Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
GULBEYAZ76
09-02-06, 11:58
Bu sabah fragmanı izledim gözümğz aydın filiz ve yılmaz sahneleri fazla gibi.Filizle yılmazı deniz kenarında gösterdiler sanırım filiz nikahdan çıkarken yılmaz peşine takıldı ama filizin yüzü bayağı öfkeliydi ve sanırım konuşmadı ve arabasına binip gitti yılmazda öylece baka kaldı.Ömer elifin çantasında nihahda çekilmiş bir resim ve yılmazın mektubunu buldu ve elife öyle bir baktıki acayip kızgındı.Başka bir karede yine filizle yılmaz vardı ama aynı ortamda muratda vardı.Canan leylayı dinlemeye gitdi.Leyla bayağı tedirgindi.Filizde elife karşı evde çok soğuk davranıyordu ve elifde ona karşı mahçup gibiydi.
ciddi misin ohh ne güzel ya ben daha göremedim. şansıma yarın seğredemicem artık gece yarısı mı beklerim bilmiyorum. eyvah ömer cok kızıcak elif e. iyi de oluyor önce seni deli gibi seven bi adamı teret sonra da onun mektubunu ve resmini sakla. filiz artık nihayet elif e karşı soğuk cok acayip di gercekten daha arkadaş olmaları.ama coğu kanal öyle yapıo cok seğredilen bi dizinin fragmanını az gösteriyolar. mesela aliye de de öyle. aslında bi yandan güzel ama cuma günü de fragmanı izlemek deymiyor acıkcazı. ve bütün gün oturup da fragmanı beklicek değilim.
ya ben dün akşamüstü ve akşam nerdeyse bütün kanal d programlarını izledim ama bi türlü fragmanı yakalayamadım.zaten gümüş ve hırsız-polis fragmanlarından özür dileyerek söylüyorum resmen bööögghhh geldi yaa.neyse en azından siz görmüşsünüz...
Arkadaslar elestirilerimizi dizi isimlerini vermeden yapalim lutfen, bir H-P hayrani olarak, nekadar ozurlede baslasa yukardaki cumleyi okurken icim ciz etti. Sevmeye- ve begenmeyebiliriz ama bu bize bu dizilere hakaret etme hakkini vermez. Biz H-P fragmani acaba cikacakmi diye saatlerce beklerken bu elestiriyi okumak bana (abartmadan soyluyorum) cok dokundu. H-P carsamba gunleri Ihlamurlar Altinda Cuma gunleri yayinlaniyor. Takdir edersinizki Cuma gunu yayinlanacak olan bi dizinin fragmanini Carsamba yayinlanacak olan bi dizinin fragmanindan daha fazla yayinlamak yanlis olur.
çoook sevindim ya oley demekki bu bölüm bol bol YILMAZ-FİLİZ izleyeceğiz!!!ne güzel!!!
murat-filiz-yılmaz üçlüsünün aynı karede olmasına çok sevindim...belki yılmaz filizi murattan kıskanır da aklı başına gelir...koşsun bakalım filizin peşinden...
filizin elife soğuk davranmasına da sevinmedim değil...
havincim sana katiliyorum. bende ayni senin gibi düsünüyorum. hatta murattan ziyade yeni ve baska bi karekterin diziye girmesini isterdim cünkü yilmaz o zaman filizi dahada cok kiskanacak ve SÜRÜNECEK.......F&Y
Bence başta Yılmaz Filizi Murattan çok kıskancak ama filiz ona kızgın olduğu için avucunu yalıyacak bu arada elif çok zor duruma düşecek ve yılmaz olanlara çok üzülecek ve ikisi arasında eski günlerin anısına adı altında bir yakınlaşma olacak VEEE bir gün elif yılmaza ömerin kardeşiniz hastalığında onun yanında olduğu ve kardeşiyle ilgilendiği için çaresizlikten evlendiğini aslında ömere aşık olmadığını Yılmazdan ümidi kestiği yane mutluluktan ümidini kestiği için bare ömer mutlu olsun diye onla evlendiğini ama kalbinin ona ait olamdığını söyler bu olay yılmaza çok dokunur ve ablamızla abimiz arasındaki aşk alevlenir(bakmayın bi halt bildiğim yok kafamda kurup kurup uyduruyom işte)ama şükürler olsun elifle filizin arası açıldı ne öyle teletabiler gibi habire sarılıp duruyolardı içim bunalmıştı valla
GULBEYAZ76
10-02-06, 11:43
Fragmana dikkat ettinizmi arkadaşlar.Sizce filiz,yılmaz ve murat üçlüsü nerde karşılaşıyor.Acaba filiz muratı leylayı dinlemeyemi götürdü eğer öyleyse bu cananında o mekana gittiği akşamdır umarım.Yılmaz ona filizden ve onu üzdüğünden bahsetmişti bununla ilgili bir konuşma veya gözlemi olabilir.
havincim sana katiliyorum. bende ayni senin gibi düsünüyorum. hatta murattan ziyade yeni ve baska bi karekterin diziye girmesini isterdim cünkü yilmaz o zaman filizi dahada cok kiskanacak ve SÜRÜNECEK.......F&Y
Bence de !!
Burda en günahsız Filiz.
İnşallah Yılmaz vicdan azabını unutup gerçekten aşık olurda boyunun ölçüsünü alır.
ya ben dün akşamüstü ve akşam nerdeyse bütün kanal d programlarını izledim ama bi türlü fragmanı yakalayamadım.zaten gümüş ve hırsız-polis fragmanlarından özür dileyerek söylüyorum resmen bööögghhh geldi yaa.neyse en azından siz görmüşsünüz...
Lütfen, HP o kadar kaliteli bir dizi ki zaten arada harcanıyor diye üzülüyoruz bari birazcık kıymet verilsin.
Elif bu bölümde ne kadar hoş gözüküyor.Çok tatlı canım nasıl Yılmaz' la göz göze geliyor ve o sırada niyeyse gülüyor. Oraya bir anlam veremedim.Çünkü normalde Yılmaz' a yüz veriyormuş gibi gözüküyor ama Elif' in çizgisini bozacağını sanmıyorum. Maaselef yine Yılmaz ile Filiz' in sahnesi var. Daha neyi çözemediler anlamadım. Ne konuşacaklar ki. Ben Elif ile Yılmaz sahnesi görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Burası "Ihlamurlar Altında Bölüm Yorumları" farkındaysanız arkadaşlar. Başka dizilerin fragmanlarını, kendilerini ya da oyuncularını tartışmak istiyorsanız o foruma girersiniz. Sadece Bölüm Yorumlarını yapınız.
Saygılarımla
dizifilm.com moderatörü
tubi
herkese merhaba..bende i.a. ve dizifilm.com un sıkı takipçilerindenim.bu ilk msjm.fragmanı indirdim ve seyrettim ve bu haftaki şiirin yılmazdan filize gittiğini düşünüyorum.yılmaza nekadar kızgın olsamda filizin sadece yılmazla mutlu olabileceğini düşünüyorumumarım yılmazı bu hafta filizin peşinde gezerken görürüzherkese ii günler arkadaşlar
daha yeni fragmanı izledim ve cok üzüldüm bugün bu kdr güzel bölümü izliyemicem diye. farkettiniz mi bilmiyoprum. elif yılmaza aşık aşık bakıyo ve yılmaz ama bakışları cok boş. ve fragmanın başında da yılmaz ın filiz e bakışı bi önceki bölümde elife baktığı gibi bakıyo gözleri dolu dolu ve cok pişman bi şekilde :happy0064
ben de nihayet izleyebildim fragmanı.burda benim yazımdan bi yanlış anlaşılma olmuş galiba.ben diziden bıktım demedim sadece fragmanını çok gösteriyolar ondan sıkıldığımı söylemek istedim.yoksa hırsız-polisi ben de severek izliyorum.neyse fragmanda ömerin elife olan bakışları felaketti ya.çok kötü bakıyodu,aynı şekilde filizden de elife kötü bi bakış geldi.walla ben de sevinmiyorum desem yalan olur.ben aslında yılmazın filizi murattan değil şöyle daha farklı birinden kıskanmasını tercih ederim.mesela ömerin fransada birlikte iş yaptığı yakışıklı ve karizmatik bi iş adamı türkiyeye gelirse ve filizle ilgilenirse süper olur. yılmaz-filiz-murat sahnesi bence filizin şirketinde oluyor.ayrıca orda tuba büyüküstünün saçları çok güzel yapılmış böyle dalgalı yapmışlar hoş olmuş.
bencede çok hoş tuğba.. artık kıskanma sırası yılmaza geldi..
Ha bişey daha..
Düğün sahnesinde elif yılmaza gülümsüyerek bakıyordu ama yılmaz karşı tarafa sert ve anlamsız bakıyordu sanki ne var ne gülümsüyorsun dermiş gibi..
Filiz eliften uzaklaşmazsa zaten hata olur... Elif 100/100 hatalı mektup ve fotoğrafları saklamakta nede olsa evli artık tamam seviyorsun ama artık evlisin ve yılmazı kaybettin.. evlenerek...
timucin_hastasi
10-02-06, 19:24
bencede çok hoş tuğba.. artık kıskanma sırası yılmaza geldi..
Ha bişey daha..
Düğün sahnesinde elif yılmaza gülümsüyerek bakıyordu ama yılmaz karşı tarafa sert ve anlamsız bakıyordu sanki ne var ne gülümsüyorsun dermiş gibi..
Filiz eliften uzaklaşmazsa zaten hata olur... Elif 100/100 hatalı mektup ve fotoğrafları saklamakta nede olsa evli artık tamam seviyorsun ama artık evlisin ve yılmazı kaybettin.. evlenerek...
bende sana katılıyorum valla.. sonuçta velenmişsen bazı şeylerden vazgeçmişsin demektir.. yılmazı seviyo tamam ama u durumda ömere büyük bir haksızlık yapılmış oluyor.. resmen kullanılıyor..
Ya bence de diziye farklı bir karakter girmeli.Yılmaz o zaman yansın derdine...
Ben artık ömerin üzülmesine dayanamıyorum..çok iyi bi insan ve bunları haketmiyor..yılmazdan nefret etmeye başladım nedense..belki elifte hatalı ama yılmaz bi yerlerden karşılarına çıkmasa tüm bunlar olmazdı..dizide kimse mutlu değil...ömercimin yüzü gülsün artık..gerçek sevgiyi hakeden tek insan o..
güzel bir bölümdü filizin yilmaza hic yüz vermeyisi , muratin yilmaza tip tip bakmasi,en sonunda ömerin resmi ve mektubu bulub elife bagirmasi yok yoktu yani:)
su murata gicik oldum bu bölümde yilmazin odaya girmesinden sonra tip tip bakiyordu yilmaza sanki yiyecek gibi , sen hele bir dur kardesim sana ne oluyor :)
yilmaz bu bölüm pek birseye karismadi pek bir gelismede olmadi onun hakinda yilmaz filiz aralari dehset bozuk ve su an pek öyle düseleceke benzemiyor.
elife ne demeli daha ne icin yilmazin o eski ask mektubunu sakliyorsun ,ve üstüne üstelik o resmi koyuyorsun oraya , kim olsa yanlis anlar , gerci bu elifde mutlulugu haketmiyen biri , cok iyi bir esi var , ama hala yilmazi unutmuyor unutmus olsa o mektubuda resmide saklamazdi .
bakalim ömerle elifin arazi hemen gelecek haftadaki bölümde düselecekmi yoksa iyice bozulacakmi
ömere çok üzüldüm ya:(ömer bunları haketmiyor:(
elife de sinir oldum ne diye saklıyor yılmazın resmini ve mektubunu!!!al işte böyle olur sonra!!!
filizin yılmaza sürekli ters davranması çok iyiydi bence...yılmazın aklı başına gelsin!!!ayrıca murat ve yılmazın birbirlerine bakışlarıda çok güzeldi...oh olsun yılmaza!!!kıskansın bakalım!!!
forever_bim
11-02-06, 01:51
Su aralar ben de Yilmaza acayip sinir oluyorum. Elife zarar verecek diye karsi tarafin sirketiyle ugrasiyor surekli. Sirket battigi zaman Elif kadar Filiz de uzulecek. Kimse Filiz ask kadini parayi pulu onemsemiyor demesin cunku sirketi kurtarmak icin ilk hamleyi Kemalin is teklifini kabul ederek ve onunla calisarak Filiz yapti.
Bu arada herkes Elifle Filizin arasindaki arkadaslik bitsin istiyor. Bence bu da cok sacma. Filiz zaten insanlara karsi duyarli ve sicak ayrica ikili konusmalarinda Elifin verdigi cevaplar tam gerektigi gibiydi. Elif Yilmazi oraya davet etmedi. Elifin fotografi saklama amaci Omerin kizmasini engellemekti. Mektubu saklamasini da ben hic de abartili bulmadim. Nihayetinde o da bir insan ve o mektubu bir zaman cilginlar gibi sevdigi adam yazmisti.
Filiz tavirlarinda cok hakli. Ben de olsam aynini yapardim. Bayan arkadaslarimizdan su soruyu kendilerine yoneltmelerini istiyorum: "Cok sevdiginiz ozel birseyler paylastiginiz birinin aniden yengenizin eski nisanlisi oldugunu ve intikam icin sizi kullandigini dusunun. Siz olsaniz ne yapardiniz?" Bence de Yilmazin bencilligi artik katlanilamaz bir hale geliyor.
Elif halen daha Yilmazi seviyor. Omerle mantik evliligi yapti ve de haftalarca icinde bulundugu gelgitlere ragmen hep evliligini savundu. Simdi biraz duygulariyla hareket ediyor diye herkes uzerine gidiyor. Ama arkadaslar elinizi vicdaniniza koyun YILMAZ ELIFi sollamadi mi hirs; para ve de acimasizlikta?
Soz vermis asklara..................
Ben bu bölümden hiçbir şey anlamadım.Hep geçiş bölümü falan diyoruz ama artık geçsin nereye geçecekse.Sinir buhranı gerçiriyoruz her bölümde.
Nalan da bir tuhaf.Emre ile Kerem'i aynı kefeye koyuyor.Yok ikinizide görmek istemiyorum falan falan....Sen gidip çocukla adam gibi konuşmazsan o da peşini bırakmaz tabi.Sonra da benim için mi yarışıyorsunuz, benim için mi dövüşüyorsunuz?Sen karar vermezsen onlarda senin adına karar vermeye çalışırlar.Daha önce de söylediğim gibi bunlar abla kardeş karşı cinse hayır diyemiyorlar.Öğrenmeleri lazım sonra sıkıntı oluyor, ablasını örnek alsın:)
Ayrıca O adam Handan'ın sevgilisi değil.Ya iddia ettiği gibi arkadaşı ya da kardeşi falan ama kesinlikle sevgilisi olduğunu düşünmüyorum.
Ve lütfen Tek-stil şu ekonomik dar boğazdan çıksın.Yani iyice klişe bir hal almaya başladı dizi.İlerde ne olacak?Yılmaz şirketin büyük hissedarı olup, şu dönen sandalyelerde arkası dönük oturarak,bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı repliğini mi okuyacak.Ciddiyet beyler ve biraz realite...
