emresefer
02-09-07, 20:51
Pars:Kiraz Operasyonu'nun dizisi çıkıyor.Show Tv'de tanıtımını gösterdi biraz önce yakında başlayacakmış.
|
Tüm Versiyonu Göster : Pars Narkoterör (Arşiv) emresefer 02-09-07, 20:51 Pars:Kiraz Operasyonu'nun dizisi çıkıyor.Show Tv'de tanıtımını gösterdi biraz önce yakında başlayacakmış. mxrxt 02-09-07, 20:57 http://img443.imageshack.us/img443/547/200px264918bm9.jpg (http://imageshack.us) Pars Kiraz operasyonu Filmminden yola cikilarak cekilen dizide oyuncularin bir bölümü ayni kadro yeni isimlerlelede günclendirilecek dizi cok ykinda Show tv ekranlarinda olcak.. dimple_burcu 02-09-07, 21:40 ben de magazin programında gördüm frgamnı daha çıkmamıştı dimi??show tv bu sene bence saçmaladı ya kvp ye tmm ama kuzey rüzgarıyla bu dizi sıkıcı olacak mafya delikanlı kabadayı terör fln sıradan oldu artık Rhapsody 02-09-07, 21:43 pars sinemada pek fazla hasılat yapmamıştı, bakalım dizisi nasıl olacak. bu tarz diziler genelde tutuluyor ama artık çok fazla olmaya başladılar..:icon_whis özellikle showda bu tarz diziler baya cok..:img-yes: cann2366 02-09-07, 21:48 pars kiraz operasyonunun umduğu veyahut beklenen gişeyi yapmadığını hatırlıyorum izlenmişti ama beklentileri kadar değildi bi de bu tür diziler çok var yeter yani bazı şeyleri tadında bırakmak lazım Melal 02-09-07, 21:59 Pars'ı sinemada seyretmiş ve beğenmiştim. Ama açıkcası Osman Sınav'dan daha iyisini de beklerdim. Gişede pek beklenileni veremeyen bir filmin dizisinin reytingleri nasıl olur merak ediyorum. Bu sene yine onlarca dizi başlayacak ve çoğu bitişini göremeyecek. Pars'ın şansı ne olur bilemiyorum böyle kaliteli bir yapımın reytinge kurban gitmesini istemem. Keşke ilk söylendiği gibi 3 seri halinde bir sinema filmi olsaydı. arkan61 02-09-07, 22:39 yapmayin yaa arkadaslar, bak simdi heycanlandim yaa. filmi bende izlemistim cok begenmistim farkli bir türk sinemasi olarak algiladim ve gisede basarisizligini tamamen buna bagladim ve türk izleyicisini farkli birsey gördümü ilimli yaklastigini biliyorum, bu benim yorumum baskalari ne düsünür ilgilendirmiyor beni;) $öyleki ben bu gisenin 370 bin küsürlarda kaldigi zaman cok sinirlenmistim ve böyle bir yorum yapmistim kendi kendime "lan, osman sinav bu filmin dizisini yaparsa iste ozaman siz giseyi görürsünüz" taabi sinema ve tv cok farkli birsey ben bu dizinin cok iyi birsey olacagindan hic süpem yok ! SBR 02-09-07, 22:43 bence güzel yapım olur zaten bende ekliyecektim diziyi ama arkadaş benden hızlı davranmış :) neyse osman sınavın bir reportajında gördüm filimden istediği geliri elde edememesinden bahsetmiş cumhur başkanlığı ile ilgili olan olayların o dönemde olmasından dolayı bir şanssızlık oldu demiş merakla bekliyoruz :img-wink: iyi yorumlar herkese :happy0064 hazell 02-09-07, 22:58 Süper olmuş ya ben çok sevmiştim parsı dizisini kesin izlerim.. Umarım güzel olur beklentilerim biraz yüksek:):) hekimoglu64 03-09-07, 00:59 sinema filminide izlemedim dizisinide asla izlemem resmen taklit amerikan özentisi neyse yinede sevenlerine saygimdan dolayi basarilar bakalim bu kadar dizi yogunlugunda tutulacakmi saygilar....... Hugo 03-09-07, 01:04 ya filmi berbatti hayatta izlemem bunu basroldeki oyuncu berbat oyunculugu vardi o neydi öyle ne bicim oyuncu o ya hicmi oyuncu bulamamislarda onu oynatmislar diziside kesinlikle berbattir cünkü filmi berbatti basroldeki oyuncuda hekimoglu64 03-09-07, 01:09 ya filmi berbatti hayatta izlemem bunu basroldeki oyuncu berbat oyunculugu vardi o neydi öyle ne bicim oyuncu o ya hicmi oyuncu bulamamislarda onu oynatmislar diziside kesinlikle berbattir cünkü filmi berbatti basroldeki oyuncuda yorumuna harfi harfne katiliyorum bence hic baslatmasinlar gercekten resmen taklit akiyor ya bu kadar olmazz saygilar..... ecr 03-09-07, 07:28 hem diziyi izlemeden eleştiri bile denemeyecek sözler sarfediyorsun hekimoğlu, hem de sonra saygılar ! önce hugo. film taklit diyorsun, yabancılarda klişelleşmiş diyorsun. ama ülkemizde böyle bir film daha önce çekilmedi.. bence gayet güzel bir filmdi. bazı hataları olmasına karşın filmi heyecanla izledim. şimdi de dizisi çıkacak. dün bende gördüm ve izleyecem diziyi. bakalım nasıl olacak? başrole kötü demeden önce istersen git bir iki filmini izle derim. yoksa öyle tek bir performansa bakıp ta eleştiri yapmak kolaya kaçmaktır, eleştiri yapmayı bilmemektir. önce git bir iki filmini izle ve sonra gel konuş..nitekim güzel bir performans sergilemişti.. o zmn sen git oyna dizide. konuş osman abiyle. aslın seni senden kesin yetenek akıyordur (!).. dizi işine gelince daha dizi başlamadan böyle eleştiriler çok saçma... film kötü diye dizisi de kötü olacakmış.. çok saçma; önce bi izleyin isterseniz. sonra gelin adam gibi eleştiri yapın. dizi daha başlamadan başlığı suistimal ederek o saçma sapan msjları gene yazıyorsunuz. şunu bilin ki pars fanları sizin bu yazdıklarınıza benim kadar önemsemeyecekler ve okuyup geçecekler. yani buraya yazmanız sadece parsı sevmeyen arkadaşları çekmenizle sonuçlanacaktır. başka hiçbir pars fanı sizin bu msjınızı önemsemeyecektir.. benim ilk ve son cevabım burada size.. artık ne yazarsanız yazın kaileye almayacam.. --------------- şunu bilin ki yazdığınız msjla filmi veyotta diziyi eleştiremediniz. isterseniz gidin google dan bi eleştiri ne demek onu bi öğrenip eleştirin filmi ! (bu kadar uzun ve ağır yazmamın nedeni 2 nizinde her girdiğiniz başlıkta (filmi veya diziyi beğenmemişseniz) çok saçma eleştirilerde (!)(eleştiri de değil ha) bulunmanız. filmi-diziyi izlemeden böyle eleştiriler, eleştiri bile değildir.. bknz gazeteciler bile önce filmi izler sonra eleştirir.. diziyi izlemeden böyle eleştiri olmaz, olamaz.. ayrıca diziyi izlemeden böyle tutumlarınızı da sergilememeniz dileğiyle hoşçakalın) saygılar(hekimoğlunun dediği gibi) emresefer 03-09-07, 09:09 ya filmi berbatti hayatta izlemem bunu basroldeki oyuncu berbat oyunculugu vardi o neydi öyle ne bicim oyuncu o ya hicmi oyuncu bulamamislarda onu oynatmislar diziside kesinlikle berbattir cünkü filmi berbatti basroldeki oyuncuda Yani o sana göre Hugo çoğu kişi filmi beğendi Sinema Eleştirmenleride bayıldı ! Sizin beğenmemeniz saçma geliyor bana bir kere başroldeki oyuncu diye bahsettiğin kişi yani Mehmet Kurtuluş çok başarılı bir oyuncudur. emresefer 03-09-07, 09:18 hem diziyi izlemeden eleştiri bile denemeyecek sözler sarfediyorsun hekimoğlu, hem de sonra saygılar ! ... önce hugo. film taklit diyorsun, yabancılarda klişelleşmiş diyorsun. ama ülkemizde böyle bir film daha önce çekilmedi.. bence gayet güzel bir filmdi. bazı hataları olmasına karşın filmi heyecanla izledim. şimdi de dizisi çıkacak. dün bende gördüm ve izleyecem diziyi. bakalım nasıl olacak? ... (bu kadar uzun ve ağır yazmamın nedeni 2 nizinde her girdiğiniz başlıkta (filmi veya diziyi beğenmemişseniz) çok saçma eleştirilerde (!)(eleştiri de değil ha) bulunmanız. filmi-diziyi izlemeden böyle eleştiriler, eleştiri bile değildir.. bknz gazeteciler bile önce filmi izler sonra eleştirir.. diziyi izlemeden böyle eleştiri olmaz, olamaz.. ayrıca diziyi izlemeden böyle tutumlarınızı da sergilememeniz dileğiyle hoşçakalın) saygılar(hekimoğlunun dediği gibi) Çok güzel yazmışsın,ellerine sağlık.Sana katılıyorum,yani Türkiye'de böyle bir film çekilmedi eşi benzeri yok,hem Osman Sınav öyle birşey yapmaz zaten.Bende izleyeceğim ne yani Hekimoğlu daha filmi izlememişsin bile ilk önce izle Amerikan özentisi mi değil mi gör... Evet nereye girseniz hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz,siz çete falan mısınız ? Yine söylüyorum süper yazmışsın Harfi harfine katılıyorum (SAYGILAR) dEdE_SoN 03-09-07, 11:09 Ben Çok Güzel Bir Dizi Olacağı kanısındayım inşallah reyting kurbanı olmaz osman sınav bence çok iyi bir yönetmen bu işide çok iyi götüreceğini düşünüyorum ozgeozdem 03-09-07, 11:18 hugonun işi gücü zaten forumlara girip herkesin düşüncelerine ters düşen şeyler söylemek kaale bile almıycam artık.. pars: kiraz operasyonu filmini çok beğenmiştim..tv'de görmedim tanıtımını görürüm inş. Ben filmde mehmet kurtuluşu çok beğenmiştim(bugüne kadar neden görmedim demiştim hatta :img-blush ) demek yine aynı ekip olacakmış çok sevindim.. hilal-44 03-09-07, 11:20 hem diziyi izlemeden eleştiri bile denemeyecek sözler sarfediyorsun hekimoğlu, hem de sonra saygılar ! önce hugo. film taklit diyorsun, yabancılarda klişelleşmiş diyorsun. ama ülkemizde böyle bir film daha önce çekilmedi.. bence gayet güzel bir filmdi. bazı hataları olmasına karşın filmi heyecanla izledim. şimdi de dizisi çıkacak. dün bende gördüm ve izleyecem diziyi. bakalım nasıl olacak? başrole kötü demeden önce istersen git bir iki filmini izle derim. yoksa öyle tek bir performansa bakıp ta eleştiri yapmak kolaya kaçmaktır, eleştiri yapmayı bilmemektir. önce git bir iki filmini izle ve sonra gel konuş..nitekim güzel bir performans sergilemişti.. o zmn sen git oyna dizide. konuş osman abiyle. aslın seni senden kesin yetenek akıyordur (!).. dizi işine gelince daha dizi başlamadan böyle eleştiriler çok saçma... film kötü diye dizisi de kötü olacakmış.. çok saçma; önce bi izleyin isterseniz. sonra gelin adam gibi eleştiri yapın. dizi daha başlamadan başlığı suistimal ederek o saçma sapan msjları gene yazıyorsunuz. şunu bilin ki pars fanları sizin bu yazdıklarınıza benim kadar önemsemeyecekler ve okuyup geçecekler. yani buraya yazmanız sadece parsı sevmeyen arkadaşları çekmenizle sonuçlanacaktır. başka hiçbir pars fanı sizin bu msjınızı önemsemeyecektir.. benim ilk ve son cevabım burada size.. artık ne yazarsanız yazın kaileye almayacam.. --------------- şunu bilin ki yazdığınız msjla filmi veyotta diziyi eleştiremediniz. isterseniz gidin google dan bi eleştiri ne demek onu bi öğrenip eleştirin filmi ! (bu kadar uzun ve ağır yazmamın nedeni 2 nizinde her girdiğiniz başlıkta (filmi veya diziyi beğenmemişseniz) çok saçma eleştirilerde (!)(eleştiri de değil ha) bulunmanız. filmi-diziyi izlemeden böyle eleştiriler, eleştiri bile değildir.. bknz gazeteciler bile önce filmi izler sonra eleştirir.. diziyi izlemeden böyle eleştiri olmaz, olamaz.. ayrıca diziyi izlemeden böyle tutumlarınızı da sergilememeniz dileğiyle hoşçakalın) saygılar(hekimoğlunun dediği gibi) kesinlikle katılıyorum çok güzel özetlemişsin bunun üzerine yazıcak birşey bulamıyorum ellerine sağlık...ben filmi izlemiş ve çok ama çok beğenmiştin dizisinide kesin izlrim. ecr 03-09-07, 11:28 bu ülkede rtük olduğunu biliyoruz ama maalesef ki hiçbir işe yaramıyor.. emrecim destek için çok teşekkür ederim.. haklısın sanırım bunlar çete, öyle başlıklara girip dizilere hakaret ediyorlar(çok biliyorlarmış gibi baksana daha filmi izlemeden gelip eleştiri bile denmeyecek bişeyler karalıyorlar !) özentilik.. bence değil. istersen önce bi izle sonra gel eleştirini yap.. rtük diyorsun. ama osman sınavın hiçbir dizisi veya filmi kültür bakanlığı veya rtüke takılmadı. o yüzden de içimiz rahat.. osman sınav rtüke takılacak yapım yapmaz (bknz biyografisi.. ki siz daha osman sınavı bile anlayamamışsınız ki gelip öyle boş boş yazıyorsunuz).. dizide terör konusu işlenecek ama rtüke takılacak kadar değil.. kv terör gibi olmayacak yan. ha kv terör kaldırıldı ama kv pusu geldi.. ee rtük nerede? terörü kaldıran bunu da kaldırmalıydı.. hani rtük? rtük dediğim bomboş bir kova gibi. hiçbişey yapmaz, vurduğunda ses çıkarır sadece. rtükte öyle. kv terörü kaldırdı ama daha sonra izleyicilerin baskısı nedeniyle pusuya ekran izni vermek zorunda kaldı. yani rtük bişey yapamıyor.. önce bi osman hocayı araştırın. sonra filmlerini izleyin. vermek istediği msjı alın(tabi alabilirseniz. zira pek msj alacak birilerine benzemiyorsunuz), sonra diziyi izleyip ondan sonra gelip eleştirin. sinema filmini bile izlememişsiniz bide gelip eleştiri denemeyecek bir şeyler saçmalıyorsunuz. ŞUNU UNUTMAYIN. HİÇBİR FİLMİN EMEĞİNİ SUİSTİMAL ETMENİZE İZİN VERMEM. AYRICA FİLMİ VEYA DİZİYİ İZLEMEDEN KARALAMANIZAYSA ASLA İZİN VERMEM. her gelen eleştiri bile olmayan, karalama amacı güden msjlara böyle cevaplar gelecektir.. saygılar(hekimoğlunun dediği gibi), sevgiler(kayayazicinin dediği gibi) edit: özdemcim takmak istemiyorum ama yani gelipte hem hakimiyet filmini, hem bazı dizileri, hem de parsı karalaması iyice sinirimi bozuyor. hep karşısında olacam. bi arkadaş dizide ibrahimin oynayıp oynamayacağını belirtmiş. aslında olabilir, oynasa da güzel olur. ama hem kavak yelllerinde başrol