Tüm Versiyonu Göster : Buzda Dans 2 - Yorumlar (ShowTv)
Evet Sema hanim'in bu ozel gunu konusu hakkinda dedikleri hic hos degildi.
Yasemini rezil etti basbaya bagirdi ortaya atti.
Cok terbiyesiz bir hanim bencee.
Yasemininde dedigi gibi konusmadan once dusunmuyo. :icon_whis
Bu noktadan sonra ikisi birincidir evet :good:
Ama benim üzüldügüm nokta, bazi insanlar(!) gerçekci olamiyolar..
Malesef beceremiyolar.. -sEkEr- arkadasimizda yazmisti.. Tamam, bir kisiyi
destekleriz ve tabiiki ona oy göndeririz.. ama gerçekci olmayi unutmayalim!!
Mesela ben, bu aksam Ilhanin 1.performansini çok begendim tebrik ederim!!
Pashanda 2.performansi süperdi!!! Ama anlayamiyorum, bazi insanlar gerçekleri
görmekte zorluk çekiyolar :) hemde çok..
Yaseminciler bizler Yasemini çok iyi taniyoruz =o)
Ve o herseyin en iyisine laik.. :img-wink:
bir yarışta tek kazanan olur o da ilhan olacak parayıda böbrek vakfına bağışlıcak zaten ve de diğer bayandan daha ii kayıyor çarşı adaletsizliğe karşı
arıca bu yarışmada buzda erkekler daha dezavantajlı bayanları erkekler taşıyor erkeksiz bir hiçler kısaca:)))
judsaw yasemin yada diger bayan yarismacilar ( merve ) tek baslarina kaydilarmida super yapiyorlar hele yasemin super kayiyor veee bencede asla "hicler" deyil
o sadece senin dusuncen
olcayto bey buna guzle cvp verdı ıste senın gıbı dusunen arkadaslara hanı hersey erkekte bıtıyor ya bunu bugun gorduk yasmeının basına gelen talıhsızlıkten bayanın duruusunun faktorununnde nekadar onemlı oldugunu gorduk
Zehram canim o saygisiza cvap verme =) Zamaninda Yasemine
laf attigi için banlanmisti simdi yine basladi.. Neyse mod ilgilenicektir =o)
Sende cvp yazma ki sende ceza yemeyesin canim :img-wink:
Ya ben Pashanin elendigine cidden çok üzüldüm =(
çokkk seviyodum onu.. özellikle 2.performansina hayran kaldim :img-in_lo
finale kalacak ikiliyi ilk haftadan beri tehmin ediyorduk ve tahminlerimiz doğru çıktı.
Bu hafta İlhan' ı ilk kez bu kadar kötü kayarken gördüm oldukça vasattı.
Yasemin ise çok başarılıydı. Ama rahatsızlığının gündeme getirilmesi ne kadar doğruydu tartışılır.
Paşhan 'ın hakettiği yer 3.lüktü ve 3. oldu. Bu onun için en iyisiydi bence.
Benim favorim İlhan ama Yasemin kazanırsa da üzülmem
Bu hafta Pashan ve Ilhan bence o kadar iyi degillerdi.
Ilhan zaten bence ilk haftalardaki gibi muhtesemm etkiliyici performanslar sergilemiyo.
Tabiki cok guzel yinede ama ozelliklede dun gece biraz dusus gordum performansinda ve estetik durusuyla.
Ama tabi Pashan'dan daha cok hak ediyodu final'de olmayi Yasemin'le beraber.
Oda oldu. :good:
Pashan'a gelince kendsini seviyorum ama buzda fazla beyenmiyorum.
Cok fazla haraketli sanki ve bana geliyoki performansini sergiliyip bir an once bitirmek istiyo.
Biraz aceleci geliyo bana ama yinede cok iyiydi.
Bu kadar 10 hafta basarili seyler yapti.
Yanliz Elvis Presly gosterisi berbatti.
Elvis'in ruhunu hisettiremedi.
Bende juri gibi oldum amaa bunlari soylemek istedim. :D
3üde çok iidi ama paşhanın gitmesi daha mantıklı
çünkü ilhanın yaptıklarını yapamazdı paşhan
son 2 ye en çok istediim 2 kişi kaldı
hangisi kazanırsa kazansın çok sewinicem
hatta bence 2side kazanmış sayılsın
Zombi, İlhan Mansız!
Buzda Dans yarışmasında yeteneği ile göz dolduran İlhan Mansız, kostümleri ve makyajıyla da bir hayli dikkat çekiyor. Mansız, bu hafta da Zombi kılığına girdi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/ilhanzombihbr.jpg
Michael Jackson'ın 'Thriller' isimli şarkısının eşliğinde buzun üstünde iyi bir performans sergileyen İlhan Mansız'ın Zombi kostümü ve makyajı oldukça dikkat çekiciydi.
Esin Maraşlıoğlu'nun tasarladığı kıyafetin içinde İlhan Mansız tam bir Zombi'ye benziyordu. Mansız'ın partneri de iyi bir makyaj ve kostümle ona eşlik etti.
Jüri üyelerinden organizatör Ahmet San, İlhan'ın kostümü ve makyajına şöyle bir yorum yaptı: "MED Yapım ve Show TV bu görüntüleri saklasın. Walt Disney On Ice ve Holiday On Ice görürse İlhan'ı futbol takımlarından önce onlar alırlar diye düşünüyorum. Çok iyi bravo."
Kaynak:Televizyon Gazetesi
artist_kiz
24-12-07, 12:28
düşünülen ikili kaldı:)
finali gerçekten çok merak ediyorum.ikisi de çok iyi ikisinin de kazanma şansı çok yüksek gerçekten çok merak ediyorum.
ilhanın kazanmasını çok istiorum.açıkçası yasemin kazanırsa çok üzülürüm ama hakkıyla kazanmış olur.:)
bence ilhan bu hafta her hafta olduğu gibi sprdi.ben onun hiç kötü kaydığını görmedim en kötü kayışı o yarışmadakilerin en iyi kayışı oldu hep.
ve onu 1. görmeyi çok isterim.
elemeyi izleyemedim ama tahminimde yanılmamışım zaten belliydi:)
ilhan dün beni çok şaşırttı daha iyi olabilirdi...
yasemin yine muhteşemdi :)
hak eden iki yarışmacı finale kaldı umarım yine hak eden kazanır:)
yasemini de ilhanı da çok seviyorum:):good:
finale kalacak iki kişi zaten başından belliydi Yasemin ve İlhan Bence ikiside başarılı ikiside güzel kayıyo ama Ben İlhanın kazanmasını gönülden istiyorum dün bence İlhan güzel kaydı ama nie puanlar düşük geldi anlamadım
Umarım İLhan Kazanır Forever İlhan
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
23 ARALIK 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,40 22,90
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,10 22,10
3 BUZDA DANS [NET] SHOW 5,80 15,80
4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,40 15,30
TOTAL
23 ARALIK 2007 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,90 21,40
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 21,70
3 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 6,20 15,10
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 15,80
5 BELALI IKILI 2 (Y.S) [NET] KAND 5,70 13,90
6 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 5,10 14,70
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 13,80
8 KIRALIK SEVGILI (Y.S) [NET] KAND 4,50 14,90
9 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,40 13,00
10 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 4,20 10,90
11 FOX ANA HABER BULTENI FOX 4,10 12,60
12 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 11,20
13 MACERA AVCILARI HINDISTAN''DA (Y.S) [NET] KAND 3,90 12,50
14 BUZDA DANS [NET] SHOW 3,90 11,70
kaynak:ucankus
SHOW TV’DE EKRANA GELEN BUZDA DANS’TA BU HAFTA HANGİ ÜNLÜ İSİM YARIŞMAYA VEDA ETTİ?.. FİNALE KİMLER KALDI?
Show Tv’de ekrana gelen Buzda Dans’ta bu hafta birinciliği İlhan Mansız alırken, Paşhan Yılmazer elenen isim oldu...
Böylece finale İlhan ve Yasemin kalmış oldu...
ben hep diyorum ve sözümün arksında duruyorum
dün yasemin kötü bir olay geçirdi,düştü
performansı güzeldi ama kendini veremedi,belliydi yani iyi olmadığı ama şebnem hanımefendi gene aynı şeyi yaptı ve yaseminle ilhana aynı puanı verdi
diyelimki ysemin 5.0 hak etti etti zatende peki ilhanın dün yaseminle ne eşitliği vardı?
Gayet enerjik,gayet uyumlu,gayet başarılıydı
nediyim herkesten beklerdim böyle bir davranışı,htta sema hanımdan bile beklerdim ama bir sporcu bunu yapmamalı
melike.fan
24-12-07, 14:52
selamlar...
eleme anını izlemeden tv'yi kapatmıştım,keşke izleseymişim..
Yasemin tekrar düşmüş herhalde geçmiş olsun,nazar değmiştir nazar:icon_sorr
İlhan'ın ilk performansı çok iyiydi,ikincisini beğenmedim..
Yasemin'inde ilk performansı iyi değildi,ama ikincisi çok güzeldi,bütün 6'ları haketti..
Paşhan'ın elenmesi gerekiyordu,elenmiş zaten,Paşhan'ı çok seviyorum ama bana göre 3.lüğü hakediyordu,tebrikler..
yarışmanın başından beri desteklediğim iki isim finale kaldı,ikisinide çok beğeniyorum,bana göre ikiside birinci..:img-wink:
birde yazmadan yapamayacağım,o sarışın jürinin(adını hep unutuyorum)Yasemin'in rahatsızlığını deşifre etmesi çok ayıptı,saygısızlık yaptı:img-beee:
ya paşahan’ın gitmesini üzüldüm ama bir yandan sevindim çünkü finale ilhan ve yasemin kaldı.yaseminin son performansı çok güzeldi ama son ikiye nasıl kaldığını anlayamadım ilhan ikinci performansı çok kötüydü ama yinede son ikiye kalmadı son ikiye kalınca tekrar yaptılar performanslarını paşahan çok güzel yaptı ama yasemin düştü tam o an dedim kesin yasemin gitti o jeol yaseminin ayaklarından tutup döndürme hareketini de yapamadılar yaseminin resmen çenesi kırıldı dedim ama yine de yasemin kaldı bunun için çok mutluğum haftaya ne olacak bakalım...:happy0064:happy0064
ya paşahan’ın gitmesini üzüldüm ama bir yandan sevindim çünkü finale ilhan ve yasemin kaldı.yaseminin son performansı çok güzeldi ama son ikiye nasıl kaldığını anlayamadım ilhan ikinci performansı çok kötüydü ama yinede son ikiye kalmadı son ikiye kalınca tekrar yaptılar performanslarını paşahan çok güzel yaptı ama yasemin düştü tam o an dedim kesin yasemin gitti o jeol yaseminin ayaklarından tutup döndürme hareketini de yapamadılar yaseminin resmen çenesi kırıldı dedim ama yine de yasemin kaldı bunun için çok mutluğum haftaya ne olacak bakalım...
Yasemin Hadivent'in resimleri yok mu?Arkadaşlar varsa ekleye bilir mi?:happy0064:happy0064
-sEkEr- arkadsim bunda ne tür bi yanlis görüyosun?
Yasemin kendini iyi hissetmedi evet ama herseye ragmen performansini
iyi bir sekilde yapti!! Olaylar zaten performansin disinda gelisti.. Kayarken
sadece basi döndü.. Zamaninda Ilhanda düstü ama 6lari topladi.. Peki
bu adaletlimiydi? Bence bunuda görmelisin ki Ilhan eskisi gibi kayamiyor..
Büyüleyemiyor insanlari Sebnem haniminda dedigi gibi.. Riskli kaldirislari denerken
estetigi ve dansi tamamen unutuyo bu bence önemli bi konu.. Ama ben dünde
yazdim ve bunu bazilari gibi söylemekte sakinca duymuyorum :) Ben Ilhani
çokbegeniyorum özellikle 1.performansini çok begendim!! Ama eskisi gibi olamiyor mlsf..
Bende bunu anlamiyorum.. Merak ediyorum, nezaman biraz
gerçekçi olabilmeyi basarbilcez acaba :)
cimcime_kiz
24-12-07, 15:45
Selamlar Arkadaslar,
Buzda Dansdan sonra Basliga ugramak istedim ama oldukca gec olmusdu, giremedim ama simdi giriyorum. :) .
Ben Yasom hakkinda bi kac seyler söylemek istiyorum..
Performansina gecemeden önce onun saglik durumuna cok üzüldügümü söylemeliyim.. :icon_sorr Yasom,Ilhan ve Pashanin 3-lü gösterilerinde bayilinca acayip korkdum, kalkamadida bidaha :icon_sorr
O 3-lü gösteriyide cok merak ettim .. göremicez heralde bidaaha :icon_whis
Neyseki Ilhanla Pashan yardimci oldular sagolsunlar.. Sonra bide en son gösterilerinde Cenesini buza vurdu .. orasi cok kötüydü herkesin ödü patladi..
Ama yinede Jüri oylamalarinda 1. olmayi basardi Prensesim..:img-in_lo
Harikaydi bence..Hele o ilk pempe giysili gösterisinde ne tatliydi öyle..
Kurdeleli giysisinde cok tatli olmus gercekden..
Bakalim önümüzdeki hafta Finalde kim 1. olcak..:icon_whis
dün muhtesemdi....
yasemin düşüşü hakkında yorum yapmak istiyorum..
bnm 2 favorıim kaldı finale.. cok sevindim:) yaseminin düşüsü bni cok üzdü..
ama genede kendini toparladı ve geldi.... bu cok erdemli bir davranıs... bnde olsam 6 verirdim.. hem kız elinden geleni yaptı... hasta zaten .. baskası olsa cıkmazdı...
-sEkEr- arkadasım yasemin hasta olmasına rahmen muhtesem performans gösterdi.. bnce yanlıs düşünüyorsun... yasemin ağladı ya:icon_sorr cok üzüldüm ahhh meleğimm... yazık yha:icon_sorr süper bir performanstı... seni tebrik ederim cnmsın... sen üzülme...
