PDA

Tüm Versiyonu Göster : Pars Narkoterör (Arşiv)

Sayfalar : 1 2 [3] 4

nessa
22-03-08, 20:34
http://img106.imageshack.us/img106/5500/70265194gk1.jpg (http://imageshack.us)

http://img146.imageshack.us/img146/1017/25267481gx2.jpg (http://imageshack.us)

http://img410.imageshack.us/img410/3411/86249257pu4.jpg (http://imageshack.us)

MoOnDaNcE-11
22-03-08, 21:13
gerçektende çok iyi bi tespitte bulunmuşsun tebrik ederim:happy0064:happy0064 eeee bu sayede bişiler araştırılmışki pars demişler aslında konu gözel ama ratingler çok kötü :icon_sorrbunu ben oyuncularab bağlıyorum umarım biraz daha sahici oynar başrol oyuncusu :img-yes::img-yes::img-yes:

Valla cok ilginc arkadasim . Bir seyler dondugu kesin :img-wink:

Ratinglerin kotu olmasinin en buyuk nedeni basrol oyuncularinin iyi olmamasi . Tamam kv'de de necati kotuydu ilk baslarda ama ozgu superdi . Burda ikisi birbirinden beter , ask hikayesi herseyden beter . En azindan iyi bir bayan oyuncu konsaydi daha cok rating alirdik

İLK
22-03-08, 22:31
Valla cok ilginc arkadasim . Bir seyler dondugu kesin :img-wink:

Ratinglerin kotu olmasinin en buyuk nedeni basrol oyuncularinin iyi olmamasi . Tamam kv'de de necati kotuydu ilk baslarda ama ozgu superdi . Burda ikisi birbirinden beter , ask hikayesi herseyden beter . En azindan iyi bir bayan oyuncu konsaydi daha cok rating alirdik

aslında osman sınavın burda yapmak istediği yeni oyuncuların önünü açmak kv ilk başladığında özgü namalda n.şaşmaz da tanınmıyorlardı belki bunu da düşünmüş olabilir kenan imirzalı da osman sınavla tanındı :img-yes::img-yes:
ama eğer böyle devam edecekse gerçekten diziye yeni kan gerekli yani başarılı bi oyuncu :img-yes::img-yes:
nessa resimler için saol

İLK
22-03-08, 23:58
--------------------------------------------------------------------------------

Şamil ve Zülüf… Bu kez aşkları değil, onlar bir sınavdan geçiyor. İki genç polis geçmişleri yüzünden zor durumda. İkisi de köprüleri atma noktasında. Tutunacakları tek dal, birbirlerine olan aşkları…

Şamil şebekeyle olan savaşını sürdürüyor. Elindeki en büyük kozla, Barudi’yle yoluna devam ediyor. Meclisi dağıtacak fırtına, kopmaya hazırlanıyor.

Mehdi yine boş durmuyor. Bir yandan elini güçlendiriyor, bir yandan eylem planını belirliyor… En iyi savunmanın saldırı olduğunu biliyor, Şamil’in üstüne gitmeye karar veriyor. Hedefi yine küçük değil, Mehdi, Şamil’in ölüm emrini veriyor.

MoOnDaNcE-11
25-03-08, 23:59
ILK'cim ,

Ozgu Namal'i kv basladiginda ben tanimiyordum ama bir cok insanin gozune taa yeditepe istanbul'la girmeyi basarmisti.Zaten daha ilk bolumde klasini gosterdi ... :good:

Neyse ben bu bolumu begendim . Vahit'in evinin onune asilan hincal acayip iyi bir racon oldu . Yalniz hincal'i kim oldurdu hala anlayamadik . Bir 5 dakika kacirdim herhalde samil oldurmustur.Samil o kadar adamin arasindan nasil kurtulacak onu da merak ediyorum...

Muge Ulusoy gene harika bir oyunculuk sergiledi . Kurtlar Vadisindeki meral tiplemesini izliyor olduk bir an...Asena da bu mertle takila takila basina acayip dert alacak .

Barudi'nin tripleri her zamanki superdi . Cok komik adam ya . Urfaliyla diyaloglari bayaa komikti.Ama en cok Haydar'i kastederek masalci amca dediginde koptum :img-hyste

nessa
26-03-08, 09:06
Bu haftaki bölümle ilgili ben de birkaç şey söylemek istiyorum.
Tahmin ettiğim gibi Zülüf Nezir'i vurmadı.Bu korku ona bir süre yeter de Zülüf'le uğraşmaz artık.Hıncal'ın öldürülmesi sürpriz oldu.Hem de böyle meçhul bir şekilde.Ama Şamil ben yapmadım diyorsa yapmamıştır bence.Zülüf'ün Şamil'i amcasına karşı savunmasını takdir ettim.Zülüf Şamil'den şüphelenmedi aslında ama ister istemez bazı sorular sorması gerekti.Ben bu yüzden tartışacaklarını düşünmüştüm ama öyle olmadı.Final sahnesinde çok hoşlardı ama tehlikede olduklarını bilmiyorlardı.Bakalım haftaya neler olacak.Dizinin en renkli karakteri Barudi bence.Tabi bu bölümde Şamil'i epey kızdırdı.Bir de söylemeden geçemeyeceğim Şamil'in telefonu "Söyle Zülüfüm" diye açması yok mu çok hoş.
Aslında reytingler üzerinde çok fazla konuşmak istemiyorum ama bu hafta iyice bir düşüş oldu.Pazartesi uygun bir gün değil bu dizi için.Köprü ile aynı anda izliyorum,çok yorucu oluyor bu şekilde.Salı,Çarşamba veya Cumartesi,Pazar daha uygun olabilir.En azından denesinler ne olacak diye.

Seninki(:::)
26-03-08, 12:15
Bu hafta ratingler kotu cikmis. Bolumu begendim ama, bu bolum bizi cok sasirtilar. Nezirin olmemesine sevindim, yakisikli bence.

fatosum
26-03-08, 12:33
merhabalar

bu hafta yayınlanan bolumden bısey anlamadım ben dıkkatımı veremedım kaptıramadım nedense kendımı:img-wink:
zuluf sılahı yana cevırmıs gostermemıslerdı geecn hafta bu hafta ızledık orasını samıl delıye donuyor gıdıp elın adamı tehdıt edıp baska bır adamı oldurmekle suclanıyor bu polıslere akıl sır erdıremedım:icon_whis

ben muduru sevıyorum yaww kardesım demelerını zevkle ızlıyorum ama barodı dehset adam masalcı amca demelerı sıkıyorsa vur demelerı adama on nuımara oluyor:img-hyste

bu reytınglerden bıze bısey olmaz anladık:img-yes:

çeşm-inaz
26-03-08, 14:24
site kapalı olduğu için yapacağım yorumlar birikti.ve tabii ben başlıklar arasında koşuşturuyorum.:img-hyste bu bölüm nezir'e çok güldüm.ya akıllı kulağınndan vurulduğunu sandı herhalde.ya koptum koptum.bir de demezmi kulağıma ne yaptınız diye...ay ilahi hatırladıkça gülüyorum şuanda bile...:img-hyste:img-hyste hıncal'ın ölümü pek bir afilli oldu.sallandırmalar,ağzına bir tomar dolar sıkıştırmalar...hıncal'ı kim öldürdü şimdi.şamil çok rahattı ve duş alırken üzeinden kumlar akıyordu.şamil'in üstü başı toz toprak içindeydi.ben,şamil öldürmüştür diyorum.barudi'yi yad etmeden olmaz.teomanla çok hoş bir ikili oldular.:img-hyste MoOnDaNcE-11;barudii'nin,haydar'a masalcı amca demesine ben de çok güldüm.:img-hyste

MinaSevda
28-03-08, 15:40
bu hafta bu bolumden hic tad almadim nedense
zuluf superdi yaama sikmayacagi saten beliydi :icon_whis
en sonuna bakamadim kacirdim oda artik haftaya kaldi:icon_sorr

özmavi
30-03-08, 14:41
ooof iki haftadır yorum yapamadım çatladım yaaaaa....geçen hafta yoktum bu haftada site kapalıydı...şükür açıldı yani....
11.bölüm ün özeti....

11. Bölüm
Mehdi Şamil’in ölüm emrini verdi. Pusu kuruldu. Silahlar ateşleniyor. Namlunun hedefi Şamil ama vurulan Zülüf oluyor.

Şamil saldırıdan yara almadan kurtulmayı başarıyor. Ancak Zülüf Şamil kadar şanslı değil. Haberi alan Narkotik şube tüm İstanbul’da alarma geçiyor.

Kızının vurulduğunu öğrenen Mehdi deliye dönüyor ve yıllardır sakladığı sırrı açığa vuruyor. Artık Nezir de Zülüf’ün kimin kızı olduğunu biliyor.

Zülüf’e değen kurşun, beklenmeyen karşılaşmaları gerçekleştiriyor. Şamil, Zülüf için Mehdi’yle karşı karşıya geliyor

zülüf ün vurulması kötü oldu ya...bakalım şamil ne tepki verecek...tabikide delireceeekkk:img-yes::img-yes::img-yes:

nolur şu reytingler düzelsin yaaaaa.....:icon_sorr
yarını sabırsızlıkla bekliyorm...

rozalinda53
30-03-08, 15:28
slm arkadaşlar bende ilk defa bu baişlıkta yorum yazıyorum çok fazla dizi izlemesemde işin içinde osman sınav varsa izlenir diyorum.Parsı izliyorum ve çok beğeniyorum tam gümdemdeki olayları anlatıyor belkide bu yüzden..beni etkiledi daha doğrusu.fragmanda zülüf vurulup denize düşüyor ne olcak çok merak ediyorum.dizide barudiye bayılıyorum ya ne kadar komik sözleri var ayrıca başrol oyuncularını da kutluyorum

panikle-me
30-03-08, 17:05
Fragmanı bende izledim.. zülüfün yaralanması, denize düşmesi o kare bendede ölmüş olabileceği izlenimini uyandırdı ama zülüf ki dizide ana karakter.. bence derinden yaralancak, o süreci göreceğiz ve belki babasının şamil yerine kızının vurulmasından sonra yanlış kişiyi öz kızının vurulmasının sonuçlarını görcez gibi..ama zülüfe birşey olacağını sanmıyorum..lakin zülüf denize düştüğünde şamilin onu vuran adamlardan kurtulup nasıl zülüfü kurtarmaya yetişeceğini merak ediyorum..

fragman ve özet açıklayıcı ama hala aklımda soru işaretleri var :S

nessa
30-03-08, 18:10
Silahlı saldırıda Zülüf'ün vurulacağını tahmin etmiştim.Ama öleceğini zannetmiyorum.Çünkü temel bir karakter Zülüf.Ölmesin de zaten.Yalnızları oynayan bir Şamil istemiyorum kendi adıma.Mehdi artık Şamil'e zarar vermeye çalışmaz diye düşünüyorum.Çünkü kızını da ister istemez tehlikeye atmış olacak o zaman.

MinaSevda
30-03-08, 21:52
fragmani simdi gordum ve zuluf vuruluyor:icon_sorr:icon_sorr
umarim olmez ,olmecegini de sanetmiyorum oda da basrolde nede olsa :icon_sorr:img-in_lo

dunki bolum superdii...
zulufum nasil da vuruldu :icon_sorr o cocuga da uzuldum adini simdi unutum :icon_sorr samil nasil da uzgundu :icon_sorr

İLK
01-04-08, 11:43
evet bu bölüm yine çok güzeldi bu bölümü sevdim inanmadım ama kardeşim bile oturup sonuna kadar izledi
özellikle mehdi urfalı karadenizli ve barudinin olduğu sahneleri sevdim hele karadenizliye koptum gülmekten özelliklede fıkrasına('çok sey biliyidu')
ayrıyaten küçük selçuğa üzüldüm minisevda çocuğun adı selçuk tu abisinin adaşı
son bölümde güzel yerde bitti şamil mehdiyi gördü şimdden merak ediyorum ilerleyen bölümlerde neler olacak

fatosum
01-04-08, 12:57
samılı aglatmasalardı bu bolumu kurtaramazlardı erkeklerın aglaması oldum olası etkıler benı:img-wink:
zulufu denızden cıkarırken hastahaneye getırırken asık bır adam goremedım o sahnelerde cok sıkıldım :icon_whis
bolumun sonuna dogru kurtardılar pek ılgımı cekmedı bu bolum:icon_sorr

mınel ve mert ıkılısını gostermedıler nerde onlar karekterlerı unutmus olmasınlarda:img-hyste
asenaya polıs dıyemı oyle bol pantolonlar yanı daha erkeksı seyler gıydırıyorlar kızın ev halını gorsek en azından dun bunada takıldım:icon_whis

samılde polatın cakırın amelıyatını durdugu gıbı hemen amelıyata gırdı avuc ıclerını optu zulufun o sahne guzeldı begendım:good:

sponsorun reklamındakı mankende cok yakısıklıymıs dun fark ettım solemeden edemeyecegım:img-hyste

İLK
01-04-08, 13:11
AB
31 Mart 2008 Pazartesi
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)

1 Elveda Rumelı [net] Atv 11,20 25,80
2 Doktorlar [net] Show 8,30 19,40
3 Arka Sokaklar [net] Kand 8,00 18,20
4 Kopru [net] Star 6,60 17,50
5 Elveda Rumelı (ozet) [net] Atv 6,50 17,90
6 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,00 17,30
7 ıkı Aıle [net] Star 4,70 11,20
8 Yaban Gulu [net] Atv 4,30 12,00
9 Ugur Dundar''la Star Haber [net] Star 4,20 14,70
10 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,10 14,20
11 Pars Narkoteror [net] Show 3,80 10,30
12 Atv Spor Haberlerı Atv 3,70 11,20
13 Bızım Evın Hallerı [net] K1 3,60 16,50 [/b]

TOTAL
31 Mart 2008 Pazartesi

1 Arka Sokaklar [net] Kand 13,00 29,80
2 Elveda Rumelı [net] Atv 7,60 17,40
3 Kopru [net] Star 6,70 19,30
4 Arka Sokaklar (ozet.) Kand 6,20 16,30
5 Doktorlar [net] Show 5,90 13,80
6 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,80 18,20
7 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 5,50 23,10
8 Pars Narkoteror [net] Show 5,10 14,80
9 Spor Gundemı Kand 4,90 13,

KAYNAK:uçan kuş

İLK
01-04-08, 13:13
evet 8.ciyiz ama sharelerimiz bi öncweki bölüme göre yükselmiş ben hala ısrar ediyorum bi kan gerekli bunun içinde usta bi oyuncu

MoOnDaNcE-11
01-04-08, 14:05
Bu bolumu oldukca begendim . Barudi gene showunu yapti . O sahne de cok iyi kurgulanmisti . Laf sokmalar superdi :img-hyste Nezir'in once haldi'ye sonra samil'e dayilanmasi cok komikti :img-wink:

Osman Sinav da bu sozbir otele iyice takmis durumda . Kurtlar Vadisinin ilk 2 sezonunun degisilmez mekaniydi orasi . Karahanli kilic sahnelerinin %80'i orda cekilmisti . Atiila Olgac'i gene orda gorunce bir hos olduk :img-yes:

Bir de Osman Soykut'u ( haydar ) goremedigimiz ilk bolum oldu halbuki masalci amcamiza cok alismistik :img-wink:

Ama gene bir noktaya cok takildim tabii ...