Bana göre gerçekten çok etkileyici bir bölümdü.. Bakışlar, sözler, haraketler herşeyiyle çok etkilendim. Bütün oyuncuları bir kez daha tebrik ediyorum. Duyguları en içten biçimde bizlerle paylaştılar. Dizinin içine dalıp dalıp gittim.. Filiz'in Yılmaz'a karşı tavrı, Elif-Yılmaz bakışmaları, Elif'in Ylımaz'a karşı, Yılmaz'ınsa Elif'e karşı duygularının henüz bitmemiş olması, Filiz'in güçlü kadını oynaması ve son olarak ve benim için en önemli sahne olaak nitelendirdiğim Ömer'in öfke, aşk, acı, çaresizlik dolu bakışları.. O başkışlar o kadar çok şeyi ifade etti ki.. Gerçekten Sinan Tuzcu müthiş, mükemmel ötesi oynamış bu sahneyi. İnanılmaz derecede hissettim verdiği duyguyu.. Bir kez daha hayran oldum bakışlarına.. Duygu yüklü ve benim adıma harika bir bölümdü. Gerçekten Ihlamurlar Altında ekibini bir kez daha alkışlıyorum...
herkese slm ben bu bölümü pek beyendiğimi söyleyemem.evet dediğiniz gibi tek-stil i yılmaz iflas mı ettirecek?filiz e seni üzmek istemiyorum diyo ama şirketi batırınca o da çok üzülecek.güzYılmaz filiz sahneleri eldi yılmazın toplantıdan çıkması falan.Bide elifin yılmazı hala çok sevdiği açık.Ömerin tepkiside yerinde oldu.Elif mektuba ne gibi bir açıklama yapacak merak ediyorum.
forever_bim
11-02-06, 02:15
Bana göre gerçekten çok etkileyici bir bölümdü.. Bakışlar, sözler, haraketler herşeyiyle çok etkilendim. Bütün oyuncuları bir kez daha tebrik ediyorum. Duyguları en içten biçimde bizlerle paylaştılar. Dizinin içine dalıp dalıp gittim.. Filiz'in Yılmaz'a karşı tavrı, Elif-Yılmaz bakışmaları, Elif'in Ylımaz'a karşı, Yılmaz'ınsa Elif'e karşı duygularının henüz bitmemiş olması, Filiz'in güçlü kadını oynaması ve son olarak ve benim için en önemli sahne olaak nitelendirdiğim Ömer'in öfke, aşk, acı, çaresizlik dolu bakışları.. O başkışlar o kadar çok şeyi ifade etti ki.. Gerçekten Sinan Tuzcu müthiş, mükemmel ötesi oynamış bu sahneyi. İnanılmaz derecede hissettim verdiği duyguyu.. Bir kez daha hayran oldum bakışlarına.. Duygu yüklü ve benim adıma harika bir bölümdü. Gerçekten Ihlamurlar Altında ekibini bir kez daha alkışlıyorum...
Gercekten de oyunculuk kalitesi dizinin izlenirligini artiriyor. Mesela basrol oyunculari dort tane ama bizim evde herkesin basarili buldugu isim farkli. Ben OZGE BORAKi annem SINAN TUZCUyu babam TUBA BUYUKUSTUNu ablam BULENT INALi cok begeniyoruz. Tabii oteki oyuncular da harika oynuyor. Buradan tum oyuncularin tam puan aldigini soylemek yanlis olmaz. Bir de buna surprizlere acik senaryo guzel muzikler ve de basarili cekim teknigi eklenince ortaya tadindan yenmez bir is cikiyor.
Soz vermis asklara..........................
Bence gerçekten çok güzel ve pek çok açıdan dönüm noktası olacak bir bölümdü.
Her şeyden önce bölümün başında Filiz'in Elif ve Yılmaz'a bakışları çok etkileyiciydi. Hatta bölüm boyunca her karşılaştıklarında Yılmaz'a bakışları o kadar delici idi ki adeta gözleri ile dövdü Yılmaz'ı. Yılmaz daha önce Filiz'den bir tokat bir de kırbaç yemiş olmasına rağmen; hiç bu bölümde Filiz'in gözleri ile indirdiği kadar sert darbeler yememişti bence. Yılmaz'ın nikahta Filiz'i gördüğü anda bakışları ve tüm tavrı bir anda değişti ve bence hiç kimse kendisine karşı sadece suçluluk ve acıma duygusu hissettiği bir kadının bakışları karşısında bu kadar ezilip kendini kötü hissetmez. Nikahtan çıkıp Filiz'le konuşmaya çalışması da önemliydi ve belki ilk defa kendisine bile Filiz'in sadece hakkında pişmanlık duyduğu biri değil önem verdiği bir kişi olduğunu itiraf etti ve "belki başka şartlarda karşılaşmış olsaydık" diyerek aslında onun gerçekten sevilmeyi hakeden ve kendisinin de sevebileceği birisi olduğunu kabul etti. Bölümün ortalarında Canan'la konuşurken "biz buna kıskançlık diyoruz." dedi ve bölümün sonunda kendisi de Murat'ı gördüğünde aynı duyguyu hissetti bu tavrından ve Murat'la aralarında olan nefret dolu bakışmalarından gayet açık bir şekilde belli oluyordu. Bu arada bölüm boyunca Filiz'in Yılmaz'ı her gördüğünde takındığı tavır ve gözlerinden çıkardığı alevler Yılmaz'ı fazlasıyla dumura uğrattı bence. Bence artık Yılmaz bu bölümdeki olaylardan sonra yavaş yavaş kendini sorgulamaya başlayabilir ve Elif'in kendisine verdiği acılarla kör olan gözleri artık açılmaya başlayabilir. Bu durumda da Filiz'e karşı kendisinin bile o ana kadar anlayamadığı bir şeyler hissettiğini anlayabilir. Tabi bunlar benim umduklarım da olabilir:).
Bir yorumda Murat'la ilgili yapayım çoğu arkadaş gibi ben de Murat yerine Yılmaz'a gerçekten rakip olabilecek bir erkeğin Filiz'le ilgilenmesini istemiştim ama bu bölümde farkettim ki eğer Yılmaz Filiz'i Murat'tan bile kıskandıysa gerçekten bir şeyler hissediyor demektir bu açıdan Murat'ın kullanılmasına sevindim :)
Gelelim Ömer ve Elif cephesindeki yorumlarıma. Bir erkek olarak Ömer'e hak vermemek mümkün değil. Hangi erkek çok sevdiği karısının çantasında karısının ve karısının eski nişanlısının daha önce kendisi bir iş gezisinde iken yanyana çekilmiş fotoğraflarını ve aynı adamın kaleminden karısı için çıkmış bir aşk mektubunu bulsa çılgına dönerdi. Elif ben bir şey yapmadım diyor ama bence en büyük hatası zaten bir şey yapmıyor ya da yaptığını yanlış yapıyor olması. Elif'in kafası hep karışık ve her zaman kafasında birlikte olduğu kişiden başka düşünceler var. Yılmaz'la birlikteyken Ömer kafasını karıştırmıştı Ömer'le evlendi şimdi de Yılmaz yüzünden kafası karıştı. Belki fiziksel olarak ne Yılmaz'ı ne de Ömer'i aldattı ama bir erkekle birlikte iken başka bir erkeği düşünmek kabul edilemez bir şey bence. Bu yüzden Elifi hatalı buluyorum ve ilk bölümden beri olduğu gibi bu olaylarda da Elif'in samimiyetine inanamıyorum. Sanırım Filiz Elif'in çantasından fotoğraf dışında bir de aşk mektubu çıktığını öğrenirse bölümün başındaki tartışmadan sonra geri adım attığı için pişman olacaktır.
Nalan'a da bu bölümde çok kızdım açıkçası Kerem ve o zibidiyi aynı kefeye koyması kabul edilemez bir şey. Sonuçta o çocuğun motoruna binip Kerem'in dengesini bozan o oldu. Tamam onların yaptıkları da aptalcaydı ama olayı bu noktaya getiren kıvılcımı başından beri o çocuğa hak ettiği sert cevabı vermeyerek ve bir de üstüne motoruna binerek o çaktı.£speranza'nın dediği gibi onların ailede erkeklere gereken sertlikte cevap verememek ırsi galiba:)
Kemal de iki bölümdür Ekrem'e çok haksızlık ediyor. Onun duyguları yok mu aşık olamaz mı? Bu dizideki tüm aşklar niye imkansız olmak zorunda? bir Nalan'la Kerem vardı. Onları da ayırdılar:( Bari Ekrem mutlu olsaydı.
Son olarak dediğim gibi bu bölüm bence hem Yılmaz&Filiz hem de Elif&Ömer ilişkileri için dönüm noktası niteliğindeydi şimdiden gelecek bölümü iple çekmeye başladım bile gelecek Cuma'yı nasıl getireceğim bilmiyorum:(
Unutmadan bir şey daha eklemek istiyorum. Dizinin başından beri Yılmaz&Filiz aşkını istememe rağmen Yılaz&Elif sahnelerinden hep etkilenmişimdir ve onlar bakıştıkları anda fonda giren müzikle birlikte romantik anlar yaşamışımdır fakat ilk defa bu bölümde nikah salonundaki bakışmaları beni hiç etkilemedi. Az önce yaşanan Yılmaz Filiz sahenesinden etkilenmiş olabilirim ama bence o sahneden sadece ben değil Yılmaz da etkilenmişti ve bu nedenle ilk defa Elif'e bakarken gözlerinde soru işareti vardı ve o an aklından bir anlığına bile olsa Filiz geçti bence ve ikisi arasında bir karşılaştırma yaptı. Ama dediğim gibi ben görmek istediğimi de görmüş olabilirim:)
Yorumlar super arkadaslar ellerinize saglik! Dusuncelerimin bir cogunu sagolsun sinir arkadasimiz yorumunda yansitmis, tabi benimde eklemek istedigim bir iki nokta olacak ama bukadar super yorumlardan sonra su diziye bi 5-6 defa daha bakayimda yazacak biseyler buluyum. Ornek ciftlerimiz Nalan ile Keremi senarist ablalarimizin neden ayirdiklarinida aciklayacam, tabi yine bi duyumdan ibaret olacak ama buyuk ihtimalle dogru bi duyum. Bu ciftler hakkindada sagolsun Esperanza ile sinir arkadaslarimiz yazacak bisey birakmamislar, iyide yapmislar.......
Selamlar,
Ekrem'i (Kemal abi'nin sagkolu, sarkici Leyla'ya asik) oynayan oyuncunun adini bilen var mi aranizda ? Cok iyi bir oyuncu ama ismini hiçbir yerde bulamadim.
Cevabiniz için simdiden tesekkurler
Ekrem'i oynayani buldum. Ayberk Pekcan imis. Onun kadar iyi bir oyuncu hakkinda internette çok az bilgi olmasi uzucu.
Meral ve ekibi Tek-stili Yilmazin planini bozarak kurtarabilir belki..Tek-stil yeni musteriler aradigina gore muhtemelen Meral musterileri olabilir.
Herkese Selamlar,
Sinir arkadaşım öyle güzel yorumlamış ki wallahi pek birşey kalmamış..Aynen yorumuna katılıyorum..Bu bölüm Filiz'in bakışları geçen bölümlerden çok daha farklıydı..Aşkın,nefretle yoğrulduğu bakışlarının insanın içine işleyen bir yanı vardı..Yılmaz'ın da pişmanlığını hissettim..Filiz'in bunları haketmediğini kendiside biliyordu fakat bu bölümde kendini sorguladığı anlaşıldı..Toplantıda Filiz gerçekten çok güzeldi..Dalgalı saçlar inanılmaz yakışmış..Ve Yılmaz'ın Murat'a bakışları Yılmaz'ın Filiz'e boş olmadığının en güzel göstergesiydi..Kıskandı,rahatsız oldu,tedirgindi..ve bunu çok güzel yansıttı..
Ömer'e bende hak veriyorum..Kim olsa çılgına döner böyle bir durumdan dolayı..Hadi resimi açıkladın bir şekilde ama mektuba ne diyeceksin ?Eski bir mektup desen bile çantanda taşıyacak kadar değer veriyorsun..Hangi koca çılgına dönmez ki..Hem Elif'in fotoğraflara bakışıda çok kötüydü..Hala seviyor ama çaresiz..Ömer gerçektende çok iyi..Ama bu olayların Ömer üzerindeki etkisini merak ediyorum..Bende belirtmek isterim ki Filiz ve Yılmaz'ın aşkını istiyorum ama Elif ve Yılmaz'ın bakışlarından da etkileniyorum..
Nalan'ın Kerem'i bu duruma düşürmesine sinirlendim bende..O Emre denen çocuğun motoruna binip gittiğini unuttu sanırım..Yani ahkam kesmeden önce bunu bir düşünmeliydi..Ayrıca kerem ve Emre'nin halleride çok komikti :):)
Ekrem'e gerçekten çok yükleniyor Kemal yani bazen acaba Kemal'de Leyla'ya karşı birşey mi hissediyor diyorum ? Gerçi sanmıyorum ama Ekrem'e de üzülüyorum yani..
Bir sonra ki hafta bence Ömer'in yumuşaması ve Ömer ile Elif'in olaylardan uzaklaşması ve Londra'ya gitmesi iyi olur diye düşünüyorum..Hem Elif ile Ömer'in birbirine yakınlaşması,hemde Filiz Yılmaz aşkının yeniden alevlenmesi açısından..
Benden bu kadar...
Sevgiler...
süper bi bölümdü zaten olumsuz düşüneceğimi hiç zannetmiyorum ıa için umarımda öle olur arkadaşlar hepiniz çok güzle yorumalr yapmışsısnmz yani yazıcak bişey bırakmamışsısnız valla..
Bu bölüm aslında o kadar çok şeyi açığa açıkardı ki elifle ilgili hep belirsizlikler vardı yani niye yılmazı terk etti ne kadar çabuk unuttu onu sevmemiş vs.. ama şunu anladımki onu seviyor ve unutamamış ömerle sadece mantık evliği yaptığına kesin kanaat getirdik (he bu neyi değiştiri bilinmez.) ya nikah sahnelerinde çok etkilendim bilmiyorum ellif ve yılmazın kaçamak bakışları özellikle elifin bakışşları süperdi içimi hoş etti ne diyim .. he şu varki filize çok üzülüyorum elife sinir oluyodum bide öle hep ben haklıyım ben ne yaptım triplerine girince daha bi sinirim bozuluyodu ama o bakışlar yokmu beni mahvetti yaa ... filiz bana bu bölümde itici geldi bunu sölemeden edemiycem (tabi bunun sebebi harika oyunculu) çok canı yandı orası tartışılmaz ve sürekli ayaktayım güçlü bir kadının imajı çizmeye çalışıyor buda güzel ama bakışları o kadar iyiviydiki..... soryy,onun dışında tabi yılmaza ii oluyo sürünsün biraz ay murata çok sinir oldum ya çokta güldüm ay hasbpam sana ne oluyo öle bee dedim yani bence yılmaz kıskanmadı öle düşünüyorum henüz filizi kıskanıcak şeyler hissetmiyo ona karşı sadece çok bozuldu dışlandığı için.
ayyyyyyyyy nalan herkez gibi bende çok sinir oldum bune şimdi hem ne istediğini bilme hemde senin için gereksizde olsa mücadele veren iki insan ikinizide görmek istemiyorum de..
ya son olarak şunu söliyebilirm bence diziye ortalığı karıştırması için başka birini koymaları yani filizin karşısına bence ozman daha renkli olucak herşey yılmazın o kişiyi kıskanmasın uyuz olması çok daha iyi olurdu.
ya bişey daha ban öle geliyoki bi sürede olsa sanki yılmaz&elif arasında bişey olucak yani elifin kafası çok karışık şu an bakışlarıda zaten yılmaza karşı okadar sıcaktıki sanki yılmaz bi adım atsa elif iki adım atıcak gibiydi.ya benim bile kafam karıştı yaaaaaaa :icon_ange kimi istiyorum birlikte görmek bu bölümde allak bullak oldum valla
Gelelim Ömer ve Elif cephesindeki yorumlarıma. Bir erkek olarak Ömer'e hak vermemek mümkün değil. Hangi erkek çok sevdiği karısının çantasında karısının ve karısının eski nişanlısının daha önce kendisi bir iş gezisinde iken yanyana çekilmiş fotoğraflarını ve aynı adamın kaleminden karısı için çıkmış bir aşk mektubunu bulsa çılgına dönerdi. Elif ben bir şey yapmadım diyor ama bence en büyük hatası zaten bir şey yapmıyor ya da yaptığını yanlış yapıyor olması. Elif'in kafası hep karışık ve her zaman kafasında birlikte olduğu kişiden başka düşünceler var. Yılmaz'la birlikteyken Ömer kafasını karıştırmıştı Ömer'le evlendi şimdi de Yılmaz yüzünden kafası karıştı. Belki fiziksel olarak ne Yılmaz'ı ne de Ömer'i aldattı ama bir erkekle birlikte iken başka bir erkeği düşünmek kabul edilemez bir şey bence. Bu yüzden Elifi hatalı buluyorum ve ilk bölümden beri olduğu gibi bu olaylarda da Elif'in samimiyetine inanamıyorum. Sanırım Filiz Elif'in çantasından fotoğraf dışında bir de aşk mektubu çıktığını öğrenirse bölümün başındaki tartışmadan sonra geri adım attığı için pişman olacaktır.
