Tüm Versiyonu Göster : Buzda Dans 2 - Yorumlar (ShowTv)
özgü necati
03-12-07, 16:39
merhaba arkadaşlar. bencede yasemin en iyi performansını sergiledi :img-wink: ama ilhan mansıza çok yüklendiler bence onun yaptığı liftleri yapmak hiçte kolay değil yani bence gayet iyiydi hatta süperdi 4.5 lik hiç değildi :icon_sorr bence son üçe ilhan yasemin ve paşhan kalmalı tabi bu benim fikrim. kalbimdeki isim tabikii ilhan mansız :img-in_lo :img-in_lo :img-wink:
yok yukarda İlhan 1. Merve 2. demişlerde ondan sordum ..:img-wink:
onu bir yerden alıntı yaptım
showa bağlı bir yerden
Burak&Burak
03-12-07, 16:43
Yasemin yasemin yasemin buzda başka isim düşünemiyorum ya bu kadar mı tatlı olur bi insan joel le süper yakışıyorlar yaa =) o ne kadar güzel kareografiydii ! valla oyunculuğunu konuşturdu yasemin tabrik ediyorum ... !!!
ya bu arada sizcede program çok geç bitmedimi ne o ya öle milletin sabah okulu var işi vr anlamıyorum yani yakında 23.00 de koyarlarsa şaşırmıcak hale geldim :S
elif salihoğlu
03-12-07, 18:06
yhaaa o Olcaytoya gıcık oldum ilhana neden öyle dawrandıysa yani bütün hafta çalışıp çabalıolar sonunda 4.5 imi hakettiler sinir oldumm zaten bn yasemin we ilhanı izledikten sonra yattım:D
Bir haftayı daha bitirdik ve elenen Magic Necmi oldu açıkcası çok sevindim elenmesini en çok istediğim iki isimden biri gitti.
Hasan Yılmaz yani elenmesini en çok istediğim kişi ise hala orda. Yaptığı dansta ne vardı anlamadım ben sadece kollarını sallıyordu anlamıyorum ben insanları.
Merve çok harikaydı bu hafta kendini çok iyi gösterdi. Ve son 2 ye kalmadı :)
Paşhan 'ın dansını ben çok beğendim ama jüri beğenmedi nedense.
Yasemin bir kaç haftadır kötüyü ama bu hafta çok beğendim.
İlhan bu hafta biraz daha kötüydü belki ama Olcayto 'nun yorumları o kadar saçmaydı ki hem İlhan için hem Yasemin için.
yhaaa o Olcaytoya gıcık oldum ilhana neden öyle dawrandıysa yani bütün hafta çalışıp çabalıolar sonunda 4.5 imi hakettiler sinir oldumm zaten bn yasemin we ilhanı izledikten sonra yattım:D
eheh olcayto fazla derinlere iniyor
yok oyunculuk yok tedirginlik yok kayış hepsine teker teker puan veriyorlar çok saçma
olcaytoda oyunculuğa düşük not veriyor ilhanda
olcayto sacmalamaktan baska bısı yapmıo zaten bı dedıgı dıger bolum tutmuo dengesız hele herseyı bılen havası yokmu cıldırtıo benı sema celebı ıle ıkısı al brını vur otekıne ıkısıde luzumsuz
son ikiye kim kaldıı benim gitmedisi istediğim artık bi hasan yılmaz kaldı sonra mervee paşhan-ilhan-yasemin üçülüsünü çok seviom
son ikiye kim kaldıı benim gitmedisi istediğim artık bi hasan yılmaz kaldı sonra mervee paşhan-ilhan-yasemin üçülüsünü çok seviom
Canım son ikiye Paşhan ve Magic Necmi Kaldı ve Necmi elendi.
Bu arada ben de Hasan Yılmaz 'ın elenmesini çok istiyorum.
Selam arkadaslar.Uzun zamandir yoktum cezaliydim. =)
Yarismayi takip ediyorum ve favorim hala tabiki Yaseminim.Her hafta gittikce ilerliyo ve ilerdikce kiskananlari artiyo buda tartismalara yok aciyo malesef.
Ozellikle Merve cadisin'dan nefret ediyorum.Sinir sesinden tut,donukluguna kadar sinir oldugum yarismacidir.Merve kalmasin lutfen elensin!
Ozellikle bu hafta tipki Yasemin'e benzemeye calismasindan'da tiksindim.Cidden mimikleri ve yuz ifadeleri Yasemin gibi yapmaktan vazgecsin cunki beceremiyo.Yapsa bile yakismiyo.Yasemin'e laf atsin sonra onun gibi ifadeler yapmaya calissin.Hadi git artik sen kizim.
Yarismada Yasemin'in ustune yuklenen Sema,Olcayto ve Ahmet'e gicik olduk.Ahmet buzda dans'tan birsey anliyomus gibi 4 ne hakla verebilirki? Bu hafta problemleri falan vardi sanirsam cunki en kotu yarismaci Hasan'a 5.0'mi ne verdi? Jurilik'ten diskualife olsa keske.
Yarismanin sonlarinada yaklastik.Yarismayi ilk hafta'dan beri hizla goturen ikili Yasemin ve Ilhan ve hic degismicek.
ve zaten bu sene degisik olucak bildigim kadaerilya..hem Kral hemde Kralice secilicekmis.Cok hosuma gitti. =))
Kral-Ilhan
Kralice-Yaseminnn
;)
!! Elyf !!
04-12-07, 08:56
İlhan Mansız, büyük ödülü kazanırsa Türk Böbrek Vakfı'na bağışlayacak.
Mansız etek giydi birinciliği kaybetti!
Mustafa DERYAHAN
Show TV ekranlarında yayınlanan 'Buzda Dans', 7'nci haftaya girerken yine olay üstüne olay oldu. Yarışmada üç haftadır birinci seçilen futbolcu İlhan Mansız, Oscar ödüllü 'Cesur Yürek' filmindeki Mel Gibson'dan esinlenerek 'etek' giydi.
Necmi gitti!
Mansız, programda 150 milyarlık ödülü kazandığı taktirde Türk Böbrek Vakfı'na bağışlayacağını söyledi. Ancak Mansız önceki akşam birinciliği 'Devlerin Aşkı' adlı filmin müziğiyle performans sergileyen Yasemin Hadivent'e kaptırdı. 'Buzda Dans'a konuk olarak katılan Umut Akyürek de programda bir ilke imza attı. Yarışmadan elenene kadar kapalı kıyafetler giymeye özen gösteren Umut Akyürek, arkadaşlarına destek için geldiği kuliste yırtmaçlı kıyafetiyle dikkat çekti. Yarışmaya Magic Necmi veda etti.
Kaynak : Sabah Gazetesi
Haberin resimlerini resimler basliginda bulabilirsiniz.. :img-wink:
melike.fan
04-12-07, 11:04
bu hafta buzda dans'ı izleyememiştim,ama netten ilhan'ın dansını izledim
her zamanki gibi çok güzel kaymış ve zor hareketler yapmış bravo..
favorim ilhan,inşallah kazanacak..:img-wink:
Herkese Selamlar öncelikle :) Banli oldugum için anca yazabiliyorum..
Hepiniz Olcaytoya gicik kapiyosunuz ama neden hala anlamis degilim :) tamam, zor yüksek puanlar veriyor buna birsey demiyorum..
Yaseminide elestirdi ama biraz gerçekci olalim lütfen.. çok dogru seylerde söylüyo Olcayto bey :img-wink: Bence ordaki gereksiz kisi Ahmet beydir!
çok dengesiz puanlar veriyor.. Yasemine 4 verdi.. bence 4lük bi performans degildi! Hasana ise daha çok puan verdi ;) Biraz gerçekci olalim lütfen.. Olcayto Ilhanada zamaninda iyi puanlar hatta 6 verdi..
Bence ordaki gereksiz kisi Ahmet
hande ataizi neden bilmediği işlere kalkışıo ki aLLah aşkına daha kaliteli biri olamaz mıydı jüride kalite derken daha anlayan biri aynı şekilde ahmet san tamm çk başarılı projelerde yer alıo hatta düzenlio ama buu iş ona göre dğl ya!!
necminn gitmesine üzüldüm ama şu anlamda partneri çok şekerdi onun"julia". o kadar onun dışında pek önemsemedim zaten gitmesi gereken iki kişiden biriydi bence ki çk da ii olmuş!
Hande Ataizi artistlige dikkat ediyor :)
Malum, kendisi oyuncu.. Kayarken sadece iyi kaymak yetmedigi için oda onu degerlendiriyor.. Ama bencede dengesiz biraz :img-yes:
bebishim_f
04-12-07, 23:44
Merve çok iyiydi bayıldım o kadar güzeldi ki gözlerimi alamadım ve yarışmanın sonunu izleyememiştim.Merve elenmiştir diye çok korktum ama Kevın'ın yalvarmaları boşa gitmemiş.Lütfn Sms Lütfn:))yerim seni bennn:img-icecr..son ikiye kalmamışlar çok sevindim:happy0064
Canlarım benim ya çok şekerdiler:img-in_lo
Merve 1.liğin en büyük adaylarından biri...:happy0064Hiçkimse böyle düşünmesede...:icon_whis
Hande ataizi ne kadar dogru bi secim olmasada yaseminci oldugu ve ona ytuksek puan verdigi icin seviyorum. :D
Malum...iki ruhsar bi arada..tabiki sevicekleri birbirlerini. ;)
Ruya'cim katilyiorum en gereksiz ve haksiz Ahmet...bencede kesinlikle gitmeli ama yarismanin sonunda geldik yapicak bisey yok.
Umarim bundan sonra daha dikkatle izler ve o iyi gormeyen gozlerini daha acar. =))
Jüriyi bir türlü büyüleyemedi
Buzda Dans'ta bu hafta jüriyi kıyasıya eleştiren Magic Necmi, hışımla verilen düşük puanların kurbanı oldu. Performans öncesi yayınlanan röportaj bandında eğitmenlerine jüriyi kötüleyen Magic Necmi'ye kesilen fatura ağır oldu. Düşük puanlarla son ikiye kalan Necmi, elenmekten kurtulamadı. Bu arada jürinin kadın üyeleri Sema Çelebi, Şebnem Ertaul ve Hande Ataizi'nin İlhan Mansız hayranlığı da, hem yorumları hem de puanlarıyla "ayan beyan" ortaya çıktı. Evet, İlhan başarılı bir sporcu ama bu "açık hayranlık" diğer yarışmacılar açısından biraz adaletsizlik doğurmuyor mu? Diğer yandan "miniklere buz dansını sevdirmek" parolasıyla yola çıkan yarışmanın pazar gecesi bitiş saati 01.40'tı. O dakikalarda tribünlerdeki çocukların uykulu gözleri dikkatimi çekti. Piste atılan çiçekleri toplayan miniklerin de gözlerinden uyku akıyordu. Ertesi gün okula gitmek zorunda olan pistteki ve ekran başındaki miniklere yazık değil mi? "Var mısın Yok musun?" ile Buzda Dans'ın yayın saatleri değişse nasıl olur? Ah pardon, unutmuşum! Reyting Hazretleri kızar değil mi?
Yüksel Aytuğ/Sabah
sariseren haber için çok sagol :)
Yüksel Aytugnun bütün haberine katiliyorum!!!
Daha ne diyebilirimki? Herseyi çoook dogru yazmis! Aynen benim düsüncelerim :img-wink: Özellikle Ilhan ve rating konusuna tamamen katiliyorum!
Neyse..
Finale az kaldi =) Sonunda zaten hakeden kazanicaktir :img-wink:
özgü necati
05-12-07, 17:14
reting konusuna kesinlikle katılıyorum ama ilhan mansız bence çok iyi kayıyo vede çok estetik kim ne derse desin yaptığı liftler çok zor ve riskli bunu jüride bi çok kez belirtmişti
Arkadaslar hani PAshan Yilmazel 2-3 hafta önce Black Eyed Peac in "Hey Mama" adli sarkisinda dans etmisti ya. Iste o danstan resimler varsa eklerseniz cok sevinirim.
melike.fan
05-12-07, 18:42
reting konusuna kesinlikle katılıyorum ama ilhan mansız bence çok iyi kayıyo vede çok estetik kim ne derse desin yaptığı liftler çok zor ve riskli bunu jüride bi çok kez belirtmişti
kesinlikle katılıyorum
ben İlhan'ın sporcu olduğu için iyi kaydığı düşüncesine katılmıyorum,tamamiyle yetenek meselesi,çok yetenekli,buz dansına çok yakışıyor,çokta zor hareketler yapıyor,kaç hafta oldu hangi erkek yarışmacı onun yaptığı hareketleri yaptı düşünmek lazım...
favorim İlhan ama yaseminde güzel kayıyor,hakeden kazanır inşallah:king:
Artik gerçekten zorlasmaya basladi =)
Bende geçen hafta ilk kez ''kim elensin'' sorusunu sordum kendime.. Pashani çoook seviyorum umarim yine son 2ye kalmaz ya :(:( Haketmiyor o bunu! çok iyi kayiyor bence..
Bu hafta ya Merve yada Hasan elenmeli..:img-yes:
Evet elemeler cok zor artik.Yarisma yilbasinda biticek cok az kaldi. =(
Ama bence ne olursa olsun yasemin ve ilhan son haftaya kalicaklar. Yasemin onumuzdeki haftalarda son ikiye kalirsa...kimle olursa olsun elenmez zaten..bundan adim gibi eminim.
Yarismayi hak eden en buyuk isim bence Yasemin..bunu onu cok sevdigim icin solemiyorum...gercekten kazanmali cunki daha yeni mesur oluyor ve herkez yeni tanimaya basliyo..kazanirsa onun icin cok iyi bir avantaj olur.
Ilhan'da kazanabilir ama o kadar ihtiyaci yok diye dusunuyorum cunku cok buyuk bir futbolcuydu zamaninda ve onu tanimiyan yok...cok populer.
Bu acidan bakilinca hak eden Yasemin.Ama llhan'da cok guzel kayiyo..onu sevenler yanlis anlamasin. =)
bence tek hak eden ilhan
göz neyin ne olduğunu biliyor
tamam bende aralarında en çok necmi seviyorum ama kimin hak ettiğinide biliyorum
o kadar zor liftlere kalkışıyorki
genede o buz patenin bile nedemek olduğunu bilmeyen jüriye yaranamıyor
zaten orda işini en iyi yapan cenk
herkese içimden geçenleri veriyor
oda olmazsa herhalde jüri jüri olmazdı
ilhan kazanmazsa çok üzülürüm
bence tek hak eden ilhan
göz neyin ne olduğunu biliyor
tamam bende aralarında en çok necmi seviyorum ama kimin hak ettiğinide biliyorum
o kadar zor liftlere kalkışıyorki
genede o buz patenin bile nedemek olduğunu bilmeyen jüriye yaranamıyor
zaten orda işini en iyi yapan cenk
herkese içimden geçenleri veriyor
oda olmazsa herhalde jüri jüri olmazdı
ilhan kazanmazsa çok üzülürüm
Bencede, göz neyin oldugunu biliyor :) Bu cümlene kesinlikle katiliyorum..
