Tüm Versiyonu Göster : Arka Sıradakiler (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

gzd_keremcem
05-11-07, 12:42
selam arkadaşlar
diziyi fazla ızleyemesemde konuları az cok bılıyorum
bışey sormak ıstıyorum gamze ve oktay neden ayrıldı acaba?:img-in_lo

GÜL GÜZELİ
05-11-07, 12:45
[QUOTE=mxrxt;5259651]AAA özet gelmis tsk ederim yarimhaziran demek oktay ve arkadaslarimiz bu isin icinden basariyla cikiyorlar bu rada GÜL GÜZELI ibo sibele aciliyormus bak istedigin oldu..:img-wink:baska bisey daha dileseydin birde bu arada tyatroda cok güzel olacak eminim Kemal hoac ve arkadaslarimiz güzel bir ise imza atacaklar..Ama su okul cevresindeki ve büsranin babasi kemal hoca icin büyük bir tehlike gibi..Umarim kisa zamanda bunun farkina varabilirler?[/QUOTE

yarimhaziran özet için tşkler amma çabuk çıkmış özet çok güzel bi özet aslındaa ama ben ibo ve sibelle ilgili olan kısmı daha çok begendim fakat mxrxtcimm keşke dedigin gibi dilegim gerçek olsa daha sibelin ne tepki verecegi belli degil ki kabul etmeyedebilir ki nedense sibelin sakladıgı sırrı düşününce tam tersini düşünemiyorum şuan ama inş sibeldende iboya karşı bi elektirik görürsem dilegim kabul olucak:)

İLK AŞKIM_MERVE
05-11-07, 12:48
SLM..

VAYY YENİ BÖLÜM ÖZETİ NE ÇABUK GELMİŞ..

süper..vayy bee..ibocumla sibel arasında yazılan şeyler..umarım olmaz...

ÇÜNKÜ SİBEL İBOCUGMA LAYIK BİRİSİ DEİL BENCE..

ayrıca..umarım oktay ve gamze barışır..yha çok yakışıolar yhaa...:happy0064

GÜL GÜZELİ
05-11-07, 13:02
SLM..

VAYY YENİ BÖLÜM ÖZETİ NE ÇABUK GELMİŞ..

süper..vayy bee..ibocumla sibel arasında yazılan şeyler..umarım olmaz...

ÇÜNKÜ SİBEL İBOCUGMA LAYIK BİRİSİ DEİL BENCE..

ayrıca..umarım oktay ve gamze barışır..yha çok yakışıolar yhaa...:happy0064

cnm ibo sibel aşkından yana olan biri olarak sorabilirmiyim neden sibeli iboya laik görmüyosun?bence laik çokda güzel bi aşkları olur okulun ikinci oktay ve gamzesi olurlar bana göre oktay ve gamzeden sonra okulda gerçek bi aşkı hissettirebilcek ibo ve sibel ve bence hee eger sibeli sakladıgı sırdan dolayı laik görmüyosan iboyaa emınım sibelin sırrının mantıklı bi açıklaması vardır her ne yappıosa yada neyi varsa o yaşda bi kızın kendi istedigi bişey oldugunu sanmıyorum hem ibonunde herşeyi dört dörtlük degilki onunda annesi pavyonlarda çalışan sarhoş bi kadın ve ibo utandıgı için bunu arkadaşlarına söylememiş bunu kötü bi niyetle söylemedim burda anlatmaya çalıştıgım sibel yadigarın ima ettigi gibi .....lik yapıyosaa bi nedeni vardır iboda buna saygı gösterir gerçekten seviyosa buna aldırmaz çünkü sibel her ne saklıyosa kemal hoca sayesinde oda ortaya çıkıcak tıpkı ibonun sakladıgı sır gibi ee eger iboyu paylaşamıyorum dersen o başka ama ibo sibeli düşündügümüz şey yüzünden haketmiyo diyosan haksızsınn sevdikten sonra hiçbişeyin önemi yoktur ne iş yaptıgında nerden geldigininde nasıl bi insan oldugununda inş ibo aşkına karşılık alır (bu arada sana tepki verdigimi düşünme sadece sibel ibo aşkı isteyen biri olarak bu aşka arka çıkmam gerektigini düşündüm çünkü burda benden başka bu aşkı isteyen yok sanırım)

elifile
05-11-07, 13:19
Reytingler harika.
Dizimiz sonunda hak ettiği yerlere gelmeye başladı.
Eminim daha iyi yerlere de gelecektir:)
Ayrıca özet'i ekleyen arkadaşa da çok teşekkürler.
Şimdiden pazar gününü bekler oldum:)

NOT: Aile imzası için ö.m. bekliyorum:)

didemfener
05-11-07, 13:27
Reytingler harika.
Dizimiz sonunda hak ettiği yerlere gelmeye başladı.
Eminim daha iyi yerlere de gelecektir:)
Ayrıca özet'i ekleyen arkadaşa da çok teşekkürler.
Şimdiden pazar gününü bekler oldum:)

NOT: Aile imzası için ö.m. bekliyorum:)

dediğin gibi cnm hakettğimiz yeri almaya başladık herkes diziyi sevmeye başladı süper bir bölümdü zaten..dizinin müziği harika elinde olan varsa bana yollayabilirmi..

aileye bnide yazarsan sevinirim

!karbeyaZ!
05-11-07, 13:39
geçen haftaya göre daha sakin bi bölümdü.. ama reytingleri görünce çok çok sevindimm gerçekten iyi gidiyorr dizimizz..

bu hafta rızayı boğmak istedim.. dedim ki "yok rıza bu numarayı yemez" ama naptı iki öpücüğe kandı :img-pilot umarım yakın zamanda birisi fark eder de oktaylardan fırçayı yer, bi daha da kızla görüşmez.. umudum yok ama :img-pilot
yagidarın aşkı için savaşma sahnelerini zevkle bekliyorum :D

gamze bence oktaya fazla bile müsemma gösterdi.. cidden kıza sanki normal arkadaşmış gibi davranıyor.. özgeyle bile daha çok görüşüyor..

büşra ise kemal hocaya olan ilgisini artırmaya başladı.. gittikçe psikolojik bi sorun haline geliyorr..:img-pilot

bakalım basket olacak mı ?? ama oktayın sanki yüzü gülüyor gibiydi.. büyük ihtimalle maçı alacaklar..

Gizem~AsiYıllar
05-11-07, 14:20
müthiş bir bölümdü çok zevkliydi.Rıza iki öpücüğe nasıl kandı?sinir oldum.neyse
gamzeyle oktayın barışması sanırım uzun sürcek.oktay da nisbet yapar gibi yeni bir kız buldu kendine.babası artık oktaya iyi davranır.oktay için çok seviniyorum.şu Yalçına sinir oldum çocukları kandırıyo.onlar da nasıl kanıyolar anlamadım ama.kemal hoca inş.üstesinden gelir.iboya çok şaşırdım ben de niye basketbol takımına katılmıyo diye düşünüyodum.sebebi beni şaşırttı.:img-yes:çok hoş.
büşra kemal hocadan hoşlanıyo mu bana mı öyle geldi.bu hoşlanmak değil tabii ki hayranlık sadece.bu zor geçeceğe benziyor.

yeni bölümde ibo sibele açılıyomuş açılsın açılsın.ikisi bir arada iyi olur.

kuki
05-11-07, 14:27
Oktay ve gamze birbirine çok yakışıyor ayrıca dizimizin ratingleri iyi ilk ona girmişiz. inş.her geçen gün daha iyi olur. ayrıca şunu belirtmek isterimki oktayı oynayan bülent çetinaslan rolünün hakkını fazkasıyla veriyor.

tukk-u
05-11-07, 14:41
Yalnız şoke oldum dün kendi kuşağında yayınlanan bütün diziler arasında en çok izlenen olmuş...:F

yarimhaziran
05-11-07, 15:28
müthiş bir bölümdü çok zevkliydi.Rıza iki öpücüğe nasıl kandı?sinir oldum.neyse
gamzeyle oktayın barışması sanırım uzun sürcek.oktay da nisbet yapar gibi yeni bir kız buldu kendine.babası artık oktaya iyi davranır.oktay için çok seviniyorum.şu Yalçına sinir oldum çocukları kandırıyo.onlar da nasıl kanıyolar anlamadım ama.kemal hoca inş.üstesinden gelir.iboya çok şaşırdım ben de niye basketbol takımına katılmıyo diye düşünüyodum.sebebi beni şaşırttı.:img-yes:çok hoş.
büşra kemal hocadan hoşlanıyo mu bana mı öyle geldi.bu hoşlanmak değil tabii ki hayranlık sadece.bu zor geçeceğe benziyor.

yeni bölümde ibo sibele açılıyomuş açılsın açılsın.ikisi bir arada iyi olur.

dediğin gibi oktayla gamzenin barışmasını galiba baya bi bekliceğiz...sonunda barışsınlarda bekleriz artık..bir de oktay duygu denen kızla karşılaştığında yüzü nasıl güldü ya..gamzeye bi kere böle gülmedi...duyguyu sevmiyor ama keşke gamze de ona sorsaydı beni seviyormusun diye........

sarp_manyagi
05-11-07, 15:39
İnş. İboyla Sibel arasında bir şey olur:happy0064Dünkü bölümde kantinde ona bakıyordu o kadar yakışıolar ki:img-in_loHayran kalıorum onları izlerken:img-in_loİbo settede çok sempatik:img-yes:
Rızanın o cadıya kanmasına bende çok sinir oldum ne cadı kız ya:img-yes:
Reytingler gerçekten çok güzel gün geçtikçe dizimiz hakettiği yere gelmiyor:happy0064
Resim falan çekebilen yok mu???

6123m
05-11-07, 15:56
Yerli dizileri fazla izlemeyen birisi olarak dün izlediğim bölümü çok beğendim. Özellikle, Kemal bey'in öğrencilerine, bilgiye ulaşmada, kitapların mı yada internetin mi, daha doğru bilgi verdiği konusunda verdiği mesajlar müthişti. Dünkü bölümü çok beğendim ve diziyi izleme kararı aldım.

sibel ablacımm :) cok mutlu oldum izlemene:) Bence pisman olmuyacaksın Bende KAvak yellerinden sonra Arka sıradakiler COk dikkatımı Cekmısti

diziden sonra yenı yorum yazabılıyorum malum dızıden sonra okul hazrlıgı falan aksam gıremedım :)

dizi sprdi bilmiyorum ama git gide çok iyi oluyor dizi :)

gamza-oktay ayrıldıı :( ona cok uzuldum

rıza Su zaferın yalakası kız :S rızaya YAklastıı Biriler ögrenmek icin rıza biraz caktı ama neyse dedi sonraa...

bakalım neler olucak oktayın basketi giricekmi acaba?

zaten girmesede sorun degil. uzatmaya gider maç:)

ohh olsun oktayın babasınada

edit:bizim topicte fotoshopcu yokmu bölum resımlerını ceken kımse yokmu arkiler ? ne imza var ne resim ?

(ben bılsem yaparım ama:S )

kayıp_sokak
05-11-07, 16:41
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi.eskiden seneryoda bazı noktalarda aksama oluyordu.ama şimdi birol güven in deneyimiyle dizi tamamen eksiksiz süper bi dizi oldu.bu reytinglerde yansıyor.buzda dans ve hepsi 1 geçmişiz.popstarlada arada fazla bi fark yok.inşallah ilerleyen haftalarda ilk 5 tede olucaz.bu dizi bunu hakediyor.bu arda imzyı hazırlayan arkadaş imzaya benide yazarsan sevinirim.

6123m
05-11-07, 16:51
özet

Arka Sıradakiler’de bu hafta… Büyük Zafer Lisesi Basketbol Takımı final maçını Oktay’ın sayesinde kazanırken çocuklar hayatlarında ilk defa bir şey başarmanın tadına varırlar. Kemal Hoca, çocukları okulda tutmanın yeni bir yolunu bulur. Tiyatro oyunu… Çocuklar ve Kemal bir tiyatro oyunu sergilemek için kolları sıvarlar.

Oktay’ın babası Nihat, oğullarıyla arasını düzeltmenin yollarını arar. Bu konuda en büyük yardımcısı Kemal Hoca olacaktır. Büşra’nın Kemal Hoca’ya olan hayranlığı iyice artarken Sadettin, Büşra’nın bu ilgisinini yavaş yavaş farkeder. İbo Sibel’e olan aşkını açıklamaya karar verir. Sibel İbo’nun teklifini kabul edecek mi? Oktay ve Gamze birbirlerini unutabilecekler mi?

Bu arada Kemal Hoca, okulun etrafında gezen büyük tehlikeyi farkeder. Öğrencilerini uyuşturucu satıcısı Yalçın’dan korumak isteyen Kemal Hoca acaba bunu başarabilecek mi?

Arka Sıradakiler yeni bölümüyle 11 Kasım Pazar akşamı 19:45′te FOX TV’de

(= JesLice =)
05-11-07, 16:59
arkadaslar arka sıradakilerin fotoları vara ben arka sıradakilerin bi aile imzasını yapmak istiyorum..yazılmak istiyenler pm atsınlar bana:):)Kullanırsak eger imzayı reytingler daha fazla artar:)

elifile
05-11-07, 16:59
Evet dizinin fox'da olmasının reytingler üzerinde büyük bir etkisi vardı.
Ama insanlar reklam aralarında ya da sıkıldıkça kanalları dolaşırken bu harika diziyi fark etmeye başladılar.
Bunuda reytinglerden gayet iyi anlıyoruz.
Şu paar günü gelsede doya doya izlesek diziyi:)

Ben Oktay-Gaöze ilişkisinden çok; İbo-Sibel ve Yadigar-Eda ilişkilerini merak ediyorum:)
Birde tabi Büşra'nın Kemal Hocaya olan ilgisi kimler tarafından fark edilecek(arkadaşlarıtarafından yani)
Yadigar'ın, Eda'ya ilgisi olduğunu fark eden Aslım ne yapacak?
Ve daha bir çok sorum var:)

elifile
05-11-07, 17:02
arkadaslar arka sıradakilerin fotoları vara ben arka sıradakilerin bi aile imzasını yapmak istiyorum..yazılmak istiyenler pm atsınlar bana:):)Kullanırsak eger imzayı reytingler daha fazla artar:)

Ben aile imzası için isimler topluyordum:)
Ama sen yapmak istiyorsan hemen sana isimler atayım:)

Birde yukardaki sorularıma şunu eklemek istiyorum.
Ne olacak bu Rıza'nın saflığı:)
Kız iki öpücükle çocuğu ayakta uyutuyor bizimkini safklığı tutuyor.

(mia)
05-11-07, 17:07
ya ben elimden olmayan bir sebepten dolayı sdaece sonlarına doğru izleyebildim.kemal hoca onları nasıl ikna etti????Lütfen biri kısaca özet geçebilir mi???

