PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 1

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

sude9
20-12-05, 11:51
Elif Yilmazla Kücük Bir Konusma Yapar Yilmaz Eskisi Gibi Olmadini Ispatlamaya Calisir Zaten O Yüzden Gelmiştir Eve Bugune Kadar Yaptigi Seyler Planlari Nin Bir Parcasi Oldugunu Sanir Aslinda Filiz Gönlünde Bir Cig Gibi Büyümeye Baslar....elif Yilmazla Filizin Yakinlasmasindan Rahatsiz Olur Kiskanir Ama Bunu Gizler Ve Kendini Sorgulamaya Baslar ömer Elif Deki Degişiklige Bir Anlam Veremez
Yılmaz'ın Filiz'e karşı değişen hislerinin farkına varabilmasi için bir kaç bölüm bekleriz diyordum anlaşılan o kadar uzun zaman beklemeyeceğiz.
Elif ve Ömer, karakter ve kişilik olarak birbirlerine çok benziyorlar üstelik Ömer çok aşık.Ayrılmalarını düşünmek haksızlık olur.Elif biraz bocalayacak ama sonunda Ömer ile mutlu olacak .Bu mutluluğu da hak ediyorlar.

GüZYanGInI
20-12-05, 12:39
bene ömeri çok farklı görüodum.. onun bu kadar samimi olduğunu düğşünmemiştim.. ama ömer beni yanılttı.. elife ömrünün sonuna kadar verebileceği bi aşkı şefakati var.. elifi mutlu edicek ve elifte onun sevgisinden güç alıp yılmzın yaptığı karşısında ayakta durmaya çalışıcak...

BERNA
20-12-05, 13:32
bene ömeri çok farklı görüodum.. onun bu kadar samimi olduğunu düğşünmemiştim.. ama ömer beni yanılttı.. elife ömrünün sonuna kadar verebileceği bi aşkı şefakati var.. elifi mutlu edicek ve elifte onun sevgisinden güç alıp yılmzın yaptığı karşısında ayakta durmaya çalışıcak...

Ben de ilk başta Ömer hakkında hiç iyi düşünmemiştim yanılmışım.
Ömer ilk başta biraz daha farklı bir portre çizmişti, pısırık, şımartılmış ve de biraz da güçsüz. Oysa onu aşk değiştirdi herhalde ki, şimdi ailesine bile aşkı için karşı çıkabilecek biri gibi duruyor.

Kurdoglu
20-12-05, 18:50
Her bolumde Elif'in beni sasirtmasini bekliyorum aslinda, ama nafile. Tam aksine sanki dusunduklerimin dogru oldugunu soylemek ister gibi davraniyor. Ilk mesajlarimin birinde Elifin karekterinde cok buyuk bir dengesizligin var oldugundan bahsetmistim. Bu tespitimi dogruluyor Elifin davranislari.

Bazilarinin dusundugu gibi acaba bu evliligi Elif gercekten ailesi icin yapmis olabilirmi diye soruyorum kendime, ama hemen cevabinida veriyorum: mumkun degil ve kesinlikle degil. Sebep olarak okadar cok bulgu varki, ama sadece en barizini yazacam sizlere. Elifin Omere biraz soguk davrandigi sizinde dikkatinizden kacmamis ama kacan baska bisey var. O soguk insan Omerden herhangi bi hediye alinca biranda dunyanin en mutlu insani olabiliyor. Mesela ilk bolumlerde Omerin gonderdigi o malum elbiseyi alinca, mesela at'a binebildigini sezince, mesela Omerin evlenme teklifini dinlerken kendisine aldigi yuzugu gorunce, mesela evlendikten sonra calismak istediginde kendisine verilen odayi gorunce, mesela Omerin kendisine aldigi arabaya binince, mesela mesela mesela...... Mesalalarin bitti bitecegi yok...... Cok garip ve aci bi durum, ama Elifin mimikleri bile ihanet kokuyor. Acaba ihanetten nasibini almayan baska uzuvlari varmiki, hic zannetmiyorum.

Insan kendisine bir hediye verildiginde tabiki sevinebilmeli, bu gayet dogal ama Elif'in icinde bulundugu durumlarda insanin okadar cok sevinebilmesini ben sadece egoistlige/bencillige/acgozluluge/goz kamastirici hayatlarin duskunlugune olan hayranliga (Yilmazin deyimiyle) baglayabiliyorum. Baska nereye baglanirki zaten.......

Not: Yanlis anlasilmak istemem, Elife herhangi bi gicikligim yok kesinlikle. Ben sadece gorduklerimi yaziyorum, hep eksiklerinimi goruyorum peki? Tabiki hayir. Elifin (tek de olsa) iyi bi tarafi var elbette; Elif ihaneti cok guzel oynuyor!

irem135
20-12-05, 19:09
irem o nerden cikti?????
nerden duydun yada nerden okudun yaaa?
yilmaz filize asikmi olucak?
Bunu sen bile diyorsan birsey vardir elbet anlat bi ?

Ebroe, kanald de nin forumundan aldim. birisi yazmis.

irem135
20-12-05, 19:11
bazi fikirlerinizle hemfikirim ancak beni yanlis anlamayin, bazi tabirleriniz cok abes kaciyor bu foruma.

yilmaz filize dilerim elife davrandigi gibi davranmaz ve biraz daha güveni olur kendine.zira ikinci kez ayni hatayi yaparsa bu kez kaybedecegi cok sey olacak gibime geliyor.

ayricca dün geceki serdar ortacin programini izledim.ikisi de cok sempatiktiler :)

Dun serdarin programinda gormedim. hangi kanaldaydi bu.?? ne olur bana yardim edin!!!

irem135
21-12-05, 13:43
Arkadaslar, gecenki bolumde, bilmem fark ettinizmi, bulentin yasadigi mahalleyi gosteriyorlardi. Simitci, cocuklarin topla oynamasi, kadinlarin camasir yikamasi, evlerin catilari, gece kondu evleri, varoslari. Nasil guzel demi ama. Cok hosuma gitti.

tvfreak
21-12-05, 15:17
Arkadaslar, gecenki bolumde, bilmem fark ettinizmi, bulentin yasadigi mahalleyi gosteriyorlardi. Simitci, cocuklarin topla oynamasi, kadinlarin camasir yikamasi, evlerin catilari, gece kondu evleri, varoslari. Nasil guzel demi ama. Cok hosuma gitti.

O dediğin mahalle görüntüleri her bölümde var. Ne zaman yoksul mahalle sahneleri olsa öncesinde sanki belgesel tadında görüntüler oluyor. Hiiç bir dizide yok böyle bir şey. Biz ilk bölümden beri görüp çok beğeniyoruz. Yönetmeni tebrik etmek lazım. Helal olsun ona.

Ebr0e
21-12-05, 16:55
Iremcim kanal d nin forumunda okuduysan ozaman fazla ciddiye almam
cunki bi kac gun once yilmaz a bi kac sorular sormustulakr
elif mi filiz mi diye
dediki elifi seviyorum ama filizide sevebilirim
bir insan iki kisiyide sevebilir dedi :)

yilmaz hic bir zaman eliften vazgecmicekkkkkkkkkkkkkkkkk :D
gercek asklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bitmez

irem135
21-12-05, 19:13
Arkadaslar sizce bas rolde hangi bayan var?
elif mi yoksa filizmi?

angel16
21-12-05, 19:39
Arkadaslar sizce bas rolde hangi bayan var?
elif mi yoksa filizmi?

Bence Filiz, neden diye soracaksaniz...sebebi sudur. Dizinin basindan beri, hatta baslamadan once filiz ile yilmaz butun bakislarin ortasinda. Basinda bile genellikle onlarin roportajlari oluyordu!

hsa
21-12-05, 23:24
tamer 35, ben fragmanı gördüm. bu bölüm baya güzel olucak gibi gözüküyo :) hatta şiiri yakalamaya çalıştım ama olmadı.... şiiri yakalayan varsa gönderebilir mi lütfen??

ÇAKIL85
22-12-05, 00:16
arkadaşlar bütün yorumları okuyamadım çok geç açılıyor sayfa,o yüzden ikinci baskı olabilir belki kusura bakmayın.
yarin saat 18.30 da cine-5 te başka yerde yok da bülent inal ve tugba büyüküstün konukmuş.
haberiniz olsun;)

gurbetci
22-12-05, 02:05
Dun serdarin programinda gormedim. hangi kanaldaydi bu.?? ne olur bana yardim edin!!!

egitim seferberligi icn yapilan bir yarismaydi gece gec saatlarde verdiler.konuklar bülent inal,ilker aksum,ozgür cevik,nehir erdogan,binnur kaya ve tuba büyüküstündü.kisa sürdú zannimca.ama cok sempatiktiler.program bildiginiz üzere kanal d de yayinlaniyor

bu haftaki bolüm yilmaz icin tuhaf duygulara gebe.onyargili yaklastigi filizi yakindan tanidikca kalkistigi ise pisman olacak belki ama her iste bir hayir vardir derler.filiz üzülsün istemiyorum

GüZYanGInI
22-12-05, 09:18
selam... fragmanı gördüm.. yılmaz maskeli balodaydı... filizle yılmazın aşkıdır bu.. zaten bütün resimlerde onlar ilk planda.. programlara beraber çıkıolar falan.. ben elifede üzülüorum.. kız onların berbaer olduğunu füşündükçe, filiz mutluluğunu elifle paylaştıkça elif kahrolucak... ama şunuda kabullnemke gerekir.. yılmaz filizi tanıdıkça filize bağlanıcak

Neptün
22-12-05, 09:35
Bu sefer ki şiir filiz'e.... Fragmandaki şiirden anladığım kadarıyla Yılmaz Filiz'e intikam almak için yaklaştığından pişman olmuş....

GüZYanGInI
22-12-05, 09:43
şiir benimde dikatimi çekti.. gelemem falan bişiler diodu.. ama ne filize ne de elife yorumlayamadım.. bi kaç kere daha dinlersem belki bişiler çıkar:) bence yılmaz bile şaşaırcak filize karşı olan duygularına

emoss
22-12-05, 15:57
daha yeni fragmeni izledim cok guzel bir bolum olacak... sonunda yilmaz ve leif karsikariya acaba neler olacak yarin olsa hemen...

ve elif kim mehtup veriyo anlamadim.... ve kimi ariyoo acabaa... ama super bir bolum olacak vede elif unutmus gibi durmuyoo... ama filiz iceme kendin kaptirmis

gülündikeni
22-12-05, 16:23
Bu haftanin fragmanindaki siir;

Ben böyle degildim
Söyle kader,nasil bakarim ona?
Acilar çikar her kaçtigimda
Bir sevda sancisinda
Affet..
Kayip sehrimde mahçubum askima
Gidemem,affet..
ölümüne yazgin olsamda..

Geceler uzuyordu ya saçlarinda...
Unutamadim...
Onu yazdim son mektuba...
Vedasiz sonlar vardi ya...
Unutmadim...
Sebepsin kuruttugum gözyasina...

emoss
22-12-05, 18:44
Bu haftanin fragmanindaki siir;

Ben böyle degildim
Söyle kader,nasil bakarim ona?
Acilar çikar her kaçtigimda
Bir sevda sancisinda
Affet..
Kayip sehrimde mahçubum askima
Gidemem,affet..
ölümüne yazgin olsamda..

Geceler uzuyordu ya saçlarinda...
Unutamadim...
Onu yazdim son mektuba...
Vedasiz sonlar vardi ya...
Unutmadim...
Sebepsin kuruttugum gözyasina...

Bu fragmendeki siir bence... eliften yilmaza gitmis... hani birbirlerini yeninden goruyolar ya... ve nasil dayanir cunku elif pisman oluyo..

erendiz
22-12-05, 21:42
Biraz önce fragmanda Maskeli Balo sahnesini seyrettim; Yılmaz'ın maskesi acayip gülünçtü, hatta gülünç ötesiydi. Ha yakışmamış mı? Yakışmış valla, o bile yakışmış...
Elif bu bölümde çok mutsuz, yavaş yavaş depresyona girecek galiba...

gurbetci
22-12-05, 22:20
yilmazin maskesi benim de dikkatimi cekti ben de begenmedim.delikanlilik raconu kesen biri nasil oldu da o maskeyi takti hayret.:confused:

elifi bazen anlamak mümkün degil.ama hatalar insanlar icin.elif yilmazdan ayrilinca biraz daha bekleseydi,kendini duygularini biraz daha tartabilseydi daha iyi olacakti.ama o zaman da dizinin hikayesi ilerleyemezdi degil mi?

kivilcims
22-12-05, 22:36
elif her gecen gün dahada bi güzellesiyor sanki? yoksa banami öyle geliyor?

irem135
22-12-05, 22:43
Elif Zaten Guzeldi, Dahada Guzellesiyor Evet.

Pismanliktan Agliyor.

irem135
22-12-05, 22:49
Arkadaslar, O Mektubu Bence Salih Veriyor Elife. Sizce??

gzm
23-12-05, 00:38
Biraz önce fragmanda Maskeli Balo sahnesini seyrettim; Yılmaz'ın maskesi acayip gülünçtü, hatta gülünç ötesiydi. Ha yakışmamış mı? Yakışmış valla, o bile yakışmış...
Elif bu bölümde çok mutsuz, yavaş yavaş depresyona girecek galiba...

bıyıklarla biraz tuaf durmus ama ona hersey yakısır elifin yılmazı görünce kapının arkasına gecisi ve yüz ifadesi cok kötüydü baloda karsılasınca biterse sinir olurum

venita
23-12-05, 01:22
bıyıklarla biraz tuaf durmus ama ona hersey yakısır elifin yılmazı görünce kapının arkasına gecisi ve yüz ifadesi cok kötüydü baloda karsılasınca biterse sinir olurum
banada tam bu esnada dizi biticek gibi geliyor insallah öyle olmaz bende cok sinir olurum vallahi...bence mektup yılmazdan.Sanırım Yılmaz mektubu Salih ile ulastırıyor Elif'e...Cok merak ediyorum.bu bolumde karsılasan karsılasana...Kemal beyin esiyle Yılmaz, Yılmazla Elif...bakalım neler olucak...banada bu bolumde Elif daha bi guzellesmiş gibi geldi..

BERNA
23-12-05, 10:31
fragmanı ben de gördüm, sırf Yılmaz'ın değil herkesin maskesini feci derecede zevksiz buldum. Zaten bence dizide iltifat edilen kılık, kıyafet, saç, makyaj vs. gayet kötüyken; bahsi geçmeyen günlük giyimler, saçlar, makyajlar çok daha etkileyici bence.

Bu arada şiir bana da Elif'ten Yılmaz'a gidiyor gibi geldi.

tamer35
23-12-05, 11:09
güzel bölüm olacak,şimdiye kadar hep Yılmaz üzülmüştü artık sıra Elifte sanırım umarım oda Yılmaz gibi çabuk atlatır..

GULBEYAZ76
23-12-05, 11:48
Ben bir an önce filizin yılmazı terk etmesini istiyorum,böylece yılmazın ona olan duygularını daha net görürüz.Filiz gururlu ve inat bir kişilik yılmazı bayağı süründürür zaten çoktan haketmişti.

funda87
23-12-05, 13:55
Ben bu diziyi çok SEViYORUMMM.Fragmani izleyince çok üzüldüm. Elif ve yilmaz ne kadar çok yakisiyor birbirlerine onlarin ayri kalmasina razi olamiyorum.Elif halen yilmazi deli gibi seviyorr ama yaptiklarinin geri dönüsü olurmu bilemem.Fragmani izleyince gerçekten elif ve yilmaz adina çok üzüldüm.Dilegim umarim elif ve yilmaz daha fazla dayanamaz ayri kalmaya umarim her ikisi de birbirlerine hissettikleri gerçek askin farkina varirlar.ELIF VE YILMAZ ikisini de çok seviyorum.

desire25
23-12-05, 14:40
Fragmanı göremedim henüz..Demek Yılmaz'ı görünce saklanıyor Elif..Gerçekten bu akşamı merakla bekliyorum.Acayipte uykum var yaaa...:( Ama kaçırmam izlerim..

angel16
23-12-05, 14:43
Bence siir ilk defa Yilmaz'dan Filiz'e gidiyor. Zaten Yilmaz'in siiri soylerken sadece onunla Filiz'i gosteriyor.

"Ben böyle degildim
Söyle kader,nasil bakarim ona?"

Yilmaz Filiz'e karsi birseyler hissetmeye basliyor. Ama bunu tam kabullenemiyor cunku Elif'e asikti eskiden. Filiz'le sadece intikam icin baslamisti iliskiye. Ama simdi hicbirsey planina gore gitmiyor.

