Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 1
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Ya arkadaslar. Ben 12.bolumun fragmani izledim ve biraz agladim. Cok uzuldum. Filiz guzel ama Murat'a ihanet ediyor. He diyeceksiniz Elif Yilmaza ihanet etmedimi,hayir. Elif Yilmaz'i hapiste ziyaret ederken red cevabini almisti ve sonra Omer'e evet cevabini verdi.
Ben Elif ve Yilmaz taraftariyim ve hep oyle kalacak. Insallah birlesirler. Herkesin gorusu tabiki ayri. Yilmaz neden bunu yapiyor. Elif'e yasak ettigini kiskandigi seyler, Filiz'de hep var. Ve Filiz'ile yasak iliskiye girecek zannedersem. Keske unutmak bu kadar kolay olmasa. Keske akittigi gozyasi birer hic olmasa. Onlarinda bir anisi var.
Ya arkadaslar. Ben 12.bolumun fragmani izledim ve biraz agladim. Cok uzuldum. Filiz guzel ama Murat'a ihanet ediyor. He diyeceksiniz Elif Yilmaza ihanet etmedimi,hayir. Elif Yilmaz'i hapiste ziyaret ederken red cevabini almisti ve sonra Omer'e evet cevabini verdi.
Ben Elif ve Yilmaz taraftariyim ve hep oyle kalacak. Insallah birlesirler. Herkesin gorusu tabiki ayri. Yilmaz neden bunu yapiyor. Elif'e yasak ettigini kiskandigi seyler, Filiz'de hep var. Ve Filiz'ile yasak iliskiye girecek zannedersem. Keske unutmak bu kadar kolay olmasa. Keske akittigi gozyasi birer hic olmasa. Onlarinda bir anisi var.
evet umarim yilmaz elif için döktügü gözyaslarini unutmaz çünlü onlarin aski çok güçlü aralarindaki sevgi bagi asla kopmamali çünkü yilmaz elifi çok sevdi.
yilmaz herzaman elifi sevicekkk
bu belli o gozyaslari herseyi anlatiyor zaten :)
sadece filizden hoslaniyor ve elifin gorumcesi diye ona yanasiyor
yoksa elifi unutamaz ve unutmucak :)
ve fragmandaki siiri cok iyi okuyun arkadasslar
iyi hayirlamiyorum ama baskasinin vucdunumu /etinimi senin yerine koyuyorum falan oyle bir sey diyor buda filiz oluyore :) elifin bedeni yani :D
ELIF VE YILMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Yaa arkadaslar hersey ne cabuk gelisiyor filiz ve yilmaz arasinda... gorunutulere bakilirsa filiz iyiceme yilmaz asik olmus gorunuyor..
Bide elife cok cabuk gidiyor diyordunuz.. filiz daha muratla konusmadan yilmaza gecmis... bukadar cabuk hic beklemiyodum filizden...
Hayatimmm cok guzel demisin.. aynen katiliyorum sana Yeniden sevilir ama yerine sevilmez...
Bencede filiz hic bir zaman elif yerini alamiyacak... ve almiyacatir umarim.. cok yakisiyor yilmaz ve elif... :cool: ...
Belki elif ve yilmaz icin cok gec olmus olabilir.. ama icindeki duyugular deyismiyecektir... ve nezaman birbirlerini gorurseler heb o anilar canlanacaktir.. gozunun onunde.. ve bu bir gercek arkadaslar... sevdihin insan sana nekadar yanlis yaparsa yapsin ne derse desin icinde hala onu tasiyosan onun icin herbirseyi goze almisan... Ozman matihin ne derse desin yinede kalbini dinliyorsun belki belli etmez ama yanliz ken belli olurr.... BENCE HEB ELIF VE YILMAZ KALSIN....
bana turk fılmlerını hatırlattı boyle fılmler vardı kız baskasına gıder oglan kızn evlndıgı adamın kızına ynasır vs buda oyle oldu
bana turk fılmlerını hatırlattı boyle fılmler vardı kız baskasına gıder oglan kızn evlendıgı adamın kızına yanasır vs buda oyle oldu
o dizilerde fark vardı ama. esas kızın seçtiği adam genellikle kötü adam çıkardı. ama bu dizide ömer de iyi karakterde.bana göre.
gülündikeni
08-12-05, 18:18
Bu hafta fragmandaki siir;
Bir tek Melekler sahitti gözlerimize,geceye
Neden yalan zamana esir olmustum sende?
Biliyorum bir avuç mutluluktu
Seni bana getiren sadece
Gün gelir,soracaksin belki de
Seni bana ne getirdi diye?
Askim haram beni andigin her gece
Silik bir hayal kalir,cemreler düser üzerime
Ahlarimi yaziyorum olmadigin her yere
Alacagim senden degil,seni ariyorum bir baska tende...
ALACAGIM SENDEN DEGİL SENİ ARIYORUM BASKA BİR TENDE
Iste bu sözler herseyi açikliyor.Yilmaz filizle yasadigi her ani elifle yasiyormus gibi hissediyor.Elifin sevgisiyle yasiyor.
ELIF ve YILMAZ ;)
Siiri ekledigin icin tesekkürler arkadasim.
Funda87, ona bakarsan Yilmazin alacagi/beklentileri Elifde de degildi, adam Elif'de kendi görmek istedigi birini ariyordu, bulamadi, göremedi.
Hadi birlessinler, mutlumu olacaklar?
Alacagim senden degil, seni ariyorum bir baska tende...
Yilmazin Elif'den alacagi birsey yoktu ki zaten, Yilmaz bunu kabullenmesi gerekti, Elif'de bulamadigini Elif'den mi alacak, tabi ki hayir. Elif'de görmek istedigini bir baska tende ariyor ve buldu da zaten.
Bende bu sekilde yorumlarim :p
Geriye bir silik hayal kaldi, cemreler düsecek ;)
ALACAGIM SENDEN DEGİL SENİ ARIYORUM BASKA BİR TENDE
Iste bu sözler herseyi açikliyor.Yilmaz filizle yasadigi her ani elifle yasiyormus gibi hissediyor.Elifin sevgisiyle yasiyor.
ELIF ve YILMAZ ;)
ben sana katiliyorum.. ve o sozcuk gectihi an elifin resmi gelmesi cok guzeldii bence fragmende
Alacagim senden degil,seni ariyorum bir baska tende...
HAHAAHAHA ARKADASLAR
BENDE TAM BUNU DICEKTIM BU KADAR OLAMAZ
AZIMDAN LAFI ALDINIZ :)
ELIF VE YILMAZ FOR EVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BASKASINDA ARIYOR ISTE
CUNKI ONLARINKI GERCEK ASK
UNUTULMAYAN ASKLARA ":)
evet belki resimler heb filiz ve yilmazi gosteriyo... AMA ... Buttun ozetler... ve fragmenler... VE.. ozellikle siirler heb elif ve yilmaz icin... ve soz verilmis askla sonra onlarin sarilmasi... YANI BEN ELIF VE YILMAZ DAN YANAYIM AMA DIZIDE SONUNDA FILIZ VE YILMAZ OLUR BILEMEM... AMA OLMAZ BENCEE VE INSALLAH OYLEDIR DE :cool:
evet belki resimler heb filiz ve yilmazi gosteriyo... AMA ... Buttun ozetler... ve fragmenler... VE.. ozellikle siirler heb elif ve yilmaz icin... ve soz verilmis askla sonra onlarin sarilmasi... YANI BEN ELIF VE YILMAZ DAN YANAYIM AMA DIZIDE SONUNDA FILIZ VE YILMAZ OLUR BILEMEM... AMA OLMAZ BENCEE VE INSALLAH OYLEDIR DE :cool:
OLMAZSA BILE YILMAZ FILIZE ASIK OLMUCAK
Durun daha, dizi bitmis degil.. ilerleyen bölümlerde gerçek aski yasayan kimlermis görecez zaten.. ;)
Ahlarimi yaziyorum olmadigin her yere
ben de bunu çok sevdim.çok etkilendim bu sözden.
ve kelebekQ ya katılıyorum daha neler olacak.gerçek gibi görünenler yalan;yalanlar gerçek olacak :D
yilmaz elife yaptiklarini filize asla yapamaz bu yüzden elifden fazla birsey beklemesine de gerek yok.yilmaz elifle birlikteyken hep gururunu ön plana çikardi oysa elifin istekleri de her kadini isteyecegi seylerdi:elif çalismak istiyordu ama yilmaz beyin hayalinde kurdugu evhamlardan dolayi çalisamadi.ilk kez evliligi yasayacak olan her genç kiz gibi elif de yasayacagi güzel anin hatirasi olarak hayalinde yasattigi gelinligi istiyordu ama yilmaz bey çesitli bahanelerle o gelinligi de istemedi bütün bu yaptiklarini filize kabul ettiremezdi eger filiz fakir olsaydi çünkü her genç kiz gibi fakir filizin de istekleri ayni olacakti belki de filizle de ayni duruma gelecekti.Herseye ragmen elif ile yilmazin sevgisi çok büyük.Asklarini doyasiya yasayamadilar yilmazin içinde hep elif ile doyasiya yasayamadigi yarim kalmis bir askin acisi var.filizle tabiki iyi giden bir iliskisi olabilir çünkü aralarinda elif ile yasadigi maddi ve manevi sorunlar yok eger ayni sorunlar olsaydi eminimki filizle de ayrilirdi.Elifin de çok hatalari vardi ama en büyük pay yilmaza ait.
GüZYanGInI
09-12-05, 09:13
fundacım sölediklerine katılıorum ama şunuda unutmamak gerekirki elifin yılmazı kazanmak için yaptığ8ı tek şey hapise görüşe gitmek... daha sonra yılmaz ona bidaha gelme dedi elifde gitmedi... yılmazı geri almak için hiç uğraşmadı.. ömerle vakit geçirmeyi tercih etti... tamam üzüldü ağladı ama bi çaba yoktu elifte... elifle yılmazın büyük bi aşk vardı dediğin gibi... ama yılmaz içindeki o aşkı intikamla öldürcek bence
Elifin de çok hatalari vardi ama en büyük pay yilmaza ait.
ben de ayni fikirdeyim.
Ya Elif ile Yilmaz'in 1. 2. ve 3.bolumundeki asklarina bakin bir. Kanald sitesinde izleyebilirsiniz. Ya ben dun izledim ve gercekten heyecanlandim ve agladim. Onlar birbirleri icin soz verdiler. Hele ilk bolumde Yilmaz kaza geciriyor ve arbayi vuranda Omer. Arkadanda Filiz soforune yalanci sahitlik yap diye israr ediyor.
Elif is "sensiz yasayamam" diyerek Yilmaz'a sariliyor hastanede. Yilmaz'da ona
"sensiz yasayamam" diyor. Ya cok sevdiler birbirlerini. Ben ikisininde taraftariyim. Burda herkes Filiz ve Yilmaz'i istiyor. Fakat Filiz Murat'a ihanet ediyor. Bu nasil olabilir ya!
"Sensiz yasayamam Elif" -->Yilmaz'dan
filizin murata vermis oldugu bir soz yok.sadece birbirimizi biraz taniyalim bu surecte baglayici bir soz vermediler birbirlerine..ancak yilmaz,filizin yetistigi cevredeki erkeklerden cok farkli oldugu icin degisik bir tip filiz icin ve bu da onu anlayamadigi duygulara sevk ediyor.yilmaz bence burada amacindan sapip sucu olmayan filizi kullaniyor.elif yilmaza gore suclu ise su durumda suc konusunda yilmazin eline kimse su dokemez.
Ama Yilmaz Elife sunu giymeyeceksin calismayacaksin, su cok acik diye hep baski yapiyordu. Kiskancti. Filizde ise hersey mevcut. Belkide Filiz zengin ve varlikli Elif ise fakir diye yapiyor.
GüZYanGInI
09-12-05, 12:06
Yılmaz filizin istediği gibi bi t,ip.. biraz sert, yanındaki kadına sahip çıkan sağlam görüntülü bi erkek...
esmerralda
09-12-05, 13:05
kanald de sizce elif ve yılmazın aşkı nasıl son bulur diye bir anket var.biliyorsunzu diznin senaristleri bu anketi dikkate alıyorlar..bence katılın arkadaşlar..http://www.kanald.com.tr/anket/index.asp?sondajID=92
bence unuttuğumuz bir nokta var . filiz daha yılmaz'ı tanımadı. yani filiz daha yılmaz'ın başlarını belaya sokan,babasının rahatsız geçirmesine sebeb olan ve çok büyük bir işin mahvolmasına sebeb olmuştu hatırlarsanız..sizce yılmaz filiz'e kendini hatırlatacak mı?
bir arkadaşın tavsiyesiyle önceki bölümleri seyrettim. ve önceki fikrim değişmedi. çünkü yılmaz' baskıcı ve paronayak bir insan değil. aşkını korumak isteyen bir insan olarak gördüm. elbette davranışlarına hatalar var. ifadelerinde özellikle. ama yinede elif'in onu hayal kırıklığına uğratacağğı kadar değildi. birde ömer elif'i farketttiği ilk andan itibaren niyeti ve beğenisini ortaya koydu. netti yani. ama elif kendini bundan koruyacak hiç birşey yapmadı. ben kötüdür demiyorum ama en azından daha mert olabilirdi. hangi satış elemanına şirketi telefon veriyor. pozisyon daha farklı olsa bir anlamı olurda bir satış elemanı için ne kadar gerekli olurki telefon. onuda ömer vermişti üstelik.
bir insan evet evliyse nişanlıysa soyutlansın kimsenin yanına çıkmasın demiyorum. ama elifi beğenen ömer bunu ne kadar net söylediyse elifinde kendini bu açıklığa karşılık kendini ve duygularını koruması gerekti. yapmadığı için herkes ve en başta kendisi acı çekecektir.