6123m
05-11-07, 17:13
ya ben elimden olmayan bir sebepten dolayı sdaece sonlarına doğru izleyebildim.kemal hoca onları nasıl ikna etti????Lütfen biri kısaca özet geçebilir mi???

canım borcu vardıya oktayın Kemal hoca dedıkı Gel oyna borcun kapansın dedı öyle kabul ettı:)

kazandılar macıda:)

GÜL GÜZELİ
05-11-07, 17:47
cnm bu resmi nerden buldun ya kemal hoca var ve doktorlar birine müdehale ediyo kim acaba resmi aldıgın yerde açıklama yokmuydu merak ettim ya kim acaba hasta erkek olduguna göre bizim arka sıradakilerden olabilirmi yada kemal ögretmenın eski ögrencisi yada diger ögretmenlerden biri ufff çok merak ettim yaaa?
bu arada kimse kızmasın ama kanal yanlış tercih bendece Fox daha yeni kuruldu böyle iddealı bi dizi yeni kurulmuş bi kanalda tanıtmaları ilerletmeleri çok zor halbuki atv,star,kanal d yada show olsa çok göz önunde olurdu dizi çünkü tanıdık bildik kanallar ve genellıkle bu dört kanalda gidip geliyolar ben sanmıyorum ki herkezin foxsu tanıdıgını izledigini bence kanal ne kadar iyi olursa olsun bu dizi bu dört kanaldan birinde olmalıydı izleyici daha çok reytinki şimdiye göre biraz daha yüksek olurdu ama foxda ve sevenleri azda olsa var izlemeye devam edicezz inş dizimiz uzun ömürlü olucak...

6123m
05-11-07, 18:07
gül güzeli canım resmi sitesinden ALdım ordan bakabılırsın sadece özet yazıyordu Baska bırsey yazmıyordu

not:ayrıca Aıle Imzasını duymayan arkılere duyurulur Elifle ARkımıze ısımler pm olrak toplanacakttır

~GoThIcA~
05-11-07, 18:20
dünkü bölüm süperdi ve retinglerde süper gelmi$ dizimizn kıymetini anlıyorlar yava$ yava$.... özette gelmi$ yine güzel bi bölüm bizi bekliyor da cahilliğimi mazur görün sibel hangi kızdı zengin havalı kız mı?....

kaan_ezgi
05-11-07, 18:25
ya bu dizi süper bende izlemeye çalışıom ama bizde fox çok kötü gösterio o yzden takip edemiorum bu dizi büyük bi kanala geçerse hem reytingler hemde benm açımdan çok ii olur bence biz bunun imzasını yapalım arka sıradakiler show,atv ya da kanal dye geçsin die

tukk-u
05-11-07, 18:26
ya bu dizi süper bende izlemeye çalışıom ama bizde fox çok kötü gösterio o yzden takip edemiorum bu dizi büyük bi kanala geçerse hem reytingler hemde benm açımdan çok ii olur bence biz bunun imzasını yapalım arka sıradakiler show,atv ya da kanal dye geçsin die

ya bence fox'ta kalması daha iyi büyük kanallarda harcanır bu dizi..fox'a 10.'luk çok iyi gelirken kanal d bir hafta beklemez..ama fox 1 sezon götürür...

didemfener
05-11-07, 18:35
bu rızanın hali ne olcak ya ilkde inanmdı kıza lafları duyunca yumuşadı.ne komik ya..

reytingler şimdilik ii giderek yüseliyoruz umarım daha ii yerlere geliriz..

6123m
05-11-07, 18:38

sizdemi öyle bende diyordum digiturkte bir sorun var :S belkı onların Uydularının frekansıı Ile alakalıdır ...

ayrıca arkdasın dedıgı gıbı 10.luk foxta1 sezon göturur ama kanal d de Kavak yellerı öyle Olsa Yaz sezonunun SOnunda Bıterdı (kıyaslamıyorum aman yanlıs anlamayın örnek verdım)

ınllah haftaya 5. 6. falan oluruz...

GÜL GÜZELİ
05-11-07, 18:40
gül güzeli canım resmi sitesinden ALdım ordan bakabılırsın sadece özet yazıyordu Baska bırsey yazmıyordu

not:ayrıca Aıle Imzasını duymayan arkılere duyurulur Elifle ARkımıze ısımler pm olrak toplanacakttır

ya cnm bana özelden resmi sitenın adını yazarmısınn ben bilmiyorumda:)Gothicacım evet cnm sibel o havalı olan kız hani geceleri şık giyen siyah bi arabaya binen sabahları okulda hanım hanımcık bi kız olan Sibel tabii aynı zamanda ibonun büyük aşkı inş hiç bitmez bu aşk:img-in_love inş karşılıgıda olur:img-in_lo

SYILMAZ
05-11-07, 19:08
dizi gerçekten çok güzel gidiyor,severek izliyorum hele hele kemal hoca süper tüm dizi ekibine başarılar dilerim.

aliyeaynalar
05-11-07, 19:26
arkadaşlar sizinle başka kanala geçsin konusunda aynı fikirde değilim.
dizi başka bi kanala geçince, tadı kaçıyor büyüsü bozuluyor.
hem fox'da olması bambaşka ve farklı bi hava katıyor.
Hemen şimdi başka bi kanala geçse , eskisi gibi olmaz.
bununda birçok örneği olan diziler var zaten.

exza_
05-11-07, 19:40
oo reytingler ve 7.bölümün özeti gelmiş

reytinglere çok sevindim çok ii değil bence ama en azından iddalı bikaç programı geçmişiz inş 1 sıradada görürüz bigün

bu arada özette okuduğum kadarıyla dığruysa çok sevinçliyim bu demekki iboyla sibelin üstünde duracaklar bu hafta:happy0064ayy naısl geçecek bu hafta deli olurum ben vallaa iboyu çok seviyorum ya çok sempatik ama bence aşkına karşılık bulamicak çünkü sibelin sırrı hiçte ii bir sırra benzemio....:img-yes:

(BuRcUu)
05-11-07, 20:15
ReytınqLer iyi qeLmiş hmde çok iyi.. Dizinin izLeyici kitLesii büyük ihtimaLLe arttı diLerim daha artar.. dünkü böLüme qeLirsek.. Gamze-Oktay'ın ayrıLmasına çokta üzüLmedim.. Oktay'ın hiç iLqii qösterdiği yok onu da qeç Gamze zaten çok qerii pLanda kaLan bir karakter sanki..

Barış'ın öykü için neden o kdr tepkii qösterdiiğini anLamadım ama snradan düzeLdii zaten..

Büşra'nın KemaL hocaya karşı iLqisi söz konusu.. YaptıkLarıyLa onu etKİLedii sanırım.. Büşra boşLuktaydı zaten..

mxrxt
05-11-07, 22:32
ooo arkadaslar muhabbetini bol olsun baya ilerlemis sayfamiz cok sükür ratinglerimizde iyi keyfimizde-..Bu arada bence dizinin FOX tv olmasi kesinlile cok güzel baska kanallar dizilerden daha iyi rating bekliyor Ama suan ratinglerimiz FOX icin bomba gibi...

uzulmezm
05-11-07, 22:47
cnm bu resmi nerden buldun ya kemal hoca var ve doktorlar birine müdehale ediyo kim acaba resmi aldıgın yerde açıklama yokmuydu merak ettim ya kim acaba hasta erkek olduguna göre bizim arka sıradakilerden olabilirmi yada kemal ögretmenın eski ögrencisi yada diger ögretmenlerden biri ufff çok merak ettim yaaa?
bu arada kimse kızmasın ama kanal yanlış tercih bendece Fox daha yeni kuruldu böyle iddealı bi dizi yeni kurulmuş bi kanalda tanıtmaları ilerletmeleri çok zor halbuki atv,star,kanal d yada show olsa çok göz önunde olurdu dizi çünkü tanıdık bildik kanallar ve genellıkle bu dört kanalda gidip geliyolar ben sanmıyorum ki herkezin foxsu tanıdıgını izledigini bence kanal ne kadar iyi olursa olsun bu dizi bu dört kanaldan birinde olmalıydı izleyici daha çok reytinki şimdiye göre biraz daha yüksek olurdu ama foxda ve sevenleri azda olsa var izlemeye devam edicezz inş dizimiz uzun ömürlü olucak...

Ben neyin ne olduğunu biliyorum.. ama özette yazılan gibi yazarak meraklandırayım sizi:D:D

Orada yatan, doktorlar tarafından müdahale edilen, okulun öğrencilerinden birisi.. Gerçek ismi Kürşat Aktaş, dizide ki ismi Kaan..Kaza nedeniyle mi hastanelik oldu? Acaba bizim çete yüzünden mi o halde? veya zafer öğretmen kendini tutamadı mı? Yoksa Uyuşturucu sebebiyle mi orada? Hepsi ve daha fazlası Pazar günü saat 19:45'te Fox TV'de..

GÜL GÜZELİ
05-11-07, 23:06
Ben neyin ne olduğunu biliyorum.. ama özette yazılan gibi yazarak meraklandırayım sizi:D:D

Orada yatan, doktorlar tarafından müdahale edilen, okulun öğrencilerinden birisi.. Gerçek ismi Kürşat Aktaş, dizide ki ismi Kaan..Kaza nedeniyle mi hastanelik oldu? Acaba bizim çete yüzünden mi o halde? veya zafer öğretmen kendini tutamadı mı? Yoksa Uyuşturucu sebebiyle mi orada? Hepsi ve daha fazlası Pazar günü saat 19:45'te Fox TV'de..

heeeee anlatmaya çalıştıgını anladımm galiba özette okulun etrafında dönen tehlikeden bahsediyo sanırım bu çocukda bu tehlikeden nasibini alanlardan olucak ki bunun uçu saffete dokunuyomuş gibi bi his var içimde?

elmas-yasemin
05-11-07, 23:27
Merhaba,
6. bölüm harikaydı..
Diziye neşe katan, komik bulduğum oyuncular dizide en çok beğendiğim karakterler...
Bunlar Yadigar, Rıza ve Pamuk...
Çok başarılı buluyorum üçünüde...
Yadigar'ın Eda'yı dinlerken basketbolculardan hoşlandığını duyduktan sonraki mimikleri süperdi. Herkese hissettirdi basketbol oynayacağını. Sanırım Yadigar'ın basketbolu kabul etmesinde o etken oldu :)
Rıza'nın karşı çetede olan kızla öpüşmesi ve salak hareketleri muhteşemdi. Çok keyif verdi bana. Eğlenceli dakikalarını bu 3 oyuncu ile yaşıyorum. Dram'ın içinde bu 3 oyuncunun keyifli sahneleri renk katıyor.
Pamuk'un ise Özge ile olan diyalogları ve onunla olma çabası beni çok keyiflendiriyor. Çok hareketli ve çok başarılı bir oyuncu. Tebrikler...

LOST_SEVCAN
06-11-07, 00:03
eVet katıLıyorum Sana. Yadigar yaNi teMmuz karikutaL'ı bende çOk ba$arıLı buLuyordum.
aMa bu dizide pek etkiLi görememiştim. Son 2 bölümdür, yani 5 ve 6. böLümLerde çok iyi geLdi gözüme. Aradığım temmuZ karikuTaL bu son iki böLümde geLdi.
Yeni Yeni ısındı sanırım roLüne. Daha başarıLı OLmasını bekLiyorummmm....
bu Arada dizide en çok beğendiĞim oyuncuLar,
Yadigar, Büşra, Rıza, Oktay ve tabiki yeteneğini tartışamayacağım Gamze
:img-polic

uzulmezm
06-11-07, 00:21
Bi şey soracağım.. dizide yeni bi şarkı çaldılar.. acaba ismini ve şarkıyı bilen var mı?.. varsa ve yazarsanız çok iyi olur yaa..

meander
06-11-07, 10:14
dizi gittikçe güzelleşiyor oyunculuklar da öyle..
kalitesini arttırıyor..
reytingleri de her hafta daha çok yükseliyor zaten çokk sevindim
en az iki sene sürer bu dizi..seneye yeni insanlar gelir oktaylar onları düzeltmeye falan çalışır daha çok izliycez bence arka sıradakileri..

chaylack
06-11-07, 10:39
çok güzel bir dizi gerçekten lisedeyken bizde de vardı böyle karakterler cidden bunlar arka sırada toplanıyor yoksa öyle mi denk geliyor ne:) keşke kemal hoca gibi biri olsaydı aynen burda olduğu gibi el uzatsaydı diye düşündüğüm oldu diziyi izlerken uzun süre devam etmesini diliyorum gerçekten güzel bir dizi

mxrxt
06-11-07, 12:11
çok güzel bir dizi gerçekten lisedeyken bizde de vardı böyle karakterler cidden bunlar arka sırada toplanıyor yoksa öyle mi denk geliyor ne:) keşke kemal hoca gibi biri olsaydı aynen burda olduğu gibi el uzatsaydı diye düşündüğüm oldu diziyi izlerken uzun süre devam etmesini diliyorum gerçekten güzel bir dizi

evet gercekten haklisin sanirim diziye ismi cup uturmus..Ahh ahh mutlaka onun gibi hocalar vardir ama ne yalan söylüim bana öyle bir hoca denk gelmedi böyle hocalar var ama dizideki kemal hoca kadar cesur degil.?

İLK AŞKIM_MERVE
06-11-07, 12:15
slm...

özeti okumuştum ztn..harika bir bölüm bizi bekliorr..süper olucak..ama hepsi 1 var aynı saatte...:(..

o yüzden..ancak reklam aralarında izleyebilirm...

AYRICA..FRAGMAN ŞİMDİ ÇIKSA SÜPER OLUR HAA...:img-yes:

İLK AŞKIM_MERVE
06-11-07, 13:11
arkadaşlar bu akşam 21:45'de arka sıradakilerin tekrarı var DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN izleyemeyenler kaçırmasınnnnnnn:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp:img-clapp

aaaa..

harika ben izleyememiştim..

MUHTEŞEM YHAA..ÇOIK TŞK..CNM...BOMBA BOMBAA...:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

exza_
06-11-07, 13:55
arkadaşlar 6. bölümü nettende izleyebilirsiniz birkaç sitede yayınlanıo isteyene özel mesaj atabilirm

bide bişey soracam ibonun normadeki ismi nedir veya biyografisini bilen biri varsa lütffen söylesin....

hilal__billur
06-11-07, 13:59
ibonun normaldeki ismi fırat çöloğludur!!:D
biyografisinide ztn googleye fırat çöloğlu yazarsn çıkar ztn:D

gzd_keremcem
06-11-07, 13:59
arkadaşlar gamze ve oktay neden ayrıldı?
cevaplarsanız sevınırım:img-in_lo

didemfener
06-11-07, 14:11
arkadaşlar gamze ve oktay neden ayrıldı?
cevaplarsanız sevınırım:img-in_lo

gamze şikayetçiydi yakınlık göstermiyo diye okulda el ele dolaşmak istemiyordu oktay yani hep soğuktu..gamzede bunu içerlemiş...oktayda beni seviyomusun sevmiyomusun diye sorunca oda seni sevmiyorum oktay dedi ama sonunda birbirnlerine dönücekler.

gzd_keremcem
06-11-07, 14:18
gamze şikayetçiydi yakınlık göstermiyo diye okulda el ele dolaşmak istemiyordu oktay yani hep soğuktu..gamzede bunu içerlemiş...oktayda beni seviyomusun sevmiyomusun diye sorunca oda seni sevmiyorum oktay dedi ama sonunda birbirnlerine dönücekler.

