına kapansın. Oldu başka bi sıkıntısı var mı?
Filizle ilgileniyor şimdi Yılmaz. İlerde olurda evlenirlerse Eliften isteklerinin aynısını Filiz'den istesin bakalım Filiz hanım kabul edecek mi bunları? Ederse bana göre çok yanlış yapar. Çünkü Yılmazın Eliften bazı beklentileri çok haksızdı. Hepsi demiyorum ama birçoğu haksızdı. Elif'in Ömer'e yaklaşmasını bir bakıma bu hareketleriyle Yılmaz sağladı. Elif o sıralar Yılmazdan gördüğü tepkiler karşısında Ömerden hep sevgi, ilgi gördü. Tamam Yılmaz Elif'i sevmiyordu ilgisizdi dersem çok büyük haksızlık etmiş olurum ama bunu Elif'e çok az gösteriyordu. Zaten Elifte sevgisinin karşılığını veriyordu. Yılmaz şimdi hiç, suçsuz gibi ortalıkta dolaşıp intikam planları yapmasın. Bu olanlarda kendide suçlu.
Elif'in Ömer ile evlenmesinin tek nedeni son olan olaylarda Ömerin onları yalnız bırakmaması. Bütün temennim Elif'in Ömer ile mutlu olması. Ama bu da Yılmaz sayesinde gerçek olmayacak. Yılmaz da Filizle mutlu olsun. Bıraksın bu intikam işlerini...
bende elifin yilmaza olan sevgisine inanmiyorum
yilmaz ve filiz umarim çok mutlu olurlar :) çok yakisiyorlar.
elif de zaten zengin olunca çok mutlu olacak... :cool:
Cok Guzel bir bolumdu cok heycanli gecti...
Elif gelinligi hic beyenmedim... ama sacini ve makup unu guzel yapmisilar ama gelinlik neydi oyle hic diziye yakistiramadim... Ve bence de yilmaz iciriye girmeyecek ve disdan seyredecek... ama bence elif onu camdan gorecek ve ona bi bes dakika bakisacaklar ve o anda anliyacak ben yilmazi cokeviyorum diye...Ama tabi is isten gecek...
ve filizin sacida cok garipti... hic yakistiramadam.... ;)
Ama soyle bir senaryo dusunursek..
elif nikahdan once az hava almaya disarik cikacak ve o anda elif yilmaz gorecek ve az bi bakisacaklar.. yilmaz yanina gelip istedigin boyle bir ev boyle bir yasami istedigin oldu artik mutlumusun... ve onu benim kadar sevebilecekmisin ha soyle.... eifte diyeceki en zor zamanlarimda nerdeydin beni bu kadar cok sevseydin bi telefon veya gelip bi kardesimi gormeye gelirdin.. veya benim yanimda olurdun.. ilerde cok mutlu olacahima emin cunku omer beni cok seviyor... bir gungelecektir onu seni sevdihimden kadar sevebileceyimdir... ondan sonra gozleri dolu dolu asaga bakiyor... ve yilmaz yunuznu kaldirip benimle gel demeyi cok isterdim ama deymesin artik bir gun gelip seni daha fazla paraya alacahin... bunu unuma arda agliyacak elif ve yilmazin gozleri dolu dolu... elif seninle suanda gelmeyi cok isterdim seni seviyorum yilmaz ama omer yapamam en zor zamanlarimda yanimaydi.. o boyle birakamam... artik boyle dusun elif oldu ben deniz fenirin olrda kaldim... agliyarak bizim icin artik cok gec... oof baya bi uctum ama boyle birsey olursa cok guzel olurr son bir konumaaaa :rolleyes:
Elif'in yaptıklarını çok doğal buluyorum. Yılmaza gururlu diyenler Elif'in Yılmaza tekrar dönmemesinin gururdan ibaret olduğunu görmek istemiyorlar herhalde. Son görüşmelerinde kıza söylemediğini bırakmadı. Elif kendini suçlu hissettiği için gitti onu görmeye ama Yılmazdan geri dönüşü olmayan tepkiler aldı. Sanki Yılmaz'ın kendinde hiç suç yoktu. Elifte de hiç gurur yok tabi Yılmaz'ın bitip tükenmeyen istekleri ve yasakları karşısında boyun eğsin, hapishanede söylemediğini bırakmasın, Elifde hiç birşey olmamış gibi Yılmaz'a dönsün. Ayaklarına kapansın. Oldu başka bi sıkıntısı var mı?
Filizle ilgileniyor şimdi Yılmaz. İlerde olurda evlenirlerse Eliften isteklerinin aynısını Filiz'den istesin bakalım Filiz hanım kabul edecek mi bunları? Ederse bana göre çok yanlış yapar. Çünkü Yılmazın Eliften bazı beklentileri çok haksızdı. Hepsi demiyorum ama birçoğu haksızdı. Elif'in Ömer'e yaklaşmasını bir bakıma bu hareketleriyle Yılmaz sağladı. Elif o sıralar Yılmazdan gördüğü tepkiler karşısında Ömerden hep sevgi, ilgi gördü. Tamam Yılmaz Elif'i sevmiyordu ilgisizdi dersem çok büyük haksızlık etmiş olurum ama bunu Elif'e çok az gösteriyordu. Zaten Elifte sevgisinin karşılığını veriyordu. Yılmaz şimdi hiç, suçsuz gibi ortalıkta dolaşıp intikam planları yapmasın. Bu olanlarda kendide suçlu.
Elif'in Ömer ile evlenmesinin tek nedeni son olan olaylarda Ömerin onları yalnız bırakmaması. Bütün temennim Elif'in Ömer ile mutlu olması. Ama bu da Yılmaz sayesinde gerçek olmayacak. Yılmaz da Filizle mutlu olsun. Bıraksın bu intikam işlerini...
aynen sana kalitiliyorum..... bence ikisinde hatali heb elif hem yilmaz... filiz diyenler yilmaz filize bir tokat atarsa bakalim birdaha yilmaz donermi... elif donmustu ama donmez
Bencede çok güzel bir bölümdü. Öncelikle herkezin dedigi gibi Elif'in gelinligini hiç begenmedim. Filizle gelinliklere bakarken kesinlikle çok güzel bir gelin olacagini düsünmüstüm ama.. idare ederdi :p
Yilmaz nikahi basmaz, disardan bakar ve gider.. Ama diger arkadasin dedidigi gibi, kimseler görmeden göz göze gelebilirler.
