PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Heather
13-05-06, 01:14
Tabii Meral araya girip Elife birsey yapmazsa. Filize ikinci kez saldırmazmıs gibime geliyor.
Evet bu bölümde bebek konusunu çok işlediler. Herkes bebek, torun özlemini dile getirdi.
Meral Elif'e zarar verebilir. Malum senaristler Elif'e bu mutluluğu çok görebilirler.

£speranza
Icınde birikmis nefreti kusuyor Yılmaz bence halen daha.

Ya bir de sunu anlamıyorum Ömere niye seytan Yılmaza melek muamelesi yapılıyor. Bir de en azından biraz Filiz icinde yer etmisse bu keskin sirke ve sizin tabirinizle kaba tavırlarını dizginlemesi gerekiyor.

İşte bu yukarda satırlarca anlatmaya çalıştığım şeyi bir çırpıda çözetliyor.Hangisi daha masum bunun kararını kim verdi?Aynı kadına aşık iki adam.Kadının tercihi...Neyin kavgasını yapıyorlar hala

sezinti
Geriye gittin sevgili Sezinti ama tam degil. İstersen biraz daha geriye git ve Yılmazın sirketi batırmak icin cevirdigi dolapları hatırla. Daha objektif olacagından eminim.

sevgili forever_bim

bu konuda yılmaz'ın hataları olduğunu söylemiştim. ama Ömer'in hatası Yılmaz'dan daha fazladır.

Siz, şirketin % 45'ini kendi yönetiminde bırakarak halka açılıyorsanız,

Filiz ile Yılmaz birlikteliğinde Yılmaz'ın intikam amacını öğrendikten sonra şirket anlaşmalarını iptal etme noktasına getiriyorsanız,

Meral'in şirket hisselerini aldıktan sonra, Şirketiniz nakite ihtiyacı varken, iflasa giderken, siz işçi çıkartmaya karar verirken, şirket hisselerini Meral'den almayı düşünüyorsanız

son olayda da Handan hanımın sözleriyle cesaret alıp, kararlar alırsanız, birisi size dur der ve konumunuzu hatırlatır.

Ömer iş hayatı ile özel hayatını birbirine karıştıran bir yöneticidir. Açık pazar olayında Filiz ve Yılmaz'ın başarısında, bu başarı için bir teşekkür bile etmedi, Murat, Hakan'la nereye gittiler.

Şirket için Yılmaz'ın özverisini gören bir Filiz, Yılmaz'ın bu kararında Yılmaz'a destek vermeli, iş hayatında duygusallığa yer yok.

Kemal bey hisselerini Yılmaz ve Filiz'in olası evliliklerinde, bebeklerine hediye edecektir. 18 yaşına gelene kadar Filiz'in yönetiminde olacaktır.

forever_bim
13-05-06, 01:15
En önemlisi Elif Yılmazın Ömeri kovdugunu ögrenince ne yapacak. Filizde sessiz kalmayacagına göre fırtınalar bizi bekliyor. Ömer icin üzüldüm. İste ve kumarda kaybetti. Elifin askını kazanması cok yakındır. Bir de Elife Subaru İmpreza pek yakısmıs.

sinem*
13-05-06, 01:15
arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama çok dikkatimi çekti elif ve ömer atölyeye gittiklerinde ömer arabadan koşarak indi şirkete gelince topallıyordu

£speranza
13-05-06, 01:22
Eğer Filiz'in bu durumda bir saf belirlemesi gerekiyorsa br zahmet Ömer'in yanında yer alsın artık yoksa çıldıracağım.

forever_bim
13-05-06, 01:25
İşte bu yukarda satırlarca anlatmaya çalıştığım şeyi bir çırpıda çözetliyor.Hangisi daha masum bunun kararını kim verdi?Aynı kadına aşık iki adam.Kadının tercihi...Neyin kavgasını yapıyorlar hala

Ortada Filize yaptıklarının Filize digerlerinin yaptıklarının hesabını verememis bir Yılmaz var ama herkesten hesap soruyor. Aman fenalık geldi Yılmazdan.

Yorumlarımız elbette farklı olacaktır sezinti ve berna

Yine de sizleri büyük keyifle okuyorum.

Esperanza imzan pek yakışıklı olmuş. Uzun süre tutmalısın çünkü kızkardesim az önce görüp buna bayıldı.

Elif güldü sevindi ben sevindim. İste buydu. Ömerle birbirlerine iyi geceler dilerken ikisi de pek sirinlerdi.

O an sarılacaklar sandım. Neyse haftaya insallah.

forever_bim
13-05-06, 01:26
arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama çok dikkatimi çekti elif ve ömer atölyeye gittiklerinde ömer arabadan koşarak indi şirkete gelince topallıyordu

O belki de heyecandandı. Malum baba oluyor ya.....

sezinti
13-05-06, 01:29
sevgili forever_bim

katılırmısınız bilmiyorum ama Elif'in stres dolu yaşamında, Elif'in hamile olduğunuda düşünürsek, Elif'in araç kullanmasını doğru buluyormusunuz ve aracın ön koltuğunda oturmasını doğru buluyormusunuz. Çünkü stres dolu bir ailesi ve yaşamı var.

£speranza
13-05-06, 01:30
Ortada Filize yaptıklarının Filize digerlerinin yaptıklarının hesabını verememis bir Yılmaz var ama herkesten hesap soruyor. Aman fenalık geldi Yılmazdan.

Yorumlarımız elbette farklı olacaktır sezinti ve berna

Yine de sizleri büyük keyifle okuyorum.

Esperanza imzan pek yakışıklı olmuş. Uzun süre tutmalısın çünkü kızkardesim az önce görüp buna bayıldı.

Elif güldü sevindi ben sevindim. İste buydu. Ömerle birbirlerine iyi geceler dilerken ikisi de pek sirinlerdi.

O an sarılacaklar sandım. Neyse haftaya insallah.

Ya gerçekten ben senin yorumlarını okurken avatar ve imza kontrolü yapıyorum acaba ben mi yazdım diye.Bende o sahnede sarılacaklar zannettim hatta bir ara onlarda istedi sanki.Zaten Özge Borak ve Sinan Tuzcu muhteşem oyun çıkarıyorlar repliğe ihtiyaçları yok gözlerine bakın çözün senaryoyu.
İmza uzun süre burda merak etme:D Ömer'imi Yılmaz'ın ellerine bırakacak değilim:D

balim89
13-05-06, 01:31
Bence bu bölüme damgasini vuran süphesiz ÖMER&&&ELIF sahneleriydi.....gercekten cok mükkemmellerdi... resmen icim isindi...o bakislar.....o tavirlar hareketler....bu ikiliyide ben cok seviyorum ve gercekten cooookkkk görmek istiyorum......Filiz ve Yilmazda iyidi bu bölüm.......ELIFFFFF&&&&&ÖMERRRRR :love05: :love05: :love05:

forever_bim
13-05-06, 01:34
sevgili forever_bim

katılırmısınız bilmiyorum ama Elif'in stres dolu yaşamında, Elif'in hamile olduğunuda düşünürsek, Elif'in araç kullanmasını doğru buluyormusunuz ve aracın ön koltuğunda oturmasını doğru buluyormusunuz. Çünkü stres dolu bir ailesi ve yaşamı var.

Aslında haklısınız da jeepten daha cok yakıstı. Yani dedigim otomobil yapısıyla ve görüntüsü ile Ömerden cok ona yakıstı.

Bir de sezinti yorumunuza katılmakla birlikte yüzde 45 olayında senaristleri suclu buluyorum. Yüzde 51in önemini orta ikiye giderken Kara Melek dizisi vardı oradan anlamıstım. Yani bu hatayı Ömerin yapması bana sacma gelmisti.

emoss
13-05-06, 01:42
Butun yorumlar cok guzel.. bazilerine katilmamak mumkun deyil..

bende bunu savunanlardanim maziyi unutmayalim.. Yilmaz neydi ne oldu... ben omere fazla suc bulmuyorum cunku buriya gelme nedenlerinden bire yilmaz .. tabikide omer sutten dusmus ak kasik deyil... ama birtek omere her seyden suclamak ters geliyor bana... Yilmaz hisseleri almaya baslamasaydi meralde almiyacakti ozaman bunlarin hicbiri olmiyacakti...

ben artik dizide ne duygusal olarak ne sammimi olarak ne gercekci olarak duygulu sahneler goremiyorum... artik dizinin yarisinda bayginlik geliyor bana.. umarim kisa bir sure sonra hersey yine eski gibi olur....

Meral bence bu sefer elif kacirir ikinci kez filize yanasmaz....

elif omer sahneleri haric..

Ay90
13-05-06, 02:01
Hem Ömer hemde Yılmaz ı ben bu durumda suclu buluyorum. Ömer suclu cünkü duygusal davranıyor, Yılmazda azarlıyarak hemen konuya girdi gerci girmeze bile Ömer ona cok bilmiş tavrıyla cevap vericekti. Ben her iki kareketeri de cok seviyorum. Yılmazın hala intikam icin bunu yaptığını düşünmüyorum o defter kapandı Yılmaz icin şu şirketin durumundan beri. Her ne kadar Ömer ile iş konusunda konuşmak istesede Ömer cok duygusal davranıyor. Lütfen Yılmazı yerden yere vurmayın o bunu hakketmiyor bu bölüm izlediğimiz o hastane görüntüler kimin yüzünden olduğunu söylememe gerek yok galiba
Berna1 ve angel16 yorumunuza katılıyorum Yılmaz hisseleri koz olarak kullanmak istemedi ama Ömer bu tavırlarıyla onu buna iti.
Filiz Yılmaz a bu konuda hak vericek ama duygusal olarak düşünersek Ömer e de üzülücek bence biraz arada kalıcak gibi. Kemal Bey in hisseleri Ömer e vermemesi cok dorğu bir karardı iyi bir eş ve yakında baba olabilir ama iş konusunda bilmiyor. Bir teşekkür etmesi gerekirdi.
Ama Elif e bakışları süper Ömerin gercekten onlar herşeyi bakışlarıyla anlatıyorlar bende o sahnede keşke sarılsalar dedim ama maalesef olmadi gelecek bölüm olur inşallah.

forever_bim
13-05-06, 02:04
Evet görüldügü gibi imza Esperanzadan avatar da Ezgiden apartılmıs ve sonucta Elif ile Ömer bir araya getirilmislerdir.

Gercekten de Elif Yılmazın bu son kararına nasıl bir tepki verecek sadece onu cok merak ediyorum. Bir de Ömerin yanında yer alacagına inanıyorum Elifin.Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz.

Umarım Esperanza imzanın telif hakları icin mahkemye basvurmazsın.

forever_bim
13-05-06, 02:16
Hem Ömer hemde Yılmaz ı ben bu durumda suclu buluyorum. Ömer suclu cünkü duygusal davranıyor, Yılmazda azarlıyarak hemen konuya girdi gerci girmeze bile Ömer ona cok bilmiş tavrıyla cevap vericekti. Ben her iki kareketeri de cok seviyorum. Yılmazın hala intikam icin bunu yaptığını düşünmüyorum o defter kapandı Yılmaz icin şu şirketin durumundan beri. Her ne kadar Ömer ile iş konusunda konuşmak istesede Ömer cok duygusal davranıyor. Lütfen Yılmazı yerden yere vurmayın o bunu hakketmiyor bu bölüm izlediğimiz o hastane görüntüler kimin yüzünden olduğunu söylememe gerek yok galiba
Berna1 ve angel16 yorumunuza katılıyorum Yılmaz hisseleri koz olarak kullanmak istemedi ama Ömer bu tavırlarıyla onu buna iti.
Filiz Yılmaz a bu konuda hak vericek ama duygusal olarak düşünersek Ömer e de üzülücek bence biraz arada kalıcak gibi. Kemal Bey in hisseleri Ömer e vermemesi cok dorğu bir karardı iyi bir eş ve yakında baba olabilir ama iş konusunda bilmiyor. Bir teşekkür etmesi gerekirdi.
Ama Elif e bakışları süper Ömerin gercekten onlar herşeyi bakışlarıyla anlatıyorlar bende o sahnede keşke sarılsalar dedim ama maalesef olmadi gelecek bölüm olur inşallah.

Acıkcası sorun Ömerin Kemale tesekkürü ise Yılmazın 19 bölümdür beklenen özürü ki kime oldugunu biliyoruz neden bir türlü akıllara gelmiyor.
Realist olalım. Yılmaz daha Filizden özür dilememisken 19 bölümlük bu gecikmeyi 1 bölümlük gecikmeyle bir tutmayalım.

P.S. Yeni imzam ve avatarımı umarım begenirsiniz.

sezinti
13-05-06, 02:17
Bence Elif bir eş olarak Ömer'in yanında olacaktır, üzülmemesi gerektiğini söyleyecektir. Elif Yılmaz - Ömer çekişmesinde sessiz kalacaktır. çünkü bir yanda eşi, diğer yanda işten çıkartılan arkadaşlarının tazminatları, sessiz kalmasını bekliyorum ama bir eş olarak Ömer'in yanında olacaktır.
.

£speranza
13-05-06, 02:23
Acıkcası sorun Ömerin Kemale tesekkürü ise Yılmazın 19 bölümdür beklenen özürü ki kime oldugunu biliyoruz neden bir türlü akıllara gelmiyor.
Realist olalım. Yılmaz daha Filizden özür dilememisken 19 bölümlük bu gecikmeyi 1 bölümlük gecikmeyle bir tutmayalım.

P.S. Yeni imzam ve avatarımı umarım begenirsiniz.
Sana katılmaktan nedense kendimi alamıyorum:Davatar güzel imza da fena sayılmaz:D

Ay90
13-05-06, 02:49
Bunu teşekkürlen alakası yok. Hem ben sadece Ömer i suclamıyorum ki bence her iki tarafda suclu ama sadece Yılmaza yüklenmek de ynnlış bence. Her ikisininde büyük hataları var. Ömer hep kücük düşürmeye calışıyor, Yılmazda cabuk sinirlenip bağırıp hemen parlıyor. Bu durumda benim tanıdığım Elif boş durmaz Yılmaza düşündüklerini söyler gibime geliyor ama sözkonusu Yılmaz olunca bilemicem.

n_a_z
13-05-06, 03:29
muhteşem bi bölümdü .içim içime sığmıyo dizi boyunca yüzümde kocaman bi gülümseme vardı çünkü filiz nihayet yılmazı sevdiğini söyledi.ve finalde muhteşemdi.sanki senaryo yazarları sadece benim için çalışmışlardı bu hafta.aklımda nekadar soru işareti varsa hepsi teker teker çözüldü.herşey tam istediğim gibi ilerliyo inşallah bozulmaz.ayrıca kemal bey in ekrem in yatağının başında yaptığı konuşma ve ekrem in saçını okşaması beni çok duygulandırdı.sonuç olarak dediğim şudur:yaşasın aşkların en güzeli yaşasın canım filiz ve canım yılmaz..çok mutluyum yaaa:))))

stormy
13-05-06, 04:31
Bence Elif Yilmazin karsisina cikip bu karari icin yuzlesecek..tabi Meralde Filizi tekrar kacirma planlari icinde...

lostsever
13-05-06, 09:19
ömerin şirket yönetiminde hata yaptığı kısmına katılmıyorum. yılmaz şirketi bu hale gelmesine sebep olan kişidir.
eğer borsada manipülasyon yapmasaydı o şirket hisseleri düşmezdi.
şirket zor duruma düşmez işçi çıkarmak zorunda kalmazdı. hele yılmaz ve filizin şirketi kurtarmayı bırakıp işten çıkanlar için iş kurmaları da saçmalıkdı...ama en azından şirketti açık pazara mal üretmeyi akıl edebildiler.
profesyonel olan hiç kimse önceliği kişilere bırakmaz.
öncelikli olan şirket borçlarıdır. şirket devam edebilmeliki açık pazar yürüsün iş imkanları açılsın belki işten çıkanlar tekrar göndebilir şirkete.

ömerin tek hatası kumardır.
hoş kumar oynadı hisseler merale geçti. kemal abide gidip hisseleri meralden aldı,aldı ama filize geri vermedi dikkatinizi çekerim. yönetimini yılmaza verdi ve yılmaz tek güç oldu.
madem o hisseleri aldınız uygun bir şekilde aileye geri verilmelidir.

tubi
13-05-06, 09:20
Benim açımdan güzel bir bölümdü. Filiz Yılmaz ve Elif Ömer sahneleri etkileyici idi. Özellikle Ömer'in kız olsun dediği sahne çok güzeldi. Yalnız anlayamadığm bir şey var Müjgan Hanım'ın evinde aynı odada hatta aynı yatakta yatmalarına rağmen neden eve döndüklerinde odalarını tekrar eskisi gibi ayırdılar ki? Oysa her şey güzel gitmiyor mu??

Elif bu bölüm zaten Ömer'e yepyeni bir hayatın sinyallerini verdi. Artık her şekilde Ömer'in yanında olacağını belli etti. Ömer'in de zaten temennisi bu yönde.

Yılmaz'ın Ömer'i kovması belki abartılı idi. Ama haketti. İşçilerin parasını vermemek, geciktirmek, üstelik yönetim kurulunda olan birisinin laflarını hiçe saymak yöneticilere yakışmaz. Madem ki üst düzey yöneticisin ödeme planını yaparken yönetim kurulunu toplaman gerekir. Hem Ceyda, Hakan ya da Murat'ın hisseleri var mı ki???