Favorim baştan beri her ne kadar İlhan olsa da son 2-3 haftadır Yasemin İlhan dan daha başerılı geliyor bana. Ve Yasemin'in çok üzerine gidiliyor özellikle Sema hanım tarafından. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum.Bu nedenlerle Yasemin tüm yapılanlara rağmen birinci olsun be diyorum ama sonra düşünüp iyice değerlendirince birinciliği İlhan'ın haketiiği kanaatına varıyorum
süper bir buzda dans izledik dün gece
ilhanin birinci performansi iyidi ama ikincisini iyi yapamadi
pashan birinci turda kötüydü ama ikinicisini toparladi
yasemin hem birinci hemde ikinci turda süperdi bence ikinci performansina aldigi 6.0i sonuna kadar hakkettigini düsünüyorum yasemin bence bir-iki haftadir ilhandan daha iyi finale yasemin ve ilhan kaldi ve suna inaniyorum ki kim birinci olsa insanlar üzülmeyecek cünkü iki bastan beri azimli giden ve hak eden kisiler finale kaldi tahminim üzere finalde birinci ilhan olucak cünkü cok taraftarlari var ama insallah yasemin olur ama ilhan olursa üzülmem hak eden biri :good::good:
artist_kiz
24-12-07, 19:11
ilhanın düşüp 6ları topladığından çok bahsedilmiş.
ilhan çok düştü evet ama o yarışmanın seviyesinin çok üstünde şeyler yaptı.yani hatasını telafi etti.bu işin çok başında olan biri için okadar yapılamıcak şeyler yaptiki performansı bittiğinde herkesin ağzı 5 karış açık kaldığı için kimse düştüğünü bile önemsemiyo.
diğer yarışmacılar ilhanın yaptığının yarısını yapsaydı eğer hiçbiri yerden kalkamazdı.(gerçekçi oluyoruz ya)
ilhan mansız buz patenini yıllardır yapmıyo.eh yeni yeni bunu yapan biri öle zor hareketler yaparsa estetiği unutması çok normal.
Yasemin tüm yapilanlara ragmen 1.olsun? (:
kim kazanicak bunu bilemeyiz.. Ama Yasemin kazanirsada
oda hakederek kazanmis oluyor!!! Yok Ilhan daha çok hakediyo
yok Yasemin daha çOk hakediliyo bu konular saçma bence.. Cünkü ikiside hakediyo!
*Rüya* belki ilhan hiç gelişme göstermedi evet olabilir,ama her zaman herkesten dah önde olmadımı
size göre;
dün ilhanın 1. performansı iyi 2. performansı kötüydü
yaseminin 1.si kötü 2.si iyi
o zman durum eşitlenmiyor mu
zaten dün şebnem hanımefendiyle diğer jürilerin verdiği biraz olsa durumu belli ediyordu
yağmurcum:img-blush
canım ohh bee ne güzel yazmışsın,deyim yerindeyse ağızından bal damlıyor:):happy0064:img-in_lo
Ilhanin gelisme göstermesini bosverdim, bence gittiçe kötüledi.. özellikle samuraidan sonra.. Yaseminin ben 1.performansinida çok begendim =o)
Ilhaninda 2.performansi güzel ama birinci kadar degil(!) bunuda belirmek istrim..
Özellikle(!) begendigim performansi birincisiydi..
herneyse sonuçta herkesin kendi görüsü (:
Ama Olcayto beyinde dedigi gibi, malesef bazilari gerçekci olmayi beceremiyo :img-wink:
İlk olarak Yasemin'i ve İlhan'ı tebrik ediyorum,azmin zaferi..Yasemin'in talihsizliklerine gelince,öncelikle şunu belirtmek isterimki ben bir erkek olarak utandım ki Yasemin'i düşünemiyorum.Sema hanım kaç küsür yaşına gelmiş ama nerede ne konuşulacağını öğrenememiş,patavatsızlık bu olsa gerek.
İkinci bir konu ise Yasemin'in en iyi olduğunu söyleyip söyleyip yalnızca son performansına bakıp,Paşhan kalsın diyen Şebnem hanım,gerçekten çözemedim bu durumu..
Son olarak ikiside hakediyor ama gönlümden geçen şampiyon Yasemin'dir.Finalde Yasemin-İlhan performansını izlemekten çok memnun olurum.
mili_gkhnözen1905
24-12-07, 20:23
dün fazla bakamadim misafirdeydik yarim yamalak baktimm ilk perfonmansina
bittim bence cok güzeldi kiyafetidee cok yakismisti (güzele ne yakismaz dimi):img-wink:
2.ci performansindaa özette baktimm süperdii bu kadar güzel olunabilinirmi ya
tüm 6.lari almis bitanemm yakisirrr:happy0064
son ikiye kaldi bekliyordumm ilhannin fanlari cok son ikiye kalmasi beklenilmezdi yasomm ve pashan kaldi pshanida severim ama yasomla
kalincaa tabiki yasomun finale kalmasini isterim:img-in_lo
dün kim kalsindaa sebnem hanim ne yaptigini saniyorum bastan beri
en iyi yasemin de son performansinda düs onun icin pashan kalsin de
tek performansami bakiyor yoksa bastan beri ne yaptiginami anlamadim ben:icon_whis
yaseminim bitanemm finalde kaybetse bile sen kazandin bitanemm
bayanlardan en iyisi sen oldunn hakkinla buraya kadar geldinnn
gönlümüzün birincisisi sensinnn herseyinlee bitanesinnn:good:
sen agladiginda benim icim gitti sagligin daha önemli bitanemm:img-in_lo
ve aslaa yaseminn yapmacik yok düstügü icin 6.lari almadi hakkiyla
aldi:good:
bebishim_f
24-12-07, 21:29
Paşhan mı elendi:sad53:Ben çok severdim onu ya ama 2.performansı çok harikaydı gerçekten ama neyse kimin 1. olucağı belli gibi bişi:img-blush
Hayatımda ilk defa buzun üstündeydim ve çok fena düştüm:)Ve böylece bizim çok kötü kayıyor dediklerimizin bile ne kadar başarılı olduklarını anladım:img-yes:Gerçekten ordakilerin hepsi çok başarılıymış meğersem.Hepsi bi emek harcamış sonuçta hiçbirinin hakkını yememek lazım şimdi Allah için...
Ben Mervecimide finalde görmek isterdim ama:img-blush
Yasemin için çok üzüldüm yazık kıza başı dönmüş ve yinede iyiyim dedi.Birde çok fazla kilo vermiş kızcağız...Joel onu ne kadar kolay kaldırıyo dimi:img-yes:
Vee son sözüm:
Bence İlhan 1.olucak:img-wink:
(Yinede hepsi çok başarılı ve 1.liği hakediyorlar)
dün izleyemedim yaseminin 2. performansını izleyebildim devamını da elektrik kesintisi yüzünden izleyemedim içinizden birisi bana kısaca özet geçebilirmisiniz acaba yasemin ne oldu birde sema hanım ne kadar da patavatsız öyle sana ne ister rahatsızdırr ister başka birşey orta yerde söylenecek şeymiydi bu kızı utandırdı
valla dün yasemin için çok sansız bir gündü orasıı kesinn hatta yarısmacak talihsizlik yasamıslar o sema nın da eteği yanmıss
hak eden ikili kaldıı simdi merak ettiğim son hafta herkes gelicekmi partnerde flnn nasl olucak cok merak ediyorum :D
ben yaseminin hiç aksıla(sıçrama)çıktığını göremedim zayıf olduğu içinde partnerini zorlamıyor ne tarafa yönlendirirse gidiyor yani ama ilhanın aksılları falan süper liflerdede yaseminin partneri bile cesaret edemez onun yaptılarına göz var nizam var
bu hafta izleyemedim..
pashanin elenmesine üzüldüm, Ilhanim umarim Finalde Birinci olur :img-wink:
ki olmasida lazim HAK ediyor.. en fazla o hak ediyor..
+basa basa söylüyorum ondan iyisi yok ne BD1de nede BD2de!!
buda benim fikrim tabi :img-yes: herkese iyi geceler..
!! Elyf !!
25-12-07, 08:41
En yakışıklı zombi
EN İYİ KAYAN İLHAN!
Buzda Dans yarışmasınınyarı finalinde zombi makyajıyla piste çıkan İlhan Mansız, gösterisini Michael Jackson'ın ünlü 'Thriller' şarkısı eşliğinde yaptı. Makyajı çok beğenilen Mansız, dansıyla da finale kalma hakkı kazandı.
Başını buza çarptı yine de finale kaldı
'Buzda Dans' yarışma programı son haftaya girerken finale kalan isimler İlhan Mansız ile Yasemin Hadivent oldu. Yarışma boyunca heyecanlanan ve göz yaşlarına hakim olmayan Yasemin Hadivent, performans öncesi de kısa bir baygınlık geçirdi. Ardından performasını sergilemek için buz pistine çıkan Hadivent zorunlu hareketi yaparken dengesini kaybetti ve başını piste çarptı. Buna rağmen jürinin kararıyla finale kalan Hadivent önümüzdeki hafta İlhan Mansız ile hem şampiyonluk hem de 150 bin YTL'ik ödül için yarışacak. Programın jüri üyesi olan Hande Ataizi'nin salona koruma ile gelmesi de tepki gördü. İzleyicilerin kendisine yaklaşmasını engellemek isteyen Ataizi'nin bu hareketi salonda bulunan hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. İlhan Mansız ise program sonrası genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Mustafa DERYAHAN
Kaynak : Sabah Gazetesi
!! Elyf !!
25-12-07, 08:44
Ölmeye, ölmeye, ölmeye geldiiik!
..Ve Buzda Dans... Yasemin Hadivent toplu gösteri için pistte. Ama o da ne? Bizim prenses, pistin ortasına yığılıyor. İlhan Mansız'ın kucağında pisti terk etmek zorunda kalıyor. Meğer çok kilo vermiş, sürekli başı dönüyormuş, tansiyon problemi varmış. Bu halde piste çıkıp, yarışmaya kalkmış... Tamam, gösteri devam etmeli. Ama "ölümüne" değil!.. Alkışlanmak, takdir edilmek, yüksek reyting puanları elde etmek tabii ki güzel. Ama insan hayatına denk gelecek bir reyting puanı var mı?
Kaynak : Sabah Gazetesi / Yüksel Aytuğ
!! Elyf !!
25-12-07, 08:46
İlhan kuşatıldı
"Buzda Dans"ın finalistlerinden İlhan Mansız, program sonrası hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Birlikte fotoğraf çektirmek için çevresini saran gençler, eski futbolcuyu neşelendirdi.
Buz kazası
Foto galeri "Buzda Dans" yarışmacılarından Yasemin Hadivent, önceki günkü performansı sırasında başını buza çarptı.
"Buzda Dans"ta İlhan Mansız ile birlikte finale kalan Yasemin Hadivent, önceki günkü performansı sırasında zor anlar yaşadı. Program öncesi hastalığından dolayı kısa bir baygınlık geçiren oyuncu, buz üstünde de kazaya uğradı. Zorunlu hareketi sırasında başını buza çarpan Hadivent gözyaşlarına boğuldu.
Kaynak : Hürriyet Gazetesi
Elif paylaşımlar için saol ;)
İlhan Mansızı çok seviyorumm umarım haftaya 1. olucak Forever İlhan ..
Bu arada gözüm şu Ölmeye geldik haberine takıldı bence çok doğru sölemiş söleyenn :icon_whis
Elif paylaşımlar için saol ;)
İlhan Mansızı çok seviyorumm umarım haftaya 1. olucak Forever İlhan ..
Bu arada gözüm şu Ölmeye geldik haberine takıldı bence çok doğru sölemiş söleyenn :icon_whis
evt arkadasım eger yasemin yarısmaya devam etmeseydı bu seferde aaa rahatsızlandı mazeret olarak kullanıyor,ne var ki cıkıp gösterisini yapabılırdı,duygu somurusu yapıyor dıye kızı burda yagmura tutardınız.hatası ne profosyonelce davranması ve ısını mı yapması....sızede ne oyle ne boyle anlamadım kı ben bırı kızı recıde ettıler agladı dıte duygu somurusu yapıyor det bırı yarısmayı bıraksaydı fenalasınca der.anlamadım kı kız ne yapsın
boyle devam et prensesım sen dogruyu bılıyorsun..dogruyu yapıyorsun..Allah senı kotu gozlerden nazarlardan korusun.sansın acık olsun hersey yuregının temızlıgı gıbı olsun...
zugasi_bere
25-12-07, 15:11
bence Yasemin en iyi olanı yaptı devam etti ama hiç birşey onun sağlığından daha önemli değil keşke son performansında son 2'ye kaldığında o son hareketi yapmasaydı ama olan olduu Allahım onu daha kötüsünden korudu daha kötü şeylerde olabilirdi aklıma getirmek dahi istemiyorumm..süperdi bence buza çok yakışıyo bu hafta nazar değimiş Prensesime Allahım nazarlardan kazalardan koru Meleğimizi..:img-wink:
özgü necati
25-12-07, 19:26
bence bu hafta ilhana haksızlık etti jüri. harikaydı yine maaşallah :img-in_lo tabi yasemin severlerde var ama. inşallah ilhan birinci olur çünkü çok fazla hakediyo hakkını yememek lazım...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-wink:
Eyshommmmm :img-in_lo
Sana katilmiyorum Angel'im insallah YASEMIN 1.olcak :P bak ilk defa anlasamadik bi konuda:P
gülaysem gülaysem :img-icecr:img-icecr
bende sana katilimiyorum Angelim:img-policins ilhan birinci olcak okadar :img-cool2
gülaysem gülaysem :img-icecr:img-icecr
bende sana katilimiyorum Angelim:img-policins ilhan birinci olcak okadar :img-cool2
Tmm katilma,iyi olan kazansin diyelim napalim ztn oy'da gönderemiyoruz.Napalim domitismi yesek acaba?:img-hyste
Tmm katilma,iyi olan kazansin diyelim napalim ztn oy'da gönderemiyoruz.Napalim domitismi yesek acaba?:img-hyste
aynen iyi olan kazansin yani ilhan kazansin:happy0064 napcaz domit kadar basina tas düsmesin:img-hyste emii benden arta kalan domitisi yiye bilirsin anca:img-hyste
aynen iyi olan kazansin yani ilhan kazansin:happy0064 napcaz domit kadar basina tas düsmesin:img-hyste emii benden arta kalan domitisi yiye bilirsin anca:img-hyste
Iyi olan dedim fark ettiysen yani yasemin:P
Banane ya niye senden arta kalani yiyormusum ben,renktas olacaksin birde!:img-beee:
Arkadaslar boyle yapmayin. :img-wink:
Tartismaya gerek yok.