çok saol cevapladıgın için
bencede barışcaklar sonunda:img-yes:

didemfener
06-11-07, 14:46
zaten dizi mutlu sonla biticekmiş..
olması gereken gibi..okulda şiddeti kemal hoca bitrcekmiş..:D

pelinnn
06-11-07, 15:55
Bölümü yorumlamak aklımdaydı ama dizi akşamı site bozuldu, sonra da fırsat bulamadım. Çok keyifli bir bölümdü, bölümü nerede bitireceğini tahmin etmiştim, zaten çok barizdi ama ilk defa ne olacağını tahmin edemiyorum. Potaya girse bile babası, Oktay'la gurur duymaz bence, duysa da belli etmez.
Ve maça girdiği andan itibaren hocasına bakarak, takımı için oynamıştı; başarılı olmuştu. Son atışı kendisi ispatlamak için attı ve girmeme olasılığı da yüksek...
Yeni bölümü iple çekiyorum:)

çağloş
06-11-07, 16:11
çok güzel bir dizi ilk bölümünden itibaren izliyorum ve insanı televizyona kitliyor.konusu ve oyuncuları harika...

favorim: oktay ve gamze:)

dizi hakkında yorum yapmam gerekirse ilk olarak yadigardan başlamak istiyorum.

bu bölüm edadan hoşlandığını anladım.aslımın yakın arkadaşlarından biri ve aslımda yadigarı seviyor hatta onu sevdiği içinde zayıflamak istedi.bilmediği ilaçları kullandığı için az daha hayatını kaybediyordu.edada eğer yadigardan hoşlanırsa aslım edaya hesap sorar.

ibonun aşkıda belli oldu sibel hadi bakalım umarım karşılıklı bir aşk olur.onu bahçede nasıl korudu.sibel için yadigar ile kavga etti ama sonradan araları düzeldi.

rızaya gelirsek bu bölüm biraz saf davrandı ceydaydı sanırım adı.ceydanın iki kere öpmesi ile ondan etkilendi ve birkaç şey söyledi ama ceydanın asıl neden onunla yakın olduğunu anlasa böyle bir şey yapacağını hiç zannetmiyorum.

özge bu bölüm gözüme çok güzel göründü.baskette iken taktığı şapka ile güzeldi.pamuk özgeyi seviyor ama özge ondan hoşlanmıyor.bence ilerleyen bölümlerde özgede ondan hoşlanacak gibi bir his var içimde.pamukta gerçekten çok komik biri.

büşra kemal hocadan hoşlanıyor gibi.ben bunu bakışlarından ve ona karşı davranışlarından anladım.kemal hoca eğer bunu fark ederse ne olur acaba.belkide böyle bir şey olmaz ama bana olacakmış gibi geliyor.

geleyim ffavori çiftime gelirsekoktay ve gazme bu bölümde ayrıldılar buna üzüldüm ama sonunda ikiside pişman oldukları gözlerinden okunuyordu.hele o duygu denen kız gıcığıma gitti hemen okataya sırnaştı.koluna girdi arkadaşlarının arasında.basket maçında gamze ve okay hep birbirlerine bakıyorlardır.kemal hoca okatayın oynayacağını bildiği için onun adınıda listeye ekledi iyide yaptı maçın sonunda kemal hocanın ısrarı ile maça girdi ve çok güzel oynadı ve bol bol baskette attı.yani bu maçı okyat sayesinde yenecekler.

elifile yaptığın avatarlar çok güzel olmuş ellerine sağlık:img-yes:

guilty
06-11-07, 16:59
Bende Arka sıradakiler dizisini son üç bölümdür izliyorum ve bayıldım yanii harika bir dizi ratingler de de hak ettiği gibi bir rating alsa tam olur yanii... Gamze ve Oktay barışacak mı acaba en çok onu merak ediyorum ikiside fazla belli etmeselerde hele ki Oktay belli etmesede Gamze'yi seviyor yani... O topta potaya girecek ve kazanacaklar maçı. Acaba ondan sonra Oktay biraz da olsa Kemal hoca ya ısınacak mı??
Elifcim yine döktürmüşsün canım burada da ellerine sağlık..:)

(mia)
06-11-07, 18:31
en başını ve en sonunu izleyebildim sadece.ibonun mazereti ne????basketbol sahasına nbiye çalışmak istemedi.

dlktlc
06-11-07, 18:36
ben bayadır merak edıom bu diziyi bisim burada cekımlerı yapılıyo bi isleyım deıdm gecen hafta güselmıs bıldıgımız tarzda aslında genclık dizisi yanı

elif salihoğlu
06-11-07, 18:51
en başını ve en sonunu izleyebildim sadece.ibonun mazereti ne????basketbol sahasına nbiye çalışmak istemedi.

ibo kapalı basketbol sahasında spor ayakkabının çıkardığı sese gıcık oluo ondan ama yinede çalıştı

Ozgeeeeee
06-11-07, 19:23
arkadaslar eklediginiz resimler, yaptiginiz imzalar, avatarlar HARIKA ellerinize yüreginizzze sagLikk..
ben ilk bölümünden belli izliyorum ve gercektende muhtesem bi dizi ya.
oktayla gamzenin ayrilmasina bende üzüldüm
ama uzun sürmicek bence bu ayrilik
ikiside seviyo birbirlerinii
su oktaya asilan kiza cok sinir oluyorum
zaten ilk baslardan belli kiskaniyodu bence gamze yi ..

ya gamzeyle baris da fena olmazdi ama
ben gamze-oktay ikilisini seviyorummm ..

ibo da su kiza acilcakmis heralde, bence karsilik alamicak.. kizin cünkü tek bi bakisi bile olmadi ibo ya ..

elifile
06-11-07, 19:29
Bence Gamze-Barış ikilisi tam bir çöküntü olur.
Gamze-Oktay süper...
Bu ikili ayrılmamalıydı.
Tekrar birlikte olmalılar.
Barış'la da Büşra olsun:)
Fena olmaz yani:)
Ben şu anda en çok Yadigar-Eda ikilisini merak ediyorum.
Aslım, Yadigar'a aşık ve Eda'nın en yakın arkadaşı.
Yadigar'ın, Eda'dan hoşlanması durumuna iki kızda ne tepki verecek çok merak ediyorum:)

Ozgeeeeee
06-11-07, 19:36
Bence Gamze-Barış ikilisi tam bir çöküntü olur.
Gamze-Oktay süper...
Bu ikili ayrılmamalıydı.
Tekrar birlikte olmalılar.
Barış'la da Büşra olsun:)
Fena olmaz yani:)
Ben şu anda en çok Yadigar-Eda ikilisini merak ediyorum.
Aslım, Yadigar'a aşık ve Eda'nın en yakın arkadaşı.
Yadigar'ın, Eda'dan hoşlanması durumuna iki kızda ne tepki verecek çok merak ediyorum:)

ya ben barisida seviyorum o yüzden gamzeyle ii olurdu aslinda dedim
ama tabi bende oktay gamze iliskisini istiyom :happy0064
:D
baris ortada kaldi ya kiz yok ona :D
büsraninda gözü hocada :D
aslim la olabilir aslinda :P :)

ay bende yadigari merak ediyorum. aslinda yakisiyolar edayla
hadi hayirlisi :D

mxrxt
06-11-07, 22:40
pelinnn imzalar cok süper olmus aleyna resimler icin tsk ederim..valla dizi kesinlikle ratinglerde cok iyi yere geldi umarim dahada cok artacak diziye kemal ögretmen bile yeter harika bir hoca oktayin gemze ile arasi düzelirmi bilmiyorum ama su durumda gamze biraz hakli gibi??

Eminim cok yakin bir zamanda diger kanallar bu dizinin kopyasini yapmaya baslar...:icon_whis

yarenn
07-11-07, 09:30
bende bu dizinin hastasıyım.favorim oktay ve gamze:img-yes:.elif yaptığın avatarlardan birini kullandım helal et:img-wink:

exza_
07-11-07, 10:03
günaydın herkeze daha 7.bölüm fragmanı çıkmadı değilmi ne zmn çıktığını bilen varmı acaba?

bide aile imzasını kim yapıosa benide eklesin lütffen...

GENCO_29
07-11-07, 10:06
beğenip izlediğim 3 dizi içinde yer alıyor bu dizide gerçekten bu hafta işim yüzünden izleyemedim ama inşallah bulup izleyecem gerçekten çok güzel bir dizi olduğu belli konusuda çok hoşuma gitti inşallah hep böyle devam eder.

İLK AŞKIM_MERVE
07-11-07, 11:26
SLM..BEN GELDİM..

yyha dün izleyemedim yhaa:(...

olmadı...ama sabah saat 6'da tekrarı vardı..FAKAT 2.BÖLÜMÜN..

şu oktayların şiiri vardı..çok güzeldi..çok komikti...:img-yes:

GÜL GÜZELİ
07-11-07, 12:50
arkadaşlar önümüzdeki bölümle ilgili süper resimler gördümm tyatro oyunundanda var oyuncuların tek çekildikleri de tyatro oyununda en komik yadigar olmuş en güzelleride Gamze ve ne yazıkki oktaya sarkan uyuz kız ha bu arada oktayda oyunda galiba kemal hoca onunda gönlünü fetedebildi ve benım için asıl güzel olanı çekilen resimlerde sibel ve iboda var birinde birbirlerine dönmüş gülüyolardı çok güzellerdi bayıldım ben bu bölüme yaa şimdiden sabırsızlanıyorum:)

ebrucuk82
07-11-07, 14:16
Bence dizinin en anlamlı ve en hareketli aşkkları,
Yadigar --> Eda
İbo --> Sibel
olurdu. neden derseniz Yadigar Eda aşkı, Yadigar ile karşı çetenin çocuğunun her zaman kafa kafaya gelmesini sağlar. Ayrıca biliyorsunuz Aslım'da Yadigar'dan hoşlanıyordu. Ve Yadigar onunla dalga geçtiği için zayıflama ilaçları kullanmaya başladı. Aslım ile Eda'da en yakın arkadaş oldukları için onların arasındaki tartışmalar çok iyi olur. Tamamen aksiyon ve hareketlilik gelir.
Aynı şekilde İbo ve Sibel aşkıda öyle. Sibel kötü bir kıza benziyor. İlk bölümden beri sanki yollu gibi görünüyor. Eğer öyleyse, Sibel'in başında mutlaka patronu vardır ve İbo ile karşılaşır. Buda ayrı bir aksiyon. Bizimkiler İbo için o adama karşı çıkabilir vs. Senaryo iyice gelişebilir. En anlamlı aşklar bu ikisi bence...

elifile
07-11-07, 14:20
Evet bencede dizinin en hareketli ikilisi Eda-Yadigar olur.
Cidden karşı çete ile sürekli çatışmalar olur.
Ayrıca birda Aslım var tabi:icon_whis
Bakalım neler olacak:)

GÜL GÜZELİ
07-11-07, 14:39
Bence dizinin en anlamlı ve en hareketli aşkkları,
Yadigar --> Eda
İbo --> Sibel
olurdu. neden derseniz Yadigar Eda aşkı, Yadigar ile karşı çetenin çocuğunun her zaman kafa kafaya gelmesini sağlar. Ayrıca biliyorsunuz Aslım'da Yadigar'dan hoşlanıyordu. Ve Yadigar onunla dalga geçtiği için zayıflama ilaçları kullanmaya başladı. Aslım ile Eda'da en yakın arkadaş oldukları için onların arasındaki tartışmalar çok iyi olur. Tamamen aksiyon ve hareketlilik gelir.
Aynı şekilde İbo ve Sibel aşkıda öyle. Sibel kötü bir kıza benziyor. İlk bölümden beri sanki yollu gibi görünüyor. Eğer öyleyse, Sibel'in başında mutlaka patronu vardır ve İbo ile karşılaşır. Buda ayrı bir aksiyon. Bizimkiler İbo için o adama karşı çıkabilir vs. Senaryo iyice gelişebilir. En anlamlı aşklar bu ikisi bence...

ya iki çifte harika olur yanlız Yadigar ve eda arasındaki sorun bişey degilde Sibelle ibonun arasındaki sorun düşündügün yada düşündügümüz şey olmasın ayrıca sibel kötü birine benzemiyo yaptıgı iş kötüye benziyo ki inş bunun için çok ciddi bi sebebi vardır hasta annesi kardeşi babası ki bana kardeşi daha cazip geliyo çünkü hemen hemen hepsinde anne baba sorunu var neyse mesela sibelin kardeşi losemi filandır hastanede diger losemili çocuklarla kalıyodur sibelde onun hastane olsun ilaç olsun ameliyat olsun paralarını ödeyebilmek için böyle bi işe girmiş olsun mecburiyetten yani gerçi yüzde yüz mecburiyettendir çünkü yaşı çok genç onun yaşında bi kız üstelık okuluda seviyo hayatta bile bile kendini mafetmezz kesin çok sevdigi biri içindir yaptıgı bu iş yani inş öyledir gerçi sebep her ne olursa olsun içimden bi ses ibo sevmekten vazgeçmez diyoo çünkü anneside pavyonlarda şarkı söyleyen ayyaş biriymiş annesi o durumdayken sibele gurur yapması silmesi komik olur ki ibonun karakterinde bi insan hayatta yapmaz kaldı ki sibel onu bu yüzden terkeder sen öz annenden bile utanıyosunn bendenmi utanmıcaksın diyip bırakabilir iboyu ya ne olursa olsun okulun en sıcak en güzel aşkı olucak hatta gamze ve oktaydan bile güzel olcak bence...yani inş olursa olucak..

(mia)
07-11-07, 15:45
arkadaşlar sitede bir yanlışlık yapılmış.ibonun annesi yok.babsı var.hatırarsanız eğer hayallerim kompozisyonunda annemi bir kez olsun görmek bana oğlum demesini duymak isterdim demişti.kitap okurken de babm inanması kitap okumaya demişti.

GÜL GÜZELİ
07-11-07, 16:10
arkadaşlar sitede bir yanlışlık yapılmış.ibonun annesi yok.babsı var.hatırarsanız eğer hayallerim kompozisyonunda annemi bir kez olsun görmek bana oğlum demesini duymak isterdim demişti.kitap okurken de babm inanması kitap okumaya demişti.

ama kemal hoca basketbol turnuvasına katılın aileniz bile sizinle gurur duyar demişti o zaman ibo annem kimbilir ne mutlu olur demişti bence yanlışlık yok ibo annesinin işinden utandıgı için okulda annesinden bahsetmiyo daha öncede yazdım pavyonda çalışan ayyaş bi kadınmış o yüzden utanıyomuşş babasınıda hiç görmemiş okuldakiler ibonun normal bi aile hayatı oldugunu sanıyoo bi kez bana oglum demesi lafı filanda bence babasına denmiş yada annesi pavyonda çalıştıgından beri annesini görmüyo olabilirr ama annesi var babası yok öldümü yaşıyomu belli degil oyuncuları tanıttıkları yerde en azından benım girdiyim yerde öyle yazıyoo..