Sevgilerimle...

BERNA
13-05-06, 09:49
Benim açımdan güzel bir bölümdü. Filiz Yılmaz ve Elif Ömer sahneleri etkileyici idi. Özellikle Ömer'in kız olsun dediği sahne çok güzeldi. Yalnız anlayamadığm bir şey var Müjgan Hanım'ın evinde aynı odada hatta aynı yatakta yatmalarına rağmen neden eve döndüklerinde odalarını tekrar eskisi gibi ayırdılar ki? Oysa her şey güzel gitmiyor mu??

Sana yürekten katılmakla beraber belki de ikisi de nasıl bir adım atacaklarını bilemedikleri için tekrar eski düzene dönülmüştür (bence bu durum geçici) Müjgan Hanım'ın evinde başka seçenekleri yoktu zaten ama eve geri dönünce birinin adım atması gerekiyordu. Onu da bir türlü beceremedi ikisi de. Ömer olanlardan memnun olsa da hala Elif'e baskı yapmak istemiyor, Elif ise gururundan yanına geleyim diyemiyor bence. Yakın bir zamanda Elif gururundan vazgeçer diye düşünüyorum.

SİDAL86_FB
13-05-06, 09:49
düz resmen ters köşeye yattık:) yılmazın vurulucağını sandık ama kafaya odun yedi:) vey be filizde çok cesaretliymiş merali nası hakladı...yılmaz filiz sahneleri çok güzeldi...özellikle yılmaz seni çok seviyorumm falan beni bırakma dediya yılmazda kalktı güldü...ayrıca deniz sahnesi

barbiee
13-05-06, 09:56
ömerin şirket yönetiminde hata yaptığı kısmına katılmıyorum. yılmaz şirketi bu hale gelmesine sebep olan kişidir.
eğer borsada manipülasyon yapmasaydı o şirket hisseleri düşmezdi.
şirket zor duruma düşmez işçi çıkarmak zorunda kalmazdı. hele yılmaz ve filizin şirketi kurtarmayı bırakıp işten çıkanlar için iş kurmaları da saçmalıkdı...ama en azından şirketti açık pazara mal üretmeyi akıl edebildiler.
profesyonel olan hiç kimse önceliği kişilere bırakmaz.
öncelikli olan şirket borçlarıdır. şirket devam edebilmeliki açık pazar yürüsün iş imkanları açılsın belki işten çıkanlar tekrar göndebilir şirkete.

ömerin tek hatası kumardır.
hoş kumar oynadı hisseler merale geçti. kemal abide gidip hisseleri meralden aldı,aldı ama filize geri vermedi dikkatinizi çekerim. yönetimini yılmaza verdi ve yılmaz tek güç oldu.
madem o hisseleri aldınız uygun bir şekilde aileye geri verilmelidir.

dediklerine aynen katılıyorum arkadaşım şirketin o hale gelmesinde ki en büyük pay yılmazın zaten yılmaz şirket yönetiminde duygusal davranıyor bence çünkü öyle durumlarda önce şirket borçlarına öncelik verilir ama yılmaz sema ve ali arkadaşları olduğu için duygusal davranıyor işini profesyonel olarak yapmıyor..
kemal beyde sağolsun bi iyilik yaptı ama yaptığı iyiliği sadece yılmaza yaptı tekiner ailesine değil hisseleri filize de verebilirdi ya da erol tekiner e ama günah keçisi ömer olduğundan dolayı hisseleri yılmaza verdi ve dizimiz eski klasik türk filmlerine benzedi fakir çocuk zengin olur ve zengin adamı işten kovar...
yani ben bu konuda ömere kızamıyorum maleesef çünkü olayların bu hale gelmesinde ki en büyük suçlulardan birisi yılmaz efendi dir...

tubi
13-05-06, 09:56
Sana yürekten katılmakla beraber belki de ikisi de nasıl bir adım atacaklarını bilemedikleri için tekrar eski düzene dönülmüştür (bence bu durum geçici) Müjgan Hanım'ın evinde başka seçenekleri yoktu zaten ama eve geri dönünce birinin adım atması gerekiyordu. Onu da bir türlü beceremedi ikisi de. Ömer olanlardan memnun olsa da hala Elif'e baskı yapmak istemiyor, Elif ise gururundan yanına geleyim diyemiyor bence. Yakın bir zamanda Elif gururundan vazgeçer diye düşünüyorum.

Bende Elif'in Ömer'e yaklaşacağını düşünüyorum. Zaten Ömer tamamen sersem durumda olacak Yılmaz'ın hisselerin çoğunu alması ve onu kovması ile... Bu durumda da sanırım en büyük destekçisi eşi olacak. Çünkü ben Filiz'in ikisinin yanında da yer alacağını düşünmüyorum.

GULBEYAZ76
13-05-06, 10:03
Biz zaten filizin duygularından ve aşkından emindik duymak istediğimiz yılmazın duygularıydı ben bu anlamda bu bölümü sevmedim.
Deniz kenarındaki sahneleri çok hoştu.
Ömerin profesyonellikten ve idarecilikten hiçbirşey anladığı yok.
Yılmazın ordaki niyeti ömeri ezmek ve hisselerinden bahsetmek değildi ama ömer kaşındı.
Meral kesin tekrar filizi kaçırır filize verilen değeri daha iyi gördü.
Yılmaz ve kemali ele geçirmek isteyen biri olarak filizi kaçıracaktır.
Yılmazla salih oteldeyken yılmazın filizi merak etmesi ve salihin onunla dalga geçmesi çok hoştu ama ben hala yılmazın filize olan duygularıyla ilgili net bir tavrını göremedim.
Elif ömer sahneleri çok sıcak ve içtendi.
Akşamki bölüm bana çok yavan geldi.

barbiee
13-05-06, 10:03

Elif bu bölüm zaten Ömer'e yepyeni bir hayatın sinyallerini verdi. Artık her şekilde Ömer'in yanında olacağını belli etti. Ömer'in de zaten temennisi bu yönde.

ya evet TUĞBA'cım bende şaşırdım o sahne de ve nasıl kendi kendimi yedim anlatamam elif hadi ömerle odanıza gidin diyeee off offf bu ömer ne zaman mutlu olacak tam anlamıyla
dün akşam bebeğin cinsiyetini öğrendikten sonra ömerin elife balon alması ve elifin o balaonlar o harika müzik eşliğinde çocuklara dağıtması inanılmaz hoştu ve ömer&elif sahnelerini izlemeye doyamıyorum ben lütfen elif ömere karşı biraz daha sıcak olsun yaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnnn
yoksa ben hadi elif sarıl ömere daha yakın ol diyerek ekran karşısında kendimi paralamaktan bertaraf olucam valla

benim
13-05-06, 10:10
dün akşam güzel bir bölüm izledim diyebilirim . özellikle bazı arkadaşlar gibi filiz ve yılmazın deniz kenarında sarılarak oturmaları çok hoştu. yalnız dün akşam bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki bir zamanla hatası vardı. filiz , yılmaz ve kemal bey çephesinde geceyken elif, ömer ,handan hanım cephesinde ise sabah saatlerimiymiş gibi geldi.herşeye rağmen ıhlamurlar altında dizisini seyretmek bana büyük bir zevk veriyor.

SİDAL86_FB
13-05-06, 10:15
Biz zaten filizin duygularından ve aşkından emindik duymak istediğimiz yılmazın duygularıydı ben bu anlamda bu bölümü sevmedim.
Deniz kenarındaki sahneleri çok hoştu.
Ömerin profesyonellikten ve idarecilikten hiçbirşey anladığı yok.
Yılmazın ordaki niyeti ömeri ezmek ve hisselerinden bahsetmek değildi ama ömer kaşındı.
Meral kesin tekrar filizi kaçırır filize verilen değeri daha iyi gördü.
Yılmaz ve kemali ele geçirmek isteyen biri olarak filizi kaçıracaktır.
Yılmazla salih oteldeyken yılmazın filizi merak etmesi ve salihin onunla dalga geçmesi çok hoştu ama ben hala yılmazın filize olan duygularıyla ilgili net bir tavrını göremedim.
Elif ömer sahneleri çok sıcak ve içtendi.
Akşamki bölüm bana çok yavan geldi.
sana katılıyorum...akşam sadece filizin yılmaza olan aşkını gördük yılmazın değil...umarım ilerki bölümlerde yılmazı da...ayrıca meral filize bakıyodu dimi yanlış görmedim filize bişey yapıcak ...ayrıca şun son sahnede bence yılmazın hiç bir şuçu yoktu ömer kendi kaşındı....amam bu olay filiz-yılmaz ilişkisine yansıycak... sezon ne zaman biticek bilen varmı?

barbiee
13-05-06, 10:20
ve dün dizinin başında kendi kendime çok güldüm arkadaşlar neden derseniz bizler burda komplo teorileri üretirken yok yılmaz kulağından vuruldu yok kurşun sıyırdı geçti derken o da neeeeee yılmaz sadece kafasına odun yemiş
ben kafasına odun yiyince akıllanır dedim ama nerdeeee
o sahnede bile filiz ona seni çok seviyorum derken yılmaz efendinin ağzından bende lafı bile çıkmadı ...ben der diye bekliyordum ama beklediğim olmadı...

SİDAL86_FB
13-05-06, 10:31
ya yılmazın filizin değerini anlaması için illa yaralanamsımı gerekiyo ki bence bu ilerki bölümlerde olucak ...bence meral yanlış yaptı o odunla yılmaza 1-2 defa vurmalıydı:)belki aklı başına gelirdi... :img-black :img-black ....orda ayrıca dediği gibi:İNSAN SEVDİĞİNİN DEĞERENİ KAYBETMEDEN ANLAMIYO....

ekinvesarp
13-05-06, 10:54
akşamki bölümde ben kemal beyin hisseleri filize verecek sandım.öyle de olması gerekirdi.onlar meralin yerine zaten bunun için gitmemişler miydi.hileyle kazanılan hisseler, ve hiç haketmedikleri hisselere hemen benimsediler.çok tuhaftı.
yılmaz, herzamnki gibi gıcıktı.onun o tavırları bakışları beni sinir ediyo.dağdan gelmiş bağdakini kovuyo denir ya aynen öyle.o ailenin o hale gelmesinin tek sebebi yılmazdı.yaptığı türlü entrikalarla bu duruma getirdi.ömerin tek suçu elifi sevmesi ve onun için çaba sarfetmesiydi.yılmaz intikam uğruna bir aileyi yıkmaya çalıştı.buna rağmen filiz hala yılmazın peşinde.abisini ezmeye çalışan kişinin yanında.
Ayrıca tazminatların ödenmesinin sebebi de öncelikli olan borçların ve sigorta primlerinin ödenmesiydi.yılmaz tabiki herşeyi kişisel algıladı ve arkadaşları için olaya el attı güya.ömerin tek suçu ödenmemesinin sebebini açıkca anlatmamasıydı.belki o zamn yılmazla yüz göz olmak zorunda kalmazdı.
neyse ben acayip gıcığım bı yılmaza. artık birilerine ona dur desin.

gurbetci
13-05-06, 10:56
yilmazin kasintisindan diziyi tadiyla seyredemiyorum.kim ne derse desin bu karakteri sevemedim gitti.
dün aksam nalan babasi sandigi bir adamala bulusmaya gittiginde ben bazi sahneleri kacirdim maalesef.karsilastigi durumu anlayabilir misiniz?

oslemm
13-05-06, 11:07
akşamki bölümde ben kemal beyin hisseleri filize verecek sandım.öyle de olması gerekirdi.onlar meralin yerine zaten bunun için gitmemişler miydi.hileyle kazanılan hisseler, ve hiç haketmedikleri hisselere hemen benimsediler.çok tuhaftı.
yılmaz, herzamnki gibi gıcıktı.onun o tavırları bakışları beni sinir ediyo.dağdan gelmiş bağdakini kovuyo denir ya aynen öyle.o ailenin o hale gelmesinin tek sebebi yılmazdı.yaptığı türlü entrikalarla bu duruma getirdi.ömerin tek suçu elifi sevmesi ve onun için çaba sarfetmesiydi.yılmaz intikam uğruna bir aileyi yıkmaya çalıştı.buna rağmen filiz hala yılmazın peşinde.abisini ezmeye çalışan kişinin yanında.
Ayrıca tazminatların ödenmesinin sebebi de öncelikli olan borçların ve sigorta primlerinin ödenmesiydi.yılmaz tabiki herşeyi kişisel algıladı ve arkadaşları için olaya el attı güya.ömerin tek suçu ödenmemesinin sebebini açıkca anlatmamasıydı.belki o zamn yılmazla yüz göz olmak zorunda kalmazdı.
neyse ben acayip gıcığım bı yılmaza. artık birilerine ona dur desin.
aynen sana katılıyorum yılmaz çok gıcık,intikamcı adamın teki.Dünkü bölümün sonunda yılmaza çokkk gıcık oldum.Seni kovuyorum demesi çokk saçmaydı bence dağdan gelmiş bağdakini kovuyo gerçekten tam uygun.Kesin bu olaydan sonra ömer çok üzülcek tabi elif ömerin yanında olur.Elif olmazsa ömerin hali duman.Şu meralde filizin peşini bırakmayacak gibi

gülpembe
13-05-06, 11:14
Bu bölüm beklentilerimiz de doğrultusunda gerçekten çok hızlı geçti ve de tek bir konuya saplanıp kalmadı iyi de oldu.

Beni yavaş yavaş gelişen aşklardan daha çok etkileyen iki erkeğin dostluğu oldu. Ekrem'in Kemal'in önüne atlaması, kendine geldiğinde "abisine" bakışları, onun şefkati karşısında çok mutlu olması çok anlamlıydı. Benzer şekilde Kemal'in kısa bir süre de olsa işlere konsantre olamaması, "kardeşinin" uzun süren "bekletmesi" karşısında gözlerinden okunan hüzün daha da anlamlıydı. İki bölümdür Avni Yalçın'ı izlemeye bayılıyorum. Bir de Kemal'in herşeye rağmen diğer tüm karakterlerin aksine öfkesine yenik düşmeden önce sağduyulu düşünmeyi seçmesi adeta ders niteliğindeydi. Tecrübeli kurt düşündü taşındı ve kendince en iyi çözümü buldu.

Aşkların gelişiminin ana fikrini Canan Hanım söyledi. "İnsan sevdiğinin değerini kaybetme durumunda anlıyor" Yılmaz ve Filiz'in hala adı konulamayan sevgileri gittikçe gelişiyor, bu tarz bir gelişim onların ilişkisini daha sağlam temeller üstüne kuracak gibi. Çok yakın gelecekte Ömer yüzünden gelişecek engelllerde bunu daha iyi göreceğiz. Filiz'in itirafı çok hoştu, birlikte geçirdikleri flört zamanı da çok güzeldi. Gerçi iki çift göz onları izledi ama daha da romantik olmalarını sağladı bu. Salih'in "kendime eğlence buldum bile" sözlerine kahkahalarla güldüm. Keşke Yılmaz'ın duygularını da soracak bir ortam gelişseydi. Gerçi gözler kalbin aynasıdır diyorum ve bu konudaki yorumu da Yılmaz'ın ve Filiz'in gözlerine bırakıyorum. Yine yorum farkları olacaktır ama ben özellikle Yılmaz'ın bakışlarına hayran kaldım.

Elif ve Ömer yakınlaşmasına çok olumlu baktığımı zaten biliyorsunuz. Elif'i uzun zamandır ilk defa (belki de ilk defa) kocasına gülerken görmek çok güzeldi. Sürekli tekrarlıyorum her bölümde ama Elif'in normal bir evlilikte yapması ve söylemesi gereken şeyleri bile duymak Ömer'i ne kadar çok sevindirdi. Bu açıdan Ömer'in kız isteğinin gerçekleşmesi de iyi oldu bence. Ne kadar kötü bir işadamı olursa olsun, Ömer karısını çok seven iyi bir aile babası adayı. Tıpkı onun gibi iyi bir aile babası olan Erol Bey ise ne olursa olsun oğlunun yanında olmasını istemekte ve onun hatalarını düzeltmeye çalışmaktan gocunmuyor ama kendisinin de dediği gibi bu tarz çekişmelere uzak birisi olması nedeniyle çok sıkıntıda. Şirketteki son durum da onu üzeceği için de üzülüyorum aslında.

Annesinin gaza getirmesiyle şirketteki tuhaf (daha doğrusu hiçbir dayanağı olmayan) güç gösterisinin sonucu Ömer yine kendi yönetim hatalarının kurbanı oldu. Yanlışlarını ailesi kadar hoş karşılamayacağı belli olan Yılmaz'a karşı diyalog yoluna gitseydi bütün bunlar olmayacaktı. Bir şirket böyle iki hatta üç başlı yönetilemez, kararlar ne olursa olsun birlikte alınmalıydı. Bu yazdığım Yılmaz için de geçerli, o da çözüm önerisini Murat'a değil daha üst yönetime anlatmalıydı bence. Bence Yılmaz hisse kozunu oynamaya baştan niyetli değildi, öyle olsa Ömer'in karşısına direkt bunun için dikilirdi. Son derece küstah tavrıyla Ömer bunu bilmeyerek de olsa kendisi istedi. Sonuçta karşındaki sevmesen de şirkette ciddi bir hissesi olan birisi; hiçbir dayanağı yokken böyle konuşmamalıydı Ömer. Profesyonellik anlayışı (Erol Bey hariç) hepsinde çok düşük bu dizide.