Ama bence bütün is zor liftlerle bitmiyor..
Ilhan hep iyi puan aldigi için birden bire Ilhana dönen çOk kisi var.. Gerçekci olmuyorlar, anlamiyolarki hersey lift degildir.. Tamam, Ilhan çokk iyi kayiyor bunu herkes biliyor zaten..
Ben Yaseminciyim buda ortada, ama kesinlikle gerçekci oldugumu düsünüyorum.. Yaseminci odugum için demiyorum bunu, ama bence Ilhana ayrimcilik yapiliyor.. Ilhanin Samurai gösterisine ben hayran kalmistim mesela.. Resmen büyülenmistim! Ama o performansi bambaskaydi.. ilerleyen haftalarda Ilhana ayni puanlari vermek, ayni yorumlari yapmak hata bence :img-wink: o yüzden diyorum, bence ayrimcilik yapiliyor.. ve bunu Yasocu oldugum için demiyorum!! herneyse..
Ilk cümlenle bitiriyim bende yorumumu :)
Göz neyin ne oldugunu biliyor
bu yarışmayı tek hakeden ilhan harika kayıyor yalnızda çok iyi zaten partneri olga onu çok güveniyor birbirleri ile çok uyumlular ama bu hafta jüri biraz haksızlık yaptı bence gayet iyi kaydığı halde yaseminden düşük aldı ben yasemini şlk haftalarda beğenmiştim ama sonraları beğenmemeye başladım tamam iyi yapıyor çalışıyor ama daha çok parteri destekliyor diye düşünüyorum ben aslında bu tüm bayan oyuncuların dezavantajı ama bu ortada inkar etmek olmaz bide şebnem hanım buzda dans 1-2 nin en iyi teknik olarak kayan bayan oyuncusu dedi yasemine ama bunda katılmıyorum zeynep tokuş çok daha iyiydi ama şunuda söyleyeyim yasemin ilhandan sonra en iyi kayan yarışmacı
bunlar benim fikirlerim...
bu yarışmayı tek hakeden ilhan harika kayıyor yalnızda çok iyi zaten partneri olga onu çok güveniyor birbirleri ile çok uyumlular ama bu hafta jüri biraz haksızlık yaptı bence gayet iyi kaydığı halde yaseminden düşük aldı ben yasemini şlk haftalarda beğenmiştim ama sonraları beğenmemeye başladım tamam iyi yapıyor çalışıyor ama daha çok parteri destekliyor diye düşünüyorum ben aslında bu tüm bayan oyuncuların dezavantajı ama bu ortada inkar etmek olmaz bide şebnem hanım buzda dans 1-2 nin en iyi teknik olarak kayan bayan oyuncusu dedi yasemine ama bunda katılmıyorum zeynep tokuş çok daha iyiydi ama şunuda söyleyeyim yasemin ilhandan sonra en iyi kayan yarışmacı
bunlar benim fikirlerim...
Fikrine saygi duyuyorum :)
Nedense herkes Yasemini ilk haftalarda begenmis.. Bazi Yasemincilerde Ilhanci oldular sonradan :icon_whis herneyse.. Ben Yaseminin gittikçe daha iyi oldugunu düsünüyorum =) Sana bir sorum olcak cnm..
Sence Yasemin geçen hafta öncekinden daha çOk kendi kaymadimi? Daha az lift yokmuydu?
Bende fikrine saygi duyuyorum arkadasim. :)
Ama sunu demedende gecemicem..Buzda Dans cift kisilik yarismadir.Tabiki onun icin cogu zaman partnerleriyle olmak zorundalar cunki kariografiler oyle-cift kisilik. Kariografilerin aralarina tek kaydigi yerlerde koyuyolar yasemin icin ve gayet basari--bu isi daha once yapmamasina ragmen.
Cok kisi surekli hep partneriyle kayiyo diyor ama gercekten dedigim gibi oyle olmasi lazim zaten. ;)
selam arkadaslar.
Ben bu yarismada yaseminle ilhani begeniyorum ama favorim tabiki yasemin, herkes takmis yasemin partneriz kayamiyor da filan. Biseyi unutuyorsunuz buz pateninde erkekler bayani yonlendirir oyuzden joel in yasemini kaldirmasi elinden tutmasi gayet normal tabiki yaseminde yanliz birseyler yapiyor bu son iki hafta herkese gosterdi. Ilhan erkek oldugu icin partnerini o yonlendiriyor liftler yapiyor buda onu basarili gosteriyor tabiki oylede.onu izlerken kendimden geciyorum insani baska diyarlara guturuyor.
selam arkadaslar.
Ben bu yarismada yaseminle ilhani begeniyorum ama favorim tabiki yasemin, herkes takmis yasemin partneriz kayamiyor da filan. Biseyi unutuyorsunuz buz pateninde erkekler bayani yonlendirir oyuzden joel in yasemini kaldirmasi elinden tutmasi gayet normal tabiki yaseminde yanliz birseyler yapiyor bu son iki hafta herkese gosterdi. Ilhan erkek oldugu icin partnerini o yonlendiriyor liftler yapiyor buda onu basarili gosteriyor tabiki oylede.onu izlerken kendimden geciyorum insani baska diyarlara guturuyor.
Sana katiliyorum canim :good:
hem..
1.Yasemin partnersizde çok iyi kayiyor
2.Liftlerde sadece partnerin gücü önemli degil.. Havada estetik durmak, ve dogru inmekte çok önemli.. Zaten bunu buz pateninde anlayan jüri üyeleride açikca söyledi!
melike.fan
07-12-07, 10:25
Sana katiliyorum canim :good:
hem..
1.Yasemin partnersizde çok iyi kayiyor
2.Liftlerde sadece partnerin gücü önemli degil.. Havada estetik durmak, ve dogru inmekte çok önemli.. Zaten bunu buz pateninde anlayan jüri üyeleride açikca söyledi!
haklısınız
Yasemin partneriyle yaptığı hareketlerde çok estetik duruyor,bence bayan yarışmacıların içinde en estetik ve güzel kayan o..
ama gönlüm İlhan'ın kazanmasından yana,buzların prensi,çok yakışıyor buz dansına:good:
buzda dans programı yine saat 22:00'de çok geç keşke 20:00'de olsaydı
yarismaya bakmaya firsatim hic olmuyoo sonuclarida ablamdan ögreniyorum ama benim tek favorim var oda ilhan onu hem oynadigi dizide (doktorlar) hemde bu yarismayla cook sevdim ve inaniyorumki bana göre insallah o birinci olur ama yaseminide birinci olmasini istiyorum olursa ikisindern biri olsun ama sanirim gittikce zorlasmaya basladi cünkü bence elenemesi gereeken herkes elendi nasil karar vericekler bilmiyorum ama sonuna kadar Ilhan diyorum ben...
(:..SeFkAt..:)
07-12-07, 20:35
HANGİ BUZDA DANS YARIŞMACISI JÜRİ ÜYESİ HANDE ATAİZİ’YLE İLGİLİ “KÜÇÜK AKLIYLA YARIŞMACILARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR” DEDİ?
7/12/2007 19:06
Buzda Dans’ın final haftalarına yaklaşılırken heyecan dorukta!..
Kuliste konuşulanlar geç de olsa yarışmacıların kulağına gitmeye de başladı…
Jürinin tartışılan ismi Hande Ataizi’nin yarışmacıları ilgili yorumlarına sinirlenen Paşhan Yılmazel, “Küçük aklıyla yarışmacıları birbirine düşürmeye çalışıyor ama başaramayacak!.. Jürinin birbirine düşürme oyunlarına gelmeyeceğiz” dedi!..
Kaynak : Uçankuş
HANGİ BUZDA DANS YARIŞMACISI JÜRİ ÜYESİ HANDE ATAİZİ’YLE İLGİLİ “KÜÇÜK AKLIYLA YARIŞMACILARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR” DEDİ?
7/12/2007 19:06
Buzda Dans’ın final haftalarına yaklaşılırken heyecan dorukta!..
Kuliste konuşulanlar geç de olsa yarışmacıların kulağına gitmeye de başladı…
Jürinin tartışılan ismi Hande Ataizi’nin yarışmacıları ilgili yorumlarına sinirlenen Paşhan Yılmazel, “Küçük aklıyla yarışmacıları birbirine düşürmeye çalışıyor ama başaramayacak!.. Jürinin birbirine düşürme oyunlarına gelmeyeceğiz” dedi!..
Kaynak : Uçankuş
canım benim paşhanım ne güzel söylemiş
beğendiklerine tamam beğenmediklerini neden bu kadar aşağılıyor ben anlamış değilim
hasan bile 2.5 kdar kötü kaymıyor ama demekki ona göre oradaki yarışmcılar hak ediyor
komedi gerçekten bu kadın
ne ilhan ne dierleri yarışmanın tek 1.var benim gözümde o da yasemin hadivent prensesim benim yaa
ne ilhan ne dierleri yarışmanın tek 1.var benim gözümde o da yasemin hadivent prensesim benim yaa
Aynen canim Yasemin Hadivent hercekten harika .. Umarim bu yarismanin 1.si yasemin olur..Kazanmayida o hak ediyor zaten =)
Aynen canim Yasemin Hadivent hercekten harika .. Umarim bu yarismanin 1.si yasemin olur..Kazanmayida o hak ediyor zaten =)
bencede walla kazancaksa yaso kazansın en çok o yakışıo buza dimi ayşegülcümm bu arada sen bayadır yoktun hoşgeldin:img-in_lo:img-in_lo
bencede walla kazancaksa yaso kazansın en çok o yakışıo buza dimi ayşegülcümm bu arada sen bayadır yoktun hoşgeldin:img-in_lo:img-in_lo
Evet zaten cokta güzel buzada cok yakisiyor:img-in_lo
Evt yoktum canimcim özledim burayi ve girdim sizleri özlemisim gercekten =)
Sefkat'cim haber icin sagol.
Katiliyorum Pashan'a helal ona. Hande buzda kaymak nedir bunu bilemezken juri oldu ve herkezden cok daha yuksek bir seviyede kayiyomus gibi beyenemiyor herkezi ve dusuk puan veriyor. Gozlerini daha bi acip oyle puanlama yapsa daha iyi olucak. Yasemin'e yuksek verdigi icin seviniyorum ama butun yarismacilara haksizca davranmasi yanlis.
sizede yasemin konusunda katiliyorum...bitanecik pamuk melegim o benim..insallah kazanir..kazanmasa bile son hafaya kalaicagindan eminim.
Yarismada pashan-merve-hasan'da eger bir hafta son ikiye kalirsa bile--juri'nin kimi secicegini biliyoruz. Yasemin varken heralde yasemini seciceklerdir boyle bi durum olursa. ;)
Ilhan ve Yasemin'in son ikiye kalmasida imkansiz zaten eminim. :P
(:..SeFkAt..:)
07-12-07, 23:05
Oyy Oyy Oyy...
Hepinize Katılıyorum..
Yasemin'im Bi'tane benim :img-in_lo:img-blush
Çokta Hakediyor gerçektennn:img-icecr
Ama Ben Paşhan'a Katılmıyorum :icon_whis
Hande Ataizi Buzda ki Oyunculuğa, görselliğe vb. şeylere bakıyor...
Hasan YIlmaz'da bence o akdar kötü kayıyor :icon_whis
bir kere gerçekten buza yakışmıyor :s
Hande'ninde demek istediği bu...
Hiç kimseninde bu jüride ne işi var deme gibi bir hakka sahip olduğunu düşünmüyorum(:
Ben Hande Ataizinin en çok bu lafina gicik kapiyorum: ''Ben 2.5 verdiysem 6 üzerinden veriyorum.. 2.5 iyi bir puandir''
Hemen hemen her hafta söylüyor bunu.. Olcayto bey bile okadar s!k vermiyor kötü puanlari.. Sonuçta yarismacilarin hepsi ilerledi.. Hande Ataizi ilk haftalar daha yüksek puanlar veriyodu.. Bunlari biraz görmeli bence :img-wink:
Hande Ataizi'nin hareketleri birazda showa kaciyor bence.Yani ben kolay kolay yüksek puan verecek bir jüri degilim demek istiyor..Bu yaptigi ne kadar dogru,ne kadar yanlis orasi muamma tabi ..
!! Elyf !!
08-12-07, 12:40
Hande'ymis suymus buymus..
Hepsi bos yaa.. :icon_whis
Ilhan Mansiz alninin teri ile insallah bu yarismayi kazanacakdir.. :img-wink:
Ne bi yapmacikligi var, nede kendini bos seylere cok kaptirior, nede kimseylen bi polemige girior.. :D
Kim ne derse desin, benim gonlum ve tum destegim Ilhan'dan yana.. :img-yes:
mili_gkhnözen1905
08-12-07, 16:28
oy oy oy canislerim angelslerimde gelmis :img-icecr
katiliyorum kizlar bastan beri favorim zaten yasom bitanem yarismaninda
iddiali isimlerinden birisi ve bence kazanmayi cok hakediyor herkes gibi
polemiklere katilmiyor fazla konusmuyor:good:
herkes üstüne alinmasin:icon_whis cogu arkadaslarda sanki ilhan kazanmassa
kazananin hakkiyla almadigini söylicekler tamam ilhanda favorim ama bazilarinda bu düsünceye katilmiyorum:icon_whis
Ben İlhan ın kazanmasını çok istiyorum.
Buz üzerinde çok başarılı.
Olga ile çok uyumlular. İnş. 1. olur İlhan.
Diger yarismcalarin ne yapmacikligi varki? Anlamadim. MeSELA Yasemin ve PASHAn..hic bir yapmacikligini gordukmu? Hepsi gayet iyi..islerini guzel bir sekilde yapiyolar. Yarismadaki kavgalarda cok sukur bitti ve sessiz-duzgun yarismacilar kaldi.
Tamam Ilhan coook super olabilir ama fazla emin olmiyalim. Son haftaya kesin kalma ihtimali buyuk ama her an,hersey olabilir.
Bide Merve gitse tam super olucak...yarismada tek laf sokan o kaldi.
!! Elyf !!
08-12-07, 22:06
Bende eminim kesin Ilhan kazanicak demedim farkindaysaniz..
"Insallah" die bi kelime kullanmisim.. :img-wink:
Bende biliorum son anda hersey olabilir..
Anil'cim dedigin gibi son haftaya bi bakmissin ne Ilhan nede Yasemin nede baskasi kalmis.. :img-yes:
Ben bu juri haberleri cikinca boyle olanlari bosverin, hepsi yapmacik derken, jurilerden bahsediyordum..
Yoksa Yasemin'de ikinci favorim.. :img-wink:
Ilhan kazanmayabilir.. Olablir..
Ki boyle bisi oldugundada neden kazananin hakkiyla almadigini soyliim.. :D
Akil var mantik var.. :img-pilot
Her zmn yarismadaki herkeze basarilar dilemisimdir.. :img-wink:
artist_kiz
08-12-07, 22:30
bence yarışmanın en başarılıları ilhan ve yasemin
ama açık konuşmak gerekirse ilhan daha iyi.
yasemin çok gsl kayıyo ama partneriyle ilhan partnerinide taşıyarak çok gsl kayıyo ki bu büyük bi fark oluşturuo
ama dediğiniz gibi kazananın kim olcağı belli olmaz her an herşey olabilir
yinede ilhan mansızın 1. olmasıını çok isterim tabi o başka:)
!! Elyf !!
