PDA

Tüm Versiyonu Göster : Buzda Dans 2 - Yorumlar (ShowTv)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5

hekimoglu64
04-11-07, 00:44
bu yarismanin 1.belli bence, kim derseniz
yasemin hadivent, iyi kayiyor yasemin
kim hak ediyorsa o kazansin herkse iyi gecelerbye

saygilar...

tanrıverdihazal
04-11-07, 00:49
ay yasemin çok tatlıydı ya hele ilhann çok şekerdi varmı ölesi valla :D
o konuk jüride yasemine baya baya asıldı yav :D ama aşık olunmayacak gibi mii :d hele buzda kayışıyla büyüledi herkesi ..
Buzların prensesi Yasemin Hadivent ..

İlhanda süperdii bence o düşmesi tamamen şanssızlıktı bence düşünülmücek bi yerdii Ama düştü :(
Oda çok iyidi hatta süperdi :D Buzlarınn prenside İlhan Mansızz... :img-in_lo

Kiraz
04-11-07, 00:54
selam...
benim favorilerim Ilhan, Yasemin ve Pashan...
Yasemin ve Ilhan cok basariliydi, özellikle Ilhan :happy0064
Pashan bu hafta kötüydü ama kalirsa düzelicek insallah

*Rüya*
04-11-07, 01:10
ay yasemin çok tatlıydı ya hele ilhann çok şekerdi varmı ölesi valla :D
o konuk jüride yasemine baya baya asıldı yav :D ama aşık olunmayacak gibi mii :d hele buzda kayışıyla büyüledi herkesi ..
Buzların prensesi Yasemin Hadivent ..

İlhanda süperdii bence o düşmesi tamamen şanssızlıktı bence düşünülmücek bi yerdii Ama düştü :(
Oda çok iyidi hatta süperdi :D Buzlarınn prenside İlhan Mansızz... :img-in_lo

Katiliyorum sana.. Ikiside çOk iyi kayiyorlar..
Ah keske iki tane 1.olsaydi yaa.. Bir baya bir bay.. :D
Umarim hep böyle devam eder.. Yasemin ve Ilhan insallah hep yüksek puan alirlar :)

Ilhanin performansini begendim, ama bence geçen haftaki çok daha iydi :good: daha çok yakismisti Ilhana.. Olcayto beyinde dedigi gibi yüz ifadesi ciddi, o yüzden geçen haftaki müzigide daha çok uyuyordu

-Dena-
04-11-07, 01:54
Sema Çelebi’ye ilginç teklif

Buzda Dans yarışmasında jüri üyeliği yapan işkadını Sema Çelebi, bir partiden İlçe Belediye Başkanlığı teklifi aldığını açıkladı.

Show TV’de yayınlanan Buzda Dans yarışmasının jüri üyesi olan ve yarışmacılarla girdiği çeşitli polemiklerle de gündeme gelen Sema Çelebi, ilginç bir açıklama yaptı.

Dün akşamki yarışmanın canlı yayınında sunucu Behzat Uygur, Çelebi’ye "Belediye Başkanlığı’na adaylığınızı koyduğunuz duyumunu aldık. Böyle bir şey var mı?" sorusunu yöneltti. Çelebi’nin bu soruya verdiği yanıtsa herkesi şaşırttı: "Ben Belediye Başkanlığı’na adaylığımı koymadım. Bir partiden bana İstanbul İlçe ilçelerinden birinden Belediye Başkanlığı teklifi geldi. hayırlısıyla değerlendireceğim hayırlıysa olur. Halktan biriyim, neden olmasın yapabileceğime inanıyorum. İnşallah. Allah kısmet ederse"

KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

sibs
04-11-07, 01:57
Her ne kadar buraya yazmasamda bu aralar bende buzda dans 2 yi izliyorum. Ilk yapilan yarismadan sonra 2 incisinide begenerek izlermiyim demistim ama yok yok sevdim. Hele birde ilk haftanan bir cok ismin iyi kaydigini gorunce. Ama malesef cumartesi benim icin iyi bir gun degil. Yarim yamalak izliyorum. Ama Ilhan mansizin performansi bencede cok iyi.
Ilk haftadan Ilhan, Pashan, Yasemin, Merve ve Necmi gibi isimler dikkatimi cekti.
Gecen hafta Mehlinin elenmesine uzuldum. Ben performansini sevmistim. Tek basina kaydi ve kotu degildi.
Neden Sema hanim hala bu yarismada var bilmiyorum. Artik yeter sanirim. Kavgalar dozunu asti. Bos yere kavga cikariyorlar. Neyin kavgasini yaptiklarinin bile farkindalarmi acaba! Bir hafta turkucu lafi bir hafta dagda kayma lafi bu haftanin kelimeside orman! Bakalim haftaya kelimemiz ne olacak :)
Bu arada bu hafta dusen dusene :img-icecr Kimi izlesem dusuyordu. Bendemi problem var acaba :img-wink:
Ama gelelim asil demek istedigimi. Ilk yarisma izledigimiz ve hala burda olan patenciler. Gordugum zaman cok sevindim. Zaten tek istedigim buydu yarisma baslarken. Eski partnelrer yine olsun istedim. Gerci hepsi yok ama olsun. Hele birde Kevininda yarismada oldugunu gorunce ayildim bayildim :good: Kimse kaymasa bile Kevin kaysin :img-icecr

!! A[n]il !!
04-11-07, 08:21
Ya benn Gamze Ozcelik'e sinir oldum..Yasemin icin sanki bi tartisma baslamak istedi gibiydi.

Neymis efendim 6.0 aldigi icin sogunkanli davraniomuss ne gicik oldumm yaa kizin yuzunden sekerlik ve mutluluk akiyo neresi soguk kanaliydi havalarami ziplicak 6.0 aldi diye?! :P

Heralde kiskandi seksi dendi ya..nese :D

batuhan_gumus
04-11-07, 10:41
buzda dans cok eglenceli bi yarisma dün izledim ama tam izliyemedim
yasemin hadiventi ve pashan eryilmazi cok begeniyorum insallah bu hafta 1 olurlar ama bence buzda dansin cumartesi cikmasi iyi deil

rokoss
04-11-07, 12:11
herkesee slmmm_!!!! ben forum syfasına choq sık uuramasamda buzda dansı çok sewiorum favorm yasemin (daha önce onu hiç izlemedm dizilerde fln ama buzda grçktn harika)) bn bişee sormak istiorum, dn misafir vardı duyamadım:P konuk jüri yasemne bişeeler ddii ama nee ddi:P:P_????????

!karbeyaZ!
04-11-07, 12:15
İlhan yine harikaydı..
Düşmesinde Olganın hatası vardı aslında.. Ayağını çok açtı ve İlhana yükünü bıraktı, İlhan da dengesini kaybetti ama ona rağmen tam puanları aldı.. Yaptığı liftleri tartışmaya gerek yok zaten :D

İlhan tartışmasız yarışmanın en iyisi hatta iki yarışmanın da en iyisi.. Buzda dans 1de bile böyle kayan yoktu..

++İlhanın performansı bitince tebrik mesajları bana geliyorr :D:D sanki ben kaymışım gibi :img-hyste

gulum15
04-11-07, 12:55
ilhan 35 puan aldi
yasemin 33 puan aldi:img-wink::good:

begummm
04-11-07, 13:00
slm arkadaslar yaa ben ızleyemedım dunku programı ve delı oldum bana jurı oylamasında ılk 5 soylermısınız....

1. İlhan
2. Yasemin
3. Atilla
4. Merve
hatırlaya bildiğim bunlar

zugasi_bere
04-11-07, 13:37
herkesee slmmm_!!!! ben forum syfasına choq sık uuramasamda buzda dansı çok sewiorum favorm yasemin (daha önce onu hiç izlemedm dizilerde fln ama buzda grçktn harika)) bn bişee sormak istiorum, dn misafir vardı duyamadım:P konuk jüri yasemne bişeeler ddii ama nee ddi:P:P_????????

çok sexysin dedi keşke önümüzdeki haftada burda olsam ve seni izlesem dedi yanlış hatırlamıyosammm gerçektende süperdi Yaseminn..:img-wink:

nafiş
04-11-07, 13:50
ya ilhan neydi öyle aştı iyice gerçekten muhteşem yapıyo düşmesi de nazar bence maşallah yani yarışmada yok başka onun gibi kayabilen helal olsun çok yetenekli bi insan bişeyide becereme yaa:P

http://img88.imageshack.us/img88/4944/imzailhanow6.jpg

naazz
04-11-07, 14:12
arkadaslar çok teşekkürler wallahı meraktan öldüm hiçbiryerden bulamıyorumda.yani anladıgım kadarıyla ilhan düşmesine ragmen 1 cı oldu bence burda bı haksızlık var yanı jüri uyelerının düşmeyide göz önünde bulundurmaları gerkiyor madem öyle birinciligi yasemin haketmiştir diye düşünüyorum.ozaman bütün herkes düşşün puan kırılmıycaksa yani düşme sonucu tam puanlar vermelerı yalnıs gene yüksek versınler ama tam puan hiçte adil degıl bence haksızlık

roximus89
04-11-07, 14:15
Ab-barometre
3 Kasim 2007 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-ab Individu Sh-ab Individu

1 Buzda Dans [net] Show 6,8 18,8

Total
3 Kasim 2007 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-total Individu Sh-total

19 Buzda Dans [net] Show 4,5 12,5

"Gizem"
04-11-07, 14:19
YA yasemin hadiventt bu hafta Müthisdii ya harika
heLede arkdaslar bir yabanci adamda vardii nasil dedi "keske haftayada burda olsamda seni yine görebilsem " dediii :img-in_lo:img-in_lo

yasemin_izel
04-11-07, 14:25
yasemin gercekdennn cokkk güzeldi cnmm ya evet ya bi yabanci adam dedi
keske haftayada yine burda olabilsemde seni görebilsem dedi galibaa ya
süperdii :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

bebishim_f
04-11-07, 14:44
Yasemin,Yasemin,Yasemin...Allah'ım!!! o kadar güzeldiki gözlerimi alamadım özellikle kıyafetlerine bayıldım:img-in_lo
ilhan da çok güzeldi ne şanssızlıktır bilmem yazık çocuğa hep düşüyor yav:)
Mervemmm:happy0064Kevınımla o kadar güzel düştüler ki finalde...Olga ve Bülent kadar olmasada çok güzel bi düşüş yaşadılar bayıldımm:happy0064kıyafetleri harikaydı.Kevınımdan bahsetmeme gerek bile yok yine o kadar tatlıydı ki:img-in_lo:img-in_lo
Umut Akyürek bence ilerki haftalarda çok daha iyi olucak,gelecek gördüm onda:)
Mervemin taraftarlarını gördüm bu hafta çok sevindim:happy0064arkandayım mervem:happy0064

catterflym
04-11-07, 15:31
il !!;5253150']Ya benn Gamze Ozcelik'e sinir oldum..Yasemin icin sanki bi tartisma baslamak istedi gibiydi.

Neymis efendim 6.0 aldigi icin sogunkanli davraniomuss ne gicik oldumm yaa kizin yuzunden sekerlik ve mutluluk akiyo neresi soguk kanaliydi havalarami ziplicak 6.0 aldi diye?! :P

Heralde kiskandi seksi dendi ya..nese :D

kesınlıkle kıskandı bunu bnde farkettım hatta cok barız belliş etti bozmaya calıstı yasemını
merve yasemın ve ilhaan için izliorm o yarısmayı heps ı harıka
merve cok guzelsn yaa aynı keira knightley maslalah

nehirrrrr
04-11-07, 15:46
he hee ben geldım ben de tyakıpcısıyım bu yarısmanınn yenı gordum ** abu baslıgı burdaa bılıyosunuz gecen yarısmada zeynep fırtına gıbıydı her seyıyle mukemmeldı bence bu yarsımanın zeynep gıbı en ıyısı de yasemın her seyıyle cok tatlı ve cok yeteneklı oyunculukta da oylee cok ıyı rol yapıyo ve buzda da cok basarılı kısa boyu bence bı avantaj ordakı jurı ne dedı yasemın ecın cok gusel seyler soyledı behzat ne dedı:img-hyste akıllı ol:img-hyste:img-hyste benım favorım yasemınn:img-yes: sonra ılhan o da cok super bak evet sanssızlık oldu dustu amam bence o kadar onemsenecek bısey degıl cok kısa bı zmaanda cok yol katettı ılhann ve guzel kayıyoo sonra pashan var yaa hasan yılmaza sınır oluyorum cıksın abı o yarısmadan tamam belkıs empatık bırı olabılır ama hakakten semanın dedıgı gıbı buza yakısmıyo orası teknık basarı vee esetetıklık gerektıren bı yerr cok cok basarılı olsa da buza yakıstıramıyorum ben onu napimm:P:P paşhan da iyi galıba dun aksamkı muzıklerı cok güzeldi tarkanın dön bebegım sarkısı eslıgınde kaydılarr:img-yes: bı de magıc var tabı yaa jurı benzetememıs ama bence benzemıs gozluguyle sacıylaa goruru gormez zaten ben kayarken ızleyemedım onu yorumlar yapılırken gorudm bu mıchael kılıklı kım dıyom ya megersem gercekten de onun kılıgı olmus:img-hyste

missryan
04-11-07, 15:56
dünkü favorim kesinlikle yasemin hadivent'ti...
cok cok güzeldi ya gözlerimi alamadım ondan,o kadar cok yakıstırıyorki kendine bayılıyorum ona ya...
ama ilhanı da gecemicem,o düşüşü olmasaydı çok daha iyi olucaktı...
şanssızlık oldu ama saglık olsun,herşeye ragmen ilhan yine bir numaralı favorim..:good:

nehirrrrr
04-11-07, 16:05
dünkü favorim kesinlikle yasemin hadivent'ti...
cok cok güzeldi ya gözlerimi alamadım ondan,o kadar cok yakıstırıyorki kendine bayılıyorum ona ya...
ama ilhanı da gecemicem,o düşüşü olmasaydı çok daha iyi olucaktı...
şanssızlık oldu ama saglık olsun,herşeye ragmen ilhan yine bir numaralı favorim..:good:

evet o dususu olmasaydı daha ıyı olacaktı aslında gorsellık acısından ama dusunun gecen sezonun sampıyonu robert bıle nasıl dustu kı ılhanın dusmesı cok dogal ılhan yarısmacı oalrak bı bayanı tasıyo robertse hocayken tasıdıgı halde dusmustu neysee cok karsılastırmayalım ama jurı bıle onemsemedı ve 6.0 puan verdıler herkes:img-yes::img-yes: olcayto dısında:img-yes: güsel düştüler ama:img-wink: hocası cabuk toparladı kaldırdı hemen yerden:img-yes: yasemın baslarken dansına ılk hareketı cok güseldi cok elastik bi vücudu var cok güsel bı harekettı ılk bastakı nasıl bıseydı o yaa :icon_whis:icon_whis neyse gozumun onunde canlanıyo ama anlatamıyorum anladınız sız zaten:img-wink::img-wink::img-yes:

batuhan_gumus
04-11-07, 16:12
en büyük yaso baska
büyük bence bu yarismayi en cok yasemin hadivent
hak ediyor insallah da kazanir

eylül87
04-11-07, 16:57
valla yasom dün süperdi bitanem ya kiyafeti makyaji saci perfonmansi süperdi
ben hepsinden 6 oda olmadi 5.5 bekliyordum ama 5.0 da veren vardi
neyse:icon_whis

ilhanda süperdi ama yaseminle karsilastirirsak yasemin daha iyiydi

bakalim kim elencek bugün yasom ve ilhan elenmesinde:img-in_lo

nehirrrrr
04-11-07, 17:31
valla yasom dün süperdi bitanem ya kiyafeti makyaji saci perfonmansi süperdi
ben hepsinden 6 oda olmadi 5.5 bekliyordum ama 5.0 da veren vardi
neyse:icon_whis

ilhanda süperdi ama yaseminle karsilastirirsak yasemin daha iyiydi

bakalim kim elencek bugün yasom ve ilhan elenmesinde:img-in_lo

hasan yılmaz elensın bence ya bu arada hasan yılmazz kayarken ha bire neden sırıtıyo:img-hyste:img-hyste dıkakt ettım ha bire 32 dişi meydanda:img-hyste:img-hyste bence ınsanda bıraz cıddıyet olurr gerektıgı yerlerde guler gerektıgı yerlerde hüzünlü hava katmasını bılırr hasan yılmaz müslüm calsa onda da sırıtır:img-hyste:img-hyste

sahika_87
04-11-07, 19:30
akşam ilhan mansız düştükten sonra yüzünün almış olduğu şekil çok belirgindi ya keşke düşmeseydi ama kaza bu sonuçta ona gülmek çok yakışıyor hiç o güzel yüzünü asmasın...