Ebr0e
23-12-05, 19:28
Demin fragmanini gordummmmm
cko guzel yaaaaaa
eliffff ve yilmaz hala birbirlerini okadar cok seviyorlarki
ve hala elif ivcin siir okuyor
eski goruntulerini goruzzzz :)
elif ve yilmaz hep birbirlerini sevicek

ipekaksan
24-12-05, 00:35
arkadaşlar buraya bölümle ilgili yorumlarımızı yazalım

rubio
24-12-05, 00:42
ya yılmaza aşık olmamak ne mümkün yaaa neler yapıyo filize... elif de öyle otursun evinde kayınbabasıyla tavla oynasın... ben diziyi son 4 bölümdür izliyorum yılmaz ve elifin daha önce neler yaşadığını bilmiyorum ama şu son 4bölümdür izlediğim kadarıyla elif çok sinir!!!
bu karşın filizde çok tatlı... yılmazla acayip yakışıyorlar!

avrilcansu
24-12-05, 00:55
ya başı çok güzeldi ama yılmaz neden filize o kadar sert davrandı anlayamadım kızın ne suçu var!eğer sen ona nereye gidilceğini sölemezsen oda nereden bilebilir ne giyeceğini

ama gönlünü iyi aldı!!!ve o aldığı pantalon da çok yakıştı!!

bu arada o balık sahnesi çok güzeldi!!!yanlız filiz galiba çok aşık oldu yılmaza ve yılmazda onun kadar değil

bu arada maske elife yakışmış ama filizin kıyafeti ve maskesi daha güzeldi bence işte benim yorumlarım

erendiz
24-12-05, 00:58
Yeni Türkü'nün meşhur şarkısının dediği gibi: Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri..
Valla seyrederken içim çekildi, ne desem boş, sırf bu yüzden reytingler düşebilirdi neyse ki son sahneydi. Sevgili senaristlerimiz Elif ile Yılmaz'ı karşılaştırmak için başka bir yol bulamamışlar anlaşılan, Elif'in yüzünden her şey anlaşılabilirdi..
Umarım senaristlerin aklına bu maskeli balo gibi başka parlak fikirler gelmez..
Yılmaz Kurt adam gibi olmuştu. (Yakışıklı her hal ve durumda yakışıklıdır, ona kara poşu bile yakışıyordu, mesele o değil) Ha filmin başrolünde Billur oynasa bu maskelere bir şey demem, ona yakışır ama zaten o zaman en azından ben bu diziyi seyretmezdim...

ipekaksan
24-12-05, 01:00
ben daha yılmazın ne düşündüğünü anlamadım:confused:
derdi ne madem elifle ilgilenmiyor neden filize bu kadar yaklaştı hadi bunu geçtim neden ömerin şirketinin hisselerini inatla almak istiyor:confused:
ama sözde elifle ilgilenmiyor laff;)
bir yandanda filizin farklı olduğunun farkında en azından buna sevindim ama kendi duygularını yaktığı gibi umarım filizin duygularını yakmaz...:rolleyes:

elife gelince elifin sonunu iyi görmüyorum çünkü ömerin hiç sevmediği şeyi yapıyor yanii eski aşkını düşünüyor sürekli mazisiyle yasıyor ama ne yaparsın elifin yaptıkları bir hata sinsilesi ve bunun cefasını ödemek zzorunda ve ödüyor zaten...
bana göre burada tek mağdur biri var o da FİLİZ...
umarım ustura kemalin dediği gibi üzülmez ve yılmazda ne yaptını kendine ve bize karşı tanımlar???:cool:

tuliplale
24-12-05, 01:04
Yılmaz Filiz aşkının ilerleyişi çok hoşuma gitti bu bölümde. Ne güzel öyle birbirine sürprizler yapmak, beraber küçük şeylerin tadını çıkarmak falan... Gerçi Yılmaz hala intikam peşinde de koşuyo ama, bence az kaldı, yakında Filize cidden vurulduğunu anlıycak. Onlar dışında:
*Nalanın annesiyle diyaloğu çok hoşuma gitti, Müjgan hanımın aklını başına getirdi vallaha kız!
*Fahriyeyle Salihin durumuna yine üzüldüm, bi türlü biraraya gelemediler, dayakçı alkolik kocada Fahriyenin başına kaldı..
*Elifle Ömerin ilişkisini hala evliliğe benzetemiyorum çok soğuklar
*Ekremin şarkıcıya aşık olduğunu farkettim, ona da üzüldüm çünkü şarkıcıda galiba Kemal beye aşık aslında!
*Bi de Kemal beyin karısını saçını çok kötü beyazlatmışlar çok gözüme battı, üstü beyaz altta hiç bişey yok

avrilcansu
24-12-05, 01:06
ben daha yılmazın ne düşündüğünü anlamadım:confused:
derdi ne madem elifle ilgilenmiyor neden filize bu kadar yaklaştı hadi bunu geçtim neden ömerin şirketinin hisselerini inatla almak istiyor:confused:
ama sözde elifle ilgilenmiyor laff;)
bir yandanda filizin farklı olduğunun farkında en azından buna sevindim ama kendi duygularını yaktığı gibi umarım filizin duygularını yakmaz...:rolleyes:

elife gelince elifin sonunu iyi görmüyorum çünkü ömerin hiç sevmediği şeyi yapıyor yanii eski aşkını düşünüyor sürekli mazisiyle yasıyor ama ne yaparsın elifin yaptıkları bir hata sinsilesi ve bunun cefasını ödemek zzorunda ve ödüyor zaten...
bana göre burada tek mağdur biri var o da FİLİZ...
umarım ustura kemalin dediği gibi üzülmez ve yılmazda ne yaptını kendine ve bize karşı tanımlar???:cool:
Yılmaz Filiz aşkının ilerleyişi çok hoşuma gitti bu bölümde. Ne güzel öyle birbirine sürprizler yapmak, beraber küçük şeylerin tadını çıkarmak falan... Gerçi Yılmaz hala intikam peşinde de koşuyo ama, bence az kaldı, yakında Filize cidden vurulduğunu anlıycak. Onlar dışında:
*Nalanın annesiyle diyaloğu çok hoşuma gitti, Müjgan hanımın aklını başına getirdi vallaha kız!
*Fahriyeyle Salihin durumuna yine üzüldüm, bi türlü biraraya gelemediler, dayakçı alkolik kocada Fahriyenin başına kaldı..
*Elifle Ömerin ilişkisini hala evliliğe benzetemiyorum çok soğuklar
*Ekremin şarkıcıya aşık olduğunu farkettim, ona da üzüldüm çünkü şarkıcıda galiba Kemal beye aşık aslında!
*Bi de Kemal beyin karısını saçını çok kötü beyazlatmışlar çok gözüme battı, üstü beyaz altta hiç bişey yok

ipekaksan sana hak veriyorum burda duyguları yanan tek kişi filiz oluyor

bence yılmaz filiz i biraz kullanıyor gibime geliyor
eliften intikamını böyle alıyor bence ilk önce filizi gizemlice etkiliyip onunda ailesini etkilemesini sağlıyıp aileye gizlice sıyrılıyor bence bunu elif de hissediyor
elisin duygularımı bende anlamadım ama çok yanlış yapıyor cezasını hala çekiyor ama
filizin canı çok yanıcak gibime geliyor

fahriye ve salihe bende acıyorum nalanın meyhane için yaptıkları çok hoşuma gitti annesiyle konuşmasıda güzeldi bu arada kemalin karısı hayata döndü yılmazın sayesinde ama saçlarının sonradan beyazlatıldığı çok belli

irem135
24-12-05, 01:20
Yilmaz Elifi gordugunde nasildi ama yuzundeki ifade. Hele elini kaldirip sallayacakit, veda eder gibi. acayip oldum.

Filize baska kiyafetin yokmu demesi, bence, hani derler ya seven adam kiskanir diye, belkide filizi seviyor ve bu yuzden kiskaniyor.

Fahriye ile Cemile uzuldum dogrusu. Cemil aslinda iyi yurekli bir adam ve karisini seviyor, ama Salihle daha mutlu olurdu Fahriye.

Elifin deniz fenerinde agladigi sahne, elinde o mektub, acayipti ya.

Yilmazin Filize, oysa sana hersey yakisiyor, demesi acaba ask mi?

El ele gezmeleri, bence cok cabuk ve Filiz Yilmaza cabuk yapisti.

Yilmaz, ask, yok boyle birsey, belkide sadece siirlerde ve sarkilarda var demisti. Filiz Yilmaza, hic bir sey icin umudunu kaybetme demisti.

Son sahnede Elif, Yilmazi sesinden tanidi ve isminden.

Ekrem, o sarkici bayana asik ama o Kemale asik bence.

irem135
24-12-05, 01:21
Yilmaz Elifi gordugunde nasildi ama yuzundeki ifade. Hele elini kaldirip sallayacakit, veda eder gibi. acayip oldum.

Filize baska kiyafetin yokmu demesi, bence, hani derler ya seven adam kiskanir diye, belkide filizi seviyor ve bu yuzden kiskaniyor.

Fahriye ile Cemile uzuldum dogrusu. Cemil aslinda iyi yurekli bir adam ve karisini seviyor, ama Salihle daha mutlu olurdu Fahriye.

Yilmaz, ask, yok boyle birsey, belkide sadece siirlerde ve sarkilarda var demisti. Filiz Yilmaza, hic bir sey icin umudunu kaybetme demisti.

avrilcansu
24-12-05, 01:28

evt yılmazın yüzündeki ifade çok kötüydü

ama birşey farkettim kebapçıdan çıktıktan sonra kotçuya gittiler saat 11di hadi diyelim 1 saatte aldılar pantalonu e balıkçıya gidene kadar nerdeyse gün ağırdı yani 6 saat mı sürüyo bi balıkçıya gitmek

KelebeQ
24-12-05, 02:24

Katiliyorum.. Yilmaz farkinda olmadan kizi kiskanmaya basladi herhalde. Tamam, motora o elbiseyle binemezdi ama "Sen hep böyle mi giyinirsin" gibi laflarda ben kiskançlik farkettim :)

Ayrica Salihle bunlari konusmasi da çok ciddi geldi bana..
Yilmaz yavas yavas aşık oluyor Filize..

sisley
24-12-05, 02:34
Bu bölümde güzeldi yılmaz filiz çok tatlıydı,yılmaz filize yavaş yavaş aşık oluyor haberi yok ama hala elifi görünce kötü oluyor nedeni aşk değil başka bişey belki öfke ama aşk değil artık,filiz bu bölümlerde alttan alıyor ama yakında sert çıkacak yılmaza şu anda aşk sarhoşu

en çok da ömere üzüldüm elif ömeri sevmiyor hala aklı yılmaz da ve bu bölümde ömer aşık olduğun kadının aklında başka erkek olması ne kadar kötü gibi bir yorum yaptı ,kendi durumu öyle haberi yok elif hatasını anlayacak ama ne yılmaz olacak geçmişinde ne de ömer geleceğinde

angel16
24-12-05, 02:47
Bence en guzel sahne Filiz'in Yilmaz'a kizmasiydi...acayip hosuma gitti. Sondrada Yilmaz'in kendisini affettirmeye calismasi harikaydi. Hani kendisine aci birseyler ismarladiya saka olsun diye...sozde kendisine ceza veriyor. Sonra tabi Filiz'de gulmeye basladi...cok hosuma gitti!

Ebr0e
24-12-05, 05:34
ben katilmiyorum
bi kiyafetine birsey dedi diye hemen filizimi seviyor
ona bakarsan kapida nasil elife bakti
bence fazla filizi umursamiyor ama onun bakire olmasi yilmazin hosuna gitti
bu bir gercek.ama asik degil filize.
ben sadece filize aciyorum keske kulanmasa filizi
o hala elifi cok seviyor elife nasil bakti kapinin orda yuzu nasil oldu
ondan sonrada filiz gelince ona oyle davrandi
yilmaz zaten dogru soyluyor filiz etekle nasil motorun arkasina otursun
cok sacmaydi orasi
ben hala soyluyorum yilmaz belki filizden hoslanicak
ama elifi sevicek hep
zamanla gorucez hepimizve yine hatirlatiyorum yilmaz a sormuslardi
filizimi seviyorsun elifimi diye
suan elifi seviyorum ama ikisinede asik olabilirim dedi
bazi insanlar secemiyorlar ve iki kisiye birden asik oluyorlar dedi
ama bence elifi hep sevicek

Ebr0e
24-12-05, 05:36
fragmanı ben de gördüm, sırf Yılmaz'ın değil herkesin maskesini feci derecede zevksiz buldum. Zaten bence dizide iltifat edilen kılık, kıyafet, saç, makyaj vs. gayet kötüyken; bahsi geçmeyen günlük giyimler, saçlar, makyajlar çok daha etkileyici bence.

Bu arada şiir bana da Elif'ten Yılmaz'a gidiyor gibi geldi.
aynen oyle
eliften yilmaza siirdi
ne guzeldi yaaaaaa bu bolum
elif nasil agliyordu yilmaz icin :)
dusunsenize zaten yilmaz filize asik olursa dizinin tadi tuzu kalmaz
ne heyecani olurki :S
zaten olmucak
elif ve yilmaz aski kalicak
ve murat filize cok iyi bir ders verdi o sozleri coktan hak etmisti filiz
filiz de kimsenin duygulariyla oynayamaz.
hersey onun istedigi gibi gitmicek
cunki bi zaman sonra yilmazin onu kulandigini anlicak

YILMAZIN HALA ELIFI SEVDIGINI GOSTEREN SAHNELER

1.KEMAL BEY YILMAZA HABIRE DIYORKI BU ISTE BIR IS VAR.
SANA GUVENMIYORUM BU KONUDA.SEN BASKA BIR SEY ICIN FILIZLE BERABERSIN.INSALLAH FILIZI UZMESIN DIYOR.KEMAL BEY BILE YILMAZA INAMIYOR.
YILMAZ INTIKAM ICIN HERSEYI YAPIYOR.
2.YILMAZ ANNESI DIYORKI GOZLERINDEN BELLI BANA YALAN SOYLEME
DEMEK ISTIYORKI HALA ELIFI SEVIYORSUN
3.FILIZ LE YUKARIYA ODAYA CIKIYORLAR
FILIZ HABIRE SARILIYOR VE ONU COK SEVDIGINI ANLATIYOR
YILMAZ ISE UZGUN UZGUN ONU DINLIYOR(CUNKI HALA AKLI ELIFDE VE KENDINI SUCLU HISSEDIYOR)
4.ELIFI DUYDUGU ANDA HEP YUZU BI DEGISIYOR

BU SAHNELERDEN HALA BELLIKI YILMAZ HALA ELIFI UNUTAMAMIS
VE HALA COK SEVIYOR.FILIZE UZULUYOR VE KENDINI SUCLU HISSEDIYOR SADECE

Ebr0e
24-12-05, 06:48
güzel bölüm olacak,şimdiye kadar hep Yılmaz üzülmüştü artık sıra Elifte sanırım umarım oda Yılmaz gibi çabuk atlatır..
yilmaz hic bir seyi atlatmadiki
insanlar bunu gormuyormu???
yilmaz filizin yaninda nasil duruyor nasil bakiyor
habire filiz konusuyor yilmazda baska yerlere bakip duruyor
uzgun uzgun oturuyor
bu bolumde yilmazin hala elifi sevdigi okadar belliydiki
yani artik ne diyim :)

anny
24-12-05, 09:54
bu bolum guzeldi evet..arkadaslar katılıyorum size bence hafif kıskanclıklar basladı yılmazda..sana ne giysen yakıyor demesi cok hostu..ve arkadasına filizle olan iliskisini anlatması...belki su anda pek bir gelisme olmayacak ama filize asık olacagı kesin bence..cok merak ediyorum maskeleri cıkaracaklar mı..bu arada tuba bu bolumde yine harikaydı..maskesini ve saclarını cok begendim..