08-12-07, 23:47
Eet haklisin arkadasim..
Ilhan ustune ustluk bide partnerini tasior..
Dedigin gibi bayan yarismacilari goze alirsak, yaptigi digerlerine gore daha da zor bi o kdrda sorumluluk gerektirior..
Aslinda bu yarisma boyle bayli bayanli olmamali..
Yani yarismacilarin hepsi ya bay yada bayan olmali..
Yine tabiki partnerleri olucak ama kim napior nasi yapior ne kdr yapior daha ortada olurdu..
Ne kdr guzel kaysada bayan yarismacilar bay yarismacilardan daha sansli..
Cunku yonlendirme, tasima veya benzeri gibi bi sorumluluklari yok..
Yanlis hatirlamiorsam birileri kral ve kralice secilicek demisdi ztn..
E o zmn bu ne siddet bu celal.. :D
Ilhan ve Yasemin gonullerimizin birincileri.. :img-wink:
Eet haklisin arkadasim..
Ilhan ustune ustluk bide partnerini tasior..
Dedigin gibi bayan yarismacilari goze alirsak, yaptigi digerlerine gore daha da zor bi o kdrda sorumluluk gerektirior..
Aslinda bu yarisma boyle bayli bayanli olmamali..
Yani yarismacilarin hepsi ya bay yada bayan olmali..
Yine tabiki partnerleri olucak ama kim napior nasi yapior ne kdr yapior daha ortada olurdu..
Ne kdr guzel kaysada bayan yarismacilar bay yarismacilardan daha sansli..
Cunku yonlendirme, tasima veya benzeri gibi bi sorumluluklari yok..
Yanlis hatirlamiorsam birileri kral ve kralice secilicek demisdi ztn..
E o zmn bu ne siddet bu celal.. :D
Ilhan ve Yasemin gonullerimizin birincileri.. :img-wink:
Ahh vallah canim katilmamak elde degil =)
Baska ne diyebilirimki? Buz'un kraliçesi Yasemin.. Krali ise Ilhandir :good:
Ilhanin kaldiris yaptigi fln dogru..
Tamam görüyoruz kesinlikle büyük bir basaridir.. Ama Ilhan kaldirislar yapiyor diye Yaseminden iyi oldugu söylenmez ;) Zaten bayan yarismacilarini baylarla kiyaslamak hata oluyor bence.. Yorum yapmakta açiklamakta oldukça zor oluyor.. Sonuçta Yasemin Joel'i kaldiramaz ;) Buz pateninde jönlendiren kisi erkek.. O yüzden haliyle Ilhan Olgayi yönetiyor.. Buz'un üzerinde kimin daha sansli olduguda tartisilir bence.. Erkeklerin iyi kaldirmasi lazim ki bu zor.. Bayanlarinda estetik durmasi lazim.. Buda kolay degil ;) Yani hersey kaldirislarla bitmiyor.. (Lafim ''Sadece Joel kayiyor, Yasemin birsey yapmiyor'' diyenlere :img-cool2)
Keske iki kisi 1.olsaydi =) bir bayan ve bir erkek
Yapımcı Firma: MedyapımYapımcı: Fatih AksoyYönetmen: Caner Erdem Buzda dans 8.haftasına girdiği bu hafta finale bir hafta daha yaklaşıyoruz...150 Bin YTL için yarışacak yarışmacılar ve şarkıları şöyle:• Merve Büyüksaraç & Kevin Stefan - Tek Taş (Nil Karaibrahimgil)• İlhan Mansız & Olga Bestandigova – İndir (Mustafa Sandal)• Yasemin Hadivent & Joel Geleynese- Dirty (Christina Aguilera) • Hasan Yılmaz & Diana Rennik - I ** just (Lou Bega)• Paşhan Yılmazel & Bri Ferren - Hüp-Oryantal Versiyon (Tarkan)Süpriz canlı performansların ve özel şovların yer alacağı program 09 Aralık Pazar saat 22.00’de Show TV |de.Behzat Uygur ve Gamze Özçelik’in sunduğu programın sonunda yarışmacılardan biri Buzda Dans’a veda edecek..
selin22 Yarışmacıların dans edecekleri parçaları eklemiş teşekkür ediyorum.
Ben İlhan 'in dans edeceği parçayı hiç sevmem ama bakalım nasıl olcak.
Paşhan 'a yine Tarkan parçası gelmiş umarım iyi olur.
Merve 'nin şarkısı güzel beğendim.
Diğerleri de normal işte.
!! Elyf !!
09-12-07, 13:36
Ruya'cim.. Ayni fikirde oldugumuza sevindim.. :img-wink:
Oncedende dedigim gibi, bayli bayanli olmasi yarismanin hic iyi olmamis..
Kiyaslama tabikide yapilamaz.. :img-yes:
Bu arada Selin22, paylastigin bilgiler icin teskurler..
Musti ayy.. Hemde "indir".. Valla bayilirim.. Yine basarili ve bi o kdrda guzel performanslar bizi beklior.. :P:img-pilot
Sarkilar gerçekten çOk hos =)
Selin.. ekledigin için sagol ;)
Ilhan'a yavas sarkilar daha çOk yakisiyor bence..
Bakalim nasil olcak..
Digerleride çok hos..
Ben nedense Pashan'i çok merak ediyorum bu hafta :)
Insallah elenmez..:icon_sorr
Bir sitenin buzda dansın bu hafta kim elenir anketini buldum ve eklemek istedim
Dikkat! Size göre Show Tv’de ekrana gelen Buzda Dans yarışmasından bu hafta hangi ünlü elenir?
Yüzde Oy
Hasan Yılmaz 45,73% 2322
İlhan Mansız 12,35% 616
Merve Büyüksaraç 22,28% 1164
Paşhan Yılmazel 9,87% 508
Yasemin Hadivent 9,54% 489
Ankete Toplam 5099 Kişi Katılmıştır.
Umarım böyle olur ve Hasan Yılmaz elenir.
oy oy oy canislerim angelslerimde gelmis :img-icecr
katiliyorum kizlar bastan beri favorim zaten yasom bitanem yarismaninda
iddiali isimlerinden birisi ve bence kazanmayi cok hakediyor herkes gibi
polemiklere katilmiyor fazla konusmuyor:good:
herkes üstüne alinmasin:icon_whis cogu arkadaslarda sanki ilhan kazanmassa
kazananin hakkiyla almadigini söylicekler tamam ilhanda favorim ama bazilarinda bu düsünceye katilmiyorum:icon_whis
Canim angelim bitanecik renkdasim tücem benim :P
Ya ben Ilhanida seviyorum oda cok güzel kayiyor ama Yasemin hem buza daha cok yakisiyor hemde haftalar ilerledikce dahada güzel kayiyor.Düsüncene katiliyorum bende canim.Eger Ilhan-Yasemin ikilisinden biri kazanirsa alinlarinin teriyle bu yarismayi haklariyla kazanmis olurlar,ama yasemin benim icin daha önde;)
bence bu hafta merve gider
hasan kesinlikle gimez
zaten o adamın nasıl bir çekiciliği varsa kavga etmesede oy topluyor
finale kalırsa hiç şaşırmam
bence bu hafta merve gider
hasan kesinlikle gimez
zaten o adamın nasıl bir çekiciliği varsa kavga etmesede oy topluyor
finale kalırsa hiç şaşırmam
merve kalabılır su yuzden merve daha ıyı kaydıgı ıcın jurı elemeyebılır :img-wink:
melike.fan
09-12-07, 21:52
bu akşam Hasan Yılmaz elenir inşallah,hiç estetik durmuyor buzun üstünde..
buzların prensi İlhan'a başarılar...
ben bu juriyi evire cevire doverimmm salakklarr yaaa. :(
Yaseminimi ne hakla aglatirlarrr zavallimm benimmm...kisiligine saygisizca davrandilar.
O sema'dan nefret ediyorumm......pisss seyyy. =((
Yaseminim ahrikaydi...kafana takmaaa boyle saygisiz jurileriii...sen onlardan daha saygilisin...buyuklugunu bilip buyukluk gosteremiolarr.
Ya o Sema hanim'a ne oluyor?
Sanki kendi tamamen dogal ve oldugu gibi biri!
Ya cidden.. çOk morelim bozuk :icon_sorr:icon_sorr
Ahh Yaseminim kiyamam sana!
O kisilere inat aglama! Kafani kaldir ve sadece gülümse canim benim =(
Kiyamam yaa.. :sad53::sad53:
Ruya'cimm evett yaa Sema'ya sinir oluyorum nefret ettim artik ondan.
Kendisini bisey saniyo. Sanki kendisi cok beyeniliyoda halk tarafindan.
Yasemin butun oylari toplicakk basarisina devam edicek. Hadi susun artikk kendinizi bisey sanmayin.
Buyukseniz saygili olmayi ogreniceksiniz. O kadar. =((
aliyeaynalar
10-12-07, 01:28
Arkadaşlar jüriyi genel yapmayın isterseniz, mesela hande ataizi nasılda savunuyor yasemini.. Yani Genel yaptığınız için bu genelin içine handede giriyor ve haksızlık yapılıyor burda...
reyting almayan programı reyting alması için polemige girmeyen insanları polemeıge sokmaları kadar anlamsız birsey olamaz.sema çelebinin yaptıgı son derece yalnıs bırsey herkesın bır kısılıgı varıdr ve kımsenın kımseyı rencıde etmeye hakkı yok.yarısmanın basından berı sesızlıgını koruyan yasemının bosu bosuna sınırlerını bozmayada kımsenın hakkı yok.hersey adaletlı olucaksa adaletlı olsun.bırde kızın puanlarını eksık yazmalar falan amac ne anlamıyorum kı.hem kızı bırıncı yapıyorsunuz hemede yerden yere vuruyorsunuz.helal olsun hande ataızıne.bugunden sonra sema celebıden nefret ettım nefret.bız senın ne oldugunu bılıyoruz yasemınım sakın kendını bozma sakın kendını uzme gene 1 numaraydın...
Yasemin bu haftanin Birincisi!!! :)
Hata yuzunden 1.lik hakki gitti...bu haftayi kabul etmiyorum ben.
Sema'yida kiniyorum son olarak. =)
Yaseminim harikaydı ve iddalıydı da...Nasılda ağlattlar cnm bn m ya kıyamam , kızın üzerine geliyor hep yaa...Sinir oluyrum Semaya
Arkdşalr Hande'nin verdiği puan sayılsaydı herhalde yasemin 1. olucaktı değil mi ?
Merve ve Yaseminin kaldigina inanmiyorum yaa off. :(
Ama Yasemin kesin kalri ins. Merve kalamazz aslaa. :( :(
Merve ve Yaseminin kaldigina inanmiyorum yaa off. :(
Ama Yasemin kesin kalri ins. Merve kalamazz aslaa. :( :(
neee bn yasemin çıktıtan sonrasını izlemedim son ikiye mi kaldı inanmyorumm
Olmasi gereken gibi Yasemin kaldi, Merve veda etti. =)
Tek bayan yarismacida Yasemin oluyor. Onun icin buyk basari. Melegimm benimm. :(
Ama bundan sonra hep son 2'ye kalma ihtimali var :s
Ben geçen haftada dedim..
Ahmet bey bu isten anlamiyor kesinlikle =))
Neymis efendim..
Hasan Hande gibi degerli bir oyuncuya ''eyvallah'' diyemezmis :img-cool2
Onun orda bosuna oturduguda son anda kanitlanmis oldu bence..
Yaseminim sen birtanesin :img-in_lo
bu aksam mi hafizamdan silmek istiyorum o kacar kotu bir aksamdiki
yaseminle birlikte bende agladim
bu aksam hande hanimi bir kez daha taktir ettim yasemini cok koruyor vee onu cok seviyor bence sema hanim ne soylerse soyledin o bence yasemin gayet sevimli sempatik iyi biri diyo cunki dorusu buu
bu aksam sema hanima o kadar gicik oldumki elimde olsa ( anilcim sen anladin onu )
ruyacim bence gayet haklisin ahmet bey hic birsey bilmiyor nasil merve kalsin der anlamadim yaaa genel olarak konusuyorum dio ama genel olarak zaten yasemin hakediyor ama gidiyo merve kalsin dio cok sacma
Ya cidden..
Bide dediki ''2.performansa bakinca..''
2.performansa Yasemin birkere daha iyidi =) Yasemin 1.performansinda
pek iyi kalkamamisti.. Sonra iste sonda takildi fln..
Bunlar 2.performansinda olmadi ;) Bide dikkat ettim Ahmet bey bi ara
''Ben çok iyi dikkat ediyorum'' diyor.. Belli =))
Sadece Yasemin hakkindaki düsüncelerinden bahsetmiyorum.. Genelde
saçma sapan puanlar veriyor.. Zaten Olcaytoda dedi bugün iyi günündesin
galiba.. Yani pek takilmiyo o Ahmet =)) Bos konusup duruyo gerçekten..
Bu aksamin en gicik sahisi zaten Diva Oyuncu ve Is kadini Sema çelebiydi :img-cool2
Super,super..bakiyorumda Yaseminci'ler toplandik buraya. :)
Sema rating icin Yasemin'in sessizliginden yararlaniyor. Tek mantikli aciklama bu.
Hem yuksek puan veriyo Yasemin'e--sonrada laf atiyo...yok sen net sekilde kendini gosteremiyosun, yok boyle oy topliyamassin. Boyle sozlere gulup geciorum o kadar. :D
Zaten ben Sema gibi jurilere inanmiyorum. Acickasi cok yapmacik buluorum cunki kavga etikleri zaman gercekci bulmuyorum. Rating icin yazilmis bir senaryoyu oynuyorlar bence (lafim ozellikle Sema'ya) . :good:
Sona kalma nedeni ise erkek yarismacilarinin buyuk bir KIZ kitlesi olmasidir. Mesela Ilhan ve Pashan'in buyuk bir KIZ hayranlar kitlesi var-- Yasemin'e gelince yeni populer oldugu icin onlara gore daha cok kucuk kitlesi var.
Ama Yasemin yarismada son haftaya kalmayi kesinlikle garantiledi. Bundan sonra son ikiye kalma ihtimali var ama kalsa'da ya Pashan'la yada Hasan'la kalicak ve her ikisinde'de kimin kalma ihtimali yuksek belli. =)
Yasemin 1. olmayabilir yarisma sonunda ama yinede yarismayi kazandi diye sayilicak cunki son haftaya kalmak bence yeterince kadar buyuk bir odul benim fikrimde. ;)
yaa cok üzüldüm Merve'ye :icon_sorr çok seviyodum onu..
ama son ikiye güçlü bir rakiple kalmış,,Hasanın gitmesi gerekiyodu..!!
ya bu olcay bey ve sema çelebi yasemin hadiventten ne istiyorlar acaba merak ediyorum doğrusu kız hiç sesini çıkrartmıyor nerdeyse başkaları gibi polemik içerisisnde de değil akşam ki programı bende beğenmedim genelde herkes bir aksilik yaşadı birde şu hasan yılmazın gitmemesine acayip bozuldum ya güzel kayanlar gidiyorr o hala buz pistinde birincide olur hani olursa hiç şaşırmam
nazli_chriss
10-12-07, 11:45
iLhan süperdi dün akşam çok gzl kaydı düştü ama olsunn
yasemin de çok gzl kaydı her zamnki gibi müziği çok gldi...
hasan gitmedi ya uyuz oldum gl kayamıyokşi ama hala orda mervenn gitmesinede çok üzüldmm..
