Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-6)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

BERNA
03-09-07, 14:59
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=31298

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazılan mesajlar ve tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

N_e_z
03-09-07, 15:30
yeni baslik hayirli olsun ya haftaya nolcak cok merk ediyorum ama mertte kopyasi vardi belki öyle olur ne dersiniz?

derinmavi_642
03-09-07, 15:31
dün pazar keyfinde eylül sonunda bitçek falan diyolardı.şükür doğru diilmiş.çok üzülmüştüm.

dün mertle gülçinin sahnesi çok çok azdı.neden bu senarist herkese eşit ağırlık vermiyoki ya.olmiyi böle ama.geçen haftada erenle barış çok azdı.puffff.

pink_girl
03-09-07, 15:33
dün pazar keyfinde eylül sonunda bitçek falan diyolardı.şükür doğru diilmiş.çok üzülmüştüm.

dün mertle gülçinin sahnesi çok çok azdı.neden bu senarist herkese eşit ağırlık vermiyoki ya.olmiyi böle ama.geçen haftada erenle barış çok azdı.puffff.

aynen...bu arada bende haberin yalan olmasına çok sevindim.resmen bi ohh çektim yani :img-wink:

esra2
03-09-07, 15:56
yeni baslik hayrili olsun, evet o eylul finali benide sasirtti, sonra anladimki hepsi bir bolumu bittikten sonraymis..

ya buarada ben eren baris son sahnesine bakamadim, eren barisa nededi???
sonunda cemre emrenin kiymetini anlayip, murata benen uzak dur diyebildi, heleki o korkut ha unutmadan birde neden yirtti, yoshy i f1 biletlerini, diziyi izledim ama evde misafir olduguna pek anlayamadimm..

YoShYÖzGe
03-09-07, 15:58
Yeni başlık hayırlı olsun:img-wink:
Pazar Keyfi'ni izleyemedim:img-wink:
Hepsi'min çıkacağını bilsem izlerdim:img-wink:

sarp_manyagi
03-09-07, 15:59
yeni başlık hayırlı olsun ya pazar keyfinde bitcek dediler doğru mu?biri bi açıklama yapsın lütfen:icon_sorr

dankolik
03-09-07, 16:00
yenibaşlık hayırlı olsun arkadaşlar ....ya ben dünki bölümü izleyemedim şuan tatildeyim bana birisi kısaca anlatabilirmi?

stella_56
03-09-07, 16:05
Yeni başlık hayırlı-uğurlu olsun.Daha nice başlıklara.Evet Eylül ayı meselesi benide çok şaşırtmış v eüzmüştü.allah'tan yalanmış.Hepsi 1'in bölümü bittikten hemen sonraymış.Yani yanlış anlaşılmaz olmuş:D

ceylan korkmaz
03-09-07, 16:15
Umarım dizi devam eder.Bu haftaki bölüm çok güzeldi.Ama Yasemine çok kızdım.Bal gibi aşık işte Korkuta.Korkutta başka inatçı.Hala Yasemine aşıksın niye evleniyorsun.Umarım en kısa zamanda ikisininde aklı başına gelirde biraraya gelirler. :)

Kumral_Prenses
03-09-07, 16:16

bencede
gülçin mert çok azdı ondan gözde korkut sahnesi çok uzun sürdü bence gıcık korkut yaseminimi üzüyo cnm benim yaaa akıyamam ben ona hele erenim ağladı ağladı durdu aşkımmmmm ölürüm sana kalbimin 1 tanesi ağlama sen bitanem :img-wink:

TubaBülent
03-09-07, 16:33
arkiler yeni baligimiz hayirli ugurlu olsunn..

ya artik bu bitme meselesini konusmayalim kapatalim görecegiz..ne yapalim artik yoksada beklicezz.

stella_56
03-09-07, 17:02
bencede
gülçin mert çok azdı ondan gözde korkut sahnesi çok uzun sürdü bence gıcık korkut yaseminimi üzüyo cnm benim yaaa akıyamam ben ona hele erenim ağladı ağladı durdu aşkımmmmm ölürüm sana kalbimin 1 tanesi ağlama sen bitanem :img-wink:
Korkut'uma gıcık deme.Evet uzundu.ama çok az sayıda vardı.Ben kastnen o sahnelerde gerçekten vala billa hiç abartmıyorum kalbim sıkıştı.Rastlantı işte.ama sonra düzeldi:D:DBen zaten onalr için izliyorum..

byn_şaşmaz
03-09-07, 17:02
güzeldi dünkü bölüm ama korkut gözde ile evlensin ya
yasemini sevsemde o hala korkutu sevdiğini söyleyemiyor
cemrede inş.emreden ayrılmaz

bu arada başlık hayırlı olsun

stella_56
03-09-07, 17:08
güzeldi dünkü bölüm ama korkut gözde ile evlensin ya
yasemini sevsemde o hala korkutu sevdiğini söyleyemiyor
cemrede inş.emreden ayrılmaz

bu arada başlık hayırlı olsun
Evett evet bencede evlensinler mutlu mesut yaşasınlar.Diziyede yeni biri gelsin yoshy ile o olsun.Ne güzel.ama ne yaparsın benim ki sadee hayall.Of foff Gözdem çıkmasa o bile baa yeter ama nerdee.

ozlem_1905
03-09-07, 17:20
TATİLDEN DÖNDÜM YENİ BAŞLIK açıldı sprmiş:happy0064.Neyse tatilden döndüm dersaneye gittim geldim ve şimdi yorum yapiimm.

Erenim bnm sonuna kadar arkandayım yaptığında çok haklısın iyi oldu barışa o alev sahnesini birden görünce iyiki yaptın diorum ama barışın da ilanı aşk etmesi güzeldi gerçi eren biliodur ama neyse.:img-wink::img-yes::icon_whis

Yaseminim hiç sızlanma gulümmm sen hakettin bununda farkına vardın ama geçti Bolu pazarı İstanbul pazarını bekle:img-hyste:img-hyste(gelir gelmez espri yaptım bir tane)Ama bence sonunda yine Yasemin Korkut aşkı olur olmazsa dizi olmaz yani Yaswemin Korkiyi sevio bence:happy0064:img-in_lo:img-blush(Korkutu kim sevmez:img-in_lo)

Ya şarkıların kopyasını Mertim aldı ya Buraktan o yüzden paniğe gerwek yok Mert kahraman olur Gülçinimin gözüne girer fena mı??:img-wink:Zaten Gülçinin gözündeydi gerçi ama neyseeeeee

Cemre napcak merak etmeye başladım ama ayrılıomuş Emreden Cemre bir ropörtajda ağzından kaçırmış(Öge söledi banada:icon_whis)Neyseeeee

ohanges
03-09-07, 17:24
ohh ii bitmiomus
yeni baslık hayırlı olsun
bence gözde korkiden vazgeçmedi

gülll
03-09-07, 17:35
ayy bitmiomu çok sevindim ya...şok oldum pazar keyfinde dediklerinde reytingler iyi heralde albümden konserden falan bitio sandım...ii yaa bitmesin.....:happy0064:happy0064

yaa dünkü bölüm hakkında yorum yapmadım ben.... abrtmadan diyim bişiler...

en başta yoshy yaa o biletleri çok güzel yırttııı....korkii yanlış yapıoo ve yoshynin üsülmesine dayanamıom ben.... yaa sadece suçluluk duyduğu için bir insan bu kadar tavır almaz.... yoshy korkiye boş değil..kendine bile itiraf edemioooo...ama ben anlarımmmm:img-pilot:img-pilot

eren...canım yaa nasııll üsüldüüü... belki doğru yapıodur bilmiyorum... ama çok kırgın hala...

Gülçin mert... yorum yok....bunlarr kavga etmede bir numara..

cemre yorum hiç yok....... eski sevgilisini seven insan yeni birine nasıl kalbibi açar... en başta emreye "İspatlayacaksın" diyodu..... umarımm cemre emreye döneceği zaman emre cemreye aynı şeyi der "ispatlayacaksın...""...
senaristler duyun beniiii abartmayın şu işi yaaaa.....

gene yaptım yorum...dayanamadım yaaaaaaaaaa:icon_sorr

hepsi_bir
03-09-07, 17:44
yeni başlık hayırlı olsun arkiler...

ewt dizimize gelelim ztn bitmiyceği belliydi ama yine bi ohh cekip rahatlayabiliriz

ewt şimdi yasemin artık korkuta açılmalı ki korkut evlenmekten vazgecsın ve bırlıkte olsunlar (inş olurlr artk)

erene cnm bnm cok uzuldum nsl da ağladı ya ama eren barışın guvenini tekrar kazancek ve bırlıkte olcekler(inş buda olur)

emreyle cemre ise yani yeter bn bile bi cemre fanı olarak bktm yanı nese ztn cemreye akıl sır ermıo o ıkısnden de ayrılcek galıba

gulcın mert ıse bn gec actıgım ıcın tvyı onlrı cok az grdm baslarını ızleyemedım noldu bılmıorum ama onlara nazar degmesn

vee alev dıelm o da kayıtları caldı ama bı dahakı bolumun baslarında alevın caldıgı hemen cıkar bnce uzunn surmez

gülll
03-09-07, 17:46
alev kayıtları çaldı ama sorun olmaz bizim megamaçomuz mert...kayıtların kopyasını aldıı yaa...zeki çocuk tabiiii...
bide azz maço olmasa......ahh merttt kaybedecen Gülçini....

gfbuse
03-09-07, 17:58
alev kayıtları çaldı ama sorun olmaz bizim megamaçomuz mert...kayıtların kopyasını aldıı yaa...zeki çocuk tabiiii...
bide azz maço olmasa......ahh merttt kaybedecen Gülçini....

ewet kopyasını aLdı biizm kızLarı kurtarıcak..:img-yes:

ama bu maçoLuqu dewam ederse güLçini kaybetcek...

iLk kez kavga etmeden bi bölüm gecti nazar değmesin onlara..bari onLar mutLu olsun:img-yes:

altıparmak
03-09-07, 18:00

Gerçekten hepsi1 dizisinin biteceği doğru değilmi yani dizi devam edicek buna çoooooooooooook sevindim inan akşam dizinin biteceği haberini duyunca çok üzülmüştüm senin bu haberine gerçekten sevindim.:happy0064

gülll
03-09-07, 18:07
ewet kopyasını aLdı biizm kızLarı kurtarıcak..:img-yes:

ama bu maçoLuqu dewam ederse güLçini kaybetcek...

iLk kez kavga etmeden bi bölüm gecti nazar değmesin onlara..bari onLar mutLu olsun:img-yes:

efttt mega maço.... bir süpermen vakası daha yaşıoz.... ee korki evleniooo elini eteğiniii çektiii bu işlerden.....mert veliaht...:img-pilot

vallaaa bu sefer de Gülçin bozdu amaa olsun mert kadarr olamaz kimse....

ayyy burağın merte yaptığı şakaa....çok güzeldii..nasıı fırladıııı:img-pilot:img-pilot.......

gfbuse
03-09-07, 18:11
efttt mega maço.... bir süpermen vakası daha yaşıoz.... ee korki evleniooo elini eteğiniii çektiii bu işlerden.....mert veliaht...:img-pilot

vallaaa bu sefer de Gülçin bozdu amaa olsun mert kadarr olamaz kimse....

ayyy burağın merte yaptığı şakaa....çok güzeldii..nasıı fırladıııı:img-pilot:img-pilot.......

yok yok tek süpermen Korkut ya:)

evLenme işide oLmıcak korkut yoshy'min oLcak..:)

buraqın yaptığı saka harbbi sperdii o anda mertin surat ifadesi manyaqtı ya :)

gülll
03-09-07, 18:21

eft ya tek süpermen korkuttt ama mertte özendiiii yaa şarkıar kurtulcakk...

ahhh korkii nasıı vazgeçcek.. ya eren gözde ile konuşunca ne güsel vazgeçmiştiii korki ne yaptın ya bi "seni seviyorum "demedi....
gözde çok güselll amaaa yoshyyyy:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo yoshymm benim....

merrttt ahhh ne güsel koştu geldiiii....

barışta çok sinirlendii yaaa... ayy eve gidip nasıı ağladııı hoş erende ağladııı amaa.......

ne bilim işteee..... onlar güzel gidiodu.... hemmm barış tam "en ii çift biz oldukk " diodu..........

yasecey
03-09-07, 18:24
yahu bende diyorum niye bu konuda hiç yeni mesaj yok bakıyorum şok oluyorum yeni başlık açılmış ve ben daha yeni yazıyorum ema:)
neyse uzatmayayım
kuralları ihlal etmeden tek cümlelik mesajlar yazılmadan tartışmasız sevgi dolu bir başlık olsun inşallah:img-kiss:

evet dizinin devam edip etmeyeceği konusunu artık bi kenara bırakalım
kışında devam edecek dizimiz kesin haberdir rahat olun:img-wink:

mustafa abinin akşam ki şakaları güzeldi gerçekten birde o bakışları beni öldürüyor o hiç çıkmasın diziden yahu çok şirinlik abidesi gördüm ben onu:img-blush

bu arada hani barış babasından çıkaracaktı erenin bu dersinin acısını
ama baba orda hala
birde barışı iki dublajla da ağlarken gördüm hangisi en iyisi yakında top iki yapacam o zaman görüşürüz ama tabi kaşlar aynı kaş:img-polic

gfbuse
03-09-07, 18:27
eft ya tek süpermen korkuttt ama mertte özendiiii yaa şarkıar kurtulcakk...

