Tüm Versiyonu Göster : Bez Bebek (Fox TV)

Sayfalar : 1 2 [3]

hozcan
22-06-08, 08:01
Valla Hani Doktorlar İlaç Verir Sabah-Akşam İçeceksin Diye Bez Bebek Sabah-Öğlen-Akşam Sürekli Veriyorlar Sıkıyor İnsanı Vallahide Billahide

katılıyorum arkadaşım
hele yaz da geldi diye çocuklara bez bebeği sabah öğlen akşam gösteriyorlar
dediğin gibi insan bir süre sonra sıkılıyor ama kanala da hak vermek lazım
bez bebek onlar için inci değerinde biz dizi :img-wink:

firat-cimm
22-06-08, 10:21
arka sıradakiler çok mu kötü reytingleri? o kadar kişi tekrarını istiyor haftanın birgünü bile tekrarını vermiyolar.. bez bebek o kadar tekrar fazla ya oyuncular da memnun deildir eminim. çünkü insan bıkıyor kalitesi de düşüyor. sanki Fox tv tek çocukların kanalı bez bebek çocuklar çok seviyor diye sürekli yayında

azizoz
22-06-08, 11:55
Valla Hani Doktorlar İlaç Verir Sabah-Akşam İçeceksin Diye Bez Bebek Sabah-Öğlen-Akşam Sürekli Veriyorlar Sıkıyor İnsanı Vallahide Billahide

Çok haklısınız.Ne zaman Foxu açsam cipsi ve Bez Bebeği görüyorum.Aynı bölümü 3-4 kez yayınlıyorlar herhalde:img-hysteGeçen gün gazete de okumuştum.Köşe yazarının biri bundan sonra Foxa Bez Bebek Tv diyelim diye yazmış:img-hyste

ilkay_33
22-06-08, 12:11
yeğenlerim izliyorlar
bir kere yanımda izliyorlar diye 5 dakikasına bakmak zorunda kaldım
ben hayatımda böyle bir işkenceye mağruz kalmamıştım hiç
bu nedir ya
neden çocuklara güzel mesaj verene hem eğitici-öğretici hemde eğlendirici şeyler yapmıyorlar
onun yerine sihirli büyülü saçma sapan diziler yapıyorlar
boş boşuna ekran kirliliği yapılıyor

yeğenim 6 yaşında ve bana bizde sihirli olacakmıyız bez bebekteki gibi diye sordu
düşünün çocukların beynini nasıl yıkıyorlar
mümkün olduğunca izletmemeye çalışıyorum

dishyfanatic
22-06-08, 12:11
fox tv nin bez bebek olayını iyice abarttığını düşünüyorum.bir ara bu kanalın yerinde ki tgrt de çocuklar duymasın'a aynı muameleyi yapmıştı.merak ediyorum yaz boyu aynı işkenceyi devam ettirecekler mi?kanalın yayınlayacak başka programlar bulması gerekiyor bence.

hozcan
22-06-08, 18:36
fox tv nin bez bebek olayını iyice abarttığını düşünüyorum.bir ara bu kanalın yerinde ki tgrt de çocuklar duymasın'a aynı muameleyi yapmıştı.merak ediyorum yaz boyu aynı işkenceyi devam ettirecekler mi?kanalın yayınlayacak başka programlar bulması gerekiyor bence.

bencede baya abarttı artık ama sesimizi de hiç duymuyorlar
bence yaz boyuda yayınlamaya devam edeceklerdir
çünki tekrarları bile izleniyo ya bu dizinin :img-wink:

t_u_ğ_ç_e
23-06-08, 09:50
benimde kardeşlerim izliyor onlar izleyince bende izlemek zorunda kalıyorum bir bölümü abartmıyorum 5-6 defa izlemişimdir ezberledim artık ama çocuklar sürekli izlediği için koyuyorlar bez bebeği :img-wink:

ilkay_33
23-06-08, 11:09
RTÜK'e şikayet etmek lazım aslında
cidden çok saçma yaa
gece bebek oluyor sabah insan
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yani birde çocuklar inanıyor bunlara bu trajikomik bir durum

zeliş1989
23-06-08, 21:47
arkadaşlar yapılan yorumlarda çok haklısınız
bazen çok saçma sahneleri oluyo
ama maşallah çoçuklar hiç izlemekten geri kalmıyo
:img-hyste:img-hyste

hoholi
23-06-08, 21:52
bence iyi ediyorlar hergün bez bebeği vermeleri yoksa bu tatil çekilirmiydi:)bence bir mahsuru yok...

