Tüm Versiyonu Göster : Arka Sıradakiler (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

serap23
02-12-07, 20:55
saffete de üzüldüm ya
onun grubundakilerde iyi çocuklar aslında
onlar daha çok ezilmiş oktaylara göre ee sonuçta bu olmuş
ama düzelecekler tabii
gamzenin yaptıkları hiç hoş değil madem oktayı seviyorsun
barışı niye kullanıyorsun

mxrxt
02-12-07, 21:05
saffete de üzüldüm ya
onun grubundakilerde iyi çocuklar aslında
onlar daha çok ezilmiş oktaylara göre ee sonuçta bu olmuş
ama düzelecekler tabii
gamzenin yaptıkları hiç hoş değil madem oktayı seviyorsun
barışı niye kullanıyorsun

evet kesinlikle sana katiliyorum Serap cok dogru söylüyorusun saffetler aslinda sanirim biraz daha ezilmisler ailleri varmi bilmiyorum ama sana cok sevgiye ihtiyaclari var birde gamze konusunda sana tam destek veriyorum birde cocuga bagirip duruyor hem suclu hem güclü peessss artik..

Aklima ne geldi Kemal hoca doktorlar avukatlar belki o cürük meyvelerin icinden cikar deyince dizinin bilmem kacinci bölmünde oktay ögretmen olmus ve izletikleirmiz onun ögrencilerine anlattigi olaylar anilari yada ögretmen olmus ve kemal hocasinin izinden gidecek bir arkadas olacakk:icon_whis

exza_
02-12-07, 21:05
bu eda ne kadar kendini beğenmiş kız yaa,
bulunmaz hint kumaşı sanki mübarek, neymiş peşinde olan erkekleri tek tek deniycekmiş, Sanki erkekler deneme tahtası. Kendini beğenmiş şımarık...

aynen yaa edanın hareketlerine bende sinir oldum önceden severdim halbuki ama bugünki konuşmasından sonra çok şımarık buluyorum ohh oktaylarda geri döndüler sonunda valla bende o anı yaşıyomuş gibi heyecanlandım:img-yes:biticek ama şimdi galiba büşranın kemal hocayı öptüğü yerde bitecekk

fatos__03
02-12-07, 21:35
superbi boldumdu okula donmelerine sevindim pamukta cok komikti jah
sibel le ibonun sahnesi cok guzeldi Oktayla Gamzede yine beraber olcaklar gibi insallah! 11bolum cok heycanli olucak sibelle ibonun durumu? ibo ogrenicekmi bakalim sonra oktayla gamzee insallah yadigarla edanin arasindada bisyeler olur

Ozgeeeeee
03-12-07, 07:02
yine herzamanki gibi muhtesem bi bölümdüü.

saffetlere bende üzüldüm, sizinde dediginiz gibi aslinda iyi cocuklar. ama cok ezilmisler zamaninda. ne anneleri var ne babalari, ama düzelcekler insallah

gamze-oktay cok iyi gidiyo. ama barisa üzülüyorum. gamzenin yaptigi hic dogru degiL bence. en basindan barisla birlikte olmicakti, sonucta hala oktayi seviyo, barisa da yazik.
cafede masada otururken ikisinin ask ile ilgili söledikleri, birbirleri laf vurduklari sahnede cok hostu.. digerleri bi oktaya bi gamzeye baktilar :)
ve oktayin gamzeyi öpme sahnesi da cok güzeldi :) cok yakisiyolar ..

eda yi bu bölümden sonra kara sayfama yaziyorum :D o ne sinir bi kizmista haberimiz yokmus yaaaf.. yadigar cabuk baskasina asik olsun :D kendini begenmis yaa
cok güzel olsa icim yanmazdi ... neyseee
ama sanki piercingli cocukla birlikte olcak gibiii.. bakalimmmm

okula geri alinmalari cok güzel, insallah yine kavga etmezler yaa ..
ama calismalarida güzeldi. sibelin iboya destek olmasi fln. hostu. ..

elifile
03-12-07, 07:22
Harika bir bölüm daha izledik:)

Öncelikle Kemal Hoca'nın her iki grubuda okula geri almak için bu kadar çok çabalaması harikaydı. İşe eski öğrencisini bile soktu. Ama adamada iş bulmuş oldu. Bir taşla iki kuş:)

Oktay-Gamze çok şekerlerdi. Hele kafede masada yaptıkları karşılıklı atışma çok hoştu. Ayrıca Gamze'nin matematik notlarını bahane ederek Oktaylara gelmesi de çok hoştu:)

Evet Eda'ya bende bu bölüm çok kızdım. Ama sizlerin dediği gibi de sinir olmadan. Çünkü bence ne olursa olsun şunu unutmayalım ki geçen hafta da Yadigar'a çok kızmıştık. Eda'yı o kadar çok sevmesine rağmen gidip alman kızlara sarkmıştı. Bence galiba Eda, Ali'den hoşlanacak. Yadigarla olmasını isterim ama bana sanki Ali ile olacakmış gşbş geliyor.

Bu Büşra'nın hali ne olacak şimdi. Üvey babasının dediği laflarla Büşra'nın son sergilediği davranışlar tutarlılık gösteriyor. Daha adam bir şey demeden "Bende sizi seviyorum hocam" dedi. Yani Kemal Hoca'nın da onu sevdiğinden eminmiş gibi sanki bunu kafasında kurgulamış gibi. Bakalım bu kızın başına daha neler gelecek.

Bu arada Yadigar herkesin içinde neredeyse bağıra bağıra Eda'ya ilan-ı aşk ediyor. Aslım'da orda ama kılı bile kıpırdamıyor. Bu kız değilmiydi, Yadigar'a aşkı yüzünden zayıflama hapı alıp hayatını riske atan?

Neyse kısacası en başta da dediğim gibi harika bir bölümdü....:img-wink:

Dilara03
03-12-07, 10:21
süperr bölümdüü

oktay-gamze sarılma sahnesii süper olduu dediğim gibi çıktı barışmadılar ben barışın kullanıldığına inanmıyorum kullandırmasın kendini odaa anlamıyoo oktayı sevdiğini oktay dedi yüzünee abrışın barış hala aşkımm dioo

ibo sibol çok şekerlerdii hele anketörlük yaptığı sahnedee diğer çocuğunn ördek olmasıda çok komikti ya:D

edayadaa çok sinir oldum yaakendini bişi sanıyo yadigarda bıraksın onun peşinii

en beğendinm sanhee oktauy we gamzeninn aşk hakkındaki knouşmalarıydı sonundada rıza güneşli gün dediğinde koptum ya çok şekerr rıza:D

mxrxt
03-12-07, 11:48
TOTAL
2 ARALIK 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,90 17,90
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,70 20,10
3 EVE DONUS (T.S) [NET] KAND 6,50 17,30
4 OYUNCAK HIKAYESI 2 (Y.S) [NET] KAND 6,10 14,10
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,00 15,70
6 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,30 15,00
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,10 13,40
8 STADYUM [NET] TRT1 5,10 11,70
9 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,10 11,60

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
2 ARALIK 2007 PAZAR
1 EVE DONUS (T.S) [NET] KAND 9,30 23,00
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,00 21,40
3 OYUNCAK HIKAYESI 2 (Y.S) [NET] KAND 7,30 17,20
4 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,20 16,70
5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,40 17,40
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,40 17,00
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,80 12,90
8 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 4,60 11,20
9 BUZDA DANS [NET] SHOW 4,50 16,00
10 SPOR GUNDEMI KAND 4,50 11,60
11 STADYUM [NET] TRT1 4,50 10,00
12 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,40 11,10
13 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,30 9,80

Gecen haftaya göre biraz düsmüs ama Diger kanallarda güclü rakipler vardi.

fatos__03
03-12-07, 12:04
Bence 11bolum super olucak
ya su oktayla gamze basissalar iyi olucak
sibel ve ibo cok yakisiyolar bence.
bencede eda biraz naz yapiyor ama hangi kiz yapmaz 2 erkek pesinde kosunca demi?
haahha
sonra busranin yaptigi cok yanlis ama bence oda anliycak.,

özmavi
03-12-07, 12:04
süperr bölümdüü

oktay-gamze sarılma sahnesii süper olduu dediğim gibi çıktı barışmadılar ben barışın kullanıldığına inanmıyorum kullandırmasın kendini odaa anlamıyoo oktayı sevdiğini oktay dedi yüzünee abrışın barış hala aşkımm dioo

ibo sibol çok şekerlerdii hele anketörlük yaptığı sahnedee diğer çocuğunn ördek olmasıda çok komikti ya:D

edayadaa çok sinir oldum yaakendini bişi sanıyo yadigarda bıraksın onun peşinii

en beğendinm sanhee oktauy we gamzeninn aşk hakkındaki knouşmalarıydı sonundada rıza güneşli gün dediğinde koptum ya çok şekerr rıza:D

canım sana sonuna kadar katılıyorm...bende senin yazdıklarını yazacaktım...
zaten iboyla sibele bitiyorum....nasıl sevgisine sahip çkıyo helal olsun...özellikle sibelin evine gelip onu ohalde gördüğünde çıldırması....ve alnından öpmesi orda koptum resmen....süperdiiiiii!!!!!!

gelelim eda ya...ay nasıl bi kızmış ya.....sinir oldum..nedemek ikiside yedek lastik...bencede aliyle arkadaş olur...sanki ona sıcak bakıyo ..ama yine belli olmaz...onun işi.......

oktay ve gamze aşkında da diğer bölümlerde artık barışma durumları olsun .....yeter....ben bu bölümde barışırlar dedm ama olmadı...oktayın gamzeyi öpmesi ve sarılmaları barışma sinyalleri veriyo....:img-icecr
barış ta salakmı ne anlamıyo daha gamzenin oktayı hala deli gibi sevdiğinii.....daha aşkım falan diyo...
tek kelimeyle süper bi bölümdüüüü:good:

özmavi
03-12-07, 12:11
reytingler düşmüş yaa.üzüldüm şimdi..:icon_sorr
ben bu bölümden daha umutluydum..yani reyting ii olur dedm ama ....

9 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,10 11,60

13 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,30 9,80
:icon_sorr

esmer_-ezel
03-12-07, 12:15
süper bir bölümdü ben de sizin gibi eda ya sınır oldum bu bölümde gamze oktay sahnelerı süperdi hele masada aşk hakkında atısmaları sonra siz gamze barişi kullanıyor dedınız ama barış da salak mı kız yüzüne baka baka oktay dedi hala anlamıyor mu gamze nın oktayı sevdiğini kullandırmasın o zaman kendısını ayrıca başlarda gamze ıle olmak için kendisi ısrar etti sonucuna da katlansın

Nurka
03-12-07, 14:00
ARKA SIRADAKİLER ŞARKI YARIŞMASINDA

Büşra Kemal’e aşık olduğunu söylemenin mutluluğunu yaşarken Kemal ne yapacağını bilemez. Rıza, Yadigar, İbo, Dizdar ve Özge liseler arası şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Rıza’nın başı olduğu grup yine Rıza’nın yaptığı bir rap şarkısıyla yarışmaya katılmaya hazırlanırken büyük bir sorunla karşılaşırlar. Rıza sahneye çıkmaları gereken zamanda ortalarda yoktur. Diğer tarafta Saffet ve tayfa tarafından kaçırılan Rıza yarışmaya yetişebilmek için kurtarılmayı bekliyordur. Zafer ve Hulusi’yi okulu denetlemek üzere gelecek olan müfettişin heyecanı sarar. Özlellikle Zafer müfettişin dersler dışında kılık kıyafet denetimi yapacağını da öğrenince iyice gerilir. Arka sıradakiler yüzünden müfettiş karşısında zor anlar yaşayacağını düşünen Zafer’i bir sürpriz beklemektedir.

Bir adam gizlice Saffet ve tayfasını takip eder. Diğer tarafta Gamze Barış’tan daha çok Oktay’a ilgi duymaya başlar. Bu durum Özge’nin gözünden kaçmaz. İki aşk arasındaki kararsızlığını sonunda Gamze’nin yüzüne vurur. Cahit İpek’in kocası Murat’ı öldürme konusunda kararsız davranınca İpek taktik değiştirir.

Rıza Saffet’lerin elinden kurtulmayı başarıp yarışmaya katılabilecek mi? Kemal’in Büşra’ya karşı tavrı ne olacak? Büyük Zafer Lisesi müfettiş denetiminden geçebilecek mi? Oktay yüzünden Özge ve Gamze’nin arası açılacak mı? Saffet ve tayfasını takip eden adamın amacı ne olacak?

Hepsi ve daha fazlası Arka Sıradakiler’in yeni bölümüyle 9 Aralık Pazar akşamı 19:45’te FOX TV’de..

exza_
03-12-07, 15:09
reytingler,özetler gelmiş bide fragman çıksa tam süper olacak:img-grin2
öncelikle reyting düşmüş geçen bölüme göre ama olsun yinede çok kötü değil şu karşısındaki programlara baksanıza buzda dans bile ilk dokuza giremeiş bence çok iyiyiz arkadaşlar 10 nun aşağısına düşmeyelimde bçyle gayet iyi bence
şarkı yarışmasına katılıyolarmış bide kemal hoca çıkarır demiştim ben ama kendi kendilerine karar vermişler iyi ama benim beklediğim bi parti falan vermeleri öyle bişe olsa çok iyi olur:img-yes:dans falan ederler ilerdeki bölümlerde inşallah şimidgözümüz foxta olsun geçen hafta çok erken vermişlerdi fragmanı bu haftada öyle olabilrirr

havinim_baranım
03-12-07, 15:13
Ya akşam bakamadım diziye ya,ilk defa kaçırdım diziyi acaba tekrarı ne zaman olur ki bilen varmı tekrarı ne zaman dizinin? :(:(:(

6123m
03-12-07, 16:05
bu nasıl bişeydir ya tüm sınıf ızlıyor hatta okulda 10 kişiden 9 u ızlıyor !!!.herkes ilgi ile takıp edıyor NAsıl 9 13.oluyoruz ya:s hala anlamıyorum OFf yaa:S Bende bu hafta en az bı ılk 5 e gırerız dıye dusunuyordum ! ama daha kötü geldi !!!!

