PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

hsa
08-06-06, 00:20
Fragman icin cok tesekkurler ihlamurlarfanatigi !

Bu fragmanda beni en cok etkileyen yine siir ve mektuptu. Yilmazdan icimizi isitan sesiyle yine mukemmel bi siir dinledik, bunun yaninda inanilmaz lezzetli bir de mektup armagan etmisler bize Elifin yureginden. Gecen haftanin aksine bu hafta Elifin gonlunden inciler suzuluyordu. Ozellikle “KIZIM” ve “CANIM KIZIM” kelimeleri inanilmaz derecede bir sevimlilik ve ictenlik katmis mektuba. Bu mektuptaki duyguyu tarif etmek mumkun degil, hakikaten gecen haftaki mektup ne kadar duygusuzsa bu mektup da okadar duyguluydu. Bir “Annenin” mektubu degildi bu mektup ! Bu mektup “Duygulu bir Annenin” mektubuydu, cok buyuk keyif aldigimizi ozellikle belirtmem gerekiyor. En az siir kadar icimi isitti bu mektup, umarim Elifin bu duygulu halini hic bozmazlar. Cunku biz (ben) duygulu Elifi istiyoruz, bekliyoruz ve seviyoruz (!). Bu Elifin iyilesmesini istiyoruz…

Dinleyebildigim kadariyla Yilmazin siiri aynen soyleydi, sanki bana bir iki misrasi daha varmis gibi geldi, ama eklenen fragmandaki siir aynen soyleydi:

Sevdama gölgesin ya… dayanamam gidişine !
Ayrılığın hüznün dokunuşu ya…
Hesabını soramayacağım acılarla sevmişken seni…
Beklerim... yeni doğan güneşi !
Beklerim... ölüme beş kalsa da seni !

Not: Ben biraz su siiri didikleyim, size keyifli seyirler (fragmani)...

evet şiir süper bence de! yazdığın için saol kurdoğlu. bayıldım şiire,çok anlamlı ya :) neyse bu yılmaz ve filiz olayını uzatmadan bitiriyolar ya iyi olmuş. kıskanma muhabbeti uzun sürse sıkardı. çok tatlı gözüküyorlardı yine :)

xylol_benzen
08-06-06, 01:29
Fragman icin cok tesekkurler ihlamurlarfanatigi !

Bu fragmanda beni en cok etkileyen yine siir ve mektuptu. Yilmazdan icimizi isitan sesiyle yine mukemmel bi siir dinledik, bunun yaninda inanilmaz lezzetli bir de mektup armagan etmisler bize Elifin yureginden. Gecen haftanin aksine bu hafta Elifin gonlunden inciler suzuluyordu. Ozellikle “KIZIM” ve “CANIM KIZIM” kelimeleri inanilmaz derecede bir sevimlilik ve ictenlik katmis mektuba. Bu mektuptaki duyguyu tarif etmek mumkun degil, hakikaten gecen haftaki mektup ne kadar duygusuzsa bu mektup da okadar duyguluydu. Bir “Annenin” mektubu degildi bu mektup ! Bu mektup “Duygulu bir Annenin” mektubuydu, cok buyuk keyif aldigimizi ozellikle belirtmem gerekiyor. En az siir kadar icimi isitti bu mektup, umarim Elifin bu duygulu halini hic bozmazlar. Cunku biz (ben) duygulu Elifi istiyoruz, bekliyoruz ve seviyoruz (!). Bu Elifin iyilesmesini istiyoruz…

Dinleyebildigim kadariyla Yilmazin siiri aynen soyleydi, sanki bana bir iki misrasi daha varmis gibi geldi, ama eklenen fragmandaki siir aynen soyleydi:

Sevdama gölgesin ya… dayanamam gidişine !
Ayrılığın hüznün dokunuşu ya…
Hesabını soramayacağım acılarla sevmişken seni…
Beklerim... yeni doğan güneşi !
Beklerim... ölüme beş kalsa da seni !

Not: Ben biraz su siiri didikleyim, size keyifli seyirler (fragmani)...
kurdoglu sana kesinlikle katiliyorum bu seferki mektup daha duyguluydu.bak kiz yavas yavas alisti kizina.ilk baslarda daha pek alisamamisti demek ki (simdi sende diceksin,insaf yani kac aylikti bebek,insan onca zamanda alisamazmi) ya haklisinda ne bileyim daha yabanci geliyordu belki.neyse sonucta elif zamanla duygularini belli eden biri, nihayetinde istedigimiz tepkiyi verdi.bu arada ben bu haftaki bolumden yine pek umitli degilim,fragmandan pek onemli birsey olmicakmis izlenimine kapildim.
ihlamurlarfanatigi cok cok tesekkurler fragman icin.ellerine saglik

£speranza
08-06-06, 02:20
İnanmayacaksınız ama Filiz&Yılmaz sarıldıkları sahnede bana bile sevimli geldiler:)Neyse izleyip göreceğiz, Yılmaz yine beni sinir edecek bir şey yapar illa ki ama...

Not:Kurdoglu imzana bayıldım bu arada harika olmuş

emre_11
08-06-06, 08:21
bu hafta çok güzel bir bölüm olacak fragmanda filiz ve yılmazın sarılması öyle içtedi ki çok güzellerdi.ayrıca bu hafta hem şiir hemde mektup var şiişr çok güzel mektupta da elif baya içtendi.bu hafta fahriyenin bebeği doğuyor ve cemil geliyor

BERNA
08-06-06, 08:51
Fragmanı ben de izledim. Filiz anlaşılan tahmin edildiği gibi klişelere de uyarak açıklama yapılmadan veya yapılan açıklamaya inanmadan Yılmaz'a kızıyor. Yılmaz'ın Filiz'i ikna etmesi Filiz'in de konuyu uzatmamasi ise çok şükür klişeleri az da olsa kırmış.

Cemil'in "tam şimdi" gelmesini biraz tuhaf bulduysam da çocuğuna sahip çıkmasını (bilmediğini unutmayalım) çok doğal karşılarım. Merak ettiğim fikrini değiştirme sebebi. Bu çok önemli çünkü giderken Cemil bulunmamaya kararlıydı. Bu arada erken doğum bence Cemil'in gelişiyle de direkt ilgili.

Elif'in mektubu bu sefer evet çok güzel ve duygulu ama ben hala o sesi Elif'e yakıştırmıyorum. Elif'in karakterini de birebir yansıtan sakin fakat biraz ürkek sesi nerede, o gür ve korkusuz ses nerede? Sese kötü demiyorum ama tarzlar çok farklı. Elif'in mektupta kızına "mucize" diye seslenmesi hem ona ve yaşamına getirdiği anlam hem de kızının varlığının kocasını farklı bir gözle görmesini sağladığı için bence. Elif uzun zamandır ilk kez kocasıyla olmaktan bu kadar mutlu, gönül ister ki doğum da sağ salim olsun ve de mutlulukları tam olsun.

Sinemadaki kişi ise herhalde Meral'le ilgili. Kendisi ortaya çıkamadığı için sinemaya gelme cesaretini göstermemesi lazım ama belli de olmaz. Kadını polislerin nasıl bulamadığı da ayrı bir muamma zaten.

si_nice
08-06-06, 08:53
bilmem fark eden oldumu fragmanın bi yerinde ömeri gösteriyolar hastanede yüzü çok kötü görünüyor bişey duymuşta üzülmüş gibi umarım kötü bişey yoktur.ıhlamurlarfanatiğine fragman için çok teşekkürler sanırım en başını yakalayamamış fragmanın filiz parmagından yüzünü çıkarmış yüzügüne bakıyo yanındada handan hanım var onu teselli ediyo gerisi zaten yüklenmiş:).sanırım kemal beylerin yyılmaz ve filizle sinemaya gittiği sahnede biter bu bölümde merak kemal beyi kaçıracak yada canan hanımı..elifime yine hayran kaldım bir an önce o yataktan kurtulsun artık çok solgun görünüyoduu.

SİDAL86_FB
08-06-06, 09:42
ohhhh beee sonunda fragmanı izledim:)saol ıhlamuraltındafanatiği ...filiz il önce yılmaza inanmıyo geliba ama sonra inanıyo..o sarlışları bakışları hrikaydı.resmen aşk kokuyodu:)cemilin gelmesi kötü oldu..bizim mutlu çiftin üstünde karabulutlar dolaşmaya başladı.:( ayrıca meral bu defa niyeti iyce bozdu...toplu bir kaçırma olabilir:) ...bakalımne olucak ...sezon finalı yaklaşıyo gibi...

dazzle
08-06-06, 10:40
aynen bende iple çekiyodum fragmani ama çok üzüldüm fahriyeye gerçi bekliyodum bu adam ortaya çıkacak bi pislik yapacak yazik ama yaaa sonunda tam mutlulugu buldular olanlara bakın filiz-yılmaz için bi sözüm yok zaten filiz güveniyo yılmaza aklındaki şüpheleri yok edebiliyo ve inaniyo karşılıklı sevgilerde bu çok önemli bu arada meral delirdi iyice sinemadan okadar insanin içinden mi kaçıracak yokartık baska bi hamle bekliyorum ben o kadından:img-sorry geçen hafta zati o bölüm çok saçmaydi bütün polisler ordaki adamlari yakaladi meralın peşine düşsenize saçma işte

sude9
08-06-06, 10:58
Cemil'in geleceğini tahmin ediyordum,ben daha çok Fahriye ve Salih evlendiği gün glir diye düşünüyordum,o sıra gelmeyincede beklemeye başladım,ve anlaşılan bu bölüm gelecek.Bu durumun Salih ve Fahriye'yi çok etkileyeceğini zannetmiyorum çünki Cemil uzlaşarak ayrıldı,sorun çıkarmayacaktır ama çocuğu olduğunu öğrenince hem sevinci hem üzüntüyü bir arada yaşayacaktır.

Filiz ve Yılmaz barışacaklarına göre manken olayı açıklığa kavuşmuş demektir,daha fazla manken kızımızı diziye dahil etmeseler çok iyi olur,

Fragmanı görmedim,fragmandaki şiiri yazmanız çok iyi olmuş,teşşekkürler arkadaşlar,çok anlamlı bir şiir,güzel bir bölüm olacaktır

Dizi sezon finalini ne zaman yapıyor,bilginiz var mı?

Ay90
08-06-06, 11:41
Cok şükür uzatmıyorlar şu kıskanclığı. Fragmanı şimdi gördüm güzel bir bölüm olucak. Fahriye tahmin ettiğim gibi doğuruyor ve Cemil geliyor.
Hepsi sinemada oturmuşlar ve Kemal Beyin omzunda bir el var bence o Meralın eli.
Filiz&Yılmazın kavgalarını uzun sürdürmedikleri icin cok sevindim.
Ihlamurlarfanatiği fragman icin ayrıca tşkler.

GÜL GÜZELİ
08-06-06, 12:43
merhaba arkadaşlarr ıhlamurlar altında sevenlerinden biri olarak bu dizide filiz yılmaz aşkı ve ömer elif aşkını destekliyorum bu iki çift çok güzel oldular ayrıca bende filizin kıskançlık yüzünden yılmazla herşeyi bitirmeyecegine çok sevindim onlar çok güzeller o uzun saçlı uyus adam onların mutluluguna gölge düşürmesin yaa bu arada cemil geliyo dimi inş gittigi için pişman olupta salih ve fahriye nın araına girmeye çalışmaz üstelik bebegi anlayınca hepten bela olucak ki fahriye yi görünce hemen anlıcaktır dogal olarak çünkü fahriye ve salih yeni evlendi bu kadar kısa sürede hamile kalıpta dogumadaa bu kadar yakın olması münkün degil dogal olarak anıcak bebegin ondan oldugunu yaa hiç istemiyorum ama galiba fahriye ve salihi zor günler bekliyoo :(:(:(

Kurdoglu
08-06-06, 13:49
İnanmayacaksınız ama Filiz&Yılmaz sarıldıkları sahnede bana bile sevimli geldiler:)Neyse izleyip göreceğiz, Yılmaz yine beni sinir edecek bir şey yapar illa ki ama...

Not:Kurdoglu imzana bayıldım bu arada harika olmuş
Evet ben inanamamistim, ama yaptigin geziden sonraki ruh halini dusundum ve dedimki, bu saka olamaz :) Yilmazin seni sinir edebilmesi icin gozlerinin ustunde kas olmasi yetiyor galiba Esperanza. Adam hic bisey yapmasa nerdeyse "Ama biyiklari var !" diyeceksin. Yeni Yilmazi yeniden degerlendir , tum sicakligi, sevgisi, aski ve guzelligiyle :)

Not: Imzami sevgili tubi yapti, hakikaten muhtesem oldu. Senin avatarinla ahenk icerisinde olan bir imza istiyorsan bugunu kacirma, tubiye rica et Esperanza, sana da bi imza yapsin. Siirini de icine yazdir ama, harika bi siir gercekten. Bir anne-cocuk sevgisi anca bukadar mecazilestirilebilir. Muhtesem bir siir.....

Çocuğunu asma köprüde sallayan bir annedir İstanbul...
ki onun içi süt dolu biberonudur Kız Kulesi...
soğusun diye suya tutulan...

forever_bim
08-06-06, 13:56
Simdi sayin Kurdoglu oncelikle sizi buralarda gormekten dolayi mutluyum ama bir konuda halen daha size teessuf ediyorum kisacik senaryomu okumadiginiz ve yorum yapmadiginiz icin.

Bir de bu haftaki mektup gercekten harika senaristleri guzel gaza mi getiriyoruz bilmiyorum ama mektubu begendik hem sen hem de ben.....

Evet ben inanamamistim, ama yaptigin geziden sonraki ruh halini dusundum ve dedimki, bu saka olamaz :) Yilmazin seni sinir edebilmesi icin gozlerinin ustunde kas olmasi yetiyor galiba Esperanza. Adam hic bisey yapmasa nerdeyse "Ama biyiklari var !" diyeceksin. Yeni Yilmazi yeniden degerlendir , tum sicakligi, sevgisi, aski ve guzelligiyle :)

Not: Imzami sevgili tubi yapti, hakikaten muhtesem oldu. Senin avatarinla ahenk icerisinde olan bir imza istiyorsan bugunu kacirma, tubiye rica et Esperanza, sana da bi imza yapsin. Siirini de icine yazdir ama, harika bi siir gercekten. Bir anne-cocuk sevgisi anca bukadar mecazilestirilebilir. Muhtesem bir siir.....

£speranza
08-06-06, 14:08

Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme yetisine sahip değilim malesef ama deniyorum, yani Yılmaz'ı değiştiremeyeceğimi biliyorum o yüzden olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum ama takdir edersin ki bu sancılı bir süreç.Yılmaz bir süre daha çekecek benden sonrası Allah Kerim:)

Ben bir imza çalışması yapmıştım istanbul'la ilgili ama bir türlü kaydetmemişti program, sıkılıp bırakmıştım.Ama tubi'den rica etmek iyi fikir:good:

Bu arada şiiri beğendiğine sevindim.Sunay Akın'ın bir şiiri:)

Kurdoglu
08-06-06, 14:09
Simdi sayin Kurdoglu oncelikle sizi buralarda gormekten dolayi mutluyum ama bir konuda halen daha size teessuf ediyorum kisacik senaryomu okumadiginiz ve yorum yapmadiginiz icin.

Bir de bu haftaki mektup gercekten harika senaristleri guzel gaza mi getiriyoruz bilmiyorum ama mektubu begendik hem sen hem de ben.....

Simdi şöyle soyleyim sevgili vede sayin forever_bim, teessuflerinize cok uzuldugumu belirtmeden once size daha once yazmis oldugunuz senaryo ile ilgili bir kac soru sordugumu ve bu sorularima cevap alamadigimi bilmenizi isterim. Onun icin yorum yazmamis olabilirmiyim acaba? Size senaryonuzu okuyacagimi ve yapacagim yorumu da cok "acik" bir sekilde yapabilecegimi ve buna hazir olup olmadiginizi sormustum, sizden halen bir cevap alamamanin ezikligini yasiyorum... Buna hazirmisin sayin forever_bim ?:)

Bu haftaki mektup gercekten cok ictendi, o mektubu Elifin sesinden dinlemeyi cok isterim gercekten, hatta Bernaya katiliyorum fragmanlarda bile Elifin sesini kullanabilirler, cok da guzel olur aslinda.

tubi
08-06-06, 14:13
Ya ben karar verdim senaristler forumu okuyor kesin.. Benim mektubumu çaldılar :) Dava açıcam onlara :)

tubi
08-06-06, 14:14
Not : Forever bim... Kurdoğlu bana da yorum yapmadı bende kırgınlığımı dile getireyim..

Esperanza mesaj alınmıştır :) Bu arada Sunay Akın a bayılırım zaten...

