PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

_butterfly_
04-09-05, 15:29
YAKINDA KANAL D EKRANLARINDA YEPYENİ BİR DİZİ BAŞLIYOR...OYUNCULARıNII TANIMIYORUMM..AMA ŞUNUU SÖYLEYEBİLİRİMKİİ TUBA BÜYÜKÜSTÜNN WARDII..;))))
(((((dizi hakkındaa yeterli bii bilgii bulamadımm ama ilerleyen günlerdee belli olur zatenn;))))

'Ihlamurlar Altında'

Avşar Film geçen yılki Kurşun Yarası başarısını Ihlamur'un Altında ile devam ettirmek istiyor. Dizinin çekimi şu günlerde bütün hızı ile devam ediyor. Ihlamur'un Altında'da Bülent İnal başrolde oynuyor. Bülent İnal'i Kurşun Yarası filminde kaymakam rolünde izlemiştik. Nur Sürer'in de yeni dizide önemli rolü var. Görünen o ki geçen yılın en başarılı yapım firmaları yollarına devam edecekler. Arada bir şans tanınan ve bunu iyi kullanamayanlar ise galiba biraz bekleyecekler. İsim vermek istemiyorum, kim iyi yapımcı siz benden daha iyi biliyorsunuz.

Yağmurdereli'ye nazar değdi
Geçen yıla kadar en çok reyting toplayan dizilerin yapımcısı Osman Yağmurdereli'nin başında bir şeyler uçuşuyor. Birilerinin nazarı değiyor. Üzücü işler peş peşe geliyor. Kendi deyimine göre geçen yıl ilk kez zarar etti. Bazı çok iddialı dizilerinden milyarlarca lira zarar etti. Ama yine de dizilere devam edip, oyuncu ve teknik elemanları zor durumda bırakmadı. O hani bir film galası var. Bütün davetlilerin duman zehirlenmesinden ölüm tehlikesi atlattığı gala... Osman da ağzı burnu kapkara halde salondan dışarı çıkmıştı. Şakaya gelir tarafı yok boğuluyordu. Geçenlerde de yeni dizisinin çekimleri sırasında inanılmaz bir kaza yaşadı. Çekimin yapıldığı feribot arıza yaptı, denizin ortasında kaldı. Düşünsenize, sen herkesin hayatından sorumlu bir insansın ve hiçbir şey yapamadan sadece bakıyorsun? Neyse ki bir facianın eşiğinden dönüldü.
Galiba şimdiye dek verilmiş sadakaları ve melek kadar temiz kalpli eşi Esin Yağmurdereli'nin duaları yardımına koştu.

pinkzone
04-09-05, 15:43
Diziyi bende Gördüm adını yanlış yazmışsın

Ihlamurlar Altında olcak....

_butterfly_
04-09-05, 15:52
ölemii pardonn.....benimde kafam karıştııı nettee böle yazıoo tv de ölee..aaaooo DÜZELLTEMEDİMMM.....moderatörlerden biri düzeltebilirsee sevinirimm....pinkzone uyardığın içinn teşekkürr ederimm;)

gzm
05-09-05, 01:05
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar 2000
Karanlıkta Koşanlar 2001
Hiçbiryerde 2001
Cesur Kuşku 2001
Azad 2002 Azad
Vizontele Tuuba 2003 Mahmut Duran
Kurşun Yarası 2003 Kaymakam
Anlat İstanbul 2004 Musa
Bir Aşk Hikayesi 2004 İsmail
Ihlamurlar Altında 2005

gzm
05-09-05, 01:09
Çemberimde Gül Oya dizisini seyrediyorsanız, Tuba Büyüküstün'ü tanımamanıza imkân yok. Çünkü dizide köşk ahalisinden Şerif Sezer'in güzel kızı Zarife'yi oynuyor. Duru güzelliği ve ürkek oyunculuğuyla dikkati çeken Tuba, daha yolun çok başında olduğunu ve oyunculuğa dair öğreneceği çok şey olduğunu düşünüyor. Ama tuhaf bir fobisi var. Bir dönem fotomodellik yapmasına ve şu anda dizi oyuncusu olmasına rağmen, kamera karşısında olmak onun için bir fobi. Öyle ki, birisi eline kamerayı aldığında ilk tepkisi yüzünü kapatmak veya arkasını dönmek oluyor. Siz şimdi, "İyi de dizide nasıl oynuyor?" diyeceksiniz. Bunun için açıklaması ise kendine göre çok basit: "Fotomodellik ve dizi profesyonel bir iş. Onlarda böyle bir problemim yok. Ama arkadaşlarımla veya ailemle birlikteysek, biri eline kamera aldığında kendimi çok kötü hissediyorum" diyor ve bunun nereden kaynaklandığını ise kendisi de bilmiyor.

'Çemberimde Gül Oya' dizisinden önce pek çok reklam filminde rol almış Tuba. O aralarda dizilerden de teklif gelmiş, ama okulu aksatmak kaygısıyla hiçbirine 'evet' dememiş. "Okulu dört yılda bitirmek istiyordum ve bu tip çalışmalar benim için engeldi. 'Çemberimde Gül Oya' dizisiyse, bitirme projesine başladığımda geldi. O yüzden 'hayır' diyemedim. Ama oyunculuk eğitimi almadığım için ödüm kopuyordu. Küçük bir rol bile olsa, kamera sana döndüğünde oyunculuğunun sönük olmaması lazım. Hele de bu işin ustası oyuncularla çalışıyorsanız. Açık söyleyeyim; bu, daha da korkutucu hale dönüşüyor."

"Öpüşme sahnesinde zorlandım"
Tuba'nın bu projede yer almayı istemesinin bir başka nedeni ise Çağan Irmak. "İşlerini takip ettiğim ve çok beğendiğim bir yönetmen" dediği Irmak'la çalışmanın da çok öğretici olduğunu düşünüyor. "İstediği şeyi o kadar iyi anlatıyor ki, yapamamanıza imkân yok. Bu, benim gibi oyunculuğa yeni başlayan biri için büyük şans." Söylediğine göre dizinin oyuncuları da kendisine çok yardımcı oluyor. "Gerçekten annem gibi oldu" dediği Şerif Sezer ve setin neşesi olan oyuncu Suzan Aksoy en büyük destekçileri.

Genç bir oyuncu olduğu için zorlandığı noktalar da oluyor tabii. Hele bir tanesi var ki, Tuba Büyüküstün'e ecel terleri döktürmüş. "Kendimi tam anlamıyla bir oyuncu olarak görmüyorum, ama bu mesleği seçeceksem, her şeyi yapabilmeliyim diye düşünüyorum. Dördüncü bölümdeydi sanıyorum, Ümit'le öpüşmem gerekiyordu. Bu, beni çok zorladı. Çünkü yetişme tarzınız, değerleriniz o kadar ağır basıyor ki, bir anda bunları silip, bambaşka biri olamıyorsunuz. Herhalde oyunculuğum geliştikçe bu çelişkilerimi de aşacağım." Oyunculuğa ısınırken, ilk başlarda kendini izlemeye bir türlü alışamamış Tuba. "İlk bölümlerde yüzümü ellerimle kapatıp, parmak arasından bakıyordum. Açıkçası kendimden, daha doğrusu oyunculuğumdan korkuyordum. Ama artık eksikleri görmeye, kendimi eleştirmeye başladım. Bence bu, çok önemli" diyor.

Ve Zarife... Geleneklerine bağlı, muhafazakâr, Doğulu bir ailenin, İstanbul'da doğmuş, kentle köy arasına sıkışmış güzel kızı... Tuba, Zarife'yi çok seviyor ve naif buluyor. Yaşadığı durumun, yani o sıkışmışlığın Zarife'de bir fışkırmaya neden olacağını düşünüyor. "Baba baskısı, Zarife üzerinde de annesi Sultan üzerinde de çok fazla. Ama o baskının içinde bir sevgilisi oldu, belki yaşam tarzı nedeniyle henüz âşık olduğunun farkında bile değil. Bu, Zarife'nin temiz ve asi yönünü ortaya koyuyor bence. Ancak bir şeyi ne kadar sıkıştırırsanız, ilk bulduğu delikten fışkırarak kendine yol bulur. Bence Zarife, dizinin ilerleyen bölümlerinde, hayatının kontrolünü eline alacak. Tabii bunlar benim tahminlerim, Zarife'ye ne olacağına Çağan Irmak karar verecek."

"Tiyatro daha keyifli"
Oyunculuk kadar sevdiği bir başka şey de dört yıl boyunca eğitimini aldığı Sahne Dekor ve Kostüm Tasarımı. Hatta diziyle birlikte yürüttüğü bir projesi var. Genç bir tiyatro grubuyla çalışarak onlara sahne ve kostüm tasarlayacak. "İşime âşığım ve galiba biraz da idealist düşünüyorum. Çünkü reklam filmlerinde çalışmak, dizilere kostüm tasarlamak daha fazla para kazandırıyor. Ama ben tiyatroda çalışmak istiyorum. Bu, bana daha keyifli geliyor" diyen Tuba'nın en büyük korkusu ise bir gün oyunculukla tasarımcılık arasında tercih yapmak zorunda kalması. Bu sorulduğunda verdiği tek yanıt: "Lütfen böyle bir şey olmasın..."

http://www.tempodergisi.com.tr/life_style/06604/imperiaflex_0_0_0.jpg

gzm
05-09-05, 01:22
atv yepyeni bir yerli film daha ekrana getiriyor: "Aşk Yolu"... Serap Aksoy ve Bülent İnal'ın rol aldığı film büyük bir aşk hikâyesini anlatıyor
atv bu akşam yepyeni bir yerli film ekrana getiriyor. Çağatay Tosun'un yönettiği, Mine Baysan'ın senaryosunu yazdığı, Bülent İnal, Serap Aksoy, Tuğba Büyüküstün ve Seda Akman'ın oynadığı "Aşk Yolu" büyük bir aşk hikâyesini anlatıyor. Deniz, hayattaki tek yakını; teyzesi Feraye Hanım'a son görevini yapmak üzere İstanbul'dan gelmiştir.

30 YILLIK GÜNLÜK
Nigar, Deniz'e önce başsağlığı diler, ardından kendisiyle önemli bir konuda görüşmek ister. Nigar Hanım, teyzesinden Deniz'e miras kalan bağ evinin bulunduğu araziyi satın alma niyetindedir. İyi bir teklifte bulunur. Deniz, teyzesinin evinde eşyaları toparlarken onun günlüğünü bulur. Ve 30 yıl önce yazılmış satırlarda Feraye Hanım'ın büyük aşk hikâyesini öğrenir.

YAZIN ATV DE VERİLEN Bİ FİLMDİ BEN COK BEGENMİSTİM ACAİPTE YAKISMISLARDI

pinkzone
05-09-05, 17:06
ben Başrollerinde ç.G.o dakiTuğbayı görünce... Bide Bülent İnalı görünce dedim yaa tam birbirine uyan çifti bulmuşlar...

ben zaten bu iki kişiyi çok yakışıtıyordum... Bence Güzel Dizi Olcak..

dilan_04
05-09-05, 20:19
Tuba Büyüküstün'ün bu sezon yeni bi dizide oynayacagini duymustum..Ve geçenlerde tv'yi bi açtim ve fragmanla karsilastim..Mutlaka izleyecegim..Zaten Tuba Büyüküstün ve Bülent Inal varsa izlemememe imkan yok ;) Ask Yolu filminde çok tatlilardi..Diziyi merakla bekliyorum...:D

_butterfly_
06-09-05, 10:32
arkadaşlarr dizi 16 eylül cuma günü 21.45 dee yayınlanacakk...(çgo dizisinin yerinee çk iii oturacakk gibii;)

*lalezar*
06-09-05, 12:52
fragmanı izledim biraz önce ama basroldeki kız sizin dediğiniz kız (tuba büyüküstün) değil sanırım çünkü SULTAN MAKAMInda dolunay soysertin kızkardesini oynayan kızdı benim gördüğüm
hani su kremini reklamında da oynuyor ya bilg. basında adı neydi sekerin filan diyen kız

ÇGO YU PEK İZLEMEZDİM DE BEN

AMA O KIZIN ADI TUBA BÜYÜKÜSTÜN SE ONU BİLEMEM ÇÜNKÜ KIZIN ADINI BİLMİYORUM

_butterfly_
06-09-05, 12:56
Ooo Dediğinn Reklamlardaa Oynayann Kizda Warr.. Bi Dee Tubaa Büyüküstün Warr...ama Konusunu Bilmediğimm Içinn Tam Olrakk Ne Rollerde Oynadiğinii Bilmiorumm;))

gzm
06-09-05, 13:38
bence tuba büyüküstün basrol o kız nisanlısı sanırım ama ondan ayrılıyo

bencede güzel bi cift olacaklar ask yolunda acaip yakısmıslardı

joshandme
07-09-05, 01:40
ben anlat istanbul u izledim bülent inal yoktu ... musa yı oynayan tanınmamış biriydi... dizideki dier kız sultan makamında dolunay soysertin kardeşini oynuordu ... ruhi sarı ona aşıktı o dizide

ismi Özge Borak sultan makamının sitesinden baktım

canikkk
12-09-05, 11:59
Ihlamurlar Altında...

Varoşların, güzelliğiyle dillere destan Feride'si, gönlünü mahallenin kendisi gibi fakir ama yürekli delikanlısı Yılmaz'a kaptırmıştır. Yılmaz'ın da gözü Filiz'den başkasını görmemektedir. Birbirlerine aşık olan Yılmaz ve Feride evlenmeye karar verirler.
Feride büyük bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışmaktadır. Patronun oğlu Bülent tarafından izlendiğinin farkına varmaz. Bülent ilk başlarda başarılı olamasa da zamanla Feride'yi etkiler.

Yılmaz yapılan bir yolsuzluğa karşı çıktığı için işten çıkarılır. Bu arada satış elemanı olmak için kursa katılan Feride, Bülent'in planıyla iş için İstanbul dışına gitmek zorunda kalır. Bu duruma çok kızan Yılmaz'la sonu tokatla biten şiddetli bir kavgaya tutuşurlar. Feride, Yılmaz'dan ayrılır. Bu ayrılık Bülent'in işine yarar. Feride'yi özlemini duyduğu hayatın içine çeker.

KANAL D

KIM KIMDIR?
Bülent İnal (Yılmaz)
Tuba Büyüküstün (Filiz)
Sinan Tuzcu (Ömer)
Özge Borak (Elif)
Billur Kalkavan (Handan)
Avni Yalçın (Kabadayı)
Nur Sürer Müjgan)
Evrim Alaysa (Sema)
Yıldırım Beyazıt (Ali)

pierrot
12-09-05, 13:57
Ihlamurlar altında'nın casting directorlugunu yine HariKa Uygur yapmıs.
Harika Uygur daha once de bir cok dizinin casting directorlugunu yapmıstı ve o işler basarılı olmustu.

bkz.www.harikauygur.com

Ihlamur altında da basarılı bir cast calısması var. Bulent Inal Tuba Buyukustun yanı sıra sultan makamından tanıdıgımız Ozge Borak ve yepyeni bir star adyı Sinan Tuzcu var.