Off yaa:S

henreyse bölum yorumumu sonra yapacagım herkese ii yorumlar!!

((mia))
03-12-07, 16:15
arkadaşlar fargman çıkmış.2 defa verdi fox şimdi anlatiyim

koktay hariç arka sıradakiler sahnede şarkı söylüolar el hareketleri ile ,rıza bir yerde ağzı bantlı,oktay ile özge kantinde ele ele duruolar(şok oldum),özge duyguy akızgın kızgın bişi sölüo,büşra bir tepeden bakıo gözleir doldu saçları karmakarışık,büşranın üvey babası ile kemal hoca konuşurlarken büşra içeri girio aklımda kalanlar bu kadardı kusura bakmayın anlatabildiysem ne mutlu bana.

sezinti
03-12-07, 18:28
Sevgili arkadaşlar,

Arka sıradakiler dizisi 11. bölüm özeti eklenmiştir. İlgili özete verilen linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=5475139#post5475139

serap23
03-12-07, 18:40
Annesizler diyor ki:

3 Aralık 2007 14:09
bizde kastamonudan yurt çoçukları olaraktan desteklerimiz hep sana sonuna kadar kötuluk gercekten manyak bi oyuncusun tebrikler

arka sıradakilerin web sitesinde saffet için yapılmış
bir yorum
bana çok çarpıcı geldi
saffet gibi gençlerin ne duygularla büyüdüğünü göstermesi
bakımındanda enteresan

6123m
03-12-07, 19:28
İşte benim dokunulmazlığım herkesin bir dokunulmaz listesi vardır. İş ekranı eleştirmeye gelince “böyle bir listem var” demek fazladan lükstür ama, ben o lüks hakkımı kullanıyorum; en azından bir dizi için… Fox Tv ‘nin Arka Sıradakiler‘i benim için dokunulmazdır artık.

Ne içinde geçen mantık hataları ne de hikayenin zaman zaman abartıya girmesi önemli… arka sıradakiler, çoktandır unuttuğumuz, göz ardı ettiğimiz ebeveynliğimize sıkı bir şekilde göz kırpıyor… Çocuğu olanların önceliklerinde eğitimin yerini düşünüyorum. Evladımı okutmak için canını dişine takıp, kişisel tatminlerinden vazgeçenleri biliyorum. Onlardan biriyim hatta… Ama sadece böyle bir vicdani çaba içinde olmak, çocuğun ne yaşadığını, ne düşündüğünü anlamak için yeterli değil…

Arka Sıradakiler çocuk okutan ebeveyni ciddi bir duygudaşlığa zorluyor. Yani kendinizi evladınızın yerine koyup, uzun yıllar önce terk ettiğiniz okul sıralarına birde bu halde oturmanızı sağlıyor…
Ekran, illa da bir şeyler öğretmek görevini üstleniyorsa, arka sıradakiler için görevini tamamlıyor diyebilirim netlikle. bakın şimdi… Yarım lisan yarım insan. Kemal Hoca dizinin ana karakteri. İdealist bir öğretmen. İşler herkes için yolunda gitsin istiyor, öğrencileri aynı zamanda öz evlattan yakın onun için… koşturuyor, mücadele ediyor, imkansızı istiyor; başarıyor. bu iyi. Ama daha önemli bir görevi var, ders veriyor…

Pazar akşamı, oğlumun da telefon mesajlarında kullandığı kısaltılmış türkçe üzerine enfes bir söylev verdi mesela… Teknolojiyle arası iyi olanlar bir şekilde rastlamıştır o ilginç dile. mesela oğlum Batuhan nasıl olduğumu sormak için şöyle bir mesaj gönderir hep; “bbcm, nbr? kib”. Bir şey anladınız mı? ben ancak Batuhan açılımını yaptığında anladım mevzuyu. Aslında mesajdaki soru şudur; “babacığım ne haber? kendine iyi bak!” bu kısaltmaların nedeni fazladan kontör harcamamak harcamamak ya da zaman kazanmak gibi şeyler sanırım. Kendilerini fast-food çağı(!) çocukları olarak niteleyenler için anlaşılır bir lisan kısaca… Ama bakın Kemal Hoca ne diyor; İfade gücü zayıf bir dilde anlaşmaya çalışmak, dil perhizi yapmak gibi bir şey. bol okuyun, dilinizin tüm imkanlarım kullanın”…

Buradan elbette çocuklar bir ders çıkaracaktır. Ama en büyük ders biz ebeveynlere. Çocuklarla ifade gücü zayıf bîr iletişim kurmak, onları ötekileşmeye itmektir. bu yüzden başta alaka olmak üzere tüm iletişim kanallarını zorlamak gerekiyor… Arka Sıradakiler idrak kanallarımı açıyor. Bu duyguda yalnız olduğumu sanmıyorum. Yazdığım sadece örneklerden biri. Dikkatle izliyorum diziyi ve buradan dokunulmaz ilan ediyorum Arka Sıradakileri bilginize ve elbette ilginize…

haberler bölümndede mevcuttur...

didemfener
03-12-07, 19:31
özet süper ama rızaya ne olabilirki..
bence yarışmya ne olursa olsun katılır bence rıza..
özgede oktayın aşkından ne yapacak acaba.
çok soru i$aretlerle dolu bir özet

uzulmezm
04-12-07, 06:31
Arkadaşlar Bülent (Çetinaslan) abinin hepinize çok selamı var.. Öncelikle hepinize yazdıklarınız için teşekkür ediyor ve sizleri öpüyor.. şuan çok yoğun olduğumuzdan dolayı internetle arası hiç yok o yüzden benim size söylememi istedi..(Düşünün ben bile sabah 6 da evde oluyosam o naapsın dimi)..

Bunları yazmamı özellikle kendisi istedi ve içinden gelerek söyledi.. Ayrıca unuttuğum bi yer varsa kusura bakmasın.. Saygılarımla..

didemfener
04-12-07, 12:51
Arkadaşlar Bülent (Çetinaslan) abinin hepinize çok selamı var.. Öncelikle hepinize yazdıklarınız için teşekkür ediyor ve sizleri öpüyor.. şuan çok yoğun olduğumuzdan dolayı internetle arası hiç yok o yüzden benim size söylememi istedi..(Düşünün ben bile sabah 6 da evde oluyosam o naapsın dimi)..

Bunları yazmamı özellikle kendisi istedi ve içinden gelerek söyledi.. Ayrıca unuttuğum bi yer varsa kusura bakmasın.. Saygılarımla..

valla süper..onu sevdiğimisi biliyorsa çok güsel birşey..
fargman çıkmadı galiba daha erken ..sende selamlarımı iletirsin

(= JesLice =)
04-12-07, 14:20

uzulmezm sende hayranlarından yani bizlerden ona selam söyle...Böyle bişiy düşünmesi gerçekten çok güzel...Kendi adıma gerçekten teşekkür ederim...Bizi düşünüp seninle haber göndermesi çok hoş bir davranış...:img-yes:

öznr
04-12-07, 15:12
canlarım hepinize selamm:happy0064

birkaç haftadır giremedim:icon_sorr

dizimiz harika gidiyor,bu haftaki reklam sayısına inanamadım.allah daha da çoğaltsın:img-wink:

404 de ne çok ağlıyor yaa!gerçi oktay da az değil:img-yes:

hımmm biraz dinleneyim yorumuma devam ediciiim(okuldan yeni geldim de:img-blush)

6123m
04-12-07, 15:41

yiğitcim arkdasım süper:) gercekten yogun olduklarını bılıyoruz hepsi son gaz bize yeni bölümleri hazırlıyorlar:)

bi dahaki sefere engin abi hakkında bişiler sölemen dilegi ile

hoe
04-12-07, 16:05
süpersinis yha :D özette süper yine gülerek isliceimis bi bölüm olcak ibolar şarkı yarısmasına girerse :D bi hayli düşündürücü bi bölümde olabilir yane yine süper olcak :D

fatos__03
04-12-07, 18:48
ya ben fragmani halla gormedim jaa youtube yok halle.
uzulmemz bu arada tskrler ondada bizden Bolbol selam Bizde Onu Opuyoruz :img-yes:

exza_
04-12-07, 21:23
bende görmedim fragmanı yaa daha açık anlatsanız iyi olur ibodamı şarkı söylüyo ayy düşünemiyorum yaa görmek istiyorum biran önce o hallerini oktayda katılmamaış zaten o ağır abi yaa katılmaz öle şeylere:D

mxrxt
04-12-07, 22:46
ya bendee fragmani göremedim ama fox turk icin daha erken sanirim biraz daha beklemem lazim bu arada özeti okudum degisik konular var bakalim neler olacak ama en merak ettigim kemal ögretmenin busra icin ne gibi tabkiler verecegi busra tam bir hayal dünyasinda yasiyor kendi kendine gelin güvey olmak bu olsa gerek..

judlaw
05-12-07, 05:29
ya tekrarı izliyorumda derste sakız çiğniyor biri öğretmenler bu kadar aciz mi ya dayak manyağı yapacaksın bakın bakalım ssleri çıkıyomu hiçbiriinin:)

fatos__03
05-12-07, 10:16
slm arkdaslar yaa
arka sirdakilerin tekrari cikiyomu????
foxturk de degilde foxtv yani avrupadaki kanalda?
bilen varsaaa soylesin lutttfenn ??
bu arada fragmani gorup ceken varmii???
yada youtube koyan

yarenn
05-12-07, 11:52
fragman çıkmadı daha ..ama özeti okuyunca özgeye hak verdim gibi...gamzede barıştan ayrılsın öyle yakınlık göstersin oktaya hem ayrılsalar bile oktayın sevgilisi var..aslında oktay ve gamze biraz zor birlikte olurlar ama ben ikisini istiyorum:sad53:

deniz_15
05-12-07, 12:05
bende fragmanı görmedim çekip paylaşım sitesine ekleyebilecek biri yok mu??

demin özeti okudum gamze'nin oktaya ilgisi bizimde gözümüzden kaçmıyor ama özgecimle gamzenin arası açılır çünkü en azından oktay sevgilisini sevmiyor.onunla takılmak istemiyor ama gamze çok farklı :sad53:
onlar yakınlaştıkça özge hem gamzeye hemde oktaya karşı biraz sert davranacaktır.onlarda buna pek anlam veremeyecektir

dlr.1907
05-12-07, 14:35
arkadaslar fragman çıktı!!!
çekip paylasım sitesine ne yazk ki koyamıorm:( nese anlatim istiosnız:
gamze we baris bi yre gdiolardı gliba tiyatroydu nese ama gamze çok matsuzdu.
sibel we ibo aynisi gibiydiler yni bir deislik yoq
oktay we özge kantinde el ele tutusmustular we ozge halinden çok ama çok memnun gözüküyodu
cahit o kadınla arabada tartisiodular...
bn aslında aksam izlediğim için aklımda bu kdar kaldı. we atladığım yerle olabilr...

deniz_15
05-12-07, 15:55
arkadaşlar özge karakterini oynayan sevda dalgıç'ın oyuncular forumunda başlığı var mı ben açtım başlık ama önce moderatör onayı lazım sonra başlık foruma konulacak.

exza_
05-12-07, 16:22
bende gördüm fragmanı sonundaa:happy0064
şarkı yarışmasında şarkıları hihop olarak söylüyolar ibo mütiş söylüo bu haftaki fragmanı değişik yapmışlar ama beğendim çok bişe anlamadım hızlı geçiyolardı bide bişe dikkatimi çekti okulun formalarımı değişmişti sanki hepsi böyle bordo ceket falan giymişlerdi hatta oktay bile çok merak ediyorum bu haftaki bölümü değişik bi bölüm olacak gibi bide sesli fragman çıksa daha iyi anlardıkk

(= JesLice =)
05-12-07, 16:40
arkadaslar senaryolar bölümüne kendi yazdıgm bi senaryoyu ekledm..bakmanızı isterm..eğer begenirseniz devam edicem...=)

Edit: Lütfen yorumlarınızı multimedya klasöründeki yorumlar başlığına ekleyiniz.
Dizi Film Mod.
Berna

yarenn
06-12-07, 18:29
ya arkadaşlar nerdesinizzzzzz 2.sıraya düşmüşüz yakışıyomu bizeee:)
fragmanı gördüm böyle rapli fln çok şirinler...
hele zafer hoca kemal hoca ve müfettiş içeri girince bizimkiler nasıı fiyakalıydılar ama:happy0064
çok heycanlıyım yaaa:img-pilot

fatos__03
06-12-07, 18:34
slm canlarim!! sizee sorular hazirladim isteyen cevaplasinn cevaplarsaniz cok iyi olur birbirimizin dusuncelerini ogrenmis oluruzz..

1.En sempatik oyunucu hangisi?
2.En iyi oyuncu hangisi?
3.En kotu oyuncu hangisi?
4.Kizlardan en Cok beyendiginiz?
5.Erkeklerden en cok beyendiginiz?
6.dizideki hangi ask en guzeli?
7.sizce dizi uzun surermi?
8.11 bolumun reytingi nasil olur sence?
9.sizce en iyi karakter ve en kotu karakter kim?
10.Arka siradakileri 1 kelimeyle anlatin

6123m
06-12-07, 18:38
-ibo
2.En iyi oyuncu hangisi?
-rıza;) engin yavaş
-saffetin grubundan ali(kötü oldugu ıcın degıl .gerckten cok ıtıcı ve kötu oynuyor)
-Sedef+gamze
-ibo
-oktay-gamze
-1 sezon yada 2 olabılır dıye dusunuyorum
-her 5 kısıden 4 kısı bu dızıyı ızlerken nasıl 9.oluyoruz hala kendıme sındıremıorm!!! kesın bı işler var bu reytınglerde:S
-en ii gamze en kötü ceyda:d bıde zafer
-hayat

fatoşcum tesekkurler cnm :) saol :) anket ıcın her hafta beklıorz:)

serap23
06-12-07, 20:45
slm canlarim!! sizee sorular hazirladim isteyen cevaplasinn cevaplarsaniz cok iyi olur birbirimizin dusuncelerini ogrenmis oluruzz..