GÜL GÜZELİ
07-11-07, 16:15
işte cnm ibonun tanıtımına yazılanlar;

Oktay’ın yakın arkadaşlarından biri. Eğlenceli bir çocuk. Pavyonlarda şarkı söyleyen, alkolik annesiyle birlikte yaşıyor. Annesinin bu durumu en büyük sırrı. Arkadaşlarıya her şeyi paylaşsa da bundan utanıyor. Babasını hiç tanımamış. Kısa yoldan köşeyi dönüp annesini ve kendini yaşadıkları hayattan kurtarmak en büyük hayali…

6123m
07-11-07, 17:08
ayyyyy formumun Öss Madurlarııı :) Arkilerim :) nasılız Bakalım ?

fRagmanı Dun ızledım Ama yorum yapma fırsatım olmadııı :)

sprdii fragman :)

ama En cok Gulecegımız yer Tıyatyo Bence En komık yadıgar Olmus nonoş rolunu oynuyor sanırım süper ya:)

Benm Favorum ede yadıgar :)

bırde gözüme çarpan barış var süper ya:)

herkese ii yorumlar

Formmumun Güzel insanları herkese ii yorumlar

Dilara03
07-11-07, 17:19
fragmanı görmedim daha biri anlatsaa süper olrrr:img-yes:

aile imzasıı ne zamann gelir acabaa:icon_whis

bu bölümü çok merak ediyorum özettede olduğu gibii basketi kazancaklarr:happy0064:happy0064:happy0064

o oktayın yeni sevgilisine sinir oldumm ya ayrıca gamzenin basket maçındakii kafasındaki taç çok şekerdidee boynuzdu sankii

öznr
07-11-07, 18:02
selam arkadaşlar:happy0064

oktayla gamze ayrılmış yaaa,bir bölüm izleyemedim kaçırdım her şeyi...

tekrarının da sonuna yetiştim,oktay şimdi o kızla çıkıyor mu...?olamaz...?
ayrıca ben liseden mezun olalı çok oldu o yüzden ben mi bilmiyorum yoksa artık lisede kızlar böyle mi...?hayır ben üni.de böylesine rastlamadım (istisnalar kaideyi bozmaz tabii:img-wink: )

ama son sahneler çok güzeldi bayıldım...kemal hocayla oktayın bakışmaları falan...:img-blush

büşraya ne oldu bu arada,kemal hocaya aşık mı oldu yoksa...?:img-fear2

öznr
07-11-07, 18:09
aile imzası mı...?beni de ekler misiniz:img-blush...?

ben fragmanı gördüm ama çok az hatırlıyorum.
büşra kemal hocaya doğru koşarken onun bayan hocayla(adını hatırlayamadım:img-blush) konuştuğunu görüyor sinirlenmiş gibi.

barışla gamze aynı masada oturuyor barışın eli gamzenin elinin üstündeyken oktay geliyor masaya gamze tedirgin gibi...

başka da hatırlayamıyorum özür dilerim...acelem varken izlemiştim bu kadar hatırlayabildim:icon_sorr

Dilara03
07-11-07, 18:14
o kızla çıkıyo oktayy lisede böle artıkk malesef kzılarr

barışla gamze sevgili olsun bari o oktayda çatlasınn

MUZIKTUTKUNU
07-11-07, 18:31
Bu dizi süper yaa bayılıyorum her bölümünü izleyemesem de:(Ben de kanalın yanlış seçim olduğunu düşünüyorum da inşallah bu dizi hak ettiği yere gelir!!Resimler için teşekkürler bu arada...!!!

6123m
07-11-07, 19:13
ay ay ay bir gittim geldim Herkes çoşmuş :) ayrıca Arka sıraların fan sitesinde Gamze yadıgar RIza ve ıbo ıle Camda konusmuslar Msnden Super Buraya Eklıyemıorm Resmı Cunku SIte adı yazıyor:) Cok guzllerdı yaa:)

ayy Aile imzası Gelsede EKlesek :)

GÜL GÜZELİ
07-11-07, 19:13
ya arkadaşlar bişey sorcam ibo ve gamzenın gerçek hayatta bi akrabalıkları varmı nedense bana kan bagları varmış gibi geldide?

serap23
07-11-07, 20:18
ilk başlarda pek sevmedim diziyi abartılı gelmişti bana
ama izledikçe sevmeye başladım
fox ta bir dizinin tutması çok zor izlenme oranları çok düşük çünkü
ama arka sıradakiler iyi gidiyor

1g9s0g5s
07-11-07, 20:44
arkadaşlar yadigar ve oktay avatarı yapabilir misiniz???

Bunuda söylemden geçemicem Oktayla Gamzenin ayrılmasına çok çok üzüldüm.

öznr
07-11-07, 21:23
gamze ile oktayın ayrılmasına üzülüyoruz ama ben son bölüme kadar aralarında pek bir aşk varmış gibi görmedim.yani oktay gamzeye çok soğuk.

ama yine de ayrılmalarını istemem,hele ki o kızı gördükten sonra...

oktay da kızla hemen çıkmaya başladı.insan birkaç gün bunalıma girer değil mi...?:img-sorry

Dilara03
07-11-07, 21:47
bu gamze duvar dizisindeki iklimm diilmi yaa yeni farkettimmm:icon_whis
ben hala fragmanı göremedimmm daha çok var dizimizee

GÜL GÜZELİ
07-11-07, 21:51
bu gamze duvar dizisindeki iklimm diilmi yaa yeni farkettimmm:icon_whis
ben hala fragmanı göremedimmm daha çok var dizimizee

evet cnm o oktayda vardı duvar dizisinde hatta nişanlanmışlardı iklim başka birini seviyodu ama babasının oktayın babasına borcu yüzünden oktayla nişanlanmıştı anlıyacagın orda oktaydan nefret ederken burda seviyoo boşuna demiyolar nefretden aşk dogar diye:D:D:D:D

Ozgeeeeee
07-11-07, 22:30
aaay fragman cikti demek .. ben görmedim halaaa
demek baris gamzenin elini tutuyo..
bide tiyatro var
ay cok güzel olcak kesinnn... ay pazar gelsede izlesek ya

mxrxt
07-11-07, 22:33
oo masallah arkadaslar gene cosmusunuz buna sevindim 6123m reimler cok harik ellerine saglik (= JesLice =) imzalarini sabirsizlikla bekliyorum dizinin yni fragmanini bende görmedim merakla bekliyorum..
serap23 evet haklisin FOX tvde bu yüzden yeni dizilerle izleyici kazanmaya calisiyor bu arada bazi arkadaslar kanalin yalnis oldugunu yazmislar ama bence bu dizi fox tvye yakisiyor üstelik fox tan kaliteli isler gelmeye devam ediyor..

Roberta Y Diego
07-11-07, 23:17
Bi kac gün giremedim, baslık cosmus gitmis..
Resimler, calısmalar süper...
Emegi gecen herkesin emegine saglık (:

Fragman cıkmıs demek.. Daha göremedim ben...
Dün tekrarı vardı izledim ama fragmanı yakalayamadım...
Neyse yarın gorurum herhalde...

Gamze Oktay meselesine cok takıldım ben...
Oktay bari bir kac gün bekleseydi..
Hemen o gıcık kızla cıkmaya basladı..
Umarım bir inat ugruna Gamze tekrar Barıs'ı kullanmaz...

exza_
07-11-07, 23:24
yine 3 4 sayfa ilerlemiş genelde hep üstte görüyorum arka sıradakleri buda hoşuma gidio çok aşağılara düşmemesi oyuncuları tanınmış olupta 2 sayfada yer alan diziler bile var inşallah zamanla daha haketiği ilgiyi alacak

bide bu yeni fragmandan resimleri eklerseniz çok sveinirim yoksa kalp krizi geçirecem meraktan pc başında fragmanıda izleyemedim zaten:icon_sorr

özmavi
08-11-07, 10:55
arkadaşlar meraba ben dizi başından beri izliyorum hiç kaçırmamaya çalışıyorum...kaçırdığımdada mutlaka tekrarını yakalayıpğ izliyorum....bence çok güzel bi dizi..oyuncular falan süper....özellikle yadigara bayılıyorum... kolejli kızda biraz pas verse yadigara daha ii olcak..şuan aklıma gelmedi kızın adı....oktayla da gamze çok yakışıyolar ama ayrıldılar.....inş.barışırlar..
bence 7.bölümde oktay basketi atacak....biran önce pazar gelsin..

(mia)
08-11-07, 14:55
az önce gördüm fragmanı.arkada çalan şarkı süperdi.yalnız tam kaldığım nokta özge oktay sahnesiydi.oktay özgenin elini tutuş etrafında dönüodu tiyatroda rol greği.özge saçındaki pembeleri çıkarmışs saçını fönlemiş.öyle bir bakışı vardı ki şok oldum.büşra kemali sevio bnce.oktay barış ve gamzeyi el ele görüo.

GÜL GÜZELİ
08-11-07, 16:05
uff fragman süper ya nerden başlasam bilemiyorumm ilk başta oktay ve gamzeyi gösterdiler oktay dikilmiş duruyo gamze ona bakıyo sonra başını egip onunden geçip gidiyo ya bi kere oktay ve gamze birbirini düşünmeden duramıyoo gamze barışla yan yana ama aklı oktayda oktay zaten ruh gibi barış gamzenın elini tutunca oktay direk tereddüt bile etmeden yanlarına geliyo yani biz ayrıldık karışamam filan demiyoo öyle bi gelişi varki inş kıskandıgını belli edicek şeyler söyler yani mutluluklar filan dilemeye kalkmaz inş zaten barışdada bunu bekliyomuş gibi bi hava var sanırım gamzeyi etkilemeye çalışıyo neyse sonra arkadaşda yazmış bi sahnede oktay özgenın elini tutmuş dönüyo etrafında ama özgenın bi bakışı var tyatro geregimi gerçekmi ayırt edilemez sanki oktaydan etkilenmiş gibiydi yani sonra benım için en önemli çift olan ibo ve sibel sanırsam ibo sibeli topluca yemek yedikleri yere götürmüş aşkını orda açıklamak istiyo sanırım ama kabadayı tipli adamlar geliyo biri iboyu itikliyo ibo yere düşüyo sibeli arabaya almışlar adamın biri sibelin yüzünü tutup sert bi şekilde bırakıyoo burdan anlaşıldıgı üzere sibel zorla çalıştırılıyoo sanırım sibel kimsesiz yani anne baba yok kardeş varmı bilinmiyo oda hayatta tutunmaya çalışırken bu igrenç mahlukların eline düşüyo ve seruven başlıyoo ama inş kemal hoca sayesinde bu sorun kalmıcak inş iboda aşkından vazgeçmicek sibelde artık vazgeçmez zaten bizi çok güzel sibel ibo sahneleri bekliyoo inşşşş.sonra bi diger sahne oktay uyuyo babası başına gelmiş elini götürüyo saçını okşamak istiyo ama nedense yapamıyo eee yapamaz tabii onca kırbaç dayagından sonra çekinir oktay ne der diye haa bi arkadaşım buraya resim eklemişti kemal hoca vardı doktorların müdehale ettigi bi hasta vardı işte o resimdeki sahneyide gösterdiler doktorlar çocuga şok veriyolardı kalbi durmasın diye ordada bitti sanırım hatırladıklarım bu kadar benım bombo bi bölüm geliyo ya...

GÜL GÜZELİ
08-11-07, 16:11
büşraya yazmayı unutmuşum fragman resimlerine bakınca gördüm resimlerdende anladıgınız üzere büşranın elinde kitap gibi bişey var önce kendi odasında çok mutlu bi eşekilde sarılıyo kitaba ardından kütüphane girdiginde kemal hoca ve bayan ögretmeni görünce yüzü asılıyoo bu büşra gerçekten taktı kemal hocaya aşık oldugunu sanıyo ama halbuki onun gibi birini daha önce görmediginden hayran oluyo babasız büyümüş sapık bi üvey babanın yanında yaşıyoo böyle bi adam ona tabiki farklı duygular hissettirir ama büşranın bu hislere gerçek adını vermesi uzun,zor ve acı bi yol olucak sanırım..

didemfener
08-11-07, 17:00
of ya diziyi beklemek ne kadr zormuş ya..
gerçekten güsel bir dizi.
ve büşra sadece hayranlı duyoyo hocasına karşı o bunu aşk sanıyo ama

ciciler_68
08-11-07, 17:19
bende fragmani gördüm cook güzel
resimleri ekleyen arkadasa coookkk tesekürler
birsey sorcam fragmanda adamlar birisine vuruyor kime yumruk atiyor?????Iboya mi??? iyi göremedim:sad53:

GÜL GÜZELİ
08-11-07, 17:41
bende fragmani gördüm cook güzel
resimleri ekleyen arkadasa coookkk tesekürler
birsey sorcam fragmanda adamlar birisine vuruyor kime yumruk atiyor?????Iboya mi??? iyi göremedim:sad53:

evet cnm sanırım ve malesef ibo ya zaten sibelin yanında ibodan başka kim olur ki bu arada o sahnedeki kafede tanıdık yani oktay,rıza,yadigar,ibo,özge dörtlüsünün yemek yemege gittikleri kafe yani ibo konuşmak için sibeli oraya götürüyo artık konuşabiliyomu konuşamıyomu bilmiyorum ama sonra adamlar geliyoo ama ben tyatro oyunundan resimlere baktım ibo ve sibel birbirlerine bakıp gülüyolar hatta o resmi avatar olarak kullanıyorum şuanda demekki ya sibelle ibo önce sevgili oluyo sonra konuşmak için kafeye gidiyolar yada tyatrode yakınlaşıyolar ibo bundan güç alıp açılmaya karar veriyo öyle kafeye gidiyolar ama her iki şekildede aralarında bişiler başlamış bulunmakta ikisininde sırrın var diye küsmek yada terketmek gibi bi lüskleri de yok çünkü şuanda ikisininde birbirinden sakladıkları sır var inş kendi agızlarıyla itiraf ederler birbirrlerine o zaman harika bi aşk olur gerçi benım için gene harika bi aşk olucak ama olsun aralarında sır olmasın ki iyi günde oldugu gibi kötü gündede birbirlerinin yanında olabilsinler birbirlerine destek çıkabilsinler ve bence ibo sayesinde sibel o hayattan kurtulucak sibel sayesindede ibonun annesi içkiden pavyonlardan kurtulucak ama her ikisindede kemal hoca genede yanlarında olucak ayyy şimdiden heyecanlandım ne zaman başlıcak aşkları tam olarak ya:img-in_lo:img-in_lo

öznr
08-11-07, 21:50
arkadaşlar nerede bizim aile imzası...?bir an önce kullanmak istiyorum...

ayrıca fragmanı daha dikkatli izledim bu sefer çok şükür.oktayın babası insafa gelmiş galiba ve evet birini dövdüler...

ayrıca özgenin bakışı neydi öyle yaaaa.çok şaşırdım:img-pilot

Dilara03
08-11-07, 22:02
fragmanı izledim bendee (nette var isteyen ö.m. atsın)
büşraa hayranlık duyuyo ama bunu istemiyorumm yani ne bilirimm yazık oluyo kıza
ayrıca barış gamzenin elini tutarken sanki gamze tam kalkıyoken tuttu gibime geldii
ayrıcaa fragmanda arkada çalan şarkıyı bilen varsa kim sölüyp falan yazarsan çok sevinirim bayıldımm

bakış
08-11-07, 22:09
ben de izledim fragmanı.yine harika bir bölüm bizi bekliyor. zaten ratingler de süper. ben bu dizinin gerçeği çok iyi yansıttığına inanıyorum. gençlerin kıyafetlerinden makyajına, konuşma biçimlerinden oturdukları yerlere.... daha bir sürü şey sayarım böyle. dizi Türkiye gerçeklerini çok iyi bir şekilde gözler önüne seriyor. başlarda bu sebeple biraz eleştiriliyordu ama insanlar yavaş yavaş dizimizin değerinib farkına vardı:img-yes:

mxrxt
08-11-07, 22:48
fragmani izledim gercekten cok güzel bir bölüm olacak pazar gününü sabirsizlikla bekliyorum bu arada sibelin konusu aydinlatiliyor biraz sanirim hani o gizemli halinin sirlari bakalim onun nasil bir hikayesi var??

exza_
09-11-07, 00:49
sonundaaa sonundaa izledim çok şükür yane yoksa yatamazdım artık bu gece ayy bu bölüm çok güsel olacak ya nasıl beklicem pazara kadar ibolu ve sibelli sahneleri çok merak ediyorummmm.....:happy0064

6123m
09-11-07, 11:59
herkese mrb ,:)

dizimize cok az zaman kaldı :) bakalım neler olucak.neler gelişecek.hangi ilişkiler başlıyacak.

ayrıca bence hastanede yatan kemal ögretmenın Oglu

GÜL GÜZELİ
09-11-07, 12:20
herkese mrb ,:)

dizimize cok az zaman kaldı :) bakalım neler olucak.neler gelişecek.hangi ilişkiler başlıyacak.

ayrıca bence hastanede yatan kemal ögretmenın Oglu

cnm nerden çıkardın bu sonucu bende kemal ögretmenın bi çocugu olabilicegini düşünüyorum ama o hastanedeki çocugun olabilicegini hiç düşünmemiştimm sen nerden vardın bu kanıya?

