PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

Sagopa06
20-05-06, 17:56
sevgili Sagopa06

Ömer bu sözleri Yılmaz'a söylerken esasında kendi kendini cezalandırıyordu. Ömer şirketteki hisse paylarını %45'e bırakmakla hata yapmaya başlamış, sonra eski alışkanlığına dönmesi ve kaybettiği hisselerle sürec devam etmiş, en son aldığı kararla, şirketten uzaklaştırma alınmıştı. Burada Yılmaz en son suçlanacak bir kişi olmalı, Ömer kendi kendiyle yüzleşmeli. Yılmaz'ın yerinde başka birisi olsa da aynı karar alınırdı.

Ali'nin Sema'ya dediği gibi, Bugün ödeyeceğiz, yok ödemeyeceğiz. Bu tür konuşmalara sebep olamayacaksınız. Toparlanmaya çalışan bir şirket var.

şirket halka açılmak zorunda kalmadı, Ömer büyük düşündü, Şirketin büyümesini istedi. Düşüncede doğruydu ama uygulamada hata yaptı.

Sevgili sezinti.Ben borsaya açılmak zorunda kaldılar diye hatırlıyordum yanlış hatırlıyormuşum ...

Ben aslınd ayılmazı suçlamıyorum ona kıyamıyacağımı belirttim sadece olaylara biraz objektif birazda ömerin açısındna baktım kendimi onun yerine koydum ve tamamen duygusal yorumalr yaptım aslında ... Yoksa kuşkusuz yılmaz aldığı eğitimle olsa gerek sanırım hukuk okudu yada yarım bıraktı net bilmiyorum ve borsadan anlamış olmasıyla şirkete faydalı olabilildiğini çaba gösterdiğini açık pazar fikriylede gördük.Olması gereken iyi bir yönetici gibi sadece şirketi düşünerek hareket ediyordur Filize de bunu söyledi zaten.

gzm
20-05-06, 18:55
yılmaz belki sen mahllende oynarken ben bu sirket koridorlarında oynuyordum demeseydi belki yine alttan alırdı sinirle almıstı bu kararı ama ömer hak etti bunu sirketten uzak durması gerekirdi ama bunu geri almasının tek sebebi filizdir

elif in yılmazla konusmaya gitmeside yılmazın hala onu sevdigini ya da eski günlerin hatırına ve eger o isterse bunu geri alacagını düsündü ama yılmazın o kunusması sonunda yapacak ve söyleyecek bir seyi yoktu

son sahneye gelince evet sonunda yılmaz duygularını anladı bunu itiraf etme cesaretinide buldu ama ben filiz in cevabından korkuyorum sanki hala güvenmiyormus gibi geldi belki de bunu da planın bir parcası gibi görecek bakalım ne diyecek

yılmaz filiz icin sirketin bütün hisselerini de geri iade edecek artık is intikamı coktan gecti

kurdoglu cevap filizin cevabı ne olur bilmem ama ben halaya basladım
http://www.masalevi.de/masal1/images/smilies/bella.gifsadece bu resmi buldum

sezinti
20-05-06, 19:10
yılmaz belki sen mahllende oynarken ben bu sirket koridorlarında oynuyordum demeseydi belki yine alttan alırdı sinirle almıstı bu kararı ama ömer hak etti bunu sirketten uzak durması gerekirdi ama bunu geri almasının tek sebebi filizdir

sevgili gzm

Yılmaz'ın bu kararı almasında tek etken Filiz değildi. Yılmaz, Salih ve Ali'nin devamlı gittiği yerde yapılan konuşmalardan etkilendiğini de unutmamak gerekir. Biraz da Filiz'i kaybetme korkusunu ekleyelim.

Yılmaz ve Kemal beyin Ömer'deki değişimi görmedikçe hisseleri geri vermesi akıllaca bir davranış olduğunu düşünmüyorum.
En akıllıca davranış, hisseleri Filiz ve Yılmaz'ın çocuklarına devretmek ve 18 yaşına gelene kadar yönetimi Filiz'e bırakmak.

£speranza
20-05-06, 19:20
sevgili Sagopa06

Ömer bu sözleri Yılmaz'a söylerken esasında kendi kendini cezalandırıyordu. Ömer şirketteki hisse paylarını %45'e bırakmakla hata yapmaya başlamış, sonra eski alışkanlığına dönmesi ve kaybettiği hisselerle sürec devam etmiş, en son aldığı kararla, şirketten uzaklaştırma alınmıştı. Burada Yılmaz en son suçlanacak bir kişi olmalı, Ömer kendi kendiyle yüzleşmeli. Yılmaz'ın yerinde başka birisi olsa da aynı karar alınırdı.

Ali'nin Sema'ya dediği gibi, Bugün ödeyeceğiz, yok ödemeyeceğiz. Bu tür konuşmalara sebep olamayacaksınız. Toparlanmaya çalışan bir şirket var.

şirket halka açılmak zorunda kalmadı, Ömer büyük düşündü, Şirketin büyümesini istedi. Düşüncede doğruydu ama uygulamada hata yaptı.

Borsada Yılmaz'ın şirketi hisselerle oynamasaydı yani önce tüm hisseleri elden çıkarıp hisselerin değerinin düşmesine neden olmasaydı, bu hisselere yatırım yapan insanları paniğe sevk etmiş olmasaydı Ömer'de zararı kapatmak için daha fazla hisse satmak zorunda kalmazdı.Tabi Ömer yanı başında dönen dolaplarda habersizdi zira kafası Yılmaz kadar basmıyor entrikalara...

Sonunda ne oldu biliyor musunuz?Şirketin bu hale gelmesininen büyük sorumlusu olan Yılmaz sütten çıkmış ak kaşık ilan edildi.Zavallı Yılmaz nişanlısı terk etti.!!!!!!!!!Yaptığın her şey mübah...Ya zavallı Ömer?ailesi dağılıyordu nerdeyse gözümüzü kapatmayalım bu kadar ya..Tamam Ömer nişanlı bir kızla ilgilenmemeliydi ama Yılmaz'ın aşkı için Filiz'e yaptıkları kutsanırken, Ömer'in aşkı için yaptıkları neden lanetleniyor anlamıyorum.Üstelik Ömer elif'i kandırmamışken, plan yapıp Yılmaz'ın hayatını mahvetmek için çabalamamışken..

2.kısımı üzerine alınma sezinti benim genel görüşüm bu.Saygılar.

sezinti
20-05-06, 19:43
2.kısımı üzerine alınma sezinti benim genel görüşüm bu.Saygılar.

Sevgili Esperanza

Eleştrilere açığım, ne güzel tartışabiliyoruz, fikirlerimizi söylüyoruz, sizler katıldığınız yada katılmadığınız noktaları söylüyorsunuz. Bu tartışmalardan keyif aldım.

Yılmaz - Filiz, Yılmaz - Elif, Ömer-Elif beraberlikleri konusunda yorum yapmamaya çalışıyorum.

Bence, buradaki karakterler psikolojik destek almalılar. Ömer Elif'in sevgisine gerçekten inandığı zaman, sorunların çözümünde büyük bir yol almış olurlar.

Neyse, bu aralar çok yorum yaptım, sizlere iyi yorumlar.

( Hayat Türküsü dizisi için kısa bir mola veriyorum. Seyretmenizi öneririm. )

XxTanyaxX
20-05-06, 20:52
Filiz ve Yilmazin tartismasi ben acayip etkilledi bide Filizin bu sözü vardi,, O benim Abim Adam öldürse bile o benim abim"
Ama Ömerin Filizin üstüne gtmesi beni sinir ediyor sanki bütün bu onlanrain suclusu Filiz gibi.

Elifin Yilmaza gitip Konustugu sahne cok güzel di ilk defa Yilmazi böyle Karali Gördüm.

Ekremin dedikleri cok güzel di ya keske böyle asklar sadece Filmlerde olmaza.

Son Sahne de Yilmazin Korumalilari onlari Kaybeti insahlla o sirada Merlin adamlari arkasinda degildi dimi yada bana mi öyle geldi.

Ama insahhla Filiz evlenme teklifini evet der.(amin)

marenostrum
20-05-06, 21:10
Merhaba..
Uzun zamandir bu siteye uyeyim ama su ana kadar hic yorum yapmadim. Bolumde neler oldugunu diziyi siteden indirmeden once mesajlarinizdan ogreniyorum cunku dizi bittiginde burada hala aksam ustu ve ben hala calisiyor oluyorum :( Benim bu bolumde yorumlamak istedigim tek sey Elif'in hastaligi.. Kandaki oksijen miktarindaki dusukluk kalp ya da akcigerdeki bir patoloji sonucu olusur. Dolayisiyla kan kanseri tahminleri, senaristler eger tip dunyasindan fikir aliyorlarsa dogru cikmayacaktir. Kalp ya da akcigerdeki hastalik icin de iki secenek var. Hamilelik doneminde ortaya cikan kalp ve/veya akciger dokusunun hastaligi, bu durum bu organlarin fonksiyonunu yitirmesine neden olur. Diger bir durum da zaten var olan ve o zamana kadar fark edilmemis patolojinin hamilelik sirasinda artan dolasim yuku nedeniyle fark edilir hale gelmesidir. Sevgiler..

angel16
20-05-06, 21:43
Senaryonun gidisati istediginiz gibi gitmiyor diye lutfen baska karakterler'i suclayip elestirmeyin. Gercekten yanlis buluyorsaniz birseyi, tamam elestirebilirsiniz. Fakat cok acik ki bazi kisiler sirf senaryo istedikleri gibi gitmedigi icin baska karakterleri elestirmesin.

Ama baskalarin yaptigi elestiriler bile mutlulugumu kapatamaz:img-grin2 Yani hepimizde biliyoruz ki Filiz ne gurursuz nede geysa. Filiz ailesine cok bagli, saygili, sevimli vede cok asik olan biri. Ben son bolumde hicbir gurursuzluk gormedim Filiz karakterinden. Bir baska karakterde gurursuzluk gordum ama bunu belirtmiycem.

Son sahne muhtesemdi. Ve umarim, Filiz Yilmaz'in teklifini kabul eder ve bunu Omer'in kulaklarina batira batira soyler. Bu karakter benim sinirime okadar cok gittiki son bolumde anlatamam. Ilk bolumlerde Elif'e yaklasmaya calistiginda bile onu zerrek kadar elestirmedim. Cok tatli bir karakter gibi geliyordu. Simdi sadece bencillik goruyorum ben bu adamda. Filiz'in Yilmaz'in teklifini kabul etmesini sirf bu yuzden istiyorum.

Bu arada benim Yilmaz ve Filiz'i birbirine yakinlastirmamda Bulent ve Tuba'nin hicbir alakasi yok. Ben Yilmaz ve Filiz'i sevmeye basladigimda, bu ikilinin gercek hayatta beraber olduklarini bile bilmiyordum.
Gercek hayatta nasillar bilemem ama bu dizi icinde acayip tatlilar. Yilmaz'in Filiz'i yine motorsiklet ustunde korkutmasi harikaydi. Ben normal olarak gulmeye basladim. Bende bir cogumuz gibi itiraf bile beklemiyordum. Ama fazlasi bile geldi. Hemde cok guzel oldu. Butun bolum boyunca bu ikilinin arasinda olacaklari merak ettim. Ve butun boyunca onlari izlemek bana zevk verdi.
Ayrica Nalan'da su aralar cok sevdigim bir karakter. Ortaya koydugu mucadele cok hosuma gidiyor. Bu yolda devam etmesini isterim. Oyunculugununda diyer bolumlerden daha cok ortaya cikmasi beni sevindirdi.

ihlamurlarfanatigi
20-05-06, 22:00
valla angel arkadasim cok güzel yazmisn ellerine saglik..bende sana her konuda katiliyorum, insallah filiz hemen kabul eder evlenmek teklifini...of yaa daha 6 gün var ben dayanamiyorum...!!! o son sahne ben bittim resmen ya...filizde cok güzel bakiyordu yilmaza insallah kabul eder...ikisi gercekten birbirlerine cok ii yakisiyorlar..!!

**Tugce**
20-05-06, 23:03
Muhteşem bir bölümdü,Evlenme teklifi ise süperdi filiz ewet derse ilk önce buna başta ömer olmak üzere bütün ev halkı karşı çıkar özellikle elif-yılmaz arasındaki konuşmalar çoktan yapılması gerekiyordu bence...Elif hastahaneye kaldırılınca ömerin yılmaza bağırması çok kırıcıdıydı diyorum,Bu inatlaşma dahada sürer diyorum...

karcicegim
20-05-06, 23:21
Ya gerçekten bazı arkadaşları anlamıyorum. Tamam belki Elif & Yılmaz aşkını tekrar isteyebilirsiniz. Ama biraz mantıklı düşündüğümüzde artık bu olamaz. Elif başka yönde, Yılmaz başka yönde. Kesinlikle de yanlış anlamayın.

Ama ben Yılmaz & Filiz aşkına baktığım zaman, onların sahnelerini izlediğim zaman içime acayip bir mutluluk geliyor. Yüreğim içime sığmıyor. Huzurlu bir mutluluk, sevinçle doluyor. Onlara bakmaktan kendimi alamıyorum. Her sabah mutlaka işe gitmeden Yılmaz & Filiz sahnelerini izleyip öyle yola çıkıyorum.

Bu hafta gerçekten ayrıca bir mutluluk yaşadım. Gerçekten Yılmazın Filize olan aşkını itiraf edeceğini tahmin ederdim de, evlilik teklif edeceği aklımın ucundan geçmezdi. Elife de çok üzüldüm. Artık Elif te mutluluğu hak ediyor. Ömere çok gıcık olsamda Elife olan aşkına saygı duyuyorum. Bir insan bu kadar karısına aşık olamaz. O yönden Ömeri tebrik ediyorum.

Bence Filiz Yılmazın evlilik teklifini hemen kabul etmeyecek, biraz gelecek bölüme karşı tahminde bulunacam ama (bu yazacağımı nereye yazacağımı biliyorum ama kusura bakmayın.) Filiz ile Yılmaz gün boyunca o fenerde olacaklar. Romantik anlar yaşacaklar. Ama Elifin durumunu öğrenecek Filiz ve Elifin yanına gidecek Filiz. O sırada Filiz Elif konuşamaya başlarlar. Belkide Elif Filize Yılmaz sana aşık der. Elif hani açık sözlü ya. Filiz nerden anladın falan der mi bilemiyorum. Eğer böyle bir olay olursa Filiz Yılmazın evlilik teklifini kabul eder gibi geliyor. Tabi bu sadece bana göre bir tahmin ama hafta nasıl gelecek bilemiyorum. Şu cuma hemen gelse ya..

-----
Yüreğim, seni sevemiyorum artık.

ihlamurlarfanatigi
20-05-06, 23:42
yaaa nekadar güzel yazmisin...valla bende tüm bölümler full olarak var ve durmadan filiz yilmaz sahnelerine izliyorum..bende ayni senin gibi onlara baktigimda cok huzur buluyorum cok mutlu oluyorum..okulda iste bi alman arkadas var allahin iznigle müsliman yapcaz cok merakli türk olmaya oda evine satellit kurdurdu ve ihlamurlar altinda dizisiniz seyrediyor...valla oda en cok filiz ylmaz begeniyor...ah insallah dedigin gibi olur ya filiz kabul etcekde teklifi iste nasil kabul etcek hemen mi yoksa sonra mi...valla bana kalirsa hemen etsin, ama sonra yine bazi arkadaslar gurursuz dicek, bence gurursuzlukla alakasi yok seviyorsa hemen EVET desin BENCE...!!

karcicegim
21-05-06, 00:02
Canım arkadaşım ıhlamurlarfanatiği, ne kadar Filize gurursuz derseler desinler. Umrumda değil. Bana göre Filiz çok gururlu bir kız. Kız ne yapsa yani Filizim o kadar iyi ki, muhteşem birisi ki onun yaptıklarını içlerinde hazmedemiyorlar. Hep suçlamak geliyor ellerinden. Hani dizi istedikleri gibi gitmiyor ya. Zaten Filizim bikaç bölüm önce nasıl gururlu bir insan olduğunu belli etmişti. Nasıl Yılmazı püskürtmüştü. Hatırlayalım..

Ondan dolayı endişelenme. Filizimizin çok gururlu bir insan olduğunu biliyoruz. AŞK, öyle muhteşem bir duygudur ki. Nefes alırken bile sevdiğinin adı çıkar nefesinden. Yüreğin içine sığmaz. Gözlerinin içi güler hep. Ama sevdiğinin gözlerine bakmaya korkansın büyü bozulur, onsuz kalırsın diye. Yüreğindeki fırtınalardan kimsenin haberi olmaz. AŞK, böyle bir duygudur işte...

Yüreğine söz geçiremezsin. Filizimde ne yapsın başka AŞIK.

