PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

Gülcan
23-09-06, 00:43
Simdi kusucam.
Ne soylenebilirki ? Bir askin daha sonuna geldik ?!
Filiz'i bu kadar hissiz ve duygusuz gormeyi biz , 42 haftadir bu diziyi takip eden izliyiciler olarak haketmedigimizi dusunuyorum ..
Mantik hatalarini gozumuz gormez diyodum ama hatayi illede gozumuzun dibine sokmakla israr edenler utansin ..
180 derece bir U donusuyle bu haftaki bolumu hic begenmedigimi belirtmek istiyorum ! Bu ask boyle degildi , iki hisse ugruna harcandi bu guzel ask ..
Ben Yilmaz olsaydim 10 katta cikartirdim , 100 katta ..

Izninle yorumuna imzami atiyorum,
Bende acaba tek benmi begenmedim bu aksamki bölümü diye düsünürken görüyorumda forumun yarisi begenmemis.
Biz bunu beklemedik, sagolsunlar bunuda gösterdiler bizi,
Noldu o büyük aska? Hisselere yenik düstü!

elif_gs
23-09-06, 00:43
ben handana gıcık oldum. zaten sevmiyodumm

elif_gs
23-09-06, 00:45
ya aşk hisselere yenik düşmedi ki. filiz mecburen öyle söyledi. yılmaz da biliyo hala onu sevdiğini inadına yaptı. filizin de içi gidiyo o ayrı tabi

havincim
23-09-06, 00:51
bende sinirden gülmeye başladım ya 'yuh' bu kadar duygusuzluk olur mu!gözünün içine baka baka hiç utanmadan sıkılmadan söyleyiveriyor yalanı!

ne filiz,ne ömer bu saatten sonra bu dizinin kahramanı 'yılmaz'dır benim için...ömerle filiz duygularını aldırmış gibi görünüyorlar...oh olsun filizle ömere oh!

Gülcan
23-09-06, 00:55
ya aşk hisselere yenik düşmedi ki. filiz mecburen öyle söyledi. yılmaz da biliyo hala onu sevdiğini inadına yaptı. filizin de içi gidiyo o ayrı tabi

tamamda arkadasim, cokmu zor "Babama söz verdim Yilmaz demesi,
hem Yilmaz anlar hersey, hemde hisse olayi ortadan kalkar. Yilmaz o kadar hissiz bir kisilik degil. Ama birseyi bilmedigi icin Filiz'in hisseler yüzünden böyle yaptigini düsünüyor. Yani suc tamamen Tekiner ailesinde.

Eylotuerk
23-09-06, 00:55
Hayir filiz duygusuz degil, o da cok seviyor cok uzuluyor hatta son sahneden sonra aglamisti ama insallah yilmaz filiz in onu sevdigini hala biliyordur, o konusmadan sonra artik mesafeli de davranabilir budw bir ihtimal

Gülcan
23-09-06, 00:56
bende sinirden gülmeye başladım ya 'yuh' bu kadar duygusuzluk olur mu!gözünün içine baka baka hiç utanmadan sıkılmadan söyleyiveriyor yalanı!

ne filiz,ne ömer bu saatten sonra bu dizinin kahramanı 'yılmaz'dır benim için...ömerle filiz duygularını aldırmış gibi görünüyorlar...oh olsun filizle ömere oh!

kocaman bir imza
tek cümle oldu kusura bakmayin, ama bu yorumdan sonra dicek birsey bulamiyorum

hsa
23-09-06, 00:56
olayı açığa kavuşturmak filizin elinde ama inatla söylemiyo ya deli oldum.. söylesin yılmaz öğrensin,canan öğrensin o da rahatlasın..artık sonra ne yaparsa yapar bence zaten sıktı bu durum.annesi ve abisi tarafından sürekli yönlendirilmesi çok sinir bozucu.

Figan
23-09-06, 00:57
Aman Allahim bu mesajlarda ne böyle ? Sanirim bölüm inanilmaz kötüydü..
Cok merak ettim dogrusu..

Biliyodum zaten yine su meshur hisselerin sorun olacagini..Yilmazim yine üzülmüs sanirim..Ne zaman mutlu görücem ben onu ? Ne zaman!
Ahhh Elif ahhh..Ahhh eski Ihlamurlar Altinda ahhh.. !

forever_bim
23-09-06, 00:59
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi akşamlar diliyorum...Görüyorum ki herkesi demoralize etmiş bu bölüm...Ben bir iki devamlılık hatası yazayım diye ugramıştım.....Farkettiniz mi Yılmaz Fahriyelerin evine vardığında kravatı mor renkteydi..Ayrılınca kırmızı oldu...Rabish senin dediğin hata bu muydu???

Neyse Ihlamurlar Altında iyice saçmalamaya başladı bu akşam...Feride çok güzel çok şirin ve de şimdilik çok iyi....

Ne hisselermiş yahu bunlar...

ALEV87
23-09-06, 01:00
ya oyuncuları çok beğeniyorum ve gerçekten beğenmesem izlemezdim konu biraz saçmalaştı yani nedir bu ya kısır döngü dizi hep aynı yöne gidiyor başladığımız noktaya döndük yine. inşallah iyiye gider:img-cold: :icon_sad: :icon_conf

forever_bim
23-09-06, 01:04
Yeni jenerik çok güzel olmuş....Feridenin güzelliğine takıldım bu akşam. Dediğin kadar varmış Figan...

Sanırım Cemle Filiz arasında bir şeyler başlayacak...

Jenerikte Sinan Tuzcuyu ikinci sıraya Tuba Büyüküstünün yanına almaları iyi olmuş...Aynı şekile Açelya Elmas İhsan Bilsev Güçlü Yalçıner ve keremle emreyi de jenerige almışlar.

Gülcan
23-09-06, 01:05
Yok diziyi birakmak degilde, sadece eski halini geri istiyoruz. Ask istiyoruz Yilmaz Filiz askini istiyoruz, Hisse askini degil. Yilmaz Filiz tutkusunu istiyoruz, Hisse tutkusunu degil.

burcu_yağmur
23-09-06, 01:06
bence hiç güzel bölüm degildi sabırsızlıkla bekliyodum ama hiç bişe yoktu filizin bu durumu sıktı açıkla artık bu neya hisseler hisseler yeter ya yılmazımı çok üzüyolar önümüzdeki haftada böyle olcaksa ben izlemicem çok kızdım ya yılmazım sen üzülme yaaa

Eylotuerk
23-09-06, 01:07
Hayir bu dizinin sonunda sevenler kavusacak, ne yilmaz ve feride, ne cemle filiz!
Filiz+yilmaz kavusacaklar her ne olursa olsun

Gülcan
23-09-06, 01:08
Dizinin adini Hisseler Altinda olarakmi degistirsek ne.
Masallah ne hisseymis bu offf. :img-swoon
Ah Filiz ah.. nerde eski halin senin, bildigini yapan Filiz nerde?
Cik sevdigin adamin karsisina, babama söz verdim de. De ki hersey aydinlansin..

Bitanem70
23-09-06, 01:08
Güzel bi bölümdü ama gercekten bbölümün bitmesini iple cektim cünkü hic bi heycan yok sürekli ayni seyler filiz bir an duygularina yenik düsüyor sonra yeniden kendini toparlayip yilmazi kendinden sogutmaya calisiyor yilmazin tepkiside son iki bölümdür hep ayni.. bu konuya bi son verseler hic fena olmaz cünkü dizi gercekten SIKMAYA basladi.. ama yinede güzel bi bölümdü gercekten ne hisselermis suanda dizinin konusu hisseleri yilmazin elinden almak :d

elif_gs
23-09-06, 01:09
tamamda arkadasim, cokmu zor "Babama söz verdim Yilmaz demesi,
hem Yilmaz anlar hersey, hemde hisse olayi ortadan kalkar. Yilmaz o kadar hissiz bir kisilik degil. Ama birseyi bilmedigi icin Filiz'in hisseler yüzünden böyle yaptigini düsünüyor. Yani suc tamamen Tekiner ailesinde.

ama filiz söylerse yılmaz onun peşini hiç bırakmaz. sonra da birbirlerini unutamazlar. umarım öle olurrr;) ama filiz böyle düşünüyo

Eylotuerk
23-09-06, 01:11
Bence dizi coook sikiciydi filiz le yilmaz i en bolumun en basinda ve sonunda gorduk, vede ferideyle gecti butun bolum, bayildim sikintidan aman ne ferideymis

forever_bim
23-09-06, 01:11
Bir de fragmandaki flashbacklerin hiçbirisi yoktu bu haftaki bölümde. Sanırım hisse senetleri için maddi destegi Cem saglayacak Tekiner Ailesine. Bu arada kavga sahnesi çok iyi olmuş. Hem Sinan Tuzcuyu hem de Bülent İnalı tebrik etmek lazım yumruklar çok gerçekçi olmuş..

£speranza
23-09-06, 01:14
Arkadaşlar iş hayatım artık sona erdiği için daha sık aranızda olacağım bunun sevinci içersindeyim:)

Şaka bir yana bu gece yine bir misafir durumu söz konusu olduğundan bölümü adam akıllı izlemek nasip olmadı ama Feride ve Ömer arasındaki bakışları kaçırmadım takdir edersiniz ki.İrem Altuğ'un kötü bir seçim olduğunu söylediğim için ziyadesiyle üzgünüm rolüne çok yakışmış yerinde bir karar.Kim düşündüyse -ki Tomris Giritlioğlu parmağı var olduğunu düşünüyorum-tebrik etmek istiyorum.Ve yine tabi ki asırlardır Yılmaz karşısında dik duran Filiz figürü görmek için çırpınan bana Filiz'in bu bölümdeki tavrı ilaç gibi geldi-yani arada pelteye döndüğü bölümler vardı ama neyse- Cenk Ertan'dan pek hoşlanmasam da, Filiz'in Cem'e aşık olmasını istiyorum olmaz ya ya tutarsa işte:)Aradan dört yıl geçti ama ben Yılmaz'a ilk günkü kadar sinir oluyorum bende mi bir tuhaflık var nedir?

sezinti
23-09-06, 01:16
Ömer'i bölümde nötr bir durumda izlemek istedim. Acaba, Ömer'i görmek istediğim gibimi görüyorum diye kendi kendime düşündüm. Bölümü izledim, Ömer bildiğimiz Ömer. Öfke ve kin Ömer'in gözlerini kör etmiş.
Filiz'e bakış açım tamamen değişti.

Siz hisseler konusunda Şirket'İn büyük ortağına hisseler için görüşmeye şirket avukatını gönderiyorsunuz. Yılmaz'ın teklife bakması bile iyi niyetli olduğunu gösterir. Yılmaz Avukatı göndermekle çok haklıdır.
Ömer Elif konusuna girmeyelim. Ömer'in davranışları hiç samimi gelmedi.

Bölümde Sema ve Ali'nin problemi esasında üzerinde durulması gereken sorun. toplumun bilgilendirilmesi gereken bir konudur.
Bölümde tek beğendiğim sahne Ali ve Sema'nın barışmalarıydı.

Son sahnede Yılmaz'ın hisseler hakkındaki sözleri müthişti.

Gülcan
Ya bi yandanda Filize hak veriyorum, hak verdigim nokta babasina saygisi, söz verdi sözünü tutuyor, ama bu sekilde sözünü tutmasin, söylesin Yilmaza. Oda seviyor, yilmazda seviyor, nedir bu aci bu eziyet.

sevgili forever_bim, kavga sahnesine sana katiliyorum, cok gercekci olmustu gercekten. Helal olsun ikisinede.

Eylotuerk
Sounna kadar filiz+yilmaz

Gülcan
23-09-06, 01:20
Ömer nasil bir baba bi türlü cözemedim, gecenin bir yarisi, ickili bir halde 4 !! yasindaki kizini arayip "Iyi Geceler" dilemek istiyor. Bide Elifi yanina almak istiyor. Hadi bakalim hayirlisi.

Neyse arkadaslar, sakin kafayla yorum yapmali böyle bi bölümden sonra.
Iyi geceler herkeze.
Ve kolay gelsin ;)

forever_bim
23-09-06, 01:21
£speranzaya hoşgeldin diyorum öncelikle...Sevgili £speranza mantık hataları dizide çok can sıkıcı bir hal almaya başladı...Bir de şu dikkatimi çekti. Ali nasıl bagırdı öyle Semaya? Kimse değinmemiş gerci sonradan pişman oldu ama Ali normalde Semadan korkardı. Neydi bu hali böyle...

Filizle Cemin arasını Handan Hanım yapmaya dünden razı. Feridenin Elifle olan dalgalı saç bugday ten kahverengi göz benzerliği dikkat çekici...

sezinti
23-09-06, 01:22
Filiz hayırlı bir evlat görevini yerine getirmeye çalıştı, Bunu yaparken yaptığı davranışlar Filiz'in Filiz olmaktan çıkarttığı davranışlardır. Filiz'e bakış açım tamamen değişmiştir.

havincim
23-09-06, 01:24
forever_bim o kavga sahnesinin tek iyi tarafı oydu çok iyi oynadılar ikisi de...ömer ve yılmaz sahneleri her zaman çok gerçekçi oluyor zaten bu yüzden çok merak ediyorum onların sahnelerini:)
esperanza ne yaptın arkadaşım filiz yılmazı bu kadar üzdükten sonra cemle olursa,cezasını çekmeden,sürünmeden mutlu olursa kriz geçiririm herhalde:)aslında tam tersi yılmazın ferideyle olması lazım ki filizin aklı başına gelsin ama şu çok açık ki ömer ve feride arasında birşeyler olacak:)kadere bak ömerin aşık olacağı kız yine yılmaza bağlı,yollar hep yılmazda kesişiyor:)

forever_bim
23-09-06, 01:29
forever_bim o kavga sahnesinin tek iyi tarafı oydu çok iyi oynadılar ikisi de...ömer ve yılmaz sahneleri her zaman çok gerçekçi oluyor zaten bu yüzden çok merak ediyorum onların sahnelerini:)
esperanza ne yaptın arkadaşım filiz yılmazı bu kadar üzdükten sonra cemle olursa,cezasını çekmeden,sürünmeden mutlu olursa kriz geçiririm herhalde:)aslında tam tersi yılmazın ferideyle olması lazım ki filizin aklı başına gelsin ama şu çok açık ki ömer ve feride arasında birşeyler olacak:)kadere bak ömerin aşık olacağı kız yine yılmaza bağlı,yollar hep yılmazda kesişiyor:)

Sevgili Havincim valla seninle de yazışmak ayrı bir keyif de amanın Filizi süründürmeyin kıyamam ben ona...:love01: Sana demiştim sevgili Havincim fragman yanıltıyor diye bak flashbacklerin hiç bir tanesi yoktu...

Feridenin adı çok güzel adını koyanı güzel valla ben bu kızı şimdiden çok sevdim....:happy0064 Oyunculuğu da oldukça iyi..Cem de bu bölüm gayet iyiydi.

sezinti
23-09-06, 01:29
Benim için bu dizide Yılmaz Filiz aşkı bitmiştir. Bundan sonra Ali ve Sema taraftarıyım. Ali ve Sema'nın birbirlerine sarılırken Sema'nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Sevgili senaristler ele alındığınız konudan yani Ali ve Sema'nın sorunundan dolayı sizleri kutluyorum. Lütfen bu konuda insanlarımızı bilgilendiriniz.

forever_bim
23-09-06, 01:32
Beim için bu dizide Yılmaz Filiz aşkı bitmiştir. Bundan sonra Ali ve Sema taraftarıyım. Ali ve Sema'nın birbirlerine sarılırken Sema'nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Sevgili senaristler ele alındığınız konudan yani Ali ve Sema'nın sorunundan dolayı sizleri kutluyorum. Lütfen bu konuda insanlarımızı bilgilendiriniz.

Evet orada toplumsal bir mesaj yatıyor tebrikler sevgili Sezinti Ali ve Semanın bebek sorunu özenle ele alınmalı. Bravo çok iyi yakaladınız.

ihlamurlarfanatigi
23-09-06, 01:33
Öncellike herkese iyi geceler…

Yavas yavas kendime geldikten sonra bi yorumda ben yapmak istiyorum. O son sahnede öyle tv’ye baka kaldim. Resmen sok oldum. Fragmanda seyrederken heycanladigim sahne berbat olmus, son sahnenin hala sokunu atlatamadim ben. Gelelim su hisselere. Anam ne kiymetli hisselermis bunlar böyle.

