sinem*
21-06-06, 14:16
fırst lady katılıyorum aynen bende üzüldüm bir kerecik pamuklara sarsam gibi sözcükler var valla ben o kadar aldırış etmemiştim fakat öldüğü sahne ağlayacağım bu kesin
|
Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları- Arşiv 3 sinem* 21-06-06, 14:16 fırst lady katılıyorum aynen bende üzüldüm bir kerecik pamuklara sarsam gibi sözcükler var valla ben o kadar aldırış etmemiştim fakat öldüğü sahne ağlayacağım bu kesin britneysinem 21-06-06, 14:17 Sinem çok sagol fragman için. Avni beyi de Özge Borakı da çok severim. Çok özleyeceğim her ikisini de...Of ya of... ya ben şimdi anlamadım elif ölüyomu ihlamurlarfanatigi 21-06-06, 14:17 valla kirk yil düsünsem kemal beyin ölecegini tahmin etmezdim nasil olur ya bu bölüm cok güzel olacak gibi arkadaslar elifin sahnelerini cok olmasina sevidnim varyaaa suan okuldayim utnamasam söylediklerinize aglicam vlla ya kemal bey ve elife cok üzülüyorum ben ece1 21-06-06, 14:18 siz fragmandan bahsettikçe içimden biseyler kopuyor...of ya nekötü........ben bu senaristlere nedesem bilmem ki sinem* 21-06-06, 14:19 canan hanım gene eski haline dönmüş gibi öylece oturmuş yanında da meral yanlış görmediysem elini tutacakken filiz görüyor ve panikliyor elifin de son sahnede sancılanıyor kesin haftaya doğum var zaten sezon finali olacak britneysinem 21-06-06, 14:22 yaaaa ama olmasın yaaaa filiz&yılmaz sahnesi hiç yok nerdeyse ama fhariye elifle yılmazın yüzüklerini veriyo yılmaza neden yaaa ihlamurlarfanatigi 21-06-06, 14:23 evt haftaya heralde sezon finali bu hafta elif sancilaninca bitecek be haftaya ölecek ck kötü yaa off kemal beyede cok üzüldüm olamaz yaa kemal beyde cok süperdi elif ve kemal beye cok üzüldüm... sinem* 21-06-06, 14:24 yaaaa ama olmasın yaaaa filiz&yılmaz sahnesi hiç yok nerdeyse ama fhariye elifle yılmazın yüzüklerini veriyo yılmaza neden yaaa fahriya veriyor ve yılmazda eski günleri hatırlıyor gibi gösteriliyor bu fragmanlar çok yanıltıcı oluyor bilemiyorum yılmazın yüzünde eski günleri hatırlayınca bir tebessüm oluyor diğer vurulan kim onu göremedim ama halis ortalarda yoktu herhalde o dur forever_bim 21-06-06, 14:26 Yani dizide tam bir yaprak dökümü yaşanacak. Mendilleri hazırlasak mı ne yapsak???? sinem* 21-06-06, 14:29 ölen iki kişi belli bakalım diğerleri kim si_nice 21-06-06, 14:35 of off fragman bile dagılmama yetti inanılmaz güzel olmuş şuanda gözyaşlarıma hakim olmıyorum elifim ya o ne güzel bir mektup şimdi yokluğuna daha çok üzülecegimi anladım zaten fragmanın sonunda elif sancılanıyo haftayada onu kaybedecegiz sinem* 21-06-06, 14:36 elifin kızına yazdığı mektup ilk kısımları anlaşılmıyor ama gerisi bu kader sararken aşk kırıklıklarını bir kerelik sevgiler kaldı , canım kızım sana saklıyorum büyük sevdamdan arta kalanları sana gözyaşımla ıslanmış sayfalar bıraktım ayrılık defterine soğuk umutlardan başka sarılacağı olmayanların aşkını yazdım hazin bir son kaparsa gözlerimi duyamam belki ağlama ömerim bilirim ayrılık güzlerinden kalma bir bulut esir alır gözlerini dualarım tanrıya duymak istiyorum bebeğimi bir kere pamuklara sarsam seni duymak istiyorum son kez annem deyişini sanırım böyle ihlamurlarfanatigi 21-06-06, 14:38 arkadaslar fragman müthis bölüm dahada güzel olur bol bol elif sahneleriyle filz yilmaz bu hafta pek fazla yok ama olsun daha iyi ben son 2 bölüm sirf elifi görmek isterim sonucta diziden ayriliyor of yaaa müthis bi bölüm olcak... forever_bim 21-06-06, 14:38 of off fragman bile dagılmama yetti inanılmaz güzel olmuş şuanda gözyaşlarıma hakim olmıyorum elifim ya o ne güzel bir mektup şimdi yokluğuna daha çok üzülecegimi anladım zaten fragmanın sonunda elif sancılanıyo haftayada onu kaybedecegiz Ben daha izlemedim fragmanı. Bol ölümlü bir sezon finali ve sonra 40. bölümde gelecek olan 5 yıllık zaman aşımı. Ne bileyim diziye bir haller oluyor. Bu arada si-nice yeni imzam nasıl???Tubi yaptı. si_nice 21-06-06, 14:47 Ben daha izlemedim fragmanı. Bol ölümlü bir sezon finali ve sonra 40. bölümde gelecek olan 5 yıllık zaman aşımı. Ne bileyim diziye bir haller oluyor. Bu arada si-nice yeni imzam nasıl???Tubi yaptı. forever_bim bu zaman aşımı meselesi banada çok komik geldi en azından ömerini elif yokluğunda neler yaşadıgını görmek isterdim fragmanı izleyince ömerin elifin başında göreceksin yazık yaa güzelim benim...imzana tek kelimeyle bayıldım hele ömerin kareleri süper olmuş bide elif şiirinde ömerim diye sesleniyo kocasına duyurulur barbiee 21-06-06, 14:48 dizilerde en sevmediğim şeydir zaman atlaması bunun çok sevdiğim dizide de böyle olması beni hayal kırıklığına uğrattı zaten özge borak'ın diziden ayrılması beni yeterince hayal kırıklığına uğrattı zaten evet benim için ı.a nın izlenebilecek iki bölümü kaldı yeni sezonda izleyecek olanlara şimdiden keyifli seyirler... michelle 21-06-06, 14:56 Bu haftaki şiir beni mahvetti,bir annenin çocuğunu görememesi kadar onu koklayamaması kadar kötü birşey yoktur,dünyadaki hiçbir acıya benzemez...Elif için çok üzülüyorum... Daha bölümü izlemeden yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama yaşanan onca mutsuzluktan sonra,başkalarının mutsuzlukları acıları üzerine Filiz ve Yılmaz nasıl mutlu olacaklar bilmiyorum...Bana artık imkansız geliyor,birlikte olmalarını çok istiyorum ama bence onların ve herkesin iyiliği için bu sevda ayrılıkla bitmeli... ihlamurlarfanatigi 21-06-06, 14:58 bence ayrilikla bitmemeli ama suanda evlenceklerini sanmiyorum yani kemal bey öldü elif öldü bence biraz ertelemeleri gerekyior..!! Sagopa06 21-06-06, 15:00 Kemal beyin öleceği vurulduğu andaki bakışından belliydi zaten .Ben fragmanı izliyemdim henüz her nekadar beni pek ilgilendirmiyor desemde fragmanı izleyen arkadaşların yorumlarını okuduğumda müthiş bir bölüm olucak gibi olduköa duygu yüklü en azından Kemal abinin gidişine yakışır sahnlere vardır diye düşünüyorum yaa yaprak dökümü yaşanıyor resmen offff ne olucak gelecek sezonda çok merak ediyorum yani yıl atlaması olsa bile Filiz Yılmaz evlenicek mutlu mesut yaşıyacaklar Ömerde bi başkasıyla falan mı evlenicek yada sevgili falan eeee işlencek ne konu kaldı yaa.Şöyle zor aşk olsun mücadele olsun .Belkide evlenemzler diycem ama sanırım evleniceklerine dair Bülent İnal bir açıklam yapmış emin değilim tabi.Neyse bakıp görücez artık Bu arada Elifin mektubu mükemmeldi gerçekten bi arkadaşımız yazmış okudum içim burkuldu yaa. sinem* 21-06-06, 15:03 bülent inal bir düğün olacak ama gerçekleşecek ya da gerçekleşmeyecek gibi laflar söylemedi ama bunu belitti bir düğün var ama gerçekleşecek mi dedi si_nice 21-06-06, 15:04 fragmanı indirdigimden beri aralıksız izliyorum tam anlamıyla dagıldım diyebilirim bence izlenmeye deger son bölümlerden birisi sanki biliyo elif ölecegini birecik görebilmek için kızını dua ediyo tanrıya bir kerecik koklayamayacak kızını olamaz yaa:icon_cry: ihlamurlarfanatigi 21-06-06, 15:12 of yaaa bende fragmanin etkisinde kaldim elifin ömerim demesi cok güzeldi....ömerde o agladigi sahneyi cok güzel oynamis cok güzel rol yapmis of yaaaa cumayi bekliyemiyorummmmmmmm mini 21-06-06, 15:13 Şükürler olsun ki bu bölümde uzun zamandır hasretini çektiğimiz Elif ve ucundan azıcık ve nostaljide olsa Yılmaz sahneleri seğredeceğiz. Çok duygu dolu bir bölüm olacağı, gözyaşlarımızın sel olacağı ve Elif' in oyunculuğunu döktürdüğü aşikar. Sanırım Yılmaz ın Elif aşkını ne kadar çabuk kafasından sildiği ve vefasızlık ettiği tepkileri senaristlere ulaşmış ve biraz sirkelenmişler ki Yılmaz ve Elif sahneleri konmuş. Ama farkındaysanız yeni çekimler değil. Kesinlikle artık aynı karelerde gözükmek istemedikleri kanaatindeyim. Ama eski görüntüler bile bu diziyi götürür. XxTanyaxX 21-06-06, 15:18 Ölen Kemal bey di demi arkadaslar, ya inanamiyorum bu nasil olur ya. bu na insan nasil inanir. Yilmaz ve Aynali agliyorlardi.Cok Üzüldüm Kemal bey ölmesine ceske dizi de kalsa. Elifin sancilari baslicak bu hafta önümüzdeki hafta da bebegini dogurcak ama bir kere öp ölecek ve orda sezon finaline gircek. Bu Hafta Filiz ve Yilmazi cok görmices:( forever_bim 21-06-06, 15:21 [quote=mini]Şükürler olsun ki bu bölümde uzun zamandır hasretini çektiğimiz Elif ve ucundan azıcık ve nostaljide olsa Yılmaz sahneleri seğredeceğiz. Çok duygu dolu bir bölüm olacağı, gözyaşlarımızın sel olacağı ve Elif' in oyunculuğunu döktürdüğü aşikar. Sanırım Yılmaz ın Elif aşkını ne kadar çabuk kafasından sildiği ve vefasızlık ettiği tepkileri senaristlere ulaşmış ve biraz sirkelenmişler ki Yılmaz ve Elif sahneleri konmuş. Ama farkındaysanız yeni çekimler değil. Kesinlikle artık aynı karelerde gözükmek istemedikleri kanaatindeyim. Ama eski görüntüler bile bu diziyi götürür/quote] Sevgili mini Son yazdığın bu cümleyi benim için biraz daha açar mısın??? Kesinlikle artık aynı karelerde gözükmek istemedikleri kanaatindeyim. Ama eski görüntüler bile bu diziyi götürür. Yani oyuncular arasında bir problem mi var. si_nice 21-06-06, 15:22 yorumları okurken fahriyenin yılmaza yüzükleri verdigi sahneye takılanlar olmuş hatırladıgım kadarıyla o bölümde yılmaz çok sinirlenip yüzükleri atıp ve gitmişti ve fahriye yüzükleri almıştı yani o anda mantıklı bir karar verememişti yüzük konusunda şimdi sular duruldu yılmaz yeni sayfa açtı kendine artık yüzüğün nerde kalması gerektiğine karar verebilecek durumda fahriyenin yaptğı şu olabilir yeni biri giriyo hayatına ama buda senin mazin onu nerde taşıman gerektiğe şuan karar vermelisin ya bu yüzüğü alır atarsın ve o güzelim aşkı hiç yaşamamış sayarsın yada alır saklarsın ne yaşanmışsa yaşansın en azından aşkına sahip çıkmış olursun bence yılmaza yüzüğü vermesi çok yerinde oldu...yılmazın içinde bir kırıntı kalıp kalmadıgına bu hafta şahid olacagız... sinem* 21-06-06, 15:24 bence fahriye elifi eskiden sevdin şimdi bu hastalıkla boğuşurken niye onunla ilgilenmiyorsun gibi bir şeyler düşünüyor yani onu elife olan ilgisizliğine bir anlam verememiş olabilir ne yaşanırsa yaşansın şimdi ölüm kalım savaşı veriyor,belki yılmaz elifi ziyaret eder mini 21-06-06, 15:28 Bu bölüm Yılmaz ve Filiz i pek birlikte görmeyeceğiz anlaşılan:dance: Fragmanda da halen Filiz in Elif i ziyaret ettiği veya Ömer e destek olduğuna dair belirti yok. Ama umarım dizide öyle değildir. Sanırım bu seferde Canan hanıma destek olmak için Elif ve Ömer i ihmal edebilir. Önemli bir bahane....:img-swoon Bu dizide zaten hep olağan hayatımızda yaşayamayacağımız şeyleri görmeye alıştığımız için Meral ile Canan ın yanyana oturupta hatta Meral in Canan ın elini tutmasına cüret etmesine bile şaşırmadın. Bakarsınız iki iyi dost bile olurlar. tubi 21-06-06, 15:28 Fragmanı izlerken bile gözyaşlarına boğuldum... "ağlama ömerim" "canım kızım"... ben bu bölüm dayanamam.. söylenecek söz kalmadı.. çevirip dinliyorum şiiri.... hazin bir son gelirse başa ağlama ömerim .... ya.... :( forever_bim 21-06-06, 15:33 Fragmanı izlerken bile gözyaşlarına boğuldum... "ağlama ömerim" "canım kızım"... ben bu bölüm dayanamam.. söylenecek söz kalmadı.. çevirip dinliyorum şiiri.... hazin bir son gelirse başa ağlama ömerim .... ya.... :( Bir de benim halimi düşün Tubişciğim. Daha izlemedim ama herhalde dağılacağım. barbiee 21-06-06, 15:37 bu bölümde hem seviniyorum çünkü oyunculuğunu ve kendisini çok beğendiğim özge mi fazla izleyeceğim için ama bi yandan da gözlerim doluyor onun diziye veda etmesinden dolayı eminim gelecek iki bölüm gözyaşlarımı tutamayacağım :icon_cry: Dayan_Gonlum 21-06-06, 15:41 fragmani gordum kemal oluyor.... :( dizinin tadi kalmicak!!!!!! meral halisi olduruyorr bune yahu barbiee 21-06-06, 15:42 bu bölümde hem seviniyorum çünkü oyunculuğunu ve kendisini çok beğendiğim özge mi fazla izleyeceğim için ama bi yandan da gözlerim doluyor onun diziye veda etmesinden dolayı eminim gelecek iki bölüm gözyaşlarımı tutamayacağım :icon_cry: fragman şiir beni mahvetti arkadaşlar cumaya kadar nasıl dayanacağımı inan bilmiyorum offf offf eski görüntüleri görünce yine daldım mazilere ve dedim ki yaa bizim dizimiz bu hale mi gelecekti reyting kaygısına yenik düşüp saçma sapan bir dizimi olacaktı ama oldu malesef :( sinem* 21-06-06, 15:43 bu sfer elifin mektubunun tamamını aldım sana saklıyorum gözyaşlarımı kader sararken aşk yanıklarımı bir kerelik sevgiler kaldı canım kızım sana saklıyorum büyük sevdamdan arta kalanları sana gözyaşımla ıslanmış sayfalar bıraktım ayrılık defterine,soğuk umutlardan başka sarılacağı olmayanların aşkını yazdım hazin bir son kaparsa gözlerimi duyamam belki ağlama ömerim, bilirim ayrılık güzlerinden kalma bir bulut esir alır gözlerini dualarım tanrıya,duymak istiyorum bebeğimi bir kere pamuklara sarsam seni duymak istiyorum son kez annem deyişini forever_bim 21-06-06, 15:43 bu bölümde hem seviniyorum çünkü oyunculuğunu ve kendisini çok beğendiğim özge mi fazla izleyeceğim için ama bi yandan da gözlerim doluyor onun diziye veda