ahhh korkii nasıı vazgeçcek.. ya eren gözde ile konuşunca ne güsel vazgeçmiştiii korki ne yaptın ya bi "seni seviyorum "demedi....
gözde çok güselll amaaa yoshyyyy:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo yoshymm benim....

merrttt ahhh ne güsel koştu geldiiii....

barışta çok sinirlendii yaaa... ayy eve gidip nasıı ağladııı hoş erende ağladııı amaa.......

ne bilim işteee..... onlar güzel gidiodu.... hemmm barış tam "en ii çift biz oldukk " diodu..........

nasıL wazgeceğini biLmiorum ama mecbur vazgeccek ya... yoshy'm daha fazla üzülemez:img-in_lo ayrıca onlar cok yaksııolar:img-in_lo

ewet erenede üzüLdüm şimdi pişman oLcak ama:icon_sorr

ayrıca barısın sesini değiştirmemişler bi insana bi ses bu kadar uymaz yani:img-yes:

Cilekli
03-09-07, 18:29
Bence yaseminle korkutu,zeynebin ödevi birlestirecek.
Bu arada yasemin kartlari yirtarken cok güzeldi.Gözünü bile kirpmadi...Aslanim benim :D

06_haziran_15
03-09-07, 18:38
slmm arkadaşlarr ....

dün kii bölümm çok acıklıydı yha off gidiyoo korkutumm eldenn ... evlenmiyceğii kesinn gözdeyle ama bu senaristler de bizi strese sokmaya bayılıyolar yanii .. off nasıll yırttı f1 biletlerinii .. korkutla birliktee gitselerdii ne güsell olurduu yaa ... mümkünn deilmişş .. evlenicekmişş ) : ... sinirr oldumm .. ama korkutuu kolay kolay vermem ben o gözdeyee . gözde deill melekk olsa vermem .. !! .. ya benimm ya yasemininnn ! .. şu senaristinn evini basmakk şart olduu =))

gfbuse
03-09-07, 18:39
Bence yaseminle korkutu,zeynebin ödevi birlestirecek.
Bu arada yasemin kartlari yirtarken cok güzeldi.Gözünü bile kirpmadi...Aslanim benim :D

bencede ya orda yoshy'm süperdii...bi kez daha onun ne kdr güzel oLduunu orda anLadım:img-yes:

ewet asLında mantıkLı...ödev onLarı birle$tirebiLir...

yaw $imdi cok mrk etmeye ba$Ladım ödevi..:icon_whis

06_haziran_15
03-09-07, 18:42

evett tekk süpermen korkutumuz .. üstüne süpermen tanımayızz =) ..

yaa yoshynin dioruz ama senaristlerr bi uyuzlukk yapıp bizii şaşırtmazlarr umarımm ...

gfbuse
03-09-07, 18:48
evett tekk süpermen korkutumuz .. üstüne süpermen tanımayızz =) ..

yaa yoshynin dioruz ama senaristlerr bi uyuzlukk yapıp bizii şaşırtmazlarr umarımm ...

yok cnm o kdrda diil bize bu kdr cektirdikleri yeter:img-yes:

orda herkes bi çift gözde sonradan geldi yoshy'nin yerini alamaz heralde:)

hem en cok yakısanda onlar ... 4ewer yoshy&KOrkut:img-yes:

İLK AŞKIM_MERVE
03-09-07, 18:50
ewt bencede...ÇOK MANTIKLI..

ZEYNEPİN ÖDEVİ KORKUT VE YOSHYİ BİRLEŞTİRECEKL..

inşallahh...tabiii...

AYRICAA...ÖZET NE ZMN GELCEKJ YHAAA...off çok sıkıldımm....

gfbuse
03-09-07, 19:01
ewt bencede...ÇOK MANTIKLI..

ZEYNEPİN ÖDEVİ KORKUT VE YOSHYİ BİRLEŞTİRECEKL..

inşallahh...tabiii...

AYRICAA...ÖZET NE ZMN GELCEKJ YHAAA...off çok sıkıldımm....

daha özet nerde......:img-yes:

gecen hafta yanLış hatırlamıosam cuma yada perşembe geLmişti..

fragmanda cumartesi gelmişti...daha cok war yaniii:icon_sorr

ben bu gectiğimz böLÜmü cok mrk ediodum meraqımada değen bi böLüm oLdu yanii:img-yes:

bakaLım 16.böLüm nasıL oLcak yine aqLıcazmı yoksa sewincezmii:icon_whis

fafak37
03-09-07, 19:07
daha özet nerde......:img-yes:

gecen hafta yanLış hatırlamıosam cuma yada perşembe geLmişti..

fragmanda cumartesi gelmişti...daha cok war yaniii:icon_sorr

ben bu gectiğimz böLÜmü cok mrk ediodum meraqımada değen bi böLüm oLdu yanii:img-yes:

bakaLım 16.böLüm nasıL oLcak yine aqLıcazmı yoksa sewincezmii:icon_whis

16 bölümde ağlanılacak sahne gülünücek sahne düşündürecek sahneler olacaktır tabiki inşallah erken gelir özet (senaryo part2 ekledim)

gfbuse
03-09-07, 19:20
16 bölümde ağlanılacak sahne gülünücek sahne düşündürecek sahneler olacaktır tabiki inşallah erken gelir özet (senaryo part2 ekledim)

inşallah erken gelir gecen hafta cok gec gelmişti bu hafta bazı yeni diziler baslıo ya erken gelebilir fragman fln...

walla yoshy'min yüzü gülsünde bana yeter :img-yes:

bu böLümde güzel korkut&yoshy sahneleri bekLiorum sevineLim brz ya:)

batuhan_gumus
03-09-07, 19:33
yha arkadaslar ilk defa bu saate giriyorum cünkü ders filan uff SIKTI vala nese gelelim hepsi1 inanmiyorum ya ratinglere baktim düsmüsüz 5 olmusuz ya bu beni cok sarsi ben 20% fazla share bekliyordum cünkü harika bi bölümdü sinir oldum valla onu görünce allahim dedim dofrumu görüsorum spiderman falan 2 olmus ya türkiye bikmadi mi su cocuk filminden kacinca kere cikiyor acaba spiderman uff yha :icon_sorr totalde retingler idareeder ama ab de cok düsük:icon_sorr
hadi bye

gfbuse
03-09-07, 19:36
yha arkadaslar ilk defa bu saate giriyorum cünkü ders filan uff SIKTI vala nese gelelim hepsi1 inanmiyorum ya ratinglere baktim düsmüsüz 5 olmusuz ya bu beni cok sarsi ben 20% fazla share bekliyordum cünkü harika bi bölümdü sinir oldum valla onu görünce allahim dedim dofrumu görüsorum spiderman falan 2 olmus ya türkiye bikmadi mi su cocuk filminden kacinca kere cikiyor acaba spiderman uff yha :icon_sorr totalde retingler idareeder ama ab de cok düsük:icon_sorr
hadi bye

ne ne ne ne:icon_whis

dun 5.mi oLmusuz walla inanmam...dünkü böLüm nasıL 5. oLur be:icon_sorr

yok yalan ya ben dunku gibi bi bölüm görmedın kesin1.olması lzm ya:img-yes:

aa cok sasırdım yha:icon_sorr

batuhan_gumus
03-09-07, 19:40
arkadaslar dün mertele gülcin sahensi cok azdi bence cemre emre sahnleri idare ederdi ama cemre SIKTI arik ben cemre fanim insan iki sinide terk ederim ya sinir en cok gelen yoshyimin ve korkut sahneleriyid bence cok güseldi ama ereni cok sewiyorum ben barisla ayrilmalirina cok üzüldüm cok yakisiyorlardi.............

YoSHy and CeMrE 4 EVER

fafak37
03-09-07, 19:41
pazar günü reytingleri tüm izliyciler

2 EYLÜL 2007 PAZAR İLK 100 PROGRAM SIRALAMASI
NO PROGRAM ADI KANAL RT SHR
1 ORUMCEK ADAM (Y.S) [NET] KAND 4,5 18
2 STADYUM (GECENIN MACI) TRT1 4 21,3
3 IBO SHOW (BODRUM) [NET] ATV 4 16,5
4 HEPSI 1 [NET] SHOW 3,8 14,6
5 HEPSI 1 (OZET) [NET] SHOW 3 13,7
6 IBO SHOW [NET] ATV 3 11,6

ya bu çocuk filmini kimler izliyor geçen hafta1 ciydik demekki bazı arkadaşlar kayıp onlara sesleniyorum haftaya açok ara 1. olmalıyız :img-wink:

heavengarden
03-09-07, 19:42
bence bu reytinglerin düşmesinde kanalın büyük payı var fragmanı cumartesi çıkardılar çoğu insan görmedi bile fragmanı ,bazıları bu hafta hepsi 1 yok sandı,
ya böle yaparak mükemmel giden diziyi harcayacaklar

batuhan_gumus
03-09-07, 19:43
ay ciddi msn yha cidden nasıl5.oluruz saka mı bu nese bu hafta daha daha da arttırmamıs lazım

1 STADYUM (GECENIN MACI) TRT1 4,70 22,90
2 ORUMCEK ADAM (Y.S) [NET] KAND 4,30 16,60
3 IBO SHOW (BODRUM) [NET] ATV 4,10 15,00
4 HEPSI 1 [NET] SHOW 3,30 12,80
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 17,20

1 ORUMCEK ADAM (Y.S) [NET] KAND 4,50 18,00
2 STADYUM (GECENIN MACI) TRT1 4,00 21,30
3 IBO SHOW (BODRUM) [NET] ATV 4,00 16,50
4 HEPSI 1 [NET] SHOW 3,80 14,60
5 HEPSI 1 (OZET) [NET] SHOW 3,00 13,70

al arkadasim böyleydi dünkü bölümün ratin gleri

batuhan_gumus
03-09-07, 19:49
haklisin arkadasim bu ratingleri düzeltmemiz lazim
cok kötüler totalde yine idare ediyorlar ama ab de sinir oldum
yaa yine

gülçinkopat
03-09-07, 19:51
bence bu reytinglerin düşmesinde kanalın büyük payı var fragmanı cumartesi çıkardılar çoğu insan görmedi bile fragmanı ,bazıları bu hafta hepsi 1 yok sandı,
ya böle yaparak mükemmel giden diziyi harcayacaklar

çok haklısın sana kesinlikle katılıorum hep showun yüzünden oldu böyle cumartesi günü fragmanmı çıkar yaa oldu olacak pazar günü göster allahım ya ne gıcık kanal bu inş. bu haftaki reytingleri görüp ibret alırlarda daha erken çıkarırlar artık froyu

fafak37
03-09-07, 19:54
evet yha haklisin kim izliyor ya böyle sacma filmleri belkide bazilarin imkani olmamistir diye düsünüyorum ee yaz oldu icin olabilir

ben fanatik fbliyim ama diziyi onabile tercih ederim burda olduğum sürecede diziyi izlerim buhafta kayıp çoktu galiba bide fragman olayı geç çıktı inş tv ders almıştır bu hafta erken çıkar:img-wink:

hepsi_bir
03-09-07, 19:55
çok haklısın sana kesinlikle katılıorum hep showun yüzünden oldu böyle cumartesi günü fragmanmı çıkar yaa oldu olacak pazar günü göster allahım ya ne gıcık kanal bu inş. bu haftaki reytingleri görüp ibret alırlarda daha erken çıkarırlar artık froyu

ewt cnm cok haklısın yha hiç cumartesi fragmn mı cıkar yha bu hafta cuma yada perş verirlerse spr olur yhaa (inş showdan bole bişi bklemiorum ama nese)

gfbuse
03-09-07, 19:58
ben fanatik fbliyim ama diziyi onabile tercih ederim burda olduğum sürecede diziyi izlerim buhafta kayıp çoktu galiba bide fragman olayı geç çıktı inş tv ders almıştır bu hafta erken çıkar:img-wink:

ewt bende fanatik Fb lim kız olmama regmen cogu macı izLerim...

ama dizi oLunca diziyi tercih ederim:img-yes:

reytinge cok sasırdım ya ibo show bile gecmiş bizi:icon_whis

fafak37
03-09-07, 20:01
ewt bende fanatik Fb lim kız olmama regmen cogu macı izLerim...

ama dizi oLunca diziyi tercih ederim:img-yes:

reytinge cok sasırdım ya ibo show bile gecmiş bizi:icon_whis

vallahi anlamadım hatta dün maça bile evde arasıra baktım kendi odamdaki tvde dizi tekrarını izledim ama bu hafta ciddi bi gerileme ve düşüş var nedenide kanaldır dizi değil keşke başka bi tv olsaydı diyordum :icon_sorr

gülçinkopat
03-09-07, 20:01
ewt cnm cok haklısın yha hiç cumartesi fragmn mı cıkar yha bu hafta cuma yada perş verirlerse spr olur yhaa (inş showdan bole bişi bklemiorum ama nese)

bende bekleyemiorum ama artık bi ümit yani
inş. erken çıkar ne diim :icon_sorr

hepsi_bir
03-09-07, 20:06
bende bekleyemiorum ama artık bi ümit yani
inş. erken çıkar ne diim :icon_sorr

inş cnm ztn carş ozet glrse fragman da hemen glr
ya ztn bu hafta nede bole oldu cunku yeni sezon dizileri tanıtılıodu bide eski sezon dizilerinin yeni bölümleri gsteriliodu ondan
diziler de bsladıgına gore artık erken cıkar inşşş

gfbuse
03-09-07, 20:09
inş cnm ztn carş ozet glrse fragman da hemen glr
ya ztn bu hafta nede bole oldu cunku yeni sezon dizileri tanıtılıodu bide eski sezon dizilerinin yeni bölümleri gsteriliodu ondan
diziler de bsladıgına gore artık erken cıkar inşşş

ewt diziler basladıı bu hafta erken cıkabilir inşallah yani:img-yes:

özette yrn fln gelse süper olur:img-yes:

-şEkEr-
03-09-07, 20:11
iyidse arkadaşlar dün pazar keyfinde yelül ayın sonun finale gircek dedler büyük ihtimalle sezon finalidir
çünkü o finale giricek buzda dans başlıycak

batuhan_gumus
03-09-07, 20:34
iyidse arkadaşlar dün pazar keyfinde yelül ayın sonun finale gircek dedler büyük ihtimalle sezon finalidir
çünkü o finale giricek buzda dans başlıycak

ya simdi ben analdim pek hepsi 1 mi sezon finaline girecek yoksa pazar keyfimi hepsi girerse sahsen cok üzülürüm ins yanlis anlamisimdir

yasecey
03-09-07, 20:39
arkadaşlar iki kere yazdım dizi bitmiyor kışında devam edecek o magazin programında yanlış bilgi verilmiş dizi kışın kesintisiz devam edecek rahat olun kesin bilgi bu tamam mı?

