PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

eski dost
08-09-06, 23:40
Ömer!in kızına davranışları normal değil tamam ama genelde Türk filmlerinde öyle olmaz mı.Bence hemen can ciğer kuzu sarması olmaları daha tuhaf olurdu.Dizinin reytingi için iyi olmuş yine çok dokunaklı bir sahneyle birbirlerine sarılmaları bizi koparır

hsa
08-09-06, 23:40
4 yıl boyunca ömer'in kızıyla hiç ilgilenmemesi affedilecek gibi değil ! bence ömer içten içte elif'in ölmesini kızına bağlıyo,ama sonunda duruma alışıcak ve kızından ayrılamaz hale gelicek. benim merak ettiğim filiz ve yılmaz için nasıl bi senaryo yazıcaklar? sürekli şirkette karşılaşıp konuşmayacaklar mı? işlerin nasıl ilerleyeceğini ve dizinin gidişatını merak ediyorum açıkcası

fatalite
08-09-06, 23:41
elifin gitmesiyle dizi hepten saçmalamış bulunmakta..artık ne filiz-yılmaz aşkı nede başka bişi beni çekmio..hiç samimi değill...bu diziyi artık bırakıyorum...güzelim diziyi mahvettiler.tebrikler size iyi seyirler tabi ne kadar devam ederse artık...

didem469
08-09-06, 23:42
yaw bnce şu tubanın sesi ne mıymıntı bşidi yaf beenmedim ikincisi elifin diziden ayrılışı bnce çok garipleştirdi diziyi neler oluyor bu dizilere anlamadım gece gece sinirim bozuldu yaf..

elif219
08-09-06, 23:43
Bence Omerin kotu niyeti yok. Omerin yaptigi dogru degil tabiki 4 senedir kacti kizindan..O sadece Elif gibi onu cok severse onunda elinden ucup gidecegini dusunuyor. Acikcasi kizini cok sevmekten korkuyor. Elifi cok seviyordu. Ayni seyi kiziylada yasamak istemedigi icin korkuyor.

aslında haklsn ama valla içim parçlandı bende burda ömere kızıp durdm ama bn düzeliceğine eminim çünkü eğer elif yaşasaydı ömer çok ii baba olucaktı şimdide buna eminm yine çok ii baba oluck ama bu ne zmn ve nası olr artık senaristlere bağlı....ama biran önce olr umrm daha fazla araları bozulmdn....

forever_bim
08-09-06, 23:43
Diziyi elbette ki izledim..Hakikaten şaşkınım. Yüzseksen derece döndürmüşler Ömerin karakterini. En koyu destekleyicilerinden biri olarak bu duruma çok şaşırdım. Silkelenip kendisine gelmesi için feci bir tokat yemesi lazım bence. Siz meraklanmayın Ömerin toparlanması için o tokatı ben atarım. Elbetteki Elifin ölümü tam beklediğim gibi en büyük enkazı onda bıraktı en fazla o üzüldü en fazla o kırıldı en fazla o yıprandı ama bu kızına olan davranışını haklı göstermez. Soğuk duş etkisi yaşıyorum şu anda. Ömerin titreyip kendine gelmesi lazım. Bu arada belirtmeme gerek yok Sinan Tuzcu muhteşemdi.

eski dost
08-09-06, 23:44
son bişi Elif'in kızı için tuttuğu günlüğe ne oldu?Belki Ömer onu bulur okur ondan sonra hatasını anlar kızına sahip çıkar

nazlıe
08-09-06, 23:44
ya ben şunu hiç anlamıyorum yılmaz elifin öldüğüne nerdeyse hiç üzülmedi kızı deliler gibi seviyodu ama ölünce sadece 1 sahnede üzüldü ondan sonra varsa yoksa filiz zaten elifi gerçekten kim daha çok seviyomuş bu bölümde çok daha iyi anladık

Rabish
08-09-06, 23:45
Su an kelimeler anlamsiz kaliyor .. Nerden baslasam , neyi yazsam , neye yansam sasirdim. Pes diyorum baska da bir sey diyemiyorum. Duzelmem bir kac gun alir herhalde .. Bu kadar mi degistirilir bir dizi ! Ben neler hayal etmistim fragmani izledigimde ..

Kurdoglu
08-09-06, 23:45
4 yıl boyunca ömer'in kızıyla hiç ilgilenmemesi affedilecek gibi değil ! bence ömer içten içte elif'in ölmesini kızına bağlıyo,ama sonunda duruma alışıcak ve kızından ayrılamaz hale gelicek. benim merak ettiğim filiz ve yılmaz için nasıl bi senaryo yazıcaklar? sürekli şirkette karşılaşıp konuşmayacaklar mı? işlerin nasıl ilerleyeceğini ve dizinin gidişatını merak ediyorum açıkcası
Evet orada biraz cuvallamislar sanki, hasret ve ozlem katalim derken biraz mantiksizlik katmislar. Bende cok merak ediyorum durumlarini, bence Yilmaz yine bir delilik yapacak, ama neee.....???

burcuuu
08-09-06, 23:47
ELif'in öLmesii çok kötü oldu.. Kızını biLe qöremedii ya.. Sonra Ömer'in kızınıı 4 yıL boyunca bi kere olsn qörmek istemeyişi çok saçma ve anLamsız qeLdi.. NasıL 4 sene durduu bu adam ya.. GeLdiii zamanda kızına davranışLarıı hiç ii diiLdii.. Tamam zor bi durum ama sonuçta küçücük bi kız ve babasından daha ii şeyLer bekLediine eminim.. ELif öLmeseydii bu böLüm bence çok daha ii oLcaktıı ama napaLım yapcak bişi yook..!!

-A k e L d a N-
08-09-06, 23:48
Bölüm gerçekten çok güzeldi..çok ağladım hatta ağlamadığım bi yer hatırlamıyorum..Elif'in gitmesine çok üzüldüm(ölmesine diyemedim) çok kötüydü..Gözleri açık gitmesi çok üzücüydü..Kızınıda göremedi..Çok kötüydü gerçekten..Ömer'e de çok acıdım,haline çok üzüldüm ama kızına kötü davranması da çok yanlış ve kötü birşey,yazık çocuk çok üzülüyordu,çok üzüldüm kızın haline..Çok şeker bir kızdı..Bir de kutluyorum kız gerçekten Elif'e çok benziyor..Filiz'e de ayrıca çok acıdım.Babası çok acayip kötü bir şey yaptı..Bu dizide en çok o acı çekiyor zaten,en çok o ağlıyor...
Birde eklemeden geçemicem 4 yıl 3 ay 12 gün çok etkileyiciydi o an çok üzüldüm ikisinin halinede herhalde aşklarının hala kalplerinde aynı sıcaklığıyla durduğunu başka şekilde bu kadar güzel anlatamazlardı...
Gerçekten çok güzeldi..Oyuncuların performanslarıda iyiydi..

((ilk defa mesaj gönderdim yanlış birşey yaptıysam kusura bakmayın lütfen))

sedagknozenci
08-09-06, 23:49
arkadaşlar ya ilk defa bugun izledm bu diziyi oda tuba büyüksütün oynuyor diye..çemberimde gül oyadan görmüştüm onuda izlememiştimde hafta içleri islıorm tekrarları müptelası oldm onunda...
işte ordan baktım bu diziye allahım ya neler kaçırmışım dedim gitti 39 bölüm:(
bogazım düğümlendi resmen ya,gözlerim doldu çok fena süper diziymiş ztn avşar yapımdan kötü dizi çıkmazmı diyelim buna?...

elif219
08-09-06, 23:49
son bişi Elif'in kızı için tuttuğu günlüğe ne oldu?Belki Ömer onu bulur okur ondan sonra hatasını anlar kızına sahip çıkar

inşallah dielm başka eldn ne gelr....ama belli ztn yaaa ömer sonradn sevck kızını bu bilindk bi senaryodr ztn.....ama nasıl??işte asıl soru bu....

_CALIKUSU_
08-09-06, 23:50
"Ne baba ama!" Müjgan hanimin bu sözleri ne kadar güzel yansitti durumu. Ömer´den hic beklemedigim bir tavirla karsilastim bugün. Sen ne bicim bir babasinki, cocugunun yüzünü 4 yildan beri görmemis, merak etmemis bir resmine bile bakmamissin. Kücük Elif annesinin tipkisi. Bu konuda ekibi kutlamak lazim. Bu cocugu cok aramislar sanirim. O saclar, gözler, hareketler ve icten gülümsemesi. Icimden "yahu bu cocuk sevilmezmi?"mi dedim (maasallah diyelim bari, nazar degecek cocuga). Umarim kisa bir düre icinde Ömer eski haline döner. Neyse Ömer konusunu kapatip digerlerine yöneliyorum...

Ne kadar Yilmaz-Filizci olsamda Elif´in bu diziden ayrilmasina cok üzüldüm. Beni bu aksam iyi aglatti Özge. Sahnesi cok az olsada, diger karakterlerinde eskiyi hatirlamasiyla Elif bugün agir bir rol üstlenmisti. Cenazesinde cemaat Erol beyinkinden fazla idi, ben bunu garipsedim. Yani Erol beyi seven bu kadar azmiydi?
Öncelikle Filiz´in yeni sesini basta ne kadar garipsemissemde cabuk alistim. Sanirim kendi sesi (Kanal d nin tanitim filmindeki sesle ayniydi). Filiz´in eski sesinden nefret ediyordum, ayni ses o kadar cok kiside varki (ayrica aglarken devamli ic cekmeler, salya sümük haller :img-cray: iyyyy, igrenc!!!) Simdi Tuba daha bir güzel agliyor. Ben kesinlikle Tuba´ya uzun saci daha cok yakistiriyorum. Umarim bu sezon onu hep uzun sacli görürüz.

Yilmaz´a gelince (en agir topu sona biraktim :img-grin2 )Elif´in öldügünü duyunca verdigi tepki cok dogaldi, eskiyi hatirlayinca cok duygulandim (gerci bütün bölüm boyunca agla, agla sistim:icon_cry: ). Cenazeye katilmasida iyi oldu. Filiz´i hic unutamamis (iyide olmus!). "Hosgeldin" degissinde ses tonu ruh halini cok güzel bir sekilde yansitiyordu.

Bu aksam bence gecenin yildizlar secilen müziklerdi. Kesinlikle cok duygusal anlar yasamamiza neden oldular.
Bu simdiye kadar yazdigim en uzun yorumdu (kendimce "Guines Rekorlar Kitabina" girdim.

fatalite
08-09-06, 23:50
ya arkadaşlar bu dizi ilk başladığında elif-yılmaz aşkını hatırlıyosunuzdur..allah aşkına filiz-yılmaz aşkıyla bi karşılaştırın...nasıl fark var..dizideki esas aşkı nasıl bu kadar basit bitirebildiler anlamadımm..ayrıca bugünkü bölüm bir düzine mantık hatasıyla doluyduu..ömerin hareketleri ayrı bi olay---yılmazınkiler ayrı bi komikk..yok yok ne kadar diziyi izlemek için bahaneler arasamda bulamıyoruum...ya insanın babası yengesi ölür kız hala sevgilisi için ağlar bıkarın ya komikk..4 yıl geçmiş aradan hala aynı sevgi bi de gerçekçi kılmak için resme falan bakıo ya bunların neresi doğal allah aşkınaa..biride çıkıp ömere bağırmadı ya sen bu kıza niye böyle yapıyosun..elif böylemi yapmanı isterdi diye ..herkes izlio...bitti artık bugün ya bu dizi...

burcum86
08-09-06, 23:51
çok duygusal bi bölümdü içim parçalandı. bir bölümde bu kadar acı dayanamadım. elif çok tatlıydı gerçekten annesine çok benzetmişler.ömeri anlayışla karşılıyorum onun için çok zor ama anlıyacaktır kızının değerini...
filizle yılmaz için çok üzülüyorum. filiz gerçekten güzelleşmiş zaten çok güzeldi ama o ses ona hiç gitmemiş.ben eski sesinin çok seviyordum.

aklıma takılan bişey var erol tekinerin cenaze töreni çok sadeydi. koskoca şirket sahibi adamın cenazesine sadece ailesi geldi işyerinden kimseler yoktu. üzüldüm buna doğrusu.

burcuuu
08-09-06, 23:51
Bende YıLmaz'ın ELif'i qerçekten sevdiğini sanıodm ama anLadım kii hiç öLe diiLmiş.. ELif 1 sene biLe qeçmeden unutup yok saydıı ama 4 sene 3 ay 12 qündür FiLiz onu bırakıp qitmesine rağmen bi kere biLe akLından çıkmadıı.. ELif'i nasıL çok sevioduu bu haLa anLamış diiLiim.. ÖLümüne de pek fazLa üzüLmedii zaten..!!

paçiii_melos
08-09-06, 23:54
ben daha kendime yeni yeni geliyorum artık içimdekileri yazayım bari...ilk başta bu bölüm süperdi yani süper ötesi bişiydi diyebiliriz.o kadar çok ağladım ki ben bile bu kadar üzüleceğim tahmin bile edemiyordum.şu anda bile gözlerim pancar yani. semanın elifin öldüğünü yılmazlara anlatması,elifin gözleri açık ölmesi,yılmazın pencereye bakıp eskiyi hatırlaması,filizin ve yılmazın günleri sayması,hele hele o küçük elifimizin mahsun tavırları bir de okul açılışında babası gibi yılmaza sarılması beni çok mahvetti. tabiiki de daha da bitmedii bir de handan hn mın mükganlara gelip de elifi alması o sırada müjganında elifin ne anası ne babası var dedi ben orda koptum artık.
küçük elifimzin babası gelince saçlarını arkaya atması falan eskilerin gelemsi inanın çok kötü ya daha fazla yazmıyım ben kısacası çok ama çok güseldii tebrik ediyorum avşar yapımı hella olsun valla

KelebeQ
08-09-06, 23:55
Ne yalan söylim; bende çok agladim bu bölümde :)

Ömer'e de çok sinir oldum ayrica.. Madem kizi Elif'i hatirlatiyor, insan bi doya doya sarilir kizina! Nefret dolu bakislari vardi sadece..

Filiz'in sesine bende alisamadim.. kendi sesi galiba?