Filiz-Yilmaz sahneleri güzeldi.. ama zor bir kiz.. Yilmazi baya ugrastiracak :D (Buarada.. Murat'da hiç öyle kiskaniyor gibime gelmedi.. :rolleyes: )
ben de belirtmeden geçemeyeceğim gelinlik hiç güzel değildi.filizin de saçı ve kıyafeti hoşuma gitmedi.yılmaz sadece dışardan bakar içeriye girmez ama belki gazeteciler yılmazı görebilir ve ilerde filizin de yanında görünce yılmazın nikaha gelmiş olduğu bi şekilde ortaya çıkabilir.bi de artık şu yılmaza başka bi takım elbise giydirsinler noolur yaa.hep aynı takım ceketin biyelerinden aynı olduğu anlaşılıyo yaa.farklı giydirsinler artık parası var yani.neyse,bi de yılmazın hiç suçu yokmuş gibi eliften intikam almaya çalışması hiç hoş değil ama zaten umarım filize aşık olur da cezasını bööle çeker.en basitinden elifin gelinlik isteğini reddettiğinde onun hevesini kırdığında ben çok kızmıştım.hediye olarak veriyolardı yani alsa noolurdu ki??bu kadar da olmaz yani
[B][I]Çok güzel bir bölümdü.Nerden başlasam anlatmaya bilemiyorum...
Olaylar çok hızlı ilerliyor ilk başta onu söylemek istiyorum.Sanırım herkes bu durumun farkındadır.
*Sanki 2-3 bölümde olacak olaylar 1 bölümde toplanmış.Umarım bu dizi tek sezonluk olmaz.Gelecek sezonda izlemek isterim çünkü... :rolleyes:
*Filiz-Yılmaz bu bölüm çok hoştu.Beni en çok Filiz ve Yılmazın yemekte konuşurken Yılmazın lafları söyleyip gitmesi etkiledi.(Bu arada hırs insanı nasıl değiştiriyormuş.Yılmaz nasıl güzel cümleler kurdu Filize..O dayı çiçeklerle donatması da ayrı bir güzellikti.Ama ucunda intikam duygularının olması beni korkutuyor.Umarım hüsranla bitmez...
*Elif'in kardeşi Nalan'ın tedavisi de çok hıZlı oldu.Beni tek tedirgin eden olayların hızlı ilerlemesi.Belki daha çook olaylar yaşanacağı için bu bölüm planlanmıştı.
*Murat biraz tedirgin olmaya başladı.Ama şu an çoğu şeyin farkında değil...
*Filiz ailesine karşı Ömerin yanında olacağını söyledi.Bu çok güzel bir andı dizide.Ailesi şu an suskun ama ileride büyük sorunlar yaşayacaklar eminim..
*Kemalin hayatı yavaş yavaş dizi içine sokuluyor.Bu konular biraz karışık(bana göre) 1-2 bölüm sonra olaylar açığa çıkacak.
*Yılmaz'ın kardeşi ayrılma konusunda karalı görünüyor.Onun geleceğini merakla bekliyorum.
*Ve Ömer...Evleniyor.Nikah törenini gelecek bölüm gösterecek.Damatlık çok yakışmış bu arada...Sinan Tuzcu'nun oyunculuğunun kalitesi gittikçe bende etkisini arttırıyor. :rolleyes:
Yalnız Elif'i gelin olarak pek beğendiğimi söyleyemem .Daha farklı bir gelinlik iyi olurdu.
Hepimize iyi seyirler...............
http://img353.imageshack.us/img353/1531/bscap0767cr4ws.jpg (http://imageshack.us)
[B][I]Çok güzel bir bölümdü.Nerden başlasam anlatmaya bilemiyorum...
Olaylar çok hızlı ilerliyor ilk başta onu söylemek istiyorum.Sanırım herkes bu durumun farkındadır.
*Sanki 2-3 bölümde olacak olaylar 1 bölümde toplanmış.Umarım bu dizi tek sezonluk olmaz.Gelecek sezonda izlemek isterim çünkü... :rolleyes:
*Filiz-Yılmaz bu bölüm çok hoştu.Beni en çok Filiz ve Yılmazın yemekte konuşurken Yılmazın lafları söyleyip gitmesi etkiledi.(Bu arada hırs insanı nasıl değiştiriyormuş.Yılmaz nasıl güzel cümleler kurdu Filize..O dayı çiçeklerle donatması da ayrı bir güzellikti.Ama ucunda intikam duygularının olması beni korkutuyor.Umarım hüsranla bitmez...
*Elif'in kardeşi Nalan'ın tedavisi de çok hıZlı oldu.Beni tek tedirgin eden olayların hızlı ilerlemesi.Belki daha çook olaylar yaşanacağı için bu bölüm planlanmıştı.
*Murat biraz tedirgin olmaya başladı.Ama şu an çoğu şeyin farkında değil...
*Filiz ailesine karşı Ömerin yanında olacağını söyledi.Bu çok güzel bir andı dizide.Ailesi şu an suskun ama ileride büyük sorunlar yaşayacaklar eminim..
*Kemalin hayatı yavaş yavaş dizi içine sokuluyor.Bu konular biraz karışık(bana göre) 1-2 bölüm sonra olaylar açığa çıkacak.
*Yılmaz'ın kardeşi ayrılma konusunda karalı görünüyor.Onun geleceğini merakla bekliyorum.
*Ve Ömer...Evleniyor.Nikah törenini gelecek bölüm gösterecek.Damatlık çok yakışmış bu arada...Sinan Tuzcu'nun oyunculuğunun kalitesi gittikçe bende etkisini arttırıyor. :rolleyes:
Yalnız Elif'i gelin olarak pek beğendiğimi söyleyemem .Daha farklı bir gelinlik iyi olurdu.
Hepimize iyi seyirler...............
http://img353.imageshack.us/img353/1531/bscap0767cr4ws.jpg (http://imageshack.us)
Çok güzel yazmışsın;) Önümüzdeki bölümü merakla bekliyorum. Elif aradığı mutluluğu Yılmaz sayesinde bulamayacak bence. Filiz Yılmaz'a aşık olacak. Çok güzel bölümler bizleri bekliyor. Sinan Tuzcu harika hakiaten.. Her bölüm dahada seviyorum.
ben bu bölümde elifin ve annesinin hemen o mahalleden taşınmayı kabul etmeleri şaşırttı.yani yksulluklarından utandılar resmen.ilerde sorun olmasın diye.halbuki elifin ömere:ben burda doğdum burası evimiz.kimse hor göremez demesi gerekirdi.yılmaz haklı sanırım..
ben bu bölümde elifin ve annesinin hemen o mahalleden taşınmayı kabul etmeleri şaşırttı.yani yksulluklarından utandılar resmen.ilerde sorun olmasın diye.halbuki elifin ömere:ben burda doğdum burası evimiz.kimse hor göremez demesi gerekirdi.yılmaz haklı sanırım..
Çok doğru. Elif'in annesine karşılık Yıllmaz'ın annesi ne kadar onurlu davrandı. Oğlu ve kızı taşınmasını istedikleri halde anne evimden, muhitimden ayrılmam dedi. Helal olsun kadına.