Sonuçta Filizim Yılmazıma AŞIK, Yılmazımda Filizime AŞIK. Gerisi hikaye.

ihlamurlarfanatigi
21-05-06, 00:13
evt cok dogru eger ASK varsa hicbirsey engel olamaz...sneinde dedigin gibi filiz yilmaza, yilmazda filize asik...zaten ben simdiye kadar filze hic gurursuz demedim dememde yani...ona öyle söyleyenide uyaririm...ben filizi coooooooooook seviyorum yaa, yaklasik 2000e yakin resmi var bende heralde...ah bi görebilsem, ama imkansiz gibi birsey iste...belki türkiyede olsam görebildirdim ama gurbet ellerde zor...valla türkiyede olsam hergün sete giderdim heralde...of yaaaa cok merak ediyorum filiz ne cp vercek yilmaza...yani sonucta evet diyecete nezaman diyecek...bence son bölümde meral birseyler yapcak ve dizi tatile gircek ve bizi 3ay catlatacaklar..!!

**Tugce**
21-05-06, 00:17
fiz Yilmaza Ewt Desin..elifle Aralarinda Artik Bişeyn Olacağini Sanmiyorum.zaten Olmasida Imkansiz...asil Gururu Olamayan Elif çünkü Kaçkere Yilmazin Ayağina Gitti Ve Red Cevabi Aldi...artik Elife Karşi Birşey Hissetğini Sanmiyorum...eli,f Zaten Umudunu Kesmesi Için Bence Evlenmeleri şart çünkü Halada Içindeki Aşki Bitirmedi Elif Evlenmeri şart

dazzle
21-05-06, 00:18
yaaa arkadaslar süpersiniz cidden ne güzel savunuyosunuz filizimizle yılmazimizi:)valla onlar harikalr 2si için izliyorum diyebilirim hatta diyorum onlarin aşkı birbirlerine bakışlari hatta kıskançlıklari bile çok keyifli izlerken mest olmuş bir şekilde izliyorum yılmazin bakişlari bile değişti artık elife bakişlari boş anlamsız evt umursuyo basina birşey gelmesini istemio ama bunun sebebi artık ask deil bence yılmaz&filiz foreverrrrrrrrrrrr:):):)

forever_bim
21-05-06, 00:43
Öncelikle sunu belirteyim....Fanatizmin hicbir luzmu yok. Uyeler arası birbirini rencide edecek mesajları hic begenmiyorum.Lutfen herkes birbirine saygılı davransın.

Yılmazın Elife davranısları birkez daha soyluyorum onur kırıcıydı.Daha sakin konusabilirdi.Elifin burada hic te gurursuz davrandıgını dusunmuyorum. Dusunenlere de katılmıyorum.Elif oraya kocasını savunmak icin gitti. Yılmazın ayagına gitti yeniden birlikte olmak icin diyenlere sadece gülerim....Elifin basına hem Ömer hem de Yılmazdan ötürü yıgınla felaket geldi. Simdi tüm faturaları Elifin hem de hayatıyla ödeyecek olması felaket. Bir mutlulugun hazin bir sonun arkasından güle oynaya kurulamayacagını bildigimden Elifin ölmesi durumu zaten konusu önemli ölcüde islenmis dizinin sonu anlamına gelir. Elif ölürse Ömer zaten zombi olur. Yılmaz Filiz de bundan etkilenir. Kimsenin harika bir hayatı olmaz diye dusunuyorum.

Kurdoglu Yılmazın bacak bacak ustune attıgı sahne pek dikkatimi cekmedi.Ama annem hic begenmedigini soyledi. Aynen senin gibi. Babası olacak yastaki adamın karsısındaki tavırlarına bak dedi.

Ömer baslarda canımı sıkan bir karakterdi. Ama söyle birsey daha var. Yılmazın benim gözümde Ömerden alt kalır tarafı olamaz. Her ikisi de cok fazla entrika cevirdiler. Özellikle de Yılmaz.Hele ki son bölümden sonra Elifi gercekten kimin her ne olursa olsun adam gibi sevdigi senaristler tarafından iyice anlatıldı. Elifi ancak ve ancak Ömer tasıyabilir. Eksi ya da artı yönleri hic farketmez benim icin. Elifi hakeden karakter Ömerdir. Elifin ölmemesini diliyorum....

Esperanza Sezinti Berna Ezgi yorumlarınızı cok severek okudum. Kendinize iyi bakın.

Son olarak Yılmazın Filize olan duygularını söylemesi gercekten de artık gerekliydi. Ne var ki onu bu duyguları söylemeye iten kisi ne onun ne de forumdaki pek cok kisinin sevmedigi ELİF karakteriydi. Ne demisler Dogruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmus. Elife acil sifalar................Belki bebegi de saglıklı bir sekilde dunyaya gelir.

forever_bim
21-05-06, 00:56
Bu arada reytingler sürekli yüzdelik olarak azalmaya devam ediyor. :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Gercekten bazı dusunce yapılarını anlamıyorum. Elifin onuc bölüm sonra Yılmazla yaptıgı ikinci önemli bulusmaydı. Ancak ikisi arasında daglar kadar fark var. Elif on üc bölüm önce fenere geldiginde Ömerden bebek bekledigini bilmiyordu. Ayrıca evliligi ilk sarsıntıyı yasıyordu. Ben o bulusmayı gözüm yaslı izlememe ragmen onaylamamıstım. Simdi Elif kocasına deger vermeye basladı. Onun kariyerine cok sevdigi isine geri dönmesi icin cabalamaya basladı. Zor bir hamilelik gecirmesine ragmen tum gün atolyede calıstı. Yılmazı kalbinden cıkarıp hem kendisi gerceklerle yuzlesti hem de Yılmazı gerceklerle yuzlestirdi. Buna ragmen Elife olan öfke dinmiyor. Evliligini kocasını savundugu icin Ömerin durumuna uzuldugu yeri geldiginde tum cesareti ile cadı Merale karsı Ömeri savundugu icin bu karakter gösterdigi büyük gelisimle övgüyü hak ediyor.Ne demis sevgili berna imzasında beton her yerde betondur hele de insan beyninde olursa. Ön yargılardan kurtulalım. Elif kocası icin ricada bulunmakla gurursuz olmaz.:fighting2

forever_bim
21-05-06, 01:03
Ben Filiz Yılmaz birlikteliginin eksik yonlerini kapatabilirlerse iyi bir birliktelik olabilecegine inanıyorum. Ama su anda dizide beni en cok etkileyen hic bitmemesini umdugum ve hatta bitmeyeceginden emin oldugum Ömerin Elife karsı olan kusursuz askıdır. Ömeri is hayatıyla elestirin yerden yere vurun gıkım cıkmaz ama mevzu ask olunca durum farklı. Ömer kendi ailesinden de kendinden de cok Elifi seviyor.

Bunu Kurdoglu da dile getirmis zaten Ömerin duygusal bir karakter oldugunu. Evet bence de cogu zaman Ömer sirkette de duygusal davranıyor ama is ideal es veya baba konumlarına gelince Ömer rahatlıkla benden tam notu alır. Sevgilerimle.

forever_bim
21-05-06, 01:31
Efendim tutamıyorum kendimi. Son bölümde Elifi önceki bölümlere nispeten az gösterdiler. Bazı replikler de havada kaldı. Ama yine de iyi bir bölümdü. Bence bölümün yıldızı Sinan Tuzcuydu. Yüzünde saniyede bir degisen duygularına paralel farklı ifadeler vardı. Cok begendim. Cok güzel oynamıs bu bölüm yine.

Kurdoglu
21-05-06, 01:39
Bunu Kurdoglu da dile getirmis zaten Ömerin duygusal bir karakter oldugunu. Evet bence de cogu zaman Ömer sirkette de duygusal davranıyor ama is ideal es veya baba konumlarına gelince Ömer rahatlıkla benden tam notu alır. Sevgilerimle.
Evet Omeri her yonuyle elestirebiliriz ama Elife olan sevgisiyle veya duygusalligiyla elestirilmeyi hak etmiyor Omer. Her ne kadar Yilmazi gorunce kabalassa da Elifin karsisinda bambaska birisi oluveriyor. Omer sirf Yilmaza duydugu kinden dolayi Filize bile saldirabiliyor ama konu Yilmaz olmazsa bu iki kardes dunya tatlisi iki insan oluyorlar ve butun zor zamanlarda mutlaka yan yana oluyorlar (aralarinda YILMAZ olmadigi zaman !).

Isin ilginc tarafi Omerin Yilmaza olan nefreti Yilmazin Omere olan nefretinden cok daha fazla one cikartiliyor. Yilmaz Omere karsi olan ofkesini yendigini gosteriyor bize bir kac bolumdur, ama Omer uzerine gittikce oda kendisini mecbur hissediyor kabalik yapmaya. Eger Omer Yilmazdaki cevheri gorebilirse ki bu cok zor biliyorum ve ayni zamanda Yilmazda Omerdeki duygusalligi farkedebilirse bu ikili cok iyi birer dost bile olabilirler. Bakin kesinlikle abartmiyorum, butun samimiyetimle yaziyorum bunlari. Her ikiside hesaplari, kitaplari her turlu cambazligi bir kenara birakip bir birlerini anlamaya calisirsa bu ikili muthis bir ikili olur.

Her ikiside bunu yapmak zorunda eger Filizi gercekten seviyorlarsa bunu Filiz icin yapmalilar, yapabilmeliler....

SsimsalabimM
21-05-06, 01:43
fiz Yilmaza Ewt Desin..elifle Aralarinda Artik Bişeyn Olacağini Sanmiyorum.zaten Olmasida Imkansiz...asil Gururu Olamayan Elif çünkü Kaçkere Yilmazin Ayağina Gitti Ve Red Cevabi Aldi...artik Elife Karşi Birşey Hissetğini Sanmiyorum...eli,f Zaten Umudunu Kesmesi Için Bence Evlenmeleri şart çünkü Halada Içindeki Aşki Bitirmedi Elif Evlenmeri şart

Arkadasim iste orda dur lütfen.Elif simdiye kadar iki kere Yilmazin yaninda olmustur.Birincisinde belki haklisindir ayagina gitti(gittmedi cagirdida hadi neyse)ama ikinci görüsmeleri sadece ömer icindi.Ben orda Elifin Yilmaza herhangi bir teklifte bulundugunu ne gördüm nede duydum.Bu dizideki en temiz ask Ömerin ve Filizin Askidir.Yilmazin Ask yönünden (kusura bakma)bir firin ekmek yemesi lazimki Ömerle ayni olabilsin.Elif yilmaz konusunu kapatmistir,evet belki aklina geldikce hüzünlenir veya üzülür ama asla bir daha yilmaza böyle bir teklifte bulunmaz,zaten yilmazi uyandiranda bir bakima Elif olmustur,Filize asiksin diye

Saygilarimla

yengecs
21-05-06, 01:46
Allahım, kabus gibi bir bölümdü benim için.
Öncelikle tek birşey söyleyip Elif'e geçeceğim.

Filiz evlilik teklifini eninde sonunda kabul edecektir hatta o an kabul ederse hiç ama hiç şaşırmiiciim, nasıl olsa alıştık bu tür davranışlarına..

Diğer sayfalarda okudum kanda oksijenin az olması ciddi sorunlara yol açabilirmiş..Ya of ya..
Ne yani Elif hep acı mı çekicek bu hikayede? Bebeğine bişey olursa yaşama gayesinin kalacağını sanmıyorum. Kendi ölürse de dizi muhtemelen biter, evet biter...Dizinin sonunda öldürebilirler Elif'i. Bu durumda özellikle Yılmaz'ın tepkisini çok merak edeceğim. Bir zamanlar deli gibi sevdiği kadın ölünce nasıl davranır insan? O saatten sonra mutlu olabilir mi acaba?

Bölümde en beğendiğim söz öbeği: ''Elimde olsa senin için bir yara daha alırdım Leyla..'' Aşk budur işte!! Bölüm boyunca tek aşk kokan sahne buydu...

Ayrıca başlık altında SsimsalabimM, forever_bim ve yengecs'in ve Esperanza'nın yorumlarının büyük bir kısmına katıldığımı belirtmek isterim.
Çok güzel yazmışsınız arkadaşlar.

Son olarak gurbetci arkadasimizin yazdığı birşeye çok güldüm ve de sonuna kadar katılıyorum. Dizimizin ismi değişsin gerçekten arkadaşlar..
Yılmaz'ın egosu altında olsun bundan böyle..

Tek mutlu oldugum yon, bu dizide ayni fikiri paylastigim sizlerin olmasi sahiden.. yoksa son gunlerde diziyi izlemeyenlerin sayisinin cogaldigini duymak, dizinin bu gidisatiyla alakali oldugunu bilmek pekte ic acici degil..
Bu arada daha oncede soyledigim gibi.. dizinin izlenilmesinde buyuk payi olan Tuba Buyukustun ve Bulent Inal ile beraberlikleri varken bu yonde ilerlemesine hic sasmiyorum. Ama izleyicilerde notunu farkli bi dilde veriyo..

--------------------

Son izledigim olaylardan yola cikarak.. Bi Yilmaz Filiz mutlulugu olmayacagini gordum.. en buyuk mutluluklari nisanlari veya dugunleri olucakmis gibi geliyo.. bundan sonraki olaylarin gelisimine gore .. Ezgi_01 belirttigin gibi Yilmaz eski Yilmaz'a tekrar ulastiginda hersey degisicekmis gibi geliyo.. ve buda maalesef Elif'i kotu bi sonun bekledigini dusunduruyo bana. Yani Yilmaz eski Yilmaz'i Elif'i tamamen kaybettiginde geri bulucak.

Kisacasi Ihlamurlar Altin'da mutlu bi son beklemiyorum.

Kurdoglu
21-05-06, 02:00
Ben zaten samimiyetine inanıyorum Kurdoglu. Ömer ve Yılmaz seninle beni örnek alsınlar. Ben bu arada kacıyorum. İyi geceler.:img-icecr :img-icecr :img-icecr
Bu mesajini ozel olarak Yilmazin kendisine ileticem forever_bim ;) kacmadan sakin sakin git, dusup bir yerini incitmeni istemem, sanada iyi geceler :img-icecr

£speranza
21-05-06, 02:14
Arkadasim iste orda dur lütfen.Elif simdiye kadar iki kere Yilmazin yaninda olmustur.Birincisinde belki haklisindir ayagina gitti(gittmedi cagirdida hadi neyse)ama ikinci görüsmeleri sadece ömer icindi.Ben orda Elifin Yilmaza herhangi bir teklifte bulundugunu ne gördüm nede duydum.Bu dizideki en temiz ask Ömerin ve Filizin Askidir.Yilmazin Ask yönünden (kusura bakma)bir firin ekmek yemesi lazimki Ömerle ayni olabilsin.Elif yilmaz konusunu kapatmistir,evet belki aklina geldikce hüzünlenir veya üzülür ama asla bir daha yilmaza böyle bir teklifte bulunmaz,zaten yilmazi uyandiranda bir bakima Elif olmustur,Filize asiksin diye

Saygilarimla

Altına imzamı atıyorum...Bu dizide gerçekten aşık iki kişi var Filiz ve Ömer.Ne Elif ne de Yılmaz şuan bu aşka layık değiller.Bana kalsa iki kardeşi de başka birileriyle evlendirir rahatlardım.:img-grin2

SsimsalabimM
21-05-06, 02:21
Altına imzamı atıyorum...Bu dizide gerçekten aşık iki kişi var Filiz ve Ömer.Ne Elif ne de Yılmaz şuan bu aşka layık değiller.Bana kalsa iki kardeşi de başka birileriyle evlendirir rahatlardım.:img-grin2

bende senin yazdiklarinin altina imza atiyorum esperanza arkadasim.Fakat bir sey demedende gecemeyecegim iznin olursa.
Hadi Elif bir cahillik yapti zamaninda yilmazi terk etti,e ama yilmaza ne demeli,Beyimizin hatalari bitmiyorki hadi bir hata yapti anladi diyelim,nerden baslasam,herhalde yazmayla bitiremem onun icin ne demek istedigimi anladigini umuyor sana iyi geceler diliyorum.

Figan
21-05-06, 02:23
Layik degiller demek biraz agir olur bence sevgili £speranza..
Cünkü Yilmaz ve Elif`in aralarinda bir a$k yasandi sonucta gecmiste..Hala kirintilari, izleri vede kirginliklari var dogal olarak..

Ama $urda haklisin ki;

Yilmaz da Elifte seviliyor iki kardes tarafindan..Ama ne yaparsin $u da bir gercekki Yilmazinda Elifinde gecmislerinde asla unutamayacaklari derin, temiz ve saf bir a$klari vardi..O $imdi yok ne fayda...

angel16
21-05-06, 02:25
Ömeri is hayatıyla elestirin yerden yere vurun gıkım cıkmaz ama mevzu ask olunca durum farklı. Ömer kendi ailesinden de kendinden de cok Elifi seviyor.