hem bunda zor olacak. bide üniversiteside var sanırım. pek oynayacağını sanmıyorum ama haklısın 2 dizi hatta 3 dizide oynayan oyuncular biliyorum.. olur mu olur valla:img-wink: bende filmi izledim ve sizin gibi çok beğendim.. dizinin yapım aşamasında olması beni mutlu etti. hem showda parsın filmini izleyebileceğiz ekimde, hemde 2007 nin sonlarına doğru dizisini izleyebileceğiz.. SEN BÜYÜK OSMAN HOCA.. hep takip ediyorum onu.. bakalım nasıl bir dizi olacak? ayrıca mehmet kurtuluşun bu dizide oynamasına da çok sevindim. gerçekten büyük bir oyuncu. parsla onu tanıdım ve sempatim oluştu ona karşı. heyecanla bekliyorum hem PARS NARKO-TERÖR'Ü hem de PUSAT'ı...:happy0064:happy0064 ozgeozdem 03-09-07, 12:05 ecr haklısın valla..dizi başlayıp da beğenip beğenmeme yorumlarını yapsalar neyse bilip bilmeden konuşunca sinirleri bozuluyor insanın..bunların amacı da bu zaten: zıt düşüncelerle dizi-film vs. sevenlerini sinir etmek.. abodayi72 03-09-07, 12:17 O Taklit, Bu taklit. Her sinema filmi için taklitçi damgasını yapıştıran arkadaşlar, sizin bu AMERİKAN VARİ'dir düşüncenize göre Türkiye'de sinema filmi çekilmemesi lazım. Ne yani Amerikan sinemasında çok fazla örnek var diye ülkemizde film, dizi çekilmeyecek mi? Ayrıca Mehmet Kurtuluş bana göre iyi bir oyuncu. Özellikle Kısa Ve Acısız'da çok güzel oynamıştı. Kendisinde sadece diksiyon sorunu var. O da dublajla kapatılabilir. Diziyi Merakla bekliyorum. İzlemem için Osman Sınav yeterli bir sebep ve güzel bir iş çıkacağından eminim. Sevgiler ve Saygılar Hugo 03-09-07, 14:24 Yani o sana göre Hugo çoğu kişi filmi beğendi Sinema Eleştirmenleride bayıldı ! Sizin beğenmemeniz saçma geliyor bana bir kere başroldeki oyuncu diye bahsettiğin kişi yani Mehmet Kurtuluş çok başarılı bir oyuncudur. iyide emre sefer ben fikrimi dediydim arkadasim yani mehmet kurtulusun oyunculugunu begenmedim arastirdim adam 35 yasindaymis 35 yasina kadar kendini bence hic gelistirememis neyse izliyecek olanlara iyi seyirler ama ben bu berbat filmi bir daha izlemem ne kötü filmdi neyse iyi seyirler tekrar:img-wink: hyoldas 03-09-07, 14:54 Show Tv'nin dizilerine güvenemesem de filmi izleyen biri olarak umutluyum. Güzel bir filmdi iyi kurgulanmıştı. Oyuncuları, özellikle Mehmet Kurtuluş şahaneydi. Umarım dizi başarılı olur. Ecr Doğru söze ne denir ki? :img-yes: PIRLANTA 03-09-07, 17:09 iyide emre sefer ben fikrimi dediydim arkadasim yani mehmet kurtulusun oyunculugunu begenmedim arastirdim adam 35 yasindaymis 35 yasina kadar kendini bence hic gelistirememis neyse izliyecek olanlara iyi seyirler ama ben bu berbat filmi bir daha izlemem ne kötü filmdi neyse iyi seyirler tekrar:img-wink: Arkadaşım o filmde film eleştirmenlerin hepsi Murat Daltaban dışında hiçbir oyuncunun oyuculuğunu beğenmedi. Aslında film de beğenilmedi ve film gişe başarısı elde edmedi. Sınav o filminden çok büyük beklentisi olmasına rağmen çok zarar etti. dlktlc 03-09-07, 17:24 ben fılmını seyretmıstım haluk piyes ve mehmet kurtuluş vardı sanırım şimdi de basrolde mehmet kurtuluş olacak filmde aksıyon da vardı mehmet kurtulsun tırın üzerine cıktıgı sahneler falan inş. diziside böyle olur osman sınav yapımı bir fılm dımı... SBR 03-09-07, 18:24 Arkadaşım o filmde film eleştirmenlerin hepsi Murat Daltaban dışında hiçbir oyuncunun oyuculuğunu beğenmedi. Aslında film de beğenilmedi ve film gişe başarısı elde edmedi. Sınav o filminden çok büyük beklentisi olmasına rağmen çok zarar etti. doğru filim beklenildiği gibi bir başarı elde edemedi ama filmin cumhurbaşkanlığı krizi zamanında çıktığı unutulmamalı zaten osman sınavda bir yorumunda bundan bahsetmişti :img-yes: bence dizi iyi olacak bütün kadro aynı olmaz ama büyük çoğunluk olur dizide . SBR 03-09-07, 18:27 bence tartışmalar yersiz yani burda osman sınavı tartışıyorsak bazı şeylerin farkında değiliz demek ki :img-yes: adam aksiyon un kralı yaptığı bütün diziler tutmuş var mı bunun ötesi :img-yes: kurtlar vadisi , acı hayat bu diziler hep zirvedeydi bunlarıda son dönem olduları için yazdım eskilere girmedim :img-wink: dizi ekranlara gelsin reytingleri alalım sonra dizi tutmaz diyen arkadaşlarla bir daha tartışırız burda :img-blush tabii burda olursalar :) onur29 03-09-07, 18:57 Ben sinemada izlemiştim. Ve gerçekten çok beğendim. Oyuncular çok başarılıydı. Ama beklenen ilgiyi görmedi sanırım. Ama dizisini izlemeye çalışırm. hekimoglu64 03-09-07, 23:06 herkese hayirli geceler .....anlasilan sizler diziyi begenmeyenler biraz kizmissiniz bende diziyi izlemiyeceklerdenim sinema filminide izlemdim .....arkadaslar lütfen bana yada diziyi sevmeyenlere kizmayin cünki biz diziyi sevmeyenler kimseyi üzmekicin sinir etmek icin yorumyazmiyoruz sadece kendi fikirlerimizi yaziyoruz en azindan ben kendi adima konusayim öyle sizlerle asla bir problemim yok sadece dün fragmani izledim filiminin fragmanini ya belki yine kizacaksiniz arkadaslar lütfen kusura bakmayin ama gercekten amerikan özentisi osman sinava hic bir lafim yok o ayri konu yaptugu tüm yapimlar efsanedir bunun örnegi deli yrek kurtlar gerci simdi pananin filmi ama ilk de osan sinav yapimiydi neyseee mesela filmin fragmaninda kamyonun tepesine cikmak bence amerika filmlerinde gördpgüm sahne ve birazda matrix filminden kareler vardi ya kisacasi arkadaslar ben bu dizi istarese türkiyein en ratin giran dizisi olsayad izlemem begenmdeimm taklit dizileri begemiyorum kimse kusura bakmasin ve burayada yazdigim son yorum sizlere iyi seyirler sunuda söyleyeyim gideyim ratinglerde ilk besde olur ama 1.olurmu bilmem neyseeee....... saygilar...... DarkBoY__ 03-09-07, 23:15 Fanatiklik yapmanın manası olmadığı gibi henüz izlenmemiş bir yapımı ve de Osman Sınav gibi birisini kötülemenin de manası yok.Osman hocanın hem düşünce yapısını hemde sinemasını seven biri olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim; Pars Kiraz Operasyonu bana göre iyi bir sinema filmi olmadığı için izlenmedi.Fakat dizisinin nasıl olacağını kötüleyen arkadaşlar nerden biliyorlar acaba.Hatta çoğunun sinema filmini izlediğinden bile şüpeliyim. SBR 03-09-07, 23:37 şimdi sevgili hekimoğlu osman sınava lafım yok diyor ama filime taklit ve amerikan özentisi diyor iyide filimin yapımcısı osman sınav başka biri değil ki bu nasıl bir çelişki anlamadım :img-wink: neyse diziyi isteyen seyreder istemeyen seyretmez son derece basit :) bekleyelim görelim neler olacağını iyi yorumlar herkese :img-wink: arkan61 04-09-07, 00:11 bak bi arkadasimizin lafinda diziyi izlemeyeceklerdenim demis ne güzel demis ve diziyi baska arkadaslarimizinda izlememe haki dogal olarak varda, ben birsey anlamiyorum madem diziyi izlemiyeceksen niye bu foruma yaziyorsunuzki? sözüm bi arkadasa degil izlemiyecegim diyen arkadaslara. yani ben suana kadar izlemedigim dizinin forumuna girip "dizi kötü ben izlemiyorum" gibi negativ yorumlar yapmadim gereksiz cünkü, nekadarda sinema filmini izlemis ve begenmemis olsanizda net`te okadar sinema forumu var hatta burdada sinema bölümü bile var yani! yeri bura degil, dizi tv dünyasi cok farkli olacaktir ben yine söylüyorum filmi begenmemis olupta bu dizi izlemem diyen arkadaslar, dizisi filmin aynisi olacak gibi birsey yokki izleyin siz izledikten sonra karar verirsiniz ! ben avrupai acidan izledigim icin filmi cok farkli kötü degil farkli film oldugunu heryerde söylüyorum... hem ben daha emin degilim dizinin cikacagindan ! sadece pars narko terör var elimizde ve fragmandada pars kiraz operaysonu filminde alinti görüntüler var ne bir aciklama nede baska birsey var sadece pars narko terör ben süpeliyim ! hekimoglu64 04-09-07, 02:24 bak bi arkadasimizin lafinda diziyi izlemeyeceklerdenim demis ne güzel demis ve diziyi baska arkadaslarimizinda izlememe haki dogal olarak varda, ben birsey anlamiyorum madem diziyi izlemiyeceksen niye bu foruma yaziyorsunuzki? sözüm bi arkadasa degil izlemiyecegim diyen arkadaslara. yani ben suana kadar izlemedigim dizinin forumuna girip "dizi kötü ben izlemiyorum" gibi negativ yorumlar yapmadim gereksiz cünkü, nekadarda sinema filmini izlemis ve begenmemis olsanizda net`te okadar sinema forumu var hatta burdada sinema bölümü bile var yani! yeri bura degil, dizi tv dünyasi cok farkli olacaktir ben yine söylüyorum filmi begenmemis olupta bu dizi izlemem diyen arkadaslar, dizisi filmin aynisi olacak gibi birsey yokki izleyin siz izledikten sonra karar verirsiniz ! ben avrupai acidan izledigim icin filmi cok farkli kötü degil farkli film oldugunu heryerde söylüyorum... hem ben daha emin degilim dizinin cikacagindan ! sadece pars narko terör var elimizde ve fragmandada pars kiraz operaysonu filminde alinti görüntüler var ne bir aciklama nede baska birsey var sadece pars narko terör ben süpeliyim ! herkese iyi geceler.......... arkadasim yorumuna saygi duyarimda ama yorumunu bir kismina katilimiyorum neden dersen cünki insanlar sadece sevdigi dizilerin oyuncularin basligina girmek zorundami oralara zaten giriyoruz meselaben bu diziyi begenmedigimicin buraya yazamazmiyimyani cok sacma bence aslinda konuyu uzatmakistemiyorum yoksa uzayip gidecek ve hos olmayan seyler oluyor tabki sevmedigimiz baslilarada girebiliriiz yasakmi yani bu basliga girmem kisacasi arkadasim diziyi seveni oldugu kadar sevmeyenide olur sadece bu dizi icin demiyorum genel diyorum mesela bende yakinda baslayacakolan bicak sirti dizisini merakla bekliorum ama sevmeyenlerine saygi duyarim mesela sen arkadasim bicak sirti dizisini seviyormusun bilmiyorum ama eger sevmiyorsan basligina girme hakkin yokmu tabiki var basliginagirersin kirici sekilde yazmadiktan sonra birsey olmaz yani bende bu basliga begenmedigimi yazdim sadece küfür etmedim yaa neysee konu cok uzayacak böyle ben yaziyorum siz yaziyorsunuz konu uzadikca uzuyor o zaman en iysi ben konuyu kapatayimsevenlerinede saygi duyup cikiyorum ve yine sevenlerie saygimdan dolayi diziye basarilar diliyorum arkadaslar artik siz yazsanizda geri cevap yazmiyacgim cünki konu uzuyor gereksiz yere....... sbr...arkadasim söyledigimin haala arkasindayim osman sinava karsi hic birseyim yok cok basarili bir yapimci hatta yeni dizisi pusati sabirsizlikla bekliyorum ben sadece bu dizisini begenmedim osman sinavi degilki osman sinav ayri yaptigi isler ayri hatta sadece bu dizisini begenmedim konuyu carptirma arkadasim bu arada pars filminin senaristi osman sinav degildiki osman sinav yapimci ben senaryoyu begenmedim hem ne alaka ki osman sinavla bu dizinin lütfen konuyu carptirma neyse .....herkese iyi seyirer diliyorum kesinlikle birdaha bu basliga yazmiyacagim konu uzuyor ve tartisma cikiyor ne kadar istemesemde o yüzden bye saygilar...... Hugo 04-09-07, 15:26 Arkadaşım o filmde film eleştirmenlerin hepsi Murat Daltaban dışında hiçbir oyuncunun oyuculuğunu beğenmedi. Aslında film de beğenilmedi ve film gişe başarısı elde edmedi. Sınav o filminden çok büyük beklentisi olmasına rağmen çok zarar etti. evet dogrudur pirlanta osman sinav eger film tutsaydi 2inciyi cekecekti ondan senaryoyu diziye dönüstürmüs aslinda 2incisi gelecekti sinemya ama tutmayinca dizisi gelecek arkan61 04-09-07, 18:45 evet dogrudur pirlanta osman sinav eger film tutsaydi 2inciyi cekecekti ondan senaryoyu diziye dönüstürmüs aslinda 2incisi gelecekti sinemya ama tutmayinca dizisi gelecek osman sinav bu filmin devamini cekecek, ayrica pekte kötü fikir degil diziden sonra filmin devamini cekerse iyi olur filmin izleyici sayisini diziyle artirabilir eger dizi tutarsa taabi! BERNA 04-09-07, 22:41 Lütfen kişisel polemiklere girmeyiniz. Tekrarı durumunda ceza alınması durumu söz konusu olacaktır. ecr 05-09-07, 07:12 sayın moderatorum; böyle kişisel tartışmalara girdiğim için sizlerde özür diliyorum. lakin arkadaşlar uzatmasa ve foruma uğramasa tartışmalarımız bitecek, diziden rahatlıkla konuşacağız. Ama bazı arkadaşlar sürekli uğrayıp filmi kötülüyorlar(!) zaten bu saatten sonra artık cevap bile vermeyeceğim.. sizlerden bu tartışmalar için özür dilerim. bence çok güzel bir dizi olacak. ondan sonra filmi çıkarsa hepten süper olur ama bence çıkmayacak..bakalım başrollerde kimler olacak? ayrıca dizinin tv ye girmesi bence 2008 i bulur.. şu an pusat var, daha sonra ilgilenmeye başlayacaktır parsla osman sınav Hugo 05-09-07, 07:25 osman sinav bu filmin devamini cekecek, ayrica pekte kötü fikir degil diziden sonra filmin devamini cekerse iyi olur filmin izleyici sayisini diziyle artirabilir eger dizi tutarsa taabi! cekecegini sanmiyorum arkadasim osman sinav diziyi cekecekse sinemadan büyük bi darbe aldiki diziye karar kildi sinema filminin devami gelmiyecek osman büyük bi sok yasadi bence arkan61 06-09-07, 17:35 cekecegini sanmiyorum arkadasim osman sinav diziyi cekecekse sinemadan büyük bi darbe aldiki diziye karar kildi sinema filminin devami gelmiyecek osman büyük bi sok yasadi bence Parsin devami cekilecek ;) sen merek etme , ayrica ben ne diyorum, filmmin birincisi tutmadi diziye basliyacaklar dizi tutacak eee dogal olarak ta dizinin devamini parsin ikinci filmi olarak cekecek sayin osman sinav, cok büyük bir darbe yememistir osman sinav, kurtlar vadisinden ve aci hayat tan kazandigi ile 10 filmi tutmasin yine darbe olmaz osman sinava herkes biliyorki osman sinav ismi bir marka dir, bosuna ugrasma parmaklarina yazik ;) ecr 06-09-07, 17:44 Parsin devami cekilecek ;) sen merek etme , ayrica ben ne diyorum, filmmin birincisi tutmadi diziye basliyacaklar dizi tutacak eee dogal olarak ta dizinin devamini parsin ikinci filmi olarak cekecek sayin osman sinav, cok büyük bir darbe yememistir osman sinav, kurtlar vadisinden ve aci hayat tan kazandigi ile 10 filmi tutmasin yine darbe olmaz osman sinava herkes biliyorki osman sinav ismi bir marka dir, bosuna ugrasma parmaklarina yazik ;) bu cevap üstüne bizden bi cevap gelemez artık.. helal arkan çok güzel yazmışın ! bencede osman sınav bir markadır.. o türkiyenin en büyük yapımcı artı yönetmenidir.. pars tutmadı diye darbe yediğini de nereden çıkardın? 