GULBEYAZ76
24-12-05, 10:28
Benim kafam iyice karışmaya başladı.Gelecek olan her yeni bölümde tamam artık yılmazın filize olan duygularını anlarız diyorum ama nafile.Hala birşey anlayamadım ama bu saatden sonrada birşey olsa o zamanda vicdanmı yapıyor,yoksa aşıkmı diye düşünecem.Filizi azarlamasıda çok yersizdi galiba elifi gördüğü için ne yapacağını şaşırdı.Bütün kadınlar aynımısınız demezmi birde filize yakında farkı görücek ama çok geç olabilir.Filiz tamam aşık ama yılmazın kendisine yaklaşma nedenini öğrenirse kolay kolay onu affetmez.Şu ana kadar ömerde çok ideal bir eşti ama elif bu davranışlarıyla onu er geç psikopat yapacak ve kendi dünyasıda kararacak.Hala Yılmaz ve Elif diyenleride anlayabilmiş değilim doğrusu bu saatden sonra elif boşansa bile yılmaz onu kabul edermi?Kabul etse Yılmazın şimdiye kadar çizdiği portreye ters düşer ama yılmazın filizi kullanmasıda kişiliğine uymuyor ama yapıyor.

desire25
24-12-05, 11:38
Offf…Ne diyeyim nasıl başlayım ki…Her seyredişim de içimden bir şeyleri alıp götürüyor bu dizi.Bu bölümün beni en fazla etkileyen sahnesi Elif’in fenere gidip ağlaması ve o acıklı türküydü..Bende ağladım,gerçi babamdan utandığımdan boğazıma düğümler dizildi ama,gözlerimden de yaşlar süzüldü.. Elif sadece Yılmaz’ı değil geçmişini arıyor ve özlüyor..Bu onu daha çok üzecek gibi geliyor bana..

Kız kardeşinin davranışlarını ve annesine söylediklerini de çok beğendim dün ki bölümde..Kendi başına bir şeyler yaparak,onurlu davranarak kimseye muhtaç olmadan yaşamak istemek,hem de onca varlığın içinde,bu gerçekten taktir edilecek bir şey…

Kemal’in eşinin Yılmaz sayesinde hayata dönüş belirtileri göstereceği belli gibiydi.Ama rolü oynayan kim bilmiyorum ama “gözlerin oğlumunkine benziyor” derken çok garip oluyor.Çünkü çok genç ve yaşlılık sırıtıyor gibi geldi bana,Yılmaz ile yaşıtlar neredeyse…

Gelelim Filiz ve Yılmaz’a….Bir kere Yılmaz her ne kadar Filiz’e karşı ufak ufak bir şeyler hissetse de Elif aklına geldiği an amacının farkını düşünüyor hemen..Sanırım bu zaman içerisinde değişecek,aslında aşık olmaya başladığını anlayacak…şu motora binme mevzunda Yılmaz çok haklıydı walla..Hadi ilk etekle geldin onu anladık ama motora bineceğini bile bile yine etekle geliyorsun..Olmaz ki canım :) Filiz varlığın içinde daha önce hiç yaşamadığı şeyleri yaşıyor Yılmaz’la ve bu Yılmaz’ı bir kez daha çekici kılıyor.. (Hoş bana göre çekici zaten ya :)) Ama Yılmaz’ın büyük bir aşkın yıkımını yaşadığını anladı,bu yüzden işinin çok zor olduğunu anlayacak.. Filiz ise onca varlığın içinde temiz ve sade kalmayı başarabilmiş,işte bu Yılmaz’ı etkiledi bence…Bu bilinmez aşkta kime üzüleceğimi şaşırıyorum..Filiz’in kiminle yaşadığının farkında olmadan ilk aşkı yaşamasına mı ? Yoksa Yılmaz’ın acısına,gözlerinde ki hüzüne mi ?

Maskeli balo bence çok kötüydü..Bölümün en kötüsü ama bir şekilde karşılaşmayı yapmaları gerekiyordu..Alenen olmasa da Elif’in Yılmaz olduğunu anlaması gerekiyordu..Maskeler çok kötüydü..Hele Yılmaz ve Ömer’in bıyıkları :):) Bence Yılmaz 24.00 olmadan orayı terk edecek ya da bir bahane bulup gidecek..Diğerleri onu göremeyecek..Bunu sadece Elif bilecek bu da içini kemirecek..Bu arada bir mantık hatası yakaladım ve konuyla ilgili başlığa yazdım..Sizlerde bakıp yorumlarsanız sevinirim..Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum çünkü …

Bu diziyi seviyorum..Dizi bitiyor ve ben etkisinden kurtulamıyorum..Gece yattım ve ağladım arkadaşlar :( Niye bilmiyorum,ama diziyi izledikten sonra beni saran hüzünü bir süre üzerimden atamıyorum…

GULBEYAZ76
24-12-05, 12:10
Bir bölümde kemal yılmaza yolun ortasında durma bu çok tehlikeli demişti iki taraftanda çarparlar diye.Bence çok haklıydı yılmaz elif konusunda kaybetti.Filiz gerçekleri öğrendikten sonra onu ikna etmek için çok mücadele etmesi gerekecek.Açıkcası ben filizin yılmazı sürüm sürüm süründürmesini istiyorum.

emine82
24-12-05, 12:14
Ben dün yayınlanan bölümü hiç beğenmedim özellikle finali...Yılmazın filize öyle ters davranması hiç hoş değildi...hala Filizin değerini anlamadı nasıl oluyor anlamadım, sanki bölümde dizi biraz yön değiştirdi gibi geldi bana ama yinede umudumu yitirmedim er yada geç gerçeğin farkına varacak ama Filizi kaybetmiş olacak inşallah Filiz onu affeder ...
Yılmazın bu intikam alma hırsı onun canını çok acıtacak tabi etrafındakilerinde...
Elifin evli olduğunun farkına varması lazım hala Yılmaz için gözyaşı dökmesi bence Ömere yapılmış bir ihanat,Ömer Elifin bu durumunu farkederse ilşkileri sallana bilir...eğer mutlu olmak istiyorsa biran önce bu saçma sapan durumdan kurtulmalı Ömeri sevmeye çalışmalı...
Senaristler biraz bizi üzecek ilerleyen bölümlerde ama sonunda sevinen taraf biz olcağız...
YILMAZ ve FİLİZ er yada geç mutlu olacaklar...

minemtoprak
24-12-05, 12:37
Dizimiz son haftalarda gerçek amacından uzaklaşmaya başladı.Maskeli balo bence çok avrupai bir fikirdi.
Bence Elif yılmazı tanıdı.En azından sesinden de tanıması gerek adam ayna gibi o maskenin altında bile bile ben Yılmazım diye sırıtıyordu.İş maskeleri çıkarmaya gelince bence Yılmaz bir bahane uydurup kaçacak.

tubi
24-12-05, 12:58
en sonunu göremedim... Ne oLdu? YıLmaz Filiz i tersLedi mi yine?

dazzle
24-12-05, 13:14
bencede elif yılmazi tanidi çünkü tedirgin oldu zaten tanimazsa saçma olur adam maskeyi takmasina rağmen ben yılmazim diye bagiriyiodu.yılmaz filizi almaya geldiginde onu tersledi yaa ben olsam güle güle der eve girerdim elife kızıp hırsini filizden çıkariyo filizin okadar gözü kör olmuşki pek umursamiyo hemen afetti ama yılmaz filiz le oynarsa kıza yazik olur ayni sekilde elif ve ömer cephesindede önce ömeri sevmedim ama yazik yaa acayip seviyo elif salagi degerini bilsin yılmazi seviyodu ozaman askina sahip çıksaydi demekki gerçekten sevmiyomuş ama yılmaz filizden etkilenmeye basladi ve gidgide bu ortaya çıkacak ama itiraf edemeyecek kendine sonra filiz gerçekleri ögrenecek ve yılmaz anlicak ama işişten geçmiş olacak insallah böle olmaz ama içime böle dogdu valla:confused:

*unique*
24-12-05, 13:26
Kemal’in eşinin Yılmaz sayesinde hayata dönüş belirtileri göstereceği belli gibiydi.Ama rolü oynayan kim bilmiyorum ama “gözlerin oğlumunkine benziyor” derken çok garip oluyor.Çünkü çok genç ve yaşlılık sırıtıyor gibi geldi bana,Yılmaz ile yaşıtlar neredeyse…

gözlerin benzemesiyle yaşın ne alakası olabilir ki:) birde dizide artık farklı şarkı ve türküler kullanılmaya başlanıldı, bence hacettepe 84 ün sevdiğimi başkalarıyla şarkısı cuk oturur bu diziye

beyazyagmur
24-12-05, 14:08
ben hala yılmazın elifi çok ama çok sevdiğini düşünüyorum...Zaten elifle birlikteyken söylediği sözler verdiği yeminler öle hemen unutulacak şeyler diil..
Filize karşı bi yakınlaşma var yılmazda evet ama bu sadece içinde bulunduğu durumdan kaynaklanıyor..Birde filizi tanıdıkça sandığı gibi biri olmadığını anladığı içinde ona karşı daha iyimser bi tutum içinde..

Bu arada bilmiyorum dikkatinizi çektimi yılmazın filize motorda çeneni omzumdan çekermisin demesi ilginçti..Kimbilir belki oda elifi hatırladı o sahnede..
Bence maskeli balo olayı abartılıydı..Bu dizi ile pek bağdaştıramadım ama son sahne...tek kelime ile mükemmeldi..Elifi yılmazı elbetteki tanıdı..Gözlerinden herşey belli oluyordu...Elini bile uzatamadı...Yılmazda kayıtsız diildi bu durumda...Off offf gelecek bölümü şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum...

Sonuna kadar yılmaz&elif...

alperiks
24-12-05, 14:25
Maskeler olmasaydı Yılmaz ve elifin birbirlerine olan bakışları filiz i kuşkuya düşürebilirdi..Neden bu kadar uzun süre birbirlerine baktılar acaba diye..Ama yüzlerin az da olsa gizlenmiş durumda olması bu kuşkuyu azalttı sanırım..Yaa o değilde ben dizinin ilk bölümünde yılmazın filiz e elbiseleri yüzünden çıkışmasına ve şu omzunu dayadığı için kızdığı sahneyi hiç beğenmedim..Belliki yılmaz elif i gördüğü için sinirliydi ama Filiz in üzerine bu kadar gitmesi sinirlerimi çok bozdu...Yazacak çok şey var da ne bilim..O sahneyi hiç beğenmedim yaaa;) Yine de seviyoruz seni Bülent inaL...Şuan dün akşam kaydettiğim diziyi yeniden izliyorum ve Avni Yalçın ın yILMAZ a Filiz çok iyi biri Yılmaz,onu sakın üzme dediği sahneyi izliyorum..Bir de ben söylim yeri gelmişken..Filiz i üzme emi Yılmazzz:( (Senaristlere duyurulurrrr:rolleyes: )

purna
24-12-05, 14:44
bence yılmazı tanıdı nolcak acabA merak ettım o maske cıktıktan sonra

alperiks
24-12-05, 14:54
Bence diziyi biraz daha uzatmak ve heyecanlı kılmak için Yılmaz 12 olmadan oradan tüyecek...Yani içime öyle doğuyo...Sinanda yılmazı tanıyo ya..Valla evde olay çıkar..Yılmaz gider bence 12 olmadan:confused:

tvrehberi
24-12-05, 15:12
yaa bana da yılmaz maskeyi çıkarmadan ordan ayrılır gibi geliyoo.elif kesin anladı onun yılmaz olduğunu ama kimseye söylemeyecek.daha zamanı var ömer ve diğerlerinin yılmazın kim olduğunu öğrenmelerine.bu arada yılmazın filize gıcık davranması beni de sinir etti.aa bi de geçen bölümde filiz elifin yanındayken yılmazı aradığında yılmaz bey diye konuşmuşru ama elif bu bölümde ismi nee?? diye sordu.bu da birazcık hata gibi oldu...

Ferit Er
24-12-05, 15:46
:) Ihlamurlar altinda yine; tek bir kelimeyle "HARIKAYDI". Gelecek haftayi simdiden sabirsizlikla beklemeye basladik bile. Bu haftanin motora binme sahnesindeki Yilmaz in Filiz e karsi olan tutumundan cok rahatsiz olduk,ona bu türlü kaba tavirlari yakistiramiyoruz, neyse ki sonradan Filiz in gönlünü almasi icimizi rahatlatsada; hala Elif e olan duygularindanda vazgecmedigini hissettirmeside hic hos degildi. Lütfen aski Yilmaz ile Filiz üzerine yogunlastirin, gecmis bir askin alevlenmesi beni etkilemiyor ve enterese etmiyor.Yilmaz danda istegimiz Filiz e yeni sürprizler yapip onu mutlu etmesi yönünde!Filiz ede tebessüm etmesi bile cok yakisiyor. Ayrica Ömer in askinada inanmaya basladik ve onunda ihaneti haketmedigini, gercek askini buldugunu sandigi bir anda Elif in düsüncede bile olsa, aklina eski askini getirmesinide kabul edemiyoruz. Eski Türk filmlerindeki mutlu sonlari görmeyi arzu ediyoruz, ihanetsiz. Elif in kizkardesininde, cok gercekci olmaya ve kendisini göstermeye basladigini görüyorum; cok yakinda onuda daha iyi konumda görürüz insallah. Yilmaz i bizler nasil seviyorsak hatalari olsa bile, oda bizim gibi sevmeli FILIZi!!!!Filiz in Yilmaz a bakisi bir ömre deger, cok icten ve öyle sicakki onun da rolünü mükemmel basardigini görüyoruz.IHLAMURLAR ALTINDA ekibini coooook seviyoruz, hepinize basarilar!!!! Yeni yilinizida simdiden kutlar, önümüzdeki yillarda saglikli, mutlu ve daha büyük basarilar yakalamanizi temenni ediyorum...:D

Ebr0e
24-12-05, 16:42
Benim kafam iyice karışmaya başladı.Gelecek olan her yeni bölümde tamam artık yılmazın filize olan duygularını anlarız diyorum ama nafile.Hala birşey anlayamadım ama bu saatden sonrada birşey olsa o zamanda vicdanmı yapıyor,yoksa aşıkmı diye düşünecem.Filizi azarlamasıda çok yersizdi galiba elifi gördüğü için ne yapacağını şaşırdı.Bütün kadınlar aynımısınız demezmi birde filize yakında farkı görücek ama çok geç olabilir.Filiz tamam aşık ama yılmazın kendisine yaklaşma nedenini öğrenirse kolay kolay onu affetmez.Şu ana kadar ömerde çok ideal bir eşti ama elif bu davranışlarıyla onu er geç psikopat yapacak ve kendi dünyasıda kararacak.Hala Yılmaz ve Elif diyenleride anlayabilmiş değilim doğrusu bu saatden sonra elif boşansa bile yılmaz onu kabul edermi?Kabul etse Yılmazın şimdiye kadar çizdiği portreye ters düşer ama yılmazın filizi kullanmasıda kişiliğine uymuyor ama yapıyor.

evet ben hala yilmaz ve elif diyenlerdenim
nedenmi cunkui yilmaz hala elifi seviyor ve elifde yilmazi
onlarinki gercek ask
yilmaz nasil bakiyor elife gomruyormusunuz hala onu dusunuyor
ben onlarin askini istiyorum
ama elifin ayrilip yilamza donmesini degil
sadece birbirlerini sevmeleri sonuna kadar
yilmazla filizi yakistirmiyorum
filiz cok yapisiyor yaaaa o ne oyle

hulya16
24-12-05, 17:59
herkese merhaba. ben daha yeni yeni izlemeye basliyorum bu diziyi ve cok hosuma gitti. hele sukur izlenecek bir dizi buldum cunku bu seneki diziler gecen seneye nazaran gercekten cok berbat.

funda87
24-12-05, 18:28
ilk bölümlerde yilmazin filize çeneni omzumdan çekermisin ifadesi beni en keyiflendiren sahnelerden biriydi.O anda yilmaz elif ile yasadigi o rüya gibi ani hatirladi ama elifle artik böyle güzel seyler yasamayacagini farkettigi için kendini çok kötü hissetti.Yilmaz sanki elifle yarim kalan askini filizle yasatmaya çalisiyor ve filizi her haliyle elife benzetmeye çalisiyor ama sevdigi kadindan uzakda baska bir kadinla motorsiklete binmenin tadini ve heyecanini bile alamiyor.Maskeli baloda bence elif yilmazin oldugunu kesinlikle anlamisdir yaa nasil bekleyecegim cumaya kadar yine çok güzel bir bölüm olacak.
ELIF VE YILMAZ

angel16
24-12-05, 18:54
ilk bölümlerde yilmazin filize çeneni omzumdan çekermisin ifadesi beni en keyiflendiren sahnelerden biriydi.O anda yilmaz elif ile yasadigi o rüya gibi ani hatirladi ama elifle artik böyle güzel seyler yasamayacagini farkettigi için kendini çok kötü hissetti.Yilmaz sanki elifle yarim kalan askini filizle yasatmaya çalisiyor ve filizi her haliyle elife benzetmeye çalisiyor ama sevdigi kadindan uzakda baska bir kadinla motorsiklete binmenin tadini ve heyecanini bile alamiyor.Maskeli baloda bence elif yilmazin oldugunu kesinlikle anlamisdir yaa nasil bekleyecegim cumaya kadar yine çok güzel bir bölüm olacak.
ELIF VE YILMAZ

Yilmaz Filiz'i Elif'e benzetmeye falan calismiyor. Kendiside zaten Filiz'in farkli oldugunu acikladi hatirlarsan.