yasemin'ci
04-11-07, 19:55
Ahh Yaseminim Zeynam Benim :img-in_lo Böyle diyorum cünkü kıyafeti bana onu cağrıştyırdı .. Esin hanıma cok teşekkürler ..
Meleğim yine Muhteşem Kaydı Cok Başarılıydı Muhtesem Ötesiydi:img-in_lo Ya ned desem yakıştıramıyorum Zeynama Cok zor hareketler vardı ve Bunları DÜŞMEDEN yapdı ..Sacı , Durusu,Makyajı Tek Anlamıyla Kusursuzdu:img-in_lo Hele İlk Başlamadaki Hareketler Bitim Cok Güsel Yaptı Zeynam Benim Şarkıda güzel secim olmuş :happy0064
Konuk jüri Julien 'de ''Yaseminimiz icin keşke haftayada burda olabilsem seni tekrar izleyebilsem dedi ''bidde sexysin filn dedi ama yani kıskandımm ..:img-blush :happy0064:img-in_loki
ve de Meleğim topladı 6.0 ları ama ben birşeyi şansszıılık olarak görüyorum ilhandan önce cıkması ..:icon_whis
Ve Bu arada Meleğim Haftaya Sende Düş (tövbe tövbee Allah Korusunnn :icon_sorr)bütün 6.0 toplayasın ..

İlhan Mansızdan bahsediyorum farkındaysanız bana göre bu hafta 1.liği haketmedi kusura bakmayın ..Hareketleri Yasemin Kadar zor değildi ve düştü tmm olur denge kaybelebilir ama jürininde bunu göz önünde bulundurmalıydı ..
2.olması gereken İlhan'dı ..Evet Güsel Kaydı Kaymasına Bir söz söyleyemem ki Hakkım değildir Cok güsel kaydı ama düstü dediğim gibi ..

Sema Celebi Hasan Yılmaz Olayına gelince bence cok gereksiz
Ve ben Sema Hanımı burada Suclu Buluyorum Hasan Yılmazın bir sucu yok varsa bile sema hanım kadar değil bence ..
Ve o pankart acanlarıda kınıyorum cünkü saygısızlığı Hasan Yılmaz Değil Sema Çelebi yapıyor bir insana 'Sen Dağda Kaymalısın' seklinde bir söz bir bayanın ağzına hic yalkışmayacak ve ağzına alması gerekecek en son söz bence ve herşeyden önce Hasan Yılmaz bir insann !! Kendine göre güzel kayıyordur ama iyi değildi fazla ..

Atilla Taş bence bu hafta cok daha iyi kaydı 3. haketti cünkü onunda o kadar üstüne gittilerki ..opda bana göre iyi calışmış bu hafta hakkını verdi gibi ..

Paşhancıma gelince yazık bu cocuk düşmeyince puan alamıyor Gecen Hafta daha hızlı bi performanstı ama bu haftada güsel kaydı bence Partneriyle yaşadıkları sorunlara bişi diyemem ama ..

Necmiye üzüldüm Jürininde yaptığıyla dediği bir değil ama ! Hem Hande Ataizi Mikael Jackson'un yürüyüşünü yolda yapamıyorlar sen Buzda Yapdın dedi düşük puan verdi bu nasıl iş ben anlayamadım ..:icon_whis

Walal Benim Favorim Yaseminim ..:img-in_lo:img-in_lo

snra İlhan ve Pashan ..

bebishim_f
04-11-07, 20:45
off ya birazdan buzda dans var ve evde sanki anlaşıpta gelmişler gibi bi dolu misafir var:icon_cry::img-swoonnası izlicem bilmem:icon_sorr
umarım mervem elenmez.:happy0064(buzun estetiksiz 'tek' güzeli)

catterflym
05-11-07, 13:57
Merve nasıl sona kaldı ya inanamıyorum cok begeniyorum onu
Merve ksinlikle sona kalması gerekn ısımlerden
Cok cok cok güzel evt estetiksiz tek güzeli merve bencede ama Yaseminde cok güzel bir kız ve cok güzel enerji veriyor yalnız Yaseminin burnunu estetikcisi kotu yapmıs ya kızın güzelligini bozuyor bariz ben estetegim diyor :icon_whis

mxrxt
05-11-07, 14:05
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
4 KASIM 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 STADYUM TRT1 7,00 17,50
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,70 19,80
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,00 21,00
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,00 17,80
5 MACERA AVCILARI GUNEY AMERIKA''DA (Y.S) [ KAND 5,20 13,20
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,70 14,00
7 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,50 12,70
8 ASI (TKR) [NET] KAND 4,30 16,50
9 BUZDA DANS [NET] SHOW 3,90

TOTAL
4 KASIM 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,70 18,20
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,00 16,40
3 STADYUM TRT1 6,00 15,10
4 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 5,70 16,40
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 15,80
6 SIRLAR DUNYASI (TKR) [NET] STV 5,00 12,70
7 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,70 16,70
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,50 12,30
9 MACERA AVCILARI GUNEY AMERIKA''DA (Y.S) [ KAND 4,50 11,10
10 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,40 11,10
11 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI [NET] STV 4,20 12,10
12 HEPSI 1 [NET] ATV 4,20 10,40
13 ASI (TKR) [NET] KAND 3,80 13,20
14 YABAN ''DEV YILANLARIN PESINDE'' [NET] STV 3,60 10,90
15 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,50 9,20
16 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 3,40 8,40
17 STADYUM (OZEL) [NET] TRT1 3,30 10,20
18 BUZDA DANS [NET] SHOW

O kadar seviyelestiki Ratingler bunun en güzel kaniti olmus..

bebishim_f
05-11-07, 14:06
Merve nasıl sona kaldı ya inanamıyorum cok begeniyorum onu
Merve ksinlikle sona kalması gerekn ısımlerden
Cok cok cok güzel evt estetiksiz tek güzeli merve bencede ama Yaseminde cok güzel bir kız ve cok güzel enerji veriyor yalnız Yaseminin burnunu estetikcisi kotu yapmıs ya kızın güzelligini bozuyor bariz ben estetegim diyor :icon_whis

evet yaa bekle bekle bi türlü mervenin ismini söylemediler.çok korktum ama ece gürsel ile son ikiye kalması iyi oldu.elenmiyceğini tahmin ettim en azından.
Hülya yiğitalp'in bile merve'den daha fazla oy almasına çok şaşırdım.orda elenmesi gereken daha çok kişi var ama bakalım halk onları daha ne kadar desteklicek:icon_whis sonuna kadar estetiksiz güzelimin arkasındayımm 4ever merve&kevin:happy0064(bu arada merve ve kevin arasında bi yakınlık sezdim sürekli el eleydiler:icon_whis)paşhan ve merveyi bende yakıştırıyorum aslında.merve aramızda bişi yok diyo ama paşhan açık kapı bırakıyo.çok iyi anlaşıyoruz filan diyo:happy0064

dizicibonus
05-11-07, 14:30
Süperdi yaa :)

Bence bu hafta en güzel yasemin h. kaydı.Sonra tabiki ilhanımm :)

Süperdi.de düşmeseydi daha güzel olurdu.Hande ataizi de herkese 3.0 verip ilhan mansıza 6.0 veriyo (bülent ersoya benzemez inşallah :P:img-pilot )

Neyse güzel bi haftaydı.Niye bilmiyorum ama mervenin elenmesini isterdim :icon_whis

özge-melike
05-11-07, 15:20
Ya bişi sorcam..
Ben dn izleyemedim de..
Kim elendi??
Ece mi??
Bid eşu konuk jüri Yasemin'e abayı yaktı sanırım:)
Sexy fln:)Noluyo??

yasemin'ci
05-11-07, 15:23
Ya bişi sorcam..
Ben dn izleyemedim de..
Kim elendi??
Ece mi??
Bid eşu konuk jüri Yasemin'e abayı yaktı sanırım:)
Sexy fln:)Noluyo??

Evet <arkadasım ece elendi zaten tekrra performansları segilerken yarım bıraktı ..
O konuk jüri julienmidir nedir Yaseminme sexy fln dedi yani kısdım fln
Yaseminimde şaşırdı cnm bnm

serina
05-11-07, 15:33
ya arkadaşlar halk oylamasındaki sıralamayı kaçırdım yine sıralama yapmaksızınmı son ikiye kalanı açıkladılar yoksa birinci ikinci yani sıralama bellimi

erotamou
05-11-07, 15:58
ya arkadaşlar halk oylamasındaki sıralamayı kaçırdım yine sıralama yapmaksızınmı son ikiye kalanı açıkladılar yoksa birinci ikinci yani sıralama bellimi

Canım .. SıraLama falan yapmadıLar .. Behzat yaptı gıcıkLığını ..
Karışık karışık söyLedi ya .. Yine biLmioruz kim 1. :icon_sorr

dizicibonus
05-11-07, 16:05
eft cnm bende bulamadım jülien di ismi.. çok tatlı bi adam doğrusu:)
serina cnm yine sıralama yapmadan söylediler:icon_whis

bence de gayet tatlı bi adam sürekli gülüyo :)

Resmini çeken varsa eklesin lütfen:img-wink:

pazar günü birde o gösteri yapsaydı keşke :img-pilot:P

ozlem05
05-11-07, 16:14
Hayır kabullenemediğim şeyse Atiila Taş o performansla neden 3. oluyo birde halk oylamasında kim ne kadar oy almış bizler bunu bilmeliyiz hakkımız değilmi? neden açıklamıyolar? Kardeşimle iddaya girdik Macig Necmi son ikiye kalır dedim öyle olmadı gitti 20 kağıt :) Elenen isim doğruydu bence Ece hakediyodu gitmeyi ama Behzat Uygurda dün akşam uzattıda uzattı sinir oldum ya bırakın gitsin Ece çıksa ne olucakki sanki kayabiliyorduda..

bebishim_f
05-11-07, 16:16
bence de gayet tatlı bi adam sürekli gülüyo :)

Resmini çeken varsa eklesin lütfen:img-wink:

pazar günü birde o gösteri yapsaydı keşke :img-pilot:P

hehe:)hasan yılmaz ve sema hanım tartışırkene nasılda gülüyodu cnmm:img-icecrbehzatta sevgilerini ifade ediyolar diyo koptum vala:img-hyste
ozlem05 çekmiştir belki fotolarını inş yani:img-wink:

-şEkEr-
05-11-07, 16:37
ben kıyafetlere yorum yapmak istiyorum
bu sene gerçekten berbat berbat berbat

geçen sene enci yapıyordu
şimdi ise esin hanımın atölyesinde gençler tasarlıyormuş

halimiz gençlere kaldıysa ohooooo

geçen sene enicinin yaptıklarında uyum vardı

bir kıyfette tüy varsa öbürlerindede vardı

bir kıyafette taş varsa öbüründede vardı

mesela geçen hafta film müzikleriydi
o filmlerle hiç alakası yoktu

geçen buızda dansta film haftasında çok güzel uyumlar vardı

mesela zeynep titanic müziğiyle dans etmişti çokta güzel uyumluydu

şebnemde selvi boylum al yazmalıımdı yöresel bir kıyafettti onunki
alpin james bondun bir filminin müziğiydi simokin gibi bir şeydi ve eğer mayo kumaşı kullanıldıysa hepsinde mayo

tül kullanıldıysa hepsi tüldü

birde giydirkleri kişin yaşını falanda göz önüne almıyorlar
umut akyüreği malesef kötü giydiriyorlar

diğerleride iyi sayılmaz

bebishim_f
05-11-07, 16:45
Keşke dün akşam söyleseydiniz çocuğu beğendiğinizi bakayım eğer videolarda varsa çeker eklerim resimlerini

saol cnm tşkler:img-wink:
aslında ben kıyafetleri beğendim ya güzeller.özellikle mervenin bu hafta ve geçen haftaki kıyafetlerine bayıldım sanırsam merveye çok yakışıyo:)yazık mervem grip olmuş sesi çıkmıyo:img-blushkevında çok harika btnm bnm çok tatlı:img-icecr

eylül87
05-11-07, 18:19
dün pazar keyfinda kac kere fragmani döndü ama uyku agir basinca bakamadim:D
atilla tas magic necmi ece gürsel pashan baya kavgaya tutustu tek görebildigim bu eceyi ve atillayi sevmiyorum
biri gitti zaten darisi digerinin basina:img-pilot

kizlardan en güzel en zarifi en en en herseyi yasemin aksi tartisilmaz bile:img-polic
erkeklerdende tabiki ilhan pashanda cok iyi her yönüyle:good:

ilhan & yasemin :good:

GenCo_PeLinSu
05-11-07, 21:09
Arkadaşlar Rica etsem İlhan Mansız'ın resimlerinide koyar mısınız? :img-wink:
Ayrıca Ece Gürsel'in elenmesi iyi oldu...Boyu çok uzundu ve partneri zorlanıyodu bence
Favorilerim
İLhan & Yasemin & Paşhan

(BuRcUu)
05-11-07, 22:37
Bu hafta Zeynep Mansur'u qöremedim ayrıLdı mı..?? Ayağına bişiLer oLmuştu ama tam biLmiyorum..

Ece'nin eLenmesii iyi oLdu.. eLeme zamanı yaptığı konuşmaLar fLn da çok iticiydii.. Nyse kii artık yok.. =)))

Yasemin kesinLikLe çok yakışıyor.. İLhan - Paşhan'da iyi.. AtiLLa Taş'ta bişiLer yapmak istiyor asLında o da fena değiL be.. ;)

KıyafetLeri bnde pek beğenmiyorum.. YaLnız Umut Akyürek'e qeLince o bnce kapaLı qiyinmek istiyor bu yüzden de pistte pek hoş qörünmüyor oLabiLir..

begummm
06-11-07, 00:10
Dün elenen isimin Ece olması çok goğruydu çok iyi oldu, ama Merve 'nin son ikiye kalmasına çok üzüldüm onu daha iyi yerlerde görmek isterdim.
Bir de şu döğüş olayında Paşan ı gerçekten kutlamak lazım ağır laflara mağruz kalmış ama Necmi söylemeseydi o hiç bişeyden söz etmiycekti süper biri yaa.

sarıseren
06-11-07, 10:18
San'al jüri üyesi
BUZDA Dans'ta Behzat Uygur'un anonslarını duyduğumda kulaklarıma inanamadım. Kasabalardaki panayır çığırtkanlarının aralarda yaptığı anons gibiydi: "Jüri üyemiz Ahmet San'ın nerede olduğunu bilmiyoruz. Kendisinden uzun süredir haber alamıyoruz. Yerini ve durumunu bilen varsa lütfen bize bildirsin!.." Sanki panayıra gelen anne, çocuğunu kaybetmiş de çığırtkandan ricada bulunmuş gibi... Ahmet San geçen hafta Kevin Costner ile ilgilendiği için jüri masasında yoktu. Ama bu hafta hem cumartesi hem de pazar günü ortalarda görünmedi. Üstelik bu kez "mazeretinden" kimse haberli değildi. Ahmet San "sanal" bir jüri üyesi olmuştu sanki... Oysa San, Türkiye'nin en tanınmış organizatörlerinden biridir. Organizasyon, ciddiyet ve devamlılık ister. Ahmet San'ın bu tutumu her şeyden önce "mesleğini" hafife almaktır. Umarım "inandırıcı" bir mazeret ile ortaya çıkar. Bu arada sezonun "skandalı" da nihayet (!) patladı. Atilla Taş, kuliste Magic Necmi'ye sille tokat girişti. Taş'ın saldırırken, tıpkı Avrupa Yakası'ndaki Tanrıverdi gibi "Bak çok pis dalacağım sana" diye nara atmasına ise güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...