Leyla'nın "en azından dostu" olan Ekrem'e söylediği söz "Sen uğurlamadığın için gitmedim" sözü bence bölümün en güzel sözüydü. Nalan'ın ve arkadaşlarının hikayesi de ilk engelde pes etmemek adına güzel dersler verdi.

Berna1 her söylediğine katılıyorum.Tam benim düşüncelerimi dile getirmişsin.
Ben bir şeye daha değinmek istiyorum.Elif'i bu bölüm çok beğendim.Yüzünde güller açıyordu.Üstelik sanki gerçekten hamile gibiydi.Yani duruşu,yürüyüşü muhteşemdi.Hamile olması yüzüne yansımıştı sanki.Bana bu bölümde daha bir güzelleşmiş gibi geldi(Gerçi Elif her zaman güzeldir de...)
Filiz'in Yılmaz'a ''Seni çok seviyorum'' dediği sahne de açıkçası bekledim Yılmaz'dan ''Bende Seni çok seviyorum''demesini.Neyse umarım gelecek bölümlerde duyarız bu sözü.
Meral'in boş durmayacağına eminim.Bence Filiz'i kaçırmaya kalkabilir.Umarım kaçırır ve yine Yılmaz kurtarır.Böylece bu seferde aynı sözü Yılmaz'dan duyarız.Ben bu bölüm Yılmaz ile Filiz'in her sahnesine bayıldım.Yılmaz'ın Filiz'i beklerken saatine bakması ''Nerde kaldı bu kız?''falan demesi ve Salih'in bütünsöyledikleri beni çok güldürdü.Özellikle Yılmaz'ın ''Sen kendine eğlence arıyorsun galiba''demesi üzerine Salih'in ''Aramıyorum,buldum bile''demesi off çok güzeldi yaa..Neyse şimdi malesef çıkmam gerek sonra kaldığım yerden devam ederim.
Hoşçakalın...

emre_11
13-05-06, 11:16
çok güzel bir bölümdü filiz ve yılmaz için çok sevindim bu bölüm çok güzeldiler yalnız meral filizin peşini bırakacak gibi durmuyor yılmazın sonunda ömeri kovması biraz abartılı oldu sanki ne bileyim seni kovuyorum demesi ve kemalin hisseleri neden filize vermediğini anlayamadım hisseleri aldıklarında filize verir diye düşünüyordum neyse ömer kızı olacağı için çok sevindi çok güzeldi yılmaz ve filiz sahneleri çok güzeldi

tubi
13-05-06, 11:21
Arkadaşlar ;

Lütfen yorumlarınızı yaparken kelimelerinizi daha dikkatli seçin..

Saygılarımla

Dizifilm.com Moderatörü

Tubi

sezinti
13-05-06, 11:31
Yılmaz, tazminatların bir kısmının ödenmesini isterken, bunun nasıl ödeneceğini, pazardan gelen kaynağın bir kısmının buraya aktarılmasını istedi, şirketin mali durumu incelediğini gösterir. Ömer ise olaya tamamen duygusal tepki verdi. Ceyda ve Hakan ise Yılmaz'ın buraya kaynak aktarılacağını biliyorlarmıydı. Yılmaz'ın yapması gereken Murat'ın iş aktini de feshetmek.
Yılmaz'ın tek başına aldığı karar tartışılır, asıl tartışılması gereken Ömer'in yetkisi olmadan şirket ile ilgili kararlar almasıdır. Şirketteki konumu kısaca şöyle kızkardeşi ve babası yetki sahibi,Yılmaz'da bu konumunu hatırlattı. Babasının yerine karar verebilmesi için babasını temsili ettiğine dair vekaletname olması gerekir.
Ömer'in durumunu anlatan atasözü " Rüzgar eken fırtına biçer "

tubi
13-05-06, 12:05
Bölüm yorumlarına buradan devam edebilirsiniz arkadaşlar.

Saygılarımla

Dizifilm.com Moderatörü

Tubi

sezinti
13-05-06, 12:08
kapanan bölüm yorumları bölümünde yazmayı unuttuğum bir bilgi ise, işçilerin tazminatların ödenmesinde, şirket tarafından alınmış bir karar olduğunuda belirtmeliyim. Yılmaz, alınan kararın hızlandırılması için pazardan gelen kaynağın buraya aktarılmasını istedi.

forever_bim
13-05-06, 12:25
Filizle ilgili bir kac elestiri yapmak istiyorum yuksek musadenizle.

Acık pazar projesi nedeniyle evden ayrılmaya karar verdiginde yeterli destegi vermedigi gerekcesiyle Elif AFFEDİLEMEZ ilan edilmisti. Oysa sonrasında Elif dobra karakteriyle Ömere Ona cok yüklenildi demisti.Gecen bölüm Filiz Ömerin kumar borcunu Yılmazdan ögrendiginde ve bunun Elif tarafından biliniyor olmasına da sinirlenerek Elife de aferin Ömeri güzel kollamıs gibi nahos bir cümle sarfetti. Oysa ki Elifin Ömeri kumar batagından kurtarmak icin sarfettigi cabayı görmeden yargısız infaz yaptı. Yılmazla konusması Elifi Filizin gözünde suclu yaptı. Hem de Elif sucsuz oldugu halde. Vay be dedim adalet anlayısı buymus Filizin.

Aynalının vurulmasında Ömer kadar Filizin de hata payı var. Oraya kalkıp gitmesi son derece cesurca ama hatalı bir davranıstı.

Yılmaz beni sasırtmadı tam bekledigim gibiydi.

Elif Ömere bes parasız kalıdıgında da destek cıkarak dizideki bazılarını sasırtacak gibi.

Filizden beklentim Ömere destek olması ama olmayacagını hissedebiliyorum. Sevgiler.

sinem*
13-05-06, 12:30
bence elifi orda suçlamasının sebebi kıskanması olabilir yılmaz niye ona anlattı da biz bu kadar yakınken bana anlatmadı diye ama elifin üstüne de yüklenmedi demekki sonra pişman oldu herhalde

barbiee
13-05-06, 12:58
Arkadaşlar milliyetin ekinde ki özetler gerçek oluyor..
bence meral elifi kaçırabilir ve elif bebeğini düşürebilir..yılmazla filizin arasının açılacağı yılmaz efendinin ömere öyle davranmasından belliydi zaten bakalım haftaya neler olacak yaa nasıl dayanıcam ben cumaya kadar :icon_whis

Ay90
13-05-06, 13:44
Filiz ama Elifin uyarmaya şansı olmadığını bilmiyordu o anlık sinirle Elif hakkında öyle bişey söyledi o kadar bence bu kadar abartılmamalı. Filiz-Elif cok iyi anlaşıyorlar Filizin o an kıskandığı icin böyle bişey söyledi. Kötü olan Ömer cok gururlu ve artık işden kovulsa yada kovulmasa bile Yılmaz yönetimde olduğu icin kendini feci br şekilde paraliyacak gibi. İnşallah meral elifi kacırmaz. Ama ben öyle düşünmüyorum Filizin kemal ve Yılmaz icin değerli olduğunu biliyor o yüzden onu kacırır diye düşünüyorum onun kavgası ömerle değil Kemal len cünkü. Kemal bey hisseleri meralin elinden kurtarmaya gitmişti ama beklenmedik bir olay oldu ve cok sevdiği arkadaşı vuruldu. Bu durumda vermemesi cok normal. Yılmaz hic olmaza Meral kadar kötü niyetli değil kimbilir Meral o hisselerle ne yapardı.

sinem*
13-05-06, 14:02
Filiz ama Elifin uyarmaya şansı olmadığını bilmiyordu o anlık sinirle Elif hakkında öyle bişey söyledi o kadar bence bu kadar abartılmamalı. Filiz-Elif cok iyi anlaşıyorlar Filizin o an kıskandığı icin böyle bişey söyledi. Kötü olan Ömer cok gururlu ve artık işden kovulsa yada kovulmasa bile Yılmaz yönetimde olduğu icin kendini feci br şekilde paraliyacak gibi. İnşallah meral elifi kacırmaz. Ama ben öyle düşünmüyorum Filizin kemal ve Yılmaz icin değerli olduğunu biliyor o yüzden onu kacırır diye düşünüyorum onun kavgası ömerle değil Kemal len cünkü. Kemal bey hisseleri meralin elinden kurtarmaya gitmişti ama beklenmedik bir olay oldu ve cok sevdiği arkadaşı vuruldu. Bu durumda vermemesi cok normal. Yılmaz hic olmaza Meral kadar kötü niyetli değil kimbilir Meral o hisselerle ne yapardı.
sana katılıyorum ama erol beye çok üzüldüm adam oğlu yüzünden hayatla bağını koparacak nerdeyse birde bu meral kemal beye aşıktı değil mi ama gözünü bile kırpmadan onu vurmaya çalıştı eğer kemale bunu yaparsa filizi kaçırırsa eğer filize ne yapar düşünmek bile istemiyorum hele hele de filiz onun karnına bir yumruk attıktan sonra

medsul
13-05-06, 14:14
doğruyu söylemek gerekirse ben bu bölümü daha güzel olacağini düşünmüştüm ama okadarda güzel değildi neyse yoruma gecersek ben kemal abinin hisseleri filiz yada erol beye vervceğini düşünmüştüm çok şaşırdım
ayrıca yılmazın ömeri kovması hiç hoş değildi
bir sonraki bölümde filiz hene halde kızacak çünkü bu tavrı hala intikam peşinde olduğunu hissettirecektir
umuyorumki filiz ömerin yanında olup yılmazın yaptığina sert bir cevap verir
pek sanmiyorum ama
meral filizi takip ediyordur büyük bir ihtimalle çünkü yılmaz ben geleyim onu bırak dediğinde oda o bu kadar degerli oldugu için benimle gelecek dedi
ama onu kacırayım derken elife bir şey yapabilir

tvrehberi
13-05-06, 14:18
bence oldukça ilginç bi bölüm izledik.yılmazdan beklenen aşk cümlesi gelmedi maalesef ama ben hala umutla bekliyorum.zaten filizle geçirdikleri gece bile bana yetiyo ama bi de duyalım,diğ mi??bu arada söylemek istediğim bişey var filiz 3-4 bölümdür sürekli bi yerlerde uyuyakalıyo yaa...yılmazın ömeri kovması bence filizle aralarını çok bozacak.ailesini üzdüğü için filiz bence yılmazdan uzak duracak ve ömerin yanında olacak.ömer-elif cephesi de oldukça güzelleşiyor.nihayet gerçek evli çift moduna girdiler.hisseler konusunda bence yılmaz şimdilik bişey yapmayacak ama ilerki bölümlerde kemalle konuşup hisseleri filize vermesini sağlayabilir.meral tam olarak hayatlarından çıkmadı biraz erken sevindi tekiner ailesi.meral en geç 1-2 bölüm içinde eski gücüne kavuşmuş olarak döner ve bence filizi kaçırır.çünkü kendi dedi yılmaza neden filizi kaçırdığını.

eski dost
13-05-06, 14:28
Ohh be nihayet Elifciğimin yüzü gülüyordu bu bölümde.Bence artık o da ömer'e karşı bir şeyler hissedecek.Diğer karakterlere gelince Ömer'e son sahnede biraz kıssam da hak veriyorum.Yılmaz'ın yaptıklarını unutamıyor.Karısının da onu sevdiğini sanıyor.Doğal olarak da ona gıcık oluyor.Ama Yılmaz'ın onu kovması çok küstahçaydı.Tamam hissesi olmayabilir ama o bir aile şirketi Yılmazefendi de başkasının gücüyle hava atıyor.kemal bey olmasaydı şimdi o bir hiçti.Çok çabuk havalandı.Eğer orada abisini korumaz sessiz kalır veya Yılmaz'dan yana çıkarsa artık yuh derim.
Yılmaz madem Filiz'i seviyor dün Filiz itiraf ettiğinde niye o da karşılık vermedi.hadi önceden Filiz engelliyordu,çekiniyordu diyelim o anda ortam müsaitti.ne derseniz deyin Yılmaz duygularından emin değil.filiz'i Elif gibi sevemeyecek.
Elif'in kaçırılması-meral tarafından_ doğru olabilir.Filiz'i kaçıracağını sanmıyorum.Bir de bana sanki Elif'in kaçırılmasından korkanlar var gibi geliyor.Elif kaçırılırsa Yılmaz'ın yapacaklarından korkuyorlar.çünkü onlarında hala Yılma-Filiz'le ilgili şüpheleri var.Bence Meral Filiz'i götürdüğünde Yılmaz hiçde şoka uğramış,kahrolmuş gibi değildi???

_CALIKUSU_
13-05-06, 14:42
ben ne olursa olsun bundan sonra elifle yilmazin birleseceklerini sanmiyorum...bunca olaydan sonra birlesirlerse eger, ikiside cok karaktersizmis....bi kac bölümdür yilmaz filizle vakit gecirmek icin cabaliyordu...ondan hoslaniyor artik, elifi zamaninda sevdigi kadar sevmesede...elifi ömerle mutlu görmek beni sevindiriyor...yilmazida filizle....elif hamile, yilmazla birlesse bile ömerle her zaman görüsmek zorunde kalacak...ama o zaman ömerin yüzüne nasil bakar onu bilemem...ayni sekilde yilmazda filize cok büyük haksizlik etmis olur...yani kisacasi olan tekiner kardeslere olur...bunca seyden sonra elifinde yilmazinda tekrar kavusacaklarini hic zannetmiyorum....cok büyük sacmalik olur..dizi bakilamayacak hale gelir...onlarin iliskisi bitti, kalplerinde tam olarak bitmemis olsa bile.......simdi FILIZ&YILMAZ ve ELIF&ÖMER zamani

yengecs
13-05-06, 15:11
Ohh be nihayet Elifciğimin yüzü gülüyordu bu bölümde.Bence artık o da ömer'e karşı bir şeyler hissedecek.Diğer karakterlere gelince Ömer'e son sahnede biraz kıssam da hak veriyorum.Yılmaz'ın yaptıklarını unutamıyor.Karısının da onu sevdiğini sanıyor.Doğal olarak da ona gıcık oluyor.Ama Yılmaz'ın onu kovması çok küstahçaydı.Tamam hissesi olmayabilir ama o bir aile şirketi Yılmazefendi de başkasının gücüyle hava atıyor.kemal bey olmasaydı şimdi o bir hiçti.Çok çabuk havalandı.Eğer orada abisini korumaz sessiz kalır veya Yılmaz'dan yana çıkarsa artık yuh derim.
Yılmaz madem Filiz'i seviyor dün Filiz itiraf ettiğinde niye o da karşılık vermedi.hadi önceden Filiz engelliyordu,çekiniyordu diyelim o anda ortam müsaitti.ne derseniz deyin Yılmaz duygularından emin değil.filiz'i Elif gibi sevemeyecek.
Elif'in kaçırılması-meral tarafından_ doğru olabilir.Filiz'i kaçıracağını sanmıyorum.Bir de bana sanki Elif'in kaçırılmasından korkanlar var gibi geliyor.Elif kaçırılırsa Yılmaz'ın yapacaklarından korkuyorlar.çünkü onlarında hala Yılma-Filiz'le ilgili şüpheleri var.Bence Meral Filiz'i götürdüğünde Yılmaz hiçde şoka uğramış,kahrolmuş gibi değildi???

Yine guzel noktalara deginmissin.. Soylediklerine katiliyorum.. eklemek istedigim bi kac sey daha var.

Bi kere ne olursa olsun Yilmaz'in Omer'i bi aile sirketinden kovma fikri kadar sacma bisey olamaz. Dagdan gelip bagdakini kovmak olur bu. Yapici olabilirdi daha sakin bi sekilde olaylari ele alabilseydi, oyle yapmadi. Odaya giris sekli bile duzgun degildi.. ha duzgun olsaydi sanirim konusmada bu hale gelmiyecekti. Yani zaten duzgun bi konusma istememistiki Yilmaz. Bi anlik sinirle alinmis bi karar mi acaba diye sorulsa.. belki?! derim, ama altinda yatan sebepler iscilerden cok.. Sevdigi kadinla beraber olan bi adamin etrafinda olusu!..

Butun noktalarda bi Elif gormemek imkansiz.. bunu bi tek ben hissetmiyorumdur umarim.