GüZYanGInI
09-12-05, 14:19
bende bunu diyoum işte arkadaşım.. evet yılmazda hatalar vardı bu ayrılıkta sadece elif suçlu değil... ama elifte kendini kaçırmadı bazı şelrden.. yılmaz ı kazanmak için bii yapmadığı gibi ömerede biraz yeşil ışık yaktı yani
fılız ve yılmaz evlensın bence
elıfte artık nolur bılmem artık
Fragmandan edindiğim izledim Yılmaz'ın Filiz'le oyun oynadığı.Yılmaz ilgi duyuyor izlenimi verip birden kendini geri çekiyor ve böyle yaptıkça Filiz'i hem üzüyor hem de kendine daha çok bağlıyor.Sanırım Filiz Yılmaz'a iyice bağlanınca Yılmaz aileye kendini tanıtacak ve en büyük şoku Elif yaşayacak
Fragmandan edindiğim izledim Yılmaz'ın Filiz'le oyun oynadığı.Yılmaz ilgi duyuyor izlenimi verip birden kendini geri çekiyor ve böyle yaptıkça Filiz'i hem üzüyor hem de kendine daha çok bağlıyor.Sanırım Filiz Yılmaz'a iyice bağlanınca Yılmaz aileye kendini tanıtacak ve en büyük şoku Elif yaşayacak
100 puan :)
ben bastan beri zaten oyle olucak demedimi size
siz hep filizi sevicek dediniz bende sevmicek diyorum
tabiki oyun oynayip elifin karsisina cikmak istiyor
100 puan :)
ben bastan beri zaten oyle olucak demedimi size
siz hep filizi sevicek dediniz bende sevmicek diyorum
tabiki oyun oynayip elifin karsisina cikmak istiyor
Yılmaz henüz Filiz'e aşık değil ve intikam peşinde.İlerleyen bölümlerde Yılmaz Filiz'e gerçekten aşık olacak diye düşünüyorum.Elif ve Ömer uyumlu bir çift görünümündeler .ayrılacaklarını zannetmiyorum.Üstelik ayrılsalar bile Yılmaz'ın kendisini bırakıp giden üstelik kendi isteğiyle evlenen Elif'i tekrar kabul edeceğini zannetmiyorum
valla daha izlemedim fragmanı ama ben size diyorum bencede yılmaz filize aşık olcak çünkü tam bir türk filmi
Yılmaz henüz Filiz'e aşık değil ve intikam peşinde.İlerleyen bölümlerde Yılmaz Filiz'e gerçekten aşık olacak diye düşünüyorum.Elif ve Ömer uyumlu bir çift görünümündeler .ayrılacaklarını zannetmiyorum.Üstelik ayrılsalar bile Yılmaz'ın kendisini bırakıp giden üstelik kendi isteğiyle evlenen Elif'i tekrar kabul edeceğini zannetmiyorum
kesinlikle katılıyorum
fragmandaki şiirin şu dizesini ben biraz daha farklı yorumlayacağım:seni arıyorum bi başka tende gibi bir şeydi sanırım.tam bu dize geçerken elif ömerle yatakta değil mi ve uyuyamıyor.bence bu elifin ömerle birlikte olma sebebi.yılmazı arıyor onda o yüzden tabii mutlu olamıyor uyuyamıyor.neyse bakacağız ve öğreneceğiz...
Bu bölümden itibaren inşallah hep Filiz-Yılmaz üzerine yoğunlaşmaz senaryo.Merak ediyorum,bakalım ne olacak ??
bu aksamki bolumun tekrari cikacakmi? Izleyemeyecigim cunku.
Malesef dizinin tekrarı verilmiyor.Ama internet imkanın varsa eğer www.kanald.com.tr adresinden bölümleri izleyebilirsin....
Yaa arkadaslar bakip gorecez... ama birlesemezlerse bile heb birbirlerini seveceklerr..
Bu sozu unutmayin... Ayrılık, tatmin edilmeyen aşkı arttırır.
Super bir bolumdu...
ama su araba sahnesi hem komik hemde cok abartilidi bence hem eyliyetini almis hemde oyle araba suruyoo...
ve sahlihin yilmaza dedi soz... bu bi gercek ikimizde askta kaybetik... orda bittim ben yaa...
ve filiz bence murata cok haksizlik ediyor... ve hani cok zor biriyi.. ucuncu gunde yaptiklarina bak..
elif handan hanim azin payini iyi veriyor... ve gecmisini silmemis helal ona.. tabiki omerde cok hostu
Bence super bir bolumdu. Filiz ve Yilmaz rollerine cok iyi hazirlanmislar...ve Fahriyede oyle.
Bundan hoslanmasamda, Yilmaz henuz Filiz'e asik degil. Ve tahminim su ki, asik olmuycak. Intikam pesinde yilmaz. Ama insallah, Filiz'e asik olur.
Bence Murat tam haksizliga ugruyor sayilmaz cunku Filiz ona demisti 'sonunda hic birsey olmayabilir'. Hem onlar sevgili degildi, sadece birbirlerini daha yakin taniyorlardi.
Filiz kendisini Yilmaz kaptirmaya basladi. Insallah sonunda beraber olurlar!
Bencede Elif'in araba sürmesini çok abartmislar, ehliyeti kim vermis ona ya.. Arabaya ilk kez binen biri bile bukadar kötü sürmez :p Neyse..
Yilmaz intikam pesinde.. ama bu oyundan hoslandi. Elifi unutamasa bile bir süre sonra Filize gerçekten asik olacagini düsünüyorum..
Ömer'de hediyeleri abartti biraz yaa.. simartacak sonra
yılmaz & filiz 4ever
çok yakıştı bu ikili birbirine ya
Kesinlikle çok güzel bir bölümdü.Salih'in durumu bize ne olursa olsun sevdigimiz kisiye onu sevdigimizi söylemememiz gerektigini gösterdi...Bu çok zor olsa bile.Yoksa insan geç kalip,sevdigini kaybedip pisman oluyor.:( En etkilendigim sahne Salih ile Yilmaz'in birbirine sarildigi sahne idi.Salih'in söyledigi söz ise tam yerindeydi : "ikimizde ask'ta kaybettik" ..
Yilmaz Filiz'le simdilik intikam için beraber zaman geçiriyor bence de,ve bu uzun bir süre daha böyle olacak gibi...Umarim sonradan Filiz'e a$ik olur.Filiz için çok üzülüyorum çünkü Yilmaz'in Elif'in eski nisanlisi oldugunu ögrenince Yilmaz'in onunla intikam için ilgilendigini mutlaka anlayacaktir.Ama Yilmaz'la Filiz'in sahneleri yine de harikaydi ..:p Hele o dans sahnesi.Gelecek bölümü iple çekiyorum.
feritbozog
10-12-05, 00:33
bolum ii hos guzeldi dediğiniz gibi araba sahneside cok abartıydı ama benim anlamadıgım bu filizin 3 gunde yaptıkları bana azcık sacma geliyo yani hiç tanımadıgı biriyle boyle seyler azcık abartılmıs gibi geldi bana hele ki bolumun sonu.Ama bülent inal ın bakıslarada karsı cıkmak mumkun deil harbiden...
yilmaz ve filizin dans ettikleri sirada calan müzik bana cemberimde gül oyayi hatirlatti,Une belle Histoire adli bu sarkiyi her dinledigimde sanirim bu boyle olacak
Elifin bugünkü tavirlari cok garipti.Esi ona güzel bir ofis hediye ettiginde en azindan icten sarilip tesekkür edebilirdi.Ama yok hala soguk :confused: ne olursa olsun yilmazin filize karsi olan tavrini dogru bulmuyorum.zit kutuplar birbirini ceker misali filiz de ne oldugundan habersiz yilmaza dogru sürükleniyor.yilmaza ve her firsatta elifi igneleyen handan hanima sinir oluyorum.http://smile.smilies.nl/428.gif http://smile.smilies.nl/428.gif http://smile.smilies.nl/428.gif
nederseniz diyin yilmaz ve elif for ever
Ah ah sevgili gurbetçi ben de aynısını yazacaktım.Bu aralar Çemberimde Gül Oya'yı çok mu özledim nedir herşey onu anımsatıyor bana da.Bölüm bittiğinden beri C'est Une Belle Histoire dinliyorum.Bölüm yorumlarına gelince benim de en çok beğendiğim sahne Yılmaz ve Salih'in sarılıp barıştıkları sahneydi. Yılmaz çok fevri bir insan Filiz'in işi var bu adamla.Ben bu diziyi başından beri izlemiyorum ne yazık ki.O yüzden şimdi yazacağım konuyla ilgili yorumlarımı daha önceki yazılanlardan habersiz yazıyorum arkadaşlar.Bu bölümdeki tavla olayından bana sanki Elif'in babası Yılmaz'ın patronuymuş gibi geldi.Bir de Elif gerçekten de çok soğuk.Kardeşi bile teşekkür etmek için Ömer'i gerçi biraz da annesinin dürtmesiyle olsa da öpmesine rağmen Elif'in bir içten sarılmayı rol de olsa Ömer'den esirgemesi gerçekten çok sinir bozucuydu.
jaa oda benim dikkatimi cekti hicte sammimi deyil ama tabi yilmazi dusunurken ve severken nasil olacak icinden gelmiyoo...
Hmm evet.. bende volvox gibi tavla isine takildim. Babasi olabilir bencede.. yoksa ayni bölümde ikiside tavla oynamasi anlamsiz olurdu :rolleyes:
Ama yinede bir yandan Yilmazin patronu Elifin babasi oldugunu sanmiyorum, çünki çok iyi biri.. O olsa çekip gitmezdi.. yada onlara mutlaka bakardi..
Bana da Elifin ofis sürprizi için kalkıp bi sarılmaması çok garip geldi. Tamam belki genel olarak Yılmazı unutamadı falan diye çok aşık davranmıyor ama, normal şartlarda böyle bi hediye verilirse insan içinden gelmese de öyle gerekiyo diye yapar.
Bu bölüm en çok Yılmazla Salihin barışması ve Yılmazla Filizin giderek birbirinden daha çok etkilenerek dans etme sahnelerini sevdim. Duygusal olarak da Yılmaz ve Salihin kavga sahnesi, Yılmazın Fahriyeyi suçladığı sahne ve Fahriyeyle Salihin konusması sahneleri çok etkiledi beni. Bu sahnelerde Yılmaz, Filiz, Fahriye ve Salihin oyunculuklarını çok başarılıydı.
Yilmaz Filizi intikam almak icin mi kullaniyor?Yoksa gercekten begeniyor mu?
Birde Filiz Yilmazin magazalarini dagittigini hatirlamiyor mu?
Daha önce süphelerim var di ve zaten dizinin resimlerine baktigimda bu kani bende gücleniyordu, son bölümden sonra temelli nem kapmaya basladim, klasik bir türk filmi konusuna dönecek gibi geliyor bana,
Eger Elif'in babasi gercekten o kabadayi ise, arti söyle bir soru uyaniyor, Ömerin babasi hakikaten suan ki babasimi dir? Yoksa Handan hanimin bir zaman beraber oldugu ama henüz daha yüzünü göremedigimiz o adan olabilir mi? Biraz fazlaca hayal gücü ama, enazindan Elifin babasi o kabadayi olabilir diye düsünüyorum.
Bence bu dizinin resimlerine özenli bakmak lazim, resimdeki karakterler rasgele cekinmiyor !! Kabadayi ile Elifin Annesi yan yana duruyor resimde, hatirladigim kadariyla, bastan beri bu böyle idi... Salihle Yilmazin kardeside yan yana duruyordu, bakin konu nasil seyir aldi ;)
bu haftaki elestirim, mi desem:
- bence de Elif halen buz gibi, insan bir sarilir yaa
- filiz kendini hemen saliverdi, herhalde senaryonun hizlanmasi gerekti ??
tahminlerim:
Yeni bir is anlasmasi gerceklesmek üzere, eger Yilmaz birseyler tasarlamista zararina is yaptiriyorsa, intikami yakin'dir diyebilirim. Yani bir ihtimal, olabilir olmayabilir. Daha da olmadi, otel odasinda birseyler olursa Yilmaz ilk adimi zaten atmis demektir.
Yilmazin kardesi Salihle ilerde evlenir diye düsünüyorum. Senaristler bir sekilde ayarlarlar ;)
Elif'le Ömer'in evliligi Yilmaz'in esas kimligi ve amaci aciga cikmasindan ziyade ayriyeten baska bir sürpriz gelisme sebebiyle etkilenecek/zedelenecekdir diye düsünüyorum.
ya ben daha bugun izledim bu diziyi ya gercekten supermis hele bulent inal oynuyorsa
filiz len cok yakisiyorlar hele o dans sahnesi superdi vede o kapidaki sahneden cok hosdu ellerini birbirlerine yaklastirmalalari felan guzeldi
anladigima gore yilmaz elifin nisanlisiymis ama neden ayrildilarki
bide yani elifin kocasi araba aliyor ofis aliyor kizda tik yok insan biraz sevinir yani sarilir adamin boynuna felan ruh gibi kaldi
Elifde tavla oynuyordu. Kemal ve onun adamida. Babasi olabilir.
forgetmenot
10-12-05, 09:01
Daha önce süphelerim var di ve zaten dizinin resimlerine baktigimda bu kani bende gücleniyordu, son bölümden sonra temelli nem kapmaya basladim, klasik bir türk filmi konusuna dönecek gibi geliyor bana,
Eger Elif'in babasi gercekten o kabadayi ise, arti söyle bir soru uyaniyor, Ömerin babasi hakikaten suan ki babasimi dir? Yoksa Handan hanimin bir zaman beraber oldugu ama henüz daha yüzünü göremedigimiz o adan olabilir mi? Biraz fazlaca hayal gücü ama, enazindan Elifin babasi o kabadayi olabilir diye düsünüyorum.
Bence bu dizinin resimlerine özenli bakmak lazim, resimdeki karakterler rasgele cekinmiyor !! Kabadayi ile Elifin Annesi yan yana duruyor resimde, hatirladigim kadariyla, bastan beri bu böyle idi... Salihle Yilmazin kardeside yan yana duruyordu, bakin konu nasil seyir aldi ;)
bu haftaki elestirim, mi desem:
- bence de Elif halen buz gibi, insan bir sarilir yaa
- filiz kendini hemen saliverdi, herhalde senaryonun hizlanmasi gerekti ??
tahminlerim:
Yeni bir is anlasmasi gerceklesmek üzere, eger Yilmaz birseyler tasarlamista zararina is yaptiriyorsa, intikami yakin'dir diyebilirim. Yani bir ihtimal, olabilir olmayabilir. Daha da olmadi, otel odasinda birseyler olursa Yilmaz ilk adimi zaten atmis demektir.
Yilmazin kardesi Salihle ilerde evlenir diye düsünüyorum. Senaristler bir sekilde ayarlarlar ;)
Elif'le Ömer'in evliligi Yilmaz'in esas kimligi ve amaci aciga cikmasindan ziyade ayriyeten baska bir sürpriz gelisme sebebiyle etkilenecek/zedelenecekdir diye düsünüyorum.
Bu derli toplu,bence de çok haklı yoruma belki ufak biriki şey eklemeli.Elif süratle İngilizce öğrenecek.Kocasıyla ilişkisinin sıcaklığı, bence, onların evliliğinin doğası gereği.Adam zaten işadamı,ilerde babasının mesleğini yapacak şekilde yetiştirilmiş,mantık yönü ağır basan birisi.Elif de Ömer'in iyiliklerinin diyetini ödüyor,ayrıca hep arzu ettiği zengin hayatı da doya doya yaşıyor.Yine de Ömer,kendine öğretildiği gibi,kendi normlarınca Elif'i hakikaten seviyor,onu, ait oldukları sosyal hayat'a uygun hale getirmeye çalışıyor.(şirkette güzel bir konumda çalıştırma,harika oda dekorasyonu,Ehliyet,araba kullanmayı öğrenme vb)
Filiz Ömer'den vazgeçemeyecek kıvama gelince, bence Elif'le Ömer karşılaşacak.Yılmaz evet belki Filiz'e aşık değil,intikam için yanaştı ama aralarında kuvvetli bir cinsel çekim var.Bilmediği bir dünyanın kapılarını, Yılmaz Filiz'e açıyor.Yılmaz'ın çevresindeki diğer erkeklerde olmayan hasletlerini gördükce,Yılmaz,Filiz için 'vazgeçilmez olacaktır.