Ömer icin kizi Elifden daha önemli. Adam kizini düsünegine hisseleri düsünüyor. Ömeri bagrima bastim bi sans daha verdim, ama ömer sen bu sansi kaybettin. Senin tek düsüncen olabilr oda senin öz kizin ELIF...Parkdaki sahneye ne demeli ya, bu adam kizinin annesinden bahsettiginde hep kacacaksa isimiz var, yandik valla. Benim anlamadigm Ömerin ne bitmez tükenmez Kin ve Öfkesi varmis.

Filize ne demeli ya, hemi adami öpüyor, iyice bi sariliyor, kokluyor sonrada icimde hicbirsey kalmamis diyor. Bu nasil bi is anlamadim...Filizcigim seni cok seviyorum ilk bölümden beri ama su son 2.bölümde yaptigin sacmaliklara hic ama hic anlam veremiyorum ve cok yanlis buluyorum. Cik yilmazin karsisina söyle böyle böyle de sende kurtul bizde kurtulalim.

Burdan bide Senaristlere seslenmek istiyorum. Ya Filiz ve Yilmazi ayirin veya birlestirin. Bu ne böyle bi öyle bi böyle. Cok SIKMAYA basladi. Haftaya bide Cem’i Filize asik ederseniz iyice sacmalamis olursunuz sevgili senaristler. Veya Yilmazi Cem’le kiskandirmak istiyorsaniz, cünkü biz bu sahneleri daha önce izlemistik arada tek bir fark vardi oda oyuncular. Bi Muratla kiskandirisiniz bi Cemle, bi Mehmetle.....

Valla dizi aldi basini gidiyor, sonunu hayir getire...

Simdlik bukadar....

havincim
23-09-06, 01:39
forever_bim bu bölüm izlediğimiz filize kıyamayacağına emin misin cnm:)hani şu saniyede 180 derece dönüş yapan şahıs:img-banne

ben bundan sonra ömer ve feride taraftarıyım...feride ömeri her konuda dize getirecek diye düşünüyorum...özellikle küçük elifle arasını düzeltmek konusunda...
ayrıca ferideyi çok beğendim ben filiz gibi yalancı değil o tertemiz dürüst bir kız tam ömere göre çok şeker:)ömerin ferideye bakışları harikaydı çok etkilendim:)e tabi bu etkilenmede sevgili sinan beyin oyunculuğunun çok payı var:)

forever_bim
23-09-06, 01:45
forever_bim bu bölüm izlediğimiz filize kıyamayacağına emin misin cnm:)hani şu saniyede 180 derece dönüş yapan şahıs:img-banne

ben bundan sonra ömer ve feride taraftarıyım...feride ömeri her konuda dize getirecek diye düşünüyorum...özellikle küçük elifle arasını düzeltmek konusunda...
ayrıca ferideyi çok beğendim ben filiz gibi yalancı değil o tertemiz dürüst bir kız tam ömere göre çok şeker:)ömerin ferideye bakışları harikaydı çok etkilendim:)e tabi bu etkilenmede sevgili sinan beyin oyunculuğunun çok payı var:)

Aynı düşüncelerdeyiz Feride ve Ömer hakkında ama Filizi ben seviyorum tüm eksilerine ragmen...Filizi ve Ömeri anlamak için çaba sarfediyorum ama olmuyor. Davranışları çok bozuldu her ikisinin de her ikisi de hiç böyle degildi...

Feride içimi ısıttı özellikle Elife olan davranışlarıyla...

£speranza
23-09-06, 01:45
Havincim Filiz zaten Yılmaz'ın şu an yaşadıklarını çok önce hemde fazlasıyla yaşadı.Yengesine aşık bir adam, aklında hep aynı şüpheyle ısrarla sevdi Yılmaz'ı.Biz Yılmaz'ın Filiz'e olan aşkını kendi ağzından birkaç bölüm önce duyduk üstelik.yani skorun eşitlenmesi için Filiz'in bir gol atması lazım hemde doksandan.Yani tirübünler ayakta top Filiz'de nefesler tutuldu:)

Figan
23-09-06, 01:47
Yeni jenerik çok güzel olmuş....Feridenin güzelliğine takıldım bu akşam. Dediğin kadar varmış Figan...

forever_bim gercekten öyle ama güzel kiz..Ayrica cok cekici..
Yeni bölümü bende merakla izleyecegim ani bekliyorum..Bakalim neler yasanmis..

Umarim Yilmazimi üzmemis olsunlar..Valla karismam ;)

sezinti
23-09-06, 01:51
Sevgili forever_bim

Jenerik konusundaki mesajımı yazmıştım. Geçtiğimiz hafta dile jenerik konusunda dile getirdiğimiz sorunu çözdüler. Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Forumu dikkatle okuyorlar. Arada kaybolan mesajları bile okuyorlar. :icon_shad

forever_bim
23-09-06, 01:55
Sevgili forever_bim

Jenerik konusundaki mesajımı yazmıştım. Geçtiğimiz hafta dile jenerik konusunda dile getirdiğimiz sorunu çözdüler. Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Forumu dikkatle okuyorlar. Arada kaybolan mesajları bile okuyorlar. :icon_shad

Evet mantıklı bir jenerik olmuş bence...Sadece Cananın olması gereken yerde Meral yani tülay bursa vardı farkettiniz mi???

havincim
23-09-06, 01:56
esperanza yok ben filizden bir gol daha kaldıramam:img-banne bak katili olurum sonra:)

forever_bim ömerin yaptıklarını tabi ki takdir etmiyorum ama nedenini anlamak zor değil küçük elife neden yaklaşamadığı,yılmaza neden güvenemediği ortada(pek mantıklı olmasalarda:))...ama filizin babasına verdiği sözü söylememesi için bir sebep yok söyle kurtul!bizde kurtulalım!ayrıca madem istemiyorsun neden öpüyorsun adamı bizi de onu da umutlandıryorsun:img-banne ah filiz yaktın bizi!

Figan
23-09-06, 01:57
Figan senden ricam diziyi sakin izlemen çünkü çok sinir bozucu detaylar vardı bu bölümde...
Valla forever umarim sinirlerim bozulmaz izlerken..
Yoksa burdan senaristlere bir cift sözüm olur!

Kalite ariyoruz arkadas
Sevda ariyoruz

Yahu birakinda hisseyi, senedi, ceki; bize

masum,kirlenmemis,saf ve temiz asklari yasattirin dizide..Bizde hislenelim arkadas!

Oyuncularinizin yetenegide harikulade..Eeeee daha ne uzatiyosunuz bu hisse mevzusunu...Kafam aticak valla. :butch:

sezinti
23-09-06, 02:01
İki kardeş Yılmaz'dan bu kadar rahatsızlarsa, hisseleri almak istiyorlarsa. Ömer ve Filiz hisselerini Yılmaz'a satsınlar yada bir başkasına, böylelikle Yılmaz sorununu çözmüş olurlar. Hisselerin manevi bir değeri var değil mi, Erol Beyin son vasiyeti ve hayırlı iki evlatlarını izleyeceğiz.

Figan
23-09-06, 02:04
Ya benim anlam veremedigim bu Yilmazi ne kadar büyüttüler ?
Yilmazin sirket vede sirket calisanlari icin vermis oldugu destek neden görülmüyor ?

A dogru ya Yilmaz Kötü Cocuk..!

Sevgili Figan..

Yilmazi cok üzdüler hemde coooooooooooooooooooooooooook. cok acidim yilmaza ya...!!

Zaten son gülecek kisi kesinlikle Yilmaz olacaktir..En son gülen iyi güler demisler..Sabret Yilmazim, sabret..

Hele sevgili Figan belli başlı sahnelerde oyunculuklar tavan yapıyor. Senaryo ise taban yapıyor..:img-pilot

Tamamen senaryonun kitlenmesi bence..Elif`in diziden ayrilmasiyla yasanan sorunlar vede cikmazlar ortada..Yepyeni bir senaryo cizilmis sanirim..Ama nafile
begenilmedigi gün gibi a$ikar maalesef...

ihlamurlarfanatigi
23-09-06, 02:11
Arkadaslar fark ettiniz mi bilmiyorum ama Jenerikten Meral hanim cikarilmamis, belki yakinda diziye tekrar girer. Muratda yoktu jenerikte, tamam bide meral girerse hapi yuttuk :)

sezinti
23-09-06, 02:13
Ömer Yılmaz'ın otelde kaldığı odasını nasıl buldu. Ömer ile Yılmaz kavga ederken yere düşmüşlerdi, Filiz otelin dışındaydı. Ömer ve Yılmaz yerden kalktıklarında Filiz geldi. aradaki zaman içersinde kavgaları sürüyormuydu.

Bir de Cem ile Filiz'in dağdan gelme esprisini daha önceden burada okuduğumu hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim tabi :icon_shad

_kermit_
23-09-06, 02:31
öncelikle ii geceler arkadaşlar..oo satte baya geç olmuş..:img-grin2 nese..

ne umduk ne bulduk oldu bu akşam resmen..Filizin o tavrı neydi öle..bölümün başına hisseler için geldiğini söledi..sonundada ztn iki bomba daha patlattı..Filiz aynı abisine benzemeye başladı Yılmaz konusunda..:img-grin2:img-grin2..

Yılmazında ne çok çekecek ayrılık acısı varmış yahu.çek çek bitmedi senelerdir..:img-grin2.

herne kadr filizin yaptıklarına bir anlam veremesemde kızamyorumki ona..Ama bu olayı biran önce çözmesi gerekiyor..iş Filizde bitiyor..

senarist79
23-09-06, 05:09
arkadaslar tamam,herkes ayni fikirde olmak zorunda degil,fakat dizimiz eski kalitesine dogru hizla yol aldi, filiz-yilmaz ikilisinde bitiyor is, bence gercekci yaklasilacaksa, ki ben buna inaniyorum filiz ile yilmaz aski bitmistir, cünkü filiz ona karsi hakaret boyutunda yaklasim sergiledi, üstelik ailesi de israrla karsi cikiyor, bence yilmaz artik baska birisiyle beraber olmali, en azindan ben böyle düsünüyorum, filiz de ayni sekilde tabii ;:happy0064

xxxLADYxxx
23-09-06, 05:17
kesinlikle ayni fikirdeyim, bu arada bende ömer'i elestirecegim, kalbi nasirlasmis bu herifin ya! kendisinden baska kimseyi düsünmüyor, tabii sinan tuzcu'yu tebrik etmek lazim, cok iyi rol yapiyor, bu arada YILMAZ benzeri arkadasin resmini gönderdigin icin sagol senarist79 yeni resmi de süper cikmis vallahi, avatar olarak kullaniyorum su an

Rabish
23-09-06, 06:09
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi akşamlar diliyorum...Görüyorum ki herkesi demoralize etmiş bu bölüm...Ben bir iki devamlılık hatası yazayım diye ugramıştım.....Farkettiniz mi Yılmaz Fahriyelerin evine vardığında kravatı mor renkteydi..Ayrılınca kırmızı oldu...Rabish senin dediğin hata bu muydu???

Neyse Ihlamurlar Altında iyice saçmalamaya başladı bu akşam...Feride çok güzel çok şirin ve de şimdilik çok iyi....

Ne hisselermiş yahu bunlar...

Hayir sevgili forever_bim , bana gore en buyuk hata Filiz'in davranisiydi , bundan daha buyuk bir hata goremiyorum .. Hatta gordugum tum diger mantik hatalarini unuttum bile .. Sagolsun Filiz'cim gece gece iyi soka soktu beni ..
Halbuki sevgili senaristler RAMAK kalmisti bolumu muhtesem bir sekilde bitirmek icin .. Ama korktugumuz basimiza geldi ve Filiz'e gercekten kiydi sevgili senaristler .. Once Elif'i kaybettik , sonra pesinden Omer insani fonksyonlarini yitirdi , simdi de Filiz ..
Yilmaz'a dokuuunnmmaayyiiinnn lutfen bir zahmet !

Saygilar

Rabish
23-09-06, 06:18
Arkadaşlar iş hayatım artık sona erdiği için daha sık aranızda olacağım bunun sevinci içersindeyim:)
-----
Feride ve Ömer arasındaki bakışları kaçırmadım takdir edersiniz ki.İrem Altuğ'un kötü bir seçim olduğunu söylediğim için ziyadesiyle üzgünüm rolüne çok yakışmış yerinde bir karar. -------------

Hosgeldin sevgili £speranza

Oncellikle Omer'in Feride'ye sanki boyle alici gozuyle bakiyormus gibi olmasini sadece benim farketmedigime sevindim. Boylelikle Feride Omer'le durumlar yasar ve Yilmaz'in "hayatindan" cikar diye umuyorum.

Rabish
23-09-06, 06:27
ama filizin babasına verdiği sözü söylememesi için bir sebep yok söyle kurtul!bizde kurtulalım!ayrıca madem istemiyorsun neden öpüyorsun adamı bizi de onu da umutlandıryorsun:img-banne ah filiz yaktın bizi!

Dogru soze ne denir .. Ya en azindan bu bolum sonunda soylemeseydi gercekten hisseler icin dondugunu. Boylelikle bizim kendisi ve Yilmaz'in aski icin besledigimiz umutlar boynu bukuk kalmazdi ..
Bir hata da burda , sanki Yilmaz deneme tahtasi ! "aa dur , Yilmaz bir opeyim de bakiyim , hala seviyormuyum seni -mucuk- .. Hmm yok sevmiyormusum" Ne kadar sacmaladilar orda ya inanmiyorum. Sanki gozumuzun onunde eriyip bitmedi Yilmaz onunla konusurken , ona yaklasirken .. Ayrica "deneme" yapacak kisi hele de bu denemenin sonunda icimde bir sey kalmadi diyen bir kisi cabucak opup giderdi .. Filiz tadini cikarip sonra da bizi cileden cikarmayi secti !!

elif219
23-09-06, 09:50
bence güsel bir bölümdü ömerin artık kızına sahip çıkmak istemsi çk güsel burdn anlıorz ki elif ömerlerde kalıck ve feride dadı olark gelick veeee ömerle arsınd bişiler lock sanrm....filizle-yılmaz yine delittt beni ama çk ilgilendirmiolr beni açıkçası.ömerin düsldiğini gömk istiyodm ve oldu böle de dvm eder umrm...

karcicegim
23-09-06, 10:00
Valla dün akşamki bölüm aman aman hoşuma gitmedi. Ama bir kaç dakikalıkta olsa Yılmazın Filizi öptüğü sahne yani azda olsa aşk sahnesi hoşuma gitti. Dizimiz aşk dizisiydi şimdi ise hisse senetleri dizisi oldu çıktı. Şu hisse senetleri de olmasaydı ne senaryo yazacaklardı çok merak ediyorum. Ne kadar Ihlamurlar Altında dizisinin fanatiği olsamda artık o eski heyecanı bulamıyorum. Sadece dizi yapaylaştı. Sadece izlemek için izliyorum. Önceden günler öncesinde diziyi merakla beklerdim. Bu hafta ne olacak acaba. Yorumlar yapardık. Farkettiyseniz eğer artık eskisi gibi pek yorum yapmıyorum. Çünkü içimden gelmiyor. Artık aşk sahneleri izlesek iyi olur. Yoksa gün geçtikçe sanırım yavaş yavaş diziyi izlemeyi vaz geçeceğiz gibi geliyor. Bu tabi benim yorumum. Ve tekrarlıyorum hisse senedi izlemek istemiyorum aşk izlemek istiyorum. Burada Filizede sinir oldum. Ya açıkça söyle babama söz verdim de seninle evlenemem diye. Neyse. Yılmazada aferin ne güzel dedi hisse senetlerini on katına çıkartım diye. Pazarlıkta yok anlaşmada. Filizide iyi oldu. (Not: Yine hisse senetleri. Of Oooof)

benim
23-09-06, 10:22
filiz ve yılmaz aşkının bu kadar çıkmaza gireceğini tahmin etmemiştim.yılmazın filizden bu sözleri duyması çok kötü oldu.bişeyler hissediyormuyum diye denemek istedim dedi yaaa. ah filiz ahh bu sözleri söylemeyecektin .filize de çok üzülüyorum kızcağız baskı altında bir taraftan annesi bir taraftan ömer .konuşsana filiz, gelsene filiz , tabii bu arada yılmaz da var .filizi bir türlü rahat bırakmıyorlar..kızı sereseme çevirdiler.

cemotara
23-09-06, 11:10
Dünkü bölümü genel olarak beğendim yine çok güzeldi yeni oyuncuların ikisinide çok beğendim özellikle ferideyi çok sevdim allahtan yılmazla arasında birşey olmayacak ve feride ömerlerin evinde dadı olarak işe başlayacak sonrada birbirlerine aşık olacaklar inş. ömer ferideye aşık olduğu zaman yılmazla uğraşmaktan vazgeçer
filiz yılmaz çiftine gelirsem eğer tam bir faciaydı yani filizin o sözleri rahatlıkla söylediğine inanamıyorum resmen dondum kaldım inş. en kısa zamanda şu hisse meseleleri hallolur ama yılmazın son söyledikleri muhteşemdi filiz kendini en kısa zamanda toparlayacak diye umuyorum ömer yine aynı ömer hiçbir değişklik yok hala yılmazla uğraşıyor yani bu bölümde yılmaza çok üzüldüm hernekadar filize acı çektirsede ona çok üzüldüm bu bölüm
Artık ben tam anlamıyla filiz&yılmaz aşkı izlemek istiyorum şu hisse meseleri en kısa zamanda hallolsun yoksa kafayı yiyecem ne hisselermiş be aslında yılmaz hisseleri pra almadan verecekti ama filizin son söylediklerinden sonra vermekten vazgeçti umarım en kısa zamanda filiz&yılmaz aşkını izleriz senaristlere duyurulur birde cem meselesi var filize kesin aşık olacak offf ne olacak bu dizinin sonu offfffff

karcicegim
23-09-06, 11:13
Kesinlikle sana katılıyorum cemotara arkadaşım. Artık bende Filiz & Yılmaz aşkını izlemek istiyorum. Hisse senetleri meselesinden sıkıldım. Ne ki ya bu.
Senaristlere duyrulur.