etmesinden dolayı eminim gelecek iki bölüm gözyaşlarımı tutamayacağım :icon_cry: Barbiee hep hayallerimiz kursagımızda kaldı. Şimdi seninle aynı düşüğnceleri paylaşıyoruz yine. Bu arada imzam nasıl oldu???Tubişin şaheseri... barbiee 21-06-06, 15:44 fragmani gordum kemal oluyor.... :( dizinin tadi kalmicak!!!!!! meral halisi olduruyorr bune yahu valla elif ölüyor benim için kemal ölmüş halis ölmüş hiç önemli değil dizi zaten tadını bırakmadı ki barbiee 21-06-06, 15:46 Barbiee hep hayallerimiz kursagımızda kaldı. Şimdi seninle aynı düşüğnceleri paylaşıyoruz yine. Bu arada imzam nasıl oldu???Tubişin şaheseri... ya canım sorma yazdığımız senaryolar kurduğumuz hayaller hepsi böyle bi hüsranla yarım kaldı malesef ben imzaları göremiyorum tuğba ya da sordum ama benim pcde sorun var galiba kimsenin imzasını göremiyorum nasıl bir imzan var meraktan çatlarım ben şimdi forever_bim 21-06-06, 15:46 bu sfer elifin mektubunun tamamını aldım sana saklıyorum gözyaşlarımı kader sararken aşk yanıklarımı bir kerelik sevgiler kaldı canım kızım sana saklıyorum büyük sevdamdan arta kalanları sana gözyaşımla ıslanmış sayfalar bıraktım ayrılık defterine,soğuk umutlardan başka sarılacağı olmayanların aşkını yazdım hazin bir son kaparsa gözlerimi duyamam belki ağlama ömerim, bilirim ayrılık güzlerinden kalma bir bulut esir alır gözlerini dualarım tanrıya,duymak istiyorum bebeğimi bir kere pamuklara sarsam seni duymak istiyorum son kez annem deyişini Evet arkadaşlar bu mektup beni dağıttı izninizle:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Kurdoglu 21-06-06, 15:47 Fragmanı izlerken bile gözyaşlarına boğuldum... "ağlama ömerim" "canım kızım"... ben bu bölüm dayanamam.. söylenecek söz kalmadı.. çevirip dinliyorum şiiri.... hazin bir son gelirse başa ağlama ömerim .... ya.... :( Evet tubi bu bolum bambaska bi bolum olacak, bu bolum basindan sonuna kadar aglayacagiz heralde, artik ne halaylarin ne sevinclerin ne de ask dolu bakislarin onemi var. Artik dizimizde maalesef olumler var, hayatta oldugu gibi. Kemal beyin olduruldugune hala inanamiyorum, tek kursunla oldurulurmu hic o karakter. Okadar saglam bi karakter haince de olsa tek kursunla olebilirmi? Benim fragmanda takildigim tek nokta yine siir oldu. Siir Eliften bebegine ve biraz da Omere gitmis, ama bu oyle bir siir olmus ki Elif icinde yasattigi BUYUK sevdayi, yani YILMAZ'a olan sevdasini cok duygulu bisekilde belirtmis. Bu siir muhtesem bi siir. Soguklugun ve duygusuzlugun iflas ettigi bir siir. Harika bi siir, simdi sayin yetkililere burdan sesleniyorum; bu harika siirin ustune o muhtesem eski Elif-Yilmaz sahnelerini vererek neyi amacliyorsunuz? Aglayip kahrolmamizi mi? Bunu daha simdiden basardiniz, kendinizle ovunebilirsiniz...! Not: forever_bim su anda duygu dunyamda yasadigim depremler son yorumuna yazacagim cevabi engelliyor, sadece sunu soyleyim ki; yeni iman'in ressaminin ismi imzanin her karesinden belli oluyor. Sana bu kaliteli ve bu guzel imzayi yapan arkadasimiza nekadar tesekkur etsen azdir. Malum sana artik imza yarismalarina katilabilmeyi saglayacak bir imza armagan etmis. forever_bim 21-06-06, 15:49 ya canım sorma yazdığımız senaryolar kurduğumuz hayaller hepsi böyle bi hüsranla yarım kaldı malesef ben imzaları göremiyorum tuğba ya da sordum ama benim pcde sorun var galiba kimsenin imzasını göremiyorum nasıl bir imzan var meraktan çatlarım ben şimdi Senin imzaya çok benziyor. İki Elif var İki Ömer. Yalnız Elifler otada Ömerler yanda. Tubi sagolsun güzel bir iş çıkarmış. si_nice 21-06-06, 15:49 valla elif ölüyor benim için kemal ölmüş halis ölmüş hiç önemli değil dizi zaten tadını bırakmadı ki sevgili barbiee elifin diziden ayrılacagını duydugumdan beri inanki içimden gelip yorum yapmak bile gelmiyo.sendede aynı şeyi gözlemliyorum artık diziyle bağımız kopmuş gibi son iki bölümü bekliyoruz sadece..dedigin gibi elif olmadıktan sonra kemal bey ölmüş halis ölmüşumrumda degil.onları sevenlere saygı duyuyyorum kemal beyin ölmesine bende üzüldüm ama en büyük yıkım benim için elifimin olmayışıdır forever_bim 21-06-06, 15:51 Evet tubi bu bolum bambaska bi bolum olacak, bu bolum basindan sonuna kadar aglayacagiz heralde, artik ne halaylarin ne sevinclerin ne de ask dolu bakislarin onemi var. Artik dizimizde maalesef olumler var, hayatta oldugu gibi. Kemal beyin olduruldugune hala inanamiyorum, tek kursunla oldurulurmu hic o karakter. Okadar saglam bi karakter haince de olsa tek kursunla olebilirmi? Benim fragmanda takildigim tek nokta yine siir oldu. Siir Eliften bebegine ve biraz da Omere gitmis, ama bu oyle bir siir olmus ki Elif icinde yasattigi BUYUK sevdayi, yani YILMAZ'a olan sevdasini cok duygulu bisekilde belirtmis. Bu siir muhtesem bi siir. Soguklugun ve duygusuzlugun iflas ettigi bir siir. Harika bi siir, simdi sayin yetkililere burdan sesleniyorum; bu harika siirin ustune o muhtesem eski Elif-Yilmaz sahnelerini vererek neyi amacliyorsunuz? Aglayip kahrolmamizi mi? Bunu daha simdiden basardiniz, kendinizle ovunebilirsiniz...! Not: forever_bim su anda duygu dunyamda yasadigim depremler son yorumuna yazacagim cevabi engelliyor, sadece sunu soyleyim ki; yeni iman'in ressaminin ismi imzanin her karesinden belli oluyor. Sana bu kaliteli ve bu guzel imzayi yapan arkadasimiza nekadar tesekkur etsen azdir. Malum sana artik imza yarismalarina katilabilmeyi saglayacak bir imza armagan etmis. Aynı depremleri yaşıyoruz Kurdoğlu. Ama imzamı begenmene sevindim bu sefer. Şampiyon olacagım tıpkı GS gibi. mini 21-06-06, 15:57 Benim kendi kanaatimce kesinlikle dizi ekibi arasında bir problem var. Biz nasıl burada ister istemez beğenimize göre gruplaştıysak, eminim ki onların arasında da böyle bir gruplaşma olmuştur. Çünkü dizide iki gidişat ortaya koydular ve biri seçildi. Tabiki bu sorun yaratmış fikir ayrılıkları olmuştur. Bende olsam bende sorun yaparım. Uzun zamandır da Elif in Yılmaz Filiz ve bir kaç bölümdürde Ömer le hiç sahnesi olmadı. En azından veda yemeğine katılması gerekirken Özge Borak aralarında olmadı. Bunlar şahsen aralarında bir polimik olduğunu düşünmem için yeterli... barbiee 21-06-06, 15:59 Senin imzaya çok benziyor. İki Elif var İki Ömer. Yalnız Elifler otada Ömerler yanda. Tubi sagolsun güzel bir iş çıkarmış. eee tubi bu işlerde ustadır arkadaşım bu arada ihlamurlarfanatigi arkadaşım ö.m ile göndermiş bana imzayı gerçekten çok hoş ee sana da bu imza yakışır canım :) sinem* 21-06-06, 15:59 Benim kendi kanaatimce kesinlikle dizi ekibi arasında bir problem var. Biz nasıl burada ister istemez beğenimize göre gruplaştıysak, eminim ki onların arasında da böyle bir gruplaşma olmuştur. Çünkü dizide iki gidişat ortaya koydular ve biri seçildi. Tabiki bu sorun yaratmış fikir ayrılıkları olmuştur. Bende olsam bende sorun yaparım. Uzun zamandır da Elif in Yılmaz Filiz ve bir kaç bölümdürde Ömer le hiç sahnesi olmadı. En azından veda yemeğine katılması gerekirken Özge Borak aralarında olmadı. Bunlar şahsen aralarında bir polimik olduğunu düşünmem için yeterli... özge borak böyle yerlere zaten katılmıyor gibi tv makinasına da mazeret bildirip gelmemişti hatta okan bunun olamayacağını söyleyince nur sürer bilemiyoruz diye bir şey söylemişti bence magazinin olduğu yerde görülmek istemiyor barbiee 21-06-06, 16:01 sevgili barbiee elifin diziden ayrılacagını duydugumdan beri inanki içimden gelip yorum yapmak bile gelmiyo.sendede aynı şeyi gözlemliyorum artık diziyle bağımız kopmuş gibi son iki bölümü bekliyoruz sadece..dedigin gibi elif olmadıktan sonra kemal bey ölmüş halis ölmüşumrumda degil.onları sevenlere saygı duyuyyorum kemal beyin ölmesine bende üzüldüm ama en büyük yıkım benim için elifimin olmayışıdır evet canım farkındaysan çok fazla yorum yapamıyorum ellerim klavyeye gitmiyor sanki elifin öleceğini bilmek offfffff offfffffff çok üzüyor benii Dayan_Gonlum 21-06-06, 16:02 valla elif ölüyor benim için kemal ölmüş halis ölmüş hiç önemli değil dizi zaten tadını bırakmadı ki evet o da oylweama kemal olmemesi lazim di sesiyle oyunculuyla ayri birisiydi o !!!! barbiee 21-06-06, 16:06 evet o da oylweama kemal olmemesi lazim di sesiyle oyunculuyla ayri birisiydi o !!!! valla bu yapımcılar dizinin temel direklerinden sesi ve oyunculuğuyla harika bir performans gösteren ÖZGE BORAK'I harcadı ya kemal'i de harcamalarına hiç şaşırmadım ama şu da bir gerçek bu dizi KEMAL siz de bi şekilde devam eder ama ÖZGE BORAK'SIZ asla bence .... mini 21-06-06, 16:07 Arkadaşlar itiraf edin artık Elif bu dizi için ne kadar önemli bir yorumcu. Uzun zamandır durulan hem formumuza hemde diziye ne kadar hareketlilik kattı. Bir canlılık geldi hepimize. Her ne kadar şimdiden gözlerimiz dolsada, hepimiz heyecanla Cuma yı bekliyoruz ki ben kendi adıma konuşursam son haftalarda Cuma gelsede olur du gelmesede... Ay90 21-06-06, 16:08 arkadaşlar şimdi fragmanı gördüm ve orda bile gözyaşlarımı tutamadım. Kemal Bey in ölümünden hala şoktayım ya. Ben hemen iyileşir sanıyordum bu noluyo şimdi ya. Bide üstüne eski görüntüler gelince ben tam bittim. Bu bölüm galiba mendillerimizi hazır tutmak lazım cünkü cok duygulu bir bölüm olucak. Daha hala şoktayım Kemal Beyin ölüceği aklımın ucundan bile gecmemişdi. Birde Ömerin ağlayışı ve Elifin şiiri...... Önce Kemal Bey sonrada Elif ölecek bu noluyor. Ne kadar Filiz-Yılmaz aşkını istesemde Elifsiz yada Kemal Beysiz eski tadı vermiyeceğini düşünüyorum maalesef. Gerci 5 yıl sonra göstermeleri beni meraklandırırdı. Şu anda ne diyeceğimi gercekten bilmiyorum.....:icon_cry: Kurdoglu 21-06-06, 16:13 valla bu yapımcılar dizinin temel direklerinden sesi ve oyunculuğuyla harika bir performans gösteren ÖZGE BORAK'I harcadı ya kemal'i de harcamalarına hiç şaşırmadım ama şu da bir gerçek bu dizi KEMAL siz de bi şekilde devam eder ama ÖZGE BORAK'SIZ asla bence .... Sevgili barbiee arkadasim, Elif karakterinin diziden ayrilmasi tabiki cok kotu bi durum, ama ozellikle senin gibi arkadaslarim icin daha da kotu olan durum Elifin Omere ASLA asik olamamasi degilmi? Elifi Omerle sarmas dolas, el ele, diz dize, gonul gonule gorememenin ezikligini muhakkak ki cok derinden yasiyorsunuz. Bence Elifin ayrilmasindan cok bu durum dizi harab etmis. Elif yaptigi buyuk hatanin bedelini boyle odememeliydi, bu derece seven birisi o hatalari nasil yapti hala aklim almiyor. Dizimizin koptugu an Elifin Omerle evlenmeyi kabul ettigi andir bence. Yilmaz-Filiz beraberliginden nekadar mutlu olsamda Elifin icinde kalan o buruk ama buyuk sevdasini anlayabiliyorum. Boyle olmamaliydi. merve_ak 21-06-06, 16:14 Fragmanı ekleyen arkadaşa çok teşekkürler. İzleyememiştim sayesinde az önce izledim, tabi çoğunuz gibi bende tutamadım kendimi o şiirde. Ya bu diziler anlaşmış bu hafta beni ağlamaktan komaya sokacaklar anlaşılan. Zaten iki tane dizi izliyorum ikisinde de ölümler, silahlar. Nasıl kaldırıcam bilemiyorum. Özge Borak'ın yokluğuna alıştırmıştım kendimi ama Kemal'in gerçekten ölmüş olabileceğine inanamıyorum hala. Acaba bu bi oyun olabilir mi Kemal'in yaptırdığı? aklıma gelmiyo değil yani. Neden şimdi çıkıyoki diziden hiç anlamadım. Umarım ölmüyodurda bi yerlerden çıkar. ebru33 21-06-06, 16:18 bu bölüm çok güzel hele ömerin o içten ağlıyışı onu her izleyişimde bende ağlıyorum. elifin ömer için ağlama ömerim demesi kızı için duymak istiyorum annem diyişini demesi çok güzel çok duygulu. neden elifi çıkarıyorlarki diziden uff ya böylede giderdi ömerle elif filizle yılmaz buda olurdu hiç değilse elifi görme şansımız olurdu kemal beye gelince hem vurulmadan önce hem vurulduktan sonra çok duygulu baktı bişeyler olacağı belliydi ama ne biliyim öleceğine inanamıyordum gerçi elifi öldüren senoryo ekibi onumu öldürmez ama nebiliyim yinede kötü oldu filmde kötüler galip geldi bu bölümde ilk defa fahriye hoşuma gitti yılmaza elifi hatırlatıcak şeyi verdi sanki eski sevdiği kız değilde başkası hastaydı yılmaz için.elifi hatırlaması gerekiyordu sağolsun fahriye bunu yaptı yüzükleri eline aldıktan sonra yılmaz elifle o eski hatıralarına daldı ya ozamanki yüz ifadesi çok hoştu ama bence yinede elifi ziyarete gitmeyecek. ve yine elif o bebeği sevme hali o eski halleri onsuz ıhlamurlar altındanın hiçbir tadı olmuyacak tubi 21-06-06, 16:18 Bir de benim halimi düşün Tubişciğim. Daha izlemedim ama herhalde dağılacağım. Ya evet forever bimcim.. Yani resmen dağıldım. İçim bi tuhaf oldu.. Kaldı ki bebeğine yazılmış bir şiir bu sefer dağıldım.. gülpembe 21-06-06, 16:20 Evettt,hepimizin başı sağolsun arkadaşlar,Kemal Bey'i de kaybettik.Zaten Elif'i de öldürecekler,ee geriye ne kaldı?? Ben Kemal Bey'i çok seviyordum,üzüldümmm... Meral ile Canan da yan yana oturmuşlar,hani derler ya ''Yorgan gitti kavga bitti'' onlarınki de o mesele;Kemal gitti kavga bitti. Neyse ya bu bölüm hakkında daha fazla yazıpta moralimi bozmak istemiyorummm.Yeteri kadar üzdüler beni(aslında yorumlarınızı okuduğum kadarıyla bizleri demem gerekiyor) Bu arada ne zaman sezon finali olacak,bilgisi olan var mı?? first lady 21-06-06, 16:25 ilk defa bu hafta fragmanı izlemek için kanal d yi açmıyorum.