_CALIKUSU_
08-09-06, 23:56
Eklemeyi unutum:
Birgün gelecek Elif babasinin önünde Yilmaza "Abicim!!Yilmaz abiii!"diye sarilacak. Iste o an Ömer´in beyninde simsekler cakacak!!!!!:fighting2 :fighting2
Ömer kizinin Yilmaz´a sarildigini gördügü an bence akli basina gelecek ve kizina sahip cikacak (böyle bir sahne belirlendi kafamda Elif´in Yilmaz´a sarildigi sahneyi gördügüm an)

sinem*
08-09-06, 23:58
be bölümde hiç ağlayamadım olaylar o kadar hızlı gelişti ki ne olduğunu bile anlamaya fırsat kalmadı
elifin ölümüne en çok üzüldüğünü bize belli eden bence semaydı sadece onun sahnesinde elifin öldüğünü anlayabildik
ömerin böyle yapacağını tahmin ediyordum ama bu kadar uzatmaz bir dahaki bölüm kendine gelir umarım
yılmazın elif öldüğünde mezarda tek kalması nişan yüzüğünü mezara gömmesi süper olmuş ve ikinci bölümdeki o muhteşem sahneyi hatırlaması çok güzel olmuş ve çok çok teşekkür ediyorum o sahneyi çok seviyordum tamamen hem de sesli olarak izlemiş oldum
bir de filizin kendi sesini kullanmasına çok sevindim,hiçte yadırgamadım

burcum86
08-09-06, 23:59
orda en zor filizin durumu diye düşünüyorum. babasını,elifi ve sevgilisini birden kaybetti.
ömer kızını sewecektir eminim... elifin ölümünüden onu şuçluyor sanırım.

hsa
09-09-06, 00:00
Evet orada biraz cuvallamislar sanki, hasret ve ozlem katalim derken biraz mantiksizlik katmislar. Bende cok merak ediyorum durumlarini, bence Yilmaz yine bir delilik yapacak, ama neee.....???

valla ne olursa olsun filizle tekrar birlikte olsunlar. 1 sezon boyunca yılmaz ve filizin tekrar birlikte olmalarını beklemek beni delirtir! bir de burada yazılmıştı,sözde yılmaz karakterine rakip biri gelicek diye.. işin içine o da girerse artık bitmek bilmeyen zırvalamalar olur bence.

elif219
09-09-06, 00:00
offf offf ya hla gözlerm acıyo vall...hayatımda bi diziye bu kdr ağladımı hatılrmıorm....ama elif nası gitti onuda aklm almıo.ömerin kabullenmesi çk zor kızını her gördüğünde elifi hatırlıyck,onu görücek ona her baktığında bu zor çok zor.ama ömer değişick inanıorm kızını çk sevick

eflatun
09-09-06, 00:02
Hepinize Merhaba, bu foruma ilk kez yazacagim. Yilmaz'i dizinin zengin, guclu, koruyucu, yardimsever ve daha bilmem ne kadar ustun meziyetlere sahip yeni "Kemal"'i yapabilmek icin Kemal karakterini oldurdukleri gun dizi benim icin bitmisti. Malum merak insanlarin en buyuk zaaflarindan, beni de pencesine almis vaziyette. Zaman zaman iradem merakima yenik dusuyor iste. Dayanamadim ve bu bolumu seyrettim. Bu bolumde ovguye deger iki nokta buldum. Birincisi ve en onemlisi Filiz'in kendi sesini kullanmaya baslamasi. Tanrim akillari daha once neredeymis!? Karakter egreti bir sus bebegi olmaktan cikip duyguya burunmus. Cok iyi olmus. Oyunculugunun, anlamli guzel gozlerinin farkina varmak cok buyuk bir keyif oldu. Ikinci nokta ise kucuk Elif secimindeki basari! Olen annaseinin kizi olduguna suphe yok!! Basarili bir casting olmus.
Duygusaldi, evet, agladim mi?, evet hem de cook ama senaryo ne hale gelmis. Omer'in zavalliligi nedir oyle? Bir anne boyle travmalar yasarken bile evladi icin ayakta durmaya calisir. Bunun aksi olursa ayiplar aaa deriz. Nedir bu babalarin ayricaligi ve bizden bu dehset bencillik karsisinda beklenen empati?! Olmamis. Neyin kinini tutuyor bu adam ki Yilmaz'in pesinde? Batirdigi sirketi Yilmaz kurtardi. Hangi sacmaligi saymaliyim bilemedim. Karakterleri diziyi uzatma adina bu kadar maskaraya cevirdiler mi kendime hakaret edildigini dusunuyorum.
Oysa ne guzel baslamisti bu dizi. Bence gecen sezon bugun izledigimiz 4 yil sonra kismina gelinceye kadar cekilmeli ve The End denmeliymis. Uzatmalarimiz hayirli ve ugurlu olsun!

sinem83
09-09-06, 00:03
oh yaa nihayet 3 aylık hasret sona erdi ve kendi adıma beklediğime değdi...

ufak tefek hataların dışında çok güzel bir bölümdü bence... özellikle filizin içimi parçalayan ağlama sahneleri, küçük elifin babasıyla iletişim kurmak için yaptıkları ve 4 senedir küllenmeyen aşk... harikaydı... ömerin kızına karşı tavırları çok kötüydü ama o da zamanla alışacak,onda elifi gördükçe küçük kızına daha çok bağlanacak...

erol tekinerin cenazesindeki insanların azlığı benim de dikkatimi çekti doğrusu o kadar ünlü bir holding patronunun cenazesinde bir avuç dolusu insan olması tuhaftı ama o kadar ayrıntı eksikliği hangi dizide yok ki?::)

didem469
09-09-06, 00:04
offf offf ya hla gözlerm acıyo vall...hayatımda bi diziye bu kdr ağladımı hatılrmıorm....ama elif nası gitti onuda aklm almıo.ömerin kabullenmesi çk zor kızını her gördüğünde elifi hatırlıyck,onu görücek ona her baktığında bu zor çok zor.ama ömer değişick inanıorm kızını çk sevick
kızı tabiki sewmek zorunda bnde çok ağladm cnm :D

nazlıe
09-09-06, 00:06
Eklemeyi unutum:
Birgün gelecek Elif babasinin önünde Yilmaza "Abicim!!Yilmaz abiii!"diye sarilacak. Iste o an Ömer´in beyninde simsekler cakacak!!!!!:fighting2 :fighting2
Ömer kizinin Yilmaz´a sarildigini gördügü an bence akli basina gelecek ve kizina sahip cikacak (böyle bir sahne belirlendi kafamda Elif´in Yilmaz´a sarildigi sahneyi gördügüm an)

inan aynsını bende düşündüm hepde böyle olmazmı zaten

anny
40.bolum 39.bolume gore 2 kat fazla agladımız bir bölüm oldu..:icon_cry: kendimizi buna alıştırdıgımız için mi bilmiyorum ama bu kadarını beklemiyordum ben..elifin ölmesine üzüldüm..küçük kızı hiç begenmedim bu arada daha özenle seçilmeliydi bence..elife de pek benzetemedim..elifli sahnelerin en etkileyici olanı ömerin kıza bakarak elifi gordugu sahneydi..
yılmazın yigeni çok tatlı çocuk ama o daha büyük degil miydi eliften?daha küçük gözüküyordu sanki..:img-sorry ömer de ise hiç bir gelişme yok..çocugunu 4 yıl sonra görüyor ve hiç tepki vermiyor..ve hala yılmazı düşman olarak görüyor..o sahneleri geçiyorum hiç begenmedim..

bana gore,bu bolumde en etkileyeci sahne yılmazın filizin ucagının arkasından hüzünle baktıgı sahneydi..:icon_cry:.çok üzülüyorum yılmazın durumuna:(
iki kez sevdi,ikisinde de terkedildi ve hüsrana ugradı..ama hiç bir zaman sevmekten vazgeçmedi..ayları,günleri sayması bile sevgisinin büyüklügünü
bir kez daha gosterdi..

cananı ise süper buldum..filizle olan dostlukları,yılmaza olan sevgisi ve onları biraraya getirmek için çırpınması..harikaydı..

finali ise muhteşemdi..nasılda özlemişiz filiz ve yılmaz aşkını..:love05:

sedagknozenci
..biride çıkıp ömere bağırmadı ya sen bu kıza niye böyle yapıyosun..elif böylemi yapmanı isterdi diye ..herkes izlio...bitti artık bugün ya bu dizi...
dizi artık bitti dediniz..ben daha bugun ilk defa izlemeye başladım)): hadi hayırlısı çok şey kaçırmışım belli:(

elif219
09-09-06, 00:07
ya bide ömern yılmazı tuttuğu kindn artık ben sıkıldm ne kinmiş yaw bi türlü bitmek bilmedi...ayrıca niye??niye hala bu kin onu da anlamış diilm...ama ne olursa ölsn ömeri çk seviorm bide yılmazn aşırı pohpohlanmasındn da çok rahatsızım....

didem469
09-09-06, 00:08
dizi artık bitti dediniz..ben daha bugun ilk defa izlemeye başladım)): hadi hayırlısı çok şey kaçırmışım belli:(
eski bölümleri çok farklıydı şmdi sn bzden farklı bir dizi izliyor olcaksn yani geçen sezonla alakası olmayan bi dizi

Kurdoglu
09-09-06, 00:09
valla ne olursa olsun filizle tekrar birlikte olsunlar. 1 sezon boyunca yılmaz ve filizin tekrar birlikte olmalarını beklemek beni delirtir! bir de burada yazılmıştı,sözde yılmaz karakterine rakip biri gelicek diye.. işin içine o da girerse artık bitmek bilmeyen zırvalamalar olur bence.
Aynen katiliyorum, sanki iki sevgiliyi birlestirince konu kalmayacak, sundurdukce sunduruyorlar. Bunu anlamak mumkun degil. Ne vardi simdi ikisi evlenmis olsaydi, nur topu gibi bir erkekleri olsaydi, cici cici Elifcik ile evcilik falan oynasaydi. Yok ama ozaman gercekci olurdu. Ben yinede tekrar bolumunu izleyecegim. Eger Hollandadaysan sen de izle, gece biraz gec verecekler ama verecekler, EURO D de saat 2.30 da(ymis).

sinem83
09-09-06, 00:11
bu arada yazmayı unuttum... küçük elif gayet güzel bir seçim olmuş, çok şeker bir kız, saçları ve gözleriyle de elifi andırıyor hakikaten, rolü de iyi kaptı gülerken bir anda çok iyi hüzünleniveriyor, bravo...:)

misskrueger
09-09-06, 00:11
Bu Bölüm Mükemmeldi. Elif'in öldügü Sahne çok Kötüydü. Tuba Büyüküstün Iyiki Gerçek Sesini Kullanmaya Başladi.keşke Geçen Sezonda Da Gerçek Sesiyle Oynasaydi.

oslemm
09-09-06, 00:12
bu bölüm yeni sezon için benim ilk ve son bölümüm olacak elifin ölüm sahnesi süperdi özge borak o kısacık sahnede bile bize çok şey hissettirdi bu zamana kadar hep tuba büyüküstünün oyunculuğunu eleştirmiş yapay bulduğumu söylemiştim ama bu bölümde sesini kullanmaya başlamasıyla bi adım ileri gitti bence yinede ses kullanmasında bi sorun vardı çok kısık sesle konuşuyodu
bi konuda yapımcıları kutlamak lazım küçük elifi çok iyi seçmişler sanki eski elifimizin küçüklük hali bide birinin şu ömerin kafasına falan vurması lazım artık kızını sahiplensin elifine verdiği sözü tutsun ve iyi bi baba olsun
yılmaza çoooooooooook kızdım çünkü ilk aşkım dediği elifi ne çabukta unutttu helal olsun sana be ömer hala elif elif diye inledinnnn
(keşke özge borak gitmeseydiiiiiiiiiiiii şimdiden elifli ıhlamurlar altındayı özledim)

elif219
09-09-06, 00:14
ya hani bn babamın yanına otuucm dedi yemek için ama sonra ömer bizde dışarda yiyelm dedi:icon_evil ve kızda nası üzüldü yaaa cnm bnm ayyy valla çk üzüldm yaa bn bu kdr duygusal mıydm bilmezdm....

Ay90
09-09-06, 00:15
Bakıyorum tartışma konusu yine oluşmuş gerci bu bir tartışma değil herkes aynı fikirde Ömer babalığını yapmalı
Ben ama Ömerin karakterinin değiştiğini düşünmüyorum Ömer aynı Ömer zaten sadece Elife karşı değişikdi ve onuda kaybetti.
Elifi cok seviyor o yüzden kızını bence biraz sucluyor o olmasaydı şimdi Elif yanımda olucaktı diye düşünüyor bence.
Ama yinede yaptığı hic doğru değil ve evet Ömerinde dediği gibi cok benziyor saclar,gözler.
Elifde hemen hazır sadece biraz sevgi istiyor. Ahmetde cok tatlı
Ömerin Yılmaza karşı kini hala bitmemesi sıktı artık bu ne nefretmiş kardeşim.
Aslında Ömer düşünmeli Elif bunu görseydi yani babasının kızıyla hic ilgilenmediğini cok üzülürdü. Hem kızıyla yaraları daha cabuk sarılırdı bence. Sadece kendini düşünmüş ve kacmış. Hele o parkta kalkıp gidişi kızı yapayalnız bıraktı.
İnşallah Elifin Yılmaza nasıl sarıldığını ve nasıl sevdiğini görürde bir ders alır. Düşmanım bile daha cok ilgileniyor der.
Ay cok sinirlednin ya zaten icim bir kötü oldu habire ağlamaktan.

_kermit_
09-09-06, 00:16
hayatımda bu kadar uzun bir dedem öldüğü alamıştım:img-grin2 bu ne ya..mafettiler 2.5 saat..ne bölüm yapmışlar ya.insan gülmek istiyo gülemiyo yok böle bişi..ben 3 ay sabırsızlıkla bekledim ama bu kadarınıda beklemiyordum dorusu..ayrıca tubanın kendi sesine alışmak zmn alcak..eer böle dvm ederse..:img-grin2

Ay90
09-09-06, 00:20
Aynen katiliyorum, sanki iki sevgiliyi birlestirince konu kalmayacak, sundurdukce sunduruyorlar. Bunu anlamak mumkun degil. Ne vardi simdi ikisi evlenmis olsaydi, nur topu gibi bir erkekleri olsaydi, cici cici Elifcik ile evcilik falan oynasaydi. Yok ama ozaman gercekci olurdu. Ben yinede tekrar bolumunu izleyecegim. Eger Hollandadaysan sen de izle, gece biraz gec verecekler ama verecekler, EURO D de saat 2.30 da(ymis).

valla katılıyorum bende yorumumda yazmıştım ben 4 sene sonra Filiz ve Yılmazın evli olucağını düşünmüştüm daha cok hayal etmiştim. Şimdik birtürlü birleştirmezler. Sevenler kavuşsun hele Yılmaz a cok acıdım bugün iki canından cok sevdiği insanları kaybetii ve hala acı cektiriyorlar.
Evet bende kesinlikle tekrar izlicem.

paçiii_melos
09-09-06, 00:24
hayatımda bu kadar uzun bir dedem öldüğü alamıştım:img-grin2 bu ne ya..mafettiler 2.5 saat..ne bölüm yapmışlar ya.insan gülmek istiyo gülemiyo yok böle bişi..ben 3 ay sabırsızlıkla bekledim ama bu kadarınıda beklemiyordum dorusu..ayrıca tubanın kendi sesine alışmak zmn alcak..eer böle dvm ederse..:img-grin2

evet ya aynı sinema filmi gibiydi nerdeyse.. ben de şaştım iidi dicem ama hiç gülmedik hep ağladık ben de ağlarım diodum ama hiç kendimi bir dizi bu kadar parçalanmış görmemiştim zaten akşamı saat 20:00 yi zor ettim heyecandan.. gözlerim kıpkırmızı hala acıyor bir de gribim üff yaa sanki gerçekmiş gibi nasıl da güsel oynuyorlar ki inandırıcılık süper ki bizde perişan oluoruss harikalar ya gene olsa gene seyrederim zaten yarın yada bir gün veririler tekrarını

elif219
valla üye rekoru kırdı bugün burası....ya valla kafm çk takıldı yaaa şu ömere sevse biran önce şu kızını...tmm merak etme kızım sevick diorm içimdn ama olmuo yaa resmn aklıma takıldı....o kızın hali ahhh ahhh cnm bnm yaaa.

barkın
Bu Bölüm Mükemmeldi. Elif'in öldügü Sahne çok Kötüydü. Tuba Büyüküstün Iyiki Gerçek Sesini Kullanmaya Başladi.keşke Geçen Sezonda Da Gerçek Sesiyle Oynasaydi.
EN SONUNDA BAŞLADI VE SÜPER BİR BÖLÜMDÜ...:img-grin2

_CALIKUSU_
Bakıyorum tartışma konusu yine oluşmuş gerci bu bir tartışma değil herkes aynı fikirde Ömer babalığını yapmalı
Ben ama Ömerin karakterinin değiştiğini düşünmüyorum Ömer aynı Ömer zaten sadece Elife karşı değişikdi ve onuda kaybetti.
Elifi cok seviyor o yüzden kızını bence biraz sucluyor o olmasaydı şimdi Elif yanımda olucaktı diye düşünüyor bence.
Ama yinede yaptığı hic doğru değil ve evet Ömerinde dediği gibi cok benziyor saclar,gözler.
Elifde hemen hazır sadece biraz sevgi istiyor. Ahmetde cok tatlı
Ömerin Yılmaza karşı kini hala bitmemesi sıktı artık bu ne nefretmiş kardeşim.
Aslında Ömer düşünmeli Elif bunu görseydi yani babasının kızıyla hic ilgilenmediğini cok üzülürdü. Hem kızıyla yaraları daha cabuk sarılırdı bence. Sadece kendini düşünmüş ve kacmış. Hele o parkta kalkıp gidişi kızı yapayalnız bıraktı.
İnşallah Elifin Yılmaza nasıl sarıldığını ve nasıl sevdiğini görürde bir ders alır. Düşmanım bile daha cok ilgileniyor der.
Ay cok sinirlednin ya zaten icim bir kötü oldu habire ağlamaktan.