Birde Yilmaz Elif'le yasadigi anlari hatirlamadi. Yilmaz, Elif'in ona yaptigi ihaneti hatirladi. Bunuda onun yuzunde olan sinir sayesinde kolayca anlayabiliriz. Yilmaz Elif ve Omer'e olan sinirini Filizden cikartiyor. Sonucta, Filizde Omer'in kizkardesi.

irem135
24-12-05, 19:01
Ya elife hep asik kalsin, gonlunden silmesin. O hatiralar, o sarilmalar, yilmazin tokat attiktan sonra aglayip sarilmasi, o hastanedeki ( ilk bolumde ) elifin yilmaz icin aglamasi. Bu ask arkadaslar. Bir anda unutmasi mumkun degil.

Deniz fenerinde bulusup, beraber hayallere dalmalari..

Elif ve Yilmaz, benim icimde beraberler.

KelebeQ
24-12-05, 19:07
Yilmaz Filiz'i Elif'e benzetmeye falan calismiyor. Kendiside zaten Filiz'in farkli oldugunu acikladi hatirlarsan.

Birde Yilmaz Elif'le yasadigi anlari hatirlamadi. Yilmaz, Elif'in ona yaptigi ihaneti hatirladi. Bunuda onun yuzunde olan sinir sayesinde kolayca anlayabiliriz. Yilmaz Elif ve Omer'e olan sinirini Filizden cikartiyor. Sonucta, Filizde yilmazin kizkardesi.

:) Sanirim demek istedigin "Sonuçta, Filizde ÖMER'in kizkardesi".. dimi ? :rolleyes:

Neyse.. Bencede Yilmaz Elifi düsünmüyor. Öyle olsa sürekli eskilerden görüntü gösterirlerdi. Yada düsünceli hallerini..
Ayrica Salih'le konusmasini unutmayalim.. Arkadasi onu uyardi ama, Yilmaz kesinlikle Elifle alakasi olmadigini söyledi

angel16
24-12-05, 19:14
:) Sanirim demek istedigin "Sonuçta, Filizde ÖMER'in kizkardesi".. dimi ? :rolleyes:

Neyse.. Bencede Yilmaz Elifi düsünmüyor. Öyle olsa sürekli eskilerden görüntü gösterirlerdi. Yada düsünceli hallerini..
Ayrica Salih'le konusmasini unutmayalim.. Arkadasi onu uyardi ama, Yilmaz kesinlikle Elifle alakasi olmadigini söyledi

Aaah evet ya, yanlisklik yapmisim:D

Evet Salih soyle birsey demisti 'Sen sadece basit birsey olmasini istemisdin'. Yilmazda kafasini sallamisti hatirladigima gore. Yani, Filiz'le olan beraberligi 'ozel' birseydi...oyle herhangi birsey degil.

KelebeQ
24-12-05, 19:18
Buarada.. dizinin sonlarinda Ömer ve Filiz'in terkedilmeleri/üzülmeleri biraz saçma olur. Kesinlikle kötü bir kisilige sahip degiller çünki... Ikiside gerçektende seviyorlar ve böyle birseyi haketmiyorlar. Yilmaz-Elif arasinda birçok sorun yasandi. Belki unutmayabilirler, ama zamanla baskalarini da sevmeyi ögrenecekler bence..

irem135
24-12-05, 19:19
Arkadaslar o calan turkunun adi "Sevdali Gelin", sivas turkusu.

irem135
24-12-05, 19:27
dizideki gerçek aşk elifin kız kardeşiyle nalan ile sevgilisinin yaşadığı birlikteliktir.birbirleri için yapmadıkları fedakarlık yok.kızın abla parasi yemesinde rağmen çalışmak istemesi,daha orta yollu bir kursa sevgilisiyle gitmek istemesi.ileriye dönük hayalleri beni etkiliyor her bölüm. hele annesine baskasinin parasi yemek benim agrima gidiyor demesi, cok etkileici.

KelebeQ
24-12-05, 19:29
Salih ve Yilmazin konusmasi ;

S: Ssstt.. Yilmaz duydun mu ?
Y: Ha tamam duydum
S: Neyin var senin ? Artik eskisi gibi dertlesemiyoruz..
Y: Haklisin. Ya.. ben... biriyle birlikteyim (gülümsüyor..)
S: Bide bana sinsi dersin ya!
Y: Ya.. çok yeni. Yani kiz bizim mahallenin kizlari gibi degil. Çok rahat. Yani nasil söyleyim.... Hayat görüsü, yasam tarzi biraz farkli.
S: Eee ?
Y: Bu durum beni biraz sasirtti
S: Nasil yani ?
Y: Ya anla iste!
S: Oglum agzinda gebeleyip durmasana sunu, noldu ?? Yilmaz... yoksa... ?
Y: Evet.... Ama kiz bunu ilk kez yapti, hemde benimle!
S: Basini belaya sokmadin demi ?
Y: Ya mesele o degil.. Bu çok özel bir durum.. Öylesine birsey degil!
S: Sen siradan olsun istedin ?
Y: Bilmiyorum....
S: Kim bu kiz ?
Y: Tanimazsin..
S: Resimlerini biriktirip kestigin kiz mi yoksa ? Su Filiz Tekiner ?
Y: Evet...
S: Yilmaz! Ne yapmaya çalisiyorsun sen ? Yoksa Elif'e mi yaklasmaya çalisyorsun?!
Y: Hayir! (ve burda çok fena bir bakis atti Salih'e.. kizdi yani..)

Bu sahnede farkettigim; Yilmaz sürekli utangaç ve gülümsüyor :)

Kurdoglu
24-12-05, 19:35

Birde Yilmaz Elif'le yasadigi anlari hatirlamadi. Yilmaz, Elif'in ona yaptigi ihaneti hatirladi. Bunuda onun yuzunde olan sinir sayesinde kolayca anlayabiliriz. Yilmaz Elif ve Omer'e olan sinirini Filizden cikartiyor. Sonucta, Filizde Omer'in kizkardesi.

Bukadar acik ve net yorumlari okudukca icim aciliyormus gibi oluyor. Aynen, bu yorumdaki tablonun gorulememesi, analizlerimizin hayal ve arzularimiz tarafindan yonlendirildiginin delilidir diye dusunuyorum. Yarim kalan sadece son kismi olmus, Yilmazin Filize karsi davranis farkliligi sergilemesinin sebebi Yilmazdaki intikam ve ask duygularinin sirayla agir basmalari. Sonunda ask intikami ezecek diye bekliyorum, bakalim nasil ezecek.

angel16
24-12-05, 19:45
Salih ve Yilmazin konusmasi ;

S: Ssstt.. Yilmaz duydun mu ?
Y: Ha tamam duydum
S: Neyin var senin ? Artik eskisi gibi dertlesemiyoruz..
Y: Haklisin. Ya.. ben... biriyle birlikteyim (gülümsüyor..)
S: Bide bana sinsi dersin ya!
Y: Ya.. çok yeni. Yani kiz bizim mahallenin kizlari gibi degil. Çok rahat. Yani nasil söyleyim.... Hayat görüsü, yasam tarzi biraz farkli.
S: Eee ?
Y: Bu durum beni biraz sasirtti
S: Nasil yani ?
Y: Ya anla iste!
S: Oglum agzinda gebeleyip durmasana sunu, noldu ?? Yilmaz... yoksa... ?
Y: Evet.... Ama kiz bunu ilk kez yapti, hemde benimle!
S: Basini belaya sokmadin demi ?
Y: Ya mesele o degil.. Bu çok özel bir durum.. Öylesine birsey degil!
S: Sen siradan olsun istedin ?
Y: Bilmiyorum....
S: Kim bu kiz ?
Y: Tanimazsin..
S: Resimlerini biriktirip kestigin kiz mi yoksa ? Su Filiz Tekiner ?
Y: Evet...
S: Yilmaz! Ne yapmaya çalisiyorsun sen ? Yoksa Elif'e mi yaklasmaya çalisyorsun?!
Y: Hayir! (ve burda çok fena bir bakis atti Salih'e.. kizdi yani..)

Bu sahnede farkettigim; Yilmaz sürekli utangaç ve gülümsüyor :)

Aynen katiliyorum. Yilmaz durmadan gulumzuyordu ve utangacti.

angel16
24-12-05, 19:48
Bukadar acik ve net yorumlari okudukca icim aciliyormus gibi oluyor. Aynen, bu yorumdaki tablonun gorulememesi, analizlerimizin hayal ve arzularimiz tarafindan yonlendirildiginin delilidir diye dusunuyorum. Yarim kalan sadece son kismi olmus, Yilmazin Filize karsi davranis farkliligi sergilemesinin sebebi Yilmazdaki intikam ve ask duygularinin sirayla agir basmalari. Sonunda ask intikami ezecek diye bekliyorum, bakalim nasil ezecek.

Bende yazarken, neyi unuttum diye dusunuyordum ama aklima bir turlu gelmedi. Eledigin icin sagol ve hatirlattigin icinde.

£speranza
24-12-05, 21:05
Felaket dedikleri bu galiba?Dizinin son bölümünü izleyemedim.Yorumlara bakılırsa sıkı bir bölümdü.Ayrıntılı özet geçene minnettar olurum.

1907
24-12-05, 21:21
Evet gerçekten güzel bölümdü. Sonunu çok güzel bitirdiler ya baya heyecan yaptılar. Çok merak ediyorum asıl dizi bundan sonra başlıyacak ve haraketlenecek.

£speranza
24-12-05, 21:22
Dizinin tamamını izleyemedim ve tam olarak ne konuşulduğunu anlayamadım.Ama başlarda Yılmaz'ın Filiz'i motorla almaya geldiği sahnede Filiz'in elbisesiyle ilgili bir şeyler söylüyor,değiştir gibi ama ciddi bir tonda.Benim dikkatimi çeken; Filiz'in böyle bir duruma tepkisiz kalması.Filiz karekterine uymayan bir davranıştı.Aşk insanı sadece aşık eder.Köle değil.Ben dik başlı Filiz'imi istiyorum.Kişiliğinden ödün vermeden de aşık olunabilir değil mi?
Ya da umarım öyle bir aşk keşfedilir.

piper66
25-12-05, 00:29
arkadaslar ben bu diziye bayiliyorum.. bu hafta süperdi bakalim haftaya yilmaz maskesini acacak mi? bence acmadan gider. yani isin tadi kalmaz gibi geliyor bana.. ya varya Ömere kizamiyorum adam asik, ama Elife sinir oluyorum nasil oldu da gül gibi Yilmazi birakip Ömere gitti ????

Ebr0e
25-12-05, 01:19

ne alaka simdi ?
ne ihaneti?elif ona bi kere ihanet etmedi
yilmaz da cok kiskanclik yapti
hatta onu hapisaneden bile kovdu
elif de kendini ailesi icin feda etti
ve hicte iahnet alklina gelmiyor yilmazin
yilmaz bes belli hala deli gibi elifi seviyor onun icin eliifn adini
duyunca morali bozuluyor ve filiz hic umrunda degil onun
tek filize aciyor
bir insan sevmedigi bir insanla okadar ugrasmaz tamami

BERNA
25-12-05, 12:22
Bu bölümde iyi detaylar da vardı, gerçekten rahatsız edenler de.

* Dizinin başında Elif'in kapıda duran kişiyi Yılmaz'a benzettiği anda Elif'te ipler kopmuştu adeta. Dizinin başında sinir olduğum Ömer'e bu kadar acıyacağım ve sempati duyacağın hiç aklıma gelmezdi. Elif'i anlayabiliyorum ama acımıyorum; sonuçta kendi yaptıklarının bedelini ödüyor. Minnet duygusu yüzünden evlenilirse sonuç böyle olur.
* Yılmaz'ın Filiz'e karşı da birşeyler hissetmeye başladığı gün gibi ortada, Salih haklı olarak öyle tepki göstermeseydi daha net ifade edecekti. Tabi ki Elif'e karşı olan duygularının bitmediği de ısrarla ve sertçe "hayır" demesinden belli. Kemal'in dediği gibi "yolun ortasında" ve de iki taraftan birden darbe yiyecek besbelli.
* Filiz'e Murat'ın cevabını çok beğendim. Filiz iyi hoş ama hem Yılmaz'ın aşkıyla, hem de Murat'ın tepkisiyle hayatın hep düşündüğü gibi olmayacağını anlamaya başlıyor, büyüyor yani o da. Kılık kıyafet konusunda ise tipik Yılmaz diyorum sadece. Ben Filiz'in yerinde eşofman altıyla çıkardım, uzun etek yerine.
* Maskeli balo fikri ise çok kötüydü, orjinal olunacak diye komik oldu. Ömer'in ve ailenin Yılmaz'ın kim olduğunu bilmeyip de Elif'in bilmesi için başka bir yol bulunabilirdi. Maskeler ondan da kötüydü. Sadece biraz Elif'inkini giyilebilir buldum o kadar. Elif'in Yılmaz'ı tanımaması için kör olması lazım. Hepinize katılıyorum, Yılmaz işle ilgili acil durum falan deyip balodan maskeyi açmadan gidecek.
* Elif gittikçe kötüye giderken ailesi de aksine kendine geliyor. Nalan bölümün kahramanıydı. Yılmaz'ın ailesi bildiğimiz gibi çok sağlam karakterler. Keşke Cemil de özünde bu kadar iyi olmasa da Fahriye onu bırakıp gidebilse. Kemal'in adamı Ekrem'in şarkıcı hanıma olan karşılıksız aşkı beni etkiliyor. Kemal'ın karısına karşı olan sevgisi de. Bazı aşklar söze dökülmese de hissediliyor. Bu arada Yılmaz kendini oğlu gibi gören birine niye "sen" diye hitap ediyor, onu anlamış değilim.
* Beni rahatsız eden olay ise, her ne kadar Türk filmlerine saygıyla da çekilmiş olsa, (özellikle bu bölümde) hiçbir konuda hiçbir sürprizin olmaması. Herşey o kadar tahmin edilebilir ki biraz şaşırmak istiyorum (Yılmaz'ın maskesine, bazı elbiselere ve bazı saç stillerine nasıl bu kadar zevksiz olunabilir diye şaşırmak dışında :)) Yine de çoğu oyunculuklar gayet iyi olduğundan beğeniyle ve dikkatle izliyorum, olağan akışı bozmayacak sürprizler diziyi bence daha da zevkli hale getirebilir.

gurbetci
25-12-05, 13:33
bu bolümde elif deniz fenerinde aglayinca cok üzüldüm.türkü de cok güzeldi.demek ki insan duygularindan emin olmadan evlenmemeliymis.ne olursa olsun omerin kotú bir insan oldugunu düsünemiyorum.tek tarafli da olsa yasadigi askin arkasinda durdu hep.güvenebilecegi bir esi hak ediyor.
yilmaza gelince;ayni tas ayni tarak.kimse darilip kizmasin da ben onu cok snob buluyorum.Eli para gorünce de snoblugu kat be kat artti.Ama son siralarda filiz biraz sasirtiyor yilmazi.bunu izlemek de cok keyifli.http://smile.smilies.nl/1813.gif

nalan her gecen bolüm karakterinin saglamligini gosteriyor.dilerim karakterini hic degistirmeden sevdigi gencle beraber olur.
bir de handan hanimin gizemli sevgilisinin ne zaman ortaya cikacagini merak ediyorum.

sude9
25-12-05, 13:53
Çok hoş bölümdü.Yılmaz'ın Filiz ile ilgili değişen düşünceleri hareketlerindeki değişim ile de kendisini göstermeye başladı.Filiz'den bahsederken yüz ifadesi ve bakışları çok farklılaşıyor,yavaş yavaş Filiz'e olan hisleri başka bir boyut alıyor,bu gerçekten çok güzel

Elif'in mektubu okuyup ağladığı bölüme üzüldüm ama en çok üzüldüğüm Ömer'in sözleriydi."Bizim etrafımızda sevgiler sahte,evliler ama evli olan kadın başkasına aşık,bundan habersiz ne kadar yaşanabilir ki" tarzındaki cümleleri gerçekten üzücüydü.Elif'e büyük bir güveni ve sevgisi var,bunun yıkılması Ömer için büyük bir çöküş olacak.Umarım Ömer bunları fark etmeden Elif Ömer'i gerçekten sever.

tvrehberi
25-12-05, 19:18
Buarada.. dizinin sonlarinda Ömer ve Filiz'in terkedilmeleri/üzülmeleri biraz saçma olur. Kesinlikle kötü bir kisilige sahip degiller çünki... Ikiside gerçektende seviyorlar ve böyle birseyi haketmiyorlar. Yilmaz-Elif arasinda birçok sorun yasandi. Belki unutmayabilirler, ama zamanla baskalarini da sevmeyi ögrenecekler bence..
özellikle son cümleye kesinlikle katılıyorum.bence bu noktadan sonra bi daha elif-yılmaz beraberliği olmaz.zaten yılmaz filizle birlikteyken sadece elifin sözü edildiğinde rahatsız oluyo.yani filizleyken mutlu ve onun değerini anlamaya başladı.elif hala ömer gibi meleğe dönüşen bi adamla nasıl mutlu olamıyo artık??bu kadar da soğukluk olmaz yani elif.