şimdi burda niye maç muhabbeti yapılıyor onuda anlamdım yani neyse...

dün akşam yayınlandı daha bölüm bu kadar çabuk mu tükettiniz konu açın biraz yahu
ben ne desem ki şimdi

erenle barışın hali ne olacak eren ordan ağlıyo abrış burdan kaşlarını buruşturuyo
trajidi korkutla yasonun hali bi başka trajidide neyse

polat_alemdar_
03-09-07, 20:39
benim beğendiğim bir dizi özellikle cemre hanım arkadaşımızı seviyoruz rolunü güzel oynuyor başka dizilerde görmek istediğim bir arkadaş

fafak37
03-09-07, 20:42
arkadaşlar iki kere yazdım dizi bitmiyor kışında devam edecek o magazin programında yanlış bilgi verilmiş dizi kışın kesintisiz devam edecek rahat olun kesin bilgi bu tamam mı?

dün akşam yayınlandı daha bölüm bu kadar çabuk mu tükettiniz konu açın biraz yahu
ben ne desem ki şimdi

erenle barışın hali ne olacak eren ordan ağlıyo abrış burdan kaşlarını buruşturuyo

maç muhabbeti için özür sadece diziyi herneolursa olsun seyrediyoruz maksatında oldu art niyet yok dizinin biteceğine dair ne showda neden hepsinin sitesinde haber var devam ediyor :good:

gfbuse
03-09-07, 21:06

ben ne desem ki şimdi

içimi rahattlatın cok saol...

kısın dewam etmesi süper bişey ama ben dizinin cekildiği plajı aradım cekimler bitti dediler yha nie öle dediLerki:icon_sorr

neyse ya...ewt ikisde trajedi ya noLcak bunların haLi ya..

fafak37
03-09-07, 21:11
içimi rahattlatın cok saol...

kısın dewam etmesi süper bişey ama ben dizinin cekildiği plajı aradım cekimler bitti dediler yha nie öle dediLerki:icon_sorr

neyse ya...ewt ikisde trajedi ya noLcak bunların haLi ya..i

plaj çekimleri bitmiş olabilir sonuçta eylül ayındayız :img-wink:

cihan okancı
03-09-07, 21:13
yasecey çok sağol haber verdiğin için rahatladım yahuuu hahah ya tekrarını ne zaöman veririler pazar gnü hariç bilgisi olna var mı:img-pilot

zeytingozlu
03-09-07, 21:19
hani bölümn sonunda burak dediyaa kayıtlar çlındıı fln diee çalınırsa çlınsınn mert onların kopyasınıı istemiştii hatt burakrta daha bitmedii iide fln demiti oda olsunn bndede bulunsn bi tane demiştii bnce kızlar kaytn kopyasından mertte de olduunu öreninde çook sewincklerrr :img-yes:

derinmavi_642
03-09-07, 21:22

ben ne desem ki şimdi

ah ah hakketen nolcak erenle barışın hali.yanarım yanarımda barış aşkını itiraf ettikten sonra erenin terketmesin yanarım.puff ya.eren barış sahnesi bu hafta fazlaydıda çok üzücüydü yaf.

barışın kaşlarını buruşturması zaten direkman barışı acıların çocuğu 2 yapıyo.3 emre olur heralde cemre terkettikten sonra.ve sonra seri halinde devam eder.007 acıların çocukları.ayh ben saçmalıyorum galba.

bende korkmuştum eylül sonunda bitiyo diyince buraya girince rahatladım.iyiki yanlış habermiş.

yasecey
03-09-07, 21:25
cemre galiba bi süre sonra hem muratı hem emreyi bırakacakmış bi programda kaçırdı kızlar ağızlarından e herhalde murat köyüne döner emrede senin dediğin gibi acıların çocuğu üç versiyonu olarak alevin cemreye hediye ettiği şirin kedii! ile birlikte cemrenin kapısını tırmalar orda yatar orda kalkar:img-hyste

gfbuse
03-09-07, 21:37
cemre galiba bi süre sonra hem muratı hem emreyi bırakacakmış bi programda kaçırdı kızlar ağızlarından e herhalde murat köyüne döner emrede senin dediğin gibi acıların çocuğu üç versiyonu olarak alevin cemreye hediye ettiği şirin kedii! ile birlikte cemrenin kapısını tırmalar orda yatar orda kalkar:img-hyste

ya bu cemre nedne öle yapıo anlamadım bulmus gül gibi cocugu neden terkedioki..emre onu cok sewio oda biLio bence oda sonradan cok pişman oLcak ama....

yasecey
03-09-07, 21:40
önce ikisinide bırakıp geri çekilecek galiba yıpranıyo kız(:bilmim)
sonrada emrede zaten gönlü açıklar muratta gider yalnız murat fena yapıştı ne zaman gider bilemem ama biraz kendini dinlemek için felan ikisiylede görüşmeyecekmiş galiba ben kızların yalancısıyım:icon_whis
aslında zaten söylemeselerdide belliydi bu hikaye daha uzar

fafak37
03-09-07, 21:42
ya bu cemre nedne öle yapıo anlamadım bulmus gül gibi cocugu neden terkedioki..emre onu cok sewio oda biLio bence oda sonradan cok pişman oLcak ama....

ya olmazsa Cemreye Korkutu Emreyede Yasemini alalım bitsin bu kavga dövüş :img-hyste

gfbuse
03-09-07, 21:47
ya olmazsa Cemreye Korkutu Emreyede Yasemini alalım bitsin bu kavga dövüş :img-hyste

oLmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)

emreyle cemre korkutlada yoshy gayet ii yakısıo....

çiftLer böLe ii ya:)

derinmavi_642
03-09-07, 21:48

oldu olucak napolyonada ereni alalım.hazır elimiz değmişken gözdeyide bizim kapıcı ilyasa alalım olsun bitsin.:Duçmuşun sen birazcık.ama kavga dövüşün bitmesi iyi olurdu tabi.

fafak37
03-09-07, 21:50
oLmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)

emreyle cemre korkutlada yoshy gayet ii yakısıo....

çiftLer böLe ii ya:)

nebiliym aklıma böle şeyler geliyor dün çocuk olayıda benden çıktı anlamıyorum walla nerden geliyor böle şeyler ama denense fena olmaz yani olmazda olsun :)

yasecey
03-09-07, 21:50
şimdi nerden çıktı korkutla cemre beni en can alıcı yerden yakaladınız korkut ya gözde ya yaso (yes yaso hep yaso:img-polic)başkasıyla olamaz hele cemreyle buseye katılıyorum nayıııırrr yani

şimdi gözdeyi kaynatıyorum araya korkutla konuşdukları beni şaşırttı açıkçası korkut resmen aşık gibi bakıyor kıza bu kadar olmaz yani sanki dizi icabı korkut yasemine geri dönecek ama sonra birşey olacak dizi gerçek hayat olacak korkut bohçasını alıp gözdeye kaçacak gibi duruyorlar az çözsünler bu meseleyi bakarken canım yanıyo benim:img-beee:

fafak37
03-09-07, 21:53
şimdi nerden çıktı korkutla cemre beni en can alıcı yerden yakaladınız korkut ya gözde ya yaso (yes yaso hep yaso:img-polic)başkasıyla olamaz hele cemreyle buseye katılıyorum nayıııırrr yani

şimdi gözdeyi kaynatıyorum araya korkutla konuşdukları beni şaşırttı açıkçası korkut resmen aşık gibi bakıyor kıza bu kadar olmaz yani sanki dizi icabı korkut yasemine geri dönecek ama sonra birşey olacak dizi gerçek hayat olacak korkut bohçasını alıp gözdeye kaçacak gibi duruyorlar az çözsünler bu meseleyi bakarken canım yanıyo benim:img-beee:

ya kısmayın arkdaşlar maksat muhabbet olsun konu açıslın yoksa kimse komuşmuyor bende yasemin&korkuttan yanayım imzanın altındada yazıyr zaten:img-yes:

gfbuse
03-09-07, 22:00
nebiliym aklıma böle şeyler geliyor dün çocuk olayıda benden çıktı anlamıyorum walla nerden geliyor böle şeyler ama denense fena olmaz yani olmazda olsun :)

sendende ne carpıcı fikirler cıkıo be senarist falan olsana:img-yes:

insanlara hiç işkence cektirmeessn walla mutlu mesut bi dizi olu:)

nese diziden cıkmayaLım yine ya...

sonuna kadar KORKUT&YOSHY :img-yes:

mili_havinn
03-09-07, 22:01
arkadaşlar ben diziyi izlemiyorum ama televizyonda duydum sölemek istedm sizlere..biliosnzdur belki ama..
hepsi sezon finali yapacakmış kısa bi süre sonra...yerine yine buzda dans gelecekmiş.o bitince yine devammış ...hepsi ye

fafak37
03-09-07, 22:03
sendende ne carpıcı fikirler cıkıo be senarist falan olsana:img-yes:

insanlara hiç işkence cektirmeessn walla mutlu mesut bi dizi olu:)

nese diziden cıkmayaLım yine ya...

sonuna kadar KORKUT&YOSHY :img-yes:

herdizide biraz acı olması yanlısıyım ama tabiki aşk olacak arkadaşlık dostluk olacak senaristlik fikri iyi ama maalesef olamam
acaba barış babasına nediyecek merak ediyorum :img-wink:

yasecey
03-09-07, 22:07
mili_havinn bu haber yanlış canım daha kaç kere düzlteceğim bilmiyorum ama dizi kışın ara vermeden devam edecek şimdilik gelen kesin bilgi bu :img-wink:

insanlara işkence çektirmeden canını sıkmadan merak ettirmeden yapılanlara dizi denilmiyor artık illa ki bişeylerin ucu açık kalacak bi hafta kıvrandıracaklar felan
ama sonuçta dizi işte fazlada takmayın kafanıza
2 sene sonra bugün korkutla yaseminin çocuklarını sevdiği sahneleri görürsünüz( son bölüm kesin hepsinin birer çocuğu olur):img-polic
çünkü onlar olacaklar işte gözde filan hikaye:)

gfbuse
03-09-07, 22:09
herdizide biraz acı olması yanlısıyım ama tabiki aşk olacak arkadaşlık dostluk olacak senaristlik fikri iyi ama maalesef olamam
acaba barış babasına nediyecek merak ediyorum :img-wink:

bende mrk ediorum babasına ne diceğini...:img-yes:

senin yznden hayatm altüst oldu fln söylencek işte...

turk_boy17
04-09-07, 06:25
“Sil Baştan”

Kayıtların çalınmasıyla panikleyen kızlar, hemen karakola ve stüdyoya koştururlar! Ancak, yapımcının sözleri herkesi şok eder: Albüm, zamanında tamamlanamadığı için, iptal olmuştur! Kızlar bu duruma çok üzülse de, kısa sürede kendilerini toparlar ve ne olursa olsun başarılı olacaklarına dair yemin ederler. Bu arada, Yasemin’in sık sık başının dönmesi, kızları ürkütmeye başlar!..

Apartmana yeni taşınan yakışıklı ve karizmatik ressam Teoman, herkesin dikkatini çekmeyi başarır: Mert, Teoman’ı görünce yine kıskançlık krizine girer ve onun ‘icabına bakmaya’ karar verir. Emre, Korkut ve Barış, Mert’i sakinleştirmeye çalışır. Bu arada Teoman, kızlarla tanışmış ve onları etkilemeyi başarmıştır bile!..

Emre’nin babası krizi atlatamamıştır. Kriz anında babasının yanında bir kız olduğunu öğrenen Emre, Alev’den şüphelenir. Korkut, yaklaşan düğünü için hazırlık yapmakta, Barış ise, Eren’in başkasına aşık olmasının şokunu atlatmaya çalışmaktadır. Hiç beklemediği bir anda Emre, Cemre’ye şaşırtıcı bir teklifte bulunur ama, Cemre’nin aldığı karar karşısında Emre de, Barış gibi şok olur!