çünkü cuma günü sınavım var ve ben bugün iptal durumdayım.fragmanadaan sonra 2 saat kendime gelemedim.siteye bakarken bile üzülüyorum.ey Allahım kim derdi ben elif için bu kadar üzülücem:img-sorry :img-haha: Ay90 21-06-06, 16:27 İnanmıyorum hala ya şimdi ihlamurlarfanatiği sayesinde bi kac defa daha izledim. Kemal Bey neden ölüyor anlamadım. Canan hnmda tam kendine gelmişken yazık ya önce oğlu şimdide eşi. Senaristciler yani illa bu bölüm ağlicaklar demişler herhalde. Böyle bir şiirde koymuşlar. SİDAL86_FB 21-06-06, 16:40 ya inanamıyorum ya kemall beyi öldürüyolar..ufff yaaa bu senaristler ne yapmaya çalışıyolar...aklım almıyo..şimdi geçmişe gitmek neydi anlamadım...ylmazmı gidyo elif mi...sezon finalıni çok merak ediyorum.. mini 21-06-06, 16:51 "Söz vermiş aşklara" sloganına en riayet edenin kim olduğu bu bölümde meydana çıktı. Elif ölürken bile kalbinin bir yerlerine gömdüğü aşkını kızına anlatıyor. Yaktın bizi Elif.................. asi melek 21-06-06, 16:55 özeti okudum içimden bi ses vurulanın yılmaz olacağını söylüyo barbiee 21-06-06, 17:22 asi melek arkadaşım özeti okumuşsun ama fragmanı izlememişsin anlaşılan kemal bey ölüyor diğer vurulanda halis ikiside ölüyor baytar_17 21-06-06, 18:31 iyi bir özet deil ama nese zaten yılmazla filizi bir mutlu oldukları bir bölüm göremedik bu ı.a nın nereye varacagı belli deil zaten onun için seviyorum ben bide aşkı güzel anlatması yine uzattık selamlar angel16 21-06-06, 18:46 Fragman guzel olsada, gerektigi kadar burkmadi benim icimi. Herkes'i perisan vurmus anlasilan. Bende bi acayiplik mi var?:fighting2 Fragman'i tekrar tekrar izliyorum belki birsey hissederim diye...ama yok? :img-sorry Sanirim Filiz olmadan bana tad vermiyor bu dizi. Oysaki Filiz ve Yilmaz Sema'nin duyununun disarisinda birbirne baktiginda (Sanirim 21. Bolum Fragman'i) icim burkulmustu. Bu fragman'i defalarca izledim ama hala kendime gelemiyorum izledigimde. Bu bolumun fragmaninda icim sadece Canan hanima acidi. Birde siir okuyan kadin "Omer'im" dedigi zaman. Fragman'in Canan hanimla baslatsaydilar ve o uzunlu sarki olsaydi, Fragman'in cok daha etkileyici olacakti diye dusunuyorum. Sonrada Elif'in Yilmaz icin agladigi sahneyle bitseydi daha guzel olurdu. dazzle 21-06-06, 18:55 İnanmıyorum hala ya şimdi ihlamurlarfanatiği sayesinde bi kac defa daha izledim. Kemal Bey neden ölüyor anlamadım. Canan hnmda tam kendine gelmişken yazık ya önce oğlu şimdide eşi. Senaristciler yani illa bu bölüm ağlicaklar demişler herhalde. Böyle bir şiirde koymuşlar. kesinlikle katiliyorum neden öldürdüler bu adami bide o kadinin ne işi var cananin yaninda ne alaka yaaaa hem kadinin kocasini öldür gel elini tut elifede çok üzüldüm hernekadar sevmesemde kendisini haketmiyodu bölesini yazik ömer kahroldu gerçi anlamadim öldümü ölmedimi diye ama..yılmazla aynalı aglarken çok kötü oldum off yaa bunalım bi bölüm bizi beklio oturup ağlayip helak olacaz yani fahriyenin yüzükleri yılmazin eline vermesine bi anlam veremedim gerçi yılmaz hafif bi gülümsedi önceden olsa çok kötü olurdu neyse daha 1gün var yaaa offffffffff:icon_cry: :icon_cry: Kurdoglu 21-06-06, 19:04 Hakikaten duygu dunyan cok farkliymis sevgili angel16, bu fragmanin icini burkmamasini okuyunca cok sasirdim, tabiki herkes ayni sahnelerden ayni sekilde etkilenmez, ama dikkat ettiysen fragman da herkes agliyor..... Elif agliyordu, Omer agliyordu, Yilmaz agliyordu, Filizcigimiz agliyordu, Aynali agliyordu, Canan hanim agliyordu, Handan hanim agliyordu, Mujgan hanim agliyordu, Meral bile agliyordu be arkadasim. Aslina bakarsan fragmanin kendisi agliyordu, siir okuyan kadin agliyordu ve hatta buyuk bir ihtimalle Elifin bebecigi bile agliyordu. En onemlisi Kemal bey oluyordu ve daha da onemlisi Elif goz gore gore eriyordu. Sular seller gibi aglatacak bir bolum geliyor, bence sende arkana yaslan, kemerlerini bagla ve mendillerini hazirla arkadasim. angel16 21-06-06, 19:35 Hakikaten duygu dunyan cok farkliymis sevgili angel16, bu fragmanin icini burkmamasini okuyunca cok sasirdim, tabiki herkes ayni sahnelerden ayni sekilde etkilenmez, ama dikkat ettiysen fragman da herkes agliyor..... Elif agliyordu, Omer agliyordu, Yilmaz agliyordu, Filizcigimiz agliyordu, Aynali agliyordu, Canan hanim agliyordu, Handan hanim agliyordu, Mujgan hanim agliyordu, Meral bile agliyordu be arkadasim. Aslina bakarsan fragmanin kendisi agliyordu, siir okuyan kadin agliyordu ve hatta buyuk bir ihtimalle Elifin bebecigi bile agliyordu. En onemlisi Kemal bey oluyordu ve daha da onemlisi Elif goz gore gore eriyordu. Sular seller gibi aglatacak bir bolum geliyor, bence sende arkana yaslan, kemerlerini bagla ve mendillerini hazirla arkadasim. Zaten bende bunun icin sasirdim ya Kurdoglu:fighting2 Sasirmaktan ote, sok durumdayim. Normalde boyle seylerde cok cabuk duygulanirim. Ama ben bukadar etkilenmememin sebepini suna bagliyorum: - Fragman'i izlemeden once bu forumdaki mesajlari okudum. Hemde cogunu. Herhalde okadar cok sey bekledimki fragmandan onun icin etkilenmedim. - Ikinci olarak fragman'i ilk birkac kez izlerken durmadan basta, veya yarida durdurmam gerekti isim ciktigi icin. Ve bu neden sonra tamamen izlediyimde buyusu kalkti. Ama sunu garantiliye bilirim ki, dizinin bolumunu izledigimde cok cok daha etkilenecegim. Okadar insanin icini acitan sahneler varki, ben buyuk ihtimaller Kemal Bey'in vuruldugu sahnede hungur hungur agliyacagim. Ama daha cok Elif'e gelecek bolum aglayacagim diye dusunuyorum. Ayrica Canan, Ekrem ve Yilmaz beni derinden etkiliyecek gibi gorunuyo bu bolum. Birde tabi Omer agladiginda icim burkulur:img-sorry michelle 21-06-06, 19:36 Fragmandaki Meral Canan sahnesinde bence Canan Meral'in yanında olduğunun farkında bile değil...Filiz Meral'i gördüğünde şaşırıyorsa demekki Meral yine gizlice kaçmanın ve Canan'ının evine girmenin bir yolunu bulmuş demektir.... sezinti 21-06-06, 19:46 arkadaslar hani diziden 3-4 kisi ayrilcakmis ya bunun biride CEMIL olmasin? Cemil karakteri bundan sonra sadece konuk oyuncu olur. Cemil'i diziden ayrılacaklar arasında değerlendirmeyin. Cemil ihtiyaç duyulduğunda konuk oyuncu olarak bölümlerde yer alır. Diziden ayrılacaklar olanlar, dizide artık bundan sonra olmayacak kişiler mesela Elif'in ölümü ile Elif karakteri dizide olmayacak, umarım anlatabilmişimdir. _CALIKUSU_ 21-06-06, 19:47 bence bu bölümün sonunda fragmanins onunda oldugu gibi elif sancilanacak elifi doguma alacaklar ve sezon finali hastanede ölm kalim savasinda bitecek haftaya....cok üzücü bir bölüm----:icon_cry: sinem* 21-06-06, 20:06 ben bu diziden asla sıkılacağımı söyleye miyorum bunu nedenleri arasında da fragmanları geliyor sanırım dizinin kalitesini fragmanları belli ediyor,başka hangi dizinin fragmanı bu kadar özenle ve güzel merak ettirici hazırlanıyor cemil arada sırada giriyor bence o değildir,kemal bey ve elif gitti halis çıkabilir fragmana bakılırsa meral bence uslanacak onu çıkarmazlar halis gider bir de erol bey gider diye düşünüyorum ama bunlar olur mu bilemem vetaki 21-06-06, 20:06 Eger Elif olecekse Yilmaz'la birbirlerine verdikleri sozu tutmus olacak demektir. "Sensiz yasayamam" demislerdi birbirlerine. Elif hakikaten de yasayamadi. sinem* 21-06-06, 20:09 bir de çok manasız olacak ama hani eskiler bir şey der ya kız çocuk halaya erkek çocuk dayıya diye aynen olursa çok güzel olur elifin ve ömerin kızı filize,fahriye ve cemilin bebekleri yılmaza benzer forever_bim 21-06-06, 20:32 Fragmanı bende izledim. Hafızam tazelendi ve de garip bir burukluk hissettim. Yılmazın ilk aşkı yanında ikinci aşkı ne kadar da İMİTASYONmuş yarabbim. Kurdoglunun dedigi o saf aşk o saf aşıklar nerde??? Biri ölümle pençeleşiyor öteki kendini bir başka kadınla avutuyor. Her neyse. Fragmanda beni en çok duygulandıran bir diğer detay da ÖMERin ağlaması oldu. Bir insan evladı bu kadar mı güzel ağlar?? Sinan Tuzcu döktürmüş döktürmekle kalmamış bizi yıkıp geçmiş. Aynı şekilde Yılmaz da çok güzel ve anlamlı ağlıyor. Ve sanırım Yılmaz Elifi ziyaret etti ya da bana öyle geldi. Bilmiyorum. Mektup müthişti evet herkes ağlıyordu aynen Kurdoglunun dediği gibi. Ve evet Kurdoglu dediğin formatlar dahilinde Elif ve Ömeri görememek çok üzücü benim için ama eziklik degil. Ezikligi ben esas Elif ölecegi için yaşıyorum. ihlamurlarfanatigi 21-06-06, 20:34 Cemil karakteri bundan sonra sadece konuk oyuncu olur. Cemil'i diziden ayrılacaklar arasında değerlendirmeyin. Cemil ihtiyaç duyulduğunda konuk oyuncu olarak bölümlerde yer alır. Diziden ayrılacaklar olanlar, dizide artık bundan sonra olmayacak kişiler mesela Elif'in ölümü ile Elif karakteri dizide olmayacak, umarım anlatabilmişimdir. cok iyi anlatmisn sezinti, zaten benimkisi sadece bi tahmindir birden o aklima geldi. zaten bende cemilin gitmesini istemiyorum ama iste bi tahmindi... desire 21-06-06, 20:38 fragman cok kötü...gözyaslarimi tutamadim...hele elifin siiri inanilmaz...ben halen elifin ölecegini inanmak istemiyorum...umarim ölmez... Dilan15 21-06-06, 22:20 Arkadaslar görüdügüm kadariyla böyle bi fragmana tabiiki baya bi yorum yazilmis hakkli olarak Bende daha yeni gördüm ve gözyaslarimi tutamadim yani fragmanda bile agladim Kemal ölecegini hic umazdim gercekten. Yani bu hic iyi olmadi Ya bu adam cok iyidi Bide canan hanim yazik napacak Meral birde utanmadan yanina gidiyor Yani bu senaristler butün önemli karakterleri öldürüyor. Zaten seneye cok farkli devam edecek gibi Yani 5 yil sonra yapmalari da hic iyi degil böyle hersey olup unutulmus gibi yapilacak cocuk oyunculari da tabi Elifin ve kizi Fahriyenin cocugudur büyük ihtimale Elifin siiri zaten beni cok üzdü bu kiz bunlari hic hakketmedi ya Kizi icin bile hep icinde sakladigi o saf ve kaybettigi aski anlatiyor Gercekten hep Yilmaza olan askiyle ölecek Yilmaz pek farkinda olmasa bile Kizini görmeden ölmesi cok aci ve onu bukadar seveni arkada birakarak offfff ya Keske böyle olmasaydi Tam türk filmi gibi oldu :icon_cry: :icon_cry: Hilo 21-06-06, 23:07 Kemalin ölmesine inanamiyorum agliicagim kesin ya nasil olur....offf ozzde 21-06-06, 23:16 Fragmanı bende şimdi izledim.Bu nasıl bir bölüm olacak böyle...Ömer'im nasıl da ağladı.Yazık ya...Filiz ile Yılmaz'ın nişanı da kana bulandı.Bu bölümde herkes ağlayacak mı?Bizler de ağlayacağız sanırım.Ben fragmanda başladım ağlamaya...:icon_cry: Kemal'in ölümü çok kötü.Gelecek sezon nasıl olacak böyle peki...?Çok merak ediyorum,çok..... forever_bim 21-06-06, 23:41 Fragmanı bende şimdi izledim.Bu nasıl bir bölüm olacak böyle...Ömer'im nasıl da ağladı.Yazık ya...Filiz ile Yılmaz'ın nişanı da kana bulandı.Bu bölümde herkes ağlayacak mı?Bizler de ağlayacağız sanırım.Ben fragmanda başladım ağlamaya...:icon_cry: Kemal'in ölümü çok kötü.Gelecek sezon nasıl olacak böyle peki...?