*unique*
25-12-05, 21:30
yılmaz ve elif beraberliği tabiki mümkün olamaz bu saatten sonra; çünkü yılmaz karakteri; sevgisi ne kadar yoğun olsa da başkasının karısı olmuş birini kabullenmeyecektir bir daha

Kurdoglu
25-12-05, 22:47
Bundan sonraki bolumler surekli Yilmazla Filizin asklari icin verecekleri sinavlarla dolu gececek. Tabi bide Elifin surekli neleri kaybettiginin farkina varmasiyla. Her gecen bolumde Elifin yuzundeki aci, pismanlik ve kahir giderek fazlalasiyor. Bundan sonra artik rahatlikla sunu diyebiliriz, Yilmazin Elife karsi hala birtakim duygulari devam edebilir, ama sevgi veya ask duygulari degil kesinlikle! Peki ne ozaman? Tabiki kin, nefret ve kucuk bi ihtimalle (belki) acima duygulari.

Ebr0e
25-12-05, 23:39
Bundan sonraki bolumler surekli Yilmazla Filizin asklari icin verecekleri sinavlarla dolu gececek. Tabi bide Elifin surekli neleri kaybettiginin farkina varmasiyla. Her gecen bolumde Elifin yuzundeki aci, pismanlik ve kahir giderek fazlalasiyor. Bundan sonra artik rahatlikla sunu diyebiliriz, Yilmazin Elife karsi hala birtakim duygulari devam edebilir, ama sevgi veya ask duygulari degil kesinlikle! Peki ne ozaman? Tabiki kin, nefret ve kucuk bi ihtimalle (belki) acima duygulari.
ne alaka simdi ?yok kin,nefret ve kucuk bir ihtimal acima duygulari :S
ne alaka ne sacma
bence filize aciyor
sadece bakireydi diye aciyor filize
hala elifi seviyor
belki beraber olamicak elife (bence zaten artik olmasin)
ama hala elifi seviyor
son bolumde hep bunu belli ettiler zaten
filiz onun umrunda bile degil
filiz ona satriliyor o ona bakmiyor bile
istemiyor
hala elifi dusunuyor
yilmaz once kendine bi baksin
onceki bolumlerde nelere yapti elife
yilmazin degistini hepimiz kabul edelim
elife boylemi davraniyordu hayir
simdi filizin yaptiklarini yutmak zorunda cunki elifle olan tek baglantisi filiz
ama ben demiyorum elif ayrilsinda yilmazla beraber olsun
ama iyi dusunurseniz yilmaz filize asik olmaz /olamaz
cunki ozaman dizinin ne heyecani kalir?
mesla yilmaz filize asik oldu.. ve evlendiler..eh ozaman neolucak?
ne var daha ?

sabidik82
25-12-05, 23:48
anlayamadigim sey su ki hep elif'in bir seyleri kacirdigindan bahsediliyor ve yanlislar hep elif'e yukleniyor. yilmaz da en az elif'in kacirdigi kadar cok sey kacirdi. ikisi de mutlu bir birlikteligi kacirdilar yani sonuc olarak. ve yilmaz da en az elif kadar hataliydi. evet, elif'in daha iyi/gosterisli bir hayata zaafi vardi ama yilmaz onun bu huyunu iyilestirmeye hic calismadi, yangina hep korukle gitti. oysa biraz uyumlu olsaydi, elif'in yilmaz icin vazgecemeyecegi hicbir sey yoktu ama o uyumlu olmak yerine hep elif'i inciterek tepki gosterdi. hicbir kadin dayagi kaldiramaz, ama elif yilmaz'i cok sevdigi icin o olayi bile affetti. sonuc olarak aslinda soylemek ya da gostermek istedigim elif cok hakli, yilmaz haksiz ve suclu demek degil; ama elif'i bu kadar kotulememek gerektigini dusunuyorum. o sadece cok sevdi, yasami icin daha iyisini istemek ozentilikse evet fazla iyi bir yasama ozendi ama tum bunlar yilmaz'in sevgisi ile iyilesebilecekken yilmaz elif'e nasil yaklasacagini bilemedi. yilmaz'in hatalarini elif hep bagislarken, yilmaz elif'in hatasini bagislamadi ve olay bu noktaya geldi. ikisi de simdi cok aci cekiyor ve su bir gercek ki elif - yilmaz aski kadar saf ve tutkulu baska bir ask yok dizide ve bana kalirsa en sonunda onlar yine birlikte olacak ihlamurlar altinda :)

Ebr0e
25-12-05, 23:50
anlayamadigim sey su ki hep elif'in bir seyleri kacirdigindan bahsediliyor ve yanlislar hep elif'e yukleniyor. yilmaz da en az elif'in kacirdigi kadar cok sey kacirdi. ikisi de mutlu bir birlikteligi kacirdilar yani sonuc olarak. ve yilmaz da en az elif kadar hataliydi. evet, elif'in daha iyi/gosterisli bir hayata zaafi vardi ama yilmaz onun bu huyunu iyilestirmeye hic calismadi, yangina hep korukle gitti. oysa biraz uyumlu olsaydi, elif'in yilmaz icin vazgecemeyecegi hicbir sey yoktu ama o uyumlu olmak yerine hep elif'i inciterek tepki gosterdi. hicbir kadin dayagi kaldiramaz, ama elif yilmaz'i cok sevdigi icin o olayi bile affetti. sonuc olarak aslinda soylemek ya da gostermek istedigim elif cok hakli, yilmaz haksiz ve suclu demek degil; ama elif'i bu kadar kotulememek gerektigini dusunuyorum. o sadece cok sevdi, yasami icin daha iyisini istemek ozentilikse evet fazla iyi bir yasama ozendi ama tum bunlar yilmaz'in sevgisi ile iyilesebilecekken yilmaz elif'e nasil yaklasacagini bilemedi. yilmaz'in hatalarini elif hep bagislarken, yilmaz elif'in hatasini bagislamadi ve olay bu noktaya geldi. ikisi de simdi cok aci cekiyor ve su bir gercek ki elif - yilmaz aski kadar saf ve tutkulu baska bir ask yok dizide ve bana kalirsa en sonunda onlar yine birlikte olacak ihlamurlar altinda :)
ISTE BU :)
aynen katiliyorum
herkez elif soyle elif boyle
ona bakarsan yilmazda neler yapti

Kurdoglu
26-12-05, 12:38
ne alaka simdi ?yok kin,nefret ve kucuk bir ihtimal acima duygulari :S
ne alaka ne sacma
.......................
.......................
mesla yilmaz filize asik oldu.. ve evlendiler..eh ozaman neolucak?
ne var daha ?

Dusuncelerinin yanlis ve hayalden ibaret oldugunu maalesef bu seferde soylemem gerekecek. Sebebini tekrar tekrar anlattigim icin simdi bir tekrarina daha gerek duymuyorum. Sadece eklemek istedigim su:
Yilmazi ben kesinlikle hatasiz gormuyorum, ama onu savunurkende kesinlikle abartmiyorum. Yilmazin tek hatasi Elife attigi tokattir. Evet Elifin tokat yemesine sebep olan sozleri cok agirdi, Yilmaz gibi birinin bu sozleri kaldiramayacagini bilmeliydi, neticede bir iki gunluk iliski degildi onlarinkisi. Ölümüne verilmis bi söz vardi ortada.

Neyse herseye ragmen tokati tasvib etmemiz mumkun degil. Tepkisini cok daha sert ve haksiz duruma dusmeden gosterebilirdi Yilmaz. Cekip gider ve uzun bir muddet gorusmek istemeyebilirdi mesela, bu sozleri senden duyacagima olseydim diyip Elifi kahredebilirdi mesela, senin parani neden almak istemedigimi anladinmi simdi diye cikisabilir ve Elifi oylece susturabilirdi mesela……..

Yilmazin tek hatasi tokat atmasi, ama hatasini nasil telafi etti hepimiz gorduk iste. Elifin hatalarina daha dogrusu ihanetlerine girmek istemiyorum bu sefer, okumak isteyen bir onceki yorumlarima bakabilir. Sende biliyorsunki gercekler acidir. Senin durumundaki birinin ilaci acilara katlanip Yilmaz ve Filiz askina saygi gostermek olmalidir, inadina savunma psikolojisine siginip teselliyi bos hayyalerde aramak degil!

Not: Senin gibi garib ve acayib dusunen bir forum arkadasimizin yazdiklarimi sacma bulmasi beni ziyadesiyle onurlandirdi, tesekkurler hanfendi!

Kurdoglu
26-12-05, 19:12
Evet bir kac kelimede su malum oyunumuz hakkinda soylemek istiyorum musadenizle. Oyundaki yuzdelik ayarlarini sabitleyen arkadaslarin eline saglik. Neden? Cunku hepimizin ve hatta tum dunyanin bildigi gibi: OYUNda kaybeden ASKta kazanir! Kesin kazanir, mutlaka kazanir!

emoss
26-12-05, 19:17
Daha yeni yorumlari okudum super...

daha yeni yine sahildeki sahneyi baktim... ve kucuk bir karsilasma yaptim... tabi bunlar benim goruslerim... Bence elif & yilmaz aski Filiz & yilmaz askin dan daha guzel ve daha safti... filiz & yilmaz aski cok yapmacik ve cok cabuk ilerliyo onun icin hicte inandirici gelmiyor...

evet bazi arkadaslar diyo unutur unutmaz.. bence ne kadar filizi beyenirse beyensin baglanirsa baglasin hic bir zaman elif unutmiyacaktir... belki yeninden sever ama yerine sevmez bence... haa burda diyormuyum yilmaz elife geri doner hic zanetmiyorum ama insallah geri doner tabi ben ondan yanayim ama belli olmaz...

ve sunada bir yorum yapiyim bazi arkadarslar heb elifin suclu olduhunu belirtiyo bence her genc kiz ayni durumada olsaydi aynisini yapardi... Yok elif gerceten ask deyilmis gozu yukseklerdeymis... ya burda ki genc kizlara soruyorum... Kim guzel gelinlik giymek istemez... kim guzel evde oturmak istemez... burda bu zamanda kim evlendikten sonra evde ev kadini olmak ister ve cariyer yapmak istemez....??? bunlari istemek sucmu..??? ozaman gozun yukseklerdemi oluyo hemen nerde duylmuski ask karin doyuruyo:??????

bide elif hic bir zaman tam omer umut vermedi ve kuyrukta salamadi... evlenmeden once kendinide birakmadi ve yasak iliskiyede girmedi... bunlari yapan filiz... daha 3 gundur taniyan bi adamla iliskiye girdi kimdir neyin nesir bilmeden bumudur ask... sizce..????

elif cogu seyi sineye cekti.. yilmaz tokatini ona barismasini.. telefonun kirmasinini.. ama filizin bi ustune karisti kiz hemen... bozuldu... demek yilaz elif yaptiklarini filize yapsa yaninda bile kalmaz demi..? ozaman hangisi sizce ask????

Bence heb ELIF & YILMAZ KALACAK ONLARIN ASKI SAF VE GUZELDI.... VE DE COK DOGALDI...

BERNA
26-12-05, 20:38
Yılmaz da Elife de tam olarak suçlu demek haksızlık olur. Bence hayat görüşleri farklı iki farklı karakterin biraraya gelip, aşık olmalarına rağmen, hiçbir şekilde ödün vermemesi yüzünden Yılmaz-Elif aşkı sona erdi. Kızacaksınız belki ama ne Elif'in, ne de Yılmaz'ın birbirlerini gerçekten sevmediklerini düşündüm hep. (Aşk başka gerçekten sevmek başka birşey) Çünkü gerçekten seven insan sevdiğini olduğu gibi sever ve de onu değiştirmeye uğraşmaz. Oysa Yılmaz da Elif de sürekli karşısındakini istedikleri şekle sokmaya çalıştılar.

funda87
26-12-05, 22:18
Daha yeni yorumlari okudum super...

daha yeni yine sahildeki sahneyi baktim... ve kucuk bir karsilasma yaptim... tabi bunlar benim goruslerim... Bence elif & yilmaz aski Filiz & yilmaz askin dan daha guzel ve daha safti... filiz & yilmaz aski cok yapmacik ve cok cabuk ilerliyo onun icin hicte inandirici gelmiyor...

evet bazi arkadaslar diyo unutur unutmaz.. bence ne kadar filizi beyenirse beyensin baglanirsa baglasin hic bir zaman elif unutmiyacaktir... belki yeninden sever ama yerine sevmez bence... haa burda diyormuyum yilmaz elife geri doner hic zanetmiyorum ama insallah geri doner tabi ben ondan yanayim ama belli olmaz...

ve sunada bir yorum yapiyim bazi arkadarslar heb elifin suclu olduhunu belirtiyo bence her genc kiz ayni durumada olsaydi aynisini yapardi... Yok elif gerceten ask deyilmis gozu yukseklerdeymis... ya burda ki genc kizlara soruyorum... Kim guzel gelinlik giymek istemez... kim guzel evde oturmak istemez... burda bu zamanda kim evlendikten sonra evde ev kadini olmak ister ve cariyer yapmak istemez....??? bunlari istemek sucmu..??? ozaman gozun yukseklerdemi oluyo hemen nerde duylmuski ask karin doyuruyo:??????

bide elif hic bir zaman tam omer umut vermedi ve kuyrukta salamadi... evlenmeden once kendinide birakmadi ve yasak iliskiyede girmedi... bunlari yapan filiz... daha 3 gundur taniyan bi adamla iliskiye girdi kimdir neyin nesir bilmeden bumudur ask... sizce..????

elif cogu seyi sineye cekti.. yilmaz tokatini ona barismasini.. telefonun kirmasinini.. ama filizin bi ustune karisti kiz hemen... bozuldu... demek yilaz elif yaptiklarini filize yapsa yaninda bile kalmaz demi..? ozaman hangisi sizce ask????

Bence heb ELIF & YILMAZ KALACAK ONLARIN ASKI SAF VE GUZELDI.... VE DE COK DOGALDI...
evet sana hak vermemek imkansiz benim hissettiklerimi anlatmissin.Herkes elif için ayni yakistirmayi yapiyor neymis yilmazi paraya tercih etmismis baska laf bilmezler.Eger roller degisseydi ve filiz elifin durumunda olsaydi pek fazla elestirilmezdi güzel yaa ama elife öyle bir yargisiz insaf yapiyorlarki neredeyse kizi idam edecekler :) Her genç kizin hayalinde güzel bir gelinlik ev vardir elifi elestirenler kendilerini de onun yerine koyup öyle elestirsinler elif çok sabirli davrandi tabiki ikisinin de hatalari oldu ama en büyük pay yilmaza ait.Filiz ile olan iliskisini de açikçasi pek samimi bulmuyorum artik geri dönüs olmasa bile ben yalnizca elifle yilmazin askina inandim.

beyazyagmur
27-12-05, 01:33
Aslında elifi suçlamak yerine bence onu anlamaya çalışmak en doğrusu olurdu...Onun gözünden bakmak...Bunca olup bitene...
Yılmaz elifi çok seviyor ama sevdiği için bazı fekadarlıklarda bulunması gerektiğinide asla düşünmüyor..Gelinlik konusu mesela..
Elifin kendisine hediye edilen gelinliği kabul edip giymek istemesi bile eleştirilecek bişeydi yılmazın gözünde..
Oysa bugün elifi eleştirdiği çoğu şeyi kendisi uyguluyor..Ne olursa olsun yılmaz madem çok idealist ve idealleri doğrultusunda yaşayan bi adam o zaman bu kadar hızlı bi değişime girmesi kendi ile çeliştiğini gösterir..Lüks arabalar, restaurantlar,pahalı giysiler..Elife olan kızgınlığından yapıyorsa bile yanlış bunca olup biten..Hele hele maskeli balo olayı iyice bi çelişki..

