PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 3

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

pinkzone
30-08-06, 12:01
Arkadaşlar..

Şimdi Filiz'le Murat sahneleri çıktı ortaya .. İnanınn sırf muratın Filiz'e ağzının aktığı sahneleri izlememek için zap yapıyorum.. Valla öyle uyuz olmuşum ki adama.. Artık siz düşünün.. Yaw bir an önce Yılmaz- Filiz sahneleri gelse keşke...

Filiz yemek teklifi edince ve kıskanınca Muratta kendini nimetten sanmaya başladı.. Bu arada saçlarına uyuzum muratın bunu değinmeden edemeyeceğim.

barbiee
30-08-06, 12:23
Herkesin 30 Ağustos ZAFER BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM....

sinem*
30-08-06, 12:23
beş yıl arada filiz ve yılmaz arasında herhangi bir şey olacağını hiç sanmıyorum,zaten sonda bitrime şekillerine göre ikisi bir müddet boyunca birbirleriyle hisseler için savaşır pozisyonda olacaklardır.

cenk ertanın rolüde filize asılmak olur,ondan öteye gidileceğini hiç sanmıyorum daha doğrusu böyle bir şeyin olmasını hiç istemem:img-grin2

gelelim dünkü bölüme,dünkü bölümde bende her zaman olduğu gibi murata gıcık oldum,gerçektende filizin yanında ağzının suyu akıyor:img-grin2
yılmazın annesine ve fahriyeye söyledikleri çok güzeldi,eğer seviyorsa 2 sene bekler gibi bir şey söyledi
elifin kısa bir zamanda bu kadar yükselmesi de ayrı bir olay,sonra da ömer bey benimle ilgilenmez diyor :img-grin2
dünkü bölümde aynalı (ekrem yani ) ve kemal abinin görüntüsü tam bir mafyaydı.aynalının yılmazı dövdürtmesi,kemal abinin yılmazın yattığı yatağı istemesi :img-grin2
ömer elife gittikçe tutuluyor bu çok belli,elifte hala inkar ediyor ömer beyin bana öyle bir ilgisi yok diye :img-grin2 .elifin yılmazla konuşması da çok güzeldi,yılmazın sözleri çok anlamlıydı tabi anlayana

pinkzone
30-08-06, 12:55
Herkesin 30 Ağustos Zafer bayramı Kutlu olsun..

Şimdi aradan 5 yıl geçerse birde buna uygun şarkı bulmak lazım..

Yılmazdan Filize anlamlı bir parça..

Gel Ne olur

Sen oralarda, Ben Buralarda
Dinmek bilmeyen acım bağrımda..
Sensiz geçen gün kapkara bana ..
Gel Ne olur !

Yolumu Göremem, yine koşarım .
Uzakta bi yerde seni duyarım ..
Elbet bitecek sensiz yarınım .
Gel Ne Olur !

Böylesini hiç tatmadımki ben ..
Bilemem ne kadar sensiztaşırım
Gün ve gün büyüyor içimde aşkın
Gel ne olur ..

Hasretide Tatdım sonunda .
Korkmam hiç sen varsın ucunda
Gözlerim hep sensiz yollarda
Gel Ne olur ..

Soluksuz geçiyor yine baharım .
Nefesin olmadan nasıl yaşarım
Buz gibi ellerim ellerin yokken
Gel Ne olur ..

Sabahlarım hiç olsun istemem
Rüyalarım sen geldiysen eğer,
Oradanda sana haykırırım
Gel Ne olur, Gel Ne olur ..

Gel yine olur ..

NOT: Bu şarkıyı bulmanız imkansız.. Bir şarkıcının demosudur.. Adı belirsizdir.

forever_bim
30-08-06, 14:45
Arkadaşlar Zafer Bayramımız Kutlu olsun...

Murata tek gıcık olan ben degilim demekki. Filizle olan sürece hafif bir çıkma deneme süreci olarak bakın.

Yılmaz Elif için 2 yıl beklerse görür demişti bunun olamaıyacagını kendisi de biliyordu artık.

Ömerin Elife ilgisini tüm fabrika magaza herkes farketti. Elbette ki Elif de farketti. Elifin aradıgı zaten kendisine ilgi gösteren biriydi. Ömer ilgilendikçe de itiraf etmese de hoşuna gitti. Yemekhanede söylediği mail kutusu bomboş mesaj atan yok lafı da zaten tam da bunu gösteriyor...

barbiee
30-08-06, 15:54
ya arkadaşlar ben sizin gibi evden izleyemiyorum işyerinde netten izliyorum ve 8.bölüme geldim şu bi gerçek dizimiz ilk zamanlar hikayesi falan daha kaliteliymiş benim birde anlamadığım şu olay elif ilk zamanlarda ömer den hoşlanıyor ben ilk bölümleri tam izleyememiştim şimdi daha dikkatli izliyorum bu kız sonra neden değişti anlamadım..

Kurdoglu
30-08-06, 18:28
Sana hemencecik anlatmaya calisayim barbieecim;

Elif Omerden hic bir zaman hoslanmadi arkadasim, Elif'in o ilk baslardaki gordugun sicak ve cana yakin tavirlar Omer'e degil, Omer'in sosyal imkanlarinin zenginligine sergiledigi tavirlardi. Elif ihtiraslarina yenik dusmustu, Yilmazin da hapiste 2 sene yatacak olmasi onu tamamiyle unutabilecegi dusuncesiyle avunmasina sebep oldu, ama yanildigini cok gec de olsa anladi. Elif ihtiraslarinin kurbani oldugunu o muhtesem deniz fenerindeki "yalvaris ve yakaris" repligiyle gozlerimizin ve kularimizin onunde sergiledi.

Kisacasi Elif "Deniz Kizi" modundan bir sureligine cikti, bakti ki nefes almakta gucluk cekiyor yine ayni mod'a donmeyi denedi, ama unuttugu bir sey vardi; Hayatin aci gercekleri. Neydi peki bu gercek?

El-cevap: "Her istedigimizi, istedigimiz zaman, istedigimiz yerde, istedigimiz sekilde bulamayabilecegimiz" gercegi...

sinem*
30-08-06, 19:48
bu bölüm yılmazın filize aşkını ilan ettiği yer yani fenerin olduğu yerin farklı bir cephesinde ömer elife aşkını ilan etti,elif ve yılmazın aşklarını hep fenerde izledik sanırım baş karakterler hep fenerlerde aşk yaşıyorlar :img-grin2
elifin yılmazdan ayrıldıktan sonra aradan bir ay bile geçmeden ömerle olan yakınlaşması ister istemez hani nerde o büyük aşk dedirtti
kemal abinin dinlediği müzik zeki mürenden ayrılık yaman kelime ... çok hoştu ,ilerki bölümlerde de filiz dinlemişti
elifin ömere mail atarkenki heyecanı ve ne yazacağını bilememesi ona olan ilgisini çok açık bir şekilde gösteriyordu,ömerin doğum günü partisinde handan hanımın sözlerinden sonra bir andan ömer bey derken ömer demesi de handan hanıma nispet yapar gibiydi
elife ilk defa üzüldüm,yılmazın geldiğini düşünüp cama koşuyor sonra ona değil de nalana geldiğini gördüğünde çok kötü olmuştu,o yatakta ağlarken yılmazı fenerde gösterdiler ve harika planlanmış bir sahneydi
muratla filizin buluşmalarını yazmayacağım,murat gerçekten fırsatçı ama :img-grin2

forever_bim
30-08-06, 20:13
ya arkadaşlar ben sizin gibi evden izleyemiyorum işyerinde netten izliyorum ve 8.bölüme geldim şu bi gerçek dizimiz ilk zamanlar hikayesi falan daha kaliteliymiş benim birde anlamadığım şu olay elif ilk zamanlarda ömer den hoşlanıyor ben ilk bölümleri tam izleyememiştim şimdi daha dikkatli izliyorum bu kız sonra neden değişti anlamadım..

Zaten kendi agzıyla da söyledi vakit geçirmekten hoşlandıgını belirrti bugün.

İlgi duydugu belli hem de çok belli çünkü mail atarken ne yazacagına bile karar veremiyor. Hiç bir şey hissetmese evlilik gibi önemli bir adım atmazdı bence.

Ayrıntılı bakış açım az sonra....

sinem*
30-08-06, 22:56
bir de ben açıklayayım üç farklı bakış olsun:img-grin2
ilk zamanlarda ömerden etkileniyordu yılmazda görmediği kibarlığı,inceliği,anlayışı ömerde görüyordu ama ömere asla aşık değildi sadece hem yaşantısına,ona sunacağı imkanlara hem de ömere karşı ilgi duyuyordu.
ömerle evlenirkende ömerin iyi biri olduğunu,ona zamanla aşık olacağını sanıyordu,yılmazı unutabileceğini düşünüyordu ama 15. bölümde yılmazı karşısında görünce ömere tüm ilgisi kayboldu sadece onun kocası olduğunu ve onun iyi biri olduğunu düşünerek onunla yaşayabileceğini düşündü.
Yılmazın da ilk zamanlarda elifi terslemesi,ömere yakınlaşmasına az da olsa sebep oldu.

forgetmenot
31-08-06, 07:40
Ben kestirme yoldan söyleyeyim,Elif,yaşına göre daha olgun bir kişi portresi çizse de gerçekte, kuvvetli zaafları olan, içten içe hırslı,zengin olmayı doğuştan isteyen bir hatundu.Yılmaz'ın kuru aşkı, bir yere kadardı!

burcu_yağmur
31-08-06, 13:43
kanal d eski bölümleri verirken gördüm elif ömeri sevnmiyoya ama işe gelince blg aaçıyo bakıyo ömer ona mail atmışmıı sonra ömere mail yazıyoo falan sanki ömeri seviyodu

benim
31-08-06, 15:18
elif bence elindekinin kıymetini bilmeyen biri , kıymetini anladığı anda iş işten geçmiş oluyor..

forever_bim
31-08-06, 15:38
7. bölümün yarısı ile 8. bölümün yarısından oluşan bölümü yorumlamadan önce sevgili SEAWİTCH arkadaşımıza eklediği taptaze replikler için çok ama çok teşekkür ederim. Aynı replikleri okumaktan aynı düşünce ve repliklerin temcit pilavı gibi önümüze gelmesinden fenalık gelmişti.

Bu arada dizi tam gaz gidiyor. Hamam sahnesi ile başladı dünkü bölüm. Ömerin dogumgünü kutlaması ile devam etti...Eger yayınlandıgı tarihle paralel ise Ömer akrep burcu oluyor (tam da ben ve £speranza gibi). Çok sevindirici bir durum. Ömerin dogumgünü kutlaması için Elifin giydiği kıyafet çok şahaneydi. İlk defa Elifi de kadınsı bir formatta gördük. Siyah minimalist kısa elbise Elifin ince fiziğinde çok süper durmuştu. Çay bahçesindeki muhabbet de en azından benim için güzeldi.

Elifle Ömer Tekiner Villasına geldiklerinde tam bir çift görünümündeydiler. Birbirlerini tamamlayan görüntüleri Handan Hanımı feci bir şekilde rahatsız etti. Kopacak fırtına da belliydi. Handan Hanımın yaklaşımını çok amatörce buldum. Elife cephe aldıkça Ömer büsbütün Elifi sahipleniyor.

Bu arada dün akşam babaannem bizdeydi. Onun söylediği replikler eşliğinde diziyi kocaman gülüşler eşliğinde izledim. Elifin Handan Hanıma elini uzattığı sahnede Handan Hanımın Elifin elini sıkmaması ve boşta kalan eli Ömerin tutması üzerine babaannemden o unutulmaz cümle geldi. "Sen böyle yaparsan oğlun tabii ki el kızının tarafını tutar." Muratın Elifin özel kreasyon elbisesi üzerine yaptıgı yorumlardan sonra babaannem bir kez daha devreye girdi. "E oğlum sen mi giyicektin de bu kadar konuştun elbise hakkında. Gözün kaldıysa sen giy" bu cümleden sonra artık hepten koptum.

Ömerin Elifi evine bıraktığı olaylı gecenin sonunda kapıdaki Elife bakışları çok muhteşemdi. Yani sanki gercek hayatta da aşıkmış gibi bakıyordu. Sinan Tuzcunun gözleri duygu aktarımı bakımından işlevini mükemmel yapıyor. Sahildeki ilan-ı aşk sahnesini de çok begendim. Ömer duygularını açıklamakla en dogrusunu yaptı.

Filiz de artık durumun çok farklı olduğunu anladı. Filizden söz açılmışken Muratla evde yedikleri yemek mum ışıgı romantik detaylar olmasına ragmen içinde Muratın oldugu hiç bir sahne bana romantik gelmiyor.

Yılmaz Sadıkoglu ortaklıgının temelleri bu bölümde atıldı. Yılmaz da hapisten çıktı. Bir ay içerde kalmıştı zaten. Bu arada dizi Nalanın Yılmazın yanına geldiği sahneyle son buldu.

Bölümün en can alıcı sahnelerinden biri de Elifin Zuhal bozuntusuna verdiği ince ayardı. Cuk oturdu o sahne.

Elif Ömer birlikteliğinde ben kesinlikle Ömeri suclu görmüyorum. Herşeyi açıkça söylüyor çünkü Elife. Hatta yaldızlı davetiyeyi çıkaran kişi de Elif bence.

Kurdoglu
31-08-06, 17:58
7. bölümün yarısı ile 8. bölümün yarısından oluşan bölümü yorumlamadan önce sevgili SEAWİTCH arkadaşımıza eklediği taptaze replikler için çok ama çok teşekkür ederim. Aynı replikleri okumaktan aynı düşünce ve repliklerin temcit pilavı gibi önümüze gelmesinden fenalık gelmişti.

.....

O replikler belki bir cok kisiye fenalik getiriyor, ama anladigimiz kadariyla bazilarina da ilac gibi geliyor. Herkesin duygu ve dusunceleri tabiki farklidir, onemli olan bu duygu ve dusuncelere saygi da kusur etmemektir. Kaldi ki ben sahsen hic kimsenin o bahsettiginiz nimet cesidine atifta bulunarak tekrar tekrar tipa tip aynilari eklenen onca resimleri elestirdigini okumadim. Tabiki degerlendirirken bunlarin “pilav” turlerine mi yoksa “kabak” turlerine mi daha yakin oldugu konusu cok ciddi denilebilecek bir sekilde tartisma kapilari acmaktadir. En dogrusu bu kapilara hic bulasmamaktir.
.....

elif arabadan iner.
ÖMER: kurtarıcam seni o adamdan... (?????????)

Kucuk bir duzeltme !
Sevgili seawitch, son yazdigin replik’in son cumlesinde oyle bir yanilmissin ki, bu yanilma acikcasi bize Omer’i yanlis tanimamiza yol acmis. Omer karekterini sadece repliklerden taniyanlar buyuk bir yanilgiya dusmeden ikaz etmek istedim. Ayrica diziyi cok buyuk bir dikkatle izlediginden ve eklenen replikleri ozenle ve dikkatlice suzdugunden asla suphe etmedigimiz arkadasimiz sevgili forever_bim’in bile dikkatinden kacmis bu detay. Hayret dogrusu !

Omer’in son cumlesi “Kurtaricam seni o adamdan !” degildi !!!
Omer’in son cumlesi “Kurtaricam seni BURALARDAN !” idi !!!