Burda yazdigin herseye katiliyorum. Ozelliklede son cumlesine. Omer herkesten cok Elif'i seviyor. Bir zamanlar ailesini bile karsisina almisti bu kadin icin. Peki Omer ailesini karsisina aldiginda ask oluyorda, Filiz yapincami olmuyor? Dogrusu Filiz daha ailesini karsisina almadi ama ilerideki bolumlerde alacagini dusunuyorum.
Omer bu kadar korkutuk asikken kizkardesini anlamamasi...yada anlamak istememesi insani cileden cikartiyor. Son bolumde Filiz'e soyledigi hersey icin haksizdi. Keske dedim, Filizde butun gercekleri suratina vursaydi. Filiz Omer'in umrunda degil, Omer niye Filiz'in umrunda olsunki? Umarim ileriki bolumlerde Filiz Omer'in ukalaligini suratina vurur.
Omer cok degisti. Eskiden bir aralar sirf Omer ve Filiz'in kardeslik samimiyetini, ictenligini, guzelligini ve ozelligini gormek icin izlerdim diziyi. Simdi ise Omer sirf isini kaybetti diye kardesinin kalbini bu kadar sertce kirdi, ustelik olanlarin hepsi kendi sucu iken.

£speranza
21-05-06, 02:26
bende senin yazdiklarinin altina imza atiyorum esperanza arkadasim.Fakat bir sey demedende gecemeyecegim iznin olursa.
Hadi Elif bir cahillik yapti zamaninda yilmazi terk etti,e ama yilmaza ne demeli,Beyimizin hatalari bitmiyorki hadi bir hata yapti anladi diyelim,nerden baslasam,herhalde yazmayla bitiremem onun icin ne demek istedigimi anladigini umuyor sana iyi geceler diliyorum.
Bu benim kanayan yaram zaten.Yılmaz'ın hatalarını nedense görmek istemiyor kimse bende göstermeye çalışmaktan yoruldum artık ben sadece Filiz'im için üzülüyorum.:img-sorry

SsimsalabimM
21-05-06, 02:31
Ömer Elif icin Ailesini karsisina aldiginda getirdigi kiz evet fakirdi diye kabul edilmedi.Ama bunu asla su anki Filiz&Yilmaz askiyla kiyasliyamayiz cünkü ortada olan olaylar cok farkli,Elif ne Ömerle oynadi,ne Firma batirma olaylarina girdi nede baska bir sey yapti.ha Elifin Nisanlisini birakip baska birisiyle evlenmesi,Yilmazin yaptipi her hatayi örtüyorsa onu bilemem.Bütün kalbimle inaniyorumki Elif ömerle oynamis olsaydi yada böyle kötü seyler(Yilmaz gibi)yapmis olsaydi vede Ömer hala onunla evlenmek isteseydi Filizde Ömerin gösterdigi ayni tepkiyi gösterir olurdu.

SsimsalabimM
21-05-06, 02:35
Birde Lütfen sizden rica ediyorum Kendinizi biraz da olsun ömerin yerine koyun(ben kadin oldugum halde koyuyorum:img-grin2 )Her sabah kahvaltida karsinizda karinizin eski sevgilisi oturmus size piskin piskin gülerek "Günaydin"diyecek.Vallahi ben olsam ya oturdugum yerde catlarim yada onu bir kasik suda bogarim,her ne kadar Kocama güvensemde

£speranza
21-05-06, 02:38
Ömer Elif icin Ailesini karsisina aldiginda getirdigi kiz evet fakirdi diye kabul edilmedi.Ama bunu asla su anki Filiz&Yilmaz askiyla kiyasliyamayiz cünkü ortada olan olaylar cok farkli,Elif ne Ömerle oynadi,ne Firma batirma olaylarina girdi nede baska bir sey yapti.ha Elifin Nisanlisini birakip baska birisiyle evlenmesi,Yilmazin yaptipi her hatayi örtüyorsa onu bilemem.Bütün kalbimle inaniyorumki Elif ömerle oynamis olsaydi yada böyle kötü seyler(Yilmaz gibi)yapmis olsaydi vede Ömer hala onunla evlenmek isteseydi Filizde Ömerin gösterdigi ayni tepkiyi gösterir olurdu.

Ya süpersin gerçekten.Gerçek gözümüzün önünde duruyor gel de insanlara göster...Yılmaz ve Filiz'in evlenmeleri asla ahlaki olamaz benim nazarımda.Hadi evlendiler bu asla bu kadar kolay ve kısa zamanda olamaz.Filiz evlenme teklifini kabul ederse benim gözümde gerçekten biter ve ben bunun olmasını istemiyorum....

angel16
21-05-06, 02:41

Bende kendi fikrimi soyluyeyim. Filiz tepki gosterseydi bile (ki sanmiyorum) asiri derecede olmazdi, ayni zamanda secim yapmak gibi bir seye de itmezdi.
Elif evet belkide Omer'i kullanmadi (bazilarina gore). Fakat Elif'in bazi yaptiklarida gormezden gelinemez. Elif Omer'le evliyken Yilmaz'a tekrar denemek icin bir teklif goturdu. Bunada ben ihanet derim. Elif Omer'e ayrilalim derken cok kararli gorunuyordu. Sonra Elif Yilmaz tarafindan terslendiyinde tekrar Omer'e dondu. (Bunada iki yuzluluk denir). Cogunuz bunu bebeyi icin yaptigini soyluyebilirsiniz ve belkide haklisiniz fakat bana gore Elif orda ilk once kendini dusundu. Tabi birde artik Yilmaz'a donme gibi bir sansida kalmamisti. Daha once soyledigi "problemler" bir anda aklisindan silinip gitti sanki. Tabi geri gitmeye tereddut etti ama, ne fayda.
Ayrica sunu eklemek istiyorumki bir aile gercekten kizini/kizkardesini seviyorsa, onun icin birkac seye katlanir.
Birde Elif/Omer/Filiz/Yilmaz'in ayni sofrada oturamama konusu acilmis. Bunlarin ayni evde oturmamasi gibi bir mecburiyeti yok, tipki yan yana olma gibi mecburiyetleri olmadigi gibi.

-Ezgi-
21-05-06, 02:53
Elif Omer'e ayrilalim derken cok kararli gorunuyordu. Sonra Elif Yilmaz tarafindan terslendiyinde tekrar Omer'e dondu. (Bunada iki yuzluluk denir).

Bu kesinlikle doğru değil.
Elif Ömer'e kesinlikle Yılmaz'la aralarında geçenler yüzünden dönmedi.
Konuşmaları olmuş bitmişti, herşeyi bitirmişlerdi, ve Elif hala gayet kararlıydı, hem bebeği aldırmakta hemde Ömer'den boşanmakta.

Nedir bu ya? Karakteri her fırsatta nasıl rencide ederiz küçük düşürürüz gibi bi uğraşı fln mı var?

Not: Elbette herkesin fikirleri farklıdır. İyiki herkesin fikirleri farklı, ama bunu apaçık ortada olan gerçeklerle karıştırmasak?

SsimsalabimM
21-05-06, 02:56
Bende kendi fikrimi soyluyeyim. Filiz tepki gosterseydi bile (ki sanmiyorum) asiri derecede olmazdi, ayni zamanda secim yapmak gibi bir seye de itmezdi.
Elif evet belkide Omer'i kullanmadi (bazilarina gore). Fakat Elif'in bazi yaptiklarida gormezden gelinemez. Elif Omer'le evliyken Yilmaz'a tekrar denemek icin bir teklif goturdu. Bunada ben ihanet derim. Elif Omer'e ayrilalim derken cok kararli gorunuyordu. Sonra Elif Yilmaz tarafindan terslendiyinde tekrar Omer'e dondu. (Bunada iki yuzluluk denir). Cogunuz bunu bebeyi icin yaptigini soyluyebilirsiniz ve belkide haklisiniz fakat bana gore Elif orda ilk once kendini dusundu. Tabi birde artik Yilmaz'a donme gibi bir sansida kalmamisti. Daha once soyledigi "problemler" bir anda aklisindan silinip gitti sanki. Tabi geri gitmeye tereddut etti ama, ne fayda.
Ayrica sunu eklemek istiyorumki bir aile gercekten kizini/kizkardesini seviyorsa, onun icin birkac seye katlanir.
Birde Elif/Omer/Filiz/Yilmaz'in ayni sofrada oturamama konusu acilmis. Bunlarin ayni evde oturmamasi gibi bir mecburiyeti yok, tipki yan yana olma gibi mecburiyetleri olmadigi gibi.
Evet aynen seninde dedigin gibi herkes kendi fikrini söylüyor,ve bende senin fikrine saygi duyuyorum fakat bir kac sey demedende edemeyecegim izin verirsen.
dedigin gibi Elifin bazi yaptiklari,evet bende bir kac hata tabiki Elifte görüyorum,ama artik Yilmazinki bir kac hatadan cikti dagi tasi asti.Elif belki bir kac kisinin gözünde o fenere giderek ömere ihanet etmis olabilir(ben bir hata olarak görüyorum)ama lütfen bu bir namus davasi asla olmamistir,neyi kastetigimi umarim anlamissindir.Ömerin karsisinda hem karisinin eski sevgilisi var hemde kardesine böyle büyük bir HATA yapmis biri var,vallahi dogru söylüyorum benim abim ve annem ona ömerin yaptiginin bin bir katini yapardi.Nedemek sen benim bir tanecik kizimla oyun oynayacaksin hele birde o sekilde E tamam diyeceksinizki simdi hatasini anladi düzeltiyor,peki o zaman akli nerdeymis?.O insana ben dünyayi dar ederim ama yinede aileme sokmam her nekadar kizim sevsede.Insanda birazcik Onur ve Gurur olur,ben askimdan Ölsemde benim kisa bir sürede olsa utancimdan basimi yere eydirmis bir insanin tuvalete gitme teklifini dahil kabul etmem.Özür dilerim birazcik kizdim aklima geldide.

Saygilarimla

angel16
21-05-06, 02:59
Bu kesinlikle doğru değil.
Elif Ömer'e kesinlikle Yılmaz'la aralarında geçenler yüzünden dönmedi.
Konuşmaları olmuş bitmişti, herşeyi bitirmişlerdi, ve Elif hala gayet kararlıydı, hem bebeği aldırmakta hemde Ömer'den boşanmakta.

Nedir bu ya? Karakteri her fırsatta nasıl rencide ederiz küçük düşürürüz gibi bi uğraşı fln mı var?

Boyle bir ugrasi yok. Burda bir dizi izliyoruz, tipki hoslandigimiz seyler oldugu gibi hoslanmadigimiz seylerde oluyor. Ve bizde bunlari belirtiyoruz.
Eminimki sizde sevmediginiz olaylari elestiriyorsunuzdur. Tartisma veya kavga cikarmaya gerek gormuyorum. Sadece kendi dusuncelerimi belirttim. Sen Elif/Yilmaz konusmasindan bir alaka goremeye bilirsin. Ama ben goruyorum. Buda yine bakis acimizin cok degisik oldugunu gosteriyor.
Ama ben bu eski bolumleri tartismak istemiyorum. Gecmiste kalmis olan birsey. Ben sadece baska bir arkadasa yazdigi seye ornek vermek icin o bolumu ornek verdim.

angel16
21-05-06, 03:07
Evet aynen seninde dedigin gibi herkes kendi fikrini söylüyor,ve bende senin fikrine saygi duyuyorum fakat bir kac sey demedende edemeyecegim izin verirsen.
dedigin gibi Elifin bazi yaptiklari,evet bende bir kac hata tabiki Elifte görüyorum,ama artik Yilmazinki bir kac hatadan cikti dagi tasi asti.Elif belki bir kac kisinin gözünde o fenere giderek ömere ihanet etmis olabilir(ben bir hata olarak görüyorum)ama lütfen bu bir namus davasi asla olmamistir,neyi kastetigimi umarim anlamissindir.Ömerin karsisinda hem karisinin eski sevgilisi var hemde kardesine böyle büyük bir HATA yapmis biri var,vallahi dogru söylüyorum benim abim ve annem ona ömerin yaptiginin bin bir katini yapardi.Nedemek sen benim bir tanecik kizimla oyun oynayacaksin hele birde o sekilde.O insana ben dünyayi dar ederim ama yinede aileme sokmam her nekadar kizim sevsede.Insanda birazcik Onur ve Gurur olur,ben askimdan Ölsemde benim kisa bir sürede olsa utancimdan basimi yere eydirmis bir insanin tuvalete gitme teklifini dahil kabul etmem.Özür dilerim birazcik kizdim aklima geldide.

Saygilarimla

Benden izin istemene gerek falan yok arkadasim. Burda nazikce kendi fikirlerimizi ve dusuncelerimizi ortaya koyuyoruz. Kendi dusunceni soylemek icin sonuna kadar hakkin var.
Bende Yilmaz'in cok hata yaptigini biliyorum. Bunu defalarcada soyledim sanirim. Ama bunun faturasinida Filiz'den cikartmaktan hoslanmiyorum. Cunku Filiz Yilmaz'la mutlu olacaksa, onunla beraber olmasi lazim. Eger bu Yilmaz'in yaptigi hatalar sonucu engellenirse, Filiz'e haksizlik olur. Ama yok Filiz baska bir karakterle daha mutlu olucaksa, hay hay:img-grin2
Omer'in ve ailesinin ilk basta tepki verse bile bir zaman sonra Filiz'in secimine saygi duymalari lazim. Ailedeki herkez (nerdeyse) gercek aski bulmus ve mutlulugu yakalamakta (nerdeyse). Ayni mutlulugu Filiz'inde hak ettigini dusunuyorum. Simdiye kadar Filiz butun ailesinin yaninda oldu kararlarinda. Ailesininde ayni destegi vermesini istiyorum. En azindan bir sans daha verilebilir.
Sonra dusunsene, sen kizini engelliyeceksin o kisiyle evlenmesine ve kizinda mutsuz oldugunda "senin yuzunden" demezmi. Seni suclamazmi. Eger Filiz ailesi yuzunden Yilmaz'dan ayrilirsa ve mutlu olmazsa, omur boyunca bunu ailesinin yuzune vuracak. Dogal olarakda ailesi vicdan azabi cekip, suclu hissedip mutsuz olacaklar.

SsimsalabimM
21-05-06, 03:13
Benden izin istemene gerek falan yok arkadasim. Burda nazikce kendi fikirlerimizi ve dusuncelerimizi ortaya koyuyoruz. Kendi dusunceni soylemek icin sonuna kadar hakkin var.
Bende Yilmaz'in cok hata yaptigini biliyorum. Bunu defalarcada soyledim sanirim. Ama bunun faturasinida Filiz'den cikartmaktan hoslanmiyorum. Cunku Filiz Yilmaz'la mutlu olacaksa, onunla beraber olmasi lazim. Eger bu Yilmaz'in yaptigi hatalar sonucu engellenirse, Filiz'e haksizlik olur. Ama yok Filiz baska bir karakterle daha mutlu olucaksa, hay hay:img-grin2
Omer'in ve ailesinin ilk basta tepki verse bile bir zaman sonra Filiz'in secimine saygi duymalari lazim. Ailedeki herkez (nerdeyse) gercek aski bulmus ve mutlulugu yakalamakta (nerdeyse). Ayni mutlulugu Filiz'inde hak ettigini dusunuyorum. Simdiye kadar Filiz butun ailesinin yaninda oldu kararlarinda. Ailesininde ayni destegi vermesini istiyorum. En azindan bir sans daha verilebilir.
Sonra dusunsene, sen kizini engelliyeceksin o kisiyle evlenmesine ve kizinda mutsuz oldugunda "senin yuzunden" demezmi. Seni suclamazmi. Eger Filiz ailesi yuzunden Yilmaz'dan ayrilirsa ve mutlu olmazsa, omur boyunca bunu ailesinin yuzune vuracak. Dogal olarakda ailesi vicdan azabi cekip, suclu hissedip mutsuz olacaklar.
Ben yilmazin yaptigi hatalarin cezasini Filiz ceksin demiyorum asla.Filiz da cok cok güzel asklara layik bir insan onu demek istiyorum,yilmazlan mutlu olacagina inanmadigim icin.Bana Yilmazin tavirlari hic ama hic samimi gelmiyor,sanki Elife inat(hani Elif dedi ya "Eskiye hala o kadar baglisinki ona Asik oldugunu kendine bile itiraf edemiyorsun")böyle bir sey yapti gibi beldi bana.yaniliyor olabilirim.Lütfen Ask yönünden bir Ömeri birde Yilmazi getir gözünün önüne ben secimimde hic teretüt etmem.

angel16
21-05-06, 03:22
Ben yilmazin yaptigi hatalarin cezasini Filiz ceksin demiyorum asla.Filiz da cok cok güzel asklara layik bir insan onu demek istiyorum,yilmazlan mutlu olacagina inanmadigim icin.Bana Yilmazin tavirlari hic ama hic samimi gelmiyor,sanki Elife inat(hani Elif dedi ya "Eskiye hala o kadar baglisinki ona Asik oldugunu kendine bile itiraf edemiyorsun")böyle bir sey yapti gibi beldi bana.yaniliyor olabilirim.Lütfen Ask yönünden bir Ömeri birde Yilmazi getir gözünün önüne ben secimimde hic teretüt etmem.