Yüksel Aytuğ/Sabah

zugasi_bere
06-11-07, 14:12
kıyafetlerr çok güzel benceee hele geçen hafta Yasemin süperdi siyahlar çok yakışmıştı ve bu haftada öleydi ama bu hafta Ece'nin kıyafetini bende sevmedim iğrençtii..

sarışınım
06-11-07, 14:54
İlhan yhaa ilhan ben başka hiç bişi demiyorum 1 numara yhaa seviyorum ben adamı
Bide yasemin hadivent var tabiki ikisi favorim
Sema çelebimiydi neydi o kadının adı ona sinir oluyorum walla gıcık şey

ozlem05
06-11-07, 15:46
Julien yani konuk jurinin resimini Mervede yorum yaparken küçük ekranda çıkan bir görüntüsünü buldum ekledim resimler bölümüne eğer yine görürsem videolarda eklerim kızlar.. :img-wink: :img-wink:

bebishim_f
06-11-07, 16:14
Julien yani konuk jurinin resimini Mervede yorum yaparken küçük ekranda çıkan bir görüntüsünü buldum ekledim resimler bölümüne eğer yine görürsem videolarda eklerim kızlar.. :img-wink: :img-wink:

çok saol jnm küçük olması önemli diil...çok şeker:):img-in_lo
merve&kevin resimleride harika bu arada çok tşkler:img-wink:

ozlem05
06-11-07, 16:24
Önemli değil kızlar Yasemin'den yeni resimler ayarladım birazdan ekliyeceğim Yasonun resimlerindede Julien resimleri var duyrulur..

yasemin'ci
06-11-07, 16:30
Önemli değil kızlar Yasemin'den yeni resimler ayarladım birazdan ekliyeceğim Yasonun resimlerindede Julien resimleri var duyrulur..

Ayy canım Yasomun yeni resimlerini eklersen ne kadar iyi olur walaa:happy0064

Aman o julien yakıısklıda asıldı yasemine biraz gıcık oldum yani ..:icon_whis

sweet_girl87
06-11-07, 16:52
slm benim favorilerim ilhan& yasemin kevin ve joel :img-grin2 ama ilhanın kazanmasını daha çok istiyorum ne yalan sölim ama ikisinden başkasıda olmasın melih gümüşbıçak ın gitmesine çok üzüldüm ama ecenin gitmesinie çok sevindim merve gitseydi kevın da gitcekti ben çok üzüllürdüm ayrıca gamze özçelik fanyım onun olduğu bütün program dizileri izlerim zaten ama buzda dans te güzel program dediğmi gibi inş ilhan veya yasemin kazanır zeynepte diskalifiye oldu ayağı na üzüldüm ama gitmesinie üzülmedim netiece bu hafta iyi bir program oldu resimleri siz atıyorsunuz bende çekiyorum ama herkes eklediği için ben eklemiyorum ben zaten ilhan kevın joel ve gamzeyi çekiyorum:img-grin2

roximus89
06-11-07, 16:59
Buzda dans değil kavga ettiler

"Buzda Dans" yarışmasının ikinci haftasına, Atilla Taş ile Magic Necmi arasında çıkan tekmeli tokatlı kavga damgasını vurdu.

Magic Necmi, kuliste Atilla Taş'a şakayla karışık "Arabada dört erkekle birlikte oldun" deyince ipler koptu. Sinirlerine hakim olamayan Taş, Necmi'ye tokat attı. Bunun üzerine Necmi de ona tekmeyle karşılık verdi. Güvenlik görevlileri ikiliyi güçlükle ayırdı.

mawi portakal
06-11-07, 19:07
slmlar :) ben aslında buzda dansı pek takıp etmıodum ama adamım orda olunca ızlıorum tabıkı ılhan mansız :img-in_lo

bısey daha sorucam bılen mutlka vardır
bu hafta merve buyuksarac ın oynadıgı muzıgın adı varmı 3 haftada dans ettıgı yabancı bı sarkı muthıs hosuma gıttı ısmını cısmını bulamadım yardımcı olurmusunuz lutfeen :icon_sorr

Gülcan
06-11-07, 21:10
Ece Gürsel'in elenmesine cok sevindim, hic yakismiyor buz'a bana göre, Liftler'de zorlaniyordu uzun bacaklari yüzünden, kaymasida bir ilgincti.

Favorilerim Ilhan :img-in_lo Yasemin :img-in_lo ve Pashan.
Pashan'in partneriyle sorun yasadigi performansinada yansidi. Bu hafta cok iyi degildi ama eminimki yine önceki performansini yakalayacak ve esecektir.
Yaseminim buz'un prensesi, o kadar yakisiyorki buza anlatilmaz yasanir :icon_whis
Ilhana zaten diyecek birsey bulamiyorum, o buzun prensi :img-in_lo yarisma Yasemin ve Ilhan arasinda baya cekismeli gececek gibi.

Bu hafta kim elenir, ya Merve yada Hülya hanim.

nehirrrrr
07-11-07, 00:59
arkadaslar sıze bı sorum olcak kım elendı kım bırıncı oldu bılmıyorum ben ızledıgımde yarısmada kalanalrı soyluyolardı ama sıralama yoktuu kım 1. oldu bana da soyler mısınız:img-yes:

mawi portakal
07-11-07, 01:24
paşhan bırıncı oldu sanırım ama elenen ece gursel onu tam bılıorum....

bıde su sarkıyı bulabılsek arkadaslar yaaa merve b.saracın bu haftakı dans ettıgı sarkıı

!! Elyf !!
07-11-07, 03:21
Programi canli olarak bu hafta izleyemedim malesef..
Ama tabiki Ilhan Mansiz'i napip ne edip izledim.. :icon_whis
Tek kelime ile sahane bi gosteri sergiledi..
Bide dusmese tum juri uyeleri tam not verirdi herhalde.. :D
Ayrica biraz makyaj isinin ucunu kacirmislar sanirim..
Cok boyanmis gibiydi Ilhan.. Yani bana oyle geldi.. :icon_whis

Ilk ve tek favorim Ilhan Mansiz.. :happy0064
Eminimki finale kalicak.. :img-wink:
Buzun prensi cok klasik deilmi yaw..
Buzun kara kartali o kartalii.. :icon_whis

fatos__03
07-11-07, 13:39
Merhaba arkdaslar
bu program cok guzel bayiliyorum
ece gurselin elenmesine sevindim.
Benim favorim pashan ilhan ve yasemin!!!!(L)
Insallah onlar 1 2 3 cikicak!

bebishim_f
07-11-07, 15:54
Arkdaşlar:happy0064 Joel'in myspaces'deki sitesindeyim.yarışmayı yurtdışından da izleyenler var. yasemin için çok güzel ve başarılı filan yazmışlar:happy0064

-şEkEr-
07-11-07, 17:03
anlaşılan yarışma 1 hafta erken biticek
zeynep diskalifiye olunca

zaten daha iyi oldu
reytingler geçen sefer kadar yükek değil
zarar girdi med yapım

yazık yazık çok yazık:):):)

erotamou
08-11-07, 15:06
Buzda Dans'ın C.tesi ve Pazar günü oLması hiç iyi oLmadı ya :icon_sorr
C.tesi akşamLarı ii hoş güzeL ama pazar günü ne biLim .. Hiç zevkLe izLeyemiorum pazar akşamLarını .. :icon_sorr
Zaten pazar günü reytingLerinin de iyi oLduğu söyLenemez :icon_whis

mili_gkhnözen1905
08-11-07, 16:46
Ece Gürsel'in elenmesine cok sevindim, hic yakismiyor buz'a bana göre, Liftler'de zorlaniyordu uzun bacaklari yüzünden, kaymasida bir ilgincti.

Favorilerim Ilhan :img-in_lo Yasemin :img-in_lo ve Pashan.
Pashan'in partneriyle sorun yasadigi performansinada yansidi. Bu hafta cok iyi degildi ama eminimki yine önceki performansini yakalayacak ve esecektir.
Yaseminim buz'un prensesi, o kadar yakisiyorki buza anlatilmaz yasanir :icon_whis
Ilhana zaten diyecek birsey bulamiyorum, o buzun prensi :img-in_lo yarisma Yasemin ve Ilhan arasinda baya cekismeli gececek gibi.

Bu hafta kim elenir, ya Merve yada Hülya hanim.

oy oy Gülcanimda gelmis:img-icecr

katiliyorum canim iyiki elendi ece gürsel hic yakismiyordu boyuda masallah yani
iyi durmuyordu acikcasi:D
ne güzel favorilerimiz ayni bidenem ilhan yasemin pashanda var tabi ama
ilk ikim ilhan yasemin:P
dedigin gibi bitanem yasemin o kadar güzel yakisiyorki buza kizlardan en en iyisi:img-in_lo
ilhana dicek birsey yok almis basini gidiyor zaten süperrr:img-in_lo
Mervenin gitmesini istiyorum:img-polic

Burak&Burak
08-11-07, 17:14
mrbb ya ben yasemini tutuyorumda yarışmada cidden çok tatı .. ama yabancı partnerinin adı nedir ya ben bi türlü bulamadım :D deişik bi adı var ama :D

cvp veren olursa sevirinirim =)

yasemin'ci
08-11-07, 17:16
mrbb ya ben yasemini tutuyorumda yarışmada cidden çok tatı .. ama yabancı partnerinin adı nedir ya ben bi türlü bulamadım :D deişik bi adı var ama :D

cvp veren olursa sevirinirim =)

Yaseminin Partnerinin adı Joel Geleynse .. arkadasım

Buzda Dans'a 2 gün kalmıs yaa oleyy :happy0064

Burak&Burak
08-11-07, 17:19
saol yaseminci cidden de deişik bi admış ama cidden çift olarak yaseminle joel süper yarışıyor yani !!! bnce yasemin kazanmalı ;)

RODYA
08-11-07, 18:00
anlaşılan yarışma 1 hafta erken biticek
zeynep diskalifiye olunca

zaten daha iyi oldu
reytingler geçen sefer kadar yükek değil
zarar girdi med yapım

yazık yazık çok yazık:):):)

Sebebi iki güne bölmeleri.O kadarda değil artık.Sadece bir gün olmalı yarışma,zaten dikkat ederseniz 1. günün ratingleri güzel oluyor-elem heyecanı olmadığı halde:img-yes:.Sırf cumartesi yada pazar olursa ratingi 7-8 i görür

-şEkEr-
08-11-07, 18:32
Peter Pan buz dünyasında

Servet YILMAZ

Dünyanın en büyük buz gösteri topluluğu Holiday On Ice, "Peter Pan" oyunuyla 8-18 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da...

Video - Peter Pan'ın gösterisinden görüntüler için tıklayınız...

Gösteri öncesi Peter Pan’ı canlandıran Julien Bouchard ile buz üstünde röportaj yaptık.

Buz pateni yapmaya ne zaman başladınız? - İlk olarak 10 yaşındayken başladım. Başka sporlarla da uğraştım ama 14 yıldır buz pateni yapıyorum. Holiday On Ice topluluğuyla birlikte çalışmaya başlayalı ise 6 yıl oldu.

Geçmişi 40’lı yıllara dayanan Holiday On Ice’a nasıl kabul edildiniz?

- Bu gruba katılmak için farklı yöntemler var. Videonuzu yollayabilirsiniz ya da çalıştığınız bir spor kulübü varsa, eğitmenleriniz sizi tavsiye edebilir. Ben bu gruba bir e-mail yolladım ve koreograflardan biri bu mail’den iki ay sonra beni izlemeye geldi. Dördüncü ayda artık ben de Holiday On Ice’ın bir parçasıydım.

Altı yıldır Holiday On Ice ekibiyle birlikte dünyayı geziyorsunuz, hatta neredeyse onlarla birlikte büyüdünüz. Evinizi, ailenizi özlemiyor musunuz?

- Özlüyorum tabii... Bazen kendinizi evsiz gibi hissettiğiniz anlar oluyor, ama burada büyük bir aileyiz ve sizinle birlikte aynı yollara gelen 100 kişilik bir ekip var. Onlarla bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz.

Peki bu dev grubun moralini yüksek tutmak için neler yapılıyor?

- Partiler veriyoruz. Gidilen her ülkede, her şehirde tek takılmak yerine hepimizin bir arada olduğu dev partiler düzenliyoruz. Eğlenmek bizim işimizde olmazsa olmaz bir unsurdur.

Peter Pan masalında Peter büyümeyen bir çocuk ve çok çılgın biri... Sizin de ona benzer yanlarınız var mı?

- Kesinlikle... Bu rol tam bana göreydi ya da ben role göreyim bilmiyorum, ama kesinlikle benziyoruz.

Masalda Peter Pan, kayıp çocuklarla birlikte "olmayan ülke"de yaşıyor. Siz böyle bir ülkenin varlığına inanıyor musunuz?

- Evet, ben de böyle bir yere inanıyorum. Bence herkesin kendi "olmayan ülke"si vardır. Bu biraz hayal gücünüze bağlıdır, gözlerinizi kapatıp oraya kolaylıkla gidebilirsiniz.

Bugüne kadar buz pateni yaparken hiç büyük kazalar geçirdiniz mi?

- Evet. İlk kez ciddi bir sakatlık geçirdiğimde 14 yaşındaydım, ama geçti. Geride bir hasar bırakmadı. 16-17 yaşlarındayken bir kaza daha atlattım.

Bu kazalardan sonra buz pateninden vazgeçmeyi hiç düşünmediniz mi?

- Hayır, asla... Çünkü çok seviyorum.

Peki oyunun baş karakteri bir kaza geçirirse ne yapıyorsunuz?

- Her şeye hazırlıklı olduğumuz için her zaman yedek başrol oyuncularımız mevcut... Onları hep hazır tutuyoruz ve bizimle her yere geliyorlar. Sonuçta şov devam etmeli.

Buz üstünde yapamayacağınız bir şey var mı?

- Buz üstünde her şeyi yapabilirim, ama bunun için danışmanımdan ve koreografımdan izin almam gerekir.

Çocukken cesuruz

Buz patenine başlamak için bir yaş sınırı var mı?

- Buz patenine başlamak için herhangi bir yaş sınırı yok. Hatta bazı çocuklar yürümeden önce kaymayı öğreniyorlar. Bu sporu erken öğrenmenin hiçbir yan etkisi yok, ama ilerlemiş yaşlarda öğrenmek biraz daha zor olabiliyor. Çünkü büyük yaşlarda vücut esnekliğini kaybediyor, bunun yanı sıra korkular da artabiliyor. Korkuların artması, haliyle konsantrasyon bozukluğuna yol açıyor. Çocukken daha cesur olduğumuz bir gerçek...

magic necmi magic necmi:):bella:cheer::klme

bu arada julien gitmesin
çok yakışıklı hiç yormuyor bizi
semayı holiday on ıce ye verelim julienide jüriye alalım

Ya-Vent (=
09-11-07, 05:13
Buzda Dans Artik Sirf Cumartesileri!!! ;)

Pazar gunleri fazla rating almadi ve bunun icin sirf cumartesi geceleri olucak ve 00:30'a kadar uzatilicak.

