Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
sihirlisinema
22-01-06, 12:26
:img-huh:
reytingleri görünce çok üzüldüm; :icon_cry:
I.H. bu hallere düşecek dizi miydi?
kurtlar'ın eskisine bile geçilmiş...
farklı senaryosu ve muhteşem oyuncuları bile kurtaramamış...
veee tehlike çanları çalıyor! :img-fear2
çünkü ne demişti bir moderatör; " Bir dizinin "basarili" olmasi icin en az 20 Share gerekiyor." yani... totalde başarısız, AB'de başarısızlığın kenarında...
dualarımız onlarla...
HEDEF KİTLE : TOTAL
20 OCAK 2006 CUMA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 11,70 32,30
2 HAYAT BILGISI (SONUC) [NET] SHOW 9,80 21,90
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 9,70 22,20
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8,10 18,90 :mad72:
5 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 7,40 21,20
HEDEF KİTLE : A/B
20 OCAK 2006 CUMA
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,90 26,80
2 HAYAT BILGISI (SONUC) [NET] SHOW 9,80 23,50
3 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 9,70 26,60
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,60 22,80 :mad72:
.
iki hafta üstüste yayınlanmazsa reytingler tabii ki düşer, üstelik birisi kimsenin seyretmediği bir maç yüzünden. Hırsız Polis'i de bir hafta yayınlayıp bir hafta yayınlamadılar, hâlâ kendine gelemedi güzelim dizi. İnsanların ilgisi dağılıyor ya da yayından kaldırıldı sanıyor..
Kurtlar vadisinin tekrarlarını (sadece kafaya kurşun sıkma muhabbeti var ama nedense hala rağbette, neyse bu ayrı bir konu) bayıla bayıla hâlâ seyredenlere de pes diyorum.
erendizin sözlerine yürekten katılıyorum ve de birşey eklemek istiyorum. Dizide özellikle son bölümlerde erkek izleyiciler için bir özdeşleştirme sorunu olduğunu düşünüyorum, kurtlar vadisinin zamanında kaçırılmış olan tekrar bölümlerinin onları çekmesinin yanında.
Bülent İnal şahane bir oyuncu (her açıdan) ama Yılmaz'ın yaptıklarıyla (masum bir kızın aşkını kullanmasıyla) özdeşleşmek zor olsa gerek. Ömer ise baştan akıllıca bir planla Elif'i nişanlı olduğunu bile bile kendine doğru çekmişti. Şimdi de çok iyi ama biraz saf bir koca rolünde.
:img-huh:
reytingleri görünce çok üzüldüm; :icon_cry:
I.H. bu hallere düşecek dizi miydi?
kurtlar'ın eskisine bile geçilmiş...
farklı senaryosu ve muhteşem oyuncuları bile kurtaramamış...
veee tehlike çanları çalıyor! :img-fear2
çünkü ne demişti bir moderatör; " Bir dizinin "basarili" olmasi icin en az 20 Share gerekiyor." yani... totalde başarısız, AB'de başarısızlığın kenarında...
dualarımız onlarla...
HEDEF KİTLE : TOTAL
20 OCAK 2006 CUMA
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 11,70 32,30
2 HAYAT BILGISI (SONUC) [NET] SHOW 9,80 21,90
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 9,70 22,20
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8,10 18,90 :mad72:
5 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 7,40 21,20
HEDEF KİTLE : A/B
20 OCAK 2006 CUMA
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,90 26,80
2 HAYAT BILGISI (SONUC) [NET] SHOW 9,80 23,50
3 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 9,70 26,60
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,60 22,80 :mad72:
.
2 Hafta aradan sonra yayinlandigi icin dogal olarak bir düsüs var.Kurtlar Vadisinin tekrarina gecilmesinin sebebi Show TVnin Kurtlar Vadisini 60-70 dakika reklamsiz yayinlamasidir.Kurtlar Vadisi bu yüzden sadece bu diziyi degil bircok diziyi geride birakmaktadir.
Ayrica dizi Bu hafta Yabanci Damatin kolaj bölümü kisa sürdügünden biraz erken yayina girdi.Önümüzdeki hafta yine 10 reyting ve 30 Share alacaktir.
Unutmayinki Ihlamurlar Altinda su an Kanal Dnin en cok izlenen dizisidir.
Evet Kanal D şu an için tek vazgeçemeyeceği dizi Ihlamurlar Altında... Dikkat edinki.. Bazı diziler aralardan sonra ya çıkış yapıyor yada yada iniş..
Ama Kanal D nin şu an için bundan daha iyi reyting alan dizisi olmadığı için bu diziyi kaldırmayacaktır..
Bu sene Kanal D tam anlamıyla çöküş yaşamaktadır.. Türkiyede en çok tvlerde dizileri sonlandıran kanal.. En çok dizileri kaldıran kanal...
Pinkzone, Kanal D için dediklerin doğru ama en güzel diziler de yine Kanal D'de.
Ihlamurlar A., Yabancı Damat, Hırsız Polis, ve de Kırık Kanatlar. IA 'nın teytingleri düştü ama Kurtlar V. saymazsak yine de ilk üçte...Sevgiler...
beyazyagmur
22-01-06, 18:35
Bu bölümde benim en beğendiğim sahne Yılmaz ve Salih'in konuşmalarıydı..Salihin dediği gibi bu bir kara sevda ve unutulacak bişey değil..
Yılmaz ne olursa olsun eliften başka kimseyi bu kadar çok sevmicek..
Filizin durumuna üzülmeside çok doğal umarım bundan sonra aklı başına gelir ve hiçbi suçu günahı olmayan insanları kendi intikam duyguları yüzünden kullanmaz..
Ayrıca yılmazın kin duyduğu kişi elif değil Ömer..
Ömerle karşılıklı konuşmalarında bunu çok fazla belli etti..Nİşanlı bi kız diyerekte özellikle vurguladı..
Yılmaz otelde elifle karşılaştığında gözyaşlarına hakim olamamıştı ne kadar elife yabancısın desede onun arkasından bağırması çaresiz kalması bunun göstergesi..
Yılmaz ne kadar engel olmaya çalışsada elifi hala çok seviyor...Vede çok sevecek..
Dizinin senaryosu gereği elif ve yılmaz arasına başka kişilerde girse sonunda ben yine birlikte olacaklarına inanıyorum...
theroseberry
22-01-06, 18:46
Bence reytinglerde dikkate alınması gereken ıhlamurlar altındanın, kurtlar vadisi dışında, her cuma yayınlanan dizilerin gerisine düşmesi. Çünkü bayram haftası büyük yalan ve hayat bilgisi de yayınlanmadı. Buna rağmen ıhlamurlar altındayı geçmişler.
Arkadaslar evvela sunu bilmenizi isterimki yorumumu yaparken koyu bir Ihlamurlar Altinda veya koyu bir Kurtlar Vadisi hayrani oldugumu dikkate almayacagim.
I.A. dizisi henuz 16. bolumunu geride birakmis olan bi dizi, rakiplerinden cok cok daha genc ve yakisikli. 60 - 70 bolum bi diziyi takib eden insanlar tabiki biranda baska bi diziye bakmazlar. Zamanla her dizi layik oldugu yeri almistir. K.V. bile ilk 10 bolumunde kendisinden fazla soz ettirememisti ama ya sonra tum hesaplari ve tahminleri tam anlamiyla ters cevirdi. I.A. dizisi gayet basarili ve gayet guzel gidiyor bana gore.
K.V. dizisini bir kac adamin kafalara kursun sikmasi olarak degerlendirirsek hem bu diziye hemde bu dizinin milyonlarca hayranina haksizlik etmis oluruz. Tabiki bu kendi dusuncemiz olabilir ama nekadar SIG kaldiginida gormemiz gerekir. K.V. dizisinde anlatilmaya calisilan kimin kime nasil kursun sikabilmesi degil kimlerin Turkiyemiz hakkinda kirli ve ucuz emelleri, hesaplari oldugudur. Siddet ve savas cok kotudur katiliyorum ama simdiki dunyanin sartlarinda bunlar olmadan maalesef ne korunulabiliniyor nede korkutulabiliniyor. Eger bu gercekleri dizide goremiyorsak bunda dizinin degil bizim SIG kalan ufkumuzun cok buyuk bir rolu vardir diye dusunuyorum.
K.V. dizisinde anlatilmaya calisilan kimin kime nasil kursun sikabilmesi degil kimlerin Turkiyemiz hakkinda kirli ve ucuz emelleri, hesaplari oldugudur, demiş Kurdoğlu arkadaşımız..
Bunun için KV gibi katilleri meşru ve kahraman gibi gösteren bir diziye "derinlikli" dizi dersek, gerçek hayatta katilleri kimileri baştacı eder, onlar da ortalıkta gerine gerine dolaşırlar, bize de utanmak düşer..
Size "derin dizilerinizi" izlerken iyi seyirler...
Bu konuda başkaca da sözüm olmaz.
Esen kalın...
Sen musterih ol canim kardesim, cunku ben ve milyonlar K.V. gibi kaliteli ve kimilerinin hayallerine bile getirmeye korktugu gercekleri irdeleyen hakiki dizileri hep bas taci etmeye devam edecegiz. Ne yani simdi K.V. Turkiyenin gelmis gecmis en muhtesem dizisi oldugu gercegini kabullenmek istemedigin icinmi bu kaprisin? Cok gereksiz kardesim, sevmeyebilirsin bu senin en dogal hakkin, ama dikkat et kaprislerin gercekleri gormeni engellemesin. Ben sadece bunu soylemeye calistim.
Yorumuma burasinin K.V. forumu olmadigini bildigimi ve bu gereksiz tartismayi devam ettirmek istemedigimi belirterek son veriyorum. Sebeb, burasinin Ihlamurlar Altinda dizisinin nazik, zarif ve latif forumu oldugu gercegidir. Dizimizin temiz yuzunu kirletmeyelim, berrakligini bulandirmayalim!
EL DESDİCADO
23-01-06, 03:15
arkadaşlar ıhlamurlar altındanın ratingi gayet güzel.neden bu kadar tartışma konusu yapmışsınız anlamadım.karşısında kurtlar vadisi gibi bir dizi varken aldığı bu rating çok büyük başarıdır.10 rating almasında 8 alsın.ne önemi var.6.5-7 ratingin üzeri iyi ratingdir.hayat bilgisi yada büyük yalan niye düşmemiş denmiş?cevabı işte bu,onların karşısında kurtlar vadisi yoktu.kurtlar vadisi hakındaki,kurdoğlu arkadaşımızın yorumlarına aynen katılıyorum.artık beğenmesenizde,şu dizinin hakkını verin allah aşkına.dünyada star wars u beğenmeyen,tarzı olmadığını söyleyen çok kişi var.ama herkez onun hakkını verir.bu artık türkiye de kurtlar vadisi içinde geçerli olsun.son söz,dizimiz gayet iyi rating almıştır,beklide geçen haftalara göre çok daha büyük bir başarıdır bu.karşısındaki rakibe göre değerlendirin
Güzel ve hüzünlü bir bölümdü.Şüphesiz en çok üzülen ve bunların hiç birini hak etmeyen Filiz, o ağlarken içim burkuldu.Tuba Büyüküstün gerçekten çok iyi bir oyuncu ve rolünün hakkını veriyor :img-thumb
Yılmaz ve Ömer'in çiftlik evindeki konuşmaları oldukça etkileyiciydi.Ne yalan söyleyeyim ikisinden de daha sert tepkiler bekliyordum ama düşündüğüm şekilde olsaydı bu kadar etkileyici olamazdı herhalde.
Filiz'in kırılganlığı ve hassasiyeti çok güzel şekilde yansıtılmıştı.Yılmaz'ın Filiz'i teselli etmek için ona sıkıca sarılması Filiz'e karşı yoğun duygular beslediğinin kanıtıdır.Onu üzgün görmek istemiyor.Bu hislerinde yaptığı yanlışlıklardan ötürü duyduğu pişmanlığın etkiside var ama tek neden bu değil.Yılmaz'ın aklı karışık geçmiş ile şimdiki zaman arasında bocalıyor fakat Filiz ile yaşayacağı bir müddet ayrılıktan sonra hislerinin farkına varacak diye düşünüyorum.
Arkadaşlar tartışma ortamı oluşturacak mesajlar yazmamaya dikkat edelim Lütfen!!!!
dizifilm.com moderatörü
tubi
Son bölüm gerçekten çok güzeldi. Diziye bayram ve maçlar nedeniyle verilen aradan sonra gerçekten çok güzel ve etkileyici bir bölüm seyrettik. Filiz'in gerçeği öğrenmesi çok iyi oldu ama kız yıkıldı resmen ya.. Elif Ömer'e karşı hala çok mesafeli ve uzak gibi geliyor bana. Ömer gerçekten seviyor Elif'i. Bence Elif soğuk davranmasın artık sinir etti beni. Dizide Yılmaz Filiz'in, Elif'te Ömer'in kabusu olacak galiba.. Birbirlerini unutamadıkları sürece herkese zarar verecekler. Bu arada Handan Elif'i kabullendi ve ona çok iyi davranıyor bence. Şimdi Filiz gerçeği öğrendikten sonra neler yapacak çok merak ediyorum. Kullanıldığını düşünüp Yılmaz'dan nefret edecektir ama çok seviyordu Yılmaz'ı onu kötü günler bekliyor. Bu arada bötün oyuncular okadar iyilerki dizinin içine giriyorsun resmen çok güzel oynuyorlar özellikle Tuğba Büyüküstün süper canım ya :img-thumb
Bence de ya FİLİZ'e yazık oldu. Canım benim ya olan ona oldu. Umarım Yılmaz'ı kolay affetmez ve biraz süründürür.
bunu buraya yazmak yasak mı değl mi bilmiyorum ama bölüm özetlerine eklenmediğini gördüğüm için yazayım istedim..
Ihlamurlar Altında'nın kendi sitesinde yazan 17.Bölüm Özeti aynen yazıyorum:
“Ihlamurlar Altında”nın 17. bölüm özeti
İşler Karışıyor...
Yapımcılığını Şükrü Avşar'ın proje tasarımını Tomris Giritlioğlu'nun üstlendiği, Türk filmlerinin ustalarına ithaf edilen dizinin yönetmenliği Aydın Bulut'a, senaryosunu ise Kara Kalem'e ait. Telif hakları alınan “Reyhan” filmi ve diziye adını veren ve pek çok Türk filmine ilham kaynağı olmuş olan Alphonse Karr'ın “Ihlamurlar Altında” adlı kitabından esinlenilerek kaleme alınan dizi yine heyecan dolu 17. bölümüyle Cuma akşamı Kanal D ekranlarında.
Filiz, Yılmaz'ın gerçek kimliğini öğrenince büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Yılmaz'a duyduğu aşkın büyüklüğü acısını daha da arttırmaktan başka bir işe yaramamıştır. Ona hayatının en mutlu günlerini yaşatan Yılmaz şimdi de hayatının en kötü günlerini yaşatmaktadır.
Yılmaz Filiz'e gerçek kimliğini açıklamakta geç kaldığı için çok üzgündür. Kendi vicdanıyla hesaplaşırken, Filiz'in acısını kalbinde hisseder. İşlerin bu noktaya gelmesi sonunda onu da vurmuştur. Bu intikam sevdası nereye kadar sürecektir?