6123m
09-11-07, 12:33
cnm nerden çıkardın bu sonucu bende kemal ögretmenın bi çocugu olabilicegini düşünüyorum ama o hastanedeki çocugun olabilicegini hiç düşünmemiştimm sen nerden vardın bu kanıya?

şimdi söyle bir durum var seneme anlatırken Biraz duygulanmıstı her ınsan cocuguna Bırsey olsa üzülür filan ordan esti bana.birde yataktaki çocuk lise öğrencisi degil gibiydi yani biraz daha kücüktü.
eger oglu degılsede şu uyuşturuca alan çocukta Olabilir belki.cünkü özette baya geniş bir yer kaplamış

EgE(''v'')İkLiM
09-11-07, 12:36
slm arkadaşlar burya ne zamandır yazamıyorum fragmanı gördüm bomba gibi bir bölüme benziyo.özge oktaya aşık olmuş gibi bakıyodu barış gamzenin elini tutuyo ben barışla gamzenin sevgili olmasını istiyorum :icon_whis yanı oktaya sinir oluyorum ( duvardaki halından sinir olmuştum bundan kurtulamıyorum hala kotu geliyo):icon_whis neyse aile imzası yaparsanız lütfen benide eklemeyi unutmayın lütfenn :img-wink::img-wink:

Gizem~AsiYıllar
09-11-07, 12:52
Arka sıradakiler dizi müziği
sözler

Daha dostmuş yıllar
kimin umrunda
Tek dert aslında
var olmak hayatta
Yasam kavgası hep
hep yanında
Hayaller ve gerçekler
artık ayrı yollarda

Oooofff ooooffff tek parmağın ucunda
Döner mi deli dünya
Ooofff oooofff mucizeler uğrar mı bir gün arka sıralara

6123m
09-11-07, 12:54
adaşım gizemcim :) sagol canım aşka geldin sanırım yada diznin bi an önce gelmesini beklıyorsun:) .paylaşım icin tesekkurler:)

bakalım bu hafta gamza-barıs ılıskısı ne olcak :)

öznr
09-11-07, 13:14
pazar günleri de bir türlü gelmek bilmiyor...öncedende mi böyleydi yoksa ben mi yeni farkına vardım...?

bir de arkadaşlar sizden ricam ben dizimizin tekrar bölümlerinin yayınlandığı günleri bilmiyorum aranızdan bilen varsa buraya ekleyebilir mi...?

GÜL GÜZELİ
09-11-07, 13:18
slm arkadaşlar burya ne zamandır yazamıyorum fragmanı gördüm bomba gibi bir bölüme benziyo.özge oktaya aşık olmuş gibi bakıyodu barış gamzenin elini tutuyo ben barışla gamzenin sevgili olmasını istiyorum :icon_whis yanı oktaya sinir oluyorum ( duvardaki halından sinir olmuştum bundan kurtulamıyorum hala kotu geliyo):icon_whis neyse aile imzası yaparsanız lütfen benide eklemeyi unutmayın lütfenn :img-wink::img-wink:

canım kemal hocayla büşranın konuşmasından bende anladım bişiler oldugunu hastanede yatan dedigin gibi ögrenciye benzemiyo ama erkek ögretmenlerden biri olabilir basketbol hocası oktaylardan acayip tırsan bi ögretmen var o yada kemal ögretmene uyuz olan onun işlerini bozan gıvık ögretmen kemal ögretmen için iyi kötü farketmez iyilik iyiliktir o gıcıgada yardım eder ama gene dedigin gibi ogluda olabilir yada bi tane gözlükçü çocuk vardı okula bilgisayar veren kemal ögretmenın ögrencisi oda olabilir en son ihtimalde şu okulun önundeki tehlikeden zarar gören biridir herhalde...

uzulmezm
09-11-07, 13:21
pazar günleri de bir türlü gelmek bilmiyor...öncedende mi böyleydi yoksa ben mi yeni farkına vardım...?

bir de arkadaşlar sizden ricam ben dizimizin tekrar bölümlerinin yayınlandığı günleri bilmiyorum aranızdan bilen varsa buraya ekleyebilir mi...?

fox tv nin internet sitesinde var yayın akışı.. ayrıca ben yine yazayım.. eski bölümlerinin tekrarı her sabah 05:15 - 05:30 arasında veriliyor.. ayrıca yine gün içinde bazı saatlerde tekrarı var..

exza_
09-11-07, 14:33
arkadaşlar yeni sesli fragmanı gördüm bu bölüm cidden bomba gibi olacak hele iboyla sibel yaa 2 gün var daha delirecem ibonun kendini aşağı atması süperdi fragmanda bile heyecanlandım normal izlesem nolurum allah bilirrr:img-in_lo

Dudaktan kalbe
09-11-07, 14:39
yok arkadaslar seslı fragman cıkmadı sarkı calıodu
ama cok guseldı ben bayıldım yhanı

exza_
09-11-07, 15:26
çıktı sesli fragman izledim ben

özge oktaya bakıp şiir okuyodu heralde tiyatro repliğiydi (o sarışın kızın adı özgeydi dimi:D)

ibo sibele sana şimdi samimi olamam ama bu gece gelirsen olurum diodu

valla aklımda kalan bu kdr bide tiyatro oyununda bi çocuk bayılıodu işte o uyuşturucu alan çocuk o başında ekmal hocanın beklediği çocuk o bide ibonun kendini aşağı atma eğilimi vardı galiba sibele teklifini kabul etirmek için:img-in_lo

bide o kız neydi unuttum adını üvey babası olan o kızda kemal hocanın gözlerine bakıp şiir okuyodu

valla aklımda kalanlar bunlar eksik fazla bilmem inş.bidaha çıkarda tam görrüm:img-yes:

GÜL GÜZELİ
09-11-07, 15:46
çıktı sesli fragman izledim ben

özge oktaya bakıp şiir okuyodu heralde tiyatro repliğiydi (o sarışın kızın adı özgeydi dimi:D)

ibo sibele sana şimdi samimi olamam ama bu gece gelirsen olurum diodu

valla aklımda kalan bu kdr bide tiyatro oyununda bi çocuk bayılıodu işte o uyuşturucu alan çocuk o başında ekmal hocanın beklediği çocuk o bide ibonun kendini aşağı atma eğilimi vardı galiba sibele teklifini kabul etirmek için:img-in_lo

bide o kız neydi unuttum adını üvey babası olan o kızda kemal hocanın gözlerine bakıp şiir okuyodu

valla aklımda kalanlar bunlar eksik fazla bilmem inş.bidaha çıkarda tam görrüm:img-yes:

ya canım daha açık yazabilirmisin ibo kendini atma egiliminde bulunurken sibel yanındamıydı yanındaysa ne tepki verdi ha bide ibo sibele şimdi sana samimi olamam ama bu gece gelirsen olurum derken yüz ifadesi nasıldı sibelinki nasıldı biraz daha aydınlatamazmısın çok merak ediyorumm da:)

exza_
09-11-07, 16:24
ya canım daha açık yazabilirmisin ibo kendini atma egiliminde bulunurken sibel yanındamıydı yanındaysa ne tepki verdi ha bide ibo sibele şimdi sana samimi olamam ama bu gece gelirsen olurum derken yüz ifadesi nasıldı sibelinki nasıldı biraz daha aydınlatamazmısın çok merak ediyorumm da:)

evet canım sibel vardı bırakın lan beni diodu arkadaşlarıda tutuodu çok komikti:Dama sibelin tepkisini göstermediler

ibo o lafı söylerken gülüodu dişleri görünüodu hattaa:)sibelde tebessüm ediodu hafif yani güseldi yüz ifadesii

off pazar gelsin ya hiç bi bölümünü bukadr heyecanla beklememişitm valaaa

İLK AŞKIM_MERVE
09-11-07, 16:28
fragmanı bende izledim..

umarım güzel bir bölüm olurr..

yhaa oktay ve iboyu çok sewom yha..

AYRICA BİZİM AİLE İMZASI NOLDU YHAA??...

öznr
09-11-07, 16:46
neeeeee!çalışmam gereken biri sürü ders varken oturup fragmanın çıkmasını bekledim ve fragmanı kaçırdım mı buna rağmen.kendime inanamıyorum:icon_sorr

ama en azından anlatan arkadaşlar olmuş,teşekkürler:happy0064

gamze ile oktay barışacak mı demiyor da özet birbirini unutacak mı diyor,ufffff yaa.:icon_sorr

bu arada bizim aile imzasına ne oldu...?:img-pilot

öznr
09-11-07, 17:07
yapıyorumm merwecmm..layerları ayarlıyorumm...herkes istediği tondaki imzayı seçebilsn die....:)

çok sağol canım benim yaaaa...
dört gözle bekliyorum kullanmak için.

6.bölümü tekrar izledim,gamzeyle oktaya çok üzüldüm:icon_sorr
gerçi oktay çok ilgisiz ve kırıcıydı ama olsun çok yakışıyorlardı...:img-in_lo

dAmlA__93
09-11-07, 18:26
ayy oktay çok yakısıklı ya gözleri fln okadar duvaru izliodm farkına warmadımmmmm ama arka sıradakilerde çok hoşuma gitti bu çocuk yaa gamele çok yakısıolar ayrılmasalardı ii olurduu

nazlikiz
09-11-07, 18:56
ay ybanli oldugum icin yourm yapamamisitm egcne hafta süperdi yaa bayilyiroum bu diziye en heyecnali yerinde bitti ffragmanda süperdi ayy heyecan absti beni pazar olsun istyiorum yaa bu arada aile imzasinda benide unutmayin sakinn

uzulmezm
09-11-07, 23:13
arkadaşlar niye hiç sete gelen yok.. yeri belli yurdu belli..:D

Acemi cadıda nerdeyse her hafta gelip resim falan çekerlerdi..

imkanı olan gelebilir yahu..

nazlikiz
10-11-07, 00:15
Dilara03 imza ve avatarin cok güzel olmsu ellerine saglik

bu arada ben sesli fragmani hala göremedim yaa malesef yarinda evde yokum hic göremem ay catlarm geci pazar gelene kadar ctaliyacagim kesin tiyatroda nolacak cok mrk ediyorum

elifile
10-11-07, 08:28
Ben geldim:)
Dün elektriklerimiz kesildi anca bu sabah geldi o yüzden hiç giremedim:(
Bu arada sayfaya emeği geçenlerin hepsine çok teşekkür ederim.
Harika çalışmalar ve yorumlar yapmışsınız.
SAyfamızı boş bırakmamışsınız.
Hepinizin yorumlarını okudum.
Demek sesli fragman çıkmış.
O zaman sesli fragman için nöbette durup resimlerini çekmeye çalışayım:):):)

Pemße MeLek
10-11-07, 09:14
Merhaba arka sıradakiler ailesi
ben gülbiye 14 yaşındayım arka sıradakileri çok seviyorum
yine birol güven imzalı süper bir dizi
benide aranıza alırmısınız?
:img-yes:

Dilara03
10-11-07, 12:19
sesli fragmanıı gördümmmm:happy0064:happy0064:happy0064

o uyuşturucu kullanan çocukk hastaneyedeydii

ibo sibelee bu akşam gelirsen drüstlüğmü gösteririm sana dioduu:img-in_lo

tiyatrı vardaa özgee oktaya bişiler diodu rol gereği ama bakışları falan bi acayiptii benncee özge oktayı sevio olabilirrr tiyatrı esnasında bi çocuk bayıldı

bide ibo kendini camdan atmaya çalışıyodu anlamadımm:icon_whis

guilty
10-11-07, 16:12
Yaa arkadaşlar elinde dizinin jenerik şarkısının ve bu yeni bölümün ilk fragmanında olan şarkı var mı elinizde olan varsa bana ö.m ile ulaşabilir mi acaba??
Off bu bölüm hem üzücü, hem eğlenceli, hem de aşklı bir bölüm olucak ayyy bende iple çekiyorum yarını..:)

pelinnn
10-11-07, 16:26
Evet, özet gelmiş...

Büyük Zafer Lisesi Basketbol Takımı final maçını Oktay’ın sayesinde kazanırken çocuklar hayatlarında ilk defa bir şey başarmanın tadına varırlar.

Oktay'ın o uzuuun topu doğru adrese ulaşmış demek ki; o sahneyi, Okaty'ın, babasının, Kemal Hoca'nın tepkisini çok merak ediyorum:)

Kemal Hoca, çocukları okulda tutmanın yeni bir yolunu bulur. Tiyatro oyunu… Çocuklar ve Kemal bir tiyatro oyunu sergilemek için kolları sıvarlar.

Yazık bu adama, her hafta çocukları okulda tutma planlarına girişiyor:) Belki Game uyuyan güzeli, Oktay'da yakışıklı prensi canlandırır da barışırlar:) Ama yine çok zevkli olacağı kesin... Nedense basketbol ve tiyatro çalışmalarına karşı zaafım var:D

Oktay’ın babası Nihat, oğullarıyla arasını düzeltmenin yollarını arar. Bu konuda en büyük yardımcısı Kemal Hoca olacaktır.

Nihat, yola geliyor... Umarım, Oktay bu durumu da başka şeylere yormaz. Babasıyla da hocasıyla da barışık olur.

Büşra’nın Kemal Hoca’ya olan hayranlığı iyice artarken Sadettin, Büşra’nın bu ilgisinini yavaş yavaş farkeder.

Yok, bunu fazla yorumlamayayım:D Zafer fark etmesin de:hıh

İbo Sibel’e olan aşkını açıklamaya karar verir. Sibel İbo’nun teklifini kabul edecek mi? Oktay ve Gamze birbirlerini unutabilecekler mi?

Oktay ile Gamze birbirini unutamaz bence ama Gamze'nin kafası karışıktı, Barış hakkında... Neler olacak acaba?:img-pilot Sibel&İbo:D

Bu arada Kemal Hoca, okulun etrafında gezen büyük tehlikeyi farkeder. Öğrencilerini uyuşturucu satıcısı Yalçın’dan korumak isteyen Kemal Hoca acaba bunu başarabilecek mi?

