Tüm Versiyonu Göster : Arka Sıradakiler (Arşiv 1)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

NiliWerda
02-09-07, 23:11
demin fragmanını gördüm...
sanırım sorunlu çocukları ele alaak bir dizi...
öğrenciler oynamış fragmanda ve bazıları tanıdık geldi...

bonnie
03-09-07, 09:26
bende gördüm tanıtım fragmanlarını duvar dizisindeki oyunculardan bikaç tanesi de vardı

ekin@sarp
03-09-07, 09:58
bende dizin fragmanı hiç görmedım ama şi,mdi biraz mrk etmeye basladım tanıdık yuzler falan var mı?yoksa yeni oyunculardan mı!asılında ben yeni oyuncularını yaptıkları rolleri cok begenıyorum bu dizide kimler var bilenen var mı?**

emresefer
03-09-07, 10:08
Arka Sıradakiler bir kitap bende var ama psikoloji ile ilgili(öğrenci) onun mu olacak dizisi bilmiyorum o kitabın dizisi olacağını sanmam :D Yani sadece o isim benzetmesidir heralde.

Dostoyevski
03-09-07, 10:49
Evet arkadaşlaaar. Bende az önce tanıtımlarını izledim. Muhteşem merak uyandırıcı bir dizi. Çocukların hepsi sorunlu çocuklar sanırım. Bunu süper vermişler. İçlerinde bazı isimler tanıdık geldi. Tanıdık gelen isimleri vereyim. Ama diğerlerini çözemedim. Bu tanıdık gelenlerde diziye tat verecektir diye umuyorumm.. Süper bi dizi olacak öyle umuyorummm. TEMMUZ KARİKUTAL (ÇOK YAKIŞIKLIII), GÖZDE MUKAVELAT (SÜPER ŞEKER BİRİ), FIRAT ÇÖLOĞLU (TATLI Bİ ÇOCUUK) bu 3 kişiyi çıkartabildim. Ama bu 3üde diziye yetecek diyorum. Çünkü zaten tanıtımlarda da süper oynadıkları ortada.... bekliyoruz dört gözleee...

estudyo
03-09-07, 11:10
Bu sezonda insallah başarılı bir oyun sergilersiniz zaten aranızda Temmuz KARİKUTAL var o bütün diziye yetecek ona inanıyorum çok başarılı bir arkadaşım.. dizi ortaya çıkacak

ACTRİST
03-09-07, 11:30
Arkadaşlar ben dizinin tanıtımını izledim süper bir dizi geliyor :good: Temmuz Karikutal var zaten dizide olay bitmiştir.Çok başarılı bir oyuncudur kendisi.Yağmur zamanı dizisinden ve Anadolu sigorta reklamından biliyorum:img-wink:İzlerken keyif duyacağız kendinsini çok yakışıklı çünküüüü:img-blush

shendi
03-09-07, 12:05
...Evet iyi bir oyuncu daha ekranlarda yerini aldı Temmuz Karikutal ..Başarılı biri bunuda başaracağından eminim yolun açık olsun ....

_MusTy_
03-09-07, 12:13
Arkadaşlar ben dizinin tanıtımını izledim süper bir dizi geliyor :good: Temmuz Karikutal var zaten dizide olay bitmiştir.Çok başarılı bir oyuncudur kendisi.Yağmur zamanı dizisinden ve Anadolu sigorta reklamından biliyorum:img-wink:İzlerken keyif duyacağız kendinsini çok yakışıklı çünküüüü:img-blush

aynen....tanıtımda gördüğüm kadarı ile kaliteli ve genç oyunculardan oluşan bi kadro... başarılı olacak gibi duruyor.. temmuz karikutal ve gözde mukavelat'ı biliyorum oyuncular içinden.. temmuz'u büyükçekmece belediye tiyatrolarında izlemiştim.. Artiz Mektebi isimli oyunda. performansı çok iyiydi..raklamdan hiç bahsetmiyorum zaten performans olarak zirvedeydi bence...yağmur zamnında da beğeenrek izliyodum :) bu dizide de öyle olması dileğiyle.. :happy0064

gizemharman
03-09-07, 12:20
Gerilimi bol olan ve eğitici bir dizi olacak gibi görünüyor... temmuz karikutal'ı en son anadolu sigorta reklamında celal kadri kınoğlu ile başrol oynamıştı.. bu dizide de sanırım iyi bir rolü var.
Ayrıca Hatırla Sevgili dizisinde oynayan Beren Saat ile beraber yakalanmışlardı sanırım eski tarihlerde.. Bazı magazin siteleri yazmıştı :) Başarılar.. umarım başarılı olur... Ayrıca 18'ler Takımı adlı sinema filminde oynayan Engin Yavaş'ı biliyorum oyunculardan. Oda bu dizide rol almış.. tanıtımı güzel olmuş. Dizininde güzel olması dileğiyle...

temmuz karikutal'ın bazı bulduğum resimleri...
ANADOLU SİGORTA REKLAMINDAN...
http://www.tumayajans.com/Oyuncular/temmuzkarikutal11.jpg
http://www.tumayajans.com/Oyuncular/temmuzkarikutal9.jpg

BlackMamba
03-09-07, 12:27
oyle bir anlatmıssınız ki diziyi merak ettim..
bu sene sorunlu gencler populer sanırım dizi konularında..
bir yanda uyusturucu kullananlar,ailesi parcalananlar..vs.
burada konu ne acaba ve ne zaman yayınlanacak?

jackal_sedat
03-09-07, 12:33
dizi gercekten cok buyuk bi emekle yapildi ve bu dizide Temmuz Karikutal gibi cok iyi bi oyuncu varsa olay bitmistir derim dizi ye basarilar

gizemharman
03-09-07, 12:33
oyle bir anlatmıssınız ki diziyi merak ettim..
bu sene sorunlu gencler populer sanırım dizi konularında..
bir yanda uyusturucu kullananlar,ailesi parcalananlar..vs.
burada konu ne acaba ve ne zaman yayınlanacak?

fox tv'nin internet sitesinde, yayın akışında 23 eylül pazar saat:19:55 ilk yayın tarihi olarak görünüyor.. dediğin gibi burada da esrar, uyusturucu, gasp konusu ele alınacak sanırım. tanıtımlardan öyle belli...

burakseckin
03-09-07, 12:58
"ARKA SIRADAKİLER" YAKINDA FOX TV 'DE!!!

BURDA BELİRTİLEN İSİMLERE GÖRE OYUNCULAR HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPTIM. VE BAZILARININ FOTOĞRAFLARINI BULDUM. İŞTE ARKA SIRADAKİLER DİZİSİNİN BAZI OYUNCULARININ FOTOĞRAFLARI... aşağıda...

dilanbarışA
03-09-07, 14:19
Fox tv yine harikalar yaratıyor ....
fox tvde pazar günü başlıyacak olan arka sıradakiler dizisi sizi ekran başına kilitliyice:dizide temmuz karikutal ,zaten o varsa o dizi izlendi demektir. çünkü çok çok çok yakışıklı ayrıca çok iyi bir oyuncu olduğunuda bizlere kanıtlamıştır umatım başarlı bi dizi çıkar ortaya...

NiliWerda
03-09-07, 15:48
dün açtım konuyu bayağa rabet görmüş sanırım bayağa bi kişi tarafından izlenecek gibime geliyor:)
ama ben izlemiycem offf fragmanı izlerken içime daral geldi herkes kendi sorunundan bahsediyordu :img-hyste
fragmanı izlemenizi tavsiye ederim;)

julis87
03-09-07, 15:58
temmuz karikutal oynuyosa dizi için izlemeden de tek bi yorum yapılabilr o da mükemmel olacağıdır.anadolu sigorta reklamındaki ve de yağmur zamanındaki performansından snr bunun aksini söleyebilcek biri olduğunu sanmıyorum.temmuz karikutal güweniyoruz sana bu dizidede

batas
03-09-07, 16:15
temmuz karikutal ve engin yavaş başaralı oyuncular ßu dizide tutacak gibi gözüküyor daha önce 18'ler takımı ve Anadolu sigortadan vb. dizi ve reklamlardan kendilerini tanıyoruz ßöyle genç oyuncuların yetişmeleri ve ßaşarılı olmaları çok güzel ßirşey güzel ßir dizi olucak gibi hepsine başarılar ....

Rhapsody
03-09-07, 17:05
sırf buraya yazmak için 10 kişi mi üye olmuş ya yuh, nasıl iştir bu..

nese başrol oyuncularının hiçibirini tanımıorum ben, ne diyim yolları açık olsun...............

gizemharman
03-09-07, 19:06
aaa demek sinem öztürkde oynuyo.. süpermiş.. zevkle takip ettiim ve çok şeker bir oyuncu... sevilen genç oyuncular bir araya toplanmış.. çok heyecanla ve merakla bekliyoruz....

bakış
03-09-07, 19:20
bu dizinin yapımcısı ya da yapımcı firması kim? bileniniz var mı?

Hugo
04-09-07, 04:52
komik bir dizimi arkadaslar bilen biri varmi aranizda komikmi

NiliWerda
04-09-07, 10:25
komik bir dizimi arkadaslar bilen biri varmi aranizda komikmi

yok bence komik değil...
hepsinin sorunlar var ben onu gördüm fragmanda...
ama dizi içinde komiklik olurmu bilmem...

gizemharman
04-09-07, 12:34
bu dizinin yapımcısı ya da yapımcı firması kim? bileniniz var mı?

valla hiç o konuda bilgimiz yok. o konuda ve dizi hakkında diğer bilgilere sahip olan arkadaşlardan bilgi bekliyoruzz...

yessi
04-09-07, 18:05
dizi michelle pfeiffer'ın başrolünde oynadığı 1995 yapımı dangerous minds "sakıncalı düşünceler" filminin dizi versiyonu anladığım kadarıyla. yalnız bu filmde öğrenciler "ay çok mutsuzum, kimse beni anlamıyo, bikbik..." şeklinde konuşan, iyi bir okulda okuyan fiyakalı tikican çocuklar değil, uyuşturucu, mafya işlerine bile bulaşmış, beş parasız, gerek ailesi tarafından gerek çevre tarafından gerekse okul yönetimi tarafından köşeye itilmiş gençlerdi. onlara serserilk yapmaktan başka şans tanınmamıştı. oysa ki bu dizinin fragmanlarında gördüğüm kadarıyla buradaki çocuklar günümüz gençliğinin "sıkılıyorum, kimse beni anlamıyor, asiyim ben..." modasına kapılmış gençlerden başka bir şey değiller. bilemiyorum belki de fragman çok özensizce hazırlanmış. umarım dizi fragmandan daha başarılıdır. bir de öğretmen kimdir çok merak ediyorum. umarım michelle pfeiffer gibi sade biri bulunmuştur bu role. ilk bölümünü izlemeyi düşünüyorum. merak ettim bakalım nasıl olacak. yolu açık olsun.

bu arada şu dostoyevski nickli arkadaşı yağmur zamanı forumundan tanıyorum. 2004ten beri bir temmuz karikatul reklamı yapma hevesidir gidiyor. nedense artık(!):img-policsırf buraya girip temmuz çok iyi oyuncudur yazmak için üye olanlar da cabası. bırakın kardeşim, kasmayın. dediğiniz kadar iyiyse aradan sıyrılır zaten. sessizce izlemek varken ne gerek var böyle dereyi görmeden tantana yaratmaya? hayır, hoş görünmüyor. etik de gelmiyor bana açıkçası.

fırat çöloğlu'yu ise çocuklar ne olacak ve iki aile'den tanıyorum. zaman içinde kendini çok geliştirdiğine inanıyorum. fragmanda da tek beğendiğim oyuncu oydu. diğerleri çok kasmıştı sanki. diziyi izlemeden fazla yorum yapmamakta da yarar var tabi. izleyip göreceğiz hep beraber. bol şanslar.

Dostoyevski
04-09-07, 18:47
dizi michelle pfeiffer'ın başrolünde oynadığı 1995 yapımı dangerous minds "sakıncalı düşünceler" filminin dizi versiyonu anladığım kadarıyla. yalnız bu filmde öğrenciler "ay çok mutsuzum, kimse beni anlamıyo, bikbik..." şeklinde konuşan, iyi bir okulda okuyan fiyakalı tikican çocuklar değil, uyuşturucu, mafya işlerine bile bulaşmış, beş parasız, gerek ailesi tarafından gerek çevre tarafından gerekse okul yönetimi tarafından köşeye itilmiş gençlerdi. onlara serserilk yapmaktan başka şans tanınmamıştı. oysa ki bu dizinin fragmanlarında gördüğüm kadarıyla buradaki çocuklar günümüz gençliğinin "sıkılıyorum, kimse beni anlamıyor, asiyim ben..." modasına kapılmış gençlerden başka bir şey değiller. bilemiyorum belki de fragman çok özensizce hazırlanmış. umarım dizi fragmandan daha başarılıdır. bir de öğretmen kimdir çok merak ediyorum. umarım michelle pfeiffer gibi sade biri bulunmuştur bu role. ilk bölümünü izlemeyi düşünüyorum. merak ettim bakalım nasıl olacak. yolu açık olsun.

bu arada şu dostoyevski nickli arkadaşı yağmur zamanı forumundan tanıyorum. 2004ten beri bir temmuz karikatul reklamı yapma hevesidir gidiyor. nedense artık(!):img-policsırf buraya girip temmuz çok iyi oyuncudur yazmak için üye olanlar da cabası. bırakın kardeşim, kasmayın. dediğiniz kadar iyiyse aradan sıyrılır zaten. sessizce izlemek varken ne gerek var böyle dereyi görmeden tantana yaratmaya? hayır, hoş görünmüyor. etik de gelmiyor bana açıkçası.

fırat çöloğlu'yu ise çocuklar ne olacak ve iki aile'den tanıyorum. zaman içinde kendini çok geliştirdiğine inanıyorum. fragmanda da tek beğendiğim oyuncu oydu. diğerleri çok kasmıştı sanki. diziyi izlemeden fazla yorum yapmamakta da yarar var tabi. izleyip göreceğiz hep beraber. bol şanslar.

anlamadım ne amaçla bu yazıyı yazdığını.. bu forumda takip edersen biraz.. her oyuncu hakkında bir sürü kişi aylarca mesaj yazıyor. bende temmuz'u aylardır hatta yıllardır takip ediyorum ve hayranı oldugum oyuncu hakkında yazı yazıyorum. bu seni neden bu kadar rahatsız etti anlamıs degilim. şimdi herhangi bir oyuncunun forum sayfasına gir.. o foruma yazı yazan bir üyenin profil bilgilerine bakarsan aylardır o kişi hakkında yazı yazıyordur. bunun neyi etik gelmiyor? yaptığın açıklama çok mantıksız geldi. yinede sağol eleştirin icin...

gizemharman
04-09-07, 19:04
anlamadım ne amaçla bu yazıyı yazdığını.. bu forumda takip edersen biraz.. her oyuncu hakkında bir sürü kişi aylarca mesaj yazıyor. bende temmuz'u aylardır hatta yıllardır takip ediyorum ve hayranı oldugum oyuncu hakkında yazı yazıyorum. bu seni neden bu kadar rahatsız etti anlamıs degilim. şimdi herhangi bir oyuncunun forum sayfasına gir.. o foruma yazı yazan bir üyenin profil bilgilerine bakarsan aylardır o kişi hakkında yazı yazıyordur. bunun neyi etik gelmiyor? yaptığın açıklama çok mantıksız geldi. yinede sağol eleştirin icin...

evet gayet normal bencede. bu dizifilmde bir cok oyuncunun hayranı aylarca bir oyuncu üzerine yazı yazıyor. anlaşılmayan bi tepki göstermiş arkadaş .. başarıya giden adımları kıskanan bir çok insan çıkarmış.. sanırım bu arkadaşta temmuzu kıskananladan :):img-blush

yessi
04-09-07, 19:35
ben oyuncu değilim ki sıradan bir izleyiciyim. neden kıskanayım? temmuz karikatul'u başarısız bulduğumu da söylemedim zaten. neden böyle bir tepki verdiğim gayet açık aslında. siz de farkındasınız zaten. neyse kirletmeyelim başlığı. dizinin başlamasını bekliyorum. ilk bölümünü izleyeceğim. gerçekten merak ettim nasıl olacağını.