Ellerine sağlık sinir arkadaşım, bu konuda ben yazsam ancak bu kadar yazabilirdim. Tekrara kaçmayacağım. Sadece şunu diyeceğim Ömer ve Elif boşansa Yılmaz da bir mucize olup onunla evlense bile Elif bu sefer de Ömer'i çok üzdüm o da beni çok seviyordu diye huzursuz olur. Kadının yapısı böyle her durumdayken memnun olmayacak birşey buluyor.
Beni dizide bu konu dışında en çok öfkelendiren şey Ekrem'e yapılan haksızlık oldu. Kemal'i bend e mert ve kendine göre vicdanlı bir adam sanıyordum. Hem duygulara karşı körmüş hem de emrinde çalışan herkesi kölesi veya malı sanıyor herhalde. Pek sanmıyorum ama bir kere olsun şu dizide "ölümüne sevdalar"dan kurtulunsun da en azından Ekrem mutlu olsun. Bu arada Cemil aradan çekilecek gibi gözüküyor. Demek ki Fahriye'yi gerçekten sevmiş. Handan'ın arkadaşıyla arasında bence platonik bir aşk var.
Filiz bu bölüm davranması gerektiği gibi davrandı. Tamam ben de Murat'a bayılmıyorum ama Yılmaz'ın o bakışları da hakettiğini düşünüyorum. Filiz'e yaptıkları da gerçekten çok iğrençti çünkü. Herkes insanın annesi, en yakın dostu veya olayları hala kavrayamamış patronu kadar anlayışlı olamaz ve aşk acısının intikam için yeterli bir sebep olmadığını artık Yılmaz'ın da kavraması gerekiyor!!
GULBEYAZ76
11-02-06, 13:35
Bencede Yılmaz filizi kıskanmadı sadece dışlanmış hissetti odaya girerkenki hava ve heyecan neydi birde dışarı çıkarkenki hali.Ben açıkçası muratı filize yakıştıramıyorum ve filizin etrafında yeni yakışıklı,karizmatik,sempatik,ince ruhlu birini görmek istiyorum tabi asıl bunları yılmazı delirtmek için istiyorum.Ömer iş bağlantısı için Londraya gidecek ya umarım bu kriterlere uygun yabancı bir yatırımcıyla geri döner. :character :img-ok: :character
Demin yazmayı unutmuşum Ömer'in "Paris'in bile sensizken tadı yok" sözüne Elif'in cevabı beni belki de sinirden güldürdü. "Ben hiç yurt dışına gitmedim biliyor musun?" Böyle kadınlar bir de çok kıymetli oluyor ya sinir oluyorum. Yalnız Elif karakterinden hoşlanmıyorum falan ama oyuncu çok çok iyi oynuyor. Ona şapka çıkarmak istiyorum.
dizideki bütün aşıklar sevdiklerine ulaşamamış....
19.bölüm sanki kısa geldi bana ama güzeldi...
arkadaşlar ilk önce merhaba ben aranıza dün katıldım ben dün ıhlamurlar altında yı tam olarak izleyemedim ama önemli kısımlarını kaçırmadım bence yılmaz o sahnede kendini hem dışlanmış hissetti hem de filiz i murat tan kıskandı ama bence murat filiz e hiç ama hiç yakışmıyor.
aramıza hoşgeldin delly...
dünkü bölümü zaten arkadaşlarım tamamen düşüncelerimi ele alarak yazmışlar. Bu yüzden eklenecek pek bir şey yok gibi görünüyor. Ama Filiz - Elif dostluğu sürmez. Güven sarsıldı bir kere. Bence Filiz ortalığı fena yakacak...
Çok güzel bir bölümdü ve heyecanlıydı.Elif'i anlamakta hala zorluk çekiyorum.Ömer'i üzmemek için nikahtan bahsetmemek konusunda Filiz ile anlaşıyorsun ama fotoğraf ve mektubu yanında taşımaya devam ediyorsun.Ömer'e anlatsaydı bu kadar üzülmezdi.Filiz akşam süperdi.Yılmaz'a tepkisi oldukça etkileyiciydi.Yılmaz'a üzüldüm ama belki bu sayede Filiz'e daha çok bağlanır,kaçan kovalanır hesabı. :icon_whis
Yine aşk acılarıyla dolu bi bölüm seyrettik! Ben Yılmazla filizin birleşmesini istiyorum vede bunun olucağınada inanıyorum ama yinede bende nikah sonrası Elifle Yılmazın bakışmalarından çok etkilendim. İçimi acıttı. Özlemi, hasreti ayrılığı derinden hissettirdi.
Ama bu bölümde en çok Ekreme üzüldüm. Kemal bey çok haksızlık etti vede çok acımasız davrandı. Ekremi oynayan oyucuysa sessiz bir şekilde uğradığı haksızlığın ona verdiği acıyı çok güzel aktardı bize.
Salihile karşılaşınca Fahriyenin yüzünde güller açtı. Cemilin Fahriyeyle konuşurken Salihi düşünmenin onu mutlu ettiğini görmesi güzeldi. Kızamadı sanki artık, demekki gerçekten seviyo karısını.
Birde Nalana bu bölüm de kızdım. Tamam çocuklara dersini vermesi güzel ama Kerem ve o çocuk bir diyilki, sanki Kerem sevgilisi diyimiş gibi oldu...
bence çok güzel bir bölümdü.filizin kendisine yılmazla ilgili gerçeği söylemediği için kızdığı elife nikahtaki olayı anlatmaması konusunda destek vermesi pek de ii olmadı.her ne olursa olsun abisinin sonradan üzüleceğine karısı tarafından şimdi öğrenmesini tercih etmeli ve elife de böyle söylemeliydi ama olmadı.elifin filize söylediklerini duyunca şok oldum zaten.filize neler dedi öyle?yok onun üzülmesini istiyormuş çünkü filiz üzgünmüş.saçma saçma şeyler konuştu.sonra da filiz gidip eliften özür diledi.orda sinir oldum walla.yılmazın da filizden anlayış görme çabası anlaşılır gibi değil.sen kızcağızı kandır,üz,kendine aşık et,intikam aracı olarak kullan sonra da hemen seni affetmesini bekle.filiz az bile yapıyor.ama daha önce de dediğim gibi bu dalgalı saç ona çok yakışmış bi daha hep böyle yapar umarım.diziye de şöyle yakışıklıca biri daha girse mesela yurtdışındaki iş bağlantılarından genç bir işadamı gelse ve filize ilgi gösterse ne güzel olurdu...ömerin kızmasının nedeni bence daha çok mektup.nikahta bişey yok zaten.ama mektubu heralde yeni yazıldı sanacak.nerden bilsin tabii eski olduğunu?elifin de onu saklaması -hadi madem sakladı çantasından başka yer mi yok-çok yanlıştı.iki bölümdür de kemal beyin davranışları beni çok üzdü.ekreme yaptığı haksızlığa dayanamıyorum.
tvrehberi sana katiliyorum. bencede filizciime dalgali sac coook yakismis. elifin sözlerine gelince dedigin gibi cok agir konustu aslinda filizin haketmeyecegi laflardi ya neye.gicikkk yilmazA GELINCE O ASLINDA SÜRÜNMEYI HAK EDIYOR BASKA BIRSEY DEGIL elife gelince o da cok yanlis yapti o mektubu saklamakla. sonucta ihanet bence sadece bedensel yani cinsel analmda degil piskolojik anlamdada olabilir.bence elif ömere resmen ihanet ediyor. beginsel anlamda. mektup saklamakda ne demek akli fikri kalbi begini yilmazla birlikte. bedensel anlamda ömerle. bu cooook yanlis..... yakistiramadim elif sana.....zaten belli de oluyor elif resmen yine herzamanki gibi acayip soguktu ömere karsi. ömer cok iyi biri bunlarin hic birini haketmiyor.yazik elifi o kadar cok seviyor üstelik....
Çok güzel bir bölümdü. Sinr ve esperanza zaten çok güzel yorumlamış.. Üstüne ekleyecek fazla birşey yok.. Ama Yılmaz kendi içinde bir sorgulama dönemine girdi.. Elifmi yoksa filizmi diye.. İnş. Filiz süper şekilde kıskandırırda bizde o sahneleri keyifle izleriz..
Filiz İntikam Peşinde 1 filmi .. Süper olucak..
elif de yilmaz da artik sinirimi bozuyor :icon_evil :icon_evil
Dizide hep umutsuz asklar yasaniyor ve yilmazin ilerleyen bölümlerde filizi çok kiskanacak gibi gözüküyor.Filizin bundan sonraki amaci yilmazi süründürmek ama dikkat etsin yilmaz sirketin hisselerini alip ailesini parasizliktan süründürmesin.Hem filizi üzmek istemiyor hem de intikamindan vazgeçmiyor su yilmazi anlamak çok zor.Bu arada filizle elifin halen arkadas kalabilmeleri çok saçma ama ilerleyen bölümler ne gösterir bilinmez.Elifin yilmazla olan o büyülü bakisma sahnesi çok hosdu ama yilmazin kafasi karisik gibi gözüküyor duygularindan emin degil.
YILMAZ & ELIF
minemtoprak
11-02-06, 20:25
Bu dizide üzülmeyi hak etmeyen iki kişi var onlarda Filiz ve Ömer.Elif ve Yılmaz sınıf atladı ve bu iki kişinin hayatını fahfetti.Ömer o mektubun yeni yazıldığını sanacak ve bunda da haklı.İlk kez bir kadına güveniyor,ve o kadın onun yüzüne gülmekten aciz.Birde Elif ne zaman pasaport çıkardı onu anlamadım.
Kenar mahalle dilberi ne zamandan beri pasaport taşır oldu.Ömer şimdi ne yapsa yeridir.Birde Elif in Ömere ben bir şey yapmadım deyip çekip gidişi yokmu sanki ömer suçlu.
Filiz de ohhhh çok iyi etti yılmaz a.Oda kendini vaz geçilmez sanıyordu.Canım kıza neler çektirdi.Kemal abi de Ekreme çok haksızlık etti.Sevene bu yapılmaz.Neymiş onun himayesindeki kadına yan gözle bakılmazmış.Gönül bu bee sen kelepçe vurdunmu.
Birde bence Handan kocasını aldatmıyor.O işte çok farklı bir gizem var ya o adam handanın kardeşi yada çok sevdiği bir arkadaşı.Bu işide Elif çözecek sanırım.( Bir dedektifliği kalmıştı şimdi tam oldu.)
ya bişey daha ban öle geliyoki bi sürede olsa sanki yılmaz&elif arasında bişey olucak yani elifin kafası çok karışık şu an bakışlarıda zaten yılmaza karşı okadar sıcaktıki sanki yılmaz bi adım atsa elif iki adım atıcak gibiydi.ya benim bile kafam karıştı yaaaaaaa :icon_ange kimi istiyorum birlikte görmek bu bölümde allak bullak oldum valla
elif yılmaza dönse bile yılmaz onu istemez...hani insan kavuşamayınca şak olkur ya ya yılmaz şu an bu duyguları hissediyor.yılmaz filize acı çektirdiği için pişman ama nikahtan sonra onunla konuşmak için yanına gitmesi sadece onu üzdüğü için değil..yılmaz farkında değil filize karşı duyguları yeşermeye başladı.kesinlikle yakışıklı bir müşreti lazım filizie ..yılmaz çıldırsın ,delirsin filiz için..yılmaz filize aşık olmaya başladı bile..
evet bencede yeni ve yakisikli bir karakter daha girmesi lazim diziye. yilmazda böyleliknen filizi iyice kiskansin o kisiden....
Selamlar,
kac zamandır neden bilmiyorum bölüm yorumlarını okuyamıyordum.
Ben her ne kadar Yılmazın Filizi kıskanmasını istesem de, Murat'ı gördüğü zamanki bakışlarının kıskançlık olduğunu sanmıyorum. Sonra neden biz zavallı seyirciler bakışlardan birşeyler çıkarmak zorundayız. Yılmaz mesela Salihle dertleşirken artık Filizin adını bile anmıyor, içinde yeşeren bir şeyler olsa çıtlatmaz mıydı en yakın arkadaşına.
Bence Elif, Ömer'e kendini anlatmak için hiçbir çabaya da girmez. Çok büyük ihtimalle bu çaba yine Ömerden gelir. Geçen hafta dizi yayınlanırken Starda bir magazin programında Sinan Tuzcu, Yılmaz ve Elifin fotografını yakıyordu. ve röportajda Sinan Tuzcu artık Ömer karakterinin başka bir yüzünün ortaya çıkacağını söylüyordu. Hem karısı tarafından Yılmazla aldatıldığını düşünmek hem de Yılmazın Filizin çok üzüleceği bir olaya daha sebep olması Ömeri çileden çıkartacak diyordu.
Yılmaz başka neye sebep olabilir ki. Acaba Filiz hamile olduğunu falan mı anlayacak. Ya da bu Meral denen kadın açacağı yeni mekanla ilgili Filizle bağlantıya geçecek ve bir şekilde Filizin başı derde mi girecek.
Bir de Yılmazın Filize kendi yaptıklarını açıklama çabası boşuna bence. Madem anladın Filizin düsündügünden farklı biri oldugunu neden bırakmadın kızı. Sonra seven biri icin ne büyük bir aşağılama sen çok farklısın, sevilecek birisin, bana da aşıksın ama ben yengene aşığım demek.
Eğer Filize karşı duyguları yoksa hiç uğraşmasın kendini açıklamakla falan bıraksın Filiz Ondan nefret etsin, böylesi Filiz için daha kolay.
Filize karşı sevgi, aşk anlamında duyguları varsa o zamanda kızın gönlünü çalmanın yollarını arasın.
ama beni anlamaya çalış, benden nefret etme gel arkadaş kalalım tavrı saçma.
Guzel bir bolumdu.
Ama bende cogu arkadasimiz gibi maalesef Yilmaz'in Filiz'i kiskanmadigini dusunuyorum. Sadece dislanmis hisseti kendisini.
Ama ben diger arkadaslar gibi bakamiyorum olanlara. Nedense Yilmaz'a sinirlenemiyorum. Yilmaz cok buyuk bir ask acisi cekti, ve gozlerinin onunde olan seylerin farkinda bile degildi. Bu nedenle Filiz'e nekadar aci verdiginin farkinda bile degildi.
Tamam Filiz'e yaptiklari yanlis, ama o bunun farkinda degildi. Filiz'in ona asik olacagini tahmin bile etmemisti. Cunku Filiz'i ukala, kendini begenmis ve sevemeyen birisi olarak goruyordu.
Sonra farkina vardi Filiz' yaptiklarini. Ama yinede birseyler yapmadi. Bunun nedeni sudurki Filiz'e deger veriyordu ve onunla ayrilmayi dusunmuyordu. Farkindaysaniz, Filiz'in yaninda cok huzurluydu. Aklisina intikam duygusu bile gelmiyordu, tabi Filiz abisinden bahsedene kadar.
bülent inal bir kaç dakika sonra star tv. de..
Bülent inali star tv deki röportjini izledim çok tatliydi yaa ölüyorum bülent inala
yine çarpici açiklamalarda bulundu.Dizi gelecek sezon da oynayacakmis ve bu yaz bülent inal bir sinema filmi çekecekmis.Ne kadar alçakgönüllü kendini jön olarak görmüyormus bence Türkiye'nin en yakisikli jönü olacak tek kisi bülent inaldir.Çemberimde Gül oya,kirik kanatlar,aliye,hirsiz polis gibi dizileri begeniyle izledigini açikladi.
Bülent inal number one :img-clapp :cheer:
jurge arkadasimin sayesinde bende linki download edip diziyi izledim..
Baya ortalik karismis gibi arkadaslar..Hersey arap sacina dönmüs bile..Kemale bende cok kizdim vede Ekremin durumuna üzüldüm..Leyla da pismanlik cekiyor Kemalle o tarz konustugu icin..Tek üzüldügüm Kemal beyin esi Canan bu yasananlar arasinda..Kadin tam toparlanmaya baslarken yeniden duyduklari karsisinda sarsilabilir..