Gizlice arkadaşıyla görüşmeye devam eden Handan kocası Erol'un dikkatini çektiğinin farkında değildir. Erol hala büyük bir aşkla bağlı olduğu karısının şüphe uyandıran bir telefon konuşmasına tanık olur. Erol'un içinde Handan'ın sadakatiyle ilgili şüpheler belirmeye başlamıştır.
cok ayrıntı yok fazla bir bilgide yok bir an önce erol handan ın neler yaptıgını anlasın artık bakalım ömere dedigi gibi sacma bir acıklama mı yapacak
yılmaz artık hem vicdanının hemde kalbinin sesini dinlesin artık
dün dizinin tkr ı vardı ama aynı saate yine kurtlar vadisi ni koymuşlardı. ne yalan söylim ben kurtlar vadisi ni seğrettim. ilk bölümlerinden seğredince cok güzel ve sürükleyueci bir diziymiş gercekten. artık bu dizi ye diyecek sözüm yok. o yüzden reklam aralrında seğrettim I.A. yı. bu sefer ne kdr reyting almıştır acaba. ama abartmıyalım arkadşlar her dizi de olabilir böyle şeyler bi hafta cok güzel seğredilir bi hafta biraz düşük reytingleri olabilir. hatırlatim önceki haftalar 1. dik. 17 bölüm gercekten heyecanla bekliyorum.....
fragmani Gören Var Mi Arkadaşlar
sepeto2002
25-01-06, 15:04
Ben geçen hafta bir sahnede Elif'e sinir oldum. Ömer uykusunda kabus karabasan görüp sayıklarken, Elif onu uynadırdı, ama uyandırış biçiminde zerre şefkat ve sevgi göremedim.
Hatta adam uyandıktan sonra bile, ne bir elini tuttu, ne sarıldı, ne seni seviyorum ben buradyım yanındayı gibi laflar etti. Bir bardak su verdi: 'Al su iç' dedi, ..... döndü ve yattı. Sanki karısı değil'de,ne bileyim aynı yurtta kalan bir oda arkadaşı gibi davrandı. Benim acayip dikkatimi çekti, yadırgadım, ve aklımdan gitmiyor.
Tamam anlaşıldı, büyük bir aşk yaşamıyorsun Ömer'e karşı ama en azından hakkını ver o evliliğin.
arkadaşlar tekrar soruyorum fragmanı gören var mı?lütfen anlatın
evet hala göstermediler fragmanı yabancı damatın fragmanını gösterdiler oysa..
bugun hırsız-polisin reklam arasında gösterirler muhtemelen görürsem buraya aktarırım ben...
bence elif ömeri zere kadar sevmiyor ve hala yilmazi asik acikca belli oluyor , yilmazin filizle iliskisi ögrendi gün baya bozulmustu kendi düsen aglamaz gülüm:)
yilmazsa bence filizi basta sirf intikam icin sever gibi yapti ama günler gectikce ve filizi daha iyi tanidikca bence duygulari denisti ama sevgi hala yok bence , su an daha fazla bu kiz haketmiyor kirilmayi onun icin iyi davranmam lazim havasinda ama heralde artik filiz yilmazin kim oldunu anladi icin bence bir kac bölüm ayri kalacaklar ve yilmaz yavas yavas anliyacak filizi sevdini insallah öyle olur cünkü yilmaz filiz ikilisi cok yakisiyor ve elif zere kadar mutluluk haketmiyor
şimdi fragmanı gördüm.. çok güzel bir bölüm olacağa benziyor ama filiz üzülecek.... bence yılmaz filiz'i sevdiğini yavaş yavaş anlamaya başlıcak. Bu arada şiiri yazabilicek olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar.
şimdi fragmanı gördüm.. çok güzel bir bölüm olacağa benziyor ama filiz üzülecek.... bence yılmaz filiz'i sevdiğini yavaş yavaş anlamaya başlıcak. Bu arada şiiri yazabilicek olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar.
anlatsana biraz :img-thumb
filiz baya üzgün ve durgun gözüküyodu... bi sahnede elif ve filiz beraberdi... Ağlarken gösterdiler filizi birkaç kez... Bu arada yılmaz filizi arıyo ama filiz cevap vermiyo telefona...Yılmazın pişman olmuş bi hali vardı,en sonda da yılmaz'ı ormanlık bi yerde bi at'a doğru koşarken gösteriyolardı. Ben de sadece bir kere yakalayabildim fragmanı,o da hırsız-polis'in arasındaydı.Sonra bekledim tekrar göstersinler die, hatta kameraya alıcaktım ama göstermediler. :( hatırladıklarım bu kadar...neyse güzel bir bölüm olucak gibi,yarın fragmanı bol bol gösterirler,beklicez artık.
Ben de fragmanı seyrettim, Filiz çok üzgün, hep ağlıyor. Ama Yılmaz resmen kahrolmuş, çok pişman gözüküyordu....Hadi hayırlısı..
saolun anlattığınız için :img-thumb
Fragmanda Filiz sürekli kaçarken Yılmaz ise takipte.Dizide uzun zamandır beklediğim sahneler göreceğiz.Yılmaz Filiz'in değerini anlayacak ve ona karşı olan hislerinin farkına varacak :img-thumb :img-thumb
fragmanı bende gördüm
fragmanın sonunda yılmaz "filiz" diye bağırark biryerlere koşuyor...acaba filize bişey mi olacak???
fragmanın başında da yılmaz ve filizin ilk öpüşmesini gösteriyorlar
ya bugun deil mi yeni bolum? yoksa gunu mu deistirlid?
ya bugun deil mi yeni bolum? yoksa gunu mu deistirlid?
bugün persembe yarın izliyoruz diziyi :)
sanırım filiz attan düsüyo yılmaz önce ata bakıyo agacların arasında tek basına sonra filize dogru kosuyor
yaa evet bana da filize kötü bişey olcakmış gibi geldi.ay sakat makat bırakmasınlar hiç hoş olmaz yaa.yani o zaman yılmaz vicdan azabı çeker,filize acır fln hiç sevmem ööle senaryoları.umarım öyle bişey olmaz...
bende gördüm fragmanı..
filiz annesinin omzunda ağlıyordu bir sahnede, bir sahnede de ömer onu teselli etmeye çalışıyordu ama kız cidden perişan.. herhalde eski sahnelerin gösterilmesi filiz ya da yılmaz (belki ikisi de) anılarını hatırlarlarken olacak..
ama yılmaz yaptıklarındn dolayı acı çekiyor kesinlikle..
filize ulaşmaya çalışıyor ama filiz kesinlikle gurundan ödün vermiyor konuşmamakta direniyor..
b,r başka sahnede filizle elif konuşuyorlar ama araları biraz soğuk gibi geldi bana..
sonra yılmazı gösteriyor kamera,filizin evinin önünde, pencereye elif çıkıyor gözgöze geliyorlar..
ve en son sahnede ormanlık bir alanda koşuyor yılmaz, ilerde otlayan bir at görüyor (filizin yeni atı heralde) ve filiz diye bağırarak ona doğru gidiyor..
inşallah tahmin edilen olmaz da filiz hakkten tipik türk filmlerindeki gibi sakat kalmaz..yılmazın ona acımasını ben de istemiyorum.. gerçekten sevmesini istiyorum=))
Daha yeni fragmeni izledim...
Kesinlikle cok guzel bir bolum olacak... Filiz yikilmis durumda cok uzuldum ona...yaa hic haketmedi bunlari... elifle aralarinda cok mesaffe var.. filiz onada kizmis gibi.. tabi kendince hakli ama elif neyapsin.. Yilmazda yikilmis gibi cok uzuluyo oda.. Ama bana mi oyle geldi bilmem ama elif le yilmaz gozgoze geldikleri an yilmazin gozleri doldu. bikac kere izledim fragemi ve oyle gordum gozleri doldu... ve yilmaz filiz arkasindan kosmuyo.. herhalde filzi atanmi dusutu biyerde atin ustunde onu gormedihi icin kosmaya basladi... Bence filiz yilmaz haketmiyor.. Neden derseniz o onu ondan daha cok seven biriyi hakediyor... Yilmaz elife asik oyle kalacak... insallah filiz unutur yilmazi yoksa heb aci cekecek o acilari haketmiyor.. ve tabiki de elifde heb yilmazi sevecek gorunen koy kilavuz istemez...
bende izledim az once fragmani, alperiks sayesinde. ( Saol alperiks ! )\
Yilmazin elife karsi hisleri ve bakislari bu bolumde ortaya cikacak. halen seviyor, fakar diger taraftada filiz var ve onun asik olacagini tahmin etmemisti onceki bolumde.
filize yaptigindan bin pisman ve son sahnede ati goruyor ve filize goremiyor.
o anda korkuyor, ama bence filize birsey olmayacak, sadece yuruyus yapiyordur.
Benim gorusum halen ayni, elif ve yilmaz aski, ve de hep boyle kalacaktir.
Soz vermis asklara...
Benim gorusum su ki, Filiz'e hicbirsey olmayacak.
Fragmanin son bolumde Yilmaz'in iki/uc kere kostugunu goruyoruz. Bence hepsindede Filizden ozur dilemek icin onun pesinden kosuyor.
Filiz'e bence bir sey olmadi. Yilmaz'i gordu ve bunun icin kacmaya basladi. Tabi Yilmaz'da Filiz'e ozur dilemege gelmisti. Onunla konusabilmek icin pesinden kosuyor.
Bir yerde daha kosuyordu, arabadan indikten sonra galiba. Herhalde ordada Filiz'in pesinden kosuyor ama ulasamiyor.
Bu diziyi anliyomuyorum su anda. Eger gercekten Yilmaz Elif'e donecekse, ki oyle gozukuyor. Neden Bulent Inal ve Tuba'yi bas rolde gosterdi basin durmadan?
selam arkadaslar,
bende yorum yapmak istedim umarım sakıncası yoktur kimseler icin.
Filiz çok güzel bir kız hem görüntüsü hem yüreğiyle. Tamam filmin jönü Yılmaz ama ben artık gıcık olmaya basladim davranislarina. Hem Filizin ne kadar guclu bir karakteri, gururu oldugunu biliyor hem de Onu kullanmaktan cekinmiyor. İsler zıvanadan cıkınca kendini sorgulamaya basladi. Vicdan azabıysa hissettigi aman geri dursun Filizden. Daha fazla uzuntuden baska bir sey getirmez kıza kendi vicdanını rahatlatmak icin ne diycek: ne bilem bana asık olcan ben seni kullancaktım az biraz, baktım abayı vurdun bana ee ilgi duyulmak ta hos birsey tabi adamın gururu oksanıyor, ben hala bana boynuz takan eski nisanlıma vurgunum ama senide uzmeyi hic istemedim mi
Umarim senaristler de Filizi yılgın bıkkın birine donusturmezler. O kullerinden yeniden dogabilecek kadar magrur bir kadın portresi cizdi simdiye kadar. Saf askına teslim olmadıgı zamanlar en azından
Hayatta en hoslanmadıgım insan tipi kararsız, iki arada bir derede kalan tipler oldugu icin Elif'e hos bakamıyorum ben. Abi Yılmazı mı seviyorsun artık karar mı verdin o zaman elindekileri ve sana sunulan imkanları elinin tesiyle it ve devam et. Yılmazın kalbini kazanmaya calis. Ne Omerin ona sunduklarından vazgecebiliyor ne de Yılmazdan.
Filmdeki en zavalli karakter Omer. Onu hic onemsemeyen ve bunu da gayet belli eden birisiyle evli ve evli kalmaya da niyetli. Adam kan-ter icinde uyanıyor karisi devirip kaseyi yatıyor bir de azarlıyor nerdeyse beni neden uyandırdın diye:)
Zavallı Ömer, acıdım resmen. Karısına yoksa hala Yılmaza asık mısın diye sordugu andaki tepkisinden anlayabilmeliydi gercegi....
Evet arkadaslar haklisiniz, hersey daha onceden tahmin etmis oldugumuz gibi seyir gosteriyor. Yilmaz Filize kendisini affettirecek ama Yilmaz bunu acima duygusundan dolayi degil bir zamanlar olumune sevdigi ve simdi kendisini bir yabancidan farksiz gordugu birisine hissettigi askla. Eeee adi ustunde ask bu, kimi zaman uc noktali bir nesneyede konar (Elif) kimi zaman koklamaya bile kiyamadiginiz nadide bir goncayada (Filiz)..............
GULBEYAZ76
27-01-06, 10:12
Arkadaşlar fragmanı izleyen herkes filizin attan düşmüş olabileceğini düşünmüştür.Normal şartlarda filiz gibi ata çok iyi binen biri düşmez.Ya filiz hamileyse ve başı döndüğü için düştüyse böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum ama.Şimdiye kadar olanlar düşünüldüğünde bile filizle olsa sevdiği içinmi yoksa vicdanmı yapıyor diye düşünecez.Birde hamile kalırsa Yılmazın duygularını hayatta anlayamayız bu seferde sadece çocuk için filizle birlikte diye düşünürüz.Bazı arkadaşlar filizin intahar edebileceğini söylemişler ama bu şimdiye kadar gördüğümüz filize hiç ama hiç yakışmaz öyle bir şey yapmaz.Aşkından ölse bile bu saatden sonra Yılmaza belli etmez.Yılmaz fragmanda çok pişman duruyordu ama daha beter olsun sürünsün onun mutluluğu hak etmediğini düşünüyorum.(filize davranışlarından dolayı)
ya bu hamile olması fikri hiç aklıma gelmemişti,umarım senaristlerin de gelmemiştir.filizin hamile kalması şu an için en kötü şey.ortalık bu kadar karışmışken yani.ve yine umarım filize bişey olmaz.yılmaza açıkçası sinir oluyorum yaa.hala şu soğuk ve gıcık elifi sevmeye devam ediyor.
Daha yeni fragmeni gordum cok guzel bir bolum olacak...
filize cok uzuldum... elifle aralari herhalde bozulacak tabiki filiz haki o konuda bozmak icin... ama elif neyapsin onlemeye calisti... ve fragemdeki siire de bakilirsa ve yilmazin gozleri dolduhu an elife bakarken demek hala onu cok seviyor... bence hicde sevmekten vazgemiyecek... onlar sonunda berbaber olcaklar...
forumda daha oncede bir arkadas yazmisti hamilie olabilechini bence filiz hamile ondan yilmaz odan komaiyacak... ama bence bu daha berbat bir durum filiz icin cunku yilmaz onu sevdihini sancak ama sevmiyecek cunku hala elife asikk
gülündikeni
27-01-06, 14:57
17.Bölüm fragmanindaki siir;
Bir melek vardi masallarimda
Seni getirdi
Uzaklarda bir kadin aglasa da
Dualarima mazhar oldun her gece
Her ask ardina saklar acisini ya
Simdi sensizlik bedel
Günahla yikanmis sevdaya
ölüm olsanda bende...
Unutamadim...
Bir kadin sevdim hayalinle...
Yokluguna mahkum her sonbahar...