2.En iyi oyuncu hangisi?

1-rıza
2-saffet
3-büşra
4-çocuğu olan
5-oktay
6-hiçbiri
7-öyle görünüyor büyük kanallardan birine transfer olabilir
8-ilk onda olur kesin
9-en iyi tabiiki kemal hoca en kötüde zafer hoca
10-sıcak

Ozgeeeeee
06-12-07, 20:53
ibo
2.En iyi oyuncu hangisi?
kemal hoca
oktayin yeni kiz arkadasi, cok kötü bi oyuncu ya. aglamasi fln hic inandirici degil
gamze
oktay ve oktayin abisi
oktay-gamze ve ibo-sibel
2 sezon sürer galiba
insallah daha iyi olur her hafta
en iyi kemal hoca en kötü zafer hoca
farkli

merwe's
06-12-07, 21:51
1-İbo
2-Kemal Hoca
3-Bilmem herhalde alidir.
4-Büşra(ama kız salağın teki)
5-Oktay
6-İbo-Sibel
7-1 veya 2 sezon
8-İnşallah iyi olur. özellikle bu bölümde rap şarkı söyledikleri için insanlar merak eder ve daha fazla insan seyreder...:img-yes:
9-En iyi Kemal Hoca ve en kötü Zafer Hoca
10-İlginç

guilty
06-12-07, 21:59

2.En iyi oyuncu hangisi?

1.İbrahim
2.Kemal hoca
3.Saffet ve tayfası yaa belki pek fazle oyunculuk tecrübeleri omadığı içindir çok kötü rol yapıyorlar.
4. Gamzeee
5.Oktay
6.Gamze ve Oktay aşkı:)
7.Sürerrr.. Sürmeliii..
8.Üzülüyorum bu duruma ama ilk ona girer.
9.Kemal hoca en iyi karakter- Zafer hoca ise acayip kötü.
10.Mükemmelll...:)

canerseker24
06-12-07, 22:59

2.En iyi oyuncu hangisi?

1) Pamuk
2) Tabiki Kemal Hoca
3) Ceyda ve Büşra
4) Gamze
5) Oktay ve Yadigar
6) Oktay-Gamze ve olursa eger Yadigar-Eda olur çünkü çok çekişmeli ve zorlu bir aşk olur. Neden derseniz, Aslım ve Eda iki yakın arkadaş. Aslım Yadigar'a aşık olduğu için zayıflama hapları yuttu. Eda'yla oldugunu duyunca tepkisini merak ediyorum. Ayrıca karşı çeteden Ali'de Eda'ya yazıyor. Çok çekişmeli bir aşk olur.
7) 2 veya 3 sezon sürer.
8) 8. olur
9) En iyi karakter; Gamze. En kötü karakter; Zafer
10) Hayat...

aliyeaynalar
06-12-07, 23:06
1 - Barış
2 - Kemal
3 - Eda
4 - Büşra
5 - Oktay
6 - Oktayla Gamzeninki
7 - Sürer.
8 - Bilmemki Mukatterat :)
9 - Kemal Hoca ve Büşranın Üvey Babası
10 - Kaynaşma...

LOST_SEVCAN
06-12-07, 23:33
1) Rıza
2) Kemal Hoca
3) Ceyda, Ali, Özge
4) Gamze
5) Yadigar, İbo, Oktay
6) Bencede en çekişmeli aşk, eğer olursa... YADİGAR - EDA
7) 2 sezon
8) 6. olur sanırım.
9) Gamze, Zafer
10) Hayat

ebrucuk82
07-12-07, 00:14
1.En sempatik oyunucu hangisi? Rıza - Yadigar - İbo
2.En iyi oyuncu hangisi? Kemal hoca - Gamze - Oktay
3.En kotu oyuncu hangisi? Büşra - Ali - Ceyda
4.Kizlardan en Cok beyendiginiz? Gamze - Sanem
5.Erkeklerden en cok beyendiginiz? Oktay - Yadigar - İbo
6.dizideki hangi ask en guzeli? Oktay - Gamze ve Yadigar - Eda.. İbo Sibel gibi kötü bir kızı haketmiyor. Başka birisiyle olmalı bence...
7.sizce dizi uzun surermi? Evet bence sürer...
8.11 bolumun reytingi nasil olur sence? Her zamanki gibi güzel olur bence..
9.sizce en iyi karakter ve en kotu karakter kim? İyi: Pamuk - Kötü: Zafer
10.Arka siradakileri 1 kelimeyle anlatın? Herkes gibi bencede HAYAT

deniz_15
07-12-07, 09:27
pamuk ve ibo
2.En iyi oyuncu hangisi?
kemal hoca

özge
ibo
oktay-özge
1.sezon yada 2 sezon olabilir
güzel gelir :happy0064
kemal hoca- zafer
HAYATIN TA KENDİSİ

özmavi
07-12-07, 10:22
2.En iyi oyuncu hangisi?

1.tabikide iboo!!!!!!!!
2.gamze,özge
3.saffetin yanındaki uzun zayıf bi çocuk var işte o
4.gamze,büşra
5.ibo,oktay
6.ibo ve sibel
7.kesinlikle evet yani sürmesi lazım...
8.bence ilk 10'a girer
9.en ii kemal hoca ve en kötü zafer hoca
10.en güzel aşklar.....:img-grin2

teşekkürler anket için devamını bekliyoruzzz!!!!!!!

özmavi
07-12-07, 11:25
bende gördüm fragmanı....
rıza ve diğerlerimüzik yarışmasına katılıyolar....zaten söyladikleri şarkıyla fragman yapmışlar...
büşra çok kötü görünüyodu..saç baş dağınık...
oktayla gamze yine bakışıyolar...
pek bişey anlamadım neyse izleyip görcez....

mxrxt
07-12-07, 11:27

2.En iyi oyuncu hangisi?

1-9 kadar TÜM ARKADASLARA KATILYIORUM ...
10.Her zaman dedigim gibi.. DiZi GiBi DEGiL ; HAYAT GiBi

Bu anket cok güzel olmus fatos tsk ederim...

esmer_-ezel
07-12-07, 11:55
1-ibo
2-gamze
3-oktayın yeni sevgilisi
4-gamze, sanem ve özge
5-oktay,ibo,yadigar
6-oktay&gamze,ibo&sibel
7-1-2 sezon sürer
8-ilk ona girer
9-en iyi kemal hoca,en kötü zafer hoca
10-güzel aşklar

yarenn
07-12-07, 12:11
2 .fragmanıda gördüm azda olsa bişey anladım gibi:img-wink:
duygu oktay yanyana gamze ve barısta arkalarında .rızanın şarkılarını izliyolar
rızayı saffet kaçırıyo...cahit sibelle kavga ediyo arabada sanırım sevgilisine dönecek cahit..özge oktayın elini tutmuştu..büşra ağlıyodu sanırım intihar etmeye çalışıcak..valla bunlar gördüklerim :img-pilot

fatos__03
07-12-07, 15:33
arkdaslar cok sessiz burasi
pazargunu gelsinn nolurr yaa sabirsizlikla bekliyorum....
Bu arada anketi dolduran arkadaslarimaa cok tesekkur ediyorum
beni cok mutlu ettiniz.

Dilara03
07-12-07, 17:06
rızaaa çok şeker ya:D
2.En iyi oyuncu hangisi?
zaferr süper rol yapıyor bence bide tabikide kemal hoca
kötü diil ama özge pek gerçekçi diil sanki:icon_whis
gamze
oktayy
oktayy-gamze
evett foxun en ii dizisii bildiğim kadarıyla
bilmiyorum ama ilk beşe girsek süper olurr
en iyi kemal hoca en kötüü zaferr we büşranın babası
tek parmağın ucunda döner mi deli dünya

bendee frahmanıı gördümm nete düşmüşş süper bölüm olcak ayrıca rıza şarkı sölüyodu demekki kurtuluyo

hirsiz-polis
07-12-07, 19:48
1. En sempatik oyunucu hangisi?
2. En iyi oyuncu hangisi?
3. En kotu oyuncu hangisi?
4. Kizlardan en Cok beyendiginiz?
5. Erkeklerden en cok beyendiginiz?
6. dizideki hangi ask en guzeli?
7. sizce dizi uzun surermi?
8. 11 bolumun reytingi nasil olur sence?
9. sizce en iyi karakter ve en kotu karakter kim?
10. Arka siradakileri 1 kelimeyle anlatin

1. ibo, cok tatli ya
2. ibo ve oktay
3. duygu
4. büsra
5. ibo ve oktay
6. oktay gamze, ibo ve sibel
7. insallah, ben uzun sürmesini isterim
8. iyi olur insallah
9. en kötü karakter zafer, en iyi tabiki kemal hoca
10. bencede hayat

exza_
07-12-07, 21:14
2.En iyi oyuncu hangisi?

1)iboo kesinlikle
2)oktay
3)bencede saffetlerin gurubundaki Ali çok itici ve sahte oynuyor
4)gamze
5)ibo
6)ibo&sibel
7)bence bu sezon sürer sadece(inşallah daha uzun sürer tabi)
8)valla bölümün güzelliğine bağlı bilemicem
9)en iyi karekter kemal hoca şüphesiz en kötüsüde zaferr ıyy
10)gerçekler...

Pemße MeLek
08-12-07, 08:57
Gamze kızlardan--Erkeklerden İbo
2.En iyi oyuncu hangisi?
Kemal Hoca---Oktay
Özge :P
Gamze
İbo ve Brış
6.dizideki hangi ask en guzeli?İbo sibel :D
Evet
Yükselir
EN İYİ KAAKTER KEMAL HOCA EN KÖTÜSÜ ZAFER HOCA
Bizim okull

oslemm
08-12-07, 09:10
2.En iyi oyuncu hangisi?

1.ibo
2.kemal hoca
3.saffetlerin yanındaki uzun zayıf çocuk
4.büşra
5.oktay
6.ibo&sibel
7.kesinlikle sürer
8.ilk 10 da olur
9.kemal hoca en iyi zafer hoca en kötüsü
10.süper

merwe's
08-12-07, 13:05
yaaa bu forum neden bu kadar sessiz yhaa! bu arada ibo hayat bilgisinde oynuomuş ben daha yeni fark ettim:) bir de size birşey soracağım. ibo sanki çocuklar duymasının stardaki bölümlerinde oynamıştı. bilen biri varsa lütfen cevap yazsın. çünkü kaç gündür bunu düşünüyorum

ayşe92
08-12-07, 14:11
bu diziye az bakmama rağmen her zaman sevdiim bi dizi olmuştur ..

özllikle iboya bayılıyorum hareketleri falan,çok şaaker yaa :)

gamzeli&k
08-12-07, 14:23

2.En iyi oyuncu hangisi?

Slm arkadaşlar...

Bende bi kaç haftadır diziyi izleme şansı yakaldım ve gerçekten muhteşem bir dizii:good::good:

İice tiryakilik yaptı bende pazar gününü dört gzle bekler oldum:img-wink:

Umarım benide aranıza alırsınız...

İsmim Gamze:img-wink: Zaten dizide ilk dikkatimi çeken Gamze ve izlememdeki sebep oldu:P

Evet şimdide sorulara cevaplar...:img-wink:

1.En sempatik oyunucu hangisi?Gamze ve İbo

2.En iyi oyuncu hangisi?Kemal Hoca

3.En kotu oyuncu hangisi?Saffetgilin grubundaki Ali

4.Kizlardan en Cok beyendiginiz?Tabikii Gamzee:img-in_lo

5.Erkeklerden en cok beyendiginiz?İbbooooooo:img-in_lo

6.dizideki hangi ask en guzeli?Gamze ve Oktay

7.sizce dizi uzun surermi?Sürer....Hatdaa sürmeliii:happy0064

8.11 bolumun reytingi nasil olur sence?Yükselir bence..

9.sizce en iyi karakter ve en kotu karakter kim?En iyi KEMAL HOCA..En kötü Zfer Hoca:img-cool2

10.Arka siradakileri 1 kelimeyle anlatinBenim lise hayatımm:P

Gizem~AsiYıllar
08-12-07, 14:25
2.En iyi oyuncu hangisi?

1.İbo
2.Kemal öğretmen
3.ibiş
4.Büşra
5.oktay ve ibo
6.ibo sibel
7.elbette uzuuuun sürer
8.ilk 7
9.Kemal hoca iyi karakter,sadettin kötü karakter
10.Kabına sığamayan Deniz gibi

mxrxt
08-12-07, 17:02
Sevgili Gizem~AsiYıllar~ Imza cok güzel olmus ellerine saglik ayrica beni eklemene cok sevindim cok mutlu oldum :img-wink:

Bu arada dizinin yeni bölüm fagmanini görmek nasip oldu kemal ögretmeni cok düsünceli gördüm büsramizin gözleri gene yasli ama ask olsun birde denk olsun ne diyelim bakalim neler olacak? bu arada büsranin babaligi hala bos durmuyor adam kemal hocayi dolluruyor her firsatta..
oktay babasinin samimiyetine inanirda okumaya karar verirse cok iyi olur abisi ise su kadindan uzak durmali ve sanirim bu bölümde gerceklesecek kadinin tek amaci onu kullanmakti zaten..
Pazar gününü sabirsizlikla bekliyorum..

ayşe92
08-12-07, 19:49
bnde anketi cevpliim:)
2.En iyi oyuncu hangisi?