Ay90
13-05-06, 15:20
Ben buna katılamicağım o zaman Yılmaz gidip de Ömer i uyarsın diye Elif ile konuşmasdı. Bence artık ne Elifi ile nede intikam pla alaksı yok. Odaya giriş şekli hoş değildi doğru ama Ömerde onu aşağladı Yılmaz böyle olmazını istemedi ama bir anlık sinirle öyle oldu işte. Bunu kabul edelim bu durumda haklı olan ne ÖMer ne de Yılmaz ikiside hata yaptılır ve bu yüzden böyle bir olay oldu.

medsul
13-05-06, 15:23
ben halen inanamıyorum ya kemak abi degilmiydi olayların buraya kadar gelmesinde bizimde payımız var diyen erol bey şirketine geldiğinde babasını hayrina sormadi hisseleri ne yapacaksınız diye filiz boşunami gittide orayı bastı bütün bunlar o hisselerin tekrardan kendilerline verilmesi için degilmiydi
yılmazın yaptıgı çok saçma bu şirketi onun babası değil ömerin babası kurdu bu zamana getirdi bu zamana kadar işçilere her zaman iyi davrandilar tekinerlerin hepsi şimdi bir adam gelmiş babasının şirketinden kovuyor olacak işmi bu
işçileri yılmaz kadar hatta daha çok o aile düşünüyor bunca yıl yılmaz yoktu
ömerin hatası var ama bu kadarini hak asla etmiyor
allahım ne olurda bir müzice olsunda filiz artık abisini korumali
ayrıca erol beyden yetkili değilde yılmazın olmazı çok fazla
belkide kemal hisseleri tamamiylemi verdi yoksa şimdilik yetkimi verdi acaba
aman biraz karişik oldu ama neyse sinirden ne yazdiğimida annamadım
hadiiiiiiiiiiiiiiii hayırlısı

£speranza
13-05-06, 16:02
ben halen inanamıyorum ya kemak abi degilmiydi olayların buraya kadar gelmesinde bizimde payımız var diyen erol bey şirketine geldiğinde babasını hayrina sormadi hisseleri ne yapacaksınız diye filiz boşunami gittide orayı bastı bütün bunlar o hisselerin tekrardan kendilerline verilmesi için degilmiydi
yılmazın yaptıgı çok saçma bu şirketi onun babası değil ömerin babası kurdu bu zamana getirdi bu zamana kadar işçilere her zaman iyi davrandilar tekinerlerin hepsi şimdi bir adam gelmiş babasının şirketinden kovuyor olacak işmi bu
işçileri yılmaz kadar hatta daha çok o aile düşünüyor bunca yıl yılmaz yoktu
ömerin hatası var ama bu kadarini hak asla etmiyor
allahım ne olurda bir müzice olsunda filiz artık abisini korumali
ayrıca erol beyden yetkili değilde yılmazın olmazı çok fazla
belkide kemal hisseleri tamamiylemi verdi yoksa şimdilik yetkimi verdi acaba
aman biraz karişik oldu ama neyse sinirden ne yazdiğimida annamadım
hadiiiiiiiiiiiiiiii hayırlısı
Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum.Ya benim anlamadığım nokta Kemal Sadıkoğlu bu hisselerin Meral'in eline nasıl ve ne şartlarda geçmiş olduğunu bildiği halde -Meral'in şahsına ait hisselerde istediği gibi tasarrufta bulunabilir- Ömer'in hisselerini iade etmemesi.Meral o hisseleri almak için Ömer'in daha doğmamış bebeğiyle tehdit etmekten geri durmadı.Bu kadar çaresizlik içinde hisseleri vermek zorunda kaldı Ömer.Şimdi Kemal Sadıkoğlu'nun Meralden ne gibi bir farkı kaldı anlamadım.İkiside hisseleri almak için içinde bulundukları şartları lehlerine çevirmek için tüm yolları mübah görmekten çekinmedi.

BERNA
13-05-06, 16:05
Elif'in kaçırılması-meral tarafından_ doğru olabilir.Filiz'i kaçıracağını sanmıyorum.Bir de bana sanki Elif'in kaçırılmasından korkanlar var gibi geliyor.Elif kaçırılırsa Yılmaz'ın yapacaklarından korkuyorlar.çünkü onlarında hala Yılma-Filiz'le ilgili şüpheleri var.Bence Meral Filiz'i götürdüğünde Yılmaz hiç de şoka uğramış,kahrolmuş gibi değildi???

Evet Elif'in kaçırılmasını istemiyorum ama bunun Yılmaz'la en ufak bir alakası yok. Elif hamile, olanların asıl suçlusu kocası o değil ve de karnındaki çocuk tamamen günahsız. Sadece bu sebeplerden dolayı Elif'in kaçırılmasını istemiyorum. Yılmaz ve Filiz aşkını destekleyenleri böyle acımasız sanmana çok üzüldüm doğrusu. Ben artık Elif ve Yılmaz'ın biraraya gelebilme ihtimalini çok düşük buluyorum ve de başkalarının belki olabilir ama benim hiç endişem yok.

Öbür konuda da görüş farkıdır diyorum ama diziyi o kadar farklı bakış açılarıyla izliyoruz ki herhalde bir anlığına acaba ben başka bir diziyi mi seyrettim diye düşündüm :) Herşeyden önce Yılmaz "Filiz'i bırak beni al" dedi, Ekrem vurulduğu için kısa bir süre şok yaşadı ama sonrasında endişesi gözlerinden okunuyordu.

oslemm
13-05-06, 16:08
bu kadar sacma bişey olamaz yılmaz ömeri nasıl kovar ya hem meral ömeri nerden tanırdı ki yılmaz yüzünden şirketin hisselerini aldı sonradanda ömeri kumara alıştırdı
belki ömerde suçlu olabilir ama yılmazında çok masum olduğu söylenemez ben dizide en çok elifle ömer sahneleri ile nalanın arkadaşlarıyla babasını aradığı sahneyi beğendim artık elifle yılmaz aşkının yeniden olacağınada inanmıyorum bu arada filizle yılmazın bazı shneleri çok sacma oluyo bazılarıda gerçektn güsel

sezinti
13-05-06, 17:37
arkadaşlar, bir yanlışlığı düzelteyim. Tekinerlerin şirketi artık bir aile şirketi değildir. Tekinerlerin şirketi halka açılmış bir şirkettir. Ayrıca Tekinerlerin şirketteki paylarınıda dikkat alın. artık Tekinerler sadece bir hissedardır.

forever_bim
13-05-06, 17:44
Evet Elif'in kaçırılmasını istemiyorum ama bunun Yılmaz'la en ufak bir alakası yok. Elif hamile, olanların asıl suçlusu kocası o değil ve de karnındaki çocuk tamamen günahsız. Sadece bu sebeplerden dolayı Elif'in kaçırılmasını istemiyorum. Yılmaz ve Filiz aşkını destekleyenleri böyle acımasız sanmana çok üzüldüm doğrusu. Ben artık Elif ve Yılmaz'ın biraraya gelebilme ihtimalini çok düşük buluyorum ve de başkalarının belki olabilir ama benim hiç endişem yok.

Öbür konuda da görüş farkıdır diyorum ama diziyi o kadar farklı bakış açılarıyla izliyoruz ki herhalde bir anlığına acaba ben başka bir diziyi mi seyrettim diye düşündüm :) Herşeyden önce Yılmaz "Filiz'i bırak beni al" dedi, Ekrem vurulduğu için kısa bir süre şok yaşadı ama sonrasında endişesi gözlerinden okunuyordu.

Yorumlarini cok begenerek okuyorum sevgili Berna1 ve de yüksek müsadenle katilmadigim noktalari aciklamak istiyorum. Yılmazın iyi yönlerini çoğu zaman örtbas ettiğini ve kendisini inatla benden soğuttuğunu görüyorum.

Herkes Yılmazın Elif ve Ömere karsı olan nefretinin azaldığını savunuyor. Peki Ömer değil de baska bir yönetici olsaydı karsısında Yılmaz yine böyle mi yapardı???? Hiç sanmıyorum. Sanırım geçmişe ait sorduğu hesap bitmemiş Yılmazın.

forever_bim
13-05-06, 17:52
Daha öncesinden de alınan intikamı saçma ve de gereksiz bulmuştum. Hangi devirde yaşıyoruz. Elif (ki kendisi en sevdiğim karakter) Ömerle zorla evlendirilmedi ya. Ne Ömer Elifin gazozuna ilaç katıp onunla isteği dışında birlikte olup evliliğe zorladı ne de başına silah dayadı. Kendisini seven iki erkekten Ömeri seçti yalnızca. Ha arada Ömerin çevirdiği dolaplar yok muydu. Elbette ki vardı. Ama zaman içinde aynı entrikacı ruhun Yılmazı da esir aldığını hırsa onun da yenik düştüğünü görmek için münecci olmaya gerek yok.

forever_bim
13-05-06, 18:00
Asagidaki yorum eksi sozlukten alinmistir. Sanirim buradaki pek cok kisinin ortak gorusunu yansitiyor.

intizar'ın "yar tenine haram değdi" dizeleri ile yüreğime dağlayan türk filmlerine ve ustalara saygı dizisi.
tek bir karakter var dizi başladığı andan itibaren dikkatimi çeken: salih (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=salih).
adam gibi adam olmanın adı salih bence. çocukluk aşkına kavuşmak için kimseyle beraber olmuyor , sevdiği kadın boşandığı zaman hamile kaldığını anlıyor eski kocasından ve salih evlenelim hemen üstelik beyaz gelinlikle seni görmek isterim diyor.
bu zamanda düşünüyorum da aşka yürek gerek ve bu yürek dizideki salih karakterinde var .

sude9
13-05-06, 20:42
Fragmanda Yılmaz'ı yerde görünce Meral'in onu silahla vurduğunu zannettim fakat görüldü ki yanıltıcı bir sahneymiş,sanırım senaristler merak unsurunu bu şekilde ayakta tutmayı seviyor

Genel itibariyle güzel bir bölümdü.
Ömer ve Elif cephesindeki olumlu gelişmeler sevindim,artık aile gibi yaşamaya başlamalarının zamanı geldi de geçiyor.

Filiz yaşananlardan sonra(belki de haklı olarak) silah ile gezmeye başladı,sürekli olmamasını umuyorum.Yılmaz ile deniz kenarındaki sahnelerini beğendim.

Meral'in tüm bu yaşananlardan sonra rahat durmayacağını gördük,Filiz'e verilen değeri gördü bu nedenle Filiz'i takibe aldı diye düşünsemde Elif'e zarar verecek gibi bir his taşıyorum.

Ömer'in gerçekten önce başka ödemeleri yapması gerektiği için mi yoksa sırf Yılmaz'a muhalefet olsun diye mi böyle bir tavır sergilediğini anlamış değilim.Son anda Yılmaz'ın Kemal'in hisselerini kullanarak Ömer'i kovma girişimini yaşanan gerginliğe bağlıyorum bana kalırsa eğer böyle olmasaydı Yılmaz hisselerden bahsetmeyecekti.Bende hisselerin Filiz'e verileceğini düşünüyordum,böyle olmadığına üzüldüm doğrusu

eski dost
13-05-06, 20:53
Evet Elif'in kaçırılmasını istemiyorum ama bunun Yılmaz'la en
Diziyi farklı bakış açılarından seyrettiğimiz doğru olabilir.Ama be Yılmaz'ın orada onu bırak beni al demesini Filiz'i sevdiğine yormadım nedense,aynı konumda Elif de olabilirdi ve Yılmaz eminim aynı sözleri sarfederdi.Neden,çünkü o bir erkek ve rehin de bir bayan.her erkek böyle bir durumda karşıdaki bayanı düşünür.

angel16
13-05-06, 23:00
Bende cogu arkadasimiz gibi Yilmaz'in gozundeki endiseye gordum. Bunu berna1 arkadasimizin soyledigi gibi Yilmaz ortaya koydu. Ayrica Filiz'i ilk rehin gordugundede yuzundeki sok ifade cok belliydi. Orda takilip kaldi.
Bazi arkadaslarin Yilmaz'in Filiz'i hoslandigini gormemek icin buyuk sarf ediyor. Yilmaz Elif icin kavga cikarttiginda, adam deli gibi asik oluyor. Filiz icin tartisip, kiskanip, kavga ettiyinde sadece bir erkeksi davranis oluyor.
Tabi goruz acimiz degisik olabilir ama bazen insanlar gorupte, gormemek ister.

Bu arada ben kendi adima konusuyorum:

Ben Elif'in kacirilmasindan hic korkmuyorum. Cunku Yilmaz'in tepkisini tamamen hayal edebiliyorum, ve yikilacaginida biliyorum. Ama ben bunun asktan baglandigini hic dusunmuyorum. Bu sadece Elif Yilmaz'in ilk aski ve birzamanlar cok sevdigi birisi oldugu icin olur.
Bilakist, ben Filiz'in kaciralacagini cok yuksek bir ihtimal olarak goruyorum. Ilk olarak Meral'in butun planlari Filiz yuzunden suya dustu. Ikinci sebep ise Filiz'in hem Meral'e silah tutmasi hemde onu karnindan vurmasi. Ucuncu sebep ise bana gore acik magazaya geldiginde daha cok Filiz'i gosterdiler. (Tabi bu bizi yaniltmak icin yapilan birseyde olabilir)

Kurdoglu
14-05-06, 00:41
Uzun bir zamandan sonra bukadar guzel, bukadar icten, bukadar nefis bir bolumu seyretmek nekadar iyi geldi anlatamam arkadaslar. Kendimden okadar gecmisim ki inanin sadece bu bolumun vermis oldugu keyifle bir omur boyu sadece ve sadece halay cekebilirim :) Bir elimde Yilmaz imzali mendil diger elimde Filiz imzali mendille tabiki. Simdi bu keyif verici duygulari hangi sahnelerden aldigimi yavas yavas sizinle paylasayim. Yavas yavas yazayim ki cok sevgili arkadaslarim kolayca hazmedebilsinler :)

Yorumuma bu bolumun en guzel sozuyle baslamak istiyorum, Canan hanimin Ekremin yogun bakim odasinin yaninda Leyla hanima soyledigi su sozler cercevelik sozlerdir arkadaslar; “Sevdiklerimizi kaybetme noktasina gelmeden bizim icin ne ifade ettiklerini anlayamayiz ! Onlar hep yani basimizda olacaklar zannederiz, hayat birden kendi kurallarini koyuverir….!”
Hayatin kurallarini koymasini beklemeyin arkadaslar; bu guzel sozleri bizlerle paylasan Canan hanim basta olmak uzere ANNE adaylari da dahil (yani Elif hanim da dahil !) tum ANNELERIN ANNELER GUNUnu simdiden kutluyor, hepsini saygiyla ve sevgiyle selamliyorum. Anneler bu dunyadaki en degerli varliklardir arkadaslar, Annelerimize SIMSIKI cok SIKI ictenlikle sarilalim......ve hic birakmayalim.....

Ve bu bolumun en guzel sahneleriyle devam etmek istiyorum yorumuma. Tabiki Filiz – Yilmaz sahnelerinden bahsediyorum. Bu sahneler oyle kolayca yenilir, yutulur, unutulur sahneler degildi arkadaslar. Kafalara kazinmasi gereken sahnelerdi bu sahneler. Yilmaz dili haric vucudunun her zerresiyle Filizi ne kadar cok sevdigini bagira bagira anlatti bize bu bolum. Bu bagirmalar o derece fazlalasti ki ben ister istemez belli bir zaman sonra “Tamam Yilmazcim anladik Filiz icin oluyorsun ! Sakin ol, keyfine bak sen….” deme ihtiyacini hissettim. Kafasina yedigi darbeden sonra duymus oldugu itiraf bence Yilmaza ilac gibi geldi, kafasina yedigi darbe birden geciverdi :) Hadi onu gecelim, ya o sinema sahnesi neydi be abicim, hemde Babam ve Oglum filmi ! Hicmi gorup de etkilenen olmadi o sahnede ? Hayret ! O sahne okadar muhtesem kurgulanmis bir sahneydi ki, yonetmen ve senaristler simdi karsimda olsa ellerinden operim. Helal olsun hepsine ! Bize boyle bi duygu firtinasi yasattilar ya artik olsemde gam yemem, kafama darbeler alsamda gam yemem :)

Hadi onu da gecelim, aslinda gecmeyelim daha, cunku filmi biraz didiklememiz gerekiyor. Film herhangi bir ASK filmi degildi ! Film son yillarin en harika, en muhtesem, en duygusal, en en en en en olaganustu filmiydi ! Vee evet bildiniz bu filmde Filizcigimizi canlandiran Tuba Buyukustun hanimefendi de rol almisti ! Inanilmaz derecede etkilendim bu sahnede. Beni tam, evet evet tam suramdan(kalbimi gosteriyorum) vurdular ! Diger sahneleri zaten kalbinden vurulmus biri nasil izlerse oyle izledim, yani trans’a girmis olan bir ruh haliyle.

Hadi simdi gecelim burayi, sonra ne vardi? Beni kalbimden bir kez daha hemde taaaaa derinden vuran diger sahne :) Denize sifir, mehtaba karsi, ufuktaki martilari seyreder halde (martilar yoktu belki ama oraya gelecekleri nerdeyse kesindi) oyle melul melul deniz kiyisina sarmas dolas oturmus iki asik, iki kor kutuk asik. Akillara ziyan bi sahne, bu sahneyi fazla da desmek istemiyorum destikce ben yaniyorum ve cok yukseklere ucuyorum...... Kendilerini, gormek istedigimiz gibi gosterdikleri icin senarist ablalarimiza tekrar tekrar sukranlarimizi sunuyoruz, harikasiniz ablalar harika ! 12 Mayis gunu sadece sizin icin ozel olarak “Senarist Ablalar Gunu” ilan edilmeli. Hakettiniz fazlasiyla hakettiniz…..

Kurdoglu
14-05-06, 00:48
Ve gecelim diger keyifli sahnelere.......