Çok doğru. Elif'in annesine karşılık Yıllmaz'ın annesi ne kadar onurlu davrandı. Oğlu ve kızı taşınmasını istedikleri halde anne evimden, muhitimden ayrılmam dedi. Helal olsun kadına.
haklisin...bir de elif ne cabuk evlenme teklifini kabul etti.hani coook sewiyodu yilmaz'i,omer kardesini ameliyat ettirince hemen kabul etti.bende bu elif'e gicik olmaya basladim :mad: :D :D
kesinlikle katılıyorum.zaten ben yılmazın annesini daha çok seviyorum eheuheeu
ayrıca ben bu ömerin ailesini silmesi hakkında bişi demek istiyorum.şimdi elif ile ömerin dedikodu haberleri çıkıp yayılınca elifin annesi rahatsız olup handan hanımın yanına gitmişti malum handan hanım kovdu nerdeyse kadını.bunun üzerine elife o işten ve ömerden ayrılmasını söyledi ve elif harfi harfine uydu bu isteğe.neden?çünkü o onun annesi ne olursa olsun.peki handan hanım ömerin annesi değil mi?neden ömer hemenceceik sildi ailesini?vallah ben çok kızdım ömere.bir de bağırdı annesine..
evet ya kadın istemedi başka yere taşınmak
Bu haftaki bölümle ilgili bazı düşüncelerim var. Yılmaz bu bölümde çok kasıntı olmuş, karizmatik olma havaları falan, Filiz'in sorduklarına cevap vermeyişi çok yapmacıktı.
Ömer'de gözüme çok iyi biriymiş gibi gözüktü, ona kötülük yakışıyor. Yani kötülük de demiyeyim ama dizinin ilk başlarında farklı bir havası vardı, şimdi çok saf biri gibi geldi bana, eksik bişeyler var.
Eğer bu dizi orijinal film gibi bitecekse sonunda Elif intihar edecektir. Ama Acı Hayat'ta zorla evlenmişti, şimdi ise isteyerek, bence daha sonra yanıldığını, erken karar verdiğini anlayıp çok mutsuz olacak ama artık dönüşü olmayacak..
Bu arada geçenlerde tesadüfen Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ü Nişantaşı Saray muhallebicisinde başbaşa gördüm, çok tatlılardı, birbirlerine çok yakışıyorlar...
Bu haftaki bölümle ilgili bazı düşüncelerim var. Yılmaz bu bölümde çok kasıntı olmuş, karizmatik olma havaları falan, Filiz'in sorduklarına cevap vermeyişi çok yapmacıktı.
Ömer'de gözüme çok iyi biriymiş gibi gözüktü, ona kötülük yakışıyor. Yani kötülük de demiyeyim ama dizinin ilk başlarında farklı bir havası vardı, şimdi çok saf biri gibi geldi bana, eksik bişeyler var.
bence yılmazın kasıntı degildi bence davranısları dogruydu biraz ukalaydı ama oda gelenek ve görenekleri icin bu tarz bi konusma yaptı hem filizin pesinden kossaydı ilgili davransaydı dikkatini cekmezdi
Eğer bu dizi orijinal film gibi bitecekse sonunda Elif intihar edecektir. Ama Acı Hayat'ta zorla evlenmişti, şimdi ise isteyerek, bence daha sonra yanıldığını, erken karar verdiğini anlayıp çok mutsuz olacak ama artık dönüşü olmayacak..
Bu arada geçenlerde tesadüfen Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ü Nişantaşı Saray muhallebicisinde başbaşa gördüm, çok tatlılardı, birbirlerine çok yakışıyorlar...
gazeteye birlikte degiliz biz böyle bir acıklama yapmadık dedi bu kadar göz önünde bir yerde görüsmeleri ve magazincilerin onalrı yakalamaması cok tuaf
bencede birbirlerine cok yakısıyorlar
Arkadaslar bölüm yorumlari basligi altinda yapilan ilk bölümlerle simdikileri karsilastirdiginiz da, yani okudugum kadariyla cogunluk artik Yilmaz-Elif taraftari degil, gibi.
Kimileri Yilmazi sucladi kimileri Elifi, hatta Elife gicik olanlar bile var. Herneyse de genel olarak Yilmaz-Filiz ikilisine yogunlasma bas gösteriyor, farkindasiniz.
Izleyicileri yavas yavas yönlendiriyorlar.
Bence olayin önemli noktasi, ilerde herseye ragmen Filiz'le Yilmazin bir birlerinin farkina varacak olmasidir, dizinin basindan beri bilincsizce bu ikili bir birini ariyor, henüz farkinda degiller. Farkina vardiklarinda asklari icin herne kadar Yilmaz'in kim oldugu aciga ciksada bu ikilinin mücadelesini seyiredecegiz, enazindan Yilmaz elif'den ümidini tamamen kestiginde Filiz icin bir mücadele verecek saniyorum. Heleki son cikan resimlere(yilmaz-filiz) baktikca yemin edesim geliyor yahu :)
Elif kimle evlenirse evlensin, onun inandirici bir yani kalmadi. Yavas yavas konunun özü olmaktan ziyade bir parcasi haline gelecek.
En güzel ihtimalde dizinin sonu bu iki ciftin mutlu mesut olarak birlesmesiyle biter, ki buda benim sahsi beklentim.
Happy end.
EL DESDİCADO
29-11-05, 14:30
Evet Nebiim,aradaki Bölümlerde Inişler,çikişlar,iç Hesaplaşmalar,melodramik Sahneler Izlesek Bile -ki 4 ünün Içinde Bulunduğu Durumda Bu Doğal- Dizinin Sonunda Bir şekilde Mutluluğu Yakalamiş Filiz-yilmaz, Elif-ömer çifti Görmek Istiyoruz.
Evet Nebiim,aradaki Bölümlerde Inişler,çikişlar,iç Hesaplaşmalar,melodramik Sahneler Izlesek Bile -ki 4 ünün Içinde Bulunduğu Durumda Bu Doğal- Dizinin Sonunda Bir şekilde Mutluluğu Yakalamiş Filiz-yilmaz, Elif-ömer çifti Görmek Istiyoruz.
aynen katiliyorum... :p
ayy yeni bölümün özeti çıkmış peki fragmanı gören var mı??özetten anladığım kadarıyla yılmaz düğüne girmeyecek.elif kesin evleniyo yani.filiz de yılmaza aşık olacak.tam da herkesin istediği gibi...
bölümü biraz geç de olsa bugün videodan izledim
* Kemal Abi'nin söylediği "yolun tam ortasındasın" izlenimi Yılmaz'ın Filiz hakkında hissetikleri için cuk oturdu. Filiz'den etkilendiği bakışlarından belli ama aynı zamanda da Elif'e karşı duyguları bitemediği için intikam duygusu çoğu zaman ağır basıyor. Yalnız Filiz'i etkileme planı bir harikaydı. Ben Bülent İnal'ın görünüşüne zaten hayranım bir de böyle ilgi çekici bir tavırda olunca Filiz'in etkilenmemesi anormal olurdu benim için. Bu hafta Yılmaz tarafından da sahici bir aşka dönüşmesi ihtimalini daha kuvvetli buldum ama hala emin değilim.
* Yılmaz aşkını maddi imkansızlıklar yüzünden kaybettiği için şu aralar para kazanma hırsı olmasını normal karşılıyorum.