Rabish
23-09-06, 11:14
Ya dusunuyorumda , aferdersiniz Filiz & abisinin yaptiklari sey sadece aptallik ..
Yilmaz hisselerden hic bir sey kazanmadan kurtulmak isterken bosu bosuna vahsilik yapip sinirlendirdiler adami ..
Sen misin Yilmaz'i sinirlendiren , al bakiyim sana 10 kat fiyat ..
Yilmaz'in son sahnedeki tepkisi de olmasa napardim bilmiyorum. Aferin ona ;)

dalya
23-09-06, 11:31
Dünkü bölümü begenmedim. Büyük bir kismi cok sIkIcIydi.
Filiz ve Yilmaz en sonunda sariliyorlar falan diye sevindim... Sonuc: hayalkirikligi..
Filizin babasi Erol bey "su adamla evlenme, aile hisselerimizi geri al" dedi. Adama eziyet et, sarilma, yalanlar söyle demedi ki. Yilmaz bunlarin hic birini hak etmiyor. Ilk defa Filiz'e kizdim dün gece. Hayret birsey. Söyleyecek kelime bulamiyorum.......

R, yazdiklarina harfiyen katiliyorum =)

havincim
23-09-06, 11:36
sana hak veriyorum sevgili rabish
yılmazın eline düştüler ikiside...çok iyi oldu yılmazın on katını istemesi...madem çok istiyorsunuz yılmazdan kurtulmak bulun bakayım parayı...
yılmaz 10 kat fiyat istediğinde tepkileri nasıldı ama:)oh içimin yağları eridi:happy0064

MasalTeam
23-09-06, 12:20
Genel olarak güzel bir bölümdü.Diziye yeni giren karakterlerinde ne olacagi belli olmaya basladi.Bence Feride Yilmaza,Ömerde Ferideye asik olacak :) Yani Ömerin sevdigi kadin yine Yilmaza asik olacak :) Tabi Feridede Yilmazdan yüz bulamayip Ömeri zamanla sevebilir.Kisacasi 2.Elif Vakasi :) Cemde Yilmazdan hisseleri alacak gibi gözüküyor.Tabi bunlar sadece benim tahminlerim...

kane
23-09-06, 12:28
bu ömer cok fazla olmaya basladi artik. biri onun hakinda birsey dedimi akil fikir verdimi , benim hayatim bu karismayin diyebiliyor, ama gel gör ki baskalarin hayatina geldimi agzi hic bos durumuyor nedense. bu ömer hala neyin pesinde anlamis degilim. sen önce kendi islerine bak derim ömere .

anlasilan birsey de oldu ömerin yeni aski , bu konulara gelince büyük ihtimalle kim ne derse desin kendi bildini yapar ,ama baskalarin hayatina dedim gibi obicim karisiyor.

bu bölümde cem biraz daha sevimli durdu sanki bana filize asik degilde belki bir abi olarak davranacak ve yilmaz filiz askinda yardimci olacak

hsa
23-09-06, 12:31
uyandıktan sonra sakin bir kafayla tekrar dün akşamki bölümü düşündüm. valla yine de farklı bir bakış açısına sahip olamıyorum. Tamam ömer karısını özlüyor falan anladıkta filizle uğraşmaktan vazgeçse artık. Ana oğul kendilerine daha güzel işler bulabilirler elbet :)
Eğer filiz ve cem'i birleştirmeye çalışırlarsa valla saçmalık ötesi bir dizi olur! Zaten dizi sadece hisseler üzerinde dönmeye başladı.Artık şu hisselerden vazgeçseler ya of!
Ayrıca Ali ve Semanın durumunun üzerinde durmaları bence de çok iyi.Toplumu bilinçlendirmek açısından çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Ömer ve Feride arasında bişeyler olursa yine yılmaz araya girebilir. Bilemiyorum ama bu bölümde filiz de tamamen gözümden düştü. Niye duygularını ortaya koyamıyor..Yani söz vermiş,saygılı,sözünün arkasında duruyor ama Yılmaz da onu seviyor.En azından ona bir açıklama borçlu olduğu kesin.
Kısacası fragmandan ne umduk bölümde ne gördük...

sezinti
23-09-06, 12:50
Yılmaz, hiç bir şekilde hisseleri satmamalıdır. Salih ve Ekrem'e dediği gibi içinde gözyaşı var, her şey var. İki kardeşin son yaptıklarından sonra Yılmaz hiç bir şekilde hisseleri vermemeli.

Hisseler ancak ve ancak Yılmaz ve Filiz'in çocuklarına devredilmeli, çocuklar 18 yaşına gelene kadar Filiz'in kontrolüne bırakılmalı. Hisselerin devri ancak bu şekilde olmalı.

cemotara
23-09-06, 12:52
Yılmaz, hiç bir şekilde hisseleri satmamalıdır. İçinde gözyaşı var her şey var. İki kardeşin son yaptıklarından sonra Yılmaz hiç bir şekilde hisseleri vermemeli.

Hisseler ancak ve ancak Yılmaz ve Filiz'in çocuklarına devredilmeli, çocuklar 18 yaşına gelene kadar Filiz'in kontrolüne bırakılmalı. Hisselerin devri ancak bu şekilde olmalı.
sevgili sezinti haklısında bu iş nasıl olacak filizle yılmazın arası çok kötü yani keşke evlenseler ama bence zor evet mutlu olacaklar ama oraya daha çok var

aslı88
23-09-06, 13:06
ya o kadar üzücü bir bölümdü ki içim acıdı yılmaza bir insana bu kadar mı acı çektirilir bu senaristler filizi çok değiştirmişler benim izlediğim eski filiz asla istemediği bir şeyi yapmazdı ama şimdiki filiz istediği şeyleri yapamıyor yani karakterini 360 derece döndürdüler bu kadar da olmaz ben aşk dizisi izlediğimi sanıyordum ama 3 bölümdür doğru dürüst bir sahne göremedim filiz yılmaz aşkını parçalamışlar ya ben 33.bölümden beri birbirinin gözlerinin içine bakan filiz ve yılmazı istiyorum bu senaristler bir an önce doğru düzgün bişey yazsınlar ya mademki filiz yılmaz aşkı var ortada bunu izleyiciye hissettirsinler...

cemotara
23-09-06, 13:09
biriniz anlatın nolur
Arkadaşım filiz yılmazla hisse meselesini konuşmak için otele gitti konuşmaya başladılar ama yılmaz duygularından bahsetti ve öpüşüp sarıldılar daha sonra filiz yılmazı itip ben buraya iş konuşmaya geldim dedi yılmazsa benden birşey saklıyorsun gerçekleri söyle dedi filizde yılmazı sevmediğini sadece duygularımdan emin olmak için öpüştüğünü söyledi ve hiçbirşey hissetmediğini söyleyip otelden ayrıldı yılmaz ise üzgün bir şekilde öyle kaldı daha sonra odaya ömer geldi ve feci bir şekilde kavga ettiler sonra filiz ömerin arabasını gördü ve geri koşup onları ayırdı ondan sonra ömer senden tek istediğimiz hisse dedi ve filiz değilmi dedi yılmazda filize dönüp öylemi filiz dedi filizde biraz durduktan sonra evet hisseleri geri almak istiyoruz dedi ve yılmazda önerdiğiniz fiyatın 10 katı dedi ve pazarlıkta yok annlaşmada yok dedi ve filiz şaşırıp kaldı birbirlerine bakıştılar orda bitti

yesilcay
23-09-06, 13:23
ya bu Yılmaz'a hayret doğrusu kız gözünün içine baka baka hisseleri verip hayatımdan çıkmanı istiyorum demeye getirdi o hala on katı vermezsenin hisselerei vermem diyor evet aslında hisseler yılmazın umrunda bile değil ne aşkmış bu adamdaki hala uğraşıyorr yaaa!! Bravo valla günümüzde böyle erkekler yokk hepsi gururum da gururrrumm diye dolaşıyor ortada bakın iştee aşkta gurur murur yokkkkkkkk!!:(:(

pinkzone
23-09-06, 13:31
Yorum yapma sırası bende..

Akşamı iple beklediğim sahneler tam bir fiyaskoydu... :img-banne Filiz artık hamur oldu... Artık kek mi olur yoksa börekmi bilemem... Ne bu ya... Ya adamdan uzak dur ümit verme... Yada duygularına teslim ol babanı sayma... Mağdem babana bu kadar düşkünsün.. son sözünü yerine getireceksin Yılmazdan olabildiğince uzak dur.. Yok illa bir zorluk olcak işte.. Ahh senaristler ahh.. Kahroldum dün izlerken.. Yılmazı nasıl itti ama... İki dakka önce sıkı sıkı sarılan kız.. Yılmaza sadece denemek için yapıyorum demezmi... Yılmazda deneme tahtası oldu zaten herkes bir kere denemeden geçmiyor... Filiz bu lafları söylemeyecekti.. Kötü oldu...

Feride.. Küçük Elif adınıda koydu.. Feride - Elif sahneleri bence bu bölümün en güzel sahneleriydi.. Feridenin bir lafı vardı.. Küçük elif çok sevecen siz ona bir adım atsanız o size koşarak geliyor... Bu doğru.. Daha kızı bir gün tanımış olmasına rağmen iyi tespit.. Ömer bey duyunca acab ben ne zaman böyle olcam... Hayda.. sen yaklaşki kızda sana koşsun.. Valla kimse kusura bakmasın hiç sebepsiz yere uzak duruyor kızdan... Ömer = Soğuk Nevale...

Masalteam yazısında belirttiği gibi.. Feride Yılmaza, Ömer Ferideye yazılcak... Olacak bu... Bu arada bölümün en gıcığı Handan Hanım.. Ya insan kendi kızını bir başkasına yamamaya kalkarmı ya... Valla onlu bölümler sinir katsayım fırlıyor...

Son sözüm... Hisseler öyle değerli.. yemek içmek kadar önemli olmuş Tekiner Kardeşler için... Buna Dini İmanı Hisse Senedi olmuş derler.. (Parada değiştridim :) ) Yılmazın yerinde olsam bu kadar olaydan sonra bende 3 katı fiyat isterdim.. Adam hem aşk acısı aldı bide üstüne üstlük dayak yedi.. Daha ne olsun...

Bu bölüm bence fiyaskoydu.. Aşk dolu , Sevgi dolu sahneler görmek istiyorum.. Sevgili Senaristler bize bul karayı al parayı oyunu oynatmayın lütfen...

sinem*
23-09-06, 13:34
siz nasıl buldunuz okumaya fırsatım yok ama ben genel olarak beğendim :img-angel

valla filiz’in yerinde olmak istemezdim..bir yanda ailene karşı gelip onun aşkına inandığın,seni önceden kandıran ama aşık olmaktan vazgeçmediğin adam diğer yanda ölmeden önce söz verdiğin ve sözünü yerine getirmezsen duyacağın vicdan azap ve suçluluk duygusu..ha bir de diğer yanda yangına körükle giden her fırsatta sözünü hatırlatıp manevi baskı uygulayan abin tabi bir de annen var akıllara zarar bir annen,anneliği çocuklarına “kendince” uygun eş adayı bulmak olarak gören,her fırsatta yılmazdan uzak durmasını söyleyen bir anne…
ömer kızına yaklaşmıyor mu aaa yazık psikolojisi bozuk mazur görelim oluyor filiz yılmazın yanında bırak konuşmayı nefes alsa bile filiz nasıl sevgi bu,bunca olaydan sonra daha o adamla nasıl konuşursun,unutma söz verdin…… vb .baskılar kızın yaptıklarına kızmaya gönlüm elvermiyor..tam yılmazın yanında yılmaza teslim olacakken aklına direk tüm her şey geliyor sonrada yılmaza ters davranıyor

ömer hayata olan tüm kızgınlığını resmen yılmazdan çıkarıyor sanane kardeşim kaç yaşında insanlar, sen git kızına sahip çık…
ömerin elife karşı tutumu hala değişmedi …bir an önce kızına oğru düzgün davransın ..feride hanımın bir günlük tecrübesine göre söylediği bir söz var siz küçücük bir tebessüm ettiğinizde elif kahkahalarla yaklaşan birisi demişti çokta doğru bir söz …elif çok sıcak ömerin bir hareketiyle çok yakınlaşabilir
bu bölümde en çok güldüğüm sahne elifin ferideye isim vermesiydi..adın tweety olsun:img-grin2 ben onu çok severimde ..olmaz mı o zaman Ferit olsun ..çok güzeldi
feride ve yılmazın bu bölümdeki sahneleri çok samimiydi,sürekli birliktelerdi hele bir arabadan inme sahneleri var elif ve Ahmet ikisine sarılıyor sanki anne-babası ..

bu arada Hayri abi meyhaneyi kapatıp çaycı açtı herhalde…artık sürekli çay içiyorlar :img-grin2

haftaya sanırım filiz ferideyi :fighting2 görecek hemde yılmazın yanında zaten bu bölümde sesini duydu rahatsız oldu haftaya kendisini görürse bakalım neler olacak..genel itibariyle güzel bir bölümdü..ben yılmazın filize yaptıklarından sonra böyle birazda kendinin acı çekmesi taraftarıydım çekiyorda ..bence çok kolay affedilmişti filiz tarafından,şimdi katmerli olarak yaptıklarının bedelini ödüyor:img-banne

pinkzone
23-09-06, 13:37
Bide Cem Beye gelelim..

Sevgili Senaristler öyle bir karakter yaratmışlar ki.. Sanırsınız Süpermen... :) Herşeyi yapıyor.. Dağa çıkıyor,motosiklet kullanıyor, şirket yönetiyor,spor yapıyor, acaip cool davranıyor felan filan.. Ne demişler bir şeyin ipliği sonra çıkar ortaya.. Herşeyde olduğu gibi Cemin yanlışları olcak... Bakalım zaman göstercek.. Filiz yüzünden psikopat olmazssa neyim... Psikolojisini bozar Filiz bu son Filiz Modeli.. :)

sinem83
23-09-06, 13:44
ben de fragmanı görükten sonra dün akşamki bölümü heyecanla bekledim, ama heyecanlandığıma değmedi... öncelikle filize yazık yaa ne hale geldi kızcağız bir yandan deli gibi aşık olduğu adam, bir yandan babasına verdiği söz (vermez olaydı), bir yandan annesi ve ömerin yılmaz karşıtı yoğun baskıları... offf offf çok zor olacak çoookk... otel odasında öpüştükleri zaman içinin yağları eridi aslında bu bakışlarından da belli ama kalbi başka söylüyor kendi başka söylüyor... çok kötü bir çelişki bu... ama yılmaz da iyi yaptı bu arada hisselerin fiyatı tam 10 katı dedi...

bu arada filiz yılmazı aradığında arkadan ferideyle elifin kardeşinin gülme seslerini duyunca nasıl da kıskandı bozuldu ama... şimdi dünkü son sahneden sonra herhalde yılmaz ferideyle daha çok ilgilenmeye başlayacak, bunu gören filiz içten içe eriyecek, tabii handan hanım boş durmayıp filizle cemin arasını yapmak için uğraşmaya devam edecek (bu arada cem filize aşık olursa hiç şaşırmam), bir de ömer de ferideye ilgiyle baktı gibi geldi, ama yılmazla ömer bu sefer de feride yüzünden mi kapışacak... offff offff çok karıştı valla hangisini düşüneceğimi şaşırdım yaaa:)

yalnız söylemek istediğim küçük elif gün geçtikçe daha da tatlı oluyor canım benim yaaa:):) süper oynuyor valla bakışları mimikleri gülüşleri falan harika...:)

pinkzone
23-09-06, 14:02
bu arada Hayri abi meyhaneyi kapatıp çaycı açtı herhalde…artık sürekli çay içiyorlar

Bu Çay İçme Muhabbeti... Ramazandan kaynaklanıyor.. Meyhane özelliğini böylece Çay Ocağı muhabbetine döndürdüler..