Çok merak ediyorum,çok..... Diyorum ya Özzde bir insan bu kadar mı güzel aglar diye. Bir de Fahriye yüzükleri uzatırken ne diyecek çok meraktayım. xylol_benzen 21-06-06, 23:50 forever_bim in omer hakkinda dediklerine aynen katiliyorum bir insan evladi bu kadar mi guzel aglar uzun zamandir foruma girmemistim, bunun sebebi dizinin artik bana kabak tadi vermesiydi (zaten son bolumu de atlaya atlaya seyrettim) sonra biraz once aklima geldi ''acaba fragman verilmismidir'' diye.ve bende nerdeyse agliyacaktim.ama simdi bu ne demek oluyor?elif yilmazi unutamadimi?aklinda hala yilmaz mi var?omer sadece zamanla cocuguda ola cagi icin alismak zorunda kaldigi birimi?benim icime kurt dustu. moralim bozuldu acikcasi djsıla 21-06-06, 23:53 oFF yaa süper bir bölümm bu uzun zamandan sonra iyi oldu elifee çok yazık ağlıcam yani nerdeyse ölmemeli yaa.Fahriyenin Yılmaza uzattığı yüzük ne alaka ?? forever_bim 21-06-06, 23:54 forever_bim in omer hakkinda dediklerine aynen katiliyorum bir insan evladi bu kadar mi guzel aglar uzun zamandir foruma girmemistim, bunun sebebi dizinin artik bana kabak tadi vermesiydi (zaten son bolumu de atlaya atlaya seyrettim) sonra biraz once aklima geldi ''acaba fragman verilmismidir'' diye.ve bende nerdeyse agliyacaktim.ama simdi bu ne demek oluyor?elif yilmazi unutamadimi?aklinda hala yilmaz mi var?omer sadece zamanla cocuguda ola cagi icin alismak zorunda kaldigi birimi?benim icime kurt dustu. moralim bozuldu acikcasi Elif Yılmaza aşıktı. Ömere karşı hissettigi sevgiydi bence. Kadın olsam ve de Elif olsam tereddütsüz Ömer derdim ama senaryo bu fazla beklentili olmamak lazım. Bir de xylol nerdesin Allah aşkına.Esperanza da yok. Bende evlenmesin diye Sinan Tuzcuyu Marsa kaçırdınız sandım. Hilo 21-06-06, 23:57 Ya arkadaslar bence o Yilmaz´a uzattigi yüzük eski Yilmaz&Elif askindan kalma bir hatira... Ve sanirimki "emin misin filiz´le evlenmeye, elifi tamamen kalbinden sildin mi?" demek istiyor...Neyse bakacagiz cuma gününü sabirsizlikla bekliyorum... xylol_benzen 22-06-06, 00:03 Elif Yılmaza aşıktı. Ömere karşı hissettigi sevgiydi bence. Kadın olsam ve de Elif olsam tereddütsüz Ömer derdim ama senaryo bu fazla beklentili olmamak lazım. Bir de xylol nerdesin Allah aşkına.Esperanza da yok. Bende evlenmesin diye Sinan Tuzcuyu Marsa kaçırdınız sandım. :):):) yok daha marsa kacirmadik ama esperanzayla komplo teorileri uzerinde calisiyoruz:) sorma sinavlar ve dizinin artik canimi sikmaya baslamasi ve havalarin isinmasiyla gelen isteksizlik beni burdan uzaklastirdi. elifin yilmaz ve omere karsi hissettikleri konusunda sana hak veriyorum.ama neden hala yilmaz ortaliklarda (yani elifin kafasinda).neden hep ask on plana cikiyor,neden sevgi daha gariban kaliyor askin yaninda.valla ben elifin yerinde olsam kesin omeri secerdim ama senaryo iste forever_bim 22-06-06, 00:07 :):):) yok daha marsa kacirmadik ama esperanzayla komplo teorileri uzerinde calisiyoruz:) sorma sinavlar ve dizinin artik canimi sikmaya baslamasi ve havalarin isinmasiyla gelen isteksizlik beni burdan uzaklastirdi. elifin yilmaz ve omere karsi hissettikleri konusunda sana hak veriyorum.ama neden hala yilmaz ortaliklarda (yani elifin kafasinda).neden hep ask on plana cikiyor,neden sevgi daha gariban kaliyor askin yaninda.valla ben elifin yerinde olsam kesin omeri secerdim ama senaryo iste Valla bence fazla üzülmemek lazım. Bülent İnal açıkladı 40. bölümde 5 yıllık zaman aşımı var diye. Ömere yeni sevgili yaratacaklar. Olan yani Elife oluyor. xylol_benzen 22-06-06, 00:08 ya arkadaslar bu arada bu 5 yil meselesi ne?yeni gordum.simdi 5 yil mi gecmis olucak.bari elif olunce omere yeni birini bulsalar.normalde cok sinir olurum bu duruma hemen sevdikleri kisi olunce yeni birini bulurlar ama simdi bir donem boyunca omerin ortalikta gariban gariban dolastigini gormek istemiyorum,zaten o guzelim bakislarina doyamadik forever_bim 22-06-06, 00:12 ya arkadaslar bu arada bu 5 yil meselesi ne?yeni gordum.simdi 5 yil mi gecmis olucak.bari elif olunce omere yeni birini bulsalar.normalde cok sinir olurum bu duruma hemen sevdikleri kisi olunce yeni birini bulurlar ama simdi bir donem boyunca omerin ortalikta gariban gariban dolastigini gormek istemiyorum,zaten o guzelim bakislarina doyamadik Ömere yeni sevgili bulacaklar ama Elifi sevdigi kadar sevebilecegini sanmıyorum. Çünkü dediginiz gözlerde Elife karşı hem aşk hem sevgi hem tutku hem de gözyaşı gördük. xylol_benzen 22-06-06, 00:18 Ömere yeni sevgili bulacaklar ama Elifi sevdigi kadar sevebilecegini sanmıyorum. Çünkü dediginiz gözlerde Elife karşı hem aşk hem sevgi hem tutku hem de gözyaşı gördük. zaten seversede ayip olur bence.bence insan hayatta bir kere sevmeli.bir kere daha bu kadar cok sevecek kadar gonlu genis yaparlarsa omeri benim gozumden duser sinem* 22-06-06, 00:30 zaten seversede ayip olur bence.bence insan hayatta bir kere sevmeli.bir kere daha bu kadar cok sevecek kadar gonlu genis yaparlarsa omeri benim gozumden duser hoşgeldin,özlettin kendini ömere hemen bir sevgili yazmazlar bu arada cansel elçin kırık kanatlardan ayrılacak diyorlardı ama izleyenler gitmiş ve sanırım yapımcıyla anlaşılmış belki özge borak içinde yapılabilir ayrıca cansel elçin çıkarsa bizim diziye gelsin filize aşık olan bir italyanı oynasın :img-grin2 xylol_benzen 22-06-06, 00:44 hoşgeldin,özlettin kendini ömere hemen bir sevgili yazmazlar bu arada cansel elçin kırık kanatlardan ayrılacak diyorlardı ama izleyenler gitmiş ve sanırım yapımcıyla anlaşılmış belki özge borak içinde yapılabilir ayrıca cansel elçin çıkarsa bizim diziye gelsin filize aşık olan bir italyanı oynasın :img-grin2 hosbulduk sinemcim:img-grin2 bencede cansel elcin gelsin.yeni asik cikar ortaya,etraf biraz senlenir:) valla omere ne yapicaklar bilemiyorum ama insallah guzel birsey yaparlar.yeni bir sevgili olayina kesin gozuyle bakiyorum.1-2 bolum aglatirlar adami sonra karsisina baska biri cikar ona asik olur.gerci bir kac bolume bile gerek yok zaten aradan 5 yil gecmis olacak.bu zaman icinde coktan elifi unutmus olur.yada unutmasada kalbinde baskasina da yer acabilecek duruma gelir.ayy dusuncesi bile midemi bulandirdi:img-fie: sinem* 22-06-06, 00:54 kim gelirse gelsin ömer çocuğu için evlenir,çocuğum annesiz kalmasın diye hemde yeni gelene aşkla değilde sevgiyle bağlanır forever_bim 22-06-06, 01:04 kim gelirse gelsin ömer çocuğu için evlenir,çocuğum annesiz kalmasın diye hemde yeni gelene aşkla değilde sevgiyle bağlanır Geçen hafta böyle günde ben Elif Ömer senaryosu yazarken geldigimiz noktaya bakın arkadaslar. Ne kadar üzücü degil mi??? stormy 22-06-06, 01:06 Fragman cok huzunluydu..Elifin kizina yazdigi bir hatirayi okuyorlardi..Emin degilim ama galiba Elif oluyor gibi..Fahriye Yilmazin firlatip attigi yuzugu veriyordu..Elif Yilmaz hatiralari gosteriyorlar..Kemal zaten olmus galiba..:(..Bir dizidede huzun olmasin nolur sanki..Bu dizi Elifsiz olmaz ya..Neye benzer Elifsiz..:(...Yilmazin mutlu olmaya Elifin ise mutsuz olup olmeye hakki mi var?Adaletsiz bir senaryo sinem* 22-06-06, 01:10 Geçen hafta böyle günde ben Elif Ömer senaryosu yazarken geldigimiz noktaya bakın arkadaslar. Ne kadar üzücü degil mi??? ya çok merak ettim de sen çemberimde gül oyayı izlemiş miydin çünkü bir örnek vereceğimde:img-grin2 forever_bim 22-06-06, 01:14 ya çok merak ettim de sen çemberimde gül oyayı izlemiş miydin çünkü bir örnek vereceğimde:img-grin2 Evet izlemiştim. Örnek sanırım Zarife ve Ümitle ilgili. Yanılmış da olabilirim. Diziyi yayınlandıgı dönem degil de tekrarını burada Kıbrısta yerel bir tv kanalında izlemiştim. sinem* 22-06-06, 01:17 çok doğru aynen onlarla ilgili,zarife de ümite aşıktı hatta o öldükten sonra neler oldu biliyorsundur ama başka birini sevebildi bence ömerin yeni gelene karşı hissetiği elife karşı hissetiği türden bir duygu olmayacak stormy 22-06-06, 01:19 Yilmazin mutlu olmaya Elifinse mutsuz olup olmeye hakkimi var simdi?Cok adaletsiz bir senaryo..Birde Elifin yerine baskasini bulurlarsa hep komik olur..Bu kadarda olmaz.. Sezon finali degilde son yazsinlar..Kemalsiz olur bu dizi ama Elifsiz neye benzer bu dizi...:( forever_bim 22-06-06, 01:22 çok doğru aynen onlarla ilgili,zarife de ümite aşıktı hatta o öldükten sonra neler oldu biliyorsundur ama başka birini sevebildi bence ömerin yeni gelene karşı hissetiği elife karşı hissetiği türden bir duygu olmayacak Sonuçta farklı bir dizinin başlıgındayız ama o detayları iyi hatırlıyorum. Hatta Zarifenin yaşlı halini finalde Itır Esen oynamıştı. Ya yine çatlarım söylemezsem daha fazla reyting aldı ama I.A. C.G.Oyu kalite bazında yakalayamadı maalesef. forever_bim 22-06-06, 01:24 Yilmazin mutlu olmaya Elifinse mutsuz olup olmeye hakkimi var simdi?Cok adaletsiz bir senaryo..Birde Elifin yerine baskasini bulurlarsa hep komik olur..Bu kadarda olmaz.. Sezon finali degilde son yazsinlar..Kemalsiz olur bu dizi ama Elifsiz neye benzer bu dizi...:( Ben bunu 42758 kere söyledim. Zaten dizi resmen çatırdadı. İlk 20-25 bölüm çok iyiydi. Giderek kan kaybediyor. yengecs 22-06-06, 01:24 Fragmani izledim ve cok etkilendim!!.. ozellikle Elif'in siirine diyecek soz bulamiyorum. Cok icten yazilmis ve cok ictende okunmus. Hele Elif ve Yilmaz goruntulerinin buyusune kapilmis durumdayim. Bu ask'i seviyorum.. seviyorum.. seviyorum.. Bu kadar icten yasanir mi bi ask.. son donemlerde izledigim bi cok sahne bana Elif Yilmaz ask'indan sonra yapmacik geldi diyebilirim.. yok bu kadar guzel bi oyunculuk basa bela!. Digerlerinin kalitesi ortaya cikiyo ve maalesef zevk vermeye biliyo. Yilmaz'in yine Elif'i hayal etmesi kacinilmazdi Elif'e aldigi yuzugu gorerek, ama icindeki yaranin hic kapanmayacagininda bi gostergesiydi ayni zamanda.. Seven bi erkegin askina inat, gurur yaptigi ve baska gonullerde teselli aradigi bi sevdaysa bu hele.. elbep o yara istemeden bi yere degip sokulur ve kanar....... Gelecek hafta sezon finalimi bilmiorum ama son bolumleri izliyo gibiyim. Bundan sonraki bolumler Elif'siz eksik devam edicegi icin zaten tek bu sebepten oturu eski tadi bulamayacagima simdiden emin gozuyle bakiyorum. ------------------------- Yorumlarinizdan anladigima gore 5 yillik zaman asimindan bahsetmissiniz.. yani gelecek sezon 5 yil sonraki olaylar konu alicak.. ayni zamanda Omer'inde yeni bi sevgilisi olucak.. hatta bi tahmin yurutiyim.. Omer o kizi basta istemeyip, karsi koyar ve sevgisine inandiginda ona guvenip beraber olucaktir.. sonra, tek kalan Omer'ede Filiz ve Yilmaz destek olur ve kisa surede barisirlar.. vs vs yaani Elif mevzusu cooktan unutulmus olucak... aman ne guzel =) forever_bim 22-06-06, 01:32 Fragmani izledim ve cok etkilendim!!.. ozellikle Elif'in siirine diyecek soz bulamiyorum. Cok icten yazilmis ve cok ictende okunmus. Hele Elif ve Yilmaz goruntulerinin buyusune kapilmis durumdayim. Bu ask'i seviyorum.. seviyorum.. seviyorum.. Bu kadar icten yasanir mi bi ask.. son donemlerde izledigim bi cok sahne bana Elif Yilmaz ask'indan sonra yapmacik geldi diyebilirim.. yok bu kadar guzel bi oyunculuk basa bela!. Digerlerinin kalitesi ortaya cikiyo ve maalesef zevk vermeye biliyo. Yilmaz'in yine Elif'i hayal etmesi kacinilmazdi Elif'e aldigi yuzugu gorerek, ama icindeki yaranin hic kapanmayacagininda bi gostergesiydi ayni zamanda.. Seven bi erkegin askina inat, gurur yaptigi ve baska gonullerde teselli aradigi bi sevdaysa bu hele.. elbep o yara istemeden bi yere degip sokulur ve kanar....... Gelecek hafta sezon finalimi bilmiorum ama son bolumleri izliyo gibiyim. Bundan sonraki bolumler Elif'siz eksik devam edicegi icin zaten tek bu sebepten oturu eski tadi bulamayacagima simdiden emin gozuyle bakiyorum. ------------------------- Yorumlarinizdan anladigima gore 5 yillik zaman asimindan bahsetmissiniz.. yani gelecek sezon 5 yil sonraki olaylar konu alicak.. ayni zamanda Omer'inde yeni bi sevgilisi olucak.. hatta bi tahmin yurutiyim.. Omer o kizi basta istemeyip, karsi koyar ve sevgisine inandiginda ona guvenip beraber olucaktir.. sonra, tek kalan Omer'ede Filiz ve Yilmaz destek olur ve kisa surede barisirlar.. vs vs yaani Elif mevzusu cooktan unutulmus olucak... aman ne guzel =) Öncelikle iyi akşamlar sevgili Yengecs... Ömerle ilgili birşeyler söylemek istiyorum. Elifin ölüm olayı forumda belki de en çok beni üzdü. Ama beş yıl sonra yeni bir ilişki yaşayacaksa Ömer bu çok da mantıksız değil. Yılmaz nasıl da gerçek aşkı unutup başka sevdalara bu kadar çabuk yelken açtıysa beş yıl Ömer için yeterli. Zaten yeni bir bayanı Elifi sevdigi kadar sevemeyecegini de biliyoruz. Kurdoglu 22-06-06, 02:17 Oncelikle xylol’a hosgeldin diyerek baslayim, kendisini gercekten cok fazla ozletti. Ayni sey Esperanza icin de gecerli, ama galiba o net’ini kapattirdigi icin giremiyor, kardesiyle basi beladaydi hatirladigimiz kadariyla :) Forever_bim Yilmaz Elif askini anlattiklari bolumleri diger asklari anlattiklari bolumlerden ayirmak lazim. Ne Omer'in Elife olan sevgisi Yilmaz'in zamaninda Elife olan sevgisi yaninda boy olcusebilir, ne de Filiz'in Yilmaza olan sevgisi Elif'in zamaninda Yilmaza olan sevgisiyle boy olcusebilir. Asklari birbirleriyle kiyaslamayi dogru bulmuyorum, cunku her birinin gelisimi ve seruveni cok cok ama cok farkli mecralarda bas gostermistir. Xylol arkadasima da sunu soylemek istiyorum; eger seveceksen bir kere seveceksin diye yazmissin ama Elifin Omere baglanmasini hayal ettigini ima etmissin. Elif Omeri hic bir zaman sevmedi arkadasim, hatta ona sevgi baglaminda da hicbirsey yansitmadi. Elif Omer’e ACIDI evet aynen, Omer’e Elif ACIDI ve halen de aslinda cok aciyor. Elif’in yureginde hala Yilmaz var, cunku onu kendi hatasi sonucu kaybetti ve hatasini anlayinca da is isten gecmisti. Yilmaz Filizi seviyor hemde ASK kivaminda (Elife asik oldugu gibi degil ama asik), yani Yilmaz bir baskasina asik olabiliyor, cunku Yilmaz’in Elif-Yilmaz askinin bitmesinde rolu yoktu, yada yok denecek kadar kucuktu diyelim. Bir diger konu da 5 yil atlama konusu, ben Omer’e hemen bir es veya sevgili yamayacaklarini dusunmuyorum, bence Omer sadece cocuguna bir bakici alir onun haricinde Elifsiz olacaksa hic olmasin diye dusunup evlenmeyecegini zannediyorum. Tabi dunya hali ne olacagi belli olmaz. forever_bim 22-06-06, 02:35 Oncelikle xylol’a hosgeldin diyerek baslayim, kendisini gercekten cok fazla ozletti. Ayni sey Esperanza icin de gecerli, ama galiba o net’ini kapattirdigi icin giremiyor, kardesiyle basi beladaydi hatirladigimiz kadariyla :) Forever_bim Yilmaz Elif askini anlattiklari bolumleri diger asklari anlattiklari bolumlerden ayirmak lazim. Ne Omer'in Elife olan sevgisi Yilmaz'in zamaninda Elife olan sevgisi yaninda boy olcusebilir, ne de Filiz'in Yilmaza olan sevgisi Elif'in zamaninda Yilmaza olan sevgisiyle