Bende Yaseminciler'den yanayim.
Ama...gercektenn...
Ilhan ve Yasemin ikiside birinci.
Bir erkek, bir bayan kaldi olmasi gibi
ve...
Bundan sonra ne olursa olsun ikiside odul alacaklar bu kadar emeklerine karsi.
Ilhan kral oldu, Yasemin ise kralicemiz. Nokta(!)
(:..SeFkAt..:)
26-12-07, 12:11
Yasemin!
O kadar güzel bir insan ki...
İçi dışı bir...
İyi ki tanıdım onu iyi ki seviyorum...
İnşallah Buzda Dans'ta 1. olur...
Geçen hafta nazar değmişti prensesimize...
Ama umarım bu hafta daha iyi olur...
Final Haftası zaten...
1. olması için elimden gelen herşeyin en iyisini yapıcam...
İyiler her zaman kazanır :img-hyste
Not: Yanlış Anlamayın İlhan'da iyi :img-polic:img-icecr
merhaba arkadaşlar.elinde ilhanın bu haftaki performansları olan varmı? varsa bana atarmısınız.hep verilirdi bu hafta verilmemiş.elinde olan lütfen yout. atsın.hoşçakalın...bye
GenCo_PeLinSu
26-12-07, 19:16
Ilhan kral oldu, Yasemin ise kralicemiz. Nokta(!)
Evet işte bu kadar çok doğru bi laf... :img-pilot
ilhan mansizin bu haftaki 1 ci dansini kacirdim =(
malum sitede "you.." de yok.. yada ben bulamadim..
izleyebilecegim bir site varmi??
bu arada tartismaya gerek kalmamis..
sona kalanlar hak edikleri icin kaldilar..
!! Elyf !!
26-12-07, 21:24
Iyiler her zaman kazanirmi bilmiyorum amma.. :D
Bildigim tek sey var oda Ilhan'in buzda "en iyi" oldugudur.. :img-wink:
Basindan beri bunu soyledim.. Oylede oldu..
Finale kaldi.. Evet Yaseminde kralicemiz..
Ama malesef sadece bi birinci olucak..
Onuda haftaya gorucez artik.. :img-wink:
arkadaşlar duyun sesimi ilhanın bu haftaki performanslarının videolarını ekleyin lütfeeeen...
valla meraktan ölücem.yok mu bir hayırsever????
Gönlüm 'Yasemin'den yana ama,ilhan kazanacak gibi görünüyor.Ama daha hic bisi belli degil.Ikiside cok iyi kayiyor ama bu hafta yasemini gercekten cok begendim umarim o kazanir :D
Iyiler her zaman kazanirmi bilmiyorum amma.. :D
Bildigim tek sey var oda Ilhan'in buzda "en iyi" oldugudur.. :img-wink:
Basindan beri bunu soyledim.. Oylede oldu..
Finale kaldi.. Evet Yaseminde kralicemiz..
Ama malesef sadece bi birinci olucak..
Onuda haftaya gorucez artik.. :img-wink:
elif agzindan bal damliyo :icon_whis
ilhan en iyi kayan bu yarismada..
gercekten aldigi riskler ve basardigi seyleri göz önünde bulundurmak lazim..
insallah o kazancak.. gönlüm ondan yana..
ya arkadaslar ben birsey duydum ilhan olgayla berabermis??? BUnu buzda dansin chat sayfasinda biri yazmis!!!!! Siz böyle birsey duydunuz mu????? Acaba dogrumudur ya???
ya arkadaslar ben birsey duydum ilhan olgayla berabermis??? BUnu buzda dansin chat sayfasinda biri yazmis!!!!! Siz böyle birsey duydunuz mu????? Acaba dogrumudur ya???
Böyle birsey duymadim ama eminim yalandir..Gecen defaki yarismadada Sebnem&Kevin beraber diyordular..:img-cool2
!! Elyf !!
27-12-07, 02:37
Fatma'cim.. Fikirlerime katilmana sevindim.. :D
Dogrulari konusuoruz burda dimi ama.. :icon_whis
Yok arkadasim.. Dogruluk payi kesinlikle 0.. :img-wink:
Ilhan'i siraylan herkeze yakistiriolar..
2007'ye damga vuran sözler
2007 yılında televizyon kanallarında öyle şeyler oldu ki, bazem güldük, bazen düşündük, bazen de tepki gösterdik. Vatan Gazetesi Yazarı Memet Güler, 2007'ye damga vuran olayları tespit etti.
**
Sema Çelebi: Sana bundan sonra yeni bir isim takıyorum; botox’lu türkücü.
Hasan Yılmaz: Ben bunu hiçbir zaman seyircilerimden gizlemedim. Botox yaptırmak suç mu? (Buzda Dans’tan.)
**
**
Behzat Uygur: Ayrıca ben kalça dedim. Altını çizerek, yani lafın altını çizerek söylüyorum, kalça dedim.
Atilla Taş: Pardon da, o konuştuğunuz kalça benim kalçam. (Buzda Dans’tan.)
**
Mehmet Güler/Vatan
Fatma'cim.. Fikirlerime katilmana sevindim.. :D
Dogrulari konusuoruz burda dimi ama.. :icon_whis
Yok arkadasim.. Dogruluk payi kesinlikle 0.. :img-wink:
Ilhan'i siraylan herkeze yakistiriolar..
evet ya.. aynen öyle..
gercekler acidir misali :icon_whis gerci bize tatli bu gercek..
yaw bulmuslar ilhani kim önlerine gelirse..
doktorlardaki zeyneplede yakinlasma var aralarinda deniliyordu..
dedikodulara inanmayalim =) hem bize ne :icon_sorr
mia y miguel
27-12-07, 16:05
bende yasemın hadıventten yanayım ılhan mansızı da cok severım ama burda gıcık yedım resmen ama ondan kaynaklandıgı ıcın degıl resmen ılk baslardakı o jurı olayları yuzunden
ama yasemıne bayılıyorum cok seker ve gercekten guzel kayıyo umarım o bırıncı olur
ama ılhan da olabılır gercekten hak edenler kaldı
ama gonlum yasemın hadıventten yana
artist_kiz
27-12-07, 17:12
finale az kaldı.
inş. ilhan 1. olur.bunu fazlasıyla hakediyo.
ben kral kraliçe olayına katılmıorum.
benim destekledğim ve yarışmayı kazanması gereken dediğim bir kişi war.oda ilhan ztn.
yasemin hakedio fln belki ama ben onu kraliçe ilhanı kral olrak düşünmüyorum.
yarışmanın tek 1.si olcak yani bi tane iiyi kayan war.
oda ilhan.
buda bnm düşüncemdir.
!karbeyaZ!
27-12-07, 17:28
arkadaşlar ilhan ve olganın birlikte olduğu baya sağlam bi kaynak aslında.. henüz ispatlanmış bişey yok ama yine de yabana atmamak lazım..
finale az kaldı.
inş. ilhan 1. olur.bunu fazlasıyla hakediyo.
ben kral kraliçe olayına katılmıorum.
benim destekledğim ve yarışmayı kazanması gereken dediğim bir kişi war.oda ilhan ztn.
yasemin hakedio fln belki ama ben onu kraliçe ilhanı kral olrak düşünmüyorum.
yarışmanın tek 1.si olcak yani bi tane iiyi kayan war.
oda ilhan.
buda bnm düşüncemdir.
Düsüncene saygi duyuyorum =o)
Yarismanin tek 1.si olcak ama tek iyi kayan Ilhan degil(!) Ama yani dedigim
gibi, senin düsüncenmis =)) Ondan pek yorum yapamicam.. Son 3e kalan
kisilerin hepsi iyi kayiyodu :img-wink: Bu'da benim fikrimdir(!)
!karbeyaZ! arkadasima katiliyorum bencede olabilir öyle bisey..
Sema Hanim Ilhanla ilgili bi konu açicakti hani bikere? Ne oldu o is?
Ilhanla görüsücem sorucam demisti ve sanirim öyle kalmisti :) Bende merak
etmistim dogrusu.. Yani belki bu Olgayla ilgili biseyde olabilir
Yasemin ve Ilhan zaten buraya kadar gelerek bu yarismanin en iyileri olduklarini kanitladilar.Yasemin estetik acidan buza daha cok yakisiyor ve teknik olarakta bence cok iyi.Sebnem Ertaul'da böyle söylemisti ve bu yüzden ben yasemin'in kazanmasini istiyorum.Tabi ilhan'da bu yarismayi kazanirsa elbette hak ederek kazanmis olucak ama sadece ilhan güzel kayiyor derseniz,yasemine haksizlik etmis olursunuz :/
ay ilhgan ve yaso kaldi finale:happy0064
ikisi kalmaliydi zaten
kimin kazancagini bilmiyorum
ama ilhanin kazanmasini istiyorum onu okadar cok
seviyorumki, butun smslerim ona :img-wink:
ins ilhanim birinci olur
hem yarisma basladiktanberi ilhan hic bir kere bile son ikiye kalmadi bye
Burak&Burak
27-12-07, 23:53
Vala kim ne derse desin bu yarışmanın birincisi yasemindir.. her iddasınada varım vala.. ilhanada oylar zaten sırf beşiktaşlılardan geliyo belli yani gördük ..
stadyumu getimiş programa ! yaseminde futbolcu olsa o da yapardı ama oyuncu .. ve o kadar hayranı var ki .. kimse bilmiyor ama hayranları onu yalnız bırakmayacak !!!
yasoprincsess 1.olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katiliyorum sana Burak&Burak. :img-wink:
Ilhan'i kotulemek istemiyorum ama gercektende Yasemin'den iyi kaymiyor.
Sebnem haniminda dedigi gibi ikiside ayni seviyede.
Teknik hemde estetik acidan ikiside esit bence.
Ikiside cok hos ve basarili performanslar segiliyolar.
Bunuda soylemeden gecemicem.
Ilhan cok taninmiss bir futbolcu oldugu icin hic bir hafta bile son ikiye kalmadi.
Yasemin gibi az taninsaydi kesin oda kalirdi bundan eminim.
Ama sunuda diyim Yasemin her ne kadar cok fazla taninmasada ona gelen SMSler onu final haftasina getirdi buyuk basariyla.:img-icecr
Bu pazar sonuc ne olursa olsunn ikiside birinci.
Cogumuz ilhanci cogumuz yaseminci burada.
Ikiside gonullerin birincisi. :good:
yasemin bu aksam beyaz showa cıkıyor sevenler onu izleyebilir ben merak ediyorum ondan izliyeceğim:D
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=6235&page=6
burdan da bakabilirsinizz
Burak&Burak
28-12-07, 17:23
Katiliyorum sana Burak&Burak. :img-wink:
Ilhan'i kotulemek istemiyorum ama gercektende Yasemin'den iyi kaymiyor.
Sebnem haniminda dedigi gibi ikiside ayni seviyede.
Teknik hemde estetik acidan ikiside esit bence.
Ikiside cok hos ve basarili performanslar segiliyolar.
Bunuda soylemeden gecemicem.
Ilhan cok taninmiss bir futbolcu oldugu icin hic bir hafta bile son ikiye kalmadi.
Yasemin gibi az taninsaydi kesin oda kalirdi bundan eminim.
Ama sunuda diyim Yasemin her ne kadar cok fazla taninmasada ona gelen SMSler onu final haftasina getirdi buyuk basariyla.:img-icecr
Bu pazar sonuc ne olursa olsunn ikiside birinci.
Cogumuz ilhanci cogumuz yaseminci burada.
Ikiside gonullerin birincisi. :good:
Teşekkürler anılcım... çok haklısın sende.. katılıorum :happy0064
ama yaso nun arkasında bizler varız cnm ya .. hiç korkmuyorus .. ama ilhanda kazanırsa onun da tebriğini yaparıs tabi ..
ama yaso kazancak bnce :img-icecr .. ilhan güsel kayıyor evet ama lift yaptığı için çok göz önünde eğer yasemin de kaldırılan değil kaldırılan olsaydı inanıyorumki o kadar göz önende olurdu ..
bunu unutmayalım bnce .. :img-icecr
Buzda Dans 1'de desteklediğim yarışmacı (Mehmet Aslan) çok erken elenmişti,çok üzülmüştüm.
Buzda Dans 2'de ise çok daha farklı oldu,desteklediğim yarışmacı (Yasemin Hadivent) her hafta birbirinden güzel performanslar sergileyerek finale kadar geldi,hissediyorum ki şampiyon da olacak.
Finale en iyi 2 yarışmacı kaldı.Bundan sonrası SMS işi.. SMS'ler fanatik olunan kişiye değilde doğru kişiye yollanırsa Yasemin kazanır,ancak işe "genç kızların sevgilisi yakışıklı XxX" olayları girerse İlhan kazanır.
Yanlış anlaşılmasın İlhan'ı da beğeniyorum ama teknik açıdan.Yasemin artistiğide işe katıyor ve ortada gözle görülür bir fark oluyor.Yarışma ismindende anlaşılacağı gibi bir 'dans' yarışması.Olaya riskli hareketler yönünden bakarsanız tabii ki İlhan daha iyi ancak iş riskli hareketlerde değil,hem riskli hareketler yapıp hem dans edebilmekte..