380 bin kişi izlemişki fena değil, tamam 1 milyon bekleniyordu ama en azından izlendi ve izleyenlerin çoğu beğendi.. eleştirmenler ne desede türkiye için önemli bir filmdi.. dalında ilk bir film.. mehmet kurtuluş ta süper oynadı.. diğer oyuncularda ellerinden geleni yaptılar.. filmde hatalar vardı, evet ama öyle büyütülecek hatalar değildi.. film güzeldi, en azından hevesle, istekle izlenirse zevk alınacak türden bir film.. buna göre dizisi de daha heyecanlı ve güzel olacaktır. daha sonra arkanın da dediği gibi filmi çıkabilir, ki bakınız kv dizisi=kv ırak oldu.. yani pars dizisinin finalinden sonra filmi gelmesi mantıklı.. ki o zmn izleyici diziyi izler, tadar, beğenir(kesin beğenilecektir), sonra filmi merak edip izler. 2.film çekildiğinde de sinemaya gidip izler. bu da filmin 1 milyondan fazla izlenmesi demektir.. mesela acı hayatın son bölümü sinema olarak çekilseydi 2 milyondan fazla kişi izlerdi. parsta da aynı şey olacağını düşünüyorum.. darbe yedi demiştin ama bak şu an pusatı çekiyor. darbe yeseydi pusatı ve pars narko terörü çekmezdi.. bide bunları düşünüp bişeyler karalarsan iyi olur:img-polic arkan61 06-09-07, 22:58 ayrica 70 milyonluk türkiyede, sadece ve sadece rekor 4,2 milyon izleyici oldugunu düsünürsek ki bu 70 milyonluk türkiyede hicte fazla bir sayi degil, bugün 500 bin seyirci yapan i$ler basarili olarak adlandiriliyorsa osman sinavin cokta zarar etmedigini görürüz, bu sayilar türkiyenin nekadar sinemada geride kaldigini gösterir. iyi ho$ güzel filmler yapiliyorda sonucta sinema seyircisiz olmuyor. ben $ahsen kurtlar vadisi irak filminden cok büyük bir sayi cikmasini bekliyordum böyle en az 10 milyon kisi rahat cikar burdan dedigim oldu, 70 milyonluk türkiyede her hafta 30-35 milyonu kurtlar vadisini izlerken kurtlar vadisi irakin 4.2 milyonu bana göre hic rekor sayilmaz malesef... taabiki sinemaya gidemeyen insanlari burda göz önüne almis durumdayim !!! Antialiye 07-09-07, 07:22 ayrica 70 milyonluk türkiyede, sadece ve sadece rekor 4,2 milyon izleyici oldugunu düsünürsek ki bu 70 milyonluk türkiyede hicte fazla bir sayi degil, bugün 500 bin seyirci yapan i$ler basarili olarak adlandiriliyorsa osman sinavin cokta zarar etmedigini görürüz, bu sayilar türkiyenin nekadar sinemada geride kaldigini gösterir. iyi ho$ güzel filmler yapiliyorda sonucta sinema seyircisiz olmuyor. ben $ahsen kurtlar vadisi irak filminden cok büyük bir sayi cikmasini bekliyordum böyle en az 10 milyon kisi rahat cikar burdan dedigim oldu, 70 milyonluk türkiyede her hafta 30-35 milyonu kurtlar vadisini izlerken kurtlar vadisi irakin 4.2 milyonu bana göre hic rekor sayilmaz malesef... taabiki sinemaya gidemeyen insanlari burda göz önüne almis durumdayim !!! 10 milyon dediğin rakam çok ütopya. Vadiyi dediğin kadaar izleyena dam osla da,aile ortamında seyredildiğinden ötürü o akdar fazla bir seyirci topluyor. Şimdi köylerde falan hep vadi izleniyor. EE bu adam sinaması çıktığında nasıl gitsin. Ya alıyorm abicim bi yerden koranını ya da izlemiyor Bence 4 küsür milyon rekordur ne olursa olsun. Ülkenin koşulları ortada ve bunu göz laırsak budnan fazlasıda zor olurdu ecr 15-09-07, 10:51 rıza baba(ya adın tolga'ydı sanırım [?]) dizi henüz yapım aşamasında. yani senaryo henüz yazılıyor. hiçbir bilgi yok. tek bilgi show'dan geldi. o da dizinin başrolünde mehmet kurtuluş'un olacağı bide adının da narko terör olduğu belirtilmişti. henüz çekimler başlamadı. senaryo yazılıyor yani.;) ecr 15-09-07, 11:01 evet başlayacak. Show Pazar Keyfi'nde yeni dizi ve programlarını tanıtırken hem Pars Kiraz Operasyonu filmini gösterdi[Tv'de İlk Kez Show'da yayınlanacak], sonra ardından diziler bölümünde Pars Narko Terör'ü gösterdi. Ama filmden sahnelerle. Yani daha çekilmedi, çekilecek ama.. Pusat gibi bu da süper olacak. Her ne kadar gişesi kötü olsada.. Dizi beğenilecek. Pusat beğenildi buda beğenilir. Çünkü ülkemiz insanı sinemayı pek sevmiyor. Ama tv'yi çok seviyor. Kısadan Hisse 2007'nin sonlarına doğru başlayacağını düşünüyorum. Aralık olabilir. haluk_tolgahan 15-09-07, 11:37 show tv genel müdürü saner ayar geçen hafta milliyet tvdeki röportajında ramazan sonuna kadar pazartesi 22.00de kuzey rüzgarının olacağını ramazandan sonra pars narko terörü pazartesi 22.00ye kuzey rüzgarınıda çarşamba 20.00ye alacaklarını söyledi. yani pars ekimde ramazandan sonra show tvde... ecr 15-09-07, 13:16 show tv genel müdürü saner ayar geçen hafta milliyet tvdeki röportajında ramazan sonuna kadar pazartesi 22.00de kuzey rüzgarının olacağını ramazandan sonra pars narko terörü pazartesi 22.00ye kuzey rüzgarınıda çarşamba 20.00ye alacaklarını söyledi. yani pars ekimde ramazandan sonra show tvde... çok teşekkürler... kuzey rüzgarı'nın çarşamba 20.00'a alınacağını biliyordum ama pazartesi 22.00 kuşağına hangi dizi geleceğini bilmiyordum.. demek ekimin sonları PARS NARKO TERÖR'ün başlangıcı:happy0064:happy0064 buna çok sevindim:img-yes: bence dizi başlamadan önce PARS KİRAZ OPERASYONU filmini tv'de ilk koyarlar..sonra PARS dizisi...:happy0064 heyecanla bekliyorum:img-yes: arkan61 01-10-07, 15:42 arkadaslar pars narko terörün konusu nasil olur ? bence dizinin isminde sakli Narko(tik)-Terör subesi ile ortak bir operason yani polisiye filmdeki gibi,,, Terör örgütünün uyusturu trafigini anlatir gibime geliyor bu dizi öyle olursa cok saglam bir yapim olur yaaa Princess-Sila 01-10-07, 16:48 oh be bu dizide sonund basliyo bu sezon heyecanla bekledigim dizilerden birisiydi yakinda basliyormus cok sevindim filminin metini cok duymustum ama izelemek bir türlü kismet olmamisti bu gün yarin seyredebilirim ama baslasin yaaa :icon_whis arkan61 04-10-07, 22:43 ramazandan sonra yayina girecekse ozaman cekime baslamislardir, ama bi teaser`kücük de olsa bi fragman yayinlamalari gerek bence, bu fragmanda sadece pars kiraz operasyonu filminin görüntüleri var ecr 05-10-07, 23:03 ramazandan sonra yayına girecek. tam gün ve saati 22.00 pazartesi... okulum olduğu için pek izleyemeyeceğim. ama youtubetan izlemeyi düşünüyorum. gerçekten çok güzel olacak. umarım reytinglerde iyi olur. konusuna gelince uyuşturucu olacaktır. daha tam belli değil. selçuk yöntem ile nida şafak sanırım kadroda yok. kadroyu çok merak ediyorum. özellikle duygu şen'in rol alıp almayacağını... dizinin resmi web sitesi bende var. isteyenlere atabilirim. yakında tanıtım videoları eklenecekmiş siteye.. dizinin çekimleri başladı ancak en küçük ipucu bile yok. konu, oyuncular, senaryo hiçbir şey bilmiyoruz. heyecanla bekleyeceğim. arkan61 07-10-07, 20:27 konusu dizinin isminde sakli diye düsünüyorum narko(tik) Terör yani pkk nin uyusturucu trafigini olabilir bence,,, hekimoglu64 10-10-07, 21:34 diziniz baslamadimi daha valla basladi sandim gerci baslasada izlememde bu arada arkadaslar yeni sezonda baslayadn yeni diziler malesef ratinglere kurban gitti sizce parsin ratingleri ne olur ben kedni fikrimi söyleyeyim ilkbölüden belki 1.ligi alir ama diger bölümlerini bilmyorum pusatta ilk bölümde 1. ligi almisti sonra biraz düstü ratingleri yani yine ilk bessdede ama hedef kitlede 8.olmus neyse saygilar..... arkan61 11-10-07, 11:41 diziniz baslamadimi daha valla basladi sandim gerci baslasada izlememde bu arada arkadaslar yeni sezonda baslayadn yeni diziler malesef ratinglere kurban gitti sizce parsin ratingleri ne olur ben kedni fikrimi söyleyeyim ilkbölüden belki 1.ligi alir ama diger bölümlerini bilmyorum pusatta ilk bölümde 1. ligi almisti sonra biraz düstü ratingleri yani yine ilk bessdede ama hedef kitlede 8.olmus neyse saygilar..... Pusat 1cile oynayan bir dizi sadece show tv kendi kendini batiriyor 2 Bölümdür önce özet ve sonra yeni bölümünü yayinliyor gerci totalde daha hala 1cilige oyunuyor, ama su özeti ciktigindan beri A/B de kötü gidiyor emin olki Pusat dizisi rahat birincilege gelecektir,, pars narko terör bence pazartesi karama$asina bir son verip Ratinglerin kralini alir diye düsünüyorum en gec kasimin ortalarinda cikar bu dizi bekliyip görecegiz, gizli kalmasinin en önemli sebebide dizinin isminde gecen Terör kelimsei bildigimiz gibi kurtlar vadisi terörün tanitim fragmani ciktiginda türkiyede kiyamet kopmustu daha 1ci bölümü yayinlamadan yayindan kalkmasi icin kampanyalar baslatildi... Osman Sinav akili davranip sadece ismini duyurup ortaligi yokluyor olabilir bunuda bekleyip görecegiz arkadasim ;) arkan61 16-10-07, 13:34 Kendisi Osman Sinavin yetisdirdigi yönetmenlerden biri !! Pars Narko Terör Yönetmeni: Metin Günay Gerçek ismi: Hakkı Metin Günay Doğum tarihi: 26/01/1963 Doğum yeri: Isparta Eğitimi: YTÜ Mimarlık Filmleri - Oyuncu (1 Film) Kapıları Açmak 1992 Filmleri - Yönetmen (9 Film) İki Aile 2006 Rüzgarlı Bahçe 2005 Aynalar 2004 Kasabanın İncisi 2003 Ekmek Teknesi 2002 Deli Yürek 1999 Sıcak Saatler 1998 Kralın Hayatı 1996 Gurbetçiler 1996 Sanat Yönetmeni Gerilla 1994 Yardımcı Yönetmen Süper Baba Pars, Ekim sonu yada Kasım başında Pazartesi akşamı yayınlanacak ve Saat Olarak 22:00 Seçilmiştir... Dizinin senaryosu yazıldı, hikayesi kurgulandı, teknik ekibi kısmen belli oldu, oyuncu seçimleri devam ediyor. Çekimlerine de 2 hafta içinde başlanıyor. Kasım ayında başlaması gerek. by_Travis 19-10-07, 12:22 İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, Türkiye’de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile birlikte Van’a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur. Çerkez oğlu Şamil ile Kürt kızı Zülüf’ün aşkı, Şamil’in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle daha da imkansız bir hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, elde ettiği bazı ipuçlarıyla tekrar harekete geçer ve intikam için uyuşturucu baronlarının peşine düşer. Afganistan’dan İran’a, Van’dan Berlin’e kadar uzanan yeni bir “toz hattının” kurulmak üzere olduğunu keşfeden Şamil, zorlu bir mücadeleye girişir. Bu toz hattının terörörgütleriyle bağı olduğunu ve uyuşturucudan kazanılan paranın terörü finanse ettiğini anlayan Şamil’in verdiği mücadele, kişisel bir gayret olmaktan da çıkarak, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür. Bu savaşın kazanılmasını sağlayacak en önemli ipuçları ise, Şamil’in aşkı Zülüf’de gizlidir. İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, Türkiye’de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülüf ile birlikte Van’a aile ziyaretine gittiğinde ise, kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur. ecr 19-10-07, 13:05 Dizinin yönetmeni Metin Günay. Bakalım nasıl yönetecek? Osman Sınav kadar olmasa da o da iyi bir yönetmen. Bu arada Pars filminin dvdsi Kanal D tarafından Kasım ayında piyasaya sürülecek. Film de Kasım'da Show tv'de "tv'de ilk kez" yayınlanacak. Dizi sanırım film yayınlandıktan 1-2 hafta sonra yayınlanacak. Tek istediğim şey diyalogların filmde ki gibi akıcı ve etkileyici olması. Dizi birinciliğe oynayacaktır. Bekleyip göreceğiz. Özette resmi sitesinde yayınlandı zaten. Not: Sanırız dizide Nida Şafak, Mehmet Kurtuluş, Pelin Batu ve Selçuk Yöntem rol almayacak. yakupoglu61 20-10-07, 11:13 filmini izlemedim ama dizisini izleyecem,filmini izlememiş olmama rağmen fragmanlarından gördüğüm kadarıyla beğenmemiştim. osman sınavın yaptığı bu tür dizileri hep izlerim , ilk dönemin yarısındayız halen başlamış değil...! osman sınav = aksiyon ecr 24-10-07, 17:03 Dizi kesin pazartesi 22.00... Henüz yayına girmemesinin nedeni Osman hocanın Pusat'la ilgilenmesi ve Pars'ı ertelemesi. Pars'ın başrol oyuncuları henüz belli değil. Çekimler başlamadı. Kasım sonu tv'de yayınlanmaya başlar yosh 24-10-07, 17:26 ben filmi izlememiştim.ama şimdi çok merak ettim. dizi güzele benziyo.izlemek için sabırsızlanıyorum. ecr 27-10-07, 06:56 Oğuz Galeli oynayacak dizide Evet, Oğuz Galeli'de oynuyor ama yardımcı oyuncu olarak. Asıl başroller henüz belirlenmedi. M.Kurtuluş oynayacaktı ama nedense vazgeçildi. Oğuz Galeli: Acı Hayat "Ender":img-wink: 2shy 27-10-07, 17:37 mrblar uzun zamandır girmiyordum foruma bugün girdim konuları gezerken pars narko terör ismini duyunca çok heyecanlandım genelikle osman sınavın bütün dizilerini izledim kesinlikle bu diziyide izlerim merakla bekliyorum:P Cey0} 03-11-07, 14:15 Terör ile ilgili olduğu için izliyeceğim.Kesin uyarıca bir dizi olucak.Tanıtımını ilk kez dün akşam gördüm.Gerçekten çok etkileyici. denizimsi 03-11-07, 14:41 Ben daha tanıtımı göremedim :sad53: Mehmet Kurtuluş'tan başka kimler oynuyor arkadaşlar ? ecr 03-11-07, 14:42 Dizi sırf terör olmayacak. İçinde uyuşturucu konusu da olacaktır büyük ihtimalle. Trailer gerçekten çok güzel hazırlanmış.