Yılmaz'ın uzun vadede, Filiz'in aile şirketini iflas ettirme planları var.Avni Yalçın'ının yanında çalışan adam, o şarkıcı kadına yanık.Bu arada şarkıcı kadın,Avni Yalçın'a aşkını bize pek hisettiremiyor,oyunu ağır kalıyor.'hükümet'gibi kadın,çok güzel resim veriyor,güzel de giyiniyor ama pek role uymuyor veya 'Alacakaranlık'taki kadar başarılı olamıyor.
Avni Yalçın, Elif'in babası olabilir.Şimdilik düşmanı kadının(Tülay Bursa)yaptığı kötülükler işe yaramıyor ama sonra yanındaki adamı ele geçirip veya şarkıcı kadını kullanıp,Avni Yalçın'ı zor duruma düşürebilir.
Bence de Elif'le Ömer'in evliliği başka sebeblerle yara alacak(Belki Ömer'in sıkılması,kaynana iğnelemeleri veya Ömer'in içki sorunu vb?)
Bu arada Nur Sürer öyle muhteşem bir oyuncu ki,onu dizide daha çok görmek istiyor bu gözler.İivedilikle oynadığı sahneler artırılsın,mümkünse özellikle Avni Yalçın'la sahneleri başlasın.Diziden aldığımız zevk iki katına çıksın, gözlerimiz şenlik etsin.
Filiz'in saç,makyaj ve kostümlerinde elle tutulur,gözle görülür iyileşmeler varNihayet uzun eteklerden vazgeçmişler!.Sitedeki yorumların,olumsuz eleştirilerin, acaba bir parça etkisi olmuş mudur?
Son olarak iyiki'birkaç şey'ekliyorum.Mazallah bi de daha çok yazsam ne olurdu acaba?
Bence Elif - Ömer evliliği tekdüze bir şekilde devam edecek bir süre ve o sürede Filiz - Yılmaz aşkı iyice oturacak.Bu aşkın gerçek olduğuna inanan Filiz ise Yılmaz'ı ailesi ile tanıştıracak.Ve işte o zaman Elif'in huzursuzlukları başlayacak..Tam türk filmi benim senaryo diymi ? :)
Dün akşam en çok hoşuma giden sahne Filiz ile Yılmaz'ın dans sahnesiydi..Bayıldım,bittim,eridim :) Yani çekine çekine,ufacık,ufacık dokunuşlarla öyle sıcak sarıldılar ki birbirlerine hiç konuşmadan..Çok güzeldi çooook !! :) Zaten videosunu yapan arkadaşlardan rica edeceğim,bu sahneyide video yapsınlar..
Ben bu diziyi seviyorum..Belkide eski türk filmlerinden esinlenildiği içinmidir nedir beni öyle alıp götürüyor..
fılız yılmazın elıfın eskı sevgılısı oldugunu bılmıyormu
Elif ve Ömer karakterleri birbirlerine yakın,uyumlu bir çift,Elif Ömer kadar aşık olmasada Ömer'i seviyor ama bu kadar da soğuk durulmaz ki.Elif oda sahibi ve araba sahibi olunca çok sevindi,kocaman gülücükler attı kafat kuru bir teşekkürle yetindi,kardeşi Ömer'i öperek teşekkür ederken Elif sadece bakmakla yetindi.Garip olan diğer bir tarafta Ömer'de bu şekilde yetindi,Elif'in kuru teşekkürüne razı geldi.Bu ikili birbirlerine karşı çok soğuk,büyük bir aşkla sevdiğini söyleyen Ömer'de aynı soğuklukta
Yılmaz'ın Filiz'e gönderdiği hediye oldukça anlamlıydı.En çok dans sahnelerini beğendim
fılız yılmazın elıfın eskı sevgılısı oldugunu bılmıyormu
Hayır bilmiyor bu yüzden Yılmaz Filiz'e bu kadar rahatlıkla yaklaşabiliyor
*Ömer'in annesi kötü planlar peşine düşecek.Ev işine çok sinirlendi.Elif'i sürekli aşağılaması sinirimi bozuyor.Neyseki Elif iyi cevap veriyor...
*Salih ile aralarının düzelmesine sevindim.Ne de olsa iyi arkadaşlar.İnşallah Salih yıllardır beklediği mutluluğa kavuşur.
*Bu bölümde Kemal'in karısını göstermedi.Gelecek bölümlerde önemli olaylar olacak karısıyla ilgili...(bence)
*Yılmaz-Filiz aşkı bir yelere doğru ileliyor.Yılmaz farkına varmadan yanıp tutuşacak Filize.Yalnız hep ilk adımı Filiz atıyor.Çok belli ediyor sevgisini.Belkide en iyisini yapıyor.
*Nalan ve Müjgan hanım yeni evlerine yerleştiler.Dizinin 11. bölümünden sonra nihayet rahata kavuştular.Ama Handan Hanım ev yüzünden bayağı sorun çıkaracaktır...
*Murat'ın haberi olduğunda Filiz'le aralarında nasıl bir münakaşa yaşanacak çok merak ediyorum... :rolleyes:
VE ÖMER...
Ailesine karşı ELif'i koruyup kollaması çok hoş.Araba aldığı bölümde anahtarı Elife vermişti.Dizinin o bölümü çok hoşuma gitti...
Sinan Tuzcu için daha ne söyleyebilirim ki...İyiki oyunculuğu İnşaat filminde kalmamış,bu güzel dizide rol almış.Yalnız ileride Elifle sorun yaşayacaklar.
Madem Yeşilçam tadında,sorun olmazsa olmaz :D
Dizi gittikçe güzelleşiyor.Seyri mükammel bir hal oluyor.Hepimize iyi seyirler ;)
evet dizi çok güzelleşmeye başladı fakat yayın saatini değişsinler ya
birileri şu dizideki bayan karekterleri biraz daha güzel giydirsin ya. nedir bu rahibe gibi giyinmek anlayamıyorum. dizide dikkat ettim bütün bayan karakterler kötü giyiniyor ve rahibe gibi.
Fazlaca değinilen bir konu değil ama nedense gözüme fazla battı. Olay şu ki dizide verilen mesajlardan biri "Eğer zenginsen, güç ve makam sahibiysen herşeyi yapabilirsin ama eğer fakirsen, düşük bir sosyal sınıftan geliyorsan örf,anane ve gelenekler birdenbire önüne engel olaak çıkar." Örnek: Filiz ve Elif'in durumu.
Daha önceki bölümlerde Ömer'in Elif'i öpme isteğine Elif, bizim aile yapımıza,yetiştirilme çevremize uymaz diye olumsuz yanıt vermişti.
Ama son iki bölümdür Filiz bu tür hiçbir kaygı gütmeden, herşeyi elde edebileceği düşüncesiyle abartı bir rol çiziyor Yılmaz'la ilişkisiyle. Hatta son sahnede olduğu gibi bir bayana yakışmayacak bir davetkarlıkta da bulunabiliyor ilk girişimi yaparak.
Durum böyle olunca da insan ister istemez garipsiyor ve ahlak, muhafazakarlık gibi kavramların sadece gelir seyiveyi düşük insanların kaakteristik özelliği olarak algılanmasına neden oluyor. En azından izlediklerimden ben böyle bir sonuç çıkarttım.
Bu konunun dışında Elif'in donukluğu üzerine eleştiri getirenlere kısmen katılıyorum. Onun gibi doğal bir kız sevincini bu kadar suni yaşamamalı ya. Ömer'i soğuk bulanlar için çiftlikteki diyaloğu hatırlatmak isterim. Elif'i öpmek istediği zaman aldığı cevaptan sonra karşı taraf adım atmadığı sürece kendisinden bir sıcaklık geleceğini sanmıyorum. Ama şimdilik Ömer tolere edebilir bunları ileride bu durumun Yılmaz'ın hala unutulmadığından dolayı olduğunu illa düşünecek ve o noktada Elif'le ilgili içine bir kere şüphe düştü mü artık iflah olunamaz bir hale gelecektir ilişkileri. Handan Hanfendi de zaten bu durumu körükleyecek hazır potansiyel. Ve böyle birşeyin olması Ömer'in psikolojisi açısından çok kötü. Çünkü bütün kalbiyle Elif'e şeksiz şüphesiz inanmış bir adam, ilk defa kendisine yalan söylediğini düşünecek. Ve güven bir kez sarsıldı mı kolay da tedavi olmaz.
Bu arada Filiz'in bu bölüm giydiği kıyafetler çok karizma ve şıktı. Takılar filan harikaydı. Biraz Yargıcı biraz Beymen karışımı yanılmıyorsam ama o bej göğüs üstü mini hırkası Vakko'nun özel koleksiyonundan eminim.
birileri şu dizideki bayan karekterleri biraz daha güzel giydirsin ya. nedir bu rahibe gibi giyinmek anlayamıyorum. dizide dikkat ettim bütün bayan karakterler kötü giyiniyor ve rahibe gibi.
Pardon, bu rahibe gibi giyinmekten kastınız nedir? Güzel giyim denilince sadece dekolte mi anlaşılıyor?
Eğer kastınız Elif'in giyimiyse farkındaysanız yavaş yavaş bulunduğu sosyal çevreye uygun hale getiriyorlar, aksesuvar ve takılarla. Birdenbire Filiz'in tarz ve imajı gibi giyinemez ki!
GüZYanGInI
10-12-05, 14:35
ya ben dün akşamki bölümü izleyemedim malesef.. önemli gelişmeleri biri kısaca özletlerse çok sevinirim
gerçekten çok güzel bir bölümdü.elifin soğukluğuna bi kez daha şahit olduk.arabadan inince ömerin beline sarıldı ya çok şaşırdım walla.ömer de elife sevgilim şeklinde hitap ediyor ama sözler çok havada kalıyor.gelelim yılmaz ve filize.yılmazın dediği gibi kafası karışık bence.dans sahnesi ise çok güzeldi.bence artık yılmaz da filiz için bişeyler hissetmeye başladığı için kafası karışık.filiz zaten yılmazı görünce eriyip bitiyo,karşı koyamıyor.ona hak vermemek mümkün değil zaten...
ya ben dün akşamki bölümü izleyemedim malesef.. önemli gelişmeleri biri kısaca özletlerse çok sevinirim
ben de aynı şeyi yazmak için girdim siteye ama bir fikrim oluştu yazılanları okuyunca Salih'i çok sevdiğim için onunlar Yılmaz'ın sahnesini görmek isterdim.
Yine de yazılmayan şeyler varsa özetlerseniz sevinirim
:)
ben bu diziye hasta oldum 2 bölümdür izliyorum diziyi çok güzel demekki programlara çıkmadam orada burada görünmeden de iyi reyting alınabiliyormuş bunu gördük
forgetmenot
10-12-05, 15:19
Filiz,Yılmaz ilişkisi ilerledikce aklıma şu soru takıldı.Bu Filiz daha önce Ömer arabayla,Yılmaz'ın motoruna çarptığında,Yılmaz'ı görmemiş miydi?Hatta Ömer kime çarptığını görmediydi ama o (Filiz)gördüydü gibi hatırlıyorum.Arabanın şöför koltuğuna,akıllıca bir hamleyle, hemen kendi şöförlerini oturttuydu. Şimdi Yılmaz'ın nasıl Elif'in eski nişanlısı olduğunu anlamıyor?Orasını karanlık bırakmışlar,bu haliyle pek pek inandırıcı değil bana göre!Bir açıklaması olan var mı?Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Pardon, bu rahibe gibi giyinmekten kastınız nedir? Güzel giyim denilince sadece dekolte mi anlaşılıyor?
Eğer kastınız Elif'in giyimiyse farkındaysanız yavaş yavaş bulunduğu sosyal çevreye uygun hale getiriyorlar, aksesuvar ve takılarla. Birdenbire Filiz'in tarz ve imajı gibi giyinemez ki!
zaten kastettiğim elif değil filiz bence filiz o kadar zenginlik ve parıltı içerisinde kötü giyiniyor...
izlemeyen arkadaşlar için geniş özet;
dizi geçen hafta kaldığı yerden devam etti, öpüşme sahnesinin ardından filiz salonu terketti, murat'la birlikte tabi. Ertesi sabah ofisine geldiğinde kendisi için küçük bir hediye ve not buldu. havuz kenarında eline alıp düşürdüğü küçük melek heykeli bir kutuda kendisine yollanmıştı. Ve Yılmaz'ın şirketi oteller zincirinin geri kalanı için de imaj değişikliğine karar verip Filiz'in şirketine teklif götürdüler. Tabi başta kabul etmedi Filiz ama sonradan ikna oldu. Yılmaz'la iş konuşmak için çiftlikte buluştular ve bir gece önce olanları unutmaya karar verdiler!!! Veee oteller içerisinde farklı olan bir butik oteli yerinde görmek için sözleştiler. Bu arada Elif ve Handan Hanım arasında gerginlik had safhada. Elifi'in ailesi yeni evlerine taşındılar. Elif yavaş yavaş sınıf farkının sonuçlarını görmeye başladı. Ayrıca Fahriye ve Salih'i birarada gören Cemil, Yılmaz Ve Salih'le konuştu ve Fahriye Salih'in birbirlerini sevdiklerini söyledi. Tabii bu Yılmaz için hazmedilmesi zor bir olay olduğu için Salih'le kavga ettiler. Salih işten ayrılıp uzaklara gitmeye karar verdi. Ömer Elif'i mutlu etmek için elinden geleni yapıyor, ona araba aldı ve şoförleri araba sürmeyi öğretiyor. Bulunduğu beldenin adını hatırlamıyorum ama Filiz ve Yılmaz otele gittiler. Oteli gezerken bakışmaları falan tahmin edersiniz artık. Veee akşam çok güzel bir dans sahnesi yaşandı. Kendiliğinden bir bakışmayla başlayan dans sanki önceki dansın devamı gibiydi. Önce resmi bir şekilde başladı ama oldukça samimi bir şekilde de sona erdi. Gece Yılmaz Filiz'i odasına bıraktı ve kapıda yine bir yakınlaşmayla dizi bitti.
harika bir bölümdü. her ne kadar yılmaz intikam için filize yakınlaşıyor görünsede ,bence yılmaz da filizi beğeniyor.bu intikam oyunu aşk oyunu olarka bitecek bence.
yılmazla filiz birbirlerine çok yakışıyorlar...
Filiz,Yılmaz ilişkisi ilerledikce aklıma şu soru takıldı.Bu Filiz daha önce Ömer arabayla,Yılmaz'ın motoruna çarptığında,Yılmaz'ı görmemiş miydi?Hatta Ömer kime çarptığını görmediydi ama o (Filiz)gördüydü gibi hatırlıyorum.Arabanın şöför koltuğuna,akıllıca bir hamleyle, hemen kendi şöförlerini oturttuydu. Şimdi Yılmaz'ın nasıl Elif'in eski nişanlısı olduğunu anlamıyor?Orasını karanlık bırakmışlar,bu haliyle pek pek inandırıcı değil bana göre!Bir açıklaması olan var mı?Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Evt dediklerin doğru böyle olmuştu ama türk film imisali işte zengin kız hatırlamıyor nasıl bir hafızaki.. kaç kare karşılaşmış insanlar yılmaz tanıyor ama Filiz biraz burda saf durumuna düştü... :) :)
Ama dünkü bölüm çok güzel.. Artık dizinin tamamen acı hayattan esinlendmiğini biliyoruz.. Ihlamurlar altında bir romandan esinlenmiş.. Romanın adı bile ıhlamurlar altında.. Ayrıca yılmazın adı yılmaz güneyden filizin adıda filiz akından gelme..