Nalana gelince;
Burda yazilan fikirlere gore dusunup soyle bir yorum yapmak isterim..Herkes Nalani haksiz ve davranislarini yersiz bulup elestirmis..Bence Nalan hicte elestirilecek birsey yapmamis ki..Ben olsam bende kizardim erkek arkadasima beni nicin bir baskasiyla iddia konusu yapip, sacma bir yarisa girsin ki! Nalana %100 hak veriyorum en sevdigim kareydi bölümde gercekten gururlu ve yerinde bir davranis sergiledi..Kerem bence cok hatali davrandi bu yarisi kabul etmekle..Hic gerek yoktu..Yaptigi sacmalikti..Hele hele birahanede Emre denilen cocukla icmesi o daha da sacmalikti..
Elif aciklikla konusacakti kocasiyla ama ona biraz da Filiz engel oldu..Filiz hic mi dusunmedi acaba abisinin sonradan duyup üzülebilecegini..ömer gercekten cok sarsildi..ilerleyen bölümlerde nasil bir tutum sergileyecegini simdiden merak ediyorum..ömer bu resim olayinda yani Yilmazin nikahta oldugunu vede Elifle ayni masada nikah sahitligini yaptigini Filizin bildigini ve neden kendisine soylemedigi icin de; sanirim Filize de kizip elestirecek gibime geliyor..
Fahriye ve Salihi birlikte goren Cemil bence yeni bir karar vericek gibi..Cunku muhtarliktan ciktiginda bir kagit elindeydi..Bence bu sefer o bosanmak isteyecek..Cünkü Fahriye ve Salihin aralarindaki sevgiye sahit oldu gozleri..ikisini kiskanarak yada intikam duygusuyla izlemedi..Gayet sessizdi vede cok dusundu..
Filiz hakkinda da yorum yapmak isterim..Filiz hala yilmaza asik..ve onu deliler gibi seviyor..Bu her halinden belli..Gururu kirildigi icin ki haklida Yilmaza soz hakki bile vermiyor..Kemal beyle toplanti oldugu gün sirkete gittiginde Yilmaz`in odasina nasil da bakti icli icli..Hala cok acilar cekiyor..Ama O sirkete Muratla gitmesi cok sacmalikti..Hele hele ömer`in Filizi Murata emanet etmesi :) o daha da komikti sanki Yilmaz Filizi yiyecek! Murat hala Filizin kullandigi bir mendil gibi duruyor dizide..Muratla Yilmaz kiyaslanamaz bile dizi rolundeki karakterler olarak soyluyorum..Madem kiskandirmak yada intikam alinmak isteniyor Yilmaz dan; bari adam akilli birini bulsunlar..
Handan hanimin kocasi nihayet farkina variyor gibi bazi seylerin..Oyle ya cekirge bir sicrar iki sicrar ucuncude yakayi ele verir..Kadinda saf madem boyle bir vukuatin var nicin cep telefonunu ortalik yerde tutuyorsun..Ama su bence bir gercekki yani bana oyle geliyor;
Handan Hanimin Esi daha fazla dayanamayacak bu strese..Hem sirketin durumu hemde karisinin yaptiklarini ogrenince Filize de cok uzulmustu ve bliyosunuz ki önceden bir rahatsizlik gecirmisti..Sanirim bu olaylara daha fazla gucu yetmeyecek..Tek sorumlusu bu olaylarin ömer Tekiner zaten ! (Handan hanimin olayi da ayrica adami yikicak)
Elifle Yilmazin nikahtaki sahitliklerine gelince..Bende izlerken cok etkilendim..Hele imzalari attiklari an Filizin bakislari baya sertti..Sadece Semayi tebrik edip cikip gitmesi...Ama insanlari dinlemeden yargilamak ta cok kotu..Ki Elifin vede Yilmazin haberi yoktu..Elifle konustuktan sonra pismanlik duyup odasina gidip Elifle konusmasi yine beni sasirtti..Anlayamiyorum bazen Filizi! Madem öyle Yilmazi da dinlemesini beklerdim bir izleyici olarak ki Yilmaz da dedi .."Sen beni anlayabilirdin Filiz belki"..Filizde biliyordu basindan beri abisinin yaptigi hatalari sonucta nisanli bir kiza asilmasinin yanlis oldugunu vurguluyordu..Nerde bu dogrucu Filiz ? (Tabiiki suda var ne olursa olsun Yilmazin kendisinden intikam almak icin yanasmasi dogru olmadi kanimca) o da ayri bir gercek tabi ama yinede Yilmazi dinleyebilirdi..Ben bunu cok bekledim hala da bekliyorum..
Elifin ve Yilmazin nikahta imza attiklari an icimden keske onlarin nikahi olsaydi dedigim oldu..Baya duygulandim ya sanki yasadim o ani..Salihinde dedigi gibi zaten en dogru seyleri ve ozeti o soyluyor hep ;
"Yilmaz keske o gunlerimizin degerini bilseydik, hepimiz hissettik o eski günlerimizi icimizde, Elif bile hissetti Yilmaz.. Ne guzel hepimiz bir araydik nikahta..." demesi herseyi ozetledi zaten..Maalesef zaman oyle degistiriyor ki insanlari ve yasananlari..
Güzel bir bolumdu..Bundan sonraki bolumler daha da hareketlenicek gibi...
Bence Filiz'in Yilmaz'i dinlemesi anlamsiz olurdu. Sahsen ben olsam bende dinlemem. Ilk once onu intikamina alet ediyor, sonrada ondan onu dinlemesini bekliyor.
Hem Filiz'in Yilmaz'i dinlemesi neyi degistirirki? Zaten bilmedigi birseyimi duyucak? Omer herseyi anlatti. Yilmaz belkide kendi hislerini belli etmek ister, ki onuda zaten yapti. Onu uzmek istemedigini, cok aci cektigini ve ona deger verdiyini soyledi. Soyleyecek daha ne kaldi ki.
Bence Filiz'in Yilmaz'i dinlemesi anlamsiz olurdu. Sahsen ben olsam bende dinlemem. Ilk once onu intikamina alet ediyor, sonrada ondan onu dinlemesini bekliyor.
Hem Filiz'in Yilmaz'i dinlemesi neyi degistirirki? Zaten bilmedigi birseyimi duyucak? Omer herseyi anlatti. Yilmaz belkide kendi hislerini belli etmek ister, ki onuda zaten yapti. Onu uzmek istemedigini, cok aci cektigini ve ona deger verdiyini soyledi. Soyleyecek daha ne kaldi ki.
Ona aslinda deliler gibi asik oldugunu, ama bunu kendisinin anlayamadigini soyleyecek. Bunu soyleyecek soylemesinede, asil soru su: ne zaman? Bence iki bolum sonra.......bi ihtimal,galiba,herhalde........
zannetmiyorum Kurdoglu..Bulent Inal soyledi, iki bolum sonra Elif ile deniz fenerinde karsilasip konusacaklar..Nikahtaki bakismalardan anlasilir ki onlar birbirlerine deli gibi, sirilsiklam asiklar ve bu hep boyle kalacak.
Zaten Bulent Inal'da soyledi "...aslinda hepimiz biliyoruz bu filmin sonunu..".
Bu demektir Elif ve Yilmaz aski hep kalacak, birlesemezlerse bile..
Aslinda Sema ve Ali'nin nikahinda Elif ile Yilmaz yan yana oturunca, keske bu onlarn nikahi olsaydi diye dusundum. Attiklari imza onlarin nikah imzalari olsaydi. Ah keske...
Insallah ilerleyen bolumlerde goruruz.
Ha bir de, eger Yilmaz Filizi sevmis olsaydi, Tekstil sirketini batirmak istemezdi, cunku Filiz'de var bu isin icinde...
insallah bir gün o nikah masasinda filizi ve yilmazi görürüz.....kendi dügünlerinde......FFF&&&YYY
Umarim elif ve yilmazi nikah masasinda bu sefer kendi dügünlerini yaparken izleriz çünkü nikahda ikisinin kalbi sadece birbirleri için atiyordu sanki hiç bitmeyecek bir rüya gibi ama ne yazik ki filiz nefret dolu bakislari ile bu güzel rüyayi bozdu.
ELIF & YILMAZ
ELIF & YILMAZ
ELIF & YILMAZ
Dikkat ederseniz Filiz de dedi Yilmaza "evet sen anlatmaliydin bana tum gercekleri ama neyi degistirirdi?" Tabii birseyi degistirmezdi illlaki ama ömerin zaten Yilmaza bir siniri var Eliften dolayi ne malum nasil anlatmadigi Filize olaylari..Ne olursa olsun Yilmaz da dinlenmeliydi Filiz tarafindan..Bu hicbirseyi degistirmese bile..
Ama bende sunu anladim ki bu bolumde, Filiz Yilmazin umurunda bile degil..Hic acmiyor bile Filiz konusunu..Toplantiya giripte Filizi Orda Muratla görmesi de kiskanclik degil tamamen dislanmis olarak kendini hissetmesine sebep oldu.. Hele O muratin bakislari disini sIkarak Yilmaza bakmasi..Sanki ona ne oluyorsa :) Cok komik en acidigim Murat zaten dizide..Resmen kullaniliyor..
zannetmiyorum Kurdoglu..Bulent Inal soyledi, iki bolum sonra Elif ile deniz fenerinde karsilasip konusacaklar..Nikahtaki bakismalardan anlasilir ki onlar birbirlerine deli gibi, sirilsiklam asiklar ve bu hep boyle kalacak.
Aslinda Sema ve Ali'nin nikahinda Elif ile Yilmaz yan yana oturunca, keske bu onlarn nikahi olsaydi diye dusundum. Attiklari imza onlarin nikah imzalari olsaydi. Ah keske...
Ha bir de, eger Yilmaz Filizi sevmis olsaydi, Tekstil sirketini batirmak istemezdi, cunku Filiz'de var bu isin icinde...
"Ha bir de, eger Yilmaz Filizi sevmis olsaydi, Teskstil sirketini batirmak istemezdi, cunku Filiz'de var bu isin icinde"
Bu yazdiklarin icin sunu soylemek istiyorum: bu gecersiz bir yazi olur, cunku gecerli olsaydi ozaman Yilmaz Elif'ide sevmiyor olurdu. Sonucta, Elif'de bu isin icinde degilmi?
Açıkçası ben şu anda Yılmaz'ın zaten Filiz'e karşı bir şeyler hissettiğini sadece hissettiği şeye bir ad koyamadığını düşünüyorum. Nikahtan çıkıp Filiz'in peşinden gittiğinde de "sen benim için çok değerlisin" dedi zaten ama bu değerin nasıl bir değer olduğunu söylemedi çünkü bunun henüz kendisi de farkında değil. Ayrıca Yılmaz neden kendini ısrarla Filiz'le konuşmaya adamış olabilir. Sonuçta Filiz'in onu gerçekten affedeceğini ve arkadaş falan olacaklarını düşünüyor olamaz herhalde. Gerçekleri Filiz'e Yılmaz bile anlatmış olsaydı bu bir şeyi değiştirmezdi. Eğer istediği özür dilemek ve gerçekleri anlatmaksa bunu çiftlikte yaptı zaten. Öyleyse neden Yılmaz Filiz'in bakışları karşında bu kadar eziliyor, neden hala kendisini açıklama yapmak zorunda hissediyor. Bana göre Yılmaz Filiz'i kaybettiği için pişman ve bunu ilk kez Filiz attan düştüğünde farketti. Bu nedenle de hala Filiz'in kendisinden uzaklaşmasını istemiyor o nedenle de Filiz'e açıklama yapmaya onu biraz yumuşatmaya çalışıyor.
İş yerindeki olaya gelince açıkçası ben Yılmaz'ın kendisini dışlanmış hissettiğini hiç sanmıyorum. "Umarım bir daha yüzünü görmem" diyen bir kadının kendisinin de bulunacağı bir iş toplantısına onay verceğini düşünmüş olamaz herhalde. Bu durumda o toplatıya davet edilmemesini yadırgaması da saçma olur. Ben Yılmaz'ın orada gerçekten Filiz'i kıskandığını ya da en azından Filiz'in kendisine karşı takındığı 'demir leydi' tavrından dolayı bunu hiç istemese de artık onu kaybetmeye başladığını düşündüğü için bozulduğunu düşünüyorum.
Ya kimse kızmasın ama eger bu film Yılmaz&Elif aşkını küllendirerek hikayeye devam edecekse ben seyredemem ki... Çok mu kötüyüm nedir bilmiyorum ama ben Filiz ve Yılmaz lı sahneler için seyrediyorum kavgada ediyor olsalar onları birlikte görmek istiyorum.
Nasıl aslında hepimiz bu filmin sonunu biliyormuşuz. Ben bilmiyorum...
Bir de ayıp mı olcak ama acaba bu Elif kocasıyla nasıl birlikte oluyor. Aralarında hic sıcak azcık da olsa yakınlık gösteren bir diyalog, bakış, gülüş yok. Hiç bir şey yok. Yani mantık evliliği de olsa insanın kocası bu ya...
Abartılı bir uzaklık...
Salak mıdır nedir bu Ömer de hiç bir yakınlık göstermeyen karısına nasıl katlanıyor
Bulent Inal Yilmazin sadece deniz fenerinde Elifle uzunca bi konusma yapacagini soyledi Irem135, sence gercekten yakinlasma/barisma/koklasma konusmasimi olacak bu? Sana sadece sukadarini soyleyim o konusma Yilmazla Elifin beraber yaptiklari son konusma olacak(mis), Yilmaz icinde biriktirdigi duygularini Elife acacak(mis). Yani bu planlarla aslinda neler yapmak istedigini ve bunun yaninda tabi neleri basarip neleri mahvettigini (Filiz)..... Filize olan hislerini anlatacak(mis) ona, ama neyse heyecaninizi kirmayayim. Duyumlari aldigim arkadasa soz verdigim icin gerisini maalesef soyleyemiyorum, soz vermemis olsaydim Filizle Yilmazin o konusmadan sonra yakinlasma/barisma/koklasma sahnelerinin uzak olmadigini soylerdim ama napalim soz vermis bulunduk bikere :)
Sirket batirma konusu hakkindada zannedersem angel16'inin aciklamasi yeterli olacak. Dizide heyecan dorukta arkadaslar, dizinin asli simdi basliyor. Keyifli seyirler.....
Ve herzamanki gibi sinir arkadasimizda cok carpici ve cok gercekci bi yorum yapmis, tamamiyle katiliyor hatta senaryonun elinde oldugunu zannediyorum.
filizle yılmazın aşkını ençok ben istiyorum ya keşke olsa keşke yılmaz filize elife duyduğu aşkın benzeriini hissedebilse ama olmaz ki... o elifi seviyor maalesef ve sevmeye devam edecek ben ve benim gibiler onun filizle yakınlaşması ihtimalini bile kaçırmak istemeyerek diziyi izlemeye devam edecek ... ama olsun aşkın acısıda güseldir :icon_roll :img-huh:
GULBEYAZ76
13-02-06, 13:12
[QUOTE=Kurdoglu]Sana sadece sukadarini soyleyim o konusma Yilmazla Elifin beraber yaptiklari son konusma olacak(mis), Yilmaz icinde biriktirdigi duygularini Elife acacak(mis). Yani bu planlarla aslinda neler yapmak istedigini ve bunun yaninda tabi neleri basarip neleri mahvettigini (Filiz)..... Filize olan hislerini anlatacak(mis) ona, ama neyse heyecaninizi kirmayayim. Duyumlari aldigim arkadasa soz verdigim icin gerisini maalesef soyleyemiyorum, soz vermemis olsaydim Filizle Yilmazin o konusmadan sonra yakinlasma/barisma/koklasma sahnelerinin uzak olmadigini soylerdim ama napalim soz vermis bulunduk bikere :) :img-hi: :img-hi: Umarım bütün bunlar doğrudur.Eğer Ömer şirketi kurtaracaksa sadece Meral sayesinde olur hayır kurtaramazda şirket yılmaza geçersede filize düğün hediyesi olur.Ben Yılmazın aşkdan kıvranmasını filizinde bir o kadar inatçı ve yılmaza karşı vurdum duymaz olmasını diliyorum.He birde şu filize yakışıklı biri şart dimi ama öyle bu işler muratla falan olmaz.
ben de Bülent İnal'ın konuşmasını dinledim ve Elif'le konuşacak dedi sadece Elif'le barışacak demedi. Bir nevi koz paylaşması olacağını düşünmüştüm ben de. Aslında galiba herkes istediği yöne yoruyor bu tarz belirsiz açıklamaları.