Bu hafta bitiyor programımız içimde bir burukluk var :(
Ama bu yarışmada finali en çok hakeden ikili finalde bu yüzden üzülmüyorum.
Hasan Yılmaz' ın 4. olarak bitirmesi bence çok büyük haksızlıktı gerçi halktı onu 4. yapan ama bence olmamalıydı.
!! Elyf !!
28-12-07, 23:12
Final haftasi.. Ve Yasemin Beyaz'da.. Akillica olmus.. :icon_whis
Madem Ilhan'ida cagirsaydin ya Beyaz'im.. :D
Birinci olabilmesi icin bir yarismacinin digerinden daha iyi kaymasi gerekiyor..
Ne kadar ikiside ayni seviyede denilsede, biri digerinden daha "iyi".. :img-wink:
GSealment.. Arkadasim.. Eger genc kizlar oylarini yakisikli oldugu icin Ilhan'a atiyorlarsa, genc erkeklerde Yasemin'e atiyordur..
Ilhan kazanirsa nedeni "yakisikliligi" degildir..
Yarismada genc kizlarin ilgisini cekicek bi cok yarismaci daha vardi..
Ama onlar bu noktaya kadar gelemedi.. :img-wink:
Sms'leri gecdik bunlari jurinin verdigi puanlardanda anliyoruz..
Emin olun juride Ilhan'a verdigi puanlari "yakisikli" oldugu icin vermiyor.. :icon_whis
Ilhan zaten buzda dans ediyor ve bunu cok iyi yapiyor.. Yaptigi riskli hareketlerlede yarismaci kisiligini bi ust noktaya tasiyor.. Buzun ustunde "artist" gibi iki kaymakla is bitmiyor.. :D
O zaman yarismanin adi "Buzda Dans" deilde "Buzda Kim Daha COk Artist Duruyor" olurdu.. :img-wink:
Eet hepimizde heyecan dorukda ve destekledigimiz insanlarin kazanmasini istiyoruz..
Ama yaptigimiz yorumlarin dogrulugunada dikkat edelim lutfen.. :img-yes:
...ezgi...
28-12-07, 23:50
yha bnce ilhan mansız kazanmalı bu yarışmaya çünkü o hak ediyor
yasemine gelince bnce tekli performansta görmüştü hiç bişey yapamadı kendi başına partneri hep onu kaldırıyo bişeyler yapıo daha kaymayı bile bilmiyo...
ilhan ise bi sporcu olarak çok iyi kayıyo tekniğide çok fazla ayrıca kendi başınada mükemmel kayıyor tabikide sonuç halka kalmış
ve ayrıca ilhan parasını böbrek vakfına bağışlıycak yasemin napıcak acaba kendine ev araba faln mı alıcak
mili_gkhnözen1905
29-12-07, 03:32
yasemine gelince bnce tekli performansta görmüştü hiç bişey yapamadı kendi başına partneri hep onu kaldırıyo bişeyler yapıo daha kaymayı bile bilmiyo...
ilhan ise bi sporcu olarak çok iyi kayıyo tekniğide çok fazla ayrıca kendi başınada mükemmel kayıyor tabikide sonuç halka kalmış
ve ayrıca ilhan parasını böbrek vakfına bağışlıycak yasemin napıcak acaba kendine ev araba faln mı alıcak
senin fikrin ama deyimin yanlis tamam ilhanda hak ediyor ama yasemin haketmiyor gibi konusmussun...:icon_whis
bu bir iki kere yapilcak bir is degil kac yillik profesyoneller bile hata yapabilirki
yaseminin yapmasi normal birsey ben bunda anormal birsey görmüyorum..
kendinde demissin ilhan sporcu daha dayanikli bunuda bilmen lazimdi..:img-yes:
arkadasimm ne yapicaksa yapicak ne alicaksa
alicak belkide ilhan bunu söyledigi icin daha cok oy alicak..
nefret edebilirsin sevmeyebilirsin ama kimse icin o ne yapicak sunumu alicak
bunumu alicak denmez denmemeli..
ister ilhan kazansin ister yasemin ikiside hakediyor
ama gönlümden gecen tabiki prensesim yaseminim..
elifcim öyle bir konusmussunki sanki oy olmak icin filan oraya katildi
ki bunu acikca belli etmissinn yasemin icin ne zamandir beyaz showa cikmasini istiyorduk mailler atiyorduk olduda final haftasinda oldu diye böyle
düsünmen düsündürücü:icon_whis:icon_whis
Buzda Dans 1'de desteklediğim yarışmacı (Mehmet Aslan) çok erken elenmişti,çok üzülmüştüm.
Buzda Dans 2'de ise çok daha farklı oldu,desteklediğim yarışmacı (Yasemin Hadivent) her hafta birbirinden güzel performanslar sergileyerek finale kadar geldi,hissediyorum ki şampiyon da olacak.
Finale en iyi 2 yarışmacı kaldı.Bundan sonrası SMS işi.. SMS'ler fanatik olunan kişiye değilde doğru kişiye yollanırsa Yasemin kazanır,ancak işe "genç kızların sevgilisi yakışıklı XxX" olayları girerse İlhan kazanır.
Yanlış anlaşılmasın İlhan'ı da beğeniyorum ama teknik açıdan.Yasemin artistiğide işe katıyor ve ortada gözle görülür bir fark oluyor.Yarışmanin ismindende anlaşılacağı gibi bir 'dans' yarışması.Olaya riskli hareketler yönünden bakarsanız tabii ki İlhan daha iyi ancak iş riskli hareketlerde değil,hem riskli hareketler yapıp hem dans edebilmekte..
Agzindan bal dalmiyor arkadasim (: Bende aynen bunu söylemek istiyorum!
Kaç haftadan beri! Sen tamamen düsündüklerimi yazmissin helal olsun.. Burdaki
hrkesin fikri ve yorumu baska tabii ama ben senin yorumuna tamamen katiliyorum..
Aynisini Sebnem hanimda geçen hafta dedi zaten ;) Ilhan agir kaldirislar yaparken kareografiyi ve artistligiunutuyo..
Cenk beyde bu konudan bahsetmisti zaten.. Iki bölüm varmis.. Biri dans digeri kaldiris
agirlikli bunlari hepimiz(!) izledik.. Tabii buraya kadar gelmisken ikiside hakediyor.. ki ben bunu bastan beri diyorum..
Ilhanda iyi kayiyor! Basindan beri digerlerinin yapamadiklarini yapti!
Ama kötüldi.. Buda benim sahsi fikrimdir.. Yasemin hep kucakta kendi kayamiyor
diyenlerede saygi duyuyorum tabii (:
Geçen hafta Yaseminin büyük sorunlari vardi ki bu sadece kadinlara özel bi
rahatsizlik degildi.. Bunuda zaten sadece harbi Yasocular anlar!
Ama önceki performanslarda Yaseminin tek kaydigi çoook yerler vardi keske
orayida izleseydiniz (: Cok basarili kaydi! ''Sadece kucakta, sadece partneri
kaldiriyor'' demek byük bi hata zaten.. Herneyse.. Olcayto beye katiliyorum (:
Bi yarismacinin nekadar emek verdigine ve nekadar iyi kaydigina bakin ve
öyle degerlendirin
Ben burda bi Yaseminci olarak açik açik söylüyorum ki
Ikiside hakediyor(!) ''Yasemin kazanmali çünkü o hakediyor''da asla demem zaten ;)
Tamam belki Ilhan ve Yasemin;in buzda kayis tarzini tartisabilirsiniz.
Ilhan'i daha iyi bulabilirsiniz.
Tartisilamicak tek sey var oda kimin daha cok emek verdigi.
Bikere ozellikle : Yasemin Ilhan'dan cok daha emek veriyo performanslari icin.
Butun hafta cok yoruluyo ve pazarlari en iyi sekilde bize sunuyo ve buyuluyo.:img-in_lo
Ilhan ise sporcu oldugu icin 3 gun calissa bile yetiyor.
2 haftada ogrenmis zaten buzda kaymayi.
Yasemin ve digerleri ise 2 ay boyunca tum emeklerini vererek ogrenmisler.
Ben daha cok emek verene SMS verilmesin'den yanayim.
Yanlis anlamayin Ilhan'a sozum yok.
Bazilariniz gibi o hic iyi kayamiyo vee bisey yapamiyo demeye cesaret edemem ve etmemde.
Sunu demek istiyorum. Ben buyuk Yasemin fani olmasaydim bile gonlum ondan yana olurdu cunki bu yarisma icin nerdeye sagligini riske alip calisiyo.
TUM emekleri ve basarisiylaaa hak eden isim Yasemin diye dusunup diyorum.
Ilhan kazanirasada hic bir problemim olmaz.
Hak edenler zaten belli. Ikiside finale kalmislar.
Ve kimse SMS yada ilgi icin programlara cikmiyor.
Cunki buna ihtiyaclari yok Yaseminin'de Ilhaninda.
Tugcecimin dedigi gibi biz hayranlari tarafindan cok mail attik Beyaza.
Hatta aradik.
Ve Yasemini programa cikartma cabalarimiz bosa gitmedi, istedigimiz oldu.
Nese fazla uzattim.
Pazar gunu sonucu gorucez. Herkeze iyi seyirler. :good:
GenCo_PeLinSu
29-12-07, 12:41
Yine bi haber eklemek amaçlı geldim ama yine tartışma yine tartışma...
Yeter artık program bitiyor sıkın dişinizi...Yarın herşey belli olucak...
Neyse Uçankuş'un anketine göre kazanan ünlü
Yüzde Oy
İlhan Mansız 67,35% 2208
Yasemin Hadivent 32,65% 1078
ucankus
zugasi_bere
29-12-07, 14:07
ben başından beri Yasemin'i tutuyorum her hafta süper kayıyo herkes görüyo bunu seninde dediğin gibi İlhan'ın çok iyi bi avantajı var sporcu olması..bunu da çok iyi kullanıyo bence..
para konusuna gelince böbrek vakfına bağışlıcak olması da ona artı bir oydur bu bence hiç adil değil Olcayto Beyin dediği gibi bunu sonunda sölemeliydi..Yasemin'in parayı napcağı bizi ilgilendirmez ama geçen hafta sölemişti dinlemediysen söliyim bir kaç kişiyi sevindircem ve gerisinide eğitimim için ayırcam demişti yanlış hatırlamıyorsamm...:img-wink:
Dün Yasemin Beyaz show daydı. Yarışmayla ilgili konuştular. İlhan' la kendimi eşit görüyorum gibi şeyler söyledi.
Partneri de seyircilerin arasında onu izliyordu:)
Dün Yasemin Beyaz show daydı. Yarışmayla ilgili konuştular. İlhan' la kendimi eşit görüyorum gibi şeyler söyledi.
Partneri de seyircilerin arasında onu izliyordu:)
hadi yaa ben oraları kaçırdım demek bende nie hiç yarışmadan bassetmiyorlar diye uyuz oldum evet jeoli bir kez gösterdi ama hiç konusmadı beyaz onla insan bi konusurdu yaa
Senin düsüncen Saygi duyarim ama "Kaymayi Bilmiyor" demek haksizlik olur.Yasemin hem kaymayi biliyor hemde cok güzel kayiyor ;)
TV basindan demek farkli seyler izlemisiz!
Yine bi haber eklemek amaçlı geldim ama yine tartışma yine tartışma...
Yeter artık program bitiyor sıkın dişinizi...Yarın herşey belli olucak...
Neyse Uçankuş'un anketine göre kazanan ünlü
Yüzde Oy
İlhan Mansız 67,35% 2208
Yasemin Hadivent 32,65% 1078
ucankus
Malum cnm, hepimiz birkere ceza aldik kimsenin amaci tartismak degil..
Ama kimlerin tas attigida ortada (: herneyse..
Beyaz Show'da Beyaz : ''Yasemini destekleyenler el kaldirsin'' dedi.. Ve orda
kaliyordu aslinda.. Ama Yaseminde : ''Ilhani destekleyenlerde kaldirsin'' dedi..
Ve Ilhani çok güçlü buldugunu söyledi.. Onunla kendini esit görüyomus..
Yaseminin katilmasi içinde biz mail kampanyasina baslamistik (:
Yani, Yaseminin dün gece katilmasi tamamen tesadüf oldu(!) :img-wink:
herkes fikrini söylemeli ve buna saygı duyulmalı...Kimse tartışmasın...
bende ilhan mansızın kazanmasını istiyorum ve bana göre yaseminden daha çok hakediyor yaseminde iyi ama tek başına kaymayı ilhan kdr beceremiyor partneri taşırken artistik olarak iyi ama onun dışında kendi başına çok iyi yapamıyor ama şunuda eklemek isterim emek vermiyor değil veriyor diğer yarışmacalara göre de iyi ama ilhan mansız teknik açıdan ve artistik olarak yasemindan daha iyi.bu da benim düşüncem...
ilk sezon zeynepi destekliyordum zaten 1. oldu zeynepe de parteniri taşıyor dediler ilk zamanlar ama tek başına performans gösterdiği zamanlr çok iyidi ve jüride halka çok beğenmişti kadınların dezavantajı bu ama bu dezavantajıda avantaja çevirmeyi bilmeli...
mili_gkhnözen1905
29-12-07, 18:10
amacim tartismak degil sizin fikriniz saygi duyarim ama x kisi kazansin demek
farkli ama x kisi digerinden daha fazla hakediyor farkli.:icon_whis
ikiside hakediyorki buraya kadar gelmisler.ikiside hakediyorki cok calismislar
ilhanin avantaji sporcu olmasi daha dayanikli + o bayani yönlendiriyor
buda avantaji.
yasemini ise partneri yönlendiriyor elinden geleni yapiyor daha ne yapsin
finale kadar geldi yani.
fikrinize saygi duyarim ama yazma biciminiz cok farkli;)
özgü necati
29-12-07, 18:15
size kesinlikle katılıyorum Güneş_07 (nickini yanlış yazdıysam kusura bakma) ilhan mansız tek başına çok çok daha iyi kayıyo düştü diye hakkını yemeyin lütfen. inşallah ilhan mansız kazanır
Tugçem katiliyorum (: Yazma tarzindan ndemek istedikleri belli zaten..