Kurdoglu
08-06-06, 14:20
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme yetisine sahip değilim malesef ama deniyorum, yani Yılmaz'ı değiştiremeyeceğimi biliyorum o yüzden olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum ama takdir edersin ki bu sancılı bir süreç.Yılmaz bir süre daha çekecek benden sonrası Allah Kerim:)

Ben bir imza çalışması yapmıştım istanbul'la ilgili ama bir türlü kaydetmemişti program, sıkılıp bırakmıştım.Ama tubi'den rica etmek iyi fikir:good:

Bu arada şiiri beğendiğine sevindim.Sunay Akın'ın bir şiiri:)
Forumun en siddetli elestirmenleri bile yogurdu ufleyerek yerken, sen illede aci biber yedirtmek istiyorsun yani Yilmaza. Yilmaz sandalina binmis, sevdasini yanina almis mehtaba dogru kurek sallarken, sen hala firtina derdindesin. Bu bolumlerin keyfini cikar arkadasim, kisa bir muddet sonra istesende seyredemeyeceksin...

Siir On Numaralik siir hakikaten, tebrikler Sunay Akin'a ve hayranlarina.

çirkin14
08-06-06, 14:22
ben artık bu ayrılıklardan sıkıldım sizlerde sıkılmışsınızdır artık yani balka konumu yok her dizide aynı uzatma teknikleri ayrılık hastalık başka kişiler aileler falanda filan bu kadarmılar yani yaratıcılıkları bu kadar bir bizim senaryolara baksınlarda sonra senarist olsunalr ikisi aşk yaşamaya romantik sahneler başlasın da bakın reyt,ingler nsl yükseliyo...................
saygılarımla

çirkin14
08-06-06, 14:25
bıktım artık nedir bu hep böylemi devam ettirmek zorundalar diziyi sıkmaya başladılar uzatma teknikleri her dizi de aynı ya aileler başka kişiler falanda filan millet sıkılıyo ya bizim senaryolara baksınlarda o zaman senarist olsun........

Dilan15
08-06-06, 15:15
Bende Fragmani dün görmüstüm gercekten
her hafta benzer seyler oluyor Yani hep
ayni seyleri izliyoruz Yilmaz ve Filiz bi barisip bi
ayriliyorlar Filiz herseyi yanlis anliyor üzülüyor
sonra Yilmaz herseyi aciklamaya calisiyor felan
filan Bunlar hep klasik temalar gercekten senaristler
yeni bisey bulsunlar Elif yine hastanede cogunlukla
yine uyuyordur Yani dizinin gidisati bu olmamaliydi

oslemm
08-06-06, 18:32
Bende Fragmani dün görmüstüm gercekten
her hafta benzer seyler oluyor Yani hep
ayni seyleri izliyoruz Yilmaz ve Filiz bi barisip bi
ayriliyorlar Filiz herseyi yanlis anliyor üzülüyor
sonra Yilmaz herseyi aciklamaya calisiyor felan
filan Bunlar hep klasik temalar gercekten senaristler
yeni bisey bulsunlar Elif yine hastanede cogunlukla
yine uyuyordur Yani dizinin gidisati bu olmamaliydi
bencede dizi sıradan olmaya başladı biraz farklı şeyler yapsınlar yeter ya özge borak olmasa dizi benim için daha sıkıcı olacak ama neyseki o var
tabi fazla göstermeselerde...

si_nice
08-06-06, 19:43
bana kalırsa tamda yeni yeni oturmaya başlayan bi ilişkinin arasına manken kızı sokmaları çok saçmaydı.kaldıki herkes bunun ciddi bi ayrılık olmayacagını bi iki konuşmayla hemen filizin yelkenleri suya indirecegini biliyordu..ne olaylar yaşandıktan sonra evlenmeye karar verdiklerine göre bu tip şeyler hikayeyi sıradanlaştırıyo bence.fragmanda gördüğüm kadarıyla filiz elinde yüzüğüyle annesinin omzunda ağlıyodu.ama annesinin sözlerine sinirlenip bi hışımla yılmaza gittiğini unutmayalım.handan hanıma gıcık oldugunu sinir oldugunu yazan arkadaslar var siz bir anne olsanız ne yapardınız yılmazın filizi ne kadar üzdüğünü incittiğini hepimiz çok iyi biliyoruz..şimdi bazı arkadaşlar diyeceklerki yılmaz artık değişti filizi gerçekten seviyo ona lafım yok ama bi anne olarak andan hanımın tabiki bu ilişki onaylamaması normal...kızının o hallerini hatırlayıp yine üzüleceğinden korkuyor..filiz ilk can acısında yine annesinin yanında ağladı cuma akşamı görecegiz bu sahneyiii..büyük ihtimalle sen haklıydın anne filan diyecek.ama yılmazla barıştıktan sonra yine eski dik başlı filiz olacak.bu çelişkiyi anlayamıyorum.filiz gibi sürekli mantıklı hareker eden bir kız bunları yapmamalı....ELİFİMİN mektubuna bayıldım ama ömerin yüz ifadesi biraz tuhaftı kötü bişey duymuş gibiydi üzgündü umarım kötü bişey olmaz..elifin mektubu aslında artık ömeri ne kadar benimsedigininde bir göstergesi..sürekli babasından bahsediyo kızına öyle seviniyorumki...bir an önce gelsin bebeğimizde elifle ömer artık mutlu olsunnnnn

gülpembe
08-06-06, 19:48
Fragmanı öyle büyük sabırsızlıkla bekliyordum ki;açıkçası hayal kırıklığına uğradım.Filiz ile Yılmaz cephesinin bu kadar çabuk düzeleceğini düşünmemiştim(gerçi ben onları hep bir arada görmek istiyorum ama...)Yine de bu kadar çabuk olmamalıydı.
Ya ayrıca Cemil nerden çıktı ya.Fahriye ile Salih ne güzel mutlu mesut yaşıyorlardı(Ama yok senaristler illa mutlu çift bırakmayacaklar.)
Meral'in bu sefer ne yapacağını gerçekten merak ediyorum.Yani şu Meral de olmasa ne yapardık biz...
Elif'in yanına babası geliyordu,bakalım neler olacak.Ömer yine çok üzgündü.Elif'in durumu bir an önce düzelse iyi olacak.
Umarım bu bölüm o gıcık mankeni görmeyiz.(Malum geçen bölüm kıza sinir olmuştum)Sesi de çok kötüydü(kendi sesiyle oynasa daha iyi olurdu)

sinem*
08-06-06, 19:52
handan hanımın kızını korumaya çalışması bencede normal ama korurken başka insanlara yaptıkları yanlış olabilir,
handan hanımın da elifin annesi müjgan hanımında yaptıkları normal ,ikiside kızlarının mutluluğunu istiyor müjgan hanım kızının kendisi gibi yani kendisinin yaşadığı sıkıntıyı yaşamamasını istediği için ömerle evlenmesini istemişti,şimdide handan hanım kızını ve ailesini üzen adamın tekrar kızına yakınlaşmasını istemiyor ama kimse söylenilenleri dinlemez veya dinlesede kafasına göre davranır, herkes yaşayarak öğrenmek ister

sezinti
09-06-06, 01:11
handan hanımın kızını korumaya çalışması bencede normal ama korurken başka insanlara yaptıkları yanlış olabilir,
handan hanımın da elifin annesi müjgan hanımında yaptıkları normal ,ikiside kızlarının mutluluğunu istiyor müjgan hanım kızının kendisi gibi yani kendisinin yaşadığı sıkıntıyı yaşamamasını istediği için ömerle evlenmesini istemişti,şimdide handan hanım kızını ve ailesini üzen adamın tekrar kızına yakınlaşmasını istemiyor ama kimse söylenilenleri dinlemez veya dinlesede kafasına göre davranır, herkes yaşayarak öğrenmek ister

sevgili sinem

Handan hanım kızını korumaya çalışması adı altında Yılmaz- Filiz'in beraberliklerine müdahale etmeye çalışması doğru bir davranış değil. Yaptığı davranıştan sonra Yılmaz'ı eleştiricekse, önce aynaya bakacak, kızıma hangi yüzümü gösteriyorum. diye, yaptığı çok yanlıştı. bundan sonra Filiz'e vereceği nasihatlerde, Handan hanımın samimiyetinden kuşku duymaya başlarım. Yılmaz'a karşı kendi dürüstlüğünümü savunacak. İki yanlış bir doğru yapar mı diye güzel bir söz var.
yaptığı çok yanlıştı.

sinem*
09-06-06, 01:19
sevgili sinem

Handan hanım kızını korumaya çalışması adı altında Yılmaz- Filiz'in beraberliklerine müdahale etmeye çalışması doğru bir davranış değil. Yaptığı davranıştan sonra Yılmaz'ı eleştiricekse, önce aynaya bakacak, kızıma hangi yüzümü gösteriyorum. diye, yaptığı çok yanlıştı. bundan sonra Filiz'e vereceği nasihatlerde, Handan hanımın samimiyetinden kuşku duymaya başlarım. Yılmaz'a karşı kendi dürüstlüğünümü savunacak. İki yanlış bir doğru yapar mı diye güzel bir söz var.
yaptığı çok yanlıştı.
sezinti,ben handan hanımın davranışlarını asla doğru bulmadım,eyleme değil niyete baktım bir annedir kızının üzülmemesini istemesi normaldir diye düşündüm fakat isterken yaptıkları asla doğru değil

sezinti
09-06-06, 01:35
sezinti,ben handan hanımın davranışlarını asla doğru bulmadım,eyleme değil niyete baktım bir annedir kızının üzülmemesini istemesi normaldir diye düşündüm fakat isterken yaptıkları asla doğru değil

sevgili sinem

Demek istediğini anladım, fakat Handan Hanım kızının tercihlerine saygı duymalıydı, yanlışları ve doğrusuyla kararı alan Filiz. Handan Hanım yapacağı sadece nasihat şeklinde bu beraberliğin doğrularını yanlışlarını anlatmak olmalıydı. Handan Hanımın yaptığı davranışı, kızını koruma adı altında olmasını doğru bulmadım.
Handan hanım, Yılmaz'ın samimiyetine inanmıyor, anlıyorum tamam, Yılmaz ve Filiz, Handan hanımın bu yaptığını öğrendiğinde Handan Hanım ne diyecek, Filiz, Kızım seni korumak istiyordum diyeceğini şimdiden tahmin ediyorum.
Filiz mutsuz olursa, Handan hanım diyeceği ben demiştim olacaktır. Peki Filiz mutlu olursa ne diyecek, Kızından ve Yılmaz'dan özür dileyecek mi

barbiee
09-06-06, 12:03
Fragmanı öyle büyük sabırsızlıkla bekliyordum ki;açıkçası hayal kırıklığına uğradım.Filiz ile Yılmaz cephesinin bu kadar çabuk düzeleceğini düşünmemiştim(gerçi ben onları hep bir arada görmek istiyorum ama...)Yine de bu kadar çabuk olmamalıydı.
Ya ayrıca Cemil nerden çıktı ya.Fahriye ile Salih ne güzel mutlu mesut yaşıyorlardı(Ama yok senaristler illa mutlu çift bırakmayacaklar.)
Meral'in bu sefer ne yapacağını gerçekten merak ediyorum.Yani şu Meral de olmasa ne yapardık biz...
Elif'in yanına babası geliyordu,bakalım neler olacak.Ömer yine çok üzgündü.Elif'in durumu bir an önce düzelse iyi olacak.
Umarım bu bölüm o gıcık mankeni görmeyiz.(Malum geçen bölüm kıza sinir olmuştum)Sesi de çok kötüydü(kendi sesiyle oynasa daha iyi olurdu)

dediklerine katılıyorum dizi artık temcit pilavı gibi merali sürekli ısıtıp ısıtıp karşımıza çıkarıyorlar yeter artık her bölüm meral in bir oyunu yeter ama yaa dizi iyice entrika abuk sabuk aksiyon sahneleriyle dolu olan bi dizi oldu çıktı başımıza madem filiz ile yımazın arasına manken kızı sokacaktınız kardeşin bir kaç bölüm bekleyin zaten daha yeni barıştılar bu sahneleri izlemeyi bekleyen o kadar çok filiz yılmaz cılar var ki onlara da haksızlık etmeyin iki bölüm iyiydiler yok bomba olayı yok manken kız olayı daha doğru dürüst nişanlılıklarının tadını çıkaramıyorlar...
elife gelince kızı ya sürekli uyutuyorlar yada müzik eşliğinde gösteriyorlar hiç doğru dürüst replik yok bu nedir ya ben ve benim gibi bir haftayı iple çeken sırf elif ile ömer sahnelerini bekleyenlerin ödülü bu mu bizler bunu hak etmiyoruz lütfen senaristler burda yazılanları okusun ve biraz da iazleyicilerin isteklerine göre dizinin gidişatını belirlesinler..hem filiz ve yılmaz severlerin yüzü gülsün hem de elif ile ömer severlerin bu istikrarsızlık dizinin reytingini bence düşürür...

si_nice
09-06-06, 13:11
dediklerine katılıyorum dizi artık temcit pilavı gibi merali sürekli ısıtıp ısıtıp karşımıza çıkarıyorlar yeter artık her bölüm meral in bir oyunu yeter ama yaa dizi iyice entrika abuk sabuk aksiyon sahneleriyle dolu olan bi dizi oldu çıktı başımıza madem filiz ile yımazın arasına manken kızı sokacaktınız kardeşin bir kaç bölüm bekleyin zaten daha yeni barıştılar bu sahneleri izlemeyi bekleyen o kadar çok filiz yılmaz cılar var ki onlara da haksızlık etmeyin iki bölüm iyiydiler yok bomba olayı yok manken kız olayı daha doğru dürüst nişanlılıklarının tadını çıkaramıyorlar...
elife gelince kızı ya sürekli uyutuyorlar yada müzik eşliğinde gösteriyorlar hiç doğru dürüst replik yok bu nedir ya ben ve benim gibi bir haftayı iple çeken sırf elif ile ömer sahnelerini bekleyenlerin ödülü bu mu bizler bunu hak etmiyoruz lütfen senaristler burda yazılanları okusun ve biraz da iazleyicilerin isteklerine göre dizinin gidişatını belirlesinler..hem filiz ve yılmaz severlerin yüzü gülsün hem de elif ile ömer severlerin bu istikrarsızlık dizinin reytingini bence düşürür...
ne diyimki valla elifin sesini duymayı bile özledim tam ömerle araları düzelmişti elif koridorda ömere muhteşem bi gülücük atmıştı tamam dedim işte herşey yokluna giriyor artık mutu bir çift izleyecegiz ama nerde başımıza neler geldiii... belki senaristler elifee yaptıgı hatanın bedelini ödetmeyi düşünüyolardır ama bu kadar abartıya gerek yoktu bence fazlasıyla üzüldü kırıldı eliff..aslında en büyük bedeli yılmazla her karşılaşmasında ödetti yılmaz...öyle laflar söylediki elife ne kaadar gururlu biri oldugunu düşünürsek elifin bu onun için herşeyden acıydııı..yeter artık elifte mutlu olsunnnn

şevval_83
09-06-06, 14:45
arkadaşlar az önce fragmanı tekrar izledimte o son sahnede birileri geliyor ya sinemaya acaba aynalı ve leyla olabilir mi çünkü gelenlerden biri kadın ve uzun saçlı gibiydi.eee o kadar kişinin arasına meral gelemeyeceğine göre ve biliyorsunuz fragmanlar genellikle yanıltıcı olabiliyor neyse öyle bi düşündüm bakalım kim akşama göreceğiz.

pinkzone
09-06-06, 14:46
Valla bende fragmanı dikkatl izledim..

Meral olması için saçların kısa olması lazım... kadındaki saçlar uzundu.. Leylaya benziyor.. Aynalının da yürüyüşü benziyor.. onlar olma ihtimali var..

cemotara
09-06-06, 14:49
Arkadaşlar oraya giren iki kişi ve onlar meralin adamları o uzun saçlı olan hani filizin kafasına silah dayamıştı o adam

Dilan15
09-06-06, 15:07

Bu dediklerine kesinlikle katiliyorum yani bukadar kisi
Elifin durumunu üzülüyor böyle olmasini istemiyor ama
dedigin gibi senaristler bunlari okuyup ve biraz olsun
uygulamiyorlar Gercekten bunu hak etmiyoruz bu bölümde
kesin yazik Elif yine uyuyordur...:icon_cry:

si_nice
09-06-06, 16:18
Bu dediklerine kesinlikle katiliyorum yani bukadar kisi
Elifin durumunu üzülüyor böyle olmasini istemiyor ama
dedigin gibi senaristler bunlari okuyup ve biraz olsun
uygulamiyorlar Gercekten bunu hak etmiyoruz bu bölümde
kesin yazik Elif yine uyuyordur...:icon_cry:
elifi babası görmeye gidiyor yaa umarım uyanıpta babasını görür ne tepki verecegini çok merak ediyorum

sude9
09-06-06, 17:22
elifi babası görmeye gidiyor yaa umarım uyanıpta babasını görür ne tepki verecegini çok merak ediyorum
Bakalım babasını tanıyacak mı? Elif çok küçükken babası evden ayrılmış,tanımazsa ve babasının ölmediğini anlayınca çok şaşıracaktır,önce bu haberi annesinden öğrenmeliydi diye düşünüyorum,hamileliği zor geçen biri için bu kadar süpriz fazla olur

Kemal'in yanına gelen Meral'dir çünki çok büyük bir şaşkınlık vardı yüzünde,üstelik Meral'in boş durmayacağını da biliyorduk

anny
09-06-06, 17:56
fragmanı izledim nihayet..manken kızı gostermediklerine göre filiz gerçekleri ögrenecek sanırım..zaten yılmazla sarılıyorlar..buna sevindim ama fahriye için üzüldüm..bir tarafta çocugunun babası,diger tarafta sevdigi adam..erken dogum yapıyor galiba..ama cemilin onlara zarar verecegini sanmıyorum..bir şekilde çıkar yine hayatlarından..son sahnede bütün herkes toplanmış ne izliyor anlamadım..yanlarına gelenler meral veya onun adamları olabilir..
bu bolum güzel bir bölüm olacak şüphesiz..

herkese iyi seyirler :)

RoseMarry
09-06-06, 18:07
Arkadaslar walla aslında dediğiniz gibi Aynalıyla Leyla da olabilirde nie sinemaya gelsin ki onlar dimi Meralin adamalarıdır onlar ama fragmanlar cok yanıltıcı oluyo o yüzden bekliyip görces kiimmiş

Kurdoglu
09-06-06, 18:17
Ozette aynen soyle yaziyor arkadaslar; Meral kenara çekilmek niyetinde değildir. Hain planlarına bir yenisini daha ekler ve kaleyi içeriden fethetmek için bir yol bulur. Meral’in yeni planı işe yarayacak mıdır?