20'den-00:30'a kadar.

Bu biraz kotu oldu cunki daha az SMS yollama suresi olucak.Ve Cumartesi geceleri baya bi yorulcaz TV'ye bakmaktan hehe. :D

klgçaglar
09-11-07, 16:11
yaseminn.....yaseminnn.....yaseminnnnnn ve yine yaseminn ya buza acaip derecede yakışıyo zeynep tokuşdan bile güzel yakısıo ama güzellik başa bela demişler geçen haftaki jüri üyesi asıldı bileee nesee...aslında ilhan ve paşhanııııda çok sewiorum ama ilhan bu hafta güzel kayamadı sanki o samuray olduğu hafta fecci derecede güzel kaydı ama bu hafta öle deildi ilhanın orda bol bol kredisi ve adı war her nekaadar yasemin desemde ilhanın yarışmayı kazanacağı kesinnnn:icon_sorr ama sevinirimde tabi yanı favorilerimden biriii nede olsaa:img-wink::img-yes:
1.yasemin
2.paşhan
3.ilhan
4.necmi
:happy0064:happy0064:happy0064

(mia)
09-11-07, 22:11
arkadaşlar ben birşeyi öğrenmek istiyoreum bu hafta buzda dans ta ne haftası bunu bilen cewap yazabilirmi bana acaba ...???????????
bekliyorum

-şEkEr-
10-11-07, 10:56
evet aferin olabilir zeki kız işte:)
ama artık pazar çıkmıycakmış

off allah'ım inşallah necmi ve ya merve elenmez
umut akyğrekte elenmesin
bende olcaytoya katılıyorum
en ok o kendini geliştirdi
çok güzel kaydı bu hafta haksızlık yaptılar

Ya-Vent (=
10-11-07, 11:14
Hem performans hemde eleme gecesi bi arada artik. :)

Insallah yine Merve yine son ikiye kalir.Artik ona dahada sini oluyorum basladigi tartismadan sonra.

Hafta hafta eleme sirasi soyle benim tahminime gore:

Bu hafta ya Hasan yada Hulya gider heralde.Haftayada necm gider,sonra umut,sonra merve,sonra atilla,sonra pashan ve son hafta insallah Yaseminimm ve Ilhan. :D =))

-şEkEr-
10-11-07, 11:20
http://img443.imageshack.us/img443/6257/760291ay4.jpg (http://imageshack.us)

BUZDA DANS

Buzda Dans 4.haftasına giriyor ve bu hafta Latin Müzkleri haftası..Geçen hafta Ece Gürsel’in elenmesinin ardından geriye 9 yarışmacı kaldı..Yarışmacılar ve müzikleri şöyle; Merve Büyüksaraç & Kevin Stefan –Bir Garip Yolcuyum Nilüfer, Paşhan Yılmazel & Bri Ferren La Bamba –Los Lobos,Hasan Yılmaz & Diana Rennik Papa Loves Mambo Peri Como,Yasemin Hadivent & Joel Geleynse Que Es Siste Jennifer Lopez,Magic Necmi & Julia Novikov I Want To Spent My Life Time With You Marc Anthony,Hülya Yiğitalp & Cole Davis Tuana –Levent yüksel,İlhan Mansız & Olga Bestandigova Livin La Vida Loca Ricky Martin,Umut Akyürek & RJ Westfall Beklenen Şarkı – Zeki Müren , Atilla Taş & Angie Phillips Kumralım Yaşar.Bu haftadan itibaren Buzda Dans sadece cumartesi geceleri ekranlarda olacak...Elenme heyacanı da gecenin sonunda yaşanacak

resim ve bilgi kaynağı:mynet

erotamou
10-11-07, 11:40
Haber için çok tşekkürLer :img-wink:
Artık sadece C.tesi geceLeri oLmasına çokkk sevindim ya ..:happy0064:img-icecr

mili_gkhnözen1905
10-11-07, 16:49
Hem performans hemde eleme gecesi bi arada artik. :)

Insallah yine Merve yine son ikiye kalir.Artik ona dahada sini oluyorum basladigi tartismadan sonra.

Hafta hafta eleme sirasi soyle benim tahminime gore:

Bu hafta ya Hasan yada Hulya gider heralde.Haftayada necm gider,sonra umut,sonra merve,sonra atilla,sonra pashan ve son hafta insallah Yaseminimm ve Ilhan. :D =))

katiliyorum anilcim merveyi sevmiyorum insallah ilk 2de o olur hatta o gider cok antipatik geliyor bana artik cok itici daha yasi ne basi ne hemen baslamis
elestirmeye ne hakkiysa:icon_whis

ve sona bencede ilhan ve yasemin kalir insallah yani:img-in_lo

ucankusta anket var kim elenir diye hangi akillilar ilhan gitsin diyor ya
ilhanin oylarda baya var yani merve hülya hasan dururken
ilhan gitmez gidemez:img-pilot

begummm
10-11-07, 16:53
Sonunda sadece Cumartesi gününe alınmış günlerdir bu haberi bekliyordum. :)
İnş. bu hafta Hasan elenir yaa çok istiyorum elenmesini.
İlhan 'dan da yine süper bir performans bekliyorum.

erotamou
10-11-07, 16:54
Evet .. İLhan kesinLikLe gidemez .. O kazanıcak çünkü :)
Merve kimi eLeştirdi ya:icon_whis .. Haberim yok eleştiridenn falann:img-blush ??

FBuse
10-11-07, 17:47
sade ve sadece Ilhan Mansizi begenyiorum..
özelikle bayan yarismacilarin kazanmasini istemiyorum partnerleri tarafindan kaldiriliyorlar fln filan sonra gzl kaymislarmis, gecen sezonda bülentin hakkini yemislerdi umarimki bu sefer Hak eden kazanir oda ztn Ilhan :img-wink:

mili_gkhnözen1905
10-11-07, 17:52
gecen seferde hak eden kazanmisti bu seferde öyle olucak:img-yes:
ya ilhan yada yasemin.:img-cool2
o zaman tek erkek yarismacilar olsaydi bayanlar hic yarismasaydi:icon_whis
pazar günleri olmicakmis isabet olmus cumartesi daha iyi:img-polic

FBuse
10-11-07, 19:54
olsun olsunda erkekler gibi kaysinlar durmadan havada ucmasinlar..
ben bunda bi anlam görmüyorum cünkü, herkesin kendi görüsüdür
bende böyle düsünüyorum.. Ya Ilhan ya hic.. :img-wink:

~duygu~
10-11-07, 22:07
aa bugün kimseler yok burda çok ilginç :icon_whis bu hafta jüri puanları çok düşük umut akyürek felaketti bence ama paşhan gayet iyiydi geçen haftaya göre buzda çok daha rahattı ama nedense yine düşük puanlar verdiler :icon_sorr

bu arada bu hafta şarkılar çok güzel özellikle ilhanın şarkısı süper çok merak ediyorum performansını bakalım nasıl olacak :happy0064

Ya-Vent (=
10-11-07, 22:39
Yuppii Yaseminmm ciktiii yine superrr otesiydi amaa puanlarina cok uzuldum..yine 1. sirada tabiki hak ettigi gibi ama o zorunlu haraket biraz mahfetti puanlari ona uzuldum. :(

Amaa olsunn yinee butun bayanlar gecti ve 1. siraya yerlesti..zorunlu haraketi yapamasi olsunn onun buzda durusuru o guzelligi bile 6 vermek icin yeterr prensesimmm. =))

Ya-Vent (=
10-11-07, 22:43
Yasemin Zeynep tokusu bile gectin dediklerinde cok sevindim amaa acayip sevindim....gercektende estetik haraketleri zeynep'den cok daha basarilii. :)

bakalim kim gidicek bu haftaaa..

mili_gkhnözen1905
10-11-07, 22:49
prensesim cok güzeldi ya kiyafeti saci makyaji süperdi herzaman ki gibi yani:img-icecr
perfonmansida güzeldi ama zorunlu hareketi yapamadi olsun diger yaptiklari
cok güzeldi ama partneri cok tatli yaa:img-in_lo

ozlem05
10-11-07, 22:53
Yasemin Zeynep tokusu bile gectin dediklerinde cok sevindim amaa acayip sevindim....gercektende estetik haraketleri zeynep'den cok daha basarilii. :)

bakalim kim gidicek bu haftaaa..

O kadarda değil kusura bakma Zeynep Tokuş bir kere bile takılmadı tökezlemedi bile bir kere düştü Robert'ın yüzündendi ama Yasemin tek kalınca tökezliyor herneyse Yasemin çok güzeldi ben beğeniyorum onu ama Zeynep Tokuş kadar olamadı yarışma bitince dört dörtlük olur Yasemin

Behzat beyinde Atilla'nın popo muhabbeti hiç hoş değil :icon_evil

small_angel
10-11-07, 22:58
Yasom çok guzeldi kıyafeti yine bir harikaydı :img-yes:
çok yakışmış birtaneme çok şeker olmuş herzamanki gibi
dansıda bir harikaydı çok basarılydı ufak hatalar herkeste olabilir
partneriylede çok uyumlular yrışmanın sonundada ya ilhan mansız
yada yaseminim 1. olacak ikisini seviyor ve destekliyorum... :img-in_lo:img-blush

~duygu~
10-11-07, 23:42
O kadarda değil kusura bakma Zeynep Tokuş bir kere bile takılmadı tökezlemedi bile bir kere düştü Robert'ın yüzündendi ama Yasemin tek kalınca tökezliyor herneyse Yasemin çok güzeldi ben beğeniyorum onu ama Zeynep Tokuş kadar olamadı yarışma bitince dört dörtlük olur Yasemin

Behzat beyinde Atilla'nın popo muhabbeti hiç hoş değil :icon_evil

haklısın özlemcim zeynep hiçbir zorunlu hareketi hatalı yapmadı ve bence hiç kimse zeynep kadar estetik kaymadı her zaman bir kuğu gibiydi buzun üstünde :img-blush ama yaseminciler yanlış anlamasın benim de bayanlarda favorim yasemin sadece zeynepten daha iyi kaydığı bölümüne katılmıyorum gerçi daha ilk haftalardayız ilerde çok daha iyi olacağını düşünüyorum finale yasemin ve ilhan kalıcak bence de :good:

bu arada behzat çok saçmasapan yorumlar yapıyor gerçekten çok boş konuşuyor :icon_whis ilhan da geçen hafta düştüğü hareketi bu hafta yeniden yapmaya çalıştı ama yine düştü şeytanın bacağını kıramadı bir türlü :) ama yine de muhteşemdi performansı :good:

yasemin_izel
11-11-07, 00:32
yaa yaseminim yine herzamanki gibi süperdi yaa yok böyle güzelikk
ve tabide 1. olduk hak etigimiz yerde tabii :happy0064:happy0064
yaseminim bu hafta yine herzaman ki gibi cok güzeldi kiyafetleri saclari
makyaji herseyi süper ötesiydi :happy0064:happy0064

begummm
11-11-07, 01:22
Ben bu hafta yine İlhan 'ı ve Yasemin 'içok beğendim ikisi de süperlerdi.
Merve nin performansı da güzeldi, beğendim.
Atilla Taş 'ın performansı iyidi ama yine şımarıklıkları falan onu gözümden iyice düşürdü, adı açıklandığında yaptığı hareketler neydi öyle gören yarışmayı 1. bitirdi sanar.
Hülya Yiğitalp in performansını hiç beğenmemiştim elenmesi gereken oydu bence.
Hasan Yılmaz ı hiç sevmiyrum ama seveni çok ki hala yarışmada.
Paşhan ın son ikiye kalmasına çok çok üzüldüm ama neyse ki elenmedi.
Umut Akyürek ya bu hafta ya da gelecek hafta elenecekti zaten kısmet bu haftaymış.

FBuse
11-11-07, 01:26
Ilhan kontrolsüz kaydi bu hafta ama yinede begendim
ayrica söylemeden gecemicem Pashan harikaydi neden sona kaldi anlamadim harbiden
atilla ile yaseminin sarki secimleri süperdi.. Ilhanin R.Martin parcasi kadar dgl tabü
uzun lafin kisasi Ilhan 4-ever :img-wink:

zugasi_bere
11-11-07, 01:27
Yasemin ve İlhan her zaman ki gibi süperdilerr her ikiside muhteşemdii..:img-wink:

ben son 2'ye Paşhan'ın kalmış olmasına çok üzüldüm sonuçta elenmedi ama bence orda olmayı bile hak etmedi çünkü gerçekten süperdi...

gamze_yy
11-11-07, 01:31
Paşhana haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Oradaki bazı kişilerden çok daha iyi kayıyor ama nedense jüriden hep düşük puan alıyor. Üstelik son 2 ye kalmasına çok sinir oldum. Hiç haketmedi. Benim favorilerim;

- İlhan Mansız:img-wink:
- Yasemin Hadivent
- Paşhan Yılmazel
- Magic Necmi (Çok sempatik:img-polic)

ZeHrA_K
11-11-07, 02:11
bu aksam yine superdi yasemin yine herseyiyle saciyla ,makyajiyla ,dansiyla ve juri uyelerin puanlariyla 1. oldu bunu haketti bence

pashana haksizlik yapiliyor yarismada son ikiye kalmasina cok uzuldum ama umuyorumki ileri haftalarda daha iyi olcakak vee ust siralara cikacak

First_Lady
11-11-07, 02:33
yaa Pashan cidden son 2'yemi kaldi?yuhhhh artik nsl olur yaa ona cok hakisizlik yapiliyorr olamaz yaaa....Benim favorim Pashan ve ILhan ama Pashana juri cok haksizlik yapiyor.....Bence super kayiyorrrr.....

Ya-Vent (=
11-11-07, 09:57
Yaseminimm ve Ilhan izleyicilerin ve tabiki jurilerin favorileriydi herzamanki gibi. :)

Yanliz Yasemin ve Ilhan ikiside kucuk sansizlikalr yasadilarr:yaseminin zorunlu hareketi ve ilhanin dusmesi ve tokezlemeleri. =((

Heralde nazar deydi :D umarim bidaha gelmez bole seyler baslarina.Ikiside bu yarismayi goturen tek isimler. ;)

Pashan adinada coook uzgunumm SMS vermeye neden durdular kiz hayranlari. :D Umarim bidaha bole olmaz hak etmedi.

Umut'un gidicegi belliydi ama Hulya gitseydii daha cok sevinicektim o kadina sinir oluyorumm Umut daha iyi. :P

Ama nesee sonucta ikiside kalici degildi..haftayada veda zamani Hulyanin'dir eminim. :P

Gelecek haftalarin veda siralamasi sole olur heralde tahminimce:

6. hafta Hasan gider
7. hafta Atilla
8. hafta Necmi
9. hafta Merve
10. hafta Pashan

Final haftada kimlerin kalicagi belli.Insallahh. :D

bebishim_f
11-11-07, 13:07
Kevin cok tatlıydı turkce konusması ozellıkle pek anlamasamda ne dedıgını anlayan var mı:img-blush

Merve bence çok iyi lütfen ona sms gönderin dedi cnm bnmm yerim yerim yaa bu kadar mı şeker olur bir insan:img-in_lo:img-in_lo
Merve bu hafta çok daha iyiydi bence ama jüri de bişey beğenmiyor Hasan Yılmaz'a bile Merve'yle aynı puanı verdiler haklsızlık ya Merve'deki gelişmeyi görmüyolar:icon_sorrAyrıca Merve'nin kıyafetleri filan harikaydı bayıldım.:happy0064
Yasemin'i bu hafta tek başına olduğunda çok beğenmedim açıkçası.ama partneriyle birlikte olduğunda harikalar yaratıyor.ama Zeynep Tokuş kadar değil...İlhan'da her hafta düşmeyi alışkanlık haline getirdi sanki...:icon_whis
Hülya Yiğitalp'in elenmesini isterdim hiç kayamıyor apaçık ortada ama hala nasıl sms alıyor bilmem...
Favorim sonuda kadar Merve:happy0064

(BuRcUu)
11-11-07, 14:52
Sadece birkaç kişinin performasını izLeyebiLdim..