Samil en az 4 kere ben senin yerine olurum zulufum dedi . Anladik be kocum bozuk plak gibisin...

Gazi artik pazara alindigindan o saatte parsin ciddi bir rakibi yok ( bicak sirti disinda ) haftaya %1 kadar ratingimiz artabilir

İLK
01-04-08, 15:18
valla bu yaban gülünü pek yabana atmayalım bence neyse................
arkadaşlar bu forum çok sakin altını çizerek söylüyorum resim senaryo avatar atabilenler atsınlar lütfen;minisevda ,panik-leme,rozalinda 53,nessa,loqum girl,moondance-11,fotosum,özmavi ve diğerleri

valla ben korkuyorum parsın sonu pusatın sonu ile aynü baksanıza baş harfleri bile aynı P
neysebye

MinaSevda
01-04-08, 15:29
http://img150.imageshack.us/img150/8466/normalpars16hd4gi0.jpg

http://img150.imageshack.us/img150/2088/normalpars21yn4ig5.jpg

burcugün
01-04-08, 18:40
çok güzel dizi kimle konuşsam seyrediyor .reyting neden böyle çıkıyor anlamadım
zülüf ölecek diye çok korktum,küçük çocugun ölümü kahretti beni

dizibarca
01-04-08, 18:46
dün gece soluksuz seyrettim,barudi müthiş oyuncu gerçekten çok güzel sahneleri var ne kadar dogal oynuyor
evet ya dizi ilk 5 de olması lazım aslında ,benimde kanatim o
reyting denen şeye inanmıyorum ben,o nedenle tartışmaya bile degmez

moranez
01-04-08, 18:52
şamil le zülfiye nin deniz e düşmeside dondum kaldım bu sogukta bravo yani hasta falan olmazlar inşallah deniz soguktur bu mevsimde ,sinema oyunculugu buysa ben korktum ,ben en iyisi resim çizmeye devam edeyim
sevgiler herkese

MoOnDaNcE-11
01-04-08, 18:54
valla bu yaban gülünü pek yabana atmayalım bence neyse................
arkadaşlar bu forum çok sakin altını çizerek söylüyorum resim senaryo avatar atabilenler atsınlar lütfen;minisevda ,panik-leme,rozalinda 53,nessa,loqum girl,moondance-11,fotosum,özmavi ve diğerleri

valla ben korkuyorum parsın sonu pusatın sonu ile aynü baksanıza baş harfleri bile aynı P
neysebye

Pusat 5 para etmez bir diziydi , gercekten cok kotuydu . Parssa konu olarak uyusturucu ve teroru ele aldigindan cok daha avantajli . En buyuk eksikligi basrol oyuncularinin taninmamis olmasi , yoksa mutlaka daha cok rating alir...

burcugün
01-04-08, 18:54
şamil le zülfiye nin deniz e düşmeside dondum kaldım bu sogukta bravo yani hasta falan olmazlar inşallah deniz soguktur bu mevsimde ,sinema oyunculugu buysa ben korktum ,ben en iyisi resim çizmeye devam edeyim
sevgiler herkese

osman sınav farkı da burda işte arkadaşım her şey gerçek

Pusat 5 para etmez bir diziydi , gercekten cok kotuydu . Parssa konu olarak uyusturucu ve teroru ele aldigindan cok daha avantajli . En buyuk eksikligi basrol oyuncularinin taninmamis olmasi , yoksa mutlaka daha cok rating alir...
dizide hüseyin soysalan,atilla olgaç gibi iki kuvetli oyuncu var yıldız seyretmek yerine adam gibi yazılmış konuyu seyretmek yeter bence

nessa
01-04-08, 19:01
Beğendiğim bölümlerden biriydi bu haftaki bölüm.Zülüf'ün ölmesini beklemiyordum zaten ama yine de heyecan yaratmayı başardılar.İbrahim Çelikkol'un bu bölümdeki performansını ayrıca takdir ettim.Duygusal sahnelerde oldukça başarılıydı bence.Hele bir sahnede amirine Zülüf'ün neresinden vurulduğunu gösterdi ya sanki kurşunu kendi yemiş gibi içten söyledi.Kirli sakal da yakışmış.Bundan sonra böyle kalabilir bence.
Küçük Selçuk için ben de üzüldüm.
Ayrıca geçen bölümki o süslenmesinden sonra Barudi'nin nasıl bir hale geldiğini gördük bu bölümde.Mehdi'yi bir o çıldırttı zaten bir de Şamil.
Şu Nezir sonunda Şamil'in elinde kalacak.Zülüf'ten uzak duruyormuş güya şimdiye kadar.Artık bundan sonra durmayacakmış,neler yapacak kim bilir.

atmosfer
01-04-08, 19:06
mehdi nin toplantıya geldiginde karşısında baruti yi görünce şok oluşu gerçekten de çok hoştu ,baruti de güzel makara yaptı
bende ölen çocuk ve satıcıya üzüldüm suçsuz garibanlar işte arada kalıp gidiyorlar
bölüm güzeldi çok begendim

MoOnDaNcE-11
01-04-08, 19:09
dizide hüseyin soysalan,atilla olgaç gibi iki kuvetli oyuncu var yıldız seyretmek yerine adam gibi yazılmış konuyu seyretmek yeter bence

Attila Olgac'in bu forumdaki en buyuk hayranlarindan bir tanesiyim . Huseyin Soysalani da begenirim . Yani ben bunlar icin izlerim kendi acimdan bir sorun yok . Ama bizim millet basroldekine cok bakiyor . Ondan oyle dedim . Ben de sahsen ikisine de ozellikle zuluf'u oynayan seda'yi o role bir turlu yakistiramiyorum

nessa
01-04-08, 19:09
http://img396.imageshack.us/img396/3307/99047985yb8.jpg (http://imageshack.us)

http://img187.imageshack.us/img187/5089/35501996er8.jpg (http://imageshack.us)

http://img394.imageshack.us/img394/9643/33597991fj5.jpg (http://imageshack.us)

nessa
01-04-08, 19:13
http://img504.imageshack.us/img504/2565/18502096hh0.jpg (http://imageshack.us)

http://img505.imageshack.us/img505/6196/48132071wl4.jpg (http://imageshack.us)

http://img394.imageshack.us/img394/6434/57695710md7.jpg (http://imageshack.us)

infinite
01-04-08, 19:22
herkez bir yerden başlayarak yıldız oluyor. şamil karakterini gayet güzel canlandırıyor. düşünelim kenan imirzalıoglu da ilk dizisinde yıldız degildi. polat alemdar ın oyunculugu halla tartışılıyor. ciddi agır ve gündem konuları tiyatro oyuncuları yani yan karakterler tetikliyor.bunlar saglam olacak bence,artis her dizi de var ancak sanatcı oyuncu her dizi de malesef olmuyor.
oyuncuların agzından çıkan her kelime o kadar oturuyor ve duygular nettki acaba gerçek de bu adamlar böylemi sorusu geliyor aklıma ,dizi şarlatan dizisi degil ciddi çalışma işi ben tüm ekibi kutluyorum

sinemacıkız
01-04-08, 20:51
ben diziyi çok seviyorum ailece begenerek de izliyorum keşke erken başlasa ,zülüf öldü sandım bir ara ameliyathane deki aletler bir anda hayatın durdugunu gösterdi ,doktor elektro şoku verdikce ve yaşam belirtisi olmayınca kesin gitti dedim ama o havayı verdiler.
bir anda kalp çalışmaya başladı ohh çektim,herhalde şamil benim kadar heyecanlanmamıştır:)

savcı
01-04-08, 22:05
foruma yeni üye oldum ve seyrettigim dizi hakkında bende yazabilecegim superrrrrrrrrr
osman sınav benim favorim her filmini her dizisini seyrettim pusat da güzeldi keşke o diziyide devam ettirseydi. PARS NARKO TERÖR aslında daha bir ciddi dizi oyuncularıda çok güzel oynuyorlar. ilegal işlerle ugraşan bu adamlar beni çok düşündürüyor. bunlar gerçekse ben yaşamdan korkmaya başladım,çocuklarımızın gelecegini tehlikeli görüyorum,güzel bir konu işleniyor.polisimiz çok sıkı çalışmalı
dizi bizlere herşeyi anlatıyor.uyanık olmamız lazım

İLK
01-04-08, 22:51
nessa minisevda resimler için saolun ellerinize sağlık
savcı hoşgeldin
evet arkadaşlar bugün formumuz fena deildi yani biraz daha mesaj yeni bi sayfa .yeni sayfalara girelim kardeşim millet 3. 4. sayfada biz 1.sayfada

İLK
02-04-08, 14:14
ya arkadaşlar biliyorum çok şey istiyorum ama ben e resim ne avatar ne de video gönderemediğim için sizden istüyorum
son bişey parsın yeni bölümlerinin fragmanı çıkarsa video bölümüne yükleyebilirmisiniz

özmavi
02-04-08, 15:54
bu bölüm süperdi...öldüm öldüm dirildm resmen....zülüfün o durumuna..orda ölümle pençeleşirken bende ekran karşısında aynı durumdaydım....ama şamili ameliyathaneye girp zülüfün elini tuttuğu an hııııhh!!!!!! dedim kesin hayata dönecek veee öle oldu çoook mutlu oldm...

ilk başta sahilde otururken zülüf ün şamile hediye ettiği tesbihe bakarak ''helalim olana kadar sabır çekecem bu tespihle'' demesi.... zülüf hayata döndüğünde bi sözü daha vardı ''seni veren ALLAH A kurban olayım...''demesiiii.....ve bide zülüf normal odaya alındığında zülüfün anasına ''ana ben kızına beyaz gelinlik giyderecem hele bi iileşsin ....'' demesi oralarda bittim resmen...süperler yaa...

reytinglere de baktım diğer haftaya göre totalde iyiii ama bu bize yetmez daha da ii olmasını istiyoruz...
ben bikaç arkadaşıma tavsiye ettm diziyi bide ballandıra ballandıra anlattm ve bikaç haftadır izliyolar....sizde arkadaşlarınıza söyleyin arkadaşlarrrrr:img-wink: dizimizi yükseltelim....:img-yes:

nessa minisevda resimler için saolun ellerinize sağlık
savcı hoşgeldin
evet arkadaşlar bugün formumuz fena deildi yani biraz daha mesaj yeni bi sayfa .yeni sayfalara girelim kardeşim millet 3. 4. sayfada biz 1.sayfada

evet İLK cim bencede sayfamızı çoğaltalım....ben pek giremiyorum ama siz elinizden geleni yapın...:img-wink:

SAVCI hoşgeldin aramıza:img-icecr

özmavi
02-04-08, 16:38
ya arkadaşlar ben şunu merak ediyorum...ben ilk başlarda izlemedim daha öncede yazmıştm zaten...tabi sonradan müftelası oldum...
neyse konuya geleyim...
acaba şamil zülüf ün eskiden yani çocukken nezir tarafından taciz edildiğini biliyo mu??? çoook merak ediyorum...:img-wink:
bana bilgi verirseniz çoook sevinirm:img-wink:

özmavi
02-04-08, 16:46
http://img90.imageshack.us/img90/7572/normalpars91gm0.jpg

sarıseren
02-04-08, 17:22
Gaf Kürsüsü
Hastaya elektro şok uygulayan doktorun, cereyana kapılmamaları için etraftakileri "Geri çekilin" diye uyarması tıbbi bir kuraldır. Show TV'deki Pars: Narkoterör'de ise Zülüf'e yüzlerce voltluk elektrik verilirken, sevgilisi Şamil elini tutuyordu!

Yüksel Aytuğ/Sabah

İLK
02-04-08, 21:41
ya arkadaşlar ben şunu merak ediyorum...ben ilk başlarda izlemedim daha öncede yazmıştm zaten...tabi sonradan müftelası oldum...
neyse konuya geleyim...
acaba şamil zülüf ün eskiden yani çocukken nezir tarafından taciz edildiğini biliyo mu??? çoook merak ediyorum...:img-wink:
bana bilgi verirseniz çoook sevinirm:img-wink:

hayır canım bilmiyor bilseydi gebertirdi çoktaannnnnnn:img-blush
bu arada video yükleyebilen lütfen yüklesin ben yapamıyom:icon_sorr
bye

infinite
03-04-08, 10:47
Gaf Kürsüsü
Hastaya elektro şok uygulayan doktorun, cereyana kapılmamaları için etraftakileri "Geri çekilin" diye uyarması tıbbi bir kuraldır. Show TV'deki Pars: Narkoterör'de ise Zülüf'e yüzlerce voltluk elektrik verilirken, sevgilisi Şamil elini tutuyordu!

Yüksel Aytuğ/Sabah
aşk elektrik lerinin oldugu yerde diger elektrik bişey yapmaz yorma kafanı ,aşkını kaybetme korkusu yaşayan adam a ceryan vız gelir tırıs geçer
hayatında böyle bir aşk yaşamış mı yüksel aytug

atmosfer
03-04-08, 10:54
güzel yazmışsın arkadaşım ,aşk elektrigi hiç bir şeye benzemez.okadar da kusuru aşk örter.biraz köşesinde narkotik le ilgili yazsın çocukların nasıl zehirlendigini yazsın konu bu ,konu şamil in alacagı elektrik şoku degil
agzı olan konuşuyor.

burcugün
03-04-08, 16:12
bu hafta neler olacak çok merak ediyorum ,barudi birşeyler çevirecek orası kesinde ney?

İLK
03-04-08, 16:16
bu hafta neler olacak çok merak ediyorum ,barudi birşeyler çevirecek orası kesinde ney?

valla ben de merak ediyorum neler olacak özellikle son sahnede acaba dizi nasıl başlayacak
ama şamil kesin kıl kapacak mehdi den çünkü mehdi yi önceden görmüştü yemek ziyretine gelirken
pazartesi merti göstermediler umarım bu hafta gösterirler:img-in_lo

nessa
03-04-08, 20:28
İlk bölümden Barudi resimleri.Benim gibi Barudi sevenler için...

http://img201.imageshack.us/img201/5903/20ed7nj8.jpg (http://imageshack.us)

http://img376.imageshack.us/img376/6425/21293685ly4pm5.jpg (http://imageshack.us)

http://img361.imageshack.us/img361/9831/39513310oe0er5.jpg (http://imageshack.us)

İLK
05-04-08, 12:38
--------------------------------------------------------------------------------

Şamil’in önce ağabeyi öldürüldü, sonra sevdiği kadın yaralandı. Terör örgütü hesabını verecek! Şamil Narkoterörü çökertmek için bildik yöntemleri terk ediyor. Terörle uyuşturucunun birbirine bağlandığı her adreste tek tek hesap soruyor. Göze göz, dişe diş…

Şamil ağabeyinin katili Van Ağası’na biraz daha yaklaşıyor. Düşman isim kazanıyor, Şamil, Barudi’den yolunu açan ismi alıyor: Haldi!

Kendi ateşlediği fitilin kızını vurması Mehdi’nin vicdanını harekete geçiriyor. Zülüf’ün intikamı için o da ceza kesmeye gidiyor.