Hayret o kadar hata yapan senaristlermiz bu ayrıntıyı gözden kaçırmamışlar Tebrikler.. :fighting2 :fighting2

Rabish
23-09-06, 14:12
Dalya : ;)

sana hak veriyorum sevgili rabish
yılmazın eline düştüler ikiside...çok iyi oldu yılmazın on katını istemesi...madem çok istiyorsunuz yılmazdan kurtulmak bulun bakayım parayı...
yılmaz 10 kat fiyat istediğinde tepkileri nasıldı ama:)oh içimin yağları eridi:happy0064

Hemde nasil dustuler , ben Yilmaz olsam sirf kiciklik olsun diye 10 , 15 hatta 20 katini isterdim , parayi bulsalar bile , fiyati degisti derdim :icon_shad
O olaylardan sonra biraz da Tekiner'lerin siniri bozulsun degil mi ? Olan yine Filiz'e olur .. :( Filiiiizzz , ne diyim ben sana simdi , rahat rahat yorum bile yapamiyorum :(

forever_bim
23-09-06, 14:16
Arkadaşlar bu dizide ne olacağını kestirmek çok zor çünkü dizinin baş senaristi Nilgün Öneş diziyi yazmayı bıraktı. Hatırla Sevgili adlı diziyi yazmaya başladı. Yani ne beklerseniz bekleyin artık senaryodan derim ben... Bu bölümü güzel bulanlara da şaşırdım doğrusu. Beğenilecek pek bir yanı yoktu bana göre.

Dizinin yeni oyuncularından Ferideye hayat veren İrem Altuğ Cenk Ertana nispeten daha başarılı.

Filizle Ömere inanamıyorum. Bu karakterler eski senaristler tarafından böyle yazılmamıştı. 360 derece dönüş yaptılar. Hele Filiz bu bölümde tam anlamıyla dumur yarattı. Ömer dersen sanırım saçmaladığının farkında bile değildi.

Bölümün en güzel sahneleri Elifle Feridenin sahneleriydi. Şimdilik Feride gayet düzgün yazılmış. (Aman senaristlerimiz duymasın).

Bu dizideki doktor karakteri Gümüşte de Yargıç olarak karşımızda. Hayli ilginç bir detay.

Diziye alternatif bir isim düşündüm. Olsa olsa bu dizinin adı Izdıraplar Altında olur.

Ömerin bölümde ettiği tek mantıklı laf Handan Hanıma söylemiş olduğu "Anne 50 yaşına gelsek de hayatımızı sen yönlendireceksin" lafı oldu.

Senaristlere bravo valla. İlk sezon herkes Elifin Ömere Yılmazın Filize ettiklerini konuşup onlara üzülürken bu karakterlerin hamura dönmesinden mütevellit herkes onlara kızıyor. Pinkzoneun dediği gibi bunlardan kek mi olur börek mi ilerleyen zaman gösterecek.

Ömerin parktan ayrılması çekip gitmesi tam bir facia. Filizin Yılmaza karşı "seni istemiyorum ama yan cebime koyarlarsa olur" tribi ise facia ötesiydi.

Oyunculuk olarak bakarsam Nur Sürer yıldızlaştı yine her zamanki gibi. Sinan Tuzcu Ömeri o kadar iyi harmanlıyor ki herkes haftalarca bu karakteri konuşabiliyor. Bülent İnal gayet başarılı. Kavga sahnesinde her ikisi de gayet başarılıydı. İrem Altuğ da Feride olarak başarılı bir profil çizdi.

Feride Yılmaza birşeyler hissedebilir ama Yılmaz hissetmez bence. Ömerin Ferideye bakışı güzeldi. Gelecek bölümler karışacak gibi.

Bu arada izleyiciyi fıtık eden dizinin reytingi gayet iyi. Ama dizide tempo düştü. Umarım Aliyeye benzemez.

sinem83
23-09-06, 14:23
Arkadaşlar bu dizide ne olacağını kestirmek çok zor çünkü dizinin baş senaristi Nilgün Öneş diziyi yazmayı bıraktı. Hatırla Sevgili adlı diziyi yazmaya başladı. Yani ne beklerseniz bekleyin artık senaryodan derim ben... Bu bölümü güzel bulanlara da şaşırdım doğrusu. Beğenilecek pek bir yanı yoktu bana göre.

Dizinin yeni oyuncularından Ferideye hayat veren İrem Altuğ Cenk Ertana nispeten daha başarılı.

Filizle Ömere inanamıyorum. Bu karakterler eski senaristler tarafından böyle yazılmamıştı. 360 derece dönüş yaptılar. Hele Filiz bu bölümde tam anlamıyla dumur yarattı. Ömer dersen sanırım saçmaladığının farkında bile değildi.

Bölümün en güzel sahneleri Elifle Feridenin sahneleriydi. Şimdilik Feride gayet düzgün yazılmış. (Aman senaristlerimiz duymasın).

Bu dizideki doktor karakteri Gümüşte de Yargıç olarak karşımızda. Hayli ilginç bir detay.

Diziye alternatif bir isim düşündüm. Olsa olsa bu dizinin adı Izdıraplar Altında olur.

Ömerin bölümde ettiği tek mantıklı laf Handan Hanıma söylemiş olduğu "Anne 50 yaşına gelsek de hayatımızı sen yönlendireceksin" lafı oldu.

Senaristlere bravo valla. İlk sezon herkes Elifin Ömere Yılmazın Filize ettiklerini konuşup onlara üzülürken bu karakterlerin hamura dönmesinden mütevellit herkes onlara kızıyor. Pinkzoneun dediği gibi bunlardan kek mi olur börek mi ilerleyen zaman gösterecek.

Ömerin parktan ayrılması çekip gitmesi tam bir facia. Filizin Yılmaza karşı "seni istemiyorum ama yan cebime koyarlarsa olur" tribi ise facia ötesiydi.

Oyunculuk olarak bakarsam Nur Sürer yıldızlaştı yine her zamanki gibi. Sinan Tuzcu Ömeri o kadar iyi harmanlıyor ki herkes haftalarca bu karakteri konuşabiliyor. Bülent İnal gayet başarılı. Kavga sahnesinde her ikisi de gayet başarılıydı. İrem Altuğ da Feride olarak başarılı bir profil çizdi.

Feride Yılmaza birşeyler hissedebilir ama Yılmaz hissetmez bence. Ömerin Ferideye bakışı güzeldi. Gelecek bölümler karışacak gibi.

Bu arada izleyiciyi fıtık eden dizinin reytingi gayet iyi. Ama dizide tempo düştü. Umarım Aliyeye benzemez.
yazdıklarına kesinlikle katılıyorum valla özellikle de bölümün en güzel sahnesi küçük elifle ferideyle olan sahnesiydi demene... bir de evet neydi o öyle hakikaten ömerin parktaki anlamsız çekip gitmesi... tamam zor bir durum aşık olduğu kadını hatırlıyor ama bu kadar da olmaz ki...

Rabish
23-09-06, 14:27

Bende ona sasirdim , ne ara 1. oldu anlamadim .. Ben hep soyluyorum , mazosistiz biz .. Kendimize zarar vermeye bayiliyoruz !
Aliyeye benzeme konusuna gelince , Hisseler Altinda ay pardon Izdiriplar Altinda yine olmadi , neydi bu dizinin adi ? aaaa Ihlamurlar Altinda , ha iste Ihlamurlar Altinda Aliye ile ayni yola kosar adimlarla kavusmaya calisiyor sanki ..
Hakkimizda hayirlisi ..

medsul
23-09-06, 14:56
heybe reytinglere bakın
sadece cuma günü değil bu haftanın en çok izlenen yapımı oldu:happy0064 :happy0064 :happy0064
üstelik bayagi açık ara bir farkla
ben bütün haftanın reyting lerine bakıyorumda;) ;)

Jaime-Angelica
23-09-06, 15:00
Bende ona sasirdim , ne ara 1. oldu anlamadim .. Ben hep soyluyorum , mazosistiz biz .. Kendimize zarar vermeye bayiliyoruz !
Aliyeye benzeme konusuna gelince , Hisseler Altinda ay pardon Izdiriplar Altinda yine olmadi , neydi bu dizinin adi ? aaaa Ihlamurlar Altinda , ha iste Ihlamurlar Altinda Aliye ile ayni yola kosar adimlarla kavusmaya calisiyor sanki ..
Hakkimizda hayirlisi ..

haha:)Hisseler Altında..tam uyuyor bu ad ıhlamurlar altında'ya aslında bence hisseler altında olsaymış daha mantıklı olurmuş :) bu arada dünkü bölüm güzeldi hele filizle yılmazın sahnesi (öpme ve sarılma sahnesi)dedim orda heralde buzları eritecekler ama bi baktım filiz yine aynı filiz oldu..yazık walla yılmaza...bu arada ömerin kızının saat 00:00 da araması çok komikti :) ee napsın oda....aslında özge borak'ın çıkması çok kötü oldu yaaa o olsaydı dizi çok daha güzel olurdu..Ömer_Elif_elif ne güzel olurdu yaa..

nilay.cebi
23-09-06, 15:07
Artık eski heyecan ve merakla izlemiyorum diziyi faka hala izlerken tırnaklarım gidiyo :) her dizide olduğu gibi bu dizide saçmalamaya başladı bence bu arada o son konuşmaları rica etsem yazabilir misiniz? Evdeki gürültüden anlayamadım Filiz,Yılmaz ve Ömerin otel odasındaki konuşmaları

Gülcan
23-09-06, 15:16
Merhaba sevgili Hisseler ve Izdiraplar Altinda izleyicileri :)
Raiting olayina ne diyecegimi bilmiyorum, tabiki birinci olmamiza sevindim, ama böyle bir bölümden sonra.. hmm bilemicem.
Filize gelince, taniyamiyorum ben Filiz'i, ah be güzelim Babana saygini anliyorumda, askina olan saygin nerde kaldi? Hisseler Altinda mi kayboldu?
Dün aksamki fiyasko bölümün tek kahramani Yilmaz'di benim icin. Adam Filizi istiyor, Hisseleri degil. Ama dünki Tekiner dayanismasindan sonra Yilmaz'da gösterecektir neler yapabilecegine dair. Yürü be Yilmaz kim tutar seni, arkandayiz bizler.

forever_bim
23-09-06, 15:38
Bence gelecek haftalarda Cem Filiz ve Ömere hisseler için maddi kaynağı sağlayacak. Feride de Elife dadı olarak gelecek. Jenerikte Merali de gördük bir yerinden öyküye sızacaktır...

Gülcan
23-09-06, 15:45
Bu arada Canan'inda tamamen iyilestigine sevindim, toparlandi gibi. Ama merak ediyorum Canan Filiz'den yanami yoksa Yilmaz'dan yanami olacak?
forever_bim haklisin Feride Elifin dadisi olabilir, Cem'de pardon Mehmet'de maddi yönden yardim edecektir Tekiner ailesine, ama manevi yönden birsey istermi bilemicem..

elif219
23-09-06, 15:46
evt ya bende meralin nerdn geliceğini merak ediorm kemal bey öldüğündn beri gözükmüodu ortalıkta ömerde elifi yanına alıck gibi müjgn istemesede handan hnm da çk baskı yapıo ztn ama belki elif feridenin de onlarla gelmesini ister kızn ihtiyacı var ztn işe umrm feride ömerle elfin arasının daha ii omasını da sağlr....

Gülcan
23-09-06, 15:52
Cogu arkadaslar ikinci Elif vakasini yasiyoruz demisler, yani Yilmaz sevdigi kizi Ömere kaptiriyor.
Ama bence Feride Yilmaz'i sevecek veya seviyor, ve her ne olursa olsun Yilmazin yaninda kalmak istiyor. Ömerle belki Elif icin görüsebilir, ama yinede Yilmazi terketmez diye düsünüyorum. Yilmaz'da garibim, terkedilmeye mahkum edilmis senaristler tarafindan.

Oo_esmer_kiz_Oo
23-09-06, 15:53
ewet ya bende dunki bolumde filizin hallerini hic begenmedim ya
babasina saygi duymasi ck gzl ama oyle davranmamali diye dusunuyorum...

yilmaza anlatsa olanlari belki simdi degil ama daha sonra aralari ck ck gzl olur
yilmaz ck anlayisli biri cunku filizin durumunu anliyacagini saniyorum.

handan hanim da hemen filize birini bulmaya calisiyorya iste o zmn sinir oldum
ya, ceme gelince filize arkadasca yakinlasacak ama oyle olmiyacak, handan hanimin la beraber oyun fln oynarlar gibime geliyor.

bakalim feride nasil birisi olarak cikacak karsimiza, elif in evine dadi olarak gidecekte ama bakalim iste dizide nasil bir rol oyniyacak

Gülcan
23-09-06, 15:57
handan hanim da hemen filize birini bulmaya calisiyorya iste o zmn sinir oldum
ya, ceme gelince filize arkadasca yakinlasacak ama oyle olmiyacak, handan hanimin la beraber oyun fln oynarlar gibime geliyor.

Yani sence burdada Ikinci Murat vakasini yasayacagiz.. Yine baslara dönmek istemiyorum, zaten cogu diziler hikaye kalmadi diye basa dönüp yeniden basliyorlar ayni konulari islemeye. IA böyle olmasin, olmamasi lazim.
Ama Cem konusunda hakli olabilirsin belkide, banada pek sempatik gelmedi acikcasi...

forever_bim
23-09-06, 16:05
Feridenin dadı olacagı daha agustos ayında Milliyet Tv ekinde belirtilmişti zaten Elifle de arasını dünden yaptı senaristler. Benim merak ettiğim Handan Hanımın bu olaya verecegi tepki..

slayjic
23-09-06, 16:14
Belki kafayı ferideye takarda filizin hayatına karışmaktan uzaklaşır...Filizin hareketlerine gelince hala sözünü tutmaya çalışıyo ama daha yılmazın iki kelimesinde kendini kaptırdı sonra topladı ama böyle hissederken işi çok zor olucak bence...

cemotara
23-09-06, 16:14
Bende merak ediyorum olaylar nasıl gelişecek feride dadı olarak ömerlere yerleşicek ve ilerleyen zamanlarda birbirlerine aşık olacaklar ferideyle yılmaz arasında bence sadece iki iyi dost olacaklar cem ise filize aşık olacak ve yılmazla düşman olacak birde meral hanım hapisten çıkınca işler iyice karışacak

forever_bim
23-09-06, 16:19
Bende merak ediyorum olaylar nasıl gelişecek feride dadı olarak ömerlere yerleşicek ve ilerleyen zamanlarda birbirlerine aşık olacaklar ferideyle yılmaz arasında bence sadece iki iyi dost olacaklar cem ise filize aşık olacak ve yılmazla düşman olacak birde meral hanım hapisten çıkınca işler iyice karışacak

Ben de senin gibi düşünüyorum cemotara...Bu arada dizinin yeni adını nasıl buldun? Izdıraplar Altında...Ben sectim..

slayjic
23-09-06, 16:33
Evet bu hafta pek beklediğimiz gibi olmadı ama olayların içine cem feride ve meral girince çok güzel bölümler izlicez gibi geliyor..

£speranza
23-09-06, 16:35
Bide Cem Beye gelelim..