Diğer oyuncular Derya Durmaz, İpek yaylacıoglu, İsmet Uztekin, Billur Kalkavan, Nur Sürer; Yıldırım Beyazıt, Evrim Alasya

Yapım Avsar yapım; Proje Direktorü yine bir cok basarıya imza atan TOMRIS GIRITLIOGLU

İyi seyirler.

sisley
12-09-05, 18:28
az önce sözlü şarkısını duydum reklamında güzeldi

miskin
13-09-05, 21:38
dizi yeşilçama emek vermiş ustalara saygı duruşu olarak sunuluyor. dizinin yönetmenliğini genç kuşak sinemacılardan Aydın Bulut'un üstlenmesi beklentilerimizi arttırıyor...
:cool:

miskin
14-09-05, 18:03
Avşar Film, yeni sezon için hazırladığı “Ihlamurlar Altında”nın çekimlerini sürdürüyor.

Eski Türk filmlerine ithafen çekilen dizi birçok farklı ve güzel mekânda geçiyor. Dizide bahsi geçen tekstil şirketinin binası ve şirket defilesindeki mankenler üzerindeki tasarımlar da özel olarak hazırlandı. Ünlü modacıların danışmanlığından yararlanılarak hazırlanan diziyi gerçekçi bir anlatımı olan başarılı bir senaryo grubu yazıyor.

“Kurşun Yarası”nda Kaymakam’ı canlandıran, yükselen yıldız Bülent İnal; “Çemberimde Gül Oya”da Zarife’yi canlandıran Tuba Büyüküstün; İngiltere’den bu sezon dönen Sinan Tuzcu, “Sultan Makamı” dizisinden hatırladığımız Özge Borak ve “Kurşun Yarası”nda da beğeniyle izlediğimiz tecrübeli oyuncu Nur Sürer’in başrollerini paylaştığı dizi 16 Eylül Cuma 21.50’de Kanal D ekranlarında

IHLAMURLAR ALTINDA

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Aydın Bulut
Oyuncular:
Bülent İnal (“Kurşun Yarası”ndaki Kaymakam)
Tuba Büyüküstün (“Çemberimde Gül Oya”daki Zarife)
Özge Borak (Sultan Makamı)
Sinan Tuzcu (Savunma)
Billûr Kalkavan
ve
Nur Sürer (“Kurşun Yarası”ndaki Madam)

Konu:
Varoşların, güzelliğiyle dillere destan Elif’i gönlünü mahallenin kendisi gibi fakir ama yürekli delikanlısı Yılmaz’a kaptırmıştır. Birbirlerine aşık olan Yılmaz ve Elif birlikteyken dünyanın en mutlu insanlarıdır ve evlenmeye karar verirler. Beklenmedik bir kaza bu aşkı bambaşka yerlere sürükleyecektir. Kazanan aşk mı, para mı olacaktır…

Bu güzel aşk hikâyesini hep birlikte izleyip göreceğiz.

nazmemoli
14-09-05, 22:42
BENCE BU DİZİ KESİNLİKLE TUTMAZ.ÖN YARGIYI SEVMEM AMA FRAGMANINA BAKTIM KONUSU ÇOK SADE VE SÜRÜKLEYİCİ GELMEDİ.ZATEN BU YENİ DİZİLER YÜZÜNDEN ESKİ DİZİLERE BAKMAZ OLDUK.ESKİ DİZİLER DERKEN BUNDAN ÖNCE BAŞLAMIŞ DİZİLER ANLAMINDA...

bounie
14-09-05, 23:55
ya evet kadrosu iyi olmasına rağmen tutmayabilir..aslında izlenebilir güzel dizilerden diye tahmin ediyorum ama o kadar çok dizi var ki kaynar gider arada..umarım ki gitmez ama atv karşısına koydu ebru akeli cem davranı bakalım bi cuma gelsin de hele:))) kıran kırana bir kapışma nereye kadar gidecek böyle meçhul:Pp

miskin
15-09-05, 11:22
dillere destan bir jenerik hazırlanıyormuş dizi için....eski türk filmlerinden afişlerin kullanılacağı bir jenerik!! tam bir nostarji ve aşk dizisi olacak sanırım....müziğine de bayıldık...bence Bülent inal Cem davranı sonsuza kadar silecek bu ekranlardan :D ....yarınn ilk bölüm....
bülent inal ı bekliyoruzzz....heyecanlaaa

MasalTeam
15-09-05, 19:58
Cemberimde Gül Oya ve Kursun Yarasi hayranlarina , yani bize yeni bir EFSANE geliyor yarin aksam.

Ilk Göz Agrisi reytinglere bu diziyi gecebilir , bunun sebebide Dizinin gec saatte baslama ihtimali olabilir.. Yabanci Damat yüzünden cgö 22:45 te basliyordu !

Ama olsun yinede yarin aksam Tüm Cgö ve Kursun Yarasi hayranlari ekranda olucak ! Ben Dahil.Bu dizi her zaman gönlümüzde Nr.1 umarim reytinglerde öyle olur

miskin
15-09-05, 20:55
Cemberimde Gül Oya ve Kursun Yarasi hayranlarina , yani bize yeni bir EFSANE geliyor yarin aksam.

Ilk Göz Agrisi reytinglere bu diziyi gecebilir , bunun sebebide Dizinin gec saatte baslama ihtimali olabilir.. Yabanci Damat yüzünden cgö 22:45 te basliyordu !

Ama olsun yinede yarin aksam Tüm Cgö ve Kursun Yarasi hayranlari ekranda olucak ! Ben Dahil.Bu dizi her zaman gönlümüzde Nr.1 umarim reytinglerde öyle olur
ve tabiki sultan makamı hayranları....zira diziyi aydın bulut çekiyor...sultan makamı ve yedi tepe istanbul un basarılı yönetmeni...
bu dizide de cook iddalı...esi türk filmlerine...genc bir yonetmenin bakışı...

sıcak bir iş seyredecegiz..samimi....tıpkı cember gibi...kurşun yarası gibi...
dogal oyunculuklar olacak sanırım tıpkı sultan makamı ve Y.tepe İst de olduğu gibi....

bu saydığımız bütün diziler birer efsaneydi...

YARIN da yeni bir EFSANE BAŞLIYOR....

tüm sıcaklığıyla...

heyecanla bekliyoruz.

angel16
16-09-05, 23:30
Ilk bolumunu izledim ve tutulmamasi icin hicbir neden gormedim. Kadrosu iyi, aktorleri ve aktristleri cok iyi. Iyi yonetilmis bir dizi.
Birde suanda ekranlarda olan dizilere benzemiyor bence. Roportajdada soyledigi gibi eski turk filmleri gibi...ama modern hali. Cok gercekci geliyor ve bunun icinde seviyorum.
Bence CGO ve Gulbeyaz'dan sonra en guzel diziymis gibi olacak gibi geliyor bana.

forgetmenot
16-09-05, 23:41
Ömer(Sinan Tuzcu) ne kadar Selçuk Özer'in gençliğine benziyor.Şimdi o kim diye sorarlar.Kendisi eski Beymen reklamları mankenidir sonra film ve dizilerde oynadı.En son Melek Baykal'la bir dizide görev aldı.

kaya04
16-09-05, 23:56
oh ya dizimi izledim sonunda.dizide bülent inal varken nasıl tutmayacakmış söyleyin bakim

theroseberry
17-09-05, 09:11
Ben bu diziyi bir Türk filmine benzettim. Hani şu herşeye kanaat eden ve kız arkadaşına aşık olan adam, gözü yükseklerde olan kız hikayesi. Birçok örneği var Türk sinemasında. Mesela Ümit Besen ve Banu Alkan'ın böyle bir filmi vardı. Başarısızdı. Aynı senaryo ile daha çok var ama şimdi aklıma gelmiyor. Bir de yıllar önce canısı diye bir dizi vardı. İbrahim Erkalın. Emine Ün ile oynuyordu. Çok başarısız bir diziydi. Konunun ana teması yine aynıydı.

Neticede bilindik bir hikaye şeklinde başladı dizi. Fakat oyuncular çok mükemmel. Bu konu ilk kez bu kadar iyi oyuncular tarafından işlenecek. Ben çok beğendim. Bence kesin tutar.

persona
17-09-05, 15:05
diziyi dün izledim ve ŞAHANE buldum… Şu ana kadar vizyona giren diziler arasında en iyisi bence… Tabi daha görmediklerimiz de var ;)

Özellikle müzikleri öyle bir anda çıkıyor ki karsımıza hüzünlenmemek mümkün değil… Bülent İnal’ın Özge Borak ile olan sahneleri çok iyiydi…

Sinan Tuzcu desen zaten süper bir oyuncu bence… Tuba Büyüküstün bir kez daha kanıtlamış iddialı oldugunu ve gayet basarılı gördügümüz kadarıyla…

Dizinin devamı gelecek bana göre ve sıyrılmıs olacak o saatte karsısında olan diger yapımlardan… Cuma günümüz süper gececek dizi sayesinde :p

Temennimiz budur !!!! :D

İyi seyirler…

tis498
17-09-05, 18:55
biraz arabesk gidiyor ama fena değildi...özellikle diğer dizileri gözönüne alırsak,akşamın en izlenilesi dizisi oydu...neden bilmiyorum ben ömer karakterini çok sevdim...

gzm
17-09-05, 23:42
yazdıklarınızı okuyunca sevindim cünkü bu dizi tutmalı

yeni diziler ilk 5 e giremedigine göre bu dizi ilk 3 e girer

miskin
18-09-05, 14:55
Ihlamurlar altında'nın 1.bolumu bu akşam kaçıranlar için 21.50 de Kanal D ekranlarında..... :D

angel16
18-09-05, 16:37
Ilk Goz Agrisin'in bu diziyi gecmesine gercekten inanamadim. Ama daha 1. hafta eminim herkez bu dizinin ne kadar guzel oldugunu gorur.

gül oya özge
18-09-05, 17:44
görürler görürler daha başında dizi hem çok başarılı oyuncular var
tutulmaması için hiçbir sebeb yok

pinkzone
18-09-05, 18:23
http://img349.imageshack.us/img349/265/image19kt.jpg

Vatan Gazetesi Yüksel Aytuğ

miskin
18-09-05, 22:07
http://img349.imageshack.us/img349/265/image19kt.jpg

Vatan Gazetesi Yüksel Aytuğ

emege saygı deyip de boylesi saçmalayanını da ilk defa gordum! :confused: :confused: begenmedim de anlayalım!!
bu yazarları anlamak mumkun olmuyor bazen!!
dizimizin tekrarı başladı az önce....
keyifle bir daha izleyecegim! .... :p

sepeto2002
19-09-05, 09:28
1. bölümünü izledim... izlerken keyif aldım. fena bir diziye benzemiyor. Örnek: Misi - Misi'yi izlerken mesela tahammül edemeyip kanal değiştirmiştim. Ama bence bu dizi güzel gidecek gibi. Yine tipik türk filmi örnekleri görüyoruz, ama türkiye bunu seviyor. Beni dizide tek rahatsız eden, erkek oyuncuların ikisininde bıyıklı olması. Ama bu da kişisel bir zevkten ibaret tabiiki.

desire
19-09-05, 09:43
bende dün aksam tekrarini izledim ve diziyi cok begendim.zaten bülent inal ve tuba büyüküstün harika oyuncular.onlari ask yolundada izlemistim, cok yakisiyorlar.
bence bu dizi tutar...

persona
19-09-05, 11:05
ben de doymadım doyamadım sanırım,
ve bir daha izledim... :D
bence gercekten mükemmel...
ve hala müzikleri hakkında iyi şeyler düşünüyorum ;)

blackgirl
19-09-05, 12:31
Bende bu sezon başlayan yeni diziler arasında en çok beğendiğim dizi oldu. Bende seyretmeye devam edeceğim.
Konu klasik ama yinede diğer dizilere göre seyredilir . hele hele müziği oldukça etkili...

Pinar20
19-09-05, 14:32
evet katiliyorum muzigi cok etkiliyici

veyselgullu
19-09-05, 15:30
ama o kadar dizi var ki hangisini izlecez hangisini takip edcez her akşam eve mi kapanacaz sacmaaaaaaaaaa

ozzde
19-09-05, 17:55
Dün tekrarını izledim.Harika bir diziymiş.Bu seonki favorilerimden olacağı kesin.kanald harika yapımlarla karşımızda bence...

Pinar20
19-09-05, 18:45
Dün tekrarını izledim.Harika bir diziymiş.Bu seonki favorilerimden olacağı kesin.kanald harika yapımlarla karşımızda bence...
biresey sorabilirmiyim? gercekten isik sefi felanmisiniz ?

editor1
20-09-05, 16:43
Sanki bana Asla Unutmayı hatırlattı. Aslına bakarsanız yeni başlayan dizilerin bir çoğu birbirine benziyor. Güzel bir dizi. Rahatlıkla izleyebilirim diye düşünüyorum.......

sepeto2002
20-09-05, 16:53
ya arkdaşlar bu dizi hangi günler oynuyordu? o kadar dizi başladıki daha tam oturmadı bende günleri.. 2. bölümü kaçırmak istemem, onun için bana bi dizinin gününü bildirirseniz sevinirim

persona
20-09-05, 16:58
cuma 21:45

:p :p :p

miskin
21-09-05, 02:52
Arkadaslar ikinci bölümün konusuyla ilgili birşeyler okuyan yada bilen var mı??...neler olacak ikinci bölümde??

persona
21-09-05, 10:40
tabiki…

senaryoda yazanlardan hareketle ;

Ömer Elif ‘in evine “hediye” gönderir ve bir davette bulunur… hediyenin ne oldugu sürpriz olsun :p Elif bunu kabul etmez… ama davete gider…

Yılmaz’ın işleri kötüye gider… Hiç beklemediği,anlam veremediği gelişmeler karşısında,tam evlilik arifesinde ne yapacağını şaşırır… Bu arada Elif’e, onu istemeye gideceklerini söyler…

Yılmaz ve Elif arasındaki kırgınlık ise son bulmaya baslar,cünkü Elif Ömer hakkında Yılmaz’a yalan söyler…
Murat ise (Sezai P.) Filiz’e olan duygularını yavas yavas belli etmeye baslar…

2.bölümden alıntılar bunlar… Yine hersey güzel olacak…

iyi seyirler… :D :D

gul_solmaz
21-09-05, 12:07
1. bolumu superdi!! biraz hani emrahin falan eski filmlerine benzettim ama neyse..oyuncu kadrosu sahane..yabanci damattan sonra baslamasi harika...100% basarili dizi!

sihirlisinema
21-09-05, 13:31
aceleye getirilmiş bir havası vardı dizinin..

karakterler iyi çizilmemişti.. bülent inal o rol için yanlış seçim. 2. rol (yardımcı) oyuncuları başrol oynamaya zorlamışlar. ama başrol için biraz karizma lazım...

büyük ve vazgeçilmez oyuncumuz billur kalkavan burada da karşımıza çıktı..

yani ülkede oyuncu kalmamış...