Söylediklerine kelimesi kelimesine katiliyorum. Parktaki kacisi affedilmezdi Ömerin. Zaten suclu kizina karsi bu durumu düzeltmektense, kizinin gönlünü almaktansa ona cok kötü davraniyor. Elif onu uyandirdiginda cok kötü bagirdi ona. Eger Elif bunlari görüyorsa cok üzülüyordur, kiziyordur Ömere. Ömeri iyice bir hirpalamk lazim "uyan artik uyan" diye........

lataman
09-09-06, 00:27
hiç güzel bi bölüm değildi.. zaten yarısnda bıraktım..filizin sesi hiç ii değil.eskisi daha iiydi.. ölüm sahnesi basitti.. gerçekçi oynadıklarını da söyleyemem

_CALIKUSU_
09-09-06, 00:27
inan aynsını bende düşündüm hepde böyle olmazmı zaten

haklisin hep böyle olur umarim bu seferde böyle olur.........:img-grin2

nazlıe
09-09-06, 00:28
valla katılıyorum bende yorumumda yazmıştım ben 4 sene sonra Filiz ve Yılmazın evli olucağını düşünmüştüm daha cok hayal etmiştim. Şimdik birtürlü birleştirmezler. Sevenler kavuşsun hele Yılmaz a cok acıdım bugün iki canından cok sevdiği insanları kaybetii ve hala acı cektiriyorlar.
Evet bende kesinlikle tekrar izlicem.

yılmaz hala filiz için üzülüyo elifi için değil ben yılmaza çok acımıştım fragmanı görünce ilk aşkı ölücek çocuk yıkılır belki ömerden bile kötü olur demiştim ama nerde bi sahnede gözünden yaş geldi o kadar başka bişe yok yılmazın aşkı demekki gerçek değildi bütün o yaptığı tantanalar boşunaymış gerçekten sevmiyen bi o var zaten dizide

hilal__
09-09-06, 00:29
cok guzel bolumdu elifin olmesine cok uzuldum bir hos oldum oyunculuklari superdi acayip iyi oynamislar.Suan ne diyecegimi bilmiyorum duygularim karisti ki gozlerimde yas kalmadi :icon_cry: :icon_cry:
kucuk elifde guzeldi saclari atisi falan omer icinde zor ama duzelirr
kucuk elif ve yilmazin arasi ne kadar da iyi demi nasilda sarildi yilmaza ;)

haftayi iple cekiyorum :)

elif219
09-09-06, 00:31
cok guzel bolumdu elifin olmesine cok uzuldum bir hos oldum oyunculuklari superdi acayip iyi oynamislar.Suan ne diyecegimi bilmiyorum duygularim karisti ki gozlerimde yas kalmadi :icon_cry: :icon_cry:
kucuk elifde guzeldi saclari atisi falan omer icinde zor ama duzelirr
kucuk elif ve yilmazin arasi ne kadar da iyi demi nasilda sarildi yilmaza ;)

haftayi iple cekiyorum :)

o sarılmada elifin annesi bakarkn eminim içindn ahh ahh keşke babası yılmaz olsaydı dediine eminim öle bi baktıki ztn içindn geçen anlaşılmıyck gibi diildi...

çaplin
09-09-06, 00:32
elifle Ahmet geleceğin başrolleri galiba...

Sudes
09-09-06, 00:32
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bütün bölüm boyunca agladim,bu kadar da hersey üst üste gelmez ki kardesim .. :img-fear2
Herseyiyle mükemmel bi bölümdü,cok sevdigim bir dizi yine basladi ve cok mutluyum ..

Ömere cok sinirlendim,o minicik kizinin ne sucu var cocugun psikolojisini bozacak böyle
yaparak sersem herif .. :icon_conf

Yilmaz'a cok üzülüyorum hicbir aciklama yapilmadan ayriliga boyun egiyor ..
Ben olsam bu kadar sabirli davranmazdim,filize babasina sözverme konusunda hak vermemistim,
yilmaz kötü biri degil di babasi neden böyle bi söz istedi kizindan anlamista degilim .. :icon_mad:

insallah en kisa zamanda kavusurlar diycem ama kavusurlarsa dizi biter :(
Daha ne kavgalar bizleri bekliyor,su lanet hisseleri geri alma konusunda .. :icon_neut

Dilan15
09-09-06, 00:33
Bende herkes gibi aglaya aglaya hal oldum Zaten olacaklar hakkinda
baya bi bilgimiz vardi ama yinede Elifin ölümü (asiri Elifci olarak)
beni cok etkiledi Aslinda gözlerini actiginda birseyler diyecegini umdum
en cokda Ömere ama olmadi Gözleri acik öldü cok agladim burda ya:(
Sonrada sanki Elifin ölümünü gecistirdiler gibi Yilmaz bile cok derin
etkilenmis bir hal görmedim Aynisi Müjgan hanim icinde gecerli Cenazeden
sonra bile Ömerle, Filizin hemen is ve italya seyhatinden bahsetmeleri de
garip oldu bana göre
En büyük mantiksizlikda 4 sene yurtdisinda kalmalari ve Ömerinde hic
kiziyla bunca sene ilgilenmemesi cok büyük bir ayip!!! Ama Ömer sanki
piskolojik olarak kizini reddediyor cünkü biraz Annesinin ölümünü ona
bagliyor ki bunu ergec bi hata oldugunu anlayacak!!!
Buarada kücük Elif cok tatli ayni annesi Ömerin ona bakarak
Elifi hatirladigi sahnelerde de cok agladim:icon_cry:
Ömer kizina her baktiginda Elifi hatirliyor ve bu ona aci veriyo ama
bi zaman sonra Elifi sevdigi kadar kizinida sevecek Zaten bi bölümde
arkaya arkaya ölümler bide üstüne iki tane cenaze töreni iyi olmamis
ama müzikler harikaydi beni cok ektiledi hele Elifin ölümünde Filizin
sesi hic iyi degil ayni kalsaydi keske ve en son olarak dizin
ortalarindan beri Filiz&Yilmaz aski deniyordu artik meydan onlara kaldi diye
bilirim (kötü anlamda degil ama bi isyan)
Bi sene boyunca bu gel gitleri izleriz artik

anny
09-09-06, 00:34
yılmaz hala filiz için üzülüyo elifi için değil ben yılmaza çok acımıştım fragmanı görünce ilk aşkı ölücek çocuk yıkılır belki ömerden bile kötü olur demiştim ama nerde bi sahnede gözünden yaş geldi o kadar başka bişe yok yılmazın aşkı demekki gerçek değildi bütün o yaptığı tantanalar boşunaymış gerçekten sevmiyen bi o var zaten dizide

bence yeterince üzüldü..hamile oldunu duydugunda üzüldü,ömerle birlikte gordugunde üzüldü,hasta oluşuna üzüldü..daha ne yapsın yılmaz..sonuçta onu terkedip başka biriyle evlenen elifdi..

~Gülüm~
09-09-06, 00:36
mütis bir bölümdü ve okadarda üzücü:icon_cry:

nazlıe
09-09-06, 00:41
bence yeterince üzüldü..hamile oldunu duydugunda üzüldü,ömerle birlikte gordugunde üzüldü,hasta oluşuna üzüldü..daha ne yapsın yılmaz..sonuçta onu terkedip başka biriyle evlenen elifdi..

elif yılmazı terk etmedi yılmaz elifi terk etti bu iş bitti git burdan demedimi hapisanede yılmaz elife hem ben bu üzüntüsünden bahsetmiyorum elif ölünce nerdeyse hiç üzülmedi herkez biliyoki ilk bölümlerde yılmaz elife ne kadar aşıktı şimdi düşünüyorum bi insan bu kadar sevdiği bir insanı iki ayda unutup hemen başka birine aşık olurmu hadi oldun bu kadar çok sevdiği insan ölünce sadece bir damla göz yaşımı döker bu dizide sevmeyi bilen gerçekten seven üç kişi var zaten elif ömer filiz yılmaz gerçekten sevebilcek bir karekter değil

Dilan15
09-09-06, 00:43
o sarılmada elifin annesi bakarkn eminim içindn ahh ahh keşke babası yılmaz olsaydı dediine eminim öle bi baktıki ztn içindn geçen anlaşılmıyck gibi diildi...

Inan gercekten aynisi bende izlerken anneme söyledim Sanki icinden bi
ah cekti Yilmaz babasi olcakti Ömer gibi kacip gitmezdi kiziyle ilgilenirdi
gibi bisey düsünmüstür Zaten Müjgan hanimin akli yeni yeni basina
geliyor Tekrar mahallesine geri döndü, torunun orda büyümesini istedi
ama zamaninda Elife az cektirmedi buralardan kurtul benim gibi yasama
diye Sonrada yeni zengin evlere tasinmak felan Bastan kizinin basini yemseymis...:icon_evil

didem469
09-09-06, 00:45
ama yılmazdada hata var istese elifle o evleneblirdi o zor zamanında yanında olmadı ve elif te ömeri seçti bncede iyi yaptı

oslemm
09-09-06, 00:50
elif yılmazı terk etmedi yılmaz elifi terk etti bu iş bitti git burdan demedimi hapisanede yılmaz elife hem ben bu üzüntüsünden bahsetmiyorum elif ölünce nerdeyse hiç üzülmedi herkez biliyoki ilk bölümlerde yılmaz elife ne kadar aşıktı şimdi düşünüyorum bi insan bu kadar sevdiği bir insanı iki ayda unutup hemen başka birine aşık olurmu hadi oldun bu kadar çok sevdiği insan ölünce sadece bir damla göz yaşımı döker bu dizide sevmeyi bilen gerçekten seven üç kişi var zaten elif ömer filiz yılmaz gerçekten sevebilcek bir karekter değil
sana katılıyorummm yılmaz bey iki dakkada sattı ilk aşkı elifi off offf keşke özgemiz ayrılmasaydı onu bi daha ne zaman görcezz ki

Ay90
09-09-06, 00:52

ben burda sana hak vermiyorum. Cünkü Yılmaz Elif icinde cok üzüldü sadece öyle bir karakterdeki duygularını göstermeyi sevmiyor. Hem Yılmaz ve Elifin son konuşmalarını tekrar izlemeni tavsiye ederim. Yılmaz icin Elif hep ilk aşkıydı ve öyle kalıcak.
Bencede Yılmazla Elif ne tatlıydılar galiba ilerde Yılmaz&Elif yerine Ahmet&Elif aşkını izlicez:)

sezinti
09-09-06, 00:52
Esas düşünülmesi gereken Ömer'in gelecekte kızına göstereceği sevgi değildir, ona bağlanması değildir. Ömer'in nasıl bir hata yaptığıdır. Bir çocuğun gelişiminde 0-6 yaş dönemi o kadar önemli ki, ayrıca bir çocuğun anne ve baba sevgisi olmadan büyümesi nasıl bir duygudur bilirmisiniz yada bir çocuğun içinde kopan fırtınaları. Elif mazareti kabul edilebilir bir mazeret değildir. Ben merkezli Ömer'in söyleceği mazaretler kabul edilebilir mazaret değildir. Ömer'i affedemiyorum.

hilal__
09-09-06, 00:53
ama yılmazdada hata var istese elifle o evleneblirdi o zor zamanında yanında olmadı ve elif te ömeri seçti bncede iyi yaptı
Canim iyimi yapti kotu mu yapti onu bilemeyiz ama mutlu olamadigi kesin cok pisman oldu ama cok gecti keske hersey daha farkli olsaydi derdim ama ömerin aski gercekten cok buyuk dilerim elifin boslugunu olsa kiziyla doldurur filiz icin de cok zor sonucta ortada bir söz var ve evlenmeleri olur mu bilmiyorum.Eger tekrar beraber olurlarsa bu eminim filizin hisseleri aldiktan sonra bir ruyasinda babasini gormesi ve babasi izin veriyorum kizim gibi birsey der ve hersey duzelir :)
Buarada bence eger bu dizi daha uzun surerse ahmet ile elif aski bir efsane olacak gibime geliyor :););)

nazlıe
09-09-06, 00:54
ben burda sana hak vermiyorum. Cünkü Yılmaz Elif icinde cok üzüldü sadece öyle bir karakterdeki duygularını göstermeyi sevmiyor. Hem Yılmaz ve Elifin son konuşmalarını tekrar izlemeni tavsiye ederim. Yılmaz icin Elif hep ilk aşkıydı ve öyle kalıcak.
Bencede Yılmazla Elif ne tatlıydılar galiba ilerde Yılmaz&Elif yerine Ahmet&Elif aşkını izlicez:)

ya yılmaz duyguları gösteremediği için elifin cenazesinde bile fileze bakıyordu bu duygularını gösteremek değil bence duygusuzluğunu göstermektir

didem469
09-09-06, 00:56
ya yılmaz duyguları gösteremediği için elifin cenazesinde bile fileze bakıyordu bu duygularını gösteremek değil bence duygusuzluğunu göstermektir
bncede o zaman elifi hiç düşünmyrdu aklı hep filizdeydi

stormy
09-09-06, 01:03
Muratida cikarmislar galiba diziden.

Omerin Elifi cok sevdigi sevgisinin gercek oldugu belli oluyor. Elif ama onu o sekilde hic sevmedi.

Omer kizini sevmekten korkuyor, ondan kaciyor, onunda bir gun elinden ucup gidecegini dusunuyor ve simdilik yanlis yapiyor.

Kiz bir kere olsun babam beni sevmiyor demedi.

Mujgan ile Handan arasindaki gerginlikte gereksiz. Evde degismis, is yerleride degismis, galiba baska yerler kiralanmis.

Bu sezon galiba Elif kimde kalacak cekismesi olacak bol bol. Aslinda Handan biraz hakli cocugu yetistirme konusunda.

4 sene ayri kalmakta biraz abartiliydi.

Ay90
09-09-06, 01:04

Neyse arkadaşım sen öyle düşünüyorsan düşün. Nolur yine eski konuları acmayalım arkadaşlar ya Elif öldü artık ve yok Yılmaz hatalıydı evlenmeliydi gibi şeyler cok geride kaldı. Tabiki onların aşkını birbirimizle paylaşıcaz ama kim suclu kim haklı tartışması yapılmasın cünkü olan oldu artık.

nazlıe
09-09-06, 01:08
Neyse arkadaşım sen öyle düşünüyorsan düşün. Nolur yine eski konuları acmayalım arkadaşlar ya Elif öldü artık ve yok Yılmaz hatalıydı evlenmeliydi gibi şeyler cok geride kaldı. Tabiki onların aşkını birbirimizle paylaşıcaz ama kim suclu kim haklı tartışması yapılmasın cünkü olan oldu artık.

arkadaşım ben zaten artık o suçlu bu haklı derdinde değilim ama yılmazın tek bir damla göz yaşı dökmesi senaristlerin çok büyük bir hatasıydı insan birazdaha üzülürdü ondan sonra kimi düşünecekse düşünrdü elifin ölümüne zaten ömerimden başka kimse üzülmedi ya ona çok kızıyorum oldu bittiye getirdiler hemen olayı

sinem83
09-09-06, 01:12
bakalım bundan sonraki bölümlerde neler olacak esas merak ettiğim konu haziran gecesinden tanıdğımız cenk ertan yılmaza rakip olarak diziye dahil oldu diye okumuştum, bakalım nasıl olacak...

bir de bir bebek bakıcısı dahil olacakmış, herhalde onunla da ömer arasında birşeyler olabilir diye düşünüyorum... bir an evvel küçük elifle gerçek bir baba gibi ilgilenmeye başlasa çok iyi olacak, yazık çocuğa...!!

didem469
arkadaşım ben zaten artık o suçlu bu haklı derdinde değilim ama yılmazın tek bir damla göz yaşı dökmesi senaristlerin çok büyük bir hatasıydı insan birazdaha üzülürdü ondan sonra kimi düşünecekse düşünrdü elifin ölümüne zaten ömerimden başka kimse üzülmedi ya ona çok kızıyorum oldu bittiye getirdiler hemen olayı
aynen nazlıe katılıormm ama en son mezarn yanında kaıp yüzüklerini koydu izlednzmi orayı****?

burcu_yağmur
ben bir filiz fanatigi olarak elife hiç saygı gösterilmedigini düşünüuoyrum.ya elife neden böyle yaptılar anlamadım ömere çok kızdım kızına hiç önem vermiyo belkide kızının yüzünden elif öldügü için kızını suçluyo kızdım çok

_kermit_
09-09-06, 01:16

aynen katılıyorum..ztn gerçekten sevmeseydi hapse gireceğini bile bile gidip mağazayı mafetmezdi..sorasında filizi kullanıp oyunlar oynamazdı..

bnm en çok merak ettiğim şu hoşgeldinden sonraki konuşma..ne konuşcaklar 4 sene sonra çok mrk ediyorum..

cropsy
09-09-06, 01:31
Esas düşünülmesi gereken Ömer'in gelecekte kızına göstereceği sevgi değildir, ona bağlanması değildir. Ömer'in nasıl bir hata yaptığıdır. Bir çocuğun gelişiminde 0-6 yaş dönemi o kadar önemli ki, ayrıca bir çocuğun anne ve baba sevgisi olmadan büyümesi nasıl bir duygudur bilirmisiniz yada bir çocuğun içinde kopan fırtınaları. Elif mazareti kabul edilebilir bir mazeret değildir. Ben merkezli Ömer'in söyleceği mazaretler kabul edilebilir mazaret değildir. Ömer'i affedemiyorum.
bu konuda size katılıyorum..evet sinan tuzcu kızını görünce ''ömer!!'' olarak seyirciye hissetirmesi gereken duyguları gayet iyi hissettirdi ama kızını 4 yıl boyunca görmemesi olacak iş değil..çok saçma olmuş bana göre..kızın durumu ne kadar da acı.zaten annesini kaybetmiş doğduğu gün,bir de babasının yüzünü hiç görmüyor ''4 yıl 3 ay 12 gün'' boyunca..bu çocuk kendini ezik hissetmez mi?anne ve babasını hep resimlere bakıp da mıtanımak zorunda bu çocuk?elbetteki değil..ablam diziyi izlerken ''ömer'in karakterini iyice kötüleştirmişler'' dedi bana ve katılıyorum da ona bu konuda..tamam karını kaybetmiş olabilirsin,üzülüyor olabilirsin..çocuğun ona çok benziyor diye her seferinde ona baktığında karını da hatırlıyor olabilirsin ama bu sana çocuğunla ilgilenmeme gibi bir hakkı vermiyor..

ayrıca garip gelen bir şey daha vardı bana..madem küçük elif bebekken italya'ya gitti de daha sonradan neden gitmedi?