Her neyse, beni asıl şaşırtan şey herkes Yılmaz-Filiz aşkını istiyor nedense dedi. Bunu da biraz senaristler yaratmadı mı?? İsteseydi senaristler Filiz'i şımarık ve sürekli sevgili değiştiren bir kız yapmazlar mıydı, ya da Ömer evlendikten sonra bu kadar sevecen, anlayışlı ve de alçakgönüllü bir koca portresi yaratmayabilirdi. Elif'in soğukluğu desek o kadar çok yazıldı ki artık yazıp tekrarlamayacağım. Ondan sonra da hayret ediyorlar niye Elif ile Yılmaz'ın birleşmesi istediğimiz gibi çok taraftar toplamadı diye (yanlış anlaşılmasın olmadığını iddia etmiyorum ama "herkesin" bu aşkı istemesini de sağlayabilirlerdi) Ya da Bülent İnal heyecanı arttırmak adına böyle bir açıklama yaptı bilmiyorum.
first lady
13-02-06, 13:44
Ya kimse kızmasın ama eger bu film Yılmaz&Elif aşkını küllendirerek hikayeye devam edecekse ben seyredemem ki... Çok mu kötüyüm nedir bilmiyorum ama ben Filiz ve Yılmaz lı sahneler için seyrediyorum kavgada ediyor olsalar onları birlikte görmek istiyorum.
Nasıl aslında hepimiz bu filmin sonunu biliyormuşuz. Ben bilmiyorum...
Bir de ayıp mı olcak ama acaba bu Elif kocasıyla nasıl birlikte oluyor. Aralarında hic sıcak azcık da olsa yakınlık gösteren bir diyalog, bakış, gülüş yok. Hiç bir şey yok. Yani mantık evliliği de olsa insanın kocası bu ya...
Abartılı bir uzaklık...
Salak mıdır nedir bu Ömer de hiç bir yakınlık göstermeyen karısına nasıl katlanıyor
ya o kadar süper anlatmışsınki.bende yılmaz-filiz için izliyorum diziyi.o nofrost buzdolabı elifi nasıl seviyo yılmaz anlamıyorum.ömer konusunda da haklısın nedemeye katlanıyo elife anlamadım.insanın içinde sevgi olmasada şevkat olur kocasına bunda hiçbiri yok ya :img-swoon
[QUOTE=Kurdoglu]Sana sadece sukadarini soyleyim o konusma Yilmazla Elifin beraber yaptiklari son konusma olacak(mis), Yilmaz icinde biriktirdigi duygularini Elife acacak(mis). Yani bu planlarla aslinda neler yapmak istedigini ve bunun yaninda tabi neleri basarip neleri mahvettigini (Filiz)..... Filize olan hislerini anlatacak(mis) ona, ama neyse heyecaninizi kirmayayim. ................Ben Yılmazın aşkdan kıvranmasını filizinde bir o kadar inatçı ve yılmaza karşı vurdum duymaz olmasını diliyorum.He birde şu filize yakışıklı biri şart dimi ama öyle bu işler muratla falan olmaz.
Aynen aynen. O donuk Elif için bu kadar üzdü ya Filiz 'i inşallah kendi de daha beter olsun.
ya o kadar süper anlatmışsınki.bende yılmaz-filiz için izliyorum diziyi. O " nofrost buzdolabı Elif " i nasıl seviyo yılmaz anlamıyorum.ömer konusunda da haklısın nedemeye katlanıyo elife anlamadım.insanın içinde sevgi olmasada şevkat olur kocasına bunda hiçbiri yok ya :img-swoon
Bingo ! Nasıl iş bende hiç anlamıyorum.
alın bendende okadar bu yüzden ömere çok kızıyorum kadının tek bir yakınlığı bile yokken kocasına karşı nasıl bu kadar aşık olabiliyor anlamıyorum doğrusu oysa ömer bence herkesin sahip olmak istediği bir eş.herşeyi düşünüyor ve elifi el üstünde tutuyor.yazık ömere acıyorum çünkü elif onun sevgisine layık değil
filiz-*yılmaz aşkı olmazsa ben bu diziyi izlemem artık...
dün bülent bey herkes filiz-yılmaz aşkını istiyor şaşırıyorum dediya ben hiç beklemiyordum böyle birşey.birde herkes dizinin sonunu biliyor aslında dedi.sanırım elif-uılmaz aşkını kastetti.öyle olursa ben izlemem artık.hatta bu haftada zileyeceğim.gidişat elif yönünde olursa bir daha bu diziyi izlemem!!!
Arkadaslar bizi hic kimse diziyi izlemeye veya izlememeye zorlayamaz. Insan istedigini istedigi zaman izleyebilmeli. Ben sahsen diyorumki, eger butun o Filiz-Yilmaz aski hakkindaki duyduklarim bile gerceklesmesse yani eger bu ikiliyi birlestirmezlerse bile ben bu diziye bakarim ve ovmeyede devam ederim. Dizi istedigim kisileri birlestirmiyor diye birakacak degilim, cunku diziye istedigim kisilerin beraber olduklarini dusundugum icin izlemeye baslamadim. Dizinin kalitesine ve muzigine vuruldum ben, kalitesini ve muzigini degistirmedikleri surece ben bu diziye bakmaya devam ederim ve tabiki yorumlarimida esirgemem.
Arkadaslar bizi hic kimse diziyi izlemeye veya izlememeye zorlayamaz. Insan istedigini istedigi zaman izleyebilmeli. Ben sahsen diyorumki, eger butun o Filiz-Yilmaz aski hakkindaki duyduklarim bile gerceklesmesse yani eger bu ikiliyi birlestirmezlerse bile ben bu diziye bakarim ve ovmeyede devam ederim. Dizi istedigim kisileri birlestirmiyor diye birakacak degilim, cunku diziye istedigim kisilerin beraber olduklarini dusundugum icin izlemeye baslamadim. Dizinin kalitesine ve muzigine vuruldum ben, kalitesini ve muzigini degistirmedikleri surece ben bu diziye bakmaya devam ederim ve tabiki yorumlarimida esirgemem.
evet bu dizinin görüntü kalitesi,müziği,oyuncuları herşeyi çok mükemmel ama filiz-yılmaz doğrultusunda ilerlemzse ben de izlemem.
Arkadaşlar yine başlığı karıştırmışsınız.. Bakın yukarıya "Bölüm Yorumları" yazıyor. E ben bölüm yorumu dışında her şeyi görüyorum.. Son uyarım arkadaşlar. En nazik, en kibar şekilde son uyarım.
dizifilm.com moderatörü
tubi
ben jurge arkadaşımız sayesinde izledim cumartesi günü. aslında cok fazla bişi denilicek yok sinir ve kurdoğlu arkadaşlarımız herşeyi demiş.
Filiz&Yılmaz aşkı istiyorum artık ya ben. O gün eski bölümlerri seğrettim durusu da falan hotel deki Filiz&Yılmaz sahneleri cok güzeldi. lütfen en yakın zmnda yine böyle sahneler olsun artık ya.
Eski bölümleri izledim demiştim orda elif e de dikkat ettim. evliliğin başında hic de o kdr soğuk değildi. ama ömer len arkadaş değilde evli olduğunu anlayınca cok soğuk oldu. ömer elif in bu taradını gömrüyo cünkü aşık aşk insanı kör eder ya o bakım yani.
ben yılmaz toplantı odasına girdiğinde kendini dışlanmış hissedebilmiş olabilir. ama bence bunu az cok biliyordu yani filiz in onunla iş icin bile olsa görüşmiceğini. ve o sahnede cok güldüm bence kıskandı. cünkü murat a bakışları kıskanclıktı. ve filiz in murat la birlikte olduğunu biliyodu cünkü dergiden resimlerini keserken bi resim de filiz ve murat el elleydi.
bende elif ve yılmaz sahnelerinde etkileniyorum ama bu bölüm etkilenmedim acıkcazı. cünkü yılmaz ona bakmaya doyamadığı halde bomboş bir bakışı vardı elif e. sadece ona baktığında bence eslki günlerini hatırlıyor yaşadıklarını o kdr. bence artık elif e baktığı zmn aşk değilde sadece acı hissediyor.
Yılmaz filiz len konutuğunda ona da bi bambaşka bakıyodu. bencede yılmaz ın dediği gibi ona cok değer veriyo ama ona karşı ne hissetiğinin adını koyamıyor daha. cünkü bi bakımdan filiz ona cok iyi geldi hep beraberlerdi. güzel zmn gecirdi ve bunları özlüyo. filiz cünkü yılmaz a viraz daha olsa acısını unutturdu.
Elif e bu bölüm cok mkızdım ya ya annesine bide demesmi ya ben yeterince üzüldüm artık üzülmüyorum. neye üzüldü ki yılmaz ın onun yüzünden filiz e yaptıklarını mı. bide sanki hanfendi sucsuz ya hicbişey yapmamış filiz i azarlıyor. bide ömer e ben hicbişey yapmadı deyip de vden gitmesi sanki ömer suclu. Bir zmnlar seni cok seven birini terket para icin ve üztüne de resim ve mektubunu sakla. Yılmaz ı seve bilir ama bunu asla unutmamalı elif artık evli. bana göre galiba elif in evlilik ne olduğunu pek bilmiyo. ama oyunculuğuna laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece cok soğuk bir karakteri oynuyo.
bencede 2 bölüm sonra yılmaz elif karşılaştıklarında sadece hesaplaşma olucak o kdr ve herkes kendi yolluna bence.
FİLİZ&YILMAZ SAHNELERİ LÜTFEN EN YAKIN ZMNDA İSTİYORUM YA.
ama elif yılmaz da olursa seğretmem demiyorum. ama inşallah olmaz cünkü ben bu dizi yi başta seğretmiyordum ne zmn fragman da yılmaz&Filiz i gördüm o zmn başladı seğretmeye
GULBEYAZ76
13-02-06, 18:30
Birde yılmaz filiz gerçekleri öğrendikten sonra otelde kalmayı bıraktı acaba oraya ihtiyacı kalmadığı içinmi yoksa filizle beraber geçirdikleri zamanı hatırlamaya dayanamadığı için mi sizce hangisi?
yılmaz hotel de yanlız değildi coğu zmn filiz yanındaydı şimdi o yok. hotel artık filiz siz bomboş geliyo bence ondan kalmıyo orda.
bu arada ben mi kör oldum yoksa replikler bölümü kaldırıldı mı? yılmaz&filiz repliklerin,i yazmak istiyorum da
bu diziyi keyifle izliyoruz hakikatten çok başarılı
Siz ne derseniz deyin, en son bölümdede şahit olduğunuz gibi Yılmaz Elif' e aşık, hiç bir kalbe iki insan sığarmı? Başkaları istiyor diyede kimse kimseye zorla aşık olamaz.
Elif ile Yılmaz ın bakıştıkları karalerde biz de ev bittik desem yeridir. Yılmaz ın bakışları boş diyenlere şaşıyorum, görmek istemiyorsunuz. Nikahtan sonra Salih ile Yılmaz ın dialoğunuda mı seyretmediniz.Yılmaz 'ın nasıl aşk acısı çektiğini. O masada hiç Filiz konuşulmadı sadece Elif ve Elif.
Ayrıca aşık olmayan bir adam halen onlardan intikam almaya çalışmaz, en azından konuyu kapatıp ortadan kaybolur. Yada dediğiniz gibi Filiz' e bir şeyler hissediyor ise o duygularının peşine gider.
Bence bundan sonraki bölümlerde şöyle olacak ya da ben öyle hayal ediyorum diyelim, Elif Ömer den çok büyük tepki görecek belkide kaba kuvvete tabi kalacak, bu esnada Yılmaz Elif e ister istemez belki yardımcı olacak belkide yakınlaşacak. Bu yakınlık Ömer' inde Filiz' inde görmediğimiz yüzünü gösterecek ve arada savaş başlayacak.
(Bu arada Elif ile Yılmaz ın beraberliklerini isteyen arkadaşlarımı göremiyorum. Neredesiniz? Lütfen biraz savunduklarınıza sahip çıkın, çok ezilmeye başladık)
Bence bundan sonraki bölümlerde şöyle olacak ya da ben öyle hayal ediyorum diyelim, Elif Ömer den çok büyük tepki görecek belkide kaba kuvvete tabi kalacak, bu esnada Yılmaz Elif e ister istemez belki yardımcı olacak belkide yakınlaşacak. Bu yakınlık Ömer' inde Filiz' inde görmediğimiz yüzünü gösterecek ve arada savaş başlayacak.
Ömer olayların gidişatından dolayı kızmakta çok haklı,kim olursa olsun karısının çantasından eski sevgilisinin resmini ve mektubunu bulursa aynı tepkiyi verir ama ben Ömer'in Elif'e karşı kaba kuvvet uygulayacağını zannetmiyorum.Ömer kibar,nazik ve eşine çok aşıık.
Ömer olayların gidişatından dolayı kızmakta çok haklı,kim olursa olsun karısının çantasından eski sevgilisinin resmini ve mektubunu bulursa aynı tepkiyi verir ama ben Ömer'in Elif'e karşı kaba kuvvet uygulayacağını zannetmiyorum.Ömer kibar,nazik ve eşine çok aşıık.
Haklısınız, tabiki kızmakta çok haklı. Ben her ne kadar Elif-Yılmaz taraftarı olsamda bazı Filiz-Yılmaz cılar gibi körü körüne de taraf tutmam. Ömer sonuna kadar haklı hadi resimi geçtik de o eski mektubu niye saklıyorsun. Dizide mevzu olsun ya işte.
Ama ben özellikle Ömeri' in karakterinin Yılmaz a olan nefreti, Elif e duyduğu hayal kırıklığı ve büyük aşkı yüzünden değişeceğine inanıyorum. Ayrıca Ömerinde dizinin ilk bölümlerde sergilediği karakteri de unutmayalım. Yılmaz' a çarptığını ve bu konuda nasıl korkaklık yapıp kaypaklık yaptığını, ayrıca Elif i Yılmaz ın elinden onun duygularını hiçe sayarak türlü entirikalarla iki nişanlının arasını açmaya çalıştığını unutmayalım. Böyle bir insan bence o kadar da nazik ve kibar olamaz, olmamalıda yoksa Elif in Ömeri terk etmek için başka bahanesi olamaz ve Yılmaz da ona başka türlü yaklaşamaz.
ya arkadaşlar dizi gelecek sezonda da oynayacak mıymış gerçekten?açıkçası ben devam etmesini istemem.yani nasıl uzatacaklar ki?herşey çok çabuk gelişiyor dizide çünkü.ben gelecek sezonun sonuna kadar filiz-yılmaz birleşmesini bekleyene kadar çatlarım yani.şu filize başka bir adam bulsalar çok ii olacak da.
Haklısınız, tabiki kızmakta çok haklı. Ben her ne kadar Elif-Yılmaz taraftarı olsamda bazı Filiz-Yılmaz cılar gibi körü körüne de taraf tutmam. Ömer sonuna kadar haklı hadi resimi geçtik de o eski mektubu niye saklıyorsun. Dizide mevzu olsun ya işte.
Ama ben özellikle Ömeri' in karakterinin Yılmaz a olan nefreti, Elif e duyduğu hayal kırıklığı ve büyük aşkı yüzünden değişeceğine inanıyorum. Ayrıca Ömerinde dizinin ilk bölümlerde sergilediği karakteri de unutmayalım. Yılmaz' a çarptığını ve bu konuda nasıl korkaklık yapıp kaypaklık yaptığını, ayrıca Elif i Yılmaz ın elinden onun duygularını hiçe sayarak türlü entirikalarla iki nişanlının arasını açmaya çalıştığını unutmayalım. Böyle bir insan bence o kadar da nazik ve kibar olamaz, olmamalıda yoksa Elif in Ömeri terk etmek için başka bahanesi olamaz ve Yılmaz da ona başka türlü yaklaşamaz.
Yazdiklarina katilmamak elde degil..Bu arada unuttugun birsey Filizde bu olayi örtbas etmek icin yani abisinin ve soyisimlerinin belaya girmemesi icin soförlerine para teklif etti ve Yilmazi kirmizi isikta gecti diye butun sucu ona attilar..Aaa dogru yaa nede olsa onlar zengin paralari var ! Para herseyin ilaci..!