Evlenmelerine çok az kala Gözde, Yasemin’e şaşırtıcı bir ziyarette bulunur: Yasemin, artık değiştiremeyeceği gerçeğin farkına varır: Korkut evlenmek üzeredir...

Barış, Eren’le konuşup ilişkilerini kurtarmaya çalışırken, Teoman, Eren’in güzelliğinden etkilenerek, onun resmini yapmak ister. Ufak bir yanlış anlama sonucu, Gülçin’le Teoman’ı birlikte gören Mert, çıldırır ve kavga çıkartır. Olaylar polisin gelmesiyle büyür, karakola taşınır. Bu, bardağı taşıran son damladır: Gülçin, Mert’i tamamen terk etmeye karar verir!..

Bu arada Korkut’un evlilik günü gelip çatmıştır. Yasemin belli etmemeye çalışsa da, çok üzgündür. Fenalaşmalarını bahane ederek düğüne gitmez, tek başına evde kalır. O sırada hiç beklemediği biri, kapısını çalar!

ece_25
04-09-07, 06:49
yaf acaba teo kim olcek bu bölümde de umarım eren sahnesi çok olur yasemin in başının dönmesi de hayra alamet diil bu bölümde işler çok karışacaa benzio tabi özet gerçekse

gülçinkopat
04-09-07, 07:42
inanmıyorum inamıyorum özet gelmiş ysaa özet ay ay yaa mert yaa mert ooff ya ama yaa ahmet abi yaa mutluluğuma gölge düşürmekten zevk mi alıyosunuz yaa hani iyi gidecekti nazar değdi işte yaa:img-cray::img-cray:
ya tamammen terk edicekmiş yaa uff ya uf ne bu böyle:img-cray:

ozlem_1905
04-09-07, 07:49
“Sil Baştan”

Kayıtların çalınmasıyla panikleyen kızlar, hemen karakola ve stüdyoya koştururlar! Ancak, yapımcının sözleri herkesi şok eder: Albüm, zamanında tamamlanamadığı için, iptal olmuştur! Kızlar bu duruma çok üzülse de, kısa sürede kendilerini toparlar ve ne olursa olsun başarılı olacaklarına dair yemin ederler. Bu arada, Yasemin’in sık sık başının dönmesi, kızları ürkütmeye başlar!..

Apartmana yeni taşınan yakışıklı ve karizmatik ressam Teoman, herkesin dikkatini çekmeyi başarır: Mert, Teoman’ı görünce yine kıskançlık krizine girer ve onun ‘icabına bakmaya’ karar verir. Emre, Korkut ve Barış, Mert’i sakinleştirmeye çalışır. Bu arada Teoman, kızlarla tanışmış ve onları etkilemeyi başarmıştır bile!..

Emre’nin babası krizi atlatamamıştır. Kriz anında babasının yanında bir kız olduğunu öğrenen Emre, Alev’den şüphelenir. Korkut, yaklaşan düğünü için hazırlık yapmakta, Barış ise, Eren’in başkasına aşık olmasının şokunu atlatmaya çalışmaktadır. Hiç beklemediği bir anda Emre, Cemre’ye şaşırtıcı bir teklifte bulunur ama, Cemre’nin aldığı karar karşısında Emre de, Barış gibi şok olur!

Evlenmelerine çok az kala Gözde, Yasemin’e şaşırtıcı bir ziyarette bulunur: Yasemin, artık değiştiremeyeceği gerçeğin farkına varır: Korkut evlenmek üzeredir...

Barış, Eren’le konuşup ilişkilerini kurtarmaya çalışırken, Teoman, Eren’in güzelliğinden etkilenerek, onun resmini yapmak ister. Ufak bir yanlış anlama sonucu, Gülçin’le Teoman’ı birlikte gören Mert, çıldırır ve kavga çıkartır. Olaylar polisin gelmesiyle büyür, karakola taşınır. Bu, bardağı taşıran son damladır: Gülçin, Mert’i tamamen terk etmeye karar verir!..

Bu arada Korkut’un evlilik günü gelip çatmıştır. Yasemin belli etmemeye çalışsa da, çok üzgündür. Fenalaşmalarını bahane ederek düğüne gitmez, tek başına evde kalır. O sırada hiç beklemediği biri, kapısını çalar!

Evet yorum:

1.paragraf:DEmek albüm iptal oluo ha ztn bn istemiodum albüm olmasını:icon_whis yani dizide konserler hayranlar fln biraz keyfini kaçırırdı gibi de kayıtlar Mertte nasıl oldu bu ama şu iki kelimenin söylenmeden bitmesine çok üzüldüm ben çok seviorum iki kelimey,i:img-yes:Yaseminin baş dönmesi kesin psikolojiktir yani YAsemin çok üzüldüğü için olabilir.

2.paragraf:YAw Teoman da nerden çıktı şimdi yahu öff:(Burakı atlattık derken birde Teo çıktı karşımıza neyse Erenle yapmazlar onu çünkü Erenle BUrağı ilk yapcak gibi oldular şimdi Teo başka birine bence:img-yes:MErte ilk defa haklı bir kıskançlık içerisinde vallahi

3.paragraf:Barış atlatamazsın cnm zor biraz bak Eren bile atlatamadı halaa senin yaptıklarına yaa biraz zor işte ama ztn sonra siz svgili olcaksınız atlatma boşver.Cemre demekki ikisinden de uzak olcak cemre-emreciler için de kötü bir bölüm.(herkes için kötü bir bölüm öff.:()

4.paragraf:Yaw kız Yaseminnnn geç kaldın kızım geçççç Gözdedemekki ziyaret edio bir konuşun bakalım oturup...:icon_whis

5.paragraf:demedim mi ben atlatamadı bari koonuşsun.Teo yap Erenin resmini bende yapıom evde Hepsinin resmini noluyo ERen bana aşık mı oluo??:img-hyste :img-hyste:img-hyste:img-hyste Merti ter edio Gülçin Özgecim cnm çok geçmiş olsun sanada banada bütün Gülçin-mert çilerede..öff..

6.paragraf:Kızzzzzzzzzz Yağmur abla bak gördün mü sen demişti düğün gününe kadar gitmez die gitti işte öff kızım Yasemin Korki evlenio yaww..Ay ziyaretçi KOrkuttur işşallah ay Yasemin-TEoman aşkı yaparlarsa çok pis dalarım

stella_56
04-09-07, 08:39
“Sil Baştan”

Özet gelmişş.Yasemin'in başının dönmesi psikolajik değilde hastalık gibi bişeydir.
Teoman yoshy'e aşık oslaydı ya.korkut'um işle gözde'm mutlu mesut yaşarlardı.Yorumumu uzatmıyayım.Bu bölüm ortalık bayağı bir karışacak anlaşılan.

İLK AŞKIM_MERVE
04-09-07, 09:02
YHA İNANMIORUM...özet gelmiş...yupppiiii...:happy0064

ALLAHIM YOSHY'MİN BİR HASTALIGI FLN OLAMAZ DİMİ...ALLAHIM NOLUR OLMASIN..

ayrıca...yoshy dügüne gelmediğine göre...bence yoshynin beklenmedik KONUĞU...EMİNİM...YILLAR ÖNCE AYRILDIGI SEVGİLİSİDİRRR...

acaba teoman rolünü kim oynaycakk...ÇOK MERAK ETTİMM..UMARIM YAKIŞİIKLIDIRR..EN ÖNEMLİSİ İİDİRRR...

ayrıca...ben teomanın yoshye aşık olmasını isterdim...ERENE DEGİL..ztn umarım aşıkda degildir..

YHA HARİKA BİR BÖLÜM BİZİ BEKLİOO...OFF NASIL BEKLİYCEM BEN PAZARII.....offf...

gfbuse
04-09-07, 09:27
öncelikle herkese selam....

bu hafta özet erken geLmiş yaw:img-yes:

neyse yorumlarıma başlıyım ben...umarım yoshy'min bi hastaLıqı yoktur :icon_sorr
teomanıda kim oynıcak cok merak ettim yakısıkLı olsun bari:img-yes:

metler gülçin bi böLüm kavga etmedi dedik nazar değdrdk walla:)

cemrede emreye söLüo ayrılalım die heraLde emreye yazık yauf:icon_sorr

en önemLiside düğün oLucak ya nasıL oLabiLir ya:icon_sorr

yasemine geLen esKi sewgiLisi oLabiLir gerçekten:img-yes:

off galiba bu böLümde yoshy'm üzüLcek off off:icon_sorr:img-in_lo:icon_sorr

zeytingozlu
04-09-07, 10:24
aaa bu kadar çbk geldiiine inanamıorm özetinn neyse açıcasıı bn bkliodumm diziye birinn katılmasınıı çnkü eren bn brine aşık oldum dedi barışaa we bu kişide teomn olcakk bnce yani barışa öle dicek
ewt ya haklısınzz gelen misafir yoshyin eskii sewgilisii olabilir :img-yes: mertte hiçbi değişklik yokk her zamnki kısknç mertt ama yasık gülçinede yaa şıpsewdii kızımz ilk defa gerçktenn sewdii oda acayipp kıskançç çıktııı neredeysee gülçinin yanındaa uçan erkk sineği bile kısknçk yanii :D bnce emree cemreye ewlenme teklfi etcekk oda hyr dicekk olamz fln diceekk
yoshynn durumuna üzüldümm ya :sad53: inş.. hastalık gibi bişeyii yokturr
eğer yoshynn eski sewgilisii gelirsee modaa olur yaf dizidee eski sewgililerin çıkıp gelmesiii
bu arada cidden yaa teomn kim olcak acabaa çook merak ettim :D

stella_56
04-09-07, 10:30
Bencedee Yasemin'e gelen eski sevgilisidir.Özür falan dilemeye gelmiştir.Kız arkadaşı parasını yada kredi kartını batırmıştır.Olabilir..Ama biraz alıntı olurdu doğrusu.Neyse özet erken gelmişş.Bekleyip görücez artık.

sarıseren
04-09-07, 10:35
özet gelmiş ,walla ne biçim bölüm bu ya:icon_whisHerkesi yine mutsuz görcez herhalde.Korkut evlenmicek sanırım ,kapıyı çalan kişi o olur bence.Bi de şu Teomanı çok merak ettim.Kim oynayacak acaba?

yasecey
04-09-07, 11:09
ne bu yahu özete bakın ayh deliririm ben şimdi pazara kadar

cemre emreyi terk ediyo kesin dün gece söylemiştim
mert yine kıskançlık krizlerinde bakalım bu sefer gülçini teomanla nasıl başbaşa bırakacak Ahmet abi
korkutun ne çabuk düğün günü geliyor ya yaseminimin nesi var şimndi kıyamam ben ona:sad53:

not:teomanı şarkıcı teoman oynasın:img-hyste atilla koş:img-policatilla bak top
top atilla top atilla topa koş atilla koş:img-hyste

aysegul_90
04-09-07, 11:18
evt ya nasıl bir özettir bu?!?
herks üzgün herkes aşk perişanıı..:(
özelliklede yasemin-korkut gülçin-mert
zaten diziye her giren erkek gülçin ve mertin arasını bozmaya yetiyo
ya senaristller niye böyle yapıyo ki yaa
neden bi mutlu göremiyoruz gülçinle merti
zaten abartmada üstlerine de yok
artık şu merti kısknaç adam yapmaları yettii!!!
yasemin korkutun hali de pek iç açıcı değil
korkut evleniyo yasemn üzgün ne yapıcğnı bilemiyo
belki düğüne gitseydi bi umut korkut vazgeçebilirdi
ama evleniceğii sanmıyorum..
sonuçta gözde konuk oyuncu..:img-yes:

pink_girl
04-09-07, 11:21
“Sil Baştan”

wayyy be entirika üstüne entirika !! sanırım şu ana kdr yapılmış en spr bölüm bu !

gzd_keremcem
04-09-07, 11:21
özet gelmiş
yorum yapayım korkut evlenmemeli ya:icon_sorr
evlenmez inşallah acaba yoshyme noluyo bebişim ya:icon_sorr
bı de bırı gelıyomuş yoshy evdeyken ben korkut diye düşündüm belkı de eskı sevgilisidir
yağmura katılıyorum cemre emreyı terk edıyo sanırım
acaba şu teoman nasıl bırı:img-in_lo

hepsi_bir
04-09-07, 11:23
of spr ya ozet ne cbk glmiş ya
ama bu bolum cok kotu ocek ya off yaa herkes kotu olcek ya olamaz bole acaba yasemının niee sürekli bası donuo
gelen kim onu da cok mek ediorum
teoman nsl biri onu da cok mrk ediorum
of nsl bklicez pazara kdr yaa

ekin-sarp
04-09-07, 11:31
selaaaaaaaaaaam millet!!

uzun süredir girmedim,cünkü tatildeyim..ama burayi cooooook özlemisim ya!

diziyi izleyemedim,ama internetden izliyorum kacirdigim bölümleri..su an 13.bölümdeyim..yani son olaylari bilmiyorum..yanlis birsey yazarsam kusuruma bakmayin arkadaslar..