Yılmazın dizideki soyadı akın yani filiz akın..ve böylece eski türk filmlerine gönderme yapmış oluyorlar..
A aaaaa.. :p Bilgiler için tsk Pinkzone.. ben bilmiyordum :rolleyes:
Demekki Yilmaz-Filiz aski ön planda ;) Bu hikaye nasil bitecek, biliyorsundur ozaman :confused:
avrilcansu
10-12-05, 18:22
bence bu bölümde çok güzeldi.hatta bayıldım.Filiz le Yılmaz ın aşkının büyümesi çok güzel
ya arkadaşlar filizle yılmazın gitti otel nerdeydi? çok güzel bir ortam merak ettim!
ayy evet süper güzel bi oteldi.acayip romantizm ortamıydı yaa.ah ahh
ayy evet süper güzel bi oteldi.acayip romantizm ortamıydı yaa.ah ahh
dans ettikleri ve filizin yılmazın eline tutmaya calısması cok güzeldi hatta TUBİ resmini yapmıs cok güzel olmus
A aaaaa.. :p Bilgiler için tsk Pinkzone.. ben bilmiyordum :rolleyes:
Demekki Yilmaz-Filiz aski ön planda ;) Bu hikaye nasil bitecek, biliyorsundur ozaman :confused:
''Bu dizi bir yıllık bir proje olduğu için kitaba ve Reyhan filmine tamamen sadık kalamayacağımız açıktır.Başka yollara saparken özellikle 60'lı yılların Türk filmlerinin bizlerde yaratığı duyguları yansıtmayı amaçlıyoruz.Aslında asıl amacımızın bu olduğu söylenebilir.Yılmaz ismini Yılmaz Güney'den aldı.Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Filiz ise adını Filiz Akın'dan.Yılmaz'ın soyadı da Akın.Diğer isimlerde de bu tür göndermeler var.Dizideki karakterler isimlerini bazen oyunculardan, bazen film kahramanlarından aldılar.''
(En üste de ''Yılmaz, Elif'e dönmeyecek'' yazıyodu.Almak isteyenler bugünkü milliyette)
bu yazı milliyet gazetesinde cıkmıs buradan anlasılıyorki bu filiz yılmaz askı
ayrıca bir yıl olmasına üzüldüm ama senaristler olayı sacmalamaya fırsatları kalmaz
bu bir elif ve yilmaz askidir
sonunda kavusamasalar bile
yilmaz filizi sevmicek bundan eminim
hangi turk filminde boyle olduki
ve elifi gercekten cok seviyor
filizde onu suan cok seviyor ama dizide birseyler olmaliki dizi heycanli kalsin
elifi unutamicak ve onun icinde filiz le beraber olucak
ve tabiki birbirleriyle cok karsilasicaklar gerek is olsun gerek baska yerlerde
Her yeni bölüm bir önceki bölümü daha aşmış olarak karşımıza çıkıyor.Böyle oluncada izlemek çok zevkli oluyor tabii.Yılmaz ve Filiz arasında yaşananlar aslında çok çabuk ilerliyor ama eminim bir süre sonra ikisi arasında ki gelişmeler daha farklı bir boyut kazanacaktır.Filiz kendini olayların akışına bıraktı hemen ama Yılmaz buna nasıl tepki verecek çok merak ediyorum.Elif'in tercihinin yaşattığı acıyı Filiz'den çıkarması çok büyük haksızlık ama belki böyle birşeye yeltendikten sonra Filiz'e karşı içinde aşk pırıltıları yeşermeye başlar...
Yılmaz ve Filiz arsındaki artan çekim gücünün aksine yeni evli çiftimiz Ömer ve Elif bu hafta yine buz ailesi görünümündeydiler...Ömer karısına çok güzel bir ofis verdi,araba aldı ama Elif Hanım'da tık yok.İnsan en azından sarılıp yanağından öper.Bu kadarınada pes diyorum yani...Geçen hafta yazmak isteyip unuttuğum bir karakter var ki beni o güzel sesiyle eskilere götürüyor herzaman.Trt'de bir zamanlar Mavi Ay dizisi vardı.Baş roldeki bayan karakterin adını hatırlamıyorum tabii ama dizideki MERAL karakterini oynayan oyuncu o karakrete hayat veren kişi.Dizi ekibini kutlamak gerek bizleri böylesi güzel seslerle buluşturdukları için.Ayrıca Meral karakteri dizide çok can yakacak bir karakter gibi görünüyor.Kemal'in başına iyice bela olacak.Bu durumda Salih'in gitmemesi çok iyi oldu.Bu ekip Kemal'in yanında olduğu sürece sırtı yere gelmez gibi görünüyor.
Ayrıca yazmadan edemeceğim Yılmaz ve Filiz sahnelerinde çalan melodiyi çok seviyorum.Bu ikisine has melodi bile aslında onların ileride çok büyük bir aşk yaşayacağının kanıtı.Yılmaz'ın kızkardeşinden özürdilediği anda çalan türküde çok çok güzel bir eserdi....
bencede yılmaz ve filiz birbirlerini deli gibi svecekler ama o bölümler ne zaman bilemiyorum
Arkadaslar benim anlamadigim sey Yilmaz ve Filiz arasindaki iliski neden bu kadar cabuk gelisti yani bana cok cabuk gibi geldi. Bu dizi gercekten bu senenin iyi dizilerinden
Arkadaslar ben cuma gecesi, yani cumartesiyi baglayan gece Hollanda saati 04.00'te tekrarini izledim.Sukurler olsun kacirmadim. Her bolumde agliyorum cunku cok etkileniyorum. Hele can dostu arkadasi Salihí vurdu sahne. Onlar hep beraber calisip beraber ekmeklerini kazandi. Hatta Salih ona bir an once Elif ile evlenmesi icin biriktirdigi parayi verdi. Sonrasinda sukur Yilmaz ona sarild. Cuma gunu iple cekecegim. Merak ediyorum acaba o otel odasinda neler yasanacak. Ben Yilmazá cok kiziyorum. Elifle beraberken bunlari hic yapmadi. Gercek askiyla hic yasamadi. Ama insallah Elifin yerini doldurmaz Filiz. Ben ilk bolumleri tekrar izliyorum kanald sitesinden ve her seferinde gercek aski goruyorum. Yilmaz cok degisti. Cok seviyordum ve hala seviyorum. Para onu degistiriyor bence
Arkadaslar ben cuma gecesi, yani cumartesiyi baglayan gece Hollanda saati 04.00'te tekrarini izledim.Sukurler olsun kacirmadim. Her bolumde agliyorum cunku cok etkileniyorum. Hele can dostu arkadasi Salihí vurdu sahne. Onlar hep beraber calisip beraber ekmeklerini kazandi. Hatta Salih ona bir an once Elif ile evlenmesi icin biriktirdigi parayi verdi. Sonrasinda sukur Yilmaz ona sarild. Cuma gunu iple cekecegim. Merak ediyorum acaba o otel odasinda neler yasanacak. Ben Yilmazá cok kiziyorum. Elifle beraberken bunlari hic yapmadi. Gercek askiyla hic yasamadi. Ama insallah Elifin yerini doldurmaz Filiz. Ben ilk bolumleri tekrar izliyorum kanald sitesinden ve her seferinde gercek aski goruyorum. Yilmaz cok degisti. Cok seviyordum ve hala seviyorum. Para onu degistiriyor bence
sana katiliyorum yilmaz çok degisti umarim gerçek askina geri döner pek umudum kalmadi ama bir umut istee
Yılmaz`la Elif tekrar barışsınlar,
Bir daha deneseler,
Biraz zorlasalar,
Mücadele etseler!
Yeni bir sayfa açsalar...
...SÖZ VERMİŞ AŞKLARA...
ONLAR BIRBIRLERINE SEVDALILAR..
Gazetede bile yazıyorsa yılmaz elife dönmez...
Yılmaz sadece bol bol acı çektirecek elife... Bunu bol bol yüzüne vurcak.. Eskiden olay şeylerde elife bol bol acı çektirecek..
Evt bende birşeye katılıyorum elif çok soğuk ya.. insan bir sarılır öper ne biçim evlilik bu..
Hakkaten benim de dikkatimi cekti...
Cok iyisin,sagol..
Guya kari-koca olacaklar.. Hem de YENI EVLI !
Bence de buz dolabi mubarek...
beyazyagmur
11-12-05, 20:33
Bu dizi bana göre elif ve yılmaz aşkı üzerine kurulu...V en baştan beri kafamda ikisi yeraldığı için filiz ve yılmazın sahneleri bana bişeyler hissettiremedi..Yılmaz çok donuk ve sanki bakışlarında sürekli ''sen görürsün '' der gibi bi hava var..
Bi de bu aşk çok çabuk gelişti eğer yılmaz filiz aşkı olucaksa en baştan beri vurgulanan yılmazın elifi ne kadar çok sevdiği sadece onunla mutlu olma istediğii gibi vurguların bi inandırıcılığı kalmicak..
Yılmaz çok önem verdiği bazı değerleri unutmuş gibi olurki buda dizinin içeriğine uygun diil...Elif e gelince zamanla alışıcak bu evliliğe..yaşadığı şeyler kolay diil..Zaten duygularını rahat ifade edebilen biri diil..çok utangaç bu yüzden fazla yakınlaşamıyor ömere...Ayrıca handanın herseferinde peşinde gölge gibi dolaşmasıda berbat bi durum..Elif geldiği yeri yaşadıklarını unutucak biri dill ve bu çevreye ait olmadığı biliyor ve bi ikilim içinde şuan...
Ben elif ve yılmazın karşılaşacağı sahneyi sabırsızlıkla bekliorum..Bakalım o zaman neler olucak..Yılmaz ne kadar sert ve güçlü görünsede ben elife karşı fazla direnemeyeceğini düşünüyorum...belki elife olan duyguları intikam isteğinin önüne geçer..
Bak bu yorumun fikirlerimi biraz etkiledi ...
Ama Elif o cevreye ait olmadigini bile bile evlendi omerle..
Yilmaz - Elif aski hakkinda ki yorumun cok dogru ;)
Hatali sadece Elif degil. Yilmaz cok degisti, para ve guc sahibi oldu. Elif geldigi yerini unutmadi ve bu cok iyi. Cok uzuluyorum onlar icin., Bir gun gelecek Filiz tanistiracak Yilmazi. Duygular karisacak. Yilmaz ile Omer dusman olacaklar bence ve karsi karsiya gelecekler. Filiz ile Elifin arasi acilacak.
Bende katiliyorum. Bende ask insaniyim ve bastan hep elif ile yilmazin askina inaniyorum.
Sensiz yasayamam, demislerdi birbirlerine, Onlar birbirlerine aittir.
Zaten ne olduysa elifin annesi yuzunden oldu. Annesi kizin kafasini karistirdi. Elif eve bakarken yilmaz ile demisti o kadar pahali olmasina gerek yok, biz birlikteyiz ya.
Hele ayrildikalrinda, yilmaz yuzugu alinca, eve gidip orda aglamisi yokmu, cok etkileyici.
Arkadaslar nerdeyse Yilmaz-Elif askinin bitmesinin ASIL suclusu Yilmaz diyeceksiniz. Dizinin eski bolumlerini tekrar tetkik etmenizi tavsiye ediyorum once. Sonra biraz aciklik:
Elif bikere Yilmazin duygulariyla daha dogrusu sevgisiyle resmen alay etti,cignedi,resmen ezdi yaaa. Detaylara girecek degilim. Sadece sunu soylemek istiyorum, Elif Yilmazin askini hak edecek hic birsey yapmadi hic. Insan okadar sevdigi bir insani (guyaaa) hemen terkedebilirmi? Hemen evlenebilirmi? Hemen aldatabilirmi? Hemde Yilmazin en sinir oldugu en nefret ettigi en dusman oldugu biriyle. Bu resmen ihanet, baska bi ifade bulamiyorum gercekten.
Aslinda basta bende cok istiyordum Elifle Yilmazin tekrar barismasini, hatta dugunu basip Elifi kaciracagini bile dusunmustum ama yapmadi. Demekki Elifin gercekten bu ihaneti yapabilecek kadar alcalip alcalmayacagini gormek istedi, goruncede zaten kahroldu, yaslara gomuldu dag gibi adam.
Elif kesinlikle Yilmazin askini hak etmiyor.
Ne kadar masum ve sucsuz gorunmeye calisirsa calissin bu aski bitiren Elif oldu. Bedelini nasil oderse odesin. Yilmazda belki hala buyuk askinin izleri var ama umidi kesmeli bence. Simdi Filizle birlikte cok daha guzel gorunuyorlar. Eger Yilmaz Filizi birakirda Elife yamanmaya calisirsa bu seferde Elifin Yilmaza yaptigi ihaneti Yilmaz Elife yapmis olacak ki bunu kesinlikle beklemem Yilmazdan.
Not: Dikkat ettinizmi bilmiyorum, ama dizide ihaneti sirtlayan hep hanimlar. Bu cok buyuk bi mesaj bence!?!?!?! Gorecez bakalim onumuzdeki bolumlerde neler olacak.
Arkadaslar nerdeyse Yilmaz-Elif askinin bitmesinin ASIL suclusu Yilmaz diyeceksiniz. Dizinin eski bolumlerini tekrar tetkik etmenizi tavsiye ediyorum once. Sonra biraz aciklik:
Elif bikere Yilmazin duygulariyla daha dogrusu sevgisiyle resmen alay etti,cignedi,resmen ezdi yaaa. Detaylara girecek degilim. Sadece sunu soylemek istiyorum, Elif Yilmazin askini hak edecek hic birsey yapmadi hic. Insan okadar sevdigi bir insani (guyaaa) hemen terkedebilirmi? Hemen evlenebilirmi? Hemen aldatabilirmi? Hemde Yilmazin en sinir oldugu en nefret ettigi en dusman oldugu biriyle. Bu resmen ihanet, baska bi ifade bulamiyorum gercekten.
Aslinda basta bende cok istiyordum Elifle Yilmazin tekrar barismasini, hatta dugunu basip Elifi kaciracagini bile dusunmustum ama yapmadi. Demekki Elifin gercekten bu ihaneti yapabilecek kadar alcalip alcalmayacagini gormek istedi, goruncede zaten kahroldu, yaslara gomuldu dag gibi adam.
Elif kesinlikle Yilmazin askini hak etmiyor.
Ne kadar masum ve sucsuz gorunmeye calisirsa calissin bu aski bitiren Elif oldu. Bedelini nasil oderse odesin. Yilmazda belki hala buyuk askinin izleri var ama umidi kesmeli bence. Simdi Filizle birlikte cok daha guzel gorunuyorlar. Eger Yilmaz Filizi birakirda Elife yamanmaya calisirsa bu seferde Elifin Yilmaza yaptigi ihaneti Yilmaz Elife yapmis olacak ki bunu kesinlikle beklemem Yilmazdan.
Not: Dikkat ettinizmi bilmiyorum, ama dizide ihaneti sirtlayan hep hanimlar. Bu cok buyuk bi mesaj bence!?!?!?! Gorecez bakalim onumuzdeki bolumlerde neler olacak.
HAHAHAHA allah askina ne alakasi var simdi?