Bide şu açıdan bakalım yılmaz'ın filize yaklaşma noktasıda çok yanlış..en başından beri çizdiği namuslu delikanlı tavırları ile bağdaşmıyor..Filiz sonuçta hiçbişeyden haberdar diil..Onu kullanmak istemesi, onun duyguları ile oymaya çalışması, filizi kullanarak elife ulaşma çabası hepsi ama hepsi Elifin yaptıklarının yanında çok fazla kalıyor..

Sonuçta Yılmaz ve elif aşkı bi gerçek ikisininde hataları var ama bence bu kadar kolay bitmicek..
Dizinin konu bütünlüğüne ters birkere..
Yılmaz yine bi süre sen görürsün tavırlarında gezip eliften aklınca intikam almaya çalışıcak..Sonunda oda anlıcak olup bitenin intikam olmadığını..
Bence mağlup olucak yılmaz aşkının karşısında..
Tabi bu hemen olucak diil Bekleyip görelim.

WİTH ROSE
27-12-05, 22:51
Sürekli elif suçlanıyo gerçi diğer arkadaşlarda bunu belirtmiş ama bende vurgulamak istedim yılmaz hapisaneye düştüğünde elif ne yapıp edip yılmazla görüşmeyi başardı ama yılmaz ona hiç yüz vermedi elife kendisini unutmasını söyledi yanlış hatırlamıyorsam elifle konuşmak istemedi daha elif ne yapabilirdi ki elif yılmazdan hep bi ışık bekledi kendini hemen ömerin kollarına atmadı yılmazdan hiç bi ışık gelmeyince elifin tutunacak dalı kalmadı ömerde ona bu kadar iyilk yapınca çareyi ömere tutunmada buldu hepsi bu ben bi bayan olarak elifle aynı durumda olsaydım bende aynısını yapardım eklemek istediğim bi konu daha var filizin daha üç günlük tanıdığı bi insanla hemen yatmasına çok kızdım hayır yani birbirlerini çok iyi tanımış olsalar bile evlenmeden önce ilişkiye girmeleri çok yanlıştı elif bu durumda olsaydı asla böle bişey yapmazdı o yüzden elifi suçlayanlara çok kızıyorum ama onların görüşünede saygı duymak lazım cuma günü inş Allahtan bi mani olmazsa izlerim son bişey ben olsun başka arkadaşlarda filimin özetini istemiş kimse bunu tam anlamıyla yapmamış çok az bi kısım anlatmış sonra kendi görüşlerini yazmış ben hiç bişey anlamadım mümkünse tekrar baştan sona yorum katmadan bi arkadaş anlatırsa çok sevinirim

eyeni
28-12-05, 02:03
Arkadaşlar bence bundan sonra filizle yılmaz aşkına tanık olacağız. Niye derseniz?
Birincisi yılmaz çok gururlu biri; hadi kendisini aldatmış olsa belki bir ihtimal affedebilir. Ama elif evlendi direkt. Bundan sonra ikisi için bir gelecek olacağını hiç düşünmüyorum ben. Tipik türk erkeği böyle davranır. Zaten birleşseler bile hiçbir şey eskisi gibi olamaz. Ben zaten elifin de yılmazı hakettiğini düşünmüyorum. İlk evlenirken yılmaz aklından bile geçmiyordu; evlendikten sonra mı aklına geldi yılmaz.
Ben filizi çok beğeniyorum. Dürüst, tuttuğunu koparan,inatçı ama en önemlisi saf ve doğal bir kız. Yılmaza da ancak böyle birisi yakışır bence.

emine82
28-12-05, 11:13
Sanırım Yılmazın Filizi senmesi biraz zaman alacak ama bunun Filzde farkında ve Yılmazı fazla zorlayacağını zannetmiyorum...geçen bölüm Yılmazın Filze olan davranışlarını hiç beğenmedim hatta hayal kırıklığına uğradım diyebilirim...Filizin değerini anlayacak ama biraz zaman lazım.....

irem135
28-12-05, 14:12
ELİF YILMAZLA KÜCÜK BİR KONUSMA YAPAR YILMAZ ESKİSİ GİBİ OLMADINI İSPATLAMAYA CALISIR ZATEN O YÜZDEN GELMİŞTİR EVE BUGUNE KADAR YAPTIGI SEYLER PLANLARI NIN BIR PARCASI OLDUGUNU SANIR ASLINDA FİLİZ GÖNLÜNDE BİR CIG GİBİ BÜYÜMEYE BASLAR....ELİF YILMAZLA FİLİZİN YAKINLASMASINDAN RAHATSIZ OLUR KISKANIR AMA BUNU GİZLER VE KENDİNİ SORGULAMAYA BASLAR ÖMER ELİF DEKİ DEGİŞİKLİGE BİR ANLAM VEREMEZ

Bir arkadas sete gitmis..

kara gÖzlü
28-12-05, 16:01
Sanırım Yılmazın Filizi senmesi biraz zaman alacak ama bunun Filzde farkında ve Yılmazı fazla zorlayacağını zannetmiyorum...geçen bölüm Yılmazın Filze olan davranışlarını hiç beğenmedim hatta hayal kırıklığına uğradım diyebilirim...Filizin değerini anlayacak ama biraz zaman lazım.....

bende gecen bölüm yilmazin filize davranislarini beyenmedim...

kara gÖzlü
28-12-05, 16:03
yilmaz filizi tanidikca hep saskinliga ugruyor ve filizin göründügü gibi bir kiz olmadigini anliyor bence gün gectikce yilmaz filize asik olucak...ama su anda elifi hala utamadi....:p

medsul
28-12-05, 18:02
BEN ARTIK BİR AN ÖNCE YILMAZIN FİLİZİ SEVDİĞİNİ ANNADİĞİ
ANI HEYECANLA BEKLİYORUM:) :)
TABİKİ FİLİZ BÜTÜN GERÇEKLERİ ÖĞRENDİĞİNDE YILMAZDAN
ALACAĞİ İNTİKAMDA İZLEMEYE DEĞER OLACAK:rolleyes: :rolleyes: :cool:

AMA BU BÖLÜMDE ĞERCEĞİ ÖĞRENEN SADECE ELİF OLACAĞİDA KESİN:cool:

Ay90
28-12-05, 18:08
bence yılmaz filiz i sevdiğini filiz bütün gerceği öğrendikten sonra anlicak. cünkü onun la cok zmn gecimekten filiz aslında onun icin ne kadar değirli olduğunu anlicak ve onun gönlünü almak icin herşeyi yapıcak.:)

forgetmenot
29-12-05, 00:39
Alt şeritte kısa bazı görüntüler gösteriyorlar.Elif (sanırım)Yılmaz'a aşık aşık bakıyor,Yılmaz ona kinle bakıyor.Ömer de konuya uyanmış,sanırım,Yılmaz'ı tanıdı doğal olarak,nefret,hınç,kapkara düşüncelerle dolu,hırslı bir erkek olarak,büyük olasılıkla Yılmaz'a bakıyor.Bu arada Elif,artık kimeyse,suçlu suçlu da bakıyor.Bir Filiz yok kısa görüntülerde.Beklemedeyiz,fragman,mragman yok!

Ebr0e
29-12-05, 01:11
Alt şeritte kısa bazı görüntüler gösteriyorlar.Elif (sanırım)Yılmaz'a aşık aşık bakıyor,Yılmaz ona kinle bakıyor.Ömer de konuya uyanmış,sanırım,Yılmaz'ı tanıdı doğal olarak,nefret,hınç,kapkara düşüncelerle dolu,hırslı bir erkek olarak,büyük olasılıkla Yılmaz'a bakıyor.Bu arada Elif,artık kimeyse,suçlu suçlu da bakıyor.Bir Filiz yok kısa görüntülerde.Beklemedeyiz,fragman,mragman yok!
arkadaslar ben nezamandan beri soyluyorum
dizi yilmaz ve elif hakkinda
onlarinki gercek ask
ve hicte nefretle bakmiyor bilerek oyle bakiyor
onlar hala birbirlerine seviyorlar
arkadaslar gercek ask okadar cabuk unutulurmu
adam herseyi yapti elife yaklasmak icin
ondan oc almak icin.hala okadar seviyorki elifi
onun icin filizi gostermediler bile fragmanlarda

GüZYanGInI
29-12-05, 09:20
yılmaz eliften intikam almak için filize yaklaşlmıştır... ancak filiz onun tahmin ettiğinden çok farklı bi kişilik olduğunu yılmaza göstermiştir.. sadece bakire olduğu için yılmaz filize acımamıştır... filizin kişiliği de yılmazın dikkatini çekmişitr... yılmaz tabiki elifi içinden söküp atmadı ama bu kadar kinle elifle tekrar beraber olması beklenemez... elif artık paraya, rahat bi hayata, arabalara doyduğu için aşkını özlemeye başladı... elifin istediği şey paralı bi hayat ama yılmazla olan bi hayattı.. yılmazında bi takım hataları yüzünden elif iki şey arasında seçim yaptı ömerle evlenerek rahat bi yaşlama kavuştu... ama şimdi herşeyi,mn tadını alınca aslında paranın herşey demek olmadını anladı ve pişman... ben her seferinde söledim yine sölüorum yılmazda da elifte de hatalar var ama yılmaz bu hataları yüzünden terkeedilmeyi haketmemişti... canınızdan çok sevdiğiniz insana elinizi uzatıosun ama o geri çeviriyo... belki elif yılmaza değişik bi şekilde ceza verebilirdi hatalarının karşılığpında ama ömerle evlenmesi fazlaydı

theroseberry
29-12-05, 13:13
Arkadaşlar tamam anladık. Yılmaz Elif ile bir daha birlikte olmayacak. Yaw niye hep aynı şeyler yazılıyor anlamadım. Filizin farklı karakteri, bilmem ne.Tamam Elif ile olmazsa olmasın.Bekleyelim görelim. Her hafta aynı yorumu yapmaktan sıkılmadınız mı? Şayet ben okumaktan sıkıldım da. Birkaç gündür de okumuyordum zaten. Ama tekrar bi göz gezdirdiğimde yine aynı tip yorumlarla karşılaşınca. 1 yazıldı tamam 2 yazıldı tamam ama en az 15 kişi sürekli aynı şeyi yazarsa ne anlamı var ki? Ay bay geldi. Yılmaz efendi Filize bi aşık olsa da kurtulsak. Belki o zaman farklı şeyler yazarsınız.
Elif ve Ömerin sonsuza kadar mutlu olması dileğiyle...

GüZYanGInI
29-12-05, 13:43
canım benim ben bu başlığa fazla girmiorum. çünkü elif fanatiği arkadaşlara laf yetiştirmek çok zor:)lafın banaysa ben sölim gerekçemide...o yüzden ben yazılanları okuyup direk yorumumu yapıuyorum ok... farklı bi bakış açısı yarat onu tartışalım ozaman ok.... umarım dediğin gibi olur yılmaz elife aşık olur:D

Kurdoglu
29-12-05, 14:07
Yilmaz Filize asik olur demek istedin galiba Guzyangini? Yilmaz Elife zaten asik olmustu ve o ask cok hazin bisekilde bitmisti. Binaenaleyh bundan sonra Yilmaz Elif askindan bahsederken sadece gecmis zaman baglaminda bahsetmemiz gerekiyor. Zira gercek ASK yerini sevgiden baska hicbir seye birakmayan ASKtir. Yilmazin Elife olan kin ve nefretini gozonunde bulundurursak Yilmaz Elif askindan bahsetmemiz hayal olmazmi?

Not: Keske Elif o ihanete hic tenezzul etmeseydi ve keske Filiz bukadar mukemmel olmasaydi. Keske, keske, hayat iste insanin her istedigi herzaman olmayabiliyor.......

GüZYanGInI
29-12-05, 14:15
EVET Kurdoğlu ya yılmaz filize dicektim.. sinirlendim napim:) bencede dediğin gibi keşke elif o ihaneti yapmsaydı yada ihanet demeyelimde keşke elif bunu tercih etmeseydi... bakalım nelerolcak

irem135
29-12-05, 18:45
of ya of. yilmaz elif nasil agliorlar ya. omer acayip bakiyor elife ve yilmaza.
kiyamam..

emoss
29-12-05, 22:50
bu bolumde super olacak...

arkadaslar haklisiniz bencede elif mi filizmi goreceyiz...

bu bolumden sonra hisler daha iyi yerine oturacak... :yt02:

gülündikeni
30-12-05, 01:02
15.Bölüm fragmanindaki siir;

Bugün aglamayacagim
Yilmaz'im,sen adima tövbeler yaktin
Olmadin ya her gece
Ben seni damla,damla gözlerimden attim
Gördüm ya seni
Kaybolsamda gözlerinde
Yemin olsun sevdama
Hazirim bir kere daha ölmeye...

Askin bedel nakd-i ömrüme...
Dayanamam...
Giderim buralardan yoksan bende...
Seni sensiz yasamak çareyse...
Birakma...
Tek tesellim ölümdür senden öte...

Ay90
30-12-05, 01:40
evet yarın ki bölüm cok acıklayıcı olucak herşey değilde yılmaz filiz bide elif len karşı karşı ya gelicek. bakalım kimi secicek ben filiz den yanayım. ama elif de cok ağladı ya ona da acıyorum ağlamasın artık
:yt19:

GüZYanGInI
30-12-05, 08:50
ya bu yılmazın ağlamasına dayanamıyorum... elifi görünce ne kdara canı acıyo yazık ya.. keşke böle olmasaydı.. keşke elifin aklına bi an için bile ömer girmeseydi:(

desire25
30-12-05, 09:48
Yılmaz'ın gözyaşları çok kötüydü yaa..Etilenmemek mümkün değil..İçinin acıdığını hissettiriyor insana..Ama Filiz'le uzanmışlar ya yatakta o sahnede çok güzeldi gerçekten...

sude9
30-12-05, 13:47
Yılmaz'ın kimliğinin herkes farkına varıyor ama Filiz Yılmaz'ın yanında.Sanırım Filiz Yılmaz'ın Elif ile olan ilişkisine rağmen Yılmaz'ın safında duruyor.Bu akşam ki bölüm çok ilginç olacak:img-cray: :img-cray:

ipekaksan
30-12-05, 14:41
arkadaşlar bu bölümde bir çok duygu açığa cıkacak...
hepimiz fragmanda görmüşsünüzdür filiz partide yıkılmış gibi bakıyor anlaşılan filiz partide herşeyi öğreniyor ama bir arakadaşımızın dediği gibi yılmaza olan aşkı galip geliyor ve yılmazın tarafında yer alıyor...
evet yılmaz elif için ağlıyor ama elif yılmaz için bir geçmiş ve kendine yeni bir sayfa açacak ve bunu filizle başarıcak...
bu en azından benim düşüncem bu akşam hepimiz görecez...:icon_question:

bassis
30-12-05, 15:19
bence elif dışında hiç kimse yılmaz'ı tanımayacak, sadece ömer kuşkulanacak. zaten fragmanda yılmaz'ın maskesini çıkarmasının ardından gidişini gösteriyor. bu bölümde ömer'in yılmaz'ı gördüğü sahnenin son sahne olacağını tahmin ediyorum. filiz'in öğrenmesi büyük ihtimalle gelecek bölüme kalır ayrıca öğrendikten sonra yılmaz'ın yanında yer alma ihtimali bence yok. o kadar büyük bir hayalkırıklığıyla bunu yapması imkansız. gelecek bölümlerde ayrılık ve yılmaz'ın şirket hisselerini almasıyla da bir yönetim kurulu toplantısında şok bir karşılaşma bekliyorum. bakalım, göreceğiz. herkese iyi seneler.

anny
31-12-05, 09:24
dunku bolum cok guzeldi..filizin telefonunu unutup geri dondugu sahne cok heyecanlıydı..ama gormedi elifi..yılmazın aglamasını elifi sevmesine baglamıyorum ben..o filizi sevecek ilerleyen bolumlerde..ayrıca cok yakısıyorlar filizle..elifte oturup aglasın yaptıklarına..daha cok mutsuz olacak bence...ömere de acıdım..elifin annesine gitmedigini ögrenince nasıl üzüldü..

maskeli partide ise filiz harikaydı..bu kadar mı guzel olunur..:character411: sacları,makyajı,kıyafeti..kısacası her seyiyle büyüleyiciydi..

emine82
31-12-05, 09:37
Dün izlediğim bölümde resmen sinir oldum hem Yılmaza hemde Elife .... Bunlar ne yapmaya çalıyor Filize yazık değilmi ya Ömere.. Ömer bu güne kadar Elifin bir dediğini iki etmedi Elif hanaım ise hala Yılmaz için gözyaşı döküyor bu resmen sahtekarlık ikiside oyun oynuyor...Yılmazın yaptıkları tek yaşama sebebi intikammış sen Eliften intikam al diye zavallı Filiz acı çeksin gün gelir devran döner herşey planlandığı gibi olmayabilir...Yılmaz çok üzülecek ve pişman olacak Filize yaptıklarından Filiz bunu öğrendiğinde Yılmazı kolay kolay affetmez bencede affetmesin sürüm sürüm süründürsün....Birde artık Elif artık evli Yılmaz ne yapmaya çalışıyor ne bekliyor anlamadım Ömeri bırakıp kendisine dönmesinimi eğer böyle saçma sapan takıntıları olan bir insansa çok yazık..Ben aslında Yılmazı çok seviyorum ve Filizle olmasını istiyorum ama Filize yaptıklarını görünce sinirden ne düşüneceğimi ne yazacağımı bilmiyorum....inşallah en kısa zamanda herşey düzelir...

purna
31-12-05, 09:54
dun kı bolumde elıf yılmazn yanına gelıyor ve konusuyor falan sonra fılız gelıyor telefonunu alıyor gıdıyor yılmaz gıt dıyor elıf gıdıyor sonra yılmaz elıf dıyor sonra< KIZ AGLAYA AGLAYA GIDIYOR cok guzeldı

forever_bim
31-12-05, 10:09
Dun aksamki bolum cok guzeldi ve bır dizi klasigi olarak cok heyecanlı bir yerde bitti. Omer tabii ki de Yılmazı tanıdı.