Kemal bey ile Erol beyin konusmasi cok veciz bir konusmaydi. Kemal bey herzamanki hatipligini gosterdi ve bizi yine keyiflendirmeyi basardi; “Birisi bedel odemeli !”. Evet hakliydi butun bu olaylarin musebbibi her kimse en agir bedeli o odemeliydi. Ve odedi de, ama o birazdan :)

Kemal bey Yilmaz’a ne dedi; “Baktim hisseleri vermek o is bilmeyen oglana yarayacak bende hisseleri Erol bey’e vermekten vazgectim !” Kemal beyin hisseleri Yilmaza vermesi en dogru secimdi. Yilmaz hem en sadik dostlarindan biri hemde isin asil kahramani ! Eger Kemal bey hisseleri Erol bey’e vermis olsaydi Omer o hisseleri bi sekilde yine ele gecirecek ve yine her seyin icine cok kotu kokulu sirkeler dokecekti. Kim bilir belki de bu sefer at yarislarinda kaybedecekti hisseleri veya satip kendisine yeni bir kumarhane acacakti ??? Evet evet Kemal bey en iyisini yapti.

Yilmaz - Murat konusmasi yine herzamanki “knock out” sahnesine gebeydi, bu basindan belliydi ama yinede “knock out” lari farkli farkli acilardan/boyutlardan/sekillerden izlemek buyuk bir keyif veriyor insana. Haddini bilmeyenlerini hadlerini bildirme de Yilmaz cok basarili, kendisini en icten saygilarimla kutluyorum. Filizden aldigi derslere calismis demekki :)

En son Omerin tepkisiyle karsi karsiya kaldik, cok duygusal davrandi orada Omercik. Annesinin kendisine ninni olarak soyledigi sozleri Omer haddinden fazla ciddiye aldi, bir ara gercekten en kral benim havalarina girmisti ki fazla tadini cikaramadi. Ne mutlu Yilmaza ki bir bolumde birden fazla insana hadlerini bildirdi. Tam burada bir parantez acarak sevgili Sezinti arkadasimizin tespitlerini de cok yerinde buldugumu belirtmek isterim. Ozellikle Murat ile Omer hakkindaki yorumlarini kastediyorum.

Omer kendisinin sadece kocaman bir “0” oldugunu bildigi halde “0”in onune kafasina gore sayilar koymaya calisti. Tabiki cok yanlisti, herzamanki beceriksizligini gostererek aklini nekadar kullanmaktan aciz oldugunu kanitladi. Gerek yoktu aslinda, bilen biliyordu, ama demekki herkese bir kez daha anlatma ihtiyacini hissetti. Eeee n’apalim fazla keyif bas agritmaz :) Aldik kabul ettik :) Sadece bu sahnede nekadar keyif aldigimi anlatmak istiyorum size arkadaslar, belki bilmek isteyenler vardir. Hani gecenlerde Filizin Yilmazi bozdugu bir sahne vardi hatirladiniz demi? Hah iste o sahnede en cok keyif alan arkadasimizdan tam 100 kat, yok yok 1000 kat, yok yok sayilara sigmayan rakamlar kadar kat daha fazla keyif aldim. Yani cok fazla, simdiye kadar hic birseyden almadigim kadar fazla keyif aldim bu sahneden. Hatta cok iyi hatirliyorum Cim Bom UEFA sampiyonu oldugunda dahi bu kadar keyif almamistim :)
Umarim Omercik o cok hakir ve hor gordugu Gazi mahallesi sakinlerini simdi daha iyi anlar !

Haftanin ikinci en guzel sozu; “Seni kendi hisselerinin yardimiyla kovuyorum Omer Tekiner ! HEMEN !!!”.

Not: Yarin Anneler gunu unutmayin sakin ;)

Figan
14-05-06, 01:30
süpersin Kurdoglu yaa..:)
inan henüz diziyi izlemedim ama birazdan izleyince eminim senin kadar bende zevk alicam $u ömer Tekinerin kovulma sahnesinden..

Ellerine saglik..
Harika yorumlar yazmissin..Keyifle okudum...

Kurdoglu
14-05-06, 01:35
süpersin Kurdoglu yaa..:)
inan henüz diziyi izlemedim ama birazdan izleyince eminim senin kadar bende zevk alicam $u ömer Tekinerin kovulma sahnesinden..

Ellerine saglik..
Harika yorumlar yazmissin..Keyifle okudum...
Eyvallah YILMAZci dostum ! Senin yorumlarini da kirk dort gozle bekledigimi bilmeni isterim. Inanmayacaksin, ama bu bolum de Yilmazi seyretmeye doyamayacaksin :) Bence fazla zaman kaybetme.... Neler yapiyor neler Figan, bi goller atmis bi goreceksin. Plase, rovasata, frikik, gelisine, uzaktan ne ararsan var, hemde tam 90'a cakmis arkadasim ! Inanamayacaksin Figan, ben bi bes yuz defa falan daha izlerim herhalde :) o derece yani, anla artik ;)

Figan
14-05-06, 01:37
Eyvallah YILMAZci dostum ! Senin yorumlarini da kirk dort gozle bekledigimi bilmeni isterim. Inanmayacaksin, ama bu bolum de Yilmazi seyretmeye doyamayacaksin :) Bence fazla zaman kaybetme.... Neler yapiyor neler Figan, bi goller atmis bi goreceksin. Plase, rovasata, frikik, gelisine, uzaktan ne ararsan var, hemde tam 90'a cakmis arkadasim ! Inanamayacaksin Figan, ben bi bes yuz defa falan daha izlerim herhalde :) o derece yani, anla artik ;)
Hmm..iyi iyiii :))
Biran evvel izliim o halde..Eee Yilmaz bu..Ne yapsa yakisir !

forever_bim
14-05-06, 01:40
Hmm..iyi iyiii :))
Biran evvel izliim o halde..Eee Yilmaz bu..Ne yapsa yakisir !

Sevgili Figan

Merak ettigim birsey var. Genelde diziyi bizden sonra izliyorsun. Bu aksam dizinin tekrarı falanmı var yoksa diziyi kasede cekip öyle mi izliyorsun. Sevgiler.

Figan
14-05-06, 01:45
Sevgili Figan

Merak ettigim birsey var. Genelde diziyi bizden sonra izliyorsun. Bu aksam dizinin tekrarı falanmı var yoksa diziyi kasede cekip öyle mi izliyorsun. Sevgiler.
Sevgili Arkadasim..

Ben Londradanim..Maalesef Türk Televizyonum yok..Yasak oldugu icin Canak takmamiza izin verilmiyor..internet yayinindan da izlemek acayip zor, olanaksiz..Cünkü net ve anlasilir degil..

Ama sagolsun Deniz arkadasimizin Rapide yükledigi dizinin bölümünü; Kurdoglu arkadasimiz HemenPaylasa yüklüyor bizde Ailece onun sayesinde izliyoruz..
ikisine de sonsuz Tsk.ler..

Durum bundan ibaret forever_bim

Saygilar..

Figan
14-05-06, 05:09
Cok begenerek izledim son bölümü...

Ekremin vurulmasina gercekten cok üzüldüm. Ama belki Leyla ile aralarinda bu sayede yeni birseyler olabilir kanisindayim..Canan Hanimin Leyla ile yaptigi konusmalari gercekten cok yerindeydi ve güzeldi..

Kemal beyin Erol beyle konusmasi cok etkileyiciydi..Birisinin bedel ödemesi gerekir! O da elbette ömer olacak..iyiki de vermedi hisseleri..En iyisini yapti kanimca..Kemal beyin usta oyunculuguna da hic lafim yok sahiden..Süper bir rol cikarmis yine..Bu arada Canan Hanimda cok $IktI..Kirmizi ceketi cok guzeldi..

Elifle ilgili pek bir gelisme yasanmadi..Yalnizca Handan Hanimin evlerine geldigi esnada ayaga kalkarken düsecek gibi oldu ama iyi toparladi kendini..Elbiselerine hayran kaldim valla Elif`in..Tam bir hamile kadin tiplemesine uygun giyinmisti bu bölüm..ömer efendiye herseye ragmen destek olusu takdir edilecek gibiydi..Umarim kendisi gibi güzel bir kizi olur insallah..Balonlari havaya ucurtmalari cok güzeldiii..Cok duygulandim bende..Hele o masum cocuklarin tatli halleri:) Süperdi...

Filizin hal ve haraketleri bu bölüm bana cok masumca geldi..Yilmaza olan ilgisi vede "seni seviyorum" demesi cok hostu gercekten..Yilmazcim da nasil sevindi ama bu kelimeleri duyunca..Kurdoglu`nun da dedigi gibi aldigi darbeyi unuttu valla:) Hele hastanede Kemal bey eve gidin siz diyince..Filizin ben kalirim Yilmazin yaninda demesi; vede Yillmazin ufakta olsa $ImarIp o kaslarini havaya kaldirmasi yok muuuu beni öyle bir güldürdü ki..Cok tatli cookkk..Cok sempatik..Filiz bana bu bolum cok samimi geldi..Yilmazin omuzunda uyuklamasi, oteldeki hal ve hareketleri cok tatliydi..Hele korumalar onlari takip ettigindeki tepkileri cok tatliydi..Birbirlerine destek oluslari guzeldi..
Sinemada olduklari sirada acayip güldümmmm:) Yilmazin korumalara misir vermesi; ne tatliydi yaaa..Babam ve Oglum filmini izliyor olmalarida ayrica renk katti bolume..

veee YILMAZCIGIM...

Muratla ikisinin konusmalari vede en son sahnede ömere karsi sergilemis oldugu tavirlar cok ama cok cok cokkk hosuma gitti..Hani derler ya " Dinsizin hakkindan imansiz gelir". Bu atasözü geldi aklima:)

öncelikle her ne olursa olsun i$ci ve i$ci haklari savunucusu biri olarak asla Murata ve ömere hak vermem sözkonusu olamaz ne yazik ki..Helal olsun Yilmaza..! Hepberaber gördük i$te i$cinin haklarina ve emeklerine vermis oldugu saygiyi..En güzelini yapti..ömer Efendi bir yönetici olarak ne yapti ki??? Anca gitsin $uursuzca kumar oynasin..Hicbir savunulur yani yok olamaz da..! Hem ne hakla alinmis bir karari durdurur? i$cilere aciyormusmus! Vah vahh..Belli o yuzden gittin kumar masalarina..! O yuzden ailenin ne hale gelecegini dusunmedin..! O yuzden Ekrem az daha ölüyordu! Filizinde bu olayda kesinlikle Yilmaza hak verip yaninda olmasini istiyorum..Cünkü Yilmaz i$ konusunda hep destekcisiydi Filizin..Filizde Yilmaz gibi i$ci haklarini savunan biri olarak kendine yakisani yapar umarim..

Yilmazla ömer`in aralarinda gecen diyalogta;
Tamamen ömeri hatali buluyorum..

Bu ne hava?
Bu ne küstahlik?
Bu ne kendini begenmislik?

iyi gunundeymis..Yok bide deseydin bari KIZIM oluyor diye ! Aciz ve kompleksli insanlar yapar boyle davranislari..Oysaki elinde hicbirseyi kalmamistir..Azcik bir dürtmeyle { Handan Hanimin sözleriyle yani} kendini en yetkili insan sanipta; i$ciler adina alinmis hakli bir karari ertelersen, birde karsindaki insani eski hesaplar yüzünden kücük görüpte "CIk odamdan, yetkilerimi kullanirsam olacaklari görürsün dersen" karsindaki insanda sana i$te böyle PAT ! diye tokati firlatir..Kesinlikle hak ettigini dusunuyorum..Yilmaz en iyisini yapti..Yilmazin ömeri kovmasinin tek sebebi ömerdir! Yilmaz asla gecmisin intikami ve hirsiyla hareket etmedi bence..Tamamen kendinin de dedigi gibi verilmis vede yerine getirilmemis bir söz icin bu kadar sinirlendi...

Artik bu $imarik, zengin ömer efendinin (!) susma ve yaptigi hatalarla onca insani zor duruma düsürdügünü fark etme zamani geldi..iyi bir Tokat gerekiyordu..Bu tokatta Aslan Yilmazdan geldi:)

Helal olsun i$ci haklarinin savunucusu YILMAZIMA..Helal..!!

Not:Tamamen $ahsi fikirlerim olup; kimseyi karsima almayida amaclamadigimi belirtir; saygilarimi sunarim...

cemotara
14-05-06, 10:43
Merhaba sevgili arkadaşım KURDOĞLU senin bütün yorumlarını keyifle okuyorum bazen canım sıkkın olduğu zaman bile senin yorumlarını okuyunca yüzümde müthiş gülümseme oluyor gerçekten çok güzel yorumlar yapıyorsun bayılıyorum bu yorumlarına şairane yorumların var bende aynen senin gibi düşünüyorum benimde en çok sevdiğim karakter filiz karakteridir ama yılmaz karakterinide en az senin kadar çok seviyorum bu arada ömer herşeyi haketsede yine çok üstüne gidiyorsun gibi geliyor ömer sevenler bunun altında kalmayacaktır şimdiden sana iyi şaslar ve son olarak şimdiden yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü yorumlarını okurken çok büyük bir keyif alıyorum saygılarımla

eski dost
14-05-06, 12:03
Diziye farklı yerlerden baktığımızın belli olduğu bazı arkadaşlar yine Ömer'i yerden yere vurup Yılmaz'ı işçi hakları savunucusu ilan etmişler.Tamam kendince haklılar çünkü baş karakterleri belli.benimde baş karakterlerim belli ve bende bu yönde yorum yapma hakkını buluyorum kendimde.
Ben Yılmaz'ın hareketlerinde işçi hakları savunuculuğundan çok ömer'e karşı kuyruk acısı olduğundan ve şirkette sözünün dinlenmediğinin verdiği hırstan doğan bir öfke sezdim.Ayrıca ömer'in kumar oynamasına takılmış durumda.Bunun hata olduğunu oda anlamış durumda ki en son oynadığı kumarda Elif'in Yılmaz'la olan konuşması onu yıkmıştı.Bunu çok büyük bir suç olarak görüyorsunuz.Oysa Elif'i Ömer'den kıskanan Yılmaz'ın büyük bir magandalıkla başkasının iş yerine camdan motorla girdiğini unuttu galiba.İkiside benzer olaylar bence.Biri gitti kumar oynadı,ötekide camdan içeri girdi.Bu şirket bu güne kadar Yılmaz olmadan nasıl ayakta kaldı,nasıl saygın bir şirket oldu çok şaşırıyorum?????Tamam Ömer'e kızabilir sevgilisini aldı diye ama Ömer'in ona kızması için daha çok sebebi var.karısının hala onu sevdiğini sanıyor,kardeşini kötü emelleri için kullandı,şirketin bu hale gelmesine sebeb oldu,iki günde kendini şirket sahibi ilan etti.......Meral'de şirkette hisse sahibi ama Yılmaz gibi gelip şirkete yerleşmedi.Yılmaz'ın tek amacı ömer'e gıcıklık olsun hep Yılmaz'ı görsün ve sinir olsun diye şirkete yerleşti.Ayrıca Yılmaz-Filiz aşkından bazılarının dediği gibi rahatsızlık duymuyoruz aksine allah mesut etsin diyoruz ama mutlu olamıyacaklarını da biliyoruz.Elifciğimizide en çok Ömer'in hakkettiğini düşünüyoruz ve Ömer'in Elif'in yakınlık ve ilgisiyle her güçlüğe göğüs gereceğinden de eminiz!!!!

sinem*
14-05-06, 12:25
filiz yılmazın gerçek kişiliğini öğrenmeden önce ömer öğrenmişti ve tavrı elifi kıskanmak olmuştu kardeşinin üzüleceğini ikinci sırada düşündü sen niye bana söylemeden yılmazla konuşmaya gittin demişti zaten daha öncelerinden beri de ömerin bencil olduğunu düşünüyordum,elifi çok seviyor fakat diğer insanlara davranışı çok aşağılar tarzda orda şirket durumunu konuşuyorlar ama ne yılmaz var ne de filiz para akışını onlar sağlıyor ömer beyde o parayla işçilerin tazminatını ödemiyor onları bile düşünmüyor,bilmiyorum ama ömer bence biraz bencil
yılmazın fevri bir hareketle ömeri kovması da kötü birisi yazmış kapıyı vurmadan girdi diye hatırlatırım bunların hepsi öyle giriyor mesela,yılmaz muhasebe raporlarını istediğinde ömer aynen öyle girip dosyayı nerdeyse kafasına atacaktı
elif filize fason işi için geldiğinde aynen öyle girdi

oslemm
14-05-06, 12:34
Diziye farklı yerlerden baktığımızın belli olduğu bazı arkadaşlar yine Ömer'i yerden yere vurup Yılmaz'ı işçi hakları savunucusu ilan etmişler.Tamam kendince haklılar çünkü baş karakterleri belli.benimde baş karakterlerim belli ve bende bu yönde yorum yapma hakkını buluyorum kendimde.
Ben Yılmaz'ın hareketlerinde işçi hakları savunuculuğundan çok ömer'e karşı kuyruk acısı olduğundan ve şirkette sözünün dinlenmediğinin verdiği hırstan doğan bir öfke sezdim.Ayrıca ömer'in kumar oynamasına takılmış durumda.Bunun hata olduğunu oda anlamış durumda ki en son oynadığı kumarda Elif'in Yılmaz'la olan konuşması onu yıkmıştı.Bunu çok büyük bir suç olarak görüyorsunuz.Oysa Elif'i Ömer'den kıskanan Yılmaz'ın büyük bir magandalıkla başkasının iş yerine camdan motorla girdiğini unuttu galiba.İkiside benzer olaylar bence.Biri gitti kumar oynadı,ötekide camdan içeri girdi.Bu şirket bu güne kadar Yılmaz olmadan nasıl ayakta kaldı,nasıl saygın bir şirket oldu çok şaşırıyorum?????Tamam Ömer'e kızabilir sevgilisini aldı diye ama Ömer'in ona kızması için daha çok sebebi var.karısının hala onu sevdiğini sanıyor,kardeşini kötü emelleri için kullandı,şirketin bu hale gelmesine sebeb oldu,iki günde kendini şirket sahibi ilan etti.......Meral'de şirkette hisse sahibi ama Yılmaz gibi gelip şirkete yerleşmedi.Yılmaz'ın tek amacı ömer'e gıcıklık olsun hep Yılmaz'ı görsün ve sinir olsun diye şirkete yerleşti.Ayrıca Yılmaz-Filiz aşkından bazılarının dediği gibi rahatsızlık duymuyoruz aksine allah mesut etsin diyoruz ama mutlu olamıyacaklarını da biliyoruz.Elifciğimizide en çok Ömer'in hakkettiğini düşünüyoruz ve Ömer'in Elif'in yakınlık ve ilgisiyle her güçlüğe göğüs gereceğinden de eminiz!!!!
bende senin gibi düşünüyorum ya senaristler bazen çok saçmalıyolar hele bu son bölümlerde yılmaz çok değişti

Ay90
14-05-06, 13:08
Figan ve Kurdoğlu icime su serptiniz valla. Benim ifade edemediklerimi siz ifade etmişsiniz. Yılmaz hisselerini asla o odaya girdiğinde koz olarak kullanmak istemedi ama Ömer şansını zorladı ve Yılmaz en doğrusu yapıp onun hisseleriyle Yılmaz ı kovdu. Konu işciler olunca Filiz Yılmaz a hak verir gibime geliyor ama yinede Ömer in kovulmasına tabikide üzülücek.