Ilhan hakediyor o kazanmali.. Ama iste seninde dedigin gibi, herkesin kendi fikri (:
Yarinda final nasil olsa hersey belli olcak.. Biz Yasocular, Ilhan kazansada tebrik
ederiz sonuçta ;) ''Ilhan çok iyi kayiyor'' dememizde bi sakinca bulmadigimiz gibi (:
Bende dün sahsi fikrimi uzun uzun yazdim zaten.. Gerçekci olabilenler bazi
seyleri anlicaklar umarim (: Bence artik uzatilmasin bu konu
özgü necati
29-12-07, 18:30
*R* bencede bazı arkadaşlar sert konuşuyo. tabiiki yaseminde iyi hatta çokta estetik. ama herkesin gönlünden geçen farklı bencede kavgaya gerek yok. ben ilhan mansızı destekliyorum ayrıca aşığımda....
ama yinede yaseminin hakkını yemiyorum aynı şeyi yasemincilerdende beklediğimi tekrar belirtmek isterim.ama keşke beyaz showa katılmasaydı biraz haksızlık oldu
özgü necati bende burda tartisma yaratmak istemiyorum tabiiki..
Ama ''Insallah Ilhan kazanir çünkü hakediyo'' demekte çok yanlis bence..
Ben anlayamiyorum, Yaseminde hakediyo demek çok mu zor? :) Ve keske biraz
daha gerçekci olabilip Yasemininde kendi basina güzel kayabildigini görseydiniz..
Adi üstünde BUZDA DANS ve yasemin çOk iyi dans edebiliyor.. herneyse bunlarida
geçtim ve artik tamamen geçelim yarin görcez =)))
Byaz Show'a geline.. Biz mail kampanyasi baslatmistik bu'da baya oldu.. Kismet
düneymis.. Bunda ne tür bi haksizlik görüyorsun? (: Ayh arkadaslar allah askina
geçelim artik bu konulari :D :D yarin görcez iste!! Ama deminki lafimi geri
aliyorum, simdiye kadar gerçekci olamayanlar bundan sonrada gerçekci olamicakr galiba.. Ondan bosverelim ve saadece izleyelim (:
bence bu yarışmada en iyi ilhan mansız kalıyor ve zaten ilhanda en az yasemin kadar estetik yalnız jürinin özellikle olcaytonun ilhana haksızlık yaptığını düşünüyorum ama zaten gerekli cevabı olgacım şak diye yapıştıryor ayrıca yasemin tek başına kayamıyor bile sürekli sekti son yarışmayı hatırlarsanız hiç biri ilhan mansız kadar ilerleyemedi tabi bu benim görüşüm:img-icecr
bence yarı finalde yasemin in ön plana çıkarılması için yapılmadık şey kalmadı gösteride düştüğü halde paşhan elendi....ogün ilhan ın gösterisini nedense beğenmediler....yasemin e oy verilmesi için söylenmeyecek şeyler söylendi....
mili_gkhnözen1905
29-12-07, 21:08
bence yarı finalde yasemin in ön plana çıkarılması için yapılmadık şey kalmadı gösteride düştüğü halde paşhan elendi....ogün ilhan ın gösterisini nedense beğenmediler....yasemin e oy verilmesi için söylenmeyecek şeyler söylendi....
mesela neler yapildi arkadasim söylermisin.
bir tek yasemin düsmedi ilhanda düstü pashanda düstü ama elenmediler dimi:icon_whis
neden herkes yasemine takmis durumda anlamiyorum ya.
demekki iyi gösteri yapmadiki begenilmedi bu kadar acik degilmi???...
tüm 6lari yasemin topladi demekki cok begendiler.:good:
ilhanda 6lari toplamisti cok begenilmisti bende cok begenmistim:good:
ama objektif olun biraz.:img-pilot
sevdiginizi yüceltmek icin digerlerini kücümsemeyin lütfen.!
öncelikle ağlaması bence hırsından ağladı....o kadar başarılı ise ikinci kez neden aynı gösteriyi yapamadı...ayrıca yasemin e bir takıntı yok sadece bu aşamada herkese hakkını verelim.....
29-12-07, 21:42
öncelikle ağlaması bence hırsından ağladı....o kadar başarılı ise ikinci kez neden aynı gösteriyi yapamadı...ayrıca yasemin e bir takıntı yok sadece bu aşamada herkese hakkını verelim.....
Hırslı olabilir ama hırsından! Yasemin hiç bir zaman ağlamaz...
Pazar Sabahı Yasemin'İn Tansiyonu düşmüştü...
ve Yarışmada da kendini hiç iyi hissetmiyordu...
(Sema hanım herşeyi açıkladı ama :icon_whis)
Orda Yasemin'in yerine 'Sen' olsaydın o buza çıkamazdın bile...
O kadar güçlü bir kız ki!...
Kendisi için değil onu sevenler ve destekleyenler için ağlamamak istemedi...
Ama yapamadı orada o kadar acıyı çeken sizler değilsiniz tabi ki anlayamazsınız...
Fakat sizden bir ricam var (özellikle bayan olanlardan) lütfen biraz kendinizi Hemcinsiniz yerine koyun siz ne yapardınız!...
Burda Yarışmayı kimin hakettiği tartışılmaz...
Siz Burda SAdece Ekrandaki Şeylere Tanık oluyorsunuz...
Yasemin İlhan'dan daha fazla çalışıyor!
Bunu aksi edecek bir kişi bile çıkamaz :img-wink:
Ayrıca Yasemin İşini yarıda bırakıp terkedip gitmiyor....
neyse...
Ben bunda değilim burda lütfen biraz daha saygı çerçevesinde yapın yorumlarınızı...
Herkes aynı kişiyi sevmek zorunda değil tabi ki... veya desteklemek...
İlhan mı Yasemin mi?
Ve Buzda Dans'ın ikinci serisinde final günü geldi, çattı... Bugüne kadar Buzda Dans ile ilgili en keskin eleştiriler bu sütunlarda yer aldı. Hem yapım ekibi, hem jüri üyeleri hem de sunucular, haklarında yazdıklarımız bazen ruhlarını incitse de hepsini "dikkate değer" buldular, önemsediler, değerlendirdiler. Ama bu köşe yiğidi öldürse de hakkını verir. Bu nedenle, programın ülkemizde buz pateni sporunun tanınıp, yaygınlaşmasına, Türkiye'nin yeni sporcular kazanmasına hizmet ettiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... Gelelim finale: Keşke ödül de kupa da ikiye bölünebilse... Çünkü bana göre bu yarışmanın iki şampiyonu var. Hangisi ikinci olsa, onun adına üzüleceğim. Ama gönlüm biraz daha Yasemin Hadivent'ten yana... Çünkü kızın iki büyük dezavantajı var. Birincisi; rakibi İlhan Mansız yılların sporcusu... Fizik avantajı ve spora yatkınlığı onu bir adım öne çıkarıyor. İkincisi; bu tür yarışmaların finalinde "genç kızların Sms oyları" birinciyi belirler. Daima erkek adayların ipi göğüslemesi bundandır. Etti mi İlhan'ın lehine iki adım? Bir de... Yasemin bu yarışmada pek eziyet gördü... İlhan ise hep pohpohlandı. Jüri üyesi Sema Çelebi, geçen hafta Yasemin'in "özel gününü" milyonların önünde ilan etmişti. Yasemin'in hıçkırıkları hala gözümün önünden gitmiyor...
Yüksel Aytuğ/Sabah
!! Elyf !!
30-12-07, 03:52
Buzda büyük final heyecanı
Finalistler; Yasemin Hadivent ve İlhan Mansız kozlarını paylaşıyor
Buzda Dans'ta büyük final bu gece gerçekleşecek. Finalistler; Yasemin Hadivent ve İlhan Mansız 150 bin YTL'lik büyük ödül için kıyasıya yarışacaklar. Buzda Dans'ın eski yarışmacılarının katılımıyla reklenecek final gecesinde milli sporcular da özel gösteriler sunacaklar. Dünyaca ünlü buz patencisi Hollandalı Wendy Van De Wouw gösteriler yapacak. Yarışmacılar biri solo olmak üzere üç gösteri sunacaklar. İlk gösteride İlhan Mansız süpürge ile dans ederken; Yasemin Hadivent'e bir sandalye eşlik edecek. Show TV 22.00
Kaynak : Sabah gazetesi
!! Elyf !!
30-12-07, 04:06
Yuksel Aytug beyin yazisiylada birseyi anlamis olduk..
Bu yarismada onemli olan guzel kaymak degil..
Bu yarismada onemli olan eziyet gormek, her hafta aglamak, "kadin" olmak..
Eger bu ozelliklere sahipseniz tamamdir daha cok hak ediyorsunuz..
Guzel kaymakdi soyle boyle yapmakdi gerisi bos!..
Madem bu yarismayi boyle kadinli erkekli, futbolculu sanatcili yapmasalardi..
Ah Ilhan Ah.. Kahretsin hem her iste cok iyi hemde cok yakisiklisin.. :D
Ama demekki bazen herseyde boyle cok iyi olmak yetmiyor...
mili_gkhnözen1905
30-12-07, 04:23
.....neyse yaa birseyler daha yazardim ama neyse...
hakeden demiyorum ikiside hakediyor ilhanda kazaninca üzülmem baylardan
favorimdi zaten ama herkesin gönlünde biri vardir benimkide yasemin..
ikiside hakediyor!(bunu demek bazilarina zor geldi heralde)
Love_Girl_!
30-12-07, 11:08
Ya Bu Hafta Kim Elendi?
Paşhan mı?Yasemin Mi?İlhan Mı? Bi cvp Lütfn
morveotesi_jent
30-12-07, 11:25
paşhan gitti üzüldüm ilhanla finale kalsaydı ilhan birinci olsaydı süper olurdu ama napalım bügün ilhanın birinciliğiyle çoşacaz ilhan seni çok seviyorum yakışıklı prensim
!! Elyf !!
30-12-07, 12:15
Ya Bu Hafta Kim Elendi?
Paşhan mı?Yasemin Mi?İlhan Mı? Bi cvp Lütfn
Gecen hafta Pashan elendi arkadasim..
Yasemin ile Ilhan bugun birincilik icin yarisacaklar yada dans edicekler diyeyim.. :D
yüksel aytuğ çok güzel yazmıs bu gününe kadarda hep yapdıklarını begendim bu program hakkında ilhanı tutuyordum ama yasemini de cook seviyorum sonunda ikiside bnm için esit basta yaso kız ondan kaymak onun için daha kolay partneri tasıyor die düşünsemde sonradan fikrim değişti bence ikiside esit ve bu yarışmanın bnm gönlümde 2 birincisi var :img-yes: ama ilhan yılların futbolcusu tabiki onun fanları daha cook olacak ve daha cok sms alacak ve o kazanıcak gibi görünüyor yinede sunu belirtmek gerekirki genco_pelinsuya aynen katılıyorum
Yasemin kendisi kadar İlhan'ında kazanmayı hak ettiğini biliyor aynı şey İlhan için de geçerli...
Onlar bu şekilde düşünüp birbirlerine destek verirken burada bu tür tartışmalar çıkması ne İlhan fan'larına ne de Yasemin fan'larına yakışmıyor
ilhanda kazansa yasoda kazansa ben cok sevineceğimm:happy0064
...ezgi...
30-12-07, 14:14
ya ilhan hakediyo bunu yasemini görüyoruz yha bnm 2-3 sayfa önceki yazımdad yazmıştım yasemin daha kaymayı bilmiyo sizde fark ettiyseniz sürekli partleri tarafından atılıyo tutuluyo bişeyler yapılıyo tekli performanstada gördük ztn beyaz showdada gördük ztn eşit görüyorum dmiş bnde ilahnın tırnağı bile olamaz yasmein bnce yasemini destekliyenlerde yaseminin güzelliği için tatlılığı için destekliyo neyse bnm kalbim ilhandan yana inş. o kazanır yasemin bnce kazanamaz 2-3 hafta oldu galiba son ikiye kaldı ama ilhan son 2 ye bile kalmadı inşallah ilhan kazanır...
melike.fan
30-12-07, 15:17
yarışmanın sonuna geldik:img-yes:
her zaman olduğu gibi buzların prensine,İlhan'ıma bol şanslar,inşallah birinci olur:img-wink:onun için yine çok dua edeceğim:img-wink:
Yasemine'de başarılar:img-wink:
http://img159.imagevenue.com/loc607/th_19800_Untitled_1_122_607lo.jpg (http://img159.imagevenue.com/img.php?image=19800_Untitled_1_122_607lo.jpg)http://img215.imagevenue.com/loc512/th_19804_n659388483_260099_6013_122_512lo.jpg (http://img215.imagevenue.com/img.php?image=19804_n659388483_260099_6013_122_512 lo.jpg)
Bu zamana kadar hiç oy atmamıştım ama bugün yaseminin performanslarını izledikten sonra 18 oy attım kazanması gereken biri varsa bence Yasemindir. Umarım o kazanır
mili_gkhnözen1905
31-12-07, 01:42
artik hic birssey demiyorum herkesin kendi saygisizligiyla birakiyorum
ikiside hakediyor ilhanda kazansa üzülmem baylardan oydu favorim.
-Kimse cikip simdiye kadar "Yasemin'de yat katmi alicak acaba o parayla" demedi-
elifcim biri cikip böyle birsey dedi yasemin ne yapicak evmi arabami alcak
dendi geri sayfalarda ama belki silinmistir.
lovely_ebru
31-12-07, 01:48
Yarışmayı başından beri izliyorum.
Favorilerim İlhan ve Yasemin'di.
Son ikiye kalmaları beni çok mutlu etti.
Gönlümden geçen İlhan'ın kazanması.