Hüzünler yagar üzerime...
first lady
27-01-06, 15:47
ya diziyi her izlediğimde fragmanı her gördüğümde deli oluyorum yılmaz niye hala elifi seviyo diye :img-swoon .ammmmmmmmmmmmaaaaaaaaa sonra boşver nasılsa gerçek hayatta filizle diyip yatışıyorum :img-thumb .napim çooookkkkkkkkk yakışıyolar :img-meeti :good: :img-patsa
Benim anlamadığım nokta dizinin reklamı hiç yapılmıyor.Yabancı Damat, Beyaz Show hatta Tv. Makinası'nın bile reklamı günler öncesinden dönüyor da Ihlamurlar Altında'nın fragmanını izlemek bugün nasip oldu.Bu yayın politikasıyla dizinin hala izleniyor olması bile büyük başarı....
gözünü seveyim yilmaz birak artik su elifin pesini gül gibi filiz varkene , merak ediyorum filize kendini nasil affetirecek gerci biterkene filiz baygindi insallah simdi tuaf birsey cikarmazlar nebiliyim koma gibi seyler
gözünü seveyim yilmaz birak artik su elifin pesini gül gibi filiz varkene , merak ediyorum filize kendini nasil affetirecek
ben de kendisini nasıl affettireceğini çok merak ediyorum gerçekten..
Filiz çok sağlam konuştu ama..."üzüldüğüm için özür dilerim.üzülüp de seni üzdüğüm için." daha da ne diyim...
EL DESDİCADO
28-01-06, 01:02
Arkadaşlar Bence Filiz Hamile.hadi Burdan Yakin.işler Iyice Karişacak
bölüm güzeldi ama filizin üzülmesine dayanamadım...yılmaz da üzülüyo şimdi ama çok geç tabi... filiz dediklerinde haklıydı,yılmaz hak etti bunu ama bence yılmaz filiz'e olan duygularını yeni anlamaya başlıyo... filiz onun sözünü kesmeseydi neler dicekti belki de... bu arada filiz'in attan düşeceğini iddaa eden arkadaşlar,helal olsun! bildiniz walla...
ya ben hamile olduğunu sanmıyorum..yaşadığı üzüntünün etkisiyle sinirleri boşalmış ve düşmüş olabilir..hamile olursa çok karışır ortalık...
Herhalde evlenmeden hamile kalacak cahil bir kız değildir!!!
hem hiç hoş olmaz bence gerçekten bütün klişe hikayelerde bunları kullanıyorlar ama kızlarımız o kadar salak değil ya hala anlamıyorlar.
Bence moral bozukluğundan ya da tansiyonu düştüğünden düşmüştür.
Filiz gibi kültürlü, sevimli bir kız varken kocasıyla bile doğru dürüst yakınlaşamayan bir kızı nasıl sever anlamyorum ama film işte... :img-meeti
Hangi aşk daha mantıklı olursa öyle bitirsinler bari diziyi..
bölüm güzeldi ama filizin üzülmesine dayanamadım...yılmaz da üzülüyo şimdi ama çok geç tabi... filiz dediklerinde haklıydı,yılmaz hak etti bunu ama bence yılmaz filiz'e olan duygularını yeni anlamaya başlıyo... filiz onun sözünü kesmeseydi neler dicekti belki de... bu arada filiz'in attan düşeceğini iddaa eden arkadaşlar,helal olsun! bildiniz walla...
katılıyorum..ben ata bindigi ilk an anladım düsecegini.. :img-huh: valla bazı sahneler beni de üzdü..annesiyle konusması cok acıklıydı filizin..o replikleri yazan olur umarım..yılmaz iyice abarttı evli bir kadından hala ne istiyor anlamadım..eger filmin sonunda olurda elif yılmaza donerse berbat bir son olacak..harcadılar filizi tek kelimeyle.. :mad72:
o kıza(filize) asık mısın soruna hayır demesine cok kızmıstım bir an ama yılmazıda anlıyorum bu kin ve intikam duysunundan anlayamadı filize olan sevgisini belki o an düstügünü ve ona bir sey olacagını düsünmesi onun baska duygularının ortaya cıkmasını saglar
hemile olması ve sakat kalması olasılıgı cok az hatta bence yok attan düstü ve bayıldı ama filizin yılmaza söyledigi sözler cok anlamlıydı baskalarını degil beni üzdün demesi
Allah'ım çıldırmak içten değil.Yılmaz Efendi bide üzülüyormuş.Aman üzülmesin O.Filiz Yılmaz'ı affetsin, Ömer ile Elif boşansın, Elif Yılmaz'a dönsün, beyimiz Sultan ya dünya onun istediği minval üzre kurulsun.Beyzade ne yardan geçiyor ne serden.Yuh be kardeşim bu kadar egoizm fazla artık.Canım Filiz ya feda olun sana bin Yılmaz.
not:Ben niye bu kadar sinirlendim anlamadım:)
dizi kalitesini artırıyor...
bu nölüm harikaydı gerçekten...
Yılmaz ayıp ettin , kalp kırdn...
bence bundan sonra yılmaz filizi daha çok düşünecek ve yaraladığı ceylanı iyileştirmek zorunda...
Bu bölümde filize önemli bişi olmaz ihşallah...
yaa arkadaslar filiz hamile olmasın çünkü kendisi usta at binicisi olduğu için bundan şüphelendim...
belki atın üstündeyken başı dönmüştür vede bundan dolayı düşmüş olabilir :img-huh:
Allah'ım çıldırmak içten değil.Yılmaz Efendi bide üzülüyormuş.Aman üzülmesin O.Filiz Yılmaz'ı affetsin, Ömer ile Elif boşansın, Elif Yılmaz'a dönsün, beyimiz Sultan ya dünya onun istediği minval üzre kurulsun.Beyzade ne yardan geçiyor ne serden.Yuh be kardeşim bu kadar egoizm fazla artık.Canım Filiz ya feda olun sana bin Yılmaz.
not:Ben niye bu kadar sinirlendim anlamadım:)
merak etme sinirlenen sadece sen degilsin :img-banne elifi görünce aglamasına zaten sinir oldum kendi haline ve yasadıkalarına aglaması gerekir bence
Tuba Büyüküstün ve Filiz karakteri beni ağlattı bu gece ya. Aynada kendini uzun uzun incelemesi, kendinden hesap sorması, annesiyle konusurkenki tavrı.
Umarım ne hamiledir ne de kötürüm kalır. Tamam Türk filmlerine benziyor diye seviyoruz ama suyunu çıkartmasınlar. Yada bunlardan biri gerçekleşirse de Yılmaz Filizin yanında olmasın, Filiz buna izin vermesin. O çok gururlu ve mağdur bir kız ne acınmaya ihtiyacı var ne de vicdan azabının hafifletilmesi icin kullanılmaya. Bu su an icine dustugu durumdan bile daha incitici olacaktır Onun için.
Yalnız verdiği cevap cok iyiydi. Sadece beni üzdün diye. Ne yani Yılmaz efendi açıklama yapınca kendi vicdanını rahatlatınca herşey düzelcek mi. Kızın ardı sıra gidiyor hala baska ne açıklayabilir ki. Yaptığı şeyin ne bir açıklaması nede özrü var.
Bu arada Yılmaz, Ömeri kötüleyip duruyor ama ben adamın yanlış bir tarafını görmedim kanat taksa melek olcak nerdeyse. O karısına hala katlanabildiğine ve ona guvenip sevebildigine göre. Ben olsam kabustan uyandıktan sonraki sabah kapıya koymustum Elifi. Ayrıca benim hatırladığım evlenmeden öncede Elife sormustu Yılmaz işi kesin bitti mi diye. Elif te ne utanmaz ya, evli barklı kadın oldu artık ya madem katlanamıyorsun kocana yada eskiyi unutamadın bırak git. Yılmaz seni artık sevse de bırak sevmese de bırak da gururunu kurtar en azından. Simdi ne bekliyor Yılmaz da hala beni seviyorsa o zaman Ömerden ayrılayım yoksa şimdi orta yerde çıkartmayayım mı bir ayrılık falan.
Bu arada Filizi de Parise, Elifin arkadasının dugunu sırasında Yılmaz ve Elif basbasa kalsın diye gonderiyorlar herhalde. Ne diye uluorta kızı rahat 1 bolum dısarda tutsunlar ki yoksa.
Yılmaz nasıl olsa bu akşam ki bölümde Elifi tekrar kabul etceni açıkça gösterdi. Ben seyretmem ya Elifle gizli kapaklı aşk falan yaşarsa bu vakitten sonra.
ya simdi aklıma geldi. Ya bu kız hamileymis bilmiyormus da attan dusunce bebegi kaybetmis olmasın.
O zaman ne Filiz Yılmazı affeder nede Yılmaz kendini herhalde. :mad72:
filizin hamile olucağını zannetmiyorum ya da sakat kalacağını..bence de öyle olursa saçmalamış olurlar..filizle yılmazın konuşmasını yazabilicek olan biri varsa sevinirim. yılmaz filiz'a aşık olup olmadığı sorusunda "hayır" diyince ben de yıkıldım ama bence sonunda filizle biticek herşey...elif zaten evli,yılmaz da zamanla filiz'e olan duygularını anlıcak ve bi şekilde filiz'e kendini affettiricek diye düşünüyorum.Her ne kadar filiz yılmaz'ı bir an önce unutmak istese de o da biliyo bunun kolay olmadığını.
bu bölüm de yine çok güzeldi..
açıkçası türk filmine dayanmasından da kaynaklanan bir şüphe oluştu bende de son sahneyi görür görmez.. her ne kadar böyle olacak olursa çok üzülecek olsam da filizin hamile olmuş olması ve attan düşmesiyle çocuğunu kaybetmesi olası geldi bana da.. bu şekilde yılmazın ona yaklaşımı da çok değişecektir sonuçta ki ben bunu tercih etmem çünkü yılmazın duygularının içinde acıma olmamalı...
ayrıca düğün sırasında fiziliz olmayacak olmasıda çok sinir bozucu=(((
offf..
insallah tahmin ettiklerimiz olmaz hele de filiz sakat kalırsa gerçekten hiç istemediğim bir yöne doğru sürüklenir dizi
yilmaza gercekten tahammül edemiyorum.yaptiklarini hakli kilmak icin kilif aramasi da beni cileden cikariyor.aci cekiyor filize yaptiklari icin ama kendi düsen aglamaz.hata üzerine hata yapmakta yilmazin üstüne yok.
gecen günlerde sinan tuzcu ve tuba büyüküstün elmaxda billur kalkavanin programina konuk oldular.tuba dedi ki :dizide omerin esiyle fiziksel bir temasi neredeyse yok.biz kardes rolünde oldugumuz halde temasimiz fazla oldugundan insanlar bizi sevgili saniyor.:img-huh:
hakikaten de bu durum gozle gorülür bir hal aldi.sanirim ozge borakin Türkan Soray kanunlari var.bir icten sarilma,bir sicak gülümseme,yok yok yok :not_i: :cold:
gurbetçi bence o tamamen elif karakterinin kocasına olan duygularından ya da olmayan duygularından kaynaklanıyor..
bugun annesinin evinde pencereden yılmaza bakarken (maalesef diyorum) ikisinin de birbirini unutamadığını bir kere daha gördük.. eğer yılmaz gözlerini çevirip arkasını dönseydi o zmn unutmaya başladı diyebilirdim sanırım ve belki bunu başardığı gün diyebilicem zaten:D
elife gelince..
yaptığı kendisini ve kocasını aldatmaktan başka bir şey değil...
yılmazın filize yaptığının bir benzeri de ömere yapılan diye düşünüyorum..
Öncellikle bilmiyorum haberiniz var mı ama İKİ sevgili yani BÜLENT İNAL&TUBA BÜYÜKÜSTÜN yarın okan bayülgenin programına katılacaklar. ben kesin seğredicem o zmn dizi kaldırılıcak mı devam mı edicek acıklığa getirirler. süper yakışıyolar biribrilerine ya hem inşallah hem dizide ve gercekte hep beraber kalırlar.
hamile bide sakat durumuna gelince sanmıyorum öyle olursa eğer biraz sacma gelir yani ve bu yazarlar eski türk filim derken o sacmalıkları da hikayeyle birleştirmesler sanırım.
herkes yılmaz a kızıyo tmm kızılmicak gibi değil ama onu da anlamak gerek. o o kdr yıkılmıştı ki elif icin herşeyi yapmaya hazır dı canını vermeyi bile onun yüzünden hapise bile girmeyi göze aldı. ve elif o kdr nankörlük etti ve para pull peşinde koştu onu cok seven birisini terketti. Elif yılmaz ı hapisde konuşurken,
Yılmaz: BİTTİ, dedi ve elif gözyaşı döktü ve aynı bölüm de hatta ömer le ell elle evlerindeki bir party e katıldı. şimdi hatasını anlıyo yavaş yavaş.
Ve bu yğüzden yılmaz o kdr yıkıldı ki sadece aklında intikam var diye söyledi. intiakm duygusu onu gercekten kör etti. ve elif in karşısına cıkınca bi şekilde acı cekiceğini düşündü.
Filiz ama onun düşündüğü gibi cıkmadı. ve Filiz in de deiği gibi intikam almak istedğin kişinin canını acıtmadın bnm acıttan dedi bu cok etkileyiciydi. Hele filiz annesine aşk lan bişi anlattığında cok üzüldüm ya. Ama bence filiz daha tam acısını cıkaramadı cünkü kahvaltı da gülücükler satıyordu yüzü. zmnla bence acısı cıkıcak bunun, bu bölüm o aynayı o melek len kırdığında belli oluyodu.
Yılmaz ın yüzüne vurması cok güzel di hakketmişdi.
Yılmaz tabiki cok pişman onun icin de üzüldüm ya oda bunun böyle olmasını istememöişdi tmm yaptığı hic de doğru değil ama onu zengin şımarık bi kız sanmışdı işte. kendiisi de salih e dediği gibi: ben nsl bi insanım diye, kızın halini görücektin falan diyordu. Herkes ölümüne sevdiği elif böyle unutucağı sanmasın bende FİLİZ&YILMAZ cıyım ama onlarinki kara sevda. Elif in yaptıklarını haladen hazmedemesede onu hala cok seviyo. ama birleşmeleri imkansız bence artık yani sacmalar, cok üzülsem de bu duruma bence birbirilerini hic unutmicaklar ve hep sevicekler ama hic kavuşamicaklar.
Yılmaz filiz in gönlünü almaya değil de onu da birazcık anlaması icin peşinden koştu. Ama bu bölüm daha aynlız kalmadı o zmn acısı cıkıcak. cünkü hep filiz leydi işden haric o kdr ve şidmi onun yerine yanlız kalırsa onun icin duyguları o kdr da boş olmadığını anlicak bence. Yılmaz ın kemal ın karısını dediği gibi hic kırmak istemedeğim biri,ama aşık değilim(belki de olur hic bellli olmaz :img-thumb )
Filiz i atın üstünde görmeyince cok endişelendi ve yere yatığını görünce bayılmış bir halde, cok korkulluydu sessi yani endişeli. Hic ufacık bir duygusu olmasa o kdr gözleri dolu dolur ''FİLİZ,FİLİZ'' diye son sahne de bağırmasdı.
Ömer bu dizi de en mahsumu diyenler, aslında herşey onun yüzünden başladı diyebilirim o elif e yanaşmasaydı,nişanlı bi kız olduğunu bile bile, bunlar ın hepsi hic olmcak dı ve kimse acı cekmezdi. Tabi bu sadece bi dizi iyi olmuş öyle olması. ama hakkını da vermek lazım elif e sormuşdu yılmaz işi tam bitti mi diye.