1. bölümlerin senaryoları hazırlık evrelerini içerir.. ilerleyen bölümlerde bize neyi, nasıl anlatacaklarına bakacağız..

persona
21-09-05, 14:18
aceleye getirilmiş bir havası vardı dizinin..

karakterler iyi çizilmemişti.. bülent inal o rol için yanlış seçim. 2. rol (yardımcı) oyuncuları başrol oynamaya zorlamışlar. ama başrol için biraz karizma lazım...

büyük ve vazgeçilmez oyuncumuz billur kalkavan burada da karşımıza çıktı..

yani ülkede oyuncu kalmamış...

1. bölümlerin senaryoları hazırlık evrelerini içerir.. ilerleyen bölümlerde bize neyi, nasıl anlatacaklarına bakacağız..

tabiki bu senin görüşün,saygımız sonsuz;ama kendi görüşümü de söylemeden gecemicem.

O kadar iyi oyuncular varki dizide… cogu Tiyatro kökenli yada bu sektöre kac sene emek vermiş insanlar…

Bülent İnal’ı eleştirme sebebini anlayamadım,niçin yanlış secim? Basrollerde oynayan insanların illaki,yakısıklı mı olması lazım? Yada senin deyiminle karizmatik??? Ayrıca Bülent İnal gözleriyle oynamıs bu dizide adeta… Ve o kadar aday arasından secilmesi de, oyunculugunun ve bu role yakısanın sadece Bülent İnal oldugunu gösteriyor…

Bence Billur Kalkavan da dizide hiç fena degil… rolüne yakısan bir profili var kadının… iyi yani…bunca sene tv sektörüne emegi gecen insanlardan....

bu da benim yorumumdur...

Saygılar , Sevgiler...

desire
21-09-05, 21:05
bülent inal cok iyi bir oyuncu.o bu rolun hakkini sonuna kadar veriyor.
ayrica bu benim fikrim hem yakisikli hem karizmatik...

pinkzone
22-09-05, 13:10
Kanal D de bir sabah programında bülent inal ve Tuğba vardı.

Dizi ile ilgili konuşmalar geçti..

Bülent inal bu hikaye bilindik hikaye ama biz onu daha güzelleştiriyoruz dedi.

İlerki Bölümlerde tuğbanıın rolü ile arasında bir çekim olcakmış yan ilişki

Tuğba Aradığı aşkı bulcak diyor oynadığı role...

Birde Olaylar 6 bölümden sonra netlik kazancakmış.. 6 bölüm döünm noktası olcakmış..

İyi İzlemeler...

miskin
22-09-05, 18:58
2.bolum tanıtımını gordum....cook guzek gozukuyordu herkes.
bence bu dizi kanal d nin bu sezonki en iyi isi olacak...farkındaysanız 1.bolum reytingi en iyi olan dizisi oldu 2.bolumu heyecanla bekliyoruz :cool: :cool:

Pinar20
22-09-05, 21:06
ya arkadasler bu dizinin (ihlamurlar altinda) muzigi varmi sizde, demin reklamini gordum altinda siirvardi cok guzel yazilmis muzigi cok sahaneeeeeeeeee bayildim hehehehe

Pinar20
22-09-05, 21:07
ya resmen diziye asik oldum ruyama bile giriyor ;) Bulent inalda baya bir yakisikli

Pinar20
22-09-05, 21:08
Böyle bir ask yasamak isterimmmmmmmmmmmmmmm :p

ÇAKIL85
22-09-05, 21:12
cuma aksami feci bir dizi trafigi vardi izleyemedim ama tekrarini izledim güzel bir diziye benziyor.müzigi filanda hos.ama elifi keske baska biri oynasaymis ben pek begenmedim.tugba büyüküstün çok uymus ama diziye çok tatli,rolününde hakkini veriyor.umarim bu dizi de reyting kurbani olmaz uzun ömürlü olur:)

ozzde
22-09-05, 23:38
biresey sorabilirmiyim? gercekten isik sefi felanmisiniz ?

Hayır canım.Yukarıda yazan set görevlisi,ışık şefi,stajyer....Bunlar msj sayına göre veriliyor.Şu an 7 msjın ile stajyersin.İlerledikçe yükseleceksin. ;)

gzm
22-09-05, 23:54
tabiki bu senin görüşün,saygımız sonsuz;ama kendi görüşümü de söylemeden gecemicem.

O kadar iyi oyuncular varki dizide… cogu Tiyatro kökenli yada bu sektöre kac sene emek vermiş insanlar…

Bülent İnal’ı eleştirme sebebini anlayamadım,niçin yanlış secim? Basrollerde oynayan insanların illaki,yakısıklı mı olması lazım? Yada senin deyiminle karizmatik??? Ayrıca Bülent İnal gözleriyle oynamıs bu dizide adeta… Ve o kadar aday arasından secilmesi de, oyunculugunun ve bu role yakısanın sadece Bülent İnal oldugunu gösteriyor…

Bence Billur Kalkavan da dizide hiç fena degil… rolüne yakısan bir profili var kadının… iyi yani…bunca sene tv sektörüne emegi gecen insanlardan....

bu da benim yorumumdur...

Saygılar , Sevgiler...

sana aynen katılıyorum bülent inal bu role cok yakısmıs zaten persona herseyi söyledin

miskin
23-09-05, 11:48
hafta geçmek bilmedi!! ve bu gun 2.bolum....
cuma gunu kanal degistirmek zorunda kalmıyoruz ne guzel:) y.d. ın hemen arkasından ıhlamurlar altında....samimi sıcak iki dizi.

miskin
23-09-05, 12:00
ya arkadasler bu dizinin (ihlamurlar altinda) muzigi varmi sizde, demin reklamini gordum altinda siirvardi cok guzel yazilmis muzigi cok sahaneeeeeeeeee bayildim hehehehe
müzikler gercekten guzell!!!
avsar film ıhlamurlar altında nın internet sitesini yaptırıyormus...orda olus sanırım, heyecenla bekliyorum..kanal d nin sayfasından mesaj attım muzıkleri kanal d nin sitesine koyun diye...umarım jenerigi ve muzıkleri koyarlar....bu arada jenerikteki fotograflara bayıldım!!bulent inal yakıyorrr.....

pinkzone
23-09-05, 12:34
Arkadaşlar bende müziği var isteyenler bana özel mesaj atsın..

ozzde
23-09-05, 12:35
Jenerikteki afişin değişmesi çok iyi olmuş.Böyle daha güzel.4ü bir arada..İlerleyen bölümlerde entrikalar döneceğe benziyor.Bu arada arkadaşlar diziyi bugün belki izleyemeyeceğim.İzleyenler buraya aktarırsa özeti çok mutlu olurum ;)

miskin
23-09-05, 12:47
Arkadaşlar bende müziği var isteyenler bana özel mesaj atsın..
jenerik fotoları varsa koysanıza buraya...

pinkzone
23-09-05, 12:50
Arkadaşım ne yazııki bende sadece müziği var.. Elimden bu kadar geliyo... Kusura bakmayın..

Ayrıca Diğer Dizilerin Jenerik Müzikleride Bende Vaar...

Beyaz Gelincik.
Ihlamurlar altında
İlk Göz Ağrısı
Rüzgarlı Bahçe
Güz Yangını-Jenerik

İsteyen Varsa.. Özel mesaj atsın...

miskin
23-09-05, 14:29
cok guzel fotolar bunlar... diğer bas rol oyuncularının fotolarını da bekliyoruz :p ... nur surer, sinan tuzcu.....

istanbulspence
23-09-05, 19:22
ya bu diziye hakiki yeşilçam suyu damlatmışlar ama o yapılmaya çalışan hatta benzesin diye karakterleri bile eski havaya zorla sokmaya çalışan bir düzende değil
hakikaten çok iyi bir yapım ortaya çıkarmışlar
hani vardır ya türk filmlerini izlerken sürekli eleştiririz
ne kadar da '''ya bu kadar da olmaz artık''' dediğimiz yeşilçam filmlerini bile yine de büyük bir istekle seyrederiz onlarca kez
çünkü nedense onlarda değişik bir esrar vardır biz de bilmeden yine de izleriz
verildiği akşam izleyememiştim bugün sahra dan sonra dizinin adı altta yazınca sloganından etkilenerek izledim
şimdi iyi ki izlemişim diyorum kaçırılacak dizi değil bugün de yeni bölümü varmış ne zaman fragmanı çıksa televizyonun başında aldım soluğu
hala izlemeyen varsa özellikle de türk filmlerini nedensiz izliyorsa kesinlikle öneririm

miskin
23-09-05, 20:48
çook güzel bir site yapmışlar....

www.ihlamurlaraltinda.com

bir sürü set foto var içinde....menü çok yaratıcı...mutlaka göz atın!
:p :p :p

desire
23-09-05, 23:21
süper bir dizi.nihayet yilmaz ve filiz birbirlerini gördü.onlar daha cok yakisiyorlar bence... ;)

dilan_04
23-09-05, 23:39
Diziyi basladigindan beri izliyorum ve çok begeniyorum.Apayri bir havasi var,çok güzel.Bülent Inal ve Tuba Büyüküstün yine harikalar..Özge Borak'i ilk kez izliyorum,oda çok iyi.Yilmaz'la Elif'in a$ki çok güzel ama bir $ekilde ayrilacaklar,bu ap açik ortada ..Yani Yilmaz'in Filiz'i görmesi falan,Filiz'in bakislari,vs. :rolleyes: Gelecek bölümü iple çekiyorum! :) Ve bu arada müziklerde harika..

gul_solmaz
23-09-05, 23:51
Tuba Büyüküstün var daha ne olsun :)
arkadasim vallahi iclerimizden en guzel konusan sen oldun!!

ya oyunculari falan pek incelemeyin dizinin tadi kacar, ordaki duyguya bakicaksiniz ..bence sadece baslangic saati uygun degil cunku boylece ilk goz agrisini kaciriyorum..

-->2.bolum'de gozyaslarima yine hakim olamadim

istanbulspence
24-09-05, 00:40
dediğiniz gibi resmi site böyle kalmazsa iyi
her dizide geçerli değil ama iyi dizilerin genelinde başlarda izleyiciyi doyurucu iyi donanımlı bir site hazırlanıyor ama sonra bölümler ilerledikçe bir süre daha siteye resim ekliyorlar inkar etmemek lazım ama bölümlerin rakam sayısı fazlalaştıkça bu olayları da bitiyor bir bakmışsın site hep aynı kalmış
belki bakarsınız bunlar şeytanın bacağını kırar yani umarım böyle olur

forgetmenot
24-09-05, 00:44
Billur Kalkavan onların gerçek annesi mi?Üveyse tamam da gerçekse,çok genç duruyor.Bir de Bülent İnal'ın kız arkadaşı olan oyuncu, gülümserken ağzını sağa doğru fazla mı çarptırıyor ne?Azı sevimli olabilir ama, bu bunu her gülümseyişte yapıyor, fazlası da bence itici oluyor.Ağdalı bir melodram olacağa benziyor bir de uzun soluklu olacak.Bülent İnal bir harika!!

istanbulspence
24-09-05, 00:54
Billur Kalkavan onların gerçek annesi mi?Üveyse tamam da gerçekse,çok genç duruyor.Bir de Bülent İnal'ın kız arkadaşı olan oyuncu, gülümserken ağzını sağa doğru fazla mı çarptırıyor ne?Azı sevimli olabilir ama, bu bunu her gülümseyişte yapıyor, fazlası da bence itici oluyor.Ağdalı bir melodram olacağa benziyor bir de uzun soluklu olacak.Bülent İnal bir harika!!
bana değilmiş gibi geldi şimdilik çok samimi görünüyor ama ilerde para hırsından dolayı arkalarından komplimanlar çeviren bir üvey anne haline gelir mi bilmem
ya çok iyi dikkat etmişsin benim de dikkatimi çekti o özellikle bu son bölümde çok belirginleşti bir de anlamadığım kız sinirlenince de aynı ağız hareketini yapıyor
bu da senin de dediğin gibi bir süre sonra odaklanma yapıp itici bir hal alıyor

miskin
24-09-05, 02:22
ikinci bolum cook daha iyiydi bence...karakterler oturmus ve oyuncular cok daha anlamlı oynuyorlar. bence kadro cook iyi kurulmuş...alıştıgımız eskimis yuzler yerine yeni yuzlerin olması cok iyi.... her gecen bolum daha da iyi olur insallah....

internet sitesi geliştirilmeli... muzikler kesinlikle siteye eklenmeli...cok basarılı muzikler..
umarım reytingleri bol olur.
bence bu dizi yılın ilk tutan dizisi olacak.

beyaz gelincik ve ıhlamurlar altında bu senenin en güzel başlangıc yapan iki dizisi oldu...
basarıları devam eder umarım

sozer
24-09-05, 10:40
dün ilk defa izleyebilme fırsatım oldu.yorumlarınızda da belirtiğiniz gibi bu dizide yeşilçam kokusu var.konusu klasik ama oldukça kaliteli bir yapıma benziyor.yeni simalar başrolde bu bence dzi için bir avantaj umarım başarılı olur.aşka sürgün haziran gecesi gibi dizilere tercih ederim bu tür dizilerin ayakta kalmasını.

theroseberry
24-09-05, 12:07
Ben düne kadar çok beğeniyordum. Ama dün başrolde Tuba Büyüküstün'ün olduğunu görünce çok soğudum diziden. Çünkü ben Yılmaz ve Elif aşkının sürmesinden yanayım. E böyle olmayacağına göre. Çok kaliteli bir yapım ama ne yapayım huyum kurusun bir defa ısınamadığım kişilere bir daha asla ısınamıyorum. Şüphesiz dediğiniz gibi çok hoş bir kız ve çok iyi oyuncudur ama ısınamadım kıza bir kere. Tuba Büyüküstün hayranları ne olur kızmasın bana. Çünkü bu sadece benim fikrim...

tis498
24-09-05, 16:15
tüm yorumları okumadım bu yüzden bahseden oldu mu bilmiyorum ama zaten fragmanın sonunda gösterilen afişte 'türk filmlerine ve ustalara saygıyla' diyor...yani diziden sürpriz beklemeye gerek yok, tipik türk filmi...
ayrıca sanırım çiftler değişecek...
yine de izlettiriyor,tabi biraz hareketlense fena olmaz...

istanbulspence
24-09-05, 18:17
ben bahsetmiştim bundan hatta dizi için yeşilçam ın suyunu üzerine damlatmışlar demiştim
hani bazı yapımlar vardır zorla belirlendikleri formata uydurulmaya çalışılır üzerine sadece malzemesini koyarlar ama pişmemiş şekilde konur izleyicinin önüne
yapım doyurucu ilerlerken dizinin içine herhangi bir yerine entrika atarlar ama bu arada diğer konu da yerinde sayar sonra hepsini birbirine en olmayacak yerinden bulamaç ederler
ama buna bozamayacak kadar iyi bir şekil vermişler umarım bozma başarısını göstermezler
daha önce de dediğim gibi bu dizi ne kadar eleştirsekte onlarca defa izlediğimiz o filmlerin bilinmez esrarını yansıtmış kendisinde
bence sezonun en rakip sayılması gereken en başarılı yapımlardan

EL DESDİCADO
24-09-05, 18:34
Thero Tabii Görüşüne Saygi Duyuyorum Ama Ben Sirf Tubacim Var Diye Bu Diziyi Izliyorum .dizide Fena Değil.bülent Inalda Beğendiğim Bir Oyuncudur.yani Oyuncular Iyi Senaryo Fena Değil.bakalim Ilerleyen Bölümlerde Dizi Biraz Daha Oturacak Mi?

kanin
24-09-05, 18:42
tüm yorumları okumadım bu yüzden bahseden oldu mu bilmiyorum ama zaten fragmanın sonunda gösterilen afişte 'türk filmlerine ve ustalara saygıyla' diyor...yani diziden sürpriz beklemeye gerek yok, tipik türk filmi...
ayrıca sanırım çiftler değişecek...
yine de izlettiriyor,tabi biraz hareketlense fena olmaz...