Goruldugu gibi oldukca farkli, oldukca cesitli ve oldukca “iyi niyetli” yorumlar cikarmak mumkun bu cumleden. Nedense benim aklima “AYI ile dostluk kuran adam’in hikayesi” geldi, bu replik’i okuduktan sonra. Bilmeyen icin kisaca anlatayim;

Efendim, vakti zamaninda adamin birisi bir AYI ile dostluk kurar. Seker seker, tatli, tali birlikte kirlarda, ormanlarda, yaylalarda kâh “sek sek” oynarlar, kâh “saklambac”. Gel zaman git zaman dostluklari pekisir. Sonra bir gun koyun koyuna yatarlarken, arsiz bir sivri sinek adamin tam burnuna konar. Bu hain saldiriya kayitsiz kalmamasi gerektigini dusunen sevgili dostu “AYICIK” ilerden kocaman bir “kaya” kapar gelir. Kaya’yi tam sinek’e isabet ettirebilmek icin konsantre olur, veeeee ardindan “ŞLAAAAAAKKKK” diye bir ses duyulur. Evet AYICIK sinegi haklamistir, fakat garip olan birsey vardir. Ne tuhaftir ki adamin da kafasi parcalanmistir. Operasyon bitmistir, fakat AYI daki hesap adamcagiza pahaliya mal olmustur...

Tavsiye: Siz siz olun, sakin haaa AYILARLA dostluklar kurmaya kalkismayin...

Rica: Son repligindeki o son cumleni dogru bir sekilde yazabilirmisin sevgili seawitch?

Not: Omer Elifi kurtarmistir "oralardan", ama kendisine yakisir bir sekilde...

seawitch
31-08-06, 19:50
sevgili kurdoglu duzeltmen icin tesekkurler ama mp3 e kaydedip gecirmiştim, heralde yanlıs duydum. tekrar bu repligin son cumlesi yuzunden magdur olanlardan ozur diliyorum ve repligin o kısmını duzeltiyorum=)

forever_bim
31-08-06, 20:49
Sevgili seawitch hakikaten de gözümden kaçmış ufak bir hata yapmışsın. İnsanlık halidir olur böyle şeyler. Sen tatlı canını sıkma. Ben de farketmediğim için şaşkınım. Yaşlanıyorum herhalde:img-grin2 :img-grin2

forever_bim
01-09-06, 16:59
Dünkü bölüm Billur Kalkavanın performansını ilk defa beğendiğim bir bölüm oldu. Özellikle Müjgan Hanımla ve Ömerle olan sahnelerinde ilk defa bu kadar iyiydi. Her ne kadar karşısındaki oyuncular çok daha mükemmel olsalar da onun da performansı ve tepkileri başarılıydı.

Çiftlik sahneleri ayrı güzeldi. Elif ilk defa ata bindi. Ömer ayrıca çok mutluydu. Filiz de abisini böyle görmekten dolayı mutluydu. Ömerin Elifin yanağına çok masum bir buse kondurduğu vakit Elifin tepkileri utangaçlığını harika yansıttı.

Elifle Yılmazın trafik ışıklarındaki karşılaşması henüz hiçbirşeyin azalmadıgının en canlı kanıtıydı ama maalesef ki bu aşk gurura teslim olmuştu.

Nalan ve Keremin motosikletten çamura düştükleri sahnede çok güldüm. Çok şekerdiler....

Elif işyerinde Zühala indirebileceği en ağır darbeyi indirdi. Kahveler konusunda ödeşmiş oldular. Zühalın ifadesi ayrıca komikti.

Handan Hanımın yaptığı her manevra Ömeri biraz daha Elife yaklaştırıyor. Son manevrası da çok doğal çok romantik bir evlilik teklifine neden oldu. Ömerin aldığı yüzük ve güller çok hoştu. Müjgan Hanım müstakbel damat adayının kızı için niyetinden emin oldu.

Yılmazın intikam oyunu dünkü bölümle başladı. Yılmaz Filizi feci takibe aldı. Bu arada Murat her ne kadar Filize aşık da olsa ben Muratı sevmediğimden yaptığı jestleri de maalesef beğenemiyorum.

Bölüm Elif Nalan ve annelerinin çay içtiği yere kadar sürdü. Olaylar baş döndürücü bir hızda gelişmeye devam ediyor.

forever_bim
01-09-06, 19:53
Evet bugün 10. bölümü büyük bir keyifle izledim. Çok sevinçliyim....Çok güzel hatta harika bir bölümdü....Harika replikler vardı...

Nalanın kazasına çok üzüldüm...Allah kimseye böyle dert vermesin...Elifin çaresizliği çok güzel vurgulandı...Ömerse bu bölümün yıldızıydı bence....Sadece sevdiği kadına değil onun ailesine de sahip çıkmanın ne erdemli bir davranış olduğunu gösterdi. Nalan için ta Amerikalardan doktor getirmesi ve Müjgan Hanım ona teşekkürleri sıralayıp destelerken söylediği lafı olmaz repliği çok hoşuma gitti. Gayet efendice davrandı işini gücünü bıraktı ne kadar vakti varsa sevdiği kadının yanında harcadı....Nalanı beklerken Elifin en çok istediği şeydi bir yardım eli...Hakikaten çok hoş bir davranıştı. Zaten Ömerin bir diger repliği çok daha güzeldi. Ne demişti Elife? Sen benim teklifime ne yanıt verirsen ver ben her zaman senin ve ailenin yanında olacagım...

Fahriyenin Cemilin evini terketmesi iyi oldu. Salihin Cemili tedavi ettirmek için yaptığı araştırma ve hastanede ona yer bulmak için uğraşması Salih karakterinin ne kadar mükemmel olduğunu bir kez daha vurguladı. Fahriye de zaten gitgide daha fazla Salihten etkileniyor. Bu çok belli.

Bu arada Nalan ve Keremin Babam ve Oğluma gittiği günlerde gitmiştim ben de bu güzel filme. Şimdi bu şahane filmin Altın portakalda yarışamayacak olması beni çok üzdü.

Elifin Ömerin evlenme teklifini kabul ederken söylediği replikler de çok güzeldi. Ben senin teklifini kabul ettim çünkü senden çok hoşlanıyorum harika bir insansın sen..Senin karın olmaktan gurur duyacagım repliği çok şahaneydi.

Ömerin eve gelip Filize müjdeyi verdiği sahne de ayrı güzeldi bence. Filizn abisine içtiği kahveyi vermesi çok hoşuma gitti. Filizle Ömerin muhteşem kardeşliğini izlemek ayrı keyif. Hele işe alkol karışınca daha sevimli oluyor.

Yılmaza gelince sanırım o konuda en dogru sözü Kemal Bey söyledi. Filizin atı göndereni ögrenme çabası da çok hoşuma gitti. Filizin bu aşırı güçlü halleri ayrı güzel bence. Güçlü oldugu zaman daha hoş bir insan oluyor Filiz.

asslli
01-09-06, 20:28
o kadar güzel anlatmışsın ki daha önce izlemiştim ama farketmediğim şeyleri gördüm eline sağlık gerçekten ıhlamurlar altında çok güzel bir dizi ayrıca ben yılmaz&filiz taraftarıyım ama elif yılmaz diyenlerede acaba diye bakıyordum ama tekrarlarını izleyince daha da iyi anladım yılmaz&filiz en doğrusu çünkü elif gerektiği kadar sahip çıkmamış aşkına içinde belli etmesede diğerleri gibi yaşama istediği var ömere olan tavırları fln eliftn iice soğudum bn

forever_bim
01-09-06, 21:33
o kadar güzel anlatmışsın ki daha önce izlemiştim ama farketmediğim şeyleri gördüm eline sağlık gerçekten ıhlamurlar altında çok güzel bir dizi ayrıca ben yılmaz&filiz taraftarıyım ama elif yılmaz diyenlerede acaba diye bakıyordum ama tekrarlarını izleyince daha da iyi anladım yılmaz&filiz en doğrusu çünkü elif gerektiği kadar sahip çıkmamış aşkına içinde belli etmesede diğerleri gibi yaşama istediği var ömere olan tavırları fln eliftn iice soğudum bn

Açıkçası en çok yorum yapan ve anlatımına güvenen birisi olarak kendime bu yorumdan pay çıkarıyorum. Teşekkür ederim begenmene sevindim. Ama bu dizide dört karakterde de çeşitli boyutlarda hatalar mevcut. Hepsini anlamak ve yeri gelince de eleştirmek lazım.

Az önceki yorumuma ek olarak şunları söyleyeyim. Yılmazın da Nalanla ilgilenmesi hoşuma gitti. Hatta bölümün bence en enteresan detayı Nalan ameliyattan çıkınca Keremin Yılmazı Ömerin de Filizi aramasıydı. Aynı anda aranmış oldu hem Filiz hem Yılmaz...

Dünkü bölümde de en entersan detay bence Yılmaz ve Elif için vurgulandı. Elif mankenlikten maaş alınca önce sevdiklerini düşünmüş annesine ve Nalana hediyeler almıştı. yılmaz da Sadıkoglu holdingten parayı alınca gidip annesine hediyeler aldı. Şık bir ambiyans olmuş...

anny
02-09-06, 10:14
eski bolumleri rastladıkça izliyorum ama bir sey dikkatimi çekti.haberler başlayacakken hemen bitiriyorlar sanki..dünkü bolumun sonunu anlamadım mesela :img-sorry

barbiee
02-09-06, 11:24
ben eski bölümleri netten izliyorum ve eve geldiğimde de tv den izlemeye gayret ediyorum ama şu var ki diziyi saçma sapan yayınlıyorlar olmadık yerde bi bakmışsınız dizi bitivermiş kanal d dizimizi tekrar yayınlamakla çok güzel birşey yaptı ama keşke daha titiz davranabilselerdi...

*MeLiS*
02-09-06, 11:33
ewt ya ben bu dizinin daha cok yeni izleyicisiyim.ama hiçbişy anlamyrm:S kafalarına estigi yerde bitiriyolar haberler baslıyo.ertesi günki bölüm basladıgnda izlerkn hicbsy anlayamyrm kacırdıgım yerlerden dolayı.

sinem*
02-09-06, 11:40
diziyi nerde bitiriyorlarsa öteki gün ordan devam ediyorlar,yani arada kaçırılan bir şey olmuyor
bu arada milliyetin tv ekinde tuba büyüküstün,bülent inal ve sinan tuzcunun resmi var ,tubanın saçları zarifenin saçları gibi yani uzatmışlar,sinan tuzcunun kirli sakalı var ve bitkin bir halde :),bülent inalda her zamanki gibi tiplerinde yaptıkları değişiklik bu sanırım bir de haftaya cuma günü yani 8 eylülde saat 20.00 da ıhlamurlar altında var görünüyor,yeni bölümümü eski bölümümü bilmiyorum

bengusu_melisa
02-09-06, 11:46
hangi gazete sinemcim ve gazetenin tarihi ne internetten bakıyim merak ettim ömeri kirli sakallarla filan filizi uzun saçlarla görmüştüm yılmaz da değişiklik yok mu bıyıklarını filan kesmiyo mu

bence filiz ve yılmaz zayıflamış olsunlar film gereği 5 sene aşk acısı yüzünden zayıflamışlardır :img-haha:

ihlamurlarfanatigi
02-09-06, 12:39
evet ya sinem öyleymis ama biz resimi göremiyoruz aranizdan biri siteye ekleyebilir mi aceba?

Dilan15
02-09-06, 17:39
merhaba arkadaslar
ben malesef coktan beri giremedim izindeydim ve internete
girme imkanim yoktu ve cogu seyi takip edemedim
Yeni oyuncular felan katiliyormus diziye duydugum kadariyla
bana biraz bilgi vere bilirmisiniz?
Kanal d de eski bölümler yayinlaniyor ama sanki Euro d de
gösterilmiyor gibi bunuda bilen varmi acaba?
Bu arada sezon finali cok üzücüydü hala Filizin babasi öldügüne
inanamiyorum Yani dizinin tüm oyunculari teker teker ölüyor niye
böyle oldu anlamadim Eski tadi gercekten hic kalmadi :(

Kurdoglu
02-09-06, 22:25
Oncelikle hosgeldin sevgili Dilan15. Kisaca gelismeleri ben sana aktarmaya calisayim. Aslina bakarsan degisen pek birsey yok. Sadece dizimizin kadrosuna 2 yeni oyuncu katilacakmis. Birisi Cenk Ertan, digeri de Irem Altug. Cenk beyin tam olarak hangi karaktere burundurulecegi henuz tam olarak bilinmiyor. Irem hanim cok buyuk bir ihtimalle Omer-Elif birlikteliginin meyve bahcesine bahcivanlik yapacakmis. Yani cocuk bakiciligi.

Euro D tahmin ettigin gibi eski bolumleri yayinlamamakta israrli davraniyor. 1. Bolum dizimizin multimedia basliginda mevcut, diger bolumlerin de en kisa zamanda orada bulunabilme ihtimalinin cok yuksek olduguna dair duyumlar aldik. Takipte olursan kaparsin.

Son olarak da sezon finali hakkindaki dusuncelerine sadece katildigimi belirterek yorumumu sonlandiriyorum.

Not: Bu arada ben sana Elif Tekiner icin bas sagligi dilemismiydim? Sanirim henuz dilemedim. Basin sag olsun arkadasim, acimiz buyuk cok buyuk.....

tuğba filiz
02-09-06, 23:43
arkadaşlar ıhlamurlar altının son bölümünde filiz yılmaza giderken bi şarkı çalıyodu o çok güzeldi nerden bulabilirim onu yardımcı olursanız sevinirim:)

bengusu_melisa
03-09-06, 12:05
tuğba filiz **************** adresinden bulabilirsin bnde ordan indirdim.

Dilan15
03-09-06, 21:07
Oncelikle hosgeldin sevgili Dilan15. Kisaca gelismeleri ben sana aktarmaya calisayim. Aslina bakarsan degisen pek birsey yok. Sadece dizimizin kadrosuna 2 yeni oyuncu katilacakmis. Birisi Cenk Ertan, digeri de Irem Altug. Cenk beyin tam olarak hangi karaktere burundurulecegi henuz tam olarak bilinmiyor. Irem hanim cok buyuk bir ihtimalle Omer-Elif birlikteliginin meyve bahcesine bahcivanlik yapacakmis. Yani cocuk bakiciligi.

Euro D tahmin ettigin gibi eski bolumleri yayinlamamakta israrli davraniyor. 1. Bolum dizimizin multimedia basliginda mevcut, diger bolumlerin de en kisa zamanda orada bulunabilme ihtimalinin cok yuksek olduguna dair duyumlar aldik. Takipte olursan kaparsin.

Son olarak da sezon finali hakkindaki dusuncelerine sadece katildigimi belirterek yorumumu sonlandiriyorum.

Not: Bu arada ben sana Elif Tekiner icin bas sagligi dilemismiydim? Sanirim henuz dilemedim. Basin sag olsun arkadasim, acimiz buyuk cok buyuk.....

Hosbulduk sevgili Kurdoglu!! En son gelismeleri bana aktardigin icin cok sagol
Yeni katilan oyunculari isim olarak tanimadim ama belki sima olarak tanirim
Zaten yeni sezonda nekadar izlerim onuda bilmiyorum ve diziye de nekadar
uyumlu olacaklar oda ayri bi konu
Sanirim cogumuz dizi hakkinda benzer düsüncülere sahibiz ama degistirmek
ellimizde degil Buarada senin de basin sag olsun arkadasim Elif Tekiner cok büyük bir kayip gercekten ...:icon_cry:

*Cansucuk*
03-09-06, 23:26
slm ihlamurlar altinda nin yeni bölümleri nezaman basliyor bilen varmi bana söylerseniz sevinirim özeldednde söyleyebilrisiniz simdiden tskler:img-help: :img-help: :img-help:

mıstaa
04-09-06, 09:14
15 eylülde heralde...