Şamil’in planı meyvelerini veriyor. Urfalı’nın Barudi’ye kefil olmasıyla Meclis bölünüyor. Mehdi sulhun bittiğini açıkça ilan ediyor. Savaş başlıyor, savaş hazırlıkları da… Barudi derin ilişkilerini kullanarak yeni bir cephe açıyor.

nessa
05-04-08, 12:49
Özet için teşekkürler.Ben de yeni bölümden ilk resimleri ekleyeceğim.Anlaşılan bu bölümde Şamil epey kişiyi köşeye sıkıştıracak.Resimlere göre imaj da değiştirmiş.Saçları daha kısa ve kirli sakallı.Bu hali de hoş ama uzun saçlı daha iyiydi sanki.Ama olsun Şamil aynı mert Şamil ya gerisi boş.
Bir de geçen bölüm Avukat Mert'i göremeyenler bu bölümde sevinecek.Asena ile birlikte görebileceğiz onları bu bölümde.

nessa
05-04-08, 12:52
http://img116.imageshack.us/img116/600/28286617rr4.jpg (http://imageshack.us)

http://img178.imageshack.us/img178/417/79282589mf1.jpg (http://imageshack.us)

http://img301.imageshack.us/img301/6967/74455607or5.jpg (http://imageshack.us)

nessa
05-04-08, 12:54
http://img172.imageshack.us/img172/8695/60882519pe4.jpg (http://imageshack.us)

http://img440.imageshack.us/img440/4386/75107011rh6.jpg (http://imageshack.us)

http://img409.imageshack.us/img409/858/42020526rl8.jpg (http://imageshack.us)

nessa
05-04-08, 12:56
http://img407.imageshack.us/img407/431/10847518aq8.jpg (http://imageshack.us)

http://img239.imageshack.us/img239/4951/24916436jn9.jpg (http://imageshack.us)

İLK
05-04-08, 17:01
nessa resimler için saol ya :img-wink:
ay şamil saçını kesmiş karizma olmuş bu bölüm heyecanlıya benziyor geçen bölümü tv de verdiler bira önce seyredince bişey dikkatimi çekti asena nezira zülüfün peşini bırak derken acaba şamil anlamadımı tekrar dövmeye girişti ama sanki anlamadı asena heralde nezirin yaptıklarını biliyor

tekirdaglı
05-04-08, 17:53
herkese merhaba forumda çok yeniyim pars dizisinin hayranıyım bende burdayım:)
şamil e kısa saç daha güzel gitmiş ben begendim yeni bölüm çok merak ettiriyor beni az kaldı ama sabırsızlanıyorum şamil intikam alacak çok kızdı

İLK
05-04-08, 18:22
herkese merhaba forumda çok yeniyim pars dizisinin hayranıyım bende burdayım:)
şamil e kısa saç daha güzel gitmiş ben begendim yeni bölüm çok merak ettiriyor beni az kaldı ama sabırsızlanıyorum şamil intikam alacak çok kızdı

aramıza hoşgeldin tekirdağlı :img-wink:
evet bende çok beğendim kısa saçlı halini yüzü gözü açılmış :img-yes:neyse formumuz biraz deil çok sakindir:icon_whis 1 saatte bi yorum yazılır o yüzden alış diye söylüyorum her neyse inşallah sayımız artacak ben bu bölümde sonra biraz canlılık gelir diye düşünüyorum forum sayfamıza

bu arada asena e mert sahmeleri bizi bekliyor :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
bye

infinite
05-04-08, 20:49
konsey toplanmış kararlar falan alınıyor. bu bölüm işler tam karışacak gibi intikam zamanı dendi,yeni bölümün tanıtımında gördüm barudi ile konuşan adam sesiz fırtına dizisindeki şahin karakterini oynayan oyuncu diziye dahilmi olmuş

atmosfer
05-04-08, 20:55
konsey toplanmış kararlar falan alınıyor. bu bölüm işler tam karışacak gibi intikam zamanı dendi,yeni bölümün tanıtımında gördüm barudi ile konuşan adam sesiz fırtına dizisindeki şahin karakterini oynayan oyuncu diziye dahilmi olmuş

ben de gördüm ,kesinlikle oydu javier Bardem e benzetiyorlar ,evet ama bin kat daha karizmatik ,iyi oyuncu bakalım burda ne işler çevirecek:good:

savcı
05-04-08, 21:00
ben daha henüz pazartesi ile ilgili tanıtım görmedim ne zaman verdiler meraklandım ,şamil in kısa saçlı halini gösterdilermi show daha sık gösterse

nessa
05-04-08, 22:37
Kanal fragmanı geç veriyor ya da az veriyor,çünkü ben rastlayamıyorum.İnternette dizinin sitesinde var fragman oradan izleyebilirsiniz.

nessa resimler için saol ya :img-wink:
ay şamil saçını kesmiş karizma olmuş bu bölüm heyecanlıya benziyor geçen bölümü tv de verdiler bira önce seyredince bişey dikkatimi çekti asena nezira zülüfün peşini bırak derken acaba şamil anlamadımı tekrar dövmeye girişti ama sanki anlamadı asena heralde nezirin yaptıklarını biliyor

Evet Asena biliyor.Zülüf'le aynı evde kalıyorlar ve çok yakın arkadaşlar,bu yüzden biliyor.Ama Şamil anlamadı tabi,bir öğrenirse Nezir'in bittiği andır zaten.Elbet öğrenecek ama ilerleyen bölümlerde olur bu tahminimce.

savcı
07-04-08, 21:12
dizi başlayacak burda kimsecikler yok ,yazan yokmu bu foruma kimse bir şey paylaşmıyor. yinede ben yazıcam pars narko terör dizisine bayılıyorum ,gündem çok iyi işleniyor.

İLK
08-04-08, 01:26
evet dizimizi bu hafta sevdim heleki son yarım saatini aksiyon dolu sahneler

bu nezir valla takmış pskopat yaw ne hakla gelir o yüzüğü verir

kısa saçlı şamili sevdim güzel olmuş

barudi ve teoman yine süperlerdi birbirlerine laf atmaya bayılıyolar rapunzel,:img-hystedaha on yediymiş:img-hyste

ben zülüfün sesine hele aneyy deyişine gıcılk kaptım bence yeni bi yüz arasınlar çok mu uçtum

inşallah ratingler iyidir hep inşallah umareım diyoruz ama olmuyo yine de inşallah güzel olur

nessa
08-04-08, 08:48
Mehdi ile Şamil'in karşılaşması epey çetin geçti.Mehdi'nin Zülüf'ü bu kadar sahiplenmesi sinir etti Şamil'i.
Teoman ve Barudi bu bölümde yine harika bir ikiliydi.Rapunzel muhabbeti güzeldi gerçekten.Masalcı amca bu bölümde de yoktu.Senaristler Haydar karakteri unutmamışlardır umarım.Dizilerde aniden ortadan kaybolan karakterler garip duruyor gerçekten de.
Şamil'in Hıncal Atak'ın ölümünden sorumlu olmadığını zaten biliyorduk ama geri dönüşle o geceyi vermeleri iyi oldu,merakımızdan kurtulduk.Şamil neden toz toprak içindeydi diyorduk.
Mert ile ilgili de geri dönüşlerle o günün gösterilmesi iyi oldu.Mert Hıncal Atak'tan hesap sormuş ama bunu Asena'ya söylemedi.Acaba Hıncal Atak'ı öldüren Mert mi diye bir soru oluştu kafamda,bilmem sizler ne dersiniz?
Bu bölümde Zülüf'ü çok fazla göremedik,hastanede olduğundan.Şamil'le bir tek sahneleri vardı zaten.Gerçek aşk sahnesi görmek isteyenler tatmin olmuştur belki.Bana samimi geliyor bu iki karakterin ilişkisi.
Nezir yine yaptı yapacağını.Şamil'in elinden kıl payı kurtuldu.Nazan yengesinin söylediği gibi Şamil bilseydi Nezir'in yaptıklarını elinde kalırdı Nezir,zaten bundan korktukları için söylemiyor kimse.
Bir de aklıma takılan birşey oldu.Şamil olayı araştırdı ve yapanları buldu ama sorularının cevabını alınca adamları öylece bıraktı.Evet,asıl işi yaptıranları bulmak istiyor ama yapanların hiç mi suçu yok?Tamam hırpaladı epey adamları ama bir polis olarak onları tutuklaması gerekmez miydi?
Şamil'in bu bölümdeki etkileyici sözleriyle bitireyim yorumumu "Bütün alem duysun.Narkotikçinin biri kafayı kırmış.Gördüğü herkesi indirecekmiş.Bundan böyle uyuşturucuya dokunan herkes karşısında beni bulacak."

narima
08-04-08, 10:03
mERHABALAR
Bu hafta ısler ıyıce karısmaya basladı.
Ozellıkle o gerzek cocugun hastaneye gelıp,Zulfuye ılan-ı ask etmesı ve bunu yengenın gormesı hıc ıyı olmadı.
Eger Samıl bunları duyarsa cok kotu olacak.
Samıl,Zulfunun aılesının entrıkalarını bılmıyor.Hos Zulfude bılmıyor.Ama anne cok sey bılıyor ve susuyor.

Sonrası fena olacak.Hemde cok fena olacak

fatosum
08-04-08, 12:58
merhabalar

dun aksam kı bolumu ben begendım ama yıne eksıklıkler kopukluklar vardı samıl saclarını kestırmıs cok begendım bıde su bıyıklarını kesıp kırlı sakal bırakırsa cok yakısıklı olacak emınım en cok samılı begendım aksam:img-wink:

sımdı samıl gıdıyor once torbacıyı sonra terorıst olan ıtı buluyor ama her ıkısıde sorulup temız bır dayak atıldıktan sonra bırakılıyor e be adam sen baskomısersın at ıcerı gıtsın dıyesım geldı ızlerken nedır ordakı anlamsızlık cozemedım:blink:

nezır ayy kıl oluyorum bu cocuga ceketlerın renklerınden tutunda konusmalarına kadar adam uyuz ya kızın sevdıgı oldugunu bıle bıle ustelık bıde gecmıste yasanmıs ıgrenc bır olaya ragmen gel karsısına evlenme teklıf et ee yuh yanı kapı onundekı senı sevıyorum zulfuye derken onunden gecen adamların bakısları gordunuzmu:img-hyste

barodı ve teo sahnelerı guzeldı atan bır karsılayan bır hesabı oldu cok begenıyorum sahnelerını guzeldı:good:

osman sınavın projelerınde bır farklılık var yanı ıcınde dolu olan konular var ama sanırım reytıngler kotu neyse bıtmemesı dılegıyle...:dance:

fairy_dreams
08-04-08, 13:05
Tele - Barometre

Hedef Kitle : A/b

7 Nisan 2008 Pazartesi

1 Elveda Rumelı [net] Atv 11,10 27,40
2 Doktorlar [net] Show 7,00 17,60
3 Bıcak Sırtı [net] Kand 6,60 19,70
4 Kopru [net] Star 6,60 18,50
5 Elveda Rumelı (ozet) [net] Atv 5,90 16,90
6 Arka Sokaklar [net] Kand 5,30 13,10
7 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,10 17,90
8 Star Ana Haber Bultenı [net] Star 4,80 17,10
9 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,30 15,30
10 ıkı Aıle [net] Star 4,30 10,90
11 Pars Narkoteror [net] Show 4,20 12,20

Total

7 Nisan 2008 Pazartesi

1 Arka Sokaklar [net] Kand 11,00 25,30
2 Elveda Rumelı [net] Atv 7,60 17,50
3 Kopru [net] Star 7,00 19,70
4 Arka Sokaklar (ozet.) Kand 6,70 17,90
5 Doktorlar [net] Show 6,50 15,20
6 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,90 19,00
7 Pars Narkoteror [net] Show 5,40 15,90
8 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,80 15,50
9 Spor Gundemı Kand 4,40 13,00
10 Star Ana Haber Bultenı [net] Star 4,20 13,60

kaynak:ucankus.com

savcı
08-04-08, 14:41
çok güzel bir bölüm seyrettim,beni dizinin kaçıncı sırada oldugu hiç ilgilendirmiyor.sokaklarda çocuklar nasıl uyuşturucuya bagımlı yapılıyor.polis nasıl ve hangi şartlarda çalışıyor. bunları görmeli ama işte malesef büyükler bile başka konular peşinde ondan sonrada ah çocuk elden gitti diye aglaşır dururlar.
Şamil çok güzel oynadı uyuşturucu satıcılarına bakarken yüzündeki nefret çok iyiydi
nezir sopalık da dur bakalım ne zaman olacak o iş
ayrıca barudi bu ıraklı barzani nin adamı ile konuştu orasını pek anlamadım bişeyler yapacak barudi ne yapacak meraklandım sonra o adamın Türkiye uyudukca biz çok devlet kurarız falan demesi biraz üzdü beni ,ülkede neler dönüyor. yinede güzel bölümdü tebrik ederim herkesi

2shy
08-04-08, 14:59
süper bir bölümdü ama finali izleyemedim izleyen arkadaşlar söyleyebilirmi acaba:img-blush şamilin saçları çok güzel olmuş çok beğendim şu nezire sinir oluyorum valla şamilin haberi olsa onu yaşatmaz neyseki haberi yok

İLK
08-04-08, 18:43
Tele - Barometre

Hedef Kitle : A/b

7 Nisan 2008 Pazartesi

1 Elveda Rumelı [net] Atv 11,10 27,40
2 Doktorlar [net] Show 7,00 17,60
3 Bıcak Sırtı [net] Kand 6,60 19,70
4 Kopru [net] Star 6,60 18,50
5 Elveda Rumelı (ozet) [net] Atv 5,90 16,90
6 Arka Sokaklar [net] Kand 5,30 13,10
7 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,10 17,90
8 Star Ana Haber Bultenı [net] Star 4,80 17,10
9 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,30 15,30
10 ıkı Aıle [net] Star 4,30 10,90
11 Pars Narkoteror [net] Show 4,20 12,20

Total

7 Nisan 2008 Pazartesi

1 Arka Sokaklar [net] Kand 11,00 25,30
2 Elveda Rumelı [net] Atv 7,60 17,50
3 Kopru [net] Star 7,00 19,70
4 Arka Sokaklar (ozet.) Kand 6,70 17,90
5 Doktorlar [net] Show 6,50 15,20
6 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,90 19,00
7 Pars Narkoteror [net] Show 5,40 15,90
8 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,80 15,50
9 Spor Gundemı Kand 4,40 13,00
10 Star Ana Haber Bultenı [net] Star 4,20 13,60

geçen totalde 8.ydik bu hafta 7.olmuşuz iyi bi gelişme

bu bölüm şamilin performansı on numaraydı gerçi gözümden kaçmadı bi mantık hatası şamil abisinin mezarındayken saçı kısaydı oysa uzun olması gerekirdi

kinslayer
08-04-08, 22:27
Geçen hafta zülüf'ün kalbi durduğunda ve sonrasında şamilin sözleri ,halleri beni ağlattı resmen ,onların aşkını izlemek çok güzel:img-in_lo

LoQuM_gIrL
09-04-08, 14:28
11.bölümden kareler

http://www.imazzy.com/files/konuh9u8fj7nqu2lmck4.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/n25oa7fqfum18o2rxodf.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/52dbcsnxc92famfgp50v.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/ayfo2z8vhrh99i9tatht.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/ps0l05bb5dvc5pcyl2rw.jpg (http://www.imazzy.com/)

LoQuM_gIrL
09-04-08, 14:33
12.bölümden kareler

http://www.imazzy.com/files/n96sfpzjsch98g567bom.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/byjxr2zaein0tykga0o7.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/6itudndurgsyz736nwzq.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/zdsb1hzgtizjcddxq8n2.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/wdcuystzfypzq7u1jzr2.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/5bcalvf8fnpcqaarwioe.jpg (http://www.imazzy.com/)