70'li yılların sıçak türk sinemasına değil 80'li yılların arabesk filmlerine benziyor. Onları yeniden hayata geçirmeye ne gerek var bunu da anlamış değilim? Çok fazla şans tanımadığım bir proje...

miskin
24-09-05, 18:54
total

1YABANCI DAMAT [NET] KAND 8,10 22,90
2 BUYUK YALAN [NET] ATV 8,10 22,70
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 7,90 22,20
4 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 6,50 20,10
5 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 4,80 15,50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 18,90
7 ILK GOZ AGRISI [NET] ATV 3,90 13,30
8 YEPYENI OLACAK O KADAR [NET] STAR 3,60 9,90
9 SPOR GUNDEMI KAND 3,50 11,90
10 SPOR SAYFASI SHOW 3,50 11,60

ab
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 7,40 26,10
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 6,80 24,00
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 6,50 23,20
4 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 5,60 20,40
5 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 4,40 16,40
6 ILK GOZ AGRISI [NET] ATV 3,80 14,80
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 20,70
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,50 18,70
9 SPOR SAYFASI SHOW 3,50 14,60
10 TRT SPOR TRT1 3,10 13,60

ilk bolumden daha iyi bir reyting...bence seyirci bu diziyi sevdi...ilk goz agrısı kan kaybediyor...

sıcak bir iş... kanal d n nin yeni sezonda elle tutulur tek yeni dizisi.
Tomris Giritlioğlu projenin danısmanıymıs; bence her gecen bolumde daha da oturacak ve olaylar kimsenin ummadığı kadar hızlanacak. Avsar film kotu bir işe imza atmak istemez.

hele ki bulent inal ın kursun yarasından sonra kotu bir senaryoyu kabul edecegini ve onca emegini bosa cıkaracagını sanmıyorum, aynı sey tugba buyukustun için de gecerli, çgo dan sonra senaryosuna ve sıcaklıgına inanmasa bu işi neden kabul etsin; eminim ki bir suru teklif almıştır.

aydın bulut'un simdiye kadar yönettiği dizilere baktıgımızda da aynı sonucu çıkarabiliriz... sıcak ve samimi işler yaptı şimdiye kadar 80 lerin ajite arebesk-turk sinemasını hortlatmaktan cok 70 lerin sıcak yeşilçamını yansıtmak isteyecektir.

nur surer inanmasa ve turk sineması için iddalı bir saygı duruşu oldugunu düşünmese neden bu işe soyunsun...

özge borak ve sinan tuzcu tiyatro kokenli genc ve yetenekli oyuncular...eminim ki iyi bir proje olmasa evet demek istemezlerdi.

bence bu dizi kaliteli bir drama olacak...her anlamda. kurgusundan, görüntü yönetimine müzigine ve oyuncularına kadar...

istanbulspence
24-09-05, 19:27
70'li yılların sıçak türk sinemasına değil 80'li yılların arabesk filmlerine benziyor. Onları yeniden hayata geçirmeye ne gerek var bunu da anlamış değilim? Çok fazla şans tanımadığım bir proje...
kanin seksenlilerin arabesk filmi demişsin dediğin gibi o yıllarda bu tür filmler yayınlandı ama bence atladığın bir nokta var
o arabesk filmleri önceki dönemin esrarlı sıcaklığını taşımıyordu ama
dikkat edersen onlarda içerik olarak 70 lilerin türk sinema yapısından kopmamışlardır yani asıl hatları böyledir zaten problem de tam burda başlıyor çünkü o dönem bu yarımlıktan filmi kurtarmıyorlar
filmlerde türk filmi üslubu yapıcam diye zorla benzetme yapmaya çalışılıp ama arada çağa da ayak uydurmanın adı altında sadece yapı bozukluğunun altının çizilmesini sağlamışlar
ben bu dizide daha önce de demiştim bunu görmedim dizinin sunumu şimdilik yerinde
ama senin bakış açındır ilerleyen günlerde dediğin gibi de olursa da şaşırmam
ama filmin jeneriğinde yer alan isimlerin de bozacak bir başarı gösterebileceklerini zannetmiyorum

Pinar20
25-09-05, 19:25
mrb ya kusura bakmayin ama ben muzigi bulamadim bu dizinin cok hosuma gidiyor ihlamurlar altinda ki dizinin muzigini alabilirsem cok memnn olurum

erendiz
26-09-05, 00:24
Jenerikte Kurşun Yarası'nın sevgili Ömer Çavuş'u Avni Yalçın da var ama kendisi henüz görünmedi, merakla bekliyoruz..
Bu arada Tuba B. saç modelini değiştirse iyi olur, güzel yüzü görünmüyor bile, Özge B. ise çok hoş, çok alımlı bir oyuncu ama bir arkadaşın da dediği gibi ağzını çok çarpıtıyor..
Bülent İnal'a diyecek yok, sevgiler benden...
Tüm ekibe başarılar..

persona
26-09-05, 12:26
dizinin 2.bölümü olaydı yine! bence cok keyifli bir dizi...

insanoglunun en sevdigi günlerden biridir cuma.. ve keyifli bişey yapmak ister... biz evde bulunanların da yapacagı en güzel şeydir bence, oturup Ihlamurlar Altında yı izlemek...

Hep böle güzel,tadında devam edecek...

Emin olun...

Sevgiler...

persona
26-09-05, 12:28
Usta Tİyatro oyuncusu, Avni Yalçın diziye 3. bölümden sonra girecek...

4. yada 5. bölümde dizide izleyebilecegiz kendisini de...

;)

MasalTeam
26-09-05, 14:25
Usta Tİyatro oyuncusu, Avni Yalçın diziye 3. bölümden sonra girecek...

4. yada 5. bölümde dizide izleyebilecegiz kendisini de...

;)

Süper :) Bu arada tanimayanlar icin kücük bir bilgi ;

" Kursun Yarasi " dizisinde Ömer Cavus rolündeydi :)

miskin
26-09-05, 16:29
Bu Akşam 23.45...kanal d de 2 bölümü kaçıranlar için tekrar yayın var...duyurulur :rolleyes:

Pinar20
26-09-05, 16:33
bana ihlamurlar altinda ki dizinin muzigini yoliyan arkadasa coooooook tesekur ederim :) gercekten cok sevindim merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii

istanbulspence
26-09-05, 19:55
bana ihlamurlar altinda ki dizinin muzigini yoliyan arkadasa coooooook tesekur ederim :) gercekten cok sevindim merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii
almış olman iyi fazlaca dinlersin artık dediğim kişiden mi aldın pinar20
ya çok sevindim avni yalçın ın diziye gireceğine desenize dizinin parlaklığı artacak
iyi ki bahsedilmiş bu yeniden yayınlanma durumundan ben izledim ama ikinciyi izlemek daha bir doyurucu olacak

Pinar20
26-09-05, 20:09
bilmiyorum msn adresime yolamis arkadas "gzm82" arkadasa tesekurler

sozer
26-09-05, 20:59
rica etsem dizinin müziğini bana da gönderebilirmisin özel mesajla

persona
27-09-05, 10:56
evet bende cd yi takıp,gün boyunca dinliyorum müzikleri....

cok güzel...

yapanların ugrasanların ellerine saglık...

ve de albümü cıkacak diye biliyorum...

gülbebek
27-09-05, 16:50
selam Arkadaslar,

Ihlamurlar altinda dizinin musigini cok begendim. Ama nasil bulacagim bilmiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

sihirlisinema
28-09-05, 17:24
diziden biraz istanbul masalı, biraz arabesk türk filmleri kokusu yayılmaya başladı...

gzm
28-09-05, 23:59
diziden biraz istanbul masalı, biraz arabesk türk filmleri kokusu yayılmaya başladı...

ben süper bi bim İZLEYİCİSİYDİM DİZİ BİTTİ AMA hala izliyorum bu dizinin kesinlikle BİM le alaksı yok

türk filmi zaten eski türk filmi anısına diyo zaten

tabi begenmek zorunda degilsin saygımda var

gzm
29-09-05, 00:02
selam Arkadaslar,

Ihlamurlar altinda dizinin musigini cok begendim. Ama nasil bulacagim bilmiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

www.omuzomuza.info adresinde ıhlamurlar altında bölümünde müzigini ekledim indirebilirsiniz

KdzLADY
29-09-05, 00:05
ben süper bi bim İZLEYİCİSİYDİM DİZİ BİTTİ AMA hala izliyorum bu dizinin kesinlikle BİM le alaksı yok

türk filmi zaten eski türk filmi anısına diyo zaten

tabi begenmek zorunda degilsin saygımda var

aynen katiliyorum..

missduncan
29-09-05, 10:42
daha bir bölüm izledim,hemen kaliteli bi dizi olduğunu anladım.keşke ilk bölümlerini izleseymişim.dizideki elif ve filiz karakterlerini çok sevitorum.zaten tuba büyüküstün çok güzel bi kız.rolüde kendisine çok yakışmış...

persona
29-09-05, 11:00
daha bir bölüm izledim,hemen kaliteli bi dizi olduğunu anladım.keşke ilk bölümlerini izleseymişim.dizideki elif ve filiz karakterlerini çok sevitorum.zaten tuba büyüküstün çok güzel bi kız.rolüde kendisine çok yakışmış...

dur şekerim,pek bişey kacırmadın, üzülme.

;)

izledigin 2.bölümdü... daha ne bölümler var, sakın onları kacırma derim ben :)

hadi iyi seyirler!

persona
30-09-05, 17:37
ve bugün!!!!

3. bölümle dizi karsınızda!!!!

buyrun bakalım

:):):)

persona
30-09-05, 17:57
6.BLM su sıralar cekiliyor...

haydi hayırlı olsun ...

:) :P

desire
30-09-05, 19:37
süper bir dizi ya. 3.bölümü merkla bekliyorum.
fragmanda gördüm yilmaz elife tokat atiyor.galiba ayrilik rüzgarlari esecek bu bölümde...

gul_solmaz
30-09-05, 23:57
bugun baktim muzik : nail yurtsever yaziyodu...belki muzigi bulmaya yardimci olur bu...ayy arkadaslar yilmaz elif'e tokat atti, ama ici yandi cocugun yaa gozleri kipkirmizi olmustu,,tabi o sirada bende agladim :D ama bence elif en sonunda omerin yanina yani bara gitmekle hata yapti..

kanin
01-10-05, 00:04
Eski türk filmi değil arabesk bir dizi olmuş bu. Sıkıla sıkıla seyrediyoruz. hele bir de sonunu bilince çünkü bu tip o kadar çok film seyrettik ki, insan en azından biraz farklı işler.

EL DESDİCADO
01-10-05, 00:14
Eski türk filmi değil arabesk bir dizi olmuş bu. Sıkıla sıkıla seyrediyoruz. hele bir de sonunu bilince çünkü bu tip o kadar çok film seyrettik ki, insan en azından biraz farklı işler.
bence güzel bir dizi.oyuncular için bile takip edilebilir.

1907
01-10-05, 00:38
Ben beğendim güzel dizi yani. Oyuncu kadrosu da hoşuma gitti. Özellikle Elif ve Yılmaz tipleri uymuş birbirine. Diğer oyunculardanda sırıtan yok. Birinci bölümden beri seyrediyorum. Yorumumu yazmak için acele etmek istemedim. Şimdi üçüncü bölüme geldi merak ediyorum neler olacak. Yılmaz çok kıskanç biri Elif'e çok baskı yapıyor. Elif aslında çok seviyor onu akıllı bir kız ama adamın gözü birşey görmüyor kıskandığı zaman. Birde çok ağır konuşuyor ya. En sonunda tokat attı ona çok üzüldüm çünkü Elif annesine karşı çok savunmuştu Yılmaz'ı özelliklede şiddet konusunda. Ama yine de Elif oraya gitmiycekti kötü yaptı bir anlık öfkesinin esiri oldu bence.

gul_solmaz
01-10-05, 00:41
evet yilmaz sert ama bir yandan hakli,ne isi var gece yarisi elin arabasinda. omer zaten capkinlik kitabini yazmis ,yilmaz o torendeki soylenenleri duydu cildirdi, ama ne olursa olsun tokati atmamaliydi..

forgetmenot
01-10-05, 09:29
Ben Elif'in aklının yavaş yavaş çelindiğini düşünüyorum.İyi kız,Yılmaz'ı da seviyor, ama işte başka şeylerin de varolduğunun farkına vardı bir şekilde!Buna zenginlik deyin,iş yaşamında yükselme ve daha çok para kazanabilme fırsatı deyin,bir şeylerin oranı arttıyor yüreğindeki,o bara gitti.Bence bara gitme düşüncesi, onun yedeğinde vardı.Bir kere Elif çok kendinden emin, ne yaptığını bilen bir kız.Onun için kararsızlık söz konusu değil.Yılmaz ona inanmayınca,o da diğer düşüncesini uygulamaya koydu.Sinan Tuzcu, çok inandırıcı yazılmış 'zengin oğlan'rolünü hiç sündürmeden, layığıyle oynuyor.Ben ondan daha soğukkanlı ve akıllı olan, kız kardeşinin Yılmaz'a karşı gelişebilecek, hislerinin şiddetinden korkuyorum.Baksanıza onun olan ve çok sevdiği şeylere karşı tavrına(bakınız at'ı).Asla kaybetmekten hoşlanmıyor.Yanlız şimdilik sosyal seviye farkına gönülden inanan bir 'zengin'olarak Yılmaz'a yaklaşmıyor.Bence zaman içinde Yılmaz işinde yükselecek, o zaman zengin kızı kimse tutamayacak!!

dıary
01-10-05, 09:32
dizi müzigini farkettinmiz seher vakti dizi müzikleriyle aynı güzel bi dizi begendim müzikler cok etkileyici bence

KaDeRiM
01-10-05, 09:34
Ben de bu diziyi büyük keyifle izliyorum ama zaman zaman bu kadar da olmaz dedirten abuk olaylar çok canımı dıkıyor, mesela dün akşamki bölümde Yılmaz Elif'i arıyor iş yerinden, gerçi 1. bölümden beri böyle ama... Yani şimdi 5 10 yaşında bebelerde bile cep telefonu varken bunlarda neden yok? Hadi onu geçtim Yılmaz konuşurken arkasındaki adamın hadi bee kaderşim diye ikide bir söylenmesine ne demeli? Böyle birşey varmı yaaw? Bi defa söylersin, adam resmen Yılmaz'ı gıcık etmek gibi durmuş orda sanki, çok saçma geldi... Bir de dediğim gibi acilen şu telefon olayına bir çözüm bulmaları gerek, ayrıca bu Elif madem Yılmaz'ı bu kadar seviyor Ömer Bey'e neden 'Ben nişanlıyım' demiyor, nişanlımı bekliyorum diyebilirdi.