18. bölüm de düğün olucak mış elif in arkadaşının düğünü bu belli yani. ben aslında ömer & filiz paris e gitmiceklerse, onların da düğün de karşılaşacaklarını düşünüyorum yılmaz lan.
Bu arada filiz galiba o dounlar yüzünden düştü cünkü yüksekti biraz ve o an dikkatsiz olduğu icin düştü inşallah ciddi bişi değildir....
Bu arada filiz galiba o dounlar yüzünden düştü cünkü yüksekti biraz ve o an dikkatsiz olduğu icin düştü inşallah ciddi bişi değildir....
evet bende onu fark ettim çalılık ve odunlar vardı filizin düştüğü yerde..
EL DESDİCADO
28-01-06, 04:49
arkadaşlar bebişi niye istemiyorsunuz onu anlamadım?bence çok güzel olur?yılmaza bu çok daha güzel bir ders olur,artık elifi yiice unutmak zorunda olduğunu anlar,işler iyice karışır,diziye heyecan gelir
bu bölüm de yine çok güzeldi...acaba filiz'e nolucak???yalniz benim anlamadigim filiz onundeki agaci goremedi mi???tamam dikkatsizdi ama goremicek kadar degildi yani.ama ins.sakat kalmaz...
GULBEYAZ76
28-01-06, 10:18
Bu diziyi izlemeye başladığımdan beri filiz ve yılmazı çok yakıştırıyordum.Ama sadece yakıştırmak yetmiyor bir yanım hala birlikte olmalılar diyor bir yanımda bu kadar iyi,güzel,zeki ve hayat dolu bir kızı yılmaz haketmiyor diyor.Akşam nihayet halen elife olan aşkını itiraf etti.Eğer yılmazla filiz beraber olucaksada bu hemen olmasın yılmaz çok acı çeksin istiyorum.Filizi tercih etmesinin nedeni ise ne merhamet ne acıma nede suçluluk duyması olmasın.Eğer gerçekden filizi seviyorsa beraber olsunlar.İşşallah filiz hamile değildir zaten sakat bırakılacağını hiç sanmıyorum.Biz filizi güçlü,gururlu ve başı dik görmek istiyoruz.Bu arada elif doğru bir laf edebildi.(sevgide utanılacak birşey yok utanması gereken o diyerek.)
Bence Yilmazda Filize Karşi Boş Değil Ama çok Da Emin Değilim Yani Yemekteyken (patronun Karisi Ay Adlarini Unuttum Ya) O Yilmaza Sordu Sen Ona Aşikmisin Diye Oda Hayir Dedi çok Pişman O Bi Gerçek Filizi Gerçekten üzmek Istemedi şuan Ki Duygusu Acima Merhametmi Yoksa Duygusal Bişeymi Anliyamadim Ama Ilerleyen Bölümlerde Kesinlikle Yilmazda Filize Aşik Olucak Ve Filiz şuan çok çok üzgün Olmasina Rağmen Yilmaza Karşi Koyamiycak.ah Canim Ya çok Aci çekiyor Yilmaza Bi Kiziyorum Bi Anlamaya çalişiyorum Biz Olsak Ne Yapardik Diye Tabi Bi Erkekle Kadinin Yapabileceği şeyler Hissettikleri çok Farkli Neyse.....
Ya En çok Neye üzülüyorum Biliyomusunuz Yilmaz Elife Hala Deli Gibi Aşik Nasil Da Gözleri Dolu Dolu Ve Nasilda ''bunu Bana Nasil Yaptin'' Der Gibi Bakiyor Ay Ben Kahroluyorum Ya Elifi öldüresim Geliyo. Soğuk şey Ne Olucak (yani Fanatiklerinden özür.)
Ya Bide Bende Anliyamadim Attan Düşüş Sahnesi Biraz Saçma Geldi Yilmaz Hemen Arkasinda Gidiyortdu Bir Anda Uzaklaşti Be At .ok Uzağindaydi Ağacida Görememesi Tuhaf.neyse Bakalim Bundan Sonra Neler Olucak..
Vasat bir bölüm gibi geldi bana..Şimdi Yılmaz Filiz'i geri kazanmak için neler yapacak merak ediyorum..Ve Filiz'i geri kazanma çabası ile aşık olacak gibme geliyor..Ama bir şey var ki önemli,Ömer ve Filiz Paris'e birlikte gidecekler..İşte burada bir delilik yaşanabilir Elif ve Yılmaz arasında..İşte böyle birşey işin içinden çıkılmaz hale getirebilir..
Ve Filiz'in son sözü dizinin bombasıydı bence "Şunu bil ki,senin canını yakanların canını yakamadın.Sadece benimkini......" budur !!
GULBEYAZ76
28-01-06, 11:41
Önümüzdeki bölümde nikah var elif gelinin şahidi onu biliyoruz.Eminim yılmazda damadın şahididir.Eğer filiz ve ömerin yokluğunda aralarında bir şey olursa ki ben sanmıyorum bu ikisininde ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir.Filizin düşüşünün sonuçlarını bilmiyoruz belki filiz gidemez.
Evet bende nikah şahidinin Yılmaz olacağını düşünüyorum.Ama bir önceki bölümden de eğer yanlış hatırlamıyorsam Ömer Elif'i de Paris'e götürecekti..Eğer Filiz gitmez Elif ve Ömer giderse o zaman Filiz yalnız başına düşünme imkanı bulacaktır.Tabi bu sırada Yılmaz'ın onu affettirmek için çabaları devam edecek..O zaman Filiz ondan vazgeçemeyeceğini anlayabilir..
Arkadaşlar yalnız Paris'e Ömer-filiz değil; Filiz-Ömer-Elif gidiyor. Geçen bölümler de Ömer Elif'e sende benimle geliyorsun demişti. Dün akşamda bir kişi daha eklendi dedi. Dikkatinize
GULBEYAZ76
28-01-06, 12:35
Nikahla seyehat aynı zaman dilimine denk gelirse kesin elif gitmez.Eğer filiz giderse muratda gidebilir diye düşünüyorum.Filize çok yakışıklı biri aşık olsun (yabancı) iş bağlantıları olsun oda sık sık ist.gelsin.Daha önce yabancı bir ortak eve yemeğe gelmişti elif ing. konuşulduğu için hiçbirşey anlamamıştı ya işte ben o zaman filizin o ortamda olmamasına üzülmüştüm kesin bu adamla ilgili birşey olur.Filizden etkilenmeyecek biri olmaz bence.
Bence kesin nikah ve seyahat aynı tarihe denk gelecek..
Arkadaşlar bir de şu açıdan bakmak lazım. Filiz kaza geçirdi. Durumu ne olabilir ? Eğer nikah ve Paris toplantısı aynı tarihe gelmezse, Elif ve Ömer Paris'e gidebilir, Yılmaz da çok rahat bir şekilde Filiz'le ilgilenebilir.
GULBEYAZ76
28-01-06, 12:53
Aman aman ilgilenmesin ben ona bu aralar çok kızgınım.İlgilendide ne oldu amaç ortada gıcık oldumya elife aşıkmış al aşkını başına çal.Ömür boyu mutsuz ol ayrıca filizle ilgilenmek isteyebilirde filiz müsade etmez.Olan oldu hoşgeldinmi diyecek?
banada öle geliyor nikah ve seyahat aynı tarihe gelicek elif parise gitmiycek ve yılmazla aralarında bişeyler olucak en azından tekrar konuşabilirler elifin kafası karışabilir.ya yılmaz hala onu çok seviyor tabi isterim ki filizi üzmesin o bunu haketmiyor ama napalım benim gördüğüm bu ....
kesinlikle Yılmaz ve Elif arasında bir şeyler olamaz artık.
theroseberry
28-01-06, 13:22
Vallahi Paris maris hiç birşeyden haberim yok. Dün yarısını izlemedim zaten. Çok sıkılıdım artık. Bu diziyi de yavaş yavaş tüketmek üzereyim. Senaryo hiç orjinal gelmiyor. Artık nerede ne olacağını çok kolay tahmin edebiliyorum. Bu da hiç hoşuma gitmiyor. Bu dizinin hayranları bana sakın kızmasın. Ben yalnızca kendi fikrimi dile getirmek istedim. Açıkçası diğer bölümü hiç merak etmiyorum. Seyredermiyim bilmiyorum. Sizlere iyi seyirler...
ama korsunuz yaa belli degil mi yilmaz filizi sevmiyor ve inlar biara gelmiyecek cunku filiz baskasini seveni istemez bence.
ve yilmaz filizle birlekteri dusunmiyor ve oyle olacak
kışkırtıcı mesajlar yazmamaya dikkat edelim. ikincisinde uyarı yapmadan mesajı silerim.
dizifilm.com moderatörü
tubi
YILMAZ FİLİZİ ASLA SEVMEYECEK Bu bölümde yine yilmazin elife hissettigi askin ne kadar büyük oldugunu gördük pencerede elifin yilmazla bakismasi o sahne çok güzeldi yilmazin nasilda gözleri doldu elifi görünce canim yaa ve beklenilen açiklama yapildi yilmaz tarafindan yilmaz filize asik olmadigini itiraf etti ve asik oldugu tek kadinin elif oldugunu belirtti.Filizin kaza geçirmesiyle neler olur bilemiyorum ama umarim sakatlik gibi bir durumu meydana gelmez çünkü o zaman yilmaz filize karsi kendini sorumlu ve suçlu hissedecek umarim böyle bir durum olmaz.
YILMAZ LOVE ELIF
YILMAZ LOVE ELIF
evet gerçekten dün akşamki bölümde yılmazın istediğim(iz) gibi filize aşık olamadığını öğrendik.ama yine de ben hala ümitliyim.doğrusu nasıl bağlayacaklarını çok merak ediyorum.yılmaz elifle de olamaz bundan sonra.umarım filize kötü bişey olmaz.bi saktlık veya hafıza kaybı gibi şeyler çıkarmazlar umarım...
Tabikide yılmaz filizi sevmeyecek
Çünkü Elifi hala çok seviyor
Ama ömerle elif de yalışıyorlar
Yılmazın filizi üzmesi hiç doğru değildi
Filiz yılmazı çok sevmişti;bunu yapması hiç de doğru değildi
Funda87 senin de dediğin gibi
"YILMAZ FİLİZİ ASLAA SEVMEYECEK"
TOTAL
PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 14.00 32.30
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.60 23.70
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10.50 21.80
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 9.90 21.10
5 BUYUK YALAN [NET] ATV 9.80 20.80
6 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 8.90 24.00
7 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7.10 16.40
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7.00 17.60
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7.00 17.50
10 HAYAT BILGISI (GIRIS) [NET]
AB GRUBU
PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 12.60 31.10
2 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 11.00 27.40
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10.60 26.70
4 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9.90 23.90
5 BUYUK YALAN [NET] ATV 8.80 22.10
6 BEYAZ SHOW [NET] KAND 7.60 30.50
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7.30 22.20
8 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 6.60 23.70
9 KIM 500 BIN ISTER [NET] SHOW 6.30 24.60
10 DANSA VARMISIN (FINAL) [NET]
arkadas ayip dir sormazi ama reyting hangi sayfadan aliyorsun?
İŞTE BU. Bİ haftalık olucağını biliyodum ya kurtlar vadisine rağmen cok iyi hele de AB grubunda cok sevindim.... :img-thumb
Filiz&ömer in paris e giderlerse yılmaz ve elif in düğün de karşılaşaırlar ama konuşmadan başka bişi gecmez aralarında.
Bunlar mantıklı da ama başka da olabilir elif&ömer düğün yüzünden kalırlar istnabul da. ömer karısını yanlız bırkamak istemediği icin paris e gitmez. Ve filişz yanlız başına gitmeyi karar verir.Yılmaz da bunu bi şekilde öğrenip peşinden gider. ve bir şekilde belki gönlünü alır. yada bütün paris seyati kavga ederler....bilmiyorum görücezz
Filiz&ömer in paris e giderlerse yılmaz ve elif in düğün de karşılaşaırlar ama bir konuşmadan başka bişi gecmez aralarında.
Bunlar mantıklı da ama başka da olabilir elif&ömer düğün yüzünden kalırlar istnabul da. ömer karısını yanlız bırkamak istemediği icin paris e gitmez. Ve filişz yanlız başına gitmeyi karar verir.Yılmaz da bunu bi şekilde öğrenip peşinden gider. ve bir şekilde belki gönlünü alır. yada bütün paris seyati kavga ederler....bilmiyorum görücezz
GULBEYAZ76
28-01-06, 16:44
Ya ben filize aşık kültürlü,samimi vede çok yakışıklı birini istiyorum.Yönetime duyrulur.Belki sonuç değişmez ama duygular daha çabuk ortaya çıkar diye.
Bir düğün muhabbetidir gidiyor ben kaçırdım galiba. Bu konuda biri beni aydınlatabilir mi?Elif'in arkadaşının düğünü olacak benim bildiğim.Başka bir şey varsa bir açıklama lütfen...
Reytinglerin iyi olmasına çok sevindim dizi bunu hak ediyor ama bu kadar iyi reyting almasını insanların Elif Yılmaz aşkı istediğine bağdaştırmak bence biraz fazla hayalcilik olmuş....
Diziyi ilk bölümden beri seyrediyorum ve ilk kez yorum yapma ihtiyacı hissediyorum.
Artık Yılmaz'a sinir oluyorum. O kadar çok sinir oluyorum ki son bölümün sonunda Filiz Yılmaz'a vurduğunda çok mutlu oldum hatta az bile yaptı keşke atla üstünden falan da geçseydi :)
Dizinin başından beri Yılmaz'ın Filiz'e aşık olacağı günün hayaliyle diziyi seyretmiştim ama artık vazgeçtim. Yılmaz Filiz'e layık değil. Filiz kendine doğru dürüst eğitimli yakışıklı ve kendisini gerçekten seven birini bulup mutlu olsun. Yılmaz da ömür boyu o soğuk kız Elif'in aşkı ile yanıp kül olsun hatta ölsün aşkından. Bir insan başka bir insana bu kadar da saplantılı olmaz ki kardeşim. Kız evlenmiş gitmiş hala Yılmaz beyimiz onu istiyor. Sanki dünya bu beyzadenin etrafında dönüyor. Elif geri gelecek Filiz üzülmeyecek ömer cezasız kalmayacak. Hayret bir şey ya!
Umarım senaristler çoğu arkadaşın dediği gibi türk filimlerinden esinlenmeyi abartıp filiz'in düşüşünü saçma sapan şeylere bağlamazlar. Bu arada düğün sırasında Yılmaz ve Elif arasında bir şey olabileceğini sanmıyorum çünkü herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek varki her ne kadar kocasını sevmese de Elif hala evli bir kadın. son zamanlarda diziler evlilik kurumunun kutsallığına zarar verecek senaryolarda ilerliyor umarım ıhlamurlar altında da bu yola girmez yoksa yazık olur güzelim diziye her ne kadar Yılmaz'a sinir olsam da yine de bir yanım hala onu Filiz'le gömek istiyor ne yapayım.