Cevap veriyorum: Evet, başarabilecek:) Kemal Hoca, neyi başaramamış ki?:D

Ya arkadaşlar, bugün son bölümün tekrarını izlerken ben de fark ettim. Kemal Hoca'nın bir çocuğu var... Bazı arkadaşlar da fark etmiş. Kim olabileceği hakkında bir fikriniz var mı?

guilty
10-11-07, 16:50
Kemal hocanın çocuğumu var evet var bende fak ettim de okulda mı çocuğu acaba?? O konyu hiç düşünmedim evet yaa kim acaba??

mxrxt
10-11-07, 17:21
merhaba arkadaslar nasilsiniz??
öncelikle yapilmis imzalar eklenmis resimler hepsi
cok güzel ellerinize saglik...
Bu arada dizimiz yarin aksam fragmanda bir hastane sahnesi var ama hastanin kim oldugunu tam olarak göremedim ben
oktayin babasi cocuklarinin degerini biraz olsun anlayacak ama bu fazla uzun sürmez gibi..artik yarin yeni bölümde bulusmak üzre..

merwe's
10-11-07, 17:24
bu bölüm çok güzel olacak. pazar gününü iple çekiyorum. özellikle de tiyatro sahnesini merak ediyorum. çünkü özge oktayın başrolü oynaması garibime gitti. bence bu işin içinden bir şey çıkacak ama neyse... :)

guilty
10-11-07, 17:31
Arkadaşlar jenerik şarkısını kim söylüyor bilen var mı acaba?? Yaaa Oktay ve Gamze ne zaman barışacaklar acaba bende onu merak ediyorum. Keşke tiyatronun başrolu Gamze ve Oktay olsaydı aşkları belki o zaman daha da çoğalırdı. Yaa bu arada umarım Özge bu tiyatrodan etkilenip Oktay'a vurulmasın.. Aman Allah korusun..

merwe's
10-11-07, 17:40
Arkadaşlar jenerik şarkısını kim söylüyor bilen var mı acaba?? Yaaa Oktay ve Gamze ne zaman barışacaklar acaba bende onu merak ediyorum. Keşke tiyatronun başrolu Gamze ve Oktay olsaydı aşkları belki o zaman daha da çoğalırdı. Yaa bu arada umarım Özge bu tiyatrodan etkilenip Oktay'a vurulmasın.. Aman Allah korusun..

bence oktayla gamze barışacaklar ama eskisi gibi olmayacak. gamze barışı sevecek.
kesin özge oktaydan etkilenecek. çocuğa çok garip bakiyordu. bakacağız artık:icon_whis

guilty
10-11-07, 17:58
Neee Gamze Barış'ı mı sevecek tühh ben Oktay'ı sevmesini istiyorum yaaa...
Nese bakalım neler olacak.. Ratinglerde umarım git gide düzelir..

bostepeli
10-11-07, 18:05
bu diziyi çok beğeniyorum affet bizi hocam diye bizi dizi vardı bi ara yalnış hatırlamıyosam gülşen bubikoğlu bir öğretmeni oynuyodu ve koçum benin dizisi vardı senaryo onlarınkine çok yakın bildik yani ama güzel zevkle izliyorum oktaya bayılıyorum duvar dizisinde delirtiyodu beni çok fazla abartılı değil zaten günümüzde okullarda yaşananlar bunlar anlatılmasıda güzel gerçeklerin zaten dedikleri gibi hayatımızı bir öğretmen değiştirmedimi çok doğru bi söz

öznr
10-11-07, 18:29
oooo arkadaşlar coşmuşsunuz:happy0064

resim ve çalışma ekleyen tüm arkadaşların ellerine sağlık...

oktayla gamzeden bahsetmek gerekirse,ben oktayın gamzeye daha düzgün davranmasını isterdim.özellikle gamzenin ilişkiyi masaya yatırmamız lazım dediğinde oktayın yaptığı espiri çok kötü geldi bana.

ama yine de gamzeyle oktayın beraber olmasını isterim:img-in_lo özgeyle olmasını kesinlikle istemem:img-blush

Not:hemen imzamı değiştiriyorum.eee reklamımız olsun biraz.

bakış
10-11-07, 18:31
ayyy yarın dizimiz var. ne güzel. büyük bir merakla bekliyorum yine. inşallah bu sefer ratinglerimiz çok daha üst sıralara çıkar. bu dizi bunu çoktan hak ediyor. fox un en çok rating alan dizisi.:img-yes:

bostepeli
10-11-07, 18:37
ayyy yarın dizimiz var. ne güzel. büyük bir merakla bekliyorum yine. inşallah bu sefer ratinglerimiz çok daha üst sıralara çıkar. bu dizi bunu çoktan hak ediyor. fox un en çok rating alan dizisi.:img-yes:

sana katılıyorum dizi devam etmeli reytingide hakediyo okullardaki sorunları anlatıyo işte gerçekler en adam olmıyacak öğrenci bile adam olur onunla iletişimi iyi sağlarsan çok güzel ve eğitimci bir öğretmen modeli var örnek olmalı bence

bakış
10-11-07, 22:47
ayy inanamıyorum.aile imzasına beni de eklemişsiniz. çok teşekkür ederim. bu arada fragmanı izledim. dizide yine gençlik için çok öenmli bir sorun olan uyuşturucu gerçeği konu alınmış. uyuşturucuyla başı dertte olan bir gencin hikayesi var bu hafta. dilerim bu bölümü herkes izler. bu diziden öğrenilinecek çok şey var.:img-yes:

nazlikiz
10-11-07, 23:48
yeni aile imzasi yapilmis yine ben yokum saglik olsun insallah bi dahaki sefere

diziye cok az kaldi süper yaa bayilyiroum bu hafta tiyatro da napicaklar cok mrk ediyourm oktay yine istemesse ama oktayin babasina cok gicik kaptim ben basketbolda ne bicim bakti yaa öyle babadan anca oktay gibi bi evlat cikar zaten simdi denesin arallarini düzeltmeyi basabilirmi ki acaba??

aliyeaynalar
11-11-07, 06:34
Aile imzası güzel olmuş olmasınada, yine ben yokum :(
heralde beni koymayı unuttunuz :)
her neyse önemli değil.:img-blush

6123m
11-11-07, 08:12
Rica Ederim..

:D:D iyide ben bu resimleri zaten 57. sayfada paylaşmıştım..

puff görmemiştim yiğit k.bkma :S neyse zaten var diye silerler ozaman :)

ayrıca bu gun dizimiz var sonunda geldi birde fragmanda NEtte kinde 18.45 diyordu :S sızce ölemıdır yha:S

ayrıca bennu yıldırımların esımımıymıs Kemal hoca:d ayy ne guzl 2sıde ıı ınsan

(mia)
11-11-07, 09:08
puff görmemiştim yiğit k.bkma :S neyse zaten var diye silerler ozaman :)

ayrıca bu gun dizimiz var sonunda geldi birde fragmanda NEtte kinde 18.45 diyordu :S sızce ölemıdır yha:S

ayrıca bennu yıldırımların esımımıymıs Kemal hoca:d ayy ne guzl 2sıde ıı ınsan

netteki fragman show turk un.o yüzden 18.45 dio.normali 19.45

Dudaktan kalbe
11-11-07, 10:58
her bölümü çok güsel zaten
ama reytıngler az düşük
acaba oktayla gamze ne zaman birleşicek?

merwe's
11-11-07, 11:05
bence oktayla gamze birleşmiyecek. dost kalacaklar, gamze barışı sevecek.
özge de onu sevmiyecek oktay yanlız gelip yanlız gidecek...
biraz kötümser oldum ama neyse... hayal gücüm yüksek:)

Dudaktan kalbe
11-11-07, 11:08
bira değil fazla kötümser oldun bence:D
ama birleşcekler sanırım

gzd_keremcem
11-11-07, 11:10
bira değil fazla kötümser oldun bence:D
ama birleşcekler sanırım

İnşallah bırleşirler çok yakışıyolar
barışın gamzenın elını tuttugnu gördüğünde oktay nasıl bakıyodu:img-in_lo

GÜL GÜZELİ
11-11-07, 11:14

cnm aklımdan geçeni yazmışsın bencede gamzeyle oktay dost kalıcak gamze barışı sevicek özgenın oktaydan yana şansı yok o enınde sonunda pamugun farkına varıcaktır ama ben oktayında gamzeden sonra birini sevicekse gamze gibi birini sevmesini istiyorum ama mümkünde geçen bölüm gamzenın yoklugundan istifade oktaya yapışan kızla kalmasın oktay şutlasın onu ben daha farklı birini düşünüyorum oktay için mesela kemal ögretmenin kızı varsa kızını yada yigenini filan ne biliyim aklıma hep bu ihtimal geliyo gamze ve oktayın ayrılmasını istemiyorum hemde hiç ama ayrılırlarsa da oktay kemal ögretmenın bi yakınını sevicekmiş gibime geliyoo bilmiyorum neden????

merwe's
11-11-07, 11:19
kemal öğretmenin hiç yakını yok ki böyle güzel düzgün bir kız olamaz da zaten.
ben bu büşranın kime veya kimin ona aşık olacağını merak ediyorum ve büşranın çok güzel bir kız olduğunu da eklemek istiyorum:)

GÜL GÜZELİ
11-11-07, 11:25
kemal öğretmenin hiç yakını yok ki böyle güzel düzgün bir kız olamaz da zaten.
ben bu büşranın kime veya kimin ona aşık olacağını merak ediyorum ve büşranın çok güzel bir kız olduğunu da eklemek istiyorum:)

cnm 1.daha kemal ögretmenın kimsesi varmı yokmu bilmiyoruzz onunla ilgili daha hiçbişey bilmiyoruzki 2.sanırım sen büşra oktay aşkından bahsediyosunn ama unuttugun bişey var büşrayla gamze yakın arkadaşlar büşra gamzeye bunu yapmaz sanmıyorum yani gamzeyle oktayın onca zaman sevgili olduklarını gamzenın oktaydan ayrıldıktan sonra nasıl bir ruh halinde oldugunu bile bile oktayla sevgili olmaz olursada benım için büyük süpriz olur bilemedim büşraya kimin aşık olabilicegine gelince şu köylü çocuk varya adını unuttum hani annesi rahatsızlanmıştıda oktaylarda aralarında para toplayıp vermişlerdi işte o çocuk olabilir büşrayla çünkü o çocuga başka aday yok ona ben edayı düşünmüştüm ama eda ve yadigarı yaptılar o yüzdende büşrayla köylü çocuk olabilir diyorum...

bostepeli
11-11-07, 11:49
ya dizinin müziklerini kim yapıyor acaba 7.bölüm fragmanında bi şarkı çalıyo yalan sevda çok güzel bi şarkı bilgisi olan varmı güzel bi bölüm olacak oktayların okulda acayip bir havası oldu maçı kazanınca

merwe's
11-11-07, 11:50
ben oktayla büşra aşkından bahsetmedim ki sen yanlış anlamışsın:icon_sorr
fırat-büşra aşkı olmaz yaa! bence çok saçma olur:icon_whis
kemal hoca konusunda da haklı olabilirsin. ama o senin düşüncen:img-yes:

GÜL GÜZELİ
11-11-07, 12:29
ben oktayla büşra aşkından bahsetmedim ki sen yanlış anlamışsın:icon_sorr
fırat-büşra aşkı olmaz yaa! bence çok saçma olur:icon_whis
kemal hoca konusunda da haklı olabilirsin. ama o senin düşüncen:img-yes:

hmm pardon cnm ben oktay ve yeni aşkdan bahsettigimiz için öyle sandım cnm büşrayla fırat aşkı niye saçma olsunki hee yan yana garip olurlar ama aşkları güzel olur hemen bi düzeltme yapayım yan yana garip olurlar derken uyumlu bi çift olmazlar yoksa büşra şehirli fırat köylü gibi saçmasapan bi takıntım yok benımde yani kemal hocaya gelince tabiki benım düşüncem katılmak zorunda degilsiniz ne sen nede diger arkadaşlar ben oktayın ne özgeyle nede o dörtyüzdört kılıklı kızla olmasını istemedigim için başka artarnetifleri düşünüyorum ama ilk artarnetifim tabiki gamze...

Dilara03
11-11-07, 12:29
ya dizinin müziklerini kim yapıyor acaba 7.bölüm fragmanında bi şarkı çalıyo yalan sevda çok güzel bi şarkı bilgisi olan varmı güzel bi bölüm olacak oktayların okulda acayip bir havası oldu maçı kazanınca

bende bu şarkıyı merak ettim süperdii bugün dikkat edelim hepimiz sonundaa anlarızz müziği kim yapıyo

bostepeli
11-11-07, 12:50
bende bu şarkıyı merak ettim süperdii bugün dikkat edelim hepimiz sonundaa anlarızz müziği kim yapıyo

aslnda nette artaştırdım şarkıyı mesele jeneriği bülent çidem diye biri seslendiriyomuş galiba bunuda o söylüyo nette aradım ama yok dizi için yapılmış yani dizinin müzikleride güzel eve bugün baya bi dikkat ededlim müzikleriylede sahneleriylede güzel bi bölüm olacak oktayında havalı yürüyüşüne bayıldım hani

öznr
11-11-07, 13:20

oktay yalnız gelip yalnız gidicek ha:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
harikasın.

hmm pardon cnm ben oktay ve yeni aşkdan bahsettigimiz için öyle sandım cnm büşrayla fırat aşkı niye saçma olsunki hee yan yana garip olurlar ama aşkları güzel olur hemen bi düzeltme yapayım yan yana garip olurlar derken uyumlu bi çift olmazlar yoksa büşra şehirli fırat köylü gibi saçmasapan bi takıntım yok benımde yani kemal hocaya gelince tabiki benım düşüncem katılmak zorunda degilsiniz ne sen nede diger arkadaşlar ben oktayın ne özgeyle nede o dörtyüzdört kılıklı kızla olmasını istemedigim için başka artarnetifleri düşünüyorum ama ilk artarnetifim tabiki gamze...

canım benim sinirlenme tabii ki herkes düşündüğünü söyleyebilir.hepimiz bir tahminde bulunabiliriz.ayrıca dörtyüzdört benzetmesine de bayıldım.bundan sonra onun adı benim için 404:img-wink:.

yeni aile imzasi yapilmis yine ben yokum saglik olsun insallah bi dahaki sefere

diziye cok az kaldi süper yaa bayilyiroum bu hafta tiyatro da napicaklar cok mrk ediyourm oktay yine istemesse ama oktayin babasina cok gicik kaptim ben basketbolda ne bicim bakti yaa öyle babadan anca oktay gibi bi evlat cikar zaten simdi denesin arallarini düzeltmeyi basabilirmi ki acaba??

"öyle babadan anca oktay gibi evlat çıkar" sözü ne kadar doğru bir söz canım yaa...gerçekten öyle...bu söz üzerinde biraz düşünmek gerek.
ve evet bakalım aralarını düzeltebilecek mi...

GÜL GÜZELİ
11-11-07, 14:03
oktay yalnız gelip yalnız gidicek ha:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
harikasın.

canım benim sinirlenme tabii ki herkes düşündüğünü söyleyebilir.hepimiz bir tahminde bulunabiliriz.ayrıca dörtyüzdört benzetmesine de bayıldım.bundan sonra onun adı benim için 404:img-wink:.

"öyle babadan anca oktay gibi evlat çıkar" sözü ne kadar doğru bir söz canım yaa...gerçekten öyle...bu söz üzerinde biraz düşünmek gerek.
ve evet bakalım aralarını düzeltebilecek mi...

yok hayatımm niye kızayımm sadece benımle aynı fikirde olmak zorunda degilsinizz buna saygım var demek istedimmm kızmadım yani evet bundan sonra o kızın adı 404 olsunnn uyuz barışa aşık havası sergilerken geldi yapıştı oktaya hele okulun bahçesinde kırk yıllık sevgililermiş gibi çocugun kolunu tutmadımı bu kadar olur dedim ama oktay verdi agının payını:happy0064

oktay ve babası hakkında yazdıklarına bende katılıyorumm hakikaten bi baba neyse ogluda odur erkek çocuklar babadan örnek alır tıpkı oktayın babasının kendi babasından örnek alıp oktayla abisini kemerle dövmesi gibi ama onunda degişme sırası gelicekk kemal ögretmen böyle kalmasına izin vermicek gibi....