Sevgili Senaristler öyle bir karakter yaratmışlar ki.. Sanırsınız Süpermen... :) Herşeyi yapıyor.. Dağa çıkıyor,motosiklet kullanıyor, şirket yönetiyor,spor yapıyor, acaip cool davranıyor felan filan.. Ne demişler bir şeyin ipliği sonra çıkar ortaya.. Herşeyde olduğu gibi Cemin yanlışları olcak... Bakalım zaman göstercek.. Filiz yüzünden psikopat olmazssa neyim... Psikolojisini bozar Filiz bu son Filiz Modeli.. :)
senin yazdıklarını okuyunca birden Yılmaz için yazdıklarım aklıma geldi benim Yılmaz'a taktığım lakap Yılmaz Kent'i.Valla Yılmaz'ın kahramanlıklarını düşününce bu ismin kendisine pek bi yakıştığını anlıyorum ama bu ifade o zaman forumda pek hoş karşılanmamıştı bende bir daha kullanmadım.Yani işin özeti Yılmaz Beyimizin yanında Cem'in kahramanlıklarını adı anılmaz.Biliyorsunuz sevgili Yılmazcığımız(!!!!) sıradan bir mahalle çocuğuyken borsayı altüst ederek Tekinel hisselerine sahip olmuş, Ömer'i kumar batağından kurtarmış, önce hisselerini alabilmek için iflasın eşiğine getirdiği şirketi kurtarmak için epey mücadele etmişti, bunlar akla ilk gelen kahramanlıkları bu ve buna benzer sayısız kahramanlığıyla gündemimizi epey meşgul etmişti zamanında, hey gidi gençlik:)

sonsuzluk
23-09-06, 16:41
güzel bi bölümdü
hatta geçen haftaya göre çok güzel bi bölümdü
sonunda filiz konuşabildi de biz rahatladık
ama ömere halen daha sinir oluyorum
ya sen git kızına sahip çık
ondan sonra gel kardeşine destek ol tabi ömer destek değil hep köstek oluyo ya o ayrı bi şey

ömer ve feridenin bakışmaları güzeldi
en azından yılmaza aşık olmuycak bu kesinleşti
sadece cem büyük bi sorun olucak
aslında o da kötü biri değil
filize yemek sırasında yılmaz konusunda destek çıkması çok güzel bi davranıştı

yılmaz ve ömer kavga sahnesinde yalnız müthiştiler
bu kadar gerçekçi rol yapılır
o an gerçekten mi kavga ediyolar diye düşünmeden kendimi alamadım

ya filiz artık söylese babasına söz verdiğini o zaman dizi başka tarfa geçer
yılmaz en doğrusunu söledi
şimdi bakalım hisseleri nası alıcakla çok merak ediyorum
tabi ömer bu konuyu da kendi anlamak istediği gibi anlıycak o ayrı ama
yılmaz bunu filizden kopmamak için yaptı ama ömer sadece başkanlık peşinde olduğunu anlıycak

kısacası güzel bi bölümdü
umarım haftaya filizle yılmazın güzel sahneleri yine olur tabi kötü bitmese daha ii olur ama

Rabish
23-09-06, 16:42
senin yazdıklarını okuyunca birden Yılmaz için yazdıklarım aklıma geldi benim Yılmaz'a taktığım lakap Yılmaz Kent'i.Valla Yılmaz'ın kahramanlıklarını düşününce bu ismin kendisine pek bi yakıştığını anlıyorum ama bu ifade o zaman forumda pek hoş karşılanmamıştı bende bir daha kullanmadım.Yani işin özeti Yılmaz Beyimizin yanında Cem'in kahramanlıklarını adı anılmaz.Biliyorsunuz sevgili Yılmazcığımız(!!!!) sıradan bir mahalle çocuğuyken borsayı altüst ederek Tekinel hisselerine sahip olmuş, Ömer'i kumar batağından kurtarmış, önce hisselerini alabilmek için iflasın eşiğine getirdiği şirketi kurtarmak için epey mücadele etmişti, bunlar akla ilk gelen kahramanlıkları bu ve buna benzer sayısız kahramanlığıyla gündemimizi epey meşgul etmişti zamanında, hey gidi gençlik:)

Taktir edersin ki butun bu "kahramanliklar" 1 haftada olmadi ;)
Neredeyse bir senedir bunlarla ugrasiyor Yilmaz , Mehmet ise daha dun bir bugun iki kahramanliklarinin sayisi nerdeyse Yilmaz'inkileri yakaladi ..
Tamam Yilmaz'in basina gelenler her gencin basina gelmez ama bu hikayenin ilerleyebilmesi icin Yilmaz'a guc lazimdi ve ne yazik bu zamanda guç = para ..

£speranza
23-09-06, 16:55
Taktir edersin ki butun bu "kahramanliklar" 1 haftada olmadi ;)
Neredeyse bir senedir bunlarla ugrasiyor Yilmaz , Mehmet ise daha dun bir bugun iki kahramanliklarinin sayisi nerdeyse Yilmaz'inkileri yakaladi ..
Tamam Yilmaz'in basina gelenler her gencin basina gelmez ama bu hikayenin ilerleyebilmesi icin Yilmaz'a guc lazimdi ve ne yazik bu zamanda guç = para ..
Bu saydıklarımı yapmak da Yılmaz'ın aman aman bir vaktini almamıştı ya neyse.gerçi geçen bölümü izlemedim bu bölümü de doğru düzgün izleyebildiğimi söyleyemem yani Cem'in kahramanlıklarıyla ilgili pek fikir sahibi değilim ama zannetmem ki bu konuda Yılmaz'a nal toplatsın.Tüm kadınların aklını başından alacak kadar cazibe sahibi, hiç çalışmadan her türlü işin altından kalkabilecek kadar yetenekli, bir hamleyle borsayı alt edecek kadar zeki, sevgisi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacak kadar iyi bir aşık= Yılmaz.

Rabish
23-09-06, 17:00
...Tüm kadınların aklını başından alacak kadar cazibe sahibi, hiç çalışmadan her türlü işin altından kalkabilecek kadar yetenekli, bir hamleyle borsayı alt edecek kadar zeki, sevgisi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacak kadar iyi bir aşık= Yılmaz.

Tum kadinlarin ?? Kac tane kadinin aklini basindan aldi? Elif , Filiz ve bir aralar bir manken kiz vardi bir de o.
Hic calismadan bunu bilemeyiz cunku Yilmaz'i calisirken gostermiyorlar , ayrica (eskiden Kemal Bey) , Ekrem ve de Salih var .. 3 kisi ..
Borsa konusunda haklisin bende orasini saçma bulmustum ama demistim ya , guc lazimdi , o borsa olayi da vesile oldu ..
Tabii ki Yilmaz oyle bir asik cunku o zengin bir ortamda simartilarak veya gaddarca buyumedi , o simsicacik bir mahallede halkin tam icinde buyudu , tabii ki boyle bir asik Yilmaz .. O askin herseyden once geldigini biliyor , bunu bize dunde kanitladi zaten ..

61MERVE61
23-09-06, 17:01
güzel bi bölümdü
hatta geçen haftaya göre çok güzel bi bölümdü
sonunda filiz konuşabildi de biz rahatladık
ama ömere halen daha sinir oluyorum
ya sen git kızına sahip çık
ondan sonra gel kardeşine destek ol tabi ömer destek değil hep köstek oluyo ya o ayrı bi şey

ömer ve feridenin bakışmaları güzeldi
en azından yılmaza aşık olmuycak bu kesinleşti
sadece cem büyük bi sorun olucak
aslında o da kötü biri değil
filize yemek sırasında yılmaz konusunda destek çıkması çok güzel bi davranıştı

yılmaz ve ömer kavga sahnesinde yalnız müthiştiler
bu kadar gerçekçi rol yapılır
o an gerçekten mi kavga ediyolar diye düşünmeden kendimi alamadım

ya filiz artık söylese babasına söz verdiğini o zaman dizi başka tarfa geçer
yılmaz en doğrusunu söledi
şimdi bakalım hisseleri nası alıcakla çok merak ediyorum
tabi ömer bu konuyu da kendi anlamak istediği gibi anlıycak o ayrı ama
yılmaz bunu filizden kopmamak için yaptı ama ömer sadece başkanlık peşinde olduğunu anlıycak

kısacası güzel bi bölümdü
umarım haftaya filizle yılmazın güzel sahneleri yine olur tabi kötü bitmese daha ii olur ama

vala arkadasim ben dun sinir oldum varyaa fenalik basti omerede acaip kizdi hep o dolduruo filizi!!isi gucu yok adamin filizi takip edio!!ya fragmanda umitlenmistik son sahne icin ama filiz naptii oyle ya adam perisan oldu yikildi vala,of acikcasi bu bolumu hic sevmedim filiz yilmaz sahneleri az olunca!!ooff

sonsuzluk
23-09-06, 17:06
aynen merve61 ben de sinir olduma ma bi iki dk. öle sarıldılar ya eski günleri hatırladım o bile bana yetti tabi yılmaz yine üzüldü amaaa ne yapalım ne demişti falcı zamanı var biz de sabredicez artık o zamanın gelmesini bekliycez yani filizin aklının başına gelmesinii

pinkzone
23-09-06, 17:13

Valla tarih tekerrür edermiş.. Zamanında ne kadar Yılmaz Süpermen olduysada bu görevini artık Ceme devretmiş bulunmakta.. Daha Tam bir karşılaştırma söz konusu olmaz ama... Ben iddaya varım.. En az Yılmaz kadar Ceminde vukatı olcak bundan eminim.. Filizle olmak insanın psikolojisini bozar...:) Kızı şu son bölümlerde öyle tutarsız hale getirdiler ki bir dediği bir dediğini tutmaz oldu. Yanar Döner Filiz... Oldu çıktı başımıza... Bu kabak birinin başında patlayacak ama kimin.. Ya Yılmaz ( Ki ona daha kabağın suyunu boşaltı) Yada Cem....

£speranza
23-09-06, 17:14
Tum kadinlarin ?? Kac tane kadinin aklini basindan aldi? Elif , Filiz ve bir aralar bir manken kiz vardi bir de o.
Hic calismadan bunu bilemeyiz cunku Yilmaz'i calisirken gostermiyorlar , ayrica (eskiden Kemal Bey) , Ekrem ve de Salih var .. 3 kisi ..
Borsa konusunda haklisin bende orasini saçma bulmustum ama demistim ya , guc lazimdi , o borsa olayi da vesile oldu ..
Tabii ki Yilmaz oyle bir asik cunku o zengin bir ortamda simartilarak veya gaddarca buyumedi , o simsicacik bir mahallede halkin tam icinde buyudu , tabii ki boyle bir asik Yilmaz .. O askin herseyden once geldigini biliyor , bunu bize dunde kanitladi zaten ..
Hadi hepsini kabul ettim ama aşkın yaşanma ya da algılanma biçimini sınıflandırmanı kabul edemem.Ne yani halkın içinde doğup büyüyünce aşk daha sahici, daha büyük, daha anlamlı oluyor da aşık olan holding patronunun oğluysa aşk sahte, basit, bayağı bir hal mi alıyor?Bu çok yanlış bir görüş bence Ömer'in aşkını izleyen biri olarak bunun doğruluğunu kabul edemem.Diyelim ki senin söylediğin doğru mahallede yeriştiysen gerçekten aşıksındır yok eğer burjuva çocuğuysan aşktan bahsetmek haddin değil eee bu mantıktan yola çıkarsak Elif'in aşkı gerçek, Filiz'in ki sahte.Filiz de Ömer'le aynı şartlarda yetişti ben mi yanılıyorum.

Ve dipnot Yılmaz'ın üç beş ayda unuttuğu Elif'i hala ve ısrarla seviyor Ömer...

karcicegim
23-09-06, 17:16
Tüm kadınların aklını başından alacak kadar cazibe sahibi, hiç çalışmadan her türlü işin altından kalkabilecek kadar yetenekli, bir hamleyle borsayı alt edecek kadar zeki, sevgisi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacak kadar iyi bir aşık= Yılmaz.

Esperanza çok güzel bir tanımlama yapmışsın Yılmaz için. Teşekkürler.:happy0064

Kurdoglu
23-09-06, 17:18
42. Bolum ilk sahnesiyle birlikte aslinda Filiz-Yilmaz konusundaki sacma otesi didismelerin devam edeceginin habercisiydi. Tahmin ettigimiz uzere Mehmet’i kiskisliyorlar. Yilmaz o sahnede inanilmaz derecede “sabir” gosteriyor ! “Sen kimsin kardesim gelip bizi rahatsiz ediyorsun? Hangi cesaretle meselemize tursu olma hakkini kendine goruyorsun ?” Evet bu tepkileri beklemistim Yilmazdan. Efendiliginden zerre kadar taviz vermedi, kendisini tebrik ediyorum ! Mehmet giderken bi bakisi vardi zaten, resmen yikti gecirdi ortaligi. Ayni bakislari Filizcigimizin sacma (bu kelime bile cok aciz kaliyor) aciklamalarindan sonrada gorduk.

Filizcigimiz o kadar kendisine guveniyorki, kalbiyle inanmadigi cumleleri bir cirpida soyleyiveriyor;
“Sende olan birsey icin geldim.
Sirket hisselerimiz icin geldim !”

Bu cumlelerin Yilmaza yapilabilecek en buyuk HAKARET cumleleri oldugunu bu gune kadar eger Filizcigimiz anlayamadiysa, Yilmazi hic ama hic sevmemis demektir. Bu nasil bir ASK boyle !!! Anlasilan Filizcigimiz 4 sene boyunca bu ASK’i sakiz gibi oyle bir cignemis ki ne tadini birakmis ne de tuzunu. Sonrada cok uzulmus havasina girip arabada ziril ziril agliyor, hic kusura bakma Filizcigim artik gozumden dustun sen ! Senin ASK anlayisinin bu hale gelebilecegini hic dusunememistim. Sana cok guvenmistim, yanlis yaptin, hata yaptin ve cok buyuk HAKARETLER ettin ! Sana sadece aciyorum, zavalliligina, acizligine, basitligine ve burunmus oldugun bu yapaylik kokan kimligine sadece aciyorum artik !

Bu arada dikkatimi ceken birsey vardi. Yilmaz maziyi dusunurken, Filizcigimizle sabaha kadar gezdikleri ve o guzel sahil manzarali yerdeki maceralari geldi aklina. O sahneleri tekrar izlemek cok keyifliydi, ama daha da keyifli olan o sahneleri Filizcigimizin kendi sesiyle izlemis olmamizdi. Cok ama cok fazla keyif aldim diyebilirim. Filizcigimizin sesine olan bu hayranlik olmasa zaten yuzune bile bakmazdim, kustum ona ben !

Ozellikle bu bolum hakikaten cok guzel sosyal-toplumsal-etik mesajlar verildi. Hayri abinin yerindeki CAY muhabbetinin RAMAZAN dan kaynaklandigini soyluyor sevgili Pinkzone. Bu gercekten cok ince dusunulmus bir detay. Tebrik etmemiz gerekiyor, bizde TEBRIK EDIYORUZ. Bunun haricinde Ali ile Semanin olayina Yilmaz’in ve Salih’in yaklasim sekli cok seyler dusundurtuyor. Arkadaslik, dostluk, komsuluk iste boyle olmali dedirtiyor insana. Ozellikle GAZI MAHALLESI gibi mahallelerde bu tur yaklasimlarin ve sicakliklarin cok daha belirgin oldugunu zaten sosyal bilimciler bile itiraf ediyor. HANDAN hanima DUYURULUR !!! Gerci onun INSANLIK anlayisi farkli, ama olsun duysun yinede !

Yilmaz’in Ferideyi kendi evine getirebilecek kadar cana yakin ve INSAN SEVDALISI bir INSAN olmasi diger goze batmasi gereken bir baska detaydi. Sonra MUJGAN annemizin Ferideye yaklasim sekli, ozellikle Ferideyi ilk defa Yilmazin arabasinda goren bazi hanim ablalarin kulaklarini cekisi cok ORNEK bir davranisti. Oylesi yerlerde maalesef DEDIKODU da hic eksik olmuyor, bunu da atlamamak gerekiyor tabi. Ayni sekilde Feride hakkinda gercegi ogrendikten sonra ona kol kanata germelerini de atlamamak gerekiyor. Kisacasi cok SICAK ve HOS ve KEYIFLI ve ONEMLI mesajlardi bunlar.

Kurdoglu
23-09-06, 17:19
Ali ile Sema meselesi bu bolumde patlak verdi. Konu onemli olmasina onemli, ama daha da onemli olan kari-koca arasindaki saygi ve sevgi. Ali son derece kabalasmis. Sema da anlayissiz biri olmus cikmis ! Birbirlerini iki olgun insan gibi dinlemeleri gerekirdi. Sema Alinin dedigi kadar var hakikaten, elinde olsa tum mahalleye sorunlarini yayacak. Ben bir ara gazeteye dergiye ilan vereceginden falan korktum, yaparmiydi? Sema bu, sagi solu belli olmaz… Son olarak kavusma sahnelerini gercekten cok guzel cekmisler. Duygulu bi sahne olmus, en guzel sahnelerden birisi de bu sahneydi diyebilirim.