GULBEYAZ76
31-12-05, 10:53
Bu Yılmaz ne yapmaya çalışıyor ya hala anlayabilmiş değilim.İşşallah filiz gerçekleri öğrenince onu affetmez.Onun sürüm sürüm sürünmesini istiyorum.

sude9
31-12-05, 11:02
Çok güzel bir bölümdü ve en heyecenlı yerde bitirdiler.Ömer'in Elif'in yalanını yakalayınca yüzünde oluşan ifade çok sertti.Hala Yılmaz'ı sevdiğini öğrenince neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum ama vereceği tepkide de haksız sayılmış olmaz zira hiç kimse böyle bir durumu kaldıramaz.Ömer'in babası geçen bölümlerde Yılmaz'ı gördüğünde tanıyacağından bahsetmişti ama tanımadı.Bu kısmı biraz tuhaf geldi.Ömer ise kesinlikle tanıdı vereceği tepkiyi merak ediyorum:img-fear2: ,böyle bir sahnede bölüm bitirilirmi?:img-sorry:
Elif'in kardeşiyle erkek arkadaşının sahnesi de çok güzeldi:img-thumbup:

desire25
31-12-05, 12:43
Yine çok güzel bir bölümdü..Bu hafta dizinin her karesinde ağladım neredeyse..Nedendir bilmiyorum beni inanılmaz etkiliyor..

Yılmaz'ın gözyaşları,Elif'in pişmanlığı,hiç birşey bilmeyen Filiz'in aşk heyecanı..Ya dizide kime üzüleceğimi şaşırıyorum..Yılmaz hala Elif'e aşık bu Elif ile konuşturken döktüğü gözyaşlarından,Elif odadan çıkarken "Elif !!" diye bağırıp arkasından fırlamasından,Salih ile konuşmasından,Ömer ve Elif ile karşılaştıklarında "işte ben" der gibi bakışından çok açık belli..Şuan herşey intikam için..Filiz'i kullandığı için Yılmaz'a kızıyoruz ama Yılmaz'ın acısını,aşkına yapılan ihaneti,para uğruna harcanan duygularını düşününce ona da hak veriyorum..Evet arada olan Filiz'e oluyor ama sonunda zaten ona gerçekten aşık olacak ve bunu anlayacak..

Elif yaptığı yanlışın bedelini ödemeye başlıyor..Çok acı çekiyor..Her ne kadar olayların gidişi Elif Ömer ikilisini evliliğe götürsede suçun Elif'de olduğunu düşünüyorum..Ama o üzüldükçe de üzülüyorum..Mesela dün Yılmaz hapisdeyken Elif'in gidip konuşması aklıma geldi.O zaman da Yılmaz onu kabul etmemişti..Yani Elif mi ? Yılmaz mı suçlu ? Başta evet iyi bir hayat karşı konulmaz gelmiş olabilir Elif'e ama bence Elif Ömer ile evliliğini bir vefa borcu gibi gördüğü için yaptı..Ömer'in iyiliği Elif'in hayır demesini engelledi..Ama sadece "iyi bir insan"olması evlilik için yetmiyor..ki dün akşam Ömer'in yüz ifadeleri Ömer'in böyle iyi kalmayacağının en güzel göstergesiydi..

Bundan sonra ki bölüm gerçekten iyi olacak gibi geliyor..

editor1
31-12-05, 13:05
Söylenecek pek fazla bir şey yok. Dizi almış başını gidiyor. Bence ufak tefek şeylerin haricinde her şey gayet iyi gözüküyor. Bu dizi için taklit filan diyorlar ama aslı acı hayat ise, bence aslından daha iyi olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık...Herkese iyi seneler.....

Zinc
31-12-05, 17:19
Bence Dizi bana gore bir cikmazda senarist arkadaslar ne dusunuyor bilmiyorum ama dizideki şahısların kişiliklerine ters istikamette gelişiyor
Orneğin delikanlı erkek rolundeki yılmaz hiç bir zaman bekaretine sahip olmuş filizi bırakmamalı her ne olursa olsun bırakır elifle devam ederse roldeki haşin erkek delikanlı erkek sıfatına ters duşer obur turlude aşkı anlatmak isteyen dizide gerçek sevgililer gercek aşıklar ayrı kalıcaktır beraber olurlarsa sonuçta dediğim gibi dizinin çivisi çıkmıs demektir bu sorunu nasıl çözucekler bilmiyorum.. e tabi izleyenler ve yonetenlerin tabularında bu incelik yoksa ona dicek lafım yok

Zinc
31-12-05, 17:31
Elif hakkında ufak bir dip Not dizideki rolu guzel oynuyor kelime bitişlerindeki karsımda kamera var benim dedirten sonlamaları olmasa daha guzel olucak dikkat ederseniz tek kelimelik cevaplar verirken resmen camera beni cekiyor diyor.. birde yukarıdaki yorumuma ek olarak elifle yılmaz askı tamamen bitmiştir bitmesi gerekmektedir dizide gosteriyorki hersey sevgi deilmiş yada sevgi yalanmış seven insan sevdiğiyle kalıcağı evin badanasına oda sayısına mekanına paraya pula bakmaz sıcak bir tas corba pişirebilicek kadar paraları olsun yeter sevgisine karsılık rahatı parayı tercihe diyorsa bu buyuk bir gaftır. yonetmen arkadaslar senaryo yazarları lutfen dizinin guzelliğini bozucak birşey yapmasınlar leyla ile mecnun askı gibi bir aşk onların birbirlerine olan sevgisi gibi bir sevgi anlatılıyor olsaydı ne elif başkasıyla evlenirdi nede yılmaz bu kadar acı cekerdi yılmazın eski sevgisinin yerini bir dusmanlık almış ama bu dusmanlık zarar verebilicek kapasitede olmayacağını dusunuyorum bundan sonra yılmaz elif aşkı tamamen bitmiştir bitmesi gerekmektedir. yeni bir ask yeni bir sevgi yeşertmek eski aşlardan ders alıp ona gore haraket edicek iki uyumlu çifti izlemek daha guzel olucak ( ben olsaydım yılmazın elifin arkasından seslenişleri yapmazdım o bana en buyuk darbeyi vurmuş aşkımı sevgimi mezara gömmuştur ağlamak neysede arkasından serzenişi saçma geldi )

beyazyagmur
31-12-05, 18:31
Kesilikle elif ve yılmaz aşkı bitmez bu dizide ..Dizinin adı ıhlamurlar altında..Yılmazın en başından beri elifle düşlediği ıhlamurlar altında onunla birlikte olmak....Dün akşam bikez daha Yılmazın elifi aslında hala çok sevdiğini ama gururundan ve intikam alma duygusundan dolayı böyle davrandığı ortaya çıktı..Kendi tutma çabasına rağmen yılmaz gözyaşlarına hakım olamadı(benim favori sahnemdi)...elifin arkasından seslendi..Gerçekten çok hoştu..
Aslında şunuda anladım evet yılmaz elife kırgın ama intikam almak istediği elif değil..Ömer..Ömeri üzmek ve yıkmak için tüm bu yaptıkları...
Filize en baştan beri haksızlık yapılıyor ve yılmaz filizi sevmiyor..Bu çok açık..Belki yavaş yavaş ona kendini yakın hissediyor ama hepsi bu..Bu aşk değil bana göre..
Bu dizide tek aşk var oda elif ve yılmaz aşkı..

Ayrıca ömerin tutumunu ve elife olan duygularını hayranlıkla izliyorum..Aslında ne ömer nede filiz btün bu olanları haketmiyor..ama şuda bi gerçekki
Yılmaz ve elif birbiriini çok seviyor ve vazgeçemiyorlar..Ne olursa olsun ...

Dizi en heyecanlı yerinde bitti..Önümüzdeki hafta bakalım neler olucak..

Şunuda unutmayın eski türk filmlerinde aşıklar hep ayrı düşerler ve acı çekerler..Tıpkı ıhlamurlar altında olduğu gibi..Zaten elif ve yılmaz birarada engeller olmadan yaşasalardı bu Türk filmi olmazdı...
Zor olan aşk güzeldir teması da boşa gitmiş olurdu..

Zinc
31-12-05, 19:07
Kesilikle elif ve yılmaz aşkı bitmez bu dizide ..Dizinin adı ıhlamurlar altında..Yılmazın en başından beri elifle düşlediği ıhlamurlar altında onunla birlikte olmak....Dün akşam bikez daha Yılmazın elifi aslında hala çok sevdiğini ama gururundan ve intikam alma duygusundan dolayı böyle davrandığı ortaya çıktı..Kendi tutma çabasına rağmen yılmaz gözyaşlarına hakım olamadı(benim favori sahnemdi)...elifin arkasından seslendi..Gerçekten çok hoştu..
Aslında şunuda anladım evet yılmaz elife kırgın ama intikam almak istediği elif değil..Ömer..Ömeri üzmek ve yıkmak için tüm bu yaptıkları...
Filize en baştan beri haksızlık yapılıyor ve yılmaz filizi sevmiyor..Bu çok açık..Belki yavaş yavaş ona kendini yakın hissediyor ama hepsi bu..Bu aşk değil bana göre..
Bu dizide tek aşk var oda elif ve yılmaz aşkı..

Ayrıca ömerin tutumunu ve elife olan duygularını hayranlıkla izliyorum..Aslında ne ömer nede filiz btün bu olanları haketmiyor..ama şuda bi gerçekki
Yılmaz ve elif birbiriini çok seviyor ve vazgeçemiyorlar..Ne olursa olsun ...

Dizi en heyecanlı yerinde bitti..Önümüzdeki hafta bakalım neler olucak..

Şunuda unutmayın eski türk filmlerinde aşıklar hep ayrı düşerler ve acı çekerler..Tıpkı ıhlamurlar altında olduğu gibi..Zaten elif ve yılmaz birarada engeller olmadan yaşasalardı bu Türk filmi olmazdı...
Zor olan aşk güzeldir teması da boşa gitmiş olurdu..

hanımefendi ne anlatmaya calıstı bilmiyorum ama burda kaybedilmiş değerlerden yıkılan umutlar sevgilerden bahsediyorum hangi ülkete yasıyoruz biz beni para pul rahatlık uğruna ezip gecen elinden tutup benimle gel dediğim an red eden kadinmi beni seviyor yapmayın allah askına bu senaristlerin bir açığıdır boyle seneryo olmaz olursada bana bu senaryoda aşktan bahsetmeyin herşey acik elif ve yılmaz askı tekrar doğarsa bir beraberlik çıkarsa bu dizi sonunu hezimetle kapamıs olur. hangi erkek zamanında terslendiği sevgilisini geri dondugunde kabul eder heleki yitirmiş olduğu o kadar cok seyi varken yok abicim bana gore boyle erkeklik ve bu sekilde bir gercek ask masalı olmaz hic bir gercek asık ölur baskasına yar olmaz ..

kara gÖzlü
31-12-05, 19:29
ömer 15. Bölümün sonunda yılmazı tanıdı. Sizce 16. bölümde ne olacak. Bence Yılmazın üzerine gitmektense Elife yüklenecek ve ondan şüphelenecek. Bu arada harcanan Filiz oldu. Asıl Yılmaz aşka önem veren dürüst bir tip gibi görünürken hiç suçu olmayan bir kızı öyle bir harcıyor ki? Ve bence halada Elife aşık. Yılmaz ne istediğini bilmiyor. Olan Ömer ve filize oluyor. Bu aileyi ziyan etti Yılmaz ve Elif.... :img-beee:

deliadam
31-12-05, 19:58
böyle bir hikayede bence biz seyircilerin taraf olması gereken aşk yılmaz-elif aşkı olmalıydı. onların artık hiç kavuşamayacaklarını bildiğimiz halde onlar ve aşkları için üzülmeliydik. ama ömerle filizi o kadar güzel ve tertemiz, dürüst insan olarak çizmişler ki bizler yılmaz-elif aşkının yanında yer alamıyoruz. bence hikaye kötü yolda. aslında heba olan yılmazla elifin aşkı olması gerekirken, heba olan ömer ve filiz. bu noktada bir yanlış var bence.
ideolojik ve sosyolojik açıdan baktığımızdada şöyle bir sonuç çıkarıyoruz:
"yoksul insanlar varlıklı insanların hayatlarına girdiklerinde onları darmadağın ederler.". Evet, resmen böyle bir sonuç çıkıyor bu durumda. ideolojik ve sosyolojik açıdan bence çok yanlış ve de yanlı bir sonuç bu.
elifin ve yılmazın yaptıklarını sevmeli, onlarla üzülüp onlarla sevinmeliydik. öyle olmuyor bu dizine ne yazık ki. biz varlıklı olan ömer ve filize üzülüyoruz. bence yanlış, çok yanlış. mutlaka bunu bir an evvel düzeltmeliler.
istanbul masalının son sezonundada (son bölüme kadar) buna benzer bir sonuç çıkarma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştık. yoksul aile, varlıklı ailenin içine girmişti ve varlıklı aile darmadağın olmuştu. oysa yoksul aile bir kasabaya gidip yerleşmiş ve kendi mutluluklarında hayatlarını onarmış olarak yaşamaya devam ediyorlardı. yani yoksul aile yine varlıklı aileyi darmadağın etmişti. tıpkı şimdi ıhlamurlar altında'da olduğu gibi. bence mutlaka düzeltilmeli. gerçek hayatta böyle olmuyor. varlıklı aile her zaman yoksul ailenin karşısında kazanıyor gerçek hayatta.

sumisali
31-12-05, 20:21
ya akşam süperdi bu dizi ama haftaya neler olacak tahmin bile edemiyorum ya yılmaz oynuyormu filizle ben anlamadım o olayı

Zinc
31-12-05, 20:35
böyle bir hikayede bence biz seyircilerin taraf olması gereken aşk yılmaz-elif aşkı olmalıydı. onların artık hiç kavuşamayacaklarını bildiğimiz halde onlar ve aşkları için üzülmeliydik. ama ömerle filizi o kadar güzel ve tertemiz, dürüst insan olarak çizmişler ki bizler yılmaz-elif aşkının yanında yer alamıyoruz. bence hikaye kötü yolda. aslında heba olan yılmazla elifin aşkı olması gerekirken, heba olan ömer ve filiz. bu noktada bir yanlış var bence.
ideolojik ve sosyolojik açıdan baktığımızdada şöyle bir sonuç çıkarıyoruz:
"yoksul insanlar varlıklı insanların hayatlarına girdiklerinde onları darmadağın ederler.". Evet, resmen böyle bir sonuç çıkıyor bu durumda. ideolojik ve sosyolojik açıdan bence çok yanlış ve de yanlı bir sonuç bu.
elifin ve yılmazın yaptıklarını sevmeli, onlarla üzülüp onlarla sevinmeliydik. öyle olmuyor bu dizine ne yazık ki. biz varlıklı olan ömer ve filize üzülüyoruz. bence yanlış, çok yanlış. mutlaka bunu bir an evvel düzeltmeliler.
istanbul masalının son sezonundada (son bölüme kadar) buna benzer bir sonuç çıkarma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştık. yoksul aile, varlıklı ailenin içine girmişti ve varlıklı aile darmadağın olmuştu. oysa yoksul aile bir kasabaya gidip yerleşmiş ve kendi mutluluklarında hayatlarını onarmış olarak yaşamaya devam ediyorlardı. yani yoksul aile yine varlıklı aileyi darmadağın etmişti. tıpkı şimdi ıhlamurlar altında'da olduğu gibi. bence mutlaka düzeltilmeli. gerçek hayatta böyle olmuyor. varlıklı aile her zaman yoksul ailenin karşısında kazanıyor gerçek hayatta.