özmavi
09-04-08, 21:10
bu bölüm yine süperdi:good:
teoman barudi iklisi yine muhteşemdi gülmekten çatladım yaniii....
şamilin saçları çok güzel ve karizmatik olmuş...:img-wink:
hastanede ki o gelişme...nezirin yüzük getirişi ALLAHIM ben sinir oldum daha ne yüzle geliyo anlamadım...yüzsüzün teki nolcak....
yengeside paçayı ii kurtardı...yüzüyü saklaması faln..

son sahnelerde çok heyecanlandım.....şamilin hepsinden teker teker intikam alması falan...
reytinglerede ii bence...

nessa
10-04-08, 16:52
http://img254.imageshack.us/img254/280/10wo4yi4.jpg (http://imageshack.us)

http://img254.imageshack.us/img254/1614/39nn4in1.jpg (http://imageshack.us)

http://img261.imageshack.us/img261/2783/43pb5xo3.jpg (http://imageshack.us)

http://img254.imageshack.us/img254/341/49dn3bu5.jpg (http://imageshack.us)

nessa
12-04-08, 11:13
http://img259.imageshack.us/img259/6945/85648008dc1.jpg (http://imageshack.us)

http://img252.imageshack.us/img252/7729/63200281qw2.jpg (http://imageshack.us)

nessa
12-04-08, 11:15
http://img252.imageshack.us/img252/9884/50934050ny2.jpg (http://imageshack.us)

http://img210.imageshack.us/img210/8171/83615797fe5.jpg (http://imageshack.us)

http://img210.imageshack.us/img210/536/15423347yl6.jpg (http://imageshack.us)

nessa
12-04-08, 11:21
http://img210.imageshack.us/img210/7552/87245109qb7.jpg (http://imageshack.us)

http://img522.imageshack.us/img522/6646/70405205rx6.jpg (http://imageshack.us)

http://img259.imageshack.us/img259/3549/59360227fi7.jpg (http://imageshack.us)

LoQuM_gIrL
12-04-08, 17:15
http://www.imazzy.com/files/ym3zn509c78wtx2svobi.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/j1gb4p3sbg0vrtxnq6rq.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/ivtwkcpjludijfcs5wld.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/wvgfzzhm5hf9kqkp9j5k.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/gthfxtu5msq03qjavwgk.jpg (http://www.imazzy.com/)

http://www.imazzy.com/files/wkrfn433oklf7u9ve08p.jpg (http://www.imazzy.com/)

saol resimler için benden de bi kaç çalışma

nessa
13-04-08, 00:28
Şamil Seyyid’in karşısına dikiliyor...

Şamil sokakta, sevdiği kadının intikamı peşindeyken aynı ismi bir kez daha duyuyor; Haldi! Ağabeyini öldüren mührü bir kez daha görüyor. İntikam yemini yerini buluyor.
Şamil şimdi yeni hedefinin peşinden gidiyor. Düşman büyüyor. Şamil’in intikamı Haldi’nin işine yarıyor ve Haldi hayal ettiği güce, büyük planına daha çok yaklaşıyor.
Süreyya, Avrupa’yla ilişkide, Vahit siyasete geri dönme hazırlığında… Haldi’nin planı ise tüm rakiplerini ortadan kaldırmak…
Düşman büyüdükçe Pars da büyüyor. Oyunun kuralları değişiyor. Pars düşmanın peşine, oyunun kurallarını değiştirerek düşüyor.
Van Ağa’sı Seyyid İstanbul’da… Şamil, Seyyid ile temsilcisi Haldi’yi birbirine düşürmek için Seyyid’i buluyor ve karşısına dikiliyor.

nessa
13-04-08, 12:37
http://img522.imageshack.us/img522/6751/14pk4.jpg (http://imageshack.us)

http://img212.imageshack.us/img212/2360/86267400vn9.jpg (http://imageshack.us)

http://img205.imageshack.us/img205/6872/16tr6.jpg (http://imageshack.us)

nessa
14-04-08, 16:57
http://img329.imageshack.us/img329/8743/209020845731rc5.jpg (http://imageshack.us)

http://img383.imageshack.us/img383/5068/209020845824gg3.jpg (http://imageshack.us)

nessa
14-04-08, 17:08
http://img377.imageshack.us/img377/6500/212020813130gk1.jpg (http://imageshack.us)

http://img383.imageshack.us/img383/7311/2050208110026tt8.jpg (http://imageshack.us)

savcı
14-04-08, 21:07
resimler harika çok begendim ,çok az kaldı dizinin başlamasına bu bölümü çok merak ediyorum bakalım neler olacak ,tanıtımda gördüklerim den çıkardıgım çok hareketli sahneler var işler çok karışıyor gibi, neden kimse yok forumda hayret ediyorum şurda ne güzel bişeyler paylaşabilirdik:good:

nessa
15-04-08, 08:48
Yeni bölümle ilgili ilk yorumu ben yazayım.Evet,hareketli bir bölümdü.Ayrıca ben bu bölümde çok güldüm.Sadece Teo-Barudi ikilisine değil,Şamil'in de bazı sahneleri komikti doğrusu.
Söyleyecek o kadar çok şey var ki nereden başlasam bilemiyorum.Bölümün başından başlayayım en iyisi.Şamil adım adım ilerleyerek saldırı işini yaptıranı buldu,aslında asıl yaptıran Haldi ama ona hemen ulaşması zor görünüyor.Bu adamı da diğerleri gibi hırpalayıp bırakır dedim ama öyle yapmadı.Zaten geçen bölümde bulduğu adamları neden bıraktığını hala anlayabilmiş değilim.Yine hoş bir cümle sarfetti Şamil:"Dağdan şehire indin demek.Sana kötü haber,ben de ofisten sokağa indim." Güzel laf etti etmesine ama bu sokağa inme işini çok abartmasa bari.Sonuçta bu adam polis.Bu sıfatını unutmasın,bu bölümde unuttu gibi geldi bana.
Otelde de epey hırpalandı ama kurtulmayı başardı tabi.Kelepçelendiği sandalyeyle mücadelesi görülmeye değerdi doğrusu.O kelepçeleri açana kadar ben strese girdim.
Bir de benim anlayamadığım bir yer oldu.Birşey kaçırdım galiba.Lütfen biri bana izah etsin.Şamil otelden çıkınca neden Vahit Seyran'ın dükkanına gitti.Seyit Ağa'nın oraya gideceğini nerden öğrendi?O kısmı tam anlamadım.
Bir de destek istemiyor hiç.Her yere tek başına gidiyor.İyi güzel de bari Azad'ı alsa yanına.Haldi o mekanda birini öldürdü zaten,Şamil'i de seve seve harcar o ıssız mekanda.
Teo ve Barudi'nin sırma saç ve çekirdek muhabbetleri de güzeldi her zamanki gibi.Bir de Barudi'nin Teo'ya "saçın,sakalın,her yerin polis diye bağırıyor"(cümle tam böyle miydi bilemiyorum) şeklindeki lafı da hoştu.Karizmamı sarsıyorsun dedi ya haklı aslında.Ama Teo da hoş çocuk,eli yüzü düzgün.Barudi'nin yanında sırıtıyor gerçekten de.
Zülüf dedi ya bir an önce toparlanmam lazım diye doğru.Şamil'i fazla başıboş bırakmamak lazım.Bu ikiliyi fazla birarada göremiyoruz.Şamil'in hastaneye geldiği kısım da güzeldi.Dokunamadı Zülüf'e uyandırmamak için.Sonra o uyurken Zülüf de uyanınca aynı şekilde davrandı,güzel sahnelerdi.
Asena'yı az da olsa görebildik.Narkotikten koptu dizi.Şamil de sokağa inince,göstermiyorlar ofisi.O ortamı özledim ben.
Haydar karakterini unuttular mı acaba diyorduk çıktı ortaya.
Hıncal Atak'ı tahmin ettiğim gibi Mert vurmuş.Şamil'le birlikte çalışmaları gerçekten iyi olurdu.Bakalım Mert bunu kabul edecek mi?
Bir de söylemeden geçemeyeceğim,Şamil'in kimi yakalasa kafasına bulduğu şeyi vurması da hoştu.Geçen bölümde dürümcünün orda çocuğun kafasına dürümle,satan adamınkine de ot torbasıyla vurmuştu ya,bu bölüm başında da Ahmet efendinin kafasına uyuşturucu paketini yapıştırdı,yakışır :img-wink:

İLK
15-04-08, 11:49
Yeni bölümle ilgili ilk yorumu ben yazayım.Evet,hareketli bir bölümdü.Ayrıca ben bu bölümde çok güldüm.Sadece Teo-Barudi ikilisine değil,Şamil'in de bazı sahneleri komikti doğrusu.
Söyleyecek o kadar çok şey var ki nereden başlasam bilemiyorum.Bölümün başından başlayayım en iyisi.Şamil adım adım ilerleyerek saldırı işini yaptıranı buldu,aslında asıl yaptıran Haldi ama ona hemen ulaşması zor görünüyor.Bu adamı da diğerleri gibi hırpalayıp bırakır dedim ama öyle yapmadı.Zaten geçen bölümde bulduğu adamları neden bıraktığını hala anlayabilmiş değilim.Yine hoş bir cümle sarfetti Şamil:"Dağdan şehire indin demek.Sana kötü haber,ben de ofisten sokağa indim." Güzel laf etti etmesine ama bu sokağa inme işini çok abartmasa bari.Sonuçta bu adam polis.Bu sıfatını unutmasın,bu bölümde unuttu gibi geldi bana.
Otelde de epey hırpalandı ama kurtulmayı başardı tabi.Kelepçelendiği sandalyeyle mücadelesi görülmeye değerdi doğrusu.O kelepçeleri açana kadar ben strese girdim.
Bir de benim anlayamadığım bir yer oldu.Birşey kaçırdım galiba.Lütfen biri bana izah etsin.Şamil otelden çıkınca neden Vahit Seyran'ın dükkanına gitti.Seyit Ağa'nın oraya gideceğini nerden öğrendi?O kısmı tam anlamadım.
Bir de destek istemiyor hiç.Her yere tek başına gidiyor.İyi güzel de bari Azad'ı alsa yanına.Haldi o mekanda birini öldürdü zaten,Şamil'i de seve seve harcar o ıssız mekanda.
Teo ve Barudi'nin sırma saç ve çekirdek muhabbetleri de güzeldi her zamanki gibi.Bir de Barudi'nin Teo'ya "saçın,sakalın,her yerin polis diye bağırıyor"(cümle tam böyle miydi bilemiyorum) şeklindeki lafı da hoştu.Karizmamı sarsıyorsun dedi ya haklı aslında.Ama Teo da hoş çocuk,eli yüzü düzgün.Barudi'nin yanında sırıtıyor gerçekten de.
Zülüf dedi ya bir an önce toparlanmam lazım diye doğru.Şamil'i fazla başıboş bırakmamak lazım.Bu ikiliyi fazla birarada göremiyoruz.Şamil'in hastaneye geldiği kısım da güzeldi.Dokunamadı Zülüf'e uyandırmamak için.Sonra o uyurken Zülüf de uyanınca aynı şekilde davrandı,güzel sahnelerdi.
Asena'yı az da olsa görebildik.Narkotikten koptu dizi.Şamil de sokağa inince,göstermiyorlar ofisi.O ortamı özledim ben.
Haydar karakterini unuttular mı acaba diyorduk çıktı ortaya.
Hıncal Atak'ı tahmin ettiğim gibi Mert vurmuş.Şamil'le birlikte çalışmaları gerçekten iyi olurdu.Bakalım Mert bunu kabul edecek mi?
Bir de söylemeden geçemeyeceğim,Şamil'in kimi yakalasa kafasına bulduğu şeyi vurması da hoştu.Geçen bölümde dürümcünün orda çocuğun kafasına dürümle,satan adamınkine de ot torbasıyla vurmuştu ya,bu bölüm başında da Ahmet efendinin kafasına uyuşturucu paketini yapıştırdı,yakışır :img-wink:

bir bölüm bu kadar mı gözel yorumların ellerin dert görmesin yüreğine sağlık
ben dünkü bölümde şu dikkatimi çekti şamil adamları dövdü bi o kadar da kendide darbe aldı ama ne bi morluk ne de bi kan akmadı beygir gibi dövüşüyodu :img-hyste:img-hyste:img-hyste

üfff arkadaşlar zülüf hiç olmamış ilk başlarda ben şamili sevmiyodum bakışlarını haraketlerini yapmacık buluyodum ama asıl sorun zülüf teymiiiişşş şimdi hemen ölsünde diyemiyorum ......offff offff ki ne oofff

barudi teo yine döktürdüler hariaydı ama barudi ye van ağasının yerini söyleyen kim onu merak ettim barudi şeytan dedi de ona o bakıma

azadı göremedim bu bölümlerde nerelerde bu adam

minel de ortada yok

van ağası güzeldi ya özellikle mehdooooşşş demesi neyse demek bundan sonra göremeyeceğiz

nezir de mehdinin gözüne girebilmek için ona yanaşıyo ya hadi bakalım sonu kötü olacak

yeni oyuncuda gelmiş haydarla konuşan kalıcı mı bilemem ama galiba adını unuttum o eskici dükkanındaki herif kalıcı

fatosum
15-04-08, 12:38
gunaydın

jenerık degısmıs ben bu muzıgı sevdım eskı jenerık ıkı turku sarkı her neyse karısık yapmıslar hıc begenmıyorum hatta yazmıstımda degıstırın dıye demekkı benı duymuslar degıstırmısler muzık guzel olmus saolsıunlar:happy0064

şamil bızım malkocoglunu gectı ınanın kı sen gıt adamın mekanını bas adamları tek tek oldur ama bır sıyrık bıle alma en ufak bır yara bere yok ıyımı???:img-hyste

elıne ne bulsa gecırıyor adamların kafasına bılardo mekanında sopaları kırdı( ne denıyor onlara hıc anlamam) otelde sandalyeyı parcaladı hametın mekanında uyusturucu paketlerı patlattı ne dıyeyım şamılin elinden bır ucan bır kacan kurtuluyor :img-hyste

atılla olgacın oyunculugunu begenıyorum sıve yakıstıramasamda ıyıydı ama anlamıyorum ben bu partı denılen ıllet her yere uzanıyor
adamı baskan yaptılar utanmasa gobek atacak uyusturucu baskanı olmak demek dunya baskanı olmak demek sanırım

acayıp sınırlerım bozuluyor dızılerde partı uyusturucu bılmem ne gorunce butun kan beynıme sıcrıyor bır mesaj verıp cıkalım teodan alıntı yapalım:img-hyste

bız bes bın yıldır boyle yasıyoruz:good:

fairy_dreams
15-04-08, 12:58
TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B
14 NİSAN 2008 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 8,90 23,20
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,20 17,70
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,60 17,10
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 6,50 18,70
5 KOPRU [NET] STAR 6,50 17,20
6 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,50 18,80
7 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 4,30 14,00
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 16,10
9 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 3,80 20,60
10 IKI AILE [NET] STAR 3,70 9,70
11 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 15,10
12 SPOR SAYFASI SHOW 3,60 12,30
13 YABAN GULU [NET] ATV 3,40 9,80
14 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 3,20 8,40
.
.
.
64 PARS NARKOTEROR (OZET) SHOW 0,90 4,50