* Kemal Abi karakteri baştan biraz şüphe uyandıran bir tipti ama özellikle uyuşturucu işine girmemesi konusundaki hassasiyetini şimdi daha iyi anladım. O hanımla sanırım eskiden aralarında birşeyler vardı. Bir de o sahnede usta oyuncuların farkını hissettim sanki.
* Elif'i "Ömer çok iyi bir insan, onu üzmemek için evleneyim" havasında gördüm. Yılmaz'ı unutmadan böyle bir evliliğe girmek bence hata, biraz daha nişanlı kalabilirdi. Ömer ise kendi tarzı içinde bulunabilecek en iyi insanlardan birisi. Maddi imkanlara biraz fazla önemsiyor gözükse de bunun yanında Elif'i gerçekten çok seviyor.
* Elif'in annesi (muhteşem Nur Sürer'e saygılar tekrardan) ve Yılmaz'ın annesi arasındaki fark bence özellikle dizide vurgulanmıştı.
* Salih'in kocasına yardım ettiğini duymasına Fahriye'nin bozulması çok manidardı. Salih'le konuşurken dizinin başından beri ilk defa gözlerinin parlaması o güzel oyuncuya (ismini hatırlayamadım kusura bakmayın) çok yakıştı.
* Son olarak Elif'in gelinliği gerçekten çok kötüydü. Keşke dizide söylediği gibi gördüğü ikinci gelinliği alsaymış Elif. Saç ve makyajı ben de beğenmedim ama zaten Elif'in suratındaki ifade gelin gibi değildi ki, belki de ondan pek güzel gelmedi bana. Gelin olan çok arkadaşımın yüzündeki pırıltı onları o kadar güzelleştirmişti ki. Filiz'in saçı da hoşuma gitmedi.
*Ömer'in ailesinin derdinin "cemiyete karşı kötü anne-baba gibi görünmek olması" karşısında dehşete düştüm.
Fragman süperdi. En son Yılmaz Filizi öpüyordu o kaldı aklımda.
Şiirde süperdi. Gelin olmuş gidiyorsun diye başlıyordu.
forgetmenot
01-12-05, 08:13
Hem de ne öpüş!Sanki hırsla saldırıyor.
Fragman süperdi. En son Yılmaz Filizi öpüyordu o kaldı aklımda.
Şiirde süperdi. Gelin olmuş gidiyorsun diye başlıyordu.
evet ya elif evleniyor gerçekten.yılmazda elifi son anda öpüyordu.fragmandaki şiir süper
minemtoprak
01-12-05, 12:41
Evet bende izledim fragmanı,Yılmaz ağlıyor,Elif otelde Ömere bakıyor,Ömer Elifi acayip süzüyor,Elif Ömerin annesiyle görüşüyor,Filiz ve Yılmaz dans edip sonra
öpüşüyorlar.Bu arada Yılmaz Elifin evet dediğini görünce ağlayıp galiba arabasıyla deniz fenerine çarpıyor.
gülündikeni
01-12-05, 17:14
Bu haftanin fragmanindaki siir;
Gelin oldun gidiyorsun.
Ne zordur bilir misin?
Dönecegin umuduyla yastiga basini tek koymak
Ne zor seni beyazlar içinde yaban ellere ugurlamak
Söz geçmese de kinime tek dilegimdir Tanridan;
Seni yasamak..
Seninle yaslanmak..
Ne olur gitme..
Söz verdim kendime.
Söz verdim sensiz olamayacagim diye kaderime..
Yalnizim...
Hayalin düsmez duvarlarima...
Sen gittin ama...
Silinmedi ayak izlerin
Sokagimda hala...
Isyanim Tanriya...
Isyanim dönüp bakmadan ardina..
Gittigin aksama...
bu bölümde neler olacak böyle... :rolleyes:
fragmani izledim justin_girl arkadasimiz sayesinde ve hayretler icinde kaldim...yilmaz filizi öpüyor...acikcasi bunun bu kadar cabuk olacagini hic tahmin ettmemistim...aslinda ben filiz ve yilmazin birlikte olmasini cok istiyorum ama bu yilmazin acisindan intikam icin olmamali...ama simdilik öyle görünüyor ki yilmaz intikam pesinde...umarim filizi incitmez...cünkü filizin hic bir sucu yok...yinede heyecanla bu bölümü bekliyorum...filiz ve yilmaz cok yakisiyorlar ya... ;)
bence yilmaz sarhostu ve kizgindi cunku elif onun abisiyle evleniyor biran once yakinlasip omerin canini yakmaliym degipte opmustur onu ama elifin yilmazi uzmesi beni cok kizdiriyo yilmaz bunu haketmiyo yaaa, o seni cok sevmisti elif!!!! canim nsl agladi ya!!! ;'(
Bu akşam güzel bir bölüm olacak,Fragmanda şiir okunurken Yılmaz'ın ağlaması çok etkileyici olmuş.Bu evlilikten sonra Yılmaz intikam için attığı adımları hızlandırmış gibi gözüküyor.Bu intikam hırsının aşka dönüşmesini bekliyorum
EL DESDİCADO
02-12-05, 15:39
Oy Oy Oy ,fragmani Gördüm.yilmaz Baba ,iyice Atağa Geçmiş.filizi öpüyor:)filiz Artik Yilmazindir Arkadaşlar,yilmazin Kendisi Farkinda Olmasada Yavaş Yavaş,yilmazda Filizin Olmaya Başliyor.biten Bir Ilişkinin,giden Bir Sevgilinin Ardindan Bu Kadar Yas Yeter.
Yılmazada bu yakısır, intikam hırsıyla bıseylere kalkıstı ama fılızın ona teslım oldugu gıbı oda fılıze teslım olacaktır. Yanı Son zamanların en gozde asıkları olacak bunlar ;)
Ömer Elif'i daha dogru dürüst öpemezken, Yilmaz-Filiz son hizla odaktan(dudaktan demeyeyim hadi) ise koyuldu. Iki hafta sonrada cocuklari olmasin :p
Bence de bu kadar yas yeter, dizi bu halde zaten devam edemez. Yilmaz-Filiz acisindan tek bir engel kaldi, Filiz gercegi ögrendiginde onun geri cekilmesi Yilmazin aklini basina getirecek, Filize asik oldugunun farkina gec varacak.
Bu aralar Filizin masal dünyasinda gezindigini görebiliriz. Muratta ziplayip "ya ben ne olacagim" derse iyi valla.
Belki Yilmazin agirina giden diger nokta, o kadar cabaladi, ev tutulacak evlilikti falan derken, Ömer fazla zorlanmadan nikah masasina oturttu Elif'i.