Kadir_Reis
23-06-08, 22:15
bence iyi ediyorlar hergün bez bebeği vermeleri yoksa bu tatil çekilirmiydi:)bence bir mahsuru yok...

Tekrarını Versinler Bundan Sorun Yok Ama Günde 3 Öğün Gibi Veriyorlar Sabah,Öğlen ve Akşam İnsanı Sıkıyor

dizikolikşeker
26-06-08, 13:11
Tekrarını Versinler Bundan Sorun Yok Ama Günde 3 Öğün Gibi Veriyorlar Sabah,Öğlen ve Akşam İnsanı Sıkıyor

canı sıkılan kadın proğramlarını açıp izliyebilir... dizimize 3 kere bile doyamıyoruz hatta her zaman hiç durmadan olsun sıkılmıyoruzzz:love05:

cnm dizim benim...cnm egecim bu arada seni çok sevdiğimi burdada belirtiyim...:love05: benden bir kaç resim...

http://img388.imageshack.us/img388/2078/bezbebekzel6ty6.jpg (http://imageshack.us)

http://img510.imageshack.us/img510/6017/bezbebekzel3oi2.jpg (http://imageshack.us)

http://img388.imageshack.us/img388/7241/eqembezbebek41cr3.png

http://img388.imageshack.us/img388/8343/eqembezbebek13ko9.jpg (http://imageshack.us)

http://img384.imageshack.us/img384/9858/eqembezbebek86ty2.jpg (http://imageshack.us)

ikiaile_fan
26-06-08, 13:37
Bu ne ya ne zaman foxu açsam karşıma bez bebek çıkıyo günde 3 bölüm veriyolar izlemediğim halde kanalları gezerken görüyorum dizideki kahramanların adlarını ezberledim bile yok nana yok makbuş:img-hyste yok kulina:img-hyste:img-hyste izleyenler vardır ama bu kadar çok tekrarı verilmesin ne zaman açsam aynı sahneyle karşılaşıyorum:img-hyste başa alıp alıp veriolar..

zeliham
26-06-08, 15:34
ben bi göz atayım dedim de bu foruma.şahsen ben de severek izliyorum eşim de (ikimiz de edebiyat öğretmeniyiz:) yani yaşımız da küçük değil ha. ama napalım çok şekerler yaa
severek izliyoruz ve şu anda da izliyorum sabahları da.hiç şikayetçi değilim neden şikayet ediyorsunuz ki istemeyen izlemez onca kanal var açıp başka kanal izleyin istemiyorsanız

hozcan
26-06-08, 16:19
bez bebek tv koyalım olsun bitsin kanalın adını :img-hyste
bugün sezon finali var izlemiycem
zaten yaz sezonu boyunca yine verirler ozaman izlerim artık :img-wink:

hermioneweasley
26-06-08, 22:14
herkes kendi fikrini söylüyor.ben de söyleyeyim bari.dediğininz gibi bez bebeğin tüm gün yayınlanması can sıkıcı.ancak diğer kanallar var bilmem kaç yüz tane. isteyenler onları seyretsin.biz ne zaman tv konusunda bu kadar titiz olduk ki bu dizinin tüm gün yayınlanmasına karşı çıkıyoruz? en azından adam gibi adam olan bir dizi var di mi? hanginiz silah, çatışma gördünüz ki bu bez bebkte? bence çocuklar için mü kem mel!

dizikolikşeker
27-06-08, 13:22
herkes kendi fikrini söylüyor.ben de söyleyeyim bari.dediğininz gibi bez bebeğin tüm gün yayınlanması can sıkıcı.ancak diğer kanallar var bilmem kaç yüz tane. isteyenler onları seyretsin.biz ne zaman tv konusunda bu kadar titiz olduk ki bu dizinin tüm gün yayınlanmasına karşı çıkıyoruz? en azından adam gibi adam olan bir dizi var di mi? hanginiz silah, çatışma gördünüz ki bu bez bebkte? bence çocuklar için mü kem mel!

eft kesinlikle haklısın arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum...
izlemek istemeyenler seda sayana,kurtlar vadisine,yaprak dökümüne bakabilir ama evde henüz okula gitmeyen bi işle uğraşamayan çocuklar var yaz tatilinde sıcaktan hasta olan evde çıkamayan ve canı sıkılan çocuklarımız var onlar bayılarak izliyorlar zaten rekorlarda bunun gerçekliğini açıklıyor...dediğin gibi arkadaşım bez bebek çocuklar için idaal bir dizi beni babam ve dedem bile izliyo yha bence 7 den 70 izlene bilen dizilerimizden biri herkezin düşüncesine saygı duyuyyorum ama çocuklar için bez bebeğin çok yayınlanmasına karşı durmuyorum kendim içinde ;););)