TOTAL
14 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,20 29,80
2 KOPRU [NET] STAR 6,70 19,50
3 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,20 15,80
4 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 6,10 18,70
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,70 14,10
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,50 18,60
7 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 4,50 13,10
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 17,80
9 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,70 14,90
10 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,50 11,20
.
.
61 PARS NARKOTEROR (OZET) SHOW 1,00 5,60

kaynk:ucankus.com

nessa
15-04-08, 13:58
gunaydın

jenerık degısmıs ben bu muzıgı sevdım eskı jenerık ıkı turku sarkı her neyse karısık yapmıslar hıc begenmıyorum hatta yazmıstımda degıstırın dıye demekkı benı duymuslar degıstırmısler muzık guzel olmus saolsıunlar:happy0064

şamil bızım malkocoglunu gectı ınanın kı sen gıt adamın mekanını bas adamları tek tek oldur ama bır sıyrık bıle alma en ufak bır yara bere yok ıyımı???:img-hyste

elıne ne bulsa gecırıyor adamların kafasına bılardo mekanında sopaları kırdı( ne denıyor onlara hıc anlamam) otelde sandalyeyı parcaladı hametın mekanında uyusturucu paketlerı patlattı ne dıyeyım şamılin elinden bır ucan bır kacan kurtuluyor :img-hyste

atılla olgacın oyunculugunu begenıyorum sıve yakıstıramasamda ıyıydı ama anlamıyorum ben bu partı denılen ıllet her yere uzanıyor
adamı baskan yaptılar utanmasa gobek atacak uyusturucu baskanı olmak demek dunya baskanı olmak demek sanırım

acayıp sınırlerım bozuluyor dızılerde partı uyusturucu bılmem ne gorunce butun kan beynıme sıcrıyor bır mesaj verıp cıkalım teodan alıntı yapalım:img-hyste

bız bes bın yıldır boyle yasıyoruz:good:

Evet,yeni jenerik müziği benim de hoşuma gitti,tempolu.
Kesinlikle katılıyorum ya insan o kadar yumruk,tekme yer de nasıl hiç bir yeri kanamaz.Küçük bir sıyrık olsaydı bari ama o da yok.
Eline geçirdiği herşeyi karşısındakine vurduğunu ben de yazmıştım daha önce ama bilardo sopasını unutmuşum :img-hyste
Teo'dan alıntı yaptığın mesaja can-ı gönülden katılıyorum.

İLK
15-04-08, 14:02
TELE - BAROMETRE

HEDEF KİTLE : A/B
14 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 8,90 23,20
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,20 17,70
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,60 17,10
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 6,50 18,70
5 KOPRU [NET] STAR 6,50 17,20
6 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,50 18,80
7 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 4,30 14,00
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 16,10
9 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 3,80 20,60
10 IKI AILE [NET] STAR 3,70 9,70
11 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 15,10
12 SPOR SAYFASI SHOW 3,60 12,30
13 YABAN GULU [NET] ATV 3,40 9,80
14 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 3,20 8,40
.
.
.
64 PARS NARKOTEROR (OZET) SHOW 0,90 4,50

TOTAL
14 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,20 29,80
2 KOPRU [NET] STAR 6,70 19,50
3 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,20 15,80
4 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 6,10 18,70
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,70 14,10
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,50 18,60
7 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 4,50 13,10
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 17,80
9 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,70 14,90
10 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,50 11,20
.
.
61 PARS NARKOTEROR (OZET) SHOW 1,00 5,60

kaynk:ucankus.com

ne zaman ilk beşte göreceğiz parsı merak ediyorum arka sokakların tekrarı 4.olmuş yaw bu kadar olur
ama yine de shareimiz olduğu gibi buna da şükür yalnız köprü epey yükselmiş bişimi var bu dizide anlamış deilim

savcı
15-04-08, 16:06
vay diyorum başka bir şey demiyorum ,helal olsun osman sınav diyorum başka bişey demiyorum,bu kadar agır bir konuyu tüm topluma gösteren yürege bravo ve halkımız uyuyor. alın işte görün millet neler dönüyor. yapımcı halk için hertürlü sıkıntıyı göz önüne alarak inanılmaz bir dizi yapıyor. ve millet uyuyor bu dizinin reyting i buysa vay memleketin haline
üzüldüm

infinite
15-04-08, 20:04
dün akşam güzel sahneler seyrettik,şamil e kavga sahneleri yakışıyor.hakkını veriyor. ben çok begendim ancak vanlı ölmemeliydi adam çok degişik biriydi baya gülüyodum konuşmalarına
savcı arkadaş güzel yazmış bende aynı şeyleri paylaşıyorum ancak malesef demek den başka diyebilecegim bişey yok

Seninki(:::)
16-04-08, 13:30
Bu Samil varya birgun elimde kalacak. Adam matrix oldu cikti basimiza. Hem birkere bir polisin onune geleni vurmaya, oldurmeye ve bunun icin hesap vermemesine, sorgulanmamasina sasiriyorum. Cok sacma geliyor. O abuk subuk poz verir gibi durmasina, silahi belinden cikrmasinada pes diyorum artik. Bukadar yapmacik birsey gormedim ben. Abartmasinlar artik lutfen, hem bence bu dizi bu yuzden seyredilmiyor, sacmaliyorlar cunku.....

nessa
16-04-08, 18:51
Seninki(::: ) yorumlarına katılıyorum.Diziyi severek izlememe rağmen bahsettiğin konular beni de rahatsız ediyor.Birkaç bölümdür Şamil karakteri polislikten iyice uzaklaştı.Biz onun ne kadar mert,cesur ve gözü kara olduğunu biliyoruz zaten.Bu şekilde birşey ispatlamasına gerek yok.Umarım bu karakter yakında eski haline döner,polis olduğunu bize unutturmaz.
savcı senin de belirttiğin gibi bu dizi çok önemli bir konuya değiniyor.Belli bir izleyici kitlesi var ama reytingleri çok iyi değil.Ben daha önce de ifade ettiğim gibi bunun dizinin yayın gününden kaynaklandığını düşünüyorum.Pazartesi günü çok izlenen diziler var,tam bir reyting savaşı yaşanıyor o gün.Gününün değişmesi fark edecektir diye düşünüyorum.

nessa
16-04-08, 18:57
Alıntıdır

http://img259.imageshack.us/img259/9257/13fo6.jpg (http://imageshack.us)

http://img259.imageshack.us/img259/3528/55cv0.jpg (http://imageshack.us)

özmavi
17-04-08, 11:36
bu bölüm biraz korku filmi tadında olmuş san kiii yoksa banamı çöyle geldiii...ama yine de süper bi bölümdü bencee..bıçak saplamalar falan kendimi çığlık filmini izliyomuşum gibi hissettm..kan görmeye zaten dayanamıyorm çok iğrençti yanii..

peki şamilin tavırlarına ne demeli..o sahnelerdede resmen kendimi matrix te zannettm...şamilin sandalyeyle dövüş sahneleri...o haliyle nasıl 2 kişiyi alt etti..şaştım doğrusu...bu arada baya bide dayak yedi haniii tekme tokat giriştiler adama ama maşaallah hiç bişe olmadan hayatına devam ettiiii....evet bencede abartılıydı o kısımları...katılıyorum NESSA VE FATOSUM....

en güzel yeri tabikide zülüfün yanına gelip sabaha kadar baş ucunda olması..zaten garibim uyudu gitti..zülüfün söylediği kürtçe sözler süperdi bayıldım yaniii.. ''sen bir nefessin'' gibi şeylerdi heralde aklıma gelmiyo şuan ama çook hoşuma gitti:good:

yine barudi ve teomana bitti yaaaa....acayip güldüm yaniiii....süper ikili olmuşlar vallaa..özellikle barudi süper....:good::good:

reytingler herzamanki gibi yerinde sayıyo....
of ya artık yükselsin şu reytingler...
bencede İLK cim nezaman görcek ilk 5 teee.......

nessa
17-04-08, 18:03
Alıntıdır

http://img72.imageshack.us/img72/4225/91ey9.jpg (http://imageshack.us)

http://img509.imageshack.us/img509/1003/10ox0.jpg (http://imageshack.us)

İLK
18-04-08, 16:28
nessa resimler için saol formumuz yine bomboş neler oluyor bize neler oluyor gülüm bizew neler oluyor......

sabırsızlıkla parsın yeni bölümünü bekliyorum özetle fragman hala çıkmadı mı?

nessa
19-04-08, 12:24
Mehdi, Seyyid’i öldürdü. Seyyid’in cesedi kanlar içinde yerde… Şamil, şebekeyi canlı yakalamak için Seyyid’in peşinden gidiyor. Bir kez daha Mehdi ve Vahit’in karşısına çıkıyor.

Vahit, Şamil’i durdurmak için Zülüf’ü kullanıyor. Zülüf vücudunda kurşun yarasıyla sevdiği adamla ailesinin arasına dikiliyor.

Haydar aldığı yetkiyi Parslara iletiyor. Pars sokağa inmeye, düşmanı sonuna kadar takibe hazırlanıyor. Haydar, Pars’ın yeni yetkisiyle Amadeus’la restleşiyor..

Şamil, sevdiği kadınla arasına giren şüpheyi yok etmeye kararlı… Elinde iki fotoğrafla Barudi’ye gidiyor. Barudi’ye, düşmanın hangisi olduğunu soruyor; Mehdi mi? Vahit mi?

Mehdi elini buladığı kanı üzerinden atmak için bir plan yapıyor; meclisi ortadan kaldıracak, bütün oyunu değiştirecek bir plan. Kurtulamadığı düşmanının, kendi hamlesini boşa çıkaracak yeni oyunundan habersiz; Barudi’nin Kuzey Irak’ı Avrupa’ya bağlayan yeni toz hattından…

Mehdi, yeni planı için Cesim’e gidiyor. Şamil onu takipte… Şamil hiç beklemediği bir engele takılıyor, Seyyid’in cesedine…

nessa
19-04-08, 12:41
http://img520.imageshack.us/img520/3450/355jf7.jpg (http://imageshack.us)

http://img404.imageshack.us/img404/9986/455uj9.jpg (http://imageshack.us)

http://img165.imageshack.us/img165/6636/88xk7.jpg (http://imageshack.us)

nessa
19-04-08, 12:51
http://img404.imageshack.us/img404/9858/65md9.jpg (http://imageshack.us)

http://img292.imageshack.us/img292/2135/75sg9.jpg (http://imageshack.us)

http://img187.imageshack.us/img187/6040/97zy9.jpg (http://imageshack.us)

nessa
19-04-08, 13:01
http://img186.imageshack.us/img186/8994/45mb7.jpg (http://imageshack.us)

http://img507.imageshack.us/img507/286/25rv9.jpg (http://imageshack.us)

http://img262.imageshack.us/img262/4927/55kt0.jpg (http://imageshack.us)

savcı
19-04-08, 16:21
resimler çok güzel ellerinize saglık.. 14.bölüm tanıtımında gördüklerim bu bölüm daha heyecanlı olacak gibi ancak barudi pazarcı gibi bagırıyordu sanırım cemil e bagırıyordu çok komik adam ya yine güldürecek bizi pazartesi olsada izlesek

atmosfer
19-04-08, 17:40
pazartesi yayınlanacak bölüm ile ilgili tanıtım da bir çok şey açıga kavuşacak gibi görünüyor.
şamil kafasındaki soruların cevabını kesin bulacak van agası nın cesedini görecek ve herşeyi anlayacak

İLK
19-04-08, 18:20
nessa yeni bölüm resimleri için saol

bakalım bu bölümde bizleri neler bekliyor şamil yine bize bi kaç matrix hareketi gösterir ha:img-wink:

neydi bu şamilin yeğeninin adı herneyse uyuşturucuya karışacak arkadaşlar fragmanda izledim azad sen şamil baturayın nesi oluyosun dedi
faragmanı ekleyecek bi arkadaş varsa ekleyebilirmi video bölümüne

bakalım neler olacak.......bye

nessa
19-04-08, 20:48
Fragman ve özete bakılırsa bu bölüm de heyecanlı olacak.Şamil'in yeğeni tehlikeli arkadaşlar ediniyor.Barudi her zamanki gibi formunda.Şamil Vahit Seyran'ın kapısına dayanıyor ama cesedi bulamıyor sanırım.Vahit Seyran'ı korkutmuş olacak ki o da Zülüf'ü arayıp Şamil'in oraya geldiğini söylüyor.Zülüf de hasta haliyle kalkıp oraya gidiyor.Şamil'e kızıyor sanırım ve orada fenalaşıyor.Şamil,Haldi'ye çok yaklaşıyor hatta belki de öğreniyor Haldi'nin kim olduğunu.

İLK
21-04-08, 14:11
bu akşam dizimiz var bakalım neler olacak haydarın anamousmu işte o adama ne diyeceğini merak ediyorum doğrusu

dizimize 8 saat var heyecanla bekliyoru(z)m.:img-wink:

ecr
21-04-08, 18:55
Dizi son iki bölümdür sanki düğümden çözüme geçmiş gibi. Seyid'in ölümü, Şamil'in hızla abilerinin katillerini ve kendisine suikasti kurduran adamı bulması gibi çoğu şeyi öğreniyor.
Sanırım beklediğim gibi dizi reyting yüzünden sadece bir sezon sürecek.

Reytingler bir düşüyor, bir artıyor. Lakin istenilen düzeye gelemiyor. Show'u da tanımayan kalmadı. Geçen yaz ayından beri en fazla dizi kaldıran kanallardan ikincisi idi. Gerçi dizinin arkasında Osman Sınav varken kaldırmaları biraz zor (umarım öyledir). Fakat diziyi sezon sonunda bitirmeleri de bir o kadar kolay.

Dizi umarım sezon sonunda kaldırılmaz diyeceğim ama bu biraz poliyanacılık olacak. Dizinin reytingleri ortada. Kanalın bu konuda ne kadar ketum olduğu ortada. Eh bir de dizinin son iki bölümdür hızla çözüme gittiği (örneğin yukarıda da belirttiğim gibi; Seyid'in ölümü, Mehdi'nin başkan olması, meclise savaş açması, Şamil'in kendisine pusu kuranları bulup yok etmesi, pusunun ve abisine yapılan suikastin arkasındaki isme ulaşması, vs) de savlarımı destekleyecek nitelikteydi.