Sira donup dolasiyor yine o anlayissiz, kaba, kindar, sefil ve rezil adama geri geliyor. Yilmaz ismine olan tahammulsuzlugu iliklerindeki ve hatta tum vucudundaki hucrelerin hepsine sinmis ! Bu derece sirazeden cikmissin yani Omer efendi, hadi onu gectik, ama sen niye onune gecen herkese bagiriyorsun be hey gozu donmus yaratik !!! Avukatina niye bagiriyorsun, Filizcigimize niye bagiriyorsun ! Azgin bogalar gibi niye iki dakika rahatca ve insanca konusamiyorsun !

Yilmaza olan kinini ve ofkesini anlamak imkansiz, onu atladik.....peki bu hortlak herif niye durup durup etrafindaki insanlara (daglarin kendilerine ait oldugunu zanneden canli turleri gibi) bagirip cagiriyor ! Bunu da anlamak mumkun degil, bu karakterin hic bir hareketi makul ve normal degil ! Bu sezona cok kotu bir giris yapti, boyle giderse kesinlikle toparlayamaz.

BABALIK konusuna aslinda hic girmek istemiyorum, ama Salih karakteri beni cok zorladi. Onun hatirina girmem icab ediyor. Bakiyoruz bi tarafta Salih Ahmet’i (ki kendi oglu digil !) yanindan ve canindan ayirmiyor. Onu öpüp öpüp kokluyor, yuregine basiyor, yavrum diyor, Ahmet’im diyor, kucagindan dusurmuyor.

OMER efendi !!! OMER efendi !!! Git de Salihten BABALIK dersleri al !!!

Yine bir tarafta bu sefer Yilmaz’i goruyoruz; sokagindaki kopeklere bile opucukler gonderiyor, onlara olan sevgisini gosteriyor. Diger tarafta Omer kendi oz kizina uzaktan birakin bir öpücük gondermeyi, onu aklina bile getirmiyor. Getirdigi zamanda ya SARHOS oluyor, ya da basklarinin itip kakmasiyla dusunebiliyor. Kimse, hic kimse bana bu zavalli yaratigi savunmaya kalkmasin, nefret ediyorum, igreniyorum, her gordugumde icim disima cikiyorum, migdem bulaniyor ve onu ne zaman gorsem istifra edesim geliyor…..

OMER efendi !!! OMER efendi !!! Git de Yilmazdan INSANLIK dersleri al !!!

Yaziklar olsun sana Omer efendi, yaziklar olsun ! Onca iyi niyetimi, sana verdigim onca sanslari bu derece saygisizca ezmemeliydin.

Minik Elifcik “Cok mutlu olunca Annem beni goruyor !” diyor, Omer oyle aval aval havaya bakiyor. Yapamadi iste, beceriksiz budala herif yapamadi, kucuk kizina iki dakika gulumseyemedi !

Kurdoglu
23-09-06, 17:20
Parkta sallanirken gordugun senin oz be oz kizindi Omer efendi ! Hani su bi aralar zorla ayartmak istedigin Elif vardi ya, hani rahmetli oldu, hah iste onunla birlikte dunyaya getirmistiniz. Hala mi hatirlayamadin ? Hani korktugun icin su mezarini ziyaret etmek bile istemedigin kiz var ya ? Hah iste o kiz ayni zamanda minik Elifcigimizin ANNESIYDI !!!! Kalibina tukuruyum ben senin ! Senin gibi INSAN olmaz olsun !

Ben lafi toparlayamiyorum en iyisi sozu Mujgan annemize birakayim, ne diyordu annemiz Sema ile dertlesirken;
“Keske BABA olmak bu kadar kolay olsaydi. Bi bebek almakla BABA olunmaz !!!
Onemli olan benim degil, minik Elifcigimizin mutlulugu !”

Bir de gecenin bi yarisinda gece alemlerinde fink atip, ickili ickili kizini aklina getirten Ceyda ile Hakan’in durtuklemeleriyle kizini aradiginda ne demeisti Mujgan annemiz; “Hepten sasirmis bu adam yaaa !!!!”
Mujgan annemizin ellerinden opuyorum, once sag sonra sol elinden opuyorum, yani her iki elinden de opuyorum, ona son derece saygili ve sevgili hurmetlerimi yolluyorum.

Filizcigimizin Omer konusundaki yaklasimina da maalesef hic ama hic hak vermiyorum ! Anlasilan Italyadaki 4 senelik bire birlik beraberlikten sonra Omerin hissî ve ruhî yapilari Filizcigimize sirayet etmis. Handan hanimla minik Elifcik konusunu konusurken “Caba gosteriyor !” diyor Omerden icin Filizcigimiz. Nedir cabasi ??? bunu bize niye aciklayamiyor ! Cabasi kucuk bir oyuncak bebek almakmi ??? Yoksa gece kluplerinde alem yapmakmi ??? Yoksa hic biri degilde Italya ya geri donmek istiyor olmasi mi ??? Nedir cabasi Omerin sevgili Filiz, nedir ??? Mumkunse sen onumuzdeki bolum hic agzini acma Filizcigim, acitikca batiyorsun cunku. Bi bakalim, belki 1 haftalik suskunluk seni kendine getirir.

Omer bir de utanmadan “Bu adam sabrimi tasiriyor” diyor ! Sen kimlerin sabrini tasirdigini bilseydin, aklin hayalin dururdu, vucudunun bazi hassas yerleri duvarlara, tavanlara vururdu...

Kurdoglu
23-09-06, 17:21
Minik Elifcik ve Mujgan annemiz arasindaki Anneanne-torun iliskisi bize cok duygulu sahneler izlettirecek gibi gozukuyor. O konudan cok guzel sahneler cikar cikmasina, ama cikartabilirlerse tabi.

Feride Yilmaza abayi fena yakmisa benziyor. Hafizasi yerinde degil, ama duygulari gayet saglik ve guzel calisiyor. Minik Elifcik ile olan arkadasligi da cok hos. Bu bolumun yildizi ilk olarak minik ELIFCIK sonra YILMAZ sonra MUJGAN annemiz.

Feride ismi bana hemen CALIKUSU dizisini hatirlatti. O isim hakikaten cok guzel bi isim. Atolyedeki nese zilenmeye degerdi :) ;

ismin ne dedi, söyleyiverdim
feriiidee, feride

askinla yanip cilgina dondum
feriiidee, feride

birden ona ben kalbimi verdim
feriiidee, feriide

bittim oldum mum gibi sondum
feriiidee, feride

keşke adımı bilmez olaydın
feriiidee, feride

gözyaşlarımı silmez olaydın
feriiidee, feriide

bir şey içime sinmiyor
dert üstüne dert binmiyor
kimse acimi bilmiyor
aşkın ateşi dinmiyor

feriiideeeeee
feriiideeeeeeeeeeeeeeee...

Yilmaz hisselere verilen teklifin avukat araciligi ile iletilmesine cok hiddetlendi ! “Yaptiklari saygisizliktan baska bisey degil !” dedi. Cok hakliydi Yilmaz, hepsini kiniyorum; “Saygisizlar !”

Kurdoglu
23-09-06, 17:22
Son sahneye aslinda yine deginmek istemiyorum, ama oradaki boks maci hakkinda birseyler yazmamak olmaz. Omer efendi Filizcigimizin otelden cikisini goruyor, evet aglayarak ciktigini goruyor. Kendi kafasinda olaylari kurguluyor; “Muhakkak Yilmaz uzmustur !” diyor herhalde, sonra yine azgin bogalarin kirmizi renklere saldirdigi gibi Yilmaza saldirmaya gidiyor. Yilmazi gorur gormez yapistiyor yumrugu, Yilmaz Omeri karsisinda gormenin sokunu mu yasasin yoksa yedigi yumrugun ne anlama geldigini mi dusunsun ? Bilemiyor, afalliyor, firsattan istifade Omer Yilmaza bir daha vuruyor, hem de Yilmaz yerdeyken, yani kallesce ve korkakca ! Yilmaz toparlaniyor, Omere oyle bir yumruk döşüyor ki Omer felegini sasiriyor. Sonra yakasindan tutuyor, once ayaga kaldiriyor ! Yani ERKEKCE ! Sonra bir yumruk daha, yermisin yemezmisin ! Omer’in basinin uztunde yildizlar saklambac oynamaya basliyor. Filiz kosup geliyor, Omeri Yilmazin elinden zor kurtariyor. Dua et Omer, sen yat kalk Filizcigimize dua et, yoksa bittiydin sen. Bu bolum senin belki de son bolumun olacakti, cunku Yilmaz 3cu ve son darbeyi konduruyordu sana. Ucuz atlattin, hadi yine iyi yirttin. Bir daha olursa affetmez, benden demesi. Uslu uslu, otur oturdugun yerde, yoksa seni civilerler !

Boks maci her ne kadar 2-2 gibi gozukse de macin galibinin kim oldugu aslinda cok belliydi. Filizcigimizin bu sahnede tavrini elestirmekle kalmiyor tekrar ve yine KINIYORUM !

Brezilyanin pembe dizilerinden ziyade Tanzania nin kara kap kara dizilerine donmus dizimizin ask sahneleri. Bu nasil bir rezalet anlamak mumkun degil ! Mantik yok, ask yok, duygu yok, elektrik yok, hic bir duzelme yok !

Uzun lafin kisasi ben bu bolumu genel olarak gercekten cok begendim. I.A. dizisinin sadece Yilmaz-Filiz berberligine bagli bir dizi olmadigini bildigim icin de inanilmaz derece keyif aldim. Onun icin de 10 uzerinden 7 veriyorum bu bolume. Raytingler ister tavan yapsin ister dibe vursun, bu dizinin ASK kanadi ölmüştür arkadaslar. Artik bu diziye ben sadece minik Elifcigimiz icin ve Filizcigimizin nefis sesini duymak icin izliyorum. Ask mesk islerini maziye gömdüm gitti ! Benim icin I.A. dizisi artik asksiz bir dizi.

Not: Sevgili Rabish, sana tavsiyem Yilmaz-Filiz aski icin besledigin butun umutlarini en nazik bir sekilde en yakin zamanda yakmandir. Yoksa seni cok daha buyuk husranlarin bekledigini soyleyebilirim. Umidini kes ki, cikan sacmaliklar sana hayal kirikligi yasatmasin. Senin uzulmeni istemem ;)

evanescencefreak
23-09-06, 17:22
Bende bir an icin umitlenmistim.
Filiz'e ayri bi sinir oldum!!! Kizim gercegi soyle!!
Yilmaz bence hisseleri satmaz, sadece Filiz ile bagi kopmasin diye.

Ben Yilmaz'in yerinde olsaydim hisseleri verirdim, ve arkama bakmadan cekip giderdim.
Filiz de uzule dururdu, Yilmaz da tabii ama bir sure sonra ask acisi gecer.

Ama tabii ki boyle olursa dizi biter, onun icinde uzat uzatabildigin kadar.

Cem aslinda cok super...''kotu''karakter gibi gozukuyor ama aslinda onun hic sucu yok, tabii ki simdilik.

Filiz'e asik olacak, Yilmaz'i rakip alacak karsisina ve o andan itibaren benim icin ''kotu''biri olacak.
Filiz'de kararini versin artik, Yilmaz'mi yoksa ömer'in baskisi mi?
Feride bencede Omerle yakinlasir, ve o yuzdende Yilmaz'la Omer'in arasi daha da cok acilir.

Bakalim..

Rabish
23-09-06, 17:23
Hadi hepsini kabul ettim ama aşkın yaşanma ya da algılanma biçimini sınıflandırmanı kabul edemem.Ne yani halkın içinde doğup büyüyünce aşk daha sahici, daha büyük, daha anlamlı oluyor da aşık olan holding patronunun oğluysa aşk sahte, basit, bayağı bir hal mi alıyor?Bu çok yanlış bir görüş bence Ömer'in aşkını izleyen biri olarak bunun doğruluğunu kabul edemem.Diyelim ki senin söylediğin doğru mahallede yeriştiysen gerçekten aşıksındır yok eğer burjuva çocuğuysan aşktan bahsetmek haddin değil eee bu mantıktan yola çıkarsak Elif'in aşkı gerçek, Filiz'in ki sahte.Filiz de Ömer'le aynı şartlarda yetişti ben mi yanılıyorum.

Ve dipnot Yılmaz'ın üç beş ayda unuttuğu Elif'i hala ve ısrarla seviyor Ömer...

Sen beni tamamen yanlis anlamissin Esperanza , ben asla boyle bir ayrim yapmak istemedim benim anlatmaya calistigim Yilmaz'da daha cok boyle bir anadolu cocugu havasi var anlatabiliyormuyum ? Yani "sevdinmi tam severim" lerden Yilmaz .. Ayrica bu ornekteki kisi Omer degil , genel olarak soylemistim ..
Genellikle burjuva cocuklari her konuda daha mantiklidirlar, kalplerinin sesini her zaman dinlemezler , onlara ne mantikli gelirse onu yaparlar bana gore tabii ama "anadolu insani" boyle degildir , yurekten severler ve iclerinden ne gecerse ne hissederlerse onu yaparlar ..

not'a cevap : Yilmaz'in evli bir kadindan umidini kesmesinden daha dogal ne olabilirki ? Bence Yilmaz Filizleyken Elif'e karsi 100% bos degildi,nasil oabilirki , sevmis onu ama artik hic bir sey kalmadi icinde Elif'e karsi buda 3 5 ayda degil bir kac yilda oldu.

Saygilar

sevdam
23-09-06, 17:23
ya ne kadar güzel bir bölümdü ama bir yandanda gicikti...filizin ne yaptigini anliyamiyorum artik...ona hak veriyorum kolay bir sey degil babasina ölüm döseginde söz verdi ama babasi hisseleri al dedi...filiz bunu yilmaza söylemesi gerek bence...öyle ne bilim sana karsi artik hic bir sey hissetmiyorum diyerek yilmazi sadece daha cok üzüyor ve kendide üzülüyor...
ömer aslinda cok iyi biri ama yilmaza haksizlik yapiyo onca seye ragmen yilmaz hakinda hala kötü düsünmesi cok yanlis...her ne olursa olsun filizi her konuda desteklemesi lazim sonucta kardesi mutlu olmasini istemezmi?ömerle handan hanim filizin degil kendi mutluluklarini düsünüyorlar...bence
cem zaten filize asik olacak bu belli bile...filizde yilmazi unutmak icn belki onunla beraber olur yani cemle aralarinda birsey olur ama ne...
herneyse ya sonucta yilmaz filizle olacak...UMARIM...

pinkzone
23-09-06, 17:37
Sevgili Kurdoglu
Yılın destanını yazmışsın Tebrikler... Yaza yaza bitirememişsin.. Ama çok güzel Konulara değinmişsin..
Ali- Sema ----- Anaanne-Küçük Elif ---- Ve tabikide Ömer- Filiz- Yılmaz Üçgeni..

Yalnız Handan Hanımı unutmuşsun.. Bu bölmü yaptıkları hiç anneye yakışmayacak cinsten....

Rabish
23-09-06, 17:44
Not: Sevgili Rabish, sana tavsiyem Yilmaz-Filiz aski icin besledigin butun umutlarini en nazik bir sekilde en yakin zamanda yakmandir. Yoksa seni cok daha buyuk husranlarin bekledigini soyleyebilirim. Umidini kes ki, cikan sacmaliklar sana hayal kirikligi yasatmasin. Senin uzulmeni istemem ;)

Oncellikle Kurdoglu , bu haftada o muthis yorumlarini gormenin ne kadar guzel oldugunu soylemek istiyorum ..
Inanilmaz bir zevkle , uzuntuyle ve de bazi kisilerden bahsedince bir tebessumle okudum yazilarini ..:)
Ellerine , yuregine , parmaklarina saglik ;)

Not' cevap : Bunu bu haftaki fragmani gormeden once dusunmustum ama o fragman yok mu o fragman , butun umitlerimi tekrar alevlendirdi .. Ihlamurlar Altindanin karisik fragman politikasini unutmus bir sekilde , safça gercekten birlesebileceklerini dusunmustum .. Zaten dun aksam umutlarimin buyuk bir kismini nazikçe degil (istesemde o an nazik olamazdim) cok kotu bir sekilde yakip kul ettim .. Ama kuller hala aklimda , yani kullerden bir seyler cikar mi bilmiyorum .. Simdi yorumlarini okuyorum , cok haklisin , ama bir taraftanda komple bitirmek istemiyorum .. Acik biraktigimiz kapilarin hepsi -daaaannn- diye kapandi yuzumuze. Acikcasi hersey gelecek haftaya bagli benim icin :
eger, nasil bilmiyorum ama , bir sekilde toparlayabilirseler ki hic sanmam ben inanmaya devam etmek isterim. Ama yok hisseydi , Omerdi bilmem neydi , bunlarla ugrasacaksak o kulleri bizzat kendim buzlu suyun icine atar birdaha hic gormiyecegim bir sekilde yok ederim.