Ay evet ya Hande yanlis tuslama yapti =(
O 4ü görünce sastim zaten ne oluyor diye..
Mervedede aynisi olmustu ama sadece 0.5 puan..
Yaseminde ise tam 1.5 puan.. YOk yok.. dün Yasemin
için kesin sanssiz bir gündü :icon_sorr
Siralama yaptiklarinda Yasemin 2.siradaydi =))
Ama Handenin puanlariylada dünün 1.si oluyor aslinda :img-wink:
Hasana gelince ; ben aslinda ona hiç gicik kapmiyorum..
Yani tam tersi çOk sempatik buluyorum ve kalmasini isterdim..
Ama tabiiki iyi kaysaydi!! Orda kalmis 5 kisi! Kesinlikle Hasan çikmaliydi bence
Merveyi hiç sevmem.. Ama gerçekci olmaliyiz :img-wink: Hasan Merveden
daha kötü kayiyor.. Bu hafta Hasan elenmezse pes derim artik..
Cünkü sadece SMSlerle orda kalan biri bunu haketmiyor..
SOn 3e Yasemin, Ilhan ve paShan kalmali!
Ama Handenin dedigi gibi kayisi 0 degil! Bunuda söylemek istedim =)
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
9 ARALIK 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,80 22,40
2 BIR TUTAM BAHARAT (T.S) [NET] KAND 7,70 19,00
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,60 20,50
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,60 20,40
5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,50 20,00
6 MULAN (Y.S) [NET] KAND 6,30 14,70
7 BUZDA DANS [NET] SHOW 4,90 14,00
TOTAL
9 ARALIK 2007 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,10 22,60
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,00 17,80
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 16,70
4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,80 16,20
.
.
17 BUZDA DANS [NET] SHOW 4,00 13,00
kaynak:ucankus
Joel Geleynse is a jerk for beating his friend kevin in the skate off and getting him voted off the tv reality show.
joel sayfasına bunu yazmıs :sad53:
tam ne yazıyor ??
Arkadaşlar Hande yanlış tuşlama falan yapmadı,makine bozukmuş.Yapımcılarda düzeltmedi ve Yasemin 2.oldu,eğer Hande'nin puanı sayılsaydı ve 1.olsaydı Hasan Yılmaz ve Merve Büyüksaraç son 2'ye kalacaktı.Biraz didiklenirse ortadaki düzenbazlıklar gün yüzüne çıkacak.
bebishim_f
10-12-07, 14:11
Off yaa Mervem elenmiş.......Hala aklım almıyor....Nasıl olur da Yasemin'le son ikiye kalır ya off...En azından bu haftada kalmalıydı.IIyy o Hasana gıcık oluyorum ya nasıl oluyosa hala oyları topluyo..Haftayada Paşhan elenirse hiç şaşırmam...:icon_whis
Bişey sorucam Yasemin ağladı mı? Niye ağladı? Hande ona düşük puan mı verdi?
Bu 3 sorunun cevabını istiyorum:)
Offf yaa çok üzlüdüm Merve'ye..En çok Kevına...ah canım o kadar yalvarıyo lütffen sms diye ama:sad53::sad53::sad53:
Bişey sorucam Yasemin ağladı mı? Niye ağladı? Hande ona düşük puan mı verdi?
Bu 3 sorunun cevabını istiyorum:)
Evet ağladı,Sema hanım karakteriyle ilgili kırıcı eleştiriler yaptı.Hande 5.5 puan vermiş ancak 4.0 olarak gözüktü jüri müdehale etmeye çalıştı ama yapımcı saymadı ve Yasemin 1.'lik yerine 2.oldu.
Bu arada Behzat Yasemin için "yanımda bir yarışmacının titreye titreye daha fazla kalamayacağım diyerek ağlamasına müsade etmem" gibi şeyler söyleyince bende üzüldüm.. Sema hanım gitsin balık tutsun:icon_whis
SHOW TV’DE EKRANA GELEN BUZDA DANS’TA BU HAFTA HANGİ ÜNLÜ İSİM YARIŞMAYA VEDA ETTİ?...
10/12/2007 00:52
Show Tv’de ekrana gelen Buzda Dans’ta bu hafta birinciliği İlhan Mansız alırken, Hasan Yılmaz ikinci Paşhan Yılmazel üçüncü oldu.
Son ikiye Merve Büyüksaraç ve Yasemin Hadivent kaldı. Jüri oylamasıyla yarışmaya veda eden isim ise Merve Büyüksaraç oldu.
halk neye oy veriyor ki
ikiside hak etmiyordu
hasandan nefret ediyorum
nedir ya bu radyo kanalları falan
tamam o zaman bende bu radan ilhancılara sesleniyorum nolur oy gönderin
bu kadara basit olmamalı
yarışma günü aldığı oy yetmiyor sanki
o zaten kendinin süper olmadığının farkında ama neden hala ısrarcı anlayabilmiş değilim
Sema hanim Yasemine ''kendin gibi olmuyorsun'' diyor..
Kendi çok sempatiktide zaten =))) Yasemini aglatti.. Sonra son anda
basladi iyi davranmaya.. Nedir bu 2 yüzlülük?! Yasemin olmasa
zaten kesinlikle izlemezdim bu yarismayi.. Böyle adaletsizlik görmedim
Bu ahmet beye ne oluyor ben onu anlayamadım jüri üyesi diye karşısındaki kişiyi azarlamaya ,küçük düşürmeye hakkı yok hasan yılmaz dava açsa kazanır.
Aynı zamanda sema çelebi yasemin hadıventin gururu ile oynadı ve kişiliği hakkında ağır yorumlar yaptı buda bir nevi hakaretir maddi ve maneviz tazminat davası açarsa kazanır bence sema hanımın buzdan anlamadığı ortada zaten neden onu juri yapıyorlarsa artık onlara kalmış bişi sema hanım balık tutmaya devam et.
bu hafta yasemin hadivent ve merve büyüksaraç son ikiye kaldılar buna çok üzüldüm hasan yılmaz dururken yasemine ne oluyo ya halk çok haksızlık yapıyorlar son anda yasemin yarışmada kaldı bu hafta üzülürdüm hasan dururken merve gitti ama yasemin kaldığı için çok mutlu oldum yasemin birinci olcak ilhana pabuçunu yalamak kalçak:img-yes::img-wink::happy0064
arkadaşım yasemini desteklemen çok güzel bir şey ama papuç yalamak çok kötü bir üslub
lütfen editle
yaseminci olman senin diğer kişileri taşlamanı gerektirmiyor
rica ediyorum lütfen editle
bende yasmeini sevmiyor olabilirim ama buradaki yasemincilere karşı kendimi mahçup etmemek için sesimi çıkarmıyorum
zaten yasemini sevmemem ona kötü laft etmem anlmına gelmez
o da kendi işini yapıyor
ilhanda
sonuçta ikiside iyi
dun gece jurinin yasemin icin yaptiklari yorumlari izleyemedim anladigim kadariyla aglatmislar kizcagizi, ne hakla boyle bisey yapar anlamadim. rica etsem birileri jurinin yasemin icin yaptiklari yorumlari ekleyebilirmi nette. Buarada yasonun son ikiye kalmasi beni cok sasirtti ve uzdu.Yasonun fanlarinin cok oldugunu dusunuyordum ya fanlar bu hafta az oy gonderdi yada oylari bu hafta yetmedi yasonun. Bide siralama yapmadan aciklanoyrmus yarismacilar ama dikkat ediyorum her hafta ilhan hep ilk soyleniyor tabi yanlisim yoksa ve yaso sonunculardan biri olarak aciklaniyordu. Umarim haftaya yasemin son iki kalmaz cunku hak etmiyor kalsada mutlaka gecer cunku o olmazsa yarismada ne heyecan nede estetik kalir. Ilhanla yasemin kesinlikle finale kalmali ne kadar ilhanin yarismayi kazanacagini dusunsemde dunden dolayi yasemin benim icin hep birinci kalacak.:happy0064
dun gece jurinin yasemin icin yaptiklari yorumlari izleyemedim anladigim kadariyla aglatmislar kizcagizi, ne hakla boyle bisey yapar anlamadim. rica etsem birileri jurinin yasemin icin yaptiklari yorumlari ekleyebilirmi nette. Buarada yasonun son ikiye kalmasi beni cok sasirtti ve uzdu.Yasonun fanlarinin cok oldugunu dusunuyordum ya fanlar bu hafta az oy gonderdi yada oylari bu hafta yetmedi yasonun. Bide siralama yapmadan aciklanoyrmus yarismacilar ama dikkat ediyorum her hafta ilhan hep ilk soyleniyor tabi yanlisim yoksa ve yaso sonunculardan biri olarak aciklaniyordu. Umarim haftaya yasemin son iki kalmaz cunku hak etmiyor kalsada mutlaka gecer cunku o olmazsa yarismada ne heyecan nede estetik kalir. Ilhanla yasemin kesinlikle finale kalmali ne kadar ilhanin yarismayi kazanacagini dusunsemde dunden dolayi yasemin benim icin hep birinci kalacak.:happy0064
Biliyorsun canim, SMSlerin ve jüri puanlarin ortalamasi aliniyor..
Hande hanim istemesede Yasemine kötü puan veri dün aksam..
Bence o yüzdende son ikiye kaldi Yasemin :img-wink:
-sEkEr- arkadasimizin ekledigi haberde Ilhan birinci, Hasan ikinci Pashanda ücüncü oldu yaziyor.. Bu haberleri yazan kisiler sanirim pek dikkatli izlemiyolar.. Siralama yapmaksizin açikliyorlar kalanlari!
Ilhanin kazanicagini düsünüyomussun canim.. Simdilik herkes bi Ilhan tutturmus ama bu isler hiç belli olmuyor gerçekten.. Her an hersey olabilir :img-wink: Beklemedigimiz biride 1.olabilir.. belli mi olur`?
Bence Ilhanda dün pek iyi degildi.. Samurai gösterisi bi baskaydi.. Ozamandan beri hiçbir performansi samurai gösterisini gecemiyor bence..
ya akşam ahmet san'a noluyo öyle ya tamm hasan elenmeli kötü kayıyo ama bence gayet anlayışlı . hande ataizi'nn bence adama karşı başka bi tavrı var kendisi çk sosyetik ya halk müziği yapanı buza yakıştıramıyor ayrıca adam dedikleri gibi de çk kötü dğl ayrıca çabalıo ya belki demogoji fln yapıo ama çalışıo kendini de geliştirdi. ahmet san jüri üyesi diye karşısındakini azarlamaya hakkı olduğunu mu zannediyo onu da anlamış dğlim ya. her şey olabilirsn büyük bi yapımcı,büyük bi organizatör,dokto,iş adamı hatta çoook önemli bi oyuncu die de geçinebilirsin ama bence önce karşındakine insan gibi davranmayı adam olmayı öğrenmelisin ya. yarışmada direkmen eziolar adamı!
zugasi_bere
10-12-07, 17:51
Anlayamıyorum cidden bu halkıda jüriyide anlayamıyorumm ne alıp veremediği var bu Sema Hanımın Yaseminle ya napsın kız kavga mı etsin saygısızlık mı etsin onun arkasında biz varızzz halk sana güvenmiyor diyo nerden biliyo bunu ölümüne Yaseminleyiz sonuna kadar ona güveniyoruz..ama malum bu tarz yarışmalarda hep şu vardır polimik yap finale kal puanı al tıpkı Hasan Yılmaz gibi..:img-wink:
ya akşam ahmet san'a noluyo öyle ya tamm hasan elenmeli kötü kayıyo ama bence gayet anlayışlı . hande ataizi'nn bence adama karşı başka bi tavrı var kendisi çk sosyetik ya halk müziği yapanı buza yakıştıramıyor ayrıca adam dedikleri gibi de çk kötü dğl ayrıca çabalıo ya belki demogoji fln yapıo ama çalışıo kendini de geliştirdi. ahmet san jüri üyesi diye karşısındakini azarlamaya hakkı olduğunu mu zannediyo onu da anlamış dğlim ya. her şey olabilirsn büyük bi yapımcı,büyük bi organizatör,dokto,iş adamı hatta çoook önemli bi oyuncu die de geçinebilirsin ama bence önce karşındakine insan gibi davranmayı adam olmayı öğrenmelisin ya. yarışmada direkmen eziolar adamı!
Ahmet San önce Hasana ''iyikide zorlamissin çOk güzel kaydin'' dedi..
Hande basladi kavgaya oda Handenin tarafina geçti birden nedense :D
Neymis efendim.. ''Eyvallah'' denilmezmis.. Ne varki bunda?
Ben daha öncede yazdim Hasani sempatik buluyorum.. Ama 4 kisi kaldiysa
elenme zamani geldide geçiyo bile!!!
Ahmet San önce Hasana ''iyikide zorlamissin çOk güzel kaydin'' dedi..
Hande basladi kavgaya oda Handenin tarafina geçti birden nedense :D
Neymis efendim.. ''Eyvallah'' denilmezmis.. Ne varki bunda?
Ben daha öncede yazdim Hasani sempatik buluyorum.. Ama 4 kisi kaldiysa
elenme zamani geldide geçiyo bile!!!
ewt hatta elenmesi gerekiodu akşam ama neyse işte. ayrıca hasan sema hanımla çk daha şiddetli tartışmalar yaşadı hatta ve hatta şarkılaar türküler havada uçuştu orda ahmet san'ın aklı nerdeydi acaba. az daha çabalasam yanlış düşünücem yani!
ayrıca yarışmada işler fln mı dönüyo ya yasemn hakkı olan birinciliği alamada nasıl iş bu kadın 5.5 verdm yazdım buraya da dio. ne tuşlama hatası fln??? bana zaten çk mantıksz geldi bi insanın öyle 5555555544444444 die basması için saf olması gerek yani
benim kaynağım ucankus
o site hep sıralamayı veriyor
bence sıralama doğrudur
çünkü o site showa bağlı
demekki ozaman hep siralama yaparak çagiriyolar
Bosuna ''siralama yapmaksizin'' demesinler ozmn
sibeel yok bence orda gerçekten bi hata vardi..
Mervedede aynisi olmustu çünkü.. uff bilemicem =(
Ama sonudna hakeden kazanicaktir buna hala inaniyorum :)
Bu pazar Hasan elenmezse pes derim artik.. :img-cool2
ewt artık elensin yani tamm ii kayıyo olabilir ama o iilerin kötüsü kaldı artık 4 kişi içinden o yüzden artık bye bye desek hiç fena olmaz
ya ayrıca akşam sema hanımın yaptığı neydi ya gamze abla jüri koltuğunda otururken kızı doğru dürüst tanıtamadı.ıııım eeeöö şey çok cici şeker bilmem ne bu kızın bi mesleği yok mu ki böyle geveledi ağzında anlamadm bence çk sinir bozucu.en sonunda saLLayaraktan çk değerli bi dizi sanatçısı diyebildi!