Hasan YıLmaz ya da HüLya dururken neden Umut Akyürek eLendii anLamıyorum.. HüLya qitsn hiç sevmiyorum o kadını.. Snra da Hasan..

Favorim Yasemin çok yakışıyor ve iyide kayıyor.. ;)

İLhan'ın da düşmediği hafta yok.. aLışkanLık oLdu herhaLde.. YaLnız aNLamadığım bişi.. orda iyi kaydığı haLde çok düşük puan aLan var ama iLhan düşmesine rağmen 6 aLabiLiyor.. neden bu durumu hiç düşünmüyorLar anLamıyorum.. Orada AtiLLa ya da Necmii düşse en azından bn 5 bile aLıcakLarını sanmıyorum..

g_i_z_e_m
11-11-07, 16:10
umut akyürekin elenmesine sevindim açıkçası pek güzel kayamıyordu diğerlerinin yanında
hasan yılmazı sevmem ama yinede haksızlık edildiğini düşünüyorum o kadar da kötü kaymadı
paşhanın son ikiye kalmasına çok üzüldüm bence hiç haketmiyordu
bu haftanın en beğendiğim performansını magic necmi sergiledi. Kıyafetleri falan çok uygunlardı birbirlerine ve çok yakışmışlardı.
bence bu haftaki jüri puanları uygundu yasemin 1. ilhan 2. necmi de 3. olmayı hakediyordu
eğer ilhan düşmeseydi kesin birinciydi amadüşse bile hemen toparlıyo profesyonellik işte

..::seren::.
11-11-07, 16:51
dün bence yasom süperdii:)
yalniz kaldiyi anlarda bence gayet ii kaydii
zorunlu hareketi yapamadi okadar ii malesef ama sorun degil
lift'leri süper yapiyor ama cok zarif ve buza cok yakisiyor

ilhani da cok beyendimm cok estetik duruyor haketen buzun üstünde
ama bu hafta yine düstü birde denge kaybi coktuu ama haftaya yine
cok ii olucagindan eminimm:P

bence pashana hakzislik ediyolar pashan farkindaysinis partnerini hic
kaldirmiyor saten demis´ti partneri ona güvenmiyor diye yoksa takla
bille atarim demisti bence pashann süper kayiyor ama partnerinin pashana
güveni yok bence hernekadar baristikk anlasiyoruz dese de dün pashan
cok daha ii kayabilirdii bu benm görüsüm :( umarimm haftaya cok daha ii olur(!)

favorilerimm:
1. yasomm
2. ilhanim
3.pashan

Manyaq_
11-11-07, 17:46
buzda dans tan umutun elenmesine sevindim kayamıordu ama paşhanın son ikiye kalmasına çok üzüldüm hiç öle bir şeyi haketmiorduu

favorilerim ilhan yaso ve paşhan

bnm bi düşüncem war:

ilhanın avantajları war sporcu olması boyunun uzun olması ve partnerinin zayıf olması

paşhanın böle bi avantajı yok sporcu deil boyu ilhanınki kadar uzun deil we partneri toplu

eğer ilhanın partnerini paşhana , paşhanın partnerini ilhana verseler paşhan da çok başarılı olurr:img-yes:

mili_gkhnözen1905
11-11-07, 18:18
yasom yine müthisti ya tek basinada iyi olmayabilir daha o kadar profesyonel olmadi.ama partneriyle beraberken harikaydi:img-in_lo
zorunlu hareketi yapamadi cani sagolsun diger yaptiklari kurtardi ve 1.ci oldu
yapsa rekor puan alirdi heralde:P

pashana üzüldüm ya son 2ye kaldi haketmiyordu hülya denen kadin bile kaldi ama pashan 2ye kaldi:(

forever ilhan&yasemin:good:

catterflym
11-11-07, 18:28
bu hafta favorim olmayan bir isim bnce en iyiydi
kim derseniz magic necmi gercekten kusrsuz kaydı bravoo ne diyim
onnun dısında ilhanımda iyiydi ama sürekli düscek gibi oluyor :P
merveyi cok bgnıyordum ama merve gercekten cok tedırgın kayıyor :sad53:
yasemin iyi
pashan iyi

-şEkEr-
11-11-07, 18:28
en çok kevin eheheh
canım benim
o kadar güzel türkçe konuşuyor ki
süper olmuş aksanı süper
merve çok iyi meveye sms atın:d

juliada maşalllah çok güzeldi bu hafta
neyse ben böyle hep partnerlere yapsam süper olucak

ben nedense yasmeini hiç beğenmiyorum
çünkü sürekli lift
başk bir şey yok
bence partneri onu tamamlıyor
kazanması gereken tek kişi ilhan

yasemin'ci
11-11-07, 19:33
Yaseminimden sonrasını izlemedim ama haberlerini aldımm

Meleğim Benim Bu Hafta Aynı Şeker Kız Cendi Gibiydi Masallah Tütü .. :cheer:

Kıyafeti cok güseldi , sacım akyajı hele o minik kurdelesi ne kadar hos durmustu ..

Gelelim şu zorunlu harekete Bende daha iyi yapmasını bekliyordum ama olsun yinede yapmaya calısmakta büyük basarı yani .. Ama canı sağolsun meleğimin eminimki haftaya cok daha muhtesem olucaktır ..

Olcayto Ahmetin Estetikte Zeynebi Gecdin Demesi Gerçekten hoşuma gittii .. Ki öylede zaten Bence Yasemin Zeynep'ten daha estetik duruyor ..

Şu Partner işini gıcık oldum yalnız Sadece erkek partner bayan partneri idare etmiyor .. Önmli olan bayan partner bence .. onda iş yoksa erkek partner ne yapsın ..

Yaseminim herseyi cok güsel idare ediyor wala ..

Vee Bu Haftanın 1.olduu .. Meleğim Hakediyor Zaten ..

Atilla Taş'ın Bu Haftaki Kareografisinde Pek birşey yoktu ama güzel kaydı yinede ..

Paşhan son 2'ye kalmıs ya üzüldüm gercekden oda güzel kayıyor ve 2'ye kalması üzücü birşey ..

İlhan düşmüş .. Bu aralar nazar değdi galiba onada .. Performansını izleyemedim bişi diyemicem o yüzden ..:icon_whis

Umut akyürek gitmeseymiş ya Merve veya Hülyanın gitmesini isterdim ben ..

Bu arada Artık Pazar Yokmuş Buzda Dans bunlarda bi karar veremediler yauu ..

Forever Yasemin :img-in_lo

mili_gkhnözen1905
11-11-07, 19:37
yasemin kizlarin arasinda en güzel en zarifi en asili kiskananlar catlasin:img-icecr
insallah merve elenir o kizi hic sevmiyorum cok itici.
-sEkEr- eger kareografisi öyleyse yasom ne yapsin
erkek partner tabiki iyi olucak birbirini tamamliyor iste:img-in_lo

jüri begeniyor ya gerisi boss:happy0064

bebishim_f
11-11-07, 20:49
en çok kevin eheheh
canım benim
o kadar güzel türkçe konuşuyor ki
süper olmuş aksanı süper
merve çok iyi meveye sms atın:d

juliada maşalllah çok güzeldi bu hafta
neyse ben böyle hep partnerlere yapsam süper olucak

eheehe:Daynen katılıyorum.Hepsi bahane,Kevın şahane:happy0064Bir imkanım olsada sadece Kevina sms göndersem...1.yaparım onu:)
Türkçeyi söküyor artık ama nasıl şeker nasıl tatlı Allah'ım...Bukadar da olmaz ki ama...Televizyonun içine giresim geliyor onu görünce:img-in_loŞöyle yanağına bir öpücük konduruversem...Ahhh aahh....Yapma böyle Kevın bu kadar tatlı olma yerim seni yoksaa:img-icecr:blush::img-in_lo

Ya-Vent (=
11-11-07, 21:40
Ratingler artik hic iyi degil 4. olmusuz yinede iyi amaa gecen sezonki gibi degil.Heralde cumartesileri oldugu icin belkide.

Boyle giderse buzda dans 3'u yapmayabilirler.

*MeLiS*
11-11-07, 22:08
ayy bu hafta ilhanın sanssız haftasıydı cok üzüldüm ona ya :icon_sorr 1 hareketi tam yapamadı bide düştü ayy cnm yaa kıyamam :img-blush (: favorim İlhan :img-wink:

Umut'un elenmesi iyi olmuş,en kötü kayan o zaten.hak yerini buldu :img-wink:

sibeel
11-11-07, 23:13
ben bu yarışmayı çözemedim arkadaşlar!! gerçektn hiç çözemedim şöyle şimdi. bakıorm tartışmalar polemikler tokatlar vs. çk kalitesiz diorm ama bi yandan bakıorm ünlü konuklar kaliteli gösteriler. mesela akşam iki kardeş vardı sanırım.harikaydı yok böyle bişey süper yani ama geçen haftalara bakalm sema hanım ece gürsel yok hasan yılmaz atilla taş böyle bir sürü olay. ama her ne olursa olsn izlenio mu ewt o zaman problem yk zaten!!!
bende izliorm zaten gamze abla var benm için tek kriter bu isterse en berbat yarışma prog. olsun!!

naazz
12-11-07, 02:50
en iyi yasemin im.....kıskananlar catlasın :img-yes::img-yes::img-yes:

su olay nekadar mantıksız gelıyor yaa yok partnerı cok ıyı ne mantıksızlık yaadıgerlerınınde partnerı ıyı ama estetık yok kızlarda odun gıbıler.gecen yarısmada asenanın da parterı ıy degılmıydı ama estetık yoktu ve zeynep kazandı.bu ıs partnerının ıyı olmasıyla bıtmıyor arkadas soylıyecek laf bulamıyorlar sacmalıyorlar sadece ıste...yasemınımızde ıyı cevabını verdı ıste.partnerı kaysın o kalas gıbı dursun bakım ne oluyor kac puan alıyor.su unutulmasın kı yasemın ın evt partnerı ıyı ama yasemınde bayanalrın en ıyı ve bırbırlerını tamalıyorlar zaten hande ateızı ve sebnem hanımda yasemınımızın yanında durdular hatta olcayto bıle baska bayan yarısmacıda ahmet bey bununda partnerı ıyı dedı ve son noktayı koydu:):) anlayana tabiiii........

(bızım bısey deemıze gerek yok zaten jurı kendı arasında bırbırlerıne cvp verıyor :):) ahmet beyde cvbını once hem handeden hem sebnem hanımdan hemde son olarak olcayta beyden aldı sanırım yeterlı olmustur :):)

melegım sen cok ıyısın ve daha ıyıde olucaksın yakısıyorsun hakettıgınıde alıcaksın

!! Elyf !!
12-11-07, 04:53
Çelebi'yle Mansız arasındaki sır merak uyandırdı

MUSTAFA DERYAHAN MAGAZİN

Jüri üyeliği yaptığı 'Buzda Dans' adlı yarışmaya bu hafta telefon aracılığıyla katılan Sema Çelebi, İlhan Mansız'ın özel hayatıyla ilgili önemli şeyler öğrendiğini söyledi ancak bu sırrı açıklamadı!..

Ekranların sevilen yarışmalarından 'Buzda Dans'ta bu hafta da rekabet had safhadaydı. Yarışmanın bu haftaki bölümünün galibi milli futbolcu İlhan Mansız oldu. Türk Sanat Müziği şarkıcısı Umut Akyürek ise başarısız bir performans sergiledi ve yarışmaya veda etti. Geçtiğimiz hafta yarışmacı arkadaşı Magic Necmi'ye tokat atarak tepki çeken Atilla Taş, bu hafta ondan özür dileyerek gönlünü aldı.

ATİLLA TAŞ İTİRAZ ETTİ
Yarışmanın jürilerinden Sema Çelebi, gözünden ameliyat geçirdiği için bu hafta yarışmaya telefonla katıldı. Sözlerine, retinasının yırtıldığını ve kör olma tehlikesi atlattığını belirterek başlayan Çelebi, telefonla da olsa yarışmanın hararetini yükseltmeyi başardı. Geçtiğimiz haftalarda yarışmacılardan Hasan Yılmaz ile tartışan Çelebi; bu kez de Atilla Taş ile birbirine girdi. Çelebi, Atilla Taş'ın performansına 2 puan verince, ünlü şarkıcı avaz avaz bağırarak puanına itiraz etti.

3 KİŞİ BİLİYOR
Yarışmacılardan İlhan Mansız'ın performansını çok beğendiğini belirten Sema Çelebi, programa yaptığı bağlantı sırasında ünlü futbolcunun özel hayatıyla ilgili şeyler anlatarak herkesi şoke etti. Çelebi, İlhan Mansız'a şu sözlerle seslendi: "İlhan'cığım, senin özel hayatınla ilgili çok önemli bir gelişmeden haberdar oldum ve senin adına gerçekten çok mutlu oldum. Ancak öğrendiklerimi şimdilik kimseye açıklamayacağım. Bu sırrı senin ve benim dışımda sadece bir kişi daha biliyor. Bu konuyu önümüzdeki hafta seninle bir araya gelip konuşuruz."

Kaynak : SABAH Gazetesi - Günaydın

-şEkEr-
12-11-07, 15:03
ben ilhanla olgadan şüphe diyorum
aşk falan
süper olurdu
ikiside çok tatlı
bu arada arkadaşım asena odun gibiydi falan ama ben şimdi asenayı çok arıyorum çoğu kişiye nazaran

bir kere zaten benim yasemini kıskanmam için bir neden yokki ortada
göz var nizam var
yarışmanın en iyisi ilhan
sonrada necmi ve paşhan eşit durumda
arkadaşım önümüzdeki hafta hem yaseminin hemde hülya yiğitalpin liftlerini say

mili_gkhnözen1905
12-11-07, 18:02
yasemin kizlarin arasinda en güzel en zarifi en asili kiskananlar catlasin:img-icecr
insallah merve elenir o kizi hic sevmiyorum cok itici.
-sEkEr- eger kareografisi öyleyse yasom ne yapsin
erkek partner tabiki iyi olucak birbirini tamamliyor iste:img-in_lo

jüri begeniyor ya gerisi boss:happy0064

bir kere zaten benim yasemini kıskanmam için bir neden yokki ortada
göz var nizam var
yarışmanın en iyisi ilhan
sonrada necmi ve paşhan eşit durumda
arkadaşım önümüzdeki hafta hem yaseminin hemde hülya yiğitalpin liftlerini say

arkadasim anlamakmi istemiyorsun yada benmi anlatamadim
yazimi tekrar bi oku istersen:img-wink:

1.cisi ben sana kiskandin demedim kiskanalar catlasin dedim üstüne aldin hemen:icon_whis
2.cisi yarismanin en iyisi yasemin demedim bayanlardan en iyisi dedim yanlis anladin:icon_whis
3.cüsü yasemin demiyorya söyle olsun böyle yapalim diye hocalari ne diyorsa
onu yapiyor onun elinden gelen gösterilen neyse onu yapiyor
umarim anlatabilmisimdir Umarim ANLAMISsindir

ve begenmek zorunda elbette degilsin jüri begeniyor puanlarini cok iyi veriyor ya gerisi bos bos bos:img-polic

GRUPASCIKIZ
12-11-07, 20:50
bu hafta Gamze Özcelik yine cok güzeldi canim benim yine güzelligi üzereydi...

ben bu yarismayi zaten sadece GAMZEM icin izliyorum..

ama Yasemin Hadiventi de cok begeniyorum...