ömer cektigi izdirabi hak ediyor..Kolay degildi öyle Nisanli iki kisinin arasini bozmak..Tabii Elife de kiziyorum elimde degil, ömer beyin bu sagladigi olanaklara resmen seve seve gitti..Ama pisman o da ayri mevzu !
Yazdiklarina katilmamak elde degil..Bu arada unuttugun birsey Filizde bu olayi örtbas etmek icin yani abisinin ve soyisimlerinin belaya girmemesi icin soförlerine para teklif etti ve Yilmazi kirmizi isikta gecti diye butun sucu ona attilar..Aaa dogru yaa nede olsa onlar zengin paralari var ! Para herseyin ilaci..!
ömer cektigi izdirabi hak ediyor..Kolay degildi öyle Nisanli iki kisinin arasini bozmak..Tabii Elife de kiziyorum elimde degil, ömer beyin bu sagladigi olanaklara resmen seve seve gitti..Ama pisman o da ayri mevzu
Evet arkadaşım haklısında, Elif bu dediğiniz olanakların hangisini kullandı.Kızcağızın giyimini görmüyormusuz, öyle bir şey olsa her bölümde şıkır şıkır giyinir, kuaföre gider, mücevher felan takar en azından çalışmaz gezer tozardı. Bence fiziksel olarak özelliklede vücut güzelliği açısından Elif Filizden çok daha güzel (Hemen buna itiraz etmeyin zevkler ve renkler tartışılmaz) ama bunu ön plana çıkarmıyorlar acaba neden merak ediyorum.
Senin de dediğin gibi Filiz içinde çok masum, temiz, iyi niyetli diyen arkadaşlarımızda kaza olayında Filzin olayı nasıl ört bas etmeye çalıştığını hatırlasınlar. Demek ki herkes mükemmel değilmiş.
first lady
14-02-06, 20:55
filizin mükemmel olmadığını senmi söylüyosun elif yılmazı severken para için ömerle evlenmiş,kocasını fikir olarakda olsa aldatmışken filizin kaza olayımı kaldı aklında hayret yani :icon_roll
Haklisiniz Filiz mukemmel degil, hickimse mukemmel degil.
Biz sadece aralarinda en masum olani Filiz oldugunu soyluyoruz. Tabi bu bizim dusuncemiz. Siz farkli dusunebilirsiniz, saygi duyarim.
Ama bence basta Filiz'in nasil Elif ve Yilmaz'i korudugunu unutmayalim. Abisine karsi cikti, Elif'den uzak durmasini soyledi. Onun nisanli oldugunuda belirtti. Ustelik Elif'i Omer'den uzak tutmak icin ona gelinlik vermeyi bile tavsiye etti.
Belki Elif fakirdi diye uzaklastirmak istedi diyeceksiniz. Ama oyle degildi. Elif'in temiz bir kiz oldugunu ve nisanli oldugunu soyledi.
Ustelik Elif'e iy davranmak, onu kendi evindeymis gibi hissettirmek icin herseyi yapiyor.
first lady
14-02-06, 21:01
çok haklısın ama malesef elifi koruyanlar bunu bi türlü göremiyo :icon_mad:
çok haklısın ama malesef elifi koruyanlar bunu bi türlü göremiyo :icon_mad:
Biz yinede sabirimizi tutalim derim arkadasim. Sonunda biz karsi ciktigimizda biz suclu gibi gorunuyoruzz. Ustelik bizde oyle yorumlar yaptigimizda suclu yine bizmisiz gibi gorunuyoruz.
Durmadan bize Yilmaz ve Elif'in birbirlerine asik oldugunu ve Filiz'in tek tarafli ask oldugunu hatirlatiyorlar. Bunu bizde biliyoruz ama bizim secenegimizi degistirmez. Ben Yilmaz'la Filiz'i cok yakistiriyoum.
first lady
14-02-06, 21:23
çok haklısın arkadaşım ya.boşverelim :icon_ange
bir catısmadır gidiyor arkadaslar filizciler ve elifciler arasında..yılmaz da superman midir nedir.herkes adama aşık filmde..eger filiz&yılmaz aşkı yaşanmayacaksa filize yakısıklı birini bulsunlar bari..
murat yakısmaz cünkü filize..
yılmaz da catlasın ne kacırdıgını gorsun ve filizin duygularını hissetsin istiyorum..
Siz ne derseniz deyin, en son bölümdede şahit olduğunuz gibi Yılmaz Elif' e aşık, hiç bir kalbe iki insan sığarmı? Başkaları istiyor diyede kimse kimseye zorla aşık olamaz.
.................
(Bu arada Elif ile Yılmaz ın beraberliklerini isteyen arkadaşlarımı göremiyorum. Neredesiniz? Lütfen biraz savunduklarınıza sahip çıkın, çok ezilmeye başladık)
"Ihanet edenler ve ihanet edenleri destekleyenler ezilmeye mahkumdurlar !" diyecem, hem yanlis anlasilacak hemde cok agir oldugu dusunulecek, onun icin oyle bisey demiyorum. Peki ne diyorum: Ben Angel16 arkadisimizin yorumundaki guzellige dikkat cekmek istiyorum. Yani son olarak dikkat ettiyseniz evet Yilmaz elife surekli bakmak istedi, gozlerine takildi kaldi ama soylermisiniz bu bakislarda hanginiz sevgiye dair aska dair kirintilar gordu..... Cok dikkat ettim Yilmaz aynen o sekilde bir kere daha birine bakmisti, hayir Elife degil, daha ilk bolumlerde Elifi magzadan almaya geldiginde hatirlarsaniz Omer engel olmak istemisti, hah iste tam orda Omere aynen o sekilde bakmisti Yilmaz.
Sonuc: Yilmaz Omere hissettiklerinin aynisini belki daha fazlasini (agirini) Elife karsida hissediyor. Bunu ben degil Yilmazin bakislari soyluyor........
butterfly_87
15-02-06, 02:30
valla ben olaylara farklı bir açıdan bakıp dizide her bölümde en az 10kere gösterilen rakı meyhane içki sahnelerinden duyduğum rahatsızlığı belirtmek istiyorum.çok iyi birşeymiş gibi birçok ailenin hyatını karartan meyhane ve içkinin bu kadar rahat ve normalmiş gibi gösterilmesi beni çok rahatsız ediyor açıkçası.ayrıca hangimizin babası her akşamını meyhane köşelerinde geçiriyorda bu bir kültürmüş gibi aşılanmaya çalışılıyor.çok sevdiğim bir dizi fakat bu kadar çok içkinin üstünde durulması canımı sıkıyor.bence diziye gölge düşüren sahneler.dizilerin sosyal bir kimliğinin olmasından insanlara daha faydalı olan olayları öne çıkarmasından yanayım.her halde içki içmenin insanlara her hangi bir faydası yoktur.
valla ben olaylara farklı bir açıdan bakıp dizide her bölümde en az 10kere gösterilen rakı meyhane içki sahnelerinden duyduğum rahatsızlığı belirtmek istiyorum.çok iyi birşeymiş gibi birçok ailenin hyatını karartan meyhane ve içkinin bu kadar rahat ve normalmiş gibi gösterilmesi beni çok rahatsız ediyor açıkçası.ayrıca hangimizin babası her akşamını meyhane köşelerinde geçiriyorda bu bir kültürmüş gibi aşılanmaya çalışılıyor.çok sevdiğim bir dizi fakat bu kadar çok içkinin üstünde durulması canımı sıkıyor.bence diziye gölge düşüren sahneler.dizilerin sosyal bir kimliğinin olmasından insanlara daha faydalı olan olayları öne çıkarmasından yanayım.her halde içki içmenin insanlara her hangi bir faydası yoktur.
Simdiye kadar okudugum en guzel, en isabetli, en seviyeli, en dogru elestiri. Ne zamandir dile getirmek istiyordum ama bi turlu firsat bulamamistim, hay eline saglik arkadasim. Dizinin guzelligine golge dusuren en onemli konu, ama tabiki yonetmenin ve senaristlerin takdiri. Demekki onlarin aklindaki insanlar bu ahlaka sahipler. Ayrica su son bolumlerde ozellikle Kerem ve yasitindakilere bile icirdiler ya, resmen migdem bulandi. Napalim gulu seviyoruz dikenine katlanacaz.......
Cok güzel ve yerinde bir tespit..Ama inanin ki her aksamini o meyhane kösesinde geciren cok aile babasi vardir eminim..icipte ailesine ve ev halkina huzursuzluk veren ..Bu tip durumlarada en yakin sahidimdir..Keske olmasa..
O yuzden benimde bu dizide en tahammül edemedigim kareler..! Keske bu meyhane muhabbetleri yerine baska bir sey bulabilselerdi..inanin benimde sinirime dokunuyor...Kurdoglu`nun da belirttigi gibi Kerem ve Emre`nin icmeside ayrica basli basina bir sacmalikti..Güzel örnek oluyorlar sanki onca izleyen kisiye..üzücü bir durum..
Sevgili butterfly_87 Yorumuna can gönülden katılıyorum... Bunun dışında ben yaklaşık 4 5 sayfadır okuyorum yorumları ve bir kaç yorum haricinde BÖLÜM YORUMLARI başlığına uygun yorum göremedim. Herkes Elif şöyle, Filiz böyle diyerek karşılaştırma yapmış ama hatırlatayım dedim burası Bölüm yorumları başlığı, Elif- Filiz veya Yılmaz-Ömer Hangisi daha iyi? başlığı değil, lütfen başlık içeriklerine göre yorumlarımızın daha özenli ve başlıklara uygun olmasına dikkat edelim...
Ben de bu dizinin hayranlarından biriyim ve açıkçası bölüm yorumları kısmındaki sürekli aynı tarz yazılan bu tartışma türü yorumları okumaktan sıkıldım. Benim gibi düşünen birçok arkadaşımız da var... Lütfen artık bu yersiz tartışmaların yerine daha dolu ve diziyle alakalı yorumlar yapalım. Lütfen...
Sevgiler
KADER
Yalnız kalpler!
Kanal D’nin başrollerinde Bülent İnal,Tuba Büyüküstün, Sinan Tuzcu ve Özge Borak’ın oynadıkları sevilen dizisi “Ihlamurlar Altında” bu akşam da duygu yüklü, sürprizlerle dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde; Filiz ile Yılmaz arasındaki yakınlaşma tehlikeli boyutlara doğru ilerliyor.
Ömer, Yılmaz’ın mektubunu bulmuş ve Elif’in bunu saklamış olması karşısında büyük bir üzüntü yaşamıştır. Acı içinde kıvranan Ömer, Elif’ten hesap sorar. Kendinde açıklama yapacak gücü bulamayan Elif haksızlığa uğradığını düşünür. Ömer’den uzaklaşmak isterken, geri dönüşü olmayan bir yola çıktığından habersiz, kendini gecenin karanlığına bırakır. Yaşamı boyunca ilk defa bir kadına güvenen Ömer ise şimdi şüpheler içinde kıvranmaktadır. Onu en iyi anlayan kişi ise hiç kuşkusuz babası Erol’dur. Oğluna destek olurken Handan’ın da bir aşığı olabileceği düşüncesi Erol’a da oğlu gibi acı vermektedir. Annesi gibi eski mahallesinden kopamayan Elif ziyaretlerini daha da sıklaştırır. Eski mahallesinin ona geçmişteki güzel günleri ve özellikle Yılmaz’ı hatırlattığını kendine itiraf etmekte zorlanan Elif’in yaşadığı duygu pişmanlık mıdır? Mektup olayından etkilenen biri daha vardır. Filiz, Yılmaz’ın Elif’e yazdığı mektubu okuyunca bir kez daha büyük bir pişmanlıkla sarsılır. Ağabeyi ile Elif’in arasına giren bu mektubun hesabını sormak için Yılmaz’ın karşısına çıktığında öğrendiği gerçek onu şaşırtır. Fahriye ile olan evliliğini kurtarabilmek için elinden geleni yapan Cemil sonunda herkesi etkileyecek bir karar verir. Fahriye’nin kendisiyle birlikte mutsuz bir hayat sürdüğüne artık kuşku duymayan Cemil’in bu son davranışı herkesi şaşırtacaktır.
Filiz, Yılmaz’ın Elif’e yazdığı mektubu okuyunca bir kez daha büyük bir pişmanlıkla sarsılır. Ağabeyi ile Elif’in arasına giren bu mektubun hesabını sormak için Yılmaz’ın karşısına çıktığında öğrendiği gerçek onu şaşırtır.
İşte ...
Filiz hesap sorunca anlayacakki yılmazın o mektubu elifle ayrılmadan önce yazdığını... :icon_whis
Bakalım elif ömere nasıl cevap vercek..
GULBEYAZ76
15-02-06, 18:19
Şartlar ne olursa olsun Filizin yılmazın karşısına çıkmasını istemezdim bencede filizin öğreneceği şey mektubun eskiden yazılmış olduğudur ama bir yandanda bu bölümü kaçırmayın hoş bir sürpriz olucak deniyor ama biz temkinli olalım da fazla bir şey beklemeyelim.
Filiz ile Yılmaz arasındaki yakınlaşma tehlikeli boyutlara doğru ilerliyor.
bu cümle çok hoşuma gitti iyiye işaret olabilir:)fragmanı gören var mı?çok merak ediyorum:)filiz ve yılmaz sahneleri izleriz inşallah bu bölüm bol bol:)
Merhabalar. Bunca zamandir yorum yazmadan yazilanlari takip ediyordum ama bugun KanalD nin sayfasinda yayilanan resimleri gorunce dayanamadim. Oradaki resimlerde Filiz ve Yilmaz in birbirlerine bakislari cok hosdu...
Kanal D'nin sitesindeki resimdeki bakışma gerçekten çok hoş. Bölüm özetinde beklenmedik bir şey görünmüyor ama fragmanı görmeden kesin bir yorum yapmamak lazım.
fragmanı gören var mı arkadaşlar? ben göremedim daha...
Bende hala goremedim. Cok merak ediyorum.
ya bence o resim diziden 1 kare degil. Sanki gectigimiz haftadan kalma 1 kare gibi duruyor.
Valla onu bunu bilmem adam gibi yılmazın gonlu kime kayıyorsa gostersinler ben sıkılmaya mı basladim acaba bu Elif mi Filiz mi geyiginden nedir
GULBEYAZ76
16-02-06, 10:16
Bu sabah fragmanı izledim.Elifi ağlarken gösteriyor sanırım gece eski mahallesinde kalıyor ve camdan bakıyor yılmazı görüyor yada hayal görüyor çünkü koşarak dışarı çıkıyor ama kimse yok.Filiz mektubu okuyor ve yılmaza gidiyor sanırım orasıda otel ve sinirli bir şekilde ayrılmak isterken yılmaz kolundan tutuyor filiz birinin omuzuna yaslanıyor du heralde ama öyleyse sanırım o ömerdir o da çok üzgün birde deniz fenerini gösteriyorlar.Yılmazla Elifin deniz fenerinde son kez konuşması olacak denmişti belki o konuşma bu bölümdedir.
Yılmaz'ın mektup hakkında yapacağı açıklamayı sabırsızlıkla bekliyorum.Filiz'i şaşırtacak kadar ne söyleyebilir ki?Ömer'e de yazık ya,bu yaşadıklarını hak etmedi bence.Cuma gününü iple çekmeye başladım :hıh :hıh
Herhalde yilmaz O mektubu simdi yazmadigini aciklayacak sanirim..Bende merak ettim aslinda bu kadar sasirtacak ne diyebilir ki Filize? Merakla bekliyorum..
ömere de kesinlikle acimiyorum..O yasadigi tüm acilari hak ediyor..Parasini kullanarak Elifi elde etti..Tabi Elife de cazip geldigi icin kandi..Cok merak ediyorum acaba ömer fakir biri olsaydi bu kadar maddi olanaklari sunup; Elifin basini döndürebilir miydi?
Tabiiki Koskoca bir HAYIR.. O nedenle ömere kesinlikle acimiyorum..Bir bayandan Nisanli oldugunu bile bile vazgecmedi aksine parasini ve zenginligini kullanarak birseyleri basardi..Ama yanildi da..Elif onu hicbir zaman sevmeyecek..Elifin bu soguk durmalarida ondan..Cünkü Elif cok pisman..Ama ne fayda !