Figan
23-09-06, 17:47
Sen beni tamamen yanlis anlamissin Esperanza , ben asla boyle bir ayrim yapmak istemedim benim anlatmaya calistigim Yilmaz'da daha cok boyle bir anadolu cocugu havasi var anlatabiliyormuyum ? Yani "sevdinmi tam severim" lerden Yilmaz .. Ayrica bu ornekteki kisi Omer degil , genel olarak soylemistim ..
Genellikle burjuva cocuklari her konuda daha mantiklidirlar, kalplerinin sesini her zaman dinlemezler , onlara ne mantikli gelirse onu yaparlar bana gore tabii ama "anadolu insani" boyle degildir , yurekten severler ve iclerinden ne gecerse ne hissederlerse onu yaparlar ..

not'a cevap : Yilmaz'in evli bir kadindan umidini kesmesinden daha dogal ne olabilirki ? Bence Yilmaz Filizleyken Elif'e karsi 100% bos degildi,nasil oabilirki , sevmis onu ama artik hic bir sey kalmadi icinde Elif'e karsi buda 3 5 ayda degil bir kac yilda oldu.

Saygilar

Sevgili Rabish öyle güzel anlatmissin ki arkadasim; yüregine saglik..Unutmadan;
Burjuva cocuklarinin dostu sadece PARA dir. ! Onlar Para ile herseyi satin alabileceklerini sanarlar..Onlar icin a$k, sevda, maneviyat o kadarda önemli bir yer teskil etmez..isleri gücleri paradir, hissedir, sirketleridir..!!

Bu anlamda suda bize gösteriyor ki;

Filiz ve ömer kardeslerin bu tepkileri normal bence..Eee ne de olsa onlarda zengin cocugu öyle degil mi ??? öyleki Babalarinin mezarinda bile i$ adami yaziyor;)
Kalkipta Filizin sevdasi icin savasacagini ben hic beklemiyorum zaten..Filiz icin görmüssünüz iste dün neyin önce geldigini?

Kimse kalkipta demesin burda;

"E NE YAPSIN AMA BABASINA SöZ VERMiS ! ABiSi ANNESi SIKISTIRIYOR KIZI!! "

A$k bunlari dinlemez arkadaslar..A$k, sevda bunlari takmaz. Seviyorsan seviyosundur..Bahaneleri kabul etmez a$k ! Haaa sen bunlari bahane edipte sevdana ihanet ediyorsan demek ki; FiLiZ HANIM SEN YILMAZI HiC SEVMEMiSSiN !

Sevmede zaten..Yilmazin senin gibi bir sevgiliye ihtiyaci olmaz...Yeniden birseyler olsa bile aranizda, benim icin hicbir etki yapmaz izleyici olarak sizin askiniz..Araya PARA girmisse olay bitmistir zaten!

sevgiler

ilaydacik
23-09-06, 17:48
BENCEDE FILIZIN ARTIK YILMAZA SOYLEMESI GEREK NEDEN BIRLIKTE OLAMADIKLARINI.BENCE YILMAZIN BILMEYE HAKKI VAR.ARKADASLAR FILIZ SOYLICEK YILMAZA NEDEN BIRLIKTE OLAMICAKLARINI BENCE AMA BIR KAC BOLUM SONRA BENCE..BIRAZ DAHA HECANLA BEKLETIYORLAR IZLEYICILERI BENCE.. INSALLAH SOYLER FILIZ YILMAZA UMARIM.FILIZ YILMAZI COK OZLEMIS AMA 42.NCI BOLUMDE COK BELLI ETTI NASIL SARILDI YILMAZA TAMAM DEDIM TAM BIRLESIRLER ARTIK BI BAKTIM FILIZ YITTI YILMAZI..BENCE su filizin annesi HANDAN HANIMA SINIR OLUYORUM KICIK KADIN NEOLACAK.HANDAN KIZINI YILMAZDAN UZAK TUTMAK ICIN O DAGCIYA YILMAZIN KOPYASI GOYA ONA ASIK ETMEYE CALISIYOR ISMINI GETIRMEDIM SIMDI YA NEYSE ARKADASLAR 43CI BOLUMUNU MERAKLA BEKLIYORUM..;)

Rabish
23-09-06, 17:56
Tesekkur ederim sevgili Figan , sende cok onemli bir noktaya deginmissin ..
Mezar tasindaki "Is Adami" yazisi. Ne kadar mantiksizca ve gorgusuzce bir davranis .. O mezarlarda herkes esit , ister is adami olsun ister sokaktaki dilenci olsun ..

cemotara
23-09-06, 17:58
Sevgili Rabish öyle güzel anlatmissin ki arkadasim; yüregine saglik..Unutmadan;
Burjuva cocuklarinin dostu sadece PARA dir. ! Onlar Para ile herseyi satin alabileceklerini sanarlar..Onlar icin a$k, sevda, maneviyat o kadarda önemli bir yer teskil etmez..isleri gücleri paradir, hissedir, sirketleridir..!!

Bu anlamda suda bize gösteriyor ki;

Filiz ve ömer kardeslerin bu tepkileri normal bence..Eee ne de olsa onlarda zengin cocugu öyle degil mi ??? öyleki Babalarinin mezarinda bile i$ adami yaziyor;)
Kalkipta Filizin sevdasi icin savasacagini ben hic beklemiyorum zaten..Filiz icin görmüssünüz iste dün neyin önce geldigini?

Kimse kalkipta demesin burda;

"E NE YAPSIN AMA BABASINA SöZ VERMiS ! ABiSi ANNESi SIKISTIRIYOR KIZI!! "

A$k bunlari dinlemez arkadaslar..A$k, sevda bunlari takmaz. Seviyorsan seviyosundur..Bahaneleri kabul etmez a$k ! Haaa sen bunlari bahane edipte sevdana ihanet ediyorsan demek ki; FiLiZ HANIM SEN YILMAZI HiC SEVMEMiSSiN !

Sevmede zaten..Yilmazin senin gibi bir sevgiliye ihtiyaci olmaz...Yeniden birseyler olsa bile aranizda, benim icin hicbir etki yapmaz izleyici olarak sizin askiniz..Araya PARA girmisse olay bitmistir zaten!

sevgiler
sevgili figan sen saten baştan beri filizi hiç sevmedin hep onu kötüledin şimdide eline fırsat geçti yerden yere vuruyorsun ama biraz yazarkene mantıklı yaz filiz yılmazı çok sevdi ve halende seviyor ayrıca paragöz vede kişiliksiz değil lütfen eleştirirkene hakaret etmeden eleştirin yılmaz filize neler yapmıştı zamanında ama onu fazla eleştiren olmadı ama filiz yılmazın yaptıklarının azını yaptı yılmaza ama yerden yere vurmuşsunuz biraz daha sakin olursak sevinirim

sinem83
23-09-06, 18:05
Son sahneye aslinda yine deginmek istemiyorum, ama oradaki boks maci hakkinda birseyler yazmamak olmaz. Omer efendi Filizcigimizin otelden cikisini goruyor, evet aglayarak ciktigini goruyor. Kendi kafasinda olaylari kurguluyor; “Muhakkak Yilmaz uzmustur !” diyor herhalde, sonra yine azgin bogalarin kirmizi renklere saldirdigi gibi Yilmaza saldirmaya gidiyor. Yilmazi gorur gormez yapistiyor yumrugu, Yilmaz Omeri karsisinda gormenin sokunu mu yasasin yoksa yedigi yumrugun ne anlama geldigini mi dusunsun ? Bilemiyor, afalliyor, firsattan istifade Omer Yilmaza bir daha vuruyor, hem de Yilmaz yerdeyken, yani kallesce ve korkakca ! Yilmaz toparlaniyor, Omere oyle bir yumruk döşüyor ki Omer felegini sasiriyor. Sonra yakasindan tutuyor, once ayaga kaldiriyor ! Yani ERKEKCE ! Sonra bir yumruk daha, yermisin yemezmisin ! Omer’in basinin uztunde yildizlar saklambac oynamaya basliyor. Filiz kosup geliyor, Omeri Yilmazin elinden zor kurtariyor. Dua et Omer, sen yat kalk Filizcigimize dua et, yoksa bittiydin sen. Bu bolum senin belki de son bolumun olacakti, cunku Yilmaz 3cu ve son darbeyi konduruyordu sana. Ucuz atlattin, hadi yine iyi yirttin. Bir daha olursa affetmez, benden demesi. Uslu uslu, otur oturdugun yerde, yoksa seni civilerler !

Boks maci her ne kadar 2-2 gibi gozukse de macin galibinin kim oldugu aslinda cok belliydi. Filizcigimizin bu sahnede tavrini elestirmekle kalmiyor tekrar ve yine KINIYORUM !

Brezilyanin pembe dizilerinden ziyade Tanzania nin kara kap kara dizilerine donmus dizimizin ask sahneleri. Bu nasil bir rezalet anlamak mumkun degil ! Mantik yok, ask yok, duygu yok, elektrik yok, hic bir duzelme yok !

Uzun lafin kisasi ben bu bolumu genel olarak gercekten cok begendim. I.A. dizisinin sadece Yilmaz-Filiz berberligine bagli bir dizi olmadigini bildigim icin de inanilmaz derece keyif aldim. Onun icin de 10 uzerinden 7 veriyorum bu bolume. Raytingler ister tavan yapsin ister dibe vursun, bu dizinin ASK kanadi ölmüştür arkadaslar. Artik bu diziye ben sadece minik Elifcigimiz icin ve Filizcigimizin nefis sesini duymak icin izliyorum. Ask mesk islerini maziye gömdüm gitti ! Benim icin I.A. dizisi artik asksiz bir dizi.

Sevgili Kurdoğlu, her hafta olduğu gibi bu hafta da süper yazmışsın, ellerine sağlık...:):happy0064

Eylotuerk
23-09-06, 18:05
sevgili figan sen saten baştan beri filizi hiç sevmedin hep onu kötüledin şimdide eline fırsat geçti yerden yere vuruyorsun ama biraz yazarkene mantıklı yaz filiz yılmazı çok sevdi ve halende seviyor ayrıca paragöz vede kişiliksiz değil lütfen eleştirirkene hakaret etmeden eleştirin yılmaz filize neler yapmıştı zamanında ama onu fazla eleştiren olmadı ama filiz yılmazın yaptıklarının azını yaptı yılmaza ama yerden yere vurmuşsunuz biraz daha sakin olursak sevinirim
cok haklisin

çiçekçikız
23-09-06, 18:09
ailesi hep filize baskı yapıyorlar..ömer istediği kişiyle evlenebilio istediği gibi hata yapabiliyo ama filiz yapamazzzzz bide kendine bakmadan ömer sürekli filizi takip edip sinirlerimi bozuyorr.ayrıca her elif lafı geçtiğinde kızını bırakıp gitmesinden bıkkınlık geldi yeter artık ya cok kızıyorum ömere çok..ayrıca filiz e de kızıyorum ölur mu babasına verdiği sözden bahsetse yılmaza yılmazı kucucuk de olsa önemsiyorsa bunu söylemeli ve söylesin artıkkkkkkkkkkk..
ayrıca handan hanımı anlamıyorum kızına buldugu kişiye bakl ya yılmazı begenme git zıpırtı bir tipi ayarla kızına haspinallah yaa.
ayrıca ömerle feride yi birleştircekler heralde ben bunu da istemiyorummm
sonuç olarak:artık kim ne söylicekse söylesin tam sölicek gibi yapıp fikir değiştirmesin ya diziden bıkmaya baslıcam böyle giderse...

£speranza
23-09-06, 18:11

Saygilar
Yılmaz'ın ümit kesmeye niyeti olsaydı Elif imzayı attığı gün ümidini keserdi ama o inatla Elif'in hayatında var olmaya çalıştı.Anadolu insanı diyorsun ya "sevdimi tam sever yani sonuna kadar" Elif'in evli olması Yılmaz'ın onu sevmesine mani değildi asla, Elif'i sevmeye devam edebilirdi çünkü aşk şartlara bağlı olarak yön değiştiren bir duygu değil.Ömer'in şimdi yaptığı gibi sevebilirdi Elif'i 4 yıldır hiç görmediği ve göremeyeceği hatta kendisini sevmeyen bir kadını hiç gocunmadan sevdiği gibi.Aşk yürek işi yüreğin ne kadar büyükse o kadar çok seversin anadoluda ya da metropolde ne fark eder.Ömer bize bunu kanıtladı zaten...

Figan
23-09-06, 18:11

Farkindaysaniz siz suan bana hakaret ediyorsunuz? Nasil mi ? Benim yazmis oldugum düsüncelerime saygisizlik ederek ?? Benim yazdigim banadir..ALINTI yaparak benim yazmis oldugum dusuncelere hakaret etme hakkini ben size vermiyorum arkadasim ! Begenmiyorsan benim dusuncemi ALINTI yaparak yorumlamayiniz..

Asil siz sakin olun !!

Ayrica;

Ben bu diziyi YILMAZ icin izliyorum arkadasim..Filizi sevmiyorumda hic demedim..Tamamen objektif yanasiyorum..Filizi yerden yerede vurmadim..Dikkatli okuyunuz??

Sadece BURJUVA COCUKLARINDAN bahsettim..!

£speranza
23-09-06, 18:13
Sadece altına imza atabilirim ellerin ve yüreğin dert görmesin:)

Figan
23-09-06, 18:16
Sadece altına imza atabilirim ellerin ve yüreğin dert görmesin:)

Sanirim zoruna gitti bazi insanlarin Burjuvalardan bahsetmem. Ne gülünc ! :)
A dogru ya Yarasi olan gocunurmus ! öyle ya:)

cemotara
23-09-06, 18:21
Sevgili figan birincisi ben size hakaret falan etmedim öyle bir düşüncemde olmadı ve yazdıklarınızıda gayet anlıyorum ve yazdıklarınızdan hakaret cümleleri görüyorum eleştiri yaparkene saygı çerçevesinde yaparsanız sevinirim filiz ve ömerden bahsederkene hep aşalıyorsunuz buna hakkınız yok yorum yaparkene lütfen düzgün cümleler seçin

£speranza
23-09-06, 18:25
Sanirim zoruna gitti bazi insanlarin Burjuvalardan bahsetmem. Ne gülünc ! :)
A dogru ya Yarasi olan gocunurmus ! öyle ya:)
Bu tutuma bir anlam veremedim burjuvalardan bahsetmen neden benim gocunmama neden olsun ki?Ben cemotara'nın yazdıklarının haklılığına vurgu yapıyorum ve sözlerinin genel eleştiri niteliği olduğunu düşünüyorum evet birçok arkadaşımızın şuan eleştirdiği davranışları zamanında Yılmaz'da yapmıştı ama o zaman herkes ayakta alkışlamıştı.Çünkü Yılmaz aşkı için mücadele ediyordu, çünkü Yılmaz'ın aşkı için mücadelesi kutsal Filiz'in babasına verdiği söz için mücadelesi budalalık kusura bakmayın ama gülmek geliyor içimden ama sakın siz gocunmayın yaralamak istemem...

cemotara
23-09-06, 18:27
Bu tutuma bir anlam veremedim burjuvalardan bahsetmen neden benim gocunmama neden olsun ki?Ben cemotara'nın yazdıklarının haklılığına vurgu yapıyorum ve sözlerinin genel eleştiri niteliği olduğunu düşünüyorum evet birçok arkadaşımızın şuan eleştirdiği davranışları zamanında Yılmaz'da yapmıştı ama o zaman herkes ayakta alkışlamıştı.Çünkü Yılmaz aşkı için mücadele ediyordu, çünkü Yılmaz'ın aşkı için mücadelesi kutsal Filiz'in babasına verdiği söz için mücadelesi budalalık kusura bakmayın ama gülmek geliyor içimden ama sakın siz gocunmayın yaralamak istemem...
Aynen arkadaşım bütün söylediklerine katılıyorum

Rabish
23-09-06, 18:28
Yılmaz'ın ümit kesmeye niyeti olsaydı Elif imzayı attığı gün ümidini keserdi ama o inatla Elif'in hayatında var olmaya çalıştı.Anadolu insanı diyorsun ya "sevdimi tam sever yani sonuna kadar" Elif'in evli olması Yılmaz'ın onu sevmesine mani değildi asla, Elif'i sevmeye devam edebilirdi çünkü aşk şartlara bağlı olarak yön değiştiren bir duygu değil.Ömer'in şimdi yaptığı gibi sevebilirdi Elif'i 4 yıldır hiç görmediği ve göremeyeceği hatta kendisini sevmeyen bir kadını hiç gocunmadan sevdiği gibi.Aşk yürek işi yüreğin ne kadar büyükse o kadar çok seversin anadoluda ya da metropolde ne fark eder.Ömer bize bunu kanıtladı zaten...