gizemharman
04-09-07, 20:18
ben oyuncu değilim ki sıradan bir izleyiciyim. neden kıskanayım? temmuz karikatul'u başarısız bulduğumu da söylemedim zaten. neden böyle bir tepki verdiğim gayet açık aslında. siz de farkındasınız zaten. neyse kirletmeyelim başlığı. dizinin başlamasını bekliyorum. ilk bölümünü izleyeceğim. gerçekten merak ettim nasıl olacağını.

yok oyuncusun diye demedim ama dışarıdan birisi olarak bakacak olursam kendi fikrimi söyledim. arkadaşın illegal bi durum yaptığını göremedim. tabiki anlaşılmayan bi durum ortada oldugu icin konuyu kapatmak en iyisi. bende senin gibi diziyi merak edip bekleyenlerdenim... umarım güzel bir dizi olur.. hala yapımcı ve yönetmen konusunda bir bilgi alamadık hic bi yerden :icon_sorr

ekinela_94
04-09-07, 21:22
ayy oleyy iklimm taylann çok sevindimmm:happy0064:happy0064:happy0064

ikisine sewindim çünkü digerlerinin hicbirini tanımıyorumm:img-icecr:img-icecr

sırf onlar için izlicemm inş güzel bi dizi olur....:)

ekinela_94
04-09-07, 21:30
demin foxun sitesinde yayın akışında 23 eylül pazar günü saat 19:55 yazıyodu..galiba o zmn başilcak..ama günü fln değişir mi bilmiyorum..çok merak ediyorm gerçekten biran önce başlasa:):)

burakseckin
04-09-07, 21:51
demin foxun sitesinde yayın akışında 23 eylül pazar günü saat 19:55 yazıyodu..galiba o zmn başilcak..ama günü fln değişir mi bilmiyorum..çok merak ediyorm gerçekten biran önce başlasa:):)

aman gecikme olmasın ya bir an önce başlasın merak ediyorum. erken'e alınırsa tabi daha kafi olur :) mesela 16 eylül falan başlasa heuheuh... çekimleri falan başladımı acaba... bu diziyi sırf sinem öztürk, temmuz karikutal ve gözde mukavelat için takip edeceğiiiiiiiim. takipçiniz FOX TV!!!! :happy0064

deadly_angel
04-09-07, 23:41
Fragmanını izledim, değişik birşeye benziyor bakalım reytingler tutacakmı.Fragman ilk anda bana Affet Bizi Hocam dizisini hatırlattı.Konusuda benziyor gibi.Sorunlu gençler v.s Nasıl bir dizi olacak merakla bekliyorum.

Dostoyevski
05-09-07, 01:02
Fragmanını izledim, değişik birşeye benziyor bakalım reytingler tutacakmı.Fragman ilk anda bana Affet Bizi Hocam dizisini hatırlattı.Konusuda benziyor gibi.Sorunlu gençler v.s Nasıl bir dizi olacak merakla bekliyorum.

Bende çok merakla bekliyorum. Bu kadar merakla bekleyen kişinin acaba dizi başladıktan sonraki tepkisi ne olacak merak ediyorum. İlk bölümden sonra bence bu forumda buluşup görüşlerimizi bildirelim :) :img-wink:

yalnız_kalsın
05-09-07, 16:26
Fragmanını izledim, değişik birşeye benziyor bakalım reytingler tutacakmı.Fragman ilk anda bana Affet Bizi Hocam dizisini hatırlattı.Konusuda benziyor gibi.Sorunlu gençler v.s Nasıl bir dizi olacak merakla bekliyorum. banada affet bizi hocam dizisini hatırlattı..bence onun gibi bişi olcak...izlicem ben diziyi merak ettim..

kissorkill
05-09-07, 17:17
çok merak edyorum nasıl bişi fragmanı çok acayip .öğretmen im oun merak ediyorummm

burakseckin
05-09-07, 18:39
çok merak edyorum nasıl bişi fragmanı çok acayip .öğretmen im oun merak ediyorummm

tanıtımda öğrenciler çok kaliteli duruyor ve hepsinin oyuncu olduğu belli. yaptıkları rolde hiç sırıtmamışlar. şimdi geriye tanıtımda göremediğimiz önemli karakterler kalıyor. öğretmeni çok merak ediyorum kim olduğunu. umarm kaliteli birisi olur...

gizemharman
05-09-07, 18:57
öğretmenin kim olduğunu göstersnler artık..merak ediyorum..bence gayet güzel bi dizi olcak

öğretmeni fragmanda göstermediklerine göre ya henüz belli değil, yada süper bomba bir isim koyacaklar.. bombayı patlatmaya hazırlanıyorlar.. ikisinden biri olacak zannedersem...:img-pilot

mxrxt
05-09-07, 19:20
dizinin fragmani yeni gördüm FOX tv demek kis uykusuna yatmamis (bir elestrmemn öyle diyorduda )dizi ilgimi cekti kesinlikle güzel bir idzi olacaga benziyor sabirsizlikla beklyorum..oyuncular duvar dizisinden aklimda kalmis isimler bakalim nasil bir dizi olacak??

Dostoyevski
05-09-07, 21:11
Bu dizinin çekimleri başlamışmı bile varmı??? Acaba çekimler ne alemde... Bilen birileri ufak tefek bilgiler verse çok seviniriz. Birde Fox TV 'nin internet sitesinde yazan dizinin ilk tarihi doğrumu yani kesinmi acaba???

tugce&
07-09-07, 13:10
bende geçenlerde gördüm fragmanı ben genelde lise yıllarını anlatan dizileri çok severim hayat bilgisi,lise defteri gibi...
oyuncuların hiçbirini tanımıyorum ama gerçekten hepsi yakışıklı ve güzeller oyunculukları hakkında hiç bir yorum yapamayacağım da bu yüzden ama sabırsızlıkla bekliyorum inş sizlerin yazdığı saattedir ve reyting kurbanı olmaz yoksa çok üzülürüm:img-wink:

onur29
08-09-07, 11:37
Ben tanıtımını gördüm. Açaıkçası ilgimi çekmedi. Bu tarz gençlik dizilerini sevmiyorum. Yolu açık olsun.

yessi
08-09-07, 16:53
bugün okuduğuma göre birol güven - hamdi alkan ikilisinin dizisiymiş bu. benden baba olmaz'dan sonra birol güven dizilerine önyargılı olmamayı öğrendim. yine de bu diziye çok güvenemiyorum. ilk bölümünü izleyelim, bakalım.

dAmlA__93
08-09-07, 17:01
lise dizisi olabilir ama hayat bilgisi we lise defteri kadar tutulmas çok tanıdık yüz yok çünkü orda

yessi
08-09-07, 17:52
diğer lise dizileriyle kıyaslamamak lazım aslında. çünkü konu olarak çok farklı bir yerde duruyor. tutar mı tutmaz mı ilk bölümü izlemeden karar vermek zor açıkçası. ama çok başarılı bir iş beklemiyorum.

mxrxt
08-09-07, 20:00
bu dizinin güzel bir dizi olacagini düsünüyorum ama genede ilk bölüm izlemeden karar vermemek lazim konu olarak cok iyi olsa bile FOX tv de nasil bir yer edinir bilmiyorum bakalim artik görecegiz...

dAmlA__93
08-09-07, 20:21
aslında didiginiz gibi önyargılı olmayalım bakarsınız güzel bisi olur ama nebiliyim hayat bilgisiyle lise defterinin yerni tutamas bu dizide sinem öztürk oynuyomu

gizemharman
09-09-07, 20:34
Dizi ne zaman basliyor yaa!! Baslasada gorsek nasil bir diziymis cok merak ediyorum...

forumu takip edersen görürsün zaten.. :img-pilot

İLK BÖLÜM (FOX TV İNTERNET SİTESİNE GÖRE): 23 Eylül Pazar günü. Saat: 19:55

pink-girl
10-09-07, 11:46
ben bu diziyi izlicem falla
doğru lise defteri dizisinin yerini hiç bir zaman tutamazz çünkü o bir efsneydi ahh ah:((

yalnız_kalsın
10-09-07, 16:29
hiç bi dizi başka bi dizinin yerini tutmaz ki
23 eylüle çok var keşke 16sında başlasaydı

burakseckin
10-09-07, 17:35
abi tahmin edemiyorum ya muhteşem olacakmış gibi görünüyor dizi... bülent çetinaslan ve temmuz karikutal acaip piskopat olmuşlar tanıtımlarda.. dizide de böyle rolleri fazla ise piskopatlarsa devamlı düşünemiyorum... harika olur...çok heyecanlıyız ve bekliyoruz....

(BuRcUu)
10-09-07, 19:12
fraqmanını izLedim.. değişik bişiiye benziyor.. Günü uyqun oLursa bakınırım birazcık.. bakaLım nasıL bişi.. ?

dilosh
10-09-07, 22:44
Bende bakmayı düşünüyorum.. Hoşuma gittide biraz abartı var sanki:) İzLeyip görücez..Bide tarih gçmiş..daha erken başlasa daha iyi oLurdu..

ÇILGINSENEM
11-09-07, 18:57
gördükLerime ve duydukLarıma inanamadığımı beLirterek sözLerime başLamak istiyorum. büyükçekmece beLediye tiyatrosunda oynanan "Erkek Kampüsü" isimLi oyunu izLemeye gitmiştim. bir tiyatro tutkunu oLarak hayatımda çok oyun izLedim ve roL aLan bir çok genç oyuncuya rastLadım. ama izLeyicisini tiyatroda bu kadar fazLa etkiLeyip gözyaşLarına boğan tek bir genç oyuncu tanıdım. Çok farkLı oynamıştı. Oyun sonunda Kuliste adını sordum hemen. Adı TEMMUZ KARİKUTAL 'dı. Ve inanıLmaz efendi, mütevazi bir kişiLikti yaşı ufak oLmasına rağmen. Daha önce TV 'de görmedim ama şuan görünce inanamadım. tiyatrodaki herkesi gözyaşLarına boğan o finaL sahnesini hiç unutamam(ki şuan bile tüyLerim diken diken).. zıpır bir öğrenciyi oynarken, aile sorunu olan kız arkadaşına, bütün fedakarLıkları yapan muhte$em bir roLdü. roL arkadaşLarına bakışLarı ve o ifadeLeri inanıLmaz etkiLeyiciydi. İLeride parLayacağını tahmin ediyordum. Umarım o parLama bu dizi iLe oLur. dizinin tanıtımını az önce youtube'da izLedim. gerçekten süper bir yetenek. muhteşem bir dram oyuncusu. umarım bu sitede o tiyatro oyununu izLeyen biriLeri vardır. dizi yetkiLiLeri mutLaka izLemişLerdir ki bu dizide kendisine roL vermişLer. yoksa verecekLerini sanmam roL kapmak koLay degil :) bu dizide de umarım o duygusaL oyuncuLugunu konusturur.. merakLa ve heyecanLa izLeyeceğim.. eğer ki dizide sevgiLi roLünü oynayacak birisi varsa böyLe dram oynayan biri iLe karşıLıkLı oynamanın çok heyecanLı oLduğunu düşünüyorum. sahnede izLediğim birini uzun süre sonra TV 'de görmek beni sevindirdi ve bu yüzden böyle uzun bir mesaj yazma gereği hissettim:) özür diLeyerek cümLeLerime son veriyorum!!!! SEVGİLER!!

canerseker24
11-09-07, 19:26
gördükLerime ve duydukLarıma inanamadığımı beLirterek sözLerime başLamak istiyorum. büyükçekmece beLediye tiyatrosunda oynanan "Erkek Kampüsü" isimLi oyunu izLemeye gitmiştim. bir tiyatro tutkunu oLarak hayatımda çok oyun izLedim ve roL aLan bir çok genç oyuncuya rastLadım. ama izLeyicisini tiyatroda bu kadar fazLa etkiLeyip gözyaşLarına boğan tek bir genç oyuncu tanıdım. Çok farkLı oynamıştı. Oyun sonunda Kuliste adını sordum hemen. Adı TEMMUZ KARİKUTAL 'dı. Ve inanıLmaz efendi, mütevazi bir kişiLikti yaşı ufak oLmasına rağmen. Daha önce TV 'de görmedim ama şuan görünce inanamadım. tiyatrodaki herkesi gözyaşLarına boğan o finaL sahnesini hiç unutamam(ki şuan bile tüyLerim diken diken).. zıpır bir öğrenciyi oynarken, aile sorunu olan kız arkadaşına, bütün fedakarLıkları yapan muhte$em bir roLdü. roL arkadaşLarına bakışLarı ve o ifadeLeri inanıLmaz etkiLeyiciydi. İLeride parLayacağını tahmin ediyordum. Umarım o parLama bu dizi iLe oLur. dizinin tanıtımını az önce youtube'da izLedim. gerçekten süper bir yetenek. muhteşem bir dram oyuncusu. umarım bu sitede o tiyatro oyununu izLeyen biriLeri vardır. dizi yetkiLiLeri mutLaka izLemişLerdir ki bu dizide kendisine roL vermişLer. yoksa verecekLerini sanmam roL kapmak koLay degil :) bu dizide de umarım o duygusaL oyuncuLugunu konusturur.. merakLa ve heyecanLa izLeyeceğim.. eğer ki dizide sevgiLi roLünü oynayacak birisi varsa böyLe dram oynayan biri iLe karşıLıkLı oynamanın çok heyecanLı oLduğunu düşünüyorum. sahnede izLediğim birini uzun süre sonra TV 'de görmek beni sevindirdi ve bu yüzden böyle uzun bir mesaj yazma gereği hissettim:) özür diLeyerek cümLeLerime son veriyorum!!!! SEVGİLER!!

aaaa temmuz denilen eleman tiyatroda o rolü oynayan çocukmuuu??? :happy0064senem bende izledim oyunu, gerçekten hakkını vermek lazımm çok iyi oynamıştı.. dizideki karakter ismini bilen varmı peki ??? bende bir büyükçekmece sakini olarak o oyunu 3 kere izledim. süperdi final sahnesi. semtimin tiyatrosunda oynayan bir oyuncuyu televizyonda izlemek gururlandıracak beni..... zaten yorumlara bakılırsa bayağı sevenide varmış... başarılar....

brkttr
11-09-07, 19:58
GözDe MukaveLaT a$ığınım.. Hayranın oLaraK tanıtımLarını zevkLe takip ediyorum. Diziyide sırf Senin iÇin heyecanLa bekLiyorum. Tanrı bütün güzeLLikLerinin yanında birde yetenek vermi$.. çok seviyor ve heyecanLa takip ediyorum yaptığın işLeri...

LOST_SEVCAN
12-09-07, 20:28
oyunu adapazarı turnesinde izlemiştik babamla beraber. tüm ekip süperdi. finaldeki iki sevgilinin gözleri dolu ve anlamlı bakışlarını en önde olmamızdan dolayı en net görenlerdendim. intihar sahnesi zaten muhteşemdi :icon_sorr hatta babam temmuz'u oyun sonrasında alnından öpmüştü:img-yes:

eksTRa.exi
12-09-07, 20:33
aaaa spr yabu disinin k0nusu ne arkidesLer rekLamLarını isLEdim işte öqretmenLer hayat mı ne kurtarı0 ama daha fasLa biLqisi 0Lan varsa söLeyebiLir mi?