Kadro süper, hikaye güzel ama senaristler işin kolayına kaçıyor ve diziyi basite indirgiyorlar. Biraz daha dikkat lütfen!!'!!!

sozer
01-10-05, 09:37
bence de güzel bir dizi.bülent inal çok başarılı.dünkü bölümde elif oraya gitmekle hata yaptı.sonraki bölümü gerçekten merak ediyorum

nurcice
01-10-05, 10:09
arkadaşlar, birde şu yönden bakmak gerek belkide elif oraya ömer e hesap sormaya gitti. peşimi bırak gibisinden falan çıkışacak. inşallah öyle olur yaa, ben çok üzülüyorum onlara. aşkın, paranın karşısında kaybetmesini istemiyorum. hatırlarmısınız ibrahim erkal ın bir filmi vardı canısı diye konusu biraz onu andırıyo ama ne olursa olsun izlemekten zevk alıyorum. gayet başarılı bir yapım olmuş. emeklerinin karşılıksız kalmaması dileklerimle.

Mili
01-10-05, 10:35
bence elif oraya hesap sormak için falan gitmedi yediği tokatın etkisiyle hırsa girdi ve ortada öyle birşey yoktu bak artık var demeye getircek. Çünkü o anda şuuru yerinde değil, ne yaptığını bilmiyor, evlenme arifesinde yediği tokatın etkisiyle kendini kaybetmiş bulunuyor.
Ve bence Elif Ömer'e karşı boş değil. Bu yüzden nişanlım vs... gibi sözcükler kullanmıyor ona. Dün geceki bölümde bile Yılmaz'a hakkında söylenenler doğrumu sorusunun yanıtı olarak ne bilim git onlara sor dedi. Şu anda Elif ikilem içinde bi yerde zenginlik, ve kibar bir bey, ona değer veriyo onu incitmiyo ve etkiliyo. diğer yanda sefilce bir yaşam ama aşk. Bence Elif Ömer Beyi tercih edecek. Bu tokatın acısı kötü olacak gibi. Hadi bakalım yeni bölümde heyecanla olayların gidişatını izleyeceğiz.

nurcice
01-10-05, 10:48
elif in aklının karışık olduğu doğru bide annesinin baskısı, yılmaz ın kıskançlıkları, geçim derdi, evlenme stresi falan derken iyice bunaldı. mantığı ve yüreğinin arasında sıkışmak üzere umarım bir an evvel kurtulur bu girdaptan ve yılmaz la zorlu ama güzel bir yaşama devam eder. öte yandan ömer patronu olduğu için belki bi şey diyemiyo, tam da kariyerinde iyi bir başırı sağlamışken, yolunun kesilmesini istemiyo bence, çünkü aklında hep yılmaz la güzel bir evde oturma hayalleri var ve bunun için kendisinin de destek sağlaması gerektiğinin farkında.

desire
01-10-05, 12:36
bence elif oraya hesap sormak için falan gitmedi yediği tokatın etkisiyle hırsa girdi ve ortada öyle birşey yoktu bak artık var demeye getircek. Çünkü o anda şuuru yerinde değil, ne yaptığını bilmiyor, evlenme arifesinde yediği tokatın etkisiyle kendini kaybetmiş bulunuyor.
Ve bence Elif Ömer'e karşı boş değil. Bu yüzden nişanlım vs... gibi sözcükler kullanmıyor ona. Dün geceki bölümde bile Yılmaz'a hakkında söylenenler doğrumu sorusunun yanıtı olarak ne bilim git onlara sor dedi. Şu anda Elif ikilem içinde bi yerde zenginlik, ve kibar bir bey, ona değer veriyo onu incitmiyo ve etkiliyo. diğer yanda sefilce bir yaşam ama aşk. Bence Elif Ömer Beyi tercih edecek. Bu tokatın acısı kötü olacak gibi. Hadi bakalım yeni bölümde heyecanla olayların gidişatını izleyeceğiz.

sana kesinlikle katiliyorum.elife basina birsey gelecek ve pisman olacak ama cok gec olacak...

erendiz
01-10-05, 13:10
Arkadaşlar dizi dün kendi saatinde birinci oldu, 22.00 kusaginda en fazla reyting alan yapımdı. böyle devam etmesini dileriz... Bu arada oyuncular başta Bülent İnal ve Özge Borak olmak üzere çok iyi oynuyorlar, rol dağıtımı da Billur Kalkavan hariç gayet başarılı, Billur Kalkavan bence hem iyi oynayamıyor, hem de sempatik değil, neyse ki rolü pek yok..Gerçi Ömer ile Filiz'in babası rolündeki oyuncu da öyle ama neyse...çok donuklar..
Bir arkadaş niye cepleri yok diyor? Yılmaz ile Elif'in beş parası yok, cep telefonlari nasıl olsun, olması abes zaten, senaristler doğruyu yapmış, ama Elif'in kardeşinin bilgisayarı vardı, Elif'in başvuru mektubunu yazmıştı. O eğitim amaçlıdır; güçlükle de olsa almışlar diyebiliriz.. bilmem..

istanbulspence
01-10-05, 13:13
daha önce bu forumda bundan çok bahsettim
bu başlığın her mesajını çok dikkatlice atlamadan okuyorum
okuduğuma göre de dizi için arabesk ya da özellikle bunu gördüğümde de çok şaşırdım bir istanbul masalı esintileri kokuyor ifadelerini gördüm
daha önce de özellikle 80 lilerin arabesk filmlerine benzetilmişti bu dizi
ben de buna karşılık fikirlerimi öne sürmüştüm
bakıcak olursak tamam bu dizinin konusu bize hiç yabancı değil ama yeşilçam ın o altın çağını yaşadığı yılların bıkmadan usanmadan seyretiğimiz filmlerinde de bu yok muydu
peki onları neden bizler arabesk demeden izliyoruz
bir istanbul masalı na gelince
bu dizide başladığında bunu defalarca izlediğimizi biliyorduk çünkü bu dizide de bozulmamış olarak zengin fakir olayının çok benzeri vardı özellikle de ilk bölümlerde ama bizler izledik
aslında bir istanbul masalı da benim böyle nitelendirmediğim ama arabesk dediğiniz durumu yaşattı
bence bu dizi türk milletinin hangi zaman da olursa en azından dizilerde her zaman izlemek istediğini sergiliyor
bence bunu da izleyicinin ilgi durumunu üst düzeyde tutarak yapmayı başarıyor

erendiz
01-10-05, 13:23
BİM belki de en arabesk diziydi, neden derseniz hem arabesk yaşamdan zırnık eser yok ,herşey çok sofistike öyle ki, şoför ve ailesi bile villada oturuyor, ama konu vıcık vıcık arabeskti, zengin oğlan (lar), onurlu genç kız..Bu dizi de en azından herkesin yeri belli, Elif BİM'deki kız gibi (adını unuttum) yani Ahu Türkpençe gibi son model giysilerle dolanıp durmuyor ortada en azından...

tvrehberi
01-10-05, 13:46
arkadaşlar ben ilk bölümü izleyememiştim sonradan izlemeye başladım.o yüzden sizi bişey soracağım:yılmaz bi yandan da okuyo mu?okuyosa nerde okuyo?

istanbulspence
01-10-05, 13:59
arkadaşlar ben ilk bölümü izleyememiştim sonradan izlemeye başladım.o yüzden sizi bişey soracağım:yılmaz bi yandan da okuyo mu?okuyosa nerde okuyo?
bir yandan okuyor hatta bütün beklenilen durum yılmaz ın okulu bitirmesi
nerde okuduğu söylenilmedi galiba

erendiz
01-10-05, 14:27
Hukuk'da okuyor galiba ama derse doğal olarak hiç devam edemiyor, hukuk fak. eskiden derse devam mecburiyeti yoktu ama şimdi nasıldır, bilen var mı?

griffiths
01-10-05, 14:41
bence birkaç bölüm daha kaldı patlama yapmasına
yavaş yavaş tutunmaya başladı dizi halk tarafında
bir kere müziği çok sağlam
konu cazibeli
çünkü bu ülkenin sosya ekonomik gerçeğini bütün çıplaklığıyla ortaya koyuyor
gelir düzeyleri farklı insanların arasındaki ince çizgi başarıyla çiziliyor
aşk mı para mı gibi yüzyıllardır konuşulagelen bir konu ana tema
ilgi çekmemesi, takip edilmemesi imkansız bir kombinasyon
reytinglerde 4. sırada
ama önümüzdeki haftalarda ilk 3 ü zorlar hatta 1 ile 2 arasında gidip gelebilir diye düşünüyorum
bu arada ömer rolünü oynayan oyuncu dehşet bir potansiyel
nerelerdeymiş şimdiye kadar

tis498
01-10-05, 14:43
okulunu bilmiyorum ben...
ama dünkü bölüm fazla arabeskti hatta abuktu...tokat falan...adam hödük hadi, tokatı attı.kıza ne demeli ilk fırsatta karşı tarafı mı geçilir?!!ne çeşit bir aşk bu!..

bu arada ömer,sinan tuzcu..en son inşaat ta görmüştük yanılmıyorsam...

erendiz
01-10-05, 15:03
ama dünkü bölüm fazla arabeskti hatta abuktu...tokat falan...adam hödük hadi, tokatı attı.kıza ne demeli ilk fırsatta karşı tarafı mı geçilir?!!ne çeşit bir aşk bu!..

hakikaten bir megolomanlık hali söz konusu, sizden önce mesaj yazanları da okuyacak olursanız bu sefer bir numara olursunuz güzel kardeşim, adam Hukuk'ta okuyor dedik ya!!!!

tis498
01-10-05, 15:22
hakikaten bir megolomanlık hali söz konusu, sizden önce mesaj yazanları da okuyacak olursanız bu sefer bir numara olursunuz güzel kardeşim, adam Hukuk'ta okuyor dedik ya!!!!

yanlış okumadıysam 'hukukta galiba(!)' dendi...merak etme,foruma bazıları gibi balıklama dalmıyorum.ama hukukta okuduğuna dair kesin birşey yok...ayrıca diğer üyeleri bilmem ama bana laf atıyorsan üslubuna dikkat etmeni rica ederim!..

istanbulspence
01-10-05, 15:31

ilk bölümünü izleyememiştin ya
şöyle bir durum var tamam hemen oraya gitmesi iyi bir olay değil ama bence bunda bir olağan dışılık yok çünkü dizideki elif karakteri zaten pırıltılı yaşama her zaman özenen bir karakter
annesi de kızın babasıyla olan hayatından kesitler sunarak bunu her zaman önüne koyuyor
zaten yılmaz ın sevgisine karşı koyabilseydi yani bu durum yoğunluk kazanmamış olsaydı bile elif zaten ömer i benimsemekte zorlanmazdı duygusal olarak da yaşayacağı hayat bakımından da
kendi düşüncelerinden de vazgeçmeyerek ömer i yine bu haline getirirdi
yılmaz ın daha önce kendisine haksız yere koyduğu postalar özellikle çok sevmesine rağmen gösterdiği güvensizlikten de fena halde etkilenmişti bir de üstüne bunu sürdürünce ve önünde annesinden kesitler
ömer in de onu cezbeden bir durumu da var zaten direk açık olan kapıya yöneldi

emoss
01-10-05, 16:28

Bencede hemen gitmeseydi o konuda sana katiliyorum.. Ben dun ilk diziyi izledim cok hos ve guzel bir diziye benziyorr.. :D ...

pinkzone
01-10-05, 20:13
Çok güzel bir bölümdü..

Ama kızın hemen tokat yedikten sonra ömere gitmesi saçma oldu.. Kız bence o kadar sevmiyo

Ben bülentin rolünü beğendim birde tuğbanın..

istanbulspence
02-10-05, 01:57
daha öncekinde de bahsettim
elif eğer yılmaz ı sevmeseydi onu bırakmak için tereddüt etmeyecek sebepleri vardı
sadece annesinin her zaman önüne sunduğu '''biz de sizin gibiydik babanla evlenmeden önce ama her şey değişti diye başlayıp gerisini feci şekilde anlattığı durumları''' kulak arkası etmeyip bunları değerlendirirdi bu bir sebep

elif karakter bakımından bıraksalar büyük alışveriş merkezlerinden çıkmayacak biri ve artık işini de büyütmeye başladı parasal olarak da daha iyi olabileceği bir dönemde bu da sebep teşvikleyici olabilir

ayrıca en dikkat çekeni sevmemiş olsa ömer e yeşil ışık yakmasa bile yılmaz gibi alış veriş merkezlerinde gezmeye bile yanaşmayan yani elif in kendisine bu taraftan hiç benzemeyen birini
hatta çok sevdiğini söylediği ama hiç fırsat vermediği haksız boyutlarda güvenmeyerek kendisini bunaltan birini bırakmak elif için kaçınılmaz olurdu ama eğer bunları değerlendirseydi
ama o kendisini yıprattığı halde buna izin verip gece boyu yılmaz la arasını düzeltmek için kapılarda bekliyorsa bence hakikaten seviyordur

hıhhh şu da var bence de yapmamalıydı çünkü anlaşılıyor ki özellikle o çok taze kafa bozukluğuyla kendini bilmemesi ona istemediği durumları yaşatacak
ama bence bu saçma değil yanlış bir hareket

iremm
02-10-05, 04:57
ya dizinin asil konusu bence filiz le yilmazin aski ve sonucta elif omer la aralarinda birsey olucak bu cok belllii bence guzel dizi en azindan elif karekteri harika

okiz cok guzel ya guzel derken varki birseyi var

emoss
02-10-05, 18:13
aklim karisti yorumlari okuduktan sonra..

Simdii yilmaz la filiz ask mi yasiyacak ilerki bolumlerde... ama ozman elif ve yilmaz askina ne olacak.. ozman gerek bir yesilcam filmi olur... elif de omer le birlikte olur... sonra yine yilmaz la elifin aski filizlernir tam olur :D ... senaryo ne hakkinda gidiyorrr..

erendiz
02-10-05, 18:47
Eski bir film vardı, Türkan Şoray ile Ayhan Işık oynuyordu. İsmi Acı Hayat. Türkan Ş. manikürcü, Ayhan Işık ise oto tamircisi idi yanılmıyorsam. Zengin adam tarafından Türkan iğfal edilir, ayrılırlar, sonra Ayhan Işık çok zengin olur, zengin adamın kızkardeşini bu sefer o baştan çıkarır, filmin sonunda Türkan ölür, daha doğrusu intihar eder, Ayhan da çaresiz zengin kızla kalır, çok acıklı bir son....umarım senaryo aynı değildir, değişmiştir, bakalım göreceğiz...

emoss
02-10-05, 19:14
Eski bir film vardı, Türkan Şoray ile Ayhan Işık oynuyordu. İsmi Acı Hayat. Türkan Ş. manikürcü, Ayhan Işık ise oto tamircisi idi yanılmıyorsam. Zengin adam tarafından Türkan iğfal edilir, ayrılırlar, sonra Ayhan Işık çok zengin olur, zengin adamın kızkardeşini bu sefer o baştan çıkarır, filmin sonunda Türkan ölür, daha doğrusu intihar eder, Ayhan da çaresiz zengin kızla kalır, çok acıklı bir son....umarım senaryo aynı değildir, değişmiştir, bakalım göreceğiz...