_Similar_
27-06-08, 13:27
Yha zaten sezona girsede girmesede izleNio bilmiorum:img-hyste
Ama tutuLmuş kanalca ne zaman baksam gerçekten hep bez bebek!
Yha oya Aydoğan ve Evrim akın için ara sıra bakarsam onLara bakarım yoqsa Fox pek idealim diil ama Sezona girsin dedik bitsin fln şimdi aynı gün prenses ferfinya mı neydi sanırsam o yaYına giricekmiş:img-hyste
nese ama şunu duysun kanal artık çok sıktı! brsda başka bişiy koyun!
He bide diosunuz silah çatışma fln! illa bunlarmı bozuoo insanın Ruh sağlığını!
İlla izlemeYelim bitsin diil bu bnce! Çoçuklar küçkken ne görürse onu yapmaYa allışır! İşin içinde sihir büyü gibi saçmalıklar yatıoo!
Vede görünüşte zararsız gözüksede bnce çoçuklara zararLı şhsen krdeşime izleTmiorum vede Yegenlerimede !Sonuçta ruh sağlığı herşeyden önce gelir!
Bunu bn demiorum Doktorlar,Profesörler Dior!Biz onların lafına laf söYleyemeYiz!YterLi bilgiMiz yoksa Konuşmaya gerek Yoq konu hakkında die düşünüorum!
Skında bu tarTışma olmasın bn burda çok güzel şeyleri vurguladım:kahve

SaYgılarımla

firat-cimm
27-06-08, 13:32
dizi çocuklar için mü kem mel olabilir. ama bu kanal çocuk kanalı mı? hayır! hergün bir kere verseler birşey demiyorum. bez bebek güzel olabilir çocuklar izliyor olabilir tamam haklılar ama bez bebek i bukadar çok vermek yerine başka projeler de gösterseler ya? dizileri üç bölüm sonra kaldırılıp gidiyor nerde kalite ya? bir de arka sıradakiler var yeni bölümün tekrarını haftada bir kere bile vermiyolar. hiç olmazsa hafta sonu ana haberden önce verseler canları çıkar sanki!
valla dizi bnm kardeşim için çok sakıncalı taklit edip duruyor karakterlerini delirtiyor beni de :img-hyste çocuklar yazın birşey yapmıyolar diye oturup tvye mi bağlı kalıcaklar çok sakıncalı değil mi? her neyse diziden alıp veremediğim yok sadece objektif bir biçimde yorum yapıyorum. ve isteyen istediği kanalı da ister. yalnız ben aynı kanalda başka projeler görmek istiyorum o ayrı mesele :img-wink: arka sıradakilerin fragmanını görcem die kanala bakıorm yazık değil mi bana :img-hyste

*SouLmate*
27-06-08, 13:54
Ay ben de fikrimi söylemesem çatlarım:)
Dizinin günde 3 posta verilmesi elbet can sıkıcı ne zaman Fox'u açsam Nanayı karşımda görüyorum.Kanal sahipleri işini iyi biliyor.Bu diziyi -genelde- çocuklar ve genç kısım izliyor ve ülkemizde de bu nüfus bir hayli fazla..Ve belli ki yettiği kadar reyting alıyor bu dizi.
Ha gelelim asıl muhabbete..Dizinin 3 posta verilmesi benim açımdan hiçbir sorun oluşturmuyor.Hatta canım sıkıldığı zaman açıp izliyorum bile.Ne yani öcü mü bu diziler?Oturup izlerim de gülerim de.İlla çocuk olmak ta gerekmiyor bu dizileri izlemek için,izleyenlere salak muamelesi yapmak ta gerekmiyor.Sevenleri var ki böyle diziler de çekiliyor:)
Hem bana kalırsa bu tür diziler tamamen mantık dışı,saçmalıklar üzerine kurulu da olsa etrafta heyt be diziyim diye geçinen ve bir dolu mantık hatası üzerine kurulu olan birçok diziden daha iyidir bana kalırsa:)
En azından insan o dizileri izleyeyim derken olduğu gibi sinir küpü olmuyor böyle diziler izlerken..Bazen gerçek hayatın dışına çıkmak gerek diye düşünüyorum;ama sorun Bez Bebek'i hep izler misin?Hayır izlemem:) Yapacak daha iyi şeylerim olduğu zaman izlemem:)

forevermel
27-06-08, 16:06
ben seviyorum bu nanayı ya anneannemle vakit geçirebildiğim için o da pek anlamasa da komik geliyo beraber bakıyoz şoker yaptı gene yapacağını ana dedim nana gidiyo kulinadan son dk bişi bekledim ama gelmedi annemde yarın sabah hortlar dedi nana nana nan nan na şarkısı böyleydi dimi