1.tabiki iboo:img-in_lo
2.kemal hoca :img-yes:
3.ali
4.gamze:img-blush
5.ibo:img-blush
6.sibeli hiç sevmediim için gamze ve oktay:img-blush
7.sürmeli :img-yes:
8.iyi olur
9.en iyi:ibo en kötü:zafer hoca
10.komik ve öğretici :)

1g9s0g5s
08-12-07, 20:02
yaaa bu forum neden bu kadar sessiz yhaa! bu arada ibo hayat bilgisinde oynuomuş ben daha yeni fark ettim:) bir de size birşey soracağım. ibo sanki çocuklar duymasının stardaki bölümlerinde oynamıştı. bilen biri varsa lütfen cevap yazsın. çünkü kaç gündür bunu düşünüyorum

ewt cnm oynamıştı.Duygunun sevgilisiydi.:img-wink:

yelda_01
08-12-07, 20:13

2.En iyi oyuncu hangisi?

bende yanitliyim dedim

1. tek kelimeyle iboooooooo
2. kemal hoca, oktay
3. ceyda
4. sibel
5. iboooooo :img-in_lo
6. ibo ve sibel
7. kesinlilkle
8. baslarda olmali
9. kemal hoca iyi, zafer kötü
10. muhtesem ötesi

"KaRtAnEsİ"
08-12-07, 21:02
herkese merhaba...ben bu diziyi tekrarlarında izleme şansı buldum...çok beğendim severek izliyorum diziyi..benide aranıza alırsanız sevinirim...
fatos_03'ün sorularını bende cvp isterim...
2.En iyi oyuncu hangisi?

1.ibo
2.kemal hoca gamze
3.ali
4.gamze
5.oktay
6.gamze oktay, ibo sibel
7.inş. sürer
8.çok iyi
9.en iyi kemal hoca, en kötü zafer hoca
10.hayatın içinden

Dudaktan kalbe
09-12-07, 08:17
Sorulara bende cevap vermek ısterım:D

2.En iyi oyuncu hangisi?

1)ibo
2)Kemal hoca,oktayın babası,zafer
3)saffetlerin yanında duran ınce uzun ali değil ama dıgerı yavuz sanırım
4)sibel,gamze,büşra
5)oktay,oktayın abisi:D
6)oktay-gamze,ibo-sibel
7)kesinlikle:D
8)1 veya 2.sıradayız:D
9)En iyi karakter=>Kemal hoca
En Kötü Karakter=>Büşranın üvey babası
10)en İyi gençlik Dizisi

6123m
09-12-07, 08:51
evet arkdaslar sonunda dızımızın gunu geldı :)pazar gunlerı olması cok kotu oluyor cunku hıc zaman gecmıyor:S .
benım bu hafta merak ettıgım tek nokte büşra-kemal çephesiii bakalım neler olucak :S

şarkı yarısması kesın haftaya kalıcak...
bırde dıger msjım konu ıle alakalı degıl dıye sılınmıs!ben anketı cevapladıgım ıcın tekrar cvplayamam ve dogal olarak yorum yazdm Neden slndı anlamadm ama:S

Ozgeeeeee
09-12-07, 10:56
eveeeet dizimize saatler kaldii...
ikinci fragmani ben hala görmedim
ama ilk fragmanda gördüklerm kadariyla
heycanli bi bölüm bekliyo biziii..
bakalim neler olcak
büsra cok sacmalamaya basliyoo, asik olmalar, intiharlar fln

hirsiz-polis
09-12-07, 11:08
bende aksami sabirsizlikla bekliyorum, ama bence büsra sacmalamiyor, kemal hocaya asik olmasinin nedenide bence hayatinda ilk defa belkide biri ona bu kadar iyi ve anlayisli davranmisdir, nede olsa babasi yok, eee üvey babasinin yaptiklarida maglum, bi anda kemal hoca gibi iyi biri karsisina cikinca, oda etkilenmistir, ama karsiliksiz oldugunu görünce bi an bi bosluga düsmüstür o yüzden intihar etmeyi düsünmüstür, ama eminim oda anlicaktir bunun ask olmadigini.
ben ibo yu izlemek icin sabirsizlaniyorum

Ozgeeeeee
09-12-07, 11:12
bu arada arkadaslar
oktayin yani bülent cetinaslanin
basliginada ugrayin yaa..
biraz destek olalimmm
taa 5.ci sayfaya fln düsmüsss

exza_
09-12-07, 12:48
dizimize az kaldı bu bölümü çok merak ediyorum gerçektende özeliklede o rep bölümlerini sesli fragmanıda gördüm sonunda çok güzel bir bölüm beklio bizi yinee:happy0064

mxrxt
09-12-07, 13:03
selam arkadaslar
Evet bu aksam dizimiz basliyor cok merak ediyorum neler olacak ama suan icin en cok erak ettigim konu busra cok aptalca davrandii hele o son bölümlerde Kemal hocanin kendisine asik oldugundan emin halleri yokmu cok komikti aslinda sinir oldum ama neyse..
bu arada gamze umarim barisin kabini daha fazla kirmaz valla kimse yalnis anlamasin sirf dizinin asiklari diye barisin hakkini diyemem gamze barisa karsi cok haksizlik yapiyor bu kadarda olmaz umarim bu sefer bair gereken dersi gamzeye verir..

6123m
09-12-07, 17:01
sonudna saatlerkaldı.Geçen hafta derse dalıp yarım saat sonra ızlemye baslamıstım ama sımd ıöylle yapmıyacagım!!1 :)
bakalım bu hafta nasl gelısmelr olucak Seffet ve cetesı neler karıstırıcak
son 2 saat;)

bakış
09-12-07, 18:31
ben birçok kişiden duyuyorum dizimizi. hatta artık fox diyince ilk arka sıradakiler geliyor akla. birçok gencin dikkatini çekiyor çünkü gerçekten gençlerin nasıl bir hayat sürdüğünü anlatıyor. birol güven i bu başarılı projesi için tebrik ediyorum. bu arada dizimize de çok az bir zaman kaldı. haydi arka sıradakiler ekran başına:img-wink:

(= JesLice =)
09-12-07, 19:38
özgenin aşkı gittikçe açığa vurucak bence...gamzeyle yavaş yavaş kavga etmeye de başladılar....

exza_
09-12-07, 20:03
ya çok güldüm şimdiye kadar o şarkı yarışması muhabetinde zaferin çocukların kıyafetini eleştirdiği sahnede bide saffetlerin kız tavlama çabalarında süpedi şimdiye kadar bakalım nolacak ya bana sanki çok reklam veriolar gibi geldi kısa sürede yani yanılıomuyum bilmiorum

Ozgeeeeee
09-12-07, 21:40
ay güzel bi bölümdü.
sarki yarismasi süperdi. rizanin kardesine göndermek istemesi cok güzeldi.

gamze ye sinir olmaya basliyorum
tamam ben gamze-oktay taraftariyim :) ama
gamzenin gözleri sürekli ama sürekli oktay da
aaa yeter ama :)))
baris var yani
madem o kadar seviyon oktayi. barisi birak ozaman.
onada yazik yani
..

büsraya üzülüyorum acikcasi.. onu elestirenlerdendim ama bu bölüm cidden
yapayanliz bi insan aslinda.
yani cok ezilmis. ve siginacak liman gibi görmüs kemal hocayi
ask degiL aslinda ...
neyse hayirlisi olsun..

müfettis geldiginde
bizimkiler süperdi. özellikle oktaya sasirdim. atamizida hatirlamasina.
cok hostu

saffetlerin kiz tavlamalari harikaydi, cok komikti
ama rizayi kacirmalari cok adiceydi
ceyda kirk yilda bi bi ise yaradi..

saffet anasi cikti ortaya.
bakalim neler olcak

mxrxt
09-12-07, 21:40
cok güzel bir bölümdü cocuklar artik bazi seylerin farkina varmaya basladilar buna cok sevindim zafer ögretmen ilk defa gicik degildi bu bölümde kemal ögretmen cok katkida bulunmadi cocuklar bu sefer gercekten kendilerinin birsey yapmanin sevincini yasadilar ve bunun sonunda güzel seyler yasadilar..cok güzeldi eminim yarin bu ratinglere yansiyacaktir..

fatos__03
09-12-07, 21:58
oncelikle mukemmel bir bolumdu hele su leptopu ihtiyaci olan cocuklara gonderdilerya cok guzel ornek ben bile su andaa kardesinisec sitesine gidim baktim ben bile dusunuyorum super bisey.!!
hemmen anketimiz geliioor!

1.Sizce en guzel sahne hangisiydi??
2.En komik olay?
3.En uzucu olay?
4.Aklinizda kalan yanlislar?
5.kemal hoca dogru yaptimi?
6.sizce ibo nezaman ogrenicek sibelin sirrini
7.Gamze sizce dogru yapiyormu?
8.Ozge ve Gamze yine kavga ederlermi?
9.Oktay Babasini affetmelimi?
10.Saffet annesini affedermi

Ozgeeeeee
09-12-07, 22:13
bu bölümde en güzel olay sarki yarismasiydi bende
2.En komik olay?
saffetlerin kiz tavlamasi :)
3.En uzucu olay?
ben oktay la babasinin sahnesinde hüzünlendim
valla bu bölümle ilgili aklimda bi yanlis kalmadi.
naptiki?
6.sizce ibo nezaman ogrenicek sibelin sirrini?
valla bence yakin bi zamanda ögrencek. ilk basta cok kizar benden niye sakladin die
ama sonradan affeder cünkü cok seviyo
bence cok yanlis yapiyo. ben gamze-oktay iliskisini istesemde. yanlis yapiyo. barisla beraber ama gözü oktayda. barisi birak ozaman madem cok seviyon oktayi
ederler valla, özge niye bukadar takdi anlamadim. sonucta iki yil iliskileri vardi oktayla gamzenin, ozamanlar gamzeye karsi bi seyi yoktu
affetmeli, ne yaparsa yapsin sonucta BABA
10.Saffet annesini affedermi?
affetmez

aliyeaynalar
09-12-07, 22:14
oncelikle mukemmel bir bolumdu hele su leptopu ihtiyaci olan cocuklara gonderdilerya cok guzel ornek ben bile su andaa kardesinisec sitesine gidim baktim ben bile dusunuyorum super bisey.!!

2.En komik olay?
3.En uzucu olay?
1 - Dizinin Son Sahnesi.
2 - Rıza'gilin Düşmanı Olduğu Grupa Şarkı Söylemesi :)
3 - Büşranın Yaşadığı Hayal Kırıklığı, ve üzüntüden yataklara düşmesi...

4 - Büşranın Tavrını Yanlış Buldum , Hocan seni sevmediğini yani aşık olmadığını söylüyor. Seni Üzmemek için yalan söylese senin duygularınla oynasa dahamı iyiydi ?

5 - Evet
6- Önümüzdeki Hafta Gibi Öğrenir Gibi Geliyor Bana...
7- Hayır
8- Bilmemki , Belki Ederler....

9 - Oktayın Babasınada Maşallah Yani, Tam Düzeldi iyi adam oldu derken,
hemen kötüleşmeye pes etmeye başladı. Yanisi bilmiyorum..

Ama Oktay, Babası Ona iyi davrandığında affetmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ama şimdi bilemem..

10 - Görücez, Ama annesi iyi birine benziyor. Büyük İhtimalle Kemal Hocanın Yardımıyla Affedebilir. Ama Kemal Hoca Bayağa Uğraşır Bu Konuda...

Cansu*
09-12-07, 22:27
bu bölümde hakkında yorumlarım

*gamze ile oktay barışacaksanız barışın
*öğretmene aşık olan kız nasıl oluyo da öğretmenin kendine aşık olabiliceğeni sanıyo
*bu şarkı yarışmasında en iyi onlar mıydı acaba
*rıza leptopu birine vericem diyince aklımdan onu kurtaran kıza vericeği geçti allahtan olmadı
*serserilerden birinin annesi geldi bu bölüme kadar göstermemişlerdi dimi
*gamzenin yeni çıkar gibi yaptığı çocuk nasıl olıyo da hala gamzenin yanında ben oslam bırakırım

herkese iyi geceler bye

exza_
09-12-07, 22:39
süper bir bölümdü gerçekten o sonundaki kadın saffetin annesi kesin ama bence kolay kolay affetmez oktayda şu babasını affteme işini abarttı die düşünüyorum tamam unutmak kolay değil ama babası sonuçta pişman ve ağlıyo adam artık affetmesi lazım bence şu gamzenin oktaya bakışlarının abartılı olduğunu bende kabul ediyorum yani gözlerini ayırmadan bakıyo resmen sahte bi görünüş oluo artık iboda sibeli ne zaman öğrenecek öğrensin artık hareket görelim:Dbüşranında durumu nolacak hiç bilmiorum ben acaba intihar edermi diye düşünüyorum inşallah öyle bişe yapmaz bide şarkı yarışmasıda süper ötesiydi bu arada resimler bir an önce gelir inşalllah bide özeti ve reytingleri çabuk koyarsanız sevinirim...

2.En komik olay?
3.En uzucu olay?