Hehe cok guzel bir benzeteme.. insallah sonu boyle olmazzz... Bence yilmaz ve elif cok yakisiyorlarr.. Insallah ayrilmazlar yada birbirlerine sevmekten vazgecmezler.. su filizde cok guzel bir kiz ama elif daha cok yakisiyorrrr yilmazz

evanescencefreak
02-10-05, 22:50
Diziyi ilk bu hafta izledim ve cok begendim.
Konu hemen anlasildi.
Kizin hemen oburuyle bulusmasi bence dogal cunku o tokat yuzunden ne yapacagini sasirdi.
bir tur intikam gibi bir sey.
Bence patronuna az olsada biraz birseyler hissediyor.Hakli olarak tabii.
Nisan atilir.Hadi hayirlisi.

istanbulspence
03-10-05, 13:22
Diziyi ilk bu hafta izledim ve cok begendim.
Konu hemen anlasildi.
Kizin hemen oburuyle bulusmasi bence dogal cunku o tokat yuzunden ne yapacagini sasirdi.
bir tur intikam gibi bir sey.
Bence patronuna az olsada biraz birseyler hissediyor.Hakli olarak tabii.
Nisan atilir.Hadi hayirlisi.
aramıza katılan birini daha görmek iyi
dizi gün geçtikçe tribün yapıyor
ben de bahsettim sen de bana benzer bakıyorsun olaya
eğer yılmaz ı hakikaten sevmeseydi ömer in onu etkilememesi kaçınılmazdı
daha önce de dediğim gibi yılmaz dan uzaklaşması değil de o gece oraya gitmesi yanlış ama saçma değil
bu bölüm müthiş olacak

sepeto2002
04-10-05, 09:36
ben üç bölmdür keyifle izliyorum. eski türk filmi tadı versede, hoşuma gidiyor. nede olsa yeşilçam filmlerini ezberlemiştik. bunda aynı motifleri görsekde zaman zaman, yinede severek izliyorum.

*lalezar*
04-10-05, 11:46
bence oraya "bırak artık peşimi ben nişanlımı seviyorum senin yüzünden kavga ettik " filan gibi seyelr söylemeye gitti ama sanırım gazozuna ilac olyı gerceklesecek ömer bulmuşken bırakmaz elifi

forgetmenot
04-10-05, 12:56
Yeni bölüm özetini okurken,bende de 'gazozuna ilaç' düşüncesi uyandı ama kısa bir an için. Çünkü eğer senaryo böyle gelişirse, dizinin ağırlığına,kalitesine uymayan basit bir gelişme olur.Eğer öyle olucaksa,neden karakterler, duygu dünyaları dikkate alınarak ince ince işlen(di)iyor?(Evli mutsuz kadın,sarhoş koca,ümitsiz aşık genç detayı gibi)Bence, Sinan Tuzcu daha uzun ve meşakkatli yollarla 'esas kızı' elde etmeli.

miskin
04-10-05, 13:26
bence oyle gelismeyeek...yeni bolumde işler daha da karısacak sanırım, kanal d de bulent inal la sinan tuzcunun roportajı vardı gecen gun, izledim... omer (sinan tuzcu) gozunde morluk oldugu icin gozlukle roportaj verdi...sanırım bir kavga sahnesi var ilerleyen bolumlerde... bulent inal aksiyonun artacagından bahsetti... bence yılmaz ve omer bu bolumde karşı karşıya geleekler...ve kıyamet kopacak... yeni tanıtımı izleyen var mı???

istanbulspence
05-10-05, 00:04
hiç te beklediğimiz gibi istenmeyen olaylar gerçekleşmiyor
izleyiciyi arada şaşırtması çok iyi
değişik bir havası olacak bu bölümde anladığım kadarıyla dizinin
ya şimdi daha bir sardı dizi

gzm
05-10-05, 00:49
Yeni bölüm özetini okurken,bende de 'gazozuna ilaç' düşüncesi uyandı ama kısa bir an için. Çünkü eğer senaryo böyle gelişirse, dizinin ağırlığına,kalitesine uymayan basit bir gelişme olur.Eğer öyle olucaksa,neden karakterler, duygu dünyaları dikkate alınarak ince ince işlen(di)iyor?(Evli mutsuz kadın,sarhoş koca,ümitsiz aşık genç detayı gibi)Bence, Sinan Tuzcu daha uzun ve meşakkatli yollarla 'esas kızı' elde etmeli.

sana katılıyorum ama gazoza ilac artık gercek olmaya basladı yani eskiden türk filmi klasigiydi simdi popüler bi olay olmaya basladı tabi dedigin gibi basitlestirir

nurcice
06-10-05, 08:29
elif ve yılmaz aşklarının en zor dönemine giriyolar. yılmaz keşke o tokadı atmadan önce elif i bir dinleseydi ki, erkekler böyle işte öfkeyle hareket edip sonrada pişman olurlar. özür dileyince her şeyin eskisi gibi olacağını düşünürler. ama hiç bir şey eskisi gibi olmaz. bence yılmaz ın çookk çalışması lazım çook. elif gururlu bir kız ama oda yılmaz ın düştüğü hataya düştü. keşke ömer in yanına gitmekte acele etmeseydi. şimdi ömer in ondan kopması daha da zor olacak. zaten bi ışık bekliyodu adam onuda aldı.

miskin
06-10-05, 13:52
tanıtımda yılmaz ın agzından bir şiir okudular süperdi!!!!

"yıldızlar deniz ve ben her aksam seni bekliyoruz.....sensiz yasayamam ...."

bu nasıl bir aşk hikayesidir yaaaaa!!!! bu bölüm de deli gibi ağlayacagız sanırım!!!

sozer
06-10-05, 14:37
tanıtımını gördüm bu bölümde çok güzele benziyor...elif arada kalmışa benziyor..

miskin
06-10-05, 17:02
elif omer ve yılmazın arasında kalıyor sanırım....bence yılmazı sececek...
aslında o zaman da omer için uzulecegim...adam asık oldu elife ne yapsın! çevresinde o kadar dejenere varken tabii ki elife aşık olacak...yılmaz elif askının da surmesini istiyorum....

bu dizi neden bu kadar inandırıcı ve gercek yaaaa!!!
sanki bizim içimizde oluyor ne oluyorsa...hanginiz boyle bir aşkı yaşamadınız??

sevgilinizin yanında hesap odeyemeyip rezil oldugunuz olmadı mı?!!!
çok seviyorum deyip de arkanızı donmek zorunda kalmadınız mı??

sıcacık bir duygu bu dizi yaa.... :rolleyes:

istanbulspence
06-10-05, 17:08
tanıtımını gördüm bu bölümde çok güzele benziyor...elif arada kalmışa benziyor..
iş arada kalmaya kadar gelmişse
yılmaz ellerinde çiçekler durumu yapsa da kendini zor kurtarır gibime geliyor
atlamim resimlerde göz alıcı

desire
06-10-05, 18:44
michelle resimler icin cok tesekürler...

bence elif her ne kadar yilmazi sevsede sonunda ömer ile beraber olacak.para ve lüks bir hayat onun gözünü boyucak...

miskin
06-10-05, 18:58
haklısınız aslında yılmaz la aşk yaşarken omere yaklaşması para nedeniyle olabilir...ama omer de ona aşık... ve gayet hoş bir tip...yani gerçekçi olmak gerekirse kendisini kısıtlayan ve zorlayan bir aşk mı seçilmeli yoksa kendisine değer veren bir aşık mı??

zor bir durum.... omer için de zor...kızla birlikte olursa onun para yuzunden kendisini sectiğini düşünecek bence...

sonuç olarak senaryo bu kadar bizi konusturuyorsa bence iyi tasarlanmış... iyi yazılmış...

bakalım yarın ne olacak??

keşke bu senaryoyu uzun metrej yapsalardı...her hafta beklemek zor oluyor :rolleyes:

forgetmenot
06-10-05, 22:25
Belki diziyle doğrudan ilgili ve popüler bir soru olmayacak ama yine de merak ediyorum, sormak istiyorum.Fragmanı seslendiren bayan,eski TRT spikerlerinden Ülkü hanım mı acaba?Bilgisi olan, cevabını yazabilir mi?

gurbetci
06-10-05, 22:42
Tuba Büyüküstüne bayiliyorum ama saclarini yapan her kimse ona cok kiziyorum.O güzel yüzü kapatmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. :confused:

gurbetci
06-10-05, 22:43
Belki diziyle doğrudan ilgili ve popüler bir soru olmayacak ama yine de merak ediyorum, sormak istiyorum.Fragmanı seslendiren bayan,eski TRT spikerlerinden Ülkü hanım mı acaba?Bilgisi olan, cevabını yazabilir mi?

ben de aysenur yazicinin sesine benzettim

forgetmenot
06-10-05, 22:49
Haklısınız sanırım cevap,Ayşenur Yazıcı.Yanlız Ayşenur hanım, daha davudi bir tonda okumuş metni,belki onun için Ülkü hanıma benzettim!Kesin cevabıbilen bir ilgili olsa da öğrensek!Çünkü fragmanı çok özgün bir havaya sokmuş, onun seslendirmesi.

griffiths
07-10-05, 00:01
Dizinin müziğini kendi resmi sitesi (www.ihlamurlaraltinda.com)dışında başka bir yerde dinleme imkanımız var mı?
pc ye indirmek için yani.

desire
07-10-05, 00:14
iste soundtrack...
bol bol dinlemeler... ;)

http://**********.de/files/5489327/Ihlamurlar_Alt_nda.mp3.html

KuSu_CaN
07-10-05, 02:00
iste soundtrack...
bol bol dinlemeler... ;)

Sarkinin kalitesi cok iyi! Cok Tesekkür ederim ozlem22 bizimle paylastigin icin!!

minemtoprak
07-10-05, 10:28
Bence bu sezona damgasını vuracak süper bir dizi.Özellikle Tuba ya bayılıyorum çok hoş bir kız.
Ama Yılmaz ın tavırları çok sert.18.yy anadolu erkeği kafası.Bakalım Tubayla yolları kesişince de bu tavırlarını sergileyecekmi.

gurbetci
07-10-05, 12:07
iste soundtrack...
bol bol dinlemeler... ;)

kizim bu dizinin müzigini cok seviyor.iki gündür hasta,bu linki görünce hemen indirdim ve müzigi actim.Gözlerini acip eslik etmeye basladi.Daha 2,5 yasinda nasil eslik ettigini tahmin ediyorsunuzdur :D

Tesekkürler özlem ;)

griffiths
07-10-05, 12:52
müzik için çok tşk. ler

bu arada fragman orjinal ve romantik ve gözalıcı ve dikkati fazlaca üzerine toplayan cinstendi
ayşenur yazıcının sesini nerede duysam tanırım
fragmanda böyle bir seslendirme yaptığı için çok memnun oldum
herkese bu akşamki bölümde iyi seyirler

her ne olursa olsun, kazanan hep aşk olsun

miskin
07-10-05, 16:48
bu gun sahilde yürüyüs yaparken yılmazla elifin aşiyanda oturdukları deniz fenerinin yanından gectim... o ana kadar o deniz fenerini farketmemistim bile...tavsiye ederim...orda 10 dakika oturun...butun bogaz ayaklarınızın altından akıp gidiyor... dizideki mekanlar da cok basarılı bu arada... :rolleyes:

sozer
07-10-05, 21:26
bu gun sahilde yürüyüs yaparken yılmazla elifin aşiyanda oturdukları deniz fenerinin yanından gectim... o ana kadar o deniz fenerini farketmemistim bile...tavsiye ederim...orda 10 dakika oturun...butun bogaz ayaklarınızın altından akıp gidiyor... dizideki mekanlar da cok basarılı bu arada... :rolleyes:
keşke istanbulda olsaydıkta oraya gitme şansımız olsaydı.dizide göründüğü kadarıyla harika bir yer.orda olmak isterdim.AH İSTANBUL AH.............

evanescencefreak
07-10-05, 23:47
bugunki bolum guzeldi.
elif bence isine tercih edecek ve yilmazla aralari iyice bozulacak.
evlilik cok geride kalir.
yilmazda bi yandan hakli tabii.
ama elife hak vermemek olmaz.
filiz diger kizi bal gibide kiskaniyor.
mehmetle aralarinda birsey olacak gibi...

desire
07-10-05, 23:54
süper bir bölümdü.ben bu bölümde elife biraz daha hak verdim.aslinda yilmazda hakli ama cok sert davraniyor kiza...
bence elif iste kalmaya karar verecek ve yilmazla yollari ayrilacak...
elifi bence parfüm reklaminda kullanacaklar ve elif sosyeteye adim atacak...

sozer
08-10-05, 00:01
süper bir bölümdü.ben bu bölümde elife biraz daha hak verdim.aslinda yilmazda hakli ama cok sert davraniyor kiza...
bence elif iste kalmaya karar verecek ve yilmazla yollari ayrilacak...
elifi bence parfüm reklaminda kullanacaklar ve elif sosyeteye adim atacak...
katılıyorum size.ama yılmaza da hak vermek lazım.kıskanmakta haklı nedenler görüyor.telefon olayı onun sabrının sonuydu bence.

forgetmenot
08-10-05, 00:43
Yılmaz'ın geçen bölümlerin birinde dediği gibi,'sen yanlış adamın yanındasın kızım'.Ayrılacaklar kesin.Bence Yılmaz, o yurtdışı işine gidecek ve çok zengin olacak.Kız işini tercih edecek, acaba parfüme ne ad verecekler?Son sahnede, ona kararını ver dendikce, kafasını hep aynı yöne(sağa) çevirip, aynı yüz ifadesine büründü.O kararsızlık sahneleri hiç iyi olmamış,gerekli duyguyu, o bayan oyuncu veremedi!Oysa iki erkekte o kızdan vazgeçmeyeceklerini birbirlerine davranış ve bakışlarıyla hissettirdiler.Hele kızı karşıdaki dükkandan alıp eve götürme sahnesinde Sinan Tuzcu, sadece 'gözleriyle' bir erkeğin bir kadına hissedebileceği, arzunun şiddetini, cümle aleme hissettirdi.Daha önceleri nerelerdeydi, bu harika oyuncu acaba?