Ay90
09-09-06, 01:52
Bende Yılmaz-Filiz aşkı icinim ama Elifin ölümü fln cok cabuk böyle olsunda bitsin gibi geldi bana. Yani Müjgan cenzaenin olduğu gün gülüp gciyordu hatda Semada yine Aliyle dalaşıyordu. Burda en iyi arkadaşını ve kızını kaybetmişsin. Hatda annem bile farkında vardı.
Belki nazlıe arkadaşım böyle Elifin ölümünü gecip geciştirdikleri icin sana Yılmazın üzüntüsü az gelmiştir. Banada Müjganla Semanın hareketleri garip gedli.

Dilan15
09-09-06, 01:57
Bende Yılmaz-Filiz aşkı icinim ama Elifin ölümü fln cok cabuk böyle olsunda bitsin gibi geldi bana. Yani Müjgan cenzaenin olduğu gün gülüp gciyordu hatda Semada yine Aliyle dalaşıyordu. Burda en iyi arkadaşını ve kızını kaybetmişsin. Hatda annem bile farkında vardı.
Belki nazlıe arkadaşım böyle Elifin ölümünü gecip geciştirdikleri icin sana Yılmazın üzüntüsü az gelmiştir. Banada Müjganla Semanın hareketleri garip gedli.

Evet bu konuda haklisin banada öyle geldi Sakalasmalar felan cabuk
oldu gibi Herkes hemen normal hayatina dönü verdi
Sonucta biri annesi biride en iyi dostu
Zaten Elifin cenazesinde Filiz ve Yilmazin bakismalarida baya sacma oldu
sonucta Elif gömülüyo onlar ask mesk düsünüyorlar ...:icon_evil

Ay90
09-09-06, 02:00
bu konuda size katılıyorum..evet sinan tuzcu kızını görünce ''ömer!!'' olarak seyirciye hissetirmesi gereken duyguları gayet iyi hissettirdi ama kızını 4 yıl boyunca görmemesi olacak iş değil..çok saçma olmuş bana göre..kızın durumu ne kadar da acı.zaten annesini kaybetmiş doğduğu gün,bir de babasının yüzünü hiç görmüyor ''4 yıl 3 ay 12 gün'' boyunca..bu çocuk kendini ezik hissetmez mi?anne ve babasını hep resimlere bakıp da mıtanımak zorunda bu çocuk?elbetteki değil..ablam diziyi izlerken ''ömer'in karakterini iyice kötüleştirmişler'' dedi bana ve katılıyorum da ona bu konuda..tamam karını kaybetmiş olabilirsin,üzülüyor olabilirsin..çocuğun ona çok benziyor diye her seferinde ona baktığında karını da hatırlıyor olabilirsin ama bu sana çocuğunla ilgilenmeme gibi bir hakkı vermiyor..

ayrıca garip gelen bir şey daha vardı bana..madem küçük elif bebekken italya'ya gitti de daha sonradan neden gitmedi?

evet katılıyorum gercekten. Ama bence Ömer bide biraz kücük Elifi sucluyor anesinin ölümünden. Ama her ne kadar Elifi sevsede her ne kadar cok kötü günler gecirsede kızına bu şekilde davranması hiiiic hoş değil. En sinir olduğum sahnede Elifi parkta bırakıp öylesine gitmesi hic baba icgüdüsü yok.

Bence Ömer acele etmeli cünkü Elife bir gün sevgisini göstermek isterse gec olabilir bu seferde Elif istemiyor olabilir. Elif daha kücük ama büyüdğünde hep babasına karşı bir soğukluk yaşanıcak. Halbuki Ömer onunla yaralarını sara bilirdi ve Elifin isteği kızına iyi bakılmasıdır bunu yerine getirmeli her ne kadar onun icin acı bişey olsada. Gercekten cok benzetmişler kızı.

Evet bir kere gitmiş İtalyaya herhalde Ömer yapamadı geri götürdüler. Cuma günü daha cok detay öğreniriz birde yeni oyuncularda giricek.

Ama nolllur artık Filiz Yılmaz kavuşsun uzatmasınlar!!!'!!!

nazlıe
09-09-06, 02:00

bu konuda sana katılıyorum zaten elifin ölümüne bi tek ömer üzülüyo herkez çabucak unutuyo

Ay90
09-09-06, 02:16
Cok güzel bir bölümdü ama 4 yıl aradan gecmiş insan biraz değişir ama sadece Müjgan ve Filiz değişmişler biraz sac konusunda o kadar. Ömer aynı Ömer Yılmaz aynı Yılmaz.

Güldüğüm bir sahne vardo oda Yılmaz ve Salihindi. Yılmaz Filiz işi biti diyor Salihde tabi o yüzden 4 sene 3 ay ve 12 günün gectiğini biliyorsun demesi komikti.

Tuba B. ninde artık dublaj kullanmıyor olması güzel cünkü heryerde Yonca Cevherin sesini duymaktan bıkmıştım. Sesini alışmak lazım ama bence o kadar kötüde değil hic olmasa daha gercekci geliyor.

sedagknozenci
09-09-06, 02:17
arkadaşlar bişi sorucaktım..elifle yılmaz eskiden sevgilimiydi?
yeni islemeye başladım da...eskilerden gösterdi azcık.elifi görünce seviniyor yılmaz seni gezdiriyim fln dedi...?

ceyda deniz
09-09-06, 02:18
çok güzel bir bölümdü elifin ölümü çok acıydı orda ömere çok acıdım zavallı filizde yılmaza bakarken ayrılık kararını açıklarkrn birde jipte ağlarken çok kötü oldum üzüldüm birde babası yeni ölmüş ve babasına verdiği söz yüzünden kavuşamıyacak aşkına ve ömerin kızına karşı tutumu sanki küçük eliften kaçıyor ondan uzaklaşmak istiyor gibiydi parkta benim işim var şoför seni arabayla götürsün deyince küçük kız ağlamaklı oldu oysa o babasını ne ümitlerle bekliyordu.bu bölüm normalinden baya uzun sürdü üç saat filan reklamlarla birlikte sanki iki bölüm izliyormuşum gibi oldum .ama çok güzel ve duygusal bir bölümdü ama çokta acıklıydı

Ay90
09-09-06, 02:30
arkadaşlar bişi sorucaktım..elifle yılmaz eskiden sevgilimiydi?
yeni islemeye başladım da...eskilerden gösterdi azcık.elifi görünce seviniyor yılmaz seni gezdiriyim fln dedi...?

evet eskiden sevgililerdi ve birbirlerini cok seviyorlar o kadar seviyorlardiki Yılmaz göz göre göre hapise girdi kıskanclık yüzünden ama sonunda ayrıldılar ve Elif Ömerle evlendi. Bu yüzden Yılmazda Filizden intikam aldı ama Filiz gercekten aşık oldu....
nereye kadar seğrettiğini bilmiyorum sen en iyisi bi özetleri oku umarım yardımcı olabilmişimdir.

sedagknozenci
09-09-06, 02:38
evet eskiden sevgililerdi ve birbirlerini cok seviyorlar o kadar seviyorlardiki Yılmaz göz göre göre hapise girdi kıskanclık yüzünden ama sonunda ayrıldılar ve Elif Ömerle evlendi. Bu yüzden Yılmazda Filizden intikam aldı ama Filiz gercekten aşık oldu....
nereye kadar seğrettiğini bilmiyorum sen en iyisi bi özetleri oku umarım yardımcı olabilmişimdir.
anladım ya vay be neler oluyormuş..çok saol ...tam nerden başladıgımı bilmıyorum da saat 21,00 civarıydı bu ilk bölümüm))

Ilkcan
09-09-06, 02:48
Arkadaslar Filiz'in simdiki kullandigi ses kendi sesimi?? Ay bi degisik geldi, alismak zaman alacak,,hem bu ses cok tatli cok ince bi ses, kendi sesiyse guzel gine yani..
Bu bolumu ne yazikki tamamini izleyemedim:( Elifin olmesine cok uzuldum yaa,,izledigim sahnelerde gozlerim dolduu agliyodum nerdeyse,,hele omer ve kizinin oldugu sahnede cok kotu oldum..

Ay90
09-09-06, 03:25
Arkadaslar Filiz'in simdiki kullandigi ses kendi sesimi?? Ay bi degisik geldi, alismak zaman alacak,,hem bu ses cok tatli cok ince bi ses, kendi sesiyse guzel gine yani..
Bu bolumu ne yazikki tamamini izleyemedim:( Elifin olmesine cok uzuldum yaa,,izledigim sahnelerde gozlerim dolduu agliyodum nerdeyse,,hele omer ve kizinin oldugu sahnede cok kotu oldum..

evet Tuba B artık kendi sesini kullanıcak zmnla bence herkes alışır yeni sesine banada biraz garip geldi ama böyle daha iyi.
Ben şimdi tkr izlemeye gidiyorum yani yine hüngür hüngür ağlicam:img-sorry

*misket*
09-09-06, 03:31
bu bölümü izlerken tüylerim diken diken oldu..
cok duygu yüklü bi bölümdü..
bence babsi kücük elife haksizlik ediyo..
filizle yilmazin son sahneleri harikaydi..

Figan
09-09-06, 04:04
Merhabalar herkese..
Dizimize kavustuk nihayet.. Bencede sacmaliklarla dolu bir bölüm izledik..
Tek güzel olan müziklerdi vede tabiiki Elif.....

Elif`in ölümü ve o anda calan Aynur Dogan`in yorumladigi türkü dizi boyunca tek agladigim sahne oldu! Filiz ve Yilmaz`in asklarinin gösterildigi sahneler bile beni acikcasi hic etkilemedi.. Elif`in ölümü baya bir aglatti benide..icimi parcaladi..Kendine has basarili bir oyunculuk performansi gösterdi ve beyaz örtü yüzüne kapandi..Keske sonu böyle olmasaydi..! Ama elden birsey gelmiyor...

Elifciler ve O`nu sevenler adina sunu soylemek isterim ki; bence Elif dizi boyunca her daim hatirlarda olacak vede asla yoklugunu hissetmeyecegiz.Cünkü kücük Elif ismiyle birlikte vede Annesi gibi asi olan durusuyla hatta sempatikligiyle Elifi hic aratmayacaktir..

Semanin oyunculuk performansi göz doldurdu kanimca..Elif`in ölüm haberini aldigi andaki tepkisi vede hareketleri son derece gercekci vede süperdi..Fahriye ve Mualla hanim birtek gözyasi bile akitmadilar..Hayli ilgincti!

Gelelim Yilmaza...
Koyu bir Yilmazci oldugum halde hal ve davranislarini hic mi hic begenmedim..Eski a$kina hicte sadik olmadigini vede ömer kadar bile üzüldügünü görememek beni yikti! Yilmazdan beklemedigim davranislardi..Ben böyle beklemiyordum. Hayalkirikliklari icindeyim..Yilmazin vede Filizin Elif`in cenazesinde birbirlerine bakmak icin firsatlar yakalamasida ELiFE KARSI YAPILMIS BüYüK BiR SAYGISIZLIK ! olarak nitelendiriyorum..Hic yakismadi Yilmaza! Sonucta büyük bir a$k yasamisti Elifle vede Filizi Elif sayesinde tanidi sevdi..Eski a$kina karsi olan bu umursamaz tavirlari vede saygi duymamasi beni hic mutlu etmedi..Mezarinin basinda o yüzükleri bile topraga gömmesi bana cok yapmacik vede sahte geldi!!

Filizin vede ömer`in apar topar italyaya kacmalarini cok yadirgadim..Senaristler baya ucmuslar bu bölümde hayalcilikleriyle..Gercekte hangi iki kardes bu kadar sIkI sIkIya bagli yada bu kadar {ufacik bir cocugu bile ardinda birakarak, hemde hic kucagina bile almadan cekip gider!} birlikte hareket edebilecek kadar ayni fikirde olabilir..Ben cevremde böyle bir kardeslik hic görmedim..Varsa da takdir ederim..Dizi bile olsa gercekci olmakta fayda var diye dusunuyorum..O an gözüme Filizde ömerde bir cani olarak gözüktü. Cok iticilerdi!!!

Filizin kendi sesini kullanmasi..Daha dogal vede daha gercekci..Eski sesinden bende cok rahatsizlik duyuyordum..

Müjgan hanimi Yilmaza karsi daha ilimli gördüm..Kendi mahallesine dönmesi vede Elifi orda büyütmek istemesi vicdanindaki duymus oldugu rahatsizliklardan kaynaklaniyor sanirim..Cünkü Elifi ömere iten en büyük etken kendisiydi..

ileriki bölümlerde Kücük Elif`in yasam sartlarini vede nerde büyümesi konusundaki atismalari vede huzursuzluklari izleyecegiz sanirim..Handan Hanimin Elifi almaya gittigindeki isteksiz davranislari vede yaptigi yorumlardan belli oluyordu..

ömer`in kizina karsi sergilemis oldugu tavirlar tamamen o kucuk kizi suclamasindan kaynaklaniyor diye dusunuyorum..Elif`in ölmesini O`na bagliyor sanirim..Ama yanlis buluyor vede biran evvel düzelmesini istiyorum..Aksi takdirde bir izleyici olarak kücücük bir cocugun gururunun kirilmasi vede psikolojik bozukluklar yasiyacak olmasini izlemek beni hicte memnun etmeyecek..Bilakis beni bu diziden gitgide sogutur!

Yilmaz-Filiz a$kina yorum yapmiyorum..Cünkü YASIMIZ var..Elifin ölümü beni cok üzdü..Aklim vede duygularim öZGE`Nin bu olaganüstü oyunculuk basarisindayken Yilmaz ve Filiz askini yorumlamak bile $uan icin bana ACI vede sacma geliyor!

sevgilerimle...

GiZeM_Li
09-09-06, 05:13
Valla diziyi ikinci kez izliyom ve Filizin sesine alismaya basladim sanki,ilk basta garipsemistim ama,alisiyor insan...

Ebr0e
09-09-06, 05:32
Gecen sene burdaki arkadaslairmla her gun yorum yaptigim dizi
bumu diyorum artik?Gercekten hic his denilen sey kalmamis
Yani 1 senede bu kadar sacmalayan bi dizi hayatimda gormedim
En baslarda bugune kadar en guzel dizi diyordum simdi ise en berbat dizi diyorum
Aynali Tahir ve Kara Melek bile 1 senede bu kadar sacmalamadi
Elif'in olmesi cok iyi oldu iyiki cikti Ozge Borak diziden ona yakismiyor bu dizi
Ben gecen sene en cok Elif ve Yilmaz sahnelerinde agladim
Sonucta Elifti basrol oyuncusu hani nerde soz vermis asklar ?????
Zaten diziye artik bakmiyordum artik hic bakmicam
Bu siteye bu dizi icin uye olmustum ama artik buraya yazmak bile istemiyorum
Elif bu bolumde beni cok aglatti iste oyuncu buna derim ben
Ayrica Filizin sesi gercekten berbat...
soz vermis asklar artik yok
reytinglerine bakalim sonra nasil olacak .....
Artik candan ote yi izliyorum muhtesem bir dizi
muzigi bile icimi acitiyor

ErtugruLL
09-09-06, 05:39
KesinLikLe KatıLıyorum. Söz Vermiş Aşklara Diye Baslayan Dizi Yolundan Cıktı..Ben Dizinin En Sonunda Yılmazla Elifin Tekrar Birleşip MutLu oLmaLarını BekLerken Bundan Sonra Yılmaz - Filiz Aşkını İzlyeceğiz ( Sanırım Bu Diziyide Bırakıyorum:)

dalya
09-09-06, 07:56
Dün izledigim uzuuun bölümde cok agladim.. Ama sanki tanimadigim bir diziyi izliyordum. Bana yabanci geldi, belkide Elif'in ölümü, Filiz'inde Tuba'nin sesini kullanmasindandir..
Elif'in ölümü bölümün en cok begendigim sahnesiydi cünkü okadar güzel cekmisler ki, aglamamak mümkün degildi :icon_cry: ...