özeti okudum..keske yasoyla korkutun arasi iyi olsaydi ya..ama ben korkutun evlenecegini hic sanmiyorum yani..

TubaBülent
04-09-07, 11:36
Inanmiyorum bir ilk gerceklesti..ÖZET erken yayinlandi ya...

ya ne öyle icim karardi bu kizlarin yüzü gülmicekmi??
ahh ne o öyle yoshymin nesi var..allah korusun hasta olmasin..ya bi Ressam eksikti o da geldi ekip tam oldu..mertide anlamiyorum yani abartmakda birebir...aslinda ben güloya cok hak veriyorum ne o öyle nisanlisi degil karisi degil tamam sevgilisi ama o kadarda kizi kisitlamaya hakki yok..
Cemreden konusmak artik istemiyorum cok sIkmaya basladi emreyle iliskisi beni..

Budizide en hosuma giden sey bir seyi fazla uzatmiyorlar..özeti okudum korkut evleniyor mutlu oldum yani evlendiginden degil haftaya izlicegimizden yoksa bir kac hafta daha sürseydi catlardimm..

insallah korkut yoshye bir süpriz yaparda ki öyle degildir belki eski sevgilisi gelir yoshynin ? o da olabilir..

pink_girl
04-09-07, 11:36
ilk olarak h.g. ekin-sarp ..
şimdi hepiniz bana kızıcaksınız ama bence korkut evlenmeli.zaten şu sıralar gözdeyede bişeyler hissetmeye başladı.eğer evlenmeyip yaseminin peşinden gitseydi bu durum bu sefer korkut için çok kötü olucaktı.çünkü yasemin'in onu sevmediğini bile bile hala onun peşinden koşmak ikisinide dahada çok yıpratıcak.ama eğer yasemin eğer korkutabi şeyler hissetmeye başladıysa geçen bölümde bunu söylemeliydi...korkut eğer gözdeyi gerçekten seviyorsa ve sevicekse evlenmeli...
(bana kızıcağınızı biliyorum ama buda benim düşüncem ve yorumum..)

yasecey
04-09-07, 11:37
oo kimleri görüyorum yeliz hanım hatırlamışınız çok şükür:img-polic

ayşegüle katılıyorum
neden diziye giren her erkek insanevladı aralarını açıyor mertle gülçinin
neden hep gülçinle başbaşa kalıyo bunlar bi zaman dilimi ve neden sürekli mert basıyor yahu
cevap veriyorum bu bi dizi en olmadık insanlar karşılaşırlar sürekli birbirlerine aşık olurlar filan
ama takmayın yalnız gülo fena sinirlenmiş bu sefer emreyide cemre bırakacak
erende barışı bıraktı e zaten yasemin tek başına böylece 4 kişi okeye dönebilirler gayet rahat:)

ama şunuda söylerim iki bölüm sonra korkutla yaseminin arası olur e artık diğer kızlar bi dördüncü ararlar herşey tersine dönecek galiba:img-yes:

üsteki arkadaşım niye kızalım nasıl olsa biliyoruz korkutun evlenmeyeceğini:img-wink:

CAGKAN_SİMGE
04-09-07, 11:37
“Sil Baştan”

öncelikle özeti eklediğin için çok tşkler.özet erken gelmiş bu hafta.yha yine mi gülo ile mert kavga edicek abarttılar yha:( emre cemreye evlenme teklifi falan mı edicek acaba cemrede tabiki ayrılalım diyecek.ayy korkutun evlenme günü mü gelmiş inanmıyorum.acaba kapıyı kim çalacak??? gözde veya korkut olabilir mi acaba???

ekin-sarp
04-09-07, 11:44
hosbulduk pink_girl :img-wink:

evt yagmur hanim hatirladim..ama gercekten söyleyeyim,cok özlemisim sizleri ya..

ben su siralar yaso ve korkuta taktim,daha 14. ve 15. bölümde neler oluyor bilmiyorum,izleyecem..ama artik birlessinler ya :icon_sorr
eren ve barisda anladigim kadariyla 15.bölümde ayriliyorlar dimi??
ama ben onlarida yakistiriyorum artik ya..

yasecey
04-09-07, 11:55
erenle barışı fizik olarak yakıştırmasamda sonunda yine birlikte olacaklar ama barış çekecek biraz erende çok üzgün ama
bu arada eren iki kelime şarkısını yazdı ya diyorum ki
Allahım şimdi o da seviyor bu da seviyor kısmınıda yazarsa anında yerdeyim:img-hyste
neyse yazmadı cemre yazdı oralarıda maşallah hepsi birer güfteci oldular:img-kiss:

korkutla yaseminin arası olur ya bak şimdi kapıyı kim çalıyo bende merak ettim
Allah aşkına Ahmet abi yoshynin eski sevgilisi filan gelmesin elinde çocukla felan nolur gelen korkut olsun yahu:icon_sorr

ekin-sarp
04-09-07, 12:02
erenle barışı fizik olarak yakıştırmasamda sonunda yine birlikte olacaklar ama barış çekecek biraz erende çok üzgün ama
bu arada eren iki kelime şarkısını yazdı ya diyorum ki
Allahım şimdi o da seviyor bu da seviyor kısmınıda yazarsa anında yerdeyim:img-hyste
neyse yazmadı cemre yazdı oralarıda maşallah hepsi birer güfteci oldular:img-kiss:

korkutla yaseminin arası olur ya bak şimdi kapıyı kim çalıyo bende merak ettim
Allah aşkına Ahmet abi yoshynin eski sevgilisi filan gelmesin elinde çocukla felan nolur gelen korkut olsun yahu:icon_sorr

iki kelime sarkisini dizide eren mi yazdi?
ben o sahneyi daha izlemedim..yani dedigin gibi bencede sacma olurdu erenin oda seviyor buda seviyor kismini yazmasi :img-hyste

bende cok merak ediyorum kim caliyor..insallah korkutdur,icimden oymus gibi geliyor hep..ama bana kimin geldigini göstermeyeceklermis gibi geliyor..

gülçinkopat
04-09-07, 12:04
cnm özet çoktan geldi sabah 8.sayfada görebilrisin ama nese

ya canlarımın arası yine bozldu yaa niye hep böle oluyo yaa niye yaa
ya evt yağmur abla haklısın nie hep diziye her gelenle gülçin bir zmn zarfında yalnız kalıyo ve niye hep mert yakalayıp herşeyi aynlış anlıyo ay bıktım artık böyle olmasından yaa ya bi kerecekte mutlu göreyim yaa yok off ama gülçin bu sefer fena kızıcak gibi ve bende ekran başından çatlıycam orta yerimden aaa yetti bu mert karakol mevzusunun bu yüzden olcağını hiç tahmin etmemiştim yaws oof mert of hepsi senin yüzünden!:img-cray::img-cray:

yasecey
04-09-07, 12:07
iremcim özet eklendi sil istersen onu canım tek cümlelik mesajda atma canım

yelizcim vallahi halimi bi görsem eren yazmayı ilerlettikçe diyorum şimdi o da seviyor geliyor aaa ama bıraktı kalemi çok şükür
birde kızlar eski bi şarkıyı yeniden coverlayacak üç kalp mi acep:img-polic

ya korkut olsun istiyorum ama vallahi nolacağı belli olmaz eski sevgilisiyle yine işler karışacak zaten korkut nikah masasından kaçacak
o gelsin çalsın kapıyı

geçen arkadaşın anlattığı karakol sahneleri sanırım bu kayıtların çalınma işi yasemin rahatsız galiba o anda karakola gelemiyor:icon_sorr

gülçinkopat
04-09-07, 12:09
ay korkide evleniyo bravo yani
ernele barışın durumu belli ama barış peşini bırakmaz erenin erende pes eder ve iyi bi çift olurlar
cemre ve emreye denecek söz yok ztn güzelim çocuğu kaçırıyo cemre yaso dedi ona benim düştüğüm hataya düşme diye dinlemedi gidip söler görüşmeyelim diye sonrada yaso onu tekrar uyarır bence
yaso niye bayılıp duruyomuş yaa uff hasta mı ki? ya herhalde üzüntüdendir ama kapıya gelen korkutmuş gibime gelio ama olmayabilri teo da olabilir neden bilmiorum ama aklımdan bir an öyle geçti
teo ya gelince nerden çıktı bu teo of ya of:icon_sorr

stella_56
04-09-07, 12:12
Korkut'um ile Gözde'm nihayet evleniyo.İnşallah mutlu oklurlar dicem ama:(durum belli.Neyse daha çok görecez Gözdeciğimi.Özet'in nasıl bu kadar erken geldiğine şaştım doğrusu kanalların kafasına taş mı düştü?:D

pink_girl
04-09-07, 12:14
stella_56 vlla sana katılyıorum.özetin bu kdr erken gelmedi hiç ii değil =) başımıza kurba bacakları yağcak vlaa ..(zuhaa=))

yasecey
04-09-07, 12:18
ceydacığım gözdeyi daha ne kadar görecez ki
en son gelinlikle nikah masasında korkutun arkasından ağzı açık bakarken görürüz o kadar
bende isterim korkut kiminle mutlu olacaksa onunla olsun ama yasemini seviyor sevenlerin arasına girilmez günahtır:)

teoman şimdi sürekli mi giriyor diziye yahu
ama herhalde o da konuk oyuncu olacak ressammış erenin resmini yapcakmış bunlarım hepsi bi bölümde oluyor tabi

not:şarkıcı teoman değil ha acaba kim oynayacak :img-hyste

tek cümlelik mesaj yazmayalım arkadaşlar

TubaBülent
04-09-07, 12:24
en son gelinlikle nikah masasında korkutun arkasından ağzı açık bakarken görürüz o kadar
bende isterim korkut kiminle mutlu olacaksa onunla olsun ama yasemini seviyor sevenlerin arasına girilmez günahtır:)

ama herhalde o da konuk oyuncu olacak ressammış erenin resmini yapcakmış bunlarım hepsi bi bölümde oluyor tabi

yagmurcugum sana katiliyorum su korkut meselesinde..gözde agazi acik korkutun arkasindan bakacakk..
ya korkut zaten evlenemezki hepimiz biliyoruz..

ama su teoman ben sanmiyorum uzun süre kalabilsin baris mert halederler adami bin pisman olur buraya tasindigindan.. :img-wink:
kimin oynayacagini bende cok merak ediyorum yakisikli karizmatik biri olmaliki kizlar adamin agazinin icine düsecek kadar..
ama yinede korkut gibi olamaz eminim. :img-wink:

CAGKAN_SİMGE
04-09-07, 12:25
şu teomanı bende çok merak ettim.baksana kızlar ona hayranmış.özette öle dio..
hım..=)

eft bnde çok merak ediyorum entel bişey olur galiba.yakışıklı sanırım mert çok kıskanmış çünkü.pazar günü bi gelse yaww izleyip görücez artık:img-wink:

ekin-sarp
04-09-07, 12:27
iremcim özet eklendi sil istersen onu canım tek cümlelik mesajda atma canım

yelizcim vallahi halimi bi görsem eren yazmayı ilerlettikçe diyorum şimdi o da seviyor geliyor aaa ama bıraktı kalemi çok şükür
birde kızlar eski bi şarkıyı yeniden coverlayacak üç kalp mi acep:img-polic

ya korkut olsun istiyorum ama vallahi nolacağı belli olmaz eski sevgilisiyle yine işler karışacak zaten korkut nikah masasından kaçacak
o gelsin çalsın kapıyı

geçen arkadaşın anlattığı karakol sahneleri sanırım bu kayıtların çalınma işi yasemin rahatsız galiba o anda karakola gelemiyor:icon_sorr

bence üc kalp..ama belki baska bir sarkidir..izleyipde görecez..

zaten yaso kizlara o eski sevgilisini anlattiktan sonra,o eski sevgilinin biyerden cikip gelecegini tahmin ediyorum..surda korkut varken yasoda hala unutamiyormus onu ya :icon_sorr

yasoya noluyor birden?insallah cok kötü birsey degildir..canim benim ya :icon_sorr

CAGKAN_SİMGE
04-09-07, 12:30
bence üc kalp..ama belki baska bir sarkidir..izleyipde görecez..

zaten yaso kizlara o eski sevgilisini anlattiktan sonra,o eski sevgilinin biyerden cikip gelecegini tahmin ediyorum..surda korkut varken yasoda hala unutamiyormus onu ya :icon_sorr

yasoya noluyor birden?insallah cok kötü birsey degildir..canim benim ya :icon_sorr

''olmaz böyle şey'' de eski şarkı deil mi yaww??? bn öyle biliyorum hatta eskiden söylenen halinide dinledim.ama sanki üç kalp olucak gibime geliyor...

ekin-sarp
04-09-07, 12:59
''olmaz böyle şey'' de eski şarkı deil mi yaww??? bn öyle biliyorum hatta eskiden söylenen halinide dinledim.ama sanki üç kalp olucak gibime geliyor...

evt o sarkida eski sarki..ama bana hep üc kalp olcakmis gibi geliyor..
ama belkide olmaz böyle seydir..neyse,dedigim gibi izleyip görecez..

bu arada erene düz sac coooook yakisiyor,zaten cok güzel,daha bi güzellesiyor :good:

N_e_z
04-09-07, 13:35
ay özeti okudum süper birsey olcak bu bölüm ya
yasemine ham ile dicem ama diyemem yani neden
basi dönüyosa artik gecmis olsun insallah bu teoman
gercekten yakisiklidir burak icinde yakisikli dediler ama
hicde ölyle diil
kesin emre cemreye evlenme teklifi edcek
cemrede rededcek emrede sok olcak
merte ama macoymus ya bu ne ben gülcin olsam
coooktaaaan onu tamamen terk etmisimdir yahu bu ne ya
gözde yasemine ne dicek acaba ya uff cok mrk ediyom frgaman bian önce ciksa ya

gzd_keremcem
04-09-07, 13:44

katılıyorum canım gözdeyı daha fazla görmeyız umarım görmemeliyiz yanı
yoshyi sevio korkut evlenmez zaten
bende merak ettım teomanı:img-in_lo

hepsi_bir
04-09-07, 13:50
katılıyorum canım gözdeyı daha fazla görmeyız umarım görmemeliyiz yanı
yoshyi sevio korkut evlenmez zaten
bende merak ettım teomanı:img-in_lo

ewt cnm bnde cok mrk ediorum acba nolcek
ama gozdenn ismi dizi başlarken konuk oyuncuarda var cok uzun srmez bnce yasemin umudunu kesti ama engellemeli bu evliliği
düşünsenize yaseminin düğüne gelip de korkuta aşkını itiraf ettiğini noolur acaba:happy0064

sarıseren
04-09-07, 14:07
ewt cnm bnde cok mrk ediorum acba nolcek
ama gozdenn ismi dizi başlarken konuk oyuncuarda var cok uzun srmez bnce yasemin umudunu kesti ama engellemeli bu evliliği
düşünsenize yaseminin düğüne gelip de korkuta aşkını itiraf ettiğini noolur acaba:happy0064

Ah ah şu son cümlen keşke gerçek olsa:cheer:Öyle olsa ne güzel olurdu ya:img-in_loAma sanırım öyle bişey olmayacak:icon_sorrBelki Yoshy evdeyken kapıyı çalan Korkuttur da evlenmekten vazgeçmiştir:)

hepsi_bir
04-09-07, 14:16
Ah ah şu son cümlen keşke gerçek olsa:cheer:Öyle olsa ne güzel olurdu ya:img-in_loAma sanırım öyle bişey olmayacak:icon_sorrBelki Yoshy evdeyken kapıyı çalan Korkuttur da evlenmekten vazgeçmiştir:)

aa bn bunu hiiç dşnmedim ciden ole bişi olblr
inş de oledir
ama cemreyle emre mertle gülçinnpck acaba
hele erenle barışı cok mrk ediorum yhaaa offf fragman yrn cıkar inş

derinmavi_642
04-09-07, 14:28
özet gelmiş ama çok kötü bi özet.uff ya iki bölmüdür ne bu böle ayrılıkalar.bi düzgün mert gülçin vardı onlarda işi bozdular

walla ben bu teoman denen herife gıcık ötesi kıl oldum.merte noluyoki adam erenden etkilenmiş kıskanan yine mert.allah allah ya.elinden gelse gülçinin yanına erkek sinek bile yaklaştırmıycak

bu adam niye erenden etkileniyoki ya.hem onun başı bağlı.ümitsizim bu konuda ama onlar barışla tekrar sevgili olcaklar inşallah.allah allah yani.bide gitmiş resmini çiziyomuş.gıcık şey

canım emrem yine üzülcek.uff babasının krizi yetmezmiş gibi bide cemrenin terkedişi.bunlar barışla artık her gece meyhanede falan olmaz inşallah

hepsi_bir
04-09-07, 14:33
özet gelmiş ama çok kötü bi özet.uff ya iki bölmüdür ne bu böle ayrılıkalar.bi düzgün mert gülçin vardı onlarda işi bozdular

walla ben bu teoman denen herife gıcık ötesi kıl oldum.merte noluyoki adam erenden etkilenmiş kıskanan yine mert.allah allah ya.elinden gelse gülçinin yanına erkek sinek bile yaklaştırmıycak

bu adam niye erenden etkileniyoki ya.hem onun başı bağlı.ümitsizim bu konuda ama onlar barışla tekrar sevgili olcaklar inşallah.allah allah yani.bide gitmiş resmini çiziyomuş.gıcık şey

canım emrem yine üzülcek.uff babasının krizi yetmezmiş gibi bide cemrenin terkedişi.bunlar barışla artık her gece meyhanede falan olmaz inşallah

ewt ya nerden cıktı bu teoman yha cnm bnm erenim barışın aşkıyla kahroluo bıde bu cıktı ya valla bravo bu senaristlere üyküyü yazanlara:sad53:

ama ben kasetin cıkmamasına da cok uzuldum yha:sad53:

sarp_manyagi
04-09-07, 14:35
tam düğün günü yasemin korkutu svediğini söylese korkutta düğünü terketse falan matrak olur ama ben gözdeyi de seviyorum üzülmesini istemem gözdenin yoshy çok şey yaptı korkime o yüzden burnu sürtülsün diyorum:hıh:img-wink:

GULE_HAVIN
04-09-07, 14:35
bence biraz sikti dizi hem ayni seyler oluyor bu bolum murat olmicak gibi ama malesef onun yerine baska birisi gelmis

ve ben cemremin ve emremin mutlu olmalarini istiyor

hem ne evligi yaslari kacki.¨

hepsi mutlu olsunlar yaa bence onlarin ev halleri ve birlikte olduklari zaman daha bir guzel oluyor ama bu iliskilerin hep ayni seyler olmasi cok sikici

cemre ve emre super bir askdi noldu murat geldi hersey altust oldu.

sonra

gulcin ve mert
mert cok tatli ama biktim iki dakkika gorulmeden kavga ediyorlar

korkur ve yasemin ben onlari nedense yakisiramiyorum ikiside cok tatli ve guzel ama nedense sanki iki kardes gibiler yani fizikleri filan.

eren ve baris onlari bana guzel gelmiyor bilmiyorum niye

derinmavi_642
04-09-07, 14:37
ewt ya nerden cıktı bu teoman yha cnm bnm erenim barışın aşkıyla kahroluo bıde bu cıktı ya valla bravo bu senaristlere üyküyü yazanlara:sad53:

ama ben kasetin cıkmamasına da cok uzuldum yha:sad53:

walla ben albümün çıkmamasına üzülmedim.çıksaydı dizinin tadı kaçıcaktı.düşünenize albüm çıkmış kızlar ünlü olmuşlar bissürü hayran falan.eskisi gibi olmazdı.ve biz diziyi bu haliyle sevip izledik albüm çıksaydı ben şahsen seyrediceğimi pek sanmıyodum

ya bari şu teoman yakışıklı birisi çıksada içim yanmasa.ama ne kadar yakışıklı olursa olsum ereni etkileyemez.

balzac
04-09-07, 15:08
“Sil Baştan”

eklediğin için sağol:good: özet erkenden gelmiş:happy0064
bu haftaki bölüm çok hareketli olacak herhalde:img-yes:
albümlerinin çıkmayacağını tahmin ediyordum çünkü albümleri çıkıp ünlü olurlarsa dizi biter fazla konu kalmaz
yoshy nin baş dönmesine gelince kesin 1 hastalık çıkacak allah korusun:img-sorry
sarı civcivden vardı bi de şimdi ressam teoman çıktı:icon_twis bi de erenin resmini yapacakmış:icon_twis barış o resmi parçalar
cemre emreyi terkedecek galiba
korkut ile gözde de evlenemez yani yasemin 1 şeyler yapmazsa evlenecek çocuk
ressam teoman mert gülçinin de arasını bozacakmış :icon_twis
en iyisi mert ile barış teomanı dövsün:fighting2

hepsi_bir
04-09-07, 15:20
albümlerinin çıkmayacağını tahmin ediyordum çünkü albümleri çıkıp ünlü olurlarsa dizi biter fazla konu kalmaz
yoshy nin baş dönmesine gelince kesin 1 hastalık çıkacak allah korusun:img-sorry
sarı civcivden vardı bi de şimdi ressam teoman çıktı:icon_twis bi de erenin resmini yapacakmış:icon_twis barış o resmi parçalar

ewt ya sok spr olcek
albumlerı cıkmıcek ama nese cıksaydı tadı kalmazdı
off cidden ya neden başı donuo co mrk ediorum yhaa inş bi hastalık cıkmaz yada cıkarsa cok heyecanlı olur aman allah korusun :icon_sorr
ewt o sarı cıvcıvıde hıc sevmemıstım teomanı da hıc sevmıcm galıba off bn erenle barışın bırlıkte olmasını ıstıorum:good:
korkutla gozde evlenmıcek bnce yasemın korkuta acılcek ya dugun gunu yada once ama kesı acılcek:sad53:
amaaaan o mertle gulcının arası da bı duzelemedı gıttı ama cıdden cıvcıvı dovmedıler ama artık bunda da doverler herhalde yane:img-yes:

ece_25
04-09-07, 15:24
yaf mert şarkıların kopyalarını alıodu ya o nedenle bişi olcaını sanmıom bi de yoshy nin eski sewgilisi olabilir güsel fikir

stella_56
04-09-07, 15:25
ya saçma oldu bence mert kopyasını almıştı.Çok saçmaya mertte kopyası var.bunlar albümü iptal ettiler.Bu yönden saçma.Ama çok güzel olacak bu bölüm.Korkut ve gözde'm evleniyor.Daha ne olsun..

derinmavi_642
04-09-07, 15:27

evet mertle barış dövsün o teoman denen adamı.oda haddini bilsin.ne demekmiş canım erenin resmini yapmak.

YoShYÖzGe
04-09-07, 15:27
Arkadaşlar!!
Yasemin'in eski sevgilisi diziye giriyor bence!
Özetin sonunu okuyun:img-wink:
''O sırada hiç beklemediği biri, kapısını çalar!''
Ayy kimmiş bakalım benim Yoshymi aldatan:img-wink:

hepsi_bir
04-09-07, 15:36
Arkadaşlar!!
Yasemin'in eski sevgilisi diziye giriyor bence!
Özetin sonunu okuyun:img-wink:
''O sırada hiç beklemediği biri, kapısını çalar!''
Ayy kimmiş bakalım benim Yoshymi aldatan:img-wink:

hiç bklemediği dio ama o zmn korkutu da bklemio olcek
ayy bi düşünsenize yasmn ewde oturuo kapı calıo bı acıo karşısında korkut off spr olur yaa(bu olmıcek bi ihtimal):happy0064

ama tabiikide korkut gitmez yasemının gitmesi gerekio yanı korkutun yanına off ya bi birleşseler en cok ona sevincem ya:icon_sorr

balzac
04-09-07, 15:39
önce cemrenin eski sevgilisi geldi şimdi de
dediğiniz gibi yoshy nin eski sevgilisi gelir ve ortalık iyice karışır

yagmur94
04-09-07, 15:41
“Sil Baştan”

Ayy bunee ya erenden hoşlananların sayısı gittikçe artmaya başladı :@:@:@
Barışcığımada yazık ya sen boşver ereni barışcım ya sana kız mı yok.

KübraYasemin
04-09-07, 16:19
Vallaha ben fragmani iki köz ile bekliyorum bir an önce ciksin artIk.
AllahIm dayanamiyacam vallaha.
insallah yoshy ve korkutda bir an önce ask yasamaya baslarlar insallah yaaa...

hepsi_bir
04-09-07, 16:20
Vallaha ben fragmani iki köz ile bekliyorum bir an önce ciksin artIk.
AllahIm dayanamiyacam vallaha.
insallah yoshy ve korkutda bir an önce ask yasamaya baslarlar insallah yaaa...

cnm valla bnde dört gözle bkliorum:img-wink:
yha yoshimle korkutun birleşmesini bnde cok istiorm:img-yes:

batuhan_gumus
04-09-07, 16:25
cnm valla bnde dört gözle bkliorum:img-wink:
yha yoshimle korkutun birleşmesini bnde cok istiorm:img-yes:

evet yha fragman bi yan önce gelsin de yoshyimin baristini görim insallah korkutla yoshy barisirlar allahim ya lütfen
cemre hatalar üstüne hata yapyior nedim..............

yoshhyy asklarim benimm

cemre asklarim benimm

gfbuse
04-09-07, 16:34
seLammm herkese seLam.....

dersanedn şimdi geLdim hemen buraya koştum waLLa:img-yes:

ya bu böLüm yine ağLıcaz anLa$ıldı:icon_sorr bu ne ya bi cemrenin eski sevgiLisi geLir şimdide yoshy'minki geLirse yuh dicem yani:img-yes:

su teomanıda cok mrk ettim bakaLım kim oLcak:icon_whis

yoshy düğüne gitmicek evde tekken ansızın biri geLcek o kesin son sahne oLur ve orda biTer beLki bize sadece yaseminin yüz ifadesini gösterirLer:img-yes:

eğer öyLe oLursa baya bi merakLancaz öbür haFta için:img-yes:

gülçinkopat
04-09-07, 16:42
yani evt kesin öyle biter yasonun yüz ifadesini gösterirler ve biter ya da yasoyu gösterirler ve başka sahneye geçer biter

ya fro ne zmn çıkar yaa yarın çıksın işte nolur sanki yaa yarın sessizi çıksın perşembe akşamıda seslisi spr olur ama nerde showda böyle incelik önceden böyle çıkarıyodu şimdi yok!