GenCo_PeLinSu
10-12-07, 19:22
Arkadaşlar burada tartışma yaratmanın anlamı yok...
Sonuçta İlhan'da Yasemin'de ellerinden geldiğince en iyi biçimde kaymaya çalışıyorlar...
Gerçekten Hasan Yılmaz dururken Yasemin'in son 2'ye kalması tamamen haksızlıktı yewt arkadaşımız da bunun siniriyle (en pozitif şekilde düşünmeye çalışıyorum) böyle bi kelime kullandı sonradan kendisi de özür diledi ama daha fazla büyütmenin gerçekten anlamı yok...
kimsenin yorumunu okumadim önceden söyleyim..
1. dün aksamki programm kötü basladi sema ile olcayto beyin sunumu berbatti, ayrica sema hanim ile gamzenin arasida sanki acik yani bana öyle geldi baya bi soguk davraniyorlar birbirlerine..
2. Ilhan, muhtesemdi ben onu izlerken bi Profesyoneli izlermis gibi oluyorum herseferinde, bu hafta süperdi bitanecik hatasi vardi oda zorunlu hareketten sonra düsüsüydü, ayrica o yaptigi lift onun bununkine benzemez :icon_whis, ilhan sadece erkeklerin en iyisi degil o Yarismanin en IYISI ztn.. ve söylemeden gecemicem cenk bey böyle bi lift gereksiz gibi seyler söyledi ama bayan yarismacilarin liftlerine yorum yok! Halbuki Ilhan kizi ne düsürdü ne düsürür gibi oldu.. yarismanin basindan beri calistigi bi hareketti sonucta :img-wink:
3. Pashan, bence iyidi sakatligina ragmen.. :icon_sorr ahmet beyin 6 puan vermesine sevindim hata hak etti diye düsünüyorum cünkü zorunlu hareketi yapan en iyi oydu, fakat genel anlamda ilhandan iyi oldugunu düsünmüyorum.. yinede Finalde görmek istiyorum kendisini :img-yes:
4. Yasemin, evet artistlik anlaminda buz üzerinde ve sonrasinda basarili, liftlerdede iyi hos, partneri ztn süper :icon_whis baskada bisey diyemicem.. Sema hanima bi anlamda katiliyorum aslinda hani jüri seni ztn tuttu sen kendini halka ispatlamalisin.. Hande Hanimin yanlis tusa basmasi sonucu etkiledimi etkilemedimi bunu bilemeyiz tabi ama zorunlu hareketi bile zor yaptigi icin sona kalmasi normal diye düsünüyorum, genelde evet yasemin iyi jürinin dedigi gibi ama dün iyi degildi SAHSEN ben begenmedim (ki halkta begenmemis olmasi lazimki sona kaldi..)
5. Merve, bence bu hafta yaseminden iyidi ama genel anlamda evet yaseminden kötü.. keske bastan beri böyle istekli ve gzl kayabilseydi +zorunlu hareket idare eder bi sekildeydi oyüzdende gitmesi Anormal degil
6. Hasan, bence gitmesi gereken siradaki kisi..
7. Hande Hanim cok "basit" yorumlarda bulunuyor, Hasan konusmak isterden "ayyyyy..." diye bagirip yüzünün seklini sekilden sekile sokmasi bence cok ayip, hemde karsisindaki kendisinden büyük biri, tmm sevmiyor olabilir ama 2.0 puan vermekte bence biraz komik??? bide durmadan yanlis puan verip sorun cikarmasida sacma, bastigi tuslari gördük.. sonra makina bozuk demesin kendileriki ztn sayi ekrana yansidiktan sonra bisey diyemedi..
8. son olarak suan benim siralamam: 1-ilhan 2-pashan 3-yasemin 4-hasan
herkese iyi aksamlar.. bye
Kusura bakmada bu kadar hafta geçti ben ortada bi Zeynep Tokuş göremiyorum gören gözler var görmeyen gözler var banada orda çıkıp lift verseler boyuna bende yaparım partnerimden destekli :img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2 Ayrıca kensdi ağzınla demişsin jüri destekli kalıcak finale diye Zeynep hiç son ikiye kalmamıştı hatırlatayım :img-grin2 :img-grin2
Yarismada tabiiki erkek partner kaldircak bayani..
Yasemin mi kaldirsaydi Joel'i? Ilhan erkk oldugu için kaldiriyor.. Sadece kaldirislar yüzünden Ilhan Yaseminden iyi diyemezsin ;)
Hem sadece parnerle bitmiyo hersey.. Ordaki Buz pateninden anlayan iki kiside dedi zaten bunu! Havada zarif durmak, inerken dogru ve pat diye inmemekte çok önemli..
Dün Sebnem hanimda dedi.. Yasemin teknik ve artistligi beraber yabailen en iyi sporcudur!
Ilhan ise sadece teknik açidan çok iyi.. Artistligini hiç kullanamiyor..
Bende burda kavga yaratmak istemem zaten :)
Yaseminde Ilhanda çok iyi..
Ama bu tür seylere cevap vermek bizimde hakkimiz..
Simdiden 1.ligi belirleyemeyiz! Her an hersey olabilir ;) Ondan Ilhana pek güvenme sen bence..
Dün aksam yarismanin sonunu maalesef izliyemedim ama sanirim merve elenmis..Yarismadan elenmesi gereken isim bu hafta ya hasan yada pashan olmaliydi ben ikisininde performansini begenmedim acikcasi..Ilhana gelince,oda bu hafta bence vasati asamadi,gecen haftalara göre pek iyi degildi..Yasemin'in öncelikle kiyafetini cok begendim ah birde o aksesuarlar olmasaydi :D Dansi ise gecen haftaya göre cok iyi degildi ama bence kötüde degildi,öyle göze baticak sekilde bir hata yapmadi ve herzamanki gibi partneriyle uyumu cok iyidi :P Dansin finalinde bir sanssizlik yasandi ama yaseminden kaynaklanmadi bu,sona kalmasi gereken isimler pashan ve hasan olmaliydi bence.Ama eminim bu yarismanin sonunda hak eden kazanicaktir ve umarim yasemin hak eder ve kazanir;)
Yaa Merve gitti yaa olamaz böyle bişey. :sad53:
Merve bile elendi Hasan Yılmaz o berbat kayışıyla hala yarışmada Tuba Ekinci olayından da feci bişey bu yaa.
Sema Çelebi' nin Yasemin 'e yaptığı büyük haksızlıktı bence. Kıza direk iki yüzlü dedi. Çok üzüldüm Yasemin için, bir de son ikiye kalması onun için tam şok olmuştur.
Tek favorim İlhan
Biliyorsun canim, SMSlerin ve jüri puanlarin ortalamasi aliniyor..
Hande hanim istemesede Yasemine kötü puan veri dün aksam..
Bence o yüzdende son ikiye kaldi Yasemin :img-wink:
-sEkEr- arkadasimizin ekledigi haberde Ilhan birinci, Hasan ikinci Pashanda ücüncü oldu yaziyor.. Bu haberleri yazan kisiler sanirim pek dikkatli izlemiyolar.. Siralama yapmaksizin açikliyorlar kalanlari!
Ilhanin kazanicagini düsünüyomussun canim.. Simdilik herkes bi Ilhan tutturmus ama bu isler hiç belli olmuyor gerçekten.. Her an hersey olabilir :img-wink: Beklemedigimiz biride 1.olabilir.. belli mi olur`?
Bence Ilhanda dün pek iyi degildi.. Samurai gösterisi bi baskaydi.. Ozamandan beri hiçbir performansi samurai gösterisini gecemiyor bence..
Sana hak veriyorum bencede ilhanin o samuray gosterisi en iyi gosterisidi, bencede ilhan abartilacak kadar ii deil dun gorduk dustu herkesin basina gelebiliyor yani yaseminden farki yok bence ama ilhanin fanlari cok ve herkez ondan bahsettigi icin o birinci olacakmis gibi geliyor tabii ama umarim yasemin olur onunda sansi var ama dun son ikiye kalmasi beni endiselendirdi, eger dedigin gibi 1,5 puanin yazilmamasindan dolayisa cok yazik yetkililer birsey yapmak zorundalar hatalarini telafi etmek gibi ve hasanin yasemini gecmesi beni cok kizdirdi acikcasi yasemin ondan cok daha iyi umarim haftaya hersey duzelir ve yaso son ikiye kalmaz:img-wink:
melike.fan
10-12-07, 23:26
Merve'yi ilk haftalarda beğenmemiştim ama bu hafta güzel kaydı,son ikiye kalmamalıydı,Yasemin hiç kalmamalıydı,Yasemin gerçekten çok güzel kayıyor,çok estetik duruyor buzun üstünde ve kıyafetide çok güzeldi
İlhan'da iyiydi,bir an şanssızlık yaşadı ama olsun çok iyiydi..
bence son ikiye Hasan ve Paşhan kalmalıydı,Hasan'da elenmeliydi,nasıl olduda elenmedi hayret,şüpheli bir durum..
!! Elyf !!
11-12-07, 06:01
İlhan'dan mesaj Yasemin'den frikik
Mustafa DERYAHAN
Polemiklerin eksik olmadığı yarışma programı 'Buzda Dans'ın beşinci haftasında elenen yarışmacılar Yasemin Hadivent ile eski Türkiye güzeli Merve Büyüksaraç oldu. 150 milyarlık ödül için büyük çaba gösteren yarışmacılardan İlhan Mansız ise gecenin birinciliği elde etti. İlhan Mansız'ın gömleğindeki 'Beni sadece Allah yargılar' anlamına gelen İngilizce yazı dikkat çekti. Yarışmadan elenmen Yasemin Hadivent, performansı sırasında verdiği göğüs frikiğiyle geceye damgasını vurdu.
Beni sadece Allah yargılar
Buzda Dans'ta geçtiğimiz hafta etek giyen İlhan Mansız, bu hafta da üzerinde haç motifleri bulunan gömleğiyle dikkat çekti! Jüri üyeleri, "Gömlekte ne yazıyor?" diye sorunca Mansız, "Beni sadece Allah yargılar" yazdığını söyledi. Bu cümle Fenerbahçeli futbolcu arkadaşı Tümer Metin'in kolundaki dövmede de yazıyor.
MESAJLI GÖMLEK GİYDİ
İlhan Mansız'ın gömleğinin üzerinde Tümer Metin'in dövmesindeki yazının dışında "Bir tek yargıç vardır o da Allah'tır" yazıyordu.
Kaynak : SABAH Gazetesi - Günaydın
Elif'cim cok sagol haber icin.
Acikcasi sok sacma bir haber..Yasemin'den frikik'mis yaa rahat birakin kizi artik herzamanki giydigi gibi giyindi diger haftalar neden boyle bisey denmedi?
Bana gercekten Yasemin'i medyaya sokmaya calisiyolar gibi geliyo. Kiz girmek istemiyo rahat birakin Melek kalpli masum prensesimizi.
Yok frikikmis yok bilmem neymis birakin boyle seyleri yaa. Sirf sinir bozucu.
Boyle seylerle Yaseminin yanlis taninmasina sebeb olucaklar uff ama neyseki Yasemin nasil biri oldugu yuzune bakar bakilmaz anlasilio. =))
Yasemin'i hırpalamayın
Buzda Dans'ın ilk gününden itibaren Yasemin Hadivent'i büyük bir dikkatle izliyorum. Genç oyuncu son derece kibar, ölçülü, saygılı ve mütevazı bir duruş sergiliyor. Üstelik "Ben buraya eğlenmek için geldim" dese de, işini son derece ciddiye alıyor ve her hafta şovuna en iyi şekilde hazırlanıyor. Ancak izlediğim kadarıyla iki haftadır başta Sema Çelebi ve Olcayto Ahmet Tuğsuz olmak üzere bazı jüri üyeleri Yasemin'i hiç de hak etmediği bir üslupla eleştiriyorlar. Suçlama ise Yasemin'in yeterince "hırslı" olmaması ve "sahte" bir kibarlık takınması üzerinde yoğunlaşıyor. Olcayto Ahmet Tuğsuz, "Kendini bu yarışmanın en iyisi olarak görüyor musun?" diyor, Yasemin "Hayır" deyince, "O zaman hiçbir şey olamazsın" diye kestirip, atıyor. Son hafta Yasemin ile ilgili haksız eleştiriler had safhaya ulaşınca, genç oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı. Oysa Yasemin o yarışmada ağlatılmayı hak edecek en son kişiydi. Sema Çelebi ise "Ne yapalım, hamama giren terler" dedi. Ama gelin görün ki, aynı kişiler iş elemeye gelince Yasemin'in kalması için oy verdiler. Ee? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Anladığım kadarıyla jürinin aradığı yetenek değil, polemik!.. Bu arada yanlış puan kodlamalarının tüm suçunun, jüri üyelerinin "yeteneksizliğine" bağlanması da ilginçti. Ekran başındakiler, "İki tuşa doğru basamayanlar, buz dansı yarışmacılarının performanslarını nasıl değerlendirebilir ki?" diye düşünmeden edemediler. Oysa yapılması gereken, jüri daha fazla küçük düşürülmeden, şifahen söyledikleri puanların geçerli sayılmasıydı. Bir hatırlatma da sevgili Behzat Uygur'a: Görüntü tekrarlarını sürekli olarak "ağır çekim" diye anons ediyor. Henüz, görüntüleri "ağır çekebilen" bir kamera icat edilmedi. Doğrusu "ağır gösterim" olacak. Tıpkı, programda görevli spor spikeri Barbaros Talı'nın söylediği gibi...