öznr
11-11-07, 14:18
yok hayatımm niye kızayımm sadece benımle aynı fikirde olmak zorunda degilsinizz buna saygım var demek istedimmm kızmadım yani evet bundan sonra o kızın adı 404 olsunnn uyuz barışa aşık havası sergilerken geldi yapıştı oktaya hele okulun bahçesinde kırk yıllık sevgililermiş gibi çocugun kolunu tutmadımı bu kadar olur dedim ama oktay verdi agının payını:happy0064

oktay ve babası hakkında yazdıklarına bende katılıyorumm hakikaten bi baba neyse ogluda odur erkek çocuklar babadan örnek alır tıpkı oktayın babasının kendi babasından örnek alıp oktayla abisini kemerle dövmesi gibi ama onunda degişme sırası gelicekk kemal ögretmen böyle kalmasına izin vermicek gibi....

tamam anlaştık o zaman bundan sonra kızın adı bizim için 404:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ayrıca ben kızın oktayın yanına gittiği ilk halini gördüğümde çok şaşırıp buraya yazmıştım lisede kızlar artık böyle mi diye.
hakikaten ya kız direk yapıştı oktaya.ama ben suçu kızda değil oktayda buluyorum,biraz bunalım takılsaydı bari hemen kızı kabul etti.eeee erkek milleti değil mi,ne olacak...:img-blush:img-blush:img-blush

babasına diyecek söz bulamıyorum,kendi yaşadığını barii çocuğuna yaşatmasaydı,ama dediğin gibi o da düzelecek...

GÜL GÜZELİ
11-11-07, 14:30
tamam anlaştık o zaman bundan sonra kızın adı bizim için 404:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ayrıca ben kızın oktayın yanına gittiği ilk halini gördüğümde çok şaşırıp buraya yazmıştım lisede kızlar artık böyle mi diye.
hakikaten ya kız direk yapıştı oktaya.ama ben suçu kızda değil oktayda buluyorum,biraz bunalım takılsaydı bari hemen kızı kabul etti.eeee erkek milleti değil mi,ne olacak...:img-blush:img-blush:img-blush

babasına diyecek söz bulamıyorum,kendi yaşadığını barii çocuğuna yaşatmasaydı,ama dediğin gibi o da düzelecek...

anlaştıkkk 404müz hepimize hayırlı ve ugurlu olsun:img-wink:bende çok şaşırdım çünkü barışa aşık sanıyodum ben ama saman altından su yürütüyomuş bu arada oda var tyatro oyununda bakalım neler karıştırıcak oktaya bende söylicek söz bulamıyorum gamzenın yanında barışı görünce anında yanlarında bitiveriyo ama kendiisi maşşallah 404le hiç ayrılmıyoo gerçi 4004 karşı bi ilgisinin oldugunu sanmıyorumm sanırım gamzeyi seviyo hala neyse anlıcaz ..

6123m
11-11-07, 15:04
herkese mrb Öncelıkle Gul guzelı Canım :) sana Mrb :) seslı fragmanı ızledıysen Dusen Cocq Sanırım uyusturucu Kullanan Cocuk KEmal ögretmenın Oglu degılmıs:) ayrıca yenı bölume Saatler Kaldıı :) bı an önce Saat Gelsede Izlesek :)

ayrıca Tvde Fragman hıc dönmuorr :S saatlerdır ızlıodm ama:S

GÜL GÜZELİ
11-11-07, 15:09
herkese mrb Öncelıkle Gul guzelı Canım :) sana Mrb :) seslı fragmanı ızledıysen Dusen Cocq Sanırım uyusturucu Kullanan Cocuk KEmal ögretmenın Oglu degılmıs:) ayrıca yenı bölume Saatler Kaldıı :) bı an önce Saat Gelsede Izlesek :)

mrb tatlım evet biliyorumm çocuk okuldann kemal ögretmenin çocugu olmadıgı belliydi zaten bi çocugu varsa pat diye ortaya çıkmaz çıksa bile sanmıyorum hemen kemal ögretmenle aynı ortamda bulunsun çünkü kemal ögretmenın geçmişte bişiler yaşadıgı belli yani sorunu olanlar bi tek arka sıradakiler degil bu arada yeni bölüme saatler kaldı ama ben izleyemicemm malesef:(kanal göstermiyoo bizde sabahtan beri ugraşıyorum olmuyooo karabahtım körtalihim düne kadar vardı kanal bugun bozulucagı tuttu ufffff nettede bulamıyorumki bölümleri izliyimmm napıcam bilmiyorum valla artık siz bol bol azarsınız olanları çünkü meraktan ölüyorum bişiler ögrenemzsem çatlarım haftaya kadar:):)

öznr
11-11-07, 15:14

aman canım öyle diyip kalbimize indirme:img-fie:.günlerdir bekliyoruz.inşallah fox yayınlamama gibi bir hata yapmaz,yoksa protesto çekeriz.zaten fox'sun izlenebilecek nadir dizilerinden biri(burada naziklikten nadir dediğimi fark etmişsinizdir umarım):img-wink:

exza_
11-11-07, 15:16
selam herkeze bu akşam dizimiz var 4 buçuk saat kaldı valla çok heyecanlıyım bu bölümü acaip merak ediyorum çünkü keşke 3 4 saat sürse bu dizi ya süre bana çok yetersiz gelioo:icon_sorr

bu arada bence gamzeyle oktay birbirlerini seviolar sadece 3 kişiler boş vakit die düşünüorum o kunudan hiç şüphem yok valla:D

mxrxt
11-11-07, 15:19
valla bende tüm arkadaslar gibi meeakla bekliyorum bir kac saat geldi ama dizimizin bu kadar ilgi görmesi beni ayrica sevindiriyor aramiza yeni gelen arkadaslar gelmis
Yeni katilanlara Hosgeldiniz diyorum ..
diziden sonra görüsürüz..

6123m
11-11-07, 15:20
sankı bu hafta ızlıyıcı kıtlesı daha cok artıcak gibime geliyor.yanı herkes arka sıradakilerde arka sıradakiler diyor:).bence ılk 5 e gırer 1.olamaz belkı ama 4.5. falan oluruz dıyorum ben.cunku dızının EGıtıcı yönü cOk fazla

ayrıca Annem dıyorki :D Her okulda kemal Hoca Gıbı Hoca Olsa :D okulda Zirzibi Biter dio :D

öznr
11-11-07, 15:26
sankı bu hafta ızlıyıcı kıtlesı daha cok artıcak gibime geliyor.yanı herkes arka sıradakilerde arka sıradakiler diyor:).bence ılk 5 e gırer 1.olamaz belkı ama 4.5. falan oluruz dıyorum ben.cunku dızının EGıtıcı yönü cOk fazla

ayrıca Annem dıyorki :D Her okulda kemal Hoca Gıbı Hoca Olsa :D okulda Zirzibi Biter dio :D

annen çok haklı canım.
ben ilkokulda kaç arkadaşımı bilirim hoca yüzünden okumaya küsen...
hoca çok önemli bir olgu bence,okulu sevdiren de nefret ettiren de öğretmen olabiliyor bazen.

ben kemal hoca gibi bir hoca olmak istiyorum (1,5 sene sonra inş.:img-wink: )
bir öğretmeni öğrencisinin sevgiyle anması çok güzel bir duygudur eminim ve ben de bu duyguyu yaşayanlardan olmak istiyorum.

6123m
11-11-07, 15:33
bu Arada Sibel-ibo YAdigar-Eda ne olucak ben onlarıda Cok Merak edıyorum.Bırde merak ettıgım bırsey acaba turkıyede hala Böyle Okullar Varmı yanı Onunda Zıbılerın cırıt Attıgı ARka sıradakılerın bu kadrKavgacı Ama ıyı Cocqlar Oldugu ? Yanı HAdı hepsını Gectım Iyı aıleler Cocuklarını nasıl yolluya bılıyorlar Böyle Okullara:S

puff Sıkıldım sacmalıyorum Off dizi başlasada Bizde izlesek :)

merwe's
11-11-07, 15:38
evet dizimize tam 16 dk 3 saat var sanırsam...:)
bayağı güzel bir bölüm olacak... bunu kaç kere söyledim bilmiyorum. of yaaa bu vakit de geçmek bilmiyor ki:icon_sorr
arkadaşlar bence de haklısınız. kemal hoca gibi öğretmenler bütün okullarda olmamlı süper olurdu valla:good:

öznr
11-11-07, 15:44
bu Arada Sibel-ibo YAdigar-Eda ne olucak ben onlarıda Cok Merak edıyorum.Bırde merak ettıgım bırsey acaba turkıyede hala Böyle Okullar Varmı yanı Onunda Zıbılerın cırıt Attıgı ARka sıradakılerın bu kadrKavgacı Ama ıyı Cocqlar Oldugu ? Yanı HAdı hepsını Gectım Iyı aıleler Cocuklarını nasıl yolluya bılıyorlar Böyle Okullara:S

puff Sıkıldım sacmalıyorum Off dizi başlasada Bizde izlesek :)

canım emin ol böyle okullar çok var.
iyi aileler nasıl yolluyabiliyor demişsin haklısın ama zaten bu tür okullar belli bir maddi seviyede yaşayan düşük gelirli ailelerin çocuklarının gittiği okullar olduğundan diğer aileler mecburlar çocuklarını böyle okullara göndermeye.
asıl bu durumda hocalar nasıl o okulda durabiliyorlar sorun orada.

öznr
11-11-07, 17:19
didemcim cok güzelama Sitede hareketli imza kullanmak yasak Aahh ahh yasak Olmasa Ben neler eklıcem ama ımzama :)

ayrıca öznur abla haklısın :) (ögretmen olucam dedıne Gore Bnden büyüksün:) )

eveeeet arkadaşlar dizimize az bir zaman kaldı...
çoğu sorumuza cevap alırız bu bölümde inş.
ben oktayın barışla gamzeyi beraber gördüğü sahneyi iple çekiyorum.
hemen toplanalım dizimiz bitince.

Not-1:bu imzada da yokum:icon_sorr
Not-2:gizemcim profiline baktım da ablan olacak yaştaymışım:img-wink:

sarp_manyagi
11-11-07, 17:24
Arkadaşlar İbo2nun gerçek ismini bilen var mı?Dizi bizim okulda çeklio gidip sormaya cesaret edemiom ayıp olur die ama İbo'ya hastayım bize el salladı malum dün 10 kasımdı ve biz okuldaydık onlarda geldiler İbo el salladı falan hep gülüyor ve güldürüyor aşırı komik ve sempatik:img-in_loNEyse gerçek ismini bilen lütfen sölesin

angel_timuçin
11-11-07, 17:29
Arkadaşlar İbo2nun gerçek ismini bilen var mı?Dizi bizim okulda çeklio gidip sormaya cesaret edemiom ayıp olur die ama İbo'ya hastayım bize el salladı malum dün 10 kasımdı ve biz okuldaydık onlarda geldiler İbo el salladı falan hep gülüyor ve güldürüyor aşırı komik ve sempatik:img-in_loNEyse gerçek ismini bilen lütfen sölesin

FIRAT ÇÖLOĞLU
cnm ismi çok şeker çocuk dimi
hayat bilgisindede oynamıştı ama arka palnda pek konuşmuyodu...

foto alıntı....:img-polic

http://img293.imageshack.us/img293/57/firatcologlu1tq5.jpg

mxrxt
11-11-07, 17:49
didem calismman co güzel olmus ama 6123m söyledigi gibi malesef haraketli imza kullanmak yasak ama ben genede kaydettimcünkü cok begendim emegine saglik..
Bu arada haberlerden sonra dizimiz basliyor dizide herseyi merak ediyorum ama en cok yarinki rating sonuclarini gecen haftadan sonra dizimizin biraz daha yükselecegi ümidi icindeyim..
ve umarim öyle olur..

(= JesLice =)
11-11-07, 18:14
bnde oktay gamzeyi seviyo:)Bakışlardan cok bellii..:):)Gamzenin değerini anladı...barışıp birbirlerinin değerini anlıcaklar..:)

gzd_keremcem
11-11-07, 18:28
bnde oktay gamzeyi seviyo:)Bakışlardan cok bellii..:):)Gamzenin değerini anladı...barışıp birbirlerinin değerini anlıcaklar..:)

bencede sevio
ayrılırken gamzeye seviyomusun dedi sevmiyosan hemen ayrılırız dedı
demekki sevgiye önem verio öyle olmasa o çoktan bırakırdı gamzeyi:img-yes:

öznr
11-11-07, 19:09
reklam arası hemen yorum yapıyım dedim:img-wink:
kemal hoca oktayın babasına nasıl gaz verdi öyle:img-grin2 adam kendisinden utandı.e be adam babanın yaptığını sen niye yapıyosun çocuğuna...?

özge resmen aşık...ve 404'ü kıskanıyor...oktayla gamzenin kaç saat ayrı kaldıklarını hesaplamış.:img-swoon

(mia)
11-11-07, 19:09
bnce de barışsınlar hemen.ama özge olayın sonradan çıkardıkları belli.önceleri hiç belli etmiodu.şimdi ayrılık saatlerini sayıyo.ama özge duyguya ii laf söledi bn rahatladım.yapışkan şey.yalnız oktaya da kızdım kaç yıllık arkadaşını kaç günlük kıza sattı remen.

öznr
11-11-07, 19:37
arkadaşlar yüksek müsadenizle 404 'ü dövebilir miyim lütfen...?
gofreti alınca zıkkım ye diye evi inlettim ama,pek etkili olmadı.

oktayın babasını tebrik ediyorum en azından değişime müsaitmiş adaam.

özgeye çooooooooooook üzüldüm yaaa canım benim.ben de onunla beraber
ağlıcaktım nerdeyse:icon_sorr

fark ettiniz mi bilmiyorum ama barış konuşurken şiir gibi konuşuyor:img-in_lo
ama ben oktayı sefiyorum:img-blush

bu arada kemal hoca uyuşturucu yüzünden inşallah kendi başını belaya sokmaz:icon_sorrsen adamı nereden tanıyosun deseler yandı...

MUZIKTUTKUNU
11-11-07, 20:02
Ya arkadaşlar bu bölümü izlerken çok şaşırıyorum.Özge'nin Oktay'ı sevdiğini bilmiyodum.Birkaç bölümü izleyememiştim.Bu bölümde mi ortaya çıktı sevdiği??Bi de o oğlanın edayı sevdiğine çok şaşırdım.Bu da bu bölümde ortaya çıktı heralde.İnanmıyorum Bahtiyar da edayı seviyomuşş:DBu arada bu Eda bücür cadıdaki zeliş değil miydi yaaaa???Çok benziyo daaa:)

aliyeaynalar
11-11-07, 20:22
Kemal Hoca tiyatroya gidelim , Aman hocam yaaa diyolar
sonra ibonun yanına gidiyor. Kaç kurtar kendini diyorlar :img-pilot
Yaa bunlar ne biçim genç :sad53:
Tiyatro gibi bi faaliyet
Sanat Sevilmezmi hiç :sad53:

Hadi opera olsa bi parça anlıycam
sonuçta herkes sevmez operayı
Ama tiyatro sevilmezmi hiç...:sad53:

öznr
11-11-07, 20:40
allahım bir insan arkadaşına bunu nasıl yapabilir yaaa...
kız da az değil çocuğa süt çocuğu diye diye öldürüyordu.
canım benim ya masum masum içti.:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
hepimize örnek olsun bu arkadaşlarımızın gazına gelmeyelim.

pelinnn
11-11-07, 20:50
İbo nasıl atıyordu kendini camdan?:img-hyste
İbo&Sibel aşkı zor ama çok güzel olacağa benziyor.