Ebr0e
04-09-06, 15:56

Kurdoglu hala degismemissin
kac aydan beri buraya girmiyorum cunki artik sacmalamaya basladilar
sacma sapan bir dizi oldu..eskiden hepimiz her gun buraya yazardik ve tartisirdik artik onu bile yapmak icmden gelmiyor
bu diziden elif cikicakti simdi neoldu bilmiyorum cunki aylardan beri girmiyorum siteye..insallah cikar diziden...artik bu dizide oynamasini istemiyorum
herkez oluyor herkeze birseyler oluyor
aptal aptal seyler yapiliyor.yok filizin babasi olmeden once yilmazle evlenme dedigi icin filizde evlenmiyor..neyse bu kadar yeter
4 ever elif diyip gidiyorum

GiZeM_Li
04-09-06, 17:58
Arkadaslar simdi yayin akisina baktim bu hata cuma gunu Ihlamurlar Altindanin 40 bolumu yaziyor,dogru mu ya,dizi basliyor mu???Bilen var mi acep,ben hic raklamini falan gormedim de inanamadim:fighting2

_ArZ_
04-09-06, 20:12
İlk defa bugün tekrarını izledim ve hoşuma gitti.Gerçi ibraz geç baktığım için konusunu pek anlayamadım ama yinede beğendim...

Bitanem70
04-09-06, 20:49
umarim dogru degildir cuma günü isim var bakamam.. !!

öyküth
05-09-06, 00:55
"SÖZ VERMİŞ AŞKLARA" MEKTUP VE ŞİİR KİTABININ İMZA GÜNÜ İÇİN, BÜLENT İNAL TUBA BÜYÜKÜSTÜN SİNAN TUZCU VE SERDAR OĞUZ 16 EYLÜL CUMARTESİ SAAT 16.00'DA BEYOĞLU D&R' DA SEVENLERİYLE BULUŞUYOR:) SAKIN KAÇIRMAYIN:) İNANMAYANLAR İÇİN KAYNAK D&R'IN İNTERNET SİTESİ ETKİNLİKLER KISMINA BAKSIN:) www.d&r.com.tr...yaşasın:)

Kurdoglu
05-09-06, 12:15
Kurdoglu hala degismemissin
kac aydan beri buraya girmiyorum cunki artik sacmalamaya basladilar
sacma sapan bir dizi oldu..eskiden hepimiz her gun buraya yazardik ve tartisirdik artik onu bile yapmak icmden gelmiyor
bu diziden elif cikicakti simdi neoldu bilmiyorum cunki aylardan beri girmiyorum siteye..insallah cikar diziden...artik bu dizide oynamasini istemiyorum
herkez oluyor herkeze birseyler oluyor
aptal aptal seyler yapiliyor.yok filizin babasi olmeden once yilmazle evlenme dedigi icin filizde evlenmiyor..neyse bu kadar yeter
4 ever elif diyip gidiyorum
Okudugum kadariyla sende de pek bi degisiklik yok Ebr0e.
Endiselerini ve uzuntunu anlayabiliyorum. Elif’in diziden ayrilmasina bizde en az senin kadar uzulduk, ama bildigin gibi ölenle ölünmüyor. Ayakta durmamiz gerekiyor, basarmaliyiz, basarabilmeliyiz bunu.

Not: Elif Tekiner’in cenaze toreninde seni goremedim, yoktun. Eger mezarini ziyaret etmek istersen, kagit kalem hazirla adresini veriyorum; Zincirlikuyu mezarligi, aile kabristanligi bölümü, 5. sıra, 13. mezar ! Mezarin ustunde kocaman bir yazi var “TEKINERLER AILE KABRISTANLIGI” diye. Hah iste, tam o kabristaligin icinde kendisi. Sana tavsiyem mini etekle gitmemen, ortalikta bayaaa dikenli bitkiler var. Benden uyarmasi…. Haaa bir de eger Elif Tekiner icin gercekten faydali birsey yapmak istiyorsan, mezarinin basina bir “Ihlamurlar Agaci” dik. O mezarin basinda dikili bir agacin olsun seninde.

Bak bunu da unutuyordum az daha….; Senin de “Basin sag olsun !”.

forever_bim
05-09-06, 15:18
Dünkü bölüm gec başlayıp reklamlarla birlikte çok kısa sürdü. Elifle Ömer sapsade bir törenle evlendiler. Yılmaz son hızla deniz fenerine çarptı ama ona birşey olmadı. Bir de Canan intiharı denedi. Dünkü bölümün belli başlı olayları sadece bunlardı. Son olarak Erol Beyin kol düğmelerini Ömere vermesi için Filize verdiği yerde dizi bitti.

sinem*
05-09-06, 21:20
arkadaşlar fragmanı gördüm ve bu hafta saat 20.00 da yeni bölüm:)
elif gözü açık ölüyor başında müjgan hanım ve ömer var ve ağlıyorlar
yılmaz ve filiz üzgün,birisi yüzüğe bakıyor
sonra bebek var çok tatlı bir şey ... ömerin kucağındaydı sanırım
herkes mezar başında ağlıyordu ...
yılmaz şiir okuyor ...sanırım evlerinden taşınıyorlar tam emin değilim ama
yılmaz bir kitabın için de filiz ve kendi resmine bakıyordu ve ağlıyordu ....
yani bu hafta başlıyorlar :)

bengusu_melisa
05-09-06, 21:20
cuma yeni bölüm başlıyo fragmanı gördümm :D

havincim
05-09-06, 21:30
sinem anlattığın için çok teşekkürler ya sonunda fragmanı verdiler çok sevindim dizimiz başlıyor:)inşallah en kısa zamanda siteye eklenir fragman:)
bende tesadüfen gördüm sev kardeşimi izlerken altta küçük bir şekilde gösterdiler sevinçten deliye döndüm:)annem garip garip baktı sonra bana:)

Kurdoglu
05-09-06, 21:36
Cok tesekkurler SINEM ! Ben kolaj bolum verirler diye bekliyordum, demek erkenden basliyor dizimiz, Buna gercekten cok sevindim. Bu arada siirlerimize de tam tesekkullu devam ediyoruz, buna da cok sevindim. Fragmani ekleyebilen varsa, cok makbule gecer arkadaslar.

sinem*
05-09-06, 21:50
önemli değil arkadaşlar ..görünce çok sevindim size de yazayım dedim .
ayrıca bir şey yazmayı unutmuşum sadece yılmaz değil ömer de şiir okuyordu ama ömerinki elifeydi ...gözlerini son kez kapamadın değil mi diye..elifte çocuğunu doğurduktan sonra ölüyor gibiydi...
ve aradan geçecek olan beş yıl bu bölümde sanırım çünkü filizin saçları uzun bir halde canan hanımı yatırdıkları hastanede gösterdiler ..yılmaza bakıyordu ağlayarak o da o tarafa bakıyordu ..şiirler çok güzeldi merakla ve heyecanla bekliyorum :)

britneysinem
05-09-06, 21:56
ya fragmanı gördüm şaştım kaldım bu cuma başlıyo çok sevindim ama ömerin dedikleri beni çok duygulandırdı valla çok kötü ya elif ölüyo bebekleri çok tatlı filizde yılmazı gördünce dayanamıyo yaaa harika bir fragman şuan nasıl ağlıyorum ya çok fena ağlattı beni cuma günü valla tüm ıhlamurlar altında sevenler ağlıyıcak gibime geliyor

burcuuu
05-09-06, 22:36
Bu diziyi izLemiodm ama tekrarLarını izLiorm haftaiçi.. iikii de izLemişim çok hoşuma qitti dizi.. az önce de izLedim fraqmanı.. Dizii başLıoo da ELif öLüoo ya bebek doğuoo ama ELif artık yOoOOK..!!

şevval_83
05-09-06, 22:39
az önce fragmanı izledim.ayyyy hala kendime gelemedim bu kadar erken beklemiyordum dizinin başlamasını ama çok mutlu oldum:)valla süper olacak herşey şimdiden belli o kadar mutluyum ki anlatamam,Filizime Yılmazıma kavuşucaz....Fragman her zamanki gibi çok etkileyiciydi ve valla gözyaşlarımı şimdiden tutamadım diziyi izlerken ne olacak düşünemiyorum bile:)

forever_bim
05-09-06, 22:43
Fragmanı ben de izledim. Mendilleri hazırlayın. Dizi cuma akşamı saat 20de başlıyor....Bir de bu kadar hüzünlü bir fragmandan sonra bölüm nasıl olur bilemiyorum. Bebek çok şirin bu arada. Ömer de feci aglıyor.....Yılmaz da sanırım Elifin evine bakıp aglıyor. Ya da ben yanlış gördüm..

aslış
05-09-06, 22:52
ben bu diziyi birazda tekrarlarını izlerken keşfettim bende fragamanı gördüm ve çok kötü oldum bi fragman bile beni bu kadar etkilediyse cuma günü yayınlanacak bölümünde nasıl olurum bilemiyorum!bu arada elifin ölmesine çok üzüldüm yazık oldu...

Pamir
05-09-06, 22:53
ya ben yeni fragmani gördüm, elif ölüyodu!!! ne bu ya, y1lmazla filizin birlikteligi için elifin ölmesi sart m1yd1? bileniniz var mi! senaryo geregi mi ayrilmis elif yoksa kendi mi istemis?

didou_didem
05-09-06, 23:03
Bende gördüm fragmanı ve resmen ağladım yaa daha fragmanda böyle olursak dizide ne oluruz acaba???çok duygusal bir bölüm bekliyor bizi.Ömer'in ağlayışında koptum ben ya..

ihlamurlarfanatigi
05-09-06, 23:06
arkadaslar saat kactaymis dizi?

tuğba filiz
05-09-06, 23:07
arkadaşlar arka sokakları izlerken şimdi gördüm altta elif ölüyo biraz üzüldüm ama filizle yılmaz hakkında hiç bişi göremedim çok sevindim erken başlamasına cuma herkes ekran başına

forever_bim
05-09-06, 23:09
Sevgili ıhlamurlar fanatiği dizi saat 20de. Mendiller benden. Ölüm sahnesi çok gercekci cekilmiş bu arada. ELİFİM gözü açık gidiyor..:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Ozly
05-09-06, 23:10
Ay bende bittim fragmanı görünce gözlerim doldu hani biliodum ölüceğini ama ne biliim bide o bebişin gülümsemesii ah dedim anne kokusu bilmeden büyücek baya kaptırdım kendimi be:)

sezinti
05-09-06, 23:13
Sevgili Arkadaşlar

Az önce bir magazin sitesinde bir oyuncu ismi okudum. Serpil Avas. Serpil Avas, Ihlamurlar altında dizisinde oynuyormu ? Diziye yeni girecek oyuncu mu :img-lady:

2. sezon bölümleri için dizi ekibine başarılar dilerim.

karcicegim
05-09-06, 23:21
Merhaba arkadaşlar güzel dizimiz bu cuma saat 20.00'de başlıyor. Fragmanı izlerken mahvoldum. Ağlamamak için gerçekten kendimi tuttum.

Fragmanı anlatmak istiyorum:

Yılmaz her zamanki gibi mükemmel bir şiirle başlıyor. Filiz Yılmazların evini ağlayarak terk ediyor. Sanırım Yılmazlar evlerinden taşınıyorlar. Çünkü Yılmazın odasına pek eşya yoktu, evi boş olarak gösteriyorlar. Yılmaz odasında bir kitabın arasında Filizle çekilmiş bir resmini buluyor. Sonra Ay ışığında Yılmazın gözünden bir damla yaş akıyor.

Sonra Elifli sahneye geliyor. O sırada Ömerin "Ne olur, Gitme." diyişi var yürekleri parçalıyor. Ömer yine çok güzel bir şiir okuyor. Elif annesi Müjgan hanımın elini tutarak ölüyor. Ömer de yanında. Elifin bebeği çok tatlı. Daha sonra Elifin cenazesini gömüyorlar mezarlıkta. Yılmaz Eliflerin eski evinin önüne gidiyor. O pencere kenarına ve Elif öldüğü için çok üzlüyor ve ağlıyor.

En sonunda sanırım yanlış hatırlamıyorsam Canan hanımın yattığı kilinik orası. Filiz Canan hanımı görmeye gidiyor. O sırada Yılmazda oraya geliyor. Filiz ağlıyor ve fragman bitiyor.

ihlamurlarfanatigi
05-09-06, 23:22
arkadaslar hepiniz ihlmaurlar altindain multimedia bölümüne bi bakin yani ihlamurlar altinda videolarina orda bi süpriz sizleri bekliyor :)

karcicegim
05-09-06, 23:24
40. Bölüm fragmanını upload ediyorum arkadaşlar. Yarım saat içinde yayınlayacam haberiniz olsun.:img-kiss:

ihlamurlarfanatigi
05-09-06, 23:26
ya ben upload ettim karcicegim valla önceden görseyim upload etmezdim iki ayri siteye upload ettim kusura bakma

*MeLiS*
05-09-06, 23:28
arkadaslar bende azönce izledm diznn fragmanını.ölen kim?basrolde oynayan kızmı?eger oysa nie basrol oyuncusunu öldürdüler dizi bitickmi?

havincim
05-09-06, 23:35
evet çok etkileyici bir fragmandı ve ömerin şiiri çok etkiledi beni:(bebek çok tatlıydı bir gülümseyişi var inanamazsınız çok şeker:)annesine çekmiş:icon_cry:
bu sefer şiirler benden:)

yılmazın şiiri:
dilek tuttum yıldızlarda
benim olacağın güne
her ayrılığa çaldığında gözlerin
özleyip hayalini yazarım hüzün renginde masmavi bir gökyüzüne
kimseler uzanamasın
dokunurlar diye sevgimize
ben beyaz bulutlardan bir dünya yaptım yükselerde ikimize
ay şahit
hayalini yazdım göğe
terkedip gittiğin günün gecesinde.

ömerin şiiri:
n'olur gitme
yalnızca uyumak için gözlerini kapadın
gün ağarınca yine yanımda uyanacaksın
ama ben gözlerini bekleyeceğim
uyku haram geceme
ben gözlerini bekleyeceğim
hayalin düşmeyecek elifin beşiğine.

fragmanın sonundaki filiz yılmaz sahnesi de çok kötü ya filiz nasıl ağlıyor içim titredi:icon_cry:

karcicegim
05-09-06, 23:48
40. Bölüm Fragman Mektupları:

Yılmaz:

Dilek tuttu yıldızlardan, Benim olacağın güne.
Her ayrılığa çaldığımda gözlerini özleyip
Hayalini yaşarım.
Hüzün renginde masmavi bir gökyüzüne.
Kimseler uzanamasın, dokunurlar diye sevgimize
Ben beyaz bulutlardan bir dünya yaptım yükseklerde ikimize
Ay şahit, Hayalini yazdım göğe
Terk edip gittiğin günün gecesinde.

Ömer:

Nolur, Gitme!
Yalnızca uyumak için gözlerini kapadın.
Gün ağırınca yine yanımda uyanacaksın.
Ama ben gözlerini bekliyecem.
Uyku haram geceme
Ben gözlerini bekliyecem.
Hayalin düşemeyecek Elifin beşiğine.