4 Yil gecmesini ne kadar istemesemde gecti. Minik Elif tatli bir kiz olmus ama babasi ona cok kötü bakiyordu falan. "Ona bakinca sanki Elif'e bakiyorum" gibi birsey demisti, o zaman niye kalkip sarilmiyor kizina anlamadim.

Yilmaz-Filiz sahnelerine gelince... güzel cekilmisler ama bana yine yabanci geldi.......

snymavii
09-09-06, 08:42
bence süper bir bölümdü herşey olması gerektiği gibiydi, kesin izlenme rekorları kırmıştır görücez bakalım.
Elifin ölmesi kötü, ama! bundan sonra ne olucak diye çok merak ediyorum özellikle de filizin babasına vermiş olduğu sözü nasıl tutucak yılmaza böyle aşıkken....vede ömer elifsiz ne yapıcak...

barbiee
09-09-06, 09:03
İncecikten bir kar yağar
Tozar elif elif diye
Deli gönül abdal olmuş
Gezer elif elif diye

Elif kaşlarını çatar
Gamzesi sineme batar
Ak elleri kalem tutar
Yazar elif elif diye

Evlerinin önü çardak
Elif'in elinde bardak
Sanki yeşil başlı ördek
Yüzer elif elif diye

Karacaoğlan eymelerim
Gönül sevmez deymelerin
İliklenmiş düymelerin
Çözer elif elif diye

ya resmen içim parçalandı gözlerim şiş bir vaziyette işe geldim ya aylardır bu bölümü bekledim ama malesef umduğumu bulamadım elif'in sahnesi sandığımdan çok azdı ya son kez ömer'le konuşturmadılar bile bu kadar saçmalık olamaz..ikincisi ömer'i kızına bağlamaları gerekirdi bence ama onu çok kötü biri haline getirdiler kesin şimdi dadı gelir ömer'e de küçük elif'e de kendini sevdirir sonsuza dek mutlu mesut yaşarlar düşündükçe sinirlerim bozluyor...

barbiee
09-09-06, 09:04
ayrıca tuğba büyüksütünün kendi sesini kullanması daha ii olmuştu öteki sesten bıkmıştım bana bu sefer filiz karakteri daha sıcak ve samimi geldi demek ki ben o sese gıcıkmışım :)

barbiee
09-09-06, 09:07
bazı arkadaşlarıma söz vermiştim diziyi izleyeceğime dair ama sanırım bende ömer gibi oldum artık ıhalmurlar altında ya elif olmadığı için bakamayacağım....:icon_cry:

barbiee
09-09-06, 09:14
Merhabalar herkese..
Dizimize kavustuk nihayet.. Bencede sacmaliklarla dolu bir bölüm izledik..
Tek güzel olan müziklerdi vede tabiiki Elif.....

Elif`in ölümü ve o anda calan Aynur Dogan`in yorumladigi türkü dizi boyunca tek agladigim sahne oldu! Filiz ve Yilmaz`in asklarinin gösterildigi sahneler bile beni acikcasi hic etkilemedi.. Elif`in ölümü baya bir aglatti benide..icimi parcaladi..Kendine has basarili bir oyunculuk performansi gösterdi ve beyaz örtü yüzüne kapandi..Keske sonu böyle olmasaydi..! Ama elden birsey gelmiyor...

Elifciler ve O`nu sevenler adina sunu soylemek isterim ki; bence Elif dizi boyunca her daim hatirlarda olacak vede asla yoklugunu hissetmeyecegiz.Cünkü kücük Elif ismiyle birlikte vede Annesi gibi asi olan durusuyla hatta sempatikligiyle Elifi hic aratmayacaktir..

Semanin oyunculuk performansi göz doldurdu kanimca..Elif`in ölüm haberini aldigi andaki tepkisi vede hareketleri son derece gercekci vede süperdi..Fahriye ve Mualla hanim birtek gözyasi bile akitmadilar..Hayli ilgincti!

Gelelim Yilmaza...
Koyu bir Yilmazci oldugum halde hal ve davranislarini hic mi hic begenmedim..Eski a$kina hicte sadik olmadigini vede ömer kadar bile üzüldügünü görememek beni yikti! Yilmazdan beklemedigim davranislardi..Ben böyle beklemiyordum. Hayalkirikliklari icindeyim..Yilmazin vede Filizin Elif`in cenazesinde birbirlerine bakmak icin firsatlar yakalamasida ELiFE KARSI YAPILMIS BüYüK BiR SAYGISIZLIK ! olarak nitelendiriyorum..Hic yakismadi Yilmaza! Sonucta büyük bir a$k yasamisti Elifle vede Filizi Elif sayesinde tanidi sevdi..Eski a$kina karsi olan bu umursamaz tavirlari vede saygi duymamasi beni hic mutlu etmedi..Mezarinin basinda o yüzükleri bile topraga gömmesi bana cok yapmacik vede sahte geldi!!

Filizin vede ömer`in apar topar italyaya kacmalarini cok yadirgadim..Senaristler baya ucmuslar bu bölümde hayalcilikleriyle..Gercekte hangi iki kardes bu kadar sIkI sIkIya bagli yada bu kadar {ufacik bir cocugu bile ardinda birakarak, hemde hic kucagina bile almadan cekip gider!} birlikte hareket edebilecek kadar ayni fikirde olabilir..Ben cevremde böyle bir kardeslik hic görmedim..Varsa da takdir ederim..Dizi bile olsa gercekci olmakta fayda var diye dusunuyorum..O an gözüme Filizde ömerde bir cani olarak gözüktü. Cok iticilerdi!!!

Filizin kendi sesini kullanmasi..Daha dogal vede daha gercekci..Eski sesinden bende cok rahatsizlik duyuyordum..

Müjgan hanimi Yilmaza karsi daha ilimli gördüm..Kendi mahallesine dönmesi vede Elifi orda büyütmek istemesi vicdanindaki duymus oldugu rahatsizliklardan kaynaklaniyor sanirim..Cünkü Elifi ömere iten en büyük etken kendisiydi..

ileriki bölümlerde Kücük Elif`in yasam sartlarini vede nerde büyümesi konusundaki atismalari vede huzursuzluklari izleyecegiz sanirim..Handan Hanimin Elifi almaya gittigindeki isteksiz davranislari vede yaptigi yorumlardan belli oluyordu..

ömer`in kizina karsi sergilemis oldugu tavirlar tamamen o kucuk kizi suclamasindan kaynaklaniyor diye dusunuyorum..Elif`in ölmesini O`na bagliyor sanirim..Ama yanlis buluyor vede biran evvel düzelmesini istiyorum..Aksi takdirde bir izleyici olarak kücücük bir cocugun gururunun kirilmasi vede psikolojik bozukluklar yasiyacak olmasini izlemek beni hicte memnun etmeyecek..Bilakis beni bu diziden gitgide sogutur!

Yilmaz-Filiz a$kina yorum yapmiyorum..Cünkü YASIMIZ var..Elifin ölümü beni cok üzdü..Aklim vede duygularim öZGE`Nin bu olaganüstü oyunculuk basarisindayken Yilmaz ve Filiz askini yorumlamak bile $uan icin bana ACI vede sacma geliyor!

sevgilerimle...,

sevgili figan o kadar güzel yorumlamışsın dediklerinin hepsine katılıyorum ömer'in yavrusunu öpüp kolamadan kucağına almadan italya ya gitmesini son derece saçma buldum hele sabah babasını uyandırmaya gittiğinde o küçücük yavruya o şekilde davranması parkta öylece bırakması hiçte ömer'e yakışan bir davranış değildi..ömer bir an önce toparlanmalı ve elif'in ona emaneti olan yavrusunu bağrına basmalı diye düşünüyorum...

tubi
09-09-06, 09:18
Nasıl başlasam diye düşünüyorum da....

Elif sahnesinden başlayayım. Tamam anladım Elif i öldürdünüz. Ama bir kere bile bebeğini kucağına almadan mı? Ömer ile son bir kez konuşturmadan mı? Sadece gözlerini açar annesini elini tutar ve Elif öbür dünyaya göç eder. Senaristler.... Puan = 0
Tamam bu sahnede ağladım evet. İnkar etmiyorum. Ama Ömer'in ve Yılmaz'ın gözyaşlarına ağladım...

Yılmaz'ın Elif'in ölüm haberini aldığı zaman tam da Elif'in camının önünden geçerek durması ve dolu gözlerle anılarının canlanması beni bitirdi...

Ömer ve Filiz'in gerçekten de kaçması saçma idi. Bebek 4 sene boyunca babaanne ve anane arasında gidip geldi. Ayrıca dikkat etmek lazım Yılmaz'ı çok daha fazla seviyor. Babası ona böyle davranmaya devam ederse Yılmaz'a bağları daha da kuvvetlenir zannedersem...

Tuba Büyüküstün ün sesini duyar duymaz ekürime mesaj attım duydun mu diye.. Tabi o dizi modundan bir türlü çıkıp bana o konu hakkında cvp yazmadı ama neyse... Biraz garipsedim ama kendi sesini kullanması bir oyuncu için her zaman artı puandır tebrikler...

Yılmaz - Filiz sahneleri.... Elif'in cenazesinde bile birbirlerine bakmaları ne kadar da büyük ayıptır. Ne kadar da büyük saygısızlıktır....

Daha yazacak çok şey var da... Neyse....

Esmer23
09-09-06, 09:18
Ya arkadaslar ben bu bölümü coook begendim adeta bayildim diyebilirim. Filizin sesine bende alisamadim daha galibada isinamicagim onun kendi sesine cünkü öbür eski bölümlerdeki sesine alistim. Birde bulduklari o kücük elif var ya resmen super bende sanki elifi görüyorum karsimda harbiden elife ciddi anlamda benzeyen bir cocuk bulmuslar bunada artik sapka cikarilir derim. Tamam dediginiz gibi Elif-Ömer sahneleri sanki adeta yoktu bende garip buldum hem Elif Ömeri o kadar cok sevmiyorki Yilmazi sevdigi kadar bence Son vedasini annesinlen yapmasi bence daha uygundu.
Ama dediginiz gibi ,,Söz vermis Asklar''diye birsey kalmadi dizide belkide Elife cok benzeyen birini bulurlar.Filiz babasina vermis oldugu sözü tutmak zorunda ve Filiz-Yilmaz Aski sonucta olamicak. Neyse görecegiz ama reyting orani kesinlikle yüksekdir bence

dazzle
09-09-06, 09:29
valla aylardır bekledigim dizimi izleyemedim çünkü şuara çok bunlamıştım ve dışarı çıkna teklifi çok cazip geldi tabi aklım tvdeydi çok pişman olmsamda yinede iyiydi dışarı çıkmak iyi geldi gerçi saolun yorumlarınızı okudum izlemiş kadar oldum acayip şok oldum bizim yazdığımız senaryolar genelde ömerin minik elifi alıp italyaya gitmesi ve beraber dönmesiyle ilgiliydi ve böyle bi durumu hiç hesaba katmamıştık gerçekten en azından ben düşünmek bile istememiştim yani elifin aldırmasına karşı olmuştu vebebegin doğmasını istemişti her baba gibi ama oda sanırım bunları hesaba katmamıştı şimdi minicik bi bebege kesiyo faturasını çok zalimce bence onu bırakıp gitmesi karısını bukadar seven bi adam nasıl çocugunu terkeder bide bi arkadas yorum yapmış filiz ve yılmazla ilgili gerçi izlemedigim için sadece yorumda bulunabilecem cenazede birbirlerine bakmaya çalışmalarını saygısızlık olarak degerlendirmiş ama bence değil birbirleriyle evlenmeyi düşünmüş olan adam-kadın çok normal değil mi çok sevdiler onlar birbirlerini elifin aşkı mazide kaldı onu sadece bi anı olarak hatırlıo yılmaz ve bukadar üstlerine gitmeniz çok yanlış

RoseMarry
09-09-06, 09:29
Herkese Günaydın
O merakla beklediğimiz sezonun ilk bölümü bu olamaz diyorum kendi kendime.
Ya bir baba yeni doğmuş kızını orda bırakıp kaçarmı?Hadi kaçtın diyelim hiç arayıp sormazmı bir iki kere gelip görmezmi hadi onuda geçtim telefonda bile konuşmuyo gerçe ben olsam bende konuşmam dört yıl boyunca hiç görmediğim bi çocukla telefonda niye konuşayım.müjgan hanım çok güzell bi sözle belirtti bu bölümde zaten bunu.Ömerin bu tavırlarını anlıyorum ama en kısa zamanda düzeltilmesi gerek.
Elifin ölüm sahnesini beğendim.Keşke Ömer uyuyo olmasaydı,keşke elif kızını bi kere kucağına alsaydı:icon_cry: Ömerin orda yıkılması "Hayır Elif" deyişi çok güzelldi.
Cenazede çok sinir olduğum bir konu var.Yılmaz ve Filizin sürekli birbirlerine bakmaya çalışması. (filiz ve yılmaza karşı olduğumu zannetmeyin ama cenazede sırası değil yanii) Yahu ölen kişi birinin ilk aşkı,diğerinin onca sırrını paylaştığı yengesi hiç beğenmedim böyle bişeyi:fighting2
yılmazın mezarın üstüne yüzükleri koyması güzelldi.
Küçük Elifin yılmaza çok yakın olduğu Ahmetlede iyi anlaştığı açıkça belli edildi tabii bu durum Ömeri sinir edecek.
Salih ve Yılmazın konuşmasında Salihin yılmazın arkasından söylediği replik çok güzelldi.
Canan-Filiz,Canan-Yılmaz konuşmalarıda güzelldi.Ben şirkette karşılaşmalarını Yılmazın çok soğuk davranmasını bekliyodum aslında.
Bide şu okul işi var tabii Ekremle Yılmaz birlikta yaptırmışlar ama ne kurdelayı kestiğinde Ekrem çağırdı ne konuşma yaparken tamam orası senin mahallen senin konuşma yapman doğruda kurdelayı keserken felan çağırsaydın ekremi ayıp oldu neyse bu o kadar önemli bi şey değildi diğer olaylara göre
Ihlamurlar Altında´yı bi süre daha sırf merak için izlemeyi düşünüyorum,ama aynı tadı alamıycağım kesin.Bu arada Sinan Tuzcunun performansını çok beğendim.Tuba Hanımında kendi sesini kullanması iyi olmuş.(Herhalde Yonca Cevher diziye başladığı için.) daha sıcak geliyo insana ama biraz kısık konuşuyo

barbiee
09-09-06, 10:06
Nasıl başlasam diye düşünüyorum da....

Elif sahnesinden başlayayım. Tamam anladım Elif i öldürdünüz. Ama bir kere bile bebeğini kucağına almadan mı? Ömer ile son bir kez konuşturmadan mı? Sadece gözlerini açar annesini elini tutar ve Elif öbür dünyaya göç eder. Senaristler.... Puan = 0
Tamam bu sahnede ağladım evet. İnkar etmiyorum. Ama Ömer'in ve Yılmaz'ın gözyaşlarına ağladım...

Yılmaz'ın Elif'in ölüm haberini aldığı zaman tam da Elif'in camının önünden geçerek durması ve dolu gözlerle anılarının canlanması beni bitirdi...

Ömer ve Filiz'in gerçekten de kaçması saçma idi. Bebek 4 sene boyunca babaanne ve anane arasında gidip geldi. Ayrıca dikkat etmek lazım Yılmaz'ı çok daha fazla seviyor. Babası ona böyle davranmaya devam ederse Yılmaz'a bağları daha da kuvvetlenir zannedersem...