1)kesinlikle çocukların kemal hoca için forma giymeleri ve hocam sizi üzmek istemedik demeleri çok hoş bi sahneydi gerçekten
2)saffetlerin kız muhabbeti
3)oktayın babasının ağlaması
4)gamzenin gülmesi
5)tabikide napcaktı adam başka
6)bilmiorum ama biran önce öğrenir umarım
7)oktaya bakmadığı taktirde doğru yapıo(ben taktım valla gamzenin gülmesine):D
8)ufak tefek sürtüşmeler olabilir
9)bence etmeli artık koskocaman adam ağlıo yalvarıo resmen karşısında
10)kolay kolay affetmez bence

yarenn
10-12-07, 07:15

2.En komik olay?
3.En uzucu olay?

harika bir bölümdü ...........özge lafı nasıl güzel dönüştürdü helal..ama oktay ve gamzeye üzülüyorum yaa yazık barışsınlar artık yeter bukadar ayı,rılık.........
eda da aliyle çıkacak galiba yani öyle hissettirdiler..
1.şarkı söyledikleri sahne
2.saffetlerin kız tavlaması:)
3.büşranın ağlamaları:(
4.sürekli gamzenin oktaya bakması..duygunun kıskançlık testi yapması
5.kemal hoca en iyisini yaptı
6.2 bölüm sonra gibime geliyor.
7.hayır ama seviyo işte napsın aşkın gözü kördür:)
8.eder galiba oktay ve gamzenin bakışmlaarına nasıl sinir oldu gördük
9.evet pişman oldu zavvallıcık:(
10.çokkk zorrr
:good::good::good:
tşkler fatoscumm

elifile
10-12-07, 11:37
Dün akşam ki bölüm yine çok güzeldi.

Gamze resmen Oktay'a hala sırılsıklam aşık. Ama bari Barış'la sevgili olmasa. Ayrılsa ondan. Barış'ı çünkü çok üzüyor ve üzmeye devam edecek gibi.

Bu Ali denilen çocuk Eda'yı ne kadar çok seviyormuş yaaa... Her anı Eda'yı düşünmekle geçiyor çocuğun. Eda'da ne yapacak tahmin bile edemiyorum. Yadigar'a bakışları çok hoş ama öte yandan Ali'nin ona olan ilgiside hoşuna gidiyor.

Bu Büşra'nın sonu ne olacak çok merak ediyorum. Kız perişan oldu resmen.

Öte yandan galiba Saffet'in annesi geldi ve oğlunun izini buldu. Eğer gerçekten annesi ise bakalım Saffet bu durum karşısında ne yapacak.

Bir sonraki haftayı iple çekiyorum:)

SBR
10-12-07, 11:55
TELE - BAROMETRE
9 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,80 22,40
2 BIR TUTAM BAHARAT (T.S) [NET] KAND 7,70 19,00
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,60 20,50
.
.
17 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 3,50 8,10

TOTAL
9 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,10 22,60
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,00 17,80
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 16,70
4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,80 16,20
5 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 5,40 14,60
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 13,50
7 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 5,20 15,30

8 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,20 11,90

kaynak:ucankus

özmavi
10-12-07, 12:35
yine süper bi bölümdü...
özellikle şarkı yarışmasına hazırlanmaları an
sınıfta şarkı seçimleri her kafadan bi ses...
özgenin gamzeye lafı koyduğu an bence ii yaptı...
gamze fazla olmaya başladı...tamam barışı pek sevmiytorum ama çocuğada yazık oynuyo resmen..
gamzeyle oktay her fırsatta bakışmaları imalı imalı sözler falan...
birbirlerine bal gibi aşıklar daha niye lafı uzatıp bizi sinir ediyolar anlamıyorum...
artık aşklarını haykırmaları şart oldu...

gelelim iboyla sibele....çok şekerler yaaaa...
yemeğe gitikleri an o adamın sibelin yanına gelmesi konuşmaları...orda çok tedirgin oldum acaba ibo anlayackmı diye ama olmadı...ibo yine sinirlenir dedm oadamla konuştu diye tabi sibel abimin arkadaşı diyince bişey demedi...ne zamana kadar bu böle gidecek acaba....bence sibel söylemeli iboya..başka bişekilde öğrenmesi daha kötü olur....

saffetin kız tavlama şekli süperdi çok güldüm...
ceydanında rızaya yardım etmesi şaşırttı beni beklemiyodum....
tabi bi karşılığı vardı...karşılıksız yapmazdı zaten...neyse önemli olan rızanın yarışmaya yetişmesi ve kazanmaları....
rıza çok ii bişey yaptı bilgisayarı kardeşine gönderdiği için....

özmavi
10-12-07, 12:57
2.En komik olay?
3.En uzucu olay?

1.sınıftakilarin müfettiş karşısında tam bi öğrenciymiş gibi davranmaları süperdi
2.safetlerin kız tavlama şekilleri tam bi kahkahaydı...
3.büşranın kemal hocadan alamadı kaşılık ve ağlaması..
4.gamzenin oktayı deli gibi sevmesine rağmen hala barışla çıkıyo olması...
5.tam kendisine yakışır harekkette bulundu...
6.bir iki bölüm sonra kesin öğrencek...baksanıza bu bölümde bile öğrenebilirdi ama olmadı...
7.hayır tabikide....artık bi karar versin...
8.edebilirler..
9.afettmeli bence çok abarttı oktay....babası diz çöküp ağladı bile....daha ne yapsın...
10.bence affetmez çok zor affetmesi...

yarimhaziran
10-12-07, 13:11
merhaba arkadaşlar.......
dünkü bölüm sizlerinde söyledii gibi süperdi....
dizideki tüm oyuncuları beğensemde favorim gamze ve oktay....
özge çok iyi bi dost, özgenin gamzeye söylediklerini çoğunuz yerinde bulmuşsunuz haklı olarak ama oktay da aynı durumda değilmi....hadi gamze i anlaştığı için barışla çıkıo(ayrılması gerek), oktaya ne demeli duyguyla nası bi ortak yönü var ki...
bu arada özet hala gelmemiş.......

özmavi
10-12-07, 13:31
17 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 3,50 8,10

8 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,20 11,90

bence ii değil reytingler...tamam total ii ama ab çok kötü...umarım biran önce düzelir reytingler....

EgE(''v'')İkLiM
10-12-07, 13:49
slm arkadaşlar off akşam izleyemedim sinir oldum yaa arkadaşlar bu hafta ne oldu biriniz kısaca anlatabilirmisiniz nerde bitti anlatırsanız sevinirim:icon_whis

6123m
10-12-07, 14:33
herkese mrb diziyi tam izliyemedım yanı en son saffetle rıza konusurken özel ders hocam geldıgı ıcın :S kapamak zorunda kaldım tvmı :S ne oldugunu ızlıcm bırazdn bakalım neler olmus...

yine reytıngler istedigimiz gibi deil her hafta söylediğim gibi 5 kısıden 4 ü izlerken nasıl oluyor bu kdar dusuk gelıor reytıng :S

herkese ıı yorumlar

Ozgeeeeee
10-12-07, 17:20
aa özetde gelmis
demek baris sözlenmek isticek gamzeyle.
ay gamze kabul etmez insallah yaaa
zaten kabul edersede salaklik etmis olur. cünkü hala oktaya sirilsiklam asik

büsra ne intikami alcak acaba? cok sacma ya :S

oktayda duygudan ayrilcakmi demisler. insallah ayrilir. zaten gereksiz bi iliskiydi

sezinti
10-12-07, 18:34
Arka Sıradakiler 12. Bölüm Özeti

BÜŞRA’NIN İNTİKAM PLANI

Aşkını itiraf ettikten sonra Kemal’den beklediği tepkiyi bulamadığı için psikolojisi bozulan Büşra, herkese soğuk ve agresif tavırlar sergilemeye başlar. Kemal Büşra ile konuşmaya çalışır ancak Büşra Kemal’den kaçar. Kısa süre sonra ise reddedilmenin intikamını almak için Kemal’e zarar verecek, kötü bir oyun planlar.Gamze Barış’tan ayrılmaya karar verirken Barış Gamze’ye sözlenme teklif edecektir. Oktay Gamze ile yakınlaşıp Duygu’ya kötü davranır. Oktay ve tayfa, Saffet ve arkadaşlarına Rıza’yı kaçırdıkları için öfkelidir. Onlar da Saffet’in tayfasından Ali’yi seçip cezalarını ödetirler. Bu kez intikam alma sırası Saffet’lere geçer. Kemal iki grup arasında süregelen zıtlaşmayı bitirmek için iki grubu bir münazara ile karşı karşıya getirmeye karar verir. Amacı iki tarafında nedensiz yere birbirlerine savaş açtıklarını görmelerini sağlamaktır. Diğer tarafta, Mahir Sibel’i rahatsız etmeye devam eder. Melisa ve İrem Eda’dan gizli Yadigar ve Ali’yle dalga geçerek eğlenirler. Saffet ve tayfa kim olduklarını bilmedikleri birilerinden yardım almaya başlar.

Saffet’lere yardım eden gizemli kadın kim? Oktay Duygu’dan ayrılacak mı? Gamze’nin Barış’ın sözlenme teklifine cevabı ne olacak? Sibel Mahir’in zorlamasıyla işe geri mi dönecek? Saffet ve tayfası ile Oktay ve tayfası arasındaki gerginlik nasıl sonuçlanacak? Büşra Kemal’den nasıl bir intikam alıcak?
Bu soruların cevapları ve daha fazlası Arka Sıradakiler’in yeni bölümünde…

Kaynak: arkasiradakiler.com ( Resmi site )

bakış
10-12-07, 18:48
bence bu dizi daha iyi bir rating hak ediyor. neyse hala fox un en çok izlenen dizisi umarım yayından kalkmaz

sezinti
10-12-07, 20:43

- Her hafta sonu izlemekten keyif aldığım dizidir. Bu haftaki bölümde, en güzel sahneler, Gamze'nin kardeşini seç kampanyasından kardeşine yazdığı mektub ve Rıza'nın yarışmadan aldığı ödülü kardeşine hediye etmesidir.

- Kemal'in Büşra'ya, Büşra'nın çantasını aramasından dolayı bir özür borcu var.

Dizi de emeği geçen herkese teşekkürler. Ellerine ve emeğine sağlık.

exza_
10-12-07, 20:56
reytingler ve özet gelmiş ama pek iç açıcı değil reytinglerde özette:D

ben her hafta daha iyi olmasını bekliorum ama olmuoo nedense böyle bir dizi neden hakketiğini bulamıyo gerçi hep söylüyorum biçok iddalı programları sollamış yinede buda bi başarıdır ben inanıyorum daha iyi olacağına inşallah

özete gelince ben demiştim büşra kemal hocadan intikam alır die oluoda malesef bence benim tahminim bana asıldı falan der bu kız yaa korkarımki öyle yapacak ama büyük bi hata yapar ve en büyük ümidimde ibonun bu hafta artık gerçeği öğrenmesi daha nereye kadar yani saklıyabilirki sibel şu zö olayınada sinir oldum bende barışı akıllı bilirdim bence gamzeyi elinde tutmak için bunu yapıo neyse fragman çıksınki az çok herşe çıksın ortaya:img-yes:

elifile
11-12-07, 10:53
Özet oldukça ilginç.
Büşra'nın nasıl bir intikam alacağını merak ediyorum.
Gamze sonunda doğru yolu bulup Barış'tan ayrılmaya karar veriyormuş demek ama bu Barış için kötü olacak gibi.
Hem nerden çıkardı Barış bu söz işini?
Şurda topu topu kaç hafta çıktılar sonuçta.
Oktay-Safet grupları yine fena dalaşacaklar gibi.
Yadigar ve Ali için üzüldüm.
Acaba o iki kız ne yapacaklar zavallı çocuklara.
VE Eda bu işi öğrenince tepkisi ne olacak.

Pazar gününü dört gözle bekliyorum:)

yarenn
11-12-07, 13:14
reytingler kötü yaaa:(
ama özete bayıldım..oktay duyguya kötü davranıyomus iyi ohh hiç sevmiyorum özellikle özge ye olan davranışından sonra....
sanırım saffetin annesi dizinin snnundaki kadın..
ya artık eda ve yadigar aşkınıda görsek diorumm:)

özmavi
11-12-07, 14:14
özette gelmiş bakıyorum...
gerçektende şaşırtıcı ve enteresan olaylar olcak....hececanlandım şimdi....
neyse bekleyip görcez...

elifile
11-12-07, 14:14
Evet bende Eda-Yadigar aşkını görmek istiyorum.
Yoksa Eda-Ali aşkı mı göreceğiz acaba:icon_whis
Valla bu konu hakkında bir türlü tahmin yürütemiyorum.
Bu hafta o iki kızın Yadigar ve Ali'ye yapacakalrı oyun sonucunda Eda'nın tepkisinden artık bir şeyler anlarız herhalde:)

merwe's
11-12-07, 19:22
arkadaşlarımın bir çoğu bu diziyi izlerdi ama takip etmez oldular. bir arkadaşım sıkıldığını falan söyledi... sence reytinglerin bu kadar düşmüş olması konunun sıkıcılığını mı gösteriyor. bence hiç sıkıcı değil ama...

Dilara03
11-12-07, 19:32
reytingelrr kötü ya süper bölümdüü oysaa
özetti okudummm anlamıyorum şu barışıı gamze onu sevmiyo barış bunu anlıyoo hala niye üstüne gidiyokii insanında bi gururu olmalı

((mia))
11-12-07, 19:35
fragmanı gördüm

duygu ve oktay öpüşüodu.ıkul bahçesinde.ayrılınca ortalarında bankta oturmuş ağzı bir karış açık gamzeyi gösteriodu
özge ve gamze okul bahçesinde kavga ediyordu.özge gamzeye sinirli bişi sölüo.birden oktay gelip çok sinirli şekilde özgeyi bileğinden tutuodu.
barış ile gamze sarmaş dolaş.barış gamzeyi alnından öpüdu.söz yüzüğünü gösteriolardı
bütün çete özge hariç atşin başında toplanmış hayli üzgündü.özge gözleri dolu dolu bir duvarın arkasından onlara bakıodu
büşra ağlıyordu.
kemal yürüken okula bakıpbaşını çeviriodu.bnce başka bir yere gidio.büşra yüzünden.

kusura bakmayın bu kadar aklımda kaldı.

mxrxt
11-12-07, 19:40
reytingelrr kötü ya süper bölümdüü oysaa
özetti okudummm anlamıyorum şu barışıı gamze onu sevmiyo barış bunu anlıyoo hala niye üstüne gidiyokii insanında bi gururu olmalı

Aslinda bazi konularda baris hak veriyordum özellikle gamzenin umursamaz tavirlari ve incitici sözlerinden dolayi ,yalniz dedigin gibi bu kadar bakarak görmemek gercekten cok aptalca bir kac bölüm sonra baris ( bunu bana nasil yaptin gibi sözcükler ederse gülmekten ölürüm) bu durumda baris belki üzülecek ama buna ben yalnizca kendi düsen aglamz derim..