ztn yeni bölüm için bişi diyemicem çok karışık benim kafam karıştı ztn canlarımı yine aynı sahneler bekliyo yine aynı yine aynı off:icon_sorr:icon_sorr:sad53:

hepsi_bir
04-09-07, 16:43

ya bu böLüm yine ağLıcaz anLa$ıldı:icon_sorr bu ne ya bi cemrenin eski sevgiLisi geLir şimdide yoshy'minki geLirse yuh dicem yani:img-yes:

yoshy düğüne gitmicek evde tekken ansızın biri geLcek o kesin son sahne oLur ve orda biTer beLki bize sadece yaseminin yüz ifadesini gösterirLer:img-yes:

ewt yeni blmde abaya bi ağlıcaz galiba
of gelen eski sevgilisi olmasa bari:icon_sorr

teomanı ende mrk ediorum nsl bırı acaba:img-pilot

son sahne hakkında solediğin bnce kesn ole olur kmn geldiğini de gstermesler ama bu bolumde yoshimle korkut birleşmesse naparım bilmiorum:sad53:

cemrede valla surekli hata yapıo ama o emreyi sevdiği halde neden ondan da ayrılcek acaba:img-blush

bu arada arkiler youtubeda 1.part ynlş yerden başlıo galiba doğrusunu nerden bulabilirim??

gfbuse
04-09-07, 16:52
ewt yeni blmde abaya bi ağlıcaz galiba
of gelen eski sevgilisi olmasa bari:icon_sorr

teomanı ende mrk ediorum nsl bırı acaba:img-pilot

son sahne hakkında solediğin bnce kesn ole olur kmn geldiğini de gstermesler ama bu bolumde yoshimle korkut birleşmesse naparım bilmiorum:sad53:

cemrede valla surekli hata yapıo ama o emreyi sevdiği halde neden ondan da ayrılcek acaba:img-blush

bu arada arkiler youtubeda 1.part ynlş yerden başlıo galiba doğrusunu nerden bulabilirim??

ewet bende napıcam biLmiorum:icon_sorr ama bu böLümdede birLeşmicekler baksana düğün oLcak son sahnede yoshy ewdeyken birisi geLcek we bitcek:icon_sorr

yani bu böLümde yine yoshym üzüLcek we biz yine ağLıcaz:icon_sorr

fafak37
04-09-07, 17:11

yaw buzet hemen çıktı buhafta acaba gerçekmi gerçekse çok kötü bir bölüm başka sitelere baktım oralara daha gelmemiş istermisiniz yaseminin bayılma sebebi beyninde tümor olması :sad53:

hepsi_bir
04-09-07, 17:20
yaw buzet hemen çıktı buhafta acaba gerçekmi gerçekse çok kötü bir bölüm başka sitelere baktım oralara daha gelmemiş istermisiniz yaseminin bayılma sebebi beyninde tümor olması :sad53:

aman cnm allah korusun de ne diosun sen ya valla bnmde aklıma gelmedi diil hani:img-fear2

ama yoktur ole bişi herhalde ya tmm kıskançlıklar aşklar ii gsl de biraz da heyecan olsa bnce tam spr olur:happy0064

fafak37
04-09-07, 17:22
aman cnm allah korusun de ne diosun sen ya valla bnmde aklıma gelmedi diil hani:img-fear2

ama yoktur ole bişi herhalde ya tmm kıskançlıklar aşklar ii gsl de biraz da heyecan olsa bnce tam spr olur:happy0064

yaw nebiliym sık sık bayıkma deyince aklıma o geldi aslında başka bişeyde geldi ama o mümkün değil özet kafamı karıştırdı biraz erkenden çıktı :img-wink:

gfbuse
04-09-07, 17:33

ne diosun ya Allah korusun :icon_sorr

biLmiorumki gercekmi diiLmi ama dediğin gibi çok kötü bi böLüm yine:icon_sorr

fafak37
04-09-07, 17:36
ewt yha o nsl oluo nsl yetişmio ösette süre dolduğu içn dio ama yetişmesi lzm

nekadar zamanları vardıki bence biraz vardı o yüzden kayıtlarda var yetişmemesi için 2 şarkı vardı 1 bitti 1 yoldaydı özete güvenmiyorum çünkü sadece burda var başka forumlarda yok :icon_sorr

hepsi_bir
04-09-07, 17:40
nekadar zamanları vardıki bence biraz vardı o yüzden kayıtlarda var yetişmemesi için 2 şarkı vardı 1 bitti 1 yoldaydı özete güvenmiyorum çünkü sadece burda var başka forumlarda yok :icon_sorr

galiba 1 şarkı eksikti dimi
amaan nese bswerin kaseti fln asıklar birleşsinde ne olursa olsun:img-yes::img-yes:
ewt ya ayrıca ozet hiçbiryerdede yok acaba dorusu bu diil mi????

gülçinkopat
04-09-07, 17:40
özet doğrudur yaa bence yani oraya yazmışlar bitirmeye yemin edicekler die ama mertte kopyası olduğunu sonradan öğrenirler mert söler albüm yetişir bence ama eğer merte daha kopyasını vermemişse işte o zmn yetişmez
süreleri 30 ağustosa kadar dimi yanlış hatırlamıosam tabi 2 hafta çıkmadığına göre dizi haftaya bitmesi gerekiyo albümün öyle deil mi yanlış mı hesapladım:icon_sorr

ebru_cenk
04-09-07, 17:52
Ay gülçin&mert tamamen ayrılıyo mu ya?:sad53::sad53:

cpa
04-09-07, 18:45
öncelikle slm yane de bune yha bu özet gerçek mi ne kdr erken geldi yane bu özetin bazı yerleri benim için korku filmi gibi yha nolur gerçek olasın ben çok üzülürüm :(

gfbuse
04-09-07, 18:51
öncelikle slm yane de bune yha bu özet gerçek mi ne kdr erken geldi yane bu özetin bazı yerleri benim için korku filmi gibi yha nolur gerçek olasın ben çok üzülürüm :(

bencede cok kötü bi özet..büyük ihtimaL doru ama yinede fragman gelince anlıcaz hersei:img-yes:

oda ancak cuma falan olur heralde:icon_sorr

cpa
04-09-07, 18:53
ewt fragman cuma fln olur yha off off yha zaten bu geçtiğimiz bölümde acılıydı cemre emreyi terketçek gibi görünüooo off off şu özette doğruysa dahada üzülcess ama özette emrenin teklifi muhtemelen ewlenme teklifii olcakkk

fafak37
04-09-07, 18:54

bende öle düşündüm erken geldi biraz özet inş fragman çıkar erkenden tatmin etmiyor bu özet :icon_whis
ama gerçek olabilir

gülll
04-09-07, 19:55
ayyy özeti okudumdaaa karardımm yaaa... neler oluyo böyle.....
ama tüm aşkların erken ve güzel başlamasından belliydiii böyle olacağı.......:icon_sorr:icon_sorr

albüm olayına üsüldümm...:icon_sorr:icon_sorr

cemre bitiriyooo herşeyiiii emree ahhh ahhh..... ya bide cemrenin babasının yanında olduğunu öğrenirse belkide daha olmaz bu ilişkiiii:icon_sorr:icon_sorr

barışada yazıkkk hoş erencimde üzülüyooo yaaa bir normal giden onlar vardı ..... şimdi onlarda bir oyunla yıkıldı.... ama erencimmmdee çokk üsüldü...nese yaşiayıp görcez...

gülçin mertt.....böyle olacağının sinyallerini verdi,ler zati ikide bir barışıp ayrılıyolar....ama mert abarttı gene galibaa(hoş teoyu daha görmedik amaaa......) karakol falan... Gülçin kararlıııııı

yoshym ahhh yoshymm...çok üzülüyorum ona...hastada olmuş şimdi.... korki evleniyoo ve.....offffff...
ya işalla o gelen korki olur ama zor... belkide korkinin babasıdır tamam saçmaladım susayım....

yaa o kişi yoshyiii aldatan oo gıccıkk çocuk olmasınn gelirmişşş birde murat gibi (hoş murat aldatmamış ama)...

acemicadi_selim
04-09-07, 20:14
ayyy album isleri yatiomuss...off offf :(

asiklar ayrilio..emre alevden suphelenio off off...cemre emreyi terk edersee....emrenin yaptigi teklif ne acep?emre cemrenin orda oldugunu ogrenirse babasinin yaninda ayy olacaklari dusunmek bile istemiorum of off

gulchin mert ayrilioo :( oo teoman kimse simdiden gicik oldum

ayy korkutun dugunu bu bolum anlasilan off yhaa off yazik yaseminime yhaa :(:( bas donmeleri filan..acaba gelen kisi kim???? korkutsa super hihi dugunden kactim sana geldin yoshim filan oluomus neyse ben sacmaliorum..gelen kisi yoshynin eski sewgilisi olabilir bi o kaldi ztn gelmeyen oda gelsin set tamamlansin yaff

teoman bozuntusu erenede sulaniomus of ki ne of
---------------

yhaa bu gercek ozet olmasin yhaa yoksa bu gercekse berbat bi bolum bizleri beklioo:sad53:

ay_dan
04-09-07, 20:49
özet doğruysa kapıdaki kim çok merak ettim ay yaseminin inş. kötü bişeyi yoktur canım benim kıyamam ben ona acaba kapıdaki kim belki korkut olabilir hayırr ! diyip yoshy gidebilir ay çok güzel olur :img-in_lo yada yaseminin eski sevgilisi olup korkut çoktan gözdeyle evlenmiş olabilir :sad53:

gfbuse
04-09-07, 20:52
özet doğruysa kapıdaki kim çok merak ettim ay yaseminin inş. kötü bişeyi yoktur canım benim kıyamam ben ona acaba kapıdaki kim belki korkut olabilir hayırr ! diyip yoshy gidebilir ay çok güzel olur :img-in_lo yada yaseminin eski sevgilisi olup korkut çoktan gözdeyle evlenmiş olabilir :sad53:

ahh keske korkut oLsa o geLen büyük ihtimal eski sevgilisidr:icon_sorr cnm bnm yine üzüLcek ya:icon_sorr

bişeler oLmaLı ve korkut o kızla evlenmemeLi ya:icon_sorr

fafak37
04-09-07, 20:55
bence korkut son anda vazgeçip yasemine dönecek oda onu görünce şaşıracak ya bide cemre emreye ayrılalım demese nekadar ii olurdu çocuk çökücek zaten babası hasta mert yine maço tavırlara girdi sonunda gülçini kaybedecek erende artık teoyla takılacak galiba gidişat iyi değil bu bölümü beğenmedim :icon_sorr

yasecey
04-09-07, 20:57
korkutun gözdeyle evleneceği yok bana kapıyı çalan korkuttur gibi geliyor artık bi eski sevgili daha sokmazlar diziye umarım korhan murat yeter artık bu kadar başka konu mu kalmadı hem artık korkut-yaso başlasın yahu

bence gelen korkut ama biz orayı göremeyiz tam yaso kapıyı açar bakar şaşkın tam ikinci bölüm sonu gibi 1 hafta yine kimdir diye konuşuruz
ben şimdiden yazıyorum gelen korkut!:img-yes:

sarıseren
04-09-07, 21:14
korkutun gözdeyle evleneceği yok bana kapıyı çalan korkuttur gibi geliyor artık bi eski sevgili daha sokmazlar diziye umarım korhan murat yeter artık bu kadar başka konu mu kalmadı hem artık korkut-yaso başlasın yahu

bence gelen korkut ama biz orayı göremeyiz tam yaso kapıyı açar bakar şaşkın tam ikinci bölüm sonu gibi 1 hafta yine kimdir diye konuşuruz

Sana aynen katılıyorum yağmur ablacım(ablacım dedim ama:img-blush):img-yes:Gelen kesin Korkut!Tabi inş. :)

Bu bölümü bayağa merak ettim ya:icon_whis

gfbuse
04-09-07, 21:20

ewet bizi sinir etcekler yine...tam kapıyı acıcak böLüm orda bitcek:img-yes:

biz bir hafta düşüncez kim kim die offf:)

korkut oLma ihtimaLi yüksek bencede...