boy olcusebilir. Asklari birbirleriyle kiyaslamayi dogru bulmuyorum, cunku her birinin gelisimi ve seruveni cok cok ama cok farkli mecralarda bas gostermistir. Xylol arkadasima da sunu soylemek istiyorum; eger seveceksen bir kere seveceksin diye yazmissin ama Elifin Omere baglanmasini hayal ettigini ima etmissin. Elif Omeri hic bir zaman sevmedi arkadasim, hatta ona sevgi baglaminda da hicbirsey yansitmadi. Elif Omer’e ACIDI evet aynen, Omer’e Elif ACIDI ve halen de aslinda cok aciyor. Elif’in yureginde hala Yilmaz var, cunku onu kendi hatasi sonucu kaybetti ve hatasini anlayinca da is isten gecmisti. Yilmaz Filizi seviyor hemde ASK kivaminda (Elife asik oldugu gibi degil ama asik), yani Yilmaz bir baskasina asik olabiliyor, cunku Yilmaz’in Elif-Yilmaz askinin bitmesinde rolu yoktu, yada yok denecek kadar kucuktu diyelim. Bir diger konu da 5 yil atlama konusu, ben Omer’e hemen bir es veya sevgili yamayacaklarini dusunmuyorum, bence Omer sadece cocuguna bir bakici alir onun haricinde Elifsiz olacaksa hic olmasin diye dusunup evlenmeyecegini zannediyorum. Tabi dunya hali ne olacagi belli olmaz. Öncelikle Kurdoglu şunları belirtmek istiyorum. Evet Elif maalesef ki Yılmazı sevdigi gibi Ömeri sevemedi ama acıma tabiri biraz agır geldi bence. Elifin celik gibi bir iradeye sahip oldugunu biliyoruz zaten. Artık etkilenme mi deriz buna sevgi mi sıcaklık mı bilemem ama bunların en az birini hissetmiş olması lazım Elifin Ömere karşı bu kadar süre birlikte kaldıklarına göre. Ömer sevilmeyecek bir insan degil zaten. Ama içindeki ilk büyük yangın kadar yakmadı Elifin yüregini bu da dogru. Ama bir gercek daha var Yılmazın ilk aşkı yanında ikincisi de halen zayıf kalıyor. Her ne kadar karşılaştırma yapmayı uygun bulmasak da ikinci aşk biraz fazla zorlama kalıyor. Açıkçası Elif ölürse ki gidişat böyle gösteriyor birkaç yıl sonra Ömerin yeni bir ilişkiye başlaması lazım. Neden derseniz Ömer de etten kemikten bir insan evladı. Yılmazın bunları yaşamaya hakkı olduguna göre Ömer de yaşamalı. İnzivaya çekilmeye luzum yok. Öteki türlü de zaten haksızlık olur. Yılmaz nasıl ki Eliften sonra ikinci bir ilişki yaşıyorsa senaristler bunu Ömere de yaşatacaktır. Asıl çekici olansa Elifin bu iki adamın kalbindeki ilk ve de en büyük yangın olmasıdır..Bu da sanırım Elifin önemini güzel vurgular:img-grin2 xylol_benzen 22-06-06, 02:35 Oncelikle xylol’a hosgeldin diyerek baslayim, kendisini gercekten cok fazla ozletti. Ayni sey Esperanza icin de gecerli, ama galiba o net’ini kapattirdigi icin giremiyor, kardesiyle basi beladaydi hatirladigimiz kadariyla :) Forever_bim Yilmaz Elif askini anlattiklari bolumleri diger asklari anlattiklari bolumlerden ayirmak lazim. Ne Omer'in Elife olan sevgisi Yilmaz'in zamaninda Elife olan sevgisi yaninda boy olcusebilir, ne de Filiz'in Yilmaza olan sevgisi Elif'in zamaninda Yilmaza olan sevgisiyle boy olcusebilir. Asklari birbirleriyle kiyaslamayi dogru bulmuyorum, cunku her birinin gelisimi ve seruveni cok cok ama cok farkli mecralarda bas gostermistir. Xylol arkadasima da sunu soylemek istiyorum; eger seveceksen bir kere seveceksin diye yazmissin ama Elifin Omere baglanmasini hayal ettigini ima etmissin. Elif Omeri hic bir zaman sevmedi arkadasim, hatta ona sevgi baglaminda da hicbirsey yansitmadi. Elif Omer’e ACIDI evet aynen, Omer’e Elif ACIDI ve halen de aslinda cok aciyor. Elif’in yureginde hala Yilmaz var, cunku onu kendi hatasi sonucu kaybetti ve hatasini anlayinca da is isten gecmisti. Yilmaz Filizi seviyor hemde ASK kivaminda (Elife asik oldugu gibi degil ama asik), yani Yilmaz bir baskasina asik olabiliyor, cunku Yilmaz’in Elif-Yilmaz askinin bitmesinde rolu yoktu, yada yok denecek kadar kucuktu diyelim. Bir diger konu da 5 yil atlama konusu, ben Omer’e hemen bir es veya sevgili yamayacaklarini dusunmuyorum, bence Omer sadece cocuguna bir bakici alir onun haricinde Elifsiz olacaksa hic olmasin diye dusunup evlenmeyecegini zannediyorum. Tabi dunya hali ne olacagi belli olmaz. ilk olarak bende hosbulduk diyorum sevgili kurdoglu:img-grin2 yazdiklarina gelince koyu renkle belirttigim kisima galiba bende katilmak zorunda kaliyorum (her ne kadar elifin omere acidigina degilde sevdigine inanmak istesemde)ama yilmazla filiz arasinda bir ask olduguna nedense bir turlu inanamiyorum.o samimiyeti o tutkuyu hissedemiyorum. omere yeni birini bulacalarindan neredeyse eminim cunku dizilerde hep boyle olur.ne yani simdi omer gibi bakan bir adami harciyacaklar mi dizide.artik sadece kizina olan bakislarini mi seyredicez.tamam cok guzel kimse istemez omerin elifi unutmasini ama suda bir gercek ki omerin asik halini gormedigi surece seyirci memnun olmayacak.o yuzden mecburlar yeni birini bulmaya.dizilerde hep bu olmaz mi zaten (gercek hayattada) giden guzel duygularla anilir ama hayat baskalariyla devam eder.yakin zamanda omerin basini baglamak lazim yani:)hem bahaneside hazir:kizina bir anne lazim Kurdoglu 22-06-06, 03:00 Forever_bim asklara bakis acimizda farkliliklar var evet, bu da gayet normal zaten. Yalniz sen Elifin Omeri kumarhaneden cekip aldiktan sonra bir cay bahcesinde oturduklari sahneyi galiba unuttun. Orada Omer icini ceke ceke Elif'e kendisini neden sevmedigini soruyordu. Ve dikkat ettiysen Elif orada Omer’e cevap vermedi, yani Omer’e “Boyle dusunme biz bir aileyiz, ben seni seviyorum !” demedi, diyemedi, cunku Omeri hic sevmedi, sevemedi vede sevmeyecek. Yilmazin Eliften sonra nasil asik olabildigini bir onceki yorumumda belirttim, ama senin icin bir daha belirteyim. Forever_bim Yilmaz Elifle evlendikten sonra eger Elif olseydi Yilmaz asla hic kimseyle evlenmezdi, tamam kabul bu bir varsayim, ama bir cok kisinin itiraf etmekten cekinmedigi gibi onlarin aski farkliydi, bambaskaydi. Yilmaz asik olabildi, cunku Elif onun icin sadece madden olmemisti, manen de oldurmustu Elifi kendi icinde Yilmaz. Ilk basta zaten Elife inat asik olmak istedi, sonrasi malum gercekten asik oldu. Ama Omer’in durumu farkli, eger Omer simdi bir iki yil sonra eger evlenecek olursa (ki ben zerre kadar ihtimal vermiyorum) bu aslinda Elife olan sevgisinin zannettigimizden cok az oldugunu gosterir. Cunku insan laf olsun diye evlenmez, evlenemez, cocuguma Anne bulayim diye de evlenmez, bunun icin bakicilar vardir. Eger bir insan evlenirse sevdigi icin evlenir. Sevgili xylol da bu satirlari okur umarim, cunku ona vermek istedigim cevapta bu kitada sakli. Yani ben Omer’in evlenmesi taraftari degilim, eger Elifi sevdiyse uzun bir muddet yalniz yasamali. Yani demek istedigim su; Yilmaz asik olduysa Omerde olur mantigi yanlis benim acimdan, cunku Yilmazin Eliften ayrilma sebebi Elifin olumu degildi, Elifin ihanetiydi. Bunun icin bu iki karakteri bu manada kiyaslamayi da dogru bulmuyorum, tabi kendim icin, yoksa isteyen kiyaslayabilir tabiki. xylol_benzen 22-06-06, 03:20 Forever_bim asklara bakis acimizda farkliliklar var evet, bu da gayet normal zaten. Yalniz sen Elifin Omeri kumarhaneden cekip aldiktan sonra bir cay bahcesinde oturduklari sahneyi galiba unuttun. Orada Omer icini ceke ceke Elif'e kendisini neden sevmedigini soruyordu. Ve dikkat ettiysen Elif orada Omer’e cevap vermedi, yani Omer’e “Boyle dusunme biz bir aileyiz, ben seni seviyorum !” demedi, diyemedi, cunku Omeri hic sevmedi, sevemedi vede sevmeyecek. Yilmazin Eliften sonra nasil asik olabildigini bir onceki yorumumda belirttim, ama senin icin bir daha belirteyim. Forever_bim Yilmaz Elifle evlendikten sonra eger Elif olseydi Yilmaz asla hic kimseyle evlenmezdi, tamam kabul bu bir varsayim, ama bir cok kisinin itiraf etmekten cekinmedigi gibi onlarin aski farkliydi, bambaskaydi. Yilmaz asik olabildi, cunku Elif onun icin sadece madden olmemisti, manen de oldurmustu Elifi kendi icinde Yilmaz. Ilk basta zaten Elife inat asik olmak istedi, sonrasi malum gercekten asik oldu. Ama Omer’in durumu farkli, eger Omer simdi bir iki yil sonra eger evlenecek olursa (ki ben zerre kadar ihtimal vermiyorum) bu aslinda Elife olan sevgisinin zannettigimizden cok az oldugunu gosterir. Cunku insan laf olsun diye evlenmez, evlenemez, cocuguma Anne bulayim diye de evlenmez, bunun icin bakicilar vardir. Eger bir insan evlenirse sevdigi icin evlenir. Sevgili xylol da bu satirlari okur umarim, cunku ona vermek istedigim cevapta bu kitada sakli. Yani ben Omer’in evlenmesi taraftari degilim, eger Elifi sevdiyse uzun bir muddet yalniz yasamali. Yani demek istedigim su; Yilmaz asik olduysa Omerde olur mantigi yanlis benim acimdan, cunku Yilmazin Eliften ayrilma sebebi Elifin olumu degildi, Elifin ihanetiydi. Bunun icin bu iki karakteri bu manada kiyaslamayi da dogru bulmuyorum, tabi kendim icin, yoksa isteyen kiyaslayabilir tabiki. sevgili kurdoglu ben omer evlenmeli demiyorum.bu galiba yanlis anlasildi.ben tam tersine bu durumdan igrendigim icin boyle soyledim.yani her zaman bize cok buyuk asklar gosterirler.aman iste insanlar birbirlerini cok sever, asla onsuz yasayamam der ama sonra bir bakariz nolmus acilar azalmis, herkes normal hayatina donmeye baslamis.benim demek istedigim omere de zamanla elifi unutturcaklar ve bir baskasiyla evlendirecekler.yada evlendirmesede asik olucak yada sevicek.ama eninde sonunda biri olucak.bunu onayliyormus? hayir kesinlikle zaten daha onceden dedigim gibi baska birini severse omer gozumden duser.ama hep oyle degilmidir?gidenler unutulur.tabii su an varsayimlar uzerinde konusuyoruz ama eger durum bu sekilde olmasaydi, elif olseydi yilmazda baskasini severdi.tabii bu benim yorumum.ama ne yazik ki herkes unutulur Kurdoglu 22-06-06, 03:34 ..........ama hep oyle degilmidir?.............ama ne yazik ki herkes unutulur Hayir sevgili xylol, durum hep oyle degildir. Insanlar ilk sevdiklerini veya ilk asik olduklari insani unutmamakla kalmiyor onun hatirina kimseyle ilgilenmeyebiliyor, evet bu azdir ama vardir arkadasim. Birde unutma meselesine gelince, herkes unutulmaz sevgili xylol ! Elif unutabildimi Yilmazi? Omerle evlendi, ama neler oldu gorduk hepimiz. Evlendigine, evlenecegine bin pisman oldu. Zamani geri cevirmek icin elinden gelen her turlu cabayi sarfetti ama basaramadi. Basaramadim demekki olmayacak, ozaman unutuyum dedimi? Demedi, diyemedi, olurken dahi Omerden cok Yilmazi dusunuyorsa, Omerden olacak olan cocuguna bile Yilmazi anlatiyorsa bu Elifin Yilmaza olan askini gosterir. Keske zamaninda bunu kendisine gosterseydi. Neyse diyecegim herkes unutulmaz arkadasim, unutulanlar ya unutulmayi hakedenlerdir yada unutulmak istenenlerdir. Figan 22-06-06, 04:57 Fragmani izledim de gercekten harika ve duygulu bir bolum olacaga benziyor..Eski sahneler yine ortaya cikacak ve ben eminim yine gözlerimdeki ya$i tutamayacagim..Cünkü sözkonusu Yilmaz/Elif aski olunca halimde vasat oluyor elimde degil..Sabirsizlikla bekliyorum ... Ayrica Kemal Bey ölüyor sanirim..Resmen $oktayim..Bunu hic beklemiyordum.. Sagopa06 22-06-06, 10:04 Hayir sevgili xylol, durum hep oyle degildir. Insanlar ilk sevdiklerini veya ilk asik olduklari insani unutmamakla kalmiyor onun hatirina kimseyle ilgilenmeyebiliyor, evet bu azdir ama vardir arkadasim. Birde unutma meselesine gelince, herkes unutulmaz sevgili xylol ! Elif unutabildimi Yilmazi? Omerle evlendi, ama neler oldu gorduk hepimiz. Evlendigine, evlenecegine bin pisman oldu. Zamani geri cevirmek icin elinden gelen her turlu cabayi sarfetti ama basaramadi. Basaramadim demekki olmayacak, ozaman unutuyum dedimi? Demedi, diyemedi, olurken dahi Omerden cok Yilmazi dusunuyorsa, Omerden olacak olan cocuguna bile Yilmazi anlatiyorsa bu Elifin Yilmaza olan askini gosterir. Keske zamaninda bunu kendisine gosterseydi. Neyse diyecegim herkes unutulmaz arkadasim, unutulanlar ya unutulmayi hakedenlerdir yada unutulmak istenenlerdir. Yorumuna kelimesi kelimesine katılıyorum Kurdoğlu tamamen tercüman olmuşsun ve benden önde bu yorumu yapmışsın :) bende arkadaşlarının yorumlarını okuduğumda Ömer ve Yılmazın aşklarının kıyaslanmasında ve Elifin yokluğunda gelen yeni aşklara yelken açmaları konusunda ikisinin kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyordum. forever_bim 22-06-06, 10:29 Forever_bim asklara bakis acimizda farkliliklar var evet, bu da gayet normal zaten. Yalniz sen Elifin Omeri kumarhaneden cekip aldiktan sonra bir cay bahcesinde oturduklari sahneyi galiba unuttun. Orada Omer icini ceke ceke Elif'e kendisini neden sevmedigini soruyordu. Ve dikkat ettiysen Elif orada Omer’e cevap vermedi, yani Omer’e “Boyle dusunme biz bir aileyiz, ben seni seviyorum !” demedi, diyemedi, cunku Omeri hic sevmedi, sevemedi vede sevmeyecek. Yilmazin Eliften sonra nasil asik olabildigini bir onceki yorumumda belirttim, ama senin icin bir daha belirteyim. Forever_bim Yilmaz Elifle evlendikten sonra eger Elif olseydi Yilmaz asla hic kimseyle evlenmezdi, tamam kabul bu bir varsayim, ama bir cok kisinin