Yilmazin icindeki duygulari ve acilari anlayabiliyorum ama sonucta Elif evlenmis onu dusunerek hem kendi aci cekiyor..Hem Filize aci cektiriyor..Hemde kendisine yakismayan bir tavir koyuyor..Ne de olsa evli..Bazi seyleri sineye cekmeyi de bilmeli Yilmaz artik..Giden gitmis seni istememis, intikamini, hirsini anliyorum ama Elifle de hicbir seyin eskisi gibi olamayacagi da gün gibi ortada...
ben daha maalesef fragmanı görmemedim. acıkcazı tv acıp bakmaya da zmn ım yoktu. bölüm özetini okudum sadece ve kanal d deki Filiz&Yılmaz fotoları gördüm. valla bakışlar müthiş bişi dicek yok. bence filiz yılmaz ın o mektubu nişanlı olurken yazdığını öğrenince şaşırıcak. cünkü yılmaz ın daha elif i elde etmek istediğini düşünüyo galiba. ben burda yine yılmaz&filiz yada elif&yılmaz aşkını tartışması cıkarmak istemiyorum. ama bana göre bu bakışlar hic de arkadaşca gibi değil di yani resmen aşık aşık abkıyodu cok tatlı ya. inşallah justin girl arkadaşımız bu akşma daha fragmanı ekler. yarını iple cekiyorum valla
Canım arkadasım
Her ne kadar Filiz&Yılmaz askını dizide gormek istesem de...
O bakıslar bence diziden degil zaten. Daha oncede kanal d nin sitesinde dizide olmayan karelerden fotograflar gormustuk.
Asık asık bakmalarına gelince. Bu 2 oyuncunun gercek hayatta birlikte oldukarını dusunursek birbirlerine bakıslarında arkadaslıktan fazlasının gorunmesi dogal .
Fragmanı göz ucuyla gordum. Hala benim bekledigim sahneler gerceklesmiyor galiba. Aslında Elif bu son olaylara sevinmeli. Neden mi, kararını vermesi ve Ömerden ayrılması için çok iyi bir noktada.
Bu arada ıhlamurlar altında nın film muziklerini aldım cok guzel. Ya tüm bunları ben film seyrederken de duymusmuydum dedim. Sanırım filme fazla kaptırıyormusum. Yalnızca album kapagındaki resimler konusunda hic ozenli davranmamıslar. Yeni resim yok zaten ilk 1-2 bolumden. Baskı kaliteleri de dusuk.
Asık asık bakmalarına gelince. Bu 2 oyuncunun gercek hayatta birlikte oldukarını dusunursek birbirlerine bakıslarında arkadaslıktan fazlasının gorunmesi dogal .
Bende öğle arası fragmanı seğrettiğimde kendi adıma hiç görmekten hoşlanmadığım Yılmaz ile Filiz in bakışmalarında Yılmaz ın Filiz e bakış tarzından hiç hoşlanmadım. Bunada tek açıklama aykara nın ki olabilir.Ama eğer tersi ise, diziyi seğrettikten sonra anlarsam ki hayır Yılmaz Filiz' e halen bir şey hissetmiyor (Dileğim bu yolda) hiç profesyonelce olmadığını düşüneceğim.
Ama ben dizinin bu bölümünden sonra bir çok şeye artık ad koyabileceğimize inanıyorum.Artık öyle de olsun sıktı bu polimikler.
daha yeni fragmeni izledim bu hafta cok guzel bir bolum olacak....
Bi arkadas yazmis elif hayal goruyormu diye pencerenin onunde hayir bence gormuyor... Yilmaz orda ama onun disari ciktihini gorunce hemen ordan gidiyor ve durmadan donup arkasina bakiyor... ve bence fener orda bitecek dizi konunma haftaya kaldi yine
Bende fragmanin birazini gordum ve gordugum kadariyla sunu diyebilirimki herhalde artik genelde Yilmaz ve Elif'i gostericekler. Eskisi gibi. Farkettigim kadariyla, Filiz sahneleri kisaliyor.
Bu bolumde genellike Elif ve Yilmaz'i izleyecegiz maalesef.
Sonunda uzun bir uğraştan sonra fragmanı seyredebildim:)
Artık Elif için zor günlerin başladığını düşünüyorum. İçinde bulunmayı çok istediği parıltılı dünya ile Gazi mahallesindeki dünya arasında sıkışıp kaldığını ve her iki dünyaya da tam anlamıyla ait olamadığını düşünüyorum. Sonuçta hepimiz tercihlerimizin bedelini öderiz ve artık tercihlerinin bedellerini ödeme sırası Elif'e geldi.
Sanırım bölümün sonunda forumda da bahsi geçen Deniz Feneri Buluşması yaşanacak fakat Yılmaz ve Elif'in ne konuşacaklarını göremeden bölüm bitecek ve biz de artık 1 hafta boyunca ne koşabileceklerini burada tartışacağız:)
Artık dizinin başlaması için saatleri sayar oldum ve 24 saatten az kaldı:)
Ya fragman gerçektende etkileyiciydi..Herkesin gözyaşlarını gördük..Ömer ve Filiz'in sarılıp ağlamaları...:( Çok kötüydü yaa..Elif'in gözyaşları da öyle..Filiz Yılmaz diyorum ama her defasında Elif ve Yılmaz'lı sahnelerde çok kötü oluyorum...:( Bu akşam acıklı olacağa benziyor...
Bu bölümde sanki dizinin ilk bölümlerinde aldığım zevki tekrar tadacağım. Sanırım bol bol Elif Yılmaz karaleri var. Gazi mahallesi, fener, Elif,Yılmaz,göz yaşı,pişmalıklar daha ne isterim ki. Dizi özüne dönüyor gibi. Bu çok heyecan verici. :happy0064
Ama büyük ihtimalle sinir in dediği gibi kesin fener sahnesinde diziyi bitirirler. İşin yoksa haftayı bekle. Ben diziyi seğredeceğim diye neredeyse dizinin ilk bölümünden bu yana Cuma akşamları ne bir yere gidiyorum ne misafir kabul ediyorum.
Yapılırmı bu bana ve bizim gibi fanatiklere? :icon_cry:
ben fanatik değilim bu dizinin.seyretmediğim zamanlar çoğunlukta.ilk bölümlerinde üşütmüştüm.evden dışarı çıkmamıştım.o zaman hoşuma gitti.şu sıralar seyretmesemde merak ettiğimden burdan arkadaşların yorumlarına bakıyorum saolsunlar hepsi.bende filiz ve yılmaz aşkını destekliyorum.çünkü elif hata yaptı.ve sonuçta evli bir kadın.onu seven ve ona aşık bir eşi var.ailesine bile rest çekti.
yılmaza da kızdım.yanlış yaptı.ben zannetmiştimki gerçekten aşık oldu filize ama olmamış herhalde.yoksa bu kadar kolay pes etmemeliydi.
deniz feneri sahnesi diyorlar arkadaşlar.ben seyretmedim fragmanı ama elif ve yılmaz bu işi bitirmelidirler.ve yılmaz filize verdiği zararı tamir etmeli.filize karşı birşeyler hissediyor diye düşünüyorum.
neyse seyredecez ve göreceğiz değilmi arkadaşlar.ama ben büyük ihtimalle seyretmem.o yüzden yorumlarınızı okuyacağımm.
iyi seyirler herkese.
yaaa ben artık dizide yılmazla elifi tekrar birlikte görmek istiyorum onların bir arada oldukları sahneleri görmek istiyorum..
lütfennnnn
YILMAZ&ELİF :love05:
fragmanı gördüm ya inanın ben hiçbir diziden bu kadar etkilenmiyorum ya yani daha izlemeden fragmanı beni kitliyo öle götürüyor biyerlere hele o şirirleri yokmu ..... :img-cray:
Herkes ağlıyor ya elifin gözyaşları nasılda öle süzülüyo ya çok uzatmadan şunu sölemek de istedim.Ben de çoğu kişi gibi Yılmaz ve Filiz diyorum ama nedense Elif ve Yılmaz sahneleri beni çok daha fazla etkiliyor ve bi taraımda hep ikisini birlikte görmek istediğimi sölüyor bilemiyorum bu belkide tamamen Yılmaz yüzünden :blush: yani Elife karşı hala boş değil zaten ikisi aynı karade olunca bide o müziği koymuyorlarmı kopuyorum ya hele şu son iki bölümdür çok farklılaştı kafam karıştı.......... neyse uzatmıyayyım akşamı iple çekiyorum valla :img-grin2
first lady
17-02-06, 13:35
ya bende yılmaz-filiz aşkını istiyorum ama sizler gibi elifle yılmazı beraber görünce hiiiiiiiçççççççç etkilenmiyorum.fragmanda bile onların fener sahnelerinden çok yılmazın filizi kolundan çekip durdurmasına takıldım.çünkü bence yılmazın elifle birleşmesi gibi bişe söz konusu değil.nolursa olsun o artık evli ve yılmazı para için terketti.yılmaz onu nekadar sevsede kabul etmez artık beraber olmayı.yanlışmı düşünüyorum? :icon_roll
Fragmani izledim offffffffff yilmaz be elifle birlesin artik bitsin bu izdirap :img-cray: :img-cray: .Ben bu diziyi ilk bölümlerinde elifle olan sahnelerini öyle çok sevmistim ki ama sonralari filizin ortaya çikmasiyla artik dizi heyecanini yitirmis gibi geldi bana çünkü ben diziyi elifle yilmazin askini derinden hissettigim için seviyodum.Ben pek dizi izlemem yani dizi takipçisi degildim taki yilmaz ile elif askina sahit olana kadarki bu dizinin fanatigi oldum.Dizinin fragmanini herne zaman görsem ya da müzigini duysam kendimi büyülenmis gibi hissediyorum.Bu bölümde elif ile yilmaz sahnelerini bol bol izleyecegiz tipki ilk bölümlerde oldugu gibi keske beraber olsalar ama pek umudum kalmadi.Bu dizide elifle yilmazin aski daha içten tutkulu ve ask doluydu ama filizle olan beraberliginde bu aski hissetmiyorum.
ELIF/////////////// YILMAZ
ELIF ///////////////// YILMAZ
ELIF ///////////////// YILMAZ :happy0064
first lady
17-02-06, 13:51
elif aradan çıksa filiz aşkınıda hissedicez inşallah ama neyseeeeeeeeee :icon_evil
ya bende yılmaz-filiz aşkını istiyorum ama sizler gibi elifle yılmazı beraber görünce hiiiiiiiçççççççç etkilenmiyorum.fragmanda bile onların fener sahnelerinden çok yılmazın filizi kolundan çekip durdurmasına takıldım.çünkü bence yılmazın elifle birleşmesi gibi bişe söz konusu değil.nolursa olsun o artık evli ve yılmazı para için terketti.yılmaz onu nekadar sevsede kabul etmez artık beraber olmayı.yanlışmı düşünüyorum? :icon_roll
evet arkadaşım şu durumda dizinin gidişatına göre bu mümkün değil gibi gözüküyor zaten olmamalıda yani elif evlendi yılmazı para için terk etti onun yanında olmadı yılmaza acı çektirdi vs. ve şimdi ne oldu pişman gibi kafası karışık ömere karşı hep soğuktu onunla sadece vicadanını rahatlatmak için evlendi ama şimdi duygularına engel olamıyor (yanlış mı gözlemledim bilemiyorum.) ama senaristlerin ne yapacağı hiç belli olmaz dimi .... yani o kadar didişmeye acı çekmeye rağmen bide bakarmışız ilerleyen bölümlerde Yılmaz ve Elif ikiside birbirlerine engel olamaz ve tekrar başlarlarmış ve arkasından gelen bir sürü karışık şey ömer onlara rahat vermezmiş mişmiş (amma attı he) :icon_ange
first lady
17-02-06, 14:34
evet arkadaşım şu durumda dizinin gidişatına göre bu mümkün değil gibi gözüküyor zaten olmamalıda yani elif evlendi yılmazı para için terk etti onun yanında olmadı yılmaza acı çektirdi vs. ve şimdi ne oldu pişman gibi kafası karışık ömere karşı hep soğuktu onunla sadece vicadanını rahatlatmak için evlendi ama şimdi duygularına engel olamıyor (yanlış mı gözlemledim bilemiyorum.) ama senaristlerin ne yapacağı hiç belli olmaz dimi .... yani o kadar didişmeye acı çekmeye rağmen bide bakarmışız ilerleyen bölümlerde Yılmaz ve Elif ikiside birbirlerine engel olamaz ve tekrar başlarlarmış ve arkasından gelen bir sürü karışık şey ömer onlara rahat vermezmiş mişmiş (amma attı he) :icon_ange
Aman Allah korusun onlar beraber olursa izlemem diziyi.yılmazın şerefi iki paralık olur ozaman ya :icon_evil
Bence filiz ve o para budalasi kardesi ömer aradan çekilip elifle yilmazi bi rahat biraksalar daha iyi olurdu :icon_twis :mad72: :mad72YILMAZ ////////////// ELIF :cheer: :img-grin2
Aman Allah korusun onlar beraber olursa izlemem diziyi.yılmazın şerefi iki paralık olur ozaman ya :icon_evil
Oyle olacagini zannetmiyorum first lady, hatta bu konuda musterih olmamizi saglayan okadar saglam bi karakter varki karsimizda yani Yilmaz karakteri. Onun icin bunlari hic dusunmeyelim bana kalirsa benim asil merak ettigim Yilmazla Filizin nasil barisacaklari, barismalarini saglayacak olan Yilmazin deliliklerini merak ediyorum. Fragmanda gordugum kadariyla Elif pisman hemde cok pisman, ama gec cok gec. Yilmazida cok pisman gordum, ama Elife yaptiklarindan dolayi degil Filize yaptiklarindan dolayi pisman, Yilmaz icin hicte gec degil diye dusunuyorum.
Bakalim bizi nasil sasirtacaklar, istermisiniz o fenerdeki gorusmede Elif Yilmazdan ozur dilesin (hemde ayaklarina kapanarak), Yilmazda karsiliginda cok kotu bi tokat atsin sonrada ceksin gitsin......Boyle olmasini nekadar istemesemde gormek isterim dogrusu, heyecanli olur yani o yuzden.......
Her ne kadar Elif ile Yılmaz bereberliğini görmek istesem de bu durumun gerçekleşmesi için zor aşamalardan geçmesi lazım gibi gözüküyor. Evet belkide haklısınız Yılmaz bunca şeyden sonra Elif le tekrar beraber olabilirmi, bunca yaşananlardan sonra Yılmaz Elif i kabul edermi bilinmez ama önemli bir şeyi daha hatırlatmak istiyorum,
Eğer Yılmaz Elif i affettmeyi ne kadar kendine gurur yaparsa bunun iki katını Filiz in yapması gerekir. Yani Filiz Yılmaz ı nasıl affedebilir ya, çok onursuz bir davranış olur. Düşünebiliryormusunuz?
Kardeşinin aşık olduğu kızın eski nişanlısını ailein karşılısına çıkaracak, bir zamanlar birbirlerine deli gibi aşık olan bir çift var , aralarında bin türlü olaylar geçmiş, derin yaralar almış, kaldırılmış, kullanılmış, aldatılmış, intikam adına ailesine kadar zarar verilmiş, arada bir yığın kötü sözler söylenmiş ve yeminler edilmiş ve kardeşinin kahrolacağını bile bile nasıl Yılmaz affedebilir, çok anlamsız olur.
Siz dersiniz ki aşıksa affedebilir, o zaman Yılmaz ın affetme olasılığı vardır demektir.
Bakalim bizi nasil sasirtacaklar, istermisiniz o fenerdeki gorusmede Elif Yilmazdan ozur dilesin (hemde ayaklarina kapanarak), Yilmazda karsiliginda cok kotu bi tokat atsin sonrada ceksin gitsin......Boyle olmasini nekadar istemesemde gormek isterim dogrusu, heyecanli olur yani o yuzden.......
Ayy kurdoğlu bu yorumuna güldüm..Yanlış anlama hoşuma gitti de güldüm..tam türk filmi gibi.. :):)
Wallahi arkadaşlar bu dizide eninde sonunda Filiz Yılmaz aşkı yaşanacak..Zaten Ömer ve Filiz'in ağladığı sahnede dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama gözlerde acayip bir hüzün vardı..Ömer'e de çok üzüldüm.. :( O iki kardeşin gözyaşları aşklarına akıyordu sanki......