Eğer yeni konular oluşturulmazsa, bu kadar çözümden sonra (bu haftaki bölümde oluşacak çözümler de dahil. [örneğin Mehdi'nin bu bölümde meclise savaş açması, Şamil'in Barudi'ye Mehdi'nin fotoğraflardakilerden hangisi olduğunu sorması, Seyid'in cesediyle karşılaşması]) yeni düğümler oluşturulmazsa dizinin final bölümüne pek kalmadığını söyleyebilirim. Tabi bu benim düşüncem. Umarım doğru çıkmaz.

arkan61
21-04-08, 19:54
bir sezonluk olursa bu diziyi tuturur osman sinav, ama benim korkum 30lari bulmaz bu ratinglerle , ancak gün degistirirse bir ihtimal verebiliyorum

nessa
22-04-08, 12:47
ecr sana katılıyorum ben de üzülerek.Dizi sezon sonunda final yapacak gibi görünüyor.Gönül isterdi ki uzun süre devam etsin.Dizinin yayın gününün değiştirilmesi gerektiğini en başından beri söylüyorum.Pazartesi reytingi yüksek pek çok dizinin yer aldığı bir gün,dolayısıyla dizi bunlar arasından sıyrılamıyor,yine de iyi dayandı.İlk 10'un içinde yer alıyor zaman zaman.Kanal bu diziye şans vermek istemiyor anlaşılan.Belki de sezon sonunda bitirmek istedikleri için bir düzenleme yapmayı gerekli görmüyorlardır.Neyse bunlar can sıkıcı konular ve maalesef elimizden birşey gelmiyor.

fatosum
22-04-08, 12:55
devletın polısıne bak...catısma cıkmıs nefsı mudafaymıs...mudurude pek bır ovunerek anlatıyor ıyıde bu ıs kayıtlara nasıl gecıyor adamda tek sıyrık yok nasıl oluyorda savuınma oluyor :icon_whis

bır kere eger gelecek sezon bu ıs devam edecekse su basrol oyuncularına cekı duzen verılsın samıl derı montu zuluf kabarık saclarından vazgecsın nedır bu büle yıl geldı bana ıkısının aynı tarzından:img-wink:

samıl bır sılah cıkartıyor belınden hey yavrum hey sanırsın adam neo dan fırlamıs gelmıs ne gerek var ısı abartmaya cıkart ıste normal bır sekılde:img-hyste

gelelım dunku bolume

sıkıldım ızlerken samılın zırvede suphelerı benı artık boguyor her fırsatta aynı adamların karsısına dıkılıyor ustelık bu adamlara daır elınde dune kadar tek somut delıl yok oylesıne ıc gudulerı ıle cıkıyor ıste:img-wink:

barodı ve teo ıkılısını sevıyordum ama dun nedense onlarda sonuk geldı habıre bır kurdıstan meseledır gıttı barzanlar falan yettı yanı:icon_whis

sımdıden sızlere ıyı forumlarbye

İLK
22-04-08, 13:08
söylediklerinize katılmamak elde deil haklısınız
şamil gibi bi karekteri aslında daha yakışıklı daha karizmatik daha sevimli daha daha oyuncu birine verebilirlerdi illa yeni yüz gerekmezdi ama benim anlamadığım adamlar rolü bu adama verirken yanında yoklarmıydı nasıl oynuyor ne yapıyor görmüyolarmıydı özellikle de yapımcı osman sınav. neden diziler 3 4 bölüm sonra kaldırılır tutmadı die pars çok mu tuttu hayır sadece osman sınavın adı ve profösyonlliği var diğer oyncular iyi ama başrol kötü oldusu hiç tadı tuzu yok ibrahim çelikkol çok mu kötü, oynuyo hayır çok mu iyi oynuyo ona da hayır eeeeeee belli bi seviye kattetti ama dahası olması lazım:icon_whis

gelirsek bu bölüme valla normal bi bölümdü hatta en beğendiğim bölüm sadece haydar ve alman ajanın bölümleriydi ATATÜRK resminin yanındaki İSTİKLAL MARŞI nı gösterip asmışsın ama anlayamamışsın lafı oldu:good:

mertin karısı ortalarda yok kaç bölümdür 5 bölüm oldu yani

İLK
22-04-08, 13:14
bu sayfayı da bi türlü kapatamadık arkadaşlar ibrahim çelikkolün sayfasıda bomboş diğer oyncularında ben bi kaç resim kayacağım ama bakalım

:img-wink:

fairy_dreams
22-04-08, 13:20
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
21 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 8,20 22,90
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6,50 17,50
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,30 17,60
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 5,70 19,30
5 KOPRU [NET] STAR 5,60 17,10
6 IKI AILE [NET] STAR 4,50 12,50
7 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,00 17,80
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 17,30
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,70 16,60
10 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 3,70 12,50
11 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 3,40 11,00

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
21 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,40 26,30
2 KOPRU [NET] STAR 7,50 22,70
3 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,40 16,70
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,70 14,70
5 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 5,00 15,70
6 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 4,60 15,10
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,70 16,40
8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,40 14,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,30 14,70
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,20 18,80

çeşm-inaz
22-04-08, 13:21
merhaba,
benim en çok beğendim sahne ve daha doğrusu replik haydar bey'in sözleriydi.asmışsın;ama okumamışsın.''Yurdumun üstünde tüten en son ocak kalana kadar biz burdayız.'':good::happy0064:happy0064
ayrıca diziyle ilgili değerlendirmelerinize de katılıyorum.

nessa
22-04-08, 13:25
Dünkü bölümle ilgili birkaç söylemek istiyorum.Önceki bölümlere göre heyecanı az bir bölümdü bence.Tabi ben hala Seyid'in o dükkana gittiğini Şamil'in nereden anladığını anlayamadım.Anlayan biri varsa lütfen açıklasın bana.Artık dizi narkotikten tamamen koptu anlaşılan.Ben Zülüf iyileşince tekrar büroya dönülür,Şamil de biraz olsun durulur dedim ama artık bundan pek ümidim kalmadı.Narkoterörle mücadele eden polislerle başladılar.Şimdi ortada polis kalmadı.Sadece ünvanları komiser,başkomiser.
Teo-Barudi ikilisini de kısa bir an gördük,orda da her zamanki hoş sohbetlerine tanık olamadık.
Bu bölümde Mert yoktu ama adını duyduk Asena'nın ağzından.Asena ilk kez onunla ilgili hislerini anlattı Zülüf'e.
Zülüf'le Şamil'in arasının bu kadar gerileceğini tahmin etmemiştim.Çok sert bir tartışma geçti aralarında.Daha önce hiç birbirlerine bağırmamışlardı.Araları kolay kolay düzelmeyecek anlaşılan,evlilikleri de bilinmeyen bir tarihe ertelenmiş olacak.
Pars sokağa indi ama meğer deşifre olmuş haberi yok.Nasıl olup ta kendilerini ortaya çıkmadıkları halde ele vermişler anlamadım.Amadeus onlarla ilgili dosya hazırlamış bile.Süreyya'nın bundan sonraki hedefi Haydar olacak anlaşılan.

İLK
22-04-08, 13:27
21 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 8,20 22,90
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6,50 17,50
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,30 17,60
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 5,70 19,30
5 KOPRU [NET] STAR 5,60 17,10
6 IKI AILE [NET] STAR 4,50 12,50
7 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,00 17,80
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 17,30
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,70 16,60
10 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 3,70 12,50
11 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 3,40 11,00

21 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,40 26,30
2 KOPRU [NET] STAR 7,50 22,70
3 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,40 16,70
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,70 14,70
5 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 5,00 15,70
6 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 4,60 15,10
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,70 16,40
8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,40 14,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,30 14,70
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,20 18,80

arkadaşlar ab de bi değişiklik yok ama totel de bi basamak daha yükselmişiz ne güzel umarım bi daha ki bölümde ilk beşe gireriz arka sokakların özetini saymassak 5.yiz aslında bu ratingler iyi gelmiş

sexlanbac
22-04-08, 14:32
tabı tabı cok ıyısınız arka sokakları sayma dıgerını sayma oburunu sayma ozaman 1.sınız bos konusmıyalım arkadaslar ya.şamılının oyunculugu hala oturmadı ben ılk beste oturur dıodum ama aynı gıdıyo sanırım bole dewam edıcek ahh.ahh azık oluyo dızıye

İLK
22-04-08, 14:38
tabı tabı cok ıyısınız arka sokakları sayma dıgerını sayma oburunu sayma ozaman 1.sınız bos konusmıyalım arkadaslar ya.şamılının oyunculugu hala oturmadı ben ılk beste oturur dıodum ama aynı gıdıyo sanırım bole dewam edıcek ahh.ahh azık oluyo dızıye

bi kerem benim anlatmak istediğim bu deil dizi ilk başlarda 12.sıralardaydı totel için konuşuyorum kötü rating alıyordu ama şimdi eskiye nazaran bi yükseliş var evet pazartesi dizileri çok kaliteli arka saokaklar doktorlar( bende izliyorum) köprü elveda rumeli iki aile....ve daha bi çok bi de lost çıktı gerçi onların ratingleri hesaba katılmaıyo ama izleyicisi var......bu uzar

sadece ratingin yükseldiğini söylemek istedim

LoQuM_gIrL
22-04-08, 15:19
ya bulandırmaya gerek yok

kurtlar vadisi o kadar uzamasınaa ve polatın hala "höt höt" konuşmasına rağmen kitlesi çok [bizim ewde her hafta izlenir]

zaman meselesi bu saaten sonra kalkmaz zaten dizi
ama reytingleri yükselicek bu belli birsey sadece biraz zaman

savcı
22-04-08, 15:33
kurtlar vadisi dizisinde ortada bu kadar polis dolaşmıyor ve polis bu kadar işin içine girip kavga dövüş tekme tokat atmıyordu
k.v. dizisinde konsey ve mafiya çok iyi işleniyordu ,burda vahit ve mehdi sahneleri bol olmalı bu iki oyuncu çok iyiler.
ayrıca barudi iyi performans sergiliyor. bu bölümde barudi cemil in konsolosluk sahnelerini begendim
biraz daha ilegal işlerin döndügü yerler karışmalı iç hesaplaşmalar olmalı polis dışardan izlemeli bu benim fikrim tabi ,umarım reytingler artar.

LoQuM_gIrL
22-04-08, 15:43
haklısın ben içeriğinden bahsetmedim yüzeyselliğini sölüyorum bazı kişiler çok karamsar bakıyor da
sölediklerin soru seyler

Bogart
22-04-08, 15:47
Sıralamada bir basamak yükselmesi kimseyi yanıltmasın.. saatler değiştirildikten sonra haber programlarının ratingleri düştü, pars, aynı rating puanında sayıklıyor ve rakipleriyle arasındaki fark giderek açılıyor, yani onların giderek daha gerisinde kalıyor. Konu iyi olabilir ama bu o kadar önemli değil. dünya konu kaynıyor, aç gazetelerin ilk üç sayfasını konudan bol bir şey yok, ayrıca bu konuda bu güne kadar yayımlanmış sayısız araştırma ürünü kitap ve kaynak var.. O zaman ne? Demek ki konu yetmiyor.. Önemli olan o konuyu nasıl anlatacağını bilmek. Bu nasıl olur?.. Önce doğru düzgün senaryon olacak, sonra etkili performans veren oyunucuların, ve iyi bir reji... Pars'ta bunların hangisi var?.. Bir iki oyuncuyu dışarıda bırakırsan (Leyla Bilginel başta olmak üzere), hiçbiri! Durumun özeti budur.

İLK
22-04-08, 15:54
ya bulandırmaya gerek yok

kurtlar vadisi o kadar uzamasınaa ve polatın hala "höt höt" konuşmasına rağmen kitlesi çok [bizim ewde her hafta izlenir]

zaman meselesi bu saaten sonra kalkmaz zaten dizi
ama reytingleri yükselicek bu belli birsey sadece biraz zaman

kurtlar vadisi resmi formunda bi başlık açılmış zaten boşa uğraşma polat olamazsın diye....... polat alemdarla mukayes edenler var bende polatı çok seviyorum ama onlarınki nasıl bi sevgi bende biliyorum zaten şamil başkomiser polat devlete çalışıyor mafya ama zararsız mafya bi kere karşılaştırmaları çok yanlış bi polisle bi mafya lideri zararsız mafya bir olurmu?

ben şamilden çok polatı beğeniyorum hem oyunculuk hem karizma ama yanlış tartışmalar işi bozuyor

loqum girlcüm işte sen bunu dedin ya umarım kvp aşırı hayranlarından biri bunu okumaz çünkü açık konuştum aşırı hayran....:img-wink:

İLK
22-04-08, 16:04
Sıralamada bir basamak yükselmesi kimseyi yanıltmasın.. saatler değiştirildikten sonra haber programlarının ratingleri düştü, pars, aynı rating puanında sayıklıyor ve rakipleriyle arasındaki fark giderek açılıyor, yani onların giderek daha gerisinde kalıyor. Konu iyi olabilir ama bu o kadar önemli değil. dünya konu kaynıyor, aç gazetelerin ilk üç sayfasını konudan bol bir şey yok, ayrıca bu konuda bu güne kadar yayımlanmış sayısız araştırma ürünü kitap ve kaynak var.. O zaman ne? Demek ki konu yetmiyor.. Önemli olan o konuyu nasıl anlatacağını bilmek. Bu nasıl olur?.. Önce doğru düzgün senaryon olacak, sonra etkili performans veren oyunucuların, ve iyi bir reji... Pars'ta bunların hangisi var?.. Bir iki oyuncuyu dışarıda bırakırsan (Leyla Bilginel başta olmak üzere), hiçbiri! Durumun özeti budur.

olsun önemli olan yükselmemiz bence bu haftada hazır bıçak sırtı bitiyor artık belki biraz kayma yapabilir bizim tarafa ama yine de bilemem
bu sezon biter diyen arkadaşlar olmuş aslında sezon bitse ikinci sezonda pürüzleri düzelmiş olarak daha açık ve mantıklı düşünülmüş bi pars narkoterör ve başka bi gün yayınlanacak mesela bariz salı günü bomboş bilemedin pazar günü zaten eğer kötü gitseydi bitiyor duyumlarını alırdık aslında reklamımızda yapılmıyoki pek fazla

oyunculara gelince evet haklı olabilirsin bogart kardeş lakin atilla olgaç osman soykut,leyşe bilginel erdal cindoruk,vahit seyranı oynayan ve diziye yeni gelen ama ismini bilmediğim almanyalı......bunların oyunculuğuna diyecek söz yok bana göre mükemmel.........
lakin benimde başrollerde sıkıntım var bazen düşünüyorum kv deki gibi başka biri olarak gelse şimdi derlerki kv den alıyolar ne yapmalı başrolü öldürselermi?:icon_whis:icon_whis

neyse dedik biraz yükseldik 7.likten 6.lığa hevesimizi kursağımızda bırakma bırak kendimizi kandıralım bagart kardeş yoksa işimiz yaşşşşş......:img-cray:

Bogart
22-04-08, 16:05
Arkadaşlar lütfen saçma sapan kavramlar yaratmayalım! "Zararsız mafya" diye bir şey olmaz... Bir mafya liderini, dizi ya da film karakteri olarak sevip benimseyebiliriz, o ayrı... Ama dizi/film biter.. biz gerçek hayatla başbaşa kalırız... Gerçek hayatta da mafya, karanlıktır, yasadışıdır, kötüdür; çünkü mafyanın olduğu yerde tek egemen güç o'dur ve de o, ne kanun dinler, ne hukuk düzeni... Kanunlar ve hukuj düzeni ise devletin temelidir, sonuçta bir mafya, görüntüde kime karşı olursa olsun, gerçekte devlete karşıdır!
Ehhh.. bizim Pars dizisindeki polislerinde maşallah bu gidişte yakında mafyadan bir farkı kalmayacak zaten..