LOST_SEVCAN
12-09-07, 21:00
aaaa spr yabu disinin k0nusu ne arkidesLer rekLamLarını isLEdim işte öqretmenLer hayat mı ne kurtarı0 ama daha fasLa biLqisi 0Lan varsa söLeyebiLir mi?

valla tanıtımlarda göründügü kadarıyla okul genelde piskopat ve sorunlu öğrencilerden oluşuyo.. internette genelde liselerdeki gasp,esrar,uyusturucu ve çete olaylarını konu alan dizi olarak geçiyo. kesin bunların kahraman bir öğretmeni olacaktır ama ismi belli degil kimse söylemiyor veya bilmiyor:)

NiliWerda
14-09-07, 16:10
ne zmaan başlayacağı belli oldu:

23 Eylül Pazar saat 19.55

askım_gkhan_alp
14-09-07, 17:31
BU diziyi izlemeyi düşünüyorum bence framanını gördüm hoşuma gitti nedense gençlerin sorunları ele alınıyorr inş tutulurr ama dediğim gibi izlemeyi düşünüyorum saatide uygunmuş benim için:))
bi gençlik dizisi daha ortaya çıkıyor hadi hayırlısı bakalımm:=))

uzulmezm
15-09-07, 00:39
bence kesinlikle izleyin.. son 3 gündür okul çekimlerine gidiyorum.. ve sınıf kadrosundayım.. çekimler çok heyecanlı.. öğretmenin arabasını falan yakıyorlar.. kızlar kavgalar dövüşler yapıyor.. yani hem aksiyon hem aşk sahneleri var.. bence çok güzel.. izlemenizi tavsiye ediyorum.. zaten yönetmen hamdi alkan olunca ortalık (set, çekimde) kopuyor.. önümüzdeki haftalarda da kısa bilgiler vermeye çalışacağım.. çekildiği mekan Kağıthane Lisesi.. Kız Oyuncuların hepsi çok güzel:D:D:happy0064bye:good:

uzulmezm
15-09-07, 00:47
heee bide fragmandaki okul tipiyle ve öğrencilerin kostümüyle hiç alakası yok.. mesela fragmanda kırmızı etekliler.. fakat çekimlerde bej, kahve rengi çizgili etekler vardı.. kıravatlar ise siyah üzerinde aralıklarla sarı kırmızı çizgiler var.. ismi gözde olan çok güzel bi kız :D

kissorkill
15-09-07, 11:54
http://img168.imageshack.us/img168/6285/adsz55pu8.jpg

ebrucuk82
15-09-07, 14:55
inanamıyorum.. dizide temmuz karikutal'ın oynadığını görünce hemen üye olup birşeyler yazma gereği hissettim.. seni çok seviyoruuuumm.. arkadaşlardan biri kağıthane lisesinde olduğunu yazmış çekimlerin.. ne olur temmuz'a ulaşıp bana yardımcı olabilirmisin.. inanılmaz hayranıyım ve hep takip ediyorum kendisini.... çok başarılar.. kesin uğrayacam kağıthane lisesine :)):happy0064

mxrxt
15-09-07, 17:00
evet dizinin konusu daha detayli bir sekilde fox.com.tr veriliyor ilgimi fragmanlarda cekmeyi basarmisti zaten bende kesinlikle izlemeyi düsünüyorum özellikle Pazar günü olmasi cok iyi oldu ogün izlenecek cok bisey yoktu benim ...

pink-girl
15-09-07, 20:16
linkler için çok saoulun arkadaşlarrr off çok merak etmeye başladımbu diziyi yaws bence harika bi gençlik dizisi olcek ben seferim böle gerilimle karıışık dizileri accık macera olsun hep aşk hep duygusallıkta olmaz yani birasss asilikk lütfennn:):):)

mxrxt
15-09-07, 20:28
linkler için çok saoulun arkadaşlarrr off çok merak etmeye başladımbu diziyi yaws bence harika bi gençlik dizisi olcek ben seferim böle gerilimle karıışık dizileri accık macera olsun hep aşk hep duygusallıkta olmaz yani birasss asilikk lütfennn:):):)

Al bendende o kadar sana siddetle katiliyorum haklisin biraz asilik biraz isyan.bende bu diziyi sabirsizlikla bekliyorum birde su fragmani yenileselerde biraz daha genis bildi edine bilsek..

pink-girl
15-09-07, 20:30
Al bendende o kadar sana siddetle katiliyorum haklisin bende bu diziyi sabirsizlikla bekliyorum birde su fragmani yenileselerde biraz daha genis bildi edine bilsek..

katıldığın için teşekkür ederim cnms bende bir an önce başlasın diye dua ediyom falla hehe:)) bncede hep görüyom foxta hep aynı fragman falla biras yenilesinler :happy0064:happy0064

burakseckin
16-09-07, 11:47
YAPIMCI / PRODUCER
Birol Güven

YÖNETMEN / DIRECTOR
Hamdi Alkan

OYUNCULAR / CAST
---------------------------------------
Bülent Emin Yarar - Kemal
Sinem Öztürk - Gamze
Bülent Çetinaslan - Oktay
Temmuz Karikutal - Yadigar
Gözde Mukavelat - Büşra
Tuncer Öz - Barış
Fırat Çöloğlu - İbo
Sevda Dalgıç - Özge
Gülşah Küçükyıldız - Sanem
Engin Yavaş - Rıza
Engin Yüksel - Zafer
Emin Gümüşkaya
Feriha Eyüboğlu
Mehmet Ulay
Şeniz Kurultay
Moiz Meseri
Merve Erdoğan
Duygu Yıldız
Mehmet Kurt
Tamer Özceviz

elmas-yasemin
16-09-07, 21:45
uzulmezm fotoğraflar süper... ya temmuz'un fotoğraflarınıda benim gibi bir çok kişi bekliyordur burada eminim... benim için ve diğer temmuz hayranları için kendisinin de fotolarını böle dizi setinden olur veya ona söyleyip çektiğin olur burada yayınlarsan çok memnun oluruz... madem yarın set var çekte yarın yolla heyecanla bekliyorum seni :) benim gibi bi cok kisi bekliyodur eminim... sanırım yadigar karakterini oynuyomuş...

uzulmezm
16-09-07, 21:53
uzulmezm fotoğraflar süper... ya temmuz'un fotoğraflarınıda benim gibi bir çok kişi bekliyordur burada eminim... benim için ve diğer temmuz hayranları için kendisinin de fotolarını böle dizi setinden olur veya ona söyleyip çektiğin olur burada yayınlarsan çok memnun oluruz... madem yarın set var çekte yarın yolla heyecanla bekliyorum seni :) benim gibi bi cok kisi bekliyodur eminim... sanırım yadigar karakterini oynuyomuş...

evet yadigar karakterini oynuyor.. sizler gelin yarın sete bol bol resim çekin.. yani ben pek öyle resim çekmem:D:D yani hani poz verde çekeyim gibilerinden.. anca gizli gizli.. :D:D:img-blush

LOST_SEVCAN
16-09-07, 22:42
İşte setten çektiğim bazı resimler.. yarın yine çekimimiz var..

inanamıyorum ne güzel bi fırsat. aynı sette bulunmak temmuz karikutal ile.. fotograf cekmissin ama temmuzun fotolarını cekmemissin yaa arkadan görünüyo bi tek.. ben gözde mukavelat ve temmuz karikutal hayranıyım.. ikisini yanyana çekersen bide bi kac tane ikisinin tek fotosunu alırsan süper olur. yarın bekliyoruzzzz... ayrıca utanırım demissin. utanılcak bisey yok onlar alıskın fotograf cektirmeye bir tek sen demiosunki :):happy0064 lütfen bekliyoruuuuum dört gözleeeeee... temmuz karikutal & gözde mukavelat süpersinizzzzz çok şekersinizzz

mxrxt
16-09-07, 22:52
resimler icin tsk ederim uzulmezm sette olan görüntüler benim istahimi kabartti dizi haftaya basliyor allahtan sabirsizlikla bekliyorum güzel bir dizi olacak yaa..demistim ama gene yaziyorum su fragmani degistirsinler artik..

uzulmezm
17-09-07, 02:05
inanamıyorum ne güzel bi fırsat. aynı sette bulunmak temmuz karikutal ile.. fotograf cekmissin ama temmuzun fotolarını cekmemissin yaa arkadan görünüyo bi tek.. ben gözde mukavelat ve temmuz karikutal hayranıyım.. ikisini yanyana çekersen bide bi kac tane ikisinin tek fotosunu alırsan süper olur. yarın bekliyoruzzzz... ayrıca utanırım demissin. utanılcak bisey yok onlar alıskın fotograf cektirmeye bir tek sen demiosunki :):happy0064 lütfen bekliyoruuuuum dört gözleeeeee... temmuz karikutal & gözde mukavelat süpersinizzzzz çok şekersinizzz

ahh tabii... kaç şekerli olsun?

peki efendim..

sizin siparişleride alabilir miyim?.. (Gözde çok harika bir insan.. o bir melek:icon_whis:img-wink::img-blush:img-blushbye:good:)

rezil oldum:D:D demin okudular..

uzulmezm
17-09-07, 18:26
arkadaşlar.. temmuz ve fırat demin bütün yazılanları okudular.. resimlerinide çektim.. şuan internet cafe bilardo salonu tarzında bir yerde çekimdeyiz.. biraz önce yanımdaydılar.. muhtemelen bu yazdığımıda sonra okurlar..

elmas-yasemin
18-09-07, 16:30
ee senden o kadar temmuzun fotoğraflarını çekmeni istedim. bari çekseydin de yayınlasaydın o kadar yanına geldiler :icon_sorrçekemedin mi yani :(

ÇILGINSENEM
18-09-07, 19:39
fotoğraflar harikaaa... diziyi dört gözle bekliyorum. temmuz karikutal çok değişmiş.. çok sağol fotolar için.. temmuz karikutal ve gözde mukavelat size bayılıyoruum.. (bu arada temmuz karikutal'ın beren saat'in eski sevgilisi olduğu sanırım doğruymuş. bir kaç gün önce buraya yazmışlardı magazinlerde çıkan haberi ama silinmiş)

mxrxt
18-09-07, 20:51
resimler gercekten cok güzel görüntülere bakilirsa güzel bir dizi bizi bekliyor.. yalniz su ögretmen rolindeki oyuncu kim merak ettim dogrusu bilen varmi acaba??

burakseckin
18-09-07, 21:09
resimler gercekten cok güzel görüntülere bakilirsa güzel bir dizi bizi bekliyor.. yalniz su ögretmen rolindeki oyuncu kim merak ettim dogrusu bilen varmi acaba??

Sitelerde başrol oyuncusu Bülent Emin YARAR olarak görünüyor. Sanırım öğretmen Bülent Emin YARAR. Süper bi yetenek. Muhteşem olacak dizi :):happy0064

mxrxt
18-09-07, 21:15
Sitelerde başrol oyuncusu Bülent Emin YARAR olarak görünüyor. Sanırım öğretmen Bülent Emin YARAR. Süper bi yetenek. Muhteşem olacak dizi :):happy0064

himm tsk ederim burakseckin gerceketn bende merakla bekliyorum..izlememek istedigim bir dizi asi ögrencilerden olusan genclik hikayeleri cok güzelyaa....

SEKOCAN73
19-09-07, 19:20
gökhan özen'in eski sevgilisi gözde mukavelat, beren saat'in eski sevgilisi temmuz karikutal.. kim bilir başka kimin eski sevgilileri vardır dizide :) bütün eski sevgililer arka sıradakiler 'de buluşmuş. bakalım nasıl oynıcaklar. ama göründügü kadarı ile baya bir kitlesi var gözde'nin de, temmuz'un da:good:

kelfindik
19-09-07, 19:22
Ben frgamanı görünce izlletyen var mı bilmeme ama çok beğenerek izlediğim bir film olan fransız yapımı koro geldi..
Neden bilmiyorum..Tabi orda öğrenciler falan küçüktü ama ne biliyim aklıma geldi..
Ondan bi sempatyi duydum diziye..

elmas-yasemin
19-09-07, 20:07
gökhan özen'in eski sevgilisi gözde mukavelat, beren saat'in eski sevgilisi temmuz karikutal.. kim bilir başka kimin eski sevgilileri vardır dizide :) bütün eski sevgililer arka sıradakiler 'de buluşmuş. bakalım nasıl oynıcaklar. ama göründügü kadarı ile baya bir kitlesi var gözde'nin de, temmuz'un da:good:

haklısın ama gözde mukavelat'da , temmuz karikutal'da bu aşklarıyla ortada gezen tipler degildi. oyunculuklarıyla bi yerlere gelmeye calısıyolar vede iyi oyuncu ikiside.bye

gizemharman
19-09-07, 20:11
temmuz karikutal'ı merakla ve heyecanla pazar günü izlemeyi beklerken bi anda sürpriz bi sekilde binbir gece 'de oynadı. çokta iyi oynamıştı. arka sıradakiler'de piskopat birini oynayacagını tahmin ediyoruz. binbir gece'de de piskopat bi cocugu oynamıs. youtube'da da var görüntüsü izlemek isteyen bakabilir. oyunculuğunuda görebilir ;) ilk iki dakikasını izlerseniz görürsünüz. bıçakla cansel'in üstüne yürüyen temmuz karikutal :happy0064 umarım yeni dizide de böyle basarılı olurrrr...

mxrxt
19-09-07, 21:01
dizinin pazar günü olmasi cok güzel en azindan benim acimdan iyi oldu bu arada arkadaslar imza yapalimda burayi biraz renklendirelim ne dersiniz??

burakseckin
20-09-07, 09:57
dizinin pazar günü olmasi cok güzel en azindan benim acimdan iyi oldu bu arada arkadaslar imza yapalimda burayi biraz renklendirelim ne dersiniz??

evet ya, harika olur.. bu tarz bi kaç çalışma yapabilecek kişiler yapsın artık... dizi başlamadan bu kadar bekleyeni olan bi projenin imzası olmalı :):happy0064

yosh
20-09-07, 15:22
dizi pazar günümü çıkcakmış saat kaçta acaba.diziyi izlemek isterim çok acayip bir dizi ye benziyo piskopata bağlamış çocuklat

kissorkill
21-09-07, 20:29
yarım saat önce felan şarkılı fragmanı gördük şarkı çok güzeldi çok beğendim.30 eylül pazar yazıyoduu ama deiştirmişler

mxrxt
22-09-07, 15:34
yeni fragman diye diye dilimde tüy bitmisti sonunda yeni fragman geldi cok güzel dizi, cok güzel olacak sarkide mükemmel yalniz asil etkiliyici fragmani bu kadar gec vermelerine cok sinir oldum fox tv bu isi biliyormu???

dizihayrani
23-09-07, 13:41
Arkadaslar diziyi cok merak ediyorum ama hangi gun oldugunu bilmiyorum!
Dizi bu aksam mi yoksa 30 eylul pazar gunu mu??

mxrxt
23-09-07, 15:01
nasilyaa hayret bisey dizi bugün baslayacakti demek bir hafta sonrasina kaydirdilar off yaa bende bu aksam diye bekliyorum ne bu simdi?? anlamadim.. arkadaslar sanirim 30 eylül pazari beklicez bir hafta daha yanii ....

mxrxt
24-09-07, 11:23
FOX tv de bence yemin dizisi gibi iyi islerinden birisi bu dizi olacak.. rating siralamisinda cok yükseklerde olmasa dahi fox icin yeterli bir derece edecegine inaniyorum..Yeni fragman cok hosuma gitti tam anlamiyla bir genclik dizisi ve zlenilmesi gereken bir dizi..umarim TV ekraninda dizi burdaki ilgiden daha fazlasini ceker...

sarp_manyagi
25-09-07, 19:14
bu dizi bizim okulda çekiliyor:happy0064
pazar günü de zaten sete gidicem kaynaştık baya oyuncularla:happy0064

mxrxt
25-09-07, 21:58
lost sevcan ve yessi resimler cok güzel elerine saglik benim annlamadim diziyi neden bir hafat erteleme karari aldilar acaba ne güzel bu pazar olacaktii...Umarim ratingler iyi oluryaa fox sun yeni dizilerinden Bez bebek cok kötüydü ratinglerde..