çılgınkız rock
28-06-08, 11:03
ya bilmiyorum ama dizinin sanki bir büyüsü war
izlemek saçma geliyo ama yinede her zamn onu izliyorum:icon_whis

esmer_-ezel
28-06-08, 15:17
tüh ya nası sıyırcak nana bu işten paçayı merak ettim doğrusu sağol bilgi için

önemlı deıl nasıl sıyrılacak orası merak konusu ama bütyük ihtimalle ya kulına ya da oyuncaklardan biri mesela gorfo o şişenin ağzını kapatır kulına yavaş yavaş kendıne gelıp nanayı kurtarır gibi yanı bu bir tahmın ne olacağı bilinmez tabıı

mxrxt
28-06-08, 23:48
hersey örnek olmak zorunda degil zararlida olmasin yeter cocuklar yada büyükler birazda eylenceli biseyler izlesin tabiki hayatimizda bu dizilerdede olacak baska seylerdede bez bebek cok eylenceli ve güzel bir dizi ben cocuk degilim ama oturup izliyorum fox tvnin her gün yayinlarimisi abartili buluyorum bu bir gercek ama genede diziyi zevkle izlyiorum..

anil16
29-06-08, 00:05
Bu diziyi seviyorum ben. ;)
Cocuklar icin diyebilirsiniz, banada cocuk diyebilirsiniz.
Eylenceli buluyorum ve eylenmenin yasida olmaz diye dusunuyorum. =))
En cok Evrim Akin icin izliyorum//onu cok severim. :img-in_lo

Fakat Sezon Finalini biraz sacma buldum//biraz baydi. Daha degisik bitebilirdi. =)Mesela Nana-Hakan evlensinler istiyodum//ama sanirim bu 2. sezon'un sonun'a kadar olmicak. :icon_whis

NOT: Hakan ve Nana en uyusuk asiklar. 40 bolumdur bi buyuk gelisme olmadi ya. :img-hyste

pelin32
30-06-08, 06:46
Bu diziyi seviyorum ben. ;)
Cocuklar icin diyebilirsiniz, banada cocuk diyebilirsiniz.
Eylenceli buluyorum ve eylenmenin yasida olmaz diye dusunuyorum. =))
En cok Evrim Akin icin izliyorum//onu cok severim. :img-in_lo

Fakat Sezon Finalini biraz sacma buldum//biraz baydi. Daha degisik bitebilirdi. =)Mesela Nana-Hakan evlensinler istiyodum//ama sanirim bu 2. sezon'un sonun'a kadar olmicak. :icon_whis

NOT: Hakan ve Nana en uyusuk asiklar. 40 bolumdur bi buyuk gelisme olmadi ya. :img-hyste

senin fikirlerine tamamiyle katılıyorum bende bu diziyi evrim için izliyorum kız çok iyi rol yapıyor her bölüm kılıktan kılığa giriyor her rolünde bence bunuda en güzel şekilde yapıyor bana kalırsa bence güzel dizi istemeyen ,zlemesin yaa
evet hakan çok yavaş biraz daha beklerse nanayı yakışıklı biri kapacak
kapsın hakanın gözleri açılır napıcana karar verir böylikle

hozcan
02-07-08, 08:58
dün tekrarını izledim bazı yerlerini kaçırmışım.
sezon finalini iyi yapmışlar simgenin ve kızının oyuncak olmasını çok iyi yapmışlar..
nanayı sonunda içtiği şey ile göndermeleri güzeldi.yaz boyunca acaba nana öldümü ölmedimi diye merak edicez.

pelin32
02-07-08, 14:37
bence o nananın rüyasıydı . sonunda hayır diye bağırdı ya ben o yyüzden bu kanıya vardım tam o sırada makbuş uyandıracak bence nanayı
nanaya sihir güçleri daha çok yakışıyor simge ve özgeye hiç yakışmamış oyuncak olmuş hele özge iyce iğrenç olmuş saçları nasıldı ya onun öyle

yosh
02-07-08, 16:13
insanı çook meraklandıran bir bölümle tatile girdiler
nana nasıl kurtulucak çok merak ediorum kulina da kendi etti kendi buldu şokerin gazına geldi zmanı geri alıp yerleri değiştirdi sonrada şokere sahip çıkamadı ah kulina ah.