Pamir
05-09-06, 23:54
Sevgili Arkadaşlar

Az önce bir magazin sitesinde bir oyuncu ismi okudum. Serpil Avas. Serpil Avas, Ihlamurlar altında dizisinde oynuyormu ? Diziye yeni girecek oyuncu mu :img-lady:

2. sezon bölümleri için dizi ekibine başarılar dilerim.

serpil avas kim? tan1yanad1m? genç biriyse eger ömerin yeni sevgilisi olur muhakkak! e malum elif öldü, hemen yerini doldurmak lazim!! ay nasil sinir oluyorum ya! bas roldeki kizi nasil öldürürler ya. benim için pek bi tadi kalmadi valla dizinin. ne kadar kolay birisini öldürmek öyle!
sinirlendim baya ya! gerçekten kim bu serpil avas? dediim gibi çikarsa hiç sasmam valla!!!

anny
06-09-06, 00:25
fragmanı izledim..ekleyen arkadaşlara teşekkürler..herkes aglıyor dizide ben de tuhaf oldum izlerken :icon_cry: çok acıklı bir bölüm bekliyor bizi..:icon_cry:

sinem*
06-09-06, 01:10
elif ve ömerin bebeğinin adı da ömerin şiirinden anladığım kadarıyla elif olmuş...
çok güzel bir bölüm olacağı kesin ..umarım izleyebilirim :(

muratcimm
06-09-06, 01:22
bu bölümü tek başıma izlemeliyim yoksaa rahat rahat ağlayamam

GiZeM_Li
06-09-06, 04:37
Fragmani ben de izledim arkadaslar sizin sayenizde,tv de bir turlu denk gelmiyordum ekleyen arkadasa tskler.Ya ilk yayin akisinda gorunce inanamamistim ama fragmani gorunce basliyacagindan emin oldum.Diziyi buyuk bir heyecanla bekliyorum,artik benim icin cuma gelmek bilmiyecek valla,diziyi cok ozlemistim ama iste cok aglama sahneleri var anlasilan,Elif oluyor,Filiz ve Yilmazin ayriligi falan var ya aslinda cok uzucu bir bolum olacak,ya goz yaslarimizi tutamiyacagiz:icon_cry: Unutmadan tum Elifcilerin basi sag olsun:(
Diziyi benim gibi sabirsizlikla bekleyen butun arkadaslarin gozu aydin

RoseMarry
06-09-06, 08:56
bende izledim fragmanı elif doğumdan çıktıktan sonra ölüyo kızını görebilmiştir inşallah
yılmaz resimlere fln bakıyo,filizde yüzüğe bakıyodu galiba,cenazede ömeri gösterdiler gözlerini daldırmış dua okuyodu, herhalde beş yıl atlamadan sonra filizle yılmaz karşılaşıyo fln
Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum valla 20:00daymış zaten

Sagopa06
06-09-06, 09:00
Herkese merhaba arkadaşlar ;

Dizimiz sezon tatiline girdiğinden beri burada yorum yapmıyordum takip etme şansımda çok az olmuştu işlerimin yoğunluğundan ama artık dizimiz başlıyor cuma 20:00 de bunun için çok memnunun ama fragmanı izledim acayip üzücü bir bölüm olucak kesinlikle yanlız izlemeliyim rahat rahat ağlamak için :icon_cry: faragman şiir tek kelimeyle harika olması kadar içimi kararttı Elif ölüyor hemde gözleri açık gidiyor bebeği gülümsüyordu Ömerin ağlaması çok kötü oldum ben resmen yutkundum izlerken nasıl olucam kim bilir :img-sorry

Bu arada Filizin saçları uzamış yada uzatmışlar yanlış görmediysem çok güzel olmuştu :) ayyy canım yaa o da nasıl ağlıyordu yaşlar nasıl süzülüyordu gözünden Yılmazıma diycek sözüm yok zaten merak ediyorum Elifi öldü filizden ayrıldı hangi acı onu daha fazla yaralıycak ve bunu bölümde bize nasıl yansıtacaklar .

barbiee
06-09-06, 09:23
off off sabah sabah dağılmış bir durumdayım ömer ''ne olur gitme'' diye başladı ve bittim arkadaşlar evet elif'in ölümünü bekliyoduk ama yine diyodum bir umut belki ayrılmaz diziden diye ama bu fragman beni bitirdi cuma akşamı nasıl olurum bilmiyorum çok kötü oldum çok güzel başlamıştı bu dizi ve öyle de devam etmeliydi elif'siz nasıl olacak hiç bir fikrim yok....

Messa
06-09-06, 09:54
Fragmanı bende dün izledim. Çok etkileyici olmuş. Fragmanı izlerken bile ağladım. Diziyi izlerken ki, halimi düşünemiyorum... En çok Ömer'e üzüleceğim... Vede çocuğuna...

Az önce Harbiyede Ali ve Sema'yı gördüm. Acaba gerçek hayatta beraberler mi?

hsa
06-09-06, 10:01
sayenizde fragmani indirip izleyebildim! cok huzunlu bir bolumun bizi bekledigi kesin! ihlamurlar altindayi cok ozlemisim ama elif cikinca dizinin tamemen degisecegi kesin.. cumayi dort gozle bekliyorum.

ece1
06-09-06, 10:26
internet üzerinden izledim fragmanı ekran donup durdugu için izleyemedim tam olarak ama siirler çok güzeldi..ömerin siirine diyecek söz yok.. elifede ömerede yazık ettiler.elif öldü dizi nasıl gidecek bakalım...

_free_
06-09-06, 10:27
fragman eklenmiş daha yeni görüyorum :( az önce tvden izledim ve çok kötüyüm ya...offf elif ölüyo hemde çok kötü bi biçimde..ömerin gözlerinin önünde :( :( filiz ve yılmaz ayrı..onlar başka ağlar,ömer başka :(
nasıl toparlıycaklar bu ömeri şimdi..!
of ya ilk bölümden açıcaz muslukları..

ihlamurlarfanatigi
06-09-06, 11:10
fragmani bende herkes gibi izledim cok güzel bi fragman hakikatan...fragmada bukadar duygulandiysam bölüme bakinca ne olacak cok merak ediyorum. her iki siirde herzamanki gibi mükemmel, harika....elif ölümü cok kötü oluyor, kizlarida hakikaten cok tatli...filiz yilmaza cok üzülüyorum ya of of onlarin halide harap...simdiden herkese iyi seyirler diliyorum :)

barbiee
06-09-06, 11:17
çok duygusal bir bölüm bizleri bekliyor şimdiden mendilleri hazırlamak lazım ömer i öyle üzgün ağlarken görünce çok kötü oldum yaa

Messa
06-09-06, 11:26
çok duygusal bir bölüm bizleri bekliyor şimdiden mendilleri hazırlamak lazım ömer i öyle üzgün ağlarken görünce çok kötü oldum yaa

Aynen yaa... Çok ağlayacağımm...

barbiee
06-09-06, 11:28
Aynen yaa... Çok ağlayacağımm...

fragmanda zırıl zırıl ağlayan ben dizide ne yaparım gerisini siz düşünün artık elif siz ıhlamurlar eskisi gibi olmayacak bundan eminim....

si_nice
06-09-06, 11:32
ya dizinin saati neden değişmiş..ben izleyemicem arık:(

Messa
06-09-06, 11:44
ya dizinin saati neden değişmiş..ben izleyemicem arık:(

Bence YD'nin yeni bölümleri henüz başlamadığı için o saate koydular. YD başlayınca eski saatine alırlar merak etme...

si_nice
06-09-06, 11:47
Bence YD'nin yeni bölümleri henüz başlamadığı için o saate koydular. YD başlayınca eski saatine alırlar merak etme...

umarım öyledir.bende öyle düşündüm bakalım
gerçi bi sürü yeni dizinin başlayacagını düşünürsek belki yayın akışları değişmiştir:(

karcicegim
06-09-06, 11:58
Aman ya cuma akşamı arkadaşımın nişanı ona gidecem. Dört gözle biricik dizim ne zaman başlıyacak derken, tam başlıyor aksiliklerde başlıyor. 2 ay zorunan sabrettim. Şimdi işin yoksa bir gün daha bekle. İşallah deniz (kral78) arkadaşımız upload eder de cumartesi izlerim.

Çok ağlıyacağımız bir bölüm. Ömerim hele Elif öldüğünde ağlamaya başladığı sahne çok kötü. Bebekleri çok şirin. Sanırım bebeğimizin adı Elif. Filizle Yılmazın hali ne olacak. Of oof ya. Harap oldum ya. Çok ağlıyacaz bu bölümde belli. Mendilleri bol bol hazırlayalım.

sinem*
06-09-06, 12:03
Aman ya cuma akşamı arkadaşımın nişanı ona gidecem. Dört gözle biricik dizim ne zaman başlıyacak derken, tam başlıyor aksiliklerde başlıyor. 2 ay zorunan sabrettim. Şimdi işin yoksa bir gün daha bekle. İşallah deniz (kral78) arkadaşımız upload eder de cumartesi izlerim.

malesef bende izlemeyeceğim sanırım..kolaj bölümüdür diye herkese tamam olur dedim şimdi :icon_cry: kaldım böyle...

bu arada bebekte küçücük yani fahriye ve salihin bebeği gibi değil,ömerin "ne olur gitme" dediğinde aklıma serdar ortaçın şarkısı geliyor ve duygulanamıyorum ama ellerinin koptuğu annesinin ona sarıldığı sahne gerçekten çok duygusal...filiz ve yılmazda sürekli ağlıyor ..

elif219
06-09-06, 12:09
offf ya o nası bi fragmandı öle fragmanda bile duygulandıysm kibilir izleyince neolcak....elif ölüyo yaa valla alışması biraz zr olucak ölümüne kaç bölüm onunla geçti şimdi onsuz nası olr bilemem...ama ömere çk üzüldm yaaa cnm bnm nası toparlanırki o şimdi...

mini
06-09-06, 12:11
Selam arkadaşlar, bende dün şans eseri fragmanı seğrettim ve resmem tutuldum kaldım. Sanırım bu bölümden başka bir daha seğretmem en azından seğretmek için çaba harcamam, çünkü o saatlerde evde olmak çok zor.

Elif imim gözlerinin açık ölmesi gerçekten çok iyi düşünülmüş bir sahne. Altında bir çok mana yatıyor bence. Bebeğine, en büyük aşkına, babasına, onu çok seven kocasına hak ettiği karşılığı verememenin eksiklikleri ile gözleri arkada kalarak bu dünyadan göç edip gitti. Çok acı verici...

Elif' imim ölüm sahnesini tartışılmaz boyutda güzel canlandırdığı kanaatiyle, hiç hoşnut olmadığım bilindiği Filiz' inde hakkını yememek adına kız gerçekten güzel ağlıyor.

Benim en çok merak ettiğim Yılmaz' ın Elif' in öldüğünü öğrendiğinde göstereceği performans. Bakalım Elif' i dizide bir an önce unutturmak adına baştan savılmış bir sahnemi olacak. (Nedense böyle olacağı hissiyatı içindeyim)

Birde şunu merak ediyorum? Yılmaz' ı daha çok Ölüm acısımı yoksa ayrılık acısımı etkileceyecek. Neyse, Cuma akşamı herşey netleşecek.Hoşçakalın

karcicegim
06-09-06, 12:17
Canım arkadaşlarım Hüsnü Şenlendiriciyi bilirsiniz. Onun o güzel yorumuyla Ihlamurlar Altındayı dinleyin. Şuan upload ediyorum. Dinlemenizi tavsiye ederim. Mükemmel yorumlamış.

Sevgi ile kalın.

mydestiny
06-09-06, 12:18
off nasıl bir fragman hazırlamışlar ya 1-2 dakikalık şeyi izlerken ben ağladım ..Artık cuma günü mendillerle birlikte izlerim ..

Elif çok kötü bir şekilde öldü.Bari gözleri açık ölmeseydi.huzurlu ve mutlu bir şekilde ölseydi..Acaba Elif ölmeden bebeğini görebilecek mi çok merak ediyorum ..Fragmana bakarsak eğer çok gerçekçi bir cenaze töreni hazırlamışlar ..

Ömer için çok büyük bir yıkım oldu ... Nasıl toparlanacak ..

Bebek çok şirindi ..

Yılmaz ve Filiz onlarda perişan herkes gibi ..

Yılmaz Elif'lerin eski evinin önünde ağlıyordu sanırım ...

Umarım bu bölüm Elif'in ölümünü hızlıca geçirmezler ..

forever_bim
06-09-06, 12:28
Selam arkadaşlar, bende dün şans eseri fragmanı seğrettim ve resmem tutuldum kaldım. Sanırım bu bölümden başka bir daha seğretmem en azından seğretmek için çaba harcamam, çünkü o saatlerde evde olmak çok zor.

Elif imim gözlerinin açık ölmesi gerçekten çok iyi düşünülmüş bir sahne. Altında bir çok mana yatıyor bence. Bebeğine, en büyük aşkına, babasına, onu çok seven kocasına hak ettiği karşılığı verememenin eksiklikleri ile gözleri arkada kalarak bu dünyadan göç edip gitti. Çok acı verici...

Elif' imim ölüm sahnesini tartışılmaz boyutda güzel canlandırdığı kanaatiyle, hiç hoşnut olmadığım bilindiği Filiz' inde hakkını yememek adına kız gerçekten güzel ağlıyor.

Benim en çok merak ettiğim Yılmaz' ın Elif' in öldüğünü öğrendiğinde göstereceği performans. Bakalım Elif' i dizide bir an önce unutturmak adına baştan savılmış bir sahnemi olacak. (Nedense böyle olacağı hissiyatı içindeyim)

Birde şunu merak ediyorum? Yılmaz' ı daha çok Ölüm acısımı yoksa ayrılık acısımı etkileceyecek. Neyse, Cuma akşamı herşey netleşecek.Hoşçakalın

O kadar dogru yazmışsın ki sana katılmamak mümkün degil. Hızlı geçiştireceklerini sanmıyorum. En azından Elifin ailesinin ve Ömerin bunalımını yansıtacaklarından hiç şüphem yok....Saygımla...

gülpembe
06-09-06, 13:15
Slm Arkadaşlar;
çoktandır yazmıyordum buraya ama arada yorumlarınızı okuyordum.Fragmanı bende dün gördüm ve dondum kaldım.
İnanır mısınız uzun zamandır ilk defa I.A.'nın fragmnında bu kadar ağlamamıştım.O nasıl bir fragmandır öyle yaa...
fragmanda bu kadar ağladıysam diziyi izlerkenki halimi tahmin bile edemiyorum,Elif'in ölmesine çok üzüldüm:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
Bu arada Elif'in gözünün açık gitmesi benimde dikkatimi çekti.Neyse benden şimdilik bu kadar,artık gerisi kısmetse yeni bölümü izledikten sonra.
kendinize ve I.A.'ya iyi bakın:img-grin2

lostsever
06-09-06, 13:23
ne yalan söylim yılmaz filiz aşkı başladığından beri doğumuştum bu diziden. hele yılmazın elife yaptıkları. kanald dizinin tekrarlarını veriyor ..bizim yılmaz efendi önceden neymiş sonra ne olmuş.. ama olan güzel elife oldu. kız öldü. çocuğunu sevdimi gördü mü diye çok merak ediyorum.
mini arkadaşımızın yazdıklarına aynen katılıyorum. yılmazın haberi aldığındaki tepkisini merak ediyorum.

cemotara
06-09-06, 13:31
Bende izledim fragmanı ve çok kötü oldum fragman çok etkileyiciydi herkes ağlıyordu en çokta filizle ömer keşke elif ölmeseydi ama yapacak birşey yok ömer elif öldüğünde nasılda ağlıyordu ya son defa elife sarılması falan çok etkileyiciydi son sahnede çok kötü oldum nasılda ağlıyordu filiz o sahnede barışşaklar gibi bir his var içimde çünkü filiz arkasına dönüp yılmaza doğru gitmeye başladı ama hemen durdu ve daha çok ağlamaya başladı ve orda bitti belki orda barışırlar ve ondan sonra 5 yıl olur yoksa barışmadan 5 yıl olursa çok kötü olur yani bunlar 5 yıl boyunca görüşmemişmi olacaklar çok saçma olur neyse artık cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

busrA-harry-dan
06-09-06, 13:44
ya arkadaslar fragmanı izledim bugun ya elif olüomu ya olmas ole sey ya nası olcak ya nası devam etcek onsuz dizi ii olmaski oda lazım

burcum86
06-09-06, 13:57
bende çok kötü oldum fragmanı izleyince tüylerim diken diken oldu .
çok acıklı bi bölüm olucak gerçekten. ömer babası öldü karısı öldü,filizin babası öldü,sevdiğinden ayrılmak zorunda kaldı ,elif öldü...

çok zor çokkk... merakla beklicem bu bölümü... mendillerimde hazır.