Figan
14-05-06, 13:35
Figan ve Kurdoğlu icime su serptiniz valla. Benim ifade edemediklerimi siz ifade etmişsiniz. Yılmaz hisselerini asla o odaya girdiğinde koz olarak kullanmak istemedi ama Ömer şansını zorladı ve Yılmaz en doğrusu yapıp onun hisseleriyle Yılmaz ı kovdu. Konu işciler olunca Filiz Yılmaz a hak verir gibime geliyor ama yinede Ömer in kovulmasına tabikide üzülücek.
Rica ederim Ay90 aynen öyle arkadasim..
ömer Efendi $ansini zorladi..Ailesinin $irketiymis, yok babasinin vekiliymis..Kumar oynarken dusuncekti bunlari..!

Eminim ki; Filiz kesinlikle Yilmazin yaninda yer alacak..Eger yer almayipta Yilmaza tavir yaparsa Filizde benim icin bir nebze puan kaybetcek dizide..

Yilmaz asla Elife olan eski intikamlari yuzunden O odaya girip; ömer beyi kovmadi ! Tamamen i$ci haklarini dusundugu icin yapti..Yilmaz o kadar kötü vede ise yaramaz, kinci biri olsa gidipte Elife; Kocasinin kumar oynadigini, dikkat etmesi gerektigini soylemezdi..Ayrica hatirlayin; Yilmazda diyor zaten Odada "$irket yönetimi beni ilgilendirmiyor ! Ben verilmis bir sözün neden yerine getirilmedigini soruyorum dedi!

Bunuda asla görmezden gelemeyiz..

Saygilar.

Kurdoglu
14-05-06, 15:04
Merhaba sevgili arkadaşım KURDOĞLU senin bütün yorumlarını keyifle okuyorum bazen canım sıkkın olduğu zaman bile senin yorumlarını okuyunca yüzümde müthiş gülümseme oluyor gerçekten çok güzel yorumlar yapıyorsun bayılıyorum bu yorumlarına şairane yorumların var bende aynen senin gibi düşünüyorum benimde en çok sevdiğim karakter filiz karakteridir ama yılmaz karakterinide en az senin kadar çok seviyorum bu arada ömer herşeyi haketsede yine çok üstüne gidiyorsun gibi geliyor ömer sevenler bunun altında kalmayacaktır şimdiden sana iyi şaslar ve son olarak şimdiden yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü yorumlarını okurken çok büyük bir keyif alıyorum saygılarımla
Sevgili cemotara oncelikle inceligin ve nezaketin icin tesekkur ediyorum arkadasim. Yorumlarimla senin gibi cok degerli ve cok kiymetli arkadaslarimin moralini az da olsa duzeltebiliyorsak, bu bizim icin bir gurur kaynagidir. Sende yorumlarini eksik etme arkadasim, Yilmaz – Filiz ikilisinin harikuladeliklerini yazmakla bitiremeyecegimiz gibi sahnelerinden keyif almaklada doyamayiz :) Yalniz sana bisey belirtmem gerekiyor. Omer’in uzerine fazla gittigimi dusundugunu yazmissin, hayir arkadasim inan bana Omeri elestirebilecegim en tatli uslubla elestirdim ve suna emin ol, cok ama cok az ve hafif elstirdim. Ben olaya Omerciler – Yilmazcilar atismalari olarak bakmiyorum kesinlikle. Ne goruyorsam, ne izliyorsam kendi dusuncelerimle harmanlayip yaziyorum, tamamiyle objektif yani. Gecen hafta Omeri Omercilerden bile fazla savundugumu dikkate alirsan objektifligimi anlayacaksin. Eger senin dedigin gibi bir atisma taraftari olmus olsaydim inan ki muhtemelen su anda banlanmis olurdum. Kapanmis olan bolum yorumlari basligi da dahil bu haftanin bolum yorumlarini bi gozden gecir istersen, basta cok degerli Esperanza arkadasimizin ve onu sakinlestirmek yerine dahada atesleyen diger arkadaslarin Yilmaz karakteri hakkinda yazdiklarini okuyunca benimkilerin devede kulak kalacagini goreceksin.

Arkadasim, burada onemli olan karakterlerin ve bolumun analizidir, ben bu analizlerle hicbir arkadasimi rencide etmek istemiyorum, bunu bilmeni isterim.

Sevgili Ay90 icini ve gonlunu ferah tut arkadasim, onumuzdeki haftaya kadar bu bolumun tadini cikar, cunku bu bolum bizim bolumumuzdu ;)

Sevgili Figan yine cok onemli konulara ve detaylara parmak basmissin, parmaklarin ve YILMAZCI yuregin dert/keder/elem gormesin arkadasim !

Sevgilerimle, benim cok yuce bir davaya gonul vermis dostlarim ! :)

cemotara
14-05-06, 15:25
Sevgili cemotara oncelikle inceligin ve nezaketin icin tesekkur ediyorum arkadasim. Yorumlarimla senin gibi cok degerli ve cok kiymetli arkadaslarimin moralini az da olsa duzeltebiliyorsak, bu bizim icin bir gurur kaynagidir. Sende yorumlarini eksik etme arkadasim, Yilmaz – Filiz ikilisinin harikuladeliklerini yazmakla bitiremeyecegimiz gibi sahnelerinden keyif almaklada doyamayiz :) Yalniz sana bisey belirtmem gerekiyor. Omer’in uzerine fazla gittigimi dusundugunu yazmissin, hayir arkadasim inan bana Omeri elestirebilecegim en tatli uslubla elestirdim ve suna emin ol, cok ama cok az ve hafif elstirdim. Ben olaya Omerciler – Yilmazcilar atismalari olarak bakmiyorum kesinlikle. Ne goruyorsam, ne izliyorsam kendi dusuncelerimle harmanlayip yaziyorum, tamamiyle objektif yani. Gecen hafta Omeri Omercilerden bile fazla savundugumu dikkate alirsan objektifligimi anlayacaksin. Eger senin dedigin gibi bir atisma taraftari olmus olsaydim inan ki muhtemelen su anda banlanmis olurdum. Kapanmis olan bolum yorumlari basligi da dahil bu haftanin bolum yorumlarini bi gozden gecir istersen, basta cok degerli Esperanza arkadasimizin ve onu sakinlestirmek yerine dahada atesleyen diger arkadaslarin Yilmaz karakteri hakkinda yazdiklarini okuyunca benimkilerin devede kulak kalacagini goreceksin.

Arkadasim, burada onemli olan karakterlerin ve bolumun analizidir, ben bu analizlerle hicbir arkadasimi rencide etmek istemiyorum, bunu bilmeni isterim.

Sevgili Ay90 icini ve gonlunu ferah tut arkadasim, onumuzdeki haftaya kadar bu bolumun tadini cikar, cunku bu bolum bizim bolumumuzdu ;)

Sevgili Figan yine cok onemli konulara ve detaylara parmak basmissin, parmaklarin ve YILMAZCI yuregin dert/keder/elem gormesin arkadasim !

Sevgilerimle, benim cok yuce bir davaya gonul vermis dostlarim ! :)
Merak etme arkadaşım ben senin bütün yorumlarını hepsini okuyorum vede büyük keyifle okumaya devam edeceğim zaten bütün yorumlarına katılıyorum zaten ileriki bölümlerde yılmaz filiz sahnelerini keyifle izledikten sonra hepberaber güzel yorumlarımıza kaldığı yerden devam ederiz görüşmek üzere saygılarımla

_CALIKUSU_
14-05-06, 15:29
Merhaba sevgili arkadaşım KURDOĞLU senin bütün yorumlarını keyifle okuyorum bazen canım sıkkın olduğu zaman bile senin yorumlarını okuyunca yüzümde müthiş gülümseme oluyor gerçekten çok güzel yorumlar yapıyorsun bayılıyorum bu yorumlarına şairane yorumların var bende aynen senin gibi düşünüyorum benimde en çok sevdiğim karakter filiz karakteridir ama yılmaz karakterinide en az senin kadar çok seviyorum

sana kesinlikle katiliyorum cemotara, bende KURDOGLU´nun yorumlarini cok keyifle okuyorum....hatta sonra yazacak birsey bulamiyorum, benim görüslerimin hepsini belirtmis oluyor....umarim KURDOGLU bu cok keyifli yorumlarini yazmaktan hic bikmazsin...anlasildigi gibi bende filiz&yilmaz taraftariyim....allahim birdahaki cumayi nasil bekleyecegim ben yaaaa...sabir sabir ya sabir....

Kurdoglu
14-05-06, 15:31
Merak etme arkadaşım ben senin bütün yorumlarını hepsini okuyorum vede büyük keyifle okumaya devam edeceğim zaten bütün yorumlarına katılıyorum zaten ileriki bölümlerde yılmaz filiz sahnelerini keyifle izledikten sonra hepberaber güzel yorumlarımıza kaldığı yerden devam ederiz görüşmek üzere saygılarımla
Aynen arkadasim, kaldigimiz yerden daha mutlu daha kutlu gunlere kavusmak dilegiyle gorusmek uzere :) Saygilar bendende sana gelsin, cok sakin bi sekilde yavas yavas ve guzel guzel gelsin :)

Saygilarim sevgili CALIKUSU arkadasimiza da gelsin :)

forever_bim
14-05-06, 16:35
Sevgili Cemotara

Anladıgım kadarıyla Ömer icin yapılan elestirilere tepki gelecegini ya da Ömeri destekleyenlerin elestirilere karsı cıkacagını dusunmussun. Ben sahsen tepki vermiyorum.

Tum mesajları okuyorum görüs farklılıklarına sonuna kadar saygılıyım. Ömeri destekledigim cogu zaman dogrudur ama kendi kendime verilmis bir sozum var ters dustugumuz arkadasların yorumlarına istinaden yorum yazmıyorum.Bu forumda cogu zaman karısıklık yaratır. Bazı cevrelerin gönderme yaparak beni buna zorlamaları durumu olsa bile ki bazen oluyor ben kendi sözümün sonuna kadar ardındayım kıskırtmalara gelmiyorum ve istediklerini yazsınlar onların yorumlarına istinaden hicbirsey yazmıyorum. Cunku kırıcı olana karsı kırıcı olmak istemiyorum bu güzel bir davranıs olmaz bana yakısmaz.

Senin göruslerini de zevkle okuyorum Cemotara farklı göruslerde olabiliriz sevgi saygı kaybedilmedikce fikir alısverisine sonuna kadar acıgım.Saygılar.

angel16
14-05-06, 17:05
Ben bukadar tartismadan sonra, bu bolum hakkinda yorum yapmak istiyorum. Okadar cok tartisma olduku, dogru durust neyden hoslanip neyden hoslanmadigimi soyluyemedim.
Bu arada suanda yazacak seylerim benim kendi fikirlerim ve hicbir sekilde karsimdaki kisiyi kizdirmak icin yaptigim birsey degildi.

Bolumun ilk sahneleri en aksiyon dolu sahnelerdi. Bunlarda, bileceginiz gibi, en cok Filiz/Yilmaz sahnesini beyendim. Yilmaz vurulduktan sonra Filiz'in onun yanina kosmasi, o uc kelimeli cok anlamli cumleyi soylemesi (Seni cok seviyorum) ve ustune Yilmaz'in o anda gulumseyerek kalkmasi cok guzeldi. Bazi arkadaslarin dedigi gibi, bu ona ilac gibi geldi. Bunun ardindan birbirlerine anlamli bakip sonrada sIkIca sarilmalari benim fazlasiyla hosuma gitti. Burda Filiz'in nekadar korktuguda Yilmaz'a sarilirken aglamasiyla belli oldu.

Ekrem vuruldugunda, Kemal'in hali benim aklima aci cekek bir kedi geldi nedense. Bunun sebepi ise, Kemal tipki kugruguna basilmis bir kedi gibi etrafa saldiriyordu. Bagirip cagiriyordu. Uzuntusu cok belli idi. Fakat boyle sahneleri Bulent Inal ve Mehmet Ali Nuroglunun daha iyi canlandiracagini dusundum nedense. Belkide Avni Yalcin'in fazlasiyla mimik kullanmasindan yararlaniyordur. Mimik kullanmak iyi guzelde, dozunuda bilmek gerekir.
Tabi on yargilida davranmak istemiyorum cunku birkac sahne kacirdim (buna Ekrem ve Kemal'in sahneside dahil) Bunun icin yaptigim yorum nekadar gecerli bilemiyorum.

Sonra Yilmaz/Filiz sahneleri yine cok guzeldi. Sinemadayken Yilmaz'in korumalari misir ikram etmesi harikaydi. Bu Yilmaz'in nekadar dusunceli oldugunu gosterir benim acimdan.
Tabi bide o cok romantik deniz sahnesi vardi. Bu sahne benim icime dokundu resmen. Yilmaz'in yuzundeki o gulumse hayatindan memnun oldugunu gosteriyordu. Filiz'de hepimizin gordugu gibi huzur icindeydi :D :)

Bu arada Salih'le Yilmaz'in sahnesi herzamanki gibi olagan ustuydu benim icin. Salih karakterine gittikce daha cok baglaniyorum. Nekadar guzel bir gulumsemesi var oyle? Cok icten ve resmen insanin icine dokunuyor. "Aramiyorum, buldum bile" diyip ustune gulmesi beni cok guldurdu. Yuzum gulumsemelerle doldu vallahi.
Yilmaz'in da Filiz'i beklemedigini saklamayi calismasi yine cok sevdigim bir goruntuydu. Nekadarda cekingen gorunuyordu oyle?
Salih, Yilmaz'in en yakin arkadasi, bile Yilmaz'in Filiz'e karsi bos olmadigini gordu. Bunun farkina varan cok kisi var...Elif, Salih, Canan, Kemal, Murat ve Mujgan Hanim. Ha tabi birde Murat :)

Gelelim son sahneye. Ilk basta Omer'e ne kadar aciyipta onu hakli gorsem, simdi dusununce ona hic hak veremiyorum. Cok bencil oldugunu dusunuyorum ara sira. Eskilerden kendisini cok daha severdim fakat suanda onda bencillikten baska birsey goremiyorum.
Sirketin o zor durumunda bile Filiz gibi bir cozum yolu aramayip, sirf Yilmaz'i sevmedigi icin, Filiz'in fikrine karsi cikti. Bune bencillik ya? Burda ailesini ve sirketin durumunu degilde, kendisinin Yilmaz'a olan ofkesini on plana koyuyor. (Bazi arkadaslar Filiz neden durmadan duygulariyla hareket ediyor derken...neden Omer'i gormezden geliyorlar?)
Filiz'in fikrini ilk basta sormadiklarini unutalim, Filiz onlarin yardimini isterken ne Erol Bey Filiz'in yaninda oldu, nede Omer Bey. Sonrada yine kendi duygularini one koyarak bencillik yapip arasini kardesiyle bozdu.
Bunlardan sonra nasil olurda Pazardan gelen parayi istedigi gibi kullanmaya calisir? Ustelik hicbir hissesi yokken. Ustelik bu para Filiz ve Yilmaz'in sayesinde bulunmusken. Ustelik, bu fikre karsi cikip, bu fikir icin kardesinin kalbini kirmisken? Bu bencillik degilde, nedir?

Bukadar seyden sonra ben tabiki Filiz Omer'in yaninda olmasa anlarim. Tipki Omer'in onun yaninda olmadigi gibi.

Kusura bakmayin biraz ciddiye aldim fakat, Omer'in son bolumdeki tavirlari hic hosuma gitmedi.