Bizde yok ki Kemal Hoca gibi bir tane, tiyatroya götürsün:icon_sorr

Anaam, çocuk ölüyor:img-fie:
İşte kötü arkadaşlığın sonu, diğer çocuklar için de zor.
Bunun vicdan azabı da var...
Şu Onur'un ailesi de ayrı bir alem, tutturmuşlar "benim oğlum yapmaz." Ya boşuna mı söylüyor adam, gözlemlesene biraz çocuğunu.
Çok güzel bir bölümdü, bağımlılık yaratan maddeleri işlemeleri çok doğru:good:

öznr
11-11-07, 20:51
nasıl yani ya hayır o çocuk ölmemeliydi.off ya garibim arkadaş kurbanı oldu resmen.
sonundaki şarkı beni mahvetti son sahnenin üzerine.

diğer ikisi çok bilmişliklerinden kızmayın ama yani onlara değil de diğerine çok üzüldüm.:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

öznr
11-11-07, 20:54
bizim millet olarak en büyük hatamıız bu zaten,yok benim oğlum yapmaz yok benim kocam aldatmaz...peki seninki yapmaz da kiminki yapar...? :img-cray::img-cray::img-cray:

canım benim ya öldü mü şimdi...?

exza_
11-11-07, 20:55
yaa süper bir bölümdü yaa son bölümde çok kötü oldum ağladım hatta ya bu dizi mütiş masum çocukta gitti yaa:icon_sorr

ibo sibel aşkı mütişti yaa çok güldüm bayılıom ikisinede

oktayla gamzeyede söylenecek söz yok bence hala seviolar birbirlerini bide bu özge nerden çıktı yaa sinir oldum ha yeterince engel yokmuş gibi aralarındaa:img-cool2

pelinnn
11-11-07, 20:56
Ben de diğerine çok üzüldüm, annesi çocuğunun üstüne titresin, o yaşa getirsin, sonra çocuk serseri bir arkadaşın bir sözüne kurban gitsin, olur mu ya?:sad53:

Oktay, babasının elinden sinema biletlerini kapıp Yadigar'ı aramaya gittiğinde babasının hali de çok etkileyiciydi. Fotoğraf albümüne bakarken de aynı şekilde.
Evet, adam en azından değişime açıkmış ama haline çok üzüldüm desem yalan olur.
Önce kafanın dikine git, sonra oturur ağlarsın işte böyle:hıh

MUZIKTUTKUNU
11-11-07, 21:04
Ya yazık gitti çocuk pisi pisine yaaaaaaa:icon_sorr.Öyle arkadaş olmaz olsun yazık çocukla dalga geçip durdular yok süt çocuğu yok bilmem ne yediler başını işte:S

pelinnn
Müdür de ayrı bir saf, o adamı nasıl müdür yapmışlar?
Adam resmen yardımcısının kuklası...
Okulun imajını düşünüp polisi aramadılar, ya şimdi ne yapacaklar?
Belki de ölmez çocuk, ölmesin yaa:icon_sorr
Ama helal olsun ikisi de rolünü iyi yapıyor:)

Ben bu bölüm Özge'yi sevdim aslında...
Oktay'la kanka olduktan sonra tuvalete gidip ağlaması etkileyiciydi:good:
Kadınlık rolüne hazırlandığı yer, çalıştığı sahne de çok güzeldi:D
Ben en çok oyunu sergileyecekleri zamanı merak ediyorum.
Ama bir dakika, çocuk ölürse oyunu sergileyemezler ki:img-fie:
Konu yine çocuğa geldi, çocuk ölmesiiin!:img-cray:

mxrxt
harika bir bölümdü kaan´a cok üzüldüm özgeye ettigi o masum güzel sözler aklima geldi cok tatliydi üzüldüm sonu öyle olmamaliydi iste kemal ögretmen tehlikenin farkina varmisti ama adami dinleyen olmadiki..son sahne cok etkileyici olmus iste gercek hayattan bir kesit diye bas bas bagiriyordu o sahne...örnek alinmali
Oktayin babasi gercekten biseyler yapmaya calisiyor ama bakalim oktay bunlari anlayip babasinin kiymetini anlayabilecekmi??
Özegenin bir anda oktay askini anlayamadim aslinda dizide bir cok ask birden cikti yadigarin eda ya olan askida buna benzer bisey olmustu...
Bu arada gamze ne yapmaya calisiyor anlamadim? Barisa asikmi oluyor yoksa oktaydanmi vazgecti yani barisla olabilirmi acaba??dicem amaoktayi seviyor..Sanirim onun kafasi karisik

(mia)
11-11-07, 21:08
iboya çok güldüm.senin abin bnm abimdir ve atarım kendimi sahnelerine.özgeye çok üzüldüm.bn kızlardan özge erkeklerden oktayı seviodum zaten.ama aşk aklımdan geçmezdi.kanka olma sahnelerine bittim oktay elini kesip seni seviyorum dediği anda eridim resmen.ama ağlama sahnesi etkileyiciydi.bir defadan birşey olmaz diyenler izlemeli bu diziyi.çocuk bir defada gitti.inşallah ölmez

pelinnn
11-11-07, 21:10
Bence Gamze'nin kafası karışık, ya da senaristlerin kafası karışık, bir dakika ya kafam karıştı:D Gamze, Barış'ın kendisini sevdiğinin farkında olacak kadar akıllı bir kız. Oktay'ı hala seviyor ama kendisini O'nu sevmediğine inandırmaya çalışıyor. Belki bu yüzden Barış'ı aramıştır. Barış, Gamze'yi öpseydi tam olarak anlardık mesleyi ama Barış, O'nu öpmeye çalışırken de hiç farkına varmadı. Bence, Barış'a aşık değil, öyle olsa bile bunun farkında değil. Garip bir durum. Bir insan neden kendisini seven ama sadece arkadaş olarak gördüğü birini evine davet edip dertleşsin ki?

öznr
11-11-07, 21:12
Ben de diğerine çok üzüldüm, annesi çocuğunun üstüne titresin, o yaşa getirsin, sonra çocuk serseri bir arkadaşın bir sözüne kurban gitsin, olur mu ya?:sad53:

Oktay, babasının elinden sinema biletlerini kapıp Yadigar'ı aramaya gittiğinde babasının hali de çok etkileyiciydi. Fotoğraf albümüne bakarken de aynı şekilde.
Evet, adam en azından değişime açıkmış ama haline çok üzüldüm desem yalan olur.
Önce kafanın dikine git, sonra oturur ağlarsın işte böyle:hıh

canım sen de çok acımasızsın yaa:img-wink:
haklısın, ama önemli olan hatasının farkına varmış olması...
ya aynı kalsaydı.buna uygun birkaç değil geliyor aklıma ama neyse şimdi...:img-blush

oktay da hemen Yadigar'ı aramaya koştu insan niye iki tane diye bir sorar baban Yadigar'ı mı düşündü bileti alırken:hıh

pelinnn
11-11-07, 21:17
canım sen de çok acımasızsın yaa:img-wink:
haklısın, ama önemli olan hatasının farkına varmış olması...
ya aynı kalsaydı.buna uygun birkaç değil geliyor aklıma ama neyse şimdi...:img-blush

oktay da hemen Yadigar'ı aramaya koştu insan niye iki tane diye bir sorar baban Yadigar'ı mı düşündü bileti alırken:hıh

Var böyle tanıdığım insanlar da o yüzden acımasızımdır belki.
Doğru, en azından bu hatasını düzeltmeye çalışıyor...

Bir baba, oğluna niye 2 tane sinema bileti alır?
Bence sevgilisiyle gitsin diye; ama Oktay Gamze'den ayrıldığı için Yadigar'a koştu:)
Alsana 2 tane maç bileti:img-pilot

öznr
11-11-07, 21:29
iboya çok güldüm.senin abin bnm abimdir ve atarım kendimi sahnelerine.özgeye çok üzüldüm.bn kızlardan özge erkeklerden oktayı seviodum zaten.ama aşk aklımdan geçmezdi.kanka olma sahnelerine bittim oktay elini kesip seni seviyorum dediği anda eridim resmen.ama ağlama sahnesi etkileyiciydi.bir defadan birşey olmaz diyenler izlemeli bu diziyi.çocuk bir defada gitti.inşallah ölmez

iboya ben de çok güldüm,çoooook tatlıydı yaa "sevenler gece ölür":img-hyste:img-hyste:img-hyste

sonunda kabul ettirdi ama.

yalnız ben yanlış mı anladım adam müşteri seni mi bekliyor dedi...?
yani bir o kalmıştı.

mxrxt
11-11-07, 21:33
iboya ben de çok güldüm,çoooook tatlıydı yaa "sevenler gece ölür":img-hyste:img-hyste:img-hyste

sonunda kabul ettirdi ama.

yalnız ben yanlış mı anladım adam müşteri seni mi bekliyor dedi...?
yani bir o kalmıştı.

evet haklisin bende ayni seyi düsündüm hemen aklima kemal ögretmen geldi her konuya el atmaya yardimci olmaya calisiyor yada her ögrencisine ama sibel icin hem tehlikeli hemde büyük bir mücadele verecek sanirim..?

öznr
11-11-07, 21:35
Bence Gamze'nin kafası karışık, ya da senaristlerin kafası karışık, bir dakika ya kafam karıştı:D Gamze, Barış'ın kendisini sevdiğinin farkında olacak kadar akıllı bir kız. Oktay'ı hala seviyor ama kendisini O'nu sevmediğine inandırmaya çalışıyor. Belki bu yüzden Barış'ı aramıştır. Barış, Gamze'yi öpseydi tam olarak anlardık mesleyi ama Barış, O'nu öpmeye çalışırken de hiç farkına varmadı. Bence, Barış'a aşık değil, öyle olsa bile bunun farkında değil. Garip bir durum. Bir insan neden kendisini seven ama sadece arkadaş olarak gördüğü birini evine davet edip dertleşsin ki?

evet ya barış da az değilmiş hemen öpmeye kalktı,tabii gamze bihaber...

ayrıca gamzenin romeo'yu oynayan çocuğu beğendiğini söylemesi barışı kıskandı ve gamzenin bu hoşuna gitti.
artık resmen (sanki bunun resmi olmayanı da var) çıkıyorlarmış gibi davranıyorlar.

bir de oktay barışın yanına gelip elini omuzuna koyunca barışın orada can vereceğini sandım.

Dilara03
11-11-07, 21:38
slmm bölüm yorumöuna başlıyım hemennn

ilk başta ibo&sibel aşkı çok şekerdii:img-in_lo ibonun kendini atmaya çalışmasıı sonra sibelin gülmesi falann süperlerdii

oktayın babasının bileti verip oktay 'süpersin baba hemen yadigarı arıyım' dediğinde üzüldüm adama sonuçta hatalarını telafi etmeye çalışıyor:img-yes:

gamze oktay sahneleri çok güzeldi ama o kız gofreti alınca sinir oldumm yaa ama o sahneler süperdi oktayın sen gofret seversin al hadi demesi falann inş. barışırlarr:happy0064

ve son olarakk o çocuğa çok üzüldüm bi defada gitti yaa o kızada sinir oldum süt işte diye diyee öldü çocukk:sad53:

ayrıcadaa sibelinn işini öğrenmiş oldukkk pesss yanii!!!!!

öznr
11-11-07, 21:56
arkadaşlar bana mı öyle geliyor, sanki dizimiz git gide güzelleşiyor yani sanki daha kaliteli olmaya başladı,oyuncular oynarken daha bir gerçekçi oynuyor.

ve daha çok gülmeye başladım.
artık duyguları bize yansıtabiliyorlar,yani onlarla ağlayabiliyoruz.

nazlikiz
11-11-07, 21:57
süperdii yaa ama bu bütün olumlu bi bölüm+ün sonunda da sonu ölümle bitmesi cok kötü oldu yaa yazik kaanin hicbi sucuda yok arkadaslarina özellikle kiza uydu (isimleirni hatirlayamadim)
bu arada o sibeln isin cidden cok sasiridm yaa isi gücü yok tövbe tövbe neyse yazik ama yaa icim gitti bu bölüm hem muhtesem hemde cok üzücüydü

merwe's
11-11-07, 22:01
sonu çok kötü bitti. 3 çocuk da ölecek mi şimdi. yoksa tek kaan mı ölecek:icon_whis süper hocamız bu işin peşini bırakmıyacak kim bilir belki de oktayla bir şeyler yapacaklar çünkü uyuşturucu satan adamı o da tanıyordu. ileriki bölümlerde göreceğiz...:icon_whis
yadigarın 'eda' plakalı arabanın üstüne yazdığı yazı hala aklımdan çıkmadı ya :
''ibişe sevgiler'' supper ya!:good: edaya da çok havalı mı desem yoksa kendini beğenmiş mi desem. gıcık! yadigardan iyisini mi bulacaksın:img-yes:
özgeye çok üzüldüm ben ya! yazık kıza, imkansız birini seviyor. ama ileriki bölümlerde özge 'erkek fatma' kalıbından dışarı çıkacak. o zaman herkesin yüz ifadesini çok merak ediyorum:happy0064
oktayın babasına da acıdım ya aslında. kendini oktaya sevdirmeye çalıştı. oktayın yüzü biraz güldü ama babasına hala güvenmiyor. nihat bey de böyle olacağını bilseydi hiç ama hiç onlara kötü davranmazdı
büşraya gelince... hocasından etkilendiğini çok belli etti. annesi hiç birşey anlamadı ama zaten onun hiç birşeyden haberi yok. ama üvey babası anladı ve duruma el koydu(lkırk yılın başında iyi birşey yaptı)
gamzeyi bu bölüm hiç ama hiç anlamadım. bir bakıyorsun oktayı düşünüyor bir bakıyorsun barışın yanında gülüp eğleniyor. bence barışın yanında daha iyi uzak dursun oktaydan:img-yes:
iboya zaten bir sözüm yok onun olduğu bölümler ayrı bir güzeldi. kantinde birden sibelin karşısına çıkması, amuda kalkıp aynı teklifi tekrar yapması, pencereden atlama sahnesi, senin abin benim de abim demesi hepsi çok güzeldi. ve tabi o adam sibeli zorla arabaya bindirirken ibonun bakışı:img-in_lo
ayrıca şunu da belirteyim araba rengi mevzusu superdi. ibo oğlum lacivert araba rengi mi olurmuş beyaz en güzeli demesi supperdi:good:
benden bu kadar... umarım ratingler biraz daha yuksek gelir:)

Ozgeeeeee
11-11-07, 22:02
ay cok güzel bi bölümdü yine.
cocuga cok üzüldüm yaa. pisi pisine gitti gül gibi cocuk. hep o ikisnin yüzünden süt cocuk süt cocuk dediler :S yazik oldu gencecik cocugaa

oktay-gamze sahnesi cok güzeldi. oktayin sen seversin bu gofreti al demesi fln cok sekerdi.. ve gamzeyle barisin oturduklarinda gözlerini onlardan ayirmamasi fln hostu. yani gamzeyi hala seviyo oktay
gerci gamzede hala seviyo ama unutmaya calisiyo barisi kullanarak
bu isin sonunda yine üzülen baris olcak bence. cünkü gamze onu sevmiyo. sadece oktayi unutmaya calisiyo ..
özge li sahneleri sevdim bugün. yani oktaya olan aski. sonra tuvalette aglamasi. tiyatroya calismasi fln güzel sahnelerdi. üzüldümde tabi bi yandan

oktayin babasinin degismesinede cok sevindim.
oktayin yeni takildigi kiza fena sinir oluyorum yaaa.

ibo-sibel sahneleri harikaydi. ibonun takla atip benimle yemege cikarmisin degisi
kendini camdan atmaya calisi flnnn cok sekerdi. sibelde etkilendi tabiii.. bakalim ilerleyen bölümlerde nlcak

yadigara yazik ya. eda hic pas vermiyoooo..

öznr
11-11-07, 22:04
zaten sibelin yanındaki o adamın tipinde var bir tuhaflık.
garibim ibo yumruğu da yeni.
ben önce zengin bir ailenin kızıdır falan diye düşündüm,yani sibel'in görünüşünde bir aşırılık da yoktu hatta hanım hanımcık biri gib