BENCE DE EĞER FİLİZ YILMAZI AFFEDEBİLİYORSA VE BUNUN ADINA AŞK DENİYORSA O ZAMAN YILMAZ DA ELİF İ AFFEDEBİLİR..TAMAM ELİF BİR HATA YAPTI GİTTİ ÖMER LE EVLENDİ AMA YILMAZ DA SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK DEĞİL :icon_evil ARKADAŞLAR SEVDİĞİNİN YANINDA OLMASI GEREKEN YERDE O OLMADI..
EN AZINDAN KIZ KARDEŞİ HASTENEDEYKEN YILMAZ ELİF E DESTEK OLABİLİRDİ. :icon_whis
AMA O NE YAPTI KENDİNİ GERİ ÇEKTİ EĞER O ZAMANLARDA YILMAZ ELİFİN YANINDA OLSAYDI BÖYLE OLMAZDI DİYORUM VE DE EKLİYORUM
ELİF&YILMAZ BİRLEŞSİNNNN LÜTFENNNNN :love04:
:cheer:
ya zaten böyle düşünmezmize sabep kafalarımızın karışması Yani Elif Yılmaz aşkı mı Yosa Filiz Yılmaz aşkımı ? filizn çok güçlü bir karakter oluşu bence..
yani şöyle bi geçen son bir kaç bölümü gözümün önüne getiriyorumda filiz herşeyi öğrensdi o an çok yıkıldı ya bunu daha nasıl ifade edebilirdi valla bilmiyorum ama sonrasında hiç renk vermek ismemesi herzaman ben güçlü biriyim kendimi çabuk toparlarım moduna girmesi ama içten içe canının her geçen gün biraz daha yanması ve gözlerindeki o hırs mektubu gördüğünde o bakışları gördünüzmü valla hiç öle bakmamıştı.Ömerede üzlmemk elde değil tabi iki kardeş aldatıldığı ve bunları hak etmediklerini düşündükleri için o göz yaşlarını akıtıyorlardı.Yılmaz ve Filiz aşkı yaşanıcak ama nasıl ?? Yılmazın çok çalışması lazım çoook yada hiç
Yılmaz ve Filiz aşkı yaşanıcak ama nasıl ?? Yılmazın çok çalışması lazım çoook yada hiç
Çok çalışması gerekecek gerçekten... Ama kolay değil bir anda beklemeyelim.. Filizin yılmazı affedeceğini
.Yılmaz ve Filiz aşkı yaşanıcak ama nasıl ?? Yılmazın çok çalışması lazım çoook yada hiç
Yılmaz şirketin büyük çoğunluğunun hisselerini ele geçirir.Filiz ve ailesi şirketlerinin yeni sahibini görmeyi beklerler.Bir toplantı yapılı ve içeriye Yılmaz girer.Biraz muhabbet eder bu arada aile çok şaşkındır.Tam bu sırada Yılmaz bütün hisseleri Filiz'e verir.Filiz Yılmaz'ın samimiyetine inanır ve mutlu son :) :) :) :) :) :) (Biraz fazla uçtum galiba)
Yılmaz şirketin büyük çoğunluğunun hisselerini ele geçirir.Filiz ve ailesi şirketlerinin yeni sahibini görmeyi beklerler.Bir toplantı yapılı ve içeriye Yılmaz girer.Biraz muhabbet eder bu arada aile çok şaşkındır.Tam bu sırada Yılmaz bütün hisseleri Filiz'e verir.Filiz Yılmaz'ın samimiyetine inanır ve mutlu son :) :) :) :) :) :) (Biraz fazla uçtum galiba)
tam türk filmlerinde olduğu gibi olabilir ama....... biz bu yorumlarla daha neler neler çıkarırız arkadaşlar. :)
elif yilmaz birlikteligini hala nasil istiyorsunuz anlamis degilim?birlikte olsalar da artik mutlu olabilirler mi?elifle yeniden birlikte olursa o cok gururlu buldugunuz yilmazin nisanli bir kizi ayarttin diye sucladigi omerden ne farki kalacak?elif evli biri artik.kocasi ile arasini bozmaya,omerin kizkardesini oyununa alet etmeye hakki yok.Elifi ise anlayamadim hareketlerine bakilirsa da anlayamayacagim galiba. :icon_evil
Her ne kadar Elif ile Yılmaz bereberliğini görmek istesem de bu durumun gerçekleşmesi için zor aşamalardan geçmesi lazım gibi gözüküyor. Evet belkide haklısınız Yılmaz bunca şeyden sonra Elif le tekrar beraber olabilirmi, bunca yaşananlardan sonra Yılmaz Elif i kabul edermi bilinmez ama önemli bir şeyi daha hatırlatmak istiyorum,
Eğer Yılmaz Elif i affettmeyi ne kadar kendine gurur yaparsa bunun iki katını Filiz in yapması gerekir. Yani Filiz Yılmaz ı nasıl affedebilir ya, çok onursuz bir davranış olur. Düşünebiliryormusunuz?
Kardeşinin aşık olduğu kızın eski nişanlısını ailein karşılısına çıkaracak, bir zamanlar birbirlerine deli gibi aşık olan bir çift var , aralarında bin türlü olaylar geçmiş, derin yaralar almış, kaldırılmış, kullanılmış, aldatılmış, intikam adına ailesine kadar zarar verilmiş, arada bir yığın kötü sözler söylenmiş ve yeminler edilmiş ve kardeşinin kahrolacağını bile bile nasıl Yılmaz affedebilir, çok anlamsız olur.
Siz dersiniz ki aşıksa affedebilir, o zaman Yılmaz ın affetme olasılığı vardır demektir.
Eger Filiz gururu yuzunden Yilmaz'i affetmezse anlarim.
Ama eger Omer yuzunden affetmezse hic anlamam...anlamsiz olur. Sonunda Filiz'in su anda yasadiklarinda abisinin payida yokmu? Omer nisanli bir kizin pesinden gitmeseydi Filiz bu hale gelirmiydi? Bence Filiz su anda bile Omer'e fazla iyilik yapti...her zaman onun yaninda oldu.
Sunu belirtmeliyimki bunca yasanmis olaydan sonra yilmazin elife dönecegini ben de sanmiyorum ama elife olan aski sandigimizdan daha da güçlüyse onu affeder.Birlesemezlerse ben yine de onlarin askini daha etkileyici ve saf buluyorum.
YILMAZ //////////// ELIF
tubinin notu : büyük fontta yazmayın!
ben geçtiğimiz haftaki bölümde ömere çok üzülmüştüm...ve fragmanı görünce de yıkıldım...elif bir an önce ömerin kıymetini anlamaya başlasa iyi olacak!!!
bu bölüm en merak ettiğim sahne filiz ve yılmaz sahnesi tabiki...filizi şaşırtan gerçeği çok merak ediyorum:)
allah askina bu elif nasil bir insan ya?bukadar mi olur ,utanmaza bak sen hele,yildizlar mildizlar ve ben seni bekliyoruz ha , utanmaza ben seni seviyorum beni affet herseyi unutalim ömeri hic sevmedim hala sana delliler gibi asikim ömeri birakirim benim le evlen diyecek heralde . böyle birsey olursa insallah yilmaz ici acisada insallah tokati patlatir .
önce yilmazi perisan halde birakti süslü püslü hayat icin , sonrada o hayata doyduktan sonra vay eski günlerin kiymetini bilmemis ayaklari ve sonuc olarak ömeri busefer yilmazin düstü duruma düsür insallah beter olursun be elif
ömeri aciyorum ya adam deliler gibi seviyor elifi onun yaptina bak . hic umrumda degil bir saniye bile düsünmüyordur ömeri .
filizde biraz yumsama mi var acaba hotel odasinda gitmeden bir baska bakti yilmaza , gerci yilmaz hala elif havalarinda ama bence haftaya dedim gibi ici yansada elifi geri cevirecek .
bu dizi basladi baslayali izledigimiz en duygusal bolümlerden biriydi.elifin kendisiyle hesaplastigini gormek cok güzel oldu ama o son yazdigi mesaj bir felaketti .cok davetkar ve amacini asmis bir mesajdi bence.arada filizin ve omerin hayati güme gitti.
Ya arkadaslar bu bolumde yine harikaydi. Elif beni aglatti resmen ya. Kiza nasil uzuldum, aynen Omerede uzuldum, fakat Omer Elifin nisanli oldugunu bile bile kizin aklini celdi. Ama yinede uzuluyorum onun adina.
Sema ve Alinin sahnesi cok komikti. Erkekleri iste boyle halledeceksin, bulasikti falan. Cok hostu. Ali'de sanki bilmiyor gibi durmadan Elif bizde kalacak, evde tartismis deyip durdu.
Yilmaz duydugu anda , yolunu cevirdi ve ertesi sabah arabada Elif gormek icin bekledi. Ya Elif nasil agladi ya. Aslinda Elif hatasi kendinde oldugunu soyledigi iyi oldu. Yilmaz gercektende askini pesindeydi, ama Elifin aklini celen annesi ve Omer oldu malesef.
Cemil'e uzuldum dogrusu, adamcagiz artik icmeyi birakti, Fahriyeyi cok seviyordu, birikmis parayi bile ona verdi. Ama Salih ve Fahriye eminim cok mutlu olacaklar. Bunu hakediyorlar.
Meyhanede otururken Yilmaza Eliften mesaj gelince, hemen fenere gitti ve Yilmazin gozleri doldu.
Benim umudum kalmamisti ama arkadaslar galiba Elif ile Yilmaz yeniden birlikte olacaklar. O eski anilari izlemektende cok zevk aldim...
Elif ve Yilmaz
arkadaslar ne kadar yılmaz filiz bir şekilde birlikte olacaklar desekte nafile...
ne yazık ki ne kadar istemesemde yılmazda elifte birbirlerine aşıklar yaa resmen kara sevda olmuş bunların aşkları
nasıl eif kendini tamamen ömere kaptırmadıysa aynı şekilde yılmaz ile filiz'de beraber olunca yılmaz yılmaz hiç bir zaman kendini bırakmadı ne yazık ki bu iki kara sevdalı birbirleri dışında kimseyle beraber mutlu olamıyorlar
aslında biz burada ömer ve filiz magdur diyoruz ancak dşkkat ederseniz bu dizide herkes mağdur ama bana göre en büyük bedeli ödeyen hiç suçu olmayan filiz oldu bu hikayede
acıkcası ben bu dizinin sonun görebiliyorum eski türk filmlerine göre gidersek finalde bence elif ölecek ve bu hikaye ilelebet kapanacak
yoksa bu şekilde bit mez bu hikaye nereye dönsen bir sevda var
gerci ben olacağinı sanmıyorum ama ben yine de YILMAZ-FİLİZ diyorum...
çok güzel bi bölümdü...hala etkisi altındayım. filizin yılmaza oteldeki bakışları beni tam umutlandırmışken,elifle olan yakınlaşmalar beni baya şaşırttı..
yılmazı hak etmeyen elif geri dönmek çabalayacak ama bence yılmaz onu geri çeviricek. ben yılmaz-filiz birlikteliği taraftarıyım. filiz bu durumda en masum olan kişi. Ömer'e de üzüldüm ancak elif'in aklını çelmek için yaptıklarını da unutmamak lazım...Sinir olduğum bişey de dizinin gidişatı elifin davranışlarına göre yönleniyo...bu hafta uzun bi hafta olucak gibi gözüküyo,yeni bölümü iple çekiyorum!!!
ya elif zorla mi evlendi ömerle ? yok peki neden evledi ozaman yilmazi unutmadi halde? bu resmen bencilik degilmi , hemi önce dedim gibi benim hayatim böyle senle olamam ayaklariyla ömerle evlendi ve simdide ask benim su an yasadim hayatan daha önemli onun icin tekrar yilmazi elde etmem lazim düsüncesi sizce nekadar dogru ?
ve elif su durumda gercekten yilmazi hakediyormu? tabiki ömer elinden geleni yapti elifle evlenmek icin ama bunu haketdimi .
kesinlikle dedim gibi elif tekrar yilmaza geri dönmek istiyecek ama yilmaz belki basta olumlu baksada bunu kabul etmiyecekdir ve askini icine gömecek. baska bir türlü davranis yakistiramam ona
"Bana elini uzatmıştı sema.Çıkıp gidelim burdan demişti.Peki ben ne yaptım? o kıçıkırık tezgahtarlık işini kaybedicem diye ödüm koptu.Elini tutmadım.Yaka paça dışarı attılar onu."
Sadece bu değil; Yılmaz o mağazayı yerle bir ettiği gün de onu yakapaça götürdüler ve sen sadece baktın. Bu kez de kıçıkırık mankenlik işini kaybetmemek için. Zaten söylenebilecek en güzel şeyi de yine kendin söyledin... "Yılmaz'la aramızda büyük bir fark vardı: o yaşadığımız aşkın farkındaydı."
bu cümlesinden sonra Elif karakteri daha da bir itici geldi bana. En azından bu cümleden önce, eski günlerinde Yılmaz'ı saf bir aşkla sevdiği gibi bir kanaat vardı bende.Ama bu cümlesiyle birlikte onu yerlebir etti.Demek yaşadığınız aşkın farkında değildin? E o zaman "yaşadığımız" deme hakkını nereden buluyorsun kendinde? Yılmaz ile birlikteyken, Yılmaz'ı kandırmış Elif hanım..Farkında değilmiş yaşadıkları aşkın..Sonra Ömer'in yanında bulmuş kendisini. Karısı olarak...Bu sefer eski "güzel" günlerini fark etmiş.Eski'nin güzel olduğunu...Yılmazlı günlerin..ve bu sebeple de Ömer'i kandırmış..Ve tabii herkesi.. Bu nasıl bir karakterdir ki dünya kendi etrafında dönüyormuş gibi bir zan içerisinde yahu? Bu konuyla ilgili en güzel sözü de Elif'in annesi söyledi zaten: "Ay şuna bak..Sanki Kraliçe yürüyor..Bir çalım bir çalım."
Velhasılı kelam ben Elif karakterinden iyice soğudum. Ayrıca Yılmaz'a resmen o mesajla "seni unutamadım" demedi mi sizce de? Ha bir de Ömer'e çok acele evlenmedik mi? diyor.. Evet..Öyle oldu..Ama bunu zamanında düşünmen gerekmiyor muydu? Çivi çiviyi sökmüyormuş değil mi elif hanım? Yılmaz'dan kalan yarayı(ki sende ne yara kalmış merak ediyorum.zira yara açan sensin ki Ömer'le evlenerek de bu yarayı ömer ve filiz'e de bulaştırdın.)Ömer ile iyileştirmeye çalıştın ama..Yok be Elif hanım; çivi çiviyi sökse kerpeten diye bişey bulunmazdı...Şimdi eski günlerinin değerini kıymetini anlamışsın, pişman olmuşsun ama kimseden seni affetmesini bekleme..Zararın neresinden dönülse kardır diyorsan sen ben de sana son pişmanlık fayda etmez diyorum ve Yılmaz'ın da sana aynı cevabı vermesini diliyorum can-ı gönülden. Kendi kararsızlıkların, tereddütlerin ve belki de hırsların yüzünden 3 masum insanın yüreklerinde yara açıp(ki bu yaralılardan biri gözünü intikam hırsı bürümüş bir neredeyse psikopata dönüşecek kadar derin yaralanmışken) sonra da affedilmeyi beklememeli insan.Bu kadarı da saçma. Ayrıca Ömer'i terk ediyorsun, ayrı kalalım, düşünelim diyorsun, ayrı olduğun sürede yılmaz'dan başkasını düşünmüyorsun; ama adamın sana aldığı arabayla adamın annene aldığı eve gidip orada kalıyor, ve o adamın yardımıyla annenin açtığı dükkana gidiyorsun.Bu ne yaman çelişki? ne yardan geçiyor elif hanım ne de serden...
Yılmaz..Bu bölüm yılmaz hakkında hiçbir iz bırakmadı kafamda.Yokmuş gibiydi.Son sahnede ortaya çıktı benim için sadece.Ve orada söyleyeceklerine bağlı olarak bir fikir oluşacak kafamda..Öncek