Tuba Büyüküstün ün sesini duyar duymaz ekürime mesaj attım duydun mu diye.. Tabi o dizi modundan bir türlü çıkıp bana o konu hakkında cvp yazmadı ama neyse... Biraz garipsedim ama kendi sesini kullanması bir oyuncu için her zaman artı puandır tebrikler...

Yılmaz - Filiz sahneleri.... Elif'in cenazesinde bile birbirlerine bakmaları ne kadar da büyük ayıptır. Ne kadar da büyük saygısızlıktır....

Daha yazacak çok şey var da... Neyse....

ekürim aynı seninde dediğin gibi o sırada salya sümük ağlama modundaydım o yüzden yazamadım ben tuğba nın sesini beğendim daha ii olmuş yonca cevher in sesinden bıkmıştık yahu..cenazede bakışma sahnesini bende son derece ayıplıyorum bir filiz yılmaz cı olarak senin bunu dile getirmen son derece objektif olduğunu gösteriyor..
annem bile ömer'in kızına davranışlarını beğenmedi tabi bende

lostsever
09-09-06, 10:07
ıhlamurlar altında da eski türk filmleri klişeleri hala birebir kullanılmakta.
bir insan kendi çocuguna bunu nasıl yapar anlamıyorum. hülya koçyiğit ve cüneyt arkının bir filmi vardı. cüneyt arkının adı cihat beydi. cüneyt hülya ile ikinci evliğini yapıyor ömercikte cüneytin 4 yaşındaki oğlu. ama nasıl sevimli bir çocuk. (ve gerçekten çok küçük belkide ilk filmidir)cihat beyde çocugu sevmek şöyle dursun çocuga elini bile sürmüyordu ve çocuk cihat beyin kalbinde taş var diyordu.
dün gece bu filmi hatırladım. secilen küçük elif annesine benzeyebilir ama hiçte 4 yaşında gibi durmuyordu. kızın ön dişleri dökülmüş kız nerden baksanız 7 -8 yaşında.
sonra bir anda arkalarına bakmadan annelerini bile bırakıp italyaya gitmeler on dakka sonra 4 sene geçsin geri gel.
bu ne biçim bir aşkkı seneleri günleri saymışlar.
gözden ırak olan gönüldende ırak olur demiş atalarımız... ben bir klışe daha bekleyip yılmazı başkasıyla evlendirirler diyordum ama olmadı.
elifin ölümü içleri parçaladı. hele de gözlerinin açık gitmesi ömerin son anını görememesi çok üzdü beni.
özge borak diziyi bırakmasa bile esinlenen hikayede zaten esas kız ölüyor, ve bir dadı muhabbeti başlıyor.
eskiden türk filimleriyle bu senaryolar yüzünden dalga geçilirdi ama bu forumun aktifliği hikayelerin hala canlılığının en büyük ispatı olsa gerek.

delfin23
09-09-06, 10:07
Dünkü bölümü çok begendim. ayrıca filizin sesini çok begendim yonca cehverin yaptıgı dublajı hiç begenmiyordum daha dogrusu tubaya o ses yakışmamıştı bence kendi sesi daha iyi eminim şimdi bir çok insan yadırgıyordur ama belli bir süre sonra herkez alışır.dünkü bölümün başları yani filiz ve ömerin italyaya gitikleri sahneye kadar olan kısmı herhalde yaz tatiline girmeden çekildi çünkü murat filiz ve ömeri yolcu ederken vardı ama 4 sene sonra sadece şirketten ayrıldı dediler herhalde murat karakterini oynıyan oyuncu adını hatırlıyamadım diziden ayrılmak istedi ayrıca ömerin kızına davranış şekli gerçekten çok kötü bence senaristler bir an önce bunu haletmeliler bence ömerin kızına yakınlaşmasını yeni gelecek dadı rolündeki bayan oyuncu saglıyacak diye düşünüyorum

lostsever
09-09-06, 10:12
müjgan hanımın günah çıkarırcasına eski mahallesine dönmesi şaşırttı beni.
çünkü kzıın en çok ömere o itmişti. başından beri yılmazı istememişti.
ama küçük elifin o mahallede büyümesine anlam veremedim.

tekiner holding krızden çıktmış büyümüş ama açık pazar saçmalığı küçük atölye işe devam ediyor. sonra yan hiyakeyedeki kişiler bir adım ilerlememişler. tipler aynı işler aynı. en azından onlar içinde köklü değişiklikler olsun. en azından semanında bir bebişi olsa fena olmazdı.

ama olmazz neden çünkü bu sezon içinde hikayeler lazım.

nzessia
09-09-06, 10:15
bu arada 4 sene sonra elif'in babası emin bay de heralde ortadan yok oldu. Hiç gözükmedi dünkü bölümde. Bir de şirkette çalışan Ömer'in arkadaşı bir tip var, adını gene unuttum, 4 sene geçince herkes bir tip değişikliğine gidince bu adama da bıyık takmışlar, bir buna yüzüm güldü akşam.

wonke
09-09-06, 10:19
ya bu ömer ne biçim babalık yapıyo ya insan azıcık kızıyla igilenir.4 sene boyunca yanında değildi.hem de şimdi gelince kızına nasıl davranıyo.senaristler bu kısmı çok saçma yapmışlar.böyle bişey olamazki yani.neymiş efendim küçük elif çok annesine benziyomuş.yahu hiç insan kendi kızına çocuk der mi?ceyda -hakan la birlikte ömer türkiye ye döndükleri zaman akşamüstü yemeğe gittklerinde "bir de bi çocuk dolaşıyo artık evde" diyo ya.sanki kendi çocuğu değilmiş gibi konuşuyo.yani ben hiç ömer e yakıştıramadım bu davranışı senaristler diziyi iyice batırdılar.umarım 41.bölümde ömer in küçük elif e karşı olan tavırları düzelir....

nzessia
09-09-06, 10:20
ıhlamurlar altında da eski türk filmleri klişeleri hala birebir kullanılmakta.
bir insan kendi çocuguna bunu nasıl yapar anlamıyorum. hülya koçyiğit ve cüneyt arkının bir filmi vardı. cüneyt arkının adı cihat beydi. cüneyt hülya ile ikinci evliğini yapıyor ömercikte cüneytin 4 yaşındaki oğlu. ama nasıl sevimli bir çocuk. (ve gerçekten çok küçük belkide ilk filmidir)cihat beyde çocugu sevmek şöyle dursun çocuga elini bile sürmüyordu ve çocuk cihat beyin kalbinde taş var diyordu.
dün gece bu filmi hatırladım. secilen küçük elif annesine benzeyebilir ama hiçte 4 yaşında gibi durmuyordu. kızın ön dişleri dökülmüş kız nerden baksanız 7 -8 yaşında.
sonra bir anda arkalarına bakmadan annelerini bile bırakıp italyaya gitmeler on dakka sonra 4 sene geçsin geri gel.
bu ne biçim bir aşkkı seneleri günleri saymışlar.
gözden ırak olan gönüldende ırak olur demiş atalarımız... ben bir klışe daha bekleyip yılmazı başkasıyla evlendirirler diyordum ama olmadı.
elifin ölümü içleri parçaladı. hele de gözlerinin açık gitmesi ömerin son anını görememesi çok üzdü beni.
özge borak diziyi bırakmasa bile esinlenen hikayede zaten esas kız ölüyor, ve bir dadı muhabbeti başlıyor.
eskiden türk filimleriyle bu senaryolar yüzünden dalga geçilirdi ama bu forumun aktifliği hikayelerin hala canlılığının en büyük ispatı olsa gerek.

aynen katılıyorum bu yoruma. Ayrıca babanın ölüm döşeğinde kızına yeminler ettirmesi ve sonra esas kızın gidip sevgilisine "hayır, seni sevmiyorum, ayrı dünyaların insanıyız" demesi ve yıllarca gerçek sebep saklanarak çiftin ayrı düşmesi de başka bir türk filmi klişesi. Ama bu diziyi de oyunculuklar sırtlamış götürüyor işte. Her oyuncu gerçekten çok iyiydi dün akşam.Ama ben de küçük elif'i hiç beğenmedim, çok sevimsiz bir çocuk ayrıca yetenek yoksunu. Sırf elif'e benziyor diye rolü almış. Diğer çocuk ahmet ise çok sevimliydi.

delfin23
09-09-06, 10:20
diziden bir çok oyuncu ayrılmış herhalde murat,kerem,elifin babası keremin babası varmıydı hatırlamıyorum dün dizide

adanali esmer
09-09-06, 10:22
ya dünkü bölüm süperdi hepsini seyredemedim ama yilmaz sanirim filizi yeniden kazanmak istiyor cok sabirsizim ya ins. hemen cuma olurda devam seyrederizelifin öldügü an cok kötüydü bende yikildim resmen agladim ya hele yilmaz mezarliga gittiginde topragini elledi ya ... cok duygusaldi ya ama dizinin cok kaliteli oldugu belli oluyor gercekten..

zagu
09-09-06, 10:24
evet hala ağlıyorummmmm. çok üzüldümm ya hele o türkü neydii öle bittim resmen. bir de benim adım da elif o yüzden çok duygulandım.
yorumlara gelince 1. elifi sanki hemen sindirmek istiyolar gibi bişi hissettim oysa elif bu filmde esas kızdı bence hastane sahnesini daha acıklı yapabilirlerdi ayrıca ölmeden önce ömerle konuşması gerekirdi
2. olarak kesinlikle farkettik ki elifi asıl seven ömermiş.baksanıza elife olan aşkından kendi kızını bile sevemiyo helal olsun ömere.
3. olarak küçük elifi çok iyi seçmişler tam büyük elife benziyo saçları filan çok şirin
neyse fazla konuştum bundan sonra benim izleyesim yok bu diziyi bilmiyorum keşke elif ölmeseydi

Ya daha acıklı ölseydi elifim heralde bi çok insan da üzüntüden ölebilirdi(mesela ben) Ama bencede elif çabuk unutulmak isteniyo ah şu senaristlerrrrrr....

barbiee
09-09-06, 10:27
birde benim anlamadığım bi olay var filiz ile ömer lokanta da konuşuyorlar 4 sene geçti kızın görmedin falan diye aradan biraz zaman geçiyor handan hanım küçük elife küçükken gittik babanın yanına ama sen çok küçüktün diyor acaba elif i avutmak için mi dedi anlamış değilim..

purna
09-09-06, 10:27
elif aynı annesıne benzıyor sacları felan fılızın sesı kendı sesı dımı.dun annemlerle dalga gectım elıf oluıyor sonunda bende tık yok sonradan ben agladım

tubi
09-09-06, 10:37
birde benim anlamadığım bi olay var filiz ile ömer lokanta da konuşuyorlar 4 sene geçti kızın görmedin falan diye aradan biraz zaman geçiyor handan hanım küçük elife küçükken gittik babanın yanına ama sen çok küçüktün diyor acaba elif i avutmak için mi dedi anlamış değilim..

ekürim büyük ihtimalle avutmak için söyledi. kız zaten baba hasreti çekiyordu. e zaten annesini kaybetmiş....

Ömer'in bu derece de sert davranması sanırım hiç birimizin beklemediği bir şeydi... Belki de küçük Elif'i suçluyor Elif öldüğü için. Oysa ki Elif Ömer'in bebeğini dünyaya getirdi. Kendilerinden bir can ortaya koymak için kendi canını feda etti. Ömer'in bakış açısı berbat...

Ekürim, evet Filiz - Yılmaz'cıyım ama, tutup da Elif'in cenazesinde aptal saptal bakışmalar hiç oturmamış. Yılmaz'ın ne olursa olsun eski günleri hatırına Elif'e saygısı olmak zorundaydı. Filiz'in de abisinin en çok sevdiği insan ölmüş..

Bu arada babalarının cenazesini göstermediler. Acaip derecede aceleye gelmiş farkettiyseniz. Aman bir an önce çekelim de bu bölüm geçsin der gibi....

sekizkasim
09-09-06, 10:38
ağlamak bu kadar kolaymı... elif annesinin elleini bırakıyo... ve gözleri açık... ağlamak bu kadar kolay mı?
ah kader... yine vermesin sevgiyi dünyaya...
küçük elif(kan ağlıyo bu ismi sölerken içi yüreğimin) çok tatlıydı.. ve annesiydi...

benim
09-09-06, 10:40
gözlerim dolarak seyrettiğim bir bölümdü.ağlamamak için kendimi zor tutum.hızla geçiştirilmiş bir bölüm olsa da güzel bir bölüm ve başlangıçtı .elifin ölümü çok acıklıydı çalan şarkı bu acıyı daha da artırdı.küçük elife de çok üzüldüm . babasının ilgisine sevgisine ne kadar ihtiyaç duyuyor.sanki elifin ömere göstermedği sevgiyi , şimdi ömer küçük elife soğuk davranarak yaşatıyor. ( o şekilde olmadığını biliyorum ama aklıma öyle takıldı) tuba büyüküstünün kendi sesini kullanacağını tahmin etmiştim .ben eski sesini filize çok yakıştırıyordum. şu an sanki filiz konuşmuyormuş gibi geliyor .seslendirme konusunda eğitim falan alır belki kendini geliştirir .umarım zamanla alışırım.yılmaz ve filiz cephesinde neler olacağını izleyip göreceğiz..

hepenek
09-09-06, 10:48
bu bölüm gerçekten çok güzeldi çok fazla duygusaldı acı dolu bir bölüm izledik Elife gerçekten çok üzüldüm bu bölüm özellikle Yılmazın yüzükleri Elifin mezarına gömdüğü sahne çok güzeldi Filizin dublajsız olması da çok güzel bölümün sonunda Yılmazın Filizin karşısına hiç korkmadan çıkması güzeldi ama Elifsiz bu dizi çok yarım olacak o eski zevki galiba alamıycaz

wonke
09-09-06, 10:52
ya bu senaristler işini iyi biliyo walla.şimdi işin yoksa bekle cuma yı.41.bölümü şimdiden çok merak ediyorum

esoşş
09-09-06, 11:00
bölümün genelinde çok ağladım ama özellikle şu iki yerde koptum:
1-Elif'in cenazesi
2-Ömer'in kızını ilk gördüğü sahne
aslında en başta ömere biraz kızdım ama onu da anlamak lazım kızına her baktığında elifi görüo hiç de kolay değil inş. bir an önce toparlanır..
küçük elif tahmin ettiğimden daha güzel ve şirin çıktı gerçekten annesine çok benzio hele o saçlarını savuruşu falan aynı annesi, canım benim nasıl da hevesle bekledi babasını, filiz'in kucağındayken''ama babamla küsüz''demesine de çok üzüldüm:icon_cry:
filizin gerçek sesi daha iyi olmuş ama evet biraz kısık konuşuo.
ben de birçok arkadaş gibi elifin ömerle son bir kez konuşmasını beklerdim yani bu konuşma olmalıydı...