gizemharman
26-09-07, 00:09
sağ taraftaki fırat çöloğlu. temmuz karikatul'dan daha tanındık bir isimdir halbuki. neyse, ben çok severim kendisini. iyi bir oyuncudur. bu diziyi sırf fırat çöloğlu ve bülent emin yarar hatrına izlemeyi düşünüyorum. umarım günü bir daha değişmez.

herkesin görüşü farklı tabi. bende mesela temmuz karikutal'ı cok severim ve takip ederim. az projede rol aldı ama öz oldu. umarım bu dizide güzel devam eder. ben bu diziyi temmuz karikutal - gözde mukavelat ve bülent emin yarar icin takip edicem mesela... forumda yazılanlara bakılacak olursa bir cok kiside sanırım temmuz karikutal'ı tanıyor senin tanımaman gayet doğal tabi :) herkes herkesi tanıyacak diye birsey yok

yessi
26-09-07, 14:49
herkesin görüşü farklı tabi. bende mesela temmuz karikutal'ı cok severim ve takip ederim. az projede rol aldı ama öz oldu. umarım bu dizide güzel devam eder. ben bu diziyi temmuz karikutal - gözde mukavelat ve bülent emin yarar icin takip edicem mesela... forumda yazılanlara bakılacak olursa bir cok kiside sanırım temmuz karikutal'ı tanıyor senin tanımaman gayet doğal tabi :) herkes herkesi tanıyacak diye birsey yok

yoo.. ben temmuz karikutal'ı tanırım. yağmur zamanı'ndan falan... sadece oyunculuğuyla ilgili çok fikrim yok. isviçre'de oyunculuk eğitimi falan almış galiba. öyle okumuştum. eminim başarılıdır. bakalım göreceğiz...:img-yes:

evet, forumda temmuz'u tanıyan çok kişi var. baksana sadece temmuz karikutal'ı çok severim demek için üye olanlar var. :img-cool2 ama dediğin doğru, herkesin görüşü farklı:)

gizemharman
26-09-07, 16:54
yoo.. ben temmuz karikutal'ı tanırım. yağmur zamanı'ndan falan... sadece oyunculuğuyla ilgili çok fikrim yok. isviçre'de oyunculuk eğitimi falan almış galiba. öyle okumuştum. eminim başarılıdır. bakalım göreceğiz...:img-yes:

evet, forumda temmuz'u tanıyan çok kişi var. baksana sadece temmuz karikutal'ı çok severim demek için üye olanlar var. :img-cool2 ama dediğin doğru, herkesin görüşü farklı:)

tabi canım haklısın, herkesin oyunculugunu görecegiz. bende merak ediyorum temmuz karikutal'ın, fırat çöloğlu'nun, gözde mukavelat'ın ve özellikle bülent emin yarar'ın performansını. normalde hepsi iyi oyuncu ama her projeye göre performanslar tabiki degisir. hepsinin bu dizideki performansını çok merak ediyorummm... en önemlisi tabiki yönetmen hamdi alkan'ın performansı :) onuda merak ediyoruz:img-icecr

mxrxt
27-09-07, 10:37
harika bir konu ve harika bir ekip pazar günü ilk bölümü sabirsizlikla bekliyorum arkadaslar..eminim güzel bir dizi olacak insallah güzel bir rating alacak..

SEKOCAN73
27-09-07, 10:46
Yönetmen oldu

Ünlü komedyen Hamdi Alkan, FOX ekranlarında yayınlanacak "Arka Sıradakiler" dizisi için yönetmen koltuğuna oturdu.

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği dizide, şiddetin, çete kavgalarının, uyuşturucu ve haracın hakim olduğu bir liseye gelen idealist bir öğretmenin öğrencilerde başlattığı değişim anlatılıyor. Çekimleri Kağıthane Lisesi'nde yapılan dizinin başrolünde Devlet Tiyatrosu sanatçısı Bülent Emin Yarar bulunurken, ona genç oyuncular; Gözde Mukavelat, Tuğçe Özbaykal, Bülent Çetinarslan, Sevda Dalgıç ve Merve Erdoğan eşlik ediyor.

alıntı
Kaynak:HÜRRİYET-Kelebek

Ne yani bu forumda yazılanların %80 'i yanlış mıydı veya yalan haberler miydi? Bunlar kim Allah aşkına ya? Tuğçe Özbaykal kimdir, Sevda Dalgıç kimdir, Merve Erdoğan kimdir?
Bu forumda yazan Sinem Öztürk, Temmuz Karikutal, Fırat Çöloğlu, Engin Yavaş falan dizide rol almıyorlar mı ? Bu genç ve meslek dalında bir takım ufakta olsa başarı yakalamış ve ufak kitlelere ulaşmış oyuncuların isimleri kullanıldımı sadece ?
Madem öyle diziyi izlememe kararı aldım. Kendileri çeksinler, kendileri yönetsinler, kendileri oynasınlar... Sonuç olarakta kendileri izlesinler. Yalan haberler ile izleyici çekmek ne kadar saçmadır ????

LOST_SEVCAN
27-09-07, 14:42
dizifilm'de temmuz karikutal'ın sayfası açılmış.. kendisi hakkında yorum yazmak isteyenler özel sayfasından yazabilirler..:happy0064

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34735

briTugba
30-09-07, 13:26
yaa bu dizi bana biras Asi Yıllar'ı hatırlatıyor konuyu bilmiyorum ama ......sanki ondN esinlenilmiş.....:icon_sorr

mxrxt
30-09-07, 13:47
sonunda dizi bu aksam basliyor ne zamandir sabirsizlikla bekliyorum fragman cok güzl konu ve oyuncularda cok iyi secilmis artik bu aksam izleyip karar verme zamani...

mertfirat
30-09-07, 19:25
diziye biraz baktımda acayip saçma ve acemice geldi..oyuncular olsun konu olsun ne varsa yani çok basit geldi..Fox zaten bitane doru düzgün dizi yapmaz ki zaten (yemin hariç)

aliyeaynalar
30-09-07, 19:28
Gülşen Bubikoğlunun Yıllar Evvel Çevirdiği AFFET BİZİ HOCAM dizisine benziyor..
benziyor ama iyi bi şekilde benziyor. Kötü bi şekilde değil..

emresefer
30-09-07, 19:28
Çok güzel bir diziydi.Ben çok beğendim.Şimdi bitti,mutlaka takip edeceğim Resim eklerseniz imza ve avatarlar yapabilirm :img-wink:

mxrxt
30-09-07, 19:29
Ya aslinda ilk bölüm olarak vasat bir dizi ama ilk bölümde böyle olmasida biraz normal dizi oyuncularini tanitmak ve konuyu anlatmak asisindan fene degildi ikinci bölüm daha güzel olacak gibi özellikle su gelecek edebiyat ögretmenini cok merak ettim...zaten dizi o ögretmen geldiginde baslayacak gibi vede bence konular cok itici degildi bircok olaylar hayattandi sadece oyunculara alismak gerekir ben diziyi vasat olsa dahi begendim ve takip etmeye karar verdim...

Gizem~AsiYıllar
30-09-07, 19:35
güzel:img-yes: fena bir dizi değil ama daha iyi olabilirdi.neyse.ikincisi güzel olur.edebiyat hocası gelince daha güzel olacağına inanıyorum.bu arada sınıfa yeni gelen çocuk var ya.çok garip geldi bana bir de edebiyat hocası o çıkıyomuş ( ki sanmıyorum:) )

ece_chnkn
30-09-07, 19:42
iyi aksamlar arkadaslar diziyi izledim güseldi ama 2. bölümü daha ii bekliorum benim merak eetiğim su yeni gelecek olan edebiyat öğretmenini kim oynuyor bilen war mı?

mxrxt
30-09-07, 19:45
güzel:img-yes: fena bir dizi değil ama daha iyi olabilirdi.neyse.ikincisi güzel olur.edebiyat hocası gelince daha güzel olacağına inanıyorum.bu arada sınıfa yeni gelen çocuk var ya.çok garip geldi bana bir de edebiyat hocası o çıkıyomuş ( ki sanmıyorum:) )

valla gizem ~ asiyillar güzel bir tesbit aslinda ama sanirim biraz genc kalir o cocuk ama belki o ögretmenin önceden okula yazdirdigi bir ögrenci olabilir yani gözlenim yapmasi icin yani aslinda garip olur ama edebiyat ögrretmeni öyle bir anlattilarki valla hersey bekliyorum artik..bu arada bu ögretmeni oynayacak oyunki kim acaba bilen varmi??

mxrxt
30-09-07, 19:50
sagol aliyeaynalar bilmiyordum himm ozaman bu dizi gercekten ögretmen gelince basliyor Bülent emin cok iyi bir oyuncu bencee..

gülll
30-09-07, 19:54
güzel bi dizi.. reklam aralarında baktım...tam izlemedim yanii...ilk bölümde bayağı olaylar vardı.......banada hatırlattığı diziler var ama zamanla oturacak bi dizi diye düşünüyorum...beğendim yanii...

ece_chnkn
30-09-07, 19:56
aliye ımm tesekkür ederim bilgi verdiğin için bu arada o yeni gelen cocuk için aslında bende ilk edebiyatçıdır dedim ama öyle diilmiş ama o çocukda bişey var:P

mxrxt
30-09-07, 20:03
bakalim mratingler nasil olacak fox tv altinda dizilerin ratingleri cok yüksek olmuyor ama zaten fox tv de bunun farkinda oldugundan dizilere sans veriyor..yani ratingleri bende fox icin yeterli olur gibi ama baklaim artik...

JaNnzUu
30-09-07, 20:05
ßencede uzun sürmez o dizi...

ama qüzele ßenziyor $u hocajı mrkk etimm qiti

o ösqeyidee hiçç sevmedim iyi yaptı o hoca sacını kesmekleee...

taßikidee enn cokk gamzeyii sevdimm cok tatlı kızz yaa duvar dizisindede oktayla ßirlikteydi ßurdada ölee ßişilerr varr ama qenel yorum iyi...uzunn soluklu olmasının diliyorumm=)=)

1g9s0g5s
30-09-07, 20:22
bence hiçte vasat değil süper bi dizi
hatta bu sezon yeni çıkanlardan benim için en iyisi diyebiliriz şu son çıkan dizilerin çoğunda hep birçok projede çalışmış ve benim için yüzlerini eskitmiş kişiler oynuyor.ama bu dizi ayrı tamamen gençliğe adanmış bi dizi eğer bunun için bi aile imzası yapacak olan varsa lütfen benide yazsın ve yapabilecek arkadaşlar varsa avatar ve imzada yapın lütfen:good::good::good:

yessi
30-09-07, 21:45
oyunculukları pek beğenmedim. sanırım oyuncuların karakterlere alışması lazım önce. ikinci bölümden umutluyum bu açıdan. konu zaten bildik bir konu ama daha güzel işlenebilirdi. biraz kopuk geldi. tabi ilk bölüm için bu da normal sayılabilir.

yalnız mehmet ulay ve bülent çetinarslan'ın bir sahnesinden hiç mi hiç hoşlanmadım. hani şu (dizideki adı oktay galiba) babasından dayak yediği sahne... kapının arkasından görüyoruz ki baba kemerle dövüyor oğlunu ama hiç gerçekçi değildi. yani kemeri boşluğa sallıyor sanki. orada odaya girmeleri, annenin arkadan feryat etmesi falan... çok amatörceydi. hamdi alkan'dan bir şaheser beklemiyordum ama bu kadar basit çekilmesi de hayal kırıklığı yaşattı bana. aynı sahneler "çemberimde gül oya" dizisinde vardı. oğlunu kemerle döven bir baba, feryat eden bir anne... ne var ki çağan ırmak harikalar yaratmıştı bu sahnelerde. kamera, oyunculuklar, replikler... mükemmeldi. ister istemez kıyasladım. kıyaslamasak bile şöyle alıcı gözle bakınca çok vasat bir sahneydi.

sonra metin coşkun'un (kızı sanırım dizide) kızın kapısını zorladığı sahne. kapı açılmıyor işte... tekrar tekrar kola bastırmanın anlamı yok. mantıken kapıyı ittirmesi ya da kırmaya çalışması gerekir. bunun yerine kola basıp durdu adam. bana saçma geldi ama tabi ki metin coşkun muazzam bir oyunculuk sergilemişti.

sonuç olarak bu bölümü pek sevemedim. ikinci bölümde öğretmen de gelince daha iyi olacaktır herhalde. asıl merak ettiğim, son sahnede burun buruna geldikleri ölüm tehlikesini nasıl atlatacaklar. umarım mantıklı bir şekilde bağlanır.

LOST_SEVCAN
01-10-07, 13:23
Dizi genel olarak güzeldi. Dram olduğu için hoşuma gitti. Okul sahnelerini daha çok görmek isterdim şahsen. Ev sahneleri biraz sıkıcı ve amatör geldi bana. Okul sahnelerinin daha yoğun olması gerektiğini düşünüyorum. Okul sahnelerinin gelmesini bekliyordum ev sahnelerinin çıktığı zaman.

Oktay'ı canlandıran Bülent Çetinaslan çok iyi oynamıştı. Gamze'yi oynayan Sinem Öztürk her zamanki gibi bakışları çok anlamlı ve çok iyiydi. Gözde Mukavelat idare etti. Dağınık görünmesine rağmen güzelliği oyunculuğundan daha çok göze battı. Temmuz Karikutal ve Fırat Çöloğlu ise yok denilebilecek kadar azdı. Şaşırttılar. 2. bölümü bekliyorum. Dizi daha iyi olur diye umuyorum.

Gözüme batan eksiklikler ise Oktay'ın babasının Oktay'ı dövmesi. Kapıdan gölgesini görüyoruz. Çok saçmaydı. Sanki boşluğa sallıyordu kemeri. Ve araba yanma sahnesinin ilk tutuşması. Çok yapmacıktı. Ev sahnelerinin amatörlüğü dışında müzikler ve dizi genel olarak iyiydi. Umarım daha iyi olacak.:happy0064

kissorkill
01-10-07, 13:29
çok beğendim ben diziyi .çok güzeldi.o bi öğrenci geldi yeni o beni dışlıyoalr diodu acaba nasıl olucak köylü die heralde.son kavga sahnesi ne bayıldım çokgüzel di ..