Yüksel Aytuğ/Sabah
Kim elendi bu hafya merve mi yasemin mi anlayamadım ben :icon_whis
İlhan gene muhteşemdi yha inanılmaz güzel kaydı partnerini kaldırışı falan harikaydı gerçekten hele beni sadece Allah Yargılar sözlü gömlek :img-icecr süperdi gerçekten juriye tam laf attı yani
Benim favorimde İlhan Bence O tartışmasız yarışmanın en iisi :img-wink:
şimdiki tek dileğim ilhanın kazanması
ben jüriye hiç anlam veremiyorum
her hafta izlediğimde ilhanı daha iyi görüyorum ama jüri çok etkiliyor yahu beni
hemen taşlıyorlar
çok iyi kaydı
kafayı takıcak bir şey bulamıyorlar kusursuz yaptığı lifti kafaya takıyorlar
sonrada senden daha güzel şeyler bekliyoruz diyorlar
çok saçma
zaten cenkle olcayto olmazsa o jüri jürilikten çıkar
artist_kiz
11-12-07, 17:00
şimdiki tek dileğim ilhanın kazanması
ben jüriye hiç anlam veremiyorum
her hafta izlediğimde ilhanı daha iyi görüyorum ama jüri çok etkiliyor yahu beni
hemen taşlıyorlar
çok iyi kaydı
kafayı takıcak bir şey bulamıyorlar kusursuz yaptığı lifti kafaya takıyorlar
sonrada senden daha güzel şeyler bekliyoruz diyorlar
çok saçma
zaten cenkle olcayto olmazsa o jüri jürilikten çıkar
cansu walla aklımdan geçeni yazmışsın:)
çok üzgünüm ama daha herkes kaymakla uğraşırken ilhan onu çoktan aştı
onun yaptığının onda birini yapan çıksın bişi demicem ama yoq işte
yasemini mi ağlatmışlar ilhandan sorasını izlemediğim için bilmiorum.
bence çok yanlış yapmış sema çelebi çnkü yaseminde herkesin yapamadığını ypıyo
bidaki haftayı çok merak ediorum totaldeydi sanırım 17. olmuş reytingler yükselsin die en iyilerle uğraşıolar saat 22de olurda tabi öle olur.
ama cansu yani çok haklısın ya güzel yaptı diye büssürü şey sölediler
Kim elendi bu hafya merve mi yasemin mi anlayamadım ben :icon_whis
İlhan gene muhteşemdi yha inanılmaz güzel kaydı partnerini kaldırışı falan harikaydı gerçekten hele beni sadece Allah Yargılar sözlü gömlek :img-icecr süperdi gerçekten juriye tam laf attı yani
Benim favorimde İlhan Bence O tartışmasız yarışmanın en iisi :img-wink:
Cnım Merve Elendi. Yasemin 'le beraber son ikiye kalmışlardı jüri Merve ' yi eledi.
Cnım Merve Elendi. Yasemin 'le beraber son ikiye kalmışlardı jüri Merve ' yi eledi.
hımm bende Yasemin elendi zannetim yha yasemin juriden kaç puan aldıkı sona kaldı halbuki ben geçen yarışmada nası zeynep tokuşu birinci yapptılarsa burdada Yasemini yapacaklarını düşünüyorum.... ama Hakeden İlhan bunuda sonuna kadar söylüyorum favorim İlhan ... Yasemin kazanacak bunu da söylüyorm...
okudum da amma cümle kurmuşum yaww :img-icecr
Yasemin'i hırpalamayın
Buzda Dans'ın ilk gününden itibaren Yasemin Hadivent'i büyük bir dikkatle izliyorum. Genç oyuncu son derece kibar, ölçülü, saygılı ve mütevazı bir duruş sergiliyor. Üstelik "Ben buraya eğlenmek için geldim" dese de, işini son derece ciddiye alıyor ve her hafta şovuna en iyi şekilde hazırlanıyor. Ancak izlediğim kadarıyla iki haftadır başta Sema Çelebi ve Olcayto Ahmet Tuğsuz olmak üzere bazı jüri üyeleri Yasemin'i hiç de hak etmediği bir üslupla eleştiriyorlar. Suçlama ise Yasemin'in yeterince "hırslı" olmaması ve "sahte" bir kibarlık takınması üzerinde yoğunlaşıyor. Olcayto Ahmet Tuğsuz, "Kendini bu yarışmanın en iyisi olarak görüyor musun?" diyor, Yasemin "Hayır" deyince, "O zaman hiçbir şey olamazsın" diye kestirip, atıyor. Son hafta Yasemin ile ilgili haksız eleştiriler had safhaya ulaşınca, genç oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı. Oysa Yasemin o yarışmada ağlatılmayı hak edecek en son kişiydi. Sema Çelebi ise "Ne yapalım, hamama giren terler" dedi. Ama gelin görün ki, aynı kişiler iş elemeye gelince Yasemin'in kalması için oy verdiler. Ee? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Anladığım kadarıyla jürinin aradığı yetenek değil, polemik!.. Bu arada yanlış puan kodlamalarının tüm suçunun, jüri üyelerinin "yeteneksizliğine" bağlanması da ilginçti. Ekran başındakiler, "İki tuşa doğru basamayanlar, buz dansı yarışmacılarının performanslarını nasıl değerlendirebilir ki?" diye düşünmeden edemediler. Oysa yapılması gereken, jüri daha fazla küçük düşürülmeden, şifahen söyledikleri puanların geçerli sayılmasıydı. Bir hatırlatma da sevgili Behzat Uygur'a: Görüntü tekrarlarını sürekli olarak "ağır çekim" diye anons ediyor. Henüz, görüntüleri "ağır çekebilen" bir kamera icat edilmedi. Doğrusu "ağır gösterim" olacak. Tıpkı, programda görevli spor spikeri Barbaros Talı'nın söylediği gibi...
Yüksel Aytuğ/Sabah
Ben bu adama sadece ''helal olsun :good:'' diyebiliyorum artik..
BUndan önceki haberide kesinlikle dogruydu! Benim söylemek istediklerime
tercüman olmustu.. çOk dogru seyler yaziyor gerçekten :img-yes:
Bravo!
mili_gkhnözen1905
11-12-07, 19:28
Yüksel Aytug ne diyebilirim gerekeni yazmis zaten:good:
baktilar program reytingleri elden gidiyor nasil cikarabiliriz dediler
yaseminimin üzerine oynamaya basladilar 2 haftadan beri
ama program programliktan cikti:img-yes:
ahmet bey ve sema hanimi hic sevmem zaten simdi dahada sevmiyorum
nefret ediyorum kendilerini birsey sanmalari yokmu
o-m-g yani:img-pilot
hande hanimin yanlis tuslamasi yüzünden yasom 1.ciligi kacirdi...
hasan yilmaz halki arkasina alarak sempatikligi yüzünden kaliyor ki bence hic sempatik degil burda sempatiklik degil basarili olan kaliyor ama görünen o ki sempatiklik ön planda...
yine söylüyorum kimse üstüne alinmasin AMA sanki ilhan kazanmassa
diger kazananlardan birinin hakkiyla almadiklarini söylicekler!:icon_whis
hasan eger son ikiye kalirsa elenir bence bu hafta hasan dururken yasom gitcek degil ya!
su haberleri dogru yapsalar bide behzat üstüne basa basa söylüyor
siralama yapmaksizin diye ama herkes almis basini gidiyor:icon_whis
yaseminim bitanemm sirinlik abidesi yarismayaí kazanmasa kalbimizin
1.cisi :img-in_lo
!! Elyf !!
12-12-07, 02:26
Benimde anlamadigim bir sey var..
Neden "Ilhan'i destekleyenler" kafaya takiliyor anlamiyorum..
Nasil Yasemin'i yada baska bi yarismaciyi bu yarismada destekliyor ve kazanmasini istiyorsaniz, bizde aynen Ilhan'i guzel yerlerde gormek istiyoruz..
Ama bu demek olmuyor ki Ilhan birinci olmazsa birinci olani yerden yere vurucaz..
Iyi olan kazansin.. Daha ne diim.. :)
Simdiden birincimizi kutluyorum bile.. :D
Ilhan gercekden cok guzel bi performans gosterdi..
Her hafta yeni hareketlerle karsimiza cikiyor..
Ki jurininde dedigi gibi yaptigi siradan bir sey degildi..
"Seker" arkadasimizin bu konuda her dedigine katiliyorum..
Agziyla kus tutsa onada bi kulp takicaklardir eminim.. :D
Son haftaya kalicak olan Ilhan ve Yasemin kesinlikle hak eden isimler olucaklardir.
Onun kalicaklarin'dan eminim cunki Pashan ve Hasan kaldi.
Buyuk ihtimal bu hafta Pashan haftayada Hasan gider..onlarla birlikte buyuk ihtimal Yasemin kalir son ikiye ve tabiki Hasan-Pashan varken Yasemini elemicekler.
Boylece bence ikiside son hafta'ya kalici.
Son haftaya kalan iki yarismaci'da bence benim fikrimde ikiside "kazananlardir".
1.'ci her kim olursa olsun 2. olan yarismaci icinde bence guzel bir "bende kazandim" duygusu olucaktir ve yarismada kaybetti anlamina kesinlikle gelmicektir cunki sonucta o yarismacida parayi alamicak ama yinede basarisi ve kazandigi icin kucuk bir odul alicak.
Nese son 3 hafta kaldi...bakalim neler olucak ve Buzda Dans 3 olucakmi acaba? (:
Arkadaslar Joelın 7si dogum gunuydu bende msj atmıstım ıykı dogdun dıye cvp olarak bunu yazmıs
thanks so much!! keep watching the show, too bad kevin was voted off this week eh?
Eger Joele demek ıstedıgınız bısey olursa bana yazabılırsınız ıletırım onu , bu arada sekercım gelınce bı msj atarmısın sormam gereken bısey var sana
Star on Turkish ice (Joel Geleynse)
For area skater Joel Geleynse, it's been a long road from Inkerman to celebrity figure skating in Istanbul as part of the most popular team on Buzda Dans, reports Martin Cleary
Martin Cleary, The Ottawa Citizen
Published: Saturday, December 08, 2007
In the real world of amateur figure skating, Joel Geleynse of Inkerman was an average performer.
He trained hard, competed well and scrambled to make ends meet, but the only eye-catching highlight on his resume was a novice men's singles bronze medal at the 1998 Canadian championships.
In the world of reality figure skating, Mr. Geleynse, who hails from a village between Kemptville and Winchester in North Dundas, is feeling like a champion. Even if it is in Turkey.
As the 13-week skating with the stars TV show called Buzda Dans approaches its conclusion on Dec. 30, Geleynse and his actress-partner Yasemin Hadivent are ranked first on the show. Not only have they survived each weekly cut, but also they have regularly finished in the top three and earned three perfect marks of 6.0.
The four-hour show, which is produced in Istanbul, has been a huge success on Turkish TV. For the first six weeks, only a major soccer game or military news could knock Buzda Dans from the No. 1 spot.
Mr. Geleynse is not sure how many people watched the show in Istanbul, which has a population of more than 10 million, but added in an e-mail interview that TV is "as big a part of their lives as any other country." Turkey's population is more than 71 million.
For this weekend's show, producers will feature the music of Mr. Geleynse, who is also a singer-songwriter. A live broadcast of this weekend's show can be seen on the internet tomorrow at 3 p.m. at www.showtvnet.com.
"It's going to be surreal to hear my music on Turkish television broadcast all over the Middle East and Europe," he said.
Figure skating is still a novelty in Turkey. The on-site fans are a brave group, sitting in a cold tented environment for four hours with no heat at all.
A dozen teams, each pairing an international skater with a Turkish celebrity, met for rehearsals Sept. 23 in the remote town of Izmit, about 100 kilometres east of Istanbul and the home to one of the few ice rinks in Turkey.
The skaters started by teaching the celebrities the basic skating skills of cross cuts and three turns.
"They had to build trust in us and we had to get used to skating with total beginners (and people whose careers are very public and whose bodies could be very fragile)," said Mr. Geleynse.
One team is eliminated after each week based not on the scores of the six judges, but on the text messaging votes of the studio audience at the rink.
"Some celebs are using tactics and scandals to stay on the show," said Mr. Geleynse. "But Yasemin sincerely just wants to do her best and learn to skate and maintain an intact classy public persona as an actress."
The prize money of 100,000 Turkish liras ($85,400 Cdn) goes entirely to the winning celebrity, while the skater doesn't receive a cent. Mr. Geleynse is paid "the normal rate for a skating show."
But he was OK with that. And he is recognized everywhere, from fast food restaurants to the street and not just in Istanbul. Fans in Spain, the Netherlands and Cyprus have added Mr. Geleynse to their lists of friends on Facebook, the social connecting tool.
Two years after competing in his final senior men's competition at the 2004 Canadian championships, he landed an eight-month contract on the Royal Caribbean's Freedom of the Seas cruise ship, performing in five skating shows a week, acting in two parades and conducting boat drills for guests. He returned to Canada about a year ago and wrote songs for his next album.
He continued skating, taking two short contracts in Mexico before accepting a skating job at Canada's Wonderland last summer.
He learned about Buzda Dan from colleague Kevin Stefan, who appeared in the inaugural show last year. Mr. Geleynse sent his resume, video and photos to the show's producers and left for Turkey in the middle of September.
He never thought he would be living in a city like Istanbul.
"It's a far jump from my roots off a dirt road outside of Inkerman, that's for sure."
© The Ottawa Citizen 2007
Evet Joelin üye oldugu siteye bende üyeyim =)
Gerçekten Buzda Dans'dan beri baya hayran kazandi :img-yes:
Süper kayiyor ve çOk yakisikli :img-in_lo:img-blush
çok güzel seyler yazmıs keske türkçeside olsaydı benim çarpık ingilizcemle anladığım seyler cok az evet onu cok seviyoruzz rockcı olmasına ayrı bir sevindim. sarkılarını dinlemek isterdim sahsen kevin elendiği içinde üzüldüğü çok belli (bende üzüldüm ) ona ben turkiyede de müzik yapmak ister mi die sormak isterdim
bu yazı eski deil dimi yani yarın nette mi olacakk
For this weekend's show, producers will feature the music of Mr. Geleynse, who is also a singer-songwriter. A live broadcast of this weekend's show can be seen on the internet tomorrow at 3 p.m. at www.showtvnet.com.
1.cümlede Joelin sarkisini kullanicaklarini yazmislar (galiba :D)..
Zaten öyleydide :) Yaseminin VTRsinde arka planda çalan sarki Joelindi..
Sanirim pek rock sarkilari yok çünkü çogu sarkilari pop tarzi :img-yes:
Gercekten muthis bir roportaj olmus joel ile.
Becede gercekten Joel ve Yasemin en iyi ve en uyumlu cift sanki birbirleri icin yaratilmis gibiler buz'un ustunde hehe. :)
Yasemin ve yarisma hakkinda guzel ve olumlu seyler soylemis.
Bu haftasonu'da sarkilari kullanilakmis (bu roportaj bu hafta icinde yapildiysa).
Ins. bu hafta'da oyledir cok super olur. Performanslarin'da kullanilirsa ayri guzel olur herkezi costururlar.
Nese Pazar'i iple cekiyorum. (:
Allahim bunu söyledigime inanamiyorum..
Ama Semayi görmek istiyorummm :D :D O güzel yüzünü çOk merak ediyorum :D
Pankartimizi görünce ne hale gircek acep :happy0064 hihi..
Ahh su pazar bi gelse =)
saolun yağmuşum ve !! Elyf !! size tercüman olduysam ne mutlu bana napiim gerçeklerbunlarsa dürüst olmak gerek
zaten biz ilhancıların başına ne gelirse anlayışımızdan gelir herkes yorumunu yapar hoşgörüyle karşılanır biz yaparız gerisi gelir zaten :)
1.cümlede Joelin sarkisini kullanicaklarini yazmislar (galiba :D)..
Zaten öyleydide :) Yaseminin VTRsinde arka planda çalan sarki Joelindi..