Olay tamamen yalnis anlasilma
Kizin patronu kiza ilgi gosteriyordu Yilmazda bunu goruyordu ve kiskandi
Kiskandigi icin kavga etti Elifle ve bidaha onu gormek istemedigini soyledi.
Elifde kendini annesiyle kiz kardesi icin feda etti ve Omer le evlendi
Olay bu kadar basit
Kiz hala Yilmazi seviyor
Yilmazda Elifi seviyor
Tabiki kizi cekip almicak ordan
Kiz evleniyor neden oyle birsey yapsin ahahaha hangi turkfilminde oyle seyler olyuyorki ihlamurlar altinda olsun?Olsa bile dizinin tadi kalirmi?
Hakkaten benim de dikkatimi cekti...
Cok iyisin,sagol..
Guya kari-koca olacaklar.. Hem de YENI EVLI !
Bence de buz dolabi mubarek...
Elif Omeri sevmiyorki
Elif Yilmazi seviyor
Onun icin kendi gibi olamiyor Omerin yaninda
Cunki ona derin duygular beslemiyor
yaa dizinin son 1o dakikası bu hafta harikaydı yılmazla filiz arasındaki yakınlaşmalar tam gerçek hayattaki gibi yansıtıldı diğer dizilerdeki gibi her şey pat diye olmuyor.. dens ederlerken gayet yabancı iki insan gibi başladılar dansa daha sonra sarmaş dolaş oldular ama bu süreç tam 5dakikada oldu.. keza yılmaz filizi odasına bırakırken de önce serçe parmakları değdi tam anlamıyla ele ele tutuşana kadar 5dakika geçti... tabi bende ekran başında zıplayarak seyrettim harika bir dizi.. konusu klişe diyordum ilk başlarda yine öyle düşünüyorum ama işlenişi çok etkileyici!
Dizinin baslayacagini duydugumda mutlaka paylasim sitelerinde bulurum diye dusundum ancak dizi enflasyonundan mutevellit ancak 8.bolumden itibaren temin etmek mumkun oldu.
Cocuklugumuzda biraz gozyasi biraz tebessum ile seyrettigimiz o guzel Turk filmlerine cok guzel bir gonderme bu dizi. Eski Turk filmlerini de sevdigim icin bu diziyi de begendim. Ben basroldeki oyuncularin onceki calismalarini maalesef bilmiyorum ama rollerini basari ile canlandirdiklarini dusunuyorum. En cok Yilmaz in o biraz isyankar biraz mahzun ama cokca asik halini begeniyorum.
Michelle, Meralin sesini cok guzel yakalamissin. Ancak bizim jenerasyonun bildigi efsane "Mavi Ay" da Maddie Hayes i seslendiren Tulay Bursa seslendiriyor gercekten de. Ben uzun zamandir onun yaptigi bir seslendirmeyi hatirlamiyorum. Onun sesi de ayrica hos bir nostalji olmus.
Ilk bolumleri seyredemedigim icin sadece Yilmaz ile Elif icin ozel bir yer oldugunu tahmin ettigim deniz fenerinin dizideki hikayesi hakkinda, bilen arkadaslardan biraz bilgi rica ediyorum.
Ihlamurlar Altinda da seyretmeye devam edecegim bir dizi oldu. Bir dizi enflasyonu oldugu gercek ama bu surec icinde kaliteli yapimlar gittikce agirliklarini koyacaklar diye dusunuyorum. Bu da o kaliteli dizilerin guzel orneklerinden birisi.
Bu haftaki bölümde Ömer-Elif, Filiz-Yılmaz ilişkisi ile ilgili yorumlarım olacak.
Ömer Elif'e karşı o kadar iyi davranıyor ki bunun karşılığında Elif'in tepkilerinin çok soğuk olduğunu gördüm. Ömer ofis hazırlattığında,araba aldığında benim sarılıp teşekkür edesim geldi nerdeyse. ama Elif o kadar soğuktu ki. Hani çıkıyor olsa tepkisini anlarım ama bu evli olduğu bir adam. Aşık olmasa dahi bu kadar tepkisiz durmamalıydı. Melek gibi adam yahu, allah herkese böyle bir eş nasip etsin :)
Bir de Ömer-Elif aşkında nedense öpüşme sarılma gibi yakınlık belirtileri olmadı, Yılmaz-Filiz ilişkisi ise tam tersi. Bence çok hızlı gelişti ve bana çok yapmacık geliyor. Senaryo gereği bir an evvel yakınlaşmaya zorlanmışlar. Filiz nasıl bu kadar çabuk aşık oldu anlayamadım. Yılmaz'ın Filiz'e bakışlarından da hoşlanmıyorum. Bakışlarında sevgi görmüyorum çünkü, intikam, hırs, elde etme isteği var.
Ilk bolumleri seyredemedigim icin sadece Yilmaz ile Elif icin ozel bir yer oldugunu tahmin ettigim deniz fenerinin dizideki hikayesi hakkinda, bilen arkadaslardan biraz bilgi rica ediyorum.
Yilmaz ve Elif beraber olduklarinda sürekli oraya gidiyorlardi.Bir keresinde Yilmaz Elif'e tokat attiginda da orada barismislardi iyi hatirliyorsam..
Yani dogru tahmin etmissin,orasi ikisi için de çok özel bir yer.;)
super bir bolumdu yine agzim acik izledim resmen! filizle yilmaz cok yakisiyrlar ama yilmazla filizin iliskiye giriceklerini sanmiyrm filizin odasinda ama yilmaz hincini almak icin filizle iliskiye girebilir. yilmaz in gozleri muthis yawwwzzz
forgetmenot
12-12-05, 12:51
Filiz'i iyice kendisine bağlamak için, odada ona 'ben senin bildiğin erkeklerden değilim'de diyebilir.Böyle olursa Filiz iyice,Yılmaz için deli divane olup, katılıp kalabilir.
bilmiyorum dikkatinizi cektimi filiz yilmazin elinden tutup iceri cektigi anda yilmaz cok sasirdi.bakislarindan o saskinligi anlamak mümkün.o da beklemiyordu bu kadar cabuk birseylerin gelismesini belli ki.
elife kizanlara sunu da soylemek istiyorum,bir genc kiz oldugunuzu düsünün.nisanliniz kit kanaat geciniyor ve siz de geleceginiz icin cok iyi olabilecek bir iste calisiyorsunuz.ama nisanliniz tutturuyor calismayacaksin,o gelinlik bize uygun degil vs. vs. konusmaya.üstelik defalarca senden korkmak istemiyorum diyorsunuz ustelik tokat da yiyorsunuz sucsuz yere :confused: ama ayni tas ayni hamam.degisen bir sey yok.degismeyen tek sey nisanlinizin kontrol edilemeyen bir ofkesi.boyle biriyle gonül rahatligi ile evlenebilir miydiniz?
ben artik elifin annesini de suclamiyorum.kadin basta karsi cikmiyordu ancak o tokat olayini ogrenince o da cileden cikti.nisanliyken boyle yapan evlenince neler yapmaz?
hapishane kapilarinda agladigini gordük elifin.kapida bekledi kiz resmen.ama beyimiz orada kizi kirdi.bu kizin gururu yok mu?herkes bir anda sildi elifi.o da bu karmasa icinde iyice bocaladi ve bazi yanlislar yapti.o da etten kemikten.elifin bence tek hatasi omere dostca yaklasmak oldu .baslarda elif bir dost gozüyle gordü omeri ama elifin saf ve duru hali omeri etkiledi.yilmaz derdine yansin.
ikisinin de bazi hatalari var ancak yilmaz bas rolde bu konuda.yinelemekten gocunmayacagim madem delikanli neden sucsuz filizi bu ise alet ediyor?
Bravo Gurbetci. Bende sana katiliyorum. Sadece Elifte degil hata, Yilmazinda cok hatalari var. Hatta Elif hapsihanede bunu soyledi Yilmaza ve Yilmaz onu bir daha gormek istemedi. Onlar birbirlerine aittir ve oyle kalacaklar. Elif Omere duygular hissetmiyor. Yilmaz sarildigi optugu gibi opmuyor sarilmiyor. Bence Yilmaz ve Filiz o otelodasinda birseyler yasamayacaktir. Yilmaz ilk gecesini Elif ile yasasaydi cok daha guzel olurdu. Onlarin sozleri vardi. Fakat Yilmaz cok agresif ve kiskanc davrandi Elife. Gelinlik, kiyafet, is konusunda. Tamam her insan kiskanc olabilir, ama Yilmaz delice kiskaniyordu. Filizi kiskanmiyor. Murat ile iliskisi oldugunuda biliyor Yilmaz, neden kiskanmiyor o zaman? Demekki Filize birseyler hissetmiyor Yilmaz. Hissetmesinde bence. O Elifi unutmasin hic, gonlunden atmasin. Elifte Yilmazi ariyor bence. Umarim biraraya gelirler. Ama eskisi gibi asla olamaz artik. Tren coktan kalkti.
Soz vermis asklara. Sensiz yasayamam Elif. Sensiz yasayamam Yilmaz.
Yılmaz kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek bence Filiz'in güzelliğine ve karakterine kapılacak bunun işaretleri de var zaten.Yılmaz sade bir hayat istiyordu, imkanları ne olursa olsun hep yanında olacak bir kadın.Yılmaz, Elif de bulamadığı her şeyi Filiz de bulacak.Bekleyin görün.
Öyle yada böyle..
İkisinin pek uyumlu bir çift olmadığını gözlerimizle gördük.. Ki yılmaz bir daha elifle birlikte olmaz.. Çünkü artık o evli ve yılmaz buna hayatta kabellenemz..
evanescencefreak
12-12-05, 17:55
Guzel bolumdu.Daha cok Filiz'le Yilmaz'a agirlik verilmis.
Artik Elif ile Omer'in sahnelerini heyecanlandirici bulmuyorum.
Evlendikleri icin olsa gerek.Ama Filiz ile Yilmaz gorunutuye geldimi merakla izliyorum.
Filiz kendini nasil ele verdi ama.Yanasti yanasti...umdugunu alamadi.
Oteldeki sahneler coook guzeldi.Ozellikle dans sahnesi :)
Yılmaz kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek bence Filiz'in güzelliğine ve karakterine kapılacak bunun işaretleri de var zaten.Yılmaz sade bir hayat istiyordu, imkanları ne olursa olsun hep yanında olacak bir kadın.Yılmaz, Elif de bulamadığı her şeyi Filiz de bulacak.Bekleyin görün.
yooo ben hep soyluyorum ve soylicem
yilmaz filizden hoslanabilir
ama onu elif kadar sevmicek goruceksiniz
ve elifi unutamicak hic bir zaman!
daha simdi biraraya gelmediler
daha bir arayada gelsinler neler olucak
ve yilmaz elifi sevmese zaten filizi kulanmaz
bilerek filizi kulaniyorki ondan intikam almak icin
insan birinden neden intikam almak istesin cunki sevdigi icin
sevmse zaten umrunda olmaz
HAHAHAHA allah askina ne alakasi var simdi?
Olay tamamen yalnis anlasilma
Kizin patronu kiza ilgi gosteriyordu Yilmazda bunu goruyordu ve kiskandi
Kiskandigi icin kavga etti Elifle ve bidaha onu gormek istemedigini soyledi.
Elifde kendini annesiyle kiz kardesi icin feda etti ve Omer le evlendi
Olay bu kadar basit
Kiz hala Yilmazi seviyor
Yilmazda Elifi seviyor
Tabiki kizi cekip almicak ordan
Kiz evleniyor neden oyle birsey yapsin ahahaha hangi turkfilminde oyle seyler olyuyorki ihlamurlar altinda olsun?Olsa bile dizinin tadi kalirmi?
Olay tamamen bir pazarlik, Elif Yilmazi verdi simdiki hayatini aldi. Bunu goremiyecek kadar bulanmis olamaz gozlerimiz. Yilmaz Patronun Elife ilgi gosterdigi icin kiskanmasi dogru ama atladigin bisey var; Elifin Omere olan yakinlasmasi, istemedigi icinmi her firsatta arabasina biniyordu. Istemedigi icinmi Yilmazi is yerinde ona degisti. Guya seviyormus, insan sevdiginin karsisindan yaka paca atildigini gorse olur be, kahrolur. Elif hanim ne yapiyordu? Omerin yedigi yumrugu tedavi etmekle mesguldu, bukadar iste Elifin aski!
Not: Basrollerini Cuneyt Arkin ve Filiz Akin'in paylastigi SEVDIM SENI adli Turk filmini seyretmeni tavsiye ediyorum. Hayal kirikligina ugrayacaksin ama izlemeye deger! Bu konuyla alakali daha bi cok turk filmi sayabilirim, yeterki sen izlemek iste!
yooo ben hep soyluyorum ve soylicem
yilmaz filizden hoslanabilir
ama onu elif kadar sevmicek goruceksiniz
ve elifi unutamicak hic bir zaman!
daha simdi biraraya gelmediler
daha bir arayada gelsinler neler olucak
ve yilmaz elifi sevmese zaten filizi kulanmaz
bilerek filizi kulaniyorki ondan intikam almak icin
insan birinden neden intikam almak istesin cunki sevdigi icin
sevmse zaten umrunda olmaz
Sen hep soylemeye devam et, soyleyerek kendini avuta dur. Yilmaz Elifin kendisini gercekten cok sevdigini zannediyordu. Baktiki sevgisi cok ucuzmus, oda Elifin kendisine yaptigi hainligi Elifin gozune sokmak icin Filize yaklasti. Oyle senin dedigin gibi Elifi sevdigi icin Filizi kullanmasi falan hikaye. Intikami insan ofkelendigi, oc almak istedigi, nefret ettigi icin alir. Sevdigi icin almaz! Onceden Filizi kullanmak istedigi dogru ama haticeye degil neticeye bakalim. Gorecezki Yilmaz Filizi Eliften cok cok cok daha fazla sevecek. Filizde hak ediyor bunu zaten.
Hem eger Yilmaz Elife dedigin gibi geri donecek olursa, Elifin Yilmaza yaptigi ihaneti Yilmazda Filize yapmis olmazmi? Ayni kucuklugu gostermis olmazmi? Yilmaz o kadar kucuk olmadigini gosterecek.
Zaten Yılmaz Filize ilk başta o amaçla yaklaşmıştı şimdiki amacı o değil ve herkez görecek Filizle Yılmazın aşkını , gerçek aşk nasılmış hepimiz izleyerek şahit olacağız .........
Artık elif mazi oldu ne demişler; geçmişe mazi derler....
Zaten Yılmaz Filize ilk başta o amaçla yaklaşmıştı şimdiki amacı o değil ve herkez görecek Filizle Yılmazın aşkını , gerçek aşk nasılmış hepimiz izleyerek şahit olacağız .........
+10000000000000000
cok doru söyledin gazetede haber cıktı elif artık bitti diye
Doğru söylüyorsun... bencede artık yılmaz için elif defteri kapandı..
yaa zaten bence birinden intikam almak istiyosan o senin için artık eskiden çok sevmiş olduğun kişi bile olsa artık nefret ettiğin birine dönüşmüştür.belki nefret ağır kaçacak ama en radikal haliyle intikam aşkı öldürür.