Son bir şey daha Yılmaz ve Filiz'in acıları diner mi bilmem ama senaristler artık Salih'in acılarını dindirseler bir bölüm önce Yılmaz'ın da dediği gibi Salih Büyük Adam ve dizide Filiz'den sonra mutlu olmayı en çok hakeden kişi bence o!
forgetmenot
28-01-06, 17:51
Genel olarak, bir dizide zaman zaman 'çatışma' yaratmak şarttır.Şimdi tam duygu çatışması zamanı bence!Elif'in arkadaşı evleneceği için, Elif kocasıyla Paris'e gitmeyebilir.NInınınııı!Yılmaz'la penceredeki bakışmalardan anladığım kadarıyla, aralarındaki 'ateş' asla sönmemiş,'köz'kıvamında, sadece şimdilik, saklı duruyor.Filiz uzun süre hastanede yatarsa,Yılmaz'la Elif'in karşı karşıya gelmesi kaçınılmaz.O zaman, olacakları kim durdurabilir?Evli olmak,başka birisinin karısı olmak?Yılmaz, kızkardeşine aşık olan arkadaşına,' sen ne ulvi, ne büyük bir adamsın' derken, ben senin gibi olamayabilirim demek istiyordur belki bilinçaltında!Kendinden ve Elif'le yaşabilecekleri şeylerden korkabilir!Bu arada, belki Filiz de geçici hafıza kaybı gibi bir durum da olabilir.Hamilelik çok 'bilindik'bir olasılık ama 'adı üstünde'Türk filmi tadında bir dizi, olduğuna göre,sonlandırılamayan(sağlık sebebiyle vs)bir gebelik ve Yılmaz'la Filiz'in çocuğu da olabilir.Bekliyeceğiz artık! Bu bölümde, beni en çok, Filiz'in naif halleri ve içli içli ağlaması etkiledi!
reytingleri soran arkadaşa
www.ucankus.com ya da www.medyafaresi.com
İki bölümdür Filiz'in çektiği yetmezmiş gibi bir de attan düştü.Umalım da bundan kötü bir sonuç çıkmasın.Yılmaz yaptığı hatayı fark etti ama geç kaldı.Bu durumda yeteri kadar üzüldü bu olay onu daha da etkileyecektir.Gerçi Yılmaz'ın biraz Filiz'in etrafında koşması iyi olur zira hak etmedi değil.
Dünki bölüm yine çok güzeldi. Canım Filiz'im yaa bu Yılmaz'a sinir oluyorum artık. Filiz'in ne suçu vardı da ona bunları yaptı. Bu yüzden ona sinir oluyorum. Keşke Yılmaz ona aşık olsaydı bence çok daha güzel olurdu. Çok yakışıolar çünkü. Bu arada Filiz attan düştü umarım bişey olmaz... :img-swoon
arkadaslar bu bolum cok kotuydu
hepsi perisan bir halde
ama biz arkadaslarla soyluyorduk baska arkadaslar yinede filiz ve yilmaz askini istiyordu
yilmaz elifi seviyor bu bastan beri belliydi.boyle olucagi zaten belliydi
ama bu sefer filizede acidim.elifin arkadasinin soyledigi gibi :
seni okadar cok seviyorki filize yaklasti ve aranizda olmayi istedi gibi seyler
elifde hala onu cok seviyor birbirlerine bakislardan belliydi
yilmaz kendini filize karsi cok suclu hissediyor cunki filizi kullandigi icin
ve filizin onu cok sevdigi icin (ve tabiki baska seylerde oldu otelde)
ama yinede hala ELIFI seviyor ve elifi sevicek
Filize aciyor ve ondan belki hoslaniyordur ama elifi seviyor ve boyle kalicak
En duygulu bolumlerden biriydi. Yonetmen romantizmin estetiginden nekadar cok anladigini bolumlere cok guzel yansitiyor. Hikaye cok guzel gercekten gercekci ama kalite icin yonetmen en onemli etken diye dusunuyorum. Sahneleri tek tek tekrar tekrar izledim, uzerinde cok calisilmis ve cok estetik sahneler cekilmis gercekten, tek kelimeyle mest oldum.
Gelelim Yilmazla Filiz askina. Yilmaz hala isin icinden cikamiyor, ama cikacak. Yilmaz asik olmadigini soyluyor ama olacak. Yilmaz yanlis yapti ama unutturacak. Yilmaz Eliften tiksinmesi gerektigini anlayamiyor ama anlayacak. 50 bolumluk bir dizinin hikayesini ilk 20 bolumde anlatacak hali yok ya yonetmenin, yavas yavas sindire sindire aksettiriyor butun hisleri. Cok da guzel oluyor. Sonunu bildikten sonra bakmaya degmez derlerdi bide, nerdeeeee bukadar guzel yonetilirse ve bukadar muhtesem oynanirsa bin defa ust uste bile izlenir. Oyuncular tek kelimeyle harika oynuyorlar, bi tek Nalan'in kavga sahnesindeki hali biraz yapmacik geldi. O da yeni ama yavas yavas alisacak, alisiyorda. Kisacasi hepsi cok basarili, Elif bile........
dunki bolum cok guzeldi yine...
filiz okadar falza uzulmedi gibi geldi bana ben daha fazla yikilacak gibi geldi... yilmaz suan neyapacahina bilmiyor ama yaptigi icin cok uzuluyor... ama bu bir gercek.. yilmaz heb elifi sevecek... onu dun yine belli etti ona bakarken... onu ck seviyor.. elifte onu
Bölümün ilk yarısını yarım yamalak izleyebildim ama sonunu gördüm. Yorumları okuyunca da ilk yarı hakkında bilgi sahibi oldum.
Açıkcası bütün bu olanlardan sonra artık gerçek aşkın ne olduğunu anlaması gerektiğine inandığım Yılmaz'ın hala Elif'e aşkla bakması beni sinirlendirdi. Elif zaten hiçbir şeyden memnun olmadığı için onun Yılmaz'a bakışı beni hiç şaşırtmadı, inanılmaz zayıf bir karakter çünkü. Filiz'in alaturka CDsini dinleyip içlenmesi, acısını içinde yaşamasına büyük saygı duydum. Güçlü kadınlar acısını yaşamaktan da korkmaz ama kendine değer vermeyen erkeklere gereken cevabı da böyle yapıştırmasını bilir. Filiz belki kırılgan ve hassas ama böyle güçlü bir kadın işte. Yılmaz oyuncusuna hayran olmama rağmen benim de her geçen gün daha çok sinirimi bozuyor.
Diğer konularda herhangi bir terslik göremiyorum. Nalan'ın ablasının tersine fakirlikten gocunmayan bir karakter olması çok hoşuma gidiyor. Salih her zamanki gibi çok zarif. Kemal Bey ve karısı da öyle. Şarkıcı hanımın Ekrem'le olan bakışmaları hoşuma gidiyor. Meyhaneyi Yılmaz veya Kemal Bey alacak gibi gözüküyor.
Düğün sahnesinde bence de Elif ve Yılmaz şahit olacaklar ama Yılmaz aşkından ölse de Elif istese bile başka bir adamın karısıyla ilişkiye girmez. O zaman zamanında benim de eleştirmiş olduğum Ömer'den çok daha alçalır. Dizinin de verdiği hiçbir düzgün mesaj kalmaz.
Bu arada Filiz ve Ömer'in babası araştırmalarından bir sonuc ulaştı mı? O kısmını kaçırdım da. Biriniz yazarsanız sevinirim dostlar.
berna1 erol bey adı geçen kitap evine gitti.orada bir bayanın bulunduğunu görünce çok rahatladı hatta eve dönerken karısına çiçek bile aldı..Ama erol bey dükkandan çıktıktan hemen sonra telefon çaldı ve kadın oranın sahibi olan beyin orda olmadığını ne zaman geleceğini bilmediğini ve sadece birkaç gün için orada bulunduğunu söyledi..
beyazyagmur
29-01-06, 00:14
Geçen bölüm yılmaz'ın intikam almak istediği kişinin ömer olduğu açıkça vurgulandı..Hatta ömer'e kafası karışmış nişanlı bi kızı kandırdın demesi bunun en açık anlatımıydı..Bu bölümde ise Yılmaz Filize aşık olmadığını bikez daha dile getirdi..Yılmaz gibi biri hayatında sadece bir kez aşık olur Onunda aşık olduğu kişi elif..Bunca olup bitene rağmen Yılmaz hala elife sırılsıklam aşık..
Ve eliften başka kimseyi sevmicek..
Yılmaz filizin tüm artılarına rağmen hala elife aşık olduğunu açıkça söylüyor..
Yılmaz gibi biri gururuna rağmen bunu söylüyorsa dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum..
Pencere deki o bakışma...görülmeye değerdi..Ne kadar engel olunmaya çalışılrsa çalışılsın aşk engel sınır tanımıyor..Gözler herşeyi anlatıyor..
Birini üzmek incitmek ve ona karşı yaptıklarından pişman olmak o kişiye aşık olunacağı anlamına gelmiyor..
Belki sadece pişmanlığından ötürü filizin yanında olabilir yılmaz ama aklında ve kalbindeki kiş sadece elif olucak..
berna1 erol bey adı geçen kitap evine gitti.orada bir bayanın bulunduğunu görünce çok rahatladı hatta eve dönerken karısına çiçek bile aldı..Ama erol bey dükkandan çıktıktan hemen sonra telefon çaldı ve kadın oranın sahibi olan beyin orda olmadığını ne zaman geleceğini bilmediğini ve sadece birkaç gün için orada bulunduğunu söyledi..
çok teşekkür ederim ena. O kısmı kaçırmıştım.
Yılmaz Kemalin karısına Filize aşık olmadığını söyledi ve evet hala Elife bakışları çok aşk dolu. Ama ben hala bunun bi geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum. Büyük aşklar tabiki çabuk unutulmaz, hele bide ihanet yaşanmışsa sevdiğin başkasını tercih etmişse tabiki o insanı çabuk unutamazsın, yoluna devam edemzsin. Hatta gururun kırıldığı için o insanı saplantıda yaparsın. Ama bir yerden sonra öfken diner, acın azalır ve gözlerin açılmaya başlar. Ve o zaman etrafında gerçekten sevilmeye layık olan bi insan varsa onu farkedersin ve gerçek aşkın, dürüst ve içten sevginin ne olduğunu o zaman anlarsın. İşte ben Yılmazın bu yollardan gececeğini ve Filizde gerçek aşkı bulacağına inanıyorum. Ya da belkide bende böyle şeyler yaşadığım için buna inanmak istiyorum!
sekizkasim
29-01-06, 14:08
ağlıyorum sürekli ya... bu dizi beni mahvetti.. ama filizi ağlatmayın artık nolur... o içli içli ağlaması... o masum yüzü... of ya... elifi sevmiyorum... filiz onun yüzünden acı çekiyor... yılmaz da ne aypsın unutamıyo onu... ama unutmalı... valla diziyi izlerken acı çekiyorum... izlemeye dayanamıyorum artık.... içim yanıyo... hele hele filiz apladığında ... ya yeter artık ağlatmayın filizi... yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr rr.
merhaba arkadaslar ben yeniyim araniza yeni katildim ihlamurlar altinda dizisini basindan beri takip ediyorum ve cok seviyorum. ben basindan beri yilmaz ve filiz askini isteyenlerdenim. ama bu son bölümde coook üzüldüm cünkü filiz bunlarin hic birini hak etmiyor. o aralarinda en en en en MASUMU. bu son bölümde yilmazdan iyice gicik kapmaya basladim cünkü hep hep hep yanlis yapiypor hala yanlis ve eski seylerin bitmis olan seylerin pesinde ve bunun icin o gencecik ve güzel kizi filizi kullaniyor. cokayip yilmaz cookkkk.
Sürekli olarak Tartışma Ortamı yaratacak mesajlar yazmayalım dememe rağmen, her sayfaya baktığımda sizlere yakışmayan mesajlar görüyorum. Ben bu mesajları silmekten bıkmayacağım arkadaşlar. Siz yazmaya devam edin. Ama ertesi gün bu mesajlar göremeyeceksiniz. Ya mesajlarınızı hakaret taşımayan, tartışmaya yönelik yazmayın ya da benim mesajları silmeme katlanın.
dizifilm.com moderatörü
tubi
arkadaslar, cuma gunu dizi bittikten sonra, beyaz show cikacak diye beklerken, ihlamurlar altinda ozel bolumunu koymuslar, 1. bolumden kisa sahneler. her hafta yapsalar guzel olur.
cumartesi gunu okan bayülgen'i izlerken gicik oldum o saate kadar beklememize degecek bir show seyrettirmedi uzuldum, daha önce yapilmiş röportajlara istinaden yazilanlari okuyup bir kac soru yönelttikten sonra nasil bitti program anlamadim bile, ne saygisizca bir program nefretle kiniyorum insanlari gecenin bir vaktine kadar bekletip nedensizce sonlandiricagina en azindan oradaki konuklara ve bizlere biraz saygi gösterebilirdi. neyse ki bülent inal, sinan tuzcu, nur sürer ve tuba büyüküstün'ün hoş görsellikleri bu sinir bozucu durumumu biraz indirgedi. Yıllar nur sürer'i fazla yipratmamis ne kadar hanimefendi ve ürkek bir sanatci bu ürkekligi ve çekingenliği bülent ve tuba 'da da gördüm hepsini çok seviyorum sinan tuzcu'da gercekten hoş bir insan .
Kerem'e bayıldım bu bölümde o kadar dayağı yedikten sonra kalkıp nereye gidiyorsunuz diyor:)Ve Nalan çok komikti çocuğu gebertecekler orada o olayı izliyor.Evet Yılmaz'ı aradı ama Yılmaz gelene kadar geçen sürede olayı izledi.Çocuklar Kerem'i bırakınca yoldan geçen herhangi bir insan gibi Kerem'in yanına gitti.Acemi ve sahte bir sahneydi....
Aynen, cok dogru. Butun bolum boyunca benimde gozume takilan ve cok yapmacik gelen tek sahneydi diyebilirim. Hadi dayaga katilmadigini anladikta, kavgayi engellemeyede calismazmi insan. Sanki orda Keremin nasil dovuldugunu seyreder gibi bi hali vardi, kisacasi yapmacikti. O sahnenin kesinlikle yeniden cekilmesi gerekiyordu. Ama herseye ragmen en uyumlu ve en saf cift onlar......
benim su son bolumde dikkatimi ceken bazi noktalar:
- elif ve handan hanim iyi gibiler, anlasacaklar galiba
- omer annesinin sevgilisinin oldugunu biliyor ( bir kac bolum oncesi omer bunu annesine soylemisti ). neden omer hic birsey yapmiyor???
- canan hanim git gide guzellesiyor. aynisi elif icinde gecerli
- filizi bu bolumde takdir ettim. kahvaltiya indiginde "kesinlikle hersey bitti" demesi.
- yilmaz, kavgadan sonra kereme "sinirlerine hakim ol" demesi, fakat kendiside aski icin neler yapti, hapislik oldu.
- elif ile yilmazin bakismalari, yilmazin gozleri dolar gibi olmasi. ( tuglerim diken diken oldu )
- o turk sanat muzigi calarken, goruntulerde bir tarafta yilmaz elifi dusunuyor, diger tarafta filiz yilmazi dusunuyor ve omer ile elif ( yilmazi dusunuyor )
- gazi mahallesindeki cocuklarin, ev hanimlarin goruntuleri
- yilmaz ile cocuklarin kisa sohbeti, ve gezmeleri
Elif ile Yılmaz nikah masasına oturuyor...