griffiths
08-10-05, 03:21
Yılmaz artık tahammül sınırlarını iyiden iyi zorlamaya başladı. Evlilik öncesi daha hayatın henüz çeyreğini paylaşan bu iki insan böyle geriliyorsa şimdiden sonlarını düşünmek bile istemiyor insan. "Aşkın ömrü 40 gündür" diye boşuna söylememiş atalarımız.
Ama şu da var,Ömer'in bütün cazip ve etkileyici tekliflerine karşı "aşık kız" rolündeki elifin daha direyetli olmasını beklerdim. Sadece Ömer elbiseyi evine gönderdiği zaman gidip iade etti, onun dışında bir nişanlı kıza çok da yakışmayan bir eğilim sergiledi bence.
Ama bu dizi değil mi işte... aslında insan Elif yerinde olsa ne Ömer ne de Yılmazı seçesi gelir. Biri sıfır kilometre çapkın diğeri sıfır kilometre taşfırın.Nasılsa kendi ayakları üzerinde durabilecek potansiyeli de varken ikisine de avcunu yalatıp, alternatif bir 3. ismin diziye gelişi güzel,değişik,anlamlı ve hoş olurdu.
Bu arada ikinci baskı olacak ama söylemeden geçemiyeceğim. Çünkü gözleriyle oynayan, ve bulundukları sahneyi devleştiren oyunculara büyük bir saygım ve hayranlığım var. (ör: mehmet aslantuğ-sanem çelik-nurgül yeşilçay...) Sinan Tuzcu da bu kafilenin neferlerinden biri olmaya adaylığı çoktan geride bıraktı, artık camianın aranan isimlerinden biri bence. Neden bu kadar yıl beklemiş farkedilmek için çok merak ediyorum, 28 yaş geç değil mi. Neyse gelmiş ya hoşgelmiş demek lazım.
son olarak filizin saçını kim yapıyorsa biraz daha yüzünü gözünü görebileceğimiz şekilde yapsalar daha iyi değil mi, o saçlar gözüne şahsen izlerken ben rahatsız oluyorum,yakışmıyor değil, gizemli hava katıyor ama ekrandan iyi renk vermiyor bence.

ve jenerik
ve jenerik müziği
müptala oldum resmen..
çok başarılı
çok alaturka
ondan önemlisi duygusal,romantik,şiir gibi
hele bir de bir ıhlamur ağacı altında yıldızları seyrettiğini hayal edince insan müzik bütün hücrelerine dolabiliyor insanın
bestecisine büyük sevgi ve hürmetler buradan

iremm
08-10-05, 07:04
bencede bu bolum guzeldi ama yinede insan tam kestiremiyo ne olacagini gelecek bolumlere bakmak lazim

nurcice
08-10-05, 11:47
gayet başarılı bir bölüm olmuş, hele o mektup sahnesinde gözyaşlarımı tutamadım arkadaşlar. bu derece tutkulu bir aşk herkese nasip olmaz ama her şeyin bir bedeli olduğu gibi yılmaz-elif aşkınında tek bedeli kıskançlık. yılmaz biraz abartıyo bence. ne güzel damatlık konusunda arıza çıkarmasaydı, her şey tatlı tatlı gidecekti. ama adam aşırı derecede gurur yapıyo, oysa o insanlar onlara yardım etmek istiyo tabi bilemezde, elif in üstüne gelmesin bu kadar.
bence elif in patronuna gereğinden fazla yanaştığını zannetmiyorum. sonuçta iyi bir işi var ve kaybetmeyi göze alamadığından öyle davranıyo. bide zaten adam elif i sürekli bir iş vererek yanında oyalıyo. yani gidip de sohbet, muhabbet yapmıyolar dimi?
karşı mağazaya gitme sahnesi çok güzeldi, ömer in telefon istemedeki başvurduğu yol ve olmadığını öğrenince hemen alıp hediye etmesi, elif için sakıncalıydı ama, genel olarak bakarsanız bence gayet düşünceli, hoş ve romantik bir davranışdı. :)

nurcice
08-10-05, 11:51
bu arada özlem22 çok teşekkür ederim sauntrack müziği harika. çok sıcak ve rahatlatıcı bir ezgi var bu parçada, her dinlediğimde kendimden geçiyorum. saol :)

gurbetci
08-10-05, 12:09
ben yilmazin telefonu kirdigi sahnede ister istemez güldüm.Telefonu kirdiktan sonra "kirdim bak bak iste kirdim"gibi birseyler söyledi ya sanki 3 yasinda bir cocuk konusuyor gibi geldi bana.Ayrica Yilmazin kizkardesi ve enistesinin durumuna da üzüldüm.
Dizi her bölümde biraz daha ilgi cekici hale geliyor.Bakalim haftaya neler olacak.Ayrica Tubanin saclarina ve kiyafetlerine acil bir cözüm bulun lütfen.Dün sifir makyajla gördük o hali bile gercekten güzel.Ama o saclarla olmuyor :confused:

*lalezar*
08-10-05, 13:13
dünkü bölüm güzeldi
yılmazın bazı hareketlerine sinir oldum kızın hevesini kursagında bıraktı resmen gelinlik olayında çok abarttı bence
gurbetçinin dedigi gibi tuba nın sacları tek kelimeyle rezalet o ne biçim bi model kızın o güzelim yüzü hiç görünmüyor
tubanın (dizideki adını hatırlayamadım) yılmazla nasıl bi ilişkisi olacak acaba???

mehtap67
08-10-05, 13:31
arakadaşlar ben yeni üyelerdenim aşk oyunu için üye oldum ama bir şey söylemeden geçemeyeceğim bence Yılmaz Elif ' i hak etmiyor

emoss
08-10-05, 13:37
Dunku bolum cok guzelde

Bazilerinizinde yazdigi gibi.. Yilmaz elife cok sert davraniyo.. ama bazi yonlerinde yilmaz hakveriyorum.. elif biliyor benim nisanlim boyle seyler kiziyor diye neden yine biniyor omer arabasina orda hatali nekadar patronun olursa olsun yine onun arabsina binmiyecekdi bence.. ama tabii omer cok hos bir tip onun cazibesine dayanamiyor ;) .. ama elif ve yilmaz cok guzel bir cift bence onlar heb birbirlerine asik kalsin.. Ve ayrica butun oyuncular super hebsi birbirinden iyi basta yilmaz, elif, omer, filiz..

Bide bir yorumda okudum ki yilmaz la filiz ask yasiyacaklarmis dorgumuu.??????? filiz cok guzel ama yilmaz ve elif cok guzel bir cift yaaa

1907
08-10-05, 13:48
Dizi gittikçe yeni heyecanlara yelken açıyor. Dünkü bölümü çok beğendim. Ama Yılmaz eğer biraz daha böyle davranırsa Elif'i tamamen kaybedecek. Kıskandığı zaman ne yaptığını hatırlıyor mu acaba? Elif tokadı yedikten sonra bile gitti elini tuttu artık birşeyleri açıklamasına izin vermek durumunda. Ömer'e tam olarak güvensem Elifle olmalarını isterim ama çok çapkın bir adam. Elif'i öyle yada böyle bir şekilde etkiledi. Yalnız dizide birşey dikkatimi çekiyor. Elif ve Yılmaz gerçek manada hiç anlaşamıyorlar. Evlenince nasıl olcak ki? Yılmaz haddini aşıyor ve çok kırıcı oluyor. Fikir, düşünceleri hiç uymuyor birbirlerine yani bir tek seviyorlar. Tamam iyi, hoş ama iki laf ediyolar Yılmaz hemen bir asabilik yapıyor. Elif alttan alıyor mesela gelinlik olayındaki gibi. Bu benim kafamda soru işaretleri uyandırmıyor değil. Hep Elif'e hak veriyor değil tabii, Yılmaz'ın da haklı olduğu yerler mutlaka var. Mesela ben Elif'in Ömer'e bir türlü nişanlı oluşunu açıklayamamasına çok kızmıştım. Sonra arabasına binmesine de. Yılmaz buralarda haklı. Yılmaz'ın kıskanç olduğunu bildiği halde böyle şeyler yapması çok kötü oldu. Zaten en sonundada cep telefonu meselesi son nokta oldu. Bunların haricinde Filiz'in saç meselesine tamamen katılıyorum çok itici bir model bence. O kadar güzel bir yüzü var saçaklı gibi kapatıyorlar sinir oluyorum. Bu arada Tuba Büyüküstün'de çok iyi oynuyor. Diziyi çok beğeniyorum. Senaryosu da çok akıcı. Merakla bekliyorum ;)

kzleylem
08-10-05, 13:57
gümüşten sonra dikkatimi çeken ikinci dizi.dizinin en güzel yanı müziği.insanın içine işliyor.müziğin dizilerde nekadar önemli olduğunu birkez daha gördük.bende tuğbanın saçlarını hiç beğenmedim..ama gözleri çook güzel..birde esas çocuk maçoluktan ölecek.

ayse
08-10-05, 13:59
http://img355.imageshack.us/img355/4877/ihlamural8gh.jpg

--------

istanbulspence
08-10-05, 14:34
benim için şu anda en iyi izlediğim dizinin dünkü bölümünün başlarını kaçırdım ya ilk on dakikasını buraları biriniz anlatırsa çok iyi olur
ama şunu söyleyebilirim ki dünkü bölümde yılmaz daha önce de yakın olarak bahsetmiştim
elif gibi onu hakikaten seven birine yapmış olduğu büyük güvensizliklerle ilişkilerini aşırı bunaltıcı bir duruma sürükledi
yılmaz kendisinin sıklıkla belirttiği yani çok sevdiği elif e uyguladığı güvensizlik baskısıyla bence elif e kendinin aciz taraflarının sürekliliğini gösteriyor
bence bu da önce kendine hiç güvenmediğinin kanıtı
haklı olduğu taraflarda bile kendini haksız duruma düşürmeyi iyi başardı

minemtoprak
08-10-05, 14:38
Dünkü bölüm bence de güzeldi ama telefonun kırıldığı sahne çok saçmaydı.Telefon ilk başta paramparça oldu ömer arıyor arıyor çalmıyor nedense elif gittikten sonra telefon çalıyor bide cevaplanabiliyor.Valla tecrübelerime dayanarak söylüyorum o hısla atılan telefon batarya bir yana telefon bir yana hat bir yana dağılıyor.Toplama hatta konuşmak ne mümkün.
Bence Elif işten ayrılmayacak.Hatta şu çıkaracakları parfüme aradıkları yeni yüz Elif olacak.
Zaten aynada kendine kasıla kasıla bakmaya bayılıyor.Mankenlik işini asla kaçırmaz.Gelinlik giyipte aynada kendini iki saat pis bakışlarıyla süzmesine sinir oldum.Tamam dedim kadın kırdı kafayı.
Ama Yılmaz da hak ediyor bu kadarda olmazki kardeşim.Bu ne asabiyet.

emoss
08-10-05, 15:01
Dünkü bölüm bence de güzeldi ama telefonun kırıldığı sahne çok saçmaydı.Telefon ilk başta paramparça oldu ömer arıyor arıyor çalmıyor nedense elif gittikten sonra telefon çalıyor bide cevaplanabiliyor.Valla tecrübelerime dayanarak söylüyorum o hısla atılan telefon batarya bir yana telefon bir yana hat bir yana dağılıyor.Toplama hatta konuşmak ne mümkün.
Bence Elif işten ayrılmayacak.Hatta şu çıkaracakları parfüme aradıkları yeni yüz Elif olacak.
Zaten aynada kendine kasıla kasıla bakmaya bayılıyor.Mankenlik işini asla kaçırmaz.Gelinlik giyipte aynada kendini iki saat pis bakışlarıyla süzmesine sinir oldum.Tamam dedim kadın kırdı kafayı.
Ama Yılmaz da hak ediyor bu kadarda olmazki kardeşim.Bu ne asabiyet.

hehe neden daha pili icindeydi ozman calisir telefon... evet bencede elifi secekler reklam icin ama yakisir cok guzel bir kiz... ve tabiki aynan basinda iki saat bakacak gelinligine hayatinda bir sefer ginecek....

desire
08-10-05, 15:23
bu arada özlem22 çok teşekkür ederim sauntrack müziği harika. çok sıcak ve rahatlatıcı bir ezgi var bu parçada, her dinlediğimde kendimden geçiyorum. saol :)

rica ederim... ;)

yasin61
08-10-05, 15:30
Slm millet,

bende ihlamurlar altinda dizisini cok begendim.
Yanliz reklamlarda gosterilen o siir hic kimsede varmi acaba?
Eger varsa bunu bana gondere bilirmisiniz?
Simdiden tesekkurler

MasalTeam
08-10-05, 15:33
masalteam reytingleri ayni anda koyduk...
tesadüfe bak ya... :p

Olsun önemli olan Reytinglerin cok iyi olmasi :pYani en azindan bu kadar dizi arasinda iyiyiz :)

desire
08-10-05, 15:36
evet haklisin bence iyi reyting aliyor ama bu zamanla daha da iyi olacak... :p

emoss
08-10-05, 15:39
evet haklisin bence iyi reyting aliyor ama bu zamanla daha da iyi olacak... :p

Aynen katiliyorumm :D

SELENITY
08-10-05, 15:43
Yilmaz Iyice Abartti Yani Kizda Iyi Sabir Varmis .elif In De Hatalari Var Ama Yinede Seviyor Ama Hiç Anlasamiyorlar Elif 100 De 100 Işten Ayrilmayacak Böylece Aralari Bozulacak Belki Nişan Bozulur Kiz Anladi Yilmazin Kiskançligi Ile Basa çikamayacagini

Hayatimmm
08-10-05, 16:00
Dunku bolum harikaydiii ask oyunundan sonra merak ve ilgile izledigim bir dizi...

Evet yilmaz cok sert ve cok abartili davraniyor elife ama cok seviyor.. Ama elifde hatta var tek yilmazda deyil nisanlin istemiyorsa ve cok seviyorsan yapmasin yani o istemiyorsa binmesin arabasina nekadar patronun olursa olsun... Ama elif sanki yilmazi delirtmek icin yapiyormus gibi geldi bana... Cok inatci bir kizz ama yilmazi cok seviyor cunku durmadan affediryor... Ama yinede ne olursa olsun elif ve yilmaz super yakisiyorlarrr cok iyi cok super bir cift bencee.. ama filiz de cok guzel bir kizzz.. omer de cok yakisikli ama yinde elif ve yilmazin aski dizi bitene kadar sursun ... asklari bitmez insallah.... :D ...