Birde İlhan'ın sporcu olmasına herkes takmış durumda.
Adama spor yapıyor diye suçlu hale geliyor.
İlhan spor yapıyor olabilir diğerleri de bir sporla uğraşsaydı onlara uğraşmayın diyen olmamamıştır.
Sonuç birazdan açıklanacak.
Kim kazanırsa kazansın sevinirim çünkü hak ediyorlar ama gönlümden geçen İlhan'ın kazanması.
Hepinize iyi akşamlar.
hekimoglu64
31-12-07, 01:55
birazdan aciklama olacak
bence kirmizi yasemin bence yasemin 1.olmali
masumprenses gercekten 1.ve 2.buzda dansin en iyi kayani yasemin
bence simdi goruuya dogru yani yasemin bence hepsinden daha iyi kaydi
profesyonel yasemin ins yasemin kazanir bence yaso 1.
saygilar......
lovely_ebru
31-12-07, 02:04
İlhan Mansız'ın 1. olmasını bekliyordum.
Kendisini ve destekleyen fanlarını tebrik ediyorum.
Çok sevindim.Kartalıma yakıştı.
mili_gkhnözen1905
31-12-07, 02:08
Tebrikler Ilhan bekliyordum kazanmasini.
ikiside hakediyordu Ilhan kazandi.
Ilhani tebriklerrr ediyorumm. Muthis final oldu. :good::good:
Yasemin bizim 1.miz ve kralicemiz daimaa heryerde!!! :happy0064
:good:
Kral ILHAN MANSIZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!
BUZDA DANSIN TEK SAMPIYONU!!!
cok mutlu oldum.. mesajimi da cekmisdim...
HAK EDEN KAZANDI!!!
PS: pashan cok tatliydi.. hele son karede gösterdikleri.. kendi kazanmis gibi sevinmesi cok hosuma gitti..
!! Elyf !!
31-12-07, 02:11
Iste budur.. Ilhan'im Kara KartaliMm birincidir.. :happy0064
Simdi isteyen istedigini buyursun yazsin cizsin.. :img-wink:
Umrumda degil.. :D
Her ne denilirse densin, Ilhan alninin akiyla kazandi!..
Ilhan'i tebrik ediyorum :good:
Hepde dedigim gibi ikiside hakediyordu ve Ilhan 1.oldu tebrikler :good:
Ama Yasemin tabiiki biz Yasocular için bambaska (: Ve oda bizim
gözümüzde birinci oldu.. Gönüllerin birincisi prensesimiz :img-in_lo
Bunu söylemektede bi sakinca bulmuyorum (: Ilhan hakederek kazandi..:good:
Tebrikler Ilhan bekliyordum kazanmasini.
ikiside hakediyordu Ilhan kazandi.
Katılıyorum 2.sıde hak edıyodu ama ılhanı beklerken bı yandanda keske yasemın olsa dedım
Burak&Burak
31-12-07, 02:14
vala ne denir ki tebrikler ..
şaka maka .. yaso kazanmadı çok üzüldüm ..
ama en önemlisi bu buzda dans ı ben daha çok sevmiştim ! ve şu an her şeyiyle de bitti :'( ağlıyasım geldi yasom ya üsülme sen :)
tebrikler ilhan mansız !
immortalf1
31-12-07, 02:15
İlhann Mansız Türk futbolundan sonra Buzunda Kralı oldu sonuna kadar hakketti gerçi Yasemin'de kazansaydı haketti derdim gerçekten çok iyidi...Ama İlhan Mansız'ın popüleritesi tabiki tartışılmas 2sinide tebrik ediyorumm...İlhan Mansız'ıda örnek davranışından(Türk Böbrek Vakfı'na bağışlaması)dolayıı tebrik ediyorum tekrar....
lovely_ebru
31-12-07, 02:17
İlhan kaymayı beceremedi diyenler haksızlık ettiğinin farkına en kısa zamanda varacaktır diye düşünüyorum.İlk haftalardan beri olağanüstü bir performans sergiledi ve hakkettiğini aldı.Yasemin'de hakediyordu ama olmadı.
Son Samuray ,Kara Kartal'ım İlhan'ı tekrar tebrik ediyorum.
Yasemin ve fanlarını da İlhan Mansız ve fanlarından aşağı kalmayıp Yasemin'i sonunda kadar destekledikleri için tebrik ediyorum.
Hepinize iyi geceler.
Ilhan'i tebrik ederim :good: :happy0064
Aslinda hem Ilhan hemde Yasemin hakediyordu, haketmeselerdi Finale kalmazlardi zaten.
Buzun Kral'i Ilhan, Buzun Kralicesi Yasemindir benim icin :good:
Ilhanin birinci olmasina cok cok sevindim... Yasemine üzüldüm... tersi olsaydi yine üzülecektim... Ilhan kadar Yasemininde hakettigini düsünüyorum:P ama sonuc ortada: Buzda Dans 2nin Sampiyonu ILHAN MANSIZ:happy0064
buzda dans ı geçen seneden beri sürekli izleyen biri olarak bu seriyide ilhan mansız için izliyordum tabi kazanmasınada çok sevindim ona bu akşam attığım bütün oylar helal olsun:good:
bu yarışma çok iyi geçti finale hak eden iki isim geldi ama bence en çok hak eden bu yarışmayı kazandı yasemininde bundan sonra yolu çok açık onada başarılar diliyorum:img-yes:
inanılmaz mutluyum:happy0064 bravo ilhan mansız:good:
ikiside cok basarılıydı çok güzel bir final oldu teprikler ilhan'a :D
ama yaseminde bizim gönlümüzün kralicesii :D
buradan herkesin yeni yılını kutlarım :img-wink:
artık buzda dans 3 ü bekliyorum bakalım olacak mı? yada böyle güzel olacak mı ?
Vildoo isim Gülsahdi dimi? biliyosun cnm unutkanim ben :D
3.sü en azindan Yaseminciler için ayni güzel olmaz (: Insanin basindan beri
sevdigi ve destekledigi biri olunca bambaska oluyo haliyle.. Ben sadece
Yasemin için izlemistim bu programi ve haliyle o orda oldugu için çok zevk aldim..
Ama bilemicem tabii eger olursa yeni yarismacilaria mrk ederim =))
+Pashana ne olmus öyle yaw? :img-blush
Fena costu masallah süperrrr kaydi.. (:
ayy benn ders çalışıyordum izleyemedim..ilhanım mı birincii olduuu:happy0064:happy0064
çokk mutluu oldumm yaa...:img-in_lo
ikiside hakediyordu birinciliğii amaa ilhanıı çokk seviyordum vee ben onu tutuyordumm:)..çokk mutluu oldummm:happy0064:happy0064
evet rüyacım ismim gülsahtı doğru hatırlıyorsun :D
haklısın aynı güzellikte olmaz ve yasemin kadar estetik bir insan çıkmaz sanırım bir daha =)
ben en basta ilhan ve yaso için izlemeye basladım ve devam etti öyle
biz yasemini sevda çiceğinde izlemiştik (sırf onun için gökan özen' e katlandım :D )
burada görünce çok şaşırdım sonra aa ilhan da mı varmış fln dedim ve cole yi gördüm :D o an bnm yarışmaya tutulduğum andır 4. haftaydı ilk 4 hafta sadece yaso ve ilhanı izledim kapattım sonra hepsini izlemeye basladım
bende meraktan bakarım kimler katılmıs die (şimdiden merak ettim)
bu bnm izlediğim ilk final ama cok güzeldi ilhan, yasemin ve pashan kendini çok geliştirmis bu gece görmüş olduk tekrar bunu
pasan da süperdi çostu :happy0064
+ joel ve yasemin kadar birbirine yakışan çift görmedim bu zamana kadar :img-wink:
ama olga nın da hakkını yememek lazım cok iyi bir partner ve iyi ikili oldular
İlk defa heyecansız bir final izledim İlhan'ın kazanacağı dün gibi belliydi Aslında ikisi de hakediyordu İlhan bir erkek olarak yapabileceği hatta daha fazlasını yaptı Yasemin'de bayana uygun cesur hareketler sergiledi Biri bayanlarda diğeri Erkeklerde zaten 1. oldu Ama İlhan gerçekten ilk haftadan berifarkını ortaya koydu Yalnız final akşam gerginsiz fair play havasında geçmesi süper oldu Geçen sene neydi öyle :)
!! Elyf !!
31-12-07, 03:31
Buzda Dans'ın birincisi Mansız oldu
Behzat Uygur ve Gamze Özçelik'in sundukları ve Olcayto Ahmet Tuğsuz, Hande Ataizi, Ahmet San ve Sema Çelebi'nin jüri üyeliği yaptığı Buzda Dans'ın finali dün gece yapıldı.
Son 2'ye kalan Yasemin Hadivent ve İlhan Mansız son gösterileri için buz üzerinde performanslarını sergilediler. Final gecesine daha önce elenen yarışmacılar da katıldı. Çeşitli şovların sunulduğu gecenin sonunda SMS'lerle gelen oyların yüzde 58.7'sini İlhan Mansız alırken yüzde 41.3'ünü de Yasemin Hadivent aldı.
150 bin YTL'nin sahibi olan İlhan Mansız, yarışmanın ilk günlerinde kazanırsa ödülünü Türk Böbrek Vakfı'na bağışlayacağını söylemişti. Mansız dün gece de bu düşüncesini tekrarladı. Paten şeklindeki birincilik kupasını ve madalyasını alan İlhan Mansız "Yarışmada kendiyle yarışıp nereye kadar gidebilmekti amaç. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Kaynak : Televizyon Gazetesi
Yasemin'in bu lafina bittim : ''Zaten Ilhan bana bende Ilhana SMS gönderdim''
Iste bu harbi arkadasliktir (: Onlar bukadar iyi anlasiyorken bizlere kavga
etmek yakismaz.. O etiketede kim yazdiysa silsin lütfen(!) Seviyesiz ve çocukca
hareketlere hiç gerek yok.. :img-wink: Bilmem duydunuzmu ama.. Behzat
Yasemini destekleyenler alkislasin dediginde Yasemini ve fanlarini yuhlayanlar
oldu(!) Bu beni çok üzdü gerçekten.. Onlar bukadar iyi anlasirken fanlarin böyle
seyler yaptiklarina inanamiyorum.. Yasemin ''Ilhan Mansiz'' ismini duyunca
agzi kulaklarina vardi.. Kendisi sevinmis gibi sevindi prensesim.. Bundan sonrasida fasafisodur zaten gereksiz seyler(!)
karismis burasi.. neyse kusur kalmayim yorumumu yapayim bende =))
Ilhanim bidenem Harikaydi Birinciligi katildigi günden beri hak ediyordu hata benim icin sade ve sadece o hak ediyordu, sadece kendisinle yaristi hep farkli yeni seyler denedi saygiliydi tartisma cikarmadi aglayip oy dilenmedi fln filan iste.. hem teknik HEMDE estetik acidan en Basarili olan Ilhandi bence, gönderdigim tüm oylar helal olsun gurur duyuyoruz onunla yani basarisinla ilk seride klarilce ikinci seride ise KRAL cikti buda süper oldu..
Yasemin Solo haricinde iyidi, solosu cok basitti fazla yorum yapmicam sonucta ikincilikte iyi biseydir insan öyle görmek istiyorsa, sahsen ben 3 ay boyunca ugrassam birinciligi hak ettigimi düsünsem arkamdada hayranlarim varsa baya bi üzülürdüm ama neyse mutluysa ne gzl
Pashan solusunda mükemmeldi ya acayip sekilde begendim hatta neden finalde yok dedim defalarca fakat yapilacak bisey yoktu hehe gösterisinden dolayi ona sevgiler saygilar harbiden cok ama cok iyidi
evet Bir Buzda Dans daha bitti.. kendi görüsüm: ilhanin kazanacagini yarismaya katilacagini ögrendigim andan beridi eeee ne demisler Sonunda iyiler Mutlaka Kazanir
Kral Ilhan :happy0064
Kralice Zeynep :img-icecr
Onlar orda birbirine destek olurken, arkadas iken gecen defaki gibi bir sorunda yokken gayet guzel seviyeli bir final varken fanlar neden burda atisiyor, tartisiyor surekli anlamiyorum, arkadaslar bu bir yarisma, Ilhan ve Yasemin ikiside cok basarili yarismacilardi ve onlar birbirlerine destek olurken neden burda gercekten yalnis olan ve onlarin fanlarina yakismayacak kelimeler sarfediyorsunuz..Yapmayin boyle..
Dizilerdede oluyor iki oyuncu fanlari atisiyor ama gercekte o iki oyuncu iyi arkadas.. komik oluyor.. dusunun yasemin ve ilhan okusa bu yazdiklarinizi..
Ikisininde fanatik fani degildim ama iksiinide begeniyordum bana gore ikiside sampiyon.. cunki ikiside kendilerini kanitladilar cok basariliydilar finale kalarakta bunu gosterdiler.. Ikisinide tebrik ediyorum ben..
zugasi_bere
31-12-07, 09:01
İlhan'ı ve onu destekleyen herkesi tebrik ediyorum..Birde Sema Hanımı tebrik ediyorum çünkü ancak bu kadar güzel oy toplayabilirdi İlhan'a..Başından beridir böbrek vakfı diye diye aldılar tüm oyları Türk Halkını bilirsiniz bu konularda çok hassasdırlar..Ben merak ediyorum Yasemin çıkıp Lösemili çocuklara vercem parayı deseydi bu oy oranları nasıl olurdu diye..Ama yine de diyorum çok çok tebrikler umarım ordaki hasta olan kardeşlerimiz için hayırlı bir para olur..:img-wink:
İlhan Mansız bunu Hiç dile getirmedi reklamını yapmadı bana oy gönderin demedi.... şimdide bunun için oy aldı denmesin lütfen İlhan Buzda Dans 1 ve 2 nin en iyi kayan yarışmacısıydı zaten mavi renkli yarışmacı (ilhan yani biz biliyorken ) ztn hep öndeydi ve Sema hanım bu Böbrek vakfı olayını dediğinde ztn artık oylama bitmek üzereydii..