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
30 EYLÜL 2007 PAZAR
49 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 1,20 3,80TELE - BAROMETRE
30 EYLÜL 2007 PAZAR
31 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 1,90 6,40

seker85
01-10-07, 13:58
Öncelikle dün az da olsa baktım ve ilgimi çekmedi..Oyuncular evet acemi ama tecrübe meselesi..Bu forumda bi temmuzdur gidio..Kim bu kardeşimm..Baktım da çocukta ne tip var ne ekran elektriği,oyunculuğunu da görmedim.Bölüm oyuncusu muydu ki?Hadi görenler var ki enterasandır bu övgü yazılarının sahiplerinin profil girişleri yeni:img-wink:Çok mu saf görünüyoruz forum katılımcıları olarak?Boşver kendini övmeyi temmuzcum,bırak biraz insanlara zaman tanı seni bi takip etsinler de onlar başarını takdir etsinler,komik duruma düşüyorsun hbrn olaa:img-yes:

LOST_SEVCAN
01-10-07, 14:23
Öncelikle dün az da olsa baktım ve ilgimi çekmedi..Oyuncular evet acemi ama tecrübe meselesi..Bu forumda bi temmuzdur gidio..Kim bu kardeşimm..Baktım da çocukta ne tip var ne ekran elektriği,oyunculuğunu da görmedim.Bölüm oyuncusu muydu ki?Hadi görenler var ki enterasandır bu övgü yazılarının sahiplerinin profil girişleri yeni:img-wink:Çok mu saf görünüyoruz forum katılımcıları olarak?Boşver kendini övmeyi temmuzcum,bırak biraz insanlara zaman tanı seni bi takip etsinler de onlar başarını takdir etsinler,komik duruma düşüyorsun hbrn olaa:img-yes:

hıhı evet zeki cocuk ben temmuz karikutalım :img-polic :)))
neyse..
bende temmuzu begenmedim bu dizide. pasif geldi biraz. bilmiyorum neden. zamanla düzelicek sanırım oyuncular. bi çoğu öyleydi..

deniz_15
01-10-07, 14:31
diziyi hiç beğenmedim açıkçası.ne oyunlar nede senaryo oturmamış.
birde okul gerçeklerini yansıtmıyor ..
bir lise öğrencisi olarak sunu söyliyim .her lise guuplaşma vardır ama bu kadar başına buyrukluk olamaz.
sana ne küpe taktırırlar ne saçlarını boyatabilirsin ne gömleğin dışarıda gezebilirsin .öğretmenler bu kadar pısırık olamaz .her okulda iyisiyle kötüsüyle öğrenci vardır ve adamına görede muhamele vardır

SEKOCAN73
01-10-07, 15:22
bende temmuzu begenmedim bu dizide. pasif geldi biraz. bilmiyorum neden. zamanla düzelicek sanırım oyuncular. bi çoğu öyleydi..

katılıyorum. temmuzu ben binbir gece'de ufak bi rolde izlemiştim gecen hafta. ama oyunculugu rolünün az olmasına ragmen cok iyi gelmisti. burada cok ilginctir kötü geldi. bilmiyorum neyden kaynaklanıyor..

dizi hoşuma gitti ama daha iyi olur çektikçe zamanla..:)

kayıp_sokak
01-10-07, 16:13
diziyi hiç beğenmedim açıkçası.ne oyunlar nede senaryo oturmamış.
birde okul gerçeklerini yansıtmıyor ..
bir lise öğrencisi olarak sunu söyliyim .her lise guuplaşma vardır ama bu kadar başına buyrukluk olamaz.
sana ne küpe taktırırlar ne saçlarını boyatabilirsin ne gömleğin dışarıda gezebilirsin .öğretmenler bu kadar pısırık olamaz .her okulda iyisiyle kötüsüyle öğrenci vardır ve adamına görede muhamele vardır

deniz arkadaşım sen sen diziyi beğenmemiş olabilirsin.ama bunların bazıları inandırıcı olmasa bile çoğu gerçek şeyler.inan bana böyle yerler var.biliyorum bunlar güzel şeyler değil ama bi şekilde bu olayların bitmesi lazım.bu dizide bu olayların çözümünü arıyor.ilk bölüm olmasından dolayı beğenmemişsindir.

simla85
01-10-07, 17:01
deniz arkadaşım sen sen diziyi beğenmemiş olabilirsin.ama bunların bazıları inandırıcı olmasa bile çoğu gerçek şeyler.inan bana böyle yerler var.biliyorum bunlar güzel şeyler değil ama bi şekilde bu olayların bitmesi lazım.bu dizide bu olayların çözümünü arıyor.ilk bölüm olmasından dolayı beğenmemişsindir.

oyuncular ve yapım ile ilgili bişey söylemiycem ancak bu kadar uç ve marjinal konular biraz ters geldi ya bu diziyi sadece istanbul seyretmiyorki
ben bir ögrenciyim ama bu işlenecek bir konu degil burdan kim nasıl egitilir.
bu işin yapımcısı ve yönetmeni çok düşünmeli bence sokakta gezen başı boş insanlar umarım bu dizilerden sonra okul kapılarında bizi rahatsız etmez.

canerseker24
01-10-07, 17:26
Belki diziyLe iLgiLi çok büyük bekLentiLer içinde oLduğum içindir, bekLediğimi veremedi bana. Çok iyi bir yapım bekLiyordum, bekLediğim kadar degiLdi ama güzeLdi. ZamanLa bizim kafamızda da oturunca dizi, dahada güzeLLeşecek gibi geLiyor. Yinede memnun kaLdım. genç oyuncuLar fazLa etkiLi değiLdi onLarda zamanLa sanırım rahatLar ve iyi roL yaparLar.

uzulmezm
01-10-07, 17:56
önümüzdeki haftalar öğretmen gelince daha iyi olacak kanımca :D.. öğretmenle oktayın iddiaya girip basketbol oynaması falan.. kavgalar.. ve diğer oyuncularında daha çok göze batacağı bir bölüm geliyor.. bence bu haftadan daha güzel bir yapım ortaya çıkacak.. çıkması lazım.. yani hemen diziyi kötülemeyin.. sonuçta ışıkçısından makyözüne, yemekçisinden çaycısına, oyuncusundan servisçisine kadar herkes emek veriyor..

neyse yani kısacası önümüzdeki bölümü izleyin.. hee bu arada bende kendimi tanıtiim:D : sınıfa yeni gelen çocuğun yanında oturuyorum..

kayıp_sokak
01-10-07, 18:52
[QUOTE=simla85;4949066]oyuncular ve yapım ile ilgili bişey söylemiycem ancak bu kadar uç ve marjinal konular biraz ters geldi ya bu diziyi sadece istanbul seyretmiyorki
ben bir ögrenciyim ama bu işlenecek bir konu degil burdan kim nasıl egitilir.
bu işin yapımcısı ve yönetmeni çok düşünmeli bence sokakta gezen başı boş insanlar umarım bu dizilerden sonra okul kapılarında bizi rahatsız etmez.[/QUOTEbu olaylar sadece istanbulda yaşanmıyorki.ülkenin her yerinde yaşanıyor.evet dünkü bölümde eğitilme açısından kayda değer bi şey oldadı ama önümüzdeki bölümlerde bu olabilir.zaten amacıda bu.

gizemharman
01-10-07, 19:04
dizi bence güzeldi.. müzikleride cok harikaydı..
evet bencede imza hazırlayalım artık yavaş yavaş arkadaşlar:))

emresefer
01-10-07, 19:40
dizi bence güzeldi.. müzikleride cok harikaydı..
evet bencede imza hazırlayalım artık yavaş yavaş arkadaşlar:))

Resim eklerseniz ben imza ve avatar yapabilirim :) Ayrıca raytingler o kadar iyi değil ileriki bölümlerde iyi olur inşallah...

mxrxt
01-10-07, 20:58
ilk bölümden tabiki konular biraz karisik geldi bizlere yalniz ikinci ve gelecek bölümlerde oyuncular oturdukca dizi daha güzel ve keyifli olacak bence ben diziyi iuzlemeye devam edecegim...

sarp_manyagi
02-10-07, 17:12
bugün setteydim:happy0064Baya tatlı oyuncular:img-in_loOktay8gerçek ismini tam olarak hatırlamıyorum)çok samimi:img-yes:

dizihayrani
02-10-07, 19:24
Ben cok uzgunum cunku pazar gunu izliyemedim diziyi!!!Arkadaslar diziyi nerden izliyebilirim??

izmir mansız
02-10-07, 21:29
senaryoyu begendim ama oyunculukları cok kötüydü ayrica fox tvde olmasi demek ömrünün kisa olacagi demektir

mxrxt
02-10-07, 23:13
Valla kim ne derse desin ben diziyi izlemeye devam edecegim üsttelik fox dizileri öyle yayindan kaldirmiyor yani kendilerie yeten ratinggin farkinda hic bir diziden cok iyi ratingler beklemiyor zaten dizinin ratinglerinin artacaganigi düsünüyorum..
imzalar cok güzel gülll emegine saglik....

uzulmezm
03-10-07, 04:19
Valla kim ne derse desin ben diziyi izlemeye devam edecegim üsttelik fox dizileri öyle yayindan kaldirmiyor yani kendilerie yeten ratinggin farkinda hic bir diziden cok iyi ratingler beklemiyor zaten dizinin ratinglerinin artacaganigi düsünüyorum..
imzalar cok güzel gülll emegine saglik....

heh işte bu.. böyle yorumlar lazım..

Ben cok uzgunum cunku pazar gunu izliyemedim diziyi!!!Arkadaslar diziyi nerden izliyebilirim??

fox tv nin internet sitesine, yayın akışına bak..ARKA SIRADAKİLER (http://www.yonja.com/arkasiradakiler)'in pazartesi hariç hergün farklı saatlerde tekrarı var...

abysever
03-10-07, 13:59
daha ıslemedim 16:15de fox tivi de tekrarı varmıs
merak ediyorum nası:happy0064l bisi

GÜL GÜZELİ
03-10-07, 20:39
ya tesadüfen izledim çok güzel bi dizi yanlız yarıdan yakaladım oktayların ögretmenın arabasını yaktıgı yerden izledim ben açtıgımda araba cayır cayır yanmaktaydı sonrasını biliyosunuz zaten güzel bi dizi ama daha rahine oturmamış ilk bölüm oldugundan herhalde.çocuklardan en çok Gamze ve şu şiir yazmaya meraklı olan çocugu begendim hatta birbirlerinede yakıştırdım ki bana göre ilerde ikisi olucak.çocuklara gelince hepsi serseri hepsi başına buyruk şimdilik yeni ögretmen iyi gelcek onlara ama ögretmen onlara degil bence ailelerine ders versin onlar ne öyle bee biri sapıgın teki digeri kemerle adam dövmesi bi halt sananlardan diger çocukların aileleride ortalarda yok zaten bi gamze ve şiir yazan çoçuk ve aileleri derdi toplu digerleri dagılmış vaziyette hele sınıftan bi tane kıss ismini bilmiyorum bi gösterdiler akşam üstünde trasparan elbise süslü püslü bi eve girdi bi gösterdiler sabah normal okullu kızlar gibi okuluna geldi galiba...............lik yapıyooo buraya yazamıyorum hem terbiyem müsade etmez hemde uyarı alırım anlayan anladı zaten neyse bi tanede sarışın kız var çok itici geldi bana oktaylarla takılmalar dövüşe gitmeler bi asabiyet bi asabiyet ne öyle biraz agır başlı olsun cnm kıs o gamzeden örnek alsın birazzz ya güzel ama sinir bozan bi dizi insanın sinirlerinin güçlü olması lazım izlerken degişik bişeyyy.ikinci bölüm özeti gelmedimi hala neler olcak merak ediyorum oktay vurulcakmı yeni ögretmen gelicekmi kim olucak yeni ögretmen acayip merak ediyorum yaaa....

yessi
03-10-07, 23:07
Sahneler hayattaki kadar sert
Gençlerin sorunlarını oldukça sert sahnelerle anlatacaklarını söyleyen Arka Sıradakiler'in yönetmeni Hamdi Alkan, “Bu dizide olanlar, hergün liselerde yaşanan gerçekler” diyor

http://img233.imageshack.us/img233/4672/arkasiradakilertopluzh0.jpg (http://imageshack.us)

Okullardaki esrar, gasp, uyuşturucu, haraç konularını ele alacak yepyeni bir dizi ekranlara merhaba dedi. Fox'ta yayınlanan ve bu akşam ikinci bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Arka Sıradakiler adlı dizide, şiddetin, çete kavgalarının, uyuşturucu ve haracın hakim olduğu liseye gelen idealist bir öğretmenin öğrencilerde başlattığı değişim konu ediliyor. Dizinin idealist öğretmenini Bülent Emin Yarar canlandırırken, ona genç oyuncular; Tuğçe Özbaykal, Merve Erdoğan, Gözde Mukavelat, Bülent Çetinarslan, Sevda Dalgıç eşlik ediyor.

KOMEDİ BEKLENTİSİ BOŞA ÇIKACAK

Yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturduğu Arka Sıradakiler diğer gençlik dizilerinden daha sert olacak gibi görünüyor. Kağıthane Lisesi'ndeki çekimlerine konuk olduğumuz dizinin yönetmeni Alkan, dizinin hikayesini, çekimleri ve karşılaştıkları tepkileri anlattı. İnsanların 'Hamdi Alkan varsa bu iş kesin komedidir' diye düşündüklerini söyleyen oyuncu, “İnanın bana hiç komik bir dizi değil. Bu düşünceyle ekran başına geçenler, izledikleri karşısında çok şaşıracak. Tahminleri yıkacağız” diyor. Çekimler esnasında çevredekilerin gülmek için etrafına toplandığını fakat sahneleri görünce kaçtıklarını anlatan Alkan, “İnsanlarımız bu sorunlarla yüzleşmekten kaçınıyor. Geliyor bakıyorlar komedi değilse hemen gidiyorlar” şeklinde konuşuyor.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DE VAR

Arka Sıradakiler, bugüne kadar hep komedi dizilerinde izlediğimiz ve yaptığı skeçlerle özellikle çocukların beğeniyle takip ettiği Alkan'ın ilk dram tarzı dizisi. Aynı zamanda 'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' filminin de yönetmenliğini üstlenen oyuncu bu diziyi yapmaya, filmin çekimleri devam ederken karar vermiş. H Tipi cezaevlerinde 12-17 yaş arası çocukları ziyaret eden Alkan, orada karşılaştığı gerçekler üzerine böyle bir diziyi çekmeye kafasına koymuş. Arka Sıradakiler'in bugüne kadar yayınlanan gençlik dizilerinden farklı olduğunu belirten Alkan, “Diğer lise dizilerine göre daha ciddi konular içerecek, öğretici ve yaşadığımız hayattaki en sert sahneler kadar sert bir dizi bu. Üslubu da diğerlerinden biraz daha farklı olacak” diyor.

Dizide oldukça uç sahneler de yer alacak. Öğretmenin arabasının yakılması, gençler arasında sustalı kavgalar bu uç sahnelere birkaç örnek. Böyle kavgaları ekrana taşıdıkları için birilerinin 'kötü örnek oluyorlar' diye eleştirebileceğini söyleyen Alkan, bunların hepsinin bugün liselerde yaşandığını hatırlatıyor. Yaşanan aksaklıkları sorgulamakla kalmayıp bir öğretmen vasıtasıyla çözüm önerileri de sunacaklarını anlatan Alkan “Umarım bu yolu seçmiş olan gençleri yollarından çevirebiliriz” şeklinde konuşuyor.