Iyiki de ayrildilar, canimiza degsin :)
EL DESDİCADO
02-12-05, 17:12
evet nebiim.artık yılmazın,elifinden ardından aşk,ayrılık acısı çekmesini izlemek istemiyoruz.aşk dizilerinde aslında bu sahnelerinde çok farklı bir tadı vardır.ama gönlümüzdeki aşk o olmadığı için bana bir anlam ifade etmiyor.aynen dediğin gibi filiz aşık olacak,yılmaz ise filize aşık olduğunun farkına varamayacak.intikam alıyorum diye kendini kandıracak. sonra filiz, başta ona intikam için yaklaştığını öğrenince yıkılacak ve aşkına rağmen gururuna yediremediği için yılmazı terkedecek.işte o zaman ,yılmaz aşık olduğunu anlayacak. siz görün bunu anladığı zaman,yılmazın şiirlerini:) murat konusunda ise şunu söyliyim.neyse bir şey söylemiyim.anlayan anladı:)
evanescencefreak
02-12-05, 19:03
Selam,
Bu bölüm herseye aciklik getirecek gibi geliyor.Ah Elif ah...yaktin gül gibi adami,ben sana ne diyeyim.
Ama bunun olmasi bi yandan beni sevindirdi.Yilmaz'in Filiz'i öptügünü görünce mutluluktan uctum!
Filiz izin veriyor gibiydi.Ne mutlu onlara.Yane...Yilmaz'in cazibesine hangi kadin dayanir? :D
Ve elbette Filiz'in güzelligine :)
forgetmenot
03-12-05, 00:33
Ömer'in evlendikleri gece,odalarına gidince, Elif'i bir tabloyu seyreder gibi inanılmaz gözlerle,hayranlıkla izlemesi çok etkileyiciydi.Elif'e sahip olduğuna hiç inanamıyacak herhalde!Diğer yandan, hiç te, birbirleri için yanıp tutuşan, 'yeni evli çift' gibi değildiler,aksine 10-15 yıllık,monoton bir evliliğin üyeleri gibiydiler.Bu arada, Filiz'e,nikah töreninde giysin diye,vücuduna hiç yakışmayan,uzun bir tuvalet giydirmişler(daha önceki parfüm tanıtım partisindeki kostümü de hiç vücut yapısına uygun değildi,sürükleyip,duruyordu).Bir de üstüne üstlük,'horoz ibiği' gibi saç yapmışlar(!)Sanki bazı gizli güçler, elbirliği etmişcesine, çok güzel,muhteşem bir kadın olan T.Büyüküstün'ü sıradanlaştırmaya(çirkinleştirmeye güçleri yetmez)çalışıyor.Özge Borak'ın yanında fazla 'ışıltılı' kalmasın diye, belki mahsus yapıyorlardır!Ayrıca,Tuğba hanımın,bacak boyu kısa ve kalın,bu yüzden ona bu kadar uzun elbiseler giydirilmese iyi olur.Son sahnede, Filiz'in küçük çocuğu azarlar gibi parmağını sallaması hiç inandırıcı olmamış(hatta komik oldu),keşke sadece 'gözleriyle'o duyguları verseydi,daha iyi olurdu.
Bilenler bilir, ben Bir İstanbul Masalı'nın sıkı hayranlarındandım. Hala daha öyleyim ama dizimiz bitti maalesef. Dizi bittiğinde bir daha hiçbir diziye kapılmayacağım, hiç bir dizi için heyecanlanmayacağım diye söz vermiştim kendime ama bu gece anladım ki sözümü tutamayacağım...
Ihlamurlar Altında, gerçekten ama gerçekten herşeyiyle mükemmel bir dizi. Oyuncu kadrosu, senaryosu, yapım şirketi... Hepsi ama hepsi tek kelimeyle kusursuz. Her zaman söylüyorum Kurşun Yarası'nın Kaymakam'ı ve Çemberimde Gül Oya'nın Zarife'sini çok beğenirdim diye... İşte buluştular sonunda. Siz ne dersiniz, gerçekten de güzel olmamış mı?
Bu bölüm yine kusursuzdu, Yılmaz intikam peşinde gibi olsa da içten içe aşk başlıyor, Filiz'in tavırları hoşuna gidiyor. Ona bakışları gerçekten çok sıcak... Sadece bakışlar bile yetiyor aslında...
Elif ve Ömer evliliği şimdilik sorunsuz gibi görünse de yakında farklı dünya kavramı gelip baş köşeye oturacak gibi görünüyor...
Yılmaz ve Filiz sahneleri harikaydı. Heleki son sahne sanırım hepimizi can evimizden vurdu. Çok ama çok güzeldi ya, çok heyecan vericiydi.
Bir dahaki bölümü iple çekiyorum...
Sevgiler
KADER
Diziyi en başından takip edemesemde 7.bölümüden sonra başta o büyülü müziği sonrada bilindik konusuna rağmen kaliteli oyuncularla beni kendine esir etti Ihlamurlar Altında.Özellikle bu bölüm çok çok güzeldi.Sabırsızlıkla Yılmaz ve Filiz aşkını bekleyen biri olarak her sahnesini zevkle izledim.Dizinin başından itibaren yorum yapmak gerekirse Elif ve Ömer'e mutluluklar diliyorum,gerçi onların evliliğine tam olarak bir mana veremedim ama...Evlendiler romantizmin "R"si yoktu.Sanki iki buzdolabı yan yana dolaşıyor.Ama Elif'in Ömer'in annesine hak ettiği gibi davranması çok güzeldi.Dinsizin hakkından imansız gelir misali Handan Hanım'ın hakkından da Elif gelecek gibi görünüyor.Yılmaz'ın çektiği acının bütün izlerinin gözyaşı şeklinde akıp gitmesi çok hüzünlüydü.Acısını kendinden çıkarmaya çalışması iyi olmadı,iyiki yanında Kemal abi var...Yoksa bu acı olayı bu kadar kolay atlamazdı Yılmaz...
Yılmaz Filiz sahneleri ise tek kelimeyle süperdi.Yılmaz'ın Filiz'i aniden dansa kaldırışı ve aniden öpmesi bu ikili arasında ki tatlı zıtlaşmaların başlangıcı.Hele Filiz'in Yılmaz'ı öpüşü ve finalde söyledikleri bence Yılmaz'ı fena etkiledi.Filiz kolay lokma değil ve Yılmaz bunu gelecek günlerde daha iyi anlayacak...
gercekten bu bölüm tek kelimeyle harikaydi...filiz ve yilmaz sahneleri müthisti...yilmaz filizden etkilendi ve filiz de yilmazdan...ama yilmazin intikam duygusuyla hareket ettigini düsünüyorum...ama bu duygununda aska dönüsecegini umuyorum... ;)
Bencede şu anda Yılmaz intikam peşinde aslında, ama benim tahminime göre sonradan çok fena vurulacak Filize ve intikam duygularıyla hareket etmiş olduğuna çok pişman olacak. Avni Yalçının dediği gibi, "yolun ortasında durursan iki taraftan da vururlar"!
bu gece belki de en akli basinda sozü salih soyledi.yilmazin basina ne geldiyse ofkesinden geldi dedi.dogruydu bence,bir türlü kontrol edemedigi ofkesi onun kaderini degistirdi.
filizle yilmazin dans sahnesine bayildim.oylesine icten bakti ki tuba büyüküstün bir ara su cikan dedikodulara inandim :) güzel bir bolümdü.