Demekki Meral Kemal beyin yakinlarindan birini kendi safina cekiyor, bu kisinin kim oldugunu tahmin etmek cok zor, cunku Kemal beyin etrafindaki adamlari kendisine cok sadik, ama kucuk bir ihtimal de olsa ben Kemal beyin kumarhaneye gonderdigi adamini ayarttiklarini zannediyorum. O adam uzerinden Kemal beyle oynamaya calisacak galiba Meral, bakip gorelim...

michelle
09-06-06, 19:09
Düşük bir ihtimal belki ama Meral Tekiner'lerle yeniden iş birliği yapmak istiyor olamazmı?Sonuçta Tekiner ailesi Yılmaz'ı ve onun akabinde Kemal Bey'i sevmiyor...Düşmanımın düşmanı dostumdur misali...

Kurdoglu
09-06-06, 19:18
Evet olabilir, hatta Meral Omerin Itayadan bagladigi isin icinde bile olabilir. Dizide Meralin surekli Italya ile baglanti halinde oldugu izlenimi veriliyordu bir ara. Buda cok kucuk bir ihtimal, ama bu bile olabilir. Gerci o is cok farkli bi is, ama Meral iste. Ne yapacagi belli olmuyor.

ihlamurlarfanatigi
09-06-06, 19:53
arkadaslar bence meral bu sefer canan hanima bi zarar vercek hatirliyorsaniz eskidende evine gelmisti canani ziyaret etmisti yanindada silah vardi ben ozamanlar birsey yapacagini tahmin ediyordum ama belki simdi yapabilir yani gecen bölümdede kemal ve canan gezerken takip ediyordu onlari..!! benim tahminim canan hanim bi zarar verecek, izleyip görecegiz artik..!!

michelle
09-06-06, 20:24
Evet olabilir, hatta Meral Omerin Itayadan bagladigi isin icinde bile olabilir. Dizide Meralin surekli Italya ile baglanti halinde oldugu izlenimi veriliyordu bir ara. Buda cok kucuk bir ihtimal, ama bu bile olabilir. Gerci o is cok farkli bi is, ama Meral iste. Ne yapacagi belli olmuyor.
"
Canan Hanım'a zarar verebilir hatta bu çok yüksek bir ihtimal ama çok bilindik...Kurdoğlu'nun düşündüğü gibi birşey olsaydı yani Ömer'in İtalya işinde onunda parmağı olmuş olsaydı konu daha ilginçleşebilirdi...Çok zevkli ve farklı bir hikaye izleyebilirdik ama hiç ümidim yok malesef...

sinem*
09-06-06, 20:32
meral belki handan hanımla anlaşır ,handan hanım aileme zarar gelmeyecek ama yılmaz veya kemal beyle ilgilenmez o yüzden onunla ortak çalışabilir o karakterdedir belki de olmayacak bir şey değil
handan hanım yılmaz bizden uzak olsunda nasıl olursa olsun mantığını kullanıyor

oslemm
09-06-06, 20:41
ya bu bölümü çok merak ettiğim söylenemez sadece elifin babasını görebilecek mi onu merak ediyorum zaten gerisi tahmin edilen şeyler bide fahriyenin eski kocası niye geri dönüyoki kendi kararıyla gitmemişmiydi o adam yeter yani girmesin aşıkların arasına

sezinti
09-06-06, 23:24
Güzel bir bölümdü

Bölümün en etkileyici sahneleri, Salih ve Cemil'in hastanedeki sahneleriydi, Salih ve Cemil'in karşılaşmaları, Yılmaz ve Cemil'in konuşmaları, en dramatik sahnesi ise doktor'un açıklamaları yaparken Cemil'in bebeği sorması ve Salih'in Fahriye'yi sorması, soruları sorarken Salih ve Cemil'in birbirlerine bakışlarıydı, çok dramatik bir sahneydi. Cemil ve Salih'in hayatlarındaki en zor anlarıydı.

Diğer beğendiğim sahne ise Emin Sezgin'in kızını hastanede ziyaret etmesiydi.

Doğru bulmadığım konu ise, Sema'nın Fahriye'nin yaşadıklarını Elif'e anlatmasıydı. Elif Hamile, bu konuda dikkatli olmalıydı.

sinem*
09-06-06, 23:55
harika bir bölüdü,valla her bölümden ayrı bir zevk alıyorum ve bu bölüm tekrar anladımki filiz ve yılmaz birbirleri için yaratılmışlar karakterlerindeki zıtlıkları bile hallediyorlar,
cemilin geri dönmeside ayrı bir meseleydi fahriyenin arkasından fahriye diyince fahriye arkasına baktı ve düştü doğum başladı,salih çok kötü oldu
daha yeni izledim elifin babası elifi ziyarete geldi ve elif her zamanki gibi uyuyordu,fragmanda ömerin üzülmesini göstermişlerdi ya doktor başka testler istedi diyeymiş endişelenmiş endişelenmeyecek gibi de değil elif hep uyuyor,halsizlikten şikayet ediyor yazık valla üzüldüm
filiz ve yılmazın manken seçiminden sonraki kavgaları çok komikti haftaya kesin düğün var yani şimdi halaya başlayabiliriz,
meralin hedefide cananmış zaten belliydi kadının geçmişinde çektiği bir acı var onun intikamını almaya çalışıyor

xylol_benzen
09-06-06, 23:58
harika bir bölüdü,valla her bölümden ayrı bir zevk alıyorum ve bu bölüm tekrar anladımki filiz ve yılmaz birbirleri için yaratılmışlar karakterlerindeki zıtlıkları bile hallediyorlar,
cemilin geri dönmeside ayrı bir meseleydi fahriyenin arkasından fahriye diyince fahriye arkasına baktı ve düştü doğum başladı,salih çok kötü oldu
daha yeni izledim elifin babası elifi ziyarete geldi ve elif her zamanki gibi uyuyordu,fragmanda ömerin üzülmesini göstermişlerdi ya doktor başka testler istedi diyeymiş endişelenmiş endişelenmeyecek gibi de değil elif hep uyuyor,halsizlikten şikayet ediyor yazık valla üzüldüm
filiz ve yılmazın manken seçiminden sonraki kavgaları çok komikti haftaya kesin düğün var yani şimdi halaya başlayabiliriz,
meralin hedefide cananmış zaten belliydi kadının geçmişinde çektiği bir acı var onun intikamını almaya çalışıyor
simdi elifle ilgili bir durum yok dimi?yani sadece test istedi ama kesin birsey yok?
canana ne yapti meral?sinemada gelen omuymus?birde sinemada hangi filme gittiler?:)

sinem*
10-06-06, 00:02
elifin ilerde durumu kötüleşebilirmiş babası geldi orayı göstermediler kemal beye kestiler bitti haftaya kesin elif uyanır
elifi mahalledeki kadınları kızına anlatırken,semayla dedikodu yaparken,babsı geldiğinde bi de ömer yanındayken doktorla konuşurken gösterdiler
aslında ömer pek görünmedi

şevval_83
10-06-06, 00:02
ya çok güzel bir bölümdü.filizle yılmaz herzamanaki gibi çok tatlıydılar.üf ya keşke bitmeseydi.birbirilerine o kadar yakışıyorlar ki onları izlerken ben bile heyecanlanıyorum.bu akşamki bölümde ikisinin de birbirini ne kadar çok sevdiklerini gördük.bu akşam valla benim için herşey tek kelimeyle süperdi.filizle yılmazı mutlu gördüm ya bu bana yeter.bu akşam özellikle filiz ben eşşeğim dediğinde yılmaz estağfurullah dedi ya o kadar hoşuma gitti ki bu sahne...yılmaz çok tatlı ya...neyse herkese ii geceler.bir hafta daha bu kadar güzel duygularla bitti.(bu arada şu meraldende gına geldi artık.)

sinem*
10-06-06, 00:04
ya çok güzel bir bölümdü.filizle yılmaz herzamanaki gibi çok tatlıydılar.üf ya keşke bitmeseydi.birbirilerine o kadar yakışıyorlar ki onları izlerken ben bile heyecanlanıyorum.bu akşamki bölümde ikisinin de birbirini ne kadar çok sevdiklerini gördük.bu akşam valla benim için herşey tek kelimeyle süperdi.filizle yılmazı mutlu gördüm ya bu bana yeter.bu akşam özellikle filiz ben eşşeğim dediğinde yılmaz estağfurullah dedi ya o kadar hoşuma gitti ki bu sahne...yılmaz çok tatlı ya...neyse herkese ii geceler.bir hafta daha bu kadar güzel duygularla bitti.(bu arada şu meraldende gına geldi artık.)
doğru ben eşşeğim demesi,annesine aşk olayları mantıkla hallediliyorda ben mi halledemiyorum demesi bi demanken seçiminden sonraki sahneleri aslında tüm sahneleri süperdi ya

djsıla
10-06-06, 00:07
ben diziyi izlerken düşündüm de en iyisi ömer ve elif karakterlerini diziden silsinler nasılsa iyice köşeye attılar gereksiz olur yani.Sadece filiz ve yılmaz olsun dizide lüften duysunlar bu çağrımı olcak iş deil sürekli filizi izledim yaa off bırakamadım da alışkanlık oldu elif nolcaak???????

sinem*
10-06-06, 00:08
ama varya ömer de elifde çökmüşlerdi,ömer evde de elifin yanında da kötüydü bebekleri olunca onlarıda gösterirler mesela bu bölümde fahriye salih felan ağırlıklıydı
filiz ve yılmazı izlerken bunlar çok mutlu olucaklar diye düşündüm,sürekli bir didişme,kıskançlık ve inatçılık çok tatlı gösteriyor onları
dizideki herkes mutlu olsun ya

SzARap
10-06-06, 00:09
simdi elifle ilgili bir durum yok dimi?yani sadece test istedi ama kesin birsey yok?
canana ne yapti meral?sinemada gelen omuymus?birde sinemada hangi filme gittiler?:)

Elifin durumu hakkında kesin birşey demediler...

Sinemaya gelen bence şu yeni şöför çünkü kemalin omzuna konan el biraz yaşlı gibiydi...birde açık renk ceket gözüyordu...sinemaya giren o iki adam olamaz yani....

Bu arada gittikleri film M:İ:3 tü....

_CALIKUSU_
10-06-06, 00:12
bana kalirsa bu bölüm orta sekerliydi (aslinda fiyasko ama dilim demeye varmiyor, elimde yazmaya). Dogru dürüst kayda deger bir sey olmadi. Bazilarinin düsüncelerinin tam aksine bence Filiz ile Yilmazin bu ayrilik isini uzatmamalari daha iyi oldu. Zaten cok vasat bir olay yüzünden bozusmuslardi. Yilmazin Filize söyledikleri cok güzeldi her defasinda. Ayrica Filizede "sana bir aciklama yaparsam nagmerdim" demesi hosuma gitti nedense. Fahriye olayi arapsacina döndü zaten. Elif konusunda bende rahatsizim. Artik sadece sesini ani defterine yazarken duyuyoruz. Elifi daha cok göstermek icin Handan hanimlarin onu ziyaretini göstere bilirlerdi mesela. Ama sadece Elifden bahsediliyor, kendisi ise dogru dürüst ortada yok. Ben Elifi hastanede örmekten cok bunaldim. Umarim bu isde fazla uzamaz. Ne olacaksa olsun artik. Babasinin ziyaretinide umarim sadece bir bakisla gecistirmezler. Yani Elifi uyanir umarim babasi ordayken. Sinemada neler olacak acaba? Ben artik kararimi verdim sezon finali Filizle Yilmazin evliliyle sonuclanacak. Seneyede evliyken karsilasacaklari zorluklari izleyecegiz galiba. Filiz beebk bile düsündü ne hos....Neyse, nedense bu bölümden ben pek zevk alamadim...Neyse, haftaya allah kerim....

sinem*
10-06-06, 00:12
o şöfor varya daha doğrusu onu oynayan adam hep böyle rollerde oynuyor,meralde hemen birini buldu açığını bulmak kolay zaten herkesin bir zayıf noktası var
murata çok güzel oldu,filizden aldı cevabını sen ne zamandır entrika çevirir oldun diye
aslında sadece filizden değil,yılmazdan da cevabını aldı

xylol_benzen
10-06-06, 00:14
Elifin durumu hakkında kesin birşey demediler...

Sinemaya gelen bence şu yeni şöför çünkü kemalin omzuna konan el biraz yaşlı gibiydi...birde açık renk ceket gözüyordu...sinemaya giren o iki adam olamaz yani....

Bu arada gittikleri film M:İ:3 tü....
inanmiyorum o film mi?bari davinci sifresine gitselerdi.sahsen ben duygusal bir film bveklerdim.
bakin goruyorsunuz elifle omer kalmayinca bende oturup hangi filme gitsinler diye dusunuyorum.allahim ne sefil hallere dustum
yok arkadaslar ben yeni diziler kesfedicem.ama henuz sinan tuzcu kadar guzel bakanini bulamadim.of offfffffff.en iyisi ben eski bolumleri acip guzel gunleri yad edeyim

_CALIKUSU_
10-06-06, 00:18
o şöfor varya daha doğrusu onu oynayan adam hep böyle rollerde oynuyor,meralde hemen birini buldu açığını bulmak kolay zaten herkesin bir zayıf noktası var
murata çok güzel oldu,filizden aldı cevabını sen ne zamandır entrika çevirir oldun diye
aslında sadece filizden değil,yılmazdan da cevabını aldı

evet haklisin Gümüsdede pis adam rolundeydi. Ama orasi bana biraz sacma geldi. Hem Kemli korumaya calisiyor, hemde ispiyonluyor. Kemale gidip herseyi anlatsaydi, bana böyle bir teklifte bulundular deseydi, Kemal bir plan yapar, onlari kazdiklari kuyuya düsürürdü. Murati Yilmaz nasil kapak etti ama. OHHHHH, canima degsin.Alma mazlumun ahini, cikar aheste, aheste...

sinem*
10-06-06, 00:21
evet haklisin Gümüsdede pis adam rolundeydi. Ama orasi bana biraz sacma geldi. Hem Kemli korumaya calisiyor, hemde ispiyonluyor. Kemale gidip herseyi anlatsaydi, bana böyle bir teklifte bulundular deseydi, Kemal bir plan yapar, onlari kazdiklari kuyuya düsürürdü. Murati Yilmaz nasil kapak etti ama. OHHHHH, canima degsin.Al mazlumun ahini, cikar aheste, aheste...
farkediyor musunuz bilmiyorum ama yılmaza karşı son olaydan sonra ömer alaycı konuşmayı kesti ama murat hala aşağılayıp duruyor
ooo yılmaz bey sen buralara gelir miydin diye ne u ya bu adam kendini ne sanıyor
bir de unutmadan filiz dedi ya odada manken saklamıyorum ben diye zaten bu ve bundan sonraki sözleri çok komikti resmen kıskançlıktan ne yaptıklarını şaşırdılar

anny
10-06-06, 00:25
bu bolum ilk başlarda güzel sonlara dogru sıkıcı geldi bana..özellikle finali daha heyecanlı bitirebilirlerdi..
manken kızımız hiç tahmin etmeyecegim davranışlarda bulundu..iyi bir kızcagızmış :img-grin2 anlayamadık..murat ise hem suçlu hem güçlüydü maşallah..yılmaz'dan dayak yemedi şansına..barışma sahnesi hoşuma gitti..özellikle yılmazın filize bakışları ve arabadaki konuşmaları süperdi..

cemil bu bolume damgasını vurdu.salih ve cemilin karşılaşması çok dramatikti evet..sonuç olarak yılmazın da dedigi gibi cemil iyi biri,bence onları rahat bırakacak..meral hanım ise her zamanki gibi plan peşinde..adamcagızı kullanmalarına üzüldüm..bu sefer ki hedefleri kesinlikle canan hanım..gelecek bölümde bebek magazasına giderken canan hanımı kaçıracaklar sanırım..