Yeni Şafak

hamdi alkan'ın ağzından çıkanı kulağı duymalı bence. ne demek liselerde her gün yaşann olaylar yahu! nedir bu lise öğrencisi düşmanlığı? liseden 2006 yılında mezun oldum. 4 sene okudum. iki okulda tamamladım lise eğitimimi ama hiç böyle olaylarla karşılaşmadım. elbette vardır böyle çeteler, uyuşturucu kullananlar ama çok marjinal kalır. binlerin içinde üç beş tane çıkar. bunu bu kadar sık oıluyormuş gibi gösteren ne yapsak da sansasyon yaratsak diye çırpınan medyadır. 14-17 yaş arasındaki pırıl pırıl gençlerin üstüne yafta yapıştırma çabasını anlamıyorum. dizi iyi, güzel izlerim ama hamdi alkan eğer işi biz gerçekleri yansıtıyoruza çekecekse kesinlikle izlemem.

bir iş yapıyorsa toplumsal sorumluluktan bahsediyorsa önce şunu düşünsün. eğer bu tip işler yapan herkes çıkıp "bunlar liselerde her gün oluyor" gibi saçma sapan açıklamalar yaparsa zaten çocuklarını okutmayan toplumumuz bundan iyice çekinecek. "biz bir dizi çekiyoruz gerçekçi olmak zorunda değil. hayal ürünü bir iş yapıyoruz." demek neden bu kadar zor? neden utanılıyor illa ki birilerine ders vermek, bir şeyler anlatmak için yapılıyormuş havası yaratılıyor anlamıyorum. bu yola bulaşmış çocuklar kendi istekleriyle zaten bulaşmaz. hem dizide bunu anlatıyorsun(dizideki sorunlu çocukların hepsinin ailesinde sorun var) hem de biz çocukları vazgeçirmeye çalışıyoruz diyorsun. yaptığın işe sen bile inanmıyorsan ben neden inanayım ki?

dizinin setine girip çıkan arkadaşlar, lütfen bunu hamdi alkan'a fısıldasınlar...

bunlar olan şeyler evet ama dizide verilişi çok abartılıydı. ayrıca dizi bunların çözümünü aramıyor. bu ticari bir iş. aksini söyleyen kılıf bulmaya çalışıyordur. her ne kadar yapımcısı, senaristi, yönetmeni biz çözüm arıyoruz dese de yok öyle bir şey. bu bir dizi. kurtlar vadisini yapanlar da biz çözüm arıyoruz diyorlardı. hem bu dizi çözüm arıyor olsaydı bu çözümü "dangerous minds" filminin senaryosuyla aramazdı. bizim insanımızı, bizim okulumuzu, bizim sorunumuzu anlatırdı. şu gördüklerimizin çoğu amerikan filmlerinde görülecek sahneler. bizde bu kadar sapıtan hiçbir öğrenciyi okulda tut-maz-lar. okullar kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. hele ki şu dönemde okuldan atılmak o kadar kolay ki... şimdi bir de okullara polis girdi malum...

uzulmezm
03-10-07, 23:33
hamdi alkan'ın ağzından çıkanı kulağı duymalı bence. ne demek liselerde her gün yaşann olaylar yahu! nedir bu lise öğrencisi düşmanlığı? liseden 2006 yılında mezun oldum. 4 sene okudum. iki okulda tamamladım lise eğitimimi ama hiç böyle olaylarla karşılaşmadım. elbette vardır böyle çeteler, uyuşturucu kullananlar ama çok marjinal kalır. binlerin içinde üç beş tane çıkar. bunu bu kadar sık oıluyormuş gibi gösteren ne yapsak da sansasyon yaratsak diye çırpınan medyadır. 14-17 yaş arasındaki pırıl pırıl gençlerin üstüne yafta yapıştırma çabasını anlamıyorum. dizi iyi, güzel izlerim ama hamdi alkan eğer işi biz gerçekleri yansıtıyoruza çekecekse kesinlikle izlemem.

bir iş yapıyorsa toplumsal sorumluluktan bahsediyorsa önce şunu düşünsün. eğer bu tip işler yapan herkes çıkıp "bunlar liselerde her gün oluyor" gibi saçma sapan açıklamalar yaparsa zaten çocuklarını okutmayan toplumumuz bundan iyice çekinecek. "biz bir dizi çekiyoruz gerçekçi olmak zorunda değil. hayal ürünü bir iş yapıyoruz." demek neden bu kadar zor? neden utanılıyor illa ki birilerine ders vermek, bir şeyler anlatmak için yapılıyormuş havası yaratılıyor anlamıyorum. bu yola bulaşmış çocuklar kendi istekleriyle zaten bulaşmaz. hem dizide bunu anlatıyorsun(dizideki sorunlu çocukların hepsinin ailesinde sorun var) hem de biz çocukları vazgeçirmeye çalışıyoruz diyorsun. yaptığın işe sen bile inanmıyorsan ben neden inanayım ki?

dizinin setine girip çıkan arkadaşlar, lütfen bunu hamdi alkan'a fısıldasınlar...

herhalde sen kolejde falan okudun.. amma da abartmışsın..

elbette vardır böyle çeteler, uyuşturucu kullananlar ama çok marjinal kalır. binlerin içinde üç beş tane çıkar. bunu bu kadar sık oıluyormuş gibi gösteren ne yapsak da sansasyon yaratsak diye çırpınan medyadır.

sen önce diziyi iyi izlede öyle yorum yap.. sanki bütün sınıf hatta okul uyuşturucu kullanıyormuş gibi yazmışsın.. ayrıca dizi de uyuşturucu kullanan yok..

bir iş yapıyorsa toplumsal sorumluluktan bahsediyorsa önce şunu düşünsün. eğer bu tip işler yapan herkes çıkıp "bunlar liselerde her gün oluyor" gibi saçma sapan açıklamalar yaparsa zaten çocuklarını okutmayan toplumumuz bundan iyice çekinecek.

kendin söylüyorsun "zaten çocuklarını okutmayan toplumumuz".. bu Ailenin Eğitimsizliğinden, ilgisizliğinden, cahilliğinden kaynaklanır.. dolayısıyla liseler en başta ailelerin yüzünden bu durumdadır.. Bende lise okudum.. hemde birisi "Kartal Şehit öğretmen Hüseyin Ağırman End. Mes. Li." (Adı zaten yeter, birkaç yıl önce öğretmen silah ile öldürülmüştü) diğeri Haydarpaşa End. Mes. Lisesi.. Kartal'daki lisede her Allah'ın günü olaylar olurdu, Gerek Birbirini bıçaklayanlar, gerep okula içip içip gelenler, gerekse öğretmenleri dövenler, zaten sigara vs. girmiyorum bile.. Bugün ne durumdadır bilemiyorum..

ne gereği var ki??:D:D

bunlar olan şeyler evet ama dizide verilişi çok abartılıydı. ayrıca dizi bunların çözümünü aramıyor. bu ticari bir iş. aksini söyleyen kılıf bulmaya çalışıyordur. her ne kadar yapımcısı, senaristi, yönetmeni biz çözüm arıyoruz dese de yok öyle bir şey. bu bir dizi. kurtlar vadisini yapanlar da biz çözüm arıyoruz diyorlardı. hem bu dizi çözüm arıyor olsaydı bu çözümü "dangerous minds" filminin senaryosuyla aramazdı. bizim insanımızı, bizim okulumuzu, bizim sorunumuzu anlatırdı. şu gördüklerimizin çoğu amerikan filmlerinde görülecek sahneler. bizde bu kadar sapıtan hiçbir öğrenciyi okulda tut-maz-lar. okullar kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. hele ki şu dönemde okuldan atılmak o kadar kolay ki... şimdi bir de okullara polis girdi malum...

Nereden biliyorsun Çözüm aramadığını?? Yoksa Senaristin kızı mısın? Lütfen Önümüzdeki Bölümleri izleyelim.. Ön yargılı davranmayın...!!!

yessi
04-10-07, 07:53
herhalde sen kolejde falan okudun.. amma da abartmışsın..

sen önce diziyi iyi izlede öyle yorum yap.. sanki bütün sınıf hatta okul uyuşturucu kullanıyormuş gibi yazmışsın.. ayrıca dizi de uyuşturucu kullanan yok..

kendin söylüyorsun "zaten çocuklarını okutmayan toplumumuz".. bu Ailenin Eğitimsizliğinden, ilgisizliğinden, cahilliğinden kaynaklanır.. dolayısıyla liseler en başta ailelerin yüzünden bu durumdadır.. Bende lise okudum.. hemde birisi "Kartal Şehit öğretmen Hüseyin Ağırman End. Mes. Li." (Adı zaten yeter, birkaç yıl önce öğretmen silah ile öldürülmüştü) diğeri Haydarpaşa End. Mes. Lisesi.. Kartal'daki lisede her Allah'ın günü olaylar olurdu, Gerek Birbirini bıçaklayanlar, gerep okula içip içip gelenler, gerekse öğretmenleri dövenler, zaten sigara vs. girmiyorum bile.. Bugün ne durumdadır bilemiyorum..

ne gereği var ki??:D:D

Nereden biliyorsun Çözüm aramadığını?? Yoksa Senaristin kızı mısın? Lütfen Önümüzdeki Bölümleri izleyelim.. Ön yargılı davranmayın...!!!

burada karşılıklı ağız dalaşına girmeyeceğim. ama şunları söyleyeyim burada söyledklerim senaristedir sen neden bu kadar sert cevap veriyorsun ki?

kolejde falan okumadım. bildiğin, sıradan lise. senin lisen mi daha olaylıydı benimki mi tartışması yapmadığımız için şudur budur demeyeceğim. ama abarttığım falan yok. bugün hangi okula gitsen çete vardır, okulda esrar içen, sigara içen, kavga eden vardır ama bunlar bir elin parmağını geçmez. orada yazdığım da buydu. sanırım, okuduğunu anlama problemi çekmişsin gece uykusuzluktan. dizide uyuşturucu kullanan yok diyorsun ama yyukarıdaki röportajımsı tanıtımı bir kere daha okursan orada okulda uyuşturucu kullanıldığı yazıyor.

"ben de lisede okudum. şu an ne durumdadır bilmiyorum." diyorsun ama yaşında 16 imiş; o da bir tuhaf geldi, neyse...

bu yazılanların hamdi alkan'a ya da senarist kimdir bilmiyorum artık ona ulaştırılmasını istemem de tuhaf gelmesin sana. zaten burada yazdıklarımızın hepsi gerekli yerlere ulaşsın da diziler her geçen gün daha iyi olsun diye yazılmıyor mu? eleştirinin amacı bu değil midir? yoksa buraya gelip "çok iyiydi... berbattı" yazıp gitmenin kime ne yararı var?

ön yargılı davranan da ben değilim ayrıca. "ön yargısız" okusaydın diziyi karalıyormuşum gibi davranmak yerine yukarıda yazdığım "dizi iyi, güzel. izlerim..." cümlelerini farkederdin. sözümün diziye değil, dizi üzerinden söylenenlere olduğunu bilirdin.

son olarak... biz çözüm arıyoruz diye yola çıkan diziler, programlar hiçbir zaman ne çözüm getirmiştir ne aramıştır. zaten çözüm böyle aranmaz. gerçekçi olmak lazım. bunlar ticari işler. izlensin, reyting getirsin, cepleri doldursun diye yapılıyor. bu da meslek sonuçta; yargılamak ya da küçümsemek niyetiyle söylemiyorum, haddim değil. ama yok illa ki çözüm bulacağız, bir şeyler yapacağız diyorlarsa verdikleri mesajlarda daha dikkatli olsunlar.

kız-erkek karışık okuyoruz okulda diye bize kötü gözle bakıldı o mahallede yıllarca. okul taşlanmış vakt-i zamanında. zaten böyle bir milletiz. ne gerek var bu kadar abartıya? diziye değil lafım, dizi sonuçta. kimseye örnek olmak zorunda değil ama verilen röportajlara dikkat edilmeli. ağızdan çıkacak söz önce tartılıp, biçilmeli...

abysever
04-10-07, 12:15
dun tekrarını izledim bu senenin en iyi dizilerinden biri bence
evet bazı sahneler kotu ornek gibi gorunebilir ama ilerleyen bolumlerde ogrencilere ders vericek sanırım yemi gelen ogretmen yavas yavas imzalar avatarlar hazırlayacak arkadaslar yok mu ?

Pamir
04-10-07, 12:33
bülent emin yarar bennu yıldırımların eşi değil mi? süper babada oynamıştı avukat rolünde.. çok iyi o zaman çok kaliteli bir oyuncu!!!!

abysever
04-10-07, 12:36
evet o devlet tiyatrosu oyuncusudur
bennu yıldırımlar yaprak dökümünde bülent emin yarar arka sıradakilerde döktürcek çok guzel olcak
niye yoneticiler dizimizi anasayfaya taşımıyor anasayfada yeni diziler listesinde yayından kalkmış diziler bile var arkadaşlar yalnız bırakmayalım dizimizi :happy0064

((mia))
04-10-07, 17:56
senenin en iyi dizilerinde.bn bir ilk bölümünüm bir de tekrarını izledim.süperdi.favorim özge.inşallah reis ya da ismini hatırlayamadığım bir çocuk vardı .çeteden kumral olanı onunla arasında aşk olur.hoca da herkesin önünde kesti saçını manyak adam.

canerseker24
05-10-07, 03:28
senenin en iyi dizilerinde.bn bir ilk bölümünüm bir de tekrarını izledim.süperdi.favorim özge.inşallah reis ya da ismini hatırlayamadığım bir çocuk vardı .çeteden kumral olanı onunla arasında aşk olur.hoca da herkesin önünde kesti saçını manyak adam.

ya ne özgesi ne iyisi. bir çok genç oyuncu başarısızdı. gençlerin içinde iyi oynayan biri varsa oda sinem öztürk. gerisi yalandı bence... hele özge :) özge demen çok komikti. teşekkürler güldürdüğün için.
dizide yetenekli olacağını düşündüğüm 4 isimden 3ü berbat çıktı ilk bölümde.
fırat çöloğlu'yu iyi bekliyordum gayet yapmacık abartı oynadı.
temmuz karikutal'ı iyi bekliyordum çok silikti ve çok kötüydü.
gözde mukavelat iyi bekliyordum. hiç rol yapamadıgını gördüm. rolü fazlaydı. ama dikkatli izledigimde rol yapamadıgı anlasılıyordu. yapmacıklık vardı.
sinem öztürk'ü iyi bekliyordum. ve yine iyi çıktı. tebrik ediyorum..

ama o özge karakterini oynayan sarışına iyi demeyin allah aşkına o ne ya:)

mxrxt
05-10-07, 16:29
ya bence oyuncularin birazda karakterlere oturmasi lazim tamam cok iyi degillerdi ama cok kötüde degiller bu arada dikkatimi ceken dizinin fox da tekrar bölümleri ilk bölümlerle ayni derece gibi sanirim yeni bölüm yani umarim ratingler biraz daha artacak...

bennufikret
05-10-07, 16:32
bülent emin yarar ilk bölümde var mıydı acaba yoksa 2. bölümde mi devreye giricek. ben kaçırdım izleyemedim de, bülent emin yarar çok değerli bir oyuncudur. hatta türkiye nin en iyi oyuncularındandır. bennu yıldırımlar ın da eşidir aynı zamanda :)

mxrxt
05-10-07, 16:39
bülent emin yarar ilk bölümde var mıydı acaba yoksa 2. bölümde mi devreye giricek. ben kaçırdım izleyemedim de, bülent emin yarar çok değerli bir oyuncudur. hatta türkiye nin en iyi oyuncularındandır. bennu yıldırımlar ın da eşidir aynı zamanda :)

selam bennufikret hayir bülent emin ilk bölümde yoktu sadece diziye gelecek ögretmen olarak hakkinda cok ilginc haberler vardi cok disiplinli bir ögretmen ve herkezi dize getirdigi hakkinda ama sanirim ikinci bölümde yer aliyor fragmanda öyleydii..

kayıp_sokak
05-10-07, 16:44
ya ne özgesi ne iyisi. bir çok genç oyuncu başarısızdı. gençlerin içinde iyi oynayan biri varsa oda sinem öztürk. gerisi yalandı bence... hele özge :) özge demen çok komikti. teşekkürler güldürdüğün için.
gözde mukavelat iyi bekliyordum. hiç rol yapamadıgını gördüm. rolü fazlaydı. ama dikkatli izledigimde rol yapamadıgı anlasılıyordu. yapmacıklık vardı.

ta ayrkadaşım ilk bölüm olmasına rağmen bence iyi oynadılar.tabi abartılacak kadar iyi değil ama sende çok yüklenmişsin.reytinglere gelince bence bu hafta daha yükselicek.fox un dizileri sonradan artıyo.

bennufikret
05-10-07, 18:14
selam bennufikret hayir bülent emin ilk bölümde yoktu sadece diziye gelecek ögretmen olarak hakkinda cok ilginc haberler vardi cok disiplinli bir ögretmen ve herkesi dize getirdigi hakkinda ama sanirim ikinci bölümde yer aliyor fragmanda öyleydii..

çok teşekkürler bilgi için demek ki ikinci bölümü bekleyeceğiz.dizinin çekildiği okul bu yakınlarda gidip ziyaret etmeyi düşünüyorum. bülent emin yarar hayranıyım. eğer resim çekersem eklerim buraya...

buket_hülyam
06-10-07, 11:10
arkadaslar mükemmel bi dizi..izlemeyenler mutlaka izlesinler bence farklı ve izlemye deger:img-wink:isalllah uzun ömğrlü bi dizi olur.....

daısy
06-10-07, 11:37
kesinlikle çok güzel bir dizi bence de inşallah uzun süre devam eder tam bana göre yeni bölüm sabırsızlandığım ender dizilerden:img-yes:

Kurt_Memati
06-10-07, 16:08
Gördüğüm görebileceğim en berbat dizi. Çekimleri diyologları herşeyi çok basit olmuş. Yönetmeni Hamdi Alkan'mış. Af buyursunlar ama Hamdi Alkan oyuncu olarak kalsa daha iyiydi.