Bir yandan Diziyi takip ederken, burada ki insanlarin yorumlarida sahsen ilgimi cekiyor.
Kabul edilir ki, Elif'le Ömerin iliski anlayisi bir cok insan'a yabanci, daha dogrusu beklenilen iliski sıcaklığı bu ikilide malesef yok. Tencere yuvarlanmis hakikaten kapagini bulmus, nasil ki Ömerin ailesi bu evliligi kabullenmek zorunda kaldi, bizlerde seyirci olarak, Ömerle Elifin, iliski anlayisinda romantizmin "R"e- 'sini göremeyecegimizi kabul etmeliyiz. Iki karakterin yapi itibari buna müsade etmiyor.
Ivecen davranip cabuk evlendikleri icin, henüz kendileride bu duruma alisamadilar, eminim ileriki bölümlerde biraz daha sicaklik görebilecegiz. Ben bu ikiliye isinmaya basladim dogrusu. Farkli bir kari koca göstergesi var ama, alisacagiz.
Kisacasi, bilmiyorum sizlerin tam olarak nasil bir beklentisi var ama, beklenen Ask öyküsünü seyirciler asil Yilmazla Filiz'de görecek, daha gercekci, daha atesli, israrli, mücadeleci olacak.
Elif'le Filiz arasinda ki fark bu bölümde de kendi gösterdi, Filizin istedigi dizginlestiren bir Erkek, kendi haline birakmayacak, sözün özü tam Yilmaz tipinde birini ariyordu, sonunda buldu iste.
Filizin Yilmaz'a karsi tepkisi adeta "istemem yan cebime koy" cinsinden idi :)
Her ne kadar cogunluk intikam sebebine baglasada, ki bende öyle düsünüyordum, Yilmaz istesede istemesede Filiz'den etkilendi, bencede. Ama farkinda ama degil, sonucta asik olacak, böylece eskinin acisi da dinecek.
Hakikaten Yilmaz orta yerde kala kaldi, ben carpip hincimi alayim derken Filiz marka agir vasita Yilmaza fena carpacak ;)
ekinvesarp
03-12-05, 10:03
Yılmaz'la Filizin son sahnesi hiç hoşuma gitmedi.kolundan çekip dansa kaldırması, sonra çok çirkin bi şekilde filizi öpmesi.tam bi maço gibi davrandı.filiz de tokatı patlatınca aferin kıza dedim ama sonra o da yılmazı öptü.ne yapmaya çalışıyo anlamadım.yılmazın o kendini beğenmiş tavırları beni öldürüyo.ikisinin de hareketleri çok saçmaydı.bu bölümü hiç beğenmedim. :confused:
çok güzel bir bölümdü. özellikle son sahnesine bayıLdım.
Bu diziyi bende çok beğeniyorum.Başta müziği ile etkilemişti zaten beni.Ama dün izleyemedim :( sadece son sahneyi görebildim..Tekrarı yayınlanıyordu sanırım.Mutlaka izleyeceğim..Sizlerinde söylediği gibi eminim ki yine çok güzeldi.
dünkü bölüm bence çok heyecanlı ve de sürükleyiciydi.yılmaz ve filiz arasında gelişenler ilerki bölümlerde aşka dönüşcek gibi.biraz hızlımı olacak nedir...yılmazı bilmiyorum ama filiz etkilenmeye başladı.ençokta filiz ömer elif yılmaz karşılaşmasında neler olacak onları çok merak ediyorum.bülent inal gayet başarılı karakterine çok uyan bir tip.bu dizinin bağımlısı oldum resmen.
theroseberry
03-12-05, 11:28
Bir konuya değinmek istiyorum. Bence buradaki birçok insan Çemberimde Gül Oyayı seyrediyor ve Zarifeyi beğeniyordu. Şimdi o Zarife Filiz olunca doğal olarak insanlar bu diziyi seyretmeye başladı.(Birçoğu.Hepsi diyemem) Yani insanların Filizi desteklemesi dizideki karakterinden çok tanıdıkları ve sevdikleri bir yüz olması bence. Tabi ben böyle yorumladım.Çünkü dizilerde genellikle baş rolde aşk yaşayanlar desteklenir. Yani dizinin en başındakinden bahsediyorum.
Ben de Çemberimde Gül Oyayı seyredenlerdenim. Zarifeyi ben de çok severdim. Fakat Filiz karakterini çok soğuk ve yapmacık buluyorum. Garip yani. Ayrıca bakıyorumda Yılmaz da resmen karakter değiştirdi. Geçmişte asla Yılmazdan beklenmeyen hareketleri yapıyor. Yani saçma bence. Meğer bu kadar düzgün karakterliydi nasıl değişti bu kadar.
Son olarak bu diziyi şimdilik seyrediyorum. Fakat saçmalıklar başladı. Yani bazı şeyler muallakta kalıyor. Eskiyle bağdaştıramıyorum. Ayrıca en büyük saçmalık dizinin önce Elif ve Yılmaz Aşkı ile başlaması.(Yanlış anlamayın ben Elif için izliyorum bu diziyi. Daha doğrusu Özge Borağın oyunculuğunu çok beğeniyorum). Meğer izleyicinin zihninde önce bu aşkı şekillendirdiniz. Sonra niçin başka aşkı daha ön plana çıkarıyorsunuz. Dizi keşke direk Ömer-Elif, Yılmaz-Filiz çiftleri ile başlasaydı.
Bu dizinin eski Türk Filmlerinden alındığı aşikar. Fakat eski örneklerde 2. bir aşk yaşanmıyor. İşte ne yapsınlar .Ne yapalım da konu uzasın demişler. Böyle bir değişiklik yapmışlar. Umarım önümüzdeki bölümlerde Yılmaz ortaya çıkınca, Elif'in kafasını karıştırıp Yılmaz'ın peşinden koşturmazlar. Nasıl olsa Yılmaz Filiz'e aşık olacak ya. Kız boşuna telef olmaz arkasında. Bakalım bu dizi de çok saçmalarsa bunu da izleyemem artık. Geçmişte saçmalayan bir kaç dizide olduğu gibi. Ortalıkta dizi çok başka bir tane seyrederim artık:) Tek dileğim Elif ve Ömer'in çok mutlu olması...
minemtoprak
03-12-05, 11:57
Bence artık dizi tutuldu diye,eskisi kadar ince ayrıntılara dikkat etmiyorlar.Yılmaz nikahtan sonra arabaya binerken araba gri idi,kaza yaptıktan sonra lacivert oldu.
Filizin getirdiği kumaşlar,perde kumaşı hemde brillantın geçen yıl ellerinde patlayan ve,satamayıncada minder yaptıkları kumaşlar yani adamlar perde kumaşından giysi tasarlamaya çalışıyorlar.
Elifin saçlarını eleştire eleştire yüzünü açtırdık sıra kıyafetlerine geldi.Giydiği kıyafetler hiç yakışmamıştı.Açılış gecesi hariç.