Ö.z.g.ü.l.
09-09-06, 11:06
Yaa küçük Eliflen Filizin sahnesi çok güzel di. Filizede annelik çok yakisacaktir. Ne çok seviyor küçük Elifi. Onlarin sahnesini çooook sevdim. çok güzeldi

_gazel_
09-09-06, 11:20
Neredeyse her sahnesinde ağlattılar. Bu dizide oynayan herkes duyguyu çok iyi geçiriyor insana. Ömer'in hâli, Yılmaz ve Filiz'in durumu, Küçük Elif'in baba hasreti her şey çok etkileyici bravo ekibe :good:

meesi
09-09-06, 11:23
ya saçmalıklar vardı gerçekten bu son bölümde.
1. cenazede yılmazla filizin birbirlerine bakmaları çook saçmaydı nasıl oluyo da yılmaz eski aşkının cenazesinde hala filizi düşünebiliyo
2. müjgan hanımın tepkisi daha fazla olmalıydı şahsen benim kızım ölse (Allah göstermesin) ben de ölürdüm yani biraz daha gözyaşı dökmeliydi kızının acısı daha tazeyken semayı arayaabilmesi de bir acayipti
3. olarak yılmazdan ilk duyduğu anda daha fazla üzülmesini beklerdim
4. ömer çok iyiydi gerçekten o bakışlar mimikler süperdi kısacası benim için ı.a artık ölmüştür Allah rahmet eylesin

zagu
09-09-06, 11:23
Böyle olacağını biliyordum ama yine de kahretsin.Elifim gitti yaaaaaaaaaaaaaaaa.:icon_cry: Tutacaktım kendimi elif ölünce ağlamadım ya bidaha ağlamam dedim ama yılmazlar öğrendiği vakit benim musluklar akmaya başladı rezil oldum yaaaaaaaaaaa evdekilere(onlar da ağlıyordu ya neyse).Filizin sesi olmamış bence hep aynı vurguda konuşuyor.Elifin cenazesinde yılmazla filiz bakıştı ya ona da sinir oldum elifimin kemikleri sızlamıştır kesin.Çünkü eminim elifin de vasiyeti içinden de olsa filizin babasının olduğu gibi Yılmazla filizin ayrılmalarıdır.VEEE tekrar anladım ki Yılmaz Elif kadar kimseyi sevmedi ve sevemez.Filizle ayrılığını yıl ,ay ,gün olarak aklında tutsa bile :img-grin2
SORU:Neden hala söz vermiş aşklara sloganı var? çok komik artık bence.Ayrıca hala bölümün fragmanındaki şiirlerin hepsi elifime hitaben gibime geliyor (yılmazınki de) o kadar alıştımki ona dair sözlere, şimdi filize karşı şiirleri onun aşka verdiği değeri azaltıyor bence.Önüne gelene yazan bi karakter yılmaz benim gözümde artık. Ömer bile dizinin başından beri aslında en kötü karakterlerinden biri olmasına rağmen(yine bence) sadece elifime aşık oldu.
Son olarak iyi aile kötü aile olarak ikiye ayrıldı aileler.İyi anneanne kötü babaanne var gibi.Ve müjganın korktuğu başına gelecek galiba çocuğu ondan ayıracaklar

si_nice
09-09-06, 11:33
ancak bu kadar saçma geçiştirmelerin oldugu bi bölüm olabilirdi tebrik ederim..o kadar sinirliyıimki anlatamam...diziyi izleyip izlememek konusunda kararsızım ama bi daha forma girip yorum yapmıcam....bi konu bu kadarmı farklı yerlere sapar allah aşkına neydi bizi diziye bağlayan söz vermiş aşıklar değilmiydi hani nerde kaldı...tamam hayat onları farklı farklı yerlere savurdu bunu kabul ettik ama hikayeyi başladan karekterlerden biri yoksa hikayeninde sonu gelmiştir bana göre....aranızdan ayrılmanın üzüntüsü içindeyim ama bana yapacak yorum kalmadıı..konu o kadar dağıldıkiii neresinden tutup toparlarlar bilmiyorum..hepinize sevgilerrr....yorumlarınızı okumaya devam edicem

Ozly
09-09-06, 11:33
Walla Filizin ses kısık olsada zamanla onada alısılır.Ömerin kızına alısamamasına cok üzüldüm kızı 4 sene görmemis insan sarılır öper ama annenin kopyası işte onun icinde zor.Elif gene Yılmaza düşkün işte kızıda Yılmazı seviyor bakalım Ömer görünce nolcak:)

emecserin
09-09-06, 11:47
ben öncelikle ıhlamurlar altında dizisinin forumları arasında bölüm yorumlarını gördüm.ve bu yüzden buu forumu çok gereksiz buldum.ama neyse madem açılmış biz de yazalım:img-nyam: :fighting2 .bence 40.bölüm güzel olmuş.ama tek kötülük bu dizide daha doğrusu dizinin başlarında yılmaz ve elif ayrılmayacaktı.40.bölüme gelecek olursak ise filiz ve yılmaz yeniden birleşmeli.bence birbirlerine çok yakışıyorlar.

arzunevin
09-09-06, 11:51
Valla bu bölüm beni çok etkiledi.EliF'in ölümü hiç aklımdan çıkmıyor.Ben Elif'i çok seviyordum ve de destekliyordum.Ölmesine çok üzüldüm.Bir de ölümünün üstünde pek durulmadı gibi.Bence dizinin en güzel sahneleri Elİf'in öldüğünü duyunca Yılmaz'ın eski günleri hatırlayıp yanağından yaş süzülmesi ve de Ömer'in kızına bakıp Elif' hatırlaması idi.Bu dizide Elif gerçekten baskın bir karakterdi.Ölmesi çok kötü oldu ve Ömer Elif'i gerçekten çok seviyordu.Ayrıca fragmandaki Ömer'in Elif için söylediği sözler de çok içten ve güzeldi.Orda çok duygulandım.Ayrıca küçük Elif'le Yılmaz'ın arası çok iyi.Belki Ömer bunu fark edip kızına bağlanabilir bir ihtimal.Son bir şey dizide çalan şarkılar çok güzeldi.Özellikle Elif'in öldüğü sahnedeki.Bu kadar yeter.Çok konuştum galiba.

sabiş@enes
09-09-06, 11:56
bence gerktiği gibi çekmişler diziyi ancak bu kadar yapabilrlerdi özge borak'ın gitmesi iyi oldu pek yakıştıramıyodum ama ömerle küçük elifin haline çok üzüldüm yaaa baya bi ağladım sahnelerde ömerin kıza çekil git başımdan beni rahat bırak dediğinde elifin suratı nasıl oldu öyle ama zamanla alışacak bu arada fahriyenin oğlu ahmetle elifin arasında bişeyler olacak galiba ben önceden de tahmin etmiştim kesin ömerle elifin kızları doğunca fahriyenin oğluyla ilerde bi şeyler olur demiştim bu bölümde gördüm ki evet bişeyler olacağa benziyo keremde askere gitmiş inşallah en kısa zamanda dönerde çünkü nalanla keremi çok yakıştırıyorum emre iyi çocuk ama kerem daha iyi:img-grin2

_hasibe_
09-09-06, 12:18
ben ıhlamurlar altında yı okul dolayısıyla fazla takip edemiyordum...
Dün akşamki bölümünü çok merak ettim,baktım...
inanırmısınız hayran kaldım...
çok etkileyici sahneleri vardı
ama Elif e (yani çocuk elife) çok acıdım...babasından uzak kalması çok kötü bişey..

ozzde
09-09-06, 12:23
Ömer'in davranışları beni çok etkiledi.Aradan 4 yıl geçmiş olmasına rağmen Elif'e olan sevgisi kızına her baktığında canlanıyor.Tabi minik elif'i bırakıp gitmesi çok üzücü.Kızına sarılmaması...Ama ilerleyen bölümlerde Ömer,Elif'e çok bağlı olacak.Bundan eminim.

Yılmaz da Filiz de hala ilk günkü gibi aşıklar.Geçen zaman hiçbir şey değiştirmemiş.Hala birbirlerine çok güzel bakıyorlar.

Yılmaz'ın Elif'i benimsemesi çok hoşuma gitti.Bence ilerleyen bölümlerde Elif,Yılmaz abisinden Ömer'e bahsedecek ve bu kez de kızını Yılmazla paylaşamayacak.

Handan hanım her zaman olduğu gibi katı tavrıyla karşımızdaydı.Tavırları beni çok rahatsız etti.(Demekki çok gerçekçi oynamış...)

Ömer ve Yılmaz arasında yeni bir savaş çıkacağa benziyor.Filiz hisseleri geri almak için uğraşacak sanırım.Bakalım aşkı mı ağır basacak...?

Ve ömer...Sinirli-mutlu-hüzünlü....Her hali çok güzel.Sinan Tuzcu'yu tebrik etmemiz gerekiyor.Bu ruh hallerinin hepsini herika oynadığı ve bize bunları yaşattığı için...

Dizime kavuştuğum için çok mutluyum.Bence çok güzel bir bölümle döndüler...:good:

trueblue
09-09-06, 12:35
Cihaza bağlanacak bir durum yokki solunum problemi yok haliyle ölmek üzere olduğu için nefesi kesildi ve öldü..yapılacak bişi yoktu sonuçta.

Solunum cihazı diye de bir şey var. Kendi başına soluk alamayan hastanın nefes borusuna bir delik açılır ordan bağlanan makine solumayı devam ettirir. Tabii bu tıbbi bir konu olduğu için senaristlerin ya da çekim ekibinini bundan haberi yoktur.:img-haha:

purna
09-09-06, 12:36
Elif Ve Yilmaz Karsilastimi Ben Orayi Bilmiyordum

asslli
09-09-06, 12:41
akşam çok güzeldi ya çok üzüldüm ya yılmazla filizdn çok ömere kendimi koydum yerine çok kötü bi durum ya ama ben olsaydım kızıma sevdiğimdn bana kalan emanete sahip çıkardım çok yanlış yaptı ağladım resmen o sahnelerde çok kötüydü gerçekten ya kimsenin başına vermesn babanı kaybediosun hemen ertesi gn karını ve son kez gözlerinin içine bakamadan onu sevdiğini söyleyemedn çok kötü
ve yılmaz&filiz yazk ya çiçeklerde hoşgeldin yazısını görünce şaşırdım çok romantik bi hareket ama kesn filiz reddetck olay artık onların çevresnde gelişcek elifin ölmesi çok kötü oldu dizinin rengi kaçtı ben kaldım ömerde yaa çok üzüldüm haline

ozzde
09-09-06, 12:47
Elif ve Yılmaz okulun açılış töreninde karşılaştı.Elif,koşup Yılmaz abisine sarıldı.Tabi Yılmaz abisi de ona.Hatta Ahmet ve Elif'e Yılmaz Çikolata verdi...:img-nyam:

ezgi52
09-09-06, 12:55
arkadaşlar ıhlamurlar altındaydayı okul yüzünden kış sezonunda imkanım oldukça bakıyodum..........ben yılmazla elifi çok yakıştırıyodum......ayrıldaklarındada çok üzülmüştüm...........yılmazın elifin ölmesine verdiği tepki çok azdı.....ya belki artık başka birine aşık olduğu için bu kadar vermiştir dicem ama cenazesinde bakışmalarıda harbi saçmaydı......ayrıca yılmaz elifin ölümünü duyduğunda hatırladığı o sahne bence dizide yaşanmış en büyük aşkın göstergesiydi.....çok içtendi....bu yılmazla filizi yakıştırıp yakıştırmamamdan diil ama....yinede neden böyle yapmıişlar dediğim çok yer oldu...........ömer gerçekten çok güzel oynadı...... sonuç olarak bu bölü m duygu yüklü ama saçmalıklar olan bi bölümdü....

eylül-emreAltuğ
09-09-06, 13:03
ıhlamurları ilk sezonunda okul nedeniyle pek iz<leyemiyodum ama çok beğendiğim bi diziydi dizinini sezonun son bölümünü izledim ve gerçekten de merak içine düştüm ve yeni bölümlerini bekledim ... biliyosunuz arkadaşalr yaklaşık 3-4 gün önce fragmöanlar döndü ıhlamurların ve cumaya kadar zor dayandım vaşlla merakla bekliyodum ve dün akşam saat 20:00 da ooduğunu bilmiyodum ** çünkü o saatte başlamıyodu başını baya bi kaçırdım ama yinede izledim baya şahane bi bölümle başladılar sezona gerçekten onları kutluyorum tam kadroyla ne eksik ne de değişiklik vardı şahaneydi yanii ama küçük elifle babası arasında yaşayanları izleyince çok duygulandım valla kızına bakmıyodu falan:icon_cry: :icon_cry: :img-sorry ama yine sölüyom tek kelimeyle süper di ıhlamurlar valla kendimi bu diziyede kaptırdım galiba bu sene nasıl izliyecem bielmiyom yaa okul yüzünden son sene dershanede varr offffffffffffffff offf....

forever_bim
09-09-06, 13:08
Evet sanırım 40. bölümle ilgili olarak yorum sırası bende....

Öncelikle hayırlı olsun dizinin artık 2 degil 3 başrol oyuncusu var. Sinan Tuzcu figüranlıktan başrole terfi etmiş. Senarist ekibe zahmet edip saçma da olsa ona da replik yazmayı akıl edebildikleri için teşekkür ederim...

Elifin ölüm sahnesi ile başlıyalım. Özge Borakın diziden gidişi muhteşem olmuş. Tabii duygu yogunlugu bakımındn muhteşem olmuş. Elif dizinin en dominant karakterlerinden biriydi. Ölüm sahnesi bile muhteşem olmuş. Oyunculuk olarak tabii. Sahne ise çok mantıksızdı. Uyurken ölen elif. İnsan bir cihaza falan baglardı. Nerde bunlarda öyle mantık. uyurken uyanan ve bebeğini göremeden gözü açık giden Elif....

Elifi yeryüzünde en çok seven insan Ömerdi. Dolayısıyla en çok acı çeken de o oldu. Filizle Yılmaza güçlü bir YUH çektim. Birinin deniz kızı gitmiş ötekinin evelenecegini gidip dürüstce acıkladıgı yengesi gitmiş. Bunlar mezarlıkta kaş göz yapıyorlar. Yuh yani.

Gelelim Ömere. Saglı sollu şamar atmamak için kendimi zor tuttum. Filizle Ömerin bebek dahil herkesi geride bırakıp gitmeleri çok ama çok korkak ve ödlek bir davranış olmuş. Ömerin 4 yıl boyunca kızını geride bırakıp arayıp sormaması ve Elifin ölümünden küçük yavrusunu sorumlu tutması çok ama çok yanlış olmuş. Ömerle ilgili bir diger nokta ise kesinlikle Elifi zerre kadar unutamamış olması. Parkta da gördük halen daha karısına aşık. Müjgan Hanımın ve Nalanın Elifi unuttugu bu garip dünyada Ömerin unutmaması kendini kahretmesi aradaki farkı güzel vurguladı. Ama kızına bir an önce sahip çıkması lazım Ömerin.

Nalana ne demeli? Kerem askerde şimdi de tamamen Emreye mi yazılmaya başladı? Yeni bir savaş mı yaratmak istiyor senaristler. Zaten Filizle Yılmaz arasında hisse senetleri savaşı çok yakındır..

Müjgan Hanımlada Ömer arasında çocuk velayeti savaşı da çok yakın bu da çok belli.

Müjgan Hanımın Semanın Elifin ölümünü bu kadar çabuk unutmaları..Fahriye ile annesinin ve de Salihin aglamamaları da ayrı bir gariplik. Anlaşılan herkes Ömer hariç Elifi silmiş..

Bu arada dizi tam bir mantıksızlıklar silsilesi...Yazalım hemen

1. Minik Elif annesinin ikizi bu çok güzel bir durum...Ama dört degil bence en az 6 yaşında bir çocuk..

2. Elif zor dogum yapıyor. Hiç bir cihaza baglanmadan yatakta uyurken öldürülüyor...

3. Dizide yıllar geciyor ama millet aynı formda degişen hiç bir şey yok görüntü olarak. Aynı arabalara binip geziyorlar...