itiraf etmekten cekinmedigi gibi onlarin aski farkliydi, bambaskaydi. Yilmaz asik olabildi, cunku Elif onun icin sadece madden olmemisti, manen de oldurmustu Elifi kendi icinde Yilmaz. Ilk basta zaten Elife inat asik olmak istedi, sonrasi malum gercekten asik oldu. Ama Omer’in durumu farkli, eger Omer simdi bir iki yil sonra eger evlenecek olursa (ki ben zerre kadar ihtimal vermiyorum) bu aslinda Elife olan sevgisinin zannettigimizden cok az oldugunu gosterir. Cunku insan laf olsun diye evlenmez, evlenemez, cocuguma Anne bulayim diye de evlenmez, bunun icin bakicilar vardir. Eger bir insan evlenirse sevdigi icin evlenir. Sevgili xylol da bu satirlari okur umarim, cunku ona vermek istedigim cevapta bu kitada sakli. Yani ben Omer’in evlenmesi taraftari degilim, eger Elifi sevdiyse uzun bir muddet yalniz yasamali. Yani demek istedigim su; Yilmaz asik olduysa Omerde olur mantigi yanlis benim acimdan, cunku Yilmazin Eliften ayrilma sebebi Elifin olumu degildi, Elifin ihanetiydi. Bunun icin bu iki karakteri bu manada kiyaslamayi da dogru bulmuyorum, tabi kendim icin, yoksa isteyen kiyaslayabilir tabiki. Elif Ömeri kumarhaneden çıkardıgında aralarındaki repliği tam yazalım da yanlış anlaşılma olmasın. Ömer: Neden beni sevmiyorsun Elif? Elif: Seviyorum... Ömer: Öyle değil. Benim seni sevdiğim gibi,,, Yılmazı sevdiğin gibi. Evet replik böyleydi. Yılmazın yeni bir kadına aşık olmasının pek çok sebebi olabilir. Ben biraz da yeni sevdiğiyle eskisinin hissettirdiklerini bastırmaya çalıştığını da görüyorum. Ya da müthiş bir ayran gönüllülük durumu söz konusu. Bir de aylardır diline doladığın ihanet mevzusu var Kurdoglu. Elif Ömerle evlenmeyi seçtiğinde zaten Yılmazla ayrılmışlar Yılmazdan tümüyle ümidini kesmişti. İçinde hissettikleri bitmemişti ama ilişki sürerken bir başkasıyla ilişki yaşarsa bu ihanet olur. Yılmazın yaşadığı ilk aşktan sonra maalesef ki ikinci aşkı o kadar güçlü olmadı. Zaten pek çok sinir bozucu mevzuyu da barındırdığından göze o kadar da hoş gelmiyor. forever_bim 22-06-06, 10:41 Kurdoglu ben halen daha inatla Elifin Ömere de sevgi bağlamında birşeyler hissettiğine inanıyorum. Yılmaza karşı hissettikleri kadar güçlü değildi zaten ama yine de kendisini bu kadar seven bir adama karşı hiçbirşey hissetmemek de olanaksız zaten. Destek verdi yanında oldu Ömerin yanında huzur buldu ama maalesef ki gerçek sevgiyi hak eden adamı tam anlamıyla sevemedi. Bu baglamda hiç sevmedi demek haksızlık olacaktır. İnsan eger birini hiç sevmiyorsa bu kadar tahammül edemez. Bir diğer mevzu da Ömerin Elif öldükten sonraki hayatı. 5 yıl geçecekmiş aradan. Yeni birileri senaryonun devamı açısından muhakkak ki Ömere aşık edilecektir. Ama Ömer onu Elifi sevdiği kadar sevemeyecektir. Bu da ayrı bir konu. Yılmaz Filiz ilişkisinde sevgisi güçlü ve de sürekli olan taraf Filiz, Ömer Elif ilişkisinde de açık ara farkla fazla seven kişi Ömer, Bu bağlamda Tekiner kardeşlerin çok daha duygusal ve çok daha aşık olduklarını söylemek yanlış bir tesbit olmaz. sinem* 22-06-06, 10:53 elifin fenerde yılmazla buluşması bencede bir hataydı olmamış bir şey ama yılmaz kabul etseydi ne olurdu onu merak etmişimdir,ömere gidip bunu nasıl söylerdi veya hamile olduğunu öğrenince ne yaparlardı forever_bim 22-06-06, 10:59 elifin fenerde yılmazla buluşması bencede bir hataydı olmamış bir şey ama yılmaz kabul etseydi ne olurdu onu merak etmişimdir,ömere gidip bunu nasıl söylerdi veya hamile olduğunu öğrenince ne yaparlardı Tam bir çıkmaz olurdu bence. Elif oraya hiç gitmemeliydi. Biraz Semanın teşviki biraz sarhoşluk ve kendi evliliğini çıkmazda görmesi buna etken olmuştu. Bir de Yılmazın gece Semanın evine gelmesi ve Elifin bunu görmesi. Her ne olursa olsun yaptığı dogru degildi. SİDAL86_FB 22-06-06, 12:06 bencede elif ömer aşık olmadı..ama aşkının büyüklüğünden etkilendi...zaten kimse ilk aşkını unutamaz hep içinde bir yerde taşır..elifte aynı durumda...yılmaz elife olan büyük aşkını ilk önce nefrete ordan intikama sonrada filizin büyük aşkı sayesinde sönmüş bir küle dönüştürdü..keşke elif ölmesede onunda ömere tam anlamıyla aşık olmasını görebilseydik... sezinti 22-06-06, 12:39 Fragman'da Filiz yürürken çok şaşırdı, bu sahneyi anlayamadım. Sanırım Meral ile Canan Hanım'ı yanyana görünce şaşırdı. Fragman çok güzeldi. Kemal Bey ölürse Canan Hanım çok yıkılacak, umarım Yılmaz ve Filiz, Canan hanımı yalnız bırakmazlar. Sevgili Kurdoglu Hayat Türküsü dizisini beğenmenize çok sevindim, yorumlarınızı okudum. sevgili mini Hayat Türküsü dizisi Cumartesi günü ana haber sonrası ( hatırlatın demiştiniz ) ebru33 22-06-06, 12:53 Forever_bim asklara bakis acimizda farkliliklar var evet, bu da gayet normal zaten. Yalniz sen Elifin Omeri kumarhaneden cekip aldiktan sonra bir cay bahcesinde oturduklari sahneyi galiba unuttun. Orada Omer icini ceke ceke Elif'e kendisini neden sevmedigini soruyordu. Ve dikkat ettiysen Elif orada Omer’e cevap vermedi, yani Omer’e “Boyle dusunme biz bir aileyiz, ben seni seviyorum !” demedi, diyemedi, cunku Omeri hic sevmedi, sevemedi vede sevmeyecek. Yilmazin Eliften sonra nasil asik olabildigini bir onceki yorumumda belirttim, ama senin icin bir daha belirteyim. Forever_bim Yilmaz Elifle evlendikten sonra eger Elif olseydi Yilmaz asla hic kimseyle evlenmezdi, tamam kabul bu bir varsayim, ama bir cok kisinin itiraf etmekten cekinmedigi gibi onlarin aski farkliydi, bambaskaydi. Yilmaz asik olabildi, cunku Elif onun icin sadece madden olmemisti, manen de oldurmustu Elifi kendi icinde Yilmaz. Ilk basta zaten Elife inat asik olmak istedi, sonrasi malum gercekten asik oldu. Ama Omer’in durumu farkli, eger Omer simdi bir iki yil sonra eger evlenecek olursa (ki ben zerre kadar ihtimal vermiyorum) bu aslinda Elife olan sevgisinin zannettigimizden cok az oldugunu gosterir. Cunku insan laf olsun diye evlenmez, evlenemez, cocuguma Anne bulayim diye de evlenmez, bunun icin bakicilar vardir. Eger bir insan evlenirse sevdigi icin evlenir. Sevgili xylol da bu satirlari okur umarim, cunku ona vermek istedigim cevapta bu kitada sakli. Yani ben Omer’in evlenmesi taraftari degilim, eger Elifi sevdiyse uzun bir muddet yalniz yasamali. Yani demek istedigim su; Yilmaz asik olduysa Omerde olur mantigi yanlis benim acimdan, cunku Yilmazin Eliften ayrilma sebebi Elifin olumu degildi, Elifin ihanetiydi. Bunun icin bu iki karakteri bu manada kiyaslamayi da dogru bulmuyorum, tabi kendim icin, yoksa isteyen kiyaslayabilir tabiki. ömer konusunda kesinlikle sana katılıyorum ne başka birine aşık olsun nede başka birini sevsin hem onun elife sevgisi bambaşkaydı bu aşkı ister 5 yıl ister 10 yıl geçsin bozmamalılar hem elifin çocuğuna bakacak kimsemi yok handan müjgan nalan filiz bunlar o çocuğun birinci dereceden akrabaları değilmi hem yılmaz o büyük aşkı tamamiyle unuttu hemde ömeremi unutturacaklar bu yapılacak olan önemli 3. yanlış (1.elifin ölmesi 2.kemalin ölmesi 3. de bu)olur ve dizi iyice kan kaybeder yılmazın bile filize aşık olmasını kabullenemeyen insanlar varken ömeri nasıl kabul ederler ben kesinlikle kabul etmem elifin ömeri sevmediği acıdığı konusuna da inanmıyorum tamam elif yılmaza aşıktı ve onu hala unutamadı içinde bir yerlerde duruyor ama ömeride seviyor çünkü bu son bölümlerde yavaş yavaş ömere başka gözlerle bakmaya başlamıştı...onu sevmeye başlamıştı ve ama biz bunun devamını göremiyeceğiz maleseff Kurdoglu 22-06-06, 13:03 Omer-Elif repligini zannettigimden de iyi hatirliyormussun forever_bim, haklisin Elif orda Omere onu sevdigini soylemis, tabi icten ve yurekten soylememis ama soylemis. O sahneyi arayip buldum ve gordum ki Elif orda Omeri avutmak icin, aglamamasini saglamak icin sevdigini soylemis, ama yinede basarili olamamis Omeri aglatmis. Yani ona acidigi icin sevdigini soylemek istermis gibi soylemis. Oylesine istedigini duysun da sakinlessin tarzindan bir cevapti. Sonrasinda Omerin sordugu ikinci soruya da nasil cevap verdigini cok iyi hatirladigini bildigimden oraya girmiyorum. Neticede Elif’in Omeri bir es olarak, bir sevgili olarak, bir asik olarak sevdigini kesinlikle soyleyemeyiz. Eger Elifin Omere karsi bir sevgisi varsa ona acidigindan vardir forever_bim, bunun baska bir tarifi olamaz. Olamaz cunku Elifin Omerden nekadar cok ayrilmak istedigi sahneleri gorduk. Bebek olmasaydi Elif su anda evinde hala Yilmazin geri donusunu bekliyor olacakti. Ihanet konusunu burada okadar cok tartistikki, bu konunun tekrar dallanip budaklanmasini istemem. Yinede sana sunu soyleyim forever_bim, Yilmaz-Elif aski bir konusmayla, bir kavgayla, bir tokatla, bir yalanla, bir firildakla, bir entrikayla veya bir oyunla bitecek ask degildi. Bunu her ikiside biliyordu. Elif bu gercegi bildigi halde Yilmazin hapishanede yillarca yatacagindan da yola cikarak Omerle evlendi. Ne sebeple ve hangi niyetle olursa olsun bu evlilik Yilmaz-Elif askini bitirdi. Butun bu olanlardan sonra Elif bile ihanetini kabul edip Yilmazdan yaptigi hatalar icin ozur dilemisken simdi sana Elif’in yaptiklarinin neden “ihanet” oldugunu anlatmak istemiyorum. Birakalim herkes dusunmek istedigi gibi dusunsun. Sana gore nekadar ihanet degilse de, bana gore ihanet kavraminin cok carpici bir onegiydi o karar. ........ Yılmaz Filiz ilişkisinde sevgisi güçlü ve de sürekli olan taraf Filiz, Ömer Elif ilişkisinde de açık ara farkla fazla seven kişi Ömer, Bu bağlamda Tekiner kardeşlerin çok daha duygusal ve çok daha aşık olduklarını söylemek yanlış bir tesbit olmaz. Tespit olarak yazarsan yanlis olur forever_bim, tabi eger sonuna “bana gore” ekini eklersen senin icin daha doyurucu olur kanaatimce. Cunku bana gore Elif Filizden, Yilmaz da Omerden cok cok daha duygusal ve cok daha ASK insani. Kiyaslama yaparken her karakterin ilk sevdigi insana olan ASKINI kiyaslamak gerekiyor. Yani Elifin zamaninda Yilmaza olan askiyla, Filizin simdi Yilmaza olan askini. Ve Yilmazin zamaninda Elife olan askiyla, Omerin simdi Elife olan askini. Bu kiyaslamayi yapacak olursam (ki oncedende belirttigim gibi boyle bir kiyaslamayi yapmak istemiyorum) Elif ve Yilmaz rakiplerine cooooooooooookkkkk buyuk bir fark atiyorlar. Bir an bile Elifsiz kalmanin verdigi aciyla kivrim kivrim kivranan Yilmaz sahnelerini izlemeni tavsiye ediyorum forever_bim, Yilmazin Elife attigi tokata takilip kalma bana sorarsan. Bu arada bakmisken Elifin de Yilmaza olan askina bir goz at, eger bu hafta o eski sahneleri verirlerse hep beraber gorecegiz zaten. Neyse demek istedigim su; ILK ler herzaman ozeldir ! Not: Sevgili sezinti Hayat Turkusu dizisi hakikaten ovdugun kadar varmis, sen okadar reklamini yapip ovunce dayanamayip bi bakiyim demistim. Iyi ki bakmisim, ici ulke meselelerimizle ve vatanimizin aci gercekleriyle donatilmis muhtesem bir dizi. Sezintinin tavsiyesini ciddiye almanizi tavsiye ediyorum arkadaslar :) Bu hafta galiba sezon finali olacakmis, ama TRTint de her carsamba saat 20:30 da (avrupa saati ile yani TR saati 21:30) ilk bolumleri veriliyor. Dun 11. bolumunu verdiler, kelimelerle tarif edilemeyecek kadar guzeldi. Tanitim ve tavsiye icin tesekkurler sevgili sezinti. Kurdoglu 22-06-06, 13:07 ......elifin ömeri sevmediği acıdığı konusuna da inanmıyorum tamam elif yılmaza aşıktı ve onu hala unutamadı içinde bir yerlerde duruyor ama ömeride seviyor çünkü bu son bölümlerde yavaş yavaş ömere başka gözlerle bakmaya başlamıştı...onu sevmeye başlamıştı ve ama biz bunun devamını göremiyeceğiz maleseff Sevgili ebru33, Elif Omerin cocugunu tasidigini bildigi icin Omeri sevmek icin kendisini zorluyordu. O bakislar da bu gercegin bir eseriydi. Elif Omeri sevse Omerin cocuguna Yilmazi anlatmayi dogru bulurmuydu. Elif Omeri eger zerre kadar sevmis olsaydi (yani bir sevgili olarak) ozaman Omere bunu hissettirirdi. Omerde Elif tarafindan sevilmedigini cok iyi biliyordu. ozzde 22-06-06, 13:22 Olaylar Ömer ve Elif için çok hızlı gelişmişti.Bence birbirlerini anlayamadan-tanıyamadan garip bir duruma sürüklendiler.Yılmaz karşısına çıktı.Hemde en olmadık biçimde.Eee doğal olarak da Elif'in kafası karıştı.Bu durumda en çok acıyı kim çekti.Ömer'im tabiki...Verdiği sevginin zerresini göremedi bazen.Ama Olaylar çok tazeydi.Elif'in evlilik konusunda da aklını karıştıran Müjgan hanımdı.Tam Elifle Ömer'in arası bebek sayesinde düzelmeye başladığında Elif 'in hastalığı ortaya çıktı.bENCE eLİF Sevmeye başlamıştı Ömer'i.Kırık Kanatları izleyen var mı aranızda bilmiyorum ama ben bu durumu biraz Ayşe ve Nevzat durumuna benzetiyorum.Ayşe Nevzat'ı sevmiyordu ama Nevzat'ın inancını -sevgisini ve yılmamamsını gördü.Ayşe evlilik teklifine hayır diyecekken karar değiştirdi ve düğünleri oldu(biraz kötü bitti ama olsun:icon_cry: ) Elif sevmeye başlamışken;ölerek diziye veda edecek.Ömer çocuğu ile tek mi kalacak bunu zaman gösterir.Eylül ayına kadar bekleyip göreceğiz artık...