Saygilarimla...

yengecs
14-05-06, 17:11
Sevgili Cemotara

Anladıgım kadarıyla Ömer icin yapılan elestirilere tepki gelecegini ya da Ömeri destekleyenlerin elestirilere karsı cıkacagını dusunmussun. Ben sahsen tepki vermiyorum.

Tum mesajları okuyorum görüs farklılıklarına sonuna kadar saygılıyım. Ömeri destekledigim cogu zaman dogrudur ama kendi kendime verilmis bir sozum var ters dustugumuz arkadasların yorumlarına istinaden yorum yazmıyorum.Bu forumda cogu zaman karısıklık yaratır. Bazı cevrelerin gönderme yaparak beni buna zorlamaları durumu olsa bile ki bazen oluyor ben kendi sözümün sonuna kadar ardındayım kıskırtmalara gelmiyorum ve istediklerini yazsınlar onların yorumlarına istinaden hicbirsey yazmıyorum. Cunku kırıcı olana karsı kırıcı olmak istemiyorum bu güzel bir davranıs olmaz bana yakısmaz.

Senin göruslerini de zevkle okuyorum Cemotara farklı göruslerde olabiliriz sevgi saygı kaybedilmedikce fikir alısverisine sonuna kadar acıgım.Saygılar.

Sanada bu yakisir forever_bim.. "bir deli kuyuya tas atmis, kirk akilli cikaramamis" durumu yasanmamasi adina sana katiliyorum.

Bu arada belirtmek istedigim bi kac sey daha var.. fikir ayriligi yasadigim arkadaslarin mesajlarinin cogunu okumadigim icin kendi adima, cevap yazma geregide duymadigim icin rahatca forumda fikirlerimi paylasabiliyorum. Ayni goruslerde bulunmadigim ama yorumlarini severek okudugum kisiler haric.

Herkesin ozgurce fikirlerini paylastigi bi ortami guzel bi sekilde degerlendiriliceginden hic bi suphem yok.

**Tugce**
15-05-06, 00:12
Güzel bir bölümdü,ensonunda yılmazın damarına bastılar..ben de böyle bir tepki bekliyordum,Şirket yılmazın eline geçince ömer ve çetesini dağıtmasını istiyorum...YILMAZ-FİLİZ

forever_bim
15-05-06, 01:05
Bu bölümde herkes begendigi bir sözü yazmıs ben de belirteyim eksik kalmasın.

ÖMERden geldi ve ELİF kadar beni de etkiledi. ''Sana benzeyen dünyalar güzeli bir kızım olsun istiyorum''

Bir adam bu kadar mı sever bir kadını dedim kendi kendime.

Elifte güzel bir degisiklik farkettim. Eskiden de Ömer böyle seyler söylerdi. Elif sadece kibar bir tebessümle bu iltifatlara yanıt verirdi. Bu sefer ne oldu. Güzel badem gözleriyle icten bir gülücük attı. Ki ben bu gülücügü daha önceden hatırlıyorum da cok eskide kalmıstı.Bir kac güzel söz de Eliften geldi. Ne diyordu Elif

''Herseye sıfırdan birlikte yeniden baslayalım. Seni tanımak istiyorum Ömer''

ÖMER ne demisti.

''Kendimi sana tanıtmak için ne yapabilirim''

ELİF

''Hicbir sey. Oldugun gibi kal bana yeter''.

Halbuki on bölüm önce nasıldı. Ömer kızdıgında Elif istisnasız gözünün önünden kacardı kocasının. Savasmazdı. Simdi her kosulda yanında. Kimse cocugu bahane etmesin. Ayrılıp sonradan dogum yapan cok kadın var. Elif Ömere karsı birseyler hissetmese böyle yanında olmazdı. Hele issiz kalınca daha da yakınlasma görecegiz bence.

£speranza
15-05-06, 01:39
Bu bölümde herkes begendigi bir sözü yazmıs ben de belirteyim eksik kalmasın.

ÖMERden geldi ve ELİF kadar beni de etkiledi. ''Sana benzeyen dünyalar güzeli bir kızım olsun istiyorum''

Bir adam bu kadar mı sever bir kadını dedim kendi kendime.

Elifte güzel bir degisiklik farkettim. Eskiden de Ömer böyle seyler söylerdi. Elif sadece kibar bir tebessümle bu iltifatlara yanıt verirdi. Bu sefer ne oldu. Güzel badem gözleriyle icten bir gülücük attı. Ki ben bu gülücügü daha önceden hatırlıyorum da cok eskide kalmıstı.Bir kac güzel söz de Eliften geldi. Ne diyordu Elif

''Herseye sıfırdan birlikte yeniden baslayalım. Seni tanımak istiyorum Ömer''

ÖMER ne demisti.

''Kendimi sana tanıtmak için ne yapabilirim''

ELİF

''Hicbir sey. Oldugun gibi kal bana yeter''.

Halbuki on bölüm önce nasıldı. Ömer kızdıgında Elif istisnasız gözünün önünden kacardı kocasının. Savasmazdı. Simdi her kosulda yanında. Kimse cocugu bahane etmesin. Ayrılıp sonradan dogum yapan cok kadın var. Elif Ömere karsı birseyler hissetmese böyle yanında olmazdı. Hele issiz kalınca daha da yakınlasma görecegiz bence.

Ya benim cuma günü dikkatimi çekti Ömer & Elif sahnelerini izlerken yüzümde hep bir tebessüm oluyor.Dizi başladığından beri Filiz & Yılmaz diyen birisi olarak yaşadığım bunca hayalkırıklığından sonra gerçek aşkı Ömer& Elif de bulacağıma iman etmiş bulunuyorum.İki karaktere de dizi başında anipati duyuyordum nerden nereye...
forever_bim yazdığın sahneler harika sahnelerdi ama bebeğin tekme attığı sahneyi atlamışsın.Canım Ömer'im nasıl da sevindi.

forever_bim
15-05-06, 01:45
Ya benim cuma günü dikkatimi çekti Ömer & Elif sahnelerini izlerken yüzümde hep bir tebessüm oluyor.Dizi başladığından beri Filiz & Yılmaz diyen birisi olarak yaşadığım bunca hayalkırıklığından sonra gerçek aşkı Ömer& Elif de bulacağıma iman etmiş bulunuyorum.İki karaktere de dizi başında anipati duyuyordum nerden nereye...
forever_bim yazdığın sahneler harika sahnelerdi ama bebeğin tekme attığı sahneyi atlamışsın.Canım Ömer'im nasıl da sevindi.

Ömeri sen bir de Elif dogum icin sancılandıgında gör diyorum ben. Daha tekme attıgında bu kadar sevindigine göre. Tabii Elifin basına bir felaket gelmezse.

Dizinin baslarında ben de Ömeri antipatik bulmustum ama Yılmazı ilklerde sevmeme ragmen Elifin yüzünde sakırdayan tokattan itibaren kafamdaki imajı zedelenmeye basladı. Sonrası malum zaten.

tubi
15-05-06, 09:29
Sevgili Arkadaşlar....

Burasının bölüm yorumları olduğunu unutmadan yorumlarınızı yazmaya devam ederseniz sevineceğim. Lütfen kurallara uyunuz.. Uymayanları uyarınız...

Saygılarımla

Dizifilm.com Moderatörü

tubi

mini
15-05-06, 12:45
Kendi açımdan yine boş ve fos bir bölüm seyrettim. Ben bile Yılmaz ve Filiz ikilisi açısından bir ilerleme beklerken yine yerimde saydım anlaşılan. Kötü, kalite yoksunu, baştan sağma oyuncular açısından çok düşük performans sergilenmiş (Meral hariç tüm oyuncuları beğenmedim) bir aksiyon sahnesinden sonra çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Çünkü Yılmaz' dan bile bu kadar kötü oyunculuk beklemezdim. (Tartışma çıksın diye yazmıyorum, tamamıyla kendi öz fikrim ve bana diziyi seyrederken hissettirdikleri) O sahneler bana acayip yapmacık geldi. Hele de Filiz' in Meral' in elinden kurtulmak gibi bir çok şansı varken bu fırsatları kullanmamasına ki, Meral' e silah çekerken ki cesaretinin yüzde birini göstermesi yeterdi. Bu arada da Filiz' in gerekli gereksiz durmadan ıkınma sesleri çıkarması hepten sinirlerimi gerdi. (Tabi aslında seslendirmeye renk katayım derken berbat eden arkadaşa kızmalı.) Bir de Filiz’ in Yılmaz yerde yaralı yatarken ilanı aşk etmesi çok yersiz ve yapmacık geldi . Bu ikilinin sahnelerinde bir tek o da görüntü olarak deniz kenarında sabahlamaları idi.

Ama bence bu bölümün en önemli yanı geçmişte Elif için söylenen ve halende aynı fikir ile tepki çeken Elif’ in “Para canlısı, para için Yılmaz’ dan ayrıldı” ön yargılarını yerle bir ettiğidir. Elif bu bölümde böyle düşünen kişilere gerekli cevabı vermiştir bence. Yaşananların parayla ilgili olmadığını üstüne basa basa söylememize rağmen silemediğimiz bu manasız ön yargıya Elif en güzel şekilde cevap vermiştir.

Ayrıca bu bölümde Elif’ in ne kadar mutlu ve güler yüzlü olduğu aşikardı. Ama bence bu mutluluk fazla uzun sürmeyecek. Bebekle ilgili bir problem çıkacağına kesin gözle bakıyorum. Umarın senaristler bir dizide olsa bir bebeğin hayatına kast edecek bir sahne yaratmazlar.

Dilan15
15-05-06, 12:56
Yani fragman bizi yine cok yanilti
ben yilmazin cok kötü yaralandi sandim adam
iki dakikada ayaga kalkti cok komiyime gitti vallah
Neyse ben bu bölümü bu hafta pek beyenmedim
yani hic heycanli bisey olmadi Eski bölümlerideki
tad yoktu gibi Elif&Ömer sahneleri güzeldi Elif artik
gercekten Ömerle cok ilgileniyor Sanirim zaten
duymustuk böyle olacagini Elif ömerle iyi olacak
Filizde Yilmazla Artik dizinin konusu bu ciftlere
dogru yöneldi. Elif ile Ömerin kizlari olmasi güzel
gercekten cok sevindiler :)
Bu arada Elifi cok beyendigime ragmen kiyafetleri
hic hosuma gitmiyor yani baya kötü giydiriyorlar
tamam hamile diye ama daha da kilolu durmus neyse
Son sahne de cok hosuma gitti Yilmaz artik öyle bi
konuma geldi ki Tam Ömerden intikamini aldi vallah
Adami kendi sirketinden kovdu AMA kesin Filiz bu
duruma el koycak hic hosuna gitmicek bu gelisme!!!

sezinti
15-05-06, 13:17
Adami kendi sirketinden kovdu AMA kesin Filiz bu
duruma el koycak hic hosuna gitmicek bu gelisme!!!

Ömer'in içinde bulunduğu durum, Rüzgar Eken Fırtına biçer, Tekiner Şirketi aile şirketi olmaktan çıktı, Yılmaz ve Kemal bey şirket hisselerin çoğunluğuna sahip oldular.

Filiz'in Yılmaz'a Ömer hakkındaki alınan karara kızması inandırıcı gelmez, Filiz değilmiydi, işçiler için yeni iş sahalası konusunda mücadele eden. Yılmaz'ın şirket konusundaki özverisini gören Filiz bu karara saygı duyacaktır.

Filiz'in açık pazar projesine çok sert tepki gösteren Ömer değilmiydi, Açık pazar olayının hüsrana uğrayacağı zamanlarda, yönetim kurulunun toplanmasını ve projeden vazgeçilmesi için mücadele eden, Filiz'e güç gösterisinde bulunan, Yılmaz'ın şirket ile ilgili çalışmalar yaparken, Ömer'in Yılmaz'ın çalışmasına verdiği tepkiyi yüz ifadelerine bakınız. şimdi de babasının yerine yetkisi olmadığı halde karar verebiliyor.

ömer başarısız bir yönetici, iş hayatını özel hayatı ile karıştıran bir yönetici, en son olayda da Handan hanım'ın sözleri karşısında aldığı karar.

Yılmaz'ın alması gereken diğer karar Murat'ın iş aktini feshetmek.

Aile şirket hisselerini geri almaya çalışırken, şirket hisselerin kaybediyor, şimdide Ömer şirketten uzaklaştırıldı. sırada, Erol Tekiner'in yönetim kurulu başkanlığından etik olarak istifa etmesi gerekir.

Figan
15-05-06, 13:24
Kendi açımdan yine boş ve fos bir bölüm seyrettim. Ben bile Yılmaz ve Filiz ikilisi açısından bir ilerleme beklerken yine yerimde saydım anlaşılan. Kötü, kalite yoksunu, baştan sağma oyuncular açısından çok düşük performans sergilenmiş (Meral hariç tüm oyuncuları beğenmedim) bir aksiyon sahnesinden sonra çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Çünkü Yılmaz' dan bile bu kadar kötü oyunculuk beklemezdim. (Tartışma çıksın diye yazmıyorum, tamamıyla kendi öz fikrim ve bana diziyi seyrederken hissettirdikleri) O sahneler bana acayip yapmacık geldi. Hele de Filiz' in Meral' in elinden kurtulmak gibi bir çok şansı varken bu fırsatları kullanmamasına ki, Meral' e silah çekerken ki cesaretinin yüzde birini göstermesi yeterdi. Bu arada da Filiz' in gerekli gereksiz durmadan ıkınma sesleri çıkarması hepten sinirlerimi gerdi. (Tabi aslında seslendirmeye renk katayım derken berbat eden arkadaşa kızmalı.) Bir de Filiz’ in Yılmaz yerde yaralı yatarken ilanı aşk etmesi çok yersiz ve yapmacık geldi . Bu ikilinin sahnelerinde bir tek o da görüntü olarak deniz kenarında sabahlamaları idi.

Ama bence bu bölümün en önemli yanı geçmişte Elif için söylenen ve halende aynı fikir ile tepki çeken Elif’ in “Para canlısı, para için Yılmaz’ dan ayrıldı” ön yargılarını yerle bir ettiğidir. Elif bu bölümde böyle düşünen kişilere gerekli cevabı vermiştir bence. Yaşananların parayla ilgili olmadığını üstüne basa basa söylememize rağmen silemediğimiz bu manasız ön yargıya Elif en güzel şekilde cevap vermiştir.

Düsündügüm ama yazmayi atladigim son bölümle ilgili yorumlari öyle guzel belirtmissin ki mini katilmadan edemiycem..Aksiyon sahneleri banada cok yapmacik vede basit geldi..Kemal beyin hareket ve refklesleri disinda..

Filizin sesini kullanan bayanida bu bolum hic begenmedim..Haklisin cok gereksiz sesler cikardi..Keske Tuba Buyukustun kendi sesini kullanmis olsa eminim daha dogal vede gercekci olurdu..

Elifide ömerle konusurken her ne kadar kotu durumda olursa olsunlar herseye yeniden baslayabiliriz yada yanindayim ne olursa olsun gibi ettigi laflarda aslinda Elif`in o kadarda paragöz biri olmadigini bana hissettirdi..

saygilar.

forever_bim
15-05-06, 13:33
Düsündügüm ama yazmayi atladigim son bölümle ilgili yorumlari öyle guzel belirtmissin ki mini katilmadan edemiycem..Aksiyon sahneleri banada cok yapmacik vede basit geldi..Kemal beyin hareket ve refklesleri disinda..

Filizin sesini kullanan bayanida bu bolum hic begenmedim..Haklisin cok gereksiz sesler cikardi..Keske Tuba Buyukustun kendi sesini kullanmis olsa eminim daha dogal vede gercekci olurdu..

Elifide ömerle konusurken her ne kadar kotu durumda olursa olsunlar herseye yeniden baslayabiliriz yada yanindayim ne olursa olsun gibi ettigi laflarda aslinda Elif`in o kadarda paragöz biri olmadigini bana hissettirdi..

saygilar.

Elifin parada pulda gozu yok bence de. Daha rahat bir yasam istiyordu ve bunu Yilmazla istiyordu. Simdi Omer parasiz kaldi buna ragmen Elif dimdik yanibasinda kocasinin ve onu sevmeye de basladi. Bu bolum Elifin mutlulugu izlenmeye degerdi dogrusu.

Kurdoglu
15-05-06, 14:55
Ömer'in içinde bulunduğu durum, Rüzgar Eken Fırtına biçer, Tekiner Şirketi aile şirketi olmaktan çıktı, Yılmaz ve Kemal bey şirket hisselerin çoğunluğuna sahip oldular.

Filiz'in Yılmaz'a Ömer hakkındaki alınan karara kızması inandırıcı gelmez, Filiz değilmiydi, işçiler için yeni iş sahalası konusunda mücadele eden. Yılmaz'ın şirket konusundaki özverisini gören Filiz bu karara saygı duyacaktır.

Filiz'in açık pazar projesine çok sert tepki gösteren Ömer değilmiydi, Açık pazar olayının hüsrana uğrayacağı zamanlarda, yönetim kurulunun toplanmasını ve projeden vazgeçilmesi için mücadele eden, Filiz'e güç gösterisinde bulunan, Yılmaz'ın şirket ile ilgili çalışmalar yaparken, Ömer'in Yılmaz'ın çalışmasına verdiği tepkiyi yüz ifadelerine bakınız. şimdi de babasının yerine yetkisi olmadığı halde karar verebiliyor.