Ozgeeeeee
11-12-07, 20:13
fragmanı gördüm

duygu ve oktay öpüşüodu.ıkul bahçesinde.ayrılınca ortalarında bankta oturmuş ağzı bir karış açık gamzeyi gösteriodu
özge ve gamze okul bahçesinde kavga ediyordu.özge gamzeye sinirli bişi sölüo.birden oktay gelip çok sinirli şekilde özgeyi bileğinden tutuodu.
barış ile gamze sarmaş dolaş.barış gamzeyi alnından öpüdu.söz yüzüğünü gösteriolardı
bütün çete özge hariç atşin başında toplanmış hayli üzgündü.özge gözleri dolu dolu bir duvarın arkasından onlara bakıodu
büşra ağlıyordu.
kemal yürüken okula bakıpbaşını çeviriodu.bnce başka bir yere gidio.büşra yüzünden.

kusura bakmayın bu kadar aklımda kaldı.

oo oktayda bi hafta gamzeyle öpüsüyo bi hafta duyguyla.. artik sIKILdIM ben bunlardan oktay-duygu-gamze-baris .. nolucaksa olsun artik.
gamzeyede sinir oluyorumm. agzi bi karis acik demek ayrildiklarinda .. cins ya.
barisla gamzenin sözlenmesinede bi anlam veremedim .. baris biliyo gamzenin oktayi sevdigini .. gamze barisi sevmiyoo . nasi oluyoda sözleniyo bunlar ??

anlattigin icin cok sagol cnm

fatos__03
11-12-07, 20:25
bence bu gidisle gamze biraz zor ayrilacak yani cesaret edemiyo barisla konusmaya!! ama insallah ayrilirr en cok ne isterdim biliyomusunuzz Oktayla gamzenin nisanlanmasini super Olurdu!!

guilty
11-12-07, 22:15
Duygu ve Oktay öpüşüyomuydu bu ne yaa olamz hayırrrrrrrrrrrr offf.. Özge'ye ne oluyor yaa Gamze'ye sataşmaya başladı zaten OKtay'ın onu sevdiğini biliyor umutlanıyor sinirlerimi bozmaya başladı şu Özge tamam seviyorsun ama oda başkasının seviyor. OKtay'a da maşallah yani okul bahçesinde öpüşmek afedersiniz ama yuhhh yanii....
Barış'da başka bir alem offf ne yapacağızz biz bunlarla.. Nese ben bu hafta izleyemedim kardeşim yüzünden hepsi hepsi diye başımın etini yei ve babamın sayesinde galip o oldu ve ben yine kaçırdım... Ama reklamlerde baktığım kadarıyla yine çok güzel bir bölümdü..:)

ÇAĞLAR
11-12-07, 22:46
ekranlarda bu kadar kirlilik varken bu dizi bomba gibi düştü ve çoğunu hakladı diyebileceğim bir güzellikte dizilerden bir tanesi :good:

serap23
11-12-07, 23:04
son bölümü yeni izledim bendende birkaç yorum
gamzeyle oktayın uzuun ve hipnotize olmuş gibi bakışmalarından
sıkıldık
madem oktayı bu kadar seviyordun niye ayrıldın
hadi ayrıldın niye hemen başkasıyla sevgili oldun
şımarıkça
bir başka şımarıkta eda kimse yüz vermesede boyunun ölçüsünü alsa
oktayı oynayan oyuncuyu pek başarılı bulmuyorum
necati şaşmaza benziyor oyunculuğu
ne bileyim donuk ve mimiksiz oynuyor
saffet diziye renk katıyor sevimli çocuk aslında
birde kaanın ölümünede sebep olan şu uyşturucu kullanan
kız hiçbirşey olmamış gibi okula devam ediyor
ne zaman tedavi oldu

teyfocan
12-12-07, 07:28
frqagmanı simdi gordum bende size kstılıyorum artık gamze oktay bakısmaları sıktı ya madem bukadar seviyolar birbirlerını uzatmasınlar ayrıca oktayda hic bos durmuyo yanı bi gamzeyı opuyo bi duyguyu bence oktay gamzeyıde kıskanmıyo hıc kıskanan taraf barıs ve gamze oktay donuk kalıyo busrayada acaıp gıcık oldum kemal hocaya napıcak acaba ıntıkam planı kemal hocayı okuldanmı uzaklastırmak bu bıraz zor gibi geliyo bana ama bilmiyorum bıran once pazar gunu gelse

yarenn
12-12-07, 10:08
bende oktaya sinir oluyorum artık gervekten aşkı için hiçbişey yapmıyo hep boşveriyo..bu gidişle gamzeyi kaybedecek:icon_sorr
özgeyide anlamıyorum sanane ne oluyo kızım yani çocuk senin sevgilinmi hayır..e ozaman seyirci kalacaksın yada oktaya açılacaksın :img-cool2
yoksa herkesle arası bozulacak...inşlahh gamze ve barışta sözlenmezler yaniii barizzzz gıcık oluyorum artıkk.:)

uzulmezm
12-12-07, 11:38
reytingler kötü yaaa:(
ama özete bayıldım..oktay duyguya kötü davranıyomus iyi ohh hiç sevmiyorum özellikle özge ye olan davranışından sonra....
sanırım saffetin annesi dizinin snnundaki kadın..
ya artık eda ve yadigar aşkınıda görsek diorumm:)

yaaa reytingler çok iyi bence... Diziler arasında günün ikincisi(reytingler aynı fakat share farklı)... Diğerleride zaten haber programı, spor programı vs..

esmer_-ezel
12-12-07, 14:00
ya arkadaşlar bana göre oktay ıle duygunun öpüşmesi hayal hem de duygu nun yani onların birbirini öpmesi hemde okulun bahçesinde öpmesi kesınlıkle hayal üstelik böyle birşeyi oktayın yapması imkansız hadi başka bir yerde olsa neyse görürsünüz bak hayal cıkablir

gamzeli&k
12-12-07, 14:10
Anca son bölüm için yorum yapabiliyorum..

Bence güzel bir bölümdü ama gerçekten artık Gamze ve Oktay ın bakışmaları sıktıı:img-cool2

Ne olcaksa olsun artık aralarında da bizde ii bişiler görelim aralarında:img-in_lo

Özet güzel ama Büşra intikam almak için umarım Kemal hoca yı okuldan gndermez:icon_sorr

Bende az önce izledim fragmanıı:happy0064 Ve KTÜ Bİ O KADR DA DUYGUSAL Bİ BÖLÜM BİZİ BEKLİYO Anlaşılan

fragmanı izledğm ve özetde okuduğm kadryala;;;

Gamze tam Barış tan ayrılmak için karar vermişken Oktay ın o kızı öptüğünü grcek ve Barış ın sözlenme teklifini kabul etcek gibime geliyooo....

OOFFF ya nasıl geçcek 3 gün:icon_sorr

Bu arda FOX da Arka sıradakilern sn bölümü var:img-wink:

didemfener
12-12-07, 15:09
fragman biraz üzücü..
gamzenin oktayı öpüşürken görmesi hiçde iyi olmıcak..
bece gamzenin barışmasıda varsa oktyla bu yüzde barışmıcaktır..
barışda gamzeyle arasını düzeltmeye çlaışyıo.
özgeninde başka bir derdi var.. of:(
özgenin durumu daha beter bence özge oktayı seviyo ne zamndan beri ve iki kızla görüyo onu bir gamzeyle diper kızın adını unuttum..bir onla.özgenin oktayı unutması lazım biraz zor ama

ÇAĞLAR
12-12-07, 16:12
gamze oktay ilişkisi yalan rüzgarına döndü kız oktayı unutamıyo diğer çocuktan da vazgeçemiyor karışık arap saçına dönmüş :icon_whis

exza_
12-12-07, 16:28
bende fragmanı gördüm bugün sonunda kemal hoca nereye gidio acaba off ya korktuğum gerçek oldu valla büşra ne yaptığını sanıyo eline ne geçecek sanki ama çocuklar gerçeği öğrenirlerse büşraya çok kötü tavır alırlar bence off bu bölümü dahada çok merakla bekliyorum yaa bu arada sibelde tekrar işe dönüyo gibiydi off ya of bu hafta işler çok sarpa sarıooo:icon_sorr

Ozgeeeeee
12-12-07, 16:29
bakiyorumda hepimiz sIKILMIsIZ oktayla-gamzenin sacma sapan 10saatlik donuk bakismalarindan
ben en basindan belli oktay gamze iliskisini isteyenlerdenim
ama cidden cok sIKICI bi hal aldi ..
oktay-gamze-duygu-baris 4lüsü.. nolcaksa olsun artikk...
simdi gamze bunlari öpüsürken gördü die barisla inadina sözlenir..
baris saf ya biliyo sonucta gamzenin oktayi sevdigini niye daha böle üstüne gidiyo.
özgeye de sinir olmaya basliyorum, daha öncede dedigim gibi
oktayla gamze iki yillik bi iliski yasamislar, ozamanlar gamzeye sinir olmuyoduda simdimi geldi aklina ???
büsra iice delirdi, bakalim nolcak ???
bu arada büsrayi oynayan oyuncuyu tesadüfenn YALANCI YARIMin tekrarlarini izlerken gördüm, ordada oynamis, cok güzel görünüyodu .. dizideki ismide berrak di ..

gamzeli&k
13-12-07, 19:52
Ya arkadaşlar burası neden bu kadar sessiz ya:icon_sorr:icon_sorr

Şurda 3 gün snra dizimizn yeni bölümü var ama kmsecikler yok ortada..

Arkadaşlar ben sizden bişey istiycem..

Ben dizinin başlarını izlemedim...Oktay-Gamze aşkı neden ve nasıl bitti???

Bana biri anlatabilir mi acaba? Çok merak ediyorum da:img-wink::img-wink:

fatos__03
14-12-07, 07:13
bencee ozgeee aralarindan ayrilcak gibi geliyo
gamzeyle kavga ederken oktay gordu cekisti baya alindi galibaa bence aralarindan ayrilcak onlara uzaktan bakip agliycak

Ozgeeeeee
14-12-07, 10:58
bencee ozgeee aralarindan ayrilcak gibi geliyo
gamzeyle kavga ederken oktay gordu cekisti baya alindi galibaa bence aralarindan ayrilcak onlara uzaktan bakip agliycak

ya ama özgede bu aralar fazla olmaya basladi
oktay hakliydi bence tepkisinde

Ya arkadaşlar burası neden bu kadar sessiz ya:icon_sorr:icon_sorr

Şurda 3 gün snra dizimizn yeni bölümü var ama kmsecikler yok ortada..

Arkadaşlar ben sizden bişey istiycem..

Ben dizinin başlarını izlemedim...Oktay-Gamze aşkı neden ve nasıl bitti???

Bana biri anlatabilir mi acaba? Çok merak ediyorum da:img-wink::img-wink:

ya oktayin davranislari yüzünden. ilgisizdi, umursamazdi, arkadaslari yaninda kücük düsürüyodu gamzeyi. falan filan iste.
birbirlerini seviyolar ama gamzeye da baris gibi davranan biri lazim iste

esmer_-ezel
14-12-07, 12:38
arkadaşlar özge galıba gruptan ayrılıyor sanırım bunun içinde tayfa da özge de üzgun herhalde oktay özge ye kızınca özge tayfadan ayrılıyor özge de hakketmişti artık snkı aralarında birşey vardı da oktayı gamze den kıskanıyor ve saçma sapan davranıyor

didemfener
14-12-07, 12:47
dün akşam saat 3 de tekrarı vardı yine heycanla izledim..çok güsel di yani
bencede özge ayrılcak aralarından onun için oktay mutlu olsun yeter.

esmer_-ezel
14-12-07, 13:05
ya arkadaşlar fragmanı ızledım de gamze barışın söz yüzüğünü hemen kabul etmıyormuş gıbı geldı ayrıca barışla sarılmışlarken gamze çok üzgündü galiba oktayla kızı gördü ondan veya barıştan ayrılmak ısterken evlılık teklıfı almasından dolayı sonra sibel yıne aynı işte çalışıyor açıkçası oktayın neden kızı öptüğünü anlamış değılım oktay böyle bir şey yapmaz gibime geldı o halde bu ne şımdı anlamadım kemal hoca da büşra yüzünden ya tayını çıkıyor ya da açığa alınıyor bakalım izleyip göreceğiz 3 gun sonra ne olacak hep beraber göreceğiz

gamzeli&k
14-12-07, 13:08
ya ama özgede bu aralar fazla olmaya basladi
oktay hakliydi bence tepkisinde

ya oktayin davranislari yüzünden. ilgisizdi, umursamazdi, arkadaslari yaninda kücük düsürüyodu gamzeyi. falan filan iste.
birbirlerini seviyolar ama gamzeye da baris gibi davranan biri lazim iste

Çok saol canım :img-wink: Ama Oktay akıllandı artık yeniden birleşseler öle davranmaz gibi geliyo bana..Ama tabi önce o bakışmalardan kurtulup konuşmaları gerek:img-cool2

Kesinlikle sana snuna kadr katılıyorum canım...Özge fazla olmaya başladı artık Gamze ye olan tavrları çok gereksiz bnce snçta o da biliyor Oktay ın hala Gamze yi unutamadığını kıskançlığı yznden de Oktay onu gruptan atıyo gibi ...

fatos__03
14-12-07, 13:34
bence oktay kendince hakli ama
ozgee asik asik oldugun zaman herseyi yapabilrisin bencee
bence gamze onun oktaya asik oldugunu anliycak !!
ama oktay halla anlamiyor.
ASik adam napmazki

((mia))
14-12-07, 18:07
pek çok arakadaşımız özge haksız demiş ama bnce haklı.artık birileri gamzeyey ne yaptığını hatırltmaslı.bir oktay bir barış sıktı iyice.eğer bnm bırak sevdiğimi yakın arkımın başına gelse bu olay bnde aynı tepkiyi verirdim.