[/SIZE] sinem* 22-06-06, 13:30 bir yazıda okumuştum ömer başka bir insanı severse elife olan aşkı veya sevgisi hiç olmamıştır gibi bir laftı sanırım ben buna katılmıyorum,ömer başkasını sevebilir ama bu elife duyduğu sevgi gibi olmaz olmamalıda,kimse başka birinin yerini doldurmak istemez zaten istesede dolduramaz,onun için ömer başka duygularla şayet biri gelicekse onu sever tubi 22-06-06, 14:23 Ömer'in başkasını sevmesi, Elif'e aslında gösterildiği gibi bağlı olmadığının bir tespitidir. Bu nedenle bence Elif'i öldürmek yerine başka bir oyuncu almalarını tercih ederim. Çünkü her Türk dizisinde olduğu gibi ana karakteri sevgilisiz ya da eşsiz bırakmazlar.. forever_bim 22-06-06, 14:33 Ömer'in başkasını sevmesi, Elif'e aslında gösterildiği gibi bağlı olmadığının bir tespitidir. Bu nedenle bence Elif'i öldürmek yerine başka bir oyuncu almalarını tercih ederim. Çünkü her Türk dizisinde olduğu gibi ana karakteri sevgilisiz ya da eşsiz bırakmazlar.. Tubi sence zaman atlamasının başka mantıklı bir sebebi olabilir mi? Nasıl ki Yılmaz Elifi hayattayken unutup Filizle bir aşk yaşıyorsa Ömer de Elif ölünce ve aradan 5 yıl geçince yeni bir ilişkiye başlayacaktır. Başka türlü dizi devam edemez ki. Ama Ömer en büyük yangını Elifi severek yaşadı tıpkı Yılmaz gibi. Gelen kadını Elif kadar sevemeyecektir. tubi 22-06-06, 14:39 Sevgili forever bim ; Evet 5 sene atlatıyorlar ve muhakkak ki başka bir kadın olacak. Bir kere zaten Elif'in diziden ayrılmasına karşıyım. Çünkü her ne olursa olsun dizinin başlangıç noktası Elif-Yılmaz aşkının dağılması ve ayrı yerlere kök salmasıydı. Yılmaz kökünü saldı ama Elif kökünü hiç bir zaman Ömere teslim edemedi. O hep Yılmaz'ı bekledi. Bir arkadaşımız demişti (sanırım sezinti) aşk ve sevgi farklıdır diye. Yılmaz Elif'e aşıktı Elif Yılmaz'a aşıktı. Aşk bir zaman sonra ya sevgiye ya nefrete dönüşür. Elif'in aşkı hep sevgi oldu. Yılmaz'ın aşkı nefret oldu. Sonra kül oldu. Sonra aslında gerçek sevgiyi buldu. Tamam çok uzattım biliyorum. Yani benim zaten en başta karşı olduğum Elif'in ayrılması. Ama Elif ayrılıyorsa ne olursa olsun bence ölmemeli ve başka bir karakter Elif rolüne devam etmeli. Bunu kabullenmek zor evet ama imkansız değil. (Bakınız Deli Yürek Zeynep Tokuş ve değişimi).. forever_bim 22-06-06, 14:50 arkadaşlar bi rüya gördüm aslında kabus diziye elif yerine dolunay hanım geliyordu rüyasi bile çok sinir bozucu :( Annem de bana bekle görürsün böyle olacak dedi. Dolunay Hanımın Hacı dizisi ile anlaşması var olmaz bence. Bizimkilere göre Dolunay Hanım diziye iş kadını olarak dahil olacakmış. barbiee 22-06-06, 14:51 ya benim aklıma birde şu geliyo nedense ceyda yı ömere yapmasınlar ceyda onu severmiş aslında falan offffffff offffffffff mahvettin beni ı.a barbiee 22-06-06, 14:58 Annem de bana bekle görürsün böyle olacak dedi. Dolunay Hanımın Hacı dizisi ile anlaşması var olmaz bence. Bizimkilere göre Dolunay Hanım diziye iş kadını olarak dahil olacakmış. aman inşallah öyle olmaz yani aşklarını gerçek hayatta yaşasınlar ama dizilerde de görmeye gerek yok *arife* 22-06-06, 15:42 büyük nişan ama kanlı bi nişan aslında aileleri bakımından yılmazla filiz zorluklar çekicek ama onların aşkları yeter vetaki 22-06-06, 15:57 Bu haftaki fragmanda eski Elif-Yilmaz sahnelerini gorunce o zamanlar Elif'in yuzunde nasil isiltili bir gulumseme varmis daha iyi gorebildim. Elif Omer'e hiç boyle gulmedi. Ona karsi son zamanlarda içten bir sevgi, bir baglilik hissetmeye basladi ama asik olmadi. Bu arada -sozum bu forumdan disari, baska yerlerde bu yorumlari duymustum- bazi kisiler Ozge Borak'in oynayamadigini, buz gibi oldugunu soylerlerdi. Halbuki bu onun ne kadar iyi rol yaptiginin ispati ! Elif'in Yilmaz'la cevirdigi sahnelerde gozleri parlayan birini oynarken Omer'e kasi mesafeli-uzak kizi oynuyor. stormy 22-06-06, 17:16 Elif karakterimi senaristleri bu kadar rahatsiz etmis demekki..Elifi oldururken bari Nalanida Omerle evlendirin...Muratida Leylaya asik edin..hatta oda az geliyorsa..Ceydayida Cemille evlendirsinler.Aynalida Meralle sevgili edilsin..tam olur yani bu dizi ratinglerde 1 numara...:(:fighting2 mini 22-06-06, 17:41 eğer dolunay soysert girerse aile çay bahçeleri varya onun gibi olur çift olmayanlar giremez süpersin sinem çok güldüm vallahi:)))))))))) bende aynı şeyi düşünüyordum. Kızma ama biraz işin ucu sana da dokunuyor. Yılmaz Filiz, Ömer Dolunay, mezardan Kemal de çıkar belki Fayriyeyle (Beraber olduklarını biliyorsunuz sanırım) yakında anaları bacılarıda dahil olur herhalde tam aile boyu bir dizi, eş olmayan giremez demek ki Elif dışlandığına göre. Arkadaşlar bu arada ben yarından itibaren 2 hafta tatile çıkıyorum. Bir süre aranızda olamayacağım eğer bilgisayar bulamazsam. Sizleri gerçekten özleyeceğim. karçiçeğim seni özellikle çok öpüyorum, kendine iyi bak. Hepinizi öptüm.bye lexie 22-06-06, 21:39 merhaba ben aslında uzun zamandır forumu takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım ama bu bölümün fragmanını gördükten sonra ve son sayfaları okuduktan sonra yazmak istedim öncelikle malesef dizi son zamanlarda benim için eski tadını kaybetmişti çünkü tam filizle yılmaz beraberler,elifle ömer bebekleri sayesinde yakınlaşıyorlar derken elif'in dizide az gösterilmeye başlanması tüm hevesimi kaçırdı,sonra forumdan özge borak'ın diziden ayrılacağını öğrendiğimdeyse çok üzüldüm,önümüzdeki sezon devam eder miyim izlemeye bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki o da bütün yıl yaptığım gibi ıhlamurlar altında'yı her hafta heyecanla beklemeyeceğim... öncelikle dizi bundan sonra kendine has büyüsünü kaybedecek,tek çiftimiz(tabi zaman atlama olduğuna göre ömer için de kesin yeni biri olacak ama şahsen benim için inandırıcılıktan uzak,gereksiz bir olay olacak)filiz ve yılmaz olacak,onları da her bölüm çeşitli ucuz oyunlarla birbirlerinden ayrı tutacaklar... ömer ve elife gelince,ömerin sevgisi,aşkı bence kim ne derse desin çok büyük,evet,elif nişanlıyken ona aşık oldu ama bu ömeri kötü adam ilan etmek için yeterli bir neden mi?dört karakterin de hataları var bence bu hikayede şimdi bakın yılmaz eski yılmaz mı? kötü anlamda değil,elifleyken çok daha asabiydi yılmaz olaylar bi şekilde olgunlaştırdı onu şimdi filizleyken o kadar kıskanç mı mesela?bence onun için doğru insanı bulduğu için çok şanslı elif için de doğrusu ömerdi bence ama elif çok çabuk kararlar verdi,içinde yılmazı bitirmeden ömerle bir ilişkiye başladı ve evlendi,sağlam temeller üzerine kurulamadığı için de ilişkileri çökmeye yüz tuttu,ama elif ölecek olmasaydı bence içinde ömere karşı çok güzel duygular oluşmaya başlamıştı(her şeyden önce ömerin ona olan aşkını gerçekten fark etti,ve tabi ki karnında çocuğunu taşıdığı insanla paylaştıkları arttıkça yakınlık duymaya başladı)elifle ömerin o çay bahçesindeki konuşmalarında "ömerin beni neden sevmiyorsun elif"demesi üzerine elifin"seni seviyorum ömer"i kesinlikle ona acıdığı için değildi elif ömeri seviyordu ama ömerin de dediği gibi yılmazı sevdiği gibi değil,ömerin onu sevdiği gibi değil biliyorum çok uzadı ama kaptırdım kendimi bu seferlik affedin:blush: son olarak da ben bu dizide en çok tekiner kardeşlerin aşklarından etkilendim,karşılarındaki ne yaparsa yapsın sevmeye devam ettiler,bundan hiçbir zaman utanmadılar ve sevmekten vazgeçmediler,keşke herkes böyle sevebilse... forever_bim 22-06-06, 21:57 merhaba ben aslında uzun zamandır forumu takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım ama bu bölümün fragmanını gördükten sonra ve son sayfaları okuduktan sonra yazmak istedim öncelikle malesef dizi son zamanlarda benim için eski tadını kaybetmişti çünkü tam filizle yılmaz beraberler,elifle ömer bebekleri sayesinde yakınlaşıyorlar derken elif'in dizide az gösterilmeye başlanması tüm hevesimi kaçırdı,sonra forumdan özge borak'ın diziden ayrılacağını öğrendiğimdeyse çok üzüldüm,önümüzdeki sezon devam eder miyim izlemeye bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki o da bütün yıl yaptığım gibi ıhlamurlar altında'yı her hafta heyecanla beklemeyeceğim... öncelikle dizi bundan sonra kendine has büyüsünü kaybedecek,tek çiftimiz(tabi zaman atlama olduğuna göre ömer için de kesin yeni biri olacak ama şahsen benim için inandırıcılıktan uzak,gereksiz bir olay olacak)filiz ve yılmaz olacak,onları da her bölüm çeşitli ucuz oyunlarla birbirlerinden ayrı tutacaklar... ömer ve elife gelince,ömerin sevgisi,aşkı bence kim ne derse desin çok büyük,evet,elif nişanlıyken ona aşık oldu ama bu ömeri kötü adam ilan etmek için yeterli bir neden mi?dört karakterin de hataları var bence bu hikayede şimdi bakın yılmaz eski yılmaz mı? kötü anlamda değil,elifleyken çok daha asabiydi yılmaz olaylar bi şekilde olgunlaştırdı onu şimdi filizleyken o kadar kıskanç mı mesela?bence onun için doğru insanı bulduğu için çok şanslı elif için de doğrusu ömerdi bence ama elif çok çabuk kararlar verdi,içinde yılmazı bitirmeden ömerle bir ilişkiye başladı ve evlendi,sağlam temeller üzerine kurulamadığı için de ilişkileri çökmeye yüz tuttu,ama elif ölecek olmasaydı bence içinde ömere karşı çok güzel duygular oluşmaya başlamıştı(her şeyden önce ömerin ona olan aşkını gerçekten fark etti,ve tabi ki karnında çocuğunu taşıdığı insanla paylaştıkları arttıkça yakınlık duymaya başladı)elifle ömerin o çay bahçesindeki konuşmalarında "ömerin beni neden sevmiyorsun elif"demesi üzerine elifin"seni seviyorum ömer"i kesinlikle ona acıdığı için değildi elif ömeri seviyordu ama ömerin de dediği gibi yılmazı sevdiği gibi değil,ömerin onu sevdiği gibi değil biliyorum çok uzadı ama kaptırdım kendimi bu seferlik affedin:blush: son olarak da ben bu dizide en çok tekiner kardeşlerin aşklarından etkilendim,karşılarındaki ne yaparsa yapsın sevmeye devam ettiler,bundan hiçbir zaman utanmadılar ve sevmekten vazgeçmediler,keşke herkes böyle sevebilse... Yorumunuza büyük ölçüde katılıyorum ve hatta benim yazdıklarımı özetlemişssiniz. Teşekkürler. Ve şunu söylüyorum Ömer benim gözümde ACINACAK değil SEVİLECEK bir adamdır. Elifin de Ömere acıdıgı için yanında olduguna beni kimse inandıramaz. ozzde 22-06-06, 22:03 Elif keşke Ömer'i keşfeedebilseydi.Ömer adamakıllı hiç mutlu olamadı.Yılmaz ile ve Elif'in hastalığı ile hep uğraştı.Bir ara da kumara tabi...Elif düzgün davransaydı kumara da bulaşmazdı.Ve malesef mutlu olamadan sezon kapanacak.Gelecek dönem umarım Ömerİmi mutlu görürüm... lexie 22-06-06, 22:32 forever_bim haklısınız zaten daha önce yorumları takip ederken sizin söylediğiniz şeylere genellikle katıldığımı fark etmiştim:img-yes: aslında genel bir yorumdu önceki yorumum bu bölüme gelince yine son birkaç bölümdür beklediğim gibi duygusal elif-ömer sahneleri bekliyorum eğer elif ölecekse ondan son kez ömerin içini ısıtacak 1-2 söz bekliyorum,ömere acıdığı için değil,onu bu kadar çok seven adama kendisinin de onun için hissettiklerini söyleyemeden ölmek istemediği için...böyle bir şey olacağından pek umudum yok ama...(daha çok elif-yılmaz aşkı hatırlanacak duygusal sahneler bunun üzerine olacak diye düşünüyorum fragmandan anladığım kadarıyla)yine de beklemeye devam edeceğim çünkü elifin şiirde "ağlama ömerim" demesi bile fragmanı tekrar görebilmek için saatlerce beklememe yetti:img-grin2 SİDAL86_FB 23-06-06, 09:19 büyük gün geldi:) bu gün sorularımızın bi kısmı çözüleck gibi:)akşamı sabırsızlıkla bekliyorum..umarım bir ters köşe olayı olmaz...yani bunu kaldırmam haberleri olsun.) Sagopa06 23-06-06, 09:20 Fragmanı dün izliyebildim kesinlikle izlemeye değer bu anlatmkla duymakla olucak bi fargman değildi ben izleyen arkadaşlardan yapılan yorumları okumuştum düne kadar ve dün deyim yerindeyse mahvoldum bittim daha fragmanda gözlerim doldu herkes ağlıyor yaa Ömer Ömer o nasıl ağlamak öyle demeden alamadım kendimi.Eski bölümlere gittim çok da güzel oldu özlemişim gerçekten. Fahriye Yılmaza yüzüğü verdiğinde ve Yılmazda eski günlerini hatırladığında yüzünde bir tebessüm oluştu o dakikadan beri ve şuanda dahil olmak üzere düşündüğüm tek şey şu ; Hiçkimse ilk aşkını unutamaz ilkler herzaman özel yollar ne şekilde ayrılırsa ayrılsın insanın içini ne kadar yakarsa yaksın hatta kahretsin yüreğine taş basarsın belki ama unutman mümkün değildir bu tabiki benim kendi düşüncem dün fragmanı izlediğimde sadece bu geldi aklıma .İnsan ikinic kez aşık olabilir ikinci kez sevebilir ama hiçbirşey ilk olanın yerini tutmaz sevgi aşk bambaşka duygualrdır zaten aşk nefrete dönüşebilir (Tıpkı zaman zaman Yılmazın Ele hissettiği nefret gibi.) ama sevgi paylaştıkça çoğalır kalıcıdır insana zarar vermez . Hee şöyle bir şey var Yılmaz belki hikaye gereği gerçek aşkı gerçek sevgiyi Filizde bulucaktır çünkü bi röportajında bunu söylemişti zaten.Yılmazın Filizi sevdiğini aşık olduğuna inanıyorum ama ne zmanki ölümsüz aşkı ve elifte bulamyıpta gerçke aşkı aslında Filizde bulduğunu bize /bana gösterirlerse o zman derimki ilk aşkının aslında bi önemi yokmuş Yılmaz için .Benim şimdi falasıyla merak ettiğim ömerden ziyade Yılmazın Elifin ölümüyle ne hissedeceği bunu izlememize müsade ederlermi bilemem.... bence etmeliler senarist ablarımız.