pelin32
02-07-08, 21:28
bence o nananın rüyasıydı . sonunda hayır diye bağırdı ya ben o yyüzden bu kanıya vardım tam o sırada makbuş uyandıracak bence nanayı
nanaya sihir güçleri daha çok yakışıyor simge ve özgeye hiç yakışmamış oyuncak olmuş hele özge iyce iğrenç olmuş saçları nasıldı ya onun öyle
herzaman şokerin oyununa gelip ona kanıyor insan yaşadıklarından biraz ders alır dimi ya
ama onda suç yok senarist kötü yazıyor ya kısır döngü gibi hep aynı şeyler oluyor senarist kendini biraz geliştirse iyi olucak:good: baksınıza 41. bölümdür hakan & nana aşkını geliştiremedi gitti senarist böyle giderse ancak 90.bölümde ortaya çıkacak
bu eleştirileri dizinin kemdini geliştirmesi için yapıyorum hoş buraya girmiyorsa nereden okuyacak ama olsun yide güzel dizi seyrederken çok eyieniyorum ama fox yüzünden diziden soğudum günde üç öğünde bir dizi yayımlanmaz ya başka yapımları yokmu bunların hiç

bluenight
02-07-08, 22:18
Valla son zamanlarda acayip takılır oldum diziye hele sabah kalkıom fox akşam oluo fox paso kanal verio bende paso izliom TANNN sağolsun ne diim ama çocuk dizisi olsa dahi o kadar da çocuklara has deil canımm :) ben yakışdırdım evrim ve tan' ı yane bergüzar yerine evrim olsa tana cuk gidermiş neysee kısmett.. İkinci Bahar dizisini de sırf Tan için izlemişdim sıra bundaymış :)

pelin32
02-07-08, 22:47
bende evrim için izliyorum diziyi rolünün hakkını veriyor çünkü birileri resim eklesede çalışma yapsak ya dimi hiç kimse resim eklemiyor her nedense hakan çok kararsız hakan ve nana aşkı çok yavaş gelişiyor buda beni çok sıkıyor ama dizinin geneli güzel kesin sezon finali nananın rüyası çıkacak bundan eminim demedi demeyin

dark_sign
04-07-08, 01:25
Selamlar,,

Bez Bebek sezon içinde izlediğim bir dizi değildi açıkçası..Ama fox tv'de yaz tatilinin başından beri ne zaman açsam Bez Bebek'i görür oldum..
Bir de kardeşimin favorisi olunca sabah akşam onu izledik ailecek:)

Bence çocuklara hitaben yapılmış gibi olan bu tür diziler içinde en eğlencelisi Bez Bebek..Sahiden hiç bir iyiliği sevdirme adına yapılmış abartılı yönü yok,sıkıcı da değil..Joker ve Kulina da favorim:img-hyste, hele ikisinin çekişmesi ve Oya Aydoğanın o tam rolüne uymuş olan tavırları, Jokerin çıkardığı acayip sesler falan..
Sahiden eğlenceli bir dizi yani:img-wink:

-ecemm-
04-07-08, 02:05
yıl içinde haftasonları izlerdim...şimdilerde tüm gün bez bebek var fox'ta...ve ne zaman açsam hep aynı bölümler oluyo...artık sıkmaya başladı yavaş yavaş...ama yine de çoğu bölümünü izlemişim ya ...hatta bazılarını 2 defa..:icon_whis...güzel gbi bence...:img-wink:

survivor341
07-07-08, 18:40
bence sezon finali nananın rüyası çıkacak
mantıklı düşünürsek nananın insan olamaması dizinin senaryosunun dışında kalır.
ayrıca çok eğlenceli bir dizi.

mary61
11-07-08, 12:54
Çocuk kanalı mı?

FOX kanalını ne zaman açsam, karşıma Bez Bebek dizisi çıkıyor.

Son günlerde kanalın yüzünü güldüren ise Perfinya adlı çocuk dizisi oldu. Kanalın yenilerinden Dedektif Biraderler de çocuk izleyicilere hitap ediyor. Ayrıca OKS Anneleri ve Arka Sıradakiler gibi diziler de FOX'un çocuk/ genç seyirci profilini cezbetmişti. Acaba diyorum, çocuk kanalı FOX KIDS ile ortak yayına geçseler daha ekonomik olmaz mı?