Evet yan yana getirebiliyorum. Ask yonunden Omer tabi cok cok daha nazik ve anlayisli (ask konusunda sadece. Omer ne yazikki ayni nazikligi ve anlayisi kardesine gosteremiyor su anlar). Tabi Omer'de Elif'in Yilmaz'i ne kadar sevdigini bile bile onlarin arasina girmeye calisti. Oysa seven kisi sevdiginin mutlulugunu ister.
Birde Yilmaz Filiz'in yanina Elif'in soyledikleri icin gittigini zannetmiyorum. Yilmaz son birkac bolumdur Filiz'e cok yakinlasti. Okadar yakinlastiki, artik bundan Fahriye ve Salih'ede bahsetti son bolumde.
Yilmaz'in asil gitme sebepi artik sabredememesiydi. Yilmaz'in Filiz'in gelmiyecegini duydugunda resmen yikildi. O an Filiz'i kaybetme riskinin nekadar yuksek oldugunu fark edince, korkup konusmaya gitti.
Egerki dediginiz gibi bunu Elif'e inat olsun diye yapmis olsaydi, bunu Elif'le konusmasindan hemen sonra yapardi diye dusunuyorum.

karcicegim
21-05-06, 11:37
Evet yan yana getirebiliyorum. Ask yonunden Omer tabi cok cok daha nazik ve anlayisli (ask konusunda sadece. Omer ne yazikki ayni nazikligi ve anlayisi kardesine gosteremiyor su anlar). Tabi Omer'de Elif'in Yilmaz'i ne kadar sevdigini bile bile onlarin arasina girmeye calisti. Oysa seven kisi sevdiginin mutlulugunu ister.
Birde Yilmaz Filiz'in yanina Elif'in soyledikleri icin gittigini zannetmiyorum. Yilmaz son birkac bolumdur Filiz'e cok yakinlasti. Okadar yakinlastiki, artik bundan Fahriye ve Salih'ede bahsetti son bolumde.
Yilmaz'in asil gitme sebepi artik sabredememesiydi. Yilmaz'in Filiz'in gelmiyecegini duydugunda resmen yikildi. O an Filiz'i kaybetme riskinin nekadar yuksek oldugunu fark edince, korkup konusmaya gitti.
Egerki dediginiz gibi bunu Elif'e inat olsun diye yapmis olsaydi, bunu Elif'le konusmasindan hemen sonra yapardi diye dusunuyorum.

Bu konuda çok haklısın arkadaşım. Son bölümde Yılmaz Filizi kaybetme korkusu içerisine girdi. Filizin ne kadar değerli olduğunu anladı. Elifle hiç bir ilgisi yok bu konunun.

Bakarsanız bir de bu hafta İntizar Yılmaz & Filiz aşkı için şarkı besteler. Bir güzelde okur, o muhteşem sesiyle. Olabilir değil mi arkadaşlar. Gerçektende olsa şöyle güzel sözlü, manalı içinde aşk olan bir parça. O zaman deymeyin keyfimize...

yengecs
21-05-06, 12:54
Elif'in ve Yılmaz'ın durumu nasıl aynı kefeye konur anlamıyorum? Bu aile tarafından kabullenme olayı. Elif'in durumu nerdee, Yılmaz'ın şuan bulunduğu konum nerde?

Biraz mantıklı düşünürsek eğer anlayabiliriz, ha gayret..

Komedi iste.. insan gulup gecio anlatilanlara..

Cok acik konusmak istiorum.. Filiz ile Yilmaz sahnelerini izlerken.. kucuklugumuzde oynadigimiz evcilik oyununa benzetiyorum.. hic gercekci bi yani yok, hatta cocuk kandiriyolar sanki.. ama biz ne evcilik oynuyoruz nede cocuguz..

Elif icin soylenilenlerin hic birinde gerceklik payi yok.. daha sonraki yazindada belirttigin gibi, Elif aslinda kararliydi, hatta Yilmaz'dan aldigi tepkiden sonra bile. Kendine yeni bi hayat kurucagindan bahsediyodu.. nitekim hamile oldugunu ogrendi ve isler degisti. Yine kendinden fedakarlik yapan Elif degil bencil kendini dusunen Elif diye nasil adlandirilir anlamak guc. Dizideki en mert karakter Elif oysaki, digerleri gibi kendini kandirmaklada mesgul degil en azindan..

Elif ile Filiz hic bi zaman ayni kefeye konulamiyacak.. senaristler bastan yaptiklari hatanin bedeleni her bolumde oduyolar. Planlandigi gibi kafalarda buyutulen bi Yilmaz Filiz ask'i olmayacagi icin, hatta yaptik bi yanlis biz siirlere devam edelim dercesine.. aradaki farki daima kendileri bile vurguluyolar. Her yonden basarisiz ve beni ve benim gibi bi cok kisiyi tatmin edemiyecek olduklarinin farkindalar.. Ozge Borak'in iyi oyunculugunu hesaba katmamislardi sanirim.. bilemiicem.

sude9
21-05-06, 13:42
Ömer'in Elif'e olan sevgisini ve düşkünlüğü bir kez daha gördük,Her şerde bir hayır vardır derler ya Elif ve Ömer'in başına gelen aksilikler onları birbirine daha çok yakınlaştırdı,Ömer herzaman ki ilgi ve sevgisini korurken Elif'te artık Ömer'e kayıtsız değil,bird bebekleri dünyaya geldimi aralarındaki sevgi bağı daha da güçlenecektir.Bu çift için herşeyin yoluna girdiğin görmek güzel

Yılmaz hareketleriyle belli ettiği sevgisini sonunda dile de getirdi artık Filiz'e onu sevdiğini söyleyebiliyor.Filiz'i kolundan tutup çekiştirmesini beğenmedim gerçi Filiz'in de bu durumdan pekte rahatsız olduğunu söyleyemeyeceğim,bu türlü didişmelerden Filiz'de Yılmaz'da hoşlanıyor,motosiklet üzerinde Yılmaz'ın sarıl deyipte Filiz'in sarılmayışı bunu üzerine Yılmaz'ın yaptığı hoştu.

Filiz'in şu an için evlilik teklifini kabul edeceğini düşünmüyorum,buna sevindiği muhakkak ama ailesi ile Yılmaz arasındaki gerginlik yüzünden henüz böyle bir karar almayacaktır,bu çiftin evliliği için henüz zaman var

hepenek
21-05-06, 14:15
bu bölüm izlediğim en güzel bölümlerden biriydi sonunda Yılmaz duygularını açıkladı son sahne çok hoştu böylece Yılmaz-Elif aşkının mazide kalmış olduğunu gördük bence artık Yılmaz Filizle, Elif de Ömerle mutlu olmalı bundan sonra dizinin daha güzel olucana inanıyorum

sezinti
21-05-06, 15:19
Sevgili arkadaşlar, bu yorumum için herkesten özür dilerim.

Son yorumları okuyunca, üzüldüğümü belirtmeliyim. Ihlamurlar Altında dizisinin, bir dizi olduğu gerçeğini unutmayın. Günlük yaşamla, Ihlamurlar altında dizisi arasında bağlantı kurmazsak, herkes için daha iyi olur düşüncesindeyim ve böylelikle birbirimizi üzmemiş oluruz.

Fikirlerimizi bir başkasına kabul ettirmek gibi zorunluluğumuz yok. Hiç birimiz, Yılmaz, Ömer, Elif ve Filiz değiliz.

Burada, Elif, Ömer, Yılmaz ve Filiz karakterlerinin herbirinin objektif değerlendirme yaparsak, her bir karakter hatalıdır. Ne eksik ne fazla.

bu mesajım için herkesten özür dilerim.

herkese iyi yorumlar

lostsever
21-05-06, 15:25
Komedi iste.. insan gulup gecio anlatilanlara..

Cok acik konusmak istiorum.. Filiz ile Yilmaz sahnelerini izlerken.. kucuklugumuzde oynadigimiz evcilik oyununa benzetiyorum.. hic gercekci bi yani yok, hatta cocuk kandiriyolar sanki.. ama biz ne evcilik oynuyoruz nede cocuguz..

Elif icin soylenilenlerin hic birinde gerceklik payi yok.. daha sonraki yazindada belirttigin gibi, Elif aslinda kararliydi, hatta Yilmaz'dan aldigi tepkiden sonra bile. Kendine yeni bi hayat kurucagindan bahsediyodu.. nitekim hamile oldugunu ogrendi ve isler degisti. Yine kendinden fedakarlik yapan Elif degil bencil kendini dusunen Elif diye nasil adlandirilir anlamak guc. Dizideki en mert karakter Elif oysaki, digerleri gibi kendini kandirmaklada mesgul degil en azindan..

Elif ile Filiz hic bi zaman ayni kefeye konulamiyacak.. senaristler bastan yaptiklari hatanin bedeleni her bolumde oduyolar. Planlandigi gibi kafalarda buyutulen bi Yilmaz Filiz ask'i olmayacagi icin, hatta yaptik bi yanlis biz siirlere devam edelim dercesine.. aradaki farki daima kendileri bile vurguluyolar. Her yonden basarisiz ve beni ve benim gibi bi cok kisiyi tatmin edemiyecek olduklarinin farkindalar.. Ozge Borak'in iyi oyunculugunu hesaba katmamislardi sanirim.. bilemiicem.

kutluyorum seni arkadaşım süper yazmışsın kimse özge borakın mükemmel oyunculuğunun farkında değil. her defasında bırakıcam bu diziyi izlemeyi diyorum ama sırf elif için izliyorum. hele bu haftaki yılmazın odasındaki konuşmada elif yine harikaydı. yılmaza kim olduğunu ve ne oldugunu çok güzel hatırlattı ve tüm gerçekleri yüzüne çok güzel vurdu.

angel16
21-05-06, 16:25
kutluyorum seni arkadaşım süper yazmışsın kimse özge borakın mükemmel oyunculuğunun farkında değil.

Ne alaka anlamiyorum. Simdi sirf Ozge Borak'i seviyoruz diye Elif karakterinidemi sevmemiz lazim? Bos, mantiksiz.
Sirf Elif karakterini sevmiyoruz diye, Ozge Borak'in oyunculugunu fark etmiyormuyuz? Yanlis.
Cunku benim sevmedigim Elif karakteri, Ozge Borak degil. Oyunculuk performans'i kiyaslayacak olursak tabiki Ozge Borak daha basarili.
Ben oyuncu olarak Ozge Borak'i daha cok basarili buluyorum, fakat karakter olarak Filiz'i cok cok daha beyeniyorum.

şevval_83
21-05-06, 16:27
bu haftaki bölüm muhteşemdiiiiiiiiiiiii.hep bu sahneyi beklemiştim valla(yılmazın aşkını itiraf edeceği)gerçi yılmaz sadece aşkını itiraf etmedi ayrıca evlenme teklifi bile etti ya ne kadar güzelll onları izlerken o kadar mutlu oluyorum ki.ikisi de biribrine o kadar çok yakışıyor ki.ben ikisinde de gerçek aşkı görüyorum.yılmaz gerçek aşkı filizde buldu ve bu aşkın sonuna kadar arkasında olacaktır.ayrıca şunu da belirteyim biz filiz ve yılmazı gerçek hayatta da aşk yaşıyorlar diye desteklemiyoruz.ikisi de dürüst,gururlu ve aşk için herşeyi yapacak kişiler oldukları için seviyoruz.bakıyorum da bazı elifi destekleyen arkadaşalr bu son bölümden sonra fazla hayalkırıklığı yaşamış olacak ki filiz ve yılmazın üstüne çok yükleniyorlar eee normaldir anlıyoruz:)))ve hatta hiç başlarda desteklemedikleri ömer elif aşkını desteklemeye başlamışlar gerçi desteklemeye devam edin çünkü yılmaz artık filizden başka kimseyi sevmeyecekkkkk.bu diziyi güzel yapan,günlerce bu diziyi konuşmamızı sağlayan filiz yılmaz aşkıdır.herkes filiz yılmaz aşkını kabullensin bence elif bile bunu farketmişş yaaa.biz nasıl ömerin aşkını gerçek olduğunu kabul ediyorsak, elif her zamanki gibi???????bi de bence filiz ve yılmaz italyada evlenebilir hatırlayın bi iş anlaşması gereği birinin oraya gitmesi gerekiyordu belki onlar gider ayyyy inşallahhhhh ne süper olur dimi:)SONUNA KADAR FİLİZ YILMAZ AŞKIIIIIIIIIIII

£speranza
21-05-06, 16:31
Ne alaka anlamiyorum. Simdi sirf Ozge Borak'i seviyoruz diye Elif karakterinidemi sevmemiz lazim? Bos, mantiksiz.
Sirf Elif karakterini sevmiyoruz diye, Ozge Borak'in oyunculugunu fark etmiyormuyuz? Yanlis.
Cunku benim sevmedigim Elif karakteri, Ozge Borak degil. Oyunculuk performans'i kiyaslayacak olursak tabiki Ozge Borak daha basarili.
Ben oyuncu olarak Ozge Borak'i daha cok basarili buluyorum, fakat karakter olarak Filiz'i cok cok daha beyeniyorum.
Bugünlerde fazla aynı fikirde olamasak da burada yazdığın her şeye katılıyorum.Bence fazla yargısız infaz edilmiş gibi geldi Filiz severler.Bende karater olarak Filiz'i Elif'e tercih ederim ama oyunculuk alanında gerçekten mükemmel Özge Borak...

şevval_83
21-05-06, 16:41
ya arkadaşalr ben şeyi anlayamıyorum durup dururken bu oyunculuk tartışması nerden çıktı.tamam özge borak iyi bir oyuncu olabilir ama öyle muhteşem falan da değil yani.bence tuba büyüküstünde çok başarılı lütfen bazı şeyleri abartmayalım ve karakterini sevmiyorsunuz diye de tuba büyüküstünün oyunculuğunu kötülemeyin.kim iyi kim kötü oyuncu ilerleyen yıllar bize daha ii gösterecek.
(ayrıca ek bir bilgi:hülya koçyiğite soruyorlar genç kuşaktan hangi oyuncuları beğeniyorsunuz diye o da isimler sıralıyor ve aralarında tuba büyüküstünün de ismi var ama özge borak yok....sadece iyi bir oyuncunun gazetede çıkan röportajından bi alıntı yaptım o kadar)

michelle
21-05-06, 17:41
Yorumlar bu bölüm almış başını gitmiş,bu da demek oluyor ki bunca zamandır garip bir sessizliğie gömülmüş Ihlamurlar başlığı Filiz&Yılmaz aşkının başlamasını bekliyormuş...

Bölüm üzerine söylenebilecek herşey söylenmiş zaten ama Filiz'e daha dereyi görmeden paçayı sıvamak deyimine uygun bir biçimde yine fazlaca yüklenilmiş...Filiz'in evlenme teklifine nasıl bir tepki vereceğini sanırım henüz hiçbirimiz bilmiyoruz,ama ben Filiz'in evet demesini istemiyorum en azından belli bir süre için...Yeni Yılmaz ona aşkının gerçek olduğunu ispat edene kadar,evlilik teklifinde ne kadar ciddi olduğunu ispatlayana kadar...

Filiz Yılmaz ile yeni bir hayata evet derse de bu onun hayatı ne Ömer'in ne ailesinin ona hesap sormaya hakkı yok...Ömer Elif ile evlenirken Filiz'e ve ailesine danışmışmıydı...sanıyorum hayır...Bu da aynı hesap...Yılmaz Filiz'e aşkını itiraf ederken "Yeni Yılmaz" dedi...Belki bu Yeni Yılmaz Tekiner ailesinin kalbini fethedecek yaptığı bütün hataları telafi edecek...Hata yapmak insana has bir şey onu telafi etmek de öyle...Tekiner'ler Ömer ve evliliğine şans verdiyse Filiz'e onun birlikteliğine ve kararlarına saygı duymayı bilmeli...Ve bunca bölüm gördük ki Filiz aklı başında,ne yaptığını bilen bir insan...Ailesi de açık pazar örneğinde olduğu gibi bunu en iyi şekilde gördü...

...Ve hayat Filiz'in hayatı...hata yapacaksa sanırım bunu yaşayarak görmeli ve öğrenmeli...Arada yaşanmış talihsizlikler var diye ki bu olaylara o sebep olmadı niye bir ömür boyu mutlu olabileceği bir sevdadan vazgeçsin..Bu çok büyük bir haksızlık...acımasızklık hatta...

yengecs
21-05-06, 21:09

Anlatmak istedigimi anlamak zaten herkes tarafindan pekte mumkun degil tabiki. Burda iyi oyuncu kotu oyuncu tartismasi degil.. dizide yansitilan performansin diziyi cok fazla ilgilendirdigidir. Basarisiz oyunculukla o kadar cok dizi durdurulduki buna bi ornek olarak Deniz Akkaya diyebilirim. Dizideki rolu kotumuydu.. yo degildi. Ama dizideki oyunculugu basarisizdi ve izlenmeye deger fazlada bisey yoktu.