Çünkü Yılmazsın Elif için neler yaptığını çok ii biliyoruz bunları tekrar tekrar zaten yazmaya gerek yok onu ne denli sevdiğini şimdi siz başkasına aşıksınız ama düşünsenize bir zamanalr bakmaya bile kıyamadığınız insan Ölüyor artık öle biri yok nasıl kayıtsız kalınabilir düşünmesi bile kötü ..... Not : Ben sanırım fragmanın büyüğüyle fazla kaptırdım kendimi yani bu bir dizi tabili biliyorum ama dizide izlediklerimiz gerçek hayatta hissettiğimiz duygular öyle değilmi hayal ürünü değil gerçek olan şeyler ... İgneni 23-06-06, 10:42 Fragmanı dün izledim ve inanamadım. Kemal neden öldü? Diziye ayrı bir renk katıyordu. Ayrıca çok iyi de bir oyuncuydu. Yılmaz'ın gözyaşaları, Meral'in pişmanlığı... Bu akşam çok güzel bir bölüm seyredeceğiz. Hatta bolca ağlayabiliriz de... tubi 23-06-06, 10:46 İgneni seni burada görmek çok güzel. Diziyi izleyip yorum yapmaman beni üzüyordu açıkçası. Evet bu bölüm çok ağlayacağız. Bu yüzden mendiller hazır olsun. Ben Kemal e de en az Elif kadar alışmıştım. Şimdi çok kötü olacak. Ama bunun altında Kemal Bey'in bütün mal varlığının Yılmaz'a kalma durumu da var arkadaşlar. Daha da güçlenecek. Gerçi artık ne işine yarayacaksa... barbiee 23-06-06, 10:49 dün fragmanı işyerinde cdye çektim ve evde tekrar takrar defalarca izledim ömer ağladı ben ağladım allahım o ne güzel ağlamak insan gözyaşlarına hakim olamıyor Sinan TUZCU'yu birkere daha tebrik ediyorum rolünün hakkını çok iyi veriyor...ve şiir ne kadarda duygu yüklü ahh elif ahhh hayatının son günlerinde bile Yılmaz ı severek hayata veda edecek bu kadar da mutsuzluğu hak etmemişti...şiirde Ömer'im deyişine deyim yerindeyse bittim bu akşam duygu fırtınalarının estireceği bir bölüm bizi bekliyor... pinkzone 23-06-06, 10:58 Fragmanda Sustalı Kemal Yılmaza kendi sustasını veriyordu.. Bıçak vardı gördüm.. Yılmaz sustayı almakla kemalin bütün işlerini devralmış gibi olacak.. Çok zenginlikte işe yaramaz.. Kemal Abisini çok seviyordu.. Zannetmemki Yılmaz sapıtsın paradan.. Çok acılı bir bölüm olcak... Hem mendiller hemde kovalar hazır olsun.. Mendil yetmediği yerde kovalara akıtırız.. ozzde 23-06-06, 11:13 Barbiie yazdığını okuyunca gözlerim yaşardı.Ne diziymiş ya...Daha fragmanında insanı ağlatıyor:icon_cry: Sizlerin de dediği gibi;bu fragman bir sinyal.Mendilleri hazırlayın.Bu bölümde gülmek,tebessüm etmek yok diye.... Saatler kaldı...Koca yıl ne çabuk da geçti ama ;daha dizinin ilk bölümleri hafızamda...Eski fotoğraflara bakıyorum da hepsi biraz kilo almış... Sustasını Yılmaz'a vermesi gerçektende işleri devretmesi anlamına geliyor.Kemal'in geride bıraktıklarından da artık Yılmaz sorumlu olacak.Yılmaz'ı zor günler bekleyecek gibi... Filiz konusu da bence sıkıntılı olacak.Onların nişanı duyulacak.Ailesi nasıl tepki verecek tahminedebiliyoruz.Zaten Filiz son zamanlarda aşk rüzgarına kaptırıp kendini gitmişti...Gözü Yılmaz'dan başkasını görmüyordu.Kemal'in ölümü ile eve uğramaz olacak... zor günler onları bekliyor..Doğal olarak da bizi:img-sorry forever_bim 23-06-06, 11:17 İgneni seni burada görmek çok güzel. Diziyi izleyip yorum yapmaman beni üzüyordu açıkçası. Evet bu bölüm çok ağlayacağız. Bu yüzden mendiller hazır olsun. Ben Kemal e de en az Elif kadar alışmıştım. Şimdi çok kötü olacak. Ama bunun altında Kemal Bey'in bütün mal varlığının Yılmaz'a kalma durumu da var arkadaşlar. Daha da güçlenecek. Gerçi artık ne işine yarayacaksa... Bence de para pul Yilmaza kalmis ne ise yarar ki? Kemal Bey öldükten sonra....Hiçbir anlamı kalmaz. Elifin durumu çok kötü. Fragmandan anladığım dermanı kalmamış gibi. Ömerde bu akşam feci fırtınalar kopacak. İzlemeye deger sahneler bizi bekliyor. tubi 23-06-06, 11:27 Eğer ki bu akşam da diziyi kaçırırsam kendimi affetmeyeceğim. O yüzden bütün işlerimi iptal planı aldım. Sadece bir yere uğrayacağım. Zaten ağlamaya aşırı müsaitim. Hüngür şangırt ağlarım artık gözlerim iyice morarır :( barbiee 23-06-06, 11:48 evet arkadaşlar bu akşam malesef dondurma servisimiz yoktur çok üzgünüm moralimin ne kadar bozuk olduğunu tahmin edersiniz ki bu yüzden bu akşam tüm mendiller benden Sagopa06 23-06-06, 11:49 Valla bende bu aralar ağladım ağlıycam zaten yer arıyorum resmen akşamki bölümde vesile olucak haşur huşur ağlamama . Eşim bile evet yaa bu bölüm ne öyle herkes ağlıyor Yılmaz eski günleri düşünüyor falana dedi.Bakarsınız o da ağlar :) offfffffffff offfffff irem135 23-06-06, 11:57 Bu aksam bu bolumu izlemek zorundayim...hic degilse son bir defa ozgemizi goreyim... son kez o bugulu askin hatiralarini, anilarini goreyim... arkadaslar, bir seyi merak ettim: elif madem bu kadar hasta, neden o bebegi aldirmadilar...eger bebegi aldirmis olsalardi, olmezdi...ileride omer ile yeniden cocuk sahibi olabilirdi...ne dersiniz? ece1 23-06-06, 12:13 ne çok isterdim sessiz sakın bi ortamda izlemeyi su diziyi.ama malesef yigenlerime durun susun demekten sessizlik olmayacak:( barbiee mendil yetiştirebilecekmisin bakalım.herkes ağlama modunda bu aralar anladığım kadarıyla...ama ben kendimi tutacağım ğaliba. barbiee 23-06-06, 12:22 ne çok isterdim sessiz sakın bi ortamda izlemeyi su diziyi.ama malesef yigenlerime durun susun demekten sessizlik olmayacak:( barbiee mendil yetiştirebilecekmisin bakalım.herkes ağlama modunda bu aralar anladığım kadarıyla...ama ben kendimi tutacağım ğaliba. canım merak etme nasıl dondurmaları yetiştirdiysem mendilleri de yetiştiririm evelallah allahtan ben bu bölümü evde yalnız izleyeceğim annemler şehirdışında ablamda geç gelecekmiş evde tek başıma zırıl zırıl rahat rahat ağlayarak izlerim artık sinem* 23-06-06, 12:33 kemalle elif tamamda diğer ayrılacaklar kim merak ediyorum,belki bu bölümde ya da diğer bölümde öğreniriz bir de kemal bey öldüğüne göre filiz ve yılmaz son bölümde nasıl evlenecekler belki eminle müjgan evlenir cemotara 23-06-06, 13:05 arkadaşlar bugün büyük gün akşam dizimizi büyük bir keyifle izleyeceğim herhalde en çok ağlayacağım bölüm olacak çünkü çok acıklı olacak hala kemal abinin öldüğüne inanamıyorum onu çok seviyordum keşke ölmeseydi kemal abi öldü sıra elifte oda ya bu bölümde yada haftaya ölüyor bari elif ölmeseydi çok üzülüyorum ölmesine ençokta ömer için üzülüyorum birde filizle yılmaz bu kadar ölümden sonra nasıl mutlu olacaklar onuda çok merak ediyorum inşallah ikisi çok ama çok mutlu olurlar birde haftaya sezon finali yapıyorlar ondan sonra üç ay tatil inşallah şu üç ay hemen geçerde dizimize kaldığı yerden devam ederiz yeni yüzlerle seneyede çok güzel bölümler izleyeceğiz en güzel ve en büyük aşk filiz&yılmaz aşkı inşallah sonuda güzel olur hep birlikte izleyip göreceğiz sinem* 23-06-06, 13:06 daha elife bir şey olmadı,elifin annesi kızının durumuna üzüldüğü için ağlıyordu tabi handan hanımda ,elife bebek için alınan eşyaları gösterirken elif uyuyakalıyor onlarda üzülüyor sinem* 23-06-06, 13:59 fragmanı tekrar izledim ve elife değil de arkasında kalanlara üzüldüğümü farkettim:icon_cry: , bence bu bölüm elifin sancılandığı yerde biter bir dahaki hafta da her karakterin elifle olan anılarını hatırlatırlar elif doğum yaparken onlar kapıda bunları düşünecekler gibime geldi bilemiyorum bir de erol beyin ölebileceğini ben tahmin ettiğimi söylemiştim biriside öyle bir şey okuduğunu yazmıştı, nzessia 23-06-06, 16:07 Geçen haftaki bende hiçbir iz bırakmayan bölümden sonra iple çekitiğim bir bölümdür 38. bölüm. Fragman görünce zaten çok şaşırdım, Kemal Bey'in ölebileceğini hiç düşünmemiştim. Hem kendisinin önemli bir rolü vardı dizide hem de çok sevdiğim bir karakteri canlandırıyordu. Bu açıdan çok üzüldüm. Bülen İnal dizinin yemeğinde seneye 3-4 önemli karakterin diziden ayrılacağını söylemişti ve 2 çocuğun diziye gireceğini eklemişti. Kemal abi ve Elif diziden ayrılan 2 kişi diğerlerini de gerçekten çok merak ediyorum. melike14 23-06-06, 16:36 arkadaşlar sezon finalinin ne zaman olacağını bilen var mı galiba bu gidişle olmıycak zaten bütün yaz sürsün çok güzel bir dizi inşalah sezon finaline filan girmezzzzzzzzzz barbiee 23-06-06, 16:45 arkadaşlar sezon finalinin ne zaman olacağını bilen var mı galiba bu gidişle olmıycak zaten bütün yaz sürsün çok güzel bir dizi inşalah sezon finaline filan girmezzzzzzzzzz Malesef dizi yaz boyunca sürmeyecek 39. bölümde sezeon final bölümü bilgilendirmek istedim ihlamurlarfanatigi 23-06-06, 19:26 evt sinem ben okumustum erol beyin ölecegini ama nekadar dogru bilmiyorum, eger erol bey ölürse filiz ne yapacak cok merak ediyorum... sinem* 23-06-06, 19:32 evt sinem ben okumustum erol beyin ölecegini ama nekadar dogru bilmiyorum, eger erol bey ölürse filiz ne yapacak cok merak ediyorum... hemde onun evlendiğini duyunca veya filizin sebep olduğu bir olaydan dolayı öyle bir şey olursa nasıl dayanır bilemiyorum kemal bey öldükten sonra nasıl evlenecekler veya düğün yemeği nasıl olacak bilmiyorum belki evlenen başkasıdır,çünkü bülent inal bir kere daha bir evlilik var demişti sonra ali ve sema olmuştu herhalde bir istanbul masalındaki gibi olucak önce evlenecekler sonra ayrılırlar sonra birbirlerini sevdiklerini anlayıp tekrar birlikte olurlar Dayan_Gonlum 23-06-06, 23:12 artik bisey diyemiyorum bu diziden iyice sogumaya basladim hayret bisey ihlamurlaraltinda nin en etkili oyuncusunu Oldurduler ya bravooo... funda87 23-06-06, 23:41 bu dizinin artik tadi kalmadi ve izlemeyi de düsünmüyorum bu kadar da saçmalik olamaz yaa yeni sezonda artik ne yöntemler yani baska saçmaliklar bulacaklar bilemiyorum çünkü elifi öldürmekle en büyük saçmaligi yapmis olacaklar yater yaaa canim güzeller güzeli elifim hiç olmazsa bebegini kucagina alip son kez öpüp koklayabilse bu kadarini da esirgemezler heralde :img-cray: :img-cray: :img-cray: Hilo 24-06-06, 00:00 bence dizi gittikce heyecanlaniyo bugün izlerken gözyaslarimi tutamadfim feci agladim...Acaba meral ve canan ne yapacaklar ama ya? sinem* 24-06-06, 00:06 elif ölmeyecek herhalde çünkü dört kişi çıkacaksa halis,kemal şimdide meral ve canan gidecek gibi elifin sahnelerinde niyeyse hiç duygulanmadım hatta belki şaşılacak bir durum ama merale daha çok üzüldüm,elifin sahnelerinden bir tek ömer anlatırken uyuyakaldıya o zaman duygulandım çünkü ömere üzüldüm son sahnelerde canan ve filizin sahnesi çok güzeldi,filiz ağlamamak için yanından ayrılırken felan çok duygusaldı ömer de iyice olgunlaştı kızkardeşinin yılmazla birlikte olduğunu anladı ama göz yumuyor bu bölümü fazla beğendiğimi söyleyemeyeceğim ilk defa çünkü filiz ve yılmaz sahnesi yoktu bile fahriye yılmaza yüzüğü verince ne olacak çok merak ediyordum ama bir kez daha anladım yılmaz için elif tamamen bitmiş ama elif için daha bitememiş bir de kemal beyin öldürüldüğü kısım biraz sade olmuş ben daha çok feryat figan ağlama bekliyordum ama kimse ağlamadı merale çok üzüldüm kadın canana anlatırken aslında bunları neden yaptığını anlamış olduk bakalım onlar intihar ederlerse filiz engel olmadan o zaman bence elif ölmez eğer özge borak gidecekse yerine başkası gelir,bülent inal diyordu ya herkesin tipi değişecek diye elifide toptan değiştirirler :img-grin2 desire 24-06-06, 00:09 meral ile canan intihar edicek galiba.. bencede canan ve meral intihar edecekler...zaten bülent inal demisti 4 kisi diziden ayriliyor diye...kemal, meral, canan ve elif... bu bölüm cok kötüydu...aglamaktan kendimi alamadim...ben elifin ölümünü hic düsünmek bile istemiyorum...ya arkadaslar elifin ölücegi kesin mi?ben halen inanmak istemiyorum ya... Dayan_Gonlum 24-06-06, 00:10 hayir meral ve canan gitmicek;) ve insallab elif de olmez cunku yine bi cenaze gorupte aglamak istemiyorum... ve kemalsiz bu dizi fazla yurumez... balim89 24-06-06, 00:11 cok kötü bir bölümdü bence hatta bu dizinin en üzücü bölümüydü dizinin basindan sonuna kadar agladim kendimi hiiicccc tutamadim...hala daha etkisindeyim bana kemalin ölümü acayip süprizzz oldu....ölüm kalim savasi diye biliyordum kurtulur diye düsünmüstüm ama ne yaptilar elifi hep duyuyorduk ölecek filan diye ama kemali hic duymadim...ne yazikki öldü gitti adamcagiz...hic ama hic hak etmedi böyle bir ölümü...su anda bile hala soktayim...bu bölüm cok kötüydü yaaa bana cok koydu ve ilk defa gercekten ilk defa ihlamurlar altinda dizisi icin agladim....hemde hüngür hüngür...:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: newyork152 24-06-06, 00:12 Kemal'in ölmesi kötü oldu.. Karakteri cok güzel di.. Babacan tavırları.. Ağır başlılıgıyla benim sevdigim bir karakterdi.. Yazık oldu.. Bu Meral ve adamları meselesinden cidden sıkıntı verdi.. O Bomba sahneleri.. Sinema basma sahneleri cok ucuzdu.. O yüzden dizi sıkıntı vermeye baslamıstı.. Yılmaz Elif'i tamamen unutmus.. Ama Elif icin aynı seyi |