Yılmaz ın tavırları hiç güzel değildi,özelliklede son sahnedeki.Bence gecenin yıldızı kendisini sevmememe rağmen,Elif ti.Özelliklede Handan hanıma verdiği cevaplar çok hoştu.Yani bizim gözü yükseklerde olan ve bu hırsı Yılmaz la aşkının bitmesini sağlaya,Elif kızımız şimdi özüne döndü ve geçmişine sahip çıkmaya başladı ve geldiği çevreden utanmıyor artık.
Umarım dizini tadını kaçırmazlar.
Ömer'in evlendikleri gece,odalarına gidince, Elif'i bir tabloyu seyreder gibi inanılmaz gözlerle,hayranlıkla izlemesi çok etkileyiciydi.Elif'e sahip olduğuna hiç inanamıyacak herhalde!Diğer yandan, hiç te, birbirleri için yanıp tutuşan, 'yeni evli çift' gibi değildiler,aksine 10-15 yıllık,monoton bir evliliğin üyeleri gibiydiler.Bu arada, Filiz'e,nikah töreninde giysin diye,vücuduna hiç yakışmayan,uzun bir tuvalet giydirmişler(daha önceki parfüm tanıtım partisindeki kostümü de hiç vücut yapısına uygun değildi,sürükleyip,duruyordu).Bir de üstüne üstlük,'horoz ibiği' gibi saç yapmışlar(!)Sanki bazı gizli güçler, elbirliği etmişcesine, çok güzel,muhteşem bir kadın olan T.Büyüküstün'ü sıradanlaştırmaya(çirkinleştirmeye güçleri yetmez)çalışıyor.Özge Borak'ın yanında fazla 'ışıltılı' kalmasın diye, belki mahsus yapıyorlardır!Ayrıca,Tuğba hanımın,bacak boyu kısa ve kalın,bu yüzden ona bu kadar uzun elbiseler giydirilmese iyi olur.Son sahnede, Filiz'in küçük çocuğu azarlar gibi parmağını sallaması hiç inandırıcı olmamış(hatta komik oldu),keşke sadece 'gözleriyle'o duyguları verseydi,daha iyi olurdu.
yuhh yani bu ne mesaj boyle..hakaret boyutlarını asmıssın arkadasım..neden ama..tuba son derece zarif,güzel ve tatlı bir kız..bence elif rolunu hic yapamıyor..hep aynı mimikler filan..erkeksi tavırlar..ama tuba rolunun hakkını veriyor..sırf güzel diye kıskanıp kızı karalamak size yakısmaz.. :mad:
bu sitede tubayı seven cok hem!!!
Bir konuya değinmek istiyorum. Bence buradaki birçok insan Çemberimde Gül Oyayı seyrediyor ve Zarifeyi beğeniyordu. Şimdi o Zarife Filiz olunca doğal olarak insanlar bu diziyi seyretmeye başladı.(Birçoğu.Hepsi diyemem) Yani insanların Filizi desteklemesi dizideki karakterinden çok tanıdıkları ve sevdikleri bir yüz olması bence. Tabi ben böyle yorumladım.Çünkü dizilerde genellikle baş rolde aşk yaşayanlar desteklenir. Yani dizinin en başındakinden bahsediyorum.
Ben de Çemberimde Gül Oyayı seyredenlerdenim. Zarifeyi ben de çok severdim. Fakat Filiz karakterini çok soğuk ve yapmacık buluyorum. Garip yani. Ayrıca bakıyorumda Yılmaz da resmen karakter değiştirdi. Geçmişte asla Yılmazdan beklenmeyen hareketleri yapıyor. Yani saçma bence. Meğer bu kadar düzgün karakterliydi nasıl değişti bu kadar.
Son olarak bu diziyi şimdilik seyrediyorum. Fakat saçmalıklar başladı. Yani bazı şeyler muallakta kalıyor. Eskiyle bağdaştıramıyorum. Ayrıca en büyük saçmalık dizinin önce Elif ve Yılmaz Aşkı ile başlaması.(Yanlış anlamayın ben Elif için izliyorum bu diziyi. Daha doğrusu Özge Borağın oyunculuğunu çok beğeniyorum). Meğer izleyicinin zihninde önce bu aşkı şekillendirdiniz. Sonra niçin başka aşkı daha ön plana çıkarıyorsunuz. Dizi keşke direk Ömer-Elif, Yılmaz-Filiz çiftleri ile başlasaydı.
Bu dizinin eski Türk Filmlerinden alındığı aşikar. Fakat eski örneklerde 2. bir aşk yaşanmıyor. İşte ne yapsınlar .Ne yapalım da konu uzasın demişler. Böyle bir değişiklik yapmışlar. Umarım önümüzdeki bölümlerde Yılmaz ortaya çıkınca, Elif'in kafasını karıştırıp Yılmaz'ın peşinden koşturmazlar. Nasıl olsa Yılmaz Filiz'e aşık olacak ya. Kız boşuna telef olmaz arkasında. Bakalım bu dizi de çok saçmalarsa bunu da izleyemem artık. Geçmişte saçmalayan bir kaç dizide olduğu gibi. Ortalıkta dizi çok başka bir tane seyrederim artık:) Tek dileğim Elif ve Ömer'in çok mutlu olması...
bende senin gibi en başlarda kafamda oluşturduğum senaryolarda aynen eski bildiğimiz türk filmlerinde olduğu gibi varoşların kızı ve delikanlısı birbirlerini deli gibi severler. zengin adam gelir yoksul kızı kandırır, kızı elde ettikten sonrada gerçek kimliğine bürünür ve kötü adam olurdu. biz hep bunu izledik. ama dün akşamki bölümde ömer'in yoksul kıza olan davranışları bizim bildiğimiz gibi değildi.eşine bağlı, onun kararlarına uyan bir adamı canlandırmaya başladı. ama dün akşam böyle olmadı. ve bence gururlu delikanlı eski sevdiğini kız için değil yeni aşkı için yaşıyor artık. demek istediğim şu ki eski filimlerle uzaktan yakından alakası olmadığını dün akşam bize gösterdi.
bence dizi de 2 kopma noktası vardı. birincisi yılmaz'ın düğüne giderek elif'i gördüğü an akıttığı gözyaşları idi. o gözyaşları bence çok büyük bir sevginin, aşkın nasıl bir anda nefrete dönüştüğünün kanıtı olan gözyaşları idi.
ikinicisi ise tabiki final de yılmazın filiz'i öpmesi idi.bu bence büyük bir olay dı ama esas bomba tekrar filizin yılmazı öpmesi idi. yılmaz filizden böyle bir şey beklemiyordu bence...