İLK
22-04-08, 16:10
Arkadaşlar lütfen saçma sapan kavramlar yaratmayalım! "Zararsız mafya" diye bir şey olmaz... Bir mafya liderini, dizi ya da film karakteri olarak sevip benimseyebiliriz, o ayrı... Ama dizi/film biter.. biz gerçek hayatla başbaşa kalırız... Gerçek hayatta da mafya, karanlıktır, yasadışıdır, kötüdür; çünkü mafyanın olduğu yerde tek egemen güç o'dur ve de o, ne kanun dinler, ne hukuk düzeni... Kanunlar ve hukuj düzeni ise devletin temelidir, sonuçta bir mafya, görüntüde kime karşı olursa olsun, gerçekte devlete karşıdır!
Ehhh.. bizim Pars dizisindeki polislerinde maşallah bu gidişte yakında mafyadan bir farkı kalmayacak zaten..

evet biraz saçmalamışım ama zaten kvp daki karakterler gerçek olmadığı için o yüzden yazdım yoksa bi mafya olacak ama zararsız olacak bizde zararsız mafya diycez dizi için konuştum benim anlatmak istediğim polat alemdar ve arkadaşları mafya mı devletemi çalışıpolar onu pek anlamış deilim ama benim saçma görüşüm ....parstaki şamilde olayı iyice abarttı tutabilene aşk olsun:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Bogart
22-04-08, 16:19
Canın sağolsun İLK kardeş.. anladım ne demek istediğini.. Oyuncular konusunda.. evet ben de biraz cimri davranmışım, kabul ediyorum :)
Ancak Attila Olgaç için bir parantez açmama izin ver... Evet, iyi oyuncu, ama burada kötü oynuyor... Oyunculuğu hikayeye hizmet etmiyor. Hani futbolda, takım için değil de, trübünleri kendine hayran bırakmak için oynayan futbolcular vardır ya.. onun gibi.. sanki, "bakın ben ne iyi oyuncuyum.. şöyle bir döktüreyim, siz de oyunculuk görün, ağzınızın suyu aksın " der gibi.. bu da karakterin inandırıcılığını -bana göre tabii- zedeliyor...
Ancak diğer dediklerim de -seni üzmeyi tabii ki istemem ama- şimdilik ne yazık ki ısrarlıyım :)

İLK
22-04-08, 16:28
Canın sağolsun İLK kardeş.. anladım ne demek istediğini.. Oyuncular konusunda.. evet ben de biraz cimri davranmışım, kabul ediyorum :)
Ancak Attila Olgaç için bir parantez açmama izin ver... Evet, iyi oyuncu, ama burada kötü oynuyor... Oyunculuğu hikayeye hizmet etmiyor. Hani futbolda, takım için değil de, trübünleri kendine hayran bırakmak için oynayan futbolcular vardır ya.. onun gibi.. sanki, "bakın ben ne iyi oyuncuyum.. şöyle bir döktüreyim, siz de oyunculuk görün, ağzınızın suyu aksın " der gibi.. bu da karakterin inandırıcılığını -bana göre tabii- zedeliyor...
Ancak diğer dediklerim de -seni üzmeyi tabii ki istemem ama- şimdilik ne yazık ki ısrarlıyım :)

eee tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama sende bana kızma burası yorum yapabilmek için açılmış bi yer .....evet aslında atilla olgaç benimde dikkatimi çekti bazı sahnelerde abartılı oynuyor zaten kv sonra oyuncuları fazla ses getiremediler karahanlı hariç(malum arka sokaklar)

parsta ben vahid seyranı oynayanı çok seviyorum ben burada fark ettim kendisini çok yetenekli bi oyuncu leyle bilginelde öyle:good:

ha şamil karekterini oynayan ibrahim çelikkol belki bundan sonraki yapımlarında ses getirecek çünkü ağır bi rolle başladı bazen şans yaver gitmez bazende gider bak n.şaşmaza adam 10 yıllık sahne tozu yutmuş mübarek( çok mu abarttım)

nessa
22-04-08, 18:28
Bir sonraki bölüme kadar Pars'ın 14 bölümlük serüvenini tekrar hatırlamak amacıyla resim eklemek istiyorum.
Sayfamız biraz renklensin.

Önce Asena

http://img245.imageshack.us/img245/3093/user93238pic58896120886oq1.jpg (http://imageshack.us)

http://img183.imageshack.us/img183/5370/user93238pic58897120886pu7.jpg (http://imageshack.us)

Princess-Sila
22-04-08, 19:40
http://img259.imageshack.us/img259/1797/sb2eq3.jpg

http://img120.imageshack.us/img120/987/sb1hn4.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/7697/sbvg7.jpg

nessa
22-04-08, 19:51
http://img180.imageshack.us/img180/6446/2050208110201ag0.jpg (http://imageshack.us)

http://img153.imageshack.us/img153/7267/2050208110114nz8.jpg (http://imageshack.us)

savcı
22-04-08, 20:15
kurtlar vadisi resmi formunda bi başlık açılmış zaten boşa uğraşma polat olamazsın diye....... polat alemdarla mukayes edenler var bende polatı çok seviyorum ama onlarınki nasıl bi sevgi bende biliyorum zaten şamil başkomiser polat devlete çalışıyor mafya ama zararsız mafya bi kere karşılaştırmaları çok yanlış bi polisle bi mafya lideri zararsız mafya bir olurmu?

ben şamilden çok polatı beğeniyorum hem oyunculuk hem karizma ama yanlış tartışmalar işi bozuyor

loqum girlcüm işte sen bunu dedin ya umarım kvp aşırı hayranlarından biri bunu okumaz çünkü açık konuştum aşırı hayran....:img-wink:

polat ve şamil karakterleri hiç bir şekilde biribirine benzemiyor. ben diger karakter için yorum yapmayacagım ama şamil çeksin takım elbiseleri ,binsin o arabalar a ozaman polat ile karşılaştırın
acaba polat şamil in deri ceketi ve kotu ile nasıl görünürdü ,acaba o kavga sahnelerinde dönüyüm de tekme atıyımmı atmayımmı bakışları ile ne kadar başarılı olurdu şamil in hakkını yemeyelim
şamil aslında polat dan daha karizma ancak şartlar eşit degil ,kıyaslama yapabilmek için şartlar eşit olmalı

İLK
23-04-08, 09:45
polat ve şamil karakterleri hiç bir şekilde biribirine benzemiyor. ben diger karakter için yorum yapmayacagım ama şamil çeksin takım elbiseleri ,binsin o arabalar a ozaman polat ile karşılaştırın
acaba polat şamil in deri ceketi ve kotu ile nasıl görünürdü ,acaba o kavga sahnelerinde dönüyüm de tekme atıyımmı atmayımmı bakışları ile ne kadar başarılı olurdu şamil in hakkını yemeyelim
şamil aslında polat dan daha karizma ancak şartlar eşit degil ,kıyaslama yapabilmek için şartlar eşit olmalı

nessa ve prenses sila resimler ve çalışmalar için saolun çok beğendim:good:

haklısın savcı bende çok kızdım zaten ikisinin alanları farklı birisi mafya diğeri başkomiser sadece ikisinin ortak özelliği uyuşturucu için savaşıyolar bu konda haklıyız :img-wink:

ceren durul
23-04-08, 18:40
Polat-Samil

Bende bu konu hakkinda birseyler söylemek istiyorum.
Polat ve Samil karakterleri her ne kadar benziyor deselerde aslinda öyle degil.

Ben Samil´i daha cok seviyorum karekter acisindan; bana daha yakin, sicak kanli geliyor ... Polat KV´de bana sicak gelirdi; ama KVP´de artik öyle degil.
Isler daha cok takim elbiseye bindi.
Her iki diziyide izliyorum, ikiside birbirinden güzel bence.
Böyle konulari tartismaya vs. gibi hic gerek yok.
Her ikisininde kendi capinda bir izleyici kitlesi var.

nessa
23-04-08, 19:04
http://img501.imageshack.us/img501/6391/98oj5.jpg (http://imageshack.us)

http://img104.imageshack.us/img104/378/31fy3.jpg (http://imageshack.us)

http://img118.imageshack.us/img118/923/2050208111731gz5.jpg (http://imageshack.us)

Princess-Sila
23-04-08, 23:27
http://img402.imageshack.us/img402/5471/smmw5.jpg

http://img370.imageshack.us/img370/9324/sm1mm4.jpg

http://img165.imageshack.us/img165/2553/sm2hq7.jpg

nessa
24-04-08, 14:33
http://img401.imageshack.us/img401/1588/user93238pic58902120886dw5.jpg (http://imageshack.us)

http://img105.imageshack.us/img105/6299/2050208111633ew8.jpg (http://imageshack.us)

nessa
24-04-08, 15:42
http://img208.imageshack.us/img208/3117/pictureframes2008030417lx9.png (http://imageshack.us)

özmavi
24-04-08, 18:13
şimdi baktımda yazdıklarınıza...unutmayalım ki arkadaşlar burası pars ın sayfası ve sadece ordaki oyuncular hakkında konuşsak olmaz mı....
çoğunuz şamil ve polat kıyaslaması yapmışsınız.....bence ikiside çoook farklı karakterler...ben kv ni hiiiç izlemedim o yüzden polat hakkında bi yorum yapamıycam....
ben şamil karakteriyle ilgileniyorum ve çoook beğeniyorum....kim nederse desin yaniiii...bence birazda olsa düzeldi ve dahada düzelcek......

herneyse ben bu bölüm nün yorumunu yapayım...
bu bölüm yine şamil yine coşmuştu...vahit lere baskını falan...baya gerildim yani orada...ve zülüfün gelmesi şamile bağırıp çağırması...açıkcası ben okadar kızacağını tahmin etmedim....
ama şamilin sonradan ''zülüfü kucaklayıp götürmesi ve artık benle kalıcan gözümün önünde olacan'' demesi süperdi yaaaaa.....
gerçi pek fazla göremedik ama şamil-zülüf aşkını ona biraz üzüldüm..umarım bu bölüm daha çok görürüz...:img-wink:

bu arada zülüf ün pantolonuna bayıldım:good:

bide şamilin yiğeni yani sinem in arkadaşı hiç hoşuma gitmedi daha hoş birini bulabilirlerdi...zaten yakalandılar azad a....bakalım bu hafta nolcak..

nessa
24-04-08, 21:22
Herşeye rağmen aksiyon sahnelerinde Şamil'in üstüne yok.Bir de uçar gibi atlamasa bir yerlerden daha iyi olacak :img-hyste

http://img292.imageshack.us/img292/4945/205040892359ws9.jpg (http://imageshack.us)

http://img103.imageshack.us/img103/1558/205040891338ar9.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/9747/205040892325xo8.jpg (http://imageshack.us)

Princess-Sila
24-04-08, 21:34
http://img520.imageshack.us/img520/3742/icmk8.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=icmk8.jpg)

bencede öyle atlamasin cok artistik duruyo ama ona ne yapsa yakisiyo o baskada o cok abartili

nessa
24-04-08, 21:59
http://img518.imageshack.us/img518/4508/209020843931hk4.jpg (http://imageshack.us)

http://img99.imageshack.us/img99/4006/209020844130kq0.jpg (http://imageshack.us)

nessa
25-04-08, 20:11
Cesim’in lokantasındaki çatışmayla Mehdi’nin kaçmasına engel olamayan Şamil onların peşinden yola çıkıyor. Takip zorlu ve tehlikeli olsa da Şamil vazgeçmeden Mehdi’nin peşinden gidiyor.

Babasını kaybetmenin ve başka bir şehre yerleşmenin bunalımı Sinem’i yanlış yolların başına getiriyor. Yanlışını gören Azad oluyor. Azad, Şamil ile Sinem arasında kalıyor.

Şamil, Vahit Seyran’ı ifade vermesi için Narkotik Şube’ye getirtiyor. Ancak bu olay Zülüf’le Şamil’in ilişkilerinin biraz daha gerilmelerine sebep oluyor.

Meclisin içindeki yeni ittifak, gücünü artırmak için yeni yollara yöneliyor. Kozları, örgüte karşı Barzan evi. Barudi, Urfalı ve Karadenizli’den oluşan ittifak, kuzey hattından sonra güney limanları için Mersinli’ye ortaklık teklif ediyor.

Mehdi tüm ağaların yerine oynuyor. Cesim’i, meclise karşı maşa olarak kullanıyor. Ağalar Cesim’den gelen ani haberle toplantı için, Mehdi’nin karargâhına doğru yola çıkıyor.

Teoman ve Barudî de bu toplantıya katılmak için yolda… Onlar olabilecekleri göremiyor ama Şamil görüyor, hayatları tehlikede…

nessa
25-04-08, 20:14
Benim işlerim Arap atı gibidir

Habertürk’te Saba Tümer’in programına konuk olan Osman Sınav, son dizisi Pars-Narkoterör’ün beklenen reytinge ulaşamadığını söyledi.
Osman Sınav, Show TV’de ekrana gelen dizinin reytinglerinin düşüklüğünün farkında olduklarını vurgulayarak, "Bizim reytinglerimiz Pars-Narkoterör’ün olması gereken yerde olan reytingler değil. Bu benim işlerimde genellikle böyle sonradan açılma bir durum vardır. Sektördeki arkadaşlar da bunu bilirler. Hep böyle Arap atı gibi sonradan açılırlar" dedi.Sınav, bu durumun sebeplerinin de kendi seçimlerinde yattığını ifade etti ve "Ben genellikle no name (isimsiz) isimlerle iş yaptığım için. Star olan isimleri tercih etmez miyim, ederim tabii ki... O rast gelme ile ilgili bir şey. Yoksa belli isimleri olan insanlarla da çalışırım. Önemli olan hikayeye ve karaktere oturması. Sadece isim olduğu için çalışmam hiç kimseyle. O hikayeye oturuyorsa, karaktere oturuyorsa hakikaten o insanın iyi oynayacağına inanıyorsam çalışırım. Benim starım hikaye, senaryo yani..." şeklinde konuştu.

nessa
25-04-08, 21:40
http://img241.imageshack.us/img241/2079/28117189hb2.jpg (http://imageshack.us)

http://img112.imageshack.us/img112/6799/84677394uj9.jpg (http://imageshack.us)

http://img165.imageshack.us/img165/8894/70237421ob9.jpg (http://imageshack.us)

nessa
25-04-08, 21:45
http://img187.imageshack.us/img187/2121/30548585jn5.jpg (http://imageshack.us)

http://img521.imageshack.us/img521/8074/39134551kl7.jpg (http://imageshack.us)

http://img186.imageshack.us/img186/3166/32355464et5.jpg (http://imageshack.us)

İLK
25-04-08, 22:34
nessa özet resim ve haber için saol

ay bizi yine süper bi bölüm bekliyor bakalım neler olacak bu bölüm heralde daha çok mehdi şamil ve azadı görcez bi de tabi ki teo dan barudiyi:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

azadla kesin sinemin arasında bişiler olacak hadi hayırlısı

şamil le zülüf bu bölümdede küs olacaklar

şunu da belirtmek istiyorum osman sınav benim işlerim arap atı gibidir demiş inşallah parsta öyle olur sonradan rating rekorları kırar inşallah ama ayrı bi güne alınması şart bence

nessa
26-04-08, 20:25
http://img210.imageshack.us/img210/8356/bi0225210343ma21ww0.jpg (http://imageshack.us)

nessa
26-04-08, 22:02
http://img294.imageshack.us/img294/5213/collage20080304175502mr9.png (http://imageshack.us)

nessa
27-04-08, 22:54
http://i206.photobucket.com/albums/bb266/buket-23/Collage20080304180729.png

İLK
29-04-08, 00:41
arkadaşlar tek cümlelik yorumlar yapmayalım sonra silinio

bu bölüm gerçekten güzeldi inanın parsta gelişme var sadece biraz daha mantıklı olsalar özellikle şu şamilin sahnelerinde adam arabaya 100 kere sıktı birinde bie isabet etmedi ha etti ama ne camda ne de başka bi yerde bi çizik yok çok saçma

neyse ayrıntılı olarak sonra anlatırım şimdilik iyi gecelerbye

nessa
29-04-08, 09:40
Geçen haftaki bölümde sıkılmıştım ama bu hafta heyecanla izledim diziyi.Güzel bir bölümdü.Nihayet Narkotik ofisine döndüler.Bu da beni çok sevindirdi açıkçası :happy0064
Öyle bir yerde bitti ki haftaya kadar nasıl bekleyeceğiz bilmem.Şamil dedi ya "Ne yapacağım ben şimdi" diye,ben de aynı soruyu sordum.Şimdi ne yapacak da kurtaracak onları.Teoman ve Barudi'nin başına bir iş gelmez umarım.Onlarsız dizinin tadı kaçar.
Sevgili İLK araba takip sahnesiyle ilgili söylediklerine katılıyorum.Adam o kadar kurşun harcadı ama bırak Şamil'i arabaya bile zarar veremedi.Araba da sahibinin özelliklerini mi kazanmış nedir :img-hyste. Ama Şamil tek atışta vurdu adamı hem de bir eli direksiyondayken.
Zülüf'ün iyileşip işine dönmesine sevindim.Ama Şamil'le araları limoni.Hep o amcası yüzünden.Zaten onun niyeti de Şamil'le Zülüf'ün arasını bozmak ve bunu başarıyor da.Ama istediği kadar uğraşsın.Şamil'e "Biz seni damat olarak istemiyoruz" gibi birşey söylediğinde Şamil de "Ben Zülüf'ün kocası olacağım.Size damat olmaya niyetim yok" gibi birşey söyledi ya.Şimdi cümleleri tam olarak hatırlamıyorum ama mana böyleydi işte.
İLK Azad'la Sinem arasında birşeyler olabileceğini söylemişti daha önce.Aslında şöyle bir baktım da yakışıyorlar ama yaş farkı var aralarında hem arada Şamil var,Azad böyle birşey yapamaz bence.
Mert'in Şamil'le birlikte çalışmaya karar vermesi iyi oldu.İyi bir ikili olurlar.
Barudi ve Teo'ya çok güldüm yine.Şehit-Gazi-Niyazi ve telefon mevzusuna...