ömer başarısız bir yönetici, iş hayatını özel hayatı ile karıştıran bir yönetici, en son olayda da Handan hanım'ın sözleri karşısında aldığı karar.

Yılmaz'ın alması gereken diğer karar Murat'ın iş aktini feshetmek.

Aile şirket hisselerini geri almaya çalışırken, şirket hisselerin kaybediyor, şimdide Ömer şirketten uzaklaştırıldı. sırada, Erol Tekiner'in yönetim kurulu başkanlığından etik olarak istifa etmesi gerekir.
Enfes bi yorum olmus, yine tum gercekleri butun ciplakligiyla ele almissin, tebrikler sevgili sezinti. Murat konusu da dahil butun konulara dair tespitlerine katiliyorum, Erol bey konusu haric. Erol bey belki etik olarak istifa etmesi belki makuldur, fakat bu dogru bir karar degildir bana kalirsa. Onun yerini doldurabilecek su anda henuz maalesef kimse yok. Yilmaz da dahil. Yilmaz hem Kemal beyin sirketide ehmde Tekstil sirketinde ne kadara kadar calisiyor gorunebilir. Ayrica Erol bey son bolumde istifa etmeyi dusundugunu de ima etti. Torunuyla zaman gecirmek istiyor adamcagiz, kendince cok dogru bir karar olabilir, ama bana kalirsa yeni yonetim kurulunun oy birligiyle Baskanliga Erol beyi getirmeleri daha uygun dahada etik olur.

sezinti
15-05-06, 15:18
sevgili kurtoglu

Erol beyin yapması gereken etik olarak istifasını sunmak, kabul edilip edilmemesi yönetim kurulunda alınacak karara bağlıdır, Erol Bey'in şirket yönetim kurulu başkanlığında devam edilmesi gerekir. Bu geçiş sürecinde yönetim kurulu başkanlığa devam etmesi, şirket menfaatleri için iyi bir karardır. Erol Beyin şirket yönetim kurulu başkanlığına devam etmesi, Erol Beye olan güven tazelemesi olarak değerlendirmeli.

Kurdoglu
15-05-06, 15:39
Evet kesinlikle katiliyorum sevgili sezinti. Hem zaten boyle bir gelisme hem Yilmaz uzerindeki spekulasyonlarin curumesini saglayacak hemde Erol beyi fazlasiyla memnun edecek. Belki oglunun sirketten kovulmasini o da cok duygusal karsilayabilir ilk etapta, fakat zamanla bu durumu cok iyi degerlendirecegini ve anlayacagini dusunuyorum. Ayrica Filizin son olaylarla birlikte Yilmaz'a tepki verecegini bende bekliyorum, ama o da zannediyorumki zamanla Yilmazin hakli oldugunu anlayacak. Sevdigi de olsa hic kimse ailesinden birinin zarar gormesini istemez. Yilmaz Omere, Omerin kendisine davrandigi gibi davraniyor ve cok iyi de yapiyor, fakat arada Filiz var. Eger Yilmaz Filizi gercekten seviyorsa Filizin sevdiklerini de sevmek zorunda en azindan onlarin kendisine birdaha bulasmamasini saglamak zorunda. Yilmazin bundan sonra Tekiner ailesine verecegi her zarar kendi askina verdigi zarardir. Onlar onu sevmesede Yilmaz sirf Filiz icin onlara katlanmak zorunda diye dusunuyorum.

yengecs
15-05-06, 16:47

Ayrıca bu bölümde Elif’ in ne kadar mutlu ve güler yüzlü olduğu aşikardı. Ama bence bu mutluluk fazla uzun sürmeyecek. Bebekle ilgili bir problem çıkacağına kesin gözle bakıyorum. Umarın senaristler bir dizide olsa bir bebeğin hayatına kast edecek bir sahne yaratmazlar.

Beklenilen yorum geldi.. dort gozle yorumunu bekliyodum.. ve yine katilmamak mumkun degil.

Ayrica eger Elif'in bebegine bi zarar gelirse izleyecegim bisey kalicagini sanmiyorum.. senaristler su zamana kadar karakterleri olmadik pozisyonlara, yasanilan ask'a bu kadar golge koyduktan sonra, bu kadar sacmaligin uzerine bi tanesini daha kaldirmaz bence.

mini
15-05-06, 17:22
Daha rahat bir yasam istiyordu ve bunu Yilmazla istiyordu.

Tamda anlatmak istediğimi yazmışsın forever_bim. Bu sözler duruma cuk diye oturdu. Yine harikasın.

Figan arkadaşım sanada katılıyorum, Tuba Büyüküstün kendi sesiyle belki bu kadar bize antipatik gelmez di. Bir yerde okumuştum güya şiveli mi konuşuyormuş neymiş. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Sanırım bu yüzden kendi sesini kullanmıyormuş. Eğer doğruysa bu durum nereye kadar devam eder acaba. Ama ben bir röportajını seğretmiştim gayet düzgün bir Türkçesi vardı. Ses tonu da hiç de kötü değil. Başka sebepler olduğu kesin.
Birde Kemal Bey için bir şey söylemek istiyorum. Bu işin eski ve ehli olan ama ismini bilmediğim bu bey' i eleştirmek asla haddime değil ama ben Kemal Bey kişiliğinden haz almıyorum. Mimik ve jesteri çok abartılı geliyor. Şunu da eklemek istiyorum. Ben Kemal Bey' in sergilediği babacan, yardım sever ve hak yemeyen tavırlarına ek olarak Filiz' e de verdiği değeri düşünürsek hisseleri bir etmeden Tekirner' lere verir diye düşünmüştüm.Şaşırdım doğrusu

mini
15-05-06, 17:59
[QUOTE=yengecs]Beklenilen yorum geldi.. dort gozle yorumunu bekliyodum.. ve yine katilmamak mumkun degil.

Teşekkür ederim. Lütuf da bulunuyorsun. Ayrıca bi-mukabele arkadaşım. Ben de senin ve bir kaç arkadaşımın daha yazılarını zevkle okuyorum.

Ben Elif' in hamileliğinin sonlanacığına hiç istemesimde kesin gözüyle bakıyorum.
Tabiki Meral' in gazabıyla olacak.Bu olaydan dolayıda geçmişde yaşananlarıda ele alarak Yılmaz' ın büyük pişmanlıklar yaşacağına ve vicdan Muhasebesi yapacağına inanıyorum. Büyük U dönüşlerininde olacağına ve şimdiye kadar acaba olabilirmi dediğin Yılmaz Filiz beraberliğinin asla gerçekleşmeyeceğine artık kesin gözüyle bakıyorum. (Eğer ki artık mantık dışına çıkmayı anladıkda saçmalamaya başlamazsa) Çünkü bu kadar husumetin, gönül kırıklıkların, hakaretlerin havalarda uçuştuğu bir yer deTekinerler ailesi, Ömer, Elif,Yılmaz ve Filiz beşlisinin bir aile gibi yan yana (Eskiden Tekirler lerin olduğu gibi) huzurlu, güven dolu bir beraberliklerinin olması mümkün değil. Tabi ki Filiz ailesini özellikde Ömer' i red ederse başka.

Bir kere Yılmaz ' ın Filiz' e verebileceği en güçlü ve sağlam güven artık Ömer' e hissetmeyeceği düşmanlık, kin ve öç alma duygusudur. Ne zaman ki Ömer' le Yılmaz aralarındaki problemleri çözerler ya da birbirleriyle uğraşmayı bırakırlar ki o zaman bence Yılmaz herşeyi geçmişde bırakmış, eski aşkları ve husumetleri gömmüş ve Filiz' e gerçekten aşık derim. Ama böyle her fırsat da Ömer'le Yılmaz kedi köpek gibi didişirlerse bu da bana geçmişde açılan yaraların halen kapanmadığını gösterir. Bence halen bu yara taze...

forever_bim
15-05-06, 19:20
Yılmaza her ne kadar kızsam da bazen iyi yonlerini goruyorum. Is dunyasının cehenneminden cıktıgında eski Yılmaz geri geliyor. Annesi Salih ve de Fahriyenin yanında cok mutlu gorunuyor.

Kızdıgım bir yonu cok cabuk parlıyor. Elife de Filize de Ömere de daha dinlemeden kızabiliyor. Sirkette isci cıkarılması sırasında Filize tazminatler konusunda da Ömere cok bagırıp cagırdı. Ama unutulmaması ve Yılmazın unutmaması gereken bir nokta var sirketi zora sokan da kendisiydi.

karcicegim
15-05-06, 19:46
Arkadaşlar bana göre Elif'in bebeğini düşürme gibi ihtimalinin olacağını zannetmiyorum. Geçen bölümde ne kadar yorumlarda bulunmuştuk işte Yılmaz hastaneye kaldırılacak. Elif hastaneye gider mi, Filiz ile Yılmaz birbirine ilanı aşk edecekler ve Elif duyacak üzülecek gibi vs... Ama bunların hiç biri olmadı. Yılmaz başına sopa yedi ve başından yaralandı. Tabi Filizim aşkını ilan etti. Seni çok seviyorum dedi. Yılmazımda gülümsemesiyle bakışlarıyla o da aşık olduğunu belli etti ama gerisi gelmedi. Yılmazında Filize seni seviyorum demesini bekledim ama olmadı.

Deniz kenarındaki sahneleri muhteşemdi Yılmaz&Filizin. O sırada içim nasıl sevinçle oldu anlatamam. Gözlerim doldu. İkisi de birbirine çok yakışıyor.

Bazı arkadaşlar Yılmazın Ömeri affetmesini falan yazmışlar. Nasıl olur ya. Hem nişanlısını çal hem hayatını mahfet. Olacak şey mi bu. Ömer bey şirketi kurtarmak için hiç birşey yapmadı. Sonra da açık pazardan gelen parayla şirketin ödemelerini düzenle. Neden Yılmaz ve Filize açık pazar projesinde yardımcı olmadı. Hadi Yılmaz var tamam ondan nefret edebilirsin ama kardeşin Filizin yanında neden olmadın. Bari Filize destel olsaydın. Başarılı olunca açık pazardan gelen parayı kullanmayı biliyorsun.

Yılmaz Ömerin odasına düzgün bir şekilde girmedi, bence hatalıydı. Ama Erol bey işçilerin çıkartıldığı zaman ne demişti atzminatlar düzgün şekilde ödenecek diye. Neden ödemeniz. Yılmaz haklı. Sonuçta işçilerin tazminatları zamanında ödenmeliydi ama ödenmedi. Yılmaz talimat verdiğinde tazminat ödenmesi için Ömer ne yaptı talimatı kaldırdı. Yılmaz Ömerin odasına geldiğinde ne dedi tazminatların ödenmesinden öncelikli ne, adam gibi söyleseydi. Söylemedi çık odamdan hemen dedi ve nasıl çıkartacağımı da iyi bilirim dedi ve kaşındı.

Yılmaz yerden göğe kadar haklı Ömeri kovmakta. Filiz Yılmaza kızabilir kardeşini kovdu diye ama mantıklı düşündüğünde Yılmazın haklı olduğunu görecek. Çünkü Filizde Yılmaz gibi işçilerin hakları savundu aynı iş için savaştı.

Neyse çarşamba günü fragman yayınlanır bakalım neler olacak. Ona göre tekrar yorumlar yaparız. Bir de bu bölümde Elif Yılmazla konuşmaya gidecek gibi geliyo. O konuşmadan sonra hayatını hiç eskisi gibi olamıyacağını anlayacak. Benim tahminim böyle...

karcicegim
15-05-06, 20:08
Arkadaşlar bana göre Elif'in bebeğini düşürme gibi ihtimalinin olacağını zannetmiyorum. Geçen bölümde ne kadar yorumlarda bulunmuştuk işte Yılmaz hastaneye kaldırılacak. Elif hastaneye gider mi, Filiz ile Yılmaz birbirine ilanı aşk edecekler ve Elif duyacak üzülecek gibi vs... Ama bunların hiç biri olmadı. Yılmaz başına sopa yedi ve başından yaralandı. Tabi Filizim aşkını ilan etti. Seni çok seviyorum dedi. Yılmazımda gülümsemesiyle bakışlarıyla o da aşık olduğunu belli etti ama gerisi gelmedi. Yılmazında Filize seni seviyorum demesini bekledim ama olmadı.

Deniz kenarındaki sahneleri muhteşemdi Yılmaz&Filizin. O sırada içim nasıl sevinçle oldu anlatamam. Gözlerim doldu. İkisi de birbirine çok yakışıyor.

Bazı arkadaşlar Yılmazın Ömeri affetmesini falan yazmışlar. Nasıl olur ya. Hem nişanlısını çal hem hayatını mahfet. Olacak şey mi bu. Ömer bey şirketi kurtarmak için hiç birşey yapmadı. Sonra da açık pazardan gelen parayla şirketin ödemelerini düzenle. Neden Yılmaz ve Filize açık pazar projesinde yardımcı olmadı. Hadi Yılmaz var tamam ondan nefret edebilirsin ama kardeşin Filizin yanında neden olmadın. Bari Filize destel olsaydın. Başarılı olunca açık pazardan gelen parayı kullanmayı biliyorsun.

Yılmaz Ömerin odasına düzgün bir şekilde girmedi, bence hatalıydı. Ama Erol bey işçilerin çıkartıldığı zaman ne demişti atzminatlar düzgün şekilde ödenecek diye. Neden ödemeniz. Yılmaz haklı. Sonuçta işçilerin tazminatları zamanında ödenmeliydi ama ödenmedi. Yılmaz talimat verdiğinde tazminat ödenmesi için Ömer ne yaptı talimatı kaldırdı. Yılmaz Ömerin odasına geldiğinde ne dedi tazminatların ödenmesinden öncelikli ne, adam gibi söyleseydi. Söylemedi çık odamdan hemen dedi ve nasıl çıkartacağımı da iyi bilirim dedi ve kaşındı.

Yılmaz yerden göğe kadar haklı Ömeri kovmakta. Filiz Yılmaza kızabilir kardeşini kovdu diye ama mantıklı düşündüğünde Yılmazın haklı olduğunu görecek. Çünkü Filizde Yılmaz gibi işçilerin hakları savundu aynı iş için savaştı.

Neyse çarşamba günü fragman yayınlanır bakalım neler olacak. Ona göre tekrar yorumlar yaparız. Bir de bu bölümde Elif Yılmazla konuşmaya gidecek gibi geliyo. O konuşmadan sonra hayatını hiç eskisi gibi olamıyacağını anlayacak. Benim tahminim böyle...

yengecs
15-05-06, 20:12
forever_bim'inde dedigi gibi karcicegimin'in gorusu oldukca farkli..

Bi cok konuda katilmiyorum, ama son paragraftaki yazisina katilmadigimida sebepleriyle anlatiyim istedim. Oncelikle Elif Yilmaz ile konusmaya aralarindaki ask icin gitmez.. boyle bi konusma olamaz.. Omer isten cikarildi diyede konusacagini pek sanmasamda belki sirf bu yuzden konusabilir ancak.

Ayrica Elif Yilmaz ile daha once hatirlarsaniz asklarini yasadigi fener'de bulusup konusmus ve konuyu orda noktalamislardi.

Ve en onemlisi Elif icin suan ask'tan onemli olan bebegi varken hayatinda Yilmaz'a gidip ayni tarz konusmalari yapip hayati filan degisemez.. daha once degismisti bi ikinci olasilik gibi bisey soz konusu olamaz.

Bu arada Elif'in once Yilmaz'i ve ardindan bebegini kaybetmesi kadar kotu bisey olamaz heralde. Yasamak icin bu azaptan sonra ne sebep birakmislar senaristler merak konusu.. Icler acisi sahiden.

karcicegim
15-05-06, 20:24
forever_bim arkadaşım. canım.

Ömer eve kötü bir şekilde dönecektir ve Elife Yılmazın onu şirketten kovduğunu söylecektir. Elifte Yılmazın yanına gidip neden böyle bir şey yaptığını soracaktır. Yılmazda gerekli cevabı verecektir. Elif hala intikam peşinde misin diye de sorabilir Yılmaza. Ve ya Elif şu soruyu da olabilir Yılmaza "Filizi seviyor musun? Yılmaz". Eğer Yılmazda evet Filizi çok seviyorum derse. Elif büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Çünkü kendisinden başka birisini sevemiyeceğini düşene bilir. Belki bu sırada Filizde Yılmazın kendisini sevdiğini duyabilir. Yani Elifle Yılmazın konuşmasını dinleyebilir. Hemen bebeğini düşürdü moduna girmiyelim. Sonuçta ben Elifin Ömerle, Filizinde Yılmazla çok mutlu olmasını istiyorum. Bakalım görecez canım arkadaşım. Bu dizide neler olacağını kimse tahmin edemiyor. Sonuna kadar Yılmaz&Filiz aşkı

£speranza
15-05-06, 20:44
forever_bim'inde dedigi gibi karcicegimin'in gorusu oldukca farkli..

Bi cok konuda katilmiyorum, ama son paragraftaki yazisina katilmadigimida sebepleriyle anlatiyim istedim. Oncelikle Elif Yilmaz ile konusmaya aralarindaki ask icin gitmez.. boyle bi konusma olamaz.. Omer isten cikarildi diyede konusacagini pek sanmasamda belki sirf bu yuzden konusabilir ancak.

Ayrica Elif Yilmaz ile daha once hatirlarsaniz a