Ayrica Ilhan Mansiz ve Pashan Yilmazel de süper :)

ama Gamze Özcelik sunuculugunu süper yapiyor bence ayrica cok güzel giyiniyor...zaten buzda dansa da Gamzem gibi bir oyuncu yakisir...

sarışınım
13-11-07, 09:17
Bu hafta gene çok güzelldi ama ben şu anlamıyorum yha geçen sezonda öle oldu buzun üstünde kaymayıp havada uçuyorlar millet beğenip yüksek veriyo önemli olan Buzda kaymak mı havada uçmak mı ben anlamadım...
İnşalllah İlhanım Birinci olur :img-wink:

naazz
13-11-07, 13:17
her ikiside cnm sadece kaymak yetmiyor estetikte lazım.mervede kayıyor ama ınsanı cekmıyor ıste cunku estetık yok....

bu yuzdende sadece yasemın ım.....

gyllenhaal_love
13-11-07, 15:15
mrb arkadaslar ben bu seriyie pek sevemedim.::icon_sorr ama magic necmi bana çook sempatik geliyor.ondan daha önemlisi yaseminin partneri çooooook yakışıklı ve tatlı.:love05::love05::love05:

FBuse
13-11-07, 19:41
Bu hafta gene çok güzelldi ama ben şu anlamıyorum yha geçen sezonda öle oldu buzun üstünde kaymayıp havada uçuyorlar millet beğenip yüksek veriyo önemli olan Buzda kaymak mı havada uçmak mı ben anlamadım...
İnşalllah İlhanım Birinci olur :img-wink:
katiliyorum..
ya mesela simdi yasemin harbiden iyi kayiyor estetik fln filan tamamda
fakat bu hafta zorunlu hareketini yapamadi ee geriye kalan liftleremi puan verildi?
Ilhanciyim ve ilhanda bu hafta cok kontrolsüzdü mesela ve anlamiyorum
Pashan & Necmi neden yüksek puan alamiyorlar.. hem zorunlu hareketi yapiorlar hemde hemen hemen hatasizlar ille onalarda partnerleri tarafindan tasinmasimi gerek???
yanlis anlamayin zaten suc ünlülerde degil jüri ile koregraflarda..
neyseee is halka düsüyor oy atmamiz gerek umariz hak eden kazanir oda ILHAN

-şEkEr-
13-11-07, 20:18
peki arkadaşım özür dilerim
sende kabullendiğin için teşşekür ederim

FBuse çok güzel bir konuya değinmişisin
paşhan ve necmi konusuna
bne çok etkilendim ikisindende
en azından atilladan falan yüksek bekliyordum onları

sanırım buzda dansta gerçektende isimler konuşuyor
yada nebiliyim güzellik yakışıklılık

Ya-Vent (=
13-11-07, 23:54
Umarim bidaha ucma zorunlu haraketleri vermezler cunki hic biri beceremiyoo ve hakda veriyorumm..hem kayip hemde ucmak zor.

Yaseminin puanini kirdilar ucmadi diye...bu ne sacmaliktir anlamadim..ucmasi gerekmiyo onemli olan kayabilmek degilmi? ;)

Bu hafta ins. baska turlu bir zorunlu haraket olur. =))

ashLı
14-11-07, 04:07
Buz oylaması nasıl yapılmalı?

Buzda Dans'ta puanları, teknik ve artistik değerlendirmeden çok, jüri üyeleri ile yarışmacılar arasındaki "kişisel ilişkiler" belirliyor. Jüri üyesi, "tartıştığı" yarışmacıya en düşük puanı veriyor. Arasının iyi olduğuna ise bol keseden puan dağıtıyor. Örneğin Sema Çelebi'nin 2.5 verdiği yarışmacıya, Cenk Ertavul 5.5 verebiliyor. Yarışmacının hakkı 5.5 ancak Sema Hanım bir hafta önce kendisiyle atıştığı için ya da kavgaya karıştığı gerekçesiyle o yarışmacının puanını kırabiliyor. Tamam, Buzda Dans bir dünya şampiyonası değil, şov programı. Ama bu, yarışmacıların haftalarca akıttığı teri görmezden gelmeyi, hafife almayı gerektirmez. Bu nedenle puanlamanın da "adil" olması gerekir. Peki çözüm ne? Puanlamayı uluslararası yarışmalardaki gibi yapmak. Yani, jürinin verdiği en yüksek ve en düşük puanları değerlendirme dışı bırakıp, kalanların ortalamasını almak. Böylece "kişisel" hesaplaşmaları devre dışı bırakıp, puanların aşağı-yukarı savrulmasını önlemek. Ne dersiniz? Böylesi daha "adil" olmaz mı?

Yüksel Aytuğ

Kaynak: Sabah/Günaydın

sarışınım
14-11-07, 14:19
katiliyorum..
ya mesela simdi yasemin harbiden iyi kayiyor estetik fln filan tamamda
fakat bu hafta zorunlu hareketini yapamadi ee geriye kalan liftleremi puan verildi?
Ilhanciyim ve ilhanda bu hafta cok kontrolsüzdü mesela ve anlamiyorum
Pashan & Necmi neden yüksek puan alamiyorlar.. hem zorunlu hareketi yapiorlar hemde hemen hemen hatasizlar ille onalarda partnerleri tarafindan tasinmasimi gerek???
yanlis anlamayin zaten suc ünlülerde degil jüri ile koregraflarda..
neyseee is halka düsüyor oy atmamiz gerek umariz hak eden kazanir oda ILHAN

evet cnm çok haklsıın bence saçmalık yaa ne güzel kayanlar var ama havada uçanlar birinci oluo hakemlerde bazıları hariç kafalarına göre puan veriyorlar mesela atilla taşın aldığı 2.0 dı galiba hak etmedi adam süper kaydı...
İnşallah hakeden yani İlhan Kazanır

mili_gkhnözen1905
14-11-07, 18:29
tamam erkeklerden favorim ilhan ama gercekleride görmek
lazim her 2 haftada bir düstü düstügü halde 6 puan alan ilhan degilmiydi
ama düsmeyenler ne aldi 3-4 :img-wink:
celiski celiski :img-pilot

ilhan yada yasemin kazansin insallah:good:

roximus89
14-11-07, 18:51
tamam erkeklerden favorim ilhan ama gercekleride görmek
lazim her 2 haftada bir düstü düstügü halde 6 puan alan ilhan degilmiydi
ama düsmeyenler ne aldi 3-4 :img-wink:
celiski celiski :img-pilot

ilhan yada yasemin kazansin insallah:good:

valla hak edıyo ılhan 6 yı o kadar lifti erkek ogretmenler dısında yapan 1 tane erkek yarısmacı yok hak ettı bence 6 yı gecen hafta bu haftada dusmeseydı

mili_gkhnözen1905
14-11-07, 19:08
valla hak edıyo ılhan 6 yı o kadar lifti erkek ogretmenler dısında yapan 1 tane erkek yarısmacı yok hak ettı bence 6 yı gecen hafta bu haftada dusmeseydı

bende zaten haketmedi demedim hemen hakemleri öne sürdülerde....
haksiz puan veriyorlar diye ilhan düstügü halde iyi puan aldi ona ses etmediler
yoksa tabiki hakediyor erkeklerden favorim ilhan en bastan beri bunu söylüyorum zaten....:img-wink:

FBuse
14-11-07, 22:04
ilhan degil Pashan ve Necmiden bahsediyoruz ama neyse..
-------------------------------------------------------------

bitanede haber buldum ekleyim Kaynak Hürriyet Kelebek

Kavgayı ben çıkarıyorum

Yarışma programında Hande Ataizi'nin kendisinden fazla ücret alması Sema Çelebi'yi çok kızdırmış.

'Hande Ataizi, jüri üyesi olduğu Buzda Dans Yarışması'ndan haftada 30 bin YTL alıyor' iddiası, diğer jüri üyesi Sema Çelebi'yi çıldırtmış.Posta Gazetesi'nin haberine göre , yarışmadan haftada 18 bin YTL aldığı söylenen Sema Hanım, tepkisini şöyle dile getiriyormuş: 'Kavgaları ben tek başıma çıkarıyorum ve reytingi ben patlatıyorum. Ama Hande'den az para alıyorum. Bu rezalet düzeltilmezse kıyamet kopar.'

-şEkEr-
14-11-07, 23:36
umarrım bu sefer doğru dürüst kareografielr olur
dyesin yani
çoğunun buza çıkmasına değmiyor gerçekten
bu hafta hülya elensin
sonrada atilla
sonrda hasan

Ya-Vent (=
15-11-07, 09:01
Onemli Duyuru! =))

Buzda Dans Pazar Gunlerine Alinmistir...Bilginizee! ;)

Acikcasi ben Cumartesiyi tercih ediyorum.Pazar aksamlari cogu kisi yatiyo erkenden ve yarisma gece 1 gibi biticek... elemeleri goremicekler bile.

Cumartesi iyiydi bence. ShowTV'ye gicik oluyorum illaha 1.lik istiyolar ya. :P

begummm
15-11-07, 17:41
Ya-Vent=) Haber için teşekkürler...
Ben de yeni günü hiç beğenmedim iyi olmamış pazar günleri pek tv izleyemiyorum ben ama söz konusu Buzda Dans olunca izlerim :img-wink:

özgü necati
16-11-07, 17:21
merhaba arkadaşlar bende ilhan mansız hayranıyım hatta aşığım desem yeridir :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo (hemde 6 senedir:P) neyse gerçekten pazar gününemi almışlar tüh ya neyse ilhan için izliycem artık :img-in_lo

selin22
16-11-07, 20:04
ya ilhan evleniyor diyorlar ama ben inanmiyorum!!!
Bence sema celebi ilhani olga ile kast etti gibi geliyor cünkü dikkat ederseniz bu son haftadaki samimiyet bana ilhan ve olga arasinda birsey var hissi uyandirdi!!!! Bilmiyorum arkadaslar siz ne düsünüyorsunuz????

-şEkEr-
17-11-07, 01:49
ya ilhan evleniyor diyorlar ama ben inanmiyorum!!!
Bence sema celebi ilhani olga ile kast etti gibi geliyor cünkü dikkat ederseniz bu son haftadaki samimiyet bana ilhan ve olga arasinda birsey var hissi uyandirdi!!!! Bilmiyorum arkadaslar siz ne düsünüyorsunuz????

evet arkadaşım şimdi dedikodu gibi olucak ** benimde içime öyle doğdu
neyse bu konu kapanmalı eğer alaksı yoksa uyarı alabiliriz

pazara alınamsı berbat olmuş
ne bu ya zırt pırt
reyting almıyorsa almıyordur
bu hafta ilhan-merve ve nemciye çok güveniyorum

-şEkEr-
17-11-07, 15:12
arkadaşım bold ve renkli yazma lütfen
juliayıda gör
almanyaya dönsün kayıt olduğu spor tesisine gitmeyi düşünüyorum
bu hfta çok çekişmeli olucak
gittikçe süre kısıtlanıyor

catterflym
18-11-07, 00:33
ya merveyi cok begenıorm ama henuz kendını gostermedı cok guzel bır performnası malesef yok
yasemıne gelınce güzel ama bişeyler eksık sankı ben zeynepteki gibi etkilenmiyorum
ilhan cok iyi kesınlıkle ve necmi cok yukseldı son performansıyla..

-şEkEr-
18-11-07, 00:55
merve allah var güzel kayıyor ama işte küçüklükten avanataj
sırf kevinı finalde görmek için kazanamsını istiyorum
ama ilhan kazansın ya haksızlık yok
süper!

necmi oy patlaması yaparsa şaşırmam onu tutuyorum ama kesin oylar yüksleir
uçan kuşa falan çıktığı için

Gülcan
18-11-07, 20:37
Az kaldi baslamasina :happy0064
Favorilerim Ilhan :img-in_lo ve Yasemin :img-in_lo
Pashan'ida cok begeniyorum, partneriyle iyi anlastik sürece cok güzel kayiyor.

Diyorumda, hazir Julia ve Alp'i yine yanyana görmüsken, Buzda'da kaysalar ya beraber. Özledim ikisini :happy0064

ozlem05
18-11-07, 21:20
Şu yarışmaya bakıyorumda valla geçen seneki yarışmayı mumla arıyorum desem yeri vardır hem geçen sene buzda dans başladığında bile bu başlık dolar taşardı 40 tan fazla üye olurdu bu yarışmada İlhan Yasemin ve Paşhan'dan başka kaile alınacak yarışmacı yok ve Zeynep Tokuş gibi dört dörtlük kayanda yok..İlhan ve Yasemin süperler ama yarışmanın sonunda ancak düşmeden tökezlemeden kayarlar ancak..

Zeynep gibi hiçbirinde zerafet zariflik yok.Yasemin hariç..

Ya-Vent (=
18-11-07, 21:56
Ahhh ne diyebilirimmiii Yaseminim icinnn superdii.. kirmizilari giymisti yee o saci,goZLerii ahh yeyim ben onu yeyimm bitiririm yaa bal talisi yuzunu.

Performansi inanilmaz acayip kusursustu..bu haftaki performansi cok cok daha iyiydi ma 5.5'leri hak etmedi cunki ilk haftalarki performansinda bile 6 aldi cogu zaman ama bu haftaki pefformansa 6 puan bile cok az olurdu bence. ;)

cok gicik oldum hepsine.Ama yinede tabiki ilk siralardaa cok iyiydi..zorunlu haraket yorumlarina sinir oluyorum gayet super beceriyo bence.

Ama nese elemeleri iple cekiyorum.

ozlem05
18-11-07, 22:12
Atilla kadar kusura bakmayın ama dönek birini görmedim veterelerde İlhan'a demediğini bırakmadı sonrada Gamze Özçeliğe laf attı sen bu agrasif lafını yapıştırdın diye kendisinin payı yok sanki gerçi kabullendi bendede hata var diye ama benim kızdığım hem İlhan Mansıza laf atıp sonrada ben İlhanı çok seviyorum diye dönek işte :icon_evil :icon_evil :icon_evil

~duygu~
18-11-07, 23:46
İlhan ve paşhan süperdi bu hafta iyi toparladılar 6 ları kaptılar zaten olcayto bey hariç :icon_whis yasemin de iyiydi ama gene zorunlu harekette takıldı işte onu da çözebilse süper olacak :good:

özlemcim haklısın geçen buzda dansta burda 30-40 kişi olurdu şimdi sadece birkaç kişi var günde 5-10 sayfa ilerliyorduk şimdi çok durgun burası :icon_sorr dediğin gibi kimse zeynep gibi zarif kayamıyor çoğu hareketi gördüğümde zeynep bunu ne güzel yapmıştı geçen sezonda diyorum :) bu arada behzat ya da gamzenin zeynebin bebeğinin sağlık durumundan haberi yok mu acaba en azından bie geçmiş olsun diyebilirlerdi :hıh

ayrıca inşallah bu hafta hülya hanım elenir artık magic necmi de favorilerimden hem çok iyi kayıyor hem de hayat hikayesi annesiyle kavuşması gerçekten çok etkiledi insanları bence halk oylamasında o birinci olur bu hafta :img-yes:

yasemin'ci
18-11-07, 23:51
İlk Bastan Söyliim Bitek Yaseminimin Performansına Tesadüf geldim .. Cünkü bu aksam evde değilfik daha yeni geldik . neysee

Ahh Meleğim Benimm Bitanem kırmızılım benim ayy ne cok yakısmıs ona kırmızı bittim yaa .. Ama evet anılın dediğine katılıyorum 5.5'leri haketmedi bence .. Cünkü ilk hafta daha amatör oldukları halde 6.0 almıstı ..
Ben bu haftada meleğimi ookk beğendimm :happy0064 yine müthisti .. yine herseyiyle kusursuzduuu !! :happy0064:img-in_lo

Duyduğuma göre 3.olmus pashan ve ilhan gecmis .. Performaslarını izleyemedim fakat videoları cıkıp izledikten sonra bu konuda yorum yapacağım ..