İlhan Hak etti ve kazandı tebrik ediyorum sonuna kadar
zugasi_bere
31-12-07, 09:46
sanırım yarışmayı izlemedin canım Sema hanım bunu sölediğinde ikinci performanslar yeni bitiyodu ben İlhan bunu dile getirdi demedin zaten saolsun jüriideki bazı insanlar..haa buara hep önde değildi başında dikkat ettiysen 53 oranında Yasemin öndeydii..:img-wink:
sanırım yarışmayı izlemedin canım Sema hanım bunu sölediğinde ikinci performanslar yeni bitiyodu ben İlhan bunu dile getirdi demedin zaten saolsun jüriideki bazı insanlar..haa buara hep önde değildi başında dikkat ettiysen 53 oranında Yasemin öndeydii..:img-wink:
hayır yarışmayı gayet güzel izledim herşeyede dikkat ettim Bunda ilhanın bi katkısı yok sonuçta yapıolarsa jüri üyeleri yapıo
Yaseminin önde olmasına gelincede sadece yarışma başladı ilk performanslar yapıldı o sırada Yasemin öndeydi ama ondan sonra arayı açarak İlhan Birinci oldu ;)
zugasi_bere
31-12-07, 09:54
ee tabi canım bana da oy toplamam için yardım etselerdi bende olurdum 1. her neyse zaten olan oldu bizim için hep 1. Yasemindi başından beri para ödülünü almamış olabilir ama en iyi ödülü aldı bunuda en harbi Yasocular biliyo zaten...:img-wink:
o zamn yapsaydınız alsaydınız oyunuzu ben daha ne diyim bilmiyorum ki .İlhan MansIZ Türkiyede çok popüler bir insan Futbolcu hemde Beşiktaş gibi bi takımda ben bile Fanatik fenerli olmama ragmen İlhanı bu kadar çok seviyor v destekliyorsam Türk halkıda aynen bunu yapıo ... Ve bunu sadece sevdiği için değil İlhanın gerçekten hak ettiğini ve muhteşem kaydığını düşündüğü için yaptı...
Ama yaseminde güzeldi sonuçta finale kaldı ama Partneri olduğu için çok güzel kayabiliyordu gerçekten çok estetik ve çok güzel bi bayan...
Ama sonuç ortada demekki İlhan herkese göre daha iiiymiş ;)
2 çok sewdiim kişi finaldeydi ve gerçekten 2side müthişti akşam
kalbim ilhandan yanaydı ama yasemin kazansa yine bu kadar
sevinirdim çok centilmenlerdi birbirlerine başarılar dilemeleri çok
asiller...yaseminin ilhanı tebrik etmesi gerçekten çok iidi
ama tuğba ekinci süprizinede bayıldım sölemeden edemicem:D
zugasi_bere
31-12-07, 10:05
evet onlar birbirini tebrik ederken böle bizim burda konuşmamız saçma ben dediğim gibi İlhanı ve onu destekleyen herkesi tebrik ediyorum ve yine dediğim gibi en güzel ödülü bize göre Yasemin aldı..:img-wink:
bencede konuşmamız artık boş herkes belli kazanan ama ben şuna inanıyorum gerçeten hak eden iki kişi finaldeydi ve ikiside bişiler kazandı Türk halkının önünde ben birinciye göre daha zevkle izledim bu yarışmayı kalitesiyle herşeyiyle bir numaraydı
İlhanın kazanmasıda daha da bi mutlu etti çok mutlluyum yani şu an ;)
İlhan'ı ve onu destekleyen herkesi tebrik ediyorum..Birde Sema Hanımı tebrik ediyorum çünkü ancak bu kadar güzel oy toplayabilirdi İlhan'a..Başından beridir böbrek vakfı diye diye aldılar tüm oyları Türk Halkını bilirsiniz bu konularda çok hassasdırlar..Ben merak ediyorum Yasemin çıkıp Lösemili çocuklara vercem parayı deseydi bu oy oranları nasıl olurdu diye..Ama yine de diyorum çok çok tebrikler umarım ordaki hasta olan kardeşlerimiz için hayırlı bir para olur..:img-wink:
ama yaseminede sordular parayi kazanirsan ne yapacaksin yaseminde dediki egitimime harciyacagim.
ikisi de çok iyiydi.. evet bu hafta estetik ve güç karşı karşıya geldi ben ikisinin de kazanmasını isterdim bölüşselerdi keşke:img-in_lo ama olsun sonuçta ordan bir kraliçe bir de kral çıktı..
herkez kendi yoruMlarini yazmiss !!
Bende Benim icinmden geLenLeriii
iyii bir dökimm ozmn ;)
Simdii Yas00 Buzda DansDa Birincii Olmasada
Benim KaLBimdee Birnciligini siralamiss Bir Sekilde Hala
ayni yerinde duruyoo=)
ILhan´in en Buyuk oY aLma orani
Buzda Dansin ikinci Haftasinda beyzatin sorusuyla :
150,000 YtLe yi aLinca ilk yapican Sey nedir diye ilhanda
dedi kii Böbrek Vakfina BagisLigcan ondan Sonrasii hepiniz
biliyorsunuzz
Tümm Böbrek Vakfiii ayakLandii Hep Oy attii yanii böyle bir gelsme
var ortada bana böyle yansiniii :icon_sorr
ilhanın birinci olmasına çok sevindim,sonuna kadar hakediyordu,en çok da bu para doğru bir yere gideceği için mutluyum..ilhanın sırf bu bağış olayı yüzünden oyları aldığına inanmıyorum,ilhanın uzun bir futbol geçmişi var,çevremdeki hangi erkeğe sorsam ilhanı destekliyordu..yani yaseminle kıyaslarsak tabii ki popularitesi çok daha fazla..ama yine de bu hareketiyle insanların ilgisini bir miktar da olsa böbrek hastalarına çekebilmişse ne mutlu ona..
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
30 ARALIK 2007 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,50 26,40
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,80 21,40
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,10 18,00
4 BUZDA DANS [NET] SHOW 6,50 19,10
TOTAL
30 ARALIK 2007 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,40 27,80
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 18,40
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,10 15,70
4 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 6,00 13,90
5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,70 14,80
6 STAR ANA HABER BULTENI STAR 5,70 14,60
7 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 5,50 14,70
8 SOSYETE SABAN (T.S) [NET] ATV 5,00 15,50
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 12,90
10 KAHRAMAN INEKLER (Y.S) [NET] KAND 5,00 11,50
11 BUZDA DANS [NET] SHOW 4,60 14,70
kaynak:ucankus
artist_kiz
31-12-07, 13:54
hak eden kazandı.ilhanın 1. olmasına çook sevindim çünkü bunu fazlasıyla hakediodu.
kazanmalıydı kazandıda.ve ahmet sanı tebrik ediyorum.ilhan için söylediklerine de aynen katılıyorum.yaseminciler bize burda onun gibi konuşunca kızıyosunuz.alın işte bizden daha fazla bu işi bilen daha büyük daha saygın biride aynı şeyi söyledi demekki biz yanlış değiliz.bu jüri üyesi benim düşündüklerimin aynısını söledi.burda bunu söleyene demediğinizi bırakmıyosunuz.demekki doğru olan bu kusura bakmayın ama.
ultraslanesra
31-12-07, 14:11
ilhanı tebrik ediyorum ilk önce
ama ben yaseminin kazanmasını istiyordum olmadı kısmet değilmiş
burada herkes ilhan daha iyiydi yok yasemin daha iyi kayıyordu diye yazılar okuyorum
ve açıkçası üzülüyorum
herkes tabiki düşüncesini yazacak bu beni ilgilendirmez karışamamda ama
bence ikiside çok güel kayıyorlardı ve ikiside hakketiler buraya kadar gelmeyi ikisinide kutluyorum
!karbeyaZ!
31-12-07, 14:13
başından beri arkadaşça sürdükdükleri ısrarla söyleyen İlhan ve Yasemin için bu kadar tartışma çıkarmanızı anlamış değilim.. sonuçta bir kazanan olacaktı ve benim gönlümde -İlhanı daha önceden sevmemle ilgisi yok- İlhanın kazanmasından yanaydı.. çünkü hem artistik hem de teknik anlamda hepsinden çok daha iyiydi.. nasıl Olga zayıfsa, Yasemin de Joele göre oldukça zayıf bi partnerdi.. ortada adaletli bi durum vardı.. bu yüzden fazla söze gerek yok.. sonunda iyiler mutlaka kazanır..tebrikler İlhan..
bebishim_f
31-12-07, 14:24
Baştan beri İlhan'ın 1. olucağı belli gibiydi zaten sürekli en yüksek oyu alıyodu.Birinci olmasına sevindim tabi ama sanki Yasemin'in kazanmasını daha çok istiyodum gibi...Sonuçta ikisi de çok fazla haketti.İkisinide tebrik etmek lazım...:img-yes:
(bu arada dün akşam kevini gören varmı ben görmedimde kanadaya dönmemiştir heralde?)
melike.fan
31-12-07, 14:25
çok mutluyum İlhan kazandı:happy0064,tebrik ediyorum buzların kralını:good:
Olga'yla harikaydılar,ayrıca para çok güzel biryere gitti..:good:
yarışmanın başından itibaren benim için kral İlhan'dı kraliçe Yasemin:img-yes:
Yasemin'ide performansından dolayı tebrik ederim,çok şirindi dün akşam,yine çok güzel kaydılar partneriyle:good:
deadly_angel
31-12-07, 14:27
Bu yarışmanın 2. bölümünü öyle çok fazla izlediğim söylenemez.Yalnızca Yasemin Hadivent için bakıyordum denilebilir.Jüriyi sevmiyorum, sunucu Behzat Uygur'u da öyle.
Yarışmanın başından sonuna kadar gidişate şöyelş bir bakılrısa İlhan Mansız'ın kazanacağı çok belliydi.Jüri tarafından fazla ilgi aldığını ve Yasemin Hadivent'in çok fazla yıpratıldığını düşünüyorum.Buz üzerinde son derece zarif ve başarılı performanslar sergiledi Yasemin Hadivent.Onu gerçekanlamda bu yarışmayla sevdim diyebilirim.
İlhan Mansız gibi bir sporcunun o yarışmada olmaması gerekiyordu bence.Buzun üzerinde ilk defa bu yarışmayla kaymış olabilir ama sporu genel hatlarıyla ele aldığımızda diğer yarışmacılardan bir adım önce başladı.Ayrıca oylama konusunda sevgili Yüksel Aytuğ'un kendi köşesinde yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.
Sonuç artık belli, İlhan Mansız da çok başarılıydı ve kazandı.Ama benim gönlümden Yasemin Hadivent geçiyordu.
çok mutluyum İlhan kazandı:happy0064,tebrik ediyorum buzların kralını:good:
Olga'yla harikaydılar,ayrıca para çok güzel biryere gitti..:good:
yarışmanın başından itibaren benim için kral İlhan'dı kraliçe Yasemin:img-yes:
Yasemin'ide performansından dolayı tebrik ederim,çok şirindi dün akşam,yine çok güzel kaydılar partneriyle:good:
Helal olsun arkadasim :good:
Iste böyle yorumlar yapilmali! Ne yazikki bazilari basarmiyor bunu (:
bebishim_f vallah kevini bilemicem cnm..
Görmedim ve bisey duymadim.. Ama Joel bugün uçuyormus
!karbeyaZ!
31-12-07, 14:47
pardon ama burda insanların nasıl yorum yaptığı falan mı tartışılıyor.. yani insanların nasıl yorum yapacağına kimse karar veremez.. hakaret olmadığı sürece herkes dilediğini söyleyebilir..kimseye de laf düşmez..
İlhan hepsinden çok daha iyiydi kazanmayı haketti.. sporcu olması evet çok büyük bi avantajdı..hatta bazıları futboldan sonra buzda dansa katılması çok komik falan demişti, geçmiş sayfalarda baya böyle yorumlar var.. fakat nasıl Yasemin bayan olmanın, daha önceden bale yapmasının avanatajını kullandığı gibi, ilhan da sporcu olmasının avantajını kullandı.. haketti ve kazandı..
İlk önce İlhan Mansız'ı tebrik ediyorum..
Yarışamayı hak eden kazandı diyemiyeceğim çünkü ikiside hakediyordu..
Benim favorilerim İlhan ve Yasemin'di
O yüzden Yasemin'de kazansa sevinirdim..İlhan'da kazansa sevinirim..
İkisinin arasında bana göre fark yok..İkiside çok iyilerdi..
Ama bu yarışmada ben geçen seneki tadı alamadım malesef..Geçen sezon daha güzeldi..Kavga gürültüde oluyordu,ama programın bir albenisi vardı seyirciyi ekrana bağluyordu..Nitekim reytinglerdende belli oluyordu..Her hafta birinci oluyordu geçen seneki program..Herşeyin ilki güzeldir..
bebishim_f
31-12-07, 14:57
bebishim_f vallah kevini bilemicem cnm..
Görmedim ve bisey duymadim.. Ama Joel bugün uçuyormus
canım sağol ya demek joel gidiyo bugün.oda çok tatlı çocuk bidaha buzda dans olursa bekleriz:)
Bence bu kadar tartışmaya ne gerek var sonuçta orda iki kişi fazlasıyla hakediyodu ve biz ikisinide finalde gördük.Önemli olan buydu artık finale kadar gelebilmişlerse zaten ikiside birincidir...:img-yes:
canım sağol ya demek joel gidiyo bugün.oda çok tatlı çocuk bidaha buzda dans olursa bekleriz:)
Bence bu kadar tartışmaya ne gerek var sonuçta orda iki kişi fazlasıyla hakediyodu ve biz ikisinide finalde gördük.Önemli olan buydu artık finale kadar gelebilmişlerse zaten ikiside birincidir...:img-yes:
Evet katiliyrum canim bende bunu söylüyorum zaten :) ama herneyse..