Yorumlarinizin hebsi cok ilginc ve gerceki ama bakip ve greceyiz neler olacak.. belki heb yilmaz elife bir yonden asik kalacak ama birlesmiyecek orda katiliyorum.. bir daha yilmaz ve elif gormiyecez... ama yilmaz ve elifin aski bitecekmi bilemem insllah bitmez... YENIDEN SEVILIR AMA YERINE SEVILMEZ...
ve daha yeni ozeti okudum... bu hafta elif ve yilmaz karsilasiyormuuuu :cool:
Sen hep soylemeye devam et, soyleyerek kendini avuta dur. Yilmaz Elifin kendisini gercekten cok sevdigini zannediyordu. Baktiki sevgisi cok ucuzmus, oda Elifin kendisine yaptigi hainligi Elifin gozune sokmak icin Filize yaklasti. Oyle senin dedigin gibi Elifi sevdigi icin Filizi kullanmasi falan hikaye. Intikami insan ofkelendigi, oc almak istedigi, nefret ettigi icin alir. Sevdigi icin almaz! Onceden Filizi kullanmak istedigi dogru ama haticeye degil neticeye bakalim. Gorecezki Yilmaz Filizi Eliften cok cok cok daha fazla sevecek. Filizde hak ediyor bunu zaten.
Hem eger Yilmaz Elife dedigin gibi geri donecek olursa, Elifin Yilmaza yaptigi ihaneti Yilmazda Filize yapmis olmazmi? Ayni kucuklugu gostermis olmazmi? Yilmaz o kadar kucuk olmadigini gosterecek.
HAHAHAHA ne icin kendimi avutayim ya?
Seyretigim sadece bir dizi gercek bir ask hikayesi degil
Bir yerlerimi yirtmiyorum anlatmak icin
Benim dusuncem bu ve belli zaten
Elifi seviyor
Filizlede oylesine beraber
Filzi gercekten severse burdayim ben :)
Ama olmucak
BEN YILMAZ ELIFE DONUCEK DEMEDIMKI ZATEN
HEP ELIFI SEVICEK DEDIM AMA DONECEGINE SOYLEMEDIM
VE BENCEDE DONMEZ
AMA ARALARINDA BIRSEY GECICEK YINEDE
Fark ettiyseniz dizinin konusu zaten o degilBi Tugba Buyukusutnu
beyeniyorsunuz diye ilaha onu sevmicek yani
Ona bakarsan ben elifi cok cok guzel zaten bulmuyorum
Ben dizide yasananlari anlatiyorum ve olacaklari
Onumuzdeki gunlerde Elifin arkadisi Sema'nin dugunu olacak ve Yilmaz Elifle orada karsilacak bence. Insallah kivilcimlar yine gelir. Ask kivilcimlari.
Su an birinci ve ikinci bolumu seyrediyorum. Oradaki ask varya...Ah be Elif ah.
Onlar asklarini hep icinde yasayacaklar fakat beraber olamayacaklar.
Yilmaz Elifi, Elifde Yilmazi deliler gibi seviyor, Halen.
Arkadaslar, eski bolumleri izliyorumda. Yilmaz kogusta vedalasirken bir diger mahkuma "Intikam alacaksan baska turlu alacaksin" demisti.
Bu ne demektir.
HAHAHAHA ne icin kendimi avutayim ya?
Seyretigim sadece bir dizi gercek bir ask hikayesi degil
Bir yerlerimi yirtmiyorum anlatmak icin
Benim dusuncem bu ve belli zaten
Elifi seviyor
Filizlede oylesine beraber
Filzi gercekten severse burdayim ben :)
Ama olmucak
BEN YILMAZ ELIFE DONUCEK DEMEDIMKI ZATEN
HEP ELIFI SEVICEK DEDIM AMA DONECEGINE SOYLEMEDIM
VE BENCEDE DONMEZ
AMA ARALARINDA BIRSEY GECICEK YINEDE
Fark ettiyseniz dizinin konusu zaten o degilBi Tugba Buyukusutnu
beyeniyorsunuz diye ilaha onu sevmicek yani
Ona bakarsan ben elifi cok cok guzel zaten bulmuyorum
Ben dizide yasananlari anlatiyorum ve olacaklari
Goruslerine saygimiz sonsuz, ama unutmaki bizimkilerde sadece bir gorus.
Kendini avuttugunu dusunuyorum, cunku surekli olmasini istedigin hadiselerden bahsediyorsun. Filizle beraberligi kesinlikle oyun degil, belki o amacla basladi ama artik ok yaydan cikti. Elifi sevecek diyorsun, bizde bunu tartisiyoruz zaten. Bizde sevmeyecek ve sevmiyor diyoruz. Sadece yasamis oldugu guzel gunleri unutamiyor okadar. Ama Elif belki yaptigi ihaneti anlayip pisman olabilir. Yilmazda boylece intikamini almis olacak, geri donus asla olmayacak. Filizi begendigimizden dolayi destekliyor falan degiliz, sadece gercekleri yazmaktan korkmuyoruz. Ben dizide olacaklari anlatiyorum diyorsun,olmasini istediklerini desek daha dogru olur. Son olarak dizinin konusuna aciklik getirelim: Slogani OLUMSUZ(o ve u larda noktalar var) ASKLARA ! Yani cogul, yani asklar, yani Yilmaz Filizi Eliften cok en kotu ihtimalle onu sevdigi kadar sevecek! Yilmazin Elife olan duygularini en guzel su sozler ifade ediyor: " Donulmez tovbelere gomdum seni !!! "
Hani tamam sucun tek sahibi Elif degil, ama nerede görülmüs Sevdigi varken bir baskasiyla yakinligin olusmasina müsade etmek, sonra da diyelim ki vayyy Yilmaz kiskanc, despot kafali herif, kiza anlayis göstermedi... falan filan.
Ömerin yakinlasmasi Elifin hosuna gitti, acikcasi bu. Yoksa elinin tersiye itebilirdi, sonra ki bölümlerde görmedik mi nasil isten ayrilabiliyormus...
Yilmaz biliyordu basina gelecekleri, onun icin kizi kendine cekmeye calisti ama beyhude, göz göre göre elinden gitti.. Yani Elifi masum bir portre gibi duvara asmayalim. Yilmazin ne kadar hatasi varsa Elifin daha fazla hatasi oldu.
Yerine sevilmez ama bir baskasi sevilebilir deniyor, dizide ki siirlere bakilirsa bunun bile bir asli kalmayacak. Adam Elif'de bulamadigini bir baska tende ariyor, laf aramizda buldu da :D
Yerine belki sevilmez ama, yeni Sevgi digerini bastirabilir, hatta unutturur da.
Hele Filiz Yilmazin kim oldugunu bir ögrensin, Yilmaz Filizin derdine düsecek, aha da buraya yazmis olalim.
Onumuzdeki gunlerde Elifin arkadisi Sema'nin dugunu olacak ve Yilmaz Elifle orada karsilacak bence. Insallah kivilcimlar yine gelir. Ask kivilcimlari.
Su an birinci ve ikinci bolumu seyrediyorum. Oradaki ask varya...Ah be Elif ah.
Onlar asklarini hep icinde yasayacaklar fakat beraber olamayacaklar.
Yilmaz Elifi, Elifde Yilmazi deliler gibi seviyor, Halen.
KIZ ICIMI OKUDUN YAAAAA
AYNEN SANA KATILIYORUMMMMMM
IKISI COK SEVIYORLAR YA BIRBIRLERINII :(
Yilmaz iyi gidiyordu. Belki biraz demode idi tavirlari ama tutarli idi. Kendince dogru bildigi degerleri korumak ve ustun tutmak adina basini belaya sokmaktan bile cekinmiyordu. Ta ki Filizin odasina girene dek. Kendi kizkardesini hem de sadece platonik olarak seven en iyi arkadasini bir guzel pataklayacaksin, kizkardesini itham edeceksin. Sonra bir baskasinin kizinin, kizkardesinin odasina baliklama dalma firsatini kacirmayacaksin !! Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Filiz, zengin, ne bileyim sosyete tabir edilen bir aileden diye mi, yani bu ikiyuzlu namus kurallari oyle zengin kizlari icin gecerli degil mi ? Ya da Omerden, Elif ten intikam almak icin mi ? Yahu kiz dunden razi sana ne diyorsunuz tamam . Pekala, Yilmazin amaci intikam, ama ya Filizin duygulari ?Yilmaza asik oldu, ve duygularinin karsilikli oldugunu dusunerek birtakim davranislar icine giriyor. O halde gercek duygularla ve iyiniyetle hareket eden birisini, ustelik de baskalarina duyulan ofke ile hareket ederek ve intikam almak icin bu denli incitmek ne kadar dogru ? Filiz, Yilmaz in kim oldugunu ogrendiginde amacini da anlamayacak mi ?
Elif ciftlikte Omerle, seninle dusundugun kadar degil yarisi kadar bile yakinlasamam manasindaki o konusmayi yaptiktan sonra Omerin sergiledigi tavir boyle miydi ?
Ben diziyi 8.bolumden itibaren izlemeye basladim. Herseyden Filiz sorumlu, her turlu kotulugu hakediyor sonucuna ulastiracak turden olaylar seyredemedigim bolumler icinde meydana geldi ise bilen bir arkadastan yardimci olmasini rica ediyorum.
Sevgiyle Kalin ...
Göreceksiniz o odada hiçbirşey olmayacak Yılmaz asla öyle birşey yapmaz Filizde yapmaz o şarabın etkisiyle yaşanmış bir olay....
Elif 'le filizi nasıl bir tutarsınız elif yılmazı önce çıldırttı sonrada davranışları yüzünden ayrıldı onun tek derdi paray dı oda ömerde var......
Yılmaz la Filizin ilişkisi böyle olmayacakonlar birbirlerini çıkarları için terketmeyecek.....
Aslında Elife teşekkür etmeli onun sayesinde hapise girdi ve şu anki durumunu Elife borçlu.....
Ben de odada birşey olacağını sanmıyorum, hala daha Yılmaz'ın Filiz'e karşı intikam duyguları ağır basıyor ama bunun değişme sinyalleri veriliyor. Bence Filiz gerçeği anlayınca ve doğal olarak Yılmaz'ı da terkedince Yılmaz gerçek duygularıyla yüzleşecek. Ayrıca her sevda tektir, unutulmaz ama bazı şeyler değişirse "aynı" kişi bile olsa "aynı" sevda yaşanamaz. Elif ve Yılmaz'ın aynı aşkla biraraya geleceğini ummak biraz fazla iyimser bir yaklaşım gibi geliyor bana.
Ben daha önce de yazmıştım, beklentileri farklı olan iki kişinin birararaya gelememesinde suçlu aramak bana çok mantıklı gelmiyor. Sonuçta bence her iki karakter de kendi açısından bakınca haklı olduğu noktalar vardı. Sonuçta iki farklı görüş vardı.
Arkadaslar yorumlariniz cok guzel... ve cok da gercekci
Bende hic zannetmiyorum oda birsey olacak.. ama belli de olmaz birseylerde olabilir..
Ama ben yilmaz ve filizin beraberlihini cok erken buluyorum hic te gerceksi durmuyor.. hani filiz cok zor ve ulasilmazdi ( Yani ulasilmaz derken cok zor biriydi ) ama uzaktan da hic oyle gorunmuyor daha yilmazin kimdir neyinnesidir bilmeden iliskiye giriyor.. bence cok sacma ve hic te inadirici deyil...
herkesin tabi baska bir gorusu ve yorumu var... ama bence burda daha fazla on planda elif ve yilmazin aski evet elif ve yilmaz olmasaydi nasil filizi taniyacakti.. vesayri ama ozamda dusunuyorum bolum ozeti gectihinde neden sonuda soz verilmis akslara var ve o dortlunu resmi ciktihi anda elif gozleri arkad tarafta ve buzama kadar okunmus butun siirler elif ve yilmaza...
ben burda buna da anlamiyorum iste okdar cok tr filmi varki fakir oglan fakir kiz fakir kiz zengine gider fakir oglan zengin olur ve oglanin ya kardsi veya bir yakinindan intikam almaya calir ve yaparda evet orda hoslanma olur behenmede ve beraberde bazen olmazlar ama heb asklari icinde kalir... turk filmlerine benziyorsa veya beziyecekse elif ve yilmaz heb asik kalacak belki biraraya gelmezler ama heb asik kalacaklar... ;)
Burda tabi haksizlik oluyo hem omer hemde filiz iyi oluyo diye birsey yok veya onlar mutluhu haketmiyor da birsey yok.. ama dizi gereyi oyle iste...
ve filiz yaptihi haksizlik deyilmi evet muratla aralrinda tam birsey yoktu ama tanima icindeydirler oda bi ihanet sayirlir cunku murat hale birseyler olambilecehini saniyor... :cool:
Bende hic zannetmiyorum oda birsey olacak.. ama belli de olmaz birseylerde olabilir..
Ama ben yilmaz ve filizin beraberlihini cok erken buluyorum hic te gerceksi durmuyor.. hani filiz cok zor ve ulasilmazdi ( Yani ulasilmaz derken cok zor biriydi ) ama uzaktan da hic oyle gorunmuyor daha yilmazin kimdir neyinnesidir bilmeden iliskiye giriyor.. bence cok sacma ve hic te inadirici deyil...
herkesin tabi baska bir gorusu ve yorumu var... ama bence burda daha fazla on planda elif ve yilmazin aski evet elif ve yilmaz olmasaydi nasil filizi taniyacakti.. vesayri ama ozamda dusunuyorum bolum ozeti gectihinde neden sonuda soz verilmis akslara var ve o dortlunu resmi ciktihi anda elif gozleri arkad tarafta ve buzama kadar okunmus butun siirler elif ve yilmaza...
ben burda buna da anlamiyorum iste okdar cok tr filmi varki fakir oglan fakir kiz fakir kiz zengine gider fakir oglan zengin olur ve oglanin ya kardsi veya bir yakinindan intikam almaya calir ve yaparda evet orda hoslanma olur behenmede ve beraberde bazen olmazlar ama heb asklari icinde kalir... turk filmlerine benziyorsa veya beziyecekse elif ve yilmaz heb asik kalacak belki biraraya gelmezler ama heb asik kalacaklar... ;)
Burda tabi haksizlik oluyo hem omer hemde filiz iyi oluyo diye birsey yok veya onlar mutluhu haketmiyor da birsey yok.. ama dizi gereyi oyle iste...
ve filiz yaptihi haksizlik deyilmi evet muratla aralrinda tam birsey yoktu ama tanima icindeydirler oda bi ihanet sayirlir cunku murat hale birseyler olambilecehini saniyor... :cool:
EVET AYNEN HERKEZ ELIFE LAF ATIYORDA YOK BIRAKIP GITTI BILMEM NE
ONA BAKARSAN FILIZDE MURATLA YINEDE CIKIYORDU GIBI
ONA ILGI GOSTERDI VE ZAMAN ISTEDI ONDAN
ODA SIMDI BIRDEN YILMAZA DONDU AMA FILZI YAPINCA UNUTULUYOR
ELIF VE YILMAZINKI GERCEK ASK
BEN HERSEYI COK ERKEN BULUYORUM O NE OYLE HEMEN ASIK OLDU FILIZ
ZATEN YILMAZ ONA ASIK DEGIL VE OLMUCAK
BU COK BELLI
Filiz Murat'la beraber degildi. Sadece birbirlerini daha yakindan taniyorlardi. Filiz Murat'a zaten belki hic bir zaman hissetmemde dedi.