sema'nın,hamile bir kadına olayları ballandırarak anlatması pek hoşuma gitmedi..iyiki de filizin de hastaneye geldigini söylemedi..çünkü böyle bir şeyi duymak elif için iyi olmazdı..bu bolum elif ile birlikte ömer sahnelerinde de azalma vardı..senaristlerin filiz&yılmaz aşkını daha çok işleyeceklerini tahmin ediyorum..bu arada elifin babası çok iyi bir adama benziyor..kızını ziyarete gelmesi çok hoştu..

son olarak final hariç bu bolum güzeldi :)

_Smile
sema elife fahriyenin başına gelenleri anlattı.elif çok üzüldü.umarım babasını karşısında görünce ona da bişey olmaz.şok geçirebilir yıllar sonra babasını karşısında görünce!!!:img-fie:

RoseMarry
İste bi bölümün daha sonuna geldik cok kısa sürdü ya da ben bitmesini hic isemediğim icin bana öle gelio.Ben kısa bi özet geçem.Filiz kız banyodan cıktıktan sona özür dilerim haber wermeden geldiim icin gibi bisiler söledi Yılmazda ne haber wermesi buraya gelmen icin haber wermene gerek yok fln dedi Filiz de gitti Yılmazda ardından ama yetisemedi Eda Muratın kendisiyle ilgili bilgi werdiini söledi sona Yılmaz toplantıdayken Eda olsun manken dedi Filiz de sinirlenip gitti Yılmazda arkasında odada Yılmaz nie telefonlarımı acmıosun fln dedi iste .Filiz Yılmazdan bi acıklama bekledi Yılmaz en ufak bi acıklama yaparsam adiiyim dedi Eda Filizle konusup durumu anlattı Filiz Fahriyelere gitti orda konustular barıstılar we nikah tarihini erkene aldılar:img-grin2 .Ömer doktorla konustu Elifin durumu kötüye gidiomus(insallah ölmes)bi iki test daha istediler .Mahalledekiler Elifi ziyarete geldi.Tabi bide babası ama Elif babasını görmedi. Fahriye Cemili görünce yere düstü we sancısı basladı erken doğum gerceklesti ya Salihle Cemilin karsı karsıya gelmesi cok kötü oldu bi de Cemil cocuğun babası benim fln dedi doktora Salih kötü oldu .Fahriyede bebekte cook ii.Meral Kemalin adamını kacırttı eğer sölediklerini yapmassa öldürcein fln söledi adamdan Kemal nere giderse haber wermesini söledi Meralin sifreli konusmalarından Canana bisi yapcağı belli oldu son olarak Kemal,Canan,Filiz we Yılmaz sinemaya gitti sofor nere gittiklerini söledi Meralin adamlarıda sinemaya gitti(Görewimiz Tehlike 3 e gittiler galiba tam görmedim)adam Kemalin omzuna elini koydu Kemal kafasını kaldırıp baktı orda bitti...arkadaslar sezon finali diildi demi bu ?

anny
10-06-06, 00:33
sanırım sezon finali haftaya rosemarry..

bu arada yılmaz,filize bazı şeyler dedi ama tam anlayamadım orayı..barıştıkları sahnede ''ben buralarda büyüdüm''diye başladı..ama gerisini hatırlamıyorum???

sinem*
10-06-06, 00:36
ben buralarda büyüdüm burda bir kişiyi seviyorum dedin mi asla aldatmazsın
gibi laflar söyledi bi de bana eskiden güvenmemeni anlıyorum ama şimdi seni sevdiğimi söyledim gibi laflar etti

_Smile
10-06-06, 00:37
yılmaz filize 'ben buralarda büyüdüm burada bir adam bir kere sevdim demişse herşey biter laf olsun diye söylemez aldatmaz' dedi...dialog tam olarak böle diil ama bunları sölyedi

merve_ak
10-06-06, 00:39
Güzel bir bölümdü bence. Çok iyi yaptılar şu Filiz'in yanlış anlama işini hemen düzelterek. Yoksa çok sıkıcaktı canımızı. Ama bu bölüm bi kere daha anladımki dizilerde bu kadar yakışan bi çift daha yok.
Fahriye'nin durumuda çok kötü ama ya zor durumda kadın. Hiç bir açığa çıkar yönü yok durumunun. Elif'te çok üzüldü ya duyduğunda, bence bi ara kendini koyup onun yerine düşünmüştür.
Birde Elif'in babası geldi ya bi arkadaş daha söylemiş galiba ya o da Fahriye gibi doğurmaya kalkarsa, zaten yeterince zor bi hamilelik dönemi geçriyo kız. O kadar üzüldü bari burdan gülsün kız. Ne kadar çok sevdiğimi söyleyemesem de yazık.

£speranza
10-06-06, 01:21
Yaaaaaa....
Bu senaristlerin gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.Ben bu diziyi seviyorum ama nedense çok samimi gelmiyor bana yani Yılmaz&Filiz'le alakalı değil genel bir his bu.Benim deli gibi izlediğim bir kaç dizi vardı Ç.G.O, yeditepe ist., şaşıfelek ç. falan ben bu dizileri izlerken kendimi dizinin içinde bir yerlerde hissederdim ama I.H' bunu hissedemiyorum malesef.Olayların öyle bir gelişim seyri var ki içine girmenize bir türlü müsaade etmiyor.Yaşamın içinde değil de setin içindeyim sanki.Aman niye yazdıysam bunları neyse içimde kalmasından iyidir.

Gelelim bölüm yorumlarına ben bu bölümü izlerken nedense hiç sinir olmadım hatta çok güldüm.Özellikle Fahriye'nin doğum yaptığı sahne vardı ya orada resmen koptum(umarım senaristler orada dramatik vurgular yapmaya çalışmamışlardır zira bende geri tepti:))Ya düşünsenize bir hastanede hemşiresiniz doğuma birini alıyorsunuz her gelen adam kadının kocası olduğunu iddia ediyor.Sonra adamlardan biri çocuğun babası olduğunu, diğeri de kadının kocası olduğunu söylüyor ya düşer bayılırdım ya da Bakırköy Ruh ve Sinir Has. sevklerini isterdim tümünün.Yani ben o sahnelerde hemşire olduğumu düşünüp düşünüp gülerken galiba annemde benim Bakırköy'e sevkimi düşünüyordu neyse:)

Kemal Bey'in omzuna dokunan o adam bence şoförün ta kendisi.Çünkü adamın ihanet gibi bir derdi yok.Gerçi bu şoför meselesi de diğer birçok sahne gibi zorlama bir sahneydi.Bu kadar iyi korunan Kemal Bey'in peşine bir adam takmayı başaran Meral neden ne yapacağı belli olmayan bir adamla iş yapmak zorunda kalsın ee adamın zaten Kemal'in peşinde bırak şoförü.Ve şoför neden gidip olanları Kemal'e anlatmamakta bu kadar ısrarcıydı anlamadım.Kemal Bey kumarhaneye kendi adamını yerleştirmişti, bu adamın Kemal'in adamı olduğu ortaya çıkınca Halis adamı tehdit etmişti, Kemal Bey de bir güzel gürleyip Halis'i tehdit ettiğine pişman etmişti.Eeeee şimdi benim aklıma bir soru geldi kendine ihanet eden bir adama bile Kemal Bey korkusundan yaklaşamayan Meral şoföre ne yapabilecek.Benim bile bildiğim bu gerçeği Kemal Bey'in bu kadar yakınındaki bir adamın bilmemesi ne derece mantıklı.

Gelelim ikinci sallama bölüm.Emin Bey'in hasipten çıkma sahnesi.Yani her şey bu kadar kolaydı da bu adam neden bu kadar yattı içeri de.Yani senaristlerimizin zayıf noktası bu arkadaşlar.Olayların gelişim süreçleri vardır; başlangıç, gelişme ve sonuç.Bizim senaryomuzda her şey güzel başlıyor gelişim fena değil, ama çözüm bölümü tam bir fiyasko.Siz ne olduğunu anlamadan hiçbir neden bir sonuca bağlanmadan çözülüveriyor olaylar ve siz zınk diye kalıveriyorsunuz ortada.Yani bu muydu tüm hadise, bu kadar kolay çözülebiliyor demek ki en karışık hadiseler diyip gülerken buluyorsunuz kendinizi malesef...

Ve Handan Hanım..İyi ki "zeynep, masayı hazırlayabilirsin" diyor da birkaç replik çıkıyor oradan.Yani bu kadar büyük bir ailede sadece bir çalışanın olmasını kabul edebilirim ama bu kız sadece masa kurup topluyor.Eeee diğer işleri xylol_benzen mi yapacak(O'nun bugün nöbeti vardı da eli alışmıştır o yüzden yani)anlamadım.prodüksüyon biraz paraya kıysa iyi olacak figürasyondan kısmayın beyler gerçeklikten uzaklaşıyoruz sonra...

Ve tabi ki Ömer yani birileri bu dizde Ömer ve Elif diye çok önemli iki karakter olduğunu hatırlatabilir mi?Ben hatırlatırsam kötü hatırlatacağım:(

Uffffffff amma konuştum be.Neyse şimdilik bu kadar aklıma bir şeyler gelirse yine görüşürüz:)

_Smile
10-06-06, 01:50
ya evet bazı mantık hataları var ama ben elifin babası hakkında şunu söylemek isterim nalan avukatla konuşurken babasının olaydan sonra kendisini hiç savunmadığını suçululuk duygusuyla suçu kabul ettiğini söylmişti.avukatta o zaman işimiz baya kolaylaştı demişti çünkü aslında adam kendisini savunmaya çalışırken öldürmüş.bilmiyorum ama bence bu yüzden kolay çıktı hapisten

RoseMarry
10-06-06, 01:55
Ya Elifin babası yanlıslıkladda olsa (kendini we o kadını kurtarmak isterken yane)birini öldürdüğünden dolayı cezasını cekmek istemis zate cok uzun yattığı icinde bu olayda bi kazadan yanlıslıktan ibaret olduğu icin cıkmıstır die düsünüom

vetaki
10-06-06, 02:11
Elif'in oynadigi hastalik rolu sahnelerinin az olmasini gerektiriyor. Oyle bir hastalik ki surekli yorgun, yuzu solmus, gozlerinin alti sis, yataktan pek kalkmiyor, hatta ilerde yuruyemedigi zamanlar bile olabilecek durumda. Bu pozisyondaki bir kisiye ne sahnesi cektirebilirler sizce ? Sahneler uzasa Elif'i sevenler için dahi sikici olur yatakta kipirdamayan birini gormek. Dolayisiyla bu durum senaryoya son derece uygun. Bir bildikleri vardir, bu hastaligin onemi ilerki bolumlerde ortaya cikacaktir. Mesela Cemil (merkezi bir karakter olmasa da) aylarca dizide yokken en kritik anda geri geldi. Bekleyin, sabirli olun, Elif ve Omer'in kritik roller oynadiklari anlar da gelecektir. Hem bu oyunculardan birinin dugunu var otekinin gece gec vakre kadar tiyatro oyunu...

xylol_benzen
10-06-06, 02:23
Yaaaaaa....
Bu senaristlerin gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.Ben bu diziyi seviyorum ama nedense çok samimi gelmiyor bana yani Yılmaz&Filiz'le alakalı değil genel bir his bu.Benim deli gibi izlediğim bir kaç dizi vardı Ç.G.O, yeditepe ist., şaşıfelek ç. falan ben bu dizileri izlerken kendimi dizinin içinde bir yerlerde hissederdim ama I.H' bunu hissedemiyorum malesef.Olayların öyle bir gelişim seyri var ki içine girmenize bir türlü müsaade etmiyor.Yaşamın içinde değil de setin içindeyim sanki.Aman niye yazdıysam bunları neyse içimde kalmasından iyidir.

Gelelim bölüm yorumlarına ben bu bölümü izlerken nedense hiç sinir olmadım hatta çok güldüm.Özellikle Fahriye'nin doğum yaptığı sahne vardı ya orada resmen koptum(umarım senaristler orada dramatik vurgular yapmaya çalışmamışlardır zira bende geri tepti:))Ya düşünsenize bir hastanede hemşiresiniz doğuma birini alıyorsunuz her gelen adam kadının kocası olduğunu iddia ediyor.Sonra adamlardan biri çocuğun babası olduğunu, diğeri de kadının kocası olduğunu söylüyor ya düşer bayılırdım ya da Bakırköy Ruh ve Sinir Has. sevklerini isterdim tümünün.Yani ben o sahnelerde hemşire olduğumu düşünüp düşünüp gülerken galiba annemde benim Bakırköy'e sevkimi düşünüyordu neyse:)

Kemal Bey'in omzuna dokunan o adam bence şoförün ta kendisi.Çünkü adamın ihanet gibi bir derdi yok.Gerçi bu şoför meselesi de diğer birçok sahne gibi zorlama bir sahneydi.Bu kadar iyi korunan Kemal Bey'in peşine bir adam takmayı başaran Meral neden ne yapacağı belli olmayan bir adamla iş yapmak zorunda kalsın ee adamın zaten Kemal'in peşinde bırak şoförü.Ve şoför neden gidip olanları Kemal'e anlatmamakta bu kadar ısrarcıydı anlamadım.Kemal Bey kumarhaneye kendi adamını yerleştirmişti, bu adamın Kemal'in adamı olduğu ortaya çıkınca Halis adamı tehdit etmişti, Kemal Bey de bir güzel gürleyip Halis'i tehdit ettiğine pişman etmişti.Eeeee şimdi benim aklıma bir soru geldi kendine ihanet eden bir adama bile Kemal Bey korkusundan yaklaşamayan Meral şoföre ne yapabilecek.Benim bile bildiğim bu gerçeği Kemal Bey'in bu kadar yakınındaki bir adamın bilmemesi ne derece mantıklı.

Gelelim ikinci sallama bölüm.Emin Bey'in hasipten çıkma sahnesi.Yani her şey bu kadar kolaydı da bu adam neden bu kadar yattı içeri de.Yani senaristlerimizin zayıf noktası bu arkadaşlar.Olayların gelişim süreçleri vardır; başlangıç, gelişme ve sonuç.Bizim senaryomuzda her şey güzel başlıyor gelişim fena değil, ama çözüm bölümü tam bir fiyasko.Siz ne olduğunu anlamadan hiçbir neden bir sonuca bağlanmadan çözülüveriyor olaylar ve siz zınk diye kalıveriyorsunuz ortada.Yani bu muydu tüm hadise, bu kadar kolay çözülebiliyor demek ki en karışık hadiseler diyip gülerken buluyorsunuz kendinizi malesef...

Ve Handan Hanım..İyi ki "zeynep, masayı hazırlayabilirsin" diyor da birkaç replik çıkıyor oradan.Yani bu kadar büyük bir ailede sadece bir çalışanın olmasını kabul edebilirim ama bu kız sadece masa kurup topluyor.Eeee diğer işleri xylol_benzen mi yapacak(O'nun bugün nöbeti vardı da eli alışmıştır o yüzden yani)anlamadım.prodüksüyon biraz paraya kıysa iyi olacak figürasyondan kısmayın beyler gerçeklikten uzaklaşıyoruz sonra...

Ve tabi ki Ömer yani birileri bu dizde Ömer ve Elif diye çok önemli iki karakter olduğunu hatırlatabilir mi?Ben hatırlatırsam kötü hatırlatacağım:(

Uffffffff amma konuştum be.Neyse şimdilik bu kadar aklıma bir şeyler gelirse yine görüşürüz:)
canim arkadasim £speranza ilk olarak sana teessuflerimi bildiriyorum.daha elimdeki camasir suyu kokusu gecmemis bide sen benimle dalga geciyorsun:icon_evil zeynebe ben cidden cok aciyorum.kizcagiz hem yemek yapiyor,hem bulasik yikiyor,hem utu yapiyor,hem temizlik yapiyor.bu kiz ne kadar hamarat ya.o koskoca evi nasilda cekip ceviriyor.ben anneme bosuna kiziyorum bana eve gidince temizlik yaptiriyor diye.bizim evi temizlemeye nolcak,bak alemin kizlar saray yavrusu temizliyor.bence diziye bir kac tane yardimci daha almalari lazim.butun isleri bu kizin yapmasi pek akil alir bir durum degil bence.
diger mantik hatalarina gelince sana katiliyorum £speranza.olaylar gercekten adam gibi gelismeden hemen sonuca variyor.kim ne derse desin ben son bolumleri hic profesyonel bulmuyorum.ilk bolumlerde daha iyiydi.kotu adam hikayesini ben gereksiz buluyorum.bu bir ask dizisi ve ask sahnelerini gayet guzel yapiyorlardi ama nedense dizilerin hepsinde bir kotu kadin yada adam sokmasalar araya icleri rahat etmiyor.bazi dizilerde bu daha guzel isleniyor (ki yinede cok bayginlik veren bir durum benim icin) ama bence bu dizide bu isi yuzlerine gozlerine bulastirdilar
canim arkadasim sanki yarin benim bolumu izledikten sonra yapacagim tum yorumlari yapmis gibisin.artik yarin ben ne yazicam bilmiyorum

£speranza
10-06-06, 02:42
iyi fikir.bak ben zaten bugun barbieeyle konusmustum o bulasik yikamayi cok seviyordu:img-grin2 ama sakin soyleme benden duydugunu.gerci bende bulasik yikarim ama utude yapabilirim.ayyyyyy bu yaz sicagindada hic cekilmez utu.ama onlar zengin insanlar onlarin evinin heryeri klimalidir.bak ben utuye giderim onlara.zaten sinan tuzcu olsun da ben karton sallayarakta serinlerim:)
Merak etme ben iş taksimini yaptım sen ütü de iddialısın anlaşılan o departmanda sen görevli olursun.Bulaşık işinin hakkını barbiee verir.Ihlamurlarfanatiği ve tubi camlarda başarılı olurlar şüphesiz.Forever_bim bahçe işleriyle ilgilenir.Ben her zamanki gibi en zor işi kendi üzerime aldım.Siz iş yaparken bende Ömer'le sohbet ederim.Yani çok yorulacağım ama sizin için biraz fedakarlıkta bulunayım nolcak:)Haa bu arada Kurdoglu boş mu duracak tabi ki hayır ben Ömer'le sohbet ederken şu büyük tüylerivar ya onları sallayacak eee sıcak yüzünden muhabbetimize zarar gelmesin:)

denizce
10-06-06, 03:05
Sanırım gelecek hafta sezon finalini izleyeceğiz.. Bu bölüm sezon bölümüne hazırlık gibiydi..