Dizideki kilit ismin hala Elif ve Yilmaz oldugunu savunurum, cunku dizinin basinda eski goruntuleri ve soylenen sloganlari duyan herkes dizinin Yilmaz ile Elif'in ask hikayesi oldugunu cok cok iyi anlar. Hani disardan izlesem boyle bi kaniya varirim.

Dilerizki Tuba Buyukustun, Sinan Tuzcu gibi bize gercekci bi oyunculuk sergiliyebilsinde onuda izlerken keyif alalim. Omer karakterinide bastan sevmememe ragmen gordugum muhtesem oyunculugundan sonra onuda sevdim. Onemli olan yapmacik goruntuden cok duygularini hissedebilmemiz.

cemotara
21-05-06, 21:21
Bence tuba büyüküstün çok iyi bir oyuncu oynadığı filiz karakterini okadar iyi oynuyorki herkes okadar hisli oynuyorki yılmaza olan aşkını hepimiz görebiliyoruz ve çoğunluk filiz karakterini başarıyla oynayan tuba büyüküstünü çok sevdi bence bu başarıdır onun için tuba büyüküstün çok başarılı özge borakıda seviyorum elif rolünü gayet güzel oynuyor ve son olaral yılmazı ve aşkını hakedende kesinlikle filizdir

forever_bim
22-05-06, 00:04
Arkadaslar kimse kusura bakmasın ama olayı temcit pilavına cevirdiniz. Sürekli aynı konular tartısılıyor. Bunları okumaktan daral geldi. Yeni seyler üretelim ve onların üzerinde konusalım.

Benim baslarda büyülü buldugum bir asktı Elif Yılmaz askı.Ama mazide kaldı. Ben uzun zamandan beri sabırla Elifin Ömeri sevecegi zamanı bekliyorum. Bu arada da Filiz Yılmaz yakınlasması dogmaya basladı. Aralardaki eksik noktalar kapatılırsa yeni ciftlerin de mutlu olacagına inanıyorum.

Not. Bazı üyelerimizin inatla sakinlesen forumu kabartmaya calıstıgını görmek üzücü. Bu sekilde devam ederse geregi yapılacaktır. Saygılarımla.

forever_bim
22-05-06, 02:07
Oke. Sen bilirsin arkadasim..Saygi duyarim..

Yine de birseyler yazayım.Ben Yılmaz Filiz iliskisinde Filizi daha haklı buluyorum. Yılmazın da 33. bölümde itiraf edisinden sonra kendisinden Filizle ilgili yapmasını bekledigim seyler var. Onları yapacagı günü bekliyorum.

Bir de Figan biliyorum koyu Yılmaz taraftarısın ve sana saygı duyuyorum ama Elife karsı cok kırıcıydı bence Yılmaz. Bir an kafamada bir simsek caktı. Yılmaz acaba basında bize hissettirdigi kadar Elifi sevmemis miydi. Simdi diyeceksiniz ki Elif Ömeri secerek zaten Yılmazı kırdı. Ama o köprünün altından cok sular gecti. Ve de karsısında yaralı bir ceylanın ürkekligiyle duran bir zamanlar sevmis oldugu hamile bir kadın vardı. Birkac bölüm önce bu kadını kocasının kumar borcu konusunda uyarmaya gittiginde ne demisti Yılmaz. Bebek bekledigini biliyorum ve de senin üzülmeni istemiyorum. Ama kocan kumar oynuyor Elif. dedigini hatırlıyorum. Simdi söyledigi Sen benim kaybettiklerimin yanında bir hicsin lafı beni Yılmazdan tümüyle soguttu. Affınıza sıgınıyorum yine de.

Belki de sevmek yalnızca askla hayal kurmakla olmuyor. Belki sabır anlayıs sefkat de gerektiriyor. Bu acıdan baktıgımda Ömerin Elife karsı olan tapınma konumundaki askı beni daha fazla etkiliyor. Her ne kadar arada yaptıklarıyla Ömer de beni dumurlara sürüklese bile.Elifi Yılmazın sevdiginden daha cok ve bitmeyen bir tutku ile sevdigini görebiliyorum. Sevgimle.

karcicegim
22-05-06, 02:18
Merhabalar arkadaşlar,

Son iki gündür sürekli dizimizin son bölümünü izliyorum. Çünkü bu zamana kadar en çok beğendiğim bölümdür. Özellikle son sahne ve bu sahnede dikkatimi çeken bir şey oldu. Eğer yazmazsam çatlarım. Anlatıyorum..:

Yılmaz Filizin odasına girdiği zaman üzerindeki kot pantolona ve içindeki badiye bakarsanız eğer, kot pantolonun arka cepi yırtık ve içindeki badi sade bisiklet yaka. Ama Yılmaz ve Filizin deniz kenarındaki sahnesine baktığınızda Yılmazın kot pantolonu ve içindeki badi değişiyor. Kot pantolon yırtık kot değil, sadece arka cebi çizgili gibi ve içindeki badi sade bisiklet yaka değil, önü düğmeli bir badi oluyor.

Ya arkadaşlar napıyım o sahneyi kaç defa izledim hatırlayamıyorum sayısını gerçekten. Birden bu olay dikkatimi çekti ve yazmak istedim. Belki kızabilirsiniz bana ama napıyım. Yazmak geldi içimden.

Neyse çarşambaya az kaldı, fragmanı izler tekrar yorumlarda bulunuruz.

Her zaman için Yılmaz & Filiz aşkı. Sizleri çok seviyorum.

Figan
22-05-06, 02:53
Bir de Figan biliyorum koyu Yılmaz taraftarısın ve sana saygı duyuyorum ama Elife karsı cok kırıcıydı bence Yılmaz. Bir an kafamada bir simsek caktı. Yılmaz acaba basında bize hissettirdigi kadar Elifi sevmemis miydi. Simdi diyeceksiniz ki Elif Ömeri secerek zaten Yılmazı kırdı. Ama o köprünün altından cok sular gecti. Ve de karsısında yaralı bir ceylanın ürkekligiyle duran bir zamanlar sevmis oldugu hamile bir kadın vardı. Birkac bölüm önce bu kadını kocasının kumar borcu konusunda uyarmaya gittiginde ne demisti Yılmaz. Bebek bekledigini biliyorum ve de senin üzülmeni istemiyorum. Ama kocan kumar oynuyor Elif. dedigini hatırlıyorum. Simdi söyledigi Sen benim kaybettiklerimin yanında bir hicsin lafı beni Yılmazdan tümüyle soguttu. Affınıza sıgınıyorum yine de.

Sagol bende senin görüslerine saygiliyim arkadasim..

Ama sanki Yilmazi sinirlendiren ve Elifi istemeyerekte kirmasina sebep, yine Elifin kendisi oldu sanirim..Hani sanki ömeri isten cikarmasinin sebebi olarak hala Yilmazin eski intikami oldugunu dusunmesi vede hayatin onlara kotu bir oyun oynadigini soylemesi gibi Elifin..Bu laflari duyunca Yilmaz cok sinirlendi ve biran maziye gitti..

Hatirlarsan ömerin kumar olayi ile ilgili konustuklari zaman dükkanda eskilerden pek bahsetmediler..Sadece bakistilar Yilmaz dükkandan ayrilirken..Ki; agladigim bir sahnedir o sahne..Eskilerden bahsedildigi icin Yilmaz bu kadar bagirdi vede cagirdi Elife bence..Ama tabiiki fikrimi sorarsan biraz sert cikisti Elife haklisin..Biraz daha yumusak olabilirdi..Ama Yilmaz o kadar vicdanli vede yufka yürekli ki; bunu; Elifin pesinden arabayla gitmesiyle vede ofiste Elif biran kötülesince yardimci olmamizi istermisin laflariyla gosterdi..

Ne denilirse denilsin Yilmaz icin; ben suna inaniyorum ki; Yilmaz asla Elifin kötü olmasini vede üzülmesini istemez vede istemeyecektirde..Bu da benim kesin fikrimdir..

ebru33
22-05-06, 09:24
ya arkadaşalr ben şeyi anlayamıyorum durup dururken bu oyunculuk tartışması nerden çıktı.tamam özge borak iyi bir oyuncu olabilir ama öyle muhteşem falan da değil yani.bence tuba büyüküstünde çok başarılı lütfen bazı şeyleri abartmayalım ve karakterini sevmiyorsunuz diye de tuba büyüküstünün oyunculuğunu kötülemeyin.kim iyi kim kötü oyuncu ilerleyen yıllar bize daha ii gösterecek.
(ayrıca ek bir bilgi:hülya koçyiğite soruyorlar genç kuşaktan hangi oyuncuları beğeniyorsunuz diye o da isimler sıralıyor ve aralarında tuba büyüküstünün de ismi var ama özge borak yok....sadece iyi bir oyuncunun gazetede çıkan röportajından bi alıntı yaptım o kadar)
tuba büyüküstün daha güzel olduğu için dikkat çekiyor birde şu an senaristlerin filiz rolünü aşırı iyi yapmaları yüzünden iyi oyuncu gibi gözüküyor ama elifin oyunculuğu yanında onun oyunculuğu hiç bir şey elif bu işin eğitimini almış ve de çok tatlı yiğidi öldürün ama hakkını verin
bu arada filizin neden hiç arkadaşı yok konuştuğu kişiler yılmaz ve murat tabi bazen ömer ve elif... mesela elifin bir dostu var yılmazın, kötü karakter ömerin bile var ama neden bu kızın gerçek bir dostu yok bence çok saçma

Sagopa06
22-05-06, 10:08
[

Belki de sevmek yalnızca askla hayal kurmakla olmuyor. Belki sabır anlayıs sefkat de gerektiriyor. Bu acıdan baktıgımda Ömerin Elife karsı olan tapınma konumundaki askı beni daha fazla etkiliyor. Her ne kadar arada yaptıklarıyla Ömer de beni dumurlara sürüklese bile.Elifi Yılmazın sevdiginden daha cok ve bitmeyen bir tutku ile sevdigini görebiliyorum. Sevgimle.[/QUOTE]

Yorumunu okuyunca aklıma hemen şu geldi forever_bim belkide Yılmaz Elifi gerçekten bize gösterdikleri gösterdikleri gibi çok sevmiyordu (yani bunu çok/az olarak değerlendirmek değil aslında .) Asıl konsept dizinin konusu aslında Filiz Yılmaz aşkıdir kimbilir her nekadar bazı arkadaşlarımızı tatmin etmesede bu aşk.Belkide ilerleyen bölümlerde Yılmaz kendisityle yine yüzleşicek ve Gerçek aşkı Filizde bulduğunu düşünecek ve anlıyacaktır kimbilir...

SİDAL86_FB
22-05-06, 10:34
cumayı sabırsızlıkla bekliyorum...umarım filiz kabul eder evlenme teklifini...ayrıca bence asıl büyük aşkı bundan sonra görüceksiniz...yılmaz elif ilişkisinde sanki tek taraflı büyük bir aşk vardı...o da yılmaz elif gerçekten aşık değilmiş gibiydi..zaten aşkı büyük olsaydı yılmazı terk etmezdi...ama şimdi filiz yılmazı çok seviyor yılmazda onu seviyor....bu aşk çok büyük olucak izleyin ve görün....:)

BERNA
22-05-06, 10:41
Yılmaz ve Elif konuşmasında sinirlerin gerilmesinde sadece Yılmaz veya sadece Elif'i hatalı görmek bana pek doğru gelmiyor. Yılmaz Elif'e geldiği zaman gayet medenice davrandı, kibardı ve de ne için geldiğini dinlemek için meraklıydı. Herkese dediği gibi bu yaptıklarının Ömer'in hatalarıyla ilgili olduğunu da anlatmaya çalıştı ilk başta. Sonrasında Elif'in kuşkucu soruları onda "hala beni düşünüyorsun aslında" gibi bir tavır takındığını düşündürttü. Ne yalan söyleyeyim en sonunda Filiz ile ilgili konuşmasaydı ben de öyle sanmıştım ve yok artık demiştim. Patlaması ise Elif'in en sonunda bunu kadere bağlamasıyla oldu. Evet patlama çok fazlaydı, haddinden fazla öfkeliydi (zaten bence Yılmaz'ın öfke kontrolune ihtiyacı var) ama Yılmaz'ı da şu durumda canavar yapmanız biraz haksızlık gibi geliyor. Kışkırtılınca çabuk parlıyor ama eskisi gibi planlar ve intikam peşinde değil artık.

justin_girl
22-05-06, 11:21
Arkadaşlar bilmiyorum daha kaç defa sizleri uyarmak zorunda kalıcaz...Lütfen Karşılıklı soru-cevap nitelikli sohbetlerinizi Sıcak oda Başlığında sürdürün..çünkü artık uyarı yapılmadan mesajlarınız silincektir Bilginize

Saygılar

Bölüm sorumlusu Justin_girl

SsimsalabimM
23-05-06, 01:40
Dönüyorum dolasiyorum,yine bu diziye bir anlam veremiyorum.(kusura bakmayin lütfen)
Kendi kendime diyorumki,e ilk bize yilmazin elife o güzel siirini dinlettiler bayildik(siire tabii:img-grin2 )aradan yirmidört saat gecmedi,hoppala yilmazin filize askini itiraf edisini ve evlenme teklifini seyrettik.Gelde cik isin icinden cikabilirsen,diyoki yüregimde kapilar var odalar aciyorum belki gelirsin diye,yüregimde bir tek sen?bu siir neyin nesi allah askina bana anlatin ben anlamadim.Filizemi?e zaten filiz yaninda(cogu zaman)Elifemi?e ozaman Filize evlenme teklifi neyin nesi?Ahhhh Ömerim helal olsun sana senin gibisi varmi bu dizide?vallahide bilahine yok yok yok

emre_11
23-05-06, 11:39
gerçeten sezon finalimimiymiş 3 ay nasıl sabredecez şimdiden meraklandım ya inanmıyorum yılmaz yine filizi üzecek galiba, herhalde filiz evlenme teklifini kabul etti.çünkü özette filizle evlilik planlarına başlıyor yazmış elifi bence yılmaz ziyaret edicek filizde bunu öğrenecek ve tekrar yıkılacak ömer ne ile ilgili karar verecek ki ,meral rahat durmayacak diyor herhalde birşey yapacak çünkü sezon finaline girdiklerine göre meral birşeyler yapacak.eğer yılmaz elifle konuşursa filiz yıkılacak ve olan filize olacak şu cuma bi gelse özet gelince daaha da heyecanlandım

karcicegim
23-05-06, 11:56
Ya olacak iş mi bu ya Filizim yine üzülüyor.

Bölüm özeti geldi arkadaşlar hayırlısı ile bide şu fragmanı izlesek. Sanırım Filiz Yılmazın evlilik teklifini kabul ediyor ilk başta. Yılmaz evlilik hazırlıklarına başlıyor yazıyor özette. Elifin hastalığı herkesi üzüyor. Yılmaz Elifin yanına hastaneye gidiyor ve konuşuyorlar. Filiz de bu konuşmayı duyuyor ve yıkılıyor sanırım. Ömerin zor kararı, Bence Elif tehlikede bebeğin alınması gerekiyor ve bunu nasıl söyleyecek. Meral hanım bir kötülük yapacak yine Yılmaza zarar verecek veya Filizede olabilir. Eğer Yılmaz hastanede Elife seni seviyorum derse ve Filizim bunu duyarsa çok yıkılır, hayal kırıklığına uğrar. Bu benim yorumum arkadaşlar bölüm özetine göre tahmin yapmaya çalıştım. Fragman izlersek eğer daha kesin bir tahmin yürütebiliriz.

Ya bir hafta çok zor sabrediyordum haftaya neler olacak diye şimdi oldu mu?
sezonun son bölümüymüş. İşin yoksa 3 ay sabret. Geçer mi şimdi 3 ay ya. Üffff yaa.

sezinti
23-05-06, 12:05
Yılmaz Elif'i hastanede ziyaret ediyor ve konuşuyorlarsa, tahminimce Filiz bu konuşmanın bir bölümünü duyacak, geri kalan kısmını duymadan hastanede bulunduğu yeri terkedecek gibime geliyor. Filiz'in duymadığı bölümde Yılmaz, Elif'e Filiz'i sevdiğini söylecek.

barbiee
23-05-06, 13:07
Yine de birseyler yazayım.Ben Yılmaz Filiz iliskisinde Filizi daha haklı buluyorum. Yılmazın da 33. bölümde itiraf edisinden sonra kendisinden Filizle ilgili yapmasını bekledigim seyler var. Onları yapacagı günü bekliyorum.