Ozgeeeeee
14-12-07, 18:23
pek çok arakadaşımız özge haksız demiş ama bnce haklı.artık birileri gamzeyey ne yaptığını hatırltmaslı.bir oktay bir barış sıktı iyice.eğer bnm bırak sevdiğimi yakın arkımın başına gelse bu olay bnde aynı tepkiyi verirdim.

bende özge haksiz diyenlerdenim ama gamze konusunda sana sonuna kadar katiliyorum. iice sacmalamaya basladi ya
bende sIKILdIm acikcasi
oktayi cok seviyosa barisi kullanmasin yani
ve oktaya o on saatlik donuk bakislarida beni sinir ediyo
oktay bakmasa bile gamze devamli bakiyo ve kiskaniyoo

mxrxt
14-12-07, 20:00
Gamzenin ne yapmak istedigini anlmiyorum barisi kullanmasi cok cirkin cünkü hala oktayi seviyor zaten barisla olmasi basli basina bir hata özgeye gelince belkide oktaya yakin olabilmek icin bu erkeksi tavirlari ama bunca yil nasil icinde tuttu anlamadim..
ama barista herseyin farkinda olmasina rahmen gamzeye karsi israrci olmasida sacma geliyor bana ...
Artik yeni bölümde neler olacak bilmiyorum ama umarim herkezin aklini basina alacagi bir bölüm olur?

kayserilii
15-12-07, 16:15
özge haksız ama aşık kız napsınki herşeyi oktayı sevdiği için yapıyo aşık olan herşeyi yapar bana kızarsınız ama bende oktayı hiç sevmiyorum ya nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum ahhh özgem başka kimse yokmuş gibi onu sevdi nasılda aglıyodu öle neyse ya hayırlısı bakalım yarın ne olcak

exza_
15-12-07, 16:21
dızımıze son 1 gun :) fragman özet hersy var bakalm neler olucak:). ayrıca gamze oktay ökuzun trene baktıgı gıbı bakmasın :d yeterr:D

evet yaa bende bu hafta ona taktım valla özeliklede gamzenin bakmasına gözünü ayırmıo resmen ya sinir oluyorum çok sahte olyo oktay yine iyi arada bir gözünü ayırıyo yanii:D

basakkkkkkkkkk
15-12-07, 18:04
ya arkadaşlar sesli fragman çıktı mı çıktıysa biri bana anlatabilir mi ya çok merak ediyorum nese 1 gün kaldı diziye ama en çok şu oktayla duygunun (sanırım buydu adı) öpüşmesini gamze gördükten sonra vereceği tepkiyi merak ediyorum

yarimhaziran
15-12-07, 18:37
merhaba......:img-wink:.
gamzeye birileri ne yaptığını hatırlatmalı denmiş, o zaman oktaya da birileri ne yaptığını hatırlatmalı bence....dizinin ilk bölümlerinde gamze barışı kullandı evet , bunu kendide söyledi.şimdi ise gamze oktayla ayrılınca barışla denemeye karar verdi ama oktayı hala sevdiğini anladı..tamam barıştan ayrılmalı ..ama bu durum kullanmamı?hem de herşeyi gören bilen bi barış var,herşeye rağmen kızı bi türlü bırakmıyo o da ayrı bi mesele.....

basakkkkkkkkkk
16-12-07, 09:07
arkadaşlar sesli bölüm fragmanı izledim. gamze oktaya barıştan ayrılmaya karar verdim diyo oktayda şaşırmış bi ifade ile şim di mi diyo sonra duygu oktaya gamze ile barış nişanlanmaya karar vermiş diyo sonra saffettin annesi bu pis şeyin içinden mi su içiyorlar diyo şimdilik aklıma gelenler bu kadar

Pemße MeLek
16-12-07, 10:03
arka sıradakileri başlarda gerçekten çok beğenmiştim
ama bence zaman geçtikçe dizi amacından saptı sanki
yinede ibo&sibel barış&gamze aşkını destekleyenllerdenim

fatos__03
16-12-07, 14:25
Bu aksam Nihayet yeni bolumuuu Cabuk Ciksada Baksak Artik Yaa Cok sabirsizim Ama bence dizi cabuk bitiyomus gibi geliyo banaa bencee bu bolumde baya seyler olucak ya

hoe
16-12-07, 15:53
eet bu bölüm herzmnki gibi yine süper olcak
ya o deil mahir sibeli çalıştırckmı sibel fragmanda kötü görünüodu

serap23
16-12-07, 21:01
bu bölüm saffet ve çetesi süperdi
zekice cevaplar güzel espriler onlardaydı
hele pamuk prenses resmine çok güldüm

saffetin annesine gıcık oldum kibirli ve soğuk
insan biraz duygusal olur ama nerde

oktayın duygunun hediyesine tepkisi çok kaba
ve terbiyesizceydi

gamze ve oktayın zorla ayrılmış büyük aşıklar
havaları nedir böyle
isteyerek ayrıldılar hemen başkalarını buldular şimdide
onlarıda düşünmeden hareket ediyorlar

teyfocan
16-12-07, 21:34
resmen sacmalıyolar bu ne ya oktay ve gamze gelısen olaylar bukadarda olmaz dedırttıyo yane birbirlerine kızıp opusmeler sozlenmeler bu kadarmı guvenlerı yok bırbırlerıne 2 yıl bırlıkte gecirmısler sonucta ayrıca kantınde gamze oktaya konusup soylıycem dıyo 404 un lafına ınanıp gidiyo neler yapıyo resmen sacmalık nası bı araya getırcekler tekrar bilmiyorummm

mxrxt
16-12-07, 21:43
artik sinirlerim iyice bozuldu kizmaya baladim bu kadarda olmaz uzatacaz diye civisi cikti bune ya böyle gamze ve oktay fanlari agirlikta diye sürekli onalrin üzerine oynuyorlar ama ben artik SIKILDIM...
Bu arad Büsra en begendigim kizlardan birisiydi ama bu son halleri beni okadar sinir ediyorki bu kadar olur yani yaptigi ise bak Kemal hocanin en güvendigi ögrencisi basina ne isler acti büsra cok sinirimi bozmaya basladi özge herkez buir garip olmaya basladi dizide sibel gene eski hayatina döndü özge bir garip hallerde valla bu bölüm en cok hosuma gidensahneler Saffetlerin grubu oldu..

aliyeaynalar yok artik okadarda degil yazdiklari bence sil lütfen hic bir insan o tür davranislari asla haketmez

gzn
16-12-07, 21:50
bugüne kadar izlediğim en güzel bölümdü.özellikle oktayla gamzenin kantindeki sahnesine bayıldım.büşraya gelince aynı bir ruh hastası gibi davrandı.duyguyada sinir oldum oktaya pat diye sözleniyolar dedi.umarım gamzeyle oktay arasındaki yanlış anlaşılma düzelir.:good:

fatos__03
16-12-07, 21:56
cok guzel bir bolumdu oncelikle sibelin yine ise baslamasi beni cok uzdu bence iboya anlatsa ibo kizar sonraa yinee barisirlarr gamze ve oktay onlarin durumu cok karisik ama eminim onlar kavusucaak!! busraa baya bii (kafayi yemeye basladi herhalde) acisindan ne yaptigini bilmiyorum ama eminim pisman olucak.
saffetler bana komik gelmeye baslasi yaa cokk kotuu insanlar degillerr
yadigar eda ali 3lusu baya bi sure devam edicek gibi.ozgee baya bi kirildi bence bi suree toparlanamaz

Anket :

1.oktay ozgeyi itmisti seence iyi yaptimi?
2.sibel iboya anlatmalimi?
3.herkez busraya inanirmi?
4.ozge oktayin gurubunda kalirmi?
5.saffet annesinin evi aldigini ogrenince halla orda kalirmi?
6.gamze pisman olurmu sozlenme teklifini kabul ettigi icin
7.en guzel sahne
8.kizlarin yadigara ve aliye yaptigi oyun sizce nasildi?
9.en kotu sahne
10.13 bolumde neler bekliyosunuz

fatos__03
16-12-07, 21:59
mxrxt haklisin cnm bencede haklisin oktay gamze cok onpilanda bence baska sibel ve ibonun askida onpilana cikabilir.

aliyeaynalar bencede hemel silmelisin yazdiklarini cunki cok ayip mxrxtje katiliyorum !

merwe's
16-12-07, 22:19
bölüm genel olarak iyiydi diyemiyecem. eski formundan dşmüş. büşranın yuh be dedirten gıcıklıkları gamze-oktay-barış-duygu-özge 5lisinin acayip sıkıcı olmaya başlayan aşk trajedisi, edanın havaları, sibelin eski hayatına geri dönmesi ben sıktı yaaa.
ama bu diziye sırf saffet ve çetesi(ben onları bubölümden itibaren çete olarak görmüyorum) için izliyorum. hatta saffetlerin tarafına geçtim diyebilirim.:img-yes: bu iki grup zaten barışacak hatta oktayla saffet kanki olacak.(gerçi oktay o soğuk suratla nasıl barışabiliecek onu bilmiyorum. zaten kendileri barış:) ismini duyunca sinirleniyor...)
acaba oktay babasını affedebilecek mi? gerçi affeder çünkü ben bu dizinin mutlu biteceğine inananlardanım. benim gibi düşünen var mı acaba?:)
valla bu dizi için söyleyebileceğim tek şey iyice bir silkelenip pembe dzileri aratmayan trajedilerden uzak durması ve saffetleri bolca göstermesi:happy0064
inşallah reytingler güzel gelir... sanırsam... :icon_whis

aliyeaynalar
16-12-07, 22:20
Anket :

7.en guzel sahne
9.en kotu sahne

1. Hayır Ama Bu Özgenin Haklı Olduğunu Çıkarmaz
2. Anlatırmı bilmem ama ibo bir şekilde öğrenecek durumu

3. İnanmaması Dileğiyle, Büşradan Nefret Ediyorum Artık (terbiyesiz dediğiniz mesajımıda sildim bu arada, Gerçi haklıydım ama neyse)

4. Belli Olmaz, Ama Oktay tavrına devam ederse öbür gruba geçebilir belki..
5. Kalmaz, Kesinlikle
6. Onu ilerleyen Bölümlerde Görücez
7. Grupların Sınavda, Birbirine verdiği cevaplar, Özellikle Saffetler :img-wink:

8. Çok kötüydü, Erkeklerinde duyguları var ve onlarda insan. Bu Kadar Feministliğede Pes. Herşeyin Ölçüsünü Kaçırmamak Lazım..

9. Son Sahne, Nerdeyse Tvyi Yumrukluycaktım Büşra Yüzünden..
10. Öğrencilerin Kemal Hocaya Sahip Çıkmalarını, ve Büşrayı Dışlamalarını... (Çünkü Bunu Hakediyor)

serap23
16-12-07, 22:20
Anket :

7.en guzel sahne
9.en kotu sahne
10.13 bolumde neler bekliyosunuz[/QUOTE]

1-hayır tabiiki ama oktayın hangi hareketi doğruki
kızlara karşı

2-hayır çünkü o hırsla ibo birşeyler yapmaya kalkacaktır
sonuç çok kötü olabilir

3-son dönemdeki kemal hocanın büşrayla konuşma ısrarı ve
büşranında kaçması bazılarının aklını karıştıracaktır ama çoğunluk inanmaz

4-kalır tabii barışacaklardır

5-kalmaz kolay kolayda affetmez ve bencede çok haklı

6-zaten istemeyerek kabul etti hemen pişman olacaktır
oktaya inat sözlendi tabii karşısındaki insanın duygularıyla
oynamış falan önemli değil onun için

7-ben münazarayı çok beğendim

8-sevimli

9-son sahne çok kötüydü

10-büşraya inanmazlar umarım
en önemli konu o

bakış
16-12-07, 22:31
yine harika bir bölüm izledik. umarım yarın hak ettiğimiz ratingleri alırız. bölüm çok heyecanlıydı. gönlüm yine dizimizi ilk 10 da görmek istiyor ama bakalım

merwe's
16-12-07, 22:41
7.en guzel sahne
9.en kotu sahne

1-Hayır bence bu davranışı hiç de iyi olmayan sonuçları doğuracak bir davranış. kendisini kınıyorum.
2-Bence anlatacaksa iboya mektup yazıp anlatmalı. hangi kız bunları söyleyebilir aşık olduğu bir insanın yüzüne. anlatsın ama benim yöntemimle...
3-Yuh artık daha neler? Bu palavraya kim inanır? Bir tek zafer hoca inanır. onu da hallederiz zati...Ama bi dakka aklıma birşey geldi. son soruda söyliycem
4-Şu an pek emin değilim ama özge cephesinde çok karmaşık şeyler olacak.
5-Bu da soru mu? Kalmaz tabi... Ama annesinden barışırlar.
6-E tabi. Ben olsam ben de pişman olurum. Hem kabul etmesi de çok saçma. oktayın inadına olsa bile böyle birşeyi yapması çok yanlış oldu. o teklifi kabul etmeseydi oktaya ben seni hala unutamadım dermişçesine mesaj verirdi. ama senaristler bu kadar kolay olmamalı diyor. entirka,entrika... sonra da böyle sıkıcı oluyor.
7-Pamuk prenses ve yedi cüceleri sahnesi ve de münazara.:good:
8-Klasik...:img-cool2
9-tabii ki son sahne...:sad53:
10-neler beklemiyorum ki... sıkıcı aşk üçgenleri dörtgenleri beşgenleri gene bizi bekliyor. büşraya inanmazlar inşallah... inanlar çıkacaklar diye bekliyorum. çünkü herkes birkaç gündür büşranın ruh gibi gezdiğinin farkındalar. ve bunun kemal hocanın kendisine yaptığı kötü şeyler(ki öyle bişey yok)den kaynaklandığını düşünecekler... ama oktayların grubu ve saffetlerin grubu inanmaz... inşallah

Ozgeeeeee
16-12-07, 23:20
güzel bi bölümdü.

bende cogunuz gibi saffet ve arkadaslarini gün gectikce daha cok sevmeye basliyorum.

oktay-gamze-duygu-baris-özge 5li cidden SIKMAYA basladi. cok sacmalamaya basladilar. 1 dakikalari digerine uymuyo ya.
gamzenin davranislari, duygunun sacma sapan hareketleri, barisin safligi, oktayin herzamanki halleri, özge nin sacma sapan aglamalari ..
biktirdi artik.. nerde o eski özge nerde o eski oktay gamze yaa
sibelin yeniden ise baslamasi aslinda okadar da sasirtici degil, cünkü bu hayatdan okadar cabuk kurtulmasi bence biraz sacmalik olurdu.
büsra en sevdiklerim arasindaydi ama noluyo anlamadim, bu yaptiklari?? kemal hoca gitcekmi yani?