Yılmaz & Filiz'in yanlış anlaşılma olayının uzatılmaması dizinin iyice klişeleştiği şu bölümlerde bence çok iyi olmuş :img-grin2 Manken kıza geçen bölümde çok sinir olmuştum ama şimdi hakkını vermek lazım, dürüst kızmış :img-ok: Barışma sahnesi ve konuşmaları çok güzeldi.. :img-grin2

Bir insan birinden çok hoşlanabilir, sevebilir hatta aşık ta olabilir ama insanda biraz GURUR olur! Yaptıklarının arkasında duracak kadar KARAKTER olur! İlk başlarda Murat'ın Filiz'i sevdiğini düşünmüştüm ama birkaç bölümdür iyice anladım ki sadece HIRS yapmış, özellikle de Yılmaz'a karşı.. :icon_evil

Bir anne tabii ki evladının mutluluğunu ister ve bunun olması için elinden geleni yapar ama bu kadar da yönetme isteğiyle dolu olmaz ki! Filiz'in arkasından oyunlar oynayarak, laflar sokarak onu kendinden soğutur ancak.. :icon_evil Aynı şey değil ama Ömer de Elifle evlendiğinde Elif'i istememişti ama şimdi çok seviyor, onun için endişeleniyor.. Handan Hanımın kontrol delisi olduğunu düşünüyorum.. :icon_evil

Fahriye & Salih'e çok üzüldüm.. Fahriye Cemil'in gelişi yüzünden annelik heyecanını - sevincini yaşayamadı.. :icon_cry: Umarım Cemil sorun çıkartmaz..

Bence Kemal Bey'in omzuna konan el Meral'in adamının eli!.. Umarım Meral bu sefer de amacına ulaşamaz.. :icon_evil

Elif & Ömer sahnelerinin çok az olmasına çook üzülsemde umarım bari sezon finalinde bize (Elif & Ömer severlere) yetecek kadar sahne koyarlar.. Ayrıca; Elif'in babasını görmesinin ona doping olucağına inanıyorum.. :img-grin2

stormy
10-06-06, 07:44
Belkide dizi yakinda tamamen bitiyor olabilir. Sinema veritabani olan bir sitede Aska Surgun dizisininde yapimcisi olan Sis yapimin ustlendigi dizide, basrollerde Tuba Buyukustun ve Bulent Inal var. 2006 yapimi olan dizinin adi Ask Yolu olarak verilmis.Kanali yazilmamis, diger bildik oyuncular Ihlamurlar Altindaki Kemal ve Aska Surgun dizisindeki Ahuzar roluyle bilinen Serap Aksoy gorunuyor.

si_nice
10-06-06, 09:58
kendi açımdan çok fazla keyif alarak izlediğim bir bölüm değildi.ya ne zaman toparlayacakar bu diziyi inanınki artık merak etmeye başladım.sabırsızlıkla bekldiğimiz dizi artık alışkanlık olduğu için zleeyebaşladığımız bir dizi oldu çıktı..ya biri bana söylerse sevinirim ömere elif yardımcı oyuncu filanmı.tamam iyi hoş filizle yılmaz aşkı işleniyo buna saygım var ama bütün olaayları onların üzerine kurgulamak ne derece doğru..biz elif yılmaz aşkını izlerkende filizi sık sık görüyorduk.elifle ömeri göstermemek niye..
bi kere olaların gelişme süreci çok sıradan olmuştu özellikle yılmazla filizin barışmaları çok güldüm ve herzamanki gibi ine herşey filizin istediği gibi oldu yine dört ayak üstüne düştü...dün kşam seyrettiğim filizde begendiğim tek nokta yılazdan af dilerkenki saflığıydı..onundıında annesiyle yaptığı tüm konuşmalar felaketti..tamam birini sevebilirsin aşık olabilirsin o kadarki gözün başka hiçbişeyi görmez ama yinede bu kadar bencilce davranasının annesiyle bu kadar saygısızca konuşmasının ister kabul edin ister etmeyin ben bu adama aşığım onunla evleneceğim tavırlarınız tepkileriniz umrumda değil hallerinin mantıklı bi açıklaması olamaz..senin üzerinde bu kadar emeği olan insanları senin üzülmenden incilmenden korkan insanları nasıl bu kadar hiçe sayarsın filiz tekiner?aslında yılmaz bu bölümde beklemediğim bir tepki verdi ben filize durumu açıklamak için elinden geleni yapa sanıyoum ama o kararı filize bıraktı ve bencede en iyisini yaptı iyi bölüm çıkarttı hakkında fazla yorum yapmıcam...fahriyeyle salih içinde çok üzüldüm ama bence cemil çok fazla sorun yaratmayacaktır sadece çocugunu görmek ister onun dışında yine çekip gidecektir...salihin yılmaza takıldığı sahnelere bayılıyorum zaten.çok içten çok samimi geliyor bana hani bazı arkadaşlar yazıyo ya en büyük en güzel aşk filizle yılmaz aşkı diye hayır efendim en büyük en yüce aşk salihin aşkı.gelelim ELİFİME ya nerdeyse dua ediyorum hadi elif çıksın hadi elif çıksın diye bu kadarmı olur yaa ömerin halinede çok üzülüyorum çaresizlik içinde resmen çökmüş doktorla konuşurken ne kadarda kötü görünüyordu hele doktora benimle konuşabilirsiniz önemli bişey mi var derken resmen içim parçalandı.bir adam bu kadar mı sever karısını bu kadar güzel bakar yaa canım ömerim hiç üzülmesini istemiyorum ama sanırım onu çok zr günler bekliyo..elifin elindeki o anı defteri beni akşam çok rahatsız etti herşeyi ona yazıyo kızıyla dertleşi bu çok güzel ama sanki son günlerini yaşayan bir annenin kızına bıraktığı bir yadigar olacak hissine kapıldım ben elifli sahnelerin azalmasıda bu düşüncemi destekliyor..italya işininde sanıldıgından hızlı hallolması demek ömerin elifi bırakıp mecburen italyaya gitmesi demek oluyo iyice yanlız kalacak:(sezon finalinde filizle yılmazz evlenirken elif bu haberi alacak ve erken doğum yapacak artık koca bir yaz bekleyelimki elifie e olacak diyeee:icon_cry:

barbiee
10-06-06, 10:01
Merak etme ben iş taksimini yaptım sen ütü de iddialısın anlaşılan o departmanda sen görevli olursun.Bulaşık işinin hakkını barbiee verir.Ihlamurlarfanatiği ve tubi camlarda başarılı olurlar şüphesiz.Forever_bim bahçe işleriyle ilgilenir.Ben her zamanki gibi en zor işi kendi üzerime aldım.Siz iş yaparken bende Ömer'le sohbet ederim.Yani çok yorulacağım ama sizin için biraz fedakarlıkta bulunayım nolcak:)Haa bu arada Kurdoglu boş mu duracak tabi ki hayır ben Ömer'le sohbet ederken şu büyük tüylerivar ya onları sallayacak eee sıcak yüzünden muhabbetimize zarar gelmesin:)

oo bakıyorum da €sperenza cım işin en zor olan kısmını sen almışsın bizim için yaptığın fedekarlık çok büyük sana minnettar kalacağız emin ol..
yaa bu dizi artık benim sinirlerimi bozmaya başladı ben bir hafta boyunca ömer elif konuşması aralarında bir yakınlık beklerken bu senaristlerin yaptığına bakın yaa elifin sesini sadece deftere yazı yazarken birde sema ile konuşurken duyduk çoookkk sinirlendim ve kendi kendimi yedim diğer taraftan filiz doğru dürüst elifin yanına gitmiyor fahriyenin yanına bile daha sık gidiyor hastanede filiz elif sahnesi bile yapmadılar pes doğrusu..
ve o koca evin temizliğini bahçe işlerini herşeyide o kıza yaptırıyorlar herhalde çünkü başka kimse yok çalışan bu kadar da olmaz o kadar ihtişamlı evde en azından 2-3 kişi çalışabilirdi...
dizi ilk başlardaki kalitesini büyüsünü bence kaybetmeye başladı her ne kadar filiz yılmazı izleyenler varsa elif ile ömeri izlemek isteyen kitle de az değil lütfen senaristler biraz daha duyarlı olsun yaa yoksa ben sinirden kendi kendimi yiyicem tv başında...

barbiee
10-06-06, 10:12
kendi açımdan çok fazla keyif alarak izlediğim bir bölüm değildi.ya ne zaman toparlayacakar bu diziyi inanınki artık merak etmeye başladım.sabırsızlıkla bekldiğimiz dizi artık alışkanlık olduğu için zleeyebaşladığımız bir dizi oldu çıktı..ya biri bana söylerse sevinirim ömere elif yardımcı oyuncu filanmı.tamam iyi hoş filizle yılmaz aşkı işleniyo buna saygım var ama bütün olaayları onların üzerine kurgulamak ne derece doğru..biz elif yılmaz aşkını izlerkende filizi sık sık görüyorduk.elifle ömeri göstermemek niye..
bi kere olaların gelişme süreci çok sıradan olmuştu özellikle yılmazla filizin barışmaları çok güldüm ve herzamanki gibi ine herşey filizin istediği gibi oldu yine dört ayak üstüne düştü...dün kşam seyrettiğim filizde begendiğim tek nokta yılazdan af dilerkenki saflığıydı..onundıında annesiyle yaptığı tüm konuşmalar felaketti..tamam birini sevebilirsin aşık olabilirsin o kadarki gözün başka hiçbişeyi görmez ama yinede bu kadar bencilce davranasının annesiyle bu kadar saygısızca konuşmasının ister kabul edin ister etmeyin ben bu adama aşığım onunla evleneceğim tavırlarınız tepkileriniz umrumda değil hallerinin mantıklı bi açıklaması olamaz..senin üzerinde bu kadar emeği olan insanları senin üzülmenden incilmenden korkan insanları nasıl bu kadar hiçe sayarsın filiz tekiner?aslında yılmaz bu bölümde beklemediğim bir tepki verdi ben filize durumu açıklamak için elinden geleni yapa sanıyoum ama o kararı filize bıraktı ve bencede en iyisini yaptı iyi bölüm çıkarttı hakkında fazla yorum yapmıcam...fahriyeyle salih içinde çok üzüldüm ama bence cemil çok fazla sorun yaratmayacaktır sadece çocugunu görmek ister onun dışında yine çekip gidecektir...salihin yılmaza takıldığı sahnelere bayılıyorum zaten.çok içten çok samimi geliyor bana hani bazı arkadaşlar yazıyo ya en büyük en güzel aşk filizle yılmaz aşkı diye hayır efendim en büyük en yüce aşk salihin aşkı.gelelim ELİFİME ya nerdeyse dua ediyorum hadi elif çıksın hadi elif çıksın diye bu kadarmı olur yaa ömerin halinede çok üzülüyorum çaresizlik içinde resmen çökmüş doktorla konuşurken ne kadarda kötü görünüyordu hele doktora benimle konuşabilirsiniz önemli bişey mi var derken resmen içim parçalandı.bir adam bu kadar mı sever karısını bu kadar güzel bakar yaa canım ömerim hiç üzülmesini istemiyorum ama sanırım onu çok zr günler bekliyo..elifin elindeki o anı defteri beni akşam çok rahatsız etti herşeyi ona yazıyo kızıyla dertleşi bu çok güzel ama sanki son günlerini yaşayan bir annenin kızına bıraktığı bir yadigar olacak hissine kapıldım ben elifli sahnelerin azalmasıda bu düşüncemi destekliyor..italya işininde sanıldıgından hızlı hallolması demek ömerin elifi bırakıp mecburen italyaya gitmesi demek oluyo iyice yanlız kalacak:(sezon finalinde filizle yılmazz evlenirken elif bu haberi alacak ve erken doğum yapacak artık koca bir yaz bekleyelimki elifie e olacak diyeee:icon_cry:

evet arkadaşım dediklerinde haklısın filizin aşk gözünü belki tamamiyle kör etmiş olabilir ama ailesine bu kadarda karşı gelmemesi gerekiyor belki özel olacak ama bende çok sevdiğim bir insanı sırf ailem istemedi diye bırakmak zorunda kaldım ve bu kararımda asla pişman değilim çünkü aile herşeyden önce gelmeli filiz yılmazın yanında çok aciz gösteriyor kendini sanki dünya sadece yılmazın etrafında dönüyor filizin biraz daha mantıklı biraz daha yılmazı süründürmesini beklerdim dün yılmaz filizin gönlünü almak için hiçbir şey yapmadı o manken kızı yılmaz getirip gerçekleri o anlattırabilirdi ama yılmaz efendi çok bilmiş ya sanki dünyada ondan başka kimse yokmuş gibi kıza doğru dürüst gerçekleri bile anlatmaya çalışmadı birde benim anlamadığım yılmazı para çok değiştirmiş zamanında elife bir kıyafet yüzünden düğünü kıza zehir etmişti ama filizin giyimine kuşamına hiç birşey demiyor açıkçası filizin hastaneye geldiğinde ki o siyah elbiseyi ben iş için biraz abartılı buldum sanki gece elbisesi gibi ama bu ne yaman çelişkidir ki yılmaz ağzını açıp tek bir laf etmiyor anlaşılan para yılmaz ın karakterine de oldukça değiştirmiş...
gelelim elif'e o bence yılmaz a yaptıklarını fazlasıyla çekti ve iyi ki yılmazdan ayrılıp iyi ki ömer gibi onu çok seven ve değer veren biriyle evlenmiş bu dizide en çok seven salih ve ömer'dir bence diğerleri bana samimi gelmiyor...
bundan sonra tek istediğim elif inde ömere karşı sevgi ve aşk duyması ve bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesi bu diziden tek beklentim bu

oslemm
10-06-06, 10:17
ı.a. ben elif ve ömer için izliyorum.elif ve ömeri sahneleri yok dencek kadar azdı.Belki yılmaz-filiz hayranları bu bölümü sevmiş olabilirler ama ben bi elif-ömer hayranı olarak onlarıda izlemek istiyorum.
Benim anlayamadığım şu da var.Filiz fahriyeye bile eliften daha çok ilgileniyo.Elifin doğacak çocuğu filizin yeğeni ama hiç filiz-elif sahnelerini göremedik.Eski bölümlerde elif-filiz arkadaşlığı hep izlerdik.Filiz yılmazı ilk elife söylemişti.Bence senaristler biraz kendine gelsin.

barbiee
10-06-06, 10:20
ı.a. ben elif ve ömer için izliyorum.elif ve ömeri sahneleri yok dencek kadar azdı.Belki yılmaz-filiz hayranları bu bölümü sevmiş olabilirler ama ben bi elif-ömer hayranı olarak onlarıda izlemek istiyorum.
Benim anlayamadığım şu da var.Filiz fahriyeye bile eliften daha çok ilgileniyo.Elifin doğacak çocuğu filizin yeğeni ama hiç filiz-elif sahnelerini göremedik.Eski bölümlerde elif-filiz arkadaşlığı hep izlerdik.Filiz yılmazı ilk elife söylemişti.Bence senaristler biraz kendine gelsin.

valla bende sana katılıyorum dün mesela filiz fahriye nin çocuğuna bişey alırken kendi yeğenine de bişey alır sandım ama nerdee oysa ne kadar şirin olurdu yokkk yookkk bu senaryo işine bizim el atmamız lazım tubi bunların senaryosundan iş çıkmıyor...

fatalite
10-06-06, 10:37
bence de arkadaşlar...size aynen katılıorum...her dizide olduğu gibi bu dizide de senaryoo iyice saçma bir hal aldı...