Belki de sevmek yalnızca askla hayal kurmakla olmuyor. Belki sabır anlayıs sefkat de gerektiriyor. Bu acıdan baktıgımda Ömerin Elife karsı olan tapınma konumundaki askı beni daha fazla etkiliyor. Her ne kadar arada yaptıklarıyla Ömer de beni dumurlara sürüklese bile.Elifi Yılmazın sevdiginden daha cok ve bitmeyen bir tutku ile sevdigini görebiliyorum. Sevgimle.

dediklerine aynen katılıyorum zaten seninle genelde fikirlerimiz hep aynı bende ilk başlarda elif yılmaz aşkını istesemde ömerin o büyülü aşkı beni de o kadar büyüledi ki o yüzden elif yılmaz beraberliğini istemez oldum elifin ömeri seveceği günleri bekler oldum valla

Dilan15
23-05-06, 20:52
Dönüyorum dolasiyorum,yine bu diziye bir anlam veremiyorum.(kusura bakmayin lütfen)
Kendi kendime diyorumki,e ilk bize yilmazin elife o güzel siirini dinlettiler bayildik(siire tabii:img-grin2 )aradan yirmidört saat gecmedi,hoppala yilmazin filize askini itiraf edisini ve evlenme teklifini seyrettik.Gelde cik isin icinden cikabilirsen,diyoki yüregimde kapilar var odalar aciyorum belki gelirsin diye,yüregimde bir tek sen?bu siir neyin nesi allah askina bana anlatin ben anlamadim.Filizemi?e zaten filiz yaninda(cogu zaman)Elifemi?e ozaman Filize evlenme teklifi neyin nesi?Ahhhh Ömerim helal olsun sana senin gibisi varmi bu dizide?vallahide bilahine yok yok yok

Bu konuda bende ayni seyi düsündüm gercekten
Yani fragmanda o siire zaten cok sasirmistim
bana Elife söylendi gibi geldi ama sonra bölümde
hic alakasi yoktu Hatta Elifle cok agir konustu
yani bunu beklemiyordum Bence Yilmaz Elifi coktan
sildi atti kafasindan cünkü evlilik teklifi herseyi anlatiyor
zaten bence...

tefi
24-05-06, 09:32
ben özeti bulamadım hangi sayfada bileniniz var mı? :img-blush

Ilkcan
24-05-06, 12:30
Arkadaslar ben gecen bolumu izleyemediim ama cok merak ediyorum..elife ne oldu, bebek iyimi?? Yardimci olursaniz sevirim!!

barbiee
24-05-06, 12:46
Arkadaslar ben gecen bolumu izleyemediim ama cok merak ediyorum..elife ne oldu, bebek iyimi?? Yardimci olursaniz sevirim!!

arkadaşım geçen bölüm bebeğe bişey olmadı ama elifin bi rahatsızlığı çıktı ortaya ama herşey daha kesinleşmedi bu bölüm belli olacak elifin ve bebeğinin hastalığının ne olduğu

barbiee
24-05-06, 13:28
Peki cok tsk ederim!!! Ben sabirsizlikla bekliyorum cuma gununu!!!

evet bende çok merak ediyorum inşallah elif in ve bebeğin ciddi bir hastalığı olmaz benim aklıma şuda geldi özette ömerin vermesi gereken zor karar derken acaba bebeğin sakat doğma ihtimali varda bebeği aldıracaklar mı ama bence elif böyle bişey yapmaz tabi ömer de bakalım bekleyip görücez cuma günü

karcicegim
24-05-06, 14:06
FRAGMAN'ı izledim arkadaşlar. Muhteşem bir bölüm bizi bekliyor. Romantik sahnelerle dolu. Bu fragmanda şiirimiz ve mektubumuzda var. Yılmaz çok güzel şiir okuyor Filiz'e yönelik.

Filiz Yılmazın evlilik teklifini kabul ediyor ve çok güzel dudak dudağa öpüşüyorlar. İkisi de çok mutlu. Sonra o deniz fenerinde Yılmaz Filize yüzük alıyor. Filizle Yılmaz yüzükleniyorlar. Yılmaz Filizi bir çok kez yanağından öpüyor acayip mutlulular. Sanırım Elifin durumu kötü. Ömer doktorla konuşuyor ve yıkılıyor. Elifin annesi Müjgan hanım ağlıyor. Filiz yüzüğünü herkesten saklıyor. Yüzüğü parmağından çıkartmayı unutuyor sanırım ve Murat farkedip soruyor ve Filiz yüzüğü saklamaya çalışıyor. Meral cadısı arkadaşlar açık pazara bomba koyuyor sanırım içerisinde Filiz ve Sema kalıyor. Filiz ve Sema kapıyı zorluyor ama açamıyorlar. Bu kadar arkadaşlar fragman.

karcicegim
24-05-06, 14:14
FRAGMAN'ı izledim arkadaşlar. Muhteşem bir bölüm bizi bekliyor. Romantik sahnelerle dolu. Bu fragmanda şiirimiz ve mektubumuzda var. Yılmaz çok güzel şiir okuyor Filiz'e yönelik.

Filiz Yılmazın evlilik teklifini kabul ediyor ve çok güzel dudak dudağa öpüşüyorlar. İkisi de çok mutlu. Sonra o deniz fenerinde Yılmaz Filize yüzük alıyor. Filizle Yılmaz yüzükleniyorlar. Yılmaz Filizi bir çok kez yanağından öpüyor acayip mutlulular. Sanırım Elifin durumu kötü. Ömer doktorla konuşuyor ve yıkılıyor. Elifin annesi Müjgan hanım ağlıyor. Filiz yüzüğünü herkesten saklıyor. Yüzüğü parmağından çıkartmayı unutuyor sanırım ve Murat farkedip soruyor ve Filiz yüzüğü saklamaya çalışıyor. Meral cadısı arkadaşlar açık pazara bomba koyuyor sanırım içerisinde Filiz ve Sema kalıyor. Filiz ve Sema kapıyı zorluyor ama açamıyorlar. Bu kadar arkadaşlar fragman.

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum. Artık Yılmaz ve Elifin sarılma sahnesi yok fragmanda. Sadece siyah bir fonun üzerinde Söz Vermiş Aşklara yazıyor. Yılmaz&Elif aşkı bitti yani. Artık Yılmaz & Filiz aşkı var:love05:

hsa
24-05-06, 14:17
ne!?!?!? fragman süpermişşşş.... ah kaçırdım yine yaaa! valla gerçekten sürpriz cevap geldi filizden ama sonunda birlikte olucaklaryaaa :) çok mutlu olucam çoook! valla helal yılmaz'a da... ama şu cadı meral yok mu o kadını görsem bi kaşık suda boğulurum..bomba sonucu filiz'e bişey olabilir,ya elif de artık mutlu olsaydı..sezonun son bölümüdür belki de bu bölüm...

ihlamurlarfanatigi
24-05-06, 14:45
saol arkadasim...yaa cok güzel bi bölüm olcak bu...of yaaaa bekliyemiyorum ya bence filiz ve semaya birsey olmaz...ordan cikacaklar en sonda..belki son andan baska biri acar,kesin kurtulacaklarda iste bizi merakten catlatcaklar..!!!! tekrar cok saol yaa of bide ben görebilseydim!!!!!!!

sinem*
24-05-06, 15:13
az önce fragmanı izledim ya süperdi filiz yılmazın teklifini kabul ediyor
sürekli yılmaz filizi yanağından öpüyor şiir süper
elifi hiç göstermediler yalnız ömerle doktaor konuşuyor ve kafasını ellerinin arasına alıyor,ayrıca müjgan hanım ağlıyor ama kızına değil herhalde eski kocasıyla ilgili bir şey
ve meral cadısı ben demiştim o açık pazara bir şey yapacak diye ben yakar diye umuyordum ama kadın bomba koymuş ve içerde filiz ve sema kapıyı açmaya çalışıyorlar
sonda söz vermiş aşklara yazısı var ama siyah bir ekranın üstünde söz vermiş aşk öldü herhalde
filiz ve yılmaz sahneleri ağırlıkta filiz yüzüğüne bakıp seviniyor ve yılmaz filizin odasından çıktıktan sonra ömerle karşılaşıyorlar sanırım ,murat filizin parmağındaki yüzüğü görüyor
filiz mutlu yılmaz mutlu bende mutlu olacağım ama ben filizin hemen kabul etmesini beklemiyordum gerçekten sürpriz cevap olmuş özet tutuyor

_CALIKUSU_
24-05-06, 15:26
yaa...yine ben görememedim bir türlü...arkadaslar süper yazmissiniz, izlemis kadar oldum, ama yinede izlemek icin sabirsizlaniyorum...hele bu anlattiklarinzdan sonra..demekki elif&yilmaz aski tamamen bitti...artik filizle yilmaza yönelecekler nihayet...süper bir bülm bizi bkliyor anlasilan...bence filizle sema yaralanacak ve yilmaz filizin onun icin ne kadar degerli oldugunu anlayacak...ama filizin cok kötü yaralanacagini zannetmyiorum...ayrica umarim elife ve bebgine bir sey olmaz...yazik ömerle bir türlü mutlu olamadi....

forever_bim
24-05-06, 15:28
Filizin evet diyecegini bildigimden anlatilan fragmana hic sasirmadim.

Meralin yerlestirdigi bomba umarim kimseye zarar vermez.

Elif ve Omerin durumunu merak ediyorum. Umarim ciddi bir rahatsizlik yoktur. Korktugum basima gelmez.

Resmin kaldirilmasi iyi olmus. Izleyiciyi ikilemde birakmamis olurlar.

didou_didem
24-05-06, 15:34
merhaba arkadaşlar!!bende ıhlamurlar altındayı çok seviyorum ama foruma şimdi birşeyler yazıyorum biraz önce fragmanı gördüm çok güzel bir bölüm bizi bekliyor..filiz ve yılmaz çok tatlılar yaa bayıldım hallerine:)
bu arada elif bebeği kaybediyor galiba ya of çok üzüldüm bu arada merla'in koyduğu bomba inşallah zarar vermeden kimseye bulunur.çünkü içerde sema ve filiz vardı birde elif'in annesi vardı galiba kötü şeyler olmaz inşallah..

forever_bim
24-05-06, 15:51
Arkadaslar kimsenin kalbini kirmak gibi bir dusunce yapisiyla yazmiyorum ama olaylarin gereginden fazla hizli gelistigi kanaatindeyim. Senaryonun tikanma tehlikesi olmamasi bakimindan bir iki bolum daha gecmeliydi evet denmesi icin. Ama Filiz saf ve asik bir kiz o yuzden kabul etmese bu teklifi sasirirdim.

sinem*
24-05-06, 15:51
ya tekrar izledim ve şunuda söyleyeyim dedim şiir müthiş ve yılmaz filize söylüyor filize bir şey olmaz inşallah,murat parmağındaki yüzüğü gördüğünde ellini kapatıyor,elifin annesi kesin kocasıyla ilgili bir konuda ağlıyor
kimseye bir şey olmasın elifede,filizede,semayada kesin o bomba koydukları ve çıkamadıkları sahne veya meralin kemal beyi aradığı sahne son sahnedir
ama belki bomba patlamaz bu sadece göz dağı vermek için yapılmıştır
hem kemalden hisselerini geri almak istiyorsa direk kemali arar ve hisseleri ve mallarını vermezse açık pazarı havaya uçuracağını ve içinde filizin de olduğunu söyler
filiz ve yılmaz çok tatlılardı ya
ben cumaya kadar nasıl bekleyeceğim zaten dolu sınavım var

xylol_benzen
24-05-06, 15:53
filizin bu kararini ogrenince ailesiyle filizin arasi nasil olucak gercekten cok merak ediyorum.handan hanim elife o kadar karsi cikmisti zamaninda simdi gelininin eski nisanlisi ve ailenin bas dusmaniyla o cok sevdigi kizi evlenmek isteyince ne olur bilemiyorum.yilmazi o evde dusunemiyorum zaten.bence bu ask husranla sonuclanabilir.cunku aile yilmazi kabul etmicek filizle ailesinin arasi acilicak ve ailesine o kadar bagliyken filiz ailesini kaybetmeyi goze alamaz bence.hele hele o kadar imrenerek izledigimiz o abi kardes iliskisi bozulacak ya ben en cok ona uzuluyorum.o kadar yakisiyorlar ki birbirlerine.ama tabii senaristler bize bir oyun oynayip ailenin yilmazi kabul etmesini saglayabilirler.ama bence erol beyde,hanadan hanimda sonunda yilmazi kabul etse bile (ki erol bey kabul ederse hic sasirmam) omer asla bunu kabul etmicektir.off off sonuda bence yine omer mutsuz olcak.bide elif olurmus sonra buna dayanamayan omerde intihar edermis,filizle yilmazda sonsuza kadar mutlu yasarmis.al sana turk filmi.izledigim onca bolum haftalarca bekledigim o elifle omerin mutluluk sahnelerinide artik kafamda ben cekerim, senaristlerde is yok nasilsa

karcicegim
24-05-06, 16:40
34. Bölüm Mektup

Rüyalar çalarım, sen yoksan yanımda.
Mevsimlerden hasat,
Hayallerim toplanmış, Göz yaşım içime akar,
Yüreğim bozkırlarında,
Yokluğun acıtır ya, Rüyalar çalarım akşamdan sabaha,
Sen yoksan yanımda.

34. Bölüm Şiir

Yadigar olsun sevdam tenine,
Düşler giydim üşürken yokluğunda,
Sen acımdan arta kalansın ömrüme
Git deme... Gidemem
Adını yaktım yüreğime
Dön deme... Dönemem...
Adın yazgım senle dağlanmış bedenime...

çiçekçikız
24-05-06, 16:45
fragmanı bende izledim izlerkende kendimden geçtim filizi mutlu görmek beni de cok mutlu oldum.filiz artık eski filiz gibi bakıyo sevecen tatlı.yılmaz umarım filizi bi daha asla uzmez yoksa onu asla affetmicem ya .bu arada meral bombayı koyup filiz le sema yı acık pazara kilitliyo bu su dmeek oluyo yılmaz filiz için epey korkulu dakikalar yaşayacak.bu arada hala ömerle yılmazın arasında ii ye giden bi gelişme yok ve olmayacak gibi duruyo filiz arada kalacak off ya uzmeyin su filiziiiiiiii

dazzle
24-05-06, 17:07
ohhhhhh beeeeeeeee benimde içim içimi yiyodu kesin kabul etmez diyodum artık inandi yılmazin onu sevdigini ve acayip şirinler fragmanda 2liseli aşık gibi insallah elifin bebegine bişe olmaz elifi sevmesemde yinede böle bişe olmasini istemem çok yazik olur oda mutlu olsun ömerle yılmazda filizle kimse mutsuz olmasin ama o bomba olayi çok kötü filizin ailesi ilkbasta ortaligi yıkacak ama mecburlar kabul edecekler kabul edemeyecek tek kişi ömer oda çok doğal ama bu aşk çok güzel olacak ohhh beee özlemiştim yılmaz-filiz sahnelerini yuppiiiii sabırsızlıkla bekliyorum cumayi:img-meeti :img-kiss: :img-blush

anny
24-05-06, 17:16
fragmanı bende izledim izlerkende kendimden geçtim filizi mutlu görmek beni de cok mutlu oldum.filiz artık eski filiz gibi bakıyo sevecen tatlı.yılmaz umarım filizi bi daha asla uzmez yoksa onu asla affetmicem ya .bu arada meral bombayı koyup filiz le sema yı acık pazara kilitliyo bu su dmeek oluyo yılmaz filiz için epey korkulu dakikalar yaşayacak.bu arada hala ömerle yılmazın arasında ii ye giden bi gelişme yok ve olmayacak gibi duruyo filiz arada kalacak off ya uzmeyin su filiziiiiiiii

sana katılıyorum çiçekçikız..fragmanı ben de izledim..filiz&yılmaz sahneleri müthişti..şiirde cok güzeldi..umarım yeni bolumun sonu kötü bitmez..tam da aşıklar kavuştu derken yeniden üzülmeyelim..:img-lock:

SsimsalabimM
24-05-06, 18:54
Arkadaslar kimsenin kalbini kirmak gibi bir dusunce yapisiyla yazmiyorum ama olaylarin gereginden fazla hizli gelistigi kanaatindeyim. Senaryonun tikanma tehlikesi olmamasi bakimindan bir iki bolum daha gecmeliydi evet denmesi icin. Ama Filiz saf ve asik bir kiz o yuzden kabul etmese bu teklifi sasirirdim.