Ozgeeeeee
16-12-07, 23:28
Anket :

Ya bence hem iyi hem kötü. özgenin davranislarina bende sinir oluyorum o yönden iyi yapti, ama oktayin devamli gamzeyi korumasi da artik sinir bi hal aldi
valla anlatsa nolcakki? ibo da onu kurtaramaz. simdiye kadar onca yalan söledi ibo ya.. onu kaybetmek istemiyo.. ama herseye ragmen anlatmasi ii olur
valla bilmiyorum, ama büsra nie böle bi yalan sölesinki der ve inanirlar gibi geliyio bana
kalir bence ya, özge okadar cabuk pes etcek kiz degil(di)
valla bence kalmaz, annesinide affetmez
bence pisman olcak, sevdigi icin kabul etmediki, inat iste..
7.en guzel sahne
saffetlerin oldugu sahneleri zevkle izledim
valla iki tane simarik kizin yaptigi gereksiz bi oyun
9.en kotu sahne
son sahne, kemal hoca icin cok kötü bi durum
büsranin söylediklerinden pisman olup, dogruyu aciklamasini
oktay duyguyla ayrilsin gamze de barisla, sacmalamasinlar artik
[/QUOTE]

Dilara03
17-12-07, 09:30
Anket :

hayırr ama özgeninde yaptığı çok saçmaydı
ibo başka b türlü öğrenicek sibel anlatmıcak anlatmamalı böyle bişi insan sevgilisine nasıl anlatırki
inananlarda olur inanmayanlarda inanmış gibi yapıp içten içe inanmayanlarda
hayırr ama öbür grubada katılmaz
kalmazz kesinliklee
evett inat uğruna kabul etti çünkü
7.en guzel sahne
konferans sahnesiydi
8.kizlarin yadigara ve aliye yaptigi oyun sizce nasildi?çok saçmaydııı
9.en kotu sahne
duygununn pat diye sözlendi demesi
10.13 bolumde neler bekliyosunuz[/QUOTE]
bilmiyorum...

benimde izlediğim en güzel bölümdü
öncelikle edaya kızmıştıkk ama bence bu bölüm telafi etti sonuçta kızalara iyi cevap werdi ama kızlar dinlemedi
dizinin yarınında falan duyguyu kötü bulmamıştım tek suçu sevmek diyodum ama artık anti duygu! sözlenmişmişşş çok kötü ya
konferans sahnesinde çok güldüm özellikle 5dk önce savundukları fikri tersine çewirmesinee hele yadigarın eğturul abi örneği çok komikti

yarenn
17-12-07, 09:37
ya tam barışacaklardı oktay ve gamze duygu herşeyin içine etti..ama oktayda yani hemen dudaktan fln öptü saçmaladı gercekten..bu bölümde gamze hatasını anlamıştı barıştan ayrılmaya karar vermişti..2 side inat uğruna barış ve duygunun hisleriyle oynayacaklar..sonunda da barışacaklar gene olan duygu ve barışa olacak..büşra ne biçim konusuyodu ingilizce hocasıyla kıskanıyo işte kemal hocayı:)sibel gene işe döndü zavallıcık:(ibonun öğrenmesi yakındır..
saffetlere çok acıdım ya nasıl mutlu oldular dşünüyorumda acaba gercekten o halde olanlar napıyo:(
edanın arkadaşları ayrı bir sinir...:hıh
münazara süperdi gercekten kemal hoca çok akıllı:img-ok:
özgede fazla oldu nevar yani orda bi cvb verdi hocaya diye gamzeye ahkam kesmeye:img-fie:
oktay ve gazme umarım bu bölümde hatalarını anlarlar ve barışırlar:img-clapp

exza_
17-12-07, 10:52
7.en guzel sahne
9.en kotu sahne

1)bence çok iyi yaptı ohh dedim yani çok fazla herşeye burnunu sokmaya başlamıştı
2)kesinlikle anlatmalı iboya anlatsa bence bi çare bulunur en azından oktaylar bişeler yapabilirler
3)işte orası tam bi muallak çok merak ediyorum kemal hoca okuldan gidio o kesin bence ama çocuklarişin foyasını çıkararırlar diye düşünüyorum şimdilik tek ümidim o büşradan çok sinir oldumm
4)bilemiyorum
5)hayır hiç zannetmiyorum
6)evet olacak zaten herşeye hop diye atlarsa oktayada pes yani insan bi gider gamzeye sorar ya böyle bişe varmı kız ayrılacam diyo sonuçta niye sözlensin o bölümünü biraz mantıksız buldum
7)münazara sahnesi
8)çok güldüm bence çok komiktii
9)tabikide son sahne kemal hocanın o bakışları şaırmadı bile adam olsun öğrencimden geliyosa bunada razıyım der gibiydi bayıldım orda kemal hocanın oyunculuğuna
10)ilk önce artık sibelin iboya söylemesini kemal hocanın temiz eçıkmasını ve oktayla gamze düğümününde çözülmesinii

bu arada bi not sizde fark ettinizmi bilmiyorum ama bu hafta fragmanda gösterilen biçok yer verilmedi gibime geldi benim sizinde öylemi bimiyorum:icon_sorr

GÜL GÜZELİ
17-12-07, 11:00
Anket :

7.en guzel sahne
9.en kotu sahne

c1.Bence hoş degildi neticede kendi agzıyla seni çok seviyorum güveniyorum filan dedi kıza insan sormazmı neoluyo özge neyin var nye böyle davranıyosun diyeee bu bölüm oktay gamze hariç kızlara hoş degildi.

c2.Bence anlatmalı ibo enınde sonunda ögrenicek onun agzından duysa en azından düşünmek için zorlar kendini de benım aklıma başka bişey geliyo şimdi bu sibel hayatından memnun degil üstüne iboyu kaybetmek istemiyo ibo ögrenirde terkederse sibel intihara teşebbüs edermi acaba kız acayip zor durumda piskolojikmende iyi degil yaparmı yapar..

c3.korkum inanmalarından yana ama saffetler ve oktaylar inanmazsaa işimiz kolay ama onlarda inanırsa yandık..Gerçi enınde sonunda gerçek çıkıcak kemal hoca dönücek ama önemli olan çocukların ondan bişiler ögrenmiş olması ve ona inanması...

c4.Kalır tabii canım sanmıyorum bırakabilicegini zaten gurupdakilerde bırakmaz onu..

c5.kalmazzz annesini affedene kadar annesiyle ilgili hiç bişeyin içinde olmak istemez haklı olarak.

c6.pişman olur aslında ama bence pişman olması gereken oktay kız kendi agzıyla barışdan ayrılıcagını söyledi o an sözlenmiş olsun olmasın ayrılıcam kelimesi agzından çıktı sonra yan yana gelip konuşmaya karar verdinizz sen hangi mantıkla bi söze bakıp kişilik degiştirirsin ben olsam bunu fena ödetirdim oktaya..

c7.oktay ve gamze sahneleri bide sibelle ibo

c8.igrençti inş eda bunu ödetir onlara yazık ikisinede yaa...halleri gülünücekde olsa gülemedimm barizz sinir oldumm yaa..

c9.son sahnee kemal hocaya çok üzüldümm ee büşraaaa sen görürsünn elbet gün gelir devran döner senide görücezz elbet.

c10.valla tahmin etmek zor tek bildigim kemal hoca okuldan ayrılıcak çünkü ayrılmak zorunda kalıcak oktay ve gamze birbirini nispet eder sibel zor durumlarda olur belki ibo ögrenir belki ögrenmez bilmiyorumm oktaylar saffetlerinn rızayı kaçırdıgını ögrenip aliyi kaçırırlar çünkü dünkü bölümün özetinde vardı ama dizide göstermediler fragmanda kemal hocanın okula dönüp baktıgıda vardı ama onuda göstermediler demekki önümüzdeki bölümde tabii bayram dolayısıyla verilirse...

gzd_keremcem
17-12-07, 11:21
çok güzel bi bölümdü
son kısımlar harıç
oktay ve gamzenın bı an önce barışmasını ıstıyorum
ama sanırım bu bıraz zaman alıcak böyle birbirlerini yanlış anlayıp ınatla karar vermeleri hiç iyi olmuycak
bu olayı saymazsam okula gitmeden önce konuşmaları gamzenın oktaya barıştan ayrılacagını söylemesi,oktayın senı özledim diye mesaj yazması (ama yollamaması),özgeyı gamzeden uzaklaştırması
ve akşam arkadaşlarına o da gamzeyle uğraşmasaydı demesi
ve ve ve en güzeli çay bahanesiyle gamzenın yanına gelip barıştan ayrılıp ayrılmadıgını sorması bende duygudan ayrılcam demesı ve sonra benı bul demesı süperdi
ama maalesef güzel sonuçlanmadı
onun dışında büşranın kemal hocaya yaptığı şey çok kötüydü
öyle bi öğretmen bunu haketmıyodu
sıbelın gene o adamın rahatsız ettiğini kemal hocaya söylemesi gerekıyodu
neyse herşeye rağmen çok güzel bi bölümdü....:img-yes::img-wink:

deniz_15
17-12-07, 11:51

hayır ii yapmadı özge bu bölümde hep ağlamaklıydı.kimse onun duyguları olduğunu aşık olabileceğini düşünmüyor .oktay-duygu gamze-barış bu dörtlü saçma sapan ilişkiler içinde hele oktayla gamze birbirlerini seviyorlar
ama bir yandada başakarının duyugularıyla oynuyorlar. duygu da oktay ve
gamze 'nin birlikte olmaması için elinden gelini yapıyor barışta olayın farkında ama . gamzeyi çok sevdiği için bana öyle geliyordur havalarında.oktay madem özgeyi kardeşin olarak görüyorsun bari ne sorununuz var diye bir sor dimi.kıza öyle kaba davranmaya ne gerek var
ALLAH KAHRETSİN OLAN HEP ÖZGEYE OLUYOR

anlatmali ama ilişkileri açısından kötü olur gibi geliyor bana

inanmaz bence kemal hoca onların güvenini kazandı ama gerçek ortaya çıktığında büşra disiplinm cezası kesin alır

bu kadar incinirken o grupta kalmaz ama hani olurya intikam için filan saffetlerin gurubuna geçmes inş

kalmaz annesinden nefret ediyor çünkü

[B]olacak çünkü başka birini seviyor ve haliyle barışın duygularıyla oynamaış oluyor

7.en guzel sahne
özge'nin ağlarken pamuk'a sarılması

başkalarının duygularıyla oynayıp onları incitmek hoş değil

9.en kotu sahne
büşranın kemal hoca bei taciz etti demesi

10.13 bolumde neler bekliyosunuz.
gamze gruptan uzaklaşacak .kemal hoca mecburen okulu terk edecek .ibo bir şekilde öğrenecek artık sibel mi söyler yoksa mahir demen adam mı bilemem

didemfener
17-12-07, 12:03
özgeye çok üzüldüm ya o sevdiği için neler yapsın oktay ne yapsın..
oktayda bir duymayla ceydayı öpüyo..
gidip sorabilir gamzein bakışlarındadamı anlamıyor kendisini sevdiğini..
en çok üzüldüğüm özge oldu
ben kendisine sorım bakım ne zaman oktaya sevdiğini sölicek:D

SBR
17-12-07, 12:08
TELE - BAROMETRE
16 ARALIK 2007 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,50 25,50
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 10,30 27,50
3 BUZDA DANS [NET] SHOW 6,70 18,80
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 17,60
5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,50 17,30
.
14 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 3,80 8,50

TOTAL
16 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,70 25,20
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,20 20,40
3 KATIL YILANLAR (Y.S) [NET] KAND 7,40 17,80
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,00 14,80
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,90 14,80

6 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,60 12,40

kaynak:ucankus

Herkese merhaba reytingler bu şekilde geldi her ne kadar AB grubu tatmin etmesede bence Total iyi gelmiş yarışmalar reyting oranları çok büyük ölçüde değiştiriyor :img-yes: İyi yorumlar herkese ......

özmavi
17-12-07, 12:21
artik sinirlerim iyice bozuldu kizmaya baladim bu kadarda olmaz uzatacaz diye civisi cikti bune ya böyle gamze ve oktay fanlari ag