Birde su var, Filiz Murat'a asik degildi. Ve onu para icin birakip gitmedi. Filiz baska yone dondu, yani gercek hislerini takip ediyor...gercek sevdigini takip ediyor.
Ben sadece Elif'in suclu oldugunu dusunmuyorum. Yilmaz'in da sucu var. Ama simdi ikisinin suclarini karsilastiralim:
Yilmaz'in suclari:
- Cok fazla kiskandi. Acayip sekilde. (Ama dogrusu kiskanmak suc degil bence ama, neyse)
- Agresif davrandi. Bazen konuyu bilip bilmeden davrandi.
Elif'in suclari (yani haksiz oldugu yerler):
- Omer'in arabasina bindi birkac kere, hemde Yilmaz'in kizacagini bile bile. Ustelik birde Yilmaz'a yalan soyledi bunun ustune.
- Omer Elif'e telefon verdi. Elif bunun ustune yine yalan soyledi. Herkese telefon verdigini soyledi, oysa bu dogru degildi.
- Bir tane davet vardi, hani Elif yeni isini alinca. Yilmaz ona sinirlenmisdi, cunku onla Omer hakkinda dedikodular cikarmisti. Elif'de Yilmaz'a kizip Omer'le bir barda bulusmustu. Insan her sinirlendiyinde baska bir erkege yesil isikmi yakar?
- Yilmaz Eliften isisini birakmasini istemisti. Tabi burda Yilmaz haksizlik yepti. Ama Elif'in yaptigi yanlislik ise, isini Yilmaz'a tercih etti. Oysa o isi birakip, baska bir yerde is bulabilirdi. Yilmaz bunu kabullenebilirdi.
Ben Elif'i sevmiyorum dige birsey demiyorum, aksine cok seviyorum. Elif zaten benim kalbimi ucuncu bolumdemi ne almisti. Hani aynanin karsisina gecip kendi kendisine sakalasiyodu. Sonrada Omer gelip onu gordu. Ben o bolumden beri Elif'i seviyorum.
soylediklerin cok mantikli... bende filiz ve yilmaz askini cok cabuk ilerlemis buluyorum... daha cok bi sure olabilirdi birbirlerine tanimalari icin..
Benim gonlum heb elif ve yilmaz olarak kalacak bide belli bi cok arakdas elif ve yilmaz diyeo bir araya gelmeseler bile heb birbirlerini sevecekler
Ne olursa olsun ona asik olmasanda.. berber ask yasamiyolardi.. ama yinde birbirlerini tanimaya basladilar..
bide bi sahnede murat filize sordu ya ne oluyor benden koptun felan filan aklima simdi gelmiyor ama... ozaman diyebilirdi murata ama yok hanfendi demedi ayni ya gelir bence
Evet Murat'a soylemedi, cunku Yilmaz'i unutmayi dusunuyodu ve Murat'a ihanet etmek istemiyordu....bunun icin ertesi gun is teklifini red edecekti...ama Yilmaz onu sinirlendirip aklisini degistirdi.
Ehh ne olsun, sonunda senaryon boyle yazilmiz. Herhalde Tuba Buyukustun'un sucu degildir. Bosbosunu cekistirmiyelim.
Evet Murat'a soylemedi, cunku Yilmaz'i unutmayi dusunuyodu ve Murat'a ihanet etmek istemiyordu....bunun icin ertesi gun is teklifini red edecekti...ama Yilmaz onu sinirlendirip aklisini degistirdi.
Ehh ne olsun, sonunda senaryon boyle yazilmiz. Herhalde Tuba Buyukustun'un sucu degildir. Bosbosunu cekistirmiyelim.
dedihin gibi filizin sucu yok senaryo gerehi oyle daha yenide diyordun ki elif artik sevmiyorum bi sahne yuzunden... demek hersey bi senaryo :cool: ..
Ben ondan sonrasi ni diyorum hani otele giderken
dedihin gibi filizin sucu yok senaryo gerehi oyle daha yenide diyordun ki elif artik sevmiyorum bi sahne yuzunden... demek hersey bi senaryo :cool: ..
Ben ondan sonrasi ni diyorum hani otele giderken
Ben Elifi sevmiyorum demedimki. Aksine ben elifi cok seviyorum. Cok basarili bir aktris ve rolunu iyi kapsamis.
yaa ben de o odada bişey olacağını sanmıyorum ayrıca olmasını şimdilik istemiorum da çünkü daha yılmaz filize aşık olmadı
Hiçbir şekilde Filiz ve Yılmaz'ın ilişkilerinin hızlı olmasını istemiyorum.Sindire sindire izleyelim ama değil mi :D
Bu bölüm çok hüzün verici elif hiçbirseyden haberi olmadan filizin hazirlanmasina yardim ediyordu ve sonra o elifin yikildigi an yilmazi gördügü andi.Elifin böylesine aci çekmesi beni çok üzdü ama kendi düsen aglamaz artik bu duruma nasil katlanacak bilemiyorum çünkü ben katlanamiyorum.Artik yilmaz için intikam vakti geldi. :(
Her ihanetin, her alcakligin, her biiiiiiiip'in bedeli mutlaka vardir. Bazen yikici, bazende ezicidir!
daha yeni fragmeni izledim...
Buhafta super bir bolum olacak... ve bundan sonra intikam zamani basliyor....
Yilmazin bakislarina hayranin yaa... filiz ona okadar yaklasirken okadar sevgi dolu bakaren yilmaz cko intikamca bakiyo sanki ondan nefret ediyormus gibi.. bilem sizde farkettinizmi..
Acaba elif neden agliyo cok merak ettim... ve tek basina sokakta neyapiyor,,???? ve kapiyi cal yuzde yuz yilmaz di
super br bolum olacakkkkk
GULBEYAZ76
15-12-05, 16:54
Yılmazın gerçek duygularını ancak filiz gerçeği öğrenip onu terkettiğinde anlayabiliriz.Bence başta amacı intikamdı ama bu ayrılık ona gerçek duygularıyla yüzleşmeyi öğretecek.(Filizin peşinden koşan pişman ve aşık bir yılmaz izlemeye hazırlanalım.)
Yılmazın gerçek duygularını ancak filiz gerçeği öğrenip onu terkettiğinde anlayabiliriz.Bence başta amacı intikamdı ama bu ayrılık ona gerçek duygularıyla yüzleşmeyi öğretecek.(Filizin peşinden koşan pişman ve aşık bir yılmaz izlemeye hazırlanalım.)
bende senin gibi düşünüyorum arkadasim,
bundan sonraki bölüm Filiz-Yılmaz aşkının dönüm noktası olacak bence .. :D
Filiz gerçeği öğrenince Yılmazı terkettiğinde her sey ortaya çıkacak aşk mı ? intikammı ?
gülündikeni
15-12-05, 19:32
Bu hafta fragmandaki siir;
Ey Istanbul ne kaldi alacagin benden?
Neye yarar tüm sokaklarin bos simdi,O yokken...
O'nu benden aldin..
Sana yenildim,bir günahkar yüzünden.
Verme istemem...
Birak üstü kalsin,alacagim yok senden..
Adini yazdim ya derinlerime...
Unutmak ölüm...
An gelir aglarim ikimizin yerine...
Bedenin topragim olsun...
Birakip gidersen azap düslere...
kanal d nin bir anketi vardı.elif ve yılmazın sonu ne olacak diye.ikiside birbirini unutacak demiş çok kimse.şimdi düşünün bu dizinin ana teması ne.bu cevap ne kadar uyuyor.elif ve yılmaz birbirini unutursa ve hayatlarına giren yeni kişileri daha çok severse bence dizinin ana teması düşer.elif, evet evlendi ömerle ama, çok pişman olacak.hatta filizi öğrendiği andan itibaren kuduracak kıskançlıktan.belki kavuşmaları bu satten sonra saçma olur ama tamamen unutmaları daha anlamsız.en doğrusu aşkları sürecek ama kavuşamayacaklar.hatta bir bölümde bence o yarım kalan aşkı yaşatacak senaristler ve yönetmen diye bekliyorum.o fenerin altında..
kanal d nin bir anketi vardı.elif ve yılmazın sonu ne olacak diye.ikiside birbirini unutacak demiş çok kimse.şimdi düşünün bu dizinin ana teması ne.bu cevap ne kadar uyuyor.elif ve yılmaz birbirini unutursa ve hayatlarına giren yeni kişileri daha çok severse bence dizinin ana teması düşer.elif, evet evlendi ömerle ama, çok pişman olacak.hatta filizi öğrendiği andan itibaren kuduracak kıskançlıktan.belki kavuşmaları bu satten sonra saçma olur ama tamamen unutmaları daha anlamsız.en doğrusu aşkları sürecek ama kavuşamayacaklar.hatta bir bölümde bence o yarım kalan aşkı yaşatacak senaristler ve yönetmen diye bekliyorum.o fenerin altında..
aynen yaaa benimde demek istedigim bu
elif ve yilmaz birbirlerini unutursa dizi gercekten cok tuhaf olur
dizi neyle basliyor neyle sonuclaniyor ozaman
değil mi ?bencede.şimdi yılmaz ve filizi yakıştırıyorlar tamam ama yılmaz değilmiydi aşkı için başına işler açan.filizide sevecek bence ama elifin yeri ayrı olacak.yani öyle olmalı diye düşünüyorum.ayrıca elif çok mutsuz olacak sanırım o evde.
Elıfın o evde mutsuz olacagı kesın zaten basında oyle cadı bı kaynana oldugu surece. Omerle ısteyerek evlenmedı zaen kardesınden dolayı kendını borclu hıssettıı ama yılmazı unutması mumkun degıl. Hele bıde yılmazla fılızın durumunu ogrensın tabırıcaızsse kuduracak elıf ama ıyı olacak ona kendıettı kendı buldu. Degerını bılemedıyılmazın. Dilerim filim sonundada kavusamaz O Bir zamanlar ugrunda canını verecek kadar sevdıgı YILMAZINA
Güzel bir bölüm olacağa benziyor.En merak attiğimsahne Elif'in yılmaz'ı görüp göremeyeceği.Fragmanda dikkatlice bakıyor ama baktığı kişi Yılmaz ile Filiz'i belli değil.Sonucu bu akşam öğreneceğiz.
Anketle ilgili yaptığınız yoruma ilişkin bir kaç kelime söylemek istiyorum.Elif ve Yılmaz'ın birbirini unutması dizinin içeriğine aykırı olur şeklinde görüşleriniz var.Bir İstanbul Masalı'nı seyrettiyseniz ilk bölümlerde Demir ve Esma birbirlerini seviyorlardı ailelerine rağmen ama gelişen olaylar neticesinde birbirlerini unuttular ve başkalrını sevdiler.Bir şekilde başlayan konu zaman içinde farklılaşabiliyor.İzleyip görmek gerekiyor.Senaristler bizlere ne hazırlamışlarsa onları izleyeceğiz
Haklısın Sude,Bim'deki örnek bu dizi için çok iyi bir örnek olmuş.Hem niye Yılmaz artık yoluna devam etmesin ki.Elif artık evli barklı kadın.Yılmaz bir ömür boyu onun aşk acısınımı çekecek.Ben bunun adaletli olduğunu düşünmüyorum.Yılmaz'da yeniden sevmeli ve sevilmeli...
Güzel bir bölüm olacağa benziyor.En merak attiğimsahne Elif'in yılmaz'ı görüp göremeyeceği.Fragmanda dikkatlice bakıyor ama baktığı kişi Yılmaz ile Filiz'i belli değil.Sonucu bu akşam öğreneceğiz.
Anketle ilgili yaptığınız yoruma ilişkin bir kaç kelime söylemek istiyorum.Elif ve Yılmaz'ın birbirini unutması dizinin içeriğine aykırı olur şeklinde görüşleriniz var.Bir İstanbul Masalı'nı seyrettiyseniz ilk bölümlerde Demir ve Esma birbirlerini seviyorlardı ailelerine rağmen ama gelişen olaylar neticesinde birbirlerini unuttular ve başkalrını sevdiler.Bir şekilde başlayan konu zaman içinde farklılaşabiliyor.İzleyip görmek gerekiyor.Senaristler bizlere ne hazırlamışlarsa onları izleyeceğiz
ben katılmıyorum.bim da konu o noktaya gelmek üzere kurgulanmıştı.yani esma selimi sevecekti sonunda.selimde esmayı.demire olan çocuksu aşkı bitecekti yani dizi selim ve esma aşkı üzerine kurluydu.zaten daha önce çekilmişti böyle bir film izlemişsinizdir.bence ıhlamurlar altında bim den farklı.
Ben aynen katiliyorum. Cunku, anladigim kadariyla Bim le Ihlamurlar Altinda dizisinin benzerliklerini veya kurgularini degil, asklarin veya asiklarin degisebileceklerini tartisiyoruz. Evet gayet dogal asklar ve asiklar degisebilir ve degisebilmeli. Yilmaz orneginde gordugumuz gibi.
Birçok kisi elifden hoslanmadigi için önyargili davranarak elifin geçmiste yapmis oldugu hatalari her firsatta vurguluyor ama kimse filiz hanimin yaptiklarini sorgulamiyor.Her ne kadar murata karsi sevgi hissetmedigini belirtse de murata umut verdi ve simdi ona hiçbir açiklama yapmadan murati kandirmis durumunda oluyor.Murati sevmese bile onunla olan birlikteligi var ama filiz bu birlikteligi ciddiye almadigi gibi hiçbir açiklama yapma zahmetinde de bulunmuyor yani dürüst davranmiyor ve ihanet ediyor ama Yokkk!! kimse filize toz kondurmaz ne de olsa güzel ya.Ayrica yilmazi kendi odasina almasini da hiç yakistiramadim basit kadin durumuna düstü yaptigi bu uygunsuz davranisiyla ama yilmaz davranmasi gerektigi gibi davranarak en güzel cevabi verdi.Elif çok tatliydi yaa :)ailenin içinde bir günes gibi parladi ve sicakligi ile o soguk revani kaynanasini bile güldürmeyi basardi.Son olarak elifin yilmazi görünce nasil bir tepki verecegini çok merak ediyorum.
Oncelikle Filiz ihanet etti ve Murata yalan soyledi.
Yilmaza abisin mutlu oldugunu soylerken, yilmazin ani kalkisi acayip etkiledi beni.
Canan hanim rahatsizlasinca bence yilmaz ilgilenecek ve onu oglu yerine koyacak.
Omer cok iyi ya. ama simdilik iyi rolde. Ilerde kotulesecek. Bence o kapida yilmaz yok, murat olabilir veya bir baskasi.
iliskiyi cok cabuk yasadilar bence.
Ve yilmazin ilk cinsel iliskisi, filizle degil, elifle olmaliydi bence.