GULBEYAZ76
10-06-06, 10:39
valla bende sana katılıyorum dün mesela filiz fahriye nin çocuğuna bişey alırken kendi yeğenine de bişey alır sandım ama nerdee oysa ne kadar şirin olurdu yokkk yookkk bu senaryo işine bizim el atmamız lazım tubi bunların senaryosundan iş çıkmıyor...
Sorma arkadaşım cananla filiz alışverişe beraber çıkalım fikir alışverişi yaparız falan dediler.
Ala ala birer parça kıyafet aldılar.
Bende onların şanına yakışır daha büyük yada anlamlı bir hediye bekledim.

Sagopa06
10-06-06, 10:47
Benim için orta şekerli bir bölümdü bu diziyi izlerken ya bana yada diziye senaryoya bi haller oldu ya ben bütün hafta büyük bir heyecanla telaşla bölümü beklerken son haftalarda hayal kırıklığına uyğruyorum.Tamam yılmaz filiz aşkı dolu dizgin devam ediyor biz (ben) haftalardır bu aşkı izlemek istiyorduk ve oldu ama birşyeler eksik gibi yada çok fala mantık hataları var ...
beni doyurmuyor açıkçası .
Final hariç ikinci reklama kadar güzeldi .Manken kıza helal olsun ne diyiim hiçde umduğumuz gibi değilmiş böyle olması da çok ii oldu uzatmalarının hiçbir mantığı yoktuı doğrusu.Yanlız benim dikkatimi bir şey çekti,ve bunuda belirtmeyi kendime görev bildim :) filiz otelde ki durumu yanlış anladı değilmi,hangi bayan olsa aynen o durumu yanlış anlardı (bana göre bir çok bayan.) üstelik yeni başlayan bir ilişkiniz var her nakdar kör kütük aşıksanızda size geçmişte acı yaşatmış güvensizlik vermiş bir erkek var karşınızda otel odasındaki durumda çantanızı hızla alıp koşarak ağlayarak odadan çıkmanız hatta karşınızdakji erkeğe ağzınıza geleni saymanız bence bence çok normal aldatılma pozisyonu... neyse çok uzattım sözün kısası evet ben yılmazcığım yılmaz fanatiğiyim ama bu durum sonrasında Filize çok şaşırması kızması hayır efendim ne özür diliycem ben suçlumuyum tavırları acayip uyuz etti beni yani objektif bakmadan edemiycem bu olaya.Yani ailece sinir olduk o dakka yılmaza yaa şuna bak dedim kızcağızın seni deli gibi sevmekten aşık olmaktan başka hiçbir suçu yok Yılamzın ağzının içine bakıyor filiz bunuda akşam yolda yürüken filizin özür sahnesinde çok iyi gördüm '' Kendimi sana nasıl affettirebilir'' sanırım böyle bir replikti. Yaaa tamam yılmaz filize seviyor bundan hiç şüphem yok ama dizi karakterinden çok uzak çok gerçekçi geldi bana (ne tuhaf dimi.) valla kusura bakmayın ama bu erkeler (yani benim eşim diyeyim.) böyle hem suçlu hem güzçlü. :) neyse ben bu konuyu çok uzatmıyayım,kurdoğlu şimdi karşı atağa geçer eminim :)
OLMADI YILMAZ OLMADI !!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_evil

Bazı mantık hataları vardı sanırım Filiz otelden çıkarken ve evine gittiğinde odasındayken hatta hava güpegündüzdü yani güneş bile batmamış gibiydi.Hemen akabinde yılmaz arabasına bindi ve saat oldukça geç di karanlıktı .... birden dikkatimi çekti.

anny
10-06-06, 10:49
bence de arkadaşlar...size aynen katılıorum...her dizide olduğu gibi bu dizide de senaryoo iyice saçma bir hal aldı...

o kadar da degil bence..sezon finalinde bu düşüncelerimiz degisecek diye tahmin ediyorum..filiz&yılmaz,elif&ömer cephesinde güzel gelişmeler olur belki belli olmaz..

Sagopa06
10-06-06, 10:58
Dikkatimi çeken bir başak unsur (mantık hatası ) :) fahriye hasatane odasında Salih yanında Yılmazlarda dışarıda bekliyorlar salih işe gideyim erken gelirim dedive çıktı çıkar çıkmaz arkasından Cemil girdi odaya yani karşılaşmadılar en azından onu gösterebilirlerdi tamam çok önemli değil ama ban tiyatro sahnesi gibi geldi perde açılıyor biri sahneye çıkıyor ve arkasındna diğeri :img-elvis :img-elvis
Yaa birşey daha var eyy ne çok memnuniyetsizliğim olmuş bu bölüm Canan hn ve Filiz bebeğe birşeyler almamışlarya birlikte gittiler bende deim acaba ne alıcaklar ala ala (o kadar zenginler ) bir parca elbise pantolon aldılar valla onada çok şaşrıdı evdekiler aynı anda ayyyyyyyy bunalrı mı aldıalr dedik :)

Elifi gerçekten bende özledim yaaa saçı bantlı hali zaten çok hoş oluyor onu daha fazla görmek istityorum bende çokğu elif çi arkadaşlarım gibi yanlız yine bir şey var Sema ya da çok uyuz oldum tama ok şeker kadın da çok boşboğaz yaa hamile bir kadına öle fahriyeyle ilgili hoş olmayan bir olayı sanki ballandıra ballandıra anlattı farkında olmadan maksat dedikodu olsun diye belki.

Sanırım ben bu bölümü Filiz ve Yılmaz barışmaları hariç beğenmedim (Filiz o sahnede çok sempatik çok masumdu ayyyyyy ne öok seviyor yılmazı yaa.)

si_nice
10-06-06, 11:18
hele manken kızın anında u dönüşü yapmasıda ayrı bir saçmalıktı bir anda iyilik meleği kesildi başımızaa yılmzaında ikide bir gidipte ona buna hava yapması iyiden iyiye sinirimi bozuyo murata hesap sorarkenki halini hiç begenmedim gerçi muratta az degil gizli bir aşıknmı war diyip yılmazın sesini kesti ama:)

ihlamurlarfanatigi
10-06-06, 11:22
arkadaslar ben bu bölümde yine ön yargili olmanin nekadar kötü birsey oldugunu anladim...ben simdi kendi adima konusuyorum....gecen hafta manken kiza cok sinir olmustum, valla öldüresim geliyordu..bu hafta anladimki ön yargili olmak cok kötü birsey....kizin bosuna günahini almisim valla...bidaha gelecek bölümü izlemeden hicbirsey demicem valla...kizada helal olsun valla, harbi kizimis ;)..!!

barbiee
10-06-06, 11:23
Dikkatimi çeken bir başak unsur (mantık hatası ) :) fahriye hasatane odasında Salih yanında Yılmazlarda dışarıda bekliyorlar salih işe gideyim erken gelirim dedive çıktı çıkar çıkmaz arkasından Cemil girdi odaya yani karşılaşmadılar en azından onu gösterebilirlerdi tamam çok önemli değil ama ban tiyatro sahnesi gibi geldi perde açılıyor biri sahneye çıkıyor ve arkasındna diğeri :img-elvis :img-elvis
Yaa birşey daha var eyy ne çok memnuniyetsizliğim olmuş bu bölüm Canan hn ve Filiz bebeğe birşeyler almamışlarya birlikte gittiler bende deim acaba ne alıcaklar ala ala (o kadar zenginler ) bir parca elbise pantolon aldılar valla onada çok şaşrıdı evdekiler aynı anda ayyyyyyyy bunalrı mı aldıalr dedik :)

Elifi gerçekten bende özledim yaaa saçı bantlı hali zaten çok hoş oluyor onu daha fazla görmek istityorum bende çokğu elif çi arkadaşlarım gibi yanlız yine bir şey var Sema ya da çok uyuz oldum tama ok şeker kadın da çok boşboğaz yaa hamile bir kadına öle fahriyeyle ilgili hoş olmayan bir olayı sanki ballandıra ballandıra anlattı farkında olmadan maksat dedikodu olsun diye belki.

Sanırım ben bu bölümü Filiz ve Yılmaz barışmaları hariç beğenmedim (Filiz o sahnede çok sempatik çok masumdu ayyyyyy ne öok seviyor yılmazı yaa.)

ya sorma kıyafet konusunda annem bile şaşırdı koskoca filiz tekiner ve canan hanım bi tişört bi pantalon alıp çıktılar çok güldüm yani :)

sinem*
10-06-06, 11:26
sizde hemen yargılamayın onlar daha neler alır öylesine almışlardır daha altın takarlar

barbiee
10-06-06, 11:34
birde benim anlamadığım hep böyle olur zaten şoför durumu kemale anlatsa kemalde meral i oyuna getirse daha iyi olmaz mıydı ama yok illa senaryoyu uzatacaklar eğer o el şoför ün eli ise kemal neden o kadar şaşırdı ki birde o adamlar sinemada ne yapabilirler çok merak ediyorum ama şimdi ki hedef kesinlikle canan hanım diye düşünüyorum ben

ihlamurlarfanatigi
10-06-06, 11:36
evt bencede canan hanim cünkü hatirliyorsaniz eskiden bi kere meral canan hanimi ziyarete gitmisti silahida vardi yanina ama o gün birsey yapmamist ben ozamanlari birseyler yapar diyordum ama heralde simdi birseyler yapacak...!! ama canan hanima bi zarar gelirse meralin vah haline, kemal beyden cekecegi var..!!

si_nice
10-06-06, 11:51
birde benim anlamadığım hep böyle olur zaten şoför durumu kemale anlatsa kemalde meral i oyuna getirse daha iyi olmaz mıydı ama yok illa senaryoyu uzatacaklar eğer o el şoför ün eli ise kemal neden o kadar şaşırdı ki birde o adamlar sinemada ne yapabilirler çok merak ediyorum ama şimdi ki hedef kesinlikle canan hanım diye düşünüyorum ben
ewet bende adamın şoför oldugunu düşünmüyorum öyle olsa gerçekten kemal beyin yüzü öyle olmazdı çok şaşkındı..bende zarar vermek istediginin canan hanım oldugunu düşünüyorum bide eliften çok merali görmek iyiden iyiye sinirimi bozuyu

gülpembe
10-06-06, 12:11
Dünkü bölüm bana çok kısa geldi,nedendir bilinmez ama sanki ben daha çok şey bekliyordum bu bölümden.
Öncelikle Yılmaz ve Filiz'in barışmasına çok sevindim(gerçi ikisi de birbirini anlamamakta ısrar ettiler ama...)O manken kıza geçen bölüm sinir olmuştum ama bu bölüm ne kadar dürüst bir kız olduğunu anladım hatta sevdim(ama hala sesine takmış durumdayım)
Bu arada Murat'a zaten gıcık oluyordum.Bu bölümde ikiye katlandı.Sinir şey.Ama Filiz ağzının payını verdi,iyi de oldu.
Yılmaz'ın Eda'da ısrar etmesi Filiz'in moralini daha da bozmasına rağmen ben o tartışma sahnesini sevdim(açıklama yap-yapmam gerekmiyor falan).Bende bir tuhafım galiba kim kavga sever ki...(ama Filiz ve Yılmaz'ın tartışmaları bile güzel)
Yılmaz ve Filiz'in barışma sahnesinde Yılmaz'ın söyledikleri çok hoşuma gitti.İşte burda sviyorum dedin mi iş biter gibisinden.
Elif ve Ömer sahnelerinin az olmasını ben de istemiyorum ama hastane dolayısıyla hak veriyorum(senaristlere).Elbette Elif ve Ömer'in bol olduğu sahneler gelicek.Sonuçta onlar 4 başroller(biz bunlara kare as'da diye biliriz)
Elif'in babasını hapisten çıkmasına çok sevindim.Bu Elif için iyi olacak(Morali açısından)
Fahriye ve Salih en mutlu olacakları gün neyle karşılaştılar.Onlar adına çok üzülüyorum.Umarım Cemil sorun çıkarmaz.Salih'i artık üzmesinler yaaa
Salih'in en sevdiğim yönlerinden biri Yılmaz ile olan diyalogları.Adam resmen öldürüyor beni(tabi gülmekten)Filiz ile Yılmaz kavga etmişler adam dalga geçiyor.Alem adam şu Salih ve ben O'nun bu hallerini çok seviyorum.Şu başında ki sorun geçsin.Tekrar eski haline döner umarım.
Meral'in ne yapacağını çok merak ediyordum,galiba Canan'ı kaçırmayı planlıyor(bunu nerden anladın derseniz;Kemal'in en değerli şeyini elinden alacağım diyordu o esnada Canan'ı göstersier)
Yalnız şoför konusuna bende takmış bulunuyorum.O ne mantıksızlıktır Yarabbim.Hayır,yani şoförü takip ettiriyorsun da Kemal'in nereye gideceğini neden bilemiyorsun.Sonuçta Kemal'i gedeceği yere şoförü götürüyor e adamı takip ettirdiğine göre nereye geideceğini de bilirsin dimi ama.
O son sahneye gelince bence de O el Meral'in adamını eliydi.Bakalım haftaya neler olacak.Neyse benden şimdilik bu kadar.
Hoşçakalın...

cemotara
10-06-06, 12:34
ben bu bölümde geçen bölümlere göre pek keyif alamadım ama yinede güzeldi flizle yılmaz sahnelerine bayıldım çok güzeldi barışmaları çok güzeldi salih ve fahriyede çok üzüldüm ama cemil sorun yapmaz gibime geliyor zaten salihle evlenip mutlu olsun diye gitti murat ise tam bir gıcık ama filizde haddini hemen bildirdi ömerle elife gelince nerdeyse hiç seslerini duyamadık inşallah şu hastane sahneleri biter bana gına geldi elifi öyle hastane köşelerinde görmek bence elif hatasının bedelini fazlasıyla ödedi yeter bu kadar artık oda çok mutlu olsun ama senaristler mutlu yapmamak için elinden geleni yapıyorlar ve son sahneden hiçbirşey anlamadım orda neler olacak çok merak ediyorum ama benim açımdan güzel bir bölümdü çünkü filiz ve yılmaz sahneleri harikaydı kavgaları bile çok tatlıydı bu arada handan hanımı hiç sevmiyorum kızını seven öyle yapmaz kızı okadar gözyaşı döktü kahroldu ama hemen yanından ayrıldıktan sonra sinsize gülmesi ve muratı araması ve gülmeleri sinirim bozdu bu arada haftaya sezon finalimi eğer sezon finaliyse kesinlikle evlilik var haftaya ama ben mutlu bir final değilde mutsuz final yapacaklar bence meral nikahı basıp filizi vurur veya kaçırır gibime geliyor neyse haftayı sabırsızlıkla bekliyorum bence muhteşem final olacak ondan sonra üç ay çatlarız artık

havincim
10-06-06, 12:43
biçok kişi dünkü bölümü beğenmemiş galiba ama ben beğendim
gülpembe benimde oradaki kavga nedendir bilmem hoşuma gitti -sesini duymak sinirimi bozuyor,-benimde tık diye kapanan telefonlar sinirimi bozuyor falan:)çok güldüm ben bu sahnede:)
yılmazın mahallede filize söylediği sözler çok hoştu
acaba bu sezon evlenirler mi?ayrıca şu bebek konusunun çok üstünde durdular gibi geldi bana yani kemal beyin karısı(adını unuttum kusura bakmayın) çok üstüne gitti bu konunun yemekte de bunu söyleyince yılmaz ve filizin bakışmaları bi garipti...
neyse umarım şu edayı bir daha görmeyiz tamam iyilik yaptı iyi kızmış ama ben o sese daha fazla katlanamayacağım:fighting2 yürüyüşü de garip zaten:fighting2

şevval_83
10-06-06, 12:47
dün akşamki bölümü ben çok beğenmiştim ama yorumları okuyorum da bakıyorum nedense büyük bir çoğunluk beğenmemiş.gerçi bu bir zevk meselesi ama.bu memnuniyetsizlik nerden geliyor anlamıyorum.herşeye eleştirel bakılmış.hani dizinin keyfi çıkarılmıyor da sürekli eleştirmek için bir şeyler aranıyormuş gibime geldi.ıhlamurlar altında benim izlediğim en güzel dizi ve takdir edilmeyi çok hakettiğini düşünüyorum.hele ki şu an yayında olan dizilerdeki saçmalıkları düşünürsek ıhlamurlar altındanın farkı ortaya çıkıyor.yok canan hanımla filiz çok küçük birer hediye almışlarmış işte olur mu öyle şey falan ne kadar basit bir konu.burda önemli olan bu konuyu düşünülmüş olması hediyenin küçüğü ve büyüyüğü önemli değildir herhalde hem ne yani zenginliklerini mi ispatlamaları lazımdı...(gövde gösterisi misali)bu dizi her oyuncusuyla güzel ve her bölümde konu gereği ağırlığı olacak kişiler muhakkak olacaktır.her neyse ben sadece bu diziyi çok seviyorum ve keyfini çıkartıyorum sadece bunu dile getirmeye çalıştım.herkese ii günler.(en güzel aşk FİLİZ YILMAZ aşkı:bunu demezsem olmazdı:)