Ayrıca Birol Güven'in daha iyi şeyler yapmasını beklerdim. Oyunculara yazık olmuş.

narin_
06-10-07, 17:08
Gördüğüm görebileceğim en berbat dizi.Çekimleri diyologları herşeyi çok basit olmuş. Yönetmeni Hamdi Alkan'mış. Af buyursunlar ama Hamdi Alkan oyuncu olarak kalsa daha iyiydi.

Ayrıca Birol Güven'in daha iyi şeyler yapmasını beklerdim. Oyunculara yazık olmuş.

Bende birazini seyrettim ama sarmadi, yani bence baya kotu bir dizi, kaliteli degil, cekimlerini bende begenmedim, keske daha ozenerek yapilsaydi hersey

sesiila
06-10-07, 17:37
Bu sene başlayan bütün dizilere mavi boncuk dağıttım,menekşe ile halil,pusat,kuzey ruzgarı gibi.ama bu dizilerin bana göre olmadığını anladım.
arka sıradakilerde kendimden bişey gördüm.bugün tekrarını verdide izledim,yarın da izlemeye çalışıcam.

yessi
06-10-07, 18:57
bence süper bi dizi gerçk hayatta liselrde yaşanan olyları anlatıo:img-yes:

pardon da hanginiz okul bahçesinde öğretmeninize "manyak herif!!" diye bağıran birini gördünüz? hanginiz öğretmeninin arabasını ateşe verecek kadar manyaklaşan birni gördünüz? ya da gördüyseniz bu olayların hangisi cezasız kaldı? yapmayın yahu! amerikan senaryolarından uyarlanmış bir dizi işte. seyirlik. seyredin geçin illa ki gerçekçi olmak zorunda değil. bizim okullarımızda bu kadar abartılı olaylar yaşanmıyor. yaşansa da cezasız kalmıyor.

sweet10
06-10-07, 19:08
2. bölüm özeti nerede ya???

ve ayrıca okullar bu kadar da değil fazla abartmışlar bence

JaNnzUu
06-10-07, 19:11
evet fazla asırıya kaçmı$larr sanki....

ama ben beendimm zamanlaa düzelirr heraldeee...

malum yenii hocaa gelicekk hepsini dizee getircekk flnn filannn...

ordaa rolunu yapmacık buldugumm özgee var $u sacı sarı ama dipleri siahh olann:S

bette
06-10-07, 19:14
Şu yaşanan şiddet olaylarını bu denli abartmasalarmış belkide daha güzel dururmuş..Şiddetinde bir kıvamı var sanatta.Ama o kıvam kaçmış,söylemek istediğim bu..

Yani, iki gün sonra gençlere kötü örnek oluyor diye kaldırılsa, yazık olur diziye..

abysever
06-10-07, 19:22
Gördüğüm görebileceğim en berbat dizi.Çekimleri diyologları herşeyi çok basit olmuş. Yönetmeni Hamdi Alkan'mış. Af buyursunlar ama Hamdi Alkan oyuncu olarak kalsa daha iyiydi.

1.nci bölümü izleyerek yargı yapma bence hergun tekrarı verildi dizinin bugün üçüncü kez izledim daha bi anladım aslında olaylar cok daha farklı o cocukların hepsi kotu ornek davranıslarda bulunuyor evet ama asıl suc ailelerinden kaynaklanıyor.kavak yellerindeki aşklar cok mu gercek senin avatar yaptıgın adam memati gibi bi adam var mı dısarda ?bi kac bolum daha izleyelim karakterler kalabalık onlara alısmamız icin 1 bölüm yeterli değildi elbet ikinci ve üçüncü bölümden sonra oturcaktır bazı seyler fox tivi ye fazla bile bu dizi kanal d de yada show da baslasa gun birincisi olurdu eminim cunku bizden bir hikaye bu arka sıradakiler. :img-yes:

mxrxt
06-10-07, 19:33
1.nci bölümü izleyerek yargı yapma bence hergun tekrarı verildi dizinin bugün üçüncü kez izledim daha bi anladım aslında olaylar cok daha farklı o cocukların hepsi kotu ornek davranıslarda bulunuyor evet ama asıl suc ailelerinden kaynaklanıyor.kavak yellerindeki aşklar cok mu gercek senin avatar yaptıgın adam memati gibi bi adam var mı dısarda ?bi kac bolum daha izleyelim karakterler kalabalık onlara alısmamız icin 1 bölüm yeterli değildi elbet ikinci ve üçüncü bölümden sonra oturcaktır bazı seyler fox tivi ye fazla bile bu dizi kanal d de yada show da baslasa gun birincisi olurdu eminim cunku bizden bir hikaye bu arka sıradakiler. :img-yes:

valla bunun üstüne yazacak hicbir sey yok cok haklisin arkadas

Bir abarti yada cekim kalitesi turtulurmus ilk bölümde o kadar olacak onlarta hatalarini görerek telefi edecekler..bu arada zaten dizisinin kosunu bu kötü örnek vererek bir egitimci tarafindan aslinda bildikleri dogrularin yalnis oldugu konusunda güzelörneklerde verecektir ilerleyen bölümlerde...

bette
06-10-07, 19:50
Oyuncu seçimide yanlış ayrıca..

Daha bi ''liseli'' tipler bulunabilirdi..
Koca koca adam yahu bunlar..

Bence...

((mia))
06-10-07, 20:06

bence özge çok iyidi. Bence genç oyuncular süperdi. Bişi deil sende beni çok güldürdün. İnsanların fikrine saygı duymak zorundasın heralde o sarışın çok iyidi sinem Öztürk fanlarına saygı duyuyorum fakat çok basit bi oyuncu fikrimi sevsende sevmesende saygı duymak zorundasın

abysever
06-10-07, 20:11
Oyuncu seçimide yanlış ayrıca..

Daha bi ''liseli'' tipler bulunabilirdi..
Koca koca adam yahu bunlar..

Bence...

valla bunun üstüne yazacak hicbir sey yok cok haklisin arkadas

Bir abarti yada cekim kalitesi turtulurmus ilk bölümde o kadar olacak onlarta hatalarini görerek telefi edecekler..bu arada zaten dizisinin kosunu bu kötü örnek vererek bir egitimci tarafindan aslinda bildikleri dogrularin yalnis oldugu konusunda güzelörneklerde verecektir ilerleyen bölümlerde...

bette cim lise defterinde emre altug oynuyordu sınav filminde yagmur atacan ismail hacıoglu v.s. hayat bilgisindeki afetin kardeşi pikaçu zaten dede oynar bu sene bi dizide gorursunuz.ayrıca bi cogu lise yaslarında orada bücür cadıda oynayan kucuk kız var hatta ortaokullu gosteriyor digerleri de sınav filminde oynayanlardan daha buyuk gostermiolar..

mrxt ,insanlar kalite ve cekim konusundaki hataları tutturmuslar ama aslında bi yandan haklılar evet olabilir ama bu tek bolumluk bisey degil bunun farkında degil sanırım kimse. Senin de dedigin gibi bunu bu işi kim yapıyorsa onlarda izliyor ve hatalarını eminim duzelteceklerdir..

bu arada fox tv de olmasına ragmen bi dizinin bu kadar konusulması oyle veya boyle,iyi veya kotu bu kadar elestirilmesi bence bu dizinin 1 bölümle buyuk bi basarı gosterdeginin kanıtıdır :happy0064

***nesli***
06-10-07, 20:19
arkadaslar forumun bu sayfasına daha yeni uğradım ama yorumları pek beğenmedim yani daha dizinin ilk bölümü oynadı ve oyuncular ekranda daha yeni yeni gördüğümüz kişiler bazı arkadaslar çok önyargılı bence kendi fikrimi sorarsanız eğer ben çok beğendim aile hayatları güzel deil hepsinin basında kötü bişeyler var ama okuldaki davranışları komik bence öle dayılanmaları falan hem güldürüyo hem üzüyo bu dizi
bu arada diğer tv kanallarında tanınmış kişilerle çekilen diziler var onlar çok beğeniliyo ve tutuyo bu dizideki ekip tanınmadık die dizinin de kötü olması gerekmez bence herkes önyargılarını bırakıp tekrar izlesinler diziyi

iyi akşamlar
saygılar...

bette
06-10-07, 20:30
bette cim lise defterinde emre altug oynuyordu sınav filminde yagmur atacan ismail hacıoglu v.s. hayat bilgisindeki afetin kardeşi pikaçu zaten dede oynar bu sene bi dizide gorursunuz.ayrıca bi cogu lise yaslarında orada bücür cadıda oynayan kucuk kız var hatta ortaokullu gosteriyor digerleri de sınav filminde oynayanlardan daha buyuk gostermiolar..

mrxt ,insanlar kalite ve cekim konusundaki hataları tutturmuslar ama aslında bi yandan haklılar evet olabilir ama bu tek bolumluk bisey degil bunun farkında degil sanırım kimse. Senin de dedigin gibi bunu bu işi kim yapıyorsa onlarda izliyor ve hatalarını eminim duzelteceklerdir..

bu arada fox tv de olmasına ragmen bi dizinin bu kadar konusulması oyle veya boyle,iyi veya kotu bu kadar elestirilmesi bence bu dizinin 1 bölümle buyuk bi basarı gosterdeginin kanıtıdır :happy0064

Haklısın ancak ben onlarıda beğendiğimi söylemedim ki zaten..

Hem o bahsettiğin sınav mesela,sinema filmi olduğu için, bir bölümlük dizi gibi yani,seyircininin gözüne batmıyor..Benimkine batmadı en azından...

Ancak bu uzun soluklu bir iş,dizi yani..Belli bir süre sonra batıcaktır kimilerinin gözüne..

Lise Defterinde ki oyuncuların durumu burdan da beterdi..Tamam dizi güzeldi ancak oyuncular çok büyüktü..

Burda da aynı durum var yani..

Ben dizinin olumlu yönde gelişmesi için söylüyorum..

Yoksa bir kastım yok..Severim ben lise dizilerinii.. :img-cool2

poyrazbr
06-10-07, 20:44
evet gerçekten abartılı olmuş.amerikanvari olunmasına çalışılmış.konular aşırı uç.izlerken vallahi nefesimi tuttum bir ara.tamam bizdede çarpıklıklar var ama bu kadarda değil.ve bunların ayyuka çıkması malesef özendirici olabilir.

briTugba
06-10-07, 20:47
evet gerçekten abartılı olmuş.amerikanvari olunmasına çalışılmış.konular aşırı uç.izlerken vallahi nefesimi tuttum bir ara.tamam bizdede çarpıklıklar var ama bu kadarda değil.ve bunların ayyuka çıkması malesef özendirici olabilir.

katılıyorum çok uçulmuş bi dizi ...bizlerde böyle kızlar war mı yaa dedim ?:icon_whis

walla bi an kurtlar wadisi galiba dediğimde oldu :img-yes:

kayıp_sokak
06-10-07, 20:56
katılıyorum çok uçulmuş bi dizi ...bizlerde böyle kızlar war mı yaa dedim ?:icon_whis

walla bi an kurtlar wadisi galiba dediğimde oldu :img-yes:

arkadaşım sen bizi hiç kurtlar vadisi izlemedik zannettin galiba.kesim sende kurtlar vadisini izlemeyipte zarar veriyo diyenlerdensindir.dizinin ne alakası var kurtlar vadisiyle.

sesiila
06-10-07, 20:57
pardon da hanginiz okul bahçesinde öğretmeninize "manyak herif!!" diye bağıran birini gördünüz? hanginiz öğretmeninin arabasını ateşe verecek kadar manyaklaşan birni gördünüz? ya da gördüyseniz bu olayların hangisi cezasız kaldı? yapmayın yahu! amerikan senaryolarından uyarlanmış bir dizi işte. seyirlik. seyredin geçin illa ki gerçekçi olmak zorunda değil. bizim okullarımızda bu kadar abartılı olaylar yaşanmıyor. yaşansa da cezasız kalmıyor.
araba yakanı değil de hocasına manyak,gerizekalı diyeni gördüm,çünkü tanık oldum.ayrıca böyle şeyler de oluyor.tabiki cezaları vardır.ama böyle okulların olduğu tam tamına bir gerçek.

((mia))
06-10-07, 21:02
bunlar lisede olan olayla bunlar lise 3.lise 3 ler genelde hocaya diklenirler.bnm kuzenimin kız arkadaşını hoca dövd d,ye 5-6 kişi başta kuzenim ocayı dövdüler hoca hiç bişi yapamadı.bildiğim bir lise vardıbir tanıdığım okuyor.okuldan yürüyerek çıkıosun kimse bişi demio

bu arada özge ile kim sevgili olucak bilen var mı???bana ibo gibi geliyor ama.

mxrxt
06-10-07, 21:12
ben bu diziyi izliyorum bazi arkadaslarin dedigi gibi bazi göze batan seyler vardi oyunculuk adina yalniz ben genede begendim ve izlemeyi düsünüyorum..yalniz ben almanyada yasayan biri olarak gercekten merak ettim bazilariniz böyle okullar yok cok abartmis diyor bazilariniz tabi var benim yakinim söyle diyor??? Ben zaten izlicem yalniz kafami iyice karistirdiniz abarti diye bisey varsa ??bizim hangi dizilerimizde yokki birsey daha kimse yalnis anlamasin burda diziyi izlemeye devam edecek arkadaslar istiyorum lütfen..

briTugba
06-10-07, 21:15
arkadaşım sen bizi hiç kurtlar vadisi izlemedik zannettin galiba.kesim sende kurtlar vadisini izlemeyipte zarar veriyo diyenlerdensindir.dizinin ne alakası var kurtlar vadisiyle.

sewgili kayıp sokak ben Oktay KAYNARCAnın olduğu bütün bölmlerini izlemiştim...neyse izledim ya da izlemedim bunları bırakayaım:img-yes: şu yönden dedim...liseli çockların ne işi olur haraçla, senin bölgen benim bölgemle, arkalarda bıçak çekmeyle bu mafya dizisimi?:icon_whis

ha bu arada zarar weriyor diye düşünüyorum çünkü bizim toplumumuz çabuk etkileniyor hatrlarsan k.v nde dizide çakır öldürüldü diye akmerkezde öldüren adamı tutup vurdular :img-cool2ee böyle olursa ben düşünürüm bu durumu:img-yes:

ECE...:)
06-10-07, 21:57
Gerçeklikten uzak..
Haa kenar mahalle liselerinde vardır belki onu bilemeyecğim ama ben bizim okulda ya da arkadaşlarımın okullarında hiç böyle şeyler duymadım ..

Ne demek araba yakmak.. WC'de saç saça baş başa kavga..