İLK
29-04-08, 11:50
Geçen haftaki bölümde sıkılmıştım ama bu hafta heyecanla izledim diziyi.Güzel bir bölümdü.Nihayet Narkotik ofisine döndüler.Bu da beni çok sevindirdi açıkçası :happy0064
Öyle bir yerde bitti ki haftaya kadar nasıl bekleyeceğiz bilmem.Şamil dedi ya "Ne yapacağım ben şimdi" diye,ben de aynı soruyu sordum.Şimdi ne yapacak da kurtaracak onları.Teoman ve Barudi'nin başına bir iş gelmez umarım.Onlarsız dizinin tadı kaçar.
Sevgili İLK araba takip sahnesiyle ilgili söylediklerine katılıyorum.Adam o kadar kurşun harcadı ama bırak Şamil'i arabaya bile zarar veremedi.Araba da sahibinin özelliklerini mi kazanmış nedir :img-hyste. Ama Şamil tek atışta vurdu adamı hem de bir eli direksiyondayken.
Zülüf'ün iyileşip işine dönmesine sevindim.Ama Şamil'le araları limoni.Hep o amcası yüzünden.Zaten onun niyeti de Şamil'le Zülüf'ün arasını bozmak ve bunu başarıyor da.Ama istediği kadar uğraşsın.Şamil'e "Biz seni damat olarak istemiyoruz" gibi birşey söylediğinde Şamil de "Ben Zülf'ün kocası olacağım.Size damat olmaya niyetim yok" gibi birşey söyledi ya.Şimdi cümleleri tam olarak hatırlamıyorum ama mana böyleydi işte.
İLK Azad'la Sinem arasında birşeyler olabileceğini söylemişti daha önce.Aslında şöyle bir baktım da yakışıyorlar ama yaş farkı var aralarında hem arada Şamil var,Azad böyle birşey yapamaz bence.
Mert'in Şamil'le birlikte çalışmaya karar vermesi iyi oldu.İyi bir ikili olurlar.
Barudi ve Teo'ya çk güldüm yine.Şehit-Gazi-Niyazi ve telefon mevzusuna...

azad o kadarda yaşlı deil azad 25 ise sinemde 21 filandır hem neden olmasınki şamil var diye azad aşık olamayacakmı?valla dizide ki aşklar herzaman artı bir puan getirir diziye neden olmasın

yalnız nessa umarım o sahneyi görmüşsündür şamil haldiyi takip ederken bir kadına çarptı kadının yüzünü göstermediler ama muhabbeti uzattılar bu kadın şamile bağırdı sizi şikayet edicem die sakın bu karşımıza çıkıp sonraki bölümlerde şamile takmasın bu arada minel nerelere kayboldu haberi olan varmı bi tek o görünmüyor

fairy_dreams
29-04-08, 13:02
28 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 11,10 28,50
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,30 24,90
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 6,40 23,40
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,30 16,70
5 ELVEDA RUMELI (OZET) [NET] ATV 5,90 18,40
6 KOPRU [NET] STAR 5,70 16,40
7 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 5,70 15,00
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 20,70
9 IKI AILE [NET] STAR 4,00 10,40
10 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 3,60 10,00
.
30 PARS NARKOTEROR (OZET) [NET] SHOW 1,80 7,40

28 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,20 25,70
2 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,20 17,70
3 KOPRU [NET] STAR 7,10 21,10
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,40 13,70
5 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 5,30 15,20
6 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,20 18,40
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 18,60
8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,90 19,30
9 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,90 12,70
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,70 13,30
.
26 PARS NARKOTEROR (OZET) [NET] SHOW 1,80 8,80

İLK
29-04-08, 13:56
28 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 11,10 28,50
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,30 24,90
3 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 6,40 23,40
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,30 16,70
5 ELVEDA RUMELI (OZET) [NET] ATV 5,90 18,40
6 KOPRU [NET] STAR 5,70 16,40
7 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 5,70 15,00
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 20,70
9 IKI AILE [NET] STAR 4,00 10,40
10 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 3,60 10,00
.
30 PARS NARKOTEROR (OZET) [NET] SHOW 1,80 7,40

28 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,20 25,70
2 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,20 17,70
3 KOPRU [NET] STAR 7,10 21,10
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,40 13,70
5 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 5,30 15,20
6 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,20 18,40
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 18,60
8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,90 19,30
9 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,90 12,70
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,70 13,30
.
26 PARS NARKOTEROR (OZET) [NET] SHOW 1,80 8,80

vay vay vay budur işte totelde bi basamak daha atlayıp 5.olmuşuz allahım dualarım kabul oldu valla inşallah böyle gider

bu haftaki bölüm yorumumu fazla yapamadım ilk önce şöyle bi kendime geleyim toparlayayım

çeşm-inaz
29-04-08, 13:57
bu barudi beni öldürecek.akşam,izlerken gül gül öldüm ya.viskiye fiski der.haydar bey'e masalcı amca der.:img-hyste bir de teo ile olan şu diyalogunda iptal olduk.barudi:sen,şehit ya da gazi;ya ben niyazi...:img-hysteilahi barudi ya.:img-hysteazad'da sinem'den hoşlanıyor galiba.:img-cray:arkadaşlar,baran ayhan'ın resimleri var mı sizde?ekleyen olursa çok memnun olurum.:img-in_lo:img-in_lo

nessa
29-04-08, 14:01
azad o kadarda yaşlı deil azad 25 ise sinemde 21 filandır hem neden olmasınki şamil var diye azad aşık olamayacakmı?valla dizide ki aşklar herzaman artı bir puan getirir diziye neden olmasın

yalnız nessa umarım o sahneyi görmüşsündür şamil haldiyi takip ederken bir kadına çarptı kadının yüzünü göstermediler ama muhabbeti uzattılar bu kadın şamile bağırdı sizi şikayet edicem die sakın bu karşımıza çıkıp sonraki bölümlerde şamile takmasın bu arada minel nerelere kayboldu haberi olan varmı bi tek o görünmüyor

Evet Azad genç ama Sinem daha üniversiteye gitmiyor,Azad'a göre küçük.Şamil engel değil tabi ama Azad bunun doğru olmayacağını düşünür bence.Sinem'e Şamil'i öz abisinden çok sevdiğini söyledi çünkü.Bunlar tahminlerim sadece ama aralarında birşey olmasını isterim.Sinem Azad'dan iyisini mi bulacak sanki.
O sahneyi izledim ama o kadının önemli bir rolü olduğunu düşünmüyorum.Sadece Şamil'in Haldi'nin izini kaybetmesine neden olması için bir sahnede yer aldı diye düşünüyorum.

İLK
29-04-08, 14:07
Evet Azad genç ama Sinem daha üniversiteye gitmiyor,Azad'a göre küçük.Şamil engel değil tabi ama Azad bunun doğru olmayacağını düşünür bence.Sinem'e Şamil'i öz abisinden çok sevdiğini söyledi çünkü.Bunlar tahminlerim sadece ama aralarında birşey olmasını isterim.Sinem Azad'dan iyisini mi bulacak sanki.
O sahneyi izledim ama o kadının önemli bir rolü olduğunu düşünmüyorum.Sadece Şamil'in Haldi'nin izini kaybetmesine neden olması için bir sahnede yer aldı diye düşünüyorum.

ya yaş engel deil fazla yaş yok çatlasa 5 -6 yaş fark vardır .valla sinem azaddan iyisini bulamaz bu istanbulda :img-in_lo:img-in_lo

ama kadın çok belliydi yani dediki şamil giderken polismiş kimi kandırıyosun sen kesin bişiler olur senin dediğin ihtimalde yüksek

ama benim anlamadığım e be şamil sen hiç mi yanına takviye ekip almazsın halbuki alsa yakalaması daha kolay olacak egoistmidir nedir bizimkisi:img-hyste

mert le şamil anlaştılar ya eee bunu şamilden başka bilen yok asenaya söylermi acaba:icon_whis

valla zülüfle şamilin arası iyice açıldı zülüfte biraz gözlerini açıp gerçeklerin farkında olsa biraz anlardı

nessa
29-04-08, 14:24
ama benim anlamadığım e be şamil sen hiç mi yanına takviye ekip almazsın halbuki alsa yakalaması daha kolay olacak egoistmidir nedir bizimkisi:img-hyste

mert le şamil anlaştılar ya eee bunu şamilden başka bilen yok asenaya söylermi acaba:icon_whis

valla zülüfle şamilin arası iyice açıldı zülüfte biraz gözlerini açıp gerçeklerin farkında olsa biraz anlardı

Haklısın hadi takip ederken telsizle haber verdi plakayı falan da bölümün sonunda sinyali takip etmeye neden tek başına gitti ben de anlamadım.
Mert'le ilgili durumdan müdüre bahsetmemesine şaşırdım,neden söylemedi acaba.Bu durumda Asena'ya da söylemeyebilir.
Zülüf açısından da durum zor.Bir yanda ailesi bir yanda sevdiği adam.Aklı karışıyor ister istemez.

İLK
29-04-08, 14:41
Haklısın hadi takip ederken telsizle haber verdi plakayı falan da bölümün sonunda sinyali takip etmeye neden tek başına gitti ben de anlamadım.
Mert'le ilgili durumdan müdüre bahsetmemesine şaşırdım,neden söylemedi acaba.Bu durumda Asena'ya da söylemeyebilir.
Zülüf açısından da durum zor.Bir yanda ailesi bir yanda sevdiği adam.Aklı karışıyor ister istemez.

yani haksızmıyım....:)

bi de ağalardan mersin ağası ammada havalıymış millet korumalı arabalara binio o ise üstü apaçık bi arabada özelliklede barudiyle yaptığı atışmaya güldüm mersinli saçlarından bahsederken onu gören vıjjjjt diye kayıp düşer :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Kadir_Reis Dizi ilk bölümlerde güzeldi ama sonra birden bozuverdi

asıl bu bölümler çok güzel ilk bölümlerde güzeldi ama şimdi taşlar yerine oturdu giderek ratinglerde yükseliyor eee daha ne olsun

sarısın_bomba
29-04-08, 16:15
slm bende diziyi kaçırmadan izliyorum dünkü bölümünü de izledim
ben azad ile sinem arasında bişey olabilir mi diye düşündüm ama bence olursada azad kendini gerii çekerr yani sevsee bile uzak durur çünkü samili abisi gibi görüyoo sineminde akıllanması lazım nee öle uyuşturucu babasının katilleriinin sattıgı uyuşturucuyu içiyorr tabii bi kerelik oldu başka denemezz inşş ama dikkat etsinn azad da sahip çıksınn ama samile söylermi söylemez mii bilmiyorumm
şamill ilee zülüfün aşkını çok begeniyorum gerçekten bana oo aşkı hissettiriyorlarr yaa zülüfee yazık bilmiyoo babasının amcasının uyuşturucu yaptıgını samilde onu üzmek istemiyo ama abisini kanını yerde bırakmamaya niyettlii gözü çok kara hiç bişeyi görmüyoo
bişey olacak diyee korkuyomm valla
ama gerçekten dizi süperrr

İLK
30-04-08, 13:27
arkadaşlar bizim forum çok mu sesssiz bana mı öyle geldi hani nerelerdesiniz valla 2.sayfalara düşüyoruz ben de üzülüyorum

hakikaten çok güzel bi konusu ve içeriği var 5. de olmuşuz heralde bu forma kayıtlı olanların azı pars hayranı

:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

nessa
30-04-08, 13:54
Evet İLK gerçekten de buralar çok sessiz.Pazartesi dizi yayınlandıktan sonra Salı günü biraz hareketleniyor o kadar.Bu kadar az da Pars sever yoktur kanımca.Harekete geçirmek lazım Parsları.Biz de mi sokağa insek :img-hyste
Ben elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum bu sayfayı.Yorum ve yaptığım özel çalışmaları ekliyorum.Biraz resim ekleyeceğim.Hem önceki bölümleri bir yad etmiş oluruz hem de sayfamız renklenir.

sarısın_bomba
30-04-08, 14:42
ewt haklısınız pars severler az değil bende izliyorum ama buraya ikinci yazışımm we severekte her pazartesi izliyorum izlerken çok hoşuma gidiyo heycanlanıyorum zülüf ilee pars beyimiz şamil beyin aşkınıda begeniyorum

ya bişi merak ediyorum sinemle azad arasında bişicikler olabilir mii ama azad öz abim falan dedi şamil için bilmiyorum ama merak ediyorum

İLK
30-04-08, 15:19
ewt haklısınız pars severler az değil bende izliyorum ama buraya ikinci yazışımm we severekte her pazartesi izliyorum izlerken çok hoşuma gidiyo heycanlanıyorum zülüf ilee pars beyimiz şamil beyin aşkınıda begeniyorum

ya bişi merak ediyorum sinemle azad arasında bişicikler olabilir mii ama azad öz abim falan dedi şamil için bilmiyorum ama merak ediyorum

sinemle azad arasında şuan bişi yok sadece azad sinemi kokain içerken gördü ve kimliğinden şamilin yeğeni olduğu ortaya çıktı tabi sadece kendisinin haberi var ve heralde bundan sonra başlayabilir şuan da aşk namına bişi yok ama kesin olacak:love05:

özmavi
01-05-08, 11:10
bu bölüm yine süperdi bence..
özellikle