Bi sorum var arkadaslar bi yorumda okudum ki yilmaz ve filiz ask yasiyacaklarmis... Yani ozaman filiz askmi olacak yoksa onlan oyniyacami omer ve elife yakin olmak icinnn...?????? insallah asik olmaz filiz cunku o eliflen cok yakisiyorrrrrrr... bana bir cvp verebilirmiiii

Hayatimmm
08-10-05, 16:05
arkasdalar yaa bu dizinin hic resimmi velan yokmuu..?????

aynen katiliyorum sana.????? yokmuu arkadaslarrr. ben aradam aradim bulamdim....

ve dizi muzigi icin sagol ozlemm22.... :D

dizinin reytingleride cok iyi ama zamanla duzelir

miskin
08-10-05, 20:30
Yılmaz artık tahammül sınırlarını iyiden iyi zorlamaya başladı. Evlilik öncesi daha hayatın henüz çeyreğini paylaşan bu iki insan böyle geriliyorsa şimdiden sonlarını düşünmek bile istemiyor insan. "Aşkın ömrü 40 gündür" diye boşuna söylememiş atalarımız.
Ama şu da var,Ömer'in bütün cazip ve etkileyici tekliflerine karşı "aşık kız" rolündeki elifin daha direyetli olmasını beklerdim. Sadece Ömer elbiseyi evine gönderdiği zaman gidip iade etti, onun dışında bir nişanlı kıza çok da yakışmayan bir eğilim sergiledi bence.
Ama bu dizi değil mi işte... aslında insan Elif yerinde olsa ne Ömer ne de Yılmazı seçesi gelir. Biri sıfır kilometre çapkın diğeri sıfır kilometre taşfırın.Nasılsa kendi ayakları üzerinde durabilecek potansiyeli de varken ikisine de avcunu yalatıp, alternatif bir 3. ismin diziye gelişi güzel,değişik,anlamlı ve hoş olurdu.
Bu arada ikinci baskı olacak ama söylemeden geçemiyeceğim. Çünkü gözleriyle oynayan, ve bulundukları sahneyi devleştiren oyunculara büyük bir saygım ve hayranlığım var. (ör: mehmet aslantuğ-sanem çelik-nurgül yeşilçay...) Sinan Tuzcu da bu kafilenin neferlerinden biri olmaya adaylığı çoktan geride bıraktı, artık camianın aranan isimlerinden biri bence. Neden bu kadar yıl beklemiş farkedilmek için çok merak ediyorum, 28 yaş geç değil mi. Neyse gelmiş ya hoşgelmiş demek lazım.
son olarak filizin saçını kim yapıyorsa biraz daha yüzünü gözünü görebileceğimiz şekilde yapsalar daha iyi değil mi, o saçlar gözüne şahsen izlerken ben rahatsız oluyorum,yakışmıyor değil, gizemli hava katıyor ama ekrandan iyi renk vermiyor bence.

ve jenerik
ve jenerik müziği
müptala oldum resmen..
çok başarılı
çok alaturka
ondan önemlisi duygusal,romantik,şiir gibi
hele bir de bir ıhlamur ağacı altında yıldızları seyrettiğini hayal edince insan müzik bütün hücrelerine dolabiliyor insanın
bestecisine büyük sevgi ve hürmetler buradan

kesinlikle katılıyorum.... omer (sinan tuzcu) oyunculuguyla göz dolduruyor. farkedilmek icin bekledigini sanmıyorum cv si oldukca ilginc...yurt dısında bulunmus sanırım bu dizi ile basarılı ve kaliteli bir oyuncu daha kazandı turk sineması :cool:

gurbetci
08-10-05, 21:36
ayrica belirtmek isterim dün yayinlana bölümde Elife "40 beden gibi mi duruyorum'' diyen ve 38 beden bluz almakta israr eden bayan, en asagi 46 bedendi. :p

Dilan86
08-10-05, 21:55
gecen hafta biraz izledim annem cok seviyor bu dizi ama elifin gercektende daha daynikli olmasi gerekir sadece sevdigi erkek icin bunu denemesi gerek...öyle bastan pes edecekse hioc evlenmesin daha iyi valla

Hayatimmm
08-10-05, 23:23
yaa ben resim falan ekliyemiyorumm :(

desire
08-10-05, 23:28
yaa ben resim falan ekliyemiyorumm :(

linke gir.burda ayrintila yaziyor...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=1488

ÇİLEK
08-10-05, 23:36
kaliteli bir dizi ben olsam nışanlımı tercih ederdim iyisiyle kötüsüyle ölene de beni sevecek bir insan patronu belki ondan hoşlanıyor ama hevesini alana kadar artı o adamı gözleri beni korkutur zaten

griffiths
09-10-05, 00:44
kaliteli bir dizi ben olsam nışanlımı tercih ederdim iyisiyle kötüsüyle ölene de beni sevecek bir insan patronu belki ondan hoşlanıyor ama hevesini alana kadar artı o adamı gözleri beni korkutur zaten

bence elifin bu noktada ömer ile birşeyler düşünmesi saçma
önceliği yılmaz ve onunla olan ilişkisine vermeli. daha hayatı doğru dürüst bile paylaşmamışken birbirini hem seven hem de yiyen iki insan bir ömür nasıl beraber mutlu olabilir ki. aşkın ömrü 40 gün diye işte bu yüzden söyleniyor. insan sevdi mi fedakarlık yapar, başta gözü kara olduğu için herşeyin altından kalkacak gibi gözükür ama bir müddet sonra verdiği tavizlerin, beklentilerinin hep yarıda kalmasından dolayı mutsuz olmaya başlar, işte o noktada aşk değil hayatın acı gerçekleri insanın karşısına çıkar. bence yılmaz dürüst, efendi, sağlam bir çocuk olmasına rağmen elifi bir ömür boyu mutlu edecek potansiyelden uzak ne yazık ki. neden hep bu kız fedakarlık yapıyor ki, daha kılık kıyafet konusunda nişanlısının ricalarını, hayallerini algılamakta zorluk çeken biri ilerde daha bir sürü konuda sorun çıkarır.yani elifin annesi gibi yılmazı fakir olduğu için değil de bu özelliklerinden dolayı istemiyorum ben elife.

tabi seyredip neler olacağını göreceğiz

istanbulspence
09-10-05, 01:10
benim için şu anda en iyi izlediğim dizinin dünkü bölümünün başlarını kaçırdım ya ilk on dakikasını buraları biriniz anlatırsa çok iyi olur
ama şunu söyleyebilirim ki dünkü bölümde yılmaz daha önce de yakın olarak bahsetmiştim
elif gibi onu hakikaten seven birine yapmış olduğu büyük güvensizliklerle ilişkilerini aşırı bunaltıcı bir duruma sürükledi
yılmaz kendisinin sıklıkla belirttiği yani çok sevdiği elif e uyguladığı güvensizlik baskısıyla bence elif e kendinin aciz taraflarının sürekliliğini gösteriyor
bence bu da önce kendine hiç güvenmediğinin kanıtı
haklı olduğu taraflarda bile kendini haksız duruma düşürmeyi iyi başardı
graffiths kendimi alıntı ettim ama bu yazının altına iyi gider diye düşündüm
bence dediklerinde haklısın
ama hala şu dizinin ilk on dakikası durumunda ısrarlıyım
ne yaşandı en başında özellikle elif in ömer in yanına gittiği görüntüde izleyen biri şuraya iliştirirse iyi olacak
benim ev dışı çevrede yakından izleyen biri olmadığı için hiç dizinin başı yok alıştırcaz zamanla böyle olmuyor

griffiths
09-10-05, 02:15
ne yaşandı en başında özellikle elif in ömer in yanına gittiği görüntüde izleyen biri şuraya iliştirirse iyi olacak
benim ev dışı çevrede yakından izleyen biri olmadığı için hiç dizinin başı yok alıştırcaz zamanla böyle olmuyor

ihlamurlar altında izleyen bir tc vatandaşı olaraktan yurttaşlık vazifesi olarak hemen kısa özet geçiyorum(replik olarak yazıcam, ama birebir değil yaklaşık olarak aklımda kalanlarla)

elif bara gider
ömer tam hesabı öedeyecekken elifi görür
ömer: hiç gelmeyeceksin sanmıştım
elif: aslında gelmeyecektim, biliyorum hata buraya gelmem
ömer: o zaman niçin geldin
elif: bilmiyorum kafam karışık, en iyisi ben gideyim
(kapıya yönelir elif)
(ömer koşturark peşinden gider, arkasından bağırır)

ömer: elif, bana bir açıklama borçlusun
elif: biliyorum, haklısınız
ömer: evet seni dinliyorum
elif: özel bir konu size anlatamam
ömer: ama buraya geldin
elif: evet geldim, çünkü
ömer: çünkü ne
elif:şeyyy
ömer: evet???
elif: biz nişanlımla kavga ettik ve ben onu kızdırmak için buraya geldim
ömer: nasıl yani
elif: buraya gelmekle onu kızdıracağımı düşündüğüm için geldim, ama hataydı, affedin beni
ömer: yani beni kullandın öyle mi
elif: hayır, aslında öyle değil, lütfen kusuruma bakmayın, gitmeliyim
(der ve hızla uzaklaşır)
ömer: (içinden) demek nişanlını kızdırmak içindi...

muguet
09-10-05, 16:27
bence de dizi müzigi cok basarili. etkilenmemek mümkün degil. selami sahinin "seni sevmedigim yalan" adli sarkisi degil mi bu?

goynuklu
09-10-05, 17:12
Sanki bana Asla Unutmayı hatırlattı. Aslına bakarsanız yeni başlayan dizilerin bir çoğu birbirine benziyor. Güzel bir dizi. Rahatlıkla izleyebilirim diye düşünüyorum.......

Bu ve Bunun gibi sacma diziler yüzünden kanal D kaliyteli dizileri ayırt edemez oldu ve rüzgarlı bahçe yayından kalktı.
KEŞKE AYNALAR ADLI DİZİ DEVAM ETSEDE DEVAMI CEKİLSE

forgetmenot
09-10-05, 19:09
Yanlız dizinin bir yerindeki müziği dinlerken, aynı BİM'de kullanılan gitar tınılarını duydum.Yani müzik pek benzerdi.Tekrarı yayınlanırsa, birebir müziğin benzediği yeri yazarım.İlginç bir benzerlik, yani epey büyük bir benzerlikti!!Bir ben mi duydum bilmiyorum?!

desire
09-10-05, 19:20
ben bime benzetmedim ama birsey fark ettim bazi müzikler seher vakti dizisinden almislar...

istanbulspence
09-10-05, 20:04
ihlamurlar altında izleyen bir tc vatandaşı olaraktan yurttaşlık vazifesi olarak hemen kısa özet geçiyorum(replik olarak yazıcam, ama birebir değil yaklaşık olarak aklımda kalanlarla)
griiffiths ben de diziyi izleyen ama son bölümün repliklerini döktürdüğün tarafı izlemeyen ve bunu bir türlü öğrenemeyen bir tc vatandaşı olarak
sana okumak keyifliydi diyorum çok sağol ya
replik halinde olması daha iyi olmuş
ben dizinin müziğini bir istanbul masalı na hiç bir taraftan benzetemedim ama
olabilir de seher vakti ihtimal olarak daha yakın sanki

filizk
10-10-05, 10:16
Her bölümünü merakla bekliyorum.
Oyuncuların hepsi rollerine uygun seçilmiş. Sinan Tuzcu yani Ömer çok değişik biri. Mimiklerini çok iyi kullanıyor. Elif'e yakın olmak için yaptığı oyunlara da bayılıyorum.
İzlemeyenlere şiddetle öneririm, Cuma akşamlarınızı renklendirecek bir dizi. Ayrıca dizi müziği de çok güzel.

tvfreak
10-10-05, 13:18
ben bime benzetmedim ama birsey fark ettim bazi müzikler seher vakti dizisinden almislar...

Dizi müziğini Seher Vakti'nin müziğini de yapan besteci yaptığı için benzerlikler olabilir. Kıraç'ın yaptığı tüm dizi müzikleri de birbirini anımsatır ya.

nurcice
10-10-05, 14:45
Her bölümünü merakla bekliyorum.
Oyuncuların hepsi rollerine uygun seçilmiş. Sinan Tuzcu yani Ömer çok değişik biri. Mimiklerini çok iyi kullanıyor. Elif'e yakın olmak için yaptığı oyunlara da bayılıyorum.
İzlemeyenlere şiddetle öneririm, Cuma akşamlarınızı renklendirecek bir dizi. Ayrıca dizi müziği de çok güzel.

bende ömer in elif'e yaklaşmak için seçtiği yolları çok beğeniyorum. her ne kadar şu an kara kedi konumuna girsede, bence rolünün hakkını fazlasıyla veren bir insan Sinan TUZCU kendisini tebrik etmek isterim :D

miskin
11-10-05, 02:07
arkadaslar...sanırm bu bolum fena karısacak ortalık.. yılmaz baklenen patlamasını yapacak...maslak boynerde yapılıyormus cekimler, alışveriş sırasında gormus bir arkadasım...guvenlik gorevlilerinin kosusturdugu bir sahne çekiliyormus... bence senaryoda hicbirimizin tahmin edemediği bir donusum olacak?? heyecanla bekliyoruzzzz..... :rolleyes:

ne dersiniz ne olabilir?? yılmaz elifi alıp çıkarken ortalıgı yıkıp devirecek sanırım....

desire
11-10-05, 09:32
bencede bu bölümde bir dönüm noktasi yasanacak...
sanirim yilmaz ve elifin ayriligina tanik olacagiz...
yani elif isini(ömeri) tercih edecek...

filizk
11-10-05, 12:27
Bence Filiz araya girecek ve ortamı yumuşatmaya çalışacak. Sonuçta Elif işini tercih edecek. Doğrusu da bu zaten, çünkü Yılmaz'ın tavrı çok yanlış. Öyle kolundan tutup işten alamazsın ki. Akşam olur konuşursun, di mi ama.

muguet
11-10-05, 16:11
arkadaslar, ihlamurlar altindanin reklamini izlerken hep bir kac satir siir yaziyo altta. gitme ruhum, gitme sevgim gibi sözler var. onu bilen varmi? yazarsaniz sevinirim.

1907
11-10-05, 16:16
bencede bu bölümde bir dönüm noktasi yasanacak...
sanirim yilmaz ve elifin ayriligina tanik olacagiz...
yani elif isini(ömeri) tercih edecek...

Evet katılıyorum Yılmaz ve Elif ayrılacaklar gibi. Ama Elif'i çok zor durumda bıraktılar ben olsam ben de işimi tercih ederim. Yılmaz'ın yaptığı akıl karı değil...

BERNA
11-10-05, 21:30
ben her iki oyuncuyu da çok başarılı bulmama ve yakıştırmamam rağmen karakterlerin birbiriyle uyuşmadığını düşünüyorum. Özlerinde iyi karakterler belki ama Yılmaz korkunç maço ve aşırı gururlu ve de gördüğüm kadarıyla Elif de sınıf atlamaya meraklı ve de hırslı bir kız. Bu durumda ayrılmaları kaçınılmaz çünkü her ikisi de büyük hatalar yapıyorlar ve biraraya gelseler bile mutlu olamayacaklar.

Belki daha sonra serinkanlı bir şekilde düşününce hatalarını kabul etme şartıyla tekrar bir ilişkileri olabilir. Ancak Elif'in bu aşamada yalnız kalmayacağı da aşikar.

Bu arada Bülent İnal'ı sadece dursa bile seyredebilirim ama buna ek olarak bayağı iyi de oyuncu olunca seyrine doyum olmuyor doğrusu

nurcice
12-10-05, 09:34
arkadaşlar dün akşam fragmanın sonuna yetişebildim ama görebildiğim yılmaz elif'in elinden yüzüğü çekip çıkartıyo. ömer'le kavga ediyolar ve ömer'e sıkı bir yumruk atıyo ve güvenlik yılmaz'ı yaka-paça dışarı atıyo. yeni çıkacak parfümün yeni yüzü elif oluyo ve boy boy posterleri asılıyo her yere. yılmaz birisini görüyo ve resmen yıkılıyo. bu arada italyanlar için verilen