Bana sahici gelmedi..

elif salihoğlu
06-10-07, 22:41
slm diziye geçen akşam rastladım ama tekrar mı yeni bölüm mü anlamadım. dizi ne zaman gösteriliyo?güzel bir diziye benzio yani gerçekten biraz fazla uçuk ama ileriki zamanlarda bunlar fazlasıyla yaşanacak yani :img-yes:

buket_hülyam
07-10-07, 11:12
yani arkadaslar öyle yorumlar yapmıssınızki hakikaten dehsetlr icerisindeyimm:img-in_lone ne demek gerceklikten uzak,kenar mahalle okullarında ancak olur böle seyler,kusura bakmayın ama cok sacmalamıssınız....bu sadece bi dizi ve bence bu gün reytinglerde 1 numara olan bi cok diziye on basar....ve sonucta bu bi tercih meselesi izleyen izler izlmemeyen izlemez...

sesiila
07-10-07, 11:55
Arka Sıradakiler Dizisinin 2. bölümü
Merakla beklediğiniz Arka Sıradakiler dizisinin 2. bölümü bu akşam FOX'ta yayına geliyor.
Günümüz eğitim sisteminin görülmeyen gerçeklerini konu alan "Arka Sıradakiler" yeni bölümü ile bu akşam FOX'ta !
Belalı öğrencilerle dolu Büyük Zafer Lisesi’ne yeni bir öğretmen gelir. İdealist öğretmen Kemal’in öğrencilerle ilk tanışması nasıl olacak? Kemal öğretmen, umutsuz öğrencilerinin sorunlarına çare olabilecek mi?
Öte yandan Oktay’la Saffet’in çeteleri arasındaki kavga bitmez. Oktay tepedeki karşılaşmayı polise haber verdiği için Gamze’yle konuşmaz. Gamze, Oktay’dan intikamını alabilmek için Barış’ı kullanır.
Barış, maddi sıkıntılarını aşmak için annesinden gizli çalışmaya başlar.
Büşra ise üvey babasının tacizlerinden kurtulabilmek için korkunç bir plan hazırlar.
Kaynak:http://arkasiradakiler.forumm.biz/index.htm

bu da yüksel aytuğ un yazısı,eklemek istedim,belki eklenmiştir

Yangına körükle gitmek
Pek çok okurum yeni başlayan Arka Sıradakiler adlı gençlik dizisinden rahatsız olmuş. Tepki gösterenlerin başında gençlerin gelmesi ise yarınlar adına umut verici. Zira dizideki bazı sahnelerin "kötü örnek oluşturduğuna" kanaat getirmişler. Aslında tıpkı Hababam Sınıfı'nda olduğu gibi zamanla dizidekilerin hepsi yola gelecekler tabii. Ama bu "ıslah" süresi ne kadar uzarsa, o kadar kötü. Zira bu sahneler, bir zaman sonra yoldan çıkmak için "rehber" vazifesi görüyor. Bakın genç okurum Berkan Tiktaş, bu diziyle ilgili izlenimlerini nasıl çarpıcı bir şekilde dile getirmiş: "Dün yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinden inanılmaz derecede rahatsız oldum. Yani sırf dizi için dizi yapılmasına artık şiddetle karşı çıkıyorum. Dizinin konusu resmen felaket... Öğrencilerin öğretmenlerine karşı yaptıkları saygısızlığı mı saysam, yoksa bir öğretmenin arabasını havaya uçurmalarını mı? Okullarda şiddet var diye gazetelerde türlü haberler çıkıyor. Bu dizi de resmen yangına körükle gider nitelikte. Türk milleti hassas millettir Yüksel Ağabey, izlediği bir diziye veya filme hemen inanıp, benimser. (Örnek: Kurtlar Vadisi) Diziye tekrar dönmek istiyorum. Bir sahnede baktım öğrenciler bir çocuktan haraç kesen bir grubu uzaklaştırıyorlar. Dedim 'Hah, nihayet olumlu bir sahne var...' Ama bir bakıyorsun ki o zavallı çocuğu kurtaran öğrenciler alıyor onun parasını... Ondan sonra öğrenciler yaşam zorluğundan şikayet edip yapacak bir şey olmadığını söylüyorlar. E, çalışmadan didinmeden nasıl başarılı olunur ki hayatta Yüksel Ağabey? Ben bu konudaki eleştirimi ve şikayetimi dile getirdim Artık toplumun huzuruna sunmak da senin kaleminin ucunda..." Sevgili Berkan kardeşim, bize yazacak ne bıraktın ki? Ellerin dert görmesin

cevap olarak şu gelmiş

Arka sıradan yanıt geldi
ARKA Sıradakiler dizisinde öğrencilerin, öğretmenlerine karşı takındıkları tavır (Öğretmenin otomobilini havaya uçuracak kadar) okurlarımızdan büyük tepki almış, biz de bu durumu "Yangına körükle gitmek" başlığı altında perşembe günü sütunlarımıza taşımıştık. Dizinin yapımcısı Birol Güven'den gelen bilgilendirme notunu da sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün söz, savunmanın: "Sevgili Yüksel Aytuğ ve değerli okuru, televizyon bazen görmek istemediğimizi de göstermelidir. Arka Sıradakiler, gerçekçi eleştirel ve kamu yararını gözeten bir TV dizisidir. Toplumun bir gerçeği üzerine inşa edilmiştir ve maalesef gerçekliğinden kaynaklanan nedenlerle biraz rahatsız edicidir. Bugün Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı bu gerçeği kabul etmiş ve her okula bir sivil polis yerleştirme protokolünü imzalamıştır. İstanbul İl Eğitim Müdürlüğü, okullardaki şiddeti azaltmaya ve önlemeye yönelik bir eylem planı hazırlamıştır. Yapılması gerekenler bir kitapçıkla okullara bildirilmiştir. Televizyon, toplumdaki gerçekleri göstermeyerek, onları yok sayarak izleyici üzerinde yapay bir mutluluk yaratan bir afyon değildir. Toplumun gerçeklerinden uzak residanslarında çayını kahvesini içerken başını kuma gömüp mutlu olmak isteyen izleyicilerimize toplumun bazı gerçeklerini göstererek verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Arka Sıradakiler sonuna kadar bunu yapmaya devam edecektir. Ama bir şeyden de emin olmanızı isteriz. Arka Sıradakiler hem aileler hem de gençler üzerinde son derece faydalı bir dizi olacaktır. Biraz sabır lütfen. 'Bir öğretmen bu gençlerin hayatını değiştirebilir mi?' Zaten, hepimizin hayatını bir öğretmen değiştirmedi mi? Sevgiler. Birol Güven."
Kaynak:http://www.sabah.com.tr/index.html

yessi
07-10-07, 12:01
bunlar lisede olan olayla bunlar lise 3.lise 3 ler genelde hocaya diklenirler.bnm kuzenimin kız arkadaşını hoca dövd d,ye 5-6 kişi başta kuzenim ocayı dövdüler hoca hiç bişi yapamadı.bildiğim bir lise vardıbir tanıdığım okuyor.okuldan yürüyerek çıkıosun kimse bişi demio

bu arada özge ile kim sevgili olucak bilen var mı???bana ibo gibi geliyor ama.

ya tamam saydığın olaylar yaşanıyor olabilir. benim okuduğum okulda da sinir bozucu bir resim dersi öğretmeni vardı. kadın lise son öğrencilerinden birine küfretmiş dersin ortasında çocuk da kalkıp bir güzel dövmüş hocayı. AMA hoca anında idareye şikayet etti. yarım saat içinde disiplin kurulu toplandı ve çocuk haklı olmasına rağmen okuldan atıldı. kaldı ki burada araba yakmaktan söz ediyoruz. bu daha da ciddi bir iş. polis bir şey yapamıyor, idare bir şey yapamıyor. kız öğretmenine manyak herif diyor öğretmeni disipline vermiyor. çocuklar öğretmeni tehdit ediyor, öğretmeni bir şey yapmıyor.

varoş okullarında öğrenciler okullara bıçaklarla girer, kavga eder, haraç keseni de vardır ama bunlar çok marjinal kalır. 3-5 tane. üstelik varoş okulu da olsa disiplin yönetmeliği tektir ve her okulda uygulanır, her öğrenciye uygulanır. okul formasıyla içki içilen mekanlarda bulunduğun zaman görünürsen bile okuldan atılıyorsun bu dizideki olayların olup da öğrencinin okulda tutulması mümkün müdür?

daha önce de söylediğim gibi gerçekçi değil diye eleştirmiyorum. gerçekçi olmak zorunda değil. dizi bu. senaristin hayal dünyası, onun bakış açısı. ben sadece bu olaylar her okulda oluyor lafına karşı çıkıyorum. medya yeterince karalamaya çalışıyor lise öğrencilerini, bari biz yapmayalım. liseden 2005-2006 eğitim öğretim yılında mezun oldum. hala aynı disiplin yönetmeliği uygulanıyor. bir şey biliyorum da konuşuyorum :img-yes: :)

bu arada bülent emin yarar diziye sıcaklık katacak. fragmanda ne kadar şekerdi öyle :)

sesiila
07-10-07, 12:06
ya tamam saydığın olaylar yaşanıyor olabilir. benim okuduğum okulda da sinir bozucu bir resim dersi öğretmeni vardı. kadın lise son öğrencilerinden birine küfretmiş dersin ortasında çocuk da kalkıp bir güzel dövmüş hocayı. AMA hoca anında idareye şikayet etti. yarım saat içinde disiplin kurulu toplandı ve çocuk haklı olmasına rağmen okuldan atıldı. kaldı ki burada araba yakmaktan söz ediyoruz. bu daha da ciddi bir iş. polis bir şey yapamıyor, idare bir şey yapamıyor. kız öğretmenine manyak herif diyor öğretmeni disipline vermiyor. çocuklar öğretmeni tehdit ediyor, öğretmeni bir şey yapmıyor.

varoş okullarında öğrenciler okullara bıçaklarla girer, kavga eder, haraç keseni de vardır ama bunlar çok marjinal kalır. 3-5 tane. üstelik varoş okulu da olsa disiplin yönetmeliği tektir ve her okulda uygulanır, her öğrenciye uygulanır. okul formasıyla içki içilen mekanlarda bulunduğun zaman görünürsen bile okuldan atılıyorsun bu dizideki olayların olup da öğrencinin okulda tutulması mümkün müdür?

daha önce de söylediğim gibi gerçekçi değil diye eleştirmiyorum. gerçekçi olmak zorunda değil. dizi bu. senaristin hayal dünyası, onun bakış açısı. ben sadece bu olaylar her okulda oluyor lafına karşı çıkıyorum. medya yeterince karalamaya çalışıyor lise öğrencilerini, bari biz yapmayalım. liseden 2005-2006 eğitim öğretim yılında mezun oldum. hala aynı disiplin yönetmeliği uygulanıyor. bir şey biliyorum da konuşuyorum :img-yes: :)

bu arada bülent emin yarar diziye sıcaklık katacak. fragmanda ne kadar şekerdi öyle :)
tamam sende haklısın. ama ben 8.sınıftayken böyle bişeye şahit oldum,ingilizce hocama bi kız gerizekalı dedi ve üstüne yürüdü,kadın korktu geri çekildi.ve disiplin falan olmadı,üstelik bizim okulumuz disiplinli bir okuldu,yani şimdi disiplinli bir okulda böyle şeyler oluyorda ceza vermiyorlarsa istanbulun kıyıda köşede kalmış okullarında neden olmasın
not:eski okulum çok disiplinliydi.bu anlattığım istisnadır.

yessi
07-10-07, 12:15
Arka sıradan yanıt geldi
"Sevgili Yüksel Aytuğ ve değerli okuru, televizyon bazen görmek istemediğimizi de göstermelidir. Arka Sıradakiler, gerçekçi eleştirel ve kamu yararını gözeten bir TV dizisidir. Toplumun bir gerçeği üzerine inşa edilmiştir ve maalesef gerçekliğinden kaynaklanan nedenlerle biraz rahatsız edicidir. Bugün Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı bu gerçeği kabul etmiş ve her okula bir sivil polis yerleştirme protokolünü imzalamıştır. İstanbul İl Eğitim Müdürlüğü, okullardaki şiddeti azaltmaya ve önlemeye yönelik bir eylem planı hazırlamıştır. Yapılması gerekenler bir kitapçıkla okullara bildirilmiştir. Televizyon, toplumdaki gerçekleri göstermeyerek, onları yok sayarak izleyici üzerinde yapay bir mutluluk yaratan bir afyon değildir. Toplumun gerçeklerinden uzak residanslarında çayını kahvesini içerken başını kuma gömüp mutlu olmak isteyen izleyicilerimize toplumun bazı gerçeklerini göstererek verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Arka Sıradakiler sonuna kadar bunu yapmaya devam edecektir. Ama bir şeyden de emin olmanızı isteriz. Arka Sıradakiler hem aileler hem de gençler üzerinde son derece faydalı bir dizi olacaktır. Biraz sabır lütfen. 'Bir öğretmen bu gençlerin hayatını değiştirebilir mi?' Zaten, hepimizin hayatını bir öğretmen değiştirmedi mi? Sevgiler. Birol Güven."
Kaynak:http://www.sabah.com.tr/index.html

ben bu birol güven'e bayılıyorum yaa... çocuklar duymasın'ı yaparken de "biz ailelere yardımcı olmaya çalışıyoruz. yarar sağlamaya çalışıyoruz." diyordu. kadın isterse'yi yaparken de "biz aldatılan kadınlara `yılmayın` mesajı vermeye çalışıyoruz." diyordu. sonra çocuklar duymasın'ı her türlü ticari yöntemle kullanarak sinekten yağ çıkardı. çocuklar duymasın'ın kime ne faydası oldu? kadın isterse'ye girmiyorum zaten.

yani birol bey "biz iş yapıyoruz, güldürelim, eğlendirelim, ağlatalım diye yapıyoruz. seyirci izlesin diye yapıyoruz." dese. yaptığı işe devletin kurumlarının aldığı yanlış kararları alet etmese. o devletin o kararları medyanın abartmaları yüzünden almak zorunda kaldığını bilse böyle konuşmayacak.

okullara polis girmesi sanki çok iyi bir şey de konuşuyor birol bey. o polisler ki sokakta gördüğü kızı eteği kısa diye tartakladı geçen sene. bundan bahsedilmiyor ama nedense... lise öğrencisi şiddete başvuruyor, liseli şöyle, liseli böyle... kaç tane lise gezmiş acaba birol güven! haberlerden duyduklarıyla mı yola çıkmış yoksa araştırma yapmış mı gerçek anlamda? madem ülke yararına çalışıyor neden amerikan filmi senaryosu kullanıyor? "şu ülkeye bir de özgün senaryo kazandırsak da sanatsal anlamda yararlı olsak." diyen yok malesef.

son olarak dizinin senaristi, yapımcısı da beğenilmemeye tahammül edemiyorsa daha ne denilir ki? olumsuz eleştiriye ne kadar kapalıyız! sanatla uğraşıyorsan her görüşe saygı duyacaksın. böyle insanlara sorumluluktan kaçan devekuşu muamelesi yaparak mı bir yere gelecek birol bey! gülerim...

yessi
07-10-07, 12:17
tamam sende haklısın. ama ben 8.sınıftayken böyle bişeye şahit oldum,ingilizce hocama bi kız gerizekalı dedi ve üstüne yürüdü,kadın korktu geri çekildi.ve disiplin falan olmadı,üstelik bizim okulumuz disiplinli bir okuldu,yani şimdi disiplinli bir okulda böyle şeyler oluyorda ceza vermiyorlarsa istanbulun kıyıda köşede kalmış okullarında neden olmasın
not:eski okulum çok disiplinliydi.bu anlattığım istisnadır.

ha işte. olabilir. dedim ya "bunlar çok uç kalır." olur ama milyonların içinde bir tane iki tanedir. ama bu okulda hiç kimsenin kimseye saygısı yok. üstelik varoş okullarında olabileceği savunulmuş aama dizideki okul hiç de varoş okulu değil. aksine gayet düzgün bir okul. ben varoş okulu da gördüm. varoş mahallesinde bir okulda da okudum. o okullar böyle olmuyor.

fikra
07-10-07, 12:48
ABİCİM her ne kadar amerikan dizilerindende uyarlanmış olsada dizi hakkındaki bazı şeyler gerçek belki sizin olduğunuz yerlerde olmuyordur ama beni olduğum yerde oluyor yok okul çıkışları kavgalar yok o benim adamım ona bulaşmışsınız kavga yok sen zenginsin para ver buna bizzat şahit oldum hemde her ne kadar fazla görüşmeyip samimi olmasamda beraber gezdiğimiz bir zamanda arkadşımın bir internet kafeye gittiğimizde orada kendi sınıfından birisinde haraç aldığını gördüm yani çevremizde olmuyor diye bunları yalanlıyamayız

MoR_CaDİ
07-10-07, 16:03