söylediklerine bende katiliyorum sevgili forever_bim arkadasim,dizideki olaylar cok hizli yol aliyor.
ya dizinin bitmesine az kaldi,yada bu dizinin sonu cok daha deyisik olacak.Cünkü benim bildigim sevenler ya sonunda kavusur yada ölür(allah korusun)e filizle yilmaz birlestigine göre??
Birde Ömere cok üzülüyorum,yahu bu senaryoyu yazanlar sirf reyting yükselsin aman herkes F&Y askini istiyor diye her seyi filiz ve yilmaz üzerine yapmaya basladilar.Elif ve Ömer kösede kala kaldilar,buda cok üzücü,artik onlarda mutlu olsalar ne olur?anlamadim gitti.Ömer bu beraberligi asla ve asla kabul etmez,buda ne demek oluyor.Yilmaz beyimiz bir abi kardes arasina da girmis oluyor.Filiz elbette Yilmazi Ömere karsi sececektir(hatta ailesine bile)ama bu sekil ne kadar mutlu olurlar bilemem.Sahsen ben olamam

hsa
24-05-06, 19:59
34. Bölüm fragmanı videolar bölümüne eklenmiştir arkadaşlar. Duyrulur. Hemen paylaş linki de yükleniyor.

arkadaşım fragmanı eklediğin için çok saol! yoksa bin yıl beklerdim görmek için.valla izlemeye doyamadım tekrar tekrar izliyorum.gerçekten sürpriz oldu filiz'in bu "evet"'i.. bu sezon finaline benzemiyor,herhalde olay bomba içerde patlayınca olucak.. hastane,yılmaz&filiz'in evlilik kararlarının açığa çıkması vs.. ama elife üzüldüm. sanki bana da senaryo biraz hızlı ilerledi gibi geliyor ama senaristlere kalmış tabii...
sonuç olarak ben yılmaz&filiz beraberleğini görmekte çok mutluyum. bi daha ayrılmamaları dileğiyle,süper bir bölüm olacağına inanıyorum.ikisi de çok mutlu gözüküyorlar :)
Bu arada şiir ve mektup'a da bayıldım :)

michelle
24-05-06, 20:00
Sevgili SsimsalabimM,Ömer ailesinin onaylamadığı bir kızla evleniyorda Filiz niye evlenemiyor?Ömer evlenirken ailesine sorup danıştımı hayır,peki Filiz niye böyle bir fedakarlık yapmak zorunda...zoru ne kızın....Ömer mutlu olsun diye aşkındanmı vazgeçsin yani...
Tekiner ailesinin büyüklerininde hemen olmasa bile belli bir zaman sonra Yılmaz'ı kabul edip seveceğine inanıyorum....Unutmayalım artık karşımızda "Yeni Yılmaz" var....

angel16
24-05-06, 20:02
Abi/Kardes iliskisine imrenenler hangi abi/kardes'e imreniyo? Nalan ve Elif'e mi? Yoksa Yilmaz ve Fahriye'ye mi?
Cunku ben suanda Filiz ve Omer arasinda dogru duzgun bir abi/kardes iliskisi goremiyorum. Burda sadece Filiz cabaliyo abisini anlamak icin. Omer Filiz'e satasmaktan, onu kirmaktan ve ukalik yapmaktan baska bisey bilmiyo suanda.
Eskiden kimbilir en cok ben sevdim Omer ve Filiz'in abi/kardesligini. Birbirine verdigi degeri okadar derinden hissedebiliyordumki onlari izlerken. Kucucuk hareketleri bile insanin icini isitiyo (du). Hani bazen Omer Filiz'in sacina oksardi veya onun yuzunu boyle eliyle bir sey yapardi. Ama artik yok. Suanda Omer'e baktigimda sadece onun Filiz'e karsi duydugu kizginligi ve kin'i gorebiliyorum malesef. Omer son 6/7 bolumdur kendisinden ve Elif'ten baska kimseyi dusunmuyor. Tamam karisini dusunmesi lazimda, kardesi ve ailesinide dusunmesi lazim. Filiz'i ailesini dusunmemezlikden suclarken, asil kendisi bu tavirlari ortaya koyuyordu.
Sakin yanlis anlamayin niyetim satasmak degil veya tartisma cikarmak. Sanki ben Filiz ve Omer'in o eski goruntulerini ozlemiyormuyum? Ozluyorum. Ben eski Omer'i istiyorum. Simdiki kendisinden baskasini dusunmeyen, bencil Omer'i degil! Hayatta karsisana cikan seyler icin birtanecik kardesini suclayan Omer'i degil!

angel16
24-05-06, 20:11
Bu arada yeni fragmani biraz once gordum. (Karcicegim coooook tesekkurler).

Bu ne guzel sahneler ya! Ne tatli, ne duygulu! Sans yuzumuze guldu! Ozaman bizde birbirimize gulelim:)
Ben o sahane guzel sahneleri izlerken bittim resmen. Nekadar ozlemisim boyle duygu, ask dolu sahneleri meyerse!
Ilk basta fragman uzerine yorumlari okumustum, fakat fragmandan bu kadarinida beklemiyordum ne yalan soyluyeyim. O guzel bakislar neydi oyle ya! Yilmaz'in karsisinda seker var sanki, kendisini bir turlu tutamiyo. Ne guzel buseler konduruyo Filiz'in yanagina! Op, opte hasretini cikar Yilmaz! Opte dusmanlarin catlasin. :img-heh:

Ama yazik Filiz'in mutlulugu yarida kalicak. Kimbilir o son sahnede bomba oldugunun bile farkina varmiyacak. Ne o, nede Sema'nin. Umarimki sezon sonu degildir.

SsimsalabimM
24-05-06, 20:13
Sevgili SsimsalabimM,Ömer ailesinin onaylamadığı bir kızla evleniyorda Filiz niye evlenemiyor?Ömer evlenirken ailesine sorup danıştımı hayır,peki Filiz niye böyle bir fedakarlık yapmak zorunda...zoru ne kızın....Ömer mutlu olsun diye aşkındanmı vazgeçsin yani...
Tekiner ailesinin büyüklerininde hemen olmasa bile belli bir zaman sonra Yılmaz'ı kabul edip seveceğine inanıyorum....Unutmayalım artık karşımızda "Yeni Yılmaz" var....

Sevgili michelle arkadasim,neden oldugunu bir kac sayfa önce baska bir arkadasimiz icin yazmistim,ama tabiki sanada bunu cevabliya bilirim izninle.
Ömer elifi sectiginde ailenin istememe sebebleri nelerdi?fakir oldugundan handan hanim onun ömerde deyil zenginlikte gözü oldugunu düsündügünden kabul etmemisti.Ama su anki durum cok ama cok daha farkli.Birincisi yilmaz o ailenin can düsmani(elif deyildi),ikincisi yilmaz onlari batirmak istemisti(elif deyil),ücüncüsü gelinlerinin ve karisinin eski nisanlisi yilmaz(elif deyil) ve en önemlisi filize yapmis olduklaridir,simdiden özür diliyerek söylüyorum bir namus davasidir.Eyer elifin fakir olmasi yilmazin bu kadar yaptiklarinla(hatta hala yapiyor)kiyaslanacak durumdaysa,ozaman ben özür diliyorum cünkü demeki benim görüs acilarim cok daha farkli.

sevgilerimle

£speranza
24-05-06, 20:33
Ben Filiz'in teklifi kabul etmesinin altında başka nedenler olduğunu düşünüyorum.Yani 2-3 bölüm önce Yılmaz'ın güvenini kazanması için bir şeyler yapması gerektiğini söyledi Filiz.O günden bugüne kumarhane olayıyla bir nebze tazelenen güven, Ömer'in kovulmasıyla yerle yeksan oldu.Şimdi 2-3 bölüm önce tavrı bu kadar net olan Filiz'e ne oldu da -üstelik güven tazeleme merasimi pek başarılı olmamışken-tavrı bu kadar değişti.Eğer iddia edildiği gibi Filiz sadece aşık olduğu için kabul ettiyse o teklifi, daha önce güvensizliği gerekçe göstererek neden reddetti Yılmaz'ı?Senaristler 2 bölüm önce yazdıklarına bu kadar tezat bir çıkış yapabiliyorlarsa benim bu diziyi izlememin bir mantığı kalmıyor malesef.Çünkü bu bölümden sonra Filiz'i Filiz'e kırdırmış olacaklar.

Sözün özü;bana Filiz'in başka hesabı varmış gibi geldi yani 34 bölümün mantıkla izah edilebilmesi için Filiz'in ya o teklifi kabul etmemesi ediyorsa kabulünün mutlaka başka bir nedeni olması gerekir..Yılmaz'a olan güveninin sarsıldığı geçen bölümün akabinde gelen evlenme teklifi ve Filiz'in kabul edişi bana çok masum gözükmüyor benim baktığım yerden en azından teklifin kabul edilişi çok masum değil gibi.

neyse izleyip göreceğiz yani siz izleyeceksiniz ben cuma günü yokum:(

michelle
24-05-06, 20:55
Sevgili michelle arkadasim,neden oldugunu bir kac sayfa önce baska bir arkadasimiz icin yazmistim,ama tabiki sanada bunu cevabliya bilirim izninle.
Ömer elifi sectiginde ailenin istememe sebebleri nelerdi?fakir oldugundan handan hanim onun ömerde deyil zenginlikte gözü oldugunu düsündügünden kabul etmemisti.Ama su anki durum cok ama cok daha farkli.Birincisi yilmaz o ailenin can düsmani(elif deyildi),ikincisi yilmaz onlari batirmak istemisti(elif deyil),ücüncüsü gelinlerinin ve karisinin eski nisanlisi yilmaz(elif deyil) ve en önemlisi filize yapmis olduklaridir,simdiden özür diliyerek söylüyorum bir namus davasidir.Eyer elifin fakir olmasi yilmazin bu kadar yaptiklarinla(hatta hala yapiyor)kiyaslanacak durumdaysa,ozaman ben özür diliyorum cünkü demeki benim görüs acilarim cok daha farkli.

sevgilerimle

Evet bu saydıklarında haklısın tabii,Yılmaz affedilmesi çok zor hatalar yaptı ama ne olursa olsun bu hataları yapmaya onu başta Elif- Ömer çifti itti...Bir sabah uyanıp hadi ben Tekiner ailesini mahvetmek istiyorum gibi bir düşünce doğmadı kafasında...
Yılmaz hala yanlış davranışlarda bulunuyor,çünkü yaşadığı onca şeyden sonra sağlıklı düşünme kabiliyetini resmen yitirdi,daha yeni yeni mantıklı düşünmeye başladı...Geçen bölümde yaşanan şeylerden sonrada hayatında yeni başlangıçlar yapmak istiyor,ve hayatının en önemli başlangıcı Filiz...Filiz'de bu başlangıcı kabul ettiğine göre bence kendince mutlaka bir bildiği vardır...
Konumuza geri dönecek olursak hiçbirşey sebepsiz yere olmaz,Yılmaz'ı bu şekilde can düşmanı hale getiren az önce yukarıda adını andığım çifttir...Sanırım Tekiner aileside bunu idrak edebilecek kadar aklı başında bir aile...
Yılmaz Filiz'e karşı çok büyük hatalar yaptı ama bu hatalar ona aşk olarak geri döndü...Ava giden avlanır misali...
Yaşanan bunca olayda herkesin az yada çok suçu olduğu için Yılmaz-Filiz beraberliği bana hiçde imkansız gelmiyor...

BERNA
24-05-06, 21:15
Ben Filiz'in teklifi kabul etmesinin altında başka nedenler olduğunu düşünüyorum.Yani 2-3 bölüm önce Yılmaz'ın güvenini kazanması için bir şeyler yapması gerektiğini söyledi Filiz.O günden bugüne kumarhane olayıyla bir nebze tazelenen güven, Ömer'in kovulmasıyla yerle yeksan oldu.Şimdi 2-3 bölüm önce tavrı bu kadar net olan Filiz'e ne oldu da -üstelik güven tazeleme merasimi pek başarılı olmamışken-tavrı bu kadar değişti.Eğer iddia edildiği gibi Filiz sadece aşık olduğu için kabul ettiyse o teklifi, daha önce güvensizliği gerekçe göstererek neden reddetti Yılmaz'ı?Senaristler 2 bölüm önce yazdıklarına bu kadar tezat bir çıkış yapabiliyorlarsa benim bu diziyi izlememin bir mantığı kalmıyor malesef.Çünkü bu bölümden sonra Filiz'i Filiz'e kırdırmış olacaklar.

Sözün özü;bana Filiz'in başka hesabı varmış gibi geldi yani 34 bölümün mantıkla izah edilebilmesi için Filiz'in ya o teklifi kabul etmemesi ediyorsa kabulünün mutlaka başka bir nedeni olması gerekir..Yılmaz'a olan güveninin sarsıldığı geçen bölümün akabinde gelen evlenme teklifi ve Filiz'in kabul edişi bana çok masum gözükmüyor benim baktığım yerden en azından teklifin kabul edilişi çok masum değil gibi.

Sevgili Esperanza bu yorumuna aynen katılıyorum arkadaşım. Filiz ve Yılmaz'ın birarada olduğu bölümleri görmekten çok mutlu olmama rağmen, ben de Filiz'in Yılmaz'ın güven tazelemesini istedikten sonra kabul edeceğini düşünüyordum. Belki de evlilik teklifini güvenini kazandıran bir hareket, söz veya itiraftan sonra kabul ediyordur. Bakalım izleyip göreceğiz fragmanda sadece kabul ettiği kısım vardı çünkü.

sezinti
24-05-06, 21:19
Yılmaz şirketi batırmak istedi, düşündü gibi söylemleri anlamakta zorluk çekiyorum. Şirket batırmak ile şirket hisselerini toplamak, çok farklı bir şeylerdir. en basit soru : siz, batırmak istediğiniz şirkete ortak olurmusunuz.

Yılmaz, Filiz'in duygularıyla oynadı, Filiz'de duygularıyla oynayan Yılmaz'la beraberliği seçti yada seçmek üzere, Yılmaz hatalıysa Filiz'de hatalı

Elif'in evliliği içerisinde, hamilelik öncesi, Yılmaz'la olan durumları ve davranışlarıyla Elif Hatalıdır.

Ömer'i söylemeye gerek yok

her karakter hatalıdır. ne eksik ne fazla.

eski dost
24-05-06, 21:49
Aklıma şöyle bir şey geliyor, eski filmlerde izlediğim sahnelerden.Filiz eğer ilk başlardaki aklı başında bir karakterse hala,yani aşk gözünü kör etmemişse,bütün olanlara seyirci kalmasının sebebi ince hesaplar peşinde olmasından olabilir.Eğer hemen kabul eder evlenirler mutlu olurlarsa seneye nasıl konular bulacaklar.Bana öyle geliyor ki Filiz Yılmaz'ı nikah masasında terk edecek veya evlenecek fakat iki yabancı gibi davranacak.

xylol_benzen
24-05-06, 22:03
bana da filizin karari cok acele geldi, senaristlerin dusundugu baska biseyler oldugu kesin.ama ben filizin birseyler planladigini pek sanmiyorum.cunku fragmandan anladigim kadariyla (yani filizin yuzundeki ifadeye bakinca) gayet ask sarhosu gorunuyordu.bence su an filiz bu kararinin neler doguracagini dusunmeden evet dedi.suan sadece yilmaza olan askini dusunuyor bence.ama tabii bu kararin bu kadar erken gelmesine bakarak insan bu iste bir bit yenigi var demeden edemiyor

forever_bim
24-05-06, 22:26

Esperanza bence Filiz ince hesaplar pesinde degil. Bu konuda uzman Yılmazdır. Hem de her kabahatinin kendince mantıklı acıklmaları vardır hem de asla kendisini de sorgulamaz. Her neyse Filizin ben bu teklifi dogrudan kabul edecegini ve o anda da bundan baska birsey dusunemeyecegine inanıyorum. Yine de izleyelim ve görelim diyorum ben de.

sezinti
24-05-06, 22:58
Sevgili forever _bim
Yılmaz kendini sorgulamıyor dediğinize katılmıyorum. Yılmaz geçtiğimiz bölümde kendini sorguladı. Elif'in Yılmaz'ın ofisine geldiğinde Yılmaz-Elif konuşmasını objektif olarak değerlendirdiğinizde, Yılmaz'ın kendini sorguladığını görecekseniz. Yılmaz'ın konuşma uslubu hatalı ama Elif'in Yılmaz'a konuşma uslubu da hatalıydı. Yılmaz ilk kez net ve kararlıydı. Yılmaz'ın benim kaybettiklerimin yanında sözleriyle başlayan cümle Yılmaz'ın kendini sorguladığını gösterir.

Yılmaz karakterini objektif olarak değerlendirdiğinizde, Yılmaz karakterinin çabuk değişmesini ve kısa bir sürede kendini sorgulamasını bekleyemezsiniz.

Kurdoglu
24-05-06, 23:00
Evet fragman gercekten sarhos eden cinstendi, sevgili karcicegim tekrar tekrar tesekkurler arkadasim. Yalniz sarhosluk gecince bir kac bin defa daha seyrettim fragmani ve nedense fragmanin bi bolumu fena halde killandirdi beni. Arkadaslar, siirlerden mini minnacik da olsa anliyorsam eger sunu soyluyorum; siir Yilmazdan Filize degil ! Siir Yilmazdan Elife gidiyor ! Siirdeki misralarin bagirsaklarina kadar inceledim ve sonuc belirttigim gibi, tabi bana gore. Siir okunurken Yilmazla Filizi sarmas dolas gosteriyor olmalari bisey ifade etmez. Misralardaki manaya bakmamiz gerekiyor.