Yılmaz, Filiz’e çektirdiği acıların farkındadır. Vicdanı onu rahat bırakmamış Filiz ile konuşma ihtiyacı duymuştur. Fakat Filiz’in acısı tahmininden çok daha büyüktür. Kendisini ifade etmeye çalışırken Filiz’in attan düşmesine sebep olur. Yılmaz, kolları arasında savunmasız duran Filiz’i kaybetmenin korkusunu ilk defa kalbinde derinden hisseder. Yılmaz, Tekiner soyadına ve Ömer’e karşı olan kinini artık saklamaz. Kendisine hayatı zindan eden bu aileyi çökertecek yolu bulmuştur. Borsadaki hünerlerini Tek Stil şirketine karşı gösterecektir. Önce işe büyük alımlar yaparak başlar. Ömer, Yılmaz’ın borsa oyunundan habersiz hisse senetlerinin fiyatı yükseldiği için mutludur. Fakat bu mutluluğu fazla uzun sürmeyecektir.
Ömer yurt dışı seyahatindeyken Elif ile Yılmaz’ın aynı masaya, hatta bir nikâh masasına oturacağından, Filiz’in ise bu duruma şahit olacağından habersizdir.
Erol, Handan’ın sadakatinden şüphelenmiş ama elle tutulur bir kanıt bulamamıştır. Elif, daha sonra bilmemeyi dileyeceği Handan’ın sırrını öğrenir. Bu sır Tekiner Ailesi üstünde bir karabulut gibi dolaşıp ilerde büyük bedeller ödetecektir.
merak uyandırmak için iyi bi başlık seçmişler... nikah masasına oturdular ama şahit olarak
Evet tahminim doğru çıkıcak bu özete göre..Elif gitmiyor ama Filiz'de gidemiyor..O da attan düştüğü içindir..Ancak Filiz nasıl şahit olacak bu duruma acaba ? Böyle birşeyin olabilmesi için 3 ihtimal var; 1.Ya yılmaz ile araları düzeleek ve Yılmaz'ın davetlisi olarak katılacak. 2.Elif nikaha yalnız gitmek istemediği için ( Yılmaz ile aynı yerde olma durumu ) Filiz'den gelmesini rica edecek ( ama bu zor bir ihtimal ) 3.Filiz,Elif'i takip edecek ( Ortak arkadaşları oldıuğunu tahmin ettiği ve Elif ve Yılmaz'ın tutumunu merak ettiği için ) Merak ettim gerçekten..??
Şimdiden cuma gününü iple çekmeye başladım bile.
Bu arada Elif'in gelinin şahidi olaması kaçınılmazdı zaten çünkü en iyi arkadaşı evleniyor fakat gelinin şahidi Elif'ken damadın da şahit olarak Yılmaz'ı seçmesi bana biraz garip geldi açıkçası sonuçta Yılmaz ve Ali, Elif ve Sema'nın samimi oldukları kadar samimi değiller bu nedenle Ali'nin şahidi başkası da olabilirdi.(Mesela Salih sonuçta onunla da en az Yılmaz kadar samimiler)
Bu arada Filiz bu duruma nasıl şahit olacak merak ettim doğrusu belki Sema onu da davet etmiştir sonuçta patronu.
"Yılmaz, kolları arasında savunmasız duran Filiz’i kaybetmenin korkusunu ilk defa kalbinde derinden hisseder" ifadesi çok hoşuma gitti nihayet Yılmaz'ın kalbinde Elif'i kaybetmenin acısı dışında bir şeyler hissetmeye başlayacak olması güzel. Belki de bu onun için bir başlangıç olur hatta umarım öyle olur! :)
başlığı okuduğumda kalbime iniyordu bir an düşünemedim gelen nikahı dumur oldum :icon_mrgr
her neyse..
yine güzel bir bölüm...
yılmazın filize karşı duyguları açısından bir dönüm noktası olacak kesinlikle :img-thumb
nikah masasi sema ve o soforun nikah masasidir mutlaka.
elif ile handan in arasi bende duzelecek, cunku elif handan hanimin sevgilsini ogrenecek.
ya eger yilmaz filiz ile gercek bir iliskiye baslarsa, dizinin bir anlami kalmaz.
e&y
Muhtemelen Semanin sahidi Elif, Alininki ise Yilmaz olacak..
Çok heyecan verici bir bölüm olacak
Cumayı ben de iple çekiyorum
başlığı ilk okuduğumda kalbime iniyordu resmen :img-swoon :img-swoon
yılmaz flizi kaybetme korkusu hissettiğine göre inşallah artık filizle gerçek bir ilişkiye başlarlar...filiz acaba bu nikah duruma nasıl şahit olacak?
y&f
ben de başlığı görünce şok oldum ama sonra onların şahit olacağı aklıma geldi,rahatladım. cuma günü diziyi izleyemeceğim için çoook üzülüyorum.. neyse napalım inşallah yılmaz gerçek duygularının farkına varmaya başlar.
Bende burdaki cogu kisiye katiliyorum. Kalbime indi bir an. Anlayamadim. Bir taraftan Filiz kaybetmenin acisini ilk defa kalbinde hissediyor diye yaziyordu Yilmaz icin, oteki taraftanda Yilmaz ve Elif'in nikah masasina oturacagini yaziyordu. Ustelikde Filiz'in bu duruma sahit olacagini yaziyordu.
Tabi bende bunu ilk basta yanlis anladim. Elif ve Yilmaz'in evlendigini ve Filizinde onlarin nikah sahiti oldugunu sandim. Ama sonra dusundumki, Filiz asla abisine ihanet etmez, duygularini bir tarafa itmez, gururunu yitiremez diye. Sonrada aklima Sema ile Ali'nin evliligi geldi. Tabiki rahatladim.
özeti okuyunca yüreğime fln inmedi.niye panik oldunuz onu da anlamadım.neyse benim özette en çok beğendiğim yer yılmazın filizi kaybetme korkusu hissedeceğini söyledikleri kısım.geçen bölümden sonra da yazdığım gibi benim hala ümidim vardı yılmazın filize aşık olması konusunda.umarım bu bölümle birlikte bu ümitlerimiz yavaştan da olsa gerçekleşmeye başlar.zaten bu bölümde filiz yılmazla elifi aynı yerde görünce iice soğuyacaktır yılmazdan ve bundan sonra da belki nihayet yılmazın filiz için sürünüşünü görüp biraz rahtlayabiliriz.yani ben kendi açımdan yılmazın biraz sürünmesine sevinirim filizi çok üzdü çünkü...
fragmanı gören var mı? yabancı damat'ın fragmanını gösterdiler ama ıhlamurlar altındayı göremedim ben...
fragmanı gören var mı? yabancı damat'ın fragmanını gösterdiler ama ıhlamurlar altındayı göremedim ben...
bende görmedim ama bu aksam kesin görürüz justingirl ekler siteye zaten
"Yılmaz, kolları arasında savunmasız duran Filiz’i kaybetmenin korkusunu ilk defa kalbinde derinden hisseder hissetsin artık gecen hafta hayır diyince cok kızmıstım zaten
En buyuk ASKlar "hayir" la baslarmis; Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Sirin, Asli ile Kerem, Yusuf ile Zuleyha ve tabiki POLAT ile ELIF!
Bu ASK cok buyuk olacak! Gelisinden belli.....
nikah şahitliği yaparken ikisininde ağzı kulaklarındaydı
hiçte rahatsız değildiler çooooooooooooook sinir oldumyaaaaaaaaaaaaaa :fighting2 :fighting2 :img-cray:
GULBEYAZ76
01-02-06, 19:03
Resme bakılırsa kendi nikahlarının hayalini kuruyorlar heralde.İkisinede gıcık oluyorum.Filizde davetliler arasında heralde yanılmıyorsam gelinin patronuydu.
Cık cık ...
Sonuçta arkadaşlarının nikahlarındalar.. ve bu nikahta onların kendi nikahlarını hayal etmesine sebep olur.. acaba biz evlensek nasıl olurdu diye.. ama herhalde elif dırdır yapar adamın kafasının etini yerdi niye çok para kazanamıyorsun..
Filiz herhalde yavaş yavaşta olsa elife soğukluk hissetcek.. bana öyle geliyor..
Yılmazzzz duy şu kızın sesini geçmişi unut geleceğe bak...
nikah şahitliği yaparken ikisininde ağzı kulaklarındaydı
hiçte rahatsız değildiler çooooooooooooook sinir oldumyaaaaaaaaaaaaaa :fighting2 :fighting2 :img-cray:
Bazen arka plandan cekilen fotograflarida koyuyorlar. Yani cekim yaparken. Gulduklerini falan gostermez belkide.
Ama gulmeleride cok normal, arkadaslarinin dugunundeler. Gulumsemezler arkadaslarina haksizlik olur.
Hem bir bakdin Yilmaz icinden gelmiyerek guluyor. Filiz onu mutlu sanip sadece Elif'e sevdigini dusunur. Bunun icin iyice sogur ona. Ama bu arada Yilmazin Filize karsi hisleri yogunlasir. Ve Filiz ona yuz vermedigi icin kalbi sizlar.
Tabiki bunlar benim umit ettigim :img-thumb
Aynen, kesinlikle oyledir. Gulusmeleri eger fotodaki gibi gerceklesirse hikayenin kendisiyle celisir. Elif hani Yilmazin yaptiklarina sinirlenmisti, hani Filize yaptiklarindan dolayi cok uzgundu. Eger fotodaki sirtirislar gercekse Elifin karakteri bir kez daha gun yuzune cikiyor. Hele Yilmazdan kesinlikle beklemem hadi bakismalari anladikda bu gulusme cok fazla olur. Foto mutlaka bi ara verildiginde cekilmistir yada ne biliyim nikah masasinda biri bi fikra anlatiyordur :)
ikisininde ici kan agliyordur orda :)
elifinde yilmazinda
ikiside birbirini unutamadi
gecen hafta yilmaz nasil bakti ya elife
elifde nasil ona bakti
hele bide o muzik olunca
tuglerim diken diken oldu :)
cok yakisiyorlar.... ikiside yalnis yapti
yilmaz eskiden cok karisiyordu kendiside soyledi
biz sevdigmiz kiza sahip cikariz karisirzi cok falan diye
gercektende oyle ama simdi birden degisti
yinede cok yakisiyorlar ve onlarinki gercek ask
GULBEYAZ76
02-02-06, 11:15
Arkadaşlar fragmanı izledim.Ömer ve Yılmaz kavga ediyorlar dı burası sanırım çiftlik çünkü yılmaz motosiklet kıyafetlerini giyiyordu.Filizin bütün ailesi ordaydı kavga anında filiz üst kattan bakıyor ve sanırım müdahele ediyor.Yılmaz ve Elifi nikah masasında gösterdiler o anda filizde içeri girdi ve onlara bakıyordu.Sonrada filizle muratı gezerken gösterdiler filizin yüzü gülüyordu muratda hayran hayran ona bakıyordu.Elifte kayınvalidesini kitapçıyla sarmaş dolaş gördü.
Arkadaşlar fragmanı izledim.Ömer ve Yılmaz kavga ediyorlar dı burası sanırım çiftlik çünkü yılmaz motosiklet kıyafetlerini giyiyordu.Filizin bütün ailesi ordaydı kavga anında filiz üst kattan bakıyor ve sanırım müdahele ediyor.Yılmaz ve Elifi nikah masasında gösterdiler o anda filizde içeri girdi ve onlara bakıyordu.Sonrada filizle muratı gezerken gösterdiler filizin yüzü gülüyordu muratda hayran hayran ona bakıyordu.Elifte kayınvalidesini kitapçıyla sarmaş dolaş gördü.
bende bir ekleme yapayım, Kemal Bey de şarkıcı hanım ile Aynalı'yı beraber yakalıyor!!!
GULBEYAZ76
02-02-06, 15:39
Biraz önce kanalın sitesine girdim forum bölümüne orda filiz 2 bölüm sonra hamile olduğunu öğrenecek ama yılmaza bebekten bahsetmeyecek diyor.Umarım hamile değildir.
ya saolun arkadaşlar hala fragmanı izleyemeyen benim gibi fragman özürlüler varsa hepimiz adına tabii önce kendi adıma çok teşekkür ediyorum.bence filiz hamile kalmaz yaa.kalsaydı şimdiye kadar kalırdı ayrıca ben kalmasını istemiyorum.işler daha da karışmasın.ayrıca kalmış olsa bile bu attan düşme olayında ortaya çııması gerekirdi.
bence de filiz hamile değildir. öyle bişey de olmasın bence, iyice türk filmine döner dizi. fragmanı bir türlü göstermiyolar!!
şimdi fragmanı gördüm:
yılmaz ve elif aynı nikah masasındalar ve filiz ömyle görüyo onları ama gercek gelin ve damat ı göstermediler.
filiz yine murat lan buluşmaya başlıyo. gründüğü kadarıyla filiz in ciddi bişi yi yok.
ekrem ve o şarkı söyleyen kadın kemal aynı oda da yakalıyo galibqa beraber olmuşlar.
ve ciftlikte yılmaz ve elif konuşuyolar. ve ömer geliyo ondan sonra yılmaz ve ömer kavga ediyolar herkesin önünde yani ömer in baba ve annesinin önünde. galiba yılmaz filiz atatan düştü diye ciftliye götürüyo ve orda sonra ömer yılmaz ı sucluyo. cokk heyecanlı bi bölüm bekliyo bizi. bide sonda elif handan ı yakalıyo birisine sarılıyo o kitabcı da ama bence sevgilisi değil öyle bir sarılma değilkdir
evet ben de şimdi gördüm.. süper bi bölüm olucak! filiz muratla görüşmeye başlıyo ama bence boş yere murat'ı umutlandırıcak,başka bişey deil... biri şiiri yazabilirse sevinirim.
Vay be !! Fragmanı göremedim ama heyecanlı bir bölüm olacağa benziyor..Tıpkı tahmin ettiğim gibi Filiz görüyor ikisini demek..Yarın gelsede izlesek !!
Bende Göremedim Fragmani Tahminler Doğru Nikahta Birlikteler Ama Filizin Onlari Görmesi üzücü Olucak Ya.filiz Ayrica Hamile De Olmasin Yani Bütün Büyüsü Bozulur Filizin O Havasida Yani Bana öle Geliyo.bence Filizin Annesi(adini Unttum) öle Düşünüldüğü Gibi Biriyle Birlikte Olmayabilir Yani Kardeşi Gibi Sevdiği Biride Olabilir.tabi Belli Olmazda Sacede Tahmin.neyse Yarin Gelsede Izlesek Hakkatten
Bölüm yorumlarına buradan devam edebilirsiniz.
Saygılarımla
dizifilm.com moderatörü
tubi
Şükürler olsun fragmanı izledim.Arkadaşlar olay bitmiştir.Filiz Yılmaz aşkı başlıyor.Oyun bitti.Yılmaz'ın Ömer'le kavga ettiği sahnede Filiz merdivenden onları izliyor orada Elif yanında olduğu halde(!!)Yılmaz'ın Filiz'e bakışına dikkat lütfen.Eh Filiz'in hatrına katlanacağız artık Yılmaz'a.Ama şu Yılmaz'ı süründürmeden evet derse içimde kalır.