GÜL GÜZELİ
10-06-06, 13:17
slm arkadaşlar galiba dünkü bölümü begenmeyen arkadaşlarımız var saygı duyuyorum yanlış anlamasınlar begenmek zorunda degiller ama ben tam tersine çok begendim çok hoş bi bölümdü özellıkle edanın yaptıgı çok güzel bişeydi filizi çagırıp gerçegi anlattı bundan kendine pay çıkarabilirdi yılmaza yaklaşabilmek için bunu degerlendirebilirdi ama o yapmadı bende dedilen gibi bi kız degil o çok hoş biri ama aarkadaşın dedigi gibi yürüyüşü bi garip birazda zayıf oldugu için yakışmıyo bu bölümde en güzelleride yılmaz ve filizdi yılmazların mahallede yaptıkları konuşma duymaya degerdi dogrusu yılmazın filizi bu kadar sevdigini bilmek çok güzel gerçi arada aklı elife kayılıyo ama artık filize aşık olsun o kadar da salih ve eşine üzüldüm eski eş çıkınca ortaya işler zorlaştı şimdi salıh rahatlıkla bbegi filan sevemicek onu hep zorunda kalıcak yazık yaa salihee elifin babasının hastaneye geldigi sahnede çok güzeldi kızını büyük bi hasretle seyretmesi yokmuydu bayıldım yaa ben çok sevdm bu bölümü bence çok hoştuuu arkadaşlarr:):):)

Sagopa06
10-06-06, 13:22
sizde hemen yargılamayın onlar daha neler alır öylesine almışlardır daha altın takarlar

Sinem bende hastane odasındayken bi çeyrek takıcaklar diye düşündüm hatta emindim ama olmadı neyse dedik dışarı çıktıklarında en azından düşünüdler ellerinin boş gittiklerini aaaaaaaaaaaaa bide ne görelim pantolon - t-shiırt ilginç ve de komik geldi :)

£speranza
10-06-06, 13:30
Benim için orta şekerli bir bölümdü bu diziyi izlerken ya bana yada diziye senaryoya bi haller oldu ya ben bütün hafta büyük bir heyecanla telaşla bölümü beklerken son haftalarda hayal kırıklığına uyğruyorum.Tamam yılmaz filiz aşkı dolu dizgin devam ediyor biz (ben) haftalardır bu aşkı izlemek istiyorduk ve oldu ama birşyeler eksik gibi yada çok fala mantık hataları var ...
beni doyurmuyor açıkçası .
Final hariç ikinci reklama kadar güzeldi .Manken kıza helal olsun ne diyiim hiçde umduğumuz gibi değilmiş böyle olması da çok ii oldu uzatmalarının hiçbir mantığı yoktuı doğrusu.Yanlız benim dikkatimi bir şey çekti,ve bunuda belirtmeyi kendime görev bildim :) filiz otelde ki durumu yanlış anladı değilmi,hangi bayan olsa aynen o durumu yanlış anlardı (bana göre bir çok bayan.) üstelik yeni başlayan bir ilişkiniz var her nakdar kör kütük aşıksanızda size geçmişte acı yaşatmış güvensizlik vermiş bir erkek var karşınızda otel odasındaki durumda çantanızı hızla alıp koşarak ağlayarak odadan çıkmanız hatta karşınızdakji erkeğe ağzınıza geleni saymanız bence bence çok normal aldatılma pozisyonu... neyse çok uzattım sözün kısası evet ben yılmazcığım yılmaz fanatiğiyim ama bu durum sonrasında Filize çok şaşırması kızması hayır efendim ne özür diliycem ben suçlumuyum tavırları acayip uyuz etti beni yani objektif bakmadan edemiycem bu olaya.Yani ailece sinir olduk o dakka yılmaza yaa şuna bak dedim kızcağızın seni deli gibi sevmekten aşık olmaktan başka hiçbir suçu yok Yılamzın ağzının içine bakıyor filiz bunuda akşam yolda yürüken filizin özür sahnesinde çok iyi gördüm '' Kendimi sana nasıl affettirebilir'' sanırım böyle bir replikti. Yaaa tamam yılmaz filize seviyor bundan hiç şüphem yok ama dizi karakterinden çok uzak çok gerçekçi geldi bana (ne tuhaf dimi.) valla kusura bakmayın ama bu erkeler (yani benim eşim diyeyim.) böyle hem suçlu hem güzçlü. :) neyse ben bu konuyu çok uzatmıyayım,kurdoğlu şimdi karşı atağa geçer eminim :)
OLMADI YILMAZ OLMADI !!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_evil

Bazı mantık hataları vardı sanırım Filiz otelden çıkarken ve evine gittiğinde odasındayken hatta hava güpegündüzdü yani güneş bile batmamış gibiydi.Hemen akabinde yılmaz arabasına bindi ve saat oldukça geç di karanlıktı .... birden dikkatimi çekti.
Ya bunu Filiz'in kendini suçlu hissedip Yılmaz Efendinin kasım kasım kasıldığı sahnelerle alakalı bir şeyler bende yazacaktım ama şimdi muhalefet etmeyeyim dedim ama madem sen konuyu açtın bende içimi dökeyim.

Yılmaz&Filiz ilşikisi başladığından beri Filiz'in yaptığı tek hata bu.Hatta hata bile sayılmayacak bir tepki.Yılmaz Bey ne bekliyor acaba yaptığı onca şeyden sonra körkütük aşkın yanında birde körkütük güven mi?Çok komik gerçekten.Filiz yaptığı ufacık hata yüzünden ne kadar mahcuptu Yılmaz karşısında ama Yılmaz, Elif hadisesi ortaya çıktığında bile bu denli mahcup değildi Filiz'le konuşurken.Hatta Filiz kadar bile özür dilememişti o zaman.Özür dileyeceği yerde kendini haklı gösterme telaşına düşmüş, yaptıklarının haklı(!) gerekçelerini sıralamaya başlamıştı.Zaten bende kendimi o sahnelerden sonra kaybedip ağzıma ne gelirse söylemiştim ama senarist ablalar doğru dürüst laf bile ettirmemişlerdi Filiz'e.

Yani sözün özü; Yılmaz Bey yine haksızdı ama yine kazandı.Her zamanki gibi.Bu dizide adalet ters yöne işliyor malesef:icon_evil

Sagopa06
10-06-06, 13:37
Ya bunu Filiz'in kendini suçlu hissedip Yılmaz Efendinin kasım kasım kasıldığı sahnelerle alakalı bir şeyler bende yazacaktım ama şimdi muhalefet etmeyeyim dedim ama madem sen konuyu açtın bende içimi dökeyim.

Yılmaz&Filiz ilşikisi başladığından beri Filiz'in yaptığı tek hata bu.Hatta hata bile sayılmayacak bir tepki.Yılmaz Bey ne bekliyor acaba yaptığı onca şeyden sonra körkütük aşkın yanında birde körkütük güven mi?Çok komik gerçekten.Filiz yaptığı ufacık hata yüzünden ne kadar mahcuptu Yılmaz karşısında ama Yılmaz, Elif hadisesi ortaya çıktığında bile bu denli mahcup değildi Filiz'le konuşurken.Hatta Filiz kadar bile özür dilememişti o zaman.Özür dileyeceği yerde kendini haklı gösterme telaşına düşmüş, yaptıklarının haklı(!) gerekçelerini sıralamaya başlamıştı.Zaten bende kendimi o sahnelerden sonra kaybedip ağzıma ne gelirse söylemiştim ama senarist ablalar doğru dürüst laf bile ettirmemişlerdi Filiz'e.

Yani sözün özü; Yılmaz Bey yine haksızdı ama yine kazandı.Her zamanki gibi.Bu dizide adalet ters yöne işliyor malesef:icon_evil

Valla bizi dokuz köy den kovsalarda dediğim gibi ben yılmazın dünkü tavrından fazlasıyla rahatsız oldum kızdım gıcık oldum bir bayan olarak.Hernekdar da yılmazcı olsamda onu eleştirmekten şuan hiçte rahatsız değilim çünkü bunu bana göre hak etti.Hayretler içinde izledim kızcağız ezilip büzüldü mahçup oldu Esperanza senin de dediğin gibi Yılmaz bile Elif hadisesinde bu kadar mahçup olmamıştı.O sahnede direk şu söz aklıma geldi ''Suçlu suçsusun Yüreğini yararmış'' Bilmiyorum yaa ben Yılamzdan çok daha farklı şeyler bekliyorum aşkda coşku vardır bu coşku yılmazda sanırım yeteri kadar yok.Elifteki varoşların mahalle çocuğunu bekliyorum belkide .Kendi si Filize ben bu mahallenin çoçuğum ona göre gibi bir kelime sarf etti ama sadece lafta gbi geldi bana.(Valla Yılmaza haksızlık yaptığımı düşünen arkadaşlar şimdiden özür .) ama hiç bu kadar açık olmamıştım fikirlerimden bunuda belirtiyim. :)

SİDAL86_FB
10-06-06, 13:39
bencede filizin o mahcupluğu çok sinir bozucuydu...yılmazın okadar sakin durması hiç hoş değildi..insan bir açıklama falan yapar..nerdeee....yani eda olmazsa filiz hiç bişey öğrenemiycek öyyyyleee sürümcemede kalıcaktı olay...filize çok içim yandı ya...seni kaybetmekten çok korktum falan dedi ahhhh yazık dedim içimden..dallama (afedersiniz) murata ağzının payını verdi filiz ohhhh iyi oldu sinir kıl kuyruk....

_CALIKUSU_
10-06-06, 13:48
Sinem bende hastane odasındayken bi çeyrek takıcaklar diye düşündüm hatta emindim ama olmadı neyse dedik dışarı çıktıklarında en azından düşünüdler ellerinin boş gittiklerini aaaaaaaaaaaaa bide ne görelim pantolon - t-shiırt ilginç ve de komik geldi :)

demek bu kiyafet alma isini komik bulan bir tek ben degilim. Ya kiyafetten bol ne var, o kadar zenginsiniz bi ceyrek bile takamadilar. Fahriye evdede diker o kiyafetleri, biraz garip kacti o sahne, neyse.....

forever_bim
10-06-06, 13:51
Dün aksam yedigim bulgur köftesinden ve de dizinin sinir bozuculugundan ötürü tansiyonum yükseldi. Sag gözüm kanla kaplandı basım catlıyordu ve de allahtan evde tansiyon hapı varmıs ictim ve de ikide kendime gelebildim.

Bölüme gelince Bülent İnal döktürdü oyunculuk olarak ama bölüm cok kötüydü. Sinan Tuzcu ve Özge Borakı mumla aradık. Ne yapalım dizinin yeni dörtlü basrolü Yılmaz Filiz Meral ve de Kemal.

Ben Elifi ve Ömeri istiyorum. Dizi artık rayından cıktı. İzledigim dizinin en kotu bolumuydu. Baslarda dizinin esas kızı Elifken simdi manken kız daha cok görünür oldu. Dizi senaryo acısından S.O.S veriyor. Yılmazın masum oldugunu bildigim kadar Eda olayında Filize karsı kendini begenmis oldugunu da biliyorum. Dizimi geri istiyorum. Mümkünse Elif ve Ömerle birlikte.......

Sagopa06
10-06-06, 13:54
bencede filizin o mahcupluğu çok sinir bozucuydu...yılmazın okadar sakin durması hiç hoş değildi..insan bir açıklama falan yapar..nerdeee....yani eda olmazsa filiz hiç bişey öğrenemiycek öyyyyleee sürümcemede kalıcaktı olay...filize çok içim yandı ya...seni kaybetmekten çok korktum falan dedi ahhhh yazık dedim içimden..dallama (afedersiniz) murata ağzının payını verdi filiz ohhhh iyi oldu sinir kıl kuyruk....

Şirketteyken hani toplantıda Yılmaz Filize inat olsun diye model için edayı seçti sonrda da filiz odasına gitti ve arkasından Yılmaz bi hışımla girdiya odaya .Ordada acayip sinir oldum ''Çok merak ediyorsan öğrenirsin '' ''Sana bi açıklama yaparsam namerdim'' ne bu ya şimdi biz yani bu duruma kızan arkadaşlar çok hassasmıyız acaba sanırım öle çok garip ve kabaca geldi bana Yılmazın hiçbir hareketini konuşmasını bu kadar eleştirdiğpimi hatırlamıyorum ama dün çok dolmuşum ve sürekli bu sahnelrede kendimi düşündüm bana yapılsa aynı şey aynı tavır ben nasıl tepki veriridim Filiz gibi tamam aşkım özür dilerim diyip masup ve mahçup sevgilime sarılıp ben eşşeklik ettim dermiydim.Cevabını vermiyim de AŞK işte deyip geçeyim bari... :img-elvis

_CALIKUSU_
10-06-06, 13:59
bana kalirsa haftaya sezon finali. Finali, Filizle Yilmazin evliliyle vede Elifn sancilanmasiyla bitirecekler. Ikinci sezon boyunca Filizle Yilmazin evliyken karsilasacaklari zorluklari ve Elifin bebek olayiyla izleyecegiz. Sezon finalinden umutluyum. Düsünsenize Elif tam Filizle Yilmazin evlendigi dakikalarda üzüntüden sancilaniyor, onu doguma aliyorlar acilen. Seneye kadarda herkesin aklinda bu soru isarteleri olusuyor:
Bebek yasayacakmi?
Elife birsey olacakmi?
Yilamz&Filiz cephesinde neler olacak?
Mutlu olacaklarmi?

Valla ben umutluyum, seneye Elfi simdi oldugundan daha ön planda olacak. Bundan kimsenin süphesi olmasn.

£speranza
10-06-06, 14:01
Dün aksam yedigim bulgur köftesinden ve de dizinin sinir bozuculugundan ötürü tansiyonum yükseldi. Sag gözüm kanla kaplandı basım catlıyordu ve de allahtan evde tansiyon hapı varmıs ictim ve de ikide kendime gelebildim.

Bölüme gelince Bülent İnal döktürdü oyunculuk olarak ama bölüm cok kötüydü. Sinan Tuzcu ve Özge Borakı mumla aradık. Ne yapalım dizinin yeni dörtlü basrolü Yılmaz Filiz Meral ve de Kemal.

Ben Elifi ve Ömeri istiyorum. Dizi artık rayından cıktı. İzledigim dizinin en kotu bolumuydu. Baslarda dizinin esas kızı Elifken simdi manken kız daha cok görünür oldu. Dizi senaryo acısından S.O.S veriyor. Yılmazın masum oldugunu bildigim kadar Eda olayında Filize karsı kendini begenmis oldugunu da biliyorum. Dizimi geri istiyorum. Mümkünse Elif ve Ömerle birlikte.......
Öncelikle geçmiş olsun forever_bim.Ama söyleyecek iki çif lafım olacak, öyle kendini hasta edecek kadar yemek ye, sonra da dolapta bulduğun ilk hapı iç oldu sonrasında ne var boğaz köprüsündan atlamak mı?Dikkat et kendine ya şurda kaç kişi var ÖMer sever fire veremeyiz:)

Bu arada yine benzer şeyler yazmışız bu bir klasik artık:)Altına imza

forever_bim
10-06-06, 14:01
Reytinglerde yuzde 7ye dustuk. bu gidisle zaten ikinci sezonda havamızı alacagız. Benım anlamadıgım Nilgun Önes gibi bir senaritin nasıl bu kadar yavan bir bölüm yazabildigidir. Ki kendisi zamanında İkinci Bahar dizisinin senaristlerindendi. Analayamıyorum. Böyle devam etsinler dizinin raflara dogru olan yolculugu hızlanacaktır. Sen kalkıp diziyi tasıyan dört isimden ikisini en kenara atarsan tabii ki dizin izlenmez. Reyting raporları izleyicinin Elif ve Ömeri de istedigini gösteriyor. Sonuna kadar Elif ve de sonuna kadar Ömer. Sabırla beklemeye devam.....:fighting2 :fighting2 :fighting2

£speranza
10-06-06, 14:04
Şirketteyken hani toplantıda Yılmaz Filize inat olsun diye model için edayı seçti sonrda da filiz odasına gitti ve arkasından Yılmaz bi hışımla girdiya odaya .Ordada acayip sinir oldum ''Çok merak ediyorsan öğrenirsin '' ''Sana bi açıklama yaparsam namerdim'' ne bu ya şimdi biz yani bu duruma kızan arkadaşlar çok hassasmıyız acaba sanırım öle çok garip ve kabaca geldi bana Yılmazın hiçbir hareketini konuşmasını bu kadar eleştirdiğpimi hatırlamıyorum ama dün çok dolmuşum ve sürekli bu sahnelrede kendimi düşündüm bana yapılsa aynı şey aynı tavır ben nasıl tepki veriridim Filiz gibi tamam aşkım özür dilerim diyip masup ve mahçup sevgilime sarılıp ben eşşeklik ettim dermiydim.Cevabını vermiyim de AŞK işte deyip geçeyim bari... :img-elvis
Ben kendi adıma cevap vereyim.Bana bu tavırla yaklaşan böyle bir adama haksız dahi olsam hatta aşkımdan ölsem gidip "özür dilerim,ben eşşeklik ettim"demem.Ayrıca eşşeklik etme konusunda Filiz Yılmaz'ın yanında ancak staj yapabilir.Af edersiniz ama gerçek bu..

forever_bim
10-06-06, 14:05
Öncelikle geçmiş olsun forever_bim.Ama söyleyecek iki çif lafım olacak, öyle kendini hasta edecek kadar yemek ye, sonra da dolapta bulduğun ilk hapı iç oldu sonrasında ne var boğaz köprüsündan atlamak mı?Dikkat et kendine ya şurda kaç kişi var ÖMer sever fire veremeyiz:)

Bu arada yine benzer şeyler yazmışız bu bir klasik artık:)Altına imza

Tansiyon hapını zaten daha önceden doktorum vermisti. 15 gün önce falan. Arada bir cıkıyor böyle.Bir an icin ölüyorum sandım. Sabah ise hicbirsey olmamıs gibi kalktım. Ve iki saatimi bu diziye mi ayırdım diye hayıflandım....ÖFFFFFFFFFFF.