Birde Yilmaz Filizle sarmas dolas bisekilde kendisinden gecerken kisa da olsa bi yuz ifadesi yakaldim Yilmazin. Fragmani elinde olanlar 21. saniyeden 25. saniyeye kadar ki kisma bir daha baksinlar. Bu 5 saniyelik sure zarfinda bize Yilmazin yuz ifadesi oldukca net seyler anlatiyor, umarim yaniliyorumdur. Yilmaz opmeye gelince guzelce opuyor opmesine ama sarilirken yuzunu somurtuyor. Bolumu izlemden de pek bisey soylemek istemiyorum, ama killandim iste. Neyse dedigim gibi bana kalirsa halay senligini simdilik cumaya erteleyelim......

Bu arada Esperanza arkadasimiz galiba son bolumlerin sersemligiyle saglikli analizler yapamaz hale gelmis. Oyle bi Filiz analizi yapmis ki nerdeyse sadece faragmanlari izliyerek diziyi takip ettigi intibasini veriyor bize. Filiz analizini yapmak istiyorsan Filizin icinde bulundugu her sahneyi izlemen gerekiyor Esperanza. Filizin su anda hic bir sekilde, hic bir kararinda celiskinin "c" si bile yer almadi ! Yilmaz, Omer'e yaptigi son fedakarlik da dahil olmak uzere hal ve tavirlariyla Filize kendisini tam manasiyla ispatlamistir ve affettirmistir.

Not: michelle arkadasimiz basta olmak uzere Filiz-Yilmaz evliligini destekleyen herkese katiliyor ve Filiz ile Yilmaz'a simdiden bol cocuklu, huzur dolu bir evlilik hayati diliyorum...

şevval_83
24-05-06, 23:06
az önce fragmanı izledim.harika harika harika....başka bir söz bulamıyorum valla.tekrar tekrar izliyorum...izledikçe de filizle yılmazı bir arada gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.lütfen artık şu yok filiz ince hesaplar peşindeymiş yok yılmaz şuymuş buymuş demiyelim ya artık BU AŞKI HERKES KABULLENSİN.ortada çok güzel bir aşk var ve doyasıya bu güzelliği seyredelim artık.ya cuma hemen gelsin.filizin kabul etmesini hiç yadırgamadım çünkü filiz yılmazı çooooooooooook seviyor ve aşk için herşeyi yapar.ay ay o kadar mutluyum ki:):):)bi de bu arada dikkat ettiniz mi "söz vermiş aşklara" yazısının altında herzmanki gibi elif ve yılmazın görüntüsü yoktu dimi yoksa bana mı öyle geldi?gerçi artık yeni bir aşk başlıyor:)

forever_bim
24-05-06, 23:15
Evet fragman gercekten sarhos eden cinstendi, sevgili karcicegim tekrar tekrar tesekkurler arkadasim. Yalniz sarhosluk gecince bir kac bin defa daha seyrettim fragmani ve nedense fragmanin bi bolumu fena halde killandirdi beni. Arkadaslar, siirlerden mini minnacik da olsa anliyorsam eger sunu soyluyorum; siir Yilmazdan Filize degil ! Siir Yilmazdan Elife gidiyor ! Siirdeki misralarin bagirsaklarina kadar inceledim ve sonuc belirttigim gibi, tabi bana gore. Siir okunurken Yilmazla Filizi sarmas dolas gosteriyor olmalari bisey ifade etmez. Misralardaki manaya bakmamiz gerekiyor.

Birde Yilmaz Filizle sarmas dolas bisekilde kendisinden gecerken kisa da olsa bi yuz ifadesi yakaldim Yilmazin. Fragmani elinde olanlar 21. saniyeden 25. saniyeye kadar ki kisma bir daha baksinlar. Bu 5 saniyelik sure zarfinda bize Yilmazin yuz ifadesi oldukca net seyler anlatiyor, umarim yaniliyorumdur. Yilmaz opmeye gelince guzelce opuyor opmesine ama sarilirken yuzunu somurtuyor. Bolumu izlemden de pek bisey soylemek istemiyorum, ama killandim iste. Neyse dedigim gibi bana kalirsa halay senligini simdilik cumaya erteleyelim......

Bu arada Esperanza arkadasimiz galiba son bolumlerin sersemligiyle saglikli analizler yapamaz hale gelmis. Oyle bi Filiz analizi yapmis ki nerdeyse sadece faragmanlari izliyerek diziyi takip ettigi intibasini veriyor bize. Filiz analizini yapmak istiyorsan Filizin icinde bulundugu her sahneyi izlemen gerekiyor Esperanza. Filizin su anda hic bir sekilde, hic bir kararinda celiskinin "c" si bile yer almadi ! Yilmaz, Omer'e yaptigi son fedakarlik da dahil olmak uzere hal ve tavirlariyla Filize kendisini tam manasiyla ispatlamistir ve affettirmistir.

Not: michelle arkadasimiz basta olmak uzere Filiz-Yilmaz evliligini destekleyen herkese katiliyor ve Filiz ile Yilmaz'a simdiden bol cocuklu, huzur dolu bir evlilik hayati diliyorum...

Kurdoglu celiskilerle ilgili görüsüne katılmıyorum. Daha önceden de söylemistim. Her insanın hayatında celiskili ve de kimi zaman mantıksız dolambaclı sürecler vardır. Bu özellik de dizideki karakterlerin hepsinde var. Kimi zaman cok tutarlı kimi zaman da tutarsız davranabiliyorlar tüm karakterler ki bu da her insanın yasamında olan birseydir bence.Sevgimle...

Kurdoglu
24-05-06, 23:37
Kurdoglu celiskilerle ilgili görüsüne katılmıyorum. Daha önceden de söylemistim. Her insanın hayatında celiskili ve de kimi zaman mantıksız dolambaclı sürecler vardır. Bu özellik de dizideki karakterlerin hepsinde var. Kimi zaman cok tutarlı kimi zaman da tutarsız davranabiliyorlar tüm karakterler ki bu da her insanın yasamında olan birseydir bence.Sevgimle...
Kullandigim cumleyi aynen yaziyorum forver_bim:

"Filizin su anda hic bir sekilde, hic bir kararinda celiskinin "c" si bile yer almadi !"

Hic bir zaman olmamaistir demiyorum, su anda bir celiski gormuyorum diyorum. Yilmazin kendisini Yilmaza affettirmeye calistigi surecten bahsediyorum pek tabiki. Bu tabi bana goresi, sana gore ve Esperanzaya gore celiskili olabilir....

SsimsalabimM
24-05-06, 23:48

Sevgili Kurdoglu arkadasim aynen bende senin gibi Yilmazin orda filize sarilirken halini gördüm,hatta o sahnede gözleri bir anda gülmüyor ve cok ciddilesiyor(yaniliyormuyum?)siirin´de ben elife gittigini zanediyorum,sözlerine cok dikkat etmek lazim,ama sahsen ben bunlari yazmaya korktum,cünkü dedimki allah korusun beni taslarlar.:) ama senin koyu bir y&f ci oldugunu bile bile gördüklerini bu kadar net bir sekilde yazman beni cok mutlu etti.Cok tessekür ederim.

saygilarimla

Kurdoglu
25-05-06, 00:04
Sevgili Kurdoglu arkadasim aynen bende senin gibi Yilmazin orda filize sarilirken halini gördüm,hatta o sahnede gözleri bir anda gülmüyor ve cok ciddilesiyor(yaniliyormuyum?)siirin´de ben elife gittigini zanediyorum,sözlerine cok dikkat etmek lazim,ama sahsen ben bunlari yazmaya korktum,cünkü dedimki allah korusun beni taslarlar.:) ama senin koyu bir y&f ci oldugunu bile bile gördüklerini bu kadar net bir sekilde yazman beni cok mutlu etti.Cok tessekür ederim.

saygilarimla
Rica ederim sevgili SsimsalabimM arkadasim. Yazdiklarimizi karsiyi incitmeden yazdiktan sonra neden taslanalim ki ? Isi biraz espiriye vurmussun gerci ama bana sorarsan burada hicbirseyden ve hickimseden korkma :) Sende dusuncelerini gayet net ve gayet guzel ifade ediyorsun, yorumlarina katilmasamda olaylara farkli bir pencereden bakmamizi sagliyorsun, sana da biz tesekkur ediyoruz :)

Ayrica herhangi bir askin koyu taraftari olmamiz bizi bazi gercekleri goremeyecek derecede koreltemez arkadasim. Yilmaz ve Filizi seviyoruz ama onlarda hatasiz degil tabiki, hatalari olursada hic affetmem elestiririm ikisini de :)

forever_bim
25-05-06, 00:24
Rica ederim sevgili SsimsalabimM arkadasim. Yazdiklarimizi karsiyi incitmeden yazdiktan sonra neden taslanalim ki ? Isi biraz espiriye vurmussun gerci ama bana sorarsan burada hicbirseyden ve hickimseden korkma :) Sende dusuncelerini gayet net ve gayet guzel ifade ediyorsun, yorumlarina katilmasamda olaylara farkli bir pencereden bakmamizi sagliyorsun, sana da biz tesekkur ediyoruz :)

Ayrica herhangi bir askin koyu taraftari olmamiz bizi bazi gercekleri goremeyecek derecede koreltemez arkadasim. Yilmaz ve Filizi seviyoruz ama onlarda hatasiz degil tabiki, hatalari olursada hic affetmem elestiririm ikisini de :)

Evet ben her iki arkadasımın da yorumlarını begeniyle okumaya devam ediyorum. Bir soru var aklımda izninizle yöneltmek istedigim. Yanıtlarsanız sevinirim....

Elif karakteri son zamanlarda iyi yönde pek cok gelisim gösterdi. Bunu da zaten pek cok kisi dile getirdi. Siz arkadaslarım da dahil olmak uzere. Ancak dizinin enlerinde onun icin halen daha en soguk en ikiyuzlu denmesini hazmedemiyorum. Sizce de bu adaletsizlik degilmidir. Elif ve Ömeri cok sevdigimi unutup tamamen objektif baktıgım zaman da Ömer icin son zamanlarda yaptıkları onu bu sıfatlardan korumaya yetiyor bence. Bir de biz hic sıfat kullanmadan guzel guzel yazısıyoruz. Forumdaki bazı arkadaslar inatla bunu yapmaya devam ediyorlar. Ben bazen aklı basında bir yorum bulmak icin sayfalarca okuma yapmak zorunda kalıyorum. Neyse fazla kafanızı sisirdim. Sevgimle....

Ay90
25-05-06, 00:36
Fragman muhteşem şiirin Yılmazdan Elife gittiğini bilmiyorum ama görüntüler o kadar muhteşem ötesi ki beni orası pek ilgilendirmiyor. Ne güzel görüntüler bunlar ya zevkden dört köşe oldum valla. Yılmaz cok mutlu görünüyordu. Kurdoğlu arkadaşım Yılmazın somurtuğunu yazmış bende fragman şimdi bu bir saat icinde bin defa izledim. Sevinerek söylüyorum yanılıyor olabilirsin bölümü seğretmeden önce bende tam bişey söyliyemiyorum ama Yılmazın sarılmaları hep böyleydi. Neden cünkü eski fragmanlarada bir göz atarsan Yılmaz&Elif sarılması var orda Yılmacığımda aynı yani hemen hemen aynı yüz ifadesi.
Bütün Yılmaz&Filizcilere hayırlı olsun gözümüz aydın.
Ama şu son sahne hic mi hic hoşuma gitmedi Sema ve Filizciğimiz Meral yüzünden bir yerde galiba acık pazarda kilitliyorlar.
Elif durumuda ciddi galiba maalesef cünkü Ömer perişan bir durumdaydı ve Müjgan hanımın gözleri dolmuş bir şekildeydi.

Kurdoglu
25-05-06, 00:38
Evet ben her iki arkadasımın da yorumlarını begeniyle okumaya devam ediyorum. Bir soru var aklımda izninizle yöneltmek istedigim. Yanıtlarsanız sevinirim....

Elif karakteri son zamanlarda iyi yönde pek cok gelisim gösterdi. Bunu da zaten pek cok kisi dile getirdi. Siz arkadaslarım da dahil olmak uzere. Ancak dizinin enlerinde onun icin halen daha en soguk en ikiyuzlu denmesini hazmedemiyorum. Sizce de bu adaletsizlik degilmidir. Elif ve Ömeri cok sevdigimi unutup tamamen objektif baktıgım zaman da Ömer icin son zamanlarda yaptıkları onu bu sıfatlardan korumaya yetiyor bence. Bir de biz hic sıfat kullanmadan guzel guzel yazısıyoruz. Forumdaki bazı arkadaslar inatla bunu yapmaya devam ediyorlar. Ben bazen aklı basında bir yorum bulmak icin sayfalarca okuma yapmak zorunda kalıyorum. Neyse fazla kafanızı sisirdim. Sevgimle....
Rahatsizligini anlayabiliyorum forever_bim, cunku ayni rahatsizlik bende de vardi. Vardi diyorum cunku artik o tip yakistirmalari yazan arkadaslarin takdirlerine birakiyorum. Hem dikkat edersen sadece Elif ve Omer hakkinda degil Filiz ve Yilmaz hakkinda da cok agir denebilecek sifatlar kullaniliyor. Acik soylmek gerekirse bu yakistirmalari ve o basliklari cok gereksiz buluyorum, o basliklarin amaclarina uygun olarak kullanilmadiklarini dusunuyorum ve uzun bir muddettir de bolum yorumlari ve sicak oda haricindeki basliklara bakmiyorum. Her bolumden sonra tabiki bende bolumun "en" lerini secmek isterim, ama orada okuyabilecegim yakisiksiz bir yorum butun dusunce dunyami sarsabilir. Bolum yorumlarinda ve sicak odadaki yorumlarla ugrasmak yetiyor da artiyor bile :)

Her neyse demek istedigim fazla takma kafana o yorumlari, eminimki iyi niyetle yazilan yorumlar kadar kotu niyetle yazilan yorumlar da var, bu benim dusuncem tabi. Surekli bi dalasma psikolojisi icerisinde bazi arkadaslar, neyse ki bizim zamaninda bu psikolojiden kurtulmamiz uzun surmedi.

Son zamandir bir Elif yorumu yapmak istiyorum, ama Elifin icinde bulundugu durum bu yorumu yazmami engelliyor, cunku yorumum Elifteki guzel gelismeleri oldugu kadar gelismeyen taraflarini da icerecek ve bunu acikcasi simdilik yapmayi uygun gormuyorum. Ne olursa olsun tas kalpli degiliz, biz de insaniz ve bizde Elife cok uzuluyoruz.

Not: Icimden hala keske Omerle evlenmeseydi diyorum keske......

SsimsalabimM
25-05-06, 00:41
Sevgili Forever_bim arkadasim,sorunu cavaplamak istiyorum.Elbetteki Elife hala cok soguk,buzdolabi,gicik vs. gibi sözlerle karsilasacagiz nedenmi?herkesden herkesi anlamasini beklemek zanedersem biraz zor.Böyle seyler yazan arkadaslar elifin deyistigini ya görmek istemiyorlar yada göremiyorlar,cünkü eyer elif´in deyistigini kendilerine itiraf ederlerse ozaman elif hakinda ters düsünemiyecekler,e tabiki yilmazin yaptigi her hatanin altinda elif yatmiyormu??Ben sahsen her zaman elifi beyenmisimdir evet tuba dan daha fazla,nedenmi?Her insanin kendine göre bir takim görüsleri vardir,yani bence rolünü cok güzel oyniyan agladiginda aglatabilen,güldügünde güldürebilen biri oldugu icin(beni yani)Bir´de benim düsündügüm bir seyi söylemek istiyorum,Kamera karsisinda bir ask sahnesi oynamak,karsinizdaki insan sevgiliniz olmadigi halde ona o sekil bakabilmek,sarilabilmek,o sözleri söyleyebilmek süper bir sey,Tuba hanim ve Bülent Bey bunu kolaylikla yapabilirler cünkü onlar birbirlerini zaten seviyorlar,insanin sevgilisine her ne kadar kamera karsisinda olsada öyle güzel bakmasi zor deyildir.Iste Özge hanimla Tuba hanimin arasindaki fark budur.tabiki Sinan beyin ve Bülent beyinde.
isallah düsündüklerimi iyice anlatabilmisimdir.

Saygilarimla

forever_bim
25-05-06, 00:49
Rahatsizligini anlayabiliyorum forever_bim, cunku ayni rahatsizlik bende de vardi. Vardi diyorum cunku artik o tip yakistirmalari yazan arkadaslarin takdirlerine birakiyorum. Hem dikkat edersen sadece Elif ve Omer hakkinda degil Filiz ve Yilmaz hakkinda da cok agir denebilecek sifatlar kullaniliyor. Acik soylmek gerekirse bu yakistirmalari ve o basli