Ve bir rica lütfen Ömer'in Yılmaz karşısındaki pasif tutumu değiştirilsin.Bu ne ya bütün kızlar Yılmaz'a aşık, iş dünyasında en başarılı Yılmaz, en sağlam yumruğu atan Yılmaz.YETER
gülündikeni
03-02-06, 02:22
18.Bölüm fragmanindaki siir;
Ben seni sevdim
Anladim ki kederlerden ölüm seçtim
Ne zaman ki seni görsem
Ne zaman ki gözlerime düssen
Aglarim;
Ben seni sevdim
Gözyasima hesap sorarim
Olmiycaksin ya kalsan da bende
ölümdür diger yanim
Saklasan da acini sahta tebessümlere...
Diner mi izdirabin?
Biter mi gözyasin?
Sen yalansan yabanci gözlerde...
Gidersen ölürüz...
Gülmek haram ikimize de...
Evet arkadaslar muhtesem dizimizin muhtesem bir fragmanini daha geride birakirken bana biraktigi izleri paylasmak istiyorum. Evet ozellikle Filiz ile Yilmaz uzerinde duracagim. Filizin gozlerinde ilk defa ASKtan baska bisey gordum. Eger gorduklerim dogruysa dizi cok farkli bi yere surukleniyor. Evet Filizin gozlerinde gordugum intikamdi. Allahim insaAllah yanlis gormusumdur. Ama eger yanlis degilse Filiz intikam alacak, yani Filiz yasadigi acinin aynisini Yilmazinda tadmasini istiyor galiba. En kotu tahmini yapalimki kendimizi surprizlere aslitiralim. Evet en kotusu buydu daha kotusunu beklemeyin arkadaslar.......
Bende Gordum Bunlar Nikah Masasinda Elifle Yilmazmi Evleniyor Yoksa Baska Birimi Evleniyor
Fragmanı gördüm nihayet..Heyecanlı bir bölüm bekliyor bizi bu akşam..Bende Filiz'in bakışlarını farkettim..İçindekiler sanki gözlerine yansımıştı..Bir dosta ihtiyacı olduğu için Murat'ın yanında huzurlu gibiydi..Ama Murat bundan kendi payına düşeni çıkarmaz umarım..
inanmyrm kavga ediyrlarrr, kacirmamak lazim!yoksa filizle eksi erkek arkadasi arasinda bir kivilcim mi alevleniyr.
HAYIR YILMAZ & ELIFFF
GULBEYAZ76
03-02-06, 13:25
Murat filize zaten aşık ama filizin morali bozuk olduğu için onu neşelendirmeye çalışıyordur.Filiz umarım bu durumda Muratı incitmez.Ama o ikisi beraberken yılmazın onları görmesini isterim.Filiz gibi gururlu birinin yılmazı affetmesini istemiyorum affedicekse bile hemen olmasın.Yılmaz daha hiç bir şeyin farkında değil filiz yokken hayatının ne kadar boş ve anlamsız olduğunu anca anlamaya başlayacak.O otel odasında yalnız başına oturup bayağı bir kapıları gözlesin her çalan kapıyı acaba filizmi geldi diye açsın bu saatden sonra da ancak filizin hayalini görsün.Yılmaz filizi haketmiyor.Ben ikisini çok yakıştırıyorum ama filiz yılmaza fazla gelir.
Eğer Yılmaz, Murat ve Filiz'i birlikte görürse film kopar ayrıca Kurdoğlu'nun söylediği gibi Filiz'in intikam almak istemesi o kadar da kötü değil bence.Ne demişler;"MEN DAKKA DUKKA(EDEN BULUR)"Yılmaz başına gelecek her belayı çoktan haketti.Beter olsun:)
GULBEYAZ76
03-02-06, 14:59
Filiz muratı yılmazla birlikte klasik müzik dinlemeye gittikleri mekana götürsün.Başına gelenleride anlatırsa Murata kesin yardım eder.Orda yılmazla karşılaşabilirler öyle olmasa bile bir şekilde bu yılmazın kulağına gider.Ne tepki verir acaba.Muratın filize olan duygularını biraz biliyor (yılmazla filiz beraberken otele gitmişti filiz yok dedirtmişti muratda kartvizitini filizin arabasının sileceğine bırakmıştı.Yani burda olduğunu biliyorum gibilerinden)
:img-meeti :img-meeti :img-meeti
evet bende filiz in gözlerinden intiakm gibi bişey gördüm galiba. ve yılmaz filiz e yukarı baktığında onun bakışını da gördüm. filiz yılmaz ı süründürsün biraz ama sonra affetsin ya cok yakışıyolar. ama bu biraz zor olucak cünkü filiz yılmaz ı gercekten silmiş gibi görünüyo. bu dizi 18 bölümünde ve cok söz ediliyo ya bu cok güzel. soundtrack albümü cıktı gazeteler de bahsediyolar. bu dizi bunu hakkediyor :img-thumb
Elif ve Yilmaz oturduktan sonra nekadar rahatsiz olduklarini gosterdi. Zaten bu saatten sonra onlar ne hakkinda konusabilirki? Onlar icin hicbirsey eskisi gibi olmaz bence.
Bide dusunuyorumki, sanki bu haftanin siiri Filiz'e gidiyormus gibi geldi. Filiz'le Murat'i gosterirken, birde Yilmazi gosterdiler
Ölüyorum meraktan umarım her şey ümit ettiğimiz gibi gelişir.
ya bu bolumde bitti. kina gecesi nasilda guzeldi arkadaslar. benim dikkatimi ceken filiz muat ile cok mutlu olacak ve yilmazdan intikam alacak.
arkadaslar, bir kanalda omer fotoraf yakiyordu,, acaba elif ile ayrilacaklarmi?
handan hanim nasilda gunah cikardi ya davet ederek.
salih ve fahriyenin konusmalari cok hosuma gitti.
canan hanim ne kadar hos bir bayan, kemal cok iyi bir adam ya..
yilmazda kirmizi azak cok yakismis..
ya ben handan hanımın revani yediği sahnede koptum.Billur kalkavanı hiç sevmem ama nasıl da sempatik geldi bana orda.. Ayrıca bir de hani elif'le handan hanım konuşurlarken ömerle erol gelince handan hanım lafı değiştirip rüşvet verir gibi elif'in ailesini yemeğe çağırınca elifin bakışına koptum..
yalnız bu bölümde çok fazla aşk kokusu ve çağrışımı yoktu. son sahne dışında..Filiz'e çok üzüldüm orda.Bakalım neler olacak.
ya ben bu bölümü kaçırdım neler oldu?
ayyyy cooküzüldümya yeter artikkkk filizi üzmeyin o bunlari HAKETMIYOR. su yilmazayda iyice gicikolmaya basladim. hep yanlis yapiyor insallah filiz ve yilmazin asklari baslarda bu dizi biraz anlam kazanir........ F&Y
ayyyy cooküzüldümya yeter artikkkk filizi üzmeyin o bunlari HAKETMIYOR. su yilmazayda iyice gicikolmaya basladim. hep yanlis yapiyor insallah filiz ve yilmazin asklari baslarda bu dizi biraz anlam kazanir........ F&Y
Bende Yılmaz'a gıcık olan bir ben varım zannediyordum.Evet gerçekten çok sinir oldum Yılmaz'a ve böyle giderse sinir olmaya devam edeceğim.Ne ukala, kendini beğenmiş ve bencil bir insan inanamıyorum.Yılmaz'ın Elif'i sevdiği falan yok sadece terk edilmeyi yediremiyor.Aşk meşk bahane.Seven kişi sevdiği insanın hayatını mahvetmeyi göze alır mı?Onun acı çekeceğini bile bile intikam planları yapar ve uygular mı?Yılmaz aşık değil sadece bencil.Kendi acısını unutmak için başkalarına acı çektiriyor.Kendi yara aldığı yerden vurmaya çalışıyor onları.Öyle kurumlu poz kesip, üzgün adamı oynamasına bakmayın bundan bal gibi zevk alıyor.GICIKKKKKKK :img-swoon
yine güzel bir bölümdü..
filizin toparlamaya başladıı anda öyle bir sahneyle karşılaşması kafasını karıştıracak yani neyin ne olduunu biliyor elbet ama yine de pek hoş olmayacak sanırım..
diğer kanaldaki görüntülerde fark ettim, ömerin yaktıı fotoğraftaki kişiler elifle yılmazdı ve nikah masasındalardı.. muhtemelen nikah sırasında fotoğrafçının çektii fotoğraftır..
amaa bence geçmişi yakma insanları hayatından çıkarma fln reyting toplama adına söylenmiş şeyler olabilir biraz yani sanmyıorum eliften vazgeçeceğini ömerin...,,
filiz de kıskandırır innnşallaaah yılmaz da değerini anlar filizin :img-meeti
bence yılmaz filize aşık ama bunu kendisi bile inkar etmeye çalışıyor eliftende intikam almaya çalışıyor geçmişte yaptıklarından dolayı yılmaz filizin peşinde çok koşacak gibi görünüyor ilk başta hikaye yılmaz ve elif etrafında dönüyordu ama hikayenin yönü degişti gibi yılmaz şimdilik çok sinir hareketler yapıyor ama o sadece filizin yanında çok daha sakin ve mutlu bence bunu ilerleyen bölümlerde görecez
ya bu bolumde bitti. kina gecesi nasilda guzeldi arkadaslar. benim dikkatimi ceken filiz muat ile cok mutlu olacak ve yilmazdan intikam alacak.
arkadaslar, bir kanalda omer fotoraf yakiyordu,, acaba elif ile ayrilacaklarmi?
handan hanim nasilda gunah cikardi ya davet ederek.
salih ve fahriyenin konusmalari cok hosuma gitti.
canan hanim ne kadar hos bir bayan, kemal cok iyi bir adam ya..
yilmazda kirmizi azak cok yakismis..
bende gördüm hatta elindeki resim sahit oldukalrı resim ömer artık copk kötü biri olacak dedi hem kardesinin hemde esinin intikamını alcak dedi
handam hanımın revani yemesi beni de cok güldürdü daha öncede sucuklu yumurtaya yapmıstı bunu
YA YETER ARTIK!!! Ben bu gidişle bu dizinin sonunu göremeden bu dizi yüzünden kanser olup öleceğim.
Aslında bu bölümde pek önemli bir şey olmadı ve tam anlamı ile bir geçiş bölümü idi ama yine de çok güzel bir bölümdü ve şimdiden gelecek cumayı iple çekmeye başladım bile. İlk defa bu bölümde Filiz'in Murat'a aşık olabilmesini diledim çünkü her geçen bölüm Yılmaz'a biraz daha fazla gıcık oluyorum(Yılmaz'a gıcık olanlar yalnız değilsiniz) ve onun filiz'e layık olmadığını düşünüyorum özellikle bu bölümde annesi ile konuşurken söylediklerini duyduktan sonra Yılmaz doğru yolu bulsa bile Filiz onu öyle bir süründürmeli ve burnu öyle bir sürtmeli ki bu yaptıklarının cezasını fazlası ile çekmeli.
Her geçen bölüm Yılmaz'a biraz daha sinir olurken tam ters şekilde Ömer'e biraz daha sempati duymaya başlıyorum. Ben bu kadar anlayışlı ve ince bir adam ve mükemmel bir eş daha görmedim keşke Elif kocasına hakettiği değeri verseydi ya da verebilseydi. Bu arada yeri gelmişken belirtmek istiyorum ki Elif karakterini hiç sevmememe rağmen Özge Borak'ı çok başarılı buluyorum bence gerçekten çok iyi bir oyuncu.
Bölümü seyrederken Ekrem'in haline çok üzüldüm umutsuz bir aşk yaşadığını bilmesine rağmen sonunda açılabildi fakat sabah çok kötü fırça yedi. Niye bu dizideki aşkların tamamı imkansız keşke en azından Ekrem mutlu olabilseydi.
Bir diğer yorumum ise Nalan ile ilgili olacak keşke o motora binmeseydi ve o çocuğu gereken sertlikte uyarsaydı.
Ya Yılmaz'a acayip kızgınım bence de artık bu yaptıklarının aşkla açıklamanın bir mantığı kalmadı böyle aşk olmaz bu bencillikten başka bir şey değil kendi çektiği acının karşılığını herkesten almak istiyor. Gerekirse adam adeta tüm dünyaya savaş açıp yakıp yıkacak. Artık Yılmaz karşısında Ömer, Filiz ve diğer ezilen karakterlerin pasifliğene son verilmesinin ve Yılmaz'ın gereken cezayı çekmeye başlamasının zamanı geldi bence.
Evet Nalan'ın tavrını bende sevmedim.Ama galiba bu ailede ırsı karşı cinse hayır diyemiyorlar.Ablası da Ömer'e hayır diyememişti:)Ömer'in sempatisine gelince aynen katılıyorum.Şu Yılmaz'a hak ettiği cevabı versin artık.
bu bölüm yılmaz&filiz sahnesi yoktu inşallah ilerleyen bölümlerde eskisi gibi yine dolu dolu sahnelerine görürüz cok güzellerdi cünkü. bu bölüm yine güzel di
yılmaz artık filiz olmadığından beri evde kalıyo yanlız kalmaktan korkuyo galiba.
ciftlik de ömer e kızdım cünkü yılmaz tmm bunu hakediyo ama o kdr da ileri gitmesi lazım değildi. hisslerle iyi yapıo bence ömer bunu hakkedi bu bölüm biraz burnu havada gibiydi sanki bilmiyorum. filiz de yılmaz gibi kapalkı kutu bence aslında icinde o kdr fırtınlalar kopuyo ki ama o kdr belli etmiyo ailesini üzmememk icin. bu bölüm elif ömer e karşı daha da sıcak dı sanki bana öyle geldi. artık yılmaz ı sevse bile evli olduğunun farkında ve ona göre harteket ediyo. yılmaz sürekli bi kelimeyi tkrlıyo FİLİZ İ ÜZMEK İSTEMİYORUM. ama artık bunu demekle bence gec kaldı ama neyse. aslında her karakter de haklı bir yön var. yılmaz filiz i ciftlikte yatğa yatırdığında filiz filiz diye caresiz bağarması ve cnm diye bişeyler dedi onun da ona karşı boş olmadığını gösteriyodu ve zaten özet de yazıyo. handan elif e yakalanınca ve bu yüzden ailesini davet etmek zorunda kaldığına koptuım valla bide revani yi gizli gizli yemesi cok komik di. ama bence gercekten dediği gibi sevgilisi değil. son sahnede yılmaz elif in yanında oturduğunda elif in yüz ifadesi etkileyiciydi bence. ama tabi filiz in onları öyel görmesi üzücüydü. gelecek bölüm belki filiz ve yılmaz arasında konuşma gece bilir.kına flan herşey cok güzeldi. filiz murat a arkadaşız diyo ama bence murat yine ümitlenicek. bide kemal cok sert cıktı ekrem e ya onların hikayeside farklı değil aslında. meral ve leyla kemal e aşık kemal da canan a.
yaaaa üfffff yaaaaa artik filiz ile yilmaz birlessinlerde bizimde yüzümüz gülsün biraz......
ay90 sende mi almanyadansin bende ehhhh hemseri gibiyiz desene.....
ay90 sende mi almanyadansin bende ehhhh hemseri gibiyiz desene.....
evet sen neresinden ? biz burdan malesef türkce dergiler falan alamıyoruz ya.