Sanirim pek rock sarkilari yok çünkü çogu sarkilari pop tarzi :img-yes:
evet kesinlikle rock sarkıları yok ben merak ediyorumda acaba bir rock sarkıda dans edemezler mi çok mu sacma olur
Yok neden saçma olsun =) Ben pek rock dinlemem.. Ama süper olur gerçekten.. Bilemicem artik.. Haber yeniyse bu hafta Anilinda dedigi gibi Joelin bi sarkisiyla dans ederler =) Süper olucakkk :img-in_lo
Sema bekle bizimkileri cicim =))
mili_gkhnözen1905
12-12-07, 22:04
arkadaslar pardon ama ilhana hakaret etmisiz gibi konusmussunuz
cogu arkadasin yorumu ´´orda tek hakeden var oda ilhan´´
bu yorum hosuma gitmiyor ne demek yani ilhan kazanmassa
(ki kazanmasini isterim 2.ci favorim yaseminden sonra)
ama o kazanmassa diger kazananlardan birinin hakkiyla olmadigini
filan savuncaklar.
sonuna kadar okuyun ve öyle yazin yanlis anlasilmasini istemem..:img-wink:
bu haftayi sabirsizlikla bekliyorum umarim yasom ve ilhan elenmez
hasan yilmaz elensin artik eger ki son ikiye kalirsa
(insallah kalir kesin gider) ama egerki kalmazsa jürinin isi zor.:icon_whis
ilhan elenmez son haftaya kadar o kadar fani var + besiktasli severlerinde
oylari ilhana gider.ama yasom ve pashan kalirsa kalmayi hakeden yasom
bu acik ve net tartismasiz pashani sevmedigimden degil ama
yasomla yanyana koydugumda
hangisinin en basta beri daha iyi oldugu acik ve net.:img-yes:
Bencede Hasan bu hafta son 2.ye kalmali!
Daha önce kalmaliydi ama neyse.. :icon_whis 4 kisi kalmis ve aralarindan en kötüsü o! Anlayamiyorum, bazi insanlar neden gerçekci olamiyorlar.. Tamam Hasancilarda var ama yani görsünler biraz.. en kötüleri o.. Ama napalim artik =) Pashani ben çoook seviyorum.. Kalmasini isterdim =( Ama mlsf o bu hafta elenebilir.. =(
Bu'da benim siralamam :)
1.Yasemin
2.Ilhan
3.Pashan
4.Hasan
ama iste.. bu demek degildirki Yasemin ve Ilhan kesinlikle finale kalir!
Her an hersey olabilir bence.. Malum, Merve kalsin Yasemin gitsin
diyen degerli bir jüri üyemizde var orda :img-cool2 herseye hazirlikli olmaz lazim bence..
!! Elyf !!
13-12-07, 07:54
Ya bu Ilhan konusu cok uzamadimi artik..
Ben kac keredir aciklama getiriorum bu konuya ama..
Yinede isteyen bildigini okumaya dvm edior.. :img-icecr
Birakin kim ne diyorsa desin, yorumunu nasi istiyorsa yapsin..
Bu kdr gerginlige grk yok yani.. :img-wink:
Sonucda bu bi eglence programi (her ne kdr her hafta juriler sayesinde bi gerginlik yasansada) ve yarismacilarin coguda `eglence` icin bizlerin karsisina cikiyorlar..
Bizde eglencemize bakalim derim.. :)
Dip not: Ilhan fanlari sadece Besiktaslilar deil idir.. Dikkatinizi cekerim ki Ilhan`in her takimdan destekleyenleri veya hayranlari var.. :icon_whis
Ve sevgili hemserim Joel`ide basarilarindan dolayi kutluyorum.. :D
Kendisi hakkindaki yaziyi okudum..
Ama bana sanki guzel Turkiye`mizi kucuk goruyolarmis gibi geldi..
Ne demek yani kendini sampiyon gibi hissediyor `Turkiye`de olsa bile`..
Neyse bu konulara girmiim simdi.. :)
Yarismada Yasemin ile olan basarisindan ve nasil her hafta birincilikde yerlerini aldiklarindanda bahsetmeyi unutmamislar.. :happy0064
Taa dunyanin bi ucunda bir Turk`un basarilarinin binlerce kisiye iletilmezi..
Bu gercekdende cok guzel bi sey..
Bu arada yeni ogrenmis oldum.. Joel`in baska marifetleride varmis.. Vay bea.. :icon_whis
Gaf kürsüsü
Buzda Dans'ta gösteri yapan milli patenci Beril Bektaş, 2001'de Balkan şampiyonu olduğunu söyleyince sunucu Behzat Uygur atıldı: "Bizden de ne kadar çok Balkan şampiyonu çıkmış!" Beril şaşırdı: "Ama zaten başka da Balkan Şampiyonası yapılmadı!.."
Yüksel Aytuğ/Sabah
Joelın o ropt. yabancı bı sıteden aldım yanı turkıyede yayınlanmayabılır
!! Elyf !!
14-12-07, 08:45
Tabiki cnm ne demek.. Ben kisaca yazi hakkinda bisiler demisdim onceki yazimda.. :img-yes:
Joel'in amator artistik buz pateni dunyasinda "ortalama" bir sanatci oldugu ve cok calisip, iyi yaristigindan bahsedilmis.. Ozgecmisinde goze carpan tek sey ise 1998 Kanada Sampiyona'sinda "erkeklerde" bronz madalya kazanmasimis.. :D Joel "Turkiye'de olmasina ragmen" kendisini sampiyon gibi hissediormus.. :img-pilot
Kendisinin ve Yasemin'in yarismada devamli olarak birincilige yerlestiklerinden, 3 tam puan aldiklarindan ve yarismanin Turkiye'de buyuk basari elde ettiginden bahsediliyor.. Ilk 6 hafta yarismayi birincilikden edebilenler sadece futbol maci veya askeri haberlermis.. :icon_whis
Joel yarismayi kac kisinin izlediginden emin olmadigini ve her ulkedeki gibi televizyonun Turkiye'dede insanlarin yasamlarinin buyuk kismini olusturdugunu soylemis..
Bu hafta Joel'in sarki(lari) yarismada yer alicakmis ve sarkilarini Orta Dogu'da ve Avrupa'da yayin yapan Turk kanallarinda ve ekranlarinda duymak onun icin garip bir sey olucakmis.. :img-yes:
Buz pateninin Turkiye'deki yerinden bahsedilmis; "cesur" hayran grublari :D saatlerce isitma olmayan buz pistlerinde oturuyorlarmis.. :P
Yarismacilar ve patenciler 23 Ekim'de provalar icin Izmit'de bulusmus..
Patenciler yarismacilara temel bilgileri ogreterek baslamislar.. Joel
"Onlarin bize guvenmeleri ve bizim acemi, kariyerleri kamuya acik ve vucutlari cok nazik olabilecek bu yarismacilara alismamis lazim" demis..
Ve bazi unlulerin yarismada kalabilmek icin taktik ve skandallardan yararlandigini belirtmis.. Fakat Yasemin'in sadece kaymayi en iyi sekilde ogrenmek istedigini ve klasik, saglam kisiligini bi sanatci olarak korumak istedigini soylemis.. :img-wink:
Birincilik odulu yani 100,00 YTL'e unluye veriliyormus ve yarismacinin partneri hic bi sekilde bu odulden faydalanmiyormus.. Joel normal kosullarda oldugu gibi odeniyormus.. :D Ve bundan memnunmus.. Istanbul'da gittigi her yerde taniliyormus.. Sadece Turkiye'de deil dunyanin bi cok yerinde hayran kitlesi varmis.. Ispanya, Meksika ve Hollanda'da bulunun hayranlar Joel'i Facebook'da arkadas listelerine eklemisler bile.. :)
2004 Kanada Sampiyona'sinda son kez yaristikdan 2 sene sonra "Royal Caribbean's Freedom of the Seas" seyahat gemisi ile 8 aylik bi sozlesme yapmis; haftada 5 gosteriye cikiyor ve davetliler icin olan 2 gosteride yer aliyormus.. Yaklasik bi sene once Kanada'ya donmus ve gelecek albumu icin sarkilar yazmaya baslamis..
Kaymaya devam etmis; gecen yaz Kanada Wonderland'de kaymaya baslamadan once Meksika'da iki kisa sozlesme yapmis.. Buzda Dans'dan meslektasi Kevin Stefan sayesinde haberi olmus.. Ozgecmis, video ve resimlerini yapimcilara gondermis ve Eylul'un ortasinda Turkiye'ye gelmis.. :img-polic
Istanbul gibi bi sehirde yasayabilecegini hic bi zaman dusunmemis..
Koklerinden cok uzak bi yerde oldugunuda belirtmeyi unutmamis..
Bu kadar.. Umarim yardimci olabilmisimdir.. :good:
bu hafta kim elendi ya ben izleyemedim
maalesef ilhan mansızdan sora elektrikler kesildi
3 sorum olcak
1)kim birinci oldu???
2)son ikiye kim kaldı???
3)kim elendi???
sweet_girl87
14-12-07, 14:05
1.ilhan
2 yasemin merve
3 merve
1.ilhan
2 yasemin merve
3 merve
Ben oylamalar Sıralama Söylenmeden söyleniyor diye biliyordum!
İlhan'ın 1. falan olduğunu sanmıyorum...
Hasan'ın Çevresi baya geniş maşallah...
Hİç beğenmiyorum kendisini ama gerçekler!
Yasemin Bir Muhteşemlik Göstergesi bence o kadar büyüleyici bir güzelliği var ki...
Görmemek elde değil.
Çok haksızlık yaptıklarını düşünüyorum...
Ama hep diyorlar ya 'Buz Kaygandır' Bencede öyle olucak...
Son hafta patlayacak inşallah yasemin:)
bu hafta kim elendi ya ben izleyemedim
maalesef ilhan mansızdan sora elektrikler kesildi
3 sorum olcak
1)kim birinci oldu???
2)son ikiye kim kaldı???
3)kim elendi???
Kimin 1.oLduğunu biLmiyoruz .. Sıralama yapmadan açıkLandıı .. Ama jüri oyLamasında iLhan 1.'ydii ..
Yasemin Hadivent:img-in_lo ve Merve Büyüksaraç son ikiye kaLdı ..
oLması gereken oLdu ve yaseminimiz gitmedi .. Merve yarışmaya veda eden isim oLdu .. :img-wink:
bebishim_f
14-12-07, 16:04
Elif'cim çok teşekkürler çok yardımcı oldun canım sağol:img-wink:
Joel çok yakışıklı çocuk gerçekten:D
bu hafta artık Hasan elensin inş.:icon_whis
Merveyi ve Kevını çok özlücem:sad53:
Dogru olanda Hasanin elenmesi zaten..
Sadece oylarla orda kalmasi bence büyük bir haksizlik.. Ama Hande haniminda dedigi gibi kaymasi 0 degil bunuda tekrar söyliyelim :img-yes:
Benim korkum bu hafta Pashanin elenmesi =( çok seviyorum onu.. umarim
elenmez..
Evet ya .. KatıLıorum sana Rüya ( Adın rüya sanırım) ... :img-wink:
Paşhan'ı ve Brianne Ferren'i de çok seviyorum ..
Hasan gitsin ya .. o zatenn iLk haftaLarda gitmeLiydii ..
Yarışmada yeri yok bence .. ProfesYoneL oLanLar kaLdı zatenn ..
Ama o deiL de .. Başka biri gderse çok kötü oLur ya .. :icon_sorr
melike.fan
14-12-07, 17:09
yarışmaya az kaldı,her zamanki gibi buzların prensi İlhan'a başarılar diliyorum,merakla bekliyorum
gönlümden geçen sıralama,
1.İlhan
2.Yasemin
3.Paşhan
4.Hasan(inşallah elenir)
ben bir şeyi merak ediyorum,kaç yarışmacı kalınca büyük final olacak,2'mi 3'mü?
2 yarismaci kalinca final olucak. ;)
30 Aralik'ta yarisma sona ericek ve kazananlar odullerini alicaklar.
Bu iki yarismaci tabikide Yaseminimm ve Ilhan olucak ins. ;)
Bu hafta biri gidicek 3 kisi kalicak, bidahaki haftaya bir kisi daha gidicek ve sadece 2 kisi kalip final haftasina kalmayi basaricaklar.
Birde: Final haftasin'da o 2 yarismaci 1'den fazla performans sergilicekler. bBir performans'ta tek baslarina partnersiz.
Yasemi ve Ilhan'a sans diliyorum. Onlari cok yogun ve zor antremanlar bekliyo. :)
(:
Evet ya .. KatıLıorum sana Rüya ( Adın rüya sanırım) ... :img-wink:
Paşhan'ı ve Brianne Ferren'i de çok seviyorum ..
Hasan gitsin ya .. o zatenn iLk haftaLarda gitmeLiydii ..
Yarışmada yeri yok bence .. ProfesYoneL oLanLar kaLdı zatenn ..
Ama o deiL de .. Başka biri gderse çok kötü oLur ya .. :icon_sorr
dogru diyosun canim..
Yaseminle Ilhanin kalicagini düsünüyorum (ki buda belli olmaz) ama Pashan var iste =( Basindan beri diyorum zaten Pashan,Ilhan&Yasemin üçlüsü en iyiler.. Bakicaz artik, umarim gereken olur ve Hasan elenir..
Dip not: Ilhan fanlari sadece Besiktaslilar deil idir.. Dikkatinizi cekerim ki Ilhan`in her takimdan destekleyenleri veya hayranlari var.. :icon_whis
kesinlikle öyle Elifcim..
mesela ben veya !karbeyaZ! fanatik FBliyiz ayni zamanda Ilhanciyizda,
Takimla ahlakasi yok bu yarismanin.. Tribündekilerin Ilhana Oy attip atmadigini bilemeyiz tabi
ama sahsen ben zannetmiyorumki bjkli diye oy verilsin kendisine..
verilirse ancak eski MILLI olarak verilir, sonucta Ülkemiz adina cok sey yapti =))
neyse uzun lafin kisaci Elif yorumlarina katiliyorum :img-wink:
özgü necati
14-12-07, 19:04
pazara az kaldı çok mutluyum :happy0064 bende başından beri İLHAN :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo yasemin ve paşhan üçlüsünü tutuyorum inş hasan gider bu hafta. ama tabi birinci olmasını istediğim tek kişi İLHAN MANSIZ :img-in_lo bide ben size bişey sorabilirmiyim? son haftamı partnersiz kayacaklar yoksa bu haftadan sonramı yani 3 kişi kalıncamı?
mili_gkhnözen1905
14-12-07, 19:21
elifcim sanirim o dipnot benim icindi
ama sanirim yanlis anlasildim:icon_whis
yazdigim sey fanlari ++++++ bjkli taraftarlardi tek bjklilar degildi yani neyse;)
iyi olan kazansin hasan yilmaz disinda;)
melike.fan
14-12-07, 20:56
2 yarismaci kalinca final olucak. ;)
30 Aralik'ta yarisma sona ericek ve kazananlar odullerini alicaklar.
Bu iki yarismaci tabikide Yaseminimm ve Ilhan olucak ins. ;)
Bu hafta biri gidicek 3 kisi kalicak, bidahaki haftaya bir kisi daha gidicek ve sadece 2 kisi kalip final haftasina kalmayi basaricaklar.
Birde: Final haftasin'da o 2 yarismaci 1'den fazla performans sergilicekler. bBir performans'ta tek baslarina partnersiz.