Evet Joelde çok seker cidden.. :img-blush hehe.. Umarim 3.sü olursa
Kevinle yine katilir.. Cünkü kevinde baya seviliyo ve 3.kez katilmak çok
güzel olcaktir onun için.. Aynisi Joel içinde geçerli.. Kisa bir sürede çok sevdim onu :)
yılmaz_filiz
31-12-07, 15:11
(:
Demek İlhan kazandı .. İzleyemedim ben .. Çok sevindim gerçekten .. Yaseminde çok başarılıydı .. Ama İlhan apayra kendini çok geliştirdi hak etti valla :happy0064:happy0064
ben yaseminin destekleyen biri olarak ilhanın kazanmasına degılde burda ve canlı yayında bazı kendını bilmez arkadasların yaptıgı yorum ve hakaretlere üzüldüm buda kendı sevgılerının bıle nekadar sevıyesız oldugunun gostergesıdır.dun aksam bırcok ınsannın deıdgı gıbı zaten 2 bırıncı cıktı artıları eksılerıyle bırı yasemın kralıce bırıde ılhan kral ama teke ındırgencekse burdada halkın oyları onemlıydı ve ben sunu soyluyorum kı kendı adıma ve tum yasemın fanları adına cok mutluyum bu yarısmanın basındna berı ılhanın kazanacagı belleıydı gecen sezondan bır kralıce bu sezondadnda bır kral cıkması ıcın ılhanda bu yarsmadaydı ve gerek popularıtesı gerekse verdıgı emek,futbolcu olması ve duyarlı bobrek vakfı tarafından ılahn bırıncı oldu ben bızım adımıza neden sevınıyorum helal olsun yasemıne kı bukadar guclu bır kısıyı zorladıgı ıçın ılhan 1 adım ondeydı zaten ama yasemınde ılhanı ıyı zorladı.dun gecekı fınalderekordenılıcek bır oy gonderımı olmus arkadaslar bu canlı yayında da soylendı rakamlar konusunda bılgısı bıcok arkadasımızn yok ama benım aldıgım bır duyum sonucu bunu 160.000 oy oldugu bunu yuzdeler vurun bakalım yasemının aldıgı oyda hafıfe alınıcak bır oy degıldır.bazı seyleır kabul edın artık bukadar populer bı ınsanın karsısında durabılmek bıle bı cesarettır yasemının fazla gecmısı yok cunku sanat hayatında.ilhanla yasemın ıyı arkadaslar bırbırlerını desteklıyor sozum kendını bılmez ılhancı arkadaslara sıze neoluyor pekı etıketler yuhlamalar falan.sunu soylıyeyım bence haketmesı gerek kısı bır adım onde yasemındı ılhan artıları sayesınde kazandı ve bunu basından berı boyle olucagını bılıyorduk ılhan oy fan anlamında cok güçlüydü ama dıkkatınızı cekerım oy oranı %80 %70 degıl....
gonlumuzun bırıncısı yasemin buarada ahmet beye katınalar olmus onun yorumunu dınleyenler keske sebnem hanım ve sayın olcayta beyın yorumlarınıda dınleselermıs.cok dogru konusuyor olcayta bey bende onun her kelımesıne katılıyorum.yukarda soyledıkelrımın cogunu adam zaten soyemıstı.buarada yuksel aytug beyde bastan ılerıyı goren degerlı kose yazarlarımızdan netıce zaten bellıydı...
dün ilhan çok iyidi ama tabikide önceki haftalar göre kötüydü
neden böyle oldu anlam vermedim ama haticeye değilde neticeye bakalım sonuçta kazanan o oldu
dün finalde yerimde duramadım,kalbim duracaktı heyecandan,ama sunucular ilhan diyince çok rahatladım ,daha doğrusu mutlu oldum
yalnız ben bu programda çok büyük bir eksiklik hissettim
neden eski yarışmacıların hepsi yoktu,arkadaşlık dedikleri bu kadar mı?her ne olursa olsun gelmeliydiler
onlar birlikte o kadar çok zaman geçirdilerki ilhan ve yasemini sevmeseler bile 3 saatlerini ayıramazlarmıydı, ben bu kadarını eceden beklerdim ama diğrelerinden hiç beklemezdim
yasemini gerçekten tebrik ediyorum
çok iyi göz doldurdu,o kadar iyi bir hareket yaptıki,hemen tebrik etti arkadaşını bu çok güzel bir şey
hatırlıyorsanız geçen sefer asena direk içeri kaçıp bayılma numarası falan yapmıştı:)
eğer ki yasemin birz olsun üzülseydi hiç kızmazdım ona
çünkü bu çok normal bir şey
allahınız aşkına olaya bir objektif bakın 3-4 ayınızı veriyorsunuz
finale geliyorsunuz ve 2. oluyorsunuz,kazandığınız tek şey acı tatlı anılar ve bir spor,yani ben kendimi onun yerine koyuyorumda hiç onun kadar rahat olamazdım
yani dün yaseminin yaptığı gerçek bir sporcu hareketiydi
ben ilhanı sonuna kadar tutuyordum ama yasemininde artılarını söylemeden geçemedim
dün hepiniz herhalde pınar aylinin şovunu izlemişsinizidr
işte o şovda pınar ayline eşlik eden hollandalı sporcu wendy olips aqua reklamındaki kız,bunu söyelemeden geçemedim
aslında onun öyle uzun boylu gözüktüğüne bakmayın 16sını yeni doldurdu
ben ondan set arkasındaki resimleri alıp sizlerle paylaşıcam
sweet_girl87
31-12-07, 16:24
Ilhan Mansizi Tebrik Ediyorum
Benim Favorim Yasemin Hadivent Ti Ama Olmadi Olsun
Ikisinide Diğer Işlerinde Başarilar Diliyorum
Bu arada
-sEkEr- diger yarismacilardan bahsetmissin..
Evet gerçekten bende eski yarismacilardan daha çogunu beklerdim :icon_sorr
Eski yarismacilarda gelicek dediklerinde sevinmistim hepsi gelip Ilhanla Yasemini
desteklicek diye.. Ama malesef öyle olmadi.. Özellikle Zeynebi göremedigime
üzüldüm :) Gösteri yapicagini bile düsünmüstüm aslinda ama iste..
arkadaşlar ilhan mansızın finalde ilk performansını gösterdiği robbie williams şarkısının adını bilen varsa yazabilir mi ????(süpürgeli gösteri..)
01-01-08, 23:13
Herşeye Rağmen Yarışmanın 2 Birincisi Olduğundan Yanayım...
Başlarda Çünkü (Kırmızı) Yasemin Öndeydi :img-wink:
Renkleri O Kadar Belirgin Yaparlar ise Tabi ki İlhancılar Baskı UYgulayacaklardır :img-wink:
Neyse Yasemin Kendini Çok İyi Bİr Şekilde Kanıtladı...
Başta bile Olsa İlhan'ı Oylarıyla Geçebildi :img-wink:
İlhan 15, 16 Yıldır Bu Piyasanın İçinde ...(Kendisiyle İlgilenmediğim için Yıllarda Yanılıyor Olabilirim Ama Sanırım Böyleydi, Yanlışsam Kusura Bakmayın...)
Ama Yasemin Daha Taş Çatlasa 3 Senedir :img-wink:
Bu Çok ama Çok büyük bir başarı...
Yaseminle Gurur Duyuyorum...
Umarım Hep bÖyle Devam Eder:img-blush
İlhanım kazandı yaaa:img-in_lo
Yaseminde hakediyodu tabi oda süper kayıyodu ama İlhan tartısmasız en iyiydi orda :good:
çok adil bir yarışma oldu hakedenler,en iyiler kaldı son 2ye... Buzda Dans 3 olcakmı acaba :icon_whis
*MeLiS* büyük bir ihtimalle olcaktir (:
Olursada, umarim sevdigim ünlülerden birkaçi katilir..
En çokta istedigim Joel'in yeniden türkiyeye gelmesi :img-yes:
!! Elyf !!
02-01-08, 03:32
Ilhan Tartisilmasiz Birinciligi Haketmisdir..
Gerisi Bos..! :img-wink:
Buzun kralı İlhan oldu
"Buzda Dans 2"nin galibi İlhan Mansız oldu ve 150 bin YTL kazandı.
"Buzda Dans 2"nin galibi İlhan Mansız oldu. Büyük finalde birincilik için Yasemin Hadivent ile mücadele eden Mansız, halk oylaması sonucu "buzun kralı" oldu ve 150 bin YTL'lik para ödülü kazandı. Altın patenini partneri Olga ile birlikte programın sunucusu Behzat Uygur'un elinden alan eski futbolcu, kazandığı ödülü Türk Böbrek Vakfı'na bağışlayacağını söyledi. Mansız hayranları ise sonucun açıklanmasından sonra büyük bir coşku yaşadı ve tezahüratları uzun süre kesilmedi.
Kaynak : Hürriyet Gazetesi
özgü necati
02-01-08, 16:08
çooooook mutluyum ilhan mansız kazandııııı :img-in_lo :img-in_lo :img-wink: hakediyodu zaten ona 12 mesaj attım :D :img-wink: yaseminde iyiydi ama ilhan bi başka benim için buzun kralı :img-in_lo
Bilen bilir ben ilk haftadan beri İlhan Mansız' ı destekliyordum ama final gecesi nedense Yasemin olsun dedim hep içimden ama İlhan kazandığı için hiç üzülmedim çünkü o gerçekten çok başarılıydı, yarışma boyunca hiç bir tartışmaya katılmadan sadece dansıyla aldı bu birinciliği.
2. sezonda da 1. sezonda olduğu gibi favorilerimden biri kazandı...İlk sezondaki kadar eğlenceli ve güzel bir buzda dans olmasa da İlhan ve Yasemin ilk sezon yarışmacılarından çok daha başarılılardı bence...
Benim 2. sezonda favorilerim Paşhan ve İlhandı...Paşhan'ın finaldeki performansının İlhandan daha iyi olduğunu düşünüyorum...Ama İlhanın kazanmasına da sevindim...Ve bir de..Yarışmada en çok sevdiğim isim Olga'ydı.. 2 sezondur partneri olduğu yarışmacılar, yarışmanın en başarılı erkek isimleri oldular...Bence ne Zeynep ne Yasemin, Buzun Asıl Kraliçesi Olga :img-wink: İnşallah 3. sezon da olur ve yine onu görebiliriz...
ilhan süperdi onun kazanmasını çok istemiştim hem çok başarıylı hemde gerçekten çok çalışıp hak ediyordu çok mutlu oldum ...
yaseminide tebrik ederim yasoda iyi yarıştı...
angel eyes
02-01-08, 18:03
ilhanın kazanmasına çok sevindim.
zaten ilhanı destekliyordum.
yaseminde güzel yarıştı.
oda başarılıydı:)
2. sezonda da 1. sezonda olduğu gibi favorilerimden biri kazandı...İlk sezondaki kadar eğlenceli ve güzel bir buzda dans olmasa da İlhan ve Yasemin ilk sezon yarışmacılarından çok daha başarılılardı bence...
Benim 2. sezonda favorilerim Paşhan ve İlhandı...Paşhan'ın finaldeki performansının İlhandan daha iyi olduğunu düşünüyorum...Ama İlhanın kazanmasına da sevindim...Ve bir de..Yarışmada en çok sevdiğim isim Olga'ydı.. 2 sezondur partneri olduğu yarışmacılar, yarışmanın en başarılı erkek isimleri oldular...Bence ne Zeynep ne Yasemin, Buzun Asıl Kraliçesi Olga :img-wink: İnşallah 3. sezon da olur ve yine onu görebiliriz...
tamamen katiliyorum +rep
bencede soloda pashan daha iyidi ama ilhan yinede ondan üstün ciftlerde fln..
ayrica buzun gercek kralicesi olga harbiden cok dogru =))
Buzda dans 2'deki favorilerim ilhan ve yasemindi bu yüzden benim için ikiside birinci :happy0064 ( Buzun kralicesi ve kralı onlar....)::happy0064
GenCo_PeLinSu
02-01-08, 21:41
İlhan hak etti kazandı... :happy0064
Çok mutluyum oylarım boşa gitmedi :happy0064
-----
Yine de Yasemin'de iyiydi...
-----
Ama gerçekten başından beri İlhan'ın birinci olmasını istiyordum... :happy0064
Busecim teşekkür ederim cnmm :img-wink: Evet haklısın İlhan çiftli performanslarda Paşhandan iyiydi...ama ben finalde Paşhanın o performansına şaşırdım..Normal performanslarından iyiydi yani :)
Gerçekten İlhan hak etti ve kazandı...Medyapım yarışmalarında her zaman hak eden kazanır zaten...
Buzun Kralı İlhan Mansız,
Buzun Kraliçesi Olga Bestandigova ! :happy0064:happy0064:happy0064
finaalde ilhanin kazanmasina okadar cok sevindim ki anlatamam
yaaa cok mutluydum zaten hakedende ilandi
ama yaseminde cok guzel kayiyo:good:
ilk haftadan beri favorim ilhandi ve ilhan kazandi:img-in_lo
arkadaşlar final gecesinde ilhanın solo performansında çalan şarkıyı kim söylüyo ve şarkının adı ne bilen var mı? yazarsanız sevinirim :)
burcuvva sarkiyi Timbaland söylüyor..
Timbaland - the way I are.. :img-yes:
buzda dans 3 yapılacak mı? bilen varmı aranızda.inşallah yapılır ya.çok güzel bi yarışma :)
YapıLcak cnm yapıLıcak .. Sen merak Etme :)
Ama büyük ihtimaL seneye başLar :img-yes:
Bir duyum aldım,Buzda Dans 3'ün karma olacağıyla ilgili..
Bir bilgisi olan var mı?
Ben yenisi yapılmaz diye düşünüyordum ama birkaç arkadaş yapılacağını yazmış çok sevindim.
Bir de iki serinin karışımı olursa tam süper olur.
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.