demeki bu böLümde yoshy-korkut sahnesi yok ii olarak yani:icon_sorr

yasecey
04-09-07, 21:23
:img-hyste seren Allah iyiliğini versin kız :)

korkut gelecek ama ancak 17. bölüm görürüz biz onu ya:icon_sorr
malesef busecim bu bölüm pek yaso-korkut sahnesi de olmaz bence ancak arada yaseminde hastalanmış zaten psikolojisi bozuldu kızın(:D)

ama bundan sonraki bölüm bizim için süper olur bence gözde artık ortalkıtan yok olur ha belki yasonun itirafıda bu bölüm gelebilir

diğer çiftler için ne desem bilmiyorum ama cemre emreyi terketcek:img-yes:

gfbuse
04-09-07, 21:31
ewet gelen korkut olursa bundan sonraki böLüm bzm için süper oLca:img-yes:

ama bu böLüm yine üzüLcez offLıcaz:icon_sorr

yoshy'm beLkide iLk defa öbür haftaki böLümde sevincek cnm bnm ya:icon_sorr

fafak37
04-09-07, 21:33
ewet gelen korkut olursa bundan sonraki böLüm bzm için süper oLca:img-yes:

ama bu böLüm yine üzüLcez offLıcaz:icon_sorr

yoshy'm beLkide iLk defa öbür haftaki böLümde sevincek cnm bnm ya:icon_sorr

maalesef üzülücez bölüm özeti 1 kaç foruma daha eklenmiş doğru pazar günü mendilleri hazırlayın ben erkek olmama rağmen ağlayabilirim
:icon_sorr
senaryoya 1 part daha ekledim:img-wink:

gfbuse
04-09-07, 21:37
maalesef üzülücez bölüm özeti 1 kaç foruma daha eklenmiş doğru pazar günü mendilleri hazırlayın ben erkek olmama rağmen ağlayabilirim
:icon_sorr
senaryoya 1 part daha ekledim:img-wink:

bencede mendilleri hazırlayalım:icon_sorr

ben gecen böLümde cok ağladım heralde bu böLüm daha kötü oLcaz:icon_sorr

ama eğer gelen korkut değil eski sevgilisiyse yoshym daha cok üzüLcez ve bizde daha cok üzüLcek o zmn cok kötü oLur:img-yes::icon_sorr

fafak37
04-09-07, 21:49
bencede mendilleri hazırlayalım:icon_sorr

ben gecen böLümde cok ağladım heralde bu böLüm daha kötü oLcaz:icon_sorr

ama eğer gelen korkut değil eski sevgilisiyse yoshym daha cok üzüLcez ve bizde daha cok üzüLcek o zmn cok kötü oLur:img-yes::icon_sorr

tabi orayı bu bölümde gösterirlerse hatırlarsan geçen özette barış babasından acısını çıkartacak diyordu orayı göstermedi bakalım nolcak :icon_whis

gzd_keremcem
04-09-07, 21:58
yağmurcum sana katılıyorum canım kesin gelen korkuttur nıkhatan kaçmıştır:D
inşallah eski sevgili falan olmaz senınde dediğin gibi başka olay bulsunlar yanı
bı de gülçin merti terkediyomuş ya kız haklı bu kadar kıskançlık olmaz:img-yes:

gfbuse
04-09-07, 22:00
ya bu ne herkes herkesi terkedio...

eren barısı terketti...cemre emreden ayrıLcak...gülçin de mertten...

bari yoshym mutLu oLsun:icon_sorr

yasecey
04-09-07, 22:04
mertin halleri artık beni yiyip bitiriyor gözdecim
gülçin bu güne kadar iyiy dayandı vallahi ama artık mertede bi ders lazım gerçi bana yine hemen barışırlar gibi geliyor ama gülo inşallah bu sefer dayanır günlüğe yazdıklarına bakılırsa beni bıgüne kadar hiç kimse bu kadar sevmemiştiler felan pek dayanamaz gerçekten

korkut nikahtan nasıl sıvışacak acaba ama gözdeye yazık oldu
ben bu konuda korkuta çok kızarım daha
çünkü bu bölüm gözde evlenemem dedi o resmen aşığım tripleri yaptı nolursa olsun evlenecez felan araya gözde kaynadı iyi olmadı
korkut genç bir kızın tertemiz hayalleriyle oynadı:hıh

gfbuse
04-09-07, 22:21
dizi kimse kavuşamadan bitecek ona yanıyorum walla :icon_sorr

walla bilmiorum ama bi tane şöle güzel korkut&yoshy sahnesi görmemiz Lazım:icon_sorr

onLarı şÖLe 5 dk da oLsa mutLu görmek isterim:icon_sorr

ekin-sarp
04-09-07, 22:38
selam arkadaslar,
yeni bölümü cok merak ediyorum..daha pazara 5 gün var ya :icon_sorr
insallah gelen korkut olur,sonrada yasemin korkutu sevdigini söyler,bir yastikda kocarlar,bizde mutlu bahtiyar oluruz :img-hyste

ama saka bi yana,yani gercekten korkut olmasini isterim,hos niye isterim onuda bilmiyorum (sanki yasemin korkut gelince boynuna atliyip onu sevdigini söylerde..benimkide hayal iste,kusura bakmayin arkadaslar)..yinede o olsun ya..
insallah senaristler eski sevgili meski sevgili sokup bizim kafalari bozmazlar ya..

gülll
04-09-07, 22:45
ahh ne güzell olur korkii gelse...ama gelimiki...
ya yoshy baş ağrısını falan bahane ederek gitmicek yaa belkide korki meraklanır da gelirr ne güzel olur ya....:img-blush:img-blush

bi gün yüzü ile göremedik korkiii yoshyiii yaa.....bi ona yanarım....

gfbuse
04-09-07, 22:58
ahh ne güzell olur korkii gelse...ama gelimiki...
ya yoshy baş ağrısını falan bahane ederek gitmicek yaa belkide korki meraklanır da gelirr ne güzel olur ya....:img-blush:img-blush

bi gün yüzü ile göremedik korkiii yoshyiii yaa.....bi ona yanarım....

aynen..aynen..aynen..:icon_sorr

bende yanarımda bi onları mutlu göremediğime yanarım:icon_sorr

öbür çiftleri hep gördük yoshymide görsek cokk ii olcak ya:icon_sorr

gülçinkopat
05-09-07, 07:19
mertin halleri artık beni yiyip bitiriyor gözdecim
gülçin bu güne kadar iyiy dayandı vallahi ama artık mertede bi ders lazım gerçi bana yine hemen barışırlar gibi geliyor ama gülo inşallah bu sefer dayanır günlüğe yazdıklarına bakılırsa beni bıgüne kadar hiç kimse bu kadar sevmemiştiler felan pek dayanamaz gerçekten

korkut nikahtan nasıl sıvışacak acaba ama gözdeye yazık oldu
ben bu konuda korkuta çok kızarım daha
çünkü bu bölüm gözde evlenemem dedi o resmen aşığım tripleri yaptı nolursa olsun evlenecez felan araya gözde kaynadı iyi olmadı
korkut genç bir kızın tertemiz hayalleriyle oynadı:hıh

evt yağmur ablacım haklısın iyi dayandı cnm bugüne kadar ama tavrını koymazsa bu böyle sürüp gidecek inş. bu bölüm hemen affetmezde sürünür mert sürünsün artık sinir olmaya başladım yaa bi mutlular bi mutsuz
sürünsün mert müstaak ona:hıh canımda biraz üzülcek ama dayanıcam artık:)

İLK AŞKIM_MERVE
05-09-07, 08:33
yhaa...ARKADAŞLAR...korkutun dügünü yaklaşaıor yhaaa...ACABA NASIL SIYRILACAK...

off yhaa...acaba yaseminimin ciddii..bir hastalıogı fln yoktur inşallah....

İLK AŞKIM_MERVE
05-09-07, 08:36
selam arkadaslar,
yeni bölümü cok merak ediyorum..daha pazara 5 gün var ya :icon_sorr
insallah gelen korkut olur,sonrada yasemin korkutu sevdigini söyler,bir yastikda kocarlar,bizde mutlu bahtiyar oluruz :img-hyste

ama saka bi yana,yani gercekten korkut olmasini isterim,hos niye isterim onuda bilmiyorum (sanki yasemin korkut gelince boynuna atliyip onu sevdigini söylerde..benimkide hayal iste,kusura bakmayin arkadaslar)..yinede o olsun ya..
insallah senaristler eski sevgili meski sevgili sokup bizim kafalari bozmazlar ya..

yha bence...KESİN ESKİ SEVGİLİSİ GELCEK...off yhaa...çok kötü olcak...yha bu kızların eski sevgilileri sonradan gelio.. yhaa...SİNİR OLUYORUM YHAA...:img-yes:

Kumral_Prenses
05-09-07, 08:37
yhaa...ARKADAŞLAR...korkutun dügünü yaklaşaıor yhaaa...ACABA NASIL SIYRILACAK...

off yhaa...acaba yaseminimin ciddii..bir hastalıogı fln yoktur inşallah....
düğün yaklaşıyo ewt.
yasemin konusunda ciddimisimniz bu arada hastalık falan 1 gün gimedim çok şey kaçımışım :)

ece_25
05-09-07, 09:26
yaf nasıl beklices pazarı bn ölürüm meraktan yoshy nin de eski sewgilisi olabilir demek ki kadroda yeniler wa ii ii

sarıseren
05-09-07, 09:42
ya bu ne herkes herkesi terkedio...

eren barısı terketti...cemre emreden ayrıLcak...gülçin de mertten...

bari yoshym mutLu oLsun:icon_sorr

evet ya bare yoshy mutlu olsun.Dizinin başından beri diğerleri gibi bi aşk yaşayamadı:icon_sorrSonunda mutlu olmayı hakediyo:img-yes:

gfbuse
05-09-07, 09:47
evet ya bare yoshy mutlu olsun.Dizinin başından beri diğerleri gibi bi aşk yaşayamadı:icon_sorrSonunda mutlu olmayı hakediyo:img-yes:

ewet:img-yes: 3 üde bi aşk yasadı ama bi yoshym kaldı..

bu böLümde oLmıcak ama ondan sonraki böLümde onu kesin mutLu görmemiz Lazım yha:icon_sorr

buda ancak geLen Korkut oLursa oLcak...:icon_sorr

sezenbaşer
05-09-07, 09:51
ya arkadaşlar hpsi 1 bitecek mi ya öle duydum bn

sanırım onun yerine buzda dans başlıcakmış:icon_sorr

bana bunun hakkında bilgi verir misiniz?:img-in_lo

jade09
05-09-07, 10:00
merhaba arkadaşlar formun çok sıkı takipçisiyim ama çok nadir yorum yazıyorum bu korkut meselsine dayanamadım artık:)
hepinizin düşündüğü gibi bende kesinlikle korkutun evlenmiyceği düşüncesindeyim ama bi farkla bence gözde vazgeçicek nasıl olucak bilmiyorum ama ben onun vazgeçiceğini düşünüyorum ya da istiyorum çünkü gözde kötü biri değil bence hatta fazlasıyla iyi biri ama işte aşk meselesinde iyi olmak pek önemli olmuyo belki korkutun yaseminin hasta olduğunu duyduğunda vereceği tepkiden belki yaseminle olacak olan konuşmasından etkilenir vazgeçer bide korkutun babasıyla yaptığı konuşmadan sonra vazgeçeceğini düşünmüyorum çok duygusal bi konuşmaydı tabi nikah esnasında yasemine bişey olur hastaneye kaldırılırsa o ayrı ama oda olasın ya:) bide şu eski sevgili bence o çocuk gelsin yaseminde bu mevzuyu artık kapasın bazen öle oluyo karşılıklı bitememiş bi mesele kangren gibi kalıyo ama o çocuk gelirse yasemin yüzüne bakar ve artık gerçekten onu unuttuğunu ve korkuta aşık olduğunu farkeder ne dersiniz e etsin artık yaaaaaaaa!!!

gfbuse
05-09-07, 10:01
ya arkadaşlar hpsi 1 bitecek mi ya öle duydum bn

sanırım onun yerine buzda dans başlıcakmış:icon_sorr

bana bunun hakkında bilgi verir misiniz?:img-in_lo

ewet eyLüLün sonunda bitcek...

ama arkadsLar sezon finaLine girceğini söLüo..

umarım öyLedir:img-yes:

gfbuse
05-09-07, 10:04
merhaba arkadaşlar formun çok sıkı takipçisiyim ama çok nadir yorum yazıyorum bu korkut meselsine dayanamadım artık:)
hepinizin düşündüğü gibi bende kesinlikle korkutun evlenmiyceği düşüncesindeyim ama bi farkla bence gözde vazgeçicek nasıl olucak bilmiyorum ama ben onun vazgeçiceğini düşünüyorum ya da istiyorum çünkü gözde kötü biri değil bence hatta fazlasıyla iyi biri ama işte aşk meselesinde iyi olmak pek önemli olmuyo belki korkutun yaseminin hasta olduğunu duyduğunda vereceği tepkiden belki yaseminle olacak olan konuşmasından etkilenir vazgeçer bide korkutun babasıyla yaptığı konuşmadan sonra vazgeçeceğini düşünmüyorum çok duygusal bi konuşmaydı tabi nikah esnasında yasemine bişey olur hastaneye kaldırılırsa o ayrı ama oda olasın ya:) bide şu eski sevgili bence o çocuk gelsin yaseminde bu mevzuyu artık kapasın bazen öle oluyo karşılıklı bitememiş bi mesele kangren gibi kalıyo ama o çocuk gelirse yasemin yüzüne bakar ve artık gerçekten onu unuttuğunu ve korkuta aşık olduğunu farkeder ne dersiniz e etsin artık yaaaaaaaa!!!

bencede etsin artık ya...erenle konusmasında sevmiorum dedi ama he haLinden beLLi sevio işte:img-yes: bize de daha fazla acı cektirmeden sevdiğini söLesin işte...
eğer gelen korkut oLursa her$ey süper oLurr bence ama eğer eski sevqiLisiyse biLemicem:icon_sorr

pink_girl
05-09-07, 10:16
ewet eyLüLün sonunda bitcek...

ama arkadsLar sezon finaLine girceğini söLüo..

umarım öyLedir:img-yes:

evet 12 haftalık bi ara.sonra gene devam edecekmiş.

sezenbaşer
05-09-07, 10:20
oh be bn tamamen bitio zannedip korkmuştum

12 hafta da uzun ama tamamen btmesinden daha iidir:img-wink:

KübraYasemin