Yasemi ve Ilhan'a sans diliyorum. Onlari cok yogun ve zor antremanlar bekliyo. :)
(:
teşekkürler,öğrenmiş oldum,ilk buzda dansı izlememiştim:img-wink:
hem İlhan'a hem de Yasemin'e başarılar,bu haftaki kareografilerin konusu ne merak ediyorum..
Bu hafta sonucunda %60 Hasan Yılmaz elenir gibi görünüyor.Hasan Yılmaz son 2'ye kalmaz ise,Yasemin %20,Paşhan %20 olarak elenme paylarını alırlar.İlhan'ın elenme ihtimalini ise %0 olarak görüyorum.
*Paşhan ve Yasemin'in son 2'ye kalması durumunda eşitlik durumu belirebilir.Tahminimce Sema,Ahmet ve Olcayto oylarını Paşhan'dan yana,Şebnem,Hande ve Cenk ise Yasemin'den yana kullanır.
*Hasan'ın Yasemin-Paşhan-İlhan üçlüsünden biriyle son 2'ye kalması yarışmadaki sonu olur.
*Hasan-Yasemin-Paşhan üçlüsünden birinin İlhan'la son 2'ye kalması elenmelerine sebep olur.
dipnot: Yasemin forewer:good:
Rica ederim ne demek melike.fan.
Iyi haber!!! Bu hafta yarismacilar sanirim 2 performans birden sergiliceklermis. (:
Genel kategori Ask sarkilari. ;)
Eee malum 4 kisi kaldi ve programi doldurmalari lazim. 2 performans birden bence harika olucakk. =))
Ama 2 performans'da yeni olmicakmis.Garip olan bi.
Birtane eski kareografilerin'den secip tekrar o kareografiyi yapicaklarmis ve bir tanesi'de yeni. Bu sacma geldi bana ama sanirim boyle.
melike.fan
15-12-07, 00:18
konu aşk olacaksa güzel şeyler izleyeceğiz demektir..
eğer iki performans sergileyeceklerse onlar için zor olacak..
çok çalışan ve hakeden kalsın inşallah..
ahh aşk haftası deiyince geçen sezonu hatırladım
nede güzel açılışı yapmışlardı herneyse geçmişe dalmayalım:)
bu hafta ilhandan çook umutluyum
zaten ben onu slow parçalarda daha iyi buluyorum
bence finalde son ikiye paşhanla ilhan kalır,yani içime öyle doğuyor
Bu hafta sonucunda %60 Hasan Yılmaz elenir gibi görünüyor.Hasan Yılmaz son 2'ye kalmaz ise,Yasemin %20,Paşhan %20 olarak elenme paylarını alırlar.İlhan'ın elenme ihtimalini ise %0 olarak görüyorum.
*Paşhan ve Yasemin'in son 2'ye kalması durumunda eşitlik durumu belirebilir.Tahminimce Sema,Ahmet ve Olcayto oylarını Paşhan'dan yana,Şebnem,Hande ve Cenk ise Yasemin'den yana kullanır.
*Hasan'ın Yasemin-Paşhan-İlhan üçlüsünden biriyle son 2'ye kalması yarışmadaki sonu olur.
*Hasan-Yasemin-Paşhan üçlüsünden birinin İlhan'la son 2'ye kalması elenmelerine sebep olur.
dipnot: Yasemin forewer:good:
dipnot haricinde tamamen katiliyorum.. ayni düsünceleri paylasiyoruz samet
-şEkEr- benimde icime öyle doguyor, umarimda öyle olur =))
buarada BD1´dede bi haftasi eski bi performanslar sergilenmisti, yine ayni uygulama yapilmis.. ne diyelim herkese basarilar, özelikle Ilhanimaaa basarisinin yaninda bolda Sans diliyorum..
Bu hafta ikişer dans olacakmış anladığım kadarıyla sevindim bu duruma.
Aşk şarkıları güzel olacak tahminimce.
Ben her hafta artık gider Hasan Yılmaz diyorum ama hiç öyle olmuyor. Bu hafta da elenmezse hiç şaşırmam.
bir çok kişi kalan 4 arasında kendilerine göre sıralama yapmış ben de yapayım dedim.
1.İlhan
2.Yasemin
3.Paşhan
4.Hasan
özgü necati
15-12-07, 20:17
slow şarkılarda ilhan daha iyi. buna sevindim aşk şarkıları olacağına. :img-wink:ama inşallah ilhan son 2 ye kalmaz çünkü haketmiyo o birinciliği hakediyo eski performanslarını seyrettiğimde bunu bir kez daha anladım
ablam diyorki eger hasan ve ilhan son ikiye kalırsa o yarısmanın hiç tadı kalmaz. birinci kesin belli olur diyoo :D :D
slow şarkılarda ilhan daha iyi. buna sevindim aşk şarkıları olacağına. :img-wink:ama inşallah ilhan son 2 ye kalmaz çünkü haketmiyo o birinciliği hakediyo eski performanslarını seyrettiğimde bunu bir kez daha anladım
Ohoo haketmeyen kaç kisi son 2ye kalmisti =) hepimiz gördük..
Ilhan son ikiye kalsa bile zaten elenmez.. Ondan bence son 2de hiç risk yok Ilhan için :img-yes:
Ask Sarkilarini bende çok merak ediyorum..
Yaseminede Ilhanada slow sarkilar daha çOk yakisiyor bence..
Ama Pashana ise daha hizli sarkilar yakisiyor =(
!! Elyf !!
16-12-07, 03:55
Tüm yarışmacılar aşk şarkıları ile kayacak!
BUZDA DANS
'Buzda Dans' 9. haftasına aşk şarkılarıyla giriyor. Finale iki hafta kala yarışmacılar arasında heyecan dorukta. Yarı final için yarışacak son dört yarışmacı kaydettikleri ilerlemeyi de göstermeye çalışacak. Yarışmacılar ve şarkıları şöyle:
* Hasan Yılmaz-I Will Always Love U
* İlhan Mansız-Against All Odds
* Paşhan Yılmazel-Aldanırım (Yaşar)
* Yasemin Hadivent-Olmaz...
Show TV 22.00
Kaynak : Sabah Gazetesi
Sonuna kadar arkandayiz Ilhan.. :happy0064
http://img116.imageshack.us/img116/9296/ysmnice6.jpg (http://imageshack.us)
Buzda Dans'ta 9.Hafta!
Buzda Dans 9.haftasına aşk şarkılarıyla giriyor..Finale sadece iki hafta kala yarışmacılar arasında heyecan ve rekabet doruk noktasına ulaştı.Yarı final için yarışacak son dört yarışmacı kaydettikleri ilerlemeyi de göstermek amacıyla daha önceki gösterilerinden birini tekrar edecekler ve yepyeni bir gösteriyi de beraberinde sunacaklar..
Hürriyet/TV Rehberi
bebishim_f
16-12-07, 13:29
Dogru olanda Hasanin elenmesi zaten..
Sadece oylarla orda kalmasi bence büyük bir haksizlik.. Ama Hande haniminda dedigi gibi kaymasi 0 degil bunuda tekrar söyliyelim :img-yes:
Benim korkum bu hafta Pashanin elenmesi =( çok seviyorum onu.. umarim
elenmez..
Cnm katılıyorum sana...Paşhan elenmez inşallah ama nedense içimde yarışmanın sonunda İlhan 1. olucakmış gibi bir his var içimde yani yinede belli olmaz ama bilmiyorum:icon_whis
Paşhan'a hareketli şarkılar yakışıyo bu hafta napıcak bakalım:img-blush
Bence jüri oyları geçerli olacaktır bu hafta geçen sezon sadece son hafta geçerli olmamıştı.
ANKET SONUÇLARI
Dikkat! Size göre Show Tv'de ekrana gelen Buzda Dans yarışmasından bu hafta hangi ünlü elenir?
Yüzde Oy
Hasan Yılmaz 54,14% 3008
İlhan Mansız 12,12% 659
Paşhan Yılmazel 18,74% 1039
Yasemin Hadivent 14,01% 783
Ankete Toplam 5489 Kişi Katılmıştır.
Kaynak: ucankus
Bu ankete göre hep Hasan Yılmaz eleniyor ama 4 haftadır hiç öyle lmadı.
Simdi ''Olmaz'' sarksiini dinledim netden =) Pek begenmedimmi desem, alismammi lazim desem bilemiyorum =)) hihi.. Ama Yasemine kesin yakisir
bu sarki.. :img-wink: Zaten bu tür slow sarkilarda hep büyülüyor prensesim :img-in_lo Eski performanslarida çok merak edyrm :img-yes:
Bu aksamki sarkilarin hicbiri favori yada cok beyendigim sarkilar degil. :img-wink:
Ama butun sarkilar yarismacilara cok yakisicagindan eminim.
Ozellikle Prensesimee. :img-in_lo
Az Kaldi. Cok heyecanliyim. Gittikce artiyo.
Eleme ani gelmesin cok korkuyorum. :D
Açıkcası uzun süredir takip ediyordum programı.Ama sanırım ilk defa yorum yapıyorum.
Yasemin Hadivent: Bugün beni resmen büyüledi.2 gösteride de çok çok iyiydi
İlhan Mansız:Sporcu olması çok büyük bir avantaj sağladı kendisine,ama hakkıyla da kayıyor.Ama partneri de çok çok iyi.Olga da mükemmel bir sporcu.
Paşhan Yılmazel:genelde çok iyiydi.ama bu hafta sakatlığından dolayı iyi değildi.
Hasan Yılmaz: Hemen gitsin.Hande Ataizi çok doğru söyledi.yakışmıyor
Hele sükür hakedenler son 3e kaldi!! Helesükür!!
Olcayto beyi tebrik ediyorum çok dogru konusuyor!
Söyledigi seyleri çok begendim.. Halk malesef bazi seyleri göremiyor! ;o)
Ama neyse.. bu aksam pek yorum yapmak istemiyorum =)
Basindan beri düsündügüm ve destekledigim kisiler son 3e kaldi :happy0064
ve bunuda söylemek istiyorum çünkü hep öyle kalicak benim için..
Yasemin sen heryerde herzaman farklisin prensesim :img-in_lo
Ahh beyazlarda giyermis bebek yuzlu Yaseminim :img-in_lo
Performans tek kelime buyuleyiciydi herzamanki gibi.
Duygusal askli performanslaa bayiliyorum.Hep cok yakisiyor.
Sema gicida iyi bari satasmadi fazla bu gece. :P
Yasemin cok kirilmis belliki bunda belirtti--ohh iyi yapti ama Sema utansin.
Ve son ikisiz kalmayida yine basardi cok sukur.
Haftayada Pashan'la kalir ama Pashan gider.
Son haftada beli zaten kimlerin kalicagi.
Ruya'cim katiliyorumm cok sukur hak edenler kaldi ve Hasan gitti. :good:
Yarismanin bitmesinede seviyorum acikcasi cunki artik cok SIKTI tartismalar vs..
Final'i iple cekiyorum. =)
(Ve dip not biz Yaseminci'lere: Yasemin 2.'likle bitirirse yarismayi oda kazanmis olucak ve onun icin fazla uzulmiyelim sampiyon olmassa. (: )
Cok gec oldu(!)
Ama sonunda Hasan Yilmaz elendi. ;)
dikkat ettiyseniz yasemin konusurken joelin sarkısı calıyordu çok güzeldi :D
Evet.. zten ben Joelin sesinede kendisinede bayiliyorum :img-in_lo
çok yakisikli cidden.. :img-blush
Demekki o yabanci haber bu hafta için geçerli degilmis =) Geçen haftada
VTRde Joelin sarkisi vardi onu kast etmisti demek.. :img-yes:
Evet Joel gercekten cok basarili.
Sesiyle, buzda basarisiyla kendini tum TR'ye sevdirdi bence. :good:
Yaseminle'de gercekten cok uyumlular. Sanki birbirleri icin yaratilmislar.
Bi cift bu kadarmi uyumlu olabilir?(!) :D
Ruya'cim o roportajda onemli bi kucuk noktayi gozumuz'den kacirmisiz.
Oda: roportajin yapildigi tarih yaziyomus.. :P
Published: Saturday, December 08, 2007
Iste bu kucuk yazi gozumuz'den kacmis. (:
Ayh Anilcim =)) seninde ddigin gibi küçük ama önemli bir detay ..
hehe :img-wink: herneyse..
Evet Joelle Yasemin gerçekten çok uyumlu bir çift..
Güzel bayan ve yakisikli genç =)) varmi ötesi? :img-in_lo hihi..
Simdi gelde 1 hafta bekle.. =( Umarim Sefkatler bu hafta gidebilirler :img-wink:
melike.fan
17-12-07, 11:01
çok şüküüüüürrr,Hasan en sonunda gitmiş:img-banne
zaten o kadar düşük puanla elenmeseydi şaşırırdım..
buzların prensi(son samurayımız:img-wink:)harikaydı,çok dua ettim,çok şans diledim onun için,bence muhteşemdi..:happy0064
Olga'yla ne kadar uyumlular,onları izlemek çok zevkli..
Yasemin ve Joel,onlarda muhteşemdi,özellikle ikinci gösterileri çok güzeldi,çok uyumlular,birbirlerine çok yakışıyorlar:img-wink:Yasemin ne kadar zarif duruyor dans ederken,bence jürinin eleştirilerine cevap vermemesi iyi oldu,dansıyla cevabını verdi zaten:good:
Paşhan fena değildi,ama haftaya elenebilir..
hasan yılmaz çok bile kalmıştı...
gitmesine sevindim...
yasemini izlemek zevk veriyor
ilhanı da öyle inş. finale ikisi kalır ve hakeden kazanır...
ikisi de hak ediyor ve bu işe çok emek veriyorlar :):img-yes:
alonsomania
17-12-07, 13:10
sudemnaz katılıyorum sana yasemin ya da ilhan paşhanda dün ii kaydı 2.leri izlemedim ama iidi yanee....yasemin alsın bence ilhanın o paraya ihtiyacı yok...ayrıva yasemin daha çok hakediyo gibi sanki...
zugasi_bere
17-12-07, 13:42
Allah'a şükürler olsun ki son 3 te olması gerekenler orda ama ben hala Sema Hanımı anlamıyorumm..ilk haftalarda Hasan'ı yerden yere vurdu ama Paşhan gitsin dedi bu nasıl birşey ben anlayamıyorum vallahi..Kesinlikle Yasemin ve İlhan finale kalmalı ama gönlüm hep Yasemin'in 1. olmasından yana umarım dualarımız olur ve Yasemin kazanır..:img-wink:
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
16 ARALIK 2007 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,50 25,50
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 10,30 27,50
3 BUZDA DANS [NET] SHOW 6,70 18,80
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 17,60
5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,50 17,30
TOTAL
16 ARALIK 2007 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,70 25,20
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,20 20,40
3 KATIL YILANLAR (Y.S) [NET] KAND 7,40 17,80
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,00 14,80
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,90 14,80
6 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,60 12,40
7 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,20 14,30
8 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 5,00 13,10
9 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 4,90 15,30
10 BUZDA DANS [NET] SHOW 4,80 14,60
kaynak:ucankus