Nalan in yaptigini ben cok takdir ettim. kurs parasini geri verdi. o zaten yilmaz abisini cok seviyor. omeri degil
Birçok kisi elifden hoslanmadigi için önyargili davranarak elifin geçmiste yapmis oldugu hatalari her firsatta vurguluyor ama kimse filiz hanimin yaptiklarini sorgulamiyor.Her ne kadar murata karsi sevgi hissetmedigini belirtse de murata umut verdi ve simdi ona hiçbir açiklama yapmadan murati kandirmis durumunda oluyor.Murati sevmese bile onunla olan birlikteligi var ama filiz bu birlikteligi ciddiye almadigi gibi hiçbir açiklama yapma zahmetinde de bulunmuyor yani dürüst davranmiyor ve ihanet ediyor ama Yokkk!! kimse filize toz kondurmaz ne de olsa güzel ya.Ayrica yilmazi kendi odasina almasini da hiç yakistiramadim basit kadin durumuna düstü yaptigi bu uygunsuz davranisiyla ama yilmaz davranmasi gerektigi gibi davranarak en güzel cevabi verdi.Elif çok tatliydi yaa :)ailenin içinde bir günes gibi parladi ve sicakligi ile o soguk revani kaynanasini bile güldürmeyi basardi.Son olarak elifin yilmazi görünce nasil bir tepki verecegini çok merak ediyorum.
Bu kadar sinirlenmeye gerek yok! Senaryo senin istedigin gibi gitmedigi icin bu kadar ters davranmana gerek yok.
Filiz suclu olabilir...ama senaryoyu o yazmadi ya kardesim. Ama Filiz sonunda yinede Murat'a bir aciklama yapti ve gercegi soyleyip hatasini kabul etti. Ama Elif bunu yapmadi, benim hatirladigima gore. Sadece o reklam icin ozur diledi okadar.
Birde bu Filiz'in guzelligle alakasi yok. Cunku Elif'de en azindan Filiz kadar guzel. Hatta cok guzel bir gulumsemesi var.
Evet yilmazin filiz ile bu kadar çabuk cinsel bir etkilesim içerisine girmesi bence çok yanlis.Yilmazin ve elifin içinde kopan firtinalar halen devam ediyor
Yilmaz ve Elif çok tatlilar :p
Yilmazim Benim
Ben bu bolum Filiz ile Yilmaz'in askindan daha bir emin oldum. Yilmaz Filiz'e kacamak bakislar gonderiyordu. Filiz'e su anda asik olmasada, en azindan ondan hoslaniyor.
Yilmaz kendisini biraz kaptirmaya basladi bu bolumde. Zaten Filiz'e onun farkli oldugunuda soyledi...belliyidiki bu icinden geliyordu.
Dizi bitmeden hemen yorum yaptigim için böyle söyledim ama murat adina çok üzüldüm.Arkadaslar dizi ilerledikçe daha da heyecanli oluyor izlemeye doyamiyorum özellikle bülent inali.Harika bir dizi yaaaa :p
Madem hersey senaryo, ki oyle, sen neden tartisiyorsun o zaman angel. Burda herkes, bende dahil, goruslerimizi ifade ediyoruz. ;)
Ay yilmaz kot pantalon, siyah boyunlu kazak, ve paltosuyla inanilmaz harika ya.!!!
Madem hersey senaryo, ki oyle, sen neden tartisiyorsun o zaman angel. Burda herkes, bende dahil, goruslerimizi ifade ediyoruz. ;)
Ben tartismiyordumki ;) Sadece sana hatirlatiyordum. Bende kendi dusuncelerimi ifade ediyordum.
Sadece herkes soylemek istiyorum: Benim Filiz'i Yilmaz'a yakistirmamda Tuba Buyukustun'un hicbir payi yok. Tamam ben kendisinin buyuk hayraniyim ama bunun icin onu Yilmaz'la yakistiracak degilim.
Onlarin bir filmi vardi, adisini hatirlamiyorum. Ama mesela ben orda onlari hic yakistiramamistim. Birlikte olmalarini istememistim.
Ben kucuklukden beri 'sonradan buyuyen asklarin' hastasiyim. Zaten bunun icin eski turk filmlerini en cok izlerdim. Boyle asklar bol olurdu.
Ayrica ben Elif'i de cok seviyorum ve aktristligine bayiliyorum. Super bir oyuncu.
Ay yilmaz kot pantalon, siyah boyunlu kazak, ve paltosuyla inanilmaz harika ya.!!!
Bak burda sana Yuzde yuz katiliyorum. Inanilmaz sekilde yakismisti ona. Az daha babamin yaninda 'Ayyyy ne kadar karizmatik/yakisikli' diye seslenecektim.
Ama iyikik kendime hakim olabildim :p
Güzel bir bölümdü..
Aslinda Filiz ve Yilmaz biraz aceleye geldi sanki.. bilemiyorum :rolleyes: Sasirdim birden.. Ama bence Yilmaz bundan sonra Filize asik olacak. Filizi daha iyi tanimaya basliyor, aslinda bizde Filizi yeni yeni tanimaya basliyoruz... Yilmaz'in da dedigi gibi ; Hiç göründügü gibi biri degil. Bence Yilmaz bundan sonra Filize sahip çikacak.. onu ortada birakacagini sanmiyorum.
Buarada, dizinin ilk dakikalarini kaçirdim! :(
Kisaca neler oldugunu anlatabilirmisiniz? Kanali Elif'in annesi ve kardesi mutfakdayken açtim.. Ondan önce neler oldu ?
Güzel bir bölümdü..
Aslinda Filiz ve Yilmaz biraz aceleye geldi sanki.. bilemiyorum :rolleyes: Sasirdim birden.. Ama bence Yilmaz bundan sonra Filize asik olacak. Filizi daha iyi tanimaya basliyor, aslinda bizde Filizi yeni yeni tanimaya basliyoruz... Yilmaz'in da dedigi gibi ; Hiç göründügü gibi biri degil. Bence Yilmaz bundan sonra Filize sahip çikacak.. onu ortada birakacagini sanmiyorum.
Buarada, dizinin ilk dakikalarini kaçirdim! :(
Kisaca neler oldugunu anlatabilirmisiniz? Kanali Elif'in annesi ve kardesi mutfakdayken açtim.. Ondan önce neler oldu ?
Ya bende tam oralarda actim ya. Babam onlar Buyuk Yalan'i izliyorlardi, acayip sinirlendim haha.
Ya bende tam oralarda actim ya. Babam onlar Buyuk Yalan'i izliyorlardi, acayip sinirlendim haha.
Aynen! Her hafta ayni sorun :D Büyük Yalan'in sonlari hep Ihlamurlar Altinda'nin ilk dakikalarina denk geliyor..
Acaba otel odasinda neler oldu merak ediyorum :confused:
Aynen! Her hafta ayni sorun :D Büyük Yalan'in sonlari hep Ihlamurlar Altinda'nin ilk dakikalarina denk geliyor..
Acaba otel odasinda neler oldu merak ediyorum :confused:
Ben acayip merak ediyorum. Elimde olsa zamani geri alicam :p
theroseberry
17-12-05, 00:33
Benim bu bölümde ilgimi çeken şeylerden biri namus timsali Yılmazın geniş davranışlarıydı. Bu çok garip geliyor bana. Çok da itici. Elif'i her fırsatta yerenler Yılmazın bu karakter değişiklikleri hakkında ne düşünürler acaba. Elif'in karakterinde en ufak bir değişiklik bile yok. Bazıları tarafından beğenilmeyen karakterini hala sürdürmekte. Yılmaz ise adeta başka biri oluverdi. Elifle iken bu kadar geniş olmadı asla.
Ömerin Elif'e olan ilgisi ve sevgisi çok etkiliyor beni. Elif'in sucuklu yumurta muhabbeti çok hoşuma gitti. İyiden iyiye etkiledi bütün aileyi...
benim görüdügüm kadar yilmaz hala elifi seviyor
elif de yilmazi düsünüyor
cünkü eskiden bulustuklari yere gitti
bilmiyorum
bence elifin evlilik karari biraz aceleye geldi
selam arkadaslar bu bolum bence cok guzeldi,bide elifin kucukken evi terk ettigi babalari yilmazin patronu olabilirmi?
Helal olsun elife ki, zengin oldu ama hic degismedi. herseyiyle. yilmaz para ve guc sahibi oldu. Farkettiyseniz yilmazin kendi odasi ve sekreteri var, oteki taraftada elifin kendi odasi ve sekreteri var.
Yilmaz namusa duskun biri ( idi ). ama filizle yasak iliskiye giriyor. cok yanlis yaptin yilmaz. ilk gecesini keske elifle birlikte gecirip mutlu olsaydi.
yilmaz cok duskundu boyle seylere. filiz acik giyiyor mesela. ilk bolumlerde elif az acik bisey giyse, hemen kapat, heryerin meydanda diyordu.
theroseberry
17-12-05, 00:50
Helal olsun elife ki, zengin oldu ama hic degismedi. herseyiyle. yilmaz para ve guc sahibi oldu. Farkettiyseniz yilmazin kendi odasi ve sekreteri var, oteki taraftada elifin kendi odasi ve sekreteri var.
Yilmaz namusa duskun biri ( idi ). ama filizle yasak iliskiye giriyor. cok yanlis yaptin yilmaz. ilk gecesini keske elifle birlikte gecirip mutlu olsaydi.
yilmaz cok duskundu boyle seylere. filiz acik giyiyor mesela. ilk bolumlerde elif az acik bisey giyse, hemen kapat, heryerin meydanda diyordu.
Sana tamamen katılıyorum. Yılmazın bu tutumunu anlamak çok zor...
avrilcansu
17-12-05, 00:54
bence çok güzel bir bölümdü akşam ömerlerin evlerinde tavla oynanması ve sucuklu yumurta yenmesi çok hoşuma gitti çok tatlılardı :D
elif le ömer bu bölümde çok şekerlerdi
vee filizle yılmaz!!!filiz artık aşık olduğundan gerçekten emin aşkları çok garip ilerliyor benceeee
benim şimdilik fikirlerim bunlarrr!!!
Goreceksiniz o kapida Yilmaz degil bir baskasi. Biraz sure alir elifle karsilasmasi. bence ilerki bolumlerde.
elifin deniz fenere gitmesi, demektir, yilmazla bulustugu yer. o sirada siir cok guzeldi. halen seviyor onu. canlarim benim.
elif & Yilmaz.
Yilmazin Filizle sicak iliskiler yasamasini acikcasi bende hic normal karsilamadim. Yilmaz bunu yapmasaydi iyi olurdu, ama bunun tek olumlu yonude artik bundan sonra Filizi intikam emellerine alet etme fikrinin kalmamasi. Bencede artik Filize cok sahip cikacak, hatta Filizin normal aliskanliklarini, hal ve hareketlerini bile degistirtebilir. Insan sevdigi bi insani optu diye namussuz olmaz (Yilmaz), ama sevdigi bi insani sattigi icin hem namussuz hemde hain (ihanet eden) olabilir (Elif)!!!
Sana tamamen katılıyorum. Yılmazın bu tutumunu anlamak çok zor...
yılmaz eğerki ilerleyen bölümlerde filize karışmaya başlarsa bilinki ona aşık olmaya başladı.yılmaz şimdilik filizin farkında bile değil.bilmiyorum ilerde ne olur ama aşıkta olabilir.tabi benim isteğim yılmazın her zaman elifi sevmesi.yani bitmesin o iç yangını yaaaaa.böyle güzel.elifte zaten yavaş yavaş pişman olmaya başladı.gerçek aşkın yerini hiçbirşey tutmaz.ne para ne iyilik.aşık olduğun kişi sana kötülükte etse sen onu hiçbirşeye değişemezsin.
tüh be sonunu yine göremedim ...tüh be sonunu yine göremedim ...tüh be sonunu yine göremedim ...tüh be sonunu yine göremedim ...tüh be sonunu yine göremedim ...
sonunu kaçrdım ben.elif kapıyı açınca ordamı bitti.yılmazımı gördü orda?
theroseberry
17-12-05, 01:10
Merak etmeyin arkadaşlar bişey kaçırmadınız. Elif kapıyı açtı ve hafif şaşkın bir surat ifadesiyle kaldı. Devamı haftaya...
kapida yilmaz degil, bir baskasi. haftaya izleyin. gercekten bak.
birde bu bölümde şu dikkatimi çekti.ömerin elife düşkünlüğü biraz saplantı halinde.yani elifsiz biran bile yapamaz.ve elifi kaybetmemek için herşeyi yapar.yani o melek adam yok olabilir gibi geliyor.
Arkadaslar.. Biriniz bana bölümün ilk dakikalarinda ne oldugunu anlatabilirmi. Ben ve Angel16 orasini kaçirdik:D
evet, ben demistim zaten .omer korkuyor kaybetmekten ve iyi kalbi kotu kalbe donusecek yilmazi taniyinca.
Yilmaz Filizi Magzaya Birakmaya Gittiginde Elifi Gordugunde Nasil Bakti Elife.ve O Muzik Ay Tuglerim Diken Diken Oldu Bu 1
Ondan Sonra Yine Filizi Cafeden Almaya Gittiginde Elifi Orda Gordu Bu 2
Ve Otel Odasinda Filzi Elif Hakkinda Bahsetiginde Yine Nasil Oldu Yilmaz.
Filizle Beraber Yataktayken Filiz Nekadar Mutlu Yilmaz Ise Yine Elifi Dusunuyor
Ve Filiz Yinede Yilmazi Soguk Buldugunu Soyledi
Icine Kapanip
Okadar Filizi Seviyorsa Neden Oyle Olsun
Ay Hele Elifi Magzanin Orda Gordugunde Tuglerim Nasil Diken Diken Oldu Ve O Muzikkkk Ay Bu Bolum Harikaydi Ya
Filiz Ne Kadar Asik Ve Mutlu /yilmaz Hicte Oyle Degildi
Ve Bu Bolumde Fark Ettiyseniz Elif Birden Guzelesmisti
Ne Guzeldi Ya Bu Bolumde
Arkadaslar.. Biriniz bana bölümün ilk dakikalarinda ne oldugunu anlatabilirmi. Ben ve Angel16 orasini kaçirdik:D
ben anlatim o zmn şimdi filiz yılmaz ı odasına aldı ve onu öpücek di tam yılmaz ellini yüzüne koydu ve onu yanağından öptü ve ''iyi geceler'' dedi.
başka önemli bişey oldu mu hatırlamıyorum benden bu kadar inşallah yardımcı olmuşdur
Filizle Beraber Yataktayken Filiz Nekadar Mutlu Yilmaz Ise Yine Elifi Dusunuyor
Hmmm.. allah allah.. Öylemi :rolleyes: Ben burasini kaçirdim galiba ya..
Bence o sira daha baska seyler düsünüyordu. Konusanlara bakarsan..
ben anlatim o zmn şimdi filiz yılmaz ı odasına aldı ve onu öpücek di tam yılmaz ellini yüzüne koydu ve onu yanağından öptü ve ''iyi geceler'' dedi.
başka önemli bişey oldu mu hatırlamıyorum benden bu kadar inşallah yardımcı olmuşdur
Gerçekten mi.. ? Aaa.. negüzel. Tüh, orasini nasilda kaçirdim! Annem ve Büyük Yalan dizisi sagolsun :p Neyse.. Tesekkür ederim;)
Bu bölüm harikaydı bence cok etkileyiciydi yılmaz onu sadece yanağından öpmesi ve iyi geceler demesi. bu bölüm elifin ne