4. Karılarına aşık ve sevecen olarak nitelendirdiğimiz Ömer ve de Ali karakterleri 180 derece değişmeye başlıyor...

Dizide senaryonun saçmalamasına RAMAK kalmış. Sadece ve sadece Sinan Tuzcunun oyunculugu göz dolduruyor. Muhteşemdi performansı. Bülent İnalı da begendim. Tuba Büyüküstünün dublajının kalkması yanlış oldu bence. Çünkü 4 yıl geçmiş ama kadınsı ses tonu gidip çocuk sesi gelmiş yerine. Bir de tonlama ve vurgu yetenegi kazandırılmalı.

esros_16
09-09-06, 13:15
şimdi öncelikle çok ağladığımı belirterek başliim.dizilerde ağladığı annesiye dalga geçen bi kız olarak ben bile ağladım.o neydi öyle yaaa.gerçekten çok ağlattı insanları.nerden çıktı bu elifin ölmesi fikri hangi akıllı attı ortaya sorun neydi ki ayrıldı diziden.ben dört yıl geçene kadar hep rüyadır,hayaldir ölmemiştir falan dedim ama olmadı öldü gerçekten.yazık oldu,kızını göremeden öldü kadın.ama şimdi bunu bi kenara bırakmak lazım tamam öldü de o bölüm neydi öyle ya bariz ortada mantıksal hatalar vardı.bu diziyi bugüne taşıyan senaristlerin kafasına taş hatta ne taşı kaya mı düştü de böyle bi bölüm çektiler.bu nedir ya ömerden başka oynayan yoktu adam tek başına götürdü yaniiii.ki onun da bi sahnesi beni çok sinir etti.havaalanında italyaya giderken neydi o yaaa.bi göbek atmaığı kaldı.moral süperdi.sanki onun babası karısı ölmemiş te seyircininki ölmüş.eminim ki izleyenler daha çok üzülmüştür.yılmazla filizi zaten hiç söylemiyorum.gelmişler cenazeye,kadın ölmüş orda dertleri birbirlerine bakmak.hiç mi görmediniz birbirinizi kardeşim.saygı biraz be kadın orda ölmüş derde bak.elifin annesi zaten tam bi felaket ne ağladı ne sızladı walla utanmasalar ziyafet vericekler.senin kızın ölmüş be matem tutman lazım daha cenazeden yeni gelmişler suratlar güllük gülistanlık maaşallah.
walla buraya kadar tam bi fiyaskoydu herşey yakışmadı bu diziye.ama güzel yanlarda varı mesela bazıları beğenmese de bence yılmazın ilk tepkisi güzeldi.sandalyeyi vurup gitmesi.pencerede eskiyi hatırlaması filan bence iyi düşünülmüş.zaten böyle matıklı şeyler bi kaç tane var.bi taneside yılmazın elifin mezarına yüzükleri bırakmasıydı.orda gerçekten kptum yani acaip etkileyiciydi.ama en iyisi küçük elifle ömerin karşılaşma sahnesiydi.o bakışlar,ömerin eskiyi hatırlaması filan mükemmeldi.
bunlar çok güzeldi de bu güzellikler bence yapılan hataları örtemiyo yaa.felaketti tek kelimeyle.....

sinem*
09-09-06, 13:21
sanırım dünkü bölümde tek ağlamayan benim .. bence hiç etkileyici bir ölüm olmamış daha uzun ve etkili bir sahne yapabilirlerdi
mezarlıkta filiz ve yılmazın bakışması birbirlerini sevdikleri için değil acılarını paylaştıkları içindi yoksa sizinde dediğiniz gibi başka yerlerde de ağlayabilirdi bence tabi..
bir de ömerin bu durumu haftaya düzelir diye umuyorum müjgan hanım,filiz veya küçük elifin başına gelebilecek bir olay ömerin kızının farkına varmasını sağlayabilir

andreasfbi
09-09-06, 13:24
dizi çok üzücüydü
:icon_cry:
elifin diziden niye ayrıldığını bilen var mı ?

wonke
09-09-06, 13:30
dün bülent inal radyo vivada konuktu.aslında elif i öldürmüceklermiş ama avşar yapımla anlaşamamış başka bi dizide rol alcakmış sanırım .o yüzden senaristler de öldürmek zorunda kalmışlar elif i

RoseMarry
09-09-06, 13:36

1. Minik Elif annesinin ikizi bu çok güzel bir durum...Ama dört degil bence en az 6 yaşında bir çocuk..

2. Elif zor dogum yapıyor. Hiç bir cihaza baglanmadan yatakta uyurken öldürülüyor...

3. Dizide yıllar geciyor ama millet aynı formda degişen hiç bir şey yok görüntü olarak. Aynı arabalara binip geziyorlar...

4. Karılarına aşık ve sevecen olarak nitelendirdiğimiz Ömer ve de Ali karakterleri 180 derece değişmeye başlıyor...

evet bunlar benimde dikkatimi çekti Elifi ameliyattan çıkartır çıkartmaz odasına aldılar hemde o kadar zorlu bi ameliyattan sonra, hayati risk taşıdığını bile bile Yoğun Bakıma alma gereği bile duymadılar direk odasına geçirdiler

tv_hastasi
09-09-06, 13:51
kesinlikle katılıyorum hele sacmalamasına ramak kalmıs kısmına ama umarım olmaz ve sevdiğim bu diziyi gene severek izlemeye devam ederim Evet sanırım 40. bölümle ilgili olarak yorum sırası bende....
Öncelikle hayırlı olsun dizinin artık 2 degil 3 başrol oyuncusu var. Sinan Tuzcu figüranlıktan başrole terfi etmiş. Senarist ekibe zahmet edip saçma da olsa ona da replik yazmayı akıl edebildikleri için teşekkür ederim...

Elifin ölüm sahnesi ile başlıyalım. Özge Borakın diziden gidişi muhteşem olmuş. Tabii duygu yogunlugu bakımındn muhteşem olmuş. Elif dizinin en dominant karakterlerinden biriydi. Ölüm sahnesi bile muhteşem olmuş. Oyunculuk olarak tabii. Sahne ise çok mantıksızdı. Uyurken ölen elif. İnsan bir cihaza falan baglardı. Nerde bunlarda öyle mantık. uyurken uyanan ve bebeğini göremeden gözü açık giden Elif....

Elifi yeryüzünde en çok seven insan Ömerdi. Dolayısıyla en çok acı çeken de o oldu. Filizle Yılmaza güçlü bir YUH çektim. Birinin deniz kızı gitmiş ötekinin evelenecegini gidip dürüstce acıkladıgı yengesi gitmiş. Bunlar mezarlıkta kaş göz yapıyorlar. Yuh yani.

Gelelim Ömere. Saglı sollu şamar atmamak için kendimi zor tuttum. Filizle Ömerin bebek dahil herkesi geride bırakıp gitmeleri çok ama çok korkak ve ödlek bir davranış olmuş. Ömerin 4 yıl boyunca kızını geride bırakıp arayıp sormaması ve Elifin ölümünden küçük yavrusunu sorumlu tutması çok ama çok yanlış olmuş. Ömerle ilgili bir diger nokta ise kesinlikle Elifi zerre kadar unutamamış olması. Parkta da gördük halen daha karısına aşık. Müjgan Hanımın ve Nalanın Elifi unuttugu bu garip dünyada Ömerin unutmaması kendini kahretmesi aradaki farkı güzel vurguladı. Ama kızına bir an önce sahip çıkması lazım Ömerin.

Nalana ne demeli? Kerem askerde şimdi de tamamen Emreye mi yazılmaya başladı? Yeni bir savaş mı yaratmak istiyor senaristler. Zaten Filizle Yılmaz arasında hisse senetleri savaşı çok yakındır..

Müjgan Hanımlada Ömer arasında çocuk velayeti savaşı da çok yakın bu da çok belli.

Müjgan Hanımın Semanın Elifin ölümünü bu kadar çabuk unutmaları..Fahriye ile annesinin ve de Salihin aglamamaları da ayrı bir gariplik. Anlaşılan herkes Ömer hariç Elifi silmiş..

Dizide senaryonun saçmalamasına RAMAK kalmış. Sadece ve sadece Sinan Tuzcunun oyunculugu göz dolduruyor. Muhteşemdi performansı. Bülent İnalı da begendim. Tuba Büyüküstünün dublajının kalkması yanlış oldu bence. Çünkü 4 yıl geçmiş ama kadınsı ses tonu gidip çocuk sesi gelmiş yerine. Bir de tonlama ve vurgu yetenegi kazandırılmalı.

_free_
09-09-06, 13:53
bubölüm binlerce eleştiriye maruz kalmış olsada ben bayıldım..özlemişim dizimi izlemeyi..
ama abartmıyorum neredeyse her sahnesinde ağlamışımdır..elif'in ölüm sahnesi mahvetti beni ya..açar açmaz onu gördüm tvde :(
küçük elif o kadar tatlıki gerçekten elife acayip benziyo..o sahneler çok etkiledi beni..ömer'in küçük elifin her hareketinde elifi hatırlaması :(
ömeri hiç böyle beklemiyodum..yani kızına tapan bi baba tahmin etmiştim..yaptığı çok kötü bişey ya..kıza bi eziyet etmediği kaldı..kıyamam ben ona =(

elifin yılmaz abisiyle anlaşmasıda ilginç bi ayrıntı tabii..orada müjgan hanımın bakışı çok şey anlattı bence..=)

ve tabii filizciğim ve yılmazım :(..bu iş daha ne kadar böyle gider merak ediyorum..bir de hisse mevzusu var tabii..erol beyimizin de ne vasiyeti varmış be !!!
ama 4 yıl sonra filizin yılmazı ilk kez gördüğü sahne çok etkiledi beni..tuğba çok iyi oynamış orada bence..

handan hanım yine aynı..hiç şaşırmadım..ömer hala yılmazdan nefret ediyo..bunada hiç şaşırmadım!!

son sahne gerçekten çok güzeldi...keşke kartın altına "motorsikletli çocuk" da yazsaydı yılmaz =) ne konuşulucak çok merak ediyorum =)
ama bu bölümün yıldızı küçük elif olmuş kesinlikle ;)

son olarak tuğba kendi sesini kullanmaya başlamış...şu kanald dizi tanıtımlarında duyunce "keşke kendi sesiyle oynasa yeni sezonda" demiştim..
çok iyi olmuş bence...bu da çok fazla eleştirilmiş ama kıza seslendirme yapıldığında da"dizide bir tek o kendi sesini kullanmıyo"diye eleştirilmişti..neyse ne bence böyle çok tatlı olmuş filiz =)

sonsuzluk
09-09-06, 13:56
yaptıgımız gezıyı yarım bırakıp kosa kosa eve geldık ıhlamurlar altıundayı ızleyecegız dıye.ama bence özensızce hazırlanmıs bır bolumdu.evet allah ıcın duygusal sahneler vardı ama bence dahada ıyı olabılırdı.
elıfın ölum sahnesı cok es gecılmıstı....
mujganın tepkısı ıse denıldıgı gıbı gercekten azdı.semayı aradıgı sahne benı bitirdi zaten.telefonda toplam uc sanıye konustular ama sema telefonı kapatınca yaklasık bır bes dakıka mujganın soyledıklerını anlattı mıllete.pes yanı.
ayrıca sırkette baska kımse kalmadımıkı genel mudurlugu ceyda ya verdıler??????
yılmaz aradan dort yıl gecmesıne karsı neden hala aynı arabayı kullanıyor???nalan elıfın zamanında yaptıgı gıbı ıkı kısıyede mavı boncuk dagıtıyor???
elıfın hasta yatagında neden hıc bır cıhaz yoktu ?????kan alma odası gıbı bır yerdı orası.
ceyda ıle fılız sırkette karsılastıklarında ceyda ''senı cok ozledım ''dedı ama daha ondan oncekı gun bırlıktelerdı...neydı sımdı bu??
erol beyın cenazesınde toplasan on kısı vardı.beşi zaten aıledendı...koskoca ısadamının cenazesı boylemı olurdu?????
handan hanımın cenazede guzellık merkezınden fırlamıs gıbı bulunmasıda ayrı bır sacmalıktı.hanım hanımmmm kocan ve gelının öldü senın bırak süsü püsü...fılız ve omer annelerını okadar acı arasında nasılda bırakıp gıttı;?bunasıl evlatlık???omer bence elıfın hatırı ve sevgısı ıcın kucuk elıfe daha sıkı baglanmalıydı...senarıst bey acılen bana ulaş.fıkırlerımızı bır araya getırıp bu guzel dızıyı kurtaralım.yoksa en fazla beş bolum ıcınde fıyaskosunuz...

şevval_83
09-09-06, 14:00
“TOTAL”

1-Ihlamurlar Altında Kanal D... 9.40 rating, 30.00 share...

2-Emret Komutanım SHOW TV... 6.00 rating, 19.50 share...

3-Yalancı Yarim STAR TV... 5.70 rating, 18.50 share...

4-Ihlamurlar Altında (özet) Kanal D... 4.60 rating, 15.80 share...

“AB”

1-Ihlamurlar Altında Kanal D... 11.50 rating, 40.00 share...

2-Ihlamurlar Altında (özet) Kanal D... 5.60 rating, 22.30 share...

3-Yalancı Yarim STAR TV... 4.60 rating, 15.90 share...

4-Emret Komutanım SHOW TV... 4.40 rating, 16.30 share...

dizi süperdi...reytingler de ii:):)

_free_
09-09-06, 14:08
40.00 share mi..inanmıyorum ratingler tavan yapmış :) :)
valla bu haber çok iyi geldi..=)

Ay90
09-09-06, 14:08
şevval ve sinem e reytingler icin tşkler.
Hakketiğimiz yeri aldık şimdiye kadar aldığı en iyi reyting yanlış hatırlamıyorsam.
İnşallah böyle devam eder. Gercekten ama cok güzel bir bölümdü.

_free_
09-09-06, 14:13
Hakketiğimiz yeri aldık şimdiye kadar aldığı en iyi reyting yanlış hatırlamıyorsam.

evet ya...aldığı en yüksek rating..görünce ağzım açık kaldı..dün izlemeyen yoktu herhade dizimizi :D
aman maşallah diyelimde nazar değmesin :)

Ay90
09-09-06, 14:16
evet ya...aldığı en yüksek rating..görünce ağzım açık kaldı..dün izlemeyen yoktu herhade dizimizi :D
aman maşallah diyelimde nazar değmesin :)

bencede kırk bin kere maşallah:)
ama daha başka diziler başlamadı onuda düşünmek lazım. Yinede bizim dizimiz birinciliyi alır herh hafta.

sude9
09-09-06, 14:19
Sonunda yeni bölüm başladı,özlemiştim artık

Bu bölüm resmen sulugöz oldum çıktım,gözümdeki yaşlara boğazımdaki hıçkırığa bir türlü engel olamadım,saçma olduğunun farkındayım ama kendime bir türlü engel olamadım,Elif bu bölümde mahvetti beni,üstüne bir de gelin türküsü yakılınca eridim :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Sevdiğim Ömer'in kızına karşı bu kadar duyarsız olduğunu görmek sinirlerimi bozdyu adeta Elif'in ölümünden onu suçluyor:icon_evil :icon_evil Ömer'e hiç yakışmadı,Elif'i hala sevdiğinin görmek güzel,kızına da ilerleyen bölümlerde yaklaşacaktır,bence bu durum geçici ama küçük kızı çok üzeceği ortada tabi kendisini de

Filiz Yılmaz hoştu güzeldi de Elif'in sahneleri o kadar hafızam da yer ettiki diğer karakterleri izlememiş gibiyim

şevval_83
09-09-06, 14:19

bi şey değil arkadaşım.ben de sabahtan beri reytingler belli olmuş mu diye bakıyordum.sonuçları görünce çok mutlu oldum.dizimiz en güzel şeyleri hakediyo...:)bu sonuçlar umarım hep böyle devam eder..

cemotara
09-09-06, 14:20
Evet dizimizin reytingleri süper ötesi zaten hep iyi reytig alıyordu genellikle birinci oluyordu ara sırada ikinci oluyordu reytingler diğer haftalarda çok iyi olacak ondan hiç şüphem yok zaten dünkü bölümün etkisinden kurtulmuş değilim hala şimdiden cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

avgg
09-09-06, 14:24
Filizin sesinin değiştirilmesi BÜYÜK HATA.

Yeni sesi, Filizin kişiliğine ve konumuna hiç uymamış.
Filiz fıkır fıkır, hareketli, hafif şımarık, özgüveni fazla, iyi eğitim almış bir filize ölü sesi. Valla aşkolsun.

Filizin eski sesine uygun onlarca ses varken, bu ses niye.

Aranmış ve en berbat ses bulunmuş.

Allah aşkına bu sesi çok mu aradınız.?

Üstüne üstlük en başarılı olduğumuz konulardan biri, film seslendirmesiyken.

forever_bim
09-09-06, 14:25
Dizinin reytingi beklediğimden çok daha iyi geldi....Haftaya da saat 20de mi yayınlanacak dizi? Yoksa 22de mi?

Bir de sevgili nzessia demişti sanırım. Dizi oyunculuklara sırtını dayadı diye çok mantıklı bir yorum olmuş....Senaryo özen istiyor bence....

cemotara
09-09-06, 14:39
Dizinin reytingi beklediğimden çok daha iyi geldi....Haftaya da saat 20de mi yayınlanacak dizi? Yoksa 22de mi?

Bir de sevgili nzessia demişti sanırım. Dizi oyunculuklara sırtını dayadı diye çok mantıklı bir yorum olmuş....Senaryo özen istiyor bence....
dizimiz haftayada saat 20 de başlayacak ama büyük ihtimalle yabancı damat başlayınca eski saatine koyarlar ama ıhlamurlar altını izlemek benim için çok büyük bir keyif

nzessia
09-09-06, 14:41
sevgili avgg,
filiz'in yeni sesi kendi sesi, yani başka bir dublaj sanatçısına ait değil.
Her ne olursa olsun tuba büyüküstün'ün kendi sesiyle oynamaya başlaması onun oyunculuğun daha ileriye gittiğini gösteriyor.Hem o kadar da kötü olmamış. Dublaj olunca bazen mimikle ses senkronize olmuyor, yapay bir şey ortaya çıkıyordu. Bence şimdi çok daha iyi.

SELXX
09-09-06, 14:42
Dün akşam gerçekten çok güzel bir bölüm izledik. Çok ağladım. Elif'in ölümü beni çok etkiledi. Ömer'in acısı,Yılmaz'ın acısı, Filiz, hepsi çok duygulandırdı beni