Yüksel Aytuğ / Sabah

ben aslinda ama Bez Bebek´i cok seviyorum...ama eklemek istedim..:icon_whis
ben her bölümünü bin kezde olsa severek izliyorum=9

ela_yaso
11-07-08, 14:25
Ben Walla diziyi yağmur için izliyorum çok tatlı yaa yerim onu benn o yaşta o performans önünde eğilcem walla...

Tanla Ewrim i bende çok yakıştırıyom çok uyumlular bence ama bergüzar da güzel zaten bergüzarla evrim birazcık andırırıyolar binbirlerini bence sizce de öyle mi?

batuhan_gumus
16-07-08, 08:34
valla cocuq olmamama ragmen bende sabahlari izliyorum foxta
bez bebegi hosuma gidiyor
hele evrmin oo tatli halleri süper ya cok hosuma
gidiyor birde oya aydoganin öyle yürüsü ve konusmasi süper ya

nana-perfinya
18-07-08, 15:30
NANA DÜNYA`ya ilk geldiğinde çok şaşırmıştı.

ama çocuklar garip olmuşlardı diğerlerine söyliyeceklerdi.ama

MAKBULE`nin söylediklerini duyunca

yukarda NANA`nın olduğunu söylemekvaz geçtiler.

ama YAMUR okula NANA`yı bez bebek halinde götürünce

ÖZGE MÜDÜR`e YAMUR`un okula bebek götürdüğünü söyledi.

MÜDÜR bebeği aldı ve sonra ÖZGE bebeği alıp çöpe attı.

YAMUR buna çok üzüldü NANA insana dönüştü

ve yanında bir kız gördü ona bir

bebek verip gitti ve evi bulmaya çalıştı.

onur29
26-07-08, 12:28
Ya ne zaman açsam Bez Bebeği görrmekten gına geldi. Diziyi eleştirmiyorum. Zaten hedef kitlesi çocuklar olan bir dizi. İzleyen herkese de saygım var. Ama FOX TV kanalına dını değiştirip Bezbebek TV ya da NanaTV Yapmayacaksa günde 3 posta tekrara ne gerek var.

mary61
04-08-08, 09:21
Fox'a ağır eleştiri

Bekir Hazar, Fox TV'ye ağır bir eleştiri yöneltti. Kanalın önce Bebek TV'ye dönüştüğünü yazan Hazar, bu sefer yeni bir ad daha buldu Sihir TV...

Bir süre önce Fox tv'nin Bez Bebek tv'ye dönüştüğünü yazmıştım. Sabah akşam, gece karşımızda hep sihirlerin uçuştuğu Bez bebek vardı. Aynı diziyi tekrarlaya tekrarlaya bir hal oldular. Sonra Prenses Pefinya mıdır nedir yine sihirlerin uçuştuğu ikinci bir diziyi ekrana sürdüler. Neredeyse sihirci tv olacak Fox... İşin ilginç yanı Bez Bebek'in tekrarları, taklidi olan Prenses Perfinya'yı geçmiş Perşembe reytinglerinde...

Eeee bu kadar sihir yaparsan bir ay içinde trilyonlar harcadığın dizi hokus pokus olup buharlaşır bir gün...

Bekir Hazar/ Yeni Şafak

pelin32
04-08-08, 15:36
hakanın bu kararsızlığıyla çoook zor böyle giderse nanayı bi yakışıklı kapıverecek böyle giderse biri kapıverecek nanayı:img-hyste fazla naz aşık usandırır

esma1303
04-08-08, 16:54
hakanın bu kararsızlığıyla çoook zor böyle giderse nanayı bi yakışıklı kapıverecek böyle giderse biri kapıverecek nanayı:img-hyste fazla naz aşık usandırır

:D mrk etme her dizide mutlu son vardır
hem nana şu köy delisine gitcekti son anda beşik kertmesinn esma olduğunu söledi makbuş :D nana ancak sihirle başkasını aşk olrrr o nu da kulina düzeltir :D ama bi gün simge sepetlenecek onu bekliorm

esma1303
05-08-08, 07:11
yok merak etme hakan nana ya geceleri açılıo zaten :) sabah da hiçbirşey olmamş gibi dvm ediolar genelde filmn sonunda hakan nanaya birşey söylüyor öbür bölümdede sabah oluyor :D

anil16
21-08-08, 05:55
Bugun yenis ezon basliyomus, COK sasirdim...bu sene erken basliyo diziler...// :good:

YENI SEZON'un ILK OZETI: :img-wink:

Nana kendini garip bir gezegende bulur. Gezegeni yöneten zalim Dorgan’dan kaçan Nana, Haşki ve Muşki ile tanışır. Nana, bu gezegenden kurtulmak için Dorgan’la konuşmaya karar verir. Ancak Dorgan onu karanlık bir dehlize hapis eder. Acaba Nana Dorgan’ın zulmünden ve bu gezegenden kurtulabilecekmidir?

fadimelevent
22-08-08, 11:31
Ilk 100 Program /hedef Kıtle : Ab
21 Ağustos 2008 Perşembe

No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share

3 Bez Bebek [net] Fox 3,90 15,70

Ilk 100 Program / Hedef Kıtle : Total
21 Ağustos 2008 Perşembe

No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)

1 Bez Bebek [net] Fox 6,30 23,70

mxrxt
22-08-08, 15:44
ratıngler harıka gelmıs ılk sezonda bıle böyle olmamıstı güzel bir yeni sezon baslangıcı olmus valla ilk bölümde ratingleri sildi süpürdü bez bebek umarım böyle devam eder..

beren_15
22-08-08, 15:45
klon sen izlemeyeblirsin ama halk izliyo
ve bence güzel bir dizi
gunumuzde ssihir gibi bir sürü farkli seyler yapılıyo bence sihir cocuklar icin egelenceli

sekkerkiz
22-08-08, 15:51
bencede bez bebek saçma bi dizi ama zevkler ayrıdır izleyip beyenenlere saygı duyarım ben sadece tv de bişe yokken izlioum bi bakıoum nana melekmiş gibi gösterilio a aslında kötü olan o dünyadaki dengelerle oynuo yani mesela bowling bölümüne denk geldim hakkı olmayarak kazandı ve hakkı olmayarak simgeyi rezil etti kötü huylar iyimiş gibi yansıtılıyo ayrıca nana ve hakan diil ama ben simgele hakanı yakıştırıorum simge güzel bir bayan ve en azından nana gibi yüz saklamıyo içi nese dışıda o

G_didem
22-08-08, 16:06
klon sen izlemeyeblirsin ama halk izliyo
ve bence güzel bir dizi
gunumuzde ssihir gibi bir sürü farkli seyler yapılıyo bence sihir cocuklar icin egelenceli

Sırf eğlenceli diye izletilmeli mi yani? Çok ilginç.. Sihir dışında çocukların eğlenmesini sağlıyacak bir sürü çizgi dizi varken sihir dizilerimi izlenmeli?
Hayır vakit geçirmek için arada sırada izlersiniz, 'bana komik geliyo, eğlenceli geliyo, vakit geçiriyorum' falan dersiniz bunları insan biyere kadar anlar ama oturupta sihir dizilerini övmek, doğru bişeymiş gibi savunmak oldukça enteresan...:icon_whis

fırat-tugce
22-08-08, 17:49
ben 19 yaşındayım ama sırf tan için izliyorum
sihir dizilerini de övmem
hiçbir zaman
eğlenceli geldiği için bakıyorum.:img-wink:

cecey63
22-08-08, 20:04
(bekir amca dahil)HERKESİN ŞAPKA ÇIKARMASI LAZIM,

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
21 AĞUSTOS 2008 PERŞEMBE

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SON AGA [NET] STAR 5,00 19,50
2 BENIM ANNEM DANS EDEMEZ [NET] SHOW 4,10 16,10
3 BEZ BEBEK [NET] FOX 3,90 15,70

------------
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
21 AĞUSTOS 2008 PERŞEMBE

1 BEZ BEBEK [NET] FOX 6,30 23,70
2 SON AGA [NET] STAR 4,30 16,10
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,30 15,70

Yahu bu nasıl sonuç böyle,son ağa ,elif vs.daha niceleri dahil bu sonucu tebrik etmeleri lazım,Bez Bebek berbat dizi demekle olmuyor.Zamanında çocuklar duymasın içinde bir sürü lakırdı edildi fakat raiting rekorları kırdı.Aynı şekilde kadın programlarını ve magazin programlarını da sorsan kimse seyretmiyor.Ama onlar da fıstık gibi raiting leri aldılar.Bu nedenle bekir amca ,yüksel amca ,
cengiz amca biraz hakkı teslim edin.Dikkatinizi çekerim üstelik FOX TV yayın hayatında ilk kez dev kanalların arasından sıyrılıp hem total hem AB de gün 1.si oldu.Bunu BEZ BEBEK e borçlu.FOX bunu çarkıfelekle başarsaydı ona da bravo demek lazım dı.
VELHASIL
BRAVO BEZ BEBEK
BRAVO NANA
BRAVO KULİNA
BRAVO ŞOKER
BRAVO FERDİ BEY,SEVİNÇ HANIM,EGE,ASENA VE HERKES TÜM EKİP.
SAĞOLUN VAROLUN.
TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR.