İzlemeyenler varsa izleyebilecekleri adresi msjla atabilirim. http://i227.photobucket.com/albums/dd29/ecr1990/pars.jpg ecr 03-11-07, 14:47 Ben daha tanıtımı göremedim :sad53: Mehmet Kurtuluş'tan başka kimler oynuyor arkadaşlar ? M.Kurtuluş'un oynayıp oynamayacağı belli değil. Kadro da belli olan tek isim Oğuz Galeli. Acı Hayat'ta Ender rolünde oynamıştı. Yönetmen ise Metin Günay. Ekmek Teknesi, İki Aile vs dizilerini yönetti. Senarist Aybars Bora Kahyaoğlu Hikaye Aybars Kahyaoğlu Osman Sınav Aralık ayında yayınına başlayacaktır. denizimsi 03-11-07, 14:50 M.Kurtuluş'un oynayıp oynamayacağı belli değil. Kadro da belli olan tek isim Oğuz Galeli. Acı Hayat'ta Ender rolünde oynamıştı. Yönetmen ise Metin Günay. Ekmek Teknesi, İki Aile vs dizilerini yönetti. Senarist Aybars Bora Kahyaoğlu Hikaye Aybars Kahyaoğlu Osman Sınav Aralık ayında yayınına başlayacaktır. Ama Show Tv'nin Tanıtım Gecesinde Mehmet Kurtuluş başrolde dedi ;) Demekki oynuyor ;) Ayrıca Pars filmi Haftaya digiturk Salonlarında yayımlanacak ;) Duyurulur. ecr 03-11-07, 14:58 Ama Show Tv'nin Tanıtım Gecesinde Mehmet Kurtuluş başrolde dedi ;) Demekki oynuyor ;) Ayrıca Pars filmi Haftaya digiturk Salonlarında yayımlanacak ;) Duyurulur. Evet, ama daha belli değil. Eylül ayında belirtilmişti M.Kurtuluş'un rol alacağı. Ama daha belli değil. Şu an oyuncular belirlenmedi. Sanırım senaryo baştan yazılıyor. Bilemiyorum ama özet konduktan 3-4 gün sonra kaldırıldı. Haftaya Digitürk'te. Ardından 2-3 hafta sonra Show tv'de. Kasım sonlarına doğruda DVD ve VCD'de ( Kanal D Home Video ) omayra73 04-11-07, 08:22 Osman Sınav Bir İhanet Anatomisini Sunar; 1 Kilo Eroin Satarlar 187.500 Kaleşnikof Mermisi Alırlar Peki Kaç Mehmetçik Şehit Ederler? Onları Kim Durdurucak PARS Narko Terör Ozicano 04-11-07, 09:24 Zaten narkoterör 'uyuşturucu terörü' gibi bir anlama geliyor. Direk uyuşturucuyla ilgili olacaktır yani... ecr 04-11-07, 10:55 Dizide ki karakterler başka. Dizide ki karakterler Zülüf ile Şamil.Filmde M.Kurtuluş ile Nida Şafak Atilla-Asena rolündeydiler. Şimdi dizide başka karakterlerle oynarlarsa filme ters düşer. O yüzden -sanırım- M.Kurtuluş ile Nida Şafak oynamayacaklar. Gelecek sene bir devam filmi sözkonusu. Belki de onları 2.filme bırakmıştır. Dizi de farklı karakterler olacak, filmde ilk filmde ki karakterler olacak. Bunu amaçlamış olabilir Osman Sınav ;) (denizimsi işte bu yüzden rol alamayabilirler. Tanıtım gecesinde daha senaryo yazılmamıştı. Hikaye oluşturuluyordu. Hikayeye göre de M.Kurtuluş rol alacaktı. Ama sanırım değiştirdiler hikayeyi.;)) yakupoglu61 05-11-07, 23:07 osman sınav yaratıcısı olduğu kurtlar efsanesine benzer gerçekleri gün ışığına çıkaran biz dizi daha yaratıyor, önceden ilk duyduğumda çok iyi bakmıyordum ama fragmanı izleyince çok iyi bi dizi olacağı kanısına vardım...! semaaa 06-11-07, 13:21 çeşitli fragmanlarla tanıtım yapıyorlar ve herbirini izlerken tüylerim diken diken oluyor. nerden nereye bi yardım uzantısıdır bu ya ve malesefki bu konuyu gerçek saydığımızda biz kendi ellerimizle onlara yardım ediyoruz. gençler uyuşturucu kullanıyor ve sonucunda onlarda tabiri caizse o çocukları yalvartarak kendilerine kazanç olarak bizi sömürüyorlar. ben sonuna kadar yayınlanması taraftarıyım gerçeklerin bu şekilde ortaya çıkması ve bizim buna dur deme yollarını görmemiz gerektiğini düşünüyorum... RIZA_BABA 09-11-07, 11:56 Çok güzel ve heycanlı bir dizi olucak arkadaşlr merakla bekliyorum yani başlamasını gündemdeki olayları konu alıcak bir dizi bence tutacağı kesin katre... 09-11-07, 12:46 ben de çok merak ediyorum ya bir an önce başlasa da nasıl bişey görsek ecr 10-11-07, 08:40 Bildiğim kadarıyla 1 hafta içinde çekimler başlayacak. Kasım sonu veya aralık başları gibi başlar. Pazartesi 22.00 pek uygun değil. İyi reyting alır inşallah. Pars filmi de dizi yayınlanmadan önce yayınlanacak sanırım. Cigdem_18 12-11-07, 18:31 şimdi sevgili hekimoğlu osman sınava lafım yok diyor ama filime taklit ve amerikan özentisi diyor iyide filimin yapımcısı osman sınav başka biri değil ki bu nasıl bir çelişki anlamadım :img-wink: neyse diziyi isteyen seyreder istemeyen seyretmez son derece basit :) bekleyelim görelim neler olacağını iyi yorumlar herkese :img-wink: nako teror iyi olacak ben de izleyecegim zaten kurtlar vadisinden baska dizi izlemiyorum pars gelirse iki dizi olacak ecr 13-11-07, 16:43 Sbr Sen bilmiyorsun, hekimoglu hep böyle şeyler yazıyor. Diziyi sevmiyorsan, paylaşma o halde yorumunu. Aynı zamanda izleme gitsin. Sen izlemeyince Osman Sınav kahrından ölmeyecek. Neyse dizi güzel olacaktır. Tanıtımlar iyi. Pusat'tan daha çok izlenmesini bekliyorum. Böylelikle Pars'ı aşağlayan binimum üyeler bakalım ne diyecekler? istanblue 15-11-07, 17:01 ya arkadaşlar kimlerin oynıcağına dair bi bilginiz var mı??? ben çok merak ediyorum bu diziyi istanblue 15-11-07, 17:18 arkadaşlar benim kulağıma özcan deniz in dizisinde ki abdülmecit karakterini oynıyan oyuncu olucakmış gibi bişi geldi de o yüzden sordum belli oldu mu diye kendisi çok başarılı bence dizide olması gerekli..adını hatırlayamadım ama kendisinin Melal 15-11-07, 17:23 Fragmanını gördükten sonra merakım dahada arttı. Filmi güzeldi bakalım dizisi nasıl olacak. Dizide kimler rol alacak sanırım henüz belli değil. Acaba filmde ki ekibimi göreceğiz dizide de? Mehmet Kurtuluş Atilla rolünde iyiydi ayrıca Asena rolünde Nida Şafak gayet başarılıydı. Eğer filmde ki ekip dizide de rol alacaksa umarım Selçuk Yöntem de olur.:) PIRLANTA 15-11-07, 17:33 Oğuz Galeli (acı Hayat), Leyla Kömürcü bunlar kesin dizide yer alıyor. LoQuM_gIrL 15-11-07, 21:16 slmm ilk çalışmalar benden olsun resimler gelince daha güzel seyler çıkar ortaya umarım beyenirsiniz ;) http://img256.imageshack.us/img256/553/aa4mk7.jpg (http://imageshack.us)+http://img259.imageshack.us/img259/2205/avi1rp8.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/9485/avi2if3.jpg (http://imageshack.us)+http://img113.imageshack.us/img113/9915/avi3cd4.jpg (http://imageshack.us) http://img113.imageshack.us/img113/3051/avi4ac0.jpg (http://imageshack.us)+http://img529.imageshack.us/img529/3819/avi5er5.jpg (http://imageshack.us) http://img529.imageshack.us/img529/7884/avi6me2.jpg (http://imageshack.us)+http://www.galeriturk.net/getimg/gif9.gif (http://www.galeriturk.net) http://img233.imageshack.us/img233/2893/imza1zp8.jpg (http://imageshack.us) + http://img138.imageshack.us/img138/5591/imza2pi2.jpg (http://imageshack.us) + http://img127.imageshack.us/img127/6868/imza3lj6.jpg (http://imageshack.us) LoQuM_gIrL 15-11-07, 21:19 http://img233.imageshack.us/img233/4065/zel1ar2.jpg ecr 16-11-07, 12:23 Çalışmalar çok güzel. Nickini yazamadığım arkadaşa (((:)))) çok teşekkürler. Dizide Mehmet Kurtuluş, Nida Şafak başrolde değiller. Hatta oynamayabilirler de. Selçuk Yöntem ise belli değil. Aralıkta sanırım yayınlanmaya başlar. Çekimlerin başlangıcı geç oldu. Ama OSman Sınav bu işi çok titiz bir şekilde yapacağını belirtiyor. arkadaşlar benim kulağıma özcan deniz in dizisinde ki abdülmecit karakterini oynıyan oyuncu olucakmış gibi bişi geldi de o yüzden sordum belli oldu mu diye kendisi çok başarılı bence dizide olması gerekli..adını hatırlayamadım ama kendisinin Onu bilmiyorumda, İbrahim diye birisi oynayacak dizide. Hatta başrolde kendisi. Belki de dediğin kişidir. Ama bu İbrahim Kendirci değil. Yanlış anlaşılmasın. Bakalım ilerleyen günlerde kimin oynadığını daha ayrıntılı öğreneceğiz. Ekip tamam, sıra çekimlerde -sanırım-. Ama kadro daha basına açıklanmadı. Princess-Sila 18-11-07, 17:17 offf Fragman´lari oynamaya baslamis yakinda insallah dizi oynamaya da baslar bu sezon bekledigim dizilerden birisi zaten izledigim sadece Osman Sinav birde Pana Film yapimlari... Dizinin slogani bile cok güzel... bu arada dizinin resimleri eklendi mi yani bu arada calisma yapan arkadasin calismalari cok güzel olmus ecr 18-11-07, 17:34 offf Fragman´lari oynamaya baslamis yakinda insallah dizi oynamaya da baslar bu sezon bekledigim dizilerden birisi zaten izledigim sadece Osman Sinav birde Pana Film yapimlari... Dizinin slogani bile cok güzel... bu arada dizinin resimleri eklendi mi yani bu arada calisma yapan arkadasin calismalari cok güzel olmus Henüz eklenmedi. Daha oyuncuların tamamı açıklanmadı. Umarım 2 hafta içinde açıklanır. Dizinin sloganını ben de beğendim. Zaten Osman Sınav slogan konusunda eşsiz. Heyecanla beklemekteyiz. bostepeli 18-11-07, 18:08 slm arkadaşlar dizinin fragmanı süper hazırlanmış fragmanı her izlediğimde kendimi sinemada zannediyorum o hissi veriyo bana filmi varmış izlemedim ben ama dizinin fragmandan güzel olacağı belli kadro tanıdık bir yüz var mehmet kurtuluş onun olmasına sevindim dizide bakalım nasıl bir dizi olacak merakla bekliyorum ecr 18-11-07, 19:37 O fragman değildi yalnız, teaser. Herneyse filmi izlemediysen yakında dvdleri çıkıyor. Ayrıca Show'da yayın haklarını aldı. Aralık gibi yayınlamasını bekliyorum filmin. Film -ne kadar eleştirilsede- çok güzeldi. Ben çok beğendim. Ama dizide M.Kurtuluş başrol değil. Belki de oynamaz ama kesin değil. Kadro açıklanınca kafamızdaki soru işaretleride dağılacak. Teaserlar gerçekten etkileyiciydi. Osman Sınav farkı bu işte. Umarım uzun bir aradan sonra Kv, Dy gibi bir dizi olur Pars. Acı Hayat, Pusat istediğim gibi değildi. Umarım Pars eski dizileri gibi olur. dişi-kartal 24-11-07, 12:00 Selamlarr.. Daha önce filmi olduğunu bilmiyodumm...Ama fragmanı çok güzel baya etkilendimm...Güzel bir yapım olacağa benziyor... Ratıng sorunu yaşamaz inş..Biliyoruzki günümüzde artık ratıng en ön planda daha önemlii:img-yes::img-yes: ışıl1234 29-11-07, 19:40 Bu dizide Rüya Önal'ın da oynayacağı söyeleniyor. Bir doğruluğu var mı acaba? ecr 01-12-07, 08:18 Öncelikle çekimler henüz başlamamış. Dizinin yayına ocağa sarkabilir hatta sarkacak. Kadro henüz tam olarak açıklanmadı Işılcım. Sadece dizinin başrolünde genç bir oyuncunun olacağını ayrıca Selçuk Yöntem, Atilla Olgaç ve Oğuz Galeli'nin rol alacağını biliyoruz. PLS:Genç oyuncunun adı İbrahim'miş. Nida Şafak rol alabilirmiş ama başrol değil. Ancak dediğin kişi yani Rüya'nın olup olmayacağı konusunda muallaktayız, bilemiyoruz. Daha önce de dizide Şahika Koldemir'in oynayacağı söylenmişti. Dizi başlayınca öğreneceğiz. omayra73 01-12-07, 08:57 Selçuk Yönten Kuzey Rüzgarı'nda oynamaya başladı. İki dizide de mi rol alacak acaba? ecr 01-12-07, 12:13 Selçuk Yönten Kuzey Rüzgarı'nda oynamaya başladı. İki dizide de mi rol alacak acaba? Evet, 2 dizide rol alacak. Gerçi Kuzey Rüzgarı'nın geleceği belli değil. Her an kaldırılabilinir. Selçuk Yöntem TRT'deki dizisinde oynarken Pars'ı kabul etmişti. TRT'deki dizisi kaldırılınca Kuzey Rüzgarı'nda oynamaya başladı. ecr 02-12-07, 11:44 Önemli değil. Eylülden beri diziyi bekliyoruz ama bir türlü