Güneş-07
19-11-07, 00:10
ilhan harikaydı her zamanki gibi zaten tüm jüriden 6 puan aldı bi tek olcayto bey 5.5 verdi onuda anlamıyorum birtürlü zaten ama zaten ilhan birinci sırada şuan cidden behsat uygurunda dediği gibi adam gibi adam ilhanımm...
bide şu çok hoşuma gitti puanlar açıklanırken olcayto beyin 5.5 verdiği söylendiğinde olganın yüz ifadesi çok güzeldi yoo fln dedi çok şekerdi ilhan ile uyumlu ve yakışıyo...
paşhanıda beğendim bu hafta iyi kaydı ve puanlarıda aldı zaten.
yasemin iyi ama ilhan ve paşhana göre vasat kaldı biraz ama yinede iyi...

Ya-Vent (=
19-11-07, 00:11
Yasemin hak etmiyo 3. olmayi cunki ilk haftalarda bile o kadar ii olmamasina ragmen 6 aliyodu..gittikce dusukmu veriyolar ne? Boyle sacma puanlama gormedim.

Bu yarisma gercekten haksiz ve izlnicek bir yarisma degil.Yasemin olmasaydi hic izlemezdim zaten.

SMSlerde ins. hulya gider..o zaman iki bayan kaliyo olucak..yasemin ve merve..tabi yasemin tek bayan yarismaci olarak kalicak son haftaya kadar.Buna inaniyorumm. =)))

Bence merveye bye bye diyelim cunki u ikinci kez yine kaldi son ikiye...bence o gider.Atilla kalir.

Ama bu oylamalarda kesinlikle hile varr..inanmiyorum cunki magic necmi nasil ilk olarak cagirilir...cok sacmaa ve sike var.Annesinle hikayesi cok uzucu bilmiyorum ve uzuldum bende ama o hikayeyi kullandi resmen SMS'ler icin bence.

Ve Hulya'nin gitmemesi ayri sacmalik. ;)

~duygu~
19-11-07, 01:24
Atilla taş gene ortalığı karıştırmış ne yaptı göremedim ama zaten programlarda gösterirler :) partneri de ağlıyordu üzüldüm görünce :icon_sorr

Bu arada ya-vent arkadaşım necmi bu olayı kullanmak isteseydi bugüne kadar çoktan hayat hikayesini anlatırdı buzda dansta 25 yıldır annesi görmediğini falan asıl öyle birşey yapsaydı bunu kullanmış olurdu ama bu bekir hazarın kendisine yaptığı bir süprizdi bunda kullanmak gibi bi durum yok :img-wink: ben zaten halk oylamasında birinci olacağını tahmin etmiştim çünkü herkes çok etkilendi bu hikayeden :img-yes:

yalnız şu hülya hanım hala gitmedi ona sinir oluyorum hiç de güzel kayamıyor ama hep oylardan kurtarıyor işte nasıl oluyorsa :icon_whis

_Tuba_
19-11-07, 01:31
Bu hafta ilhan ve paşhan süperdi doyamadım izlemeye:)Paşhanın beni yalnız bırakmayın cümlesi çok içtendi ya çok hoşuma gitti
yasemin de çok iyiydi zeten üçü favori
merve de iyi kaydı kevin a çok üzülüyorum ya kalmayı çok istiyor geçen sezonda şansı iyi gitmedi şimdide
Atilla gerçek yüzünü gösterdi bence sonuç açıklanmadan önce jüriye yağ yaptı sonra terbiyesizliğini gösterdi

greengirl_gg
19-11-07, 03:55
slm bn yeniyim aranızda bu yarısmayı cok sevdim
evet bende atilla taş a gıcık oluyorum iyiki elendi hiçbir dediği doğru gelmiyor sen sonunda ilhan mansıza bile laf attı ya ne biçim adam
ya hülya elenmesin tamam kayamıyor ama partneri çok iyi ya bu arada niçin hiç onun partneri Cole Davis nin fotosunu koymuyorsunuz :D
yasemin süper:) paşan ve ilhanda öyle ama bence bu yarısmanın en iyisi ilhan :)

panzehir
19-11-07, 09:45
Yasemin hadıventttttttt

Dün harikaydı ya harika mimikleri çok güzeldi hele perfonmansı süperdi bence bu hafta çok güzel kaydı

eylül87
19-11-07, 09:48
kim elendi akşam ben göremedim yarışmada iki favorim var 2sinden biri kazansın
ilhan mansız:img-in_lo:img-in_loyasemin hadivent:img-in_lo:img-in_lo

gulum15
19-11-07, 14:37
atilla tas gitti
bide yaptigi sey cok ayip biseydi
ellendi sonrada zaten bu yazrisma cok sacmaydi zaten demesi gercekten terbiyesizlik yani :icon_twis:icon_twis

ilhanim :happy0064 oh beh bu hafta dusmedin vede cok guzel kaydin askum benim ya her juriden tam puan aldin
bi tek olcaytodan :icon_sorr uf yaaa
pazari iple cekiyorum
yasemin hadiventte cok guzel kaydi :img-wink:

...ezgi...
19-11-07, 15:36
yha çok sevindim atilla taş gitmiş işte bncede çok ayıp etmiş yhaa ne o ole hemen elenince yarışma kötü olur sonra kalınca çok ii

herşeye rağmen ilhan mansız ama

+

yaseminden nefret ediiorum

begummm
19-11-07, 16:27
İlhan Mansız dan başlayayım bu haftaki yorumuma. Çok harikaydı izlediğin en iyi performanslarından biriydi. Düşmemiş olması da sevindiriciydi.
Paşhan bu hafta kendini çok iyi gösterdi. Çok beğendim. Ceyhun Yılmaz onun için gelmiş ne güzel :)
Yasemin geçen haftalara oranla daha kötüydü ama genel larak iyiydi tabi
Merve son ikiye kaldığındaki performansını ilkte yapabilseydi bence son ikiye kalmazdı. Elenmemiş olmasına çok sevindim çünkü en az iki hafta daha kalmayı hakediyor
Magic Necmi nin performansını kaçırdım ona yorum yapamıcam
Hülya ve Hasan o iğrenç halleriyle hala yarışmadalar anlam veremiyorum halkımızın nelerini beğenip sms attıklarına.
Vee Atilla Taş sonunda elendi .ok sevindim elenmesine. Elendikten sonra yaptıklarıda tam bir aptallıktı. Kendine yakışanları yaptı diyelim.. Atillaya değilde partnerine çok üzüldüm canım yaa nasıl üzülüp ağladı.

roximus89
19-11-07, 16:38
İlhan Mansız dan başlayayım bu haftaki yorumuma. Çok harikaydı izlediğin en iyi performanslarından biriydi. Düşmemiş olması da sevindiriciydi.
Paşhan bu hafta kendini çok iyi gösterdi. Çok beğendim. Ceyhun Yılmaz onun için gelmiş ne güzel :)
Yasemin geçen haftalara oranla daha kötüydü ama genel larak iyiydi tabi
Merve son ikiye kaldığındaki performansını ilkte yapabilseydi bence son ikiye kalmazdı. Elenmemiş olmasına çok sevindim çünkü en az iki hafta daha kalmayı hakediyor
Magic Necmi nin performansını kaçırdım ona yorum yapamıcam
Hülya ve Hasan o iğrenç halleriyle hala yarışmadalar anlam veremiyorum halkımızın nelerini beğenip sms attıklarına.
Vee Atilla Taş sonunda elendi .ok sevindim elenmesine. Elendikten sonra yaptıklarıda tam bir aptallıktı. Kendine yakışanları yaptı diyelim.. Atillaya değilde partnerine çok üzüldüm canım yaa nasıl üzülüp ağladı.

bence mervenın son ıkıye kalma nedenı son cıkmıs olmalarıydı onlar cıktı 20 dk sonra eleme oldu elemeyı perf. ızleyerek yapanlar var ,yanı dıger yarısmacılar ıcın kac saat msj atıldı mervelere az bı zaman kaldı

atıllanın gıtmesı supper olmus kalıtesını bozuyodu hıncını da oyle almıs oldu maden begenmıyo nıye gelıyo ıste :bilmim:fighting2

İlhan superdıı tek kelımeyle ondan sonra yasemın ve pashan super

Ama kesınlıkle Hulya ıle Hasan gıtmelı

mili_gkhnözen1905
19-11-07, 17:34
kim elendi akşam ben göremedim yarışmada iki favorim var 2sinden biri kazansın
ilhan mansız:img-in_lo:img-in_loyasemin hadivent:img-in_lo:img-in_lo

kankisimmmm atilla tas elendi iyide oldu
neydi o öyle son yaptigi elenince iyi oldu:img-pilot
sirada hasan hülya ve merve varbye:img-pilot
ilhana dicek birsey yok cok etkilendim performansindan tüm 6lar feda olsun
harikaydi.
pashan kendini asti son ikiye kalmanin acisini bu hafta cikardi
ve süper bir performans gösterdi
yasoma dicek birsey yok kiyafeti saci harikaydi perfonmansida harikaydi

tekrar söylüyorummm bayanlardan en iyisi yasemin
baylardan ilhan ve pashan...pashanda girdi favorilerim arasina:good:

ßengusu
19-11-07, 17:42
Bu hafta Atilla 'nı elenmesine sevindim başta kararsızdım Merve mi Atilla mı diye ama sonunda yaptığı o hareketten sonra çok iyi olmuş elenmesi dedim.
İlhan harikaydı bu haftada umarım o kazanır bu yarışmayı.

sibeel
19-11-07, 17:47
ben de izliorm buzda dansı tabi ki ve en rahatsız olduğum şey hande ataizi'nin puan vermedeki dengesizliği ben hala neye göre puan verdiğini anlamış dğlim onun sema hanım da ama yanlış ama doğru puan verio ve sebebini anlayabiliorm ama hande ataizi'nin puanlarıı hem çok acımasız hem de (bence)mantıksız!!!

ayrıca atilla taş'ın elenmesini de doğru buldum ama merveyle kıyaslarsak doğru normalde hülya yiğitalp ya da hasan yılmaz gitmeliydi bence!! hülya yiğitalp'i de hiç anlayamıyorum kendini çok bişey yapabilio çok yetenekli görüo halbuki hiç de değil ben buzda iyi olduğunu hiiç ama hiç düşünmüyorum keşke o elenseydi !!!

tugchemre
19-11-07, 20:20
kimin gittiğinden çok beni yine etkileyen ilhanımdı düştü düşecek diye yüreğim ağzımda izledim ama yine mükemmeldi zaten elemede ilhanın adı söylendikten sonra pek baktığım söylenemez atillanında eleneceği belliydi isabette olmuş hep başarısız olanlar ilhana saldırıp duruyor atilla taşta onlardan biriydi ne yalan söliyim çok sevindim

bebishim_f
19-11-07, 20:47
iyi akşamlar herkese...bilgisayarımın çökmüş olması nedeniyle giremedim bikaç gün:)çok özlemişim.akşam yüreğim ağzıma geldi ya sonuna kadar izledim reklamdan sonra bakmadım bütün gün stresle durdum merve elenmişse diye ama çok şükür atilla elenmiş ooohh içimin yağları eridi:)
müge sana katılıyorum son çıktığı için son 2ye kaldılar.yoksa merve bu hafta çok güzeldi ben çok beğendim.:happy0064umarım haftaya daha iyi olur:happy0064
paşhan yılmazeli bu hafta en çok beğendim açıkçası:img-yes:harikaydı...
favorim MERVE:happy0064ve KEVIN:happy0064:)

(BuRcUu)
19-11-07, 21:10
Dün qecekii sonucu hiç ama hiç beğenmedim.. Merve-AtiLLa son ikiye kaLMamaLıydı.. Bn Hasan ya da HüLya qider diye bekLiyordm ama oLmadı.. Merve'de AtiLLa'da iyiydii neden böyLe oLduu anLamadım ya nyse..

Dün qece İLHan'ı çok beğendim..

nazli_chriss
19-11-07, 23:45
dün akşam iLhan süper kaydı ya muhteşemdii..profesyonel gibi kaydı maşallah inş sakatlık durumu felanda olmaz bacağından dolayıı...
merve yle atilla son ikiye kaldı üzüldm ya merve ii kayıyo çokta talı zaten haketmiyolardı kevınla birliktee sonunu izlemedim ama atilla gitti galiba o hülya gitseydi keşke ya

neyse dün akşam ilhanm süperrdi valla nazar değmesin:D:D:D

CyberCobra
20-11-07, 00:09
Selamlar..Son haftada bir show vardı.yabancı 1 bayanla 1 erkek süper bi gösteri yaptılar..onların isimlerini bilen var mı ? veya o showun video linki?

serina
20-11-07, 01:41
arkadaşlar önceki sayfalarda necmi birinci oldu hikayesinden dolayı falan diye söylenmiş ama halk oylamasında sıralama yapılmadı karışık çağarıldılar yani birinci belli değil çok saçma ama ben şahsen birinci kim olmuş kim kaçıncı merak ediyorum
geçen sezon ne güzeldi puanlama belliydi insan heyecanla bekliyordu şimdi zaten ilhanın kalacağını yasemininde biliyoruz artık sıralamaya göre versinler:good:

ve yarışmaya gelince arkadaşlar ilhan açık ara önde acayip güzel estetik ve en önemlisi hızlı kayıyor lifleri yapıyor süper kayıyor
geçen sezon haksızlık olduğunu erkeklerin kadınlar kadar gösterişli olamayacağını sanıyordum ama yanılmışım sadece kayabilen biri çıkmamış bye

ilhan mansız :happy0064:happy0064:happy0064

Ya-Vent (=
20-11-07, 01:59
BuZda dansin dunku ratingleri berbat otesi gelmis malesef...bu sezon cidden hic tutulmadi bile diyebiliriz.Hele pazarlari dahada dusmus.

Bence bu son Buzda Dans olucak ve 3.'usu olmicak.Bu sene neden pek tutulmadi bilmiyorum ama heralde surekli olan kavgalar yuzunden...izlensin diye kavga yaratmak istiyolar ama tam tersini yapsalar kavgasiz bi yarisma olsaydi belki o zaman daha cok izlenirdi. ;)

Neyse bu arada ben saydim Final haftasi Aralik 30'da olucak eger pazar gunlerinde kalirsa bundan sonra..tamda yilbasi ustu biticek cok guzel bisey. :)

bebishim_f
20-11-07, 14:00
hehee:)))süper o zaman yılbaşı gecesi harika olur:happy0064
ama ratinglerin böle düşük olmasına çok üzüldüm.bencede kavgalar yüzünden izlenmiyo.ama biz buzda dansın 3.sünüde bekliyoruz yaa:sad53:

dizicibonus
20-11-07, 14:30
Ayy süperdi.Atilla taş elenmiş gerçekten çok üzüldüm :cheer::bella

İlhanım....Süperdi bence.Altılar helal olsun olcaytonun zaten altı vermeyeceğini biliyodum.