Şimdi bir düşünelim:son sahneden başlayalım okadar olay olup da elifle filizin inatla arkadaş kalma çabaları gayet saçma ve yersizdi.Bu sahneden sonra umuyorum ki aralarında bir sorun çıkar ve belki filizin aklında "Acaba bu kadın hala Yılmaza mı aşık?sorusu gündeme gelebilir buyüzden gayet iyi oldu.Kına gecesi sahnelerini bende çok beyendim ama insanlar neden inatla çamurun içinde halay çekiyorlardı anlamış değilim görebildiğimiz kadarıyla orda çamur olmayan yerlerde vardı bunu inatla gösterip duygu sömürüsü yapmanın alemi yok bence.Sonracıma Elifin Ömerle telefonda konuşması çok canımı sıktı bu kadar bayık konuşulmazki sanki canını teslim ediyo.Gördümüz kadarıyla Yılmaz yaminini bozuyo iyi iyi diziye action katar bizde karakterlerin arkada fon müziği dalıp dalıp gitmelerinden kurtyluruz bari.
Yine çok keyif alarak izlediğim ve çok beğendiğim bir bölümdü. Fiiz'in kendini toparlamasına sevindim. Galiba Muratla birlikte olacak ben her ne kadar yakıştıramasamda. Elif'in Ömer'e karşı olan soğuk tavırlarından gına geldi, sanki kocası değilde bir yabancı gibi Ömerle bu hiç hoşuma gitmiyor. Buradanda Yılmaz'ın aklının bir köşesinde olduğuna bir kez daha inanıyorum. Galiba ilerleyen bölümlerde Ömer, işte ve aşkta ne yazıkki başarısızlık yaşayacak. Yılmaz tavan yapacak fakat içinde Filiz'in eksikliği olacak. Filiz Muratla teselli olmaya çalışacak. Elif ise iki ateş arasında kalacak... Çok merak ediyorum aynı heyecan aynı merakla her hafta yeni bölümü bekliyorum :good:
GULBEYAZ76
04-02-06, 09:29
Bu bölümü beğendiğim söylenemez.Belkide yılmazla filizi beraber göremediğimiz içindir.En azından bu bölümde yılmazın filize olan hisleri olumlu yada olumsuz anlaşılır diye düşünmüştüm ama her zamanki gibi birşey anlamadım.Tek umudum filizle muratın resimlerini gazeteden yılmazın görmesiydi ama oda olmadı.
bölümde çok fazla bişey yoktu aslında ama yinede nefesimi tutarak izliyorum ya güzeldi yani.bende son sahneden başlamak istiyorum yılmazın masaya oturduğundaki elifin yüz ifadesi ve yılmazında süper süperdi ama filizin onları görmesine tabi çok üzüldüm gçzlerinde tamamamen kin vardı.ee bence bundan sonra filizin elife düşmen olması çok çok nornal şühhe olucak niye birlikteler abimi aldatıyo gibi zaten hala çok iyi dost kalmayı çabalamalrıda çok saçmaydı.Yani filizinn canı çok yanıyo tamam çok sakin sevecen kimseyi kırmak istemeyen biri ama çok tepkisizdi zaten neyse... onun dışında bunu herzaman sölüyorum ya ben yılmaza yinede kızamıyorum anlamaya çalışıyorum yani filiz haricindeki herkeze ne yapabiliyorsa yapsın filiz bunların hiçbirini hak etmiyor oda zaten bunu anladı ama geç kaldı.Ömer de sempatik gelmeye başlamıştı ama bu bölümde çok gıcık oldum ve yılmaz elinden gelen bütün kötülüğü yap şu adama dedim.Ömer çok iticiydi ne öle sen adammısın demeler falan tamam zafer kazandın bian herşeye unutup yılmaza bak sen kendini paralıyorsun ama o benim karım diyor . yinede çok ama çok iticiydi.Yılmaz hiçbirşey söliyemeden çekti gitti.İlerleyen bölümlerde hiç iyi şeyler olmıycak bence bütün hisselerini kaybeticekler öğrenicekler ve hiçbirşey elllerindne gelmiycek.Evet bende katılıyorum Elifin sanki bi aklı Yılmazda yani sevdiği için falan değil bence tabi bu şartlar eşitlendiği için.He bu arada şunuda sölemeden geçemiycem Nalana bende çok kızdım yok mecbur olduğu için biniyomuşmuş oldumu şimdi bu.Ay bu dizide herşey ters yaa.Herkesin aşkı karşılıksız
Bir geçiş bölümü gibiydi ama güzeldi...Kına gecesinden başlamak istiyorum..Çok gerçekçiydi ve çok sıcaktı..Sosyete düğünlerini gördükten sonra iyi geldi ne diyim :) Nikah masasında Elif ve Yılmaz'ın ifadeleri çok iyiydi..Ve Filiz'in bakışları..
Gerçekten de en masum Filiz,çoğu zaman "yazık ya bu kıza" diyorum ama ben birçoğunuz gibi Yılmaz'a kızamıyorum her nedense..Yılmaz'ın ne uğruna bu hallerde olduğunu ve gözlerinde ki çaresizliği düşündükçe kızamıyorum..Evet arada günahsız Filiz'e olan oldu ama biraz da Yılmaz'a hak veriyorum..O insanların canını yakmak istiyor,her yerde karşılarına çıkmak,terkedildiği şeylerin kendinde olmasını ve o insanların önünde çaresizliğini görmek istiyoru..Borsa olayları iyi başlangıçtı zaten ama Filiz'e yapılan onaylanacak birşey değildi..Hala Elif'i seviyor ve bu sevgi yok olmadan yanlışlarını farkedemeyecek...
Leyla ve Ekrem'in sahnelerinde ki müzik BİM'in müziklerini anımsattı bana..En sonunda Ekrem söyleyebildi..Ama yazık ki Leyla Kemal'e aşık..Dizide bir aşk acısı daha yani..
Meyhaneyi Yılmaz'ın alacağını 2 bölüm önce falan söylemiştim,yanılmadı da..Güzel de oldu..
Nalan'ın yaptığı şey gerçekten çok kışkırtıcı ve hiç de affedilir değil..Ya Kerem senin yüzünden bin posta dayak yedi.."Bu yapırmı !!" demekten kendimi alamadım.."Ablasının kızı" imajını vermişler sanki :):( tövbe tövbee !!
Handan Hanım Elif'in eline çok güzel bir koz verdi..Hoş Elif'in bu kozu kullanacağını pek sanmıyorum ama Handan Hanım bunu düşünerek ilk hamleyi yaptı bile..Sıcak gözüküyorlardı sofrada..Ve Handan'ın revani kaçamağı çok keyifliydi..Kadın ilk kez sıcak bir görüntü verdi..Bu arada ben Tarık'ı daha genç bekliyordum ama olmadı..Belkide gerçekten dostudur..??
Ben bu aşkın Filiz tarafından nasıl alevleneceğini merak ediyorum..Nasıl bir yol izleyecek senaristler acaba..? Filiz'in son bakışını görerek değerlendirirsem,bu sefer Filiz Yılmaz'dan intikam almak için yanaşacak ve Yılmaz aşık olacak..Ama Filiz'de çok daha kötü bağlanacak..Böyle olabilir diye düşündüm...Bekleyip göreceğiz...
Dizinin ilginç bir bölümüydü.
Artık Yılmaz'a diyecek söz bulamıyorum. Çok aşık olmuş, çok acı çekmiş vs. Ne demek yani her çok aşık olan intikam peşinde koşup hiç alakası olmayan günahsız insanları mı üzmeli, ne kadar saçma. Bari annene hata yaptığını kabul et değil mi? Salih o zaman niye Cemil'e düzelmesi için yardım etti. O hiç mi aşk acısı çekmedi. Ekrem niye hala Kemal'in yanında çalışıyor? Plak takılmış "Filiz'i üzmek istememiştim" Yok ya, bu kadar kolay herşeyin tamiri çünkü. O zaman Elif de desin ki "Ömer'le evlenirken seni üzmek istememiştim"
Ekrem demişken bölümde beni en çok etkileyen sahneler onun sahneleriydi. Niye bu dizide hiç kimse sevdiğine kavuşamıyor onu da anlamadım. Aşka çok saygım var ama aptal gibi olmayacak işlerin peşinde koşmak insanın ömrünü boşu boşuna harcaması değil midir? Ömer desen sevdiğiyle evlendi belki ama Elif'e gerçekten kavuştu mu o tartışılır. Elif karakteri aileye gelin olarak mı girmiş, yoksa manevi kızları olarak mı girmiş belli değil. Filiz ve Ömer sahneleri çok daha sıcak, sesini kısarak izlesem ev sahnelerinden Filize ve Ömer'in evli Elif'in de kızkardeş olduğuna kanaat getirirdim. Bu arada Ömer haklı bir konumda ama çok küstahtı konuşmalarında.
Filiz'in kendini yavaş yavaş toparlaması güzel ama Yılmaz'ı o kadar sevmiş ki artık başka birisi, daha sakin bir insan olmuş. Murat aynı hataya iki kez düşmez, Filiz'in kendisine karşı şu anda birşey hissetmediğinin farkında ama bir umut diye bekliyor.
Bence Tarık Handan'ın sevgilisi değil ama platonik olarak her ikisi de birbirine aşık. Yoksa Erol'dan eski bir dostu saklamak için uğraşmazdı Handan. Sonuçta karşı cinsle dostluğun tuhaf karşılanacağı bir çevrede değil.
Bu hafta cok güzeldi cünkü izlerken yorulmadim.Bence yeterince fazla gelisme oldu.Sadece Kina Gecesinde erkegin kadinlarin arasinda ne isi vardi ?
Benim bildigim kadinlar eglenirken erkekler orada olmaz.Tabi benim yalnis biliyor olmamda ihtimaller arasinda.
Elife 18 Bölümdür bir türlü isinamadim.Cok soguk davraniyor.Bu bölümde biraz daha samimiydi.Tabi geceye damgasini vuran yine Bülent Inal ve Tuba Büyükküstünün oyunculuk basarisiydi.Özellikle Elifle sahitlik yaptigi sahne cok etkileyiciydi.Filizin onlari gördügünde bakislari mühtisti.
Dizi Müziklerinin piyasada olmasinada cok sevindim.
Umarim hic kimse 4-5 ytl kar yapmak icin korsan almaz.
Yani ben de inanamıyorum Elifin Ömere soğukluğuna. Karı koca olmakla alakaları bile yok. Yani hadi için için Yılmaza aşık aslında filan diycemde yinede okadar evlenmişsin insan birazcık kocası gibi davranır adama. Hele telefon sahnesi mutişti. Yatakta kabus sahnesinden sonra ikinci kez Elif Ömeri şimdi dövücek dedim!
Yılmaza bende çok sinirlenmeye başladım. Hepimiz onun çektiklerine ama intikamınd bi sınırı var. Günahsız bi kızı üzüyo ve de annesinin bile dinlememesi son nokta bence artık...
Ekreme çooook üzüldüm ben bu bölüm yaa.. İnsan bu kadarmı sevimli bi aşık olur! Çok üzülüyorum artık ben bu dizinin kavuşamayan aşıklarına. Zaten Fahriye Salih sahnesindede onlar öyle birbirlerine içli içli bakarken çok kötü oldum yine..
Bi de ben de Nalana sinirlendim bu bölüm. Nooldu bizim doğrucu kıza, alt tarafı yemeğe gecikirdi gitmeseydi o çocukla.
Elif Ömer ile ilişkilerinin soğukluğunun farkında ve bundan rahatsız arkadaşı "Ben Ali ile her şeyi konuşuyorum, aklıma ne gelirse saçma sapan."dediğinde Elif "Ne güzel."dedi ve sesinde böyle bir ilişkiye nasılda özendiği anlaşılyordu.Ama herkes kararlarının bedelini öder.Elif ve Ömer kararlarının bedelini ödüyorlar.Onlarla birlikte birçok masum insanı da bedel ödemek zorunda bırakıyorlar.
Sadece Kina Gecesinde erkegin kadinlarin arasinda ne isi vardi ?
Benim bildigim kadinlar eglenirken erkekler orada olmaz.Tabi benim yalnis biliyor olmamda ihtimaller arasinda.
Aslında yörelere göre değişiyor.Bazı yörelerde kına gecesi sadece kadınların katılımı ile olurken bazı yörelerde hem kadın hem erkek katılıyor. Ama ben aslında o kına gecesindeki geleneklerin hangi yöreye ait olduğunu da tam kestiremedim.ortaya karışık bir şeylerdi.:) Ama uzun süredir böyle halka ait bir eğlence gösterilmeyen dizilere inat benim de çok hoşuma gitti. Bir de bana ilginç gelen bir noktada orda bir iki erkek varsa, hani salih falan, hani Ali için Yılmaz çok öenmliydi, çocukluk arkadaşıydı, şahidi olsun istiyordu. Peki yılmaz neden kına gecesinde yoktu? Elif'le karşılaşmak istemedi desek, nikahta karşılaşmayı göze alan bunu da göze alır gibi geliyor bana..
ay90 ben berlindenim sen neresinden? bizim burasi olmus bi istanbul ne ararsan var burda.....ayni türkiye gibi.
Ve unutmadan ilerki bölümlerde Filiz ile Yılmaz'ın iş alanında karşı karşıya gelmesi gibi bir durum olacak gibi gözüküyor.Hisseleri Yılmaz'ın aldığı ortaya çıkınca savaş başlıyacak bence.Çünkü ikisi de mücadeleci karakterler ve ikisininde intikam için geçerli nedenleri var
bu bölümde bizim haftalardır yakındığımız elif-ömer ilişkisindeki iletişim eksikliği bizzat elif tarafından dile getirildi.herşeyi konuşamadıklarını o da biliyor,ama bir çaba harcamıyor.bi insan bu kadar mı soğuk olur?telefonda adam nbr hayatım diyo elif iiim diyo.bu kadar daolmaz dedirtecek cinsten biri oldu elif.bi de filiz yukarda yatarken aşağıda yaşanan kavgada elif hiç yılmaza direkt bakmadı,sürekli arkası dönük durdu ve sürekli ömer konuştu.konuşurken de bayağ bi saçmaladı.özette yazan yılmazın filizi kaybetmekten korkacağı cümlesine karşın,dizide yılmazdan hiç de ööle bir elektrik almadım ben.
sürekli ömer konuştu.konuşurken de bayağ bi saçmaladı.özette yazan yılmazın filizi kaybetmekten korkacağı cümlesine karşın,dizide yılmazdan hiç de ööle bir elektrik almadım ben.
aynen katılıyorum ya..Ben de yılmaz'da hiç hissetmedim bu korkuyu. Üstelik bekleyip de hisedemeyince daha kötü oluyor insan.keşke yazmasalardı özete.
Ömer'e gelince çok küstah bir konuşması vardı.Kışkırtıcıydı. "Elif benim çocuklarımın annesi olacak ve sen de öylece uzaktan seyredeceksin" dediği anda(tabii daha önce sarfetmiş olduğu parayla adam olunmaz üst baş değiştirmekle adam olunmaz tarzı sözlerinde birikimiyle) yılmaz'a "yürü koçum ne yaparsan yap.Arkandayım" diyesim geldi. Sanırım Yılmaz'ı haklı çıkarmak için başvurulan bir yöntem bu..
gercekten cok haklisiniz aynen bende hiiiic öyle