başlamıyor. Acı Hayat ve Pusat'tan sonra bu dizi Osman Sınav'ın en büyük prodüksiyonlu dizisi olacak. Ocak ayına sarkması kötü oldu. Umarım Osman Sınav yeterince ilgilenir diziyle. simla85 03-12-07, 17:20 Evet, 2 dizide rol alacak. Gerçi Kuzey Rüzgarı'nın geleceği belli değil. Her an kaldırılabilinir. Selçuk Yöntem TRT'deki dizisinde oynarken Pars'ı kabul etmişti. TRT'deki dizisi kaldırılınca Kuzey Rüzgarı'nda oynamaya başladı. bu işden de gına geldi ama hangi kanalı açsak belirli adamlar. dizileri karıştırmaya başladık,oyuncu yetişmiyormu yoksa bu işler birilerinin tekelindemi :icon_whis ecr 04-12-07, 12:44 bu işden de gına geldi ama hangi kanalı açsak belirli adamlar. dizileri karıştırmaya başladık,oyuncu yetişmiyormu yoksa bu işler birilerinin tekelindemi :icon_whis Oyuncu çok var. Ama Osman Sınav deneyimli oyuncularla, tiyatroda "usta" diye anılan oyuncularla çalışmak istiyor. Neticede bu KV'den sonra en önemli projesi olacak Osman Sınav'ın. Bu yüzden çok sevdiği ve başarılı bulduğu Selçuk Yöntem'i oynatmak istiyor. Zaten filmde de rol aldığı için bu dizide oynaması lazımdı. Dediğin gibi bu işler yapımcının tekelinde. Yapımcı ve cast ajansları dizide rol alabilecek oyuncuları belirliyorlar. Aslında Selçuk Yöntem Kuzey Rüzgarı'nı Pars'tan sonra kabul etti. yakupoglu61 04-12-07, 13:45 Önemli değil. Eylülden beri diziyi bekliyoruz ama bir türlü başlamıyor. Acı Hayat ve Pusat'tan sonra bu dizi Osman Sınav'ın en büyük prodüksiyonlu dizisi olacak. Ocak ayına sarkması kötü oldu. Umarım Osman Sınav yeterince ilgilenir diziyle. osman sınavın reyting rekorları kıran ses getiren dizileri hep ocak ayında başlamıştır. deli yüreği hatırlamıyorum ama Kurtla vadisi ve Acı hayat ocak ayında başlamış ve gündeme oturmuştu bu dizide öyle olacak kanaatindeyim...! ecr 04-12-07, 16:27 Ayrıca aldığım bilgiye göre (Kaynak Pars Online) Oğuz Galeli avukat rolünde karşımıza çıkacak. delfin23 06-12-07, 06:13 Osman Sınav şimdilerde yeni dizisi Pars: Narkoterör için harıl harıl çalışıyor. Sınav'ı son olarak Hülya Avşar'ın TurkMax'teki programında izledim. Belli ki yeni dizisi, en az Pars: Kiraz Operasyonu filmi kadar ses getirecek. Uyuşturucu-terör bağlantısı konusunda ne denli hassas olduğumu bu köşenin okurları artık iyi biliyor. Bu nedenle Sınav'ı yürekten destekliyorum. Bundan bir kaç yıl önce ülkemize gelen Hollandalı narkotik şube müdürü, gazeteciyazar dostum Emrullah Ergenç ile yaptığı söyleşide çok önemli bilgiler vermişti. Hollandalı polis, 5 yıl önce Türkiye'nin uyuşturucu trafiğinde sadece bir "geçiş yolu" olduğunu, ancak bugün "tüketim noktası" haline geldiğini belirtmişti. Zira 5 yıl önce Türkiye'den geçen uyuşturucu, kara para olarak geri dönüyordu. Oysa şimdi başta Extasy olmak üzere uyuşturucu hap olarak ülkemize girmekteydi. Ve şimdi sıkı durun: Hollandalı narkotikçiler İstanbul'da sadece cuma ve cumartesi gecesi satılan uyuşturucu hap miktarını 30 ila 50 bin arasında hesaplamışlardı. Düşünün; İstanbul'da her hafta sonu koca bir stadı dolduracak kadar gencimiz, kendini hapla zehirliyor!.. Ve uyuşturucu baronlarının buradan elde ettikleri para, Güneydoğu'da Mehmetçiğin göğsüne kurşun olarak geri dönüyor... Osman Sınav, programda bu konuyla ilgili çok çarpıcı bir görüşü de dile getirdi. Köprü ülkeler eğer uyuşturucu trafiğini engelleyici tedbirler alırsa, uyuşturucu baronları tarafından geçiş değil, "tüketim noktası" haline getirilerek cezalandırılıyordu. Osman Sınav'ı zor bir sınav bekliyor. Allah yardımcısı olsun! Yüksel Aytuğ / Sabah ecr 06-12-07, 12:39 Haber için teşekkürler. Maalesef ülkemiz köprü iken şimdi durak halini aldı. Gelen uyuşturucular burada satıldıktan hemen sonra ülkemiz üzerinden diğer ülkelere satılıyor. Bu çok acı verici bir olay. Asıl iş eğitimde. Ağaç yaşken eğilir diye bir tabir vardır. Eğer çocuklarımızı erken yaşta eğitirsek tüketimi azaltabiliriz. Böyle dizilere ihtiyacımız var. Ekip yavaş yavaş açıklanıyor.Aldığım bilgiye göre: Yönetmen: Metin Günay [Daha önce belirtmiştik] Senaryo Grubu: Aybars B. Kahyaoğlu, ... [Belirtmiştik] Hikaye: Aybars Kahyaoğlu, Osman Sınav [Belirtmiştik] Görüntü Yönetmeni: Tevfik Şenol Müzik: Gökhan Kırdar Oyuncular: İbrahim ... [Soyismini bilemiyoruz] [B]Seda Bakan [Sana Mecburum-Yeni Haber] Selçuk Yöntem [Karakteri Kadir Zebari] Atilla Olgaç [Hayat Bilgisi Hidayet, KV Kılıç] Nida Şafak arzu__55 06-12-07, 13:34 keske mehmet kurtulus bas rolde oynasaydii cünkü bu diziye cok yakisdirdi eminim filmi bende izledimm ve süper bi film.. mehmet kurtulus olsadi daha iyi olurdu ama snirim mehmet kurtulus almanyada hala devam eden bi dizisi var ama tam emin degilim Eger mehmet kurtulus olmassa umarim erhan emre olur cünkü oda süper oyuncu ve bu dizie yakisir 2shy 06-12-07, 14:59 keske mehmet kurtulus bas rolde oynasaydii cünkü bu diziye cok yakisdirdi eminim filmi bende izledimm ve süper bi film.. mehmet kurtulus olsadi daha iyi olurdu ama snirim mehmet kurtulus almanyada hala devam eden bi dizisi var ama tam emin degilim Eger mehmet kurtulus olmassa umarim erhan emre olur cünkü oda süper oyuncu ve bu dizie yakisir herkese selam uzun zamandır mesaj yazamıyordum bugüne kısmetmiş bundan sonra yazacağım inşallah tabii aranıza kabul ederseniz neyse yorumuna aynen katılıyorum arkadaşım keşke olsaydı mehmet kurtuluş ben oyunculuğunu beğeniyorum onun gerçi osman sınav kötü bit oyuncu oynatmadı bugüne kadar bundan sonrada oynatmaz:img-yes: PIRLANTA 06-12-07, 15:11 Haber için teşekkürler. Maalesef ülkemiz köprü iken şimdi durak halini aldı. Gelen uyuşturucular burada satıldıktan hemen sonra ülkemiz üzerinden diğer ülkelere satılıyor. Bu çok acı verici bir olay. Asıl iş eğitimde. Ağaç yaşken eğilir diye bir tabir vardır. Eğer çocuklarımızı erken yaşta eğitirsek tüketimi azaltabiliriz. Böyle dizilere ihtiyacımız var. Ekip yavaş yavaş açıklanıyor.Aldığım bilgiye göre: Yönetmen: Metin Günay [Daha önce belirtmiştik] Senaryo Grubu: Aybars B. Kahyaoğlu, ... [Belirtmiştik] Hikaye: Aybars Kahyaoğlu, Osman Sınav [Belirtmiştik] Görüntü Yönetmeni: Tevfik Şenol Müzik: Gökhan Kırdar Oyuncular: İbrahim ... [Soyismini bilemiyoruz] [B]Seda Bakan [Sana Mecburum-Yeni Haber] Selçuk Yöntem [Karakteri Kadir Zebari] Atilla Olgaç [Hayat Bilgisi Hidayet, KV Kılıç] Nida Şafak Oğuz Galeli, Leyla Kömürcü de var oyuncu kadrosunda ecr 06-12-07, 17:29 Doğru yav Oğuz Galeli'yi unutmuşum. Kusuruma bakmayın. Ama Leyla Kömürcü henüz tam netlik kazanmadı oynayıp oynamayacağı. herkese selam uzun zamandır mesaj yazamıyordum bugüne kısmetmiş bundan sonra yazacağım inşallah tabii aranıza kabul ederseniz neyse yorumuna aynen katılıyorum arkadaşım keşke olsaydı mehmet kurtuluş ben oyunculuğunu beğeniyorum onun gerçi osman sınav kötü bit oyuncu oynatmadı bugüne kadar bundan sonrada oynatmaz Ben de oynamasını isterdim. Lakin oynamayacak. Sanırım Osman Sınav, onu Pars'ın olası 2.filmine saklıyor. Yerine İbrahim adında ünlü olmayan birisini oynatacak. 2shy 06-12-07, 17:48 [QUOTE=ecr;5496428]Doğru yav Oğuz Galeli'yi unutmuşum. Kusuruma bakmayın. Ama Leyla Kömürcü henüz tam netlik kazanmadı oynayıp oynamayacağı. Ben de oynamasını isterdim. Lakin oynamayacak. Sanırım Osman Sınav, onu Pars'ın olası 2.filmine saklıyor. Yerine İbrahim adında ünlü olmayan birisini oynatacak.[/QUOTE inşallah dediğin gibi olur ben mehmet kurtuluşun oyunculuğunu çok beğeniyorum doğrusu:good: simla85 06-12-07, 19:16 hüseyin soysalan ın oynadıgını bir arkadaş söyledi ,bu çok güzel işte ankara devlet tiyatrosundan ,kader dizisinden de tanıyorum muhteşem bir kadro yapıyor osman sınav haluk_tolgahan 08-12-07, 10:22 Osman Sınav'dan uyuşturucuya son darbe: Pars Narkoterör 'Pars Kiraz Operasyonu' ile uyuşturucunun uluslararası bağlantısını deşifre eden yapımcı Osman Sınav, yeni dizisi 'Pars Narkoterör' ile son darbeyi vurmaya hazırlanıyor. Çekimleri Van'da başlayan dizide, Türkiye'de kurulan yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillerin ortaya çıkması ve Şamil adlı bir polisin verdiği mücadele anlatılıyor. Show TV'de ocak ayında ekrana gelmesi planlanan 'Pars Narkoterör'ün konusu şöyle: İstanbul Narkotik başkomiseri Şamil Baturay, katıldığı rutin bir operasyonda, yeni bir uyuşturucu şebekesine ait delillere rastlar. Narkotikte birlikte çalıştığı nişanlısı Zülfiye ile birlikte Van'a aile ziyaretine gittiğinde ise kendisini uyuşturucu baronlarının tam ortasında bulur. Şamil ile Zülfiye'nin aşkı, Şamil'in abisinin uyuşturucuyla ilgili bir operasyonda şehit edilmesiyle imkânsız hâl alır. Abisinin kaybıyla hayata küsen Şamil, intikam peşine düşer. Afganistan'dan İran'a, Van'dan Berlin'e kadar uzanan yeni bir 'toz hattının' kurulmak üzere olduğunu ve bu ticaretin teröre kaynak sağladığını keşfeden Şamil'in çalışmaları, vatan için verilen bir mücadeleye dönüşür. Bu savaşta en önemli ipuçları ise Zülfiye'de gizlidir. Metin Günay'ın yönettiği dizide İbrahim Çelikkol (Şamil), Seda Bakan (Zülfiye), Nida Şafak (Asena) ve Atilla Olgaç (Mehdi) rol alıyor. Zaman Televizyon Servisi ecr 08-12-07, 14:02 Haberle birlikte soyismi belli olmayan arkadaşın soyismini öğrenmiş olduk. Nida Şafak'ın olması iyi oldu. Ama o kadar önplanda olmayacak bence. Ayrıca Seda Bakan'ın olması castın başrol bakımından ne kadar başarısız olduğunu gösteriyor. Seda Bakan daha yeni oyuncu oldu. Daha pişmeden, öğrenmeden böyle önemli bir projeye getirilmesi kötü oldu. Ayrıca dizinin konseptine de uyduğunu söyleyemeyiz. Osman Sınav hep bir oyuncunun yıldızını parlatmak istiyor. Örnek; K.İmirzalıoğlu, N.Şaşmaz, Y.Balık, H.Piyes, O.Şimşek, ... Ama bence bunu bu dizide yapmamalıydı. Osman Sınav'ın düşüşte olduğu bir dönem bu dönem. Artık eski 2 projesi gibi güzel projeler ortaya koyamıyor. Pars belkide Acı Hayat ve Pusat şaşkınlıklarımızı örtecek bir yapım olacak ama şimdiden başrolden - puan aldı. Başroller önemlidir. Birçok dizinin izlenilmesini sağlayan başrollerdir, çoğu zaman başrolden önce senaryo gelir. Ama başrol de önemlidir. Seda Bakan'ın getirilmesi kötü oldu. Umarım senaryosu iyi olur da başrollerin açıklarını kapatır. Osman Sınav gene bir-iki oyuncunun yıldızını parlatmak derdinde maalesef... :( forever_bim 08-12-07, 14:09 Sezon başında dizinin pazartesi 22'de oynayacağını Milliyet Tv Ekinde okumuştum. Halen daha bu karardalar mı bilmiyorum ama Kuzey Rüzgarı Cumartesiye alındı... sude-elvin 08-12-07, 16:00 mehmet kurtulusun olmamasina üzüldüm dizi baslamadanda bisey söyleyemem tabiki ama mehmet kurtulus olsaydi kesinlikle izlerdim, ilk kasirga insanlarinda izlemistim ve cok begenmistim parstada mükemmeldi tam ona göre bi roldü, bakalim belki ilerleen bölümlerde konuk oyuncu olarakta olsa görebiliriz. ecr 08-12-07, 20:39 Sezon başında dizinin pazartesi 22'de oynayacağını Milliyet Tv Ekinde okumuştum. Halen daha bu karardalar mı bilmiyorum ama Kuzey Rüzgarı Cumartesiye alındı... Halen bu karardalar. Pazartesi 22.00 kuşağında yayınlanacak dizileri artık yok. Daha doğrusu şimdilik yok. Pars Ocak ayında başladığında bu açığı kapatacak. Zaten bu yüzden Kuzey Rüzgarı cumartesiye alındı. Tabi bundan önce reytingleri kötü olması da etkiliydi. istanblue 08-12-07, 22:48 evet ben söylemiştim hüseyin soysalan ın oynıcağını yanılmamışım:)çok iyi bir oyuncudur... arkadaşlar bu arada kadroyu belirttiler mi==???yani bi açıklama yapıldı mı ecr 09-12-07, 00:03 evet ben söylemiştim hüseyin soysalan ın oynıcağını yanılmamışım:)çok iyi bir oyuncudur... arkadaşlar bu arada kadroyu belirttiler mi==???yani bi açıklama yapıldı mı Evet, Hüseyin Soysalan'ın oynayacağını söylemiştin ama İbrahim Çelikkol oynuyor. Kadro belli zaten. Oğuz Geleli, İbrahim Soysalan, Nida Şafak, Seda Bakan, Atilla Olgaç, Selçuk Yöntem ve diğer yardımcı oyuncular... Yönetmen Metin Günay, senarist Aybars Kahyaoğlu, müzik Gökhan Kırdar, hikaye Osman Sınav, Aybars Kahyaoğlu, görüntü yönetmeni Tevfik Şenol... sayosh 09-12-07, 07:45 Evet, Hüseyin Soysalan'ın oynayacağını söylemiştin ama İbrahim Soysalan oynuyor. Kadro belli zaten. Oğuz Geleli, İbrahim Soysalan, Nida Şafak, Seda Bakan, Atilla Olgaç, Selçuk Yöntem ve diğer yardımcı oyuncular... Yönetmen Metin Günay, senarist Aybars Kahyaoğlu, müzik Gökhan Kırdar, hikaye Osman Sınav, Aybars Kahyaoğlu, görüntü yönetmeni Tevfik Şenol... selçuk yöntem şuan kuzeyrüzgarında oynamıyomuki? pazartesi olabileceğinden bahsetmişsiniz bence o güne çebmerin dışında filmini koyacaklar:img-wink: ecr 09-12-07, 08:34 Çemberin Dışında dizisi çarşamba günü yayınlanabilir. Hem başka boş olan günlerde var. Show Pars'ın ilk bölümü yayınlanması gerektiği güne kadar Acun'un yarışmasını yayınlayacak. Selçuk Yöntem 2 dizide birden oynayabilir. Pars pazartesi yayınlanabilir. Ki pazartesi yayınlanacak. haluk_tolgahan 14-12-07, 12:10 Onlar, uyuşturucu baronlarının korkulu rüyası olacak Çekimleri Van Akdamar adasında devam eden 'Pars Narkoterör'ü Metin Günay yönetiyor. Biri Kürt kızı Zülfiye, diğeri Çerkez oğlu Şamil... Onlar Narkotik Büro'nun en önemli ve gözüpek polisleri. İkisi de bu topraklar için gece gündüz mücadele ediyor. Gerçekleştirdikleri operasyonlarla bu işten milyar dolarlar kazananlara darbe üstüne darbe indiriyorlar. Memur bir ailenin oğlu olan Şamil'e en büyük destek subay abisinden gelirken, Zülfiye için yıkım, babası Mehdi'nin uyuşturucu baronu olduğunu öğrendiği andan sonra başlayacaktır belki de... Bu iki polisi bekleyen en önemli sürpriz ise hiçbir sosyal sınıfın engel olamadığı aşkları. Onlar için her yol imkânsıza çıksa da... Osman Sınav'ın yeni dizisi 'Pars Narkoterör', vatan sevgisi, uyuşturucu ve iki polisin aşkını konu alıyor. Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan ve çekimleri Van'da devam eden diziyi, Metin Günay yönetiyor. Çekim mekânı olarak şimdilik Van Gölü'ndeki Akdamar Adası ve 'Akdamar' Kilisesi seçilmiş. "İran sınırı başta olmak üzere İstanbul ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerine de gidebiliriz." diyor yönetmen. Proje yeni değil aslında. Osman Sınav 'Pars Kiraz Operasyonu' adlı sinema filmini çekerken düşünüyormuş 'Pars Narkoterör'ün dizisini çekmeyi. 'Çerkez bir oğlan ve Kürt bir kız'ı soruyoruz Günay'a. Türkiye'nin ana probleminin sevgi eksikliği olduğuna dikkat çekerek, "İnsan olmanın en büyük erdemi sevgidir. Sosyal çatışmaları sadece sevgi ortadan kaldırır. Bunu bir sinemacı, romancı, edebiyatçı işlemeyecek de kim işleyecek?" diyor. Dizinin Show TV'deki fragmanlarını şöyle değerlendiriyor: "Orada verdiğimiz rakamlar doğrudur. Ciddi bir çalışma grubumuz var. Türkiye, Afganistan'dan gelen ve yılda 125 milyar dolar paranın döndüğü uyuşturucunun Avrupa'ya geçiş noktası. Bunun yüzde beşi ülkemizde kalsa, örgüt için neredeyse 5 milyar dolarlık bir gelir demek. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yıllık bakım için harcadığı para 3,5 milyar dolar." haluk_tolgahan 14-12-07, 12:13 Osman Sınav'ın yeni keşfi: İbrahim Çelikkol http://medya.zaman.com.tr/2007/12/14/ibrahim.jpg Dizide Narkotik polisini oynayan İbrahim Çelikkol ve Seda Bakan oyunculukta yolun başında olduklarını söylüyor. Kenan İmirzalıoğlu, Necati Şaşmaz, Haluk Piyes gibi isimleri sinema ve dizi sektörüne kazandıran Osman Sınav 'Pars Narkoterör'de Şamil adlı polisi oynayan İbrahim Çelikkol'u tanıştırıyor izleyiciyle. İlk defa bu dizide kamera karşısına geçen ve profesyonel basketbolcu olan Çelikkol, dizide vatanı için gözünü kırpmadan uyuşturucu baronlarının üzerine giden polisi oynuyor. Oyunculuk konusunda eğitim alan genç oyuncuya dizide, Seda Bakan eşlik ediyor. Nida Şafak'ın Asena'yı oynadığı 'Pars Narkoterör'de, Atilla Olgaç, Mehdi Kadirgil rolü ile izleyici karşısına çıkıyor. Patlama ve özel efektler için Almanya'dan bir ekiple anlaşılmış. Metin Günay'ın 'Neden Van?' sorumuza, "Bizim için Van'ın İstanbul'dan hiçbir farkı yok. Burası da bizim vatanımız." şeklinde cevap veriyor. yasmin_emre 14-12-07, 12:54 pars filminde oynayan oyuncu yok mu başroünde ben mi yanlış biliyorum ecr 14-12-07, 18:09 Ahh ahh! Bir dolaşsanız sayfaları... Çok değil, biraz yukarıya baksanız kimin oynayıp oynamadığını göreceksiniz. Ama yorulmak istemeyen bir millet olduğumuz için yazar çıkarız. Evet, oynamıyor. ecr 15-12-07, 15:49 Valla daha 1 ay var başlamasına. Ön görülen yayın tarihi ocak. Ocağa kadar sabredeceğiz artık. ecr 16-12-07, 08:02 Zaten yapımcı aynı. E o zaman yapımcı kendi ekmeğiyle oynadı. Lütfen kaldırılma ihtimali belli olmayan diziyi suçlamayalım ve buraya taşımayalım. Saygı duyuyorum. İzlemek zorunda değilsin ama tepkin Osman Sınav'a ise biraz abes olmuş. Kaldırılma ihtimalini bile bilmiyoruz. O zaman ona kızmak abes kaçar. arkan61 16-12-07, 12:06 ya ben anlamiyorum pusatin bitmesi pars narko terör ile ne alakasi vardir? sanki pusati cekenler pars narko teörüde cekiyor, artik birakin söyle aciklamalari pars yüzünden pusat bitmis ne alaka ? iki dizinin yapimcisi ayni diye bunu burayami baglamak gerekiyor? piyasada ayni yapimcilarin 3-4 dizisi birden varken biraz cocukca geliyor bana bu !!! ebrumm 16-12-07, 13:57 ya ben anlamiyorum pusatin bitmesi pars narko terör ile ne alakasi vardir? sanki pusati cekenler pars narko teörüde cekiyor, artik birakin söyle aciklamalari pars yüzünden pusat bitmis ne alaka ? iki dizinin yapimcisi ayni diye bunu burayami baglamak gerekiyor? piyasada ayni yapimcilarin 3-4 dizisi birden varken biraz cocukca geliyor bana bu !!! bunu osman sınav kendı agzıyla soyledı belkı bundan alakası vardır.. osman sınav pars ıcın 6 aydır calıstıgını soyledi. pusatın da yenı dızısını one surerek kaldırdıgını cok guvendıgını soylemıs ama guvendıgı dağlara kar yağacak haberı yok.. köşe yazarları da aynı dusuncede cok buyuk bır cesaret ornegı koydu ama parsın ne olacagı bellı degıl de dıyorlar.. haklılar da.. arkan61 16-12-07, 16:47 bunu osman sınav kendı agzıyla soyledı belkı bundan alakası vardır.. osman sınav pars ıcın 6 aydır calıstıgını soyledi. pusatın da yenı dızısını one surerek kaldırdıgını cok guvendıgını soylemıs ama guvendıgı dağlara kar yağacak haberı yok.. köşe yazarları da aynı dusuncede cok buyuk bır cesaret ornegı koydu ama parsın ne olacagı bellı degıl de dıyorlar.. haklılar da.. bunu osman sinavin söyledigini eminmisin ? pusati pars yüzünden bitirdim demis öylemi ? bense baska bisey biliyorum,“Pusat’ı kalite olarak kendini aşamadığını düşündüğümüz için bitirdik. aciklamasi var pusatin fan sitesinde! pusati o yönetmiyorduki devam calisabilirdi pars icin ayni zamanda pusatida devam ettirebilirdi! yani pars icin bitirmedigine eminim pusati! ecr 16-12-07, 18:01 Ebru lütfen Pusat konulu mesajları buraya atma. Burası Pars başlığı. Pusat hakkındaki yorumlarını Pusat'ın başlığına at. Lütfen. Çünkü burası yeri değil. Pusat'ı, Pars'a taşımayalım. Olan olmuş, dizi bitmiş. Ahlamanın alemi yok. Arkın sana katılıyorum. Bir kere Pusat, Pars yüzünden bitmedi. saliha abla 16-12-07, 21:31 [QUOTE=istanblue;5516622]evet ben söylemiştim hüseyin soysalan ın oynıcağını yanılmamışım:)çok iyi bir oyuncudur... arkadaşlar bu arada kadroyu belirttiler mi==???yani bi açıklama yapıldı mı[/QUOT tiyatro da seyretmiştim hüseyin soysalan ı iyi bir seçim karakteri nedir bende çok begenirim bu oyuncuyu oynamıyor adam sanki yaşıyor :good: ebrumm 16-12-07, 21:40 Ebru lütfen Pusat konulu mesajları buraya atma. Burası Pars başlığı. Pusat hakkındaki yorumlarını Pusat'ın başlığına at. Lütfen. Çünkü burası yeri değil. Pusat'ı, Pars'a taşımayalım. Olan olmuş, dizi bitmiş. Ahlamanın alemi yok. Arkın sana katılıyorum. Bir kere Pusat, Pars yüzünden bitmedi. bır dakıka ecr sen bızım baslıga parsı yazrken bız bırsey demıyorduk dıyıp cocukca bır konusma baslatmıyacagım tabıkı... pars ın hakkında bılgı bıle vermem ragmen boyle bırseyle karsılasıcagımı sanmıyordum..ama sunu soyleyebılırım kı hangı baslıga ne yazıcagımı kendım karar verebılcek kapasıtedeyım..neyse amacım tartısma yaratmak degıl.. dıger arkadasım sorusuna cvp vermek ıstıyorum bu dedıgını de osman sınav soyledı... benım dedıgımı turkmax da osman sınav hulya avsarın programın katılmıstı orda demıstı..tabı ozaman dızıyı bıtırecegını acıkca soylemedı ama pars ıcın cok calıstıgını anlattı..bu dızı osman sınav ıcın cok oenmlıymıs..oyunuclarlar taa 6 ay oncesınden calısmaya baslamıs...bu parsla ılgılı kısmı... pusatın sadece ıstedıgı basarıyı gosteremedıgını soylemıs ama vatan gazetesındekı kose yazarı osman sınavın bunun yenı dızıyle ılgılı oldugunu soyluyordu..tum umudu yenı dızındeymıs..zaman gazetesınde de boyle bır haber vardı sanırım..amacım sadece bılgılendırmek tartısma ortamı yaratmak degıl tekrar yazıyorum.. dızınıze bol basarılar dılıyorum..her ne akdar osman sınavdan dolayı sınırlıde olsam dızını konusunun ınsanlar ıcın ozellıkle gencler ıcın cok onemlı oldugunu bılıyorum..dızıye yenı oyunuclar katılması da ayrı bır ozellık..umarım ben yanılırım ve dızınız cok guzel olur..cunku osman sınav 3. olmus bıel dızıyı yayından kaldırıyor..bu dızıyle de umudu cok fazla boyle bır yapımında 1. degıl de 2. oldu dıye kaldırılmasını asla ıstemem.. sımdı kendı hur ıstegımle baslıktakn ayrılıyorum.. hoşçakalın.. ecr 20-12-07, 18:25 Daha net nolsun?! Açıklandı oyuncular. Başrol İbrahim Çelikkol ve Seda Bakan'a. Yardımcı roller de ise Atilla Olgaç, Nida Şafak, Oğuz Galeli var. Yönetmen Metin Günay. Yapımcı Osman Sınav. Senaryo Aybars Kahyaoğlu. Müzik Gökhan Kırdar. E daha nolsun?! Oyuncular ve ekip açıklandı. Emin Boztepe Pusat'ta oynuyordu. Hemen yeni bir yapım geldiği zaman "acaba oynuyor mu?" diye düşünmek abes olur. Neticede Pusat bittiğinde Pars çekiliyordu. hekimoglu64 21-12-07, 21:32 dizi baslamadimi daha:=)basladi sanmistimda:) neyse dizi baslamadigi icin henüz birsey yazmayacagim cünki ilk önce bir baslasin baslamamsi bir dizi icin önyargili olmak haksizlik o yüzden bir 1.bölümünü izleyeyim izleyip izelemem ondan sonra karar verecem yani begenirsem izlerim filmini begenmemistim ama ....belki dizisi tutar bu arada pusati hic izlemedim ama ratinglerde iyidi ve niye bitirildigini anlamadim inanin neyse ve bir konu daha basrol bayan oyuncusu keske baksa biri olsaymis daha iyi olurmus neyse simdili, bu akadar iyi aksamlarbyebye forever_bim 25-12-07, 17:40 Bilgi için teşekkürler. Yalnız sizce de teaser ve fragman çok az dönmüyor mu? Sanırım pazartesi olacağı netleşti. Saati ne zaman olacak acaba? RIZA_BABA 25-12-07, 17:46 Kaç ay oldu hala başlamadı keşke başlamasına 1-2 a kala başlığı açılsaydı ozaman daha az merak ederdik hem böyle uzun sürerek izleyicide soğuyabilir belki başlamıcak eralde diyip ilgisi azalabilir ecr 25-12-07, 19:33 Bilgi için teşekkürler. Yalnız sizce de teaser ve fragman çok az dönmüyor mu? Sanırım pazartesi olacağı netleşti. Saati ne zaman olacak acaba? Önemli değil. Teaser Pusat'ın reklam aralarında dönüyordu. Pusat bitince doğru dürüst yayınlamaz oldular. Evet, çok az dönüyor dediğiniz gibi. Belkide fragman hazırlanmakta olduğu içindir. Aklıma başka sebep gelmiyor çünkü. Fragman bir an önce yayına girmeli. Yoksa hepten unutulacak bu dizi. Tolgacım katılıyorum sana. Eylülden beridir bu diziyi bekliyoruz ve sürekli ertelendi. Umarım verilen tarihte yayınlanır da rahat ederiz. Saati 22.00 olacak forever_bim. Şu aralar 22.00 kuşağı boş yanılmıyorsam. Orayı dolduracak. Yalnız pazartesi çok güçlü rakipler var ve eğer ilk bölüm itibariyle izleyiciyi etkilemezse reytingler kötü gelebilir. Sonra başka güne alınır. 22.00 saatinde diziyi izleyemeyeceğim. Bunun yerine Youtube'tan izlemeyi düşünüyorum. Malum, okul... forever_bim 25-12-07, 19:44 Önemli değil. Teaser Pusat'ın reklam aralarında dönüyordu. Pusat bitince doğru dürüst yayınlamaz oldular. Evet, çok az dönüyor dediğiniz gibi. Belkide fragman hazırlanmakta olduğu içindir. Aklıma başka sebep gelmiyor çünkü. Fragman bir an önce yayına girmeli. Yoksa hepten unutulacak bu dizi. Tolgacım katılıyorum sana. Eylülden beridir bu diziyi bekliyoruz ve sürekli ertelendi. Umarım verilen tarihte yayınlanır da rahat ederiz. Saati 22.00 olacak forever_bim. Şu aralar 22.00 kuşağı boş yanılmıyorsam. Orayı dolduracak. Yalnız pazartesi çok güçlü rakipler var ve eğer ilk bölüm itibariyle izleyiciyi etkilemezse reytingler kötü gelebilir. Sonra başka güne alınır. 22.00 saatinde diziyi izleyemeyeceğim. Bunun yerine Youtube'tan izlemeyi düşünüyorum. Malum, okul... Son hafta saat 22'de Doktorlar oynadı. Saat 20'de Var mısın Yok musun oynadı. Dizilerin saatleriyle sürekli oynama yapıyor Show. Yolu açık reytingi bol olsun. Bu son değişiklik nedeniyle size yeniden sorma gereği duydum saatini zaten ;) ecr 25-12-07, 19:48 Var mısın Yok musun yarışmasının yayınlanmadığı gün yok neredeyse. Boş olan her gününe bu yarışmayı koyuyor Show. Kuzey Rüzgarı dizisinin reytingleri iyi gitseydi Pars başlayana kadar pazartesi yayınlanacaktı. Ancak reytingleri sağlam olmadığından başka güne kaydırılarak boş saate yarışmayı yayınlamayı uygun görmüşler. Pars dizisi başlayınca doğal olarak Doktorlar 20.00'a dönecek ve yarışmanın bir günü iptal edilecek. Yani Pars'ın başlamasıyla yarışma pazartesi yayınlanmayacak. ;) Fragmanın çıkması soru işaretlerimizi giderecek. Umarım bu veya gelecek haftadan itibaren yayınlanmaya başlar. Cey0} 25-12-07, 20:15 Bir kere tanıtım reklamını izlemiştim.Gerçekten çok güzel ve etkileyiciydi.Yapımcı zaten Osman sınav.Bu bile izlemek için bir sebep.Bu diziyi izlemeyi düşünüyorum.Showda olması iyi olmuş.