£speranza
06-09-06, 14:32
herkese selam,

yavaş yavaş toplanıyor eski kadro:)Fragmanı bende izledim ama neden cuma 20.00'ye koymuşlar diziyi bir anlam veremedim ya ben o saatte evde olmam ki:( tekrarı izleyeceğim artık.Ömer'imin yıkımını izlemeye içim dayanırsa taii:(

forever_bim
06-09-06, 14:48
Sevgili £speranzaya ilk hoşgeldin benden.....:img-grin2

Bu arada bebegin adının Elif olması tam Ömerlik bir davranış. Umarım Ömer gönlündeki güzel sevginin tamamını kızına vermeyi başarır. Bu kadar acıyla nasıl olacak bilmiyorum ama inşallah öyle olur....

michelle
06-09-06, 14:49
Yeni sezon!
“Ihlamurlar Altında”ya özlem bitiyor

Kanal D’nin başrollerinde Bülent İnal, Tuba Büyüküstün, Sinan Tuzcu, Nur Sürer ve Binnur Kalkavan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Ihlamurlar Altında” bu akşam, yeni bölümüyle ve geçen sezon kaldığı yerden ekrana geliyor.

Oyuncu kadrosuna Cenk Ertan ve İrem Altuğ’un da katıldığı dizi, yeni yayın döneminde, yeni gelişmeler ve sürprizlerle ekrana gelecek. Milyonların özlemle beklediği ve yeni bölümlerini iple çektiği dizinin dizide bu akşam; Yılmaz, Filiz’in son anda evlenmekten vazgeçmesinin şokunu yaşarken, Ömer de yüreğinde Elif’i kaybetmenin korkusunu taşıyor.

Tekiner Ailesi’nin üstünde bir karabulut dolaşmaktadır. Ömer, babasının ölümünün şokunu üzerinden atlatamadan bu kez de Elif’i kaybetmenin korkusunu yaşar. Hem Elif’in, hem de bebeğin sağlığı tehlikedir.
Evlilik heyecanı yaşayan Yılmaz, Filiz’in son anda evlenmekten vazgeçmesi karşısında şaşkındır. Filiz’in neden böyle bir karar aldığına bir türlü akıl erdiremez. Tam da işler yoluna girmişken başına gelenler kötü bir düş gibidir sanki...
Filiz ise babası ölüm döşeğindeyken ona verdiği sözün etkisi altındadır. Zaten tüm ailesi Yılmaz’ı hiçbir zaman sevememiş, onu hep bir düşman olarak görmüştür. Filiz babasına verdiği sözün büyüklüğü karşısında ezilir. Hala Yılmaz için atan yüreğine söz geçirmesi hiç de kolay değildir. Ailesi ve aşkı arasında tercih yapmak zorunda kalan Filiz hangi tarafı seçecektir?
Yeni dönemin bu ilk bölümünde yine nefesler tutulacak, gelişmeler soluk soluğa izlenecek…

forever_bim
06-09-06, 14:53
Sevgili Michelle özet için çok ama çok teşekkürler. Sezon finalinin özeti gibi olmuş ama olsun....

busrA-harry-dan
06-09-06, 15:43
ya arkadaslar evt bu bolumde elif olüyor ama belkide olmuyordur bilmiyorum umarm olmez

baharh
06-09-06, 15:46
ölüyo arkadaşlar hemde cok kötü gözleri acık ömerde yılmaz cok üzülüyo kızının da elif koyuyolar

burcu_yağmur
06-09-06, 15:57
evet elif maalesef ölüyo zaten cenaze onun cenazesi çünkü müjgan hanım aglıyo yani elifi kaybettik kızının adınıda elif koyucaklar

ece1
06-09-06, 16:19
artık elifsiz bir ıhlamurlar altınd olacak.elif sözünü tuttu ve yılmazsız yaşayamadı...sloganda değisti.aşka inat zamanlarda oldu:( :)
güleriz ağlanacak halımize

RoseMarry
06-09-06, 16:46
evet sezon finalinin özetine benzemiş özet cumayı sabırsızlıkla bekliyorum (herkes gibi)

sevdam
06-09-06, 17:05
güzel bir bölüme benziyor...ama elifin ölüm sahnesi arkadaslar ben kesin aglarim ya kizin gözü acik gidiyo...acayip bir bölüm olacak...sabirsizliktan catliyacam...

mini
06-09-06, 17:47
Düşünüyorumda benim zavallı kadersiz Elif' im Yılmaz' la kavuşsaydı, onunla evlenip de hamile kalsaydı yine bebeğini doğururken ölecekti. Her halukarda yine aşkı mutluluğu gönlünce yaşayıp ömür boyu güzel gözleri gülemeyecekti.
Bu kızın kaderi zaten baştan kötü yazılmış.......

Kurdoglu
06-09-06, 17:54
Dizimizin “ Zamansiz Ayrilik ” isimli jenerik sarkisi daha bir anlam kazandi diyebiliriz.

Kar tanesi gibi nazlı
Kuş kanadı gibi kırık
Yar tenine haram değdi
Zamansız bu ayrılık

Kalbimi gömdüm toprağa
Ihlamurlar kan ağladı
Nasıl bir vedadır bu yar
Gözyaşım gözümden damladı

Dillerim lal dokunmayın
Aşkı bende sokulmayın
Başımı bana eğdirdi
Bu yarayı kanatmayın
Başımı yere eğdirdi
Bu yarayı kanatmayın

El yastığı yaban gelmez mi ?
İçin benim kadar üzülmez mi?
Her dünya da ahım peşinde
Aşkım bana hesap vermez mi ?

Nasil bir vedadir bu yar ???

Deniz kizinin bogulmasi, Filizcigimizin Yilmazdan ayrilmasi ve Elif Tekiner’in ölümü. Butun bu ayriliklar garip cok garip bir vedayla karsimiza ciktilar. Ve simdide insafsizca aglatmaya devam ediyorlar, insafsizligi hic bu kadar sevmemistim. Insafsizliga devam edebilirsiniz, ama abartmayin lutfen, cok rica ediyorum sevgili senaristler !

Her dunya da ahım pesinde...

Hangi dunyalar, hangi ahlar ??? Ölüyorsun Elif, hemde gözlerin açık ölüyorsun !!! Bu ne demek şimdi, bu ne demek ??? Bu, zamansizca ve bahtsizca ve acimasizca ve alcakca bitirilmesine göz yumulan bir aşka “isyan bayrağı” demek. Bu bayragi görenler umarim akilli uslu aglarlar…..ve umarim isyan bayraklarinin acilmasina zemin hazirlayan hal ve hareketlerini torpulerler.

Bir baksa dilegim ise minik Elifcigimize. Umarim ismi ve sevdasi sevgili annesine benzer ve yine umarim ki bahti sevgili annesine benzemez... Ona cok guzel gunler diliyorum. Aramiza hosgeldin minik ve tombis Elifcik...!

Not: En merak ettigim sahnelerden birisi Elif Tekiner’in cenaze torenin oldugu sahne. Galiba kendimi gorecegim o sahnede...

Dayan_Gonlum
06-09-06, 18:07
eveet sonunda elif de oluyo
zaten fragmani da gordum
elif oluyo ve yilmaz ve filiz cenaze toreninde
karsilasiyorlar...
sonra filiz kendini zor tutuyodu yilmazin kollarina atmamak icin
ve bu arada filizin saclari baya uzamis...

Bitanem70
06-09-06, 18:11
Ilk defa bir fragmani nu kadar heycanla izledim hala sokundayim.. gercekten cuma aksami nefesler tutulacak.. Fragman bu kadar heycanliysa dizinin tümü nasildir aceba... Elife gercekten cok üzüldüm gözleri acik gitti.. ömer nasil agliyordu ya.. Filiziminde gözleri hep yasli.. ben cenk ertan girmeyecek saniyordum oda varmis:D Yilmazda sürekli aglamakli.. elifin ölüm haberinde onun evinin önüne gidip camina bakiyor yanlis görmediysem.. keske ölmeseydi.. Bebekleride cok tatli umarim ölmeden önce kizini görebilmistir.. cuma aksamini sabirsizlikla bekliyoruum..!!

bengusu_melisa
06-09-06, 18:17
mendilleri hazırlayın arkadaşlar çok ağlıcaz herhalde
hele filizin göz yaşlarına nasıl acıdım.bide elif bebeğin annesiz büyümesine.yılmaz her zaman ki gibi müthiş şiir okumuş çok ağladımmm:img-sorry

si_nice
06-09-06, 19:00
elifi yerden yere vuranlar umarım şimdi mutludurlar...gitti işte çıktı diziden..gözleri açık gitti zavallım..vay bee meğer ne kötüymüş şu elif ki bütün bunları yaşadı...yaşayamadıgı hayallere dalıpta gitti...biri şiirlerini başkasına okuyan bi aşık oldu biri yaşamadığı aşk için gözleri açık giden bi aşık...o zaman şüphe ederim yılmazın aşkından...

sinem*
06-09-06, 19:04
biraz önce kanald nin tanıtımlarını izledim gerçekten çok komik olmuş,özellikle ıhlamurlar altında kısmı süper izleyin bayılacaksınız
ömerin ve yılmazın konuşması ve filiz yılmaz konuşmaları çok komik olmuş :)

bir de ıhlamurlar altında yabancı damat başlayınca gene eskiden olduğu gibi saat 22.00 da olacakmış :img-grin2

bir şey daha vardı :img-grin2 reklamda tuba kendi sesiyle oynamış ve filiz karakterine çok yakışacak bir ses tonuna sahip bence dublaja hiç gerek yokmuş

elif219
06-09-06, 19:31
ya reklama bayıldm resmn ı.h'nın ki ayrı bi güzel ama ayrıa espriler fln çk komik olmuş...tubanın soğan soyması, bülentin konuşması, sinanın bülente söylediği veeee en sonun bu ah polis olsamdaki müdür bağırdığında hazır ola geçmeleri harikaydı....

forever_bim
06-09-06, 20:11
Vay öncelikle tüm I.A. severlere hoşgeldiniz diyorum benim yeni sezon için birkaç temennim olacak..

*İlk sezon dizinin dinamizmi foruma yansımıştı. Tartışmalar fikir ayrılıkları yaşandı. Forum zaten seviyeli tartışmalar içindi.

*İkinci sezon açıkçası fazla fikir ayrılığı oluşacagını sanmıyorum. Çünkü üzerinde en fazla konuşulan derinliği en fazla karakterlerden biriydi Elif. Yeni sezonda da mutlaka fikir ayrılıkları oluşacaktır. Ama temennim tartışmaların belli bir seviyenin hep üstünde kalmasından yanadır. Saygımla...

_free_
06-09-06, 20:21
kanal d tanıtımında çok tatlılardı ya :) hele bülent inal'ın "sen şimdi niye ağladığınıda söylemezsin" demesi..çok güzel düşünülmüş bişey..;)

KelebeQ
06-09-06, 20:25
Sükür kavusturana :D

Bu aksam yayin akisinda Ihlamurlar Altinda var, fakat bunun eski veya yeni bölüm olup olmadigini bilmiyorum. Yeni bölüm eskisi gibi cuma aksamlarimi yayinlanacak?? (Euro D 19.00) :icon_roll

RoseMarry
06-09-06, 20:59
kanald nin yeni sezon tanıtımını izledim bizimkileri Ah Polis Olsam ekibiyle aynı mutfağa sokmuşlar
Tuba ağlıyo
Bülent :yeter artık ağlama.neden ağladığını sorsam cevap vermessin tıpkı cevabını istediğim diğer sorular gibi
sona yine Tubaya dönüyolar meğer soğan doğruyomuş koptum sona
Tuba: yeter artık çok üstüme geliyosun deyip çıkıp gidiyo.
Bülent: Yine kaçıyosun herzaman yaptığın gibi
Sinan: yeter .Bülente dönüyolar Bülent çorbaya acı biber katıyo
Sinan bülentin bileğini yakalıyo
Sinan:yeter artık yeterince acı katmadın mı..çorbaya
sona ah polis olsam ekibi giriyo içeri onların amiri geliyo bağırıyo fln Bülentle Sinan hazırola geçiyo süperdi çok komikti

britneysinem
06-09-06, 21:53
allaha şükür başlıyo dizimiz ya arkadaşlar bebek ne kadar tatlı gülmesi hele melek gibi resmen çok tatlı ya bebeklerinin ismini elifmi koyuyorlar

RoseMarry
06-09-06, 22:00
evet bebek çoook tatlıydı yaa gülümsüyodu ya böyle çok şekerdi
ayrıca ömerin şiirinden anlaşıldığı kadarıyla elif olacak ismi
ya ne zamandır söylücem unutuyom fragmanın hepsi güzelde yılmazın şiirinden ömerinkine geçişte "ne olur gitme"müziklede çok iyi uymuş o geçiş ve başlangıç harika olmuş

snm_b
06-09-06, 22:18
ben ıhlamurlar altındanın öyle tutkunu falan değilim sadece arada izliyorum cuma günkü bölüm özetlerini izledim ve çok üzüldüm elifin ölmesine

besa_1903
06-09-06, 22:24
hem fragman hem tanıtım filmi süper olmuş.bir fragman ancak bu kadar etkileyici olabilir.elifin gözleri açık gidiyor ya,onu görünce kahroldum.bebeğini bir kez görse bari....tabi ömere,filize,yılmaza da çok üzüldüm,hepsinin hali perişan ya!anlaşılan cuma akşamı mendilleri hazırlayıp izlememiz lazım:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

didou_didem
06-09-06, 23:19
Yeni sezon başlıyor sonunda..Fragmanı izlediğimde resmen koptum diziyi izlerken ne hale gelicem kimbilir....Ömer'in ağlaması,Elif'in gözleri açık ölmesi kahretti beni valla.

stormy
06-09-06, 23:28
Galiba bu bolumde herkesi aglatacaklar. Galiba dizi tatile girmeden cekilmis bu bolum. Elifin hali cok aciydi. Elifsiz dizi ne kadar renkli olur belli olur yakinda.

Freddie
07-09-06, 00:17
ya elifin o gözlerini gördüm ama belki de cenaze töreni yapılan babasınındır hiç mi ihtimal yok

havincim
07-09-06, 00:25
kanald nin yeni sezon tanıtımında izledim bizimkileri koptum resmen yerlere yattım ya en komik bizimkiler olmuş:)bu arada sinan tuzcu sakal bırakmış karizma olmuş:)çok yakışmış:)bi de tuba kendi sesini kullanmış...keşke dizide de kendi sesini kullanıyo olsaydı her yerde o kızın sesini duymaktan bıktım açıkçası...

Kurdoglu
07-09-06, 00:29
Sükür kavusturana :D

Bu aksam yayin akisinda Ihlamurlar Altinda var, fakat bunun eski veya yeni bölüm olup olmadigini bilmiyorum. Yeni bölüm eskisi gibi cuma aksamlarimi yayinlanacak?? (Euro D 19.00) :icon_roll
Evet aynen, I.A. nin eski bolumlerini yayinliyorlar. Asil bolum, yani yeni bolum tahmin ettigin gunde ve saatte yani 19.00 da Euro D de.

forever_bim
07-09-06, 00:35
Ya gece gece sezon finalini izleyip kendimi hasta ettim iyi mi? 39. bölüm tam travmaydı. Oyuncular hepsi tavan yapmıştı. Üç sahnede özellikle oyuncuları çok begendim...

1. Elifle Yılmazın son konuşması

2. Elifin Müjgan Hanımdan kızı için söz istemesi

3. Ömerin gelip babasının ölümünü saklamaya çalıştıgı sahne...Elif sende birşey var dediğinde Ömer seni özledi diyor. Elif de sabret az kaldı diyor. Devamı olmayacagını düşününce içim bir tuhaf oldu.