aslında tek üzüldüğüm yılmaz ve filizdir ne elife nede ömere üzülüyorum biri nisanlı olduğunu bildiği halde elifi yoldan cıkarmak için elinden geleni yaptı diğeri aşkına sevdiğine sadık kalamıyacak Kadar alçaldı ömere ne ihanet yapılırsa hak etmiştir elifede aynen oyle umud ediyorumki gercek askı filizle yılmaz arasında goruruz artık elifle yılmaz arasıdna olabilicek bir beraberlik tek damla yağmur gormemiş dağ gelinciğinden farksız olur ne tad verir ne heyecan uzuntu sıkıntıdan baska..

asi melek
31-12-05, 22:41
ya akşam süperdi bu dizi ama haftaya neler olacak tahmin bile edemiyorum ya yılmaz oynuyormu filizle ben anlamadım o olayı
evet sumissli banada öyle geldi hala elifi seviyor ama filize karşı ona baktığında sanki bir tuhaf bakıyor yoksa ben mi öyle anladım

Ay90
31-12-05, 23:11
Öncellikle herkesin şimdiden yeni yılını kutlar ve mutluluk, juzur başarı.....getirmesini isterim. Dizi ye gelince haftalar dır gibi süper bir bölüm dü her bölüm daha heyecanlı oluyo. Evet elif yılmaz ı tanıdı ve son sahne de ömer ama bence filiz yılmaz ı cok sevdiği icin elfi len ömer bir süre susucaklar ve doğruyu daha sölemicekler. cünkü ömer ve filiz birbirlerine cok bağlı ve ömer bence kardeşinin acı cekmesini istemediği icin daha söylemicek gerceği. yılmaz lan bence konuşucak sonradan kardeşimi üzme diye. evet yılmaz ın filiz len oynaması onaylıyacak değilim ama aşk herieyi yaptırıyo. yılmaz düşünüyo ömer bnm nişanlımı ellimden aldı bende cok sevdiği kardeşini ellinden alıcam ve böylece hep yakınlarında olucam ki ömür boyu acı ceksinler. ama oyun istediği gibi olmadı cünkü filiz düşündüğü gibi biri cıkmadı. ve bu yüzden o farketmeden gittikce bağlanıyo. yılmaz tamam onu kandırıyo ama filiz e bişi yapıcak onun intikam ı sadece ömer len ve elfi len. ömer de suclu elif in nişanlı olduğunu bile bile onun peşini bırakmadı onu ceb tlfonlar aldı ve bu yılmaz ı delirtti bu yüzden birazcık da ayrıldılar. Ve elif e gelince gercekten yılmaz elif i kadar sevseydi kesinlikle yılmaz ı tercih ederdi işini değil tama bi an para cazip gelmiş olabilir ama ağlaması da o zmn suc. Aslında elif işini değil de yılmaz ı tercih etseydi bunların hepsi olmicaktı ne yılmaz motorlan mağsaya giricek ne hapse düşücek di ne kemal abisinin hayatını kurtarıcak dı ne de para sahibi o yüzden elif böyle bi tercih yapmasından iyi olmuş. yılmaz ın salih e dediyi '' bu benim hayat amacım oldu demesi'' beni üzdü cünkü cok acı cekiyo. filiz e bağlanmasaydı onun la ikide birde görüşmesdi oda artık alıştı aslında bu duruma ve git gide filiz yılmaz ın yaralı kalbini iğileştiricek bence. handan hanım bile gördünüz mü bilmiyorum yılmaz bi süzdü ve herhalde cok hoşuyna gitti e nede olsa tam istediği gibi bir damat parası var cünkü babasını nhedne hatırlamadığı cok normal hickimse bir defa görmüş birini yine hatırlamas dikkat etmediyse hele hic ve kimin aklına gelir ki yılmaz ın şimd,k,i hali. ömer bir cok defa gördüğü icin tabiki hatırladı ve bencede o son sahn edeki bakış bu bölüm den sonra ömer değişiceğini söylüyor. şimdikten 16. bölümü heycanla bekliyorum ama bence filiz in herşeye öğrenmesine daha zmn var onu üzmek istemedikleri icin öncellikle susucaklar ve kendi aralarında halledicekler. elif cok akrışık duygular hissediyor şu an hem sevdiğini kısaknıyo hem filiz in acı cekmesinden korkuyo hem de ömer den.....:img-grin:

İNCİTANESİ
31-12-05, 23:25
yaaaa ben cok sevıyorum bu dızıyı.......... buradakı arkadaslara da merhaba dıyorum.zaten ben türk fılmlerıne bayılırım ve bu da çok guzel bı kurgu.hele bu bolum çok guzeldı.tabı Yılmazın aglamasına dayanamadım ben de aglıyodum nerdeyse.....ama Elıf için iyi oluyooo.... elınden kacırdıgı için hergun ve Yılmazın her Fılızle bulusmasında içi cok acıyoooo......... bıraz egoıstce ama ben cok sevındım bu duruma.......cunku ınsan kendısını seven bırını bulunca kolay vazgecmesın derım.sevgı kolay kazanılmıyo cunku...........HERKESE SELAMLAR..........

Kurdoglu
01-01-06, 11:02
Mukemmel bir bolumu geride birakmis olmanin uzuntusu icerisinde ve daha mukemmel bir bolumun gelecek olmasinin umidi icerisinde yeni bir haftayla birlikte yeni bir yila giriyoruz. Arkadaslar hepinize huzur dolu, menfaatsiz dostluklarla dolu mutlu yillar diliyorum......

Kisada olsa bu bolum hakkindaki goruslerimizi sunalim;

- Yilmaz gittikce eski ve yeni duygulari arasindaki mekik dokumayi fazlalastiriyor. Daha dogrusu Elif'e yaklastikca duygulari alt ust oluyor. Sebebinin tam ne oldugunu hala cikartamasamda, kanaatim Elif'e olan kin ve nefreti diyor.

- Yilmaz isi birazda abartti bence, Elifi vur dediysek oldur demedikki be kocum. Tamam artik isi sulandirmaya gerek yok, Elif'e verebilecegin en buyuk cezayi verdin. Eger dahada fazla kurcalayacak olsursan is cigirindan cikacak.

- Yilmaz Elif'e bi gel dese hemen kosacak kiz. Oysa Elif bitmis olmasi lazim, Filize asiksin kocum sen Elifi unut! Ama ozamanda dizi biter, neyse bakalim gorelim neler olacak daha...........

sumisali
01-01-06, 11:13
evet sumissli banada öyle geldi hala elifi seviyor ama filize karşı ona baktığında sanki bir tuhaf bakıyor yoksa ben mi öyle anladım
evet ya banada öyle geliyor ama filizde aşık oldu yılmaza ama yılmazın aklı elifte bence ya yazık neden oynuyor o kızla onun ne suçu var ya belli olmaz belki oynamıyordur ama bana oynuyor gibi geliyordu

erendiz
01-01-06, 22:33
dizimizin yarın aksam saat 20.00 de kanald'de tekrarı var, izleyemeyenlere duyurulur...

Ay90
01-01-06, 22:58
evet ya banada öyle geliyor ama filizde aşık oldu yılmaza ama yılmazın aklı elifte bence ya yazık neden oynuyor o kızla onun ne suçu var ya belli olmaz belki oynamıyordur ama bana oynuyor gibi geliyordu

evet yılmaz gercekten filiz e bi başka bakıyo hele son bölümde fark ettiniz mi bilmiyorum. filiz yılmaz ı otelde bekliyodu ve yılmaz geldi. filiz in aşık olduğunu biliyoruz ama yılmaz o kdr garip sarıldıki ona dedim ki bu aşık ya bilmiyorum. inşallah öyledir

*unique*
01-01-06, 23:20
dikkatinizi çekti mi Filiz artık Yılmaz'ın istediği gibi giyiniyo ,eski şıklığından eser kalmadı..bence de şu anki tam filiz in tarzı :yt33:

alperiks
02-01-06, 00:05
dikkatinizi çekti mi Filiz artık Yılmaz'ın istediği gibi giyiniyo ,eski şıklığından eser kalmadı..bence de şu anki tam filiz in tarzı :yt33:

Yılmaz Yola getirdi Filizi dostum:img-ok: Bu hafta yeni bölüm oynamayacak..Tam Cuma ya 5 gün kaldı diyodum ki..Bir baktım yayın akışına..Ihlamurlar altında nın oynadığı saate Beşiktaş werder bremen efes cup futbol karşılaşmasını koymuş kanal d..Bu yüzden yarın tekrarını veriyor..Neyse sağlık olsun..Oyuncular da biraz dinlensin..PERFORmansları artar..:yt29:

Ay90
02-01-06, 00:12
Yılmaz Yola getirdi Filizi dostum:img-ok: Bu hafta yeni bölüm oynamayacak..Tam Cuma ya 5 gün kaldı diyodum ki..Bir baktım yayın akışına..Ihlamurlar altında nın oynadığı saate Beşiktaş werder bremen efes cup futbol karşılaşmasını koymuş kanal d..Bu yüzden yarın tekrarını veriyor..Neyse sağlık olsun..Oyuncular da biraz dinlensin..PERFORmansları artar..:yt29:

evet bnm de dikkatimi cekmişdi filiz in artık yılmaz ın istediği gibi giyinmesi yakışıyo ona zaten ona herşey yakışıyo. YA ben napıcam ya iki hafta mı beklicem şimdi güzellim dizimiz icin inanmıyorum ya neyse napalım yinede cok üzüldüm:: :img-sorry:

GüZYanGInI
02-01-06, 12:20
slm millet... nasılsınız... filiz artık yılmaz için yaşıyo sanki dimi.. bakalım nelr olcak.. elife ve yılmaza çookk üzüldüm... ikiside saçma sapan bişi yüzünen haketmediği şeyleri yaşıyolar... aslında elif ömeri bırakabilir ama ömerin onu çok sevdiğinin ve ona karşı çok anlayışlı çok özverili olduğunun farkında ve minnet duyuyo ona karşı.. buda onu ister istemez ömere bağlıo

desire25
02-01-06, 15:44
Ya bu hafta dizinin tekrarı mı varmış ? Off..nasıl geçecek bir hafta daha..sinir oluyorum..!!

Ömer hep iyi diyoruz daa..Bu hafta bu karşılaşmadan sonra Ömer'in kötü tarafları ortaya çıkacak..O zaman seyreyleyin gümbürtüyü...

theroseberry
02-01-06, 16:48
Bu forumun tadı kaçtı artık. Yapmayın arkadaşlar bu yalnızca bir dizi. Burada sürekli gerçek hayatı ele alarak tartışmalar yapılıyor. Sanki dizi karakterleri kendi kardeşleriymiş gibi davrananlar var. Tamam gerçek hayattan çok kopuk olması garip olur ama, tamamen toplumun ahlak değerleri içerisinde dizileri değerlendirmemiz de çok yanlış olur bence...

Zinc
02-01-06, 17:36
Bu forumun tadı kaçtı artık. Yapmayın arkadaşlar bu yalnızca bir dizi. Burada sürekli gerçek hayatı ele alarak tartışmalar yapılıyor. Sanki dizi karakterleri kendi kardeşleriymiş gibi davrananlar var. Tamam gerçek hayattan çok kopuk olması garip olur ama, tamamen toplumun ahlak değerleri içerisinde dizileri değerlendirmemiz de çok yanlış olur bence...
Haklısın dostum ama Bazen diziyi gercek hayatında yasamis olanlar olabiliyor sanirim elifin durumunda birileri var ..

emoss
02-01-06, 20:10
Cuma gunku bolum superdii..

Elif ve yilmazin sahnesine bayidim... Ikisinede kiyamam ikiside halen birbirlerine deli gibi seviyor... Fazla yazacak birsey yok dizi elif ve yilmazin askini anlatiyor.. ve dizin sonunda beraber olurlar olmazlar bilinmez ama sonuna kadar asik kalacaklari ve asklari hic bitmeyecek... Tabiki herkesin bakis acisi deyisik herkez baska yonden bakiyor diziye.. Ama bunuda goremeyenlere artik ne demeli bilmiyorum.. Neden bir kisi biten aski arkadasindan aglasin?? Neden giderken arkasindan baharsin..?? Tabiki herkes bunu baska bir yone cekebilir ama bence bu asktir arkadaslar... Ask oyle birseyki aklini basindan alir seni sevdihin kisin yani surukler o gormek icin intikamda aldiri kose aglayip hayata kusmenide saglar.. Soz verilmis asklara Yilmaz & Elif 4 ever

Tabiki omer ve filiz bunlarin hic birini haketmiyor...

ve lutfen birazda elifin tarafindan bakalim heb onu kotulemiyelim para icin gitmedi omere yoksa birinci teklifte giderdi..

irem135
02-01-06, 21:37
Bugun Tekrarini Izledim. Elif Filizini Odasini Gidip, Filizin Olmadiini Gorunce, Cok Kiskandi Bence. Yilmazin O Gozyaslari, Ve Pisman Oldugu Sahne, Arkasindan Elif Elif Demesi, O Askin Belirtileri.

Salihle Konustugu Sahne, Hisseler Hakkinda, Yilmaz "benim Yasamam Sebebim" Demisti. Bu Demektirki Omer Ve Filize Intikam Icin Kullaniyor Ve Kullanacak.

£speranza
02-01-06, 22:12
Bu arada hayırlı olsun iki haftadır gün birincisiyiz.Hepimizin başarısı bu:yt19: :yt19:

irem135
02-01-06, 22:42
Dikkatimi Ceken Iki Nokta Daha Var Arkadaslar,

Handan Maske Balosunda Elife Ilgi Gosterip Elif Iyimisin, Omeri Cagiriyimmi Diye Sormustu Ve Ilerki Sahnelerde "bari Tatli Yeseydin" Demisti, Bu Demektirki Aralari Git Gide Iyiye Gidiyor.

Handanin Esi Cok Iyi Kalpli Ya, Elifi Aslinda Seviyor Ve Cok Iyi Davraniyor. Handan Hic Onu Hakketmiyor, Zaten Esine Ihanet Ediyor. Bir Baska Beyle Konusuyor.

Ve Elif Mualla ( Yilmazin Annesi ) Hanimin Yanina Gittiginde, Elif Ayakkabasini Cikarmayi Nerdeyse Unutuyordu, Mualla Hanimda Gozleriyle Isaret Etti, Bilem Fark Ettinizmi.

*unique*
02-01-06, 22:53
dizinin tekrarı mı varnış cuma günü?? ama nasıl olur!!zaten birazönce yayınlandı tekrarı?

irem135
03-01-06, 00:22
Bence Omer'e Kotu Karakter Daha Cok Yakisiyor. Hem Yuzune Hemde Kendine.
Nasil Bakiyordu Ama Yilmaza Sonrada Elife.

Ay90
03-01-06, 01:47
evet ne kadar iyi bir ollu olsada (tabiki şimdiye kadar) hep yinede kötü olucağı zmn ne zmn diye beklkiyorum. eee yerine mac yok mu dizinin ya ama inşallah şimdiye kadar bölümlerin en önemli yerlerini koyarlar cünkü ilk bölümlerin de maalesef izlemiyordum.

medsul
03-01-06, 17:11
şükürler olsun sonunda mesaj yazabiliyorum
inanirnısınız cuma akşamından beri mesaj yazacam ilk önce bağlantıda bir sorun çıktı daha sonrada sitede ama sononda dizi hakkında yorum yazacağim:yt33: :yt33:

doğruyu söylemek gerekirse ben yılmaz&filiz aşkı için iyiden iye endişelenmeye başladım :img-bye2: evet bende biliyorumdum filiz bütün gercekleri öğrenecek ama :img-bye2: :img-bye2:
ben beklerdimki ğercekleri öğrenmeden önce yılmaz artık annasın filiz sevdiğini
ve onu kaymetmekten korsun malesef görüyorumki yılmaz bunu aklına bile getirmiyor yani filiz bütün gercekleri öğrenirse ben ona ne derim nasıl açıklama yaparım diye bir