Imzayi attigi gun dedigin gibi imzayi daha atmamisti , son bir umidi vardi o da bosa cikti zaten.
Evet ama evli birisini sevmek ve onun askiyla yanip tutusmak neye yarar ve nereye kadar? Sadece hayatini mahvederdi eger Yilmaz Elif'in pesinden kossaydi , az once de soyledim bence Yilmaz Filizleyken hala unutamamisti Elif'i hala seviyordu ama Elif yuvasini kurmus, daha neresini beklesin ki ? Yilmaz Elif'i seviyordu ama unutmamak lazim ki onun da bir hayati ve bir gelecegi var ,hayatini aski ugruna yikamazdi ..Cunku asik olmak icin once bir hayata ,cana ihtiyac var degil mi ? Zor da olsa devam etti. Basardida yillar sonra olsa bile basardi.
Omer'inki ask mi degil mi buyuk bir tartisma konusu bana gore , cok sevdigi hala unutamadigi karisindan kalan tek mirasa tek cevhere nasil baktigini hepimiz biliyoruz , ask bu mudur ? Unutmamak mi ? Ask bana gore once sahip cikmaktir , askinin arkasindaysan gerisi fasa fiso , Omer'in artik tek aski kizi Elif olmaliyken o olmus karisinin arkasindan yas tutup mezarina bile gitmiyor , ustelik kizina bugune kadar babalik yapmadi .. Ask sizin icin buysa , ben bir sey diyemicem.

Anlasilan bu konuda cok zit goruslere sahibiz sevgili Esperanza , malesef simdi cikmaliyim bu yuzden yazismaya devam edemicem ama hala bir cevabin varsa tekrar girdigimde seve seve yanitlarim.;)

Saygilar

Eylotuerk
23-09-06, 18:28
Sevgili figan birincisi ben size hakaret falan etmedim öyle bir düşüncemde olmadı ve yazdıklarınızıda gayet anlıyorum ve yazdıklarınızdan hakaret cümleleri görüyorum eleştiri yaparkene saygı çerçevesinde yaparsanız sevinirim filiz ve ömerden bahsederkene hep aşalıyorsunuz buna hakkınız yok yorum yaparkene lütfen düzgün cümleler seçin

katiliyorum

£speranza
23-09-06, 18:36
Imzayi attigi gun dedigin gibi imzayi daha atmamisti , son bir umidi vardi o da bosa cikti zaten.
Evet ama evli birisini sevmek ve onun askiyla yanip tutusmak neye yarar ve nereye kadar? Sadece hayatini mahvederdi eger Yilmaz Elif'in pesinden kossaydi , az once de soyledim bence Yilmaz Filizleyken hala unutamamisti Elif'i hala seviyordu ama Elif yuvasini kurmus, daha neresini beklesin ki ? Yilmaz Elif'i seviyordu ama unutmamak lazim ki onun da bir hayati ve bir gelecegi var ,hayatini aski ugruna yikamazdi ..Cunku asik olmak icin once bir hayata ,cana ihtiyac var degil mi ? Zor da olsa devam etti. Basardida yillar sonra olsa bile basardi.
Omer'inki ask mi degil mi buyuk bir tartisma konusu bana gore , cok sevdigi hala unutamadigi karisindan kalan tek mirasa tek cevhere nasil baktigini hepimiz biliyoruz , ask bu mudur ? Unutmamak mi ? Ask bana gore once sahip cikmaktir , askinin arkasindaysan gerisi fasa fiso , Omer'in artik tek aski kizi Elif olmaliyken o olmus karisinin arkasindan yas tutup mezarina bile gitmiyor , ustelik kizina bugune kadar babalik yapmadi .. Ask sizin icin buysa , ben bir sey diyemicem.

Anlasilan bu konuda cok zit goruslere sahibiz sevgili Esperanza , malesef simdi cikmaliyim bu yuzden yazismaya devam edemicem ama hala bir cevabin varsa tekrar girdigimde seve seve yanitlarim.;)

Saygilar
Zıt görüşlere sahip olmak iyidir tekdüze ve eleştiri kabul etmeyen zihniyetlerin hakim olduğu ortamlarda ilaç gibi gelir çoğu zaman.Senin gibi düşünmesemde düşündüklerine saygı duyuyorum ve düşüncelerini karşındakileri kırmadan ifade ettiğin için teşekkür edeiyorum artık geldiğinde kaldığımız yerden devam ederiz;)

Figan
23-09-06, 18:38

Sevgili cemotara vede onun yazdiklarina katilan arkadaslar;

Ben 30 yasimda 2 cocuk annesiyim..SAYGI kelimesinin nasil bir anlam tasidigini cok iyi bilirim! Ve hatta öyleki bana SAYGI konusunda nasil davranmam gerektigi yada SAYGININ öneminin bir baska insan tarafindan ögretilmesi inanilmaz öfkelendirir beni!

Burda yazilanlar o an ki bölüm oyunculari icin yapilan birer elestiridir..Olayi büyütüp de sanki küfür etmisim gibi bir hava yaratmaya kalkisiyorsunuz..Herkes elestiri yapiyor burda..Sadece beni izlemis olmaniz cok garip!

iste sizin bana karsi yapmis oldugunuz saygisizlik bu arkadasim.

sevgili cemotara`nin yazdiklarina katilan iki arkadas; sizde düsündügünüzle kaliniz...

Ben özgür bir bireyim vede düsündüklerimi özgürce, kendi haddimi asmadan nasil söyleyebilecegimi iyi bilir vede yazarim !

sevgiler..

£speranza
23-09-06, 18:54
Sevgili cemotara vede onun yazdiklarina katilan arkadaslar;

Ben 30 yasimda 2 cocuk annesiyim..SAYGI kelimesinin nasil bir anlam tasidigini cok iyi bilirim! Ve hatta öyleki bana SAYGI konusunda nasil davranmam gerektigi yada SAYGININ öneminin bir baska insan tarafindan ögretilmesi inanilmaz öfkelendirir beni!

Burda yazilanlar o an ki bölüm oyunculari icin yapilan birer elestiridir..Olayi büyütüp de sanki küfür etmisim gibi bir hava yaratmaya kalkisiyorsunuz..Herkes elestiri yapiyor burda..Sadece beni izlemis olmaniz cok garip!

iste sizin bana karsi yapmis oldugunuz saygisizlik bu arkadasim.

sevgili cemotara`nin yazdiklarina katilan iki arkadas; sizde düsündügünüzle kaliniz...

Ben özgür bir bireyim vede düsündüklerimi özgürce, kendi haddimi asmadan nasil söyleyebilecegimi iyi bilir vede yazarim !

sevgiler..
Saygının nasıl bir kavram olduğunu öğretemem belki ama her yaşta ve herkesten öğrenilecek bir şeyler olduğu gerçeğini çok iyi biliyorum.Saygıdan bu kadar söz edip vurgu yaptığınız halde "cemotara ve onun söylediklerine katılan iki arkadaş" hitabı ne kadar saygı çerçevesinde bir hitap yorumunu size bırakıyorum cemotara ve saz arkadaşları olarak da değiştirebilirz dilerseniz ama benim bir adım var bununla anılmak isterim ikili ilişkilerde bu bir cüzdür.Nickim zor geliyorsa adım Kader..

aloneboy
23-09-06, 18:57
son bölüm iki kelimeyle iğrencccccc tiiiiii zaten var yok izlediğimiz bir dizi vardı onu bile bize cok gördüler nediyeyim artık tv de izlemeyelim onların istediği bu herhalde bu kadar salakca bi bolum olmaz ya yazanların zeka seviyesini merak etmeye basladım vallahi

Figan
23-09-06, 19:13
Saygının nasıl bir kavram olduğunu öğretemem belki ama her yaşta ve herkesten öğrenilecek bir şeyler olduğu gerçeğini çok iyi biliyorum.Saygıdan bu kadar söz edip vurgu yaptığınız halde "cemotara ve onun söylediklerine katılan iki arkadaş" hitabı ne kadar saygı çerçevesinde bir hitap yorumunu size bırakıyorum cemotara ve saz arkadaşları olarak da değiştirebilirz dilerseniz ama benim bir adım var bununla anılmak isterim ikili ilişkilerde bu bir cüzdür.Nickim zor geliyorsa adım Kader..

Saygi duymak yada duymamak insan karakterinin özünde vardir..Saygiyi ögretemeyizde zaten..insan ya saygilidir yada saygisiz..insanin genlerinden gelen birsey..Sahsi fikrim bu tabi..

Ayrica her yaşta ve herkesten öğrenilecek bir şeyler olduğu gerçeğini bende senin kadar çok iyi biliyorum..Konumuz bu degildi zaten..

üstte yazmis oldugum hitap sekline gelirsek onu asla bir saygisizlik olsun diye yazmadim..Dürüst olmam gerekirse; nickler zor geldigi vede 37.sayfaya tekrar gitmeye üsendigim icin yazmadim..Art niyet arama lütfen sevgili Kader..{Tabi sende Eylotuerk arkadas}

Memnun oldum ayrica Kader..

sevgiler..

zagu
23-09-06, 19:21
Dünkü bölümde hiç bi tat yoktu zaten iki bölümdür çok anlamsız geçiyor.Yeni gelen Feride'nin sesini de en az tubanınki kadar beğenmedim ama kız güzel.Ömer'le o kız arasında bir şeyler olacağı garanti.Hatta Elifin durumu gibi olabilir Feride Yılmazı,Ömer de Feride yi sevebilir ilerde.Ama Ömer için hiç istemem bunu.Bu arada Ömeri de bu bölüm de çok başarılı buldum çok iyi,içten sinirleniyor adam ya :) Tabi ki yılmazın filizi öptüğü sahnede saçımı başımı yolacaktım neyse ki filiz iyi itti Yılmazı :img-swoon

hsa
23-09-06, 19:27
Kurdoğlu yine süper yazmışsın...Valla artık bende yılmaz-filiz aşkı için olan umutlarımı yitirmek üzereyim,boşuna ümitlenmesem iyi olucak herhalde. Ama ömer ve handan için fark etmez nasıl olsa.YIlmaz gider yerine Cem gelir..Peki nolucak bu Filiz'in duyguları? Ömer karışmasa bu işe Yılmaz zaten hisseleri vericekti,onlarda görüceklerde Yılmaz'ın umursadığı hisseler değil,sadece Filiz.. Filiz de derdini anlatamayınca işler böyle karıştı yine..Ne diyim artık,bu dizi 180 derece U dönüşü yaptı,Ömer ve Filiz karakterini iyice garipleştirdi.

forever_bim
23-09-06, 19:34
UYARI

Degerli Uyelerimiz

Yorumlarinizda karsilikli satasma ve hakaret icerikli cumleler goruyorum. Lutfen bir an once hakaretlerden vaz geciniz.

Izledigimizin bir dizi bir kurmaca bir hayal tasviri oldugunu unutmayiniz.

SAYGIMLA

forever_bim

DIZIFILM MODERATORU

61MERVE61
23-09-06, 19:37
aynen merve61 ben de sinir olduma ma bi iki dk. öle sarıldılar ya eski günleri hatırladım o bile bana yetti tabi yılmaz yine üzüldü amaaa ne yapalım ne demişti falcı zamanı var biz de sabredicez artık o zamanın gelmesini bekliycez yani filizin aklının başına gelmesinii

evt arkadasim bende aynen hatirladim SU GIZLI GIZLI BULUSMALAR felan yaa artik filiz cemi yilmaz da ferideyi kulanir ne dizi ama!!ya ben bu diziyi ask icin sevdim ya filiz yilmazin aski icin!!
askksiz olmaz

xxxLADYxxx
23-09-06, 19:40
bence de satasmaya gerek yok, sonucta izledigimiz diziler hakkinda fikirlerimiz farkli da olsa, hakaret boyutunu asmayalim, saygilar ve sevgiler;)

61MERVE61
23-09-06, 19:40
Kurdoğlu yine süper yazmışsın...Valla artık bende yılmaz-filiz aşkı için olan umutlarımı yitirmek üzereyim,boşuna ümitlenmesem iyi olucak herhalde. Ama ömer ve handan için fark etmez nasıl olsa.YIlmaz gider yerine Cem gelir..Peki nolucak bu Filiz'in duyguları? Ömer karışmasa bu işe Yılmaz zaten hisseleri vericekti,onlarda görüceklerde Yılmaz'ın umursadığı hisseler değil,sadece Filiz.. Filiz de derdini anlatamayınca işler böyle karıştı yine..Ne diyim artık,bu dizi 180 derece U dönüşü yaptı,Ömer ve Filiz karakterini iyice garipleştirdi.

ya oyle solemeyin insalah filiz yilmaz askii olcakk yaaa ne umitimiz de kalmicak sonunda!!olmaz yaa!!

sonsuzluk
23-09-06, 19:44
ben de arkadaşım ama ne yapalım ben hala büyük bi sabırla bekliyorum umuyorum ilerde daha güzel olur tabi baya bi bölüm kıskançlık sahneleri izleyeceğimiz kesin dioyurm ya sabrediyorum sabrım tükenmedem umarım diziyi düzeltirler yoksa bu dizide diğer diziler gibi benim için bitecek

hsa
23-09-06, 19:44
ya oyle solemeyin insalah filiz yilmaz askii olcakk yaaa ne umitimiz de kalmicak sonunda!!olmaz yaa!!

bende yılmaz-filiz aşkını görmeyi çok istiyorum. o sarıldıkları ve öpüştükleri 2 dakikada ne kadar mutlu oldum anlatamam ama senaristlerin onları bir araya getirmemek için karakterlere yaptırmadığı saçmalık yok..yani benim bildiğim filiz karakteri son 2 bölüm gördüğüm filizden çok farklı.

61MERVE61
23-09-06, 20:06
ben de arkadaşım ama ne yapalım ben hala büyük bi sabırla bekliyorum umuyorum ilerde daha güzel olur tabi baya bi bölüm kıskançlık sahneleri izleyeceğimiz kesin dioyurm ya sabrediyorum sabrım tükenmedem umarım diziyi düzeltirler yoksa bu dizide diğer diziler gibi benim için bitecek

evt aynen arkadasim yaaa !!sinir oldum dun resmen filiz optuu snra degisti sankii eski filiz geldi giti!vala sende varmi bilmiyorum ama bende sabir yok sabretemem ya!!!ama i.a simdiye kadar izledigim baglandigim tek dizi!!sonu kotu olursa naparim!!bitmesin diyorum genede herzaman falci sahnesi bana umit verio !!

61MERVE61
23-09-06, 20:09
bende yılmaz-filiz aşkını görmeyi çok istiyorum. o sarıldıkları ve öpüştükleri 2 dakikada ne kadar mutlu oldum anlatamam ama senaristlerin onları bir araya getirmemek için karakterlere yaptırmadığı saçmalık yok..yani benim bildiğim filiz karakteri son 2 bölüm gördüğüm filizden çok farklı.

bende ama arkadasim filizi de anlamak lazim sson sahnede omer varken hani yilmaz sorduya
hayatinizdan cikmami istiyormusun filizz
dikkat etitysenn kafasini (hyr)salicakti ama snra omer cevap versene filizdedi ve filiz evt dedi yani bi anlik seydi bence!!ya eski bolumler suprdiii gizli bulusmalar sarilmalar kiskancliklar ya biz varya MURATA KURBAN OLsaydik hic degilse guclu bi karekter degildi yilmazin sozu gecioduu ama simdiiiiiiii cemm var off!!!anlamadim giti yaa

Rabish
<