Gece gece musluklar açıldı bende. Hem de erkenden:icon_cry:

GiZeM_Li
07-09-06, 04:39
Ya gece gece sezon finalini izleyip kendimi hasta ettim iyi mi? 39. bölüm tam travmaydı. Oyuncular hepsi tavan yapmıştı. Üç sahnede özellikle oyuncuları çok begendim...

3. Ömerin gelip babasının ölümünü saklamaya çalıştıgı sahne...Elif sende birşey var dediğinde Ömer seni özledi diyor. Elif de sabret az kaldı diyor. Devamı olmayacagını düşününce içim bir tuhaf oldu.

Ben de izledim sezon finalini bu gun ama senin kadar etkilenmedim yani uzuldum tabi ki ama her halde daha once izledigim ve ne olacagini bildigim icin olsa gerek iki gozum iki cesme olmadim:)ama sanirim bizi cok daha uzucu bir bolum bekliyor,ya fragmani izlerken bile kendimi zor tutuyorum,diziyi nasil izleyeceyim bilmiyorum...

RoseMarry
07-09-06, 10:18

evet bahsettiğin sahnelerde oyuncular çok iyi performans sergiledi 3.maddede gerçekten çok beğendim ben Sinan tuzcunun oyunculuğunu hissettirerek oynadı gerçekmiş gibi.

bengusu_melisa
07-09-06, 10:35
arkadaşlar ben tanıtımı gümüş girdi ya o zaman gördüm ıhlamurlar altında ekibini görmedim bugünde verirler mi?yabancı damadın reklamıda hoştu :D

meesi
07-09-06, 11:25
elife kızanlar artık mutludur heralde.sözünü tuttu ve yılmazsız yaşayamadı peki yılmaz ne yapıyo elif için okudugu o şiirleri şimdi başka bir kadın için okuyo .bilmiyorum belki filizciler bana çook kızacaksınız ama bu aşk bana sahici gelmiyo
aşk insanın karşısına bir kere çıkar..ikinci defa asla umarım anlamışsınızdır

dazzle
07-09-06, 11:55
şu sözün çok saçma "sözünü tuttu yılmazsın yaşayamadı"ne alaka ki yani yılmazın aşkından ölmediki sonuçta hastalıktan dolayı öldü yaa aslında eski olayları açmak istemiyorum cidden.ama evt aşk kolay yaşanan birşey değil ama sadece birkere aşık olacaksin diye bir kuralda yok ben filizve yılmaz aşkını seviyorum ama eliftende nefret etmiyorum buyazdıklarım kendi düşüncelerim tabi ölümünden dolayıda mutlu falan deilim aksine üzüldüm ömere üzüldüm minik bebegine üzüldüm ama sonuna kadarda yılmaz&filiz aşkına destek veriyorum

dazzle
07-09-06, 11:57
ıhlamurlar altında ekibini göremedim yaaa sadece habercilerden sonrasini gördüm ama yabancı damatınki harikaydı nehir çok güzeldi insallah görürüm ama çok yaratıcı bi tanıtım kutlarım arkasındakileri:img-grin2

mini
07-09-06, 12:05
Arkadaşlar Elif' imiz öldü, bırakında biraz rahat rahat sitem edelim. Şöyle ya da böyle nasıl ölürse ölsün ölen insan Yılmaz' a aşık olarak öldü. Bence bu da onu bu yaşanmış aşkta yüce kılar.

Tanıtım filminde gerçekleri yansıtmışlar bence, herhalde komedi türüne döneceklerini onlarda anladılar. Dizinin devamı sürecinde Filzi' in hiç bitmeyen salya sümük halleri umarım izleyenleri bıktırmaz. Bunu Yılmaz bile anlamış baksanıza. Ah ah nerede Elif imin ne olursa olsun dim dik ayaktayım, güçlüyüm, ayaklarım yere basıyor halleri....

dodo51
07-09-06, 12:55
merhaba arkadaşlar yeni bölümün fragmanı çok güzel yarını sabısızlıkla bekliyorum
kanald nin yeni yayın dönemi tanıtımlarıda harika ben en çok yılmazın çorbaya acı biber katarken ömerin elini tutup yeteri kadar acı katmadın mı değişine bayıldım bu konuşmalar bu sezonun tüyoları olmalı..

Ay90
07-09-06, 13:00
Slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra burda olmak cok güzel. Ne yazık ki son iki bölümün yorumunu yapamamıştım. Sezon Finalinde cok ağladım şimdiye kdr bir bölümde bu kadar aladığımı hatırlamıyorum.

Bu sabah yeni bölüm fragmanı gördüm ve cok sevindim dizimize cok şükür kavuştuk. Elif gercekten ölüyor. Cok üzüldüm ne kadar Yılmaz-Filiz aşkı icin olsamda Elifin boşluğunu galiba hepimiz hissediceğiz.
Her ne kadar yeni karakterlerde girse bence eski tadı vermicek ama bellide olmaz.
Anlamadığımda dizimisin neden daha erkene alınmış olması.
Yeni bölümü iple cekiyorum bu bölümde yine cok ağlicakmışız gibi geliyor bana.
Merak ettiğimde şu Yılmaz-Filiz bunca olaylara rağmen nasıl evlenecekleri. Cünkü duyduğum kadarıyla 40 bölümün yarısından sonra 4 sene gecmiş hallerini görücez.

barbiee
07-09-06, 13:04
elife kızanlar artık mutludur heralde.sözünü tuttu ve yılmazsız yaşayamadı peki yılmaz ne yapıyo elif için okudugu o şiirleri şimdi başka bir kadın için okuyo .bilmiyorum belki filizciler bana çook kızacaksınız ama bu aşk bana sahici gelmiyo
aşk insanın karşısına bir kere çıkar..ikinci defa asla umarım anlamışsınızdır

ya en büyük elif hayranlarından olmama rağmen bu yazdığını açıkçasıo çok komik buldum elif intahar falan etmedi yani hastalığı sebebi ile ölüyor..ayrıca yapımcılarla anlaşsaydı ölmeyecekti o zaman da yılmaz a verdiği sözü tutmamış mı olacaktı..yapmayın arkadaşlar dizinin ilk bölümlerini tekrar izleyince elif inde yılmaz ın da hatalarını daha ii görebilme şansım oldu...bence elif ömer'in kıymetini bilmeliydi kim ne derse desin onu bu kadar seven bir insana biraz daha sıcak daha sevecen olabilirdi..benim en çok üzüldüğüm elif ile ömer in mutlu olmadan elif in ömer i sevmeden ölecek olması...

asslli
07-09-06, 13:04
yarını sabırsızlıkla bekliyorum elif ölmüş ya üzüldüm keşke ölmeseydi şimdi tadı tuzu kalmaz hep öyle oluyo zaten biri çıkarsa diznin rengi gidiyo

filizim ağlıodu gördüm yılmazda kötü off ya offf nasıl barışcklar acaba önemli bi söz verdi filiz canım benim

sbs_23
07-09-06, 13:05
ya elifin ölmesine üzüldüm ben hiç tahmin etmemiştim. ben bebek ölür diye düşündüm. yazık oldu...

_CALIKUSU_
07-09-06, 13:22
dün aksam fragmanin sonuna rastladim ve yerimden fisek gibi firladim tv nin önüne 8niye bende bilmiyorum, oturdugum yerdende izleyebilirdim ama) tv nin sesini actim ve gözlerim islandi...elif cok kötü ölüyor, bizi muhtesem bir bölüm bekliyor, cok dugusal olacak gibi, umarim elif ölürken bir kere olsun "seni seviyorum " der ömere.....

Ay90
07-09-06, 13:26
Hepiniz kanald nin tanıtımından söz ediyorsunuz ben göremedim. Acaba bunu Euro D de göstermiyor olabilirler mi. Cünkü avrupada yaşayanlara sadece o sacma sapan reklamlardan ve yarışmalardan gösteriyorlar.
Ben şimdiye kdadar görmedim ve cok merak ettim helede Yabancı Damat ve Ihlamurlar Altında kileri

first lady
07-09-06, 13:35
tanıtımı şimdi izleyebildim gerçektende en komik ıhlamurlar altında olmuş.yılmazle filizin ciddi ciddi atışmaları sonra meselenin soğana bağlanması çok hoş.bide ah polis olsamdaki amir bağırınca ömerle yılmaz hazırola geçiyoya koptum orda.süperler ya:img-grin2 :img-haha:

dazzle
07-09-06, 13:47
ya en büyük elif hayranlarından olmama rağmen bu yazdığını açıkçasıo çok komik buldum elif intahar falan etmedi yani hastalığı sebebi ile ölüyor..ayrıca yapımcılarla anlaşsaydı ölmeyecekti o zaman da yılmaz a verdiği sözü tutmamış mı olacaktı..yapmayın arkadaşlar dizinin ilk bölümlerini tekrar izleyince elif inde yılmaz ın da hatalarını daha ii görebilme şansım oldu...bence elif ömer'in kıymetini bilmeliydi kim ne derse desin onu bu kadar seven bir insana biraz daha sıcak daha sevecen olabilirdi..benim en çok üzüldüğüm elif ile ömer in mutlu olmadan elif in ömer i sevmeden ölecek olması...
evet barbiecim benimde anlatmak istedigim buydu sadece yılmaz şuçluymuş gibi düşünülüo ama eliftede var suç tek günahı olmayan kişiler ömer ve filiz ömere çok üzüldüm daha iyi bi sevgiyi hakediyodu bence ama elif bunu ona çok gördü nediyim elifciler yani körükörüne sevenler bence tek taraflı bakmayın olaylara lütfen yaaaa:img-sorry

esoşş
07-09-06, 14:12
elif bebek çok şirindi ya inşallah kaderi annesininkine benzemez:icon_cry:
bu bölümü nası izliyicem bilemiorum ömerin gözyaşlarına nası dayanıcam...
fragman böleyse bölüm nasıl olur allah bilir..
bu arada acaba zaman atlatma bu bölümde mi olucak?

Dilan15
07-09-06, 16:09
Ya arkadaslar tanitim, yeni bölüm felan ben daha yeni yeni
haberim oluyor vallah Ne cabuk gecti zaman yine
Tanitimi daha yeni gördüm Euro d´de hic göstermiyorlar
indiripde görebildim ancak Bizimkiler biraz daha kisa cikmislar
öbürlerinden ama güzel olmus!!
Fragmani da cok merak ettim demek gercekten Elif ölüyor
buna hala cok tepkiliyim yazik Ömer napacak ya keske
böyle olmasaydi....:icon_cry:

mini
07-09-06, 16:36
Fragmani da cok merak ettim demek gercekten Elif ölüyor
buna hala cok tepkiliyim yazik Ömer napacak ya keske
böyle olmasaydi....:icon_cry:

Maalesef Elif imizi öldürüyorlar elbirliği ile. Buna sebep olanlar (buna Özge Borak da dahil kendini bizden mahrum ettiği için) kına gecesi yaparlar artık.

Evet Elif imiz gözleri açık terki dünya ediyor. Hem dizi icabı hemde diziden ayrılma mevzusuna hitaben arzu ettiği hiç bir şeye doyasıya sahip olamamanın eksikliği ile sanki seyirciye ve senaristlere bir mesaj verir gibi.Bazılarımız gayet iyi anladı canım merak etme ama bir de senden dinleseydik...

Her ne kadar tepkili olursak olalım sonuç değişmeyeceğine göre yapacak birşey yok. Sadece kendi adıma söylüyorum yapabileceğim tek şey diziyi bundan sonra seğretmemek olabilir ki böyle olacak. Çünkü merak edilecek bir şey kalmadı, işin büyüsü bozuldu, Ömer e yeni birini bulurlar, bir iki red taarruzundan sonra oda inadına yenilecek, Filiz de eninde sonunda babasına verdiği sözü yutacak, sonuçta adamcağız mezardan çıkıpta "kızım ben sözümü geri aldım, ne istiyorsan yap" diyemeyeceğine göre Filiz de mutlaka duygularına yenilecek. Seyirciyide aralara serpişdikleri küçük aşk kaçamakları, göz yaşları ve geçmişi hatırlama seansları ile oyalayacaklar. Fazla değil güzel bir aşk dizisi adına hiç bir beklentim yok. Elif in öldüğü bölüm dizi benim için THE END olmuştur.

Dilan15
07-09-06, 17:05
Her ne kadar tepkili olursak olalım sonuç değişmeyeceğine göre yapacak birşey yok. Sadece kendi adıma söylüyorum yapabileceğim tek şey diziyi bundan sonra seğretmemek olabilir ki böyle olacak. Çünkü merak edilecek bir şey kalmadı, işin büyüsü bozuldu, Ömer e yeni birini bulurlar, bir iki red taarruzundan sonra oda inadına yenilecek, Filiz de eninde sonunda babasına verdiği sözü yutacak, sonuçta adamcağız mezardan çıkıpta "kızım ben sözümü geri aldım, ne istiyorsan yap" diyemeyeceğine göre Filiz de mutlaka duygularına yenilecek. Seyirciyide aralara serpişdikleri küçük aşk kaçamakları, göz yaşları ve geçmişi hatırlama seansları ile oyalayacaklar. Fazla değil güzel bir aşk dizisi adına hiç bir beklentim yok. Elif in öldüğü bölüm dizi benim için THE END olmuştur.

Gercekten bu konuda sana hak veriyorum Yorumuna bende katiliyorum
Güzelim Elifi harcadilar ne olduysa oldu kizi diziden sogutmaya ve en
sonunda cikarmiya basardilar Ama sonucta hepimiz onun nasil kaliteli
ve yetenekli oyuncu oldugunu biliyoruz Yarin onu son kez izlicez cok
acikli bi bölüm fragmanda bile agladim Ölümü cok gercekci olmus
Malesef Elifciler icin MASAL kötü bitti... :(

si_nice
07-09-06, 17:43
arkadaşlar sevgili arkadaşlar şimdi kimse bana çıkıpta yılmaza yüklenmeyin elif seçiminin bedelini ödedi filize aşık filan demeyin rica ediyorum..bu adam değilmiydi elifi cendere altına alıp korkutan mağaza çalışmak istiyo diye parmağından yüzüğü çıkaran hadi bunlarda ikiside hatalı olabilir ama bu adam değilmiydi elif gibi gururlu bi kızı hapishaneden kovan...bence elif ne kaybettiğini anlamış yaptıgı hataların farkına varmış bi şekilde gitmişti yılmazın karşısına ama beyimizin kini herzaman tavan seviyesinde oldugu için yerden yere vurdu elifi...bitti dedi elife zaten o konuşmalardan sonra kim başka ne düşünebilirkii bi empati kurun siz o lafları duysanız ilişki için umudunuz kalırmı..yani elif hapise gittiğinde durum eşitti arkadaşlar ikiside hatalıydı ikiside yapılmayacak şeyler yapıp söylenmeyecek sözler sözlemişti..olay dengedeyken biri elini uzattı diğeri onu itti...hadi buraya kadar anlarım gurur aşkı ziyan edebilir...mademki yılmaz bey bu ilişkiyi bitirdi elifin uzanan elini boş bıraktı onu kovdu seni bi daha görmek istemiyorum dedi peki neden tekrar hayatına girip onun mahvolmasına sebep oldu..yanlış anlamayan ölümüne sebep oldu demiyorum mahvolmasına kahrolmasına sebep oldu ve belkide gözlerinin açık gitmesine sebep oldu...hadi diyelimki o sözler sinirle söylendi pişman oldu yılmaz elifi geri istedi hapisten çıkınca hatta bi alışveriş merkezinde elifi gördüğünü sandı yanına koştu niye gidip direk elifle konuşmadı bitirmedi dargınlığı...elifin seçtiği lüks hayat değildi ewet gözleri kamaştı belki yaptıgı hatayı anladı yılmazdan af diledi ama kabul görmedii elif ewlendigi adama güvendigi yanında iyi zaman geçirdiği için onunla evlendii...yoksa ömerin ona deli gibi aşık oldugunu bildigi halde istifasına basıp bitti bu iş demezdi...ewlendiler bence mutluydular taki yılmaz çıkıp herşeyi bozana kadar...ben yılmazın hiçbi zaman ne istedigini anlayamadım zaten şu meşhur fener sahnesini hatırlarsınız ki elife en kızdıgım sahnedir elif bi kez daha yılmaza elini uzatır ama yılmaz herzamanki uslubuyla yerden yere vurma politikasını uygular aradan bikaç bölüm geçer elifin hamile oldugunu öğrenince herşey bitti diye ağlar bunalıma girer bu ne yaman çelişkidir....belkide ettiğini çekiyodur yılmaz üzülmeyin..herşeyin bi bedeli var çünkü...yılmaz elif aşkında ikiside hatalıydı ama yılmaz tek suçlu olarak elifi gördü hayatını mahvetmek için elinden geleni yaptı...başkasıyla kıskandırdı iş yeririne müdale ettii hakaret etti mutsuz etmeye çalıştı fazlasıylada başardı ölüm döşeğindeki bi kadını o halde bile ağlattı..elif mutsuz oldu ewet ama yılmazda hiçbi zaman mutlu olamadı olamayacakta başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulamıyo ne yazıkki...
şimdi herşey anlamsız bence çünkü olan ölene oldu bide ömerle küçük elife..çünkü ben biliyorumki filiz sözünü çiğneyip yılmazla eninde sonunda ewlenecektiirrr.....
bana göre diziyi dizi yapan en temel karekter eliftii..o olmadan çok anlamlı olacagını sanmıyorum dizinin..yarın için ufacık bi heyecanım bile yok içimde..bundan sonrası belli abuk subuk bi dadı meselesi yağmur zamanından çalıntı..filize aşık bikaç adam..olur olmaz yerlerde filizle yılmaz raslaşmaları filan...çok yaratıcı çokkkk...pehh

imported_yildiz
07-09-06, 18:27
ya Elif nasıl ölür hala anlamış değilim ben...
yarın gelsinde görelim en iyisi yaa...
bu arada Filiz ve Yılmaza çok yazık oldu bee.. Ama Filiz elinde sonunda dönecektir.. hiç değilse onlar barii mutlu olsun yaaa