Çünkü ailem Var mısın Yok musun'u çok izliyor ve başka bir kanalda olsa izliyemezdim.Bir an önce başlasa.Türkiye'nin acı gerçekleri ortaya dökülse. bahar akman 02-01-08, 13:50 Daha net nolsun?! Açıklandı oyuncular. Başrol İbrahim Çelikkol ve Seda Bakan'a. Yardımcı roller de ise Atilla Olgaç, Nida Şafak, Oğuz Galeli var. Yönetmen Metin Günay. Yapımcı Osman Sınav. Senaryo Aybars Kahyaoğlu. Müzik Gökhan Kırdar. E daha nolsun?! Oyuncular ve ekip açıklandı. Emin Boztepe Pusat'ta oynuyordu. Hemen yeni bir yapım geldiği zaman "acaba oynuyor mu?" diye düşünmek abes olur. Neticede Pusat bittiğinde Pars çekiliyordu. önemli bir oyuncu var onu atlamışsın Hüseyin SOYSALAN Ankara devlet tiyatrosundan Kader dizisinde seyrettim müthiş oyuncu oyuncu kadrosu iyi ancak hikayede güzel olmalı bu çok önemli ama ecr 02-01-08, 19:01 Hüseyin Soysalan oynamıyor. O başrolde oynayacaktı ama anlaşılan İbrahim Çelikkol'da karar kılınıldı. istanblue 02-01-08, 20:54 ya arkadaşım ibrahim çelikkolla ne alakası var bi kere yaşları aynı değil ikisinin..yani aynı rolü oynamaları imkansız. hüseyin soysalan oynuyo pars narko terör dizisinde başlayınca zaten herkes görücek oynayıp oynamadığını.bence çok iyi yapmışlar böyle bir oyuncuyu kadrıya almakla diziye ayrı bi tat getiriceğine inanıyorum.. ecr 04-01-08, 19:14 Başrolde oynayamaz. Başrol 2 kişiye ait. Olaylar da bu 2 kişinin canlandıracağı karakterlerin ekseninde devam edecek. Her neyse... Gazetelerde sürekli haberler çıkar. Bazıları asparagas, bazıları gerçek. Dizi yeni olduğu için böyle haberler çıkabilir. En iyisi dizinin yayınını beklemektir. O zaman oynayıp oynamadığını göreceğiz. Yanlış anlaşılmasın. Ben oynamıyor demiyorum. Oynayabilir. Sadece diziyi beklemek gerektiğini belirtiyorum. !! Elyf !! 04-01-08, 20:06 Dizinin tanitimini tesadufen yeni izledim.. Acikcasi boyle bi dizinin gundemde oldugunu bilmiyordum.. Ilk filmin devami geliyor herhalde diye sevinmisdim ama.. :D Tanitimda Ibrahim Celikkol yer aliyordu.. Ve filmde rol alan Nida Safak.. Acikcasi ben Mehmet Kurtulus'da yer alsin cok isterdim.. :icon_whis Filme bayilmisdim.. Eminim dizide sahane olucakdir.. :img-wink: istanblue 04-01-08, 20:52 oleeeeyy şükürr tanıtımı yayınlandı süper bi dzi bizi bekliyo arkadaşlar:) ayrıca hüseyin soysalan da oynuyo dizide 2shy 04-01-08, 22:46 tanıtımı bende izledim hakikaten süper bir dizi geliyor valla:good: !! Elyf !! 05-01-08, 00:23 Tanitimdan bi kac kare.. Kendi cekimimdir.. Fakat pek kaliteli deiller malesef.. :img-pilot http://aycu14.webshots.com/image/37253/2004668191986901979_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004668191986901979) http://aycu10.webshots.com/image/40649/2004667664227507765_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004667664227507765) http://aycu30.webshots.com/image/40429/2004636922025143706_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004636922025143706) http://aycu03.webshots.com/image/37322/2004623486646182443_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004623486646182443) http://aycu14.webshots.com/image/37413/2004651490735883370_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004651490735883370) http://aycu32.webshots.com/image/40871/2004676449887018371_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004676449887018371) http://aycu14.webshots.com/image/37413/2004640850327378390_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004640850327378390) http://aycu22.webshots.com/image/38021/2004616588704878921_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004616588704878921) http://aycu33.webshots.com/image/38552/2004673516549931120_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004673516549931120) http://aycu18.webshots.com/image/39537/2004623080396862289_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004623080396862289) !! Elyf !! 05-01-08, 00:26 http://aycu19.webshots.com/image/39218/2004885502416432441_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004885502416432441) http://aycu02.webshots.com/image/37841/2004857739527344680_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004857739527344680) http://aycu26.webshots.com/image/39945/2004850334585072634_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004850334585072634) http://aycu06.webshots.com/image/41045/2004814055349912293_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004814055349912293) http://aycu06.webshots.com/image/38845/2004822238093114840_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004822238093114840) http://aycu28.webshots.com/image/39427/2004810015811214174_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004810015811214174) http://aycu31.webshots.com/image/38630/2004899119417151505_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004899119417151505) http://aycu04.webshots.com/image/40923/2004889458511028356_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004889458511028356) http://aycu23.webshots.com/image/37982/2004887002359837548_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004887002359837548) http://aycu37.webshots.com/image/38076/2004862440490986534_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2004862440490986534) !! Elyf !! 05-01-08, 00:28 http://aycu40.webshots.com/image/38959/2000611741105078509_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000611741105078509) http://aycu32.webshots.com/image/39351/2000617170690667147_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000617170690667147) http://aycu24.webshots.com/image/38143/2000695360193123250_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000695360193123250) http://aycu35.webshots.com/image/40274/2000600298498227674_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000600298498227674) http://aycu26.webshots.com/image/39745/2000686283231923176_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000686283231923176) http://aycu35.webshots.com/image/40634/2000655830156778790_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000655830156778790) http://aycu25.webshots.com/image/36544/2000654921831536887_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000654921831536887) http://aycu36.webshots.com/image/40075/2000607620038993144_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000607620038993144) http://aycu11.webshots.com/image/37650/2000628732330931616_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000628732330931616) ecr 05-01-08, 07:22 Tanıtımı şimdi izledim. Hüseyin Bey oynuyormuş. Demekki istihbaratımız yanlışmış. :) Tanıtımı pek beğenmedim. Daha iyi bir şekilde hazırlanabilirdi. Show'un bu dizinin üstüne titremesi lazım. Umarım Osman Sınav bu diziyle eski günlerine geri döner. Seda Bakan-İbrahim Çelikkol'un ne kadar acemi oldukları belli oluyor. Pars filmi kadar güzel olmayacak anlaşılan. Keşke onlar yerine başkaları seçilseydi. Seda Bakan ile İbrahim Çelikkol yanlış seçim. Umarım senaryo iyi yazılır da bu çiftin acemiliğini yansıtmazlar. Çatışma sahneleri o kadar güzel değildi. Velhasıl diziyi izleyeceğiz elbet ama tanıtım fragmanları pek iyi hazırlanmamış. fatma-1721 05-01-08, 08:21 Seda Bakan-İbrahim Çelikkol'un ne kadar acemi oldukları belli oluyor. Pars filmi kadar güzel olmayacak anlaşılan. Keşke onlar yerine başkaları seçilseydi. Seda Bakan ile İbrahim Çelikkol yanlış seçim. Bu dizi baslamasini sabirsizlikla bekledigim bir dizi degil ama fragmanlarini tarafsiz bir gözle izledim ve basrol oyuncularini Seda Bakan ile İbrahim Çelikkol bende biraz acemi buldum.Seda Bakan bana daha da acemi geldi.Gerci yeni baslayip bu isin altindan basariyla kalkanlar da var,belki öyle olur :icon_whis bye Makay53 05-01-08, 08:31 Yeni Fragmanı İzleyemeyen Arkadaşlarımız İçin Yeni Fragman Videolar Bölümüne Eklenmiştir. Tıkla Ve İzle (http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2663) EnDlEeS_89 05-01-08, 08:39 öncelikle herkese merhaba .. osman sınav yapımı bir dizi .. daha önce dizimiz kaldırıldığınadan dolayı osman sınav dizisi falan izlemiycem demiştim ama yapımları kaliteli oluyor her ne olursa olsun reklamlarını da gördüm güzele benziyo . ama her zamanki gibi uzun soluklu bir dizi olacağını düşünmüyorum ... nede olsa bi kere güvenimi kaybettim.. ama uzun soluklu olması dileğiyle.. Cey0} 05-01-08, 08:43 Fragmanı arkadaş sayesinde izledim. Çok güzel ve etkileyiciydi.Eğer sevdiğim diğer 3 diziyle çatışmazsa kesinlikle izliyeceğim.Çünkü konusu ve kadrosu çok güze.İnşallah reyting kurbanı olmaz. Makay53 05-01-08, 09:02 bence büyük bi ihtimalle perşembe yada cuma günü olur... Perşembe Olması İmkansız Bence %90 Cuma Günü Yayınlanıcak.Başlasında Ne Gün Yayınlanıyosa Yayınlansın.Ama Size Şunu Söyliyim Bu Dizi Reyting Kurbanı Olmaz.Show Tv Kurtlar Vadis Pusu Ve Pars Narko Terör İle Ortalığı Tozu Dumana Katacak Gibime Geliyor. katre... 05-01-08, 11:31 bence perşembe hayatta olmaz e vadinin günü buyuk ihtimal pazartesi olabilir bu arada fragmanları gördüm ve acayip hoşuma gitti çok merak ediyorum bir an önce başlasın yaa 2shy 05-01-08, 12:24 bence perşembe hayatta olmaz e vadinin günü buyuk ihtimal pazartesi olabilir bu arada fragmanları gördüm ve acayip hoşuma gitti çok merak ediyorum bir an önce başlasın yaa aynen katreciğim:img-yes: bu arada bencede perşembe günü olmaz çünkü dediğin gibi kvp var pazartesi olur zaten kuzey rüzgarını onun için pazartesiden cumaya aldılar yakupoglu61 05-01-08, 12:57 çok güçlü bi kadro yok, Kv den kılıç var bide kabadayıda oynayan adam, başroldeki uşağı hiç beğenmedim böyle ağır bir diziye yakışmıyor , Osman sınav nasıl olursa tecrübeli oyunculara bu yapımda yer vermez anlamıyorum. filmini yapmıştı ses getirmemişti çünkü adam gibi tanıdık biri yoktu...! ecr 05-01-08, 15:01 Öncelikle dizinin günü çoktan belliydi. Eylül ayından beri "Pazartesi" deniyor. Yani dizi pazartesi günleri 22.00 kuşağında yayınlanacak. Bazı arkadaşlar dizi Osman Sınav yapımı olduğu için izlemeyeceklermiş. Sanırım EndiEs söylemişti bunu. Bunun nedeni Pusat'â fazla bağlanmalarındandır. Aslında dizilere her an kaldırılacak gibi bakmak, bağlanmamak lazım. Ama nolursa olsun ben Osman Sınav ve yapımlarını seviyorum. Kaldırsa bile izlerim diğer yapımını. Asla da gocunmam. Burdan da belli oluyor ki gerçek Osman Sınavcılar bir yapımını kaldırdı diye izlememezlik yapmazlar. Ama Osman Sınav'ı pek sevmeyenler de böyle küsüp, yapımlarını izlemezler. Sonuçta kendine uygun görmediği bir yapımını kaldırdı. Neyse Pusat'a girersek çıkamayız. Yakupoğlu Film ses getirmedi. "Çünkü tanıdık oyuncular yoktu" diye değil. Vizyona girdiği günlerde seçim olduğu için gündemden düştü. Yani vizyon gününe seçim denk geldiği için gündeme oturamadı. Yoksa rahatlıkla 500 bini geçerdi. Tanıdık oyuncular yok, demişsin. Ama Selçuk Yöntem, Duygu Şen (Hayat Bilgisi), Haluk Piyes (Sahte Prenses) vardı. Nasıl tanıdık oyuncular yoktu diyorsun? Bir tek Nida Şafak'ı tanımıyordum, tanımış oldum. Mehmet Kurtuluş ise Kasırga İnsanları adlı dizide oynamıştı. Ayrıca Almanya'da çok tanınan birisi. Sonuçta tanıdık oyuncu olmasa da filmin arkasında Osman Sınav vardı. Bence bir dikkat etsen iyi olur. katre... 05-01-08, 18:51 ben bu dizinin tutacağını düşünüyorum pusatı ben de izledim ve bitmesine üzüldüm ama bu çok farklı bir iş ve ben osman hocanın işlerine hep güvenirim... ayrıca fragman gayet guseldi oyuncular acemi diyen arkadaşlar kurtlar vadisi başlarken necati şaşmazın bırakın deneyimi oyunculukla alakası yoktu ama osmna hoca bir ışık görmüştü ki böyle bir rol verdi ve bunun doğru bir karar olduğunu hepimiz yaşayarak gördük bence gençlere fırsat vermek lazım unutmayalım deneyimli olmaları için birilerinin onlara güvenmesi laım evde oturarak deneyim elde edilmiyor.... pusat_yusuf 05-01-08, 19:10 Selam....Öncelikle malumunuz gerçekten bir PUSAT hayranıydım...Dizisadece 13 bölüm sürdü.Neden bitti???Orta ölçekli reyting muhabbeti.....Dizi sırf CUMALARI 1.olamadı(sadec ilk bölüm dışında),çok ÖNE geçemedi diye bu arada (TOTALDE İLK 3 İLK 5TEN DÜŞMÜYODU PUSAT)...