dağçiçeği_aslı
25-08-08, 17:43
(bekir amca dahil)HERKESİN ŞAPKA ÇIKARMASI LAZIM,

21 AĞUSTOS 2008 PERŞEMBE

1 SON AGA [NET] STAR 5,00 19,50
2 BENIM ANNEM DANS EDEMEZ [NET] SHOW 4,10 16,10
3 BEZ BEBEK [NET] FOX 3,90 15,70

------------
21 AĞUSTOS 2008 PERŞEMBE

1 BEZ BEBEK [NET] FOX 6,30 23,70
2 SON AGA [NET] STAR 4,30 16,10
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,30 15,70

Yahu bu nasıl sonuç böyle,son ağa ,elif vs.daha niceleri dahil bu sonucu tebrik etmeleri lazım,Bez Bebek berbat dizi demekle olmuyor.Zamanında çocuklar duymasın içinde bir sürü lakırdı edildi fakat raiting rekorları kırdı.Aynı şekilde kadın programlarını ve magazin programlarını da sorsan kimse seyretmiyor.Ama onlar da fıstık gibi raiting leri aldılar.Bu nedenle bekir amca ,yüksel amca ,
cengiz amca biraz hakkı teslim edin.Dikkatinizi çekerim üstelik FOX TV yayın hayatında ilk kez dev kanalların arasından sıyrılıp hem total hem AB de gün 1.si oldu.Bunu BEZ BEBEK e borçlu.FOX bunu çarkıfelekle başarsaydı ona da bravo demek lazım dı.
VELHASIL
BRAVO BEZ BEBEK
BRAVO NANA
BRAVO KULİNA
BRAVO ŞOKER
BRAVO FERDİ BEY,SEVİNÇ HANIM,EGE,ASENA VE HERKES TÜM EKİP.
SAĞOLUN VAROLUN.
TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR.

Kesinlikle katılıyorum:img-wink:

reytingleri yeni gördüm ve çok mutlu oldum:happy0064:happy0064

Bende eğlenerek ve beğenerek izliyorum. Umarım çok daha uzun süre ekranlarda kalır:happy0064 Herkes çok tatlı:img-icecr:img-icecr

nana-perfinya
27-08-08, 17:40
´BEZ BEBEK´ğin sezon fnali bittiği için çok mutluyum:happy0064
ablam off ya BEZ BEBEK yine başladı diyo
ben ablamın bu fikrini hiç onaylamiyorum
pekiya siz onaylıyor busunuz?

cnm_denizugur
29-08-08, 08:11
´BEZ BEBEK´ğin sezon fnali bittiği için çok mutluyum:happy0064
ablam off ya BEZ BEBEK yine başladı diyo
ben ablamın bu fikrini hiç onaylamiyorum
pekiya siz onaylıyor busunuz?

tabii ki hayır bn bez bebeğe bni eğlendirdiği için bakıyorum
izlerken bazen gülüyorum
reytingleri yeni gördüm muhteşem:happy0064

fairy_dreams
29-08-08, 10:20
28 AĞUSTOS 2008 PERŞEMBE

1 MAVILIKLERE DOGRU (Y.S) [NET] KAND 7,30 22,60
2 SON AGA [NET] STAR 5,60 17,00
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,70 17,70
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,90 17,70
5 ELIF [NET] ATV 3,30 10,20
6 BEZ BEBEK [NET] FOX 3,00 9,40
7 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,80 22,30
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,70 13,80
9 BENIM ANNEM BIR MELEK (TKR.) [NET] ATV 2,70 12,10
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,70 10,30
.
21 BEZ BEBEK (OZET) [NET] FOX 2,10 8,60

28 AĞUSTOS 2008 PERŞEMBE

1 MAVILIKLERE DOGRU (Y.S) [NET] KAND 5,10 17,80
2 BEZ BEBEK [NET] FOX 4,70 16,30
3 SON AGA [NET] STAR 4,30 15,00
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,70 15,10
5 ELIF [NET] ATV 3,50 12,00
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,40 16,50
7 BEZ BEBEK (OZET) [NET] FOX 2,70 11,80
8 BENIM ANNEM DANS EDEMEZ [NET] SHOW 2,70 9,90
9 BEZ BEBEK (TKR)-SABAH [NET] FOX 2,20 17,20
10 SAMPIYONLAR LIGI KURA CEKILISI STAR 2,20 13,00

Kaynak:Uçankuş