Kurdoglu
07-09-06, 18:46
Evet goruldugu uzere pek degerli Elifci takilan sevgili arkadaslarimizin duygulari târu mâr olmus. Elif’in gozleri acik öldügü sahneyi gorup de zaten bir duygu patlamasi yasanmamasi mumkun degildi, ama bu uzuntu uzerinden Yilmaz ve Filiz karakterlerine saldirma politakisini anlamakta gucluk cekiyorum.

ARKADASLAR !!! ARKADASLAR !!! Lutfen kendinize gelin !!!

Yeni bir sezon basliyor, ter temiz bir sayfa aciyoruz. Maalesef bu sayfada Elif olmayacak, simdi bu sayfada Elif olmayacak diye sayfayi yirtip atalimmi? Diziyi artik izlemek istemedigini beyan eden degerli arkadaslarimizdan bazilari gelip burasinin havasini bulandirmaya calisiyorlar. Yazik cok yazik.

Eski tartismalar eskiyen sezonda kaldi. Olaylari dallandirip budaklamaya gerek yok ! Yeni sezon beraberinde yenilikleri getirsin, kimse maziyi deserek Elif’e bir paye bicmeye kalkismasin. Isteyen kina yaksin, isteyen kina geceleri tertib etsin. Izleyen izlesin, izlemeyen de izlemedigiyle kalsin ! Lutfen, cok rica ediciiiimmm !

Yeni sezonun yeniliklerle birlikte guzellikler getirmesini diliyorum ! Hepinize, hepimize, herkese !

Not: Duygusalligi anliyorum, ama duygusallik uzerinden yapilan istismarciligi da KINIYORUM !

Dilek ve temenni: Hepimizin BASI SAG OLSUN !

si_nice
07-09-06, 19:11
pek sevgili arkadasım kurdoğlu yeni sezonun anlamını senin için farklı şeyler ifade ediyo sanırım...doğrusu yorumunu komik buldum..araya bikaç aylık bi tatil girmiş olabilir ama bu dizinin iki parçaya ayrıldıgı anlamına gelmez...bence ilk bölümünden finale kadar bu böyle olmalıdır yeni sayfa yeni sezon politikasını doğrusu anlayamam kusura bakma..ne yani filizin babasına verdigi sözde geçen sezonda kaldıı aman ne olacak geçmişe mazi derler o zaman koş filiz yılmazın kollarına...bu mudurrrr

not:bende geçmişi sineye çekip gün bu gündür politikası uygulayanları kınıyorum....

ceydiş
07-09-06, 19:20
bu diziyi sadece ömerin elife olan aşk dolu bakışlarını görmek için seyreden biri olarak ölüm sahnesini gördüğüm an yıkıldım:icon_cry: bundan sonra dizide doğru dürüst bi aşk seyredemeyeceğiz malesef:img-sorry eminim ki filiz eninde sonunda yılmaza dönecektir o yüzden onlar için kimse üzülmesin üzünülmesi gereken tek bişey var o da elifin ölmesi ve giderken ömerin tüm benliğini de yanında götürmesi

forever_bim
07-09-06, 19:36
Yeni sezon başlamadan Ihlamurlar Altında forumu eski dinamizmine kavuşmuş. Arkadaşlar tartışalım diziyi methiyeler de düzelim eleştirirler de yapalım. Farklı düşünceler özgürce uçuşsun....Ama nazikçe birbirini kırmadan. Kaba gürültülere pabuç bırakmamalıyız. Elbetteki dizinin gidişatından memnun olanlar kadar olmayanlara da burada yer var. Zaten forum diyalog içindir monolog için değil.

Ben dizinin en uzun süreli takipçilerinden biriyim ve dizilerin mantığını analizini yapabilecek kadar çok fazla dizi izledim. Dikkatli bir izleyiciyim. Kıssadan hisseye eğer Özge Borak diziden ayrılmasaydı bu senaristlere büyük kolaylık sağlayacaktı. Elifle Ömere çok naif diyaloglar yazarak kalemlerini rahatlabilirlerdi ama olmadı kısmet değilmiş. İkinci sezon nolur buradan öngörmek o kadar da kolay değil. Temennim mantıklı sahnelerin yazılması mantıklı rol dağılımının yapılmasıdır.

Tatilden dönen herkese hoşgeldiniz diyorum. Saygı ve sevgi koşullarında eleştiri ve yorumları yapalım. Saygılar...

nzessia
07-09-06, 19:54
geçen sezon kanal d I. A.'nın fragmanlarını ya geç yayınlıyor ya da çok az gösteriyor diye eleştiriyorduk, şimdi ise ne zaman kanal d'yi açsam karşımda fragman. Bir de öğleden sonra eski bölüm tekrarlarını koydular. Heralde kanal d dizisiyle barıştı. Ya da yabancı damat başlayana kadar böyle olur, bilemiyorum :)

funda87
07-09-06, 20:18
artik bu dizinin tadi tuzu kalmadi elif karakterini öldürmekle çok büyük bir hata yaptilar yazikk.:fighting2 :icon_evil

sinope
07-09-06, 20:25
oncelikle selam arkadaslar araniza yeni katilan bir kisi olarak elifsiz bir ihlamurlar altinda dusunemiyorum,belki on yargili davraniyorum diye aranizdan kizanlar olabilirler ama,ben bu dizi gecen sezon ilk basladigi gunden itibaren izlemeye basladim,bence en guzel olan yilmazla elifin saf temiz asklariydi,belkide bu diziyi o yuzden sevdim izledim,ama sonradan yilmaz sadece intikam ugruna filizle beraber olmaya baslayinca diziyi seyretmekten vazgectim,su an gunduz kusaginda tekrarlari var ara sira denk geliyor izliyorum yilmaz zamaninda elife yaptiklarinin binde birini neden filize yapmadi ,yapamadi yada
her ne olursa olsun elif yilmazi hep sevdi,bugun tesadufen yeni fragmani izledim elif oluyor,o kadar uzuldum ki anlatamam,olan omere ve yeni dogan bebecige olacak yilmaz rahat olabilirsin artik eliffff yok artik ortalik senin, elifin eski evinin caminin onunde agliyordu galiba yalnis gormediysem,ya aslinda bu dizi elif ve yilmaz aski degilmiydi
soz vermis asklara degilmiydi?
neden senaristler elifi oldurdulerki,neyse kusura bakmayin ilk gunden kafanizi sisirmek istemem
saygilarimla

hermioneweasley
07-09-06, 21:11
elifin öldüğüne inanmıyorum elbette ama.
en çok kızdığım şey filizin babasının söylemiş olduğu söz.ya gidicisin,kızının söyledğin herşeyi yapabileceğini biliyorsun; ne demeye kızını sevdiği adamdan ayırmaya çalışıyorsun.??

Dilan15
07-09-06, 21:55
elifin öldüğüne inanmıyorum elbette ama.
en çok kızdığım şey filizin babasının söylemiş olduğu söz.ya gidicisin,kızının söyledğin herşeyi yapabileceğini biliyorsun; ne demeye kızını sevdiği adamdan ayırmaya çalışıyorsun.??

Filizin babasi böyle bi söz istemeseydi dizinin konusu kalmazdi
Yani böyle birsey olacagi belliydi zaten Yoksa onlar evlenmis
ve mutlu bir hayat yasayacak olacaklardi ama böylece
izleyiciler icin daha heycanli olmus olacak nezaman yine
birlesecekler sevenler kavusamiyacak mi gibi klasik bir konu
olcak Artik evlilikleride bu senenin sonunda olur yani sezon
finalinde...

_kermit_
07-09-06, 22:40
Filizin babasi böyle bi söz istemeseydi dizinin konusu kalmazdi
Yani böyle birsey olacagi belliydi zaten Yoksa onlar evlenmis
ve mutlu bir hayat yasayacak olacaklardi ama böylece
izleyiciler icin daha heycanli olmus olacak nezaman yine
birlesecekler sevenler kavusamiyacak mi gibi klasik bir konu
olcak Artik evlilikleride bu senenin sonunda olur yani sezon
finalinde...

bncede..filizin babası o sözü istemeseydi eer arkadaşın dedi gibi senaryo belliydi ztn evleneceklerdi..ama şimdi senaryo her yöne çekilebilicek duruma geldi..buda izleyiciyi{yani bizi..:img-grin2 } bütün yaz meraklandırdı..ve sonunda o gün geldi çattı..az kaldı yani..:img-nyam:

Kurdoglu
08-09-06, 00:55
pek sevgili arkadasım kurdoğlu yeni sezonun anlamını senin için farklı şeyler ifade ediyo sanırım...doğrusu yorumunu komik buldum..araya bikaç aylık bi tatil girmiş olabilir ama bu dizinin iki parçaya ayrıldıgı anlamına gelmez...bence ilk bölümünden finale kadar bu böyle olmalıdır yeni sayfa yeni sezon politikasını doğrusu anlayamam kusura bakma..ne yani filizin babasına verdigi sözde geçen sezonda kaldıı aman ne olacak geçmişe mazi derler o zaman koş filiz yılmazın kollarına...bu mudurrrr

not:bende geçmişi sineye çekip gün bu gündür politikası uygulayanları kınıyorum....
Pek saygili ve pek sevgili arkadasim si_nice, yeni sezonun neler yansitacagi ve yasatacagi konusunda cok ciddi fikir ayriliklarimiz var, bunu kabul ediyorum. Ben yeni sezonla birlikte yapilan eski tartismalarin rafa kalkmasi gerektigini ve ozellikle Elif karakteriyle ilgili nekadar konu varsa hepsinin tarihinin gecmis oldugunu, dolayisiyla kullanildigi takdirde ciddi derecede hastaliklara sebebiyet verebilecegine inaniyorum. Goruyorumki bu inancimi benimle paylasmiyorsunuz. Buna saygi duyuyorum. Ben yeni bir sayfa aciliyor derken ozellikle Elif karakteri uzerinden yapilan ve halen de bikip usanmadan yapila gelen gereksiz tartismalari kastetmistim. Ölenle ölünmüyor maalesef efendim, yoksa bizim agitlarimiz da feda olsun “deniz kizina”. Yinede siz pek tabiki Elifi unutmamak ve unutturmamak icin onunla ilgili her turlu organizasyonlara girisebilirsiniz. Ne biliyim, belki Elifi anma torenleri falan tertib edersiniz veya onun adina kina geceleri programlarsiniz. Kendi aranizda aglasirsiniz belki de, falan filan. Ya da belki tekrar tekrar cenaze torenleri bile ayarlamak isteyebilirsiniz, bunlarin hicbirine birsey diyemem, demem. Ama cok rica ediyorum, lutfen Elif uzerinden duygu somurusu yapmaya kalkmayin. Elifin ölümüne uzuldugunuzu yazip, hincinizi Yilmazla Filizcigimizin saclarini yolarak almaya falan calismayin. Oturun uslu uslu aglasin, tabi eger maksadiniz gercekten “yas” tutmak ise. Yok maksadiniz baska birsey ise, size maksadinizi asmamanizi tavsiye ediyorum.

Not: Tekrar basiniz sag olsun efendim !

forever_bim
08-09-06, 01:09
Yorumlar yine hem tehlikeli sulara kaymaya hem de tamamen gerçekte var olmayan var olması mümkün olmayan YILMAZ ELİF ÖMER ve FİLİZ karakterleri referans alınarak karşılıklı sataşmalar haline dönmeye başladı. Tartışabilmek çok güzel ama lütfen mümkünse seviye düşürülmeden tartışılsın.

SAYGIMLA

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

barbiee
08-09-06, 09:18
ewet benim için ıhlamurlar altında bu akşam sondur çünkü ben bu diziyi Özge Borak için izlemeye başlamıştım şimdi onun olmadığı bu diziyi ve hikayesi son derece basitleşecek olan bu diziyi izlemeye niyetim yok..
bu arada arkadaşlar atv de Cansel Elçin ile Beren SAAT'in oynadığı bir dizi başlayacak ve Kemal bey de o dizide anlaşılan ıhlamurlardan bu yüzden çıktı..yeni sezonda güzel diziler var ne yapalım ıhlamurlar altında serüvenimiz bu kadarmış...

RoseMarry
08-09-06, 09:55
evet bende gördüm Kemal Beyi durup dururken niye öldü demiştim yeni diziyi başlıcakmış meğer.
Bugün büyük gün...Ihlamurlar Altındayı bi süre daha izlemeyi düşünüyorum eğer bozarsa izlemem herhalde...

si_nice
08-09-06, 10:05
Pek saygili ve pek sevgili arkadasim si_nice, yeni sezonun neler yansitacagi ve yasatacagi konusunda cok ciddi fikir ayriliklarimiz var, bunu kabul ediyorum. Ben yeni sezonla birlikte yapilan eski tartismalarin rafa kalkmasi gerektigini ve ozellikle Elif karakteriyle ilgili nekadar konu varsa hepsinin tarihinin gecmis oldugunu, dolayisiyla kullanildigi takdirde ciddi derecede hastaliklara sebebiyet verebilecegine inaniyorum. Goruyorumki bu inancimi benimle paylasmiyorsunuz. Buna saygi duyuyorum. Ben yeni bir sayfa aciliyor derken ozellikle Elif karakteri uzerinden yapilan ve halen de bikip usanmadan yapila gelen gereksiz tartismalari kastetmistim. Ölenle ölünmüyor maalesef efendim, yoksa bizim agitlarimiz da feda olsun “deniz kizina”. Yinede siz pek tabiki Elifi unutmamak ve unutturmamak icin onunla ilgili her turlu organizasyonlara girisebilirsiniz. Ne biliyim, belki Elifi anma torenleri falan tertib edersiniz veya onun adina kina geceleri programlarsiniz. Kendi aranizda aglasirsiniz belki de, falan filan. Ya da belki tekrar tekrar cenaze torenleri bile ayarlamak isteyebilirsiniz, bunlarin hicbirine birsey diyemem, demem. Ama cok rica ediyorum, lutfen Elif uzerinden duygu somurusu yapmaya kalkmayin. Elifin ölümüne uzuldugunuzu yazip, hincinizi Yilmazla Filizcigimizin saclarini yolarak almaya falan calismayin. Oturun uslu uslu aglasin, tabi eger maksadiniz gercekten “yas” tutmak ise. Yok maksadiniz baska birsey ise, size maksadinizi asmamanizi tavsiye ediyorum.