Sagopa06
10-06-06, 14:06
_CALIKUSU_ bende senin gibi düşünüyorum sezon finalini.Şu kesin gibi geliyor Elif fenalaşır ölüm tehlikesi vardır bunu belirtirlerki aklımızda soru işaretleri kalsın Filiz ve Yılmazın en mutlu dakikalarında Elif sancı çekiyor ameliyata alınıyor olabilir.Seneye devamındada Filiz ve Yılmaz öle kolay evlenemeyebilirler aklıma sürekli bişeyler geliyor aslında ne biliyim önlerine çıkacak engelller aileler değilde başak şeyşer hiç umulmadık şeyler olabilir.Aile engeli biraz klişe gibi şuan için en önemli faktör bu gözüksede,Yılmaz ve Filiz yetişkin yaşları büyükçe insanlar yani akıl baki onalrın önüne ne kadar taş koyabilirlerki ..
Erol bey çıkıp beni çiğnemeden Yılmazla evlenemzsin falan mı diycek... neyse izliyip görücez artık.Eminim çok heyacanlı bitiricekler sezon sonunu bende umutluyum.

£speranza
10-06-06, 14:12
Ya sorma gerçi ben ne izlediğimi anlamadım pek Büyük Yalan'nın gazabına uğradık.Tüm orta yaş grubu(anneler, komşular falan) isyan edip Büyük Yalan'ı açtırdılar.Zaten bir şeyde kaçırmadım.Zaten Ömer yok eee izlenecek pek bir şey kalmıyor zaten.

Ben dizinin senaristini tanımıyorum ama cidden çok amatör gelmeye başladı bu aralar bana.Hatta senaristin bayan olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım.Hemcinslerinin duygu dünyalarından bu kadar habersiz,tüm bayan karakterleri pasifize eden, bu kadar erkek egemen yazan bir bayan bu da dizinin başka bir tuhaflığı...

Tansiyon konusu önemli ilaç almanı gerektirecek kadar ciddiyse dikkat etmen gerekir.Yani DİKKAT ET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cemotara
10-06-06, 14:22
sevgili fofever bim reytinglerin yüzde 7 lere düşmesinin sebebi hep söylüyorum elif yılmaz aşkını isteyenlerin çoğu diziyi izlemeyi bıraktı ve reytinglerde düşüz oldu ve geçen hafta baya yükselmişti bu hafta yine reytinler düşmüş ama filiz yılmaz aşkını okadar çok isteyen varki dizimiz totalde 3. a/b de 1. oldu eğer tersi olsaydı bu olaylardan sonra elif yılmaz aşkı olsaydı bu diziyi o zaman rafa kaldırırlardı hem totalde hem a/b de ilk beşe giremezdik onun için şu anda reytingler iyi çünkü elif yılmaz aşkını isteyenler artık diziyi izlemiyor ama sezon finalinde eminimki reytingler tavan yapacak

tvrehberi
10-06-06, 14:29
ben bu bölümü pek beğenmedim aslında.yılmazın filizin odasına dalıp açıklama yaparsam en adiyim gibi bi laf etmesi açıkçası beni çok üzdü ve sinir etti.çok kaba bi laftı bence.filizin de gidip eşeklik ettim diye ne istersen yaparım şeklindeki yalvarışı beni pes ettirdi.madem senaristler ortaya bi yanlış anlama hikayesi koyuyolar bu kadar çabuk da çözmesinler o zaman.insanları gereksiz yere geriyolar çünkü.her neyse ömerin de dizide bu kadar az gösterilmesine ben de uyuz olmaya başladım.yılmaz&filiz çiftini desteklesem de ömer-elif aşkını canı gönülden istediğim için onlara da biraz daha fazla ağırlık verilmesini burdan talep ediyorum.ayrıca bu sezon filiz ve yılmazın evlenmesi bana biraz zor geliyor.konuyu uzatırlar gibi.aslında ben de biraz öyle olmasını istiyorum.yoksa seneye nasıl devam ettirirler hikayeyi?kesin bimdeki gibi filiz de düşük yapar bunalıma girer vb.şeklinde sıradan ve ezberlenmiş hikayelere dönerler bu da beni üzer...

ihlamurlarfanatigi
10-06-06, 14:33
forever bim öncellikle cok cok gecmis olsun umarim simdi iysindir...seninde dedigin gibi biraz sabretmeniz lazim ömer elif sahneleri icin hatirliyorsaniz bi ara filiz yilmaz sahneleride cok azdi hep ömer elif sahneleri vardi bence gelecek sezonda ömer elif sahnelerini yilmaz filiz sahnelerinden daha cok görecegiz..!!!!

Sagopa06
10-06-06, 14:40
Forever_bim çok çok geçmiş olsun yani yaşın çok genç daha bu kadar erken tansiyon problemin olmasına şaşrıdım ve üzüldüm tabiki kendine dikkat et .bölümdede senin açından kaydedeğer birşey yoktu zaten sakın üzülme :) ben bile başak konular bekelre oldum Elif ve Ömer sahneleri izlemek istiyorum.Artık saniyelik gösterdikleri için insanı daraltıyor,Hastane sahneleri.

sinem*
10-06-06, 14:42
kim ne derse desin ben bu sahneyi çok sevdim,çok komiklerdi zaten filiz ve yılmaz tanıştıklarından beri böyle çekişmleri,tatlı tatlı atışmaları vardı
hem filiz dedi ya annesine bu işlerde akıl mantık alıyorda bir tek benim aklım mantığım almıyor gibisinden laflar söyledi ya işte dedim tüm davranışlarının nedeni
bu arada yeni okudum geçmiş olsun forever-bim ,bu forumu karantinaya almak gerekecek herhalde:img-grin2

ihlamurlarfanatigi
10-06-06, 14:45
sinem bend cok sevdim bu sahneyi filizin annesine verdigi cvp cok güzeldi akil mantik konusunda yani...valla cogu kisi begenmemis ama ben cok begendim gerci ben tüm bölümleri begeniyorum ne olursa olsun...!!

gümüş-ilayda
10-06-06, 14:53
bence çok güzel bir bölümdü yılmaz`ın yaptığı hiç kaba değildi bence eğer birisiyle evlenmeye karar verirsen ona güvenmelisin güven yoksa evlilik olmaz
açıklama bile yapmasına izin vermezsen hüküm vermemelisin.Yılmaz en doğrusunu yaptı hep erkekler yalvarmaz.Yılmaz ve filiz sahneleri hep olsun çok yakışıyorlar onları çok seviyorum

sinem*
10-06-06, 15:00
hem zaten filiz hatalıydı dinlemesi lazımdı,ama kızın yanlış anlaması için her türlü ortam hazırdı filiz hatasını anlayınca özür diledi böyle şeyler belki bizim hep erkeklerden beklememiz yüzünden olabilir,yılmaz olanları anlatmak istedi ama filiz açmadı,sonraki kavgaları süperdi ben onları hep didişirken görmek istiyorum valla çok tatlı oluyorlar

emre_11
10-06-06, 15:19
çok güzel bir bölümdü yılmaz da filiz de haklıydı.dargınlık uzun sürmedi allahtan yılmazın toplantıda eda için söyledikleri filizn sinir olması hoştu özellikler filizin odasına giriip sana hiçbir açıklama yapmayacağım filan demesi güzeldi bu bölümde en çok hoşuma giden sahnelerden biri filizn yılmazdan özür dilemesi ve birlikte sarıldıkları sahne çok güzeldi birde arabada yılmaz arabayı kullanırken diğer eliyle filizin elini tutuyordu çok hoşuma gitmişti. meral canan hanıma zarar verecek ama nasıl merak ediyorum

fesis
10-06-06, 16:27
evet haklisin Gümüsdede pis adam rolundeydi. Ama orasi bana biraz sacma geldi. Hem Kemli korumaya calisiyor, hemde ispiyonluyor. Kemale gidip herseyi anlatsaydi, bana böyle bir teklifte bulundular deseydi, Kemal bir plan yapar, onlari kazdiklari kuyuya düsürürdü. Murati Yilmaz nasil kapak etti ama. OHHHHH, canima degsin.Alma mazlumun ahini, cikar aheste, aheste...

Kesinlikle haklısın. Şoförün Meral'ın tehdidini Kemal'e anlatmaması çok saçma. Sonuçta olanları Kemal'e bildirse hem ailesini hem de kendini garantiye alır. Meral'in 3 kişilik toplulukla Kemal'in başını ağrıtması olacak iş değil. Meral'i çıkartsınlar artık. Tamam ilk olaya girişi tamam da, her bölüm ayrı bir şeyle gelmesi artık sıktı.

Bir de herkes Filiz-Yılma aşkına kendini kaptırmış bakıyorum.:) Ama daha 2 bölüm öncesinde Elif boşanmayı düşünüyordu. 2 bölümde herşeyin bu kadar değişmesi ilginç. Bebeğin Ömer ile Elif'in arasını uzun vadede düzelteceğini ve Elif'in Ömer'i sevmesini sağlıyacağını düşünmüyorum, ya da bana saçma geliyor. Bir taraftan da Yılmaz-Filiz olayı artık evliliğe kadar geldi. Yılmaz'ın Elif'ten çocuk sahibi olacağını duyar duymaz hemen vazgeçmesi de ilginç. Bir tarafta Fahriye-Salih aşkına bakın, bir Yılmaz-Elif! Ama Yılmaz-Filiz evliliği gerçekleşirse de artık bundan sonra bir daha Elif-Yılmaz olayına girmek mide kaldırmaz gerçekten. Bir de eğer Yılmaz-Filiz evlenecekse bu dizi bitirilmelidir, ondan sonrası sürükleyici ve heyecan verici olmaz bence.

hsa
10-06-06, 17:13
dün akşam bölümü izleyemedim..yeni yükleyip izleyebildim ancak. neyseki forum var da burdan yükleme şansım oluyor :) ben bölümü beğendim. elif sevenlerin yine şikayetçi olduğu bir bölüm olmuş ama zaten elif hastanede olduğu için elif'e ne kadar yer verilebilinir ki? yılmaz-filiz arasındaki bu yanlış anlamayı bu bölümde uzatmamaları çok iyi olmuş. cemil'in ortaya çıkması ortayı karıştıracağa benziyor ama bence cemil sorun çıkarmaz.

filiz'in muratla konuşmasına bayıldım! ağzının payını vermiş.ya şu murat ne kadar iğrenç bi adam ya!!! sanıyorum gelicek bölüm sezon finali... yılmaz-filiz nikahı,elif'in babasını görmesi,belki elif için de bir tehlike?? ama yine meral'in planları yılmaz-filiz nikahını bozabilir o da ayrı mesele..ayrıca forumda okudum bir ihtimal özge borak'ın ilerki sezonda dizide olmayabileceğini yazmışsınız.öyle birşey olması çok saçma olur bence.

SELİN ASLAN
10-06-06, 18:39
dünkü bölümü çok beğendim.özellikle filizle yılmazın kavga ve barışma sahnelerini çok beğendim.ya ben yılmazın annesinin filze olan tavrını ve bakışlarını hiç beğenmiyorum hatta sinir oluyorum.tamam durum karışık endişelenmekte haklı ama biraz abartmaya başladı.sonuçta yılmaz onunla konuştu.oğluna güvenip tavrını yumuşatmalıydı filize karşı.neyse ben dünkü bölümü çok beğendim.handanla muratta tam bir facia.

forever_bim
10-06-06, 19:31
Sevgili Cemotara

Senin koyu bir Filiz hayranı oldugunu biliyorum. Simdi senden birsey isteyecegim. Empati yap. Yani kendini bizim yerimize koy. O kadar hafta sabırla Elif ve Ömeri bekleyelim birini 3 ötekini 5 dk göstersinler. Simdi bunu Yılmaz ya da Filize yaptıklarını dusun.Bunu hos karsılar mıydın. Ben 36 bölümdür izliyorum. Elbette ki Elif ve de Ömerin cok sık gösterildigi de oldu ama o bölümlerde Filiz ve de Yılmaz da vardı. Simdiki durum izleyiciye yapılmış bir saygısızlıktır bence. Oturup iki tane adam gibi replik yazsaydılar hem Elif hem de Ömer icin. Gecen haftaya baktıgım zaman totalde yüzde 28 olan share yüzde 23e inmis. AB grubunda yüzde 37 olan share yüzde 28e düsmüs. Yanlıs anlasılmasın ben Elif taraftarıyım ve kesinlikle diziyi bırakmadım. Diziyi Elifciler bıraktı dersen basta bana haksızlık etmis olursun.

Bir diger arkadasımız 2 bölüm önce Elif Ömerden ayrılmayı düsünüyordu demis. Benim hatırladıgım Elif 24. bölümden beri kocasının yanında. Bebegini dogurmaya karar verdi vereli ayrılmayı dusunmuyor. 36. bölüme geldigimize göre artık hesabı siz yapın. Senaristlerin bu bosvermisligi beni cıldırtıyor. Elif ve Ömere zahmet edip iki replik yazmadıkları icin de gelecek icin konusamıyorum. Ben Esperanzaya katılıyorum. Senaristlerimiz fazla ataerkil düsünce yapısıyla yazıyorlar. Devir degisti artık. Böyle senaryolar 70lerde prim yapardı.

Ve tekrardan sevgili Cemotara sunu söylemissin. Elif Yılmaz olsaydı reytingler böyle gitmezdi. Ben de sana diyorum ki dizi icin senaristler önlerine acılan bir sürü farklı yoldan birini secip ilerlediler. Öteki yollara girmediklerinden neyle karsılasılacagını bilemezdik. Önünde bir saga bir sola giden iki yol oldugunu dusun. Biri seni belki nehre ikincisi kulubeye götürecek. Eger sen birinciyi secersen ikincisinde ne oldugunu bilemezsin ki....Bu da onun gibi birsey.

Bence reyting kaybının sebebi dizinin büyüsünü romantizmini giderek yitirmesi basarısız action sahneleri ve de dört basrol oyuncusu arasından sadece iki tanesine diziyi yüklemeleridir. Acıkcası ben Sinan Tuzcu ve Özge Borakı görmek icin TV karsısına geciyorum. Cunku biliyorum ki her ikisi de harika oyuncular ve de onların da en az öteki oyuncular kadar hayran kitleleri var. Sevgimle.

eski dost
10-06-06, 19:32
Heyecansız izlediğim bir bölümdü.Elif çok kötüydü yüzü gözü şiş gibi.Onun bu halini daha ne kadar uzatmayı düşünüyorlar acep.Heralde el altında tutuyorlar bu konuyu hani konu bulamazlarsa hemen Elif'le ilgili bir şeyler yazacaklar.Bu arada Yılmaz-Filiz aşkına istemesemde artık bende inandım.Ama sonu nasıl olur bilemem.Bir de Filiz'in giyimi çok kötü her an bir partiye gider havasında giyiniyor.Dün akşamki Yeşil elbise günlük giyilecek bir şeymiydi Allah aşkına.Son bir şey Koskoca Filiz Tekiner ve Canan Hanım'ın Sema'ya aldıkları hediye neydi öyle.bende şöyle şanlarına yakışır bir şey beklemiştim.Bir gömlek bi pantolon pes yani.
Stresten bir sürü saçmaladım.Yarın kızım OKS ye girecek ben nelerle uğraşıyorum.

fesis
10-06-06, 19:52
Sevgili Cemotara

Bir diger arkadasımız 2 bölüm önce Elif Ömerden ayrılmayı düsünüyordu demis. Benim hatırladıgım Elif 24. bölümden beri kocasının yanında. Bebegini dogurmaya karar verdi vereli ayrılmayı dusunmuyor. 36. bölüme geldigimize göre artık hesabı siz yapın. Senaristlerin bu bosvermisligi beni cıldırtıyor. Elif ve Ömere zahmet edip iki replik yazmadıkları icin de gelecek icin konusamıyorum. Ben Esperanzaya katılıyorum. Senaristlerimiz fazla ataerkil düsünce yapısıyla yazıyorlar. Devir degisti artık. Böyle senaryolar 70lerde prim yapardı.

Evet 24. bölümde hamile olduğ