çeşitli kılıflarla dzi FİNAL yaptı.Şunu unutmayın ki ben sadece OSMAN sınavIN YAPIMCILIĞINı üstlendiği PUSAT dizisini izledim.yani benim İlk osman sınav dizimdi...yanlış anlaşılmasın ama OSMAN SINAV her zaman 1.lik ister yapımlarında.Yapımları hep haber olsun,insanların dilinden düşmesin ister...Kendince haklı olabilir ama artık dizii sektöründe iyi bir dizi her zaman 1.liğe oynayacak diye bir kaide yok,artık ilk 5 bir dizi için büyük başarı...... yani osman sınav ilk 5 e ilk 10A GİREN DİZİlerini başarılı görmüyor yada orta ölçekli reyting alıyor diye beğenmiyor bana kalırsa..... PARS NARKO TERÖRe gelince.ne yalan söyliyim harika bir FRAGMAN.Etkileyici,çarpıcı,mesajlar verilmiş..Arada türkü söyleyen bayanın sesi fragmana ayrı bir derinlik katmış,konu tabii ki GÜNCEL konularımızdan... Ama dediğim gibi REYTİNG,REYTİNG...Osman sınav hep o sevdiği 1.liğine yine kavuşamazsa dizi ne olur bilemem.PARSA yayın hayatında başarılar dilerim.. Bu arada lütfen yazım KUYRUK ACISI olarak anlaşılmasın.Sadece Osman sınav beyiin bende yarattığı bir HAYALKIRIKLIĞI var...Tabii ki dizisine başarılar dilerim...Çünkü bu sektörden yapımcıdan,oyuncuya,ışıkçısından,kameramanına herkes EKMEK yiyiyor...Saygılarr.... katre... 05-01-08, 20:44 fragmanda turku söyleyen zara deli yürek bumerang cehennemi filminde söylediği türku :)) izleyenler hatırlarlar ... ebrumm 05-01-08, 21:21 Selam....Öncelikle malumunuz gerçekten bir PUSAT hayranıydım...Dizisadece 13 bölüm sürdü.Neden bitti???Orta ölçekli reyting muhabbeti.....Dizi sırf CUMALARI 1.olamadı(sadec ilk bölüm dışında),çok ÖNE geçemedi diye bu arada (TOTALDE İLK 3 İLK 5TEN DÜŞMÜYODU PUSAT)...çeşitli kılıflarla dzi FİNAL yaptı.Şunu unutmayın ki ben sadece OSMAN sınavIN YAPIMCILIĞINı üstlendiği PUSAT dizisini izledim.yani benim İlk osman sınav dizimdi...yanlış anlaşılmasın ama OSMAN SINAV her zaman 1.lik ister yapımlarında.Yapımları hep haber olsun,insanların dilinden düşmesin ister...Kendince haklı olabilir ama artık dizii sektöründe iyi bir dizi her zaman 1.liğe oynayacak diye bir kaide yok,artık ilk 5 bir dizi için büyük başarı...... yani osman sınav ilk 5 e ilk 10A GİREN DİZİlerini başarılı görmüyor yada orta ölçekli reyting alıyor diye beğenmiyor bana kalırsa..... PARS NARKO TERÖRe gelince.ne yalan söyliyim harika bir FRAGMAN.Etkileyici,çarpıcı,mesajlar verilmiş..Arada türkü söyleyen bayanın sesi fragmana ayrı bir derinlik katmış,konu tabii ki GÜNCEL konularımızdan... Ama dediğim gibi REYTİNG,REYTİNG...Osman sınav hep o sevdiği 1.liğine yine kavuşamazsa dizi ne olur bilemem.PARSA yayın hayatında başarılar dilerim.. Bu arada lütfen yazım KUYRUK ACISI olarak anlaşılmasın.Sadece Osman sınav beyiin bende yarattığı bir HAYALKIRIKLIĞI var...Tabii ki dizisine başarılar dilerim...Çünkü bu sektörden yapımcıdan,oyuncuya,ışıkçısından,kameramanına herkes EKMEK yiyiyor...Saygılarr.... yusuf kesınlıkle yorumuna katılyorum. ne zaman buraya yazsak kuyruk acısı olarak adlandırlıyor.. halbukı bızım anlatmak ıstedıgımız su ,en azından benım anlatmak ıstedıgım osman sınav kendısının özenle hazırladıgı dızıyı sırf 1. olamadı 3. oldu dıye yayındna kaldırılıabılıyor.. dılegımız aynı şeyın bu dızı ıcınde gerceklesmemesı.. senınde dedıgın gıbı cok emek verıldıgını herkes bılıyor.. helekı sonunda en cok dızı ekıbı gıbı seyırcılerde cok uzuluyor.. umarım sadece sezonluk bır dızı olmaz.. yusufun butun dıleklerıne katılıyorum.. istanblue 05-01-08, 23:08 offf 2.fragman ı çok beğendim evet gençler belki acemi olabilir ama kabiliyetsiz değiller ayrıca şu yönden onları tebrik ediyorum kendİ SESLERİYLE oynamışlar..biliyosun o çok beğenilen oyuncuların(pusat.k.v deki kişilerin)hiç bir zamN kendi sesleriyle oynamadı. neyse işin aslı şu atilla olgaç ve hüseyin soysalan a bayıldım.özellikle hüseyin soysalan ın bakışları çok etkileyici duyguyu çok iyi vermiş bence inşallah reyting kurbanı olmaz bu dizi ecr 06-01-08, 09:45 Pazartesi zorlu diziler var. Köprü son zamanlarda atağa kalktı. Bıçak Sırtı sendelemesine rağmen başarı gösteren bir dizi. Ayrıca saat 20.00'da Arka Sokaklar, İki Aile, Elveda Rumeli gibi zorlu diziler var. Eğer pazartesi iyi reyting alamazsa mecburen başka güne alınacaktır. Film çok büyük bir gişe yapmış olsaydı pazartesi günleri ilk 5'e gireceğinden emin olabilirdim. Ama pek iyi gişe yapamadı film. Bu nedenle diziyi, filmden ayrı tutmak gerekir. Reyting konusunda filmin getireceği avantajlar maalesefki yok. Umarım ilk bölümü iyi olur. Zira 2 aydır uğraşıyorlar. Fragmanda gösterilen çatışma sahnelerinin daha iyi olması gerekirdi. Ayrıca kullanılan silah sesleri de aynı, aynı ve aynı. İzleyici olarak o sesten nefret ediyorum artık. Bence değiştirmeleri gerekir. Osman Sınav castı yanlış seçti. Eğer gerçekten birincilik istiyorsa oyuncuları çok iyi seçmeliydi. Ama maalesef ki Osman Sınav'ın bir "yıldız yaratma, yıldızını ortaya çıkartma" gibi bir davranışı var. Keşke sırf bu yapım için yıldız yaratmaktan vazgeçseydi. Pusat, Osman Sınav için hayalkırıklığı oldu. Pars filmi de gişede başarılı olamadı. Acı Hayat zaten yormuş, sıkmıştı Osman Sınav'ı. Umarım bu yapımda dizi çöplüğüne gitmez. Öyle olursa Osman Sınav uzunca bir süre dizi çekmekten vazgeçebilir. İlk bölümü bakalım nasıl olacak? Umarım hazırlandıkları zamana, verdikleri emeklere değmiştir. EnDlEeS_89 06-01-08, 10:47 yusufcum ebrucum size katılıyorum sonuna kadar ama ben bu diziye şans vermek istiyorum ... güzele benziyo ne yazıkki osman sınav dizileri güzel oluyo her ne kadar reyting yüzünden kaldırılsada kendince tabi... o yüzdende kendimi osman sınav yapımlarından alamıyorum... bu dizininde uzun süreceğini zannetmiyorum ama inş uzun soluklu olur bir kez daha bizi hayal kırıklığına uğratmaz umarım OSMAN SINAV ...:img-yes::img-yes: içliköfte 06-01-08, 11:26 çok heyecanlı ,kasvetli dizi büyük hesaplaşmalar var dizide belli sanki kv gibi dizi olacak tutulur bu dizi osman sınav güzel diziler çekiyor istanblue 07-01-08, 19:40 arkadaşım: 14 ocak ta başlıyacak dizi. 2shy 07-01-08, 20:55 arkadaşım: 14 ocak ta başlıyacak dizi. gerçekten mi 14 ocakta başlayacak::img-huh: nerden aldın bu bilgiyi acaba söyleyebilirmisin osman sınav ropörtajında daha belli değil demiştide ondan soruyorum :icon_conf LoQuM_gIrL 08-01-08, 11:22 ben çektim buyrun... http://img259.imageshack.us/img259/627/64492085uo9.jpg (http://imageshack.us) http://img403.imageshack.us/img403/8500/63291179hj8.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/2318/59994979jg0.jpg (http://imageshack.us) http://img86.imageshack.us/img86/2177/38748539ef8.jpg (http://imageshack.us) http://img86.imageshack.us/img86/2206/92629960dz4.jpg (http://imageshack.us) http://img86.imageshack.us/img86/8646/14557958by5.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/9904/51734593qi3.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/2567/26298474lz2.jpg (http://imageshack.us) http://img86.imageshack.us/img86/9021/21140541zr2.jpg (http://imageshack.us) http://img86.imageshack.us/img86/6617/10ys4.jpg (http://imageshack.us) LoQuM_gIrL 08-01-08, 11:25 http://img86.imageshack.us/img86/2238/11yg9.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/4159/13fc7.jpg (http://imageshack.us) http://img236.imageshack.us/img236/6289/14sj5.jpg (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/2838/15ks6.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/521/16ol5.jpg (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/6847/17dz5.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/241/18zi5.jpg (http://imageshack.us) http://img143.imageshack.us/img143/6880/19ab2.jpg (http://imageshack.us) http://img236.imageshack.us/img236/9504/20hu7.jpg (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/9067/19nw3.jpg (http://imageshack.us) LoQuM_gIrL 08-01-08, 11:27 http://img89.imageshack.us/img89/8051/21fl0.jpg (http://imageshack.us) http://img113.imageshack.us/img113/8858/22qp5.jpg (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/1258/23od2.jpg (http://imageshack.us) http://img113.imageshack.us/img113/7417/24dl2.jpg (http://imageshack.us) http://img232.imageshack.us/img232/3430/25fo6.jpg (http://imageshack.us) http://img88.imageshack.us/img88/2158/26gw7.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/198/27mi0.jpg (http://imageshack.us) http://img88.imageshack.us/img88/3979/28fe0.jpg (http://imageshack.us) http://img89.imageshack.us/img89/340/29tr9.jpg (http://imageshack.us) http://img113.imageshack.us/img113/9261/30aw7.jpg (http://imageshack.us) LoQuM_gIrL 08-01-08, 11:29 http://img259.imageshack.us/img259/3682/31ew2.jpg (http://imageshack.us) http://img88.imageshack.us/img88/3825/32hr4.jpg (http://imageshack.us) http://img259.imageshack.us/img259/6555/33is8.jpg (http://imageshack.us) http://img113.imageshack.us/img113/8203/34bf2.jpg (http://imageshack.us) LoQuM_gIrL 08-01-08, 11:31 http://img508.imageshack.us/img508/2507/a1nj2.jpg (http://imageshack.us) + http://img508.imageshack.us/img508/4713/a2hy1.jpg (http://imageshack.us) + http://img225.imageshack.us/img225/5049/a3kn5.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/8796/a5jj1.jpg (http://imageshack.us) + http://img111.imageshack.us/img111/7067/a6td3.jpg (http://imageshack.us) + http://img111.imageshack.us/img111/461/a7wj1.jpg (http://imageshack.us) http://img111.imageshack.us/img111/4755/a9sx7.jpg (http://imageshack.us) + http://img225.imageshack.us/img225/3833/a10vb0.jpg (http://imageshack.us) + http://img508.imageshack.us/img508/7861/a11wl6.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/5941/a12ij1.jpg (http://imageshack.us) + http://img225.imageshack.us/img225/8239/a13vg8.jpg (http://imageshack.us) + http://img225.imageshack.us/img225/9601/a14ah9.jpg (http://imageshack.us) LoQuM_gIrL 08-01-08, 11:34 http://img508.imageshack.us/img508/3406/a15eb2.jpg (http://imageshack.us) http://img227.imageshack.us/img227/268/61342487ef8.jpg (http://imageshack.us) http://img508.imageshack.us/img508/1355/52462338we6.jpg (http://imageshack.us) http://img508.imageshack.us/img508/6473/16053839hk7.jpg (http://imageshack.us) http://img508.imageshack.us/img508/8237/42447916es2.jpg (http://imageshack.us) http://img111.imageshack.us/img111/484/49811631wa6.jpg (http://imageshack.us) delfin23 08-01-08, 14:52 Dizi süreleri kısalacak mı? Show TV'de "Pars Narkoterör" bu hafta başlıyor. Fragmanlardan anlaşıldığı üzere konu Güneydoğu'da kirli savaş. Osman Sınav çok iddialı. Sınav gerçekten çok titiz çalışan bir yönetmen. Her işini böyle yapmıştır. Tutup tutmaması ayrı, ama asla kaliteden ödün vermemiştir. Altı ay önce çalışmalar başlamış, bir aydır da çekimlere başlanmış. Yani yayınladıkça çekimler devam edecek. Çekimleri ve senaryo yazımı zor bir dizi. Peki şimdilerde televizyonlarımızda diziler ortalama 80 dakika. Bir film uzunluğunda. Sınav diğer yapımcılarla bu konuyu konuşacaklarını söylüyor. Yani Batı'da belirlenen standartlar ölçüsünde bir uzunluk. Belki bu bir dönüm noktası olabilir. "Eğer kabul ettirirsek bundan böyle yabancı dizilerdeki standartlara uygun diziler olacak. Ama kabul görmez ise rekabet ortamına biz de uymak zorunda kalacağız" diyor. Özellikle "siyasi" içeriği olan ve senaryosunun epey bir elden geçmesi gereken dizilerde uzun bölümler risk taşıyor. Tabii bir şekilde enteresan bir buluşma da olacak. Aynı kanalda bir zamanlar "Kurtlar Vadisi"nin yaratıcısı Sınav, sanki yeni bir çıkış yapıyor. Bana göre her zaman Osman Sınav'dan sonra bir "Kurtlar Vadisi" olmuştur. Ve yine bana göre Sınav bu olayı hiç unutmamıştır. Bu arada vurgulayayım; kendisi, "Hiçbir şekilde bu konuda konuşmak istemiyorum" demiştir. Bu yorum bizzat bana aittir, belirtirim. Sinan Koloğlu / Milliyet merve_polat 08-01-08, 17:04 parsın filmi güzeldi ama dizinin hayal kırıklığı yaratacağı o kadar belliki osman sınav yapımlarını her zaman dört gözle beklemişimdir ama malesef bu sefer pars narkoterörün fragmanını görünce zaplamaktan kendimi alamıyorum osman bey bence pusatı bitirip parsa başladığına çok pişman olucak gibime geliyo... hekimoglu64 08-01-08, 21:05 fragmanini bende izleme firsati buldum fragmandan iyi basarili bir diziye benziyor ins sinema filmi gibi degildir ki filmine benzemiyor zatende oyuncular degisik basrol oyuncusunu ilk defa görüyorum filmdeki basroloyuncusu yok galiba dizide, yanliz basrol bayan oyunsucunu hic begenmedim baska biri olabilirdi.........bu kizi hic begenmiyorum oy |