Not: Tekrar basiniz sag olsun efendim !

pek sevgili arkadasım kurdoğlu bilmelisinki ölen kişinin ardından yas tutulabilir ama kına gecesi tertip edilemez..kına gecesi neşeli bir ortamı çağrıştırır...ve kimse ölen kişi için sewinmez tabi düşmanları hariç...biz elif üzerinden duygu sömürüsü yapmıyoruz ama siz sanırım sewdiginiz karekterlerin yaptıgı koca koca hataları kaptmak için yeni sezon bahanesinin arkasına sığınıyosunuzzzz...kaldıkiii bu formun bir üyesi olmak size ona buna ahkam kesmek hakkını vermezz...sizde oturup uslu uslu dizinizi seyredin size karsıt yorumlara akıl dağıtmaktan vazgeçin..anlıyorum kendinizi yılmaza gönüllü avukat ilan ettiniz ama onu savunurken belden aşağıya vurup kelime oyunlarıyla insanları susturmaya çalışmayın....maksadımı aşıp aşmamayada ben karar veririm 21 yaşında düzgün düşünebilen gördümüğümü yorumlamayı bilen bi insanım..sizin şahane sandığınız fikirlerinizle maksadınızı çok defa aşıp biz elif sevenleri çok defa üzdügünüzü bilirim yinede kimseye haddini bildirmek adına mesaj yazmadık dikkatinizi çekeriz...formun huzurunu düşünüyosanız lütfen karşıt görüşlerinizi bildirirken kullandıgınız kelime ve üsluba dikkat edin...yoksa şu bahsettiğiniz hastalık meselesi eski konular yüzünden değilde başka konular yüzünden çıkacakk...SAYGILARR

ihlamurlarfanatigi
08-09-06, 10:26
Arkadaslar sakin olun :) bi dizi icin kalp kirmaya deger mi...si_nice'n kendine göre hakli yanlari var kurdoglununda kendine göre hakli yönleri var...siz bunlari savundugunuz sürece bu tartisma bitmez. benim bu durumda kimseye sen haklisn diyemem cünkü her insanin düsünceleri farklidir...bu düsünceleri tabiiki herkes yazabilir ama lütfen birbirimizle tartismadan yazalim.

saygilar

ece1
08-09-06, 11:02
kurtdoğlu lütfen konsmalarınıza dikkat edin.üslübünüz hiç hoş değil.elif sevenlerle dalga geçer bir tarzınız var.isteyerek yapmıyorsanız biraz daha dikkat etmenizi dilerim...
saygılarımla........

barbiee
08-09-06, 11:10
sevgili kurdoğlu canım arkadaşım demek ki sizin oralarda ölenlerin ardından kına gecesi tertipleniyor ne ilginç bizlerde ise tam tersi insanlar üzülür yas tutar sizlerde düğünlerde yas tutuyosunuz herhalde ölümlerde kına gecesi yapanlar düğünlerde oturup ağlıyorsunuz anlaşılan burda kimse elif in ölümünden dolayı yılmaz ın ve filizin saçlarını yolduğu yok ama sen böyle anladıysan onu bilemem arkadaşım...
dip not:filiz le yılmaz evlenirse bende senin adetlerine uyacağım ve yas tutacağım..(malum sizlerde ölenlerin ardından kına gecesi yapılıyormuş ya o bakımdan...)

anny
08-09-06, 11:50
kurdoglunun ne demek istedigini ben anladım..konuyu uzatmayalım bence arkadaşlar bu akşam ki bolumden sonra yorum yazmak daha iyi olur..

bu arada I.A. sayfasındaki arkadaşları özlemiştim..:img-grin2 herkese sevgilerimi yolluyorum..yeni sezonda mesajlarınızı büyük bir zevkle okuyacagım yine..

sinem*
08-09-06, 11:57
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum,elifin öleceğini geçen sezon bitmeden öğrenmiştik o yüzden bu ölüme bir şey diyemeyeceğim oyuncunun ayrılmak istemesinden dolayı zoraki bir ölüm olduğunu düşünüyorum( Özge Borak eğer okuyorsa bu yazılanları lütfen artık bize bir açıklama yapsın en azından bu sezon boyunca onu izleyenler için küçücük bir sebep yazsın)
bu akşam çok ağlayacağımız kesin ..beni en çok merak ettiklerimden biri elif ölürken ömere ne söyleyeceği,sevgi sözcükleri ummasamda en azından güzel bir şeyler söyler diye umuyorum
elifin gözünün açık gitmesinin sebebinin arkada bıraktığı aşk olduğunu hiç sanmıyorum çocuğunu tek başına ömerle bıraktığı için gözü açık gitmiştir :icon_cry: o eski aşktan çok sular aktı ve herkes kendi yaşamını yaşamaya başladı
neyse uzun lafın kısası akşam çok heyecanlı bir bölüm olacak en azından benim için öyle olacak :img-grin2

barbiee
08-09-06, 12:05
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum,elifin öleceğini geçen sezon bitmeden öğrenmiştik o yüzden bu ölüme bir şey diyemeyeceğim oyuncunun ayrılmak istemesinden dolayı zoraki bir ölüm olduğunu düşünüyorum( Özge Borak eğer okuyorsa bu yazılanları lütfen artık bize bir açıklama yapsın en azından bu sezon boyunca onu izleyenler için küçücük bir sebep yazsın)
bu akşam çok ağlayacağımız kesin ..beni en çok merak ettiklerimden biri elif ölürken ömere ne söyleyeceği,sevgi sözcükleri ummasamda en azından güzel bir şeyler söyler diye umuyorum
elifin gözünün açık gitmesinin sebebinin arkada bıraktığı aşk olduğunu hiç sanmıyorum çocuğunu tek başına ömerle bıraktığı için gözü açık gitmiştir :icon_cry: o eski aşktan çok sular aktı ve herkes kendi yaşamını yaşamaya başladı
neyse uzun lafın kısası akşam çok heyecanlı bir bölüm olacak en azından benim için öyle olacak :img-grin2

sinem cim öncelikle imzan hayırlı olsun canım bende elif in gözlerinin açık gitmesini eski aşkına bağlamayanlardanım bebeğini ve ömer i tek başına bıraktığı için olabilir...yani bana mantıklı gelen bu dizimize saatler kala kala ben fragmanı izleyip izleyip ağlıyorum şirkettekiler de diyecek bu kız deli mi ne :img-grin2

wonke
08-09-06, 12:38
sinem cim öncelikle imzan hayırlı olsun canım bende elif in gözlerinin açık gitmesini eski aşkına bağlamayanlardanım bebeğini ve ömer i tek başına bıraktığı için olabilir...yani bana mantıklı gelen bu dizimize saatler kala kala ben fragmanı izleyip izleyip ağlıyorum şirkettekiler de diyecek bu kız deli mi ne :img-grin2

benim de fragmanı artık 100. izleyişim falan olmuştur.ama napiyim zaman geçmek bilmiyor ki...bir an önce akşam olsa keşke...artık saniye sayıyorum.

esoşş
08-09-06, 12:45
bi yandan çabucak akşam olsa diyorum bi yandan da izlemek istemiyorum elifin ölümünü:icon_cry:

asslli
08-09-06, 12:47
dün aksam fragmanin sonuna rastladim ve yerimden fisek gibi firladim tv nin önüne 8niye bende bilmiyorum, oturdugum yerdende izleyebilirdim ama) tv nin sesini actim ve gözlerim islandi...elif cok kötü ölüyor, bizi muhtesem bir bölüm bekliyor, cok dugusal olacak gibi, umarim elif ölürken bir kere olsun "seni seviyorum " der ömere.....
bencede bi kere olsun demeli yazık ömere nasıl da seviyomş elifi herşeye rağmen sevgisini hissettirdi elife hep çok kötü görünüyodu fragmanda yazık ya bence ölmemeliydi elif

forever_bim
08-09-06, 12:51
Dün 12. bölümü izlerken Elifin arabayla öne degil de geriye gayet mükemmel gidişini görüp çok güldüm. Gerçekten de çok güzel bir sahneydi. Elifle Ömerin yeni evlendiği bölümler çok daha iyiydi dizi bence....

Kurdoglu
08-09-06, 12:56
pek sevgili arkadasım kurdoğlu bilmelisinki ölen kişinin ardından yas tutulabilir ama kına gecesi tertip edilemez..kına gecesi neşeli bir ortamı çağrıştırır...ve kimse ölen kişi için sewinmez tabi düşmanları hariç...biz elif üzerinden duygu sömürüsü yapmıyoruz ama siz sanırım sewdiginiz karekterlerin yaptıgı koca koca hataları kaptmak için yeni sezon bahanesinin arkasına sığınıyosunuzzzz...kaldıkiii bu formun bir üyesi olmak size ona buna ahkam kesmek hakkını vermezz...sizde oturup uslu uslu dizinizi seyredin size karsıt yorumlara akıl dağıtmaktan vazgeçin..anlıyorum kendinizi yılmaza gönüllü avukat ilan ettiniz ama onu savunurken belden aşağıya vurup kelime oyunlarıyla insanları susturmaya çalışmayın....maksadımı aşıp aşmamayada ben karar veririm 21 yaşında düzgün düşünebilen gördümüğümü yorumlamayı bilen bi insanım..sizin şahane sandığınız fikirlerinizle maksadınızı çok defa aşıp biz elif sevenleri çok defa üzdügünüzü bilirim yinede kimseye haddini bildirmek adına mesaj yazmadık dikkatinizi çekeriz...formun huzurunu düşünüyosanız lütfen karşıt görüşlerinizi bildirirken kullandıgınız kelime ve üsluba dikkat edin...yoksa şu bahsettiğiniz hastalık meselesi eski konular yüzünden değilde başka konular yüzünden çıkacakk...SAYGILARR
Pek sevgili arkadasim si_nice, dusuncelerinizi bukadar acik belirttiginiz icin oncelikle size tesekkur ediyorum. Sahsim hakkindaki bitmek tukenmek bilmeyen on yargili bakis aciniza tekrardan sahit olmak son derece duyguluydu.

Kina gecesi olayina aciklik getirdikten sonra o cok yuksek yerlerde gezdigini zannettiginiz uslubunuzla sizi bas basa birakiyorum;

Elif’in o cok istedigi ve arzuladigi “kina gecesinin” hic yasanmamis olmasi, o gecenin onemini arttiriyor. Benim demek istedigim onun yerine kina gecesi duzenleyip onu tekrar tekrar “yad etme” ile alakaliydi. Tabi bu berbat zannettiginiz ince mesaji anlamaniza seviyeniz mani olmus. Ayni sekilde sevgili barbiee de kavrayamamis meseleyi. Ziyani yok, kina gecesi olmasa da olur.

Sevgili ece1; simdiye kadar kimseyle dalga gecmedim, gecmemde. Dalganin nerede ve kimler tarafindan gecildigini zannedersem sevgili barbiee size aciklamak isteyecektir.

Not: Uslu uslu diziyi seyretmek istiyorum ben, lutfen rahatsiz etmeyin.

forever_bim
08-09-06, 13:12
Arkadaşlar yaptığım tüm iyi niyetli ikazlara rağmen tartışmayı inatla sürdürmeniz bence çok yanlış. Burası I.A. Bölüm Yorumları başlığı hatırlatırım. Karşılıklı sataşma kavga gürültü başlığı değil.

Bu forumu sizlerden başka okuyanların da olduğunu düşünerek ve eğer tabii mümkünse 2 düşünüp 1 yazarak yorumlarınızı birbirinizi kırmadan yazınız.

Aksi takdirde daha sert yaptırımlar uygulamak zorunda kalacağım.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

tubi
08-09-06, 13:15
Herkese sevgiler öncelikle...

Fragmanı defalarca izledim.. Hatta kafamda çok güzel bir şarkı ile mükemmel bir klip oluştu bile.. Belki sizleri önümüzdeki hafta da bir kliple ben ağlatırım..

Elif'in ölümü ve Ömer'in ellerinin arasından öylece kayıp gitmesi çok acı. Umarım ki Elif ölmeden bebeğini görür. Bu kadar vicdansız bir son yaşatmazlar dilerim..

Yeni gelecek olan oyuncular da şimdiden hayırlı olsun. Zaten Ömer'e kesinlikle birisini bağlayacakları belli idi. E ne derseniz diyin, küçük Elif'in yeni cici annesi sevgili İrem Hanım olacaktır...

Neyse.... Çok bile yazdım.. Daha kına gecesi olayınızı bile okumadım.. Hakancım bakıyorum ki zevkli yorumlarına yine başlamışsın :)

Si_nice ve barbiee de gardlarını almışlar.. Evet bir atak da forever bim den bekliyorum ;)

Görüşmek üzere.... Ihlamurlar Dostluğu ;)

si_nice
08-09-06, 13:16
walla birden fazla kişi yorumunu yanlış anlıyosa bu bizim seviyesizliğimizden değil senin anlatım tarzından kaynaklanıyoo...bu süper ötesi yorumunla haklılığımı ispat edip insanlara sadece hakaret ve kırıcı sözler söyleyerek kendini ve fikirlerini savundugunu bi kez daha gösterdiğin teşekkür ederim..ewet doğru söylüyosun seviye meselesidirr anlayışlı olmak sırf bundan dolayı kibarlıgımı koruyarak yine çok kırıcı olmanıza rağmen size sizin gibi cevap vermicem...bu savunma tarzınızı henüz acemi bir avukat adayı olmanıza bağlıyorum..

dipnot:kimse sizi rahatsız etmemiştir..bizzat siz benim eski konularla ilgili yaptığım bir yazıya çok ağır bir dille eleştiri yazıp bana cevap hakkı doğurmuşsunuzdur..yoksa benim yorumumda kurdoğlu adı geçmemiştir...ama olayın içinde yılmaz olunca otomatik olarak savunma mekanizması devreye girip şunu yapın bunu yapmayın gibi tavsiyeler verende sizsinizdir..etki tepki meselesiii

tubi
08-09-06, 13:19
Si_nice ve Hakan.... Uyarmak bana düşmez ama herkesin gözü önünde dostLuğunuzu yerLer aLtına aLmanın bir manası yok öyLe değiL mi??? 2,5 aydır yapıLan bütün o güzeL payLaşımLarı iLLe de bir kaLemde siLecekseniz beni de bir daha göremezsiniz aranızda...

SaygıLAr....

forever_bim
08-09-06, 13:25
Defalarca aynı uyarıyı yapmak zorunda kalıyorum....

Arkadaşlar yaptığım tüm iyi niyetli ikazlara rağmen tartışmayı inatla sürdürmeniz bence çok yanlış. Burası I.A. Bölüm Yorumları başlığı hatırlatırım. Karşılıklı sataşma kavga gürültü başlığı değil.

Bu forumu sizlerden başka okuyanların da olduğunu düşünerek ve eğer tabii mümkünse 2 düşünüp 1 yazarak yorumlarınızı birbirinizi kırmadan yazınız.

Aksi takdirde daha sert yaptırımlar uygulamak zorunda kalacağım.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

si_nice
08-09-06, 13:36
dostlarımı kırmamak adına bu konuya noktayı koyuyorum...