justin_girl
03-12-05, 12:31
dizinin son sahnesi gerçekten çok etkleyiciydi...filizden hiç beklemediğim hatta çok şaşırdığım bir tepki geldiki ne tepki yılmaz bile dona kaldı:)ömer-elif çiftine gelince biribirlerine çok soğuklar yanyana durduklarında bile aralarına 1 insan sığacak kadar boşluk var en azından ömerden daha sıcak davranışlar beklerdim...dizinin en etkileyici sahnesi..yılmazın deniz fenerine vurduğu sahnede elifin sarap bardağını düşürmesiydi..bence çok şey anlattı deniz fenerinde bıraktığı elif'e olan tepkisi çok etkileyiciydi...
arkadaşlar benden önce eklemezse en kısa zamanda videoları eklemeye çalışıcam...;)
Akşam ki bölümü çok beğendim fakat iki bölüm vardı ki onları daha çok beğendim.Birincisi Elif'in Handan'a verdiği cevaplardı.Handan onu küçük düşürmeye ve utandırmaya gayret ediyordu.Elif'in ise verdiği tepki çok güzeldi." Annem terzidir,bende öyle,bu işte çok iyiyiz" deyişi ve Ömer'in ifadesi çok güzeldi.Ayrıca evde hizmette bulunan kız için söyledikleri ve düşüncesini Ömer'e ifade etmesini çok beğendim.Dizide hoşuma giden diğer kısım ise Filiz'in Yılmaz'ı konu mankeni olarak kullanması ve "rafları siler gibi yapın,yerden bir şeyler alır gibi yapın " tarzında konuşarak Yılmaz'la oyun oynamasıydı.
Elif ve Ömer'i birbirine yakıştırıyorum ama evlilikleri çok yapmacık duruyor.Mesafeli durarak birbirlerini nasıl sevebildiğine anlam vermiş değilim.Elif'in Ömer'i tercih etmesinin nedeni belli fakat Ömer'in sevdiğini ifade ediş biçimide hiç samimi değil.
Son sahne ise oldukça renkliydi.İzin istemeden Filiz'i kolundan çekip dansa kaldırmasını bende yadırgadım ama şu da gerçek ki Filiz bu tarz eylemlerden hoşlanıyor.Tokat sahnesini bende bekliyordum ama sonunda Filiz'in yapacağı hiç aklıma gelmezdi.Yılmaz ve Filiz birbirine daha çok yakın karakterler bu yüzden ikisini çok yakıştırıyorum
Yılmaz intikam için Filiz'e yaklaşıyor ama aynı zamanda ondan hoşlandığını düşünüyorum.Sekreter "Filiz Tekiner geldi" dediğinde Yılmaz'ın ifadesi değişiyor.Bu ikisinin çekişmeli ilişkisini izlemek güzel olacak :p :p
Nasıl bir evlilik bu çözebilmiş değilim.Sanki 3 günlük değilde 30 yıllık evliymiş gibi davrandılar.Hadi elif bi nebzede Ömer'in böylesine ruhsuz davranmasını yadırgadım.Filiz ile Yılmaz olmasaydı bu bölümde dizi bu hafta vasat bir bölüm olarak akıllarda kalırdı.
Filiz duygularını çok güzel yansıtıyo.Keza yılmazda.İntikamını , nefretini filize bakarken gözlerinde görüyorum ben.
Artık bu saaten sonra elifin yılmaza hiç bir şey demeye aşkları konusunda onu suçlamaya hakkı yok.Özellikle anesiyle telefon görüşmelerinde :
- e kızım bu gün ev baktık.Bi görsen çok güzel
- tahmin edebiliyorum anne sesinden belli
- ama bu eşyalar çok yakışıksız durcak orda
- aaa dert ettiğin şeye bak ane yanisini alırız ( buna yakın diyologlardı) :(
Bune istemem ama yan cebime koy.Bumuydu büyük aşk bumuydu sevgi 2 ev bir koltuk takımına değişebiliyormuydu sevgi... :(
Her zaman dediğim gibi bu dizide olan filiz ile ömer' e olacak.
GüZYanGInI
03-12-05, 13:21
dün akşamki bölüm çok güzeldi bende çok beğendim.. ama yılmazın ağlkmaı bitidi bni.. bende ağladım onunla birlikte:(
hayir yaaaaaa
ben elif le yilmazi yakistiriyorum
onlarinki nede olsa gercek ask
birbirlerini oakdar cok seviyorlarki
birbirlerini gorduklerinde o sarki calmazmi ....icim nasil bir hos oluyor :)
ve dun aksamki bolumu harikaydi yaaaa
evlenmeyi kabul ediyormusunuz ? elif : evet
orda bi sarki caldi arkadaslar o sarkiyi istiyorummmm?KIMDE VAR?????
tuglerim diken diken oldu..yilmaz aglamaya basladiii
ay bi ktou oldummm
yilmazi okadar begenmiyorum ama git gide daha cok begenmeye basladim
bence kim ne derse desin
o gercekten elifi seviyor
onlar birbirlerine yakisiyor
ama tabiki boyle seyler olmasi gerek yoksa dizi heycanli olmaz
hayir yaaaaaa
ben elif le yilmazi yakistiriyorum
onlarinki nede olsa gercek ask
birbirlerini oakdar cok seviyorlarki
birbirlerini gorduklerinde o sarki calmazmi ....icim nasil bir hos oluyor :)
ve dun aksamki bolumu harikaydi yaaaa
evlenmeyi kabul ediyormusunuz ? elif : evet
orda bi sarki caldi arkadaslar o sarkiyi istiyorummmm?KIMDE VAR?????
tuglerim diken diken oldu..yilmaz aglamaya basladiii
ay bi ktou oldummm
yilmazi okadar begenmiyorum ama git gide daha cok begenmeye basladim
bence kim ne derse desin
o gercekten elifi seviyor
onlar birbirlerine yakisiyor
ama tabiki boyle seyler olmasi gerek yoksa dizi heycanli olmaz
bence yılmaz'la elif arasında ki aşk bence gerçek aşk değildi. benim bu konuda ki düşüncem şimdi bana elifseverler kızacak ama elif'in yılmaz'a duyduğu sevgi bence mecburiyetti. elinde başka birşey yoktu çünkü. gerçek aşk öyle bir kavga ile bitmez. ömer elif'in kardeşi için her ne yaparsa yapsın bence ömer'i seçmeyecekti. ama tabiki senaryo bu...
YILMAZ ELIFI COK SEVIYOR YAAAAAAAAAA
KIYAMAM ONUN GOZ YASLARINA :)
bence yılmaz'la elif arasında ki aşk bence gerçek aşk değildi. benim bu konuda ki düşüncem şimdi bana elifseverler kızacak ama elif'in yılmaz'a duyduğu sevgi bence mecburiyetti. elinde başka birşey yoktu çünkü. gerçek aşk öyle bir kavga ile bitmez. ömer elif'in kardeşi için her ne yaparsa yapsın bence ömer'i seçmeyecekti. ama tabiki senaryo bu...
hayir gercek askkkkkkkk
onlar asil birbirlerini cok seviyor
filiz de iyi hos guzel kiz ama onunla oylesine olucak
bi tek elifi kiskandirmak icin
bakin goruceksiniz.yilmaz abarticak