Yasemini izlemedim ama her hafta saçlarını neden iğrenç yapıyolar ki!Kıyafet müthiş kız süper ama saç iğrenç!(bence)

Paşhan süper kaydı bence.Onun partnerine bayılıyorum.Çok sevimli.Ama biraz şişman gibi :P (Not:Ben çok zayıfım ya sanki :P )

Kalanları izleyemedim.Umut akyüreğin eşinin gösterisi süperdi.Gözüm gönlüm açıldı valla:img-in_lo:img-icecr

bebishim_f
20-11-07, 18:27
Ayy süperdi.Atilla taş elenmiş gerçekten çok üzüldüm :cheer::bella

İlhanım....Süperdi bence.Altılar helal olsun olcaytonun zaten altı vermeyeceğini biliyodum.

Yasemini izlemedim ama her hafta saçlarını neden iğrenç yapıyolar ki!Kıyafet müthiş kız süper ama saç iğrenç!(bence)

Paşhan süper kaydı bence.Onun partnerine bayılıyorum.Çok sevimli.Ama biraz şişman gibi :P (Not:Ben çok zayıfım ya sanki :P )

Kalanları izleyemedim.Umut akyüreğin eşinin gösterisi süperdi.Gözüm gönlüm açıldı valla:img-in_lo:img-icecr

İlk cümlen hariç diğerlerine aynen katılıyorum;)Atilla'nın elenmesine sevindim.1-2 haftaya kadar inşallah Hasan ve Hülya'da gidicek:img-yes:
Paşhan...ahh evet çok güzeldi en çok onu beğendim bu hafta tamamen hatasızdı.eft:)Partneri tombiş tombiş ama güzel kayıyo:img-icecr
Umut Akyürek'in partneride düştü cnm ama çok tatlıydı.Bir türlü ismini öğrenemedim şu çocuğun bi aralar Robert J. Wastfall yazıyolardı geçen hafta RC Wastfall yazmışlar şaşırdım valla ama Arcey diyolar heralde doğru olanı 2.si.:)) Mervecimde her hafta gelişme gösteriyo ayrıca bu hafta gülüyo sürekli filan çok tatlı oluyo gülerken:img-blush

sarışınım
20-11-07, 18:35
ilhanımm cnmmss yine harikaydı çok güzel kaydı hemde düşmedi ztn hakem oylamalarında 1.di hak etmişti ztn
sonunu izleyemedim yha kim gitti bu hafta

tanrıverdihazal
20-11-07, 19:45
gülcüm atilla taş gitti bu hafta..
Bide ilhan süper kaydı fln ama çok üzüldüm ona ya böyle milli maç diyince bi tuhaf oldu.. yarasına bastılar gibi işte..
Yasemin zatenn çok tatlıydı.. herzamanki gibi..

Ama bence hülya yiğitalpin gitmesi gerekiyoduu Atillaya çok iyi diyemem ama elencek kadar da kötü değildi..

begummm
21-11-07, 00:21
POPÇU ATİLLA TAŞ YARIŞMADAN ELENDİ, GÖZYAŞI DÖKTÜ
'Buzda Dans' yarışmasında bu hafta elenen isim, yıllar önce 'Ham Çökelek' şarkısıyla ünlenen Atilla Taş, oldu. Yarışmada en yüksek oyu alan İlhan Mansız, gecenin birincisi olurken Magic Necmi'ye tokatlayarak olay çıkaran Atilla Taş, yarışma dışında kaldı.
Merve Büyüksaraç ile son ikiye kaldıktan sonra, elenen yarışmacı olarak ismi açıklanınca 'Bu karar çok saçma' diyerek kulise gitti. Kuliste gözyaşlarına hakim olamayan Atilla Taş, şöyle konuştu:
'Artık ölmek istiyorum. Albümüm satsaydı bu yarışmaya katılmazdım. Şimdi annemi arayıp 'Beni neden doğurdun?' diye hesap soracağım. Artık hep agresif olacağım. Bir tokat yüzünden beni harcadılar. Herkese çok kızgınım, hiç kimseyi affetmeyeceğim' dedi

Kaynak: netgazete.com
Atilla Taş ile ilgili bir haber paylaşayım dedim.

Vildoo
21-11-07, 01:25
Umut akyüreğin eşi çok güzel kaydı ama son anda nazar değdi düştü ya keske onlar elenmeseydi partneri çok yetenekli ,hülya yiğitalpin de öyle ama kendiside kayabilse bi mesela atilla gitti çok sevindim ama partneri gitti çok seker bi kızdı üzüldüm :( üstelik birde ağladı bence partnerleri tanıtsınlar bize o kadar emek harcılyorlar onlarıda tanıyalım olga çok seker olmus o gece yüzüne cicek çizmişti. kesin ilhan ve olga kazanır bu yarışmayı bence...

sarışınım
21-11-07, 11:18
Bide ilhan süper kaydı fln ama çok üzüldüm ona ya böyle milli maç diyince bi tuhaf oldu.. yarasına bastılar gibi işte..

Ama bence hülya yiğitalpin gitmesi gerekiyoduu Atillaya çok iyi diyemem ama elencek kadar da kötü değildi..

hadi yaa atiila taş mı gitti yazık olmuş bence orada gitmesi gereken başka kişiler vardı...
nese yhaa benim için önemli olan ilhan ztn o gitmediysee önemli diil :img-icecr

Vildoo
21-11-07, 15:37
Buzda Dans Florya İCE PARK

http://bp3.blogger.com/_ijGFzp90WMk/Ry4k9fWChBI/AAAAAAAAAo4/mQi09CVDnlQ/S224/kroki.jpg

Tel: 0212 579 18 17 Senlikköy Mah. Halkali Cad.No:63 Florya - Bakirköy Istanbul

bir sitede görmüstüm bunu aynen sana yolluyorum Acık adres istememissin ama isteyen olur diye onuda koydum. bir kroki var o belki işini görür.ben istanbulda yasamadığım için gidemiyorum.Benim içinde izle :img-wink: hatta hülyanın partnerinin resmini çekebilirsen çok sevinirim:img-yes:

_Tuba_
21-11-07, 16:50
Anlamadığım birşey var burda da olduğu gibi herkes hülya ve hasanın gitmesini istiyor Hülya nasıl olurda jüriden bu kadar az puan alırken son ikiye merve gibi iyi kayan biri kalıyor anlamıyorum kevin elenmeyi hiç istemiyor ama onun da şansızlığı hep elenecek yarışmacılar ona denk geliyor keşke yasemin ile kevın partner olsaydı

özgü necati
22-11-07, 18:41
öncelikle merhaba. evet keşke yaseminle kevin partner olsaydı. ama benim için önemli olan ilhan mansız :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ona aşığım buhafta ssüper kaydı harikaydı olcaytoya çok kızıyorum taktı yüz ifadesine :icon_sorr :icon_cry: gayette yakışıklı ve ifadeside çok düzgün neyse.. umarım hakeden kazanır tabi bana göre ilhan :img-wink: :img-in_lo

gulum15
23-11-07, 13:36

ayyy evet ya bencede ilhanimin damarina bastilar
yazik yaa ufff futbol oynamasini okadar cok istiyorumki
oooo daaha da cok isterdir her maca baktiginda keske bende orda lsaydim diyorsur kesin:icon_sorr:icon_sorr

bebishim_f
23-11-07, 20:50
Anlamadığım birşey var burda da olduğu gibi herkes hülya ve hasanın gitmesini istiyor Hülya nasıl olurda jüriden bu kadar az puan alırken son ikiye merve gibi iyi kayan biri kalıyor anlamıyorum kevin elenmeyi hiç istemiyor ama onun da şansızlığı hep elenecek yarışmacılar ona denk geliyor keşke yasemin ile kevın partner olsaydı

...Evet katılyıorum.Merve'yi de çok seviyorum ama onun 1.olucağını sanmıyorum çünkü çok güçlü rakipleri var ve elenmesi gerekenlerin yerine son ikiye kalınca çok sinirleniyorum...Kevinıma bitiyorum zaten :img-blushO giderse izlermiyim Buzda Dans'ı bilmem yani...:icon_sorr

dancing queen
23-11-07, 22:41
bende buzda dans yarismasinda ilhan mansizi destekliyorum yere düsmesi
bile cok karizmatik oluyor. Insallah böyle devam eder ve yarismayi kazanir...:good:

-şEkEr-
24-11-07, 00:34
eheheh hülyaya ve hasana heralde sabah programlarını izleyen kadınlar veriyorlardır
peki sema hanıma kim veriyor:)

offf bu hfta merveyle necmi elenmese iyi
kesin ikisi kalıcak sona

senis
24-11-07, 15:41
arkadaşlar,geçen hafta Ilhan Mansiz ve Türkiye güzeli Mervenin dans etdiyi şarkilarin adini yaza bilirmisiniz?

forever_bim,-şEkEr- tesekkurler,arkadaslar..

-şEkEr-
24-11-07, 17:07
ilhanınki anonim made galiba merveninki nasıl birşeydi söyle yazarım

ben araştırdım hala bu haftaki konuyu bulamadım

forever_bim
24-11-07, 21:58
Merve Büyüksaraç-Rich Girl
İlhan Mansız-Desertrose

adlı şarkılarda dans etmişlerdir.

Hülya Yiğitalp ve Hasan Yılmaz'ın son ikiye kalması lazımdı geçen hafta. Merve Büyüksaraç son ikiye kalınca partneri Kevin ile hırs yapıp çok güzel bir show sergilediler. Böylece Merve yarışmada kaldı:D

Vildoo
24-11-07, 22:46
evet iyikide kaldı yarışmanın yas ortalamasınıda düşürüyor hem :) ya bende sizin gibi hasan ve hülya en zayıf olanları onların gitmesi istiyorum tabi ama hülyanın partneri çok iyi ve çok sevdim of keske o hülyanın partneri olmasaydı.umarım bu hafta hasan gider o kalır :D sonraki hafta artık elenir yani.. elinde cole davis nin resmi olan yok mu ? varsa resim bölümüne koyabilir mi?? :D :D

selin22
25-11-07, 12:52
.Atilla Taş’ın geçen hafta elenmesinin ardından bu hafta yarışacak ünlüler ve dans edecekleri ülke müzikleri şöyle:• Paşhan Yılmazel- Brezilya• Hasan Yılmaz- Türkiye • Yasemin Hadivent- Çin • İlhan Mansız - Güney Afrika • Magic Necmi – Fransa• Hülya Yiğitalp –Amerika• Merve Büyüksaraç –Hindistan Bu haftadan itibaren Pazar günleri ekrana gelecek olan Buzda Dans|ta bu hafta bir cift daha elenecek.

bu haftaki konular baya ilginc kesin yine cok güzel bir program izlicez:img-wink:

bebishim_f
25-11-07, 13:34
Merve ve Kevin Hindistan müziğinde süper olur çok merak ediyorum eminim çok ilginç olucaktır:happy0064inşallah bu hafta hakedenler yani hasan veya hülya elenir.:icon_whis

-şEkEr-
25-11-07, 16:17
merve iyi kayıyor
tamam suratsız itici falan ama hakkınıda yememek lazım
ben juliayı çok merak ediyorum nede güzel fransız olur o:)

gulum15
25-11-07, 17:22
.Atilla Taş’ın geçen hafta elenmesinin ardından bu hafta yarışacak ünlüler ve dans edecekleri ülke müzikleri şöyle:• Paşhan Yılmazel- Brezilya• Hasan Yılmaz- Türkiye • Yasemin Hadivent- Çin • İlhan Mansız - Güney Afrika • Magic Necmi – Fransa• Hülya Yiğitalp –Amerika• Merve Büyüksaraç –Hindistan Bu haftadan itibaren Pazar günleri ekrana gelecek olan Buzda Dans|ta bu hafta bir cift daha elenecek.

bu haftaki konular baya ilginc kesin yine cok güzel bir program izlicez:img-wink:

waw cok guzel yaaa
ilhanim guney afrika muzuklerinden biriyle dasn etcek demek:img-in_lo
ne kadar yakisikli olcaaaaaak:happy0064

yasemin hadivent cin demek aaaa cok guzel olcak artik cin elbisesi giyer nede cok yakisicak canima:img-in_lo

mecik fransizca muziklerinden biriyle ins guzel muzik secerler bariii

pashanimda brezilyaaa
ah ah gel aksam gel gerisayim yapem bakalim tam olarak 4saat 34dakika :happy0064 galiba:icon_whis
ayy cok az kalmis

sibeel
25-11-07, 19:32
artk bu hafta hülya yiğitalpin gitmesini umuyorum bence hasan yılmaz ondan daha iyi en azından başından beri bi gelişme gösterip kendini ilerletti ben hülya y. de hiç öyle bişey göremedim umarm gider bu akşam !

roximus89
25-11-07, 20:58
İnanılmaz garıp olmuslar :)) Ozellıkle ılhan ve yasemıne guldum acıkcası :) Kevin cook tatlıydı yıne ıns hulya yada hasan elenırde kevınlar kalır :icon_whis

~duygu~
25-11-07, 23:28
Gene kimseler yok burda kimse izlemiyor mu yarışmayı anlamadım ben :) bence de inşallah hasan ya da hülya gider mervenin açıklamaları da iyice sıkıcı olmaya başladı kendini çok iyi sanıyor ama bence hiç estetik değil buz üstünde inşallah ilhan necmi yasemin ya da paşhan elenmez :img-yes:

yasemin'ci
26-11-07, 00:50
Ahh Benimm Meleğimm .. Japonum Çinlimmm Müthisti Yine Bu Aksamm .. Bitim Her Zamanki Gibii .. :happy0064

Hakemler vermesede 6'ları sen yinede en güselisinn .. Enn iyisisinn ..
Hem Zaten sen bizim Gönlümüzün 1.sisinn .. :happy0064

Bu haftada yine cok güsel kaydın .. Zorunlu Hareketi Tam Yaptın .. Zaten Joelle cok yakısıtorsunuz .. Yine muhtesemdi kısacaa .. :happy0064

İlhan mansızda güsel kkaydı bu aksam .. Pashanda .. Necmide ..:img-icecr

Bende Mervenin dediklerini duymuyorum artık ne yapmaya calıstığınıda anlamıs değilim yorum yok o yüzdenn ..

judlaw
26-11-07, 04:04
ilhan mansızın kazanmasını istiyorum biraz daha estetik kayması lazım zamanla olur bir de kazanırsa böbrek vakfına bağışlıyacakmış buda kazanmasını istediğim nedenlerden biri oylar ilhana hasan yılmazda hemşom kalabildiği kadar kalsın oda sema hanımın Hasana Yılmaz ' a git ormanda kay lafı çok yanlıştı

nazli_chriss
26-11-07, 11:22
iLhan'm bnm ya süperdi yine her zamnki gibi harika kaydı
futboLa geri dönebiLirmiş bn en çok buna sevindm inş dönerr ayy nasıLda sevinçLiydi....cnmm ya..oLgayLada iyi bi çiftLer zaten jüriLer iLhana çok şansLısın diyodu ...ilhan oLgada şans:LI dedi oLga daha şans:Lı iLhanım senn gibi bi partneri oLduğu için....
........
yasemin de iyiydi bu akşam ama başı dndü ya cnm .....
paşhan ve necmiyide beyendim...
merveyede uyuz oLdum dün akşam...kızLardan en çok o kaLmayı hakediyomuş kendini çok iyi görüyo gaLiba kevın gibi bi partneri oLmasa....
.....
hüLya giti bu akşam çok sevindim ona....
......
son oLarak İLHANIM SÜPERDİN....:img-in_lo

e